Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x33 - Szevasz Bejgli

2015. április 09. 07:00 - Chat Géza

Igen, ez van, ezt kell szeretni, ezt dobta a gép, most pár napig én leszek Sixx mester helyett. Mondanám, hogy sajnálom, de nem. Sőt! Azt mondom, hogy „Bébi, Bébi kínálj meg, de ha nem tetszik, hát kint várj meg!”

eden_10.png

Az erőszakos viselkedés a külvilágban is elítélendő és az Éden Biblia is tiltja ezt, üvölti a 100 méterről zoomolva svenkelő kamerába Beton Berki, majd elspoilerezi a komplett adást, amit aztán a Terminátor 2. – jogdíjak miatt – kicsit megmachinált zenéjére képekben is megmutatnak. Nice. A régi dolgokhoz hűen ragaszkodva Berki divatdiktátor szettje: 1 darab kék,műanyagnak látszó, de nyilván adamantium ötvözetből gyúrt csillió karátos karóra, nulla cipő, nulla vietnámi papucs, citromsárga gatya, feszítős póló.

Ott hagytuk abba, hogy Bejgli a féktelen mulatós partin lekevert egy tockost Ádinak, mert az lekurvázta őt. Még szerencse, hogy nem szarkupacnak hívta, mert különben már Puzsérékat váltanák a bíróságon. Reggel megy a végtelen sebnyalogatás, ami most kivételesen nem az all inclusive szálláshoz tartozó reggeli rántotta + narancslé utáni veszett sopánkodásban merül ki, hanem abban, hogy Loki szerelmet vall Bejglinek, hogy mekkora lord volt már tegnap, bassza meg, hát úgy kiállt mellette, mint soha senki, de annyira, hogy azt a PUA táborban feszt oktatni kéne, de tényleg. Mindeközben Aranypart Ádi valami szőke lánynak, ja igen, a nem túl adásképes Barbinak magyarázza Beus retkes bugyiját odébb baszva, hogy amúgy csak jelzés értékkel kurvázta le Beust, hogy tudja, ők ketten nincsenek pusziban. Zseni. De van ez még tovább is. Ha ő beviszkizve nem üt meg senkit, akkor ez fordítva se legyen már így. Legyen ez az etalon, elvégre emberek vagyunk, vagy mik. Teljesen jogos és ésszerű révek ezek, egyáltalán nem kicsinyes faszkodás ez.

eden_11.png

Vakond azon panaszkodik a riportban, hogy még fáj is a nyaka az ütéstől. Jó, hogy nem bénult le nyaktól lefelé?! Nem egy nyolc napon túl gyógyuló sérülésről van szó, de még csak be se lilult az ütés helye, igaz, hogy Ádám termetes belet növesztett a kigyúrt majd megereszkedett csöcsökre, de ennyitől azért még nem kellene itt játszani a primadonnát. Loki persze bosszút esküszik Beusnak, hogy a Külafröcsögtetőt egy halálos csicskalángossal fogja kiütni a gecibe. A reggelinél, a már említett gőzölgő tojásrántotta fölött Vakond mindenki előtt bocsánatot kér.

Bevallom, egy büdös paraszt voltam.

Sanszos, hogy ez a mosakodás visszatérő motívum lesz Aranypart/Corvette Ádám Éden pályafutásában, így talán jobban tenné, ha ezt az ékes szólást a mellkasára varratná.

Beton Berki jön citromsárga gatyában, OVER feliratú fehér pólóban illemtant tartani, ami valahol elég durva acid trip lehet a lakóknak. Berki felolvas a Bibliából, ez nem a Thunderdome, itt nincs full kontakt, szóval Beus lehet menni pakolni, aztán irány Pest. Vakond ezzel magával is kibaszott, mert így nincs párja, de ő ezt így tervezte, mondja a riportban, ami a mindenkori ferdítések könyvében iskola- illetve elrettentő példa lehetne. Ádi megy segíteni Bejglinek pakolni, de az rábassza az ajtót, hogy neki nem kell a színjáték.

Ez volt az utolsó cepp a vízben. (Vakond)

Pjotr és Mariann hatalmas taktikát eszelnek ki. Úgyis lesz Pandóra, ott majd rászállnak Snecire, hogy miértszövetkezett Bejglive, hogy őt kiejtessék. Nagyon ravasz, mert Beus elhúzott a vérbe, így nem tud védekezni, azaz Snecivel jól ki lehet baszni.

eden_6.png

Hajazzunk már rá erre egy kicsit! – mondja Mariann a csöcsös teljesen rosszul használva ezt a szóösszetételt.

Mariann Esküvői Videós Gyulát is megkörnyékezi ezzel, de Gyula pártatlan, csak áll a szélben és várja, hogy majd pótkerékként valakihez odacsapódik. Levél érkezik, mire már megy is az ordítozás, hogy LÖEVÉÉÉÉL! Hipp-hopp máris mindenki az ordenáré bulik helyszínén, azaz a bárpult előtti kis placcon terem. Az Esküvősnek volt egy küldetése, amit oly nagy sikerrel hajtott végre, hogy arról egy Mission Impossible filmet kéne forgatni. Meg kellett találni a pillangó párját. És beszar, megtalálta. a többieknek ennek kevésbé örülnek, pláne, hogy Mariannal közösen dönthetnek valami roppant fontos ügyről.

Jön az nagy esemény, a lányok kikenik magukat egy vödör alapozóval, csinibe vágják magukat, a faszik ünnepi izomtrikót húznak és mennek a ház elé a Pandórára, ahol egymást váltják a cigánykodó kérdések. Bence beleáll a dologba, hogy ő aztán juszt se papucs, pedig de. Ami egy taktikai játékban pedig instant szopóka. A gyors lefolyású visszabaszást a testkép zavarral küzdő Adrinak szánt kérdés váltja. Minek zabálsz és hízol, mint egy disznó, ha Becks a vékony lányokat szereti? Fájó pont ez, Adri sír is, felhánytorgatja, hogy amióta nem élsportol azóta ez van, megeszik egy banánt és egyből felugrik pár kiló. Túráztatja még kicsit az önsajnáltatást, szép volt ilyen kérdést feltenni, reméli büszke magára az illető, blablabla. Loki átlát a szitán: Adri gyenge mint a szar és ezért eszik. Jön a fő kérdés, Maris nagy terve eszkalálódik éppen. Bence olvassa fel a kérdést, hogy Bejgli tán egy titokkal távozott a hotelből? Milyen titokkal, kérdez vissza a totál homályból Sneci. Hát, hogy szövetkeztetek és kiejtettétek Marist. Ő nem szövetkezett senkivel, mondja, aztán mindenki a másik szavába ugat, mire egy olyan is elhangzik, hogy amúgy végig Nóri ellen stuffolt mindenkit, és erre Loki egyből ráugrok. Hoppá, akkor mégis kampányoltál. Ennyike, borul a bili, Bencét nylít színen lehazugozza, oszt kész is a káosz kabaré.

A pultnál is megbeszélésre kerül, hogy kinek a jó kurva anyja, hogy ki hazudott és ki nem. Közben szól a Delta főcímjére HAJAZÓ zene. Látod Mariann, így kell ezt használni! A hálószobákban megalakuló privát gittegyletek is hatalmas konszenzusra jutnak. Pjotr, Loki és Maris egymás seggéből ki sem látva ajnározzák a jól sikerült tervet és már agyalnak is a következőn, hogy ha Gyulával valakinek a védettségéről kell dönteniük, akkor… akkor neked adjuk Pjotr, mert neked szemüveged van, szóval biztos van agyad, végszavazik szépen Maris. Egy másik szobában meg Sneci kutyázza Bencét, és vissza, majd egymás retkes halálba küldése után összeborulnak, ölelkeznek, kibékülnek, de a szálka azért Bence szemében ottmaradt, hogy nyílt színen Sneci lehazugozta őt. Barátom, akár le is hugyozhatott volna.

Holnap eszkalálódik az újabb konflikt, ígéri nekünk Beton, és bezony a spoileres felszopóból kiderül, hogy Maris és Esküvői Videós Gyula nem valakinek a védettségéről, hanem egy pár szétbombázásáról dönthet. BUMM! Fordulat deluxe.

Napi kérdésünk:

Címkék: éden hotel
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fu Szekh Li 2015.04.09. 07:14:44

Dikk má, el is olvastam :-D

Gia 2015.04.09. 07:28:21

Nagyon jó kis összefoglaló,de ha egy citromot teszünk Berki gatyója mellé,akkor kiderül,hogy a nadrág színe libaszöaré és nem citronysárga. ;-)

XocoLatte 2015.04.09. 07:51:03

Fintorogni ér vagy csak nagyon elkényeztetett eddig sixx? :D

kismalacka 2015.04.09. 07:52:34

Ez nagyon teccett :)) Vakondnak tényleg gyúrnia kellene a csöcsére, lassan már nagyobb mint a csajoké.

mandruc 2015.04.09. 07:52:43

Jó volt a HV, és pont megérkezett a reggeli kávémhoz, köszi.
Az Ádinak olyan szinten árad a sötétség a a bamba fejéből, hogy amikor az interjú szombában közelről mutatják, mindig hátrahőkölök egy kissé.
Mekkora jó húzás volt amúgy Marist visszaküldeni, már kezdett nézhetetlenül uncsira és prosztóra leülni a műsor, most meg végre aztán megy a kavarás ezerrel. Persze az ilyen nagy taktikusokat szokták sajnos előbb-utóbb kitenni a vérbe.

XocoLatte 2015.04.09. 07:54:01

A Pandorán vagy kivágták vagy nem volt mit, de mintha Adri nem kapta volna meg Patriktól ugyanazt a lelki támogatást, amit tegnap privátban már elpróbáltak... Adri amúgy ezt már nem csak eljátssza, ez sajnos már klinikai eset. Csomagoljon, vagy lesz itt még bulémia is.

moli 2015.04.09. 07:55:16

"""és bezony a spoileres felszopóból kiderül, hogy"""

de, baszki, minek ezt neked is elspoilerezni?!

raspberrypie 2015.04.09. 08:12:22

@moli: ha nem láttad az adást, akkor az egész poszt spoiler... nem kell mindenbe belekötni azért

trolleádor 2015.04.09. 08:13:07

@moli: Nem mintha elmondta volna, hogy melyik párt bombázzák szét...

Voyoshka 2015.04.09. 08:16:24

@XocoLatte: Patrik próbálta volna legalább megsimogatni a karját, de Adri már lubickolt a "szegény én!!" performance -ban...

ocse1917 2015.04.09. 08:19:14

Mekkora reklám már az egy reppernek, hogy egy 40 kilós kislány pofonjától majdhogynem beutalót kér az intenzívre!

raspberrypie 2015.04.09. 08:19:42

amúgy hogy örültem az évad elején, hogy itt nincs végre "családozás"... aztán a végén ez lett a legcsaládosabb csapat.... :D

2015.04.09. 08:20:19

Az is vicces volt, amikor Ádi azzal védekezett, hogy őt zavarja, ha egy nő csúnyán beszél: "Beának van egy undorító stílusa. Képes az emberekkel csúnyán beszélni. Ami nemhogy egy nőnek, de egy férfinak sem megengedhető." :D Hallod ezt, Melání? :D Még hozzátehetné, hogy ugyanez vonatkozik a teraszra hugyozásra is.

raspberrypie 2015.04.09. 08:21:40

@natalja: "nemhogy egy nőnek, de egy férfinak sem megengedhető"... nem is tudom kinek az elejtett szösszenetétől alakult ki az egész szitu

moli 2015.04.09. 08:22:48

@raspberrypie: mivan?! ez nem a mostani, hanem a kovetkezo adasrol szol! kepzeld, en peldaul minden reklam elott mute-olom a "a reklam utan kovetkezik" szekciot, hiszen 15 masodpercben elmondjak az egesz kovetkezo 15 percet, akkor meg mi a faszert nezzem?

@trolleádor: ellenben elarulta azt, hogy mi a hatalom, ami eddig meglepetes volt.

introverted22 2015.04.09. 08:23:52

Az ÉÉ-ben már megint voltak kifejezetten vicces jelenetek. Nem értem, hogy miért nem lehet azokat is a rendes műsorba beletenni. Ahelyett, hogy reklám után+ez történt eddig elemekkel telefosnák a műsort. Mert abból aztán van bőven, tekintve, hogy reklám blokkokból sincs hiány. Ezen felül van még az ez volt tegnap, meg az ez lesz ma is, és a végén ne felejtsük el az ez lesz holnapot sem... Annyi minden történik még amivel tényleg szórakoztathatnának minket.

natalja (törölt) 2015.04.09. 08:25:01

@raspberrypie: ...na igen. :D

raspberrypie 2015.04.09. 08:43:31

@moli: hát akkor meg már ne is haragudj, de kapcsold ki a tv-t, ne facebook-ozz, egyáltalán ne is netezz, sőt újságot se olvass, mert mindenhol spoiler van idén :D ennek az évadnak én semmit nem néztem utána, nem olvastam senkiről semmit, nem is érdekelt, de még így is tudtam, hogy Bea hogyan fog kiesni (mikor még bent sem volt), sőt azt is tudom, hogy ki az esélyes a nyerésre és hogy pl. Marianna kinek a párja lesz majd :D egyszerűen ilyen a tv2, ennyi.

moli 2015.04.09. 08:48:31

@raspberrypie: nekem lehet az segit, hogy amugy a tv2-n semmi mast nem nezek, nincs facebook accountom, bulvart nem olvasok.

stuff1 2015.04.09. 09:00:04

Beus nem esett ki csak rövid időre távozott.Otthagyta Nózit aki azóta is jelent neki és taktikázik.A végjátékra visszatér,megnyeri, és megveszi a Maseratit.

XocoLatte 2015.04.09. 09:01:48

@stuff1: Bubut is otthagyta, neki mi a föladata?

Kosztarika 2015.04.09. 09:03:04

@moli: sikerült kiválasztanod a legszínvonalasabb műsort?! :D :D

stuff1 2015.04.09. 09:03:49

Szerintem Nózi és Bubu párt alkotnak ,és mindenkit kiejtenek a fenébe.

Morfologista 2015.04.09. 09:05:07

Még az előző poszthoz írta valaki hogy Loki nagy veszélyben lehet, és ezzel én nagyon egyet tudok érteni. A pandorán Nórit állították be hogy kit választana a két szingli fiú közül, pedig Nóri jelenleg Loki párja, tehát mintha mindenki biztosra venné, hogy nem mögé fog állni, de akkor hova? Barbi mögött veszélyben lenne, ha esetleg már most össze akarna állni a Peti-Marcsi páros. Sneci mögé se mehet, mert ott csicskagecinek van fizetett helye. Nórin kívül csak Marcsi van Lokinak, és ha valamit túlkavarnak, akkor Loki bizony megszophatja.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.09. 09:05:22

@raspberrypie:
Ádám olyan szinten tökélyre fejlesztette az önáltatást, hogy már csak "szakmai" szempontból is érdekel. Tényleg van ember, aki elhiszi, hogy három éve összereppelt valami szart (és nem minősítés, az alapul szolgáló szöveg úgy indult, hogy "fröcsögjön a kula!"), és azzal ő már letett valamit az asztalra? Tényleg van ember, aki képes sajnáltatni magát azért, mert egy 40 kiló vasággyal csajszi adott neki egy tockost (én már a sürgősségit hívtam volna, amennyit ez nyafogott a "nyaka" miatt)? Tényleg van ember, aki lekurváz egy csajt, és utána még ő van kiakadva a stílusa miatt?
És igen, és igen, és igen...

mercsi 2015.04.09. 09:07:00

kedves Géza! a VV-s HV-jaidat utáltam, de ez nagyon jól sikerült :) többször is nevettem, köszi :)

Morfologista 2015.04.09. 09:07:53

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): de hát neki neve van ebben az országban!!! Nem néztél utána a múltjának, hogy ő igenis valaki? :-)

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.09. 09:11:53

@Morfologista:
Na jó, de ő Costa Ricára mondta, hogy ott valaki :) !

mercsi 2015.04.09. 09:15:16

@moli: maradjunk annyiban, hogy ami az adásban látható, akár előzetes, akár nem, az itt nem minősül spoilernek. ha más forrásból - pl blikk és egyéb remek médiumok - származik infó, az már az. ha zavar, akkor ne olvasd a HV-ot.

Mirocska 2015.04.09. 09:17:12

Géza, hiányoztál! :-)
Jó lett a poszt nagyon! :-)

raspberrypie 2015.04.09. 09:19:27

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): szomorú, de ez van, ez megy Magyarországon... minél nagyobb idióta/barom/hülye/gátlástalan vagy és csinálod a showt, annál jobban megy a szekér... undorító.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.09. 09:27:34

Botoxnak azért jól jön a pókerarchoz a botox, de nekem túl rideg lett a visszatérése óta. Az még csak oké, hogy szétoltja Snezit, de az adásból úgy derült ki, hogy Adri dagadékos kérdése is tőle jött, amit -bármenyire is közeledik a vége, és jól jön, ha minél több játékos megzuhan- annyiból nem érdemelt Adri, hogy ők tényleg örültek Botoxnak, amikor visszajött.

natalja (törölt) 2015.04.09. 09:28:28

@Morfologista: S ezt Loki magának köszönheti. Nórival végig is vihette volna, de neki nem felelt meg. Most sem állt ki mellette, hogy ők összetartoznak...és a riportban is mindig azt fejtegette, hogy ez most csak pillanatnyi helyzet, le akarja cserélni, mert nem akarja vinni a hátán tovább.
Lokinak megnőtt az arca, akár ki is tematikázhatná magát...

sylerolam 2015.04.09. 09:30:45

Hello, köszönöm a HV-t.
Két dolgot nem értek:
- mi az értelme a szavazás 3. kérdésének?
- hogyan lett Vakond Ádámból?

losik 2015.04.09. 09:37:40

Érdekes lesz, hogy melyik párt robbantják Mariannék. Valószínű, hogy a Bence-Snezit. Ekkor lehet, hogy párcsere lesz Patrikékkal, bár abba Adri belehalna, ha Patrik egy hétig Snezi mellett aludna el. De ők vannak viszonylag jóban. Ha így történik, akkor Loki valóban bajban lehet, bár Nóri tegnap nem nyilatkozott Vakonddal kapcsolatban, csak a csávó áradozott mindig, hogy az ujja köré csavarta a csajt. Lokinak lehet még esélye Mariannál, akkor viszont Gyula szív. Ha Adriék nem mennek bele a párcserébe, akkor Snezi simán Vakondhoz csapódik, és akkor Bence megszívja. Jó lesz ez.

Morfologista 2015.04.09. 09:40:23

@sylerolam: 1.: nem lényeg, hogy mi az értelme, úgyis a négyesre szavazol :)
2.: vakondnak született :)

@natalja: én azért még adok egy kis esélyt annak, hogy Loki meg Nóri igazából jóban vannak, és védeni fogják egymást, csak tematikáznak azzal, hogy mádám megpróbálja befűzni Nórit, és ő hagyja.

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Az Adri elleni kérdés is Sneci ellen volt, és be is jött, Adri meg van róla győződve, hogy Sneci tette föl a kérdést, szóval Botox szemszögéből Adri fikázása nem cél, hanem eszköz volt...

2015.04.09. 09:41:01

Beton Berki? A Gólem azért jobb...

mimoza1014 2015.04.09. 09:41:23

Úgy érzem, nem lenne szabad senkinek megakadályozni, hogy Ádám és Melanie mindörökre egy pár legyenek, így az emberiség többi része megmenekülne tőlük... valószínűleg egy magas kerítés vagy fal emelése köréjük megoldást jelentene mindenki számára :)
Ádám: "simán el tudnám érni, hogy Nóri belém szeressen".....:) KI VAGY TE??? :)

Morfologista 2015.04.09. 09:43:55

@mimoza1014: a csávónak nulla realitásérzéke van, szegényke azt hiszi magáról, hogy ő egy országszerte ismert és kedvelt rapsztár, akinél jobb parti max a Gólem lehet...

pogona vitticeps 2015.04.09. 09:44:02

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): érdekes, én meg sokkal agilisebbnek és lazábbnak látom a Marist, mint az első felvonásban, azzal együtt, hogy a Snecire tényleg rá van feszülve. Bár ez megint relatív, mert a szerkiken múlik, mit és mennyit láttatnak.

natalja (törölt) 2015.04.09. 09:44:05

@Morfologista: Kicsit bízom benne én is, de Loki a riportban is nagyon Nóri ellen beszél már. Loki inkább Botoxot fogja maga mögé állítani, régen is ez volt a célja.

vastyúk is .. 2015.04.09. 09:46:30

Hát az a kép Adriról.. Hihihi. Vakond meg egy puding, nem vitás. Botox szilikonos hablapáttal keveri a szart odabent, és ügyi mert még nem fröccsent rá. Remélem az események közben valahogy ledarálják a mandulát.

sylerolam 2015.04.09. 09:51:07

@Morfologista: Köszi a választ.
Valóban Loki van bajban: Gyula is dönt arról, hogy melyik párnak kell szétmennie és nyilván úgy fog, hogy az neki jó legyen. A szokásos párokon kívül Ádám Ivar mögé fog beállni. Ha Loki egy kicsit is nyitva tartja a szemét, akkor nem oda megy. Marad Mariann, aki mellett meg ott van Gyula. Tehát bármelyik párt robbantják, oda kell állnia Lokinak. De Gyulának csak az lehet érdeke, hogy Snezi/Sznezi/Snezsi/Sznezsi és Bencét robbantsa és megígértesse Mariannal, hogy kettejük közül őt választja. Tehát Lokinak a fenti permutációs nevű csaj mellé kellene állnia, akit utál és ráadásul még más is beállhat mögé. Nagyon sajánlnám, ha mennie kellene, messze ő a kedvencem.

the crow 2015.04.09. 09:52:56

kedvenc pillanatom lehetett volna, ha amikor Vakond magyarázza Gyulának, hogy leszólták, hogy a zenéjére veri magát, Gyula beszólt volna valami ütőset, pl. "azt a szart te csináltad...?"

CheTamás · http://rascasse-f1.blog.hu 2015.04.09. 09:56:43

Esküvős Húlió nagyon nagy karakter, de ezt csak belső sugallatból mondom!

XocoLatte 2015.04.09. 09:58:49

@vastyúk is ..: szerintem Bence vagy Gyula lesz a péntek esti kieső. Miközben zsigeri alapon Vakond kellene legyen. Taktikai alapon pedig Patrik.

Morfologista 2015.04.09. 10:03:35

@sylerolam: (Loki hívta vakondképűnek vagy valami ilyesminek Ádámot, ezért lett vakond)

Gyula: Szerintem mindenképpen oda kell állnia, ahova csicskageci vakond áll, kivéve, ha az Sneci, mert neki csak Ádámmal szemben van esélye szerintem. Ha mádám mégis beáll sneci mögé, akkor Gyulának meszeltek (hacsak nem rakja ki Nóri Lokit).

Csicskageci: Most azt akarja nekünk (meg Nórinak) eladni, hogy Nóri az A terv, ez egy Bence-Sneci robbanás esetén rögtön változna, de akárhogyis csicskageci vagy rájön, hogy egyedül Sneci tartaná bent, vagy repül. (itt azért érdemes még számításba venni Barbit is, ugyanis a szőke jellegtelen csaj valamiért igen sokat törődött Ádámmal, remélem nem azért mert szimpatizál vele...)

Peti: A fenti okfejtés Barbiról már csak azért is érdekes, mert ha Peti Botox mögé áll úgy, hogy Barbinak nem szól, akkor Barbi önállósíthatja magát és még a végén benntartja a faszkalap ádámot.

Loki: Nóri, Botox, Barbi a repertoár, gyakorlatilag ki van szolgáltatva a többiekkel, de ennél a három lánynál tudja lezsírozni a bennmaradását.

Bence: Ha nem robbantják egyértelműen Snecit választja, ha robbantják, akkor vagy cserélnek Patrikékkal, vagy beáll Naomi mögé (hiszen neki ő a B terv), de Naomi hála Istennek már nincs bent, úgyhogy robbantás esetén Bence Adrin kívül max Nóriban bízhat (kevéske eséllyel).

Paca: Paca is félhet robbantástól, ebben az esetben ő ajánlhatna cserét Bencééknek, ami sokkal simább ügy, mintha ez fordítva lenne, tehát robbantás esetén biztos helye van Sneci mögött, ha csak be nem áll oda mádám. De még így is Peti mellett talán Paca a legbiztosabb bent maradó fiú...

XocoLatte 2015.04.09. 10:04:50

@sylerolam: Peti és Loki megegyezhet egy nőcserében, ami Barbira nézve talán működtethető is, azonban Nórit nem biztos, hogy Loki most bármiről is meg tudja győzni. De ha jól belegondolok, az azért működhetne, hogy Peti beszél Barbival, és Nórihoz áll, Loki átmenetileg elfogadja Barbit, Botoxhoz állítják Gyulát, és Bence mivel nem állhat majd Snezihez per kékpillangó-szabály, Adrihoz esze ágában sem lesz, marad neki Barbi, Nóri, Botox, akik egyike sem fogja őt preferálni a másik fiú ellenében. Snezihez meg beáll Vakond és annyi.

lentilky 2015.04.09. 10:07:03

Aztat csak most látom, hogy Becksen a Mandula álompár (egyik) duótrikója van? A bemutatkozójukban is erre ölelkeztek. Ráadásul a legszebb, a mennyországos/görögszobros.

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2015.04.09. 10:07:08

@sylerolam: A szavazás 3. kérdését nemes egyszerűséggel elbasztam. Azt akartam írni, hogy Loki mellett kellett volna maradni a párválasztón.
Ádámból pedig még 1-2 hogyvolttal korábban lett Vakod a komoly kommentelői nyomás hatására. :) Én sem értem, de nem is ez a lényeg. :)

Bristol777 2015.04.09. 10:10:03

Botox viselkedése nagyon alpári lett és ahogy Pjotr asszisztál hozzá, elképesztő csalódás!
Ez a lovagoljuk meg Snezi "ármánykodását", mivel Bejgli már nincs ott és nem tudja elmondani az igazat, hát szerintem oltári gáz! Nem tudom kinek ártott Snezi és mivel, de láthatóan nagyon jól működik a gyűlölet propaganda, amit még Loki indított el ellene, mert annyira sikerült megvezetnie az embereket odabenn, hogy lassan mindeki azt gondolja róla, hogy ő az első számú közellenség, pedig dehogy!
Bence nagyon jól rálátott a dologra, hogy Botox féltékenységből akarja őket egymásnak ugrasztani, szóval, ha egy csepp eszük van, akkor nem dőlnek be neki.
Adri se a szívem csücske, de ahogy Botox kiakasztotta őt a súlyfelesleges témával, szintén közönséges húzás volt. A játék nem erről szól, illetve nem erről kellene szólnia.

XocoLatte 2015.04.09. 10:12:51

@Bristol777: szerintem te eltévedtél, ez nem az a rendezvény, bakker -- EZ a játék rohadtul erről szól, Botox és Loki/Peti pontosan hogy jól játszik. AZ üdülgetés, baszás és ivászat a VV és a többi hulladék.

sylerolam 2015.04.09. 10:21:15

@XocoLatte: Teljesen logikus, amit írsz. Remélem, így lesz.
@Chat Géza: Köszi. Kettővel feljebb @Morfologista leírta, Loki hívta vakondképűnek. (Tényleg hasonlít, már csak egy nadrág kellene, egy sokzsebes nadrág)

Ronni 2015.04.09. 10:26:00

Köszönet az összefoglalóért,én mondjuk sixx miatt olvasom az egészet.Nagyon szeretem a stilusát, .....
Nehogy lokipetya túltolják, benn van a pakiban hogy a Snezi Bence párost szedik szét, akor snezi Vakond mögé áll és egy másik fiú megy haza.Értelmetlen ennyire sneziH ra fókuszálni.Fiú megy haza, de semmi izgalmat nem látni a hímeken.,pedig ok lenne rá.

Hogy milyen körben nevelték vakondot, nem tudom elképzelni sem. Hogy apucinak nem volt ieje néhány jól irányzott taslit lekeverni ,ahelyett hogy pénzel tömte volna....Remélem ,ma haza küldik!

Morfologista 2015.04.09. 10:27:31

@Ronni: ma még biztos nem. Csak holnap lesz a cöremoni.

Morfologista 2015.04.09. 10:29:17

@XocoLatte: Nórival nem is Lokinak kell beszélnie hanem Petinek. Petit meg pápaként tiszteli Nóri, mint azt már láthattuk korábban.

jófej házisárkány 2015.04.09. 10:29:34

@vastyúk is ..: Hát a pornó az hagyján, de a lánybanda, az azért nagyon durva lenne. A hangja valami olyan frekvenciát üt meg, hogy megreped tőle az ablaküveg, ezek után az éneklésével szerintem embereket lehetne vallatni.

kszanaksz 2015.04.09. 10:30:37

A nadrág pasztell lime.

Morfologista 2015.04.09. 10:33:15

Visszatérve a Bence-sneci robbantáshoz. A Bence Paca párcseréből Adrit megint ki lehet hagyni, hiszen a fiúk állnak lányok mögé. És Adrit már a vakond/hugyos párcserénél is kihagyták. Szóval ez a pár szétrobbantás most nem nagy fegyver.

XocoLatte 2015.04.09. 10:34:09

@Morfologista: ezt is bele akartam írni a mondatomba, csak torlódásnak éreztem. Nórit feltétlenül Petinek kell meggyőznie, mint ahogyan Barbit is.

jo.e 2015.04.09. 10:36:13

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Az Adri - Becks párosnak pusztulnia kell. Nehogy úgy járjunk mint az ÉH2-ben. Cuki, haver, akármi = ellenség. És minél kevesebben lesznek, annál erősebbek ők ketten. Vagy össze kell őket ugrasztani (lásd: olyan jó büdös, piaszagú a bőröd) ez kb. lehetetlen, vagy kiejteni.

XocoLatte 2015.04.09. 10:38:41

@Morfologista: ez is működhet, pláne ha Patrik és Snezi egy családba tartoznak, csak sunyiznak itt végig. Ebben az esetben a csajok leosztása változik, feltételezve a Barbi/Nóri cserét Peti/Loki között, Gyula pedig egyelőre Botoxot kapja (Petivel egyelőre fedett kvázipárságban egyezett meg Botox!), akkor Vakond kénytelen odaállni ahol a legnagyobb reményt érzi, pl. Snezihez, és akkor Snezi Patrikot vagy Vakondot ejti ki.

jo.e 2015.04.09. 10:39:17

@mimoza1014: Igaz, igaz, mintha csak magam mondtam volna !! :)

mimoza1014 2015.04.09. 10:39:50

@Morfologista: mindenesetre jó úton van afelé, hogy beleégjen a magyar köztudatba :)

XocoLatte 2015.04.09. 10:41:27

@XocoLatte: persze megint az a fránya odaállási sorrend, mert ha Vakondnak még lesz szabad választása pl. Adri, Nóri és Snezi között, akkor választhatja bármelyiket és nagyon nem mindegy, melyiket.

pogona vitticeps 2015.04.09. 10:42:40

Megint az a helyzet állt elő, hogy esély mutatkozik egy erősebb ( ez alatt én azt értem, hogy közutálatnak nem örvendő, bebetonozódott ) párocska szétcsapására, közben pedig ott a közutált emberke, akit mindenki röptetne hazáig. És jön a nagy kérdés, merünk, nem merünk, nézzük-e még két hétig a Vakond haját, vagy sem ?

Ami még kérdéses számomra, hogy a Peti, aki kissé kiakadt azon, hogy a Barbi önjáró lett és nem követte a sámáni előírásokat, bevállalna-e maga mellé egy Maris kaliberű fehérnépet.
Szerintem nem, akármekkora is a B- terves haverság. Max. a legvégén tudom elképzelni, hogy felvállalják egymást.
Kiváncsi vagyok, hogy Gyulánk vakon követi-e Mariann véleményét vagy lesz annyira tökös hogy a saját érdekeit is érvényesíteni próbálja.

Morfologista 2015.04.09. 10:44:08

@XocoLatte: Sztem is robbantástól függetlenül legnagyobb veszélyben csicsakg. van Kb 50%, hogy ő esik ki. Gyula kiesése a második legvalószínűbb kb 30%-ra teszem. Loki 10%, a többieknek csekély esélyük van.

kszanaksz 2015.04.09. 10:46:38

Hirtelen nem is tudok olyan párt mondani, akinek a szétszedése akkora traumát okozna, nem látom most ezt a döntési lehetőséget akkora nagy hatalomnak, ha tényleg bármi megtörténhet, akkor át kellett volna gondolni ezt és valami más hatalmat adni. Belegondolva bárkiket is szednek szét, a régiek mind tudnának találni valakit maguknak, egyedül Gyula lehetne szopón, amiatt is, hogy Mariann bejövetelével gyakorlatilag teljesen elvitte a figyelmet és egy új ember első hetében ez még plusz nehezítés is.

kszanaksz 2015.04.09. 10:48:59

Szerintem csak akkor lehet érdekes ez a döntés, ha nem derül ki rögtön utána, hanem csak a ceremónia elején mondják be, hogy kezdünk és amúgy te meg te nem állhattok össze, bocsi.

kontratenor 2015.04.09. 10:49:00

Köszi, Géza, meglepően jó lett.
Az utolsó lepisilős beszólásnál még föl is nevettem.

És későn jut eszembe, le Melánia nickje lehetett volna Levízia. Nodesebaj.

Morfologista 2015.04.09. 10:53:02

@pogona vitticeps: Szerintem Marcsi és Peti is vágja, hogy nem szabad még összeállniuk, mert úgy felére csökken a befolyásuk, sokkal jobban tudnak így taktikázni, ha van egy-egy plusz ember akit még írányítanak, illetve rajtuk keresztül másokat is...

XocoLatte 2015.04.09. 10:53:09

@kszanaksz: amire ugyebár a TV2 előzetese alapján vajmi kevés esély van, mert már a mai adásban a nappaliban napvilágnál behirdetik a döntésüket

kontratenor 2015.04.09. 10:55:00

Mondtam már, hogy amúgy Nóri-fan lettem?

XocoLatte 2015.04.09. 10:59:09

@Chat Géza: nem akarlak megbántani, de meg foglak - sixx hv-jeit jobban kedvelem, és mivel én a VVx-et se nem néztem, se nem olvastam itt, nem tudom, kit kellene tisztelnem benned, így ezen egyetlen hv alapján sixx-hez hasonlítva buggyant ki belőlem a fintorgás.

Bristol777 2015.04.09. 11:02:09

@XocoLatte:
Ajjajjaj! Ember, ne vedd ennyire a szívedre, ez csak egy meglátás volt a játékosokról. Nekem inkább éppen most kezd VV szintű lenni a műsor azzal, ahogy Botox-Pjotr-Loki szarakodnak a többiekkel. Nekem ez a stílus már nem jön be, de ha te azonosulni tudsz ezeknek az embereknek a cselekedeteivel, ám tegyed, csak gratulálni tudok hozzá. A véleményem akkor sem fog változni.

kszanaksz 2015.04.09. 11:07:03

@XocoLatte: az szomorú, akkor van idejük összeszedni magukat és kigolyózni az ismeretlen és háttérbe szorított Gyulát. Megnéztem volna egy "itt helyben és azonnal" típusú variálást, lelki szemeim előtt a Pintér Attila által tökélyre fejlesztett tolódás jelenik meg, a labdarúgó válogatottunk védelmében. :-) Bár egy ilyen típusú akciót talán jobb akkorra időzíteni, amikor a lányok állnak be párhoz, ott érdekesebb dolgokat okozhatna a pánik.

kontratenor 2015.04.09. 11:08:14

@XocoLatte: Én is fenntartással nyitottam meg. Picit erőltetett, nem olyan kreatív. Ám most tényleg nem kirívóan rossz a mű, sőt. Én így gondolom.

Bujumburi 2015.04.09. 11:09:48

Sixxet is szeretem, de most ez is egy kiváló hogyvolt-volt. :D Köszi!

XocoLatte 2015.04.09. 11:09:48

@kszanaksz: kiknek lesz idejük?

Ha Peti-Loki-Gyula és Barbi-Nóri-Botox összebeszélnek, a maradékok nyugodtan szervezhetnek akármit, a kieső csak a Patrik-Bence-Vakond trió valamelyike lehet, kb. ebben a növekvő esélysorrendben.

XocoLatte 2015.04.09. 11:11:53

@Bristol777: a véleményedet nem állt szándékomban megváltoztatni, simán csak véleményeztem, bár valóban kioktató stílusúra sikerült, amiért elnézést. Gratulációt elfogadom.
Tartom viszont, hogy ezt a játékot így kell játszani, egyébként csak marad az üdülés, baszás és ivászat.

mézescsók 2015.04.09. 11:13:19

@XocoLatte: Loki és Peti megegyezhet egy nőcserében, de nem old meg semmit, mert nem kavarná meg a benti erőviszonyokat.
Szerintem Adri belemenne egy Bence-Snezi párcserébe, ha szétválasztják őket (Bencééket, ami valószínű), mert másképp viszonyul Snezihez, mint Melaniehoz. Ezzel megmentheti Bencét, akinek más választási lehetősége nincs. Tippem, a nők szemszögéből, mert mögéjük állnak - feltételezve, hogy Bencééket szedik szét vagy Adriékat (mást nem nagyon van)::
Adri - Bence
Snezi - Patrik
Barbi - Peti
Botox - Loki
Nóri - Ádám és Gyula, remélem ez utóbbit választja.
Tudom, hogy a tippen Ocham borotvája, de általában beválik.

Banyus83 2015.04.09. 11:14:56

Nekem tetszett a HV, köszi ChatGéza :-)

Szerintem zseniális volt, ahogy Botox és Pjotr bekeverték a szart :-) És még jobb, hogy be is jött.
AranypartCorvettÁdámVakond nem tudom mit hisz magáról. Hogy Nóri rögtön belé is esett. Az ilyen faszikat én úgy kiröhögtem anno, hogy csak na.
Én azt vízionálom mára, hogy Botoxék Sneziéket szedik szét.

XocoLatte 2015.04.09. 11:16:14

@mézescsók: tehát úgy gondolod, hogy a Peti-Loki-Botox tengely simán a busz alá dobja Gyulát és Nórit teljesen kihagyja a szervezésből? Gyula meg lesz annyira hülye, hogy egy kis hátonlovaglásért és egy fél kéklepkéért emlékbe mindenbe belemegy, amit Botox javasol? Ennyire azért nem tartom őt hülyének, sőt.

fizetekmegegysort 2015.04.09. 11:16:23

@Bristol777: Botox a kiesése előtt viszonylag nyugisan, csak a háttérből taktikázott. Az eredmény az lett, hogy kiesett. Amit most látsz, az azt mutatja, hogy tanult az esetből, és rájött, ha valamit el akar érni, mindent neki kell intéznie. Nem hagyatkozhat arra, hogy majd a "barinő" beszél helyette az új lánnyal, mint pl Beusnál tette. Ezért most kezében tartja a szálakat. Snecit sztem azért akarja kipakolni, mert Sneci barátkozós. Minden új bejövővel lespanol, és el is tudja fogadtatni magát, ezér egytől-egyig hallgatnak rá. Ebből kifolyólag aztán akármilor jön be lány, jórészt Snecin múlik, kit milyen színben tüntet fel, így nagy befolyása van arra, hogy az új ember kit milyennek lát. Botox ezt tök jól levette, sztem ezért akarja kirakni. Helyesen. Sneci minden lányra veszélyes, mert rájöttx ha bent akar maradni, akkor neki mindig az új bejövő lánnyal kell jóban lenni (lásd: Beus, Melani, Barbi)

Bristol777 2015.04.09. 11:16:56

@XocoLatte:
Rendben, a bocsánatkérésed elfogadom, mert tényleg nem vágyik az ember kioktatásra. :)
Aláírom, hogy fordulatok és ármánykodás nélkül unalmas lenne a játék, de nekem most egy kicsit sok lett amit Botox csinált. Ő korábban nem ilyen volt. Valószínűleg szerkesztői utasításra teszi amit kell, nem tudom, csak feltételezem.

Bristol777 2015.04.09. 11:19:11

@fizetekmegegysort: Nagyon jó meglátás! Köszönöm a korrekt magyarázatot! :) Ezt így is lehet!

XocoLatte 2015.04.09. 11:23:30

@Bristol777: ő első felvonásban azt hitte, hogy neki mint a műsor elején legjobb alvázzal és fényezéssel bíró csajnak a hasonló adottságokkal bíró hím jár és ha azzal jól elvan a háttérben, akkor akár végig is viheti a dolgot, főleg, hogy azért a legeszesebbnek tűnő doyen-nel is lepacsizta a B tervet.
Erre mit ad a sors, bejött egy 19 éves agyhalott kiskurva, akinek nálánál is jobb volt az alváza és a fényezése, bevállalta a fekete szárnyas szerepet és jusztis őt basszarintotta ki a hotelből.
Azt se nagyon tudta hirtelen, hogy hol van és merre a kijárat. Szerencséjére illetve köszönhetően az alváz-karosszéria tulajdonságoknak és a meg-megvillantott természetes eszének, kapott egy 2. esélyt.
A természetes ösztöne azt súgja, hogy ezt most nem fogja elbasszarintani. Amúgy is jobb küzdve elpatkolni mint csak feküdni és várni a halált...

kontratenor 2015.04.09. 11:25:36

Ja, van egy észrevételem.
Megfigyelés és következtetett tipp: a bejövő újak nem 0 információval jönnek, szerintem legalább mások promóképeit, promóvideóit, esetleg egy-két alap információt kaphatnak a bent levőkről.
Indoklás: bár a leírt forma Snezi, >>sznezsi<<-nek mondjuk [karakterkészlet-kiejtés-ilyesmik]. A baj, hogy Gyula elvileg csak a hallott >>sznezsi<< formát ismerheti, erre a tegnapi riportok egyikében lesnezizte.
De lehet, tévedek.

Bristol777 2015.04.09. 11:28:48

@XocoLatte: Igen, látszik rajta, hogy most sértettségből vagdalkozik, de ettől sajnos nem lesz szimpatikus, sőt. Na, majd meglátjuk, meddig viszi ezzel az új játékstílussal.

Hermesz Konrad 2015.04.09. 11:30:58

@sylerolam: 2 adással korábban, amikor Loki Beussal beszélt kettesben, akkor Loki "Vakondképű"-nek nevezte Ádámot.

tjay_hun 2015.04.09. 11:37:31

Valaki magyarázza el nekem, hogy a Berki mindig az aznapi ruhájában meséli el, hogy mi történik másnap. Hogyan lehetséges? Csak technikailag érdekel, nem összeesküvés elmélet miatt.

mimoza1014 2015.04.09. 11:38:02

Egyre erősödik bennem az érzés, hogy mivel Loki hat helyen hétféleképpen nyilatkozik Nóriról, ők már régen megegyeztek, hogy végigviszik :) csak Loki hajlamos a megvezetésünkre, Nóri pedig látványosan nem szól vissza neki semmiért, amit mással szemben már régen megtett volna :)

XocoLatte 2015.04.09. 11:38:02

@Bristol777: Már a kiesése másnapján urbánus legendává dagadt, hogy Snezi keze hónaljig benne volt a kiejétésében, amit még Bence is részben osztott -- vagyis nem annyira laptalan az a sértődés, noha a jelen szituban túlzott és taktikailag is elhibázott, hiszen inkább Bencét kellene most kipakolnia, akár a legdirektebb módszerrel is, ti. nem ilyen visszajövetel és sokkal kedvesebb közeledés után elhitetni Bencével, hogy csak Snezire van kibukva, azért is a pártiltási szabályuk Gyulával, Bence nyugodtan visszaállhat mögéje holnap este, és Gyulával vagy Lokival is lezsírozza, hogy álljon mögéje -- és bumm, Bence helyett Gyulát/Lokit választja és Bence mehet vissza tápport zabálni a vasak mögött.

XocoLatte 2015.04.09. 11:39:20

@tjay_hun: bazz, ez nem semmi megfigyelés... lehet, hogy a teljes felkonf-búcsúkonf parádét a játékot követően vették fel? na de hol, mikor?

kszanaksz 2015.04.09. 11:42:08

@tjay_hun: Egy Berki-szintű elmének nem különösebb feladat előre látni a következő nap eseményeit.

kontratenor 2015.04.09. 11:42:12

@XocoLatte: Valószínűleg a péntek (vagy annak álcázott nap) végén, másnapján, hétvégéjén vették fel a heti történések tükrében.
Úgy a tervezhetőség és a frissesség is megvan.

Morfologista 2015.04.09. 11:42:15

@tjay_hun: a felkonfokat szerintem ömlesztve vették fel utólag, miután már megvolt a vágás, meg a műsor összeállítása, ami akár 2-3 napos delay-jel követhette az eseményeket. Szerintem itt nincs összeesküvés. Ezt ott lehet tetten érni, hogy a helyszín hogyan változik (volt az amikor minden nap a pálmaligetből magyarázott a berki, az szerintem egy napon készült.

Gorchev 2015.04.09. 11:42:54

Ez az egész "hatalom"-dolog úgy lenne izgalmas, ha nem meglévő párokra vonatkozna, hanem úgy általában egy fiúra és lányra. És akkor azt mondhatná a Gyuszika, hogy Vaki-Snezi nem lehet egy pár, és így már csak Nórikának kellene elmagyarázni, hogy mi a dolga..

kszanaksz 2015.04.09. 11:45:21

@Morfologista: Egyébként igen, Berki nem a napi eseményeket mondja el, hanem hogy mit láthatunk majd a műsorban, azt meg akkor lehet tudni, ha esetleg már nyersen összeállt a műsor, vagy legalább a terve.

Bride 2015.04.09. 11:46:42

Peti-Barbi szerintem egészen biztosan nem lesz szétszedve, ezt nehéz lenne megindokolni, nincs rá szükség, Peti magától is simán ejtené Barbit, ha úgy adódna.

Becks-Adri párost felesleges megbontani, mert azzal kvázi Snezinek kedveznek, hogy beállhat Becks hozzá, ők vígan ellennének, max Adri kapna agyvérzést :D

Loki-Nóri páros szétszedésének sincs értelme, maguktól is szétmennek, bár kérdés, hogy Loki most akkor hova állna, ha nincs már bent Beus. Neki most talán Nóri lesz megint a menekülőút, feltéve ha Nóri bent tartja,,

Bence-Snezi szétszedése ugyanaz mint Becksnél, max párt cserélnek..

Szóval egyelőre én nem látom mi a jó lépés.. Gyula szempontjából pláne, hiszen neki az a kézenfekvő, ha beáll Mariann mögé, Ádámot meg majd kidobja az aki mögé éppen beáll..

mézescsók 2015.04.09. 11:48:27

@XocoLatte: Peti-Loki-Botox trióról bármit el tudok képzelni, mert egyik sem szimpatikus. Nem azt mondom, hogy hülyék, hanem azt, hogy nekem nem szimpatikusak.
Nórit eddig egyetlen alkalommal vonták be a szervezkedésbe, amikor megkapta Gergőt.
Peti és Loki alapból idiótának tartja (szinte minden Nórival kapcsolatos riportjuk erről szól), mert akkora szellemi óriásnak tartják magukat, hogy méltatlan lenne hozzájuk, ha odafigyelnének a pórnépre.
Nóri eddig többnyire hányódott. Vagy neki kellett hirtelen egy szükségmegoldás, vagy ő volt más szükségmegoldása. Ez nem növelte a hotelben az elismertségét, vagy hogy egyáltalán felismerjék, milyen értékei vannak.
Miért ne hagynák ki Gyulát? Még nem ismerik annyira, hogy komolyan számításba vegyék. Ha meg mégis, akkor esetleg rájönnek, hogy normális, ezért még veszélyes is lehet.
Gyula - eddig nagyon úgy tűnik, hogy amit Botox mond, az neki szentség. Kár. Főleg, hogy Botox bemenetele előtt az jött le - nekem -, hogy Nórival volt valamilyen szintű rokonszenv. Esetleg nem rokonszenv, csak miután megtudta, hogy eddig mi minden történt vele, hány párja volt, stb. arra gondolt, hogy neki jó lenne párnak, nincs benti kötődése, értelmes és nem műnő semmilyen értelemben. Botox viszont jött, látott, győzött.

XocoLatte 2015.04.09. 11:49:27

@Morfologista: na de a vágást és műsorszerkesztést itthon csinálták, jan-feb hónapokban, a felvételeket meg okt-nov hónapban CR-ben... Gólemmel még kiutaztak egy hétre a felkonf felvételek miatt? Az esős időszakban?

Hedo a nokedli szaggató 2015.04.09. 11:50:43

Jajj, én attól félek, hogy itt is az fog nyerni, akit a legjobban úúúútálunk.....

kszanaksz 2015.04.09. 11:51:46

Nem látom be, hogy miért lenne jó Nórinak kidobni Ádámot, ha ő dönthet majd, mindketten egy kicsit kívülállóak, Nóri szerintem már rájött, illetve rá kellett jöjjön, hogy a fiúknál ő áll utolsó helyen most a sorban a lányok között, és Lokiban sem bízhat meg, ezt az a hülye nevű vázaceremónia bizonyította, ő az akit elsőnek hajlandók beáldozni. Lehet, hogy a közakarat Ádám kidobását szorgalmazza majd, de miért tenné meg nekik csak úgy, mikor legközelebb ugyanúgy beáldozzák őt, ha szükséges.

XocoLatte 2015.04.09. 11:52:16

@mézescsók: még ezt le akartam írni az imént, Botox-ra vonatkoztatva, most a mondataidat szövöm tovább vele: Botox visszajött és az az ultraluxi helyezte van, hogy Bence helyett 3(!) pasi is örömmel választaná holnap este, csak a bólintására vár toporzékolva...

kszanaksz 2015.04.09. 11:53:30

Kellemesen csalódnék Nóriban, ha Ádámra vonatkozóan a napokban elhangzana valami ilyesmi a riportban, hogy ez a marha azt hiszi, hogy beleszerettem, belegondolni se akarnék, viszont hadd higgye csak szegény.

XocoLatte 2015.04.09. 11:55:19

@kszanaksz: azért annyi belső ösztöne van Nórinak is, hogy a ganéjt és a szemetet el tudja határolni egymástól és a játékban maradása miatt számára legjobbat tudja választani, ha úgy hozná a sors, hogy két pasi is ott áll mögötte -- és szerintem egyértelmű, hogyha az a kép hím Vakondból és Gyulából tevődik ki, akkor Gyulát választja.

kontratenor 2015.04.09. 11:58:15

Nóri sértett. Ádámmal szemben, mert az nyíltan lehülyézte. Loki-Ádámból Loki mellett maradna, de ha Loki és Peti szervezik, nem hiszem, hogy Nórinak ne Ádám-Gyula választás maradna, ha egyáltalán ő választ.

nemecsek ernő áruló 2015.04.09. 12:00:15

Nem jó ez, a lehazugozást végig lehugyozásnak olvastam, aztán csak a végén jöttem rá, hogy ja, nem... :(

kszanaksz 2015.04.09. 12:01:46

@XocoLatte: Gyulát nehéz hova tenni, minden új bejövő az első hetében volt leginább tényező általában, Gyula meg az első napján, utána jött Mariann és ellopta a sót, jelenleg Gyula egy nem buta, de az általa erőseknek tartott csoporthoz csapódó, általuk még befolyásolható játékosnak látszik. Nem biztos, hogy ha ezek Nórit akarják kint tudni, akkor szembeszállna velük. Majd kiderül.

porciuni 2015.04.09. 12:04:16

Ha már Marisnak felhozzuk, hogy rosszul használja a hajazást, akkor említsük már meg, kedves posztoló, hogy Bence szemében nem marad szálka, Bencében tüske marad. Az, hogy más szemében észreveszi valaki a szálkát, azt jelenti, hogy a kis hibákat is meglátja másban, míg ugye a sajátjában a gerendát sem - a sajátjairól nem vesz tudomást.

kszanaksz 2015.04.09. 12:05:40

Ha Bea nem üt, akkor mi történt volna a heti párválasztón? Akkor 6-6 az arány.

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2015.04.09. 12:05:44

@XocoLatte: Nem sértődtem meg, pláne, hogy nem olvastál tőlem semmit.

kontratenor 2015.04.09. 12:08:11

@kszanaksz: Más lett volna a "fontos döntés" pillangóséktól.

kszanaksz 2015.04.09. 12:10:09

@kontratenor: Tehát gyakorlatilag az ütés herélte ki a lepkés jutalmat.

Dikolau 2015.04.09. 12:11:25

Mindenkitől elnézést, de én nem értem az alábbiakat:
1) hogy került vissza Botox a játékba, ha már egyszer kiszavazták - ez nem korrekt!
2) Botox számonkéri Snezit, hogy nem örült neki... eleve utálja, hiteltelen a számonkérés, másrészt ha arra ébredek, hogy valaki (akit már egyszer kiszavaztunk!!!!!) a legnagyobb nyugalommal befekszik a párom mellé, ÉN SEM ÖRÜLNÉK!
3) Patrik be tudott ugatni Adrinak többször, de mellette nem állt ki Melanie fenyegetéseinél. Milyen férfi az ilyen?

Botox húzzon kifelé az idegesítő hangjával és a rezzenéstelen pókerarcával! Sajnáltam Snezit tegnap, mert alaptalanul vádolták meg (Adri is azt hitte h ő tette fel a súlyával kapcsolatos kérdést :-( Botox meg még vigasztalta... szép) Undorító egy nő ez a Mariann

kszanaksz 2015.04.09. 12:15:11

@Dikolau:
1) Itt bármi megtörténhet. Az is, hogy visszajön.
2) Itt bármi megtörténhet. Az is, hogy nem örül. Az is, hogy számonkéri.
3) Itt bármi megtörténhet. Az is, hogy ilyen férfi.

kszanaksz 2015.04.09. 12:17:22

@Dikolau: Undorítónak nem nevezném, de nekem is a ő a legkevésbé szimpatikus, rettenetes, összezárt szájú, hidegen számító lény.

Dikolau 2015.04.09. 12:22:57

@kszanaksz: nem feltétlenül a kinézetére gondoltam az "undorító" szó használatával, hanem elsősorban a gerinctelen viselkedésére, személyiségére. Nem bírom az igazságtalanságot. Neki meg volt képe rezzenéstelenül végignézni, ahogy Adrit porig alázza a kérdésével, miközben az szegény Snezit vádolja, sőt, Botox még vigasztalja is, elterelve a gyanút magáról.... Na ez nálam kiverte a biztosítékot, emberségből leszerepelt. Taktika ide vagy oda, ez gusztustalan cselekedet volt részéről.

mézescsók 2015.04.09. 12:36:39

@XocoLatte: Így van. És élvezi is. Amúgy meg kamu, hogy őt korábban Bence fogta vissza. Inkább ő Bencét. Nyilván tart még a gyógyszeréből.
Berki ruhájához: totál elképzelhetetlen, hogy most öltözik utána? Mármint akkor és ott viselt valamit, most a vágások befejezése után visszanézi és előveszi az akkor viselt cuccokat? Vagy csak egyszer húz fel egy ruhát?
@Dikolau:
1./ Nem szavazták ki. Beus ejtette ki még anno Fekete Angyalként.
2./ Mielőtt kiesett volna, nagy barátosnék voltak (közös zuhanyozás, mosdatásnak álcázott érzéki simogatások, implantátumok nagy találkozása volt az övéké: mi, műcicisek tartsunk össze!)
3./ Opciók: a.) selejtes
b.) Adrinak elég nagy szája van, védje meg magát
c.) ő találta ki Manduláékkal a párcserét, emellett bejött neki a hárpia, tehát
valahol önmagának mondott volna ellent
d.) semmi sem az, aminek látszik.

Bujumburi 2015.04.09. 12:44:34

@Dikolau: de ez nem derült ki, hogy ő kérdezte Adritól ezt! Csak így volt összevágva, de nekem egyáltalán nem egyértelmű hogy ő kérdezte.

Bujumburi 2015.04.09. 12:47:18

@porciuni: PEti meg azt mondta, hogy Snezsi megcsillantotta a foga fehérjét :D

XocoLatte 2015.04.09. 12:48:28

@kszanaksz: forgatókönyvborulás volt, az tuti... A kéklepke-akció akkor már péntek előtt egy kihullást okozott volna, Gyula-Botox kiválaszthatott volna egy agyhalottat az open repjegy fejlécének kitöltéséhez.

XocoLatte 2015.04.09. 12:52:24

@kszanaksz: szerintem kellemes meleg van azok között a szilikonokkal töltött dűnék között, és a lapos has alatti völgyzúg sem hideg szelekkel bélelt... :D

XocoLatte 2015.04.09. 12:53:00

@Bujumburi: képzavaros az egész kóceráj, az már hótziher...

XocoLatte 2015.04.09. 12:55:05

@XocoLatte: fekete angyalból kék lepke lett a retúrvonalon, páros akció tagjai dobhatnak ki instant módon egy játékost -- szerintem ez volt eredetileg a szerkik Richter 8.5-ös ötlete

Bujumburi 2015.04.09. 12:56:01

@XocoLatte: de miért akarnak "szólásokban beszélni"? ez minden valóságshowban megfigyelhető.. egy idő után egymástól is átveszik a helytelen fordulatokat :)

XocoLatte 2015.04.09. 12:58:01

@Bujumburi: mert az olyan hip meg amúgy is, népet nevelni mentek vagy miaszösz -kompenzálnak a kamerának, legalább ebben mutatni akarják, mennyire pallérozottak és pengék

kszanaksz 2015.04.09. 12:59:32

@XocoLatte: hát oda csak akkor jutsz el, ha neki különösen fontos érdeke fűződik hozzá, az arcát ne nézd közben, mert egy kongói törzs sámánjának vicsorgó maszkjában is több érzékiség lenne és 3 perc után "Jászai Mari tér, az ajtók a jobb oldalon nyílnak" tónusban elhangzik, hogy na készen vagy már?

XocoLatte 2015.04.09. 13:01:10

@Bujumburi: Peti is csak egy lófallosszal felérő, tudálékos okostojás, aki az amúgy elég jó pénzt érő diplomáját cserélte be a mire is? DJ hipszterkedésre? gimmiabrék...

XocoLatte 2015.04.09. 13:02:46

@kszanaksz: nem tudom, pont azon gondolkodám, hogy felhívom egy közös ismerősünket, a nagy plasztikai sebészt, és bepróbálkozom Mariannánál... :D

vastyúk is .. 2015.04.09. 13:07:30

@XocoLatte: hát mandula kiesésével mindenki jól járna, mert megszűnne Snezi B terve. Bencét hiába rakják ki, ha Mandula bentartja a revüst. Gyula elvan, talán megúszhatja a dolgot.

Voyoshka 2015.04.09. 13:09:23

@Dikolau: welcome to the jungle = ilyen ez a popszakma. Lehet berzenkedni ellene, de a való életben is többre mész vele, ha az ilyesmit idejében felismered és úgy tudod elkerülni.
Plusz valaki korábban tökéletesen leírta itt, hogy ez pedig azért volt taktikai lépés, mert ezzel is Snecire terelte a gyanút. Ennélfogva el is KELLETT játszania, hogy vígasztalja.

vastyúk is .. 2015.04.09. 13:09:52

@jófej házisárkány: hihihi. a lánybandán én is hangosan röhögtem. Biztos lenne rá kereslet, ha vetkőzős sztájlba nyomnák, de az ég óvjon meg tőle

Dikolau 2015.04.09. 13:13:22

@Voyoshka: jogos. Amúgy azt tudjuk, miért akarják Snezit ennyire nagyon kiejteni? :-)

Ronni 2015.04.09. 13:18:52

@mézescsók: Igazad van, talán jó páros lennének. Nori dobhaná most Lokit, megérdemelné.

XocoLatte 2015.04.09. 13:23:19

@vastyúk is ..: na de kérdés, hogy a tengelyhatalmak erre rájönnek-e maguktól is, vagy a közös Snezi-ellenességük elvakítja őket és ráfeszülnek a Mandulátlanításra is, aztán jól pofára esnek, és egy potenciális szövit pottyantanak ki (Gyulát).

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2015.04.09. 13:25:12

őszintén szólva nekem nem világos,hogy melyik volt az a pont, amikor Sneziből közellenség lett és jogosan.
merthogy nem emlékszem olyan megnyilvánulásra, ami ezt -számomra- indokolttá tenné.
Loki régóta fikázza, de őszintén szólva nem világos,hogy miért is..
mert taktikázik? mert kétszínű? hát ja.
de ezt pont az a Loki mondja, aki Ádámnak eljátszotta a szövetségest, aki majd benn tartja a nőjét, végül gyakorlatilag egy pökhendi húzással (zsebkendőt adott) kivágta azt? (teszem hozzá, azt a nőt már be sem kellett volna engedni)
vagy pont az a Loki, aki folyamatosan ferdít, ennek ezt mond, annak azt, aztán meg simán pofába letagadja?
ne már...
vagy ott van Peti. tényleg szép és megható volt, amit Apolért tett, de végtére is egy kib.ott konspiráció és hazugságdömping volt az egész....nem mellesleg a saját párjának is hazudik, hiszen megmondta többször: amint lesz jobb, Barbi repül.
és tényleg: nincs is ezzel a játékstílussal baj. ez egy ilyen műsor. itt taktikázni, hazudni, genyáskodni is kell, ha azt kívánja meg az egyéni előrejutás.
de akkor ne kezdjük már ki a Snezit ezért.
nekem Snezi tök semleges, sőt mondhatni az egész lénye igen távol áll attól, amit pl. én képviselek az életemben, de objektíven nézve szerintem marhára álszent dolog, amit -különösen- Loki művel.
a lányokat még csak értem: ott azért kőkeményen van irígység is, mert hát lássuk be, Snezi elég csinos, jól mozog és meglepő módon olykor gondolkodni is szokott.
de a fiúknál nem áll össze ez a nagy utálat.
gyanítom, hogy Lokinál pont az váltja ezt ki,hogy nagyon is bejön neki Snezi, mint nő, de tudja, hogy nagyjából gyök nulla az esélye nála (ami nem is annyira biztos), vagy épp ellenkezőleg: a nagy utálattal hide-ol valamit. pl. egy szövetséget/vonzalmat kettejük között, amit a szerkesztők egyelőre rejtegetnek előlünk.
nem ez lenne az első ilyen: lsd. Péter és Mariann....

btw. szerintem Bence lesz a mai áldozat, vagy Gyula.

vastyúk is .. 2015.04.09. 13:41:50

@XocoLatte: hát igen, szerencse, hogy este kiderül, így nem kell nyugtatót szedni :D

mézescsók 2015.04.09. 13:44:57

@Ronni: Nagy show lenne és szerintem is megérdemelné.
Lokiról kb. az a véleményem, mint az előttem kommentelő @A Manci-é.
Nóri szerintem embernek jobb. Lehet, hogy ezt a játékot nem úgy kell játszani, ahogy ő csinálja, :de korrekt, kitartó kis teremtés, aki Lokitól kapott már hideget, meleget, de főleg az előbbit. Nagyon díjaznám, ha egyszer nagyon koppantaná a pasast.

Brisingamen 2015.04.09. 13:53:53

Nyugodtan kövezzetek meg: szerintem Nóri és Gyula lenne a tökéletes páros. A nép egyszerű, becsületes, dolgozó gyermekei, akik a végletekig kiállnának egymásért. Mindenféle nagyképűség és giccs nélkül.

2015.04.09. 14:02:42

ha géza írja nem olvasom bocs sixx, legalább ezt ne rontsuk már el ha a vv-t sikerült

Bujumburi 2015.04.09. 14:08:49

@A Manci: Sokunknak az érzése az, hogy rengeteg dolgot nem látunk, lemaradunk róla, szürke foltok vannak dögivel, a szerkesztők nem elég következetesen állítják össze a tartalmat. Nekem nagyon hiányzik, hogy nem stimmelnek az ok-okozati összefüggések, így nem is tudom megítélni, hogy igaza van-e a bentieknek Snezivel kapcsolatban, de gyanítom, hogy valami van ott. Tegnap belinkeltem egy képet, ahol pl. látszik, amikor Beával közölték, hogy pakoljon össze, hazamegy, mindenkinek döbbenet van az arcán, kivéve Snezinek, aki tele szájjal vigyorog.

kamilla123 2015.04.09. 14:32:04

@Chat Géza: szuper jó lett a poszt Géza, köszönjük :-)

@lentilky: igen, a póló nekem is feltűnt. Az nagyon durva, hogy Patrik mennyire hisztérikusan védte Ádámot. Az ÉÉ-ben volt két napja. Szinte elsírta magát, úgy védte Lokival és Beussal szemben a szobában. Ez már nem volt normális.

bElannaTorres 2015.04.09. 14:34:18

láttam olyan hozzászólásokat, hogy Mariann már undorítóan játszik , vagy lokival kapcsolatban is volt ilyen,

nekem erről az a véleményem, hogy ez egy játék, mint a póker.
Ha kiesik valaki annak nem az élete megy tönkre, hanem némi nyaralás után hazautazik, mert nem figyelt, nem játszott elég jól.

mariskánál amúgy meg tényleg gyanús, hogy meg lett mondva neki mit kavarjon, jó nem látszott hülyének az elején se, de ő is inkább egy befőtt típus

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.09. 15:06:50

@sylerolam: Soha nem tudna olyan aranyos lenni, mint Kisvakond a kertésznadrágjával, nekem soha nem jutna eszembe róla ez a senkiházi.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.09. 15:09:24

@kamilla123: Lehet, hogy az öreg Mandula a focista-szponzora.:)

Ronni 2015.04.09. 15:11:49

@mézescsók: meglepően erős lelkileg, és van tartása ami látva a többi nőneműt számomra még szimpatikusabbá teszi.Nagyon sajnáltam mikor a golyózás után pityergett, egyik gyíknak sem esett le benn hogy jó társ lenne...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.09. 15:12:46

@Brisingamen: Amennyiben egy tanár a nép egyszerű, becsületes gyermeke, ám legyen.

sylerolam 2015.04.09. 15:23:48

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Senkiházi? Te nem néztél utána, kicsoda ő? :)

kamilla123 2015.04.09. 15:29:09

@bElannaTorres: igen, sztem is megmondták Mariannak, mit kell csinálnia. Nekem nem tűnik most természetesnek a viselkedése. Az meg sztem nem taktika, hogy hazudozok összevissza olyan emberekről, akik már nincsenek ott, kábé befeketítve őket. Sztem ez inkább aljas húzás, nem okos taktikázás. Petiben is csalódtam.

kamilla123 2015.04.09. 15:30:39

@mézescsók: én is várom már, h Loki koppanjon Nóri által. Sztem teljesen hülyén taktikázik, mert az igazi társát már elmarta maga mellől.

kamilla123 2015.04.09. 15:35:43

@A Manci: teljesen egyetértek. Én sem Értem, miért Snezit támadják. AMúgy a Mariann blöff pont nem is jött be, hiszen Snezi nem tört meg, hanem továbbra is tagadta, h ilyet tett volna és azt mondta, h akkor Beus hazudott. Ráadásul a műsorban sem láthattuk, h Snezi Mariann ellen szövetkezett volna. Anno Milán mellett is kiállt, sztem nem sunyibb, mint a többiek.

Bujumburi 2015.04.09. 15:46:02

Bence is hogyvolt-olvasó:
Patriknak meg bejön sixx stílusa.
instagram.com/p/zfYzfHOrgH/?taken-by=vg_bence

Morfologista 2015.04.09. 15:46:20

Most nem tök mindegy, hogy milyen indokkal akarnak kitenni valakit a játékból? A játék célja az, hogy benne legyél az utolsó párban, mert akkor van esélyed nyerni. Ahhoz az kell, hogy kitegyél olyan játékosokat, aki nem te vagy. Gyakorlatilag előbb utóbb mindenki mást ki kell tenni/teteni. Ezt egyedül marhanehéz megcsinálni, különösen, ha a saját nemedről van szó, meg akkor ha az adott embernek van "stabil" párja. A művelethez szövetségesekre van szükséged, a szövetségeseket meg rá kell venni valahogyan, hogy ugyanazt akarják, amit te. Ehhez elengedhetetlen a sunyiság, a hazudozás, a vádaskodás stb. Erről szól ez a játék. Mariann most felvállalta, hogy aktívabb szerepet vállalva alakítja a dolgokat úgy, hogy neki jó legyen. Ennyi. Szerintem jól csinálja, de ez igazán akkor derül ki, amikor a végén fogja a gömböt, vagy nem.

A "család" a fentiek miatt tehát nagyon fontos. Fontos, hogy a végén a család maradjon, mert ott már nem párválasztón kell kitenni a harcostársakat, hanem feladat/vetélkedő/szimpátiaszavazás stb És pont a szimpátia szavazás miatt lesz fontos, hogy a végére is a haverok maradjanak túlsúlyban. Most is ezt látjuk. Körvonalazódik két család: Peti és aktuális párja, Botox és aktuális párja, Loki és aktuális párja alkotja jelenleg az egyik családot, míg a Bence-sneci-adri-becks a másikat. Van két emberkénk jelenleg, akik lógnak, de tudjuk, hogy csicskageci Sneci miatt a második családhoz, Gyula meg Botox miatt inkább az elsőhöz tartozik jelenleg. Az, hogy az 1-es család arra szövetkezett, hogy kitesz valakit a 2-es családból, az szerintem nem morális kérdés. Ez kérem a háború lényege. Az, hogy Loki hogyn viselkedik Nórival, az már inkább morális kérdés, de ebbe az utcába nem kívánok most belemenni.

Bujumburi 2015.04.09. 15:46:41

Bence is hogyvoltolvasó,

PAtriknak meg bejön sixx

instagram.com/p/zfYzfHOrgH/?taken-by=vg_bence

Zoe_the_Genius 2015.04.09. 15:49:29

@sylerolam: annyira egyértelműen Peti Barbit kell szétszedni, Petire Mariann, Barbira Gyula, Ivar+Loki, Ádámka szevasz. Aztán lehet golyózni a Snecit, De!!! Lassan már senki nem akarja benntartani Snecit a fiúk közül, szóval én azt nem sietném el. Mehet jövő héten.

Zoe_the_Genius 2015.04.09. 15:54:27

@Bujumburi: Adri itt is le van maradva rendesen:)))

Zsoofka 2015.04.09. 15:55:47

@Morfologista: Nagyon egyetértek a játék és család-elméleteddel is. Azzal meg főleg, hogy nem értem Loki miért nyírja még a riportban is Nórit. De ugyanez igaz Petire is: miért tesz dehonesztáló megjegyzéseket Barbira? Miért nem a bizalmat erősíti mindkettő a párjával. Úgy tűnik Peti levegőnek nézi Barbit, pedig nem az tehet róla, hogy ő nem Apolka..

Bujumburi 2015.04.09. 15:57:50

@Zoe_the_Genius: :D a hamisítatlan Adri stílus megmaradt. :D

Morfologista 2015.04.09. 15:59:32

@mokamini: Peti szerintem felismerte, hogy Barbi nem feltétlenül lesz neki tuti társ a végéig, ezért biztos vagyok benne, hogy neki van Botox mellett C terve is, amiről mi nem tudunk, de sejthetjük, hogy Nórival is van egy hasonló megállapodása. Emiatt ő szabadon oszthatja Barbit, hiszen Barbi neki nem nagyon számít viszont jól jön neki az Adri-Barbi tengely miatt a játék ezen szakaszában. Ezért sem fogja még most lecserélni szerintem.

Loki Nórihoz viszonyulását én sem értem, ha csak tényleg nem az van, hogy ők sokkal jobban vannak egymással, mint azt mutatják/láttatják...

bElannaTorres 2015.04.09. 16:02:40

@kamilla123: szerintem taktika, ahogy az igazi taktikai műsorban mondanák ezek csak szavak.

Most mért kéne hűnek lennie egy emberhez akit még csak nem is ismer? ráadásul szerintem pont a nézők rontják el az ilyen műsorokat legalábbis idehaza.

el kéne fogadni hogy ez egy taktikai játék, mariannak igenis taktikai húzása volt snejzi ellen, mert megrendítette a többiek bizalmát benne. Fordítani tud az erőviszonyokon és újra bekerülőként ez a legfontosabb. Ez egy sakkjátszma nem annyira arról szól hogy ki milyen aranyos. (meg szép)

semmi baj a mostani viselkedésével, ügyesen keresett szövetségeseket, és próbálja megbontani a meglévőeket. Valószínű nem kútfőból de hát ez van ha inkább szépeket mint okosakat választanak be.

bElannaTorres 2015.04.09. 16:05:56

áá de rég rossz ha a taktikai műsorban a taktikát külön kell magyarázni , mert a nézők a világ legkedvesebb embereit várják az ilyenekbe is, meg az álszenteskedést.

Lehet ő a magánéletben egy korrekt ember és gond nélkül tud itt játszani, ettől nem rossz ember nem árt senkinek, modnom játék: max kevesebbet pihenteti bent a seggét az aki nem játszik jól.

mézescsók 2015.04.09. 16:10:03

@Ronni: Nem néztem ki belőle, hogy ennyire bírja a gyűrődést. Stabil pár hiányában - Loki mindig inkább lebegtette, hogy lecseréli, amint teheti - sokkal nehezebb lehetett neki, mint a többieknek.

@kamilla123: Általában nem vagyok kárörvendő, de bírnám, ha lefagyna az arcáról az a csibészes kisfiúsnak szánt mosoly! Hiába, nem kedvelem, na!

tjay_hun 2015.04.09. 16:22:09

@Morfologista: Köszi, most már akkor a helyszínt is figyelem :)

verkli 2015.04.09. 16:23:27

@mokamini: Azért, mert hibás a stratégiája. Nem is értem, hogy a közgazdász Peti miért nem ismeri fel, hogy ha ő rókát játszik, akkor számára az az előnyös, ha az összes bennmaradó lány nyuszi. Plasztik tízezer forintnál dobná el a gömböt vele szemben (és Lokival szemben is) -jogosan. A játékban magukat okosnak és taktikusnak nevező játékosok hibás stratégiával játszanak. Nem véletlen, hogy a Patrik és Nóri ilyen sikeres. És azok is maradnak, amíg a rókák többségben vannak.

Morfologista 2015.04.09. 16:37:38

@verkli: Peti szevasztopol akciójában nem az volt a lényeg, hogy hazaküldje Apolkát, meg nem is az, hogy mindenkinek a vágyott párja legyen, hanem az, hogy megmutatta, hogy az összes lány bízik benne és némelyikük akár vakon is követi őt. És ez óriási fegyvertény, mert ő gyakorlatilag az egyetlen ember bent, aki tudja, hogy ő úgy jut minél messzebb, hogy az összes bennlévő csajjal jóban van. Sztem eddig Peti még nem hibázott. Nyilt konftontációt nem vállal, mindenki szereti/tiszteli, bulizik ha kell, de nem aljasodik le, a lányok megbízható értelmes embernek tartják, nem olyannak akinek gyereket szülnének, de ugye itt nem az a lényeg. Szóval szerintem Peti eddig teljesen rendben van...

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2015.04.09. 16:42:40

@fosch9: Szevasz, nyugodtan összehasonlíthatod sixxét meg az enyémet, vagy akár írhatsz egy próbát csak nekem, én elfogadom a kritikát, ha építő jellegű, de ez bazmeg, vicc. " Tudod miért lett elbaszva a vv - mármint szerinted - mert két dolog volt benne, lófasz és esti fény. De ezt már kifejtettem korábban. Mindenki klikkesedett, a taktikázás az elmaradt, Fannin és Dennisen kívül alig akadt értékelhető karakter. Maci egész nap henyélt, plusz egy undorító, visszataszító jelenség volt, amiről pláne nem akartam írni, Laci amikkera királyként vonult be, akkora szellem lett a második héttől, Edina is csak a semmit ragozta 100 napon át, Dóri is csak az elborult történelmi elméletéig volt vicces, utána már nem... És amúgy tökre megértem, mert 10 emberrel 100 négyzetméteren élni kurva unalmas, frusztráló tud lenni. Amit valahol még nézni is rossz, mert tényleg 120 napon kersztül, hétfőtől vasárnapig ezeket az embereket látod, szinte velük élsz, és nem teheted azt, mármint íróként, hogy leszarod, ezekkel a figurákkal kell együtt lélegezned. És szimplán bosszantó, hogy akkor, két éven át csak két reality volt nálunk, a vv és a Celeb vagyok. Most már van Éden, lesz kicsit más, de mégse Friderikusszal összezárva, Sixx interjújából kiderül ,hogy az RTL megint készül valamire (Connected), talán a Big Brother is elindul... Ezzel csak azt akarom mondani, hogy még csak választani sem lehetett, hogy jó, akkor ez szar, ezt nézze az , akinek két anyja van, inkább nézem az amúgy is fasza másikat. NEm, volt egy és kész.

verkli 2015.04.09. 16:49:58

@Morfologista: Jó lenne elkezdeni egy játékelméleti beszélgetést/vitát itt a hogyvolton végre. Uncsi a sok szimpatikus/antipatikus, sovány/kövér komment. Műkedvelő pszihohistorikusként Peti számára a következő stratégia lenne helyes:
- Próbáld kitenni az összes hozzád hasonlóan játszó fiút (pl. Loki)
- Próbáld benntartani az összes olyan fiút, akinek nincs stratégiája, vagy galamb stratégiát játszik kitűnő szövetségesek!
- Tedd ugyanezt a lányok esetén is
- Juss el a döntőbe, 19M forintnál dobd el a gömböt.
Ehelyett Lokival szövetkezik, Nórit próbálja kirakni (aztán lehülyézi Barbit, mikor ő az úszómesterre tesz), stb.

kontratenor 2015.04.09. 16:56:02

@verkli: Peti nem buta.
De.
Én elhiszem neki, hogy ezt egy társasjátéknak tekinti*. Amiben eddigi legkitartóbb csatlósa Loki.
Ennyire ne elméletieskedjük túl az egészet.

Célegyenesben, pénzért, hajladozva bocsánatkérve ejtené esetleg ki direkt Lokit*.

verkli 2015.04.09. 16:57:19

galamb stratégia (pl. Patrik), kitűnő volt pl. Broki ebben a játékban:

-Ne csinálj semmit! Napozz, piálj, és sugározd azt, hogy te egy ártatlan nyuszi vagy, a rókák majd kiirtják egymást.
-Próbálj semmit_sem_tenni a döntőig, válaszd ki a leginkább galambként viselkedő lányt, aztán ne dobd el a gömböt.

verkli 2015.04.09. 17:01:52

@kontratenor: Nyilván pénzért, hiszen azért mentek oda. De Peti egyetlen ellenfele jelenleg Loki, hibás döntés őt benntartani, és a 'gyengéket' savazni. Patrik sokkal jobb szövetséges, hátba lehet szúrni a kellő időben, és nem kell számolni azzal a veszéllyel, hogy ő teszi meg előbb.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.09. 17:07:12

@sylerolam: Nem néztem utána:(. Láttam édespapát az ÉÉ-ben, egyúttal az Ogre rajongását a család iránt, úgy véltem az is elég a tájékozódáshoz :)))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.09. 17:14:00

@kamilla123: Valamennyire bejött a blöff, mert Bence elég gyorsan elbizonytalanodott (igaz, nem nagy lumen) - bár tény, hogy Sznezsi hibázott, amikor nagy plénum előtt kijelentette, hogy nem bízik Bencében.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.09. 17:19:36

@verkli: "aztán ne dobd el a gömböt"
folytaom: majd eldobom én.:)))

ZLATAN 2015.04.09. 17:20:31

@Dikolau: Szerintem te kevered a műsorokat, a gondolataidhoz párosítok neked adást, amit nézz és elégedett leszel:

1.ValóVilág
2. Jóban-Rosszban
3. Mónika-show

A többi problémádra pedig Joshi Bharat ("Józsi Barát") a megfelelő partner. Ez egy taktikai játék kérlek szépen. Próbáld meg úgy nézni, hogy mindenkinek az a célja, hogy a többit kiejtse...Remélem tudtam segíteni.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.09. 17:22:44

@verkli: Patrikot csak akkor választhatná szövetségesnek Peti, ha Bence kiesett. Amíg Bence bent van, addig Patrik az ő feltétlen híve.

Zoe_the_Genius 2015.04.09. 17:30:43

@Dikolau: eltévesztetted a műsort:)

XocoLatte 2015.04.09. 17:32:49

@Chat Géza: bocsesz, de ez az egy szuszra kijött izé itt nagyon OFF, vagy csak én maradtam le valamiről?

Reggel én is beszóltam neked, mert a sixx-től megszokott tartalom, ami a részletekben lakozik, sajnos hiányzott az írásodból. Nem tartom tragikusnak, mert az eszmeccsere is szórakoztató itt, csak gondoltam, legyen valami visszacsatolásod is.

fosch9-et nem akarom megvédeni vagy megítélni, nyilván ő sem pont ennyire sarkosan akarta megfogalmazni a véleményét, csak felkapta a vizet, hogy sixx doménjében veled találkozik. Tőlem ölhetitek egymást, de ne itt, kérem szépen!

XocoLatte 2015.04.09. 17:34:42

@verkli: szerintem ez is beleférne itt, mint ahogyan a szórakoztató vagy néha sziporkázó hsz-eken való rötyögés is. Csak lazán és disztingváltan.

ZLATAN 2015.04.09. 17:37:24

@Zoe_the_Genius: Remélem szegény Dikolau nem szavaz az ingyenes applikáción még mindig :)))

verkli 2015.04.09. 17:43:18

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:
- Furcsának tűnik, de a galamb stratégia szerint nem dobhatod el a gömböt, mert akkor megszűnsz galamb lenni. Ha galambként feltételezem rólad, hogy héja vagy, akkor nem téged választalak, ezért nem tudod eldobni a gömböt velem szemben. Ezért nem dobta el Broki a gömböt, hanem szépen végigjátszotta a stratégiát.
- Patrikot bármikor szövetségesnek választhatja, hiszen Patrik mindenkivel kooperál a játéka szerint. Ha ellentét van a szövetségesei között, akkor jön a joker: ne_tegyél_semmit. Ezt tette a kigolyózásnál is, sokan gyávaságnak mondták, holott számára ez volt a helyes lépés.

ZLATAN 2015.04.09. 17:43:37

@XocoLatte: Megszoktuk sixx munkásságát, ezért tűnik a mostani poszt valamivel szárazabbnak, ugyanakkor nem egy rossz mű, csupán nem sixx írta és nem azok a fordulatok és poénok jöttek, amit egyébként megszoktunk. Lehet el lettünk kényeztetve. DE!! Ettől függetlenül Géza szerintem jól ír..és biztos, hogy fog még jobban is.

Ronni 2015.04.09. 17:47:11

@Chat Géza: Ne reagáld túl, akinek nem tetszik ne olvassa míg te vagy. Én köszönöm a munkát ami beleteszel.Pedig sixxx mester a csúcs nekem,de azért felnőtt lévén el tudom fogadni hogy lehet más dolga. Neked pedig kösz hogy addig csinálod.Amúgy a HV része a kommentek olvasása is. Kedves kommentelők ne offolják szét akinek nem tetszik , ne olvassa.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.09. 18:12:36

@verkli: Értem. Sztm túlértékeled Patrik intelligenciáját. Én benne egy igen szerény intellektusú, rendkívül önző játékost látok, aki időnként helyes ösztönös döntéseket hoz. Amikor számára előnyös volt a párcsere, egyáltalán nem mutatott galamb tulajdonságokat, hanem kökeményen addig vitte a dolgot Adrival, hogy az csináljon magának B tervet. Nagy szerecséja van Adrival, aki érzelmi és testi morzsákkal beéri - s ezzel hallatlanul kényelmessé teszi Patrik hotelbeli életét. Ezért a komfortét csekély ár, amit Adri folyamatos handabandázásának kezelése jelent.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.09. 18:18:36

@XocoLatte: kilenceske csak annyit mondott, hogy nem fogja olvasni, ha nem sixx. Nincs ebben semmi. Ki ölt itt kit?
Vagy te Conchi vagy? :DDDD

Gia 2015.04.09. 18:24:42

Hát ettől a Gyula gyerektől nem mentem a falnak.Jóindulatú és eccerű,nem az az észkombájn típus.

verkli 2015.04.09. 18:30:44

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Nem. A galamb stratégiát egy pohár is eljátszhatja. Sikeres stratégia, sőt valójában az egyszerű stratégiák közül az egyik legjobb (ha egymillió Éden Hotel széria lemenne, ez lenne a második legsikeresebb).
Peti stratégiája szintén egyszerű, viszont nehéz játszani, mert fejlett taktikai érzék kell hozzá. Nagy kockázat, dupla nyeremény, de jól kell játszani.
Ettől függetlenül nem becsülöm alá Patrikot, mert eddig jól csinálja. Abban egyetértünk, hogy nem mindig tudatosan.

2015.04.09. 19:33:08

Az is érdekes, hogy Lokitól & Petitől nagyon ritkán (leginkább sosem) kérdeznek a Pandorán...
A hv kommenteket külön imádom, nagyon meggyőzőek az érvelések. De komolyan.

(Hajrá Snezi, hajrá Nóri)
(Meg Botox is hajrá)

XocoLatte 2015.04.09. 19:49:05

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: olvastad a posztíró reakcióját, felkavarta fosch9 egyetlenodavetett mondata, amiben ha jól veszem ki, azért odadörgölt az orra alá a VV7(?) posztok színvonalára utalva -- igazat megvallva, annyira nem izgat, hogy utána nyomozzak és szerintem fura, hogy engem piszkálsz és nem a posztírót...
A Conchi utalást sajnos nem értem, úgyhogy mellé.

XocoLatte 2015.04.09. 19:54:49

@Szent Borzadály: azért azokat a Pandorákat már-már élvezhetetlenre kaszabolják a vágóasztalon, így nem mernék rá mérget venni, hogy nincsen feléjük kérdés, talán kevesebb, csak nem annyira feszkós. A tegnapi Pandorán mindössze 4 vagy 5 kérdést mutattak, igaz, hogy az utolsó 2 kérdést követő parlamenti vitanappal elment az idő.

XocoLatte 2015.04.09. 20:00:53

@verkli: kicsit maximalistának érzem az álláspontodat, mármint hogy azt tartanád optimálisnak, elfogadhatónak, ha az összes játékos olyan pallérozott, tudatos és főként rátermett lenne, hogy a nézők csak kapkodhatnák a fejüket, és a műsort követően a pártok sorban állnának egy-egy játékosért, mert olyan taktikai zsenikkel szeretnék a következő választási kampányukat menedzselni... :D

A merítés szerintem kb. a "nép" megfelelő életkori szegmensének az alsó közepét úgy-ahogyan reprezentálja, ők pedig nagyjából ennyit tudnak. Ne mérgelődj rajta, próbáld úgy nézni, hogy ez csak cirkusz, jól-rosszul igazgatva és szerkesztve.

XocoLatte 2015.04.09. 20:04:15

@Gia: azért ha belegondolsz, hogy 5-6 hét hátránnyal indul és 3 napja van bent, ráadásul Beigli kiesése és Botox visszadobása alaposan átszabta a forgatókönyvet, amivel az ő amúgy sem túl nagy mozgástere rendesen beszűkült, hát ahhoz képest még mindig szimpibb és jobbnak tűnik mint pl. egy Milán volt.

2015.04.09. 20:04:37

@XocoLatte: Természetesen az elénk tárt verzióra gondoltam, hiszen csak azon tudok csodálkozni, na :) Az igaz, h az éjjeli bővített kiadást mondjuk nem szoktam nézni, ezért nem tudhatom, h a 'bővített' arra is vonatkozik-e, vagy csak a pucérkodás takaratlan megmutizására.

XocoLatte 2015.04.09. 20:07:03

@Szent Borzadály: én sem szok nézni, de a közvélekedés itt úgy szólt, hogy az a kiadás a faszok/puncik megmutatásán túl szinte semmi extrát nem tartalmaz, ami a játékkal kapcsolatos plusz információt adná, Gólem önreklámozásának és önimádatának alárendelve.

2015.04.09. 20:11:33

@mokamini: Simán elképzelhetőnek tartom, hogy Loki minket sem avat be mindenbe, mintha minket nézőkéket is játszópajtiknak tekintene, és ezért kommunikálja felénk is azt, amit és úgy ahogy.

ÉH3sZ 2015.04.09. 20:19:59

@Szent Borzadály: @XocoLatte: Az éjjeli 18+os bővített kiadást nem tartalmaz új elemet, ellenben az Éden Éjjel (amiben a Gólem &Tsai önreklámozás folyik) tartalmaz.
Gyulához hozzáfűzném, hogy Botox visszadobása segíthet a lepkevadásznak, pont azért mert a szerkik a félpillangóval felkínálták neki társnak. Más kérdés, hogy ezzel a "rakjuk ki Snezit " kampánnyal rossz héten foglalkoznak, Most Vakondot lehetne vagy Bencét, az ivararány (Szia Nóri!) miatt.

Zsoofka 2015.04.09. 20:20:20

@Szent Borzadály: Ha ez egy VV típusű műsor lenne, érteném, amit írsz, de így nem sok értelmét látom hazudni a riportban... :)

Zsoofka 2015.04.09. 20:21:05

Más: Nem tisztem megvédeni Gézát, de most úgy érzem meg kell tennem. Ő nem sixx meg nem A meg nem B. Mindenkinek megvan a stílusa, vagy bejön valakinek, vagy nem... Írtam én is hogyvoltokat, nem lehet tetszőlegesen erőltetni, hogy másképp írjon az embör, ha egyszer neki nem azok a szavak, nem az a logika jön a "szájára". Ez egy tisztességesen megírt poszt (szemben a vv-sekkel, amiken tényleg érződött a kín, de ne legyünk igazságtalanok, szar volt az alapanyag is), hogy kinek tetszik és kinek nem, az már csak ízlés kérdése, azon meg nem ér vitázni. Nekem tetszett. :)
Remélem fosch visszatér és kikommenteljük ma este az ápoltakat a Kúriából! :)

2015.04.09. 20:21:59

@XocoLatte: Ma laza nap volt a melóban (=vmi kurva nagy vihar van készülőben), és volt pár percem átolvasni a 2057.számú Színes Számviteli Utasítást (=vki becsempészett egy Kiskegyedet), és abban olvastam egy riportot Berkivel, és tetszett! Nem mintha mérvadó lenne a véleményem, de sztem egy arc, és valami különös kegyetlenséggel vonzódom az ilyen giga öntudatos (=beképzelt) figurákhoz. :DDDD

ÉH3sZ 2015.04.09. 20:24:53

@mokamini: Melyiket írtad? Carlitát?:)
Szerintem kommentelgetni lehet a többiekkel attól még, h nem tetszik a hv. valakinek

Zsoofka 2015.04.09. 20:25:30

@ÉH3sZ: Igen, én is ezt mondom már 2 napja... Lassan kezdem azt hinni, nemcsak Nóri nem bírja megszámolni a puncikat és a kukikat. Viszonylag egyszerű alapstratégián megbuktak: ha több a pasi, azok közül kell kirakni, ha a nő több akkor meg jöhet Loki Snezittegyükki-lemeze. :)

verkli 2015.04.09. 20:26:03

@XocoLatte: Teljesen igazad van, ez 'csak' elmélet. Nem lehet vele megjósolni a nyertest és a nyereményt, viszont meg lehet vele jósolni 1000 játék átlagos nyereményét. Azért hozom fel ezeket, mert érdekes beszélgetni arról, hogy egy-egy megmagyarázhatatlannak tűnő tény, például Nóri bentmaradása, véletlen-e, vagy szükségszerű. Az is fontos, hogy egy ilyen játék mögött is van kidolgozott matematikai háttér.
A merítés átlagos, de ha Peti, vagy Loki kijelenti, hogy ők nem átlagosak, sőt, mindenki hülye rajtuk kívül, akkor taktikázzanak is átlagon felül. Nem mérgelődök, csak beszélgetek, meg próbálom megérteni, hogy mások mit látnak egy-egy lépés mögött.

Zsoofka 2015.04.09. 20:28:16

@ÉH3sZ: Nem csak Carlitat :) Ha rákattintasz a nevemre, láthatod :)

2015.04.09. 20:30:41

@mokamini: Nem erre gondoltam, megpróbálok pontosítani: Loki annyiban tekint(het) minket játszópajtiknak, hogy még nekünk sem mondja el 'négyszemközt' azt, amit valójában gondol/érez/tervez, ezzel is mintegy emelve a műsor és a mi izgalmi szintünket.

(amúgy meg túl sok zárójelet használok, le kéne róla szoknom)

Zsoofka 2015.04.09. 20:35:22

@Szent Borzadály: Ha ezen logika mellett haladunk, akkor lehet, hogy Lokinak a szerkik mondták meg mennyire adja ki magát és mennyire legyen meglepi nekünk a következő pár lépés.
És ez simán lehet-
De az is, hogy a vágással is sokat játszhatnak. A múlt heti párválasztón pl a bevágott Nóri-savazós Loki interjúról meg mertem volna esküdni, hogy egyszer már - 1,2 héttel ezelőtt bevágták... Persze lehet, hogy csak az agyamra ment a műsor....
Én meg túl sok ....-t használok.... :)

ÉH3sZ 2015.04.09. 20:35:23

@mokamini: Aha!:)

@Szent Borzadály: Lehet h nem akar kiesni a szerepből és így könnyebb neki:)

vastyúk is .. 2015.04.09. 20:37:17

Szeressük egymást gyerekek, a változatosság gyönyörködtet!

Mindenki kigondolta már, hogy ha Magyarország Nagy-Britannia lenne, kire fogadna, mint esti kieső? Legnagyobb odds-cal szerintem Petit adnák a fogadóirodák. N, vajon kire fizetnének a legkevesebbet? Vakond vagy Videós?

pogona vitticeps 2015.04.09. 20:38:20

@ÉH3sZ: Azért érthető, hogy már most kóstolgatják a Snecit, elég hülyén vette volna ki magát, ha a Maris egy hétig hallgat, mint kaksi a fűben és csak utána kezdi el az aknamunkát. Könnyen lehet, hogy ez ott bent nem is volt ennyire erőteljes, csak nekünk szabták ezt össze ilyen szépen.

@verkli: Az előző két ÉH- ban is volt olyan játékos, aki valamiféle pótlék, örök mentsvár volt. ( Alíz és a Noémi ) Szerintem valami ilyesmi a Nóri is, bár neki több idő jutott eddig egy partnerrel.

Zsoofka 2015.04.09. 20:39:22

@vastyúk is ..: Bence hogy fizet? Én rá tippelek :)

ÉH3sZ 2015.04.09. 20:39:27

@vastyúk is ..: Ha a holnapi estére gondolsz, Vakondra fizetnének a legkevesebbet és szerintem nem Petire a legtöbbet

Zoe_the_Genius 2015.04.09. 20:40:02

@pogona vitticeps: és mintha az előzőekben nem nyafogtak volna ennyit nem?

pogona vitticeps 2015.04.09. 20:43:44

@Zoe_the_Genius: Szerintem jobban lefoglalták őket, meg sokkal több volt a kinti program is. Ja, és még valami feltűnt, asszem főleg az ÉH2- ben nagyon ínycsiklandó gyümölcssaláták voltak.

ÉH3sZ 2015.04.09. 20:44:46

@pogona vitticeps: Értem h mire gondolsz és lehet h tényleg csak nekünk van úgy megvágva, h nem azon jár az eszük h Vakondot vagy Bencét kiejtsék.

vastyúk is .. 2015.04.09. 20:46:56

@ÉH3sZ: hehehehehehe, teljesen benéztem, frankón azt hittem, hogy ma péntek van. hihihihi. (még szerencse, hogy fogadni attól még lehet) no de szerinted ki van teljes biztonságban, ha nem Pjotr?

@mokamini: Bencére se sokat fizetnek. Nem lehetne belőle meggazdagodni. hihihihi

verkli 2015.04.09. 20:48:10

@pogona vitticeps: Igen, volt, szerintem szükségszerű a jó szereplésük. Tujának szoktuk hívni őket, és nagyon sikeresek még olyan játékokban is, ahol a nézők döntenek.

Mók_Ica 2015.04.09. 20:54:40

jó estét :) jó kommentelést :))

pogona vitticeps 2015.04.09. 20:54:57

@verkli: Ők nem voltak tuják... és Nóri sem az. A tuja csak van. Ezek a csajok szerintem kiszámíthatóbbak és megbízhatóbbak voltak, mint némelyik csávónak a saját párja, ezért maradtak örök tartalékosok és B tervek. Aki itt most tuja, az az Adri, meg Apolka, de ő már nincs, no meg a Bence.

brumcsek 2015.04.09. 20:55:20

Sixxet imàdom, de köszönjük az öfit, Chat Gèza, tetszett! :)

brumcsek 2015.04.09. 20:59:01

A szerkik vègre összevàghatnànak vmit arról h ki akarta-e dobni Botoxot v nem H. Snezi ?

Zsoofka 2015.04.09. 21:00:16

@pogona vitticeps: Bence lassan kénytelen lesz kivirágozni, mert hamar kinn találhatja magár a Snezi-Marcsa háború miatt. Tegnap egyébként volt egy értékelhető megjegyzése, amikor a pandórás és a bárpultos mitmondottbeussneztiről műsor után a szobában négyszemközt kifejtette Snezinek, hogy ez az egész műbalhé Marcsa-Lokitól, ami a párosuk szétrobbantását célozza... Szóval világít ott valami, csak fel kellene adni a kényelmes életvitelt és kezdeményezni kellene, nemcsak sodródni.

vastyúk is .. 2015.04.09. 21:01:02

@ÉH3sZ: jó jó, de minden lány nyugodt lehet most.

@Mók_Ica: Szép estét!

Zsoofka 2015.04.09. 21:03:12

@brumcsek: Két lehetőség van:
a.) sose vágják be, mert nem van ilyen.
b.) volt ilyen, amikor S. kivágják, bevágják a jelentet - és akkor felmagasztosul Loki-Marcsa_Peti, mert lám kitették a kígyót, de milyen igazuk vót!

brumcsek 2015.04.09. 21:05:56

H. Snezi meg Becks tartanak a Vakondtól ! Nagyon visszafogottak , kerülik a konfliktust vele.

ÉH3sZ 2015.04.09. 21:07:28

@vastyúk is ..: Csak vicceletem:) Nekem is Pjotr tűnik a legbiztosabb pontnak

Zsoofka 2015.04.09. 21:08:19

@brumcsek: Egy istállóban futnak egyes kommentelők szerint.... Te voltjátékos vagy vagy mezei kommentelő ? :) Mindenkinek kötelező vallani! :)

2015.04.09. 21:09:27

Most akkor ma Fosch9 nem jön kommentálni az eseményeket? Na nehogy már!

Zsoofka 2015.04.09. 21:10:48

@Szent Borzadály: Én már próbáltam visszacsalogatni :)

verkli 2015.04.09. 21:12:52

@pogona vitticeps: Részemről a tuja jelző nem rossz játékost jelent, hanem galamb stratégiát, ami nagyon sikeres minden játékban. (BB, VV ,ÉH)

brumcsek 2015.04.09. 21:14:20

@mokamini: Csak mezei kommentelő vagyok, de a testbeszèdük elàrulja. H. Snezi mèg a szemèt is lesüti am Vakonddal beszèl . Paca meg egèsz testèvel vèdte Vakondot a 40 kilós Beustól ! Paca is az istàllóhoz tartozna? :)

2015.04.09. 21:15:08

@mokamini: Azt néztem, h napközben Loki kapott szépszámmal negatív kritikát, már csak emiatt is jöhetne...(figyeled, sok pont, és basszus, már megint ez a kurva zárójel is itt van!)

@fosch9: kezdünk. érkezzél megfele. ide.

vastyúk is .. 2015.04.09. 21:16:14

@ÉH3sZ: azt hittem egyébként, hogy Lokira gondolsz, vagy Pacalra, bár Lokkernél most rezeg a léc, mióta Beus lekaratézta a puding Vakondot, bár ha szerencséje lesz, Nórika bent tartja.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2015.04.09. 21:17:52

Jelen! Egyszer mar vegig kene nezni es nem bealudni 20 perc utan.

Zsoofka 2015.04.09. 21:18:17

@brumcsek: Üdv itt!

Patrik esetében nem a teste árulása merült fel üzletszerűen, hanem bizonyos anyagoké, de ugyancsak Mandula klánban....

ÉH3sZ 2015.04.09. 21:18:53

@vastyúk is ..: Nóri nem akar a vakond ágyasa lenni, bár V szerint magába tudná habarítani, de nem:) Lokit nem féltem
Azért lett lány tipp, mert nem kötötted ki, h csak fiú lehet és a logika ezt diktálta:)

Zsoofka 2015.04.09. 21:19:00

@vastyúk is ..: És vajon mikor ismeri fel Lokkancs, hogy Nóri nagy kincs neki?

Zsoofka 2015.04.09. 21:19:35

Apaaaa! Kööeeeeeeeezdődik!

Zsoofka 2015.04.09. 21:20:20

@Majom1Parádé: na most hangosan röhögök!!!

még sose írtam ezt be, de mindig vágytam rá :)

vastyúk is .. 2015.04.09. 21:21:26

durva, a stream öt perc csúszásban van

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.09. 21:21:57

@mokamini: Én má többször is elkövettem ezt itten...

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.09. 21:22:29

@vastyúk is ..: Akkor még 3 perc reklámod van. Vagy siet? :-)))

Zsoofka 2015.04.09. 21:22:36

Miről sutyorognak? FELIRATOT!

Schlomo Goldberg 2015.04.09. 21:23:18

Lepkés tematikázik a vakond ellen, dikk

Zsoofka 2015.04.09. 21:24:06

Amikor Peti így hümmög, akkor csak ráhagyja a másikra, vagy egyet is ért?

Schlomo Goldberg 2015.04.09. 21:24:18

@vastyúk is ..: végre megértettem hogy miért nem időben kezdődik, és hogy tudnak a többiek sokkal gyorsabban kommentelni ugyanarról mint én

Zsoofka 2015.04.09. 21:24:37

@Schlomo Goldberg: Máris szeretem Lepkést. Lassan megérdemli a Gyuszit.

vastyúk is .. 2015.04.09. 21:24:49

@ÉH3sZ: teljesen jogos kis furfangos válasz volt, a szétcsúszott énem túl sok szabadsági fokot engedett meg ;)
Mandula halucinál, túlságosan hisz a saját vakondbájaiban

@mokamini: soha. Bár nem értem miért nem. lehet azért nem, mert Nóri nem használja a Maris féle kezelelési tervet (faszverés) :D

Zsoofka 2015.04.09. 21:26:28

Lepkés tematikázik ezerrel tényleg!

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.09. 21:27:36

Lepkés pár mennek a randira... Hoznak egy döntést...

vastyúk is .. 2015.04.09. 21:27:49

@Majom1Parádé: nope a gépemen a pontos idő van, miszerint nem *:15-kor, hanem *:20-kor kezdődik az adás. Időnként kimegyek a nappaliba lecsekkolni (igen valamikor ennyire unom az adás), de persze hozzám vágnak egy párnát és visszatakarodok a gép elé. :D

@Schlomo Goldberg: ugye-ugye :D egyébként nem mindig ilyen nagy a csúszás, van amikor csak két perc. hihihihihihihi mi a múltban élünk

Ditti82 2015.04.09. 21:28:16

Pedig a védettség az többet ért volna...

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.09. 21:29:08

Peti és Loki elégedettek az eddigi helyzet alakulásával, Ádám van a célkeresztben kirakás szempontjából.

brumcsek 2015.04.09. 21:29:33

@mokamini: Abszolút egyetèrtek !
Èn màr nem idegesìtem magam , TXT. 888-on nèzem !! Ott mindent feliratoznak, èn sem hallom, azèrt olvasom ! Amúgy köszönöm a kedves fogadtatàst !

Ditti82 2015.04.09. 21:30:06

Kezdek attól tartani, hogy igazok azok a kommentek facebookon és blikk.hu-n... :\

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.09. 21:30:07

@Ditti82: Ha Beus nem verekszik, most kirakhattak volna direktben bárkit....

Zsoofka 2015.04.09. 21:30:11

Ezek már megint enni fognak és én éhes vagyok. Terror.

Schlomo Goldberg 2015.04.09. 21:30:51

Lepkés meglátja a kockás plédet " ez hihetetlenül gyönyörű"

ÉH3sZ 2015.04.09. 21:30:53

@Ditti82: Nem biztos ám! Meg lehet azt még tematikázni:)

vastyúk is .. 2015.04.09. 21:31:27

remélem a Videós bent marad vágni a fókákat.

haruka 2015.04.09. 21:31:52

Végre valami tematika. Én Ádámot kiraknám, mert egy tahó, viszont hosszútávon meg megmaradna közellenségnek, ami hasznos lehet.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.09. 21:32:39

GYula nagyon agyafúrtnak tartja Botoxot. Botox meg látjam hogy Gyu bizalmatlan inkább.
REKLÁM...

vastyúk is .. 2015.04.09. 21:34:13

@Schlomo Goldberg: jóvanna, olyat nem kapni a keleti végeken, főleg nem a falikárpittal, ami a costa-ricai tengerpartot ábrázolja, némi növényzettel, amolyan Rippl-Rónaisan

Zsoofka 2015.04.09. 21:34:17

@Szoba kilátással: nem gondolom. Kicsit nehezen oldódik, kicsit kocka, de sok-sok rájátsás (főleg az elején), most meg Marcsa faggatózásánál túl sok szerekesztői utasítás, hogy mit kérdezzen, ezért pont olyan természet-ellenesek a hangsúlyai mint Berki felkomfjai.

ÉH3sZ 2015.04.09. 21:37:09

Vajon kitet szednek szét?
Snezi-Bencét, azután holnap Botoxhoz beáll Gyula, Snezihez meg Vakond?

Zoe_the_Genius 2015.04.09. 21:37:47

Ma rajtatok röhögök többet az biztos:-))))))))))))))

Zsoofka 2015.04.09. 21:38:57

@ÉH3sZ: Igen, szerintem ez lesz. És sajna nem Vakond esik ki, hanem Bence. És Vakondnak lesz egy minden szempontból erős párja és innestől már sajnos nehéz lesz kiejteni. Ne legyen igazam.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.09. 21:39:56

HA télleg Vakondot akarják kitenni, akkor nem Sneziéket kéne szétszedni. Szerintem.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.09. 21:41:09

@mokamini: Kell egy srác védettséggel és Vakond repül Hugyikához...

ÉH3sZ 2015.04.09. 21:43:03

@mokamini: De Vakondnak is rá kell jönnie, h Snezit nem cserélheti le.
Minden részben van negatív főhős a licenszben. Pókmajom, Anikó eddig. Snezi lenne az ÉH3-ban ez a figura?

Chuck Νorris 2015.04.09. 21:44:14

Sziasztok Jó estét
kezdem elvesziteni a fonalat, nem lenne belölem jó ÉdeN Orris

Zsoofka 2015.04.09. 21:44:15

@Majom1Parádé: ha most nem esik ki (nem fog), akkor még minimum 2 hétig boldogít minket. És 2 hét nagy idő a Kúria életében, addig BÁRMI MEGTÖRTÉNHET, lehet, hogy lesz nagyobb ellenség....

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.09. 21:45:10

Nóri-Snezi és Bence elemzik Gyulát és eddig jól vezeti őket az orruknál.

Zsoofka 2015.04.09. 21:45:45

@ÉH3sZ: Snezi mellől már elég sokan kiestek.

Nézd Snezi metakommunikációját: ahogy összegubbasztva ül és felfelé néz. Boa.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.09. 21:46:03

Botox kérdezi GY-t, melyik párt hogy látja

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.09. 21:46:37

Botoy aszongya Nóri húz GYula felé.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.09. 21:47:11

Breki Botox mellé fekszik a plédre.

Zsoofka 2015.04.09. 21:47:38

Berki de bunkó.... Nagyjából mi a fasz keresel még itt gyula, című kérdést tett fel szegénynek...

vastyúk is .. 2015.04.09. 21:47:57

Nah, Gólem máris a nimfa mellé feküdne. egy pillanatra azt hittem, Maris alá nyúl

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.09. 21:48:28

Sajna jelenlegi párokat kell szétszedni, 2 párt válasszanak egyelőre, aztán majd 1-re kell szűkíteniük.

Ditti82 2015.04.09. 21:48:47

Ja hogy kettőt kell választaniuk... Hm...

ÉH3sZ 2015.04.09. 21:49:35

@mokamini: A a mellétől melyik irányban van?:)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.09. 21:50:18

Adri má megin hülye: HA kiesel Becks, én is kimegyek veled, mer rajtad kívül senkim sincs itt bent, akivel "élhetnék" Adri bevallotta, hogy szerelmes

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.09. 21:51:18

Botox nem akarja Ádámot kiejteni, ez nem annyira jó...

Zsoofka 2015.04.09. 21:52:03

jáááj Marcsa. Ez hiba. Nem voltál itt, amikor Ádám ámokot futott a múlt héten! Meg Gyula sem volt itt. Lekerült a célkereszt Manduláról!

ÉH3sZ 2015.04.09. 21:52:06

Snezinek nem tűnik fel, h nem ő irányít?

vastyúk is .. 2015.04.09. 21:52:41

@Majom1Parádé: naggyon nem jóó, mandulás pudingot Snezi tuti bent tartaná

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.09. 21:52:47

Na, hazaértek a randiról Gólemmel...

Zsoofka 2015.04.09. 21:52:53

Adriékat választják szét.

Schlomo Goldberg 2015.04.09. 21:53:39

Botox orrában azt a görbületet nem lehetne ellensúlyozni ellenoldali hijalilaluronsav feltöltéssel?

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.09. 21:54:15

1.páros Becks és Adri.
2.páros Snezsi és Bence

Mók_Ica 2015.04.09. 21:54:20

adri milyen dulván leagált.... :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.09. 21:55:40

Bence azonnal meglátta a tuti lehetőséget, Adriékkel párcsere.

Zsoofka 2015.04.09. 21:56:06

Bence assziszi jóban van Petivel...

Mók_Ica 2015.04.09. 21:56:24

@vastyúk is ..: adrika sem egy észkombájn....

@Majom1Parádé: meg is lepődtem :))))

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.09. 21:56:42

Ráadásul ez független Botoxék döntésétől, mert pont ezt a 2 párt választották. Így már tulajdonképpen nincs is jelentősége a lepkés "nyereménynek"

Ditti82 2015.04.09. 21:58:02

Loki ki mögé tervezte állni, Maris?

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.09. 21:58:06

GYula szépen előadta Nórinak a tippjét a közös meglepi játékkal.

Zsoofka 2015.04.09. 21:58:14

Gyula! Imádlak! Hajrá Nóri! Tessen hinni neki!

Zsoofka 2015.04.09. 21:58:53

Nóóóórinak ennyi önismerete nincs: ő itt a fő rágörcsölő!

ÉH3sZ 2015.04.09. 21:58:55

@Majom1Parádé: Hát ez az!! Akkor Vakond repül

Ditti82 2015.04.09. 21:59:03

@Majom1Parádé: Ezért mondtam, hogy inkább védettséget kellett volna osztaniuk...

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.09. 21:59:21

Ha ezt betartják, akkor viszont Vakondnak megvan a repjegye. :-)

Zsoofka 2015.04.09. 21:59:41

Ádám hol van? Vele senki nem tematikázik? Szegííííííííííny.

Zsoofka 2015.04.09. 22:00:38

@Szoba kilátással: Mást is tudsz. Mert ezt már írtad.

pogona vitticeps 2015.04.09. 22:00:57

@Majom1Parádé: és Sneci ígérete?
Szeretném Berkit fejbeaszni egy szeneslapáttal.

vastyúk is .. 2015.04.09. 22:01:14

@Mók_Ica: gyenge táptalaj, keveset termő, szinte ugar. => nem is kell hozzá fasza kombájn, leginkább csak egy sarló. A kis summás leány mindig azt csinálja, amit a munkavezetők mondanak neki. csak hogy pozitívum is legyen az ürömben, könnyen befogható az eke elé is akár.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.09. 22:01:35

Bence-Snezi. ez a tuti, mert így Vakond tutira beáll Snezihez és repcsike Melcsike.....

Zsoofka 2015.04.09. 22:01:47

Adri vajon visszakozik a párcserétől? Nekem van rá 3 söröm, hogy igen. Lesz még itt hiszti.

ÉH3sZ 2015.04.09. 22:02:30

Botox jó lenne altatókat felolvasni

Ditti82 2015.04.09. 22:02:46

Fordítva kellett volna...

Szoba kilátással 2015.04.09. 22:02:50

Mari fejére pedig sminket mert nézhetetlen nelkule

Zsoofka 2015.04.09. 22:03:22

@mokamini: Marcsa lebeszéli a párcseréről Adrit. Hihihi..

Mók_Ica 2015.04.09. 22:03:49

@vastyúk is ..: szépen összefoglaltad :)))) jóóóóó :))))

vastyúk is .. 2015.04.09. 22:03:54

@mokamini: tuttti, Patrikot nem ereszti, ha nem muszáj. Maris nagyon jól tolja a propagandát

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.09. 22:04:28

Snezi csak nem szúrja hátba Becks-et, mikor benne bízik egyedül.

Chuck Νorris 2015.04.09. 22:04:31

marcsa monologja versenyre kelhet a duna tv akváriumával

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.09. 22:05:14

Loki és Peti megint királykodnak....

Mók_Ica 2015.04.09. 22:05:34

@mokamini: most hallod petit? velük párcserézzen bence-sezlony ..... kíváncsi vagyok mi fog ebből kisülni.....

ÉH3sZ 2015.04.09. 22:05:35

szerintem Peti és Loki terve nem fog bejönni

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.09. 22:05:49

A kígyónak nem tudjuk levágni a fejét -csak a farkát- by Peti

Zsoofka 2015.04.09. 22:06:40

@vastyúk is ..: hihi. Ilyen hamar nem nyertem még 3 sört... :)

vastyúk is .. 2015.04.09. 22:06:45

@Majom1Parádé: egy pillanatra átfutott az agyamon, hogy ki az a majom, aki a Lokival beszélget. Szemüvegtelen Pjotrra nem mutat találatot az arcfelismerő szoftverem.

Mók_Ica 2015.04.09. 22:07:23

ki csókolózott és kivel???????

Ditti82 2015.04.09. 22:07:40

Mi a jó ég lesz ez? Bence Lokiékat lesi? Nóri meg teljesen meghülyült? Remélem, csak átbassza Ádám fejét...

ÉH3sZ 2015.04.09. 22:08:19

@Chuck Νorris: Ezt mondtam én is, halál izgi ahogy beszél

Chuck Νorris 2015.04.09. 22:08:43

barbi-loki marcsa-peti nóri-gyula patrik-adri vakond-snezi lesz kiesik bence mert adri mögé áll vagy adri-bence snezi-patrik és vakond repül. vagyis nem repül hanem jó vakond módjára alagutat furva jön haza :)

Zoe_the_Genius 2015.04.09. 22:09:02

Hohóóóó Breki tényleg egy Gólem hát mekkora már a Mariann mellett? Meg azt is kigugliztam menet közben, hogy a Marist üldözte a rendőrség 50 kilométeren abban a Mergában emlékeztek? Amikor azt mondta, hogy há szólt a zene nem vettem észre, mindig így közlekedek. Azon beszartam anno a röhögéstől:-))))

Mók_Ica 2015.04.09. 22:09:03

@Ditti82: nóri? ő nem hiszem.....

és holnap nem fogom látni :(((

Zoe_the_Genius 2015.04.09. 22:09:33

@Chuck Νorris: tök király de hol a Vakond te láttad?

Zsoofka 2015.04.09. 22:09:36

Elvesztettem a fonalat.

Hbbm 2015.04.09. 22:10:08

Ez lesz sztem:
Barbi-Bence
Adrienn-Patrik
Mari-Loki
Nori-Gyula
Snjezi- Peti es Adam, Snjezi felelembol hazakuldi Adamot

Zsoofka 2015.04.09. 22:10:40

@Zoe_the_Genius: ezt már én is kérdeztem. Egész nap nem van.

vastyúk is .. 2015.04.09. 22:10:40

@mokamini: nagy a forgalom ma este a bukiknál :D

Chuck Νorris 2015.04.09. 22:11:30

@ÉH3sZ: tudom, olvastam, arra/azért is irtam, csak lassan mert miközbe marcsa beszélt, pár pillanatra bealudtam :D

Zsoofka 2015.04.09. 22:11:37

@Hbbm: Peti nem hülye, hogy Snezi kezébe tegye a sorsát.... Nem tudom elhinni.

furmintszaraz 2015.04.09. 22:12:02

Berki folyamatosan alázta Gyulát, legalább négyszer belerúgott (te még itt vagy?, csukd be az ajtót, hol a vágó?, szavak nagymestere), nem tudom, ez belefér-e a műsorvezetői szerepkörbe...

CheTamás · http://rascasse-f1.blog.hu 2015.04.09. 22:12:21

Van rá ezer costa ricai krajcárom, hogy kutyaarcú Adrienn ráparázik holnapig a cserére.

Zsoofka 2015.04.09. 22:12:38

@vastyúk is ..: Pedig úriember/úriasszony biztosra nem fogad :)

Zoe_the_Genius 2015.04.09. 22:13:12

@mokamini: megcsípte a trópusi lepke!

Hbbm 2015.04.09. 22:13:58

Snjezit allandoan sarokba szoritjak, es fogjak is, nekem kicsit vv zsu karakter a snjezi, hogy kulonosebb ok nelkul gyuloli mindenki!

Zsoofka 2015.04.09. 22:14:29

@CheTamás: Már megtörtént. Én meg nyertem 3 sört :)

@furmintszaraz: Berki kocsog és ezt folyamatosan bizonygatja. Kocsog, mert a kisember-Gyulát tapossa, bezzeg Melaninak majdnem tövig benyalt, amikor az iccakaiban volt.

Zsoofka 2015.04.09. 22:16:10

@Hbbm: Azért adott ő okot rá: nem emlékszel mennyire gáz volt első héten a védettséggel.

pogona vitticeps 2015.04.09. 22:16:13

@Hbbm: van rá ok dögivel és sokaknak, de nyugi, itt nem kell szavazni a nézőknek.

Mók_Ica 2015.04.09. 22:17:42

@furmintszaraz: @pogona vitticeps: breki tetőtől talpig férfi :))))) (egy nagy f@sz)

Zsoofka 2015.04.09. 22:17:54

Peti! Ez így szar.

Hbbm 2015.04.09. 22:18:23

Barbi moge mi a francnak allna be Adam?

furmintszaraz 2015.04.09. 22:19:39

@mokamini: Egyetértek (mifelénk egy csatornalakó rágcsálóhoz hasonlítják az ilyet).

vastyúk is .. 2015.04.09. 22:19:59

@furmintszaraz: szerintem lehetett valamikor rég, amikor Gólemnek még pillangó volt a jele az oviban, hogy egy kisfiú levágta a pille szárnyait, és egy méretes faszt biggyesztett a helyére. Azóta gyűlöl minden Vágót, hiába, megreccsent a lelke szegénynek.

ÉH3sZ 2015.04.09. 22:20:05

@Hbbm: gondolom rábeszélik

vastyúk is .. 2015.04.09. 22:20:58

@mokamini: hihihihihi, majdnem leírtam, csak nem akartam, hogy esetleg félreérts :D hihihihi

Ditti82 2015.04.09. 22:21:38

@Hbbm: Szerintem esélytelen.

ÉH3sZ 2015.04.09. 22:22:36

Loki és marianna megy zuhanyozni

Zsoofka 2015.04.09. 22:22:42

Valaki vegye már ki Snezi kezéből a sminktükröt.

Peti miért nem áll fel és hagyja ott őket, hogy basszanak egyedül. Miért ő keres párt Bencének?

vastyúk is .. 2015.04.09. 22:22:44

Bencus érzi a vesztét.

Zsoofka 2015.04.09. 22:24:01

Peti kezd féltéken lenni? Fél, hogy Loki lecsapja a kezéről Marcsát??

Mók_Ica 2015.04.09. 22:25:02

meglesik lokiékat.... na, akkor ide rohangált bence...... sezlony nem hiszi, hogy meztelenül zuhanyoznak....... mi van itt??? asszem én tévedtem el......

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.09. 22:25:06

Bence elment meglesni Lokit és Botoxot hogy zuhanynak együtt.

vastyúk is .. 2015.04.09. 22:25:14

Bence szomorkodik, mert nem mutogatta magát neki Maris, csak kiverte.

Zsoofka 2015.04.09. 22:27:09

Valaki? Vagy megint én?

Ditti82 2015.04.09. 22:27:37

Komoly előzetes volt. :D

vastyúk is .. 2015.04.09. 22:27:58

Ne már, most akkor Gyulát akarják kitenni?

Zsoofka 2015.04.09. 22:28:27

@Ditti82: Nem merték még azt sem bevágni, hogy ki indul el elsőre....
Ne panaszkodj, legalább nem vót spoileres :)

introverted22 2015.04.09. 22:28:35

no, kivételesen nem lett elspoilerezve a holnapi párválasztó... hihetetlen

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.09. 22:28:47

Most nem volt spoiler a párválasztóból....

Zsoofka 2015.04.09. 22:29:01

@vastyúk is ..: A végén saját magukat fogják kitematikázni :)

Zoe_the_Genius 2015.04.09. 22:29:23

részemről elégedett vagyok a tematikával, ti?

Zsoofka 2015.04.09. 22:29:25

@Mók_Ica: Sajnos Cinti is, én elkapcsoltam.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.09. 22:29:30

Látom 1 kaptafára jár az agyhelyünk megint....

Ditti82 2015.04.09. 22:30:14

@Zoe_the_Genius: Ádámot kéne valahogy kibacni a hotelból.

Zoe_the_Genius 2015.04.09. 22:30:29

@vastyúk is ..: én már kajak nem értettem az utolsó verziót de a Sezlony az elsőt sem:)

Zsoofka 2015.04.09. 22:31:05

@Zoe_the_Genius: azzal. hogy tematikáznak vagy azzal ahogy.
Mert nagyjából a 30 perc alatt 3 fiú kiejtése is szóbakerült, elég random módon. De valószínűleg ez megint a vágás hibája....

Mók_Ica 2015.04.09. 22:31:34

@mokamini: ja, és orrkarikája is van :)))

breki most adrit ekézi, szte kövér adri......

Zoe_the_Genius 2015.04.09. 22:31:48

@Ditti82: én is inkább azzal értek egyet, hogy erős karakter menjen, Bence. Nélküle Snezi megrogyik, átmenetileg biztos, Madám meg kitehető máskor nincs az az elmebeteg akinek kellene, remélem Nóri is csak tematikázott vele.

Zsoofka 2015.04.09. 22:32:30

@Mók_Ica: Szerintem meg kocsog Berki. Adri meg kevésbé kövér, mint hisztis.

Zoe_the_Genius 2015.04.09. 22:32:40

@mokamini: hát azzal hogy kavarnak eléggé, szorul a hurok aztán kapkodnak kissé, de nekem bejön, elég jól szórakozom:)

Mók_Ica 2015.04.09. 22:33:19

@Ditti82: a bemutatott legutolsó verzió szerint ő marad..... és adósuk lesz....
amit én nem értettem loki és peti párbeszédéből.... mi ez a velünk van/veletek van?? hány csoport van most?? :o

Zsoofka 2015.04.09. 22:33:34

@Zoe_the_Genius: Ha Bence megy haza, Snezi megy Ádám mellé a kövi körben. És ők erős pár lesznek, nehéz lesz kirakni őket.

Gia 2015.04.09. 22:33:47

Petiéknek kár izgulni.Bencét nem tudják kirakni,kiesik Ádám,vagy Gyula mindenféle taktika nélkül.

Zoe_the_Genius 2015.04.09. 22:33:49

@mokamini: én nagyobb vagyok, de nem cserélnék vele, az összes nemlétező súlyfelesleg a fején van.

ÉH3sZ 2015.04.09. 22:33:49

Gyulát ne rakjátok ki!:(
Inkább Vakondot

Mók_Ica 2015.04.09. 22:33:50

@mokamini: persze, breki köcsög, ez nem kérdés :)

Szoba kilátással 2015.04.09. 22:34:30

@Ditti82: o majd 2 hét múlva megy remelhetoleg

Zsoofka 2015.04.09. 22:34:30

@Zoe_the_Genius: Oké. Akkor vallj: szerinted ki nyaka körül szorul az a hurok? Mert nekem fogalmam sincs, pedig figyeltem :)

Zoe_the_Genius 2015.04.09. 22:34:36

@mokamini: hát kivéve, ha jön egy csaj és rámozdítják Petiék Ádámra...

furmintszaraz 2015.04.09. 22:34:46

@Zoe_the_Genius: Nem hinném, Nóri nem tud ennyire direktben alakoskodni.

Zoe_the_Genius 2015.04.09. 22:35:05

@mokamini: hájjjja, fogalmam sincs kérlek. :-))))

ÉH3sZ 2015.04.09. 22:36:23

@Zoe_the_Genius: Ebbe bízok én is, h Nóri tematikázott vele

Zoe_the_Genius 2015.04.09. 22:36:31

@furmintszaraz: én buknám ezt a játékot, mert egyértelműen egy gyenge és erős karakter kell az erős párhoz, hülyékkel meg nem bandázom oszt itt még aludni is kellene vele, kb első héten tematikáztam volna ki magam:)

Zsoofka 2015.04.09. 22:36:38

@Zoe_the_Genius: A lényeg, hogy szorul.... :) Már megint az a sok .....

furmintszaraz 2015.04.09. 22:37:48

@mokamini: Az utolsó forgatókönyv alapján Gyú nyaka körül... Szerintem végül rájöttek, hogy nem kell most ezt túlgondolni, jobb, ha az új fiú megy - akár Nóri, akár Mariann mögé áll be, Ádámot, illetve Lokit választja majd a hölgy.

Zoe_the_Genius 2015.04.09. 22:37:56

@ÉH3sZ: ha Ádám tényleg elért valamit Nórinál, bármit ami érzelem, bármit, akkor kimegyek és ütemesen beleverem holnap este a fejem a betonfalba aztán eret vágok melegvizes kádban.

Zsoofka 2015.04.09. 22:38:31

@Zoe_the_Genius: Igen, Peti jó példa erre. Neki egy szobanövény vagy egy Nózi kell párnak, akit ide-rak, meg oda rak, kénye kedve szerint. Ha meg gondolkodni támad kedve szegény tujának, akkor a jóég irgalmazzon neki... megbízhatatlannak lesz minősítve és ki lesz baszarintva.

2015.04.09. 22:39:17

@mokamini: Nem az. Tudatosan felépítette magát. Ha PONT erre van kereslet, nem ő a köcsög, hanem az, aki ezt hagyja.

Zsoofka 2015.04.09. 22:39:37

@furmintszaraz: Ja. De Nóri frusztrált annyira, hogy ha loki-madám vagy lokigyula között kell döntenie, egyszer sem biztos, hogy lokit választja....

Ditti82 2015.04.09. 22:40:02

@mokamini: Akkor mit akar Marissal?

ÉH3sZ 2015.04.09. 22:40:26

@Zoe_the_Genius: Én meg melléd dobom a bedugott hajszárítódat, mert fontos hogy sikerüljön amit eltervezel:))

furmintszaraz 2015.04.09. 22:40:33

@Zoe_the_Genius: De nem is jelentkeztél, ha jól sejtem ;)

Zsoofka 2015.04.09. 22:40:35

@mokamini: pont ezért kellettt volna bizalmi viszonyt ápolnia nórival, nem utálkoznia, hogy egy ilyen szituban ne legyen veszélyben.

Zsoofka 2015.04.09. 22:41:05

@Ditti82: tiktokos szövettséget.

2015.04.09. 22:42:04

@Zoe_the_Genius: veled egy hullámon feszülök. hasonlóan látunk sok mindent.
:))

ÉH3sZ 2015.04.09. 22:42:17

@furmintszaraz: Botox nem fogja Gyula helyett Ádámot választani szerintem

furmintszaraz 2015.04.09. 22:42:40

@mokamini: De Loki nem Nóri, hanem Mariann mögé fog állni. Az a kérdés, hogy Gyula N. vagy M. mögé áll-e be, de mindkét esetben a másik játékost választja a lány.
A vicces az lenne, ha meglenne a párcsere Petiékkel, Peti és Gyula állna be Snezi mögé, és Snezi nem Petit választaná :D

Zsoofka 2015.04.09. 22:43:36

Teljesen egyetértek. Ő tudatosan építette fel magát ilyennek, egy piacképes termék,, amiért fizet a nép.
Csak pont az a bajom, hogy az önelégültbüdösbunkó stílt még fokozza is azzal, hogy a kisemberekbe rúg bele, menedzsermelaninak meg puncsol. Egy szót sem szóltam volna, ha húgyost is basztatja, de nem tette egy gyulafélének meg simán. Na ez a gáz.

furmintszaraz 2015.04.09. 22:44:14

@ÉH3sZ: Eszerint nem fogalmaztam pontosan, elnézést: szóval Botox mögé Loki áll be, Nóri mögé Ádám - a kérdés, hogy Gyula hová áll be a kettő közül. Gondolhat Mariannra, mert elvileg a randi miatt megbeszéltél a dolgokat, de Mariann szerintem simán kirakja a szűrét.

vastyúk is .. 2015.04.09. 22:44:28

@mokamini: esélyes!

@Zoe_the_Genius: hihihiihi, igen, Snezi csapdát sejt, jogosan, Peti meg elfelejti beleírni az egyenletbe, hogyha mandula is Snezi mögé áll, rábaszott, mert Snezi hazaküldi

ÉH3sZ 2015.04.09. 22:46:12

@furmintszaraz: De Nórinak mitől lenne szimpibb a sötét Ádám, mint az értelmesebb Gyula?

Zsoofka 2015.04.09. 22:46:29

@furmintszaraz: Peti nem hülye, nem vállal ilyen kockázatot. Meglepődött, mikor Snezi a tükör mögül bizalmatlanságának adott hangot. Ha ezek után (mert Snezi a változatosság kedvéért őszinte volt vele) Snezire bízza a sorsát, akkor hülye. Szerintem pont Snezi reakciója miatt visszakoztak Lokival és inkább a biztosra mennek, kavar nélkül, szegény Gyula ellen.

Zsoofka 2015.04.09. 22:47:44

@ÉH3sZ: mert szegénynek végre udvarolt egy VALAKI! :)

furmintszaraz 2015.04.09. 22:48:12

@ÉH3sZ: Nem feltétlen szimpibb, de ha Petiék azt sugallják neki erőteljesen, hogy Ádámot válassza, akkor belemegy szerintem...

Zsoofka 2015.04.09. 22:48:32

@mokamini: Ne felejtsük el, hogy ott vannak x hete és azóta Nóri a fasz rossz végén áll folyton.

ÉH3sZ 2015.04.09. 22:49:24

@furmintszaraz: Akkor viszont Loki rakja ki Gyulát közvetve, mert nem Nórihoz áll?

furmintszaraz 2015.04.09. 22:49:49

@mokamini: Hm, de valami kavarnak muszáj lennie, ha Bence és Snezi nem állhatnak egymás mögé. Na jó, most jutottam el oda, hogy már nem tudom átlátni a játszmát :)

furmintszaraz 2015.04.09. 22:51:11

@ÉH3sZ: Szerintem igen, Loki megmondta most, hogy nem akar Nórihoz állni.

Zab Kása 2015.04.09. 22:51:42

Ez a Cintia biztos, hogy földi? Szerintem most Ő keresi a pillangó másik felét! MIB jelentkezzetek! Aztán süssétek ki az agyát (ha van mit) hogy az emlékei mások legyenek! Biztos, hogy Ő egy másik bolygó lakója... Ááááá, dobjátok ki!

ÉH3sZ 2015.04.09. 22:51:47

@mokamini: Ja, egy ismert zenész:)
@furmintszaraz: Értem. Sajnálnám, ha Gyula menne. Féltik tőle Mariannt?

ÉH3sZ 2015.04.09. 22:53:14

Jó ez a Gyula film!:) Csak a hangosítás szar:)

pogona vitticeps 2015.04.09. 22:55:41

@mokamini: Ahogy elnéztem, Gyula kitűnően ignorálja bunkóment, nagy tapasztalata lehet a seggrészeg alfahím képzetben szenvedő, benemállapofája esküvői rokonyok kezelésében.

furmintszaraz 2015.04.09. 22:56:43

@ÉH3sZ: Problémásabbnak tartják talán, mint a többieket, és nem is ismerik (ki) annyira, nem tudnak vele úgy sakkozni.

Zsoofka 2015.04.09. 22:56:43

@pogona vitticeps: Tetszik. Jogos!

Engem vár a horkoló uram, jó éjszakát! :)

ÉH3sZ 2015.04.09. 22:57:05

Vakond túlélte?:)

brumcsek 2015.04.09. 22:57:40

È-Èben Cintikènek màrcsak egy korbàcs hiànyzik a kezèből, ès ő lenne Èden Domina !

Mók_Ica 2015.04.09. 22:59:54

ez a gyula film katasztrofális...... a hanggal nem lehetett volna vmit csinálni???? mandula ráadásul életben maradt....... mondjuk illett hozzá a szerep..... összekuporodva fél :))))

Gia 2015.04.09. 23:03:44

A film végét nem értettem.Hova lettek Botox mellől a fiúk?

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.09. 23:04:39

Ha holnap nem Vakond esik ki, akkor anyázni fogok...

Zab Kása 2015.04.09. 23:11:02

@mokamini: Az emberek általában azokról beszélnek, akik különlegesek, akikről lehet mit! Gyula pedig érdekes. Ahhoz, hogy valaki igazán játékba tudjon kerülni, meg kell ismernie a játékostársait. Szerintem inkább breki kedvence lehet, hogy ennyit beszél róla.

Zab Kása 2015.04.09. 23:14:47

A hang minőségét jól elba..ta a TV2! Milyen kamerát adtak Gyula kezébe? Csinálj minőségi filmet handycammel... Óóóó... Gratula Gyula! Ki tudtad hozni belőle a maximumot!

Gia 2015.04.09. 23:15:21

@ÉH3sZ: Köszi,azt hittem már vége volt. :-)

Gia 2015.04.09. 23:17:05

Bence hiteles volt,csak nem fehér alsót kellett volna a fekete lepelke alá felvennie. :-)

ÉH3sZ 2015.04.09. 23:20:23

@Gia: Meghallotta és levette:)

2015.04.09. 23:59:41

@Chat Géza: szevasz (?), így van, nyugodtan összehasonlíthatom és véleményt is mondhatok,
látom mástól is kikérted magadnak a kritikát, mondván nem olvasott tőled még semmit, így nem is érdekel téged a véleménye, nos én olvastam és nem tetszett, se a twd, se a VV alatt alkotott szösszenetek... és saját ízlésre pedig jogot alkotok, tetszik vagy sem...
a véleményem amit írtam, a hogyvoltjaidra írtam és nem a VV-re, így nem értem miért jössz egy hosszú válasszal arról, hogy miért volt rossz a VV... olyan volt, amilyen, a többi hv író mégis jó öfiket ki tudott hozni, a tied alatt volt csak folyamatos fanyalgás, a vége felé különösen felháborodást keltett az egy bekezdéses összecsapott írásod...
erre írtam és tartom a véleményemet, hogy kár volt a sixx által írt profi hogyvoltokba belevonni téged, személy szerint SzabóZ-nek jobban örültem volna, természetesen nem kívánságműsor, ettől függetlenül ha nem kívánom olvasni, akkor nem is teszem és ennek ha hangot kívánok adni, akkor meg is teszem, tetszik vagy sem
magad azért írónak nevezni költői túlzás volt
a magam részéről pedig a dumcsizást itt befejeztem mind a témáról mint az érzékeny lelki világodról
várom újra sixx írásait, ennyike
ja és szevasz (?)

2015.04.10. 00:00:21

és hajrá Loki :)

kamilla123 2015.04.10. 00:03:50

Sztem Peti egyszerűen beszart egy ekkora felelősségtől, és előadja, hogy Barbira nem lehet ekkora terhet tenni. Szánalmas. Én már várom, hogy valaki őt is bolygassa meg egy kicsit. Nem tudom, ő miért tabu mindenkinek.

Sajnos sztem Gyula fog kiesni. Pedig Mariannak vagy Nórinak is jó pár lenne/lett volna.

2015.04.10. 00:20:55

Loki minden reggel hogyvoltot olvas :D

vastyúk is .. 2015.04.10. 00:23:55

@fosch9:ilyenkor kell jönni? mi ez a hanyag hozzáállás?

Szoba kilátással 2015.04.10. 06:58:46

@fosch9: ez nem volt elegáns dolog tőled

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.10. 08:56:56

Ez mind szép és jó, de lassan jöhetne már az új poszt.
Remélem Gyula ma nem esik ki! Tudom, itt nincs igazság és megérdemli meg hasonlók, nekem jóval szimpatikusabb, mint a kiesett fiúk voltak pl. Milán vagy Dominik, nem is beszélve Béjvaccsról.

kékalmamag 2015.04.10. 09:00:22

Végre elindult a játék, dejó hogy nem csak az agyhalottak légyottjairól meg fürcsijéről meg bebaszcsijáról van szó!
Mikor Pjotr elmagyarázta Snecinek, hogy nem eshet ki, hiszen fiúnak kell utaznia pénteken, hogy megnyugodott, de Bence seggét nem kezdte el félteni...

mézescsók 2015.04.10. 10:31:59

@kamilla123: Peti szereti más farkával veretni a csalánt.Tulajdonképpen mindig ezt csinálja. A többiek a birkák, akik engedelmeskednek neki.
Nagyon birtam volna, ha Snezi mögé áll és az habozás nélkül kirakja, de ez csak álom marad.
Sajnálnám, ha Gyula esne ki, de esélyes. Ám ez is csak azt bizonyítja, hogy a normálisabbakat mindig kisakkozzák, mert ellenfél. Azért sokat adtam volna, ha leesnek egyes állak.
És még Bencét is sajnálnám, meg Patrikot.
Az ÉÉ-ben emlegetni Adri súlyát nagy tahóság volt. Különösképpen, hogy Apolka még hmmm...jobb súlyban volt/van, mint Adri. Igaz, nem Topol hozta fel a témát, hanem Berki, akitől meg nem is vártam tapintatot.

Zoe_the_Genius 2015.04.10. 15:03:05

@fosch9: ja én is spanoltam vele ott:)
süti beállítások módosítása