Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x30 - Szevasz, hugyos! (18+)

2015. április 04. 11:04 - sixx

 screen_shot_2015-04-04_at_10_01_01.png

Nem sok hiányzott. Carlito már látta a pálmaliget végét, utána a tisztást, annak másik oldalán pedig a földutat, amin ott hevert a banánüléses biciklije. Két méteren múlhatott, gondolta utólag, a hotel feletti domboldalon üldögélve, a bőgőmajmok üvöltözését hallgatva, és a szemét meresztve a furcsa mellű lányra, aki éppen a medence partján, négykézláb rázta a fenekét valamiért. Mintha rohamot kapott volna, vagy - na adj isten - egy démon költözött volna a testébe. Carlito gyorsan keresztet is vetett, szegény lány, nincs ennek elég baja? Tegnap este odarondított a terasz sarkába, valami csak nem stimmel vele. A Bé az utolsó méteren kapta el a grabancát. Még most is beleremegett a gondolatba, amikor elsötétült az ég, és megjelent fölötte a jellegzetes, tojás alakú kopasz fej, azzal a vicsorral, amitől azóta rémálmai vannak. A Bé hangja a legendákkal ellentétben nem volt félelmetes, a fura, idegen szavak darabosan estek ki a szájából. Carlito rémülten nyút a zsebébe, és ösztönösen messzire hajította magától az órát, ami a bajt (vagy Bé-t) a nyakára hozta, és amikor az eleresztette, és öles léptekekel indult el az óra felé, úgy rohant ki a ligetből, mint akit puskából lőttek ki. Soha többé tengerpart, mondogatta magában, miközben hazafelé tekert. A sors azonban másképp akarta.

screen_shot_2015-04-04_at_9_12_40.png

Párválasztás van, hála a magasságos úristennek, addig viszont van még legalább 15 perc, amit ki kell tölteni valamivel, mondjuk Pjotr istentelen helyben futásával, amit ő tuti táncnak gondol, vagy a Hugyos Sistah mödanszié melletti beszélgetésével. H.Snezi szomorú, mert Bence nem akarta megpiszkálni a pöckét, inkább aludt, amit megértek valahol, csak egy idegen nő csurom hugyos csúnyájáról van szó. Bence Barbinak puffog közben a terasz hugyozásmentes részén, H.Snezi nem fog bocsánatot kérni, mondja, az én viselkedésemmel nincsen gáz. Hát, a szüleid biztos kibírták, amikor kirúzsozott szájjal, egy szál faszban ugrottál seggest a mödansziéba, de hát ahány ház, ugye. Barbi a beszélgetésben nagyjából olyan lelkesedéssel vesz részt, mint egy székpárna, és annyit is beszél. A mödanszié mellett H.Mel nem érti, hogy mi a baj azzal, hogy egyszer odahugyozott a teraszra, nem csinál belőle rendszert, aztán megjegyzi, hogy kakilnia kell. MINDENKI MENEKÜLJÖN!

kaka.jpg

H. Snezi a reggeli alatt menti a menthetőt és bocsánatot kér a hugyozás miatt, H.Mel viszont okot és okozatot, valamint hatást és ellenhatást emleget, és nem sajnálja, VAN ILYEN BAZDMEG, nem tudom kilógatni, csak magam alá tudok pisilni. Nagyszerű. A kaja után Bence igyekszik óvatosan elmagyarázni H.Snezinek, hogy nem volt jó ötlet hugytestvérséget fogadni ezzel a ribanccal, mármint H.Mellel, de nem emiatt lesz oda a bizalom. Ami most jön, azt nem tudom értelmezni, ha jól láttam, Pjotr waxolja Loki faszát, egy képpel ezt le is rendezném, tessék, a mutatványnak később H.Mel és Madám képében közönsége is akadt.

screen_shot_2015-04-04_at_9_25_57.png

Ugrunk, Barb és H.Mel már az esti hepajra készül, H.Mel szerint nehogy neki kelljen már itt kiesnie, hát Beus és Ivar mennyire ótvar már, de kicsit fél attól, hogy összefogás lesz és meglepetés este. Definiáljuk a meglepetést: egy mindenki által gyűlölt, nagypofájú, arrogáns, hugyos liba kipicsázása a hotelből? Nem, az nem az. Na, majd meglátjuk, mire gondol.

screen_shot_2015-04-04_at_9_29_49.png

Loki és Pjotr a szobában megkérdi Beust, hogy mennyire utálja Melindát, akiről én sem tudom, hogy kicsoda, nemhogy Beus. H.Melre gondol persze, akit Beus nagyon gyűlöl. Szopassuk már meg, mondja Loki, de nem fasszal, kieséssel. Beus ezt nem akarja, mert akkor Madám mögé kellene állnia, és az nem jó, mert Ivar is odamegy, és eleve, faszom akar Madámozni. Loki megnyugtatja, Ivar mögém áll. Beus hajthatatlan. Pjotr is gyúrja egy kicsit, értsd már meg, eleve féltékeny rád, ennek így kell lennie, hogy amikor kiesik, akkor azt lássa, hogy te állsz a farok mögött. Beus nem tágít, nem, nem, nem. Itt jön elő a gyermeki énje, ami képtelen a tematikázásra. Pjotr magyaráz, mutogat, de hiába, pedig mg azt is kilátásba helyezik, hogy ha csak egyszer is beszól Madám, akkor mennek menteni.

screen_shot_2015-04-04_at_9_39_19.png

H.Mel és Loki a terasz összehugyozott részétől két lépésre ül le, H.Mel érdeklődik, hogy akkor hogy is lesz ez ma este. Erre Loki idegességében elszólja magát (KURVAISTENIT), ha Ivar…oppardon, ha Beus és te állsz be mögém, akkor téged választalak. De Beus nem Madám faszán akar pörögni inkább, kérdezi H.Mel, és a szeme sarkából az egyik oszlopot nézegeti, azt még nem jelöltem meg, kurvaélet. H.Mel úgy érzi, hogy szövetkezés van a háttérben, Loki erre műfelháborodik és azt mondja, ugyan, nincs ezeknek annyi esze. Pjotr továbbra is Beust fűti, Madám, Madám, Madám. Nem, nem, nem.

Beus: - Mindenki utálja az Ádámot?
Pjotr: - Mit a szart.

Loki jön Beussal, Madám, Madám, Madám. Nem, nem, nem. Ivarral sokkal könnyebb lenne kiejteni, mondja Beus, és baszki, nem igaza van? De. Nem mindegy, ki áll Madám mögé? A lényeg, hogy egy csaj legyen, és H.Melnek kelljen dupláznia. Ennyit a tematikázásról. Pjotr kétségbeesett hangon mondja, hogy ez most lehet, nem jön össze. Loli és Madám odalent beszélget, Madámnak fontos H.Mel, ezért örök barátságot fogad Lokival. A készülődés legjobb momentuma, amikor Becks H.Mel haját vasalja, sajnos nem szenes vasalóval. Megjövés, leülés, gólemvárás.

screen_shot_2015-04-04_at_9_58_24.png

Hatodik párválasztás, mondja Gólem, az okosnős szemüvegben is közönséges, ostoba libának tűnő H.Snezi vigyorog. Ivar, fel vagy készülve? Fel. Becks, milyen vót a sminkbalesetes Adri nélkül? Jó, de hiányzik az ágyamból. Gólem szerint Becks kiválóan aludt Adri nélkül is, és volt összebújás? Nem volt. Adri, Becks szerelmes beléd? Nem. Oszt H.Mel? Öribari? Nem. Adri a párválasztón látottakhoz képest is megdöbbentő bohócsminkben aszongya a riportban, hogy H.Melnek mennie kell a gecibe. Ivar, veszélyben vagy? Ja. Loki, te mit értetlenkedsz? Mert Ivar értelmetlenségeket beszél. Beus, van félnivalód? Hogy a faszba’ ne lenne, nem bízom ezekben.

Madám, mennyire szar, hogy itt a nőd? Nem szar. Baszunk. Leszop. Kiveri. Mi lenne szar? Ivar szerint az a szerencséje H.Melnek, hogy Madám nyugodt típus, mert más már régen kiverte volna az összes fogát. Kalapáccsal. Na, kezdjük. Adri megy Becks mögé, Barbi Pjotr vállába kapaszkodik bele, H.Snezi meg bencézik, ez eddig világos. Na, most válik el a szar a májtól, gyön H.Mel, és megfogja Loki tetovált vállát. Mert bízik benne. Madám a riportban aszongya, hogy az a terv, hogy Beus meg Ivar megy mögé, ő meg kiejti az egyiket, mindegy melyiket. Beus megy is Madám háta mögé, látható undorral az arcán. És az utolsó Ivar, aki viszont megáll Loki mögött.

H.Mel és Madám idegesen egymásra néz, nem erről volt szó, halló. Kiállnak középre, na, Loki, valljál színt. Ivar értelmes, érzelmes, mormotataktikát választó hölgy, H.Mel egy nagyon dekoratív, cuki kisasszony, de kiborít. Loki hozott magával egy zsebkendőt, amit átad H.Melnek. Madámban egy világ omlik össze, és arra gondol, hogy szegény H.Mel, egyedül kell hazamennie. H.Melnek nincsenek gondolatai, de hát ha mindenki engem akart kibaszni, ez van. Madám, mondja Gólem, rábíztad a nődet Lokira.

Ezt elbasztam. (Madám)

ceremonia.jpg

Kollektív döntés volt, mondja Loki, közben Adri fejét mutatják aki olyan kárörvendően vigyorog, hogy ihaj. Loki volt a hóhér a színjátékban, de mindenki H.Meli seggét akarta a villán kívül látni. Kivéve H.Snezit, aki szívesen beállt volna Madám mögé, és akkor H.Meli mehetett volna bencézni, és marad, de H.Snezi nem akart első számú közellenség lenni. Mert szar játékos, azért, Bence ugyanis leszarta volna ezt a döntést, és az a lényeg, hogy EGY ember legyen melletted. Na jó, ha van védettség, akkor nem. Madám bőg, H.Mel el, Madám bosszút fogad. Good luck, motherfucker.

tongue.gif

Este lightos bulika, ami során Loki és Pjotr Madámmal beszéli meg a dolgot, könnyebb lesz neked így. Madám a riportban kilátásba helyezi, hogy nagyon ki fog baszni Lokival, Beus tapsikol örömében, és Nózit puszilgatja. Ivar szerint Madám meg fog komolyodni, de tematikázni nem fog. Adri a terasz is híján összehugyozott részén mondja Madámnak, hogy H.Mel saját magának köszönhette a szopást, és jobb lesz, ha ezt ő is a fejibe vési. Beus a riportban sötét, buta fasznak titulálja Madámot, és baszki, igaza van. Összecuccolás, átöltözés, ivás, és…

Adri egyszer csak kiborul. Mert Becks Beussal beszélget. Mit ölelgeted Beust, bazdmeg? A fasznak? Én ölelgetek itt valakit? Menj a faszomba, bazdmeg. Becks egy ideig tűri, aztán elküldi a picsába, menjél te a faszomba, idegbeteg picsa. Folyamatosan nézed a csöcsét!!! Cseréljél le!!! Becks teljesen jogosan azt mondja neki, hogy legyen már egy béterved, baszki, mert mi van, ha. Adri ezt úgy értelmezi, hogy “ki foglak ejteni Lokival.” Adri egy idióta. Becks odahívja Lokit, aki dettó magyarázza Adrinak, hogy térjen már észhez, de Adri tovább arénázik, takarodjál Becks a kurva anyádba. Hagyjál már a gecibe, Adri. Madám csak ül és néz, magában meg röhög. Loki magyarázza a dolgot Adrinak, de az nem tudja felfogni a dolgot. Este fetrengés, Bence faszát meg most H.Snezi veri ki. Good times. Jövő héten jön Gyula.

Címkék: 18+ éden hotel
489 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Akármi Áron 2015.04.04. 11:12:34

Óhh:) Pedig két sonkafordítás között vagyok.

2015.04.04. 11:15:50

kellemes húsvéti posztot kívánok köszönettel
csakhogy kiesett a hugyos

2015.04.04. 11:17:07

látta valaki az előzetest? gyula milyen?

Ditti82 2015.04.04. 11:17:39

Na végre! Alig bírtam kivárni, már kezdtek elvonási tüneteim lenni a napi betevő hiányától. :D

Ja, az elsőt elbactam, mert előbb olvasok és aztán írok. :D

LOKI FOR PRESIDENT!

Ditti82 2015.04.04. 11:18:26

@fosch9: Fura. Olyan nem is tudom. Mindenesetre Ádámkát kibaszarintani jó lesz. :D

2015.04.04. 11:18:53

Carlito tehát sneci segge alatti írást akarja elolvasni?

(tegnap megfőtt a sonkám, ma festettem tojást, és hoztam finom kalácsot is, csak szerettem volna kicsit dicsekedni)

2015.04.04. 11:20:46

@Ditti82: ez a lényeg :) sajna a tv2 oldalon előzetest nem lehet megnézni asszem nincs ott az adások végén :(
és milyen? szőke, barna, magas, férfias, nőies? valamit mondjál és akkor el tudom képzelni :D

igen, Loki for prez :D

mocskosmacska 2015.04.04. 11:20:51

Ha Ivarnak és Ádámnak lenne esze, akkor összeállnának egy párnak. Ugyanis őket mindenki ki akarja tenni, logikus lenne az, hogy bevédik egymás hátát. De nincsen annyi eszük. Tudom, hogy nem bírják egymást, de húsz millióról van szó.... ennyiért simán szövetkezhetnének egy nem annyira szimpi alakkal.

ampelmann 2015.04.04. 11:24:48

videot kérek a hugyozásról!

Starlettevagysem 2015.04.04. 11:24:54

Ez a szegény madam mennyire nem tudja magáról, hogy ostoba. Még Beus is látja ez a fiúcska nem egy gondolkodó ember

Starlettevagysem 2015.04.04. 11:27:15

@mocskosmacska: szerintem Ivarnak van esze. Pont ezért látj, hogy madam veveszélyesen ostoba kategória

Ditti82 2015.04.04. 11:28:35

@fosch9: Barna, nem feltétlenül férfias, legalábbis abból a pár másodpercből, amit látni lehetett belőle nekem ez jött le, magasságra átlagos.

Ditti82 2015.04.04. 11:29:42

@mocskosmacska: Ha marad a végén a régi játékosok döntése a két pár közül, Ádámkával esélye nem lenne a gömb Haitiig hajítására.

Starlettevagysem 2015.04.04. 11:31:04

Örülök, hogy más is bohócosnak találja a sminkeket. Érdekes az éjjelben hugyos sokkal szebb volt mint bármelyik kinti adásban

Mók_Ica 2015.04.04. 11:31:27

@Akármi Áron: szia :))) az én sonkám most főőő :)))

@fosch9: ügyes vagy és irigykedek is :))) bár én tojást nem fogok festeni...... csak főzöcskézek ma

Gyulánk fura figura, ezt tegnap breki is mondta.... túl sokat nem mutattak belőle az előzetesben...

Ditti82 2015.04.04. 11:34:18

@fosch9: Nálunk a sonka reggel kezdett főni, amikor jöttem dolgozóba. Kutya ment is az illatra a konyha felé. :D

2015.04.04. 11:35:19

@Mók_Ica: @Ditti82: ah értem hát akkor meglátjuk hogy vajon az eszéért fogjuk-e szeretni gyulánkat :D
Icuka, jó főzőcskézést :) én évek óta nem festettem de most vágytam a piros és kék tojásra :D mindjárt kóstolok is egy kis mazsolás kalácsot :)

2015.04.04. 11:36:25

@Ditti82: huh akkor az már hamarosan jó is lesz :)))

Beus csak engem emlékeztet vv veronikára?

Hermesz Konrad 2015.04.04. 11:39:32

Bence az alfa hím a hotelben. Neki már 2 csaj is kiverte. :)
Úgy tűnik Adrit megfertőzte Melanie. Ő is bedilizett. Nem normális. Azon ki van akadva, hogy Patrik mindenki sorsát a szívén viseli, de az természetes neki, hogy az ő seggét bebiztosítsa, ugyanakkor meg azt üvölti, hogy mindenki gyengének látja őt, és közben hasonlóan lejáratja magát a cirkusszal, mint Melanie korábban. Hát nooooormááliiis? Nem.
Az megvolt, hogy Loki "vakondképűnek" nevezte Ádámot? :)))

mocskosmacska 2015.04.04. 11:39:41

@Ditti82: Nem biztos, hogy rajtuk fog múlni. Még akármit kitalálhatnak a szerkik. Egymás nélkül, meg még a gömbelhajítás esélyének a közelébe sem jutnának. De szerintem mindkettő úgy érez, mint az egyszeri középiskolás, aki be akar kerülni a gimi nagymenőinek a csapatába mindenáron, közben észre sem veszi, hogy a többi kiközösítettel milyen jó bandát alkothatnának.

Mók_Ica 2015.04.04. 11:39:49

@Ditti82: szegénykém, ma is dolgozol? mondjuk én meg itthon...... :)))

@fosch9: van benne vmi vv veronikás.... igen

alsophila grahami 2015.04.04. 11:40:01

@fosch9: nem ;) bár, megjegyzem, számomra harcsaveronika irritálóbb volt valamiért, ez a Beus nem sok vizet zavar; úgy értem, nem lett nagyobb az arca attól, hogy a srácok a szárnyai alá nyúltak (úgymond;) xD

Akármi Áron 2015.04.04. 11:40:45

@Mók_Ica: Na, tessék, ahelyett, h. az o/ába készülnénk:D
Puszcsi, boldog nyuszis ünnepet családoddal.

Ditti82 2015.04.04. 11:41:05

@fosch9: Beus azért tud cuki is lenni. Veron nem. Nekem az tűnt fel Beussal kapcsolatban, hogy állandóan a száját tapogatja. Vajon a hyaluron-mennyiséget ellenőrzi ilyenkor?

2015.04.04. 11:42:46

ide is leírom
lokit azért gyantázták mert az éjjeliben mutatták a fiúk testépítő (szerű) versenyét amit a lányok pontoztak
gondolom csinos akart lenni a miniatűr citromsárga tangában :D

Ditti82 2015.04.04. 11:43:11

@mocskosmacska: Ádámka szerintem az első adandó alkalommal a fák közé dobná Nórit, végülis ő volt az "eszköz" Melcsi repjegyéhez...

mocskosmacska 2015.04.04. 11:44:39

@Ditti82: Ez teljesen valószínű. A felvetésem ezért kezdődött úgy, hgoy: ha lenne eszük.... Ivar talán még felfogja, de Ádám.... teljesen emocionális alapon dönt.

alsophila grahami 2015.04.04. 11:44:55

@Hermesz Konrad: nekem is az tűnt fel, hogy egy az egyben ugyanazt a sz@r szöveget nyomta, ugyanolyan stílusban, mint az éppen hazazavart manduláné, mintha csak "megszállta volna a frissel eltávozott szelleme", akarom mondani szellemisége ;)

(jah, vakondképűzés epic volt, amolyan Loki-féle gyöngyszem xD)

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.04. 11:46:27

Most, hogy az adás jelentős része a hugyozásról szól, Lokit mutatják, ahogy közönség előtt készül neki a brazil gyanta, és fertőz az elmebetegpicsa-kór, eljutottam oda, hogy megkérdezzem, akarom-e ezt még. Végre kibasszák azt a hugyos ribancot a dzsungelbe, erre Adri áll neki idiótán üvöltözni, mintha legalábbis hiányozna a hangerő és a stílus, amit Melanie magáénak tudhatott (dikk, pedig NEM!), csak tátott szájjal néztem, hogy ez meg mi a szar.

2015.04.04. 11:48:58

@sui.generis: csak pont olyan hülye, úgy értem
@Ditti82: nemtom nekem nem cuki
@Mók_Ica: na ugye :)))

alsophila grahami 2015.04.04. 11:49:31

sixx carlito-sztorija egyre jobb lesz, de a képregény mindent visz, szakadok rajta percek óta xDDD

2015.04.04. 11:50:49

@Mók_Ica: hú ez nagyon pazarul fest :)))

malevil2050 2015.04.04. 11:51:34

Engettesség mek ety natyon cerény véálemény.Ez a húgyos jolán féle cerep és méltó párja kanbandi előre lezsírozott és megjáccot remekmű volt,kombinálva egy kis intimitással (kinek vérmérséklete a döntés h esz most erotika,erotikább v legerotikább).Ety jó pár kattintást hoszott a kettyintés a tévének (hírdetőnek mutatva nészd csak má 300 ezren látták a zódalt)

Nekem túl sok bajom nincsen eszzel,belefér asz istenticteletbe még esz (is).Azt viszont kizárt dolognak tartom h bizonyos emberkék maguktól aggyák asz ennyire ostobát,cerintem készen kapják a cerepet.

Amúty hajrá kicsi lyány, a naty sonkákkal (mosztan aktuális) - tántalán te marattál asz eggyetlen morális ( én íty nevszem a normálisat) - csaj,csak ne léty iljen passzív!

Itten ragadnám mek a zalkalmat eggyeskéknek kellemes berúgást,ketteskéknek bü locsolást (lent is fent is) . kivánnyak.Asz ífjúságnak pediglen sok nyúlambulamat!

2015.04.04. 11:52:54

@sui.generis: igen, egyre teljesedik ki
bár én már tettem javaslatot egy carlitás sztorira aki a tetovált farkat kukkolja :D
@mocskosmacska: itt most már mind dobná a gömböt sztem

malevil2050 2015.04.04. 11:55:14

@Akármi Áron: Há téeged mek hoty fújt ide szél?

mocskosmacska 2015.04.04. 11:55:28

@fosch9: szerintem ivar nem dobná, ha valakivel bizalmi kapcsolata van. Ha én bent lévő faszi lennék, ezért választanám ivart párnak.

2015.04.04. 11:56:42

@malevil2050: :DDD a köszöntés mindent vitt :D

2015.04.04. 11:58:17

@mocskosmacska: szerintem viszont ivar is dobná mert annyira utálja mindenki és ezt az adott pillanatban nem felejtené el...

Ditti82 2015.04.04. 12:00:03

@fosch9: Te akarod a tetovált farkat kukkolni, te kis huncut! Csak ne kend a dolgot Carlitára! :P

Mók_Ica 2015.04.04. 12:00:07

@Akármi Áron: köszi :))) bár az idei húsvétolás nem szokványos.... o/a helyett kórházlátogatás, ide-oda menés.... de megyünk még az o/ába :))

Mók_Ica 2015.04.04. 12:01:35

@fosch9: amikor már unjuk a szokásos sonka-tojás-krumpli kombót.... gondoltam csinálok egy ilyet.... majd beszámolok milyen lett :))

2015.04.04. 12:01:59

@Ditti82: hello my name is lita, CAR-lita :D

2015.04.04. 12:03:06

@Mók_Ica: feltétlen, akár fotóval együtt :)
krumplit nem szoktam húsvétkor, de beiglit és kalácsot igen :D

pogona vitticeps 2015.04.04. 12:03:41

Sixxnek nagy köszönet, a hunyor galériáért külön is. Carlitonak tovább drukkolok.

pogona vitticeps 2015.04.04. 12:07:45

@malevil2050: Hevesinének volt egy olyan félmondata az éjjelben, ami arra utalt, hogy megrendezett, feladatszerű volt a korvették viselkedése, de Berki közbeszólt és spontán történésekről hadovált, elég hiteltelenül.

Mirocska 2015.04.04. 12:08:49

ÉH-t már nem nézek, de Carlitot imádom! :-D

2015.04.04. 12:09:07

@pogona vitticeps: hunyorékoló réti pockok :D

Mók_Ica 2015.04.04. 12:09:27

@fosch9: jóóóóó :))) igyekezni fogok :)))
beiglit még sose csináltam.... a kalácson gondolkodom most, tiramisut viszont csinálok
(családi húsvétolások miatt a kalács nem az én reszortom volt... de idén ad hoc összejövetel lesz.... így megpróbálom én magam.... asszem)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.04. 12:09:55

@fosch9:

Hahó, végre egy jó este :D:D Én már azon agyalok, hogy a végén a két fiú (Peti és Loki) hogyan fog fondorkodni egymás ellen? Lokin nem láccik, hogy német nyelven színjáccott :))), magyarul is elég jól nyomja :)))Az már nem lesz olyan eccerű, vagy milyen a végjáték?

2015.04.04. 12:11:23

@Mók_Ica: dícséretes :)
mazsolát tegyél bele ha szereted, egészen más mint anélkül :D
szeretem a sós-édeset együtt :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.04. 12:11:42

@Mók_Ica: Neizgujj, amikor életemben először (és utoljára) sütöttem beiglit, akkor nekem hasáb alakú lett :DDD Monnyuk írzre u.a.:)))

2015.04.04. 12:13:37

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: hello, végre egy időben :D
örültem h távozott a liba, sztem a végén peti és loki nem hiszem h egymás ellen fordulnának, ha ketten lennének és a többiek szavazatán múlik melyik megy a párjával a gömb játékba, akkor sztem petit szavazzák meg, jobban bírják bent, mint lokit..
azon nevettem milyen elégedett volt magával Loki :D amúgy a többi fiú sztem be sem vállalta volna a hóhér szerepet

Malacfóka 2015.04.04. 12:15:44

Valaki kérte Zoe instagramját.
Zoe facebook: www.facebook.com/zoe.zeegelaar
Instagram: instagram.com/xoxo1994/

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.04. 12:18:14

@fosch9: Persze, hogy vigyorgott Loki, hiszen végre valami TÖRTÉNT, nem csak a punnyadás.:))) A Lita (Carlita), az a Lito (Carlito) ikertestvére?:))

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.04.04. 12:19:10

borzasztóan sajnálom, hogy ez a szép, cuki kiscsaj kiesett a Hotelből. nélküle kevesebb lesz ez a műsor.

ja mégsem.

2015.04.04. 12:22:49

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: igen és a történésben aktív része volt :D
hát a szexizmus megakadályozása miatt ha van carlito kell carlita is :DD

2015.04.04. 12:41:27

@ÉH3sZ: a különc az egyéniség :) vicces legyen ne ilyen savanyú mint a bentiek nagy része :D

ÉH3sZ 2015.04.04. 12:52:40

@fosch9: Csak nehogy különc és beképzelt-ostoba legyen egyszerre. A különc-okos már jobb lenne. Igazából most olyannak kellene bejönni akit Nóri be tud vállalni magának, Plüss menne vissza Lokihoz Mandila meg haza.

alsophila grahami 2015.04.04. 12:54:29

@Mók_Ica: ugyanez vegetáriánus változatban esetleg? ;) az aztán az igazi a húsvéti challenge! ;))

2015.04.04. 12:56:16

@ÉH3sZ: igen ez így tetszene,
nórinak is kijárna már egy rendes pár

ÉH3sZ 2015.04.04. 12:59:56

@Mók_Ica: Megennék most két ilyet:)

alsophila grahami 2015.04.04. 13:00:23

@henrik_: azért az érdekes és érthetetlen is valahol, hogy ez a lány valójában tényleg szép, ha csak a külsejét nézem (persze leginkább, ha meg van csinálva, smink, haj, ruha), de belül... az egy dolog, hogy nem okos, nem értelmes, viselkedni sem tanította meg senki, gyerekszobája nemigen lehetett (ezért inkább sajnálni kell), de hogy mennyire rosszindulatú, gonosz kis teremtés..? na az úgy arcul csapja az embert. én egészen mást vártam tőle, amikor megláttam - és még nem szólalt meg ;)

ÉH3sZ 2015.04.04. 13:08:00

@fosch9: Nem tudom van-e még rendes a bejövők között, vagy az alja színvonalat hagyták a végére

2015.04.04. 13:09:58

@ÉH3sZ: nem tudom, lutri, de változatosságnak pár normális jó lenne :)

ÉH3sZ 2015.04.04. 13:13:08

@Mók_Ica: Igen. Jöhet a tiramisu is:)

@fosch9: Mindenki fellélegezne egy normális bejövő láttán, bár Gólem felfordulást ígért a jövőhétre

2015.04.04. 13:14:40

@ÉH3sZ: nem unalmas még a felfordulás? :)

ÉH3sZ 2015.04.04. 13:18:35

@fosch9: Csak ha tovább tart lefelé a színvonal, ezekkel a többiekelőttkiveremneked meg gyerecsurizzunkateraszramikornézik dolgokkal. Tematikázós felfordulás, ami megmozgatja Barbit-Ivart-Adrit, az jöhet.

kékalmamag 2015.04.04. 13:24:28

Remélem ABének megesik a szíve a kis Carlitón, és megajándékozza őt egy távcsővel. Ugyanis én a Loki farpofájára tetovált mintát szeretném elolvastatni vele.

2015.04.04. 13:25:05

@ÉH3sZ: igen, olyan körülmények között felfordulás és párkeresés amiből kimarad az alpáriság, hátha, reménykedjünk :)

alsophila grahami 2015.04.04. 13:26:11

@fosch9: jajj ne adj ötleteket kéérlekk, nehogy a végére karlitó akarja majd még olvasni lokkancs intimtetkóit, ha sneciét nem sikerül kibogoznia (a helyesírási hibák miatt, csakis;))

2015.04.04. 13:29:13

@sui.generis: most miért? nem mindenkit sneci felirata érdekel :DDD

alsophila grahami 2015.04.04. 13:30:42

@ÉH3sZ: csak van valahol egy határ, vagy... nemtom, én azzal áltatom magam, hogy már elértük azt hugyosékkal, mert a logika azt mondatja velem, hogy oda lenne a dinamika, ha javarészt lennének bent, kell a kontraszt (meg a néznivaló is az igényesebbjének;)

Akármi Áron 2015.04.04. 13:32:32

@malevil2050: :) Üdv. itt is, hát megmondom neked az őszintét:D borzasztóan könnyedén. Jó az avcsid, támogatom:)))
@Mók_Ica: Jaj, Mókuci, a kórházlátogatás sosenem hiányzik,(kivéve baba érkezés) de remélem hamarosan lecseréljük télleg az o/ára, úgy legyen:D

alsophila grahami 2015.04.04. 13:34:39

@fosch9: aláírom, én csak az ellen tiltakozom, hogy lokkancs firkái miatt esetleg biszexet csináljon belőle sixx (úgyértem, "kényszerbi"-t, amolyan megélhetési vállalkozót;)

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.04.04. 13:35:24

@sui.generis: sztem simán csak egy elkényeztetett picsa. "azt szeretném... ja nem, azt AKAROM...." :D hát az anyádat akard. meg mi ez már, h ő szépen leosztotta, h ki miért, hogyan fog kiesni, mintha ő ott valaki is lett volna, közben úgy beszélt mindenkivel, mintha a seggéből rántotta volna elő őket, és kb kijelentette, h neki nincs szüksége szövetségesekre. na mindegy, szerencsére nem kellett sokáig hallgatni a hallucinációit.

Mók_Ica 2015.04.04. 13:36:05

@fosch9: igen, finom együtt :))) én is szeretem.... :))

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: a kelt tésztásat szeretem, bármilyen "formában" jöhet :))) lehet, hogy eCCer nekiállok én is :)))

@sui.generis: hmmmm..... csak zöldséggel? mondjuk ez sem az én kútfőmből pattant ki, csak lenyúltam a SK oldaláról.... esetleg meg kéne kérdezni Zé-t :))))

@ÉH3sZ: remélem fincsi lesz.... hétfőre tervezem.... majd referálok :))) tiramisu mindig finom, majd küldök este fénypostával :))))

lokit továbbra is imádom.... peti sajnos az utóbbi időben kevesebbet szerepel... kéne neki egy jó pár, akivel tud játszani.....nóri felértékelődött beus-manduláné szereplése után....
gyuláról az előzetesből még nem sok minden derült ki..... tulképp még az sem, hogy jól néz ki vagy sem.....
breki felkonfjai fura, hogy eltűntek.... anno HÉ végig volt....

bElannaTorres 2015.04.04. 13:48:26

snejzi meg melani nem járt jól, ez a hugyos már rajtuk marad örökre :)

amúgy nóri nem tudta jól megfogalmazni mikor írta mit esznek a fiúk snejzin mikor nincs segge stb.

sztem arra gondolt hogy így nézne ki ha egy 12 évesre rávarrnának 2 mellet

bElannaTorres 2015.04.04. 13:48:44

bocs nem írta, mondta a kamerának:D

bElannaTorres 2015.04.04. 13:50:30

Adri meg igazából azért borult ki, ami előtte történt, h azt látta becks jól elvan melanival, pedig ő kieszelte hogy műszerelmesként könnyen párcsere nélkül eljutnak a döntőig. ezért még sokmindenre is hajlandó volt, csak nem esik le neki hogy a fiú is csak a pénzért benmaradásért van vele, és fárasztja

bElannaTorres 2015.04.04. 13:54:03

mondjuk még azt se értem, hogy nóri kozmetikusként miért gondolja azt hogy övé a rendezett szemöldök.

szőkéknek amúgy is fura a feketére rajzolt szemöldök, tényleg olyan mintha 10 évvel le lenne maradva.

ÉH3sZ 2015.04.04. 13:58:52

@Mók_Ica: 2szendvics + 1adag tiramisu. Köszi!:)

alsophila grahami 2015.04.04. 14:05:12

@Mók_Ica: jó hogy mondod, már alig várom a konyhafőni új szériáját!!!! Zével és a csini Séfivel ;)

kezdő_hozzászóló 2015.04.04. 14:11:16

Loki utazgat ide-oda az instája alapján (Barcelona, Olaszország, Rhodos) a többiek meg élik a mindennapjaikat, persze ez csak az, ami a profilokból látszik. De ha arra kéne tippelni ki nyert a játék végén, Lokit mondanám!
Snezi régi insta profilja is vicces, konkrétan egy kokózó hófehérke a profil pic, ez rengeteg mindent megmagyaráz vele kapcsolatban :D

alsophila grahami 2015.04.04. 14:30:19

@bElannaTorres: és akkor azt a gagyi frufrut még nem is említettük....... ;) amúgy jó meglátásaid vannak, egyet is értek mind a három kommenteddel (y)

alsophila grahami 2015.04.04. 14:36:54

@kezdő_hozzászóló: ezek alapján - meg amúgy is - Loki a tippem nekem is, de kivel mehetett el a végéig..? Pjotr kilőve, me' pasi ;) na meg a Gólem Éden Éjjel-béli metakommunkációjából is ezt vettem le, de most viccen kívül, melyik csajszival vihette vajon végig? Gólem mindig azzal jön, hogy lesznek itt még meglepetések, hát, az igazi nagy meglepetés az az egybites Beus lenne ;) de persze jöhetnek még újak, akik közt akadhat akár értelmes is, ki tudja?

Mók_Ica 2015.04.04. 14:37:43

@ÉH3sZ: rögzítve :)

@sui.generis: Zét szerizem :))) nem tudom, hogy tudom-e nézni..... remélem hazaérek majd a kezdésekre :)))

alsophila grahami 2015.04.04. 14:44:10

@Mók_Ica: ja a felkonfok az elején, azokat én is hiányoltam már, el nem tudom képzelni, miért tüntették el őket, sztem tök jók voltak, viccesek és megadták az alaphangulatot; lehet, Gólemünk mégsem bírja úgy a kritikát, mint ahogy hangoztatja? vagy csak a csati nem akarja a permanens oltást, de miért? a műsor miatt eleve kapnak eleget, eggyel több, annál jobb, mert eggyel több a beszédtéma is... ámátőrök :P ;)

alsophila grahami 2015.04.04. 14:48:23

@henrik_: lehet igazad van, engem tudod kire emlékeztet? VV Dávidra, ő is a "saját játékát játszotta", őt se érdekelte senki, mert ezt a tattikát találta ki magának, hogy ő magányos harcos lesz, és szövetségesek nélkül játszik, akinek mindenki kinyalhatja... aztán láttuk, meddig jutott vele, kb mint Hugyoska, az első körig (se;) xD

alsophila grahami 2015.04.04. 14:52:08

@Mók_Ica: csak Zééét?? hát a Séfit nem..? O.o ;) ha nem érsz haza, sebaj, van ismétlés a kettőn, de a mostra is hamar felteszik (persze tudom, ríltájmban az igazán fílinges, kommentálva közben a fészen; vagy itt - ha lesz hogyvoltozva;)

Armador85 2015.04.04. 15:59:58

@sui.generis: leírták már korábban, Brekiék nem maradtak kint végig Costa Ricán, csak pár hetet. Felkonfok csak eddig voltak.

ÉH3sZ 2015.04.04. 16:04:16

@Armador85: Valami nem világos. A kiválasztási ceremóniát ki vezeti akkor, ha Berki csak pár hétig maradt?

2015.04.04. 16:13:14

@ÉH3sZ: áhám, megnéztem, meglátjuk, attól, hogy rámondják, különc, még nem tudni miben az, első látásra nem ellenszenves tag, köszönöm :)
@Shabby Bear: nem gáz a srác
@Mók_Ica: megnéztem az új fiút, sztem ha nem lesz hülye, akár még bent is maradhat
@sui.generis: én Carlitát vizionáltam :DDD

2015.04.04. 16:16:40

@ÉH3sZ: ceremóniákon ott van jaja, sztem lehet csak az e heti anyag nem lett jó

Zsoofka 2015.04.04. 16:43:43

@fosch9: Carlito ellopta a heti kópiákat :)

fáncsi28 2015.04.04. 16:49:35

Gólemék nagyon gyengék voltak a tegnapi Éden éjjelben. Tegnapelőtt még kétpofára azon vircsaftoltak, hogy ha Melanie kiesik és jön hozzájuk, nem engedik inni, nehogy ott is... Meg hogy majd elhozzák neki Natika pelusát. Ehhez képest tegnap egy szóval meg nem kérdezték, hogy most ez így hogy a teraszra piszkítással, sőt nagyon kedvesen édelegtek vele, és még a kommentekből is jóformán csak a pozitívakat olvasták be.

hányok (törölt) 2015.04.04. 17:03:45

@fáncsi28: Ja én is pont erre gondoltam,az meg a másik hogy azt kérdezte Gólem a Hevesi feleségétől ,hogy valaki képes ilyet csinálni a hírnévért?Pont ő Kérdi?A mai éjjelben viszont az röhejes volt ,ahogy Berki féltékenykedik Bence fizikumára és 120x elmondja ,hogy hiába tud pózolni nem versenyző ,de ő az.Na ugye sosem volt testépítő Berki csak modell men's physique versenyző aminek köze nincs a testépítéshez ahogy már korábban is mondtam.Na de ,hogy mindenkinek legyen rálátása,ez Berki modell cicafiú kategóriája: gym.hu/data/kepgal_items/621/goda_721.jpg
ez meg a testépítés:www.got-big.de/Blog/wp-content/uploads/2013/09/Top_3_Mr_Olympia_2013_vorn1.png Nem érdekel kinek mi tetszik ,semmi köze a kettőnek egymáshoz Berki mégis testépítőnek álítja be magát holott sosem volt az.

ÉH3sZ 2015.04.04. 17:05:56

@mokamini: Tudtam!:) A vásott kölök ezt sikeresen végre hajtotta. Most Juan boltjában nézhetik meg a felkonfokat a borzongásra vágyók, baráti 20 colónért:)

2015.04.04. 17:08:55

@mokamini: sherlock :D ezt jól kitaláltad :DDDD

Zsoofka 2015.04.04. 17:09:06

@ÉH3sZ: Minden vágya, hogy a bejövő lóvéból egy rózsaszín bilit vegyen a bőgőmajom módjára rikoltozó néninek. Sajnos pár napja nem látta, sőt nem is hallotta már, de reméli még nem késő, még egyszer látni fogja majd a mödancié vizének tükrében :)

Zsoofka 2015.04.04. 17:11:32

@hányok: Ezt már egyszer kifejtették itt, akkor sem izgatott .Egyszerűen nem tetszik. Se ez, se az. Uncsi. Nem szép. Nem természetes.

hányok (törölt) 2015.04.04. 17:17:20

@mokamini: én fejtettem ki,ezelőtt is...Az nem számít neked mi tetszik ,az viszont igen ,hogy Gólem kollega kamuzik és féltékenykedik ,mitn valami hisztis picsa.

Zsoofka 2015.04.04. 17:24:17

@hányok: Gólem egy magamutogató kihanemén-ember, aki csinált magának egy image-t és most jásza az eszét. A szörnyű, hogy pénzt kap érte. És amíg lesz aki pénzt ad érte, addig csinálni is fogja. Valós teljesítmény nincs az arca mögöt. Ewan. (De én az egész testépítősdit sem tartom annak, független attól melyik képen szerepel az adott jóember... :)))

Starlettevagysem 2015.04.04. 17:29:39

@fáncsi28: engem is meglepett mennyire kedvesek voltak vele. Másokat mindig húz a breki , hogy te már kiestél, elszúrtad stb ,. Magaslabda volt le lehetett volna csapni .

ÉH3sZ 2015.04.04. 17:31:48

@mokamini: Viszont a rikoltozó lány párját - akit a félszemű Esteban csak vakondképűként emleget - ma is megpillantotta. Egy keveset mosott játékállatot húzott maga után a terasz hugyos részén keresztül, miközben maga elé dünnyögött: Higgyék csak azt hogy megbocsájtottam, de hamarosan büdöstaplóparasztcsicskageci leszek. Ma még megsétáltatom Nozit, de ha bejön egy jó luvnya, bebaszom a kurva plüssöket a dzsungelbe!:)

Zsoofka 2015.04.04. 17:39:44

@ÉH3sZ: A Nagyfülű - akit otthon csak Elefáninak hívtak egymás közt Estebannal - egyre magabiztosabban tájékozódott a Kúriában... Lassan érinthetetlennek hiszi magát, vagy tán még helyinek is.. És ha végre kimerészkedne a dzsungelbe, talán szóba is elegyedhetne vele.... Nem, nem az órák érdekelnék, hanem azok a gumilabdák, amiket az idegen csajok a cicijeik helyén hordanak... Vajon azok mire jók? Talán úszógumik helyett kellenek - mert ő, C. látta ám, hogy egyik-másik úszni se tud....

ÉH3sZ 2015.04.04. 18:07:41

@mokamini: Szabad nekünk is C. életéről írnunk?:)

C. kishúga Carlita - aki 9 éves és Kisfososnak becézik - szintén szeretne találkozni a Nagyfülűvel, mert bátyja szerint olyan firkált vesszőt hord a gatyójában ami szétrepeszti a szűket és zseblámpaként meredezik az éjsötétben. Talán még a banángomba ellen is véd ...

Zsoofka 2015.04.04. 18:10:51

@ÉH3sZ: :) Nekem is eszembe jutott, hogy ki leszünk innen b.szva, mint Madámné a Kúriából :) Na megyek pisilni. Nem a teraszra.

Zsoofka 2015.04.04. 18:12:04

@ÉH3sZ: A végén még elspoilerezzük C. történetét... Lehet, hogy jobb lesz, ha csak a Kisfososról írunk... :)

2015.04.04. 18:23:24

@ÉH3sZ: félszemű Esteban az Loki? :DDDD

ÉH3sZ 2015.04.04. 18:24:26

@fosch9: Loki a Nagyfülű, Te!:)

2015.04.04. 18:25:12

@ÉH3sZ: Carlita :DD jaj majdnem kiköptem a leveskét :DDDD méééég írjatok @mokamini: méééég :D

2015.04.04. 18:27:00

@ÉH3sZ: amelyiknek a cerkája rajzos :DD a vakondképű zavart meg :D

ÉH3sZ 2015.04.04. 18:29:59

@fosch9: Vakondképű az Mandila Ádám. Pont Loki mondta róla Beusnak a vakondképűt jelzőt:)

2015.04.04. 18:32:25

@ÉH3sZ: igen így megvan, csak hirtelen esteban-t is lokinak tulajdonítottam
és mi történt még a kis carlitával? :DDD

ÉH3sZ 2015.04.04. 18:42:47

@fosch9: Talán a jövőben felbukkan még:)

2015.04.04. 18:44:14

carlita fél a sötétben ezért szeretne zseblámpát?:D

Zsoofka 2015.04.04. 18:47:30

@fosch9: Carlita senkinek sem merte bevallani, hogy neki is tetszenek az idegenek. Különösen az egyik fura hajú fiú... Az első pár napban abban sem volt biztos, hogy fiú az illető - amikor az minden esete valami fura vashengerrel simogatta, majd összekötötte a haját... Aztán, mikor már egészen sötét lett és az idegenek sokat ittak a csillogó üvegpoharakból, ez a lény - néhány másikkal - fura esőtáncot kezdett járni, meztelenül. Igen, abban biztos volt Carlita, hogy ennek a táncnak köze van a vízhez: egyrészt mert mindig a medence vizében ért véget, másrészt, mert a tánc után a fiú a szobában minden este sátrat épített és ott, az alatt folytatta a furcsa, ritmusos mozgást....

2015.04.04. 18:50:49

@mokamini: szóhoz sem jutok :DDDD naggyon nagy :D

ÉH3sZ 2015.04.04. 19:15:37

@mokamini: Ott volt viszont egy sutaszemű lány is, aki úgy járt mintha korcsolyázna és láthatóan főnöke lehetett a félig megnyírt fiúnak, ezért parancsolhatta be ágyába minden este az esőcsinálót. Carlita kicsit tartott tőle, mert a hosszú hajú lány reggelente megevett két káposztás gallo pintot és az esti táncmulatságokon erősen pusztította a fresco de frutast. Ezenkívül olyan erős lábai voltak mint egy hatéves banánfának és Esteban megesküszik rá, hogy amikor a többiek nem figyelték, kiette a bugyborékos medencéből a csíborokat! Csak az vigasztalta Carlitát, hogy ugyanakkora cickói voltak a lánynak, mint neki kilenc éves létére ...

Zsoofka 2015.04.04. 19:18:16

@ÉH3sZ: Kész vagyok. A kölykök itt kérdezik mellettem mit nevetek és hááát ezt nemigen tudom elmondani nekik! :))))

ÉH3sZ 2015.04.04. 19:23:12

@mokamini: :)
A tieid nagyon jók:))))

2015.04.04. 19:23:22

@ÉH3sZ: cárlitá for prezidentin :DDDD

,, 2015.04.04. 19:34:54

Kedves egybegyűltek! Kihasználva h éppen van netem, boldog húsvétot kívánok mindenkinek!

,, 2015.04.04. 19:36:01

amúgy ez egy tojásból kikelő csibe gif volt, de mindegy:D

László Ildzsa 2015.04.04. 19:39:44

remeljuk @sixx felocsudik a mai liverpool alazasbol es kedden kepes lesz hogyvoltot irni :D

ÉH3sZ 2015.04.04. 20:02:34

@foxglove (F6): Ne bánkódj, a csiga is elesik:)
Viszont kívánom!

2015.04.04. 20:16:09

@foxglove (F6): neked is :)
@ÉH3sZ: és mindenkinek :D

2015.04.04. 20:22:10

A kis Carlita furcsa dolgot látott. Ezek az földönkívüliek rendkívül neveletlen népség, lepisilik a tujákat, pedig már Carlita másfél éves totyogós kisöccse, Takonypóc is a kis bilikék színű bilibe pisil. Előre sajnálta Zoét és Carolinát, akik holnap műszakban lesznek és magában kuncogott, amikor eszébe jutott, hogyan kő-papír-ollózza le a két lány majd a löevél és a pisi napos teendőit.

Zsoofka 2015.04.04. 20:27:43

@fosch9: :)

Boldog nyuszit mindenkinek! :)

ÉH3sZ 2015.04.04. 20:46:50

@fosch9: :))) Ügyes vagy! Boldog Húsvétot!
@mokamini:
és mindenkinek!:)

2015.04.04. 21:01:32

@ÉH3sZ: majd még felzárkózom a profikhoz :D

Zoe_the_Genius 2015.04.04. 21:34:23

Hellóhelló, pótoltam, mert tegnap este el kellett hajolni aztán most tértem észhez:))) megnéztem most először az Éjjelt és azt kell mondjam Krisztián és Pamela kettőse kiemelten szórakoztató és ez a Hódi kisasszony meglepően egybefüggően tud beszélni, engem nem hogy nem irritál, de még szórakoztat is. És még valami: a Mölanzs sminkje gyönyörű és az eddigi legszebb arcú lány benn a rettenetes természete ellenére.

Zoe_the_Genius 2015.04.04. 21:51:40

ja és elég rendes a Paca az Adriennel

gorkmc 2015.04.04. 21:57:28

Mádám mit keres még az Éden Hotelben? A küldetése miszerint találjon szövetségest aki mögé a párja beállhat majd és őt választja, csúfosan megbukott. Gólemnek ki kellet volna zavarnia H.Mellel együtt. Vagy nem merték egyszerre hazaküldeni őket nehogy a repülőn is balhézzanak és a pilóta nehogy kényszer leszállást hajtson végre? Vagy nehogy közösen összepisiljék az utasteret?

bElannaTorres 2015.04.04. 22:18:51

@sui.generis: :-)

hát igen nem előnyös tényleg, már csak a fekete szandál fehér zoknival hiányzik, hogy teljes legyen az összkép:D

minden reggel 2015.04.05. 00:52:35

@Malacfóka: Zoe a legjobb csaj bent :) minden szempontból :)

Debasz 2015.04.05. 07:07:27

Sírok! Ez a műsor egyre jobb. Mondjuk ehhez kellett Sixx is, de egyre jobb az agyhalottakat követni. Egy biztos minden reálitisóban:
Ha szobanövény vagy, akár nyerhetsz is. Na kire gondolok? :)

dancegirl26 2015.04.05. 08:33:37

@kezdő_hozzászóló: belinkelet a snezis istát? ☺️

2015.04.05. 08:35:53

@solsystem: akkor kapunk egy mánágert

ÉH3sZ 2015.04.05. 08:52:32

@fosch9: Akár még jó is lehet Nórinak és még védettséget sem kell ahhoz kapnia, hogy Mandulát elhajtsák

hányok (törölt) 2015.04.05. 10:09:36

@mokamini: Csak azt hinném ,hogy megjátssza de a szart ez tényleg ilyen.A nem túl komoly agykapacitással rendelkező Pamela meg adja alá a lovat végig.De ,hogy nem röhögik körbe amikor arról beszél ,hogy ő milyen jó csávó.Amikor pár választottak az elején a lányok és tette nekik a fejét ,akkor azok legalább elküldték :DIlyenkor komolyan elhiszi ,hogy nem egy ronda kopasz troll és az aminek teszi magát?

2015.04.05. 11:07:57

@ÉH3sZ: ez így jól hangzik, kérdés, hogy nem akar-e rámozdulni valamelyik csinibabára

kontratenor 2015.04.05. 13:12:53

Valaki írta, hogy tuti Loki nyert, mert utazgat valamiből.
Saját tapasztalatból mondom, hogy vetélkedőkben vetítés után megy az utalás (bőven előtte és sokkal utána is gigadrága elkottyantási kötbérrel).

SEHERIKE23 2015.04.05. 16:14:20

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok mindenkinek!

Van egy rossz hírem... az Éden Hotel adását áttették éjjel 1/2 12 -re.!!! A régi időpontban a Vacsoracsata fog menni. Úgyhogy biztos nem fogom nézni, mert a Vacsoracsata nem érdekel, és nem fogok éjjel 1 óráig fennmaradni. Annyit nem ér az egész ÉH. Arra nem gondolnak, hogy akik dolgoznak, nem fognak azért a 35 percért ráragadni a TV.-re, mert a többi úgyis reklám.:(
Szerintem, ha eddig esett a nézettség, ezek után zuhanni fog, de legyen az az Ő bajuk!

image.hotdog.hu/album/ildi19880919/husveti-kepeslap-10-jpg-51583bf5e1e9dbb90600dc5c_thumb_top-center_624x0-false.jpg

SEHERIKE23 2015.04.05. 17:01:45

@mokamini: @dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: - Bocsika! A TV2 szuper TXT -t néztem véletlenül.:( Pedig, még nem is ittam, csak átpakolták a csatornákat, én meg a régi helyén néztem. Már vissza állítgattam őket. Elnézést, nem akartam becsapni senkit. Marad a 21: 05 -kori kezdés. Igaz, eddig 21: 15 -kor ( 21: 20) kezdett. A reklám miatt mindig csúszott 5 - 10 percet.

SEHERIKE23 2015.04.05. 17:18:50

Megnéztem még egyszer. A SuperTV2- n megy 21:15-kor a Hal tortán!!! Ugyanaz mattban. (Ez is olyan mint a vacsoracsata :) ... Szóval benéztem. 22:30- kor van az Éden éjjel, és utána 23:30-tól 00:50 -ig ismétlik az Éden Hotelt. Minden a régi...( mióta visszaraktam a helyére a TV2-ket :) D Sajnálom, de úgy felhúztam magam, mert így is olyan szar az egész műsor, de megakartam nézni a beköltöző játékost. Kíváncsi vagyok, hogy Nórinak megfelel? Neki kell párt válasszon majd pénteken, mert Beus visszamegy Loki mögé. Most meg Ádámnak kellene kiesnie! Tudja valaki, hogy mikor fejeződik be, mikor lesz a gömbdobás? Előre is köszi.

SEHERIKE23 2015.04.05. 17:25:04

Megírták priviben...a döntő május 29 -én kerül adásba. Köszönöm szépen a tájékoztatást.:)

SEHERIKE23 2015.04.05. 19:04:26

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: - Jó Neked.:) Még nincs 2 hete, hogy kivettek csatornákat, újakat tettek be. Van 3 TV- m, idő kell, hogy vissza állítsam mindet egyformára...
Amiket nem nézek, azokat hátulra rakom. Az előbb megakartam nézni, hogy hétfőn lesz -e ÉH?
(mivel még ünnep van.) Nem vettem észre, hogy megint átpakolták a csatornákat. Így történt, hogy én a szuper TV2- n néztem meg. Nem is az volt a baj, hanem az, hogy kezdhettem pakolászni mindent a helyére. Hú de ideges voltam. Szerencse, hogy nincs magas vérnyomásom, ám azért nagyon sűrűn emlegettem a kedves mamájukat. D D D

beacska 2015.04.05. 19:18:10

@fosch9: vhol azt mondta Berki, h kint beállt a dereka...lehet, h ez volt az a hét

melaena 2015.04.05. 19:19:12

write only uzemmodban vagyok,ket gyors kerdes :
- ha loki annyira szenved nori mellett,akkor miert nem ot kuldtek az aranypartner adam melle?
- tenyleg annyira retardaltak egyesek,hogy amikor arrol kell donteni : ezt a parvalasztott 100 %,hogy meguszom,vagy nem,akkor az utobbira szavaznak ?
maskent nem tudom ertelmezni,hogyan lehet,hogy tobben is masik nemu kiesesere szavaztak.

sajnalom picit gergot,mert pont az volt,amit elmondott : o mindent megtett,amit egy partol elvarhat a masik,snezi viszont nem csak lecserelte,de durvan neki is ment utana.
most vagy kivagtak ezeket a dolgait babewatchnak,vagy szimplan hallucinalt snezi.

beacska 2015.04.05. 19:46:42

@melaena: Ádám azért kapta Beust, h a kieső Melaniet bosszantsák :D

ÉH3sZ 2015.04.05. 19:49:39

@melaena: Plusz még Nórit a múlt héten szívatták Béjvaccsal, lehet nem volt képük a vakondképűt is ráosztani

2015.04.05. 21:29:58

@beacska: lehetséges, erről lemaradtam

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2015.04.05. 21:39:24

@fosch9: Konkrétan mondta talán Peti, hogy sokkal nagyobb lesz a szivatás, ha Melanie úgy megy el hogy Beus, egy bombázó mellett látja a párját.

2015.04.05. 21:50:38

@Hooshee: biztosan, bár én nem erre válaszoltam :)

Veder1 2015.04.06. 05:32:41

@melaena: fent már leírták, bosszantás miatt. A másik oka, hogy Melanie nem biztos hogy bízott volna Lokiban ha látja, hogy a megszokott párja (Beus) van mellette, és nem a közutálatnak örvendő Nóri.

kontratenor 2015.04.06. 08:50:19

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Nyertem hétjegyű pénzt vetélkedőben, vetítés +t idő az utalás időpontja.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.04.06. 10:40:24

@kontratenor: hoppá, te akkor egy nagyon ügyi ember vagyol, gratulálok :-)

mercsi 2015.04.06. 10:40:57

@kontratenor: na, tök szuper, gratula! :) Legyen ön is milliomos? :)

Ronni 2015.04.06. 10:47:13

OLYANOK VAGYUNK.H meli nem ok nélkül csinálta .
1 felnőtt pelenkát akar reklámozni.
2 sneziH val vállalnak nyilvános pisilést, rendezvényeken partikon mint HUGYOS SISTERS
3 simán egy ocsmány nő
4 idegbeteg

melaena 2015.04.06. 14:44:44

Pjotr meg loki megint megcsinalta.
1 hete egy ordogi terv kereteben mindenkit benntartottak.
Most pedig megint sikerult egy zsenialis tervvel egy olyan embert kirakniuk,aki akarki moge all,kiesik :D
A heten mi lesz,bebizonyitjak,h a fu zold ? :D

Engem melanieban minden idegesitett,sokaig az votl az erzesem,hogy ot nem is jatszani kuldtek be,hanem penzt kapott azert ,hogy mindenkibe belekosson,minden vitaba belealljon.

A hugyozas nalam nem verte ki a biztositeokot,hozzam kozelebb allnak a snezi tipusu laza csajok,akivel ha osszejossz,nem csak csajod van,hanem egy jo haverod/baratod is.
Mivel hugyoztam mar sorosuvegbe egy koncerten, a tomeg kozepen,elegge kettos merce lenne elitelni ot egy ilyenert :D

ÉH3sZ 2015.04.06. 16:47:53

@melaena: A tömeg közepén nem jutsz el a wc-ig, ők meg Ádám szerint a szobája előtt pisiltek, onnan csak pár méter a porcelán:)
A múlt héten előtt Apolkát akarta lecserélni Peti Brigire, Loki meg Nórit Plüssre. A múlt héten nem csak az volt a cél, h Mel kiessen, hanem h pont Plüss legyen Ádám párja, mert rá volt féltékeny a csaj.
Nem zárom ki h Mel fizetett provokátor volt, de csak azért, mert nem szeretném elhinni h létezik ennyire ostoba ember. Persze létezhet:)

melaena 2015.04.06. 17:47:23

@ÉH3sZ:
Letezik,sok ilyen van,aki elvezi,ha fajdalmat okozhat/veszekedhet.
Ostobanak nem neveznem,mert az nalam az erosen atlagon aluli szellemi kepesseget (is pl Beus) megkoveteli.Az pedig kiderult,hogy azert szellemileg min. az atlagos szintet meguti a csaj.
Beus meg pont a forditottja,egy nagyon sotet csaj,de igazabol 1-2 apro hisztitol (meg attol,hogy szetmutott kurva) eltekintve egesz rendes emberke.

melaena 2015.04.06. 17:55:20

apropo.
valaki probaltam ar osszeszamolni,hogy a feladatok hany szazaleka szexualis/noalazo jellegu,es mennyi az "egyeb" ?
en olyan 10-15 re tennem az egyeb kategoriat :D
a masik erdekes dolog,h a joval kisebb viasat meg tudta oldani,hogy 30 resz alatt ne legyen 5-6X ugyanaz az oriasi feliratos,piaci ruha az embereken,itt meg nem eleg,h patrik vagy 5X volt az ants poloban,de parszor meg mason is volt :D
a dope feliratu sapka szinten komoly karierrt futott be,bar lehet,h abbol kaptak 20at ezerert :D

2015.04.06. 20:50:35

@ÉH3sZ: barbi
nem brigi :)

ÉH3sZ 2015.04.06. 20:57:30

@fosch9: Én már elfelejtettem h hívják:)

Ditti82 2015.04.06. 21:08:10

Kezdődjön mááááááár!

2015.04.06. 21:08:58

@ÉH3sZ: "a lány aki túl keveset beszélt" :D

Mók_Ica 2015.04.06. 21:12:36

jó estét, sonkás-húsvéti menü emésztéssel egybekötött jó szórakozást :)))

ÉH3sZ 2015.04.06. 21:13:33

Gyula a lepkevadász:)

ÉH3sZ 2015.04.06. 21:16:10

Szegény Ivar megint elfáradt

vastyúk is .. 2015.04.06. 21:17:03

Szép estét, remélem mindenkinek sikerült besonkáznia egy évre is - hogy a tojásokról ne is beszéljek :D

Mók_Ica 2015.04.06. 21:18:29

@ÉH3sZ: fél alakú pillangót kell keresnie breki útmutatója alapján :)))

Ditti82 2015.04.06. 21:18:37

Tehát megvan a párja.

Szoba kilátással 2015.04.06. 21:19:20

@ÉH3sZ: dehogy szegény megsavanyodott hulye az a típus aki soha nem tudja jolerezni magát

DilisApu 2015.04.06. 21:19:31

Lepkevadász? :) De reméljük nem fat@kű mint a Markos parodiában ;)

ÉH3sZ 2015.04.06. 21:20:15

@Mók_Ica: Tetszett Gólem kék pizsamája?

@Ditti82: Beusra rá mernék bízni?

Mók_Ica 2015.04.06. 21:20:24

operatőr-vágó gyula miért hegeszt a bemutatkozó kisfilmben??? :))))

egyébként elég normálisnak tűnik.....

Rayen 2015.04.06. 21:20:49

Gyula fehér pólóban szerel motort, ügyes. :)

Mók_Ica 2015.04.06. 21:21:30

@ÉH3sZ: mesés volt :))) különösen a nadrág..... brrrrrr

Szoba kilátással 2015.04.06. 21:22:01

Mert kell nyomott, nyilvánvalóan nem szivdogleszto faszt annak reklamozni

Mók_Ica 2015.04.06. 21:22:48

peti cukker volt :)))

Mók_Ica 2015.04.06. 21:23:22

@Rayen: csak azért, mert operatőr :))))

Ditti82 2015.04.06. 21:24:09

@ÉH3sZ: Gólem mondta, hogy lánynál van a lepke másik fele? Vagy lehet akár fiúnál is?

Jaj, neeeeee... :D

Mók_Ica 2015.04.06. 21:24:40

szegény gyula.... énekelnek neki.....

loki szerint gyulus fura....

Mók_Ica 2015.04.06. 21:25:17

@ÉH3sZ: akit Ditti82 aviján látsz :)))

Chuck Νorris 2015.04.06. 21:25:19

mitöl titokzatos ez a gyulus?
am jo arcnak tünik, Nóri rá fog csapni :)

ÉH3sZ 2015.04.06. 21:25:30

Mitől furcsa VágóGyula?

DilisApu 2015.04.06. 21:26:28

Ezt a dalt felejthetnék már. Elég gáz...

Chuck Νorris 2015.04.06. 21:27:05

éden lány vagyok, hugyozok a teraszon.
ha találok egy ubit, azt este majd jól berakom.

ÉH3sZ 2015.04.06. 21:27:37

@Mók_Ica: Sejtettem:)

@Chuck Νorris: Ivar kénytelen, ha nem akarja a vakondképű Ádámot

fran7 2015.04.06. 21:28:16

@Szoba kilátással: Ezzel a televíziózás lényegét kérdőjelezted meg. Ha nem tennék, nem lenne értelme a televíziónak és mozinak.

furmintszaraz 2015.04.06. 21:28:19

Tetzsik, hogy Gyú normális(nak látszik), és olyan feelgood dolgok vannak most. A műsorfelépítés mintha arra mutatna, hogy Nórival egymásra találnak...

Hachi_88 2015.04.06. 21:31:26

Remélem, felébredtek a szerkesztők, hogy a múlt heti ámokfutással (Manduláék) a szakadék fele tartott a műsor..
Ez a Gyula srác normálisnak tűnik, szimpatikus, remélem, nem fogunk benne csalódni :) És... a bent lévő átlagos IQ szint is emelkedhet! :DD

ÉH3sZ 2015.04.06. 21:31:53

@furmintszaraz: Nem csak a műsorfelépítés, Ivarnak is érdeke

Szoba kilátással 2015.04.06. 21:32:35

@fran7: a TV2 eddig is bizonyította ezzel a műsorral is hogy nem ért hozzá;))) szart csomagol

2015.04.06. 21:32:49

szevasz gyula
bevállalod nórit bent maradhatsz
keresd a pillangó párját
nyihaha

ÉH3sZ 2015.04.06. 21:33:01

Gyula fiú párt akar??

2015.04.06. 21:34:45

@ÉH3sZ: gátlásos típus első blikkre és lehet kicsit kivagyi is
vki linkelte h mánáger, itt meg el kő játcani h operatőr, rangon aluli neki, még nem találja a helyét

Chuck Νorris 2015.04.06. 21:35:07

Ádám a nagy taktikás :D

Schlomo Goldberg 2015.04.06. 21:35:10

Mandula oktatja Gyulánkat, jó kezdés

Mók_Ica 2015.04.06. 21:35:43

@fosch9: annyira béna volt a breki.... félalakú pillangó, a párját kell megtalálni...... wazze, gyulus kapott egy fél pillangót és meg kell találnia a másik felét és kész......

mandula már le akar csapni gyulusra és ki akarja paterolni lokit..... remélem petivel és lokival fog összebandázódni......

Chuck Νorris 2015.04.06. 21:35:59

én amugy azt hittem egy travi megy be védettséggel és fiut/lányt bárkit választhat.

Mók_Ica 2015.04.06. 21:36:33

mandulának milyen helyre kis csúcsos csöcsei vannak :))))

fran7 2015.04.06. 21:36:50

@Szoba kilátással: Itt van a kutya elásva rosszul csinálják.

ÉH3sZ 2015.04.06. 21:37:45

Ivart nem látja Gyuszi, mert alszik

2015.04.06. 21:37:46

@Mók_Ica: mandula még az utolsókat rúgja gondolom távozás előtt :DD

Mók_Ica 2015.04.06. 21:37:46

@ÉH3sZ: nem inkább "tudtad, tudtad, csak nem sejtetted" ? :)))))

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: :*

Chuck Νorris 2015.04.06. 21:38:27

ádámka csak azt felejti elmesélni hogy miért rakták ki melanit... :D

Mók_Ica 2015.04.06. 21:38:56

@Chuck Νorris: jelentkezz szerkinek a következő ÉH-re :))) mi meg adunk tanácsot, ha elfogynának az ötleteid :)))))

2015.04.06. 21:39:00

@ÉH3sZ: mondta róla a pici lány és aranyos akkor megjegyezte

Papucs Orrán Pamutbojt 2015.04.06. 21:39:05

Miért kellett végig hallgatnunk mandula összefoglalóját a múlt hétről? Unom!!!!!!

Mók_Ica 2015.04.06. 21:39:25

@ÉH3sZ: majd nézd meg... undika....

Ditti82 2015.04.06. 21:40:33

Ádámka, tévedsz. Szeretnék bent látni. Helyetted.

Mók_Ica 2015.04.06. 21:40:35

@Chuck Νorris: nem vonzanak az ilyen kis pö.... ööööö csöcsök :))))

2015.04.06. 21:40:47

mandula nem tudja h őt akarják kint látni, azt hiszi h az új fiút? lesz itt pofára esés

ÉH3sZ 2015.04.06. 21:41:16

Snezi nem tud összefüggő mondatokat alkotni

Mók_Ica 2015.04.06. 21:41:16

@Ditti82: remélem mandula esik ki a héten ....

introverted22 2015.04.06. 21:41:22

Ember lehet ilyen hülye, mint ez az Ádika???

2015.04.06. 21:42:01

@Mók_Ica: igen olyan kis nőies

Mók_Ica 2015.04.06. 21:42:02

@Ditti82: remélem mandula esik ki a héten .... én őt szavazom ki :))))

no, gyulus rákap ivarra .... jó kezdet :)))

Ditti82 2015.04.06. 21:43:17

A fél pillangót meg elöl hagyjátok. :D

vastyúk is .. 2015.04.06. 21:43:18

kár hogy Ivarnál nincs lepkécske

Mók_Ica 2015.04.06. 21:43:19

@fosch9: nem nőies, undi-bundi .....

@windsor: látod, hogy létezik..... :)))

Chuck Νorris 2015.04.06. 21:43:22

elmondjam hol van a pillangó másik fele?
loki seggén egy félig kész pillangótetko

2015.04.06. 21:43:27

beácska annyira hülye azt hiszi a szaros plüsse kell egy felnőtt férfinak

DilisApu 2015.04.06. 21:43:42

Gyulus gyorsan elköpte, hogy van küldi :)
Meg aztán hogy oktatja mindenki :)

LoooooooL Nozit kell megszerezni :) micsoda ötlet :D

Ditti82 2015.04.06. 21:43:47

Gyula szimpi. Egyelőre.

Veder1 2015.04.06. 21:44:51

Sneci hogy trollkodott már Beussal. Biztos Nózit akarja megszerezni :D

ÉH3sZ 2015.04.06. 21:44:54

@DilisApu: Snezi gonosz volt ezzel, a buta Plüss meg elhitte neki

Mók_Ica 2015.04.06. 21:44:59

@fosch9: és ha nóziba van belevarrva???? :o

gyulus haverkodna petivel is :))))

2015.04.06. 21:45:06

Gyula bejött mert fél h a világnak vége lesz ájáj.

Zsoofka 2015.04.06. 21:45:20

Vagy én ettem magam halálra, vagy ezek kattantak be, de MÉGIS MIRŐL BESZÉL GYULA?

Papucs Orrán Pamutbojt 2015.04.06. 21:45:35

Gyula amúgy egész jól csinálja a faggatózást...

Ditti82 2015.04.06. 21:46:07

@fosch9: Ha az a küldetés, miért ne? :D

Beus vissza Lokihoz, Nóri Gyulushoz, Ádám check out.

DilisApu 2015.04.06. 21:46:09

Kikérem magamnak a leidősözést Nórikától! Ennyi erővel akkor ő a csitri...

Mók_Ica 2015.04.06. 21:46:33

piros ping pong asztal??? :o

2015.04.06. 21:46:34

@Ditti82: nekem is
@Mók_Ica: én mondjuk alap h nózit szétkapnám :D

Chuck Νorris 2015.04.06. 21:46:40

azt tudtátok hogy Zoé hollandiába született? fbn láttam. szal biztos beszél angolul is nemcsak spanyolul

Mók_Ica 2015.04.06. 21:47:53

@fosch9: @mokamini: kicsit agyalá-gyula :))) de még így is jobb, mint mandula.....

Szoba kilátással 2015.04.06. 21:48:09

@DilisApu: o is kinéz vagy 35 nek a retro fejével a viselkedése meg40+

Ditti82 2015.04.06. 21:48:37

Mi ez a tömegszálló?

Schlomo Goldberg 2015.04.06. 21:48:46

Gyula bugyit szaglászik mint kanapémedve

Chuck Νorris 2015.04.06. 21:49:15

Dr. Partik ujra rendel, kórház a hotel szélén, - fehérnemüritisz

Mók_Ica 2015.04.06. 21:49:21

@fosch9: szétcincálnád??? szegény nóziiiiiiii :)))

@Chuck Νorris: meg talán hollandul ..... szeretnél vele ismerkedni? :)))

fran7 2015.04.06. 21:49:37

Barbit másodszorra láttam. Jól oldja meg az elbújásos feladatát.

Zsoofka 2015.04.06. 21:49:51

Villámcsapásszerű - szépen, lassan... by Adri

Schlomo Goldberg 2015.04.06. 21:49:52

Gyula sótlan és unalmas. Mikor megy haza?

vastyúk is .. 2015.04.06. 21:50:10

@Schlomo Goldberg: de legalább most mindenkit beszippant a bugyi gate :D

Ditti82 2015.04.06. 21:50:11

Elmeháborodottak. :D

2015.04.06. 21:50:40

@Mók_Ica: jobb lesz ide mint mandula

Mók_Ica 2015.04.06. 21:50:43

adrikának úgy jött a paca szerelem, mint a villámcsapás..... ami lassan alakult ki...... adrit sem az eszéért szeretjük :))))

fran7 2015.04.06. 21:50:50

@Schlomo Goldberg: Neki is mennyire bejött a taktikája.;)

Szoba kilátással 2015.04.06. 21:51:26

Ez azert nehéz egy szar bizbaszt megtalálni kb 600 -800 nm en

Gia 2015.04.06. 21:51:32

Lokiék még a végén hamarabb találják meg Gyulus pilléjét :-)

Zsoofka 2015.04.06. 21:52:02

A szájharmonikát miért gyilkolják?????

Mók_Ica 2015.04.06. 21:52:28

@fosch9: eddig mindenképp :))

lokit imádom.. titkos katonai szervezetben százados..... röhögök... :))))

DilisApu 2015.04.06. 21:52:35

Bakker :) Loki miket vetít már a kamerának is :) katona mi? :P

Zsoofka 2015.04.06. 21:53:31

Most én vagyok a hülye? Miért Gy. a főellenség? Lokinak kellene hogy legyen annyi esze a hogy a mmúlt pénteki párválasztó után sürgősen ki kell raknia Madámot, különben az beépül, megerősödik és az első dolga lesz, hogy őt kibassza onnan az árulásáért....

Chuck Νorris 2015.04.06. 21:53:39

sekélyes izlésre vall hogy ez a kedvenc számuk

Ditti82 2015.04.06. 21:54:13

Ez a Kis Grófo mitől ekkora szám amúgy?

Zsoofka 2015.04.06. 21:54:25

Tessék. Már erősödik is.

fran7 2015.04.06. 21:54:37

Engem ennél a számnál vesztett el a műsor. Inkább valami manelére tombolnának.

Mók_Ica 2015.04.06. 21:55:18

@Chuck Νorris: majd számolj be a fejleményekről :)))

mandula egy szál pöcsben táncol.... pedig nem is szereti az ilyen zenét .... ihihihihihihi

2015.04.06. 21:55:29

miért akarja loki leleplezni gyugyut? tessék támogatni h mandula mehessen a reptérre eltévedni

@Chuck Νorris: az, szánalmas

ÉH3sZ 2015.04.06. 21:55:30

@Mók_Ica: Na most nem csak a mellét nézheted Ádámnak:)

ÉH3sZ 2015.04.06. 21:56:36

@mokamini: Figyelted a nap kérdését? gallo pinto:))

Chuck Νorris 2015.04.06. 21:57:01

tiszta összeesküvés ez a müsor.volt már NóziGate, HugyiGate, most bugyiGate

Schlomo Goldberg 2015.04.06. 21:57:02

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: megcsúsztam reggel, még mindig az M3-as pesti kivezetőjén vagyok

2015.04.06. 21:58:13

@Ditti82: nem tom gondolom bebaszva mindegy nekik a diszkóban

Chuck Νorris 2015.04.06. 21:59:25

Mókica már biztso szerelmes Ádiba, vóót ma minden, mi nöi szemszáj ingere :D

solsystem 2015.04.06. 21:59:34

Gyula www.vagoart.hu/
Ezt a világvége marhaságot nem értettem, szerintem csak szerintem csak nincs még feloldódva.

ÉH3sZ 2015.04.06. 22:02:08

@fosch9: Azt hittem olvastad Carlita történetét:(
leté itezmen

Chuck Νorris 2015.04.06. 22:02:11

@solsystem: sztem csak arra célzott gyula hogy kéne egy globális változás, világkormány, és Vitya lenne az elnök :)

2015.04.06. 22:02:25

@ÉH3sZ: nemtom, mondd meg gyulának jöjjön keresse meg :D

Mók_Ica 2015.04.06. 22:03:34

@Chuck Νorris: én alulművelt vagyok és agyilag lepkefing..... kis grófot sem ismertem.. csodálod, hogy mandulába lettem szerelmes? a kis ringó csöcsöcskéibe??? + a kitakart farkincájába???? :))))))))))))))))

2015.04.06. 22:04:02

@ÉH3sZ: olvastam de nekem atizs za mayga

Zsoofka 2015.04.06. 22:04:29

@mokamini: Most jöttem rá, hogy rá hasonlít Gyula. Tegnap láttam a Kódjátszmában :)

Mók_Ica 2015.04.06. 22:04:44

@ÉH3sZ: tapadt is a szemem a képernyőre..... de kitakarták.... nem láttam..... most álmatlanul fogok forgolódni az ágyacskámban..... brühühühü :))))))))))

Chuck Νorris 2015.04.06. 22:04:48

@Mók_Ica: az ismétlésbe éjjel nem lesz kitakarva, sixx biztos beteszi neked a holnapi posztba :)

ÉH3sZ 2015.04.06. 22:06:04

Találtam bazi nagy türkiz téglalapokat!

Mók_Ica 2015.04.06. 22:07:33

@Chuck Νorris: addigra már forgolódni fogok, mire az éjjeli menni fog..... remélem sixx megmutizza :))))

ÉH3sZ 2015.04.06. 22:07:45

@Mók_Ica: Van egy-két videjó róla amikor még Mel használja

@fosch9: Megyek én:)

DilisApu 2015.04.06. 22:07:50

Ez a fejtsük meg a küldit dolog totál szánalmas.....

2015.04.06. 22:08:11

@Mók_Ica: :DDD sőt, kapitány :)

ÉH3sZ 2015.04.06. 22:08:34

@fosch9: Többször olvasható:)

Mók_Ica 2015.04.06. 22:08:49

gyulus miért fogdossa azt a borsszórót vagy miaszöszt....???????????????

Papucs Orrán Pamutbojt 2015.04.06. 22:08:53

De kinél lehet a másik pillangó?

2015.04.06. 22:09:16

@ÉH3sZ: számítottam rá :DDD

Mók_Ica 2015.04.06. 22:10:20

beus besértődött, hogy gyulus megviccelte.... :))))

Szoba kilátással 2015.04.06. 22:11:09

Gyula is hulye csak meg nagyképű is mellé

2015.04.06. 22:11:19

@ÉH3sZ: vissza fogom olvasni és bemagolom :DD

2015.04.06. 22:12:07

@Mók_Ica: fel se fogta a két agysejtjével

Mók_Ica 2015.04.06. 22:12:37

barbi beszél!!!!
bencus szimpatizál gyulussal :))) hmmmmm.... mégsem olyan elvetemült ötlet az a loki pjotr páros a végjátékra :)))))

Ditti82 2015.04.06. 22:13:05

Mert eddig nem ezen voltál, édes fiam? :D

2015.04.06. 22:13:27

@ÉH3sZ: és minek vetted? mi célból? :DDD

ÉH3sZ 2015.04.06. 22:13:41

Barbi olvasta a kritikát és többet szerepel

Chuck Νorris 2015.04.06. 22:14:26

ez a barbi remélem nem sokáig marad. peti párjaként a teraszról vmelyik hibiszkusz is izgalmasabb lenne

Mók_Ica 2015.04.06. 22:14:30

@fosch9: nem... és ezt leplezte a sértődéssel és aludni menetellel :))))

Zsoofka 2015.04.06. 22:14:32

Miért ilyen flegma Peti Barbival? Nehogy már gondolkozzon egy kicsit a párja is? Nem szimpi nekem ez a beszélgetés. Majd a nagy SÁMÁN tudja, nehogy már a tyúknak is legyenek gondolatai...

2015.04.06. 22:14:38

@ÉH3sZ: mán hazajöttek :))))

Veder1 2015.04.06. 22:14:59

ebben a részben eddig nem történt semmi

Zsoofka 2015.04.06. 22:15:07

@Chuck Νorris: Szerintem meg Peti ezt hozza ki a nőkből :)

Mók_Ica 2015.04.06. 22:15:18

bencus sezlony lámúúúúúúúúúúúúúúr :)))

2015.04.06. 22:15:41

@Mók_Ica: helyes

jó a berki kék szettje

ÉH3sZ 2015.04.06. 22:15:42

@fosch9: Ott bent van, azon ültek!:)

Zsoofka 2015.04.06. 22:16:17

Na Berki elspoilerezte a felét.... A másik felére tippek?

Chuck Νorris 2015.04.06. 22:16:18

ajajj beus megcsapja mandulát :)

2015.04.06. 22:16:30

holnap verekszik beuska valami új fiúval talán?
na akkor lehet is hazatakarodni viszlát

Szoba kilátással 2015.04.06. 22:16:43

Ez volt Aztan az izgalmas műsor Gyula a titokzatos röhej

Mók_Ica 2015.04.06. 22:17:11

holnap lesz beus balhéja, amiért megy eltévedni a reptérre??

DilisApu 2015.04.06. 22:17:23

De rohadtul utálom ezt a sok spoilert :(

Zsoofka 2015.04.06. 22:17:29

@fosch9: Berki elmondta kit ver fejbe- asszem mindannyiunk nevében....

solsystem 2015.04.06. 22:17:30

@mokamini: Jah, de nem annyira.

Schlomo Goldberg 2015.04.06. 22:17:31

N@mokamini: Naomi visszajön manuperálni

Chuck Νorris 2015.04.06. 22:17:39

már megy az ÉÉ.
nagyon lesüllyedt a müsor, még takaró alatti faszverés sem volt

fran7 2015.04.06. 22:17:40

@mokamini: Mit spoilerezett el? Annyira csendben lett vége, hogy észre sem vettem.

Mók_Ica 2015.04.06. 22:17:58

holnap visszajön egy régi játékos..... esetleg naomi? :o

Ditti82 2015.04.06. 22:18:05

@mokamini: Azt nem nagyon kellett spoilerezni, mert tudtuk.

2015.04.06. 22:18:06

szeretném megjegyezni h a szavazásért felajánlott 5ezer ft értékű turbó diéta por ára 7900 ft... akkor az hogy? felit kigórják és a többit elküldik a nyertesnek?

Schlomo Goldberg 2015.04.06. 22:18:19

@fran7: megmondta hogy ki nyerte a játékot és hány millánál lett eldobva a gömb

Veder1 2015.04.06. 22:18:34

holnap meg kiesik Beus, pedig az oroszok ennél cifrábbakat is eltűrtek, a tv2-nél puhapöcsök vannak :) www.youtube.com/watch?v=Y6bnTdMkimA

Zsoofka 2015.04.06. 22:18:35

@fran7: A jelenlegi hites urát ... :)

ÉH3sZ 2015.04.06. 22:18:37

@Schlomo Goldberg: Miért Albina, Miért nem Melani?:))

Chuck Νorris 2015.04.06. 22:18:45

sztem Melani megy vissza, huggyozni párat

2015.04.06. 22:19:06

@mokamini: én nem hallottam?
@ÉH3sZ: jóvan azért nem kár :DD

Chuck Νorris 2015.04.06. 22:19:18

Gyula melle tuti szilikon

Zsoofka 2015.04.06. 22:19:22

@Ditti82: Bocsi, én nem tudtam... Mármint az áldozat nevét...

Ditti82 2015.04.06. 22:19:49

@Mók_Ica: Neeeeee... Jöjjön Maris.

Mók_Ica 2015.04.06. 22:20:41

@Chuck Νorris: tuti nem.... az nem ringana így :))))

2015.04.06. 22:21:14

@ÉH3sZ: én erről is lemaradtam?

furmintszaraz 2015.04.06. 22:21:22

Én Norbira tippelnék első körben, ha már önként ment haza.

Chuck Νorris 2015.04.06. 22:21:34

hehe Pamela kinevette a tengerparton futok kisfilmü fiukat

Mók_Ica 2015.04.06. 22:21:45

@Ditti82: ő is jöhet :))) csak sztem naomi nagyobb feszkót generálna :)))

LETOH_NEDE 2015.04.06. 22:22:22

SPOILER(?):
melyik csaj fényképe mögött van a pillangó másik fele ?

2015.04.06. 22:22:30

@ÉH3sZ: milyen figyelmes :DD

Mók_Ica 2015.04.06. 22:23:23

@Chuck Νorris: jól tette :))) igaza is van :)))

@Ditti82: lehet, hogy a visszatérő játékos hozza a pillangónak a másik felét :)))

peti inkább ne énekeljen....... ha lehet..... rajzoljon....

2015.04.06. 22:25:18

@furmintszaraz: az egy akkora nulla volt minek jönne vissza? :D

ÉH3sZ 2015.04.06. 22:26:44

@furmintszaraz: Ha Plüss kikaratézza magát, akkor csajhiány lesz nem kell váratlanul fiút behozni

Mók_Ica 2015.04.06. 22:26:48

breki milyen köcsög, hogy leszólja gyulát, mert nincs kigyúrva és nem olyan tipikus szépfiú..... pffff viszont pamela jól megvédte gyulust :))

basszus..... a fiúk az álló-félálló bréjüket mutogatják.....

xukxuk 2015.04.06. 22:26:56

Ez is ruha,az is ruha? szerbusz Gyula.....játssz egy kicsit nekünk ,ez a mi kedvenc hangszerünk.

2015.04.06. 22:27:08

gyuszika hasonló karótnyelt haverja az éjjeliben

loki megmutatta az álló brét adrinak aki azt mondta: most meglepődtem, azt hittem kisebb

Levtolsztoj 2015.04.06. 22:27:32

@Mók_Ica: Lehet -lánynak kellene visszajönni, ha elvileg megy Beus a verekedés miatt, vagy különben 3 fiú kieső lenne-, de aki nagyon könnyen ment az a Botox volt eddig, szóval akár őt is visszahozhatják.

Zsoofka 2015.04.06. 22:28:49

@Levtolsztoj: Igen, én is ezt akartam írni, de rájöttem valószínűleg napközben jön be valaki, a pofon meg iccaka volt...

Mók_Ica 2015.04.06. 22:29:24

@Levtolsztoj: azt előre nem tudták, hogy beus kiverekszi magát a műsorból.... botox kiesése kapcsán igazad van, kérdés, hogy játszani megy-e vissza a régi-új lakó??

csak mert 2015.04.06. 22:30:19

@fosch9: halihó

ha beus nem verekedett volna, egyszerűen ki lehetett volna tenni ádámot...
nóri-gyula, loki-beus és ennyi

Chuck Νorris 2015.04.06. 22:30:34

mindkárt irok egy üzit facabookon nekik. - Sziasztok, nekem Ádám nagyon bejön, szivesen elcsakliznám a Melanitol, Üdv Mókica

csak mert 2015.04.06. 22:31:03

@Mók_Ica: honnan tudjátok, hogy botox megy vissza?

Mók_Ica 2015.04.06. 22:31:12

@fosch9: én csak azt nem értem, hogy miért az ilyen barát-haver vendégeket kérdezik, hogy ezt vagy azt miért csinálják a bentiek...... :o

ÉH3sZ 2015.04.06. 22:31:51

@Mók_Ica: Mert Plüss ejtette ki Botoxot, azért menne vissza?

Zsoofka 2015.04.06. 22:32:36

@csak mert: Pont ezért nem értem a Peti-Loki gondolkodást Gyula ellen. Oda kellett volna menni hozzá, közölni vele, hogy Beus lesz a párja, cserében bennmaradhat. Madám haza. Gondolom akkor Beus is megnyugodott volna és a pofon se csattan el.... Hülye ez mind.

Mók_Ica 2015.04.06. 22:32:45

@Chuck Νorris: tuTTam, hogy szereCC :))))

@csak mert: nem tudjuk... találgatunk..... breki azt mondta egy régi arc visszajön....

Mók_Ica 2015.04.06. 22:34:18

@ÉH3sZ: nem tudom.... találgattam.... :)))

@mokamini: az a baj, hogy nem tudják, hogy mi a feladata.... ezért nem mernek rögtön ilyet mondani.....

2015.04.06. 22:34:23

@csak mert: hello
@Mók_Ica: gondolod valaha megtudjuk?

csak mert 2015.04.06. 22:34:32

@mokamini: ugye? tök jó lett volna..

@Mók_Ica: én naomit várom :)

ÉH3sZ 2015.04.06. 22:34:48

@mokamini: Beus Lokihoz vágyik, Gyulának Ivart szánják

Chuck Νorris 2015.04.06. 22:35:03

@Mók_Ica: nem irok :) de csak mert nincs semmilyen xy ica nevü profilom :)

csak mert 2015.04.06. 22:36:56

A múltkor mutatták petit zuhanyzás közben...elég pici

Chuck Νorris 2015.04.06. 22:37:19

én ugy gondolom lány megy be, de nem hiszem hogy olyan aki 1-2 napot (Timi, Evelin) volt benn. marad a taktikás, Mariska, meg a szevasztopol. de sztem a mulatós kedvencük megy be bazseválni.

Zsoofka 2015.04.06. 22:37:31

@ÉH3sZ: Úgy is jó, még illenének is egymáshoz. Barbinak igaza volt abban, amit Sámánnak mondott: ha hagyják benn Madámot, megtelepszik és a mézesmázos dumájával magához édesgeti az újakat.... Peti csapat-elméletét én nem osztom. Nem állhat ott a végén 10 ember egy gömbbel. Neki is jobb lenne, ha a bebetonozott "régiek" szépen lassan elindulnak haza...

Chuck Νorris 2015.04.06. 22:38:44

vagy az Éden Levi, és elnyomják a Fröcsögjünket Ádival.

ÉH3sZ 2015.04.06. 22:40:52

@mokamini: Na igen, 10-en tényleg nem lehet

furmintszaraz 2015.04.06. 22:41:50

@fosch9: Nem is volt időnk megismerni :D A hazamenetele tetszett, ezt meghúzhatja most még egyszer.

furmintszaraz 2015.04.06. 22:45:38

@ÉH3sZ: Jogos, ha Beus helyére kell valakit beejtőernyőzni. Akkor viszont Naomi vagy Mariann, persze, mindkettő felkavarni az állóvizet.

ÉH3sZ 2015.04.06. 22:46:06

@furmintszaraz: Norbinak van a legnagyobb esélye

Chuck Νorris 2015.04.06. 22:46:33

berki ma nagyon elemébe van :) :)

furmintszaraz 2015.04.06. 22:47:13

@mokamini: Érdekes, hogy lány részről mekkora a fluktuáció, míg a srácoknál ott van 3 alapember + Loki, kai szintén régi motoros már.

Mók_Ica 2015.04.06. 22:47:37

@fosch9: nem hiszem.....

@csak mert: elsőre rá tippeltem én is.... botoxot nem én mondtam, de ő logikusabb lenne, mert őt nem a többiek ejtették ki..... :))

@Chuck Νorris: és nem tuCC csinálni??? :))) (egyébként elárulok egy titkot.... nem ica vagyok :))) )

Mók_Ica 2015.04.06. 22:49:57

@csak mert: csalódás volt.... :(((

@Chuck Νorris: valamiért nagyon nem teCCik neki gyulus.....

furmintszaraz 2015.04.06. 22:50:53

@mokamini: Azért azt is vegyük számításba, hogy Melani kitétele elég kemény összjátékot és keménységet szükségeltetett, szerintem most nem akarják rögtön Ádámot is kitenni. Egyébként minek is? Ők nem tudják, hogy bosszút esküdött, meg ha tudnák is, nem biztos, hogy jobban tartanak tőle, mint Gyulától, aki jelenleg számukra még nem átlátható erőt képvisel. Ádám látszólag konszolidálódott, egyébként nem is tudom most elképzelni, hogy mivel húzhatta ki ennyire Beusnál a gyufát.

beacska 2015.04.06. 22:53:02

szerintem azért akarják megtorpedózni a Küldetést, mert az többnyire védettséggel jár, ami veszélyes (lsd. Peti-Barbi párbeszéd)
pluusz baromira unatkoznak :DD

Mók_Ica 2015.04.06. 22:53:25

@ÉH3sZ: nem..... remélem nem okoztam csalódást :))))

@furmintszaraz: beusnál bármivel ki lehet húzni a gyufát......

beacska 2015.04.06. 22:54:02

@mokamini: én azt hittem, ezt Gyulusra mondták...

Chuck Νorris 2015.04.06. 22:54:15

@Mók_Ica: neem? egy világ omlott össze bennem :)

Chuck Νorris 2015.04.06. 22:55:32

@Mók_Ica: sztem csak pamelával kekeckedik akinek láthatóan szimpi a gyula :) de kicsit olyan mintha sok gyorsitót szedett volna be :)

Mók_Ica 2015.04.06. 22:55:32

@Chuck Νorris: szegénykém..... így kerestél az fbn??? :))) :P

beacska 2015.04.06. 22:56:24

amúgy csehben hallottunk egy komplett Kisgrofó adaptáció lemezt csehül...naggggyon vicces volt ;DDD

ÉH3sZ 2015.04.06. 22:57:20

@Mók_Ica: És a .. , és a Mók sem az igazi neved??:)

Mók_Ica 2015.04.06. 22:57:42

@Chuck Νorris: ha otthagyta pamelát, akkor mit féltékenykedik??? pöcsfej....

@ÉH3sZ: és ha nem BÍRJUK kivárni??? :)))

Chuck Νorris 2015.04.06. 22:57:52

@Mók_Ica: minek keresselek? nekem nincs olyan kidolgozott mellkasom mint Ádámnak, szal esélyem sincs nálad :)

Mók_Ica 2015.04.06. 22:58:29

@ÉH3sZ: de, az az igazi nevem :))))) ;)))

XocoLatte 2015.04.06. 22:58:29

@Mók_Ica: abban is lehet a félpillangó...

Mók_Ica 2015.04.06. 23:00:46

@Chuck Νorris: aszittem az fb profilom linkjét akartad elküldeni mandulának..... :))))

@XocoLatte: nem szedte szét.... csak fogdosta.... én amúgy aszittem fixációja van az ilyen formák iránt :))))

ÉH3sZ 2015.04.06. 23:02:59

@Mók_Ica: Azt mondta Plüss h "Te mit, te mit .... "

XocoLatte 2015.04.06. 23:03:02

@beacska: Gyula is jól szórakozott rajtuk, az a bugyi szagmintavétel már tutira szándékos ugratás volt -- kék bugyiknak annyi is lett... :D Gyula jobban teszi, ha afélpillangójával alszik és fürdik, mert Loki főcserkésztől kitelik, hogy azt is kitúrja a nadrágzsebéből.
Loki amúgy milyen szervezet tagja?

Chuck Νorris 2015.04.06. 23:03:19

@Mók_Ica: ja nem, üzit akartam küldeni a müsorba hogy felolvassák :)

ÉH3sZ 2015.04.06. 23:04:41

@XocoLatte: Viccelt csak a szervezettel

XocoLatte 2015.04.06. 23:05:15

@Mók_Ica: ez most homofób megnyilvánulás volt részedről? :D
A csajokat kell itt megkérdezni, nekik sokkal érzékenyebb a szenzoruk a meleg fiúkákra, hogy látnak-e Gyulában ilyenre utaló vonást?

beacska 2015.04.06. 23:05:29

@XocoLatte: vmi félkatonai lehet :DDD

beacska 2015.04.06. 23:07:06

@XocoLatte: én nem látok benne...szerintem "normális"...de hát, elvileg a közvetlen környezetemben kéne lennie vagy ötnek, még sem tudom senkiről, úgyhogy én nem vagyok mérvadó :DD

XocoLatte 2015.04.06. 23:07:16

@ÉH3sZ: miért vagy ebben olyan biztos? nagyon gyakorlottan forgatta át a személyes cuccokat, és még az ajtó élét is lecsekkolta.

Chuck Νorris 2015.04.06. 23:08:21

fu mokica láttad mekkora folttal tudták kitakarni Ádám bikacsökjét? :)

Mók_Ica 2015.04.06. 23:09:01

@XocoLatte: neeeeem.... sztem minden pasi fogdossa a farkát.... csak erre utaltam :))))

@Chuck Νorris: cuki norris :))) akkor csinálj egy fb profilt :))) (nehogy, csak viccöltem)

XocoLatte 2015.04.06. 23:09:50

@beacska: én sem tartom buzeránsnak, de nem egy adonisz-szindrómás, abbiztos. amúgy van neki rendes foglalkozása, meg hegeszteni is tud, a szereléstől sem riad vissza, úgyhogy Loki mellett a második kétkezi, normális munkás. A videóvágáshoz pedig nem elég a 8 általános.

XocoLatte 2015.04.06. 23:11:30

@Mók_Ica: dőlök a röhögéstől... az Éjjelben most végre merev állapotban is volt verseny fiúk között? megint csak kíváncsi volnék itt a hölgyek véleményére...

XocoLatte 2015.04.06. 23:15:00

Egyébként most Gyula "küldetése" is abszolút szerkik által irányított, egy konkrét párra vonatkozó veszélyhelyzet generálás. Ha szerki-fejjel kellene gondolkodnom, akkor Patrik-Adri párosnál rejtettem volna el a pillangó másik felét.

beacska 2015.04.06. 23:15:07

@XocoLatte: jaaa, értelmesnek látszik

Mók_Ica 2015.04.06. 23:15:47

@XocoLatte: csak pacáét fogdosta nadrágon keresztül adri.... és csodálkozott, hogy mennyire kemény.... aztán loki farkát nézték, és ő meg is mutatta..... adri pedig rácsodálkozott , hogy mekkora......megbeszélték, hogy ébredés után bizony ilyen állapotban vannak.....

Chuck Νorris 2015.04.06. 23:16:12

ott van loki fenekén a félpillangó, láttátok?

beacska 2015.04.06. 23:16:22

@XocoLatte: mert mi van akkor, ha Adrinál van? szerintem semmi. a múltkor is adtak esélyt Ádámnak, h a vacsorán visszakozzon a Loki-féle szövetségből...

XocoLatte 2015.04.06. 23:16:42

egyébként a játékosok félképeinek a képkeretére nem ilyen színes pillangók vannak applikálva?

XocoLatte 2015.04.06. 23:17:38

@Mók_Ica: ez Adrinak újdonság erejével ható információ volt? hány éves is a csaj?

XocoLatte 2015.04.06. 23:19:35

@beacska: semmi és minden. Gyula számára az a feladat, hogy (ha jól értettem Gólem nyökögését) annak a játékosnak a párja lesz az ő párja, akinél a pillangó párját találja. Ez egy védettséggel eleve a jelenlegi hímnemű pár tagjának cumi.

Mók_Ica 2015.04.06. 23:19:51

@Chuck Νorris: nem láttam.... félpillangó van?? gyula párja loki lesz? :o

@XocoLatte: huszonegy-kettő-három.... de még szűz :)))) ;)

XocoLatte 2015.04.06. 23:23:55

@Mók_Ica: HA Loki megannyi tetkója között van félpillangó, akkor is Nóri lesz Gyula párja.

APropó Nóri, a délelőtti "faszom-eszem-kivan" állapotból milyen visszafogott és kedves beszélgetőpartnerré vált, miután Gyula betoppant. Nóri múlt pénteken elkezdett játszani!?

XocoLatte 2015.04.06. 23:26:37

Ha lányt hoznak vissza holnap, az szinte bármelyik eddigi kiesett lehet, és csak remélem, hogy nem koppintják az első szériában már egyszer elsütött poént.

XocoLatte 2015.04.06. 23:27:13

Na léptem, jóccaka! :)

Mók_Ica 2015.04.06. 23:31:35

@XocoLatte: az nem baj, ha nóri lesz gyula párja.... beus szeretne loki párja lenni..... vagy a régi-új lakó áll be loki mögé......

beacska 2015.04.06. 23:32:55

@XocoLatte: én úgy értelmeztem, h a lánnyal EGYÜTT egy sorsfordító döntést hozHATNAK...

beacska 2015.04.06. 23:33:57

@XocoLatte: Loki is azt mondta a Párválasztón, h Nórika 25 napig (a 30. adásban) nem csinált semmit...ezek szerint el kezdett játszani

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2015.04.07. 00:42:00

Ha Beus tényleg repül, akkor azért Lokinak Nóri hamar A terv lehet a B-ből... Amúgy nem tudom hogy csinálják ezt a műsort, de Marianna azért már jó rég kiesett, Naomi még régebben, Melanie viszont még akár ott héderezhet a tranzitban...Szóval lehet rettegni :D

Skyline79 2015.04.07. 13:16:34

Ha valaki még is elküldené a linket, privátban... ;-)

dancegirl26 2015.04.07. 16:25:01

Valaki heeeelp, please.. 4:34-től van egy zene, és hiába írom ki a szövegét, nem dobja fel ezt a google... Valaki tudja, mi ez?
tv2.hu/eden_hotel/172851_eden_hotel_18_30._adas_1._resz.html
KÖSZIII

Papucs Orrán Pamutbojt 2015.04.07. 22:19:16

A világból ki lehet kergetni a mulatóssal... Futjos a hátamon a hideg :-P
süti beállítások módosítása