Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hogy volt?

Éden Hotel 3x45 - Véres aratás (18+)

2015. április 25. 09:26 - sixx

screen_shot_2015-04-25_at_08_54_35.png

Gólem a ligetben, ingben, hipózott farmerben (tényleg, emlékszik még valaki a házilag hipózott Trapper farmerra?) és kék ingben feszít, ma valakinek meszeltek, Gábot és Loki ideges, Gyula, Becks és Bence meg nem, mert nem olyan családból származnak.

Adri és Ivar bugyis, de ettől még jól kivehető pinát, Tina frissen beretvált hónaljat villant a reggeli éredéshez, ami után Pjotr vízbe veti magát és rója a hosszokat a díszmödansziéban, pedig kibaszottul rühelli az úszást. Hát akkor minek úszik, ugye, ez a húszforintos kérdés, hát azért, mert ő csak így tudja előcsalogatni az agyábúl a magvas gondolatokat, és a tematikázás ekkor megy a legjobban. A mödanszié mellett Sármőr és Ivar szörnyülködik, mennyit úszik ez, baszki, normális? Sármőr négy hossz után kiköpi a tüdejét, azt a beesettet. És ezzel beleszív egy mélyebbet a cigibe. De Ivarral szívesen aludna már, mondja, mire a kozmetikusok szégyene olyan csíkot húz maga alá a nyugágyra, hogy a forgatás után elégették a helyi lakosok. Én is beleremegek, baszki, mondja Ivar, de ne pofázz a többiek előtt, mert baj lesz. Sármőr a riportban kiröhögi.

screen_shot_2015-04-24_at_21_34_03.png

Pjotr és Bence Ivarról beszélget, és megállapítást nyer, hogy

a) Ivarnak viszket,
b) Ivar egy szexmániás állat
c) Ivar csak négy fal között, nem bekamerázva kúr.

A riportban Pjotr aszongya, hogy Ivar addig van itt, míg az ő játékukat nem befolyásolja negatívan. Közben lent Sármőr úgy szopatja Ivart (nem fasszal), hogy azt tanítani kéne, közben szarrá izzadja a pólóját. A legérdekesebb a jelenetben, hogy Zoë és a konyhai stáb vélhetően most vágja le az ebédre szánt, ismeretlen eredetű emlőst, ami úgy vinnyog a háttérben, mint egy ismeretlen eredetű emlős, amit éppen levágnak. Pjotr odafent Sármőrről aszongya, hogy egy beképzelt gyökér, és Ivarra jellemző, hogy nem a frankó Gyula kell neki, hanem ez a nyikhaj. Pjotr univerzumában az a jó gyerek, aki neki behódol, ez nyilvánvaló. Ivar is megkapja a magáét:

Papucsállatka. Egysejtű. Nem is, csak félsejtű. (Pjotr)

screen_shot_2015-04-24_at_22_18_12.png

Erős a kontent, na. A mödanszié mellett Lokiba beleáll a paranoia, engem kibaszik innen Pjotr, mondja, mert érzi. Sármőr falból aszongya neki, hogy ugyan már, de a riportban bólogat, pontosan ez kéne, mert Loki egy fasz. Megszólal Szandi, és mödansziézás van, de nem mindenkinek, páran a partról figyelik, ahogy a többiek randalíroznak, majd kiszállnak a vízből, és táncolnak, mármint Pjotr, Becks és Bence, a Hotel három istenigazából feminin lakója. Így:

dance2.gif dance3.gif
dance1.gif tina.gif

A táncikálás után Becks Pjotr mellé ül le a pulthoz, és előzeveti azt a tervet, amit tegnap Bencének: Adritól el kell szakadnia, mert csak így lehet már itten játszani. És ugyan ezt Adrinak még nem mondta, mert egy puhapöcs, de hát ez van. Pjotr őszintén megdöbben, miafasz? De hát az a lány hulla szerelmes beléd. Az. Kemény, jegyzi meg Pjotr, de megérti Beckset, mert Adrit nem bírná elviselni. Becks csak azért van Adrival, mert érzelem, de egyébként már kivágta volna, mint macskát szarni. A terv, hogy begyön úgyis egy bula, ha jó, akkor Becks rámegy, és Adrit rásózza valakire. A riportban Becks aszongya, hogy nem bírja már Adrival.

Annyit alszik, mint egy mormota. (Becks)

screen_shot_2015-04-24_at_22_27_06.png

Ivar Lokinak és Pornósbarbinak mondja, ha Sármőrt tartja bent, akkor hülyének fogják nézni, és megorrolnak rá. Loki a riportban sík hülyének nevezi, menjen vissza aludni, oszt kalap, mert botrányos, amit csinál. Este vacsi, utána Pjotr és Gyula beszélget egy sort, és Pjotr aszongya, hogy mivel Ivar baszni akar, be ne álljon Ivar mögé, mert Sármőr is odamegy, és megszívja. Megtűrt kapcsolat, mondja Gyula a riportban, nem fogok Dunának menni, ha megszűnik. Zoë meghozza a levelet, készülődés, pakolás, öltözködés, most vajon sikerül abban a ruhában bevágni a játékosokat a párválasztón, amiben előtte flangálnak?

Gólem inge úgy csillog, hogy látom benne a tükörképemet a tévén keresztül. A kék inghez és a széles mozdulatokhoz a színes Nike nagyon illik, csak mondom. A csajokon az a ruha, amit felvettek, mivel Botox bugyija is kilátszik, így azt is le lehet csekkolni. Loki aszongya a riportban,hogy reméli, nem őt basszák ki innen ma este. Gólem felvezet, lebassza Sármőrt a védettség elkottázása miatt, majd kérdezősködik, ki hogy van, van aki ideges, van aki nem, Sármőrt szopatja még egy kicsit, de ez kit érdekel, párválasszunk mán. Bence megy Tinázni, mert pina, Becks a piros csöcskirakós ruhában feszengő Adri mögé, mert így szokta, Loki Pornósbarbihoz, mert nem látta az Omaperverz - jetz mit mehr spermium 23 című kisfilmet. Eddig papírforma.

Aztán gyön Sármőr, és Ivarzik, mert be lett ígérve ugye egy kúrás, és az ilyet beváltatja az ember. Jó, ez sem volt meglepő. És jön Gyula. Aki most vagy beáll Ivar mögé, és nagy kutyaszemeket mereszt rá, hátha megszánja, vagy nem tudom mit csinál, csaj már csak egy van szabadon, Botox. Gyula megindul, és

BEÁLL BOTOX MÖGÉ. 

screen_shot_2015-04-24_at_22_53_28.png

Namármost, akkor most Pjotr vagy kibassza Gyulát, és egy ördögi terv volt minden jópofizás, bevállalja Ivart, és hazazavarja Sármőrt, esetleg belefingik a nulláslisztbe, és kitesz valakit a három csatlósából. Bejátszó jön, Pjotr délután azt mondta Gyulának, hogy álljon be Botox mögé. Na, erre kíváncsi leszek. Pjotr megindul, elmegy Bence mögött, Lokinál kicsit lelassít, de nem áll meg, Sármőr olyanokat nyel, hogy a nyóckerben is hallom, de megússza, és megtorpan Botox mögött, de nem áll meg, hanem

BEÁLL ADRI MÖGÉ. ÉS KIEJTI BECKSET. MINT A SZART.

Beszéljenek a képek egy kicsit:

page_1_9.jpg

page_2_10.jpg

Gólem kedvesen érdeklődik Beckstől, hogy na, hogyvagyunk, mire Becks aszongya, Pjotr hazudott éjjel-nappal, ő meg elkúrta, nem kicsit, nagyon. Bízott benne, nem jó emberismerő, és hát ennek ez lett a vége. Kicsit megremeg a hangja, amikor aszongya, hogy a többieknek nagyon óvatosnak kell lenniük. Kihasznál mindenkit, és csak a saját érdekeit nézi, ez van.

A vállán ott a kisördög, aminek a neve: hazugság. (Becks)

screen_shot_2015-04-25_at_08_20_34.png

Sajnos Pjotr, akin egy fehér (!) makkos (!!) cipő van mezítláb (!!!), már most megkezdi a magyarázkodást, ő ezzel csak bent tartotta Adrit, mondja, és megmenti a jövő heti kieséstől. Becks kiröhögi, megint megmagyarázod, baszki, hihetetlen. Adri iszonyatosan dühös és csalódott, és aszongya bőgve, hogy ő a hibás, mert nem hagyta játszani Beckset. Becks erre aszongya, hogy pont ma mondta Pjotrnak, hogy le kéne cserélnie Adrit, hogy megmenthesse, mire Adri csak néz, miafasz, te ilyet mondtál ENNEK? Na, akkor ennyi elég is ebből, mert már látom, hogy ebből hosszas, nyálbuborékfújós-hüppögős magyarázkodás lesz, az meg engem nem érdekel. Becks elköszön mindenkitől, Adrit ölelgeti egy kicsit, és lelép.

screen_shot_2015-04-25_at_08_23_44.png

screen_shot_2015-04-25_at_08_25_20.png

A villába visszamenve folytatódik a sírásrívás, mármint Adri részéről, és ugye Bence sincs valami fényesen. Adri a riportban mondja, hogy kurvára unja, hogy Pjotr itt játssza a fatert és az óvóbácsit, hát baszki, ti hagytátok neki, ez van. Botox unott képpel ül a pultnál, Loki úgy tesz, mint akit nagyon megrázott a dolog, miközben nem is. Pjotr és Bence Adrinak elmesélik, hogy Becks tényleg aszonta, hogy le kéne cserélni a csaját, de nem úgy, hanem csak taktikából, igaz, ezt Pjotr mintha elfelejtené hozátenni. És Bence is tudott erről, csak ugye Adri nem, mert minek. És Pjotrban ott tört el valami, mert Lokit akarta kitenni, és ha ilyen fasz Becks, akkor menjen. Hálistennek ma nem lesz bárszékes hegyibeszéd. Adri idegesen érdeklődik Bencétől, hogy baszki, miért nem mondtad el nekem? Mert egy hisztis picsa vagy, azér’.

screen_shot_2015-04-25_at_08_32_20.png

Botox vigyorogva várja Pjotrt a szobában, ezt is megcsináltuk, baszki. Óvatosan ezzel a nővel, legalább olyan jó játékos, mint Pjotr, csak ő nem nagyon szeret előtérbe kerülni, mert van esze, és nem akar kiesni emiatt. Odalent Sármőr gyúrja Adrit, figyelj, én nem gondolom ezt komolyan Ivarral kicsit sem, legyünk szövetségesek, Bence meg Tina is legyen benne a szupernégyesben, és nagy kussban dolgozzunk együtt. Adri attól fosik, hogy Pjotr ki akarja ejteni jövő héten, ennek megfelelően bevédi a seggét jóelőre Sármőrrel, aki talán abban bízik, hogy akad majd valami a hegyire is.

Nem tudok olyan momentumot mondani, amikor nem éreztem magam jól Adrival. (Sármőr)

Este kapnak piát búfeledni, és jelentem, előkerült Apolka baglya, most meg is tudjuk mutatni, tessék:

screen_shot_2015-04-25_at_08_40_15.png

A bulika visszafogott, a legérdekesebb benne, hogy Adri mosolyogva táncol Pjotrral, csak van benne játékosvéna? A lefekvés után Pjotr elmagyarázza Adrinak, hogy nem bízott Becksben, mert eljátszotta a bizalmát azzal, hogy kijelentette, le akarja cserélni Adrit. És veszélyesebb volt, mint Loki, aki ha megvész, csak saját magával baszik ki, nem éget fel mindent a Hotelben. Nekem ez nagyon sántít, de mit értek én a tematikázáshoz.

Az utolsó jelenet elég kemény, egyrészt azért, mert az egyik legjobb West Wing-epizód iszonyú drámai befejező jelenetének aláfestő zenéje megy alatta, a Massive Attack Angelje, amiről mindig eszembe jut az, ahogy szegény John Spencer szalad a Fehér házban lassított felvételben, másrészt meg azárt, mert az erőszakos viselkedést semmilyen formájában nem állom, márpedig Sármőr be van baszva, és dugni akar Ivarral, ő viszont nagyon nem akar Sármőrrel (annak ellenére, hogy korábban arról volt szó, hogy majd akkor dugnak, ha hivatalosan is párok lesznek), de hiába mondja neki, a pali nem hagyja, és nyomul, erőszakoskodik, és leszarja, hogy nemet mondtak neki. Lebutakurvázza, és alázza, míg Ivar ki nem jelenti, hogy ő tartotta bent, és kussoljon. Fordult a kocka, baszki, mondja Sármőr, most én jövök. Ivar a riportban rohadéknak nevezi Sármőrt.

screen_shot_2015-04-25_at_08_49_24.png

Éééés kapunk egy bónuszjelenetet, Gólem mellett ott áll Becks, és választania kell a jövő hetet illetően valamit. Hogy mit, nem tudni, fel van tekerve, és átkötve egy szalaggal. Becks húz egyet a két tekercs közül, kibontja, az benne, fiúk. Hogy ez mit jelent, majd kiderül jövő héten.

screen_shot_2015-04-25_at_08_52_25.png

Címkék: 18+ éden hotel
1259 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsoofka 2015.04.25. 09:39:58

Javasolnám d) válasznak a MEGRENDEZETT JELENET kitételt! :)

Zsoofka 2015.04.25. 09:51:02

Nagy lesz itt az egyetértés, ha csak én tudok ide írni.... :))))

dedalon74 2015.04.25. 10:19:34

Sármőrt kizárják, és/vagy feljelentik a szerkik?

bigél 2015.04.25. 10:20:37

@mokamini:
Szerintem nem volt megrendezettt jelenet, megboldogult egyetemista koromban (ill. azt követő néhány éves még bulizós korszakomban) találkoztam én is hasonló taplókkal, tényleg így működnek.

bigél 2015.04.25. 10:20:56

@sixx: igen, sikerült. Köszi.

2015.04.25. 10:21:04

nyóckerben lax? :D

@mokamini: sztem is megrendezett, nehéz elképzelni h egy kiborult kiszívott nyakú nórit a stáb csak úgy elnézeget hogy így járt szegín lán

melaena 2015.04.25. 10:21:53

@dedalon74:
Szerintem van olyan szo,amit ha bemond egy noi jatekos,rogton beavatkozik a stab.
Nehezen tudom elkepzelni,hogy anelkul engednenek merevreszeg fickokat nokkel egy agyba engedni.

2015.04.25. 10:22:37

valahogy adriról is mindig terpesztős kép sikerül

@sixx: köszönjük

Rayen 2015.04.25. 10:23:30

@mokamini: Az erőszakoskodás megrendezett? Nem hiszem, ez olyan faszi, aki mellett egy pillanatra se hagyhatod ott a poharad, mert másnap arra ébredsz hogy nem emlékszel semmire, és nincs meg a bugyid.

dedalon74 2015.04.25. 10:24:47

@melaena: Nekem sok volt, amit láttam. Ha ott lettem volna, és tudomásomra jut, akkor ki is zárnak, mert hazáig ütöttem volna a kis gyökeret.

2015.04.25. 10:24:48

nekem nem volt trapper farmerem
úgy emlékszem

Mók_Ica 2015.04.25. 10:25:43

no, akkor újra megpróbáljuk :)))
drága sixx.....posztcsi, mint szokott lenni, jó volt :)) apró pici pontosítás, a mödansziénél nem Csepregi Éva / Neoton Nyár van című örökzöldjére rázták a fiúk a csípőjüket? :))))

Mók_Ica 2015.04.25. 10:25:43

no, akkor újra megpróbáljuk :)))
drága sixx.....posztcsi, mint szokott lenni, jó volt :)) apró pici pontosítás, a mödansziénél nem Csepregi Éva / Neoton Nyár van című örökzöldjére rázták a fiúk a csípőjüket? :))))

vastyúk is .. 2015.04.25. 10:25:44

Sármőr egy rohadt geci. Annyira megsajnáltam Ivart, ahogy ott zokogott a riportban. Nem is tudom hogy bírt utána ott aludni.

Tetszik a gondolat, hogy Adri azt hiszi, hogy jól kibaszik Petivel, ha nem mögé áll majd be. Ezek szerint a bentieknek semennyire nem nyilvánvaló, hogy Peti és Maris alig bírja kivárni, hogy újra egy pár legyenek.

Mók_Ica 2015.04.25. 10:26:15

és sikerült, rögtön duplán :))) éljen :))))

jófej házisárkány 2015.04.25. 10:26:28

A Nóri-Gábor jelenetet nézni is kellemetlen volt. Most komolyan, ha egy csivava alkatú nő felpofozza az őt lekurvázó pasit, azért kizárás jár, akkor azért nem jár, ha valaki kiszívja a másik nyakát, annak akarata ellenére? Az nem fizikai inzultus?
Nekem egyébként nem tűnt megrendezettnek a jelenet.

Rayen 2015.04.25. 10:26:44

@Mók_Ica: a hang nem Csepregié volt, bár én nem ismertem volna fel Szandit. Sixx ebben is szakértő. :)

2015.04.25. 10:27:33

akkor újra :/
pjotr nem először ülteti már fel a szopórollerre a többieket. ő bajuk. nyugodtan elkezdhetnek játszani végre és akár össze is foghatnak az intrikus ármánykodó ellen. vagy nézhetik tovább a partvonalról, ahogy sorban kipotyognak.

,, 2015.04.25. 10:28:55

@Mók_Ica: @Rayen: én sem:) ezek szerint a Sztárban Sztáros produkciója volt:OOOO
megállapítom h botfülem van:)

Zsoofka 2015.04.25. 10:29:07

@fosch9: @Rayen: Ha nem megrendezett, akkor az a nagyon ellenszenves, hogy szerkesztők nem avatkoztak be, sőt, sóelemként mutogatják a kikészült Nórit. Boa. Minimum kizárást ért az akció.... Nem is tudom melyik verzió a rosszabb

jófej házisárkány 2015.04.25. 10:29:15

Tudom, egyedül leszek a véleményemmel, de én továbbra is Pjotrnak szurkolok. Hogy egy klasszikust idézzek: "egészen elképesztő", ahogy mindent elfogadnak tőle.

pogona vitticeps 2015.04.25. 10:29:45

@You Know Nothing JS (bigél): csatlakozom, tényleg léteznek ilyen önvak tahók.

Mók_Ica 2015.04.25. 10:30:16

@Rayen: én sem ismertem fel Szandit.... :))))

@Szent Borzadály: eddig a partvonalról nézték és szépen asszisztáltak.... vajon leesik-e nekik??? és ha igen, akkor tesznek-e valamit??? :)))

melaena 2015.04.25. 10:30:23

@dedalon74:
Szerintem is nagyon gaz volt.
Valszeg,ha nincs "vesszo", akkro arra vartak a keszitok,hogy :
- elkezdjen idegesen ordibalni nori,es utana is folytassa
- ugy fogja le,hogy ne tudjon mozdulni ,es utana is folytassa

ismetlem,nem vedeni akarom,de nem volt komoly veszelyben a csaj.

rives 2015.04.25. 10:30:30

rájöttem, hogy eddig rosszul csajoztam... Sármőr ért csak igazán a nők nyelvén. Azt mondja, hogy: "szerintem nem sok ilyen pasi csókolgatott eddig mint én, örülj neki"

Mók_Ica 2015.04.25. 10:31:08

@foxglove (F6): hehehe... ez eszembe se jutott :))))

,, 2015.04.25. 10:32:27

@jófej házisárkány: nem szurkolok neki, de nem tudom utálni mert így játszik. A sármőrt tudom utálni, mert egy erőszakos, occsó tahó.

bigél 2015.04.25. 10:32:42

@vastyúk is ..: jól csinálják Marisék. És egyetértek sixx-szel, hogy Maris talán még jobban, gyakorlatilag senki nem sejti, hogy ő is egy ekkora kavarógép.

Mók_Ica 2015.04.25. 10:32:52

@rives: attól függ mit szeretnél... ha egyéjszakás digi-dugikat, akkor használhatod ezt a dumát.... bár még így is fel kell készülnöd jó pár pofonra :))))))

Hermesz Konrad 2015.04.25. 10:33:07

Amikor Gyula valami olyasmit mondott Botox mögött, hogy régóta jóban vannak, és tudnák együtt vinni a játékot ezért állt mögé, akkor azt vártam, hogy mindenkiből kitör a röhögés, de a szerkesztők komolyan gondolták a jelenetet! Nyugodtan mondhatta volna, hogy Peti mondta, hogy álljon oda, senki nem lepődött meg volna szerintem.
Petit remélem valaki megállítja, mert unalmas nézni, hogy már a sokadik játékost rakja ki (Apolka, Snezi, Barbi, Patrik). Legalább végre Patrik mindenki előtt nyíltan hazugnak nevezte. Szerintem mondhatjuk, hogy végre lehullott az álarc. Marianna "nagyhercegnőnek" meg már akkora arca lett a sok sikeres tematikázástól, hogy lassan nem fér be az ajtón.

2015.04.25. 10:33:22

@jófej házisárkány: nem vagy egyedül, én is így látom/gondolom.

Eszet Lenke 2015.04.25. 10:33:32

Az egyik ÉÉ-ben ennek az übertaplónak a barátja arról beszélt, hogy milyen csupa szív, jóindulatú, empatikus is a felszín alatt ez a "Sármőr" (???WTF???) gyerek. Ehhez képest tegnap egy igazi őstulok, agresszív, bunkó, senkiházi (nagy arccal) f.szkalapot láttunk. El nem tudom képzelni, hogy létezne olyan nő, akinek ez a gyökér bármilyen formában is bejönne. Azt viszont nagyon remélem, hogy nem marad retorzió nélkül a viselkedése. Egy ilyen mellé lefeküdni esténként... brrr.

Mók_Ica 2015.04.25. 10:35:32

@jófej házisárkány: nem vagy egyedül :))) mindenki nyerni ment be.... ha mindent bekajálnak a többiek és ennyire vakon vannak..... hát így jártak...... bár sztem peti nem fog nyerni....

bigél 2015.04.25. 10:36:06

@jófej házisárkány:
én többeknek is szurkolok, ha lehet olyat, Peti köztük van.
Csak gyanítom, hogy előbb-utóbb bukás lesz a vége, ha olyan védettség, egyéb váratlan esemény történik, amit nem tud befolyásolni. A többiek pedig már ébredeznek.

2015.04.25. 10:36:15

@You Know Nothing JS (bigél): sok plusz.

kezeljük már helyén a helyzetet, és ezt a játékot, megérdemelnék, h ők ketten nyerjenek. elsősorban pjotr.

Mók_Ica 2015.04.25. 10:37:33

@Eszet Lenke: igen... és azt is elmondta, hogy nem nagyon jön be ez az idióta duma/viselkedés sok csajnál... :)))) idióta volt a barát is és nem is úgy beszélt sokszor, mint egy barát......

Rayen 2015.04.25. 10:38:21

@mokamini: a jövő heti bejátszások között volt egy a taknyát-nyálát egybefolyató Sármőrről, amint arról hadovál, hogy kivettek 20 milliót a zsebéből. Lehet kibontatják vele a levelet, amit az új csaj hoz, ezért kizárják. Akármilyen szerkesztői húzással is, de ki kell rakniuk.

,, 2015.04.25. 10:38:43

@Eszet Lenke: szerintem Nóri nagyon naiv volt... azt gondolhatta h ez csak felszín és alatta az úgynevezett érző szív dobog...
mondjuk sok ember belefut ebbe a hibába, pedig az esetek nagy részében a bunkó felszín mögött bunkó belső is lakozik.

2015.04.25. 10:40:51

@foxglove (F6): igen, nekem is ez a tapasztalatom

,, 2015.04.25. 10:41:08

@Mók_Ica: szerintem sem fog nyerni, és nem is baj.

2015.04.25. 10:41:08

egyébként olyan előfordulhat, hogyha annyira elviselhetetlen vki párjának a viselkedése, akkor az bekérecckedhet-e máshova aludni, vagy lent meghúzhatja magát a félszabad ég alatt? vagy kötelező mellette aludnia?

XocoLatte 2015.04.25. 10:41:26

@Rayen: szerintem sem volt megrendezett, a gyökér éppenséggel nagyon frusztrált lett, és mivel valamelyik gátló agysejtje még villogott a fekete lyukban a nyaka fölött, mondván, hogy kamerák és mikroport, vazze, szóval frusztráltságában nem vitte végbe az erőszakot (ahogyan ilyenkor vélhetően szokása), hanem nagy mérgesen felpattant az ágyról légkaratézott és bunyózott egy sort egy szál merev f.szban, aztán visszafötört az ágyba.

XocoLatte 2015.04.25. 10:42:47

@Rayen: lehet, hogy a FIÚK szavazhatnak arról, hogy mi legyen vele... bár a bejátszás teljesen más időpontban készült mint a párválasztó vége, csaxólok.

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2015.04.25. 10:43:18

Az nem hiszem hogy megrendezett volt. Nóri ezt a dolgot rettentően benézte szvsz.

Zsoofka 2015.04.25. 10:43:52

@Rayen: Nekem akkor is visszás hogy Butust kirakjak a pofonert ezt megbmeg csak meg sem feddik... Pedig szerintem itt sokkal nagyobb volt a szenvedi félre nehezedő terror....

Eszet Lenke 2015.04.25. 10:44:08

@Mók_Ica: Az a barát sem megy a szomszédba "arcot kölcsön kérni". Neki sem volt kicsi. :) De ahogy próbálta fényezni és a rejtett tartalékait ecsetelni, miközben látjuk nap, mint nap, hogy mekkora tapló (elég csak a riportos megnyilvánulásaira gondolni), oltári nagy kontraszt.

bigél 2015.04.25. 10:44:56

@foxglove (F6): nagyon fiatal még, sokat kell tanulnia/tapasztalnia, hogy elkerülje az ilyen helyzeteket. Bár saját bevallása szerint tudja, hogy milyenek ezek a Sármőr -félék, csak az ilyenekhez vonzódik. Kicsit felnő, akkor ezen felül tud emelkedni.

Mók_Ica 2015.04.25. 10:46:09

@foxglove (F6): ez jó megfogalmazás volt :)))

@Rayen: ettől a "kivettek a zsebemből x millió HUF-ot" már a vv-ben is agyf@szt kaptam..... miből gondolja, hogy tuti ő nyeri??? (vv laccci és most sármőr)

@XocoLatte: még mezítláb belerúghatott volna az ágy lábába :)))) tuti rögtön fél 6 :))))

Eszet Lenke 2015.04.25. 10:46:29

@foxglove (F6): Nagyon naiv szegény. Vannak ilyen típusú nők, akik egy kedves szóra egyből meglágyulnak és azt hallják ki belőle, amit hallani szeretnének. Őket meg is találják az ilyen gyökerek.

Rayen 2015.04.25. 10:46:52

@You Know Nothing JS (bigél): én meg nem szurkolok senkinek, ahhoz már mindegyik túl sokat vesztett a rokonszenvből, de tegnap Peti felülmúlta a várakozásaimat, így talán végre beindul valami. Ha már erre sem, akkor reménytelen az egész, és nem is akar senki mást, csak még pár nap nyaralást ingyenpiával. A héten Loki nagyon lement kutyába, szeretném látni végre, hogy van valami terve a Papuska ellen. Vagy ha neki nem, legalább Pornósbarbinak.

Chuck Νorris 2015.04.25. 10:47:53

ennél kevesebbért is itéltek már el vkit szexuális zaklatásért sztem.

kismalacka 2015.04.25. 10:48:17

@Hooshee: Benézte, elhitte... lehet hogy az is zavarta, hogy csak neki nem volt igazi párja, és ebben a bunkóban gondolkodott.

Mók_Ica 2015.04.25. 10:48:33

@Eszet Lenke: +1 és teljes ekg :)))

@You Know Nothing JS (bigél): igen, de talán még ekkora taplóval nem hozta össze az élet..... ezért is borulhatott meg ennyire..... sajnáltam.

lentilky 2015.04.25. 10:48:55

@Rayen: ez nekem is megfordult tegnap a fejemben, miután Gyuláéknak elpanaszolta Nóri az esetet a tegnap esti végén az előzetesben, hogy ez lesz a bosszú (kibontásos beszopatás)... Megérdemelné.

XocoLatte 2015.04.25. 10:49:30

@Mók_Ica: ... és Nóri ráb.szhatta volna a merev f.szára az ajtót is! :D de sajnos nem.

bigél 2015.04.25. 10:50:09

@Mók_Ica: én is nagyon sajnáltam szegényt. És átérzem, hogy min mehetett keresztül.

2015.04.25. 10:52:16

@Szent Borzadály: beus balhé éjszakáján beust loki az akkori párja mellé fektette ő meg lent aludt úh sztem nem kötelező ill lehetnek kivételes esetek

vastyúk is .. 2015.04.25. 10:52:30

@You Know Nothing JS (bigél): bizony -bizony. Milyen szerencse, hogy Maris ekkora pókerarc. Lassan Petike a strómanja lesz, mint ahogy anno Loki is Peti strómanja volt. Azért kíváncsi vagyok, hogy lelohad-e a mosoly a páros arcáról, mert kezdenek túlzottan magabiztosak lenni.

bigél 2015.04.25. 10:52:36

@Rayen: azért én azt is megértem, ha valaki csak nyaralgat :D :D ha valaha részt vennék ilyen játékban (nem fogok), lehet én is ezt az utat követném (vagy lehet elkapna a gépszíj és tematikáznék ezerrel? a fene tudja, az is előfordulhat)

bigél 2015.04.25. 10:53:53

@vastyúk is ..: szerintem le fog, legalábbis egyikőjük arcáról mindenképp - valamiért az az érzésem (lehet nagyot tévedek), hogy Petinek reszelnek először, Marid tovább bent lesz

mandruc 2015.04.25. 10:54:19

Nem értem, hogyha egy pofon kizárást von maga után, akkor a Sármőr erőszakoskodása Ivarral miért nem? Az simán elnézhető? Forgott a gyomrom attól a jelenettől, egyszerűen hihetetlen, hogy mit meg nem enged magának a csávó.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 10:55:01

@fosch9: Biztos azért, mert a zOgre benyomult a tudatalattidba a spárgadobással.:))

Mók_Ica 2015.04.25. 10:56:15

@lentilky: remélem gyulus valóban hős lovag lesz :))) és ha ennek lesz a következménye sármőr sírása, akkor hatalmas gratula nekik :)))) meglátjuk jövő héten :)))

@XocoLatte: elég lett volna egy jó mozdulat a térdével.... :DDD

@You Know Nothing JS (bigél): ezért gondolom, hogy életében először élt át ilyet és nem tudta hogy lereagálni pl. térddel....

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2015.04.25. 10:57:16

@kismalacka: Most megmutathatják az urak, hogy mekkora lovagok, az a minimum hogy elbeszélgetnek Sármőr fejével.

Eruka 2015.04.25. 10:57:20

@dedalon74: ÉS! legalábbis azt kellene! Nagyon felháborító jelenet volt. Minimum kizárás. ... de az előzetesből tudjuk, hogy semmi következménye nem lesz!

mandruc 2015.04.25. 10:59:23

@jófej házisárkány: Én is Petinek szurkolok, nem vagy egyedül. Lehet, hogy a viselkedése szemétnek tűnik, de a játék célja, hogy kitegyük az ellenfeleinket. A többiek meg simán tehetnének ellene, de egyelőre ő (meg Maris) gondolkodik mindenki helyett (kivéve talán Zoét).

2015.04.25. 10:59:50

@fosch9: áhhhá, helyes, ha van rá lehetőség. nóri akkor viszont vonuljon el hamarabb esténként, sármőrgábőrt meg zárja ki a szobából. de a legtisztább megoldás az lenne, ha kiraknák azonnali hatállyal.

2015.04.25. 11:01:42

@mandruc: ...és nem mellesleg nem elég az erőszakoskodása, de még sértegetéssel is tetézi.

playoff szakáll 2015.04.25. 11:02:36

Gábor srác az első 24 óra alatt mindenkivel úgy beszélt, mintha ezer éve ismerné, és csóksziafigyi.
Értékesítési mánáher (kő telefon?), tehát a mindennapokban 1 perc alatt kell barátot csinálnia magából. Utána, ami van, már egyensúlykeresés, tehát épp az ellenkezője, egy öntelt kócóg.
Ki vele, de Berki rúgja seggen!

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 11:04:41

@Hermesz Konrad: Patrik hazugnak nevezte Petit. De akkor egy hazug nevezett hazugnak valakit.

Eruka 2015.04.25. 11:05:26

@Hermesz Konrad: de miért unalmas, hogy kirakja az embereket. Ezt egy pár / egy embert nyeri meg. ..akkor ha te akarsz lenni az, akkor a többieket ki kell tenni. Eddig felépítette, hogy bízzanak benne, mostanra elkezdhette a vérengzést ☺
Szerintem így kell csinálni

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 11:06:49

@Hermesz Konrad: Igaz, hogy Botoxnak nagy az arca, de legalább valaki élvezi is a jáccást.

bElannaTorres 2015.04.25. 11:08:18

@You Know Nothing JS (bigél): en is, van ilyen hogy szinte könyörögni kell az ilyen taplónak h másszon már le

2015.04.25. 11:09:02

tv2 már tudott ezekről a jelenetekről amikor gábőrt mint sármőrt felvezették mondjuk elég nagy arcvesztés ez is a tv2-nek

mandruc 2015.04.25. 11:09:18

@mokamini: Szuper, örömömben, hogy lehet kommentelni,még nem olvastam vissza az eddig hsz-okat. :-)
Engem konkrétan annyira felzaklatott a Sármőr viselkedése Nórival, hogy azt álmodtam, hogy vele kell járnom, és rettegek tőle. Sajnos voltam már hasonló helyzetben, hogy egy tahó ilyen erőszakos volt velem, és elég ijesztő tud lenni, hirtelen nem is mindig tud megfelelően reagálni az ember lánya.
Remélem, hogy legalább most, hogy a nagyközönség is tanúja volt a Sármőr csodálatos jellemének kibontakozásán, soha többé az életben nem áll vele szóba egyetlen csaj sem, legfeljebb 150 kilós, szőrös, mackós férfiak.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 11:09:43

@Eszet Lenke: Sármőr ÉÉ-ben nyilatkozó barátjának is akkora arca volt, hogy alig fért rá a képernyőre.

vastyúk is .. 2015.04.25. 11:10:14

@You Know Nothing JS (bigél): hát a logika azt diktálná. MArist még nem azonosították keresztanyaként a többiek. Ugyanakkor lehet, hogy Petivel akarnak majd úgy kitolni, hogy a párját sorozzák meg. :D ki tudja. Most is azért Patrik repült, mert ilyen ütemben jött a védettség. Ha lánykörben jött volna, Adrit reptetik.Ugyanakkor sármőr még leleplezheti Marist és Petit, hiszen a többiek nem tudják, hogy ki az, aki rájött a védettség csavarra. Adri fejében fény gyúlhat, ha sármőr elpletykálja neki. Főleg ha hozzá teszi, hogy eleve Petinek akarta adni.

2015.04.25. 11:10:46

@Szent Borzadály: a balhé éjszakájára vagyok kíváncsi a sörbeköpés sármőrsírás húszmilliózsebbőlkivevésemlegetés vajon a paca kiesés utáni partin volt-e

bElannaTorres 2015.04.25. 11:11:19

@mandruc: egyetértek, szerintem ez rosszabb volt a pofonnál.

jellemző hogy nálunk ezt elnézik....

bigél 2015.04.25. 11:13:02

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Ha játszani akarnak, akkor valahogy így kell. Ők tényleg élvezik, hogy sakkoznak a többiekkel.
A többiek magukra vessenek, ha nem látják át.
Másrészt az érzelmi ráhatás/érzelmi szál is taktika ugye, csak másfajta. Ott is manipulálják a többieket azzal, hogy milyen szemétség már, ha minket robbantasz, hiszen mi szeretjük egymást!

Zsoofka 2015.04.25. 11:13:26

@Hermesz Konrad: Akartam irni hogy nézd e helyett a Joban rosszban-t mert ott nem raknak ki senkit. De Rájöttem hogy nem jó, mert onnan meg Gesztesit b.szták ki nemrég. (Bocsi) :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 11:13:48

@Rayen: nem azon őrjöngött, hogy mit meg nem tesznek egyesek 20 miláért?

Eszet Lenke 2015.04.25. 11:14:46

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Éppen ezt írtam Mók Icának. A mimikája és hozzá azok a grimaszok... Nem véletlen az a barátság. :) Úgy tűnik, mintha az ilyenek osztódással szaporodnának.

2015.04.25. 11:16:53

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: annyit hallottam h kivettek a zsebemből 20 millió ft-ot

bigél 2015.04.25. 11:18:09

@vastyúk is ..: Izgi lesz ez még! Petinek (is) szurkolok ugyan, de azt is megnézném, amikor "pofára esik". Lehet nem is a játékosoknak szurkolok, hanem magának a JÁTÉK-nak. :D :D
Tegnap sajnáltam Pacát, mert bírtam a fejét, de közben örültem is, hogy végre valami.

kismalacka 2015.04.25. 11:18:32

@Hooshee: Szerintem kicsesznek vele valahogy...erre utalt a taknya-nyála egybefolyt bőgése... a férfias -fantasztikus- önelégült - beképzelt parasztnak :)

vastyúk is .. 2015.04.25. 11:18:59

@fosch9: NEm azt sírja hogy 20 misit vesznek ki a zsebéből, pont arról óbégat, hogy ki az, aki 20 millióért kiszed a másikból valamit. Na majd hétfőn megtudjjuk :D

bigél 2015.04.25. 11:19:22

@fosch9: én is ezt hallottam. (Amúgy jó nagy arca van tényleg, ha már a zsebében érezte a 20 milkát.)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 11:20:31

@You Know Nothing JS (bigél): Ez Adri/ék/nál volt a legszembetűnőbb. Asszem nagyot nézne, ha valaki elmagyarázná neki, hogy milyen agresszív taktikázás volt részükről ez a "szeretjük egymást, mi egy pár vagyunk, szét ne válasszatok" nyomásgyakorlás. Még akkor is, ha ez nem tudatos volt, hanem ösztönös.

bElannaTorres 2015.04.25. 11:20:50

sose volt a zsebében az a pénz, hihetelen erőszakos valóban tényleg egy állat. Baszni akar akkor baszni fog szevasz.
egyébként meg miért akarják elhitetni hogy 22 éves?

hihetelen:)

vastyúk is .. 2015.04.25. 11:21:17

@You Know Nothing JS (bigél): hasonlóan én is most a jó játéknak szurkolok. És bár sajnálom, hogy Patrik humor bon-bon -jai nélkül kell tovább nézi, azért örültem, hogy megbontották a párosukat. Kétségtelen, ha Peti és Maris nem lenne, a napozásról, baszásokról, meg faszpörgetésekről szólna a műsor.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 11:22:39

@vastyúk is ..: Nna, ez jó :)))) Hárman három félét hallottunk hihihi:)))

Bujumburi 2015.04.25. 11:22:49

Hu de jo volt ez a hv most, sixx csak ugy sziporkazott.

De a resz is izgi volt. Gabor egy vernivalo budos gyoker, pfejjj.

playoff szakáll 2015.04.25. 11:22:52

@vastyúk is ..: Gyula bá kitartott hatászüneteiről se feledkezz meg.

bigél 2015.04.25. 11:24:48

@playoff szakáll: Én Gyulát bírom, nekem ő üdítő színfolt. Nagyon nem illik ebbe a társaságba, de nyilván pont ezért bírom. A kontraszt mindig érdekes.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 11:24:53

@vastyúk is ..: Már azt hittem, hogy csak én örülök Patrik kiesésnek. Monnyuk nekem nem is a zsánerem ez az agyban 14 éves focista, de ő valóban csak nyaralt. Hát eddig lehetett:))

bigél 2015.04.25. 11:25:48

@vastyúk is ..: Igen, a nézők szempontjából ez jobb. Játékosként, mint írtam korábban, lehet én is az "élvezzük a nyaralást, amíg lehet" taktikát folytatnám. (Vagy nem, ez sosem derül ki.)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 11:27:10

@You Know Nothing JS (bigél): Ezzel egyetértek, de nekem nem nagyon tetszett most a legutóbbi megnyilatkozása. Már többször mondta, hogy Nórit ideiglenes partnernek tartja, és mihelyst lesz jobb, ő lelép. Akkor mégis mit magyaráz folyton Nóri megbízhatatlanságáról? Mit várt?

bigél 2015.04.25. 11:28:02

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: a játék szempontjából minden kiesésnek örülök :D :D

emberi szempontból persze nem, mivel van, aki közelebb áll hozzám - ilyen szempontból jobban örültem volna, ha lány esik ki és úgy sikerül megbontani a szerelmespárt, mert Pacát jobban csípom, mint Adrit (bár vele sincs bajom)

lentilky 2015.04.25. 11:28:20

@Mók_Ica: ha megteszi, akkor megérdemlé, hogy neve ezennel légyen Sir Gyula :)

bigél 2015.04.25. 11:29:52

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ez valóban nem szép dolog, de nemcsak ő ilyen, más is nagyon tudja magyarázni a bizonyítványát
ez benne van a játékban

Buci11 2015.04.25. 11:31:14

Férfiként mondom, elítélendő és BŰNCSELEKMÉY, amit Sármőr (Úristen...) csinált! Damu Roland ennyiért, vagy még kevesebbért ült ( ahogy anno taglalták a részleteket). Valóban kíváncsi vagyok a SZERKESZTŐK mit gondolnak erről. Bár volt egy bejátszás, az előzetesből, hogy Sármőr valami 20 millió elvesztésért dühöng, szerintem kizárják! Akkor lepődnék meg, ha nem !

2015.04.25. 11:32:14

@fosch9: tegnap direkt a 18+os verziót állítottam be felvételnek (más dolgom volt, nem volt időm nézni, csak ma reggel) és bár mindig kilövöm a "következő epizód tartalmából" részt, most nem tettem, megnéztem azt is, de egy mukkot nem értettem a kifakadásából. (a szupertv2 nem feliratoz amúgy??!) na, elkalandoztam, elnézést. a látottak alapján arra tipszmikszelnék, h nóri mivel megmutatta a sebeit, és elmondta a többieknek, milyen atrocitásban is volt része, a többiek ellene fordulnak sármőrgábőrnek. aki viszont csak abban az esetben lehetne kiborulva, HA ez szerep lett volna részéről, amivel kapcsolatban a véleményem változatlan: azaz épeszű és ép morálú ember ilyenbe nem megy bele még műsorcsinálás kedvéért SEM. bence sörébe meg nem tudom ki köphetett bele és miért. levesbe szoktak beleköpni, de annak van oka, azért is jelenti azt a mondás, amit...:)

Rayen 2015.04.25. 11:32:17

@vastyúk is ..: én úgy értettem, az ő zsebéből veszik ki. Azon nem óbégatna ennyire, hogy mások mire képesek, ha nem neki fájna.

melaena 2015.04.25. 11:33:27

Pjotr nagy geci.
Kirakosgatja itt az alapembereket.
Ahelyett,hogy vegignezne,ahogy bence es patrik besetal a dontobe, es megnyeri.
Mocskos szemetlada :)

Patrik viszont tenyleg emelt fovel tavozhatott.
1.5 honap,es rengeteg sargafold mellett is csak egyszer volt igazan paraszt (pont jozanon) ,amikor a sarmor erkezett,es Adri mar Jabba is volt.

vastyúk is .. 2015.04.25. 11:34:10

@playoff szakáll: igaz. Lehet Gyula hatásszünetei felvillanyoznának, meg ahogy azon töprengene, hogy akkor most mi van. hihihihihihihihi

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Egyébként csak az volt a veszte, hogy hagyta Adrinak, hogy benője.

@You Know Nothing JS (bigél): hát hogy az ember mit csinálna, csak sejteni lehet, de pl Peti és Maris is nyaralnak, csak desszertnek még agyalnak is egy kicsit. Képzelem, milyen nagy lehet most a dilemma, hogy kinek a hátában legyen legközelebb a kés.

melaena 2015.04.25. 11:34:45

@Buci11:
Te mirol beszelsz?
Damu a vad szerint okollel utotte a not ,es konkretan megeroszakolta.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 11:34:56

@You Know Nothing JS (bigél): Nem preferálom a használjuk ki a nőt projektet. Patrik ezt képviselte, örülök, hogy rácseszett, hogy nem az derült ki, hogy megint ez a nyerő stratégia. Elvileg is. És díjazom, hogy Peti - még ha lehet, hogy nem is őszintén -, de ezzel indokolt.:))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 11:38:01

@vastyúk is ..: Igen, agyalnak, és ez még szórakoztatja is őket. Szemben Bencével, akit fáraszt a gondolkodás:))) Mert milyen jó volna itt a nyaralás, ha ez a sok fejtörés nem lenne:))))

bigél 2015.04.25. 11:38:14

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:

mondjuk ebben van valami, bár nem tudom, hogy tényleg csak kihasználásról volt-e szó (az más dolog, amit a macsók a haveroknak mondanak, nem mindig úgy van az), ill. Adriban sem vagyok teljesen biztos, hogy az ő részéről csak tiszta érzelmek lennének
szerintem mindkét fél esetében keverednek az érzések és a kihasználás taktika

vastyúk is .. 2015.04.25. 11:38:54

@Rayen: azért mondtam, hogy majd hétfőn megtudjuk. Nekem úgy jött le, hogy valaki kihúzott valakiből (feltehetően Sarmőrből) valamit, amit nem kellett volna, és ő azon zokog, hogy tehet valaki meg ilyet 20 millióért. Még azt is mondja, hogy kit érdekel annyira az a rohadt pénz..

bigél 2015.04.25. 11:40:14

@vastyúk is ..: ja, és tök jókat szórakoznak közben :D :D

egyébként nekem itt is az a véleményem, ami a VV-nél, hogy az érdemli meg a főnyereményt, aki a végén elviszi és az a nyerő taktika, amivel ezt eléri

2015.04.25. 11:40:25

@Szent Borzadály: igen most is mint mindig belengetnek egy balhéval teli előzetest aztán a jövő héten kiderül h jól összevágott több napos egy-két balhémondat...
nóri petinek és marinak sírta el bánatát nekem is gyanús h a többiek megbosszulják nórit verbálisan mindenképp
a sörös témát meg lefogadom h kamu :D

vernal 2015.04.25. 11:40:48

Esküszöm, hogy a Subba miatt kerültem VV Éva oldalára. Van közös képe PornósBarbival és érdekes infó jelent meg a kép alatt, ami azóta sem lett törölve.......Spoiler gyanú is lehet:
kepfeltoltes.hu/150425/_den_Hotel_3_nyertesei_VV__va_szerint_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Buci11 2015.04.25. 11:41:19

@melaena: Nem elsősorban azért ültették, mert megütötte, hanem nemi erőszakért! Ahhoz, hogy ezt elkövesd, NEM KELL BEHATOLNOD! damu sem hatolt be, és nem a vád, hanem az ítélet indoklása mérvadó!!!! Azon kívül figyelmedbe ajánlom, Damu nyilatkozatát amit a Frizbiben tett, és végül ahhoz hasonlót állapított meg a bíróság is, csak elmagyarázták neki, hogy az is ERŐSZAK! Ennyi...

Mók_Ica 2015.04.25. 11:41:42

@lentilky: nem egyedül fogja, ha megteszik :)))) így több Sir lesz :)))

sztem paca broki nyomdokain haladva szerette volna megnyerni a játékot, adrival.... ez most nem jött be.... másodszor nem szokott....

Mók_Ica 2015.04.25. 11:45:07

@vernal: baukó lakótársa volt állítólag pbarbi...... és már volt itt egy ilyen szpoiler, hogy lokival ők állnak majd a döntőben...... hmmmm.... meglátjuk....
eddig pbarbiban én kellemesen csalódtam...... jobban játszik, mint amit vártam....

bigél 2015.04.25. 11:45:15

@Mók_Ica:
Nem veszik figyelembe, hogy egyrészt a többi játékos is megnézhette az előző évadokat és láthatta, hogy a "szerelmespárokra" oda kell figyelni (bár még így is sokáig húzták, az érzelmi ráhatás nagyon is jó taktika, hiszen a lelkiismeretre próbál hatni, ami sokunknál működhet). Másrészt az adott csapat összetétele is más és az nagyon mérvadó, hogy az épp aktuális mix milyen taktikának kedvez.

Rayen 2015.04.25. 11:45:15

Jelen állás szerint Nóri és Adri a két legesélyesebb kieső jövő hétre. Nórinál ez állandóan így van, csak sajnos olyan mint a pókhálóba került légy, minél jobban csapkod, annál jobban belegubancolódik. Eddig mázlival, segítséggel, vagy mert volt más jobb célpont, mindig megúszta, de mostanra rongyokban vannak az idegei, és erre jött még Sármőr az erőszakoskodásával. Lehet el kéne engednie ezt, a végjátékra úgysincs esélye, egy idegösszeomlásra viszont van.

A másik Adri, akinek most először kerül veszélybe a segge, és már emlegette korábban a feladást a betevő esti Pacája nélkül. Ígérgette ugyan, hogy most már végre játszani fog, de nem hiszem, lusta hozzá. Illetve bevállalhatja Sármőrt, ha az marad jövő péntekig, de azt az ellenségemnek se kívánnám.

kontratenor 2015.04.25. 11:46:02

Nóri megérdemelne egy rendes faszit és úgy 20 millát. Illetve 10-et, mert ő nem hajítana.

Bujumburi 2015.04.25. 11:46:09

Nem tudom mi lenne a helyes gyakorlat, ha ilyen jellegu "zaklatasert" kizarnak-e vagy sem. Ezt talan csak az erti meg igazan, akivel tortent hasonlo. En kizarnam, mert egy ilyen jatekban ez a fajta terror meg ijesztobb, hiszen eleve fuggnek egymastol. Borzaszto erzes, amikor tehetetlen es kiszolgaltatott vagy.

2015.04.25. 11:46:28

@You Know Nothing JS (bigél): ez jó meglátás :)
@vastyúk is ..: jaja megtudjuk zavaros volt nagyon a bejátszás és felirat sem volt

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2015.04.25. 11:46:42

"Hogy lehet valaki lyen provokatív?
Kiszedi a másikból azért hogy 20 millió forintért? Ki a gecit érdekel a pénz?"

Ez a leirata (szerintem) a jövő heti Gábor sirámnak. Az online-on egész jól hallható.

2015.04.25. 11:47:57

@You Know Nothing JS (bigél): sztm gyula illik a társaságba. semmivel sem tűnik gyengébbnek vagy butábbnak, mint az eddig játékban lévő csajok. persze, úgy tűnik, mintha ő is csak úgy lenne, de ez gyakorlatilag bárkire igaz, pjotr, mariann, loki és NÓRI kivételével. nórit azért kedvelem, mert nem a teraszra pisil bebaszcsizva, hanem mer széllel szemben pisilni. valahogy őt tökösebbnek tartom, mint mariannát, akit egyszer már kigolyóztak, és felturbózva .2es verzióként visszaengedtek a játékba. nem mellesleg valakivel az oldalán (pjotr). nóri viszont egyedül kapaszkodik. ez rá nézve mondjuk kellemetlen, mert a 40iksz nap után kellett volna találnia szövetségest, de mi van, ha van neki, csak mi nem tudunk róla? :))) (szerkesztők, hát csókollak benneteket) :)))

2015.04.25. 11:48:25

@Bujumburi: igen és sokan nézik és ha azt látják h nincs megtorlás még példát is vehetnek gáborről :(
@Mók_Ica: gyula mellett lokit vizionálom sirnek :)
@You Know Nothing JS (bigél): igen az egész gyerek egy nagy arc :(

vastyúk is .. 2015.04.25. 11:50:09

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: jaja. Mennyire röhögtem, mikor kimehettek a hegyi patakba ugrálni, és Bence meg Patrik voltak azok, akiknek kellett a felüdülés, mert hogy szét taktikázzák magukat a hotelben, és muszáj egy kis felfrissülés.

@You Know Nothing JS (bigél): Lehetne jó taktika bármi, amivel valaki nyer, viszont van, hogy csak a szerencsén múlik, ki nyer. Szóval van az úgy, hogy nem feltétlen követendő taktika, amivel végül fel lehet állni a dobogóra, csak egy orosz rulett. Igazából akkor jó egy stratégia (-szerintem), ha a szerencsefaktort a minimálisra szorítja le.

bigél 2015.04.25. 11:50:13

@Bujumburi: a Beus féle dolognál szerintem is 100x ijesztőbb, ha amiatt kizárták Bejglit, akkor emiatt pláne ki kellene.
De egyébként nem lehet, hogy hamarabb cselekedtek a játékosok és "megbüntették", ami miatt a szerkiknek már nem kellett ilyen lépést tenniük?

(Amúgy Bejglit én sajnáltam, szerintem zseniálisak voltak a hisztijei, baromi jókat szórakoztam rajta. :D)

2015.04.25. 11:50:50

@Szent Borzadály: gyula kicsit feminin ülve pisilős típus de ezen kívül semmiképp nem lóg ki, nekem szimpi elejétől

Hermesz Konrad 2015.04.25. 11:52:46

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: nem tudom, hol hazudott Patrik olyan nagyot vagy egyáltalán. Mindenesetre Peti magát is hazugnak tartja a játékban, hiszen ez az egyetlen eszköze, hogy mindenkinek hazudik. Patrik végre ezt kimondta mindenki előtt. Eddig mindenki csak magában vagy kettesben morgott. Szerintem ez előrelépés. Peti jó úton van ahhoz, hogy megnyerje a játékot. De az, hogy a riportban mindenkit lehülyéz, primitívnek, ösztönlénynek, egysejtűnek, naivnak, őrültnek stb. nevez az gusztustalan. Peti mottója az lehetne, hogy "Bízz bennem, higgy nekem, én biztosan hátba szúrlak!"

bigél 2015.04.25. 11:54:01

@Szent Borzadály: nem a gyengeségra/butaságra gondoltam, mert egyáltalán nem tartom egyiknek sem, hanem simán arra, hogy abszolút más karakter, valahogy nagyon hiányzik belőle a magamutogatás (ami mindben megvan kisebb-nagyobb mértékben, még Nóriban is), más értékeket képvisel. Nem tudom jobban kifejezni, de nekem kilóg. De pont emiatt bírom.

Nórival sok területen nem értek egyet, de valóban nagyon tökös, őt is csípem, igazából neki is szurkolok.

bigél 2015.04.25. 11:57:11

@Hermesz Konrad: Ebben egyetértek, hogy a riportban azért nem kellene annyira alázni a többieket. Az tényleg nem szimpatikus. Az elején még mondta, hogy sajnálja, hogy ezt vagy azt kellett tennie de most már egyre kevésbé. Szerintem a játékban az is a vesztét okozhatja, ha ezt a lenéző hangot már nem bírja a riporton belül tartani.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 11:58:34

@Hermesz Konrad: Patrik a nőjének hazudott, kihasználta, míg Peti játszott, és átejtette, akit lehetett.

2015.04.25. 11:59:09

nórinál is működik az ami vv zsunál, minél több negatívumot kap bent, annál nagyobb a szavazótábor kint, mivel megsajnálják az emberek

bigél 2015.04.25. 11:59:10

@vastyúk is ..: ez az egész játék egy orosz rulett. Ami miatt még izgalmasabb, viszont benne van a pakliban, hogy hiába dolgozol végig, simán kieshetsz a szerencsefaktor miatt.

bigél 2015.04.25. 12:02:04

@fosch9: van benne valami. Bár szerintem Nórit többen kedvelik. Pl. Loki - függetlenül attól, hogy milyen gecin viselkedett vele a múltkor is - igazából kedveli. Pont emiatt alázza, mert szerinte hülyeségeket csinált.
Nem tetszett, ahogy Loki viselkedett (sokszor nem tetszik), de én annyira nem akadtam ki rajta, mert értettem avyg érteni véltem. Nagyot hibázott, de szerintem mögé kell nézni a dolgoknak.

Mók_Ica 2015.04.25. 12:02:16

@fosch9: sajnos gyulusból nem nézem ki azt a játékos szövetségest loki mellé, aki patrik volt.... remélem nem lesz igazam......
mondjuk erős igazságérzetet azt mindenképp érzek benne :)))

anyadahalor (törölt) 2015.04.25. 12:02:35

Én most így látom a szitut: Pjotr és Mariann kicsit kezdik túlnyomni a "nagy hal a kis tóban" jellegű mentalitást, és -szerintem- ez lesz a vesztük. 5 hét van még a játékból, ha jól számoltam. Ez esetben, én még mindig indokolatlanul korainak érzem azt, hogy Pjotr elkezd pattogni, még bőven a háttérből kellene kavarnia a szart. Ha ésszel játszik, akkor megjátszotta volna azt, hogy beáll alapból Mariann mellé (nyilván erről előre tájékoztatva Gyulát), és hagyja, hogy Ivar döntsön. Így az erőviszonyok úgy alakultak volna, hogy Ivar a kecseg, mert kirakta a Gyulát, akivel még jobban jár Péter, mert Sármőr hosszútávon nem ellenfél. Peti meg az istenkirály, mert hiába volt védett, nem b*szott ki senkivel. Azt már csak halkan jegyzem meg, hogy az igazi zsenialitás az lett volna, hogyha Gyulára adatja a sleppel a védettséget, aki ezzel gyakorlatilag Sármőrt szopatta volna be, így sármőr megy, Gyula marad, Peti nem kerül el Mariann mellől, és kavarhatják tovább a szart (semi)inkognitóban.
Igazából számomra az a szomorú, hogy Barbi kiesése után is képesek voltak nekiadni a védettséget, ennyire vak és gyökér a társaság. Én már azon meglepődtem, amikor Mariannon kívül más is őt mondta, hiszen egyértelműnek KELLETT volna lennie, hogy egyáltalán nem megbízható ember.

2015.04.25. 12:05:55

@You Know Nothing JS (bigél): ezzel teljesen egyetértek, kaptam is itt eleget loki miatt de sztem is ők kedvelik egymást, ill. vannak emberek akikkel egy kis keményebb beszéd kell ahhoz h lépjenek bármiben (húgom is ilyen, ha ajnározom semmi, ha kicsit rádörrenek akkor elkezdi végre az életét szervezni), és tegnap is nyilatkozta nóri h nem szeretné ha loki menne mert nagyon kedveli szóval nóri sem veszi ennyire véresen komolyan lokitól ezt
@Mók_Ica: gyuszika persze behódolt petinek ez rossz lépés volt, keresni kellett volna inkább egy szövetségest
pacában egyet értékeltem h bencéhez lojális maradt, egyébként sokat nem látok a fiúban, életművész mint sok más fiatal a korában
gyuszika sztem jó ember de nem nagy karakter legalábbis nem nagyon bontakozik ki azért hátha - ha mari visszaáll pötihez gyuszi felkarolhatja nórit újra

2015.04.25. 12:06:11

@Hermesz Konrad: de jó hogy eszembe juttattad! ez megint egy tök érdekes dolog, pjotr mindig eléri a célját, tegye is, erről szól az egész, de akkor a riportban nekem/neked/mindannyiunknak miért fontos alázni a játékostársai kapacitását. örüljön, h sikerült keresztülvinni az akaratát, de még egy nagyot ne rúgjon bele senkibe, mert nem érdemlik, elég baj nekik, h ennyire megvezethetőek :)

@You Know Nothing JS (bigél): :) tudom, csak kiegészítettem a véleményed az enyémmel :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 12:08:01

@Mók_Ica: De nézzük meg, hogy mi volt a Gyula "elállása" mögött. Peti rábeszélte, pedig Nóri Gyulát választotta volna, szerintem. Ezzel kifejezte bizalmatlanságát Nóri irányába, ami nem biztos, hogy jó lesz neki a későbbiekben. Peti részéről érthető, amit csinált, de asszem Gyula ebben megint vakon volt.

2015.04.25. 12:13:36

@fosch9: lokinak jó, h pjotr az ügyeletes utálnivaló főbazdmeg :) kicsit most úgy tesz, mint aki lement kutyába, behódolva. :DDDD
jujjj mi lesz itt még kérem szépen, izgulok! :)
ármányt és intrikát és patakokban folyó vérpatakokat szimatolok.
finom.

2015.04.25. 12:13:44

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: az eddigi elállok a párom mellől jelenetek a párválasztón egyik sem zsigerből jött hanem rábeszélésre (ha jól emlékszem) ennyi bajom van csak ezzel h szeretnék már pánikból ide-oda állást látni, káoszt, fejetlenséget, nem ezt a háttérből mozgatom a szálakat átállásokat

Mók_Ica 2015.04.25. 12:14:26

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: igen... és sajnos nem is nagyon lett volna kivitelezhető, hogy gyulus beállt volna nóri mögé sármőrrel..... mert azt tudják, hogy a védett mindig utolsónak választ.......
sajnos a ceremónián még nóri is vakon volt sármőrrel szemben és valószínű gyulát dobta volna, amit már az éjjel meg is bánt volna..... sztem
ebben petinek igaza volt......

az érdekesebb lett volna, ha gyulának adatják a védettséget petiék....

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 12:14:34

@fosch9: pl azt kifejezetten undorítónak tartom, hogy amikor bejön egy új játékos, azonnal csoportosan beoltják őt arra, hogy ÍNóri mekkora hülye. Tehát esélye sincs, hogy normális kapcsolatot építsen ki egy új emberrel. És azért undorító, mert ez nem taktikai célú, csak amolyan genya falka viselkedés a "végre valaki nálam is gyengébb"-bel.

2015.04.25. 12:14:46

@Szent Borzadály: én is ezt tippelem h csak megjátssza a lemegyek kutyába mea culpa lokit :D
(ebédtippet meg tőled loptam az előző poszt alól) :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 12:17:01

@Mók_Ica: Húú, nem hiszem, hogy a védettséget kiadta volna kezéből a mágus:))) Nóri eddig mindig reálisan látott mindent. Sztm nem ejtette volna ki Gyulánkat. De ezt már sosem tudjuk meg, hacsak egyszer nem beszél majd róla.:)))

szepi79 2015.04.25. 12:17:48

@fosch9: 2013as ügy, és még mindig folyik a nyomozás? fasza. újabb ígéretes nyom került azóta elő? vagy nem sikerült mindhárom tanút beidézni kihallgatásra?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 12:18:53

@fosch9: sztm is csak megjátszás. De azért változtatott kicsit , az is igaz.:)) Legalábbis ezt mutatják nekünk.

bigél 2015.04.25. 12:19:29

@fosch9: én bírom Lokit, de jókat írnék veszekedni vele! :D :D nagyon sokszor nem tetszik, amit csinál, de mégis csípem.

2015.04.25. 12:19:34

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: igen ezt én is megfigyeltem ebből a szempontból sajnálom nórit mondjuk nem nagyon értem mitől jobb kanca adri de majd meglátjuk egyedül mire megy

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 12:20:45

@fosch9: Talán Dominik volt az utolsó ilyen kieső, ő tényleg kapkodott...:))

bigél 2015.04.25. 12:21:31

@vastyúk is ..: Emiatt viszont nem ítélem el, ha valaki csak lebzsel. Nekünk nézőknek nem izgi, hacsak közben nem csinál valami műsort is (és nem a szexre gondolok), de neki bejövős lehet ez a taktika.
Én bírom amikor színházasdit játszanak, a film is tetszett, kár, hogy ezeket leginkább az ÉÉ-ben mutatják.

2015.04.25. 12:22:08

@szepi79, első ezen a néven: ezt nem tudom, csak úgy találtam :)
@You Know Nothing JS (bigél): én bármelyikről el tudok olyat mondani ami nem tetszik, csak lokinak nagyobb a visszhangja megosztóbb mint pl alkeszbence, de én kitartok, mint cheerleader :D
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: sokmindent nem látunk v kulcsjeleneteket a végére várják majd össze a szerkik nem tudom

melaena 2015.04.25. 12:22:54

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:
Ez nem Norirol szolt.
Valakit be kellett allitania marianna moge,kulonben semmit nem er a vedettsege.
mivel a tobbi par fix volt petinek csak azt kellett eldontenie,hogy charmeurt ,vagy gyulat kuldi marcsahoz.

Mók_Ica 2015.04.25. 12:23:09

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: nekem úgy tűnt, hogy többet látott bele sármőrbe..... az elején még azt hittem puhatolózik.... de aztán már a bűvkörébe került....

2015.04.25. 12:23:21

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: és őt a kis alábecsült nóri tette ki, ne feledjük :)

bigél 2015.04.25. 12:23:33

@fosch9: egy-két kivétellel (pl. Sármőr) én pedig mindenkiben megtalálom a szeretnivalót tulajdonságokat.

vastyúk is .. 2015.04.25. 12:23:49

@You Know Nothing JS (bigél): no, az ÉÉ-t nem nézem semennyire sem. Hát igen. lehet nyaralni, és várni, hogy akkor mit dob a gép, de be kell valljam, én szétunnám magam.

2015.04.25. 12:25:40

@You Know Nothing JS (bigél): ez már nehezebb falat lenne nekem :D

Rayen 2015.04.25. 12:26:00

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: főleg amikor ilyenek oltogatják, hogy viszket neki, mint Bence. Pont Bence, akinek lassan össze se lehet számolni, hány nővel volt a hotelben szexuális jellegű kapcsolata.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 12:27:09

@fosch9: Azért azt még Adriról is nehezen képzelem el, hogy szövetkezik Gátőrrel. Egyébként csak Bence bírja őt valamennyire, de hát most Patrik kiesett, nem lesz ott nagy barátság, egyébként is Tinát nem adja. És ki marad, ha csak nem jön egy új, aki rögtön rálőcsölnek Adrira. És ezzel megint veszélybe sodorják magukat.

Mók_Ica 2015.04.25. 12:27:25

@fosch9: kanca adri :))) ez jóóóóó :))) egyébként sármőr azért csapott le rá, mert könnyebb prédának tartja, mint nórit.... nórit is könnyűnek gondolta, de nórival nem jutott semmire........
adri sztem még meg is csapkodná sármőrt, ha úgy viselkedne vele, mint nórival .....

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 12:28:40

@Rayen: Ja, tegnap nekem is pont ez jutott eszembe, hogy kinek is viszket? De hát Bencénktől ennyi tellik. Ennyi tematika:))

fáncsi28 2015.04.25. 12:28:46

Előrebocsátva, hogy ki nem állhatom Sármőrt, azért Nórika megéri a pénzét és ne nagyon csodálkozzon a történteken. Az első nap óta hitegeti a pasit, hogy majd ha párok lesznek, összefekszik vele. (Csak zárójelben, kiráz a hideg ettől a "párok lesznek" kifejezéstől. Vagy egy pár vagy páros.) Sőt állandóan ment Sármőr után, mint a pincsi kutya, akkor is, amikor az egyáltalán nem hívta. Az meg, hogy ő tartotta bent, barokkos túlzás, mert itt most Peti kezében volt a döntés egyedül. Szóval ha végiggondolná a viselkedését (már ha lenne mivel), akkor rájöhetne, hogy ezt a helyzetet alapvetően ő generálta.
A másik, amitől lábrázást kapok, ahogy az Éden éjjelben tálalják a dolgokat. Mintha tényleg most történnének az események. Tegnap is Patriknak: te itthon vagy, de Adri még Costa Ricán. Úgyis tudja mindenki, hogy már rég vége, tisztára hülyének nézik a nézőket. Cynthia meg egy műsor szégyene. Olvasni, beszélni nem tud, soha nem képes követni az eseményeket. Pedig gondolom, azért a gázsiért, amit kifizetnek neki, már kaphattak volna egy értelmes írástudót is.

Hermesz Konrad 2015.04.25. 12:29:28

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: nem akarok belemenni ebbe a vitába, de Patriknak néhány hét után már voltak fenntartásai Adrival kapcsolatban, és valahányszor szóba hozta neki, vagy utalt rá, hogy kellene Adrinak B-terv, meg jó lenne, ha egy időre cserélnének párt (Manduláék) akkor Adri kiverte a hisztit, hogy hogy lehet ilyen vele Patrik, mert akkor ő meggyengül, stb, és Adri a végén mindig azt vonta tanulságul, hogy Patrik túl engedékeny mindenkivel, csak ővele nem...
Szóval Patrik nem volt hazug, csak nem volt túl erélyes, de ezt ő az érzelmi szálnak tudta be, de szerintem igazából ő jóindulatú és jóhiszemű ember, és senkinek nem akart rosszat. Adri jól látta tegnap, hogy valóban őmiatta cseszte el Patrik a játékát. Peti meg egyből kihasználta Patrik őszinteségét (és nem hazugságát) és ezt adagolta Adrinak, hogy Patrikra haragudjon a kiesése miatt és ne Petire, pedig Peti ejtette ki Patrikot, nem más, és Peti talán nem is magának köszönheti az ötletet, hanem Lokinak, aki asszem levezette neki a pataknál, hogy Patrik kirakásával egyszerre 3 legyet üt egy csapásra: Patrik megy, Adri, Bence meggyengül.

HufnágelSteve 2015.04.25. 12:29:35

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Visszahallgattam most neten "Hogy lehet valaki ilyen provokatívan, 20 millió forinté kiszedi a másikból azé. Ki a gecit érdekel a pénz" Lehetőségekhez és a hüppögéshez képest "helyesírásban" a hangsúlyokat is igyekeztem a "forinté és azé" szavakkal visszaadni.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 12:31:19

@vastyúk is ..: Én simán végigunatkoznék akár 6 hónapot is az ő költségükön ott. Ha meg még a többiek se lennének ott, az volna az igazi havajdizsi. Kék úszás között egy napozás, húúúú, de jó lenne.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 12:33:26

@HufnágelSteve: ez jó:)) Akkor miért jött ide? Majd biztosan elmondja, annyi ideje csak lesz még:))

Gonosz törpe 2015.04.25. 12:34:21

Érdekes az új felállás. Kíváncsi vagyok, hogyan törli ki a seggét Marianna - Gyulával.

2015.04.25. 12:37:26

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: @Mók_Ica: sármőr és adri kényszerből összeállhatnak ha nincs más választás és ha lesz védett az nem akarja kicsapni egyiküket a (villából) hotelből (ami egyébként villa)
de adri sztem egyedül nem lesz életképes bence meg nem adja a kis t(p)ináját

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 12:39:32

@Hermesz Konrad: Félre ne értsd, Adri nem a szívem csücske, néha csak úgy tapogatok a szívlapát után, ha rákezdi. De. Egyértelműen úgy látom, hogy Patrik kihasználta Adrit, a háta mögött tervezgette, hogy megszabadul tőle. Ha ez nem hazugság, akkor mi? Adrinak azt mondta, hogy nem kövér, a háta mögött csúnyán kibeszélte, kiröhögte és kiröhögtette a többi agyhalottal. Pár-hűséget hazudok, minden nap megdugom, közben meg még azt is tudom, hogy a nő szerelmes belém... Nálam ez kimeríti a hazugság fogalmát. De, hát nem lehet mindenkinek egyforma az értékrendje.

vastyúk is .. 2015.04.25. 12:40:02

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ja jó lenne egy hétig. De miután már minden rovarnak és madárnak adtam egy nevet, hidd el megunnám, hogy se egy könyv, se net (hihihihihhihihi), senki akivel szívesen lennék, csak a négy fal, a pálmafák és a feszített víztükör.

melaena 2015.04.25. 12:41:18

Berkin milyen szinu volt az ing?
A velvet szerint hupilila,nekem az elegge keknek tunik.
Kivancsi lennek,ennek a tuloknak hany haverja/baratja lehet.
Kevesen toleraljak,ha valaki ugy mutatkozik be,hogy kb. a masodik mondatban brutalisan felkostolja az embert.
Nala pedig ez fix.
Ha nem szolsz oda neki kemenyen rogton az elsonel,akkor onnantol ugy beszel veled,mint egy darab szarral.

empatikus pszichopata 2015.04.25. 12:42:13

örülök, hogy láthattam ezt a szép baglyot, kitehettetek volna róla egy jobb képet :(

Rayen 2015.04.25. 12:43:22

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Albina is ezt a taktikát akarta követni, kirakni mindenkit, lehetőleg egyszerre, aztán elhéderezett volna hetekig egyedül. :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 12:43:57

@vastyúk is ..: Én azé tennék egy próbát :DDDDD A függőhídon meg becsuknám a szemem:))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 12:47:24

@Rayen: Nem egészen ez volt a benyomásom, Neki szüksége volt "udvartartásra", egyedül nem volt élvezetes a tematika. Én olyan nyaralásra gondoltam, ahol az agy parkolópályán pihen:)) Szeretek azzal tetszelegni magamnak, hogy nekem van olyanom.:)))

beacska 2015.04.25. 12:50:51

@fosch9: mondjuk, én már az elejétől fogva nagy adag cinizmus éreztem a "sármőr" titulus mögött...

Hermesz Konrad 2015.04.25. 12:58:00

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: az, hogy Patrik a fiúk előtt kigúnyolta Adrit, az valóban nem volt szép húzás, de annak voltak előzményei.
- Adri elkezdett hízni, ami tény
- Elkezdték a többiek is támadni a súlya miatt
- Patrik mondta Adrinak, hogy ne egyen mindig annyit és menjen Bencével edzeni
- Adri elismerte, hogy olyan kövér, hogy nem fér a ruháiba
- Adri ennek ellenére valószínű nem evett kevesebbet és nem járt Bencével edzeni.
- Patriknak agyára ment ez az egész, amit megértek.
Patrik beszélt róla többször Adrival, hogy jó lenne, ha cserélnének párt, vagy egy kicsit szüneteltetnék a kapcsolatuk.
Patrik csak annyira használta ki Adrit, amennyire Adri őt.
Pont. Ezzel részemről lezártam a témát.

2015.04.25. 12:58:30

@beacska: jó volt a benyomásod

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 12:59:15

@fáncsi28: Akik megerőszakolnak nőket, azok is mindig arra hivatkoznak, hogy a nő kellette magát, a nő tehet róla. Csak hát a bíróságok másképp gondolják. Nóri nyíltan megmondta, hogy tetszik neki a pasi, vonzódik hozzá, ezen kívül, ki van éhezve már egy pasira. Ezek a kijelentések nem ekvivalensek azzal, hogy ugorj rám, amikor csak akarsz, ahogy akarsz, és te mondhatod meg, hogy mit tegyek. A szabad akaratáról nem mondott le se nyíltan, se burkoltan.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 13:02:37

@Hermesz Konrad: "...Pont. Ezzel részemről lezártam a témát..."

Értettem. Kérek engedélyt hallgatni!

2015.04.25. 13:03:03

szerintem adri lesz a következő kieső, a tegnapi alapján tipszmikszelem. szörnyen nagy hiba és butaság volt részéről, h miután peti kigórálta a pasiját, képes volt ott és mindenki előtt mondani, patriknak, h DEHÁT MONDTAM NEKED, HOGY NE HALLGASS RÁ! és miután visszatértek a hotelbe, csak folytatta. önmérséklet, faarc, nulla. garantált a kiesése, kérdés, h mikor.

2015.04.25. 13:05:17

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ő zárta le a témát, mi még nem, ha nem gond. :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 13:08:30

@Szent Borzadály: Adrinak óriási hibája, hogy azonnal köp egy választ az eseményekre. Nem ül le gondolkodni, hogy mi miért történhetett. És azok a sémák, amikben gondolkodik, azok mindig visszatérnek nála, csak az érzései vezérlik, ezért nagyon sebezhető. Pedig valahogy úgy érzem, hogy nem lenne ő buta lány, ha kordában tartaná a gondolkodását.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 13:09:30

@fosch9: Jaj, tuttam, hogy rád mindig számíthatük:)))))))))))))))

Gonosz törpe 2015.04.25. 13:09:43

@Szent Borzadály: Ne nagyon reménykedj. Unalmas lesz, ahogy eddig is. Mindig csak az előzetesek sejtetnek némi patakvért.

beacska 2015.04.25. 13:10:59

csalódott vagyok, h megint nő jön be!
nagyon bírtam volna, h miután Gábor elkezdte fűzni a kétségbeesett Adrit (tényleg azt hiszi, h majd ő fogja dobni petit?), nagyképűen ráfekszik Nórira és megzsarolja...megérdemelte volna, h pasi jöjjön be..

Azt meg sajnálom h így alakultak a dolgok, Nórika megérdemelt volna egy jó dugást...bááár, ő már Ádámmal is elhitette, h bejön neki, nem voltam én biztos ebben a Gábor-dologban sem

Gábor sírós monológjánál én azt hittem, h Marisról v. Petiről beszél, és arra gondol, amikor kiszedték belőle a küldetését.

remélem, nem Loki köpött bele Bence sörébe. EZT már nem bírná kicsi szívem.

szerintem ez lesz: Peti-Marcsi, Gyula-Nóri, Loki-Barbara, Bence-Tina, Gábor-Adri-Újlány...és lehet, h Adri szeme felnyílik, megmondja Gábornak, h nem lesz dugás, és G. kirakja...vagy megy az Új...lassan ideje volna, h Új menjen haza...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 13:11:22

@Szent Borzadály: Jaj, ez jó, mert még belém szorult néhány gondolat:))))

beacska 2015.04.25. 13:15:08

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: előzetes? kapott egy papírt a kezébe FIÚK felirattal...vagy csak álmodtam?

XocoLatte 2015.04.25. 13:15:27

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: azért Zoét ott tartanám, tőlem napi 3x löevelet is hozhatna...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 13:18:40

@beacska: Igen, Patrik húzta ki azt, hogy fiúk. Ebből gondolod? De hol van előzetes? Tök vakon vagyok:((

2015.04.25. 13:21:19

@Gonosz törpe: én nem unom. sőt. az h mert nem mindig van időm nézni, nem azért van, de első adandó alkalommal m_i_n_d_i_g_ pótolom. :)

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: akkor lökjed a gondolataidat továbbra is! :)

egyébként szörnyen mulattatna, ha adri végre elkezdne játszani és szövetkezni :D

beacska 2015.04.25. 13:25:07

@fosch9: mintha nem is ugyanabban a szobában lett volna: ahol B. kiabál sötét az ágytakaró, L. pedig fehéren heverészik...de csak l. lehet, Gyula, Gábor, Bence a képen van...csak peti és Loki hiányzik (lányokról meg nem feltételezem)...

kontratenor 2015.04.25. 13:25:14

@beacska: "remélem, nem Loki köpött bele Bence sörébe. EZT már nem bírná kicsi szívem"
nem mintha nem smárolt volna még minden fiú egymással

2015.04.25. 13:25:20

@XocoLatte: ezt a zoe imádatot nem igazán értem. cuki is, csini is, de nem a 'dugnám' kategória. inkább havercsaj. mondjuk én lány vagyok, azért örülnék, ha elmagyaráznátok :DDD

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 13:26:00

@beacska: Köcce:)) Na ezt láttam tegnap,de ebben csak annyit mond a zOgre, hogy jövő héten kiderül, hogy miben dönthetnek a fiúk.

beacska 2015.04.25. 13:27:54

@kontratenor: csak Loki-Peti volt...és asszem ott peti volt a kezdeményező...

2015.04.25. 13:28:39

na de SIXX elmondta már, h mi a hétvégi menü náluk?? Miután nem lehetett kommentálni a posztját, ez a minimum, elnézést kérésképpen.

beacska 2015.04.25. 13:29:35

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: miért? szerinted az a lány akkor ki, nem új beköltöző?

2015.04.25. 13:33:04

@beacska: tegnap én is ezt írtam h sztem megint a vágással játszanak majd a szerkik más ilyen jelenet is volt már és nem egy időben volt a kettő de meglátjuk

Rayen 2015.04.25. 13:33:54

@Szent Borzadály: Zoe sosem szólal meg, ez nagy előnye a többiekkel szemben. :)

SEHERIKE23 2015.04.25. 13:33:58

@Hermesz Konrad: -Egyetértek Veled! Peti akkor szólt rá Adrira, amikor az tőle kért kölcsön pólót, mert a saját ruháit mind kihízta, és nem volt már mit felvegyen. Adri, mindig fogadkozott, hogy nem eszik annyit, és edzeni is fog, amit persze sohasem tartott be. Patrik amikor próbálta rávenni Adrit, hogy kicsit szüneteltessék a kapcsolatukat, és fogjanak hozzá játszani mert baj lesz, Adri kiverte a hisztit, és ez nem csak egyszer fordult elő. Igen, Adrinak része volt a Patrik kiesésében. Szerintem inkább Adrinak kellett volna kiesnie! Legközelebb ki is fog, és megérdemli.

Veder1 2015.04.25. 13:37:29

@jófej házisárkány: elismerésre méltó a teljesítménye. Valószínűleg itthon nem szívesen barátkoznék egy ilyen típusú emberrel, de a játékban tényleg nagyon ügyes. Ugyanígy vagyok Botoxszal is. Ez az érzelemmentes taktikázás kívülről szórakoztató :)

Edwest 2015.04.25. 13:41:50

Érdekes lehetett volna, ha Patrik és Adri nem cuppannak így egymásra az elejétől. Én bírtam Patrikot, de azt nem lehet tagadni, hogy az ún. "játék" tőlük teljesen függetlenül ment. Teljesen várható volt Peti döntése. Az ő logikája szerint a párosnak nem volt létjogosultsága a játékban. Bence mellett legalább volt egy kis forgalom (bár ez nem igazán rajta múlott), ráadásul abszolút megvezethető, manipulálható.
Az valahol csalódás volt nekem, hogy Gyula nem önállóan állt be Mariann mögé. Logikus volt, hogy Peti nem oda fog állni, mert ha van védettsége, akkor azt használni is fogja, nem csak beáll a magányosan üldögélő eredeti párja mögé.
Peti egyébként tényleg sokat veszített Loki megkergülésével, mert eddig Loki volt a hóhér. Most kénytelen volt feladni azt, hogy csak a háttérből irányít. Ha nem is szimpatikus a játékstílusa, mindenképp tiszteletre méltó, ahogy kézben tartja a szálakat. Igazából szerintem Barbi kiejtése volt a leginkább gennyes húzása, mivel olyasvalakit ejtett ki, aki a szövetségese volt. De ez már régi történet. :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 13:43:34

@Szent Borzadály:
Csak, hogy ne kapjak gyomorfekélyt a visszanyelt gondolatoktól:)))

"...az, hogy Patrik a fiúk előtt kigúnyolta Adrit, ...annak voltak előzményei..."

Tehát: Adri el kezdett hízni, a többiek el kezdték támadni a súlya miatt, Adri elismerte, hogy kövér, valamint Patrik agyára ment az egész. ERGO:

Patriknak minden oka megvolt arra, hogy gúnyolja Adrit és hazudozzon neki? Nevezetesen, hogy nem is kövér, meg hogy dolgozzon ki egy B tervet magának fiú védettség. Nem pedig arra az esetre, ha ő, Patrik ki akarna lépni a kapcsolatból.
"Patrik csak annyira használta ki Adrit, amennyire Adri őt". Nem így van, mert nyílt titok volt, hogy Adri szerelmes, Patrik meg nem. Úgy emlékszem, még Pandorán is volt ilyen kérdés.

Veder1 2015.04.25. 13:44:32

@Rayen: szerintem Lokinak nem lesz terve Pjotr ellen, mert nem kell. Két páros jut végül a döntőbe ezek lehetnek ők is. Ott a korábbi játékosok szimpátiája dönt, amit Pjotr az utóbbi időben folyamatosan épít lefele.

SEHERIKE23 2015.04.25. 13:55:14

Érdekes volt látni, hogy Adri milyen mosolyogva összeborulva táncolt Petivel. Nyugodtan leülhetett volna, és csendben "gyászolhatta" volna a szerelme kiesését! Hiszen alig telt el egy kis idő, hogy Patrik távozott az Édenből.
Nórikát nagyon sajnáltam. Ő az egyedüli csaj, akinek még nem volt egy normális párja, akivel összebújhatott volna (nem dugás!!!!) aki néha átölelte, megszeretgette volna, és most ez a tahó beképzelt tajparaszt, majdnem megerőszakolta. Rossz volt nézni, ahogy rángatta a lábánál fogva, ahogy mászott rá, ahogy a nyakánál fogva csavargatta a fejét, engem a hideg rázott ki tőle. Nem értettem, hogy a stáb miért nem ment oda, és utasították rendre azt a beképzelt majmot. Mi van ha megerőszakolja Nórit? Amit művelt, az már büntetendő cselekmény... Azok meg álltak a kamerák mögött, és élvezték a történéseket. Pont olyan undorítók mint Gábor. Remélem, hogy hétfőn láthatjuk a Gábor kizárását, mert kötelező lenne lépniük!

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 13:56:04

@beacska: Valamiért épp a zOgrét bámultam csak, meg se néztam a léányt, és azt hittem, hogy Tinának adja a tekercset. Na, így már értek mindent.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 13:58:38

@SEHERIKE23: Hátha erről döntenek majd a fiúk, és hazaküldik ezt a Gátőrt.

Rayen 2015.04.25. 13:59:03

@Vödör: valami azért kell neki, mert most épphogy vissza tudta magát nyalni, érezte, hogy rezeg a léc. Pjotr nem is titkolta, hogy még egy ilyen húzás, és mennie kell. Eleve, amit csapott Pjotr a műbalhé miatt, az nagyobb műbalhé volt, mint az a kis kakaskodás. Pjotr mindig lecsap az ilyen lehetőségekre, és a maga szájíze szerint tálalja az eseményeket, felnagyítva ami neki kedvező.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 14:03:18

@SEHERIKE23: Gátőr mondta, hogy szereti a kutyapózt, és a csuklójára csavarja a nő haját, és húzza hátrafelé a fejét. Volt egy pillanatnyi érzésem, hogy ez erőszakos pasi.

beacska 2015.04.25. 14:05:31

@SEHERIKE23: ne ragattasd el magad, nem hinném, h élvezték...de minél szélsőségesebb a játékosok viselkedése, annál szélsőségesebb lesz a reakció rá. okot adott rá, h kitegyék idővel

SEHERIKE23 2015.04.25. 14:10:20

Nem kedvelem Lokit, főleg azért ahogy alázza Nórit. Marianna egy undorító dög, aki azt hiszi mindenkinél különb. Tele van szilikonnal, a segge is (hiába tagadta le) sohasem ül, mindig fekszik a szobában is, a medence mellett is. Gondolom kényelmetlen ülni, mert nem rég volt feltöltve. A szája is ki van fordulva mint a tyúksegge, azt várom mikor pottyan ki egy tojás belőle? Az egész feje olyan kiélt, mint egy vén szipirtyóé. Petitől rosszul vagyok.Irtózom tőle, visszataszító úgy külsőre, mint belsőre. Az Ő aljasságát nem nevezném taktikai játéknak. Egyet szeretnék, hogy Loki legyen az aki kirakja Petit az Édenből, hogy élje át azt az érzést amit Ő okozott az " állítólagos barátainak!" Remélem, hogy megtörténik...aztán nyerje aki nyeri, nem érdekel. Marianna és Peti essen ki minél előbb. (Loki által!) Pezsgő megvan, akkor bontom...

SEHERIKE23 2015.04.25. 14:11:33

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Nagyon remélem! Rossz volt látni, hát még átélni.

SEHERIKE23 2015.04.25. 14:12:55

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Biztos az, azért vannak csak 1 éjszakás kalandjai. Perverz beteg állat.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 14:14:42

@SEHERIKE23: Azt honnan veszed, hogy Petinek vannak/voltak barátai a Hotelban?

SEHERIKE23 2015.04.25. 14:14:48

@beacska: Akkor hétfőn már kitehetik. Szegény Nórit, ne engedjék hogy még egy hétig terrorizálja!

ZLATAN 2015.04.25. 14:15:58

@SEHERIKE23: Azért eret ne vágj! Aggódom érted :)) Kicsit beleélted magad, ami amúgy nem baj. Melyik kiesett játékos vagy? :))

ZLATAN 2015.04.25. 14:17:01

MÓKICA!! Bárhol vagy az éterben, tudd, hogy még mindig te vagy az A tervem!! Puszillak!

SEHERIKE23 2015.04.25. 14:17:29

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Állítólag Peti, Bence, Loki mindnyájan a haverjai voltak. Amikor buli volt, akkor is Ők négyen ugráltak, és mindig együtt " tematikáztak"

Veder1 2015.04.25. 14:20:14

@SEHERIKE23: talán ez Nórin is múlt. Nóri mindenkinél különbnek gondolja magát, ami akkor nem lenne baj, ha lenne erre alapja, de nincs, nem játszik okosan.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 14:21:46

@SEHERIKE23: Hát ez az. Állítólag. De ki állította? Nekem soha egy percre sem jutott eszembe, hogy Peti a haverjának tekintené Bencét vagy Patrikot. Ők annak tekintették Petit, ő meg hagyta, hadd higgyék, de nagyjából ennyi volt sztm a "kapcsolat".

SEHERIKE23 2015.04.25. 14:26:38

@ZLATAN: - Eszembe sincs eret vágni, ne aggódj, mert még megárt! :) Nem éltem bele magam, ha nem vetted volna észre napok óta nem írtam hozzászólást, pedig minden nap nézem, olvasom a HV.-t, elolvasom a hozzászólásokat is, de nincs kedvencem, nem drukkolok senkinek, de a tegnapi adás nem tetszett, se a kiválasztás, se a " gheci sármőrgábor" erőszakoskodása. Azért szóltam hozzá, mert felháborított, hogy ez megtörténhetett. Ennyi voltam, már megyek is dolgomra. Szia!

ZLATAN 2015.04.25. 14:26:52

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Személy szerint én nagyon örülök neki, hogy egy "szerelmes pár" nem tudja végigvinni és pláne nem tudja megnyerni a játékot úgy, hogy mindenkit azzal ostoroztak, hogy ő szerelmesek és senki ne nyúljon hozzájuk.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 14:30:09

@Vödör: én sok tekintetben különbnek is látom őt. Nem bírja az üres locsogást, ezt meg tudom érteni. Egy ilyen Snezivel te mit beszélnél? Vagy a Barbarával? Vagy Ádámmal vagy Barbival, akinek Ádámmal érti meg magát a legjobban? Esetleg Bencével vagy Patrikkal. Én megértem őt.

2015.04.25. 14:31:48

@Vödör: sztem a legjobb teste snezinek volt, de mit értek hozzá :) viszont -ami fontosabb- játszott is, pjotrékkal kellett volna összebandázni, és akkor még bent lenne.

bigél 2015.04.25. 14:33:19

@Szent Borzadály: szerintem Tinának jobb alakja van, de persze Snezi is roppant csinos volt.

Veder1 2015.04.25. 14:33:28

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: igen, ez szimpatikus benne, csak úgy érzem, hogy a felszín alatt egy ugyanolyan Barbi, Ádám, Snezi lapul. (és Snezinek legalább voltak bóti csöcsei, csak vicceltem :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 14:33:49

@ZLATAN: Valaki írta feljebb, hogy hiába mondta Adri, hogy ő nem taktikázott, hanem őszinte volt. Mert az is egy taktika, a nyomás gyakorlás taktikája, amit ők "szerelmes pár"-ként gyakoroltak.

Veder1 2015.04.25. 14:34:57

@Szent Borzadály: Sneziben én is többet láttam, mert benne volt taktikázásra igény, csak nem tudta megkedveltetni magát Pjotr-al meg Lokival (amit a mai napig nem tudom, hogy honnan az ellenszenv)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 14:35:45

@Vödör: Igaz, beszélgetési szempontból a bóti csöcs elengedhetetlen:)))))))))))))

bElannaTorres 2015.04.25. 14:36:42

Mariannak sztem nincs szilikon a seggében, általában a lapos csajoknak jó a seggük és fordítva, Mariann eredetileg biztos hogy lapos, mert hát szilikont főleg azok raknak.

2015.04.25. 14:37:01

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: kicsit beleszólhatok? snezit kifejezetten kedveltem, mert nem hagyta magát befolyásolni pjotrék által, bence rossz választás volt részéről, mert szörnyen befolyásolható.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 14:38:17

@Vödör: egyébként most, hogy megszoktam Nórit, nem találom olyan csúnya lánynak (persze csak smink nélkül), az alakja sem rossz, persze most kicsit meghízott, de azt hamar ledobja sztm. Csak az ízlése...nahát, az borzalmas. Igaza volt Patriknak, mikor azt mondta, hogy a kilencvenes évek style-ja.

bElannaTorres 2015.04.25. 14:39:34

@Vödör: sose tudni, volt ott amit nem vágtak be. Meg sokszor az ilyen manipulatív lányoknál mint snejzi megérzik az emberek hogy manipulálják őket. Én azt gondolom hogy itt is az volt, ismertem én is ilyen lányt sose mondott úgy kimondottan rosszat sőt sokat hízelget, de már azt vettem észre hogy a csicskája vagyok (barátnőm volt még a suliban:)

ZLATAN 2015.04.25. 14:39:47

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Pontosan. A lehető legvisszataszítóbb taktika számomra.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 14:41:29

@Vödör: Én pl a hivatásosok ravaszságát, a felszínen maradás akaratát láttam Sneziben, nem az észt. Valaki írta itt, hogy nem okos ember fog nyerni, hanem aki inkább rafinált, jobban érzi az élet rezdüléseit. Hát Snezinél nem jött ez be.

2015.04.25. 14:48:08

@You Know Nothing JS (bigél): tinát nem látom, ahogy az alakját sem, nálam nincs játékban, nem tudom megítélni :/ csak akkor látok meg bárkit is, ha versenyben van és játszik :)

@Vödör: sneziben -sztem- sajnos túl korán meglátták az önálló döntésre képes, tőlük független csajt. snezi ezzel baszta el, mert nem volt képes álcahálót felölteni.

mariann 2.0 hiába jó, de csak valakivel a háta mögött.

Mók_Ica 2015.04.25. 14:48:22

@ZLATAN: 2 napja felém sem néztél.... tegnap volt a párválasztó.....

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 14:48:48

@Szent Borzadály: Lehet, hogy engem az említetteken kívül még zavart a monoton, artikulálatlan hadarása, amit szintén alig értettem. Szerintem a csak egy kicsit is intelligens ember a mondandóját tudja hangsúlyozni, akkor is, ha tanulatlan. Ezért nem jósolok sikeres jövőt Botoxnak sem, mint ahogy a szájzáras Barbi is kiesett.
Arra is gondoltam, hogy lehet hogy van a kanálisnak egy komálós fogorvosa, és onnan kapják az ajánlásokat a játékosokra.:)))

2015.04.25. 14:50:13

DE SIXXÉK MIT FŐZNEK ÍGY HÉTVÉGÉN?

XocoLatte 2015.04.25. 14:53:34

@Szent Borzadály: Zoé nagyon fiatal, egzotikus és nagyon csinoska, rugalmas mindenhol, vékony és sportos. Többekkel ellentétben én a löevélhordáson kívül nyelvórákat vennék tőle, spanyolt és hollandot.

ÉH3sZ 2015.04.25. 14:54:14

@Szent Borzadály: És meglátták benne a folyosóra pisilős veszélyes énjét is:)

Mók_Ica 2015.04.25. 14:55:25

@XocoLatte: én úgy látom, hogy inkább franciát :)))))
zoé fiatal és mint ilyen rugalmas :))) neki még ilyennek kell lennie :)))) hajrá :)))

2015.04.25. 15:01:14

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:.:D engem nem izgat senki hangsúlyozása, tanulatlansága pláne. :D

akik közt én (Cápa zenéje) elosztanám a 20ast:
-Péter
-Nóri
-Loki

Marianna nem kapna, mert nem önmagától olyan, amilyen. (Rajongóitól és tőle természetesen elnézést kérek)

2015.04.25. 15:05:48

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: de meg kell írnia, mert nem tudtunk kommentelni és kénytelenek voltunk OFFolni, mikor sosem teszünk ilyent, csak most és azért, csak mert rákényszerített minket.

Mók_Ica 2015.04.25. 15:09:51

@Szent Borzadály: igazad van :))) sosem offolunk, az olyan izé :))) ja és nem is szeretjük :)))
sixxx drága, mit főztetek ma? :))))

2015.04.25. 15:09:58

@XocoLatte: áhhhá. pont erre gondoltam :)
(pasik, nagy száj, legyint) :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 15:13:11

@Mók_Ica: speciel most arra gondoltam, hogy mennyire különbséget tudtál tenni a francia meg egyéb nyelvek között - gondolom különös tekintettel a 69-es számra:))))

ÉH3sZ 2015.04.25. 15:13:21

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: @Szent Borzadály: Tudtátok, hogy az idén csak 1db fiú és 1db lány állhat ott a legvégén?:)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 15:15:22

@ÉH3sZ: Hm. Én végig így tudtam. Miért, régen nem így volt? Én láttam egy földhözvágós svéd végjátékot, ott is ketten voltak.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 15:16:29

@ÉH3sZ: Ezt mondtam volna? Nyelvekről beszélgettünk, nem szájakról:))

Mók_Ica 2015.04.25. 15:17:06

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: pontosan, különös tekintettel a 69-re..... ugyanis xocolatte szemérmesen csak a spanyol és a holland nyelvet említette, de ide hallatszott a nyálcsöpögése :))))

ÉH3sZ 2015.04.25. 15:17:54

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: De, csak Paprikás Dekoltázs 2 fiú és 1 lány között osztaná el a 20 milliót:)

2015.04.25. 15:18:07

@ÉH3sZ: mióta snezi nincs, nem is nézem. csak beledumálok.

ÉH3sZ 2015.04.25. 15:18:24

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: "különös tekintettel a 69-es számra:))))"

XocoLatte 2015.04.25. 15:19:00

@Mók_Ica: a kölcsönös tanítás a lexebb, pláne a franciát illetően... :D
meglepődnél, hogy nem csak a szám nagy, bár igaz ami igaz, Zoé picit túl fiatalka hozzám, de a reményhalat ismered ugye? :D

Mók_Ica 2015.04.25. 15:19:54

@XocoLatte: igen.... és vén kecskét is :))))

2015.04.25. 15:20:11

@ÉH3sZ: az sorrendezve volt. péter + nóri, és loki. ne piszkáljál már a botoddal.

XocoLatte 2015.04.25. 15:21:11

@Mók_Ica: annál azért bátrabb vagyok h csak a nyálamat csöpögtessem... Zoéval pedig angolul elboldogulnék, amíg a franciára lehetne térni...

XocoLatte 2015.04.25. 15:22:53

@Mók_Ica: na ez nem volt szép, megyek vissza napozni...

Mók_Ica 2015.04.25. 15:23:05

@XocoLatte: innen, csak a nyáladat tudod..... tudod mit, elhiszem, ha ott lennél, bátrabb lennél :))) én drukkolok neked :)))

Mók_Ica 2015.04.25. 15:25:50

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: én már bocsánatot kértem, nem akartam megbántani @XocoLatte: -t .....

XocoLatte 2015.04.25. 15:26:15

@Mók_Ica: az tuti, hogy Costa Ricá-ra nem csak Zoé miatt mennék, ha meg már ott vagyok, semmi semelképzelhetetlen... de megyek is napozni, utána gyúrni, este meg futni, hogy versenyképes legyek és ne vén kecske... :D

Mók_Ica 2015.04.25. 15:30:03

@XocoLatte: mi megyünk a csajokkal CR-ra, ha megnyerjük a lottó 5st :))))

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: tudom, én írtam :)))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 15:30:22

@Mók_Ica: vigyázni kell azzal, ha az ember a korára hivatkozik:)) Kétirányú ucca:))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 15:32:05

@Mók_Ica: Nem az. Hanem az, hogy bántanál bárkit is.:)))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 15:42:41

@Mók_Ica: A legaranyosabb pirulás egy rajzfilmben volt, a Kockásfülű nyúl azt mondta egy csőnek, hogy te vagy a legaranyosabb cső a világon. Mire a cső így megvonaglott, és szépen fölfelé haladva elpirult, és aszonta, hogy oóóó. Naon cuki volt.:)

Mók_Ica 2015.04.25. 15:45:43

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: milyen cukkancs hasonlat :))) de a kockásfülű nyúl nem beszélt, emlékeim szerint :)))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 15:48:03

@Mók_Ica: pont ezen gondolkoztam, hogy hogy lehet, hogy mégis volt egy hang alatat, mégpedig egy olyasmi hang, mint microbi a microroboter. Lehet, hogy nem is a kockásfülű nyúl volt, már nem jól emlékszem. Csak a csőre:)))

Mók_Ica 2015.04.25. 15:49:15

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ebben a cső a lényeg :))) és hogy hozzá hasonlítottál, ez jutott az eszedbe :)))) :*

verkli 2015.04.25. 15:50:27

Peti kirakta Patrikot. Egyenes út a közszférába, nem hinném, hogy épeszű munkaadó munkát kínálna egy ilyen közgazdásznak. Védettséggel kiteszi a legjobb szövetségesét, és benthagyja a legveszélyesebb ellenfelét. Mintha randomgenerátor döntene arról, hogy ki esik ki. Elképesztő. Egyre kevésbé érdemes nézni a műsort. Ilyen jellegű taktikát kockadobálással is lehet modellezni, az olcsóbb, talán még szórakoztatóbb is.

Armador85 2015.04.25. 15:57:02

Sármőr zsebéből kivettek 20 misit? Ilyenről szó nem volt a beharangozóban. Amit én összeraktam belőle: Loki beleköp Bence sörébe, akinek ezt elmondja valaki vagy észreveszi. Faszszopózza, meg akarja verni, visszafogják, de a végén kiszabadul a szorításból. Vágás, Gábőr rinyál, hogy hogy képes vki 20 millióért ilyen szintre alacsonyodni, hogy ezt kihozza a másikból. Szerintem a köpésre gondolt, és nem tartom kizártnak, hogy Bence ki lesz rakva, mert lecsapja Lokit.

Kosztarika 2015.04.25. 16:17:42

Annyira jó néha csak olvasgatni :) Elképesztő, hogy ugyanazt a műsort, történést, személyt mennyire sokféleképpen látják - látjuk , mi kommentelők. Van aki sokaknak szimpatikus, mások egyenesen rosszul vannak tőle. Van, ami egyeseket felháborít, mások pozitívumként értékelik.
Persze ez így van rendjén, de képes vagyok mindannyiszor rácsodálkozni. :) Az indulatokról -itt - már nem is beszélek ;)

beacska 2015.04.25. 16:43:28

@verkli: kire gondolsz legnagyobb ellenségként?
Patrik sosem volt Peti szövetségese

beacska 2015.04.25. 16:44:35

@Kosztarika: igen, ezekért IS érdemes idejárni

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 17:01:26

@verkli: Sztm Peti azt jól látta, hogy Patrik az egyik nagy riválisa, és ami a fő dolog, azt is, hogy Patrik elsősorban Bencéhez hűséges. Ebben az indoklásban ráadásul még igazat is mondott Petin . És ilyen védett lehetősége sem minden nap akadna, ezért ki kellett ejtenie Patikot, és méghozzá most. Véleményem szerint jól döntött.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 17:23:13

@Armador85: Egyelőre még az sem biztos, hogy Loki beleköpött Bence sörébe. Csak azt láttuk, Bence részegen ezt ordítja Lokinak.

verkli 2015.04.25. 17:25:25

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: @beacska:
Abban, hogy a játékban mi az optimális döntés, nem érv a 'véleményem szerint', a 'hűség', meg hasonlók. Az optimális döntést matematikával lehet meghatározni, az emberi tényezők csak akkor játszanak szerepet, ha a matek már közel azonos esélyt ad a lehetséges döntések sikerére, vagy ha nem lehet a matek alapján dönteni. (pl. Patrik menjen, vagy Bence, matek szerint mindegy). Ennek ismeretét várnám el a közgazdásztól.

Gondolatkísérlet(1): játékosok: Peti1, Peti2, Peti3, Peti4, Patrik. Ki fog nyerni, és milyen eséllyel?
Gondolatkísérlet(2): játékosok: Peti1, Patrik1, Patrik2, Patrik3, Patrik4. A kérdés ugyanaz.

natalja (törölt) 2015.04.25. 17:33:33

Papika egy az egyben Spejbl bácsi. :D Mellesleg jól tolja a szemétkedést, de ettől még engem irritál.

Szeretnék gratulálni a szerkesztőknek, hogy ilyen szépen megtervezett ívben dobálja be az egyre nagyobb selejteket. De ez a borostás nagyképű "sármőr" (???) pöcs simán megérett egy kizárásra. Szegény Nóri..., de az elejétől tudta/látta, hogy nem kellene leállnia vele... Kár volt Gyulust lecserélni egy kis pecekbizsergés miatt. :D

adamskij · http://ekonomikrefugeeinwien.blogspot.com 2015.04.25. 17:54:32

@Edwest: hasonlóképp látom, tényleg egy hibát vétett Pjotr: Barbit feleslegesen ejtette ki. Lokit kellett volna fűzni kissé Barbihoz és viszont: tökéletes selyemzsinór lehetett volna a kis hölgy (megfelelő időben odébbáll, másképp dönt, esetleg egy védett új játékost Pjotr és Botox odaküld és Barbi tudtán kívül Loki meglepődve kiesett volna). ehhez képest most Pornóssal nehezebb, mivel ő alig függ a Botox-Pjotr párostól.
ha összeáll az Adri-Sármőr páros, még veszélyeztethetik Botox és Pjotr esélyeit. bár a végjátékban úgyis beleszólnak még kiesettek és ha addig nem is, ott biztos véget ér e kettős tematika játéka.

Kosztarika 2015.04.25. 17:56:30

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Biztos, hogy Lokinak? Mintha nem ugyanaz az ágy lenne, amin Lokiék fekszenek, azzal amelyik szobába Bence bekiabál.

beacska 2015.04.25. 18:02:01

@Kosztarika: most nem találom, de láttam egy 0.23 perces beharangozot, ahol látszott, h Loki hasal az ágyon

Kosztarika 2015.04.25. 18:07:26

tv2.hu/eden_hotel/18/174582_eden_hotel_18_45._adas_3._resz.html

8:26-tól

Bence ordít az ajtóból, az ágytakaró FEKETE, amelyik ágyon Lokiék fekszenek, ott pedig FEHÉR LEPEDŐ van.
Remélem jól látom :)

kontratenor 2015.04.25. 18:09:04

@beacska: igen, az egyazon jelenet
de négyen vannak az ágyon
és jelenleg csak annyit tududnk,hogy Bence azt hiszi, egy valaki, akihez ordít, beleköptt a sörébe
[lehet, Barbitól lenne rosszabb]

SEHERIKE23 2015.04.25. 18:21:34

@natalja: - Nóri, nem cserélte le Gyulát! Peti vette rá Gyulát, hogy álljon be Mariann mögé, mert ott biztonságban lesz, mivel Ő nem fog oda állni. Így került Gyula - Mariannához, a "ghecisármőr" pedig Nóri mögé. Petinek eleve az volt a célja, hogy Patrikot kitegye, mert akkor 3 személyt csinál ki.- Patrik haza megy, Adri és Bence megroppan, és meggyengül. A szilikonos Mariskával agyalták ki. Alig várom, hogy kiessenek mindketten, kár, hogy nem lehet kézenfogva egyszerre!

kontratenor 2015.04.25. 18:24:45

@SEHERIKE23: És a buta, megbízhatatlan Loki is pont ezt tanácsolta neki.

XocoLatte 2015.04.25. 18:27:38

@Kosztarika: a Bencét mutató kameraállásból csak az ágy széle látható, azon fehér lepedő van, nem látok fekete ágytakarót. Utána vált a kamera, abból az ágyat látni egészben, amin Loki és két csak fekszik. Fehér lepedőn.

XocoLatte 2015.04.25. 18:33:43

@kontratenor: Loki mellett Botox, PBarbi és talán Tina/Adri az ágyon. Bence után fut Tina/Adri, Nóri és Gyula, kisvártatva Sármőr is érkezik futva.
Szerintem Pjotr köpött bele abba a sörbe...

Kosztarika 2015.04.25. 18:37:26

@kontratenor: JOGOS.. itt másként van és egyértelmű. Köszi :)

beacska 2015.04.25. 18:38:31

@kontratenor: :) épp irni akartam, de nem sikeredett volna ilyen frappánsra :D

kontratenor 2015.04.25. 18:42:50

@beacska: köszi :)

Más.
Ha meglátom a neved, mindig az ugrik be, hogy:
"Beácska teázik, azután meg táncizik".
Főleg ha már sorozatozunk. :)

XocoLatte 2015.04.25. 18:43:04

@Kosztarika: az ott Loki gatyája volt, amit mindketten lepedőnek néztünk (én fehérnek, te feketének).

beacska 2015.04.25. 18:44:44

@kontratenor: miért? ez honnan van? nem ismerem

kontratenor 2015.04.25. 18:48:46

@XocoLatte: Amúgy Mariann kárörvenő feje a legprájszleszebb a videóban.

El tudom képzelni, hogy ez nem hétfő, hanem valami heti esemény, azalatt meg már megy a szervezett terror Bence meg bárki ellen.
Például elég egy szájat a sör flé tartani, és ha 2-3 ember azt mondja, hogy beleköpött a sörbe...
Akár mindenki sörébe, Gábor is igen rosszul van.

Bár őbelőle valamit kiszedtek, nem beleplántáltak.

Gia Gianea 2015.04.25. 18:49:19

Sokan írtátok,hogy a szerkik közbeavatkozhattak volna Nóriéknál.Szerintem ezt ők nem látták élesben,hanem utólag vágták meg a felvett anyagot.

kontratenor 2015.04.25. 18:50:40

@Gia Gianea: Már hogyne lenne állandó felügyelet.

SEHERIKE23 2015.04.25. 18:51:02

@kontratenor: - Mindegy, mert Nórinak nem volt választása. Gábor állt be mögé, és mivel Peti befűzte Gyulát, hogy álljon Mariann mögé, Nóri nem tudott mit csinálni. Nem volt 2 fiú, hogy választhasson. Neki tetszett Gábor, vonzódott hozzá, de nem akarta lecserélni Gyulát, mert megbízhatónak tartotta, csak mint férfi nem jött be neki. Amikor Lokiéknál beszélt arról, hogy mi lenne ha? akkor Loki azt tanácsolta, hogy hallgasson az érzéseire, aztán a háta mögött meg lehülyézte Nórit. Egyelőre Nóri nem döntött semmiről, Peti döntött mindenkiről. Sajnos.

Megnéztem a videót, Bence részegen Lokinak ordít, hogy mirt köpött bele a sörébe?...az a tahó Gábor, meg részegen a WC mellett siratja a 20 milliót, csak nem lehet érteni mit mond. Na, majd hétfőn meglátjuk. Az új csajnak akivel Berki beszélt, valami furcsa volt a szája sarkában, mintha anyajegy, vagy szemölcs lenne. Nem láttam jól, de nem nézem meg a videót még egyszer.

Kosztarika 2015.04.25. 18:53:19

Csak nem bírom abbahagyni az agyalást. :) :D
Nem lehet, hogy a többiek rávették ezt a hülye sármőrt, hogy nyissa ki a kék levelet, amiért, ugye kizárás jár?? :D

Gia Gianea 2015.04.25. 18:55:22

Bence a táncikolós részben úgy néz ki,mint egy gorilla.(Magilla :-) )

beacska 2015.04.25. 18:58:32

@Kosztarika: nem hinném, ennyire nem lehet ostoba....szerintem még mindig az elveszett védettségi papiron kattog...

SEHERIKE23 2015.04.25. 19:00:01

Megnéztem a hétfői linket, azon tisztán látszik, hogy Lokinak kiabál Bence. De azt még mindig nem értem, hogy Gábor, miért mondogatja többször is a 20 milliót, miközben bőg? Mindegy majd hétfőn kiderül.:)))))

kontratenor 2015.04.25. 19:02:47

@Kosztarika:
Berki: "Gyerekek, buggyant egy hét lesz. Az egyik nem egyik képviselője Zoë Pillangós Türkiz Hajcsatjáért, Ami Az Örök Dicsőség Csodahajcsatja Amúgy" titkos küldetést kapott a riportszobában. Ha végrehajtja, megkapja, ha nem sikerül a küldetés, lányok szavaznak a nap végén, szerintük kinek volt küldetése. Az ekkor legtöbb szavazatot begyűjtő ekkor a Feltűnési Viszketekség Makett Óriássáskáját kapja, továbbá egy kinti randit Zoëval."

Lokiból előjöhet a hülyegyerek, sörbe köp, fingópárnát fejleszt, lesmárolja Nórit.
Gábor - aki a küldetést kapta - odament Mariannhoz és 3 mp alatt elkotyogja.

A következmények a videón.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 19:02:48

@SEHERIKE23: Nyilván nem Nóri döntése volt, de sztm nem rakta volna ki Gyulánkat. Eddig is mindig helyén volt az esze.

Most nézem vissza az ÉÉ-t, és érdekes, hogy nekünk nem mutatták meg Peti és Mariann beszélgetését, de a kiesett játékosnak - aki esetleg még szavazni fog -, igen. Ez is milyen dolog már. Olyasmit megmutatni nekik, amit magában játékban nem láttak volna. Ez egyértelmű befolyásolás.

kontratenor 2015.04.25. 19:04:27

@kontratenor: Azt kihagytam, hogy erre jött a cetli, hogy "Fiúk". De érteni.

Gia Gianea 2015.04.25. 19:05:30

@kontratenor: Szavazni fog?Már vége a forgatásnak.

Gia Gianea 2015.04.25. 19:06:02

@kontratenor: Bocsi,eggyel fentebb akartam,de úgyis válaszoltál te is :-)

beacska 2015.04.25. 19:08:17

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: a szavazés már meg volt januárban! ezt ne felejtsd

Kosztarika 2015.04.25. 19:09:10

@beacska: ahhoz is elég ostoba volt, hogy az elvessze, nem?? Gondolod, hogy azóta megokosodott? :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 19:10:14

@kontratenor: Nem akkor forgatták, közvetlenül a kiesés után? Hanem teljesen utólag?

beacska 2015.04.25. 19:10:48

@Kosztarika: okos ember más, buta saját kárán tanul....elvilag...HA tanul

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 19:11:36

Vagyúgy. De akkor minek csinálják ezt a színjátékot?

kontratenor 2015.04.25. 19:11:44

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Az Éden Éjjelt, amibe a nézők facebookon írogatnak?

beacska 2015.04.25. 19:12:30

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: az ÉÉ-t manapság forgatják (nem mondom, h esténként élőben megy, de mostanában)

szerintem Paca nem fog szavazni, nem hinném, h feleslegesen 30 napig nyaraltatják még

Kosztarika 2015.04.25. 19:13:23

@beacska: jó pap is holtig tanul.. mégis hülyén hal meg :D

kontratenor 2015.04.25. 19:13:43

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Jó kérdés, mindenkit orritál, hogy jelenben beszélnek a múltról, de elkezdték, ez van.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 19:16:57

@kontratenor: na jó. Láccik, ma nem erősségem a gondolkodás.:(( Amúgy úgyis úgy vettem, hogy a fb-olásuk csak kamu.

SEHERIKE23 2015.04.25. 19:17:28

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: - Olyan mindegy, hogy Patriknak mit mutatnak meg. Már régen vége a játéknak, úgyhogy se nem oszt, se nem szoroz. Ezt amit nekünk mutatnak, felvételről megy...hónapok óta kint vannak a játékosok. Csak Berki csinál úgy, mintha ezek a dolgok most történnének meg. Írták itt azt is, hogy ki nyert, de én nem néztem meg, habár senkinek nem drukkolok, csak mivel Petit nem bírom, azt szeretném ha pofára esne, és mire észbe kap kirakják. Nem tetszik a játéka, taszít. Nem tehetek róla, utálom a hazug aljas embereket, akkor is ha milliókról van szó. Szívem szerint Nórival nyeretném meg a játékot, szegény Ő szenvedett bent a legtöbbet. Pláne most, borzasztó volt amit Gábor művelt vele. Remélem, Gábort kivágják a Hotelből. Durva és erőszakos volt Nórival, és még zsarolta is.

SEHERIKE23 2015.04.25. 19:19:48

Elveszett amit írtam.:( Igaz, annyira nem fontos.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 19:21:05

@SEHERIKE23: Én elfogadom Peti játékstílusát, de azt gondolom, hogy ő ki fog esni, ha egy kicsit is megjön a többiek esze. Ha nem, akkor jó sokáig fogja terelgetni őket.

Gia Gianea 2015.04.25. 19:21:41

@kontratenor: A jó életbe belehal a pap. :-D

Gia Gianea 2015.04.25. 19:22:36

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Petya vadakat terelő juhász.. :-) Pedig tűzoltó akart lenni. :-)

SEHERIKE23 2015.04.25. 19:23:39

Na, meglett amit írtam....látom addigra már többen megírták, hogy felvételről megy. Az SMS - eket, amiket Berki beolvas, azt meg a szerkesztők írják, mert sehol nem találhatók azok a hozzászólások. Kamu az egész, minket néznek hülyének.

SEHERIKE23 2015.04.25. 19:25:59

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: - Nagyon remélem! Ő meg a múmia Maris ne nyerjen! A többiektől nem sajnálom. Ja, remélem Gábort kipenderítik, mert neki sem adnám!

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 19:29:10

@Gia Gianea: Aztán álmában csöngetnek neki - egy picit.

Astrid. 2015.04.25. 19:47:27

Gátőr rettenetes faragatlan bunkó, Peti pedig játszik. Mindenféle döntést hoz, jót, rosszat, de legalább cselekszik. És szerintem nem csúnya. Nekem tetszik. Mondjuk nekem Loki is tetszik. Bár ő eléggé hülye tud lenni.

Sanda.Ipse 2015.04.25. 19:51:31

A Gátőr a férfinem szégyene. Amellett komoly önértékelési problémákkal is küzdhet, valami miatt erősen frusztrált, különben érthetetlen, hogy néhány nap alatt hogy kerül olyan idegállapotba, ami a hétfői előzetesben látszik. Őt kellett volna kicseszni a rákba.

Sanda.Ipse 2015.04.25. 19:54:41

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Don Corleone nem tudná ezt a játékstílust folytatni, ha a többi nem lenne ennyire agyilag zokni. Szájzáras botox, a kelei boszorkány méltó párja.

2015.04.25. 19:56:39

kis napigonosz: instán látszik nóri milyen kozmetikus: intim gyantát csinál így már értem a sminkjét :D

Astrid. 2015.04.25. 20:03:10

Persze, hogy frusztrált Loki! Nő baja van! Rá se néz senki. Szinte minden pasinak összejött valami szeretgetés, (na jó, kivéve Gyulát) csak neki nem. Már bepörgött Maris labdáitól, de onnan is lepattant. Kéész van teljesen. Szépen megszelídülne, ha foglalkozna vele egy nő. És itt nem csak a szexre gondolok. Egyszerűen bújni akar valakihez. Szerintem.

Astrid. 2015.04.25. 20:03:58

Ja, és hajrá Peti! Még mindig.

Sanda.Ipse 2015.04.25. 20:05:26

@kontratenor: Annyira kifordulnak magukból, mintha a napi pia-adagjukban némi tudatmódosító szer is lenne.

beacska 2015.04.25. 20:06:19

@Astrid.: mutatták: Barbarával kiskifli-nagykifliznek ;)

Szoba kilátással 2015.04.25. 20:06:44

@SEHERIKE23: gátőr tuti a múltkorin vinnyog hogy kiszedték belőle a küldetését

Sanda.Ipse 2015.04.25. 20:06:57

@Astrid.: Kéznél van pornósbarbi, akihez bujkálhat, ha akar.

Sanda.Ipse 2015.04.25. 20:10:05

@Szoba kilátással: Azon miért? Úgyis Pjotrnak adta volna a védettséget.

Szoba kilátással 2015.04.25. 20:11:38

@Sanda.Ipse: o mondhatta volna meg a védettnek hova álljon

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 20:13:29

@Sanda.Ipse: na, vájjá, a keleti, az a jó boszi, nem? Mary Poppins is keleti széllel érkezett.

Sanda.Ipse 2015.04.25. 20:13:46

@Szoba kilátással: Nem egy gógyis pasi, hogy kellően fel tudta volna mérni hogy befolyásolja a játékot. Azt tette volna úgyis, amit óvóbácsi mondott volna neki.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 20:16:01

@fosch9: na, asse semmi munka. Aközben még beszélgetni se lehet.

Szoba kilátással 2015.04.25. 20:16:10

@Sanda.Ipse: attól meg rinyalhat rajta,petja mondta milyen okos játékosnak hiszi magat

Sanda.Ipse 2015.04.25. 20:16:46

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Hát ez egy kicsit bonyolultabb:))))
Négyen vannak, két jó és két gonosz. A szél, a szélrózsa különböző irányaiból fújó szél emlékeztetőül végig jelen van a történetben, hiszen a szél okozta Dorka átmeneti katasztrófáját és sodorta messzire az otthonától. A négy boszorkány a négy égtájat képviseli, és mind a négynek kulcsfontosságú szerepe van a történetben. Bár a gonosz Keleti Boszorkány létéről csak akkor szerzünk tudomást, amikor ráesik Dorka háza, a csodatévő ezüstcipőt mégiscsak neki köszönhetjük. A nagyon gonosz Nyugati Boszorkány bár mindent megtett, hogy elveszejtse Dorkát, akaratán kívül mégis a segítségére volt: tőle származik az aranysüveg, a szárnyas majmokhoz vezető eszköz. De az Északi és legfőképpen a Déli Boszorkány, a gyönyörű Glinda közvetlenül segítik Dorkát a hazajutásban.

Ronni 2015.04.25. 20:22:15

@vernal: ne légy hülye ezért sixx röptet

kamilla123 2015.04.25. 20:22:59

@SEHERIKE23: "A szája is ki van fordulva mint a tyúksegge, azt várom mikor pottyan ki egy tojás belőle?"

hát ezen nagyot röhögtem :-)) igen, Mariann szerintem is kifejezetten szipirtyós kinézetű. Sztem Loki köpött Bence sörébe, mert a többiek a szobában nők voltak, és azok nem hiszem,h ezzel szórakoznak. Megnéztem volna, hogy Bence bepancsol Lokinak, bár akkor sajnos kizárják. Érdekes volt, hogy Peti azt mondja Nóriról, miért nem jó neki a nyugis Gyula, miért a kavaró Gábor kell. Hahó! Neked is ott volt a nyugis, biztos szőkeBarbi, mégis Marist választottad! Meg Bence azt mondja, viszket Nórinak! Ő meg már az első este rámászott Apolra. érdekes, hogy mennyire nem látja senki saját magát abban, akit kritizál.

Sanda.Ipse 2015.04.25. 20:23:00

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Hoppá! Most jöttem rá, hogy te nem az Ózról írtál.
Igen, Mary P. a keleti széllel érkezett, de nem is volt boszi:)))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 20:24:48

@Sanda.Ipse: Ózt már kicsikét elfelejtettem, de látom te profi vagy benne:)) De akkor hogy jöhetett Mary Poppins keleti széllel és nyugatival ment el. Ő egyértelműen jó. Bár nyilván, ez egy másik történet.

Sanda.Ipse 2015.04.25. 20:25:38

@kamilla123: Ha rövid Bence memóriája, Tinára is rámozdult az első este. Peti beszél össze-vissza, nem csak a játékostársait tartja tök hülyének, hanem minket is.

Sanda.Ipse 2015.04.25. 20:29:22

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: és akkor a salemiekről még nem is beszéltünk:) Legyen egyszerűen egy gonosz banya Marisunk.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 20:30:06

@kamilla123: Ezen a tyúkseggen én is annyit röhögtem:)) Oké, és azt miből gondolod, hogy a szobában tartózkodók közül köpött valaki Bence sörébe - ha egyáltalán?

kontratenor 2015.04.25. 20:32:35

Csajok!
Amúgy van bárki, akinek bejön ez a direkt pucéran fekszem melléd, én a jópasi? És mi az indok? Jobb eséllyel rabolsz rá, mert látszik? Vagy mi?

kamilla123 2015.04.25. 20:32:59

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: hát nyilván arrafelé akar menni az ember agresszívan üvöltözve, amerre le akar ütni valakit.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 20:36:05

@Sanda.Ipse: Jó, nekem az a boszi jut esze,be róla - Jancsi és Juliskából -, aki azt mondja, hogy Jeeer csak ide fiacskám, ide a lapátra.
én felülnék - mondta Jancsi
fel, bizén, ha bolond volnék
tessék megmutatni, hogy kell :)))
S a vasorrú bába felült a lapátra,
behagyították a kemence torkába,
a kemence lobot vetett,
a vasorrú odaveszett,
víg madárdal csendült,
s az erdő minden lakója vidám táncra perdült:))

Astrid. 2015.04.25. 20:38:29

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Hogy örül ennek Marisunk ha olvassa! Höhöhöhöhö

2015.04.25. 20:38:38

@kamilla123: "sztem loki köpött bence sörébe"
és ezt egy előzetes alapján gondolod, ami zavaros, összevágott és semmi tényt nem közöl csak a szokásos lebegtetés?

...
erre már nem is mondok semmit

2015.04.25. 20:40:21

@kamilla123: esetleg félrevezették és azért is

kontratenor 2015.04.25. 20:42:04

@fosch9: lehet, nem láttad, de van új videó, ez nem összevágott, linkeltem korábban

natalja (törölt) 2015.04.25. 20:42:39

@SEHERIKE23: "Alig várom, hogy kiessenek mindketten, kár, hogy nem lehet kézenfogva egyszerre!"

Hátha lesz valami okos szerkesztői csavar, és kisétálnak a képből, csak mert "mindenkinek így a legjobb" - ahogy Pjotr mondaná. :D

beacska 2015.04.25. 20:44:04

@kontratenor: csak annyi,h ott van Loki, Maris, Tina és Barb...asszem...ez négy...mi is csak gondoljuk, h lány nem lehetett...

2015.04.25. 20:44:41

@kontratenor: @kamilla123: ha valós a pökés természetesen megkövetem kamillát

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 20:47:47

@fosch9: Most még senki sem tudhatja a leadott műsorból.

beacska 2015.04.25. 20:48:36

@fosch9: nincs rá szükség. akár Loki volt, akár nem, elhamarkodott következtetés rákenni...majd kiderül

kontratenor 2015.04.25. 20:54:17

@beacska: Ja, én már beírtam a saját verziómat. De bemásolom újra, helyesen:

Berki: "Gyerekek, buggyant egy hét lesz. Az egyik nem egyik képviselője Zoë Pillangós Türkiz Hajcsatjáért, Ami Az Örök Dicsőség Csodahajcsatja Amúgy titkos küldetést kapott a riportszobában. Ha végrehajtja, megkapja, ha nem sikerül a küldetés, a másik nem képviselői szavaznak a nap végén, szerintük kinek volt küldetése. Az ekkor legtöbb szavazatot begyűjtő ekkor a Feltűnési Viszketekség Makett Óriássáskáját kapja, továbbá egy kinti randit Zoëval."

És a sorsolás eredménye: fiúk. Egy fiú kap titkos küldetést. Hát persze, hogy Gábor. Mondjuk pettingelnie kell valakivel, de nem dughatja meg. És mindezt kedves szavakkal elérni. Kölcsönösen aktust akarva.
Persze elbassza és odamenve Mariannhoz 3 mp alatt elkotyogja.
Peti elkezdi mindenkinek azt mondani, amit gondol róla.
Bence nem iszik. 10-ig.
Gyula vicceket mesél.
Lokiból előjöhet a hülyegyerek, sörbe köp, fingópárnát fejleszt, lesmárolja Nórit.

A következmények a videón.

Ronni 2015.04.25. 20:54:25

Remélem a tv 2 nek ez SOKBA FÁJ, REMÉLEM PÁR SZÁZMILLÁT FIZETNEK BÜNTETÉSÜL.A gábor nevű förmedvény meg biróság elé megy, szálljon rájuk az összes női szervezet,mekkora patkány gyülekezet.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 20:57:47

@kontratenor: repetitio est mater studiorum, de köszönjük, már megtanultuk, kikérdezheted.:)))

kamilla123 2015.04.25. 20:58:10

@fosch9: cuki vagy, de nem kell akkor sem. végül is nem Te köptél :-)

kontratenor 2015.04.25. 20:59:59

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: csak kidolgoztam jobban
egyébként meg mi van, ha nincs cselezés
beleköpött, mert szabad
pofánbasszák, amit nem szabad

ergó: megéri

amúgy a videón hol van Peti meg Gábor?

2015.04.25. 21:02:24

@kamilla123: tudd be a hevességemnek :DD

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 21:03:27

@kontratenor: Tényleg megéri. Egyébként Viki is ezt simáta Simonnal. Háát, lehet, hogy Gátőr már ekkor a wc mellett imádkozott térdelve, Peti pedig vezeti a naplóját, hogy semmi ki ne maradjon.

beacska 2015.04.25. 21:04:34

@kontratenor: Gábor iparkodik fel a lépcsőn sereghajtoként...Peti nincs sehol...valszeg kakil éppen

kontratenor 2015.04.25. 21:37:08

@beacska: mikor Loki Mariannával volt, sikerült mindig belevágniuk Loki székelési bejelentését
remélem, ha Peti is tényleg ott van ekkor, megtudjuk :D

beacska 2015.04.25. 21:38:18

@kontratenor: nem hinném, h Loki tényleg ennyit kakált volna, csak egy jo ürügy volt, h felálljon és elmenjen ;)

kontratenor 2015.04.25. 21:46:18

a felállás-elmenetel kombóra Gábornak vagy Bencének sem kell indok
:D

Mók_Ica 2015.04.25. 21:49:21

@beacska: @kontratenor: peti már többször eljátszotta ezt a kakilnom kell dolgot, amikor le akar lépni :)))))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 22:02:11

)@Mók_Ica: milyen jó, hogy bármikor mondhatom a szomszédasszonynak, hogy leég a pörköltöm:))))

tomfree 2015.04.25. 22:03:39

Nem értem a szerkesztést. Mikor avatkoztak volna közbe az adásba? Amikor megerőszakolta a seggfej a lányt? És ha elkezdi szorongatni a torkát akkor is csak hagyják folyni az eseményeket? Szégyen, hogy a szerkesztők nem tesztelik pszichológussal a játékosokat, de még nagyobb, hogy nem zárják ki azonnal egy ilyen után. Mondjuk az összes fiúról megvan a véleményem, hogy nem ütötték amíg mozog ezt a senkiházit.

Mók_Ica 2015.04.25. 22:07:46

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: :)))) én sem hivatkoztam még erre sosem... :))) de elképzeltem milyen arcot vágna a szomszédasszonyod egy "bocsi, kakilni kell mennem" mondatra :)))

@tomfree: az a baj, hogy tesztelik.... :( és mégis ..... sztem sármőr nem tudja milyen rendezvényen van..... azt hiszi, hogy dugó túrán van ......

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 22:12:49

@Mók_Ica: és ki teszteli? Az, akit mindig behív a zOgre az ÉÉ-be?

Mók_Ica 2015.04.25. 22:14:25

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ja, a "szakértők" hihiiihihihihihii pl. bebe vagy madár vera? :))))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 22:19:07

@Mók_Ica: Monnyuk a zOgrét sztm nem vizsgálták:))
És nem vetted észre, hogy a csajok - Cintike meg Pamela - egyre idegesebbek? Sztm egyre rosszabbul tűrik a "kollégát".:))) AKármilyen rémes is ez a Cintike, azért nagyon pimasz a zOgre vele. Pamela mondjuk helyre teszi, ha kell:))

Mók_Ica 2015.04.25. 22:23:59

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: breki az elején még nekem is kellemes csalódás volt... aztán fokozatosan haladt a lejtőn .... lefelé..... és most már olyan (vagy rosszabb is néha) mint vártam....

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 22:25:38

@Mók_Ica: Én nem ismertem, de addig volt jó:))))
Jóccakát mindenkinek:)))

kamilla123 2015.04.25. 22:27:24

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ja igen, feltűnt, h Cinti beszólt berkinek vmi Laura nevű nővel kapcsolatban, amire Berki sík ideg lett. Ő simán beleszól más magánéletébe, de ha az övé kerül terítékre, kivan tőle. Amúgy én nagyon meglepődtem, amikor vmelyik adásban mondták,h Pamela 26 éves. Én azt hittem 36 kb.

Androsz · http://migransozo.blog.hu 2015.04.25. 22:37:55

Vajon a posztoló milyen fogyatékosságát próbálja kompenzálni vagy leplezni ezzel a fölöslegesen tapló stílussal? Ettől sem a műsor nem lesz jobb, sem a poszt.

kontratenor 2015.04.25. 22:45:54

@Androsz: Hát, a többség szórakoztatónak találja. Kivételesen örülök, hogy a többségben vagyok.

kismalacka 2015.04.25. 22:53:01

@Ronni: Mindenkit nagyon felháborít. Sokan írnak is róla, ez itt pl. egy cikk a bunkóról:

uvegplafon.blog.hu/2015/04/25/eroszak_az_edenkertben

kobmacf 2015.04.25. 23:07:36

szeretnék egy kis megerősítést. Mivel lebukott Sármőr a szerencsétlen küldetésével, elvették a védettséget, nem? Attól, hogy Pjotr rájött a küldire, ezzel egyetemben meg is kapta a védettséget? Nem láttam a héten pár részt, de akkor most hogy is van ez? Automatikusan kiesett Patrik?
És egyébként még meglátásom lenne, nem tudom ki hogy van vele:
1. Attól, hogy Patrik már nem akart Adrival játszani, ez miért akkora ügy, hogy PEti kibassza ezért, más is akart már párt cserélni?!
2. Sármőr viselkedésére nem szólt rá a stáb, hogy ezt már nem való ide és takarodj haza?!
3. (Láttam Loki bebaszását és Sármőrrel való első estéjüket) Mi a tököm van Lokival, miért ilyen agresszív Nórival és miért gárgyult meg teljesen?!

Ezek csak elmélkedések, de Peti védettsége mindenképp érdekelne hogy ez hogy volt? :D

Mók_Ica 2015.04.25. 23:12:07

@kobmacf: sármőr elveszítette a védettségét, és azt hogy védettséget adjon vkinek..... a védettséget ezért a lakók szavazták meg, és így kapta meg peti, rá szavaztak a legtöbben

kontratenor 2015.04.25. 23:26:30

@kobmacf: Loki nem veszett el Nórinál. Baszogatásában vannak ójindulatú morzsák, Loki sokaknak segít összeszedni magát, csak nem mindig kerül a fő műsorba. A hét végére Nóri mér azt szerette volna, hogy ne Loki essen ki. amúgy ő sokkal jobb ember itt sokaknál, de a viselkedése szórása is jóval nagyobb. Ráadásul nagyon kielégületlen, s unalmában hülyeségeket is csinál. Számomra még mindig az egyik legemberibb, ezáltal szerethető karakter.
Aki nem is borult el annyira. Az ő ajánlata is épp az volt Peti felé, hogy bassza ki Patrikot, mert azzal 3 embernek annyi, mert Bence mg Adri is meggárgyul. Az, hogy Peti nem ezt mondta már indoklásnak, az csak az orátori túlkapás.

2015.04.25. 23:40:21

Tegnap sikerült belenézzek. Hát...

Kérdés: nem rosszból, de az egyik csaj egy az egyben olyan mint azok, akik kómából ébredtek fel, ami befolyásolja a későbbi viselkedésüket, gesztikulációjukat is. Amolyan "zombis" benyomást keltenek; lassú beszéd, réveteg tekintet, befagyott arcmimika. Ő magától ilyen, vagy balesete volt? Kissé azért ijesztő.

Gia 2015.04.25. 23:56:42

@queensryche: Ez biztos Mariann. :-) És képzeld ő a legrafkósabb csaj.

kobmacf 2015.04.26. 00:02:25

@kontratenor: én is kedvelem Loki játékát, csak akkor nagyon furcsa volt és ahogy látom a jövőheti előzetesben is erősen mellényúl egy viccel és Bence nekifutásból ordítozik vele. Végülis nem is olyan rossz, hogy a régi kezdőket kirakja végül Peti, hiszen így lenne nagyobb esélye nyerni, gondolom a játék fele már lement. Apropó ma már megláttam ki fog nyerni, így már nem lesz olyan izgalmas végignézni, de hogy a rákba derül ez ki mindig az Éden hotelek évadjaiban mindig tudtuk előre ki nyer.... Én jobban szeretem a meglepiket :(

pogona vitticeps 2015.04.26. 00:11:43

@verkli: megleptél ezzel a pusztán matematikai megközelítéssel, mert szerintem ez egy realityben használhatatlan, itt meg aztán főleg, mivel a legtöbb döntés emocionálisan, ösztönből vagy valamiféle hozott etikából fakad, a játékos állományt nézve. Mivel különböző karakterek és képességek találkoznak és mérettetnek meg, csak a szimpátia hozhat döntést. Nincs bíró vagy döntnök, aki megmondaná, hogy melyik karakter vagy épp tulajdonság a nyerő. A versenyben lévők egyben bírák is, a döntéseik pedig változók, nem állandó irányultságok. Nincs optimális döntés. A szerkesztői játék ellenére sem, mert ők sem lehetnek bírák, hiszen mindenki rekcióit nem tudják előre végigvezetni, még ha vannak is a karakterjegyekből fakadóan kiszámítható válaszok.

A másik: szerintem Paca nem volt a Peti szuper szövetségese és a kiesése sem volt random. Pont azért kellett mennie, mert más irányokba szorosabb kötődései voltak, mint Peti felé. Bencét pedig hülye lenne kidobni, amikor érzelmileg labilis, könnyen befolyásolható, és éhezik egy patriarchára, arról nem is beszélve, hogy minden beköltöző csajszi odáig van érte, ő az 1. számú kandúr, akit szeretnének megszerezni, a hormontolulástól meg vakok és süketek lesznek. Tiszta főnyeremény és kényelem egy báb mesternek. Ezért is volt fontos snecitleníteni Bencét, így jobban használható.

Szerintem Petinek hihetetlen szerencséje (???) van, hogy eddig egyetlen hozzá hasonlóan jó manipulatív képességű ember sem jött be, most meg már megnyugodhat, mert ha ezután jönne is, ideje nem lenne felépíteni azt, amit ő.

2015.04.26. 00:12:30

@Gia: Igen? Mondjuk a "pókerarccal" valóban nincs gondja. :)

Nem mondhatnám, hogy ez a kedvenc tévés műfajom, de ha ez mindig olyan, mint a tegnapi, az nem valami szórakoztató, legalábbis számomra. Anno belenéztem az első évadba a Viasaton, ami ehhez képest klasszisokkal jobbnak tűnt. Ja és látom, az erőszakoskodás, az alpári stílus másoknak sem jön be.

beacska 2015.04.26. 00:57:36

én nem értem. a 45. adásnál vagyunk, és még mindig vannak olyan hozzászólók, akik kényszert éreznek, h közöljék, h milyen szar ez a műsor, és mennyivel jobb volt a "bezzeg"..miért? ki kényszeríti őket, h nézzék? ne nézzék...

Darvászó Koppány · http://prolikonyha.blog.hu/ 2015.04.26. 01:41:24

@Sixx: Az mekkora már!!! És ugye Zoe ott is főszerepet játszik!:)

HufnágelSteve 2015.04.26. 07:42:11

@Darvászó Koppány: Az lenne a nagy húzás, ha Zoe beköltözne védettséggel az utolsó hetekre, mint aki teljesítette, hogy eddig ne jöjjenek rá, hogy ő is játékos ;).

Kosztarika 2015.04.26. 09:07:59

Jó reggelt! :)

Remélem annyira már megismertetek, hogy nem vagyok egy agresszív típus, de ezt a Gábőrt - ha csak meglátom - úgy tudnám fejbeb@szni, hogy három hétig pörögjön. Hogy lehet valaki ennyire szánalmasan visszataszító, pökhendi, ki ha én nem baromállat????

Gia 2015.04.26. 09:24:22

@Kosztarika: Én is felrúgnám az égre műholdnak.Annak az egynek örülök,hogy a valós életben a renoméján most valószínűleg jelentős csorba esett.

Szoba kilátással 2015.04.26. 09:38:23

@beacska: es? Hadd mondja ha ez a véleménye, nagyon sokan ua szajkózzák itt maguknak

Szoba kilátással 2015.04.26. 09:42:18

@tomfree: majd kiderül
a felsejtű felallhatott volna es oda mehetett volna a stábhoz- tuti van egy rend hogy kell üzenni ha baj van ennyi - lehet megtette

keszegvágó 2015.04.26. 10:15:14

Szép napot! Ahogy én gondolom, Botox a legjobb játékos. Zsinórbohócként rángatja Pjotr-t és hagyja, hogy saját ötleteként élje meg a tőle kapott súgásokat. Botox találta ki Gátőr küldetését is, ráerősített Loki patakparti tanácsára (robbantani kellene), sőt szerintem ő mondta meg, hogy Gyulával el lenne egy hétig. És erre Botsáska még büszke is! :D
Amikor Pjotr beszél, mindig odaképzelem Jimmy Jumpot egy péklapátot lengetve közeledni, és ez igazán szórakoztat. Látszik, hogy a játékosok nem ismerik a mondást: "Aki száz szóban mondja el azt, amit tíz szóban is lehetne, az egyéb aljasságokra is képes."

beacska 2015.04.26. 11:02:28

@queensryche: vicces, h magadra vetted...NEM rád céloztam, fingom nincs, mit írtál be :DDD

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.26. 11:07:52

@beacska: 2 eset van.
a. Conchi visszajött
b. anonym önmegvalósító.

Honnan lehet tudni, hogy saját magáról szeretne írni, nem pedig a műsorról? Hogy minden megnyilatkozása egyes szám első személyben van, sorolom: felteszem, belenéztem, kérdeztem, nyilvánítottam, nem tartozom, tartottam, kifogtam, tudom, javaslom.
Majd csak meglátja, hogy ez nem az" arra leginkább alkalmas fórum".

Szoba kilátással 2015.04.26. 11:21:10

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: miért kell ilyennek lenni? Ti is írogattok a hulyesegeitekrol, hadd írjon más is .. És míly meglepő a vélemény árulkodik a gazdájárol is ...ez újdonság? En is leírtam mar sokszor pld hogy nem bírom Gyulát mint karaktert es ha megengeditek ha nem le is fogom, ha akarom
Nem az ilyen hozzászólások ölik meg a fórumot, hanem a tutit megmondani,írányítani akarók szövegei

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.26. 11:21:48

@Kosztarika: olvasgattam, jó sokat írtak az esetről, az emberek eléggé fel vannak háborodva.
Azon gondolkoztam, hogy amit az ÉÉ-ben csinál pl. a zOgre, pl Cintikéval (amúgy nem a kedvencem), azis tulajdonképpen kimeríti a munkahelyi szexuális tartalmú zaklatás fogalmát. A csaj nem is valami boldog ettől, sokszor megpróbál elhatárolódni, de az a..zOgre, csak megy, mint az úthenger, és látszik, hogy a kanálistól engedélye van erre. Tehát nem sok jót lehet elvárni egy ilyen felfogású csatornától.

Kosztarika 2015.04.26. 11:29:04

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:
nem értelek :( Hogy írjon, királyi többesben?

Mók_Ica 2015.04.26. 11:31:55

@kismalacka: igen, eléggé felborzolta a kedélyeket..... én ebbe botlottam bele:
www.nlcafe.hu/ezvan/20150426/eden-hotel-nemi-eroszak-zaklatas/

kíváncsi vagyok, vajon tényleg lesz-e következménye......ha nem, akkor a tv2 tényleg a legalja... :(

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.26. 11:35:07

@Kosztarika:

Nem. Hanem ne magáról írjon, hanem a dologról. EZ egy típus, aki mindig azt emeli ki, hogy ő milyen nagyszerű. pl. nem én vagyok a célközönsége ennek a műsornak. Kit érdekel? Ahhoz, hogy véleménye legyen, nem kell az önéletrajza.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.26. 11:37:09

@Mók_Ica: Igen, és nem lehet utólag semmit tenni, bár valaki írta, hogy ilyenkor ki lehet jó nagy bírságokat szabni.

Mók_Ica 2015.04.26. 11:44:02

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ja, és mire megy nóri azzal, ha bírságot fizet majd a csatorna.... :( én egyébként várom, hogy hétfőn este lássuk ennek a következményét..... sármőr menjen a levesbe......

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.26. 11:46:48

@queensryche: Drága, tudom, hogy beszélgetni akarsz. Ne pazarold az értékes idődet rám, nem olvasom el, amit írtál, bocsi. Neked nem szántam gondolatokat, csak rólad, de gondolom, észrevetted. Bocs,

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.26. 11:50:43

@Mók_Ica: Remélem, a fiúk szavaznak arról, hogy menjen-e a Gátőr. Én erre tippelek. A cikk sztm jó, az meg igaz, hogy Nórin már segít a bírság. Viszont a pénzzel oda üt a hatóság, ahol a legjobban fáj a csatornának. Bár nyilván arra is rájöttek közben, hogy ez a felháborodás hullám nem tesz jót az erkölcsi megítélésüknek, veszthetnek még ennél is több nézőt.

keszegvágó 2015.04.26. 11:54:31

@Mók_Ica: Manduláné megszaggatta Mádám pólóját. A csatorna azt nyilatkozta Gólem szájával, hogy úgy ítélték meg, hogy párok között ez még belefér. nem csodálkoznék, ha most is hasonló lenne a kommunikáció. :(

Szoba kilátással 2015.04.26. 11:56:44

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: épp ez az es az kit érdekel,hogy te kivel személyeskedsz ua csinálod amit kifogásolsz, írja ,hogy nem tetszik neki a mostani széria es közlöd kommentben, hogy te meg őt nem olvasod - minek írod akkor te is, nem kell azt kihirdetni,hogy nem olvasol :)))

Kosztarika 2015.04.26. 11:59:18

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:
" Neked nem szántam gondolatokat, csak rólad, de gondolom, észrevetted. Bocs,"

Nem arról volt szó, hogy ne ítélkezzünk mások felett? Teljesem normális kommentet írt, mire ez a támadás? :(

Szoba kilátással 2015.04.26. 11:59:54

@Mók_Ica: azert norika se semmi - nem védem a csavót se - állítólag volt pszichológiai vizsgálat előtte - gátőr elég agresszivnak tűnik ...
Az,hogy forgatókönyv meg gyanús beus is a plüss állataival tuti kitalált volt..

Mók_Ica 2015.04.26. 12:02:35

@keszegvágó: akkor is háborogtunk itt.... őt is ki kellett volna zárni.....

@tomfree: érdekesek a cikkek is.... ezt írják:
A mostani esetben szereplő lány ellenben láthatóan semmilyen segítséget nem kapott a csatornától a bántalmazó partnerével szemben, akivel még további éjszakákat is együtt kell töltenie. A műsorkészítők sem a felvételen nem jelentettek meg semmilyen feliratot, figyelmeztetést, hogy hova fordulhatnak azok, akiket szexuálisan bántalmaznak. A műsor Facebook-oldalán sem írtak ki semmit.

aztán ez alatt meg belinkelik a jelenetet..... az nlc is.... kissé álszent a felháborodás.....

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.26. 12:03:17

@Szoba kilátással: igazad van, off-ot ki kellett volna tennem. Vegyük úgy, hogy Off-ban van. Így elejét vesszük a parttalan oda-vissza írogatásnak, nincs harag. Attól háromezer embernek írhat itt. Vagy senkinek, csak úgy, kiáltványként. Amúgy - gondolom, nincs gyámság alatt, ki tud bontakozni egy fogadatlan prókátor nélkül is. Kicsit figyelhetnél a központozásra, mert nagyon fárasztó olvasni az ömlesztett mondanivalódat.

Mók_Ica 2015.04.26. 12:06:04

@Szoba kilátással: én nórit nem hibáztatom, csak vakon volt sármőrrel kapcsolatban.....mivel még nem volt ilyen tapasztalata, nem vette észre a figyelmeztető jeleket....
ezt a szerkiknek kellett volna látni és igenis közbe avatkozni.

Szoba kilátással 2015.04.26. 12:08:05

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: bocs telóról nehezebb
Nem vagyok fogadatlan prókátor, de nem szoktam szótlanul hagyni ha másokat rugdalnak - ez lenne a normális hozzáállás...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.26. 12:08:53

@Kosztarika: nem kívánok végtelen ciklusba esni, leírtam - sztm világosan - , hogy mi volt a bajom.
Ha nem tudod elfogadni, hogy nekem ez szúrja a szememet, azzal nemtok mit kezdeni. Neked tetszett, ahogy beácskának válaszolt? Ha igen, nem egy az ízlésünk.

Kosztarika 2015.04.26. 12:08:56

@Mók_Ica: szia Icuka! kellene a konténer ;) Bobjuk bele Gábőrt, utána hányjunk bele :D :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.26. 12:10:13

@mgrc: ha úgy érzed, hogy előtérbe tolom a hsz-eimnél a személyemet, ne olvass, pls.

keszegvágó 2015.04.26. 12:10:49

@Mók_Ica: Emlékszem. Attól tartok, ismét fölösleges a jogos felháborodásunk.

Szoba kilátással 2015.04.26. 12:12:20

@Mók_Ica: nekem fura,hogy azt hagyta hogy a p..ját markolássza, már ott le kellett volna állítania a csávót-annyira nem naiv a csaj, hogy azt nem gondolhatta, hogy majd annyiban hagyja a fickó és úgy alszanak el..

Azt, meg,, hogy hogyan hülyítette szóban hagyjuk - az se volt szép -de gátőrnek az nem mentség..

Mók_Ica 2015.04.26. 12:13:32

@Kosztarika: ok, bár attól tartok ez kevés lenne ..... de megérdemelné :)

@keszegvágó: kis gumicsont a Zembereknek.....

Szoba kilátással 2015.04.26. 12:14:34

Addig amíg brekit éljenző kommentek mennek Éé facen nem lesz változás Berki suttyó stílusában sem
Mindjárt meg is nézem ott mekkora a felháborodás...

Kosztarika 2015.04.26. 12:15:54

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:
"Amúgy - gondolom, nincs gyámság alatt, ki tud bontakozni egy fogadatlan prókátor nélkül is. "

gondolom Beácskára is igaz ugyanez.

Nem gondolom és nem látom, hogy sértően válaszolt volna.
Egyet megérthetnétek: MINDENKINEK joga van írni ide azt és ahogyan akar. (sixx emelhet kifogást) Néhányan úgy képzelik, hogy a hv csak nekik és értük van és szinte cenzúrázni szeretnék a kommenteket.
Nem az első és (és sajnos tudom) hogy nem is az utolsó. :(

Mók_Ica 2015.04.26. 12:19:20

@Szoba kilátással: de szólt és le akarta állítani....csak sármőr nem vette komolyan......
azt viszont joggal gondolja mindenki, (így nórika is) ha valamire azt mondja, hogy nem, akkor az a másiknak is nem..... legalábbis normáliséknál....

mgrc 2015.04.26. 12:19:39

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: na pont erről beszéltem látod, neked sem kell másét olvasnod és lereagálnod ennyike.

megnéztem ezt gátőr videót, ha volt is évődés az elején akkor is brutális egy tapló ez a gátőr és a folytatásra nincs mentség, azmeghogy ivar ájuljon el, hogy milyen faxa gyerek akarja megdugni azt te jó ég, tényleg vannak ilyenek?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.26. 12:23:18

@Szoba kilátással: úgy látom, lesz még ennek következménye, folytatása - nagyon helyes.

Szoba kilátással 2015.04.26. 12:23:23

@Mók_Ica: feláll es elmegy ennyi, nem hagyja hogy markolasszak @Szoba kilátással: na ez a megoldás az egészre TV2 tol ?- besz..tak gyorsan kirakták - azert csapathatnanak nekik is bírságot, bár saját magukat minek egy zsebben van a lóvé

keszegvágó 2015.04.26. 12:25:11

@Szoba kilátással: Gyönyörű példa a szerkesztői ráhatásra. Már akkor nagyon jól tudhatták, hogy mekkora botrány lesz az adásba kerülés után.

Mók_Ica 2015.04.26. 12:25:40

@Szoba kilátással: erre már konkrétan nem tudok mit mondani.... nórika tényleg ennyire hülye? nem volt semmi erőszak.... hmmmm..... ha neki ez így jó volt, akkor jó...... ennyike.... pfffff

Szoba kilátással 2015.04.26. 12:27:39

@Mók_Ica: főleg hogy előtte meg ő mondja,hogy volt aztán lehulyezi azokat akik a szavaiból indulnak ki:))

Gia 2015.04.26. 12:29:10

@Szoba kilátással: Estig beszéltek Nóri fejével a szerkik.Ezért a viszakozás.

Szoba kilátással 2015.04.26. 12:30:26

@keszegvágó: lehet de a műsorból kiindulva a csaj is simán lehet ekkora hulye

Kosztarika 2015.04.26. 12:30:43

@Szoba kilátással: erre nem is lehet mit mondani. Vagy Nóri a hülye (de mi láttuk a videót!!!) vagy ráijesztettek a szerkik ( üdvözlöm a kedves jó édesanyjukat! ) vagy mindkettő és ami még biztos, hogy Gábőr egy undorító aljadék.

Gia 2015.04.26. 12:30:50

Én egy picit Tinát is sajnálom.Naivan már szerelemről ábrándozik,közben Bence csak megy a farkincája után..

Bognar Klamidia 2015.04.26. 12:30:53

@Szoba kilátással:
rohadjon meg a atv2, ezt a szánalmas mosdatást!
igen, erőszak történt, még h Nórika tagadja is, vagy csak nem ismeri fel mert naív vagy tudatlan.
nem egyezett bele semmibe, az akarata ellenére tette vele Gátőr azt, amit ->
Nórika igenis fizikai és verbális erőszak áldozta
Gátőr nem véletlenül lapít a beszélgetés alatt szinte végig
de rühellem ezt a típust, kezdem érteni, hogy jött neki össze a 89+

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.26. 12:31:37

@mgrc:
Hogy mit NEM KELL tennem, azt majd ÉN eldöntöm. Egyszer mindenkit elolvasok és egyszer mindenre reagálok.

A Gátőr számomra akkor mondta ki a valót, amikor a riportban azt mondta, hogy azt teszek a Nórival, amit csak akarok. Lehet, hogy szó szerint így gondolja. Elég alacsony intellektusú, tehát lehet.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.26. 12:34:58

@Kosztarika: Te hol olvastál olyat, hogy én beácska védelmére keltem volna? Azért ne menjünk már le szövegértési dolgokba.

bigél 2015.04.26. 12:38:54

@Kosztarika: Nem hiszem, hogy a szerkik ráijesztettek volna, nem sok értelme lett volna, max. akor, ha az egész ügyet eltussolták volna, de nem ez történt, leadták nemcsak az erőszakoskodást, hanem utána Nóri riportbeli sírását is.
Szerintem úgy értette Nóri, hogy végül nem volt behatolás, Leállt Gábor, tehát nem volt erőszak. Úgy gondolom, hogy Nóri sincs azzal tisztában (sok más emberhez hasonlóan), hogy attól, hogy maga az aktus még nem történt meg, ez igenis zaklatás volt, ez is erőszak.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.26. 12:39:19

@Bognar Klamidia: Persze. Mindig újat kellett keressen, mert második alkalom már sose volt:))

Gia 2015.04.26. 12:40:38

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Szerintem is így jött össze.Egy normális kapcsolata nem volt még életében.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.26. 12:40:55

@You Know Nothing JS (bigél): csak sajnos - ha jól tudom - ez nem hivatalból üldözendő cselekmény, hanem kell hozzá a sértett feljelentése.

Mucsai2010 2015.04.26. 12:41:45

@kobmacf: Kb az utolsó 3/4-nél tart a műsor, nem sok van már belőle hátra szerencsére.

Bognar Klamidia 2015.04.26. 12:42:26

annyit még hozzátennék, hogy igen, Nórika nem egy észlény, a Lokis hirigekből nagyon lejön, hogy nincsenek jó konfliktuskezelési módszerei, nem tud határokat húzni, nem tudja kezelni a felé irányuló agressziót. de ez senkit nem jogosít fel arra, hogy visszaéljen az ő gyengeségeivel, vagy igazoljon bármifelé erőszakos cselekedetet ami felé irányul. a gyenge, buta embereknek is vannak jogai!

ezen az oldalon főként gyerekkori bántalmazások beszámolói vannak, tanulságos történetek és példák arra, hogy akár még felnőttkorban sem ismerik fel a bántalmazottak, hogy mi is történt velük: beszeljrola.hu/

Szoba kilátással 2015.04.26. 12:43:52

@Kosztarika: ja a gatőr kívül belül ... Na de várjuk meg a jövő hetet, nóritól meg az is kitelik, hogy ezek után is széttárja a lábait neki - na de akkor tényleg kiállítja a szegénységit

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.26. 12:44:00

@Szoba kilátással: Már megint ott tartunk, hogy Nóri a hibás vagy Nóri is hibás? A nem, az nem, pláne, ha többször is elmondja. Láttad a Zaklatás c filmet?

Kosztarika 2015.04.26. 12:44:42

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:
itt:

VAJON HOGYAN SZÓL EGY TENYÉR, HA CSATTAN 2015.04.26. 12:08:53

"@Kosztarika: nem kívánok végtelen ciklusba esni, leírtam - sztm világosan - , hogy mi volt a bajom...
Neked tetszett, ahogy beácskának válaszolt? ..."

bigél 2015.04.26. 12:45:22

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Ezt nem tudom, nem vagyok járatosbüntetőjoggal kapcsolatos dolgokban, de valszeg tényleg így van. De nem is ez a legnagyobb baj (bár persze probléma), hanem az, hogy az ilyen jellegű zaklatást sokszor még az áldozat is bagatellizálja (nem beszélve a többi emberről).

Szoba kilátással 2015.04.26. 12:47:36

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: szövegértés:))) nem azt mondtam hogy ő a hibás - de hogy furán viselkedik az biztos - ha egy faszinak pld azt ecseteli,hogy majd magassarkúban mit csinál vele miközben maszirozgatja akkor legyen annyi esze,hogy a nemje után feláll es elhagyja s terepet... Egyik szava úti a másikat de mindenben
A csávóra nincs mentség kőbunko erőszakos

Szoba kilátással 2015.04.26. 12:50:41

Mindenesetre nézettség nőni fog, gondolom mindenki kiváncsi ezek után mi a franc van

bigél 2015.04.26. 12:52:16

@You Know Nothing JS (bigél): mindenesetre tényleg annyira jellemző, hogy Bejgli repült a pofonok miatt, de Gáborral - legalábbis jelen állás szerint - semmi nem történt és sajnos az az előzetes is ezt támasztja alá.

playoff szakáll 2015.04.26. 12:53:09

Bebaszná a kertajtót, ha egy paréj távozna több millával.
Ezek után mennyi jövője van ennek a gyereknek szerintetek?
Úgyhogy hagyjátok a kutyázását ennek a Gábornak, szar neki úgy is, ahogy van.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.26. 12:53:51

@Kosztarika: Mondom, hogy szövegértési problémáid vannak - vagy csak átlósan olvasol..
Amit írtam, az vonatkozott valamire, gondolom, azt érted (hogy előtérbe tolja magát stb).
A válaszban megjegyezted, hogy milyen normális a stílusa a hsz-nek.
ERRE (nem másra) megkérdeztem, hogy a beácskának írt is tetszett?
Hogy kerül a csizma az asztalra?

Kosztarika 2015.04.26. 12:54:16

@Szoba kilátással: ez a cél.. MINDENÁRON :( A szereplők árucikkek, önként bevállalnak minden aljasságot és mi nézzük. :( Szomorú..

Szoba kilátással 2015.04.26. 12:56:29

@Kosztarika: a látszatra azert adni kene mondjuk minimum bevenni a szabálykonyvbe hogy nyílt szexuális közeledéskor ha a másik kimondja nem - es erre a kezdeményező folytatja repül

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.26. 12:57:14

@You Know Nothing JS (bigél): Igen, sajnos. Ezért is lenne kötelező pl a médiumokban ilyen eset ismertetésél vagy bemutatásánál a figyelemfelkeltő szöveg közlése. Már egyszer elsütöttem, de sajnos még itt is tartunk: Orvos kérdezi, hogy Mariska, ez már a 10. gyereke, miért nem védekezik. Védekezek én, csak az uram erősebb.

Szoba kilátással 2015.04.26. 12:57:39

@Szoba kilátással: új azért ez a fajta erőszak azert keményebb, mint egy sima pofon

Kosztarika 2015.04.26. 12:58:23

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Még mindig nem értek egyet, de köszönöm az ismételt, gyógypedagógiás szintű kioktatást :(
Nincsenek szövegértési problémáim. Ki vagy Te ( vagy inkább kinek képzeled magad??) hogy ezt megállapítsd rólam??

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.26. 12:59:02

@Szoba kilátással:"... szövegértés:))) nem azt mondtam hogy ő a hibás.."

Mondtam, hogy mondtad? :)))))))))))))))))))))))))))))))) -

lobbantott tsilke 2015.04.26. 13:04:31

Hűű!Itt most az elit jáccik?Mál a Söl se segít...