Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A férjem védelmében 6x16 - Red meat

2015. április 23. 12:00 - fuszulykavirág

Ez most már tényleg a választás napja, Johnny eléggé feszeng az előző esti „túlkapása” miatt, pedig Alicia próbálja biztosítani róla, hogy minden teljesen oké közöttük. Alicia és Peter összeáll, hogy eljátssza a tökéletes politikus házaspárt – bár minden lépésük és mosolyuk meg van tervezve, pusztán stratégia már csak ez a házasság. Na de amíg a népek szavazgatnak, addig van itt nekünk egy másik házaspárunk, legalább ennyire furcsa, de sokkal szerelmesebb: ultrademokrata Diane és fegyverszakértő férje, akik elvonulnak egy hétvégére őzekre lövöldözni Kurt gazdag és befolyásos barátaival. A gazdag férfiak között ki is szúrja magának az egyik leggazdagabbat, küldetésre indul, hogy megnyerje a cég ügyfelének az IT milliomos Gilt.

1_alicia_johnny.JPG

Aliciának már csak várnia kell az eredményekre, addig is Finn ugrik be, hogy szórakoztassa: hoz neki lövöldözős játékot, mert az jó a várakozáshoz. Lemond Bishop viszont nem elégedett azzal, ahogy Alicia bánik vele (hidegen, távolságtartóan), hiszen nem ezért finanszírozta a kampányát, úgyhogy Kalindát nevezi ki, hogy közvetítsen kettőjük között – belátja azért, hogy nem pajtizhat nyilvánosan a leendő államügyésszel. Diane számára nem alakul annyira szórakoztatóan a vadászat: ahelyett, hogy a vadakat üldözné az erdőben, a republikánus trófeafeleségekkel kell wellness napot tartania. Peter közben nagyon elhamarkodottan biztosítja róla a sajtót, hogy Alicia győzni fog, amivel a kampányguruk szerint lemészárolja őket – Peter nyilván így akar bosszút állni Alicia rasszistázós beszéde miatt.

Alicia számon is kéri Petert az aljas húzás miatt, és olyan nyílt veszekedésbe torkollik a beszélgetés, hogy szerintem ilyet se láttunk még. Alicia letiltja Petert a további interjúzásról és felemlegeti Ramonát is, mármint hogy nem kellett volna megdugni. Mármint Peternek. A hegyekben Diane megtudja, hogy a kiszemelt milliomos a kedves neje tanácsára hagyta el előző ügyvédjét, így itt a tökéletes alkalom, hogy mimózát szürcsölve meggyőzze a nejt, hova mozduljon tovább a férj. Sajnos Diane-nek felakadnaka szemei a feleség néhány mondatán („nem antiszemita, de…”), de hát az üzletért még vele is képes jópofizni.

2_eli_alicia_peter.JPG

Kalinda közben továbbra is sofőrködik Bishop gyerekének, és a papa közreműködésével le is kapcsolnak két gyanúsnak tűnő férfit, akik követték őket. Alicia kampánygurui kezdenek pánikolni, és megoldás után kutatnak. Kurt amúgy maga a tökéletes férfi: mondva csinált indokkal megszabadítja Diane-t a wellness pokolból, és összehozza a kiszemelt milliomossal a vadászaton. Diane akcióba is lendül a kampányolással, de Gil hamar leállítja. Mint kiderül, a nő, akit korábban puhított Diane, nem a nej, hanem a szerető. Elúszni látszik az ügyfél.

3_diane.JPG

Alicia beleéli magát a lövöldözős játékába, Finn is játszik vele, közben Johnny próbálja megmenteni a választást, és rávenni Martin Sheent, hogy rögzítsen nekik egy automata hívást, ami szavazásra buzdít. Sheen nem vállalja, de ajánl valakit maga helyett és kifutnak lassan az időből, szóval ha ló nincs, jó a szamár is. Diane és a fővadász érdekfeszítő vitát folytatnak abortusz témakörben, amikor a vadak végre megérkeznek, és kezdődik a lövöldözés. Bishop reggeli akciója után (hogy lekapcsolta a követőket) a fiát kirakják az iskolából. Tudniillik a szülők szerint veszélyt jelent a többi gyerekre nézve. És talán van ebben valami, hát állandóan maffiózók járnak a nyomában.

4_diane2.JPG

Elkezdenek befutni a választási eredmények, és Peter reggeli akciója nyomán Aliciának el kell kezdenie a vesztes-beszédén dolgoznia. Alicia nincs annyira elkenődve, Pradyben jó államügyészt lát. Eli lebassza Petert, amiért elkaszálta az asszonyt, és még a hajrában sem hajlandó besegíteni nekik. Diane végül lelőtt egy őzikét, amit aztán fel is tálalnak neki vacsoránál. Pironkodva vallja be Kurtnek, hogy még élvezte is a dolgot. Miután a gazdag milliomost elbukta Diane, kiderül, hogy van még potenciális ügyféljelölt a társaságban: a fővadász, akivel az abortuszvitát folytatta. Nem a legjobb kezdés, de mégsem ellenséges a viszonyuk, inkább tiszteletteljes az ellentétes álláspontok ellenére is.

5_diane3.JPG

Bishop beavatja Kalindát: akik követték, nem a gyereke miatt követték, hanem Kalinda miatt. Az államügyész hivatalától figyelik. Alicia és Finn tovább lövöldöznek virtuálisan, és bár alakul a hangulat, Finn bejelenti, hogy találkozgat valakivel. Könyörgöm, valami történjen már Alicia szerelmi életében, mert nem bírom már ezeket a megkezdett, de sose be nem fejezett románcokat. Peter végül tényleg nem áll ki Alicia mellett nyilvánosan, de tart egy beszédet, amivel megbénítja a város közlekedését: sok Prady szavazó nem veszi a fáradtságot, hogy útra keljen, így újra feltámadnak Alicia esélyei.

6_alicia_prady.JPG

Mint kiderül, a fővadászunk élvezte a vitát Diane-nel, ebből még lehet valami. Mármint ügyfél-valami. Végre bezárnak a szavazóhelyiségek is, és kiderül az új államügyész személye is, aki nem más, mint Alicia. Gyorsan fel is kéri Pradyt, hogy legyen mellette helyettes államügyész, de Prady nem vállalja, szerinte túlságosan más felfogásban gondolkodnak a hivatalról. Bishop közli Kalindával, hogy vissza akar vonulni a drogbárói szerepből, de Aliciának el kell intéznie, hogy utólag se csukják le semmiért. Hát itt az első kérés a támogatásért cserébe. Alicia győzelmi bulijára Peter is befut, megint tökéletesen alakítják a tökéletes párt, Johnny pedig féltékenyen pislog a sarokban a bánatos kiskutya ábrázatával, majd köszönés nélkül lelép, és nem tervez visszajönni. Hát nagyon remélem, hogy ez nem marad ennyiben.

4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fofofo 2015.04.23. 15:18:33

Ez izgalmas volt, köszi!

mézescsók 2015.04.23. 15:46:00

Végre kiléptünk Alícia agyából.
Nem tudom elképzelni - egyelőre - Alíciát az ellenkező oldalon. Vajon elég kemény lesz államügyésznek? Pár hete egy kommentelő megkérdezte, hogy milyen indíttatásból indult az államügyészi posztért. Ez már csak azért is előjött megint, mert végig az volt az érzésem, hogy nem lenne csalódott, ha nem győzne. Nem tudom, miért. A pasik az előző évadokban véresen komolyan vették, mindent bevetve, nemtelen eszközöket is.

mézescsók 2015.04.23. 15:46:26

Ja, igen. A hv. nagyon tetszett. Gratula.

mkrumpli 2015.04.24. 11:24:48

Annyit hozzátennék, hogy nekem úgy még nagyobb poén volt a Diane-féle puhítás, hogy a szerető nem szimplán szerető volt, hanem egy rendes, fizetős kurva :D
süti beállítások módosítása