Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x44 - Kínos kérdések éjszakája (18+)

2015. április 24. 10:13 - sixx

screen_shot_2015-04-24_at_08_06_37.png

Kék, szűk póló, nagy, kopasz fej, körben pálmák, lent a színes Nike - igen, ez itten Gólem, kérem szépen, és mondja nagy lendülettel, hogy Pjotrnak fingja nincs arról, kivel basszon ki, ezért a kanok majd egy randin győzik meg arról, hogy ki legyen a szopóroller Vettelje ezen a héten. A Pandorán Lokit nagyon megbasszák tán.

A pállot szájú ébredés után Gyula szótlanul bámulja csalfa csibéjét, csintalankodtál, csinoskodtál, csacsogtál, csattogtattad csudapinád csoffadt csábítónak? Hát ja. Van ez így, fő a bizalom. Gyula nem akar beszélgetni a smink nélkül meglepően emberi külsejű Ivarral, bezzeg Sármőr, na neki be nem áll a szája, a hódítást taglalja nagy lelkesen Bencének a mödanszié mellett, szárazbasztunk, de nem volt hegyire semmi. Benca nagyjából olyan fejjel hallgatja, mintha Sármőr a heresérvéről mesélne. A riportban aszongya, ő oszt nem irigyli Sármőrtől Ivart, ha megnyerte, hadd vigye. Ivar a reggeli alatt halálra vált arccal ül, hát még ha tudná, hogy Botox a riportban kvázi lekurvázza, múlt héten Gyula, most meg Sármőr farka? Hogy van ez?

screen_shot_2015-04-24_at_08_29_11.png

Zoë hozza a löevelet, most a kanok mennek randira a villán kívülre, tessen vinni fürdőgatyát. A csajok összepacsiznak, fuckyeah, ott lakkozzuk a körmünket, ahol akarjuk, nem lesz pofázás. Bence, ha lehetne a saját bőrét letépné magáról örömében. Jó, azért szar is lehet bezárva lenni ennyi agyhalottal ilyen sokáig, hát még ha az ember saját maga is az, márpedig Bence azért nem a sor elején állt az észosztásnál. Aszongya a riportban, hogy állandóan a taktikán kattogni kibaszott fárasztó, és hajrá kifelé. Botox nem örül, hogy a picsákkal marad bent, ő a faszikkal jobban megérti magát,. Gyula majdnem lemarad a bulivonatról, mert tetű lassú.

screen_shot_2015-04-24_at_08_37_28.png

A csajok két körömreszelés és mödansziézás között tematikáznak, a kérdés, kit basz ki Pjotr, a választ Botox tudhatja, de nem mondja, mert ő a rezidens Szfinx itten, akit hiába basznak ki, visszamászik az ablakon, és ezt most hótt komolyan mondom, szerintem ha kiteszik, Botox kajakra rárúgná az ajtót a stábra. A kanok kint vannak a dzsungelben, ahol első körben kis híján összetörik magukat, mert le kell ereszkedni egy patakhoz, ami egyébként kurva jól néz ki, sebes,meg minden, és van felette egy farönk, amiről faszán lehet ugrálni.

És ugrálnak és úsznak, és Pjotr közben fogadóórát tart, mert az egész tripnek ez az örve, hogy dönthessen, ki hagyja el a villát ezen a héten, már ha ez rajta múlik, ugye. Ezeket a beszélgetéseket nem nagyon feszegetném, Loki kanosszát jár és kínos, Becks és Bence magabiztos, Gyula ideges és Sármőrt fúrja, Sármőr meg a seggét félti, tök természetesen. Az ugrálást a legjobban Becks és Bence élvezi, ők ketten valahogy nem nőttek még fel teljesen. Odahaza Tina elmeséli, hogy jót baszott Bencével, Ivar meg rosszul lesz a gondolattól, hogy ő Gyula faszát leszopja. Pornósbarbi valamiért farmermellényben tölti a napot, ja, negyven fokban én is azt szoktam magamra venni meg 42-es bűrgatyát, motoros csizmával. Botox élvezi, hogy a többi bula bizonytalanságban van Pjotr szándékait illetően.

Visszajönnek a kanok, élménybeszámolnak, majd jöhet a punnyadás, Pjotr egyeztet Botoxszal, nem mondtam én senkinek semmit, sőt, mindenkinek csak azt, amit hallani akart. Bence a riportban aszongya, tett olyan dolgot, amit megbánt, de legalább nem bolondult meg annyira, mint Loki. Ivar és Gyula is tisztázza a tegnap estét, csak szárazbaszás volt, mondja Ivar, és hozzáteszi, hogy csak kémkedni ment, nem baszni. Muhahaha. Gyula számára Sármőr nem létezik többé. Na, majd meglátjuk, mindenesetre Gyula elhiszi Ivar kamuzását. Zoë meg hozza a Pandora-löevelet, lehet körmölni meg öltözködni rettentő turkálós ruhákba.

screen_shot_2015-04-24_at_09_11_49.png

Na, lássuk. Erősen nyitunk, Bence, kit szúrnál hátba a bennmaradásért, Beckset vagy Pjotrt? Aljas kérdés, egyiket sem. Becks szerint Bence szúrná hátba saját magát a többiekért. Perszehogy Pjotr tette fel a kérdést, és megállapítja, hogy Bence lojális. h jól látom, Snezi csöcskiemelős ruhája ma Tinára került. Sármőr, te jó játékos vagy? Hiszen az első küldetést is elbasztad. Nem voltam tisztában a dolgokkal, és ki kellett puhatolnom, kiben bízhatok és kiben nem. Loki szerint Sármőr egy beképzelt fasz. Ivar, szerinted Gyulának jól esik, hogy kellemes perceket töltöttél el Sármőrrel? Nem, szerintem szarul esik neki. Botox bőre úgy csillog, mintha olajjal kenegette volna Pjotr elindulás előtt.

Pjotr a kellemes perceket boncolgatja, az mi vót? Egy csók. Oszt kellemes volt? Az. Baszás volt? Nem. Szopás? Az sem. Kösz. Ivar szerint menjenek már a picsába, kinek mi köze. Gyula aszongya, neki nem esett jól neki ez a kis liézon, bár csak barátok Ivarral. Sármőr erre felszívja magát, mintha a Kálvária téren lenne, oszt akkor mér nem mindegy neked? He? HE? Gyula magabiztosan folytatja, mert a párom, és féltem. Jön a következő kérdés, Ivar, dobnád Gyulát Sármőrért? Nope. Mire Sármőr vág egy ilyen fejet:

screen_shot_2015-04-24_at_09_20_52.png

Ivar persze hazudik, a riportban aszongya, máson nem jár az agya, csak ezek, meg Sármőr farkán. Sármőr, te kivel dugnál a villában? Az összessel. Ha hagyná, persze. Mindenki röhög, csak Botox nem. És kit csinálnál meg leginkább? Tinát, mert van kint egy ilyen csaj. Csajok, ki baszná meg Sármőrt? Tina nem. Botox sem. Miért, kérdezi Sármőr. Mert nem jössz be. Tina, szerinted Bence tematikázik veled baszásilag? Mert hogy eddig Snezi vót a totemoszlop tetején. Bence nem beszél érzelmekről, csak kúrás van. Pjotr szerint két hülye ösztönlény talált egymásra, ennyi.

Ha franciaóráról lenne szó, Bence azonnal vinné a kis felszerelését persze. (Pjotr)

Becks, fogsz már végre játszani ezen a héten, vagy ez még mindig nem a te feladatod? Hát, én Sármőrrel azért beszélgettem, az nem játék? Botox a riportban aszongya, a kilncedik ceremónia jön, és még nem csinált semmit se ő, se Adri. Loki, a baromságoddal nem gondolod, hogy Pjotrral is kibasztál? De. Bocsánatot kérek megint, fasz vótam. Pjotr? Hát, kibírtam röhögés nélkül. Bence szerint Loki még mindig ott van a szakadékban, és paraszt. Botox, be lehet Pjotrt folyásolni a védettséget illetően? Felesleges, nagyfiú. Oszt ennyi volt. HOL VOLT ITT TER0TÉKEN LOKI, GÓLEM? HAZUG DÖG. Befelé menet Botox folyamatosan igyekszik a miniruháját lehúzogatni, nehogy kilógjon a pinája.

screen_shot_2015-04-24_at_09_36_47.png

Becks az, akit a Pandora a legjobban kiborított, és Bencével megbeszéli, hogy ha jön be egy új csaj, akkor rámegy, viszont Adrinak kellene egy pár. Mert ráunt Adrira. Idézem: “Nem érzem.” Elege van Adriból, idegileg készen van, és unja már a kérdéseket, hogy miért nem játszik. Bence szerint Adri a fasz, mert nem veszi észre, hogy mi van, és nem hallgat rájuk, de ez legyen Adri baja. Este bulika, amiben ilyen denszelések vannak:

adri_5.gif gyula.gif
barbi.gif adri2_1.gif

Tina beiszik kicsit, és aszongya Becksnek, hogy legszívesebben lesmárolná Bencét. Közben a háttérben Kállay Saunders fut valahová. Becks azt tanácsolja Tinának, hogy smároljon csak nyugodtan Bencével. A riportban meg aszongya, nehogy szerelem legyen a dologból, mert tökön szúrja magát. Becks bebaszik, hazarángatja Adrit és nekilát, Ivar meg otthagyja a zokniban alvó Sármőrt a picsába, és hazamegy Gyula mellé, mert neki csak egy komoly Sármőr a pálya.

Ja, Tina nem szopik:

Címkék: 18+ éden hotel
751 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

brumcsek 2015.04.25. 00:29:57

@pogona vitticeps: már rég ellőttèk,hogy ki nyer

pogona vitticeps 2015.04.25. 07:43:11

@brumcsek: Tudom. Nekem az odavezető út is érdekes, sőt, érdekesebb, mint az, hogy ki szoríjja majd a gömböt. Már írtam nem egyszer, hogy ebben a formulában a szerkesztői csapat is egy a játékosok közül, csak havifxért és nem nyereményért.

2015.04.25. 08:01:44

@Mók_Ica: én már lefőztem :D

anyadahalor (törölt) 2015.04.25. 08:08:08

nagy kedvenc volt Paca, kár, hogy kihullott. Viszont ha a társaság volt annyira dilettáns, hogy múkt hét után Petinek adta a védettséget akkor kicsit megérdemlik. És ez dühít igazán.

Zsoofka 2015.04.25. 08:16:15

Jó reggelt!

Most pótoltam a restaciát. Sajnálom Patrikot, jóindulatú bulis fiúka volt, nem az esetem, de egy percig sem utáltam itt, ami nagy szó! A saját naivsága miatt esett ki, ő volt az első, aki NEMPBarbi kiesése utáni Peti-magyarázkodásra rámondta az áment, bevette, amit a Sámán mond.
Petit nem ér bántani a lépéséért: jól meglátta a lehetőséget és lépett. Az meg külön pont neki, hogy Bence előtt "magyarázta" el Adrinak Patrik legutolsó naiv tervét, amit nem átallott pont Petinek elmondani. Ez az IJ kategória. A Peti-elleneseknek meg annyit, hogy ha nem "erős" párt rombol szét, hanem kitesz egy Gyulát, akkor meg azt kapta volna, hogy gyáva. Mondom ezt úgy, hogy valamiért nem bírom Petit....

De most ám nekem is van egy nagy dilemmám? megnézzem e Patrikot az iccakaiban, amikor Cinti a műsorvezető, akit nem bírok se nézni, se hallgatni.... Na majd csak megoldom.

Mók_Ica 2015.04.25. 08:17:03

@fosch9: enyimé is itten van :) :) jó reggelt és egészségünkre :)))

ÉH3sZ 2015.04.25. 08:20:42

@mokamini: Cinci csodálatos volt! Nézd meg:)

@fosch9: Jó reggelt!:)

2015.04.25. 08:21:45

@ÉH3sZ: reggelt, a kávéra érkeztél :D

Zsoofka 2015.04.25. 08:24:48

@ÉH3sZ: NEm vagy te akkora Sámán, hogy ezt bemagyarázd nekem! :)

2015.04.25. 08:25:44

@Mók_Ica: @fosch9: @ÉH3sZ: mindenki itt ül a kis kávéscsészéjével köntösben, és várja A posztot, ezen röhögök :))))
jó reggelt!

Mók_Ica 2015.04.25. 08:26:03

@mokamini: Minike, egyet kell értsek veled :))) Figyelmeztetlek, hogy cintike ki fogja égetni a retinádat, de paca miatt nézd meg :)))

Mók_Ica 2015.04.25. 08:27:15

@fosch9: :)))

@Szent Borzadály: nem röhögni, csatlakozni!!! :))) mit kérsz? köntöst vagy kávét?? :)))

ÉH3sZ 2015.04.25. 08:30:23

@fosch9: Reggel inkább tejeskávé:)

@mokamini: Téged akarlak megvédeni azzal tematikailag, hogy felbiztatlak!:)

@Szent Borzadály: Kávéscsésze és köntös nélkül vagyok:)

2015.04.25. 08:35:18

@ÉH3sZ: én is tejjel, de a tejszín az igazi ütős cucc :D

2015.04.25. 08:37:29

@Mók_Ica: ja hát ebbe a körbe magamat is beleértettem, én vagyok a köntösös, de mindjárt felöltözök :) kávé üresen, feketén a faszántos, már iszom :)

Mók_Ica 2015.04.25. 08:40:50

@Szent Borzadály: a köntöshöz már meleg van, rajtam sincs :))) kávé tejjel, cukorral :)))
egészségedre :))))) öltözés majd később :)))) pihi-szuszi.... a tegnapot ki kell pihenni :)))

ÉH3sZ 2015.04.25. 08:41:11

@Szent Borzadály: Nem muszáj kapkodni:)

@fosch9: Nem vagyok nagy tejszínes:)

Kosztarika 2015.04.25. 08:41:46

Buenos días! :)
Semmi poszt, hát mi ez kérem szépen?!
Eddig a reggeli kávé volt az "indítóm" de már olyan vagyok, mint a lendkerekes autó: a hv adja a "löketet" a naphoz. Ezért most csak állok (ülök) és várok ... :D (Pedig ezer dolgom lenne)

2015.04.25. 08:43:48

@ÉH3sZ: nem baj, magamról beszéltem :)

Zsoofka 2015.04.25. 08:44:35

Szerintetek Meddig engedték volna elmenni még azt a köcsögöt Nórival erőszakoskodni ?
Szegény csaj. Szidta az eddigi párjait, szerintem ezt most átertekeli de nagyon....

2015.04.25. 08:46:43

@Mók_Ica: @ÉH3sZ: tényleg meleg már a köntös, "felöltöztem" :D

ÉH3sZ 2015.04.25. 08:47:31

@mokamini: Nórinak karmolnia kellett volna mélyen, önvédelemért nem rakhatják ki

2015.04.25. 08:49:00

@Kosztarika: dettó :)

@mokamini: az nagyon gáz volt, meg az is hogy ahogy utána/közben sértegette a csajt. nagyon háborogtam.

Mók_Ica 2015.04.25. 08:50:54

@mokamini: felértékelődik gyula kedves "lassú víz" stílusa :))) egyébként tegnap este pont erről az erőszakról beszéltünk..... a szerkik simán bemehettek volna figyelmeztetni egy péklapáttal sármőrt.... nóri nagyon kiborult.... amit meg is értek.....

@Szent Borzadály: látom :)))) jól néz ki a szettikéd :)))))

Mók_Ica 2015.04.25. 08:52:22

@Kosztarika: @Szent Borzadály: ezer dolog, ugyan már..... úgyis megvárnak.... (nekem is van....és meg is vár:))))) )

2015.04.25. 08:53:55

@mokamini: engem az is érdekel, h mivel Nóri korábban bevallotta nekünk, nézőkéknek, h esetei az ilyen csirkefogó pasik, akkor a tegnapi után tanult-e vajon ebből a durva "leckéből", és ezután elkerüli-e ezt a típust messziről?

melaena 2015.04.25. 08:55:13

Berkin az ing valami iszonyat durvajo.
Amiota eloszor lattam a Smooth Criminalt,azota akarok egy ilyesmi inget.
Feher zakoval,fekete nyakkendovel vilagbajnok.

Szegeny jatekosok,elegge beszukult tudatallapotban vannak.
Meg reggel is azon haluzott Nori,h o donti el,Gyula ,vagy Gabor :D
Mikozben az egyetlen opcio (attol eltekintve,hogy ketten allnak valahova es marianna egyedul marad) az volt, hogy Peti valakit beallit marianna moge.

Patrik egyebkent mindent osszevetve a legjobb arc volt a jatekban,en picit sajnalom,Adri miatt esett ki.
Nagy huzas volt tole,hogy bedobta ezt a parcsere dolgot.
Nem tudom,mennyire volt tudatos,vagy osztonos.
Mivel eloszor Bencenek mondta el,valszeg inkabb az utobbi.
Azt az egyet hagyta figyelmen kivul, hogy Pjotr majdnem annyira intelligens ,mint en, igy tokeletesen tisztaban volt vele,hogy ebbe Adri ugyse menne bele.
Bence lesz a kovetkezo,meg mindig nem fogta fel,hogy ebben a jatekban a hozza hasonlo vajszivu embereknek egyszeruen nincs helye.
Mindig meglepodik,amikor nem a Gyula tipusu partvonalas arcok esnek ki, es egy vilag omlik ossze benne.
Pedig ez az eden hotel,aki kurvanak megy ...

melaena 2015.04.25. 08:57:21

Az durva volt,amikor Adri zokogott, Loki pedig alig birta letorolni a vigyort az arcarol.
Egy szuletett geci,de ilyen arcok kellenek az Edenbe,nem Bencek.
Mondjuk az, hogy o emelt fovel tavozott volna,ha kiesik,eleg eros kijelentes :D

ÉH3sZ 2015.04.25. 09:01:26

@Szent Borzadály: Megvetem az ilyen nőkkel erőszakoskodó taplókat

2015.04.25. 09:05:47

@ÉH3sZ: mint sokan mások, köztük én is. kérdés, h Nóri is átértékeli végre már magában, h kik is az esetei...

Zsoofka 2015.04.25. 09:08:06

@Szent Borzadály: Errol a pasirol messziről bűzlik a taplosag, Nóri remelem tanul a dologból...

ÉH3sZ 2015.04.25. 09:09:07

@Szent Borzadály: Szerintem az gyári beidegződés. Maximum óvatosabb lesz a következővel.

Mók_Ica 2015.04.25. 09:09:11

@Szent Borzadály: kérdés az, hogy ha ez a típus jön be neki, akkor volt-e már hasonló "tapasztalata".... sztem ennyire taplóval még nem találkozott, ezért viselte meg ennyire..... :(((
különben a szingliszobás masszírozás után nem akart volna a párja lenni..... nekem már az a viselkedés is durva volt sármőrtől.....

@ÉH3sZ: nem vagy egyedül....

ÉH3sZ 2015.04.25. 09:16:13

@Mók_Ica: Sármőrnek, ha nagy tapasztalata lenne, már rá kellett volna ébrednie hogy nem akarja a másik.

Zsoofka 2015.04.25. 09:17:41

Amúgy ezt a esetet a szerkik sóelemként kezeltek: NÓRI amink nélkül kisírt szemmel a riportban... Abba bele sem merek gondolni hogy az egesz megrendezett volt: A csunya gonosz eroszakoskodo es a szegeny áldozat. Mi meg itt elemezzük a forgatókönyvet.... De szo se rola, ha igy is van, a szereplő válogatás tokeletes volt. Sármőr egy igazi tapló....

2015.04.25. 09:18:37

@mokamini: ezen molyoltam a héten magamban, h tényleg ilyen-e vagy megjátssza...de épeszű és egészséges morállal rendelkező ember ilyen szerepet nem vállalna fel.

Mók_Ica 2015.04.25. 09:19:19

@ÉH3sZ: nórika tapasztalataira gondoltam.... az ilyen rosszfiúkkal kapcsolatban.....

sármőrnek saját bevallása szerint is egyéjszakás kapcsolatai voltak többnyire..... ott pedig ugye kevés a visszajelzés.... így rohadtul vakon van.... k..jó faszinak képzeli magát, de főleg ellenállhatatlannak.... pffej

Zsoofka 2015.04.25. 09:19:24

Amink=smink. Bocs. Utálatos telefon szótár.

Zsoofka 2015.04.25. 09:20:36

@Szent Borzadály: Ezert mondom hogy jo volt a kaszting.... Megtalaltak a megfelelő embert a a megfelelő szerepre...

melaena 2015.04.25. 09:45:17

Massive attack (nem eloszor).
quantic - time is the enemy.
vannak ott hasznos emberek is.
kar,h a beszedbol a legtobbszor egy szot sem erteni.

ÉH3sZ 2015.04.25. 09:49:57

Engem nem enged kommentelni az újhoz

,, 2015.04.25. 09:51:39

@ÉH3sZ: ez is Loki hibája. (szerintem másokat sem, majd egyszerre megjelenik mind)

Zsoofka 2015.04.25. 09:51:56

@ÉH3sZ: Hihi én tudok :) )))))))

2015.04.25. 09:53:36

@mokamini: de te admin vagy, biztos azért :) (konteozok :D )

Zsoofka 2015.04.25. 09:58:54

Írtam sixx-nek, biztos mindjárt jön és megsámánkodja. Ő ért a klíma távkapcsolójához :)

2015.04.25. 09:59:21

@mokamini: akkor szeretlek! :D valójában SÜN-nek tippeltelek: elindultál karbantartani, csak még a cukker összegömbölyödött képed nem ért ide :)))))

Mók_Ica 2015.04.25. 10:04:35

én sem tudok az újhoz..... :( loki-e vagyok?? vagy patrik és kiestem??? :((

2015.04.25. 10:07:07

@Mók_Ica: kizárt, te patriknál ezerszer furmányosabb vagy :) mondjuk emiatt PONT kieshettél, az igaz :))))

2015.04.25. 10:09:49

@sixx: kedves Sixx, nem tudunk kommentelni az új posztba

@mokamini: admin vagy azért tudsz :)

Mók_Ica 2015.04.25. 10:10:06

@Szent Borzadály: jó, hogy itt vagy :))) és megvigasztalsz :)))

2015.04.25. 10:10:51

addig offoljunk, hátha felgyorsítja az új poszt alatti kommentelési lehetőség megjavításának folyamatát. nutellás palacsintát kell sütnöm ebédre. ki mit főz?

2015.04.25. 10:11:06

@foxglove (F6): ahogy mondtam tegnap a lindberg bébi elrablását is csak neki köszönhetjük
és itt mmkk csak én vok loki :D

2015.04.25. 10:12:40

@Mók_Ica: tegnap irl beszéltük, h leszek, teljes mellszélességgel melletted, betartottam :))))

Zsoofka 2015.04.25. 10:12:44

@Szent Borzadály: Brassó + csokis mini muffin.

2015.04.25. 10:14:42

@mokamini: sajnos a munkásságodról lemaradtam :) ha nem fogunk tudni kommentelni még akár pótolhatom is :D

Zsoofka 2015.04.25. 10:16:20

@fosch9: A bocsi- t arra értettem, hogy neked akartam kiadni magam... De te eddig ugye következetesen tagattad Loki kilétedet, gondoltam én bevállalom.... :)

,, 2015.04.25. 10:16:30

@fosch9: én kitaláltam mit szeretnék hogyvoltozni de titok és egyébként is csak ősszel kezdődik:) de pont nekem való lesz:)

2015.04.25. 10:17:49

@mokamini: pulykanyakleves, bolognai. meg a palacsinta.
de rég ettünk brassóit, jó ötlet legközelebbre. :)

Mók_Ica 2015.04.25. 10:17:51

@Szent Borzadály: tudom :)))) ezért írtam, hogy jó hogy itt vagy :))))) :*
én még nem tudom mit főzzek..... vmi húsos kell..... kamaszfiam bendőjébe :))))

2015.04.25. 10:20:12

@mokamini: rájöttem h nem tagadhatom tovább, annyian nekem tulajdonítják a dolgot h nem hagyhatom őket cserben :D
@foxglove (F6): nagyon kíváncsi vagyok :DDD
feltétlen olvasni foglak
körmözzük egymás lakkját amíg lehet kommentelni :D

sixx · http://comment.blog.hu 2015.04.25. 10:20:15

próbáljátok meg most a kommentelést.

2015.04.25. 10:22:06

@mokamini: HBO OD-n megvan, amiről írtál, akkortájt gondolkoztam is rajta, h meg kellene nézni, de végül arra jutottam, h az nem nekem való sori.

2015.04.25. 10:47:06

@sixx: nálatok mi lesz a hétvégi menü? :)

2015.04.25. 10:55:21

@Mók_Ica: rántott csirkecombfilé krumplisalátával és sok paradicsommal:D ja, ez az én kedvencem :))))

Mók_Ica 2015.04.25. 11:05:46

@Szent Borzadály: milyen krumplisalit csinálsz?

2015.04.25. 12:37:07

@Szent Borzadály: a hagyományos Csirkefogósat szoktam, you remember :)

2015.04.25. 12:38:54

@Mók_Ica: a hagyományos Csirkefogósat szoktam, you remember :) mármint ez neked válasz, (kapkodtam, elnézést kurva palacsintákra is ügyelni kell) :)))

Mók_Ica 2015.04.25. 12:41:07

@Szent Borzadály: :)))) jajjj..... visszasírjuk azt a csirkefogót......
a palacsintákra vigyázz :))) jó sütögetést :)))) lehet, hogy én is csinálok palacsintát, megkívántam..... :)))

2015.04.25. 12:50:02

@Mók_Ica: egyébként a palacsintasütés miattatok van, mert a a pasim olvassa a hozzászólásokat, és 2 hete ezzel gyilkol, h süssünk mi is. sixx-ből szedjük már ki, h náluk mi lesz a hétvégi menü, SEGÍTSETEK! :))))

brumcsek 2015.04.25. 14:14:47

@pogona vitticeps: már rég ellőttèk,hogy ki nyer

gólyamajom 2015.04.27. 21:46:56

Na, megjött mki vagy vmi hiba volt?

gólyamajom 2015.04.27. 21:47:31

@Szent Borzadály: bameg, mindjárt nekiállok a palacsintának, szinte érzem a számban hmmm

gólyamajom 2015.04.27. 21:48:26

Gyula mkinek azt mondja elsőre, h "Nagyon szimpatikusnak tartalak"

gólyamajom 2015.04.27. 21:52:38

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Nóri, mi van?

gólyamajom 2015.04.27. 22:01:49

Csak a saját komentjeimet látom, help meeeeeeeeeeeee

gólyamajom 2015.04.27. 22:02:34

Loki te utolsó paraszt

gólyamajom 2015.04.27. 22:05:51

Bencének kellett vagy két perc feldolgozni az infót

Haplo 2015.04.27. 22:06:03

behalt a blogmotor...

gólyamajom 2015.04.27. 22:06:27

@Haplo: NAa, ezt látom, meg a saját kommentjeimet

Haplo 2015.04.27. 22:08:04

@gólyamajom: en is csak teged latlak, elotte eltunt az osszes komment, egeszen 14:14-ig visszamenoleg

Haplo 2015.04.27. 22:08:55

vagy mindenki atkerult egy parhuzamos univerzumba es csak mi maradtunk....
süti beállítások módosítása