Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x33 - Szevasz Bejgli

2015. április 09. 07:00 - Chat Géza

Igen, ez van, ezt kell szeretni, ezt dobta a gép, most pár napig én leszek Sixx mester helyett. Mondanám, hogy sajnálom, de nem. Sőt! Azt mondom, hogy „Bébi, Bébi kínálj meg, de ha nem tetszik, hát kint várj meg!”

eden_10.png

Az erőszakos viselkedés a külvilágban is elítélendő és az Éden Biblia is tiltja ezt, üvölti a 100 méterről zoomolva svenkelő kamerába Beton Berki, majd elspoilerezi a komplett adást, amit aztán a Terminátor 2. – jogdíjak miatt – kicsit megmachinált zenéjére képekben is megmutatnak. Nice. A régi dolgokhoz hűen ragaszkodva Berki divatdiktátor szettje: 1 darab kék,műanyagnak látszó, de nyilván adamantium ötvözetből gyúrt csillió karátos karóra, nulla cipő, nulla vietnámi papucs, citromsárga gatya, feszítős póló.

Ott hagytuk abba, hogy Bejgli a féktelen mulatós partin lekevert egy tockost Ádinak, mert az lekurvázta őt. Még szerencse, hogy nem szarkupacnak hívta, mert különben már Puzsérékat váltanák a bíróságon. Reggel megy a végtelen sebnyalogatás, ami most kivételesen nem az all inclusive szálláshoz tartozó reggeli rántotta + narancslé utáni veszett sopánkodásban merül ki, hanem abban, hogy Loki szerelmet vall Bejglinek, hogy mekkora lord volt már tegnap, bassza meg, hát úgy kiállt mellette, mint soha senki, de annyira, hogy azt a PUA táborban feszt oktatni kéne, de tényleg. Mindeközben Aranypart Ádi valami szőke lánynak, ja igen, a nem túl adásképes Barbinak magyarázza Beus retkes bugyiját odébb baszva, hogy amúgy csak jelzés értékkel kurvázta le Beust, hogy tudja, ők ketten nincsenek pusziban. Zseni. De van ez még tovább is. Ha ő beviszkizve nem üt meg senkit, akkor ez fordítva se legyen már így. Legyen ez az etalon, elvégre emberek vagyunk, vagy mik. Teljesen jogos és ésszerű révek ezek, egyáltalán nem kicsinyes faszkodás ez.

eden_11.png

Vakond azon panaszkodik a riportban, hogy még fáj is a nyaka az ütéstől. Jó, hogy nem bénult le nyaktól lefelé?! Nem egy nyolc napon túl gyógyuló sérülésről van szó, de még csak be se lilult az ütés helye, igaz, hogy Ádám termetes belet növesztett a kigyúrt majd megereszkedett csöcsökre, de ennyitől azért még nem kellene itt játszani a primadonnát. Loki persze bosszút esküszik Beusnak, hogy a Külafröcsögtetőt egy halálos csicskalángossal fogja kiütni a gecibe. A reggelinél, a már említett gőzölgő tojásrántotta fölött Vakond mindenki előtt bocsánatot kér.

Bevallom, egy büdös paraszt voltam.

Sanszos, hogy ez a mosakodás visszatérő motívum lesz Aranypart/Corvette Ádám Éden pályafutásában, így talán jobban tenné, ha ezt az ékes szólást a mellkasára varratná.

Beton Berki jön citromsárga gatyában, OVER feliratú fehér pólóban illemtant tartani, ami valahol elég durva acid trip lehet a lakóknak. Berki felolvas a Bibliából, ez nem a Thunderdome, itt nincs full kontakt, szóval Beus lehet menni pakolni, aztán irány Pest. Vakond ezzel magával is kibaszott, mert így nincs párja, de ő ezt így tervezte, mondja a riportban, ami a mindenkori ferdítések könyvében iskola- illetve elrettentő példa lehetne. Ádi megy segíteni Bejglinek pakolni, de az rábassza az ajtót, hogy neki nem kell a színjáték.

Ez volt az utolsó cepp a vízben. (Vakond)

Pjotr és Mariann hatalmas taktikát eszelnek ki. Úgyis lesz Pandóra, ott majd rászállnak Snecire, hogy miértszövetkezett Bejglive, hogy őt kiejtessék. Nagyon ravasz, mert Beus elhúzott a vérbe, így nem tud védekezni, azaz Snecivel jól ki lehet baszni.

eden_6.png

Hajazzunk már rá erre egy kicsit! – mondja Mariann a csöcsös teljesen rosszul használva ezt a szóösszetételt.

Mariann Esküvői Videós Gyulát is megkörnyékezi ezzel, de Gyula pártatlan, csak áll a szélben és várja, hogy majd pótkerékként valakihez odacsapódik. Levél érkezik, mire már megy is az ordítozás, hogy LÖEVÉÉÉÉL! Hipp-hopp máris mindenki az ordenáré bulik helyszínén, azaz a bárpult előtti kis placcon terem. Az Esküvősnek volt egy küldetése, amit oly nagy sikerrel hajtott végre, hogy arról egy Mission Impossible filmet kéne forgatni. Meg kellett találni a pillangó párját. És beszar, megtalálta. a többieknek ennek kevésbé örülnek, pláne, hogy Mariannal közösen dönthetnek valami roppant fontos ügyről.

Jön az nagy esemény, a lányok kikenik magukat egy vödör alapozóval, csinibe vágják magukat, a faszik ünnepi izomtrikót húznak és mennek a ház elé a Pandórára, ahol egymást váltják a cigánykodó kérdések. Bence beleáll a dologba, hogy ő aztán juszt se papucs, pedig de. Ami egy taktikai játékban pedig instant szopóka. A gyors lefolyású visszabaszást a testkép zavarral küzdő Adrinak szánt kérdés váltja. Minek zabálsz és hízol, mint egy disznó, ha Becks a vékony lányokat szereti? Fájó pont ez, Adri sír is, felhánytorgatja, hogy amióta nem élsportol azóta ez van, megeszik egy banánt és egyből felugrik pár kiló. Túráztatja még kicsit az önsajnáltatást, szép volt ilyen kérdést feltenni, reméli büszke magára az illető, blablabla. Loki átlát a szitán: Adri gyenge mint a szar és ezért eszik. Jön a fő kérdés, Maris nagy terve eszkalálódik éppen. Bence olvassa fel a kérdést, hogy Bejgli tán egy titokkal távozott a hotelből? Milyen titokkal, kérdez vissza a totál homályból Sneci. Hát, hogy szövetkeztetek és kiejtettétek Marist. Ő nem szövetkezett senkivel, mondja, aztán mindenki a másik szavába ugat, mire egy olyan is elhangzik, hogy amúgy végig Nóri ellen stuffolt mindenkit, és erre Loki egyből ráugrok. Hoppá, akkor mégis kampányoltál. Ennyike, borul a bili, Bencét nylít színen lehazugozza, oszt kész is a káosz kabaré.

A pultnál is megbeszélésre kerül, hogy kinek a jó kurva anyja, hogy ki hazudott és ki nem. Közben szól a Delta főcímjére HAJAZÓ zene. Látod Mariann, így kell ezt használni! A hálószobákban megalakuló privát gittegyletek is hatalmas konszenzusra jutnak. Pjotr, Loki és Maris egymás seggéből ki sem látva ajnározzák a jól sikerült tervet és már agyalnak is a következőn, hogy ha Gyulával valakinek a védettségéről kell dönteniük, akkor… akkor neked adjuk Pjotr, mert neked szemüveged van, szóval biztos van agyad, végszavazik szépen Maris. Egy másik szobában meg Sneci kutyázza Bencét, és vissza, majd egymás retkes halálba küldése után összeborulnak, ölelkeznek, kibékülnek, de a szálka azért Bence szemében ottmaradt, hogy nyílt színen Sneci lehazugozta őt. Barátom, akár le is hugyozhatott volna.

Holnap eszkalálódik az újabb konflikt, ígéri nekünk Beton, és bezony a spoileres felszopóból kiderül, hogy Maris és Esküvői Videós Gyula nem valakinek a védettségéről, hanem egy pár szétbombázásáról dönthet. BUMM! Fordulat deluxe.

Napi kérdésünk:

Címkék: éden hotel
494 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ÉH3sZ 2015.04.09. 22:22:36

Loki és marianna megy zuhanyozni

Zsoofka 2015.04.09. 22:22:42

Valaki vegye már ki Snezi kezéből a sminktükröt.

Peti miért nem áll fel és hagyja ott őket, hogy basszanak egyedül. Miért ő keres párt Bencének?

vastyúk is .. 2015.04.09. 22:22:44

Bencus érzi a vesztét.

Zsoofka 2015.04.09. 22:24:01

Peti kezd féltéken lenni? Fél, hogy Loki lecsapja a kezéről Marcsát??

Mók_Ica 2015.04.09. 22:25:02

meglesik lokiékat.... na, akkor ide rohangált bence...... sezlony nem hiszi, hogy meztelenül zuhanyoznak....... mi van itt??? asszem én tévedtem el......

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.09. 22:25:06

Bence elment meglesni Lokit és Botoxot hogy zuhanynak együtt.

vastyúk is .. 2015.04.09. 22:25:14

Bence szomorkodik, mert nem mutogatta magát neki Maris, csak kiverte.

Zsoofka 2015.04.09. 22:27:09

Valaki? Vagy megint én?

Ditti82 2015.04.09. 22:27:37

Komoly előzetes volt. :D

vastyúk is .. 2015.04.09. 22:27:58

Ne már, most akkor Gyulát akarják kitenni?

Zsoofka 2015.04.09. 22:28:27

@Ditti82: Nem merték még azt sem bevágni, hogy ki indul el elsőre....
Ne panaszkodj, legalább nem vót spoileres :)

introverted22 2015.04.09. 22:28:35

no, kivételesen nem lett elspoilerezve a holnapi párválasztó... hihetetlen

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.09. 22:28:47

Most nem volt spoiler a párválasztóból....

Zsoofka 2015.04.09. 22:29:01

@vastyúk is ..: A végén saját magukat fogják kitematikázni :)

Zoe_the_Genius 2015.04.09. 22:29:23

részemről elégedett vagyok a tematikával, ti?

Zsoofka 2015.04.09. 22:29:25

@Mók_Ica: Sajnos Cinti is, én elkapcsoltam.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.09. 22:29:30

Látom 1 kaptafára jár az agyhelyünk megint....

Ditti82 2015.04.09. 22:30:14

@Zoe_the_Genius: Ádámot kéne valahogy kibacni a hotelból.

Zoe_the_Genius 2015.04.09. 22:30:29

@vastyúk is ..: én már kajak nem értettem az utolsó verziót de a Sezlony az elsőt sem:)

Zsoofka 2015.04.09. 22:31:05

@Zoe_the_Genius: azzal. hogy tematikáznak vagy azzal ahogy.
Mert nagyjából a 30 perc alatt 3 fiú kiejtése is szóbakerült, elég random módon. De valószínűleg ez megint a vágás hibája....

Mók_Ica 2015.04.09. 22:31:34

@mokamini: ja, és orrkarikája is van :)))

breki most adrit ekézi, szte kövér adri......

Zoe_the_Genius 2015.04.09. 22:31:48

@Ditti82: én is inkább azzal értek egyet, hogy erős karakter menjen, Bence. Nélküle Snezi megrogyik, átmenetileg biztos, Madám meg kitehető máskor nincs az az elmebeteg akinek kellene, remélem Nóri is csak tematikázott vele.

Zsoofka 2015.04.09. 22:32:30

@Mók_Ica: Szerintem meg kocsog Berki. Adri meg kevésbé kövér, mint hisztis.

Zoe_the_Genius 2015.04.09. 22:32:40

@mokamini: hát azzal hogy kavarnak eléggé, szorul a hurok aztán kapkodnak kissé, de nekem bejön, elég jól szórakozom:)

Mók_Ica 2015.04.09. 22:33:19

@Ditti82: a bemutatott legutolsó verzió szerint ő marad..... és adósuk lesz....
amit én nem értettem loki és peti párbeszédéből.... mi ez a velünk van/veletek van?? hány csoport van most?? :o

Zsoofka 2015.04.09. 22:33:34

@Zoe_the_Genius: Ha Bence megy haza, Snezi megy Ádám mellé a kövi körben. És ők erős pár lesznek, nehéz lesz kirakni őket.

Gia 2015.04.09. 22:33:47

Petiéknek kár izgulni.Bencét nem tudják kirakni,kiesik Ádám,vagy Gyula mindenféle taktika nélkül.

Zoe_the_Genius 2015.04.09. 22:33:49

@mokamini: én nagyobb vagyok, de nem cserélnék vele, az összes nemlétező súlyfelesleg a fején van.

ÉH3sZ 2015.04.09. 22:33:49

Gyulát ne rakjátok ki!:(
Inkább Vakondot

Mók_Ica 2015.04.09. 22:33:50

@mokamini: persze, breki köcsög, ez nem kérdés :)

Szoba kilátással 2015.04.09. 22:34:30

@Ditti82: o majd 2 hét múlva megy remelhetoleg

Zsoofka 2015.04.09. 22:34:30

@Zoe_the_Genius: Oké. Akkor vallj: szerinted ki nyaka körül szorul az a hurok? Mert nekem fogalmam sincs, pedig figyeltem :)

Zoe_the_Genius 2015.04.09. 22:34:36

@mokamini: hát kivéve, ha jön egy csaj és rámozdítják Petiék Ádámra...

furmintszaraz 2015.04.09. 22:34:46

@Zoe_the_Genius: Nem hinném, Nóri nem tud ennyire direktben alakoskodni.

Zoe_the_Genius 2015.04.09. 22:35:05

@mokamini: hájjjja, fogalmam sincs kérlek. :-))))

ÉH3sZ 2015.04.09. 22:36:23

@Zoe_the_Genius: Ebbe bízok én is, h Nóri tematikázott vele

Zoe_the_Genius 2015.04.09. 22:36:31

@furmintszaraz: én buknám ezt a játékot, mert egyértelműen egy gyenge és erős karakter kell az erős párhoz, hülyékkel meg nem bandázom oszt itt még aludni is kellene vele, kb első héten tematikáztam volna ki magam:)

Zsoofka 2015.04.09. 22:36:38

@Zoe_the_Genius: A lényeg, hogy szorul.... :) Már megint az a sok .....

furmintszaraz 2015.04.09. 22:37:48

@mokamini: Az utolsó forgatókönyv alapján Gyú nyaka körül... Szerintem végül rájöttek, hogy nem kell most ezt túlgondolni, jobb, ha az új fiú megy - akár Nóri, akár Mariann mögé áll be, Ádámot, illetve Lokit választja majd a hölgy.

Zoe_the_Genius 2015.04.09. 22:37:56

@ÉH3sZ: ha Ádám tényleg elért valamit Nórinál, bármit ami érzelem, bármit, akkor kimegyek és ütemesen beleverem holnap este a fejem a betonfalba aztán eret vágok melegvizes kádban.

Zsoofka 2015.04.09. 22:38:31

@Zoe_the_Genius: Igen, Peti jó példa erre. Neki egy szobanövény vagy egy Nózi kell párnak, akit ide-rak, meg oda rak, kénye kedve szerint. Ha meg gondolkodni támad kedve szegény tujának, akkor a jóég irgalmazzon neki... megbízhatatlannak lesz minősítve és ki lesz baszarintva.

2015.04.09. 22:39:17

@mokamini: Nem az. Tudatosan felépítette magát. Ha PONT erre van kereslet, nem ő a köcsög, hanem az, aki ezt hagyja.

Zsoofka 2015.04.09. 22:39:37

@furmintszaraz: Ja. De Nóri frusztrált annyira, hogy ha loki-madám vagy lokigyula között kell döntenie, egyszer sem biztos, hogy lokit választja....

Ditti82 2015.04.09. 22:40:02

@mokamini: Akkor mit akar Marissal?

ÉH3sZ 2015.04.09. 22:40:26

@Zoe_the_Genius: Én meg melléd dobom a bedugott hajszárítódat, mert fontos hogy sikerüljön amit eltervezel:))

furmintszaraz 2015.04.09. 22:40:33

@Zoe_the_Genius: De nem is jelentkeztél, ha jól sejtem ;)

Zsoofka 2015.04.09. 22:40:35

@mokamini: pont ezért kellettt volna bizalmi viszonyt ápolnia nórival, nem utálkoznia, hogy egy ilyen szituban ne legyen veszélyben.

Zsoofka 2015.04.09. 22:41:05

@Ditti82: tiktokos szövettséget.

2015.04.09. 22:42:04

@Zoe_the_Genius: veled egy hullámon feszülök. hasonlóan látunk sok mindent.
:))

ÉH3sZ 2015.04.09. 22:42:17

@furmintszaraz: Botox nem fogja Gyula helyett Ádámot választani szerintem

furmintszaraz 2015.04.09. 22:42:40

@mokamini: De Loki nem Nóri, hanem Mariann mögé fog állni. Az a kérdés, hogy Gyula N. vagy M. mögé áll-e be, de mindkét esetben a másik játékost választja a lány.
A vicces az lenne, ha meglenne a párcsere Petiékkel, Peti és Gyula állna be Snezi mögé, és Snezi nem Petit választaná :D

Zsoofka 2015.04.09. 22:43:36

Teljesen egyetértek. Ő tudatosan építette fel magát ilyennek, egy piacképes termék,, amiért fizet a nép.
Csak pont az a bajom, hogy az önelégültbüdösbunkó stílt még fokozza is azzal, hogy a kisemberekbe rúg bele, menedzsermelaninak meg puncsol. Egy szót sem szóltam volna, ha húgyost is basztatja, de nem tette egy gyulafélének meg simán. Na ez a gáz.

furmintszaraz 2015.04.09. 22:44:14

@ÉH3sZ: Eszerint nem fogalmaztam pontosan, elnézést: szóval Botox mögé Loki áll be, Nóri mögé Ádám - a kérdés, hogy Gyula hová áll be a kettő közül. Gondolhat Mariannra, mert elvileg a randi miatt megbeszéltél a dolgokat, de Mariann szerintem simán kirakja a szűrét.

vastyúk is .. 2015.04.09. 22:44:28

@mokamini: esélyes!

@Zoe_the_Genius: hihihiihi, igen, Snezi csapdát sejt, jogosan, Peti meg elfelejti beleírni az egyenletbe, hogyha mandula is Snezi mögé áll, rábaszott, mert Snezi hazaküldi

ÉH3sZ 2015.04.09. 22:46:12

@furmintszaraz: De Nórinak mitől lenne szimpibb a sötét Ádám, mint az értelmesebb Gyula?

Zsoofka 2015.04.09. 22:46:29

@furmintszaraz: Peti nem hülye, nem vállal ilyen kockázatot. Meglepődött, mikor Snezi a tükör mögül bizalmatlanságának adott hangot. Ha ezek után (mert Snezi a változatosság kedvéért őszinte volt vele) Snezire bízza a sorsát, akkor hülye. Szerintem pont Snezi reakciója miatt visszakoztak Lokival és inkább a biztosra mennek, kavar nélkül, szegény Gyula ellen.

Zsoofka 2015.04.09. 22:47:44

@ÉH3sZ: mert szegénynek végre udvarolt egy VALAKI! :)

furmintszaraz 2015.04.09. 22:48:12

@ÉH3sZ: Nem feltétlen szimpibb, de ha Petiék azt sugallják neki erőteljesen, hogy Ádámot válassza, akkor belemegy szerintem...

Zsoofka 2015.04.09. 22:48:32

@mokamini: Ne felejtsük el, hogy ott vannak x hete és azóta Nóri a fasz rossz végén áll folyton.

ÉH3sZ 2015.04.09. 22:49:24

@furmintszaraz: Akkor viszont Loki rakja ki Gyulát közvetve, mert nem Nórihoz áll?

furmintszaraz 2015.04.09. 22:49:49

@mokamini: Hm, de valami kavarnak muszáj lennie, ha Bence és Snezi nem állhatnak egymás mögé. Na jó, most jutottam el oda, hogy már nem tudom átlátni a játszmát :)

furmintszaraz 2015.04.09. 22:51:11

@ÉH3sZ: Szerintem igen, Loki megmondta most, hogy nem akar Nórihoz állni.

Zab Kása 2015.04.09. 22:51:42

Ez a Cintia biztos, hogy földi? Szerintem most Ő keresi a pillangó másik felét! MIB jelentkezzetek! Aztán süssétek ki az agyát (ha van mit) hogy az emlékei mások legyenek! Biztos, hogy Ő egy másik bolygó lakója... Ááááá, dobjátok ki!

ÉH3sZ 2015.04.09. 22:51:47

@mokamini: Ja, egy ismert zenész:)
@furmintszaraz: Értem. Sajnálnám, ha Gyula menne. Féltik tőle Mariannt?

ÉH3sZ 2015.04.09. 22:53:14

Jó ez a Gyula film!:) Csak a hangosítás szar:)

pogona vitticeps 2015.04.09. 22:55:41

@mokamini: Ahogy elnéztem, Gyula kitűnően ignorálja bunkóment, nagy tapasztalata lehet a seggrészeg alfahím képzetben szenvedő, benemállapofája esküvői rokonyok kezelésében.

furmintszaraz 2015.04.09. 22:56:43

@ÉH3sZ: Problémásabbnak tartják talán, mint a többieket, és nem is ismerik (ki) annyira, nem tudnak vele úgy sakkozni.

Zsoofka 2015.04.09. 22:56:43

@pogona vitticeps: Tetszik. Jogos!

Engem vár a horkoló uram, jó éjszakát! :)

ÉH3sZ 2015.04.09. 22:57:05

Vakond túlélte?:)

brumcsek 2015.04.09. 22:57:40

È-Èben Cintikènek màrcsak egy korbàcs hiànyzik a kezèből, ès ő lenne Èden Domina !

Mók_Ica 2015.04.09. 22:59:54

ez a gyula film katasztrofális...... a hanggal nem lehetett volna vmit csinálni???? mandula ráadásul életben maradt....... mondjuk illett hozzá a szerep..... összekuporodva fél :))))

Gia 2015.04.09. 23:03:44

A film végét nem értettem.Hova lettek Botox mellől a fiúk?

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.09. 23:04:39

Ha holnap nem Vakond esik ki, akkor anyázni fogok...

Zab Kása 2015.04.09. 23:11:02

@mokamini: Az emberek általában azokról beszélnek, akik különlegesek, akikről lehet mit! Gyula pedig érdekes. Ahhoz, hogy valaki igazán játékba tudjon kerülni, meg kell ismernie a játékostársait. Szerintem inkább breki kedvence lehet, hogy ennyit beszél róla.

Zab Kása 2015.04.09. 23:14:47

A hang minőségét jól elba..ta a TV2! Milyen kamerát adtak Gyula kezébe? Csinálj minőségi filmet handycammel... Óóóó... Gratula Gyula! Ki tudtad hozni belőle a maximumot!

Gia 2015.04.09. 23:15:21

@ÉH3sZ: Köszi,azt hittem már vége volt. :-)

Gia 2015.04.09. 23:17:05

Bence hiteles volt,csak nem fehér alsót kellett volna a fekete lepelke alá felvennie. :-)

ÉH3sZ 2015.04.09. 23:20:23

@Gia: Meghallotta és levette:)

2015.04.09. 23:59:41

@Chat Géza: szevasz (?), így van, nyugodtan összehasonlíthatom és véleményt is mondhatok,
látom mástól is kikérted magadnak a kritikát, mondván nem olvasott tőled még semmit, így nem is érdekel téged a véleménye, nos én olvastam és nem tetszett, se a twd, se a VV alatt alkotott szösszenetek... és saját ízlésre pedig jogot alkotok, tetszik vagy sem...
a véleményem amit írtam, a hogyvoltjaidra írtam és nem a VV-re, így nem értem miért jössz egy hosszú válasszal arról, hogy miért volt rossz a VV... olyan volt, amilyen, a többi hv író mégis jó öfiket ki tudott hozni, a tied alatt volt csak folyamatos fanyalgás, a vége felé különösen felháborodást keltett az egy bekezdéses összecsapott írásod...
erre írtam és tartom a véleményemet, hogy kár volt a sixx által írt profi hogyvoltokba belevonni téged, személy szerint SzabóZ-nek jobban örültem volna, természetesen nem kívánságműsor, ettől függetlenül ha nem kívánom olvasni, akkor nem is teszem és ennek ha hangot kívánok adni, akkor meg is teszem, tetszik vagy sem
magad azért írónak nevezni költői túlzás volt
a magam részéről pedig a dumcsizást itt befejeztem mind a témáról mint az érzékeny lelki világodról
várom újra sixx írásait, ennyike
ja és szevasz (?)

2015.04.10. 00:00:21

és hajrá Loki :)

kamilla123 2015.04.10. 00:03:50

Sztem Peti egyszerűen beszart egy ekkora felelősségtől, és előadja, hogy Barbira nem lehet ekkora terhet tenni. Szánalmas. Én már várom, hogy valaki őt is bolygassa meg egy kicsit. Nem tudom, ő miért tabu mindenkinek.

Sajnos sztem Gyula fog kiesni. Pedig Mariannak vagy Nórinak is jó pár lenne/lett volna.

2015.04.10. 00:20:55

Loki minden reggel hogyvoltot olvas :D

vastyúk is .. 2015.04.10. 00:23:55

@fosch9:ilyenkor kell jönni? mi ez a hanyag hozzáállás?

Szoba kilátással 2015.04.10. 06:58:46

@fosch9: ez nem volt elegáns dolog tőled

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.10. 08:56:56

Ez mind szép és jó, de lassan jöhetne már az új poszt.
Remélem Gyula ma nem esik ki! Tudom, itt nincs igazság és megérdemli meg hasonlók, nekem jóval szimpatikusabb, mint a kiesett fiúk voltak pl. Milán vagy Dominik, nem is beszélve Béjvaccsról.

kékalmamag 2015.04.10. 09:00:22

Végre elindult a játék, dejó hogy nem csak az agyhalottak légyottjairól meg fürcsijéről meg bebaszcsijáról van szó!
Mikor Pjotr elmagyarázta Snecinek, hogy nem eshet ki, hiszen fiúnak kell utaznia pénteken, hogy megnyugodott, de Bence seggét nem kezdte el félteni...

mézescsók 2015.04.10. 10:31:59

@kamilla123: Peti szereti más farkával veretni a csalánt.Tulajdonképpen mindig ezt csinálja. A többiek a birkák, akik engedelmeskednek neki.
Nagyon birtam volna, ha Snezi mögé áll és az habozás nélkül kirakja, de ez csak álom marad.
Sajnálnám, ha Gyula esne ki, de esélyes. Ám ez is csak azt bizonyítja, hogy a normálisabbakat mindig kisakkozzák, mert ellenfél. Azért sokat adtam volna, ha leesnek egyes állak.
És még Bencét is sajnálnám, meg Patrikot.
Az ÉÉ-ben emlegetni Adri súlyát nagy tahóság volt. Különösképpen, hogy Apolka még hmmm...jobb súlyban volt/van, mint Adri. Igaz, nem Topol hozta fel a témát, hanem Berki, akitől meg nem is vártam tapintatot.

Zoe_the_Genius 2015.04.10. 15:03:05

@fosch9: ja én is spanoltam vele ott:)
süti beállítások módosítása