Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x45 - Véres aratás (18+)

2015. április 25. 09:26 - sixx

screen_shot_2015-04-25_at_08_54_35.png

Gólem a ligetben, ingben, hipózott farmerben (tényleg, emlékszik még valaki a házilag hipózott Trapper farmerra?) és kék ingben feszít, ma valakinek meszeltek, Gábot és Loki ideges, Gyula, Becks és Bence meg nem, mert nem olyan családból származnak.

Adri és Ivar bugyis, de ettől még jól kivehető pinát, Tina frissen beretvált hónaljat villant a reggeli éredéshez, ami után Pjotr vízbe veti magát és rója a hosszokat a díszmödansziéban, pedig kibaszottul rühelli az úszást. Hát akkor minek úszik, ugye, ez a húszforintos kérdés, hát azért, mert ő csak így tudja előcsalogatni az agyábúl a magvas gondolatokat, és a tematikázás ekkor megy a legjobban. A mödanszié mellett Sármőr és Ivar szörnyülködik, mennyit úszik ez, baszki, normális? Sármőr négy hossz után kiköpi a tüdejét, azt a beesettet. És ezzel beleszív egy mélyebbet a cigibe. De Ivarral szívesen aludna már, mondja, mire a kozmetikusok szégyene olyan csíkot húz maga alá a nyugágyra, hogy a forgatás után elégették a helyi lakosok. Én is beleremegek, baszki, mondja Ivar, de ne pofázz a többiek előtt, mert baj lesz. Sármőr a riportban kiröhögi.

screen_shot_2015-04-24_at_21_34_03.png

Pjotr és Bence Ivarról beszélget, és megállapítást nyer, hogy

a) Ivarnak viszket,
b) Ivar egy szexmániás állat
c) Ivar csak négy fal között, nem bekamerázva kúr.

A riportban Pjotr aszongya, hogy Ivar addig van itt, míg az ő játékukat nem befolyásolja negatívan. Közben lent Sármőr úgy szopatja Ivart (nem fasszal), hogy azt tanítani kéne, közben szarrá izzadja a pólóját. A legérdekesebb a jelenetben, hogy Zoë és a konyhai stáb vélhetően most vágja le az ebédre szánt, ismeretlen eredetű emlőst, ami úgy vinnyog a háttérben, mint egy ismeretlen eredetű emlős, amit éppen levágnak. Pjotr odafent Sármőrről aszongya, hogy egy beképzelt gyökér, és Ivarra jellemző, hogy nem a frankó Gyula kell neki, hanem ez a nyikhaj. Pjotr univerzumában az a jó gyerek, aki neki behódol, ez nyilvánvaló. Ivar is megkapja a magáét:

Papucsállatka. Egysejtű. Nem is, csak félsejtű. (Pjotr)

screen_shot_2015-04-24_at_22_18_12.png

Erős a kontent, na. A mödanszié mellett Lokiba beleáll a paranoia, engem kibaszik innen Pjotr, mondja, mert érzi. Sármőr falból aszongya neki, hogy ugyan már, de a riportban bólogat, pontosan ez kéne, mert Loki egy fasz. Megszólal Szandi, és mödansziézás van, de nem mindenkinek, páran a partról figyelik, ahogy a többiek randalíroznak, majd kiszállnak a vízből, és táncolnak, mármint Pjotr, Becks és Bence, a Hotel három istenigazából feminin lakója. Így:

dance2.gif dance3.gif
dance1.gif tina.gif

A táncikálás után Becks Pjotr mellé ül le a pulthoz, és előzeveti azt a tervet, amit tegnap Bencének: Adritól el kell szakadnia, mert csak így lehet már itten játszani. És ugyan ezt Adrinak még nem mondta, mert egy puhapöcs, de hát ez van. Pjotr őszintén megdöbben, miafasz? De hát az a lány hulla szerelmes beléd. Az. Kemény, jegyzi meg Pjotr, de megérti Beckset, mert Adrit nem bírná elviselni. Becks csak azért van Adrival, mert érzelem, de egyébként már kivágta volna, mint macskát szarni. A terv, hogy begyön úgyis egy bula, ha jó, akkor Becks rámegy, és Adrit rásózza valakire. A riportban Becks aszongya, hogy nem bírja már Adrival.

Annyit alszik, mint egy mormota. (Becks)

screen_shot_2015-04-24_at_22_27_06.png

Ivar Lokinak és Pornósbarbinak mondja, ha Sármőrt tartja bent, akkor hülyének fogják nézni, és megorrolnak rá. Loki a riportban sík hülyének nevezi, menjen vissza aludni, oszt kalap, mert botrányos, amit csinál. Este vacsi, utána Pjotr és Gyula beszélget egy sort, és Pjotr aszongya, hogy mivel Ivar baszni akar, be ne álljon Ivar mögé, mert Sármőr is odamegy, és megszívja. Megtűrt kapcsolat, mondja Gyula a riportban, nem fogok Dunának menni, ha megszűnik. Zoë meghozza a levelet, készülődés, pakolás, öltözködés, most vajon sikerül abban a ruhában bevágni a játékosokat a párválasztón, amiben előtte flangálnak?

Gólem inge úgy csillog, hogy látom benne a tükörképemet a tévén keresztül. A kék inghez és a széles mozdulatokhoz a színes Nike nagyon illik, csak mondom. A csajokon az a ruha, amit felvettek, mivel Botox bugyija is kilátszik, így azt is le lehet csekkolni. Loki aszongya a riportban,hogy reméli, nem őt basszák ki innen ma este. Gólem felvezet, lebassza Sármőrt a védettség elkottázása miatt, majd kérdezősködik, ki hogy van, van aki ideges, van aki nem, Sármőrt szopatja még egy kicsit, de ez kit érdekel, párválasszunk mán. Bence megy Tinázni, mert pina, Becks a piros csöcskirakós ruhában feszengő Adri mögé, mert így szokta, Loki Pornósbarbihoz, mert nem látta az Omaperverz - jetz mit mehr spermium 23 című kisfilmet. Eddig papírforma.

Aztán gyön Sármőr, és Ivarzik, mert be lett ígérve ugye egy kúrás, és az ilyet beváltatja az ember. Jó, ez sem volt meglepő. És jön Gyula. Aki most vagy beáll Ivar mögé, és nagy kutyaszemeket mereszt rá, hátha megszánja, vagy nem tudom mit csinál, csaj már csak egy van szabadon, Botox. Gyula megindul, és

BEÁLL BOTOX MÖGÉ. 

screen_shot_2015-04-24_at_22_53_28.png

Namármost, akkor most Pjotr vagy kibassza Gyulát, és egy ördögi terv volt minden jópofizás, bevállalja Ivart, és hazazavarja Sármőrt, esetleg belefingik a nulláslisztbe, és kitesz valakit a három csatlósából. Bejátszó jön, Pjotr délután azt mondta Gyulának, hogy álljon be Botox mögé. Na, erre kíváncsi leszek. Pjotr megindul, elmegy Bence mögött, Lokinál kicsit lelassít, de nem áll meg, Sármőr olyanokat nyel, hogy a nyóckerben is hallom, de megússza, és megtorpan Botox mögött, de nem áll meg, hanem

BEÁLL ADRI MÖGÉ. ÉS KIEJTI BECKSET. MINT A SZART.

Beszéljenek a képek egy kicsit:

page_1_9.jpg

page_2_10.jpg

Gólem kedvesen érdeklődik Beckstől, hogy na, hogyvagyunk, mire Becks aszongya, Pjotr hazudott éjjel-nappal, ő meg elkúrta, nem kicsit, nagyon. Bízott benne, nem jó emberismerő, és hát ennek ez lett a vége. Kicsit megremeg a hangja, amikor aszongya, hogy a többieknek nagyon óvatosnak kell lenniük. Kihasznál mindenkit, és csak a saját érdekeit nézi, ez van.

A vállán ott a kisördög, aminek a neve: hazugság. (Becks)

screen_shot_2015-04-25_at_08_20_34.png

Sajnos Pjotr, akin egy fehér (!) makkos (!!) cipő van mezítláb (!!!), már most megkezdi a magyarázkodást, ő ezzel csak bent tartotta Adrit, mondja, és megmenti a jövő heti kieséstől. Becks kiröhögi, megint megmagyarázod, baszki, hihetetlen. Adri iszonyatosan dühös és csalódott, és aszongya bőgve, hogy ő a hibás, mert nem hagyta játszani Beckset. Becks erre aszongya, hogy pont ma mondta Pjotrnak, hogy le kéne cserélnie Adrit, hogy megmenthesse, mire Adri csak néz, miafasz, te ilyet mondtál ENNEK? Na, akkor ennyi elég is ebből, mert már látom, hogy ebből hosszas, nyálbuborékfújós-hüppögős magyarázkodás lesz, az meg engem nem érdekel. Becks elköszön mindenkitől, Adrit ölelgeti egy kicsit, és lelép.

screen_shot_2015-04-25_at_08_23_44.png

screen_shot_2015-04-25_at_08_25_20.png

A villába visszamenve folytatódik a sírásrívás, mármint Adri részéről, és ugye Bence sincs valami fényesen. Adri a riportban mondja, hogy kurvára unja, hogy Pjotr itt játssza a fatert és az óvóbácsit, hát baszki, ti hagytátok neki, ez van. Botox unott képpel ül a pultnál, Loki úgy tesz, mint akit nagyon megrázott a dolog, miközben nem is. Pjotr és Bence Adrinak elmesélik, hogy Becks tényleg aszonta, hogy le kéne cserélni a csaját, de nem úgy, hanem csak taktikából, igaz, ezt Pjotr mintha elfelejtené hozátenni. És Bence is tudott erről, csak ugye Adri nem, mert minek. És Pjotrban ott tört el valami, mert Lokit akarta kitenni, és ha ilyen fasz Becks, akkor menjen. Hálistennek ma nem lesz bárszékes hegyibeszéd. Adri idegesen érdeklődik Bencétől, hogy baszki, miért nem mondtad el nekem? Mert egy hisztis picsa vagy, azér’.

screen_shot_2015-04-25_at_08_32_20.png

Botox vigyorogva várja Pjotrt a szobában, ezt is megcsináltuk, baszki. Óvatosan ezzel a nővel, legalább olyan jó játékos, mint Pjotr, csak ő nem nagyon szeret előtérbe kerülni, mert van esze, és nem akar kiesni emiatt. Odalent Sármőr gyúrja Adrit, figyelj, én nem gondolom ezt komolyan Ivarral kicsit sem, legyünk szövetségesek, Bence meg Tina is legyen benne a szupernégyesben, és nagy kussban dolgozzunk együtt. Adri attól fosik, hogy Pjotr ki akarja ejteni jövő héten, ennek megfelelően bevédi a seggét jóelőre Sármőrrel, aki talán abban bízik, hogy akad majd valami a hegyire is.

Nem tudok olyan momentumot mondani, amikor nem éreztem magam jól Adrival. (Sármőr)

Este kapnak piát búfeledni, és jelentem, előkerült Apolka baglya, most meg is tudjuk mutatni, tessék:

screen_shot_2015-04-25_at_08_40_15.png

A bulika visszafogott, a legérdekesebb benne, hogy Adri mosolyogva táncol Pjotrral, csak van benne játékosvéna? A lefekvés után Pjotr elmagyarázza Adrinak, hogy nem bízott Becksben, mert eljátszotta a bizalmát azzal, hogy kijelentette, le akarja cserélni Adrit. És veszélyesebb volt, mint Loki, aki ha megvész, csak saját magával baszik ki, nem éget fel mindent a Hotelben. Nekem ez nagyon sántít, de mit értek én a tematikázáshoz.

Az utolsó jelenet elég kemény, egyrészt azért, mert az egyik legjobb West Wing-epizód iszonyú drámai befejező jelenetének aláfestő zenéje megy alatta, a Massive Attack Angelje, amiről mindig eszembe jut az, ahogy szegény John Spencer szalad a Fehér házban lassított felvételben, másrészt meg azárt, mert az erőszakos viselkedést semmilyen formájában nem állom, márpedig Sármőr be van baszva, és dugni akar Ivarral, ő viszont nagyon nem akar Sármőrrel (annak ellenére, hogy korábban arról volt szó, hogy majd akkor dugnak, ha hivatalosan is párok lesznek), de hiába mondja neki, a pali nem hagyja, és nyomul, erőszakoskodik, és leszarja, hogy nemet mondtak neki. Lebutakurvázza, és alázza, míg Ivar ki nem jelenti, hogy ő tartotta bent, és kussoljon. Fordult a kocka, baszki, mondja Sármőr, most én jövök. Ivar a riportban rohadéknak nevezi Sármőrt.

screen_shot_2015-04-25_at_08_49_24.png

Éééés kapunk egy bónuszjelenetet, Gólem mellett ott áll Becks, és választania kell a jövő hetet illetően valamit. Hogy mit, nem tudni, fel van tekerve, és átkötve egy szalaggal. Becks húz egyet a két tekercs közül, kibontja, az benne, fiúk. Hogy ez mit jelent, majd kiderül jövő héten.

screen_shot_2015-04-25_at_08_52_25.png

Címkék: 18+ éden hotel
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mók_Ica 2015.04.27. 23:08:12

@ZLATAN: ha megcsaltál, azt tuti nem bocsátom meg.....

Gia 2015.04.27. 23:08:28

Kit érdekel Gyulus zuhanyzása? Ajj...

Veder1 2015.04.27. 23:08:50

Azért azt hozzátenném, hogy akik most szidják Botoxot és Gyulát gondoljatok bele, hogy Nóri délelőtt még zokogva mondta nekik, hogy Gábor erőszakoskodott vele, majd az esti vacsoránál már lehülyézi azokat akik ezt mondják. Hát nekem is kinyílt volna a bicska a zsebemben, hogy akkor hogy is van ez? Először erőszakos Gábor, majd azok a hülyék akik ezt elhiszik, vagy hogy?

Egyébként a szerkesztők helyében abban a pillanatban hajítottam volna ki Gábort a villából ahogy észlelem az éjszaka történteket.

A mai adásban még érdekes volt, hogy Tina nem azonnal szólt Bencének a kööpésről, hanem csak egy kicsit később, mintha éppen akkor össze lettek volna veszve.

A másik, hogy Gábor kiakadását nem tudom mire vélni, a "mi folyik itt Gyöngyösön" youtube-os örökbecsű jutott róla eszembe.

ZLATAN 2015.04.27. 23:10:03

@Mók_Ica: Soha nem csalnálak meg.

Gia 2015.04.27. 23:10:24

@Vödör: Meg ne felejtsük el,hogy Botoxék,nem látták azt,amit mi.Most már biztos,hogy ők is másképp vélekednek Nóriról.

Gia 2015.04.27. 23:11:20

Vessző túltengésem van,oda is megy ahova nem kellene.Bocsi!

Gia 2015.04.27. 23:13:30

@Vödör: Tina olyan sokára szólt Bencének,hogy az szerintem már bele is ivott a sörbe,csak nekünk nem mutatták.Talán ezért is akadt ki annyira.Meg mert részeg volt.

beacska 2015.04.27. 23:16:16

mi járhatott Loki fejében? szerintem erről IS zokogott Gábor, h kiszedte Loki Bencéből, h mit gondol róla...20 milláért...aljas

pogona vitticeps 2015.04.27. 23:17:41

Azért Maris nem hülye, gondolom ezidőtájt már elgondolkodott azon, hogy a kezdő csajok közül ki is van bent. Adri, akit védett a nagy Paca- lamúr, Nóri, aki olyan ellenszélben hotelezik, hogy senki nem érti hogyan van még bent, és ő maga, aki bár kiesett, de érdemei elimerése mellett visszaküldték játszani.

mimózA 2015.04.27. 23:19:43

@Hooshee: persze napközben beszélhettek a szerkik a fejével.vagy mész vagy nincs balhé

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.04.27. 23:20:15

@Gia: de akkor Nóri miért mondja azt a vacsinál, h nem is volt semmi? azért ezt nem lehet Botoxék szemére vetni, h nem látták, h mi volt a szobában. most képzeld el azt, h reggel elmesélek neked valamit, aztán este lehülyézlek, mert azt mondod, amit én mondtam neked 10 órája.

pogona vitticeps 2015.04.27. 23:21:54

Azért napközben biztosan volt duma erről az egészről, az a vacsoraasztalos viszont nagyon mesterkélt szitunak tűnt. De nem csak süket, vak is vagyok néha. :)

Gia 2015.04.27. 23:21:55

@henrik_: Én éppen mentegetem Botoxékat..

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.27. 23:22:57

@pogona vitticeps: Lehet, hogy tényleg van szabás-varrás. Még semmit nem néztem meg kétszer, úgyhogy nekem nem tűnt fel semmi. Ma már valszeg nem teszik fel, arra is gondoltam, hogy tudják, hogy sokan nézik, és büntibe tettek, mert csúnyákat írtunk róluk:))))

Veder1 2015.04.27. 23:23:46

ezen a címen most röhögök :) "Peti: „úgy nyalok, mint egy rotációs kapa”"

pogona vitticeps 2015.04.27. 23:24:10

@henrik_: A Nóri a Peti furcsán fogalmazott, dagályos és gúnyos kérdésére reagált olyan hevesen.

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.04.27. 23:24:20

@Gia: én meg este nem tudok értően olvasni :)

Mók_Ica 2015.04.27. 23:26:53

hihihihihi.... laura a divatos fiúkat szereti és nem az ilyen jófej fiúkat...... höhö.... a breki-félék bezzeg bejönnek neki.....

ZLATAN 2015.04.27. 23:28:43

@Mók_Ica: Legyek féltékeny Brekire?? Hmmm???????

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.27. 23:29:29

@Mók_Ica: megmondta, hogy neki a belső értékek számítanak. Abból meg a zOgrénak annyi van:DDDD

Mók_Ica 2015.04.27. 23:30:54

@ZLATAN: drágám, ezt hol olvastad, hogy bejön nekem breki??? :))) ahogy te nem csalnál meg, úgy én sem :)))) hmmmmm..... :))))

Mók_Ica 2015.04.27. 23:32:56

@Vödör: rotációs kapa .... hmmm elgondolkodtam..... engem nem hozott lázba.... :)))

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: persze, mert jó nagy.... így sok fér beléje .....hihihihihi

Mók_Ica 2015.04.27. 23:34:16

@ZLATAN: te csak csavarogjál most..... de ne hagyj magamra többet ilyen sok időre...... majdnem idegállapotba kerültem már... :))))

ZLATAN 2015.04.27. 23:35:18

@Mók_Ica: Párcserén gondolkoztál?

ZLATAN 2015.04.27. 23:37:09

@Mók_Ica: Együtt visszük végig. Megbeszéltük.

Mók_Ica 2015.04.27. 23:38:27

@ZLATAN: akkor miért kérdezel ilyet?? nem bízol bennem?? :o

Veder1 2015.04.27. 23:39:13

@Mók_Ica: hát de ha neki saját bevallás szerint pici, puha és vékony valamivel kompenzálni kell :)!

Mók_Ica 2015.04.27. 23:40:28

@Vödör: ez ok, no de egy rotációs kapával??? :)))

Veder1 2015.04.27. 23:41:54

@Mók_Ica: fura asszociációi vannak az már biztos :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.27. 23:43:33

@Mók_Ica: de Petinek nem mondta meg, hogy "hanyas a bringa" - pedig nagyon kérdezte:)))

Mók_Ica 2015.04.27. 23:44:04

@Vödör: a barátja szerint ez egy jól bevált szövege petinek, már vagy 100x hallotta tőle.... csak azt nem tudom, hogy ezt csajozásra vagy elrettentetésre veti be? :)))))

Mók_Ica 2015.04.27. 23:45:15

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: és ez mit jelent?? én nem tudtam értelmezni.... :)))

Mók_Ica 2015.04.27. 23:46:56

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: hát én is elképzeltem... és elrettentem :))))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.27. 23:47:20

@Mók_Ica: Amikor Laurával beszélget arról, hogy már kiny@lták -e az segít.

ZLATAN 2015.04.27. 23:47:59

@Mók_Ica: Dehogynem. Játék szempontjából bízom. Azt vettem észre, hogy megkívánsz másokat. Szexuálisan.

Kosztarika 2015.04.27. 23:48:39

@Infomaniac: Inkább csináltak hülyét Nóriból.. gratulálok! :(

Undorítóak voltak a többiek is az asztalnál, élükön Mariannával, aki szerint Nóri be akarja "mocskolni" Gábort. Pff
Loki köpése.. milyen büszke magára és fikázza Bencét, hogy "kijött belőle az igazi énje. elásta magát" Remélem azóta rájött, hogy neki van szégyellnivalója.

Tényleg egyetlen normális ember sincs benn és már csak felhúzni tudom magam ezen a selejtes bandán. Ez szórakoztató műsor???? Hát engem már egyáltalán nem szórakoztat, sőt dühít.

Mók_Ica 2015.04.27. 23:51:29

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ebben mi a "hanyas a bringa?" ???

@ZLATAN: féltékenykedel, drága??? oszt miért?? akikre eddig féltékenykedtél, azok nem is jönnek be.. :)))

ZLATAN 2015.04.27. 23:53:07

@Mók_Ica: Szerintem Gyulát kívánod.

Kosztarika 2015.04.27. 23:53:08

@Ditti82: Remélem pasit és Gábor eltakarodik.... ahova való

Veder1 2015.04.27. 23:53:44

@Mók_Ica: ezt a pici, vékony de legalább puha szöveggel még mi is hülyéskedtünk jó régen :)

Mók_Ica 2015.04.27. 23:55:08

@ZLATAN: kitaláltad :PPPP (miből jöttél rá? :PPP)

Mók_Ica 2015.04.27. 23:56:05

@Vödör: biztos izgalomba jöttek a lányok :PPP

ZLATAN 2015.04.27. 23:56:34

@Mók_Ica: Látom, ahogy ránézel.

Mók_Ica 2015.04.27. 23:59:42

@ZLATAN: van még olyan, akire nem ÚGY néztem? :))))

ZLATAN 2015.04.28. 00:00:40

@Mók_Ica: Félek, hogy nincs...Már csak rám nem nézel úgy :)))

Kosztarika 2015.04.28. 00:00:57

@fosch9:
Mi okuk lenne megsorozni?
Gyula: semmi, ráadásul most ő a párja
Bence: Peti, az "isten" nőjét nem szavazná ki (tart Petitól, ahogy mindenki)
Gábor: neki mindegy Adri vagy az új csaj érdekli csak
Loki: ha megtenné is, egyedül kevés (nem valószínű , hogy megtenné)

Mók_Ica 2015.04.28. 00:03:17

@ZLATAN: csak jön még egy új beköltöző fiú :PPPP
rád nem nézek elég szépen? :)))

kamilla123 2015.04.28. 00:04:36

@fosch9: most nézem vissza a ma estit. HÁt Loki elég nagyot belecsulázott...

ZLATAN 2015.04.28. 00:04:37

@Mók_Ica: Nem tudom, mert csak este kerülsz elő, addigra meg már ittas vagyok és nem látok semmit.:)))

ZLATAN 2015.04.28. 00:05:13

@kamilla123: Azt tudjuk, hogy miért csulázott bele?

kamilla123 2015.04.28. 00:06:29

@kamilla123: fogalmam sincs, csak tegnap fosch9 fel volt háborodva, h rögtön Lokiról feltételezek ilyesmit, arra reflektáltam.

Kosztarika 2015.04.28. 00:06:38

@ZLATAN: ne aggódj, holnap is fog, meg holnapután is.. stb :D

kamilla123 2015.04.28. 00:06:50

@ZLATAN: fogalmam sincs, csak tegnap fosch9 fel volt háborodva, h rögtön Lokiról feltételezek ilyesmit, arra reflektáltam.

Mók_Ica 2015.04.28. 00:07:27

@ZLATAN: csavarogsz és leittasodsz minden este?? ideális társ vagy :)))) vigyázz, nehogy beleköpjön vki a piádba..... különben sírni fogsz...

Kosztarika 2015.04.28. 00:07:47

@ZLATAN: mert egy tapló. "Ennyike"

ZLATAN 2015.04.28. 00:11:03

@kamilla123: Nem láttam az adást, de Bence beleivott?

kamilla123 2015.04.28. 00:13:06

@ZLATAN: nem, mert Tina kiöntötte, amiért Bence berágott rá. Bence nekiment Lokinak, ketten fogták le, az a faszfej meg csak röhögött rajta. Ez a Loki tényleg egy elmebeteg.

Kosztarika 2015.04.28. 00:13:50

@Mók_Ica: semmiféle gate nem lesz. Annyira be vannak most szarva, hogy semmilyen "kényes" téma nem fog szóba kerülni. Ahogy ma is agyonhallgatták a Nóri témát, nevetséges.Ezután már csak a kinti időjárásról fognak beszélni (eddig sem történt sokkal több az ÉÉ-ben, ezután még annyi se)

ZLATAN 2015.04.28. 00:15:13

@kamilla123: Igen, a lefogást olvastam..:))) Ismerem az ilyen valaki fogjon már le lécci típusú balhékat :))

kamilla123 2015.04.28. 00:17:45

@ZLATAN: értem. örülök, h a sztori lényegét sikerült kimazsoláznod :-)))

ZLATAN 2015.04.28. 00:17:52

@Mók_Ica: Én csak akkor sírok, amikor Bence. Tehát minden este. :)) Te csavarogsz, én a szobában várlak, amíg a jakuzziban Gábőrrel enyelegsz.

Mók_Ica 2015.04.28. 00:18:25

@Kosztarika: most néztem meg a kajálás közbeni beszélgetést.... nórika furán reagálta le.... én botoxnak adtam igazat....

Mók_Ica 2015.04.28. 00:21:17

@ZLATAN: drágám, te írtad, hogy csavarogsz.... :)))) én itthon... és lassan belülről nézem a szemhéjamat..... álmos vagyok.....gábőrrel pedig enyelegjen egy rotációs kapa....

Mók_Ica 2015.04.28. 00:22:33

@ZLATAN: bencus a mai öfiben legalább 2x sírt..... csak mondom......

ZLATAN 2015.04.28. 00:23:04

@Mók_Ica: Álmodban is Gábőrről beszéltél. Lebuktál.

ZLATAN 2015.04.28. 00:24:13

@Mók_Ica: 2x is??? Nem tudok annyit sírni, mint Bence.

Mók_Ica 2015.04.28. 00:25:16

@ZLATAN: csak téged emlegetlek még álmomban is :))))

ZLATAN 2015.04.28. 00:29:21

@Mók_Ica: Értem. Akkor az a mondatot, hogy :" Gábőr, tedd már be végre, mert már kiszívott a víz és kezdem unni!", ezt hogyan tudom magamra levetíteni???

ZLATAN 2015.04.28. 00:36:30

@kamilla123: Köszönöm szépen. Igyekeztem. :))

ZLATAN 2015.04.28. 00:38:10

@Kosztarika: Te vagy az "F" tervem ne feledd! :)))

Kosztarika 2015.04.28. 00:42:47

@Gia: Sajnos ez Nórin már nem segít :(

ZLATAN 2015.04.28. 00:43:23

@Kosztarika: Miért, most akkor mi van Nórival?

Kosztarika 2015.04.28. 00:45:25

@mimózA: ez tűnik nekem is a legvalószínűbb verziónak. Tegnap ugye láttuk, (hallottuk) amit mondott a riportban és amit ma már nem mutattak. .... "undorodom tőle... "

Kosztarika 2015.04.28. 00:47:25

@ZLATAN: csak annyi, hogy el kellett szenvednie az erőszakot és el kellett viselnie, hogy másnap a többiek még hülyét is csináltak belőle a vacsoránál. Hogy most már másként látják őt a játékosok, az már nem számít. Ott és akkor Ő lett a közellenség.

ZLATAN 2015.04.28. 00:51:12

@Kosztarika: Sajnos az adást nem láttam, de a híreket olvastam. Gábőr egy undorító féreg véleményem szerint. Nóri sem volt a helyzet magaslatán. Ott és akkor azonnal megcsináltam volna a fesztivált, de nem a játékosokkal, hanem a szerkesztőkkel...és egy percig sem maradtam volna ott összezárva ezzel a nyomorékkal. Vagy ő vagy én. Bence is egy erőszakos forma ittasan, legalábbis a nőkkel, de ez a gyerek ez mindenen túltett.

Kosztarika 2015.04.28. 01:01:08

Megint ismételjem meg magamat?? A riportban másnap reggel hangot adott ennek, az undorodom tőle mondatot lehet, hogy megelőzte egy nem akarok egy ágyban aludni vele, vagy valami hasonló. Aztán jött a szerkik részéről vagy a fenyegetés, vagy a lefizetés. (sztem) Ezért a vacsoránál már kénytelen volt visszakozni.
Gábort addig tudnám ütni, míg mozog. Elsőre sem volt szimpatikus, de az éjjeli videó kiverte a biztosítékot.

ZLATAN 2015.04.28. 01:02:49

@Kosztarika: Te mit tettél volna Nóri helyében ott és akkor?

Kosztarika 2015.04.28. 01:11:14

Nagy valószínűséggel kizártak volna, mert úgy betakarom, hogy a fal adja a másikat. :) Ha mégis tudtam volna uralkodni az indulataimon, akkor vagy átmegyek pl. Barbihoz, vagy bárkihez és beleszólok a portba, hogy nem szeretném a tuskóval tölteni az éjszakát, mert erőszakoskodik velem.(Az is igaz, hogy ha a NEM-et komolyan gondolom, akkor nem hagyom, hogy csöcsörésszen. )
Ha Nóri ezt teszi, az egész játék másként alakult volna.

Veder1 2015.04.28. 01:52:20

@Kosztarika: ha tényleg így van, azért az nagyon kemény lenne, kb. mint a gólyatáboros eset. Szerintem azért ilyenre nem vetemednek a szerkesztők, legalább is remélem. De valóban furcsa, hogy mi késztette Nórit ilyen látványos hárításra. Mindenesetre a csávót ki kellett volna rakniuk a francba.

Veder1 2015.04.28. 01:57:33

Azért nem kellett volna lehülyéznie azokat akik hittek neki. Ezt nem is tudom mire vélni miért tette.

capa05 2015.04.28. 06:50:34

Ok ! Köszi, de 10 perce még nem lehetett kommentet írni..

tp-link 2015.04.28. 07:09:49

@sixx: kommentárokat bekapcsolhatnád :D

sixx · http://comment.blog.hu 2015.04.28. 07:44:07

Nem jelenik meg a kommentdoboz, nem tudom miert. Megkerdem a bloghut.

blady 2015.04.28. 10:34:17

@Vödör: sztem azért, mert nem akarta, hogy mindenki előtt beszéljék ki, mi történt vele..ha tudta volna kezelni a helyzetet, nem hülyézi le a többit, hanem lezárja annyival, hogy nem akar róla beszélni. Csak ezt nehéz jól kezelni, ha az adott társaságban mindenki ellened beszél..

alsophila grahami 2015.04.28. 13:08:05

nem leszek népszerű a véleményemmel, de nem hagyhatom szó nélkül, ami itt ment - előre bocsájtom, egyetlen szóval sem mentem fel a személyes felelőssége alól a gátőrt, de! 1./ nem egy elhagyatott istenhátamögötti helyen történt az eset egy elhagyatott, lakatlan viskóban, vagyis: voltak a közelben EMBERTÁRSAK bőven: a szomszédos hálókban játékostársak, a hotelben SZEMÉLYZET!! kiabálni nem lehetett?
2./ és egyben a legfontosabb vsz: az első határozott "nem" adott negatív válaszreakció után ugyan már MIÉRT NEM LEHETETT KISZÁLLNI A SZITUBÓL, azaz kimászni abból a szájbalökött ágyból, és OTTHAGYNI a csumarészeg primkó parasztját??! netán csak nem volt rájuk zárva az ajtó?! ugye nem?! és ha igen? vissza az első ponthoz: kiabálni segítségért nem lehetett? MIÉRT?!

ismétlem: nem mentegetek és nem hibáztatok senkit, de itt, ezen a blogon most igen egyoldalúvá vált a történtek megítélése, ami fals képet ad az egészről, mert ebben a sztoriban az "áldozat" vétlensége sem egyértelmű, mert kimenekülhetett volna a szituációból - ellentétben egy általában előforduló ténylegesen erőszakos helyzettel, ahol valóban KISZOLGÁLTATOTT az áldozat, itt nem volt az - ismétlem, elhagyhatta volna a helyszínt bármikor! ugyan kérdezze már meg tőle valaki, hogy miért nem tette, mielőtt szentté avatjátok, és ha eddig nem, most aztán ezzel tényleg belehajszoljátok itt egy áldozat-szerepbe szerencsétlen lányt.

alsophila grahami 2015.04.28. 13:16:03

@sui.generis: jav.: "nem"-re adott negatív reakció...

még egy dolog: butus-beust három erőtlen saller miatt azonnal kizárták a játékból, ha itt erőszak történt, azt meg nem hogy elnézik, nem szankcionálják, de le is adják az öfiben??! na nehogy! kellett itt még lennie egy 's másnak, amit nekünk nem adtak le, de egyértelművé tette a szerkik előtt, hogy adásba mehet az egész, mert nem volt olyan gáz, mint amilyennek látszott, vagy mittomén.... jelzem, én is elhűltem rajta, amikor néztem, olyat lezavartam volna a fickónak, hogy azonnal lefordul - nem hogy rólam, az ágyról is!!
süti beállítások módosítása