Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x45 - Véres aratás (18+)

2015. április 25. 09:26 - sixx

screen_shot_2015-04-25_at_08_54_35.png

Gólem a ligetben, ingben, hipózott farmerben (tényleg, emlékszik még valaki a házilag hipózott Trapper farmerra?) és kék ingben feszít, ma valakinek meszeltek, Gábot és Loki ideges, Gyula, Becks és Bence meg nem, mert nem olyan családból származnak.

Adri és Ivar bugyis, de ettől még jól kivehető pinát, Tina frissen beretvált hónaljat villant a reggeli éredéshez, ami után Pjotr vízbe veti magát és rója a hosszokat a díszmödansziéban, pedig kibaszottul rühelli az úszást. Hát akkor minek úszik, ugye, ez a húszforintos kérdés, hát azért, mert ő csak így tudja előcsalogatni az agyábúl a magvas gondolatokat, és a tematikázás ekkor megy a legjobban. A mödanszié mellett Sármőr és Ivar szörnyülködik, mennyit úszik ez, baszki, normális? Sármőr négy hossz után kiköpi a tüdejét, azt a beesettet. És ezzel beleszív egy mélyebbet a cigibe. De Ivarral szívesen aludna már, mondja, mire a kozmetikusok szégyene olyan csíkot húz maga alá a nyugágyra, hogy a forgatás után elégették a helyi lakosok. Én is beleremegek, baszki, mondja Ivar, de ne pofázz a többiek előtt, mert baj lesz. Sármőr a riportban kiröhögi.

screen_shot_2015-04-24_at_21_34_03.png

Pjotr és Bence Ivarról beszélget, és megállapítást nyer, hogy

a) Ivarnak viszket,
b) Ivar egy szexmániás állat
c) Ivar csak négy fal között, nem bekamerázva kúr.

A riportban Pjotr aszongya, hogy Ivar addig van itt, míg az ő játékukat nem befolyásolja negatívan. Közben lent Sármőr úgy szopatja Ivart (nem fasszal), hogy azt tanítani kéne, közben szarrá izzadja a pólóját. A legérdekesebb a jelenetben, hogy Zoë és a konyhai stáb vélhetően most vágja le az ebédre szánt, ismeretlen eredetű emlőst, ami úgy vinnyog a háttérben, mint egy ismeretlen eredetű emlős, amit éppen levágnak. Pjotr odafent Sármőrről aszongya, hogy egy beképzelt gyökér, és Ivarra jellemző, hogy nem a frankó Gyula kell neki, hanem ez a nyikhaj. Pjotr univerzumában az a jó gyerek, aki neki behódol, ez nyilvánvaló. Ivar is megkapja a magáét:

Papucsállatka. Egysejtű. Nem is, csak félsejtű. (Pjotr)

screen_shot_2015-04-24_at_22_18_12.png

Erős a kontent, na. A mödanszié mellett Lokiba beleáll a paranoia, engem kibaszik innen Pjotr, mondja, mert érzi. Sármőr falból aszongya neki, hogy ugyan már, de a riportban bólogat, pontosan ez kéne, mert Loki egy fasz. Megszólal Szandi, és mödansziézás van, de nem mindenkinek, páran a partról figyelik, ahogy a többiek randalíroznak, majd kiszállnak a vízből, és táncolnak, mármint Pjotr, Becks és Bence, a Hotel három istenigazából feminin lakója. Így:

dance2.gif dance3.gif
dance1.gif tina.gif

A táncikálás után Becks Pjotr mellé ül le a pulthoz, és előzeveti azt a tervet, amit tegnap Bencének: Adritól el kell szakadnia, mert csak így lehet már itten játszani. És ugyan ezt Adrinak még nem mondta, mert egy puhapöcs, de hát ez van. Pjotr őszintén megdöbben, miafasz? De hát az a lány hulla szerelmes beléd. Az. Kemény, jegyzi meg Pjotr, de megérti Beckset, mert Adrit nem bírná elviselni. Becks csak azért van Adrival, mert érzelem, de egyébként már kivágta volna, mint macskát szarni. A terv, hogy begyön úgyis egy bula, ha jó, akkor Becks rámegy, és Adrit rásózza valakire. A riportban Becks aszongya, hogy nem bírja már Adrival.

Annyit alszik, mint egy mormota. (Becks)

screen_shot_2015-04-24_at_22_27_06.png

Ivar Lokinak és Pornósbarbinak mondja, ha Sármőrt tartja bent, akkor hülyének fogják nézni, és megorrolnak rá. Loki a riportban sík hülyének nevezi, menjen vissza aludni, oszt kalap, mert botrányos, amit csinál. Este vacsi, utána Pjotr és Gyula beszélget egy sort, és Pjotr aszongya, hogy mivel Ivar baszni akar, be ne álljon Ivar mögé, mert Sármőr is odamegy, és megszívja. Megtűrt kapcsolat, mondja Gyula a riportban, nem fogok Dunának menni, ha megszűnik. Zoë meghozza a levelet, készülődés, pakolás, öltözködés, most vajon sikerül abban a ruhában bevágni a játékosokat a párválasztón, amiben előtte flangálnak?

Gólem inge úgy csillog, hogy látom benne a tükörképemet a tévén keresztül. A kék inghez és a széles mozdulatokhoz a színes Nike nagyon illik, csak mondom. A csajokon az a ruha, amit felvettek, mivel Botox bugyija is kilátszik, így azt is le lehet csekkolni. Loki aszongya a riportban,hogy reméli, nem őt basszák ki innen ma este. Gólem felvezet, lebassza Sármőrt a védettség elkottázása miatt, majd kérdezősködik, ki hogy van, van aki ideges, van aki nem, Sármőrt szopatja még egy kicsit, de ez kit érdekel, párválasszunk mán. Bence megy Tinázni, mert pina, Becks a piros csöcskirakós ruhában feszengő Adri mögé, mert így szokta, Loki Pornósbarbihoz, mert nem látta az Omaperverz - jetz mit mehr spermium 23 című kisfilmet. Eddig papírforma.

Aztán gyön Sármőr, és Ivarzik, mert be lett ígérve ugye egy kúrás, és az ilyet beváltatja az ember. Jó, ez sem volt meglepő. És jön Gyula. Aki most vagy beáll Ivar mögé, és nagy kutyaszemeket mereszt rá, hátha megszánja, vagy nem tudom mit csinál, csaj már csak egy van szabadon, Botox. Gyula megindul, és

BEÁLL BOTOX MÖGÉ. 

screen_shot_2015-04-24_at_22_53_28.png

Namármost, akkor most Pjotr vagy kibassza Gyulát, és egy ördögi terv volt minden jópofizás, bevállalja Ivart, és hazazavarja Sármőrt, esetleg belefingik a nulláslisztbe, és kitesz valakit a három csatlósából. Bejátszó jön, Pjotr délután azt mondta Gyulának, hogy álljon be Botox mögé. Na, erre kíváncsi leszek. Pjotr megindul, elmegy Bence mögött, Lokinál kicsit lelassít, de nem áll meg, Sármőr olyanokat nyel, hogy a nyóckerben is hallom, de megússza, és megtorpan Botox mögött, de nem áll meg, hanem

BEÁLL ADRI MÖGÉ. ÉS KIEJTI BECKSET. MINT A SZART.

Beszéljenek a képek egy kicsit:

page_1_9.jpg

page_2_10.jpg

Gólem kedvesen érdeklődik Beckstől, hogy na, hogyvagyunk, mire Becks aszongya, Pjotr hazudott éjjel-nappal, ő meg elkúrta, nem kicsit, nagyon. Bízott benne, nem jó emberismerő, és hát ennek ez lett a vége. Kicsit megremeg a hangja, amikor aszongya, hogy a többieknek nagyon óvatosnak kell lenniük. Kihasznál mindenkit, és csak a saját érdekeit nézi, ez van.

A vállán ott a kisördög, aminek a neve: hazugság. (Becks)

screen_shot_2015-04-25_at_08_20_34.png

Sajnos Pjotr, akin egy fehér (!) makkos (!!) cipő van mezítláb (!!!), már most megkezdi a magyarázkodást, ő ezzel csak bent tartotta Adrit, mondja, és megmenti a jövő heti kieséstől. Becks kiröhögi, megint megmagyarázod, baszki, hihetetlen. Adri iszonyatosan dühös és csalódott, és aszongya bőgve, hogy ő a hibás, mert nem hagyta játszani Beckset. Becks erre aszongya, hogy pont ma mondta Pjotrnak, hogy le kéne cserélnie Adrit, hogy megmenthesse, mire Adri csak néz, miafasz, te ilyet mondtál ENNEK? Na, akkor ennyi elég is ebből, mert már látom, hogy ebből hosszas, nyálbuborékfújós-hüppögős magyarázkodás lesz, az meg engem nem érdekel. Becks elköszön mindenkitől, Adrit ölelgeti egy kicsit, és lelép.

screen_shot_2015-04-25_at_08_23_44.png

screen_shot_2015-04-25_at_08_25_20.png

A villába visszamenve folytatódik a sírásrívás, mármint Adri részéről, és ugye Bence sincs valami fényesen. Adri a riportban mondja, hogy kurvára unja, hogy Pjotr itt játssza a fatert és az óvóbácsit, hát baszki, ti hagytátok neki, ez van. Botox unott képpel ül a pultnál, Loki úgy tesz, mint akit nagyon megrázott a dolog, miközben nem is. Pjotr és Bence Adrinak elmesélik, hogy Becks tényleg aszonta, hogy le kéne cserélni a csaját, de nem úgy, hanem csak taktikából, igaz, ezt Pjotr mintha elfelejtené hozátenni. És Bence is tudott erről, csak ugye Adri nem, mert minek. És Pjotrban ott tört el valami, mert Lokit akarta kitenni, és ha ilyen fasz Becks, akkor menjen. Hálistennek ma nem lesz bárszékes hegyibeszéd. Adri idegesen érdeklődik Bencétől, hogy baszki, miért nem mondtad el nekem? Mert egy hisztis picsa vagy, azér’.

screen_shot_2015-04-25_at_08_32_20.png

Botox vigyorogva várja Pjotrt a szobában, ezt is megcsináltuk, baszki. Óvatosan ezzel a nővel, legalább olyan jó játékos, mint Pjotr, csak ő nem nagyon szeret előtérbe kerülni, mert van esze, és nem akar kiesni emiatt. Odalent Sármőr gyúrja Adrit, figyelj, én nem gondolom ezt komolyan Ivarral kicsit sem, legyünk szövetségesek, Bence meg Tina is legyen benne a szupernégyesben, és nagy kussban dolgozzunk együtt. Adri attól fosik, hogy Pjotr ki akarja ejteni jövő héten, ennek megfelelően bevédi a seggét jóelőre Sármőrrel, aki talán abban bízik, hogy akad majd valami a hegyire is.

Nem tudok olyan momentumot mondani, amikor nem éreztem magam jól Adrival. (Sármőr)

Este kapnak piát búfeledni, és jelentem, előkerült Apolka baglya, most meg is tudjuk mutatni, tessék:

screen_shot_2015-04-25_at_08_40_15.png

A bulika visszafogott, a legérdekesebb benne, hogy Adri mosolyogva táncol Pjotrral, csak van benne játékosvéna? A lefekvés után Pjotr elmagyarázza Adrinak, hogy nem bízott Becksben, mert eljátszotta a bizalmát azzal, hogy kijelentette, le akarja cserélni Adrit. És veszélyesebb volt, mint Loki, aki ha megvész, csak saját magával baszik ki, nem éget fel mindent a Hotelben. Nekem ez nagyon sántít, de mit értek én a tematikázáshoz.

Az utolsó jelenet elég kemény, egyrészt azért, mert az egyik legjobb West Wing-epizód iszonyú drámai befejező jelenetének aláfestő zenéje megy alatta, a Massive Attack Angelje, amiről mindig eszembe jut az, ahogy szegény John Spencer szalad a Fehér házban lassított felvételben, másrészt meg azárt, mert az erőszakos viselkedést semmilyen formájában nem állom, márpedig Sármőr be van baszva, és dugni akar Ivarral, ő viszont nagyon nem akar Sármőrrel (annak ellenére, hogy korábban arról volt szó, hogy majd akkor dugnak, ha hivatalosan is párok lesznek), de hiába mondja neki, a pali nem hagyja, és nyomul, erőszakoskodik, és leszarja, hogy nemet mondtak neki. Lebutakurvázza, és alázza, míg Ivar ki nem jelenti, hogy ő tartotta bent, és kussoljon. Fordult a kocka, baszki, mondja Sármőr, most én jövök. Ivar a riportban rohadéknak nevezi Sármőrt.

screen_shot_2015-04-25_at_08_49_24.png

Éééés kapunk egy bónuszjelenetet, Gólem mellett ott áll Becks, és választania kell a jövő hetet illetően valamit. Hogy mit, nem tudni, fel van tekerve, és átkötve egy szalaggal. Becks húz egyet a két tekercs közül, kibontja, az benne, fiúk. Hogy ez mit jelent, majd kiderül jövő héten.

screen_shot_2015-04-25_at_08_52_25.png

Címkék: 18+ éden hotel
1259 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsoofka 2015.04.25. 09:39:58

Javasolnám d) válasznak a MEGRENDEZETT JELENET kitételt! :)

Zsoofka 2015.04.25. 09:51:02

Nagy lesz itt az egyetértés, ha csak én tudok ide írni.... :))))

dedalon74 2015.04.25. 10:19:34

Sármőrt kizárják, és/vagy feljelentik a szerkik?

bigél 2015.04.25. 10:20:37

@mokamini:
Szerintem nem volt megrendezettt jelenet, megboldogult egyetemista koromban (ill. azt követő néhány éves még bulizós korszakomban) találkoztam én is hasonló taplókkal, tényleg így működnek.

bigél 2015.04.25. 10:20:56

@sixx: igen, sikerült. Köszi.

2015.04.25. 10:21:04

nyóckerben lax? :D

@mokamini: sztem is megrendezett, nehéz elképzelni h egy kiborult kiszívott nyakú nórit a stáb csak úgy elnézeget hogy így járt szegín lán

melaena 2015.04.25. 10:21:53

@dedalon74:
Szerintem van olyan szo,amit ha bemond egy noi jatekos,rogton beavatkozik a stab.
Nehezen tudom elkepzelni,hogy anelkul engednenek merevreszeg fickokat nokkel egy agyba engedni.

2015.04.25. 10:22:37

valahogy adriról is mindig terpesztős kép sikerül

@sixx: köszönjük

Rayen 2015.04.25. 10:23:30

@mokamini: Az erőszakoskodás megrendezett? Nem hiszem, ez olyan faszi, aki mellett egy pillanatra se hagyhatod ott a poharad, mert másnap arra ébredsz hogy nem emlékszel semmire, és nincs meg a bugyid.

dedalon74 2015.04.25. 10:24:47

@melaena: Nekem sok volt, amit láttam. Ha ott lettem volna, és tudomásomra jut, akkor ki is zárnak, mert hazáig ütöttem volna a kis gyökeret.

2015.04.25. 10:24:48

nekem nem volt trapper farmerem
úgy emlékszem

Mók_Ica 2015.04.25. 10:25:43

no, akkor újra megpróbáljuk :)))
drága sixx.....posztcsi, mint szokott lenni, jó volt :)) apró pici pontosítás, a mödansziénél nem Csepregi Éva / Neoton Nyár van című örökzöldjére rázták a fiúk a csípőjüket? :))))

Mók_Ica 2015.04.25. 10:25:43

no, akkor újra megpróbáljuk :)))
drága sixx.....posztcsi, mint szokott lenni, jó volt :)) apró pici pontosítás, a mödansziénél nem Csepregi Éva / Neoton Nyár van című örökzöldjére rázták a fiúk a csípőjüket? :))))

vastyúk is .. 2015.04.25. 10:25:44

Sármőr egy rohadt geci. Annyira megsajnáltam Ivart, ahogy ott zokogott a riportban. Nem is tudom hogy bírt utána ott aludni.

Tetszik a gondolat, hogy Adri azt hiszi, hogy jól kibaszik Petivel, ha nem mögé áll majd be. Ezek szerint a bentieknek semennyire nem nyilvánvaló, hogy Peti és Maris alig bírja kivárni, hogy újra egy pár legyenek.

Mók_Ica 2015.04.25. 10:26:15

és sikerült, rögtön duplán :))) éljen :))))

jófej házisárkány 2015.04.25. 10:26:28

A Nóri-Gábor jelenetet nézni is kellemetlen volt. Most komolyan, ha egy csivava alkatú nő felpofozza az őt lekurvázó pasit, azért kizárás jár, akkor azért nem jár, ha valaki kiszívja a másik nyakát, annak akarata ellenére? Az nem fizikai inzultus?
Nekem egyébként nem tűnt megrendezettnek a jelenet.

Rayen 2015.04.25. 10:26:44

@Mók_Ica: a hang nem Csepregié volt, bár én nem ismertem volna fel Szandit. Sixx ebben is szakértő. :)

2015.04.25. 10:27:33

akkor újra :/
pjotr nem először ülteti már fel a szopórollerre a többieket. ő bajuk. nyugodtan elkezdhetnek játszani végre és akár össze is foghatnak az intrikus ármánykodó ellen. vagy nézhetik tovább a partvonalról, ahogy sorban kipotyognak.

,, 2015.04.25. 10:28:55

@Mók_Ica: @Rayen: én sem:) ezek szerint a Sztárban Sztáros produkciója volt:OOOO
megállapítom h botfülem van:)

Zsoofka 2015.04.25. 10:29:07

@fosch9: @Rayen: Ha nem megrendezett, akkor az a nagyon ellenszenves, hogy szerkesztők nem avatkoztak be, sőt, sóelemként mutogatják a kikészült Nórit. Boa. Minimum kizárást ért az akció.... Nem is tudom melyik verzió a rosszabb

jófej házisárkány 2015.04.25. 10:29:15

Tudom, egyedül leszek a véleményemmel, de én továbbra is Pjotrnak szurkolok. Hogy egy klasszikust idézzek: "egészen elképesztő", ahogy mindent elfogadnak tőle.

pogona vitticeps 2015.04.25. 10:29:45

@You Know Nothing JS (bigél): csatlakozom, tényleg léteznek ilyen önvak tahók.

Mók_Ica 2015.04.25. 10:30:16

@Rayen: én sem ismertem fel Szandit.... :))))

@Szent Borzadály: eddig a partvonalról nézték és szépen asszisztáltak.... vajon leesik-e nekik??? és ha igen, akkor tesznek-e valamit??? :)))

melaena 2015.04.25. 10:30:23

@dedalon74:
Szerintem is nagyon gaz volt.
Valszeg,ha nincs "vesszo", akkro arra vartak a keszitok,hogy :
- elkezdjen idegesen ordibalni nori,es utana is folytassa
- ugy fogja le,hogy ne tudjon mozdulni ,es utana is folytassa

ismetlem,nem vedeni akarom,de nem volt komoly veszelyben a csaj.

rives 2015.04.25. 10:30:30

rájöttem, hogy eddig rosszul csajoztam... Sármőr ért csak igazán a nők nyelvén. Azt mondja, hogy: "szerintem nem sok ilyen pasi csókolgatott eddig mint én, örülj neki"

Mók_Ica 2015.04.25. 10:31:08

@foxglove (F6): hehehe... ez eszembe se jutott :))))

,, 2015.04.25. 10:32:27

@jófej házisárkány: nem szurkolok neki, de nem tudom utálni mert így játszik. A sármőrt tudom utálni, mert egy erőszakos, occsó tahó.

bigél 2015.04.25. 10:32:42

@vastyúk is ..: jól csinálják Marisék. És egyetértek sixx-szel, hogy Maris talán még jobban, gyakorlatilag senki nem sejti, hogy ő is egy ekkora kavarógép.

Mók_Ica 2015.04.25. 10:32:52

@rives: attól függ mit szeretnél... ha egyéjszakás digi-dugikat, akkor használhatod ezt a dumát.... bár még így is fel kell készülnöd jó pár pofonra :))))))

Hermesz Konrad 2015.04.25. 10:33:07

Amikor Gyula valami olyasmit mondott Botox mögött, hogy régóta jóban vannak, és tudnák együtt vinni a játékot ezért állt mögé, akkor azt vártam, hogy mindenkiből kitör a röhögés, de a szerkesztők komolyan gondolták a jelenetet! Nyugodtan mondhatta volna, hogy Peti mondta, hogy álljon oda, senki nem lepődött meg volna szerintem.
Petit remélem valaki megállítja, mert unalmas nézni, hogy már a sokadik játékost rakja ki (Apolka, Snezi, Barbi, Patrik). Legalább végre Patrik mindenki előtt nyíltan hazugnak nevezte. Szerintem mondhatjuk, hogy végre lehullott az álarc. Marianna "nagyhercegnőnek" meg már akkora arca lett a sok sikeres tematikázástól, hogy lassan nem fér be az ajtón.

2015.04.25. 10:33:22

@jófej házisárkány: nem vagy egyedül, én is így látom/gondolom.

Eszet Lenke 2015.04.25. 10:33:32

Az egyik ÉÉ-ben ennek az übertaplónak a barátja arról beszélt, hogy milyen csupa szív, jóindulatú, empatikus is a felszín alatt ez a "Sármőr" (???WTF???) gyerek. Ehhez képest tegnap egy igazi őstulok, agresszív, bunkó, senkiházi (nagy arccal) f.szkalapot láttunk. El nem tudom képzelni, hogy létezne olyan nő, akinek ez a gyökér bármilyen formában is bejönne. Azt viszont nagyon remélem, hogy nem marad retorzió nélkül a viselkedése. Egy ilyen mellé lefeküdni esténként... brrr.

Mók_Ica 2015.04.25. 10:35:32

@jófej házisárkány: nem vagy egyedül :))) mindenki nyerni ment be.... ha mindent bekajálnak a többiek és ennyire vakon vannak..... hát így jártak...... bár sztem peti nem fog nyerni....

bigél 2015.04.25. 10:36:06

@jófej házisárkány:
én többeknek is szurkolok, ha lehet olyat, Peti köztük van.
Csak gyanítom, hogy előbb-utóbb bukás lesz a vége, ha olyan védettség, egyéb váratlan esemény történik, amit nem tud befolyásolni. A többiek pedig már ébredeznek.

2015.04.25. 10:36:15

@You Know Nothing JS (bigél): sok plusz.

kezeljük már helyén a helyzetet, és ezt a játékot, megérdemelnék, h ők ketten nyerjenek. elsősorban pjotr.

Mók_Ica 2015.04.25. 10:37:33

@Eszet Lenke: igen... és azt is elmondta, hogy nem nagyon jön be ez az idióta duma/viselkedés sok csajnál... :)))) idióta volt a barát is és nem is úgy beszélt sokszor, mint egy barát......

Rayen 2015.04.25. 10:38:21

@mokamini: a jövő heti bejátszások között volt egy a taknyát-nyálát egybefolyató Sármőrről, amint arról hadovál, hogy kivettek 20 milliót a zsebéből. Lehet kibontatják vele a levelet, amit az új csaj hoz, ezért kizárják. Akármilyen szerkesztői húzással is, de ki kell rakniuk.

,, 2015.04.25. 10:38:43

@Eszet Lenke: szerintem Nóri nagyon naiv volt... azt gondolhatta h ez csak felszín és alatta az úgynevezett érző szív dobog...
mondjuk sok ember belefut ebbe a hibába, pedig az esetek nagy részében a bunkó felszín mögött bunkó belső is lakozik.

2015.04.25. 10:40:51

@foxglove (F6): igen, nekem is ez a tapasztalatom

,, 2015.04.25. 10:41:08

@Mók_Ica: szerintem sem fog nyerni, és nem is baj.

2015.04.25. 10:41:08

egyébként olyan előfordulhat, hogyha annyira elviselhetetlen vki párjának a viselkedése, akkor az bekérecckedhet-e máshova aludni, vagy lent meghúzhatja magát a félszabad ég alatt? vagy kötelező mellette aludnia?

XocoLatte 2015.04.25. 10:41:26

@Rayen: szerintem sem volt megrendezett, a gyökér éppenséggel nagyon frusztrált lett, és mivel valamelyik gátló agysejtje még villogott a fekete lyukban a nyaka fölött, mondván, hogy kamerák és mikroport, vazze, szóval frusztráltságában nem vitte végbe az erőszakot (ahogyan ilyenkor vélhetően szokása), hanem nagy mérgesen felpattant az ágyról légkaratézott és bunyózott egy sort egy szál merev f.szban, aztán visszafötört az ágyba.

XocoLatte 2015.04.25. 10:42:47

@Rayen: lehet, hogy a FIÚK szavazhatnak arról, hogy mi legyen vele... bár a bejátszás teljesen más időpontban készült mint a párválasztó vége, csaxólok.

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2015.04.25. 10:43:18

Az nem hiszem hogy megrendezett volt. Nóri ezt a dolgot rettentően benézte szvsz.

Zsoofka 2015.04.25. 10:43:52

@Rayen: Nekem akkor is visszás hogy Butust kirakjak a pofonert ezt megbmeg csak meg sem feddik... Pedig szerintem itt sokkal nagyobb volt a szenvedi félre nehezedő terror....

Eszet Lenke 2015.04.25. 10:44:08

@Mók_Ica: Az a barát sem megy a szomszédba "arcot kölcsön kérni". Neki sem volt kicsi. :) De ahogy próbálta fényezni és a rejtett tartalékait ecsetelni, miközben látjuk nap, mint nap, hogy mekkora tapló (elég csak a riportos megnyilvánulásaira gondolni), oltári nagy kontraszt.

bigél 2015.04.25. 10:44:56

@foxglove (F6): nagyon fiatal még, sokat kell tanulnia/tapasztalnia, hogy elkerülje az ilyen helyzeteket. Bár saját bevallása szerint tudja, hogy milyenek ezek a Sármőr -félék, csak az ilyenekhez vonzódik. Kicsit felnő, akkor ezen felül tud emelkedni.

Mók_Ica 2015.04.25. 10:46:09

@foxglove (F6): ez jó megfogalmazás volt :)))

@Rayen: ettől a "kivettek a zsebemből x millió HUF-ot" már a vv-ben is agyf@szt kaptam..... miből gondolja, hogy tuti ő nyeri??? (vv laccci és most sármőr)

@XocoLatte: még mezítláb belerúghatott volna az ágy lábába :)))) tuti rögtön fél 6 :))))

Eszet Lenke 2015.04.25. 10:46:29

@foxglove (F6): Nagyon naiv szegény. Vannak ilyen típusú nők, akik egy kedves szóra egyből meglágyulnak és azt hallják ki belőle, amit hallani szeretnének. Őket meg is találják az ilyen gyökerek.

Rayen 2015.04.25. 10:46:52

@You Know Nothing JS (bigél): én meg nem szurkolok senkinek, ahhoz már mindegyik túl sokat vesztett a rokonszenvből, de tegnap Peti felülmúlta a várakozásaimat, így talán végre beindul valami. Ha már erre sem, akkor reménytelen az egész, és nem is akar senki mást, csak még pár nap nyaralást ingyenpiával. A héten Loki nagyon lement kutyába, szeretném látni végre, hogy van valami terve a Papuska ellen. Vagy ha neki nem, legalább Pornósbarbinak.

Chuck Νorris 2015.04.25. 10:47:53

ennél kevesebbért is itéltek már el vkit szexuális zaklatásért sztem.

kismalacka 2015.04.25. 10:48:17

@Hooshee: Benézte, elhitte... lehet hogy az is zavarta, hogy csak neki nem volt igazi párja, és ebben a bunkóban gondolkodott.

Mók_Ica 2015.04.25. 10:48:33

@Eszet Lenke: +1 és teljes ekg :)))

@You Know Nothing JS (bigél): igen, de talán még ekkora taplóval nem hozta össze az élet..... ezért is borulhatott meg ennyire..... sajnáltam.

lentilky 2015.04.25. 10:48:55

@Rayen: ez nekem is megfordult tegnap a fejemben, miután Gyuláéknak elpanaszolta Nóri az esetet a tegnap esti végén az előzetesben, hogy ez lesz a bosszú (kibontásos beszopatás)... Megérdemelné.

XocoLatte 2015.04.25. 10:49:30

@Mók_Ica: ... és Nóri ráb.szhatta volna a merev f.szára az ajtót is! :D de sajnos nem.

bigél 2015.04.25. 10:50:09

@Mók_Ica: én is nagyon sajnáltam szegényt. És átérzem, hogy min mehetett keresztül.

2015.04.25. 10:52:16

@Szent Borzadály: beus balhé éjszakáján beust loki az akkori párja mellé fektette ő meg lent aludt úh sztem nem kötelező ill lehetnek kivételes esetek

vastyúk is .. 2015.04.25. 10:52:30

@You Know Nothing JS (bigél): bizony -bizony. Milyen szerencse, hogy Maris ekkora pókerarc. Lassan Petike a strómanja lesz, mint ahogy anno Loki is Peti strómanja volt. Azért kíváncsi vagyok, hogy lelohad-e a mosoly a páros arcáról, mert kezdenek túlzottan magabiztosak lenni.

bigél 2015.04.25. 10:52:36

@Rayen: azért én azt is megértem, ha valaki csak nyaralgat :D :D ha valaha részt vennék ilyen játékban (nem fogok), lehet én is ezt az utat követném (vagy lehet elkapna a gépszíj és tematikáznék ezerrel? a fene tudja, az is előfordulhat)

bigél 2015.04.25. 10:53:53

@vastyúk is ..: szerintem le fog, legalábbis egyikőjük arcáról mindenképp - valamiért az az érzésem (lehet nagyot tévedek), hogy Petinek reszelnek először, Marid tovább bent lesz

mandruc 2015.04.25. 10:54:19

Nem értem, hogyha egy pofon kizárást von maga után, akkor a Sármőr erőszakoskodása Ivarral miért nem? Az simán elnézhető? Forgott a gyomrom attól a jelenettől, egyszerűen hihetetlen, hogy mit meg nem enged magának a csávó.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 10:55:01

@fosch9: Biztos azért, mert a zOgre benyomult a tudatalattidba a spárgadobással.:))

Mók_Ica 2015.04.25. 10:56:15

@lentilky: remélem gyulus valóban hős lovag lesz :))) és ha ennek lesz a következménye sármőr sírása, akkor hatalmas gratula nekik :)))) meglátjuk jövő héten :)))

@XocoLatte: elég lett volna egy jó mozdulat a térdével.... :DDD

@You Know Nothing JS (bigél): ezért gondolom, hogy életében először élt át ilyet és nem tudta hogy lereagálni pl. térddel....

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2015.04.25. 10:57:16

@kismalacka: Most megmutathatják az urak, hogy mekkora lovagok, az a minimum hogy elbeszélgetnek Sármőr fejével.

Eruka 2015.04.25. 10:57:20

@dedalon74: ÉS! legalábbis azt kellene! Nagyon felháborító jelenet volt. Minimum kizárás. ... de az előzetesből tudjuk, hogy semmi következménye nem lesz!

mandruc 2015.04.25. 10:59:23

@jófej házisárkány: Én is Petinek szurkolok, nem vagy egyedül. Lehet, hogy a viselkedése szemétnek tűnik, de a játék célja, hogy kitegyük az ellenfeleinket. A többiek meg simán tehetnének ellene, de egyelőre ő (meg Maris) gondolkodik mindenki helyett (kivéve talán Zoét).

2015.04.25. 10:59:50

@fosch9: áhhhá, helyes, ha van rá lehetőség. nóri akkor viszont vonuljon el hamarabb esténként, sármőrgábőrt meg zárja ki a szobából. de a legtisztább megoldás az lenne, ha kiraknák azonnali hatállyal.

2015.04.25. 11:01:42

@mandruc: ...és nem mellesleg nem elég az erőszakoskodása, de még sértegetéssel is tetézi.

playoff szakáll 2015.04.25. 11:02:36

Gábor srác az első 24 óra alatt mindenkivel úgy beszélt, mintha ezer éve ismerné, és csóksziafigyi.
Értékesítési mánáher (kő telefon?), tehát a mindennapokban 1 perc alatt kell barátot csinálnia magából. Utána, ami van, már egyensúlykeresés, tehát épp az ellenkezője, egy öntelt kócóg.
Ki vele, de Berki rúgja seggen!

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 11:04:41

@Hermesz Konrad: Patrik hazugnak nevezte Petit. De akkor egy hazug nevezett hazugnak valakit.

Eruka 2015.04.25. 11:05:26

@Hermesz Konrad: de miért unalmas, hogy kirakja az embereket. Ezt egy pár / egy embert nyeri meg. ..akkor ha te akarsz lenni az, akkor a többieket ki kell tenni. Eddig felépítette, hogy bízzanak benne, mostanra elkezdhette a vérengzést ☺
Szerintem így kell csinálni

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 11:06:49

@Hermesz Konrad: Igaz, hogy Botoxnak nagy az arca, de legalább valaki élvezi is a jáccást.

bElannaTorres 2015.04.25. 11:08:18

@You Know Nothing JS (bigél): en is, van ilyen hogy szinte könyörögni kell az ilyen taplónak h másszon már le

2015.04.25. 11:09:02

tv2 már tudott ezekről a jelenetekről amikor gábőrt mint sármőrt felvezették mondjuk elég nagy arcvesztés ez is a tv2-nek

mandruc 2015.04.25. 11:09:18

@mokamini: Szuper, örömömben, hogy lehet kommentelni,még nem olvastam vissza az eddig hsz-okat. :-)
Engem konkrétan annyira felzaklatott a Sármőr viselkedése Nórival, hogy azt álmodtam, hogy vele kell járnom, és rettegek tőle. Sajnos voltam már hasonló helyzetben, hogy egy tahó ilyen erőszakos volt velem, és elég ijesztő tud lenni, hirtelen nem is mindig tud megfelelően reagálni az ember lánya.
Remélem, hogy legalább most, hogy a nagyközönség is tanúja volt a Sármőr csodálatos jellemének kibontakozásán, soha többé az életben nem áll vele szóba egyetlen csaj sem, legfeljebb 150 kilós, szőrös, mackós férfiak.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 11:09:43

@Eszet Lenke: Sármőr ÉÉ-ben nyilatkozó barátjának is akkora arca volt, hogy alig fért rá a képernyőre.

vastyúk is .. 2015.04.25. 11:10:14

@You Know Nothing JS (bigél): hát a logika azt diktálná. MArist még nem azonosították keresztanyaként a többiek. Ugyanakkor lehet, hogy Petivel akarnak majd úgy kitolni, hogy a párját sorozzák meg. :D ki tudja. Most is azért Patrik repült, mert ilyen ütemben jött a védettség. Ha lánykörben jött volna, Adrit reptetik.Ugyanakkor sármőr még leleplezheti Marist és Petit, hiszen a többiek nem tudják, hogy ki az, aki rájött a védettség csavarra. Adri fejében fény gyúlhat, ha sármőr elpletykálja neki. Főleg ha hozzá teszi, hogy eleve Petinek akarta adni.

2015.04.25. 11:10:46

@Szent Borzadály: a balhé éjszakájára vagyok kíváncsi a sörbeköpés sármőrsírás húszmilliózsebbőlkivevésemlegetés vajon a paca kiesés utáni partin volt-e

bElannaTorres 2015.04.25. 11:11:19

@mandruc: egyetértek, szerintem ez rosszabb volt a pofonnál.

jellemző hogy nálunk ezt elnézik....

bigél 2015.04.25. 11:13:02

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Ha játszani akarnak, akkor valahogy így kell. Ők tényleg élvezik, hogy sakkoznak a többiekkel.
A többiek magukra vessenek, ha nem látják át.
Másrészt az érzelmi ráhatás/érzelmi szál is taktika ugye, csak másfajta. Ott is manipulálják a többieket azzal, hogy milyen szemétség már, ha minket robbantasz, hiszen mi szeretjük egymást!

Zsoofka 2015.04.25. 11:13:26

@Hermesz Konrad: Akartam irni hogy nézd e helyett a Joban rosszban-t mert ott nem raknak ki senkit. De Rájöttem hogy nem jó, mert onnan meg Gesztesit b.szták ki nemrég. (Bocsi) :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 11:13:48

@Rayen: nem azon őrjöngött, hogy mit meg nem tesznek egyesek 20 miláért?

Eszet Lenke 2015.04.25. 11:14:46

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Éppen ezt írtam Mók Icának. A mimikája és hozzá azok a grimaszok... Nem véletlen az a barátság. :) Úgy tűnik, mintha az ilyenek osztódással szaporodnának.

2015.04.25. 11:16:53

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: annyit hallottam h kivettek a zsebemből 20 millió ft-ot

bigél 2015.04.25. 11:18:09

@vastyúk is ..: Izgi lesz ez még! Petinek (is) szurkolok ugyan, de azt is megnézném, amikor "pofára esik". Lehet nem is a játékosoknak szurkolok, hanem magának a JÁTÉK-nak. :D :D
Tegnap sajnáltam Pacát, mert bírtam a fejét, de közben örültem is, hogy végre valami.

kismalacka 2015.04.25. 11:18:32

@Hooshee: Szerintem kicsesznek vele valahogy...erre utalt a taknya-nyála egybefolyt bőgése... a férfias -fantasztikus- önelégült - beképzelt parasztnak :)

vastyúk is .. 2015.04.25. 11:18:59

@fosch9: NEm azt sírja hogy 20 misit vesznek ki a zsebéből, pont arról óbégat, hogy ki az, aki 20 millióért kiszed a másikból valamit. Na majd hétfőn megtudjjuk :D

bigél 2015.04.25. 11:19:22

@fosch9: én is ezt hallottam. (Amúgy jó nagy arca van tényleg, ha már a zsebében érezte a 20 milkát.)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 11:20:31

@You Know Nothing JS (bigél): Ez Adri/ék/nál volt a legszembetűnőbb. Asszem nagyot nézne, ha valaki elmagyarázná neki, hogy milyen agresszív taktikázás volt részükről ez a "szeretjük egymást, mi egy pár vagyunk, szét ne válasszatok" nyomásgyakorlás. Még akkor is, ha ez nem tudatos volt, hanem ösztönös.

bElannaTorres 2015.04.25. 11:20:50

sose volt a zsebében az a pénz, hihetelen erőszakos valóban tényleg egy állat. Baszni akar akkor baszni fog szevasz.
egyébként meg miért akarják elhitetni hogy 22 éves?

hihetelen:)

vastyúk is .. 2015.04.25. 11:21:17

@You Know Nothing JS (bigél): hasonlóan én is most a jó játéknak szurkolok. És bár sajnálom, hogy Patrik humor bon-bon -jai nélkül kell tovább nézi, azért örültem, hogy megbontották a párosukat. Kétségtelen, ha Peti és Maris nem lenne, a napozásról, baszásokról, meg faszpörgetésekről szólna a műsor.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 11:22:39

@vastyúk is ..: Nna, ez jó :)))) Hárman három félét hallottunk hihihi:)))

Bujumburi 2015.04.25. 11:22:49

Hu de jo volt ez a hv most, sixx csak ugy sziporkazott.

De a resz is izgi volt. Gabor egy vernivalo budos gyoker, pfejjj.

playoff szakáll 2015.04.25. 11:22:52

@vastyúk is ..: Gyula bá kitartott hatászüneteiről se feledkezz meg.

bigél 2015.04.25. 11:24:48

@playoff szakáll: Én Gyulát bírom, nekem ő üdítő színfolt. Nagyon nem illik ebbe a társaságba, de nyilván pont ezért bírom. A kontraszt mindig érdekes.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 11:24:53

@vastyúk is ..: Már azt hittem, hogy csak én örülök Patrik kiesésnek. Monnyuk nekem nem is a zsánerem ez az agyban 14 éves focista, de ő valóban csak nyaralt. Hát eddig lehetett:))

bigél 2015.04.25. 11:25:48

@vastyúk is ..: Igen, a nézők szempontjából ez jobb. Játékosként, mint írtam korábban, lehet én is az "élvezzük a nyaralást, amíg lehet" taktikát folytatnám. (Vagy nem, ez sosem derül ki.)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 11:27:10

@You Know Nothing JS (bigél): Ezzel egyetértek, de nekem nem nagyon tetszett most a legutóbbi megnyilatkozása. Már többször mondta, hogy Nórit ideiglenes partnernek tartja, és mihelyst lesz jobb, ő lelép. Akkor mégis mit magyaráz folyton Nóri megbízhatatlanságáról? Mit várt?

bigél 2015.04.25. 11:28:02

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: a játék szempontjából minden kiesésnek örülök :D :D

emberi szempontból persze nem, mivel van, aki közelebb áll hozzám - ilyen szempontból jobban örültem volna, ha lány esik ki és úgy sikerül megbontani a szerelmespárt, mert Pacát jobban csípom, mint Adrit (bár vele sincs bajom)

lentilky 2015.04.25. 11:28:20

@Mók_Ica: ha megteszi, akkor megérdemlé, hogy neve ezennel légyen Sir Gyula :)

bigél 2015.04.25. 11:29:52

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ez valóban nem szép dolog, de nemcsak ő ilyen, más is nagyon tudja magyarázni a bizonyítványát
ez benne van a játékban

Buci11 2015.04.25. 11:31:14

Férfiként mondom, elítélendő és BŰNCSELEKMÉY, amit Sármőr (Úristen...) csinált! Damu Roland ennyiért, vagy még kevesebbért ült ( ahogy anno taglalták a részleteket). Valóban kíváncsi vagyok a SZERKESZTŐK mit gondolnak erről. Bár volt egy bejátszás, az előzetesből, hogy Sármőr valami 20 millió elvesztésért dühöng, szerintem kizárják! Akkor lepődnék meg, ha nem !

2015.04.25. 11:32:14

@fosch9: tegnap direkt a 18+os verziót állítottam be felvételnek (más dolgom volt, nem volt időm nézni, csak ma reggel) és bár mindig kilövöm a "következő epizód tartalmából" részt, most nem tettem, megnéztem azt is, de egy mukkot nem értettem a kifakadásából. (a szupertv2 nem feliratoz amúgy??!) na, elkalandoztam, elnézést. a látottak alapján arra tipszmikszelnék, h nóri mivel megmutatta a sebeit, és elmondta a többieknek, milyen atrocitásban is volt része, a többiek ellene fordulnak sármőrgábőrnek. aki viszont csak abban az esetben lehetne kiborulva, HA ez szerep lett volna részéről, amivel kapcsolatban a véleményem változatlan: azaz épeszű és ép morálú ember ilyenbe nem megy bele még műsorcsinálás kedvéért SEM. bence sörébe meg nem tudom ki köphetett bele és miért. levesbe szoktak beleköpni, de annak van oka, azért is jelenti azt a mondás, amit...:)

Rayen 2015.04.25. 11:32:17

@vastyúk is ..: én úgy értettem, az ő zsebéből veszik ki. Azon nem óbégatna ennyire, hogy mások mire képesek, ha nem neki fájna.

melaena 2015.04.25. 11:33:27

Pjotr nagy geci.
Kirakosgatja itt az alapembereket.
Ahelyett,hogy vegignezne,ahogy bence es patrik besetal a dontobe, es megnyeri.
Mocskos szemetlada :)

Patrik viszont tenyleg emelt fovel tavozhatott.
1.5 honap,es rengeteg sargafold mellett is csak egyszer volt igazan paraszt (pont jozanon) ,amikor a sarmor erkezett,es Adri mar Jabba is volt.

vastyúk is .. 2015.04.25. 11:34:10

@playoff szakáll: igaz. Lehet Gyula hatásszünetei felvillanyoznának, meg ahogy azon töprengene, hogy akkor most mi van. hihihihihihihihi

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Egyébként csak az volt a veszte, hogy hagyta Adrinak, hogy benője.

@You Know Nothing JS (bigél): hát hogy az ember mit csinálna, csak sejteni lehet, de pl Peti és Maris is nyaralnak, csak desszertnek még agyalnak is egy kicsit. Képzelem, milyen nagy lehet most a dilemma, hogy kinek a hátában legyen legközelebb a kés.

melaena 2015.04.25. 11:34:45

@Buci11:
Te mirol beszelsz?
Damu a vad szerint okollel utotte a not ,es konkretan megeroszakolta.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 11:34:56

@You Know Nothing JS (bigél): Nem preferálom a használjuk ki a nőt projektet. Patrik ezt képviselte, örülök, hogy rácseszett, hogy nem az derült ki, hogy megint ez a nyerő stratégia. Elvileg is. És díjazom, hogy Peti - még ha lehet, hogy nem is őszintén -, de ezzel indokolt.:))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 11:38:01

@vastyúk is ..: Igen, agyalnak, és ez még szórakoztatja is őket. Szemben Bencével, akit fáraszt a gondolkodás:))) Mert milyen jó volna itt a nyaralás, ha ez a sok fejtörés nem lenne:))))

bigél 2015.04.25. 11:38:14

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:

mondjuk ebben van valami, bár nem tudom, hogy tényleg csak kihasználásról volt-e szó (az más dolog, amit a macsók a haveroknak mondanak, nem mindig úgy van az), ill. Adriban sem vagyok teljesen biztos, hogy az ő részéről csak tiszta érzelmek lennének
szerintem mindkét fél esetében keverednek az érzések és a kihasználás taktika

vastyúk is .. 2015.04.25. 11:38:54

@Rayen: azért mondtam, hogy majd hétfőn megtudjuk. Nekem úgy jött le, hogy valaki kihúzott valakiből (feltehetően Sarmőrből) valamit, amit nem kellett volna, és ő azon zokog, hogy tehet valaki meg ilyet 20 millióért. Még azt is mondja, hogy kit érdekel annyira az a rohadt pénz..

bigél 2015.04.25. 11:40:14

@vastyúk is ..: ja, és tök jókat szórakoznak közben :D :D

egyébként nekem itt is az a véleményem, ami a VV-nél, hogy az érdemli meg a főnyereményt, aki a végén elviszi és az a nyerő taktika, amivel ezt eléri

2015.04.25. 11:40:25

@Szent Borzadály: igen most is mint mindig belengetnek egy balhéval teli előzetest aztán a jövő héten kiderül h jól összevágott több napos egy-két balhémondat...
nóri petinek és marinak sírta el bánatát nekem is gyanús h a többiek megbosszulják nórit verbálisan mindenképp
a sörös témát meg lefogadom h kamu :D

vernal 2015.04.25. 11:40:48

Esküszöm, hogy a Subba miatt kerültem VV Éva oldalára. Van közös képe PornósBarbival és érdekes infó jelent meg a kép alatt, ami azóta sem lett törölve.......Spoiler gyanú is lehet:
kepfeltoltes.hu/150425/_den_Hotel_3_nyertesei_VV__va_szerint_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Buci11 2015.04.25. 11:41:19

@melaena: Nem elsősorban azért ültették, mert megütötte, hanem nemi erőszakért! Ahhoz, hogy ezt elkövesd, NEM KELL BEHATOLNOD! damu sem hatolt be, és nem a vád, hanem az ítélet indoklása mérvadó!!!! Azon kívül figyelmedbe ajánlom, Damu nyilatkozatát amit a Frizbiben tett, és végül ahhoz hasonlót állapított meg a bíróság is, csak elmagyarázták neki, hogy az is ERŐSZAK! Ennyi...

Mók_Ica 2015.04.25. 11:41:42

@lentilky: nem egyedül fogja, ha megteszik :)))) így több Sir lesz :)))

sztem paca broki nyomdokain haladva szerette volna megnyerni a játékot, adrival.... ez most nem jött be.... másodszor nem szokott....

Mók_Ica 2015.04.25. 11:45:07

@vernal: baukó lakótársa volt állítólag pbarbi...... és már volt itt egy ilyen szpoiler, hogy lokival ők állnak majd a döntőben...... hmmmm.... meglátjuk....
eddig pbarbiban én kellemesen csalódtam...... jobban játszik, mint amit vártam....

bigél 2015.04.25. 11:45:15

@Mók_Ica:
Nem veszik figyelembe, hogy egyrészt a többi játékos is megnézhette az előző évadokat és láthatta, hogy a "szerelmespárokra" oda kell figyelni (bár még így is sokáig húzták, az érzelmi ráhatás nagyon is jó taktika, hiszen a lelkiismeretre próbál hatni, ami sokunknál működhet). Másrészt az adott csapat összetétele is más és az nagyon mérvadó, hogy az épp aktuális mix milyen taktikának kedvez.

Rayen 2015.04.25. 11:45:15

Jelen állás szerint Nóri és Adri a két legesélyesebb kieső jövő hétre. Nórinál ez állandóan így van, csak sajnos olyan mint a pókhálóba került légy, minél jobban csapkod, annál jobban belegubancolódik. Eddig mázlival, segítséggel, vagy mert volt más jobb célpont, mindig megúszta, de mostanra rongyokban vannak az idegei, és erre jött még Sármőr az erőszakoskodásával. Lehet el kéne engednie ezt, a végjátékra úgysincs esélye, egy idegösszeomlásra viszont van.

A másik Adri, akinek most először kerül veszélybe a segge, és már emlegette korábban a feladást a betevő esti Pacája nélkül. Ígérgette ugyan, hogy most már végre játszani fog, de nem hiszem, lusta hozzá. Illetve bevállalhatja Sármőrt, ha az marad jövő péntekig, de azt az ellenségemnek se kívánnám.

kontratenor 2015.04.25. 11:46:02

Nóri megérdemelne egy rendes faszit és úgy 20 millát. Illetve 10-et, mert ő nem hajítana.

Bujumburi 2015.04.25. 11:46:09

Nem tudom mi lenne a helyes gyakorlat, ha ilyen jellegu "zaklatasert" kizarnak-e vagy sem. Ezt talan csak az erti meg igazan, akivel tortent hasonlo. En kizarnam, mert egy ilyen jatekban ez a fajta terror meg ijesztobb, hiszen eleve fuggnek egymastol. Borzaszto erzes, amikor tehetetlen es kiszolgaltatott vagy.

2015.04.25. 11:46:28

@You Know Nothing JS (bigél): ez jó meglátás :)
@vastyúk is ..: jaja megtudjuk zavaros volt nagyon a bejátszás és felirat sem volt

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2015.04.25. 11:46:42

"Hogy lehet valaki lyen provokatív?
Kiszedi a másikból azért hogy 20 millió forintért? Ki a gecit érdekel a pénz?"

Ez a leirata (szerintem) a jövő heti Gábor sirámnak. Az online-on egész jól hallható.

2015.04.25. 11:47:57

@You Know Nothing JS (bigél): sztm gyula illik a társaságba. semmivel sem tűnik gyengébbnek vagy butábbnak, mint az eddig játékban lévő csajok. persze, úgy tűnik, mintha ő is csak úgy lenne, de ez gyakorlatilag bárkire igaz, pjotr, mariann, loki és NÓRI kivételével. nórit azért kedvelem, mert nem a teraszra pisil bebaszcsizva, hanem mer széllel szemben pisilni. valahogy őt tökösebbnek tartom, mint mariannát, akit egyszer már kigolyóztak, és felturbózva .2es verzióként visszaengedtek a játékba. nem mellesleg valakivel az oldalán (pjotr). nóri viszont egyedül kapaszkodik. ez rá nézve mondjuk kellemetlen, mert a 40iksz nap után kellett volna találnia szövetségest, de mi van, ha van neki, csak mi nem tudunk róla? :))) (szerkesztők, hát csókollak benneteket) :)))

2015.04.25. 11:48:25

@Bujumburi: igen és sokan nézik és ha azt látják h nincs megtorlás még példát is vehetnek gáborről :(
@Mók_Ica: gyula mellett lokit vizionálom sirnek :)
@You Know Nothing JS (bigél): igen az egész gyerek egy nagy arc :(

vastyúk is .. 2015.04.25. 11:50:09

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: jaja. Mennyire röhögtem, mikor kimehettek a hegyi patakba ugrálni, és Bence meg Patrik voltak azok, akiknek kellett a felüdülés, mert hogy szét taktikázzák magukat a hotelben, és muszáj egy kis felfrissülés.

@You Know Nothing JS (bigél): Lehetne jó taktika bármi, amivel valaki nyer, viszont van, hogy csak a szerencsén múlik, ki nyer. Szóval van az úgy, hogy nem feltétlen követendő taktika, amivel végül fel lehet állni a dobogóra, csak egy orosz rulett. Igazából akkor jó egy stratégia (-szerintem), ha a szerencsefaktort a minimálisra szorítja le.

bigél 2015.04.25. 11:50:13

@Bujumburi: a Beus féle dolognál szerintem is 100x ijesztőbb, ha amiatt kizárták Bejglit, akkor emiatt pláne ki kellene.
De egyébként nem lehet, hogy hamarabb cselekedtek a játékosok és "megbüntették", ami miatt a szerkiknek már nem kellett ilyen lépést tenniük?

(Amúgy Bejglit én sajnáltam, szerintem zseniálisak voltak a hisztijei, baromi jókat szórakoztam rajta. :D)

2015.04.25. 11:50:50

@Szent Borzadály: gyula kicsit feminin ülve pisilős típus de ezen kívül semmiképp nem lóg ki, nekem szimpi elejétől

Hermesz Konrad 2015.04.25. 11:52:46

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: nem tudom, hol hazudott Patrik olyan nagyot vagy egyáltalán. Mindenesetre Peti magát is hazugnak tartja a játékban, hiszen ez az egyetlen eszköze, hogy mindenkinek hazudik. Patrik végre ezt kimondta mindenki előtt. Eddig mindenki csak magában vagy kettesben morgott. Szerintem ez előrelépés. Peti jó úton van ahhoz, hogy megnyerje a játékot. De az, hogy a riportban mindenkit lehülyéz, primitívnek, ösztönlénynek, egysejtűnek, naivnak, őrültnek stb. nevez az gusztustalan. Peti mottója az lehetne, hogy "Bízz bennem, higgy nekem, én biztosan hátba szúrlak!"

bigél 2015.04.25. 11:54:01

@Szent Borzadály: nem a gyengeségra/butaságra gondoltam, mert egyáltalán nem tartom egyiknek sem, hanem simán arra, hogy abszolút más karakter, valahogy nagyon hiányzik belőle a magamutogatás (ami mindben megvan kisebb-nagyobb mértékben, még Nóriban is), más értékeket képvisel. Nem tudom jobban kifejezni, de nekem kilóg. De pont emiatt bírom.

Nórival sok területen nem értek egyet, de valóban nagyon tökös, őt is csípem, igazából neki is szurkolok.

bigél 2015.04.25. 11:57:11

@Hermesz Konrad: Ebben egyetértek, hogy a riportban azért nem kellene annyira alázni a többieket. Az tényleg nem szimpatikus. Az elején még mondta, hogy sajnálja, hogy ezt vagy azt kellett tennie de most már egyre kevésbé. Szerintem a játékban az is a vesztét okozhatja, ha ezt a lenéző hangot már nem bírja a riporton belül tartani.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 11:58:34

@Hermesz Konrad: Patrik a nőjének hazudott, kihasználta, míg Peti játszott, és átejtette, akit lehetett.

2015.04.25. 11:59:09

nórinál is működik az ami vv zsunál, minél több negatívumot kap bent, annál nagyobb a szavazótábor kint, mivel megsajnálják az emberek

bigél 2015.04.25. 11:59:10

@vastyúk is ..: ez az egész játék egy orosz rulett. Ami miatt még izgalmasabb, viszont benne van a pakliban, hogy hiába dolgozol végig, simán kieshetsz a szerencsefaktor miatt.

bigél 2015.04.25. 12:02:04

@fosch9: van benne valami. Bár szerintem Nórit többen kedvelik. Pl. Loki - függetlenül attól, hogy milyen gecin viselkedett vele a múltkor is - igazából kedveli. Pont emiatt alázza, mert szerinte hülyeségeket csinált.
Nem tetszett, ahogy Loki viselkedett (sokszor nem tetszik), de én annyira nem akadtam ki rajta, mert értettem avyg érteni véltem. Nagyot hibázott, de szerintem mögé kell nézni a dolgoknak.

Mók_Ica 2015.04.25. 12:02:16

@fosch9: sajnos gyulusból nem nézem ki azt a játékos szövetségest loki mellé, aki patrik volt.... remélem nem lesz igazam......
mondjuk erős igazságérzetet azt mindenképp érzek benne :)))

anyadahalor (törölt) 2015.04.25. 12:02:35

Én most így látom a szitut: Pjotr és Mariann kicsit kezdik túlnyomni a "nagy hal a kis tóban" jellegű mentalitást, és -szerintem- ez lesz a vesztük. 5 hét van még a játékból, ha jól számoltam. Ez esetben, én még mindig indokolatlanul korainak érzem azt, hogy Pjotr elkezd pattogni, még bőven a háttérből kellene kavarnia a szart. Ha ésszel játszik, akkor megjátszotta volna azt, hogy beáll alapból Mariann mellé (nyilván erről előre tájékoztatva Gyulát), és hagyja, hogy Ivar döntsön. Így az erőviszonyok úgy alakultak volna, hogy Ivar a kecseg, mert kirakta a Gyulát, akivel még jobban jár Péter, mert Sármőr hosszútávon nem ellenfél. Peti meg az istenkirály, mert hiába volt védett, nem b*szott ki senkivel. Azt már csak halkan jegyzem meg, hogy az igazi zsenialitás az lett volna, hogyha Gyulára adatja a sleppel a védettséget, aki ezzel gyakorlatilag Sármőrt szopatta volna be, így sármőr megy, Gyula marad, Peti nem kerül el Mariann mellől, és kavarhatják tovább a szart (semi)inkognitóban.
Igazából számomra az a szomorú, hogy Barbi kiesése után is képesek voltak nekiadni a védettséget, ennyire vak és gyökér a társaság. Én már azon meglepődtem, amikor Mariannon kívül más is őt mondta, hiszen egyértelműnek KELLETT volna lennie, hogy egyáltalán nem megbízható ember.

2015.04.25. 12:05:55

@You Know Nothing JS (bigél): ezzel teljesen egyetértek, kaptam is itt eleget loki miatt de sztem is ők kedvelik egymást, ill. vannak emberek akikkel egy kis keményebb beszéd kell ahhoz h lépjenek bármiben (húgom is ilyen, ha ajnározom semmi, ha kicsit rádörrenek akkor elkezdi végre az életét szervezni), és tegnap is nyilatkozta nóri h nem szeretné ha loki menne mert nagyon kedveli szóval nóri sem veszi ennyire véresen komolyan lokitól ezt
@Mók_Ica: gyuszika persze behódolt petinek ez rossz lépés volt, keresni kellett volna inkább egy szövetségest
pacában egyet értékeltem h bencéhez lojális maradt, egyébként sokat nem látok a fiúban, életművész mint sok más fiatal a korában
gyuszika sztem jó ember de nem nagy karakter legalábbis nem nagyon bontakozik ki azért hátha - ha mari visszaáll pötihez gyuszi felkarolhatja nórit újra

2015.04.25. 12:06:11

@Hermesz Konrad: de jó hogy eszembe juttattad! ez megint egy tök érdekes dolog, pjotr mindig eléri a célját, tegye is, erről szól az egész, de akkor a riportban nekem/neked/mindannyiunknak miért fontos alázni a játékostársai kapacitását. örüljön, h sikerült keresztülvinni az akaratát, de még egy nagyot ne rúgjon bele senkibe, mert nem érdemlik, elég baj nekik, h ennyire megvezethetőek :)

@You Know Nothing JS (bigél): :) tudom, csak kiegészítettem a véleményed az enyémmel :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 12:08:01

@Mók_Ica: De nézzük meg, hogy mi volt a Gyula "elállása" mögött. Peti rábeszélte, pedig Nóri Gyulát választotta volna, szerintem. Ezzel kifejezte bizalmatlanságát Nóri irányába, ami nem biztos, hogy jó lesz neki a későbbiekben. Peti részéről érthető, amit csinált, de asszem Gyula ebben megint vakon volt.

2015.04.25. 12:13:36

@fosch9: lokinak jó, h pjotr az ügyeletes utálnivaló főbazdmeg :) kicsit most úgy tesz, mint aki lement kutyába, behódolva. :DDDD
jujjj mi lesz itt még kérem szépen, izgulok! :)
ármányt és intrikát és patakokban folyó vérpatakokat szimatolok.
finom.

2015.04.25. 12:13:44

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: az eddigi elállok a párom mellől jelenetek a párválasztón egyik sem zsigerből jött hanem rábeszélésre (ha jól emlékszem) ennyi bajom van csak ezzel h szeretnék már pánikból ide-oda állást látni, káoszt, fejetlenséget, nem ezt a háttérből mozgatom a szálakat átállásokat

Mók_Ica 2015.04.25. 12:14:26

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: igen... és sajnos nem is nagyon lett volna kivitelezhető, hogy gyulus beállt volna nóri mögé sármőrrel..... mert azt tudják, hogy a védett mindig utolsónak választ.......
sajnos a ceremónián még nóri is vakon volt sármőrrel szemben és valószínű gyulát dobta volna, amit már az éjjel meg is bánt volna..... sztem
ebben petinek igaza volt......

az érdekesebb lett volna, ha gyulának adatják a védettséget petiék....

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 12:14:34

@fosch9: pl azt kifejezetten undorítónak tartom, hogy amikor bejön egy új játékos, azonnal csoportosan beoltják őt arra, hogy ÍNóri mekkora hülye. Tehát esélye sincs, hogy normális kapcsolatot építsen ki egy új emberrel. És azért undorító, mert ez nem taktikai célú, csak amolyan genya falka viselkedés a "végre valaki nálam is gyengébb"-bel.

2015.04.25. 12:14:46

@Szent Borzadály: én is ezt tippelem h csak megjátssza a lemegyek kutyába mea culpa lokit :D
(ebédtippet meg tőled loptam az előző poszt alól) :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 12:17:01

@Mók_Ica: Húú, nem hiszem, hogy a védettséget kiadta volna kezéből a mágus:))) Nóri eddig mindig reálisan látott mindent. Sztm nem ejtette volna ki Gyulánkat. De ezt már sosem tudjuk meg, hacsak egyszer nem beszél majd róla.:)))

szepi79 2015.04.25. 12:17:48

@fosch9: 2013as ügy, és még mindig folyik a nyomozás? fasza. újabb ígéretes nyom került azóta elő? vagy nem sikerült mindhárom tanút beidézni kihallgatásra?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 12:18:53

@fosch9: sztm is csak megjátszás. De azért változtatott kicsit , az is igaz.:)) Legalábbis ezt mutatják nekünk.

bigél 2015.04.25. 12:19:29

@fosch9: én bírom Lokit, de jókat írnék veszekedni vele! :D :D nagyon sokszor nem tetszik, amit csinál, de mégis csípem.

2015.04.25. 12:19:34

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: igen ezt én is megfigyeltem ebből a szempontból sajnálom nórit mondjuk nem nagyon értem mitől jobb kanca adri de majd meglátjuk egyedül mire megy

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 12:20:45

@fosch9: Talán Dominik volt az utolsó ilyen kieső, ő tényleg kapkodott...:))

bigél 2015.04.25. 12:21:31

@vastyúk is ..: Emiatt viszont nem ítélem el, ha valaki csak lebzsel. Nekünk nézőknek nem izgi, hacsak közben nem csinál valami műsort is (és nem a szexre gondolok), de neki bejövős lehet ez a taktika.
Én bírom amikor színházasdit játszanak, a film is tetszett, kár, hogy ezeket leginkább az ÉÉ-ben mutatják.

2015.04.25. 12:22:08

@szepi79, első ezen a néven: ezt nem tudom, csak úgy találtam :)
@You Know Nothing JS (bigél): én bármelyikről el tudok olyat mondani ami nem tetszik, csak lokinak nagyobb a visszhangja megosztóbb mint pl alkeszbence, de én kitartok, mint cheerleader :D
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: sokmindent nem látunk v kulcsjeleneteket a végére várják majd össze a szerkik nem tudom

melaena 2015.04.25. 12:22:54

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:
Ez nem Norirol szolt.
Valakit be kellett allitania marianna moge,kulonben semmit nem er a vedettsege.
mivel a tobbi par fix volt petinek csak azt kellett eldontenie,hogy charmeurt ,vagy gyulat kuldi marcsahoz.

Mók_Ica 2015.04.25. 12:23:09

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: nekem úgy tűnt, hogy többet látott bele sármőrbe..... az elején még azt hittem puhatolózik.... de aztán már a bűvkörébe került....

2015.04.25. 12:23:21

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: és őt a kis alábecsült nóri tette ki, ne feledjük :)

bigél 2015.04.25. 12:23:33

@fosch9: egy-két kivétellel (pl. Sármőr) én pedig mindenkiben megtalálom a szeretnivalót tulajdonságokat.

vastyúk is .. 2015.04.25. 12:23:49

@You Know Nothing JS (bigél): no, az ÉÉ-t nem nézem semennyire sem. Hát igen. lehet nyaralni, és várni, hogy akkor mit dob a gép, de be kell valljam, én szétunnám magam.

2015.04.25. 12:25:40

@You Know Nothing JS (bigél): ez már nehezebb falat lenne nekem :D

Rayen 2015.04.25. 12:26:00

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: főleg amikor ilyenek oltogatják, hogy viszket neki, mint Bence. Pont Bence, akinek lassan össze se lehet számolni, hány nővel volt a hotelben szexuális jellegű kapcsolata.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 12:27:09

@fosch9: Azért azt még Adriról is nehezen képzelem el, hogy szövetkezik Gátőrrel. Egyébként csak Bence bírja őt valamennyire, de hát most Patrik kiesett, nem lesz ott nagy barátság, egyébként is Tinát nem adja. És ki marad, ha csak nem jön egy új, aki rögtön rálőcsölnek Adrira. És ezzel megint veszélybe sodorják magukat.

Mók_Ica 2015.04.25. 12:27:25

@fosch9: kanca adri :))) ez jóóóóó :))) egyébként sármőr azért csapott le rá, mert könnyebb prédának tartja, mint nórit.... nórit is könnyűnek gondolta, de nórival nem jutott semmire........
adri sztem még meg is csapkodná sármőrt, ha úgy viselkedne vele, mint nórival .....

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 12:28:40

@Rayen: Ja, tegnap nekem is pont ez jutott eszembe, hogy kinek is viszket? De hát Bencénktől ennyi tellik. Ennyi tematika:))

fáncsi28 2015.04.25. 12:28:46

Előrebocsátva, hogy ki nem állhatom Sármőrt, azért Nórika megéri a pénzét és ne nagyon csodálkozzon a történteken. Az első nap óta hitegeti a pasit, hogy majd ha párok lesznek, összefekszik vele. (Csak zárójelben, kiráz a hideg ettől a "párok lesznek" kifejezéstől. Vagy egy pár vagy páros.) Sőt állandóan ment Sármőr után, mint a pincsi kutya, akkor is, amikor az egyáltalán nem hívta. Az meg, hogy ő tartotta bent, barokkos túlzás, mert itt most Peti kezében volt a döntés egyedül. Szóval ha végiggondolná a viselkedését (már ha lenne mivel), akkor rájöhetne, hogy ezt a helyzetet alapvetően ő generálta.
A másik, amitől lábrázást kapok, ahogy az Éden éjjelben tálalják a dolgokat. Mintha tényleg most történnének az események. Tegnap is Patriknak: te itthon vagy, de Adri még Costa Ricán. Úgyis tudja mindenki, hogy már rég vége, tisztára hülyének nézik a nézőket. Cynthia meg egy műsor szégyene. Olvasni, beszélni nem tud, soha nem képes követni az eseményeket. Pedig gondolom, azért a gázsiért, amit kifizetnek neki, már kaphattak volna egy értelmes írástudót is.

Hermesz Konrad 2015.04.25. 12:29:28

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: nem akarok belemenni ebbe a vitába, de Patriknak néhány hét után már voltak fenntartásai Adrival kapcsolatban, és valahányszor szóba hozta neki, vagy utalt rá, hogy kellene Adrinak B-terv, meg jó lenne, ha egy időre cserélnének párt (Manduláék) akkor Adri kiverte a hisztit, hogy hogy lehet ilyen vele Patrik, mert akkor ő meggyengül, stb, és Adri a végén mindig azt vonta tanulságul, hogy Patrik túl engedékeny mindenkivel, csak ővele nem...
Szóval Patrik nem volt hazug, csak nem volt túl erélyes, de ezt ő az érzelmi szálnak tudta be, de szerintem igazából ő jóindulatú és jóhiszemű ember, és senkinek nem akart rosszat. Adri jól látta tegnap, hogy valóban őmiatta cseszte el Patrik a játékát. Peti meg egyből kihasználta Patrik őszinteségét (és nem hazugságát) és ezt adagolta Adrinak, hogy Patrikra haragudjon a kiesése miatt és ne Petire, pedig Peti ejtette ki Patrikot, nem más, és Peti talán nem is magának köszönheti az ötletet, hanem Lokinak, aki asszem levezette neki a pataknál, hogy Patrik kirakásával egyszerre 3 legyet üt egy csapásra: Patrik megy, Adri, Bence meggyengül.

HufnágelSteve 2015.04.25. 12:29:35

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Visszahallgattam most neten "Hogy lehet valaki ilyen provokatívan, 20 millió forinté kiszedi a másikból azé. Ki a gecit érdekel a pénz" Lehetőségekhez és a hüppögéshez képest "helyesírásban" a hangsúlyokat is igyekeztem a "forinté és azé" szavakkal visszaadni.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 12:31:19

@vastyúk is ..: Én simán végigunatkoznék akár 6 hónapot is az ő költségükön ott. Ha meg még a többiek se lennének ott, az volna az igazi havajdizsi. Kék úszás között egy napozás, húúúú, de jó lenne.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 12:33:26

@HufnágelSteve: ez jó:)) Akkor miért jött ide? Majd biztosan elmondja, annyi ideje csak lesz még:))

Gonosz törpe 2015.04.25. 12:34:21

Érdekes az új felállás. Kíváncsi vagyok, hogyan törli ki a seggét Marianna - Gyulával.

2015.04.25. 12:37:26

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: @Mók_Ica: sármőr és adri kényszerből összeállhatnak ha nincs más választás és ha lesz védett az nem akarja kicsapni egyiküket a (villából) hotelből (ami egyébként villa)
de adri sztem egyedül nem lesz életképes bence meg nem adja a kis t(p)ináját

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 12:39:32

@Hermesz Konrad: Félre ne értsd, Adri nem a szívem csücske, néha csak úgy tapogatok a szívlapát után, ha rákezdi. De. Egyértelműen úgy látom, hogy Patrik kihasználta Adrit, a háta mögött tervezgette, hogy megszabadul tőle. Ha ez nem hazugság, akkor mi? Adrinak azt mondta, hogy nem kövér, a háta mögött csúnyán kibeszélte, kiröhögte és kiröhögtette a többi agyhalottal. Pár-hűséget hazudok, minden nap megdugom, közben meg még azt is tudom, hogy a nő szerelmes belém... Nálam ez kimeríti a hazugság fogalmát. De, hát nem lehet mindenkinek egyforma az értékrendje.

vastyúk is .. 2015.04.25. 12:40:02

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ja jó lenne egy hétig. De miután már minden rovarnak és madárnak adtam egy nevet, hidd el megunnám, hogy se egy könyv, se net (hihihihihhihihi), senki akivel szívesen lennék, csak a négy fal, a pálmafák és a feszített víztükör.

melaena 2015.04.25. 12:41:18

Berkin milyen szinu volt az ing?
A velvet szerint hupilila,nekem az elegge keknek tunik.
Kivancsi lennek,ennek a tuloknak hany haverja/baratja lehet.
Kevesen toleraljak,ha valaki ugy mutatkozik be,hogy kb. a masodik mondatban brutalisan felkostolja az embert.
Nala pedig ez fix.
Ha nem szolsz oda neki kemenyen rogton az elsonel,akkor onnantol ugy beszel veled,mint egy darab szarral.

empatikus pszichopata 2015.04.25. 12:42:13

örülök, hogy láthattam ezt a szép baglyot, kitehettetek volna róla egy jobb képet :(

Rayen 2015.04.25. 12:43:22

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Albina is ezt a taktikát akarta követni, kirakni mindenkit, lehetőleg egyszerre, aztán elhéderezett volna hetekig egyedül. :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 12:43:57

@vastyúk is ..: Én azé tennék egy próbát :DDDDD A függőhídon meg becsuknám a szemem:))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 12:47:24

@Rayen: Nem egészen ez volt a benyomásom, Neki szüksége volt "udvartartásra", egyedül nem volt élvezetes a tematika. Én olyan nyaralásra gondoltam, ahol az agy parkolópályán pihen:)) Szeretek azzal tetszelegni magamnak, hogy nekem van olyanom.:)))

beacska 2015.04.25. 12:50:51

@fosch9: mondjuk, én már az elejétől fogva nagy adag cinizmus éreztem a "sármőr" titulus mögött...

Hermesz Konrad 2015.04.25. 12:58:00

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: az, hogy Patrik a fiúk előtt kigúnyolta Adrit, az valóban nem volt szép húzás, de annak voltak előzményei.
- Adri elkezdett hízni, ami tény
- Elkezdték a többiek is támadni a súlya miatt
- Patrik mondta Adrinak, hogy ne egyen mindig annyit és menjen Bencével edzeni
- Adri elismerte, hogy olyan kövér, hogy nem fér a ruháiba
- Adri ennek ellenére valószínű nem evett kevesebbet és nem járt Bencével edzeni.
- Patriknak agyára ment ez az egész, amit megértek.
Patrik beszélt róla többször Adrival, hogy jó lenne, ha cserélnének párt, vagy egy kicsit szüneteltetnék a kapcsolatuk.
Patrik csak annyira használta ki Adrit, amennyire Adri őt.
Pont. Ezzel részemről lezártam a témát.

2015.04.25. 12:58:30

@beacska: jó volt a benyomásod

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 12:59:15

@fáncsi28: Akik megerőszakolnak nőket, azok is mindig arra hivatkoznak, hogy a nő kellette magát, a nő tehet róla. Csak hát a bíróságok másképp gondolják. Nóri nyíltan megmondta, hogy tetszik neki a pasi, vonzódik hozzá, ezen kívül, ki van éhezve már egy pasira. Ezek a kijelentések nem ekvivalensek azzal, hogy ugorj rám, amikor csak akarsz, ahogy akarsz, és te mondhatod meg, hogy mit tegyek. A szabad akaratáról nem mondott le se nyíltan, se burkoltan.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 13:02:37

@Hermesz Konrad: "...Pont. Ezzel részemről lezártam a témát..."

Értettem. Kérek engedélyt hallgatni!

2015.04.25. 13:03:03

szerintem adri lesz a következő kieső, a tegnapi alapján tipszmikszelem. szörnyen nagy hiba és butaság volt részéről, h miután peti kigórálta a pasiját, képes volt ott és mindenki előtt mondani, patriknak, h DEHÁT MONDTAM NEKED, HOGY NE HALLGASS RÁ! és miután visszatértek a hotelbe, csak folytatta. önmérséklet, faarc, nulla. garantált a kiesése, kérdés, h mikor.

2015.04.25. 13:05:17

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ő zárta le a témát, mi még nem, ha nem gond. :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 13:08:30

@Szent Borzadály: Adrinak óriási hibája, hogy azonnal köp egy választ az eseményekre. Nem ül le gondolkodni, hogy mi miért történhetett. És azok a sémák, amikben gondolkodik, azok mindig visszatérnek nála, csak az érzései vezérlik, ezért nagyon sebezhető. Pedig valahogy úgy érzem, hogy nem lenne ő buta lány, ha kordában tartaná a gondolkodását.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 13:09:30

@fosch9: Jaj, tuttam, hogy rád mindig számíthatük:)))))))))))))))

Gonosz törpe 2015.04.25. 13:09:43

@Szent Borzadály: Ne nagyon reménykedj. Unalmas lesz, ahogy eddig is. Mindig csak az előzetesek sejtetnek némi patakvért.

beacska 2015.04.25. 13:10:59

csalódott vagyok, h megint nő jön be!
nagyon bírtam volna, h miután Gábor elkezdte fűzni a kétségbeesett Adrit (tényleg azt hiszi, h majd ő fogja dobni petit?), nagyképűen ráfekszik Nórira és megzsarolja...megérdemelte volna, h pasi jöjjön be..

Azt meg sajnálom h így alakultak a dolgok, Nórika megérdemelt volna egy jó dugást...bááár, ő már Ádámmal is elhitette, h bejön neki, nem voltam én biztos ebben a Gábor-dologban sem

Gábor sírós monológjánál én azt hittem, h Marisról v. Petiről beszél, és arra gondol, amikor kiszedték belőle a küldetését.

remélem, nem Loki köpött bele Bence sörébe. EZT már nem bírná kicsi szívem.

szerintem ez lesz: Peti-Marcsi, Gyula-Nóri, Loki-Barbara, Bence-Tina, Gábor-Adri-Újlány...és lehet, h Adri szeme felnyílik, megmondja Gábornak, h nem lesz dugás, és G. kirakja...vagy megy az Új...lassan ideje volna, h Új menjen haza...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 13:11:22

@Szent Borzadály: Jaj, ez jó, mert még belém szorult néhány gondolat:))))

beacska 2015.04.25. 13:15:08

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: előzetes? kapott egy papírt a kezébe FIÚK felirattal...vagy csak álmodtam?

XocoLatte 2015.04.25. 13:15:27

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: azért Zoét ott tartanám, tőlem napi 3x löevelet is hozhatna...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 13:18:40

@beacska: Igen, Patrik húzta ki azt, hogy fiúk. Ebből gondolod? De hol van előzetes? Tök vakon vagyok:((

2015.04.25. 13:21:19

@Gonosz törpe: én nem unom. sőt. az h mert nem mindig van időm nézni, nem azért van, de első adandó alkalommal m_i_n_d_i_g_ pótolom. :)

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: akkor lökjed a gondolataidat továbbra is! :)

egyébként szörnyen mulattatna, ha adri végre elkezdne játszani és szövetkezni :D

beacska 2015.04.25. 13:25:07

@fosch9: mintha nem is ugyanabban a szobában lett volna: ahol B. kiabál sötét az ágytakaró, L. pedig fehéren heverészik...de csak l. lehet, Gyula, Gábor, Bence a képen van...csak peti és Loki hiányzik (lányokról meg nem feltételezem)...

kontratenor 2015.04.25. 13:25:14

@beacska: "remélem, nem Loki köpött bele Bence sörébe. EZT már nem bírná kicsi szívem"
nem mintha nem smárolt volna még minden fiú egymással

2015.04.25. 13:25:20

@XocoLatte: ezt a zoe imádatot nem igazán értem. cuki is, csini is, de nem a 'dugnám' kategória. inkább havercsaj. mondjuk én lány vagyok, azért örülnék, ha elmagyaráznátok :DDD

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 13:26:00

@beacska: Köcce:)) Na ezt láttam tegnap,de ebben csak annyit mond a zOgre, hogy jövő héten kiderül, hogy miben dönthetnek a fiúk.

beacska 2015.04.25. 13:27:54

@kontratenor: csak Loki-Peti volt...és asszem ott peti volt a kezdeményező...

2015.04.25. 13:28:39

na de SIXX elmondta már, h mi a hétvégi menü náluk?? Miután nem lehetett kommentálni a posztját, ez a minimum, elnézést kérésképpen.

beacska 2015.04.25. 13:29:35

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: miért? szerinted az a lány akkor ki, nem új beköltöző?

2015.04.25. 13:33:04

@beacska: tegnap én is ezt írtam h sztem megint a vágással játszanak majd a szerkik más ilyen jelenet is volt már és nem egy időben volt a kettő de meglátjuk

Rayen 2015.04.25. 13:33:54

@Szent Borzadály: Zoe sosem szólal meg, ez nagy előnye a többiekkel szemben. :)

SEHERIKE23 2015.04.25. 13:33:58

@Hermesz Konrad: -Egyetértek Veled! Peti akkor szólt rá Adrira, amikor az tőle kért kölcsön pólót, mert a saját ruháit mind kihízta, és nem volt már mit felvegyen. Adri, mindig fogadkozott, hogy nem eszik annyit, és edzeni is fog, amit persze sohasem tartott be. Patrik amikor próbálta rávenni Adrit, hogy kicsit szüneteltessék a kapcsolatukat, és fogjanak hozzá játszani mert baj lesz, Adri kiverte a hisztit, és ez nem csak egyszer fordult elő. Igen, Adrinak része volt a Patrik kiesésében. Szerintem inkább Adrinak kellett volna kiesnie! Legközelebb ki is fog, és megérdemli.

Veder1 2015.04.25. 13:37:29

@jófej házisárkány: elismerésre méltó a teljesítménye. Valószínűleg itthon nem szívesen barátkoznék egy ilyen típusú emberrel, de a játékban tényleg nagyon ügyes. Ugyanígy vagyok Botoxszal is. Ez az érzelemmentes taktikázás kívülről szórakoztató :)

Edwest 2015.04.25. 13:41:50

Érdekes lehetett volna, ha Patrik és Adri nem cuppannak így egymásra az elejétől. Én bírtam Patrikot, de azt nem lehet tagadni, hogy az ún. "játék" tőlük teljesen függetlenül ment. Teljesen várható volt Peti döntése. Az ő logikája szerint a párosnak nem volt létjogosultsága a játékban. Bence mellett legalább volt egy kis forgalom (bár ez nem igazán rajta múlott), ráadásul abszolút megvezethető, manipulálható.
Az valahol csalódás volt nekem, hogy Gyula nem önállóan állt be Mariann mögé. Logikus volt, hogy Peti nem oda fog állni, mert ha van védettsége, akkor azt használni is fogja, nem csak beáll a magányosan üldögélő eredeti párja mögé.
Peti egyébként tényleg sokat veszített Loki megkergülésével, mert eddig Loki volt a hóhér. Most kénytelen volt feladni azt, hogy csak a háttérből irányít. Ha nem is szimpatikus a játékstílusa, mindenképp tiszteletre méltó, ahogy kézben tartja a szálakat. Igazából szerintem Barbi kiejtése volt a leginkább gennyes húzása, mivel olyasvalakit ejtett ki, aki a szövetségese volt. De ez már régi történet. :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 13:43:34

@Szent Borzadály:
Csak, hogy ne kapjak gyomorfekélyt a visszanyelt gondolatoktól:)))

"...az, hogy Patrik a fiúk előtt kigúnyolta Adrit, ...annak voltak előzményei..."

Tehát: Adri el kezdett hízni, a többiek el kezdték támadni a súlya miatt, Adri elismerte, hogy kövér, valamint Patrik agyára ment az egész. ERGO:

Patriknak minden oka megvolt arra, hogy gúnyolja Adrit és hazudozzon neki? Nevezetesen, hogy nem is kövér, meg hogy dolgozzon ki egy B tervet magának fiú védettség. Nem pedig arra az esetre, ha ő, Patrik ki akarna lépni a kapcsolatból.
"Patrik csak annyira használta ki Adrit, amennyire Adri őt". Nem így van, mert nyílt titok volt, hogy Adri szerelmes, Patrik meg nem. Úgy emlékszem, még Pandorán is volt ilyen kérdés.

Veder1 2015.04.25. 13:44:32

@Rayen: szerintem Lokinak nem lesz terve Pjotr ellen, mert nem kell. Két páros jut végül a döntőbe ezek lehetnek ők is. Ott a korábbi játékosok szimpátiája dönt, amit Pjotr az utóbbi időben folyamatosan épít lefele.

SEHERIKE23 2015.04.25. 13:55:14

Érdekes volt látni, hogy Adri milyen mosolyogva összeborulva táncolt Petivel. Nyugodtan leülhetett volna, és csendben "gyászolhatta" volna a szerelme kiesését! Hiszen alig telt el egy kis idő, hogy Patrik távozott az Édenből.
Nórikát nagyon sajnáltam. Ő az egyedüli csaj, akinek még nem volt egy normális párja, akivel összebújhatott volna (nem dugás!!!!) aki néha átölelte, megszeretgette volna, és most ez a tahó beképzelt tajparaszt, majdnem megerőszakolta. Rossz volt nézni, ahogy rángatta a lábánál fogva, ahogy mászott rá, ahogy a nyakánál fogva csavargatta a fejét, engem a hideg rázott ki tőle. Nem értettem, hogy a stáb miért nem ment oda, és utasították rendre azt a beképzelt majmot. Mi van ha megerőszakolja Nórit? Amit művelt, az már büntetendő cselekmény... Azok meg álltak a kamerák mögött, és élvezték a történéseket. Pont olyan undorítók mint Gábor. Remélem, hogy hétfőn láthatjuk a Gábor kizárását, mert kötelező lenne lépniük!

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 13:56:04

@beacska: Valamiért épp a zOgrét bámultam csak, meg se néztam a léányt, és azt hittem, hogy Tinának adja a tekercset. Na, így már értek mindent.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 13:58:38

@SEHERIKE23: Hátha erről döntenek majd a fiúk, és hazaküldik ezt a Gátőrt.

Rayen 2015.04.25. 13:59:03

@Vödör: valami azért kell neki, mert most épphogy vissza tudta magát nyalni, érezte, hogy rezeg a léc. Pjotr nem is titkolta, hogy még egy ilyen húzás, és mennie kell. Eleve, amit csapott Pjotr a műbalhé miatt, az nagyobb műbalhé volt, mint az a kis kakaskodás. Pjotr mindig lecsap az ilyen lehetőségekre, és a maga szájíze szerint tálalja az eseményeket, felnagyítva ami neki kedvező.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 14:03:18

@SEHERIKE23: Gátőr mondta, hogy szereti a kutyapózt, és a csuklójára csavarja a nő haját, és húzza hátrafelé a fejét. Volt egy pillanatnyi érzésem, hogy ez erőszakos pasi.

beacska 2015.04.25. 14:05:31

@SEHERIKE23: ne ragattasd el magad, nem hinném, h élvezték...de minél szélsőségesebb a játékosok viselkedése, annál szélsőségesebb lesz a reakció rá. okot adott rá, h kitegyék idővel

SEHERIKE23 2015.04.25. 14:10:20

Nem kedvelem Lokit, főleg azért ahogy alázza Nórit. Marianna egy undorító dög, aki azt hiszi mindenkinél különb. Tele van szilikonnal, a segge is (hiába tagadta le) sohasem ül, mindig fekszik a szobában is, a medence mellett is. Gondolom kényelmetlen ülni, mert nem rég volt feltöltve. A szája is ki van fordulva mint a tyúksegge, azt várom mikor pottyan ki egy tojás belőle? Az egész feje olyan kiélt, mint egy vén szipirtyóé. Petitől rosszul vagyok.Irtózom tőle, visszataszító úgy külsőre, mint belsőre. Az Ő aljasságát nem nevezném taktikai játéknak. Egyet szeretnék, hogy Loki legyen az aki kirakja Petit az Édenből, hogy élje át azt az érzést amit Ő okozott az " állítólagos barátainak!" Remélem, hogy megtörténik...aztán nyerje aki nyeri, nem érdekel. Marianna és Peti essen ki minél előbb. (Loki által!) Pezsgő megvan, akkor bontom...

SEHERIKE23 2015.04.25. 14:11:33

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Nagyon remélem! Rossz volt látni, hát még átélni.

SEHERIKE23 2015.04.25. 14:12:55

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Biztos az, azért vannak csak 1 éjszakás kalandjai. Perverz beteg állat.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 14:14:42

@SEHERIKE23: Azt honnan veszed, hogy Petinek vannak/voltak barátai a Hotelban?

SEHERIKE23 2015.04.25. 14:14:48

@beacska: Akkor hétfőn már kitehetik. Szegény Nórit, ne engedjék hogy még egy hétig terrorizálja!

ZLATAN 2015.04.25. 14:15:58

@SEHERIKE23: Azért eret ne vágj! Aggódom érted :)) Kicsit beleélted magad, ami amúgy nem baj. Melyik kiesett játékos vagy? :))

ZLATAN 2015.04.25. 14:17:01

MÓKICA!! Bárhol vagy az éterben, tudd, hogy még mindig te vagy az A tervem!! Puszillak!

SEHERIKE23 2015.04.25. 14:17:29

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Állítólag Peti, Bence, Loki mindnyájan a haverjai voltak. Amikor buli volt, akkor is Ők négyen ugráltak, és mindig együtt " tematikáztak"

Veder1 2015.04.25. 14:20:14

@SEHERIKE23: talán ez Nórin is múlt. Nóri mindenkinél különbnek gondolja magát, ami akkor nem lenne baj, ha lenne erre alapja, de nincs, nem játszik okosan.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 14:21:46

@SEHERIKE23: Hát ez az. Állítólag. De ki állította? Nekem soha egy percre sem jutott eszembe, hogy Peti a haverjának tekintené Bencét vagy Patrikot. Ők annak tekintették Petit, ő meg hagyta, hadd higgyék, de nagyjából ennyi volt sztm a "kapcsolat".

SEHERIKE23 2015.04.25. 14:26:38

@ZLATAN: - Eszembe sincs eret vágni, ne aggódj, mert még megárt! :) Nem éltem bele magam, ha nem vetted volna észre napok óta nem írtam hozzászólást, pedig minden nap nézem, olvasom a HV.-t, elolvasom a hozzászólásokat is, de nincs kedvencem, nem drukkolok senkinek, de a tegnapi adás nem tetszett, se a kiválasztás, se a " gheci sármőrgábor" erőszakoskodása. Azért szóltam hozzá, mert felháborított, hogy ez megtörténhetett. Ennyi voltam, már megyek is dolgomra. Szia!

ZLATAN 2015.04.25. 14:26:52

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Személy szerint én nagyon örülök neki, hogy egy "szerelmes pár" nem tudja végigvinni és pláne nem tudja megnyerni a játékot úgy, hogy mindenkit azzal ostoroztak, hogy ő szerelmesek és senki ne nyúljon hozzájuk.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 14:30:09

@Vödör: én sok tekintetben különbnek is látom őt. Nem bírja az üres locsogást, ezt meg tudom érteni. Egy ilyen Snezivel te mit beszélnél? Vagy a Barbarával? Vagy Ádámmal vagy Barbival, akinek Ádámmal érti meg magát a legjobban? Esetleg Bencével vagy Patrikkal. Én megértem őt.

2015.04.25. 14:31:48

@Vödör: sztem a legjobb teste snezinek volt, de mit értek hozzá :) viszont -ami fontosabb- játszott is, pjotrékkal kellett volna összebandázni, és akkor még bent lenne.

bigél 2015.04.25. 14:33:19

@Szent Borzadály: szerintem Tinának jobb alakja van, de persze Snezi is roppant csinos volt.

Veder1 2015.04.25. 14:33:28

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: igen, ez szimpatikus benne, csak úgy érzem, hogy a felszín alatt egy ugyanolyan Barbi, Ádám, Snezi lapul. (és Snezinek legalább voltak bóti csöcsei, csak vicceltem :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 14:33:49

@ZLATAN: Valaki írta feljebb, hogy hiába mondta Adri, hogy ő nem taktikázott, hanem őszinte volt. Mert az is egy taktika, a nyomás gyakorlás taktikája, amit ők "szerelmes pár"-ként gyakoroltak.

Veder1 2015.04.25. 14:34:57

@Szent Borzadály: Sneziben én is többet láttam, mert benne volt taktikázásra igény, csak nem tudta megkedveltetni magát Pjotr-al meg Lokival (amit a mai napig nem tudom, hogy honnan az ellenszenv)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 14:35:45

@Vödör: Igaz, beszélgetési szempontból a bóti csöcs elengedhetetlen:)))))))))))))

bElannaTorres 2015.04.25. 14:36:42

Mariannak sztem nincs szilikon a seggében, általában a lapos csajoknak jó a seggük és fordítva, Mariann eredetileg biztos hogy lapos, mert hát szilikont főleg azok raknak.

2015.04.25. 14:37:01

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: kicsit beleszólhatok? snezit kifejezetten kedveltem, mert nem hagyta magát befolyásolni pjotrék által, bence rossz választás volt részéről, mert szörnyen befolyásolható.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 14:38:17

@Vödör: egyébként most, hogy megszoktam Nórit, nem találom olyan csúnya lánynak (persze csak smink nélkül), az alakja sem rossz, persze most kicsit meghízott, de azt hamar ledobja sztm. Csak az ízlése...nahát, az borzalmas. Igaza volt Patriknak, mikor azt mondta, hogy a kilencvenes évek style-ja.

bElannaTorres 2015.04.25. 14:39:34

@Vödör: sose tudni, volt ott amit nem vágtak be. Meg sokszor az ilyen manipulatív lányoknál mint snejzi megérzik az emberek hogy manipulálják őket. Én azt gondolom hogy itt is az volt, ismertem én is ilyen lányt sose mondott úgy kimondottan rosszat sőt sokat hízelget, de már azt vettem észre hogy a csicskája vagyok (barátnőm volt még a suliban:)

ZLATAN 2015.04.25. 14:39:47

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Pontosan. A lehető legvisszataszítóbb taktika számomra.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 14:41:29

@Vödör: Én pl a hivatásosok ravaszságát, a felszínen maradás akaratát láttam Sneziben, nem az észt. Valaki írta itt, hogy nem okos ember fog nyerni, hanem aki inkább rafinált, jobban érzi az élet rezdüléseit. Hát Snezinél nem jött ez be.

2015.04.25. 14:48:08

@You Know Nothing JS (bigél): tinát nem látom, ahogy az alakját sem, nálam nincs játékban, nem tudom megítélni :/ csak akkor látok meg bárkit is, ha versenyben van és játszik :)

@Vödör: sneziben -sztem- sajnos túl korán meglátták az önálló döntésre képes, tőlük független csajt. snezi ezzel baszta el, mert nem volt képes álcahálót felölteni.

mariann 2.0 hiába jó, de csak valakivel a háta mögött.

Mók_Ica 2015.04.25. 14:48:22

@ZLATAN: 2 napja felém sem néztél.... tegnap volt a párválasztó.....

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 14:48:48

@Szent Borzadály: Lehet, hogy engem az említetteken kívül még zavart a monoton, artikulálatlan hadarása, amit szintén alig értettem. Szerintem a csak egy kicsit is intelligens ember a mondandóját tudja hangsúlyozni, akkor is, ha tanulatlan. Ezért nem jósolok sikeres jövőt Botoxnak sem, mint ahogy a szájzáras Barbi is kiesett.
Arra is gondoltam, hogy lehet hogy van a kanálisnak egy komálós fogorvosa, és onnan kapják az ajánlásokat a játékosokra.:)))

2015.04.25. 14:50:13

DE SIXXÉK MIT FŐZNEK ÍGY HÉTVÉGÉN?

XocoLatte 2015.04.25. 14:53:34

@Szent Borzadály: Zoé nagyon fiatal, egzotikus és nagyon csinoska, rugalmas mindenhol, vékony és sportos. Többekkel ellentétben én a löevélhordáson kívül nyelvórákat vennék tőle, spanyolt és hollandot.

ÉH3sZ 2015.04.25. 14:54:14

@Szent Borzadály: És meglátták benne a folyosóra pisilős veszélyes énjét is:)

Mók_Ica 2015.04.25. 14:55:25

@XocoLatte: én úgy látom, hogy inkább franciát :)))))
zoé fiatal és mint ilyen rugalmas :))) neki még ilyennek kell lennie :)))) hajrá :)))

2015.04.25. 15:01:14

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:.:D engem nem izgat senki hangsúlyozása, tanulatlansága pláne. :D

akik közt én (Cápa zenéje) elosztanám a 20ast:
-Péter
-Nóri
-Loki

Marianna nem kapna, mert nem önmagától olyan, amilyen. (Rajongóitól és tőle természetesen elnézést kérek)

2015.04.25. 15:05:48

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: de meg kell írnia, mert nem tudtunk kommentelni és kénytelenek voltunk OFFolni, mikor sosem teszünk ilyent, csak most és azért, csak mert rákényszerített minket.

Mók_Ica 2015.04.25. 15:09:51

@Szent Borzadály: igazad van :))) sosem offolunk, az olyan izé :))) ja és nem is szeretjük :)))
sixxx drága, mit főztetek ma? :))))

2015.04.25. 15:09:58

@XocoLatte: áhhhá. pont erre gondoltam :)
(pasik, nagy száj, legyint) :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 15:13:11

@Mók_Ica: speciel most arra gondoltam, hogy mennyire különbséget tudtál tenni a francia meg egyéb nyelvek között - gondolom különös tekintettel a 69-es számra:))))

ÉH3sZ 2015.04.25. 15:13:21

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: @Szent Borzadály: Tudtátok, hogy az idén csak 1db fiú és 1db lány állhat ott a legvégén?:)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 15:15:22

@ÉH3sZ: Hm. Én végig így tudtam. Miért, régen nem így volt? Én láttam egy földhözvágós svéd végjátékot, ott is ketten voltak.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 15:16:29

@ÉH3sZ: Ezt mondtam volna? Nyelvekről beszélgettünk, nem szájakról:))

Mók_Ica 2015.04.25. 15:17:06

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: pontosan, különös tekintettel a 69-re..... ugyanis xocolatte szemérmesen csak a spanyol és a holland nyelvet említette, de ide hallatszott a nyálcsöpögése :))))

ÉH3sZ 2015.04.25. 15:17:54

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: De, csak Paprikás Dekoltázs 2 fiú és 1 lány között osztaná el a 20 milliót:)

2015.04.25. 15:18:07

@ÉH3sZ: mióta snezi nincs, nem is nézem. csak beledumálok.

ÉH3sZ 2015.04.25. 15:18:24

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: "különös tekintettel a 69-es számra:))))"

XocoLatte 2015.04.25. 15:19:00

@Mók_Ica: a kölcsönös tanítás a lexebb, pláne a franciát illetően... :D
meglepődnél, hogy nem csak a szám nagy, bár igaz ami igaz, Zoé picit túl fiatalka hozzám, de a reményhalat ismered ugye? :D

Mók_Ica 2015.04.25. 15:19:54

@XocoLatte: igen.... és vén kecskét is :))))

2015.04.25. 15:20:11

@ÉH3sZ: az sorrendezve volt. péter + nóri, és loki. ne piszkáljál már a botoddal.

XocoLatte 2015.04.25. 15:21:11

@Mók_Ica: annál azért bátrabb vagyok h csak a nyálamat csöpögtessem... Zoéval pedig angolul elboldogulnék, amíg a franciára lehetne térni...

XocoLatte 2015.04.25. 15:22:53

@Mók_Ica: na ez nem volt szép, megyek vissza napozni...

Mók_Ica 2015.04.25. 15:23:05

@XocoLatte: innen, csak a nyáladat tudod..... tudod mit, elhiszem, ha ott lennél, bátrabb lennél :))) én drukkolok neked :)))

Mók_Ica 2015.04.25. 15:25:50

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: én már bocsánatot kértem, nem akartam megbántani @XocoLatte: -t .....

XocoLatte 2015.04.25. 15:26:15

@Mók_Ica: az tuti, hogy Costa Ricá-ra nem csak Zoé miatt mennék, ha meg már ott vagyok, semmi semelképzelhetetlen... de megyek is napozni, utána gyúrni, este meg futni, hogy versenyképes legyek és ne vén kecske... :D

Mók_Ica 2015.04.25. 15:30:03

@XocoLatte: mi megyünk a csajokkal CR-ra, ha megnyerjük a lottó 5st :))))

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: tudom, én írtam :)))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 15:30:22

@Mók_Ica: vigyázni kell azzal, ha az ember a korára hivatkozik:)) Kétirányú ucca:))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 15:32:05

@Mók_Ica: Nem az. Hanem az, hogy bántanál bárkit is.:)))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 15:42:41

@Mók_Ica: A legaranyosabb pirulás egy rajzfilmben volt, a Kockásfülű nyúl azt mondta egy csőnek, hogy te vagy a legaranyosabb cső a világon. Mire a cső így megvonaglott, és szépen fölfelé haladva elpirult, és aszonta, hogy oóóó. Naon cuki volt.:)

Mók_Ica 2015.04.25. 15:45:43

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: milyen cukkancs hasonlat :))) de a kockásfülű nyúl nem beszélt, emlékeim szerint :)))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 15:48:03

@Mók_Ica: pont ezen gondolkoztam, hogy hogy lehet, hogy mégis volt egy hang alatat, mégpedig egy olyasmi hang, mint microbi a microroboter. Lehet, hogy nem is a kockásfülű nyúl volt, már nem jól emlékszem. Csak a csőre:)))

Mók_Ica 2015.04.25. 15:49:15

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ebben a cső a lényeg :))) és hogy hozzá hasonlítottál, ez jutott az eszedbe :)))) :*

verkli 2015.04.25. 15:50:27

Peti kirakta Patrikot. Egyenes út a közszférába, nem hinném, hogy épeszű munkaadó munkát kínálna egy ilyen közgazdásznak. Védettséggel kiteszi a legjobb szövetségesét, és benthagyja a legveszélyesebb ellenfelét. Mintha randomgenerátor döntene arról, hogy ki esik ki. Elképesztő. Egyre kevésbé érdemes nézni a műsort. Ilyen jellegű taktikát kockadobálással is lehet modellezni, az olcsóbb, talán még szórakoztatóbb is.

Armador85 2015.04.25. 15:57:02

Sármőr zsebéből kivettek 20 misit? Ilyenről szó nem volt a beharangozóban. Amit én összeraktam belőle: Loki beleköp Bence sörébe, akinek ezt elmondja valaki vagy észreveszi. Faszszopózza, meg akarja verni, visszafogják, de a végén kiszabadul a szorításból. Vágás, Gábőr rinyál, hogy hogy képes vki 20 millióért ilyen szintre alacsonyodni, hogy ezt kihozza a másikból. Szerintem a köpésre gondolt, és nem tartom kizártnak, hogy Bence ki lesz rakva, mert lecsapja Lokit.

Kosztarika 2015.04.25. 16:17:42

Annyira jó néha csak olvasgatni :) Elképesztő, hogy ugyanazt a műsort, történést, személyt mennyire sokféleképpen látják - látjuk , mi kommentelők. Van aki sokaknak szimpatikus, mások egyenesen rosszul vannak tőle. Van, ami egyeseket felháborít, mások pozitívumként értékelik.
Persze ez így van rendjén, de képes vagyok mindannyiszor rácsodálkozni. :) Az indulatokról -itt - már nem is beszélek ;)

beacska 2015.04.25. 16:43:28

@verkli: kire gondolsz legnagyobb ellenségként?
Patrik sosem volt Peti szövetségese

beacska 2015.04.25. 16:44:35

@Kosztarika: igen, ezekért IS érdemes idejárni

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 17:01:26

@verkli: Sztm Peti azt jól látta, hogy Patrik az egyik nagy riválisa, és ami a fő dolog, azt is, hogy Patrik elsősorban Bencéhez hűséges. Ebben az indoklásban ráadásul még igazat is mondott Petin . És ilyen védett lehetősége sem minden nap akadna, ezért ki kellett ejtenie Patikot, és méghozzá most. Véleményem szerint jól döntött.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 17:23:13

@Armador85: Egyelőre még az sem biztos, hogy Loki beleköpött Bence sörébe. Csak azt láttuk, Bence részegen ezt ordítja Lokinak.

verkli 2015.04.25. 17:25:25

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: @beacska:
Abban, hogy a játékban mi az optimális döntés, nem érv a 'véleményem szerint', a 'hűség', meg hasonlók. Az optimális döntést matematikával lehet meghatározni, az emberi tényezők csak akkor játszanak szerepet, ha a matek már közel azonos esélyt ad a lehetséges döntések sikerére, vagy ha nem lehet a matek alapján dönteni. (pl. Patrik menjen, vagy Bence, matek szerint mindegy). Ennek ismeretét várnám el a közgazdásztól.

Gondolatkísérlet(1): játékosok: Peti1, Peti2, Peti3, Peti4, Patrik. Ki fog nyerni, és milyen eséllyel?
Gondolatkísérlet(2): játékosok: Peti1, Patrik1, Patrik2, Patrik3, Patrik4. A kérdés ugyanaz.

natalja (törölt) 2015.04.25. 17:33:33

Papika egy az egyben Spejbl bácsi. :D Mellesleg jól tolja a szemétkedést, de ettől még engem irritál.

Szeretnék gratulálni a szerkesztőknek, hogy ilyen szépen megtervezett ívben dobálja be az egyre nagyobb selejteket. De ez a borostás nagyképű "sármőr" (???) pöcs simán megérett egy kizárásra. Szegény Nóri..., de az elejétől tudta/látta, hogy nem kellene leállnia vele... Kár volt Gyulust lecserélni egy kis pecekbizsergés miatt. :D

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2015.04.25. 17:54:32

@Edwest: hasonlóképp látom, tényleg egy hibát vétett Pjotr: Barbit feleslegesen ejtette ki. Lokit kellett volna fűzni kissé Barbihoz és viszont: tökéletes selyemzsinór lehetett volna a kis hölgy (megfelelő időben odébbáll, másképp dönt, esetleg egy védett új játékost Pjotr és Botox odaküld és Barbi tudtán kívül Loki meglepődve kiesett volna). ehhez képest most Pornóssal nehezebb, mivel ő alig függ a Botox-Pjotr párostól.
ha összeáll az Adri-Sármőr páros, még veszélyeztethetik Botox és Pjotr esélyeit. bár a végjátékban úgyis beleszólnak még kiesettek és ha addig nem is, ott biztos véget ér e kettős tematika játéka.

Kosztarika 2015.04.25. 17:56:30

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Biztos, hogy Lokinak? Mintha nem ugyanaz az ágy lenne, amin Lokiék fekszenek, azzal amelyik szobába Bence bekiabál.

beacska 2015.04.25. 18:02:01

@Kosztarika: most nem találom, de láttam egy 0.23 perces beharangozot, ahol látszott, h Loki hasal az ágyon

Kosztarika 2015.04.25. 18:07:26

tv2.hu/eden_hotel/18/174582_eden_hotel_18_45._adas_3._resz.html

8:26-tól

Bence ordít az ajtóból, az ágytakaró FEKETE, amelyik ágyon Lokiék fekszenek, ott pedig FEHÉR LEPEDŐ van.
Remélem jól látom :)

kontratenor 2015.04.25. 18:09:04

@beacska: igen, az egyazon jelenet
de négyen vannak az ágyon
és jelenleg csak annyit tududnk,hogy Bence azt hiszi, egy valaki, akihez ordít, beleköptt a sörébe
[lehet, Barbitól lenne rosszabb]

SEHERIKE23 2015.04.25. 18:21:34

@natalja: - Nóri, nem cserélte le Gyulát! Peti vette rá Gyulát, hogy álljon be Mariann mögé, mert ott biztonságban lesz, mivel Ő nem fog oda állni. Így került Gyula - Mariannához, a "ghecisármőr" pedig Nóri mögé. Petinek eleve az volt a célja, hogy Patrikot kitegye, mert akkor 3 személyt csinál ki.- Patrik haza megy, Adri és Bence megroppan, és meggyengül. A szilikonos Mariskával agyalták ki. Alig várom, hogy kiessenek mindketten, kár, hogy nem lehet kézenfogva egyszerre!

kontratenor 2015.04.25. 18:24:45

@SEHERIKE23: És a buta, megbízhatatlan Loki is pont ezt tanácsolta neki.

XocoLatte 2015.04.25. 18:27:38

@Kosztarika: a Bencét mutató kameraállásból csak az ágy széle látható, azon fehér lepedő van, nem látok fekete ágytakarót. Utána vált a kamera, abból az ágyat látni egészben, amin Loki és két csak fekszik. Fehér lepedőn.

XocoLatte 2015.04.25. 18:33:43

@kontratenor: Loki mellett Botox, PBarbi és talán Tina/Adri az ágyon. Bence után fut Tina/Adri, Nóri és Gyula, kisvártatva Sármőr is érkezik futva.
Szerintem Pjotr köpött bele abba a sörbe...

Kosztarika 2015.04.25. 18:37:26

@kontratenor: JOGOS.. itt másként van és egyértelmű. Köszi :)

beacska 2015.04.25. 18:38:31

@kontratenor: :) épp irni akartam, de nem sikeredett volna ilyen frappánsra :D

kontratenor 2015.04.25. 18:42:50

@beacska: köszi :)

Más.
Ha meglátom a neved, mindig az ugrik be, hogy:
"Beácska teázik, azután meg táncizik".
Főleg ha már sorozatozunk. :)

XocoLatte 2015.04.25. 18:43:04

@Kosztarika: az ott Loki gatyája volt, amit mindketten lepedőnek néztünk (én fehérnek, te feketének).

beacska 2015.04.25. 18:44:44

@kontratenor: miért? ez honnan van? nem ismerem

kontratenor 2015.04.25. 18:48:46

@XocoLatte: Amúgy Mariann kárörvenő feje a legprájszleszebb a videóban.

El tudom képzelni, hogy ez nem hétfő, hanem valami heti esemény, azalatt meg már megy a szervezett terror Bence meg bárki ellen.
Például elég egy szájat a sör flé tartani, és ha 2-3 ember azt mondja, hogy beleköpött a sörbe...
Akár mindenki sörébe, Gábor is igen rosszul van.

Bár őbelőle valamit kiszedtek, nem beleplántáltak.

Gia Gianea 2015.04.25. 18:49:19

Sokan írtátok,hogy a szerkik közbeavatkozhattak volna Nóriéknál.Szerintem ezt ők nem látták élesben,hanem utólag vágták meg a felvett anyagot.

kontratenor 2015.04.25. 18:50:40

@Gia Gianea: Már hogyne lenne állandó felügyelet.

SEHERIKE23 2015.04.25. 18:51:02

@kontratenor: - Mindegy, mert Nórinak nem volt választása. Gábor állt be mögé, és mivel Peti befűzte Gyulát, hogy álljon Mariann mögé, Nóri nem tudott mit csinálni. Nem volt 2 fiú, hogy választhasson. Neki tetszett Gábor, vonzódott hozzá, de nem akarta lecserélni Gyulát, mert megbízhatónak tartotta, csak mint férfi nem jött be neki. Amikor Lokiéknál beszélt arról, hogy mi lenne ha? akkor Loki azt tanácsolta, hogy hallgasson az érzéseire, aztán a háta mögött meg lehülyézte Nórit. Egyelőre Nóri nem döntött semmiről, Peti döntött mindenkiről. Sajnos.

Megnéztem a videót, Bence részegen Lokinak ordít, hogy mirt köpött bele a sörébe?...az a tahó Gábor, meg részegen a WC mellett siratja a 20 milliót, csak nem lehet érteni mit mond. Na, majd hétfőn meglátjuk. Az új csajnak akivel Berki beszélt, valami furcsa volt a szája sarkában, mintha anyajegy, vagy szemölcs lenne. Nem láttam jól, de nem nézem meg a videót még egyszer.

Kosztarika 2015.04.25. 18:53:19

Csak nem bírom abbahagyni az agyalást. :) :D
Nem lehet, hogy a többiek rávették ezt a hülye sármőrt, hogy nyissa ki a kék levelet, amiért, ugye kizárás jár?? :D

Gia Gianea 2015.04.25. 18:55:22

Bence a táncikolós részben úgy néz ki,mint egy gorilla.(Magilla :-) )

beacska 2015.04.25. 18:58:32

@Kosztarika: nem hinném, ennyire nem lehet ostoba....szerintem még mindig az elveszett védettségi papiron kattog...

SEHERIKE23 2015.04.25. 19:00:01

Megnéztem a hétfői linket, azon tisztán látszik, hogy Lokinak kiabál Bence. De azt még mindig nem értem, hogy Gábor, miért mondogatja többször is a 20 milliót, miközben bőg? Mindegy majd hétfőn kiderül.:)))))

kontratenor 2015.04.25. 19:02:47

@Kosztarika:
Berki: "Gyerekek, buggyant egy hét lesz. Az egyik nem egyik képviselője Zoë Pillangós Türkiz Hajcsatjáért, Ami Az Örök Dicsőség Csodahajcsatja Amúgy" titkos küldetést kapott a riportszobában. Ha végrehajtja, megkapja, ha nem sikerül a küldetés, lányok szavaznak a nap végén, szerintük kinek volt küldetése. Az ekkor legtöbb szavazatot begyűjtő ekkor a Feltűnési Viszketekség Makett Óriássáskáját kapja, továbbá egy kinti randit Zoëval."

Lokiból előjöhet a hülyegyerek, sörbe köp, fingópárnát fejleszt, lesmárolja Nórit.
Gábor - aki a küldetést kapta - odament Mariannhoz és 3 mp alatt elkotyogja.

A következmények a videón.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 19:02:48

@SEHERIKE23: Nyilván nem Nóri döntése volt, de sztm nem rakta volna ki Gyulánkat. Eddig is mindig helyén volt az esze.

Most nézem vissza az ÉÉ-t, és érdekes, hogy nekünk nem mutatták meg Peti és Mariann beszélgetését, de a kiesett játékosnak - aki esetleg még szavazni fog -, igen. Ez is milyen dolog már. Olyasmit megmutatni nekik, amit magában játékban nem láttak volna. Ez egyértelmű befolyásolás.

kontratenor 2015.04.25. 19:04:27

@kontratenor: Azt kihagytam, hogy erre jött a cetli, hogy "Fiúk". De érteni.

Gia Gianea 2015.04.25. 19:05:30

@kontratenor: Szavazni fog?Már vége a forgatásnak.

Gia Gianea 2015.04.25. 19:06:02

@kontratenor: Bocsi,eggyel fentebb akartam,de úgyis válaszoltál te is :-)

beacska 2015.04.25. 19:08:17

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: a szavazés már meg volt januárban! ezt ne felejtsd

Kosztarika 2015.04.25. 19:09:10

@beacska: ahhoz is elég ostoba volt, hogy az elvessze, nem?? Gondolod, hogy azóta megokosodott? :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 19:10:14

@kontratenor: Nem akkor forgatták, közvetlenül a kiesés után? Hanem teljesen utólag?

beacska 2015.04.25. 19:10:48

@Kosztarika: okos ember más, buta saját kárán tanul....elvilag...HA tanul

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 19:11:36

Vagyúgy. De akkor minek csinálják ezt a színjátékot?

kontratenor 2015.04.25. 19:11:44

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Az Éden Éjjelt, amibe a nézők facebookon írogatnak?

beacska 2015.04.25. 19:12:30

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: az ÉÉ-t manapság forgatják (nem mondom, h esténként élőben megy, de mostanában)

szerintem Paca nem fog szavazni, nem hinném, h feleslegesen 30 napig nyaraltatják még

Kosztarika 2015.04.25. 19:13:23

@beacska: jó pap is holtig tanul.. mégis hülyén hal meg :D

kontratenor 2015.04.25. 19:13:43

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Jó kérdés, mindenkit orritál, hogy jelenben beszélnek a múltról, de elkezdték, ez van.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 19:16:57

@kontratenor: na jó. Láccik, ma nem erősségem a gondolkodás.:(( Amúgy úgyis úgy vettem, hogy a fb-olásuk csak kamu.

SEHERIKE23 2015.04.25. 19:17:28

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: - Olyan mindegy, hogy Patriknak mit mutatnak meg. Már régen vége a játéknak, úgyhogy se nem oszt, se nem szoroz. Ezt amit nekünk mutatnak, felvételről megy...hónapok óta kint vannak a játékosok. Csak Berki csinál úgy, mintha ezek a dolgok most történnének meg. Írták itt azt is, hogy ki nyert, de én nem néztem meg, habár senkinek nem drukkolok, csak mivel Petit nem bírom, azt szeretném ha pofára esne, és mire észbe kap kirakják. Nem tetszik a játéka, taszít. Nem tehetek róla, utálom a hazug aljas embereket, akkor is ha milliókról van szó. Szívem szerint Nórival nyeretném meg a játékot, szegény Ő szenvedett bent a legtöbbet. Pláne most, borzasztó volt amit Gábor művelt vele. Remélem, Gábort kivágják a Hotelből. Durva és erőszakos volt Nórival, és még zsarolta is.

SEHERIKE23 2015.04.25. 19:19:48

Elveszett amit írtam.:( Igaz, annyira nem fontos.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 19:21:05

@SEHERIKE23: Én elfogadom Peti játékstílusát, de azt gondolom, hogy ő ki fog esni, ha egy kicsit is megjön a többiek esze. Ha nem, akkor jó sokáig fogja terelgetni őket.

Gia Gianea 2015.04.25. 19:21:41

@kontratenor: A jó életbe belehal a pap. :-D

Gia Gianea 2015.04.25. 19:22:36

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Petya vadakat terelő juhász.. :-) Pedig tűzoltó akart lenni. :-)

SEHERIKE23 2015.04.25. 19:23:39

Na, meglett amit írtam....látom addigra már többen megírták, hogy felvételről megy. Az SMS - eket, amiket Berki beolvas, azt meg a szerkesztők írják, mert sehol nem találhatók azok a hozzászólások. Kamu az egész, minket néznek hülyének.

SEHERIKE23 2015.04.25. 19:25:59

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: - Nagyon remélem! Ő meg a múmia Maris ne nyerjen! A többiektől nem sajnálom. Ja, remélem Gábort kipenderítik, mert neki sem adnám!

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 19:29:10

@Gia Gianea: Aztán álmában csöngetnek neki - egy picit.

Astrid. 2015.04.25. 19:47:27

Gátőr rettenetes faragatlan bunkó, Peti pedig játszik. Mindenféle döntést hoz, jót, rosszat, de legalább cselekszik. És szerintem nem csúnya. Nekem tetszik. Mondjuk nekem Loki is tetszik. Bár ő eléggé hülye tud lenni.

Sanda.Ipse 2015.04.25. 19:51:31

A Gátőr a férfinem szégyene. Amellett komoly önértékelési problémákkal is küzdhet, valami miatt erősen frusztrált, különben érthetetlen, hogy néhány nap alatt hogy kerül olyan idegállapotba, ami a hétfői előzetesben látszik. Őt kellett volna kicseszni a rákba.

Sanda.Ipse 2015.04.25. 19:54:41

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Don Corleone nem tudná ezt a játékstílust folytatni, ha a többi nem lenne ennyire agyilag zokni. Szájzáras botox, a kelei boszorkány méltó párja.

2015.04.25. 19:56:39

kis napigonosz: instán látszik nóri milyen kozmetikus: intim gyantát csinál így már értem a sminkjét :D

Astrid. 2015.04.25. 20:03:10

Persze, hogy frusztrált Loki! Nő baja van! Rá se néz senki. Szinte minden pasinak összejött valami szeretgetés, (na jó, kivéve Gyulát) csak neki nem. Már bepörgött Maris labdáitól, de onnan is lepattant. Kéész van teljesen. Szépen megszelídülne, ha foglalkozna vele egy nő. És itt nem csak a szexre gondolok. Egyszerűen bújni akar valakihez. Szerintem.

Astrid. 2015.04.25. 20:03:58

Ja, és hajrá Peti! Még mindig.

Sanda.Ipse 2015.04.25. 20:05:26

@kontratenor: Annyira kifordulnak magukból, mintha a napi pia-adagjukban némi tudatmódosító szer is lenne.

beacska 2015.04.25. 20:06:19

@Astrid.: mutatták: Barbarával kiskifli-nagykifliznek ;)

Szoba kilátással 2015.04.25. 20:06:44

@SEHERIKE23: gátőr tuti a múltkorin vinnyog hogy kiszedték belőle a küldetését

Sanda.Ipse 2015.04.25. 20:06:57

@Astrid.: Kéznél van pornósbarbi, akihez bujkálhat, ha akar.

Sanda.Ipse 2015.04.25. 20:10:05

@Szoba kilátással: Azon miért? Úgyis Pjotrnak adta volna a védettséget.

Szoba kilátással 2015.04.25. 20:11:38

@Sanda.Ipse: o mondhatta volna meg a védettnek hova álljon

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 20:13:29

@Sanda.Ipse: na, vájjá, a keleti, az a jó boszi, nem? Mary Poppins is keleti széllel érkezett.

Sanda.Ipse 2015.04.25. 20:13:46

@Szoba kilátással: Nem egy gógyis pasi, hogy kellően fel tudta volna mérni hogy befolyásolja a játékot. Azt tette volna úgyis, amit óvóbácsi mondott volna neki.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 20:16:01

@fosch9: na, asse semmi munka. Aközben még beszélgetni se lehet.

Szoba kilátással 2015.04.25. 20:16:10

@Sanda.Ipse: attól meg rinyalhat rajta,petja mondta milyen okos játékosnak hiszi magat

Sanda.Ipse 2015.04.25. 20:16:46

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Hát ez egy kicsit bonyolultabb:))))
Négyen vannak, két jó és két gonosz. A szél, a szélrózsa különböző irányaiból fújó szél emlékeztetőül végig jelen van a történetben, hiszen a szél okozta Dorka átmeneti katasztrófáját és sodorta messzire az otthonától. A négy boszorkány a négy égtájat képviseli, és mind a négynek kulcsfontosságú szerepe van a történetben. Bár a gonosz Keleti Boszorkány létéről csak akkor szerzünk tudomást, amikor ráesik Dorka háza, a csodatévő ezüstcipőt mégiscsak neki köszönhetjük. A nagyon gonosz Nyugati Boszorkány bár mindent megtett, hogy elveszejtse Dorkát, akaratán kívül mégis a segítségére volt: tőle származik az aranysüveg, a szárnyas majmokhoz vezető eszköz. De az Északi és legfőképpen a Déli Boszorkány, a gyönyörű Glinda közvetlenül segítik Dorkát a hazajutásban.

Ronni 2015.04.25. 20:22:15

@vernal: ne légy hülye ezért sixx röptet

kamilla123 2015.04.25. 20:22:59

@SEHERIKE23: "A szája is ki van fordulva mint a tyúksegge, azt várom mikor pottyan ki egy tojás belőle?"

hát ezen nagyot röhögtem :-)) igen, Mariann szerintem is kifejezetten szipirtyós kinézetű. Sztem Loki köpött Bence sörébe, mert a többiek a szobában nők voltak, és azok nem hiszem,h ezzel szórakoznak. Megnéztem volna, hogy Bence bepancsol Lokinak, bár akkor sajnos kizárják. Érdekes volt, hogy Peti azt mondja Nóriról, miért nem jó neki a nyugis Gyula, miért a kavaró Gábor kell. Hahó! Neked is ott volt a nyugis, biztos szőkeBarbi, mégis Marist választottad! Meg Bence azt mondja, viszket Nórinak! Ő meg már az első este rámászott Apolra. érdekes, hogy mennyire nem látja senki saját magát abban, akit kritizál.

Sanda.Ipse 2015.04.25. 20:23:00

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Hoppá! Most jöttem rá, hogy te nem az Ózról írtál.
Igen, Mary P. a keleti széllel érkezett, de nem is volt boszi:)))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 20:24:48

@Sanda.Ipse: Ózt már kicsikét elfelejtettem, de látom te profi vagy benne:)) De akkor hogy jöhetett Mary Poppins keleti széllel és nyugatival ment el. Ő egyértelműen jó. Bár nyilván, ez egy másik történet.

Sanda.Ipse 2015.04.25. 20:25:38

@kamilla123: Ha rövid Bence memóriája, Tinára is rámozdult az első este. Peti beszél össze-vissza, nem csak a játékostársait tartja tök hülyének, hanem minket is.

Sanda.Ipse 2015.04.25. 20:29:22

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: és akkor a salemiekről még nem is beszéltünk:) Legyen egyszerűen egy gonosz banya Marisunk.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 20:30:06

@kamilla123: Ezen a tyúkseggen én is annyit röhögtem:)) Oké, és azt miből gondolod, hogy a szobában tartózkodók közül köpött valaki Bence sörébe - ha egyáltalán?

kontratenor 2015.04.25. 20:32:35

Csajok!
Amúgy van bárki, akinek bejön ez a direkt pucéran fekszem melléd, én a jópasi? És mi az indok? Jobb eséllyel rabolsz rá, mert látszik? Vagy mi?

kamilla123 2015.04.25. 20:32:59

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: hát nyilván arrafelé akar menni az ember agresszívan üvöltözve, amerre le akar ütni valakit.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 20:36:05

@Sanda.Ipse: Jó, nekem az a boszi jut esze,be róla - Jancsi és Juliskából -, aki azt mondja, hogy Jeeer csak ide fiacskám, ide a lapátra.
én felülnék - mondta Jancsi
fel, bizén, ha bolond volnék
tessék megmutatni, hogy kell :)))
S a vasorrú bába felült a lapátra,
behagyították a kemence torkába,
a kemence lobot vetett,
a vasorrú odaveszett,
víg madárdal csendült,
s az erdő minden lakója vidám táncra perdült:))

Astrid. 2015.04.25. 20:38:29

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Hogy örül ennek Marisunk ha olvassa! Höhöhöhöhö

2015.04.25. 20:38:38

@kamilla123: "sztem loki köpött bence sörébe"
és ezt egy előzetes alapján gondolod, ami zavaros, összevágott és semmi tényt nem közöl csak a szokásos lebegtetés?

...
erre már nem is mondok semmit

2015.04.25. 20:40:21

@kamilla123: esetleg félrevezették és azért is

kontratenor 2015.04.25. 20:42:04

@fosch9: lehet, nem láttad, de van új videó, ez nem összevágott, linkeltem korábban

natalja (törölt) 2015.04.25. 20:42:39

@SEHERIKE23: "Alig várom, hogy kiessenek mindketten, kár, hogy nem lehet kézenfogva egyszerre!"

Hátha lesz valami okos szerkesztői csavar, és kisétálnak a képből, csak mert "mindenkinek így a legjobb" - ahogy Pjotr mondaná. :D

beacska 2015.04.25. 20:44:04

@kontratenor: csak annyi,h ott van Loki, Maris, Tina és Barb...asszem...ez négy...mi is csak gondoljuk, h lány nem lehetett...

2015.04.25. 20:44:41

@kontratenor: @kamilla123: ha valós a pökés természetesen megkövetem kamillát

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 20:47:47

@fosch9: Most még senki sem tudhatja a leadott műsorból.

beacska 2015.04.25. 20:48:36

@fosch9: nincs rá szükség. akár Loki volt, akár nem, elhamarkodott következtetés rákenni...majd kiderül

kontratenor 2015.04.25. 20:54:17

@beacska: Ja, én már beírtam a saját verziómat. De bemásolom újra, helyesen:

Berki: "Gyerekek, buggyant egy hét lesz. Az egyik nem egyik képviselője Zoë Pillangós Türkiz Hajcsatjáért, Ami Az Örök Dicsőség Csodahajcsatja Amúgy titkos küldetést kapott a riportszobában. Ha végrehajtja, megkapja, ha nem sikerül a küldetés, a másik nem képviselői szavaznak a nap végén, szerintük kinek volt küldetése. Az ekkor legtöbb szavazatot begyűjtő ekkor a Feltűnési Viszketekség Makett Óriássáskáját kapja, továbbá egy kinti randit Zoëval."

És a sorsolás eredménye: fiúk. Egy fiú kap titkos küldetést. Hát persze, hogy Gábor. Mondjuk pettingelnie kell valakivel, de nem dughatja meg. És mindezt kedves szavakkal elérni. Kölcsönösen aktust akarva.
Persze elbassza és odamenve Mariannhoz 3 mp alatt elkotyogja.
Peti elkezdi mindenkinek azt mondani, amit gondol róla.
Bence nem iszik. 10-ig.
Gyula vicceket mesél.
Lokiból előjöhet a hülyegyerek, sörbe köp, fingópárnát fejleszt, lesmárolja Nórit.

A következmények a videón.

Ronni 2015.04.25. 20:54:25

Remélem a tv 2 nek ez SOKBA FÁJ, REMÉLEM PÁR SZÁZMILLÁT FIZETNEK BÜNTETÉSÜL.A gábor nevű förmedvény meg biróság elé megy, szálljon rájuk az összes női szervezet,mekkora patkány gyülekezet.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 20:57:47

@kontratenor: repetitio est mater studiorum, de köszönjük, már megtanultuk, kikérdezheted.:)))

kamilla123 2015.04.25. 20:58:10

@fosch9: cuki vagy, de nem kell akkor sem. végül is nem Te köptél :-)

kontratenor 2015.04.25. 20:59:59

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: csak kidolgoztam jobban
egyébként meg mi van, ha nincs cselezés
beleköpött, mert szabad
pofánbasszák, amit nem szabad

ergó: megéri

amúgy a videón hol van Peti meg Gábor?

2015.04.25. 21:02:24

@kamilla123: tudd be a hevességemnek :DD

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 21:03:27

@kontratenor: Tényleg megéri. Egyébként Viki is ezt simáta Simonnal. Háát, lehet, hogy Gátőr már ekkor a wc mellett imádkozott térdelve, Peti pedig vezeti a naplóját, hogy semmi ki ne maradjon.

beacska 2015.04.25. 21:04:34

@kontratenor: Gábor iparkodik fel a lépcsőn sereghajtoként...Peti nincs sehol...valszeg kakil éppen

kontratenor 2015.04.25. 21:37:08

@beacska: mikor Loki Mariannával volt, sikerült mindig belevágniuk Loki székelési bejelentését
remélem, ha Peti is tényleg ott van ekkor, megtudjuk :D

beacska 2015.04.25. 21:38:18

@kontratenor: nem hinném, h Loki tényleg ennyit kakált volna, csak egy jo ürügy volt, h felálljon és elmenjen ;)

kontratenor 2015.04.25. 21:46:18

a felállás-elmenetel kombóra Gábornak vagy Bencének sem kell indok
:D

Mók_Ica 2015.04.25. 21:49:21

@beacska: @kontratenor: peti már többször eljátszotta ezt a kakilnom kell dolgot, amikor le akar lépni :)))))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 22:02:11

)@Mók_Ica: milyen jó, hogy bármikor mondhatom a szomszédasszonynak, hogy leég a pörköltöm:))))

tomfree 2015.04.25. 22:03:39

Nem értem a szerkesztést. Mikor avatkoztak volna közbe az adásba? Amikor megerőszakolta a seggfej a lányt? És ha elkezdi szorongatni a torkát akkor is csak hagyják folyni az eseményeket? Szégyen, hogy a szerkesztők nem tesztelik pszichológussal a játékosokat, de még nagyobb, hogy nem zárják ki azonnal egy ilyen után. Mondjuk az összes fiúról megvan a véleményem, hogy nem ütötték amíg mozog ezt a senkiházit.

Mók_Ica 2015.04.25. 22:07:46

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: :)))) én sem hivatkoztam még erre sosem... :))) de elképzeltem milyen arcot vágna a szomszédasszonyod egy "bocsi, kakilni kell mennem" mondatra :)))

@tomfree: az a baj, hogy tesztelik.... :( és mégis ..... sztem sármőr nem tudja milyen rendezvényen van..... azt hiszi, hogy dugó túrán van ......

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 22:12:49

@Mók_Ica: és ki teszteli? Az, akit mindig behív a zOgre az ÉÉ-be?

Mók_Ica 2015.04.25. 22:14:25

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ja, a "szakértők" hihiiihihihihihii pl. bebe vagy madár vera? :))))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 22:19:07

@Mók_Ica: Monnyuk a zOgrét sztm nem vizsgálták:))
És nem vetted észre, hogy a csajok - Cintike meg Pamela - egyre idegesebbek? Sztm egyre rosszabbul tűrik a "kollégát".:))) AKármilyen rémes is ez a Cintike, azért nagyon pimasz a zOgre vele. Pamela mondjuk helyre teszi, ha kell:))

Mók_Ica 2015.04.25. 22:23:59

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: breki az elején még nekem is kellemes csalódás volt... aztán fokozatosan haladt a lejtőn .... lefelé..... és most már olyan (vagy rosszabb is néha) mint vártam....

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.25. 22:25:38

@Mók_Ica: Én nem ismertem, de addig volt jó:))))
Jóccakát mindenkinek:)))

kamilla123 2015.04.25. 22:27:24

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ja igen, feltűnt, h Cinti beszólt berkinek vmi Laura nevű nővel kapcsolatban, amire Berki sík ideg lett. Ő simán beleszól más magánéletébe, de ha az övé kerül terítékre, kivan tőle. Amúgy én nagyon meglepődtem, amikor vmelyik adásban mondták,h Pamela 26 éves. Én azt hittem 36 kb.

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2015.04.25. 22:37:55

Vajon a posztoló milyen fogyatékosságát próbálja kompenzálni vagy leplezni ezzel a fölöslegesen tapló stílussal? Ettől sem a műsor nem lesz jobb, sem a poszt.

kontratenor 2015.04.25. 22:45:54

@Androsz: Hát, a többség szórakoztatónak találja. Kivételesen örülök, hogy a többségben vagyok.

kismalacka 2015.04.25. 22:53:01

@Ronni: Mindenkit nagyon felháborít. Sokan írnak is róla, ez itt pl. egy cikk a bunkóról:

uvegplafon.blog.hu/2015/04/25/eroszak_az_edenkertben

kobmacf 2015.04.25. 23:07:36

szeretnék egy kis megerősítést. Mivel lebukott Sármőr a szerencsétlen küldetésével, elvették a védettséget, nem? Attól, hogy Pjotr rájött a küldire, ezzel egyetemben meg is kapta a védettséget? Nem láttam a héten pár részt, de akkor most hogy is van ez? Automatikusan kiesett Patrik?
És egyébként még meglátásom lenne, nem tudom ki hogy van vele:
1. Attól, hogy Patrik már nem akart Adrival játszani, ez miért akkora ügy, hogy PEti kibassza ezért, más is akart már párt cserélni?!
2. Sármőr viselkedésére nem szólt rá a stáb, hogy ezt már nem való ide és takarodj haza?!
3. (Láttam Loki bebaszását és Sármőrrel való első estéjüket) Mi a tököm van Lokival, miért ilyen agresszív Nórival és miért gárgyult meg teljesen?!

Ezek csak elmélkedések, de Peti védettsége mindenképp érdekelne hogy ez hogy volt? :D

Mók_Ica 2015.04.25. 23:12:07

@kobmacf: sármőr elveszítette a védettségét, és azt hogy védettséget adjon vkinek..... a védettséget ezért a lakók szavazták meg, és így kapta meg peti, rá szavaztak a legtöbben

kontratenor 2015.04.25. 23:26:30

@kobmacf: Loki nem veszett el Nórinál. Baszogatásában vannak ójindulatú morzsák, Loki sokaknak segít összeszedni magát, csak nem mindig kerül a fő műsorba. A hét végére Nóri mér azt szerette volna, hogy ne Loki essen ki. amúgy ő sokkal jobb ember itt sokaknál, de a viselkedése szórása is jóval nagyobb. Ráadásul nagyon kielégületlen, s unalmában hülyeségeket is csinál. Számomra még mindig az egyik legemberibb, ezáltal szerethető karakter.
Aki nem is borult el annyira. Az ő ajánlata is épp az volt Peti felé, hogy bassza ki Patrikot, mert azzal 3 embernek annyi, mert Bence mg Adri is meggárgyul. Az, hogy Peti nem ezt mondta már indoklásnak, az csak az orátori túlkapás.

2015.04.25. 23:40:21

Tegnap sikerült belenézzek. Hát...

Kérdés: nem rosszból, de az egyik csaj egy az egyben olyan mint azok, akik kómából ébredtek fel, ami befolyásolja a későbbi viselkedésüket, gesztikulációjukat is. Amolyan "zombis" benyomást keltenek; lassú beszéd, réveteg tekintet, befagyott arcmimika. Ő magától ilyen, vagy balesete volt? Kissé azért ijesztő.

Gia 2015.04.25. 23:56:42

@queensryche: Ez biztos Mariann. :-) És képzeld ő a legrafkósabb csaj.

kobmacf 2015.04.26. 00:02:25

@kontratenor: én is kedvelem Loki játékát, csak akkor nagyon furcsa volt és ahogy látom a jövőheti előzetesben is erősen mellényúl egy viccel és Bence nekifutásból ordítozik vele. Végülis nem is olyan rossz, hogy a régi kezdőket kirakja végül Peti, hiszen így lenne nagyobb esélye nyerni, gondolom a játék fele már lement. Apropó ma már megláttam ki fog nyerni, így már nem lesz olyan izgalmas végignézni, de hogy a rákba derül ez ki mindig az Éden hotelek évadjaiban mindig tudtuk előre ki nyer.... Én jobban szeretem a meglepiket :(

pogona vitticeps 2015.04.26. 00:11:43

@verkli: megleptél ezzel a pusztán matematikai megközelítéssel, mert szerintem ez egy realityben használhatatlan, itt meg aztán főleg, mivel a legtöbb döntés emocionálisan, ösztönből vagy valamiféle hozott etikából fakad, a játékos állományt nézve. Mivel különböző karakterek és képességek találkoznak és mérettetnek meg, csak a szimpátia hozhat döntést. Nincs bíró vagy döntnök, aki megmondaná, hogy melyik karakter vagy épp tulajdonság a nyerő. A versenyben lévők egyben bírák is, a döntéseik pedig változók, nem állandó irányultságok. Nincs optimális döntés. A szerkesztői játék ellenére sem, mert ők sem lehetnek bírák, hiszen mindenki rekcióit nem tudják előre végigvezetni, még ha vannak is a karakterjegyekből fakadóan kiszámítható válaszok.

A másik: szerintem Paca nem volt a Peti szuper szövetségese és a kiesése sem volt random. Pont azért kellett mennie, mert más irányokba szorosabb kötődései voltak, mint Peti felé. Bencét pedig hülye lenne kidobni, amikor érzelmileg labilis, könnyen befolyásolható, és éhezik egy patriarchára, arról nem is beszélve, hogy minden beköltöző csajszi odáig van érte, ő az 1. számú kandúr, akit szeretnének megszerezni, a hormontolulástól meg vakok és süketek lesznek. Tiszta főnyeremény és kényelem egy báb mesternek. Ezért is volt fontos snecitleníteni Bencét, így jobban használható.

Szerintem Petinek hihetetlen szerencséje (???) van, hogy eddig egyetlen hozzá hasonlóan jó manipulatív képességű ember sem jött be, most meg már megnyugodhat, mert ha ezután jönne is, ideje nem lenne felépíteni azt, amit ő.

2015.04.26. 00:12:30

@Gia: Igen? Mondjuk a "pókerarccal" valóban nincs gondja. :)

Nem mondhatnám, hogy ez a kedvenc tévés műfajom, de ha ez mindig olyan, mint a tegnapi, az nem valami szórakoztató, legalábbis számomra. Anno belenéztem az első évadba a Viasaton, ami ehhez képest klasszisokkal jobbnak tűnt. Ja és látom, az erőszakoskodás, az alpári stílus másoknak sem jön be.

beacska 2015.04.26. 00:57:36

én nem értem. a 45. adásnál vagyunk, és még mindig vannak olyan hozzászólók, akik kényszert éreznek, h közöljék, h milyen szar ez a műsor, és mennyivel jobb volt a "bezzeg"..miért? ki kényszeríti őket, h nézzék? ne nézzék...

Darvászó Koppány · http://prolikonyha.blog.hu/ 2015.04.26. 01:41:24

@Sixx: Az mekkora már!!! És ugye Zoe ott is főszerepet játszik!:)

HufnágelSteve 2015.04.26. 07:42:11

@Darvászó Koppány: Az lenne a nagy húzás, ha Zoe beköltözne védettséggel az utolsó hetekre, mint aki teljesítette, hogy eddig ne jöjjenek rá, hogy ő is játékos ;).

Kosztarika 2015.04.26. 09:07:59

Jó reggelt! :)

Remélem annyira már megismertetek, hogy nem vagyok egy agresszív típus, de ezt a Gábőrt - ha csak meglátom - úgy tudnám fejbeb@szni, hogy három hétig pörögjön. Hogy lehet valaki ennyire szánalmasan visszataszító, pökhendi, ki ha én nem baromállat????

Gia 2015.04.26. 09:24:22

@Kosztarika: Én is felrúgnám az égre műholdnak.Annak az egynek örülök,hogy a valós életben a renoméján most valószínűleg jelentős csorba esett.

Szoba kilátással 2015.04.26. 09:38:23

@beacska: es? Hadd mondja ha ez a véleménye, nagyon sokan ua szajkózzák itt maguknak

Szoba kilátással 2015.04.26. 09:42:18

@tomfree: majd kiderül
a felsejtű felallhatott volna es oda mehetett volna a stábhoz- tuti van egy rend hogy kell üzenni ha baj van ennyi - lehet megtette

keszegvágó 2015.04.26. 10:15:14

Szép napot! Ahogy én gondolom, Botox a legjobb játékos. Zsinórbohócként rángatja Pjotr-t és hagyja, hogy saját ötleteként élje meg a tőle kapott súgásokat. Botox találta ki Gátőr küldetését is, ráerősített Loki patakparti tanácsára (robbantani kellene), sőt szerintem ő mondta meg, hogy Gyulával el lenne egy hétig. És erre Botsáska még büszke is! :D
Amikor Pjotr beszél, mindig odaképzelem Jimmy Jumpot egy péklapátot lengetve közeledni, és ez igazán szórakoztat. Látszik, hogy a játékosok nem ismerik a mondást: "Aki száz szóban mondja el azt, amit tíz szóban is lehetne, az egyéb aljasságokra is képes."

beacska 2015.04.26. 11:02:28

@queensryche: vicces, h magadra vetted...NEM rád céloztam, fingom nincs, mit írtál be :DDD

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.26. 11:07:52

@beacska: 2 eset van.
a. Conchi visszajött
b. anonym önmegvalósító.

Honnan lehet tudni, hogy saját magáról szeretne írni, nem pedig a műsorról? Hogy minden megnyilatkozása egyes szám első személyben van, sorolom: felteszem, belenéztem, kérdeztem, nyilvánítottam, nem tartozom, tartottam, kifogtam, tudom, javaslom.
Majd csak meglátja, hogy ez nem az" arra leginkább alkalmas fórum".

Szoba kilátással 2015.04.26. 11:21:10

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: miért kell ilyennek lenni? Ti is írogattok a hulyesegeitekrol, hadd írjon más is .. És míly meglepő a vélemény árulkodik a gazdájárol is ...ez újdonság? En is leírtam mar sokszor pld hogy nem bírom Gyulát mint karaktert es ha megengeditek ha nem le is fogom, ha akarom
Nem az ilyen hozzászólások ölik meg a fórumot, hanem a tutit megmondani,írányítani akarók szövegei

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.26. 11:21:48

@Kosztarika: olvasgattam, jó sokat írtak az esetről, az emberek eléggé fel vannak háborodva.
Azon gondolkoztam, hogy amit az ÉÉ-ben csinál pl. a zOgre, pl Cintikéval (amúgy nem a kedvencem), azis tulajdonképpen kimeríti a munkahelyi szexuális tartalmú zaklatás fogalmát. A csaj nem is valami boldog ettől, sokszor megpróbál elhatárolódni, de az a..zOgre, csak megy, mint az úthenger, és látszik, hogy a kanálistól engedélye van erre. Tehát nem sok jót lehet elvárni egy ilyen felfogású csatornától.

Kosztarika 2015.04.26. 11:29:04

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:
nem értelek :( Hogy írjon, királyi többesben?

Mók_Ica 2015.04.26. 11:31:55

@kismalacka: igen, eléggé felborzolta a kedélyeket..... én ebbe botlottam bele:
www.nlcafe.hu/ezvan/20150426/eden-hotel-nemi-eroszak-zaklatas/

kíváncsi vagyok, vajon tényleg lesz-e következménye......ha nem, akkor a tv2 tényleg a legalja... :(

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.26. 11:35:07

@Kosztarika:

Nem. Hanem ne magáról írjon, hanem a dologról. EZ egy típus, aki mindig azt emeli ki, hogy ő milyen nagyszerű. pl. nem én vagyok a célközönsége ennek a műsornak. Kit érdekel? Ahhoz, hogy véleménye legyen, nem kell az önéletrajza.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.26. 11:37:09

@Mók_Ica: Igen, és nem lehet utólag semmit tenni, bár valaki írta, hogy ilyenkor ki lehet jó nagy bírságokat szabni.

Mók_Ica 2015.04.26. 11:44:02

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ja, és mire megy nóri azzal, ha bírságot fizet majd a csatorna.... :( én egyébként várom, hogy hétfőn este lássuk ennek a következményét..... sármőr menjen a levesbe......

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.26. 11:46:48

@queensryche: Drága, tudom, hogy beszélgetni akarsz. Ne pazarold az értékes idődet rám, nem olvasom el, amit írtál, bocsi. Neked nem szántam gondolatokat, csak rólad, de gondolom, észrevetted. Bocs,

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.26. 11:50:43

@Mók_Ica: Remélem, a fiúk szavaznak arról, hogy menjen-e a Gátőr. Én erre tippelek. A cikk sztm jó, az meg igaz, hogy Nórin már segít a bírság. Viszont a pénzzel oda üt a hatóság, ahol a legjobban fáj a csatornának. Bár nyilván arra is rájöttek közben, hogy ez a felháborodás hullám nem tesz jót az erkölcsi megítélésüknek, veszthetnek még ennél is több nézőt.

keszegvágó 2015.04.26. 11:54:31

@Mók_Ica: Manduláné megszaggatta Mádám pólóját. A csatorna azt nyilatkozta Gólem szájával, hogy úgy ítélték meg, hogy párok között ez még belefér. nem csodálkoznék, ha most is hasonló lenne a kommunikáció. :(

Szoba kilátással 2015.04.26. 11:56:44

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: épp ez az es az kit érdekel,hogy te kivel személyeskedsz ua csinálod amit kifogásolsz, írja ,hogy nem tetszik neki a mostani széria es közlöd kommentben, hogy te meg őt nem olvasod - minek írod akkor te is, nem kell azt kihirdetni,hogy nem olvasol :)))

Kosztarika 2015.04.26. 11:59:18

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:
" Neked nem szántam gondolatokat, csak rólad, de gondolom, észrevetted. Bocs,"

Nem arról volt szó, hogy ne ítélkezzünk mások felett? Teljesem normális kommentet írt, mire ez a támadás? :(

Szoba kilátással 2015.04.26. 11:59:54

@Mók_Ica: azert norika se semmi - nem védem a csavót se - állítólag volt pszichológiai vizsgálat előtte - gátőr elég agresszivnak tűnik ...
Az,hogy forgatókönyv meg gyanús beus is a plüss állataival tuti kitalált volt..

Mók_Ica 2015.04.26. 12:02:35

@keszegvágó: akkor is háborogtunk itt.... őt is ki kellett volna zárni.....

@tomfree: érdekesek a cikkek is.... ezt írják:
A mostani esetben szereplő lány ellenben láthatóan semmilyen segítséget nem kapott a csatornától a bántalmazó partnerével szemben, akivel még további éjszakákat is együtt kell töltenie. A műsorkészítők sem a felvételen nem jelentettek meg semmilyen feliratot, figyelmeztetést, hogy hova fordulhatnak azok, akiket szexuálisan bántalmaznak. A műsor Facebook-oldalán sem írtak ki semmit.

aztán ez alatt meg belinkelik a jelenetet..... az nlc is.... kissé álszent a felháborodás.....

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.26. 12:03:17

@Szoba kilátással: igazad van, off-ot ki kellett volna tennem. Vegyük úgy, hogy Off-ban van. Így elejét vesszük a parttalan oda-vissza írogatásnak, nincs harag. Attól háromezer embernek írhat itt. Vagy senkinek, csak úgy, kiáltványként. Amúgy - gondolom, nincs gyámság alatt, ki tud bontakozni egy fogadatlan prókátor nélkül is. Kicsit figyelhetnél a központozásra, mert nagyon fárasztó olvasni az ömlesztett mondanivalódat.

Mók_Ica 2015.04.26. 12:06:04

@Szoba kilátással: én nórit nem hibáztatom, csak vakon volt sármőrrel kapcsolatban.....mivel még nem volt ilyen tapasztalata, nem vette észre a figyelmeztető jeleket....
ezt a szerkiknek kellett volna látni és igenis közbe avatkozni.

Szoba kilátással 2015.04.26. 12:08:05

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: bocs telóról nehezebb
Nem vagyok fogadatlan prókátor, de nem szoktam szótlanul hagyni ha másokat rugdalnak - ez lenne a normális hozzáállás...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.26. 12:08:53

@Kosztarika: nem kívánok végtelen ciklusba esni, leírtam - sztm világosan - , hogy mi volt a bajom.
Ha nem tudod elfogadni, hogy nekem ez szúrja a szememet, azzal nemtok mit kezdeni. Neked tetszett, ahogy beácskának válaszolt? Ha igen, nem egy az ízlésünk.

Kosztarika 2015.04.26. 12:08:56

@Mók_Ica: szia Icuka! kellene a konténer ;) Bobjuk bele Gábőrt, utána hányjunk bele :D :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.26. 12:10:13

@mgrc: ha úgy érzed, hogy előtérbe tolom a hsz-eimnél a személyemet, ne olvass, pls.

keszegvágó 2015.04.26. 12:10:49

@Mók_Ica: Emlékszem. Attól tartok, ismét fölösleges a jogos felháborodásunk.

Szoba kilátással 2015.04.26. 12:12:20

@Mók_Ica: nekem fura,hogy azt hagyta hogy a p..ját markolássza, már ott le kellett volna állítania a csávót-annyira nem naiv a csaj, hogy azt nem gondolhatta, hogy majd annyiban hagyja a fickó és úgy alszanak el..

Azt, meg,, hogy hogyan hülyítette szóban hagyjuk - az se volt szép -de gátőrnek az nem mentség..

Mók_Ica 2015.04.26. 12:13:32

@Kosztarika: ok, bár attól tartok ez kevés lenne ..... de megérdemelné :)

@keszegvágó: kis gumicsont a Zembereknek.....

Szoba kilátással 2015.04.26. 12:14:34

Addig amíg brekit éljenző kommentek mennek Éé facen nem lesz változás Berki suttyó stílusában sem
Mindjárt meg is nézem ott mekkora a felháborodás...

Kosztarika 2015.04.26. 12:15:54

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:
"Amúgy - gondolom, nincs gyámság alatt, ki tud bontakozni egy fogadatlan prókátor nélkül is. "

gondolom Beácskára is igaz ugyanez.

Nem gondolom és nem látom, hogy sértően válaszolt volna.
Egyet megérthetnétek: MINDENKINEK joga van írni ide azt és ahogyan akar. (sixx emelhet kifogást) Néhányan úgy képzelik, hogy a hv csak nekik és értük van és szinte cenzúrázni szeretnék a kommenteket.
Nem az első és (és sajnos tudom) hogy nem is az utolsó. :(

Mók_Ica 2015.04.26. 12:19:20

@Szoba kilátással: de szólt és le akarta állítani....csak sármőr nem vette komolyan......
azt viszont joggal gondolja mindenki, (így nórika is) ha valamire azt mondja, hogy nem, akkor az a másiknak is nem..... legalábbis normáliséknál....

mgrc 2015.04.26. 12:19:39

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: na pont erről beszéltem látod, neked sem kell másét olvasnod és lereagálnod ennyike.

megnéztem ezt gátőr videót, ha volt is évődés az elején akkor is brutális egy tapló ez a gátőr és a folytatásra nincs mentség, azmeghogy ivar ájuljon el, hogy milyen faxa gyerek akarja megdugni azt te jó ég, tényleg vannak ilyenek?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.26. 12:23:18

@Szoba kilátással: úgy látom, lesz még ennek következménye, folytatása - nagyon helyes.

Szoba kilátással 2015.04.26. 12:23:23

@Mók_Ica: feláll es elmegy ennyi, nem hagyja hogy markolasszak @Szoba kilátással: na ez a megoldás az egészre TV2 tol ?- besz..tak gyorsan kirakták - azert csapathatnanak nekik is bírságot, bár saját magukat minek egy zsebben van a lóvé

keszegvágó 2015.04.26. 12:25:11

@Szoba kilátással: Gyönyörű példa a szerkesztői ráhatásra. Már akkor nagyon jól tudhatták, hogy mekkora botrány lesz az adásba kerülés után.

Mók_Ica 2015.04.26. 12:25:40

@Szoba kilátással: erre már konkrétan nem tudok mit mondani.... nórika tényleg ennyire hülye? nem volt semmi erőszak.... hmmmm..... ha neki ez így jó volt, akkor jó...... ennyike.... pfffff

Szoba kilátással 2015.04.26. 12:27:39

@Mók_Ica: főleg hogy előtte meg ő mondja,hogy volt aztán lehulyezi azokat akik a szavaiból indulnak ki:))

Gia 2015.04.26. 12:29:10

@Szoba kilátással: Estig beszéltek Nóri fejével a szerkik.Ezért a viszakozás.

Szoba kilátással 2015.04.26. 12:30:26

@keszegvágó: lehet de a műsorból kiindulva a csaj is simán lehet ekkora hulye

Kosztarika 2015.04.26. 12:30:43

@Szoba kilátással: erre nem is lehet mit mondani. Vagy Nóri a hülye (de mi láttuk a videót!!!) vagy ráijesztettek a szerkik ( üdvözlöm a kedves jó édesanyjukat! ) vagy mindkettő és ami még biztos, hogy Gábőr egy undorító aljadék.

Gia 2015.04.26. 12:30:50

Én egy picit Tinát is sajnálom.Naivan már szerelemről ábrándozik,közben Bence csak megy a farkincája után..

Bognar Klamidia 2015.04.26. 12:30:53

@Szoba kilátással:
rohadjon meg a atv2, ezt a szánalmas mosdatást!
igen, erőszak történt, még h Nórika tagadja is, vagy csak nem ismeri fel mert naív vagy tudatlan.
nem egyezett bele semmibe, az akarata ellenére tette vele Gátőr azt, amit ->
Nórika igenis fizikai és verbális erőszak áldozta
Gátőr nem véletlenül lapít a beszélgetés alatt szinte végig
de rühellem ezt a típust, kezdem érteni, hogy jött neki össze a 89+

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.26. 12:31:37

@mgrc:
Hogy mit NEM KELL tennem, azt majd ÉN eldöntöm. Egyszer mindenkit elolvasok és egyszer mindenre reagálok.

A Gátőr számomra akkor mondta ki a valót, amikor a riportban azt mondta, hogy azt teszek a Nórival, amit csak akarok. Lehet, hogy szó szerint így gondolja. Elég alacsony intellektusú, tehát lehet.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.26. 12:34:58

@Kosztarika: Te hol olvastál olyat, hogy én beácska védelmére keltem volna? Azért ne menjünk már le szövegértési dolgokba.

bigél 2015.04.26. 12:38:54

@Kosztarika: Nem hiszem, hogy a szerkik ráijesztettek volna, nem sok értelme lett volna, max. akor, ha az egész ügyet eltussolták volna, de nem ez történt, leadták nemcsak az erőszakoskodást, hanem utána Nóri riportbeli sírását is.
Szerintem úgy értette Nóri, hogy végül nem volt behatolás, Leállt Gábor, tehát nem volt erőszak. Úgy gondolom, hogy Nóri sincs azzal tisztában (sok más emberhez hasonlóan), hogy attól, hogy maga az aktus még nem történt meg, ez igenis zaklatás volt, ez is erőszak.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.26. 12:39:19

@Bognar Klamidia: Persze. Mindig újat kellett keressen, mert második alkalom már sose volt:))

Gia 2015.04.26. 12:40:38

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Szerintem is így jött össze.Egy normális kapcsolata nem volt még életében.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.26. 12:40:55

@You Know Nothing JS (bigél): csak sajnos - ha jól tudom - ez nem hivatalból üldözendő cselekmény, hanem kell hozzá a sértett feljelentése.

Mucsai2010 2015.04.26. 12:41:45

@kobmacf: Kb az utolsó 3/4-nél tart a műsor, nem sok van már belőle hátra szerencsére.

Bognar Klamidia 2015.04.26. 12:42:26

annyit még hozzátennék, hogy igen, Nórika nem egy észlény, a Lokis hirigekből nagyon lejön, hogy nincsenek jó konfliktuskezelési módszerei, nem tud határokat húzni, nem tudja kezelni a felé irányuló agressziót. de ez senkit nem jogosít fel arra, hogy visszaéljen az ő gyengeségeivel, vagy igazoljon bármifelé erőszakos cselekedetet ami felé irányul. a gyenge, buta embereknek is vannak jogai!

ezen az oldalon főként gyerekkori bántalmazások beszámolói vannak, tanulságos történetek és példák arra, hogy akár még felnőttkorban sem ismerik fel a bántalmazottak, hogy mi is történt velük: beszeljrola.hu/

Szoba kilátással 2015.04.26. 12:43:52

@Kosztarika: ja a gatőr kívül belül ... Na de várjuk meg a jövő hetet, nóritól meg az is kitelik, hogy ezek után is széttárja a lábait neki - na de akkor tényleg kiállítja a szegénységit

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.26. 12:44:00

@Szoba kilátással: Már megint ott tartunk, hogy Nóri a hibás vagy Nóri is hibás? A nem, az nem, pláne, ha többször is elmondja. Láttad a Zaklatás c filmet?

Kosztarika 2015.04.26. 12:44:42

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:
itt:

VAJON HOGYAN SZÓL EGY TENYÉR, HA CSATTAN 2015.04.26. 12:08:53

"@Kosztarika: nem kívánok végtelen ciklusba esni, leírtam - sztm világosan - , hogy mi volt a bajom...
Neked tetszett, ahogy beácskának válaszolt? ..."

bigél 2015.04.26. 12:45:22

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Ezt nem tudom, nem vagyok járatosbüntetőjoggal kapcsolatos dolgokban, de valszeg tényleg így van. De nem is ez a legnagyobb baj (bár persze probléma), hanem az, hogy az ilyen jellegű zaklatást sokszor még az áldozat is bagatellizálja (nem beszélve a többi emberről).

Szoba kilátással 2015.04.26. 12:47:36

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: szövegértés:))) nem azt mondtam hogy ő a hibás - de hogy furán viselkedik az biztos - ha egy faszinak pld azt ecseteli,hogy majd magassarkúban mit csinál vele miközben maszirozgatja akkor legyen annyi esze,hogy a nemje után feláll es elhagyja s terepet... Egyik szava úti a másikat de mindenben
A csávóra nincs mentség kőbunko erőszakos

Szoba kilátással 2015.04.26. 12:50:41

Mindenesetre nézettség nőni fog, gondolom mindenki kiváncsi ezek után mi a franc van

bigél 2015.04.26. 12:52:16

@You Know Nothing JS (bigél): mindenesetre tényleg annyira jellemző, hogy Bejgli repült a pofonok miatt, de Gáborral - legalábbis jelen állás szerint - semmi nem történt és sajnos az az előzetes is ezt támasztja alá.

playoff szakáll 2015.04.26. 12:53:09

Bebaszná a kertajtót, ha egy paréj távozna több millával.
Ezek után mennyi jövője van ennek a gyereknek szerintetek?
Úgyhogy hagyjátok a kutyázását ennek a Gábornak, szar neki úgy is, ahogy van.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.26. 12:53:51

@Kosztarika: Mondom, hogy szövegértési problémáid vannak - vagy csak átlósan olvasol..
Amit írtam, az vonatkozott valamire, gondolom, azt érted (hogy előtérbe tolja magát stb).
A válaszban megjegyezted, hogy milyen normális a stílusa a hsz-nek.
ERRE (nem másra) megkérdeztem, hogy a beácskának írt is tetszett?
Hogy kerül a csizma az asztalra?

Kosztarika 2015.04.26. 12:54:16

@Szoba kilátással: ez a cél.. MINDENÁRON :( A szereplők árucikkek, önként bevállalnak minden aljasságot és mi nézzük. :( Szomorú..

Szoba kilátással 2015.04.26. 12:56:29

@Kosztarika: a látszatra azert adni kene mondjuk minimum bevenni a szabálykonyvbe hogy nyílt szexuális közeledéskor ha a másik kimondja nem - es erre a kezdeményező folytatja repül

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.26. 12:57:14

@You Know Nothing JS (bigél): Igen, sajnos. Ezért is lenne kötelező pl a médiumokban ilyen eset ismertetésél vagy bemutatásánál a figyelemfelkeltő szöveg közlése. Már egyszer elsütöttem, de sajnos még itt is tartunk: Orvos kérdezi, hogy Mariska, ez már a 10. gyereke, miért nem védekezik. Védekezek én, csak az uram erősebb.

Szoba kilátással 2015.04.26. 12:57:39

@Szoba kilátással: új azért ez a fajta erőszak azert keményebb, mint egy sima pofon

Kosztarika 2015.04.26. 12:58:23

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Még mindig nem értek egyet, de köszönöm az ismételt, gyógypedagógiás szintű kioktatást :(
Nincsenek szövegértési problémáim. Ki vagy Te ( vagy inkább kinek képzeled magad??) hogy ezt megállapítsd rólam??

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.26. 12:59:02

@Szoba kilátással:"... szövegértés:))) nem azt mondtam hogy ő a hibás.."

Mondtam, hogy mondtad? :)))))))))))))))))))))))))))))))) -

lobbantott tsilke 2015.04.26. 13:04:31

Hűű!Itt most az elit jáccik?Mál a Söl se segít...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.26. 13:05:52

@Kosztarika:"...Ki vagy Te..."

Ki vagyok én? Amíg a világban folyik a vér,
mondd, kit érdekel, hogy ki vagyok én

bocs, kicsit éles a nyelvem - ha többfelé kell kardoznom. De örülök, hogy most már minden világos azzal kapcsolatban, hogy mit akartam mondani, mert hiszen ez volt a lényeg.:)))))))))))

Kosztarika 2015.04.26. 13:07:43

@lobbantott tsilke: a söl mindig, minden kölülmények között segít. ;) :D Pont neked magyalázzam??

Mók_Ica 2015.04.26. 13:09:33

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: az lehet, hogy normális esetben kell a sértett feljelentése, mivel normális esetben a két részt vevőn kívül senki más nincs ott.. nem vagyok én sem jogász, vagy más szakértő
azonban itt most "néhány" ember elég részletesen látta, valamint halhattuk nórika sírós nyilatkozatát is, a kiszívott nyakát mutogatva..... józan paraszti ésszel ez elegendő lenne egy eljárás elindítására és a megfelelő büntetés kiszabására... mind sármőrre, mind a tv2-re.....
tudom, ne legyek idealista..... nórika tagadása pedig a következő napon.... hát elég megdöbbentő.....

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.26. 13:09:40

@Szoba kilátással: Tulajdonképpen, ha van rá törvény, akkor úgyis az a mérvadó és nem a szabályzat, de még az is lehet, hogy benne is van a szabályzatban.

Mók_Ica 2015.04.26. 13:12:10

@playoff szakáll: egyre inkább az az érzésem, hogy ennek a reality-nek mi vagyunk a szereplői.... akiket nézünk, azok "színészek"...... mondjuk így a pénz nyereményt nem mi érdemelnénk??? :))))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.26. 13:15:38

@Mók_Ica:
gazából a kérdés jobb lenne úgy, hogy mi nem tartozik ide, mert abból jóval kevesebb van.

a magánvádas és közvádas cselekmények között az a különbség, hogy a magánvádasnál csak abban az esetben indulhat meg a nyomozás, ha azt a sértett is akarja. közvádas esetben pedig mindenképpen nyomozás indul, akkor is, ha a sértett ezt nem akarja.

magánvádas pl. könnyű testi sértés, nemi erőszak, megrontás (ez csak általános esetben, bizonyos feltételek esetén közvádas)

Ronni 2015.04.26. 13:15:43

@Androsz: fegyvert tartottak a fejedhez hogy olvasd?Nem kötelező . Én pl kifejezetten ezért jövök , ezért a stilusért.

Mók_Ica 2015.04.26. 13:20:16

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: mondom, nem vagyok ebben szakértő.... csak az igazságérzetem azt kívánná, hogy eljárást indítsanak hivatalból.....

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.26. 13:21:37

@Mók_Ica: EZt a gyakori kérdések oldalon találtam. De előtte volt egy cikk - nem olvastam - , hogy lehet, hogy az ELTE gólyatáboros dolog az pl közvádas lesz.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.26. 13:24:49

@Mók_Ica: Sztm sajnos gyakran van úgy, hogy az ember természetes jogérzéke és a hivatalos jog elválnak egymástól. Most például eszembe jutott az a lakás bérbeadó, aki évek óta nem tud bejutni a lakásába - ahol a bérlők nem fizetnek -, mert az birtokháborítás lenne. Amerikában meg le is lőheted a bérlőt.

Mók_Ica 2015.04.26. 13:26:56

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: háááát ez van.... mehetünk a sóhivatalba az igazságérzetünkkel....

tomfree 2015.04.26. 13:41:42

@Mók_Ica: a nemi erkölcs elleni erőszak magánvádas bűncselekmény alapesetben, ami azzal jár, hogy a sértettnek kell feljelentést tennie, amennyiben képessége van rá. A tv2 szerkesztői a helyszínen a sérelem pillanatában bűnrészességet valósítottak meg, hiszen nem akadályozták meg az erőszakot annak megvalósulási idejében. Ha születne feljelentés a lány részéről, akkor a rendőrség hivatalból vizsgálhatná, hogy személy szerint ki valósította meg a bűnrészességet a szerkesztők oldaláról. Amíg nem történik feljelentés a lány részéről, nem történik semmi (feltételezem, hogy nem fog). A tv2 azonban ezzel a bűnpártolással súlyos etikai normákat szegett meg, ami miatt a Médiahatóság (NMHH) eljárhat ellene, adott esetben akár a frekvenciáját is elveheti az adónak.

Mók_Ica 2015.04.26. 13:44:38

@tomfree: éljen a "jog"szolgáltatás.... :(

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.26. 14:11:41

@tomfree: akkor egyik esetben a csatornát büntethetik - még feljelentés nélkül is, másik esetben egy személyt, aki úgymond elvinné a balhét a csatorna üzletpolitikája miatt? És a csatorna meg is úszná?

wadalma 2015.04.26. 14:15:36

Egy jó van az idei edénben, hogy a gömbot tuti dobja bárki kerül a fináléba. Igy nem kell izgulni a végén.

pogona vitticeps 2015.04.26. 14:25:29

@wadalma: Viszont nagyszerű fogadásokat lehet kötni, és akkor majd lesz miért izgulni. :)

tomfree 2015.04.26. 14:38:27

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: a csatornát a Médiahatóság keményen megbüntetheti (mint volt példa a VV-nél, ahol több száz milliós bírságokról volt szó), a másik magánvádas feljelentés lehet(ne), ahol a hatóság a szerkesztők felelősségét vizsgálhatná (mint az ELTE-s erőszak esetében a szervezők felelősségét). Borítékolom, hogy magánvádas feljelentés nem lesz, a médiahatóság meg büntetni fog valószínűleg. Magánvéleményem, hogy a szerkesztők ismét bizonyították, hogy mennyire elbaltázták az egészet (érdekes módon a viasatnál ilyen ügyek nem voltak az akkori ÉH-nál tudtommal). Mindig van lejjebb. Talán a következő szériában megfojtanak valakit a műsorban...:-(

Szoba kilátással 2015.04.26. 14:42:47

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: nekem írtad egy kommentemre, hogy mar megint ott tartunk,hogy nori a hibás... Te tényleg más dimenzióban mozoghatsz, ha értelemről van szó - nem baj, legyen tied az utolsó szó minden körülmények között;))

Szoba kilátással 2015.04.26. 14:44:05

@lobbantott tsilke: es az ebéd??? A tele has tuti megoldás

Mók_Ica 2015.04.26. 15:06:56

@Szoba kilátással: @Gia: a kommenteket olvastátok? pfffff

beacska 2015.04.26. 15:06:58

csendben jegyzem meg, h egy kereskedelmi tévé adásáról szól éppen a polémia...lehet felháborító, de itt a fő szempont a nézettség...lesz holnap nagyobb nézettség? lesz...

emlékszem, mekkora vircsaft volt itt, amikor anno Krisztián és Iza veszekedett...osztand mi lett belőle??? most meg már lassan Izaura szemére gyűjtünk...

egy kertévéről van szó, könyörgöm!!! akinek gyengék az idegei, az nézze az MTV2-t...

radoznao 2015.04.26. 15:07:43

@Mók_Ica:
nórika tagadása pedig a következő napon.... hát elég megdöbbentő.....

Ember legyen a talpán, aki kb 10 ember előtt fényes napvilágnál, mellette az elkövetővel őszintén bevallja, hogy erőszakot követtek el ellene. Hisz erről még sötétben négyszemközt is csak nagyon félve beszélünk.
Na meg talán Nórika is elhitte, amit sokan beletáplálnak a nőkbe, hogy ő a hibás.
Sajnálatos eset, aminek nem lett volna szabad megtörténnie, de a tagadás szerintem normális reakció. valahol biztos úgy érzi az ő szégyene is.

Mók_Ica 2015.04.26. 15:11:04

@radoznao: számomra azért volt megdöbbentő, mert előtte a riportban is sírva mesélt az esetről és bejátszásban a játékostársainak is zaklatottan mesélte.......

egyébként igazad van.

Bognar Klamidia 2015.04.26. 15:16:22

@Mók_Ica: azt tudjuk, hogy a riportban kivel beszélgetnek? pszichológussal vagy mezei stábtaggal?

Mók_Ica 2015.04.26. 15:19:41

@Bognar Klamidia: én sajna nem tudom..... a vv-nél elvileg a villanővérrel beszélgetnek, aki szakember. az éh-nél nem tudom... talán a honlapjukon lehet találni erre vonatkozólag információt......

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.26. 15:22:07

@Mók_Ica: Nem tudok mást elképzelni, mint hogy valamilyen módon - nyíltan vagy burkoltan - nyomást gyakoroltak rá. Sokan bélyegezték butának Nórit - én mondjuk nem láttam annak -, de annyira biztos nem buta, hogy ne tudja ott kint felmérni a helyzetét.

beacska 2015.04.26. 15:28:24

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: egy esetben tudnám csak feltételezni, h nyomást gyakoroltak rá, ha már bement volna az utolsó pasi a készletből...mert ott is tudják, h mekkora szalagcím lenne belőle itthon: ERŐSZAK MIATT KIŰZTEK EGY LAKÓT AZ ÉDENBŐL!!!...én még mindig úgy gondolom, h nem láttunk mindent. várjuk meg a jövő hetet az ítélkezéssel

The Game 2015.04.26. 15:29:36

igazából fogalmunk sincs, h pontosan mi történt (pl. vágott jelenetet láttunk v nem) és azt sem, h miként lett vége (mert ugye reggel végül békességben egymás mellet ébredtek)

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ez meg nettó hülyeség, ha akarja kiszáll és jön haza (de nem tette)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.26. 15:32:00

@Szoba kilátással:"... Te tényleg más dimenzióban mozoghatsz, ha értelemről van szó..."

Na, kispajtás, most már el lehet tolni a bringát. Kezdesz túlmenni a határon.

playoff szakáll 2015.04.26. 15:33:53

@Mók_Ica: Hű. De.
Én tárgyalok Berkivel, ezt vállalom. Olyan gyorsan tud elköszönni, hogy már az kihívás.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.26. 15:35:33

@The Game:"... ez meg nettó hülyeség,..."

Ez az új divat? Érvek helyett hülyézés?

The Game 2015.04.26. 15:37:31

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:

ok, hogy lehet vkire nyomást gyakorolni ilyen helyzetben?

Mók_Ica 2015.04.26. 15:37:44

@playoff szakáll: :)))

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ezt tényleg nem tudhatjuk..... de ha tettek is ilyesmit, az gáááz.... :(((

@Szoba kilátással: olvass bele a kommentekbe, ha van kedved..... az is egy "tanulmány" :(

Szoba kilátással 2015.04.26. 15:42:30

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: te mar rég túl vagy rajta, magadat minősíted hajrá

Szoba kilátással 2015.04.26. 15:45:23

@Mók_Ica: belenéztem elég is volt
Nem tudom a TV2 nélkül ki volt az a süket aki adásba szerkesztette a jelenetet.. @The Game: egyetértek

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.26. 15:47:48

@The Game: Olvass kicsit vissza, meg a megjelent cikkeket, abban leírják, hogy hogyan viselkednek az áldozatok segítség nélkül. A törvény ebben a kérdésben egyértelmű, a csatorna hibázott, és én úgy gondolom, hogy próbálkozik (tudni nem tudom, de nem nagyon tudok más okot elképzelni). Ennek hatására beszél most így. Társadalmunk - kissé elmaradott ebben a kérdésben, nehéz a fejeket átállítani más szempontokra, mint ami be volt idegződve több száz éven keresztül. Elhiszem, amit a victimológia mond, hogy igenis vannak áldozat típusok, és a viselkedéssel néhány dolog kikerülhető esetleg. De ez nem menti az elkövetőt - semennyire sem. Ez a véleményem.

The Game 2015.04.26. 15:49:31

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:

ne általában beszélj, hanem arról amit a konkrét esetről tudsz (mert visszaolvastam és látom, h nagyon szívesen hivatkozol a jogra, de egy bíróság előtt az "általában" nem állna meg)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.26. 15:52:44

@Szoba kilátással: Mi a faszt akarsz tőlem????? Nem tudsz békén hagyni????????????

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.26. 15:55:41

@The Game: Majd én eldöntöm, hogy hogyan és miről beszélek, főleg azt, hogy kivel.

The Game 2015.04.26. 16:02:58

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:

bocsánat, de ezt nem te írtad?
"Ez az új divat? Érvek helyett hülyézés?"

na most, tények helyett (amikről a konkrét esetben fogalmunk sincs) véleményeket írni "általában" utána pedig ezt ráhúzni egy konkrét esetre, az a nettó hülyeség
és te pontosan ezt tetted

SEHERIKE23 2015.04.26. 16:07:54

Olvastam egy újabb cikket, ahol leírják az eseményeket, ott a videó is. A TV2 is részese a bűncselekménynek, mert nem lépett közbe azonnal. Nóri feljelentheti Gábort, mivel "nemet" mondott. Gábor erőszakos bűncselekményt követett el a zaklatással, amiért 5 év jár...stb. Sok néző felháborodott, és remélik, hogy Gábort kizárják a Hotelből! (én is remélem!!!!) Érdemes elolvasni a cikket! Szerintem, Nórit vagy megfélemlítette a TV2, hogy nem nyilatkozhat amíg megy a műsor, mert megszegi a szerződést ( ami azt jelenti, hogy Gábort nem rúgták ki.) Vagy pedig pénzt ajánlottak neki, hogy vonja vissza amiket mondott! Az is egy hülyeség a csatorna részéről, mivel ott a videó amit sokan láttak, és nem lehet letagadni zaklatást. Itt az írás!

www.hir24.hu/poszt-itt-publi/2015/04/26/ha-ez-nektek-eden-kerem-azt-az-almat/

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.26. 16:12:47

@The Game:"... ez meg nettó hülyeség..."

Ez volt az utsó üzi.

SEHERIKE23 2015.04.26. 16:23:40

Én azt remélem, hogy ha Nóri nem tesz semmit, akkor is valamelyik civil szervezet feljelenti a
TV2- t! Megérdemelné, mert ez már túl ment minden határon! A pofozkodás egy dolog, de amit Gábor tett az bűncselekmény. Nem is lett volna szabad nyilvánosságra hozni az esetet, csak annyit kellett volna mondjanak, hogy erőszakoskodni próbált, és ezért eltávolították a Hotelből. Gondolom, azért adták le, hogy nagyobb legyen a nézettség! Az lett, és ezzel elcseszték.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.26. 16:26:43

A cikkből:

Még akkor sem, ha az ilyenkor szokásos módon mindent ellep az OSTOBA DE HANGOS kommentözön, ami azon lamentál, hogy hozzájárulhatott-e a történtekhez Nóra esetlegesen kihívó viselkedése. Nem, nem járulhatott hozzá, Nóra akár öltáncot is adhatott volna Gábornak, de miután a szexre határozottan nemet mondott, az határozott nemet jelent, és AKI EZT NEM FOGJA FEL, AZ MAGA IS ERŐSZAKOS BAROM. Változtatni azonban sohasem késő.

BISMARCK 2015.04.26. 16:28:09

@SEHERIKE23:
Max a mediahatosagnal lehet barmit is indítani
Nóri max kártérítési pert indíthatna, de azt 99.99% h bukná

BISMARCK 2015.04.26. 16:30:04

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:

De egyébként ne gondold h azt az allatot vedem egy pillanatig is
Itt a szerkesztők hibáztak nagyot, mert ki kellett vna rakniuk azonnal

SEHERIKE23 2015.04.26. 16:32:51

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: - Azért mondtam, hogy érdemes elolvasni, mert tanulságos. Nem kívánom senkinek, hogy átélje azt amit Nóri, de megérdemelné! Egész biztosan másképpen nyilatkozna az estről! De ugye sokfélék az emberek. Én elítélem Gábort, és a TV2-t is. Nórit pedig nagyon sajnálom, hogy ezt át kellett élnie. Lelkileg nagy megrázkódtatás volt neki.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.26. 16:34:34

@BISMARCK: Minden az ő szerkesztői szintjükön dől el? Mert gondolom, hogy bármi is bűnügy gyanús, az már a jogászok elé kerül. Ha az én cégem lenne, így csinálnám.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.26. 16:35:54

@SEHERIKE23: A kiszolgáltatottság és a megalázottság rémes lehet.

SEHERIKE23 2015.04.26. 16:37:58

@BISMARCK: - Nem biztos, hogy bukná. Nagy a felháborodás a közvéleményben is. Gábor pedig megérdemelne valami büntetést, hogy tanuljon belőle! Ki tudja, hogy hány nőt fog a jövőben megerőszakolni? Ahogy mondta: " azt tehet amit akar! " Hát NEM!!!!

Szoba kilátással 2015.04.26. 16:39:40

Az agresszor agresszívan az agresszió ellen

Mók_Ica 2015.04.26. 16:39:52

@SEHERIKE23: ez a cikk határozottabb, mint az eddig belinkeltek... és én is pont ezt hiányoltam, mint amit a cikk írója:
Berontott valaki a műsor stábjából, hogy ha nem is töri Gábor bugyiba nyúlkáló kezét három darabba, de egy vödör hidegvizet ráöntsön, majd visszatartsa a hatóságok megérkezéséig? Nem, Nórának egy hétig egy ágyban kell aludnia ezzel a barommal a játék szabályai szerint, noha – ahogy az Üvegplafon blog írja – néhány héttel ezelőtt azért rúgtak ki egy lányt a műsorból, mert pofon vágta azt a srácot, aki lekurvázta.

kicsit később:
A szexuális erőszak miatti fellépés nem csak arról szól, hogy Nóra elégtételt vegyen Gáboron, hanem arról is, hogy az ilyen eseteket ne lehessen bagatellizálni és senki ne gondolhassa, hogy normális dolog így bánni egy másik emberrel.

Még akkor sem, ha az ilyenkor szokásos módon mindent ellep az ostoba, de hangos kommentözön, ami azon lamentál, hogy hozzájárulhatott-e a történtekhez Nóra esetlegesen kihívó viselkedése. Nem, nem járulhatott hozzá, Nóra akár öltáncot is adhatott volna Gábornak, de miután a szexre határozottan nemet mondott, az határozott nemet jelent, és aki ezt nem fogja fel, az maga is erőszakos barom. Változtatni azonban sohasem késő.

és a cikk által említett ostoba kommentözön ezután a cikk után is folytatódik........ :((((

SEHERIKE23 2015.04.26. 16:40:42

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Soha nem kerültem még ilyen helyzetbe, de
amikor megnéztem a videót, elborzadtam a látványtól. Engem megrázott az egész.:(((((

The Game 2015.04.26. 16:41:04

@SEHERIKE23:
Kártérítési perben a bíróság mérlegel
És itt valszeg perdonto lenne az előző nap beigert dugas

Mók_Ica 2015.04.26. 16:41:47

@BISMARCK: talán a felvételek miatt még nyerhetne is nóri..... ha perelni akar......

Mók_Ica 2015.04.26. 16:42:49

@The Game: sztem nem.... ugyanis meggondolhatja magát az ember lánya és nórika meg is gondolta magát, NEM-et mondott.....

SEHERIKE23 2015.04.26. 16:45:50

@Mók_Ica: - Remélem, hogy valamelyik civil szervezet lépni fog, és beperlik a TV2 -t! Azért mindennek van egy határa. Közbe kellett volna lépniük, de az előzetest amikor mutatták még
bent volt. Tehát nem lett következménye. Mindenesetre várom, hogy történjen valami!

SEHERIKE23 2015.04.26. 16:50:02

@The Game: -Azt mondta világosan, hogy : NEM!!!! - Gábor rángatta, fogta a nyakát, úgy tekergette a fejét, rámászott, zaklatta. Egyszóval erőszakoskodott vele. Látható a videón, ezt nem tudja senki meg nem történtté tenni, se Gábor, se a csatorna.

The Game 2015.04.26. 16:50:27

@Mók_Ica:

ez így igaz, büntetőperben
egy kártérítési per viszont polgári per, itt bizony megnézik h , mi történt előtte (pl. volt-e kihívó viselkedés, felhívás keringőre, stb)

Empty Bee 2015.04.26. 16:51:06

végignéztétek az erőszakoskodós estét végig? feltették a 40 perces verziót
tv2.hu/eden_hotel/18/174805_nori_es_gabor_ejszakaja_vagatlanul.html

Mók_Ica 2015.04.26. 16:52:15

@SEHERIKE23: még egy civil szervezetből ki is nézem, hogy lép..... azonban sztem itt egy hatóságnak kellene tenni megfelelő lépéseket.....
én is kíváncsian fogom nézni hétfőn este az összefoglalót, és várom, hogy milyen következményei lesznek ennek az egésznek sármőr és a csatorna részére......

Szoba kilátással 2015.04.26. 16:53:22

@Empty Bee: koszi megnézem mert a sztori mar akkora indulatokat keltett...

Mók_Ica 2015.04.26. 16:57:38

@The Game: már említettem feljebb, hogy nem vagyok jogász, sem jogi szakértő..... de véleményem szerint nóri semmi olyat nem tett, ami feljogosította ezt a fiatalembert erre a viselkedésre....
ettől még a jog szerint igazad lehet.... és azért valljuk be, ez elég szomorú.....
messzemenő vita kerekedhet ebből..... mert ilyen alapon az utcán sétáló, kihívóan öltöző nőket (értsd: kirakott cicik, rövid szoknya/nadrág, kivillanó bugyi... stb) már felhívás keringőre? :o

The Game 2015.04.26. 16:59:29

@Mók_Ica:

ezért írtam,h a büntető és a polgári per különböző
egy büntető perben az, h kihívóan öltözött v beígért egy dugást nem mentő körülmény (még szerencse) de egy kártérítési perben az (és hidd el, ebben is van logika)

sixx · http://comment.blog.hu 2015.04.26. 17:02:30

@Mók_Ica: egy pillanat. "Nóra akár öltáncot is adhatott volna Gábornak, de miután a szexre határozottan nemet mondott, az határozott nemet jelent, és aki ezt nem fogja fel, az maga is erőszakos barom."

nem is volt szex.

Empty Bee 2015.04.26. 17:06:12

@beacska: Én végignéztem, és ezt a bő lére eresztett tahót (Gábor) addig ütném, amíg mozog

beacska 2015.04.26. 17:12:26

@Empty Bee: az igazi baj az az, h amikor Gábor bejött, rögtön azzal tömték e fejét, h Nóri hasznavehetetlen, és nincs itt helye. Ezért áll így Nórihoz, ezért ilyen pökhendi...honnan tudja különben, h Nóri nem tett le semmit az asztalra?
Nóri mindenféleképpen handicappel indul...

amúgy egész jól elbeszélgetnek. jegyzem meg csendben.

Mók_Ica 2015.04.26. 17:17:30

@The Game: tudom.... nem is lehet minden esetet egy kalap alá venni....

@Empty Bee: @beacska: én nórika helyében otthagytam volna a szobában egyedül ezt a sármőrt....

@sixx: azt tudjuk, hogy nem volt szex..... sármőr viselkedéséről írtuk, hogy erőszakos. Többen hivatkoztak arra, hogy Nóri beígérte a szexet, és ennek ellenére nem akarta.......
Ez a korábbi ígéret azonban nem hatalmaz fel senkit semmire, pláne ha Nóri nemet mondott.
Ezt a véleményünket "támasztották alá" a cikkben leírtak is, ezért idéztem.

Empty Bee 2015.04.26. 17:17:39

@beacska: Én azt nem értem, hogy Nóri tűri, hogy a mellét tapizza meg dörgölje hozzá a farkát, végig egy szót se szól, utána meg hirtelen nem érti, hogy tovább akar menni? Én, ha eldöntöttem, hogy egy csávóval nem akarok lefeküdni, akkor az első jel után közlöm vele, hogy nem akarok semmit, és utána tartom a távolságot. Ha engedem neki végig a tapit meg hogy dörgölőzzön, akkor meg nem lepődöm meg, hogy tovább akar menni.

Szoba kilátással 2015.04.26. 17:19:44

@Empty Bee: en is ezt mondtam ok meggondolja magat de akkor azt határozottan tegye

beacska 2015.04.26. 17:21:09

milyen vicces, ahogy a fogkeféket azonosítják be :DD

van vagy 3 fogkefe a fürdőjükben...vagy 4...

Mók_Ica 2015.04.26. 17:22:00

@Empty Bee: azt hiszem magamat kell idézzem most .....
MÓK_ICA 2015.04.26. 13:12:10

@playoff szakáll: egyre inkább az az érzésem, hogy ennek a reality-nek mi vagyunk a szereplői.... akiket nézünk, azok "színészek"...... mondjuk így a pénz nyereményt nem mi érdemelnénk??? :))))

beacska 2015.04.26. 17:22:22

@Empty Bee: és ha tovább akar? nem kell mindenkivel lefeküdni, aki megfogja a mellem...előbb-utóbb nyilván az is elkövetkezik, de nem feltétlenül...

The Game 2015.04.26. 17:23:01

@Empty Bee:

na, pl. ezért is bukna el egy kártérítési per a tv2 ellen

beacska 2015.04.26. 17:23:11

@Mók_Ica: @Empty Bee: nézzétek már meg a videót, amit betettünk!!!

Mók_Ica 2015.04.26. 17:24:55

@beacska: most nézem.... ezért írtam az utsó kommentet....@Mók_Ica:

keszegvágó 2015.04.26. 17:25:07

A tv2 most öngólt lőtt. Ami most zajlik, az "így manipuláld a nézőket" iskolapéldája. Egészen más szemmel nézem (ha nézem) ez után.

beacska 2015.04.26. 17:27:13

@keszegvágó: nem lőtt öngólt. az volt a cél, h beszéljenek a műsorról

Empty Bee 2015.04.26. 17:30:01

@Mók_Ica: Nekem még attól szorult ökölbe kezem (meg a gyomrom), amikor a végén, 31:58 perc körül Gábor elkapja a Nóri fejét és a mellkasára irányítja. Hát én ezért agyonvertem volna! Hogy lehet egy nőnek ennyire alacsony önértékelése, hogy ezt eltűri, hogy úgy elkapják a fejét mintha valami kutya lenne, és ezek után vígan a mellkasára fekszik? Egyszerűen nem értem...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.26. 17:31:26

@Mók_Ica: A kártérítési perben Nórinak igazolnia, illetve bizonyítania kell az őt ért vagyoni és nem vagyoni kár felmerülését, valamint annak a mértékét. Nem azt, hogy hosszú vagy rövid szoknya volt-e rajta. Maga a jogalap, pedig gondolom a büntető bíróság által hozott jogerős végzés.

Empty Bee 2015.04.26. 17:31:40

@beacska: Nyugodjámá le, én linkeltem be.

beacska 2015.04.26. 17:32:40

@Empty Bee: ééés? meg is nézted?

keszegvágó 2015.04.26. 17:32:42

@beacska: Hallottam már én is a negatív reklámról szóló bonmotról, de eddig azt gondoltam, hogy egy nem élő reality esetén másként megy.

beacska 2015.04.26. 17:33:53

én meg azt gondolom, h Nóri ügyesen kihátrált a szituból...

Mók_Ica 2015.04.26. 17:34:25

@Empty Bee: én sem..... illetve ezek után azt sem, hogy riportban miért sírt? :o

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: okafogyottá vált..... nézd meg a vágatlant....

beacska 2015.04.26. 17:34:40

@keszegvágó: egyébként igazad van...jellemző példája a manipulálásnak. MINDEN vágás kérdése

Empty Bee 2015.04.26. 17:34:49

Meg amikor a végén elkezdi paskolni a Nóri arcát... tipikus bántalmazó kezdő lépései: olyan dolgokat csinál, ami neked nyilvánvalóan kényelmetlen és kellemetlen, de bebeszéli neked, hogy "ő csak szeretetből csinálja" "ő nem csinál semmi rosszat" stb., és elhiszed, hogy te vagy a hülye. Utána már a verés is jogos lesz, mert megérdemelted. Nagyon szomorú nézni, hogy Nóri ezt nem veszi észre, és ennek alárendeli magát.

beacska 2015.04.26. 17:35:58

@Mók_Ica: szerintem azért, mert csak megviselte a dolog. plusz, meg mert Gábor VALÓBAN megzsarolta, h ha nem fekszik le vele, kiteszi...

Mók_Ica 2015.04.26. 17:36:55

@Empty Bee: +10000

@beacska: eddig is tudtuk..... csak nem sejtettük.... :))))

beacska 2015.04.26. 17:37:01

@Empty Bee: Nóri kb. a 2. napon közölte, h szereti a durva szexet...persze, mindez értelmezés kérdése, h kinek mi az

,, 2015.04.26. 17:38:14

@Mók_Ica: nem volt aktus. aktus nem volt (jogilag mondjuk nem is kell hozzá, a szexuális cselekmény elég tág fogalom, szal ez nem lehetNE akadály büntetőjogi felelősségre vonásban)
Viszont... engem nem lepett meg sem Nórika reakciója a többiek előtt, sem a videó... szerintem lesz ebből még aktus, érdemes várni még egy-két napot az ítéletalkotással... Nórika ilyen típus (reméljük majd kinövi)... én a videóban nem láttam erőszakot, csak azt h a sármőr egy büdös gyökér...sajnos azt nem szokták büntetni
@tomfree: megtennéd h dobsz nekem egy blog.hu-s privátot, lenne egy kérdésem azzal kapcsolatban amit írtál, de nem akarok offolni.
ennyit akartam csak hozzátenni, mára (v tovább) el.

Mók_Ica 2015.04.26. 17:39:33

@beacska: igazad van abban amit írsz...... mi is ezeket hoztuk fel..... de látva a vágatlan filmet, nórikának futva kellett volna kirohannia a szobából és nem elviselni ezt a lelkiterrort.....nem hogy még hozzábújva aludni a végén....

Empty Bee 2015.04.26. 17:40:16

@beacska: Igen, sok nő szereti a durva szexet, de különbség van aközött, hogy akkor durva, amikor én kívánom és kész vagyok rá, és más amikor random elkapják a fejemet, és szó nélkül elkezdik erőszakosan ide-oda irányítani, mintha valami kutya lennék... mindennek megvan a maga ideje. Szerintem.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.26. 17:40:38

@beacska: Ezzel nagyon egyetértek, pont tegnap írtam is, hogy minden bejövő új lakó ezzel van beoltva, hogy a Nóri így, meg a Nóri úgy. Ezáltal szinte soha nincs alkalma egy normális, egyenrangú kapcsolatot kialakítani, mert a "híre" előtte jár. Én azért rühellem e miatt a régi lakókat, mert ezt nem a jól átgondolt taktikájuk részeként csinálják, hanem ilyen falkás attidűddel. Mert végre van valaki, akit maguknál kevesebbnek gondolhatnak, illetve állíthatnak be egy új előtt. Ez pedig elég szánalmas, sztm. És mindig elgondolkodtat, hogy mindezen folyamatos hendikep ellenére Nóri bent van.

Mók_Ica 2015.04.26. 17:41:18

@foxglove (F6): tudom, hogy nem volt (még) aktus....... vágott anyag vs. vágatlan.... ennyike...

,, 2015.04.26. 17:43:13

@Mók_Ica: tudom h tudod:) (az első mondat VV-s szállóige, petti vs. pornósvera)

beacska 2015.04.26. 17:45:45

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: igen. éppen ezért kedvelem Nórit. szerintem ebben a fenti jelenetben kifejezetten ügyes volt...valszeg ittas is, ezért fordulhatott elő, h a stressz később jött ki rajta...amikor a Lokial való vitája volt, akkor is másnap sokkal jobban stresszelt, mint az adott pillanatban...

Mók_Ica 2015.04.26. 17:46:33

@foxglove (F6): éljenek az örök érvényű szállóigék :))))

na, akkor jól elvitatkozgattunk egy olyan dolgon, ami meg sem történt..... csak úgy tettek a szerkik, mintha :)))) sok hűhó semmiért.... :)))

homokosgumicukor (törölt) 2015.04.26. 17:56:51

Kicsit szomorú vagyok, hogy ez a limonádé, szórakoztató műsor ilyen fordulatokat vett.
Az ember tényleg csak kikapcsolni akar, erre ilyen gyomorforgató szarságok történnek, és igazából az erre adott reakciók a félelmetesek. Félreértés ne essék, edzett trash reality-s vagyok, nem eltartott kisujjal nézem a műsort.

"Arról miért nincs szó hogy a lány megígérte neki hogy szexelnek ha már párok lettek????????????????????????????????????"

"Férfiként mondom, ha nőt akarok, csak valami hasonló viselkedéssel lehet, mint ahogy ez a gyerek csinálta, mert a virágcsokroktól nem hullik le a lányok bugyija."

"Sajnos sok olyan nő is van magyarországon akik elhúzzák a mézesmadzagot aztán azt mondják:"bocs mégsem".A nőknek azt kell megtanulni hogy ilyet nem lehet csinálni!!!!!!Mert vannak következményei."

Mint a toporzékoló gyerekek a csokis állványnál, ha nem kapnak meg valamit.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.26. 17:59:19

@beacska: Igen. Egyébként én nagyon fegyelmezett embernek látom. Néha, talán még túl fegyelmezett is.

beacska 2015.04.26. 17:59:40

@homokosgumicukor: ezeket te hol olvastad? mert hogy nem itt, az tuti...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.26. 18:00:33

@Mók_Ica: Ezt a palit még hallgatni sem bírom. Összefoglalnád két mondatban, mi volt a vágatlanon. PLS.:))))

beacska 2015.04.26. 18:00:35

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: lehet, h ezt értékelik a többiek "butaságnak"...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.26. 18:03:19

@Mók_Ica: Most pont azt mondja Gátőr: Melyik fogkefe. Nóri: a Zöld Gátőr: ami nem kék?:DDDDDDDDD

Mók_Ica 2015.04.26. 18:04:43

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: két mondatban??? arrongáns és bunkó ez a fickó.... a sármőrtől messze van..... nem is értem nórit, hogy tudott mellette aludni.....

homokosgumicukor (törölt) 2015.04.26. 18:08:49

@beacska:

Jaj, elfelejtettem írni, hogy hol. Az Üvegplafon facebook oldalán, az erről szóló cikk alatt.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.26. 18:09:08

@Mók_Ica: Köcce:) Azt, látod én sem. Kérdés, hogy mikor azt mondta Nóri, hogy neki ez a hülyegyerek típus jön be mindig, akkor arra gondolt, hogy ennyire hülye?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.26. 18:12:35

@beacska: Ja, és közben mondogatja a Gátőr, hogy a Nóri milyen iszonyatosan BUTA:))))
És ezzel a fegyelmezettséggel, ő nem vágja rá rögtön a véleményét, és lehet, hogy tényleg azt hiszik, hogy tompa és lassú.

Mók_Ica 2015.04.26. 18:12:54

@homokosgumicukor: az a szomorú, hogy az összes erről szóló cikk alatt megtalálhatóak az általad idézett kommentek..... :((((

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: sztem az álmában sem fordult meg a fejében, hogy a fickó ennyire gyökér..... ez is tipikusan a "tudta, tudta, csak nem sejtette" esete.....

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.26. 18:13:51

@beacska: gyűjtök lelkierőt. Annyira idegesít ez a gyökér.

beacska 2015.04.26. 18:16:46

@Mók_Ica: szerintem érdekes 38 perc

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.26. 18:16:57

@Mók_Ica: :DDDDD Az az egy magyarázat van, hogy tényleg ki van már éhezve a teste is, de sztm a sok bántás miatt a lelke is. Na, ezzel meg jól bevásárolt. Mert ennek a lelke is derék alatt van, ha van, de a tapló stílusa főleg, amitől sztm a Nóri még jobban egyedül érzi magát.

Mók_Ica 2015.04.26. 18:19:14

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: remélem első adandó alkalommal ki fogják tenni ezt a fickót......

@beacska: az....

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.26. 18:23:41

@homokosgumicukor: Az elutasítás művészete, persze teljesen más dolog. Volt egy svéd film a Liv Ulmannal, a Drága Jon. Abban volt egy olyan mondat, hogy egy férfit mindig úgy kell visszautasítani, hogy az ne érezze magát becsapva. Nagyon egyetértek, de ez nem jogi kérdés.:)))

Empty Bee 2015.04.26. 18:23:43

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Szerintem Nóri az elején csak ezt a "laza dumás csáávóó vaggyoook" dolgot érzékelte a Gáborból, és mivel benne van már egy jókora szexhiány is (ezt mondta is Nóri), ez még jobban elvakította, és a többit nem volt hajlandó észrevenni.

Engem is hívott randira egyszer egy ilyen csávó, eskü, pont olyan volt mint a Gábor, ugyanígy pofázott órákon át a saját zseniális gondolatairól, ugyanilyen magas girnyó nőőkáááálma faszinak képzelte magát. Amikor a randi végén közöltem, hogy nem szeretnék tőle semmit, de mégcsak smárolni se, akkor ugyanígy elkezdett sértegetni, és érzelmileg próbált manipulálni arra, hogy hülyének érezzem magam, és hogy vegyem megtiszteltetésnek, hogy egy ilyen hülye, buta, értéktelen nővel, mint én, ő szóbaállt, és amúgysem fogok kelleni senkinek. Mindezt az ELSŐ RANDIN! Azért, mert megmondtam, hogy nem akarok tőle semmit. Annak a csávónak is ugyanígy dőlt a pofájából a hülyeség, és NEM HAGYOTT SZÓHOZ JUTNI.

XocoLatte 2015.04.26. 18:23:48

@sixx: a Btk. idevágó része alapján nem is kell, hogy megtörténjen a nemi aktus, attól még megáll a bűncselekmény. És pontosan azért, mert nem a sértett és az elkövető szava áll egymás ellenében, hanem van objektív audio-video bizonyíték.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.26. 18:25:38

@Mók_Ica: folyamatosan abban bízom, hogy a fiúk szavazhatnak ki valakit maguk közül.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.26. 18:30:33

@Empty Bee: Úgy látszik, engem a sors a tenyerén hordott eddig, még nem volt szerencsém testközelből ehhez a típushoz. Valami rémes. Vajon honnan merítik az önbizalmukat? Vagy pont ellenkezőleg van, és nincs nekik?

Empty Bee 2015.04.26. 18:33:12

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Ezen én is gondolkodtam... mert egy egészséges önbizalmú ember higgadtan képes kezelni, ha visszautasítják, ez az érzelmi terrorista típus pedig egyből beállít a világ selejtjének, ha visszautasítod. Szóval lehet, hogy igazából nulla önértékelésük van, és ezzel a manipuláló dumaáradattal csak büntetni akarják a külvilágot a vélt sérelmeikért.

beacska 2015.04.26. 18:35:07

@Empty Bee: a nulla önértékeléssel egyet értek :D

Mók_Ica 2015.04.26. 18:35:41

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: bárki is az, csak szavazza ki..... így nem lehet viselkedni, még egy trash reality-ben sem.......

Empty Bee 2015.04.26. 18:38:44

Ti is többször visszanézitek az ajánlót, hogy lássátok Gábort zokogni? :DD Vagy csak én? :DDD Olyan jó érzés :DDDDD

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.26. 18:39:25

@Empty Bee: Ezt én elég valószínűnek tartom, hogy bizonyos kudarchoz vagy kudarcokhoz ezt a stílust kapcsolta és nem pedig a helyes megoldást.

Fu Szekh Li 2015.04.26. 18:41:11

Hát engem a hosszabb verzió sem győzött meg, hogy nem erőszak történt. Sőt, inkább megerősített abban, hogy igen.
Nem tudom, mit akart ezzel a TV2 bizonyítani, de azért megnézethették volna előtte egy büntetőjogásszal.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.26. 18:41:14

@Mók_Ica: Engem már a wc-s-térdeplős hiszti-sírása is reménnyel töltött el:)))) Ez nem gonoszság, ugye?:))))

Zsoofka 2015.04.26. 18:43:16

mokamini 2015.04.25. 09:39:58
Javasolnám d) válasznak a MEGRENDEZETT JELENET kitételt!

Szóval: lehet, hogy nem rendezték meg, mármint a szerkik, de kapva kaptak a GyökérGábor erőszakoskodásán és/vagy a Nóri szeretemmagamáldozatnakláttatni attitűdjén és gondolták csinálnak egy jó kis ingyenreklámot a nemminősítemmerténisnézem műsoruknak. Hányok.

Mók_Ica 2015.04.26. 18:44:04

@Empty Bee: apró pici elégtétel és a lelked megnyugtatása miatt??? :)))

@Fu Szekh Li: szia :) rossz volt nézni.... a vágatlant is....

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.26. 18:45:44

@mokamini: Végül is, tudod, nem jelenti azt, hogy nem üldöznek:))))))))))))

Mók_Ica 2015.04.26. 18:46:09

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: áááááá, miért lenne az??? :)))

@mokamini: igen, sajnos nagyobb port kavartak, mint akartak és úgy látom az indulatok is eléggé odacsapnak.....

Zsoofka 2015.04.26. 18:47:50

@mokamini: Ja és nem voltam képes végignézni ezt a 38 percet, mert még mindig hányok. És tudom, hogy nem kell nézni, ha nem akarom, de igenis akarnék nézni egy értelmes tattikai realitit, csak nem hagyják... mert elrontották, de nagyon és én marha még a pisis páros után is reménykedtem, hogy lám kib.szták őket onnan és lehet nézni, mert mégis értelmesek a szerkik, de nem, nem azok. Egy erőszakkal vagy annak a gyanújával NEM SZABAD játszaniuk. Mi meg megyünk bele a csapdába és agyalunk rajta. Pedig ennek nem ilyen szövegkörnyezetben van a helye!!!!!!!! Bekaphatják. Puff. Bocs. Befejeztem a hisztit.

Zsoofka 2015.04.26. 18:55:09

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Abbahagytam a hányást és egy kicsit nevetek is... Te a férjem vagy? Ő szokta ezt a fordulatot használni... :)

sixx · http://comment.blog.hu 2015.04.26. 19:03:46

@XocoLatte: erre gondolsz?

Szexuális kényszerítés
196. § (1) Aki mást szexuális cselekményre vagy annak eltűrésére kényszerít, bűntett miatt egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Sanda.Ipse 2015.04.26. 19:06:11

@The Game: Na ne röhögtess! Egy házasságlevél alapesetben egy életre szóló ígérvény, mégsem lehet egy feleséggel sem erőszakosan közösülni akarata ellenére.

XocoLatte 2015.04.26. 19:07:35

@sixx: igen
tudom, határeset, mert nem történt behatolás, de a bizonyíték alapján valószínűeg megállna a dolog

sixx · http://comment.blog.hu 2015.04.26. 19:21:45

@XocoLatte: na ez az, ami a bíróság dolga, és nem a kommentelőké, vagy blogíróké. ha Nóri úgy gondolja, tegyen feljelentést.

tomfree 2015.04.26. 19:22:34

@XocoLatte: Tisztázzunk pár dolgot.
Az új Büntető Törvénykönyv eléggé határozottan megállapítja a szexuális bűncselekmények elkövetését és azok büntethetőségét.
Az egyik a "szexuális kényszerítés", a másik a "szexuális erőszak".
Nézzük az általatok felhozott szexuális kényszerítést:
"a szexuális kényszerítést (196. §) az követi el, aki mást szexuális cselekményre vagy annak eltűrésére kényszerít. Az Értelmező rendelkezések (459. §) 27. pontja szerint szexuális cselekménynek minősül „a közösülés és minden súlyosan szeméremsértő cselekmény, amely a nemi vágy felkeltésére, fenntartására vagy kielégítésére alkalmas, vagy arra irányul”. Ennek megfelelően nemcsak a szexuális aktusra való kényszerítés vált büntethetővé, hanem a szexuális jellegű, az emberi méltóságot sértő magatartások is (például a sértett valamely intim testrészének megfogása). Az áldozat szexre kényszerítése bármely más módon, nem személyre irányuló fenyegetés útján is lehetséges. Így a kényszer lehet például anyagi természetű (a lakhatás megvonásával való fenyegetés), de akár tisztán érzelmi is. "

Jogilag tehát megvalósult a szexuális kényszerítés ebben az esetben (érzelmi kényszerítés, zsarolás által, a sértett lefogása, nemi szerveinek fogdosása által annak akarata ellenére), még ha szexuális aktus nem is történt. Ennyit a jogászkodásról mára.

Mellesleg ezzel a tv2 beleszaladhat a késbe elég nagyon. Vagy elismerik, hogy az egész műsor egy megrendezett játék színészekkel (ami óriási bukta lenne ha igaz lenne) vagy aszisztáltak és adásba adta egy szexuális bűncselekményt. Kíváncsi leszek a Médiahatóság lépéseire ezek után (mint ahogy megtörtént a Liberálisok által a feljelentés).

XocoLatte 2015.04.26. 19:29:33

@sixx: szó sem róla, hogy ne a bíróság dolga volna
abban tévedsz viszont, hogy csak a sértett tehet feljelentést -- ebben az esetben, amikor jó esetben is több százezer szemtanút kreált a TV2, ráadásul felvételről, bárki megteheti a feljelentést. És ami a legszebb, hogy a TV2 bűnsegédként ugyancsak feljelenthető.

Krétagarbó 2015.04.26. 19:30:24

@sixx: a szexuális kényszerítés elvileg megállhat, de ez a döntés valóban a bíróság dolga.
Mivel azonban adásba került, normális, hogy ezen pörög mindenki.
Abban egyetértünk, hogy Gábor egy méretes nagy gyökér. Igazából Nórit sem értem, miért tűrte ezt a parasztot ekkora türelemmel.

XocoLatte 2015.04.26. 19:30:30

@tomfree: köszönöm a szakszerű pontosítást
az utolsó bekezdésedben van egy k. nagy kutyatetem elhantolva szvsz...

Bognar Klamidia 2015.04.26. 19:34:07

tegyen feljelentést? lol.
a számok nem Magyarországra vonatkoznak, de az arányok hasonlóak, kis statisztika:
manoferrors.files.wordpress.com/2013/11/rape-stats.png

,, 2015.04.26. 19:36:18

@Krétagarbó: szia krétácska:) Nóri már nem tudna feljelentést tenni ugye? (most csak elméletileg nézve) 30 napos határidő ebben az esetben van-e?

Krétagarbó 2015.04.26. 19:36:36

@XocoLatte: magánvádas, az eljáráshoz Nóri feljelentése kell(ene)
Nyilván emiatt próbálkoztak a Liberálisok "csak" a médiahatóságnàl.

XocoLatte 2015.04.26. 19:38:33

@Krétagarbó: akkor meg nem kell pattognunk, TV2 egy rakás szar, és fossal öntöz mindenkit, aki nézi
így jártunk
részemről téma lezárva

kanczy 2015.04.26. 19:39:25

@XocoLatte: magához az erőszakhoz sem kell behatolás , elég a nemi szervek összeérése

krumplicukor 2015.04.26. 19:40:32

@foxglove (F6): Igen, 30 nap van a magánindítvány megtételére, ez jogvesztő határidő.

XocoLatte 2015.04.26. 19:40:44

@Krétagarbó: ebben az esetben is csak magánvád alapján történik hatósági intézkedés? érdekes...
de legyen, én már valóban lezárom a dolgot
és azt hiszem, többet nem nézem ezt a szart

Krétagarbó 2015.04.26. 19:41:31

@foxglove (F6): szia:) sztem már nem, lejárt a 30 nap.

Krétagarbó 2015.04.26. 19:45:23

@XocoLatte: a nemi erőszak is ilyen, a sértett kímélete az oka.
A tv2 pont ezért tajparaszt, hogy adásba rakta a történetet, bár az is lehet, hogy Nórit előtte megkérdezték, és neki ezzel az egésszel semmi baja nem volt. Mondjuk az is baj. Egy nőben legyen annyi önbecsülés, hogy nem nyeli le ezt a viselkedést és hangnemet.

kanczy 2015.04.26. 19:45:43

@Krétagarbó: igen ez az ügy már tárgytalan, itt már csak a Médiatanács versus Tv2 eshet egymásnak

,, 2015.04.26. 19:48:28

@krumplicukor: köszi
@Krétagarbó: köszi. Lehet h van az eset között összefüggés és aközött h Nórit kihagyták a promoanyagból...

Krétagarbó 2015.04.26. 19:49:25

@kanczy: gondolom itt egy vak komondor féle sztorit most nem fognak bevenni. Az csak a saját kutyájuk kölykénél működött:))

Krétagarbó 2015.04.26. 19:51:42

@foxglove (F6): vagy éppen Nóri nyerte az édent, és elterelték erről a figyelmet azzal, hogy kihagyták? :) ki tudja?
Sztem kirakjàk Gábort, àllítólag bőg az előzetes szerint, nem?

Zsoofka 2015.04.26. 19:54:34

@foxglove (F6): Én is erre tippelek...

@Krétagarbó: Szerintem nem ezért bőg sajnos... De holnap meglássuk...

Bognar Klamidia 2015.04.26. 20:00:00

@Krétagarbó: vagy eleve olyan szerződést írattak alá vele, hogy amit felvesznek róla ott, az mind adásba mehet, nincs joga letiltani.

,, 2015.04.26. 20:01:29

A Bosszúállókban (RTL) most érkezett meg Loki:)

,, 2015.04.26. 20:03:46

@mokamini: @Krétagarbó: furcsa volt eddig is, mert a kontent nagy része szólt róla idáig.

,, 2015.04.26. 20:09:51

@fosch9: nekem is:) muszáj megint megnéznem:)

tomfree 2015.04.26. 21:00:07

@XocoLatte: büntetőügyben nincs 30 napos jogvesztő időtartam. Mindegy, ne rugózzunk ezen, hagyjuk a jogászkodást.

Ronni 2015.04.26. 21:10:48

ÉN remélem hogy az egész rászárad a tv2 -re, kapjanak egy jó bő büntetést....mégis mi járt a szerkesztők fejében? Most komolyan teljesen elment nekik minden jó érzés józan ész jó erkölcs?Tv 2 a kurva anyátok!

krumplicukor 2015.04.26. 21:30:24

@tomfree: De, van:

Be. 173. § (1) Magánindítványra üldözendő bűncselekmény miatt csak a jogosult feljelentése alapján indítható büntetőeljárás. A magánindítvány előterjesztőjének bármely olyan nyilatkozatát, amely szerint az elkövető büntetőjogi felelősségre vonását kívánja, magánindítványnak kell tekinteni.
(3) A magánindítványt attól a naptól számított harminc napon belül kell előterjeszteni, amelyen a magánindítványra jogosult a bűncselekmény elkövetőjének kilétéről tudomást szerzett.

És ezzel párhuzamosan:

Be. 174. § (1)531 Az ügyész a tudomására jutott feljelentést három napon belül határozattal elutasítja, ha magából a feljelentésből megállapítható, hogy
e) a magánindítvány vagy feljelentés hiányzik.

Ha a 30 napos jogvesztő határidőn túl terjeszt elő vki magánindítványt, akkor elutasítják a feljelentést magánindítvány hiányában.

Ezt most jelen esettől függetlenül, csak okulásként, sose lehet tudni.

Kosztarika 2015.04.26. 21:37:38

Ennyi jogszabályt beírni :) Mindenki tudja, hogy ebből -sajnos - semmi nem lesz. Nóri már kihátrált, a kedélyek lecsillapodnak majd és minden csoda 3 napig tart alapon szépen elfelejtődik. Jogi szinten biztosan. Esetleg a tv2 kap egy kis enyje-bejnyét, de erre sem vennék mérget. :( .(
Abban reménykedem, hogy ezt az erőszakos tetűt megjegyzi minden normális ember és nagy ívben elkerülik, vagy legfeljebb egy sötét utcában "négyszemközt" elmagyarázza neki valaki, hogy kell viselkedni a nőkkel.
Kiváncsi lennék, ki fogja alkalmazni. Majd megy pornószínésznek, arra talán egy szado-mazo film erejéig beválik.

kamilla123 2015.04.26. 21:44:04

az is nagy probléma hogy főleg Loki, de sajnos a többi fiú is már másfél hónapja, egy elzárt közegben ekézi, hülyézi, egysejtűzi le Nórit. Persze, az "csak" verbális agresszió, de amikor vki pl a társaság által büntetlenül "f..szopó ku..zza" le Nórit több ember előtt (ahogy ő mesélte sírva az asztalnál), és nem történik semmi, akkor Nórika önbecsülése is már a béka segge alatt van és örül,h egy GÁbor-féle szóba áll vele. Ne felejtsük el, h a Gáboros incidenst megelőzte közvetlenül a Lokis, amikor Nórika zokogógörcsben volt még másnap is, Loki meg csak annyit mondott,h nem emlékszem. És én nem láttam, hogy a társaságból emiatt bárki is szólt volna neki. Tehát már teljesen alá van ásva az önképe szerencsétlennek, és ezt mondta is. Szóval ez az egész lelki szétcseszegetés már réges régen elkezdődött. Persze Gábor tette mindennél súlyosabb, de egy másfél hónapos leli terror nélkül, amiben főleg Loki a hibás, ez nem biztos, hogy megtörtént volna, vagyis Nórika nem biztos, hogy hagyta volna ideáig fajulni a dolgokat.

Kosztarika 2015.04.26. 21:47:43

@kamilla123: Sok igazság van abban, amit írsz, de alapvetően Nóri ilyen típus. Képtelen megvédeni magát, látjuk időnként, hogy kinyitja a száját, de istenigazából mégsem tud kiállni magáért. Azt hiszem, ő az életben is ilyen, amin az elmúlt másfél hónap nyilván csak rontott.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.26. 21:49:34

Látom ezzel az erőszakkal teljesen egyirányba terelték a nézőket, senki nem foglalkozik se Adrival, se Patrikkal, se Peti húzásával. Mondjuk, ha Nóri visszakézből pofánvágja, amikor nem hagyta abba a zaklatást, akkor még Őt zárják kio, az erőszaktevő meg marad? :-(

kamilla123 2015.04.26. 21:52:29

@Kosztarika: persze, igazad van. Csak ha valaki gyenge, abba nem még nyolcszor belerúgni kéne. Illetve aki ezt megteszi, az egy szar alak. Nem véletlenül nem bírom ezeket az arcokat az ÉH-ból. Nórikába hármat belerúgnak, aztán dobnak neki egy jó szót, (mondjuk a párválasztó előtt), és szegény örül, mint majom a farkának. Ez egy undorító húzd meg ereszd meg játék, egy érzelmi terror, amit Loki csinál elsősorban Nórival. Én főleg ezért nem bírom őt.

Kosztarika 2015.04.26. 21:53:05

@Majom1Parádé: szia :)
Adrit, Patrikot és Petit kiveséztük már korábban.
A kérdésedre: Mivel a tv2 szerint nem történt erőszak (DE!), a pofon után Nórit kizárták volna. :(

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.26. 22:04:01

@Kosztarika: Köszi! Mondjuk most nemigen tudok érdemben hozzászólni, mert az elmúlt hétből csak a párválasztót láttam , azt is csak ma este. .-) //és lusta vagyok visszaolvasni :-))//

Kosztarika 2015.04.26. 22:04:14

@kamilla123: Ez sajnos nem csak az ÉH-ra jellemző. Még az állatvilágban is kiveti a falka a gyengébbet. Mi emberállatok pedig falkában támadjuk a gyengét, mert úgy nagyon bátrak vagyunk. Ha meg egy kis pénz, jutalmat is megvillantanak, akkor főleg. Ezért a bentieket nem lehet elítélni. Pontosabban el lehet és el is kell, de tudomásul kell venni, hogy az átlag - ősidők óta - ilyen. Talán ez a fajfenntartás miatti - azon belül is az életképesebb egyedek génjeinek továbbvitelére irányuló ösztön bennünk. (Ezzel nyilván nem azt akarom mondani, hogy ez helyes, mielőtt valaki félreérti)

Bognar Klamidia 2015.04.26. 22:08:45

@kamilla123: trú. láttuk a közös kajálásos videót, ahol rákérdeznek nála az esti eseményekre, amit ő letagad - és amit a tv2 felhasznál mint bizonyítékot az erőszak meg nem történtére -, mégis mi a fenét várnak egy olyan lánytól, akit szinte pornósbarbi kivételével mindenki hetek óta kutyáz? tudja hogy nem bízhat meg bennük, nem fogják megvédeni, teljesen egyedül maradt. szégyelli magát a történtekért, magát tartja felelősnek valahol, pontosan az a séma, mint a bántalmazottak esetében.
érdemes lenémítva megnézni a videót, csak a testbeszédre figyelni, az a pökhendi mocsadék lapít végig, tudja, hogy mennyire sáros.

egyébirént. a tv2 miért nem azt a videót futtatja, amikor Nórika egyedül van a riportszobában, biztonságban a többiektől és zokog Gábor miatt?!

Kosztarika 2015.04.26. 22:16:53

@Bognar Klamidia:
"egyébirént. a tv2 miért nem azt a videót futtatja, amikor Nórika egyedül van a riportszobában, biztonságban a többiektől és zokog Gábor miatt?!"
Igen, annak mintha nem is lenne jelentősége :( (szerintük)
Az is érdekes, hogy VÁGATLAN éjszakai jeleneteket (40 percben!) nem nagyon szoktak feltenni az oldalra, olyan "mosakodás" szaga van...
Nagyon kíváncsi leszek, hogy hétfőn mi lesz a műsorban és az ÉÉ-ben lesznek-e erre vonatkozó kérdések, kommentek?!

Ronni 2015.04.26. 22:21:02

@Kosztarika: Én meg azt hiszem, ez nem kis ejnye bejnye lesz, konkrétan skalpokat adjanak meg adásszünetet, és vesszenek sook reklámidőt. K anyáját a tv2 nek

Haplo 2015.04.26. 22:31:13

megtenne valaki azt a szivesseget, hogy feltolja a vagatlan videot a youtube-ra vagy a sorozatbaratra? kulfoldrol le van tiltva az ossze video a tv2 honlapja, de a kommentek utan most mar tenyleg kivancsi lettem en is. Koszi elore is, ha valaki megteszi :)

Bognar Klamidia 2015.04.26. 22:36:10

@Haplo: segítenék szívesen, de most időhiányban szenvedek. ez viszont egy frankó kis kiegészítő külföldi tartalmak elérésére (ezzel netflixezek): hola.org

Bognar Klamidia 2015.04.26. 22:38:36

@Kosztarika: azt tippelem, hogy a lakók vérmérséklet szerint osztani fogják Nórit "következetlensége" miatt, Gólem megkapja az ukázt hogy az Éjjelben mosdassa a tv2-t, majd betolnak pár kamu Nóriellenes kommentet. nem fog megjönni az eszük holnapig.

Kosztarika 2015.04.26. 22:44:39

@Bognar Klamidia: Voltak erre utaló mondatok pl. Botoxtól: Nóri össze-vissza beszél :(
Remélem nem lesz igazad/igazunk és azért lesz ennek következménye.

Haplo 2015.04.26. 22:44:48

@Bognar Klamidia: koszi, egyelore kuzdok vele, odaig mar eljutottam, hogy nem tilt le egybol, latszolag tolti a videot de gyanusan hosszu ideje forog korbe-korbe, lehet hogy valamit meg alllitanom kellene rajta?

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.26. 22:48:48

@Bognar Klamidia: Ja, én is használom. Szinte bármilyen országban futó proxyt lehet használni - nyilván magyart nem próbáltam-, de amúgy is a sorozatokneked.org-ról töltök mindent.

Haplo 2015.04.26. 22:57:17

@Majom1Parádé: es neked sikerul ezen keresztul megnezni ezt a ket uj videot? amugy en a reszeket a sorozat-barat.com-on nezemmeg, nem kell letolteni, fentvan az osszes resz.

Haplo 2015.04.26. 22:58:39

ja most, jovok ra, hogy hulyeseget kerdeztem, ha jol sejtem magyart azert nem probaltal mert Mo-on vagy... :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.26. 23:45:10

@foxglove (F6): nem hinném, hogy már 30 nap alatt elévülne egy olyan bűntett, aminek a felső büntetési tétele 5 év.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.27. 00:00:36

@Krétagarbó: de a magánvád meg a magán indítvány az nem két külön dolog? Az egyik az az, hogy neked kell megtenned a feljelentést, nem hivatalból teszik meg, a másik pedig, amikor közvetlenül a bírósághoz fordulsz, de ott nem is az ügyész képviseli a vádat, hanem te magad.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.27. 00:37:51

@beacska: na, most nézem. És végre egy elfelejtett szó: ledegradál:))))

al Dajjal 2015.04.27. 04:39:10

Férfiként mondom, hogy ez egy utolsó féreg, akit legszívesebben kasztrálnék, s bezárnék pár évre 5-6 kanc*****ny közé. Nem néztem meg a vágatlan verziót, s nem is fogom. Pont eleget láttam.

A nem, az NEM. Mindenkinek - nőnek és férfinak is - joga van változtatni a véleményén, 100 igen után a kritikus pillanatban nemet mondani, vagy szimplán csak szórakozni a másikkal. Ez utóbbi csak őt minősíti. Tudni kell emelt fővel viselni a visszautasítást - van benne gyakorlatom, nem ellenállhatatlan macsóként osztom az észt. :-)

És elnézést, ha az elején nagyon nyersen fogalmaztam.

,, 2015.04.27. 07:13:05

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: az elévülés egy más fogalom. ez a 30 nap egy eljárási határidő, a magánindítvány előterjesztésére, általában vonatkozik a magánindítványokra (lásd krumplicukor 2015.04.26. 21:30:24 ) Az elévülési idő jóval hosszabb

anonymand kommentelő 2015.04.27. 08:45:47

@Bognar Klamidia: Biztos vagyok benne, hogy így lesz. És Gábort se zárják ki. A TV2-őt esetleg a Médiahatóság megbünteti 30 fillérre...

Bujumburi 2015.04.27. 09:08:18

Szegény Nóra, komolyan mondom, hihetetlen amit a csatorna hagyott vele szemben, tényleg megérdemelne némi kártérítést. És itt most nem csak a Gábor-féle esetre gondolok. Szerintem az már annak a következménye, hogy mindenki alázta, és tiszteletlenül viselkedett a csajjal, amikor Gábor érkezett, az meg elég kattant ahhoz, hogy azt gondolja, akkor azt tehet vele, amit akar. A Family Guy jutott eszembe, ahogy Meget szívatja mindenki, kapcarongynak képzelik. Persze lehet nyomatni, hogy Nóri jelentkezett a műsorba, de senki sem érdemli meg hogy 10 ember napokon át alázza és rájuk se szóljanak a szerkik, még az a hólyag Berki is őt gúnyolja a kísérő műsorban. :( Nagyon sajnálom a kislányt, idegileg paffra vágták.

Bujumburi 2015.04.27. 09:09:33

@Bognar Klamidia: Teljesen igazad van, főleg úgy, hogy sejteni lehetett, megint lány fog érkezni a műsorba, és újra veszélyben lesz.

AkkorlegyenPtr 2015.04.27. 09:35:47

Most azért kiváncsi leszek, hogy Loki Bence páros nekimegy-e Gábornak.
Bencének volt már egy két: így nem beszélhetsz egy nővel... tornyosulása... Lokit sem kell félteni.
Amikor a mai what's next ment, azt hittem Bence éppen Gábor tervezi a tökénél fogva meglóbálni, erre Lokival dühöng... mi van már itt kéremszépen?

Melánis hét után megint egy ilyen hét jön? Erre nem vagyok kiváncsi.. Gátőr gyereket ki kell vágni a csába és kész.

Infomaniac 2015.04.27. 09:39:32

Tegnap átfésültem a hivatalos FB oldalt, hogy megtalálom-e a kommenteket a pénteki ÉÉ adásból. Mert reménykedtem, hátha nem kamu. De akárhogy kerestem, nem találtam egyiket sem...
Szóval nem tudjuk, hogy az ÉÉ-t mikor veszik fel.

Arra gondoltam, hogy nem lehet könnyű a játékosoknak ezt a skizofrén állapotot kezelni. Egyszer volt a játék, novembertől januárig. Aztán ha ott kiestek, ill. mikor vége lett, biztos találkoztak páran és átbeszélték, hogy mi volt. Most(anában), mikor az ÉÉ vendégei, már látták az addig levetített részeket és sok mindenre fény derül. És mégis, az ÉÉ-ben úgy kell nyilatkozniuk, mintha épp ebben az első, műsorforgatási időszakban lennének..

Bujumburi 2015.04.27. 09:49:16

@Infomaniac: Én sem értem minek kell eljátszani, hogy most zajlik a játék?! Főleg Berki tereli így a beszélgetést, Pamela meg Cintia úgy látom, mintha próbálnának időpontok és igeidők nélkül beszélgetni, nekik kellemetlenebb ez a manipulálás.

Gia 2015.04.27. 09:50:48

Na,Berki lebukott.Egy stábtaggal járt idáig,akit most megcsalt Laurával.

Gia 2015.04.27. 09:52:11

@Bujumburi: Reggel a Mokkában Patrik volt a vendég és ott is úgy beszélgettek vele a műsorvezetők,hogy most jött haza...Gáz.

Gia 2015.04.27. 09:54:21

@Infomaniac: Csoda,hogy még nem szólta el magát egyik sem.Mariannál lógott ki egy kicsit a lóláb,mert nem volt érthető,hogy miért isteníti Lokit,akivel nem is láttuk beszélgetni sem.Mondjuk így most az furcsa,hogy miért nem Petit dicsérte?

Bujumburi 2015.04.27. 09:55:29

@Gia: az is lehet, hogy átbaszta végül Petkó MArcsát is :D

AkkorlegyenPtr 2015.04.27. 10:03:55

Igen gáz, viszont ha figyeled a reakciókat, akkor jó kis spoilereket lehet elcsípni.
Elég bénán tolják. Berki sem egy agytröszt, bár hazudni tud.. állítólag..

Infomaniac 2015.04.27. 10:05:48

@Gia: Igen, bármennyire is nem tartjuk őket agysebészeknek általában, ezt én lehet, hogy nem bírnám kezelni így.
Lehet, hogy ezért megy felvételről az ÉÉ, hogy újra vehessék az elszólásos részeket egyébként.

Infomaniac 2015.04.27. 10:07:07

@AkkorlegyenPtr: Igen, de mondjuk próbáltam megfejteni Patrik mimikáját, mikor arról beszélt, hogy ha Adri kijön, meglátják, hogyan tovább, de nem jutottam semmire...

Infomaniac 2015.04.27. 10:08:29

Most már nagyon kíváncsi vagyok, hogy Nóri ott lesz-e az ÉÉ-ben mikor kiesett a műsorból. És mikor lesz arra válasz, hogy miért nincs rajta a promóanyagokon...

AkkorlegyenPtr 2015.04.27. 10:10:41

Breki bent van, értem. Ex Brekiné bent van.. nem értem, de nem totál nulla a csaj.. éjjeli adásban még elmegy. De Szintia.. miéért ki ő mi ő? Mi a terve a tv2-nek? Ő képviselné a mai fiatalságot? Vagy mi szösz? Valami agyament napszemüveggel tátott szájjal, foggal előre bámult legutóbb is.. neee vérgáz. Szoktam nézni, hogy infot szerezzek, de ez sokkkk

bigél 2015.04.27. 10:11:06

@Gia: nekem az annyira nem tűnt fel, hiszen a párcserénél egymás mellé kerültek és már akkor látszott, hogy jól kijönnek egymással

AkkorlegyenPtr 2015.04.27. 10:11:35

@Infomaniac: Le se legyinti Adrit. Nincsenek együtt... az egész teher neki, már elfelejtené az egész játékot. Nekem ez jött le.

Ronni 2015.04.27. 10:19:02

@AkkorlegyenPtr: Bence csak Snecit védte, csak őt 2x.

Ronni 2015.04.27. 10:22:07

@Bujumburi: a szívem hasad meg érte 20 éves, mondjuk egy Botox a 27 évével matuzsálemina hozzá képest.Nagyon sokat jelent ebben a korban pár év.Borzalmas lecke számára, és egy óriási önismereti tréning.Mondjuk nekem lelkileg ő a legerősebb mert amit kibírt azt nem sokan bírták volna.

Bujumburi 2015.04.27. 10:22:37

@Infomaniac: Milyen promóanyagokon? Azokról sokan hiányoznak. :)

melaena 2015.04.27. 10:53:36

Kb. 10 evvel ezelott az akkori baratnommel egy 1.5 eves kapcsolat kozepen voltunk.Vendegsegben volt nalam.Valamivel megbantott.Fekudtunk az agyon,probalt szoval kiengesztelni.elegge merges voltam,ezert a fal fele fordultam.Ekkora strategiat valtott ,es eloszor kezzel,majd szajjal kezdett el kenyeztetni …
Probaltam eltolni, de nagyon kitarto volt.
Vegul megadtam magam, es egy eleg jo kibekulos menet lett a vege.
Kerdes : ha ott nem adom meg magam, hanem feloltozok , es elmegyek feljelenteni ot, akkor kaphatott volna letoltendo bortont is ?

Bujumburi 2015.04.27. 10:54:07

@Ronni: Én is ezt látom, főleg, hogy folyamatosan elzárva, magányosan érzik magukat, nincs ott egy igaz barátnő, édesanya, akivel beszélhetne ezekről a helyzetekről, tanácsot kérhetne, szinte teljesen egyedül van, senkiben sem bízhat, szóval eleve egy életszerűtlen szituáció. És most is az van, hogy a fb-on az első komment:

Czető Erzsébet hát ez a nő tényleg sík hülye -.-
Like · Reply · 24 · 18 hrs

És ez olyan szomorú, ennél már az is jobb lett volna szegény Nórinak, ha nem kapják fel az esetet.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2015.04.27. 11:03:51

Az éremnek két oldala van.
Az egyik,hogy adott egy szellemileg nem túl eleresztett lány, aki egy nyilvánvaló ostoba és .inabubus csávót jójóeffektussal hülyít. A palin az első perctől látszott, és kvázi fel is vállalta,hogy egy agy nélküli droid, akinek mindegy, csak lyuk legyen, plusz egy passzív-agresszív idióta.
Ennek tudatában, ám hormonoktól hemzsegő aggyal ez a csaj kvázi játszadozott vele napokon át. A húzd meg, ereszd meg az ilyen fickóknál működik (az értelmesnormálisaknál nem igazán), de a kimenetele sajnos szinte mindig borítékolható. (ahogy itt is történt)
Szóval itt azért Nórinak is van bőven felelőssége. Oké, nagyvonalúan ezt a tapasztalatlanságának a számlájára írom.
A másik oldal egy frusztrált, magát többnek beállítani akaró csávó, aki nyilvánvalóan tizedannyira sem sikeres a nőknél általában, mint amennyire ezt kommuniálni igyekszik magáról.
Tapasztalatlan, részeg 16 éveseket megfektetgetni a diszkóban meg nem színvonal, lássuk be.
Szóval ezt a díszpáviánt nyilván azért küldték be, mert látták a hajlandóságot erre, plusz még meg is spékelték pár kéretlen szerkesztői instrukcióval is. Ő ezt a karaktert hozza elszántan.

Szóval lehet itt erőszakot kiáltani, feljelenteni, pálcát törni a fiú, vagy a lány felett de a tény, tény marad: itt mind a ketten erősen hibásak voltak.
A lányoknak ez jó tanulság, hogy a hülyítésnek, a fiúk hitegetésének is vannak határai.
A fiúknak meg jó tanulság arra, hogy aki nem bírja a piát, az ne igyon, illetve a nem, az bárhogy magyarázzuk is, nemet jelent és kész.
Tudni kell emelt fővel és higgadtan tudomásul venni.

Az meg várható volt,hogy a szerkesztők kimagyarázatják a csajjal másnap, hogy bevédjék magukat a későbbiekre.
Azért bízom abban,hogy csinálnak jó gyorsan egy csavart és ezt a két embert elkülönítik, vagy valamelyik gyorsan kiesik.

Gábornak azt hiszem ezek után nincs értelme próbálkoznia a médiában, mert akármennyire is mossák ki ebből az ügyből, a bélyeg már ott van és marad is.

Ronni 2015.04.27. 11:04:24

@melaena: ha jól veszem ki pasi vagy, a fizikai erőd megvolt hogy megvédd magad?Igen, a hajlandóságod a szexre, igen .Na, tudom hogy képzett kötekedő vagy, de mit nem lehet azon érteni hogy nem?Vagy nem dereng Nóri síró arca, ő nem adta meg magát, NEM AKARTA A TAPLÓT MAGÁN .

melaena 2015.04.27. 11:08:01

@Ronni:
jol veszed ki.
Egyebkent amikor eljutottak arra a pontra, hogy a fizikai erobeli kulonbsegeket be kellett volna vetni,Gabor felallt ,es elkezdte gusztustalan modon oltogatni.

nori meg kb. tizedszer sir,teljesen maga alatt van.

tenyered_érted? 2015.04.27. 11:12:29

Tudom, hogy kiveséztétek, de egy kis segítség a jövőben. Ha Nóri azt nyilatkozta, hogy nem volt erőszak/ezt ugye levetítette a TV2/, akkor nincs miről beszélni. És akkor nézzük meg részletesebben? Nóri például ezt mondja: tudom, hogy vettek a kamerák és mi csak játszottunk, és már az elején is megmondtam, hogy én erőszakosan szeretem. Ez csak szerepjáték volt és valójában élveztem. A riportszobában pedig a show miatt sírtam kicsit!!

Bár nekünk nem ez jött le és vélhetően nem is ez történt, hanem valódi erőszakra utaló kísérlet, de ha a sértett mást mond, akkor nincs joga senkinek/hiába látták 1 000 000-n/ megkérdőjelezni a döntését. Ha nem tesz feljelentést, akkor nincs bcs sem. Persze lehet, hogy meghallgatják majd, de ha ott a fennt vázolt szöveghez hasonlót mond, akkor game over.

Biztosak lehettek benne hogy látta a műsort jogász, és annak engedélyével tették be a vágott anyagot. Egy kis show aTV2-nek jól jön. Sajnos nem kellett volna ebbe az irányba elmenni, egy játéknak és egy ilyen műsornak nem erről kéne szólnia. Ha a benti játékosokban van jó érzés, akkor "Sármőr" repül.
És még egy utolsó megjegyzés. Azt nyilatkozta Nori a többieknek, "hogy ha nem fekszem le vele kitesz a játékból!" Ezt ugye nem lehet érzelmi zsarolás fogalmába beletenni, mert pont olyan, ha azt mondja ha BREKI nem fekszik le:D:D vele kiteszi a Játékból!!. NINCS ráhatása erre az eseményre.!!! Sármőr nem tudja kitenni, legfeljebb nem őt választja.DE UGYE EZT ÉN /azaz Nóri/TUDOM !! ÍGY NEM ÁLLOK MÖGÉ!! Megkönnyíti a játékomat, mert biztosan tudom hova nem állok a párválasztón!!!

Ronni 2015.04.27. 11:37:10

@melaena: NEM AZ NEM, MI NEM ÉRTHETŐ EZEN, NEMET MONDOTT ÉS KÉSZ.

Ronni 2015.04.27. 11:41:25

@tenyered_érted? OK, de tudod ez már túlnőtt a Nórin. Egyáltalán a tény hogy leadták , így adták le már maga egy jókora büntetést ér a tv 2 számára.Remélem a hirdetők is úgy vélik majd:)))))Szóval tv azt hiszem drága móka lesz a számodra...

melaena 2015.04.27. 11:44:51

@Ronni:
pohar viz,gyogyszer bevesz,megnyugszik,ertelmez.
szerinted fekete.
azt hiszed, szerintem feher.
pedig nagyon szurke.

Zb74 2015.04.27. 11:47:04

@sixx: Biztos vagy abban, hogy csak Nóri feljelentése nyomán indulhat eljárás? A rendőrség nem köteles hivatalból nyomozásba kezdeni a videós bizonyíték alapján? Az ugyanis egyértelműnek látszik, hogy Gábor szexuális cselekmény eltűrésére kényszerítette Nórit (tiltakozása dacára szétfeszítette a lábát, benyúlt a bugyijába stb.), a stáb pedig elmulasztotta a segítségnyújtást (166. §).

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.27. 11:56:29

@tenyered_érted?: Azt én igen figyelemre méltónak tartom, hogy "magyarázkodásként" a kanális ezt a vágatlan 40 percet mutatta meg.
Mindent elárul a nézeteikről, felfogásukról, erkölcseikről, jogkövetésükről.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.27. 11:58:20

@Zb74: sajnos nem. Ez un. magánvádas bűntett. Ha kicsit visszaolvasol, találsz magyarázatokat.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.27. 12:09:55

@A Manci: "...Szóval itt azért Nórinak is van bőven felelőssége...."

A cikkből:

Még akkor sem, ha az ilyenkor szokásos módon mindent ellep az OSTOBA DE HANGOS kommentözön, ami azon lamentál, hogy hozzájárulhatott-e a történtekhez Nóra esetlegesen kihívó viselkedése. Nem, nem járulhatott hozzá, Nóra akár öltáncot is adhatott volna Gábornak, de miután a szexre határozottan nemet mondott, az határozott nemet jelent, és AKI EZT NEM FOGJA FEL, AZ MAGA IS ERŐSZAKOS BAROM. Változtatni azonban sohasem késő.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.27. 12:15:34

@foxglove (F6): Az a bűncselekmény mit csinál, amit nem jelentettek fel megfelelő határidőben? Minek hívják azt az időt, amíg jogod van feljelentést tenni?

tenyered_érted? 2015.04.27. 12:18:21

Ha már itt tartunk. A vélelmezett Bcs. Costa Ricán történt. Melyikünk járatos a Costa-ricai jogrendszerben? Magyar hatóságnak nincs joga külföldön nyomozni! Az ott lévő cselekmények esetén a Costa Ricai hatóságok az illetékesek.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.27. 12:21:12

@Bujumburi: és tegyük hozzá, hogy 10 MILYEN ember alázza.

Kosztarika 2015.04.27. 12:27:32

Nem értem miért rugóztok még mindig a jogszabályokon. SAJNOS Nóri nem fog feljelentést tenni, tehát nem sok értelme van :(
Az aljadék pedig reméljük, megkapja méltó büntetését az élettől (kapcsolat, munkahely, család.. )
A tv2-ről meg eddig is tudtuk, amit tudtunk.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.27. 12:28:06

@tenyered_érted?: A retek Romániában kapott büntetést a VV-ért, mert onnan sugározták. Ez nem C.R.-ról sugározzák, hanem innen. Tehát a Médiahatóság valszeg eljárhat.

Savafan 2015.04.27. 12:30:57

@Infomaniac: állítólag együtt vannak.

Bognar Klamidia 2015.04.27. 12:33:59

heló tv2, ez is elhangzott, miért nincs súlya?

"Annyira vak voltam, nem láttam, nem akartam észrevenni, hogy ő igazából ilyen. Folyton azzal voltam elfoglalva, hogy lerugdossam magamról, és ne dugjon meg. Itt van a nyakam is, szépen ki van szívva. (...) Annyira nincs kedvem ezzel a rohadékkal beszélni, nem akarok vele szóba állni. Undorodom tőle" (Nóri)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2015.04.27. 12:34:05

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:
Gábor "kvalitásaiban" egyet értünk.

azt ugyanakkor tartom,hogy a nőknek is tudnia kellene, vagy anyu elmagyarázhatná nekik még időben, hogy hol van az a bizonyos határ, amikor inkorrekt módon húzogatnak egy férfit.
mondom ezt nőként!
Nóri ezt határt most igen keményen megtanulta azt hiszem...már ha..

és az is ide tartozik,hogy az a hím sem egy szellemi sasmadár, aki hagyja magát egy ilyenbe belerángatni. egy normális, komoly férfi eleve nem így közelít és az ilyen Nóri szintű nőkkel kb. szóba sem áll.

és nem gondolom,hogy Gábort bármi felmenti. az ittassága is max gyenge kifogás.

Nórinak a múltkori "próbaesten" is le kellett volna vennie,hogy a fickó inkorrekt és barom, ahogy igyekezett bejutni a bugyijába. nem tette. ezzel kvázi megerősítette abban,hogy amit csinál, arra van kereslet, így az újabb elutasítást is inkább húzásnak vette, semmint tényszerű elutasításnak.

Nóri nem akart és nem is fog feljelentést tenni. Ez nyilvánvaló. egyrészt mert valószínűleg tisztában van azzal,hogy ebben sajnos sokáig ő is partner volt, ezért fajulhatott el, másrészt mert nem akarja összerúgni a port a csatornával, aki enni ad neki.
(a szerződéses kitételekről nem is beszélve)

a kommentelők viszont jól elrágódnak ezen hetekig, pár jogvédő arcoskodik majd, a csatorna meg kap majd egy enyje-benyjét és egy, számukra elhanyagolható büntetést...hiszen miről is bezsélünk? egy már leforgatott műsorról. itt nem igazán van már mit tenni.
ingyenreklámnak meg ez is jó lesz, ugye.

ami pedig a beharangozott nagy tagadást illeti (elvileg ma kerül adásba): tipikus magatartás,hogy a bántalmazott nők az első sírás-rívás után bevédik a pasit. sokszor nem is félelemből, hanem mert pszichés zsák a foltja szituációban vannak.
ez ellen meg ezer jogvédő sem fog tudni tenni semmit.

mézescsók 2015.04.27. 12:39:27

Nincs erőm végigolvasni többszáz kommentet, ezért bocs, ha valaki a saját véleményére ismer, nem koppintok.
Előre bocsátok kettő dolgot: 1./ Az erőszak semmilyen formáját sem tolerálom, bármilyen oka is van. 2./ Kedvelem Nórit.
DE: a történéseket ő generálta, mondhatni kezdeményezte, ezt a "pofont" kiküzdötte magának.
Ahogy bement a pasas, mondhatni rászállt, az más kérdés, hogy nem volt nehéz, mert Gábor úgy ment be, hogy kb. a legyet is, akár röptében is.

Nóri egy az egyben makettezte a nők elleni erőszak minden lépését.
Elmondta, ismeri ezt a típust, volt hozzá szerencséje, ráfázott, de nem tehet róla, ezek a fajták vonzzák.
Első este heves smárolás és némi tipi-tapu a jacuzziban, következő este a szingliszobában petting ezerrel és közben ígérgetés, lefekszek veled, ha a párod leszek. Még arra is tett utalást, hogy szereti erőszakosan. Így is viselkedett: hol magához rántotta Gábort, hol eltolta magától, rá is ütött. Eljátszotta a tapasztalt nagy nőt (mocskosan beszélt), kellette magát. A srác seperc alatt ledumálta róla a gatyát, pólót. Azt már nem is említem, hogy nagyon bénán akarta előadni a dominát, aki uralja a helyzetet, mert azt aztán egyáltalán nem uralta. Úgy ment el, mint aki alig várja, hogy tartóztassák.
Mindeközben a többieknek azt mondja, hogy csak azért csinálja, mert infókat akart szerezni a sráctól. ami röhej, a többiek nem is vették be, mert ugyan milyen infókat tudna adni a srác, aki most költözött be, vele ellentétben, aki már több, mint 40 napja bent van? Mindenki számára világos volt, hogy saját magának is hazudik. Petinek - és szerintem vele együtt mindenkinek - kristálytiszta volt ez, azért mondta Gyulának, hogy semmiképpen ne álljon Nóri mögé.Nem csoda, hogy senki sem feltételezte, Gyula lesz a válaszottja.
Estefelé a hotelben mindig buli van. A bulin fogy a nedű rendesen. Mégis hogy gondolta, hogy ilyen előzmények után a pasas majd befordul a fal felé és elalszik békésen? Nem mutatták, de biztosra veszem, hogy az ágybabújás után smároltak, volt simogatás rendesen, nem csoda, hogy beindult Gábor. Egy alapból erőszakos, öntelt (egyébként talán nem véletlenül ilyen: ez a stílus nagyon sok libának bejön) részeg begőzölt pasival nem játszható a húzd meg - ereszd meg,
Nőt SSKK nem ütünk meg, a részegség nem mentség semmire. De Nórika, az áldozat, most erősen közrehatott abban, hogy a dolgok idáig fajultak. Ráadásul jövő héten a seggét legfeljebb Gyula mentheti meg, ha még egyáltalán akarja.

Empty Bee 2015.04.27. 12:47:45

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: WEHEHEHEHEH.
Egy másik gyöngyszem Gábor szájszervéből: "ezt a témát szerintem KIELÉGÍTETTÜK"

Hiába, ő intellllligencs, mer neki 10-15 évvel idősebb barátai vannak ám! Istenem, mekkora kretén...

mézescsók 2015.04.27. 12:48:34

Ja, még valami: az, hogy ha nem fekszem le vele kitesz a játékból: orbitális marhaság. Neki lett volna lehetősége kitenni Gábort a játékból, nem fordítva. Ő hozta jövő hétre döntési helyzetbe Gábort.
Egyébként meg feljelentés, stb. Ugyan már. Ennyire nem kéne előre szaladni a dolgokkal. Az sem kizárt, hogy a csatorna bennünket tesztelt, akadunk fenn a témán, mekkora az ingerküszöbünk.

Ronni 2015.04.27. 12:52:51

@mézescsók: Értem én csak mégsem. Azon hogy ne,m mit lehet félreérteni. Joga van meggondolni magát, a saját vaginája felett ő rendelkezik, bármit tett vagy mondott előtte. Ha adott időben érthetően világosan többször kimondja a nem szót, löködi le magáról az idióta Gátőrt az azt jelenti nem akar vele aktust.
Talán dereng , pár hónapja volt egy rendőrségi kampány. A célja valami hasonló volt, a TE IS TEHETSZ RÓLA.Az is kiverte a biztositékot minde jérzésű emberben.A megerőszakolt nők nem vislenek minden esetben kihivó ruhát, sminket.
Azt hiszem itt leginkább az veri ki a biztositékomat amit a tv2 NEM TETT.Nem segitett a lánynak, egy válrándítás és így járt????????Ugyan, ne már!
A nem az nem és minden embernek joga van nemet mondani.!

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.27. 13:01:26

@A Manci: Most nem tiszta nekem, hogy mi is a véleményed. Szeretem tudni, hogy valaki jön-e vagy megy.
Azon mit értettél, hogy "egy Nóri szintű" nő?

,, 2015.04.27. 13:02:16

@tenyered_érted?: már miért? Magyar állampolgár külföldön elkövetett bcs-e esetén a magyar Be. alkalmazható az elkövetés helyétől és annak tv-étől függetlenül
Nem?

Empty Bee 2015.04.27. 13:09:18

@Ronni: "A megerőszakolt nők nem vislenek minden esetben kihivó ruhát, sminket."

És ha viselnek kihívó ruhát? Akkor sem tehetnek róla! Az, hogy a férfiak egy része félállati szinten mozog, és egy női test jelenlétében képtelen magát kontrollálni, attól nem a nő lesz a hibás, bárhogy is nézzen ki / legyen felöltözve. Bocs, ezt most nem neked címeztem, hanem annak a szégyenteljes kampánynak.

kontratenor 2015.04.27. 13:11:43

Amúgy lassan jöhet az a showelem, hogy Berki bejön 1-2 millát lobogtatva, hogy aki kéri, utazhat vele haza.
Remélem, tényleg lesz ilyen, ekkor még bent lesz Nóri és okosan szépen kéri a pénzt, amit nagyon nem sajnálnék tőle, sőt.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.27. 13:12:27

@mézescsók: Ilyen még nem volt, hogy ilyen ALAPVETŐEN ne tudjak egyetérteni veled. Csúnya ez a hozzáállás, nem egyezik a jog véleményével sem. Azt sugallod, sőt nem csak sugallod, hanem állítod, hogy majd eldöntöd, hogy a nő milyen viselkedése mellett tartod magad a törvényhez. Hát nem döntheted el. Nem a tegnapi Ígéret, akár csábítás számít, hanem a mai IGEN vagy NEM. És Nóri NEMET MONDOTT!. Nem baj, ha nem reagálsz, úgyis mindent elmondtunk.

kontratenor 2015.04.27. 13:16:40

@mézescsók: Nem volt hibátlan Nóri viselkedése. De nemet mondott. Innentől ez erőszak.

Sőt, valahol Bence állandó pucérkodása is az. Ha ez egy lakóközösség lenne, föl lehetne érte jelenteni. Nyilván túlzok. De Mariannával is megcsinálta ő is, hogy direkt pucéran bújt mellé, mert azt hitte, ez növeli a rábukási esélyeket. Pedig dehogy.

kontratenor 2015.04.27. 13:20:29

És azt is el tudom képzelni, hogy a szerkik tudtak az eseményekről. Megnyugodtak, hogy nem lett semmi, de bebiztosítani a seggüket Nórit egy riportszobás interjújában fölkérték, hogy jelentse ki a műsorban, hogy nem lett ő erőszak áldozata.
Kellett ez a biztosíték arra, hogy ha nagyon negatív színben kapja föl ezt a média, moshassák kezeiket.

,, 2015.04.27. 13:24:38

@Kosztarika: ez miért baj? Jó h van róla szó. Ezeknél a bcs-nél, főleg a kapcsolati erőszaknál pont a látencia a legnagyobb probléma. Legalább megindul így társadalmi szinten egy párbeszéd róla, mert tavalyig, a tehetsz róla kampányig a szőnyeg alá volt söpörve. Nyilván nem mi és nem itt fogjuk megváltani a világot...

HufnágelSteve 2015.04.27. 13:37:15

Szerintem bármit írunk, vagy gondolunk is, a TV2 állásfoglalását már megkaptuk. Ez ellen csak azt tehetnénk, hogy egyöntetűen nem nézzük többé az adott műsort.
Sajnos én nem hiszem azt, hogy az itt megnyilvánulók többsége ezt a bojkottot végrehajtaná, de cáfoljatok rám! Én biztos nem nézem hétfő és szerda este, mert dolgoznom kell, keddet meg kihagyom a fáradtság miatt, így csak a "Hogyvolt" blogon fogom látni a fejleményeket, aki gondolja csatlakozzon pár napos bojkottra. Hátha a nézettség csökkenése ráébreszti a TV2-es vezetőket arra, hogy mit ne hagyjanak szankció nélkül egy ilyen műsorban, de tartok tőle, hogy a nézettség nem fog érezhető mértékben változni.

kszanaksz 2015.04.27. 13:46:21

@mézescsók: Na, most röviden átfutva azt hiszem egyetértünk. Nóri a bejövetele óta rá volt indulva Gáborra, ennek többször is jelét adta, bátorította, napokon keresztül egyetértésben alakította a dolgot vele együtt úgy, hogy eljutottunk az aktus lehetőségéig. Nóri szerintem ezt az egészet úgy képzelte, hogy valamilyen szinten majd ő használja ki Gábort, vagy inkább irányítja ilyen húzd meg ereszd meg módszerrel. Nem jött be neki a dolog, ráfázott, pedig állítólag még mondta is, hogy ismeri ezt a típust. Ha tényleg ismeri, akkor sejthette volna, hogy nem fog a történtek után csak úgy meghunyászkodva visszavonulni. Valamilyen szinten tehát ő is tehet arról, hogy eljutottak az ominózus helyzetig.
Mindezek viszont nem mentik fel Gábor viselkedését, akire kimondhatjuk, hogy klasszikus faszparaszt. Persze, bátorították, szépen vezetgették az úton, amin magától is haladni akart, de aztán teljesen egyértelműen ki lett rakva neki a stop. Bea viselkedésével minimum egyenértékű amit csinált, tehát ilyen alapon kizárást ér nálam, illetve ami fontosabb lenne, legalább minimális szintű elhatárolódást, elítélést a műsort készítők részéről.
Ha mondjuk Gábor úgy reagál, hogy normálisan tudomásul veszi a nem-et, és következő lehetséges alkalommal lecserélni Nórit, akkor erre vonatkozóan nem lehet neki szemrehányást tenni, így viszont egy maximálisan elítélendő büdös bunkó vált belőle (persze lehet, hogy egyébként is az volt, nem tudom).

tenyered_érted? 2015.04.27. 13:49:25

@foxglove (F6): Valóban lehet kérni, hogy a Büntetőeljárást abban az országban folytassák le ahol kedvezőbb. De a bűntetőeljárás megindításához kell feljelentés, illetve kell az adott országra vonatkozó BTk is. Pl/fals példa/: Pakisztánban tilos a nőknek kitakart vállal mászkálni. Akkor az összes pakisztáni nőt Mo.-n fogjuk el és ítéljük el 10 évre mert itt fedetlen vállal mászkálnak??
Vannak alapvető bcs-k aminél egyezik a jog.: emberölés, emberrablás, gépeltérítés stb. , de vannak egyes országokra jellemző un: "hazai jog".
Viszont eléggé eltértünk: Itt a legfontosabb dolog és ez független mindenféle előzménytől és ráutaló magatartástól az, hogy a sértett azaz Nóri ezt a viselkedést hogyan minősíti. Ha szerinte nem volt erőszak, és ezt a TV2 kimondatta vele!!, akkor nem volt erőszak!!. 10 000 000 ember másképp látta, de ő az "áldozat", és ha szerinte ez belefér a saját szexuális játszmáiba, akkor nincs mit tenni!

Itt valóban az lenne a legfontosabb, hogy tudatosítani a lányokban, hogy ez már nem fér bele a férfi részéről, igen ez erőszak, és ezt a törvény bűnteti. És itt követte el a TV2 a legnagyobb hibát. Nem fog büntit kapni, nincs miért. Hiszen az áldozat szerint nem történt semmi.
DE ELFOGADOTTÁ TETT EGY OLYAN ERŐSZAKOS VISELKEDÉST, AMIT NEM LENNE SZABAD!!

kszanaksz 2015.04.27. 13:53:21

@HufnágelSteve: Javaslat: ha egy műsor untat, nem érdekel, kínosan érint, akkor nem nézed. Ha felháborít, akkor meg ahol tudod, felemeled a szavad ellene. Inkább ez, mert miért ne nézhetném attól. Hülyét kapok amikor egy műsor nézőit a vetítettekkel azonosuló csoportként kezelik, csúsztatás, összemosás, hazugság. Miért ne nézhetnék valamit, ami érdekel, még akkor is, ha nem mindenben értek egyet vele, sőt, esetleg nem feltétlen tartom teljes egészében értékesnek? Vagy másképp, miért lennék attól erőszakot támogató, igénytelenségre vevő, stb... ember, mert nézem, mert érdekel? Aki véletlenül mossa össze a kettőt, az buta, aki szándékosan az meg faszfej. Persze lehet, hogy igénytelen vagyok, de nem attól, hogy ÉH-t nézek. :-)

Ronni 2015.04.27. 13:57:30

@tenyered_érted?: Négy fal közt talán, de hogy egy országos műsorban nyomja le a torkunkon a tv2, ugyan.AZt hiszem, ez sokba lesz nekik:)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2015.04.27. 14:00:05

@HufnágelSteve: sőt...a kéretlen negatív reklám miatt még emelkedni is fog.

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:
elmondtam korábban, nem szeretném újra leírni.
amit Gábor tett durva és elítélendő, de miután egy leforgatott műsorról van szó, minden amit ezen a témán most pörögnek, nagyjából egy fing a nullás lisztbe. jogilag nehezen megfogható és vitatható témáról beszélünk, hiszen az elszenvedője kijelentette (hogy magától, vagy utasításra, irreleváns már), hogy nem történt erőszak. ezután mégis mi a fenét akar bárki tenni és bizonyítani? Dunába vizet? Nagyjából ennyit lehet vele elérni.

remélem, így már kellően konkrét, mi az álláspontom.

melaena 2015.04.27. 14:06:20

Az a baj, hogy sokan itt rogton rendorert kialtanak,osszemossak ezt az esetet azzal,amikor az edzobacsi turkal a kisfiuk gatyajaban.
Nori nem azert sirt,mert eroszakoskodtak vele, hanem azert ,mert a visszautasitas utan a ficko ugyanugy viselkedett vele, mint par napja Loki .
Foldbetaposta,megalazta.
Maga a turkalas nem lett volna gond,mert o is tobbszor jelezte,h benne lenne.
A problema az volt,hogy tudta,mi kovetkezik utana,es o nem AKKOR akarta.
Nemet mondott,nem is lett megdugva.
Gabor a fizikai erejet sem hasznalta ki, mert semmi olyat nem tett,amit egy no ne tudna egy ferfival megtenni.
Nem tortent utes,veres,nem fogta le ugy,hogy percekig ne tudjon mozdulni.

Remelem,hogy ez az eset nagy nyilvanossagot kap,es rajon sok csaj arra, hogy az a ficko ,aki az elso nemnel feladja,egy korrekt ember, nem pedig egy mulya fasz,ahogyan azt rengetegen gondoljak.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2015.04.27. 14:08:22

azt pedig senki se felejtse el, hogy ahogy eddig is, a tv2 azt és úgy tálal ebben a műsorban, ahogy és amit ők jónak látnak.
az,hogy láttuk a síró nórit és a kiszívott nyakát, azt is ők vágták be, ahogy az éjszakai jeleneteket is.
hiszen semmibe nem került volna ezeket egyszerűen nem megmutatni, hanem elsüllyeszteni a fiók mélyére.
a műsor a taktikázásra épül.
egyrészt a játékosok egymás elleni taktikájára, másrészt a csatorna nézőket befolyásoló és irányító taktikájára.
bevágták ezt, habár nyilván náluk is felmerült, hogy nem lesz-e necces később.
nem gondoljátok tán,hogy nem annyira dörzsöltek,hogy előre kikérték egy jogászm, vagy egy egész jogász team véleményét?!
pontosan tudták meddig mehetnek el,hogy büntetlenül, vagy minimál elmarasztalással megússzák.
viszont ez a kis ügy megint ver egy közepes hullámot, a jogvédőknek van mire ráülniük, a női hírportálok habzó szájjal cikkeznek róla, van mit rágcsálni pár napig.
és ezzel megint a műsor jár jól, mert azt senki se higgye, hogy a nézettség ettől csökkeni fog. egy frászt: épp ellenkezőleg.
üdv a mátrixban.

HufnágelSteve 2015.04.27. 14:20:27

@kszanaksz: Nem hiszem, hogy a nézőket összemostam volna akár a cselekménnyel, akár az adott csatornával. A médiát alapvetően a reklám tartja fenn, ami a nézettségből, vagy hallgatottságból táplálkozik. Sehol másutt nem lehet megfogni, hacsak nem te irányítod a kormányt, mert akkor adókkal, szankciókkal sújthatod. Gyanítom, hogy a "negatív reklám is reklám" elv miatt minél többet rágódunk a dolgokon, az adott csatornának annál jobb. Egy bojkott hatásos lehetne ugyan, de az eltérő hozzáállás miatt sajnos igazi esély nincs rá, épp ennek adtam hangot pesszimizmusommal. Nekem könnyű 3 napi bojkottot produkálnom, a már leírtak miatt. Elítélni sem fogom azt, aki mégis nézi, én maradok továbbra is blogolvasó és kívülálló szemlélő, akinek sem joga sem lehetősége bűnössé nyilvánítani valakit, és büntetést kiszabni. Mindenki tegyen úgy, ahogy neki jól esik, amíg másnak nem árt.

mézescsók 2015.04.27. 14:27:16

@Ronni: @vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan @kontratenor: :
Akkor jobb, ha nekiugrok még egyszer, mert vagy rosszul fogalmaztam, vagy elbeszélünk egymás mellett.
Az erőszak semmilyen formája sem fér a világképembe.
A pasas nyomulása gusztustalan volt, megbocsáthatatlan és nincs rá mentség, Nem is keresek. A TV2 reakciójáról ugyanez a véleményem.
De anélkül, hogy fel akarnám menteni a Gábort, az a véleményem, hogy Nóri ostobán viselkedett, egészen konkrétan úgy, mint aki benne van a dologban.

A vaginája felett maga rendelkezik. A nem, az NEM. Ezen nincs mit ragozni, nem is akarom. Viszont elkerülhette volna ezt az egészet, a dolgoknak nem lett volna szabad idáig fajulniuk. Ha egyértelműen tudtára adja a pasinak, hogy tetszel nekem, ez tény, de ennyi van a dologban és nem több, akkor nem így alakulnak a történtek. Gábor Tinához is közeledett, nem kevésbé rámenősen, aki egyszer kiröhögte, egyszer elkente a dolgot valamivel. Hogy egy kapcsolat hova, hogyan és meddig fejlődik, az mindig a nőn múlik. Hogy az a véleményem, Nóri szabadjelzést mutatott a szexet illetően, nem jelenti azt, hogy helyeslem Gábor akcióját. De ennyi kritika azért Nórit is megilleti.
Már bocsássatok meg, de Sármőr nem véletlenül nem Botoxra mászott rá. Vagy Pbarbira. Fogadókészséget Nórinál talált.

Még nem is gondoltam olyasmit, hogy magam döntöm el, "a nő milyen viselkedése mellett tartom magam a törvényhez". Hogy dönthetném el, hogy mi a jogszerű és mi nem? Ez nem étlap kérdése! Az egy dolog, hogy én mit gondolok a törvényről, kettőnk relációjában az a fontos, hogy ő mit gondol rólam!!! Ráadásul az erőszakos bűncselekmények vonatkozásában még ráadásul ugyanazt is gondolom, mint a jogalkotó, sőt, keményebb szankciókat alkalmaznék.

Emlékszem a kampányra - Te is tehetsz róla - és nálam is kiverte a biztosítékot. Egy, a problémát elnagyoltan kezelő, szűk látókörű, alapvetően hibás és a témának nagyon sokat ártó "alkotás"-nak tartom.

A ruhátlankodás azért szerintem nem ennyire erős dolog. Egy hosszabb ideje együttélő közösségben óhatatlan, hogy fellazulnak az egyébként szokásos normák. A családban is meztelenkedünk egymás előtt és nem kapunk sikitófrászt, ha valaki benyit, amikor öltözünk, tusolunk, stb. Tudom, hogy a játékosok közössége köszönőviszonyban sincs egy családi kötelékkel, de el kell fogadnunk, hogy a mai tizen- huszonéves nemzedék másként viszonyul a meztelenkedéshez, mint mondjuk a szüleink. Apám sosem öltözött, meztelenkedett előttem. A lányom még fürdeni is szokott az apjával, sőt meg is nézte, hogy honnan pisil. Nempornós Barbira kérdezett rá Beki az ÉÉ-ben, hogy hogy viszonyult a meztelenkedéshez. Ő mondta, hogy először zavarta kicsit, később már észre sem vette. Ha a hotelben való pucérkodást szexuális zaklatásnak fognánk fel, akkor a nyilvános strandon való monokinit is tekintsük annak?

,, 2015.04.27. 14:28:01

@tenyered_érted?: hú, hát itt alapvető dolgokban van félreértés köztünk, azért majd ne harapd le a fejem.
szerintem meg független a costa ricai tv-ektől, ha a bűncselekményt magyar állampolgár követte el, és a magyar Btk szerint bcs. Ez az amelyik országban a kedvezőbb... nem lehet h ezt a nemzetközi magánjoggal kevered? forum shopping?
Igen Nórika feljelentése nélkül csak elméleti síkon beszélünk erről.

kszanaksz 2015.04.27. 14:30:00

@HufnágelSteve: Bocs, félreérthető voltam, csak a "javaslati" rész szólt neked, a szövegem további része nem, egy általános jelenséget akartam elítélni vele, nálad ezt nem véltem felfedezni. :-)

mézescsók 2015.04.27. 14:35:25

@kszanaksz: Végre! Végre! Végre! Megértette valaki, hogy nem akartam Gáborra rásütni az ártatlanság bélyegét!!!. És Nóri bizony rosszul tematikázott.

,, 2015.04.27. 14:38:18

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: nem tudom mire gondolsz:S nem indul meg az eljárás... egy csomó bcs van amiből nem lesz eljárás ilyen v olyan okból
feljelentési határidő? de bizti h nem elévülés... az elévülési időt akkor lehetne figyelembe venni ha később szerezne vki tudomást az elkövető személyéről, na de ilyen nem játszik most...

Bognar Klamidia 2015.04.27. 14:45:53

@tenyered_érted?: taknya-nyála egybefolyva bőgött a riportban...

The Game 2015.04.27. 14:53:49

@mézescsók:

Nóri már az előző nap is kapott ízelítőt a görény "rámenősségéből"
na most, amennyiben ezt el akarta vna kerülni, kimehetett vna a szobából és kész
ez nem mentesíti a görényt, de vázolja Nóri hozzáállását a szexhez

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.27. 14:58:44

@mézescsók: Teljesen értem, hogy miről beszélsz, nagyjából elsőre is világos volt. Inkább én nem fogalmaztam meg jól, amit mondani akartam. Úgy gondoltam, hogy nem most van itt az ideje, hogy elemezzük Nóri hibáit, mert az majd egyfajta "utókezelés" kellene, hogy legyen. És azért mondom ezt, hogy nehogy bizonyos fejekben összemosódjanak a Gátőr tettei és Nóri tettei közötti kapitális különbségek.

kszanaksz 2015.04.27. 15:11:52

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: szerintem meg arról is beszélni kell, ne válasszuk külön a kettőt, nyilván nóri viselkedése nem menti fel gáborét, de ez olyan, minthogy azt is elmondjuk, hogy ha leparkolunk valahol autóval, zárjuk be a kocsit, tekerjük fel az ablakot, ne hagyjunk pénzt, értéket kívülről jól látható helyen stb... ettől még nem minősül hibásnak az az autós akit ilyen miatt kiraboltak, mert egyáltalán nem felelős abban, hogy valami köcsög becseszte az ablakát és kivette a laptopot az ülésről, de tehetett volna ellene azért, és erről is fontos beszélni.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.27. 15:16:05

@mézescsók: És hogy mennyire igazam van, mutatja, ha följebb olvasol, 1 , 2, 3 , meg még követőd is van. Hát ennyit a gondolkodásról.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.27. 15:21:04

@kszanaksz: "... arról is beszélni kell, ne válasszuk külön a kettőt..."

Már elmondtam erről a véleményemet. Örülök, hogy nem te vagy a jogalkotó, és szívből remélem a női nem nevében, hogy nem is leszel..

kszanaksz 2015.04.27. 15:23:52

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: szívesen megérteném, miért hozod képbe a megjegyzésemmel kapcsolatban a jogalkotást. :-)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.27. 15:26:02

@foxglove (F6): Igen, akkor rosszul használtam az elévülés szót. Akkor valószínűleg itt áll elő a jogvesztés - határidő be nem tartása miatt. De valahogy mégis úgy van, hogy ha bizonyos időn belül nem kezdenek eljárást, akkor elévül maga a bűntett?

tenyered_érted? 2015.04.27. 15:27:59

@Bognar Klamidia: Olvastam a cikket. A cikkíró nagyszerűen leírta egy egész ország véleményét! DE...
Még mindig ott tartunk, hogy nem akarjuk elfogadni azt az egyszerű tény, hogy Nóri a tényleges szenvedő fél , ezt NEM TARTJA ERŐSZAKNAK!! Csak és kizárólag csak Ő mondhatja ki, hogy ez erőszak volt. Ha ez neki belefér a szexuális játékába, akkor nem volt az. Mivel kijelentette, hogy ez nem volt az, kár rágógumizni rajta. Mindenki tudja, hogy az volt!!
De ő kihátrált belőle. Nem tett feljelentést, másnap "azaz ma" kamerák előtt azt mondta nem történt semmi. Nem tudjuk az okokat, csak sejtjük, így információ hiányosan csak 1 dolgot érünk el vele, reklámot a TV2-nek.

Egy egyszerű példa. Engem korbáccsal vernek,de ezt én élvezem. De úgy teszek mintha fájna. És még kamerára is veszem. Másnap vki meglátja a filmet és azt mondja: téged gyalázatosan megvertek, azonnal halál az elkövetőre. Én meg mosolyogva mondom: Ez csak játék, én erre indulok be. Akkor most történt valami vagy nem? Nyilvánvalóan akkor történik valami, ha én ezt sértésnek veszem és eljárást kezdeményezek. Ha pedig nem, akkor az az én és a másik fél magánélete, senkinek semmi köze hozzá, amíg másnak nem okozunk bajt!!

A dolog most ott tart, hogy a TV2 és Nóri ezt úgy állítja be, mint egy szexuális játszmát, ami nekik belefér, mert a játékos/Nóri/ nem tett semmiféle lépést. 3 hónap telt el legalább és nem tudunk semmi ilyesmiről.

Az, hogy Nóri mennyire kereste a bajt, teljesen irreleváns. Ez kb. olyan mintha a sziklamászót nem látnánk el orvosi kezelésben, mikor lezuhan, azzal az indokkal, minek mászik biztosítókötél nélkül !!

Ha Nóri szerint ez normális, MI nem tudunk semmit se tenni. 1000+1 ember, szervezet tehet feljelentést aTV2 ellen, semmit se ér, mert NÓRI nem tesz, tett feljelentést.

És a legfontosabb. Nóri simán megtehette volna azt, hogy átmegy Barbi-Lokihoz segítségért. Nem tette. Nem fogták le a kezét-lábát, és Barbi biztosan segített volna neki, ha másként nem legalább vigasztalta volna. Ahogy elnézem, ők ketten elég jó viszonyban vannak ott bennt.
Tulajdonképpen ha vki nem ismeri Barbi múltját, akkor elég jófej csajnak tűnik ott bennt.

mézescsók 2015.04.27. 15:29:58

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Értelek, de nem gondolom, hogy a fejemben összemosódott volna a két játékos "felelőssége" a történtekért, viselkedésük súlya. Nyilván nem azonos nagyságrend.Teljesen elválasztani a kettőt nem tudom mégsem, mert az egyikőjük rossz lépése (Nórié) a másik - annál jóval durvább - reakciójához vezetett.
Amúgy: peace!

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.27. 15:30:24

@kszanaksz: Mert a jogot az érdekli, hogy Nóri NEM-et mondott, nem pedig az, hogy rövid vagy hosszú szoknyában riszálta-e a fenekét vagy előző nap ígért-e a pasinak szexet, esetleg nem rohant ki ordítva a szobából.

The Game 2015.04.27. 15:31:34

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:

ez rém egyszerű, nekem három lányom van, ha a görény ezt tette vna bármelyikkel már nem élne
de!!!! a lányomtól is megkérdeztem vna két irgalmatlanul nagy pofon kíséretében , h mégis mi volt a terv?

kszanaksz 2015.04.27. 15:32:41

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Ezt értem, de semmi ezzel ellentétes dolgot nem írtam. Minden releváns hozzászólásomban az szerepel, hogy gábort semmilyen előzmény nem menti fel, és a példában is azt írom, hogy a szenvedő fél nem felelős, ezért furcsa.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.27. 15:36:25

@tenyered_érted?: "... Ha ez neki belefér a szexuális játékába,..."

Azért ennek ellentmond az én szememben a reggeli sírás, panaszkodás ténye és a tartalma. Hogy a kanális nyomására mit mondott, az indifferens. Láttuk, hogy mi történt. Azt is, hogy Nóri mit érzett.

kszanaksz 2015.04.27. 15:36:31

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Továbbra is tartom,hogy nagyon is érdemes arról is beszélni, hogy sokszor tehetsz az ellen, hogy ne kerülj olyan helyzetbe, vagy minél kisebb eséllyel kerülj olyan helyzetbe, ahol az embertársadról ki kell derülnie, hogy normális erkölcsi érzékkel bír, vagy nem. Ennek semmiféle jogi következménye nem kell, hogy legyen, tájékoztatásnak, felvilágosításnak stb... szokták hívni.

kszanaksz 2015.04.27. 15:40:33

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Ebben egyetértünk, az egy dolog, hogy mit mondott másnap a kamerák előtt, miközben az egész viselkedése és reakciója szintén beszédes volt, talán jobban is, mint az egyszeri kimondott "nem volt erőszak" mondat.

,, 2015.04.27. 15:44:40

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: persze van elévülés is, nem tudom pontosan hány év... de az csak akkor játszik szerintem amit írtam, h megtörtént a bcs, de a sértett csak mondjuk 1 v 2 év után szerez tudomást az elkövető személyéről. És akkor kell nézni h belefér-e abba a bizonyos több éves elévülésbe. (de lehet h hülyeséget írok ám) de értem amúgy h ez így fura (nekem is az, ezért is kérdeztem rá Krétánál)

én mára befejeztem, ki tudja mennyi hülyeséget hordtam össze ma:)

bElannaTorres 2015.04.27. 15:48:00

@HufnágelSteve: tv2 vastagon tojik a nézettségre hisz elég ugyanolyan szarnak lenni mint az RTL club.
ez a kettő van, választás a szar és a fos között. Én már rég nem nézem, az édent is csak a kiváló viasatos évadok miatt netről.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2015.04.27. 15:51:13

Fura,hogy ezen megy a csörte egy olyan világban, amikor egy Szürke ötven.. szintű "mű" bevételi rekordokat döntöget a mozikban.
Nem, nem lehet a kettőt összemosni, tudom, de azért szépen körvonalazódik mennyire betegesen eltorzult már ez a világ.

tenyered_érted? 2015.04.27. 15:53:13

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Ha végigolvastad volna amit írtam akkor látszik, hogy egyetértünk. EZ ERŐSZAK VOLT egy egész ország szerint. Szerintem is. De ha NÓRI szerint nem, akkor nincs mit tenni. Nem tudjuk, hogy ő miért nem tett lépéseket. Abba senki se gondolt bele, hogy kapott esetleg lelépési pénzt?
TV2: Kapsz 2 millát és azt mondod, nem volt erőszak!
Nóri: Hol kell aláírni?

Én is ezt kérdeztem volna a helyében:)

Ez üzlet . Valahol olvastam 1 milliárd volt a teljes költségvetés.
Az előző egyik kommentelő szerint Braziliában BB adás közben jöttek a rendőrök és vége lett a játéknak. Ha ezt a kommentelő tudta, akkor aTV2 is tudta.

Eddig /45 napnál járunk/ beletett aTV2 mondjuk 600 millát. Hoppá baj van, itt erőszak volt ez bcs gyanús, ráadásul emiatt bukjuk a sugárzást +kártérítés!! Egyből 600 milla mínusz.

Nórika gyere csak ide! Megvolt? Haza akarsz menni? NEM?

,Itt írd alá, tied 2 milla és, szépen ezt nyilatkozod.

Nórika nem tett feljelentést, TV2 mosolyog, 2 milláért, csúcs ingyen reklám!Sugárzás ok, Nézettség újra az egekben! Nem kell ismét a teraszra húgyozni!!

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.27. 15:54:57

@kszanaksz: Próbálj logikusan gondolkodni. Az erőszakoskodásnál nem lényeges, hogy Nóri mennyivel okosabban viselkedhetett volna. Ott a téma az ERŐSZAK. Nem enyhíti a jog azzal, de tegnap mit igért a Nóri. A közeledés pillanatában azt mondta, hogy NEM. Bármilyen furcsa, de sok nő - talán Nóri is - nem is tudja, hogy ami vele történt, az erőszak. És sajnos, az ilyen megjegyzések - amit te is tettél -, nevezetesen, hogy NE VÁLASSZUK KÜLÖN A KETTŐT, máris abba az irányba tolják el a vizsgálódást, hogy na miben is hibás Nóri. És innen már csak egy lépés, hogy a pasi nem is volt erőszakos. Holott nem ez a kérdés.
Ezt igenis meg kell értenie mindenkinek, csak sajnos ma még sokan a fákon ugrálnak - főleg a teremtés koronái közül, ezért külön fontos, hogy a nők fogjanak össze ebben a kérdésben.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.27. 16:01:03

@tenyered_érted?: Gondolom, így volt. Ha hosszabb távon gondolkodott volna Nóri, lehet, hogy a pert választja, azzal sokkal többet le tudott volna gombolni a csatornáról. Persze nem 1 hónap alatt, viszont micsoda ingyen reklámot kapott volna a kozmetikusságához. Lehet, hogy én ezt választottam volna. És a játékból való szándékos kiküldését is jól meg kellett volna gondolnia a csatornának. Felkarolták volna mindenféle nővédő meg civil szervezetek. De talán ez tényleg nem az ő stílusa:))

kszanaksz 2015.04.27. 16:04:06

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: "Próbálj logikusan gondolkodni. Az erőszakoskodásnál nem lényeges, hogy Nóri mennyivel okosabban viselkedhetett volna." Édes istenem, mintha nem írtam volna le minden hozzászólásomban én is. Nem tudok így ezzel mit kezdeni. :-)
Azzal viszont igen, hogy továbbra is tartom, hogy ha különválasztod a kettőt, azzal sokkal inkább ártasz, és a kellő információ és tájékozottság hiányában csak még több nő, lány kerülhet ilyen helyzetbe annak következtében, hogy nem tudja felmérni a cselekedetei súlyát és következményét. Legyen jogi következménye az erőszaknak és legyen felelős beszéd azzal kapcsolatban, hogy hogyan lehet csökkenteni az ilyen helyzetek kialakulásának esélyét.

AkkorlegyenPtr 2015.04.27. 16:07:27

Valamiért sírt rítt Gátőr a WC-t ölelve... lehet, hogy azért lesz egy "kis" irgumburgum regulázás. Ki tudja?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.27. 16:08:04

@The Game: Jó terv. De nem ELŐTTE kellett volna erről beszélgetni?

The Game 2015.04.27. 16:10:53

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:

kap egyfajta nevelést, lát maga körül egy modellt, amiben ez tuti nincs benne, de ugye ez nem sokat jelent, miután minden emberi lénynek önálló akarata van és ha a nevelés és a családi minta elég lenne akkor nem lenne egy görény gábor sem

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.27. 16:13:58

@kszanaksz: Hiszek a felvilágosításban. Abban is, hogy konkrét eseteket felhasználjanak arra, hogy a nőket megóvják az erőszakoskodóktól - beleértve azt is, hogy ők (a nők) mivel sodorhatják magukat bajba, mire kell figyelni, hogy kell viselkedni stb.
De nem helyeslem a konkrét eset kapcsán a nő hibájának elemzését, nem azért, mert nem követett el hibát. Azért mert kényelmes magas labdát adunk pont annak a primitívebb rétegnek, akik közül kikerülnek az erőszakoskodók. Semmilyen egrutat nem sazbad ilyenkor hagyni, mert sajnos még nem nőttünk ki a középkorból.

mézescsók 2015.04.27. 16:14:37

@The Game: Két irgalmatlan nagy pofon nélkül - egyetértek.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.27. 16:16:44

@The Game: Vagy ki tudja, hogy milyen mintát hozott. Ilyet is lehet, nem csak jót. Kiabálhatta Apu mindig Anyunak, hogy milyen buta vagy.

The Game 2015.04.27. 16:17:54

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:

arra próbáltam utalni, h a minta nem 100%, mert ugye ez alapján apu is ilyen mintát hozott és ezt vissza vezethetjük az első emberhez, na de akkor honnan jöttek a normálisak?
szal, rossz a logika

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.27. 16:19:18

@foxglove (F6): asse lenne baj:)) Türelmesen óvassuk :DDDDDDDDDDDDDD

kszanaksz 2015.04.27. 16:19:34

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Nade látod, te azonosítod a tájékoztatást, felvilágosítást azzal, hogy hibáztatjuk a nőket is, semmi ilyesmit nem mondtam, még a hiba szót sem használtam szerintem. Csak annyi, hogy legyünk tisztában azzal, hogy mit szeretnénk, és azzal, hogy milyen tettünknek milyen következményei lehetnek.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.27. 16:24:47

@mézescsók: Ja, és nem is arra gondoltam, hogy a te fejedben mosódnának össze a dolgok.:)

anonymand kommentelő 2015.04.27. 16:26:17

@tenyered_érted?: Attól tartok, hogy Nóri nem kapott egy fillért se. Csak szépen "elmagyrázták" neki, mit kell mondani.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.27. 16:30:00

@kszanaksz: most úgy érzem, hogy én tudom, hogy miről beszélsz, te meg nem, hogy én miről.

Fél iksz 2015.04.27. 16:36:16

Én végignéztem a közzétett 38 perces borzalmat. Persze, egyetértek azzal, hogy baromarcút nagyon csúnyán ki kéne vágni onnan, mert több szinten is elfogadhatatlan, amit művel (folyamatosan kb.). A másik viszont, ami talán még megrázóbb volt, Nóri, a majdnem-nemisvolt-erőszak utáni reakciója: ennek a lánynak gyakorlatilag nullára redukálódott az önbecsülése (nem tudom, mennyivel indult, amikor beköltözött, de az biztos, hogy az elmúlt negyvenakárhány nap nem tett jót neki). Szerintem ennek köszönhető, hogy nem menekült ki a szobából, kért segítséget stb., sőt még úgy is tett, mintha ez rendben lett volna.
És ez az, ami a legijesztőbb.

kszanaksz 2015.04.27. 16:41:43

@Fél iksz: Na igen, hát "végre" tényleg kapott súlyt a szlogenjük, ott bármi megtörténhet.

Starlettevagysem 2015.04.27. 17:01:08

@Ronni: ezer százalék egyet értek veled. Ami meg felháborító , hogy több ez-e órát rögzítettek a kamerák a műsor szerkesztői ezt lazán beváltak mint izgalmas jelenetet. Ennyi történt egy felháborító dolog és ők csak a műsorelemet , szórakoztató részt láttak benne. Gondolom több ember dolgozott ezzel a műsorral és egyiknek sem jött olyan gondolat, hogy he fiúk lehet ez picit túlzás...érthetetlen

Starlettevagysem 2015.04.27. 17:03:13

@tomfree: Ez csak figyelem elterelés a Norka ügyről

Sanda.Ipse 2015.04.27. 17:04:08

@HufnágelSteve: Mivel a videó bejárta a médiát, a TV2 ezen műsora inkább nagyobb nézettséget fog produkálni, mint bojkottot. Nekik ennyi elég is.

beacska 2015.04.27. 17:18:07

@Fél iksz: én meg úgy látom, h Nóri nagyon ügyesen kezelte a dolgot...kinek a pap, kinek a paplan...mondjuk én nem is kajálom be a Nóri-egy-ostoba-liba-csak-alszik-eszik-napozik dumát

Starlettevagysem 2015.04.27. 17:19:45

@tenyered_érted?: nori sírva mesélte botoxeknak , hogy erőszakakoskodott vele Gábor majd később mikor Gábor mellette volt tagadott és Gábor is próbálta terelni a szót. Tipikus bántalmazott reakció amit szűk körben első felindulásában el mert mesélni mások elott , főleg a bántalmazó jelenlétében mAr nem mert felvállalni .

Empty Bee 2015.04.27. 18:16:26

MEGVAN, hogy kire emlékeztet a Gábor zavart, hibbant pofázása: a Hujber Ferire! Egyébként a Gábor haverja mondta az Éden Éjjelben, hogy a bulik végén gyakrabban marad a pia társaságában, és a csajozás se gyakran jön össze neki. Van egy ilyen zavarodott alkesz beütése a csávónak.

Gia 2015.04.27. 18:18:08

A Tv2 belátta,hogy hibát követett el,és belső vizsgálatot tartanak.

Fél iksz 2015.04.27. 18:33:47

@Gia: Ez tényleg így van vagy csak vágyálom?

Kosztarika 2015.04.27. 18:35:35

@tp-link: Na, legalább történt valami.
"A szóban forgó jelenet és a kapcsolódó kommentár adásba engedésével a csatorna hibát követett el."
Az nem hangzik el ebben a cikkben sem, hogy akkor rögtön le kellett volna állítani az erőszakot :( :(
Nyomásra most kiadtak egy ilyen "nesze semmi, fogd meg jól" nyilatkozatot, mi pedig nézhetjük tovább az erőszakos bunkót?! :(

SEHERIKE23 2015.04.27. 18:52:19

Az ügyvezető igazgató vizsgálatot rendelt el, az erőszak miatt! Itt a link!

index.hu/belfold/2015/04/27/vizsgalatot_indit_a_tv2_az_eden_hotel_ugyben/

SEHERIKE23 2015.04.27. 18:59:14

Érdemes elolvasni a cikket, mert nem "hablatyolás"!!!...részletesen taglalja az eseményt, és annak következményeit is! Ajánlom mindenki figyelmébe!!!!

Fél iksz 2015.04.27. 19:00:10

@SEHERIKE23: Ez végre egy értelmes cikk.

Zár Balta 2015.04.27. 19:05:49

2 dolgot leszögeznék:
1. pasi vagyok
2. a Nori féle csajokat ( őt különösen) utálom mint a szart és szívem szerint fejbeverném egy lapáttal.
DE:
Ennek a bunkó állat tirpák gecinek ( a gábor vagy mifaszom nevűt) a faszát vágnám le rögtön !

krumplicukor 2015.04.27. 19:08:35

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Némiképp OFF: Teljesen pontosan a magánindítvány hiányát büntetőeljárási akadálynak hívjuk, és mint ilyen, büntető eljárás jogi kategória, míg az elévülés büntető anyagi jogi jogintézmény, két teljesen különböző dologról van szó. Magyarán, ha nincs magánindítvány, attól még a bcs büntethetősége nem évült el, de büntetőeljárás, a törvény által előírt kötelező eljárási feltétel hiánya miatt, nem indítható.

A magánvádas eljárást meg ne keverjük a magánindítvánnyal. Két féle eljárás van a magyar büntetőjogban: a közvádas és a magánvádas. Az előbbinél a nyomozó hatóság nyomoz, az ügyészség felügyel, vádat emel, vagy megszüntet, a bíróság tárgyal. A magánvádas eljárásoknál nincs ügyészség, az eljárás a sértett indítványára a bíróság előtt indul és zajlik le. Közvádas eljárás viszont kétféle van: a bcs-ek döntő többségében ha ahatóság tudomást szerez az elkövetésről, akkor hivatalból köteles a nyomozást elindítani. A közvádas bűncselekmények kicsinyke csoportja viszont magánindítványra indul, a hatóság hiába szerez róla tudomást, ha a sértett nem tesz feljelentést, nem járhatnak el. Ha viszont előterjeszti a magánindítványt, utána a nyomozó hatóság nyomoz, az ügyész emel vádat stb. A szexuális önrendelkezés elleni bcs-k jó része közvádas, de magánindítványra büntethető bcs. Remélem érthető volt :)

Kosztarika 2015.04.27. 19:08:42

@Fél iksz: @SEHERIKE23: @mokamini:
a baj csak az, hogy ez a görény meg fogja úszni és amilyen kretén fel sem fogja mit csinált és röhög a markába. :( Pfff

Fél iksz 2015.04.27. 19:10:06

@Kosztarika: Reméljük, vannak jóérzésű emberek, akik megtanítják rá, mi a dörgés...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.04.27. 19:10:19

@Fél iksz: A 38 perc jórésze azzal telt, hogy Gábor két lábbal taposta Nóri önbecsülését és önérzetét; hülye vagy, buta vagy, ostoba vagy, bármit teszel hülye vagy, akkor is az vagy, ha nem teszel semmit, főleg ha nem dugsz velem pedig én akarok, stb.stb.
Ezek után teljesen "normális" reakció volt Nóri részéről, ahogy az asztalnál viselkedett és ezért borult ki akkor, amikor egyedül volt a riportszobában.

Idézet a fent említett indexes cikkből:
"Feljelentést a bántalmazás miatt csak Nóri tehetne, ha akarna. De valószínűleg nem akar, hiszen, ahogyan azt a TV2 a saját védelmében felhozta, már másnap reggel kijelenti, hogy nem volt szó semmilyen erőszakról. Egy olyan asztalnál mondja ezt, ahol mellette ül a bántalmazója, és ahol mindenki ellenségesen, bizalmatlanul, vagy éppen viccelődve kérdezgeti az erőszakról. Azzal, hogy láthatóan feszülten letagadja a bántalmazást, tulajdonképpen tovább folytatódik a szexuális bántalmazás természetrajzát bemutató a superreality.

Nóri úgy ebben a jelentben is úgy viselkedik, ahogy legtöbb bántalmazott nő: a kutatások szerint Magyarországon száz szexuális bántalmazásból csak kevesebb mint egy kerül a rendőrség látóterébe, mert a nők nem mernek előállni a történetükkel, nem bíznak az igazságszolgáltatásban, nem akarnak keresztül menni a nyomozás tortúráján, és sokan egyébként is magukat okolják."

vastyúk is .. 2015.04.27. 19:13:01

Szerintem az a roppant érdekes, hogy a blog olvasóinak 15,8% szerint nem Sármőr volt a geci.

SEHERIKE23 2015.04.27. 19:13:53

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: -Jó. A lényegről beszél, nem halandzsázik össze vissza.

kontratenor 2015.04.27. 19:13:54

Lazán kapcsolódik, de a korábbi széria kicsapott Ember Petije mellett edzettem ma. Ha belegondolok, akkor ott a nemzetiség csúnya szövegkörnyezetben felemlegetése is elég volt.

Ja, (tanga)papucsban edzett, blöe.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.04.27. 19:14:35

@Kosztarika: na igen. De gondolj bele, ez után hogy fognak ránézni a főnökei, ügyfelei v. a kollégái, hát elég bünti lehet majd az is neki...

Valami jogban jártas kolléga nem tudja, hogy ilyen vagy hasonló esetben lehet "hivatalból" eljárást indítani pl. Gábor ellen?
Oké, hogy Nóri nem tesz/tett feljelentést, de legalább 1 millió ember látta/olvasta a történteket, tehát ott a kvázi bizonyíték....

Nem vérszjomból kérdezem, hanem kíváncsiságból.

Zár Balta 2015.04.27. 19:15:32

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Nem a gábor nevű állat védelmében mondom, de a Dorinak valóban bejött ez a szardarab, nagyon is! Nedvesedett a picsája erősen (ahogy meg is jegyezték). De meg akarta állni és ez valóban becsülendő ! Egyébként egyetértek.

Kosztarika 2015.04.27. 19:17:24

@vastyúk is ..: szerintem senki nem volt, aki ilyet állított volna, csak olyan, aki azt vitatta, hogy hibás-e Nóri a történtekért.
Szerintem csak annyiban, hogy nem jelenti fel ezt a tetűt!!

SEHERIKE23 2015.04.27. 19:18:21

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): - Ezért aljasság amit a TV2 csinált. Gondolták, leadják az éjszakai "eseményt" és ezzel növelik a nézettséget! Pedig, minden jóérzésű ember felháborodik, és nem ezt akarja látni, hanem egy taktikai játékot akar, amiről az Édennek szólnia kéne!

Fél iksz 2015.04.27. 19:20:15

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Egyetértek. Erre mondtam, hogy lenullázódott az önbecsülése. Ezért is tartottam még szörnyűbbnek az egészet. Abban valószínűleg viszont igaza van az indexes cikk szerzőjének, hogy sajnos ez a sztenderd reakció a szexuális bántalmazást elszenvedőknél.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.04.27. 19:21:44

@Zár Balta: bejött, ezt már az első este is mondta, persze. Ettől még nem tartom valószínűnek, hogy Gábor nem lenne/lett volna tisztában a "nem" szó jelentésével, így teljesen mindegy, mik voltak az előzmények.
A legtöbb embernek ez az első szava kisbaba korában, amit értelmesen kimond/használ, tökéletes bizonyosságban annak jelentésével.

Ez esetben nem pusztán a fizikai abúzus a durva, számomra az a pusztító, verbális erőszak sokkal megrázóbb és megdöbbentőbb volt.

Kosztarika 2015.04.27. 19:21:52

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):
ezt már korábban írtam én is.. mármint azt, hogy remélem az élet megbünteti (munkahely, kapcsolatok, család, jó érzésű emberek)
Apropó család: nem tudom, hol "nevelődött" ez a suttyó, de nem irigylem a rokonait. Elbujdosnék szégyenemben, ha akár a legtávolabbi rokonságomban lenne ilyen állat

Zár Balta 2015.04.27. 19:22:50

@SEHERIKE23: Taktikai játékot agyhalottakkal, egybites beuskával, idegbeteg picsákkal és síkhülye személyi edzőkkel ? TV2-vel ? :)

Empty Bee 2015.04.27. 19:23:24

@Zár Balta: Picsája a páviánnak van, nem egy nőnek, te tahó.

Zár Balta 2015.04.27. 19:24:21

@Zár Balta: Jah és a herevasalós taplóval ? :)

Zár Balta 2015.04.27. 19:25:29

@Empty Bee: Nője válogatja, de a szakirodalomban úgy nevezik :D

Kosztarika 2015.04.27. 19:29:35

@Zár Balta: Melyik műintézményben? A szegedi, a váci vagy a márinosztrai börtönben.? Te is ott szocializálódtál, ha jól látom, mert ez szakirodalom csak ott lehet. Nem is, van még egy lehetőség: gyógypedagógia? (áá, mégsem, ott értelmesebb emberek vannak)

Zár Balta 2015.04.27. 19:39:08

Most nézem a 38 perces filmet, ez a faszi vérforraló.... az ilyet álmában kell agyonverni egy kapával vagy ásóval vagy fejszével

Zár Balta 2015.04.27. 19:42:56

@Kosztarika: Édes ahogy engem basztatsz...:D De nézd csak meg az értelmező szótárban !
Pontosan benne van ! Még egy példa is van a "hülye picsa" kitétellel.
(itt jegyzem meg, hogy sokan összekeverik és a 'picsa' alatt a női segget értik, de ez alapjaiban téves értelmezés, ugyanakkor a "lavórpicsájú" mégis így terjedt el a nagy seggű nőkre :)

Kosztarika 2015.04.27. 19:44:08

@Zár Balta: ebben viszont egyetértünk :)

Zár Balta 2015.04.27. 19:44:16

@SEHERIKE23: Arról kéne szerintem is. Ezért is bírom Botoxot meg Petit! (és némileg Lokit is )

Zár Balta 2015.04.27. 19:47:41

Drága Barátaim, mennem kell, mert jött két fehér köpenyes úr és azt mondják lejárt az időm....
Kicsit sátáni a mosolyuk.....

Bognar Klamidia 2015.04.27. 19:55:21

@tenyered_érted?:

"nem akarjuk elfogadni azt az egyszerű tény, hogy Nóri a tényleges szenvedő fél , ezt NEM TARTJA ERŐSZAKNAK!! Csak és kizárólag csak Ő mondhatja ki, hogy ez erőszak volt."

nem értek ezzel egyet. Nóri egy egyszerű, kicsit butácska kozmetikus önértékelési zavarokkal, ő azt véli, hogy erőszaknak az számít, ha valaki megpofozza vagy közösül vele - ahogy ezt a társadalom egy része is gondolja. Nóri nincs tisztában azzal, hogy a verbális és lelki erőszak is erőszak. nem TUDJA, viszont ÉRZI, ezért zokog a riportszobában. a kamerák előtt - ahol ott volt az a 9 másik geci, aki semmibe veszi 40 napja - hogy merte volna bevallani, hogy mi történt? némítsd le a videót és csak a testbeszédét figyeld, be van feszülve, zavarban van stb. az áldozatoknak van egy nagyon jellemző viselkedése, Nóri ezt hozza. ha ő olyan közegből jön, ahol "hát, az apád is így udvarolt, hagyjad magad, könnyebben szabadulsz" a hozzáállás, akkor ő nem fogja TUDNI, hogy bántalmazták, csak érzi hogy ez nagyon nem oké és kiborul. ez szerinte se normális, különben a riportszobában nem panaszkodott volna sírva. nem releváns, hogy miért nem ment át másik szobába, lehet hogy lefagyott ettől az egésztől, vagy nem akart nagyobb ügyet csinálni belőle, vagy azt gondolta, hogy elég párszor nemet mondani és akkor lehiggad az a fasz, nem tudjuk meg.

korábban már írtam, hogy a buta, tehetetlen embereknek is vannak jogai, és sajnos nem csak azok nem rendelkeznek érdekérvényesítő képességgel, akiket mondjuk intézetbe zárnak valamilyen fogyatékosság miatt, hanem a kevésbé értelmes emberek sem. muszáj tudatosítani a tv2 és a társadalom kevésbé kikupált rétegei számára, hogy ami történt, az igenis erőszak, van következménye és kurvára nem oké ilyet tenni valakivel. Nóri egyedül nem képes szembeszállni ezekkel az erőkkel, de van lehetőség melléállni és helyette odalépni a tv2 micsodájára.

aztán ha mégis dug egyet ezzel a gyökérrel, fogom majd a fejem, de ha beleegyezik, hát hajrá. semmit nem változtat azon a tényen, hogy amit a pénteki adásban láttunk, az bizony erőszak volt.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.27. 20:06:54

@Bognar Klamidia: Van egy barátnőm, két diplomás, józan, 139-es IQ-jú személy, és egy jó ismerőse megerőszakolta. Úgy tudta megtenni, hogy megfélemlítette. Legnagyobb megdöbbenésemre nem tett feljelentést, mondván, hogy nem akarja, hogy kiderüljön, mivel ismert ember. Nem is tett semmit, nem mesélte el senkinek, csak nekem, és még néha most is látja a társaságban azt az embert. Soha nem gondoltam volna róla, hogy így...nem is tudom..., megadja magát.

kontratenor 2015.04.27. 20:07:59

Én a műsorral kapcsolatban nem remélek semmit.
Azt remélem, hogy idekint Nóri megtalálja a közegét, jó emberek között él, akik most segítenek is neki földolgozni az akkori sérelmeket és a mostani hercehurcát.
<3

Ronni 2015.04.27. 20:10:09

@Zár Balta: Kár rád a szót vesztegetni, miért jöttél? Szét taplózni a kommenteket?Erre áll fel, csak így van merevedésed ,a picurka pisilőd máshogy nem működik? SEMMIVEL SEM VAGY KÜLÖNB MINT GÁTŐR:), VAGY INKÁBB TE VAGY GÁTŐR.

Kosztarika 2015.04.27. 20:11:27

@kontratenor:
"Azt remélem, hogy idekint Nóri megtalálja a közegét, jó emberek között él, akik most segítenek is neki földolgozni az akkori sérelmeket és a mostani hercehurcát.'

Én nagyon sajnálom szegényt. A hotelben is iszonyú nehéz lehetett neki, most meg ez a botrány.. :( Remélem én is, hogy sikerül feldolgoznia mindezt.

kontratenor 2015.04.27. 20:16:35

@Kosztarika: Promóképek egyikén sem láttuk. Azon sem lepődnék meg, ha viharosan esne ki.

Kosztarika 2015.04.27. 20:18:12

Akár a héten.. :( a tetű meg nyaral tovább. grrrrrrrrrrrrr :(

pogona vitticeps 2015.04.27. 20:28:21

OFF. A verbális és érzelmi erőszakról sok mindent lehet olvasni a neten, akit érdekel a téma, guglizza ki a pszichomókusok által összeállított érzelmi erőszak tesztet. ON.

Csak annyit szeretnék az egészhez hozzáfűzni, hogy nagyon téves az a megközelítés, hogy bárminemű erőszak csak a buta, iskolázatlan vagy szar körülmények között élők körében lenne fellelhető, vagy , hogy az áldozatok mind akaratgyenge, kapcsolatfüggő, ostoba libák lennének.

Bognar Klamidia 2015.04.27. 20:33:16

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: valószínűleg tudta hogy mi várt volna rá, ha a hatóságokhoz fordul... ez egy nagyon durva, hosszú ideig tartó, megalázó tortúra, sajnos megértem őt. rengeteg energia és fájdalom lenne, mondjuk úgy inkább, hogy kitér előle, bár értem, miért érzed megadásnak.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.27. 20:40:20

@Bognar Klamidia: Azt a legrosszabb látni, amikor tulajdonképpen egy gyilkos stratégia legyőzi az élni akarás stratégiáját, azzal az üzenettel, hogy látjátok, érdemes pusztítani, hiszen az nyer, aki ezt teszi.

bigél 2015.04.27. 20:50:11

@Bognar Klamidia: az a röhejes, hogy gyakorlatilag így is hasonló megpróbáltatások várnak rá, hiába próbálta megóvni magát, de nyilván nem tudta, nem sejtette előre

az egész net ettől az esettől forrong és sokan nagyon hajmeresztő stílusban nyilatkoznak róla, megy az ő hibáztatása vagy ha nem is hibáztatás, a lealacsonyítása, hogy csak amiatt történhetett meg vele, mert buta tyúk

h

Dave83 2015.04.27. 20:54:46

Azért ez is sokat mond:

"A döntést Yvonne Dedrick ügyvezető igazgató hozta meg. "

Tehát egy külföldi nő, mivel a magyar szerkesztőknek abszolut nem esett le, hogy gáz van.

Schlomo Goldberg 2015.04.27. 21:23:45

berki milyen negédes fasz

gólyamajom 2015.04.27. 21:23:54

Lokinak fontos Marianna lelke, de vonzódik a fizikai valójához is...micsoda duma LoL

gólyamajom 2015.04.27. 21:25:17

Ő is olyan hostess mint pornósbarbi?

Ditti82 2015.04.27. 21:25:41

'Stét! Kicsit megküzdöttem a blogmotorral. :D

pogona vitticeps 2015.04.27. 21:26:39

@Ditti82: A nagy fehér semmire gondolsz?

Szoba kilátással 2015.04.27. 21:28:00

Adri nem tud beszélni az új csaj legalább tud

gólyamajom 2015.04.27. 21:28:11

Adri meg fogja enni vacsira az új lányt, látom a szemén :D

,, 2015.04.27. 21:33:01

Loki hibája h nem működött a blogmoci.

Schlomo Goldberg 2015.04.27. 21:35:08

milyen korrekt gyerek ez a Sármőr, nem igaz

Ditti82 2015.04.27. 21:35:59

@pogona vitticeps: Hát őőőő... Ja. :D

Nórit szembesítik. :|

Zsoofka 2015.04.27. 21:38:14

Szasztok! Csak ideértem végre... Már azt hittem a bót is becsukott, mert túl sokat szüttyögtünk...

Kosztarika 2015.04.27. 21:41:10

Már az előzetesből - a többiek szavaiból - teljesen érthető, miért nem mondta el az igazat.
pl: "Miért Gyulának panaszkodtál,mikor ki akartad ejteni? Meg akarod vádolni Gábort az erőszakkal? vagy Gábor, ahogy rátámadt: MI?? Te nem Gyulát ejtetted volna ki? "
Szegény lány mukkani sem mert, csupa ellenséggel körülvéve. Látszott, mennyire riadt :( :(

Ditti82 2015.04.27. 21:43:45

@Kosztarika: Az mondjuk korrekt lett volna, ha őszintén megmondja Gyulának, hogy ne álljon mögé, mert kiejti.

tomfree 2015.04.27. 21:45:17

Olyan, mint ha kivágták volna Nóri reggeli sírását meg panaszát a többieknek az esti durvulásról. A botrány után nem is csodálnám.

ÉH3sZ 2015.04.27. 21:45:23

Botox is kezd taplósodni

Ditti82 2015.04.27. 21:47:44

Ez olyan hirtelen folytatódott.

Judit* 2015.04.27. 21:47:45

Újcsajt vágja hátba valaki, hogy ne görnyedjen!

Ditti82 2015.04.27. 21:48:33

Először Gyula volt a szimpi, a riportban már Bence?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.27. 21:51:04

@Ditti82: Gyula megmondaná neki, ugyanezt fordított esetben?

Kosztarika 2015.04.27. 21:51:41

@Ditti82: Nem vagyok egészen biztos abban, hogy kiejtette volna. Tudom, hogy tetszett neki GÁbor, de volt már, hogy az eszét használta :) Egyébként tudhatta (csak mi nem) hogy Gyula Mariann mögé áll ;) Mint tudjuk, az előzményeket nekünk sosem mutatják meg.

@tomfree: Mekkora aljasság.. Ez csak olaj a tűzre. Jellemző :( Rengeteg ember látta, azt hiszik, ha nem vetítik le, akkor nem történt meg???

ÉH3sZ 2015.04.27. 21:53:37

Gyulusnak van játékstílusa?:) Bírom Gyulát, de ne essünk túlzásokba:)

Ditti82 2015.04.27. 21:55:41

@Kosztarika: Így a folytonosság is ment a picsába. Laura hogy keveredhetett Bence mellé bizalmasan?

Bognar Klamidia 2015.04.27. 21:56:12

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: nem tudok mit válaszolni, tökéletesen megfogalmaztad :/

Ditti82 2015.04.27. 21:56:55

Jaj, Peti, most hülye vagy.

bigél 2015.04.27. 21:57:49

@ÉH3sZ: a visszafogottság is egy stílus :D

Mók_Ica 2015.04.27. 21:58:58

sziasztok, érdemes még nézni????

ÉH3sZ 2015.04.27. 21:59:17

Péternek a lelkiismerete szólalt meg

bigél 2015.04.27. 21:59:23

sajnáltam Zsu-t a VV-ben, de ez jóval durvább, amit Nórival csinálnak

Mók_Ica 2015.04.27. 22:00:15

ez a laura, a szépségkirálynő, volt breki bnője?? :o

bence megint sír és Zlatan nincs itt.....

Ditti82 2015.04.27. 22:00:34

@You Know Nothing JS (bigél): Zsu azért mindent meg is tett érte...

pogona vitticeps 2015.04.27. 22:00:48

@ÉH3sZ: Inkább a hatalommal együtt járó üldözési mánia. :)

Mók_Ica 2015.04.27. 22:01:15

@You Know Nothing JS (bigél): nórit tovább alázta sármőr az asztalnál..... broáf.....

@ÉH3sZ: pedig már majdnem vége..... :o

Ditti82 2015.04.27. 22:01:32

@Mók_Ica: A köpésgate még nem volt.

ÉH3sZ 2015.04.27. 22:02:22

Loki is kezd taplósodni

ÉH3sZ 2015.04.27. 22:04:07

Nórinak nagyon igaza van, mindig akad egy önkéntes botrányhős

bigél 2015.04.27. 22:06:06

@Ditti82: ebbe ne menjünk bele, mert úgysem nem értünk egyet

Ditti82 2015.04.27. 22:06:13

@ÉH3sZ: Azért ettől függetlenül egy sör miatt én nem csinálnék ekkora palávert.
Gábor összeomlását nem értem, miért.

Zsoofka 2015.04.27. 22:06:35

Na tessék! Tina most tényleg meg akarta állítani Bencust, nem úgy mint az a sok többi tahó anno Butust! :)
Szimpi volt a csaj, ahogy lereagálta a tahó Lokit. Nem akarta növelni a feszkót... Komolyan tetszett. Marcsa helyett neki fogok szurkolni. Ahogy Marcsa faggatta Nórit az asztalnál az bicsaknyitogató volt.

Schlomo Goldberg 2015.04.27. 22:06:35

Loki végleg leírta magát. Mekkora görény és még vigyorog is hozzá.

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2015.04.27. 22:06:44

Nóri szépen belavírozta magát a sarokba az asztalnál...Marianna mesterien csinálta. Loki meg tényleg kezd kifordulni magából, erre nemigen van mentség.

2015.04.27. 22:07:27

tényleg köpött? vagy csak tina mondja? én nem láttam bár nem is nagyon ültem a tv előtt

tomfree 2015.04.27. 22:07:30

Undorító féreg ez a Loki, egy sunyi aljas szar alak. A sunyi primitív pofáját kell nézni, ahogy bámul, amikor kiderül a köpése. Biztos elkentem volna a száját még ha kitesznek is.

bigél 2015.04.27. 22:08:33

@ÉH3sZ: hát ja, nem is értem, hogy lehet ilyet csinálni!

De amit még nem értek, hogy minek kellett megvárni, amíg Bence odament. Én "véletlenül" kiöntöttem volna a sört, ha az én páromé, kisebb balhé lett volna belőle.

ÉH3sZ 2015.04.27. 22:08:50

@Ditti82: És ha megiszod azt amit a rosszakaród beleköpött?

@mokamini: +1

Ditti82 2015.04.27. 22:09:13

@Hooshee: Botoxnak van esze a játékhoz. A lányok közül egyedüliként.

Schlomo Goldberg 2015.04.27. 22:09:33

@Ditti82: ha a te sörödbe köpött volna bele és esetleg megiszod akkor sem? ;)

ÉH3sZ 2015.04.27. 22:09:40

@fosch9: Még harákolt is hozzá:-(

raspberrypie 2015.04.27. 22:09:49

@tomfree: Előjött az igazi énje, higgyetek nekem..

Schlomo Goldberg 2015.04.27. 22:10:06

@fosch9: felszívta a turhát, látványos volt

bigél 2015.04.27. 22:10:24

@Hooshee: ja, faszán csinálta, csak az lebegett a szeme előtt, hogy ez egy jó taktikai pont lehet, ha Nórit belezavarják. az eszébe sem jutott, hogy igaza van, hogy tényleg az volt, ami? ennyire érzéketlenek?

Zsoofka 2015.04.27. 22:12:13

@You Know Nothing JS (bigél): Szerintem Tina már azt hitte elment bencus aludni, nem fog már sörözni. AZtán csak visszalépett érte és még meg akarta inni...

Mók_Ica 2015.04.27. 22:12:18

jajjjj.... tényleg volt köpés? :o de jó, hogy nem láttam ...... :o

Schlomo Goldberg 2015.04.27. 22:13:22

@fosch9: szerintem ha így megy hamarosan avatart cserélsz

bigél 2015.04.27. 22:13:41

@mokamini: mondjuk lehet igazad van, de annyira gáz volt ... pedig én csíp(t)em Lokit.

Zsoofka 2015.04.27. 22:14:14

@You Know Nothing JS (bigél): Nem akarom Marcsát védeni, mert nekem is visszás volt a vallatás, amit művelt... De talán ő magából indult ki, ő tuti leharapta volna Gátúr micsodáját tőből, ha erősködik vele... Szerintem azt hitte, hogy hazugságon érte Nórit és gondolta szembesíti vele, hogy meglegyen a következő kiesőjelölt....

Womanity 2015.04.27. 22:14:31

Szerintem Bence nekimegy, nem tudják lefogni. Emiatt akad ki utána Gábor.

tomfree 2015.04.27. 22:14:31

@Schlomo Goldberg: beleturházott ez a féreg a pohárba premier plánban és még hozzá is tette, hogy nagyobbat is tudott volna köpni. A többieket nem értem, hogy miért hagyták ezt, egy rohadt szót sem szóltak. Én nem értem ezt a benti csapatot. Egyik jóformán megerőszakol valakit, a másik aljas módon beleturházik a másik poharába. Mi jön még? Loki mérget kever valakinek az ebédjébe? Felügyelet nélkül ezek megölnék egymást egy héten belül.

ÉH3sZ 2015.04.27. 22:14:42

@You Know Nothing JS (bigél): Elég lehangoló, hogy a győzelemhez vezető úton az a fontosabb, hogy valakit lejárasson és nem az, h talán igaza is lehet

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.27. 22:15:01

@Ditti82: Ja, igen, Zsu aztán tett érte. Zsu sem feküdt le Danival a támogatásért. Dani is csak simogatni akarta, hiszen barátok. Milyen agresszív volt és felháborodott. Csak Zsura nem lehetett nyomást gyakorolni.

Ditti82 2015.04.27. 22:15:54

@ÉH3sZ: Nem megittam volna, hanem kiöntöm a picsába.

Zsoofka 2015.04.27. 22:17:18

Most komolyan Gátúr fog igazságot szolgáltatni????

Haplo 2015.04.27. 22:17:54

nagyon kivancsi lennek most egy interjura a nagyerdemuvel, most, hogy felkerult az a vagatlan video, Botox, Peti stb, most is ugy gondoljak meg, hogy Nori csak bemocskolni akarta Gabort? ....

Zsoofka 2015.04.27. 22:17:54

Jááááj Loki. Nem Bence áztatta el magát...

Schlomo Goldberg 2015.04.27. 22:18:08

a telibevágott stream pont most tud elmenni, faszkivan

Ditti82 2015.04.27. 22:18:42

Pjotr ilyenkor hol a csöcsben van?

ÉH3sZ 2015.04.27. 22:18:52

Szerintem inkább Loki ásta el magát, Bence jogosan akadt ki, és nyilván ez volt a cél

2015.04.27. 22:18:56

Lotyi rossz vótál :(
mondjuk az h a sármőr az igazságérzetével jön és sír azon az egyen röhögök

Infomaniac 2015.04.27. 22:19:03

@Kosztarika: Azért ez most a van sapka-nincs sapka esete.
Én örülök, hogy legalább belátták, hogy ez nem egy szórakoztató műsorba való és nem tolják még egyszer a nézőközönség pofájába, ha már úgyis megvolt pénteken.

Zsoofka 2015.04.27. 22:19:23

Gátúrnak meg mi a baja... Továbbra sem értem...

Haplo 2015.04.27. 22:19:40

@Schlomo Goldberg: akkor nem csak nalam, hogy rohadna ra az eg.... Valaki kozvetitene plz?

Mók_Ica 2015.04.27. 22:19:44

sármőr a köpés miatt borult ki??? besz@rás.....
a saját erőszakossága az nem volt undorító...... pfffff

Starlettevagysem 2015.04.27. 22:20:40

Szerintem a gátőr beteg

Mók_Ica 2015.04.27. 22:20:42

@fosch9: de mennyire zokog már??? ez nooooormális??? :o

ÉH3sZ 2015.04.27. 22:20:52

@Ditti82: És utána? Mintha mi sem történt volna?

Starlettevagysem 2015.04.27. 22:21:03

Szerintem a gátőr beteg

nathalie 2015.04.27. 22:21:03

Ezzel a gábor gyerekkel szerintem komoly bajok vannak. Ő már most ott tart, ahol BB Évának csak évek múlva sikerült eljutnia.
loki meg totál leírta magát.

Zsoofka 2015.04.27. 22:21:15

@Haplo: Gátúr épp bőg, hogy Loki milyen csúnya ember... Hogy tehetett ilyet azzal a szegény sörrel...

2015.04.27. 22:21:39

breki kiröhögte sármőrt

holnap a fiúk döntése alapján egy lány kiesik holnap

Zsoofka 2015.04.27. 22:21:50

Peti holnap Loki ellen fordul, mert gusztustalan.

Mók_Ica 2015.04.27. 22:22:10

és holnap melyik lány megy haza?

Ditti82 2015.04.27. 22:22:20

Pillangóceremónia?
@Mók_Ica: Tudod, más szemében a szálkát is...

Haplo 2015.04.27. 22:22:38

@mokamini: da de ezen sir annyira amit lattunk az elozetesben??? meg ha az o sore lett volna :)

Zsoofka 2015.04.27. 22:23:00

@Mók_Ica: nem normális. Nem is engedhették volna be.

pogona vitticeps 2015.04.27. 22:23:07

@Haplo: @Schlomo Goldberg: 10 perc múlva fent lesz a tv2 oldalán... addig én is csak olvasok

Gia 2015.04.27. 22:23:08

Na,rövidebb is a műsor a kivágott jelenet miatt..

Ditti82 2015.04.27. 22:23:34

@ÉH3sZ: Nem pofozom ki magam a játékból. Szerintem ha Gyula és Gábor nem fogja le, nekimegy Lokinak.

Mók_Ica 2015.04.27. 22:23:42

@Ditti82: ez a fickó egy beteg lelkű és elméjű ember..... pffff

Gia 2015.04.27. 22:23:45

Gondolom a fiúk Nórit küldik haza.

Zsoofka 2015.04.27. 22:23:46

@Haplo: ezért írjuk, hogy beteg.

vagy szarul vágták és más is történt.

Infomaniac 2015.04.27. 22:23:58

@ÉH3sZ: Hát igen.. Empátiából egyes. Nagyon fura tudatmódosító állapot lehet ott bent lenni. Csak remélem, hogy alapból nem ilyenek azok az emberek..

ÉH3sZ 2015.04.27. 22:24:05

Kíváncsi vagyok ki lesz az ÉÉ vendége

Haplo 2015.04.27. 22:24:22

@Infomaniac: dehogy lattak be barmit is, beszartak a buntetesektol, feljelentesektol stb, ha nem volt bennuk annyi erkolcs hogy ne tegyek be egyaltalan, pentek ota aligha novesztettek, egyszeruen megijedtek...

bigél 2015.04.27. 22:24:27

@Mók_Ica:
Sajnos tükrözi a magyar társadalom jelentős részének gondolkodását.

Zsoofka 2015.04.27. 22:25:07

@Ditti82: Bence jön eggyel Tinának meg Gyulának meg Gátőrnek is. Csak ismételni tudom magam: ha anno Butus tizedennyi erővel feltartják, még benn lenne..

Haplo 2015.04.27. 22:25:26

@pogona vitticeps: az rajtam nem segit sajnos, mert tiltjak a kuldoldi ip-t... majd holnap a sorozatbaraton.

Ditti82 2015.04.27. 22:25:36

@fosch9: És meglepő döntés születik Gólem szerint. Per pillanat nekem az Botox lenne. De őt nyilván Pjotr nem hagyná.

Ha egy csaj kiesik, akkor péntekig bezavarnak még valakit gondolom.

Mók_Ica 2015.04.27. 22:25:36

@fosch9: @mokamini: érthetetlen számomra a reakciója is, a zokogása is és sírás közben elmondott dumája is....... sztem megint meg vagyunk vezetve.....

Gia 2015.04.27. 22:26:01

Mindentől függetlenül remélem,hogy Peti most is csak hazudik Lokiról és végig a szövetségese marad.

Empty Bee 2015.04.27. 22:26:35

Gábőr a saját mocsadékságán nem bőgött? Jaj, a Bencének a szegény söre :( Én végigröhögtem a nyivákoló showműsort, amit a klotyóban lenyomott... abszurd. Kicsit lelkibeteg a gyerek.

ÉH3sZ 2015.04.27. 22:26:38

@Ditti82: De nyugtass meg, kint azért lenne hozzá egy-két keresetlen szavad!

@Infomaniac: Én is csak remélem

@Gia: Esélyes

Zsoofka 2015.04.27. 22:26:47

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: holnap döntenek, egy csajt hazaküldhetnek...

bigél 2015.04.27. 22:27:51

@mokamini:
vagy nem akarták bent tartani vagy nem gondolták, hogy ennyire súlyos következménye lesz, most pedig már számítottak rá

Ditti82 2015.04.27. 22:28:12

@mokamini: Csak ne sör legyen az az egy...
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Ma semmiről. Holnap egy lányt hazaküldenek.
@Gia: Lehet. Bár az annyira nem lenne meglepő, nálam legalábbis.

Zsoofka 2015.04.27. 22:28:43

@Gia: naiv vagy. már nem kell neki Loki, dobja. Én legalább is erre tippelek...

ÉH3sZ 2015.04.27. 22:28:44

@Ditti82: Akár fiút is

@Gia: Vagy kényelmetlen lesz neki és mégse

Rayen 2015.04.27. 22:29:00

Bojkottáltam a mai adást (tudom, a tv2 leszarja, inkább a saját lelki nyugalmam érdekében) a fentieket olvasva jól tettem. Éé-t meg végképp nem nézek, nem bírnám elviselni most Breki pofáját és stílusát.

Infomaniac 2015.04.27. 22:29:11

@Haplo: Az is valami. A nevelés úgy működik, hogy a nevelendő megijed az esetleges retorziótól, aztán ha sokszor van ilyen szitu, belátja, hogy jobb ha nem csinálja és végül a saját indíttatásává válik, hogy rendesen viselkedik.

Zoe_the_Genius 2015.04.27. 22:30:02

A Gólem tényleg csak harminc éves ez komoly? Most olvasom valahol...amúgy le vagyok maradva, csak titeket olvastalak.

Ditti82 2015.04.27. 22:30:23

@You Know Nothing JS (bigél): Anno a háromból egyik se volt akkor még bent.
@ÉH3sZ: Jó, hát nyilván. Kivéve ha egy kétajtós szekrény.

Gia 2015.04.27. 22:31:17

Berki elszólta magát,látja a holnaputáni bulvársajtót..

bigél 2015.04.27. 22:31:23

@Ditti82: de nyilván ismerik a sztorit

Mók_Ica 2015.04.27. 22:31:46

@You Know Nothing JS (bigél): :((

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ma semmiről, holnap tesznek ki egy lányt.....

éé-ben peti és laura 1-1 barátja
laura bnője csak szeptember óta ismeri laurát..... höhöhö.....

AkkorlegyenPtr 2015.04.27. 22:31:53

Most ez a rész mi volt? Komolyan. Ez az egész egy káosz...
Nóri letagadja az erőszakot, majd a többiek őt savazzák, Gábort elő sem veszik, aztán ez az egész hiszti, köpés, mi a tök van ott bent? Mi folyik itt Gyöngy..Kosztarikán?
Laura szépségkirálynő??? Nebaz hol mikor? Miért?

Vagy vágják rendesen vagy hagyjuk a fenébe ez így élvezhetetlen.

Gia 2015.04.27. 22:33:20

Kinézetre Laura nekem egy Tina2.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.27. 22:33:22

@Mók_Ica: Szerintem is. Az események miatt kivágtak valamit az eredeti felvételből.

ZLATAN 2015.04.27. 22:34:49

Sajnos nem tudom nézni..Történt valami érdekes? ICAAAA!! :)))

Mók_Ica 2015.04.27. 22:34:50

brekinek frusztrációja van.... mindig a fiúk magasságával elfoglalva..... ez majdnem olyan, mintha pöcsméregetés lenne a részéről.....

Gia 2015.04.27. 22:35:42

Holnap egy fehér fölsős csajnak rakosgatják a fiúk a pilléket,így (ha csak nem lesz minden lány fehérben) gyorsan kiderül majd a kieső.

Mók_Ica 2015.04.27. 22:35:53

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ugye?

@ZLATAN: szia drága :) nem voltál itt... lelkileg megviseltek az események.......

2015.04.27. 22:37:21

@Ditti82: én is botoxra tippelek
ha a fiúk botoxot megsorozzák peti ott már tehetetlen lesz

sztem a héten még egy fiút bezavarnak és sármőr v lokiból valaki pakol

AkkorlegyenPtr 2015.04.27. 22:37:38

vagy lehet hogy belefáradtam. Most már Loki is marha sok. Miért is kellett beleköpni meg miért tapsolta meg Nórit az asztalnál?ááá ez a buli meghalt...

akdestroyer 2015.04.27. 22:37:52

Ha Gábor tényleg a köpésgate miatt borult ki, akkor mi volt az a duma, hogy valamit kiszedtek belőle húsz millióért? Mit szedtek ki? De tényleg? Nem az erőszak ügy ez inkább? Akkor meg a riport volt a szájába adva, vagy passz... There is some magic from the vágószoba.

pogona vitticeps 2015.04.27. 22:38:07

Biztosan volt valami változás, mert a tv2 oldalán nem frisítettek, sehol a mai adás, máskor meg rögtön visszanézhető, csak a hiriges részletek lettek felrakva.

Mók_Ica 2015.04.27. 22:38:15

@fosch9: sztem nórit tuti nem rakják ki.... én adrira tippelnék...

Gia 2015.04.27. 22:38:41

@fosch9: Loki,Gyula,Peti nem küldi haza Botoxot.

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.04.27. 22:38:55

lehet, h velem van a baj, de sztem abszolút jogos volt Botox kiakadása, pedig őt aztán nem kedvelem. Nóri elsírja nekik a bánatát, h vele itten erőszakoskodtak (ami mint láttuk, nagyjából tényleg úgy is volt), aztán meg kb lehülyézi "azokat, akik ezt terjesztik". hát ezen én is eléggé felbasznám magam.

Ditti82 2015.04.27. 22:38:57

@AkkorlegyenPtr: A mai tényleg élvezhetetlen volt. :/

Mók_Ica 2015.04.27. 22:39:31

@akdestroyer: mi is így érezzük.... meg vagyunk csúnyán vezetve...... :(

furmintszaraz 2015.04.27. 22:40:19

@Mók_Ica: @fosch9: Peti nem volt ott a pacsizók között? Mert ő biztos nem szavaz Mariannra.

Én Nórit vagy Adrit gondolnám, mindkettő megér nekik egy vidám pacsizást - Adrienn pl. azért, mert elszórakozhatnak rajta, hogy mehet a szerelme után.

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2015.04.27. 22:42:07

@You Know Nothing JS (bigél): Miért lennének érzéketlenek? Nóri telesírta a hotelt azzal, hogy vele itten erőszakoskodnak (tök jogosan mellesleg), aztán utána már letagadja. Naná hogy erre rányúlnak. Aztán zsigerből odaszól hogy nem is akarta kirakni Gyulát... hát hogyne... Sajnos tényleg nem az eszéért szeretjük. De a gyors reakciójáért semmiképp.

Lokira most nincsenek szavaim, ez egyszerűen védhetetlen, nemtelen, gusztustalan.

Mók_Ica 2015.04.27. 22:42:14

@furmintszaraz: de, a pacsizók között ott volt a végén, ha arra gondolsz......

az éé-ben is nagyon kerülik nóri-sármőr témát.....

ZLATAN 2015.04.27. 22:42:15

Bence tényleg sírt?? Én meg nem láttam? Elsírom magam...

2015.04.27. 22:43:29

@Gia: igen az jogos
@Mók_Ica: az nem lenne sztem meglepi annyira
@furmintszaraz: nem is tudom ki lenne jelenleg meglepő igazából mind ellen szólhat valami annyira nincs most bent általános szimpátiának örvendő csaj

ÉH3sZ 2015.04.27. 22:43:42

@Gia: Én is keverem őket

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.27. 22:44:42

Én talán Nórit tenném most ki, úgy látszik az agyára ment az erőszak. Persze Adri is mehetne Becks után. Úgyis azt hitte (ok, nem, de elpoénkodta), hogy a tekercsre az van írva: Adri hagyd el a Hotelt MOST! .-)

furmintszaraz 2015.04.27. 22:44:46

@Mók_Ica: Én úgy vettem, hogy a pacsizás az a döntés megszületésének ünneplése ("ezt jól kitaláltuk"), de persze nem biztos.

Mók_Ica 2015.04.27. 22:45:01

@fosch9: szted botoxot küldik haza?

@ZLATAN: igen, sírt.... biztos lesz a köpésgate az éé-ben is és akkor láthatod

ÉH3sZ 2015.04.27. 22:45:48

@fosch9: Szerintem Nóri a legesélyesebb a kirakásra. Nem látom azt hogy más lányt jobban ki akarnának rakni nála

Mók_Ica 2015.04.27. 22:46:04

@furmintszaraz: igen, úgy tűnt..... de az eddigiek alapján nem biztos, hogy arra pacsiztak......

ZLATAN 2015.04.27. 22:46:40

@Mók_Ica: Mi lett végül? Bence nekiment Lokinak? Amúgy szerintem Loki kicsapná Bencét. Véleményem szerint.

Ditti82 2015.04.27. 22:46:52

@fosch9: Megbeszélik előtte, nem? Bár Snecit is sokadjára tudták csak kipakolni...

2015.04.27. 22:47:50

@ÉH3sZ: igen elég valószínű :( omaperverz meg hogy elsunnyog ott bent

ZLATAN 2015.04.27. 22:48:05

@Mók_Ica: Nem vagyok TV közelben sajnos.

beacska 2015.04.27. 22:48:38

kik pacsiztak össze? Loki-Peti és még ki? remélem, nem Nóri megy...

2015.04.27. 22:49:09

@Ditti82: gondolom peti megbeszéli gyuszival és bencével a többiekkel nem hiszem

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.27. 22:50:27

Még mindig nem rakták fel a konzervet. Lehet, hogy még ezt is megnyirbálják?

kismalacka 2015.04.27. 22:50:43

@ÉH3sZ: De Nóri nem lenne meglepő döntés...

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.27. 22:50:50

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: OFF, de a tiedre passzol: Szerintem jobban járt volna, ha enged...

Mók_Ica 2015.04.27. 22:50:51

@ZLATAN: sármőr és gyula lefogták bencét.... és elvezették.....
hol vagy drágám? még nem otthon??? :o :))))

@fosch9: sztem nem botoxot..... mondjuk nórit sem... a szpoiler szerint döntőzni fog....

beacska 2015.04.27. 22:51:25

@fosch9: én vhogy nem tudom komolyan venni ezt, h Peti bencével cimbizik...a múlt hétn is Lokit ekézte, osztand mégis a tanácsára patrik repült: bence támasza

Gia 2015.04.27. 22:52:05

Ja,Botox már csak azért sem lehet a kieső,mert ő lila ruhában lesz,nem fehérben.Nórit meg már máskor is haza akarták zavarni.

ZLATAN 2015.04.27. 22:52:46

@Mók_Ica: Akit Sármőr meg Gyula le tud fogni...azt szerintem ne akarjon verekedni. Csavarogni vagyok.

bigél 2015.04.27. 22:52:47

@Hooshee: ahogy elkezdték kérdezgetni, viccelódve, gunyorosan a dologról, szerintem én sem mertem volna megmondani, plusz ottül mellette a delikvens
emellett eleve egy - ha nem is ellenséges - mindenesetre barátinak semmiképp nem mondható környezetben van, állandóan piszkálják, semmi nem jó, amit csinál
a többieknek eszébe sem jutott, hogy igaza lehet, már a kérdésfeltevés módja is erre utal

pogona vitticeps 2015.04.27. 22:53:07

Én meg arra lennék kiváncsi, hogy mennyi időt töltött Nóri a riportszobában... és utána a vacsoránál, amikor mindenki együtt van cáratyuskánk elgúnyolódja a kérdését...
De az nagyon tetszik, hogy Maris, szemében a gerendával számonkéri a Nórin a Gyulánk elleni fondorlatot... :))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.27. 22:53:14

@fosch9: de mi motiválná a többieket arra, hogy Botoxot tegyék ki?

Gia 2015.04.27. 22:53:47

@beacska: Én is így vagyok ezzel.Bár az ÉÉ-ben Peti barátja,most nem volt túl bizalomgerjesztő ezzel kapcsolatban.De lehet,hogy félrevezetés.

Mók_Ica 2015.04.27. 22:54:22

@ZLATAN: jó csavargást :)
ja és sármőr is sírt...... nem kicsit....... durvábban mint bence....

Zsoofka 2015.04.27. 22:55:15

@ZLATAN: hááát nem voltam biztos benne, hogy siketül nekik lefogni... komolyan küzdöttek.....:)

furmintszaraz 2015.04.27. 22:55:49

@fosch9: Ja, hát Gólem azt is meglepőnek harangozná be, ha Laurát raknák ki :D

ZLATAN 2015.04.27. 22:56:17

@mokamini: El tudom képzelni..Biztos kemény volt.:)) Most a röhögéstől sírok. Össze is karmolták egymást? :))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.27. 22:56:35

@pogona vitticeps: Sztm most minden nap hozzá kell igazítani az eredetit az előző napi vágáshoz. És ezeknél nincs túlóra, hanem csak a standard. Ezért gondolom a holnapit vágják vagy az ÉÉ-t.

Mók_Ica 2015.04.27. 22:56:35

@ZLATAN: már 3 napja felém sem néztél..... most is csavarogsz..... én is mingyá sírok.....

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2015.04.27. 22:56:35

@You Know Nothing JS (bigél): Szerintem ez nem igaz. Pont azért kapta az osztást, mert reggel még mondja ezt, aztán este nemhogy finomít, de még lehülyéz, meg kikéri magának.

tomfree 2015.04.27. 22:56:55

@ZLATAN: részegen biztos, de józanul Bence összecsomagolná Lokit.
Kicsit zavaros és kusza az egész adás. Nem hiszem, hogy Gábor ennyire kiborult volna a köpéstől, volt ott más is, amit kivágtak, hiszen magyarázott valamit amit nem érteni, hogy kiszedtek belőle valamit. Kimaradt a reggeli reakció Nóritól, amikor sírt a riportban. Kimaradt a többiek reakciója Gábor felé reggel (ha volt ilyen). Az egész mai adás egy katyvasz volt. Gondolom félnek egy nagy büntetéstől és összevágták az egészet megint, de így érthetetlen az egész. Mondjuk nem értem azt, hogy mennyire mentek túl minden határon. Az előző szériában már azért elküldtek egy játékost, mert szlovákkvázott egy csajt. Itt meg szinte naponta van testi erőszak/verekedési szándék/aljas köpködés miegyéb.

ZLATAN 2015.04.27. 22:57:11

@Mók_Ica: " Egy jó asszony mindent megbocsát..."

Mók_Ica 2015.04.27. 22:57:16

@ZLATAN: sármőr jóóóól kicsavarta a karját.....

Mók_Ica 2015.04.27. 22:57:57

@ZLATAN: lóf.......öööö fülét :))))

ZLATAN 2015.04.27. 22:58:28

@tomfree: Szerintem józanon sem csomagolná össze. Loki egy csibésznek tűnik, Bence meg egy simán felfújt kis görcs. Meglátásom szerint, persze tévedhetek is.

Gia 2015.04.27. 22:58:30

Még Pamela is benyalta Peti magyarázatát.. :-)

2015.04.27. 22:58:36

@furmintszaraz: igen mondjuk ő egy kamugép :)
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: nem tudom csak gondolom rávetítettem amiket én látok az adásban
@beacska: de valahogy mégis ezt látjuk

Gia 2015.04.27. 23:00:19

Nem mutatták,hogy Nóri Gáborral aludt volna.Lehet,hogy külön töltötték az éjszakát.

beacska 2015.04.27. 23:01:23

@ZLATAN: én is PONT EZT akartam írni...Bence fel van pumpálva...bármit is szedett eddig, bent is kapja, amióta panaszkodott, h kezd fogyni

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.27. 23:01:47

@furmintszaraz: Nekem az lenne talán a legmeglepőbb. Persze ki tudja hogy gondolkodnak az agyhalottak. Ilyenkor a legerősebbet kellene kitenni, az meg Botox. (pláne, hogy 1x már kiesett)
Közben rájöttem a saját meglepetési sorrendemre:
1. Tina és pornósBarbi holtverseny
2. Laura
3. Botox
4. Adri és Nóri holtverseny

Mók_Ica 2015.04.27. 23:02:00

@ZLATAN: akkor én nem vagyok jó asszony.... :)))

@beacska: a fiúk

beacska 2015.04.27. 23:02:23

@Gia: kösz. akkor csak Nóri lehet...kááár...remélem védettséget kap :DD. különben mi értelme lenne a párválasztónak?

Gia 2015.04.27. 23:03:08

Lehet,hogy a fiúk azt mondják Adrinak,hogy Patrik azért választotta azt a papiruszt,hogy őt küldjék utána.

ZLATAN 2015.04.27. 23:03:13

@beacska: Ezt mondom én is. Kicsit leeresztett, de utána valaki kisegítette...Bár szerintem fele akkora, mint amikor bement, mert natural :)))

beacska 2015.04.27. 23:03:38

mondjuk, azt nem mondta a Gólem, h a meglepetés a fiúk döntése lesz :DD

haj-rá Nóri!!!

Mók_Ica 2015.04.27. 23:05:31

@Gia: amilyen hülye, el is hiszi :))))

@ZLATAN: mit drágám? eszemben sincs jó asszonynak lenni, aki minden megbocsát.... :))))

pogona vitticeps 2015.04.27. 23:05:32

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: a konzervek mindig felkerültek adás után pár perccel, az éjjelek általában másnap kora délután... a mait már megvágták, hiszen láttuk. Illetve néhányunk nem, mert ugye elszállt a stream. De a mai, elméletileg már készen van/volt.
Bár egyszer már belefutottam egy furcsaságba, emlékszem, hogy a sneci valamelyik párválasztón nagyon ocsmányul beszélt a Nórival (?), már a végén, amikor semmi tétje nem volt a dolognak, öncélú fröcsögés volt, de bicskanyitogató. Nem találtam meg, pedig elcsesztem jó sok időt a keresésre.

Gia 2015.04.27. 23:05:40

@beacska: Mintha a fiúk mondták volna a pacsikor,hogy meglepi lesz.De nem vagyok benne biztos.

ZLATAN 2015.04.27. 23:06:56

@Mók_Ica: Akkor majdnem mindent :))

Mók_Ica 2015.04.27. 23:08:12

@ZLATAN: ha megcsaltál, azt tuti nem bocsátom meg.....

Gia 2015.04.27. 23:08:28

Kit érdekel Gyulus zuhanyzása? Ajj...

Veder1 2015.04.27. 23:08:50

Azért azt hozzátenném, hogy akik most szidják Botoxot és Gyulát gondoljatok bele, hogy Nóri délelőtt még zokogva mondta nekik, hogy Gábor erőszakoskodott vele, majd az esti vacsoránál már lehülyézi azokat akik ezt mondják. Hát nekem is kinyílt volna a bicska a zsebemben, hogy akkor hogy is van ez? Először erőszakos Gábor, majd azok a hülyék akik ezt elhiszik, vagy hogy?

Egyébként a szerkesztők helyében abban a pillanatban hajítottam volna ki Gábort a villából ahogy észlelem az éjszaka történteket.

A mai adásban még érdekes volt, hogy Tina nem azonnal szólt Bencének a kööpésről, hanem csak egy kicsit később, mintha éppen akkor össze lettek volna veszve.

A másik, hogy Gábor kiakadását nem tudom mire vélni, a "mi folyik itt Gyöngyösön" youtube-os örökbecsű jutott róla eszembe.

ZLATAN 2015.04.27. 23:10:03

@Mók_Ica: Soha nem csalnálak meg.

Gia 2015.04.27. 23:10:24

@Vödör: Meg ne felejtsük el,hogy Botoxék,nem látták azt,amit mi.Most már biztos,hogy ők is másképp vélekednek Nóriról.

Gia 2015.04.27. 23:11:20

Vessző túltengésem van,oda is megy ahova nem kellene.Bocsi!

Gia 2015.04.27. 23:13:30

@Vödör: Tina olyan sokára szólt Bencének,hogy az szerintem már bele is ivott a sörbe,csak nekünk nem mutatták.Talán ezért is akadt ki annyira.Meg mert részeg volt.

beacska 2015.04.27. 23:16:16

mi járhatott Loki fejében? szerintem erről IS zokogott Gábor, h kiszedte Loki Bencéből, h mit gondol róla...20 milláért...aljas

pogona vitticeps 2015.04.27. 23:17:41

Azért Maris nem hülye, gondolom ezidőtájt már elgondolkodott azon, hogy a kezdő csajok közül ki is van bent. Adri, akit védett a nagy Paca- lamúr, Nóri, aki olyan ellenszélben hotelezik, hogy senki nem érti hogyan van még bent, és ő maga, aki bár kiesett, de érdemei elimerése mellett visszaküldték játszani.

mimózA 2015.04.27. 23:19:43

@Hooshee: persze napközben beszélhettek a szerkik a fejével.vagy mész vagy nincs balhé

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.04.27. 23:20:15

@Gia: de akkor Nóri miért mondja azt a vacsinál, h nem is volt semmi? azért ezt nem lehet Botoxék szemére vetni, h nem látták, h mi volt a szobában. most képzeld el azt, h reggel elmesélek neked valamit, aztán este lehülyézlek, mert azt mondod, amit én mondtam neked 10 órája.

pogona vitticeps 2015.04.27. 23:21:54

Azért napközben biztosan volt duma erről az egészről, az a vacsoraasztalos viszont nagyon mesterkélt szitunak tűnt. De nem csak süket, vak is vagyok néha. :)

Gia 2015.04.27. 23:21:55

@henrik_: Én éppen mentegetem Botoxékat..

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.27. 23:22:57

@pogona vitticeps: Lehet, hogy tényleg van szabás-varrás. Még semmit nem néztem meg kétszer, úgyhogy nekem nem tűnt fel semmi. Ma már valszeg nem teszik fel, arra is gondoltam, hogy tudják, hogy sokan nézik, és büntibe tettek, mert csúnyákat írtunk róluk:))))

Veder1 2015.04.27. 23:23:46

ezen a címen most röhögök :) "Peti: „úgy nyalok, mint egy rotációs kapa”"

pogona vitticeps 2015.04.27. 23:24:10

@henrik_: A Nóri a Peti furcsán fogalmazott, dagályos és gúnyos kérdésére reagált olyan hevesen.

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.04.27. 23:24:20

@Gia: én meg este nem tudok értően olvasni :)

Mók_Ica 2015.04.27. 23:26:53

hihihihihi.... laura a divatos fiúkat szereti és nem az ilyen jófej fiúkat...... höhö.... a breki-félék bezzeg bejönnek neki.....

ZLATAN 2015.04.27. 23:28:43

@Mók_Ica: Legyek féltékeny Brekire?? Hmmm???????

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.27. 23:29:29

@Mók_Ica: megmondta, hogy neki a belső értékek számítanak. Abból meg a zOgrénak annyi van:DDDD

Mók_Ica 2015.04.27. 23:30:54

@ZLATAN: drágám, ezt hol olvastad, hogy bejön nekem breki??? :))) ahogy te nem csalnál meg, úgy én sem :)))) hmmmmm..... :))))

Mók_Ica 2015.04.27. 23:32:56

@Vödör: rotációs kapa .... hmmm elgondolkodtam..... engem nem hozott lázba.... :)))

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: persze, mert jó nagy.... így sok fér beléje .....hihihihihi

Mók_Ica 2015.04.27. 23:34:16

@ZLATAN: te csak csavarogjál most..... de ne hagyj magamra többet ilyen sok időre...... majdnem idegállapotba kerültem már... :))))

ZLATAN 2015.04.27. 23:35:18

@Mók_Ica: Párcserén gondolkoztál?

ZLATAN 2015.04.27. 23:37:09

@Mók_Ica: Együtt visszük végig. Megbeszéltük.

Mók_Ica 2015.04.27. 23:38:27

@ZLATAN: akkor miért kérdezel ilyet?? nem bízol bennem?? :o

Veder1 2015.04.27. 23:39:13

@Mók_Ica: hát de ha neki saját bevallás szerint pici, puha és vékony valamivel kompenzálni kell :)!

Mók_Ica 2015.04.27. 23:40:28

@Vödör: ez ok, no de egy rotációs kapával??? :)))

Veder1 2015.04.27. 23:41:54

@Mók_Ica: fura asszociációi vannak az már biztos :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.27. 23:43:33

@Mók_Ica: de Petinek nem mondta meg, hogy "hanyas a bringa" - pedig nagyon kérdezte:)))

Mók_Ica 2015.04.27. 23:44:04

@Vödör: a barátja szerint ez egy jól bevált szövege petinek, már vagy 100x hallotta tőle.... csak azt nem tudom, hogy ezt csajozásra vagy elrettentetésre veti be? :)))))

Mók_Ica 2015.04.27. 23:45:15

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: és ez mit jelent?? én nem tudtam értelmezni.... :)))

Mók_Ica 2015.04.27. 23:46:56

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: hát én is elképzeltem... és elrettentem :))))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.27. 23:47:20

@Mók_Ica: Amikor Laurával beszélget arról, hogy már kiny@lták -e az segít.

ZLATAN 2015.04.27. 23:47:59

@Mók_Ica: Dehogynem. Játék szempontjából bízom. Azt vettem észre, hogy megkívánsz másokat. Szexuálisan.

Kosztarika 2015.04.27. 23:48:39

@Infomaniac: Inkább csináltak hülyét Nóriból.. gratulálok! :(

Undorítóak voltak a többiek is az asztalnál, élükön Mariannával, aki szerint Nóri be akarja "mocskolni" Gábort. Pff
Loki köpése.. milyen büszke magára és fikázza Bencét, hogy "kijött belőle az igazi énje. elásta magát" Remélem azóta rájött, hogy neki van szégyellnivalója.

Tényleg egyetlen normális ember sincs benn és már csak felhúzni tudom magam ezen a selejtes bandán. Ez szórakoztató műsor???? Hát engem már egyáltalán nem szórakoztat, sőt dühít.

Mók_Ica 2015.04.27. 23:51:29

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ebben mi a "hanyas a bringa?" ???

@ZLATAN: féltékenykedel, drága??? oszt miért?? akikre eddig féltékenykedtél, azok nem is jönnek be.. :)))

ZLATAN 2015.04.27. 23:53:07

@Mók_Ica: Szerintem Gyulát kívánod.

Kosztarika 2015.04.27. 23:53:08

@Ditti82: Remélem pasit és Gábor eltakarodik.... ahova való

Veder1 2015.04.27. 23:53:44

@Mók_Ica: ezt a pici, vékony de legalább puha szöveggel még mi is hülyéskedtünk jó régen :)

Mók_Ica 2015.04.27. 23:55:08

@ZLATAN: kitaláltad :PPPP (miből jöttél rá? :PPP)

Mók_Ica 2015.04.27. 23:56:05

@Vödör: biztos izgalomba jöttek a lányok :PPP

ZLATAN 2015.04.27. 23:56:34

@Mók_Ica: Látom, ahogy ránézel.

Mók_Ica 2015.04.27. 23:59:42

@ZLATAN: van még olyan, akire nem ÚGY néztem? :))))

ZLATAN 2015.04.28. 00:00:40

@Mók_Ica: Félek, hogy nincs...Már csak rám nem nézel úgy :)))

Kosztarika 2015.04.28. 00:00:57

@fosch9:
Mi okuk lenne megsorozni?
Gyula: semmi, ráadásul most ő a párja
Bence: Peti, az "isten" nőjét nem szavazná ki (tart Petitól, ahogy mindenki)
Gábor: neki mindegy Adri vagy az új csaj érdekli csak
Loki: ha megtenné is, egyedül kevés (nem valószínű , hogy megtenné)

Mók_Ica 2015.04.28. 00:03:17

@ZLATAN: csak jön még egy új beköltöző fiú :PPPP
rád nem nézek elég szépen? :)))

kamilla123 2015.04.28. 00:04:36

@fosch9: most nézem vissza a ma estit. HÁt Loki elég nagyot belecsulázott...

ZLATAN 2015.04.28. 00:04:37

@Mók_Ica: Nem tudom, mert csak este kerülsz elő, addigra meg már ittas vagyok és nem látok semmit.:)))

ZLATAN 2015.04.28. 00:05:13

@kamilla123: Azt tudjuk, hogy miért csulázott bele?

kamilla123 2015.04.28. 00:06:29

@kamilla123: fogalmam sincs, csak tegnap fosch9 fel volt háborodva, h rögtön Lokiról feltételezek ilyesmit, arra reflektáltam.

Kosztarika 2015.04.28. 00:06:38

@ZLATAN: ne aggódj, holnap is fog, meg holnapután is.. stb :D

kamilla123 2015.04.28. 00:06:50

@ZLATAN: fogalmam sincs, csak tegnap fosch9 fel volt háborodva, h rögtön Lokiról feltételezek ilyesmit, arra reflektáltam.

Mók_Ica 2015.04.28. 00:07:27

@ZLATAN: csavarogsz és leittasodsz minden este?? ideális társ vagy :)))) vigyázz, nehogy beleköpjön vki a piádba..... különben sírni fogsz...

Kosztarika 2015.04.28. 00:07:47

@ZLATAN: mert egy tapló. "Ennyike"

ZLATAN 2015.04.28. 00:11:03

@kamilla123: Nem láttam az adást, de Bence beleivott?

kamilla123 2015.04.28. 00:13:06

@ZLATAN: nem, mert Tina kiöntötte, amiért Bence berágott rá. Bence nekiment Lokinak, ketten fogták le, az a faszfej meg csak röhögött rajta. Ez a Loki tényleg egy elmebeteg.

Kosztarika 2015.04.28. 00:13:50

@Mók_Ica: semmiféle gate nem lesz. Annyira be vannak most szarva, hogy semmilyen "kényes" téma nem fog szóba kerülni. Ahogy ma is agyonhallgatták a Nóri témát, nevetséges.Ezután már csak a kinti időjárásról fognak beszélni (eddig sem történt sokkal több az ÉÉ-ben, ezután még annyi se)

ZLATAN 2015.04.28. 00:15:13

@kamilla123: Igen, a lefogást olvastam..:))) Ismerem az ilyen valaki fogjon már le lécci típusú balhékat :))

kamilla123 2015.04.28. 00:17:45

@ZLATAN: értem. örülök, h a sztori lényegét sikerült kimazsoláznod :-)))

ZLATAN 2015.04.28. 00:17:52

@Mók_Ica: Én csak akkor sírok, amikor Bence. Tehát minden este. :)) Te csavarogsz, én a szobában várlak, amíg a jakuzziban Gábőrrel enyelegsz.

Mók_Ica 2015.04.28. 00:18:25

@Kosztarika: most néztem meg a kajálás közbeni beszélgetést.... nórika furán reagálta le.... én botoxnak adtam igazat....

Mók_Ica 2015.04.28. 00:21:17

@ZLATAN: drágám, te írtad, hogy csavarogsz.... :)))) én itthon... és lassan belülről nézem a szemhéjamat..... álmos vagyok.....gábőrrel pedig enyelegjen egy rotációs kapa....

Mók_Ica 2015.04.28. 00:22:33

@ZLATAN: bencus a mai öfiben legalább 2x sírt..... csak mondom......

ZLATAN 2015.04.28. 00:23:04

@Mók_Ica: Álmodban is Gábőrről beszéltél. Lebuktál.

ZLATAN 2015.04.28. 00:24:13

@Mók_Ica: 2x is??? Nem tudok annyit sírni, mint Bence.

Mók_Ica 2015.04.28. 00:25:16

@ZLATAN: csak téged emlegetlek még álmomban is :))))

ZLATAN 2015.04.28. 00:29:21

@Mók_Ica: Értem. Akkor az a mondatot, hogy :" Gábőr, tedd már be végre, mert már kiszívott a víz és kezdem unni!", ezt hogyan tudom magamra levetíteni???

ZLATAN 2015.04.28. 00:36:30

@kamilla123: Köszönöm szépen. Igyekeztem. :))

ZLATAN 2015.04.28. 00:38:10

@Kosztarika: Te vagy az "F" tervem ne feledd! :)))

Kosztarika 2015.04.28. 00:42:47

@Gia: Sajnos ez Nórin már nem segít :(

ZLATAN 2015.04.28. 00:43:23

@Kosztarika: Miért, most akkor mi van Nórival?

Kosztarika 2015.04.28. 00:45:25

@mimózA: ez tűnik nekem is a legvalószínűbb verziónak. Tegnap ugye láttuk, (hallottuk) amit mondott a riportban és amit ma már nem mutattak. .... "undorodom tőle... "

Kosztarika 2015.04.28. 00:47:25

@ZLATAN: csak annyi, hogy el kellett szenvednie az erőszakot és el kellett viselnie, hogy másnap a többiek még hülyét is csináltak belőle a vacsoránál. Hogy most már másként látják őt a játékosok, az már nem számít. Ott és akkor Ő lett a közellenség.

ZLATAN 2015.04.28. 00:51:12

@Kosztarika: Sajnos az adást nem láttam, de a híreket olvastam. Gábőr egy undorító féreg véleményem szerint. Nóri sem volt a helyzet magaslatán. Ott és akkor azonnal megcsináltam volna a fesztivált, de nem a játékosokkal, hanem a szerkesztőkkel...és egy percig sem maradtam volna ott összezárva ezzel a nyomorékkal. Vagy ő vagy én. Bence is egy erőszakos forma ittasan, legalábbis a nőkkel, de ez a gyerek ez mindenen túltett.

Kosztarika 2015.04.28. 01:01:08

Megint ismételjem meg magamat?? A riportban másnap reggel hangot adott ennek, az undorodom tőle mondatot lehet, hogy megelőzte egy nem akarok egy ágyban aludni vele, vagy valami hasonló. Aztán jött a szerkik részéről vagy a fenyegetés, vagy a lefizetés. (sztem) Ezért a vacsoránál már kénytelen volt visszakozni.
Gábort addig tudnám ütni, míg mozog. Elsőre sem volt szimpatikus, de az éjjeli videó kiverte a biztosítékot.

ZLATAN 2015.04.28. 01:02:49

@Kosztarika: Te mit tettél volna Nóri helyében ott és akkor?

Kosztarika 2015.04.28. 01:11:14

Nagy valószínűséggel kizártak volna, mert úgy betakarom, hogy a fal adja a másikat. :) Ha mégis tudtam volna uralkodni az indulataimon, akkor vagy átmegyek pl. Barbihoz, vagy bárkihez és beleszólok a portba, hogy nem szeretném a tuskóval tölteni az éjszakát, mert erőszakoskodik velem.(Az is igaz, hogy ha a NEM-et komolyan gondolom, akkor nem hagyom, hogy csöcsörésszen. )
Ha Nóri ezt teszi, az egész játék másként alakult volna.

Veder1 2015.04.28. 01:52:20

@Kosztarika: ha tényleg így van, azért az nagyon kemény lenne, kb. mint a gólyatáboros eset. Szerintem azért ilyenre nem vetemednek a szerkesztők, legalább is remélem. De valóban furcsa, hogy mi késztette Nórit ilyen látványos hárításra. Mindenesetre a csávót ki kellett volna rakniuk a francba.

Veder1 2015.04.28. 01:57:33

Azért nem kellett volna lehülyéznie azokat akik hittek neki. Ezt nem is tudom mire vélni miért tette.

capa05 2015.04.28. 06:50:34

Ok ! Köszi, de 10 perce még nem lehetett kommentet írni..

tp-link 2015.04.28. 07:09:49

@sixx: kommentárokat bekapcsolhatnád :D

sixx · http://comment.blog.hu 2015.04.28. 07:44:07

Nem jelenik meg a kommentdoboz, nem tudom miert. Megkerdem a bloghut.

blady 2015.04.28. 10:34:17

@Vödör: sztem azért, mert nem akarta, hogy mindenki előtt beszéljék ki, mi történt vele..ha tudta volna kezelni a helyzetet, nem hülyézi le a többit, hanem lezárja annyival, hogy nem akar róla beszélni. Csak ezt nehéz jól kezelni, ha az adott társaságban mindenki ellened beszél..

alsophila grahami 2015.04.28. 13:08:05

nem leszek népszerű a véleményemmel, de nem hagyhatom szó nélkül, ami itt ment - előre bocsájtom, egyetlen szóval sem mentem fel a személyes felelőssége alól a gátőrt, de! 1./ nem egy elhagyatott istenhátamögötti helyen történt az eset egy elhagyatott, lakatlan viskóban, vagyis: voltak a közelben EMBERTÁRSAK bőven: a szomszédos hálókban játékostársak, a hotelben SZEMÉLYZET!! kiabálni nem lehetett?
2./ és egyben a legfontosabb vsz: az első határozott "nem" adott negatív válaszreakció után ugyan már MIÉRT NEM LEHETETT KISZÁLLNI A SZITUBÓL, azaz kimászni abból a szájbalökött ágyból, és OTTHAGYNI a csumarészeg primkó parasztját??! netán csak nem volt rájuk zárva az ajtó?! ugye nem?! és ha igen? vissza az első ponthoz: kiabálni segítségért nem lehetett? MIÉRT?!

ismétlem: nem mentegetek és nem hibáztatok senkit, de itt, ezen a blogon most igen egyoldalúvá vált a történtek megítélése, ami fals képet ad az egészről, mert ebben a sztoriban az "áldozat" vétlensége sem egyértelmű, mert kimenekülhetett volna a szituációból - ellentétben egy általában előforduló ténylegesen erőszakos helyzettel, ahol valóban KISZOLGÁLTATOTT az áldozat, itt nem volt az - ismétlem, elhagyhatta volna a helyszínt bármikor! ugyan kérdezze már meg tőle valaki, hogy miért nem tette, mielőtt szentté avatjátok, és ha eddig nem, most aztán ezzel tényleg belehajszoljátok itt egy áldozat-szerepbe szerencsétlen lányt.

alsophila grahami 2015.04.28. 13:16:03

@sui.generis: jav.: "nem"-re adott negatív reakció...

még egy dolog: butus-beust három erőtlen saller miatt azonnal kizárták a játékból, ha itt erőszak történt, azt meg nem hogy elnézik, nem szankcionálják, de le is adják az öfiben??! na nehogy! kellett itt még lennie egy 's másnak, amit nekünk nem adtak le, de egyértelművé tette a szerkik előtt, hogy adásba mehet az egész, mert nem volt olyan gáz, mint amilyennek látszott, vagy mittomén.... jelzem, én is elhűltem rajta, amikor néztem, olyat lezavartam volna a fickónak, hogy azonnal lefordul - nem hogy rólam, az ágyról is!!
süti beállítások módosítása