Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x43 - Ivaros szaporodás, első lecke (18+)

2015. április 23. 10:58 - sixx

screen_shot_2015-04-23_at_8_47_58.png

A tegnapi Loki-mayhemnek ma lesz következménye, mondja Gólem egy naplementében a seggét rázó bulát ábrázoló pólóban, és megint a pálmaligetben van, ahol egyszer már eltévedt. Ráadásul Sármőr elbaszott küldetése is terítékre kerül, az előzetesben bemutatott, látványos védettségszaggatással, hótt izgalmasna ígérkezik a dolog. Ja, és bocs a megkésett hogyvótért, néha aludni is kell.

Sokkoljunk így nyitásra, a főszereplő Pornósbarbi. Két kép, nem kommentáljuk, ez van.

screen_shot_2015-04-23_at_8_55_17.png

screen_shot_2015-04-23_at_8_57_01.png

Na, Loki a reggelt azzal a gyakran alkalmazott kifogással indítja, hogy baszki, nem emlékszem semmire. Lófaszt, hazudsz. Ezt nem kell ragozni, a tegnapi Ivarbashing gusztustalan és indokolatlan volt, ezt az nem magyarázza, hogy be volt csiccsantva kicsinyég, mert látszott a fején, hogy pontosan tudja, mit csinál. Igen, tapasztalatból mondom. Pornósbarbi elmeséli neki, mi történt, azt is, hogy ő is bőgött, de ez láthatóan nem rázza meg Lokit. Ivar Sármőrnek és Gyulának panaszkodik, a pofámat locsolta vízzel, mondja, és úgy beszélt velem, mint egy gennyes keléssel. Értem, de erőszakoskodott, kérdi Sármőr, aki ezek szerint a szavakkal nem lehet bántani iskola gyermeke. Ivarnak elege van abból, hogy Loki alázza a nőket. Sármőr menten tematikázik egy sort, jó, akkor nem lenne gáz, ha kiesne? Ügyes. Ivar a riportban sír.

screen_shot_2015-04-23_at_9_09_58.png

Machiavelliéknél beindul a tematikahenger, mi van, ha a védettség, mármint az, hogy Sármőr Pjotrt teszi azzá, az csak a párválasztón derül ki? És mi van, baszki, ha nem neked adja azt a szart? Ez Pjotr fejében meg sem fordult. Botox közben tudományos alapossággal rajzol magának új arcot, pedig szerintem a fején a smink nem oszt, nem szoroz. Botox a riportban azt nyekergi, hogy ők ketten úgy tudják rakosgatni a kirakós darabjait, hogy befosol. Loki nem megy le reggelizni, mert vezekel, vagy mert ezt kapta utasításba a szerkesztőktől, így Ivar szabadon mesélheti a Sajnálatos Eseményeket, hát lealázott, geci, hihetetlen. Botox tudni szeretné, hogy mi van a háttérben. Hát mert Loki aszongya, hogy hülye vagyok és ne pofázzak. Pjotr ezt a riportban azzal reagálja le, hogy Loki ösztönös hülyegyerek lett, akit lehet ki kéne baszni a hotelből. Ivar az asztal mellett sír. Az gagyiOakley Pjotr fejin?

screen_shot_2015-04-23_at_9_14_38.png

Sármőr Botoxol egy sort, mi legyen a védettséggel? Adjam Pjotrnak? Botox futtatja a fasziját egy sort, de nem nagyon kell, mert Sármőr lelkes rajongó, viszont egy altatót adhatna neki valaki, mert ez annyira megzavarta a fejit, hogy aludni sem tudott, szegény, komolyan, majd mindjárt sajnálom is. Loki kanosszát jár a szobájában, Ivarnak elapadtak a könnyei, így annyira nem hatásos a dolog, de ettől még elmondja, hogy Loki miatt már enni sem fog, csak aludni, és a beharangozott nemsírással ellentétben csak bőg. Mert Loki pontosan tudja, mik a gyengéi. És ez mennyire szar már. És nem tudja megvédeni magát, és ez is szar. MINDEN SZAR. Loki ad neki zsepit. Na jó, nekem ennyi ebből elég volt, Ivar szarul van, Loki bocsánatot kér és a riportban mindenféle gusztustalan aljadéknak titulálja saját magát, nyugi barátom, a kommentelők sokkal fantáziadúsabban kutyáznak.

screen_shot_2015-04-23_at_10_04_25.png

Lent löevél, Sármőrt, akinek a fejére valamiért egy fáslit kötöttek, felküldik a védettségkártyáért. Bejön Gólem, és megkérdezi Sármőrt, hogy elpofázta-e bárkinek, mi a feladata. Ő? Dehogyis. Gólem aszongya, dehogynem, két embernek is, de nem nevezi meg őket, mert nem tudom miért, pont jó alkalom lenne a Machiavelli-családot lebőgetni. Sármőr, így vót? Így. Akkor csak beszéltél a küldetésedről. És ennek jutalma, hogy a kártyát szépen összetépem. Becks szerint Sármőr egy lúzer. Gólem aszongya, a többiek most megszavazzák, melyik fiú kapja a védettséget, Sármőr nem kaphatja, magukra nem szavazhatnak.

screen_shot_2015-04-23_at_10_07_23.png

Adri bánja a dolgot, mert Sármőrre szeretett vóna együtt dolgozni. Adri Becksnek adná, Botox Pjotrnak, Tina Bencének, Pjotr Gyulának, mert józan gondolkodású. Loki tart egy hegyibeszédet, megérdemlem, hogy nem én kapom, igaza van Pjotrnak. Loki is Pjotrnak adja. Bence Becksnek adja, Becks Bencének, Pornósbarbi bízik Lokiban, de Pjotrnak adja, baszki, ezek mind ittak a varázsvízbűl? Ivar is Pjotrnak adja, és Gyula is. Pjotr a védett. De kivel fog kibaszni? Mert ki fog valakivel. Adri menten leül Becks mellé, ide hallgass, ez most szét fog szedni egy párt, de nagyon durván. És utána simán megmagyarázná a bárszékről. Botox és Sármőr megbeszéli, hogy adtak a szarnak egy pofont, mert amúgy is ez lett volna a védettség sorsa, szóval pacsi.

screen_shot_2015-04-23_at_10_14_38.png

Pjotr, Gyula és Ivar közös megbeszélést tart, a téma Loki, ki kell rakni mostan, vagy nem, ez a kérdés. Gyula csapatérdekben gondolkodik, Becks és Loki Sármőr kiejtésében, tematika ezerrel. Pjotr végighaknizza a villát azzal, hogy nem tudja, ki a veszélyesebb, Loki, Gyula vagy Sármőr. Sármőr közben Botoxot gyúrja, segít nekem Pjotr? Meglátjuk, mondja kifejezéstelen arccal a bula, Sármőr persze fosik, még jobban fosna, ha tudná, hogy Pjotr és Bence éppen őt beszélik ki, Bence szerint Pjotr úgyis jó döntést hoz, szóval szarik ő a farmra innen, inkább felmegy dugni Tinával. Ezzel párhuzamosan Becks is megcsinálja Adrit, bár előtte egy ideig nézik Tináék reszelését. Tessék, itt a körkapcsolás:

Pornósbarbi Lokit futtatja, joggal, hiszen ő a faszija, és nem hagyja, hogy kibasszanak vele. Tina a baszásról aszongya, hogy jól elvannak. Sármőr szobára viszi Ivart, és bekeneti a hátát testápolóval. Közben Sármőr részeg, és baszhatnékja van.

Továbbra is tartom magam ahhoz, hogy Gábor egy tuskó. (Ivar)

Gyula megy féltékenykedni a szinglibe, Ivar, te itt akarsz aludni, baszki? A vesztét érzi, jóhogy, Ivar szinte csíkot húz maga után Sármőrt látva, és ezt mindenki észleli. Ivar keneget, Sármőr mondja, hogy ő durván szereti.

Jól van, akkor felveszem a magassarkúmat és megtaposlak. (Ivar)

screen_shot_2015-04-23_at_10_37_55.png

screen_shot_2015-04-23_at_10_48_29.png

A szárazbaszásba oltott petting folytatódik, Ivar ken, és durva szavakat használ, mindezt azért, mert Ivarnak Sármőr kell, nem Gyula, mert nem szeret mellette feküdni. Nem szeretett Loki mellett sem, Dominik mellett és Gergő mellett sem, SŐT, Becks mellett sem, amire nem emlékszem, mikor történt. Sármőr leveteti a gatyát Ivarról, de megígéri, hogy nem bassza meg. Pjotr kimegy Loki és Pornósbarbi mellé, a bula részeg és galuskásan beszél, Pjotr meg a riportban aszongya, hogy van terve, de nem mondja el. Sármőr MINDENT bevet, hogy bejusson Ivar pinájába, de nem eresztik. Aztén elhangzik egy olyan mondat, ami Gyula sorsát igencsak megpecsételi: Ivar aszongya Sármőrnek, hogy pocsíkolás majd csak akkor lehet, ha pár lesznek. Sármőr a riportban aszongya, hogy nem illenek össze Ivarral, és szarik rá, egyszer megdugja, és onnantól leszarja majd. És kiröhögi Ivart.

Címkék: 18+ éden hotel
732 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsoofka 2015.04.23. 11:07:20

Az meg hogy hogy ez a csomó agyhalott megszavazza a csúnya, gonosz tematikázót védettnek??? Miért? Attól félnek, hogy kiesik? Nem antagonisztikus ellentét ez egy csöppet?

kamilla123 2015.04.23. 11:08:11

Peti és Mariann sajna túltaktikázták a dolgot. Ha nem erőszakolják ki Sármőrből az igazságot, az simán kiejtette volna Lokit. Peti viszont nem meri majd meghúzni ezt a lépést, és a jövőben szerintem ez lesz a veszte, mert Loki fogja kitenni őt.

ha Nóri lecseréli Gyulát erre a bájgúnárra, megérdemli a sorsát. Át fogja verni a csávó. Nem értem, miért kell azért párnak is, mert kavarni akar vele? A kettő között nincs összefüggés ebben a játékban. Sármőrrel dughatna, Gyulával meg megnyerhetné a játékot.

Ne küldj levelet 2015.04.23. 11:09:11

Komolyan mondom, példaképnek kellene beállítani pornósbarbit. Hogy ezzel a testtel vállalja magát, semmi szégyenlősség nincs benne, így elfogadja magát.
Sok testkép zavaros lány példát vehetne róla.

kamilla123 2015.04.23. 11:10:00

@Ne küldj levelet: sztem ahogy kijön a hotelből, csináltat mellet magának. De amúgy igazad van.

bonifac · http://vezetek.blog.hu 2015.04.23. 11:10:01

A nyitó sokkolás iszonyatosan durva. (Elgondolkoztam azon, hogy van Botox, a műanyag mellyivel, a mimikára képtelen arcával, meg Pornósbarbi, ezzel a testtel, és pont ők ketten élnek a testükből, csak abból. Hogy nem halnak ezek éhen?)

Bostonboy 2015.04.23. 11:10:32

Jó:) Nórinál eddig tartott a "nem bízok Petiben!" Nahát:))) Lokit kéne kipattintani, de sztem ez nem fog megtörténni. Most még semmiképp.

Zsoofka 2015.04.23. 11:10:38

@kamilla123: Mert szerinted, ha Gyula megtudja (márpedig, ha lesz akkor garantáltan megtudja, pont a Bájgúnártól) a Nóri-Bájg. dugást, akkor a vérigsértettGyula nem b.ssza ki az első adandó alkalommal Nórit? Szerintem de.

beacska 2015.04.23. 11:12:00

az a baj, h szívem szerint azt mondnám, h Gábor maradjon - végre meglesz Nóri napi betevője, plusz jól csinálja, h mindenkivel igyekszik négyszemközt bizalmas szövit kötni - csak azt nem tudom, h ki essen ki helyette

én arra gyanakszom, h Peti Snjezi után Bencét is hazazavarja Marcsa kedvéért :DDD

bonifac · http://vezetek.blog.hu 2015.04.23. 11:13:16

@Ne küldj levelet: Ne keverjük a szégyenlősséget a szeméremmel. Belőle az utóbbiból sincs. (Avagy vö. a csodás kiesett 'édenpornós'pár szexét Patrikék vagy a Bence-Tina aktusokkal.)

BobbyEwing 2015.04.23. 11:13:40

jó a szavazás. :) a tegnapi résznél gyanítom, már csak a mai lesz unalmasabb. Az sem kizárt szerintem, hogy Peti tényleg Patrikot teszi ki. Mert ha vki védettséggel nem rondít bele a gerlepár játékába, azok a döntőig maradnak.

AkkorlegyenPtr 2015.04.23. 11:15:13

Pjotr, azaz Peti (Berki figyelj, nehéz szó) azt mondta, hogy senkinem nem árulja el a tamatikát.
Namost valaki itt, aki okosabb, mint egy ötödikes, meg én... mondja már el, hogy mégis, hogy a búbánatba tudná ezt megoldani.. merthogy az én észjárásom szerint ha Peti a védettséggel akar kitenni valakit, akkor

A annak a valakinek oda kell állni Petiékhez
B Petinek kell elállni Botoxtól

- Bence Tina
- Patrik Adri
- Gábor Gyula Nória
- Loki Barbi
- Peti Botox

Akkormost? Peti beáll Nórihoz és lesz 3 fiú? Botox meg alone in the dark? Vagy mi?

Ha nem szervez valakit/valakiket be, akkor hogy?

Ronni 2015.04.23. 11:15:48

Sixxxx:) jó lett, ..........az is jó, hogy lett:)

AkkorlegyenPtr 2015.04.23. 11:17:50

Ha Sdriékat robbantja, akkor mondjuk Gyulával lezsírozza, hogy figyumá Gábor tolja Nórit, állj be Botox mögé én meg majd kiteszem XY-t.

Ez működhet, de akkor már 1 valakit tud róla.

BobbyEwing 2015.04.23. 11:18:27

@AkkorlegyenPtr: 24 óráig nem árulhatta volna el. Magyarán beszél mindenkivel, magában eldönti, majd bejön Breki és coming out, hogy a védettséget átadja valakinek Sármör.

koda 2015.04.23. 11:19:26

@AkkorlegyenPtr: Erre több megoldás is lehet. Nórika maradhat Gáborral, Gyulával megbeszéli Peti Botoxot, és azt tesz ki, akit akar. Jövő héten gyön egy lány Gyula mellé, Peti vissza Botoxhoz oszt jónapot.

Viszont benne van a pakliban, hogy Peti gyávaszar lesz és csak magát védi (értsd: marad Botoxnál).

Még most sem értem, hogy a szavazásnál mi értelme volt Petinek adni a védettséget. Ezek elfelejtettek gondolkodni. Loki most az egyik szédülésből a másikba dől, mert ahelyett, hogy a hályog lekerülne a szeméről, most Petihez akarja magát vissza lefetyelni. Ehh...

Ronni 2015.04.23. 11:19:34

@AkkorlegyenPtr: Nem kell várni semmi extrát..... nem hagjya Marit egyedül, még neki lódul Loki:)

kamilla123 2015.04.23. 11:21:13

@mokamini: szerintem meg nem. Gyulának sztem édes mindegy, h Nóri dug e Bájgúnárral vagy sem. Neki az a lényeg, h Nóri mellett biztonságban legyen, mint egy pár. Gyula nincs rácuppanva Nórira, csak nem akar kiesni a játékból. Egyébként sztem Nóri nem fogja lecserélni Gyulát, mert mindig elmondja a riportban, hogy tudja, h a srác megbízhatatlan.
Ha meg lecseréli, akkor Nórika nálam kiesett a pikszisből.

AkkorlegyenPtr 2015.04.23. 11:21:47

@koda: jaja erre gondoltam én is, de akkor már Gyulával egyeztetni kell.. aza őt tuti nem teszi ki.. vagy csak annyit mond, viccvót bocs :) és marad Botoxnál

bisonte 2015.04.23. 11:22:51

Az egész hv remek, de a végén a kérdés teszi fel az i-re a pontot! :)

Kosztarika 2015.04.23. 11:23:17

@AkkorlegyenPtr: van ilyen alternatíva. Nem kell szólnia senkinek, ha az utolsó pillanatban beállítja Gábort Botox mögé, ő pedig beáll Adri, vagy Tina esetleg Loki mögé, Attól függ, kit akar hazaküldeni.

Rayen 2015.04.23. 11:27:45

@Ronni: én is azt gyanítom, a végén a nagy taktikus gyáva lesz meghúzni egy komoly lépést. Személyesen nem meri kitenni se Bencét, se Patrikot, mert akkor oda a glória a feje fölül. Lokit sem, bármennyire is magyarázta Bencének, hogy már csak ex-szövetségese, és Loki meg azzal, hogy ő maga is neki adta a védettséget, szinte beletörődött a sorsába. Legalábbis aznap. Marad a Videós meg a Shármőr, ott meg a piszkos munkát rábízza Nórira.

koda 2015.04.23. 11:28:09

@AkkorlegyenPtr: Amilyen fagyigép Peti, simán benne van, hogy tetszőleges emberrel lebeszéli, hogy a tetszőleges ember "főellenségét" kiteszi, ehhez az kell, hogy tetszőleges ember álljon Botox mögé, csak aztán ottfelejti magát is :D

Szerintem legszívesebben Lokit tenné ki, mert most amúgy is közellenség, könnyen megmagyarázná a csoportfoglalkozáson, de nem lesz hozzá töke szerintem.

kamilla123 2015.04.23. 11:30:31

@Kosztarika: pontosan! :-)

amúgy most már Loki minden szempontból mehet a levesbe, mert Gábor sztem elég érdekes karakter ahhoz,h pár hétig vigye a show-t Petivel meg a többiekkel, Lokira már a műsor szempontjából sincs szükség, ráadásul az agresszív tapló énje lassan idegesítőbb, mint VV Edinkáé.

Sajnos teljesen kizártnak tartom, h Peti ezt meg merje léni, mert a tegnapi adásban látszott, h körbecsekkolt, de sajnos senki nem támogatta abban,h Lokit kitegye. Sztem ha a társaság részéről kap ilyen jelet, akkor tutira csuklás nélkül kiteszi Lokit. Nagyon hülyék a többiek. Így Bence és Patrik vannak veszélyben.

koda 2015.04.23. 11:30:56

@Rayen: pedig simán megtehetné. Két hete lenne elsimítani az indulatokat, hiszen jövő héten lány jön be. Tekintve, hogy Barbi eltávolítása után napokkal a haragosai kb egyöntetűen neki adtak védettséget, két hét alatt azt is elhiteti, hogy Patrik maga kérte, hogy tegye ki :)

AkkorlegyenPtr 2015.04.23. 11:31:45

@koda: Szerintem ez lesz a taktikája. Elhiteti mindenkivel, hogy Loki a cél, tart egy kiselőadást a ceremónián, Loki így, Loki úgy, DE mivel eddig szépvoltjóvolt legyen ez figyelmeztetés Lokinak és kitesz valaki tökmást.

tenyered_érted? 2015.04.23. 11:31:56

Nem láttam a részt. Sokat vesztettem?:)
Peti nem teheti ki Lokit, mert "szövetséges".
Bence és Patrik erős csapat a mindenkori párjaikkal együtt. Ha most valamelyik fiút kitenné, komoly veszély lenne rá nézve a jövő héten mert 3 ember azonnal a vesztét akarja. És lényegtelen, hogy fiú v. lány jönne be, mert lánytöbbség esetén Marianna repülne!!

Marad Gyula és Sármőr! Egyik se komoly ellenfél, a kettő közűl a benntmaradónak el lehet adni, hogy EZT ÉN/mármint Peti/ intéztem el neked, légy hálás és szövetséges.

Itt az a nagy kérdés, hogy most nyíltan felvállalj a a konfliktust Bencéékkel/és akkor Bence v. Patrik repül/ vagy a 2 senki/elnézést, de műsor szempontból mondom/ közül egyet boldoggá tesz.

Érdekes lehet a döntése, fontos tudnia, hogy most már a végjátékra kell gondolnia. Melyik választása bizonyul majd a nyerőnek. Érzésem szerint az ő jelenlegi döntése és az azt követő esetleges válaszlépések fogják a döntősök személyét meghatározni.

XocoLatte 2015.04.23. 11:33:11

@kamilla123: tök igazad van, de hát Nóri nem képes ilyen szintű gondolkodásra -- a hotelben lévő csajok közül ez Botox módszertana

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.23. 11:34:53

@kamilla123: SZtm nem akarja párnak Nóri a Gátőrt. Megmondta, hogy egy gyökér, tehát sztm nem valószínű, hogy egy gyökérrel akarna játszani.

CheTamás · http://rascasse-f1.blog.hu 2015.04.23. 11:35:53

Tudja túró, nekem PBarbara arca teljesen vállalható, ha a teste bárki másé lenne, nem Holczhauer Hümér 7.B oszt. tan.-é kislabdadobás előtt, akkor meg ihajcsuhaj.
Tudom, ízlések és blowjob-ok.

Ha valaki most készül ebédelni és beleganajoztam a lelkivilágába, bocsesz.

A témához: Édenmurat Péterbasi befolyása nem gyenge.

Rayen 2015.04.23. 11:36:32

@koda: Adrinak azért néha, úgy 20 naponta egyszer, vannak jó meglátásai. Ő egyértelműen nem bízik Péter cárban. Csak sajnos se eszköze, se ereje nincs ahhoz, hogy visszavágjon Patrikért, sőt egyszer már belengette, hogy ha pacátlanul marad, akkor feladja.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.23. 11:37:12

@bonifac: a pasikat kellene kérdezni, akik dotálják őket.

Rayen 2015.04.23. 11:37:22

@AkkorlegyenPtr: a párválasztón várható hegyibeszédtől már előre a hideg ráz.

XocoLatte 2015.04.23. 11:37:55

@tenyered_érted?: No de hát előbb vagy utóbb fel kell vállalni nyílt konfliktust a régiek ellen is, pláne, ha azok nem rá szavaznának a végén. A ritka védettséggel gyenguszt kipakolni, akit simán is ki lehet majd két körrel később? Alaphiba. Ráadásul a gyenguszok most Petire szavaztak az előrehozott időközi választáson, pedig pénteken még picit másképp nyilatkoztak.
(Persze tudom, közben ittak a varázsvízből mindannyian -- ezen fetrengtem egy sort...)

Kosztarika 2015.04.23. 11:40:53

Ha Peti nem robbant és marad a Nóri választ Gyula és Gábor (nem írom le, hogy Sármőr, mert nem az, csak egy kis gusztustalan, gerinctelen pitiáner), akkor a védettségnek hangyafasznyi jelentősége sem volt.
@kamilla123: nem értek egyet. Gábőr beképzeltsége (majd, ha Nóri, majd ha Tina, majd ha az összes lány szerelmes lesz belém..) sokkal irritálóbb számomra, mint Loki, nyers, de legalább face to face kirohanásai. tegnap este hogy alázta Nórit - az ágyban és a riportban is?? Csak nem kiabálva tette, de ettől még nem kevésbé volt sértő.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.23. 11:41:25

@AkkorlegyenPtr: ha 3 fiú áll Nóri háta mögé, a harmadik hova teszi a kezét?

koda 2015.04.23. 11:42:03

@XocoLatte: Egyetértek. Ha valamikor, akkor most kell kitenni egy erőset.

@Rayen: hogy él-e vele, nem tudom, de kiváló alkalom lenne Patrikot kitenni, Adrival kb nem kellene utána számolni. Bence sem túl erős Tinával (ráadásul Bence mindent bekajált eddig Petitől), Lokinak meg lehetne ez üzenet, hogy "lehettél volna te". Ezzel együtt sem hiszem, hogy lesz töke hozzá.

XocoLatte 2015.04.23. 11:42:45

@Rayen: nem is gyávaság ez, annál dörzsöltebb genyó ez... más írta, tökre egyetértek vele, hogy Botsáska most 2 napig szipkázza a közt hangulatilag és a legtöbb lfelé fordított hüvelykujj szerint fog lépni, mert így veszthet legkevesebbet a saját népszerűségéből. És emiatt talán kisebb veszélyben van Patrik/Bence, ellenben Loki a legnagyobban.

kamilla123 2015.04.23. 11:43:59

@Rayen: az a baj, hogy a játékosoknak hirtelen ellett eldönteniük,h kinek adják a védettséget (vagy legalábbis a műsorban úgy adták le). Ha előtte összebeszélhettek volna, sztem nem Petinek adják, hanem vagy Patriknak, vagy Bencének. Mert így eloszlottak azok a szavazatok, amiket egymásra dobáltak udvariasságból, Gyula meg sztem már látta, hogy Peti győzött, így jóban akart vele lenni és rádobta. Amúgy Gyula más másodszorra járt így. Először a Snezi-Mariann választásban nem kellett részt vennie, mert utolsóként választott, és így minden tét nélkül Mariannt mondta be.

Bujumburi 2015.04.23. 11:44:52

@Kosztarika: dettáóóóó.. blüöe-e-e

kamilla123 2015.04.23. 11:45:47

@Kosztarika: hááát, azért Loki és a face to face.. Loki állati sokat hazudozik, és kavar mások háta mögött. Nekem inkább Gábor tűnik sima bunkónak, és Loki kifejezetten rosszindulatú, beteg lelkű embernek. Persze nem muszáj egyetértenünk, de én így látom.

Mucsai2010 2015.04.23. 11:46:01

Csak én vagyok vele úgy, hogy már rohadtul fáraszt ez a műsor?? Pedig az első kettőt imádtam, de ez a mostani nagyon próbára teszi a tűrőképességemet.

beacska 2015.04.23. 11:46:44

@AkkorlegyenPtr: ezért gyanítom, h Bence fog repülni, ő szó nélkül oda áll, ahova az óvóbácsi mondja...nem is gondolkodik, hisz ő mindenkinek jót akar

Bujumburi 2015.04.23. 11:47:51

@kamilla123: Én úgy látom, mindkettő egy nagy taj (Adri szavaival élve) csak Gábor önteltebb és éretlenebb. :D Ha nagyon igyekszik, talán lehet még belőle egyszer egy Loki. Lokin látszik azért, hogy ő sok pofont kapott már az élettől, Gábornak ez még hátra van.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.23. 11:47:58

@kamilla123: Hát, Bence és Patrik sztm is veszélyben vannak, de Gáborban én semmi érdekeset nem látok, örülnék, ha kiesne.

Kosztarika 2015.04.23. 11:48:35

@kamilla123: Peti meg nagy ravaszan elsőként Gyulának adta. Tudta, hogy mástól úgysem fog kapni :D Nem lehetett biztos pár szavazatban (ahogy az előző héten ugye néhányuk ki is fejtette a "bizalomvesztést") ezért a leggyengébb láncszemet támogatta, esélyt adva magának.
Szerintem is gyáva a nyílt robbantáshoz, de ilyen esély nem lesz több, remélem ezt átlátja.

XocoLatte 2015.04.23. 11:49:50

@Kosztarika: na az szép lenne és szerintem nem is lesz ilyen, hogy a védett a csajpárjával ácsorog egyedül és megint Nóri végzi a hóhérkodást... Gábor annyira mérges volt saját magára(?) Petiékre(?), az arcára volt írva minden a cetli elvesztése miatt.
Ettől függetlenül szerintem őt fogja megbízni azzal,, hogy Botox mellé álljon, ha Lokit szemeli ki, és ő PBarbihoz fog állni.

Azt most nem is akarom részletezni, mennyire megkavarhatnák a szart a többiek is, ha hárman megdumálnának egy helycserés párcserés támadást, de akik szóbajönnének (Patrik, Bence), túlzottan is ragaszkodnak a villanyoltás utáni biztos kamatyhoz, ezért nem lesz abból semmi sem.
Ha Peti áll a legvégén, és mindenki össze-vissza ácsorog, beleértve Botox mellett is, akkor talán zavarba lehetne hozni és az már látszott, hogy Pít nem túl jó rögtönzésben.

kamilla123 2015.04.23. 11:50:04

@Kosztarika: tényleg, ez fel sem tűnt:-) okos!

kamilla123 2015.04.23. 11:51:05

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: jó, lehet. Én már annyira kint akarom látni Lokit, hogy Gábort is bevállalnám érdekes karakternek :-)

XocoLatte 2015.04.23. 11:51:25

@beacska: azért Patrikék szavára is legalább annyit ad, nem véletlenül adták oda-vissza a védettséget is egymás között

Mucsai2010 2015.04.23. 11:51:55

Ez a Petinek adott védettség egy nagy ""nesze semmi, fogd meg jól". Ez csak arra az egyre jó, hogy Peti most biztos marad, de arra, hogy bárkit is kiejtsen, arra nem, mert ahhoz neki most le kellene cserélni Marriannkáját, azt ziher, hogy nem fogja.

Mucsai2010 2015.04.23. 11:52:54

@beacska: Bence egyáltalán nem hülye, szerintem nem fogják tudni megvezetni.

kszanaksz 2015.04.23. 11:54:02

Lokit most be lehet szopatni azzal, hogy segítséget kér tőle Peti, mivel ő védettként mészárolni megy valahova, Loki addig beállhatna Mariann mögé, úgyis jól elvannak, aztán persze Peti is beáll Marianna mögé. Mondjuk ezt Loki nem szopná be szerintem.

koda 2015.04.23. 11:55:35

@Mucsai2010: igazából nem feltétlenül. szerintem inkább megdumál valakit, hogy álljon Mariann mögé, és ő is ott marad. Így a kecske is jóllakik, a káposzta is megmarad.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.23. 11:57:15

@Kosztarika: Hát, ez a gyávaság szó sztm nem illik ide. Mi a bátorság itt? Nem vak az, csak bátor? Sztm nem hősiesség kérdése a választás, hanem a mérlegelésé.

Ronni 2015.04.23. 11:58:14

@beacska: legutóbb is azt tette amit akart, Tinát tartotta benn....pedig az utasítás nem az volt...

XocoLatte 2015.04.23. 11:58:16

@Mucsai2010: ezen én is tartottam kis szünetet magamban, de hát valakit ki kell szórjon, mert aha nem, akkor az is visszaüt a fejére... (gyáva, izé) mindaználtal Botoxot csak olyanra hagyhatja, akinek a kívánt párjával tudja ezt az egészet végrehajtani, tehát 1-1, 1-1 bizalmi négyszögben, mert ezt lehet még konkrtoll alatt tartani. 5-6 emberrel már jóval nehezebb és szerintem most nincs is abban a helyzetben, hogy ennyiben megbízhasson.
Ezért sem lenne egy utolsó ötlet, ha az ellenfelei összebeszélnének és összezavarnák a párokat, így Pít vagy azt a csajt választaná (Botox), akiben megbízik, és letojná, kit ejt ki ezzel, vagy ???

Kosztarika 2015.04.23. 11:58:49

@koda: és ez a valaki, mint írtam és remélem Gábőr lesz :D

Ronni 2015.04.23. 11:58:54

@Mucsai2010: csatorna váltó gomb:)))))))????

XocoLatte 2015.04.23. 11:59:57

@kszanaksz: ha ezt Loki megkajálja, akkor a) úgy kell neki; b) már haza akar menni és akkor ez csupán öngyilok

hányok (törölt) 2015.04.23. 12:00:03

Baazeg több pornós Barbit pucéron ne tegyél be ,mert lelki sérült leszek életem végéig,undorító.

kszanaksz 2015.04.23. 12:00:20

Egyébként mi történik akkor, ha egy lánynál ketten állnak és Peti beáll utolsóként oda harmadiknak? Kit ejt ki a védettséggel? Vagy akkor ugye egy lány mindenképp szabadon marad és ő választja ki, hogy melyiket hajlandó befogadni?

koda 2015.04.23. 12:00:21

@Kosztarika: nade azzal Pít mit nyerne? Elveszít valakit, aki perpill cseppet sem veszélyes rá, sőt, kb szövetséges.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.23. 12:00:50

@kamilla123: Azért arra én még kíváncsi lennék, hogy tud-e Loki stílust váltani. Ha igen, akkor megérdemli, hogy maradjon, ha nem, akkor mennyen:)

Zsoofka 2015.04.23. 12:01:34

@Ronni: @Mucsai2010: Alvás, és másnap HV olvasás? Nálam bejött! :)))))))))))

Armador85 2015.04.23. 12:02:33

Peti egyre bosszantóbb, amennyire lehetett neki szurkolni az elején, mostmár annyira kezd gáz lenni.. Ezek a folytonos, hosszúra nyújtott megnyilatkozásai. A f.szt se érdekel fél órában az indoklás, egy nevet mondjál b.meg. Szerintem töketlen lesz nagyot húzni, pedig lassan itt lenne az ideje.. így meg menni fog Gyula vagy a Gábőr. A párválasztós magyarázkodásától meg utána a kanapés előadásától meg már most ökölbe szorul a kezem. Nyeregben érzi magát, borítani kéne.. erre a birkák meg őt szavazzák meg. OMG.

Kosztarika 2015.04.23. 12:02:56

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: nem a szó a lényeg elvtársnő! :) de ha MOST nem teszi meg, az - jó akkor nem gyávaság - dőreség. Ha Patrik v. Bence kiesik, attól meggyengül a másik is, a lányokról nem is beszélve. Mit kezdene a játékban Adri v. Tina a mostani párja nélkül?
Akik bent maradnának azokat simán tudná irányítani a továbbiakban Atyuska, mert 1-2 kivételtől eltekintve gőzük sincs ehhez a játékhoz.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.23. 12:02:56

@Mucsai2010: Bence nem hülye, hanem eccerű. Tinát nem adom, nem veszélyeztetem és kész. Ennyi a tudomány, de ez működik nála.

Armador85 2015.04.23. 12:03:55

@kszanaksz: jaja, a szabadon maradt csaj választ a kettő felesleg közül.

Kosztarika 2015.04.23. 12:04:14

@koda: én nem ezt szeretném, hanem a "robbantást" de HA Peti Botox mellett marad, AKKOR Gábőrt ejtse ki. :)

Bujumburi 2015.04.23. 12:04:34

@Armador85: Valóban neki van a legkomolyabb szókincse a bentiek között, de baromira fárasztó ez a sok rizsa. Az elején engem is szórakoztatott a félszeműek között, de ez most már kicsit sok.

Bujumburi 2015.04.23. 12:05:25

@koda: Barbi is a szövetségese volt elvileg...

Mucsai2010 2015.04.23. 12:05:29

@koda: Ki lenne az a hülye, aki ilyenre rávehető?

Armador85 2015.04.23. 12:05:42

@Bujumburi: alapból minek kell úgy beszélni, hogy minden szóra mond még 2 szinonimát? Komolyan már a riportban is felb.sz.

Mucsai2010 2015.04.23. 12:06:33

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Én inkább úgy mondanám, hogy józan paraszti ésszel és egészséges óvatossággal áll a dolgokhoz.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.23. 12:07:45

@Kosztarika: Egyetértek. DE. Ha nem javítod ki azonnal Olvtársnőre, kihívlak párbajra.

Kosztarika 2015.04.23. 12:09:19

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Igenis OLVTÁRSNŐ :D :D
és örülök, hogy egyetértünk ;)

XocoLatte 2015.04.23. 12:09:34

@Kosztarika: az az érzésem, hogy a sors fintora pont az lesz, hogy Pít most cseszi el az egészet saját magára nézve, védettségtől ittasan...

HA valahogyan el tudná érni, hogy akit (X) kiszemel a kiszórásra annyira mégis bízzon benne, hogy be tudja álllítani Botox mellé, azzal, hogy ő meg megy X mostani párjához és odaállítja az X-nek kitenni hazudott Y-t, keletkezne egy apró probléma: addig rendicsek, hogy Pít-Botox-X lenne, de mi lenne X mostani párjával? Kapna egy esetleges párt? X-nek csak hazudhatná hogy Y-nal dumált egy hármas párcserét, X-t és Y-t (fiúkat) is meg kellene vezesse, nem beszélve 2 lányt is. Szerintem ebbe beletörik Botsáska hosszú farka...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.23. 12:09:55

@Armador85: És itt lenne az ideje, hogy megtanulja az "idejekorán" szó jelentését, mert már másodszor használja rosszul.

koda 2015.04.23. 12:11:19

@Bujumburi: nem keverném össze. szerintem ott elsődleges volt Botox megszerzése, Barbinak meg elfelejtet szólni erről. Barbi meg kb vak volt, mert nem őt lepták meg, hanem már ott volt Botox, mikor odaállt, bárhova mehetett volna. Jelen esetben ezerszer jobban kufárkodhatna Peti a védettséggel, minthogy kitesz egy (még) súlytalan karaktert.

@Mucsai2010: minden szempontból alkalmas alany lenne Loki. Most mindent megtenne, hogy visszaédelegje magát Peti bizalmi körébe, Peti ál-szövetkezne vele pl. Patrik kirakására, de végül mégis őt tenné ki. Meg is tudná magyarázni az összeomlásával, job done. De nem hiszem, hogy meglépi.

Mucsai2010 2015.04.23. 12:11:34

Ha Petike igazán tökös lenne, akkor megfűzné Loki haverját, hogy az álljon vissza Marianna mögé, mert ő meg majd beáll Tina mögé és kiejti Bencust. Aztán meg végül jól beállna Marianna mögé.

Kosztarika 2015.04.23. 12:12:00

Peti a hosszúra nyúlt kezeivel a Pókmajom hímivarú megfelelője. :) Vagy, mint egy polip.. körbefon és bekebelez mindenkit :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.23. 12:12:37

@Mucsai2010: Igen. Nem kombinál. Peti jófej, majd ő megmonnya, mi legyen. Csak Tinát ne, őt nem adom.

koda 2015.04.23. 12:16:29

@XocoLatte: Sima ügy. Gáborral, Nórival megbeszéli, hogy egy pár legyenek, és így is lesz. Gyulával megbeszéli, hogy álljon PBarbi mögé, hogy Loki Botoxozhasson, és így is lesz. Lokival megbeszéli, hogy másban nem bízik, ezért kéri őt Botox mögé, hogy a hőslovag mehessen Adri mögé robbantani. PBarbival megbeszélné, hogy egy hetet bírjon ki Gyulával a CSAPAT (pff) érdekében. Loki szerintem beszopná, és rajta kívül senkinek nem kellett hazudnia. Utólag meg megmagyarázná, abban van rutinja...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.23. 12:18:55

@koda: Nem hiszem, hogy a "meglépésen" múlik. Most körbecsekkolja a népeket, hogy mi a véleményük, és ha Loki mellett vannak, bent tartja sztm. Gondolom, semmiképpen sem akar népszerűtlent húzni.

playoff szakáll 2015.04.23. 12:21:33

Meg ahogy Gyula bá odamegy két emberhez, akik láthatóan nem akarnak társaságot, hogy:
- Sziasztok. Miújság, mit csináltok?

XocoLatte 2015.04.23. 12:23:29

@koda: ennyi embert még dupla adag varázsvízzel sem tud úgy megbabonázni, hogy azok anélkül droidkodnának, hogy egymással két mondatot beszélnek. És akkor azért bukta lenne.

Rayen 2015.04.23. 12:24:59

@koda: Mariann választott akkor utolsónak, ő ment Barbi mellé.

koda 2015.04.23. 12:25:16

@XocoLatte: pont ez benne a pláne, hogy mindenki ugyanazt a sztorit kapná, beszélhetnének egymással ;) Csak végül nem Adri mögé áll, hanem marad Botoxnál. Aláírom, nem kis szervezés, de nem megoldhatatlan.

Armador85 2015.04.23. 12:25:40

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: igazi grammarnazi hozzáállás. De tetszik :D AMúgy meg vicces, hogy ha valaki tajparaszt az is baj, ha valaki meg túl választékos az is. De nem tehetek róla, zavar :)

Mucsai2010 2015.04.23. 12:25:47

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Ez nem zárja ki, hogy Lokit beszopassa az általam leírt forgatókönyvvel.

koda 2015.04.23. 12:26:07

@Rayen: sorry, ez elveszett :D a többit tartom, ez más eset (lenne) :)

Kosztarika 2015.04.23. 12:31:47

@Rayen: és érdekes módon a többiek akkor sem Mariannra akadtak ki Barbi kiesése miatt, hanem Petire :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.23. 12:32:08

@Armador85: Ja, nyelvtan, ez a gyengém:) Választékos? Nekem néha tudálékosnak tűnik. De legalább van alany állítmány többi mondatrész stb.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.23. 12:35:04

@Mucsai2010: Akkor nem értem. Ki Loki haverja, akit VISSZAállítana Mariann mögé?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.23. 12:36:11

@Kosztarika: Persze, hiszen az Ő párja volt, és az mégiscsak kicsit más.

Kosztarika 2015.04.23. 12:39:34

azt azért mindenki tudta, hogy Mariann nem állt volna oda, ha nincs lezsírozva. Egyformán sárosak voltak benne.

Mucsai2010 2015.04.23. 12:43:13

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Tehát akkor mégegyszer: Azt mondja Lokinak, hogy álljon Mariann mögé, mert ő majd beáll Tinához és kiteszi Bencét. Aztán meg mégsem oda állna, hanem vissza Mariannhoz, ahol már ott áll Loki.

Mucsai2010 2015.04.23. 12:45:27

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Ja, és ha ez a verzió nem jön össze, akkor 99% hogy Gabika fog menni, mert egyetlen esélyét Nóri mögött gondolja majd.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.23. 12:46:09

@Kosztarika: Barbi és Marianna ellenfelek voltak, Petivel meg Barbi inkább szövetséges - legalábbis Barbi is, meg a többiek is azt hitték. Azért haragudtak inkább Petire és nem Mariannára.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.23. 12:50:23

@Mucsai2010: Na, erre mondom én, hogy Loki ezt nem szopja be. Óriási kockázatot vállalna vele, és semmit sem nyerne azzal, hogy Bence kiesik.

Mucsai2010 2015.04.23. 12:53:16

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Már hogy ne nyerne vele?? Ő az elejétől kezdve Bence kirakását tervezi.
Szerintem meg beszophatja, ráadásul plusz indok lehetne neki, hogy 1 hétig megint Marianna párja lehet.

Mucsai2010 2015.04.23. 12:54:23

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Ha Peti nem lesz tökös, és nem vállalja be a Loki kirakása projektet, akkor igen.

Armador85 2015.04.23. 12:56:00

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: na azt hittem egyedül vk ilyen nyelvtanbuzi. Ennek örömére túl is öntök a garaton :D

@Mucsai2010: Nem hiszem hogy Loki ennek bedől most..

AkkorlegyenPtr 2015.04.23. 13:01:04

Loki kell még Petinek. Messze még a vége.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.23. 13:01:47

@Mucsai2010: Hosszú távon persze, hogy érdeke Bencét kitenni. Ám most égetőbb gondjai vannak Lokinak, a seggét kell védenie. Amíg nem győződött meg róla, hogy "megbocsátottak" neki, addig gyanakvónak kell lennie. Ha a Marianna témára is ráugrik, akkor megérdemli, hogy kiessen. Ennél többet nézek ki belőle.

kamilla123 2015.04.23. 13:04:51

Most néztem vissza a tegnapelőtti vagy azelőtti (nemtom) ÉÉ-t és az egyik kommentben volt az a név, hogy Pjotr, és Berki nem tudta mi az. Ezt nem akarom elhinni. Vagy neki derogál a hogyvolt??? Érdekes, hogy a Belevalóba még meg is hívták Sixx-t vendégnek, itt meg úgy tesznek, mint akik nem is olvassák.

Ronni 2015.04.23. 13:05:57

@mokamini: Igazad van:) megvallom már fordult elő párszor:) nem maradtam le semmiről, sixx hv- i jobbak mint az eredeti...

Gia Gianea 2015.04.23. 13:07:01

Bence és Paca még biztosan bent marad,mert még nem adták le azt a rész,amikor ordítoznak egymással a mödansziéban.Az Éden Hotel reklámjában szokták mutatni.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.23. 13:07:35

@kamilla123: Jaj, ezen szétvihogtuk magunkat. Amúgy valaki írta egyszer, hogy utasításba adták nekik, hogy ne olvassanak kommenteket sehol. A zOgre meg boldogan betartja, mert amúgy is alig tud olvasni:)))

kamilla123 2015.04.23. 13:09:52

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: :-)) tuti olvassa, amilyen beképzelt majom. :-)

Total Recall 2015.04.23. 13:10:26

/Read-only OFF/

Csak nekem tűnt úgy, hogy műbalhézik Loki és Ivar? Még a vita közben is többször mondta Loki, hogy "használd a fejed". Ivar a bogaras ügyön röhögött, a visítozást Omaperverz adta ki, Nórit nem zavarta az, tegnap direkt többször visszanéztem a jelenetet. Mikor Gábőr Lokit fúrta tegnap, Ivar szinte védte Lokit. Nekem az a gyanúm, hogy ők ketten mindenkit hülyére vesznek, és rég lepaktáltak egymással. I'll believe that we will win! - ez is sokatmondó lehet...

funkydad 2015.04.23. 13:11:43

Valaki hátha tud segíteni nekem e kérdésben; az hogyan dől el, hogy milyen sorrendben választanak párt a játékosok? Sorsolás? Előzetesen felállított szempontok?
Vagy pusztán, ahogy épp a műsorszerkesztők aznap estére megálmodják? Nem tűnik kardinális kérdésnek, de rengeteg múlik e kérdésen

Ronni 2015.04.23. 13:12:02

Remélem Nóri használja a fejét, és ha Gátjaőre mögé áll repteti. Még most is azt gondolom , van nafta a csajban,Mandula van dám is úgy hitte magába szerelmesíti.Új és nagyon fura, kiélt fejű 30(22 éves) Gábornak is fixa ideája hogy belé szeret. Kötve hinném, de majd kiderül. Nóri egyre jobban a a szívem csücske.Ja és úgy volt neki 89 nője, hogy azok épp csak 16 évesek voltak....

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.23. 13:12:06

@kamilla123: Háát, sok öröme nem lehet benne :DDDDDDD, legalábbis se nálunk, se sixxnél.

Zsoofka 2015.04.23. 13:12:49

@mokamini: Szerkesztők kénye-kedve :)

beacska 2015.04.23. 13:14:31

@Total Recall: igen, én is ezt mondom itt el naponta egyszer, hátha vki ráharap: igen különleges kapcsolat van Loki és Nóri közt!!

koda 2015.04.23. 13:14:49

@Total Recall: ezen rengeteget agyaltam, és tényleg, mikor tegnap Gábor bekérdezett, hogy "akkor most örihari?" nem igazán harapott rá Nóri. Ráadásul a "Loki minden gyengémet ismeri és nem fél felhasználni", meg az általad is említett "we will win" is beszédes... Szóval simán lehetett egy megállapodásuk régről, viszont a sírása meg elég őszinte volt, ennyire azért nem jó színész.

Rayen 2015.04.23. 13:15:19

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: amikor Mariann először kiesett, kapott olyan üzenetet, amiben Botoxnak hívták, és tudták miről van szó. Meg a szilikonos seggről is esett szó, az is innen indult. A többség biiztos olvas hv-t, és a kommentek legalább egy részét. Legfeljebb azt tiltották meg nekik, hogy reagáljanak rá. Ezt nem biztos, hogy mindenki betartja. :)

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2015.04.23. 13:16:15

ugyan nem vagyok Pjotr, de ha egy ekkora fegyver az ölembe esik (odaadják) akkor ezzel kezdeni is kell valamit. Lokit bőven ki lehet tenni védettség nélkül is, Gábort vagy Gyulát is - ehhez elég megfűzni egy később érkező srácot és lezsírozni a Pornóssal (sima ügy).
az egy dolog, hogy fiút tesz most ki Pjotr, de ezzel az áldozat párját hozza igazán nehéz helyzetbe jövő hétre (feltéve, hogy bulák jönnek és nem srácok ismét). Tina vagy Adri - tiszta sor, hogy Becksnek kell mennie. Adri meg teperhet, úgyis kiesik.

Gia Gianea 2015.04.23. 13:16:31

Nóri szereti Lokit,mint embert és pont ezért fáj ennyire,amiket Loki mond neki.

koda 2015.04.23. 13:16:41

@Ronni: tegnap mondtam azt a műsor közben, hogy ha Nóri megeteti Gábort, majd kiteszi, akkor végre megvan kinek érdemes szorítani a csajok közül :)

Zsoofka 2015.04.23. 13:17:18

@beacska: Én már ebben egyszer egyet értettem veled :) Akkor tudnék igazán szurkolni nekik, ha egy pár lennének :)

garrett27 2015.04.23. 13:17:18

Pornósbarbit elnézve már Kovi sem a régi. Büntet a csaj rendesen! Megfeszülök se találok rajta pozitívumot.

Ronni 2015.04.23. 13:19:46

@koda: és igazad van, én azt bírom hogy igazi túlélő , erős a lelke.... szorítok érte:)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.23. 13:19:59

@Rayen: Ha egy kommentelő beír a fb-on az ÉH-ba, az egy dolog. De nem is a játékosokra mondták, hanem a zOgréra, hogy ő meg az ÉÉ műsorvezetők ne olvassanak más kommenteket.
Valaki meg itt azt írta, hogy egyszer végigbogarászta az aznap fb kommenteket, és egy sem volt köztük a beolvasottakból, tehát szerinte kamu az egész.

kszanaksz 2015.04.23. 13:21:32

Azt azért valamivel nehezebb kimagyarázni, ha olyant baszol ki a védettséggel, aki neked adta saját védettség szavazatát. Ilyen alapon akkor viszont lehet, hogy Bence és Patrik kicsivel nagyobb veszélyben vannak.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.23. 13:23:01

@adamskij: Sztm is ez lenne a leghelyesebb lépés. Nem minden nap esik az ember ölébe egy védettség, kár elszórakázni Gyulákra meg Gátőrökre.

Rayen 2015.04.23. 13:25:26

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: mióta későbbre rakták a műsort, azóta sztem nem élő az éé. egyszer néztem csak meg a fb oldalukat, ott éppen írta valaki, hogy napokkal korábbi, más szitura írt üzenetét olvasták be.

Gia Gianea 2015.04.23. 13:25:53

Gábör röppentyűzik haza.Fogadni merek.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.23. 13:35:02

@Rayen: Mennyire gagyik ezek, de télleg mindenben. Ezen kívül meg a Megasztáron kívül, soha nem nézem őket. Kíváncsi lennék, a harmincból mennyit kell a zOgrénak visszaosztani, hogy képernyőre tegyék.

Ditti82 2015.04.23. 13:37:23

@adamskij: Csak akkor a maradék hitelét is elvesztené a többiek szemében és végképp nem bíznámak meg benne többet.

Armador85 2015.04.23. 13:38:34

@garrett27: csak tudnám a két gomb közül melyik a hangerőszabályozó

beacska 2015.04.23. 13:41:12

nem tudom, én vhogy Bencét gyanítom....Paca is kemény mag, de vhogy nincs annyira Marcsa bögyében (hmmm kac). Petinek bizonyítania kell Marisnak, úgyhogy Bence megy.

nekem vhogy az volt az érzésem, h esze ágában sincs Lokit kitenni (lefekvés előtt is odament hozzájuk pár szóra), csak puhatolódzik Bencénél...Pacánál nem tud, mert még egyszer sem láttam, h Pacával szöviznének. szerintem Paca szarik a NagyEmberre...lehet, h ez lesz a veszte?

beacska 2015.04.23. 13:42:03

amúgy meg, SIXX, a cím ma végre tökre jó lett, gratula!!!

mézescsók 2015.04.23. 13:47:11

@kamilla123:
Nemcsak a túltaktikáztak, hanem az összebútorozást is elsiették. Igy nagyon erősnek tűnnek. Elvileg maradhat Botox mögött, de akkor rá kell vennie a kiesésre jelöltet, hogy ő is álljon oda. Ki az az őrölt, aki ezt bevállalja?
Nem olyan nagy nyereség ez a védettség így, ilyen formában. Gábornak az lett volna, de másnak nem.

@Total Recall: Ez már nekem is eszembe jutott. Kicsit veszélyes játék, de kinézem mindkettőből.

mézescsók 2015.04.23. 13:51:11

@beacska: Emlékszem, csak nem gondoltamvégig, hogy ezt érted a kapcsolat alatt. Túl sokat marakodnak, túl sokat veszekednek, Nóri túlságosan kiborul, Loki túl pontosan találja be mindig a lány érzékeny pontját, és hipp-hopp, ha a másik veszélybe kerül, akkor valahogy mindig megtalálják egymást.

Bujumburi 2015.04.23. 13:51:33

@Gia Gianea: Aranyos ez a Nóri, szerintem akarata ellenére megszerette ezt a Loki gyereket.

Hermesz Konrad 2015.04.23. 13:52:06

a tegnapi adás baromi unalmas volt. Szerintem miután mindenki mindenkivel kamatyolt egyenként járuljanak Peti elé, aki a bárdjával lefejezheti őket, ezután tartson egy magyarázatot a bárszékről az üres ülősaroknak, Berki tolja be a 20 milliót, és adja át Petinek, aztán menjenek haza.
Semmi értelme nincs a játéknak, ha úgy jön ki, hogy a védettséget szinte simán Petinek szavazzák, és majdnem mindenki az ő seggét nyalja és mindenki csak azzal van elfoglalva, hogy baszogatják egymást (szó szerint és képletesen is) és mószerolják egymást, és közben csodálkoznak, hogy Peti milyen okosan megnyeri a játékot. Marhaság az egész.

beacska 2015.04.23. 13:52:10

@mézescsók: Gábornak is tovább kellett volna ám passzolnia! azért ez is kétes eredménnyel hajthatott volna neki hasznot (értsd: csak annyit, h bentmaradhatott volna)

Petinek le kell mondania Marcsiról

2015.04.23. 13:52:36

@Total Recall: nem csak neked, ezt már én is írtam párszor :)

mézescsók 2015.04.23. 13:52:43

@kamilla123: Nem lehet, hogy Berki simán csak nem lát jól? Arra már nem is merek gondolni, hogy olvasási nehézségei lennének. Mert szövegértési vannak.

Bujumburi 2015.04.23. 13:54:43

@Total Recall: @fosch9: Ez a kedvenc misztikus szál itt a blogon, a titkos Loki-Nóri paktum. :D Remélem tényleg létezik. Az biztos, hogy insta alapján nem utálják egymást azóta se.

2015.04.23. 14:03:41

@Bujumburi: jaja ott is lehet követni de sztem nóri műbalhéi kicsit unalmasak már
loki meg túltolta itt is mint a sármőrös műbalhét, fiatalság bolondság

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.23. 14:05:06

@Bujumburi: Azért az milyen pofára esés lenne a többieknek - például Snezinek - utólag, ha kiderülne, hogy a penészvirág Nóri így megvezette őket. Nekem teccene.

2015.04.23. 14:06:25

úgy szeretnék eldicsekedni vele kivel ebédeltem ma de akkor meggyanúsítanak szpoilerezéssel

Bujumburi 2015.04.23. 14:06:55

@fosch9: Szerintem nem műbalhé amúgy, a kezdő játékosok eléggé kivannak, ráaádsul Nórit sokat gúnyolják én sajnálom szegényt, Lokker meg néha elragadtatja magát. :D

Bujumburi 2015.04.23. 14:07:25

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: kurvára bírnám és a szerkesztők munkáját is dicsérné.

Bujumburi 2015.04.23. 14:07:54

@fosch9: neeeeeh.... léccilécci :D írd elé, hogy
---- NE OLVASD EL! ----

mézescsók 2015.04.23. 14:09:22

@beacska: Ez mondjuk igaz. Estig kellett volna döntenie arról, hogy kinek adja ( aznap de estig, amikor elvették tőle), de talán körbeszondázhatta volna a hotelbéli erőviszonyokat és kapcsolatokat, hogy , ki olyan erős, akinek szívességet tesz azzal, ha mással ejteti ki az ellenfelét.. Ezzel szerezhetett volna egy szövetségest, vagy ha azt nem is, de egy lehetséges partnert a továbbiakra (gentleman's agreement). Csak ennyi előnye származhatott szerintem a cetliből, mert akár ő is lehetett volna (lehetne) a kieső. Lehet, túl sokat feltételezek a pasasról.

2015.04.23. 14:11:02

@Bujumburi: én ezt hívom műbalhénak :D
mondjuk a két csajt sztem nem sokan bírnák hosszú távon rakd össze bencét nórival meg omaperverzzel - nagyjából ezt tippelem mint amit lokiból kihoznak

Kosztarika 2015.04.23. 14:12:57

@fosch9: azért ezt nemigen lehet műbalhénak nevezni (sztem) Ha téged le 'f@sszopózna", idiótázna stb. és megrángatna valaki, az is műbalhé lenne?
Nem utálom Lokit (mielőtt ezt hinnéd) de azért legyünk - próbáljunk meg - reálisak.

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.04.23. 14:15:11

hát ezek után senki ne hívja pont Bencét és Patrikot agyhalottnak, miután csak ők nem szavaztak arra, h Pjotr kapja a védettséget. komolyan mondom, h nem is értem ezeket, és képesek ilyen indokokat felhozni,h "ha kiesik innen, akkor nekünk végünk". :DD

ja baszki, Peti nélkül többé nem juttok ételhez.

2015.04.23. 14:15:26

@Kosztarika: te így látod, én nem

Kosztarika 2015.04.23. 14:17:35

@fosch9: nem válaszoltál, arra lennék kíváncsi, Téged hogy érintene?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.23. 14:19:05

@mézescsók: ezt akartam mondani. Úgy beszélsz, mintha egy szinten lennétek. Meg hol van itt az úriember?:)))

2015.04.23. 14:20:46

@Kosztarika: a műsor nem rólam szól és nem először kérem h ne engem elemezzetek köszi
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: jaj végre vkinek van humorérzéke :D

2015.04.23. 14:21:31

@henrik_: ennyi önbizalmuk sincs h nyerhetnek, tényleg akkor miért ment a többi? lehet mindenki nyaralni akart egyet?

Kosztarika 2015.04.23. 14:23:06

@fosch9: Nyugi :) Feltettem egy egyszerű kérdést, ha ha kínos rá válaszolni, ne tedd. Az, hogy nem válaszolsz is lehet beszédes. :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.23. 14:23:58

@fosch9: Ja. Akik kiestek, azok eddig mind azt mondták, hogy a főnyereményért mentek be. A Gátőr is ezt mondta, tehát kiesik:))

koda 2015.04.23. 14:25:56

@fosch9: az tuti, baszki, ezt a játékot (majd)mindenki összekeveri valami luxus-társkeresővel eddig. :D

Szoba kilátással 2015.04.23. 14:26:32

Pbarbi eseteben kötelezővé kene tenni a plasztikai korrekciot

2015.04.23. 14:27:16

@Kosztarika: nem kínos de magam választom meg mire válaszolok, ha meg nem sértelek vele
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: :DDD jó vagy

kszanaksz 2015.04.23. 14:27:42

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Patrikről el tudom képzelni, hogy azt mondja, hogy pia, nők, luxus, tök jó buli, és amikor megkérdezik, hogy akkor nem a főnyereményért, akkor meglepődve visszakérdez, hogy miért, van nyeremény?

2015.04.23. 14:28:01

@koda: bár az itteni pártalálások eddig elég kis eséllyel maradtak meg, ha jól emlékszem :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.23. 14:29:13

@fosch9: Ja, kivéve Madámot, aki azt állította, hogy píár okokból ment be:))

2015.04.23. 14:30:04

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: az úgy is volt, ahogy kijött reklámozta az éjjeliben a klipjét a youtube-on

Veder1 2015.04.23. 14:31:19

@koda: Lokinak nem sok választása volt, ha nem akart közellenség lenni. Ha Pjotr kihátrál Loki mögül a viselkedésére hivatkozva, akkor Patrik és Bence is ezt teszi aq párjukkal együtt. Ezért kellett Pjotrnek puncsolni.

2015.04.23. 14:32:41

@Kosztarika: tudod h nem érdekelnek a docensek sem a vélemények
@beacska: wolves-member :)

Kosztarika 2015.04.23. 14:33:21

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Az ÉÉ-ben Berki elszólta magát. Ádám véletlenül villát mondott a hotel helyett, mikor a testápolós szexről volt szó. Berki: 'akkor nem csak testápolóval, villával is szexeltél volna, HA ERRE KÉRÜNK" ??? :D

mézescsók 2015.04.23. 14:33:44

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Márminthogy kivel lennék egy szinten?
A gentleman's agreement - költői vénám megnyilvánulásának fogd fel.

Gia Gianea 2015.04.23. 14:34:36

Szerintem Peti nem szívesen költözne most el Mariann mellől egy hétre.Ráadásul lány fog bejönni,akinek mutatniuk kellene,hogy ők egy erős pár.

beacska 2015.04.23. 14:35:19

@Vödör: én nem tudom. én úgy látom, h Pacával a csibészkedés köti össze, nem Peti...Bencével semmi...de Bencével utálták egymást már Snjezi előtt is (tényleg, emlékszik rá vki, h miért?)

nyílegyenes labirintus 2015.04.23. 14:35:31

@Gia Gianea: "Gábör röppentyűzik haza.Fogadni merek."

Tartom! Egy virtuális pezsgő Gyulára...

Kosztarika 2015.04.23. 14:35:49

@fosch9: ennyire már kiismertünk: véleményed csak neked lehet :(
Pedig tényleg nem akartalak bántani, csak a műbalhéval nem értettem egyet. A kérdésem is megválaszolható lett volna egy igennel, nemmel, csak kilógott a lóláb, ezért inkább nem válaszoltál.. mert ha Téged érint, akkor más a mérce.
Sajnálom

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.23. 14:36:34

@Kosztarika: Róluk lesírt, hogy nem szokványos módon jöttek be. Inkább nem képzelem el, hogy pontosan mik is voltak a feltételek. Ez is annyira gagyi.

2015.04.23. 14:37:03

@Kosztarika: oké, figyu, nem vagyok vevő a továbbiakban személyeskedésre tőled sem, egy kommentből v annak hiányából nem tudom ki vagy te h bármi levonni gondolsz
de tudod mit? nem érdekel
köszi szia

tomfree 2015.04.23. 14:37:29

@fosch9: "úgy szeretnék eldicsekedni vele kivel ebédeltem ma de akkor meggyanúsítanak szpoilerezéssel" lemaradtam valahol, mitől spoiler ha megírod melyik játékossal ebédeltél?

beacska 2015.04.23. 14:37:37

@Gia Gianea: ezt sosem értettem. MIÉRT kell mutatniuk, h erősek?

- ha van védettsége, akkor esetleg a legerősebbre akar rámenni (nem jellemző, de előfordulhat)
- ha nincs, akkor meg magunk mögé kell állítani, és hazaküldeni...

az a cél, h az újak GYENGÉNEK higgyenek!

Ronni 2015.04.23. 14:37:48

@fosch9: Hmm, lokancs miért nem ránt rá , ha kapitányt rángatná a csajok helyett kiegyensúlyozotabb lenne.KOnkrétan a kutyának nem kell lokátor. még p barbi sem enyhített a kínjain. Vajh miért. Egy bunkó a srác:)

2015.04.23. 14:38:06

@tomfree: tenyérnek esett le egyedül h ez poén

2015.04.23. 14:38:39

@Ronni: párszor már mondták h rárántanak amikor csak lehet

mézescsók 2015.04.23. 14:38:56

@fosch9: Ettől, hogy "nyaralás" megőrülök. Ki a francnak van kedve több hónapot egy bezárt és jól elkülönített hotelben lenni? Ingerszegény környezetben? Sehol egy könyv, sehol egy tv, internet... Mondjuk Becksék már felfedezték, hogy a panoráma gyönyörű... Nem rossz a hotel, bár nem is luxus, de ugyanazokkal a fazonokkal összezárva, akiknek ráadásul arra a zsére fáj a foguk, ami jog szerint engem illet!!!

beacska 2015.04.23. 14:39:25

@Kosztarika: ne veszekedjetek már....annyira rossz a személyeskedés. ha vki nem tetszik, intelligens módon ki kell kerülni, nem szívózni...

Kosztarika 2015.04.23. 14:39:26

@fosch9: ez nagyon gyengére sikeredett, még tőled is.

Veder1 2015.04.23. 14:39:44

@Rayen: Adri volt az első aki nyíltan elkezdett Pjotr Cárevics ellen szervezkedni. Az a baj, hogy erre a játékra alkalmatlan, még a párját sem sikerült meggyőznie. De kit tudja, lehet, hogy végül ő lesz a Pjotr ellenes fanklub magja, aki végül megdönti a "zsarnok" uralmát :)

beacska 2015.04.23. 14:41:02

@Ronni: vagy csak nem akar kamerák előtt dugni?

bezzeg Bence milyen jó fej, nem? részegen rámászott az összes hálótársára: Apol, Marcsa, Snjezi, Tina....nnna, Ő aztán igazi fasza csávó, nem?

AkkorlegyenPtr 2015.04.23. 14:42:21

Volt egy időszak, amikor a műsor volt sz.r.
Olvastam a hogyvoltot.
Most már itt a kommentek mennek át lassan anyázásba. Ne csináljuk már. Legalább ez legyen itt egy élvezhető része az édenhotelnek.... hogy Sixx szavaival éljek, maradjon ez az édenhotel hugyozásmentes része.

Van akinek X a kedvence, van akinek Y, van, aki szerint Loki genyó van aki szerint nem. dtb. Ez így jó.

2015.04.23. 14:43:05

@Kosztarika: mondd már meg miért velem vagy elfoglalva? ártottam neked?
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: sejtettem

2015.04.23. 14:46:43

@mézescsók: nyilván a nyereményért ezt is el lehet viselni, emberkísérlet, én mondjuk nem bírnék ki ennyi időt ennyi idegennel főleg ha feszkózás is menne nem csak napon döglés, mert magát a napozást is meg lehet unni, külső inger nélkül

tenyered_érted? 2015.04.23. 14:47:51

Egy kis szójáték: Bence vagy Patrik kikefélik magukat a hotelből! Ha most gondolkoznának, lezsírozhatnák, hogy ne valamelyikük menjen. Tulajdonképpen Péternek csak e 2 srác közül kéne kiraknia egyet, hogy eltüntesse a lehetséges ellenfeleit.

És most kaptok agybajt::) ezt fogja mondani: - B. /P nem tudja milyen játékban vannak, ez nem nászutas szálló, EZ EGY STRATÉGIAI JÁTÉK!!

B és P. egy kis odafigyeléssel viszont megelőzhetné a bajt. Meglátjuk, mennyire jut el a tudatukig, hogy alattuk rezeg a léc. Nem lenne könnyű zavarba hozni "papikát"de meg lehetne oldani. Pl:ha MAriska mögé senki se áll. A lányokban/P és B párjai, barátai/ meg tudatosítani, ha mögém állsz a kövi körben kiteszünk.!!

És itt lőtték ki a léghajómat. Ez szép elmélet és valszeg Ti még szebbeket tudnátok, de igazából a szerkik döntenek:(
És itt már az atomfizikusok is elsüllyednének. pl: Mariann hogyan találta ki, hogy a védettség nem azonos a TE védett vagy fogalmával??/valszeg súgtak neki!!/ Fontos volt az a helyzet, hogy Peti mindenképpen bennt maradjon. Megoldódott. Az előzmények ismeretében borítékolható volt a Petire voksol a többség szitu.

És az előző EH-k ismeretében tudni lehetett, hogy eljön majd az a fordulópont, amikor a régi beöltözők megkattannak. A bezártság, a folyamatos félelem, a végjátékhoz közeli állapot ilyenekké teszi az ott lévőket. Nincsenek tiszta gondolataik, mindenhol és mindenkiben csalódnak, és megbocsátanak.Kiabálnak, kifordulnak magukból. Ilyen helyzetben kevés ember lát tisztán. Mondjuk a tűzszerészek pont ilyenek, de az ugye alapkövetelmény tekintve a szakmájukat.:)

kszanaksz 2015.04.23. 14:48:38

Eszembe jut Nóri e heti megnyilvánulása, hogy ha Gábornak védettsége van, akkor szevasz Gyula, és nem igazán értem, miért függ ez a védettségtől, hiszen abban az esetben védettség nélkül is ő döntene.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.23. 14:51:16

@mézescsók: Hát a Gátőrrel, természetesen. Írtad is, hogy lehet, hogy túl sokat feltételezel róla :))) Az meg jó, ha a költői vénád...már megijedtem, hogy nem vettem észre egy úriembert:))
A nyaralással kapcsolatban meg tökre egyetértek. Hol luxus az, hogy 4 embernek van egy fürdőszobája? Mint a VV-ben a "LUXUS" villa, ahol tömegszálláson nyomorognak 12 emberre 2 wc-vel. Atyám.

tomfree 2015.04.23. 14:51:38

@fosch9: akkor ezt benéztem. :-)

2015.04.23. 14:52:13

@tomfree: a nekem szánt kommenteket tekintve nem te vagy az első :)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2015.04.23. 14:52:35

Szegény Loki úgy bújt a kapucnis pulcsijába és a napszemüvege mögé reggel a 105-ös járaton, hogy öröm volt nézni. Ha tudná, biztos kölcsönkérné Harry Potter láthatatlanná tévő köpenyét for the time being.:) Pláne,hogy mostanában épp kiesni készül a népmesei hős szerepköréből.
Azért jó hamar elmúlt a costa ricai barnaság, annyit látszott.:)

Sajnos habár nehéz beismerni, mégis kénytelen vagyok szembenézni a ténnyel,hogy Peti személyében nem a megfelelő karaktert támogattam.
Sajnos eljutott arra pontra, amikor a tiszta ideológia, logika feláldozódik a hatalom és a sikerek által okozott eufória és nagyképűség oltárán.
Tipikus laborpéldája annak,hogy milyen nagyképű és egomán lesz valaki, ha közel kerül a "húsosfazékhoz".

Ő és Loki nagyon jól nyomták úgy két-három héttel ezelőtt, de onnan indult a mélyrepülés,hogy Mariann átment Petihez Lokitól.
Hogy hol fog ez megállni? Fene tudja.
Hogy kinek drukkolok innentől?
Kb. egyiknek sem.

Gia Gianea 2015.04.23. 14:55:34

@A Manci: Én nem vagyok képes elpártolni attól,akinek az elejétől kezdve drukkolok.Max,ha egyik éjjel Petiék baltával körbe mennének és lemészárolnának mindenkit... :-)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.23. 14:57:32

@tenyered_érted?: Adri érzi a veszélyt, amit Patrik nem, de úgy tűnik Patrik annyira lenézi Adrit, hogy nem hallgat rá.

2015.04.23. 14:57:53

@Gia Gianea: én sem, és nem is fogok :)

Kosztarika 2015.04.23. 14:58:32

@beacska: Ha valaki visszaolvas, látja, hogy nem személyeskedtem. Véleményt akartam cserélni valamiről, ehhez feltettem egy kérdést. Ha valaki nem válaszol és személyeskedésnek, elemzésnek veszi, arról nem tehetek. A stílusáról sem :(

Kosztarika 2015.04.23. 14:59:46

@AkkorlegyenPtr: én nem hugyoztam, de Snezi igen :D :D

2015.04.23. 15:00:17

@Kosztarika: tévedsz, egy személyeskedő megjegyzésem volt, ellenben te kezdtél kóstolgatni amit az eddigi kiegyensúlyozott kommentelésedből felém nem tudom mire vélni, ha csak nem arra h könnyű engem betalálni mostanában, így beállsz a sorba
De akkor hanyagoljuk egymást ha másként nem megy.

kszanaksz 2015.04.23. 15:01:45

Nóri és Gábor prekoitális évődése néhol szürreálisnak tűnt. Vártam, hogy besétáljon a szobába David Attenborough, és az ágy mellett féltérdre ereszkedve izgatottan suttogva magyarázni kezdjen a két példány természetben ritkán megfigyelhető párzásáról, a húzódozó nőstényről és a magabiztos, célratörő hímről.

Veder1 2015.04.23. 15:01:54

@Mucsai2010: és akkor jön Berki és keresztül húzza az egészet azzal, hogy: Pjotr védettséged van, te választasz először párt :)

Kosztarika 2015.04.23. 15:03:51

@kszanaksz: mert ha védettsége lett volna, akkor nem Nóri dönt. Ha odaáll mögé mindkettő, akkor Gyula esik ki. :)

Ronni 2015.04.23. 15:04:58

@A Manci: NIncs jelentősége , kit támogatnak a nézők:) Már lejátszott meccs, ne ostorozd magad.

Kosztarika 2015.04.23. 15:05:54

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: a nyaralás témához: Adri el is magyarázta Patriknak, hogy nem tetszik Petinek, hogy "elvagyunk, mint hal a vízben" (vagy valami hasonló)

kszanaksz 2015.04.23. 15:05:56

@Kosztarika: Ha nincs, akkor is lehetett volna ugyanez az eredmény és csak rajta múlt volna.

Gia Gianea 2015.04.23. 15:08:33

@kszanaksz: Amikor Gábor többször is megragadta Nóri nyakát....Grrr..

Kosztarika 2015.04.23. 15:14:49

@fosch9:
OFF:
De mivel kóstolgattalak, könyörgöm sírva?? Megsértődtél egy teljesen ártatlan (mindenképpen annak szánt!!) kérdésen és támadtál. Ha más kommentelőről lett volna szó, lehet elengedem és vissza sem írok. De éppen amiatt írtam vissza, hogy tisztázzuk, mi a baj, csak Te félreértetted. Nekem nincs "kedvencem" elfogadtam - kiegyensúlyozottan - ahogy írtad is - hogy másnak van és védi. Annyit szerettem volna tudni, miért gondolod, hogy Nórit nem érintette meg Loki viselkedése. Ezzel még csak nem is szidtam, vagy minősítettem sem játkést, kommentelőt meg végképp nem. ON

Kosztarika 2015.04.23. 15:16:19

@kszanaksz: Ha van, akkor viszont nem tehetett volna ellen :D ;)

beacska 2015.04.23. 15:18:12

@Kosztarika: én tudom, h te nem bántásnak szántad, de vannak itt egy páran, akik azzal szórakoztatják magukat, h 9-et szapulják távollétében...nagyon gyáva dolog...valszeg hirtelen azt hitte, te is kóstolgatni akarod, mert ez vmiért az utóbbi pár napban nagyon népszerű szórakozás lett...

és haj-rá Loki!

vastyúk is .. 2015.04.23. 15:18:19

Ahogy számolgatom, jövő hét végén már május van. Emlékeim szerint a műsor májusban ér véget, úgyhogy Peti és Maris talán nem léptek "hamar". Itt az ideje, hogy kitegyenek egy nagy ellenfelet. A hét elején még Patrikban gondolkodtak, de szerintem ugyanúgy benne van a pakliban Loki is, szövetséges ide-vagy oda. Egy májust már ki lehet bírni azzal, hogy kiszórod a legnagyobb ellenfeleket. Mégis, ahogy a felvételeket nézem, az az érzésem, hogy Pókerarc és Papika nagyon elbízták magukat. hihihihihihi. innen szép fordítani, úgyhogy remélem izgalmas végjáték felszopásának lehetünk tanúi.

beacska 2015.04.23. 15:18:56

@Kosztarika: @fosch9: nnna, erre gondoltam én is...

Veder1 2015.04.23. 15:22:08

@vastyúk is ..: a wikipedia szerint az előző kettő ÉH 48 napos volt, de ez 70 napos lesz, és kb. a 44. napnál vagyunk

Rayen 2015.04.23. 15:23:14

@kszanaksz: ezt így elképzeltem magam előtt. :DDD

beacska 2015.04.23. 15:24:01

@Vödör: nnna, végre egy statisztika! én is éreztem, h Loki nem véletlenül dilizett be, mert máskor ilyentájt már gömböt tartanak...húúúú, mi lesz itt....még 1/3 hátra van!!

mézescsók 2015.04.23. 15:24:09

@fosch9: Egyetértek. Vagyunk ezzel így többen is.

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: A Gátőrrel nem akarnék inkább egy szinten lenni. Más mögé állok.
A költői vénám onnan jött elő, hogy ma igazi produktív tevékenységre alkalmatlan vagyok.
A TV2-nek és az RTL-nek mások a luxusról alkotott fogalmai. Van ez így. Én mindenesetre megtébolyodnék ennyi őrülttel összezárva. A hotel viszont ha úgy vesszük, még mindig jobb, mint a villa, mert az maga a pokol. Igen, a két WC. Az egyik a mosóhelyiségben, a másik a fürdőből nyílóan, hogy még fogat se legyen kedve mosni az embernek, Áhhhh

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.04.23. 15:24:26

@tenyered_érted?: " Mariann hogyan találta ki, hogy a védettség nem azonos a TE védett vagy fogalmával??/valszeg súgtak neki!!/"

sztem kicsit túlgondolod ezt. a csávó tényleg nem úgy ment be, h ő védett, hanem annyit mondott, h van nála egy védettségkártya. nem állítom, h én ott, a többiek helyében ezt kitaláltam volna, de azért nem is kell hozzá akadémikusnak lenni.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2015.04.23. 15:25:05

@Ronni: oszt azt honnan olvastad ki,hogy ostorozom magam?
@Gia Gianea: nos, én meg képes vagyok és ettől szép.:)
talán még visszaállíthatná Peti a renoméját valami elegáns húzással, de tartok tőle,hogy ez nem fog bekövetkezni.

Talán bejön még valami normális arc a játékba valamikor.
Gyula amúgy nem lenne rossz, de ebben a díszes kompániában kilóg a sorból, belátom.

verkli 2015.04.23. 15:25:23

Jellemző, hogy a legostobábbnak kikiáltott játékosok nem Petinek adták a védettséget, talán mégsem azok.
Legegyszerűbb misszió Petinek:
Gábor Mariann mellé, Peti meg oda áll, ahová csak akar. Gábor egyébként is hajlik egy Peti-Mariann szövetségre. Ehhez mindössze Gábort kell beavatni a párján kívül-optimális. Tippem, hogy töketlen lesz, és Gábort rakja ki, Loki helyett.

melaena 2015.04.23. 15:27:05

@tenyered_érted?:
Gondolkoztam mar en is azon,hogy mi van ha a vedettsegnel valaki beall meg a kozepen a valahova masodiknak.
igazabol az van,hogy a vedett beall harmadiknak ,es kiesnek mindketten.

AkkorlegyenPtr 2015.04.23. 15:27:13

@vastyúk is ..: Ha a végén szimpátia szavazás lesz, ahogy eddig, akkor Lokit bent kell tartania, bármi áron és Lokit provokálnia kell, bármi áron.

A: Petiék és mondjuk Patrikék: sanszos kire szavaznak (mindenki szavaz)
B: Petiék és mondjuk Bencéék: sanszos kire szavaznak (mindenki szavaz)
C: Petiék és Lokiék? Lokit kb most minndkét tábor utálja, így egyértelmű.

Szerintem ez logikus.

vastyúk is .. 2015.04.23. 15:27:29

@Vödör: hú, köszi. Ezek szerint öt hét van még vissza, azaz május 29. lesz az uccsó. Öt hét kicsit sok azért.. azt hittem, hogy kettő-három van vissza. Hm. hát így viszont rezeg a léc, bosszúhadjáratra is van még idő :D.

AkkorlegyenPtr 2015.04.23. 15:28:48

@melaena: és az egyedül maradt lánnyal mi lesz? Hiszen neki sincs párja, akkor 3 embert kivág?

vastyúk is .. 2015.04.23. 15:32:54

@AkkorlegyenPtr: Igazad van ebben a pillanatban. De szerintem történhet még olyan, hogy Petit jobban megutálják, mint Lokit. Egyszerűen azért, mert Petiben a legeleje óta megbíznak, Lokian meg sosem bíztak. Szóval ha most rossz fázisban tolja ki Bencét vagy Patrikot, Peti simán fekete listára kerülhet a játékosok szemében. Szerintem rengeteg múlik azon, hogy a szimpátiaszavazás előtt kábé 10 perccel ki mit tett éppen. Érdekes, mert szerintem Petinek majdnem csak veszteni valója van ezzel a védettséggel, mert ha kiteszi Patrikot/Bencét/Lokit mindegyik bizalomvesztéssel jár, hiszen papíron mindegyik a barátja. Ha Gergőt vagy Gyulát rakja ki, akkor meg gyengének fog tűnni a többiek szemében. Valahogy most mindenki azt várja el tőle a hotelben, hogy robbantson. pl még Adri is.

Ronni 2015.04.23. 15:35:40

@A Manci: Jó értem én, hogy nehéz szembenézni a ténnyel, de hidd el nem oszt nem szoroz.

Ronni 2015.04.23. 15:35:51

@A Manci: Jó értem én, hogy nehéz szembenézni a ténnyel, de hidd el nem oszt nem szoroz.

Kosztarika 2015.04.23. 15:38:37

Ugyanezt gondoltam én is. Nem értem miért ragaszkodtak Mariannal a védettséghez. Ha nem akarnak robbantani, akkor hagyni kellett volna, hogy MEGINT szegény Nóri döntsön és Petike keze tiszta maradhatott volna MEGINT.
Ha tökös lesz és szétszed egy erős párt, akkor volt értelme. Szerintem most meg is kellene tenni (gyöngítené a másik elvesztésével Patrikot v. Bencét, a párjaikról nem is beszélve. ) Az, hogy ők ellene fordulnak nem akkora áldozat azért, hogy a többiek meg állva tapsolnának neki. :)

AkkorlegyenPtr 2015.04.23. 15:39:43

@vastyúk is ..: hát igen. ez a védettség buli akkor jó, ha szingli vagy és új. így ez kétélű fegyver.
Párját is bukhatja, ha eláll, meg amit mondtál.

Nekem Loki Peti fej-fej mellett van most. Peti túl sok és már unalmasan oktat, Loki meg túl kevés és bunkó.

Együtt jutottak el ide kb, most az mindketten letértek az eredeti röppályáról.

Többiek meg elvannak... de nem taktikából lovagolják meg a hullámokat csendben, hanem ennyit tudnak.
Bence se nem gigászi jófej, se nem genyó.. olyan semmilyen.
Patrik még talán egy kicsit jobban egyéniség, de ő sem ráz fel.
Gyula.. hát.. ő Gyula (Riport: szerintem most nem tudom mi lenne jó a csapatnak, de majd figyelek)
Gábor meg semmi.

Szóval szerintem Peti Loki "érdemelné" meg a döntőbejutást

Rayen 2015.04.23. 15:41:13

@vastyúk is ..: ha ezt így végiggondolja, rájön hogy nincs is szüksége a védettségre. Főleg mivel Gátőr nem kaphatta, a többiek meg védettséggel se tennék ki, tehát az ő segge nem volt veszélyben. Bizalmat veszít, vagy gyengének tartják, hiába na, a nagy hatalom nagy felelősséggel jár. :)
De a vége az lesz, hogy kirakja Gátőrt, majd a tábortűz mellett elmagyarázza, milyen veszélyes is volt ő. Vagy még ennyire se lesz tökös, és Nórinak kell döntenie, ahogy védettség nélkül is alakult volna az egész.

AkkorlegyenPtr 2015.04.23. 15:41:44

Ha van esze és töke akkor Patrikot küldi. Őket szét kell robbantani, különben ennyi meg egy bambi.

beacska 2015.04.23. 15:45:46

@AkkorlegyenPtr: szerintem is Pacát kéne, de kérdés, mennyire akarja kint látni marcsi bencét

beacska 2015.04.23. 15:47:38

@vastyúk is ..: @AkkorlegyenPtr: @Rayen: a legvalószínűbb, h ebből a védettségből egy Nóri-benttartja-vmelyik-fiúját-pösszenet lesz...

melaena 2015.04.23. 15:49:21

@AkkorlegyenPtr:
igen,a csaj is kiesik.
az a szabaly,hogy akinek nincs parja a parvalaszton, kiesik.

vastyúk is .. 2015.04.23. 15:50:19

@AkkorlegyenPtr: szerintem is Petinek is Lokinak is kijárna a döntő, de nehezen tudom elképzelni, hogy mind a kettőnek sikerül. Kettejük közül Loki a hűségesebb katona. Gyakorlatilag semmit nem tett még Peti ellen, Peti meg jól megvezette ezzel a Maris témával. Sajnáltam, hogy Loki nem látja át a röhejes indokokat Maris és Peti magyarázataiban. Hatalmas hiba Peti és MAris részéről, hogy azt hiszik, hogy már csak miattuk cserélnek elemeket a mikroportokban a többiek, meg hogy a Costa Rica-i nap is csak miattuk gurul át az égen minden nap. Hihetetlen, hogy minden történést a saját kontójukra írnak. Bezzeg amikor a védettség elszállt nem veregették meg a saját vállukat, hogy milyen ügyesen elbaszták, mert a többiek asszisztáltak ahhoz, hogy Peti ugyanúgy megkapja a védettséget. Szóval ismét csak a markukba röhögtek.. pedig csak egyszerűen szerencséjük volt. Én bízom benne, hogy Loki önvizsgálat után megtalálja a helyes pályát, de azt kell mondjam, hogy Peti és Marcsa már annyira elszálltak, hogy a lepkeháló már kevés ahhoz, hogy visszarángassák őket a földre.

Veder1 2015.04.23. 15:50:55

@vastyúk is ..: szerintem is elkapkodta Mariann és Peti, még kb két hétig nem kellett volna összeállniuk, de Péter már nem bírta elviselni fogalmatlan Barbit, Mariann meg nem akarta megbántani Lokit, akinek a rajongása már kellemetlen volt

mézescsók 2015.04.23. 15:51:30

@Kosztarika: Mert nem gondolták át. Mert csak a szó lebegett a szemük előtt: VÉDETTSÉG. Hogy valójában csapda, az már nem esett le a két nagy tematikusnak.
Mondtam tegnap, jó szerkesztői húzás volt ez mindenképpen.

vastyúk is .. 2015.04.23. 15:52:09

@beacska: igen. Szegény Nóri. Eddig a legtöbbször neki kellett választania, hogy akkor ki marad bent. Azért az sem lehet könnyű, ha az ember lelke nincs hozzászokva a nehéz döntésekhez, meg ahhoz, hogy bizony valakinek a kieséséért ő lesz a hibás. Ő is megérdemelne egy döntőzést :D

kszanaksz 2015.04.23. 15:55:22

Ahhoz a témához, hogy miért ragaszkodtak Petiék a védettséghez: ne felejtsük el, hogy ha nem ragaszkodnak hozzá, az nem azt jelenti, hogy akkor nincs védettség, és Nóri dönt, hanem akkor valaki más kapja meg, és az irányítás esetleg kicsúszik a kezükből.

vastyúk is .. 2015.04.23. 15:56:34

@Vödör: hát de akkor Peti bevállalhatta volna PBarbit, ha annyira jónak tartja, hogy a "legjobb barátjára " lőcsölte, Maris meg igenis gátat szabhatott volna annak, hogy Loki ne olyan szemekkel nézzen rá, mint kutya a gazdájára. Ha leült volna vele isten igazából, és megmagyarázta volna neki a frankót, nem hiszem, hogy addig eszkalálódott volna a helyzet, hogy Loki már azon gondolkozik, hogy Maris vajon a kertes házat szereti fehér kerítéssel vagy inkább a városi loft-ot, meg hogy milyen követ rakasson a karikagyűrűbe a tizedik házassági évfordulón. :D

2015.04.23. 15:59:01

@AkkorlegyenPtr: ezt páran már leírták, talán még sixx is
a maradék egymás közül választ (ha egy lány és két fiú akkor a lány és fordítva)
hárman nem esnek ki

Kosztarika 2015.04.23. 15:59:58

@kszanaksz: ha az irányítás kicsúszik a kezükből, akkor idegállapotban lesznek, de nem baj, majd küldünk nekik Kszanakszot :D :D

kszanaksz 2015.04.23. 16:00:37

Marianna és Peti egymást is át fogják baszni, ha arra kerül a sor, illetve Mariannában 100% biztos vagyok, Petiben csak 91. Érdekesnek tartom, hogy látszólag senkiben nem merül fel ennyi idő után, hogy Marianna a számító érdekember etalonja.

vastyúk is .. 2015.04.23. 16:02:00

@kszanaksz: pontosan. csak úgy néz ki, Peti és Maris nem veszi észre, hogy az nem mindig baj, ha nem ők vannak a bomba gyújtózsinórjának a végén gyufával meg öngyújtóval a kézben, biztos ami biztos. Peti semmiképpen nem volt veszélyben, mert mindenki a szellemi vezetőjének tartja. Szóval akár elengedhették volna a hatalmat egy icci-picci párválasztó erejéig.

AkkorlegyenPtr 2015.04.23. 16:02:59

Ma gondolom pandórán Lokit előveszik, ő meg megroggyan, bocsánatot kér és kész.

Ez, szerintem "hatásosabb", mint az idejöttök mind és elmondom mi van.

Arra gondolok, hogy mindketten túltolták a magukét, de Loki jobban kijöhet ebből.

kszanaksz 2015.04.23. 16:05:10

@vastyúk is ..: Azt még úgy is elengedhetik, hogy náluk van a védettség, így van választási lehetőségük. Ha nem akarnak most hatalmat gyakorolni, akkor maradnak együtt és a többiekre bízzák, viszont ha nincs náluk, akkor ki vannak szolgáltatva. Peti szerintem amíg úgy gondolja, hogy számít a többiekben róla alkotott kép, addig azt a lehetőséget fogja választani amit szerinte a legjobban alá tud támasztani dumával. A terelgető apuka imidzsét csak a legvégén fogja elengedni (ha eljut odáig).

tomfree 2015.04.23. 16:06:01

@fosch9: "a nekem szánt kommenteket tekintve nem te vagy az első :)"
Nincs bajom veled, nem is piszkáltalak, peace.

@vastyúk is ..: azért ez a védettség kártya most az egyszer inkább átok, mint áldás, mert itt tényleg azt várja mindenki Pjotrtól, hogy robbantson. Ha gyengét küld haza, akkor gyenge lesz a többiek előtt (és magával cseszik ki a végjátékot tekintve), ha erőset, akkor ellenségeket szerez (Bence, Becks) vagy gyengíti magát Loki elküldésével. kíváncsi vagyok, hogy mit fog lépni, de azt előre megmondom az eddigi vágásokból, hogy nem azt küldi haza, akit a szerkesztők sejtetni fognak nekünk (mert mindig ez volt eddig).

vastyúk is .. 2015.04.23. 16:07:43

@Kosztarika: az hogy a többiek állva tapsolnak, arra azért vigyázni kell. MErt ha Patrik vagy Bence megy az három biztos utálót von maga után, és nem vagyok róla meggyőződve, hogy pl Gyula nem fordulna-e teljesen Peti ellen. Szóval a kebel barátokat óvatosan kell hátba szúrni, mert oda nem elég az az indok hogy "robbantani kellett, mert a játék..", ahhoz hogy megtapsoljanak úgy kell csinálni, mintha nem lett volna más választásod. És Bence és Loki azt hiszik, hogy jó barátok Petivel, Patrik meg úgy gondolja, hogy elég jó barátja Bencének.. Szóval ide nem lesz elég az "értsetek meg, meg kellett tennem" szöveg. Szóval már kíváncsian várom a pénteki hazudozást :D

Kosztarika 2015.04.23. 16:12:26

@vastyúk is ..: Gyula Peti ellen fordulna? Hát, nem tudom. Ő mondta a riportban hogy: nem tudom, most mi van, mi nekünk a legjobb, majd Peti megmondja. :D

vastyúk is .. 2015.04.23. 16:12:54

@tomfree: hihihihihihihihihi. jaja, csakhogy elmondhassa Gólem, hogy ilyen párválasztó aztán még nem volt az éden hotelek történelmében, pedig ott bármi megtörténhet. hihihihihi

@kszanaksz: igaz. De egyre inkább az az érzésem, hogy Peti ki akar bújni a bábjából. korai még persze, de eleve akarták ezt a védettséget Marissal, és hát elég hülyén venné ki magát, ha a végén csak lehúznák a retyón.

kszanaksz 2015.04.23. 16:14:31

Befolyás kiépítésénél fontos, hogy mindig nálad legyen a hatalom, nem feltétlenül kell minden esetben élni vele, de ott kell legyen a levegőben, hogy megtehetnéd, ha akarnád. Lassan kezd Peti ilyen felettes lényként megjelenni a többiek szemében, és minél több ilyen védettség ajándékozáshoz, vagy "én rábízom magam, ő okos" szöveghez hasonló alkalom lesz, ez annál jobban megerősödik. Lehet, hogy látunk két hét múlva egy riportszobás jelenetet, amiben Bence elmondja, hogy Peti szárazon dugott seggbe, eleinte fura volt, amit kért, de aztán elmagyarázta, hogy az itteni síkosítók természetes anyagokból készülnek és rengeteg bakteriális veszélyforrást tartalmazhatnak, nagyon hálás vagyok neki ezért.

vastyúk is .. 2015.04.23. 16:14:56

@Kosztarika: Hát ez az.. Meg azt is mondta Nórinak, miután Barbit kivágták a múlt héten, hogy ő sosem bízott igazán Petiben. Eddig mindig úgy szavazott, ahogy Peti akarta. De ha látja, hogy Petike hogy zsigereli ki legjobb cimbijeit 20 misi oltárán, lehet hogy fény gyúl az agyában és bekapcsol végre a túlélési ösztöne.

kszanaksz 2015.04.23. 16:15:05

@vastyúk is ..: Lehet, hogy kibújik, igen, pénteken ki fog derülni. :-)

vastyúk is .. 2015.04.23. 16:16:41

@kszanaksz: igaz. szóval feleslegesen tépem a szájam. A vak is azt mondta, hogy majd meglássuk. hihihihihihihi

kszanaksz 2015.04.23. 16:17:34

@vastyúk is ..: Nóriban pont az volt a fura, hogy mennyire elszántan mondta még múlt héten, hogy Petiben, á, soha többet, pár nap múlva pedig megint visszafordult és ott a bizalom. Nóri nem fog ellene tenni semmit, amíg közvetlen őt magát nem fenyegeti veszély.

verkli 2015.04.23. 16:18:21

@kszanaksz: Barbara1 kiejtésekor Peti már elvesztette az esélyét a nagyobb nyereményre, ezért is volt hiba őt kitennie. Mariann-Peti gömbözéskor szerintem Mariann menne haza alacsony nyereménnyel, Petinek nuku lóvé. Ez nem a 'számító érdekember', hanem a játszott stratégia következménye. Ettől még Mariann lehet rendes ember.

Kosztarika 2015.04.23. 16:19:40

@kszanaksz: :D :D :D
@vastyúk is ..: pedig ki kell zsigerelnie és sajnos ez ellen egy Gyula típusú játékos nem tud semmit tenni, még akkor sem, ha felnyílik a szeme. :)

Veder1 2015.04.23. 16:21:24

@vastyúk is ..: persze, de a párcsere egyszerűbbnek tűnt nekik :) Meg szerintem amikor visszajött Botox már ez volt a tervük, csak közbejött egy Lokis kitérő Beusnak köszönhetően. Egyébként érdekes lett volna, hogy hogy alakul Loki sorsa, ha Beus nem esik ki.

kszanaksz 2015.04.23. 16:21:36

@verkli: Én fordítva állok hozzá, csak a játékban látom, játékosként mondom róla, hogy ott bent milyen ember, hideg, számító, önös érdekei alapján vezérelt. Lehet, hogy úgy egyébként óránként szoptat elhagyott kölyökmacskákat, ahhoz nincs közöm és nem érdekel.

vastyúk is .. 2015.04.23. 16:24:02

@Kosztarika: Gyula egy szavazat épp úgy, mint a többi (ugyanolyan szeg a koporsóban, ha arról van szó)

@kszanaksz: Szerintem félnek Petitől, ezért van meg ez a látszólagos bizalom még mindig. De minél több párválasztó után ülnek le a kanapéra, ahol egy bárszékről magyarázkodik nekik Peti, annál inkább tudni fogják, hogy őket is feláldozzák azon az oltáron, hacsak nem áldozzák fel ők először Papikát. - persze a fekete keretes szemüvegét kimentve a tűzből, hátha abban van az ereje.

verkli 2015.04.23. 16:25:20

@kszanaksz: Jaaaaa, értem. Akkor ok a minősítés. De azért ne felejtsd el, hogy ez a minősítés mindegyik játékosra igaz, mindenki számító, és önös érdektől vezérelt.

kszanaksz 2015.04.23. 16:27:02

@verkli: Lehet, hogy mindenkiben van ilyesmi, de nem feltétlen ez a legjellemzőbb tulajdonságuk, pl. Patrikot egész másképp jellemezném (holott biztos benne is van ilyesmi, vagy lenne). Mariannában meg semmi mást nem látok, csak ezt.

vastyúk is .. 2015.04.23. 16:27:15

@Vödör: meg nem is akart késlekedni Pjotr és Maris. Nem láttam még rajtuk egyszer sem, hogy arra gondoltak volna, hogy később kellett volna meglépniük a "párosodást". hihihihihihi

mézescsók 2015.04.23. 16:28:20

@kszanaksz: Mielőtt úszni mennék megjegyzem: szerintem egy pillanatig sem volt veszélyben Peti. Úgy őszintén: Lokin kívül kell a hotelben bárkinek is Mariann? Annyira tudatosították a többiben, hogy ők egy pár, hogy milyen erősek, stb., hogy fel sem merült senkiben, hogy esetleg szétrobbanthatnák őket. Patrik, Bence: van stabíl párjuk, akikkel még a komfortérzetük is biztosított. Gyula szegényem talán még a tekintetét sem meri a nagyasszonyra emelni. Gábor merte volna, de vele a kezdettől fogva cimbiztek és mutatták, hogy egyek és oszthatatlanok.
És ha még mindez nem elég, akkor ki venné a bátorságot, hogy keresztbe tesz Petinek. Az óvobácsis szerep engem egy diktátorra jobban emlékeztet, de mindegy.
Na, csá!

Kosztarika 2015.04.23. 16:29:16

@vastyúk is ..: és?? Bencének is megmagyarázta Atyuska, hogy milyen jó, neki, ha Snezi kiesik. Igaza lett: Bence dughat végre és ettől Peti lett maga az Úristen. :D :D
Bárkit tesz ki, most is megmondja majd, hogy miért kell hálásnak lenniük. :)

kszanaksz 2015.04.23. 16:30:23

@mézescsók: valóban nem volt szerintem sem a héten a közvetlen kiesés veszélyében.

mézescsók 2015.04.23. 16:30:24

@kszanaksz: És nagyon hülye vagy!!! (hangosan röhögök).

vastyúk is .. 2015.04.23. 16:36:27

@Kosztarika: :D majd meglátjuk, meddig lehet a vágóhídra vezetni ezeket a bárányokat. Ha nem eszmélnek, maguknak köszönhetik.

verkli 2015.04.23. 16:54:46

@kszanaksz: Patriknak csak a stratégiája más, attól még ő is pénzért jött, amit pl. Mariann orra elől akar elhozni, önös érdekből.

kszanaksz 2015.04.23. 17:00:06

@verkli: Lehet, de arra gondolok, hogy Patrikot úgy jellemezném, hogy egy konfliktuskerülő, felelőtlen, néha kissé infantilis (ha nem tudnám, hogy focista, akkor még pluszban) kibukott műegyetemista. Rá inkább ez jellemző, mint a hideg számítás.

kamilla123 2015.04.23. 17:11:42

@A Manci: hát gratulálok! Ez annyira ritka, hogy valaki elismeri, hogy a támogatott karaktere mégsem az, akinek látszott. Általában a kommentelők "beleszerelmesednek" a karaktereikbe, aztán meg ha nem úgy viselkednek az illetők, ahogy kéne, akkor rámondják, h ez tuti szerkesztői utasítás. Ritka kivétel vagy Te. :-)

Mucsai2010 2015.04.23. 17:13:34

@kszanaksz: Igen, Patrik tipikusan a sodródom az árral típus, de ugyanakkor ha belegondolunk a 2.-ban Máté is ugyanez a kategória volt.

XocoLatte 2015.04.23. 17:14:14

@beacska: velem ebédelt... ennyike

beacska 2015.04.23. 17:18:08

@XocoLatte: :D nem hiszem :D bizonyíts! ;)

XocoLatte 2015.04.23. 17:20:17

hogyan bizonyítsam? fotó szándékosan nem készült... =)

beacska 2015.04.23. 17:21:53

@XocoLatte: ..nem hoztál el legalább egy hajszálat? dns minta?

kamilla123 2015.04.23. 17:22:51

@vastyúk is ..: igen, én is pont erre gondoltam, h most Peti ezzel inkább bukott,mint nyert. Sokkal jobban járt volna, ha nem okoskodnak annyit Mariannal, de hát ők AKKORA páros, h az nem igaz. Ha szépen "nyaralgatnak", akkor Sármőr kiteszi Lokit úgy, hogy Peti keze teljesen tiszta marad. Még könnyező búcsúbeszédet is mondhatott volna a bárszéken ülve.

Amúgy, bár állatira nem bírom Lokit, annyit megemlítenék a védelmében, hogy Peti nagyon gusztustalan azzal, hogy Lokinak a szemére veti az árulást, holott ő már hetek óta Loki mögött szervezkedik. Ez a "papika" kifejezés meg!! Ezért valami irgalmatlan büntetést szabnék ki.

beacska 2015.04.23. 17:24:37

@kamilla123: mondjuk, volt Marcsinak egy fur félmondata Gáber felé (biztosan nem szó szerint van, és még az is lehet, h félre értettem), h "most, h elveszett a védettség, legalább nem kell azon agyalnunk, h hogy tartsuk bent Lokit"....???? ez elég fura volt

bElannaTorres 2015.04.23. 17:29:48

mondhatunk adriról és patrikról bármit, Bence ugyanúgy szexel növeli a nézettséget, és már három nővel volt dolga eddig. Amúgy meg egy dögunalom az egész gyerek.

bElannaTorres 2015.04.23. 17:30:30

az a legnagyobb baj viszont hogy a tv2 szerint a szextől nő a nézettség :/

elsőben alig volt mégis aki látta azt mondja az volt a legjobb

Mucsai2010 2015.04.23. 17:31:48

@kamilla123: Ettől az állandó papikázástól már én is falra mászok.

bElannaTorres 2015.04.23. 17:31:50

az az érzésem, hogy Péter nem fog nagyot húzni ami ebben az esetben Bence vagy Patrik kirakása lenne. marad a biztosnál pedig nem árt vigyázni azok már tudják, hogy Peti nem velük van. Persze nem hülyegyerekek jópofiznak ők is.

beacska 2015.04.23. 17:31:59

@bElannaTorres: melyik az a három? Tina, Snjezi, éééés???

Gia Gianea 2015.04.23. 17:35:26

Nekem inkább a papika,mint Aureliotól a "vérem". :-)

verkli 2015.04.23. 17:39:41

@bElannaTorres: Ne szavazz Bencére, ha uncsi. Hoppá, összekevertük a játékokat.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.23. 17:40:57

@vastyúk is ..: Hát, nem hinném, hogy Adri elvárja, inkább számít rá. Majdnem vakszemnek szólítottalak hihihi ez a vég:))))))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.23. 17:42:58

@melaena: fogaggyunk, hogy ez is gumiszabály. Attól függ..., mint a csiki sör ára.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.23. 17:47:34

@Kosztarika: én már közben megebédeltem, és mindig??? Nem te srácokoztál valamék nap, hogy nyugi??

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.23. 17:50:02

@Gonosz törpe: bocs, ha félreérthető voltam. Nem én hívom őt annak, hanem a többiek - ha nem is pont ezzel a szóval:))) Én drukkolok neki, mert eddig ügyes volt.

verkli 2015.04.23. 17:52:33

@vastyúk is ..: "szerintem is Petinek is Lokinak is kijárna a döntő"
Miért? Loki rosszul játszik, Peti meg jóindulattal is csak négyes alá.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.23. 18:03:13

@mézescsók: ok. mögéd állok. De nem gond, ha mást választasz:)))) Akkör gibicölök.

kamilla123 2015.04.23. 18:04:37

@beacska: komolyan?? ezt nem is hallottam. Az az igazság, hogy annyira Loki kiejtésére mentek rá a heti anyagok, mint anno Gyuláéra, hogy ezért gyanakszom,h nem ő fog kiesni.

beacska 2015.04.23. 18:12:02

@kamilla123: hááát, én így hallottam...de Marcsa elég kásásan beszél...meg nekem nem is volt hiteles, h Gábor mitől akarná kitenni Lokit, a csibésztársát. Minta ő is, és peti is csak tesztelni akarta volna a társaságot, h ki akarja kitenni...de nem tülekedtek. Még Nórika és Bence SEM...szeretik lokit, no ;)...csak néha barom.

kszanaksz 2015.04.23. 18:16:11

@beacska: Marianna azon az emlékezetes estén, amikor bejött a két potenciális fekete angyal és a csajok féltékenyek és (vagy) mérgesek voltak a fiúkra, mert ott lebzseltek körülöttük (Nóri Lokira, Marianna Bencére), akkor Mariann csinált Bencének egy "miheztartás végett" kézimunkát kompletten, úgyhogy valószínűleg rá gondolt harmadikként Belannatorres.

kszanaksz 2015.04.23. 18:16:54

Duplán írtam, hogy Marianna, pedig esküszöm nem szeretem, sőt. :-)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.23. 18:22:56

@A Manci: A renomé visszaállítás sine qua nonja az lenne, hogy Peti értse és pontosan tudja, hogy cseszte el és mivel. És kérdés, hogy tudja-e.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.23. 18:31:45

@beacska: Nekem úgy tűnik, hogy NAGYON ki akarja tenni Botox Bencét, sőt sztm ez mindennek a mozgatórugója. Sztm Petivel meg is ígértette, hogy rajta lesz a témán.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.23. 18:40:32

@vastyúk is ..: de azért ugye, erről nem Botox tehet? Bármennyire is szeressük Lokit:)))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.23. 18:47:27

@kszanaksz: A síkosítóról jut eszembe a tegnap este Nóri és a Gátőr között. Amikor megkérdezte Gátőr, hogy nem ciki-e a testápoló. Bennem megállt az ütő egy pillanatra, hogy így nyit.

lobbantott tsilke 2015.04.23. 18:49:32

Közlöm mindazokkal, akik szétkalmolták magukat az idegtől, tegnap sikelült kinyitni a Sölt.

lobbantott tsilke 2015.04.23. 18:51:18

És mivelhogy feszült figyelemmel kísélem a műsolt, megjósolhatom, Belki fog nyelni.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.23. 18:51:52

@kszanaksz: Sztm Patrik a legönzőbb, csak kussban van, ezért szelídnek tűnik.

vastyúk is .. 2015.04.23. 18:53:00

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:1. nyugodtan. Hihihi. Nem venném a lelkemre. 2. Ja Gábor, csak elbasztam. 3. Persze, botox nem okolható mások helyett, csak le lehet egyértelműbben is fektetni a határokat. :D

@verkli: csak azért mert a többiek még rosszul sem játszanak. ;)

Kosztarika 2015.04.23. 18:54:00

@lobbantott tsilke: Ölülök neki, egész éjjel nem tudtam aludni, melt izgultam, mi lehet Tsilkével és a söllel. :) Ma mit iszol? Follalt bolt, vagy csakis a söl a nyelő? :D

vastyúk is .. 2015.04.23. 18:55:34

@lobbantott tsilke: Á én nem izgultam, az egész világ egy nagy sörnyitó.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.23. 19:00:28

@bElannaTorres: én áttekerem a szexes részeket. Ha ilyesmit akarok nézni, nem ilyen amatőröket néznék, meg egyébként mi az érdekes abban, hogy Bence meg Tina hogy kefél. Két unalmas ember nem hinném, hogy szex közben lesz érdekfeszítő.

2015.04.23. 19:09:08

@XocoLatte: értékelem h neked van humorod :)

XocoLatte 2015.04.23. 19:10:14

@fosch9: most estem be futásból, most nem mondanám, hogy jellemzően humoros vagyok... =(

Gia Gianea 2015.04.23. 19:10:40

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Patrik nem annyira önző.Adrinak pont az volt vele a baja nemrég,hogy ahelyett,hogy a saját érdekeiket nézte volna,másokat akart a hátán cipelni.

XocoLatte 2015.04.23. 19:11:59

@beacska: úgy érted, hogy puszilkodtunk-e vagy cibáltuk-e egymás bajszát? ;-)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.23. 19:19:20

@vastyúk is ..: Van az a típusú csaj - lehet, hogy Botox is ilyen - aki úgy mondja a nemet, hogy nem érezni mögötte az eltökéltséget Nekem is vannak ilyen ismerőseim. És utána van képük panaszkodni, hogy ők nemet mondtak, mégis nyomul a pasi. Általában az az igazság, hogy ezt akarják, mármint azt, hogy nyomuljanak tovább.

Punks Not Dead 2015.04.23. 19:27:23

@Total Recall: igazad van, ezt figyelem napok óta...
ha Loki és Ivar nincsenek jóban, akkor mégis miért viselik el egymást?
Miért foglalkozik Loki Ivarral?
Ivar miért "bocsájt meg"?
Miért tart lelkesítő beszédet Loki Ivarnak?
Miért nem fordulnak egymás ellen?
Ezeket a kis momentumokat sokan nem veszik észre, de ha már figyeljük a játékot, és megszakértjük, akkor ERRE is oda kéne figyelni :)
Nem akarom védeni Lokit, igazi nagy paraszt volt az utóbbi néhány napban, de azért érdemes elgondolkodni, hogy mi is van ott, van aki bírja,van aki nem.
Sznezsit miért utálta mindenki?
Lehet nem vágták be a napi egy órás anyagba, hogy mit kavart a háttérben.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.23. 19:32:29

@Punks Not Dead: Mivel nem adják meg az összes infót számunkra, ezért mindig valamennyire vakon vagyunk.

Punks Not Dead 2015.04.23. 19:44:52

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Persze, ez alap.
De ha néztétek az ÉÉ-t, Loki virágot szedett a lányoknak, mondta hogy boldog karácsonyt.
Egy olyan ember akiről kiderült, hogy Apukája nemrég meghalt, több családi és baráti szimbólumot visel a testén az sanszosan kiborul ilyenkor.
Gondolom, nem kaptak karácsonyra egy haza telefonálást a stábtól, sanszos, hogy semmit nem tudtak az otthonikaról és az otthoniak se róluk.
Szimpatizálok Lokival, amit csinált az tahó volt, de a párja akit szintén megríkatott is elmondta, hogy valószínüleg érzelmi kivetülés volt ez az egész.
kíváncsi vagyok, mi játszódhatott le benne, mi a háttér sztori, amit az interjúkból sem tudunk meg.

Ronni 2015.04.23. 19:46:05

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Hát igen, a nem az annak nem aki nem akarja megérteni.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.23. 19:55:44

@Ronni: szvl... ha jól érte,:
a nem annak NEM nem, aki nem akarja megérteni?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.23. 20:04:41

@Punks Not Dead: Az nem ér, hogy róla kiderült...stb. Nyilván mindegyik játékos hordoz magában dolgokat a kinti, régebbi életéből. Gondolom Nóri is. És lehet, hogy az ejtett seben nem segít a virág. Persze, körül kell járni a tettes indítékait, minden oldalról, de én pl áldozat-párti vagyok. Akkor is, ha kedvelem Lokit. Nehéz helyzetbe hozta magát, mert ugye a dolgokat nem lehet nem megtörténtté tenni csak úgy.

2015.04.23. 20:05:34

sziasztok, most volt időm visszanézni a tegnapit, a kommentek visszaolvasása még ezután következik, ha ismétlek bárkit is, akkor bocs :) ha ezek a képesek voltak petinek adni a védettséget, akkor úgy kell nekik, és górálja ki mindegyiket egyesével a fenébe, meg is érdemlik! :))) még több hatalmat a bent lévő legnagyobb szarkavarkának, hát ügyes húzás! :) butákok. :)

,, 2015.04.23. 20:09:24

@Punks Not Dead: számomra a legérdekesebb momentum az ÉH-ben Loki és Nóri kapcsolata
mondjuk én sorozatnéző szemmel nézem, klasszikus "2 totál különböző ember kénytelen elviselni egymást és kialakul vmi" -forgatókönyv (filmekben sorozatokban mindig romantikus lesz a végkifejlet, persze miután megőrjítették egymást, itt nem vszínű:))
viszont tény, h kialakult köztük vmiféle kötődés, nem romantikus, nem baráti, faszsetudja... de érdekes.

Zsoofka 2015.04.23. 20:23:07

@foxglove (F6): +1
Kicsit reménykedik a romantikus énem, de csak egy kicsit. Aztán a cinikus lehurrogja.... :)

Mók_Ica 2015.04.23. 20:23:39

@fosch9: @XocoLatte: tényleg együtt ebédeltetek??? :)))) irigykedek :))))

Zsoofka 2015.04.23. 20:24:21

Ma ilyen napom van. Mindenkivel egyetértek, látom nem is kellek ide, előttem már minden tutit kimondtatok.... :)

Mók_Ica 2015.04.23. 20:25:15

@foxglove (F6): a megőrjítik egymást fázisba már elérkeztünk :))) vajon lesz forgatókönyv szerinti folytatás?? :)))) bár sztem annyira nem passzolnak össze, de a romantikának drukkolok :)))

,, 2015.04.23. 20:25:40

@mokamini: dedede, inkább írok én is neked egy +1-et:)

Mók_Ica 2015.04.23. 20:25:52

@mokamini: el ne merészelj tűnni :))) tessék szépen itt maradni :)))

Zsoofka 2015.04.23. 20:27:03

:) Igyekszem jönni, mire kezdődik... A héten még nem láttam, csak óvastam és kezd elvonási tünetem lenni... :)

Mók_Ica 2015.04.23. 20:29:31

@mokamini: helyes :))) gyere csak :)))

2015.04.23. 20:32:10

@mokamini: általában pont ezért szoktam readonly lenni, mert mindent leírtok előttem :) csak most még nem olvastam a hsz-ket :) a tegnapiakkal is pár perce végeztem. azt mondjuk
-kivételesen- nem is bánom.

XocoLatte 2015.04.23. 20:33:29

@Mók_Ica: hát még ha tudnád, hogy közben jól kibeszéltünk benneteket... nagyon szórakoztató volt, sokat nevettünk, gyorsan eltelt az ebédidő. Arra konkrétan már nem is emlékszem, mit ebédeltünk... F9 egy nagyon aranyos és visszafogott lány, én már értem, miért Loki a kedvence ebben a műsorban. Ja és nagy ívben tojik azokra, akik személyeskedve bántják a véleménye és kommentjei miatt. Szerintem azok lennének legjobban meglepve, hogy milyen tökmás az életben, akik itt a leginkább támadják...

XocoLatte 2015.04.23. 20:34:51

@XocoLatte: na de abbahagyom ezt a hülye OFFolást, bocsika

Mók_Ica 2015.04.23. 20:36:56

@XocoLatte: én drukkolok nektek és a romantikának :))))) hajrá :))) (kicsit irigykedek :)))) )

2015.04.23. 20:38:02

@XocoLatte: mi történt, beszólt vki az offolásért? le vagyok maradva, sztorizzál már! :)

2015.04.23. 20:39:20

@Mók_Ica: fejezzük már be ezt a témát nem csokival ebédeltem
pont

XocoLatte 2015.04.23. 20:43:38

@Mók_Ica: holnap veled megyek, jó? ;-)

Mók_Ica 2015.04.23. 20:45:30

@Szent Borzadály: tegnapelőtt volt egy-két komment.... mondjuk úgy, hogy nem tetszésüket fejezték ki az off kommentek miatt....

@XocoLatte: ez a minimum..... B terv :)))

Kosztarika 2015.04.23. 20:45:47

@XocoLatte: és majd jól kiderült Icukáról, hogy mégsem aranyos, kedves, hanem egy frusztrált, harapós hárpia :D :D :D

XocoLatte 2015.04.23. 20:47:48

@Kosztarika: akkor szombaton majd téged viszlek... =D

Mók_Ica 2015.04.23. 20:47:50

@Mók_Ica: ne áruld el már minden titkomat!!!! :PP

Mók_Ica 2015.04.23. 20:49:07

@Kosztarika: ezt neked szerettem volna írni :))) : ne áruld el már minden titkomat!!!! :PP

XocoLatte 2015.04.23. 20:50:06

Bárki látta tegnapi előzetesben, hogy ma lesz Pandora? Ott ki lesz mi lesz a kör közepén?

ÉH3sZ 2015.04.23. 20:50:56

@Mók_Ica: Már saját magában sem bízhat az ember?:))

Mók_Ica 2015.04.23. 20:51:14

@XocoLatte: breki vagy pataki attila? :)))

Mók_Ica 2015.04.23. 20:51:41

@ÉH3sZ: ja, tudod, szőke vagyok :))))

Kosztarika 2015.04.23. 20:52:06

@XocoLatte: remélem az óceánparton fogunk ebédelni :D
@Mók_Ica: rájöttem egyből ;)

XocoLatte 2015.04.23. 20:52:07

@Mók_Ica: rossz válasz: a Láda... :D

2015.04.23. 20:52:19

@Mók_Ica: azokat nem olvastam. offolni meg jó, ne hagyjátok magatokat, be is baszna, ha cenzúra lenne itt is. ártottatok valakinek is az offkodással? gondolom nem. akkor meg?

XocoLatte 2015.04.23. 20:53:40

@Kosztarika: legalábbis kiírjuk krétával, hogy élethűbb legyen

Kosztarika 2015.04.23. 20:54:14

@Szent Borzadály: te igy gondolod, de nem mindenki :D :D

XocoLatte 2015.04.23. 20:54:42

@Szent Borzadály: figy, láttad az adásvégen, hogy lesz ma PDora?

ÉH3sZ 2015.04.23. 20:54:57

@Mók_Ica: Nem tudom:)

@XocoLatte: Nóri-Gábőr-Jakuzzi

Kosztarika 2015.04.23. 20:56:56

@XocoLatte: Valahol mintha láttam volna egy-két kockát róla, úgyhogy lesz :)

,, 2015.04.23. 20:57:11

@Mók_Ica: nem hiszem, az csak akkor működne, ha hajótörést szenvednének és egy lakatlan szigeten kellene élniük évekig:)

XocoLatte 2015.04.23. 20:58:11

@ÉH3sZ: Loki, Tina-Bence nem kap egy kis akkusavat?

ÉH3sZ 2015.04.23. 20:59:11

@XocoLatte: Nem olyan hosszú az előzetes

lobbantott tsilke 2015.04.23. 21:00:11

@Kosztarika: Sajnos ma nem ihatok, sok a lecke.

2015.04.23. 21:00:21

@Kosztarika: a wannabee pszichologizálásra vonatkozott az off-topic beszólás? vagy mire?
(mert akkor az jó nagy hülyeség, ilyet szóvá tenni, hiszen persze h mozgatja az embert és a fantáziáját, h ki-miért-mit-tesz egy játékban)

XocoLatte 2015.04.23. 21:00:53

@ÉH3sZ: OK, megtekintjük -- máskor tudtak egész szólókat bevágni...

2015.04.23. 21:02:20

@XocoLatte: nem szoktam-direkt- megnézni az előzeteseket :)

XocoLatte 2015.04.23. 21:04:31

@Szent Borzadály: értem, én most csak azért, mert lehet, hogy kihagynám amúgy a tegnapi lapótya volt nagyon (persze a BL-meccshez képest mi nem volt)

Kosztarika 2015.04.23. 21:05:21

@Szent Borzadály: azt sixx tette szóvá: "hagyjátok már abba egymás baszogatását"
Az off-olást ( a mit főztél, mit iszol és egyéb hülyéskedés) pedig pár kommettárs úri ízlését zavarta, mert túl sokat kell olvasni,.

Kosztarika 2015.04.23. 21:06:19

@lobbantott tsilke: ó, te szegény pála, azélt kibílod valahogy? :)

ÉH3sZ 2015.04.23. 21:06:56

@Szent Borzadály: Pedig raknak ki fakrokodilt is a pandóráknál:)

gólyamajom 2015.04.23. 21:11:34

Na, ma végre nem maradok le semmiről, yeee

Kosztarika 2015.04.23. 21:17:31

@gólyamajom: @Yooha: @Ditti82: Jó estét, gyülekezünk, gyülekezünk? :)

Szoba kilátással 2015.04.23. 21:17:37

@lobbantott tsilke: nálad termszetesen csakis a mennyiség!!!

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2015.04.23. 21:18:19

Az jutott eszembe, hogy a vedettseget birtoklo mindig utoljara valaszt? Mert csak ugy lehet kihasznalni, ugye?

Kosztarika 2015.04.23. 21:18:41

@Szoba kilátással: én csak válaszoltam.. de igazad van, bár néha én is többet írok, mint kellene :) :)

ÉH3sZ 2015.04.23. 21:19:26

Nóri azért mondhatná Gyulának, hogy bocs de Gábőr jön be

Ditti82 2015.04.23. 21:21:12

És Botoxnak igaza van. Nekem is ez jutott eszembe, hogy Nóri egy hete kiosztotta Gyulát, amikor Tinázott.

Na, kíváncsi vagyok, a lányok is úgy viselkednek-e, mint a fiúk...

gólyamajom 2015.04.23. 21:21:17

@Kosztarika: Erre nem megy a stream. Bameeeeeeeeg :)

Én szeretek itt lenni esténként, kevergetem a vacsit, lesem az éden hotelt, már megszoktam. Addig se vagyok egyedül. . .

Mók_Ica 2015.04.23. 21:23:02

@Kosztarika: mer' te okos vagy :)))

@XocoLatte: ha már pandora, akkor szelence lesz az.... :))))

@Szent Borzadály: senkit nem bántottunk, csak a párválasztóról beszélgettünk :)))

Zsoofka 2015.04.23. 21:23:16

MOst érkeztem... Merre járnak a fiúk?

2015.04.23. 21:23:46

@ÉH3sZ: tesóim, ők már celebek :)

@XocoLatte: focit se láttam tegnap se.

@Kosztarika: azt olvastam. nem értek vele egyet, mert a vitázás nem egymás cseszegetése, a személyeskedés persze az. de ha szét akar csapkodni a strandpapuccsal a kommentelők közt, akkor ő viszont személyeskedjen.

Mók_Ica 2015.04.23. 21:24:04

@Ditti82: hali :)

na, most a fickók mennek ki.... remélem a csajok is jól kibeszélik őket :))))

gólyamajom 2015.04.23. 21:24:13

@Ditti82: Gyula kb Tinára nézett csak, és Nórinak habzott a szája... ehhez képest Nórika befeküdt a macsógyerek alá, és összedörzsölgették aamit össze kell... Na, emiatt érzem Nórikát nem kicsit álszentnek. Néha sajnálom őt, de alapvetően nem gyenge csaj

ÉH3sZ 2015.04.23. 21:24:28

A lévél apróbetűs része: "Úgy készüljetek, h látogatást tesztek a piranjás-patakhoz!"

Zsoofka 2015.04.23. 21:24:48

Ha most a csajok is szapulják a pasikat, este tényleg jöhet a videjózás, ki mit mondott a másikra :))))

Kosztarika 2015.04.23. 21:25:33

@gólyamajom:
Még mindig jobb, mintha a migrén lenne veled :)

Peti a hotelen kívül fogadóórát tart a fiúknak, Botox közli, ő csak akkor érzi jól magát, ha itt vannak, mert nem jön ki a lányokkal. Fikázza Nórit, hogy az első este csókolózott Gáborral.

Minden fiú nagyon örül a kinti programnak. Mekkora lenne, ha közölnék: holnap nem lesz párválasztó, Peti, baszd ki most, akit akarsz, már vissza sem jöhet :D :D

Ditti82 2015.04.23. 21:25:33

Tinánál a közel egymáshoz=egymásBAN.

2015.04.23. 21:25:56

@fosch9:háháháháááááá, imádom!

ÉH3sZ 2015.04.23. 21:26:12

Petinek ez jutalom feladat!

Zsoofka 2015.04.23. 21:26:18

Hogy mennyire imádja Peti játszani a sámánt.... :)))

Ditti82 2015.04.23. 21:26:53

@mokamini: De ilyenről szó sincs. Egyelőre.

ÉH3sZ 2015.04.23. 21:27:17

Bencét akarja kirakni Peti?

Zsoofka 2015.04.23. 21:27:53

@Ditti82: Pedig akkor végre lenne az izgalmas Pandóra....

Haplo 2015.04.23. 21:27:58

nem megy ma a stream vagy csak nalam vacakol?

Kosztarika 2015.04.23. 21:28:10

De szép helyen vannak, basszus :)

Mók_Ica 2015.04.23. 21:29:38

@foxglove (F6): kényszer párkapcsolat? :)))) milyen sz@r lehet, ha ott összevesznek..... hihihihihi

Szoba kilátással 2015.04.23. 21:30:05

Gyulát a fogyatekot nem bírom nézni se, pbarbival is így vagyok Peti csak sapkában szemuben felalakban

bElannaTorres 2015.04.23. 21:30:06

@beacska: mariannal is volt valami a takaró alatt bencének

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.23. 21:30:41

"Gergő megviselte az idegrendszerem" by Gyula :D :D
Baszki, én is rohadt körülményes vagyok, de ez a fickó beszarás!

gólyamajom 2015.04.23. 21:30:45

@ÉH3sZ: Bence lassan mkit kitenne, akit nem akar megdugni.... nem egy észjátékos, na

Rayen 2015.04.23. 21:30:48

Ajjaj. Shármőr elszólta magát, képzeletben Mariann masszírozta. :D

gólyamajom 2015.04.23. 21:31:11

@bElannaTorres: MAriann unott arccal kiv.erte neki egyszer. :D

Kosztarika 2015.04.23. 21:32:12

Peti: "ki volt az a két ember, akiben Gábor annyira megbízott, hogy elárulta a feladatot?" :D Mindekinek azt mondja amit hallani akar tőle és figyel, mikor mit hazudik és ez fárasztó by Peti

( a stream nélkül maradtak kedvéért írom, de szóljatok, ha ne tegyen :)

Gyula Gábort szeretné kint látni

ÉH3sZ 2015.04.23. 21:32:26

@gólyamajom: Én fordítva kérdeztem:))

Ditti82 2015.04.23. 21:32:36

@mokamini: A lányoknak eszükbe se jut fikázni a fiúkat.

ÉH3sZ 2015.04.23. 21:34:47

Ha Patrik-Bence lenne a célpont, akkor inkább Bencét, mert Patrik megvonná a vállát és nyaralna tovább.

Kosztarika 2015.04.23. 21:34:58

Loki ugyanazt mondja el, amit én már többször a nap folyamán. Egy rugóra jár az agyunk, csak azt nem tudom még eldönteni, hogy erre büszke legyek, vagy szégyelljem :D

Kosztarika 2015.04.23. 21:35:44

@ÉH3sZ: meg Patrik is fordítva :)

2015.04.23. 21:35:55

@ÉH3sZ: szia :D gyorsan áll be mögém, kell a hátvéd :D
@Szent Borzadály: énis :D gyorsan meg is hallgattam :D
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): én bírom gyuszikát olyan kis mókus

bElannaTorres 2015.04.23. 21:36:22

@gólyamajom: igazából neki tökmindegy ki fekszik mellette:)

2015.04.23. 21:37:12

@ÉH3sZ: Bence is eddig mindig bulizott tovább őt sem rázná meg

bElannaTorres 2015.04.23. 21:37:19

bár kitenné bencét tényleg csak annyi a különbség közte és uncsibarbi között hogy szájunkra vesszünk mert minden nővel kavar.

Mók_Ica 2015.04.23. 21:37:32

@Ditti82: nem, mert egymást fikázzák ...

fran7 2015.04.23. 21:37:55

Lehet fegyverrel kellene visszazavarni a hotelbe egy ilyen helyről. Nem maradnék ott örökre, de nagyon szép helyen vannak.

Ditti82 2015.04.23. 21:38:08

Adrinak nem tűnt fel, hogy Maris elszólta magát a kitalálással? :D

gólyamajom 2015.04.23. 21:38:27

@ÉH3sZ: :D bocsi, be vagyok lassulva ma :D

2015.04.23. 21:38:36

@mokamini: @ÉH3sZ: elég gáz volt pötike ahogy játszotta h nála a bölcsek köve

2015.04.23. 21:39:32

@Ditti82: adrinak? :D (nem) ...

ÉH3sZ 2015.04.23. 21:40:35

@fosch9: Oké:) Peti szert szürke mecénás lenni.

@gólyamajom: Vald be, h te vagy a stream!:)

Mók_Ica 2015.04.23. 21:40:59

bence mit bánt meg ennyire?? sezlonyt?? :o

gólyamajom 2015.04.23. 21:41:47

@fosch9: nem esik le neki, mert nem lehet megenni. Sokat jár a kaján az esze mostanság

2015.04.23. 21:41:49

@Ditti82: a csajok a fiúktól függnek, önállóan egyik sem játszik, talán ezért nem szólnak be.
snezi volt talán az egyetlen, aki képes volt önmagáért játszani, csak nem a megfelelő partnerrel.
rakok ide egy szmájlit.
:)
:/

Szoba kilátással 2015.04.23. 21:41:53

Fogyaték hulye minek van ott??

Mók_Ica 2015.04.23. 21:42:07

gyulus tetemre hívja nórit..... mit akartál te sármőrtől?? ne nézzetek engem hülyének.....
nórika pedig eléggé annak nézi......

2015.04.23. 21:42:23

@fran7: elképzeltem ahogy mennek érted a bennszülöttek

ÉH3sZ 2015.04.23. 21:42:26

Gyula jóhogy türelmes, ha fiú esik ki

fran7 2015.04.23. 21:42:34

@fosch9: Peti felvette azt a szerepet, hogy ő az, aki összetartja a csapatot és elsimítja a konfliktusokat. Ő Jack a Lostból, csak ő is meggondolta magát egy ponton. Kiváncsi vagyok Petinél mikor jön el ez a pont.

Kosztarika 2015.04.23. 21:42:54

@Mók_Ica: hogy Sezlony kiesése után két nappal megdugta Timit. ( de már nem tud visszafordulni - ezzel azonnal fel is mentette magát :D

Mók_Ica 2015.04.23. 21:43:43

bence adri balkezesek :)))
milyen kisregényeket írnak pandorára.... :o

fran7 2015.04.23. 21:44:16

@fosch9: Zoé lehetne az a bennszülött?;)

Mók_Ica 2015.04.23. 21:45:17

@Kosztarika: szted ezt bánta meg??? nekem nem így tűnt.....

peti.... hihihihihihihi..... megint milyen kavarógép :)))) de jól csinálja, ha nyerni akar :)))

2015.04.23. 21:46:09

@fran7: természetesen :D két kókuszdióban és egy szál fügefalevélben úgy korrekt? :D
@gólyamajom: ez ilyen, ha fogyni akarsz csak a kajára tudsz gondolni :D

2015.04.23. 21:48:16

@ÉH3sZ: peti már túldimenzionálja magát és átlátszó na persze itt kevés az ész h átlássanak rajta de kívülről olyan szürreális ahogy játssza magát
@fran7: Lost :D jó példa nagy kedvenc :) peti egy júdás

2015.04.23. 21:49:23

@Mók_Ica: miket megfigyelsz :)

fran7 2015.04.23. 21:49:53

@Mók_Ica: Peti felvettete azt a szerepet is, hogy játszik. S mivel a lakók unatkoznak hagyják neki. Néha Loki próbál valamit, meg Sneziben volt valamiféle akarat erre. A többiek nem is értik, hogy legalább játszani kellene. Gyulának volt néhány ötlete, de azok annyira trék voltak, hogy szóra sem érdemes. Mondjuk Gyula sem nagyon hitte el, hogy beszélgettek csak Nóriék.

gólyamajom 2015.04.23. 21:49:54

@fosch9: Tudom.... én is azt akarok, de én inkább többet mozgok :D enni meg kell, finomakat (csak mértékkel) :D

2015.04.23. 21:53:07

@gólyamajom: ez jó tematikázás :D
@fran7: gyula jóhiszemű fiú sztem, csak az ilyet mindig átvágják

gólyamajom 2015.04.23. 21:53:54

@fran7: Peti, Loki gondolkodik, sokat, meg néha Nóri is,
A többiek, főleg Patrik, Bence meg Adri ők igazából csak vannak- de szerintem a való életben is ilyen módon élnek- ahogy esik, úgy puffan.
Pornósbarbi, meg a Gyula - őket nem tudom hová tenni, belőlük alig látni.
Az új gyerek meg no comment, ekkora arca van le ne égjen a napon

ÉH3sZ 2015.04.23. 21:54:25

@fosch9: Igen és valahogy szerencséje is van, h mindig kap valami lehetőséget a bonyolításra

2015.04.23. 21:54:37

@fran7: első 4 mondatod, nagyon igen!

gólyamajom 2015.04.23. 21:55:08

@fosch9: Gyula olyan, mint a mesebeli legkisebb királyfi. :D Nem?

fran7 2015.04.23. 21:55:26

@fosch9: Maradjunk annyiban, hogyha egy Nóri típusú nő átver, az nem számít, mert számíthatsz rá. S Nóri még a maga módján korrekt is volt a párjaihoz. Eddig.

2015.04.23. 21:56:08

@ÉH3sZ: igen a többi meg olyan gyatra h csak bólogatnak igenpetinek
@gólyamajom: gyusziban nem látsz potenciált? a meg nem értett zseni? az átvágott rendes fiú? :D

gólyamajom 2015.04.23. 21:56:26

Olyankor kaparom a falat, amikor úgy olvassák fel a levelet, mint egy első osztályos, amikor még csak a betűk felét ismeri. Ijesztő

gólyamajom 2015.04.23. 21:57:01

@fosch9: Be lehetne állítani a sarokba, de olyan kis jószándékú. Nem tudom eldönteni

2015.04.23. 21:57:58

@fran7: úgy általában mondtam rá h átverhető fajta - de sztem is nóri is át fogja verni
pedig egy ilyen kis nyominger jobb lenne mint Gábőr
nóri ennyire sunyi csak játssza az ártatlant? (igen)
@gólyamajom: deeee :D ez tetszik

gólyamajom 2015.04.23. 21:58:11

Hogy néz ki ma este Bence???

Nóri hehehehehe Kellemes perceket, mi?

ÉH3sZ 2015.04.23. 21:59:12

@fosch9: Azon is elgondolkodtam, hogy bent ki lenne az aki bevállalna egy ilyen kirakós védettséget és a következményeit Petin kívül.

gólyamajom 2015.04.23. 21:59:37

Nórinak de agresszív feje volt- Senkinek semmi köze hozzá hrrrrrrrrrrrrr :D

2015.04.23. 22:00:30

@ÉH3sZ: loki már rakott ki közellenséget úh sztem ő
a többi puding
@gólyamajom: aha kis sajnálnivaló de sztem nem ufó :D

gólyamajom 2015.04.23. 22:00:47

"Vagy hogy érzed? " hehehehehe ez kemény volt

Chuck Νorris 2015.04.23. 22:01:01

mindenki nevet Gáboron, Marcsa meg ugy ül ott mint egy mumia

gólyamajom 2015.04.23. 22:01:18

@fosch9: szerintem az :D

Micsoda önbizalom, bazmeg :D mindegyik csajjal menne egy kört, heheheee

2015.04.23. 22:01:43

@gólyamajom: nóri sem az akinek mutatja magát sztem sem

Ditti82 2015.04.23. 22:02:28

Nóri helyében azért elgondolkodnék Shármőr válasza után...

2015.04.23. 22:02:51

@gólyamajom: szted az? :DD legyek mostantól gyuszika védője? :D

ÉH3sZ 2015.04.23. 22:02:59

@Chuck Νorris: Ha Marcsának érdekében állna, akkor rohanna Gábőrhoz

gólyamajom 2015.04.23. 22:03:08

@fosch9: Nagyon nem. Van ilyen ismerősöm, ajjaj, ha veszélyben érzi magát bármit és bárkit beáldoz. AGreszív

Zsoofka 2015.04.23. 22:03:41

Mire gondolt a költő, amikor Marcsa ruhamintáját megalkotta?

Mók_Ica 2015.04.23. 22:04:02

@fran7: gyula drága nagyon nem való az éh-be....

@ÉH3sZ: még loki, oszt senki más....

gólyamajom 2015.04.23. 22:04:15

PAtrik gondolkodós arca de édes volt :D Hehe.... kis agysebész

gólyamajom 2015.04.23. 22:04:36

@mokamini: mintha rá lenne hányva a festék

Mók_Ica 2015.04.23. 22:05:07

@Chuck Νorris: jó estét :) megérkeztél? pedig már majdnem elszámoltam végtelenig, amíg vártalak :))))

2015.04.23. 22:05:15

loki ne nyald peti csizmáját pfej koszos

Chuck Νorris 2015.04.23. 22:06:02

@ÉH3sZ: remélem a reptérre rohan hamarosan. nagyon nem szimpatizálok Káosz professzorral meg Lady Siliconevel

Mók_Ica 2015.04.23. 22:06:31

pacának már sok lesz adri a reklám után..... hmmmmm

Zsoofka 2015.04.23. 22:06:43

Valaki leírná nekem 3 tőmondatban, míg megy a reklám, hogy Loki mivel veszélyeztette SzentPeti játékát????

Chuck Νorris 2015.04.23. 22:06:53

@Mók_Ica: ezt vehetem szerelmi vallomásnak? ;)

Kosztarika 2015.04.23. 22:06:57

Hoppá :) Patrik unja Adrit. Mi eddig is tudtuk, ő még csak most? (vagy most merte bevallani) :D

ÉH3sZ 2015.04.23. 22:06:59

@Mók_Ica: Nem szegénykém, tényleg nem
2x kell a végtelenig elszámolni:)

2015.04.23. 22:07:35

@gólyamajom: frusztrált nóri sztem (agresszív is kicsit )
@mokamini: ismered azokat a modern művészeket h lehányják a vásznat és rámodják művészet? na ilyesmi

Chuck Νorris 2015.04.23. 22:07:54

@mokamini: ismeri a taktikai repertoárját, meg kell szabadulni töle :)

Kosztarika 2015.04.23. 22:08:32

@Chuck Νorris: Icának van párja, de láttam mit írt.. a hátatok mögött be fogom köpni ( nem szó szerint!! ) :D

ÉH3sZ 2015.04.23. 22:08:40

@Chuck Νorris: Kit szeretnél győztes párnak? Vagy mindegy, csak ne ők?

2015.04.23. 22:08:42

tippeljetek ki mondta a következőt:

a nőket a lábukról a magaBIZTONSÁGommal veszem le

2015.04.23. 22:09:41

@ÉH3sZ: jaj pont gondolkoztam a poénon de gyorsabb voltál :D

Szoba kilátással 2015.04.23. 22:09:46

@mokamini: gátőrrel meg akartak vezetni a népet es előtte nem beszélte meg nagytudásúval

ÉH3sZ 2015.04.23. 22:10:26

@mokamini: Önálló akciókba kezdett, amit nem beszélt meg Petivel

Zsoofka 2015.04.23. 22:10:48

@Chuck Νorris: Azt értem, hogy ezért veszélyes Petire, de ez nem ok arra, hogy nyilvánosan meaculpázzon... Max Peti elkönyveli veszélyes ellenfélnek...

Kosztarika 2015.04.23. 22:11:38

@fosch9: vagy Ádám, vagy Gábor

2015.04.23. 22:11:40

@mokamini: mert a spanja és azt hiszik ha loki lüke akkor peti is - peti ezt a többibe is de lokiba is bebeszélte (ahogy én látom)

Mók_Ica 2015.04.23. 22:12:02

@Chuck Νorris: úgy érzed az volt? :)) ;)))

@ÉH3sZ: 2x-szer csak Chuck tud... én nem :)))

@Kosztarika: most mér??? már tematikázni sem lehet????

ÉH3sZ 2015.04.23. 22:12:17

@fosch9: Alladin admirális-generális?:)

Zsoofka 2015.04.23. 22:12:28

@Szoba kilátással: ? Ennyi?
Le van írva valahová, hogy Peti engedélye nélkül nem lehet kakálni?
A végén ő is azzal az indokkal lesz kirakva, hogy megbízhatatlan, mint NEMPBarbi...

Chuck Νorris 2015.04.23. 22:12:41

@Kosztarika: mi csak huncutkodunk, kis nyali fali, meg néha betolom 5 centit. de az még nem sex és nem megcsalás ;)

@ÉH3sZ: én már maradok a szokásosnál. Nóri/Tina vagy Loki/Patrick. de Bence sem zavarna.

Punks Not Dead 2015.04.23. 22:13:22

@fosch9: vagy csak Loki tart attól hogy kiesik...lehet játssza a szerepet, ami Petinek tetszik

ÉH3sZ 2015.04.23. 22:13:34

@Mók_Ica: Ő még visszafelé is!:)

2015.04.23. 22:14:07

@ÉH3sZ: Ha Chuck Norris betesz egy szelet szalámit a dvd lejátszóba, vissza tudja nézni az egész disznóvágást.

Mók_Ica 2015.04.23. 22:14:47

@ÉH3sZ: na pláne :)))

@fosch9: ez jóóóóó :))))) még nem hallottam :))))

Kosztarika 2015.04.23. 22:14:53

@Chuck Νorris: az nem úgy van: 5 másodpercre :D :D Ha MIND az öt centit betolod, az már félrelépés. :P :D

Zsoofka 2015.04.23. 22:15:10

Én azt nem értem, hogy miért szavazták meg Petit védettnek? Ha ő a nagy Sámán, aki után megyünk, akkor úgyse meri senki kirakni, akkor meg minek neki a védettség? Nekem ez olyan macska, aki a saját farkát kergeti....

gólyamajom 2015.04.23. 22:15:48

@fosch9: ilyenkor azt érzem h visszaadom a tanári diplomám, mert elveszik a hitem az emberekben... bameg.... :D Tematika, mi?

2015.04.23. 22:15:59

@Kosztarika: @ÉH3sZ: @Mók_Ica:
egyik sem
áruljam el v lesz még tipp?

@Punks Not Dead: sztem is lehet benne vmennyi színészkedés, de ha komolyan gondolná a mea culpázást máris avit cserélek gyulára

ÉH3sZ 2015.04.23. 22:16:22

@Chuck Νorris: Egy Tina-Patrik például most nagyon távolinak tűnik, de van még rá idő

gólyamajom 2015.04.23. 22:16:44

Patrik megunta... túl sok a szex, mi? :D

Chuck Νorris 2015.04.23. 22:17:08

@fosch9: igaz, de a gépsonkát már csak floppylemezes meghajtón tudom nézni.

ÉH3sZ 2015.04.23. 22:17:36

@fosch9: :)
Nekem nincs jobb tippem:)

2015.04.23. 22:18:01

@mokamini: ja utólag meg sír paca bencének

Zsoofka 2015.04.23. 22:18:02

Végre leolvad Adri arcáról a nászutas mosoly. Ha Patrik ezt meglépi, eskü, hogy elkezdek neki szurkolni....

gólyamajom 2015.04.23. 22:18:10

Gyula hol tanult táncolni? Sírok :D

ÉH3sZ 2015.04.23. 22:18:45

@mokamini: Lemondanak a döntés felelősségéről

gólyamajom 2015.04.23. 22:19:07

Patrik párkapcsolati tanácsokat ad. :D

gólyamajom 2015.04.23. 22:19:54

@mokamini: ennek ellenére épp most mászott le Adri mandulájáig. Most nem unja?

Chuck Νorris 2015.04.23. 22:20:18

@Kosztarika: ha kiengedném teljesen, kilukasztanám vele az univerzumot.

ÉH3sZ 2015.04.23. 22:20:37

@fosch9: Na igen, neki volt egzisztenciája:)

gólyamajom 2015.04.23. 22:20:38

Adri bebaszott? óóó

Zsoofka 2015.04.23. 22:21:06

@gólyamajom: van az az alkoholmennyiség, hogy nem...

Mók_Ica 2015.04.23. 22:21:16

@fosch9: breki? :)))) a többi fiún nem érzem a maga BIZTONSÁGOT :))))

adri szépen leitta magát.... paca pedig milyen "kedves" vele.... pfff

gólyamajom 2015.04.23. 22:21:29

@mokamini: tényleg :D közben leesett :D

gólyamajom 2015.04.23. 22:21:50

@Mók_Ica: Ja, ráült, meg mondta neki h MARADSZ :D

Kosztarika 2015.04.23. 22:22:08

@fosch9: nehéz lett volna kitalálnom, nem láttam, ÉH szűz voltam, eddig :D :D

ÉH3sZ 2015.04.23. 22:22:52

Szerintem Nóriékat sorozták meg a legjobban

Kosztarika 2015.04.23. 22:22:58

@gólyamajom: Ezek szerint Patrik járt iskolába, kutyakiképzőnek hívták :D

2015.04.23. 22:23:30

@ÉH3sZ: .és van hozzá szemöldök emelgetős gif is de azt nem tudom idehozni
@Mók_Ica: @fosch9: itt kukk

sztem peti puhapöcs lesz és gyuszikát küldi haza

ÉH3sZ 2015.04.23. 22:23:52

Peti Gyulának mondta, h ne álljon be Nóri mögé?

Zsoofka 2015.04.23. 22:23:59

@Ditti82: áááááá hogy mondhatsz ilyet.... nem is.... :)

gólyamajom 2015.04.23. 22:24:18

@Kosztarika: Nekem is ez ugrott be...

Állnak a ceremónián halálra várt arccal- Gyula meg csak néz :D

Rayen 2015.04.23. 22:24:36

Gólem mindenkit felsorolt a végén, mint potenciális kiesőt, csak GYulát nem. Érdekes.

2015.04.23. 22:24:40

@ÉH3sZ: sztem is
@Kosztarika: ide nem találtak olyan karaktert sajna

ÉH3sZ 2015.04.23. 22:24:42

@fosch9: Most nem lennék rá felkészülve:)

gólyamajom 2015.04.23. 22:25:03

@ÉH3sZ: Rajta nem lepődtem meg, de Adri azért durva volt . És Bence ma nem is sírt, mi van itt, kérem szépen :D

ÉH3sZ 2015.04.23. 22:25:28

Ki van az ÉÉben? Cinci?

Zsoofka 2015.04.23. 22:25:29

@ÉH3sZ: és se láttam... mire odapellantottam elkapták...

LOki meg önként kimenne, hogy PETI JÁTÉKÁT megmentse... Mert mi az? Koalamaci, hogy menteni kell? Agyamat eldobom...

2015.04.23. 22:26:30

@ÉH3sZ: én sem, úgy megszerettem kis gyuszikát

gólyamajom 2015.04.23. 22:26:44

@Mók_Ica: Nekem sem, inkább csak havernak jönne be. Bár a héten az Adri fikázásával kicsit elásta magát, meg a maival is.

ÉH3sZ 2015.04.23. 22:27:00

@mokamini: Azt csak úgy mondta szerintem

XocoLatte 2015.04.23. 22:27:16

Na ez a ma esti adás volt eddig a leggyengébb, a vízesésen kívül abszolút semmi nem volt benne.
Tudom, tudom, Peti újabb genyósági rekordokat ostromolt, na és? Patrik jövő héten dobná Adrit, hm...
Csak abbanbízom, hogy Petin kívül még mások is tematikáznak egy meglepőt holnap este. Ennyike.

Azt hiszem, én ma hamar lefekszem.
Jóccaka mindenkinek!

Zsoofka 2015.04.23. 22:27:27

@Rayen: Nekem is feltünt.

Szerintem ő is úgy van vele, mint itt néhányan, szegény Gyulát könnyű kiejteni, nem kell rá védettséges-kiejtést pazarolni....

Mók_Ica 2015.04.23. 22:27:29

@fosch9: néztem, még emlékszem is a fickóra.... simán kinézem belőle, hogy ezt mondta :))))

Rayen 2015.04.23. 22:27:31

@ÉH3sZ: ezek szerint beállítja Marokmarcsához, aztán ő is odaáll. Ez csak annyiban változtat a korábbi felvázolt álláshoz képest, hogy nem Nórira bízza a piszkos munkát, de robbantani nem mer. A glóriájához még a hipszterszemüvegnél is jobban ragaszkodik.

2015.04.23. 22:27:55

@mokamini: holnapra összeáll a loki sármőr koalíció előzetes alapján

Zsoofka 2015.04.23. 22:28:24

@ÉH3sZ: remélem nem mosta ki az agyát teljesen Peti.

Mók_Ica 2015.04.23. 22:29:18

@gólyamajom: havernak sem....

@XocoLatte: jó éjt, aludd ki magad holnapra :))))

ÉH3sZ 2015.04.23. 22:29:22

@mokamini: Volt egy Hódi nevű osztálytársam:)

Zsoofka 2015.04.23. 22:29:23

@fosch9: Sármőr az egyik legidegesítőbb karakter nekem, pedig erős a mezőny... Buta és izgága. Rossz párosítás...

2015.04.23. 22:30:18

@XocoLatte: jócakát
@Mók_Ica: aranyköpések cikket olvastam épp :D

ÉH3sZ 2015.04.23. 22:31:08

@Rayen: Ez itt a kérdés! Robbant vagy papírforma?

Zsoofka 2015.04.23. 22:31:09

@Rayen: És akkor szerinted Gyulát rakja ki? De az általad leírtakhoz kell egy számára kedvező választási sorrend is....

Punks Not Dead 2015.04.23. 22:31:38

@fosch9: én bízom benne...tökösebbnek tartom ennél...lesznek itt még meglepetések szerintem :)

2015.04.23. 22:31:44

@mokamini: mandulától csak kicsivel jobb de még mindig alulról üti a mércét
@ÉH3sZ: és pamélának is hívták?

Zsoofka 2015.04.23. 22:32:16

Miért kell az iccakaiban folyton ismételni az 5 perccel ezelőttieket?

ÉH3sZ 2015.04.23. 22:32:29

@mokamini: Úgyis utolsónak megy Peti, így szokták

2015.04.23. 22:33:09

@Punks Not Dead: sztem is és bízom is benne :) jövő héten pötinek már nincs védettsége, lehet bosszút állni rajta :D

Chuck Νorris 2015.04.23. 22:33:15

@ÉH3sZ: jéé nekem is bolt. te is manikürösnek tanultál?

ÉH3sZ 2015.04.23. 22:33:22

@fosch9: Nem emlékszem.
Egy fiú volt:)

Mók_Ica 2015.04.23. 22:33:26

@fosch9: vannak benne jók? :)))

Zsoofka 2015.04.23. 22:33:31

@fosch9: Mandula is egy pöcs volt, de Mandulané nélkül nem idegesített, csak szimplán nem bírtam... De ennek a gesztikulációi idegesítenek...

Rayen 2015.04.23. 22:34:06

@mokamini: mindig a védett választ utoljára, eddig nem volt másképp. Kecske is jóllakik, káposzta is megmarad: ugyan egy gyenge játékosra pazarolja a védettséget, de bizalmat nem veszít, és maradhat Mariann mellett, ami szintén fontos neki.

Zsoofka 2015.04.23. 22:34:50

Ezt a vendéget miért kellet idehívni? Jááááj nekem.

ÉH3sZ 2015.04.23. 22:34:57

@Chuck Νorris: Pedikűrös és patkolókovács szakon voltam:)

ÉH3sZ 2015.04.23. 22:35:42

@mokamini: Nem, mindig így csinálják

Mók_Ica 2015.04.23. 22:36:31

@mokamini: ő jött ennyi pénzért :))))

Chuck Νorris 2015.04.23. 22:36:55

@Mók_Ica: most mit nevetsz, 4 évig tanultam de az érettségin a körömreszelést huztam és megbuktam. de nem bántam mert közben beszippantott a balett világa.

Zsoofka 2015.04.23. 22:37:37

@Mók_Ica: Még egy épkézláb mondatot nem bírt kimondani...

Sixx nem akar ide menni, vagy nem hívták vajon?

ÉH3sZ 2015.04.23. 22:39:02

@Chuck Νorris: Megértelek, mert először én a balett táncos és kőfaragó szakra akartam jelentkezni!

2015.04.23. 22:39:31

@ÉH3sZ: akkor segítek: nem :DD
@mokamini: nálam mindhárom kuka esélyes :(
@Mók_Ica:
tuja
tematikálás
retartdált légpisztoly
szuvenír vélemény
csá csumi csá
mindig minden körülmények között
helikopterezés
vaffanculo
szűzpöcök
magabiztonság :D
kortársbeszéd
evidens
no para

ezeket választották a legemlékezetesebb reality újításoknak

Zsoofka 2015.04.23. 22:39:52

@ÉH3sZ: Ja. Én is. De túljelentkezés volt, így maradt a ruhatár, büfé.

Mók_Ica 2015.04.23. 22:41:16

@Chuck Νorris: küldjél egy képet magadról, de olyat, ahol a balettos tapinaci van rajtad :))))

@mokamini: ilyen cölöp szakértőket hívnak, ha nem a kiesettek mennek.. ..... sztem eszükbe sem jutott sixx-et elhívni.... még megmondaná a tutit brekinek és breki beégne :)))

2015.04.23. 22:41:23

@ÉH3sZ: bal hátsó patám mindjárt leesik mester gyere patkójál meg :D

2015.04.23. 22:42:49

@Mók_Ica: segítek a tapinacis képet megnézni

2015.04.23. 22:44:04

@fosch9: vagyis patkóm nem patám
mittomén nem jó ló lennék még a szakkifejezések se mennek

ÉH3sZ 2015.04.23. 22:44:04

@fosch9: Gondolod?

@mokamini: Pamela, te vagy az?:)

ÉH3sZ 2015.04.23. 22:44:53

@fosch9: Már értem a gyula vonzalmadat!:)))

2015.04.23. 22:45:08

@ÉH3sZ: tippeltem csak de ebben a modern korban már semmi sem az aminek látszik

Zsoofka 2015.04.23. 22:45:49

@ÉH3sZ: Ezt bóknak veszem... :)

2015.04.23. 22:49:00

@ÉH3sZ: :DDD tuttam én h jó lóra teszek :D ezért cserébe hoztam egy viccet

Chuck Norris egyszer megevett egy egész tortát, mielőtt a barátai figyelmeztethették volna, hogy sztriptíztáncosnő van benne.

Mók_Ica 2015.04.23. 22:50:08

@fosch9: még jó hogy :))) majd ha a fiúk kimennek a hotelből, akkor jól kibeszéljük őket :))))

@Chuck Νorris: megtanítalak körmöt reszelni :))))

@ÉH3sZ: remélem nem...... egyébként rohadtul nem tudja milyen rendezvényen van.... azt sem tudja mi a játék lényege.... minek hívják be ezeket a "szakértőket"?????

Mók_Ica 2015.04.23. 22:50:58

@fosch9: jajjjjjjjjjjjjjj :)))))

ÉH3sZ 2015.04.23. 22:51:26

@fosch9: :)
Majd Chuck megerősíti a sztorit:)

2015.04.23. 22:52:07

@Mók_Ica: kiküldjük őket csúszdázni a vízeséshez? :D

gólyamajom 2015.04.23. 22:52:15

@fosch9: Kész vagyok tőled ma :D

Chuck Νorris 2015.04.23. 22:53:05

@ÉH3sZ: sajnos igaz, azóta akkor van hascsikarásom ha a táncoscsaj unatkozik és gyakorol :)

Chuck Νorris 2015.04.23. 22:53:45

@Mók_Ica: közös reszelésnél nincs is jobb ;)

Mók_Ica 2015.04.23. 22:54:13

@fosch9: nekem mindegy mit csinálnak :)))) mehetnek patkolni vagy köröm reszelni vagy balettozni is :))) lényeg, hogy menjenek ki :)))

Mók_Ica 2015.04.23. 22:55:05

@Chuck Νorris: még jó, hogy nem szeletelted fel a tortát evés előtt :))))

2015.04.23. 22:55:11

@ÉH3sZ: igen el is várom :D

ÉH3sZ 2015.04.23. 22:55:18

@Chuck Νorris: Már értem Snezi miért esett ki!:)

Mók_Ica 2015.04.23. 22:55:34

@Chuck Νorris: a reszelés uncsi..... ;)))

2015.04.23. 22:56:27

@gólyamajom: este kevesebben szoktak utálni engem mint nap közben biztos ezért felszabadultabb vagyok :D

Mók_Ica 2015.04.23. 22:57:10

bebe 18 kilót fogyott..... ezért hívták be... adrinak tanácsot adni, hogy hogyan fogyjon le..... közben már adri rég lefogyott..... hihiihihihihihi

Mók_Ica 2015.04.23. 22:57:53

@ÉH3sZ: ha kaptok, ihattok sört :)))

Mók_Ica 2015.04.23. 22:58:40

@fosch9: este nem kevesebben, hanem senki :))))

Rayen 2015.04.23. 22:58:43

Nagyon úgy hangzik, hogy ma a tegnap érkezett fb üzeneteket olvassák be. Végig Adri súlya a téma.

tomfree 2015.04.23. 23:00:36

Ijesztő volt, ahogy a Pandórán Botox abszolút merev arccal, érzéketlenül ült. Brutális a csaj vagy jó volt a botox (de ahhoz fiatal még). Nekem az az érzésem, hogy Becks utazik haza (Pjotr két emberen gondolkodik: Bence, Becks mint nagy dobás és a Pandórán eldöntötte ki a számára erősebb figura), ráadásul a szerkesztők megint be akarnak vinni az erdőbe, ahogy a holnapi előzetesben Loki parázik a kiesésen.

2015.04.23. 23:00:48

@Mók_Ica: fogalmazzák a reggeli beszólást :D
@ÉH3sZ: igazad van :)

tomfree 2015.04.23. 23:02:42

@fosch9: ne aggódj, Loki ma vállalható volt, senki nem fog savazni. :-)

2015.04.23. 23:03:14

@ÉH3sZ: fél sört kaphatok ha nem vagyok fiú akkor is? patkolni nem tudok

Mók_Ica 2015.04.23. 23:04:12

@Rayen: bebét is megemlítették.... és mivel nem élő az adás, sztem maguknak írják :))))

@ÉH3sZ: én figyelek, én nem olyan néző vagyok, akit át lehet vágni :))))

@fosch9: :))))

ÉH3sZ 2015.04.23. 23:04:20

@tomfree: Tényleg ijesztő volt. Attól tartok megint a papírforma (Gábőr vagy Gyula kiesése) valósul meg.

gólyamajom 2015.04.23. 23:04:25

@fosch9: lemaradtam a napközbeniről, néha dolgozni is kell :)

Mók_Ica 2015.04.23. 23:05:27

@ÉH3sZ: ha hagytok bent @fosch9: -nek is egy felet, akkor vihettek ki sört :)))

gólyamajom 2015.04.23. 23:07:21

@Mók_Ica: sztem ők fizetnek h jöhessenek :D

ÉH3sZ 2015.04.23. 23:07:54

@fosch9: Balett? Reszelés?
De a lányok bent maradnak, nem?:)

@Mók_Ica: Majd Ibrahimovic figyel rád!:)

Veder1 2015.04.23. 23:08:43

most hogy Nori hiába rohant fel szobára, Gábor nem volt hajlandó megpocsékolni, és ezért Nóri arcára végleg ráfagyott az életundor rájöttem hogy kire hasonlít: Janka néni :D

coub.com/view/1byn5

2015.04.23. 23:08:46

@tomfree: :DD kedves vagy
@gólyamajom: igen jobban teszed :)
@Mók_Ica: jó túsztárgyaló lennél :)

Chuck Νorris 2015.04.23. 23:09:11

hát az biztos hogy a facebookon egy kommentet nem talált még senki, ami a müsorba is elhangzott :)

Mók_Ica 2015.04.23. 23:10:04

@gólyamajom: ez lehet :))))

@ÉH3sZ: rám nem kell figyelni, ÉN figyelek :)))

bencus elmeséli a szexet tinával pacának..... ez is csak egy skalpvadász.... pffff

ÉH3sZ 2015.04.23. 23:10:11

@Mók_Ica: Kompromisszum készek vagyunk:)

Mók_Ica 2015.04.23. 23:11:32

@fosch9: újabb állást tudok betölteni :)))) köszi :)))

@Chuck Νorris: írjunk nekik egy remek üzit? :)))

2015.04.23. 23:12:36

@ÉH3sZ: kicsit balettozhatok ha nagyon fontos :D de ne kelljen lábujjhegyen az fárasztó
én icukával bent maradok

ÉH3sZ 2015.04.23. 23:12:38

@Mók_Ica: De te szőke vagy, nem?:)

Mók_Ica 2015.04.23. 23:13:21

@ÉH3sZ: helyes :))) így jól jártok mindketten :)))

paca is gááááz.... pfffff
bencus nem tudja, hogy még megpocsékolja-e tinát.... pfffff

Mók_Ica 2015.04.23. 23:14:03

@ÉH3sZ: ez zavaró tényező? :o

ÉH3sZ 2015.04.23. 23:14:35

@fosch9: @Mók_Ica: Jól van, egy felet eloszthattok:)

ÉH3sZ 2015.04.23. 23:16:15

@Mók_Ica: :)
A szemedbe lóg a hajad:)

Mók_Ica 2015.04.23. 23:17:16

@ÉH3sZ: én nem kérek, köszi...... nem szeretem a sört :))) fosch9-nek intéztem :))))

sármőr kedvenc kefélési pózait halhatjuk..... pfffff

ÉH3sZ 2015.04.23. 23:17:17

Gábőr PBarbinak magyarázza a szexpózokat?:))

Chuck Νorris 2015.04.23. 23:18:07

Gábor se mélyedt el a káma szutrában, kutyapóz, oldalas, tipikus sablondugi dolgok. 1x próbálná ki az álmélkodó buddha pózt, máris uj dimenziók nyilnának meg elötte.

Mók_Ica 2015.04.23. 23:18:16

@ÉH3sZ: nincs frufrum :)))) egyébként össze van most kötve :))))

Chuck Νorris 2015.04.23. 23:19:10

@Mók_Ica: ugyse mondják be, ezekt vmi kiscsaj pötyögi be müsor közben a kreativ szobában.

Mók_Ica 2015.04.23. 23:19:35

@ÉH3sZ: hát nem nézett utána, hogy ki pbarbi.... :)))))

@Chuck Νorris: álmélkodó budha póz? :))))

Mók_Ica 2015.04.23. 23:20:37

@Chuck Νorris: én is ezt mondom..... breki megmondja, hogy minden 3. üzenetben legyen benne, hogy ő milyen jóóóóóó :)))

2015.04.23. 23:20:38

@Mók_Ica: add már nekem a feledet ha egyet kicsikartunk :)

Chuck Νorris 2015.04.23. 23:22:50

@Mók_Ica: gondoltam hogy te sem ismered, de ezt be tudom annak hogy teenager vagy ;)

Chuck Νorris 2015.04.23. 23:25:22

kefvenc pózom az álmélkodó buddha, meg a négyfogu hydra

Mók_Ica 2015.04.23. 23:25:50

@fosch9: tiéd, kérned sem kell :)))

@Chuck Νorris: ja, azt nem mondtam még, hogy szűz vagyok? :)))))

ÉH3sZ 2015.04.23. 23:27:56

@gólyamajom: Lehet, h nem nézi ki belőle a poreszt. A képek fürdőzős képek alapján én se:)

Mók_Ica 2015.04.23. 23:36:10

@ÉH3sZ: az a baj, hogy ő nincs itt.... tegnap sem volt és ma sincs itt.... nagyon kell nekem egy B terv, holnap párválasztó.... :))))

Mók_Ica 2015.04.23. 23:57:20

@Chuck Νorris: nagyon huncut vagy te... )))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.23. 23:58:25

@Mók_Ica: Azért a konténer felelősséget ne hanyagold el, mert ha Adri esetleg egyedül marad, szükség lesz rá.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.23. 23:59:54

@Mók_Ica: ne hallgass rá, a pekingi csavaros a legjobb:)))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.24. 00:02:07

@Mók_Ica: ne hallgass rá, a pekingi csavaros a legjobb:))
a blogmoci meg monnyon le!

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.24. 00:09:14

@fosch9: Kimaradt a szürreális meg a sáfárkodás (Lilu-Istenes koprodukció)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.24. 00:10:09

@Mók_Ica: :)) az a vicc, hogy nincs is benne semmi keleti:DD

2015.04.24. 00:12:31

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: természetesen nem teljes a cikk :D mi a mödanszié löevél és társait is tudjuk
sehi meg körmözte a lakkját

ezzel a gondolattal kívánok szép álmokat

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.24. 00:16:44

@fosch9: ezt nem érdemeltük meg.:) Kapsz cserébe egy másikat. Az őrségben egy uúrista megkérdez egy férfit, aki kaszál, hogy milyen messze van Őriszentpéter. Aszongya, hogy légvonalban 5 km, de ő tud egy rövidebbet az erdőn keresztül.

szarkafarka 2015.04.24. 00:31:31

Pjotr egy igazi szarkeverö patkany aki fönöknek kepzeli magat es remelhetöleg a sajat kavarasanak köszönhetöen fog kiesni....csur-csavar es egymasnak ugrassza az embereket...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.24. 02:02:33

@szarkafarka: ugraszTJA

Peti nem patkány, hanem játszik Ha a többi főnöknek tekinti, úgy kell nekik. Szart meg azért tud kavarni, mert hagyják. Ha majd nem hagyják, akkor kiesik.

Sanda.Ipse 2015.04.24. 08:30:39

@mokamini: Már hogy hívná meg Gólem Sixxet? Ő csak olyanokat hív, akiket le tud nyomni a dumájával, módja van minden adásban ötször elmondani a "spárgát dob" kifejezést és az unalomig lovagolni az Adri kövér témán. Adri egy nagydarab, hízásra hajlamos nő, ami különösen a kis termetű Patrik mellett szembetűnő. De helyes pofija van, jókat tud röhögni. Én őt preferálnám a szájzáras Botox-szal szemben.
Sixx véletlenül még a konkrét adásról is beszélgetne vele és Gólem bajban lenne:)

Sanda.Ipse 2015.04.24. 08:33:06

@szarkafarka: A többinek csak össze kéne fogni ellene, máris nem menne neki a góréskodás. Mivel lusták még az eszüket is használni, inkább hűséges vazallusként viselkednek.

Sanda.Ipse 2015.04.24. 08:48:39

@beacska: A napokban úgy agyon cikizték Géza blogját, hogy nem csoda, ha nincs kedvük írni sem. Semmi gond, ha más a stílusa, mint Sixxnek. Unalmas lenne, ha mindenki azonos stílusban írkálna.

Sanda.Ipse 2015.04.24. 08:50:27

@beacska: Amúgy a tegnapi adás sok témát nem szolgáltatott.

beacska 2015.04.24. 09:14:32

@Sanda.Ipse: nekem nincs bajom Gézával...pedig PONT most nem láttam, kíváncsi lennék rá, h mi volt...

Gia Gianea 2015.04.24. 09:15:11

Már csak azért sem hívnák meg Sixxet,mert nem akarják az Rtl-t utánozni.

Kosztarika 2015.04.24. 09:20:54

Jó reggelt :) Érdemes elolvasni itt a hv alatt László Lipták hozzászólását. Nagyon jó meglátásai vannak. (sztem)

Dave83 2015.04.24. 09:24:19

@Sanda.Ipse: Sixx az sixx, ebből él, imádjuk! Csak nehogy SzaboZ írja a következőt , a VV hogyvoltjai is szarok voltak

,, 2015.04.24. 09:24:25

@beacska: én voltam... de sixx mondta h ugorgyunk.

Sanda.Ipse 2015.04.24. 09:25:20

@Gia Gianea: Tényleg? De pl. Nórit örömmel átvették a konkurenstől műsorvezetőnek.
A tegnapi ÉH-t sem tudtam végignézni olyan unalmas volt. A valódi "játékkal" soha nem foglalkoznak benne. Éppen most lett volna mit latolgatni óvóbácsi várható döntésével kapcsolatban. Helyette megint a spárga, kövérség...
Mondjuk a legjobb volt, mikor a kiesett Barbival beszélte ki Gólem Andi kövérségét, aki ugye maga sem egy modellalkat.

Sanda.Ipse 2015.04.24. 09:26:35

@Kosztarika: Szerintem is abszolút jók a meglátásai. (Legalábbis az enyémmel egyeznek).

Sanda.Ipse 2015.04.24. 09:27:31

@Dave83: Amúgy én is. Sőt, élőben is a VV-ben.

,, 2015.04.24. 09:42:15

@beacska: ja rájöttem h az adást nem láttad:) aszittem a gézu-dolgot:)

bElannaTorres 2015.04.24. 09:47:57

most ez az éden már olyan rossz én nem csodálom, hogy már nincs kedvük írni.

más: nem tudom írta e már valamikor valaki, de szerintem Adri azért hízékony, mert hihetetlen étvágya van, tipikus volt sportoló esete. A nagy étvágy megmarad, de már ugye nem mozogja le és ilyenkor szoktak nagyot hízni.

Sanda.Ipse 2015.04.24. 09:50:40

@bElannaTorres: Így van. Amúgy pl. alkatához képest Nóri is elég terjedelmes hátsót hurcol maga után. Timinek jó az alakja. (ráadásul természetes!) Pornósbarbi viszont a felnőttfilmesek álma. Csak a fejére kell zsákot húzni és a pedofileknek is eladható.

Gia Gianea 2015.04.24. 10:04:06

@Sanda.Ipse: Ki az a Timi?Valentinára gondolsz?
süti beállítások módosítása