Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x46 - A közellenség (18+)

2015. április 28. 06:05 - sixx

Soha ilyen nehéz dolgom még nem volt hogyvolttal, mint ebben az esetben. A Gábor-Nóri ügy, amiről sem a TV2, sem senki nem gondolta, hogy az lesz belőle, eléggé felkavarta az állóvizet, ami a műsort egyébként övezi a sajtóban, és ez alól nem tudja kihúzni magát ez a blog sem, bármennyire is szeretné. Gábor egy gyökér volt, erőszakosan igyekezett Nórival szexuális kapcsolatot létesíteni, ezért ki kéne baszni a hotelből, mint macskát szarni - az első évadban ugye egy szlovákkurvázásért lett hazazavarva egy játékos, idén pedig három pofon után rakták fel a gépre Beust. Hogy Gáborral mi lesz, az majd kiderül. Részemről ennyi volt.

screen_shot_2015-04-26_at_21_02_31.png

Na, Gólemet levitték a patakpartra, ahol Mártír Norbert önfeláldozott, de nem fogott halat az istennek sem. Legalább lábat most. Jó környéken álldogál egyébként. Lesz új beköltöző, és viszi magával a borítékot, amit Becks választott, és az van benne, hogy fiúk. És lebukás, baszki, ezt az összeállítást már láttam Gólemen.

screen_shot_2015-04-26_at_20_47_20.png

Sármőr, aki ugye tegnap óta az első számú közellenség itthon, egyedül, és láthatóan széthullva ébred, Adri meg törökülésben az ágyon, és sír, Becks után, aki ekkor már igencsak a Miami reptéren tévedt el, mint idefele jövet Beus. A lelki békéjéhez nagyon kéne egy fodballista, mondja, és legyezi az arcát, mély levegő, has behúz, keményengeci. A lakosság mödansziézik, a bátrak a vízben, Gyula és Botox a parton, utóbbi fullra felöltözve. Gyula arról faggatja Lokit, aki kiszállt a vízből kicsinyég, hogy milyen volt Botoxot meglátni.

A boldogság kék madara beleköltözött a szívembe.

screen_shot_2015-04-26_at_20_50_58.png

Loki csak nem hagy fel Botox bevételével, pedig ha lenne elég bevétele, be is vehetné, de így mindegy mit tesz, pl. felajánlja, hogy leadja az úszógumiját, de Botox aszongya, ettől még nem lesz számára megnyerő. Loki a riportban aszongya, vonzódik Botox szellemiségéhez és a csöcseihez, de csak barátok. Botoxot is megkérdezném erről. Odakint Gólemhez egy barna hajú, nagy fogú csaj gyön, Laura, ő az új lakos. Vagy nincs nyaka, vagy csak a vállát húzza fel nagyon, mindenesetre fura látvány. Gólem azt kérdezi, mivel jöttél, a csaj viszont ahelyett, hogy az előre megírt sablonszöveget mondaná vissza, amit egy héten át magolt, azt is visszaszólhatná, hogy

Repülővel, bazdmeg, azzal,

screen_shot_2015-04-26_at_20_59_18.png

de nem teszi. Bizalommal fordul a lakosság felé, mondja, Gólem meg stíröli, jó magas vagy, jó a tested, honnan? Laura nyolc évig focizott (és esküszöm, első körben fogazottat írtam), attól van ilyen vádlija. Laura egyébként modell és szépségkirálynő, a tematikája az, hogy a csajokkal bandázik, és fog egy faszit. Megkapja Becks papíruszát, amit bevisz majd, és fontos, hogy ma estig ehhez nem nyúlhat senki. Aki kibontja, repül. Laura a kisfilmjében nagyon furcsa dolgokat művel, tessék csak nézni:

lau1.gif lau2.gif
lau3.gif lau4.gif

Egyetemet végzett, ifjúságsegítő szakon, ami dicséretes, tényleg, el tudom képzelni, ahogy hátrányos helyzetű kölykökkel foglalkozik a kifutózás mellett, tűsarkúban, falatnyi bikiniben, bohócsminkben. Kettős személyiség veszett el benne, és sajnos nem is került elő egyik sem egyelőre, olyan merev a képsorokon, mint Garaba Imre jobbja volt. A lóvét az anyukájának adná, illetve a modellkarrierbe fektetné be, ami nem tudom mit jelent, komolyan. A száját viszont permanens fitymálló pozitúrában tartja, amitől már most megőrülök. Benyit a hotelbe, a lakosság felpattan, helószia, Loki ismeri, mert valami edző lánya vagy miafasz. Kicsi a világ, na. Közellenség Gábor szerint Laura nem az ő világa. A csaj lerakja a borítékot, nem piszkálod, mert kibasznak, értve?

screen_shot_2015-04-27_at_18_32_33.png

Leültetik, faggatás, pozitív vagy, mondja Loki, csinos vagy, mondja Adri, azt hiszem ez az a pillanat, amikor Mr. Wolf aszondaná, hogy azért ne kezdjük el egymás faszát szopni. Közellenség szeretné már megmutatni a hotelt az új lakónak, hát megy mindenki, és mutat. Gyula meg a riportban kijelent, az van, hogy az ilyen nők bejönnek neki. Külsőleg. Meg arcra. Mert az nem a külső része eredetileg, gondolom. A tour után Botox nyekereg Laurának, ki szimpi? Mindezt nettó egy óra bentlét után, gondolom, valós képet kapott a lakosságról az egykori futballista. Laurának nincs antipatikus lakos egyelőre, ezt örömmel halljuk. Botox elmeséli Laurának, hogy Ivar pfúj, mert Gábor kell neki, nem Gyula, és kiejtette volna, ha Pjotr nem él a védettségével. Ez az, így kell menten valaki ellen fordítani az új lakót, nagy zsivány ez a Botox, na.

screen_shot_2015-04-27_at_18_37_15.png

Odalent Adri és Loki Laurát tárgyalja ki, Loki gyön be neki Adri szerint, meg Pjotr. Laura ezzel szemben fent, immáron egy virágos szoknyában, aszongya Pjotrnak, hogy ő ÉS Gyula tűnik használhatónak az ő szempontjából. Na, van itt kavarás, meg lesz is sztem. Botox felüdülésnek tartja Laurát, akinek sürgősen kell egy becenév, tessen segíteni. A Loki-Adri beszélgetésben van egy pont, amikor Adri ÉSZLELI, hogy pillangó van a papiruszon, mire Loki aszongya, megérkeztél a játékba, én meg legszívesebben felrúgnám a tévét, mert ez a “megérkeztél” a legnagyobb ótvaros faszság evör. A szerkesztők gecik, beküldenek egy löevelet, amit Adrinak kell felolvasnia, és perszehogy az van benne, hogy Becks választotta ki a borítékot, mire Adri a kedvese neve láttán kis híján elájul. Bence meg seggest ugrik a mödansziéba, mert ő így szokta, ha löevelet kapnak. Utána tematikáznak egy sort a fal mellett a löevélről és a papiruszról, Pjotr meg kinyal egy kistányért. DE NAGYON.

screen_shot_2015-04-27_at_22_14_44.png

Laura folytatja az “ismerd meg felebarátod, jól” kampányt, és Bencével beszélget, a kérdések a szokásosak, Bence Lokit a busz alá hajítja, mire Laura a riportban elég szarul hangvágva aszongya, hogy Bence is kedvenc lett, meg ugye Botox, meg Pjotr, meg mondta Gyulát is szerintem, csak azt a hangvágóolló (vagy a cica?) elvitte. Bence aszongya, hogy jó lehet ez a Laura, de minek ide a végefelé, nem kell a szart felkavarni. A Laura-turné következő állomása a gyulai megálló, a duma a szokásos, Gyula meg szerelmes kezd lenni, mi hárman innentől szövetségben vagyunk, te, Pjotr meg én. Ja, és Botox. Nem tudom, Laura hol nyert szépségversenyt, de komolyan kíváncsi lennék a mezőnyre.

screen_shot_2015-04-27_at_22_39_33.png

Na beesteledik végre, vacsi, amit Adri azzal a nem kicsit geci kérdéssel nyit, hogy a gekkók szívnak-e nyakat. Ivar röhög, Loki meg belecsap a lecsóba, na akkor mi is volt a narancs szobában tegnap este? Ivar erőtlenül visszakérdez Adri felé és a te nyakad? Ja, kispofám, nekem volt párom. Loki nem nyugszik, Pjotr, mi történt a szingliben? Úgy tudom, Ivar szexuális erőszak áldozatává lett. Ezt a gyökeret. Ivar menten mondja is, hogy ezt cáfolja, nem volt ilyesmi. Pjotr folytatja, szerinte Közellenség nem képes ilyesmire, mire Ivar epésen megjegyzi, hogy valamelyik hülye átértelmezte, amit mondott (mikor? kinek?), és nem tudja ki találta ki ezt az erőszak témát, mert erről szó sem volt. Adri szerint Ivar az erőszakos szexet szereti, eszem megáll, kezdik kicsinálni a nőt, de teljesen. Botox nem hagyja annyiban, mi vagyunk azok a hülyék, akik félreértettek? Közellenség most szólal meg, elég volt már ebből. Ivar vesz egy nagy levegőt, az van, hogy én nem akartam a szexet, Közellenség meg igen, és eléggé rá volt izgulva a témára. Közellenség, aki nem tudja befogni a pofáját még most sem, erre megkérdi, hogy

Mér, nem volt még olyan férfi, aki picivel erősza…nem erőszakosabban, hanem jobban kívánta a szexet?

Botox ezt leszarja, mármint a volt-e erőszak vagy nem volt aspektust, őt az érdekli, miért mondja Ivar, hogy félre van itten magyarázva az egész, miközben úgy mesélte el a dolgot, hogy azt félre lehetett érteni. Ivar védekezni kényszerül, és azt mondja, hogy valakinek el akarta mondani, mi történt, mert szarul érezte magát, erre Botox, a női szolidaritás és az empátia jegyében tovább folytatja az attakot, és azt mondja, hogy te, mármint Ivar akarja itten bemocskolni Közellenséget, és terjeszti a majdnem nemi erőszak vádját. És ezt hárman is hallották, és eleve, mit panaszkodik Gyulának, amikor ki akarta ejteni a játékból. Ivar ezen felbassza magát, én nem akartam kiejteni. Közellenségnek ez szöget üt a fejibe, ha már egy belövőpisztoly nincs kéznél ugye, te nem akartad kiejteni Gyulát? Ivar forgatja a szemét, azt mondtam, nem szívesen ejteném ki.

screen_shot_2015-04-27_at_22_55_53.png

Esküszöm, nekem szar nézni már, 46 nap alatt annyit mondták ennek az eleve nem túl bonyolult lánynak, hogy hülye, mint a segg, hogy tényleg elkezd úgy viselkedni. Szóltak volna be ilyesmit Pókmajom Szandrának, az rájuk borítja az asztalt. Közellenség tiszta vizet akar önteni a pohárba, hogyvótez? A legvisszataszítóbb az egészben az, hogy Ivarnak azt róják fel, hogy nem közölte Gyulával, hogy ki akarja ejteni, miközben ezek itt, és nem ők, baszki, hanem EZEK, pontosan ezt csinálták meg eddig az összes kigolyózott szerencsétlennel, pl. Becksszel is, éppen tegnap. Ugyebár. És a végén Loki gúnyos tapssal jutalmazza Ivart, amikor végre kimondja, hogy igen, Közellenséget tartotta volna bent. Mert Loki szerint Ivar egy végtelenül szerencsétlen nő.

screen_shot_2015-04-27_at_23_05_18.png

Löevél, Adri nyisson papiruszt MOST! Mert Becks hagyományozta a hotelre, kezével érintette, tán a taknya is ráfolyt, de a nyála tuti. Adri bont, mutat, FIÚK, áll a papíron. Na bolydulás gyön, Pjotr a riportban aszongya, Becks kibaszásból választotta ezt, és ővele akar kibaszni. Pjotr hangosan gondolkodik, vagy Laurának kell választani a fiúk közül, vagy a fiúk választanak valakit, mit lehet tudni. Drámai zene hangjai mellett jön a megoldás egy újabb löevél képében: a fiúknak holnap fontos döntésre kell jutniuk. A konszenzus az, hogy a fiúk egy csajt hazazavarnak holnap. Bence szerint mindent átvetettek. A szart is a palánkon? Közellenséget a kaktuszosba? Vágunk, Bence már galuskásan szomorúra itta magát, és Laurának mesél Becksről, szép, magas ember vót, egy szál faszban ugrált a mödansziéba, igazán remek társaság volt, na. Bence annyira szomorú lesz, hogy már a mödansziéba sem akar pucéron seggest ugrani, tessék csak elképzelni. Laura után Tinának sír, és aszongya egyedül van, és nehéz ez neki. A csernobili búvároknak, Bence, nekik tényleg kurva nehéz volt.

Nem sokkal később Loki kimaxolja a gyökérségkvótát egy jól irányzott, turhás csulával, amit Bence sörébe köp bele, így:

Tina csak néz, és nem érti, hogy most mi a faszom van. Loki bemegy Botox szobájába Laurával, láthatóan be van baszva, de ettől még tapló. Odakünn Bence a sör felé mozdul, és inná meg, Tina finoman jelzi, hogy nem kéne, amit Bence természetesen annak vesz, hogy őtet itten kontrollálni akarják, ami nem mellesleg nem ártana egy szívlapát képében, de ne legyünk erőszakosak, és a sört a neki jót akaró Tinára önti, aki csak ül megszégyenülten, hogy ez mekkora paraszt, baszki, és ezen az állásponton van a Botox szobájában heverésző Laura-Botox-Loki trió is.Tina, baszki, ha valamikor ki kéne nyitni a szádat, az most van, amikor a kanod éppen poharakat tör, mert nem állja a zablát. Ivar megjegyzi, hogy bármikor követ el valami faszságot, jön valaki, és űbereli, hihetetlen. Bence leül Tina mellé, aki hüppögve elmondja neki, hogy nem akarta, hogy turhás sört igyon. A fitnesszedző kb. 0,7 másodperc alatt pattan fel, és bassza fel az agyát ezerig, Tina húzná vissza, de hiába, Gyula és Ivar is felpattan, mert látják, hogy ez most nem bohóckodás, hanem komoly cucc.

Bence beront Lokihoz, miér köptél bele a sörömbe, üvölti, közben Tina és Gyula igyekszik visszarántani, Loki meg csak fekszik az ágyon, hason, és vigyorog. Bence kiszabadul és az ágy mellé lép, Közellenséget lerázza magáról fél perc alatt (kézilabdázott a faszom, hadd jegyezzem meg gyorsan) és üvölt, és előrehajol, és beijeszt, ami működik is, mert Loki visszahőköl, ez itt engem meg fog baszni fasz nélkül, szalad át az agyán. Közellenség valahogy kituszkolja Bencét a szobából, Loki meg csak ül és vigyorog báván. Tina elmeséli Gyulának, hogy mi volt, Közellenség meg Pjotrpótléknak gondolja magát (tényleg, az hol van llyenkor?) és utasításba adja mindenkinek, hogy takarodjon a szobájába. Pornósbarbi rá is kérdez, hogy mégis, kinek képzeled te magad, de nem kap választ, pedig engem is érdekelne. Inkább hoz egy cigit, és rágyújt. Bence a riportban azt mondja, szégyelli magát, mert hát ilyet nem szabad. Loki Botoxnak okoskodik, tessék, leírta magát, micsoda paraszt. Botox int, azért ez nem ennyire egyszerű, hallod, te sem vagy egy matyóhímzés ittasan, kisfiam. És nem ítélkezünk mások felett. Hogy Loki már elfelejtette-e, hogy ő köpött bele a sörbe, és indította be ezt a szálat, nem tudhatom. A riportban mindenesetre vállon veregeti magát, és örvend, hogy felbaszta Bencét, de ez mind semmi Közellenséghez képest, aki sírógörcsöt kap a balhé miatt, és a mosdókagylóhoz fohászkodva azt kérdi a vakvilágtól, hogy:

screen_shot_2015-04-27_at_23_24_22.png

Na, menj a faszomba, bazdmeg. 

Címkék: 18+ éden hotel
905 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.04.28. 23:05:18

ti komolyan azt gondoljátok, h a TV2 visszament az időben?

2015.04.28. 23:05:23

@foxglove (F6): a vége ennek így csakis Rage against the machine lehet :DDDD

saccperköbö 2015.04.28. 23:06:45

@Elektra1976: sztem jól is tette, bármit nyilatkozik szétcincálták volna (mármint a média), remélem 3 hónap elég volt neki ahhoz, hogy most emelt fővel tudja elviselni, ami körülötte zajlik

beacska 2015.04.28. 23:08:25

@fosch9: köszi az instát. nagyon megváltozott..aranyos lett..

2015.04.28. 23:08:29

@foxglove (F6): ha már lázadós este van :)
lázadásból elalszom gyorsan sokat :D

2015.04.28. 23:09:51

@beacska: sziv, sztem is jobb a mostani frizőr :)

Chuck Νorris 2015.04.28. 23:10:40

Patrik barátja milyen kis szerencsétlen. közbe I. Patrik azt gondolja, mit keres ö itt :)

bElannaTorres 2015.04.28. 23:11:01

@Elektra1976: támogatom:D

több már műsor is volt a viasaton, és nekem nem egy tetszett, ügyesek. pl. nekem tetszett a sofőrök.

megyek aludni, jó8

pogona vitticeps 2015.04.28. 23:11:22

@Chuck Νorris: Előbb volt az este a sportiskolással, ez Paca kiesésének estéje, másnap reggel jött be Tina2, hozta a redva kék papiruszt (?), elmondta, hogy nem szabad kitekerni, mert akkor kizárás lesz, aztán nem sokkal később kaptak még egy levelet, amiben az volt, hogy Paca választotta a kék izét, ami nem papirusz, és akkor is fel lett olvasva, hogy ha valaki kinyitja, akkor mehet haza. Délelőtt is írtam erről, még meg is kérdeztem, vajon csak kétszer tolták aznap ezt a lehetőséget a Nóri arcába, vagy volt még több levél is a kék tekercsről, csak az nem került adásba. :)

,, 2015.04.28. 23:11:25

@fosch9: jól kibaszol a rendszerrel:)) szép álmokat:)

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.04.28. 23:11:30

@Chuck Νorris: hát arra, h "a TV2-nek kellemetlen lett Nóri, ezért kirakták". ha kellemetlen volt nekik 3 hónapja, akkor a tévében miért adták volna le azt a bizonyos jelenetet? előre tudták, h kellemetlen lesz és ezért kirakták Nórit, csak mára elfelejtették, h miért is rakták ki? vagy most kellemetlen lett nekik, ezért visszamentek az időben és gyorsan kiszavaztatták a többi játékossal? :))

Elektra1976 2015.04.28. 23:11:30

@henrik_: Te most mit nem értesz? Az ÉÉ nem élőben megy legalább egy hetes csúszásban van Ma mint láthatjuk újra vették mert amikor a Nóri volt bent múlt héten hogy felvegyék vele a kiesése utáni ÉÉt még nem adták le a botrányos részt Gondolom a Nóri nem engedte hogy leadják amit felvettek EGY HETE vagy a TV2 szart be teljesen ezért nem láthatjuk a Nórit mint kiesőt az ÉÉben

Chuck Νorris 2015.04.28. 23:12:46

ez a kisfilm is, pocakpatrik sprintel, a háttérben a helyiek meg nézik ki ez a marha.

pogona vitticeps 2015.04.28. 23:14:10

@henrik_: Ez az egész a média visszhangról szól, ami sokkal negatívabb lett, mint amire a csatorna számított, ezért voltak/ vannak a kényszermegoldások, mint a megszabdalt és rövidebb adás, meg a Paca az ÉÉ-ben.

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.04.28. 23:14:35

@Elektra1976: én nem az Éden Éjjelről beszélek, hanem arról a teóriáról h Nórit azért baszták ki a játékból, mert nem akarták a szerkik, h kellemetlen legyen nekik.

xukxuk 2015.04.28. 23:14:55

Nos elég ebből a trágyalé műsorból.Minden további perc amit neki szánok,veszteség az életemben.Eszetlen,agyonszerkesztett fos lett belőle.Sok sikert a további önsanyargatáshoz!

Bride 2015.04.28. 23:16:20

En inkabb azt gondolom, hogy a tv2 tiltotta le. Szerzodesuk van, Norinak kotelezo megjelenni ezeken a szarokon, ha hivjak..
Gondolom az ostoba csatorna igy latta jobbnak.. Pedig most kezdodik
majd csak az igazi felhaborodas...

Nori egyebkent jol nez ki az instan, orulok, hogy vegre eltunt a frufru :D

2015.04.28. 23:16:42

@foxglove (F6): mindenesetre éé-t nem kell többet nézni ekkora kamut :D
viszont neked is :)

beacska 2015.04.28. 23:18:44

@fairytale: köszi. nagyon jól néz ki Nórika!

kanczy 2015.04.28. 23:19:02

haver:nem hiszem hogy ebben a pár napban sokan csiszolna a testén...mély csend

Chuck Νorris 2015.04.28. 23:19:02

@henrik_: ja értem. gondolom a tv2-t némileg váratlanul érte hogy az apró kis csinyük mekkora vihart kavart, ezért megvágták ezt a pár napot, kimaradtak olyan szálak/jelenetek amik a müsortervbe be voltak illesztve de már nem merték megmutatni.
én magambol indulok ki hogy a történtek után nem akartam volna benn maradni a játékban, mind1 ugyse tudjuk már meg mi is történt ezen a 2 napon valójában :)

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.28. 23:19:15

@pogona vitticeps:
Ezerrel izzadják a vért, hogy kitöltsék a műsoridőt az ÉÉ-ben :( .

Cathcart_ezredes 2015.04.28. 23:20:03

@henrik_: Szerintem kellemetlen lett nekik a lány jelenléte ott. Te sem szívesen nézegetnéd tovább azt az embert, akinek hallgatólagosan részt vettél az abuzálásában, nem segítettél neki, végül rávetted, hogy mondja azt a többieknek, hogy nem is történt semmi. Ezt úgy hívják, hogy bűntudat. És ahelyett, hogy ezek után cselekedtek volna utólag, inkább hazaküldették.
Adásban azért mehetett le, mert a nézettség kurva alacsony, Ötvös Csöpi izomból leverte már, szóval azt gondolhatták hadd szóljon, a negatív reklám is reklám. Nem számoltak azzal, hogy az emberekben még van minimális emberség: van ilyen.
Életemben először megnéztem ezt az éjjeli kiadást: tv2, cinizmus a neved. Mindig nevetségesnek tartottam az ilyen bojkottokat, de én az életemben többet nem fogok tv2-es műsort nézni. Aki ebben részt vett rohadjon el, de előtte mélységesen szégyellje el magát.

Veder1 2015.04.28. 23:21:14

@pogona vitticeps: zavar volt az erőben. eleve ez a papirusz egy rettentő béna dolog volt (kb. mint az egy szó: azonnali kiesés) mert nem volt semmi infojuk ezzel kapcsolatban, bármit bele tudtak magyarázni. De hogy kétszer is beküldenek levelet ugyanolyan semmitmondással tényleg gyanus.

Chuck Νorris 2015.04.28. 23:21:34

@henrik_: ja amugy én inkább arra akartam utalni hogy nóri akart menni, és az idegi állapota miatt a szerkesztők támogatták ezt a dolgot. nem kellemetlenségböl hanem az aktuális állapota miatt.

pogona vitticeps 2015.04.28. 23:21:35

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Csak sikerül néhány frappáns fb üzenetet előkaparni valahonnan... :)

,, 2015.04.28. 23:22:36

@Cathcart_ezredes: gondolom az sem véletlen h a promoanyagokba inkább a húgyos melit rakták be, mint őt... valami már akkor sem stimmelt.

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.04.28. 23:22:37

@Chuck Νorris: kb ezekre gondoltam:

@Elektra1976: " megbeszélték Laurát, majd behívták a riportba a társaságot, és megmondták, ki lesz a kieső. Ennyi történt. Ennél kevésbé egyértelmű nehezen lehetne."

"ez akkora szemétség baszki, sírni tudnék:S
Nekem ne mondja senki h ez nem szerkesztői utasítás volt:S"

"vagy problémát jelentett a szerkiknek a Gábor-incidens miatt..."

most nem azért, de azok után, h lecserélte Gyulát csak azért, mert a másik csávó jobban néz ki, hát én is ellene szavaztam volna, ha éppen ott játszom, mert az ilyen nő full megbízhatatlan.

fairytale 2015.04.28. 23:23:42

Kiderült, miért köpött bele a sörbe Loki?

Chuck Νorris 2015.04.28. 23:24:14

@Bride: nóri papa ma mondta hogy a stylistek adták neki a frufrut :)

2015.04.28. 23:24:25

@ÉH3sZ: Twin Peaks-nek meg a végére érek oda :D

,, 2015.04.28. 23:26:28

@henrik_: mondjuk ha 3-ból kettőt én írtam, címezhetted volna nekem is, és nem általánosságban... de nincs kedvem ezen vitatkozni

fairytale 2015.04.28. 23:26:33

@henrik_: nem cserélte le gyulát. Peti azt mondta gyulának, mariann mögé álljon és ő odaállt. és nem azért mondta neki ezt peti, mert féltette, hanem mert partikot így tudta kiejteni.

,, 2015.04.28. 23:27:33

@fosch9: hogy akarsz úgy szépeket álmodni ha előbb ijesztgeted magad?:)

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.04.28. 23:28:19

@foxglove (F6): volt még néhány mástól is, csak azokat már nem volt kedvem.

mondjuk sztem Snezit is a szerkik rakatták ki, mert valamelyikük húgánál jobban táncolt :(

Elektra1976 2015.04.28. 23:28:31

@henrik_: Értem csak amíg írtam neked már te is leírtad mire gondolsz :-) Szerintem akkor és ott nem volt ilyen szintű belenyúlás Nekem úgy tűnt csak hagyták tovább alázni a Nórit mert gondolták hogy ez mennyire jó dolog Csak mire adásba került már visszanyalt a fagyi

Ditti82 2015.04.28. 23:29:23

@fairytale: Az a szemöldök azért büntet. :O

,, 2015.04.28. 23:29:35

@henrik_: kifelejtettem a szomi szmájlit
:(

Elektra1976 2015.04.28. 23:31:09

@foxglove (F6): Egyiket sem én írtam mégis ott vagyok de ez szerintem csak beírási hiba :-)

Rémület 2015.04.28. 23:31:14

@henrik_: Szerintem agyontömték Nóri fejét, hogy annyira nem volt gázos a helyzet, mint amennyire ő azt érezte. Elérték, hogy Nóri magát tartsa hibásnak. Úgy gondolták, ennyivel megoldották az ügyet. Lesz nagy nézettség, pár napig. Csak, most, hogy a nép háborog, Nóri rájött, hogy manipulálták és nem az érzései csapták be.

pogona vitticeps 2015.04.28. 23:32:30

@henrik_: Miért ne cserélhette volna le a Gyulát? Mi ez holtomiglan- holtodiglan? Amúgy ha a Peti nem adja áldását a dologra, ugyan nem tudta volna megcsinálni a párcserét. De cáratyuskának kellett a Gyula a Maris mellé, hogy elmehessen Pacát hazaküldeni. Maris nem lett volna hajlandó egy hétig a Gátőrrel alukálni. Petiéknek szükségük volt a Gyulára.

,, 2015.04.28. 23:33:16

@Elektra1976: valaki neked válaszolt, rosszul másolta.
Konccsi legalább pontosan idézett! mi ez a lazulás?

Veder1 2015.04.28. 23:34:57

@fairytale: Nóri kiejtette volna Gyulát ez nyilvánvaló (vagy AGOT-osan "It is known")

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.04.28. 23:35:30

@Elektra1976: jaja, én is így gondolom, hiszen Nóri az utóbbi időkben csinált olyan dolgokat, amikért alapból nem volt stabil a helyzete (már az első közös megbeszélésen is hárman kapásból az ő nevét mondták), szóval valszeg nem kellett győzködni az embereket, h végül őt rakják ki.

egyébként nem is baj, h kiszavazták, az a nő már az elejétől kezdve konstans depressziós volt. már szinte vártam minden adásban, h Nórinak ma éppen mi nem fog tetszeni.

Elektra1976 2015.04.28. 23:35:41

@foxglove (F6): Én telóról írok úgyhogy én még idézgetni és másolni se tudok :-) :-) :-)

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.04.28. 23:37:47

@pogona vitticeps: nem az, h nem cserélheti le Gyulát, csak mégis milyen szempontok alapján tervezte ezt megtenni....

Cathcart_ezredes 2015.04.28. 23:38:44

@foxglove (F6): pontosan. Amúgy ha ebben az egészben van pozitív hozadék, akkor az az, hogy az emberek beszélnek róla, a nőkben tudatosulhat, hogy ezek nem normális dolgok, nem kell eltűrniük ilyet senkitől, párkapcsolatban sem. Elég tanulságosak voltak a mai kommentek, amikben rengeteg nő írta, hogy átélt ilyet vagy rosszabbat. Kurvára ideje lenne erről beszélni, mert ez nyomorultul ijesztő.

pogona vitticeps 2015.04.28. 23:42:31

@henrik_: Nem értelek... nem tök mindegy? Semmi jogunk ítélkezni a másik ember felett. Egy ilyen szituációban, amikor egy valóságshow-t kommentelgetünk, meg főleg nem. Innentől ignorálok.

Elektra1976 2015.04.28. 23:44:09

@henrik_: Na ebben nem értünk egyet Szerintem folyamatosan alázták ezt én már korábban is írtam végig egyedül küzdött Pontosan úgy viselkedtek vele az agyhalottak mint az oviban kipécézték a gyengét/dagit /szemüvegest aztán falkában alázták Ha én ott lettem volna akkor nem lett volna depis mert kinyitottam volna a szám mellette Sosem hagytam és nem is hagynám hogy valaki akárki bárki így beszéljen bárkivel bárkiről Valószínű kizártak volna nem szlovákk...zásért de minimum dubaik....zásért Nóri egy normális csaj volt csak rossz közegbe került Ennyi

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.04.28. 23:45:55

@pogona vitticeps: ember, te miről beszélsz?

én pont leszarom, h 3 hónapja egy 22 éves picsa kit kire cserélt le egy másik kontinensen, mi itt a játékosok szempontjáról beszélünk, a lehetséges motivációikról, amik miatt meghozhatták azt a döntést, h a csajt kirakják a játékból. te meg jössz itt az ítélkezésről, meg jogokról, hát megáll az ész.

bigél 2015.04.28. 23:46:28

@Elektra1976: +1000

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.04.28. 23:49:07

@Elektra1976: Gyula rendes volt vele, cserébe azt kapta, h a csaj sunyiban ráment a sármőrre (nem hinném, h kötelező volt a jacuzziban maradnia) , aztán utólag azzal hárított, h ő így szokta megfigyelni az embereket. :)

pedig Gyula volt az utolsó igazi szövetségese, aki sosem baszogatta őt.

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.04.28. 23:50:07

@Elektra1976: és ezt mondom úgy, h sokáig én is Nórinak drukkoltam (Snezi mellett).

Veder1 2015.04.28. 23:53:40

@Elektra1976: hát nem tudom, Nóri valamennyi riportszobás megnyilvánulásában mindenki mást savazott (hogy néz már ki, mit csinál stb.) és hogy mennyire rosszabbak mint ő. Olyanokról is akit akkor ismert meg öt perce. Egy jó szava sem volt senki felé, ami engem nem zavar, mert a játékosok fele ugyanilyen, de ne csináljunk azért belőle szentet. Egyedül Loki volt vele szemétkedő az elején és érdekes módon mégis őt mondta a kieséskor.

Ditti82 2015.04.28. 23:57:29

@henrik_: Amikor a fiúk savazták őt és Adrit, akkor is kiállt mellette.

Elektra1976 2015.04.29. 00:03:34

@henrik_: Nem foglak győzködni semmiről és semminek az ellenkezőjéről Nóri Gyula jó páros lehetett volna Ha Gyula mondjuk nem bizonytalanítja el Nórit még jóval a köcsög Gábor érkezése előtt azzal hogy hát nem is tudom lehet a Tina a nekem való pár beszólásával minden más lett volna Nóri úgy érezhette hogy ez is hátbaszúrt bmeg Jött Gábor és nőnek nézte nem egy rongynak kár hogy egy paraszt volt és a Nóri ezt későn vette észre Én így látom és le is zárom ezt mert nekem ennyi elég volt az ÉH s esélylatolgatásból Ha az én lányommal csinálják meg ezt akkor nagyon fájna a szívem miatta És sajnálom a Nórit ez van mert nem volt senki mellette

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.04.29. 00:04:15

@Ditti82: pontosan. ezek után arra számíthatott, h Nóri rámegy az első nála jobban kinéző csávóra, és a többiek sem hülyék, látták, h a jövőben, hasonló helyzetben rájuk is ez a sors várna. teljesen logikus volt Nóri ellen szavazniuk, először nem is értettem, h miért Laurát akarják kirakni (bár már akkor is azzal nyugtatgatták magukat, h Nóri talán később kihullik magától).

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.04.29. 00:06:08

@Elektra1976: ehhez még annyit fűznék, h Nórit régebben Loki is szívesen nézte volna nőnek, amiért Nóri elég rendesen hisztizett is. :)

Kosztarika 2015.04.29. 00:09:11

@fosch9: @AkkorlegyenPtr: Pénteken Patrik esett ki, utána volt az ÉÉ-ben, ahogy minden kieső. Mint tudjuk, nem élő az adás és hosszabb, mint amit mi láttunk. Ma - a tudott okok miatt - nem volt Nóri, így a "maradék" pénteki Patrikos interjúból adtak további, pénteken kivágott részt. EZÉRT nem tudta Patrik, hogy Nóri esett ki .( Szerintem..

Elektra1976 2015.04.29. 00:10:10

@Vödör: Nem akarok szentet csinálni belőle Csak engem zavart milyen tahók vele Miközben az összes többi ugyanazokat csinálta amiért őt és csakis őt alázták Aludt nem játszott cigizett mekkora segge van mennyit eszik hülyeséget beszél stb. Mindegyik fenti szóra tudnék kapásból két játékost még odaírni de nem fogok Hogy ki miket mondott a riportban meg főleg hagyjuk szerintem

Kosztarika 2015.04.29. 00:12:16

@fairytale: Lokiban nagyon sokan csalódtunk. Leírta magát.

Valaki írta, hogy reméli, Nóri megbocsátott neki. Úgy tűnik igen, pedig nem érdemli meg!!

lentilky 2015.04.29. 00:19:32

Nóri-gàbor témához egy gondolat, bár lehet, hogy már ez is volt, de igyekeztem végigolvasni...

Többen írták, hogy esetleg megrendezett jelenet volt (szerintem nem, és gábor egy gyökér, ki kellett volna vágni). Tegyük fel, hogy az volt. A tv2 ezzel sem tud takarózni, hiszen ebben az esetben is egyetlen forgatókönyv lett volna a helyes: eltiporni az erőszakoskodót. Ez a "mese" erről kellett volna, h

Kosztarika 2015.04.29. 00:24:00

@henrik_: Na, még Te hiányoztál oda.. igaz nem lógnál ki a sorból.

lentilky 2015.04.29. 00:24:10

..ogy szóljon, ehelyett mi történt:

1) ki lett vágva a sértett kálváriája
2) helyette hülyét csináltak belőle (vacsorajelenet), aki inkább letagadja, és a többiek is őt kiáltják ki hülyének
3) gábor maradt (ökölbe szorul a kezem, amikor innentől meglátom) = nincs következmény, SEMMI
4) aztán a sajtóban letagadják első reakcióként, elbagatelizálják

Ez olyan szinten káros erre a jelenségre nézve, hogy az elmondhatatlan. Akár mese volt, akár nem.

saccperköbö 2015.04.29. 00:41:47

@Kosztarika: nekem a nóri-loki kapcsolatból úgy tűnik, hogy nekünk sok mindent nem mutattak meg

kamilla123 2015.04.29. 00:42:02

@saccperköbö: szerintem azért hívták be ma Nórit a TV"-be, mert újra vették vele az ÉÉ-t

saccperköbö 2015.04.29. 00:42:44

@henrik_: ez mikor volt, erre nem emlékszem?

saccperköbö 2015.04.29. 00:45:59

@kamilla123: ja csak nem adták le, vagy megjelent az éé végén, mert engem újbecks haverja már nem igazán érdekelt?

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.04.29. 00:48:52

@Kosztarika: azért ennyire ne ragadtasd el magad. :))

@saccperköbö: őszintén szólva nem tudom, h ezt most melyik kommentemre kérdezted.

saccperköbö 2015.04.29. 00:54:12

@henrik_: "ehhez még annyit fűznék, h Nórit régebben Loki is szívesen nézte volna nőnek, amiért Nóri elég rendesen hisztizett is. :) " ehhez, ilyen télleg volt?

kamilla123 2015.04.29. 00:54:46

@bElannaTorres: pontosan. én is csak azért nem csalódtam Lokiban, mert rögtön láttam, hogy egy sutyerák semmirekellő lúzer. Csak megtévesztett, hogy ronda. De az ő esetében a ronda külső még rondább belsőt is takar. Mondjuk azt nem gondoltam mellé, hogy pszichopata állat is. Most már ezt is tudom. Már csak azért drukkolok,h ne ő nyerjen. Bár sajnos az az érzésem már régóta, hogy ő fog.

kamilla123 2015.04.29. 00:56:11

@saccperköbö: ja, nem néztem az ÉÉ-t, csak feltételeztem, h azért ment be ma. De ezek szerint nem azért ment be, hanem tárgyaltak a TV2-vel. Remélem ki tud belőlük húzni valamit a bocsánatkérésen túl is.

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.04.29. 00:59:23

@saccperköbö: hát, én úgy emlékszem, h Lokinak bejött valamennyire Nóri, aki viszont már attól hisztirohamot kapott, hogy a "férjurán" van némi súlyfelesleg, és átlóg az ágyon, amikor alszik. :)

moli 2015.04.29. 01:51:17

@Rayen: teletext 888. oldal.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.29. 01:59:23

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

"... Normális vagy te?!?!..." "...Szerintem nyugodtan pacsizzatok össze Tenyérrel :P..."

Szerintem meg változtasd meg a a nicked zárójelben lévő részét, mert félrevezető.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.29. 02:03:29

@lentilky: És Nóritól azt az egyetlen mondatot vágták be - Gátőrtől semmit - a 38 percből, amikor Nóri elveszti a türelmét, és azt mondja, hogy fogja be a pofáját. És semmit abból a sértés-özönből, amit kapott.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.29. 02:09:19

Egyfolytában arra gondolok, hogy vajon mit érez most a többi játékos - érzékelve a jelentős népharagot -, van bennük szégyenérzet? Vajon mit gondol Apolka? Mondjuk Petiről. Őt nem kérdezik meg, gondolom. Vajon a környezetük ezt hogyan fogadja. Ki fog állni valaki a játékosok közül, hogy értékelje utólag az eseményeket?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.29. 02:27:24

Az esemény leírása és a hozzáállás az Origo színvonalán:

Az Origónak nyilatkozó jogász és szexuálpszichológus szerint SEM volt nemi erőszak,

péntek este adásba került részlete...Ebben a reality két szereplője, Nóri és Gábor AKTUSA látható, AMIBE VÉGÜL NÓRI IS BELEEGYEZETT, de a bemutatása óta botrányt kavart felvételen az látszik, hogy NÓRI NEM IGAZÁN AKARTA az együttlétet, amit a fiú erőltetett.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.29. 02:53:21

@henrik_: azok után, h lecserélte Gyulát"..."

NEM cserélte le Gyulát. Gyula cserélte le őt. Nóri csak mondta, hogy Gábort választaná. Ha Peti nem avatkozik közbe, ki is derülhetett volna. De nem akarta, hogy Nóri játsszon. Quasi arra akarta kötelezni, hogy minden döntéséről, gondolatáról számoljon be. De Nóri legtöbbször egyéni játékot játszott, ezáltal kezelhetetlenné vált Peti számára, ezért selejtes embernek állította be, olyannak, aki tök veszélyes a közösség számára. A csürhe meg...na de ezt már ismerjük.

lobbantott tsilke 2015.04.29. 06:10:17

Tanulság: a képernyőn bemutatott agresszió begyűrűzik a kommentoldalra is.Sebaj, Söllel elmegy.

Ronni 2015.04.29. 06:27:26

A TV2 SEMMI ÉRDEMIT NEM TETT ,SEM BOCSÁNATOT NEM KÉRT SEMA FELEŐSSÉGÉT NEM ISMERTE EL A TÖRTÉNTEKÉRT. GERINCTELEN BAGÁZS.REMÉLEM TÖBBSZÁZMILLÁS BIRSÁGOT KAPNAK. MŰSORGYILKOSOK.

Remélem Nóri jól van....a média cirkusz ellenére.

Mucsai2010 2015.04.29. 06:37:17

@henrik_: Te miről beszélsz?? Először is Gyula Nórinak köszönheti a bentmaradását, amikor Ádámmal szemben Gy-t választotta Nóri. Másodsorban most pedig Gyula állt ki Nóri mögül.

Mucsai2010 2015.04.29. 06:41:09

@henrik_: Gyula meg az első nap ráment Tinára. Na és akkor mi van??

2015.04.29. 06:53:44

@Kosztarika: szerinted
szerintem meg többször helyretette berki a dolgot hogy nóri MÉG bent van, amikor paca már kezdett kiesni a szerepből és az újonnan bement focista barátja sem mehetett be múlt pénteken
szerintem

@kamilla123: elhiszem h nem kedveled lokit de a pszichopatázást erősnek érzem lévén a fogalom egészen mást takar mint amit ők ott csinálnak, ja és min kiderült a saját sörébe köpött bele ezt csak úgy mellékesen ha már a sör témát többször említettük

AkkorlegyenPtr 2015.04.29. 07:13:58

@Kosztarika: nem sajnos, mert pár perc után végigvették az eseményeket, köztük a pillangót is és patrik 2 beköltözését is... csak Nóri maradt ki... tegnap már elkapcsoltam az ÉÉ-t.. érdektelen. Marad a hogyvolt.

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.04.29. 10:06:51

@Mucsai2010: hát, azért nem smárolt vele a jacuzziban :))
süti beállítások módosítása