Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Orange Is The New Black 1x09 - Fucksgiving (18+)

2015. április 06. 11:00 - oharozsabimbolehetnek

Mivel Luschek nem jött melózni, Nicky a konyhában répát pucol, és valahogy megállja, hogy eladja egy csomag cigiért valakinek. Hálaadás van, de a börtönben nincs egész pulyka, csak uraságoktól levetett nyesedék. Red kiosztja a feladatokat, ő maga pedig elkezd salátát pakolni, de a sok nyúleledel alatt egy jókora zacskó bogyóra akad. Nem, nem a nyúléra, annál picit vadabb a cucc, ide sikerült Bajszinak becsempészni a szarját. De Red nem szívbajos, izibe lehúzza az egészet a klotyón.

screen_shot_2015-04-01_at_9_00_08_am.png

Chapman fodrásznál van éppen, és elsírja magát. Megértem, én is kurvára szeretnék már eljutni fodrászhoz. De őt inkább egy másik ember érintése hatotta meg. Aztán Sophiáék helyébe képzeli magát, milyen lenne, ha Larry lány akarna lenni. Neki jó, de Larry rohadt ronda csaj lenne. Ma amúgy jön be látogatni, Burset Heidi Klum hajat ígér erre az alkalomra.

Diaz gyerekhajtó teát kevertet magának anyja egyik barátnőjével, de nem elég meginnia, mindenféle boszorkányságot is kell mellé csinálnia, hogy ne maradjon terhes. Közben megérkezik Maria, és sötét tekintettel méregeti őket.

screen_shot_2015-04-01_at_9_10_24_am.png

Pennsatucky a mosodában prédikál a halott gyerekekről. A csatlósa kioktatja Alexet, hogy ő egy hős, és kéretik úgy beszélni vele, és komolyan venni ezt az egészet, de Alex pont szarik bele. Pennsatucky világégésről fantáziál, és közli, hogy a jók közé a melegeket nem engedik be. Alex minden szavát kiforgatja, amitől a minijézus a plafonra ugrik menten, káromkodni kezd menten, és Alexet, mint gazdag picsát emlegeti. Erre visszaugrunk a múltba, ahol kiderül, hogy a csaj minden volt, csak gazdag nem, csúfolták is azért, mert csóró. Egy rocksztár letagadott kölyke volt, akit az anyja nevelt. Muhaha!

screen_shot_2015-04-01_at_9_16_33_am.png

Az ünnepek körül gyakoriak az öngyilkosságok a böriben, úgyhogy teleplakátolják az egész helyet, hogy lebeszéljék az embereket. Okos. Taystee búcsúbulija készül, ismét wc papírral díszítenek mindent, a könnyem is kicsordul, olyan gyönyörű lett a terem. Chapman is segít, Alex is, és jól elbohóckodnak azon, hogy Piper nem tudta elsőre leírni helyesen az ünnepelt nevét. Úgy tűnik, szent a béke közöttük. Megjön Taystee, ölelés, gratuláció, aztán indul a zene, Kelis: Milkshake. Kiderül, hogy Alexnek és Pipernek van erre valami tánca, amit idiótának tartok, de ők ettől még eltáncolják. Aztán egyre közelebb kerülnek, és bár nagyon bensőséges, még mindig csak ártatlan tánc. Pennsatucky, a penészvirág, aki eddig a falat támasztotta, megpróbálja beárulni Bajszinál őket, de az őr jobban szereti nézni, úgyhogy esze ágában sincs leállítani a műsort. Pennsatucky erre fogja magát, és Healyhez szalad. Healy, amint meghallja, hogy Chapmanről van szó, se lát, se hall, rohan a terembe. Kijelenti, hogy ez kísérlet volt nemi erőszakra szerinte, és elküldi Chapmant a magánzárkába. Ezt elvileg nem tehetné meg, de mégis. Chapman pánikba esik, de minek, Pennsatucky pedig győztes vigyort küld félig fogatlan képével Alex felé. A magánzárka olyan, mint egy elmegyógyintézet zárt osztálya, magukban beszélő, sírdogáló, dühöngő, üvöltöző fazonokkal van tele. 

Taytstee fél kimenni a szabad életbe, mert nem tudja, mihez kezdjen. Egész életét a rácsok mögött, meg fegyintézetekben töltötte, ki a franc fogja kint alkalmazni? Senki. Vudunéni próbál bele lelket önteni, de nem sok sikerrel. 

Crazy Eyest meglátogatják a szülei (?),

screen_shot_2015-04-01_at_9_38_40_am.png

Sophiát pedig a felesége, aki elmondja, hogy összejött az új pásztorukkal (nem villannyal, hanem pappal), aki rendbehozta az életét. És bár próbálja másra terelni a szót, Burset megakad a dolgon. Dugsz vele? Igen, kellett már a férfi, nem várok rád ítéletnapig, te már nő vagy. Burset viszont nem akarja, hogy idegen manusok sündörögjenek a fia és a felesége körül. Az asszony egy jól irányzott verbális tökönrúgással szereli le: hát, nem mindig azt kapjuk, amit akarunk. Na, befut Larry is, de természetesen nem látogathatja meg Chapmant, a fent ismertetett okokból. Suzanne van a pultnál, és ő jófej annyira, hogy átvegye Larry számát, és továbbítsa Healynek, hogy beszéljen vele. 

screen_shot_2015-04-01_at_9_43_40_am.png

Chapman szokja a zárkát. Sétálgat, takarít, de közben látszik rajta, hogy nagyon kétségbeesett. Pennsatucky eközben békésen kajál és sztorizgat a csatlósának. Ekkor odalép hozzá Alex, és lesmárolja, és közli vele, hogy kurva jó volt tegnap este, sose nyalták még így ki. Minijézus bepipul, az őrnek kell szétszednie őket.

A konyhában készül a hálaadásnapi vacsora, Red receptjei alapján, híresen finom cuccok. Erre megjelenik Bajszi, keresi a tablettáit. Benyúl a saláták közé, és semmi. Red elmondja neki, hogy lehúzta a klotyón. Bajszi erre rohadt pipa lesz, megfenyegeti Redet, hogy legközelebb rakja félre, különben beköpi Caputonál. Ha-ha, nekem nagyobb a fegyverem, mondja, és tényleg előkapja a brét. Elmebeteg ez a fazon, én mondom. És itt még nincs vége, fogja magát, és belehugyozik a mártásba. Na, most dobhatják ki az egészet. 

screen_shot_2015-04-01_at_3_53_03_pm.png

Larry elkeseredetten próbálja hívogatni a börtönt Chapman magánzárkája miatt, de mindenki szabin van. Erre fenyegetőzni kezd, de le se szarják. Chapman tesója csinálja a pulykát, és rettentő bölcs, mert azt mondja, ne is foglalkozzanak vele, hogy nincs itt a húga, próbálják élvezni. Piper biztos jól van.

Hát, nincs jól. Jön Healy. Remélem, elgondolkoztál azon, amit tettél. Chapmannél most telik be a pohár. Mit csináltam volna? Táncoltam. Mi a francra számítottál, te vén fasz? Hogy majd veled fogok járni? Nem, én a magas csajokat szeretem. Healy meg nem tűri jól az elutasítást. Na, puff, Piper eláshatja magát a Heidi Klum-hajával együtt.

screen_shot_2015-04-01_at_4_00_51_pm.png

Alexnek minijézus elvitte a martacát. O’Neill épp az őrtársát csöcsörészi, és nem érdekli a matrac. Vissza a múltba, Alex megkereste a rocksztár apját, aki inkább hasonlít egy vén, drogos, lecsúszott, idegbeteg seggfejre.

screen_shot_2015-04-01_at_4_03_28_pm.png

Aki annyira hülye, hogy azt mondja, de jó, hogy eljöttél hozzám, mert nem ismertelek volna meg, és a végén még véletlenül megdugtalak volna. A háttérben ismerős ül, Alex későbbi főnöke. Alex kimegy WCre, és találkozik az imént háttérben ülő faszival, aki egy kicsit ápolgatja a lelkét, majd megkínálja droggal, de a csaj nem kér belőle. Kiderül, hogy a srác egy nemzetközi drogkartellnek dolgozik. Ahogy mondtam, neki fog dolgozni Alex.

Diaz közben a kínok kínját éli át, és azt hiszi, épp most megy a gyerek, de az anyja felvilágosítja, hogy ő kérte meg a barátnőjét, hogy kamu teát főzzön, mert azt akarja, ha Diaz megtartaná a kölköt. Neki is a gyerekei voltak a legjobb döntései az életben. Ez egy kicsit összébb is kovácsolja őket.

screen_shot_2015-04-01_at_4_11_42_pm.png

A zárkában nagyon vidám dolog a fürdés is, mutatom:

screen_shot_2015-04-01_at_4_12_30_pm.png

Alexnek meg, mire kijön a tus alól, a minjézus eltöri a szemüvegét. 

Kaja a zárkában: gusztustalan, ehetetlen, penészes szar. Chapman beszélni kezd magában, hangot adva hitetlenkedésének, hogy penész van a kaján. A szellőzőn keresztül ekkor megszólal valaki, és beszédbe elegyednek.

Taystee arról mesél Bursetnek, hogy mit fog csinálni, ha kimegy, erre jön egy őr, hogy jöjjön gyorsan, az ünnep miatt hamarabb jön a busz, ami kiviszi. Ha most nem jön, akkor hétfőig nem jut ki. Taystee viszont meg nem búcsúzott el Poussey-től, aki ugye a legjobb barinője itt bent. Furdalja is a lelkiismeret. Poussey csak akkor tudja meg, amikor már mennek a busz felé. Elkezdi verni az ablakot, mire Taystee táncolni kezd neki. Ő így búcsúzik.

screen_shot_2015-04-01_at_4_18_57_pm.png

Hálaadás Larryvel. Jön hülyepicsa Polly, az új kölök, a férj, no meg egy híres haverjuk, akitől Larry teljesen megőrül, mert nagyon szereti a műsorát. Chapman közben jót dumál a hanggal a szellőzőből. Nem kecsegteti sok jóval, ő már 9 hónapja bent van, de nem tudja már pontosan, mert a felkapcsolt villany miatt elvesztette az időérzékét. Chapman bepánikol, most jött rá, mi vár rá, amiért beolvasott Healynek. 

A mosodában Alex és Nicky csevegnek, Alex elmondja, mi alapján és hogyan építette volna be a vöröskét a hálózatába csempésznek. Nicky erre megkérdezi, hogy Chapmannek mi volt a feladata, de Alex kitér a válasz elől.

A kápolnában Burset és az apáca töltik meg elemekkel az elektromos gyertákat, és közben előbb elmondja, hogy a felesége az ő áldását kéri a kapcsolatra a pappal. Az apáca szerint adja meg neki. Burset nem érti, miért kell az asszonynak a szex, amikor lám, az apáca is kibírja nélküle. Erre az azt mondja, hogy oké, de én esküt tettem, ő meg azért házasodott össze egy pasival, akinek van farka, mert időnként használni is akarta. Te már megkaptad, amit akartál, most hadd kapja meg ő is. 

A Larry-féle vacsorán kínos csevej van kibontakozóban, mert egyrészt Piper öccse brillírozik, másrészt mert Larry a celebbel próbál beszélgetni. Vagy inkább csak nyalizni. De a fazont egyáltalán nem érdekli az ajnározás. Larry próbál bekerülni a műsorba, de nem sikerül neki. Viszont a távkapcsolatról szóló műsorba beleférhet. Miért érzem úgy, hogy ez nem úgy fog elsülni, ahogy gondolja?

A börtönben is van hálaadásnapi vacsi. Mindenki végigmondja, miért hálás, ahogy ez ilyenkor szokás, aztán imádkoznak. A zárkában nem ilyen vidám a hangulat, a kaja most is undorító. Chapman undorral kóstol bele. Próbálja megbeszélni a hanggal, de nem válaszol senki.

screen_shot_2015-04-01_at_4_46_20_pm.png

Közben Caputo Healynek magyaráz, hogy nincs kedve a paírmunkát megcsinálni, ezért szedje ki Pipert a zárkából. Ja, és a férje híres író, nem kell nekik a negatív reklám. Vissza az étkezőbe, vacsi közben Diaz elmondja az anyjának, hogy akkor megtartja a babát, viszont ne akar bajba kerülni. A muter megígéri, hogy kitalál valamit. És csak hogy teljes legyen az ünnepi cukormáz, Burset felhívja az asszonyt, hogy áldását adja a dugásra. 

Taystee már kint van, és szállást keres, valami ismerősének az ismerősének az ismerőséhez küldik, ahol már vannak egy páran, és a házigazda sem egy finom modorú úrihölgy, nem is tudott róla, hogy érkezik. 

screen_shot_2015-04-01_at_4_52_28_pm.png

Gyógyszerosztás, Burset 4 tablettát kap. Új doki van, felhúzta a hormonadagját. Nagyon jó napja van ennek a cicafiúnak!

Nyílik az ajtó, Chapman kijöhet a zárkából, amit alig akar elhinni. Healyhez most Suzanne kopog be, és hozza Larry telefonszámát, hogy hívja már fel, mert kereste a menyasszonyát, és picit pipa. Healynek nulla kedve van hozzá, de elveszi a számot, és tárcsáz. És nem állja meg, hogy elmondja a vőlegénynek, hogy leszbizés miatt járt bent a magánzárkában Chapman. Hősünk közben határozott léptekkel közeledik a folyosón, majd magával húzza Alexet a kápolnába, és jól megdugatja magát hirtelen felindulásból. 

screen_shot_2015-04-01_at_4_58_27_pm.png

Címkék: sorozat 18+ OITNB
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása