Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Titkok és hazugságok 1x09 - Az anya

2015. április 27. 17:57 - Hoppancs

Cornell éppen azon elmélkedik, hogy Ben vajon miért tett olyan vallomást, amely alapján hivatalosan is ő lett az „ember, aki utoljára látta élve Tommyt”, amikor sokkoló mondat csúszik ki a száján: szerinte Crawford nem ölt meg senkit. A kedvenc gyanúsított státuszából kiesett családapa eközben a stílusos félhomályban, íróasztalnál számon kérős módszert veti be Christy ellen, aminek hatására az asszony azonnal el is mondja: Michael adta neki a pénzt „vésztartaléknak”. Ben inkább a „Béna Férj Elhagyását Támogató Alapítványt” sejti az összeg mögött, és nem is téved nagyot, mert most már tényleg erre fogja költeni Christy, miután a szart is kiperelte belőle, és eltiltatta a gyerekektől.

bscap0000_14.jpg

Hogy addig se kelljen a magányos hajléktalanlét közelgő fenyegetésén agyalnia, Ben a még nála is nyomorultabb Jess háza felé indul, ahol a Tommy cuccait elszállító Nicole-lal fut össze. Megbeszélik, hogy Jess nem szedi a dilibogyókat, majd Nicole sokat sejtetően megjegyzi, hogy Ben valójában nem ismeri a nővérét. A százötvenezer dolcsitól kis híján transzba eső Dave nem tartja ördögtől valónak Christy gyanúba keverését, de azt csak némi unszolásra böki ki, hogy úgy véli, az asszony akár be is kattanhatott a gyerekmészárláshoz szükséges mértékben. Ráadásul játszotta a férjét támogató szentet, miközben trükközött az elemlámpával, és Cornell malmára hajtotta a vizet. Ben kötelességszerűen tiltakozik, de azért nem tud nem elgondolkodni.

bscap0000_2_7.jpg

Natalie és Abby beugrik pár holmiért, és utóbbi elmeséli, hogy anyjuk valami Sammel kavar mostanában, Michael pedig azzal a teóriával szórakoztatja őket, hogy Ben össze fog költözni Jess-szel, mert szereti. A kint várakozó Michael elnézést kér a haragos Bentől, majd vinné vissza a csajokat, de Abby kikönyörgi, hogy maradhasson. Át is adja apjának az ajándék digitális képkeretet, hogy majd is akkor nézegethesse az utódok fotóit, amikor Christy már rég a Holdra költöztette őket. Cornellnek új elmélete és erdei tetthely-jelöltje van egy fánál, ahol elejtett játékot talál. A varázs-spraynek köszönhetően vérnyomok is előtűnnek, a nyomozó pedig valószínűsíti, hogy a gyilkos ott ütötte le Tommyt, akit eredetileg a folyóba akart veszejteni. A tervezett módszer pedig arra utal, hogy a tettes nőnemű.
bscap0000_3_8.jpg

Ben és Abby elviszi a lerobbant Jesst a tűzijátékra, ahol a kislány igyekszik megakadályozni, hogy túl közel kerüljenek egymáshoz. Nem rajong az ötletért, hogy Jess is felüljön harmadiknak a körhintára, de hajlana rá, ha egy idegen nem nézné hármukat családnak. Aztán még az új telefonja is eltörik, ennyit a vidámságról. Ben Cornellt véli látni a vurstliban, ami súlyos vattacukor-mérgezésre is utalhatna, ha a zsaru nem járkálna valóban arra. Neki azonban nincs ideje szórakozni, helyette Michael háza felé veszi az irányt, hogy beszéljen Christyvel és Sammel. Miután kellemetlen modorával megölte a diszkréten kibontakozó romantikát, rögtön elkezdi a célozgatást arra, milyen rossz is lehetett megtudni, hogy Ben lefeküdt Jess-szel, és  milyen jó, hogy Christynek volt kivel vigasztalódnia aznap éjjel. A párocska sajnos nem egyformán emlékszik arra, hány órakor ment el Christy Samtől, ami erősen meghümmögteti Cornellt. Sam lovagiasan lelép, mert neki ehhez nincs kedve.
bscap0000_4_8.jpg

Hazafelé menet Abby továbbra is kitart a "Ben szereti Jesst" elképzelés mellett, szerinte az apja ezért nem akarja, hogy ő vele lakjon. A fatert faképnél hagyó zaklatott kislány éppen időben érkezik anyja segítségére, feltárva, hogy mindent hallott az ominózus éjszakán, és Christy nem mondott olyat, hogy „Jessnek és Tommynak el kell tűnnie”. Ben hazakíséri Jesst, majd jó nagyot szexelnek annak örömére, hogy mindketten magányosak és boldogtalanok. Jess reggel felveti, hogy csinálni kéne új kölköt, aztán kínos lazasággal visszakozik, „ááá, hülyeségeket beszélek” indoklással. Ben megértő, de amikor talál egy képet Jessről abban a bizonyos kék dzsekiben, úgy érzi, hogy aznap már nem lesz képes újabb erekcióra. Inkább lenyúl pár dobozt Jess gyógyszerei közül, majd gyorsan lerázza a második menetre éhes nőt.

bscap0000_5_5.jpg

Cornell a laborost zaklatja, hogy mondja már el a vérnyomelemzés eredményeit, mert ez most extra sürgős, de a fickó ragaszkodik hozzá, hogy csak akkor referál, ha teljesen kész van. Cornell durcásan balra el. Bent nem nyugtatja meg, amikor utánaolvas a neten Jess bogyóinak, különösen az antipszichotikumnak, amelynek hirtelen abbahagyása dühkitöréseket és agresszív viselkedést is okozhat. Miközben a Michael bácsiról panaszkodó Abbynek helyesel a telefonba, lázasan keresi a náluk maradt kulcsot Jess lakásához, és miután megleli, szalad is kutatni.

bscap0000_6_4.jpg

Sajnos miután ráakadt a csecsemőként elhunyt Jane Murphy hamvaira, hazaér a házigazda is, aki nem reagál jól a két halott gyerekére meg a pirulákra vonatkozó kérdésekre. Ben kénytelen menekülni, mielőtt olló állna a fejébe, majd Dave-et hívja kétségbeesetten. Megtudja, hogy Nicole épp jógaórán van, úgyhogy felkeresi, hátha akad nála egy-két infó. A tesó szerint Jane bölcsőhalál áldozata lett, és Jessnek vannak ugyan kitörései, de soha nem embereken vezeti le a rohamait. A házat szétveri, ha úgy jön ki a lépés, de nem ölne meg senkit. Abby közben felszívódik, úgyhogy Ben ismét kiabálva rohangálhat a sötétben, Jess pedig vigyorogva kérdezi zárt ajtaja mögül: ugye milyen rossz érzés elveszteni egy porontyot? Ezzel párhuzamosan elkészül a vérnyomelemzés, úgyhogy Cornell meg is állapítja, hogy igaza volt, tényleg a nő a gyilkos. De senki se higgye, hogy az utolsó rész előtt azt is elárulja, hogy melyik.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása