Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x32 - Bazdmeg, Maris? (18+)

2015. április 08. 06:00 - sixx

 screen_shot_2015-04-05_at_21_18_02.png

Gólem és a szerkesztők nem sokat szaroznak a mai rész felvezetésével, egy kis dzsungel, egy kis szürkés ég, és menten megmutatják Botoxot, ahogy ott áll a villa előtt kis kék miniruhában, a lehetőségekhez képest széles mosollyal (értsd, nehogy szétrepedjen a szája sarkában a bőr), nekem ne mondja senki, hogy Botox Maris és Gólem között nem izzik a levegő, ilyen széles vigyort még Bence sem kapott, miközben a pöszörőjén húzogatták a bőrt ütemesen. Tíz napja tanálkoztunk, mondja Gólem a kék órával a csuklóján, és olyan zavarban, hogy egy mondatban kétszer is elsüti a kiestél szót.

screen_shot_2015-04-05_at_21_28_28.png

Aztán megmutatják, hogy amikor Beus Fekete Angyalként kihajította Botoxot, és a lakókat visszazavarták a bolondokházába, Gólem még ott tartotta kicsinyég, és választás elé állította: vagy ad Bencének egy kéthetes védettséget, vagy majd egyszer visszatérhet a Hotelbe. Már tudjuk, mit választott, ugye, és ezzel megdőlt a tétel, miszerint egyszerre csak két pár szilikoncsöcs lehet egy Éden Hotelben. Botox küldetése, amit ugye a ruha alapján már mindenki levett, hogy Gyuszival bandázzon össze, és párosítsák a két fél pillangót egy nagyszerű egésszé. Ha sikerül a végtelenül veszélyes és nehéz küldetést teljesíteni, akkor majd hozhatnak egy nagyon fontos döntést Gyulával.

screen_shot_2015-04-05_at_21_46_46.png

Botox a villába belépve leteszi a kis lila bőröndjét, amibe legfeljebb a sminkcucca és két zsinórtanga ha a belefér, majd megy felfelé, ébreszteni a lakosságot. Bencéék alszanak, így leveszi a platformszandált (ha van isten, valaki ellopja, és kihajítja a picsába), és meztéláb betipeg az ágyhoz, és ráfekszik Bencére, aki meglepődik kicsit, de H.Snezi még jobban.

Bazdmeg, Maris? (H.Snezi)

Puszi, puszi, de kitörő öröm nincs, miért is lenne, Botox meg is mondja a riportban, hogy H.Snezi eleve nem akarta az ő melleit a hotelben látni, így nem csoda, hogy most is kellemetlenül érezte magát. Meg eleve három óra alvás után vannak, szóval ne várja már Botox, hogy mexikói hullám induljon csak azért, mert begyött. Bence pláne nem volt odáig az ébresztőtől, mondjuk én is kibírnám röhögés nélkül, ha Botox ugrana rám hajnalban. Bence a riportban mondja is, hogy erre nem volt felkészülve.

Menjen a faszomba. (Bence)

screen_shot_2015-04-05_at_21_47_23.png

A következő áldozat Pjotr, akit óvatos kopogással ver ki az ágyból Botox, Pjotr meg egy “ebben bíztam bazdmeg”-gel fogadja, és olyat ölelkeznek, hogy Pjotr szívverése megint behallatszik a mikrofonba. Emelje fel a kezét, aki tudta, hogy a Pjotr-Botox-tengely ilyen erős volt! Barbi is felébred, és azt látja, hogy párja egy csöcsingót ölelget az ajtóban, szerintem benne is megfordult, hogy ó faszom, téged meg nem hazazavartunk már egyszer? Botox elmeséli, milyen visszafogott volt a Bence-H.Snezi-páros üdvözlése, de Barbi azt mondja, ő örül Botoxnak, és tényleg, mintha rémlene is, hogy abban az adásban is megszólalt, amiben kiesett. H.Snezi sóhajtozik, Bence idegbeteg, ezek szerint a két mérettel nagyobb szilikoncsöcs és/vagy H.Snezi herefogása meggyőzőbb, mint Botox unott arccal előadott faszverése volt. Meg kell, hogy értse, hogy ő innen elment, mondja Bence. Na, majd arra kíváncsi leszek.

screen_shot_2015-04-05_at_21_52_31.png

screen_shot_2015-04-05_at_21_55_22.png

Botoxot Pjotr felhozza egy elég szar hogyvolttal, pedig ott volt az első két évad bazdmeg, láthattad, hogy kell ezt rendesen csinálni. Gyula küldetéséről is szó van, és Pjotr elmondja Botoxnak a kék színt és a pillangót is, nahát, nem is kellett megdolgoznia a küldetésért. Gyula a terasz egyelőre hugyozásmentes részén magában beszél, jézus. Botox megy tovább, és Beckséket is kiveri az ágyból, ők legalább őszintének tűnő sikollyal fogadják, Becks még gatyát is húz, nahát. Gyula közben a teraszon a lakók nevét memorizálja. Hogy ne égjen be. Egyem meg. Megjönnek Botoxék, Gyula zavarba jön, ez a csaj nem is volt itt tegnap, gondolhatja, Botox meg valamiért lábujjhegyen áll végig, mint aki tudja, hogy H.Snezi ide is csöpögtetett az aranyesőből.

screen_shot_2015-04-05_at_22_14_53.png

Botox köszön Vakondnak és Beusnak is, érthetően hűvösen, utána a teraszon Barbival azon röhögnek, hogy Beusnak nemigen van fogalma arról, mi történt most. Lokiék is kapnak az ébresztésből, baszki, Loki megint karba tett kézzel alszik, ez nem normális dolog.

Botox már egyszer kiesett, akkor mit keres már megint itt? (Ivar)

Botox végre kettesben marad Gyulával a szobában, és kis násztánc után meglesz a két fél kék pillangó, amit összeraknak, és bemutatnak a kamerába is. Van egy titkunk, mondják, és örülnek. Gyula szerint elképzelhető a közös nevező. A faszik kupaktanácsot tartanak odalent, a hugyos terasz résztől jó távol, mégis miafaszt akar Botox? Bence aszongya, ő nem fogja lecserélni H.Snezit, ilyen markot nem lel a hotelen belül és kész. Becks aszongya, Bence egy kibaszott nagy papucs lett H.Snezi mellett, és mindezt Becks mondja baszki, BECKS, aki ki nem mászik Adri öléből 24 másodpercnél hosszabb időre. Beus a mödanszié mellett lokizik, Loki aszongya, hogy Botoxnak maradnia kellene és Beusnak is (hogy azért az obligát két pár gumicsöcs meglegyen), viszont H,Snezinek mennie kell a gecibe. Beus ideges, és attól tart, Botox bosszút akar majd állni rajta. Loki ettől ideges lesz, és inkább megy kipiszkálni a foga közül a szendvicset, mert Beussal beszélgetni olyan, mint Zuzu Petalsszal.

Beus a biztonság kedvéért sír egyet, és Vakond vigasztalja, baszki, Vakond, aki a riportban aszongya, hogy ő a legbefolyásolhatóbb nő a hotelben, és le kéne cserélni, de ezt nem mondja, mert ennél azért több esze van. Beus megnyugodni látszik. Botox közben Pjotrral megbeszéli, hogy Barbi jó fej, de ők ketten tudják ezt a játékot igazán jól játszani. Annak viszont semmi értelme nincsen, hogy ők ketten párt alkossanak, legalábbis egyelőre nincs, és ezt a nagy öribariságot tartsák szépen titokban. Botox ki akarja baszni innen H.Snezit, és beszéljenek meg mindent. És ők ketten innentől kezdve egymás mentőövei, ha szarban van valamelyikőjük, akkor a másik mögé áll és kalap. Loki felmegy gatyát váltani és a síró H.Snezire lel, akit kiborítanak a dolgok. Mármint Botox visszatérése. Loki úgy tesz, mint aki nem akarja kiejteni H.Snezit, és azt mondja neki, hogy ne Bence mögé álljon majd be, mert Botox úgyis odamegy, és ne hozza Bencét ilyen helyzetbe. Más faszi viszont, teszi hozzá a riportban, nem fogja H.Snezit bent tartani, mission accomplished. H.Snezi viszont ígéretet kap Vakondtól, hogy bent tartja.

screen_shot_2015-04-05_at_22_25_19.png

Bence Botoxszal beszéli meg a kialakult helyzetet, és Bence kénytelen kelletlen kiböki, hogy H.Snezi ugyan egy gyökér, de bízik benne. És sokan gondolták úgy, hogy H.Snezi keze volt Botox kiesésében, de ő nem gondolta így. És marad H.Snezi mellett, mert hát azok az ujjak, ugye, meg a markolás. Botox ezt követően Lokival beszél, aki beavatja a tervéve, hogy ki akarja rakni H.Snezit, de Botox gyanít valamit, gondolom átvágást, mert Loki egy gyökér, és a skandináv mitológiában és a Marvel Univerzumban is egy megbízhatatlan faszkalap. Na, ha valaki hiányolta a tematikázást, most megkapja, félórája tart a műsor és még se egy csöcs, se egy pöcs sehol, csak a szájtépés. Ezt Gyula is sokallhatja, mert a szingliben azt kérdezi Botoxtól, hogy akar-e lovagolni, amit csak egy paraszthajszál választ el a Basszunk! felszólítástól ugye, de ez most nem az a fajta lovaglás, hanem szó szerint veendő, Gyula lemegy kutyába, Botox meg ráül a hátára. Tessék:

rider.gif

Este Adri kiborul, hogy nagy a segge, lapozzunk. Ivar és Vakond a mödanszié mellett köt bizonytalan véd- és dacszövetséget, amit persze a kényszer szül, mint az alkalmi tolvajt és a KNDP-s politikust, de szövetségnek ez is elmegy egyelőre, ha Vakond bent akar maradni, most kurvára kell puncsolni Ivarnak. Juan löevelet hoz, mulatós buli lesz este, erre elszabadul a pokol a kanapén, FUKKYEAH, ARANYESŐ FOREVAH, mindenki úgy örül ennek mintha Vin Diesel a szemük láttára pocsékolná meg Michelle Rodriguezt de nagyon, ők meg végignézhetnék a mutatványt. Komolyan, mi a faszomat lehet szeretni azon a fos mulatós zenén?

screen_shot_2015-04-06_at_0_52_23_1.png

Mivel kaját is kapnak, kolbászkát, meg hasonlókat, a buli a teraszon indul, egy asztal körül, aki mindenki zabál, nagy segg szindróma ide vagy oda. A zene beindulására mindenki leteszi a félig rágott kóbászt, és berohan a nappaliba, Becks, Pjotr és Loki csirketáncot lejt, Adri őrjöng, és headbangel, Beus meg…Beus meg ezt csinálja:

Na, ez folytatódik, a faszik a pultra pattannak és ott ropják, a többiek lent, a hangulat pompás. Ivar meg Vakond viszont nem vesz részt az ereszd el a hajamban, inkább kint ülnek a kóbász mellett, és zabálnak, aztán csak bemennek. Ugrunk időben, páran átöltöztek de a buli még megy, leginkább az italozás része. Ivar és Botox megbeszéli, hogy Ivar szomorkodott, amikor Botox kihullott, de hát ez van, őt, mármint Ivar már hozzászokott ahhoz, hogy állandóan ki akarják ejteni. Botox kilátásba helyezi, hogy tematikázásból majd mond mindenfélét Ivarra, de ezt nem szabad komolyan venni, mert nem ő a célpont.

Az őrjöngés fokozódik, Botox meg a láthatóan saturészeg Beus a pult mellett beszélget, amikor megjelenik Vakond a hátuk mögött, és ha jól hallom, ezt mondja Beusnak:

Ide hallgass drágaságom! Ismerem a stricidet, jó?

Mire Beus pofán bassza.

screen_shot_2015-04-06_at_7_50_50.png

Loki elrángatja Vakondot, aki persze nem is akar visszaütni. Ez geci undorító volt, mondja Loki, húzzon isten a faszára. Kezdőtől nem rossz. Mindenki mondja Vakondnak, hogy ez azért elég undorító beszólás volt, mármint Beus lekurvázása, és Beusban mintha csak most kezdene felmenni igazán a pumpa, üvölt, állítsd le magad geci. Ádám a riportban azt hazudja, hogy annyira be volt baszva, hogy nem emlékszik az eseményekre. Beus egy heves gecizéssel tarkított üvöltözésben kilátásba helyez egy további verést Vakondnak, aki Becks társaságában megy fel, a szobák felé, és közben elhangzik, hogy Vakondnak van neve ebben az országban, és eleve, ez egy nagyon erős ütés volt. MUHAHA, nézd már meg azt a szerencsétlen piszkafát. Közben H.Snezi és Ivar nyugtatja Beust, engedd el nem kell a feszkó, nyugivan.

Ez a Loki is mi a faszt képzel? Ezek nem jártak utána, hogy ki a faszom vagyok? (Vakond)

screen_shot_2015-04-06_at_7_58_56.png

Beus remeg az idegtől, és megy Vakond után, H.Snezi és Bence útközben megfoghatná, de nem teszi, így Beus még kétszer megütheti Vakondot, egyszer a tarkóját egy taslival, ez úgy másfél pontot ér, egyszer meg mellbe vágja, amit nem értékelünk, az első bal csapott volt úgy 4 pontos a tízből. Szétszedik őket, Becks azzal nyugtatja Vakondot, hogy Beust ki fogják zárni a picsába.

Két ütést mért rá a fejemre! (Vakond)

screen_shot_2015-04-06_at_8_00_42.png

Mindenki egyszerre beszél, Becks most Beust igyekszik lehozni az adrenalinról, nem fognak kibaszni, nyugi. Nem a faszt. Becks a riportban aszongya, itt jön elő, hogy Beus 19 éves, nem tud uralkodni magán. H.Snezi sírógörcsöt kap, és nagyon a szívére veszi a dolgot, itt valami komolyabb magánéleti emlék lehet a háttérben, amit nem fogok most piszkálgatni, Adri szerint viszont H.Snezi csak vígszínház. Loki aszongya, hogy Bejgli, Ivarral alszol, BEJGLI a beceneve Beusnak!!! Ember! Ezt mér’ nem mondtad hamarabb? Loki és Pjotr szeretné tudni, hogy mi az istenért kurvázta le Vakond Bejglit, mire Vakond aszongya, azt hitte Bejgli, hogy én raktam el a cigit.

Megint az a kibaszott cigaretta. (Pjotr)

screen_shot_2015-04-06_at_8_00_57.png

Bejgli a plüssállataival az ölében sírdogál, teljesen kíszen van idegileg, a riportban azt mondja, hogy Vakondot eleve rühellte, mint a szart, szóval ez van. Na, meglátjuk, mi lesz ebből holnap.

Címkék: 18+ éden hotel
762 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ÉH3sZ 2015.04.08. 06:09:25

Maris kéznél volt:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.04.08. 06:11:12

Marcsa azért áll úgy, mert elvették a platformos szandált és ahhoz van szokva, aztán úgy maradt :-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.04.08. 06:21:02

Miért érthető, h marcsa hűvösen fogadta Ádámot? :-D elvileg nem is ismerik egymást :-D

2015.04.08. 06:37:34

Zuzu Petals lesz az...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.04.08. 06:43:47

@ÉH3sZ: "Botox köszön Vakondnak és Beusnak is, érthetően hűvösen"

kékalmamag 2015.04.08. 07:37:53

Bence hol volt amikor H.Sneci kiborult es sirt? Nem kellett volna ott vigasztalgatnia? Még Beus simizgette pedig... Amugy meg nem kurvanak ment be nem is viselkedik ugy, olyan lett mint egy plussmacika (by Loki, ugye). Mondjuk annak nem örültem, hogy fekete angyalként azt mondta csakazert is másképp cselekszem, mint mondják nekem, aztán meg persze beállt MÁdám mögé. Mondjuk akkor persze már nem volt hatalom a kezében, ketten mosták az agyát, meg tényleg egy picike gyereklányka még, oda bujik ahol simogatjak.

ÉH3sZ 2015.04.08. 07:39:54

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Igen, Beus miatt. Nem köszön külön-külön nekik, az egyiknek hűvösen, a másiknak meg melegen. Vakondot amúgy sem ismeri, Botox nem az az ismeretlenek nyakába ugrós fajta:)

Bell a Donna 2015.04.08. 07:51:38

"Ezek nem jártak utána, hogy ki a faszom vagyok? (Vakond)"

Voltak, akik utánajártak.
Egy kétSLÁGERES !4 csicskage@i.

er.miki (törölt) 2015.04.08. 07:51:54

"Ez a Loki is mi a faszt képzel? Ezek nem jártak utána, hogy ki a faszom vagyok? (Vakond)"

Ümm.. a műsor és az szövege alapján egy utolsó senkiházi, műveletlen fassz*pó. :D

De azért jobb, h Botox jött vissza, mint a trónok harcás szőkeség.. akinek a nevét már homály fedi. :)

introverted22 2015.04.08. 07:55:47

@kékalmamag: Teljesen egyetértek veled abban, hogy Beus egy butuska kislány odabent annak ellenére, hogy egy jól kereső kurva idekint. Igyekszik normális lenni, elszórakozik, elplüssözik odabent, sztem kb élvezi, hogy gyerek lehet. Erre jön ez az önimádó barom, aki azt hiszi, hogy ő valami fantasztikus életművet rakott fel a zenei ipar eleddig szegényes palettájára és arra döngeti a mellét, hogy ő stricik között mozog... Mert ezzel ő valóban kimagaslóbb értékrendet képvisel...

tilsow 2015.04.08. 08:02:12

Amúgy Becks mennyire sunyi már? A második menet után elhúzta Madámot, hogy gyere ide a kamera elé itt jobban látják, vagy vmi hasonló szöveg..

Tegnap Gólem azt mondta, hogy aki verekedést kezdeményez azt is ki kell csapni. Mondjuk kevés esélyt látok rá, hogy Ádámka (aki már Valaki ebben az országban) repüljön..

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.08. 08:06:34

A TV2 egy részét jóvátette azoknak a hibáknak, amit eddig csináltak, azzal, hogy Botox jöhetett vissza. Maradjon csak sokáig!

Tudom, hogy volt már téma, de végülis mi lett a konszenzus: nem kellett volna Mandulát is hazaküldeni Beus mellett? Vagy ez is úgy kezdődött, hogy Beus visszaütött? Vagy lekurvázni lehet csak valakit (bármennyire tény is), csak visszavágni nem? Csak mert az ÉH2-ben az is ért egy repjegyet... Vagy a TV2 utánanézett, ki ez a tetovált takony, és becsicskultak?

A legijesztőbb egyébként az volt az egészben, hogy semmi előjele nem volt, vagy csak megint "elfelejtették" beleszerkeszteni a műsorba. Beus a pultnál, egy szót nem szól, erre odalép ez a tahó stricizni. Indok: "Hát... nyafogott, hogy eldugtam a cigit...". Anyám! Az ég ne adja, hogy egyszer véletlenül elvegyem a parkolóhelyét valami plázában, mert ott a helyszínen megöl!

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.08. 08:08:18

@Bell a Donna:
Egy kétslágeres "előadó", aki azt a két slágert három éve hozta össze, azóta meg ugye akkor semmi. Azt ugye mégsem mondhatta, hogy "apuka pénzéből héderezek feszt.".

mandruc 2015.04.08. 08:26:10

"elhangzik, hogy Vakondnak van neve ebben az országban" - hahaha, ezen röhögtem a műsorban is, szóval Vakondnak van neve Costa Ricán, mert Magyarországon, hát, arra a helyében nem lennék túl büszke...
Hiányolom az elejéről a csíkszemű Berkis felkonfos képet, szerencsétlennek bizonyára a szemébe tükrözték az összes costa rica-i napfényt.

melaena 2015.04.08. 08:27:39

En birom Adamot,az aranypartban is jo arc volt,itt is jo dumai vannak.
A kurva az kurva,miert gaz,ha valaki ezt burkoltan kimondja ?

viszont azt a ket valamit ne nevezzuk mar slagernek.
vannak jo es szar zenek,amit ok csinaltak levivel,egy harmadik kategoria,joval melyebben.

moli 2015.04.08. 08:32:33

@sixx: """BEJGLI a beceneve Beusnak!!!"""

szerintem nem bejgli volt, nem emlekszem mar mi, de mivel en se ertek EGY kurva szot abbol, amit motyognak, ezert mar regota a teletext 888. oldal feliratozasaval nezem, es ott mintha nem bejgli lett volna.

Natura Qua 2015.04.08. 08:33:43

Madám talán úgy tervezte, hogy szándékosan kiborítja a párját, gondolván úgyis Nóri mögé be tud majd állni. Érdekes, vagy jó emberismerő amit kétlek, vagy tényleg ismeri a Bejglit, pontosan tudta mitől fog kiakadni a kiscsaj. Na de ezek után hogyan mosdatja ki magát, és ki akar majd a párja lenni ennek a majomnak?

2015.04.08. 08:34:30

Nem nézek ilyen szarokat, csak a címlapról tévedtem ide. Kédés: Ha bizonyíthatóan történt testi sértés, akkor lesz-e eljárás, előzetesben van-e már az elkövető?

ocse1917 2015.04.08. 08:47:05

Valaki árulja már el nekem, hogy a mandula család miért olyan nagy szám? Mármint mindig felmerül, hogy apuka mozgatja a számokat a háttérből. Mégis ki ő, hogy még ennek a gyanúja is felmerül. Valamint hipi-hopi körökben tényleg nagy szám vakond? Oké, van két slágere, de mégis mi számít ott slágernek?

introverted22 2015.04.08. 08:49:44

@ocse1917: Hol sláger az? Én a mai napig nem hallottam róla. Nem rémlik, hogy az általam hallgatott rádiókban leadták volna bármikor is. Max ő hallgatja rongyosra a pendrive-ot amire letöltötte... meg persze H. Melanie és Levike...

LETOH_NEDE 2015.04.08. 08:51:41

azért furcsa, hogy pont Loki volt legjobban felháborodva Ádámon, amikor nemrég pont ő ordibált csajjal és hulladék gecinek nevezte Sznezsit, arra már nem emlékszik ?

mézescsók 2015.04.08. 08:52:37

@er.miki: Naomi.

Más:
- Ezen a héten Snezit kib...ni nem tudják, bármennyire is közellensége Lokinak és Pjotrnak, mert a pasik választanak és Bence jó eséllyel mögé áll. Különben is ők vannak többen, Beus kiesésével az egál felbomlott. Mellesleg Snezit Vakond is bent tarthatja.
- Botox mosolya ijesztő. Konkrétan olyan, mint egy vicsor. Nem csoda, hogy nem mosolygott, amikor először volt bent, k...ra elmenekült volna mindenki a közeléből.
- Botox és Pjotr arca hatalmas. Bármelyik kis hülye meglepheti őket valami váratlan húzással. Az "amatőrök" logikája követhetetlen, mert nincs nekik.
- Loki bármit ígérhet Snezinek, az nem hisz neki, úgyhogy feleslegesen járja a köröket (bent tartás).
- Nóri hozta a múlt héten kezdett jó formáját. Frappánsan helyre rakta Vakondot, amikor az szövetséget ígért neki (ki akartál b...ni, hogy bízhatnék benned), és az is lejött neki, hogy Botox smúzol.
- Beus szerintem csak addig érezte jól magát a hotelben, amíg a figyelem középpontjában volt (kb. egy hét - két kirándulás a pasikkal, az újdonság varázsa, stb.), majd amikor Loki tutujgatta (kb. ez is egy hétig tartott).Nem vagyok benne biztos, hogy a második pofozkodása ösztönös volt. Előtte többen mantrázták neki, hogy ne verekedjen, mert kiesik, majd utána megfontolt léptekkel Vakond után ment és bemosott neki még kettőt. Van egy olyan gyanúm, hogy haza akart menni. amúgy az embert utol szokta érni a múltja, amikor a legkevésbé számít rá. És hát bizony Beus az, aki. Ettől függetlenül valószínűleg én is bemostam volna Ádámnak.
- Vakond egy hülye p...cs, az viszont tény, hogy az Aranypart révén valami ismertséget szerzett. Mondjuk erre nincs miért büszkének lennie, de nézőpont kérdése. Az ő életében nyilván ez a csúcs. Elég biztosan érzem, hogy Beust szándékosan hergelte fel. Még azt is el tudom képzelni, hogy szerkesztői utasításra.
- Azt hittem, hogy az országban egyedül én utálom az Aranyesőt, de már tudom, hogy nem és ez jó.

LETOH_NEDE 2015.04.08. 08:53:15

ahogy sixx írta: "-Emberileg egy nulla vagy, Snezi, pontosan tudod, miért!
De mi nem tudjuk! Ez mostan itt egy finom célzás Snezi kurvaságára? Vagy mi?"

Doline 2015.04.08. 08:53:39

Vakond telibe találta a fájó pontot. Csak tudnám miért kell idegrohamot kapni az igazságtól, ha verekszik és kibaszik magával kevésbé lesz valóság? H.Snezi se véletlenül borult ki rajta, Bejgliben saját magát látja.

ocse1917 2015.04.08. 08:54:05

@windsor: Éppen ez az. Engem ki lehet kergetni a világból az ilyen típusú zajjal, pont azért kérdezem, hogy abban a szubkultúrában az tényleg slágernek számít-e; valamit a két slágeres repperek tényleg valakik-e?

Doline 2015.04.08. 08:55:31

Gólem meg most már biztos azért nem volt 1 hétig, mert közben Mariskát abajgatta

mézescsók 2015.04.08. 08:56:35

@windsor: És még Flash Andi, mert mintha az ÉÉ-ben mondta volna.

introverted22 2015.04.08. 08:58:08

@mézescsók: Fresh Andi ismeri a számokat, mert a nyomorékok őt akarták managernek, csak ez nem jött össze... Gondolom akkora rajongójuk azért nem lehet, mert mintha örült volna neki, hogy nem kell velük foglalkoznia :)

Natura Qua 2015.04.08. 08:59:54

@ocse1917: ahol like-okban mérik a kivagyiságot :)

introverted22 2015.04.08. 09:00:59

@ocse1917: Szerintem ha valakik lennének, akkor tolná őket az a subkultúra, hiszen volt pár olyan, aki abból a szubkultúrából azért eljutott addig, hogy a rádióban halljunk róla. Szerintem ez csak úgy csinál mintha lenne valaki, mert elhitették vele, hogy ha úgy tesz, akkor az lesz. De sztem a saját zenei köreikben is bicskanyitogatónak tartják ezt az kva nagy arcot....

Natura Qua 2015.04.08. 09:01:53

@ocse1917: ahol like-okban mérik a kivagyiságot :)

er.miki (törölt) 2015.04.08. 09:06:27

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:
Á, tényleg. :)

A platformos borzalmakat remélem végleg száműzik a hotejból... :D

ocse1917 2015.04.08. 09:07:50

@Doline: Az volt durva, hogy Beus másokkal beszélgetett és gyakorlatilag előzmény nélkül odament provokálni. Én ebben egy sértődött idiótát látok, aki nem bírja, ha nem ő van a középpontban. Meglepődnék, ha lenne olyan nő, aki önként beállna mögé.

chilii · http://chilii.blog.hu 2015.04.08. 09:12:31

@ocse1917: ez engem is érdekelne :D csak reggel tudok benézni, este a több száz kommenttel pedig már nem boldogulok, lehet, hogy volt már szó a "nemes családról" , de én lemaradtam róla...

Mildi_Bp 2015.04.08. 09:15:47

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): "Vagy a TV2 utánanézett, ki ez a tetovált takony, és becsicskultak?" :-D LOL

Mildi_Bp 2015.04.08. 09:20:07

Ádám már többször gyónt a riportban, hogy amikor iszik, barom lesz. Akkor miért piázik?? Lehet ám azt mondani, hogy "köszi, nem kérek"! Például Bence se aljasodik le mostanság, pedig neki is voltak elég ciki jelenetei ittasan, úgy tűnik, ő képes megállni, hogy ne igya magát a sárga földig.

BobbyEwing 2015.04.08. 09:21:11

valaki felhomályosítana? A lógó csöcsű Madam miért kapta a vakond nevet? Egyébként jellemben nagyon legalja. Akár még másképp is lehetne, de hogy már megint az itallal takarózik... "részeg voltam, nem is emlékszem..." és azért mégis ki a felelős, ha segghülyére issza magát minden áldott este és utána vállalhatatlan megnyilvánulásai lesznek? arról meg hadd ne mi tegyünk már, hogy lófaszt sem tudunk arról, mire veri el apuka pénzét. valaki legót vesz belőle, valaki autót, valaki meg rappernek képzeli magát. szíve joga. csak tudja különválasztani a kis álomképet a fejében a valóságtól.
És nem hittem volna a kezdetekkor, de Botox kimondottan üde színfolt a játékban. Amit meg Spielberggel tegnap előadtak... :D a srác még az egymásratalálás után is azt kérdezgette, hogy "Pillangókat szereted?" :P

Armador85 2015.04.08. 09:22:17

@LETOH_NEDE: miért Sneci szerinted miből él? Én a szerkik helyében idézőjelbe tenném a neve alatt a revütáncost.

@ocse1917: azt mondják Manduláék valami maffiózó femili

hivatásos naplopó 2015.04.08. 09:23:57

egyébként Adri is nekifutásból volt gyökér, miután picsogott, hogy mennyire dagadt egyből rárabolt a disznótorosra, pedig a focista fiú teljesen normális dolgokat javasolt neki

Zoe_the_Genius 2015.04.08. 09:27:58

@ocse1917: Apuka strici és feltehetőleg a médiába is ő szállít, nem biztos, hogy Beus nem az ő köreibe tartozik, lehet Madámnak csak meg volt tiltva, hogy ezt telibe felhozza, és az is lehet, hogy Beusnak onnan volt a nagy ellenszenv mert már kintről ismeri és tudta, hogy alátehet.

Armador85 2015.04.08. 09:30:03

@Zoe_the_Genius: + Patrik is ismerősi körbe tartozik, állítólag Sezlony is lekötelezettje (és egyébként ennek megfelelően is viselkedik, állandóan neki pattog).

Bujumburi 2015.04.08. 09:30:15

Most nézem vissza és nem teljesen világos előttem, hogy a Loki és Nóri által is nyíltan utált Snezi miért pont az ő szobájukban sírja ki magát egyedül? Ezt értette valaki?

introverted22 2015.04.08. 09:32:26

@Zoe_the_Genius: Valószínűleg Sezlony is apukának "táncol", mert nagyon behúzza fülét-farkát, mikor Vakondról vagy anno Hugyosról volt szó.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.08. 09:34:41

Túl kicsit ütött Beus. És ahogy mondani szokás ugyannyit kapott érte, mint egy rendes emberért.
Botoxot megérte visszahozni, mintha érezték volna a szerkik, hogy melegváltás lesz a kitevője és közte. Jó a szavazás, a "rászolgált vakond" vezet, ahogy kell.

mandruc 2015.04.08. 09:38:39

@hivatásos naplopó: Na igen, röhögtem, h kb. 3 másodperccel azután, h Adri kiborult, h mekkora lett a segge, már üvöltözve rohant az ebédlőbe, hogy "kóóóbász, kóóbászt akarok". Na de hát őt sem az eszéért tették a műsorba.

Zoe_the_Genius 2015.04.08. 09:38:44

@Armador85: ja arra emlékeztek, hogy Madám azt mondta Sezlonynak, hogy ha mögéd állok tudod, hogy engem kell választanod?

Macroglossa 2015.04.08. 09:39:37

@Majom1Parádé: Valószínűleg sixx-nek igaza van abban, hogy egyszerre csak 2 pár gumicsöcs tartózkodhat a hotelben, ahogy visszajött Maris, Bejglié azonnal felrobbant
:))))

Zoe_the_Genius 2015.04.08. 09:42:48

@mandruc: vágástól is függ de ez a hiszti most speciel szórakoztatott és Paca valóban hótnyugodtan normálisan állt hozzá. Nem vékony, értsd nem nádszál a csaj, (Marianna sem!) sajnos abba a kategóriába tartozik akinek a fejére megy három kiló is, ha részleteiben nézem Adrit kövérnek egyáltalán nem kövér, segge nem nagy, válla széles de az tényleg sportosan az...
Az a fotó ami kijött róla meg a Minánról, hogy Minán edzi őt kint és már 10 kilót leadott az sem azt mutatja, hogy az edzés tette helyre, mert valami két kilós rózsaszín basz van a kezében, hanem sajnos a koplalás...pedig ezeknek a nőknek kellene kis izmot, rendes izmot felszedni, hogy a tónusa javuljon és a megzabált kalóriák égetésében segítsen az izom. Marianna Istagramján olvastam ő nagy súlyokkal edz, látszik is!

kismalacka 2015.04.08. 09:43:49

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): " Anyám! Az ég ne adja, hogy egyszer véletlenül elvegyem a parkolóhelyét valami plázában, mert ott a helyszínen megöl! "

Dehogy öl meg! Ezek a takony köcsögök arról híresek, hogy csak a gyengébbet bántják, az erősebbtől összeszarják magukat! Broáá!!

Zakeus 2015.04.08. 09:43:56

@Mildi_Bp: Nézd meg, hogy hogy tántorog, amikor Bejgli felviharzik a lépcsőn. Ott "áll" a lépcső tetején. Abban a kifejezett 45 fokban biccentős felfelé nézős állapotban van, hulla részegen, valószínűleg ezért nem volt képes Snezit vigasztalni.
A Bejgli táncos gifben meg Botox-Loki "tini ropievést" látok?

jo.e 2015.04.08. 09:44:05

Mariann meg Gyula cuki volt azzal a lovaglással. Addig jó sztem amíg képes az ember ilyen hülyeségeket is őszintén vidáman csinálni. Így távolról úgy tűnt. Örülök 1ébként, h. visszatért. 2 hét védettség Bencének, höhö, még mit nem.

Zoe_the_Genius 2015.04.08. 09:47:25

@jo.e: nagyon fasza volt Mariann a persze Bence is mehettel:) és az, hogy hozzábújt, szerintem az is direkt volt, elsőre azt gondoltam aj aj, de most azon a véleményen vagyok, hogy direkt hergelte fel őket, azért valszeg mutattak neki kinn ezt-azt. És hát nem túl érzelmes db Marianna:) irigylem is tőle...hótmákon is azt magyarázta ne mutasd ki az érzelmeidet, amikor Bencét lebaszta akkor is mekkora punisher tudott maradni, milyen arccal pedig ő is ivott, fasza csaj na!

Armador85 2015.04.08. 09:47:55

@chilii: jesszus maris..

@Zoe_the_Genius: igen. Én nem értem miért kell megtölteni ilyen "emberekkel" a műsort. Azt gondolták, hogy enélkül nem életképes a műsor? Vagy bevásárolták magukat? Elképesztő.. Ha van egy szakmám, szem előtt tartom a nemzetközi best practice-t nem? Ha egy ilyen showt csinálok, megnézem, hogy kint mit csinálnak jól, mitől fut. Ez nem trash, ezt a tv2 tette azzá. Kezdve azzal, hogy Brekibácsi vezeti. Remélem győzelmet nem lehet vásárolni, m akkor bajban vagyunk. Go Botox&Peti

jo.e 2015.04.08. 09:47:59

Ja, az aranyesőt, meg úgy az egész mulatós vonalat én sem értem. Sose' hallgassanak ennél jobbat!

mézescsók 2015.04.08. 09:50:30

@windsor: Jézusom! Most vettem észre, hogy Flash-t írtam, Fresh helyett. Ha ez tudatalatti volt, akkor rettenetes bajban vagyok! Viszont egyetértek.

Morfologista 2015.04.08. 09:51:12

@kismalacka: +1
Én is utánanéztem, de nem találtam semmit. Ez egy kis csicskageci, nem több. Mindenesetre bekészítettem egy kurvanagy sallert, ha esetleg összefutok ezzel a kis köcsöggel IRL, csak hogy tudja, hogy hol a helye. Lábtörlőnek se lenne jó, mert elakadna a cipőm a mellbimbójába. (Hogy néz már ki ez a gyerek? Gyulának jobb teste van, komolyan.)

mandruc 2015.04.08. 09:51:36

@Zoe_the_Genius: Lehet, h nem sokan értenek velem egyet ebben, de Adrinak szerintem nincs semmi baj a súlyával, csak saját magának nem tetszik, és mindig ez a legnagyobb baj. A Paca tényleg nagyon jó fej volt, ahogy kezelte ezt a szitut!

Morfologista 2015.04.08. 09:55:13

@mandruc: nem a súlyával van baj, hanem az alakjával, szerintem. Paca tényleg jól nyomja és az utóbbi időben, mintha tényleg levált volna róla egy kicsit, és így többet is látjuk "játszani". Például az előző adásban amit Lokival leműveltek nyomozás terén, az már "játék" volt szerintem :). Az mondjuk marhanagy beszőlás volt Becks részéről, amikor azt mondta, hogy "legalább lett melled" :) Azon feküdtem :)

LETOH_NEDE 2015.04.08. 09:57:07

@Armador85: én nem mondom, hogy az vagy sem, nem is érdekel, de Loki most pont azért volt pipa Ádámra, amit maga is csinált pár nappal korábban, ugyanolyan tahó volt őmaga is.

jo.e 2015.04.08. 09:57:12

@Zoe_the_Genius: Jó lenne ha bejutna a döntőbe - mondjuk Bencével. Annyira megnézném Bence buta arcát, amikor 12 M-nál repülne a laszti :)

Tényleg, szerintetek ki dobná és ki tartaná?
dobná: Loki, Mariann, Snezi, Ádám, Beus(?), Barbi(?)
tartaná: Adrien, Becks, Peti, Nóri, Bence, Gyula(?)

kismalacka 2015.04.08. 09:59:04

@Morfologista: :))) Egy míves péklapáttal :)

De a viccet félretéve, nem értené hogy miért kapja. Az a vicces, hogy először még sajnáltam amikor a Hugyos olyan ordenárén beszélt vele és megalázta ( térdelj le, kérj bocsánatot ) és arra gondoltam, hogy hogy ott valami alá-fölé rendeltség lehet vagy szado/mazo fennforgás. De most már látom, hogy simán megérdemelte ezt a bánásmódot, mert csak ebből ért, és ezt érdemli! Mindig rühelltem ha valaki a felmenőivel takaródzik és nem a saját teljesítménye a fontos

Zoe_the_Genius 2015.04.08. 10:00:03

@Armador85: hát nem tudunk nézettségi adatokat, de mégis csak itt spekulálunk rajta, hogy ki kit ismer és mék a legnagyobb rihe:)

Zoe_the_Genius 2015.04.08. 10:02:59

@mandruc: mondom, nem a súlyával hanem a tónusával van baj, ha komolyan edzene, formára, akkor ezerszer jobb lehetne akár ugyanennyi kilóval. 17X centi és most 71 kiló, mert emlékezzünk méréskor ez volt az első amit Marianna beordított kedvesen:)))), szóval tuti nem 67:)...nem kövér, nem hájas, de formásabb rendes edzéstől lehetne, nem hellókitti súlyzótól. (ami formája van az olyan úszós, korcsolyás inkább)

Bujumburi 2015.04.08. 10:03:13

Kezdem érteni miért idegesíti a többieket Snezi, tényleg az eddigi legnagyobb színésznő.

Az előzetesben Bea elindul összepakolni, mindenkin döbbenet, Snezi, Bea legjobb cimbije önelégülten vigyorog:
kepfeltoltes.hu/view/150408/snezi_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ronni 2015.04.08. 10:04:23

@Armador85: Ahogy írod! Értetlenkedve nézem miért fizettek a car műsorvezetésért többet mint a főnyeremény.Én az előző két ÉH-t nem néztem , de a tv2 sikeres szemetet kreált.Nem lehetett volna normális emberekből többet beválogatni? Talán a Mandula klán kihagyásával élvezhetőbb a volna a műsor.
(gondolok itt az éjszaka pillangóira és heréire,pornosok táncosok kurv@k,stricik)

ipari ivógéptanács 2015.04.08. 10:05:46

ezek mind hülyék ott bent, nem kicsit, hát vaze visszasírom a vv7-t,
a legidegesítőbb az óriáspinokkió (pjotr), meg a szakállas mikiegér (loki), a többi szimplán barom

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2015.04.08. 10:06:06

Fura,hogy pont abban az adásban/napon/ jön vissza egy régi játékos, mikor épp ketrecharc lesz.
Nem akarom egy naív barom benyomását kelteni. Tisztában vagyok azzal,hogy ez (is) egy erősen kézi vezérelt "reality". De azért ennyire nyilvánvalóan pofátlanul nem kellene a megrendezettséget az emberek arcába nyomni. Talán nem ártana mégiscsak rámenni az intelligencia témára a válogatásokon. Csak létezik pár focista/személyi edző/modell a cerkófmajmok intelligencia-hányadosán túl is. (Ezúton szeretnék elnézést kérni minden cerkófmajomtól.) A Beus-Ádám csata is egy abszolút tervezett, direkt történés volt így kintről nézve. Beusnak ennyi volt a dolga és kész. "Bemész, adod magad, vidd a Nózit is, aztán mikor a tetovált gyík odaszól, leversz neki párat. A pénzt majd utaljuk."
Ádámnak meg megvan hozzá a tenyérbemászó képe is, hogy rá lehessen építeni egy nézők által rühellt nagyképű csávóka karakterét. A baj csak ott van, hogy valamiért mégis teljesen nyilvánvaló a megrendezettség, az előre megírt jelenetek, konfliktusok,reakciók...
Nincs ezzel baj, csak akkor ne csúfoljuk már realitynek, hanem hívjuk szappanoperának, éjjel-nappal Costa Ricának, vagy mittomén.
A Viasat sokkal színvonalasabban ki tudta hozni ezt az egész műsort, még a T69 ellenére is.
És sosem gondoltam,hogy ezt fogom írni, de ebben az évadban még Berki a legkisebb baj.

RReaper 2015.04.08. 10:06:41

Kétkezi munkából (muhaha) van meg a Maserati az tuti aztán meg fáj az igazság, kíváncsi vagyok ma Tulok haza küldi-e, ha már bejátszották, hogy ennek következményei lesznek. Sneci meg ahogy kiborult erre tuti terelés.

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.04.08. 10:09:01

hagyjuk már ezt az "ismerik a nevem az országban" Ádámot, aki pár napja még letérdelt egy 20 éves, félőrült gyereklány _parancsára_, aztán patakokban folyt a könnye a párválasztón. fél mondat nem sok, de még annyit sem érdemel a csávó.

Armador85 2015.04.08. 10:13:38

@Zoe_the_Genius: nem Ádám tart a tv előtt, azt elhiheted. De ha direkt közellenségnek állítják be és később megbuktatják, akkor elismerésem. Egyébként attól félek, hogy neki nem rövidtávú a szereplése sajnos. Elő volt ez készítve. Bement a Hugyossal, bent előkészített terep: Sezlony, Patrik ismeri a kiccsaládot. Nem hinném, hogy véletlen volt, hogy egyből párcsere, Paca összekerül Hugyossal, sőt még olyanokat is mondogatott a riportban, hogy jó Adri nélkül. Hugyossal ellenne hosszabb távon is stb. Mádámnak meg ott van Sezlony tarcsiban, aki Bence bréje ide vagy oda, bármikor beáll mögé, felér neki egy védettséggel. Be volt ez biztosítva. Köszönjük meg Lokinak, hogy kibaszarintotta Hugyost, és szurkoljunk, hogy a másik senkiházit is utánadobja.

Zoe_the_Genius 2015.04.08. 10:14:14

@Ronni: "kurvák, stricik, stricik, kurvák ezt a játékot a pináért játsszák" :-)))))))))))))

Zoe_the_Genius 2015.04.08. 10:17:15

@Armador85: úgy. egy baj van, Sneci nem hülye alapon, szóval nem szopja be Loki hazugságát, itt csak más vonalon lehet csavarás v szerkesztői beleszólás...Sneci nem lesz végjátékos, én Lokira tippelek, csajban nem tudom megmondani jelen pillanatban. Most megint az jut eszembe, amióta nézem a műsort, oké, a pasik sem ölelik egymást halomra, de azok le tudnak ülni együtt pofázni, ha kell működik egyben a csapat ha másra nem, nekem erre jó ez a műsor, hogy lássam a nők mennyire érzelemvezéreltek és haragtartók a pasikhoz viszonyítva.

kszanaksz 2015.04.08. 10:23:42

Oké, visszajött Mariann, lehet, hogy a műsor "hugyozásmentes részének" jót fog tenni, de nekem valamiért sehogy nem tud szimpatikus lenni, mondhatni feláll a szőr tőle a hátamon.

introverted22 2015.04.08. 10:27:07

@Zoe_the_Genius: Épp ezért egy védettséggel ki lehet baxarintani.. Most talán Marisnak lesz... Bár nőből már sajnos Bejgli távozása után nem lesz többlet :(

kszanaksz 2015.04.08. 10:27:22

Igen aljas volt amit Ádám csinált, ehhez nem fér kétség, viszont szerintem a többiek reakciója miatt lett belőle ügy, ahogy ott szörnyülködtek, úristen, mint mondtál, úristen, ne, inkább ne is ismételjük meg, stb... Ettől lett Bea felstuccolva szerintem, különben elengedte volna, olyan volt, mint amikor egy kisgyerek elesik és megüti magát, ha odamennek a felnőttek és ügyet csinálnak belőle és önkéntelenül tudatosítják a gyerekben, hogy baj történt, akkor biztos, hogy elkezd bömbölni, ha viszont gyorsan átlépnek rajta és elterelik a figyelmét, akkor rövid meglepettség után már önfeledten játszik tovább.

godotkozlegeny 2015.04.08. 10:31:09

@sixx: be kellett, hogy regisztráljak, hogy elmeséljem, hogy mi van a mulatóssal.
Szóval bár a műfajt bottal sem piszkáltam soha, de van egy szám, ami elég vicces és több melóhelyi event-en is felbukkant, és a műfajtól távol álló közönség is értékeli, mert viccesen gáz, ez a No roxa áj. Ebben az évadban már 3-4jére csendül fel, és valszeg ettől az egy számtól őrülnek meg (szvsz ezért indítják ezzel a legtöbb playlistet, instant katarzis)
Lokit pedig 2-3szor hallottam,hogy ezt dúdolja vagy idéz belőle, meg valaki egyszer mondta, hogy ez a Botox száma, (akkor épp nem volt játékban) és Botoxot meg sikk (volt) siratni, ezért mindenki felsorakozott a zászló mögé.
Lement a No roxa áj, és mentek is tepertőt enni rögtön, vége lett a durvaságnak. :)
Komolyan, remélem édesanyám nem olvassa ezt, de nekem is bejön a No roxa áj. :D

Bride 2015.04.08. 10:33:20

Na halihó! :)

Marianna végre visszajött jeee :D Most már aztán nyerjék meg Petivel!
Beus kizárása már a játék előtt nyilvánvaló volt, ahhoz képest még sokat is volt bent, az újságok pár napról cikkeztek, közben meg kihúzta majdnem 2 hétig.
Ez egy kis ország, hamar körbeérnek a szálak... nincs baj azzal, ha valaki kurva, de azért elég naív elgondolás volt, hogy bemegy egy országos realitybe és majd ott semmi nem fog kiderülni róla. Számolnia kellett volna vele, hogy címlapokon hozzák le az árait.. Ettől függetlenül Ádámot tényleg rémesen szánalmas volt ez a húzás, mert a csapatban ő a legnagyobb senkiházi.. :)

És akkor bónusz, Mandula papa facebookja: www.facebook.com/arpad.mandula?fref=ts

XocoLatte 2015.04.08. 10:34:03

@LETOH_NEDE: szerintem Loki még segített is volna Vakondnak, ha Snezi az "áldozat"

Bujumburi 2015.04.08. 10:35:37

@godotkozlegeny: Köszi az infót. Nem ismertem ezt a számot, de nekem is feltűnt az eddigi adásokból, hogy 1 nagy kedvencük van, gondolom egymásra is hatással vannak, azért lett ez a nagy közös idény-sláger.

kismalacka 2015.04.08. 10:37:02

@Bujumburi: Na..hát itt látszik világosan, hogy Paca spanja ez a féleszű rapper.

kismalacka 2015.04.08. 10:40:10

@Bride: A csaja " Giselle " ez magyarul nem Gizi? :)

Bujumburi 2015.04.08. 10:40:34

@kismalacka: Jaja... de tetszett Loki érvelése, miért van ott ez a szerencsétlen ha akkora jampi. Egyébként én már kezdem megsajnálni néha, akkora takonypóc ez az Ádám gyerek.
@Bride: Papa tényleg valami befolyásos maffiózó lehet, valahogy nem vagyok meglepve, hogy VVLacitól kezdve mindenki az ismerőse... :D

melaena 2015.04.08. 10:42:33

@Morfologista:
harmadszor irod le ugyanazt.
miert bant ennyire az eset ?
csak nem vagy szemelyesen erintett.
te lennel a strici ?

kszanaksz 2015.04.08. 10:45:21

Ha tényleg ekkora ász Kesufater, miért nem őt válogatták be? Sokkal érdekesebb lenne az öreg nagymestert nézni akcióban, mint a selejtes gyereket. Biztos van neki néhány hatásos módszere taktika területén. Az Éden Éjjelben meg le is lehetne adni, ahogy Patrik sírva tépkedi egy fogóval a kikötözött Loki körmeit, miközben a háttérben a félhomályban egy elégedett mosoly sejlik fel halványan.

Zoe_the_Genius 2015.04.08. 10:46:13

@melaena: hogy ez eddig nem verte ki a szemem, te vagy Melani? Helló:)))

jo.e 2015.04.08. 10:48:04

@godotkozlegeny: Ízlésen nyilván nem érdemes vitatkozni, de neked is csak azt tudom mondani: sose hallgass jobbat ! :)) Egyébként a "jöön joci az ötös bmw-vel" -t asszem nem lehet felülmúlni ebben a műfajban. De vigyázz vele, mert beleég a füledbe :)) Az asszem szintén közkincs, mert a múltkor láttam 1 balesetről 1 képet - 1 bmw beleállt a kerítésbe - az 1. komment az volt, h. "na megjött Joci az 5ös BMW-vel"

bElannaTorres 2015.04.08. 10:53:36

Szerintem Ádám tényleg ismeri Beus striciét, az igazság volt ennyire fájó :)

Amúgy meg Vakond apuka tudta volna, hogy a mulatós így megy arra fizeti be a fiát nem a repre.

csak azt nem értem, hogy miért kell ilyen műsorokba befizetni a gyereket, ha nem jó fej, nem okos, nem aranyos, úgyse lesz róla jó vélemény.

első műsor azért volt jó mert az ilyenek nem tudtak róla.

melaena 2015.04.08. 10:53:50

@Zoe_the_Genius:
nem,de szivesen megdugnam.
Bejusnal meg a szexhiany inkabb kokszhiany volt.
latszott rajta,h total be van feszulve.
ennyit birt ki nelkule.

bElannaTorres 2015.04.08. 10:58:15

uhhh
lehet snejzi meg azért bőgött mert Ádám az ő striciét is ismeri és bármikor kimondhatja!

jajjanyám:)

AkkorlegyenPtr 2015.04.08. 11:00:54

Az is "zavar", hogy mit mondott Ádám Bejglinek. Persze bejön, hogy akinek nem inge, stb. Nehéz lesz itt igazságot tenni. Mindkét oldal meg tudja védeni magát.
Személy szerint nem szimpatikus az egész. Szerintem is tahó dolog volt a beszólás.
Így.
Ha Bejgli olyat tett volna, amivel "indokolt" lenne a kurvázás, az más lenne. Az, hogy a cigin összeugrunk, az nem kurválkodás, az 2 ember vitája.
Jelen esetben tökmindegy, hogy kurva, nem kurva, művész vagy sem, raktáros vagy agysebész...

Ami viszont kiakasztott, az Ádám reagálása. Talán még Ádám apukája is egyetért a következőkkel:

Ha neked fel kell hozni, hogy Valaki Vagy, akkor senki vagy.
Ha neked fel kell hozni, hogy téged a fél ország ismer, akkor téged k.vára nem ismer senki.
Ha neked kérkedni kell a pénzeddel, NEM vagy gazdag! (ezt mondjuk breki is átolvashatná)
Ha neked kérkedni kell bármivel, akkor semmi vagy.

ÉÉ-ben Breki hozta megint a formáját sajnos :( Ádámkát védték foggal körömmel és Bejglit röhögték ki. Megnézném mit tett volna Gólem ha lesenkiházizza egy kisgyerek. Akkor is azt mondta volna, hogy hmm felhúztam magam, ne csodálkozzak, hiszen tényleg senkiházi vagyok?!

Gyula haverján röhögtek megint. Fizettem volna neki 100ezret, hogy válaszoljon, de meg sem nyikkant höhöhö. Aham. Mit is kérdeztél Gólem? Mekkora farka van Gyulának? Hátbaze, pofádba röhögtem volna én is te barom. Milyen kérdés ez?

BobbyEwing 2015.04.08. 11:01:04

szóval madam miért kapta a vakond nevet?

Zoe_the_Genius 2015.04.08. 11:02:24

@melaena: jajj persze anyukám mert Vakondon nem látszik a cucchiány a nyelvnyújtogatással mi? hagyjuk már Melani:)

mézescsók 2015.04.08. 11:06:20

@kszanaksz: Érdekes, nekem sem. Borzasztóan nagyra tartja magát, pedig viszonyítás kérdése az egész. Nem szimpi, hiába.
Nem csúnya, de a szép nem ilyen - szerintem. Nem buta -, de csak a többiekhez képest értelmesebb talán, ami azért nem nagy dicsőség. Egyelőre lubickol a figyelem középpontjában, mert mekkora meglepetést okozott a visszajövetele, amellett nyilván pluszinfókat is kapott, de legalább is tisztában van a nélküle történtekkel. Nem tartom kizártnak, hogy pár nap múlva visszasüllyed a tőle megszokott apátiába. Jön valaki más, új feladatokkal, egyéb csavarással, aki érdekesebb lesz pár napra. Jó, hogy visszajött, mert valamit élénkített a játékon, de azért nem váltotta meg a világot.
Ádámmal kapcsolatban továbbra is az az érzésem, hogy megrendezett kis előadás volt.Jól hozta a bunkót, nyilván csak önmagát kellett adnia, nem nagy mutatvány. Bea szavatossága lejárt. Nagyon várták már itthon. Mivel neki nem gond a 25 milla összeszedése (legjobb barátnő nyilatozta a bemenetele előtt), viszont Costa Ricán még nem járt, hát most láthatta. Pipa, ez is megvolt. Azt persze nem értem, hogy amennyiben nem gond a 25 millió megszerzése, akkor miért gond, hogy abból befizessen egy costa ricai kirándulásra, de mit értek én ehhez?

@windsor: Nem védettséget kapnak Gyulával, hanem közösen dönthetnek a játékosokat érintő fontos kérdésben. Azért kicsit sok lenne: nem elég, hogy visszajöhet, még védettséget is kapjon? Ne mindjárt a fődíjat?

Armador85 2015.04.08. 11:06:29

@AkkorlegyenPtr: hűűűűddddeegggggááázzzz nem mondja el egy tévéműsorban a haverja faszméretét :D színvonal öcsém. Amúgy mikor lett trendi ez a buzulás ennyire, hogy a legjobb fiúbarátját kérdezik meg, hogy mekkora neki? Lehet én vagyok vállalhatatlan, de nem nagyon tudom, hogy a baráti körömben kinek mekkora. Ezek szerint nem is a barátaim? :D

kszanaksz 2015.04.08. 11:06:59

@AkkorlegyenPtr: Berki tényleg százezret adott volna Gyula farkáért? Ez azért eléggé árnyalja a saját magáról kialakítani kívánt imidzsét. :-)

Zoe_the_Genius 2015.04.08. 11:10:23

@BobbyEwing: Loki vakondarcúzta le egy részben.

capa05 2015.04.08. 11:13:36

@Pillanatragasztó: Az elkövetés helye nem kis hazánk.. könnyű testi sértés , de inkább garázdaság lehetne, de mivel nem ismertek széles körben a helyi törvények.. nehéz lenne állást foglalni itthonról. Eljárást kezdeményezni meg főként!

BobbyEwing 2015.04.08. 11:14:16

@Zoe_the_Genius: ez kimaradt, köszi.
pedig a vakond az egy kedves állat.

AkkorlegyenPtr 2015.04.08. 11:14:59

@kszanaksz: Így volt igen. De most komolyan. Nekiálltál volna megmagyarázni Gólemnek, hogy most ez komoly? Buzi-e vagy? :)
100%, hogy én is ott álltam volna, hogy passz kész sakkmatt. Most erre mit mondjak?
Vagy kisétálok az adásból vagy ott állok és várom a csodát vagy az evolúciót, hátha kifejlődik még valami a fejében Brekinek.

godotkozlegeny 2015.04.08. 11:16:48

@jo.e: Joci valószínűleg kevésbé raj, mint Ádám a hetes bmw-vel. www.youtube.com/watch?v=H9-vd5gpEtI

introverted22 2015.04.08. 11:20:02

@mézescsók: A játékosokat érintő fontos kérdés lehet az is, hogy kiteszik H. Sezlonyt vagy se... Hátha kirakhatnak egy-egy játékost... Én díjaznám ezt a verziót.

bElannaTorres 2015.04.08. 11:21:59

@kszanaksz: hát ahogy az ilyen berki félék öregszenek egyre inkább izzadniuk kell, hogy a laza fiatalos ember látszatát keltsék, legalábbis ezekben a "menő" körökben.

ő így laza,. ma faszért fizet holnap pináért :D

Morfologista 2015.04.08. 11:22:24

@melaena: Ezt nem tudtad volna diszkrétebben? Most lebuktattál vazze. :)

introverted22 2015.04.08. 11:23:33

@Zoe_the_Genius: Szerintem a hisztik is csak a hiányt érzékeltették. Mert bennük aztán nem a szexhiány okozta a feszkót. Arról nem beszélve, hogy hugyos barátnőnk ugyancsak erőteljesen paraniás tüneteket mutatott. Nyilván Ádámka is azért vedel, mert ha ló nincs a szamár is megteszi...

jo.e 2015.04.08. 11:25:01

@godotkozlegeny: áááá, testre szabható. Ahogy a kedves vendég óhajtja :)

melaena 2015.04.08. 11:25:09

@Zoe_the_Genius:
mielott nagyon ramennenk erre a melani vonalra,ket dolgot javaslok :
- a 8:27-kor irt posztomat
- googleben keress ra,mit jelent a nevem :D

Armador85 2015.04.08. 11:27:44

@melaena: A neved nem bizonyít semmit. Hányadék, széklet.. ettől még gyanúsabb, hogy te vagy Hugyos

melaena 2015.04.08. 11:30:39

@Armador85:
jogos,lebuktam.
raadasul olyan trukkos vagyok, hogy meg a "lebukas" elott az ertekelhetetlen ala helyezem az altalam menedzselt csapat produkciojat.
busted! :D

Bujumburi 2015.04.08. 11:35:17

@AkkorlegyenPtr: Teljes mértékben egyetértek mindennel, amit leírtál, engem borzasztóan irritál ez a stílus, hiába volt az elején Breki pozitív csalódás önmagához képest, egyszerűen nem tudok megbékélni ezzel az általa képviselt jelenséggel és azzal, hogy lazának tűnve ehhez a nézőnek még jópofát is kéne vágni.
Az pedig külön szánalmas, hogy az éjjeli műsorukba is folyamatosan olyan facebook kommenteket adnak be nekik, ahol dicsérgetik Berkiék fizimiskáját, ruháját, stb.. Nem mondom, hogy a VV-ben, BV-ben nem volt hasonló, de meg sem közelítette ezt az önszopkodást. Az hogy rászállnak az ő értékrendjükben kevésbé menőnek számító szereplőkre, annyira taszít, mint általános iskolában, amikor az épp szocializálódó kisgyerekek kispéciznek egy-egy rosszabb önértékelésű, vagy az átlaghoz képest túl jótanuló kisfiút, kislányt és az egész osztály eg emberként rájuk szállva nekiáll cikizni a "lúzereket".
Mandula apuval megáldott 21 éves Hugyos Melaninak meg csontig tolják be a nyelvüket. Ehhez aztán nagy vagányság kell, gratulálok menő Krisztián.

Egyébként azon sem lennék meglepve, ha a te logikád alapján haladva Berki mégsem lenne úgy eleresztve anyagilag, mint amilyen nagylábon él, éppenséggel könnyen lehet, hogy sokmilliós tartozásai vannak.

Bujumburi 2015.04.08. 11:35:43

@melaena: az csak egy csel volt ;)

Croma Soma 2015.04.08. 11:37:08

@Armador85:
Mind a két szó ugyan abból a feketét jelentő szóból ered, amiből a melanin, és a melanóma is. :)

melaena konkrétan olyan bélsarat jelent, amit emésztett vér szennyez, és mint olyan a gyomorvérzés tünete.

Armador85 2015.04.08. 11:40:48

@Croma Soma: ez alapján lehet, hogy ő mégsem Melanie. Inkább Ádámra szavaznék.

kszanaksz 2015.04.08. 11:44:38

@AkkorlegyenPtr: Megmondtam volna, hogy meglehetős, és csak 50-et vettem volna el, azzal a kiegészítéssel, hogy így fair, mert te pontosan tudod mekkora.

melaena 2015.04.08. 11:44:49

@Bujumburi:
errol mar tobb helyen irtak,hogy a berki mar reg felelte a fraditol meg vacrol ellopott penzt.
lenyegeben egy ruppotlan senki volt a tv2 elott,aki a dynamic nevu gruppie kocsijaiban feszitett.

kszanaksz 2015.04.08. 11:48:11

@bElannaTorres: Gyula szerintem azért bosszanthatja, mert olyan típusú normális (legalábbis annak tűnt), aki semmibe veszi. Ez duplán fájó lehet, egyrészt a büszkeség, másrészt neki azokból van bevétele, akik imádják vagy utálják. :-)

mézescsók 2015.04.08. 11:48:16

@kszanaksz: Van benne valami! Tényleg.
@windsor: Valahol én is, mert nem nagyon bírom a nőt, bár ha meggondolom, hogy már önmagában a léte generálja az eseményeket, akkor kell oda. Ne legyen már annyira könnyű dolga Lokiéknak! Snezi kirakása a játékosok életét jelentősen befolyásoló kérdés lenne? Tulajdonképpen igen.

Honeyy 2015.04.08. 11:49:46

@Armador85: neki nincs annyi esze, h egy értelmes hozzászólást összehozzon...

bElannaTorres 2015.04.08. 11:51:34

@Bujumburi: így látom én is. Kicsit sajnálom, hogy ezek csinálják a műsorokat, nem értelmesebbek.

éden éjjelt meg pont berki miatt nem bírom nézni, mondjuk engem kicsit taszít benne az is hogy meg mutatják hogyan zuhanyoznak bugyiban ezek a szerencsételenek tényleg következő lépcső az lesz hogy megmutatják hogyan kakilnak.

hisz csak a szemünknek kell a műsor:) legalábbis berki szerint akinek olyan tekintete van mintha minden pillanatban a párzás járna az eszibe :D

kszanaksz 2015.04.08. 11:53:02

@windsor: Nekem a játékosok életét befolyásoló döntés inkább valami olyasmi lenne, hogy például kimondják, hogy senki nem állhat olyanhoz aki jelenleg a párja vagy valaha a játék során volt már párja. A védettséget nem komplikálnám túl ennyire, védettséget kapsz és annyi. Esetleg azon lehet gondolkodni még, hogy miért pont pillangó, milyen asszociációval lehet összehozni a pillangót és a játékot.

blady 2015.04.08. 11:53:43

világbajnok a kérdés és a válaszlehetőségek :D

Sznezsit kipenderíthetnék már, számomra ő is nagyon kifújt..nyilván kell a műsornak az ármánykodó, a tirpák, az okoskodó, a cinikus, a hisztérika, a pornós a stb., de az ő kigíófejével már tényleg nem tudok mit kezdeni..

A műbalhéról először azt gondoltam, hogy hűűű a karfiolbirkának tényleg az volt a célja, hogy megbosszulja a nőjét, amiért Bájgli is hozzájárult ahhoz, h kiessen..de aztán fejbekólintott, h ez kőhülye és nem jönne rá, h mivel lehet így felhúzni a luvnyát. Azt sem hiszem, h jó emberismerő lenne.. Szóval szépen elmondhatták neki a haditervet, azt szevasz. Sajnálom, mert Bájgli egyébként szórakoztató volt a véresen komolyan gondolt aranyköpéseivel..
és sajnálnám azt is, ha Nóri is esne ki, mert viccesek a riportszobás kirohanásai :D és mert nem ostoba

Starlettevagysem 2015.04.08. 11:55:52

@kszanaksz: Lehet madám betalált Beusnál, de akkor sem illendő ilyet mondani egy ilyen társaságban. Nézz körbe szerinted Beus az egyetlen a csapatban aki a testéből él ? Ugyan . H . Snezi is így vagy úgy , sőt a sokak kedvence Mariska is.
a különbség, hogy Maris és Sezlony már idősebbek és tudják ez nem az a szakma ahol nyudíjig lehet vinni . Ők már tudják nehéz a qrva élet.
Sőt a szentségel teli Apolka is eddig minden alkalmat megragadott , hogy ehhez a csapathoz tartozhason. Volt már szépségkirálynő jelölt, énekesnő jelölt, hostess , szép lány akit majdnem becsapott az ál Jude Law.

Bujumburi 2015.04.08. 11:57:33

@bElannaTorres: Kis részleteket bírok csak megnézni az éjjelből, most pl. visszanézegettem Gyula haverját, mert annyit írtatok róla. Szerintem a TV2 kicsit félreértette azt, hogy stratégiai játék. Vannak benne jó ötletek/ megoldások, de a kísérőműsor kifejezetten üres, nem a kukkolásról kéne szólnia, és hogy kinek mekkora melle, vagy éppen segge van, hanem az adásokból kimaradt beszélgetésekre kéne összpontosítaniuk. Pl. hogy ki volt tisztában azzal, és miért, hogy Mariann kirakásban Snezi keze benne volt, ez sehol nem került kifejtésre, csak 1-1 elejtett szóból rakták össze az élelmesebbek... de sorolhatnánk....

bElannaTorres 2015.04.08. 11:59:03

@kszanaksz: remélem is, mert néha csak annyi észt nézek ki berki féle hedonistákból, hogy szerintük rájuk csak féltékenyek lehetnek hiszen ők dugnak jó nőket zabálnak jó kajákat.
oszt kell több? :D

Starlettevagysem 2015.04.08. 11:59:52

@Bujumburi: Szerintem brekit bejgliben önmagát látja. Breki volt a bulvár nagy rejtélye . Miből , mennyi , hogyan. Most pont Bejgliről találgatják ugyanezt.

Natura Qua 2015.04.08. 12:00:00

@kszanaksz: Pillangó-átalakulás? Mondjuk Sznezsiről lehull végre a lepel, kiderül, hogy eredetileg férfi? :D

bElannaTorres 2015.04.08. 12:00:45

@Bujumburi: ez az amit én se értettem, hiszen akkor még csak azt mutatták, de lehet tényleg eluntam és nem néztem annyira ? de úgy emlékszem hogy akkor nagy szilikoncici bariság volt kettőjük között.

Bujumburi 2015.04.08. 12:06:36

@Starlettevagysem: Elképzelhető... de sokszor csak egy legenda fenntartásával jut előrébb az ember. A kisvárosban, ahol felnőttem volt egy igen "gazdag és befolyásos" család, övék volt a fél város és elképesztő luxusban éltek, de az igazság az volt, hogy rengeteg bedőlt üzletük volt a sikerek mellett, ahhoz pedig túl nagy lábon éltek, hogy könnyen vegyék a bukásokat, amikor sorra dőltek be a devizahitelesek, kiderült a város számára, hogy valójában elképesztő (sok száz milliós) tartozást halmoztak fel több különböző banknál és a büdös életbe nem fogják visszafizetni, nem hogy tehetősek legyenek. Ennek ellenére nem változtattak az életstílusukon és a mai napig a város krémjéhez tartoznak, így tudnak előrébb kotorni a szarban. Kicsit a Berkit is ilyesminek gondolom. A nagymenőt játszva tud csak nagymenőkhöz méltó fizetéseket és tiszteletet kikaparni magának.

Bujumburi 2015.04.08. 12:07:43

@bElannaTorres: ...és mennyi ilyen van, nem tudom, hogy dilettantizmus vagy tudatos szerkesztői utasítás.. sok-sok szürke folt van így nézői szemszögből. :/

hun.execute 2015.04.08. 12:11:24

ezek a prostik milyen önérzetesek

XocoLatte 2015.04.08. 12:18:51

@BobbyEwing: kivéve, ha Loki ebben is az eszét villantotta meg, arra utalva, hogy Ádám - vakond - mole, ami az angol szlengben a beépített embert, a besúgót jelenti... :D

XocoLatte 2015.04.08. 12:24:11

@kszanaksz: nem kell oda semmilyen asszociáció, a műsor főcím feliratában eleve szerepel a pillangó. Az más kérdés, hogy mit jelent vagy szimbolizál, de talán nem túlzás, ha azt mondanánk, hogy az Édenben, amely a trópusokon található, nem szokatlan lepkéket látnni (a műsorban is számosat lehetett már megfigyelni).

Bujumburi 2015.04.08. 12:25:09

@XocoLatte: szerintem Lokinak és Péternek is tutira összeállt a kép ezekkel a "sztárokkal", Snezit is beleértve, bár abban nem vagyok biztos, hogy a vakondot is úgy értette.

miciur 2015.04.08. 12:28:41

nem olvastam még a kommenteket, de nekem az a véleményem, hogy ha ez taktikai húzás volt Ádámtól, akkor 10 pont neki:D Így kell bosszút állni, mert Beuska azért vastagon benne volt a pszicho-Melani kiejtésében. :D Ez Loki felé is egy szép jelzés, na mindegy, szép húzás volt, na

miciur 2015.04.08. 12:29:40

persze ÁÁdám "én vagyok valaki", meg nekem múltam van dumája rettentően gáz és elfogadhatatlan, de most ez nem lényeges elem, a lényeg, hogy sikerült kibasznia egy csajt

Morfologista 2015.04.08. 12:29:42

Valamit tényleg elbaszhatott a TV2, mert az utóbbi napok commentjei másról sem szólnak, mint a Mandula család meg a "műsorvezető" fikázásáról. Alig esik szó a játékról, a ki ki mögé áll, ki milyen cselt szőhet, kinek kellene bennmaradnia/mennie. Egy gagyi trash lett ebből a műsorból és már ott tartok én is, hogy ejtem az egészet a fenébe. Az mindenesetre kitűnik a számokból, hogy a műsorsáv váltás sem hozta meg a várt eredményt, 18-49-ben 8-9% körül hoz, ami elég gyér. Remélem az egész stábot megszopatják és nem engedik többet őket a licenc közelébe se.

kszanaksz 2015.04.08. 12:29:50

@XocoLatte: na akkor ennyi, ezt nem vettem észre.

miciur 2015.04.08. 12:31:44

@Starlettevagysem: mit kell ezen találgatni? egy fizetős kurva a csaj, már Cristofelt is abból tartotta el. Nem tudom mit kell ezt szégyellni, nehéz hivatás, nem mindenki képes rá:D

XocoLatte 2015.04.08. 12:32:28

@Armador85: Berki tutira el van ájulva saját magától, faszméret beleértendő. Erre próbált felépíteni egy magas lasztit, amit aztán jól lecsaphat, újfent savazva Gyulát, akinek az ő feltételezése szerint kicsi van. Ocsmány féreg viselkedés, csak tudnám, mióta számít a béka segge alóli sötétségből történő pislogás felsőbbrendűségnek?

Morfologista 2015.04.08. 12:34:03

@miciur: Szerintem ez nem annyira Beus kurvaságáról szól, minthogy arról, hogy egy M.Ádám kaliberű srác szólt be neki, akinek meg mi is a foglalkozása?

XocoLatte 2015.04.08. 12:35:05

@miciur: azért nehogy már 3 összefüggő gondolatmenetet feltételezzél ettől a riherongy senkiházi szarkupactól... erős külsős súgást kapott, hívjuk talán úgy, hogy felkészítés a várható események folyására.

2015.04.08. 12:37:49

@Morfologista: amatőr pornószínész és rapper... :P

Bujumburi 2015.04.08. 12:39:45

@Morfologista: Pontosan. Beus legalább megdolgozott a dolgokért. :) Ádám ellenben "csak" Mandula Árpi fia. Mellesleg Bea nem prostiként érkezett a játékba még csak nem is azt a karaktert hozta, teljesen indokolatlan volt a gyalázása.

Morfologista 2015.04.08. 12:40:41

@IKDFA: Ok. De miből él? Mert az eddig látott teljesítménye alapján (mindkét területen), nem valószínű, hogy megél ezekből. Szóval mivel keresi a pénzét? Keres egyáltalán pénzt? Mert akkor nem értem, hogy mire is van ekkora arca (ez mondjuk ugyanígy igaz brekire is).

XocoLatte 2015.04.08. 12:40:41

@Morfologista: pedig a tegnapi adásban, ahogyan ezt sixx is külön megjegyzi feljebb, az első félóra kizárólag a tematikázásról szólt, csöcs, fasz és punci mutogatás helyett. Sajnos estére volt időzítve a már hetekkel ezelőtt beharangozott és a napokban külön is ráerősített sztori, sőt, "óriási botrány" Beus kiprovokált verekedésével, ami aztán félig-meddig érthető módon elterelte a közhangulatot és újfent ennek a tetves maffiózó-ivadéknak és kedves családjának az emlegetésébe torkollott. Még mondják, hogy a negatív reklám és a flashmob nem hatásos marketing... :(

2015.04.08. 12:40:59

Instan mar regota lehet lathi h bejgli az a bejgli.
Aki kurva be rijon ha lekurvazzak.

2015.04.08. 12:42:22

Mari amig bent volt, udult.
Most visszakuldtek tematikazni. Magatol o se tematikazott volna.

XocoLatte 2015.04.08. 12:42:31

@Morfologista: terjeszti az igét és a fogkrémport.

Morfologista 2015.04.08. 12:42:33

@XocoLatte: És valóban. A tegnapi az eddigi talán legjobb rész volt, vagyis lehetett volna Mandula Ádám nélkül. De sajnos így az egyik legszarabb rész lett.

2015.04.08. 12:43:25

@Morfologista: Apuci pénzeli valszeg... a rapperkarrierjéből aligha...

miciur 2015.04.08. 12:45:25

@XocoLatte: sajnos én sem feltételezem, de akkor járna a 10 pont, ha tényleg taktikai lett volna (sanszos, hogy nem az volt) . Szerintem simán ismerheti Beus kinti életét, gondolom mentek bent sztorizások és összerakta, hogy ki futtatja Beuskát. Mandula Ádám faterja egy félalvilági valaki, elég jó kapcsolatokkal, a srác ebben a közegben szocializálódhatott, gondolom most azért kap a fejére a fatertól, de a strici kontakttól is, de ettől még ennyivel el lesz intézve, itt a kurváknak van a legkevesebb szavuk, adott esetben még Ádámot is le kellene rendeznie, ha az befizet rá:D Beus mai Borsonlineos nyilatkozatával csak Ádám paraszt húzását igazolja. Egy sima infoközlés volt: ismerem a szponzorodat mucus, ennyi:)
@Morfologista: RAPPER:D Ádámnak nem biztos, hogy kell dolgoznia, simán lehet akkora a családi vagyon, hogy belefér, hogy nem dolgozik, próbálhat önmegvalósítani. Ez van, nem mindenki születik ilyen körülmények közé, sokkal gázabb volt Ádám balfasz és béna magyarázkodása, meg nemismerikamúltamatozása:/

Morfologista 2015.04.08. 12:46:11

@fosch9: Oké, valóban nehéz szakma, mert úton-útfélen lekurvázhatják az embert, és még csak védekezni se tud, mert hát tényleg, de azért az nem mindegy, hogy egy kozmetikus Nóri vagy egy csicskageci teszi ezt, szerintem. Egyébként Beus egy pár év múlva valószínüleg már zsigerből válaszolt volna egy ilyen szövegre úgy, "Hogy persze, hogy ismered Ádám, hiszen anyukádat is ő futtatta." Vagy valami hasonló frappáns dologgal ütni el a további alázást.

miciur 2015.04.08. 12:46:59

@Bujumburi: azt leszarom, hogy ki miért dolgozik meg, ahogy azt is, ha valakinek elszáll az agya, ha emlékeztetik a foglalkozására..

XocoLatte 2015.04.08. 12:47:43

@fosch9: szia fosch9! :-)

Mariann jófej, egyre jobban tetszik, gumicsöcs ide, botox-hialuronsav oda. Remélem, nem viszi túlzásba a tematikázást, mert azért van neki most odabent ellenlábasa fiú és lány kategóriában is.

2015.04.08. 12:52:27

@Bujumburi: Vannak neki, úgy tudom a Vác FC tulajának is jön vagy 40 millával...

Bujumburi 2015.04.08. 12:52:56

Szerepelt az éjjel -nappal budapestben? Az nem RTL-es cucc, őt nem köti az RTL? Ez fura.
www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/az-enb-sztarja-allitja-verolegenyeket-kuldott-ram-a-volt-baratnom-2233087

AkkorlegyenPtr 2015.04.08. 12:54:31

Reality off
Ha egy olyan világban élnénk, ahol mondjuk ilyenkor egy néző, aki történetesen a NAV-nál dolgozik, megfelelő pozícióban, bemegy másnap az irodába, google, FB, kommentek, cégadatok stb átpörgetése után tiszteletét tenné egy-két embernél... lehet, hogy a család nem dicsérné meg a kisfiú kivagyokén engem mindenki ismer megveszlek kilóra habitusát utána.
Reality on

Bujumburi 2015.04.08. 12:56:33

@Morfologista: Pontosan. Erről VVDóri jutott eszembe, amikor Lacika megkérdezte, hogy hány f*sszal volt dolga és mennyit kapott érte, miután képtelen volt feldolgozni a visszautasítást. Dóri közölte vele, hogy hát igen, a csicskák mindig kurváznak.

bElannaTorres 2015.04.08. 13:02:18

@miciur: biztos hogy így volt.

és sztem snejzi sponzorját is ismeri, aki el is bőgte magát, úgy betojt, a bejglis eset után.

bElannaTorres 2015.04.08. 13:04:35

Ádámot meg rég kibaszhatnák már a műsorból, nem igaz már minden lány attól retteg bent hogy mandula apuka megtalálja őt idekint..

bElannaTorres 2015.04.08. 13:06:22

így ugye már világos hogy hugyos melike miért fogalmazhatott úgy hogy ő Akar nem kér.
(elnézést nekem fogalmam sem volt ki ez az ádám, ki az apja, más körökbe mozgok, azaz sima normál dolgozó ember vagyok :D
Szegény adri nem tudta, hogy félnie kellett volna :D

Bujumburi 2015.04.08. 13:08:50

@bElannaTorres: Én is ezen röhögök, Adrival rábasztak, pedig Patrik is a markukban volt. Hozzászoktak a seggnyaláshoz, elbízták magukat, így pofára estek Lokival és ADrival. :D

Armador85 2015.04.08. 13:11:46

@Bujumburi: remélem Loki lesz itt a working class hero, aki kib.szik a sutyerák ingyenélő semmirekellőkkel.

galoooshka 2015.04.08. 13:13:11

szinte csak read onlyban vagyok jelen, főleg ebben a szériában, de elmondom, én mire gondoltam: Botox és Gyula nagy döntése például lehet az is, hogy ezekben a veréstől és kurvázástól zivataros időkben eldöntsék, a provokátor tiplizzen haza, vagy a teljes testi fölényét kihasználó Beus. Nekem ez azért tetszene különösen, mert kevés esélyét látom, hogy ebben a leosztásban bent maradjon az undokvakondok

kismalacka 2015.04.08. 13:13:27

@Bujumburi: Tiszteletet???? Breki bácsi???? Theee miről beszélsz? :D

Savafan 2015.04.08. 13:25:42

Lehet, hogy volt már erről szó. Pont most volt az ismétlésben, amikor Vakond ordibálja, hogy nem néztek utána, hogy én ki vagyok? Főleg Lokinak címezve. Hol??? Mikor???? Ha nem tudják ki jön be, akkor majd a hotelben a neten utánanéznek? Okos.

Az meg számomra is gáz, hogy egy Exploited pólós gyerek, a mulatós estért könyörög :( Az tényleg nem zene, igazad van Sixx!

DilisApu 2015.04.08. 13:29:19

Nem gondoltam volna, hogy Vakond Ádám van annyira gyökér és persze van annyi esze (bár szerintem inkább ösztönből jött, mint észből), hogy kijátssza a csúcsra járatott gyökérséget, hogy ezzel kiejtsen valakit, pedig pont őt lehetne ezzel meg a sz@rra sem való zenéjével tetlegességre sarkallni és így kiejteni, persze ehhez le kellene süllyedni a szintjére ott meg megölne a rutinjával. De ez már közhely... :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.08. 13:55:05

@fosch9: A kedvencem: Aki kutyával hál, bolhával kél:))) Nekem akkor esett le, hogy :DDDÁdám igazat beszél, mikor Beus aszonta, hogy : meg fogsz dögleni. Hát persze, ezek egy csapat.

Mók_Ica 2015.04.08. 13:55:14

hehe.... új valóságsó a láthatáron :) remélem lesz hogyvolt-ozva :)
hvg.hu/kultura/20150408_friderikusz_uj_musora_tv2#rss

Avenar 2015.04.08. 13:57:44

Ádámnak nem jó, hogy lányt ejtett ki. Pláne, hogy a saját párját.

Bujumburi 2015.04.08. 13:58:51

@kismalacka: Jogos, de az már egy másik kérdés, hogy kik azok, akik képesek "felnézni rá". :D Az elején azt gondoltam, hogy annyi tiszteletreméltó azért van benne, hogy felvállal egy látszólag negatív szerepet és leszarja a kritikákat, de az éden éjjelben azt látom, hogy nagyon nehezen bírja elviselni, ha nem ő van magasztalva, hanem bárki más, pl. egy Loki, vagy Péter, akik nem passzolnak az ő értékrendjébe, vagy egy Bence, aki sír, esetleg egy Patrik, őt ugye már az elején maga alá pozicionálta, azzal a dumával, hogy "focista? akkor hallanom kellett volna róla". Nem képes elviselni, ha bármelyik srác népszerűségéről van szó.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.08. 13:59:10

@DilisApu:
Mégis mit vártál, fair play-t?:))) A lényeg, hogy ezek egy szinten fociznak, szó sincs emelkedésről meg süllyedésről. Amúgy nem hinném, hogy szándékos volt az elszólás, inkább a pia beszélt belőle, látszott, ha ivott, az se tudta, hol van.

Bujumburi 2015.04.08. 14:00:19

@Mók_Ica: ez elég izzadtságszagúnak tűnik így első olvasásra.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.08. 14:02:54

@Bujumburi: Pontosan milyen "értékrendre " gondoltál? :DDDD

Mók_Ica 2015.04.08. 14:06:17

@Bujumburi: nem tudom.... remélem vmi érdekeset hoz ki belőle fridi :)

Kan Csóka 2015.04.08. 14:27:45

Már csak megkérdezem, ki az apja ennek a faszparaszt ádámnak ?
(Nem védni kívánom az agyhalott hülyekurva beust)

Kan Csóka 2015.04.08. 14:28:38

Egyébként a tv2 mindig elbasz mindent, ezt már megszokhattuk :)

kamilla123 2015.04.08. 14:30:03

Én Gyula haverjának a helyében eltettem volna Berki százezrét és azt mondtam volna, hogy 30 centi.

A másik, hogy most Loki megérdemelné, hogy ő essen ki. AMióta csak bent van, Nórit fúrja, kritizálja, hogy nagy a segge, büdös a szája, alszik, buta stb.. Ki is akarta ejteni a múltkor. Azt is közölte a riportban, h Nórika állhatna már a saját lábára, mert ő viszi a hátán (ami abszolút nem igaz). Hát most remélem Nórika beáll Gyula mellé, Loki meg mehet a levesbe. Bár olyan szempontból sajnálnám,h érdekessé teszi ezt a fos ÉH-t.

Kan Csóka 2015.04.08. 14:34:22

@kamilla123: No azért nórika fejét is szívesen csapkodnám egy féltéglával, amíg mozog :)

kamilla123 2015.04.08. 14:35:21

@Kan Csóka: hű, ennyire nem bírod? Nekem szimpi, ő a kedvencem.

Bognar Klamidia 2015.04.08. 14:35:28

Az a szerencséje Nímand Ádámnak, hogy nem lánynak született, így apukát nem plasztikai sebészre, hanem lakásra, motorra, autóra pumpolja. Ugyanaz az "ambíció", haladni a könnyebb ellenállás felé a vagyonos felmenők farvizén.

Kan Csóka 2015.04.08. 14:38:44

@kamilla123: Olyan hatással van rám, mint a dermentorok :)

kamilla123 2015.04.08. 14:42:31

@kismalacka: jaj hát mi mindig egy hullámhosszon vagyunk Kismalacka :-)

kismalacka 2015.04.08. 14:48:48

@kamilla123: :)) Igeeen...meg még moscával szoktam így járni :) De most komolyan...melyik értelmesebb nála? Imádom amikor a riportban leoltja a műdudásokat :)

kismalacka 2015.04.08. 14:50:28

@Bujumburi: Sejtem kik a hódolói: Lakatos Esmeralda és tsai, valamint az ilyen Görény-Takony Ádámok. Bár lehet hogy az utóbbi konkurenciának véli :)

mézescsók 2015.04.08. 14:52:07

@Bujumburi: Azért van néhány gondolatom azokról a fb-sokról is, akik a műsorvezetőkkel foglalkoznak, nekik nyalnak, értelmes hozzászólásuk a játékosokról, a műsorról alig van. Azt is el tudnám képzelni, hogy csak a játékosokkal kapcsolatos üziket adnák be, vagy ha ez túl bonyolult lenne a szerkesztőknek, akkor esetleg ne olvashassák fel. Nem érdekel, hogy Pamela csinos-e vagy sem, milyen inget hord Berki, stb. Jó lenne, ha ráébrednének végre a műsorvezetés és rendezés, hogy az ÉÉ nem róluk szól. Mellesleg ilyen exhibicionista fazonokat, mint Berki, nem engednék képernyő elé. És akkor esztétikai okokat még nem is említettem.

@bElannaTorres: Rájöttem: PILLANGÓ-HATÁS. Magyarországon Mandula apuka összevonja a szemöldökét, Costa Ricában ezért taktikák dőlnek halomba!!!

ZLATAN 2015.04.08. 14:54:06

A szerkesztők helyében Norbit küldtem volna vissza azzal a feltétellel, hogy Bence ha akarja akkor feláldozhatja magát és csak úgy maradhat játékban Norbi. Kíváncsi lettem volna, hogy az örök barátság mennyit ér.

kszanaksz 2015.04.08. 14:59:00

@mézescsók: De, a kísérőműsor róluk (is) szól és ez nem véletlen, hiszen volt már sikeres műsoruk az anyacsatornán. Ez nem csak úgy magától alakul ki, hogy nahát, erre nem is számítottunk, ez szándékosan van így alakítva. Ha nem ez lett volna a cél, akkor valódi műsorvezetőket alkalmaznak, nem pedig műsorvezető szerepben megjelenő "extra játékosokat".

hányok (törölt) 2015.04.08. 15:01:53

Botox magasan a legértelmesebb lányoknál szerintem ,elég csalóka mert nem gondolná az ember.De ugye vakok között... . Meg ugye bármelyik faszit simán behálózhatja a külseje miatt ,szerintem jó játékos.

Mosoly az élet értelme 2015.04.08. 15:04:56

@Bujumburi: Én nem láttam az ÉNB ben igaz nem vagyok állandó nézője na, de hogy sztárja lenne :D :D
Berkis hozzászóláshoz. Kedvelem néha ahogy és amit mond, az ajnározását és hihetetlen nagyarcúságát valami palástolására használja, de igazán nem érdekel mire, mert irritál megérteni meg véletlenül sem szeretném. Egyértelműen hangulat ember itt látszik, hogy valójában nem igazi műsor vezető. Ettől függetlenül sokszor jól kapcsol és vicces.
@XocoLatte: nagyon bírom Botoxot- a tegnapi adásban így, hogy nincs Bence mellet igazán olyan amit csak néha néha mutatott meg.
Jók a cselszövések csak tényleg ne hagyja magát megvezetni. A lovaglás full poén lehetett. Úgy tudom elkézelni, hogy mondta, hogy gyakran jár lovagolni és mivel hetek óta kint van hiányzik neki Gyula meg poénból bedobta, hogy akarsz lovagolni? Szerintem vicces volt :)
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:
na ez az, elég komoly kis fenyegetés volt ez. Alapból szerintem erősen betalált a mondoka, azért volt tőle ennyire érzékeny, H.Snezi is azért bőgött, mert szerintem valami emlék sérelem AMIT Sixx is mindig mondd, hogy MOST nem boncolgatja.Akinek nem inge nem veszi magára ráadásul itt igazán nem ő lett le kurvázva hanem a szponzor személye volt firtatva némileg.
@kamilla123: Loki néha is már több a kelleténél, de még mindig neki vannak a legjobb hangosan kimondott és vállalt meglátásai- igaz a legsunyibbak is a riportban.
Az pl mikor volt hogy annyira jóban vannak H.Snezivel, hogy az oda megy bőgni??? Lemaradtam.

kamilla123 2015.04.08. 15:07:46

@kismalacka: meg azt bírom benne, hogy nagyon tökös. Anno Naominak is a szemébe mondta, h ilyet többé ne csinálj, h a hátam mögött áskálódsz. Gergőnek is beolvasott és most Ádámnak is megmondta. Sztem esze is van és jellemes is. Oké, a frizurája béna meg furán beszél, de egy teljesen jó csaj is.

Mosoly az élet értelme 2015.04.08. 15:07:47

@mézescsók: pont azt néztem, hogy itt többnyire a közvélekedés hasonló és valahogy sosem ilyen üzenetek kerülnek felolvasására műsorban.

DilisApu 2015.04.08. 15:08:12

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: emberséget, bár lehet, hogy nem magamból kellene kiindulni.
Egyébként ha jól tudom, a pia csak azokat a gátlásokat szabadítja fel, amik már amúgy is megvoltak az emberben, szóval ő már régóta így gondolta a dolgot, és gondolkodott másokról, csak épp a lelkiismeret foszlánya nem engedte józan állapotban, hogy kimondja ezeket a dolgokat, de bepiálva aztán tényleg elszállt az utolsó mentsvár is és átvette az agya felett az igazi tapló énje a szerepet. :)

Mosoly az élet értelme 2015.04.08. 15:11:27

@kamilla123: és azt se felejtsük el hogy fiatal. Az én fülemet sértette tegnap, hogy kiakadt a riportban Botox visszajövetelén (mert őt nagyon kedvem) de ha jobban belegondolom igaza volt.
Valami erős konkurencia kiesik, mert ugye ez egy játék és nyerni mentek oda - erre meg return lapot kap. Amúgy arra is rájöttem, miért nem szeretik bent - mert hiányzik belőle az empátia! Viszont tegnap Beusnál ez az elméletem is megdőlt arra, hogy nem tudja magát meghazudtolni és megjátszani a színlelt empátiát, mint pl Adri, aki H. Snezit vigasztalta.

Morfologista 2015.04.08. 15:19:08

@mézescsók: Az ÉÉ fb üzenetei kamu zenetek. Szerkik írják. Egyik este azzal szórakoztam - mivel kurvára ráértem - , hogy néztem a műsor fb oldalát és rákerestem az üzenetekre. Még csak hasonlóak se voltak. Szóval np a műsor szerkesztői foglalkoznak csak a brekivel, nem a nézők. Ráadásul 1000%, hogy nem élő az a szar, pedig annak akarják beállítani.

mézescsók 2015.04.08. 15:22:18

@kszanaksz: Ne szóljon róluk. Miért szólna? A kísérőműsor apropója a főműsor, ahol a játékosok csinálnak hülyét magukból ország-világ szemel áttára, nem Berkiék, hanem ők a főszereplők. Különösen az Édes élet c. (vagy valami hasonló című) rettenet után. Nem sokat láttam belőle, de az is elég volt. Ami meg a valódi műsorvezetőket illeti: olyan a TV2-nek jelenleg nem nagyon van, aki meg esetleg mégis, az talán nem vállalna ekkor bulvármarhaságot, mint az ÉH. Már csak azért sem, mert nem is kapna érte 30 milliót, ami mindenképpen gyomorforgató. Nem vagyok irigy, a fizetésemmel is elégedett vagyok. Vallom, a kiemelkedő teljesítményt kiemelkedően kell finanszírozni, de azért röhej, hogy többünknek több évi fizetése az, amit Berki negyedévi nyaralásért megkapott. Kétlem, hogy a felkonf szövegeit maga írná, továbbá kétlem, hogy a saját pénzén utazott, lakott Costa Ricán, kétlem, hogy saját kútfejéből bármit is hozzátett a műsorhoz. Ezt a témát nem ragozom tovább, mert utálom, ha valakinek a zsebében kotorásznak, de azért felhörrenek, ha eszembe jut.

@kamilla123: És nekem is Nóri a kedvencem. Loki meg Nóriról egy műsoron belül összevissza beszél.. Buta, idegesítő, nem tudja, milyen rendezvényen van - jó játékos, érti, miről szól az ÉH, kitartó, stb. (múlt péntek). Szóval dűlőre juthatna végre. Nem kéne mást csinálnia, csak felmérni a hotel X kromoszómásai értelmi képességeit és felállítania a sorrendet.

mézescsók 2015.04.08. 15:24:11

@Morfologista: Nem vagyok fenn az fb-n, de ha fent lennék sem jutott volna eszembe, hogy megnézzem. Mondjuk el tudom képzelni, hogy így van. Gratula az ötletért és a ráfecsérelt időért és kösz az infóért.

Morfologista 2015.04.08. 15:26:36

@mézescsók: én is csak azért mentem fel, mert idegesített a sok brekis beszólás, és gyanút fogtam. De megérte megnéznem, mert imádom, amikor igazam van :)

mézescsók 2015.04.08. 15:28:08

@Mosoly az élet értelme: Nyilván nem mi vagyunk az etalon, pedig lehetnénk.

ZLATAN 2015.04.08. 15:28:38

Amúgy az kiderült, hogy Sneci miért bömbölt a wc-n?

mézescsók 2015.04.08. 15:29:31

@Morfologista: Én is élvezem. Jó is az. Ennyi visszaigazolás kell az önérzetnek.

melaena 2015.04.08. 15:32:14

nekem is egyre szimpibb nori.
foleg azt birom,amikor a riportszobaban 1-1 gondolat vegen vag egy
"most komolyan,ilyen emberek leteznek ?" fejet :D

kszanaksz 2015.04.08. 15:33:29

@mézescsók: Ne szóljon róluk, rendben, nem én vagyok az illetékes, akivel ezt meg kell beszélni. :-) A csatorna által felépített karaktereket kitűnően tudják újrahasznosítani abban a műsorban, Berki meg nem a teljesítményére kapja a fizetését, hanem a vélt, illetve prognosztizált nézettségére, érdekességére. Majd ha nagyon megcáfolja ezeket a számokat, akkor eldobják őt is, mint már annyi mindenkit, nem véletlen, hogy még ő is tisztában van vele, hogy az ő legnagyobb ellensége nem az utálat, hanem a közöny és érdektelenség.

Bujumburi 2015.04.08. 16:06:50

@mézescsók: osztom a véleméynyedet! :D

mézescsók 2015.04.08. 16:29:12

@kszanaksz: Nem téged kritizáltalak, hanem a csatornát, csak a te hozzászólásodról jutott eszembe. Hogy Berki újrahasznosított termékként vesz részt a produkcióban, vagy hogy a TV2 haszonállata, az is világos. De tudod kétlem, hogy van ember kis hazánkban, aki azért nézi az ÉH-t, az ÉÉ-t, az ÉH+-t, mert Berki vezeti, hogy láthassa a drága jó embert. Alapból a játékra kiváncsi. Lehet, hogy rontana a nézettségen, ha egy nála unalmasabb fazon vezetné, de olyan jelentősen már nem tud süllyedni. Mármint a nézettség.
@Bujumburi: Kösz.

kszanaksz 2015.04.08. 16:40:01

@mézescsók: Szerintem sokan nézik azért, hogy azt lássák, hogy tejóég, megint mekkora suttyó volt. Itt is szerintem alapból a legtöbben a játékra vagyunk vagy lennénk kíváncsiak, ahhoz képest meg a kommentek számottevő hányada szól róla (is), persze általában nem pozitív kicsengéssel, de akkor is; illetve pont erről van szó.

kszanaksz 2015.04.08. 16:40:39

@mézescsók: Ja amúgy persze tudom, hogy nem engem, nem is vettem magamra.

AkkorlegyenPtr 2015.04.08. 16:44:11

@mézescsók: Nekem az nem szimpatikus, hogy nem tudja kezelni az embereket. "bent" adásban szivat egy játékost, beszól, még talán elmegy, mert ez a szerepe, ettől menő szerinte.
De hogy ugyanígy viszonyul a nézőkhöz, a kommentekhez, az már gáz.
Persze, lehet, hogy kamu kommentek, ezt nem vitatom, de az egész úgy ahogy van, nem jó.
Egy néző nem a haverja.

AkkorlegyenPtr 2015.04.08. 16:54:57

@Yooha: Vakond = Ádám Bejgli = Beus

2015.04.08. 17:11:12

@kamilla123: te mindig lokit szekalod
Szemelyes ugy?

AkkorlegyenPtr 2015.04.08. 17:18:05

Á: Megütött! Erősen!
Ez kemény volt, na :)
Ez ugrott be: Lökjétek a padlóla, de nagyon dúlván.

Morfologista 2015.04.08. 17:22:41

@AkkorlegyenPtr:
Pilátus: Üsd meg, százados, de nagyon dulván!
Százados: És dobjuk le a padlóla?
Pilátus: Mi?
Százados: Dobjuk megint a padlóla?
Pilátus: Ah, igen, dobjátok a padlóla, kéllek!

:D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.08. 17:31:10

@miciur: Beus nem volt benne jobban Melcsike kiesésében, mint a többiek, úgy értem nem volt benne kiemelt szerepe. És oké, 1 csaj kiesett, de ettől a többiek még jobban megutálták Vakond fejit. Vagyis szerintem nem nyert vele.

kamilla123 2015.04.08. 17:36:48

@fosch9: de aranyos vagy :-) én tökre bírom Lokit amúgy. Nem is szeretném igazán, ha kiesne, mert érdekes karakter. Az elején azért szekáltam, mert idegesített, h mindenki isteníti, holott az égvilágon semmi nagy tematikázást nem csinált, hanem beállt Nóri mögé, aki Dominikkal szemben bárkit bent tartott volna. És erre reflektáltam többször is, hogy mi ez a nagy Loki őrület.

Utána meg Nórika miatt kritizáltam, hogy miért nem becsüli meg, hogy van egy személy, akiben igazán megbízhatna? Ki akarja ejteni, de mindez nem elég. Miután mégis bent maradt az a szerencsétlen, még utána gonoszul szórakozik vele, amikor beadta neki, h Patrik szerelmes Melanie-ba. Ez egy teljesen értelmetlen gonoszkodás volt, aztán Nóri jött ki belőle szarul, ő meg szembe hazudott mindenkinek, h Nóri találta ki. A többi fikázás meg, h nagy a segge a csajnak stb, teljesen érthetetlen, mert hát Lokit sem a testéért szeretjük.

Szóval nem rossz arc, de értelmetlen a gonoszkodása sokszor. Amúgy ha hűséges lenne Nórihoz, én sokkal inkább nekik drukkolnék, mint akár a Peti-Mariann kombónak.

Szóval egy Nóri-Loki nyerő párossal kiegyeznék. De ehhez nagyon kéne tepernie Nórinál, mert én Nóri helyben már nem bíznék meg benne.

kamilla123 2015.04.08. 17:40:11

@AkkorlegyenPtr: vagy az, amikor a spanyol inkvizíció a puha párnával kínozta az öreg nénit a kényelmes fotelben

kékalmamag 2015.04.08. 17:41:51

Szeretném remélni, hogy MarokMarcsi ebküldése és Gyulusunk azért ment,. hogy leredukálják a párokat. Bízom benne, hogy Beus hazaútja ellenére megkapják a lehetőséget, hogy 2 embert (párt-nempárt, mindegy) egy fiút és egy lányt kicsapjanak, Beuson felül, azt kész. Legyen már egy kis tőrözés is bent. Marcsi meg elég "tökös" hozzá, Gyulus meg majd megtanulja, hogy bár az élet szép, de igazságtalan, nyilván a kicsapást úgy, hogy ők maradnak. Szóval remélem nem csak Madám lesz szingli Csőrike (Beus) távozása után, de egy fiúcskát és egy lányt is hazaküldhetnek.Tény hogy akkor az ivararány (szerintem Nóri ismerte a szót, csak épp nem hallotta az ominózus jelenetben) a párválasztót követően megbomlik és egy fiú "szingli" marad a hét elejéig, akkor meg küldjenek be valakit hétfőn meg szerdán is, az egyiket pl. küldetéssel azt hello. Madámékat is egy héten belül küldték és hál istennek hogy nem lett belőle hosszabb ott-tartózkodás a Hugyos részéről.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.08. 17:44:56

@DilisApu: Végül is az is a kultúra része, hogy tudom, mennyit ihatok súlyos következmények nélkül, meddig tudom másnap is felvállalni magam a tükör előtt is. Ezt a Vakondot amúgy nem is igazán butának gondolnám (szerintem tanítható lenne), hanem unintelligensnek - már ha csak arra gondolok, hogy a H. Melanit akarja feleségül venni.:))) Az értékrend meg nem kongruens Ogréval, bár ez annyiban nem igaz, hogy kijelentette, hogy az 5 legfontosabb dolog a világon: a pénz, pénz, pénz pénz és a pénz. Ez is egy értékrend. :DDD

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.08. 17:48:06

@kékalmamag: "leredukálják"
off
igazán nem kötözködésből, de te tudsz "fel"redukálni valamit?
on

mézescsók 2015.04.08. 17:48:12

@kszanaksz: Berkitől elvonatkoztatva. nem tudok elképzelni épeszű embert, aki azért ül le a képernyő elé, hogy a műsorvezetőt bámulja. A műsorvezető felkészültsége, személyisége, kisugárzása, stb. persze nagyban befolyásolhatja a nézői várakozást és élményt, de akárhonnan nézem, csak egy kicsi része az egésznek. Ha a műsor a műsorvezetőről szól, az régen rossz.

@AkkorlegyenPtr: Egyáltalán nem képes kezelni az embereket. Akkora az egója, hogy kétlem, hogy valakit észrevesz magán kívül. Kb. annyi benne a beleérző képesség, a másik iránti figyelem, stb. mint egy sárgarépában.

Viszont szerintem annál több időt fecséreltem Berkire, mint amennyit ez a pasas egyáltalán megér. Bocs, de inkább nem áldoznék rá több időt, energiát.

Zoe_the_Genius 2015.04.08. 17:52:04

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: mert csak egészség legyen a többit megvesszük szóval részemről egyet értek:))))

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.08. 17:53:41

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Ja, egy kicsit hibás az értékrend, mert a top5-be azért a puncinak be kell férni. .-))

Zoe_the_Genius 2015.04.08. 17:57:53

Ajajjjj felmentem a Facebook oldalra. Nem kellett volna beleolvasni a kommentekbe.

ÉH3sZ 2015.04.08. 18:00:17

@A Manci: Sok mindenben egyetértek. Botox visszaküldését éppen most, semmi sem indokolta. Lett volna bent 6 fiú és hat lány, ha Plüss nem kungfuzik. Csak a kizárás miatt van értelme. A szerda elmegy a büntivel, csütörtök Pandóra, péntek párosodás

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.08. 18:00:34

@Majom1Parádé:
+1
Oda igen :))) De az Ogre (arca) mellé vajon mi fér még be?:DDD Sztm az evidenciákat, úgymint víz, levegő, punci stb máshová sorolja:))))

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.08. 18:00:43

@Zoe_the_Genius: Sok volt a spoiler vagy a stílus hagyott némi kívánnivalót maga után?

Zoe_the_Genius 2015.04.08. 18:11:07

@Majom1Parádé: a primitív ember:-) mert h itt mindenkit i love u:-)

melaena 2015.04.08. 18:11:43

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:
"Végül is az is a kultúra része, hogy tudom, mennyit ihatok súlyos következmények nélkül, meddig tudom másnap is felvállalni magam a tükör előtt is."
Ha ez igy lenne,az emberek 90% -a nem inna.
Regebben minden vasarnap megfogadtam,h soha tobbet nem iszom,es kedd-szerdaig tartott feldolgozni a hetvege kinos emlekeit.
aztan a kovetkezo bulin ugyanugy bebasztam.
most annyibol jobb,hogy az 5-10 evvel ezelotti mennyiseg tordeketol is szinte teljes amneziam van,igy mar nem kell a lelkiismeretemmel bajldni :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.08. 18:15:36

@melaena: A lépcsőfokokat senki sem hagyhatja ki:)))) De nem a fél világ szeme láttára próbálkozom, illetve szólogatok be, hanem csak a törzskocsmámban, ahol elnézik nekem :DDDD

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.08. 18:25:22

@kamilla123:
Sok mindenben egyetértek.:)) De ha arra gondolok, hogy tartják a gömböt mind a ketten - Nóri hűségesen, sztm 15 milánál Loki eldobná a gömböt, Nóri mehetne haza üres kézzel.:(
Mostanáig kedveltem Lokit, most már várakozó állásponton vagyok.

2015.04.08. 19:13:41

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: a gömbről az a véleményem, h mindenki elejtené, mindenki... nóri is...
azt gondolom senki nem bízik meg annyira a másikban, h megosztaná a nyereményt
még adriékért sem kezeskedem

@kamilla123: én bírlak és edinával kapcs egy hullámhosszon voltunk
csak ezt a nagy loki ellenszenvet nem értem :DD
köszönöm a véleményedet
én is bírom, az az igazság, h loki nélkül peti is egy nagy nulla lenne, egy a bence-paca társaságból... nóri sem tudott volna nélküle "felépülni",
saját kis loki őrületemről: egyetlen belevaló srácnak tartom bent és eddig főleg a szépfiú vonalról szólt az éden, jött egy laza másfajta srác, én már a látványának örültem, h végre a szépfiúk majd a szőrös medvétől fognak rettegni, nem egymástól :D
loki nóri ellen beszédét én sem értettem, nem is tetszett, ugyanakkor sztem loki elmondja a véleményét, sztem a játékosok nagy része még a saját párjáról sem mondja el az őszinte véleményét sem riportban sem a többi játékos felé, mert annyira reszketnek a bentmaradásért
én igazából nagyon játékot még nem láttam (kár) egyébént a mari hájpolást sem értem mert mari sem csinált az üdülésen kívül mást és most h beküldték kavarni a kakit, most elájulnak az emberek h jé tattikázik, sztem az nem tattika h az ő és gyula kezébe adtak egy fél pillangót.. :D
utolsó gondolattal egyetértek, én is egy loki-nórinak örülnék, adott esetben ( :DDD) nóri nem bízna már meg lokiban de ott bent más helyzetek vannak és sok a nyeremény, úh azt tippelném kiegyeznek valahogy, de legalábbis remélem h loki még egy ilyen kurvabeusért nem ejti nórit

2015.04.08. 19:17:53

@kamilla123: elmondom az én tippemet
botox-peti, loki-nóri, adri-paca, bence-sneci, gyula-barbi
mandula mehet eltévedni

2015.04.08. 19:23:19

@Armador85: én az elejétől ezt várom
@XocoLatte: szia, mari sztem utasításra tematikázik, de tény h vakok közt a félszemű ilyen téren :D
@Morfologista: vagy nem kell olyan foglalkozást választani ahol alázhatják :D

loki és gyula nagy haverok az instagramon egyébként, ez gondolom előre mutat egyfajta szövetségre

Pék Sütemény 2015.04.08. 19:23:19

@melaena: Sose bíznék olyan emberben, aki időnként nem csapja ki magát rendesen! Mertugye, abba beszorul. Az meg mérgez, mint ismeretes. Az, hogy már kevesebb is elég, tiszta haszon! Teljesen ekonomikus! :)

Pék Sütemény 2015.04.08. 19:25:08

Amúgy meg, akkor csapják ki Bejglit, mire megszokom.... Végtelenül remélem, hogy a pszichopata nakiazénapukám Vakond se sokáig rontja bent a levegőt...

tomfree 2015.04.08. 19:27:01

A második szériában nem azért küldték haza a gyereket, mert szlovákk.vzta a csajt? Akkor Mandulát miért nem küldik haza Beával?

ÉH3sZ 2015.04.08. 19:36:31

@fosch9: Az én tippem: Botox-Gyula, Pjotr-Barbi, Paca-Adri, Loki-Nóri, Bence-Sneci

kismalacka 2015.04.08. 19:37:11

Hajrá Lagzi Gyulus :)

kismalacka 2015.04.08. 19:38:49

@ÉH3sZ: Szerintem is. Botox mintha azt mondta volna, hogy most még nem kell összeállniuk, csak a háttérben segítik egymást.

kékalmamag 2015.04.08. 19:38:59

off
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: köszönöm a megszólítást. a leredukál kifejezésnek szakmai környezetben nincs értelme valóban, azonban a köznyelvben egyre elfogadottabb. én már elfogadtam.
on

ÉH3sZ 2015.04.08. 19:40:48

@kismalacka: Ráadásul ott van még a közös döntés.

kismalacka 2015.04.08. 19:43:22

@ÉH3sZ: Igen...remélem az lesz hogy kivághatnak valakit...mondjuk ezt a hányinger Mándula gyereket :)

ÉH3sZ 2015.04.08. 19:51:40

@kismalacka: Akkor mit csinálnak pénteken a kiválasztás ceremónián?:)

Tényleg, "ma" este akkor hárman alszanak a szingliszobában? Vakond, Botox, Gyula?

ga_zsi 2015.04.08. 19:57:28

A másodikban a Petit vagy kit, nem azért zárták ki, mert lekurvázta Noémit?

kismalacka 2015.04.08. 20:03:45

@ÉH3sZ: Úgy emlékszem, hogy három napjuk volt a feladat teljesítésére, és gondolom az utána következő nap kell a döntést meghozniuk. Az pont a kiválasztás utánra esik, és után meg jön be új fiúcska..

kismalacka 2015.04.08. 20:04:54

@kismalacka: Illetve lány, mert az utolsó Lagzi Gyulus volt :)

Gia 2015.04.08. 20:08:14

Kíváncsi vagyok Peti arcára ha kiderül,hogy ő segítette hozzá Mariannt a pillangó másik felének a megtalálásához. :-) Mondjuk az ő feneke nem lesz veszélyben.

ÉH3sZ 2015.04.08. 20:10:45

@kismalacka: Hétfőn jött Lepkés Gyuszi és már aznap kerestették vele a még bent sem lévő félpillangót, szerdán reggel telik le neki a 3 nap. Csütörtök a rákövetkező nap.
De már megcsinálták a küldit a 2. nap, úgyhogy a rákövetkező nap lehet a mai is:)

ÉH3sZ 2015.04.08. 20:12:24

@Gia: Nem biztos h elmondják neki:)

ÉH3sZ 2015.04.08. 20:15:30

@ÉH3sZ: Vagy csütörtök reggel telik le:) De mindenképp a kiválasztóig meg kell történjen a dolog szerintem

Gia 2015.04.08. 20:19:08

@ÉH3sZ: Peti magától rájön,hogy ő mesélt Mariannak,arról,hogy Gyula nagyon keres v.mit.

Gia 2015.04.08. 20:19:42

-mínusz egy vessző. :-)

zorja 2015.04.08. 20:21:02

@tomfree: @ga_zsi:

Nekem úgy jött le, hogy ott a "szlovák kurván" volt a hangsúly...hogy a származásának belekeverése verte ki igazán a biztosítékot...

ÉH3sZ 2015.04.08. 20:21:52

@Gia: Majd ha a Gólem nyilvánosan bejelenti a küldit, azt hiszem addig nem beszélhetnek róla másnak.

ÉH3sZ 2015.04.08. 20:25:58

@Gia: Peti ettől függetlenül örülni fog, mert Botox a titkos szövetségese

Zsoofka 2015.04.08. 20:32:22

@kamilla123: Nagyon-nagyon jól leírtad! Minden szavaddal egyetértek.... :)

2015.04.08. 20:33:07

@ÉH3sZ: a szingli szobai lakosok nem állhatnak egymás mögé azt hiszem az egy szabály

ÉH3sZ 2015.04.08. 20:36:08

@fosch9: De Vakond, ha elmegy Plüss - szingli
Botox - szingli
Gyulus - szingli
Azt el tudom képzelni, h a lepkések nagy döntése az, h akarnak-e egy párt alkotni vagy sem?

Zab Kása 2015.04.08. 20:43:16

@kismalacka: Lagzi Gyulus? :-) Vagy inkább Botox Mariann volt az utolsó! Ha viszont ma kiesik a Bejgli Beus, akkor tényleg tuti, hogy egy lánynak kell bejönnie. Ráadásul akkor teljesen átrendeződhet a csajok elosztása. ;-) Gondolok itt a Snezi, Mariann, Nóri trióra. :-) Hacsak Botox nem marad a Gyulával és Nóri pedig Lokival. ;-) Snezi vajon tényleg megy??? ... :-)))

Zsoofka 2015.04.08. 20:44:56

@fosch9: Loki-Gyula haverságot nagyon várom, szerintem kiegészítik egymást a stikjeik..... :)

Szoba kilátással 2015.04.08. 20:46:26

@ÉH3sZ: az mer lenne mar nagy döntés?:))

ÉH3sZ 2015.04.08. 20:48:17

@Szoba kilátással: A TV2 után szabadon neveztem nagy döntésnek, szerintem se lenne az:)
Van ötleted rá miről dönthetnek ezen kívül?

Zab Kása 2015.04.08. 20:50:12

@a gyuri: Mekkora kép!!! Zsírkirály! :-D Cintia borzasztó volt azzal a septummal az orrában! Mint egy tehén akinek legszívesebben egy kolompot akasztanának a nyakába. Aztán még Ő piszkálta a Gyulát!? ;-)

2015.04.08. 20:57:11

@mokamini: várom gyula kibontakozását :D
hívjuk gyuszinak? :DD
@ÉH3sZ: igen a bence barbi beus triónál volt egy kérdés kivel akarja folytatni és akár lehet így most is
v simán mindenkinek kotorni kell párért, meglátuk
várom amikor beuskának megmondják h lehet pakolni :D

Zsoofka 2015.04.08. 21:00:54

@fosch9: Nekem a LepkésGyula egyelőre bejön, a Gyuszit ki kell érdemelni... :)

Zsoofka 2015.04.08. 21:03:27

@Zab Kása: Pont addig a fél percig néztem az iccakait míg rá nem bírtam jönni mi a f.sz kóg Cintia orrában. Óborzalom..

Szoba kilátással 2015.04.08. 21:04:46

@ÉH3sZ: ki rúghatnak egy csajt es egy csávót

ÉH3sZ 2015.04.08. 21:05:06

@fosch9: Beus szerintem sejti h megy haza:)

@mokamini: +1 LepkésGyula

ÉH3sZ 2015.04.08. 21:08:01

@Szoba kilátással: Ugyan olyan hirtelen halállal, mint Beus Botoxot? Akik aztán visszajönnének 2-3 hét múlva?
Igazából amíg el nem árulják, bármikor megváltoztathatják a döntés tárgyát

Zab Kása 2015.04.08. 21:15:03

@mokamini: Nekem a lovaglás plusz egy pontot jelentett! ;-)

2015.04.08. 21:15:53

@ÉH3sZ: ha tud olvasni, a szabályzatban benne volt, különben verekedhetnének egész nap, szép lenne :D
@mokamini: vágógyuszizzák a haverok :D fatökű lepkevadászt mondta itt vki egyik nap, hát azon szakadtam :D

malevil2050 2015.04.08. 21:16:30

Emeseeeeeeeee,tyere minnyán keszdődik,gyűn a kedvenced a gyuszika.

malevil2050 2015.04.08. 21:17:59

@fosch9: Cótolom,válacoltam de má régen,de asz egyik cím nem mük.ám.

2015.04.08. 21:18:32

szombaton Blöff

Chuck Νorris 2015.04.08. 21:18:45

sziasztok!
meggyüttem én is az esti tematikára :)

Zsoofka 2015.04.08. 21:18:47

@Zab Kása: Én nemigen tudtam értelmezni... :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.08. 21:18:57

Na, utolsó reklám és jön a mai agymosási adagunk. .-))

Chuck Νorris 2015.04.08. 21:20:21

Mókica ma is táncikál?

2015.04.08. 21:20:37

@malevil2050: cóközön :) megnézem, le voltam kissé betegedve :(
mi újság, jössz szurkolni? kidobják ma a verekedős plüsslyányt

Ditti82 2015.04.08. 21:21:16

Szép estét! Hajrá Loki, Peti, Mariann!

2015.04.08. 21:21:19

így van berki, benne van a szabálykönyvben, nem megengedett és tiltott

ÉH3sZ 2015.04.08. 21:21:54

Adritól megkérdik hány kiló?:)

2015.04.08. 21:21:55

jaj ugye ma nem pandora nap van? nem akarom látni ahogy adri bőg mert a súlyával szekálják

2015.04.08. 21:23:01

@ÉH3sZ: én sem :D
@Chuck Νorris: csakhogy, színfolt lettél

Ditti82 2015.04.08. 21:23:13

Barbi beszéééééééél!

2015.04.08. 21:23:51

@Ditti82: szépet :)

mandula védekezik h ő nem ütött meg senkit

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.08. 21:23:54

@fosch9: Hát de, megin' Adrit piszkálják majd...

Ditti82 2015.04.08. 21:24:07

Jaj, te gyökér, és te mit engedsz meg magadnak, senkiházi...

Chuck Νorris 2015.04.08. 21:24:18

szegény ádámka, fáj a nyakicája.

Zsoofka 2015.04.08. 21:24:20

Jááááj istenem, fáj a nyakacskája... Földet rá! Vakond.

2015.04.08. 21:24:22

mandula emlékszik h 3x megütötték még a nyaka is fáj

vastyúk is .. 2015.04.08. 21:25:03

Szép estét mindenkinek!
Gólemet miért magyarországi kameraállásból közvetítik? szegény kényszeresen ordít a mikroportjába, merthát "messze van az operatőr".
Mandula meg itt sír Beus pofonjától, hát férfiember, vagy puding?

2015.04.08. 21:25:17

@Majom1Parádé: sztem uncsi már és tényleg nem kéne egymást ezzel b.ogatni, hát nem ezé vannak ott :DD

ÉH3sZ 2015.04.08. 21:25:23

@fosch9: Lemaradtál 1 másodpercet:)

2015.04.08. 21:25:49

mandulából ezt váltja ki beus

Zsoofka 2015.04.08. 21:25:54

Barbi mindjárt kiesik Peti piksziséből, ha túl sokat lóg Ádámmal....

Ne küldj levelet 2015.04.08. 21:26:16

Hiába puncsol loki, úgysem fogja megpocsíkolni a lyányt. Esetleg akkor, ha megnyeri a lóvét. Ugye a stricit ádám ismeri, csak vele kell jóban lenni.

Loki érzékeny kis lelkét az nem bántotta, mikor ő snezit küldte el a p..ba.

fran7 2015.04.08. 21:26:51

Barbi már 15 mp-ig volt a képernyőn. Nekem kedveznek. Talán.

2015.04.08. 21:26:52

mandula beszédet tart: nem emlékszik, de sok oka van amiért így beszélt, sajnálja amiért megsértette a "személyiségi jogait" (WTF?) biztos volt oka, úgyhogy ennyi és sajnálja
blablabal

ÉH3sZ 2015.04.08. 21:27:48

Plüss nem fog bocsánatot kérni

2015.04.08. 21:27:48

@vastyúk is ..: nincs a nyakán mikroport?
@ÉH3sZ: a flancba télleg :DDDD

Mók_Ica 2015.04.08. 21:28:14

jó estét :)))

mandula bocsánata nem érdekelte beust... hmmm.... kb én is leszarnám a fejét......

2015.04.08. 21:28:32

beus szerint csak poénból kezdődott
ő poénból vágta csak nyakon
mandula szerint nem poén volt

áhám itt lesz a kutya elásva

jön Börki

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.08. 21:29:02

Szerintem nem is gondolta komolyan Ádika, csak tette a fejét....

Ditti82 2015.04.08. 21:29:08

@fosch9: Tegnap még azt mondta a riportban, hogy nem emlékszik semmire. :D

Peti, vág az eszed, mint a beretva! :D

Mók_Ica 2015.04.08. 21:29:12

@fosch9: de csak mer' a viszki kihozta belőle a pszichopata állatot :))))
itt van breki .....

Schlomo Goldberg 2015.04.08. 21:29:15

Na, jön a Gólem Nóziért és Bubuért ;)

Ne küldj levelet 2015.04.08. 21:29:16

madam szerintem pontosan tudta mit csinál. És most is üti a vasat, elmondja 33x, hogy beus őt háromszor megütötte. Ügyes

ÉH3sZ 2015.04.08. 21:29:25

Mindig gondolkodnom kell ki az a Krisztián:)

Chuck Νorris 2015.04.08. 21:29:30

peti hogy uszik köröket egy szögletes medencébe?

2015.04.08. 21:30:08

@Ne küldj levelet: de nem kurvázta

Berki bejön: megengedhetetlen, mandula káromkodott, provokált, beus szólalj meg mi volt hogy vót

ÉH3sZ 2015.04.08. 21:30:15

Szót illette rám??

Chuck Νorris 2015.04.08. 21:30:17

barbinak ez volt a nagyjelenete a játékban

vastyúk is .. 2015.04.08. 21:30:18

@fosch9: valamilyen mic biztos van rajta. csak feltűnt, hogy ordít.. Az agy automatikusan feltekeri a hangerődet, ha messze áll tőled, akinek a mondandódat címzed :D, Ezt hallottam a kicsi barlangi trollon, csak a jelenet célja nem jött át.

2015.04.08. 21:30:38

ha nem ittam vóna... na igen

Mók_Ica 2015.04.08. 21:30:51

@Chuck Νorris: ezt te kérdezed??? :)))) aki elszámolt végtelenig, kétszer is??? :))))

vastyúk is .. 2015.04.08. 21:30:58

OVER feliratos póló, de geciiiii

Zsoofka 2015.04.08. 21:31:03

Van abban valami perverz, amikor Berki erkölcsi kioktatást tart a bandának... :)

Ne küldj levelet 2015.04.08. 21:31:43

@fosch9: tehát csicskagecizni lehet, kurvázni nem? Nem nézed te részrehajlóan?

2015.04.08. 21:31:49

beus tíz perced van lehet menni haza viszlát

ádám megérte? nem
ádám büntetése h 2 napja maradt pár találni

Mók_Ica 2015.04.08. 21:32:04

@ÉH3sZ: elmondta saját szavaival, hogy mi történt :)))

mandula micsoda büntit kapott..... pffffff

Zsoofka 2015.04.08. 21:32:06

Snezi bevállalja....

fran7 2015.04.08. 21:32:10

A tv2 vágásából úgy tűnt, hogy az első "ütés" csak ilyen legyintés volt. Csak Beus utána odament pofozkodni. Mondjuk barátai sem nagyon igyekeztek megállítani, mikor megbolondult a 40 kilós kiscsaj.

Chuck Νorris 2015.04.08. 21:32:49

Adrinak tuti megmondták hogy nem a csontja nehéz :(

Mók_Ica 2015.04.08. 21:32:58

@vastyúk is ..: ááá... dehogy.... nem..... dehogynem :)))))

Schlomo Goldberg 2015.04.08. 21:32:59

Vakond összemelegedhet a Lepkéssel a szingliben

fran7 2015.04.08. 21:33:45

@Majom1Parádé: De, saját személyétől nem szabadulhat. Elég az neki.

ÉH3sZ 2015.04.08. 21:33:46

Megkérdezték, h: Adri, szerinted ki eszi meg mindig a maradék ételt?:)

2015.04.08. 21:34:08

@Ne küldj levelet: a kurv az kurva
a csicska megengedett
nem olvastad a szabálykönyvet? :D

@Ditti82: be vót baszva sztem többet ivott 19 év alatt mint én.. kort nem mondok :D
@vastyúk is ..: barlangi troll de nagy vagy
@Mók_Ica: melyikből? mind a kettő alkesz

Schlomo Goldberg 2015.04.08. 21:34:14

Becksné számára van egy tuti fogyókúrás receptem: kevesebbet enni, többet szarni. Ennél nincs egyszerűbb.

Chuck Νorris 2015.04.08. 21:34:18

@ÉH3sZ: :D erre nem is gondoltam

@Mók_Ica: az más, én egyenesen számoltam el, nem körbe :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.08. 21:34:20

Ádámnak az lett volna a büntije, hogy utolsónak kell, hogy beálljon, és anti-védettsége van, vagyis bárhova áll, ahol már van pasi, akkor automatikusan kiesik. :-)

Mók_Ica 2015.04.08. 21:34:28

@fran7: az a pláne, hogy az első legyintés után már visszafogták... és utána is végig próbálták nyugtatni...... nem is értettem már tegnap sem, hogy miért ment mégis mandula után......

introverted22 2015.04.08. 21:34:35

És most Pandórán folytatódik Adri hisztije a súlya miatt?

malevil2050 2015.04.08. 21:35:17

@fosch9: Vatyok is meg nem is.hehe

2015.04.08. 21:35:59

@vastyúk is ..: @mokamini: igen ez mindkettő jó volt :D

Mók_Ica 2015.04.08. 21:36:23

@ÉH3sZ: hüüüüüJJJJeeee :)))) röhögök... :))))

@fosch9: ezt mandula mondta a saját szájával magáról :)))

@Chuck Νorris: és fából sem csináltál vaskarikát??? akkor te nem is a Zigazi chucky fiú vagy :PP

Ne küldj levelet 2015.04.08. 21:36:59

Kíváncsi leszek az éjjeliben breki tényleg felteszi-e a beígért kérdéseit beusnak

malevil2050 2015.04.08. 21:37:01

@vastyúk is ..: Hello,úty látom igen keveset cerepelünk itten e! Tán te is sokat vaty sinen, mék sem jucc ötről,,,,,,

2015.04.08. 21:37:05

@Schlomo Goldberg: hádde ha kevesebbet eszik mit carik?
@malevil2050: hehe, ez jó tattika, csak a csajokat nézed? :D

Zsoofka 2015.04.08. 21:37:12

Vajon LepkésGyula Vakondot is meglovagoltatja?

Mók_Ica 2015.04.08. 21:37:21

@Majom1Parádé: mekkora poén lenne :)))) és persze csak utólag mondaná meg neki ezt breki :)))

fran7 2015.04.08. 21:37:56

@Mók_Ica: Kb. ha magaddal szúrsz ki, akkor csak hajrá, gondolták a többiek.

Chuck Νorris 2015.04.08. 21:38:04

olvastam egy cikket a tájmszba miszerint azok a nök hiznak el, akik nem mernek fingani.

Mók_Ica 2015.04.08. 21:38:10

@mokamini: ne máááá..... röhögök.... hangosan...... elképzeltem.... :))))

2015.04.08. 21:38:21

@Ne küldj levelet: remélem felteszi
lehet majd magyarázkodni

@Mók_Ica: jaj azt csak úgy mondta de nem úgy gondolta :D

malevil2050 2015.04.08. 21:38:40

@fosch9: Tood vén kecske is,,,,,,ha má tyutyuka lebácsizott,,,,,,de tom csak viccölt.

Mirocska 2015.04.08. 21:38:46

Most megint hárman fognak nyomorogni a szingliben?

vastyúk is .. 2015.04.08. 21:38:50

@malevil2050: helló, jól látod, sok a dolog, az idő meg kevés, és abban sem vagyok biztos, hogy ötig eljutottam. :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.08. 21:39:34

@Mók_Ica: Lehet mindenkit hibáztatni, de Beus maga tehet leginkább róla, hogy kizárták. Persze elsősorban Ádám a hibás, ha hernyózik nincs balhé, de Beus ahelyett, hogy csak szóban vágott volna vissza valami nyomdafestéket nem tűrőt, behúzott 3-at.

Mók_Ica 2015.04.08. 21:40:10

@fran7: igen.... ez biztos így van..... végülis eggyel kevesebben lesznek...

2015.04.08. 21:41:02

@Mók_Ica: @mokamini: nemá, most már én is :D

malevil2050 2015.04.08. 21:41:51

@vastyúk is ..: nahh nyem baj gyűn majd asz isteni fridi,összezárják majd kovács pisti ectergályossal ety napra.asz lesz majd a jó balhé,esz bísztosan előrévbb visz majd bennünket.

Mók_Ica 2015.04.08. 21:41:57

@Majom1Parádé: valószínű IRL is így reagál..... persze, hogy saját maga tehet róla.....

DerBroCode 2015.04.08. 21:42:08

Tudtátok hogy Botox követi a Hogyvoltot ?

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.08. 21:42:27

@Mók_Ica: Simán kivitelezhető lenne. Igazából nem is izgat hogy történik, de Vakond essen ki még ezen a héten!

Chuck Νorris 2015.04.08. 21:42:45

@DerBroCode: persze, de nemcsak ő. Nóri is olvassa

Mók_Ica 2015.04.08. 21:42:51

@malevil2050: nem kovács pistivel.... hírös embörökkel .... én kíváncsi leszek rá :))

2015.04.08. 21:43:05

@malevil2050: csakis vicc lehetett :D
mit szólsz a verekedéshez? :D

malevil2050 2015.04.08. 21:43:08

Cegény bejja lyányt elpaterolták,óhh be sanálom

ÉH3sZ 2015.04.08. 21:43:17

Tudtam, h Adri meglepődik az azonnali kizáráson

Mók_Ica 2015.04.08. 21:43:31

@DerBroCode: @Chuck Νorris: helyes :))) kommentelnek is?? :)))

ÉH3sZ 2015.04.08. 21:44:00

Utolsó csepp a vízben:)))

vastyúk is .. 2015.04.08. 21:44:05

@malevil2050: nyugi, a bácsi csak a tiszteletem jele ;) hihihihhihhi

Chuck Νorris 2015.04.08. 21:44:12

hehe Loki megkapta Nózit :))

Ditti82 2015.04.08. 21:44:28

Nózi Lokinál, Bubu Barbinál. Ez cuki volt. :)

2015.04.08. 21:44:39

béhus sajnálja h kizárják és így elveszítette a húsz millió forintot
ez azt hitte már az övé is volt? :D

barbi örül h beus elment :D

Schlomo Goldberg 2015.04.08. 21:44:48

Baszki Bejus otthagyja a plüssöket

Mók_Ica 2015.04.08. 21:45:04

@Majom1Parádé: remélem mandula megy eltévedni a reptérre....

beus elosztogatja nózit és a többieket :))))

barbi örül, hogy beus ment..... ezzel gondolom nincs egyedül.....

2015.04.08. 21:45:14

na akkor loki gyula mandula mehet a harc nóriért :DDD

Chuck Νorris 2015.04.08. 21:45:15

@Mók_Ica: azt nem mondhatom el a szerzödésük miatt ;)

Ne küldj levelet 2015.04.08. 21:45:26

Igen, csak ezen a három pofonon múlt az a fránya 20 millió

ÉH3sZ 2015.04.08. 21:46:15

vakond de hülye!! Nóri szerelmes lesz belé??:)))

Zsoofka 2015.04.08. 21:46:17

Kibe lesz szerelmes Nóri? WTF?

Chuck Νorris 2015.04.08. 21:46:44

Ádám: egyre jobb a kapcsolatom Nórival, talán azt is el tudom érni hogy szerelmes legyen belém..

én is kérek abbol amit sziiiiiiiiiiiiiiiiiv
:DDD

ZLATAN 2015.04.08. 21:46:46

@Mók_Ica: Ahogy olvasom inkább Bence és csapata kommentelget...

2015.04.08. 21:46:53

@ÉH3sZ: lÖevél :D

mandula megy a szinglibe nyomorogni

Mók_Ica 2015.04.08. 21:47:00

@fosch9: nem azt írta a mai blikk, hogy beus ennél jóóóóóóval többet keres ennyi idő alatt????? :)))

ÉH3sZ 2015.04.08. 21:47:18

@fosch9: Gyulának ott van Botox, Lokié lesz Nóri

vastyúk is .. 2015.04.08. 21:47:19

A mandula aszisziii Nórika belészeret.. hihihi hát honnan szalasztották ezt a Valakit? Lipótmezőt mé kellett bezárni? :D

Ditti82 2015.04.08. 21:47:30

Nóri beléd szeressen? Te majom. LOL

2015.04.08. 21:47:31

mandula szerint ő el tudja érni h nóri beleszeressen
azt meg főleg h mögé álljon

Ne küldj levelet 2015.04.08. 21:47:32

Mandula papa a múltkor azzal a szereplővel jött össze, aki legrosszabbul volt a fiával. Vajon beussal is?

ZLATAN 2015.04.08. 21:48:02

Végre Botoxot feliratozzák!!!! Hurráááá!

Mók_Ica 2015.04.08. 21:48:24

@Chuck Νorris: te vagy maris vagy nóri? :))))

@ZLATAN: itt?? tudod is, hogy milyen néven? :))

ÉH3sZ 2015.04.08. 21:48:27

Nórit kihasználják:))

Chuck Νorris 2015.04.08. 21:48:28

1méterre a kamerátol taktikáznak, életszerü... :)

2015.04.08. 21:48:34

@Mók_Ica: jaja nemtom mit rí mehet haza megint 50 euroért análni :D
@ÉH3sZ: botox kavarni fog sztem

Zsoofka 2015.04.08. 21:49:14

Gyula! Hallgass azokra a sugallatokra!!!!!

Nóri! Te meg ne hallgass Ádámra. Félek, hogy elveszítem... Mi lesz a fan-klubbommal :(

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.08. 21:49:16

@Chuck Νorris: Ekkora tuskót még nem láttam, mint Vakond....

ÉH3sZ 2015.04.08. 21:49:21

Csodálkoznak, hogy 1 nap több levél jön?:)

malevil2050 2015.04.08. 21:49:23

@fosch9: Kell ety jó adag csigavér ide,de hát asz a mockos alkohol

Mók_Ica 2015.04.08. 21:49:30

@Ne küldj levelet: pókmajmon megedződött már :)))) de most papának van egy giselle-je :)))

2015.04.08. 21:50:16

újabb löevél ezt is peti kapja felolvasni, mert ő tud olvasni :D
gyula állj ki mi volt a küldetés és mi lesz a jutalmad:

gyula: meg kellett találnom a fél pillangó párját
ha megvan a párja azzal a párral tud egy döntést hozni
a párja mari

ÉH3sZ 2015.04.08. 21:50:34

@fosch9: Gyulázni fog szerintem:)

Mók_Ica 2015.04.08. 21:50:34

@fosch9: vagy whirpool-ozni, akármit is jelentsen :)))

Chuck Νorris 2015.04.08. 21:50:52

@Mók_Ica: nem, én Adri vagyok. bizonyiték: figyi mindjárt sirok a pandórán :)

2015.04.08. 21:50:53

a többiek kérik h hozzák le a pillangót megmutatni

Mók_Ica 2015.04.08. 21:51:36

@fosch9: hogy kiakadtak, hogy maris benne volt a küldetésben......

vastyúk is .. 2015.04.08. 21:51:38

Ez azzz, Botox visszahozta a természetazonos aromákat a játékba :D

haruka 2015.04.08. 21:52:01

@ÉH3sZ: az hagyján, de a szingliszobást meg a küldetésest is Petinek kellett felolvasni. lehet rájöttek, hogy ő legalább tud? :D

ÉH3sZ 2015.04.08. 21:52:33

Adri, ne erőltesd a gondolkodást

2015.04.08. 21:52:55

@Mók_Ica: :D durván hangzik... én is láttam gisellt, három havonta sielés, nyaralás, jó parti ez a mandula apu :DD
@ÉH3sZ: na meglátjuk fogadunk? :D
@malevil2050: elég lett volna leköpni, nem néznek ezek vv-t :D

löevél: pandora (de ez nem csütörtökön szokott?)

Chuck Νorris 2015.04.08. 21:53:26

Patrikon miért van mostabában az a kendő? konyhalány lett vagy mi? esetleg igy huzza meg a bört az arcán hogy ne tünjön alkesznek? :)

Mók_Ica 2015.04.08. 21:53:36

@Chuck Νorris: ok, hiszek neked :))) nem is olyan nagy a segged :)))

@ÉH3sZ: de, én is így tudtam...... vki látta, hogy van egy ilyen szolgáltatása... csak mi nem tudjuk, hogy mit jelent :))))

ZLATAN 2015.04.08. 21:53:43

@Mók_Ica: ICA :))) ezt TE kérdezed?? :)

ÉH3sZ 2015.04.08. 21:53:55

@haruka: Ivart is kiképezték közben az olvasásra, mert neki nagy a szíve és kihasználják:))

introverted22 2015.04.08. 21:54:53

Sneci már megint angyalosat jáccik tornacsukában... nagyon csini
de legalább már nem bukdácsolnak a hülye cipőikben :)

ÉH3sZ 2015.04.08. 21:54:58

@fosch9: Mibe?
@Mók_Ica: Kimos rád, nem?:))

Schlomo Goldberg 2015.04.08. 21:54:59

@fosch9: szerdán szokott lenni pandora az elején de valahogy elcsütörtökösödött

2015.04.08. 21:55:01

adriról le nem rohad az az atléta?

Mók_Ica 2015.04.08. 21:55:11

@fosch9: majdnem azt írtam, hogy dehát ma csütörtök van.... aztán rájöttem, hogy nem :))))
szabin vagyok és nem tudom milyen nap van :))))

ÉH3sZ 2015.04.08. 21:55:58

Snezi és Botox villongás

Mók_Ica 2015.04.08. 21:56:49

@ZLATAN: ja, tényleg :))))) ;)))))

@ÉH3sZ: jajjj, hát rám nem kell..... nekem nem whirpool-om van :))))

@fosch9: csak az megy rá :))))

ÉH3sZ 2015.04.08. 21:56:59

@fosch9: Egyik nap ő hordja, a másik nap Patrik

vastyúk is .. 2015.04.08. 21:57:07

@fosch9: szerintem abban nem szégyenli magát annyira. Ez lehet a magyarázat

2015.04.08. 21:57:12

@Mók_Ica: mázlista :D
@Schlomo Goldberg: áhá, kár pedig már azt hittem holnap lesz akkor mi lesz itt még két napig?
@ÉH3sZ: na ez jó kérdés :DD

haruka 2015.04.08. 21:57:44

Snezi miért beszél Bence helyett? nagyon próbálja mentegetni magát Mariann előtt.

Ne küldj levelet 2015.04.08. 21:57:44

ÍBence mikor dobod le a papucsot?
És válaszol helyette snezi :))))))))

Ditti82 2015.04.08. 21:58:12

Adrinak igaza van. Bence papucs lett Sneci mellett.

Ez micsoda tahó kérdés...

ÉH3sZ 2015.04.08. 21:58:12

@Mók_Ica: Szólsz ha meg tudod mi az?:)

Schlomo Goldberg 2015.04.08. 21:58:16

Sneci nem követi a divatot, diktálja.

Chuck Νorris 2015.04.08. 21:58:41

@Mók_Ica: huha és te találtad fel a cseppet is? :) mmint ha tényleg szabin vagy

Mók_Ica 2015.04.08. 21:58:41

@fosch9: óóóó..... holnap gumicsere és nagytakarítás ablakpucolással :))))

no, adri mér hízol, ha pacának a vékony lányok jönnek be..... ki lehetett ez a kedves????

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.08. 21:58:47

Adri, ha Patriknak a vékony lányok jönnek be, akkor miért hízol még mindig? :-)))

2015.04.08. 21:58:48

@vastyúk is ..: @Mók_Ica: sztem is
@ÉH3sZ: kimossák vajon közben? na itt nyert értelmet a whirlpool... :DD

jaj megkérdezték adritól ha pacának a sovány lányok jönnek be akkor miért hízik még mindig?

2015.04.08. 21:59:42

Második Pandora óta merül fel bennem, hogy ki ekkora troll a hotelben.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.08. 21:59:47

Peti elmondta, hogy Botox volt a geci kérdések feltevője...

ÉH3sZ 2015.04.08. 21:59:58

@fosch9: Ha eső van csak akkor:))

2015.04.08. 22:00:03

adri sír: ti nem tudjátok miért van ez, miért sírok
miért sírsz?
tökmindegy :D

Mók_Ica 2015.04.08. 22:00:26

@ÉH3sZ: igényeljek egy ilyen szolgáltatást? :)))

@Chuck Νorris: ááááá.... volt előttem már más szabin :))))

na, maris tette fel ezeket a kedves kérdéseket :)))) feszkó generátor beindult :)))

Zsoofka 2015.04.08. 22:00:28

Nem akarom ezt hallgatni.... :)

introverted22 2015.04.08. 22:00:33

Mariska rajongó lettem! :)

haruka 2015.04.08. 22:00:39

Hú de genya kérdés volt ez. :D Bár már nagyon unalmas ez a téma.

2015.04.08. 22:01:00

peti lenyilatkozza a riportban h mari milyen genyó kérdéseket tett fel

Chuck Νorris 2015.04.08. 22:01:12

Adrinak kezd olyan tenyeres talpas parasztjányarca lenni :)

Szoba kilátással 2015.04.08. 22:01:20

Bassza meg éppen nem neked kellene ezen rinyalnod hpicsa

Zsoofka 2015.04.08. 22:01:21

Lepkés meg csak pillázik...

2015.04.08. 22:01:38

megsiratni és megríkatni között ezek se tudják a különbséget

Veder1 2015.04.08. 22:01:44

Maris nem is tud arcot vágni, tiszta hülye ez a Snezi :)

ÉH3sZ 2015.04.08. 22:01:50

@Mók_Ica: Persze! Ha jó, majd megmutatod:)))
Ki az a Szabi?

Mirocska 2015.04.08. 22:02:03

Hajrá Marianna! :-))

2015.04.08. 22:02:09

loki szeirnt sír sír de mégse mondja h nem kell szénhidrát

ÉH3sZ 2015.04.08. 22:02:21

Vakond keresi a képregényt?:)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.08. 22:02:42

Nóri szénné alázza Vakondot....

Mók_Ica 2015.04.08. 22:02:46

mandula agyilag elég lepkefing.....

2015.04.08. 22:03:25

@ÉH3sZ: jó bides lehet már :D

Mók_Ica 2015.04.08. 22:03:57

@fosch9: :DDD

@Vödör: :DDD

@ÉH3sZ: a héten ő a pasim :)))

ÉH3sZ 2015.04.08. 22:04:01

Bence a gömbökhöz öltözött?

anyadahalor (törölt) 2015.04.08. 22:04:04

A kérdéseket valaki begépeli vajon? Vagy mindenki ilyen kurva szépen ír?

2015.04.08. 22:04:49

@Mók_Ica: aktív pihenés... :(
@haruka: ők is unják már, kényszerből vigasztalták

vastyúk is .. 2015.04.08. 22:05:06

@anyadahalor: begépelik, hogy "anonim" maradhasson a kérdezés

haruka 2015.04.08. 22:05:12

Mariann újfent a kedvencem lett. :)

Mók_Ica 2015.04.08. 22:05:14

ezek a platform szandik olyan bénák.... menni sem nagyon tudnak benne a csajok.....

2015.04.08. 22:05:35

loki meg csak röhög végig :D

anyadahalor (törölt) 2015.04.08. 22:06:39

@vastyúk is ..: álommeló lehet begépelni és korrektúrázni :D

Zoe_the_Genius 2015.04.08. 22:06:47

El tudom érni, hogy a Nóri szerelmes legyen belém. WTF?

vastyúk is .. 2015.04.08. 22:06:48

Mi lenne, ha Snezi nem a főnyereményt, hanem egy sminktanfolyam-kupont nyerne. szerintem hasznosabb lenne a köz érdekében.

Mók_Ica 2015.04.08. 22:06:51

@fosch9: kell.... ez van :))) du lesz azért fodrász is :)))

@ÉH3sZ: nemcsak mosni, vasalni is tud :))) + reggel kávét is főz :)))

Zsoofka 2015.04.08. 22:06:54

Snezi most veszik össze Bencével és ez lesz az ürügy, hogy Ádám mellé álljon!!!!!!!! Ádám marad, Bence meg két szék közé esik a pad alá....

2015.04.08. 22:07:20

@ÉH3sZ: jah meg büdös azt is mondják úgy bides :D nem ismered?

ÉH3sZ 2015.04.08. 22:07:59

@fosch9: Be is száll:)
@Mók_Ica: Neked bejött az élet:))

Mók_Ica 2015.04.08. 22:08:06

@anyadahalor: szted korrektúrázzák?? :))) sztem nagyobb gond némelyik lakó írásának a kisilabizálása :))))

malevil2050 2015.04.08. 22:08:26

@vastyúk is ..: Jól van nahhh én is ceretlek.

2015.04.08. 22:08:36

@Mók_Ica: nah végre valami élvezkedés :D

vastyúk is .. 2015.04.08. 22:09:00

@anyadahalor: hihihihi. ujjgyakorlat Gizikének vagy Mancuskának, a hét többi napján meg hesszelhetnek a parton, persze értékeiket nem szem elől tévesztve, mert Carlito még jobban figyel, mióta bukta a kék karórát :D

Mók_Ica 2015.04.08. 22:09:14

@ÉH3sZ: mindig :))) szeretem a napos oldalt ;)))))

tvbuzi 2015.04.08. 22:09:33

Sneci vagy pornósnak vagy olcsó kurvának sminkeli magát a pandorára.

ÉH3sZ 2015.04.08. 22:09:40

@fosch9: Nem, felénk nem beszélnek így:)
@mokamini: Nem olyan bátor szerintem

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.08. 22:09:42

@mokamini: Jajj, neeeee! Vakondnak ki kell esni. Ha másképp nem, tegye ki Gyula+Botox.

vastyúk is .. 2015.04.08. 22:11:07

@malevil2050: azt hittem, hogy már le is léptél, hogy nem kommentálod itt a pandora szelencéjét.

malevil2050 2015.04.08. 22:11:13

Esz a reppör gyerök a csarnok 14-s vakvágányon van,de mockosul

Hbbm 2015.04.08. 22:11:30

Szegeny sezlonyz jol kiepeceztek, mariska meg nagyon atment aljasba, oruljon hogy vissza mehetett!

introverted22 2015.04.08. 22:11:53

@vastyúk is ..: Nagyon ráférne. Sztem ha vége, és nem nyeri meg, akkor dobjuk össze rá a pénzt, hogy a kövi valóságshow-ban már nézhető fejet tudjon festeni magának. Katasztrófa... Pedig annyi időt tölt vele, amennyit más egész életében se.

Schlomo Goldberg 2015.04.08. 22:12:11

@vastyúk is ..: szerintem ez amolyan revü smink stílus, a facebook oldalán van egy csomó kép amiken ezekben a revü -páva ruhákban van, hozzávaló rikító festéssel.
Smink nélkül szerintem neki van egyébként a legszebb arca, csak nagyon ügyesen tudja leplezni

Zsoofka 2015.04.08. 22:12:38

@Majom1Parádé: @ÉH3sZ: Szerintem meg sajna nem szabadulunk meg Ádámtól. Valami hasonló ürüggyel ejtette Snezi Milánt is annak idején, szóval tartom, hogy sanszos, hogy robbant... :)
Meglássuk.

ÉH3sZ 2015.04.08. 22:12:58

@windsor: Túl mély nyomot hagyott rajta a 3 év bohócképző suli:)

introverted22 2015.04.08. 22:13:23

@Hbbm: Sezlony magának köszönheti. Ha ő nem lett volna aljas, akkor nem azt kapná vissza. Azért csak nem véletlen, hogy ennyien akarják hotelen kívül látni.

malevil2050 2015.04.08. 22:13:38

@vastyúk is ..: Áhh annyira láccik h mennyien vannak ottan akiknek fogalmuk sincen miben ls vónának, képtelnek ety kis pichológiai hadviselésre

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.08. 22:13:38

@mokamini: Snezi Milánt választotta, de Baywatchnak védettsége volt...

Zsoofka 2015.04.08. 22:13:45

@Hbbm: Nyilván megmondták neki a szerkik, hogy a tattikát erőltesse, az agyhalott vonalat a múlt héten kimaxolták...

Schlomo Goldberg 2015.04.08. 22:14:18

Ha én lennék frideriqsszal összezárva 24 órára eret vágnék. Persze nem magamon.

introverted22 2015.04.08. 22:14:19

@ÉH3sZ: Az biztos, én meg egyre jobban kezdek félni a bohócoktól, nehogy egyszer Sezlonyra fessék magukat :D

Zsoofka 2015.04.08. 22:14:21

@Majom1Parádé: Nem akkor, hanem amikor Milánt lecserélte Bencusra....

2015.04.08. 22:14:42

@tvbuzi: szerintem nála többe kerül a whirlpool mint beusnál :D
@ÉH3sZ: ez a megfejtés :D

vastyúk is .. 2015.04.08. 22:14:49

@malevil2050: én a szerelőműhelyt mondtam volna, ahol még a villamos is aluszik.

@windsor: szerintem teljesen félreértelmezi a mexikói szappanoperákból ellesett fogásokat, miszerint fehérrel körbe kell kenni a szemet mindig és minden körülmények között, mert az úgy highlight :D

Zoe_the_Genius 2015.04.08. 22:15:13

@Ne küldj levelet: mélyem magamba is néztem ez úton köszönöm ÉH. A másik vonal, hogy az ilyen erős akaratú irányító picsák (mint én is:) vonzzák a lagymatag igen anyuka pasikat. Akitől aztán nem győz majd menekülni Sneci is. Alap forgatókönyv.

ÉH3sZ 2015.04.08. 22:15:31

@mokamini: De szereti Bencét, nem?

@Schlomo Goldberg: Az én ízlésemnek csúnya arccal szokott felkelni

Zsoofka 2015.04.08. 22:15:55

@windsor: :)))))))))))) útálom a bohócokat, de lassan Snezit is. Hol van már az első hete, amikor tetszett. És érdekes, hogy Patrik milyen jól látta, hogy csak a védettség miatt érdekes Snezi....

anyadahalor (törölt) 2015.04.08. 22:15:57

@Zoe_the_Genius: múlt héten nem volt és akkor is ment a trollkodás

2015.04.08. 22:16:02

loki: az kiabál akinek a háza ég :D
így van sneci a hibás

Zsoofka 2015.04.08. 22:16:26

@ÉH3sZ: szerintem csalódott benne, többet várt :)

vastyúk is .. 2015.04.08. 22:16:32

@malevil2050: bizony, de így aztán vannak a prédák, akiket lehet terrorizálni. Kevés az eszkimó és sok a fóka, lehet vadászni :D

Szoba kilátással 2015.04.08. 22:16:49

Hű máris azert hasonlít a gyom tesojara

Chuck Νorris 2015.04.08. 22:17:17

Marcsa azért ma is hozza a Stallonétol ellesett mimikát

2015.04.08. 22:17:31

@mokamini: sztem is utasításra

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.08. 22:18:08

@mokamini: Szerintem Milán rögvest kiesett az előbb említett incidens után, szóval később nem cserélhette le Snezi Bencére. De értem, Bayywatch-ot cserélte le.így...

ÉH3sZ 2015.04.08. 22:18:30

@mokamini: Nagyobb "kapaszkodót"?:)

vastyúk is .. 2015.04.08. 22:19:00

@Schlomo Goldberg: hát el kellene választani a nagyszínpadot a valóságtól. Legalább ebben :D

Zsoofka 2015.04.08. 22:19:13

Lehet, osztogatnak vagy fosztogatnak... mindegy is.... de igazad van, bocs :)

Mók_Ica 2015.04.08. 22:19:31

@ÉH3sZ: dr szabin, whirpool szakértő, nóri vagy botox és csillagász :))))

Chuck Νorris 2015.04.08. 22:20:56

Az ilyen nöi beszélgetéstöl nemcsak én hanem Loki is láthatóan tompul :)

Mók_Ica 2015.04.08. 22:20:58

@ÉH3sZ: ja, bocs... ica vagyok :)))

2015.04.08. 22:21:02

bencébe se bízik sneci
bence besértődik

valamit akartam még de elfelejtettem

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.08. 22:21:31

Most megbeszéli Peti+Botox a szitut.

Zsoofka 2015.04.08. 22:21:31

Snezi már fel is tette a"maradtam egyedül lemezt" Érik az a csere.... :) Lelép Bence, belép Ádám :)

ÉH3sZ 2015.04.08. 22:21:37

Botox örökölte Plüss fehér ruháját?

Ditti82 2015.04.08. 22:21:40

Sneci hülye vagy. :D De nem baj.

ZLATAN 2015.04.08. 22:22:12

Bence fog sírni ma?

Zsoofka 2015.04.08. 22:22:26

Valaki tudja közületek az igazságot? Snezi sáros a biciglilopásban????????

Zsoofka 2015.04.08. 22:23:04

Bence egész jól látja meg lesz szopatva.... :)

ÉH3sZ 2015.04.08. 22:23:19

Petiéknek miért jó a Snezi-Bence viszály most, hogy Vakondot kellene kirakni?

ÉH3sZ 2015.04.08. 22:24:15

@mokamini: Még nem mutattak ilyen képsorokat

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.08. 22:24:16

Ne Bencét ejtsétek ki b+, hanem Vakondot!

Ditti82 2015.04.08. 22:24:22

Miért nem Ádámot? Snecinek nem lenne B terve...

Zsoofka 2015.04.08. 22:25:04

@ÉH3sZ: Én már tegnap is ezt savaltam, hogy miért basztatják Gyulát, miért nem Vakondot rakják ki, mielőtt fészket rak... és rakja, legalább is próbálja... :)

Chuck Νorris 2015.04.08. 22:25:15

Bence igy folytatja, senki sem fogja neki kiverni pár napig

2015.04.08. 22:25:30

@ÉH3sZ: geci snecit jobban utálják
Cooper sajnos csak heti egyszer :(

sneci bence közben veszekednek

Mók_Ica 2015.04.08. 22:25:37

@Ditti82: a fiúk állnak most be..... sezlony nem tud mit csinálni.....

Mók_Ica 2015.04.08. 22:26:35

@fosch9: már kibékültek..... látszólag......

@Chuck Νorris: szegénykém....

Zsoofka 2015.04.08. 22:26:50

Szerintem a lepkés páros robbanthat egy párt... :)

vastyúk is .. 2015.04.08. 22:27:02

@ÉH3sZ: jobban tartanak tőlük, mint a mandulától, ilyen egyszerű. Nem tudják, hogy Snezit Mandula is benttartaná :D

ÉH3sZ 2015.04.08. 22:27:07

Már megint virág ceremónia??

2015.04.08. 22:27:09

@Chuck Νorris: jaja...
pedig sneci hozta a testápolót az ágyba
@ÉH3sZ: jaj eszembe jutott: gyuszi meg csak néz les mint hal a szatyorban

Holnapi pikniken hoznak döntést mari és gyuszi arról: h melyik pár nem alkothat egy párt a ceremónián
:D nyilván akkor sneciék lesznek a célpont

Mók_Ica 2015.04.08. 22:27:30

holnap szétrobbantanak egy párost marisék.... :)))) kiket?? pacáékat??? :)))

Schlomo Goldberg 2015.04.08. 22:27:40

Most akkor volt békülős faszkiverés Sneci és Bence közt?

Chuck Νorris 2015.04.08. 22:27:43

na nézzük Beuskát az ÉÉben :)

Veder1 2015.04.08. 22:28:15

így kell játszani, így kell a népet egy ember ellen hangolni. Maris ma nagyot nőtt a szememben, végre egy higgadtan taktikázó játékos.

Mók_Ica 2015.04.08. 22:28:17

@mokamini: te vagy nóri vagy maris :))))

2015.04.08. 22:28:44

@Mók_Ica: akkor még utoljára megcibálja neki? :D lehet az a whirlpool

éjjelben lesz kurvabeáta

introverted22 2015.04.08. 22:28:46

@fosch9: én is a testápolón vihogtam.
Szegény Sezlony, újra szét kell sírnia a keservesen felrakott sminkjét. Ez annyira nem fair!

Zoe_the_Genius 2015.04.08. 22:29:28

@fosch9: ha nincs védettség akkor szerintem nem, inkább szétszedik Petiéket, Mariann Peti mögé, Gyula meg Barbi mögé...oszt aki kimarad az kalap. Most pont nem a bosszú kell, hogy vezéreljen.

Mók_Ica 2015.04.08. 22:29:34

jááájjjj, beusnak hiányzott a család és a hátba szúrás??? vagy mi van???

Chuck Νorris 2015.04.08. 22:29:42

beuska mintha megöregedett volna december óta

2015.04.08. 22:29:55

beuska elmondta háromshzor h igazából és ezt hozta ki belőle a két hét

erre breki: esztek isztok nyaraltok hunnan vót a feszkó? :DD

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.08. 22:30:04

NA, GYula+Botox 1 párt szétválaszthatnak.
De ugye eleve csak 4 pár van: Peti-BArbi, Loki-Nóri, Adri-Becks és Snezi-Bence. Nyilván az utóbbit választják szét....

Chuck Νorris 2015.04.08. 22:31:10

nekem van nevem ebben az országban, ezen mindig felnevetek :)

ZLATAN 2015.04.08. 22:31:19

Vakond erősen meg lett ütve :)))

2015.04.08. 22:31:29

@Zoe_the_Genius: sztem azt bármikor megjátszhatják de snecinek nem mindig lesz lehetőségük keresztbe tenni így sztem mindenképp sneciéket szedik ketté
sneci megy mandulához
bence meg a reptérre eltévedni

Mók_Ica 2015.04.08. 22:31:48

@mokamini: neeem, mert az egyik én vagyok.... vagy a másik.... ???? :))))

2015.04.08. 22:32:17

@Chuck Νorris: én tegnap nem is figyeltem erre

Chuck Νorris 2015.04.08. 22:32:18

patrik meg: álljunk ide a kamera elé.... ejnye :)

Zsoofka 2015.04.08. 22:32:31

@Majom1Parádé: Most létező párokat kell mondani, vagy random egy fiút és egy lányt, akik nem lehetnek pár?

Mók_Ica 2015.04.08. 22:32:47

@Chuck Νorris: csak hát ő épp costa ricán van..... lehet, hogy ott van neve????? :))))

2015.04.08. 22:32:52

beuskának iszonyú buta pofája van igazából igazából igazából és nem emlékszem kb ennyi megy

Zsoofka 2015.04.08. 22:33:23

A globális felmelegedés a pofon oka.... :)

2015.04.08. 22:33:26

beus a meleg levegőtől rugott be b..meggggg

2015.04.08. 22:34:31

@ÉH3sZ: nemtom ezt se ismered? ez is mondás mint a néz a rozi a moziba

ne mondd már el még egyszer hogy IGAZÁBÓL bazmeg

2015.04.08. 22:35:12

@fosch9: néz mit rozi a moziban
csak már kapkodtam :D

Zsoofka 2015.04.08. 22:35:18

Értem én, hogy mindenkinek haragudnia kell Snezire, de Butus most miért?

Mók_Ica 2015.04.08. 22:35:37

@fosch9: @mokamini: borzasztó ez a lyány..... nem túl okos, ámde nem is szép.... :o

ÉH3sZ 2015.04.08. 22:36:18

@fosch9:
Ismertem, csak nem értettem IGAZÁBÓL h miért mondod:))

Mók_Ica 2015.04.08. 22:36:25

@fosch9: az úgymond jobb lenne :))) ja, és ő őszintén jáCCott.... :))))

2015.04.08. 22:36:33

@Mók_Ica: mellette meg kurva is hova halad ez a világ :DDD

nózit lokinak adta? gondolom ez lokinak hiányzott mint púp a hátára

Chuck Νorris 2015.04.08. 22:37:04

nekem amugy ha kurva ha nem szimpi a beus. néztem pld a müsorban amikor ül , mint egy urinő, egyenes háttal... szal vmi ragadt rá, meg most is jól szituált :)

Zoe_the_Genius 2015.04.08. 22:37:19

@fosch9: :-))))))))))))))))))))))) annak tényleg fogni kell a kezét most már aláírom, de tartom továbbra is, hogy jó gyerek. csak kéne a francnak:)

ÉH3sZ 2015.04.08. 22:37:48

@mokamini: Szerinted melyiket? Snezi-Bence?

2015.04.08. 22:37:57

@Mók_Ica: adott esetben a kedvencem :D robinnyóóóó
@ÉH3sZ: áááááááááááááááááááá :D mert csak nézett nézett szegín gyula és nem értette akartam rá egy analóg gondolatot :D

Zoe_the_Genius 2015.04.08. 22:38:16

@Chuck Νorris: és olyan szépen táncolt is! :-))))

2015.04.08. 22:38:32

jaj ez a zsák ruha pamélán most nem jó

Mók_Ica 2015.04.08. 22:39:25

@fosch9: asszem rosszul választottam szakmát anno :)))

@Chuck Νorris: a jól szituáltsága a legvonzóbb számodra.... hihihihihihi

Zsoofka 2015.04.08. 22:40:21

@ÉH3sZ: Igen, szerintem azt fogják szétszedni, a többi nem logikus.
De: szerintem az a pár amúgy is halott ló :)
Ha tényleg szétrobbantják Snezi arcvesztés nélkül állhat Ádámhoz... ŐK csak jót tesznek vele...

ÉH3sZ 2015.04.08. 22:40:54

@fosch9: Mondjál inkább digitálisat:)
Szerintem se jó a zsák

Chuck Νorris 2015.04.08. 22:42:48

@Mók_Ica: figyelek a részletekre, ki hogy ül, hogyan eszik, hamar lejön ki a mosonó és kire ragadt vmi etikettszerü :) persze nincs bajom a mosonőkkel :)

Zoe_the_Genius 2015.04.08. 22:43:02

Sőt alapon a játék 99%-ban nem a bosszú kell, hogy vezéreljen. Én leszarnám, hogy hol van Sneci én legyek benn. Már be lett sározva eléggé és mivel Bencét is kiiktatta a kocsmabulikból (kivéve mikor ő is akarja) meg el lett hintve ami, szerintem igen kevés játékos akarja benn látni, kigolyózza lassan saját magát. Amire viszont én kívülről még mindig azt mondom, hogy nem látom mitől akkora kígyó, nem tudom aláírni, hogy ekkora sírást lehet rendezni a semmiből, szerintem volt alapja: pia + szar gyerekkori emlékek és ennyi elég is.

ÉH3sZ 2015.04.08. 22:43:28

A párok leszaggathatják egymásról a ruhát! Ez szabály!

2015.04.08. 22:43:52

@Zoe_the_Genius: olyan kis bugyuta fajta hiába van felpumpálva nem?

Mók_Ica 2015.04.08. 22:43:53

@Chuck Νorris: a mosónőkkel egy baj van..... korán halnak.....

haruka 2015.04.08. 22:45:20

@ÉH3sZ: tegnap én is ezt mondtam, a csbe ezek szerint mehet.

Zsoofka 2015.04.08. 22:45:20

@ÉH3sZ: Egyszer már én is megtettem egy alsógatyával, de pssszt ez tiktok .... :)

2015.04.08. 22:45:48

@Mók_Ica: nem baj, mi tudunk tükörbe nézni csincsilla bunda nélkül is :D
@ÉH3sZ: gyuszi digital :DDDD

ÉH3sZ 2015.04.08. 22:47:16

@Mók_Ica: Hajnalban?:)
@haruka: Csbe? Ezt nem vágom

ÉH3sZ 2015.04.08. 22:48:50

@mokamini: És nem vált be h csak egyszer?
@fosch9: 10001011101011110111011111011000001010111101110111001111011100:)

haruka 2015.04.08. 22:49:58

@ÉH3sZ: az a jó, ha nem vágod. :D családon belüli erőszak.

Na most én is időzavarba kerültem, azt hittem hirtelen csütörtök van. Szerkik, ne szórakozzatok a pandora időponttal! :D

2015.04.08. 22:50:03

@ÉH3sZ: most már valami AB1C vagy mi megy, már ha érted mire célzok mert én nem, csak egyszer hallottam :DD

Mók_Ica 2015.04.08. 22:50:07

@fosch9: nekem sarki róka bundára fáj a fogam :)))) de még nincs.... :((((

@ÉH3sZ: jaja..... aranyat lelnek és megmurdelnek :)))

2015.04.08. 22:52:30

@Mók_Ica: sokat kellene azért whirlpoolozni :DD

meguntam best, lecseréltem Steve Austinra :D

Chuck Νorris 2015.04.08. 22:53:19

a legjobb pillanata nem is volt, mikor beragadt a lába abba a szarba és rázuhant nórira :)

ÉH3sZ 2015.04.08. 22:53:36

Plüss! Jól tetted!!!

@haruka: Jah, azt hittem Counter Strikeba:)
@fosch9: Az hexadecimális számrendszerben van (16-os), én binárisba írtam (2-es) neked:)
@Mók_Ica: :DDD

ZLATAN 2015.04.08. 22:53:42

Személy szerint én sajnálom Beust.

Ditti82 2015.04.08. 22:55:27

Ezt nem értem, ebben mi a jó?

ÉH3sZ 2015.04.08. 22:55:41

Nóri csak nem alszik?:))

haruka 2015.04.08. 22:55:46

@ÉH3sZ: abban a CS-ben meg aztán biztos lehet pólót tépni szabadon. :D

Zsoofka 2015.04.08. 22:55:49

Loki is alszik. Neki szabad?

Morfologista 2015.04.08. 22:56:20

Brekiné: Ki fog hiányozni neked a legjobban?
Beus: A párom! Öööö, akarom mondani az izé... az elöző párom. Loki.

Hmmm....

ÉH3sZ 2015.04.08. 22:56:27

Szegény Nórit eltemették:(

Zsoofka 2015.04.08. 22:56:36

MIndenről az a fránya klíma tehet... Nóri aluszékonyságáról, Beus pofonáról...

2015.04.08. 22:56:48

@ÉH3sZ: már mindkettőt hallottam legalább egyszer :DDD

p.o.p 2015.04.08. 22:57:16

azért a No roxa áj című szám - vagy ahogy Sixx mondaná "Aranyeső" - nyomatásában is látok némi tudatosságot a szerkesztők részéről. Nem gondolnám, hogy egy Loki féle srác ne hányna ettől a számtól (akármennyire is fülbemászó) sugárban például....ehelyett őrjöngve táncol az egész társaság...fura

Biztos nem elég a 15 milliós youtube nézettség kisgrofóéknak...

Zsoofka 2015.04.08. 22:57:54

@p.o.p: most lesz a perc, hogy megkeresem....

XocoLatte 2015.04.08. 22:58:54

Sajnos Botox túldimenzionálja Snezi-ellenességét, pedig most fiú fog repülni, erre pedig nem Snezi a heti taktikai elem. Ha holnapi döntésük az lesz, hogy a játék folyamán Bence és Snezi már nem alkothat egy párt, akkor azzal még mást nem döntenek el, mint ami szó szerint benne is van.
Péntek este megint tök a sorrenden fog múlni, mekkora lesz a pofáraesés és kit ver le a lábáról.
Ugyanis azzal szerintem nem számolnak, hogy Vakondnak van erős A és B terve is, és Snezi a fenti döntés után erős B terve lesz Vakondnak. Ha Vakond mellett még egy fiú is Snezit választaná, aki nem Bence, akkor Snezi döntheti el, ki esik ki.
Bence Nórihoz áll majd, Loki Barbihoz vagy Mariannhoz (ezt Petivel lezsírozzák), a lényeg, hogy Bence és Mandula ne ugyanahhoz a lányhoz álljanak és máris valaki olyan repülhet, akit nem szeretnének kiejteni, pl. Gyula.
Vagyis rövidtávon visszanyal a fagyi, amit Petivel főztek.

Chuck Νorris 2015.04.08. 22:59:54

hehe ez az adri mellbimbovédö elég vicces :)

Chuck Νorris 2015.04.08. 23:00:20

ezt hivják hitechnek :DDD

Zsoofka 2015.04.08. 23:00:46

Oké. Megvolt. 0:31ig bírtam... megyek hányni.

2015.04.08. 23:01:27

@ÉH3sZ: ó nagyon köszönöm :D

p.o.p 2015.04.08. 23:02:13

@mokamini: azért a klip is egy tanulmány:) tegyük hozzá:)

XocoLatte 2015.04.08. 23:02:16

@szabopal: bocs, de te vagy az n-edik, aki ezt 3 nap alatt itt megkérdezi. Uncsi.

Zsoofka 2015.04.08. 23:02:38

www.youtube.com/watch?v=8o8XANwxVWI

Ez legalább nem akar több lenni, mint ami... :)

Jó éjt!

Mók_Ica 2015.04.08. 23:02:50

@fosch9: ja... és még whirpool-t is kellene vennem.... szóval odébb lesz még, mire nekem lesz bundám... :((((

@ZLATAN: most kedvesnek és jóindulatúnak látszik....

ZLATAN 2015.04.08. 23:03:28

IQ teszt szerintem nem volt, azon megbukott volna a zöme.

ÉH3sZ 2015.04.08. 23:03:28

@szabopal: Loki hívta vakondképűnek és rajta maradt

Veder1 2015.04.08. 23:03:47

@XocoLatte: igen, a héten Vakondot kellene levadászniuk, egyrészt ő érte senki nem ejtene könnyeket, másrészt ha bent marad akkor még később bekavarhat, mert nem Peti/Loki/Mariann oldalán áll.

p.o.p 2015.04.08. 23:05:10

@mokamini: :))))))))))) a legjobb amikor a "whiskyt rendel literszámra" résznél az iceteával koccantanak. és ez nem a paródiában van:)

XocoLatte 2015.04.08. 23:05:22

@Vödör: az most sanszos,hogynem sikerülne, hacsak nem szerveznek Snezinek valakit, akiben Snezi jobban bízik mint Vakondban - ez meg ugyebár eleve kizárt.

Mók_Ica 2015.04.08. 23:06:07

@szabopal: azt mondta róla az egyik lakótársa, hogy vakondarcú.... szóval ez lett az új neve

beacska 2015.04.08. 23:06:21

@XocoLatte: igen, ezért gondoltam én is, h a Snjezi-Bence páros szétszedése nem jó ötlet, bár annak látszik

ZLATAN 2015.04.08. 23:06:31

@Mók_Ica: Beuska egy kislány.Agyilag.

XocoLatte 2015.04.08. 23:08:04

Ha Loki és Peti átmenetileg átengedik Gyulának Botoxot, akkor esetleg lehet valamit keresniük Bence/Vakond kiejtése terén. De szerintem most nincs már akkora ázsiójuk a lányok körében, hogy ennyi sakkfigurát tologathatnak. Max a saját jelenlegi párjukra számíthatnak, viszont úgy nézem, Nóri elért arra a pontra, hogy Lokit hátbadöfi ha lesz rá esélye.

2015.04.08. 23:09:16

@Mók_Ica: nem baj ici, így vagy jó :D

szabopal · http://szabopal.com/ 2015.04.08. 23:09:20

@ÉH3sZ: köszi, közben megtaláltam a 3x30 komentjei között, amiben H.Sneci és H.Mel is elkeresztelődött :)

@XocoLatte: ja bocs... én köcsög :)

beacska 2015.04.08. 23:09:38

@XocoLatte: nem fogja. nem tudom ki lesz kitől elválasztva, de szerintem a héten Nóri fogja kirakni Ádámot...beleszarik a szerelmi lecsóba csúnyán :D

Morfologista 2015.04.08. 23:09:54

@XocoLatte: Logikus, amit írsz, de ez a Bence Nórihoz áll, ez honnan jön? Erről én lemaradtam. Ha jól tudom Bence is ki akarta rakni Nórit, így semmivel nem áll előrébb nála, mint Loki. De valóban nem logikus szétszedni Bencééket most, ebben egyetértek. Viszont mást meg ennyire sincs értelme. Patrikékat robbantani hülyeség lenne, mert cserélnének Bencéékkel párt és meg is vannak. Petiéket Lokiékat sincs értelme, mert minek szopassák magukat. Szóval maradnak Bencéék sajnos, és megint Nóri lesz a mérleg nyelve.

Mók_Ica 2015.04.08. 23:10:41

@fosch9: vagy növesztek magamnak :)))) egyébként cupp-cupp :*

XocoLatte 2015.04.08. 23:12:43

@Morfologista: Bencének nagyon elfogy minden opciója, ha tilos lesz Snezihez állnia -- ki a franchoz állna? Adrihoz?

Mók_Ica 2015.04.08. 23:13:15

ójajjjj..... breki rákérdezett a maseratira és a csincsillára..... hirtelen nagyon visszafogott és távolságtartó lett beus.... "üzletasszony" feje lett...... hmmmmmm rögtön nem látszott kislánynak....

XocoLatte 2015.04.08. 23:13:52

@szabopal: ezt nem mondtam, csak esetleg egy Ctrl-F és Vakond ezen az oldalon is segített volna a válasz önálló megtalálásában, minthogy tényleg ma te voltál az ötödik.

Morfologista 2015.04.08. 23:15:13

@XocoLatte: A Bence-Patrik vonal azért még mindig elég erős ahhoz, hogy akár egy ilyen helyzetben prácserét kérjenek a másiktól. Szóval ez egy teljesen észszerű megoldás lenne. És ráadásul igen kicsi benne a rizikó, megtámadni max Adri oldaláról lehetne, de szerintem csekély eséllyel.

2015.04.08. 23:15:31

@Mók_Ica: növesszünk az mókás lesz :DD

XocoLatte 2015.04.08. 23:15:48

@beacska: Ádámnak van annyi sunyi agya, hogy ha Snezi-Bence tilos lesz, akkor már megy is majd Snezihez. Nórival nem számol amúgy sem komolyan.

ZLATAN 2015.04.08. 23:16:34

@Mók_Ica: Beus csincsilla sztorija hasonlatos Gólem aranyrúd történetéhez.Szerintem.

XocoLatte 2015.04.08. 23:17:09

@Morfologista: Adri nem menne bele, csak mert.

szabopal · http://szabopal.com/ 2015.04.08. 23:17:15

@er.miki: ő azóta már nagyban "modellkedik" :) imgur.com/gG2Si0k

@XocoLatte: ok, no problem :) 3x30-ban megtaláltam ;)

ZLATAN 2015.04.08. 23:17:57

Sz@rszagú gőzkabin Beckséknél :))

2015.04.08. 23:18:08

@XocoLatte: rossz napod van csoki? :))
@Mók_Ica: és mit válaszolt?

XocoLatte 2015.04.08. 23:18:14

@XocoLatte: és Snezinek van biztosabb cseréje, Ádám személyében, aki ráadásul most szingli.

XocoLatte 2015.04.08. 23:19:25

@fosch9: aha, de most hogy végre beszélsz hozzám, már boldog vagyok! :D

Morfologista 2015.04.08. 23:19:48

@XocoLatte: Bence helyében te rábíznád magad Nórira, akinek éppen most van tele a fasza, hogy mindenki csak kihasználja? Szerintem Nórinál most a legjobb helyzetben Gyula van, mert ő a bent lévők közül az egyetlen, aki még bizonyosan nem baszta át.

Chuck Νorris 2015.04.08. 23:20:04

luxushotel azt nincs melegviz, bár az édenbe is hideg volt a patak :D

Mók_Ica 2015.04.08. 23:20:50

@fosch9: ugye? :))))

@ZLATAN: ebben igazad lehet, de ettől még fura volt az "átváltozása"....

2015.04.08. 23:20:52

@XocoLatte: ne morcogjál :D
sztem bencu kiesik
snecit menti ádám
nóri marad lokinál

XocoLatte 2015.04.08. 23:21:44

@Morfologista: nem rábíznám kérdése lenne, HA esetleg úgy alakulna a dolog, egyszerűen nincsen neki épkézláb önálló B terve. Adri-Patrik halovány cérnaszál, főleg, mint ahogyan leírtam, hogy Bence nem tud cserében egy tuti Snezit ajánlani.

2015.04.08. 23:22:16

mit mondott a kulva a maserátira valaki mesélje el mert steve austint nézek :D

XocoLatte 2015.04.08. 23:22:29

@fosch9: OKOK -- egyetértek az totóddal

ZLATAN 2015.04.08. 23:23:46

@Mók_Ica: mert felmondta választ, mint a megtanult verset...azért lett magabiztos.

XocoLatte 2015.04.08. 23:24:10

@Morfologista: amúgy most figyelem Nórit a héten és rájöttem, hogy bírnék vele játszani, persze csak Mariann után... :D

Gia 2015.04.08. 23:24:13

Ezek már megint spoilereznek.Loki párja pénteken valszeg Mariann lesz.Ezért zuhanyozgatnak együtt.

Mók_Ica 2015.04.08. 23:24:39

@fosch9: azért jár autóval, mert nem szeretne villamosozni, csak úgy mint breki..... a versenyautókat pedig szereti...... a bundáról meg nem mondta senki, hogy az övé...... de mindezt nagyon visszafogottan.....

Chuck Νorris 2015.04.08. 23:25:11

na kamillát is beolvasták... :D
Móki te is irhatnál vmit egyszer :)

Mók_Ica 2015.04.08. 23:25:53

@Gia: péntek esti zuhanyozást adtak volna be??? :o

Chuck Νorris 2015.04.08. 23:26:12

@fosch9: azt mondta hogy nem szeretne erröl beszélni, a bundárol meg hogy ki mondta hogy az enyém? :)

XocoLatte 2015.04.08. 23:26:16

@fosch9: bocs, stílusosan kellett volna: ízirájder, öcsém!

Mók_Ica 2015.04.08. 23:26:25

@Chuck Νorris: mit írjak? mondjad és megírom brekinek holnap :)

Chuck Νorris 2015.04.08. 23:28:29

@Mók_Ica: ird azt: nagyon szimpatizálok pár fiujátékossal, de sajnos másba vagyok beleesve. olyanba aki már 2x elszámolt végtelenig :D :D

XocoLatte 2015.04.08. 23:28:50

@Gia: a szingliszoba most kicsit zsufi, két hímmel, akiket Mariann nem is ismer -- az egy dolog, hogy Gyulával jól megtalálták a hangot és a kéklepkét, de lehet, hogy csak bekéredzkedett Lokiék zuhanyzójába, Loki pedig megmosta a hátát...

Mók_Ica 2015.04.08. 23:29:24

@Chuck Νorris: gondolod ő a mi kamillánk volt?? te pedig az én farkincámmal szeretnéd .......ni brekit??? :o

Morfologista 2015.04.08. 23:29:33

@XocoLatte: Pedig Snecinel az egyetlen nyerő ember a Bencén kívül a Patrik. Ezt épp ma mondta Sneci. Sztem még csicskagecivel szemben is benntartaná pacát.

XocoLatte 2015.04.08. 23:29:35

@fosch9: miért olyan meglepő ez számodra?

Schlomo Goldberg 2015.04.08. 23:29:48

Ha jól emlékszem mai napig nem tudjuk hogy Snecinek volt -e köze Botox kieséséhez, nem értem miért ő a főgeci. Emlékezetem szerint mondta Bejuskának hogy Botox az ő legjobb barátnője, Bejuska pedig lenyilatkozta hogy pont az ellenkezőjét fogja csinálni mint amit javasolnak neki, Bence tetszett is neki, hát beállt mögé, bumm.

Különben is, egy kiesett játékost miért lehet visszaengedni a játékba? Legalább az illúziót meghagyhatnák a játékosoknak hogy van esélyük nyerni, ha már minden másba is belenyúlnak.
Botox visszamehecc mert hirtelen halállal estél ki. Milán is, nem? Pont Botox kapja a lepkét persze.

Én szeretnék csinálni egy valóságshowt, de ott minden tényleg valóság lenne, fröcsögne a vér meg a belek, csak egy maradhat jelszóval. Összeszedném az összes legalja retek celebet milliós gázsi + főnyeremény ígéretével valami dzsungeles kalandra, fognám az összeset, kibasznám egy bekamerázott szigetre ami meg van hintve éhes orszlánokkal, medvékkel stb. Az utolsó túlélő mehet haza,a tét és a nyeremény az élete.

Nem lenne szavazás meg szerkesztés, csak előfizetéses napi 24 órás stream, szabadon választott kamerákból.

Én biztos előfizetnék rá.

Chuck Νorris 2015.04.08. 23:30:43

@Mók_Ica: hát ö irt pozitivan ma berkiröl, azért gondoltam :)

Mók_Ica 2015.04.08. 23:31:01

@Chuck Νorris: áááá..... valahogy a brekit is bele kell írni, különben nem olvassa be :))))
(ez a végtelenig elszámolás nagyon szexi, valóban :DD )

Chuck Νorris 2015.04.08. 23:31:18

amugy ezek tuti nem friss beolvasások hanem a napi, elözö napi , kommentekböl szemezgetnek.

2015.04.08. 23:31:31

@XocoLatte: legközelebb emlékezni fogok

XocoLatte 2015.04.08. 23:32:22

@Schlomo Goldberg: jrlrnlrg annyira másodlagos, h Snezi mennyire volt benne, a lényeg a gumicsöcsök számának csökkentése Botox szemében Snezi komoly vetélytárs

Morfologista 2015.04.08. 23:32:30

@Schlomo Goldberg: tudnék segíteni a castingban. Majd szólj hogy mikor kezdünk :-)

Chuck Νorris 2015.04.08. 23:34:28

na jó éjt mindenkinek, holnap ugyanitt :)

XocoLatte 2015.04.08. 23:34:37

@fosch9: ha nem Loki lesz a téma, akkor szerintem előre tippelhető, hogy egyezni fog a véleményünk, max a fogalmazásban lesz eltérés

XocoLatte 2015.04.08. 23:35:53

@fosch9: dehogy is, most miért mondod? hetek óta nem is szóltam hozzád

Mók_Ica 2015.04.08. 23:35:58

@Chuck Νorris: jó éjt :))) meddig számolsz el ma éjjel? :))))

2015.04.08. 23:36:46

@XocoLatte: nemrég bírtad lokit

XocoLatte 2015.04.08. 23:37:58

@fosch9: most is bírom, de fakult a hevessége

Veder1 2015.04.08. 23:38:55

@Schlomo Goldberg: mindkét korábbi évadban volt visszatérő játékos, és mindkettő ki is esett utána nem sokkal. A szerkesztőknek ez egy lehetőség, hogy felkavarják vele a kedélyeket. Véletlenszerű, hogy kit küldenek vissza, többnyire fontos, vagy fontosnak tűnő játékost szoktak.

XocoLatte 2015.04.08. 23:40:57

@fosch9: jaj, te -- nem akartalak, és most sem szeretnélek
Lokit szerintem megzavarta ez a múlt heti Mandula show, kissé kicsúsztak a szálak a kezéből, és Botox visszajöveteléig nem is naon látott saját magának ívet a lányok oldalán, Nórit pedig már nagyon únja. Beust azért ő sem gondolta komolyan.

2015.04.08. 23:42:56

@XocoLatte: beust sztem sem, csak elnézegette

XocoLatte 2015.04.08. 23:43:35

@XocoLatte: és tulajdonképpen ugyanez áll Petire is, szó szerint. Vagyis a két igazi játékos fickó páros tekintetben nem áll túl fényesen, Botox mindkettő számára derült égből kapott lehetőség -- lehet, hogy egyikük ezen fog elvérezni?

XocoLatte 2015.04.08. 23:46:10

@fosch9: szebb látvány volt a takaró alatt mint a Nóri, ez tény. talán az illata is finomabb volt. és az óhatatlan recskázáshoz is sokkal jobb fantázia-képanyagot biztosított...

XocoLatte 2015.04.08. 23:48:10

@XocoLatte: persze ne feledjük, magára vállalta Mel átbaszását a határ túloldalára, ez nyilván azért járt némi feszkóval, amit most illene kipihennie, de nem a megőrülőfélben lévő Nóri mellett

XocoLatte 2015.04.08. 23:49:40

uff, én lépek az ágy felé -- jóccaka a még kitartóknak!

Schlomo Goldberg 2015.04.08. 23:50:05

@Vödör: én ezt értem hogy fel kell keverjék az állóvizet, de azt lehetne korrektebben. Levinni párat randira a helyi alligátorsimogatóba, tigrislesre vagy mondjuk pacsizós reakciójáték kobrákkal például. Máris lenne hely az új játékosoknak.

@Morfologista: mindenképpen jelzek időben

minden reggel 2015.04.08. 23:50:23

@Schlomo Goldberg: ezt már többször meg is filmesítették. legutóbb épp mockingjay sorozatban...

Ditti82 2015.04.09. 00:01:19

@beacska: Ámen. :)

Amúgy Facebookon is láttam egy olyan kommentet, ami a blikk cikknél is volt.

kamilla123 2015.04.09. 00:16:30

@Schlomo Goldberg: nekem sem tetszik az, hogy így rátámadtak Snezire, pedig nem tudhatjuk, h támadta e tényleg Mariannt. Sztem nem, mert Beus saját maga is elmondta a Pandorán egyszer, h csak simán megsajnálta Nórit, ezért nem ejtette ki. Mariann most nagyon ellenszenves nekem. Játssza itt a nagy taktikust, gondolom megkapta az instrukciókat kint, mit hogy csináljon. És valahogy olyan ronda is lett. Smink nélkül a riportban olyan, mint egy leharcolt cigány asszony.

ozibozi 2015.04.09. 00:42:49

ez a tíz perc több, mint bármi...:) 4.20-nál beszartam...

www.youtube.com/watch?v=rP7TW2SueDg

bElannaTorres 2015.04.09. 01:10:08

snejzit nehéz lesz kiejteni, szó volt már róla hogy valószínűleg ismeri Ádámot és beckset, és jelenlegi bizalmasa egy harmadik - bence.

eddig úgy néz ki max. védettséggel rendelkező ejtheti ki, vagy ki kell ejteni előtte legalább kettőt a három fiúból.

Veder1 2015.04.09. 01:15:28

@ozibozi: 10 percnél ahogy kidobja a csajt az ajtón nagyon durva

csak mert 2015.04.09. 01:15:39

@bElannaTorres: de most úgy néz ki, botox szét fogja választani őket...
én szeretem Snezit, a többieken pedig azt látom, hogy félnek tőle

AkkorlegyenPtr 2015.04.09. 06:11:37

Attól tartok, hogy Loki kitematikázza magát a héten :(
Nóri lesz az, aki küldi, ráadásul.
A többiek erősen szájkaratéznak, de Nóri eddig pont nem. Nekem az az érzésem, hogy ha Á vs
Loki... akkor Á-t választja.

Pandórán is, Nóri melyik fiú? Baze Nóri nem szingli. Se Loki, se senki nem mondta, hogy ácsi. Nóri az én párom, hát miért is szingli fiúk közül kéne szemezgetnie.

Más. Én vagyok tudatlan, ez már biztos, de valaki mondja már el, hogy megy ez a pandóra.
Addig ok, hogy begépeli Gólem a kézzel írt szöveget, valahogy :)
Amikor odamennek a dobozkához, honnan tudják, kinek melyiket kell kivenni, és honnan tudják ki a kövi. Összevissza olvasnak.

Morfologista 2015.04.09. 06:26:16

@AkkorlegyenPtr: A ládában nagy, névreszóló borítékokból veszik ki a sajtcetliket. A sorrendet meg bemondják nekik, amit azért nem látunk mert agyon van vágva.

beacska 2015.04.09. 07:08:14

@AkkorlegyenPtr: Loki-Nóri párosnak egy időben az volt a taktikája, h gyenge párosnak állítják be magukat, és aki mögéjük áll, azt dobják...én most ugyanezt gyanítom. miért lenne másképpen?

Chuck Νorris 2015.04.09. 09:53:50

@ozibozi: mekkora hajtépések mentek, oroszok nem szarral gurigáznak :D :D

mézescsók 2015.04.09. 10:06:07

@kamilla123: Tökre egyetértek veled. Nem akkora kombinátor Botox, mint ahogy mutatja magát. Szerintem is kint megkapta az utasításokat, hogy mit csináljon, hogyan szivassa Snezit, stb. Annyi agya nincs, hogy nagy hirtelen egy biodíszletből az események nagy kavarójává váljon. Tegnap is csak úgy hirtelen eszébe jut, hogy hazudjunk Snezinek. Ugyan.
Ha Snezit és Bencét választják szét, akkor mindkettőjüknek (szerintem) kizárólagos B terve csak az Adri-Patrik páros lehet. Snezi mondta tegnap este, hogy már Bencében sem bízik, csak Patrikban. Adrit nem ütné meg a guta a féltékenységtől, mert egyrészt elég jóban van Snezivel, másrészt tudja, hogy Bencéhez vonzódik. Azt már nem is említve, hogy a két pasas jóban van, egyik a másik párját nem szedné el.
Botox-Gyula párosnak sok választási lehetősége nincs: csak az Adri-Patrik, a Peti-Barbi, Snezi-Bence pároshoz nyúlhatnának. Az elsőhöz nem érdemes, mert nem oldana meg semmit. Peti a szent ember, amíg ő nem akar lepattanni Barbiról, addig marad. Végül is csak Sneziék maradhatnak, akik viszont a fentiek szerinti párcserével ki tudnak mászni a dologból. Nóri-Loki páros: alkalmi egyesülés. Lokiról el tudnám képzelni, hogy Botox mögé áll, úgyis vágyik már rá nagyon. A döntő szerintem megint Nóri lesz és akkor fog nőni a kombinátorok szemében, ha Ádámot ejti ki. Gyula pedig kiegyensúlyozott párja lehetne. Egyrészt mert a pasas nem tűnik valami feltűnési viszketegségben szenvedő idiótának, másrészt mert annyira nem mutatós, hogy a csajok kapkodnának utána.

Dikolau 2015.04.09. 10:33:56

Mindenkitől elnézést, de én nem értem az alábbiakat:
1) hogy került vissza Botox a játékba, ha már egyszer kiszavazták - ez nem korrekt!
2) Botox számonkéri Snezit, hogy nem örült neki... eleve utálja, hiteltelen a számonkérés, másrészt ha arra ébredek, hogy valaki (akit már egyszer kiszavaztunk!!!!!) a legnagyobb nyugalommal befekszik a párom mellé, ÉN SEM ÖRÜLNÉK!
3) Patrik be tudott ugatni Adrinak többször, de mellette nem állt ki Melanie fenyegetéseinél. Milyen férfi az ilyen?

Botox húzzon kifelé az idegesítő hangjával és a rezzenéstelen pókerarcával! Sajnáltam Snezit tegnap, mert alaptalanul vádolták meg (Adri is azt hitte h ő tette fel a súlyával kapcsolatos kérdést :-( Botox meg még vigasztalta... szép) Undorító egy nő ez a Mariann.
süti beállítások módosítása