Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x38 - Búcsú egy pár kerek csöcstől (18+)

2015. április 16. 07:12 - sixx

screen_shot_2015-04-16_at_4_51_31.png

Gólem sztájlisztja rém egyszerű elve mentén dolgozik, reggel megkérdi az alanyt gyúrás közben, hogy baszki, milyen színű cipőt veszel magadra? És ha az aszongya, pirosat vagy tüdőszínűt, akkor ad rá egy piros inget, kigomboltatja vele mellközépig, hogy a gyantázott mellkasból is látszódjon valami, és előtúr valami gatyát is, nehogy röhögőgörcsünk legyen. Sajnos az előre megírt szöveget továbbra sem tudja elmondani a jóember, de sebaj, ma Sezlony (született: H.Snezi) választ egy ellenfelet, oszt valaki elhagyja a hotelt.

screen_shot_2015-04-16_at_5_11_15.png

Pjotr, akit sapka és szemüveg nélkül továbbra is egy háborús menekültnek/rákbeteg kisfiúnak nézek első blikkre, azt hazudja Sezlonynak az ágyban (becsukott szemmel persze), hogy ő azt szeretné, ha visszajönne a Párbajról Amiről Senki Nem Tudja Miafasz Pontosan. És aszongya neki, Barbit hívja ki, mármint a szőkét, ne azt a másikat, aki öregemberek faszát szopja, hogy nevén nevezzük a dolgokat végre. Sezlony megint sír, mert ő már csak ilyen érzelmes fajta, és hüppögve aszongya, Botox jobban megérdemelné, meg eleve, mi van, ha csöcsverseny? És ha twörk? Vagy arcizomrángatás időre? Pjotr a riportban legusztustalanparaszttozza saját magát, egyetértünk, és felteszünk egy kérdést, nagybetűvel, hogy senkinek el ne kerülje a figyelmit:

MI A JÓISTENÉRT UTÁLJÁK EZEK SNEZIT ENNYIRE?

A felkelés után Bence és Sezlony azon röhögnek, hogy senki nem ment oda a csajhoz, hogy te, ne hívjál már ki, jó? És ez fura. Bence szerint ő nem egy beszari gyerek, de ebben a helyzetben csak odamenne, hogy miafasz. Pedig tényleg csak az kellene, hogy te, Sezlony, ne engem, jó?

screen_shot_2015-04-16_at_5_14_48.png

Tina, a Hajdúság kissé férfiarcú fitnesszkalandorja és Barbi a mödanszié mellett beszélik meg, hogy hát Sezlony nem fogja kivinni se Botoxot, se Barbit, marad Tina, aki szerintem Tibi volt még pár évvel és néhány hormoninjekcióval ezelőtt.

Én még nem vagyok annyira biztos pont itt, hogy felkavarja a szálakat, ha kiesnék. (Tina)

screen_shot_2015-04-16_at_5_21_49.png

Két pár szilikon epic megbeszélése következik, Sezlony versus Botox, az aláfestő zenét a körömlakklemosóval átitatott vatta csikorgása adja a műkörmökön, te kit vinnél ki, Botox, he? Mondtam már, Barbit. Sezlony bizonytalan, és Tina? Bazdmeg, nem is értem. Miért nem az a kérdés, hogy a két új bula közül melyik? Na, vége a kurkászásnak és lelkifröccsnek, jön egy kis mödansziézás, de Zoë belefingik a nulláslisztbe egy löevéllel. Sezlony, alaposan gondold át, kit hívsz ki, hamarosan színt kell vallanod. Mi a fasznak kell ezeket ilyen marhasággal stresszelni? Sezlony bemászik a mödansziéba, és Bencével beszéli meg a dolgokat, aki egyedüliként tartja benne a lelket. Sezlony nem érti, miért nem nyalnak neki a többiek.

screen_shot_2015-04-16_at_5_22_40.png

Újabb löevél jön, immáron délután, mert mindenki más ruhában van, Sezlonynak a haja is le van engedve pölö. Na, mondjad, kit hívsz ki. Nehéz döntés ez, mondja a twörkkirálynő, nincs nekem bajom itten senkivel, de fura, hogy senki nem segített, senki nem jött oda, mindenki leszart. Így most úgy döntöttem, hogy akkor legyen Botox, aki egy perccel azelőtt mondta a riportban, á, engem nem fog kihívni, nincs annyi vér a pinájában. De van, bár sír Sezlony a mondás közben is, és utána, a tévészoba sarkában a kanapén is. Botox kissé felbassza magát, Sezlony, én voltam az egyetlen aki odament hozzád beszélni, oszt erre ez? Hát hülye vagy te, édes fiam? Barátnőm vótál, mondja Sezlony, büszkén, nemesen fogok távozni, ha kiesek ellened.

Itten csak egy nemesember van, Botox, meg egy udvari bolond, Sezlony. (Loki)

Sezlony kurva nagy marhaságot csinált egyébként, egy ember volt, na jó, kettő, aki ellen kurvára necces a dolga, Botox és Adri, ha Ivart hívja ki, vagy Tinát, nemtán OmaPerverzt, röhögve marad. Bármilyen viadalban. Sezlony sír, OmaPerverz és Bence vigasztalja, hasztalan. Botox tudta, hogy őt fogja kihívni Sezlony, ha csak a vigasztalók számából indulunk ki, Botox már nyert, Pjotr, Ivar, Barb, Gyula is ott van mellette. Ivar aszongya a riportban, hogy fosott, hogy őt viszi ki Botox, Sezlony meg közben üvöltve sír a tévészoba sarkában, Bence meg zaklatottam magyarázza OmaPerverznek, hogy nem tud lófaszt se, hogy itt micsoda rettenetes dolgokat kellett Sezlonynak kiállnia, tán a körme is letört bele. Sokáig tart a sírás, utána Sezlony Botoxszal beszélgetne, aki viszont szarik a fejire.

screen_shot_2015-04-16_at_5_46_15.png

Az utolsó vacsora konkrétan olyan feszült hangulatban zajlik, hogy az a csoda, hogy nem esnek egymásnak a lakók. Sezlony feltesz egy kérdést, ki kiben bízik a párján kívül? Mer ő a párjában ezer százalékosan. Loki lecsap, mint gyöngytyúk a meleg takonyra, oszt az eddigi párjaid mind bízhattak benned ezerrel? Bence egyből visszaszól, a közösség érdekében baszta át a párjait, heló, tudjuk, hogy utálod, de legyél már fair. Botox nyugtatja Lokit, aki Botox mellett mint egy grál-lovag áll, Botox meg odaszúrja Sezlonynak, hogy beszélgessen veled a családtervezésről Semjén Zsolt, engem haggyálbékén mer’ kiszúrom a csöcsöd egy kötőtűvel. Botoxnak elege van Sezlony hazudozásaiból, mondja a riportban, az asztal mellett meg azt, hogy kurvára nem Sezlonnyal akarja tölteni ezt az estét, szóval kuss. Oké, mondja Sezlony, de miért engem és Bencét szedtél szét egészen pontosan? Csak nem féltékeny voltál, he? Botox leszarja, nem kell magyaráznom semmit. Legyen már verekedés, basszameg.

screen_shot_2015-04-16_at_6_10_38.png

Löevél, hamarosan gyön a párbaj, tessen pakolni, meg kirittyenteni a rozzant pinákat. És baszki, megint nem stimmel az idővonal, Sezlony a kaja közben leeresztett hajjal és krémszínű ruhában ült, most meg befont hajjal, kékben. Faszért nem lehet erre odafigyelni? Az öltözködés közben Loki azt játssza, hogy szerelmes Botoxba, és vigasztalja, az meg belemegy a játékba, és a tetovált mellkasba rí, nagyon hiteles. Bence és Sezlony is ölelkezik, és baszki, Sezlony megint másik ruhában van, eszem megáll.

Gólem vörösben konferálja fel az

Amazonok viadalát

Ez annyi lesz. hogy jobbra Sezlony, balra Botox, középen Gólem, mellette a lakosság, és mindenki beáll majd szimpátia alapján valaki mögé, aki mögé kevesebben, mehet a gecibe. Gólem kérdezi a népet, a válaszok érdektelenek, egyedül Lokié nem, aki szerelmet vall ott helyben Botoxnak, amit sem ő, sem Botox, sem mi, se senki nem vesz komolyan. Ez most annyira, de annyira szánalmas és idegesítő, hogy már röhögni sem tudok rajta. Na, kezdjük. Bence megy Sezlony mögé, és Tina is követi. Loki megy Botox mögé, Ivar is odaáll, majd Barbi is, aki aszongya, hogy

Itt van két lány, aki egyre közelebb áll felém.

Becks eddig a szívére hallgatott, de mostantól az eszére fog, így mivel Bence a legjobb haverja, Sezlony mögé áll. A magyarázat priceless, 3-3. Jön Adri, aki gombócokról beszél, meg a torkáról, amiben azok vannak, és Botox mellé áll, mert odafigyel rá. Sezlony szerint ezzel, mármint azzal hogy Adri leszarja, Becks is elveszíti a bizalmát. Bence aszongya, őbelé mostan belerúgtak a földön. Ez így akkor ám elég necces Sezlonynak, mert Pjotr tuti Botox mellé áll, és úgy is lesz, pedig papíron Sezlony párja. Pjotr választékosan mellébeszél, és azt mondja, Bencét menti azzal, hogy Botox mögé áll, mert Bence szerelmes lett Sezlonyba. És ő megmenti. 5-3. Pjotr a riportban elmagyarázza, hogy undorítónak érzi magát, de ideje volt már, hogy Sezlony orrá legyen koppintva. Bence sír, mert ezzel eldőlt a dolog, hiszen OmaPerverz nem választ, Gyula meg mindegy hova áll, max 5-4 lehet. Pjotr újabb játékost ejtett ki a Hotelből.

Sezlony sírva búcsúzik, de nem mindenkitől, Pjotrtól viszont igen, amit nem értek teljesen. Sezlony egyet még beledöf Adriba, te egy faszpicsa vagy, eddig sem érdekeltél most is leszarlak, de Bence nem fog benned bízni. Még egyszer utoljára megöleli Bencét, és arra kéri, hogy vigyázzon Tinára. Mostantól OmaPerverz lesz Pjotr párja, Tina meg szingli maradt, és van két napja párt találni. Botox ideges, és a haját birizgálja. Odabent Becks leültei Bencét, ide hallgass, baszki, Sezlonyt csak ketten szerettük, te meg én. Ez van, ezt kell szeretni, jobb lesz neked így. Botox sírva köszöni meg a támogatást, világbajnok teljesítmény vígszínházazásban. Bence szarik Botox fejére, és nem megy oda az össznépi egymásbaboruláshoz, Becksnek meg aszongya, hogy csalódott Adriban, ami a játék hátralevő részét illetően elég veszélyes lehet, mert a királyi pár seggét eddig Bence foggal-körömmel védte, ugye.

screen_shot_2015-04-16_at_6_48_01.png

Pjotr felmegy Botoxhoz, és megbeszélik, hogy Loki kezd szerelmes lenni a csajba, amin Botox röhög egy sort. Bence szomorú zene hangjaira hangolva pakolja össze Sezlony bugyijait, vagy nem is tudom, mit, és azt mondja, hogy ő most érzelmileg mélyponton van. Loki és Botox lefekvés előtt megbeszéli, hogy a kiesett játékosoktól beszerzett ereklyéket felakasztják a falra. Na, ennyi volt, a végére csöcs és pina, hogy legyen értelme a 18-as karikának:

Címkék: 18+ éden hotel
685 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Chuck Νorris 2015.04.16. 23:00:53

madár vera engem sem nyügöz le de legalább megtudtam hogy costarica egy sziget

2015.04.16. 23:00:57

@Mók_Ica: erőltetett műmájer a nő

Chuck Νorris 2015.04.16. 23:01:55

@Mók_Ica: jovan bevallom, nem. de majdnem megpróbáltam :)

2015.04.16. 23:02:36

@Mók_Ica: köszönöm :D
@Chuck Νorris: ne mondd már h pont nem tudta csaknorisz :DDD hát csaknorisz mindent tud

Mók_Ica 2015.04.16. 23:08:37

@fosch9: nem egy nagy szám.... :((

@Chuck Νorris: nincs titok előttem :)))) ezt ne felejtsd el :))))

Chuck Νorris 2015.04.16. 23:08:59

@fosch9: én ugy tudtam kontinensen van, de ugy tünik, vágtak délre is vmi csatonát amiröl lemaradtam :)

Chuck Νorris 2015.04.16. 23:09:52

@Mók_Ica: nagy nyomozo vagy, nyitott könyv vagyok neked látom :)

Chuck Νorris 2015.04.16. 23:11:49

Amugy Costa Rica a világ legboldogabb országa, és a csupsz tulélökbe lhallottam évente 300 kigyómarás történik. van vmi hirhedt kigyót ott, vmi lándzsa vagy snezi nem emlékszem hogy hivják :)

Mók_Ica 2015.04.16. 23:11:52

@Chuck Νorris: agatha christie-n nőttem fel :))))

Ne küldj levelet 2015.04.16. 23:12:12

Ez az éjjel éden mikor készül?

Chuck Νorris 2015.04.16. 23:13:21

nóri és gyula beszélgetése elég vicces :)

Mók_Ica 2015.04.16. 23:13:29

@Ne küldj levelet: ez a nagy kérdésünk nekünk is :)))) (a mondás és a felirat szerint élő.....)

Mók_Ica 2015.04.16. 23:14:11

@Mók_Ica: @Ne küldj levelet: nem volt ott régebben az élő felirat? most nincs.... :o

Chuck Νorris 2015.04.16. 23:14:47

@Mók_Ica: azokat én is olvastam, meg láttam sok Columbót, Derricket, meg Kojakot is. szal lehet átverlek :)

2015.04.16. 23:15:11

@Mók_Ica: egyik nap véletlenül láttam pár percet a tv2-s sorozatból ott is nagyon gyenge szinten nyomta
@Chuck Νorris: kirágták a kis fogukkal hogy sziget lehessen :D

2015.04.16. 23:16:27

@Chuck Νorris: én már két órája megmondtam h lesz itt még valami nézd hogy simogatja a hátát

Mók_Ica 2015.04.16. 23:17:32

@Chuck Νorris: szereted a krimiket? akkor jó :)))) kaptál egy jó pontot :)))

@fosch9: jajjj..... és nem lett maradandó károsodás a retinádon? :))))) (én nem nézem.... nem bírom...)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.16. 23:18:46

@Mók_Ica: Hahócsi. Most néztem meg a mait. Hogy van az, hogy a két új csaj megint arról beszélt, hogy a leggyengébb láncszem a Nóri. Fel sem merül bennük, hogy Nóri bent van majdnem 40 napja. A méregerős Snezi, meg a szexbombák otthon.:))

Mók_Ica 2015.04.16. 23:20:31

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: nóri új neve: chuck nóri :))) mindent túlél :)))
de tuti van vmi gáz a viselkedésével, mert nem nagyon szeretik bent.....

2015.04.16. 23:20:33

Pro4-en Odd Thomas megy ha vki szintén rajongója a könyvnek értékelni fogja :)

2015.04.16. 23:21:40

@Mók_Ica: csak néztem mint rozália a moziban

HufnágelSteve 2015.04.16. 23:24:07

@beacska: A trollokat pedig etetni kell, mert éhesek állandóan. Én csak tudom, hisz én is az vagyok, hisz sok dolog illik rám. 1. Soha vissza nem térő alkalom vagyok, ha állandóan visszatérnék bumeráng lennék. 2. Elég sokszor és sok hangnemben tudok böfögni, sőt ha olyat ettem a műsor mellett, alatt, előtt és után is tudok. 3. Elismerem nem néztem végig, belepislantottam, sőt így ültömben belealudtam az ÉÉ-be és a posztok olvasásába, mert kevés alvás és 12 óra meló után vagyok, csak a reklám hangereje ébresztett. 4. Messze felül állok, bár most ülök sokak felett, mivel a 9. emeleten lakom. ;)
Ezzel nem ShabbyBear-t akarom védeni, de vannak olyanok, akik érzelmi alapon nézik a műsort és saját hangulatuk alapján posztolnak. Jobb kedvelem általában én is a taktikusabb játékot, de ha olyan a hangulatom, akkor belekötök az élő fába is. Amúgy a nyíltan véleményt felvállaló, becsületes kamikaze figurákat is kedvelem.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.16. 23:29:26

@fosch9: A zOgre szereti a madarakat:DDD Az miccámít, hogy a néző mit akar?:)))

Mók_Ica 2015.04.16. 23:29:35

@HufnágelSteve: nem a véleménnyel van baj sosem :))) hanem a kommenttársak fikázásával és minősítésével.... na, az tök felesleges....
ja, és felettem is állsz.... de csak 1gyel :)))

Mók_Ica 2015.04.16. 23:31:02

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: amilyen jól indított ogre az elején.... most visszatért a bunkó énje..... szóval nem változott....

@fosch9: :))))

Morfologista 2015.04.16. 23:32:48

Ezt pofázom már hetek óta, hogy az ÉÉ se élő, és a szerkik írják a kibaszott facebook üziket is. A TV2 egy ratyi. Nem az a baj, hogy nem élő az ÉÉ, miért lenne élő, milyen olyan pluszt nyújt az, ha élőnek hisszük? Semmit. Mi a faszért nem lehet bevállalni, hogy nem élő? Miért kell hülyének nézni az embereket?

2015.04.16. 23:35:32

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: az nem cámít :DD imádom a dumádat :D
@Mók_Ica: :D

senki más Odd Thomas rajongó csak én?

Morfologista 2015.04.16. 23:36:57

Egyébként mi a konszenzus? Ki repül holnap? Szerintem csak Gyula tud beleszarni a palacsintába riherongyBarbarával kapcsolatban, de ne legyen igazam, szóval repüljön Barb2. Mondjuk itt is érdekes, hogy Loki meg Peti már este elkezdte kutyázni a ribancot, de nem tudjuk, hogy miért. Egyszerűen hirtelen public enemy lett belőle, de a miértből egy snittet sem láttunk. Mégis mi a faszt művelnek a TV2-nél?????????

kamilla123 2015.04.16. 23:37:38

@fosch9: na végre egyetértünk. MAdár Vera annyira modoros, h rossz nézni. Mi a fenének hívják be vendégnek?

Más: Tina nem úgy néz ki egy az egyben, de még stílusra is, mint Béres Alexandra? neki is ffi feje van, de kedves, mosolygós ffi, sok hajjal és izommal:-)

Ha Gyula megdugja Nórit, akkor már tuti nem dobja ki, szóval akkor Tinának mindenképp Bencushoz kell állnia, hogy Barbara2 kiessen. És ezt nem is lehetne rossz néven venni tőle, mert végül is Barbara miatt kellett SNezinek hazamennie.

Amúgy ha a VV-ben Robin eredetileg Dávid volt, de nem akartak kettőt és ezért Robin lett, akkor Pornós Barbi nem kaphatott volna más nevet? Ez így sokszor zavaró.

kamilla123 2015.04.16. 23:38:14

@kamilla123: az első évadban is ezért lett második Ádámból Szöszi. Mert a Don is az volt

2015.04.16. 23:38:33

@Morfologista: én bencét nem értettem h ha KI? áll be mögé akkor nem választja tinát de ha nem áll oda akkor álljon oda tina - sztem tina sem értette
bencét tippelem barbara megmentőjének

2015.04.16. 23:41:11

@kamilla123: örülök :D
gondolom a tv2 szuper (sic) sorozatának sztárjaként (sic) néha még majd látjuk :-O (broáf)
gyulust bírom főleg ha nórit megfűzné :D
pornós barbi lehet simán ellenszenves a fiúknak meg hát jár pasiról pasira kilincselni, csak beszélnek egymással a fiúk és kiderül

ZLATAN 2015.04.16. 23:45:53

Natural (muhhhhahaha) Bence sírt már??

ZLATAN 2015.04.16. 23:48:43

Lekéstem a pörgést..:(( Szomorú vagyok.

2015.04.16. 23:50:48

@ZLATAN: odd thomasozz velem

Morfologista 2015.04.16. 23:51:31

@fosch9: Amikor Bence-Loki-Botox hárman beszélgettek a TV-szobában, akkor nem az volt a mondás, hogy Loki-Noir, Peti-Botox, Bence-Barb1? Ezek alapján én végig úgy értettem azt amit a Tinának mondott, hogy az A terv az, hogy beáll Bence mögé Barb1 és akkor Bence, tuti őt választja...

2015.04.16. 23:54:16

@Morfologista: logikus amit mondasz bár loki ágált noirka ellen de bence szemszögéből nemigen lehet más választása, nagyon nem tudtam őt követni

ZLATAN 2015.04.16. 23:54:59

@fosch9: Nem ismerem O.T.-t :(

Mók_Ica 2015.04.16. 23:58:05

@ZLATAN: jobb későn, mint soha :)))

2015.04.16. 23:59:34

@gólyamajom: jó éjt
@ZLATAN: regény, minden repüléskor veszek egy részt :D

jócakát mindenkinek

kamilla123 2015.04.17. 00:00:30

@fosch9: ja, nem úgy értem,h ne legyen pornós barbi, hanem hogy a szerkik miért nem adtak neki más nevet, mint barbara?

ZLATAN 2015.04.17. 00:01:37

@fosch9: A repülést úgy érted, hogy valamit hmmm...beviszel a szervezetedbe? (pszichoaktív vegyületre gondolok)

Mók_Ica 2015.04.17. 00:02:06

@fosch9: jó éjt :))

@ZLATAN: hmmm.... hogy szólítsalak???? :o

2015.04.17. 00:02:33

@kamilla123: jaja értettem :) végül is egy fantázianév is elkelne
lehetne pl zizi

2015.04.17. 00:03:30

@ZLATAN: neeem, csak hagyományos reptér :D
@Mók_Ica: :*

ZLATAN 2015.04.17. 00:03:35

@Mók_Ica: Amit érzel, ne fogd vissza magad!!

ZLATAN 2015.04.17. 00:04:07

@fosch9: Miért repkedsz annyit? Vadászpilóta vagy?

Mók_Ica 2015.04.17. 00:07:12

@fosch9: :*

@ZLATAN: akkor gondolkoznom kell........hogy-hogy ilyen későn??

2015.04.17. 00:08:54

@ZLATAN: nem :) csak hobbiutazó :D
reggel elolvasom mit romantikázok Icussal :)

ZLATAN 2015.04.17. 00:12:12

@Mók_Ica: Dolgom volt ICA. A B tervem hol van?

ZLATAN 2015.04.17. 00:13:18

@fosch9: Minden nap hobbiutazol?

Mók_Ica 2015.04.17. 00:18:06

@ZLATAN: nem tom.... nem láttam... hiányzik is..... reménykedj, hogy jön még.... holnap színt kell vallanod :)))) én pedig megyek álmodozni... ööö álmodni az ágyikómba...... :)))

ZLATAN 2015.04.17. 00:19:03

@Mók_Ica: ICA...Ilyen korán?? Pedig hoztam krémet is...:(( Szép álmokat!

Mók_Ica 2015.04.17. 00:22:04

@ZLATAN: ez jól hangzik.... még el is csábulnék, ha holnap nem kellene ébresztő órára kelni ... korán ...... pihenj rá a holnapra :))))

ZLATAN 2015.04.17. 00:26:40

Valamiért nem jelenik meg, amit írok.

ZLATAN 2015.04.17. 00:27:07

@Mók_Ica: Azt hittem szeretsz...Hátba szúrtál.

Mók_Ica 2015.04.17. 00:27:37

@ZLATAN: éééén??? miért????

ZLATAN 2015.04.17. 00:28:32

@Mók_Ica: Mert alszol, amikor van nálam krém.

ZLATAN 2015.04.17. 00:30:41

@Mók_Ica: Ahhoz nem kell krém :)))

Mók_Ica 2015.04.17. 00:32:18

@ZLATAN: akkor masszírozz... a vállaimra és a hátamra nagyon jól esne :)))

ZLATAN 2015.04.17. 00:34:23

@Mók_Ica: ICA...Ez jól hangzik, de ugye nem hagysz magamra utána? :))

Mók_Ica 2015.04.17. 00:35:09

@ZLATAN: itt beszéljük ezt meg? :)))

ZLATAN 2015.04.17. 00:36:10

@Mók_Ica: 38 napja vagyunk itt összezárva. Nincs ebben semmi szégyen. A riportban már bevallottam, hogy kívánlak.

Mók_Ica 2015.04.17. 00:37:09

@ZLATAN: csak a kis szőrös testem kell, mi? :)))

ZLATAN 2015.04.17. 00:38:19

@Mók_Ica: ööö...mennyire szőrös?

Mók_Ica 2015.04.17. 00:39:08

@ZLATAN: láthatod a képen :PPPPP

Mók_Ica 2015.04.17. 00:41:52

@ZLATAN: csupasz mókus??? brrrr .....te kis szadista :PPP

ZLATAN 2015.04.17. 00:44:50

@Mók_Ica: Akkor lennék szadista, ha arra gerjednék, amikor perzsellek...De szerintem te élveznéd. Pandorán fel is teszem majd ezt a kérdést! :))

Mók_Ica 2015.04.17. 00:46:34

@ZLATAN: még jó, hogy csak 1 hét múlva lesz a következő :)))
én nem szeretem, ha kínoznak...... kedvesen masszírozz..... az pont jó lesz :))

ZLATAN 2015.04.17. 00:47:51

@Mók_Ica: ICA!! Építsünk bunkert azonnal!!

ZLATAN 2015.04.17. 00:52:20

Én már két sátrat is építettem, az egyik nagyobb, mint a másik, de a kisebb keményebb, mint a nagyobb!! :))

Mók_Ica 2015.04.17. 00:54:18

@ZLATAN: ügyes vagy :PPPP és melyik sátor az enyém???

ZLATAN 2015.04.17. 00:57:24

@Mók_Ica: Mindkettőt neked készítettem. :))

Mók_Ica 2015.04.17. 00:59:07

@ZLATAN: cukker vagy :)))) használjuk? :PPP

ZLATAN 2015.04.17. 01:00:17

@Mók_Ica: Ha nem zavarnak a kamerák...:))

Mók_Ica 2015.04.17. 01:01:25

@ZLATAN: nem a kamerák miatt épült a sátor??? :PPPP remélem nem fog összedőlni......:PP

ZLATAN 2015.04.17. 01:02:35

@Mók_Ica: Ezt csak akkor tudjuk meg, ha kipróbáljuk...Előtte esetleg közös zuhany? Fürdőruhában jössz?

Mók_Ica 2015.04.17. 01:04:16

@ZLATAN: mindenképp zuhany..... persze szigorúan fürdőruhában......:))))

ZLATAN 2015.04.17. 01:06:48

@Mók_Ica: Köszönöm ICA. Most úgy érzem, hogy el kell mennünk aludni. Félek, hogy nem tudom tovább türtőztetni magam és attól is tartok, hogy csak taktikából fogsz velem sátrazni.

Mók_Ica 2015.04.17. 01:08:37

@ZLATAN: kitartottam melletted, remélem értékeled :)))) aludjunk :)))) kiskifli/nagykifli jó lesz??? jobboldalra fordulva? :)))

ZLATAN 2015.04.17. 01:11:24

@Mók_Ica: Kiváló. Éppen kérni szerettelek volna!! Holnap párválasztó, ha most mögém állsz, akkor végig fogjuk vinni a játékot! Ígérem!! Szép álmokat! :))

Montezuma13 2015.04.17. 01:17:46

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:
Egyetértek. Minden újonnan bejövő Ivar Nórit akarja kirakni. Csak azt nem értem miért? Én sem kedveltem az elején, de komolyan mondom már kezdek vele szimpatizálni, mert annyira és annyian leértékelik, és mindig őt akarják kitenni a hotelból, pedig szerintem ő egy komoly lehetőség bármelyik srácnak. Kérdés, hogy ez a Gyula nevezetű felismeri ezt vagy sem. Ők ketten ha használnák a józan eszüket, akkor sokáig eljuthatnának, hiszen nincs olyan srác, aki Nórit választaná és mögé állna (sem benti, de újonnan bejövő sem) és szerintem nincs olyan lány sem, aki Gyulát választaná párnak (sem benti, de újonnan bejövő sem). Ezért lenne nyerő az ő párosuk, ha kitartanának egymás mellett. A surranópályán befuthatnának.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.04.17. 04:37:30

És igen, sikeresen bealudtam. Ez nem jó jel...

2015.04.17. 07:37:48

@ZLATAN: sajnos nem
@Mók_Ica: nagyon jókat röhögtem az éjjeli alkotásotokon :D

Zoe_the_Genius 2015.04.17. 09:05:36

@gólyamajom: én nem választanék, de egyenes gyerek, sokszor mondtam, hogy jól kezeli Adrit és még a hülyeségben is benne van, kérdés, ha komolynak kell lenni az vajon megy-e?

Mók_Ica 2015.04.17. 09:13:38

@fosch9: nem hagyott aludni....de majd ma színt kell vallania :))))
süti beállítások módosítása