Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x39 - Csoffadt, csalfa csöcsök csalinkáznak csatakosan (18+)

2015. április 17. 07:07 - sixx

screen_shot_2015-04-17_at_5_03_55.png

A fák között szoborkánt (faszként?) meredő Gólem cipőjéről nálam sokkal divatérzékenyebb bloggerek tuti ódákat vagy kesergőket írnának, szerintem szimplán csak ocsmány, ez a kétezertízes évek susogós mackója és makkor cipője two-in-one, és leszarom, hogy harmincnyolcezerér adja a nájki. A felkonfcédulákba továbbra is mentőövként kapaszkodó Gólem szerint ma a Pandora lesz az egyetlen említésre méltó esemény, na szépen vagyunk bazdmeg, egy órányi adásból 25 percet emelünk ki?

Loki úgy ébred, hogy szerelmes. Van ez így egy realityben, VV Iza is egy szájonköpés után lett fülig szerelmes VV Krisztiánba, ugye, szóval nincs itt min meglepődni. Aszongya a riportban, hogy ő mostantól ugyan nem fog hazudni saját magának, hanem inkább szerelmes lesz oszt punktum. Agyilag tudja, hogy ezt nem szabad, de ha lehetne állandóan és permanensen dugná Botoxot, állva, ülve, fekve, térden, oldalról, hátulról, misszionáriusban, cowgirlben, ahogy puffan. Na, ez nem fog bekövetkezni. Tina és Bence a teraszon kerül egymáshoz közelebb, Tina aszongya, őtet itten ne befolyásolja már senki, meg a fasza kivan ezzel. Bence, az idióta meg aszongya, hogy tudja, hogy Pjotr csak neki akart jót, és azért nem állt Sezlony mellé, hihetetlen mennyire hülye tud lenni az ember egy ilyen ingerszegény környezetben, ugye. Bence kinézi magának Tinát új projektnek, mert be lehet folyásolni.

OmaPerverz és Ivar öribarik lettek, zsák a foltját, röhög fel az emberben a kisördög, OmaPerverz, akit néha PornósBarbiként is emlegetünk majd közkívánatra, arra panaszkodik, hogy Tina máris rácuppant Bencére, Ivar erre azt tanácsolja, menjen fel, és hívja la őket napozni. Ja, ez tök feltűnésmentes. OmaPerverznek rém egészségtelen színű a bőre, és úgy eleve, az egész nő egy penészvirág, bottal se, na. Ivar nyugtatja, van még két nap, percek alatt változik itten minden, Sezlony is itt vót még tegnap, most meg ott ül a turistaosztályon és sír, mert feldagadt a lába. Tina nem egy másik nővel beszélget, vagy a füstölög odalent hanem Bencézik, mert van esze. Attól fél, hogy Lokiék ki akarják tenni. Bence biztos abban, hogy a Team Pjotr tiszteli Tinát, és nem akarják kitenni. Rém izgalmas beszélgetés, remélem kiderült. Bence a végén nyíltan rákérdez: velem akarsz bandázni, vagy Gyulával? Gyulával nem, az kurvaisten, veled meg talán.

screen_shot_2015-04-17_at_5_23_58.png

PornósBarbi Gyulát gyúrja, na nem úgy, mint a hatvanas, de fickós urakat a filmvásznon, csak szavakkal, te kit akarsz itt bent látni, Gyuszkó, engem, vagy Tinát? Téged. Helyes, van egy szopáskártyád, majd benyújthatod. PornósBarbi kisakkozta magában, hogy Tina nem fog tudni hova állni, csak Gyuszkó mögé, ahol ugye Ivar is terpeszkedik majd, és akkor Gyula majd lecsap, és hazaküldi a Hortobágy fitnesszkirálynőjét, ő, mármint Omaperverz meg marad Bence mögött, és ez milyen naccerű terv. Hát, majd meglátjuk, Bence kockahasára Tina is pályázik, ugye, és ha csak Bence fejéből indulok ki, akkor sikerrel, sőt, Bence ki is mondja a tutit: ha PornósBarbi és Tina egyszerre áll mögötte, akkor bizony Tina marad. Na, majd meglátjuk, bár, Bence eddig tényleg nem hazudott tán még senkinek. Ezzel párhuzamosan Gyula és PornósBarbi tovább szövi a tervet Tina kiejtésére. Botoxnak lelkiismeret-furdalása van, illetve megy tüzet oltani Bencéhez, ez itt most egy harc vót, és Sezlony hullott el benne, van ez így, minden oké? Ja.

screen_shot_2015-04-17_at_5_35_33.png

A délutáni punnyadás során Tina és PornósBarbi beszéli ki Ivart, aki szerintük a hotelemberek sorsának megrontója, és ezért a legtámadhatóbb csaj, akit ki lehet golyózni. Közben mindketten azt hazudják a másiknak, hogy menyire megbíznak benne, csodálatos. Bence, Botox és Pjotr taktikai megbeszélést folytat a tévéskanapén, és PornósBarbi kigolyózását készítik elő: Pjotr-Botox, Loki-Ivar és Bence-Barbi vonalon, Tina megy Gyula mögé, Pornósbarbi meg Bencéhez áll, és tessék, meg van oldva a dolog, mert Bence hazaküldi. Miközben Bence beszél, Botox monton hangon nyekereg valamit, amitől kurvára nem lehet érteni semmit az egészből. Pjotr a riportban ehhez képest azt mondja, hogy Tina egy Ivar 2.0, egy báb, akit lehet rángatni, Pornósbarbi viszont okos, és jó játékos, amit nem tudom, honnan vesz, de hagyjuk rá. És nagyon meg kell gondolni a következő lépést.

screen_shot_2015-04-17_at_6_05_01.png

Bence és Pornósbarbi a terasz hugyozásmentes részén beszélget, a csaj Tináról azt mondja Bencének, hogy Gyula felé hajlik, ami ugye azért nagyon vicces, mert Tina reggel hűségesküt tett Bencének, muhaha. Bence erre nem mond semmit, OmaPerverz meg lendületesen mondja tovább, hogy majd ő beáll Bence mögé, Tina Gyulázik, Ivar meg megy a levesbe. Ez nem is rossz terv, ugye, kivéve azt, hogy Bence kurvára nem akar pornósbarbizni, mert egy sunyi, alattomos kígyónak tartja. A délutáni dráma: Loki a vízbe lökte Botoxot, majd Pjotrnak (Pornósbarbi füle hallatára) aszongya, hogy szerelmes kezd lenni Botoxba. Pjotr ezen röhög, de aszongya, hogy észrevette. Lokit idegesítik a bulák, de Botox annyira nem, és ez milyen jó érzés már. Pornósbarbi igyekszik beleszólni a beszélgetésre, de leszarják.

Loki az altesti szerszámaival gondolkodik. (Pjotr)

screen_shot_2015-04-17_at_6_13_17.png

Löevél, Pandora, írás (öt-öt kérdés mehet, fiúk csak fiúktól, csajok csak csajoktól kérdezhetnek) öltözködés, puccbavágás. Kurva viccesen indul a dolog, a pornóstitkárnő-jelmezt most Ivar kapta, pedig ott ül mellette Pornósbarbi, akin tuti volt már ilyen, távolba révedő arcáról leolvasni vélem a lencsére csapódó ajándék pillanatának felidézését, de ne menjünk át alpáriba. Bencének ki a szimpibb, kérdezi Ivar, te, vagy Tina? Tina. És te, Bence, hogy gondolod? Pornósbarbi. És Tina, te most szarul vagy? Aha. Persze ez csak színjáték! Gyula, Ivar vagy Tina? Geci kérdés, mondja Gyula, de Tinával szimpatizálok, és érdekesnek tartom, de Ivarnak nem akarok rosszat. Ivar, ez hogy esik? Sehogy, de mostantól nem leszek bizalmatlan Gyulával. Adri, Bence haragszik még rád Sezlony miatt? Ja, kicsit, még álmomban is megjelent. Szar is volt. Bence? Minden oké, nem haragszom.

Vidám muzsika szólal meg, biztos valami vicces kérdés gyön. Gyula, kit dugnál meg a hotelben? Valakit. De azért szólsz neki előtte, igaz? Rámutatsz? Nem. Reszkessetek, csajok, mondja Bence, Gyula meg a riportban kijelenti, hogy volt már olyan pillanat, hogy Ivar jóképűnek tartotta. Na ja, hat liter Durbints sógor után. Közben Barbi (nem a pornós, a láthatatlan) is képernyőre kerül, és egy képben összesűrítve megmutatja, miért nem releváns játékos ebben az évadban, tessék:

screen_shot_2015-04-17_at_6_30_18.png

Botox, taktikai okokból játszadozol Loki érzelmeivel? Én nem játszadozom vele. Loki? Nincsenek is érzelmek. Bence, Becksnek nem kellene már lecserélnie Adrit? De, viccel Bence, mindegy kire vagy mire, csak cseréljen már. Pjotr, lecserélnéd Pornósbarbit Unalmasbarbira? Le. Mer? Mert ő az eredeti párom, holnap visszaáll a rend. Barbi? Jó ötlet? Aha. Loki? Szerelmes vagy Botoxba? Jó kérdés, kedvelem, tökéletes társ. Botox? Jól kijövünk egymással. Ennyi? Ennyi. Románc van? Nem van. Pjotr szerint Loki józansága elveszett a játékban, és ezzel vége is a Gólem által forradalminak beharangozott Pandorának. Hát ez jó szar volt. A hotelbe visszaérve Adri körmöt lakkoz és Beckset baszogat egyszerre, multitasking at its best, kérem szépen, melyik haverodnak nem tetszik már a kapcsolatunk, kérdezi. Becks leelmebetegnőzi, gyökérségeket beszélsz megint.

screen_shot_2015-04-17_at_6_40_51.png

Este Bence aszongya Tinának, hogy van egy A-terv, és ha az működik, akkor ne álljon be mögé, mert van valaki, akit nem akar hazaküldeni. DE! Mi van, ha ez a terv azt eredményezi, hogy Tina Gyula mögé kerül? És mi van, ha ez csak átbaszás? És Tinát akarják kitenni? Pjotr és Loki a hugyozásmentes teraszszakaszon beszélik meg, hogy Pornósbarbi egy kígyó, és a múltja miatt nincsen lelke. Ezek szerint a műsorban ugyan nem mutatták, de OmaPerverz beszámolt az öreg faszok leszopásáról. Ezt a beszélgetést inkább beágyazom, minden mondata arany, a csoffadt csöcsökkel és az undorító fejjel együtt.

Ivar és Gyula kicsit civakodik lefekvés előtt, Bence meg azt mondja Tinának, hogy álljon be mögé. Loki aszongya Pjotrnak, hogy ezzel a Botox-dologgal baj lesz itt bent, és nem akarja megbaszni a tévében. Hát, ehhez mondjuk két ember kell optimális esetben, de láttunk már karón varjút. Gólem a lekonfban aszongya, holnap megint bármi megtörténik.

És akkor csöcs:

Címkék: 18+ éden hotel
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.04.17. 07:18:58

Nem hiszem, h a párválasztón dugja meg marcsát.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.04.17. 07:21:56

Ha van szopáskártya, akkor létezik nyaláskártya is? ;-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.04.17. 07:29:56

Ez vicces poszt volt, én meg a műsor alatt jót csucsultam. Na jó, utána is.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.04.17. 07:30:58

Szegény Barbi1, mintha nem is lenne. Cserébe jót nyaral.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.04.17. 07:31:37

És végre egy jó kép is van, ami teccesz, úgymond.

2015.04.17. 07:35:40

ez a cím és ez a hv legjobbak között sztem

kismalacka 2015.04.17. 07:36:12

Csudajó csapatás :)

Nempornósbarbi arcáról a kép fenomenális :) Minden látszik rajta: ész, értelem, izgalom, öröm...stb.

Pornósbarbi ritka ronda. Nem is értem, hogy lehet az iparban.

2015.04.17. 07:46:27

ómaperverz hazamehetne

Rayen 2015.04.17. 08:02:43

Ivar, ez hogy esik? Sehogy, de mostantól nem leszek bizalmatlan Ivarral. --> Gyulával.
Tina szerintem Szepesi Nikolettre hasonlít. Olyan úszós-kajakos alkat.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.17. 08:08:25

Az epizódról mindent elmond, hogy a harmadik etap legjobb része az volt, ahogy Gyula (az esküvők Martin Scorseseje) és Nóri szappanoperáztak egyet.
Bezzeg a HV:)!

bonifac · http://vezetek.blog.hu 2015.04.17. 08:26:55

Durbints sógor. (A klasszikusoknak adjuk meg a tiszteletet.) És nem is olyan rossz az. Ami nem kellett a hájas sütibe, mindig betoltuk. Almaíze van.

RETROPETI 2015.04.17. 08:36:43

Jóóój, milyen opciók már ezek a szavazáson? Igazából egyiket se választanám. Érdekes, hogy mindenki a Pornósbarbit mondja kiesőnek, de tekintve a spoilereket ennek semmi esélye. :-)

Tina vagy Ivar megy ma szvsz.

Morfologista 2015.04.17. 08:37:57

Hát ezen feküdtem. Ez talán az eddigi legjobb HV ebből az évadból.
"Na ja, hat liter Durbincs sógor után." Ez után ki kellett mennem kávézni, mert nem bírtam abbahagyni a röhögést. De kár volt, mert rögtön utána nempornós Barbi képére köptem a kávét a röhögéstől. Zseniális!!! Sixx! Komoly részesedést kérhetnél a TV2-től, te tartod életben ezt a műsort :D

Bristol777 2015.04.17. 08:38:10

@Rayen: "Tina szerintem Szepesi Nikolettre hasonlít."
Nekem Béres Alexandra ugrott be róla elsőnek, talán a beszédük miatt, mert annyira hasonlóan artikulálnak.

anonymand kommentelő 2015.04.17. 08:42:06

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Nem, valami NER. És apró
betüvel még az, hogy mmkk éevényes.

akdestroyer 2015.04.17. 08:42:28

Ez valami hihetetlenül szar volt tegnap.
Pedig olyan egyszerű lenne. Párosok: Loki-Snezi, Kristóf-Alíz, Gergő-Nóri, Milán-Beus (ők felelnének azért hogy pörögjön a taktikai vonal is azért), és Vakond-Vakondné. Behajítanám közéjük Pókmajmot védettséggel, hátradőlnék, azt hadd szóljon.

Petrichor 2015.04.17. 08:44:21

Hát ez tényleg egy ritka unalmas adás volt. Viszont bírtam Gyuláék civakodását az ágyban, szerintem aranyosak voltak, én inkább rájuk mondanám, hogy zsák a foltját :D

Morfologista 2015.04.17. 08:47:45

Összegezzük már, hogy mi a terv!
Van a Pornós Barbi-féle vonal, miszerint ő Bence mögé állna, ami egészen addig működne is, amíg nem áll más is Bence mögé. Ehhez szerinte elég meggyőznie Tinát, akit Gyulához terel, szerinte sikerrel.

Van a Tina-Bence féle vonal, ami szerint A terv esetén ne álljon be Tina Bence mögé, B terv esetén meg tök nyugodtan álljon be mögé, hiszen Tina nem akar Julio mögé állni, mert rájött, hogy kattant a srác.

Van a Pjotr-Botox-Loki féle terv, (Bence-féle fenti "A" terv) ami szerint Pjotr mögé megy Botox, Loki mögé beküldik Ivart és nempornósBarbi beáll Bence mögé. Ezzel az a baj, hogy Loki át van baszva, meg az, hogy így nagy valószínűséggel Gyulára hagyják a döntést, de sok múlik a sorrenden. Annak azonban kicsi a valószínűsége, hogy OmaPervert nem utolsónak, vagy utolsó előttinek megy (just as Tina), ezért egy Bence-Barb1 páros esetén Pornós tutirta Gyulához állna, és oda állna Tina is.

Van a Loki - féle vonal. Ja nem ilyen nincs is. Lokinál lila köd van, nem terv. Ki fog akadni, hogy Botox nem őt választja.

Gyulának nem lehet a fejébe látni, ezért kétséges még, hogy Tina és pornósBarbi közül kit választana, szerintem egyelőre még Tina jobban bejön neki.

Az nagyon tetszett Pjotr-Botox-Bence megbeszélésnél, hogy az Adri-Becks párost úgy kivették, mintha ott se lennének, pedig ha ők is játszanának végre, akkor sokkal nagyobb kavarásokat lehetne csinálni, csakhát Adrika igencsak korlátolt ilyen tekintetben, és ezáltal nálam hátrébb van még Barbi1-nél is a játékos listán.

Kihagytam valamit?

XocoLatte 2015.04.17. 09:04:11

@Morfologista: eklektika szokás szerint (nem Te, a szarkavarás paletta), szerintem nem tudni, mi lesz
és megint a szólítási sorrend fog befolyásolni sok mindent

XocoLatte 2015.04.17. 09:08:38

@akdestroyer: Loki-Snezi? Te tudsz valamit amit mi nem tudunk de el akarod mondani?

XocoLatte 2015.04.17. 09:09:17

@XocoLatte: ja értem, fantáziáltál, OK

introverted22 2015.04.17. 09:10:52

@Morfologista: Nem hagytál ki semmit. Azt már a spoilerben láthattuk, hogy Loki nincs átbaszva, csak beleköpnek a levesébe. Marianna úgy tűnt, hogy közölte vele, az lesz amit ő (Maris) akar. Végtére is most nem Loki választ. Ami jobb is, mert ha szembe menne Maris és Pjotr akaratával egy fiús kiesős héten, akkor lehet, hogy kint találná magát Pjotr ellen Mariska döntése alapján... És ezt még így sem tartom lehetetlennek a jövőre nézve sajnos. Szemét dolog ez a szerelem. Ilyen téren jobb volt Petinek Apolka mellett, mert Apolka el tudta fogadni Peti közeledését, még ha nem is viszonozta az érzelmeit. Peti eljátszogatott alap szinten, mert Apolka nem szólt bele, támogatta és valahol adott annyit Petinek, hogy az ne a kapcsolatra görcsöljön rá, hanem ki is láthasson belőle. Loki túlságosan beleélte magát abba, hogy ők Marissal mennyire tökéletesek, csak ezt Marissal nem beszélte meg :(

kszanaksz 2015.04.17. 09:12:22

Peti most ugyanazzal a szöveggel, amivel Snezit kibaszta, átveheti Mariannt. Tudniillik, hogy ő igazáből csak a páros férfi tagját (most épp Lokit) félti, mert látja, hogy "érzelmileg bevonódott".

XocoLatte 2015.04.17. 09:13:16

@Morfologista: szerintem az lehetséges, hogy Botox-Pjotr után Lokihoz sokáig nem áll majd senki és PornósBarbi oda fog tipegni, és valóban Gyulánál lesz a döntés
Vagy Bencénél

XocoLatte 2015.04.17. 09:13:52

@kszanaksz: ez akkora műfasz duma, hogy én biztosan arcul basznám érte

Ditti82 2015.04.17. 09:15:53

Reménykedem Pornósbarbi hazamenetelében, de vannak kétségeim. :-S

XocoLatte 2015.04.17. 09:16:49

@windsor: re: kszanaksz, naja, pont Pjotr dumál faszimentésről, amikor nála szállt le legeslegelőször a lila köd, amit Apolkának hívtak a helyi folklórban...

XocoLatte 2015.04.17. 09:18:11

@Ditti82: PBarbi hazamenetelében reménykedni nem kell félnetek jó lesz

anyadahalor (törölt) 2015.04.17. 09:19:58

Loki nem cuki, hanem masszivan creepy ahogy Botoxra megy annak ellenére, hogy a csaj azért eléggé hárítja a közeledtét.

kékalmamag 2015.04.17. 09:20:15

mielőtt Nori kiesne bar remelem nem szeretnem kielemezni, hogy:
1) Nori ugye kozmetikus
2) akkor miert nem o, a gyakorlott szakiparos gyantazta Loki fanrészét amikor gyurosbemutato volt, miert Pjotr a rakos ramszeszhasonmas nyulkalt oda es osztotta a tutit a technikarol?

introverted22 2015.04.17. 09:21:25

@XocoLatte: Tény, hogy Peti lett első körben szerelmes, de Apolka noha nem viszonozta, nem is hajtotta el. Ők viszonylag kiegyensúlyozott pár benyomását keltették. Peti akkor is agyalt, csak nem ennyire.

Petrichor 2015.04.17. 09:22:02

@XocoLatte: De ő sose szállt el így Apolka mellett, tudott józanul gondolkodni, és ami még fontosabb, el tudta engedni, amikor arra volt szükség.

Joey Greco 2015.04.17. 09:29:07

@Ditti82: index.hu forum pletykáék szerint,...hát nem fog.. :(
nem értem miért került be.. se szép se okos....

XocoLatte 2015.04.17. 09:33:41

@Petrichor: addigra Apolka nem sok opciót hagyott a szuperészlénynek, max megszervezhette neki a kiesését, de a csaj mindenképpen kalapját akarta venni azon a csajkiesős héten.

XocoLatte 2015.04.17. 09:35:03

@Joey Greco: így van, ebben a műfajban semmiféle képernyőn mutatható kvalitása nincsen

jo.e 2015.04.17. 09:38:14

Az előzetesben Pjotr megint osztotta az észt, az érzelmekről. Édes istenem, pont ő??? Elég rövid a memóriája amikor pár hete még majd ott bőgött a bagázs élén, h. ezt a nagyszerű lényt (aki sztem le se' szarta őt párkapcsolatilag) el kellett engednie. Loki helyében azért erre felhívtam volna ennek a taktikai géniusznak a figyelmét. Azt kell hogy mondjam, h. szerintem Pjotr egy pöcs!

AkkorlegyenPtr 2015.04.17. 09:38:42

@Morfologista: Összegezve a tervet :)

Patrik bedarálná Adrit kolbásznak, de bírja.
Peti kavar és Botoxot díjézné szénné
Loki kavar és Botoxot csekkolná, de kb bárki mást.
Bence keresi, hol lehet szépfiú és ki mellett feszíthet
Nóri kezdi élvezni a játékot

és pont.

Úgy kb ezek mentén bármi lehet :)

AkkorlegyenPtr 2015.04.17. 09:40:27

Botoxról nekem a régi alámondásos filmek ugranak be.

Igen. Jó. Menekülj. Gyorsabban. Ahhh.
végig egy hangon.

Vagy ha már szinkron.. Steven Seagalt simán vihetné.

2015.04.17. 09:41:56

szeretném kifejezni aggodalmamat Carlito iránt - vajon mi történik mostanában a kis kajlával? :D

jo.e 2015.04.17. 09:42:27

@Petrichor: Mikor is kellett neki józanul gondolkodni? Úgy nézett rá ez az agyhalott banda, mint a sámánra nézhettek egykor. Tudod, ő tudta kezelni a klíma távirányítót - mint arra a kiváló bloggazdánk olyan találóan rávilágított egykoron :)

Hermesz Konrad 2015.04.17. 09:44:16

Ha Peti kapja Mariannt, akkor Lokinak ki lesz a párja? Visszaveszi Nórit? Ezt Nóri is tudja? Lokit igazából senkivel nem tudom elképzelni, hogy folytatja, sem Nóri, sem SimaBarbi, sem Tina, PornósBarbi meg ugye az új közellenség.
Gyula miért választaná Tinát? Egyfolytában azt magyarázta Tinának múltkor, hogy jön 1-el Nórinak, és ezért most nem választhatja? Talán ezért fordult Tina Bencéhez, nem?
Bence meg a riportban szinte lehülyézte Tinát, aztán mégis arra biztatja, hogy álljon mögé.
Én ezt nem értem. Szinte csak az tűnik biztosnak, hogy PornósBarbit senki sem akarja.
Még az előző részhez tartozó kérdésem. Vajon Snezi miért nem olvasott be Lokinak a végén? Hiszen Loki nyíltan is Snezi fő ellensége volt. Még a párbajon is harcra szólított fel Snezi ellen. Ennek ellenére Snezi Adrit kutyázta. Lehet, hogy Loki és Snezi ismerik egymást korábbról, és Snezi nem akarta feszegetni Loki kutyázását? De Loki akkor miért támadhatta ennyire nyíltan Snezit? Mariannak meg akkora hátszele van az egész játékban, mint a passzátszél. kb. 20+ játékos közül csak ő jöhetett vissza eddig, ez nem korrekt. Őt is akkor hozták vissza, amikor Snezi meg Bence már egymást tapizta a takaró alatt.

AkkorlegyenPtr 2015.04.17. 09:46:56

Ahogy olvasok a szemekből és a fotókból, inkább Peti Mariann páros teljesül be, Loki Mariann pedig marad tiniszerelem szintjén :)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2015.04.17. 09:54:17

Azért az funny,hogy Loki szerint az újbarbi egy feketelelkű gonosz a múltja miatt, miközben lelkesen pincsizik a csöcsmutogató "modell" Botoxnak.
Ezzel gyakorlatilag rá is jöttem, mit utáltam meg Lokiban: a kettős mércéjét, amivel gyakorlatilag a játéka kezdete óta méri magát és a többi játékost.

Nóri meg Gyula lett az ideális pár benn. Két szociopata.

Ronni 2015.04.17. 09:58:03

@AkkorlegyenPtr: Ó NA NEKEM EZ VOLT A DÉLELŐTT POÉNJA:)Amúgy már én is felíratozva olvasom mit mond a botox.

Azért kíváncsi lennék mennyit ivott Gyula mielőtt bezsarolta Nórit az ágyban...

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2015.04.17. 09:58:21

@jo.e: emlékeztetnélek,hogy ez a taktikai géniusz önszántából elengedte azt a lányt, kvázi kiügyeskedte neki,hogy hazamehessen, ami rohadt nehéz egy döntés lehetett.
Loki nagyjából biztosan nem lenne képes ilyesmire.

beacska 2015.04.17. 10:02:24

@Ditti82: miért reménykedsz? ő legalább csinál vmit...Tina csak Bencét gyurja, UBarbi ül a seggén...Nori fejében meg ki tudja, mi van...konkrétan a párjátol kérdezték meg, h kit választana a 2 uj közül...

kiváncsi vagyok, PBarbi hogy intézi el, h bent maradjon...

kszanaksz 2015.04.17. 10:02:32

Nekem a tegnapi Pandorán villant be, amikor Gyula felelt a kérdésre, hogy ő Igazmondó Juhász, a nép egyszer gyermeke stílben nyomja. Egyelőre attól fura talán, mintha nem is tudná máshogyan.
És ha már Juhász és Gyula egy mondatba, néhány szó Barbiról is: Milyen volt szőkesége, nem tudom már.

Banyus83 2015.04.17. 10:05:25

Köszi a Hv-t Sixx...zseniális megint egyszer :-)

Nem tudom, ki hogy van vele, de engem PornósBarbi olyan szinten irritál, hogy ezt nem tudom szavakba önteni. és eskü, nem azért, mert pornózik, felőlem azt csinál, amit akar, de ahogy beszél....arra nincs szó. Affektál, a hangszíne irriáló, szóval kész. Annyira, de annyira szeretném, hogy hazamenjen, pedig nem fog :-(
Kíváncsi leszek a párválasztóra. Loki az előzetes szerint nem rajong az ötletért, hogy Ivart válassza, kíváncsi leszek, hogy ha Botox Pjotr mögé áll, akkor ki áll Loki mögé. Még az is lehet, hogy pornós. Akkor viszont Ivar és Tina alatt rezeg a léc, esetleg UncsiBarbi alatt, de őt szerintem valahogy bevédi Pjotr.

beacska 2015.04.17. 10:07:39

@Hermesz Konrad: nem véletlenül most hozták vissza Marcsát. amikor kiesett, itt többen josoltuk, h sanszos, h ha Beus repül sosron kivül, akkor Marcsi jön vissza...révén, h ő dobta ki.

Snjezi láthatóan tartott Lokitol. és mivel nem volt nagy meglepetés, h nem mellé állt, minek csesztesse? Adriban csalodott, Lokiban nem.

beacska 2015.04.17. 10:09:21

@AkkorlegyenPtr: egyik sem fog. amikor Marcsi először esett ki, azt mondta Berkiéknek, h Loki volt bent a legférfiasabb...ami persze közel sem jelenti azt, h meg is volt, csak annyit, h ezzel gesztust gyakorolt a hoppon maradt Loki felé, és Peti meg szoba sem jöhetett

jo.e 2015.04.17. 10:11:28

@A Manci: Rohadt nehéz döntés? Miért? Csak nem az érzelmek miatt?
Felvázolok rá 1 másik megoldást: "Bözsi!, állj már be mögém, mert Apolka hazamenne! Ok, Peti!"
Most komolyan, mi szükség volt arra a nagy haditervre? Azon kívül, h. - ha jól emlékszem - Gerit jól megsz..atta. Amikor meg számon kérte, az volt az ultimate érve, h. ő az idősebb.
Megmondom mikor lenne nagy taktikus a szememben: ha Patrikot meg Adrit szét tudná választani. Ez lenne a kihívás, nem hogy két 4 napja bejött csajjal variáljon.

beacska 2015.04.17. 10:12:45

@Banyus83: én arra tippelek, h PBarbi beáll Loki mögé (honnan jön az ötlet, még nem tudom), Nori marad Gyulussal, és vagy Tina vagy UBarbi repül Bence mögül...UBarbi a sanszosabb, mert Tinát Snjezi emléke köti

XocoLatte 2015.04.17. 10:17:32

@fosch9: igen, igen, mi lett vle azután, hogy a nagy ember viszavette a kék óráját? immár hiába kukkolja ahotelben lakókat, a jóseggű csaj combjára írt tetkót már soha nem fogja leolvasni... :(

XocoLatte 2015.04.17. 10:18:54

@Ronni: Gyula mindig kimarad az ivászatokból, és ezt már fel is hozták ellene, mármint hogy nem iszik alkoholt.

XocoLatte 2015.04.17. 10:20:22

@A Manci: mármint hogy a lány, akit "elengedett", önszántából haza akart menni? kíváncsi vagyok, hogy Botsáska miképpen tudta volna megakadályozni ebben?

beacska 2015.04.17. 10:20:36

Nori megérdemelné, h Gyulával végre egy stabilabb párost alkosson

cinika 2015.04.17. 10:21:34

@Rayen: Nekem Béres Alexandra ugrik be mindig :)

Zuzmo 2015.04.17. 10:22:58

Sziasztok! Idáig bírtam read only módban. Az megvan, hogy a tegnapi ÉÉ-ben a vendég egy locsóló kölnit hozott a Berkinek a közelgő "húsvét" miatt?! Biztos tegnapi "élő" adást látthattunk, élő - igazi- facebook üzenetekkel.

Banyus83 2015.04.17. 10:23:11

@beacska: Nekem is Loki jutott eszembe. lehet, hogy azért, ami az előzetesben volt, hogy Botox nem akar vele lenni, aztán akkor csakazértis nagyot szóljon alapon Pbarbizik...vagy nem tudom. Ez sanszos lehet mondjuk a jövőre nézve. De akkor sem bírom elviselni azt a nőt :-(

XocoLatte 2015.04.17. 10:23:55

@beacska: ugyanerre számítok, tökéletes elképzelés

DilisApu 2015.04.17. 10:26:55

A tegnapi rész annyira sz@r volt, hogy elaludtam rajta :) Tényleg nagyon ellaposodott a műsor. Ez is mutatja, hogy mennyire fogalmatlanok a szerkesztők.

XocoLatte 2015.04.17. 10:27:12

@jo.e: a végén nagyon eltaláltad a szöget -- annyit még hozzá, hogy bár látszólag marha jól elvan a Patrik-Adri páros immár 40-edik napja, valakinek, akinek sokkal több vér szorult a pucájába, mint Botsáskának, valóban szét kellene őket robbantania, mert ezek ketten ezzel a fantasztikus nem-taktikával simán belkerülhetnek a Final Four-ba. És az megaeszével legalább Botsáska erre rájöhetett volna már régen.

XocoLatte 2015.04.17. 10:28:48

@beacska: Nóri megérdemelné, hogy valaki már jól ellássa a baját -- úgy értem, a csúnyája baját...

Zuzmo 2015.04.17. 10:29:27

Ha van Isten, Loki úgy kiakad Botox és Peti párosra, hogy a következő hetekben, szépen kitematikázza őket a hotelből.

melaena 2015.04.17. 10:29:33

@Petrichor:
Milyen civakodas?
Gyula baszni akart, Nori nem.
Elkezdett valami hulyeseget beszelni,amire egy ideig -a feszultseget tompitando - regalt Nori is ,aztan bealudt.

AkkorlegyenPtr 2015.04.17. 10:30:03

Szerintem Loki realizálja, hogy Peti Mariann cimbizik.
Skipeli Mariannt és marad PBarbi.
Nórival egyeztet, de ő Gyulával marad tuti.
Szerintem Barbi esik ki, és aznap beszervezik titkos ügynöknek, mert úgy ott lenni ezer kamera mellett, hogy kb senki észre sem veszi... az tuti ügynök lesz.

AkkorlegyenPtr 2015.04.17. 10:31:16

@melaena: ÉÉ ben volt egy hosszabb bevágás. Nóri is jót röhögött Gyulán. Elvoltak...

2015.04.17. 10:32:25

@XocoLatte: még ott a firkált dorongos fiatalember, azt elolvashatná igazán a kis Carlita kedvéért :D

XocoLatte 2015.04.17. 10:33:04

@beacska: ha (és ez ugyi jó nagy HA) PBarbit hagyják a végére a sorban, és Loki még mindig egyedül álldogál mert széttaktikázták a teljes nőegylet rosszabbik felét (Tina-Nóri-Barbi1), akkor röhögve fog "választani". És Loki a koppanás után még hálás is lesz az ótvaros némbernek.

XocoLatte 2015.04.17. 10:34:15

@AkkorlegyenPtr: akkortól kezdve fedőneve ÜBarbi lesz a mostani UBarbi helyett... :D

XocoLatte 2015.04.17. 10:34:48

@fosch9: a kis Carlita Te vagy? ;-)

2015.04.17. 10:34:51

@AkkorlegyenPtr: sztem meg fogja neki mari mondani előre h nem fog mögé állni mert már sok neki - ahogy már pjotr is pedzegette lokinak h sok ez a nagy érzelem

2015.04.17. 10:35:19

@XocoLatte: természetesen, ezt ÉHval már kitematikáztuk a múltkor :DDDDD

XocoLatte 2015.04.17. 10:36:05

@Zuzmo: és erre minden esélye megvan, ha szövetséget köt Patrikékkal és Bencével

XocoLatte 2015.04.17. 10:36:55

@fosch9: öreg elefánt vagyok már, meg szemüveges is....

Zuzmo 2015.04.17. 10:41:34

@XocoLatte: Remélem így lesz! Megnézném Peti arcát mikor rájön, hogy csak az ő érdekében, de haza küldik.

beacska 2015.04.17. 10:42:06

@XocoLatte: de dulván...a földle le...;)

2015.04.17. 10:43:58

@XocoLatte: azt senki meg nem mondaná :D

beacska 2015.04.17. 10:44:21

@XocoLatte: igen, én is azt hiszem, csak jut-maradt alapon fogadná el PBarbit....mondjuk már kezdem sajnálni Lokit, h nincs egy épkézláb csaj mellette...mondjuk Norit megbecsülhette volna

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.17. 10:44:48

@fosch9: de miért zsák a foltja Nóri meg a Barbara?

XocoLatte 2015.04.17. 10:47:22

@fosch9: naneszépítsük a dolgok állását... de azért naon rendes volt tőled!

beacska 2015.04.17. 10:47:26

egyébként meg gusztustalan volt, ahogy Peti és Loki ocsárolják PBarbi cickoit...na ja, csak a műcsöcs ér már vmit??? Haj-rá KiscicisBarbi!!!! a nőtársadalom nagyja nevében!!!

melaena 2015.04.17. 10:48:11

A pjotr-nagyapo es a loki-marokmarcsa "kapcsolatot" nem igazan lehet osszehasonlitani.
Apolka egy mersekelten csinos,visszafogott lany,kb. 0 humorerzekkel,akiben peti inkabb emberileg latott valamit.
Ezek a kapcsolatok lassan alakulnak ki,ezert kontrolalhatobb az eleje.
A vege meg gyakran 50-60 ev hazassag :)
Raadasul ugye apolka nem is furdott egyutt az egyszalfaszos pjotrral,es volt nala egy hatarvonal.

Maris egy fullos,nagyon jofej csaj,aki meg az elutasitast is rohogve csinalja.
Szerintem ebben a szituban nem loki volt a balfasz,hanem marokmarcsa,mert nem rakta ki idoben a stoptablat.

Savafan 2015.04.17. 10:54:47

Azt tudja valaki, hogy a Pandorán a dobozban milyen borítékok vannak? Mindig abból szenvedik ki a kérdést. Megvan jelölve mondjuk, hogy melyikből nem vehet az adott illető? Miért nem szórják bele, azt jónapot.

XocoLatte 2015.04.17. 10:55:11

@beacska: ne túlozz, ennek a nőnek konkrétan nincsen cickója

beacska 2015.04.17. 10:55:14

@melaena: igen, én is igy látom, szemtől szembe kéne, nem a háta mögött, meztelen zuhanyzás után...

beacska 2015.04.17. 10:55:42

@XocoLatte: éééés? vagyunk igy egy páran....

beacska 2015.04.17. 10:56:33

@Savafan: én is csak most gondolkodtam el rajta...most tényleg nagyon nézegették, meg nyitogatták a doboz mellett, és nem leülve

jo.e 2015.04.17. 10:57:28

@XocoLatte: Csak nem lesz 1ik sem olyan hülye, hogy üres hely helyett beáll 2.nak valaki mellé...

koda 2015.04.17. 11:01:35

@melaena: Marcsa nem véletlenül nem rakta ki a stoptáblát, annál több esze van. És Loki szemmel láthatóan vívódik, mert az eszével tudja, hogy játszani kéne, nem lávcsizni, de a tesztoszteron-raktárak túlcsordulnak lassan. Kíváncsi lennék, hogy bevállalná-e a "mocsárral is lehet tüzet oltani" metódust PBarbi oldalán, meg hogy a patron kiürítése után tisztábban látná-e, hogy hol a helye a Peti-Marcsa-Loki háromszögben.

Az Adri-Patrik párossal kapcsolatban nekem nagyon fura, hogy Marcsa legutóbbi szellőztetésén kívül semmilyen szó nem esik róluk. Pedig oldalvízen messzire lehet jutni...

Nóri meg Gyula kabaré :D Néha hajlok rá, hogy Nóri kicsit elkezdte olvasni a játékot, de pl a zseniális tanácsai PBarbinak, meg Loki inglis-mantrájának átszellemült orbákulása elbizonytalanít... :D Meg amúgy is, életből felmentve az, aki több bizalmat szavaz annak, aki egy perccel előtte közölte, hogy másfelé húz. Most őszintén: meddig fogja elviselni Gyulát? Egyáltalán meddig van helye mellette (mert az az agysebész is kikacsintgat), és hol lesz helye, ha nem ott (pláne, ha Loki az ingyenpöcök felé fordul a sarkon)?

UBarbi előbb utóbb lapátra kerül szerintem, Tina színtelen-szagtalan, de mondjuk a lányok között egy sincs, aki nekem szimpi lenne. Ja, meg ott van Bence még, akiről nem szóltam, hát ő szegény a testi adottságai ellenére olyan, mint az őszi falevél a tél első maró szelében. Nem sok köze van hozzá, hogy hova csapódik, bár azt teljes meggyőződéssel teszi :D

beacska 2015.04.17. 11:02:06

@XocoLatte: konkrétan a cicink az, amivel nem nagyon tudunk mit kezdeni. ha tornázik az ember lánya, akkor szebb lesz a feneke, vagy vékonyabb a dereka, vagy kisebbek a combjai....de a melle??? még ha mellre dolgozom sem lesz nagyobb, vagy feszesebb...ez bunkoság volt, no

jo.e 2015.04.17. 11:02:47

@melaena: Ha jól emlékszem valami ilyesmit mondott Húlió, hogy "hogy jutottunk idáig". Sztem ez vicces volt és annak is szánta - 4 nap páros élet után :) Jó, nem egy jó kis fingósböfögős vicc, de vicc!

beacska 2015.04.17. 11:03:42

@jo.e: :D nekem is tetszett, és Nori is partner volt benne

mézescsók 2015.04.17. 11:04:41

Én Tinát Bencével simán el tudnám képzelni egy párként, mert
l./ adott az azonos érdeklődési kör (edzők).
2/ lényegében Bence pont olyan bábu, mint amilyennek Bence. Bence nem játszik, vele játszanak.
3./végre Bencének is járna már egy nem zűrös játszótárs.

Kiváncsi vagyok, Lokinak hogy adják be, a saját érdeke, hogy ne Botox mögé álljon. És amúgy beveszi-e, mert akkor orbitális barom és nagyot csalódtam benne. És Nórinak, hogy vissza Lokihoz? Nyilván megteszi, de akkor valamilyen szinten Gyulát hagyja cserben, akivel kezd elég jól kijönni. Ha Loki ismét összeáll Nórival, én egyezséget kötnék vele, hogy most aztán már a játék végéig maradnak egy pár, mert úgy látszik, az istenek is azt akarják, hogy ne szabaduljanak egymástól. Olyan sok meg már nincs vissza, szóval féllábon is....

És nem értem a pasikat: fanyalognak a prostitól, de lelkesen igénybe veszik a szolgáltatást. Meg különben is van olyan ősi foglalkozás, mint a patkolókovács, ha nem ősibb.
És vajon, miért több a női prosti, mint a férfi?

beacska 2015.04.17. 11:06:20

@mézescsók: szerintem most SEM lesz Loki-Nori páros

XocoLatte 2015.04.17. 11:18:00

@beacska: ezzel én is tisztában vagyok, de PBarbi olyannyira irritáló, hogy képes voltam a no-cickó állapotát is ellene szóló érvvé kovácsolni...
mea maxima culpa
nem kívántam általánosítani
és tisztában vagyok a női keblek frankó tulajdonságaival, főként testsúly ingadozások következtében
plusz azzal is, hogy akinek kicsi, nagyot szeretne, akinek nagy, kisebbet, és főként, hogy mindenkinek a saját melle az, ami nagyon ritkán okoz elégedettséget

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.17. 11:22:15

@koda: Nem hinném, hogy Nóri csak kezdi hajazni a játékot. Aki ekkora ellenszélben majd 40 napot bent tudott tölteni, annak kellett, hogy fogalma legyen a benti erőviszonyokról. Pusztán ide-odacsapódásból nem élt volna meg. Nóri nem menő a szó mai értelmében, de a többi sem az, csak azt hiszik.

mézescsók 2015.04.17. 11:23:38

@beacska: Nem tőlem jött az ötlet, hanem Hermesz Konrad és Banyus83 vetette fel, hogy lehetne-e...és hogy akkor mi van. Egyébként szerintem sem lesz, bár Lokinak túl sok választási lehetősége nincs: a két Barbi, vagy egy Barbi és egy Tina Gyulával megosztva. Ezt jól kidolgozta magának.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.17. 11:28:42

@mézescsók: Loki - a látszat ellenére, eléggé be van szorulva. Szövetségesként, játékosként értékelik, de a lányok nem törik magukat azért, hogy vele legyenek egy párban. Ezért én is úgy gondolom, hogy jobban tenné, ha Nórival bírná ki, amíg csak lehet, mert Nóri lojális, irányítható és főleg, megbízik benne.

koda 2015.04.17. 11:28:57

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Vitát kezdeni kár róla, de nem értek egyet. Nóri sokkal inkább szerencsés volt, mint ügyes. Nem tudok olyan verziót elképzelni, amikor neki köze van a végjátékhoz.

AkkorlegyenPtr 2015.04.17. 11:36:21

Szerintem a sorrenden csavarnak ma egyet a szerkik.
Adri kezdi, papírforma.
Maris jön. Maris beáll Peti mögé, Lokk pislog mint hal a szatyorban.
Nóri vigyorogva beáll Zsül mögé. Loki nyel egyet.
Barbi beáll Bence mögé
Végére marad Tina és PBarbi
Tina bepánikol, megy Bencéhez.
PBarbi meg Lokihoz.

Bence Tinát választja, hiszen Snezi is ezt adta ki parancsba Bencusnak.

ÜgynökBarbi megy haza. Lokit meg este szétbssza az ideg és bosszút forral Petiék ellen.

Szerintem.

Ronni 2015.04.17. 11:42:43

@XocoLatte: Hát ezt az infót nem tudom hova tenni, akkor józanul fura:)))))

CsÁgiiii 2015.04.17. 11:44:55

@AkkorlegyenPtr:

helló
"Lokk pislog mint hal a szatyorban"

ezt annyira, de annyira szeretném látni

kszanaksz 2015.04.17. 11:47:51

Visszagondolva (és lehet, hogy nem pontosan emlékszem), de már jó ideje középen forog, hogy Nórit ki kellene tenni, de valahogy sose élesedett be annyira, hogy minden energiát ebbe öltek volna. Először Apolkát kellett hazaküldeni pihenni, mert agyonjátszotta magát szegény, aztán Melániától kellett megszabadulni, mert a luxus húgyszagban nem luxus, most meg Snezit volt a legfontosabb kitenni, mert csak. Még talán a vázaceremónián állt a legközelebb a kieséshez, de ott meg Gergő ment. Ki akarják tenni persze, de nem gondolnám, hogy iszonyatosan szlalommal tudatosan úszta meg ezeket a helyzeteket, hanem mindig volt nála egy sürgősebb. Nóri, akinél mindig van sürgősebb, ez valahol viccesen hangzik, de mintha erről szólna az egész bentléte is (nem csak a kieséshez kapcsolódóan).

blady 2015.04.17. 11:48:57

az OmaPerverz név honnan jött?:D

2015.04.17. 11:48:58

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: aSzt én nem tudom, de gondolom nóri a mellőzöttség miatt áll szóba barbarával...
nekem a cím és a tartalom bejött ez a makkos cipő és társai :D
@XocoLatte: ez nem szépítés volt, itt mondta valaki h a 40 az új 30 úh mindenki számolja ki a sajátját :D

2015.04.17. 11:50:01

@blady: ilyen filmekben szerepel h nagymamát is nagypapát is "szereti"

Ronni 2015.04.17. 11:50:38

remélem Nóri nem áll Loki mögé, maradjon Vágy-ulánál(ez az esti akcióóó)

jo.e 2015.04.17. 11:50:50

@AkkorlegyenPtr: Érdekes lenne, de sztem itt megbukik a dolog: "Tina bepánikol, megy Bencéhez"

2015.04.17. 11:51:45

@beacska: messze még a vége, hátha lesz megfelelő pár, ha nem, akkor vízzel főz

gólyamajom 2015.04.17. 11:54:03

@kékalmamag: nincsenek annyira jóban h Loki a Kapitány közelébe engedje, pláne nem forró gyantával .D

mézescsók 2015.04.17. 11:54:56

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Így látom én is. Ezt sajna széttaktikázta, illetve nem vette észre, amit lehet, hogy észre kellett volna vennie.

AkkorlegyenPtr 2015.04.17. 11:55:55

@jo.e: Tegnap is erről értekezett Bencével, illetve Gyula megmondta kerek perec(en) neki, hogy jó lenne, meg szimpi de jön Nórinak

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.17. 11:57:09

@koda: Nem befolyásolta az embereket, mert nem hallgatnak rá, de a riportokból kiderül, hogy világosan látja mindig a helyzetet és az embereket. Úgy tudom, a végén már más szabályok vannak, én tippelni sem tudok, hogy ki lesz ott és ki nem.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.17. 12:01:06

@AkkorlegyenPtr: Remek terv. Ha ezt megsimájják, visszavonok mindent, amit eddig gondoltam róluk :))))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.17. 12:03:17

@AkkorlegyenPtr: Ezzel a "Gyula megmondta kerek-perec"-cel kétségeim vannak. Gyula, meg a kerek-perec... háát:))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.17. 12:05:57

@fosch9: a zOgre fikázásban teljes mellszélességgel sixx mellett:DDDD

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.17. 12:10:59

@kszanaksz: de most mondd meg, hogy miért tennék ki? Ismerik jól, Loki irányítani tudja, meg persze Peti is. Nem veszélyes ellenfél, talonnak abszolut jó. Miért egy idegennel próbálkozzanak, akiről még nem tudnak semmit? És még valami. Van valaki, akinél különbnek érezhetik magukat. Emberi gyarlóság.:)))

2015.04.17. 12:11:01

@kszanaksz: ha kicsit összetartanának akkor az újakat céloznák mindig nem a régieket hisz marinak sincs semmivel több létjogosultsága bent mint nórinak

2015.04.17. 12:14:38

@Mók_Ica: én az instán néztem lokival mi újság de félek nehogy spoiler legyen úh nem írom le :D

2015.04.17. 12:16:06

@Mók_Ica: robin megkapta már a nyereményt vajon?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.17. 12:16:27

@Mók_Ica: Láttyátuk feleim szümtükkel, mik vogymuk.

Robinról sohasem lehetett tudni, hogy jön-e vagy megy. .:)))

melaena 2015.04.17. 12:24:02

@beacska:
Lehet,h nem tudsz vele mit kezdeni (max. az orvos), de nem is kell.
Sokfele ember van, en pl az arc-mell-segg triobol egyertelmuen az elsot preferalom.
tolem lehet lapos elol-hatul,csak normalis arca legyen.
.. es sok ferfi van ezzel ugyanigy.
Az meg,hogy a tobbiek mit gondolnak ,semmilyen hatassal nem kell,h legyen az eletedre.

jo.e 2015.04.17. 12:28:19

@AkkorlegyenPtr: nem azért, hanem mert ott már állnak. Sztem senki nem fog üres hely helyett 2.nak beállni - de ezt már fentebb is írtam 1x.

melaena 2015.04.17. 12:29:01

Norira en inkabb az egyuttmukodo,mint az iranyithato jelzot sutnem ra.
Az biztos,h olyan szitut raeroltetni,amit o nem nagyon akar, (lasd Beus-> Adam) eselytelen.

XocoLatte 2015.04.17. 12:37:03

@fosch9: na pont erről beszélek, bárhogyan is számolgatom, túl a barátságon, oops, akarom mondani a 40-en...

XocoLatte 2015.04.17. 12:39:57

@jo.e: csak annyi eltérés lesz, hogy PBarbi utolsó előttiként az üres Lokihoz (mert hülye azért nem lenni), Tina utolsó és akkor ő Bencézik, ahol már ÜBarbi toporog

XocoLatte 2015.04.17. 12:43:02

@Mók_Ica: bocs, ez Zn lesz: este túltöltötted az agyi akksidat, hogy a Velvet ilyen díszhírein kell gyorsan leszivatnod a savszintet?

introverted22 2015.04.17. 12:48:28

@melaena: Ezzel egyetértek. Az én emberem anno mellmániás volt. Mindegy volt, csak nagy legyen. Aztán jöttem én a "stresszlabdáimmal" és fordult a kis világa. Szerencsére a férfiak is különfélék, és egy nő nem a mellei méretétől lesz nő. Láttam én már elég sok bögyös fajtárst, akire nem használtam volna a nő szót, max ha az ivart kérdezik...

Gia 2015.04.17. 12:58:31

Minő furcsaság..A pandora közepéig Mariann haja balra fésült volt,a bal vállán átvetve,utána középen elválasztott,utána ismét balra fésült,még a házba induláskor is,és amikor beértek a házba már ismét középen elválasztott frizurát viselt.Szerintem nem kézzel turkálta össze,ez kétszer felvett pandora ceremónia volt.

2015.04.17. 12:59:49

@XocoLatte: azt mondják nem ez számít :D

melaena 2015.04.17. 13:10:56

@Gia:
Az is lehet,hogy nem ketszer,hanem sokaig vettek fel.
Ha valaki egy monolog kozben olyat mond,ami nem kepernyokepes,akkor azt valszeg ujra felveszik.
Mivel valamilyen erthetetlen okbol a pandoran csinosnak kell lenni (ezt a sracok azert eleg lazan veszik),igy nyilvan van ott sminkes,stylist is.
egy 2-3 oras forgatas alatt siman szukseg lehet rajuk.
Persze lehet,h kulonbozo napokon vettek fel.

Vajon a jatekosok milyen jokat rohoghetnek,amikor nem letezo,csak a musor szamara generalt konfliktusok lelki hattereit elemezzuk ? :D

Mók_Ica 2015.04.17. 13:14:46

@XocoLatte: vagy nagyon péntek van.... :))))

DilisApu 2015.04.17. 13:18:12

@Savafan: biztos vagyok benne, hogy Pandora legalább 1-1,5 óra hosszú, ha nem hosszabb és erőteljesen vágva van! És nem látjuk, hogy mit bénáznak többek között a borítékokkal IS :)

@XocoLatte: mit mondjak, nekem sem okoz elégedettséget a saját mellem, pedig pasi vagyok, de majd dolgozom rajta ;)

Bride 2015.04.17. 13:18:25

Annyira unalmas volt ez a rész, hogy nem is akarom kommentálni, cserébe nézzetek meg, ahogy VV Éva a legjobb cimbijével PornósBarbival "háttérbeszélget" a pornózásról.

youtu.be/kxKUekX64Z4

vastyúk is .. 2015.04.17. 13:19:12

@fosch9: Carlito valószínűleg megvakult a haverjaival együtt a sok recskázástól, vagy még mindig a rózsafüzért morzsolja, hogy végigérjen a penitencián, amit Jesus atya rótt ki rá a feloldozásért. Azóta is csillogó szemmel gondol arra a kis hugyosra aki egy nap bent lét után szájára vette az egyik fiút. Várja, hogy visszatérjen, mert látta, hogy egy nagycsöcsis is visszajött már. A kék óra és Bé emléke elhalványult benne.

XocoLatte 2015.04.17. 13:21:32

@Mók_Ica: nálam abszolútPéntek, lásd always in love...

introverted22 2015.04.17. 13:22:00

Én spec arra is kíváncsi lennék, hogy hányszor sikerült majdnem kitörni a bokájukat azokban az idétlen cipőkben azokon a csodás kavicsokon? Mert elég nehézkesre sikerül szerencsétleneknek a járás. Bár ahogy néztem a Pandorán már nem törik magugat annyira a csajok se. Bár még így is ezerszer jobban, mint a pasik teszik.

XocoLatte 2015.04.17. 13:22:18

@DilisApu: jaj már, természetesen a lányokról írtam

Mók_Ica 2015.04.17. 13:23:41

@XocoLatte: akkor ezért van mindig pénteken a párválasztó :)))) most már tudom :)))

XocoLatte 2015.04.17. 13:25:27

@Gia: jók ezek a megfigyuk -- kéne alakítani egy ún. Gaffe Squad-ot és leleplezni ezt a fantasztikus műsorszerkesztést!

vastyúk is .. 2015.04.17. 13:28:31

@beacska: a cicivel csak egyet tehetünk, szeretjük úgy, ahogy van, és akkor más is szeretni fogja. ;)

2015.04.17. 13:34:44

@vastyúk is ..: komolyan aggódni kezdek Carlitoért és az ő egészségéért ezután a szívbemarkoló sztori után :D (Köszönöm cuki volt) :D
@Mók_Ica: az csak nekünk péntek, ők 5 napos rotálásban veszik fel az újra "péntekeket", ezt ÉÉ-ben már többen elpöttyintették, köztük Apol is, akihez Ogre ragaszkodott h 5 HETET töltöttél bent, Apol pedig mondta hogy igen azalatt a 25 nap alatt amit bent tötöttem :DD

Mók_Ica 2015.04.17. 13:40:30

@fosch9: egyébként az is fura nekem, hogy breki vezeti az éé-t..... még az elején annyira nem látszott rajta, hogy mit gondol egyes játékosokról.... bár el-el ejtett néhány szót..... de egyre inkább kinyilvánítja az érzéseit a játékosokkal kapcsolatban és ez sztem nem fair.
pláne hogy ő már tudja, amit mi még nem.....

introverted22 2015.04.17. 13:41:30

@fosch9: Szerintem nekik amúgy se sokat számít, hogy van hétvégéjük, vagy nincs :D

beacska 2015.04.17. 13:42:01

@melaena: @vastyúk is ..: jaaa, aranyosak vagytok, engem nem kell vigasztalni, életem túlnyomo részét már leéltem azzal, amit a jóistenke adott, el is keltem, szültem is....csak megjegyeztem csendben, h PONT a cici az, amit furkoság kritizálni...hacsak nem az az alap, hogy a ki igényes, az tetett be, mert a kicsi az milyen már...

beacska 2015.04.17. 13:44:09

@Gia: biztos vki belebakizott a felolvasásba :D

2015.04.17. 13:44:13

@Mók_Ica: jaja és ha valós érzéseit mondja el pl pjotr-al kapcs akkor ugye szpoilerez de ha félrevezet minket akkor jó színész
@windsor: jaja, én is szívesen téveszteném össze ott a péntekeket és a vasárnapokat nem panaszkodnék :D

egy igazi barom vagy mária 2015.04.17. 13:44:22

Ez a nagy taktikai okoskodás kb. vihar egy pohár vízben. Mit kell ennyit pörögni meg okoskodni? Odaállna az öt faszi, pornósbarbi, a kutyának sem vagy szimpatikus, még Berkinek is több esélye lenne a bentmaradásra ha felvenne egy parókát, szóval napozgassál, aztán pénteken mész.
Nincs védettsége, tenni nem tudna ellene, igaz, akkor semmiről nem szólna ez a hét...

2015.04.17. 13:45:26

@beacska: nekem furcsa ez h azt az idegen izét berakatják a bőrük alá
nemtom nagymama korra nem flottyad le vajon a bőr ami alá begyűri nekik az orvos?
és az az izé ha kilyukad és kifolyik?
hát nemtom

XocoLatte 2015.04.17. 13:47:10

@fosch9: remélem, az igazi ottani hétvégeken kiengedték őket a tengerhez...

beacska 2015.04.17. 13:48:13

@fosch9: nagymama korra?? hát addig 8* cserélik! asszem 5 évente kell rajta dolgozgatni ezt-azt...

beacska 2015.04.17. 13:49:24

@XocoLatte: nem. Bence is mondta, h vagy 35 napot kellett várnia, h bele léphessen a tengerbe...ahogy elnéztem az ablakukbol sem látják a tengert

XocoLatte 2015.04.17. 13:51:29

@beacska: ez nagy szopacs, ennyi erővel Kőbánya-alsón is lehetne a hotel...

beacska 2015.04.17. 13:53:32

9! ezt neked:
tv2.hu/eden_hotel/173929_ra_sem_ismerni_lokira.html

ééés tényleg, én is a héten döbbentem rá, h egyre jobb a felhozatal ;)

beacska 2015.04.17. 13:54:45

@fosch9: @beacska: és azt a képet be sem tudtam tenni, amit ehhez a vidihez raktak a FB-on....

introverted22 2015.04.17. 13:59:22

@fosch9: Erre találták már ki a saját zsírszövet átültetését. Leszívnak máshonnan és berakják oda. Nyilván többször kell ismételni, meg nem tudnak egyszerre drasztikus változást elérni vele, de nekem szimpatikusabb, mint a műanyag. Ettől függetlenül ezt sem csináltattam meg, és nem is tervezem, de ha odajutnék, hogy nem tudok élni nagy mellek nélkül, akkor ezt a verziót favorizálnám...

2015.04.17. 14:01:12

@beacska: cukker vagy, otthon tudom megnézni, én az instán nézem ehhez a szőrmókhoz képest nagyon más, kíváncsi leszek a vidire :D
@vastyúk is ..: hihihi :D ez a te védjegyed :) kisbarátunk aztán jól odavan
@XocoLatte: ezt nem tudom de eléggé úgy fest h ott vannak bezárva 5 napos rotálással meg forgatják a hetet...

2015.04.17. 14:05:05

@windsor: @beacska: én arra gondoltam h az a bőrszöveg ami alá tuszkolják ezt a műanyag izét csak nyúlik ettől amit bedugnak... hisz a normál nagyobb mell is ugye... tehát nagyi korra ott lesz a kerek implant és a megnyúlt bőr ami tartja?

É2I 2015.04.17. 14:14:59

" a lencsére csapódó ajándék "

Bazmeg Sixx, itt köptem rá a sört a monitorra..... :D:D:D

Gia 2015.04.17. 14:18:49

Bár nekem szerencsére nincs mellproblémám,de a nőknek vajon miért nem mondják,hogy nem a méret a lényeg?

jo.e 2015.04.17. 14:21:14

@fosch9: Mindenre van sebészeti megoldás. Nagyít, kicsinyít - a korszellemnek megfelelően. Kérdés, h. megéri e. Én nem tudok női fejjel gondolkodni. Ha valakinek ez becsípődik, lehet, h. jobb ha megoperáltatja, mert különben bekattanna. Azt hiszem egy komoly "gyógyászati" műtét után lehet, h. árnyaltabban látná ezt a szike dolgot és örülne, h. lyuk van a seggén és szelel.

kamilla123 2015.04.17. 14:30:47

most néztem vissza az ÉÉ-t. Ez a MadárVera iszonyat gáz. Ahogy hangsúlyoz, meg ahogy kifejezi magát, mint egy 80-as évekbeli bemondónő. brrrrr!!!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.04.17. 14:45:10

@anonymand kommentelő: de már saját pakettem van, honnan tudod, h én hozzám is jó?

@beacska: általában 7 év, max 10. Aztán veheti fel újra a hitelt rá.

introverted22 2015.04.17. 14:53:28

@fosch9: Nna erre is a saját szövet a jobb, mert az nem olyan nagy mértékben nyújta a bőrt és aztán ugyanúgy viselkedik, mint a mellben található többi zsírszövet. Tehát elviekben a fogyás, hízás meg a kor is természetes módon nyilvánul meg. Nno de ezért jó a kicsi és formás eredeti, mert arra a gravitáció sem hat olyan mértékben, és a hízás és fogyás sem befolyásolja drasztikusan... Ezért is maradok a sajátomnál :)

ZLATAN 2015.04.17. 14:59:00

Ez az adás annyira rossz volt, hogy írni sem lehet róla. sixx küzd becsülettel, de erőteljesen lankad az érdeklődésem...a minimum az, hogy csalódott vagyok. Remélem este legalább lesz kedvem fikázni a játékosokat...

vastyúk is .. 2015.04.17. 15:01:23

@fosch9: biztos sok a dolga, és már teljesen érdektelen számára a műsor, pláne a kommentelés :D

melaena 2015.04.17. 15:13:46

Bence mosolya eleg durva a kepen
Mintha egy huzosabb technopartin keszult volna :D

vastyúk is .. 2015.04.17. 15:14:41

@fosch9: @windsor: Lehet arra is vigyázni ám. Ne bántsátok a nagy csöcsöket, ha megállapodtunk benne, hogy mindegy milyen, szeretni kell. Én már feldolgoztam, hogy nagyi koromban dekázhatok magammal, úgyhogy addig ütöm a vasat amíg lehet, és egy step erobic típusú szarra vagy futni marhakötéllel sem lehetne elrángatni. Szóval lehet vigyázni a laza rostos kötőszövetre is :D hihihihihihi

kamilla123 2015.04.17. 15:33:30

nem értettem tegnap ezt a kölni húsvét előtt dolgot az ÉÉ-ben. Ez marha nagy baki. Miből állt volna azt a két percet megint felvenni?

vastyúk is .. 2015.04.17. 15:35:44

@kamilla123: lehet, hogy úgy vannak vele, már úgysem nézi senki :D

kamilla123 2015.04.17. 15:41:33

@vastyúk is ..: vagy azt gondolják, a néző tök hülye. Berki vagy háromszor elmondta utána, hogy majd JÖVŐ Húsvétkor locsol vele. Gondolták, ez elég lesz :-)

vastyúk is .. 2015.04.17. 15:47:07

@kamilla123: :D. Hát a pénzt Berkibe kellett önteni, nem a műsorba. Csak nehogy újra kelljen forgatni vele akár egy percet is.

beacska 2015.04.17. 15:52:03

@fosch9: nem tudnál ide betenni instás képeket? vagy vhogy? v megkeresni egymást FB-n és ott?

verkli 2015.04.17. 15:52:50

@vastyúk is ..: Asszem Gólembe már elég pénzt öntöttek. Hátrahajtott fejjel kell járnia, hogy ki ne folyjon (de szép szó, folyjon) belőle. Ha esetleg követi a hogyvoltot, akkor ezt neki küldöm:)

www.youtube.com/watch?v=3YPCdJbZYXo

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2015.04.17. 15:56:51

@jo.e: a haditerv már a műsor része volt. és egyszersmind jó felmérése annak,hogy ki, mennyire pletykás.
ott és akkor mindenki átment a vizsgán, mert egyik csaj sem szólt egy szót sem. (legalábbis a nézők felé ez így lett közvetítve)
és mivel ez úgy egyéni játék,hogy közben jó ideig egy csapatban is működnöd kell, nyilván nem lehet csak úgy magad mögé rendelni valakit, hogy másokat teljesen figyelmen kívül hagysz. főleg, ha szeretnél még később szövetségeseket magad mellett.
de most ezt így komolyan el kell magyaráznom a harmadik évad közepén? nemár!

gólyamajom 2015.04.17. 16:01:46

@fosch9: Van olyan volt kolleganőm, aki tíz éve csináltatott magának brutálisan nagy melleket- akkoriban még ő is eléggé formában volt. Azóta fogyott-hízott-fogyott-hízott-most éppen olyan,mint egy koravén Zalatnay Cini, a nagy műmellei meg kereken vannak, mert a szilikon bírja ugyan, de már erősen a hasa tájékán tartja őket. Ultragáz.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2015.04.17. 16:06:31

@XocoLatte: nem botsáska...
az akadályt úgy hívták, hogy szerződés. és abban igen kemény kitételek, kötbér és stb. lehetnek arra az esetre, ha a játékos mondjuk úgy dönt a kiválasztás, a kiutaztatás és minden egyéb szervezési hókamóka után,hogy "bocs én ezt így mégse".
a vis maior esetekre nem biztos, hogy minden esetben fel tudnak készülni, így egy családi tragédiára sem, mert más, ha valaki az RTL városszéli villájából megy haza, mert hiányzik anyu főztje, és más, ha Costa Ricán dönt úgy,hogy helloszia én húztam.
nyilván, az akkori műsormenet szerint Apolt nem tudták csak úgy egy szimpla cserével hazaküldeni (pl. hasonló akcióval, ahogy B. Mariann visszajött) így nem maradt más, minthogy a., szenved tovább és tuját játszik a pálmák közt, vagy b., valamiképp kiejtődik és így a kecske és a káposzta is polkorrekten jár. Nem szeg szerződést, de végre haza is mehet.
Ezt viszont az a lány nem tudta volna így lemeccselni. Ehhez egy Peti kaliberű ember intelligenciájára volt szükség.
Mint pasit, bottal sem piszkálnám Petit, de le a kalappal, ahogy azt akkor elintézte.

gólyamajom 2015.04.17. 16:07:53

@vastyúk is ..: szintén nagy mellekkel rendelkezem, de mozognom meg muszáj, mert enni is szeretek- nálam tökre bevált a sportmelltartó plusz beépített melltartó a topban együtt, ha sportolok, és így nem látom, hogy ereszkednének lefelé, vagy ilyenek :)

verkli 2015.04.17. 16:11:33

@A Manci: Mármint ahhoz, hogy azt mondja Barbi1- nek, hogy állj mögém, bentmaradsz? Szerintem ehhez egy Tesla kaliberű magnó is elég lett volna, esetleg egy marék pillangó.

Hamm, megettem Peti szófosását, és fincsi volt.

Morfologista 2015.04.17. 16:28:22

@verkli: De azt ugye tudod, hogy ott nem csak Apolka hazaküldése volt a lényeg? Peti tudatosan vagy tudat alatt, de egy igen komoly mérést végzett, hogy hogyan is áll a hotellakók hierarchiájában, és úgy tűnik, hogy bejött a számítása. Nem kell James Bond-nak lenni, elég, ha csak a többiek azt hiszik rólad/ úgy néznek rád, hogy te vagy a 007-es és máris nyert ügyed van. Szerintem ezt speciel jól csinálta Pjotr. Egyetlen emberrel ment csak szembe, aki szerencséjére két nap múlva ki is esett, tehát nem számít. Ha csak simán egy Apol->Barbi csere lett volna, nem lett volna ekkora hatás, meg nem mutatta volna meg, hogy az 5-ből 4 csaj bizonyítottan azt csinálja amit ő akar és úgy ahogy ő akarja.

vastyúk is .. 2015.04.17. 16:35:18

@gólyamajom: én is szoktam mozogni, csak ezeket a fel-le ugráló témákat hagyom. Hát még nem találtam olyan sportmelltartót, amivel elégedett lettem volna. Még a triumph sem gyárt nagykosaras sporttoppokat erős igénybevételre, nem is értem, hogy miért. Mindenhol csak ez a D a maximum.

verkli 2015.04.17. 16:44:46

@Morfologista: Alapvető hiba volt Petitől...Az egyik legnagyobb hiba, amit elkövethetsz ebben a játékban, hogy tudatosítod a többiekben, hogy te vagy a Jani. A helyes út az (legalábbis Peti játéka esetén), hogy te vagy a Jani, de úgy teszel, mintha nem te lennél. Ezt sokszor jól csinálja Peti, de az egója nem hagyja, hogy mindig így tegyen.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2015.04.17. 16:52:22

@verkli: nem fogom még egyszer megismételni amit korábban már leírtam a körítésről.

nyilván senki sem tud Peti fejével gondolkodni, és ez nem is cél. a lényeg,hogy amit akart, elérte: Apol hazamehetett milliós bünti nélkül, és közben pár lekötelezett embere is lett, akiket úgy rendezett át, hogy olyan ember mellé kerültek, akikre mondjuk az akkori párjuknál jobban ácsingóztak (pl. Snezi-Bence, vagy asszem akkor is meg lett mentve a Nóri hátsója, stb.)
ezek a kis "nem kért" szívességek később jól jöhetnek, mint ahogy láthatóan működik is, hiszen Peti kvázi egy vezér benn és ezt az egy napja költöző ápoltak is leveszik azonnal. feltétel nélkül hallgatnak rá, bármit mond, ez nyilvánvaló. akár a lányok, akár a fiúk.
űzi az egyéni játékát, védi a saját érdekeit, mindenközben mozgatja a szálakat a csapatban is. és ezzel együtt is szimpatikus tud emberileg maradni.na ehhez kell tüdő.
úgy játszik, ahogy azt kell.

verkli 2015.04.17. 17:03:51

@A Manci: Bocs, de azt kell mondanom, hogy rosszul látod.
Végezz el egy gondolatkísérletet:
Képzeld el azt, hogy a döntőben vagy, és Peti áll veled szemben (nagyon nehéz, mert ki kell zárnod Peti nézőknek szóló kommentárjait) Mit csinálsz?
Az erre a kérdésre adott válasz dönti el, hogy Peti jól játszott-e vagy sem, nem az, hogy ki mozgatta a szálakat. Végezd el a gondolatkísérletet úgy is, hogy mondjuk Patrik áll veled szemben.

Morfologista 2015.04.17. 17:09:50

@verkli: Igazad van, de mégsem. Ebben a környezetben (értsd ebben a társaságban), ez a hiba nem releváns, mert azzal, hogy Pjotr kijött a fényre és megmutatta, hogy ő az alfa, egyáltalán nem került veszélybe. Miért nem? Mert, ezek az agyhalottak még, szerintem, hálásak is neki, hogy felvállalta a Jani szerepet. Paca és Bence agy nélkül napfűrdőzhetnek, a csajok is játszhatnak muskátlit, mert ott van Pjotr, majd ő mindenki helyett játszik is. A másik két alfa aspiránsból az egyik Pjotr párja akar lenni, a másik meg - főleg az utóbbi időben - szívesen bízza rá magát Petire, hogy ő nyugodtan úszkálhasson a lila ködben. Nem tudom, hogy ezt Peti felmérte-e mielőtt megmutatta magát (szerintem nem), de úgy néz ki, hogy ez is bejött neki, hiszen azóta is mindenki a tenyeréből eszik, még úgy is, hogy Bence párját kitette úgy, hogy Bence jóformán meg is köszönte neki, hogy kibaszott vele.

De igazad van, szerintem is hiba tudatosítani a többiekben, hogy te vagy a jani, de ezekben az ég világon semmi sem tudatosult. Szerintem még Lokiban sem. :D

De Peti nagy próbája most jön el, hogy a Lokit hogyan tudja majd kezelni a fennáló helyzetben, de ha lehet hinni az előzetesnek, akkor ezt is sikerült megoldania és rátolja az egészet Botoxra. Így ő még mindig pozicióban lesz Lokinál. :)

Montezuma13 2015.04.17. 17:12:07

Sokan ki nem állhatják a Patrick/Adri párost, mondván nem csinálnak semmit és csak magukkal vannak elfoglalva. Ez ugyan valóban így van, de éppen ők azok, akik jól csinálják, szemben a "nagy taktikusokkal" vagy inkább nevezzük őket tematikázóknak. Mindenki tisztában van vele, hiszen ezt tudatosították is az elejétől fogva, hogy ők megbonthatatlan egységet alkotnak, minden esetleges vitájuk ellenére. Még az újonnan bejövők is hamar tisztába jönnek ezzel, különösen úgy, hogy a "nagy tematikázók" ezt mindig, elég hamar, még a tudomásukra is hozzák. A Patrick/Adri páros csak akkor kerülhet veszélybe ha valaki védettséget szerez, és pont őket, valamelyiküket, akarja kitenni a játékból. Bár előfordult már ilyen lehetőség is korábban, de akkor például Patrick kerek perec megmondta az éppen védettséget szerző, új játékosnak, Snezinek, hogy ha mögé áll és kiejti Adrit, akkor ő bizony nem lesz jó párja, mert azon lesz, hogy az első adandó alkalommal kitegye a szűrét. Tehát volt már rá példa arra, hogy a Patric/Adri páros jól kezelte az ilyen szituációkat. Különben tényleg nem sokat foglalkoznak a játékkal, jól akarják érezni magukat. Ezért persze lehet őket kárhoztatni, de végül is nekik van igazuk, miért ne próbálják jól érezni magukat.

A véleményem szerint a másik páros, amelyik "erőssé válhat" az bármilyen meglepő, de a Nóri/Gyula páros, persze csak akkor ha ők ketten felismerik egymásban a lehetőséget, ami a játékot illeti. Őket a kutya sem piszkálná meg soha, senki sem választaná párnak egyiket sem. Nekik lehetőségük lehet a negatívumokból, amikkel jócskán rendelkeznek előnyt kovácsolni. De ez csak akkor lehetséges, ha felismerik azt, hogy csak együtt képesek eljutni akár a játék végső fázisáig. Hiszen a lányok sem "rajonganak" éppen Gyuláért, ahogy a srácok sem Nóriért.

A "tematikusok" tábora viszont kezdi a szétbomlás jeleit mutatni. Pjotr nagyon szeretné párjának Mariannt, aki szintén Pjotr mellett szándékozik a játékot folytatni, bár szerintem Bencét is, mint lehetőséget azért fenntartaná magának. Azonban mi lesz Lokival, aki láthatóan beleszerelmesedett Mariannba. Szerintem ebből lesz még a későbbiekben nem kis kavarodás. A szőke, régi Barbi nem sok vizet zavar, bármikor kiteszik a játékból, ha a helyzet ezt diktálja. Az új Szopóbarbit, pedig valóban a srácok még távolról bottal sem piszkálnák meg, nemhogy párjuknak választanák. Maradt még Bence és Tina, aki ha összekerülnek jó párost alkothatnának, hacsak Mariann a régi "hitvesi" jogokra hivatkozva nem kavar be nekik.

gólyamajom 2015.04.17. 17:18:02

@vastyúk is ..: ööööö hát azért én kisebbekben gondolkodtam.... uhh :)

Morfologista 2015.04.17. 17:19:14

@Montezuma13: Az Adri/Beck részhez szólnék.

Pontosan ez volt a bajom Snecivel. Ő ugyanis tökéletes helyzetben lett volna ahhoz, hogy megcsinálja a robbantást, és nem tette meg. Biztos védettsége volt, és leheletkönnyen csavarta ujjai köré Milánt. Sneci robbanthatta volna Adriékat és bebiztosíthatta volna köv. körtől Milánt. Sima ügy lett volna, amit én már akkor is mondtam és most is mondom, hogy Adriék robbantására eddig egyedül Snecinek volt esélye. Ezt azóta sem tudtam neki megbocsátani, ezért is örülök, hogy a héten elbúcsúztattuk.

Nóri Gyula túl egyszerű, hogy ezt felismerje.
Bence Tina úgyszintén.

Adri/Patrik egy következő védett játékos, egy pókmajom-style játékos első számú célpontja, így nagyon rizikós amit csinálnak. Ha nem jön több ilyen a játékba, akkor megúszták, ha jön, akkor ... azt már alig várom! :)

verkli 2015.04.17. 17:26:15

@Morfologista: Még egyszer leírom, hogy Peti szerintem jól játszik...de követ el hibákat, ami nem is csoda, hiszen nehéz játékot játszik.

De, nézzük meg a jelenlegi gárda vs Peti esélyeit. most nem foglalkozom a szerkik későbbi beavatkozásaival, csak kísérletezek.
Peti/Mariann: mindketten dobnak, kis nyeremény
Peti/Adri: Peti a lehető legkorábban dob, kis nyeremény (Adri elképesztően megbízhatatlan)
Peti/Nóri: Nóri előbb dob (okos az a csaj), kis nyeremény
Peti/Barbi1: Petinek jó esélye van 10M felett dobni
új lányokkal még nem foglalkozom, nem volt idejük megismerni Petit.
Ha jól ítéltem meg, a párbajokat, akkor Petinek 1:4-hez az esélye a nagyobb nyereményre, ez azért nem sok, ha szerinted csak agyhalottak vannak rajta kívül. Végezze el mindenki a kísérletet Patrikkal. (Azért vele, mert ő galambot játszik eddig)

Montezuma13 2015.04.17. 17:27:33

@Morfologista: Ami Snezit illeti igazad van. Azonban Snezi nem volt olyan okos játékos, mint amilyennek megpróbálta beállítani magát. Gyenge volt. Ha egy kis esze lett volna, akkor a párbaj előtt volt egy egy olyan lehetőség a kezében, amivel akár ő maradhatott volna bent Mariannal szemben. Az "utolsó" vacsoránál neki nyíltan, mindenki előtt ki kellett volna jelentenie, azt az igaz tényt, hogy Mariann Barbit ajánlgatta neki párbaj ellenfélnek. Kétlem, hogy ezek után Barbi Mariann mellé állt volna. Ezt ziccert is kihagyta.

Morfologista 2015.04.17. 17:41:18

@Montezuma13: Igazad van, kihagyta, pedig ezzel nem csak Barbit, hanem valószínűleg Adrit is megszerezhette volna. Elbaszta. De nekem jobban fáj, hogy Adrit nem tette ki, amikor tehette volna.

@verkli: Te a végjáték esélyeit scenariózod, de addig még hosszú a parti, addig még el kell jutni. Ha nem jut el odáig, akkor a nulla nyeremény - kis nyeremény közül valószínűleg a kisnyereményt választaná. Ez olyan, mint amikor azt scenariózzuk a lottónál, hogy mivel minden számötös ugyanakkora esélyjel indul, játsszunk meg olyan számötöst, amit nagy eséllyel kevesen játszanak meg, hogy ha bejön, akkor ne kelljen osztozkodni. De szerintem ez a megközelítés több sebből vérzik, és lerí róla, hogy a statisztikusok nem ismerik az embereket, csak a számokat. De ez már off.

verkli 2015.04.17. 17:49:01

@Morfologista: Nyilván a végjátékot nézem, hiszen akkor nyílik a buksza. Olyan játékokban, ahol ismert a fordulók száma, és a végén osztanak lóvét, elég az utolsó fordulót vizsgálni. Ha az odáig vezető út is kérdés, akkor nesze neked: Patrik is el fog jutni a végjátékba, ha egy védettség miatt ki nem esik, pedig 'nem tesz semmit'.

natalja (törölt) 2015.04.17. 18:14:55

@Gia: Miket figyelsz meg... :D Visszanéztem, és tényleg!

Egyébként a pandorán miért fénylik mindenkinek ennyire természetellenesen az arca? Ennyire zsíros a bőrük, vagy ennyire leizzadják az alapozót? Vagy ennyire cinkes a világítás?

2015.04.17. 18:30:03

@beacska: max linket de lehet jobb ha átküldöm priviben hátha valaki spoilerként ítéli meg
@jo.e: na igen gondolom sokat elkedvetlenítene...
@vastyúk is ..: kár, mi azért rendületlenül várjuk :)

2015.04.17. 18:30:22

@beacska: max linket de lehet jobb ha átküldöm priviben hátha valaki spoilerként ítéli meg
@jo.e: na igen gondolom sokat elkedvetlenítene...
@vastyúk is ..: kár, mi azért rendületlenül várjuk :)

2015.04.17. 18:35:26

@vastyúk is ..: én a természetes melleket másként ítélem meg mint a műt
hiszen a természetes ahogy nő úgy nyúlik meg a szövet
viszont akinek nincs semmi és vágnak egy lyukat érted... az a bőr ott hirtelen nyúlik meg (vagy nem?) szóval na mindegy nem értem azokat akik ezt bevállalják
szerencsére e téren kezet fogok veled :)
@gólyamajom: pont erre gondoltam... és ezek szerint jól tippeltem az elvet illetően :-O

Falatkányi 2015.04.17. 18:44:43

@vastyúk is ..: én most találtam a tescoban elég jókat. De dupla nikeban tolom :P

vastyúk is .. 2015.04.17. 19:04:55

@fosch9: várjuk bizony.
Nem tudom mi történik pontosan ilyenkor a szervezettel, de azt tudom, hogy csak akkor szabad bolygatni, ha feltétlenül szükséges. :D

@Falatkányi: Kössz a tippeket, mindenképp kipróbálom! :D

vastyúk is .. 2015.04.17. 19:06:14

@natalja: Egyszer a Gyula azt mondta, hogy ennyire izzadnak. Gondolom jó magas lehet a páratartalom.

natalja (törölt) 2015.04.17. 19:16:00

@vastyúk is ..: De rossz lehet...Főleg a csajoknak, akikre ráolvad a smink. :D Már kezdtem aggódni a bőrük állapota miatt. :D

vastyúk is .. 2015.04.17. 19:17:57

@natalja: én mindig arra vártam kajánul, hogy Snezi fél centi vastag fekete szemkontúrja vajon megfolyik-e. hihihihihi

Gia 2015.04.17. 19:21:52

@natalja: Könnyű volt megfigyelnem,mert tetszett Mariann oldalra fésült haja,jól nézett ki vele a csaj.Aztán hirtelen megint banyás lett a középen elválasztott sérótól.

Morfologista 2015.04.17. 19:31:25

@verkli: Na bocsi, csak a sztrádán mégse pötyöghettem be a kommentet :). Szóval. így van ahogy mondod, de te - egyébként nem véletlenül - mindig kiveszed a változók közül a szerkesztői belenyúlást, a védettséget. Ezekkel az externáliákkal nem tud mit kezdeni az egyébként helyes modelled. Én azonban megpróbálok ezekkel is kalkulálni, amikor azt mondom, hogy Pjotr-nak nincs is nagyon máshogy esélye eljutni a végjátékig, mint ezzel a játékkal. Ő egy Becks típusú játékkal egyszerűen már régen nem lenne a hotelben. Hogy miért? Azért mert a szerkesztőknek is játszanak. Pont azért játszanak a szerkesztőknek, hogy ne legyenek a szerkesztők célpontjai. Egy Becks, aki napi rendszerességgel szállítja a szerelmi drámát, az erotikát a szerkesztőknek, nem fog kiesni szerkesztői belenyúlás által. Egy Pjotrnak ilyen játékstílusra esélye sincs. Neki a kavarós vonalat kell vinnie, különben már rég Norbi vagy Timi sorsára jutott volna. Tehát azzal, hogy nem csak egymás, hanem a szerkesztők vélt kedvében is kell járniuk, sokkal bonyolultabb lesz a követendő stratégia kiválasztása...

pumácska 2015.04.17. 20:34:41

Na, read only-módból évek után váltok. :)
Szóval nekem hiányoznak az ilyen drámák:
www.youtube.com/watch?v=4yiAR_B3Sfg
A mostani szereplőktől is várnék valami meghökkentőt, de eddig nem sok volt.
Aki szimpi, az Peti, Loki, Nóri, és Beust is bírtam a maga egyszerűségével. :)
Viszont Marianna, Adri és PBarbi mehetne....

verkli 2015.04.17. 20:48:46

@Morfologista: Sztrádán vigyázz :)

Részben igaz. De a stratégia sikeressége csak akkor függ a szerkesztői beavatkozástól, ha a beavatkozás jelentősen megváltoztatja a különféle stratégiák arányát. Ebben az értelemben tökmindegy, hogy a szerkesztők most mit tesznek, a statisztikailag legsikeresebb stratégia már a casting során ki lett választva a szerkesztők által, vagyis az arányokat a néző megbecsülheti a látottak alapján. A másik dolog, hogy nem a játékosok stratégiáját ekézem, hiszen bármelyik lehet nyerő, csak arról beszélek, hogy vajon az adott lépés (taktika) illeszkedik-e a játékos stratégiájához. Persze sokszor tévedek, de legalább nem csak sminktémákban foglalok állást:)

Morfologista 2015.04.17. 20:54:16

@pumácska: Hát ez nagyon szép volt. Lehet, hogy újranézem azt az évadot. Tényleg mennyivel magasabb színvonal. Komolyan még az emberek is szebbek, mint itt az ÉH3-ban :)

Montezuma13 2015.04.17. 20:57:50

A mai párválasztó valóban érdekes lesz (lehet). Szerintem 2 kulcsfigurája van a mai párválasztónak, Tina és Mariann.
Mariann abban dönt, hogy megkeveri a dolgokat vagy sem. Ha Loki mellett dönt, akkor minden a szokásos mederben folyik majd, de ha Pjotr mellett teszi le a voksot vagy netán Bencét választja, akkor bizony abból nagy felfordulás lehet. Előbbi esetben Pjotr és Loki között beindulhat egyfajta harc. Annak azért kevés esélye van, de nem lehetetlen, hogy Bence mellett dönt. Bence utalt is rá Tinának, hogy létezik egyfajta terv, amikor nem őt választaná ha őmellé áll Tina. Szerintem régi párjára Mariannra gondolhatott, de elképzelhető az is, hogy szőke Barbira gondolt, abban az esetben, ha Mariann Péter mellé áll és szőke Barbi meg Bence mögé. Később azt mondta Tinának, hogy nyugodtan álljon mögé, mert az a lány akiről beszélt nem fog mellé kerülni. Ez azt is jelentheti, hogy minden marad a régiben, azaz Mariann/Loki marad.
Ebben az esetben Tinának döntő szerepe van és saját maga dönt saját sorsáról. Ha van esze, bent marad, ha nem kieshet. Ha Bence mellé áll, akkor bent marad, ha Gyula mellé kieshet. Ha Bence mellé áll, akkor PornósBarbi esik. Pornós csak véletlenül maradhat bent, abban az extrém esetben, ha ő választ utoljára és lesz olyan srác, aki mögé nem jutott lány. Ha bármelyik lány oda áll, ahová a pornós, vagy a pornós áll oda ahol már van egy lány, akkor PornósBarbi kiesett, mert láthatóan egyetlen olyan srác sincs, aki pornóssal össze akarna kerülni.

beacska 2015.04.17. 21:00:38

@pumácska: már nem emlékszem, h miért volt ekkora dráma, h Levi kriszta mögé állt.. ki volt addig a párja? én úgy emlékszem, nem volt túl nehéz IsteniDani küldetése, mert Krisztával első héttől egymásra voltak kattanva...és ez be is bizonyosodott később (együtt életek sokáig kint is)

2015.04.17. 21:00:57

@pumácska: jöhettél volna előbb is :D nem kell itt szégyellősködni :)

Morfologista 2015.04.17. 21:01:53

@verkli: Igen, a sminktéma az nekem sem fekszik. Csak még egy megjegyzés ehhez a témához. Az hogy a szerkesztők, mennyit tesznek bele melyik hozzávalóból az egy dolog, arra tényleg senkinek nincs ráhatása a játékosok közül, de az hogy én, te vagy Pjotr milyen stratégiával tud érvényesülni az elsősorban alkati kérdés, tehát adottság. Amikor azt írtam, hogy Pjotr nem lehet sikeres galamb stratéga, az nem választás kérdése Pjotrnál, hanem alkati adottság. Egyszerűen nem lenne hiteles, egy dajdanozó szépfiú szerepben, mert nem az.

Ha csak a "bukszát" nézzük, akkor Pjotrnak egyedül Apollal lett volna esélye a maximális nyereményre, és az megint csak egy tőle független tényező, hogy nincs bent/nem jött be olyan lány, akivel hasonlóan kimaxolhatná a nyereményt. Tehát Pjotr lehetőségei itt is korlátozottak, mert nincs "hozzá illő" partner bent a hotelben. A hozzá illő alatt azt értem, hogy akivel esélye lenne nagyot nyerni. És ez szerintem nem a játékának/stratégiájának függvénye, hanem megintcsak egy olyan külső változó, amire nem tud hatni...

pumácska 2015.04.17. 21:03:32

@Morfologista: Hát én ma nézegettem pár adást, vagyis csak párválasztókat, és meglepett, h ahhoz képest itt mennyire kiszámítható, h mi lesz.
(megnéztem pár aranypart adást is, inkább ne tettem volna :D )
Pedig ezekben a játékosokban is benne lenne a lehetőség, de valahogy sosem lépik meg a váratlant...

pumácska 2015.04.17. 21:06:44

@beacska: Mert Levi volt előtte a párja "sokáig", de Daniba szerelmes volt, Levi pedig kicsit számított rá, h az eszére hallgat Kriszta, de nem. És Levinek Alíz mögött biztos helye lett volna, de még Szandra se biztos, h kidobta volna....

pumácska 2015.04.17. 21:08:02

@fosch9: Hát jobb később, mint soha. ;)
Eddig csak olvasgattam az okosságokat, mostmár okoskodom is kicsit. :)

bigél 2015.04.17. 21:11:05

@beacska: tényleg együtt voltak? ez nekem kimaradt. azt hittem, efyoldalú a dolog Kriszta részéről.

Levi viszont Krisztába volt belezúgva.

Morfologista 2015.04.17. 21:11:50

@pumácska: Ez pontosan az, ami a szerkesztőkön múlik, ékes bizonyítéka, hogy mekkora balfaszok. VV Petivel az élen, vagy ki az a nyomi, amelyik valamelyik ÉÉ-ben volt még az elején. valóságsó szakértő?! Persze!

beacska 2015.04.17. 21:13:56

@fosch9: még nem jött meg, de idő kell, mert át van irányítva

pumácska 2015.04.17. 21:14:49

@Morfologista: A Survivor Peti? Aki Cristofelt meg Bandikát "egyengette" a VV-ben? Akkor már értem a szereplőválogatást...

beacska 2015.04.17. 21:15:17

@Morfologista: Petit csak nem bántani!!! ő az egyetlen az országban, aki úgy szerkeszt műsort, h 3-ban vett részt, és 4-et készített már!!! azért ez csak szakértés, nem???

beacska 2015.04.17. 21:15:54

@pumácska: a casting, az szarból várat munka...

Mók_Ica 2015.04.17. 21:16:09

jó estét, jó párválasztást a mai estére :)))) kis izgalmat szeretnék már......

Morfologista 2015.04.17. 21:17:34

@pumácska: Az lesz az, mert a google az ő képét dobta ki erre. Szóval ennek a faszkalapnak köszönhetjük ezt az híg fost, amit itt a képünkbe nyomnak ÉH3 címen. Remélem olvasod Survivor Peti, anyukád hogy van? Ismerem a stricijét!

ÉH3sZ 2015.04.17. 21:17:36

@Mók_Ica: Várd meg Zlatant és Chuckot:)

beacska 2015.04.17. 21:18:36

@Morfologista: elmehetsz a picsába! tudod, kinek az anyukáját szidjad! még jó, h intelligens úrinő vagyok!

2015.04.17. 21:18:41

@Mók_Ica: csók Icuka remélem nem lesz szükség a virágládákra :)
@pumácska: mi is azt tesszük :D
@You Know Nothing JS (bigél): de rég voltál

beacska 2015.04.17. 21:19:05

@Morfologista: jaa, és anyu 68 éves, te tahó!

pumácska 2015.04.17. 21:20:00

@beacska: Az igaz, de az elsőbe még sikerült "értelmesebb", hétköznapibb arcokat válogatni...ugyanígy a vv-be meg a bb-be is... Csak később ment el a színvonal..
De nem offolok, jó párválasztót mindenkinek, vesszen PBarbi. :)

Morfologista 2015.04.17. 21:20:55

@beacska: Jaj bocsi, én nem szoktam ilyet. Csak ebben a műsorban tanultam, hogy így kell...

verkli 2015.04.17. 21:21:02

@Morfologista: Peti talán rossz példa, jó galamb lenne, most is megpróbál annak tűnni, és egész jól csinálja (az már a többiek hibája, hogy ezt nem látják), ez döntés kérdése nála. Az viszont igaz, hogy Patrik rossz héja lenne.

Én is aránytalannak érzem a castingot ebből a szempontból. A számomra két legjobb (legtisztábban játszó) játékos, Peti és Patrik nem talál a stratégiájához való lányt, mert a lányok nem játszanak jól. Talán Nóri eddig az egyetlen kivétel. Nem véletlen, hogy inkább a fiúkról beszélünk, a lányok sokszor csak kellékek ebben a szériában.

Haplo 2015.04.17. 21:22:26

van valakinek hasznalhato stream linkje?

Mók_Ica 2015.04.17. 21:23:43

@Ditti82: hali :)))
@ÉH3sZ: lehet, hogy ők egy és ugyanaz :))))
@fosch9: bekészítettem, biztos, amit tuti :))))

Schlomo Goldberg 2015.04.17. 21:23:58

@Haplo: én is ezmiatt anyázok, nincs másik tudtommal

ÉH3sZ 2015.04.17. 21:24:30

Nóri irigykedik?:)

ÉH3sZ 2015.04.17. 21:25:35

@Mók_Ica: Én nem tudhatom:)

@fosch9: Izgalmas estét!:)

Zsoofka 2015.04.17. 21:25:46

@ÉH3sZ: A riportban aranyos volt, nem gondolom, hogy féltékeny.

Amúgy, jó estét, jó szurkolást!

Haplo 2015.04.17. 21:26:01

@Schlomo Goldberg: akkor bekaphaSSa ... a VV-t tobb helyen is lehetett nezni, ehhez nem talalok semmit :(

Mók_Ica 2015.04.17. 21:26:06

@ÉH3sZ: őrá meg gyulusunk nyomulgat.... :))))

introverted22 2015.04.17. 21:26:11

@ÉH3sZ: Szerintem igen, és nem is kicsit...

Mók_Ica 2015.04.17. 21:26:46

@ÉH3sZ: én is csak találgatok...... :)))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.04.17. 21:26:48

@beacska: ugyan áruld már el, kid neked ez a Peti?
Ahányszor szóba kerül, bármelyik szarfos valóságsó kapcsán, mindig olyan bennfentesen vehemens vagy.

ÉH3sZ 2015.04.17. 21:27:12

@mokamini: @Mók_Ica: @windsor: Nórinak most a szerelmespárok nem tetszenek:)

Morfologista 2015.04.17. 21:29:08

@verkli: Nna akkor összeértünk. A fiúk még csak-csak hoznák az elvárt szintet, de nincs hozzá partner...

@beacska: Megkövetlek. Bocsánat, ha megsértettelek. Általában tényleg távol áll tőlem ez a stílus. Ha tudom, hogy egy komment-társ ennyire közel áll hozzá, akkor nem viselkedtem volna ilyen otrombán. Elnézésedet kérem.

Zsoofka 2015.04.17. 21:29:21

@ÉH3sZ: Játék-ügyileg féltékeny, nőileg nem... :)

Ditti82 2015.04.17. 21:29:47

@ÉH3sZ: Neki mindig van, ami nem tetszik. :D

Mók_Ica 2015.04.17. 21:29:58

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): már mondta az előző vv-knél.....

@ÉH3sZ: mert erősnek és szétválaszthatatlannak tartja őket..... hát ő is szerelmesedjen gyulával....

ÉH3sZ 2015.04.17. 21:30:13

Tina jobban esélyesebb Bencénél egy kiverésre, mint Barbi1?

Mók_Ica 2015.04.17. 21:31:04

@Ditti82: pozitív és elégedett lény :))) (nem)

ÉH3sZ 2015.04.17. 21:31:12

@Mók_Ica: @Ditti82: @mokamini: Gyula és Nóri szerelme érdekes lenne:)

Zsoofka 2015.04.17. 21:32:03

@ÉH3sZ: Azért ha nem muszáj, ne szaporodjanak... :)

Zsoofka 2015.04.17. 21:32:30

.... legnagyobb FIÚ szövetségesem.... by Peti....

Mók_Ica 2015.04.17. 21:33:05

@ÉH3sZ: kíváncsi lennék a szenvedélyre....... őket én "csendes" szerelmespárnak gondolnám..... ha összejönne.... sztem gyula részéről esélyesebb, mint nóri részéről.....

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.04.17. 21:33:12

@Mók_Ica: Jaaaaa, az mindjárt más, én kérek elnézést, legközelebb MINDEN hszt- elolvasok minden vv-nél. :D

2015.04.17. 21:33:42

@ÉH3sZ: izgalmasat, tükröset :DDD
@Mók_Ica: figyelmes vagy :)

Zsoofka 2015.04.17. 21:33:45

Loki miért nem kérdezett vissza, hogy ki a nem fiú szövetséges Peti mögött :))))))

introverted22 2015.04.17. 21:34:19

@ÉH3sZ: Persze, mert neki még egy fix pár sem jön össze, nemhogy egy szerelem.

ÉH3sZ 2015.04.17. 21:35:20

@mokamini: @Mók_Ica: @fosch9: :) Nóri titokban szenvedélyes:)

ZLATAN 2015.04.17. 21:35:35

Jó estét, jó szurkolást!

Zsoofka 2015.04.17. 21:35:37

Peti most tényleg eléri, amit akar, úgy, hogy Loki elhiszi, minden érte volt.... Azért ez nem semmi. Undorító, de jó játék :)

2015.04.17. 21:35:43

@ÉH3sZ: sztem jók lennének :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.04.17. 21:36:15

@Mók_Ica: de már utánanéztem máshol, most már értem.

Mók_Ica 2015.04.17. 21:36:41

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): beácska az illetékes, nem szeretném elmondani helyette..... de az egyik mostani hozzászólásából is tudsz következtetni :) -> @beacska:

@fosch9: ilyen villanővér múlttal :))) van gyakorlatom :))))

2015.04.17. 21:36:44

@mokamini: pont erre gondoltam
szegín lokinak megmagyarázták h neki ez jó

Zsoofka 2015.04.17. 21:38:08

@fosch9: egyszerre hányok és tapsolok.... és sajnálom Lokit.

Rémület 2015.04.17. 21:38:13

Mondjuk, szerintem Marianna és Peti nem lesznek jó páros. Nem is értem, miért akarják egymást. Jó esetben csak vitáik lesznek. Mindkettő irányító típus. Ez balhét fog szülni köztük.

Mók_Ica 2015.04.17. 21:38:23

@ÉH3sZ: hát elképzelhető..... alamuszi nyuszi.... hihihihihihi :))))

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): akkor jó :))) egyébként minden hozzászólást illik elolvasni és álmodból felkeltve idézni :))))) (neeeeem:) )

Ditti82 2015.04.17. 21:38:48

És akkor Lokinak ki lesz a párja?

Zsoofka 2015.04.17. 21:38:50

Nóri vagy P.Barbi esik ki?

introverted22 2015.04.17. 21:39:03

@mokamini: Hát így tud ellavírozni bent... Mindenki magának akar jót, aztán van aki ezt ésszel el is éri. Petinek ez sikerül. A többiek meg így jártak.

Mók_Ica 2015.04.17. 21:39:21

@fosch9: @mokamini: és az milyen volt, hogy ha lokinak nem jó nóri, akkor petinek sem??? :)))))

ZLATAN 2015.04.17. 21:39:24

@Mók_Ica: Párválasztó van ICA!

2015.04.17. 21:39:27

@Mók_Ica: igen úgy gondolom egy kitüntetést e só végén is ki fogunk utalni, kijárom neked :D
@ÉH3sZ: amúgy sztem simán több lehet nóriban mint amit itt mutat, mert most attól h itt kisebbségi érzése van az egy dolog, de saját közegben simán kibontakozhat, pláne ha gyuszi kicsit adja alá a lovat :D

Zsoofka 2015.04.17. 21:39:28

@Rémület: Nem baj, akkor majd röhögünk... :))))

ÉH3sZ 2015.04.17. 21:40:32

@Mók_Ica: Hát még a mókus:)

Miért kell mindig beszólni Ivarnak?

Zsoofka 2015.04.17. 21:40:41

@windsor: Az eszem tudja, és tapsol. A gyomrom émelyeg.

2015.04.17. 21:41:06

@Mók_Ica: peti egy pöcs egyre inkább a szememben, neki olyan mindegy kit tesz ide oda maga mellett de neki is inkább kancamanci kéne
@ÉH3sZ: figyelj ica mán elkelt, be kell álljál mögém mert a végén haza kell menjek

2015.04.17. 21:41:52

@ÉH3sZ: hádde marit is hogy lovagoltatta mán a hátán, ez egy betyár gyerek :D

Mók_Ica 2015.04.17. 21:42:01

breki miért alázza mindig nórit???? essen ki pornósbarbi......

@ZLATAN: látom..... :))) neked is színt kell vallani......

@fosch9: annyira jóóóóóó lesz nekem :)))) csak ne breki adja át :))))

ZLATAN 2015.04.17. 21:42:16

@fosch9: ICA mögém fog állni. Mondta.

2015.04.17. 21:42:27

jáj loki hogy pironkodik mán milyen kis helyes
mari meg áll mint egy jégcsap

ÉH3sZ 2015.04.17. 21:42:37

Loki piros, mint a pipacs:)

ZLATAN 2015.04.17. 21:43:01

@Mók_Ica: Meglátjuk kik állnak mögöttem.

Szoba kilátással 2015.04.17. 21:43:01

@Mók_Ica: másik bamba barbi fog kiesni talán

ÉH3sZ 2015.04.17. 21:43:47

@fosch9: Nem hajtok rá, ne aggódj.)
Te nekem teljesen megfelelsz!:)

2015.04.17. 21:43:49

@ZLATAN: igen, tudom, én azért próbálom befűzni ÉH-t, nehogy ő is oda akarjon állni
@Mók_Ica: kijárjam? :DDDD
@ÉH3sZ: ez ilyen fradi-újpest izé volt brekinél?

Mók_Ica 2015.04.17. 21:43:51

@ÉH3sZ: ;)))) egyébként egy véleményen vagyunk breki beszólásáról :))))

@fosch9: pedig őt kint várja apolka.....

ÉH3sZ 2015.04.17. 21:44:33

@fosch9: Ivart majd fordítva lovagoltatja:)

2015.04.17. 21:45:25

@ÉH3sZ: áháháhá, akkor nem esek ki, ne aggódj, nem szoktam az erkélyre hugyozni :D
kis pipacs loki hehe ez jó hasonlat volt

ÉH3sZ 2015.04.17. 21:45:33

@fosch9: @Mók_Ica: Ja tényleg, Gólem fradista

Mók_Ica 2015.04.17. 21:45:45

@ZLATAN: pfffff.... megbízhatatlan vagy....

@Szoba kilátással: az sem rossz megoldás :))))

@fosch9: inkább te add át :))))

jo.e 2015.04.17. 21:45:54

@A Manci: Aha, és kinek az érdekét is vette figyelembe Peti? Ha jól emlékszem konkrétan csak annyit mondott a csajoknak, h. csináld amit mondtam, ne kérdezz semmit, bízz bennem. A srácoknak nem szólt 1 szót sem. Tényleg jól figyelembe vett 1 csomó dolgot.
Mindegy, szted Peti nagy taktikus, sztem önző pöcs. Ezen aztán kár összevesznünk :)
Most pont úgy tűnik Bence épp beint neki, bár 1előre még nincs köztük ellentét. Kíváncsi leszek mi lesz. Már csak pár perc és kiderül...

2015.04.17. 21:46:24

@ÉH3sZ: á ivar nem vállalná be :D
@Mók_Ica: sztem már nem is emlékszik rá apol :D

Zsoofka 2015.04.17. 21:46:24

Egyszer ugye lesz olyan, hhogy a fölényes mosoly leolvad Adri arcáról...

ZLATAN 2015.04.17. 21:46:51

@Mók_Ica: Nem akarom, hogy elbízd magad, mert akkor nem fogsz megbecsülni és hátba fogsz szúrni. Állj mögém!

Mók_Ica 2015.04.17. 21:46:58

@ÉH3sZ: ettől még nem kellett volna beszólnia..... egyébként a ruha padlizsánzöld és kész :))))

introverted22 2015.04.17. 21:47:10

Csajok, akkor ma én esek ki, mert már minden pasi foglalt :D

2015.04.17. 21:48:39

adri paca
nóri gyuszi
tina bence
barbi peti

á innen tiszta sor
mari peti - és barbi hazamegy
az ómaperverz meg megy loki mögé akit hiányában még meg is pocsíkolhat a közeljövőben (jáj)

Ditti82 2015.04.17. 21:48:46

Ne már, hogy a szőkebarbit küldte haza... :O

pumácska 2015.04.17. 21:48:49

Dikk, a pornós bent marad... :O

Zsoofka 2015.04.17. 21:48:56

Peti kiejti Barbi1-et? Loki megnyeri Barbi2-t? OMG.

Mók_Ica 2015.04.17. 21:49:03

@fosch9: sztem pedig igen.... apol nem olyan kis felejtős.....

@ZLATAN: mögötted állok....nem látod???

no, pjotr mögött barbi1 és pornósbarbi...... melyiket küldi haza???

ZLATAN 2015.04.17. 21:49:20

Most akkor ki áll mögöttem?

Rémület 2015.04.17. 21:49:49

Barbival nem kellett volna megdumcsizni a tervet? Nem a másik Barbit akarják kiejteni?

Mók_Ica 2015.04.17. 21:49:54

@mokamini: ja.... szőke barbi haza.....

Zsoofka 2015.04.17. 21:49:59

Loki ott b.szta el, hogy elmarta maga mellől Nórit..... De nagyon elbaszta ám.

Morfologista 2015.04.17. 21:50:27

@mokamini: eszem faszom megáll. Erre nincs mentség.

Mók_Ica 2015.04.17. 21:50:33

@ZLATAN: vakegér :))) hát én.... már írtam

raspberrypie 2015.04.17. 21:50:33

de jó, már szerintem mindenki tudja így az előzetesből akkor, hogy Barbi megy.... pornósbarbi meg bent marad Lokival :S sajnálom szegényt...

ZLATAN 2015.04.17. 21:50:38

@Mók_Ica: Rendben. Akkor együtt végig fogjuk vinni. Ne bízz F9-ben, csak tematikázik!! :))

beacska 2015.04.17. 21:50:52

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): mint kiderült, közös az anyukánk...tehát az öcsém ;)

XocoLatte 2015.04.17. 21:50:56

@mokamini: szerintem is ez lesz, de végre ez az idegesítő Botsáska nem más faszával fogja verni a csalánt

Rémület 2015.04.17. 21:50:58

@mokamini: Ja. Nórival meg is nyerhette volna.

2015.04.17. 21:51:04

@mokamini: én is sajnálom a pornós fog neki jutni
mondjuk málébarbival se járt volna jobban
@ÉH3sZ: @Ditti82: pedig én nem is nézek focit :D
@Mók_Ica: na jó feláldozom magam

Mók_Ica 2015.04.17. 21:51:15

@mokamini: valamiért nem bírja.... nem tud vele lakni..... ennyi

Zsoofka 2015.04.17. 21:51:21

NEm is értem: miért nem avatták be szőkeBarbit, hogy menjen Lokihoz. Ment volna. Csak négyőjüknek kellett volna beszélni. A nagy tematikusok.... Boa.

raspberrypie 2015.04.17. 21:51:45

@fosch9: akkor az lenne az az egy éjszakás kaland amit úgy beharangoztak még februárban a promókban?

beacska 2015.04.17. 21:52:03

@Morfologista: oksi, értékelem...EZÉRT is butaság az anyázás, sosem lehet tudni, kinél ér célba...még ha nem is találó, és semmi alapja nincs, akkor is...

introverted22 2015.04.17. 21:52:04

Uhh, ezt most Barbi1 nagyon csúnyán elbaszta. Hát mi a faxért Nórival kellett tematikázni? Sokkal jobban ott kellett volna lennie Petiékkel, ha már vele akarta folytatni... áááá, én nem szeretem a buta embereket.

XocoLatte 2015.04.17. 21:52:15

@raspberrypie: annyira semmit nem csinált bent, és elhitte a saját benti, Botsáska által írt sztoriját, ami durva hiba

ZLATAN 2015.04.17. 21:52:16

Remélem megint kiderül, hogy Peti egy önfeláldozó mártír...kezd ebből nagyon elegem lenni. A játékosoknak drámázik vagy a nézőknek?

raspberrypie 2015.04.17. 21:52:18

@mokamini: tuti azt hitték, hogy Bencével marad...

Ditti82 2015.04.17. 21:52:29

@Mók_Ica: Szerintem Maris áll Peti mögé... :( Pedig improvizáltak volna 1-et Barbi1 választása után, Maris Lokihoz, Barbi2 meg leves. :/

Mók_Ica 2015.04.17. 21:52:41

@ZLATAN: fosch9-nek ÉH3sZ a párja.... :))))

@fosch9: ennyi "áldozatot" el is várok :PPP

Zsoofka 2015.04.17. 21:52:58

@Mók_Ica: @fosch9: @Rémület: @XocoLatte:
Két baj van: Loki nem nyerhet P.Barbival.
Lokit PBarbi is idegesíti, mondta.
Peti-Marcsa pár nem fog működni. Két dudás esete egy csárdában.
Ja. Akkor 3 baj is van.

XocoLatte 2015.04.17. 21:53:28

@fosch9: remélem, nem fogja Kapitányt olyan helyre dugni, ahol már annyian jártak hivatalból... Kapitány nem jár hivatalba... :D

furmintszaraz 2015.04.17. 21:53:53

@mokamini: Ebből milyen szempontból baj bármelyik is? :)

Szoba kilátással 2015.04.17. 21:54:05

@ZLATAN: jol jatszik persze hogy a többieknek az a jatek lényege

XocoLatte 2015.04.17. 21:54:17

@mokamini: láthatja Loki legalább, miről szól undor Botsáska kurva nagy védőbarátsága

raspberrypie 2015.04.17. 21:54:42

@Ditti82: én is erre gondoltam, hogy így kellett volna..

ZLATAN 2015.04.17. 21:55:15

@Szoba kilátással: Úgy érzem, hogy a TV nézőknek csinálja ezt a foságyút. Irritál.

XocoLatte 2015.04.17. 21:55:29

@Mók_Ica: már bocsesz, de fosch9 az én párom... kávézni is szoktunk, vágod? ;-)

Zsoofka 2015.04.17. 21:55:31

@furmintszaraz: Loki-Peti nyerési esély szempontból. Elkurták.

furmintszaraz 2015.04.17. 21:55:57

@windsor: Ha nem szereted, akkor ne bánd ;)

2015.04.17. 21:56:32

@Mók_Ica: no erre kíváncsi leszek
@beacska: én tuttam :)
@raspberrypie: hú arról lemaradtam én csak manduláékról tudtam mint kiszivárgott kefi
@mokamini: akkor nem olvastad a nyertesről a spoilert..

ZLATAN 2015.04.17. 21:56:48

FOSCH9! Mekkora egy csapodár vagy. Megbízhatatlan vagy a játékban. Pandorán megalázlak.

XocoLatte 2015.04.17. 21:56:49

@ZLATAN: akkor ezek szerint valamikor a továbbiakban Botox fogja pofára ejteni, na arra elsősoros helyjegyem lesz!

Mók_Ica 2015.04.17. 21:57:31

@Ditti82: botox is peti mögé megy..... pornós pedig marad.....
vki írta 1-2 öfivel ezelőtt, hogy loki és pornós mennek a döntőbe labdázni...... vmi pletykára hivatkozva írta ezt.....

@mokamini: nem tudom, meglátjuk mennyire jönnek ki jól....

@ZLATAN: a nézőknek miért tenné??? mi nem szavazhatunk, semmilyen beleszólásunk nincs és amúgy is utólag látjuk csak..... a bentieknek játszik :)))

furmintszaraz 2015.04.17. 21:57:46

@mokamini: Így jártak! Nyerhet más is :)

raspberrypie 2015.04.17. 21:57:57

amilyen szimpi volt az elején Peti, annyira nem bírom már a műmájer dumáit, a magyarázásait, amit úgy művel, mintha idiótákhoz beszélne...

XocoLatte 2015.04.17. 21:58:00

@ZLATAN: nacsak vigyázz, majd jól bevédem a Pandorán -- beléd lesz fojtva a szusz is, Gólemnek is leadom a drótot

2015.04.17. 21:58:15

@XocoLatte: jaj ne is mondd ha loki megteszi lecserélem az avatarom
@furmintszaraz: lényegre előjöttél :) a ceremónikára

raspberrypie 2015.04.17. 21:59:08

@fosch9: csak annyi, hogy mielőtt indult az ÉH3, Berki a reklámokban mondta, hogy lesz szerelem, egy éjszakás kaland... :D innen gondoltam

introverted22 2015.04.17. 21:59:21

@furmintszaraz: ő semleges, van akit tényleg nem szeretek... annak jobban örültem volna, ha nem ő esik ki, de ez nem kívánságműsor... Meg ma amúgy is én jövök haza, mert nem tudok ki mögé beállni :)

ZLATAN 2015.04.17. 21:59:23

@XocoLatte: Nem értem melyik elmés hozzászólásomból szűrted ezt le, de azt sem értem, hogy mivel itt párok vannak, akkor miért ejtenék pofára egymást?? Kérdések merültek fel bennem XOCO!

2015.04.17. 21:59:47

@beacska: hol read only vagyok hol nem :)
@raspberrypie: mostmár nekem is ellenszenves
@mokamini: sírok odaállt a botsáska (csoki, nagyon jó az elnevezés)

raspberrypie 2015.04.17. 22:00:18

annyira kavarnak a szerkik a sorrenddel, hogy ki mikor választ... pfff

Mók_Ica 2015.04.17. 22:00:21

@XocoLatte: upssz... ezt nem tudtam :)))) akkor ÉH3sZ-nek nincs párja :)))

@fosch9: én is... azért én drukkolok nekik.....

@ZLATAN: Fosch9 volt az A terved???? :o

Zsoofka 2015.04.17. 22:00:22

Most látszik, hogy Peti - Marcsa elsődleges célja Lokitalanítani Marcsát, nem pedig kiejteni Barbarát. Ezt vajon átlátják benn?

ZLATAN 2015.04.17. 22:00:54

@Mók_Ica: Icám. Egyetlenem. Szerinted a további karrierje a TV nézőkön múlik vagy a bentieken??

2015.04.17. 22:01:19

@raspberrypie: ah, akkor lehet :( jaj de sajnálom a kapitányt előre is a bűnbarlangba ha bemegy
@ZLATAN: én? hát te mindig icára buktál, jó h keresnem kellett biztosítékot
@XocoLatte: jaj ne veszekedjetek rajtam (DEEEEEEE) :DDD

Ditti82 2015.04.17. 22:02:03

Magadnak, mert nem szóltál Barbinak, hogy mi a terv...

2015.04.17. 22:02:06

peti megint előadhat egy nagy drámát arról h miért is ejti ki szőkebarbit

Zsoofka 2015.04.17. 22:02:08

@mokamini: ha ugyanis Marcsa beáll Loki mögé, kiesik Barbara....

raspberrypie 2015.04.17. 22:02:30

ez hihetetlen!!! "kinek vagy minek köszönhetjük, hogy 3an állunk itt..." - Peti, ezzel kb Lokira tereli az egészet, mert ugye az kiderült, hogy ezt Mariannal megbeszélték...

Mók_Ica 2015.04.17. 22:02:39

nem valami olyasmiről volt szó, hogy ez a tina lány csak rövid ideig lesz bent??? oszt mégis ott van, eléggé tartósnak kinézően bencuskánk mögött..... :o

Rémület 2015.04.17. 22:02:39

Pornós Barbi nem hülye amúgy. Érezte, hogy őt akarják kiszórni. És azt is, hogy Peti Mariannázni akar. Szerintem jó kis pár lehetne belőle. Azt mondjuk nem hiszem, hogy egy pornós nyerhet.

XocoLatte 2015.04.17. 22:02:48

vééégre a kurva nagy műmájer pofájából veszthet kicsikét -- ezt a műdumát, anyám... Botsáskának itt ment el a játék!

Zsoofka 2015.04.17. 22:02:51

@Ditti82: Peti a végén még megsértődik, hogy más is tematikázik....

raspberrypie 2015.04.17. 22:03:04

@fosch9: megint lenyom majd egy speechet mint Polkánál..

ZLATAN 2015.04.17. 22:03:11

@fosch9: Majd PANDORÁN minden kiderül és nem fogsz tudni hova elbújni és XOCO sem fog tudni megvédeni, mert a Gólemnek szólok, hogy ne hagyja kérdezni (kap tőlem parókát cserébe)

2015.04.17. 22:03:21

@ZLATAN: @XocoLatte: sztem jól egymásra találtatok :D imádom a szócsatákat, hajrá

ZLATAN 2015.04.17. 22:03:43

Most mindenki menjen enni-inni, fürdeni, Pjotr beszél...

Rayen 2015.04.17. 22:03:47

Baszki Peti: Mariannának köszönhetően álltok ott hárman, aki ha olyan okos lenne, kiejthette volna Pornósbarbit, cserébe még egy hetet kibír Lokival. Nem akkora ár. Cserébe most hallgathatjuk megint Peti unalmas semmitmondását.

Chuck Νorris 2015.04.17. 22:04:18

Sziasztok, Loki nagyot koppant, remélem köv héten Peti fog Loki által :)

Mók_Ica 2015.04.17. 22:04:28

@ZLATAN: mire gondolsz, drága párom?? :))) ne menjünk olyan helyre bulikázni, ahol közgadász dj pjotr adja a műsort???? :))))

raspberrypie 2015.04.17. 22:04:42

széééép, Loki nem is tudott róla, hogy ezt Petiék szervezték így?

ZLATAN 2015.04.17. 22:04:53

Barbi életében először meglepődött.

Ditti82 2015.04.17. 22:04:59

Peti menjen a phaszba, Lokinak nem szól. Broáf.

Zsoofka 2015.04.17. 22:05:21

Ezt most miért? Miért nem Barbi1 ment Loki mellé? Loki tényleg nem tud semmit?

2015.04.17. 22:05:24

@raspberrypie: igen :(
@Ditti82: egy pöts
@ZLATAN: addigra én már ÉH-val régen megszököm :DDD

ZLATAN 2015.04.17. 22:05:39

Bence annyira egyenes, mint egy patkó.

XocoLatte 2015.04.17. 22:05:53

ekkora tetűt... ez egy Botsáska!

Rémület 2015.04.17. 22:06:33

Nem mintha Barbi hiányozna a továbbiakban...

raspberrypie 2015.04.17. 22:06:47

remélem kezd már a többiek szeme felnyílni, hogy Peti hogy mozgatja őket.... jobb később, mint soha

Chuck Νorris 2015.04.17. 22:06:50

barbi 20 napot töltött a hotelben,
barbit 20 mpet láttuk a hotelben :) :)

ZLATAN 2015.04.17. 22:06:54

@Mók_Ica: Ne menjünk. Házibulizzunk F9-el és ÉH-val!

Mók_Ica 2015.04.17. 22:07:11

@mokamini: tudtam, hogy kell a virágláda... :))) használd egészséggel :)))) ott találkozunk.....

Ditti82 2015.04.17. 22:07:24

@fosch9: Lehetek én is Loki? :O

xukxuk 2015.04.17. 22:07:36

Nagyon jól tessék megnézni a pornós hölgyet,mert sokáig a fog még vílágítani a fáklyája.

Zsoofka 2015.04.17. 22:07:44

Csak nem úgy kombinál Peit-Marcsa, hogy tényleg Lokival akar ott állni, csakhogy Loki mögött olyan párt akarnak, akivel nem lehet nyerni? Vagy mégis....

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2015.04.17. 22:07:46

Peti amúgy éppolyan vak mint Loki a mellektől, a múltkor még az volt hogy nem veszítheti el az apuci szerepet még pár hétig, mégis elbukta hogy Marianna legyen a párja.

2015.04.17. 22:07:56

szóval bencére kente rá peti h nem vállalta be a pornóst

Rémület 2015.04.17. 22:07:56

Ezt miért csinálták, amúgy Petiék?

ZLATAN 2015.04.17. 22:08:18

@mokamini: Dehogy volt. Amikor úgy érzi, hogy a csapat segíthet rajta, akkor csapatjátékos lesz hirtelen, amikor neki nem tetszik a csapat álláspontja, akkor majd hirtelen egyéniben nyomja. Ez egy gerinctelen kis p@cs.De legalább natural (Muhhhhhhhhhahaha).

Zsoofka 2015.04.17. 22:08:29

Peti mosakodni fog?

Ditti82 2015.04.17. 22:08:41

@fosch9: Marissal beszéltek pornóssal.

Na én most mondanám, hogy nem érdekel, ahogy Bence mondta Maris beszédénél.

Szoba kilátással 2015.04.17. 22:09:09

Azert Petike egyedül nem tudott volna dönteni .. Nagyképű

2015.04.17. 22:09:11

@Ditti82: naná, the more the merrier :DDD
@ZLATAN: hívjuk Csokit is, ne sírdogáljon egyedül

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2015.04.17. 22:10:03

Azért most kinyílt a csipája a többieknek, hogy lassan a legjobb népi átok az "akarjon neked jót a Peti"... Jelenleg az van hogy megint kisebbségben vannak, mert sem a Bence-Tina, sem a Nóri-Gyula, sem az Adri Patrik páros nem adna két fillért sem a szavukra...

ZLATAN 2015.04.17. 22:10:09

Peti megint előadja... addig csinálok egy marhapörköltet gyorsan meg egy csokitortát , meg káposztát savanyítok.

2015.04.17. 22:10:11

@Ditti82: ah akkor félrenéztem épp ezek szerint
jaja én is azt mondanám h nem érdekel de ezek engedelmesen leültek a kapanéra

Mók_Ica 2015.04.17. 22:10:22

@fosch9: keressünk neki egy párt :)))))

Hbbm 2015.04.17. 22:10:31

Ezek utan remelem a legvegen uccso ket parban benne lesz peti-mariann es ott esnek ki!;)

2015.04.17. 22:10:39

vagis kanapéra nem kapanéra :DD

Zsoofka 2015.04.17. 22:10:42

@Rémület: remélik ők (Marcsa és Peti) és Loki és az aktuális párja állnak ott a final4-ben... És ha Lokinak egy nem túl népszerű párja van, akkor ők gömböznek. Szerintem.

kontratenor 2015.04.17. 22:10:58

Loki szerelme érdekes módon, közvetve, de az érdekeit szolgálta.
Így idejekorán ki kellett derüljön Mariannával való titkos szövetsége.
Peti meg elbaszta, hogy ebbe így belement.
Ha benn is marad a végéig, mert ügyes, már kevés.
Az utolsó heti beköltöző ellen is kiesne egy szimpátiaszavazáson. Márpedig ilyen tuti lesz a végjátékban, stbstb.

furmintszaraz 2015.04.17. 22:11:11

@fosch9: Jaja, coming out :) És még meg is lepődtem egy-két fejen! Az is coming out, hogy pBarbinak drukkolok? (De csak mert annyian szapulták az utóbbi időben, megsajnáltam.)

Chuck Νorris 2015.04.17. 22:11:23

ebböl a kalamajkábol csak Peti jött ki jól, na meg Bence akit nem tudott irányitani. Sztem Loki most nagyon átgondolja merre lavirozzon a továbbiakban. a nagy taktikus csapat vesztett egy megbizható szóbanövényt helyette kaptak egy mindenhova huzó aktmodellt :)

XocoLatte 2015.04.17. 22:11:28

@mokamini: látad, Bencére kente már az imént is -- de Bence nevű fagyi visszanyalt és publikusan... szerintem Bencének jobban áll, ha önző!
Pjotr máris kurvanagyot vesztett a renoméból és hiába mosakszik: Nóri, Adri, Bence, Patrik már nem szavazna rá

Ditti82 2015.04.17. 22:11:45

@fosch9: Köcce! Keresek valami jót! :)

Bencét sajnálom azért.

2015.04.17. 22:11:58

@Hbbm: igen, érik, h a társak majd bosszúból nem odaszavaznak
@Mók_Ica: jó :) botsáska ne legyen azt nem szerizi

Zsoofka 2015.04.17. 22:12:24

A baj, hogy ha ezentúl Lokinak drukkolok, akkor PBarbinak is kell és az naggggyon közönséges. Boa. Lassan nem lesz hányásmentes rész a lakásban....

furmintszaraz 2015.04.17. 22:12:24

@windsor: No, sikerült a beállás? Remélem, maradtál :)

XocoLatte 2015.04.17. 22:12:57

@kontratenor: így van, kurvanagy stratéga Botsáska valóban megmentette Lokit, csak közben Bence beleszart a ventillátorba... ennyit a nagy játékosról, elbízta magát, megszopta

Mók_Ica 2015.04.17. 22:13:12

@fosch9: innen keressünk neki :))))

@Chuck Νorris: szia :)))

Zsoofka 2015.04.17. 22:13:40

@Ditti82: @XocoLatte: @ZLATAN: Bence egyszerűen berágott Snezi miatt és szerintem nagyon szimpatikus, hogy nem megy a Sámán után. Kezdem megkedvelni.

Mók_Ica 2015.04.17. 22:14:04

@mokamini: virágláda!! keresd fel bátran.... ezért van :)))) hoztam nektek :)))

xukxuk 2015.04.17. 22:14:06

@Szoba kilátással: Q,van egy ilyen film is,nézd meg! Tanulságos.

Zsoofka 2015.04.17. 22:14:38

Nem érdekel Fekete Laci drámája. Keressünk neki párt?

2015.04.17. 22:14:57

@Ditti82: sztem bence és tina jók lehetnek együtt

na és vajon Loki majd elkezd nórinak puncsolni v várja a jövő heti új lányt esetleg aggódhatunk érte ha az új fiú lesz?

Zsoofka 2015.04.17. 22:15:13

@mokamini: Akarjon neki jót a (Hajdú) Peti. Én kérek elnézést.

Chuck Νorris 2015.04.17. 22:15:14

mondjuk én azt nem értem miért nem csináltak egy sima, barbi1 álljon Loki mögé, Mariann mögé és a többiek meg csinnak amit akarnak. ugy tünik Barbi1 nem volt beavatva, de nem értem miért. helyett bencét probálta a nagyokos irányitani. megjegyzem nem ez az első értelmetlen kavarása Petinek. sztem kurvára unatkozik már benn, és összevissza szervez

XocoLatte 2015.04.17. 22:15:16

@mokamini: ha Patrik elkezd játszani, akkor Loki és párja ellen fog ott állni Adrival a FF-ban

Mók_Ica 2015.04.17. 22:15:39

@Ditti82: melyik fiú fog kiesni??? :o

Zsoofka 2015.04.17. 22:15:41

@fosch9: szerintem is jó pár lehetnek...

2015.04.17. 22:16:00

@mokamini: ne is mondd ezeknek a celebeknek áLandóJan drámájuk van
a múltkor Linda nem tuTTa fizetni a hitelt, aztán győzit kitagadták a zörökségből, mán meg fekete laci
na kezdjük mi is sorolni akkor kinek mi baja

kontratenor 2015.04.17. 22:16:26

@Hbbm: valszeg igen
LokiBarbi ellen
utóbbiak gömböznek
és addigra meg lesz győzve Loki annyira - vannak érvei! -, hogy Barbi hajthasson

Montezuma13 2015.04.17. 22:16:37

Szerintem Pjotr most szúrta el a dolgot. Nem a pornóst, hanem a szőke Barbit kellett volna Loki mellé állítani. Ettől kezdve elveszítette a többi játékos nagy részének a bizalmát. Most már nem fognak rá hallgatni, legfeljebb Loki, Marianna és a Pornós. Vége a nagy Pjotr féle tematikázásnak, a társaság ketté szakadt. Egy részről van a Pjotr, Mariann, Loki Pornós féle társaság, másrészről a Bence, Tina, Patrick, Adri , Nóri, Gyula féle társaság. Utóbbiak persze lehet, hogy egyénibe fogják nyomni, de egy biztos Pjotr most játszotta el a bizalmukat. Márpedig a Pjotr csak akkor tud tematikázni, ha a társaság jelentős része ebben szerepet vállal. Márpedig ehhez a többiek bizalmára van szükség, ami most megszűnt.

XocoLatte 2015.04.17. 22:16:46

@fosch9: szerintem Loki rájön, hogy ezzel a kriptapornóssal elmegy a döntőig, ott meg elhajítja a gömböt amint lehet

Zsoofka 2015.04.17. 22:17:03

@fosch9: A héten felmondtam a munkahelyemen. Nem nem kell sajnálni... :)))

Ditti82 2015.04.17. 22:17:18

Peti milyen 4-ről beszél?

raspberrypie 2015.04.17. 22:17:39

amúgy annak azért örülök, hogy amíg Petinek erősen magyarázkodnia kell azért, hogy kit ejt ki (és ami a többieket felháborítja), addig Loki úgy ejtett ki mást, hogy az a köz érdekét szolgálta. Loki-Peti : 1-0

Chuck Νorris 2015.04.17. 22:17:40

Loki egy hétig nézheti a csoffadt aktmodellt :D
hogy örülhetett

Rémület 2015.04.17. 22:17:54

Loki le fogja cserélni Barbarát, mert idegesíti. Fog még bemenni valaki?

Zsoofka 2015.04.17. 22:18:46

Most akkor az a baj, hogy volt véleménye, vagy az , hogy nem??? Anyám.

XocoLatte 2015.04.17. 22:19:00

na ez a hazugság már túltolt... ezt még az agyhalottak is átlátják!

raspberrypie 2015.04.17. 22:19:25

MONDTAM, már terelődik is az egész Lokira!!!!!!!!

2015.04.17. 22:19:53

@furmintszaraz: komoly? wow, meglep h neki drukkolsz, de természetesen ahogy tetszik :)
@Ditti82: hát ezek télleg hülyék
sármőr és védettség? na bakker csak lokit ne túrja ki
@mokamini: sztem nem buta lány tina nem értem bent miért akarják annyira semminek beállítani

Ditti82 2015.04.17. 22:20:47

@fosch9: Áááá, a legjobb kép, amit találok, már a tiéd. :(

Mók_Ica 2015.04.17. 22:20:49

@Rémület: hétfőn egy fiú.... védettséggel.....

pogona vitticeps 2015.04.17. 22:21:51

Lokinak az csak szerencse, ha vakon volt ebben a PB mögé áll dologban, mivel így a többiek, akiknél most Peti kiverte a biztosítékot, inkább áldozatnak látják.
Önismétlek, de biztos vagyok benne, hogy Peti fosott, túl szoros lesz a kapcsolat a Maris meg a Loki között, és nem lesz se A, se B terve... Ez viszont még korai volt... sátáni kacaj

Zsoofka 2015.04.17. 22:22:30

Védett fiú= repül Peti???? Ha van esze a többinek....

ZLATAN 2015.04.17. 22:22:33

@mokamini: Kedveld, én is kedvelem, imádom a sírós fiúkat.

Rémület 2015.04.17. 22:23:37

Peti szerelmes Mariannába. Az a nagy helyzet. Jól el is cseszte a játékát. Hajrá Loki! :))

Zsoofka 2015.04.17. 22:23:57

Loki jó színész. Tudott a tervről???????????????????????????????????????????

ZLATAN 2015.04.17. 22:24:29

@Chuck Νorris: Bence egy szerény szellemi képességű fiatalember. Kérlek ki ne találd, hogy ő valami stratéga, mert leütök egy legyet dühömben! Köszönöm.

Ditti82 2015.04.17. 22:24:45

Érdekes, tegnap még undorodtak tőle mindketten, most meg már egy csapatban tolják?

2015.04.17. 22:26:00

@XocoLatte: á az a baj h mindegyik a gömb elhajításra játszik már innen, kizárt h pornós nem hajítaná el
@mokamini: hát nem is tudom mit mondjak, remélem a biztos miatt mondtál fel
@Ditti82: gondolom pornós a 4.
@Rémület: majdnem fele még hátravan jönnek még
íme már az előzetes is mutatta h az új fiú a lányoknak köszönhetően védettséget kap

raspberrypie 2015.04.17. 22:26:21

szerintem ez olyan védettség lesz mint az ÉH2-ben, hogy odaadhatja valakinek, így szövetségesre tehet szert. amúgy húúú nagyon jól néz ki az új pasi *.*

Ditti82 2015.04.17. 22:26:57

Mit mondott Patrik a védettségre? Hogy köze van hozzá Adrinak? :O

XocoLatte 2015.04.17. 22:27:08

@fosch9: persze, a pornós eggyel hamarabb fogja

2015.04.17. 22:27:14

szöszi az écakaiban

Chuck Νorris 2015.04.17. 22:27:26

Barbi milyen helyes most az ÉÉben

Mók_Ica 2015.04.17. 22:27:44

éé-ben kiesett barbi a vendég..... haragszik petire és mariannára..... ja, és ő is őszinte..... sajnos ez nem az a játék.....

raspberrypie 2015.04.17. 22:27:46

Berki hogyhogy ilyen kedves Barbival?

Zsoofka 2015.04.17. 22:27:49

Most komolyan: a Barbi2-nek mennie kellből hogy lett NAGYSTRATÉGIA, VERZIÓ 5000 és mennie kellett Barbi1-nek???? Loki inkább őt választotta???
A végén tényleg Bencének fogok drukkolni, és ezt vehetitek fenyegetésnek.
Ő legalább eccerű és nem fog mást adni, mint amit 3 perc alatt belelátok....

2015.04.17. 22:28:02

@Ditti82: valami randi volt a lányokkal és a lányoknak köszönhetően kapja és AKÁR adri is lehet az - ezért most majd félni fog mind

akdestroyer 2015.04.17. 22:28:04

Szerintem az lesz, hogy amelyik lány hajlandó az újfiú mellé állni, annak a párja védettséget kap a párválasztóra.

Chuck Νorris 2015.04.17. 22:28:42

@ZLATAN: nem mondtam hogy stratéga, hanem hogy nem dölt be Peti akaratának/tervének :)

Ditti82 2015.04.17. 22:28:49

Na megnéztem az általam linkelt előzetest. Lehet Nórinál lesz az egyéjszakás kaland. :D

Zsoofka 2015.04.17. 22:29:26

@fosch9: Nem, a tükrök miatt... de hagyjuk ezt, nem akarok offolni. Lehet jelentkezek az ÉH4-be.... :)

ZLATAN 2015.04.17. 22:29:41

Ez most mi volt? Botox dance, értem, de mit üzentek nekünk a szerkesztők?

Mók_Ica 2015.04.17. 22:29:47

@Chuck Νorris: és milyen magas.... nézd meg brekihez képest :)))

Ditti82 2015.04.17. 22:30:04

@akdestroyer: De gondolom azzal a kikötéssel, hogy nem állhat a párja mellé.

XocoLatte 2015.04.17. 22:30:11

@mokamini: nem feltétlenül, annak drukkolsz Lokin túl, hogy legyen neki egy másik csaj, aki ellen kiszórhatja ezt a némbert

2015.04.17. 22:30:21

@mokamini: és tényleg nem vágta át tinát

ZLATAN 2015.04.17. 22:31:07

@Chuck Νorris: Szerintem meg belement a "csapat" akaratába, aztán szótlanul kifordult. Ez nem egyenesség...A játéka szempontjából jó, csak hmmm sunyiság.

2015.04.17. 22:32:16

@Ditti82: áháhá, gyuszika gólt rúg? :D
@mokamini: ezt nem fejtem itt meg de privátban csupa fül vagyok ha úgy érzed :)
@XocoLatte: botsáska nagyon találó

XocoLatte 2015.04.17. 22:33:03

@ZLATAN: mondod ezt úgy, hogy Botsáska a "csapat" vezére olyan egyenes mint egy orrkarika

Ditti82 2015.04.17. 22:33:13

@fosch9: Nem. Nézd meg a linken a videót. Az ott nem Gyulus. Szerintem. ;)

Zsoofka 2015.04.17. 22:34:01

@fosch9: Lehet, hogy egyszer majd élek vele.... :) Köszönöm..

furmintszaraz 2015.04.17. 22:34:04

@fosch9: Van egy ilyen, hogy azzal kezdek szimpatizálni, akit sokan ekéznek. Korábban Nóri volt ilyen, most épp Barbaráról olvastam sok negatív kommentet, ezért elvből neki drukkoltam. De így, hogy benn maradt, ennek vége is. Alapvetően inkább Nóri-Gyulának drukkolok még leginkább, afféle kisemberek itt a nagy tematikusak és szépfiúk/jányok között, leginkább ezért.
De amúgy nem véletlenül több már a read only módom nekem is, elengedem a show-t, mint Peti Apolkát.

ZLATAN 2015.04.17. 22:34:29

@Chuck Νorris: Javítok. Elnézést. Tényleg jelezte ezek szerint. Revidiálom az álláspontom. Bence csak szimplán ostoba, de itt nem volt sunyi.

XocoLatte 2015.04.17. 22:34:54

@Chuck Νorris: csinos pofi, nincs azzal baj, csak lassú mert molett vagy molett mert lassú...

ZLATAN 2015.04.17. 22:35:25

@XocoLatte: Ha Pjotr a botsáska, akkor teljesen egyet tudok érteni azzal, hogy ő nem egyenes.

Zsoofka 2015.04.17. 22:36:15

@XocoLatte: +100
Ez a mostani tökéletesen öncélú genyaság volt. Hiszem, hogy azért kellett most szétszednie Lokit és Marcsát nehogy "összemelegedjenek" és ő legyen a gyertyatartó....

XocoLatte 2015.04.17. 22:36:58

@fosch9: köszike -- már 10 napja így hívom, de mint kiderült, tudat alatt szinte végig az volt számomra

raspberrypie 2015.04.17. 22:38:21

akkor Loki tudott arról, hogy a pornósbarbi mögé áll

Chuck Νorris 2015.04.17. 22:38:41

@XocoLatte: nem molett, ndk uszónő alkat :)

XocoLatte 2015.04.17. 22:39:07

@mokamini: úgy úgy... és Bence azért lázadt fel jó ütemben, mert ez az engedetlensége végre ezt a nagy szarkavarót hozta olyan helyzetbe, amiben minden eddigi csodálója számára vili lett, hogy ő csak egy nagy, genyó, hipsztersapkás botsáska

Mók_Ica 2015.04.17. 22:39:17

@Ditti82: az a hétfőn bejövő fiúcska.... :)))

barbinak szóltak, hogy loki mögé álljon???? :o

Gia 2015.04.17. 22:40:19

Jól értettem,hogy holnap az új fiú Nórit és Adrit viszi ki randira?

Zsoofka 2015.04.17. 22:40:21

@Mók_Ica: igen. mutatták. lehet épp hánytál... :)

ZLATAN 2015.04.17. 22:40:41

@Mók_Ica: Te csak ne nézegesd az új bejövőt!

XocoLatte 2015.04.17. 22:40:44

@ZLATAN: persze, nézzél rá, abszolút a hasonlóság... sőt, még az is lehet, hogy mint a botsáskáéknál, őt is a választott nősténye fogja felzabálni a párosodás után! :D

Zsoofka 2015.04.17. 22:40:50

@Gia: szerintem az összes tyúkot...

Gia 2015.04.17. 22:40:51

Izé,hétfőn bejövő fijú.

2015.04.17. 22:41:02

@Ditti82: na most már megnézem
jó az avatarod kollegina
@mokamini: :) örülnék
@furmintszaraz: hm azért néha jöhetnél :) barbarát elvből sem tudnám támogatni az omapornó miatt, de a nóri tengelyen még tudunk együtt mozogni :)

Mók_Ica 2015.04.17. 22:41:42

@raspberrypie: csak ennek a barbinak nem szóltak, hogy loki mögé álljon??? pornósbarbit akarták kitenni, ha jól értettem peti és loki párbeszédét....

2015.04.17. 22:42:48

@XocoLatte: petire mondod?
azt hittem az ómapornósra

Mók_Ica 2015.04.17. 22:43:08

@mokamini: ja.... :))))

@ZLATAN: most, hogy mögéd álltam, már hozzám sem szólsz.... pfff

Chuck Νorris 2015.04.17. 22:43:17

@Mók_Ica: nálam nem lenne magasabb a mikrofonparókámmal a fejemen

XocoLatte 2015.04.17. 22:43:28

@Mók_Ica: szerintem nem szólhattak, a szerkik picit kavartak a lányok sorrendjén, szerintem arra számítottak, hogy a két új bula lesz a végére hagyva, Botox pedig már korábban, az üres Pjotr mellé állhat, Barbi pedig Bencéhez megy majd (de neki Bence valóban megmondta, h ne álljon őhozzá, ennyit arról hogy Bence kivel volt mi)

XocoLatte 2015.04.17. 22:44:27

@fosch9: Pjotr = botsáska
PornósBarbi = kriptoid, Addams család leszármazott

2015.04.17. 22:44:51

@Mók_Ica: én is észleltem a csalfaságot

Chuck Νorris 2015.04.17. 22:45:11

@ZLATAN: én azt nem értem miért gondolod hogy bárkinek is alkalmazkodnia kéne Peti terveihez. A másik, Peti miért Bencével akart tervezgetni, miután elöző héten kidobatták a csaját.

XocoLatte 2015.04.17. 22:46:00

@Mók_Ica: neki Bencét tolták ezerrel, az meg direktben szólt neki, h ő Tinázni fog

Mók_Ica 2015.04.17. 22:46:08

@Chuck Νorris: magasabb vagy brekinél? :o vagy csak a paróka???

@XocoLatte: én inkább úgy látom, hogy a vágásokkal mi vagyunk a legjobban megvezetve... :(((

ZLATAN 2015.04.17. 22:46:22

@XocoLatte: :))) Ez találó :)) Tetszik.

Gia 2015.04.17. 22:46:52

Loki furán fest párban ezzel a varnyúval..

XocoLatte 2015.04.17. 22:46:56

@Chuck Νorris: mert ez Pjotr modus operandi-ja, más faszával verni a csalánt, amíg hólyagos lesz

ZLATAN 2015.04.17. 22:47:56

@Mók_Ica: Hátba akarsz szúrni?? :)) Megbeszéltük, hogy nincsenek érzelmek, csak szex. Az érzelmek veszélyeztetik a játékunkat.

XocoLatte 2015.04.17. 22:48:04

@Mók_Ica: de már senkit nem zavar
pontosabban van, aki figyeli a kontinuitásban fellelhető zökkenőket, lásd Botox hajelválasztása per Pandora

Mók_Ica 2015.04.17. 22:48:20

@fosch9: akkor majd mi is tematikázunk és megbeszéljük, hogy ki ki mögé álljon :)))))

@XocoLatte: hát ez az, ezt nem értem, hogy neki (Barbi) miért nem mondták lokit..... de most már mindegy is....

XocoLatte 2015.04.17. 22:49:00

@Gia: találó! ha nemkrptAddams, akkor varjúBarbi

ZLATAN 2015.04.17. 22:49:24

@Chuck Νorris: Dehogy kell alkalmazkodnia. Senkinek sem kell. Én örülnék, ha Bencének lenne saját gondolata, de szerintem itt csak arról szólt, hogy Tinának jobb a teste, mint a másiknak. Ne gondoljuk ezt túl, kérlek!

2015.04.17. 22:49:43

@Gia: varnyúúúúúú :DDD
@Mók_Ica: így lesz :)

XocoLatte 2015.04.17. 22:50:08

@XocoLatte: mert ez a szerencsétlen endékás úszónő ANNYIRA megbízott a Botsáskában

XocoLatte 2015.04.17. 22:51:10

@ZLATAN: Snezi végrendeletében ez volt, de talán közbenrájött arra is, hogy Tinával jól ki tud jönni

Mók_Ica 2015.04.17. 22:51:49

@ZLATAN: szexről ki beszélt? :))))

@XocoLatte: igen....

a párválasztón még breki is megkérdezte barbit, hogy nem ment túl??? :o

2015.04.17. 22:52:41

@XocoLatte: szegény szőke barbinak nem volt semmi önálló lépése

Mók_Ica 2015.04.17. 22:53:05

@XocoLatte: meg tina is edző.... van közös témájuk :)))

ZLATAN 2015.04.17. 22:54:04

@Chuck Νorris: Levezetem neked, hogy Bence azon túl, hogy ostoba, miért gerinctelen:

Amikor Sneci és Bence nem állhatott egymás mellé Peti és Barbi1 segítette ki őket egy párcserével. Bence ezt nem viszonozta, hagyta Barbi1-et kiesni. Ha azon hisztizik, hogy Sneci kiesett a párbajon...Nos. Arról nem a többiek tehetnek, hogy Snecit mindenki utálta.Ergo: Bence egy kis hmmm, ide egy csúnya szót szeretnék írni, de nem teszem.

XocoLatte 2015.04.17. 22:54:20

@fosch9: Gyula valóbannem tud szituációban megszólalni -- Nóri a tükör előtt kiborul neki, annyira csak oár mondat lett volna, h megnyugtassa: én itt vagyok neked, a héten szerzünk szövetségeseket, látod, Patrikék, Bencéék mennyire kiakadtak ugyanúgy mint te, stb.

Gia 2015.04.17. 22:55:01

Peti kihasználta az alkalmat,hogy picit Mariannát is beparáztassa.Azt mondta neki,hogy nem jó ötlet volt mögé állnia,de aztán folytatta,hogy a legjobb ötlet volt. :-)

2015.04.17. 22:57:00

a kezdő párosokból már csak adri paca húzza

ZLATAN 2015.04.17. 22:57:40

@Mók_Ica: Tegnap eléggé világos voltam azt hittem. :)) Igen. A sátor. :))

XocoLatte 2015.04.17. 22:57:42

@ZLATAN: amit leírsz, az csak a fedősztori volt, akkor is arra ment ki a genya keverés-kavarás, hogy Snezit leválasszák bencéről, csak azon a héten fiú esett ki, így Snezi leválasztása és a Nagy Önfelaldozó Párcsere azért volt, hogy Pjotr lehessen Snezi párja és majd jól kiejtse

2015.04.17. 22:58:33

@XocoLatte: hát mégiscsak egy hete ismerik egymást olyan nagyon mélyen nem tudta vigasztalni de lehet h nincs érzéke sem

Mók_Ica 2015.04.17. 22:58:34

@ZLATAN: tegnap félig már aludtam.....

XocoLatte 2015.04.17. 22:58:46

@Gia: szerintem az NEM Botox paráztatása volt, azzal a Barbi hátába döfött kést forgatta meg kicsinység

ZLATAN 2015.04.17. 22:59:10

@Mók_Ica: Közös megegyezéses szex volt, ne paráztass! :)

ZLATAN 2015.04.17. 22:59:53

Barbi1 mindig ott volt?? Hol??

XocoLatte 2015.04.17. 22:59:53

@fosch9: nekem rutinból menne, empátia alapján... :)

Mók_Ica 2015.04.17. 23:00:10

@ZLATAN: no... szex nem volt, alvás volt.... olvass vissza :))))

Zsoofka 2015.04.17. 23:00:32

Hagyjuk már ezt a Nóri alszik mantrát. Uncsi. Főleg Barbitől.

Chuck Νorris 2015.04.17. 23:00:47

@ZLATAN: rosszul vezeted le az a baj, abban a szituációban, nem Bencét akarta bevédeni hanem Gyulát kitenni. Szerencsére Nóri keresztül huzta a számitásukat, és a fröcsögöst küldte haza :)

XocoLatte 2015.04.17. 23:00:58

@fosch9: és milyen jól -- surranópályán mennek

2015.04.17. 23:02:18

@XocoLatte: na jó hát te nem egy gyula vagy :D

2015.04.17. 23:02:57

@XocoLatte: igen és sajna ezzel már más is jutott el döntőig

Mók_Ica 2015.04.17. 23:02:57

@XocoLatte: @fosch9: én azért nem nekik drukkolok.....

beacska 2015.04.17. 23:03:02

@ZLATAN: nekem már akkor nem tetszett, amikor Loki kiabált Snjezivel, és Bence csak hallgatott, nm állt ki a csaj mellett...puhapöcs

AkkorlegyenPtr 2015.04.17. 23:03:17

most értem haza, na mit mondtam mi lesz?:) kitaláltam mi lesz ma. tematika ez pacekba :)

ZLATAN 2015.04.17. 23:03:45

@Chuck Νorris: Nekem nem így jött le, biztosan másképpen látjuk...Szerintem ilyen nem volt, de hátha a többiek segítenek és jobban emlékeznek, de Peti és Barbi kisegítette ezt a natural (muhhhahaha ) kertitörpét (Bence). Ő meg nem segítette vissza.

Chuck Νorris 2015.04.17. 23:05:02

Nóri lehet hogy sokat alszik de még mindig 10x annyi szerepe volt a müsorban mint a szöke filodendronnak :) Barbikával még rövid interju sem nagyon készült annyira nem történt vele semmi :)

XocoLatte 2015.04.17. 23:06:59

@fosch9: végülis a FinalFour-ba kell 4 ember...

Chuck Νorris 2015.04.17. 23:07:16

@ZLATAN: olvasd vissza, eleinte bencét akarták kiejteni Petiék, de aztán ráterelödtek Gyulára. Nórit is beavatták hogy akkor majd igy meg ugy lesz és ö gyulát hazaküldi. Csak Nóri elkezdett "önzőzni" nagyon helyesen :)

XocoLatte 2015.04.17. 23:08:40

@ZLATAN: ez volt a felszínen kiselőadásban is megerősített, szándékos hazugság
Az akció fedőneve viszont Snezi volt, a színfalak mögött nyíltan ez volt a tematika a "csapat" tagjai között

2015.04.17. 23:08:47

@Chuck Νorris: nóri kezd magára találni

Chuck Νorris 2015.04.17. 23:10:12

az ÉÉ ben többet látni barbit mint 20 nap alatt a müsorban :)))

XocoLatte 2015.04.17. 23:10:35

@Mók_Ica: hidd el, mi sem
amúgy kezdem azon kapni magamat, hogy senkinek nem szurkolok, meg unom is, és hánynom kell

2015.04.17. 23:10:50

@ZLATAN: peti tattikából segítette ki esetleg kérni akart érte vmikor vmit de nem hiszem h őszinte segítségből

2015.04.17. 23:11:26

barbarának megvan így ma nincs szex

XocoLatte 2015.04.17. 23:11:31

@Chuck Νorris: vagy ez, vagy Snezi, de semmiképp sem Bencementés

Chuck Νorris 2015.04.17. 23:11:32

Loki: taktikai pipa hehehehe

Mók_Ica 2015.04.17. 23:11:59

loki és pornósbarbi..... loki a majdnemszexeiről beszél :))))

Chuck Νorris 2015.04.17. 23:12:44

Loki mekkora csábito, ezen a taktikai pipán nagyot nevettem :)

XocoLatte 2015.04.17. 23:13:30

@fosch9: megis lett az eredménye, Bence gyak elküldte őket a halál faszára mindenki előtt, és ez a szerdai Snezi kihajítás utórengése volt

Mók_Ica 2015.04.17. 23:14:01

@XocoLatte: az előző két éh-hez képest gyenge..... de így kommentelve nézni jó :))) hányni is lehet mindig, hoztam a virágládákat.... lehet, hogy konténer is kell a végére :))))

XocoLatte 2015.04.17. 23:14:44

@Chuck Νorris: Lokit a Kapitánya nagyon nem hagyja békében

Chuck Νorris 2015.04.17. 23:15:09

Pamela sem nagyon vágja a csajozási trükköket, Berki jól megszivatta ezzel a 100 éves 50% os poénnal :)

2015.04.17. 23:15:22

@XocoLatte: tetszett h bence nem peti tattikája szerint választott

XocoLatte 2015.04.17. 23:15:48

@Mók_Ica: én az ÉH1-gyel voltam hasonlóan, mivel nincsen TV előfizum, nem is volt soha, azt is csak a hv fórumon követtem és szerettem

Chuck Νorris 2015.04.17. 23:16:01

@beacska: semmi. Loki a pornóst oltotta, de elég viccesen :)

XocoLatte 2015.04.17. 23:16:41

@fosch9: a droidok lázadása... :D

Zsoofka 2015.04.17. 23:16:48

@beacska: Adri meztelenül zuhanyzik. És ennél csak uncsibb beszélgetés volt szegíny Barbival, akit hátbaszúrtak....

ZLATAN 2015.04.17. 23:18:09

@beacska: Pontosan. Puhapöcs. Is.

Mók_Ica 2015.04.17. 23:18:16

breki szerint szép és nőiesen csinos..... pedig brekinek a vékony lányok tetszenek.....

XocoLatte 2015.04.17. 23:18:20

@fosch9: most esett le, mit jelentett a mondatod, hiába na, pasiésszel nem beszélem ezt a tolvajnyelvet (ÉÉ meg ugyebár nincs nekem)

XocoLatte 2015.04.17. 23:19:13

@Mók_Ica: szerintem díjazza, hogy majdnem feléri magassarkúban

ZLATAN 2015.04.17. 23:19:24

@fosch9: Bence meg őszinteségből nem segítette vissza.Remélem a "csapat" többet nem segít neki semmiben.

Mók_Ica 2015.04.17. 23:19:42

@XocoLatte: hehe, én is innen kattantam rá..... kb a felétől néztem is... :))))

@mokamini: ezek a zuhanyzások tényleg ennyire érdekesek a szerkik szerint??? :o

Chuck Νorris 2015.04.17. 23:20:08

a rendezök legnehezebb embert próbáló heroikus feladata, barbi legjobb pillanatainak összegyüjtése volt :)

XocoLatte 2015.04.17. 23:20:36

na emberek, pontosabban olvtársak és olvtársnők, mentem jóéccakázni
nyugisat és szépeket

Zsoofka 2015.04.17. 23:20:44

@Mók_Ica: Barbi legszebb pillanatai is elég uncsik.... Lehet velem van a baj... Megyek aludni... Jó éjt.

ZLATAN 2015.04.17. 23:21:13

@Chuck Νorris: Nem tudok ezzel vitatkozni, nincs kedvem visszaolvasni. Megértem, hogy Bence rajongó vagy (illetve ezt soha nem fogom megérteni, de elfogadom). Ha így volt, ahogy írod, akkor így volt. Nem rugózom tovább ezen.

Mók_Ica 2015.04.17. 23:21:21

@XocoLatte: pamela is :)))) őt pedig osztja és le is kövérezi.....

XocoLatte 2015.04.17. 23:22:12

@ZLATAN: szerintem a "csapat" mint olyan, megszűnt, széthullott, Peti meg a farka meg Botoxnak örül és icaverza

Mók_Ica 2015.04.17. 23:22:19

@XocoLatte: @mokamini: aludjatok jól :))) holnap szombat, lehet reggel lustizni :)))

ZLATAN 2015.04.17. 23:22:27

Összességében nem kár ezért a Brünhildáért.

Mók_Ica 2015.04.17. 23:23:35

@ZLATAN: nem sajnáljuk mi sem....

2015.04.17. 23:23:36

@XocoLatte: nem mertem részletesebben
szerencsére barbara sem részletezte
mesélj megnézted a munkásságát?

Gia 2015.04.17. 23:24:07

@Mók_Ica: Szerintem Berki csak kedveskedett Barbinak.Magában meg azt gondolja,hogy a csaj egy bálna.

ZLATAN 2015.04.17. 23:24:14

@XocoLatte: Majd meglátjuk, lehet igazad lesz.

ZLATAN 2015.04.17. 23:25:02

SIXX megint bajban van. Összefoglalót kell írnia ebből is.

Chuck Νorris 2015.04.17. 23:25:19

@ZLATAN: nem vagyok Bence rajongó, én is visszaolvastam a 36.os ÉHHV-t hogy felelevenitsem mi is volt, mert nem arra emlékeztem hogy ott Petiék célja Bence felé vmi jóakarat volt.
Nórinak drukkolok, kicsit Tinának a csajokböl, a fiuktol meg Loki és a nyomi Patrik. meg Gyulát is birom vhol :)
de ha bence nyerne azt se bánnám ö egy semleges játékos nekem.

Mók_Ica 2015.04.17. 23:26:01

@Gia: sztem túlzottan kinyilvánítja, hogy melyik játékos szimpi neki és melyik nem..... zavaró...

Gia 2015.04.17. 23:26:37

Azért jó,hogy megint kaptunk fekete-fehér titkos jeleneteket.Így legalább jobban érthető,hogy mi miért történt.

ZLATAN 2015.04.17. 23:26:49

@Chuck Νorris: Én sajnos nem tudok kinek drukkolni itt. Próbáltam, de nem megy. Ha Bence nyeri, remélem iskolára költi a pénzt.

XocoLatte 2015.04.17. 23:26:55

@fosch9: nem vagyok vevő arra a szegmensre, amit az ő munkássága fémjelez... és még egy sor másikra sem... ebben a témában nagyon maradi vagyok, max a FF vagy MFF kategória vonz

2015.04.17. 23:27:18

@mokamini: jó éjt
@Mók_Ica: ne is mondd nekem még film van éjjelre betervezve

ZLATAN 2015.04.17. 23:27:59

@Mók_Ica: Most akkor közös képünk az ágy mellett. Nagyon boldog vagyok.

XocoLatte 2015.04.17. 23:28:09

@Mók_Ica: nem nem, várjuk a reggeli hv-t! :)

Gia 2015.04.17. 23:28:15

@Mók_Ica: Az lesz a cép ha majd Gyulánk álldogál az ÉÉ-ben.Kapja majd az ívet rendesen.

Mók_Ica 2015.04.17. 23:30:39

@fosch9: mit nézel? :)))

@ZLATAN: helyes :))) és milyen színű szobában vagyunk? :)))

@XocoLatte: majd, ha felébredek, pizsiben, kávéval fogom olvasni :))))

@Gia: vagy nóri... őt sem nagyon komázza.....és most ráadásul ők egy pár... hihihiihihihi

2015.04.17. 23:31:31

@XocoLatte: kíváncsi lennék vajon sixx utána nézett-e, ill. aki megnézte az mit gondol ezek után erről a kislányról
a rövidítéseket se tudom :D

Chuck Νorris 2015.04.17. 23:31:54

@ZLATAN: nálam sincs szereleme első látásra, probálom kiszürni kin nevetek sokat, és ki az igazán egyenes ember. ennek a kettönek az ötvözetéböl áll össze az aktuáliis szimpátiám.

ZLATAN 2015.04.17. 23:32:12

@Mók_Ica: Az összesben mi vagyunk. Melyiket szeretnéd a legjobban?

Chuck Νorris 2015.04.17. 23:34:28

@Mók_Ica: sztem Nórinak kezd bejönni Gyulus :)
am ez az uj pasi jóvágásu gyerek, kár hogy beszélni nem hallottuk, az is sokat ad a szimpátiához. :)

2015.04.17. 23:34:39

@ZLATAN: nana egyre igényt tartok, mondjuk a kékre
@Mók_Ica: én is imádok reggeli kávéval olvasgatni

Mók_Ica 2015.04.17. 23:35:21

@ZLATAN: amelyik magasan van, szép a kilátás és a legkevesebben mászkálnak el az ablak előtt :))) nagy a fürdőszoba.... és kényelmes az ágy :)))

@fosch9: nem láttam.... de ha horroros-rémisztős, akkor nem is nézném meg éjjel.... :)))

ZLATAN 2015.04.17. 23:36:07

@Chuck Νorris: Rendben. Annyit szeretnék segíteni, hogy Bence nem egyenes ember. Véleményem szerint, csupán annak szeretne látszani, de szegényke oly ostoba, hogy még ez sem megy neki. Amúgy, ha Bence annyira egyenes és korrekt gyerek lenne, akkor FB-n nem álnéven sztárolná magát.

Mók_Ica 2015.04.17. 23:37:22

@Chuck Νorris: reméljük nem olyan, hogy megszólalásig jó pasi..... de ha megszólal, akkor menekülőre kell fogni :)))

@fosch9: szuper is :))) ráadásul holnapra olyan időt is ígérnek, hogy duplán jól fog esni :)))

Chuck Νorris 2015.04.17. 23:38:22

@ZLATAN: nyugi nem akarom megváltoztatni a bence iránti utálatod :)
én az egész sztoribol azt nem értem miért vonták bele bencét ebbe a taktikába mikor ö elvileg, nem lojális (és bosszuállás is lehet benne)

ZLATAN 2015.04.17. 23:38:24

@Mók_Ica: @fosch9: Akkor F9-é a kék és miénk a többi.

Mók_Ica 2015.04.17. 23:38:41

@ZLATAN: @Chuck Νorris: imádom, ahogy bencusról beszélgettek :))) vicces :))) miért nem az egyik lányról csevegtek? :))))

2015.04.17. 23:38:57

@Mók_Ica: igen a holnap tipikus ágyban kávézós egész napos lehetőségnek tűnik :D
(kicsit ijesztő a Köd de sztem inkább misztikus)

2015.04.17. 23:39:49

@Mók_Ica: nekem is mókásak :)
@ZLATAN: köszönöm, kék a kedvencem :)

ZLATAN 2015.04.17. 23:40:15

@Chuck Νorris: Nem utálom én szegény Bencét, hanem inkább bosszant az ostobasága. Nagyon nehezen viselem azokat az embereket, akik ostobák, de menőnek érzik magukat. De nem utálom. Ő próbálja kihozni önmagából, amit lehet, neki itt a csúcs.

ZLATAN 2015.04.17. 23:41:14

@Mók_Ica: ICA!! Én nem akarlak megbántani azzal, hogy lányokról beszélek előtted vagy akár a hátad mögött, mert akkor azt hinnéd, hogy hátba akarlak szúrni.

Mók_Ica 2015.04.17. 23:41:45

@ZLATAN: más nem szeretne jönni? :)))

@fosch9: nekem ki kell mozdulnom..... napközben.... este pedig bulikázunk :)))) vasárnap leszek pihi üzemmódban :))))

Mók_Ica 2015.04.17. 23:43:25

@fosch9: azok :))))

@ZLATAN: ezt el is várom :))) kapsz érte egy lehetőséget, hogy megmasszírozd a lábaimat :))))

beacska 2015.04.17. 23:43:58

@Chuck Νorris: mert először még Peti meg akarta menteni Barb1-t, mert vmilyen okból Loki nem akarta bevállani 8ezt nem mutatták), és szüksége volt Bencére. de kiderült, h hiába...így esett ki B1

Chuck Νorris 2015.04.17. 23:44:43

@Mók_Ica: hát ezt nem tudom, mert én bencét kb leszarom. itt taktikai dolgokrol van szó, sztem Zlatan rosszul látta (emlékezett) ezen cseréltünk eszmét, vagyis ez lett volna a fő szempont :)

Infomaniac 2015.04.17. 23:44:49

Azért kicsit aggódok Patrikért, hogy neki nem nyílt ki a szeme. Mert olyan vehemensen mondta Peti magyarázatára, hogy érti, megérti és korrekt...

Nekem nem egyértelmű, hogy Loki tudott-e a mai tervekről. Igazából Peti+Mariannak nem volt érdeke, hogy Loki és Barbi1 összeálljon, mert a lány már 20 napja ott volt, tehát akár stabil, erős páros is alakulhatott volna belőlük.

Azért Berkinek abban igaza volt, hogy a Peti-imádat később alább fog hagyni a nézőkben. De idegesítő volt megint ez a színpadias duma a választásnál...

ZLATAN 2015.04.17. 23:45:33

@Mók_Ica: Kezdetnek jó lesz. :))) F9-nek most ki a párja?

Chuck Νorris 2015.04.17. 23:45:50

@beacska: azt ugye vágod hogy Barbi1-et be sem avatták a taktikába, még B tervet sem kapott :)

2015.04.17. 23:46:18

@Mók_Ica: milyen pörgős leszel :)

Chuck Νorris 2015.04.17. 23:46:59

@Infomaniac: patrik nagyon simulékony, és konfliktuskerülö, ezt már multkor kibeszéltük. na meg nem is egy nagy észlény :D

Mók_Ica 2015.04.17. 23:47:20

@Chuck Νorris: bence nem fog nyerni.... sőt nagy eséllyel ő fog kiesni jövőhéten sztem...

Mók_Ica 2015.04.17. 23:48:51

@ZLATAN: xocolatte

@fosch9: múlt pénteken beatrice koncerten voltunk.... na az nagyon ott volt.... :))) a holnapi az lájtos bulika lesz :)))

2015.04.17. 23:50:20

@Mók_Ica: @ZLATAN: még mindig ÉH
megfogott a kék hátterével :D

ZLATAN 2015.04.17. 23:50:26

@Mók_Ica: Xoco még beköltözhet. Akkor ők mennek a kék szobába. Mi leszünk a többiben.

ZLATAN 2015.04.17. 23:51:07

Akkor most ki F9 párja??

2015.04.17. 23:51:38

@Mók_Ica: azta :) bár én nem hallgatok ilyet de bulinak biztos jó :D

Mók_Ica 2015.04.17. 23:52:17

@ZLATAN: ezek szerint ÉH3sZ :)))) bocsi @fosch9: :))))

2015.04.17. 23:52:27

@ZLATAN: hát lehet két párom is ha ennyire erőltetitek :D

2015.04.17. 23:53:12

@Mók_Ica: xoco meg ne haragudjon :D
kell neki b-tervet találnunk

Mók_Ica 2015.04.17. 23:53:49

@fosch9: nagyon régen.... ki sem mondom hány éve voltam a sote-n beatrice koncerten :)))) azóta sem.... mondjuk ez is egy "kocsmában" volt, elég családias volt :)))) és isteni jó hangulat volt :)))

Mók_Ica 2015.04.17. 23:54:40

@fosch9: vagy B terv xoconak, vagy neked 2 pár :)))

2015.04.17. 23:54:47

@Mók_Ica: ez így jól hangzik :)

2015.04.17. 23:55:23

@Mók_Ica: uh, ezen gondolkodnom kell :)

ZLATAN 2015.04.17. 23:56:01

@fosch9: @Mók_Ica: Rendben. Párcsere jövő héten? :))

2015.04.17. 23:57:26

@ZLATAN: @Mók_Ica: Zlatan milyen kis tattikus :)
megyek alszom rá egyet, jócakát

Mók_Ica 2015.04.17. 23:57:40

@ZLATAN: hmmmmm..... de én maradok a mi szobánkban..... :))))

@fosch9: zlatan már párt akar cserélni..... megbízhatatlan.....

Gia 2015.04.17. 23:57:41

Tina tényleg úgy néz ki,mint egy moncsicsibe oltott Béres Alexandra. :-)

Mók_Ica 2015.04.17. 23:58:28

@fosch9: sztem nem tattikus, hanem mohó :))))
aludj jól, vagy jó filmnézést :))) reggel kávé :)))

2015.04.17. 23:58:32

@Mók_Ica: még nem látom a célját ezzel de majd kitematikázzuk :D

2015.04.17. 23:59:11

@Mók_Ica: @ZLATAN: reggel itt, kávéval :)

ZLATAN 2015.04.18. 00:00:50

@fosch9: @Mók_Ica: Reggel nem biztos, hogy jövök, mert a riportban leszek. Most alszom én is. Jó éjt nektek! ICA! Szeress!

Mók_Ica 2015.04.18. 00:02:20

@ZLATAN: azért nekem hozhatsz az ágyba egy fincsi capuccinot a riport előtt :))))
szeresselek??? érzelmek??? :)))))

HufnágelSteve 2015.04.18. 01:34:41

@Morfologista: PornósBarbit, amint Gólem mögé vagy elé térdel.

HufnágelSteve 2015.04.18. 02:15:48

@mézescsók: A nők válogatósak, a férfiak nem annyira. Olyanok vagyunk mintha Darth Vader tanítványai lennénk, csak azt hajtogatjuk, hogy Luk(e), luk. Bence sem azt látta Tinában, hogy milyen sokat beszélhetnek edzéstervekről, hanem miként is edzhetnek együtt. Ennek megfelelően már Lokinak is összejöhet, hiába lelketlenezte, most már csak "az" számít, így Hercegnő lesz számára.

XocoLatte 2015.04.18. 07:40:26

@fosch9: na ezt szépen kitaláltátok a hátam mögött... most mehetek Beácskához puncsolni, hogy mögé kerülhessek... :D

sixx-re és PornósBarbira visszatérve, szerintem alapismereteknek utánanézett, lásd OmaPerverz, de kétlem, hogy a filmanyagot is végigülte volna...

MF - male-female akciózás, FF - female-female akciózás, stb.

Sanda.Ipse 2015.04.18. 08:39:12

A játék sokkal izgibb lenne a továbbiakban, ha a bekerülő új pasi védettséget élvezne és kipotyogtatná Pjotrot. Rendesen megkavarná a szálakat, nem kéne már hallgatni Pjotr óvóbácsis magyarázkodásait, ahogy tök hülyének néz mindenkit. Botoxot is rendesen padlóra küldené, aki meg is érdemelné, mert csúnyán kicseszett nempornósbarbival.

Sanda.Ipse 2015.04.18. 08:52:45

@ZLATAN: Nincs is kinek drukkolni jelenleg, csak remélni lehet, hogy bekerülnek újabb figurák, akik miatt talán felkavaródik az állóvíz. Unalmas, hogy Loki meg Pjotr mondja meg mindnek hétről hétre a tutit. Bence sem a kedvencem, de most tetszett, hogy nem viselkedett a három kélgyó marionett bábujaként.

2015.04.18. 10:07:33

@ÉH3sZ: akkor nem lehet :DDD
@XocoLatte: Beácskát jó szívvel ajánlom :)

csak mert 2015.04.19. 22:09:31

@Sanda.Ipse: Valóban. Igazából nem is értettem, miért gondolták peiték hogy Bence, majd a csicskájuk lesz. Szánalmasak

dancegirl26 2015.04.24. 22:47:12

Ez a gabor mekkora ocsmany fereg... Bem lepodnek meg, ha megeroszakolna norit... Gusztustalan es iheszto
süti beállítások módosítása