Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Három hónap múlva esküvő 2x10 - I'm Gonna Go Home

2015. április 06. 09:00 - Chat Géza

Hát ez is elérkezett! A három hónapos erőltetett menet házassággal ér véget. Ami meg majd a piedesztálra emelt zöld kártyával lesz leütve. Boldogító igenek, csicsás menyasszonyi ruhák, sablonos beszédek, kényszeres urambátyámoskodások, rántott hús, pörkölt, vonatozás és kacsa tánc, erről szól ma minden. Szokásunkhoz hűen ezt is két szemszögből néztük, a csajos oldalt Candyperfumegirl képviseli, a pasisat meg én.

Chat Géza

Ahogy egy pasi látja

Jason és Cassia

90_4.png

Ott tartunk, hogy Jason egy vegasi casinóban magára hagyja menyasszonyát a wannabe legénybúcsún, hogy tudjon férfias dolgokról beszélni a férfiakkal. Szerencsére nála csak okosabb és több nőt látott faszik alkotják a díszes társaságot, akik rávilágítják emberünket arra a nagyon egyszerű tényre, hogy csóri lánynak nincs senkije itt Amerikában, csak ő, ami így ebből a szemszögből inkább deficite mintsem hozama a 90 napos házassági tesztüzemnek. Jason dob a nőjének egy sms-t, hogy sorry. Másnap, azaz az esküvő napján Cassia nyomorúsága azzal tetőzik, hogy "25$ a szárítás"-sal hirdetett helyen csináltatja meg a haját tök egyedül. Kikenték sminkkel, megcsinálták a haját, aztán Jason is kiöltözött, mint Szaros Pista Jézus neve napján, kimondták az igent, de ettől függetlenül tovább kel dolgozni ezen az egymás elfogadásában és/vagy gyökeres megváltoztatásában hullámvasutazó kapcsolaton.

Mohamed és Danielle

90_5.png

Két hete házasok. Minden fasza is volt egészen addig, amíg meg nem jött a levél, hogy lekapcsolják az áramot, mert ekkor Mohamed fogta magát és elhúzott, mert hát nem ezért jött a Lehetőségek Földjére, hogy koszos csövesként éljen. Mondjuk ehhez nem egy tehenész kinézetű nőt kellett volna becserkészni, hanem egy agyilag zokni, végelgyengülés szélén álló dús gazdag nagymuttert. Miután Mohamed előkeveredik a producer egyből falhoz állítja, hogy mégis hol a retekben volt, amikor értékes vágóképeket csinálhattak volna róla, ahogy agonizál a be nem fizetett villanyszámlán és a tengernyi adósságon, ami hirtelen a nyakába szakadt. Azt mondja, hogy oda megy ahova akar és nem kell megindokolnia senkinek se. Nos, nem hinném, hogy a szerződésben ez áll, de ez legyen már az ő gondja, ha már ekkora érzelmi hulladék az ember.

Chelsea és Yamir

90_3.png

Az esküvő előtti utolsó órákban a stressz teljesen elborítja Chelsea agyát. Egyrészt nincs kész, illetve nem tökéletes a menyasszonyi ruha, szóval visszaküldi anyját a varrógéphez, hogy villám sebességgel csinálja meg; másrészt a haja is úgy néz ki, mint minden adásban eddig, így ezen változtatva most begöndöríti, de nem tudja hogy működik a hengeres hajszárító vagy mi a bré, így feszt elkezd bőgni. Kajak átérzem, nálam minden egyes nap bad hair nap. Szerencsére az örömanya belibben a tökéletesen felvarrt szoknyával, így a boldogító igen kimondásának már semmi sem szabhat gátat. Öröm, bódottó, ásó, kapa, nagy harang, Chelsea és Yamir immár házasok, mindegy is, hogy utcazenélésből kell majd ellenniük Chicagóban a híd alatt egy talált patkánytetemen megosztozva. De ennél talán egy fokkal realistább elképzelés, hogy Yamir a saját dalszerzeményeit dúdolva süti a mekiben a krumplit öt dolláros órabérért, míg Chelsea otthon várja 30 társával a hippi kommunában.

Evelin és Justin

90_2.png

Tengerpart, család, csók, szeretet. Még a kissé borús idő sem tudta elrontani a fennkölt hangulatot. És erről az őszinte, konfliktoktól mentes 90 napról, na meg az azt megkoronázó esküvőről tényleg nem lehet mit írni. Evelint befogadták, Justin is befejezte a mű hisztit, hogy letagadja tulajdon családját és csak a kicsi feleségének meg az esti meccsnézéseknek él. Tiszta idill és ez jól is van így.

Brett és Daya

90_1.png

Brett anyja bedobta a törcsit, juszt se megy el fia esküvőjére, hogy asszisztáljon ehhez az öngyilkos merénylethez, mivel szerinte Daya tutira csak a zöld kártyára utazik. Én meg már nem is tudom. A kezdeti gyémántgyűrű-gate után tényleg nem történt olyan, ami miatt tartani kellene ettől a kapcsolattól. Daya végül még az égetnivaló mostohalányát is megszerette. Szóval a nyugger mamákkal kokettáló Brett tényleg megcsinálta a maga win-win szituációját, hogy megismerte, eljegyezte és Amerikába rángatta Dayát. Mondjuk az elég beszédes, hogy az ultra giccses ceremónián az eddigi külön életüket szimbolizáló színes homok egy köcsögbe való összeöntögetése után a csókolja meg résznél Daya úgy elhajol Brett harcsa ajkai elől, mint egy profi bokszoló. A tortavágásnál persze már megy a rihi-rohogcsélés meg a Collgatemosoly, és én ezzel meg is vagyok véve, legyenek boldogok egy életre.

 

Candyperfumegirl

Ahogy egy csaj látja

 

210-01.png

Egyik legproblémásabb párosunkkal, Jasonnel és Cassiával kezdünk. Ott hagytuk abba, hogy Jason hirtelen ötlettől vezérelve bojkottálta a közös legény- és lánybúcsút, és otthagyta Cassiát egyedül egy vegasi bárban. Mialatt Cassia azt hüppögte a kamerába, hogy lehet, hogy az egész esküvőből nem lesz semmi, Jason cimbijei végre megérttették a vőlegénnyel is, hogy ez így egy kicsit gáz volt. Még a szkeptikus bratyó is hozzátett a dologhoz annyit, hogy ezt ne kúrd el öregem, így Jason már írta is a bocsánatkérő sms-t, és koktélokat hátrahagyva rongyolt vissza a hotelbe. Cassia részéről így már nincs akadálya a frigynek, úgyhogy másnap megy is fodrászhoz, hogy a rettenetes kétszínű hajából valami emberi frizurát csináltasson a nagy napra. Ez a project eleve kudarcra van ítélve, de sebaj, majd kap egy hercegnős tiarát, és a szó szerint bugyivonalig kivágott menyasszonyi ruhájában úgysem fogja senki a fejét nézni. A násznép még az esküvő alatt is tele van kétségekkel, joggal. De az legalább az ifjú pár javára írandó, hogy ők sem nézik rózsaszín szemüvegen keresztül a kapcsolatukat. Pontosan tudják, hogy sokat kell még dolgozni rajta, és kellőképpen problémásak mindketten, de mivel ennek a tudatában mondják ki a boldogító igent, így talán van némi esélyük. Talán. Egy kevés.

210-02.png 

Mohamedhez és Danielle-hez képest legalábbis Jason és Cassia a boldog álompár megtestesülése. Itt nagy gáz van, két hét telt el az esküvő óta, és Mohamed sehol. Ez persze valahol várható volt, de azért elég szar helyzet a három nagylánynak is, hogy össze kell valahogy kaparniuk az idegroncs anyjukat, aki már kancsalra bőgte magát. Moha amúgy akkor lécelt le, amikor kikapcsolták az áramot, mert nem fizették be a számlát. Mit élne át Mohamed az ELMŰ ügyfeleként, azt el sem akarom képzelni. Legközelebbi infónk az, hogy 19 nappal az esküvő után Mohamed végre megkerül, de hagyja békén mindenki – a műsor producereit is beleértve- majd ő eldönti, hogy marad-e vagy hazahúz, ne basztassák. Majd beveszi magát a szobába, magára zárja az ajtót, és ez az utolsó momentuma ennek a történetnek a műsorban. Hát szomorú, de az az igazság, hogy ez a házasság eleve baromi rossz ötlet volt, és Mohamed még csak nem is játszotta jól a szerepét. Már csak arra lennék kíváncsi, hogy az amúgy is elég sérülékenynek tűnő Danielle mikor áll talpra, és hogy Mohamed megpiszkálta-e akár egyszer is rövid házasságuk alatt. Próbáltam kinyomozni, hogy még együtt vannak-e, jogilag úgy tűnik, hogy igen, de egyébként nagyon ködös és furcsa az egész.

 210-03.png

Chelsea és Yamir esküvője egy kicsit szervezetlennek tűnik, és a nagy napon az a legnagyobb dráma, hogy Chelsea ruhája – amit az anyukája varr, ahogy elnézem, egy függönyből- még nincs kész, és anyuka inkább a kajával foglalkozik, Chelsea meg nem tudja, mit kezdjen a hajával, csak kétségbeesetten hadonászik egy még soha nem használt hajsütővassal. Eközben Yamir már puccba vágva várja az oltárnál, sugárzó mosolyú anyukája oldalán. Na itt álljunk meg egy pillanatra. Tudom, hogy szerkesztett a műsor, ahogy azt is, hogy minden reality-nek van forgatókönyve, de ezt a szituációt nem tudják nálam átnyomni a realitásszűrőn. NINCS az a buggyant, szétszórt, hippi csaj, aki az outfitjét, a sminkjét, és a frizuráját ne akarná maximális kontroll alatt tartani az esküvője napján. Olyan NINCS, hogy egy menyasszony pár órával a ceremónia előtt magára legyen hagyva egy hajsütővassal. Erről ennyit. Az igen kimondására természetesen már minden rendben van, kész a ruha, Chelsea hajába egy virágkoszorú kerül, a virágcsokra nekem kimondottan tetszik. Valósággal repkednek a boldogságtól a fiatalok, sőt a szülők is, és még az sem árnyékolja be az emelkedett hangulatot, hogy olvassák a fogadalmaikat, Yamir konkrétan egy rongyos, kitépett spirálfüzetlapról. Verdikt: ha Chelsea kellőképpen segítőkész lesz Yamir karrierjének menedzselésében, és bevállalja Chicagót, akkor van esélyük.

 210-04.png

Brett és Daya portáján nagy dráma van, Brettanyu ugyanis kerek perec kimondta, hogy fiacskája NE vegye el ezt a nőt, szóval ez itt most nagy válaszút. És mit reagál erre a férfiasság élő szobra? Na, asszony dönts. Gratulálok, konfliktushárításból ötös. Daya természetesen akarja az esküvőt, és kimondja a varázsmondatot, hogy „én csak azt akarom, hogy te, én, és Cassidy boldogok legyünk", és ettől megjön Brett önbizalma is, lesz esküvő, a muter meg majd megbékél. El is jön az esküvő napja, ahol Brettanyu nem jelenik meg, nem lesz ez olyan egyszerű. De ez egyelőre nem érdekli őket, megy minden a menetrend szerint, és az oltárnál egy pillanatra tényleg kedves és boldog párnak tűnnek. Még Cassidy is örül, hogy koszorúslánykodhat, Brett elsüt egy gyűrűs poént, a butch lakótársnők meg bőgnek, hogy elveszítik fogadott fiukat, de hitvesi csók nincs, jegyzem meg. Verdikt: őszintén szólva fogalmam sincs. 10 epizód alatt nem tudták elhitetni velem, hogy ez szerelem, viszont Daya erős akaratú nő, ha ő azt akarja, hogy ez működjön, talán működni is fog, lúzer Brettnek meg éppen elég, hogy valaki hajlandó volt hozzámenni.

 210-06.png

Justin és Evelin maradt a végére, most már bevallhatom, hogy nekem ők a kedvenceim. Igaz, hogy Justin jó nagy seggfejként indult, de ahogy azt Justinanyu is megállapította, Evelin láthatóan jó hatással van rá, aki igazi jószívű, okos és talpraesett nőnek tűnik. Valamint látszik, hogy erős köztük a kémia, és ők tűnnek annak a párnak a sok közül, akikből kinézem, hogy van miről beszélgetniük. Szóval hajrá Justin és Evelin! A nagy napon általános asszonyboldogság van, az örömanya könnyekig hatódott, Evelin gyönyörű menyasszony lett, még a mumus sógornő is megenyhült. Justinanyu kinyilatkoztat: az van, hogy ez a két ember egymásnak lett teremtve, és jobbat nem is kaphatott volna a fiam. Ezek után nem marad kétség senkiben, indulnak is a tengerpartra összeházasodni, ahol úgy tűnik, mintha vihar készülődne, de még így is nagyon szép az egész, mondjuk duplán vagyok elfogult, mert tengerparti esküvőnél jobbat én el sem tudok képzelni. Csinálnak még pár látványos fotót az esküvői albumba, majd elindulnak a nászéjszakára sokatmondó tekintettel. Verdikt: miattuk egy cseppet sem aggódom.

3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.04.06. 10:37:35

Mohamed egy állat :-)
A producerek, ha akarják, kicsinálják :-D

Mildi_Bp 2015.04.06. 17:03:27

Jaj, pompás végkifejletek! Remélem, a következő évadot is hogyoltozzátok, és mások is rákapnak általatok erre a sorozatra, úgy, mint én. :-) köszi

Monna 2015.04.07. 00:50:59

Köszi az írásokat.:) A sorozat nagyon jó, a párok nagyrésze rettenetes.
Danny és Amy igazán szeretik egymást és valószínűleg működni is fog a házasságuk. Chelsea és Yamir is szeretik egymást, de ott már nem vagyok biztos, hogy minden jól fog menni a körülmények és az anyagi nehézségek miatt, de legalább a szerelem igazi. Justin és Evelin is szeretik egymást, a körülmények is jók, ott Justin miatt lehetnek később gondok, mert nagyon hangulatember, túl sokat gondol magáról és roppant egoista. (George Clooney-s hasonlatnál halk röhögést eresztettem meg.) Az esküvő helyszíne szép, de látványos a hideg.
Brett és Daya kapcsolatában nem vagyok valami biztos, Brett egyértelműen szereti a nőt, de Dayában nem vagyok biztos, ez olyan kétesélyes dolog és a jövőjük is, ráadásul ott a férfi anyja sem támogatja a házasságot. Viszont az esküvőjük szép volt és igen, Brettnek tényleg harcsaajka van :D, azt hiszem ez a legtaszítóbb része. Vagy nem is tudom, úgy az egész ember.. Jason és Cassia abszolút nem illenek egymáshoz, sem az élettől és egymástól való elvárásaik nem egyeznek, úgyhogy nem hiszem, hogy jó házasság lesz, de vonzódnak egymáshoz. Cassia kicsit szerencsétlen ruhát választott, sokkal szebb lehetett volna másban és más mellett.. Mohamed és Danielle házassága pedig egy katasztrófa, Mohamed egyértelműen nem szereti Danielle-t, csak kihasználja, nagyon szemét ember, Danielle viszont kétségbeesetten függ akárkitől, aki (látszólagosan) elfogadja őt, úgyhogy kegyetlenül csimpaszkodik a tőle undorodó Mohamedbe. Mohamed pedig szimplán egy segg.
Azt nem értem miért nem képesek az emberek ott csinosan felöltözni? Több esküvőn is voltak slampos pólóban, még csak nem is csinos hétköznapi ruhában, hanem kinyúlt otthoni melegítőben.. És mi ez a széna mánia USA-ban? Szénáskocsi és szénabálák.. fura.
süti beállítások módosítása