Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x31 - Ez a bugyikat gyűjti? (18+)

2015. április 07. 06:00 - sixx

 screen_shot_2015-04-05_at_9_15_38.png

Gólem előkerült, hogy fazont szabjon a műsornak, amiben volt már keménypornó, teraszra hugyozás és sok-sok buli, de tematikázás nem annyira, pedig ugye ez alapvetően egy taktikai reality lenne, vagy miafasz. H.Mel kiesése az egész hotelt felszabadítja, mondja Gólem, hát hogy a picsába’ ne szabadítaná, eddig mindenki lábujjhegyen mászkált, és nagy ívben kerülgette a hugyfótokat a teraszon, ugye. Gólem egy kékbe öltözött jelenség a parton, mögötte a hullámok, mellette-előtte szikla, csuklóján egy kék óra, csak mondom. Gyula költözik be, aki fura. Na, majd látjuk.

screen_shot_2015-04-05_at_9_24_04.png

Beus kikockázott seggel, Bence indiánszökelléssel nyitja a napot, amit menten a reggelivel folytatunk, a csámcsogás közben a fő téma: fiú, vagy lány jön-e be, hát egy kutya, mondja a konszenzus, azaz Loki, Pjotr és Ádám, akit Madámról kommentelői nyomásra most átkeresztelünk Vakondra, nehogy még itt a végén le legyek szarkupacozva. Az új beköltözőt egy kis mókával várják, amint megjelenik, mindenki megmerevedik, és nem mozdul tovább - ha van isten, Gyula akkor költözik be, amikor Bence éppen vízbe ugrik, H.Snezi meg leguggol huggyantani egy kicsit. Vakond nem érti első körben a dolgot, Becks magyaráz, ezt már veled is el akartuk játszani, de feljöttünk, oszt lementünk, oszt ott ültél. De majd most!

A délelőtt a szokásos napfürdőzéssel és mödanszié-látogatással telik, azért erre is rá lehet unni, és még nem vagyunk az évad felénél sem, helló. Vakond egy szál pöcsben napozik, hason hálistennek, de akkor is, milyen kellemes lehet úgy feküdni, hogy amikor felkelsz egy cigiért, egy here vigyorog rád egy szőrös segg alatt, nem? Beus és Ivar a szobában napozik, ez új motívum a napimádás történetében, gratula. Ivarnak a fasza tele van az idétlen vihogással, amit Becks és Bence ereszt el leginkább, illetve H.Snezi szamárköhögésre hasonlító hörgése is az agyára megy, viszont kiválóan tudja utánozni, szóval ha úgy alakul, a hangdublőrjének bármikor elmehet. Beus megöleli Ivart, birod.

Nehéz volt ez a hét számomra. Tulajdonképpen mindegyik az volt, de most már kezdek begolyózni a lakótársaimtól. (Ivar)

Na, ebéd, spagetti és desszert. Mindenki örül. Odakünn Gólem aszongya egy harmincas, mosolygós, tök átlag fazonnak, hogy elintézte a jó időt, ki is vagy te? Gyula. Vágó Gyula. Aki vág. Esküvői videókat. Mondjuk azt is kiírhatták volna, hogy tanár, mert az, de gondolom, az nem annyira szexi. Gólem megdöbben azon, hogy Gyulának tök normális neve van, azaz Gyula, nyugi, majd lesz neki valami, ha bent marad egy hétnél tovább. Gyula menten szimpatikus, mert nem feszíteni akar odabent, és részegen randalírozni, esetleg helikopterezve teleszarni egy üres sörösdobozt, hanem a személyiségével hódítani, vagy beilleszkedni, ahogy puffan. Lesz feladata, kap egy fél, nagyon világoskék, műanyag pillangót, és meg kell találnia a párját, ami valakikél van, hoppácsak. Erről nem beszélhet senkinek. Ha megvan, hozhat egy fontos döntést. És hogy mennyire spontán a szoborrá merevedés: Gólem elmagyarázza neki, hol van az ebédlő, és oda irányítja.

screen_shot_2015-04-05_at_9_46_46.png 

Gyula kisfilmje maga a csoda egyébként, mert pont úgy forgatták le, mint Bencéét vagy Milánét, feszít, csábosan néz a kamerába és valami vizet is önt magára, sírok. Farmerban mossa magát egy patakban, majd egy dögös motort szerel a faluban, és hegeszt, baszki, ezen a ponton már konkrétan vinnyogtam.

A hotelben közben Zoë hoz egy újabb terítéket az asztalra, ebből már csak lehet sejteni, hogy jön valaki ugye, készülnek is az ápoltak a nagy mutatványra. Gyula megjön, körülnéz, keresi a lépcsőt, megleli, felmegy, és ott ülnek a többiek, tényleg szoborrá merevedve, Pjotr pl. pont egy falat kajával a szája előtt. Gyula köszön, beszél, hiába, bár amikor azt mondja Lokinak, hogy de jó szakállad van, az elkezd röhögni magában. Aztán egy ponton Pjotr megtöri a varázst, és mindenki egyszerre beszél.

Mindenkin van tetkó? (Gyula)

Lemennek a mödanszié mellé, Pjotr megjegyzi, hogy 31 nap kellett ahhoz, hogy végre csapatként fukncionáljanak, meg van ez áldva ezzel a csapategységgel, a Királynak és a Pápának is ez volt a fixa ideája, és a veszte, ugye. Zenéltél valaha, Gyula, kérdezik a lábukat a vízbe lógatva, nem és nem is akarok sose, mondja Gyula, itt valami nagy traumát érzek, lehet death metal koncerten született. Botfüle van, mondja Gyula, aminek most kurva nagy hasznát veszi, hiszen Pjotr és a többi agyhalott elénekli az Éden-himnuszt, azt meg ép ésszel és füllel ugye nem biztos, hogy el lehet viselni. Loki szerint Gyula szimpatikus, mosolygós, titokzatos és furcsa szabolcsi legény.

screen_shot_2015-04-05_at_10_51_21.png

screen_shot_2015-04-05_at_10_54_50.png

Gyula úgy gondolja, a pillangó másik feléhez a színen keresztül vezet az út. így a Pjotr fején látható kék sapkára mutatva megkérdi, van-e neki olyan színű dolga még. Amit mostanában kapott. Itt. Pjotr menten leveszi, hogy van küldetése, és színekkel és ruhadarabokkal van kapcsolatban. Ezt megosztja Barbival és Beussal, mert, és most tessen megkapaszkodni, ilyen kék úszógyatyát kaptak nemrég! És Pjotr réparáz a dologra, ennek a Gyulának meg kell szereznie a gatyát! De azzal nem köti össze a dolgot, hogy Beuson is olyan kék ruha van, WTF??? Gyula a szingliben Vakondnak mondja, hogy Pjotr nagy játékos, kemény ellenfél, hogy ez honnan jön neki, nem tudom. Vakondot a csajokról is faggatja, Barbit meg lehet kapirálni? Nem, menj rá Ivarra, és ejtsd ki Lokit. Baszki, KÉT ÓRÁJA VAN BENT A PALI. Gyula kilátásba helyezi egy szövetség megkötését, de a riportban azt mondja, ez már gyanús, Vakond egy nyikhaj.

A pillangókat szereted? (Gyula)

screen_shot_2015-04-05_at_11_02_13.png

A terepszemle tovább folytatódik Vakond idegenvezetésével, aki elmeséli a múlt hetet, és azt, hogy Loki hogy baszta át, és eleve, Loki idegesítő, és fáradt poénjai vannak. Becks viszont egy rendes gyerek, csak szerelmes. Gyula nagy adagban kapja az infókat, este Ivarral beszélget, mert mindenki érdekli, és megtud mindent, ami történt az elmúlt 31 napban. Ügyes. Jó, lehet a többiek is kifaggattak mindenkit, és csak Gyula esetében mutatják meg, de egyelőre Gyula életrevalónak tűnik. H.Snezi be is van fosva tőle, a tudás hatalom, ugye, és öltözés közben Vakondot faggatja, hogy mit akarhat Gyula. Jó, hagyjuk ezeket a beszélgetéseket, mert nem túl izgalmasak. Egy megjegyzés: a H.Snezi pinájára ráfeszülő, tigriscsíkos leggings rémes.

A társaság középpontjává fogok válni. (Gyula)

screen_shot_2015-04-05_at_11_06_45.png

Este gyúrás, amiben persze Adri, a súlyproblémákkal küzdő jégkorcsolyaoktató nem vesz részt, mert egyszerűbb bezabálni a Rákóczi-túróst, és utána Becks agyára menni, hogy nagyaseggemfaszom, mint megfogni két kibaszott vasdarabot, oszt emelgetni. Beus sem edz, szerintem a TRX-kaland óta fél, hogy elrontja a kézi súlyzót is, és ebbe azért lehet valami. Eldugta Nóziékat, mert mi van ha pont Nózit kell Gyulának megszereznie. Jogos.

Nekem Gyula egy rejtély. (Beus)

Gyula este a mödanszié mellett komoly beszélgetést folytat Pjotrral és Ivarral, a téma a világvége, Gyula fatalizmusa kissé ijesztő, itten valami nagy dolog fog történni, mondja kissé remegő hangon, az emberiségnek pofonra van szüksége, felfrissülésre. Ivar ezen megdöbben, márminthogy Gyula képes összetett mondatokban beszélni. Gyula aztán tovább játszik a tűzzel, és kijelenti, hogy az nem fontos, mi van rajtad, és most tessék nagy levegőt venni, MILYEN MÁRKÁJÚ CIPŐT VISELSZ, az az egy szerencséje, hogy Beus, Vakond és H.Snezi nincs a környéken, tán még meg is égetnék. Előkerül egy pinpongasztal és hozzá egy löevél, beerpong jön, aminek Loki annyira örül, hogy a levegőbe ugrál. A szabály: az ellenfél csapatának korsójába juttatni a labdát, ha sikerül, inni kell. A végén mindenki satu lesz, ennyi a lényeg.

A játék vidám, Adri befogott orral issza a sört, Pjotr és Loki riporteresdit játszik, és a nyertes csapatokat kapja mikrofonvégre, felszabadult a buli, na. Nem sokat mutatnak belőle, ahogy hálistennek abból sem, ahogy Gyula Ivar bugyiját szagolgatja, és nem, nem viccelek, tessék:

Lehet, hogy ilyen betegséggel rendelkezik, hogy fehérneműítisz. (Becks)

Gyula a nagy pillangókeresés közben többet árult el a küldetésről, mint kellett volna, mert Becks szagot fog (elnézést) és a csajoktól kérdezi, kinek van pillangós bugyija, mert Gyulának azt kell keresnie. Barbinak és H.Snezinek nincsen, le is fagynak a dologtól, már mint attól a képtől, hogy Gyula a zsinórtangájukat szagolgatja, és megy a pézsmaszag után.

Ez a bugyikat gyűjti, bazdmeg. (Barbi)

Miközben Gyula lent Adrit faggatja arról, hogyan jöttek össze Becksszel, odafent páran komandóznak, és Gyula szobájában kutatnak. Becks és Loki a két vezér, mindent feltúrnak, még a budiba is belenéznek, de semmit nem lelnek. Nagyon élvezik a dolgot, mintha hatéves kölykök lennének, úgy osonnak négykézláb. A mödanszié mellett megint éneklés van, meg harmonikázás, utána meg mulatós zenét kapnak, amire mindenki megbolondul, én ezt nem is értem, esküszöm, huszonéves kölykök miért esnek transzba a kibaszott Aranyesőtől? És Vakond miért nem tudja felvenni magára a gatyáját?

Az alkohol kihozza belőlem az állatot. (Vakond)

A bulika után/közben Loki tovább nyomoz, de sikertelenül. Gyula átnézi a fiókokat, és rájön, hogy kutattak nála, majd a hugyozásmentes teraszon mondja a többieknek, hogy kérdezzenek tőle. Mi volt a küldetésed? Nem mondok erre semmit. Lehet nincs is. De ne küldetésről kérdezzetek. Becks szerint Gyula semmilyen karakter, de egyelőre nem lehet rajta kiigazodni. Barbi azt kérdezi, mennyire félt Gyula a beköltözés előtt. Semennyire. Loki közben harmadjára is átkutatja a szobáját, és a hugyozásmentes teraszra kiérve menten a küldetéssel nyit, van olyanod, Gyula? Odalent H.Snezi pingpongozik, és bőg, mint egy szamár. Gyula a függőágyban hever a következő snittben, Beus térdepel mellette, és beszélgetnek, amikor Gyulába beleköltözik a kisördög, és azongya, neki itt bent van egy párja. Beusban vigyázzban áll a szar menten, mivaaaaan?

Gyula persze hazudik, és be is vallja, amikor H.Snezi odajön, a kezében akkora platformcipővel, mint a felsőteste. Beus megsértődik, és elmegy, Gyula Bencével, és H.Snezivel beszélget még egy kicsit, mert velük szimpatizál. Barbi lefekvés előtt beszél, ez asszem ma már a hatodik megszólalása, azaz rekord. Azt mondja Pjotrnak, hogy nehogy valami erős karaktert akarjon kibaszni innen Gyula. Hát, ja. Na, mennek már aludni végre, csak Gyula nem, aki feltúrja a hotelt a kék pillangó másik fele után. Gólem aszongya, egy régi ismerős riasztja meg a lakókat, és lesz egy botrány, ebből be is játszanak egy momentumot: Beus ad egy istenes taslit Vakondnak.

Címkék: 18+ éden hotel
836 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2015.04.07. 23:08:26

@Mók_Ica: pontosan :) esetleg még vállat is rándítunk :D

ÉH3sZ 2015.04.07. 23:08:31

@Mók_Ica: Lynch nélkül nem lesz olyan!:( A titkárnőnek Melani hangja volt:)
@fosch9: Icon:) A másik kedvencem a soriban "Mulder-ügynök" volt:) Szakadtam rajta:))

dancegirl26 2015.04.07. 23:08:51

@ÉH3sZ: senkire. Tényleg erre aludtam el ☺️

Bujumburi 2015.04.07. 23:08:55

@Morfologista: Berki sem az a tisztességes állampolgár. Aztán mégis az arcunkba tolják non-stop. Egyébként még ezt is leszarnám, ha nem nézné le olyan pökhendien az "átlagosan" élő emberkéket. Hozzászokott már ehhez mindenki itthon, ha szóvá teszed, akkor meg azt mondják irigy vagy.

ÉH3sZ 2015.04.07. 23:09:09

@Bujumburi: Igen, mit gondolsz hol csempészte be?:)

XocoLatte 2015.04.07. 23:10:20

@windsor: nekem is feltűnő volt ahogyan szuggerálta a kieséstől való óvásával, aztán hagyta, hogy csapkodjon -- az is lehet, hogy Beus annyira egysejtű, hogy nem maradt gátlósejtje, de az sem kizárt, hogy a reggeli és napközbeni picsogása egy lelki gödröt jelentett, amiből a legkönnyebb utat választotta: hazamenni ilyen módon. Ha gonosz lennék, akár az is lehetséges, hogy már hiányzott neki a ... családja.

ÉH3sZ 2015.04.07. 23:10:21

@dancegirl26: Vagyis lement a függöny?:)

gólyamajom 2015.04.07. 23:10:27

@Mók_Ica: Éjjelit nem tudom nézni, Pókmajmot nem ismerem- nekem ez az első Éden Hotelem :D

Mók_Ica 2015.04.07. 23:10:37

@Chuck Νorris: ez most ajánlat vagy ígéret????

@fosch9: rajta kívül ki tudná ilyenre megcsinálni???

kismalacka 2015.04.07. 23:11:32

@windsor: Ez a görény, visszataszító páros gyönyörű példa arra, hogy sokan a külső alapján ítélkeznek. A Hugyos és a Dauerolt Vakond is viszonylag jól néznek ki külsőleg...viszont ahogy megszólalnak azonnal a Taigetosz jut az eszembe.

Chuck Νorris 2015.04.07. 23:11:41

az tuti hogy Snezi, Patrik, a hugyos meg a rapper is egy istálló tagja. meg a friss andi is aki amugy már eléggé poros. én nem is porolnám le... :D

Morfologista 2015.04.07. 23:11:42

@Bujumburi: Engem nem zavar, hogy "átlagos" az életem, meg hogy breki kit néz le meg kit nem, végülis nem engem akar egy ország minimum szembeköpni, mások szívlapáttal simogatni, szóval én jól megvagyok így is :)

dancegirl26 2015.04.07. 23:12:13

Én 8 évesen még nem szellemes-krimis mûsort favorizáltam, inkább a vasárnapi disney csokrot ☺️. Na jó, meg talán az x aktákat. Sztem az ment anno elôtte..

2015.04.07. 23:12:26

@ÉH3sZ: ő is, meg a morcos szaki haver az előbb láttam de most nem tom a nevét

ÉH3sZ 2015.04.07. 23:12:50

@Mók_Ica: Szerintem csak tematikázik:)

dancegirl26 2015.04.07. 23:13:14

@ÉH3sZ: totál. Vége az èè-nek, elindítom altatónak

Starlettevagysem 2015.04.07. 23:13:19

@tomfree: Mandula papa nem tudom ki, de mikor vendég volt az éében sokkal normálisabb ám tűnt mint pl fresh andika

Chuck Νorris 2015.04.07. 23:13:55

@Mók_Ica: még nemtom, félénk vagyok nagyon. :)

dancegirl26 2015.04.07. 23:14:04

@ÉH3sZ: mulder volt a twin peaksben?

2015.04.07. 23:14:25

@dancegirl26: kis csirke vagy még :D
@Mók_Ica: nem tudom, de pl. Stephen Kinget is most kérték fel egy sorozatba szálljon be, úh, akár ilyen kaliber beszállhat ide is :)

Mók_Ica 2015.04.07. 23:14:54

@fosch9: :)))) aztán együtt hányunk a mödansziéba :)))

@ÉH3sZ: :)))

ÉH3sZ 2015.04.07. 23:14:56

@dancegirl26: És melyik filmre ébredsz?:)

2015.04.07. 23:15:22

@ÉH3sZ: nem, hanem Cooper haverja akit odahívott boncolni meg hasonlók

ÉH3sZ 2015.04.07. 23:15:40

@dancegirl26: Lesz és ha meglátod besz@rsz:)))

Mók_Ica 2015.04.07. 23:16:22

@Chuck Νorris: én meg szűz :)))

@dancegirl26: nem.... ő az x aktákban volt :)))

@gólyamajom: szívesen :)))

@fosch9: csak teljesen mást hozna ki belőle.....

ÉH3sZ 2015.04.07. 23:16:31

@Bujumburi: A böröndjében:)
@fosch9: A süket?

2015.04.07. 23:17:40

@Mók_Ica: nem tudni előre, én ezért is várom mindig az ilyeneket :)

ÉH3sZ 2015.04.07. 23:18:18

@Mók_Ica: Máshogy hívták, de volt:)

Morfologista 2015.04.07. 23:18:54

Ez a fresandi egyébként még aktív, mármint ismeri valaki a stricijét? kiváncsi lennék, hogy ezek a 40+-os ribancok mennyiért futnak...

beacska 2015.04.07. 23:18:59

@tomfree: a cigin vesztek össze. MEGINT

dancegirl26 2015.04.07. 23:20:28

X aktákban a legbesza-behubb rész kna májevôs gumiember volt... Amikor elôször láttam hetekig lestem a szellôzôt a wc-ben brrrrr
A màsik öreg kedvenc a vègtelen hatàrok ☺️

ÉH3sZ 2015.04.07. 23:20:59

@fosch9: :DDDD
Az kemény volt az ordibálásával:DDD

@beacska: Lehet h valami spéci cigi

Chuck Νorris 2015.04.07. 23:21:01

@Mók_Ica: akkor ez tapogatózós buli lenne :D

Mók_Ica 2015.04.07. 23:22:48

@ÉH3sZ: másik ügynök :)))

@Chuck Νorris: remélem elmúltál 18 :)))

Chuck Νorris 2015.04.07. 23:23:13

@Morfologista: én sem tudom mit csinálhat, a nyugdijasházi fellépésekhez tul fiatal, a falunapokhoz, vidéki diszkohaknikhoz meg már tul öreg. :)

Morfologista 2015.04.07. 23:24:04

@Chuck Νorris: azt tudjuk, hog mit csinál. a kérdés arra vonatkozott, hogy vajon mennyiért? :D

2015.04.07. 23:24:26

@ÉH3sZ: meg leland apu mikor megőrül

dancegirl26 2015.04.07. 23:24:27

Bocsi, M1 keresés közben felakadtam a Grimmen ☺️ Jó éjt ☺️☺️

Chuck Νorris 2015.04.07. 23:24:37

@Mók_Ica: már nem kell nyomkodnod a patijaimat :)

ÉH3sZ 2015.04.07. 23:25:22

@Mók_Ica: Nem úgy hívták h másik ügynök és főleg .... , máshogy nézett ki:)

@dancegirl26: Abból szerintem egy egész részt sem láttam:)

dancegirl26 2015.04.07. 23:26:19

A zenéje felpörget ☺️

Morfologista 2015.04.07. 23:26:24

A mai műsor alapján vajon csicskagecitől is ér megkérdezni azt, hogy anyukája stricijét is ismerte-e? Mert ahogy elnéztem az ÉÉt, ez egy teljesen legitim kérdés a mai világban, így csicskageci se sértődhet meg rajta.

Mók_Ica 2015.04.07. 23:26:46

@Chuck Νorris: az nem csak a tiniknek van :PPP

2015.04.07. 23:26:52

@dancegirl26: m2 volt a feladat nem figyeltél :)

Chuck Νorris 2015.04.07. 23:27:12

@Morfologista: hááát, perpill nem tudom de pár év mulva két konyak :)

ÉH3sZ 2015.04.07. 23:27:30

@dancegirl26: És bealudtál rajta?:)

@fosch9: A legjobbak a csajok voltak, én azokra emlékszem:)

Morfologista 2015.04.07. 23:27:55

Ja és egyébkénet meg a helyes válasz természetesen: batman.

Mók_Ica 2015.04.07. 23:28:53

@ÉH3sZ: de főleg :)))) Dennis Bryson, ügynök - kikerestem neked.... őt játszotta mulder :)))

2015.04.07. 23:29:17

@ÉH3sZ: mind nagyon szép, igen

Chuck Νorris 2015.04.07. 23:29:23

amugy keresgéltem huggyos nevére, és találtam egy pdfet a zrinyi gimi felvételi listájárol ahol 253 jelentkezöböl az elökelö 225. helyen végzett :)

dancegirl26 2015.04.07. 23:29:38

@Morfologista: csoda ha az apja tényleg az apja

2015.04.07. 23:30:02

@dancegirl26: az engem is érdekel :D

Mók_Ica 2015.04.07. 23:30:02

@Morfologista: na végre..... most akkor gyorsan küldöm is az sms-t..... :)))) köszi, hogy megírtad a helyes választ...... senki nem figyel...... :)))))

gólyamajom 2015.04.07. 23:30:54

@Chuck Νorris: Kiváncsi lennék azokra, akik mögötte voltak a listán...

Chuck Νorris 2015.04.07. 23:31:34

hmm megnézzem a vágatlant is? a 9:15sbe nem volt semmi eltakarva... :)

Chuck Νorris 2015.04.07. 23:32:12

@gólyamajom: az utolso 50 csont nélkül kizuhant :)

ÉH3sZ 2015.04.07. 23:32:24

@Mók_Ica: Ó, Dennis:)))
@dancegirl26: Nem a rendőrfőnök felsőteste?:)
@fosch9: :)

2015.04.07. 23:34:42

@ÉH3sZ: na viszlát kedves olvtársak
mindenkinek maserátit bentleyt és egyebeket kívánok a megfeszített munkáért :D

Morfologista 2015.04.07. 23:35:38

Most egy kicsit elgondolkoztam. Hogy vajon mennyi lehet a repjegy ára costa ricára? mármint vajon megéri-e 10 nap miatt oda-vissza röptetni a mariann-t vagy addig ő ott kint nyaralt? hmmm.... na mindjárt utánajárok...

Morfologista 2015.04.07. 23:36:19

@fosch9: egyik se kellene, tökéletes az a rönó ami van. :D

dancegirl26 2015.04.07. 23:37:12

@fosch9: gyakorlatilag amcsi premier másnapján nézzük. Durván felpörög ☺️

2015.04.07. 23:37:36

@Morfologista: jaj hát álmodni lehet bármiről :D
@ÉH3sZ: igen, azt főleg :DDD

ÉH3sZ 2015.04.07. 23:37:52

@Morfologista: Kint nyaralt, hiszen tartalékban volt

dancegirl26 2015.04.07. 23:38:12

@ÉH3sZ: maradok a grimmnél ☺️

2015.04.07. 23:38:28

@dancegirl26: lemaradtam pár részről de majd pótolom :)

Morfologista 2015.04.07. 23:38:47

@fosch9: de most tényleg, nekem hamarabb kellene valami kisebb jacht az adrián, mint akármilyen sokmilliós autó...

dancegirl26 2015.04.07. 23:39:26

@Morfologista: valamiért úgy rémlik, h elôzô évadokban sem utaztatták ôket azonnal haza... Csoportosan mentek, occsóbb vót úgy.

dancegirl26 2015.04.07. 23:39:53

@fosch9: érdemes. 4/16nál tart ☺️

Morfologista 2015.04.07. 23:40:04

@ÉH3sZ: jah, én is így gondolom. kb 300ezer pengő, oda-vissza a repjegy, annyiért meg azért csak el lehet lenni ott kint 10 napot valami alacsonyabb besorolású helyen, főleg úgy, hogy offseason-ben voltak kint...

dancegirl26 2015.04.07. 23:41:15

@fosch9: nekem meg bátorság kimenni a forgalomba az oktatóval..ciki, h egy matiz az álmom?

ÉH3sZ 2015.04.07. 23:42:52

@dancegirl26: Se Wu, se Hank, se Eddie?:)

@Morfologista: Lehet h dolgozott is, mint szilikonmodell:)

2015.04.07. 23:43:10

@dancegirl26: beus kiröhögne
@Morfologista: tudsz élni :)

Ditti82 2015.04.07. 23:43:44

TV2-n Kaszában no roxa áj á la irigy hónaljmirigy. :D

Morfologista 2015.04.07. 23:46:36

@fosch9: Nézem ezt a costricát, de én nem látom, hogy miben lenne jobb, mint a horvát tegnerpart. Szóval nekem az Adria a riviéra. Max zoé jöhetne onnan, de más nem igazán hiányzik. Hamarosan nyugalmazom magam, és tényleg megveszem a yacht-ot és megyek az adriára megöregedni az asszonnyal. túl rövid az élet ahhoz, hogy itt basszam el M.o.-n. :D

dancegirl26 2015.04.07. 23:46:47

@ÉH3sZ: nem. Bejönnek a széparcùak na.

Morfologista 2015.04.07. 23:49:47

@ÉH3sZ: ami egyébként nem is lett volna hülyeség a részéről, én abszolút nem vagyok a testükből élők ellen. de most tényleg, héát bugyimodellre is szükség van, meg bugyitlanra is, meg kurvára is meg kétórás bemondóra is, csak az ilyen csicskagecik a fölöslegesek, mint ez az ádám gyerek. szóval dolgozzon csak a Maris, ha már ilyen szépnek teremtette a teremtő, meg a főorvosúr, akkor mutassa csak ország-világnak, én nem bántom ezért.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.08. 00:03:42

@Mók_Ica:
@fosch9:

Ha Adri még egyszer azt mondja, hogy NAGYON DURVA, akkor felpofozom. Patrikot minnyá szentté avatom :))))

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.04.08. 00:05:18

szoktátok emlegetni a Mandula apját. ki az apja?

Morfologista 2015.04.08. 00:14:54

@henrik_: a hülye fia tanácsára utánanéztem: egy senki. Valami kis pitiáner bűnöző, semmi extra, a fia meg annyit tud magáról elmondani, hogy a fia. Nulla a gyerek.

Taknyosvarju 2015.04.08. 01:08:25

@fosch9: szerintem nem sima lekurvazas volt ez, nekem ez inkabb fenyegetesszagu, gondolom a kurvazashoz hozza van szokva Beus.

Kinzo kerdes azonban az, hogy ha valoban klasszikus strici-kurva felallasban nyomja Beus akkor NEKI nincs maseratija, bundaja is cask addig amig a foto keszul, szerintem. Szomoru ez leginkabb.

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.04.08. 09:26:06

@Morfologista: köszi, nagyjából erre számítottam :)

dancegirl26 2015.04.08. 14:24:56

@Taknyosvarju: Úgy tudom a maserati a folyamatos szolgáltatásért van nála. Ergo a havi fizetése :D :D :D

Zab Kása 2015.04.08. 20:07:20

Nagyon Király videókat csinál a Gyula! Láttátok már? Tényleg jók ezek az esküvői videók! :-) Pl.: www.youtube.com/watch?v=5h9FnQFbGFc
süti beállítások módosítása