Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x39 - Csoffadt, csalfa csöcsök csalinkáznak csatakosan (18+)

2015. április 17. 07:07 - sixx

screen_shot_2015-04-17_at_5_03_55.png

A fák között szoborkánt (faszként?) meredő Gólem cipőjéről nálam sokkal divatérzékenyebb bloggerek tuti ódákat vagy kesergőket írnának, szerintem szimplán csak ocsmány, ez a kétezertízes évek susogós mackója és makkor cipője two-in-one, és leszarom, hogy harmincnyolcezerér adja a nájki. A felkonfcédulákba továbbra is mentőövként kapaszkodó Gólem szerint ma a Pandora lesz az egyetlen említésre méltó esemény, na szépen vagyunk bazdmeg, egy órányi adásból 25 percet emelünk ki?

Loki úgy ébred, hogy szerelmes. Van ez így egy realityben, VV Iza is egy szájonköpés után lett fülig szerelmes VV Krisztiánba, ugye, szóval nincs itt min meglepődni. Aszongya a riportban, hogy ő mostantól ugyan nem fog hazudni saját magának, hanem inkább szerelmes lesz oszt punktum. Agyilag tudja, hogy ezt nem szabad, de ha lehetne állandóan és permanensen dugná Botoxot, állva, ülve, fekve, térden, oldalról, hátulról, misszionáriusban, cowgirlben, ahogy puffan. Na, ez nem fog bekövetkezni. Tina és Bence a teraszon kerül egymáshoz közelebb, Tina aszongya, őtet itten ne befolyásolja már senki, meg a fasza kivan ezzel. Bence, az idióta meg aszongya, hogy tudja, hogy Pjotr csak neki akart jót, és azért nem állt Sezlony mellé, hihetetlen mennyire hülye tud lenni az ember egy ilyen ingerszegény környezetben, ugye. Bence kinézi magának Tinát új projektnek, mert be lehet folyásolni.

OmaPerverz és Ivar öribarik lettek, zsák a foltját, röhög fel az emberben a kisördög, OmaPerverz, akit néha PornósBarbiként is emlegetünk majd közkívánatra, arra panaszkodik, hogy Tina máris rácuppant Bencére, Ivar erre azt tanácsolja, menjen fel, és hívja la őket napozni. Ja, ez tök feltűnésmentes. OmaPerverznek rém egészségtelen színű a bőre, és úgy eleve, az egész nő egy penészvirág, bottal se, na. Ivar nyugtatja, van még két nap, percek alatt változik itten minden, Sezlony is itt vót még tegnap, most meg ott ül a turistaosztályon és sír, mert feldagadt a lába. Tina nem egy másik nővel beszélget, vagy a füstölög odalent hanem Bencézik, mert van esze. Attól fél, hogy Lokiék ki akarják tenni. Bence biztos abban, hogy a Team Pjotr tiszteli Tinát, és nem akarják kitenni. Rém izgalmas beszélgetés, remélem kiderült. Bence a végén nyíltan rákérdez: velem akarsz bandázni, vagy Gyulával? Gyulával nem, az kurvaisten, veled meg talán.

screen_shot_2015-04-17_at_5_23_58.png

PornósBarbi Gyulát gyúrja, na nem úgy, mint a hatvanas, de fickós urakat a filmvásznon, csak szavakkal, te kit akarsz itt bent látni, Gyuszkó, engem, vagy Tinát? Téged. Helyes, van egy szopáskártyád, majd benyújthatod. PornósBarbi kisakkozta magában, hogy Tina nem fog tudni hova állni, csak Gyuszkó mögé, ahol ugye Ivar is terpeszkedik majd, és akkor Gyula majd lecsap, és hazaküldi a Hortobágy fitnesszkirálynőjét, ő, mármint Omaperverz meg marad Bence mögött, és ez milyen naccerű terv. Hát, majd meglátjuk, Bence kockahasára Tina is pályázik, ugye, és ha csak Bence fejéből indulok ki, akkor sikerrel, sőt, Bence ki is mondja a tutit: ha PornósBarbi és Tina egyszerre áll mögötte, akkor bizony Tina marad. Na, majd meglátjuk, bár, Bence eddig tényleg nem hazudott tán még senkinek. Ezzel párhuzamosan Gyula és PornósBarbi tovább szövi a tervet Tina kiejtésére. Botoxnak lelkiismeret-furdalása van, illetve megy tüzet oltani Bencéhez, ez itt most egy harc vót, és Sezlony hullott el benne, van ez így, minden oké? Ja.

screen_shot_2015-04-17_at_5_35_33.png

A délutáni punnyadás során Tina és PornósBarbi beszéli ki Ivart, aki szerintük a hotelemberek sorsának megrontója, és ezért a legtámadhatóbb csaj, akit ki lehet golyózni. Közben mindketten azt hazudják a másiknak, hogy menyire megbíznak benne, csodálatos. Bence, Botox és Pjotr taktikai megbeszélést folytat a tévéskanapén, és PornósBarbi kigolyózását készítik elő: Pjotr-Botox, Loki-Ivar és Bence-Barbi vonalon, Tina megy Gyula mögé, Pornósbarbi meg Bencéhez áll, és tessék, meg van oldva a dolog, mert Bence hazaküldi. Miközben Bence beszél, Botox monton hangon nyekereg valamit, amitől kurvára nem lehet érteni semmit az egészből. Pjotr a riportban ehhez képest azt mondja, hogy Tina egy Ivar 2.0, egy báb, akit lehet rángatni, Pornósbarbi viszont okos, és jó játékos, amit nem tudom, honnan vesz, de hagyjuk rá. És nagyon meg kell gondolni a következő lépést.

screen_shot_2015-04-17_at_6_05_01.png

Bence és Pornósbarbi a terasz hugyozásmentes részén beszélget, a csaj Tináról azt mondja Bencének, hogy Gyula felé hajlik, ami ugye azért nagyon vicces, mert Tina reggel hűségesküt tett Bencének, muhaha. Bence erre nem mond semmit, OmaPerverz meg lendületesen mondja tovább, hogy majd ő beáll Bence mögé, Tina Gyulázik, Ivar meg megy a levesbe. Ez nem is rossz terv, ugye, kivéve azt, hogy Bence kurvára nem akar pornósbarbizni, mert egy sunyi, alattomos kígyónak tartja. A délutáni dráma: Loki a vízbe lökte Botoxot, majd Pjotrnak (Pornósbarbi füle hallatára) aszongya, hogy szerelmes kezd lenni Botoxba. Pjotr ezen röhög, de aszongya, hogy észrevette. Lokit idegesítik a bulák, de Botox annyira nem, és ez milyen jó érzés már. Pornósbarbi igyekszik beleszólni a beszélgetésre, de leszarják.

Loki az altesti szerszámaival gondolkodik. (Pjotr)

screen_shot_2015-04-17_at_6_13_17.png

Löevél, Pandora, írás (öt-öt kérdés mehet, fiúk csak fiúktól, csajok csak csajoktól kérdezhetnek) öltözködés, puccbavágás. Kurva viccesen indul a dolog, a pornóstitkárnő-jelmezt most Ivar kapta, pedig ott ül mellette Pornósbarbi, akin tuti volt már ilyen, távolba révedő arcáról leolvasni vélem a lencsére csapódó ajándék pillanatának felidézését, de ne menjünk át alpáriba. Bencének ki a szimpibb, kérdezi Ivar, te, vagy Tina? Tina. És te, Bence, hogy gondolod? Pornósbarbi. És Tina, te most szarul vagy? Aha. Persze ez csak színjáték! Gyula, Ivar vagy Tina? Geci kérdés, mondja Gyula, de Tinával szimpatizálok, és érdekesnek tartom, de Ivarnak nem akarok rosszat. Ivar, ez hogy esik? Sehogy, de mostantól nem leszek bizalmatlan Gyulával. Adri, Bence haragszik még rád Sezlony miatt? Ja, kicsit, még álmomban is megjelent. Szar is volt. Bence? Minden oké, nem haragszom.

Vidám muzsika szólal meg, biztos valami vicces kérdés gyön. Gyula, kit dugnál meg a hotelben? Valakit. De azért szólsz neki előtte, igaz? Rámutatsz? Nem. Reszkessetek, csajok, mondja Bence, Gyula meg a riportban kijelenti, hogy volt már olyan pillanat, hogy Ivar jóképűnek tartotta. Na ja, hat liter Durbints sógor után. Közben Barbi (nem a pornós, a láthatatlan) is képernyőre kerül, és egy képben összesűrítve megmutatja, miért nem releváns játékos ebben az évadban, tessék:

screen_shot_2015-04-17_at_6_30_18.png

Botox, taktikai okokból játszadozol Loki érzelmeivel? Én nem játszadozom vele. Loki? Nincsenek is érzelmek. Bence, Becksnek nem kellene már lecserélnie Adrit? De, viccel Bence, mindegy kire vagy mire, csak cseréljen már. Pjotr, lecserélnéd Pornósbarbit Unalmasbarbira? Le. Mer? Mert ő az eredeti párom, holnap visszaáll a rend. Barbi? Jó ötlet? Aha. Loki? Szerelmes vagy Botoxba? Jó kérdés, kedvelem, tökéletes társ. Botox? Jól kijövünk egymással. Ennyi? Ennyi. Románc van? Nem van. Pjotr szerint Loki józansága elveszett a játékban, és ezzel vége is a Gólem által forradalminak beharangozott Pandorának. Hát ez jó szar volt. A hotelbe visszaérve Adri körmöt lakkoz és Beckset baszogat egyszerre, multitasking at its best, kérem szépen, melyik haverodnak nem tetszik már a kapcsolatunk, kérdezi. Becks leelmebetegnőzi, gyökérségeket beszélsz megint.

screen_shot_2015-04-17_at_6_40_51.png

Este Bence aszongya Tinának, hogy van egy A-terv, és ha az működik, akkor ne álljon be mögé, mert van valaki, akit nem akar hazaküldeni. DE! Mi van, ha ez a terv azt eredményezi, hogy Tina Gyula mögé kerül? És mi van, ha ez csak átbaszás? És Tinát akarják kitenni? Pjotr és Loki a hugyozásmentes teraszszakaszon beszélik meg, hogy Pornósbarbi egy kígyó, és a múltja miatt nincsen lelke. Ezek szerint a műsorban ugyan nem mutatták, de OmaPerverz beszámolt az öreg faszok leszopásáról. Ezt a beszélgetést inkább beágyazom, minden mondata arany, a csoffadt csöcsökkel és az undorító fejjel együtt.

Ivar és Gyula kicsit civakodik lefekvés előtt, Bence meg azt mondja Tinának, hogy álljon be mögé. Loki aszongya Pjotrnak, hogy ezzel a Botox-dologgal baj lesz itt bent, és nem akarja megbaszni a tévében. Hát, ehhez mondjuk két ember kell optimális esetben, de láttunk már karón varjút. Gólem a lekonfban aszongya, holnap megint bármi megtörténik.

És akkor csöcs:

Címkék: 18+ éden hotel
687 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

XocoLatte 2015.04.17. 23:14:44

@Chuck Νorris: Lokit a Kapitánya nagyon nem hagyja békében

Chuck Νorris 2015.04.17. 23:15:09

Pamela sem nagyon vágja a csajozási trükköket, Berki jól megszivatta ezzel a 100 éves 50% os poénnal :)

2015.04.17. 23:15:22

@XocoLatte: tetszett h bence nem peti tattikája szerint választott

XocoLatte 2015.04.17. 23:15:48

@Mók_Ica: én az ÉH1-gyel voltam hasonlóan, mivel nincsen TV előfizum, nem is volt soha, azt is csak a hv fórumon követtem és szerettem

Chuck Νorris 2015.04.17. 23:16:01

@beacska: semmi. Loki a pornóst oltotta, de elég viccesen :)

XocoLatte 2015.04.17. 23:16:41

@fosch9: a droidok lázadása... :D

Zsoofka 2015.04.17. 23:16:48

@beacska: Adri meztelenül zuhanyzik. És ennél csak uncsibb beszélgetés volt szegíny Barbival, akit hátbaszúrtak....

ZLATAN 2015.04.17. 23:18:09

@beacska: Pontosan. Puhapöcs. Is.

Mók_Ica 2015.04.17. 23:18:16

breki szerint szép és nőiesen csinos..... pedig brekinek a vékony lányok tetszenek.....

XocoLatte 2015.04.17. 23:18:20

@fosch9: most esett le, mit jelentett a mondatod, hiába na, pasiésszel nem beszélem ezt a tolvajnyelvet (ÉÉ meg ugyebár nincs nekem)

XocoLatte 2015.04.17. 23:19:13

@Mók_Ica: szerintem díjazza, hogy majdnem feléri magassarkúban

ZLATAN 2015.04.17. 23:19:24

@fosch9: Bence meg őszinteségből nem segítette vissza.Remélem a "csapat" többet nem segít neki semmiben.

Mók_Ica 2015.04.17. 23:19:42

@XocoLatte: hehe, én is innen kattantam rá..... kb a felétől néztem is... :))))

@mokamini: ezek a zuhanyzások tényleg ennyire érdekesek a szerkik szerint??? :o

Chuck Νorris 2015.04.17. 23:20:08

a rendezök legnehezebb embert próbáló heroikus feladata, barbi legjobb pillanatainak összegyüjtése volt :)

XocoLatte 2015.04.17. 23:20:36

na emberek, pontosabban olvtársak és olvtársnők, mentem jóéccakázni
nyugisat és szépeket

Zsoofka 2015.04.17. 23:20:44

@Mók_Ica: Barbi legszebb pillanatai is elég uncsik.... Lehet velem van a baj... Megyek aludni... Jó éjt.

ZLATAN 2015.04.17. 23:21:13

@Chuck Νorris: Nem tudok ezzel vitatkozni, nincs kedvem visszaolvasni. Megértem, hogy Bence rajongó vagy (illetve ezt soha nem fogom megérteni, de elfogadom). Ha így volt, ahogy írod, akkor így volt. Nem rugózom tovább ezen.

Mók_Ica 2015.04.17. 23:21:21

@XocoLatte: pamela is :)))) őt pedig osztja és le is kövérezi.....

XocoLatte 2015.04.17. 23:22:12

@ZLATAN: szerintem a "csapat" mint olyan, megszűnt, széthullott, Peti meg a farka meg Botoxnak örül és icaverza

Mók_Ica 2015.04.17. 23:22:19

@XocoLatte: @mokamini: aludjatok jól :))) holnap szombat, lehet reggel lustizni :)))

ZLATAN 2015.04.17. 23:22:27

Összességében nem kár ezért a Brünhildáért.

Mók_Ica 2015.04.17. 23:23:35

@ZLATAN: nem sajnáljuk mi sem....

2015.04.17. 23:23:36

@XocoLatte: nem mertem részletesebben
szerencsére barbara sem részletezte
mesélj megnézted a munkásságát?

Gia 2015.04.17. 23:24:07

@Mók_Ica: Szerintem Berki csak kedveskedett Barbinak.Magában meg azt gondolja,hogy a csaj egy bálna.

ZLATAN 2015.04.17. 23:24:14

@XocoLatte: Majd meglátjuk, lehet igazad lesz.

ZLATAN 2015.04.17. 23:25:02

SIXX megint bajban van. Összefoglalót kell írnia ebből is.

Chuck Νorris 2015.04.17. 23:25:19

@ZLATAN: nem vagyok Bence rajongó, én is visszaolvastam a 36.os ÉHHV-t hogy felelevenitsem mi is volt, mert nem arra emlékeztem hogy ott Petiék célja Bence felé vmi jóakarat volt.
Nórinak drukkolok, kicsit Tinának a csajokböl, a fiuktol meg Loki és a nyomi Patrik. meg Gyulát is birom vhol :)
de ha bence nyerne azt se bánnám ö egy semleges játékos nekem.

Mók_Ica 2015.04.17. 23:26:01

@Gia: sztem túlzottan kinyilvánítja, hogy melyik játékos szimpi neki és melyik nem..... zavaró...

Gia 2015.04.17. 23:26:37

Azért jó,hogy megint kaptunk fekete-fehér titkos jeleneteket.Így legalább jobban érthető,hogy mi miért történt.

ZLATAN 2015.04.17. 23:26:49

@Chuck Νorris: Én sajnos nem tudok kinek drukkolni itt. Próbáltam, de nem megy. Ha Bence nyeri, remélem iskolára költi a pénzt.

XocoLatte 2015.04.17. 23:26:55

@fosch9: nem vagyok vevő arra a szegmensre, amit az ő munkássága fémjelez... és még egy sor másikra sem... ebben a témában nagyon maradi vagyok, max a FF vagy MFF kategória vonz

2015.04.17. 23:27:18

@mokamini: jó éjt
@Mók_Ica: ne is mondd nekem még film van éjjelre betervezve

ZLATAN 2015.04.17. 23:27:59

@Mók_Ica: Most akkor közös képünk az ágy mellett. Nagyon boldog vagyok.

XocoLatte 2015.04.17. 23:28:09

@Mók_Ica: nem nem, várjuk a reggeli hv-t! :)

Gia 2015.04.17. 23:28:15

@Mók_Ica: Az lesz a cép ha majd Gyulánk álldogál az ÉÉ-ben.Kapja majd az ívet rendesen.

Mók_Ica 2015.04.17. 23:30:39

@fosch9: mit nézel? :)))

@ZLATAN: helyes :))) és milyen színű szobában vagyunk? :)))

@XocoLatte: majd, ha felébredek, pizsiben, kávéval fogom olvasni :))))

@Gia: vagy nóri... őt sem nagyon komázza.....és most ráadásul ők egy pár... hihihiihihihi

2015.04.17. 23:31:31

@XocoLatte: kíváncsi lennék vajon sixx utána nézett-e, ill. aki megnézte az mit gondol ezek után erről a kislányról
a rövidítéseket se tudom :D

Chuck Νorris 2015.04.17. 23:31:54

@ZLATAN: nálam sincs szereleme első látásra, probálom kiszürni kin nevetek sokat, és ki az igazán egyenes ember. ennek a kettönek az ötvözetéböl áll össze az aktuáliis szimpátiám.

ZLATAN 2015.04.17. 23:32:12

@Mók_Ica: Az összesben mi vagyunk. Melyiket szeretnéd a legjobban?

Chuck Νorris 2015.04.17. 23:34:28

@Mók_Ica: sztem Nórinak kezd bejönni Gyulus :)
am ez az uj pasi jóvágásu gyerek, kár hogy beszélni nem hallottuk, az is sokat ad a szimpátiához. :)

2015.04.17. 23:34:39

@ZLATAN: nana egyre igényt tartok, mondjuk a kékre
@Mók_Ica: én is imádok reggeli kávéval olvasgatni

Mók_Ica 2015.04.17. 23:35:21

@ZLATAN: amelyik magasan van, szép a kilátás és a legkevesebben mászkálnak el az ablak előtt :))) nagy a fürdőszoba.... és kényelmes az ágy :)))

@fosch9: nem láttam.... de ha horroros-rémisztős, akkor nem is nézném meg éjjel.... :)))

ZLATAN 2015.04.17. 23:36:07

@Chuck Νorris: Rendben. Annyit szeretnék segíteni, hogy Bence nem egyenes ember. Véleményem szerint, csupán annak szeretne látszani, de szegényke oly ostoba, hogy még ez sem megy neki. Amúgy, ha Bence annyira egyenes és korrekt gyerek lenne, akkor FB-n nem álnéven sztárolná magát.

Mók_Ica 2015.04.17. 23:37:22

@Chuck Νorris: reméljük nem olyan, hogy megszólalásig jó pasi..... de ha megszólal, akkor menekülőre kell fogni :)))

@fosch9: szuper is :))) ráadásul holnapra olyan időt is ígérnek, hogy duplán jól fog esni :)))

Chuck Νorris 2015.04.17. 23:38:22

@ZLATAN: nyugi nem akarom megváltoztatni a bence iránti utálatod :)
én az egész sztoribol azt nem értem miért vonták bele bencét ebbe a taktikába mikor ö elvileg, nem lojális (és bosszuállás is lehet benne)

ZLATAN 2015.04.17. 23:38:24

@Mók_Ica: @fosch9: Akkor F9-é a kék és miénk a többi.

Mók_Ica 2015.04.17. 23:38:41

@ZLATAN: @Chuck Νorris: imádom, ahogy bencusról beszélgettek :))) vicces :))) miért nem az egyik lányról csevegtek? :))))

2015.04.17. 23:38:57

@Mók_Ica: igen a holnap tipikus ágyban kávézós egész napos lehetőségnek tűnik :D
(kicsit ijesztő a Köd de sztem inkább misztikus)

2015.04.17. 23:39:49

@Mók_Ica: nekem is mókásak :)
@ZLATAN: köszönöm, kék a kedvencem :)

ZLATAN 2015.04.17. 23:40:15

@Chuck Νorris: Nem utálom én szegény Bencét, hanem inkább bosszant az ostobasága. Nagyon nehezen viselem azokat az embereket, akik ostobák, de menőnek érzik magukat. De nem utálom. Ő próbálja kihozni önmagából, amit lehet, neki itt a csúcs.

ZLATAN 2015.04.17. 23:41:14

@Mók_Ica: ICA!! Én nem akarlak megbántani azzal, hogy lányokról beszélek előtted vagy akár a hátad mögött, mert akkor azt hinnéd, hogy hátba akarlak szúrni.

Mók_Ica 2015.04.17. 23:41:45

@ZLATAN: más nem szeretne jönni? :)))

@fosch9: nekem ki kell mozdulnom..... napközben.... este pedig bulikázunk :)))) vasárnap leszek pihi üzemmódban :))))

Mók_Ica 2015.04.17. 23:43:25

@fosch9: azok :))))

@ZLATAN: ezt el is várom :))) kapsz érte egy lehetőséget, hogy megmasszírozd a lábaimat :))))

beacska 2015.04.17. 23:43:58

@Chuck Νorris: mert először még Peti meg akarta menteni Barb1-t, mert vmilyen okból Loki nem akarta bevállani 8ezt nem mutatták), és szüksége volt Bencére. de kiderült, h hiába...így esett ki B1

Chuck Νorris 2015.04.17. 23:44:43

@Mók_Ica: hát ezt nem tudom, mert én bencét kb leszarom. itt taktikai dolgokrol van szó, sztem Zlatan rosszul látta (emlékezett) ezen cseréltünk eszmét, vagyis ez lett volna a fő szempont :)

Infomaniac 2015.04.17. 23:44:49

Azért kicsit aggódok Patrikért, hogy neki nem nyílt ki a szeme. Mert olyan vehemensen mondta Peti magyarázatára, hogy érti, megérti és korrekt...

Nekem nem egyértelmű, hogy Loki tudott-e a mai tervekről. Igazából Peti+Mariannak nem volt érdeke, hogy Loki és Barbi1 összeálljon, mert a lány már 20 napja ott volt, tehát akár stabil, erős páros is alakulhatott volna belőlük.

Azért Berkinek abban igaza volt, hogy a Peti-imádat később alább fog hagyni a nézőkben. De idegesítő volt megint ez a színpadias duma a választásnál...

ZLATAN 2015.04.17. 23:45:33

@Mók_Ica: Kezdetnek jó lesz. :))) F9-nek most ki a párja?

Chuck Νorris 2015.04.17. 23:45:50

@beacska: azt ugye vágod hogy Barbi1-et be sem avatták a taktikába, még B tervet sem kapott :)

2015.04.17. 23:46:18

@Mók_Ica: milyen pörgős leszel :)

Chuck Νorris 2015.04.17. 23:46:59

@Infomaniac: patrik nagyon simulékony, és konfliktuskerülö, ezt már multkor kibeszéltük. na meg nem is egy nagy észlény :D

Mók_Ica 2015.04.17. 23:47:20

@Chuck Νorris: bence nem fog nyerni.... sőt nagy eséllyel ő fog kiesni jövőhéten sztem...

Mók_Ica 2015.04.17. 23:48:51

@ZLATAN: xocolatte

@fosch9: múlt pénteken beatrice koncerten voltunk.... na az nagyon ott volt.... :))) a holnapi az lájtos bulika lesz :)))

2015.04.17. 23:50:20

@Mók_Ica: @ZLATAN: még mindig ÉH
megfogott a kék hátterével :D

ZLATAN 2015.04.17. 23:50:26

@Mók_Ica: Xoco még beköltözhet. Akkor ők mennek a kék szobába. Mi leszünk a többiben.

ZLATAN 2015.04.17. 23:51:07

Akkor most ki F9 párja??

2015.04.17. 23:51:38

@Mók_Ica: azta :) bár én nem hallgatok ilyet de bulinak biztos jó :D

Mók_Ica 2015.04.17. 23:52:17

@ZLATAN: ezek szerint ÉH3sZ :)))) bocsi @fosch9: :))))

2015.04.17. 23:52:27

@ZLATAN: hát lehet két párom is ha ennyire erőltetitek :D

2015.04.17. 23:53:12

@Mók_Ica: xoco meg ne haragudjon :D
kell neki b-tervet találnunk

Mók_Ica 2015.04.17. 23:53:49

@fosch9: nagyon régen.... ki sem mondom hány éve voltam a sote-n beatrice koncerten :)))) azóta sem.... mondjuk ez is egy "kocsmában" volt, elég családias volt :)))) és isteni jó hangulat volt :)))

Mók_Ica 2015.04.17. 23:54:40

@fosch9: vagy B terv xoconak, vagy neked 2 pár :)))

2015.04.17. 23:54:47

@Mók_Ica: ez így jól hangzik :)

2015.04.17. 23:55:23

@Mók_Ica: uh, ezen gondolkodnom kell :)

ZLATAN 2015.04.17. 23:56:01

@fosch9: @Mók_Ica: Rendben. Párcsere jövő héten? :))

2015.04.17. 23:57:26

@ZLATAN: @Mók_Ica: Zlatan milyen kis tattikus :)
megyek alszom rá egyet, jócakát

Mók_Ica 2015.04.17. 23:57:40

@ZLATAN: hmmmmm..... de én maradok a mi szobánkban..... :))))

@fosch9: zlatan már párt akar cserélni..... megbízhatatlan.....

Gia 2015.04.17. 23:57:41

Tina tényleg úgy néz ki,mint egy moncsicsibe oltott Béres Alexandra. :-)

Mók_Ica 2015.04.17. 23:58:28

@fosch9: sztem nem tattikus, hanem mohó :))))
aludj jól, vagy jó filmnézést :))) reggel kávé :)))

2015.04.17. 23:58:32

@Mók_Ica: még nem látom a célját ezzel de majd kitematikázzuk :D

2015.04.17. 23:59:11

@Mók_Ica: @ZLATAN: reggel itt, kávéval :)

ZLATAN 2015.04.18. 00:00:50

@fosch9: @Mók_Ica: Reggel nem biztos, hogy jövök, mert a riportban leszek. Most alszom én is. Jó éjt nektek! ICA! Szeress!

Mók_Ica 2015.04.18. 00:02:20

@ZLATAN: azért nekem hozhatsz az ágyba egy fincsi capuccinot a riport előtt :))))
szeresselek??? érzelmek??? :)))))

HufnágelSteve 2015.04.18. 01:34:41

@Morfologista: PornósBarbit, amint Gólem mögé vagy elé térdel.

HufnágelSteve 2015.04.18. 02:15:48

@mézescsók: A nők válogatósak, a férfiak nem annyira. Olyanok vagyunk mintha Darth Vader tanítványai lennénk, csak azt hajtogatjuk, hogy Luk(e), luk. Bence sem azt látta Tinában, hogy milyen sokat beszélhetnek edzéstervekről, hanem miként is edzhetnek együtt. Ennek megfelelően már Lokinak is összejöhet, hiába lelketlenezte, most már csak "az" számít, így Hercegnő lesz számára.

XocoLatte 2015.04.18. 07:40:26

@fosch9: na ezt szépen kitaláltátok a hátam mögött... most mehetek Beácskához puncsolni, hogy mögé kerülhessek... :D

sixx-re és PornósBarbira visszatérve, szerintem alapismereteknek utánanézett, lásd OmaPerverz, de kétlem, hogy a filmanyagot is végigülte volna...

MF - male-female akciózás, FF - female-female akciózás, stb.

Sanda.Ipse 2015.04.18. 08:39:12

A játék sokkal izgibb lenne a továbbiakban, ha a bekerülő új pasi védettséget élvezne és kipotyogtatná Pjotrot. Rendesen megkavarná a szálakat, nem kéne már hallgatni Pjotr óvóbácsis magyarázkodásait, ahogy tök hülyének néz mindenkit. Botoxot is rendesen padlóra küldené, aki meg is érdemelné, mert csúnyán kicseszett nempornósbarbival.

Sanda.Ipse 2015.04.18. 08:52:45

@ZLATAN: Nincs is kinek drukkolni jelenleg, csak remélni lehet, hogy bekerülnek újabb figurák, akik miatt talán felkavaródik az állóvíz. Unalmas, hogy Loki meg Pjotr mondja meg mindnek hétről hétre a tutit. Bence sem a kedvencem, de most tetszett, hogy nem viselkedett a három kélgyó marionett bábujaként.

2015.04.18. 10:07:33

@ÉH3sZ: akkor nem lehet :DDD
@XocoLatte: Beácskát jó szívvel ajánlom :)

csak mert 2015.04.19. 22:09:31

@Sanda.Ipse: Valóban. Igazából nem is értettem, miért gondolták peiték hogy Bence, majd a csicskájuk lesz. Szánalmasak

dancegirl26 2015.04.24. 22:47:12

Ez a gabor mekkora ocsmany fereg... Bem lepodnek meg, ha megeroszakolna norit... Gusztustalan es iheszto
süti beállítások módosítása