Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Orange Is The New Black 1x10 - Bora Bora Bora (18+)

2015. április 14. 11:00 - oharozsabimbolehetnek

Ott hagytuk abba, hogy Chapman agya ledobta a láncot, és minden mindegy alapon berántotta Alexet dugni a kápolnába. Ehhez képest most azt bizonygatja Nickynek és Morellonak, hogy ő nem meleg, és igazából semmi extra sincs közte meg a régi barinője között. Bennett otthon fekvőzik épp, amikor beront hozzá Cesar, és közli vele, no persze burkoltan, hogy Diaz terhes, és lesz szíves gondoskodni a pulyáról. Bennett most hall róla először.

screen_shot_2015-04-02_at_8_03_07_am.png

A társalgóban Alex és Chapman kártyafelettszerelmesenösszenézős partit tartanak. Van kémia az biztos. Aztán hirtelen Piper bizonygatni kezdi, hogy ő mennyire megváltozott, és arról kezd beszélni, hogy furcsa, Larry miért nem kereste hálaadás óta. Ma nagy nap van, olyan gyerekek jönnek be a börtönbe látogatni, hogy elrettentő példákat lássanak, akik már elindultak lefelé a lejtőn. Mindenki meg akarja ríkatni őket, de elvileg nem ez a cél. Bell, az antipatikus női őr Chapmant is be akarja vonni a kísérő csoportba, de ő nem szeretne. Crazy Eyes színészedni akar, azt hitte ez szereplőválogatás lesz valami darabra.

screen_shot_2015-04-02_at_8_17_15_am.png

Morello eközben kurva hasznossá teszi magát a konyhán: cukkiniből farigcsál mosolygó lóbrokit, és közben arról mesél, hogy náluk mindig a vőlegénye főzött, mert ő nem mozog túl otthonosan a konyhában. Már értem, eddig miért nem vette el a csajt. Redet halálosan idegesíti, de nem tud megszabadulni tőle. Bajszi érkezik, kérdi, jött-e “jégkrém”. Be is megy érte a hűtőszobába. Közben befut Tricia is a zárkából, Morello nagyon örül neki. A csaj kissé meggyötört. Red a köszönését sem fogadja, pedig már tiszta, mint a hó. Oszt mit akarsz ezért? Érmet? Belehazudtál a képembe, mostantól egyedül vagy. Tricia ehhez már hozzászokott, az utcán nőtt fel, mert a nevelőapja megerőszakolta. A barátnője kéregetett, ő meg lopott, de mindent felírt egy kis noteszba, hogy amikor lesz pénze, visszaadhassa.

screen_shot_2015-04-02_at_8_22_09_am.png

Burset keze alatt Vudunéni, aki látogatót vár. Amikor kiderül, hogy tíz éve nem látta azt, akit vár, Sophia vágás helyett rögtön előveszi a festőkészletet, hogy valami normálisat rittyentsen az öreglány fejére. Chapman az öccsével beszélget telefonon, aki elmondja neki, hogy Larry benne lesz valami rádióműsorban, ami az ő kapcsolatukról fog szólni, és valószínűleg azért nem hívta, mert azon dolgozik. Piperben felmegy a pumpa, mert nem akarja, hogy bekerüljön egy műsorba ezen apropóból. Leteszik, erre kilép a lakókocsiból Larry. Hívd fel a nődet, mérges. Ő mérges? Faszom, majd felhívom. Tricia közben beszélgetni próbál, barátokat szerezni, de nem annyira megy neki.

Vissza a múltba, Polly esküvőjére készülnek, és Chapmannel arról polemizálnak, hogy kihez érdemes hozzámenni, akivel minden nap egy kaland, és szexi, vagy akivel jó összebújni, és nem őrülsz meg tőle, ha lerobbantok az út szélén. Óriási dilemma! Piper az előbbire, Polly az utóbbira szavaz.

screen_shot_2015-04-02_at_8_34_19_am.png

Az udvaron Bennett kérdőre vonja Diazt. A csaj nem tudott róla, hogy ráküldték Cesart, és elmondja azt is, hogy meg akarja tartani a gyereket. Bennett mondjuk ezért börtönbe is mehet, de majd csak kitalálnak valamit. Megjelenik az anyós. Azt mondja, Bennett biztos kap valami pénzt a műlábáért, ha harcban vesztette el az eredetit, gondoskodjon a családjáról. De nem harcban vesztette el, hanem egy fertőzés miatt, semmi köze nem volt Afganisztánhoz. Jó, akkor kezdj el félretenni, mondja anyóspajtás, és elhúz. Bennett kibírja röhögés nélkül.

screen_shot_2015-04-02_at_8_41_12_am.png

Bajszi próbál eladni Triciának pár bogyót, de neki nem kell, erre kitalálja, hogy oké, akkor dealerkedj nekem. A csaj nem akarja, de Bajszi közli, hogy a nagybátyja nem fizette ki az utolsó adagjait, így adósa. Ha elszór egy zacsival, akkor ki van egyenlítve a számla. 

Pennsatucky épp kézrátétellel gyógyít a társalgóban. Alex, Chapman és Bongyor figyeli az eseményeket. Utóbbi nem bírja sokáig, közbeszól. Faszt tudsz te, nem gyógyítani. Gyere, gyógyítsd meg a térdem, ha olyan ügyes vagy! A minijézus szerint ez nem így működik. Persze, mert semmit sem tudsz. Erre Pennsatucky odamegy, és megpróbálja meggyógyítani a térdet. Bongyor pedig eljátssza, hogy sikerült, de közben kikacsint Chapmanékre.

Ismét a múlt. Megtudjuk, hogy Larry és Piper úgy találkoztak, hogy Larry épp vigyázott Pete és Polly kéglijre. Mármint virágokat kellett volna locsolnia, de ő inkább tévézett. Piper buliból jött, és megharapta egy kutya, úgyhogy az hozza őket közelebb, hogy ő letolja a gatyáját, Larry meg segít lekezelni a sebet.

screen_shot_2015-04-02_at_8_42_13_am.png

A börtönben Vudunénihez megérkezik a látogatója, a régi szerelme, gyorsan össze is ölelkeznek. Közben Morello a nászútját tervezgeti, Bora Bora Borára akar menni. Nicky szerint csak két Bora, szerinte viszont három. Nicky aggódik Triciáért, és nem érti, Red miért utasítja el őt. Morello csak azt szajkózza, amit hallott a konyhán, és találgatja, mi a baja Nickynek. Arra jut, hogy az bosszantja vöröskét, hogy már nincsenek együtt, ami persze hülyeség. Bocs, de nem csalhatom meg a vőlegényemet. Erre Nickynél kiborul a bili. Persze, mert nem is létezik. Utoljára akkor látogatott meg, amikor bekerültél kb, és ezt mindenki tudja, csak mindenki sajnál, és nem teszi szóvá. Morello sírva elmegy.

Tricia közben az adósfüzetkéjét nézegeti. Megint az utcán vagyunk, a csaj közben kurvának állt, hogy vissza tudja fizetni az adósságait. Látszik rajta, ahogy mozog, hogy van benne valami anyag. Találkozik a kéregetős barátnővel, aki közben állást talált, meg valakivel összeállva lakást is bérelt. Meg is hívja magához Triciát, de ő nem akar menni, szégyelli magát.

screen_shot_2015-04-02_at_9_01_03_am.png

Megérkezik a busz a gyerekekkel. Bell és Bennett fogadja őket. Eleve kriminális arcok. És van még egy, aki kerekesszékben ül. Bennett odasúgja Bellnek, hogy kíváncsi, ő mit csinált. Itt kérnék elnézést a fenti “már elindultak lefelé a lejtőn” kifejezésért.

screen_shot_2015-04-02_at_9_12_52_am.png

Az étkezdében Boo támadja le Pennsatuckyt, hogy hallotta, hogy tud gyógyítani, és neki nagyon tisztátalan gondolatai vannak, meg tudná-e gyógyítani őt is, le tudja-e venni róla a leszbikusság átkát. A minijézus meg homlokára teszi a kezét, és kéri az urat, és Boo is eljátssza, hogy működik. Tricia egyre furábban viselkedik, Rednek üzen Nickyvel, hogy kitalál valamit, hogy helyrehozza a kapcsolatukat, de ahogy beszél, már az is aggasztó. Bajszi kihirdeti, hogy aki benne van a csapatban, akik a kölköket vezetik körbe, az mehet a bejárathoz. Triciát viszont kiszedi a sorból, és bezárja a takarító helyiségbe, mondván, ne ugrálj kisanyám, húzd meg magad.

screen_shot_2015-04-02_at_9_18_59_am.png

Aztán tanúi lehetünk egy igazán kínos jelenetnek a múltból, amiben Tricia egy boltban magyarázza, hogy két éve elvitt egy fejhallgatót, és most szeretné kifizetni. Amíg hívják a boltvezetőt, ellop egy nyakláncot. A boltvezető láthatóan már többedszer látja, elküldi, aztán az egyik kolléga jelzi neki, hogy a nyakláncot viszont zsebre rakta a kis szarka. Tricia pénzt rak az asztalra, majd kimegy, és kis híján belefut egy rendőrbe. A boltvezető is kimegy, de nem tudja egyértelműen állítani, hogy lopott tőle a lány, úgyhogy a rendőr Tricia után ered.

screen_shot_2015-04-02_at_9_24_38_am.png

Megérkeznek a gyerekek a társalgóba. Az öt kiválasztott meg rájuk veti magát, és megidézi a legrosszabb rémálmukat. Mi a faszt nézel? Azt gondolod, vicces vagy? Ilyen, és ehhez hasonló kérdések jönnek, és közben belemásznak a képükbe. A kerekesszékeshez nem megy senki. Erre Bell odaküldi Pousseyt. Na, mi van, asszed jó vagy, mert kerekeken gurulsz? Nincs ám rámpa a börtönben, és senki nem fogja majd meg neked az ajtót. A kiscsaj viszont szemrebbenés nélkül közli, hogy leszarja, mindent meg tud csinálni, amit mások. Magabiztossága egy pillanatra sem inog meg. Elmondja, azt mondták neki, nem tud rabolni, de neki sikerült. Azt mondták, sosem lesz bandája, de már van. Pousseyt meg lehet felmosni, nem hisz a fülének. Közben Bell Triciát hiányolja. Bennett elmegy megkeresni.

screen_shot_2015-04-02_at_9_28_44_am.png

Pennsatucky folytatja a gyógyítást, egyre nagyobb a gyülekezete. Bajszi az ajtóból nézi, és röhög, sajnálja, hogy nem teheti fel youtubera. Bennett megkérdezi Triciáról, először hárít, de mikor Bennett be akarja mondani a rádióba, akkor eszébe jut, hogy mégis látta, elment wcre, mindjárt küldi.

A látogatók a zuhanyzónál tartanak, próbálják nekik előadni, milyen szar itt zuhanyozni, mert mindenki inzultál mindenkit, de egyre számalasabb a keménykedés. Chapman jön be, ő nem akar csatlakozni a színjátékhoz. Bajszi megy a takarító helyiségbe, ahová Triciát zárta, de a lány már nem él, ugyanis bevette az összes nála lévő tablettát. Az őr bepánikol, nem tudja, mihez kezdjen.

screen_shot_2015-04-02_at_9_37_55_am.png

A tárlatvezetés közben megy tovább, a wck vannak soron. Már mindenki megtört a kerekesszékes kiscsajon kívül. Őt otthagyják Chapmanre, aki próbál szép szóval hatni rá, de a lányból olyan düh fröcsög elő, hogy olyat még nem látott. Erre kicsit durvább hangnemre vált, és olyan monológot nyom le neki, amire a kiscsaj hirtelen köpni-nyelni nem tud. Úgy nézem, ő is megtört. Chapman kimegy, ott várják a többiek, akik szintén le vannak döbbenve. Közben Bajszi önakasztásnak rendezi át a helyszínt.

Chapman a lépcsőn találkozik Pennsatuckyval, és közli vele, hogy a mosdóban van egy megmentésre váró lélek, akinek nagy szüksége van egy csodára. Az a hülye meg megy gyógyítani. A vége az lesz, hogy a kiscsaj a padlón fekszik, Pennsatucky a hátán ül, és imádkozik.

screen_shot_2015-04-02_at_9_49_24_am.png

Bennett meg próbálja lerángatni onnan, de nem megy, így lefújja gáz/bors/paprika sprayvel (bocs, nem vagyok szakértő a témában). Bell beszól a rádión, hogy túra felfüggesztve, viszi a gyerekeket a kijárathoz. Suzanne válaszol neki, oké, de a B szektorba ne hozd őket, mert itt is helyzet van.screen_shot_2015-04-02_at_9_52_17_am.png

Triciát tolják ki a fekete zsákban, mindenki eléggé kivan. Egymást vigasztalják, de Healynek most is az a legnagyobb baja, hogy túl sok a fogdosódás. Red a konyhai irodában bőg. Nicky tör rá, és próbálja megnyugtatni, hogy ez nem az ő hibája. Ő biztos benne, hogy nem akasztotta fel magát, mert látta rajta az étkezőben, hogy cucc van benne, és tudja, hogy túladagolta magát. Ha valakinek a hibája, akkor inkább az övé, mert ő küldte az igazgatóhoz, hogy bevallja a drogozást, és ő mondta el Bajszinak, hogy hozhat be cuccot.

screen_shot_2015-04-02_at_9_58_11_am.png

Red továbbra is megbízik Nickyben ennek ellenére, vagy épp ezért, és most látja elérkezettnek az időt, hogy Bajszit kivonják a forgalomból.

Címkék: sorozat 18+ OITNB
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása