Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kemény motorosok 5x03 - Megfektetve

2015. április 23. 16:00 - glaurung24

Rács mögött a srácok, ezt sem nagyon gondoltok volna. Ahogy bekerülnek a többi elítélt közé, egy rakás nagyon marcona és nagyon nagydarab rab próbálja kicsinálni őket, de a latinók közbelépnek, hogy nem itt és nem most lesz a nagy lerendezés, aztán a szárnyaik alá is veszik a srácokat. Jaxyt egy, a raboknál is nagyobb őr hívja privire. A beszélőt a Pápa maga kérte, aki nem a halott lányokról, hanem üzleti részesedésről jött dumálni. Nagyon kemény feltételeket szab, a kokóbiznisz felét, hogy Tigris élete végéig a börtönben rohadjon a Pápa embereinek kedves ellátásában, no meg azt, hogy valaki haljon meg a Fiúk közül, és akkor a többiek szabadon mehetnek. Utóbbit még a következő őrségváltás előtt…

vlcsnap-2015-04-22-23h47m48s171.png

Rémrendes közben persze már megint Strici mellett ébredt, de legalább nem fogott rá egyből pisztolyt. A romantikát a bordély üzleti ügyei meg a Madám törik meg, de látszik, hogy Rémrendes azért aggódik, mi van Jaxyékkel. A klubban Elvisz adja le a drótot a többieknek, hogy minden oké volt a börtönbe menet, odaérve Rémrendest is update-elik, aki megnyugodhat, persze ők még nem tudnak a Pápalátogatásról. Hellboyjal még mindig nagy a mosolyszünet, Rémrendes rá sem néz az öregre. Utána elugrik a napköziba, ahol kicsit kiakad, amikor nem tudja elhozni a kölyköket, mert csak anyuci és apuci mehet értük. Fel is rohan a Dokinőhöz, akit kirángat egy konzultációról. Tovább megy az izmozás, de Dokinő elég kemény, úgy elhajtja, hogy Rémrendes levegőt nem kap, indul a királynőváltás Charmingban.

vlcsnap-2015-04-23-07h22m04s89.png

A börtönudvar veszélyes hely, Jaxyt két hatalmas latino kísérgeti a még nagyobb fekák előtt, nehogy szétkapják. Viszont csak részben avatja be a többieket a Pápa terveibe, azt elmondja, hogy a pénz fele ugrik, a többiről viszont hallgat, inkább azzal áll elő, hogy majd egy őr később részletezi a dolgokat, de ő sem tudja, mik lehetnek azok. Kint is zajlik az élet, HB, Elvisz és Dzsúz a CIA-vel találkozik, akik már tudják, hogy a Pápa bent járt. HB azon aggódik, mi lesz, ha Jaxyék nem jönnek ki élve, a CIA-t inkább a szállítmányok aggasztják. Feszült idők ezek, de Elvisz garantálja, hogy nem lesz több felgyújtott kamion, csak mindenki ússza meg élve a börtönt.

vlcsnap-2015-04-23-07h26m23s112.png

HB Rémrendesről faggatja Dzsúzt, de fejtetovált barátunk feszélyezve érzi magát, hogy bármit is mondjon. HB tudja ezt, úgyhogy be is kapcsolja a manipulátor üzemmódot: ő szegény már csak egy roncs, már nem tud motorozni, kivették a fél tüdejét is, már csak Rémrendes van neki, ne legyen már ilyen szőrösszívű és mondja el, merre mászkál, és csak bosszúból van-e a Stricivel, vagy sem. Nagyon hihetően könyörög, majdnem el is sírja magát, Dzsúz pedig megtörik, naná. Rémrendes is jól tudja, mit kell tennie, elugrik Narkóshoz, akivel megeteti, hogy miközben Jaxy börtönben ül, Dokinő oxyval tolja magát, úgyhogy Abel érdekében álljanak össze. Narkós átlát a dolgon, nincs üzlet.

vlcsnap-2015-04-23-07h40m29s140.png

Be kell jutnia a magánzárkákhoz Jaxynek, mert ott tud az őrrel dumálni, úgyhogy nekiállnak szétverni a fekákat az udvaron. A latinókat kihagyják ebből, nekik nem akarnak rosszat, Jaxy persze mindent megtesz, hogy a jó helyre kerüljön, ezért majdnem megfojt egy jó kétméteres faszit. Egy csodás nyugiszobában kötnek ki, egymással szemben állnak a Fiúk és a fekák, az őr pedig mondja a szabályokat. Rend van, amikor a hatalmas csávó ráugranak Tigrisre, mindkettőnek odavernek egyet, hogy nyugi legyen.

vlcsnap-2015-04-23-07h42m34s117.png

Váratlan vendéget kap Dokinő Narkós személyében. Lassan vezeti fel, miért jött, Jaxynél kezd, majd babázni akar, de Dokinő nincs jó hangulatban. Narkós Abel ügyében jött, de erről nincs vita, főleg, hogy Dokinő már nem csak gyám, hanem anyuci is, hiszen egy napja boldog házasok Jaxyvel, és ezt nem is rest Narkós orra alá dörgölni. Erre nyilván elő kell hozni az adut: vagy Dokinő mondja meg Abelnek, ki az anyja, vagy a bíróság, lehet választani. Nyilván az sem véletlen, hogy Narkós pont most ugrott be ezzel a gondolattal, hamar kiderül, hogy Rémrendes mozgatja a szálakat. Dokinő nagyon okos, egyből felvázolja, mi is az ügy: „befeketít az anyós, tuti drogosnak állít be, mert nem engedem, hogy elvigye a gyerekeket. ja és ne feledd, hogy ki akart nyírni téged…” Szar ügy, de ez van, Narkós csúnyán megvezették, ráadásul Dokinő is kőkemény, már látszik, hogy Rémrendesnél is durvább. Gyorsan le is zárja az ügyet a másik arcába mászva: ő egy sebész, Narkós meg csak egy exdrogos motoros kurva, lássuk be, úgyhogy dugja fel magának a gyermek-elhelyezési fenyegetéseit.

vlcsnap-2015-04-23-07h50m35s48.png

Jaxy és Szakáll tisztára, mint egy táborban, ügy ülnek az emeletes ágyon. Szakáll tudja, hogy valami nem oké, Jaxy sosem tudott hazudni, de mielőtt bármit mondhatna, megjönnek az őrök az egyeztetésre. Négyszemközt akarják az infócserét, de Jaxy azt akarja, hogy ott legyen Szakáll is, így korrekt. Nem is húzzák az időt, az őr kivágja, hogy a négyből egyikük zsákban megy ki, de hagy pár percet, hogy eldöntsék, ki legyen az a másik szobából. Csak aztán siessenek, mert ők meg még fogadnának előtte, hogy a kiválasztott meddig bírja. A végrehajtás egyszerű lesz, beküldik a dobozba nyilván sokak ellen, aztán tart, ameddig tart. Jaxy nem tarthatja tovább, amit hallott: Tigrisnek élve kell bent rohadnia, vagyis maradtak hárman, de fogalma sincs, mit lehet tenni, hogy ezt mindenki megússza. Inkább nosztalgiáznak, hogy mindkettőnek mennyire hiányzik Oxigén, majd Jaxy váratlanul felfedi JT leveleit, miszerint ki akart szállni a fegyverbizniszből, ezért nyírta ki HB. Dokinő elmondta ezt Oxigénnek, aki nyilván felhozta a dolgot HB-nek, aki nem habozott. Szakáll majdnem széttépi Jaxyt, amiért nem engedte, hogy megölje Hellboyt, de kiderül, hogy a CIA-nek kell az üzletek életben tartására, ezért nem lehet mit tenni. Szakáll végre mindent tud, Jaxynek választania kellett: megölik Clayt, vagy megmenti a klubot.

Rosszul döntöttél

– hangzik a rövid ítélet Szakálltól, szar ügy.

vlcsnap-2015-04-23-07h59m58s52.png

Kezd sok lennie a családi ügyből Dokinő oldalán a kórházban, ráadásul kiderül, hogy titokban gyorsan férjhez is ment. Pár szinttel lejjebb Rémrendes feszkózik megint a napköziben, oda is megy, hogy rendbe tegye a narkós fejlemények miatt. Rémrendes adja a hülyét, hogy nahát, hogyhogy Narkós arra járt, de Dokinő hadat üzen, és végre kimondják, amit mindenki tudott eddig is: Rémrendes kis Frankeinsteinje Dokinő, aztán robban is a bomba, amikor az anyós rákérdez, hogy na és mi lesz, megöli? Nyilván nem, majd a kis férje. Bumm, drop the mic, Dokinő out, Rémrendes meg főhet a levében kb. 3 másodpercig, mert Madám odacsörög, hogy HB és Dzsúz befutott Stricihez egy kis dumcsira. HB feszíti a húrt, Strici nem tehet semmit. HB a vendégszereplő Ashley Tisdale-t fúzi, Dzsúzt meg a Madám viszi el egy körre.

vlcsnap-2015-04-23-08h25m35s63.png

Az őröknek már fogadhatnékja van, Jaxyék húznák az időt, de kap egyet a lábára viperával jelzésként, hogy ha nem döntenek, majd az őr választ magának, mert itt ő a Jani. Jaxy nem tehet mást, dönteni kell, az pedig drámai lesz. Ez viszont még odébb, Rémrendesnek le kell vezetnie a feszültséget. Nyilván pont nem érdekli már, mi van Hellboyjal, ha egyből rátöri az ajtót, majd péppé veri Ashley arcát HB legnagyobb mulatságára.

vlcsnap-2015-04-23-08h33m13s36.png

Jaxy Szakáll után Tigrisnek és Sebhelynek is elmondja, mi az állás: Tigris marad bent élve, a többiből valaki meghal, méghozzá hamar. Jönnek az őrök, hogy vigyék a szerencsést másodpercekkel azután, hogy Jaxy leszögezi, nem a Pápa jogköre ilyeneket kitalálni. Aztán, hogy ne legyen vita, le akarja fejelni az őrt, de Szakáll közbelép, gyorsan eldöntve a kérdést. Jaxy őrjöng, ketten fogják le, ahogy elviszik Szakállt a biztos halálba. Adnak neki egy vascsövet, hogy fél másodpercnél tovább húzza a három fekával szemben, miközben az őrök az egyik, Jaxyék a másik oldalról nézik az egészet. Két ütés és egy fejes után elveszik tőle a csövet, a hatalmas feka pedig egy ütéssel végez Jaxy testvérrel felérő legjobb barátjával.

vlcsnap-2015-04-23-08h38m45s27.png

Strici a már lehiggadt Rémrendessel üti el az időt, mintha minden rendben lenne, miközben a Fiúk mennek vissza a többi rab közé, de Pápa még beugrik, hogy gratuláljon Jaxynek, amiért okosan engedelmeskedett. Megkapta a hulláját a Pápa, megkapja a pénz felét is, de Tigrist nem kapja, aki élete végéig le lesz kötelezve, ha kijöhet a börtönből. Áll az alku, bónusznak pedig a betöréseket is leállíttatja Pápával, majd felhívja Dokinőt. A kőkemény erők találkozását a családi idill váltja, Dokinő a Fiúkkal vigyáz a srácokra, amikor csörög a telefon, amiben nem halljuk, de tudjuk, mi hallatszik. Rémrendest a zsaruk rázzák fel álmából, razzia a bordélyban, valakit hasba lőttek, mindenki mást bilincsben visznek el, Rémrendest, Stricit, kurvákat. Jaxy előbb Sebhellyel, majd Tigrissel beszél, utóbbi már felkészült, hogy többé nem jön ki, tudja, hogy neki kellett volna meghalnia, de ez már mindegy, mert kihúzták a szarból, mehet ő is ki, de nem lesz szabad, az van, amit Jaxy mond, örökre. Deal.

vlcsnap-2015-04-23-08h52m55s84.png

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása