Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Castle 7x18 – At Close Range

2015. április 08. 13:00 - Zenóbia

Bocs az egy hét csúszásért, de költöztem, tapétát vakartam, festettem, zsíroldóztam, nincsenek körmeim. Ryan rész lesz ma, mert hogy testőrködik is újabban a sógorával, most épp valami roppant fontos emberre vigyáz, annyira titkosfontos, hogy még a többieknek sem mondja el,  hogy ki az. De nem a One Direction. Engem mondjuk a One Republic egy fokkal jobban feldobna, de hát ők tudják. Ryan még állásajánlatot is kap Franktől, ha netán megunná Espot. Lopez képviselő lesz a mai hullánk, legalábbis gondolom. Hátul ül, a feleségével Miával, meg az asszisztensével, akinek már most elfelejtettem a nevét, remélhetőleg nem lesz fontos. Mr. Lopez egyenlőre csak a szar fotóktól fél, mert nem tenne jót a kampánynak, de most úgy tesz, mintha Carolyn Decker és a projektje miatt lenne itt, mert a jótékonykodás viszont jót tesz a kampánynak. Ryan egyből ki is szúr a tömegben egy arcot, akinek nem kéne ott lennie, és még épp időben fegyverzi le, mármint veszi ki a kezéből a flakon vért, amit az rá akart löttyinteni a képviselő úrra, mert nem szimpatizál vele. Carolyn már el is ájult Ryantől. Óh.

7x18_castle1.jpg

A pasast mindenki az elnökválasztással baszogatja, ki így, ki úgy, bár ő még nem vallja be, hogy az a cél, mondjuk tökmindegy, hogy bevallja-e. Jön a beszéd, gondolom most akkor majd jól meghal valaki. A sógor és Ryan szétválnak, és már halnak is megfele, leginkább Carolyn, mert Ryan figyelmét elvonta egy faszi, aki tologatott valami székeket át a színpadon. Én megértem, nagyon érdekesek a székek. A lövöldözős fickó egyszercsak menekülőre fogja, ez a jobbik eset, mert így van kit üldözni legalább, ahelyett, hogy azon elmélkedne, miért nem oda nézett, ahova kellett volna. De a pasas elmenekül, ő meg szétveri a tükröt a mosdóban. Mondjuk ezt is megértem. Lopez megmarad, a nőről még nem tudni, szemtanú egy sincs, vagy ha van is, szart sem ér, mert sokkot kaptak. Ryan tiszta ideg, de azért átveszik még egyszer a sógorával, hogy wtf. Három lövés volt, a gyilkosnak sajtóbelépője, ennyi. Carolyn közben meghalt a műtőben, úgyhogy innentől Becketté az ügy, persze Ryannek még az is kijut, hogy együtt bámulhatja Carolyn apjával a nőből kifolyt vért a padlón. Az meg miért nem a kórházban van, amikor most halt meg a lánya?

7x18_castle2.jpg

Jim Boyce pártelnök roppant mód boldog, hogy Beckett dolgozik az ügyön, mert már az ő figyelmét is felkeltette a munkája. Mifene. Mondják ezt ők is. Lopez képviselő már a Carolyn emlékére létrehozott alapítványt tervezgeti, nyilván, de amúgy emlékszik a támadó arcára, meg is van, szélsőséges blogger és aktivista, mindig mondom, hogy vigyázni kell a bloggerekkel, egy sem normális. Eric Chambers még le is jön eléjük az utcára, aztán persze megint futni próbál, de most elkapja Ryan, és arcába nyomja a fegyverét. De nem lövi le, pedig szeretné. Eric nem beszél, szerinte ő az áldozat, és ezt csak valaki megszervezte, hogy úgy látszódjon, mintha, pedig mégsem, és mindenki csak eszköz a korrupt állam kezében, csak ő a rendes hazafi. Na ja. Beckett szerint tárgyalás kell neki, hogy nagyobb legyen a nyilvánosság, azért kussol. A pisztoly és a belépőkártya már eleve a helyszínre volt készítve, ergo nem egyedül gyilkolt aki gyilkolt, és lehet, hogy Lopez még mindig veszélyben van.

7x18_castle3.jpg

A kurva sok fénykép alapján, ami a rendezvények készült, le lehet követni Chambers mozgását, így látszik, hogy bement egy ajtón, aminek zárva kellett volna lennie. De nem volt, mert ki is jött rajta az egyik alkalmazott a hotelben. Julian épp dugni készült a raktárban, csak nem jött el a csaj, helyette eljött Chambers, meg Carl Shelton, rendezhettek volna egy helyre kis gruppent. Carl volt az egyik, aki nem kimondottan rajongott azért, hogy Lopez elnök legyen, de legalább bele is mondta az arcába. Shelton milliárdos, és övé a hotel fele, szóval simán elintézhette az egész bulit előre. Shelton azt is tagadja, hogy ismeri Chamberst, pedig támogatott egy Amerika az amerikaiaknak csoportot, aminek a blogger a társalapítója. És jól beszól a végén Castle-nak, az fel is húzza a szemöldökét rendesen. Ryan szerint valami rohadtul nem stimmel ezzel az egésszel, olyannyira, hogy hajnalban felhívja Castle-t, hogy segítsen bizonyítani az őrült elméletét. A helyszínen újrarajzolják az egészet, és a fizika törvényei miatt, tuti, hogy nem Chambers volt a gyilkos mégsem. Valahogy sejtettem.

7x18_castle4.jpg

A lényeg, hogy Shelton csőbe húzta a bloggert, aki azért nem vall, mert meg van róla győződve, hogy a hatóságok is összejátszanak a milliárdos gyárossal, hű de szar lehet, ha valakinek folyton üldözési mániája van. Ryan bepróbálkozik nála újra, azzal a szöveggel, hogy bármennyire is szeretné, nem ő a központi figurája egy kormány összeesküvésnek, mert pont leszarják, hogy létezik, de Carl Sheltonnak mégis fontos. Mármint csak azért, hogy megölje, mivel már túl sokat tud. Ez azért szöget üt a csávó fejében, és bevallja, hogy csak azért lógott be a rendezvényre, mert szembe akart szállni Lopezzel a beszéde alatt. Carl Shelton pedig azért ment vele a raktárba, mert le akarta beszélni róla, hogy jelenetet csináljon, nem pedig azért, hogy a kezébe nyomjon egy pisztolyt. Eric valami névtelen szimpatizánstól kapta az utasításokat, ez most tényleg összeesküvés, Castle enyhén gondterhelt. A lövések szöge alapján felmerül, hogy mi van, ha nem is Lopez, hanem direkte Carolyn volt a célpont. De ennél aggasztóbb, legalábbis Ryannek, meg főleg a nővérének, hogy aki bedobta a belépőkártyát ajándéknak Chambers postaládájába, az nem más, mint Ryan sógora.

7x18_castle5.jpg

Franknek még arra is volt lehetősége, hogy ő kövesse el a gyilkosságot, de ugyan miért tette volna. Amíg a többiek ezt nyomozzák, addig Ryan megpróbálja megtalálni, mert hogy a sógor meglépett. Ryan a nővérétől megtudja, hogy ugyan Frank a légynek sem tudna ártani, de belekeveredett az elmúlt egy évben valami olyan ügybe, ami hozott kápéban úgy ötvenezer dollárt. Höh. Addig is Beckett talál még egy mobilt Carolyn retiküljében, meg is van az indíték, csak még nem tudom mi, mert közben Ryan randizik egy híd alatt Frankkel. A sógor nem ölt, csak kevés volt a lóvé, mert kurva drága a gyerekek iskolája, ezért aztán elkezdett pénzért beengedni kétes embereket rendezvényekre. Ilyen egy jó biztonsági főnök. A belépőkártyáért öt rugót kapott, hogy hagyja ott Chambersnek, és szépen el akar sétálni, mert tudja, mit művelnek a volt zsarukkal is a börtönben. De Ryan fegyvert fog rá, és beviszi, mert belőle jó biztonsági főnök lenne. Kamu cég küldte az üzit, de lehet nem is lesz szükség rá, mert Carolyn telefonjából kiderül, hogy viszonya volt Lopezzel.

7x18_castle6.jpg

És mivel a borítékon is rajta vana feleség ujjlenyomata, amiben Frank kapta a pénzt, így egyértelműnek tűnik, hogy ő nyírta ki a nagy féltékenységben a nőt, de nem. Mert hogy leszbikus, és épp randija volt, jó kis házasság ez, én már látom. Az ujjlenyomat úgy, hogy a boríték a férje irodájából való, és ő néha kisegít, bélyegeket nyal fel, meg ilyenek. A borítékokhoz pedig ki más férhetne még hozzá, meg a kampányszámlához is, mint Megan, az asszisztens, tudjátok, akinek az elején leírtam, hogy nem tudom a nevét, de úgysem lesz fontos. Na, ő a gyilkos! Asszem nem megyek nyomozónak. Szóval, mivel Carolyn szerint ő nem illett volna bele az elnöki székig vivő csapatba, és ki akarta tenni, ő meg a fél életét már feláldozta Lopez oltárán, aki még csak meg sem dugta cserébe, ezért berágott. Beckett pont ezek miatt utálja a politikát, viszont tanul a kapitányi vizsgára. Aztán ha sikerül, majd eldönti, mi legyen. Frank fél hazamenni, mert mi van, ha Gwen megveri, de nem. 

7x18_castle7.jpg

Címkék: castle
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

valackyatömegből 2015.04.08. 23:14:44

Na jó, ezen a részen amúgy is bealudtam (Bones feeling volt) de most a hogyvolt sem segített. :D
süti beállítások módosítása