Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x42 - A túltolt geciskedés tipikus esete (18+)

2015. április 22. 07:31 - Chat Géza

eh4_2.png

Ha hihetünk a matrózos szettben hogyvoltozó Berkinek, akkor a mai részben több ármány, intrika, szerelem, sírás és szárazbaszás lesz, mint a Homok titkaiban és a Szomszédokban összesen, úgyhogy csapjunk is bele.

eh5_2.png

Már tuti senkinek sincs tiszta vérképe, de még mindig nem szoktak hozzá a kötelező jellegű esti bulájokhoz, így a paréj részegségből ébredező Loki, teljesen bezombulva a H&M-es szürke alsó názerben kicsattog a teraszra és megbeszéli Csábító Gabesszal a tegnap estét, ami roppant tartalmas volt ugye, hisz kinézett egy kósza jakuzzis wanabe baszás is a rengeteg ingyen luxuslimonádé mellé. Loki elmagyarázza hol ment félre a kopasz törzsőrmester, hát ott, hogy Fajtalan Ivar nem volt totálon beszittyózva, bezzeg, ha egyel több bort iszik, akkor mehetett volna a helikoptertől kezdve az análfűrészen át minden. Innen is látszik, hogy Loki a PUA akadémia két danos mestere. Mivel teljesen fogalmatlanok, azt hiszik, hogy a tegnap esti kis színjátékuk hatásos volt. Segítünk, nem volt az. Eközben Bence eldicsekszik Becks házaspárnak, hogy mennyire jót fúgázott Tinával az éjjel. Gratula. Nagy munka lehetett, faszikám. Igaz a lány nem tudta elengedni magát, de mégis csak ki lett ürítve a zsák, úgyhogy teljesen indokolt a fülig érő vigyor.

eh6_2.png

Gyula tovább erőlteti azt, amit egyáltalán nem kellene, vagyis a beszélgetést és a gondolkozást. Szerinted mit gondol az új srác, hogy ott maradtál vele este, kérdezi Ivart. Hát Gyula mégis mi a pék faszát gondolhatna? Hát azt, hogy Fajtalan Ivar egy szabad luk, amibe belemártogathatja a pöcölőt. Ivar ennél úrinőbb, hogy ilyet mondjon, így beéri egy olyannal, hogy most biztos büszke magára, mert egy nagyképű pöcsfej. Pjotr sleppje is megtárgyalja, hogy a mi a faszt művelt Loki tegnap este, amit a két vezérürü privátban is megtárgyal, aminek a vége annyi, hogy Pjotr lelki terroral befenyíti Lokit, hogy ne csináljon ekkoora hülyeséget, mert őt hozza cikibe, és ha ilyen lesz, akkor kénytelen lesz őt – a többiekkel összejátszva – a kirakni a játékból. Loki felfogta és most maximumon buzgálkodik benne a bizonyítási vágy. Ha kell, akkor lovat szop, csak legyen megint bizalom, mondja a riportban, na nem pont ugyanezekkel a szavakkal.

eh7_2.png

Jön a harangjáték meg a Postás Józsi helyi asszisztense és az éktelen ordibálás, hogy LÖEVÖÉÉÉÉL! A fasziknak lassított felvételre kell bokszolni. Nem is ez a kihívás, hanem a lányoknak egyszerre rábaszni a gongra. Becks ezen kuncog egy sort a riportban, hogy mekkora szefósok ezek a lányok. De hagyjuk. Na, a betonkockák egymásnak feszülnek, amíg ketten az örök klasszzikus Jackie Chan-filmet, A részeges karate mestert megszégyenítő mozdulatokkal árnyék harcolnak, addig a sorukra váró bikák bőszen Crazy Jenőt túlszárnyalva szakkommentátorkodnak. Ennél a szegmensnél még a Jobbnál jobb viccek zsebkönyv is térdcsapkodósabb, de Botoxnak tetszik, amit lát, mert nem neki kell csinálnia. Ezzel maximálisan egyet tudunk érteni, hisz rém kellemetlen az egész. Az egyik meccs végén Spielberg Gyula a földre kerül, rászámolnak, viccből azt mondják, hogy ez meghalt, lehet hívni a papot meg a sírásókat, aztán úgy ahogy van bebasszák a vízbe. Gyula ezen elnyünyörög a riportban, de mindegy is. A lányoknak elméletileg szavazniuk kellene a, hogy melyik párosnak volt a legjobb az előadása, de ebből egy kósza képkockát sem kapunk.

eh8_2.png

Meglepő fordulat: este kötelező bebaszás van Mr. és Mrs bulinak álcázva. A faszik öltözzenek elegánsba, már amennyire ilyen húgy melegben indokolt, és amennyire hoztak magukkal frakkot, öltönyt, lépőt, makkos cipőt, ugye. A leegyszerűsített dresscode tehát: kötelező a trikó, baszki; a lányok meg legyenek csajosak, írja a biblia, azaz Éden-nyelvre lefordítva: ribancos outfitbe, kiló vakolattal, halántékig kihúzott szemekkel köll ma arconpörögni.

eh12_1.png

A nagy hepajra való készülődés közben beficcen egy kis csibészkedés. Loki és Csábító Gabesz agya egész nap ezen rugózott, úgyhogy még jó, hogy nem ment kárba az a rengeteg energia. A fiúk (Bence, Loki, Becks, Gabesz és később Gyula) találnak két szöcskét, de nem ilyen mezeit, hanem olyan fajtát, amit Bear Gryls reggelizik, ha forog a kamera, illetve amit az RTL klub celebszopatós műsorában szokás megetetni a delikvensekkel. Fogják a jószágokat és belerakják Ivar neszeszarjába. Pornósbarbi nem szól, vicces lesz ez. Hát a lófaszt. Ivar jön, már nyúl is befele a szemhéjtusért , de csak egy ízeltlábút talál. Vinnyog is egyből, mire a faszik nevetnek. És itt nem is hagyják annyiban, rendesen túltolják a vérgeciskedést és követik az állattal, rádobják, ilyenek. Ivar meg még a riportban is remegve beszél erről az esetről. Dráma ez, na.

eh13_1.png

Jön a bulikah. Az esküvők JJ. Abramse egész Éden-karrierjét tűpontosan leírja, hogy egyedül iszogat a pult végében. Pjotr és Bence privátban felrakják a Loki egy fíreg című korongot. Megy egy kis danajozás, de a lényeg annyi, hogy Pjotr és Botox Csábító Gabesszel édes hármasban beszélgetnek. Na, nem lesz itt semmi durva polikefélés a szingli szoba négy fala között, de taktikázás az igen, agyvérzésig. Botox és Pjotr egymás szavába vágva négyszer tuti elismétli, hogy Gabesznek nincs védettsége, ellenben védettséget adhat valakinek. Korrekt, mondja és bólogat serényen Gabesz, akinek erről kussolnia kellett volna, de mindegy. Na, innentől kezdve jó pusziban lenni ezzel az ombréval, gondolják magukban. Gabesz is partnerre talált, hogy még egy hétig játsszon, aztán majd kiderül. Pjotr és Botox persze egymás szopkodja az egéig, hogy mekkora zsenik, hogy erre a védettséges csavarra rájöttek, így most jól kibaszhatnak valakivel. Megint.

eh10_1.png

eh11_1.png

Loki hulladék részeg, ami most speciel abban merül ki, hogy zuhanyzás utáni pöcsvakarás közben leoltja Ivart a picsába, hogy mekkora agyilag zokni a csaj, majd rádobja az összefaszozott törölközőjét. Ivar sír, míg Pornósbarbi egy szál rojtosra járatott vaginában áll és kenegeti magát minden kencével. Ivar mehet szépen a helyére, nem kell náluk rontani a levegőt, takarodjon vissza Videós Gyula mellé, rakja helyére a dolgokat Loki, aki bevallja a riportban, hogy ez nem ő, teljesen kifordult magából, stb. Innen vagy emelt fővel megy haza vagy teljesen bekattantan és egy pszichiátriai beutalóval. Jelenleg utóbbi közel áll a valósághoz. Barbi is rálát erre, hogy valszeg ez a kurvaanyázás Loki érzelmi állapotának kivetülése volt. És egy értelmes mondat, cseszed. Ez már munka, öregem. De itt kirobban a cigi-gate biturbó, mert kiderül, hogy Pornósbarbi egész nap spúroskodott. Amikor nap közben megkérdezték tőle, hogy mennyi cigije van, azt mondta, hogy uccsó, oszt most este még van egy szál stikában. Hogy a picsába merte eltitkolni? Hogy? Loki Barbit is elküldi tököm alá hűvösre, aki Ivar után viszi a mikrportját, majd sírdogálnak kicsit közösen, míg Loki a másik szobában az ágyon tunyulva szájharmonikázik.

 

Címkék: tv2 18+ éden hotel
779 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gia 2015.04.22. 22:59:40

@fosch9: Olyan kis tedd ki,had hűljön.

beacska 2015.04.22. 23:00:24

@fosch9: jóvan, de Iza már lejárt lemez...meg amúgyis csinos, nem tudom, melyik képén nem tetszett. kifejezetten diszkréten sminkeli magát....sőőt...a rúzsa nekem túl diszkrét.

Gia 2015.04.22. 23:00:54

@Mók_Ica: Hát..Gyula minden,csak nem menő.

Chuck Νorris 2015.04.22. 23:01:37

Sztem Gyulának akkor lesz esélye ha a kövi lány.
Jolán (villanyszerelö)

HufnágelSteve 2015.04.22. 23:02:07

@Chuck Νorris: Gyula a Kisvakond, Patrik inkább a Bobek a kisnyúl, a Bob és Bobekből, Gábor pedig a Prérifarkas, ahogy próbálja becserkészni a Nórit.

Kosztarika 2015.04.22. 23:02:19

@beacska: nekem pl. egyiken sem, de tudjuk, hogy te elfogult vagy vele, ami nem baj :) :)

Mók_Ica 2015.04.22. 23:02:33

@Gia: hát ez az..... akkor nemmenő manó :)))
@fosch9: igaz.... bár én csak havonta szoktam vásárolni :))))

Kosztarika 2015.04.22. 23:03:19

@HufnágelSteve: Gábor a farkas? Egy ilyen töketlen pasi hogy lehetne farkas? :D

Gia 2015.04.22. 23:04:31

@Kosztarika: Nyúl lesz az,valami Tapsi hapsi. :-)

HufnágelSteve 2015.04.22. 23:04:39

@beacska: Azt hittem Gábőr-Csődőr célba ér, de csak farkasként üvölthetett a lyuk előtt.

Gia 2015.04.22. 23:04:55

@Gia: Eltapsolta a védettséget is.

Schlomo Goldberg 2015.04.22. 23:05:02

@fosch9: határozott Kazinczy-díj várományos

2015.04.22. 23:06:07

@beacska: személyesen láttam, nem volt szimpi, de már a vv alatt sem, a viselkedése miatt, ez van :( de igazad van lejárt lemez, peti ha kiteszi lokkancsot leköpöm a monitort :D
@Mók_Ica: biztos nem eszitek elég gyorsan :DD
@Gia: ez jóóó :D

Chuck Νorris 2015.04.22. 23:06:13

Adri: hugó a viziló Marcsa: a fábol (szilikonbol) faragott királylány. ahh Gyula! rendithetetlen ólomkatona :D

Kosztarika 2015.04.22. 23:06:16

@HufnágelSteve: :D :D

Fiúk, lányok, elhúzok aludni további jó szórakozást és jó éjt mindenkinek! :)

HufnágelSteve 2015.04.22. 23:07:15

@Gia: Tapsi Hapsi sikeres, ez meg mindig pórul jár. Prérifarkasnak jő, mert elég szőrös és folyamatosan próbálkozik.

HufnágelSteve 2015.04.22. 23:09:49

@Chuck Νorris: Lehet Gyalogkakukk, mert eddig mindent megúszott és a frizurája is fura :).

Chuck Νorris 2015.04.22. 23:09:52

uhh gábornak mekkora szar dumája van.

2015.04.22. 23:10:35

@Schlomo Goldberg: tini vagy külföldi még ezek fordultak meg a fejemben

2015.04.22. 23:11:34

@Chuck Νorris: megvan
gyula patrik a spongyabobból
patriiiiiiiiik

Mók_Ica 2015.04.22. 23:14:22

@fosch9: kicsi a család, tovább tart :))))

@Kosztarika: jó éjt :))

@Chuck Νorris: gábor egy pöcsfej.... konkrétan..

Gia 2015.04.22. 23:14:51

@Chuck Νorris: És erőszakos is.Idióta..

Mók_Ica 2015.04.22. 23:15:20

breki továbbra is bunkó..... pamela meg baszdmegelt brekire..... kifütyülés nélkül :)))

Chuck Νorris 2015.04.22. 23:15:35

azt mondják Nóri arcán látszott hogy élvezi
hát én meg elég kelletlen arcait láttam, Gáborka pedig nagyon ostobán, mohón nyomult :)

Mók_Ica 2015.04.22. 23:16:14

@fosch9: egy külföldi nem ír így.... inkább tini vagy tényleg fáncsi volt :)))

Chuck Νorris 2015.04.22. 23:17:19

@Mók_Ica: @Gia: ja nagyon béna. kb a nagyon berugott süketvak lányoknál jön be ilyen stilus. én inkább attól tartok ez csak egy szerep volt Nórinak amit kezdett már nem élvezni, állandóan a kamerát bámulta hogy veszi e.

Mók_Ica 2015.04.22. 23:18:21

@Chuck Νorris: nóri arcán minden látszott, de az nem, hogy élvezi...... gábor egy igazi bunkó módjára viselkedett..... "ha most kimész, akkor nem is fogok többet rád nézni.."... soha ne nézzen nőre az ilyen .... p@csfej

Veder1 2015.04.22. 23:21:52

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: úgy látom nem értjük meg egymást, maradjon akkor ez így.

2015.04.22. 23:22:46

@Mók_Ica: meg a kis pici fogatok :D

2015.04.22. 23:23:28

@Mók_Ica: legyen fáncsi az legalább kötődik a vonatos sztoridhoz

nosce 2015.04.22. 23:24:02

@fosch9:
irasd a kezedre azt is be lehet scannelni

Mók_Ica 2015.04.22. 23:25:16

@fosch9: lakókocsi pedig azért kell nekik, hogy tudjanak önálló életet kezdeni :))))

2015.04.22. 23:28:18

@nosce: mi van ha cicire v popsira akarnak írni?
@Mók_Ica: ez így kerek :)
@beacska: +1 :))

sztem essen ki gábőr még nem nagyon sírna senki utána gyuszika maradjon még egész belejött az üdülésbe

nosce 2015.04.22. 23:30:24

@Mók_Ica:
azért nóri visszaigazgatta bugyit meg a tv2 is kitakarta h ne lássunk pina kontentet szal azért befigyelt ott valami denevéres, én azért egy kapufára adnám ahonnan kifele pattant :)

Mók_Ica 2015.04.22. 23:32:23

@nosce: csak a hegye volt bent.... :))) az pedig nem számít.... vv7 óta ezt is tudjuk :)))

beacska 2015.04.22. 23:33:04

@nosce: :d igen, én is azt néztem kaján vigyorral...ohhh a régi szép tinédzserévek...

2015.04.22. 23:33:14

@nosce: ezt majd még meg kell kérdeznem

nosce 2015.04.22. 23:33:31

@Mók_Ica:
persze, a hegye az még belefér :)

beacska 2015.04.22. 23:33:49

@Mók_Ica: óóó, már VV Vera is erre hivatkozott...nincs új a nap alatt (VV5 talán?)

gólyamajom 2015.04.22. 23:35:54

@fosch9: Gyula kicsit fura, de kezd nekem szimpatikussá válni. Ellenben az új gyerek... blöá

Mók_Ica 2015.04.22. 23:37:01

@nosce: csak fél szemmel bekukkantott :)))

@beacska: a vv-kből mennyit lehet tanulni :))))

2015.04.22. 23:39:33

@gólyamajom: egyetértünk drága :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.22. 23:40:09

@Mók_Ica: Gábrisunk már azt tervezgeti, hogyan dobja majd a fülig szerelmes Nórit:)) Ha jól emlékszem, ebbe már az Ádámka is beleesett. Úgyértem, ebbe az önhittségbe:))

Mók_Ica 2015.04.22. 23:43:25

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: remélem sármőrünk is pont olyan gyorsan fog repülni, mint mandula.. :)))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.22. 23:49:34

@Vödör: Értem én, hogy primó dolognak tartod egy játékban, pillanatnyi benyomások alapján megítélni egy embert - a játékon kívüli életére vetítve. De annyit adjunk meg, hogy a játékos embernek is számolnia kell tettei megítélésének következményével.:)))

nosce 2015.04.22. 23:59:55

@Mók_Ica:
de legalább nem volt zokni a lábán :)

nosce 2015.04.23. 00:03:10

Azért ez nagyon száni volt h Loki így behódolt Petinek rossz volt nézni. Inkább essen ki mint egy ilyen fasznak a seggét csókolgassa, ha behódol úgyse nyerhet a végén akkor meg minek ?

nosce 2015.04.23. 00:03:55

@Mók_Ica: @beacska:
Ma onlájn nincs a hotelből ? :)

Mók_Ica 2015.04.23. 00:04:53

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: én is :))) remélem nem fogunk csalódni :))

@nosce: ez biztos??? :))

nosce 2015.04.23. 00:06:26

@Mók_Ica:
igaz különös lenne, a denevérek mmkk zokniban repkednek :)

Mók_Ica 2015.04.23. 00:06:48

@nosce: biztos készülnek a párbajra.... taktikai szex van.... az éjjeli tudósítók sincsenek most itt.... csak a tábla van kint "hamarosan folytatjuk" :))))

nosce 2015.04.23. 00:08:11

Gyulának nincs esélye, mert belül filmet forgat, esetleg ha hamarabb kész lenne a vágással

nosce 2015.04.23. 00:08:41

@Mók_Ica:
jajaja a szerkik elvették :)

Mók_Ica 2015.04.23. 00:09:00

@nosce: na látod, tudod te a helyes választ :))))

nosce 2015.04.23. 00:10:34

@Mók_Ica:
az lenne a legjobb ha brekit is beküldenék játékosnak aztán még abban körben ki is esne :) a zéden hotelben végül is minden megtörténhet :)

kamilla123 2015.04.23. 00:57:28

@nosce: az a baj, h Peti és MAriann túltaktikázták magukat. Ha nem csesztetik az új gyereket, magától kirakta volna Lokit. Így PEti nem Lokit fogja kitenni, hanem az új csávót, Loki meg majd később Petit. Jobb lett volna, ha nem nyüzsögnek.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.23. 01:15:37

@kamilla123: Nem csak a túltaktikázás a baj, hanem az is, hogy nagyon lenézik az ellenfeleiket. Az alábecsült ellenfél gyakran okoz bukást, lehet, hogy ők is így járnak

Gia 2015.04.23. 04:35:43

Mariann hogy lapulizott,amikor Shrek azt dörögte az aulában,hogy két ember megfejtette Gábor titkát,de nem mondja el,hogy kik voltak azok.. :-))

melaena 2015.04.23. 06:19:43

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:
Szerintem sem fogja kitenni.
Sem emberileg,sem strategiailag nem lenne jo neki.
Egyetlen elonye Loki kirakasanak az lenne,h ez fos9 neven futo irritalo agyhalott eltunne a hozzaszolok kozul :D

2015.04.23. 07:08:35

@melaena: be lehet fejezni a minősítgetést a műsorral foglalkozzál ne velem, ugorjál át ahogy én teszem a rosszindulattól fröcsögő kommentjeiddel

Sanda.Ipse 2015.04.23. 07:15:48

@nosce: Loki igazi biciklista (felfelé nyal, lefelé tapos). Óvóbácsi benn fogja tartani, mert az egója áhítja az imádatot. A többiek (Adri, Nóri, Gyula) is nagyon hamar elfelejtették, hogy a jövőben nem bíznak benne.

Ditti82 2015.04.23. 07:47:40

@Sanda.Ipse: Adri azért annyira nem bízik már benne.

melaena 2015.04.23. 08:20:25

Szegeny Cserpes papa.A fradi,vac es Dynamic utan most oket akarja megfejni a nep dzsigoloja.
Remelem,annyi esze lesz,h elrakja a csaladi ezustot,amikor a benga vendegsegben jar naluk :D

Ronni 2015.04.23. 08:39:13

@melaena: HIDD EL NEM FOG MENNI:)))))))a hit nem az ő oldalán van

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.23. 08:43:57

@melaena:" Szegeny Cserpes papa"

Még nem szegény, de az lesz, ha a zOgrét odaengedik:))

sixx · http://comment.blog.hu 2015.04.23. 08:44:03

@melaena: utoljára szólok, ne baszogassátok egymást. világos?

melaena 2015.04.23. 09:04:09

@sixx:
Ok,Mester,jogos,ez a te palyad,befejezve.
Probalok tobb tiszteletet mutatni a kommentelok fele,mint te a jatekosok iranyaba :)

Bujumburi 2015.04.23. 09:19:40

Most büntiből nincs reggeli kávé mellé reggeli hogyvolt. :( :'( Mit tettetek?!
:)

tomfree 2015.04.23. 09:31:59

@Bujumburi: tegnap ment itt a sírás a szerző miatt, most büntetésből elmarad a tegnapi hogyvolt. :-)

Kosztarika 2015.04.23. 09:45:18

én se nem sírta, se nem baszogattam senkit,m megkaphatnám a hv-t privátban, pls :D :D

Killary Fucking Clingon 2015.04.23. 09:46:36

@ZLATAN: Nem , dehogy ez csak egy játék :) Loki azt kapja itt is és máshol is amit ad. Az élet így működik :)

Gia Gianea 2015.04.23. 09:51:16

Adri azt hitte,hogy Gábor védettségével kirakhatják Petit.Pedig Petiéknek adta volna így is úgy is,mert ők hamarabb befűzték.

Gia Gianea 2015.04.23. 09:52:31

Vajon Adriék együtt vannak még?Mondjuk Paca Pesten el tudott menekülni,úgy hogy biztos nem. :-)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.23. 09:52:36

@Shabby Bear: Leszámítva, hogy aszontad nekem, hogy "srácok":)))))

nashy 2015.04.23. 10:30:24

@Gia Gianea: Múlt héten együtt teszkóztam Adrival a Fogarasi úton, csávóval volt, de marhára nem Pacával...

Bujumburi 2015.04.23. 10:32:51

@nashy: és fogták egymás kezét? :P
@tomfree: jaja... valahol megértem Gézát.

Ronni 2015.04.23. 10:39:05

@Bujumburi: Én nem , a kommentelők akik ekézték őt megkapták tőlünk a beosztásukat.Szerintem ennek más oka van, majd kiderül....

beacska 2015.04.23. 10:53:45

mizúúú? nincs új poszt?

haj-rá Loki!
haj-rá Nóri!
har-rá Barbara!

Falatkányi 2015.04.23. 11:00:06

@Gia Gianea: nincsenek. Instan kommentelt egyszer, h megprobaltak de nem tartott sokaig, most meg berki stilusban rak fel kozos kepeket egy sraccal.

beacska 2015.04.23. 11:00:36

az a baj, h szívem szerint azt mondnám, h Gábor maradjon - végre meglesz Nóri napi betevője, plusz jól csinálja, h mindenkivel igyekszik négyszemközt bizalmas szövit kötni - csak azt nem tudom, h ki essen ki helyette

én arra gyanakszom, h Peti Snjezi után Bencét is hazazavarja Marcsa kedvéért :DDD

Ditti82 2015.04.23. 11:01:40

@Bujumburi: Jah... Mindjárt dél, aztán sehol semmi. :(

Ditti82 2015.04.23. 11:16:57

@sixx: Köszönjüüüüüüük! :)
süti beállítások módosítása