Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x28 - Taxit Mr. Hasselhoffnak! (18+)

2015. április 02. 07:08 - sixx

screen_shot_2015-04-02_at_7_00_08.png

Carlito négykézláb iszkolt ki a bokorból, és semmi másra nem figyelt, csak a kék órára, ami úgy nyolc méterre tőle hevert a szürkés homokban. Apály volt, a tenger messze visszahúzódott a medrében, kagylók és a parton tehetetlenül vergődő polipok maradtak utána, de ez most nem érdekelte Calitót, csak az óra, amit majd elpasszol a félszemű Juannak, a falu egyetlen világot látott lakójának, akinek Miamiban is voltak kapcsolatai, és két robogója is volt. Miközben az utolsó métereket tette meg négykézláb, és az óra egyre nagyobb lett előtte, és már ki tudta venni azt is, hogy a számlap hálistennek nem repedt meg, na akkor Carlito csak arra tudott gondolni, hogy az óráért kapott pénzből megveszi végre a szomszéd távcsövét, hogy rendesen tudja kukkolni a hotelben lakó csajokat.

Ádám fejfájással, Mel kilógó csöccsel, Adri kedvetlenül, Becks meg álló fasszal ébred, juhé, a kameraman a hasra forduló Mel bulájára fókuszál, majd jön még pár villantás a 18-as karikánkhoz Beustól és Pjotrtól, Snezi meg Bencének twerkel egy kicsit az ágy mellett, de feleslegesen, mert a faszi alszik. A nagy izgalmak után Mel Snezivel beszélget Becks háta felett, Adri meg a jön öltözködni, ami láthatóan zavarja Melt. Egy dolgot azért tisztázzunk: mivel Snezi, Mel és Ádám (meg Becks) ismerik egymást, így a riportban mondott “nem tudok bízni Sneziben” meg hasonló faszságok valóságtartalma legalábbis megkérdőjelezhető, és műbalhé kategóriába sorolandó.

Reggelizés után Ádám cigizik és elzavarja maga mellől Melt, aki vele udorítóan beszél. Ez nem érdekes, de a többi öt faszi kupaktanácsa igen. Béjvacs és Pjotr indít egy olyan szálat, hogy Snezi=rossz. Bence ehhez hozzáteszi, hogy ő azt hallotta (kitől?), hogy Botox kirakásában Snezi keze van, a gecikurva, jézus. Ezek öten itt szépen egy tervet kezdenek kifőzni, miközben Ádám a mödanszié partján szarik a farmra és cigizik, de Mel nem hagyja. Ez mondjuk engem nem érdekel. A faszik tovább kavarják a nem létező szart, Ádám ne megy oda, mert “nem érzi őket”. Oké. Bence szerint ha fiúnak kell ma mennie, az egyértelműen Ádám legyen, mindez azért, mert Snezi és Ádám jóban van. Loki sem szereti Snezit, senki sem szereti Snezit, Béjvacs összefoglal: akkor, ha nőkel kell menni, az Snezi lesz? Nincs egyértelmű konszenzus.

screen_shot_2015-04-02_at_6_05_00.png

Mödansziéban mulat megannyi mulya melák, mellettük megannyi mohón mosolygó mafla macska markolászik mellet, mered mereven magába, majmok make-upban? Meglehet. Bence Snezit figyelmezteti, hogy szarban van, és a faszik ki akarják tenni a picsáját a villából. A riportszobában aszongya, Mel a háta mögött savazza, és Bence is ezt a vasat üti: takarodjon innen Mel a gecibe, de hirtelen. Loki, Béjvacs és Becks délután arról beszél, hogy márpedig Snezinek kell távoznia, amikor Zoë löevelet kézbesít, mindenki pakoljon be, és húsz perc múlva legyen a nappaliban. Jön ugyanis a golyóceremónia, ami annyit tesz, hogy a párok felsorakoznak a hotel előtt, előttük egy pult, azon egy ibrik, és mindenki egy kék golyót dob abba az ibrikbe, amelyik párral a fasza kivan.

Mel miniruhában, Becks bűrgatyában, Snezi meg pornós titkárnő jelmezben áll, utóbbira szemüveget és platformcipőt is adtak. Beus szűziesen fehér ruhában néz maga elé, és nem ért semmit, Ivar olyan ideges, hogy szinte remeg, Pjotr megint rövidgatya-zakó kombóban van, Barbira pedig nagymamás kardigán került. Gólem szabályt ismertet, hosszan, nem elég a golyót hajigálni, indokolni is kell. Beus kezd, nem tud járni a telitalpú szandálban, és aszongya, van valaki aki távol áll hozzá. Így mondta, komolyan, még Gólem szemöldöke is felszalad egy kicsit, pedig ő a borítékot is borittéknak mondja. Beus Ádáméknak adja a golyót. Loki Snezinek, mert gyökér. Snezinek ez tetszik, mert ezek szerint érzelmeket váltott ki a többiekből.

screen_shot_2015-04-02_at_6_31_53.png

Namármost ez így megy tovább, komolyabb megmondás és beszólás nincsen, Becks pl. oda tesz golyót, ahová más vélhetően nem fog, mert egy beszari, konfliktuskerülő kis pöcs. A rém hosszú golyópakolgatás végén Ivar és Béjvacs kap öt golyót, őket akarják kitenni innen a többiek. Béjvacs borít, faszszopók vagytok mind, megegyeztünk, hogy Snezi. Te szerencsétlen, te. És Bence? Majd kigolyózza saját magát? Nem ketten esnek ki viszont, most közülük kell majd választani, PIROS goyóval, ami úgy néz ki, mint egy frissen kioperált here, vagyis gondolom, az ilyen lehet, még nem operáltak ki belőlem olyasmit, és ha mégis fognak, remélem, nem leszek magamnál, hogy lássam, DE EZ MINDEGY, mert most tíz lakó ad tíz kis vörös herét két gyökérnek.

screen_shot_2015-04-02_at_6_37_50.png

És megint kel indokolni, mert nem basztunk még el elég időt ezzel a szarral. Adri szerint Ivar nem illeszkedett be, 1-0. Mel nem beszélt mág Béjvaccsal, 1-1. Pjotr szerint Ivar tétlen, 2-1. Beus nem ismerte meg Béjvacst, 2-2. Barbi nem tud mit kezdeni Béjvaccsal, 2-3. Becks nem bírja Ivart, aki nem tudja milyen rendezvényen van, 3-3. KURVA IZGALMAS. Ádám szerint Béjvacs ellenfél, essen ki a gecibe, 3-4. Snezi jön, lebassza Gólemet, hogy a neve SZNEZSI, nem SNEZI, ki nem szarja le? Billeg a cipőben, de nem esik el, Béjvacs egy kis gyökér, 3-5. Loki meglepőt húz, és Ivarra tesz golyót, 4-5. Ivar sír. Az utolsó Bence, aki nem árul zsákbamacskát, és mivel Béjvacs baszogatja Snezit, ezért szevasz Béjvacs, 4-6, nem volt jó veled. Ivar MEGINT megúszta baszki, de nem ereszti Gólem, hanem még egy kicsit kérdezgeti, hadd kapjon agyvérzést. Bőg, perszehogy.

Ivar egyedül érzi magát a hotelben, és sír, Barbi, Mel és Pjotr vigasztalja, mert Loki miatt ki van borulva, és megalázónak tartja, hogy ott kellett állnia mindenki előtt. Később Barbi Adrival Mel ellen szövetkezik, ki lehetne tenni a hisztérikát simán, Ivar megy Ádám mögé, Adri és Mel Becks mögé, Becks meg hazaküldi Melt, oszt szevasz. A mödanszié mellett Ivar is erre jut, és mondja is Lokinak, hogy ezt valahogy meg kellene bundázni, de ehhez az kell, hogy Becks Adrit válassza. Igen ám, de Loki fogja magát és két kézzel belecsap a szaros pelenkába, és azt mondja Ivarnak, hogy LÁTTA, ahogy Mel és Becks összebújtak. Na, ebből még lesz hiríg szerintem.

Baszás színesben megvolt?

Címkék: 18+ éden hotel
693 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fu Szekh Li 2015.04.02. 07:09:49

Jó reggelt! Ilyen korán?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.04.02. 07:24:54

Micsoda alliterálás.

Bevásárló listát hiányolom.

capa05 2015.04.02. 07:25:30

Csak kiegészitésként: Pjotr rövidnadrág , zakó és strandpapucs..... a sapka már csak "hab a tortán" azaz a fején.

2015.04.02. 07:25:33

ha a pasik mind tartják magukat a megbeszéltekhez, most mandulának kellett volna taxi, nem béjvacsnak

Fu Szekh Li 2015.04.02. 07:26:17

Én megértem, hogy fiatalok, szerelmesek, meg minden egyéb, és nem érdekli őket, hogy hányan látják (bár szerintem igen), de hogy a TV2-nek ez legyen a legfontosabb tartalom, amit kirak az oldalára???

2015.04.02. 07:30:40

majmok make-upban :DDD jaj

2015.04.02. 07:36:32

baszás video nem érdekel, de Carlito vajon meg tudja-e venni a távcsövet... az igen
hajrá nóri

2015.04.02. 07:41:34

Pjotr egyre unszimpatikusabb lesz számomra. Miért tétlen Nóri? S mitől nem volt tétlen Apolka? Vagy mitől nem tétlen Barbika? Barbi elnyekereg néha 1-2 mondatot, és kábé ennyi a tevékenysége. Hülye ez a Pjotr? Ha csak fele annyi esze lenne, mint amennyit gondol magáról, berántaná maga mögé Nórit. Ráadásul nézhetjük tovább a butafejű mandula-párost. Hurrá.

A tv2 meg tuti nem olvassa a blogot, ma a műsor nyitólapján kapásból ott a bazi nagy cím: "Még több pózban a zuhany alatt a 2 egysejtű." Még mindig úgy gondolják, hogy ez érdekes. Vajon ki lehet a célközönségük?

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.02. 07:41:52

Nincs ebben nagy varia: Loki szavazata nem Nóri ellen, hanem Gergő mellett szólt, és ennyi.

A pénteki leosztás, ha van isten, akkor az lesz, hogy Loki visszaállítja maga mögé Nórit, Beust rádumálják Ádámra, Melanzs meg kaphat egy hisztirohamot a repülőn. Ebbe még persze bekavarhat, ha Snezi (csakazértis!) akarja magának Ádámot, vagy ha Patrik rácuppan Melre, de abba egyelőre bele sem akarok gondolni, hogy ennek a műbalhés pornókasztingnak nem lesz vége ezen a héten.

2015.04.02. 07:42:50

@fosch9: Egyetértek. Hajrá Nóri! Loki meg szerezze vissza! Bár, elképzelhető, hogy ezt a húzást még későbbre tartogatná.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.02. 07:44:02

@fosch9:
És akkor ment volna a -gondolom amúgy is betárazott- "Indul a Mandula" posztcím :) .

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.02. 07:49:39

@natalja:
Lokinak igazából ez a gyengéje, ez az óvóbácsi szerep, ami éppúgy ott volt Naominál, mint Milánnál vagy most Beusnál. A raktáros kb. ugyanúgy rajong ezekét a "kis hülyékért", mint Beus a plüssökért, csak ez nem olyan látványos meg "ciki".

Ha ez nem lenne, akkor nem lenne kérdés, hogy Nórit maga mögé állítja "pénteken", így csak 90%.

Doline 2015.04.02. 07:50:17

Volt eddig is az a reflektor a zuhanyzóban, vagy direkt ezeknek szerelték fel az előre megtervezett pornójelenethez? Eddig az összes villantásos kép teljesen sötét és bevilágítatlan volt...

Doline 2015.04.02. 07:53:13

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
Szerintem arra is játszhatott Loki, hogy egál lesz és talán mindkettő repül (mint 2-ben a halál csókja ceremónián)

2015.04.02. 07:53:13

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Ebben lehet valami. :D De Nórit is védelmeznie kellene (mondjuk eddig meg is tette), mert Nóri is igényli, sőt....Ráadásul sokkal megbízhatóbb párja volt, mint Beus, vagy amilyen Naomi lett volna. Ezért nem igazán értettem a cserét.

wakondok 2015.04.02. 07:55:07

Egyébként Gólem feje miért van kikockázva a képen?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.04.02. 07:58:51

@wakondok: mert csak 18 éven felüli egyedek láthatják, jó pénzért.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.02. 08:02:56

@Doline:
Ennyire csak nekem tűnt fel, hogy Loki nem Nórit akarta kiejteni, hanem Gergőt bent tartani, mert barátok lettek :) ? Ha tehette volna, egyiket sem ejti ki, nemhogy mindkettőt! Ráadásul Gólem emlegetett valami hirtelen halált, ez nem tudom, valami párbaj lett volna vagy mi :) .

natalja (törölt) 2015.04.02. 08:05:32

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): "Ennyire csak nekem tűnt fel, hogy Loki nem Nórit akarta kiejteni, hanem Gergőt bent tartani, mert barátok lettek :) ?"

Ez mindenkinek világos. :D

tomfree 2015.04.02. 08:05:53

Valahol lemaradtam, de mi ez a Carlito szöveg meg Gólem kikockázott feje?

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.02. 08:10:55

@natalja:
Ez Nóri hülyesége volt, és most annak issza a levét. Nem Loki cserélte le Nórit, hanem Nóri állt Gergő mögé Peti "parancsára", Beus meg Loki mögé, és Lokinak nem is volt döntési lehetősége. A Pjotr-féle kavarásnak ez egy teljesen felesleges és értelmetlen húzása volt (miért ne mehetett volna Beus Gergő mögé?), Gergő is egyedül ezt sérelmezte, ha bárki meghallgatta volna, de könnyebb volt leugatni, hogy "Ő még gyerek, nem értené...". És íme, elő is állt ezzel az a páros, amelyiknek valamelyik tagját gyakorlatilag mindenki utálja, ennek volt tükre ez az egész vázás kigolyózás.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.02. 08:32:35

@natalja:
Azért páran itt csak csodálkoznak, hogy Loki miért így döntött :) .

Pedig ahogy az előző posthoz írtam, az igazi kérdőjel nekem Beus. Túszul ejtette valaki Nózit vagy mi volt, amivel rá tudták venni, hogy Gergő ellen szavazzon, amikor:
- lányt benttartva ő kerül rosszabb helyzetbe;
- kétszer is nyiltan megbánta, hogy nem Nórit ejtette ki Angyalként;
- Loki, a párja Gergő országos nagy haverja ugye??

Ha Lokinak ennyire nincs hatalma efelett a "kis hülye" felett, akkor mit akar itt a többiekkel?!
Talán azt tartom most a legvalószínűbbnek, hogy Loki a háttérben maga kérte, hogy Beus Gergőre szavazzon, amíg ő Nórira, és így kettejük szavazata semlegessé vált.

pogona vitticeps 2015.04.02. 08:38:59

Vajh mi a szar lehet az Ádámék szerződésében... Amennyiben a napi minimum egy coitus - lásd a 2. sz. melléklet , A szexuális aktus előírt paraméterei - nem felel meg a szerződésben előírtaknak, a munkaadónak/ megbízónak jogában áll az extra-2. prémium - jelen szerződés 1. sz. melléklet, Különleges díjazások tételszerű felsorolása - kifizetésétől elállni.
A szerződésben előírtaknak megfelelve, a prémium, az extra-1 és az extra-2 prémium kifizetése esetén a munkavállaló/ megbízott nem jogosult a játék fináléjában részt venni, annak pénz nyereményét elnyerni. / Lásd. 2. sz. melléklet A munkaadó/ megbízó írásos és verbális utasításainak követése. /

hányok (törölt) 2015.04.02. 08:39:58

Ennyire nem történik semmi,hogy az adás nagyobbik részét ez a szar ceremónia teszi ki?Ráadásul 2x lejátszák egymás után és még indokolják is meg?Érdekesebb volna ha arról vágnának egy összefoglalót ahogy nő a kertben a fű.Ezt a műsort is az állami csatorna készítői vágják vagy wtf?Kurvaszar ,de annyira hogy írni nem lehet róla semmi frappánsat.

pogona vitticeps 2015.04.02. 08:42:04

@wakondok: így jobban tetszik sokunknak... és asszem elég volt az ingyen reklámból, de ez csak egy kósza gondolat.

sixx · http://comment.blog.hu 2015.04.02. 08:50:58

@tomfree: ezen a héten nincs Gólem felkonf valamiért, és kitaláltam valamit helyette.

Chuck Νorris 2015.04.02. 08:53:17

na , pont lekéstem a reggeli postot, pedig vártam pár percet, szal elözö postba körmölteme gy baromi hosszu összefüggésteélen elmélethalmazt :)

de akkor ide rövidebben.
A Loki Peti féle okos brigáddal az a baj hogy elvileg ők szövetkeznek, viszont a nagy taktikájukat nem hangolják össze, ez volt az Apolka kiejtésénél is, meg most is. Petin kezdem azt érezni hogy lassan repülne Apolka után (de minek), vagy egyszerüen unja már a banánt és egyedül "taktikázik".
Loki csapata meggyengült, mellette lehet Peti akit mint irtam ugy érzem nem érdekli már az egész, a semmit nem csináló Barbi, a komoly taktikára képtelen, ösztönlény Beus, és Nóri akit most valamilyen szinten jól hülyére vettek, és hátrarangsoroltak a "barátai"
Az ellentábor meg, ott van az egymást jól ismerő, Snezi, Melani, Ádám (Patrik) hozzájuk csapódik a farka után menetelő Bence és Patrik.
Adri a kakukktojás, szerintem ö még beszervezhető Lokiéknak ha Patrik rámozdulna Melanira... :)

a legjobb az lenne ha pénteken kiesne Melani, utána Ádámka, de erre sajnos nagyon kevés az esély. irni kéne tv2 nek egy levelet csináljanak olyan adást amibe Melani nem szerepel, és tegyék fel a honlapjukra. azt szivesen nézném.

jófej házisárkány 2015.04.02. 08:54:45

A piros golyózásnál meg voltam győződve arról, hogy a fiúk Gergőre rakják, a lányok meg Nórira, hiszen mindenkinek az az érdeke, hogy azonos nemű essen ki. Ehhez képest csak Ádám gondolkodott eszerint, ami azért durva.
Amikor Loki Nórinak adta a golyót, én komolyan sajnáltam, még ha értem is Loki döntését. Pjotr indoklása meg elég érthetetlen annak tükrében, hogy azeddigi párjai gyakorlatilag a szürke 3 árnyalata.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.02. 08:57:03

@pogona vitticeps:
1. melléklet
Veszekedés: 2.000 Ft/perc;
Üvöltözés felár: +1.000 Ft/perc;
Féltékenykedés felár: +500/perc;
"Szakítok veled!"-bónusz: +20.000 Ft;

Dugás: 50.000 Ft
Időtartam-bónusz: +10.000 Ft/perc
Lepedő büntetés: -30.000 Ft

Morfologista 2015.04.02. 09:05:52

@sixx: Nagyon jól tetted, számomra Carlito már-már érdekesebb, mint a műsor.
Az a helyzet, hogy le a kalappal előtted, sixx. Ebből a szar részből is ilyen jó hogyvolt-ot írtál.

(Annak akinek csípi a szemét, hogy fikázom a műsort, és ha szerintem szar, akkor minek nézem, annak csak azt üzenem, hogy ha nem tetszik amit írok, nem kell elolvasni, én meg eldöntöm, hogy mit nézek, és miért.)

Egyet kell értenem Becks-szel, Nórika valóban nem tudja, milyen rendezvényen van, szegénykém azt hiszi, hogy ez a szörvájvöl, mert ekkora túlélőt!!! :D

kontratenor 2015.04.02. 09:09:43

"majmok make-upban" - Made My Morning :D

XocoLatte 2015.04.02. 09:09:45

@sixx: az a vicces, hogy ezen a héten az a legizgalmassabb, amit kitaláltál... keep it up! :)

capa05 2015.04.02. 09:12:16

Belenéztem a Berki műsorba.. ott mutattak Romeó és Júlia adaptációkat amit a párok alakítottak.. én 2 jelenet után elkapcsoltam, de a "váza művelet" helyett tán jobb lett volna azt az alap műsorban mutatni..

ocse1917 2015.04.02. 09:13:05

Most nem azért, hogy elkezdjem itt sixx f.szát szopni, de a TV2 (tudom, hogy olvassátok!) igazán küldhetne neki korrupciós ajándékként néhány doboz Camel-t. Ugyanis a hogyvoltok nagyobb promóciót biztosítanak a műsornak, mint a tök érdektelen honlapokon, és tv csatornákon megjelenített reklámok. Szóval hajrá!!
(jöhetne már a bukótér is hörr! meg volt ígérve!)

kontratenor 2015.04.02. 09:19:37

@kontratenor:
szóval köszi sixx, remek volt!

szerkiinfó:
eé -> elé
konfliktuskerl -> konfliktuskerülő
aki ne -> aki nem
bort -> borít

Mosoly az élet értelme 2015.04.02. 09:22:42

Az a baj, hogy nem a műsor fikázásával van gondom, hanem azzal hogy a kommentelők általános hangulata átment egyfajta ellenséges, személyeskedő, kioktató stilusba. Vélemény csere az tetszik, a másik érvekkel való meggyőzése a saját gondolat melletti kiállás tetszik, de csak mert más másképpen gondolja ez miatt való lehurrogása nem tetszik- ennyit a műsorfikasókról.
A tegnapit nem láttam, de a hogyvolt tetszik, tetszett s mindig is tetszeni fog!!! (és így müsorlátatlanul valóban izgalmasabb)
Nekem tetszett, hogy eddig nem káromkodtak, de ahogy olvasom mára már ez is megváltozott bent. Sajnos nincs jelenleg olyan karakter, akivel bármilyen szinten is azonosulnék vagy ha van róla nem látok az összegfoglalóban semmit ez által ezt nem tudom.
Peti számomra okoskodó, semmit mondó és konfliktus kerülő lett.
A tegnap előtti Beus már már szimpatikussá vált főleg Mandula páros függvényében.
Becks felvette az idióta focista szerepet, de több van benne csak nem mutatja (ettől még nem szimpatikus- nem szeretem az olyan embereket aki mindenkivel jóban van mert olyan nincs hiszen full ellentétes személyiségek) ő is konfliktus kerülő.
Bencét habár nem kedveltem, de azt legalább tisztelem benne, hogy ha valaki nem jön be neki legalább kerüli és nem nyal neki és ezt vállalja.
Snezi iriitál, mindig mindenhogyan.
Az még inkább irritál, hogy ezek ismerik egymást!!!!

beacska 2015.04.02. 09:25:10

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): ez nekem is eszembe jutott Peti-Barbi viszonylatban...IS

jo.e 2015.04.02. 09:25:59

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Teljesen igazad van! De a fő kavaró Peti volt.
Azt mondjuk jól csinálja - már a bentmaradás szempontjából - hogy néha lealjasul hozzájuk. Élenjáró kukkoló, f.szpörgettyű (csak nem mélynövésű :)) Sztem ezért nem szúrt még szemet senkinek bent. Gergő még rutintalan volt, de ő sem való ezek közé. Teljesen más világ.

jo.e 2015.04.02. 09:29:39

@sixx: én 100% ig megbízok benned :)) - már csak a 'Pool miatt is - mond meg őszintén: a Carlito sztorit te találod ki?

Ditti82 2015.04.02. 09:31:39

Olé! Elég lehangoló volt ez a vázaceremónia.

Morfologista 2015.04.02. 09:35:11

@Mosoly az élet értelme: Igen, a káromkodás tuskó és tuskóné érkezésével jött a hotelbe. És tényleg nincs bent jelenleg szerethető karakter. Már Loki is csalódás. Nem véletlenül alakult meg az előző rész kommentjeinél a Nóri fanclub.

Peti halogatja a konfrontációt Bencével szemben, ami szerintem hiba. Bence azt mondta a kupaktanácson, hogy szerinte is menjen Sneci, de még ne, erre Peti meg cserben hagyta Loki-Gerit. Geri magának köszönheti a repjegyet, tényleg gáz volt a múlt heti ceremónia utáni viselkedése.

Kiváncsi vagyok, hogy Peti valóban lecserélné-e Barbit Nórira, vagy félreértettük a megjegyzését.

Becks húzása meg gyáva volt. Bekamuzta, hogy Lokiékhoz azért teszi, mert ők biztosan nem kapnak, de ezzel Lokinak inkább azt jelezte, hogy nem vele van, felőle mehetne. Ha tényleg semlegesen akarta volna tenni, akkor Petiékhez teszi. Na mindegy. Loki nem hülye, vágja ő Beckset is...

AkkorlegyenPtr 2015.04.02. 09:38:09

Tegnap írtam, hogy szerintem Sneci genyóbb volt a párossal, mint Beus a kis táncával... és mégis Meláni.... hagyjuk... Melinda, szerintem :) mégis Melinda Beusra ugrott rá.
Nem nem. Ők ismerik egymást, az nem para...
Erre mi volt a tegnapi promó? Megtudja Melinda, hogy Sneci és Repper kavarnának. Ebből lesz a nagy hiszti.
Ha ez így megy tovább Nórinak semmi dolga nem lesz, mert Melindát valaki leüti és elássa a dzsungelben.

Loki meglepett. A döntése, hogyismondjam, hát nem jót lépett.
"Barátok lettek " pár nap alatt? Nemár.
Ez nem barátságról szól.
Hasselhoff ellenfél lett volna.
Nórival kéne jóban lennie, nincs más sansz. Beus nem opció sajnos ha tematikázásról van szó.

Nóri. Nem biztos, hogy rosszul játszik, alapvetően. Sajnos rászálltak a többiek, de kb azon a vonalon indult el, mint Apolka és Patrik. Azaz elvan, nem tűnik ki, senkinek nem szúr szemet, senki nem utálja, végén majd durrant. Persze valahol homokszem került a gépezetbe, de lehet, hogy egész egyszerűen "csak" annyi volt a baj, hogy más is punnyadni akart, és ez már sok volt a társaságnak. Csendes gyilkosból, gyenge senki lett.

Nóri elég erős. Béjvaccsal már tematikázott a végén. 1 nap alatt az utálatból viszonylagos partner lett. Lokit sem kedvelte, mégis partner lett.
Alkalmazkodó képesség! Ez kell ide szerintem.

Snezi mondta tegnap, hogy örül, ha kap szivacslabdát, mert legalább van vélemény róla.
Hát szerintem pont nem! Ezt labda nélkül kell végighúzni. Lásd Petiék.

mimoza1014 2015.04.02. 09:42:14

Igazából sixx miatt kezdtem el nézni az ÉH-t, ez a széria szerintem egyedül így párhuzamosan élvezhető... azt gondoltam Beus után nem jöhet rosszabb, de ez a Mel nevű HÖLGY... először hitetlenkedtem, hogy létezhet ez a hangszín, de utána csak egyszerűen lehalkítottam és a txt 888-cal néztem tovább. Beus egyszerűen csak egy szegény kisgyerek, akit nem szerettek eléggé, bújik a plüsseihez, és akit Loki nagyszerűen kezel az apáskodó stílusával, valószínűleg Beusnak ez hiányozhatott már sok éve... ez szomorú inkább... de ez a Mel.... egyszerűen kiverte a biztosítékot

ocse1917 2015.04.02. 09:42:22

Loki döntését egyszerűen nem értem. Miért Ivarhoz dobta? Már szinte biztos volt, hogy Béjvacs megy (döntetlennél nem tudni mi lett volna). Szerezhetett volna egy relatív biztos szövetségest/tartalékbulát. + az ő érdeke is az lett volna, hogy kan essen ki. Most a semmiért teljesen elvesztette Ivar bizalmát.

furmintszaraz 2015.04.02. 09:43:11

"Egy dolgot azért tisztázzunk: mivel Snezi, Mel és Ádám (meg Becks) ismerik egymást, így a riportban mondott “nem tudok bízni Sneziben” meg hasonló faszságok valóságtartalma legalábbis megkérdőjelezhető, és műbalhé kategóriába sorolandó." - Vagy nagyon is jól tudják, mit beszélnek :) Az ismeretség nem feltétlen jelent barátságot vagy rokonszenvet...

Snezi nem pont fordítva kérte, azaz hogy ne sz-szel ejtsék a nevét?

chilii · http://chilii.blog.hu 2015.04.02. 09:44:20

Anno az előző két évadban az ilyen ceremóniák után voltak bevágások arról, hogy hogyan tematikáztak az agyhalottak egymás közt, hogy lássuk minek lett az eredménye egy-egy párcsere vagy egyéb meglepetés. Most egyszer volt egy ilyen a Topolka hazamenetele után, de igazából az a jelenet is lement már a műsor elején egyszer, így gyakorlatilag eleve lehetett tudni, hogy mi lesz a ceremónia vége, az égvilágon semmi meglepetés nem volt benne... Így tényleg csak a HV marad, a műsorra felelsleges időt pazarolni...

Morfologista 2015.04.02. 09:47:27

@mimoza1014: Úgy tudom, hogy van egy úgynevezett debarkációs műtét, amit a kutyáknál alkalmaznak, hogy halkabb legyen az ugatásuk, így érve el, hogy a kutya ne veszítse el a csaholás élményét, de az ember ne őrüljön bele. Namost szerintem Melindának (szerintem sem Melani) pont egy ilyen műtétre lenne szüksége, vagyis nem neki, hanem nekünk lenne kurvára szükségünk erre a beavatkozásra. Én simán kivinném abba a bodegába, ahol Apolkát is "gyógyították", ott biztosan pár gombért elvégzik rajta ezt a műtétet. :D

2015.04.02. 09:47:48

Miért van Gólem kikockázva? Amúgy én inkább a Barlangi Troll, vagy Uruk Hai Ork, esetleg Az Ogre nevet adtam volna neki, de megteszi a Gólem is. :-)

Mosoly az élet értelme 2015.04.02. 09:48:20

@Morfologista:
Geri reakciója már így enni idő elteltével azt kell hogy mondjam jogos volt.
Azért mert fiatal még nem tudta kordában tartani a stílust amit megengedett magának, de legalább öszinte volt.
Ha ti bent lennétek egy közösségben, aminek úgy érzed a tagja vagy és több számodra meghatározó személy van bent, akiknek a szava számít és kihagynak egy döntésből ( az csak hab a tortán hogy elvileg a többiek pl. Loki se tudott róla- habár attól hogy nem mutatták még én ezt nem kajáltam meg) irdatlan mód kiakadnátok.
A sunyi emberek ezt nem mutatnák ki- mert félnének az esetleges következményektől, de az én igazság érzetem tuti nem hagyta volna szó nélkül. - persze a stílus nem megmagyarázható akkor sem.
Loki korábbi cselszövése, hogy Nórival rossz kapcsolatban mutatják egymást- lehet hogy még ennek a részeit látjuk csak nagyobb volumenben?

AkkorlegyenPtr 2015.04.02. 09:49:06

Az jutott még eszembe, hogy ha bejön amit gondolok.. orákulum leszek :) .. akkor hosszú távon Loki negatív döntése (Nóri vs Béjvacs) átfordulhat pozitívba. Mire is gondolok?
Nóri kiakadt Lokira. Azért belül nagyon is bírja szerintem. Ezért is pityergett. Többieket kb lesz.rja.
Loki eddig "vezette" Nórit. Terelgette, bent tartotta, mondta mi lesz ... azaz kicsit fent érezte magát.
Ezzel, hogy megbántotta, szerintem vissza fog venni Loki és sokkal inkább egyenrangú partnerként kezeli majd Nórit.. sőt nőként kezeli majd.

A tegnapi beszélgetése is teljesen más hangulatú volt (ami itt fent van a képgalériában). Más a mimika, testbeszéd, a hangsúly Loki részéről. Neki van lelkiismerete, legalábbis ez jött le eddig.

Persze ez csak elmélet, de ők ketten megnyerhetik.

Morfologista 2015.04.02. 09:49:17

@chilii: Volt egy ilyen, amikor Apolka felnyitotta Nórika szemét Dominikkel kapcsolatban, és Nóri kirakta a bájgúnárt, akkor bevágták szürkében, hogy Nóri meg Apol beszélgetnek. De azóta se volt hasonló. :/

mimoza1014 2015.04.02. 09:51:35

@Morfologista: :) és pont ugyanúgy csahol is :) bár az tényleg feltűnő volt, hogy keresi a tekintetével a kamerákat, biztos hogy jobb szögből látszódjon :) tehát valószínűleg tényleg mű-csaholás :)

Morfologista 2015.04.02. 09:54:26

@Mosoly az élet értelme: Nem hiszem, hogy annak a része, ahhoz ez túl rizikós volt, Nóri ki is eshetett volna. Gerivel kapcsolatban meg akkor lenne igazad, hogy ha azt láttuk volna, hogy a háta mögötti cselekvésre akadt volna ki, de ő Nórit fikázta végig, és Nórira meg Snecire volt nagyon kiakadva, velük és róluk beszélt nagyon csúnyán. Egyébként meg mindegy is. Már úgy sem számít. :)

Bujumburi 2015.04.02. 09:56:56

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): én is így látom, Lokinak mindig kell egy plüssállatka, csak ezek jelen esetben emberek. :D

Puncylla 2015.04.02. 09:57:13

@AkkorlegyenPtr: Igazad legyen. De ehhez még meg történnie kell valami BÁRMI-nek. Mert ahogy most állnak, Nóri akárki mögé is áll pénteken, az nem őt fogja választani.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.02. 09:57:38

@beacska:
Ez is lehet, de akkor meg tudhatták, hogy a maradék 6-ból a Snezi(csakazértis!)-Bence párost semlegesíti Adri és Patrik, és akkor Manduláékra "bízták" Gergő sorsát. Ott is lehetett persze arra apellálni, hogy fiú a fiúra szavaz, lány a lányra taktikából, mert másfél nap egymással üvöltözés és dugás után ezt gondolhatták a legerősebb érvnek náluk, és akkor van valami bónuszkör, de ez megbukott Melanie-n. Tényleg, Beus mellett ő a másik kérdőjelem a tegnapi napból...

Puncylla 2015.04.02. 09:59:20

@Puncylla: ...még meg kell történnie...

Hermesz Konrad 2015.04.02. 10:00:40

Nekem nem szimpatikus különösebben sem Nóri, sem Gergő, de nem értem, hogy miért őket célozták. A játékosok ostobák. Ha adódik olyan lehetőség, hogy mindenki szavazhasson, és erős, kavaró játékost rakjanak ki, akkor miért a gyengét választják? Maguk ellen dolgoznak. Nórinak igaza volt a riportban.
A pornós/cirkuszi párost - Ádám-Melanie - kár volt berakni. Ez a műfaj nem ebbe a műsorba való, csak tönkreteszi az egészet. Ha pornózni akarnak, menjenek Kovihoz, ne az Éden Hotelbe...
Melanie beszólása a "jómadarakról", meg hogy "a szavazatával kivégzi a fiút", nálam kiverte a biztosítékot. 2 napja van bent, ez a nagyképű, hisztis ribanc, de már úgy beszél, mint egy főbíró az ítélethirdetéskor.
Patrik "pacifista, szentember" játéka kicsit már unalmas. A csendes vízen lavírozik a cél felé.
Bár Peti nem hülye, de jópofa volt, amikor Barbi nem úgy szavazott, ahogy várta: "nem úgy szavazol, ahogy én parancsolom?? Végeztem veled kisanyám!" - kb. ez jött le

Morfologista 2015.04.02. 10:01:20

@Puncylla: Ha sikerül olyan mögé állnia, aki mögé nem áll más, akkor ez nem is fontos. Lásd a múlt heti ceremóniát...

Puncylla 2015.04.02. 10:02:30

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Melanie és Ádám szerintem csak a tegnapi színes dugás teljesítésére lettek beküldve. Megtörtént, a cél érdekében jól bevilágított fürdőszobában, most már mehetnének a francba.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.02. 10:06:53

@Puncylla:
De, szerintem Loki mögött jó helye van. El sem kellett volna jönnie onnan.

AkkorlegyenPtr 2015.04.02. 10:10:01

@Hermesz Konrad: A nagy tematikázásból mindig az lesz, hogy az érzelem elviszi az egészet. Ugyanez volt a párcserénél. Ne mondjuk el. Aha, ja. Ahogy picit melegebb lett a pite, jöttek az érzelmek és figyi mi vagyunk egy pár amúgy...
Szájkarate után szájtematikázás van csak.

ÉÉ ben Gergő is ezt mondta. Tökre örült, na akkor kirakják Snezit pikpak. Aztán arra eszmélt, hogy ő megy. Igazat kell adjak itt Gergőnek. Ezt tényleg elbaltázták, de kb mindenki, Petivel az élen!

AkkorlegyenPtr 2015.04.02. 10:18:22

@Puncylla: Loki, Ádám, Peti. Ők szerintem sanszosak.
Peti ki volt akadva Barbin.
Loki meg tudja oldani
Ádám mögé meg Mel nem állhat, így ami elhangzott tegnap, simán működhet, hacsak Becks nem akarja Melt meghágni párszor. (szerintem ezért mondja a riportban Adrienn, hogy Becks jól gondolja meg mit lép mert letépi a .. fejét)

Mosoly az élet értelme 2015.04.02. 10:18:30

Valahogy senkin nem érzem a játék szellemet - mindenki nyaralgat oszt annyi.
Kellenének tétre menő feladatok, amik kicsit érdekesebbé tenni az emberi kapcsolatokat- a ki mire képes a cél érdekében.

Bujumburi 2015.04.02. 10:22:00

@Morfologista: :D :D :D én sem értem, hogy lehet ezt elviselni napi szinten, engem már ez a pár perc megvisel

bElannaTorres 2015.04.02. 10:23:27

Tv2 nek üzenem hogy ez már tényleg szánalmas. Talán nem a havernak kéne leosztani a munkákat, hanem annak aki érti is, jobb műsor lehetne. Üzenem még hogy munkahelyen nézem -hallgatom, munka közbe a műsort, hogy menjen valami, de határán vagyok annak hogy abbahagyom.

nem érdekelnek a seggek és a pinák teljesen szánalmas szintre sikerült lesüllyeszteni ezt a valóságshowt.

unalmas karakterek tényleg, mi másból lehetne műsort csinálni mint a nemi szerveikből, csak hát ugye arra vannak jobb videók.

Bujumburi 2015.04.02. 10:24:28

@AkkorlegyenPtr: Peti miért volt kiakadva Barbin?

mimoza1014 2015.04.02. 10:24:36

Azt látom még nagy hibának, hogy míg az előző szériákban többet láttunk a tematikázó különvonulásokból, ki kivel sugdolózik, vagy esküdik össze, (ebből aztán lehetett kombinálni ) most szinte nem is létezik ez, itt fekszenek, ott fekszenek, de tematikázás szinte csak itt a fórumon van :) ez meg így, hogy nem tudni semmit arról, tulajdonképpen MI IS TÖRTÉNIK BENT, merthogy nem mutatják, hatvanezerféle verziót szül a kommentelők fejében :)
Hogy aztán a legegyszerűbb verzió váljon valóra bent :) :) :)

Mosoly az élet értelme 2015.04.02. 10:28:51

@mimoza1014: ez jutott nekem is eszembe. Van itt tematika csak nekünk nem mutatják.
Tényleg a balhé és a sex teszi ki a műsort. Sokszor az ÉÉ-ben sokkal értelmesebb lényeges részek vannak.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.02. 10:31:45

@fosch9: Én ezt nem értem. Petinek meg Lokinak nem világos, hogy Bencével meg Patrikkal hiába próbálnak meg szervezkedni? Az a négyes stabil - leszámítva, hogy Snezi bármikor húz egy váratlant. És ha jól értem, Peti abban a hitben van, hogy lehet "átmenet" a két oldal között. :))

mimoza1014 2015.04.02. 10:34:21

@Mosoly az élet értelme: én sem tudom elképzelni, hogy egy csomó idegen ember összezárva ennyi ideig csak ennyi történést produkálna :) és csak a legelemibb történéseket :)

AkkorlegyenPtr 2015.04.02. 10:34:38

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): A tegnapi adásban volt. Nem tetszett neki Barbi vázás döntése, hozzállása. Nem érti mit miért csinál.
Ha hozzátesszük azt, hogy Apolka után azt mondta Peti, hogy Barbi ok ok.. de ha lesz jobb, cserél, akkor így már bármi lehet.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.02. 10:37:38

@bElannaTorres: Ha egészében megnézed, hogy milyen a tv2 műsorkínálata, akkor ezen sem csodálkozol. Szoktam azon merengeni, hogy van valaki Magyarországon, aki ezt az adót nézi?

2015.04.02. 10:38:37

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Ennek max az ötöde, így túl sokba kerülne... :)

tomfree 2015.04.02. 10:41:48

Nem igazán értettem Loki döntését, hiszen ha Nóri esett volna ki, akkor fiútöbblet lett volna, ami nem jó neki sem. Az egész ceremónia arra volt jó a kiesésen kívül, hogy élezze a késeket a bentiek között, ami megint a rossz casting jele, hiszen maguktól elvannak csendben ezek a karakterek és nincsenek kavarások, így kell belenyúlni kívülről az egészbe. Egyik nap anyáznak, másnap már békésen elvannak egymással. Ez így elég unalmas, nyilván stimulálni kell őket valami elmebeteg ceremóniával.

Chuck Νorris 2015.04.02. 10:44:21

a balhé meg a sex a legolcsobb, nem kell hozzá más, csak két agyhalott. A káromkodáshoz meg a dugáshoz még komoly szinészi munka sem kell, igy le van tudva három adás tartalma komolyabb rákészülés és anyagi vonzat nélkül. Az énb fanoknak ugyis ez kell, bár én még nem találkoztam egy ilyennel sem, de biztos vannak.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.02. 10:46:27

@Mosoly az élet értelme:
Ez egyébként elég dühítő, hogy a jobb poénokat (sellők a negyedik dimenzióban:)), a komolyabb jeleneteket, a benti játékokat az ÉÉ-re spórolják. Az ÉÉ nem egyszerűen színesítő dolgokat tartalmaz, hanem sok olyat is, ami a benti dolgok megértése miatt is fontos (lenne), ezzel igazából kényszerítenek, hogy azt is megnézd. Mintha kitépnék egy könyvből az érdekesebb oldalakat, és pluszpénzért árulnák.

Én nem értek a tévézéshez, de azért sanszos, hogy fordítva van. Az ÉH jelenlegi nézőinek nagy része a Viasatról "jött át", aki ha azt látják, hogy a műsor érdektelen, unalmas és prosztó, akkor miért maradnának utána a sekélyes locsogásra, ami elvileg csak ezt dagasztaná tovább?

Bujumburi 2015.04.02. 10:49:01

@AkkorlegyenPtr: ja, hogy nem elég irányítható? vagy nem beszélik meg a döntéseket?

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.02. 10:56:38

@AkkorlegyenPtr:
Akkor ezt vissza kell néznem, mert így már kezd összeállni, hogyan is zajlott ez a kigolyózás, hogy gondolkodhattak Lokiék. Loki és Beus semlegesítették egymást, ahogy ezt várták a Bence-Snezi és az Adri-Patrik párosoktól is. Azt gondolva, hogy Manduláék taktikai döntést hoznak, az ő golyóik is kiütötték volna egymást, és így értékelődik fel Barbi golyója, aki még csak nem is taktikázott, amikor Gergőre tett. Szerintem Loki és Peti arra számítottak, hogy 4-6-os eredménnyel Nóri megy, ebből lett 6-4 Barbi és Melanie miatt.

Azért érdekelne, hogy a két csajnál mi volt erősebb motiváció még a taktikánál is, mert azért lássuk be, sem Gergő nem lehetett annyira ellenszenves nekik, sem Nóri annyira szimpatikus ennyi idő, pár nap után, hogy ne lett volna előnyösebb, hogy nem kell félteni a seggüket a párválasztón.

kszanaksz 2015.04.02. 10:58:02

Teljesen jól elvoltam eddig ezzel a műsorral, de a két legutoljára beköltözött hulladék miatt egyszerűen nem akarom már.

Bujumburi 2015.04.02. 10:59:26

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Szerintem a lányok hajlamosak empatikussá válni hirtelen és szolidarítani a másik lánnyal, vagy nem? Így néha felül íródik a taktika. Ez alól egyébként Adri sokszor kivétel, de pl. Beus is azért Mariannát és nem Nórit választotta, mert megsajnálta.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.02. 11:02:30

@Bujumburi:
Az mondjuk biztos, hogy Nóri kifelé sikerrel hozza ezt a mártír-jajengemmindenkicsakbánt karaktert :) .

Bujumburi 2015.04.02. 11:08:38

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Igen, pedig nem akarna erre játszani, ő épp az erős nő szerepében tetszelegne, de az események valahogy mindig máshogy alakulnak. Így viszont őszintén tudják sajnálni azok is, akik nem kedvelik. Egyébként megfelelő türelemmel szerintem Nóri is kezelhető, ráadásul nem olyan gonosz ő, egyszerűen sokszor tényleg azt látom, hogy nem elég menő odabent. Ő az egyetlen csaj, akinek valós szakmája van, nem pedig hoszteszkedésből, alkalmi modellkedésből, kurválkodásból él, úgy látszik, hogy ez nem menő bent. Arról nem beszélve, hogy csomóan többé-kevésbé ismerték egymást kintről. Már abban sem vagyok biztos, hogy Loki és Peti nem ismerték egymást futólag a pesti éjszakából.

Chuck Νorris 2015.04.02. 11:11:09

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): hát de bántják is! a fő érv, mert sokat alszik :)))
istenem mekkora probléma

BobbyEwing 2015.04.02. 11:11:55

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): ez egy jó kérdés. kétlem, hogy maguk a játékosok ilyen mélységekben gondolkoznának. :D ahogyan az életben is, itt is az emberek többsége akkor is érzelmi alapon dönt, amikor racionálisan kellene. így tulajdonképpen magukat legalább annyira szivatják.
azért hogy a telefosott búvárruha kinézetű Adri miért apellál Nóri passzivitására azt nem értem. Hát ő mit csinál azon kívül. mint hogy Patrikot vegzálja, és siránkozik? vagy csak az összefoglalókba nem kerül be semmi? Bár olyan érzésem is van, hogy Patrikot rendesen visszafojtja Időnként kellemes meglepetés a srác egy-egy megnyilvánulása, akiből 20 adás alatt semmit nem lehetett látni azon kívül, hogy este berúg. Barbi gyakorlatilag Apolka 2, annyit tesz hozzá a műsorhoz, mint egy cserép virág.

Bujumburi 2015.04.02. 11:14:48

@BobbyEwing: +1000 Nóri körül legalább zajlanak a dolgok.

AkkorlegyenPtr 2015.04.02. 11:20:19

@Bujumburi: Az nem derült ki, hogy megbeszéltek-e valamit és ennek ellenére máshogy tett Barbi,. Annyi jött át a vágásból, hogy Petinek nem jön be a lány tematikai szempontból.. be nem lehet folyásolni.. vagy mi (basszus ötször nekifutottam, hogy ne jól írjam le :) )

Nórival az a "gond", hogy ha támadják, ő nem szarakodik, visszaszúr, és eléggé őszintén. Pár napja, amikor Gergő savazta, nem hátrált be a lány, hanem visszafröccsent G re a sav.
Ezt nem szeretik ám az egyszerű népek!

AkkorlegyenPtr 2015.04.02. 11:22:33

Furcsa volt az egész Peti dolog, mert nem tetszett neki, ahogy Barbi szivacslabdázott, holott ők meg megbeszélték, hogy Snezi rivedercs... és pont ő volt aki valami maszlagot tolt.

Chuck Νorris 2015.04.02. 11:26:26

SPOILER
kérlek ne olvasd tovább ha nem akarsz titkokat tudni!!!

Ádám >
Melani Ádám barátnöje és managere
Snezi Melani barátnője együtt jártak illemtan sz szépbeszédórákra.
Bence Snezi személyi edzője
Bence haverja Lokinak a testépitőszereket áruló cégnek ö a raktárosa.
Loki és Patrik együtt amerikai fociztak de patrikot felkenték a falra ezért lett sima focista
Patrik csapatának egyik vezérszurkolója peti aki imádja Patrik játékát.
Petit Adri tanitotta mü és valódi korcsolyázni is.
Adri mükörmöse Nóri
Nóri és Beus titokban kétpetéjü ikrek
Beus leszbikus szerelme Barbi
Barbi Ádám régi háttértáncosa pld a fröcsögjön c. szám videoban is látható (kszanaksz vetted? :D)

röviden ennyi

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.02. 11:27:52

@AkkorlegyenPtr:
Azért azt tegyük hozzá, hogy ott nagyon nem a nem-behátrálás volt a lényeg, hanem az, hogy addigra már Petivel leszervezte, hogy Gergő mögé fog állni, aki vele lesz kénytelen párt alkotni... és kiélvezte ennek a helyzetnek minden percét! "Jobban teszed, ha kedves leszel velem".

AkkorlegyenPtr 2015.04.02. 11:33:28

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Persze. Az a szitu éppen ilyen volt, de ettől még nem Nóri személyisége nem változott meg. Máskor is beszólt már. Nem egy pandórán mentek neki és nem egy pandórán vágott vissza Nóri.

Most nem azt mondom, hogy jogosan mentek neki vagy sem, hanem, hogy ha baszogatják, ő visszaszúr. Sokan nem ilyenek és ez sok embernek nem tetszik.
Jellemző az is, hogy a pandórán valaki ír egy Nóri húzzálhaza sort és jónéhányan ezen felbátorodva: ja ja menjél, ja ja alszol... szóval csordában szájtematika.
Tipikusan Adri ilyen. Pacekba.. vagy mi :) nem mer nekimenni Nórinak, csak így.

bElannaTorres 2015.04.02. 11:37:03

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: igaz, tényleg nem nézek tévét, azt se tudtam hogy az ÉNBH minek a rövidítése, itt tudtam meg. Na igen valószínűleg nem csodálkoznék, ha abból láttam volna részeket

De én hiszek benne, hogy nem ez kell az embereknek. Csak ezt adják, és tényleg annyi a válasz hogy nem tetszik ne nézd, meg is kapják, mikor már mindenki majd internetről fogja mazsolázgatni mit nézzen.

AkkorlegyenPtr 2015.04.02. 11:38:47

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Ha úgy nézed, Barbi jó döntést hozott Nóri labdájával, mert nő, ellenség, ki kell szórni. Nehéz így megmondani, hogy ösztön, tudatos döntés vagy aztsemtudja mi történik.
Vagy a vágás gyatra, vagy "ők". Ezt már nem tudjuk meg :)

Én is hiányolom a tavalyi " 2 órával korábban fekete fehér bevágásokat " az sokszor dobott a tematikán.

AkkorlegyenPtr 2015.04.02. 11:41:53

Beszélgetünk itt, de aztán a fene tudja mi van a háttérben.
Lehet, hogy a végén bejön Gólem, azt mondja, hogy az nyer, akin több óra van. Hö. és kész.

Józsi bácsi, a frappáns visszavágások nagymestere 2015.04.02. 11:42:16

@Puncylla: Nórinak van a legkönnyebb dolga: beáll Ádám mögé. más úgy sem választja Ádámot, Melcsike meg nem választhatja. aki szerintem veszélyben van, az a Mel-Adri páros, ha mindketten Becks mögé állnak, mert egyelőre kiszámíthatatlannak tűnik, melyiküket választja Patrik

bElannaTorres 2015.04.02. 11:43:51

A lányok miért hiszik, hogy szebbek egy ocsmány nagykeretes szemüvegben?

Na én is nő vagyok, de én igazi kocka uh nem értem ezt.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.02. 11:46:39

@AkkorlegyenPtr:
Ha úgy nézem, akkor igen. De ha úgy nézem, hogy Barbi Gergőnek adta a golyóját, akkor nem :) .

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.02. 11:55:20

@bElannaTorres:
Bizony, ne szaladjuk el csak úgy Snezi nevetséges, "platformcipős könyvtáros" ruházata mellett :) ! Az a konty meg az a szemüveg azzal a cipővel, a nyakig gombolt vénkisasszonyos kosztümmel :D ... Már majdnem überelte nálam Horváth Éva "Ariadna Muñoz de González"-jelmezét az 1. évadból:) :
hogyvolt.blog.hu/2013/04/11/retrohogyvolt_eden_hotel_1x40

bElannaTorres 2015.04.02. 12:01:10

"Loki LÁTTA, ahogy Mel és Becks összebújtak. "

ügyes, figyel, itt ezek ismerik egymást kintről, amit bent titkolnak, tehát hiába minden szövetkezés ellenük, ha nem a jó emberekkel történik.

Innen kintről nézve elég egyértelmű hogy van egy ilyen szövetség: Mel-Ádám-Snejzi-Becks

És őket segítik a mostani párjaik anélkül hogy erről tudnának

akár jó is lehetne a műsor, de az előzetesből látom megint a vékonyhangú lány fog kiabálni, hát na mindegy :(

Veder1 2015.04.02. 12:04:08

A kommenteket olvasva az jutott eszembe, hogy Nóri azért kapja folyamatosan hétről-hétre az ívet, mert egyik játékos sem szereti (igen, Loki és Peti sem szereti, ezt többször kifejtették), és mivel közmegegyezés van ebben ezért azok is ráraknak akiknek nincs alapvetően bajuk vele, de nem akarnak konfliktust.

Chuck Νorris 2015.04.02. 12:11:05

@Vödör: igazábol senkinek nincs baja vele. vagyis senkinek sincs senkivel. valakinek "aki páratlannak tünik viszont ki kell esni. igy jönnek az indokok, sokat alszik (ez indok? :D), meg hallottam valakitöl akinek mondta valaki hogy Nóri valakivel beszélt a hátam mögött olyanokat amiröl nem szeretnék beszélni.
Nóri most magányos szigetnek tünik, aki könnyen támadható, de remélem kiderül komoly szövetségesei vannak a föld alatt rejtözve :)

tenyered_érted? 2015.04.02. 12:20:03

Barbi azért nem Nórira rakott, mert elég sokat beszélgetett vele, ergo barátnők.

Nóri bajban van, mert nincs párja. A lányok között is problémás,mert nem a műmell és más mű testrészek a fő kérdésköre. Alapvetően elég büszke is, és lehetséges hogy smirglis a stílusa, nem egy plázacica. A bennt lévő fiúk a farkuk után mennek, így nem fér be nekik a képbe. Loki és Péter az akinek észre kéne venni mint "észjátékosoknak", hogy ő az akivel el lehet jutni a gömbig.

Szegénynek alapvetően nincs társa és társasága, így alszik, "Túlél!" Vár. De lehet, hogy késő lesz, hogy így közösen rászálltak a többiek.
A legnagyobb hibája a játékosok szerint, hogy nem "Játszik!"
Tisztelt fórumtársak és játékosok, akik olvassák ezt a blogot. Egyik lány sem játszik a nekünk bemutatott felvételek alapján.. Snezi kavar/játszik/ ergo lehet játékosnak minősíteni. A többiek pontosan annyit tesznek le az asztalra, mint Nóri.
De Nóri legalább szórakoztat az összes pandórán és savazáson./nem elírás!/ A többiek még ezt se teszik meg nekem, mint NÉZŐNEK!!

Nem kedvelem Nórit, nem is tetszik, de játékosnak és társnak bennt a hotelben azonnal elfogadnám. Vele lehetne nyerni és fixen felezni. A többiekkel NEM!!

mézescsók 2015.04.02. 12:23:18

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Nem Nóri hülyesége volt, hogy Béjvacs mögé állt, hanem Lokié, aki telekampányolta a hotelt. hogy mennyire nem bírja már Nórit (közben meg összeszövetkezett vele, hogy ez csak látszat). Ezért aztán Pjotr szerintem kedvezni akart Lokinak, a szövetségesének, hogy megszabadítja Nóritól. Ezt a szellemet Loki eresztette ki a palackból.
És teljesen illogikus volt Loki golyózása is: ha a barátja lett Gergő, a B terve pedig Nóri, akkor nem okosabb lett volna, ha másnak, mondjuk a nagyon utált Snezinek adja a golyót?

@sixx: És mennyivel jobb Carlitó, mint Berki felkonfja!!!!!

@Morfologista: A magam részéről ejtettem a témát, elmondtam a véleményemet és ti is a tiéteket. Ha te még mindig ezen rugózol, az a te bajod.

@AkkorlegyenPtr: Nóri nem biztos, hogy csak a punnyadása miatt lett közellenség, ugyanis a többi csaj sem nagyon csinál(t) semmit: Adri, Beus, Barbi. Mel üvöltözik és különben is csak pár napja van bent, Snezi kavar a maga szintjén.
Nóri beáll a konfliktusokba. A pandora egyik rendszeres főszereplője, karakán módon kiáll a véleményéért és inkább többé, mint kevésbé őszinte. Emellett erős (hány párja volt már és egyiket sem hagyta cserben), keljfeljancsiként mindig talpra áll. Alig egy-két nap alatt a zsigeri ellentét Béjvacsból elfogadható társas viszonyt alakított ki. Nem néztem volna ki belőle. Szerintem a többi lakót ez is irritálja. Ezért erős ellenfél.

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Egyetértek. Becks és Bence nem megbízható szövetséges. Becks letojja az egészet, Bence minden szarsággal fut Snezihez.

Más: Nóri nem kapott tegnap védettséget, miért is kapott volna? Szerintem pénteken hazautazik, mert nem talál párt magának. Loki és Pjotr a tegnapiak után? Ugyan. Becks remekül el van a hisztis hárpiával - részemről a jövőben HH -, akire szerintem is rámozdult, de tök feleslegesen. Ádámnak is megfelel Adri, mert kebelbarátnője hozta össze őket, különben is mer neki ellent mondani?
Sajnálom Nórit, már a múlt héten első volt a szimpátia ranglistámon.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.02. 12:31:35

@mézescsók:
"És teljesen illogikus volt Loki golyózása is: ha a barátja lett Gergő, a B terve pedig Nóri, akkor nem okosabb lett volna, ha másnak, mondjuk a nagyon utált Snezinek adja a golyót?"

Amikor tehette, Snezire is tette a kék golyót, a pirosnál viszont már csak Gergő és Nóri közül választhatott.

Eruka 2015.04.02. 12:32:09

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: nem. úgy mondta, "sz-szel mondják!" Egyébként Sznezsana, szóval a Sznezsi logikusabb volt (sose értettem, miért hívják bent Snezinek... Most meg azt nem értem, hogy rájuk miért nem szólt sose? :D)

Ronni 2015.04.02. 12:33:33

Sziasztok, mondja meg valaki legyen szíves miért van Gólem feje kikockázva, nem mintha annyira szép lenne a lelkem.
Loki ultragáz amit művel,fekvő embert nem rugdalunk szegény Nóri......
Mell és utánfutója egy burleszk páros, vicc ez és nem kapcsolat. MOndjuk a 19 éves csaj még érthető nekem, de egy 25 éves ennyire gyerekes legyen!
Becks szépen lepattintotta Adrit, ha kiderül hogy az övé az ötlet a párosnak vége.
Valamikor olvastam itt a kommentek közt hogy Beuskát két hét után kitették pofozkodás miatt a hotelből....lassan időszerű a távozása.

Eruka 2015.04.02. 12:35:43

@sixx: lehet, elkapta vmi kórság... mindenesetre Carlito oskkal jobb, mint, amit Gólem "LE"művel (ezt a szót, is hogy szeretem... :D)

kszanaksz 2015.04.02. 12:41:31

Remélem nem azért nincs Berki, mert azt gondolták, hogy Ádám és Meláni annyira érdekesek, hogy még azt a másfél percet is inkább nekik adják Berki rovására. Gáz.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.02. 12:43:42

@mézescsók:
"Ezért aztán Pjotr szerintem kedvezni akart Lokinak, a szövetségesének, hogy megszabadítja Nóritól. Ezt a szellemet Loki eresztette ki a palackból."

Peti akarhatott volna akármit, ha Nóri nem vágja azonnal haptákba magát Peti egyetlen szavára. Egyébként meg Petinek még mindig nem sikerült elfogadható magyarázatot adnia arra, hogy Beus miért nem mehetet Gergő mögé.

Nóri akkor csomagolhat, ha nem Loki mögé áll, ez szinte biztos. Ne hagyjuk ki, hogy Lokinál eddig egyedül Gergővel szemben maradt alul Nóri, és a tegnapi "Nagyon sajnálom."-mal Loki kétszeresen is adósa lett Nórinak. Ezt remélhetőleg megbeszélik a mai adás alatt (talán erre is jut idő Manduláék papásmamásának epizódjai között), és akkor ott folytathatják, ahol abbahagyták.

Zsoofka 2015.04.02. 12:45:27

@AkkorlegyenPtr: Nekem is az jött le, hogy Loki lelkiismerete nagyon rosszul viselte a tegnapi napot. Úgy tűnt, mint aki teljesen meg van zavarodva. Drukkolok neki, hogy Nórival egymásra találjanak. Meg amúgy is, tegnaptól HAJRÁ Nóri! Üdv a fan-klubbnak :)

Zsoofka 2015.04.02. 12:49:03

@Hermesz Konrad: Én egyáltalán nem értem Petit.... Miért fanyalog Barbi ellen? Apolkánál megszokta, hogy csak neki vannak gondolatai a játékkal kapcsolatban, mert a csaj kb.leszarta az egész Kúriát. Barbi meg csendes ugyan, de nekem szimpi, és Peti mégis nagyon lekezelő vele, már az első perctől kezdve. Mintha a csajnak minden nap 3 imát kellene elmondania felé, amiért benntartotta....

AkkorlegyenPtr 2015.04.02. 12:50:15

Vettem egy nagy levegőt és megnéztem a művészúr 2 slágerét. Ha már fikázás, tudjam mit hozott össze.
Tátott szájjal néztem :) Nem hiszem el, hogy létezik ilyen.
Ez remélem a mátrixban történt :)
Klasszikus jutott eszembe: kérem, kapcsolja ki, egyebet nem tudok mondani.

Zsoofka 2015.04.02. 12:53:29

@bElannaTorres: Tegnap már elneveztük ezt a csodát épp e miatt Éjjel-Nappal Costa Ricának. Ami nem túl semleges, viszont igaz :)

Zsoofka 2015.04.02. 12:57:04

@Ronni: Sixx már írta itt, hogy nincs a héten Gólem beszéd az elején, mert
a.) annyira kell a műsoridő a két új amőbának, vagy
b.) ott derült ki, hogy nem veszi fel kétszer ugyanazt a rucit és elfogyott a sponzorcucc, vasárnap meg zárva vannak a bótok...
ezért nincs új kép Gólemről, így ezt találta ki nekünk :)

Ronni 2015.04.02. 12:58:01

Ha van itt valaki aki nézte a viasatos ÉH kat, legyen szíves írja meg jobb volt e mint ez a TV2 es verze. Én erről akkoriban elkapcsoltam, valami Ádám nevű srácon kívül semmi nem ugrik be.Azt kemény hogy aHV ÖSSZEFOGLALÓ ÉLVEZHETŐ, a műsor meg .....nem.

szepi79 2015.04.02. 12:59:00

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): "Ha Lokinak ennyire nincs hatalma efelett a "kis hülye" felett, akkor mit akar itt a többiekkel?!"

szerintem itt az volt a baj, hogy nem volt lehetőség megbeszélni a pároknak, hogy kire szavazzanak kollektiven, (mert amikor kimentek, még nem tudták, mi fog történni, de lehet én emlékszem rosszul) hanem egyénileg kellett dönteni. ergo loki nem tudta megmondani beusnak, hogy mi a "közös érdek", beus magára volt utalva.

,, 2015.04.02. 12:59:05

Nóri beleesett abba a hibába h rossz emberben bízott meg vakon. Sajnos át tudtam érezni a helyzetét, és azt is h még azután is h cserben hagyták, adott egy újabb esélyt naivan, és utána is persze hogy átbaszta ugyanaz az ember. Bár így is meglepett, h Loki másodszor is pofára ejtette rögtön azután h kijátszotta, bár én is ugyanúgy reagáltam volna Nóri helyében (sőt reagáltam is hasonló helyzetben), h elkönyveli egyszeri alkalomnak, "botlásnak", és újra megszavazza az illetőnek a bizalmat, miközben az le sem szarja és a faszba kívánja inkább, nemhogy számíthat rá.
Bár nem tudom h ez mennyire naivság, Loki és a hozzá hasonlók mindig ki tudják magyarázni, mismásolni magukat.
Kurva szar érzés ilyen megvezetettnek lenni, és respect Nórinak h emelt fővel viseli.

Más: pont ettől tartottam mikor megtudtam, h a tv2 kezébe került az ÉH, h elviszik ilyen ostobenkó/hisztis csaj (beuska-félék), VV-s szexjelenetekkel és Édes élet (v mi a fasz) Éjjel-nappal Bp stílusú agyonszkriptelt amatőr színjátszós mandulaházaspár irányba.
Berki az egyetlen kellemes meglepetés, ő maradhat.

Zsoofka 2015.04.02. 13:03:39

@foxglove (F6): Nemtom jár e érte fejlövés, de nekem jobban bejön műsorvezetőként Berki, mint Éva... Különösen az iccakaiban, Pamelával. Cintia meg nagyon gáz. Vagy szed valamit, vagy kéne szednie.... :)

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.02. 13:04:35

@Ronni:
Igen, jobb volt. Jobban volt szerkesztve, érdekesebbek voltak a karakterei (nem sokkal, de valamivel, pár kiemelkedő figurával), nem a kísérőműsorra tartogatták a jobb jeleneteket, több volt a szervezkedés (leginkább az Ádám-Pókmajom vonalon), kevésbé volt lepacsizva előre az ismertségek alapján, hogy ki kivel van, csak négy napra nyújtották a műsort két párválasztó között öt helyett, stb...

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.02. 13:06:41

@foxglove (F6):
Nórit mikor hagyta Loki cserben "először"? Akkor, amikor Nóri se szó, se beszéd elállt mellőle?

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.02. 13:11:48

@szepi79, első ezen a néven:
Amíg a "reklámszünetben" átszerkesztették a "színpadot", biztos volt idejük beszélni.

,, 2015.04.02. 13:12:24

@mokamini: nekem is. mondjuk az ÉH előtt csak annyit tudtam róla h valami celeb, soha nem láttam képernyőn.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): én bírom Lokit is, de szerintem gáz volt h mindenki fúrta Nórit és ő párjaként egyszer sem állt ki mellette. Ennyi lojalitás a minimum lett volna.
amikor a kisgyerek gusztustalanul viselkedett Nórival pl, Loki akkor is csak hallgatott röhögött, és ami gáz, h Nórit a háta mögött ugyanúgy fúrta ő is, a saját párját
már önmagában a passzivitása felhatalmazást jelent a többieknek, h Nóri akkor szabad préda a savazásra
De az igaz h a párcserét meg kellett volna beszélnie vele, jogos.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.02. 13:16:33

Mindenki álljon az eredeti párja mögé, Loki mögé Nóri és Beus, Beust úgyis kizárják pofozkodásért, így megy haza az üresen maradt Ádám csávesz és Becks megtartja Adrit. Kiesik az aranypár a retekbe. Inkább be se mentek volna... Hétfőn meg bejön 3 új.

Zsoofka 2015.04.02. 13:17:18

@foxglove (F6): Én se láttam korábbi munkásságát, csak a bulvárlapok címlapján a nem túl kicsi arcát... A betanult szöveget agyhalott módjára mondja, de amúgy nem gáz...

tomfree 2015.04.02. 13:18:09

@mokamini: én már múlt hét óta neki szurkolok. Szerintem indokolatlanul bántják a csajt, nem érdemli meg az osztást olyanoktól főleg, akik emberileg egy nagy nullák szinte kivétel nélkül. Eddig neki a legnehezebb benn, nincs szövetségese benn, de mindig jól jött ki mindenből. Ne feledjük Geri hisztirohamát. És ki került ki az ÉH-ból hamarabb? Mondjuk a párválasztó keményebb lesz neki, könnyen elhasalhat. Mindenesetre ő nem dobná el a gömböt szerintem és lojális minden párjához. Tökéletesen megmutatja a benti srácok értelmi szintjét, hogy nem ragaszkodnak hozzá, inkább választanak labilis nőket társnak, akik a végén 2 milliónál a földhöz baszarintják majd a gömböt.

natalja (törölt) 2015.04.02. 13:20:05

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): "Loki a háttérben maga kérte, hogy Beus Gergőre szavazzon, amíg ő Nórira, és így kettejük szavazata semlegessé vált."

Ez nagyon is elképzelhető. De akkor a szerkik miért nem mutatják meg nekünk az ilyen egyezségeket, beszélgetéseket? Engem ez inkább érdekelne, ha már taktikai játék. Manduláék vergődése helyett nem lehetne inkább ilyen eseményeket mutatni?

Zsoofka 2015.04.02. 13:20:17

@foxglove (F6): Azt a párcserét egyáltalán nem is értettem: csütörtökön Loki mondott egy tervet Petinek Beus és áttételesen Snezi ellen, erre minden átmenet nélkül (értsd: Loki és Peti részünkre leadott megbeszélése nélkül) jött Peti a NAGY KAVARÁSSAL. Hogy ezt elmondta e Lokinak, az mit szólt hozzá, arról semmi hírünk nincs. Nekem ez nagyon kellene ahhoz, hogy megértsük ki kivel volt, van, lesz.

Zsoofka 2015.04.02. 13:25:20

@tomfree: A sors fintora, hogy Geri a hisztiroham után (talán pont Nóri higgadtságának a hatására) rájött, hogy nem járt ő olyan rosszul a csajjal. Egyik agyhalott sem fogta fel, hogy Nóri bár enyhén szólva nem laza, és néha ideggubancos, meg talán életösztönből sokat alszik, de hálás pár lenne bármelyik pasinak ha az egy-két jó szót szólna hozzá. És igen, nem dobna gömböt....
Ezért "vagyok mérges" Lokira, hogy miért nem ismeri fel legalább ő Nóri + tulajdonságait és miért bántotta, lépten nyomon. Ha olyan okos lenne, aminek hiszi magát, sose marta volna el maga mellől. Vagy nem ment volna bele Peti NAGY TERVÉBE. Mert azt nem hiszem el, hogy nem tudott róla... Lehet, hogy Nóri lépett le, de szerintem joggal hihette azt a csajt, bármit mint neki Peti, arra Loki áldását adta...

Chuck Νorris 2015.04.02. 13:30:02

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
valójában az ugy volt hogy Apolka ki akart esni ezért Peti össze vissza szervezett mindent, kiadta az ukázt 4 csajnak, Beus álljon Loki mellé, Nóri gergő mellé, Snezi Bence mellé, Barbi meg mellé.
ebben az elosztogatásban egyedül Nóri járt rosszul és ebben Peti mellett vastagon benne volt Loki és Snezi keze is, bár Loki ugy tett mintha meglepödött volna.
sztem ez volt az első cserbenhagyás.

Zsoofka 2015.04.02. 13:32:12

@mokamini: bármit mint neki Peti, arra Loki áldását adta.. helyett: bármit mond neki Peti, arra Loki áldását adta :)

Chuck Νorris 2015.04.02. 13:33:57

na közbe leirták elöttem ketten. szal az a lényeg hogy peti és Loki két fasz, és Hajrá Nóri meg a a gyagya Patrik :D :D
am kicsit büszke vagyok hogy én már akkor Nórit favorizáltam, mikor itt a forumon nem volt nagy kedvenc.

,, 2015.04.02. 13:35:41

@mokamini: Én sem értem. Miért csak a lányokkal beszélt Peti, miért nem vonta be a fiúkat is?
Nekem úgy tűnik h azt akarta (és lehet kérte is) h maradjon titok előttük, mert (random kimagyarázás)
Jó nagy szarkavarás volt az egész szerintem, érzelmeknek meg önzetlenségnek álcázva.

Zsoofka 2015.04.02. 13:36:11

@Chuck Νorris: Háááát majd szólok, ha Patrikig is eljutok, de ott még nem tartok :)
Viszont hajra Nóri és hajra Barbi! Gyanítom, hogy az utóbbit hamarosan ejti OkostojásPeti és akkor nálam végképp kiesik a pikszisből :)

Zsoofka 2015.04.02. 13:38:00

@foxglove (F6): Nem hiszem, hogy Loki ne tudta volna. Életszerűtlen. Vagy ha tényleg nem mondta el neki P., akkor végképp kocsog-sorba került nálam. Szerintem inkább csak kocsog volt a szerkesztés. Vagy direkt félrevezetés: így nagyobb sámánnak tudják beállítani Pétert.... :)

,, 2015.04.02. 13:38:41

@mokamini: tegnap úgy voltam vele, h ha Peti mer vmit bölcselkedni Nóri kiborulásakor (miután visszatértek a vázaceremóniáról) kibaszom a tévét az ablakon.

mézescsók 2015.04.02. 13:40:13

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Oppá! Valóban. Elfelejtettem.
A másik: Tényleg nem adott magyarázatot, de úgy gondolom, hogy Petinek van valamilyenfajta tekintélye a többiek előtt, idősebb is, tapasztaltabb is, megfontoltabbnak látszik. Azt se felejtsd el, hogy Peti nagyon meggyőzően adta elő a mondanivalóját: ha nem mész bele az alkuba, akkor röpülsz, ez az egyetlen lehetőséged, hidd el, jó lesz, csak így tudunk bent tartani, bla-bla-bla. Akkoriban Lokiban sem bízhatott, mert veszekedtek eleget, látta, hogy Beusra rámozdult, stb. El tudom képzelni, hogy mindezek együtt vezettek oda, hogy belement Peti ajánlatába. Ez persze csak tipp.Ezért fogadhatta el Nóri, Peti indokairól (Loki kampánya, stb.) már az előbb írtam, de ez is csak tipp.
Nem bíznék a helyében Lokiban, de nincs más, aki mögé állhatna. Loki pedig Beust választja, mert jobban bejön neki minden hisztijével együtt.
Hogy bent maradjon, ahhoz csoda kell. Sajnálom.

@mokamini: Szerintem úgy gondolja, hogy ha nincs a mentőakciója, akkor Barbi mehetett volna simán haza. Az unalomfaktor benne is ott van, rendesen. Megszokta, hogy Apolka helyett kell gondolkodnia, irányítania, stb. Amikor Barbival összeköltözött, akkor szinte mindenben a kedvét kereste (hol szoktál aludni, nekem mindegy, ezt ide tedd, azt oda, stb.), ellentételezésként azt várta el, hogy kussoljon. Szerintem.
Tegnap este olvastam a Nóri fan klubról, csatlakoznék is, ha nem lennék rossz ómen. Akit én támogatok, az általában kiesik. Nóri érdekében tehát inkább nem, pedig már hetek óta írtam, hogy hajrá, több van ebben a kis csajban, mint amit mantráznak a hotellakók.

tomfree 2015.04.02. 13:44:51

@mokamini: a csaj akaratos a végtelenségig ez tény, ez marhára bosszantó lehet az életben, de ami a többi csaj elé helyezi az a tartása (ami miatt utálják, mert nem változik a véleménye naponta). Mondjuk ez a sok alvás környezeti és fizikai tényező is lehet. Egy trópusi klímán nem minden szervezet reagál ugyanúgy a napi hőingadozásokra és a páratartalomra. Aki arra érzékenyebb, az fáradékonyabb azon a klímán. Szóval simán el tudom képzelni, hogy a lány itthoni klímán nem annyira fáradékony, de nem érti miért az okát kinn és belegondol olyanokat, amiket mondott, hogy az alvásba menekül meg ilyesmi.

Zsoofka 2015.04.02. 13:50:35

@mézescsók: Üdv a fan-klubban :)
@tomfree: Nekem ez a "sok alvás" vád is gyanús.... Lehet, hogy csak azért osztják, mert nem aljasodik le esténként.. Egy-egy Becks és Bence produkció nézése helyett lehet én is inkább aludnék....

Zsoofka 2015.04.02. 13:51:41

Azt nem lehet tudni mikor csapódik el az az ominózus pofon?

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.02. 13:51:45

@Chuck Νorris:
Nóri azért járt "rosszul", mert már előre kéjes örömmel görzsölgette a kezeit, hogy a vele pimaszkodó és fölényeskedő Gergőt hogy fogja majd kiidegelni.

Sajnálom, de nekem a "Jobban teszed, ha kedves leszel hozzám." mondat, és hozzá az a nézés és a nevetés mindenről árulkodott, csak arról nem, hogy itt Nóri mészárszékre lenne cipelve a gonosz Peti és az aljas Loki által.

tomfree 2015.04.02. 13:53:24

@mokamini: mondjuk az tény, hogy nem lennék kíváncsi arra, hogy isszák magukra állatra, akkor már alszok inkább. Mondjuk a többiek mit csinálnak? Döglenek a kanapén meg a medence mellett egész nap. Mégis a kiscsajt ekézik az alvással.

Chuck Νorris 2015.04.02. 13:59:02

@mokamini: Patrik nem egy nagy észlény, de láthatóan élvezi a játékot. Kicsit link, de jóindulatunak tünik, fut a csajok után, meg bohockodik néha. amikor nózit eldugták, nagyon nevettem rajta, azóta a kedvencem. amugy biztos van több jó pillanata is csak azt nem mutatják meg. De nekem Bencével sincs bajom, egyenes gyereknek tünik, a nagy manipulátorok, Peti meg Loki kezdik elásni magukat nálam. mondjuk peti sosem volt a kedvencem.
a csajok meg... elég gyenge a felhozatal, Nóri a jelleme miatt lett a kedvencem, de pld beust is birom, ö sem einstein leszármazottja meg biztos nem szép az elöélete, de amugy jóindulatu lánynak tünik, és néha egészen értelmesen viselkedik.
szal most kb ugy drukkolok hogy Patrik/Nóri, utánuk Bence/Loki+Beus

Bujumburi 2015.04.02. 13:59:33

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): szerintem abban benne volt az az elégtétel, amit akkor már több napja hallgatott Gergőtől, de ahelyett, hogy ő is ocsmányságokat vágott volna a nagyképű srácnak vissza, kis kárörvendéssel nyugtatta magát, valahogy eltudom nézni ezt, szar lehetett neki ezeket hallgatnia.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.02. 14:00:25

@mokamini: @mézescsók:
Ha a Nóri Fan Club tagságától messze is vagyok, azt alá kell írnom, hogy a mostani mezőnyben jó helyen áll még nálam is. Leginkább azért, mert őket Lokival elfogadnám az utolsó hétre is, mint párost, az öt hét alatt összecsiszolódtak annyira, hogy kedvelhetőek legyenek.
Jelzem, az elején, amikor közösen szivattyúzták az óceánt Naomival, egy lyukas garast nem adtam volna érte :P .

2015.04.02. 14:00:32

@foxglove (F6): ki ne dobd:D

Ma estiben sneci es mell a teraszra pisalnak

Chuck Νorris 2015.04.02. 14:02:50

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): jo de ezt igazábol azért mondta mert a vizimentő már kurvára felbaszta az agyát a kötekedésével, amit Nóri sokáig szótlanul türt, szerintem. ha nem pofázik meg rinyál annyit gergő akkor nem szaladt volna ki Nóri száján az a mondat

natalja (törölt) 2015.04.02. 14:04:10

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Teljesen természetes reakció volt Nóritól. Amilyen gyökér módon beszélt vele Béjvacs... (azért, mert csak)....szerintem minden embernek átfutott volna az agyán a "na majd meglátod, te hülyegyerek" gondolat. Igaza is volt Nórinak, és a végére érdekes, tudott vele Béjvacs normálisan is beszélni.

kszanaksz 2015.04.02. 14:09:02

Nórival kapcsolatban tengap nagyon erősen előjött a sajnálat faktor, nyilván, főleg, hogy Loki is ellene szavazott végül és ez jól láthatóan megrázta. Én is megsajnáltam, de azért ne feledjük, hogy az eddig mutatottak alapján egy gyakran morgós, követelőzős, másokat leszólós, bosszúálló hajlamú (lásd Dominik esetét) csaj. Az tény, hogy legalább segget nem nagyon csinál a szájából és ezzel ebből a szempontból a többiek fölé emelkedhet. Engem érdekelne, hogy milyen akkor, amikor nem elesett, bántott, csoportban támadott, hanem amikor hatalom van a kezében. Ilyen szempontból a kezdetben érdekes Snezi már régóta egyre nagyobb csalódás, vagy mondhatnám Simicskára utalva: Sznezsana? Az is geci. Azt is leírhatják.

coucou 2015.04.02. 14:09:42

másnak is feljött ez a reklám, szigorúan random?

i.imgur.com/yousWvn.jpg?1

:DDD

Chuck Νorris 2015.04.02. 14:13:11

@kszanaksz: gyakran morgós? egész nap alszik, mikor morogna? :)

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.02. 14:14:32

@Bujumburi:
Elhiszem, hogy szar volt neki, de akkor nem kellett volna beintenie Petinek, hogy egy francot áll Gergő mögé? Ez így "bosszú" volt, ami most a vázáknál visszafelé sült el. Ahogy mondta, magára is dühös, hogy kint kellett állnia, szerintem leginkább ezért; hogy ő is tudta, a "bosszúvágya" erősebb volt, mint a stabil párnál meglevő biztonság.

kszanaksz 2015.04.02. 14:15:47

@Chuck Νorris: amikor nem alszik. Valamiért nekem az jut róla eszembe, hogy még egyszer se mondta, se a hotelben, se a ripotba, hogy ez tök jó vagy ez tetszik, vagy ezzel elégedett vagyok.

Bujumburi 2015.04.02. 14:17:01

@kszanaksz: Sznezsi a felfele nyal, alulra tapos kalibert testesíti meg, persze lehet, hogy nem.

Bujumburi 2015.04.02. 14:17:55

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): én nem tudom elképzelni, hogy Loki nem tudott erről. Peti pont Lokit hagyta volna ki?! áááááá.. persze ezek mind csak feltételezések.

Bujumburi 2015.04.02. 14:18:20

@kszanaksz: de, a kinti randi után :D

Chuck Νorris 2015.04.02. 14:18:42

@kszanaksz: hát gyanitom ez az élethelyzettel ami benn van nem nagyon tud azonosulni. valószinüleg a társaság zöme és a játékok nekem sem tetszenének, és inkább aludnék.
de ha megkérdeznék a véleményem akkor meg is mondanám (a negativat) mint ahogy Nóri is teszi. sztem nem olyan nagy baj az ha vki nem sumákol, és megmondja a véleményét :)

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.02. 14:20:00

@natalja:
Én is mondtam már ismerősöknek, hogy a kölcsönös, nyílt és őszintén megbeszélt ellenszenv akár egy barátság kezdete is lehet :) .

Chuck Νorris 2015.04.02. 14:20:37

hmm nem is lenne rossz chuck+nóri páros, egész nap aludnánk, ébren meg morognánk mint a két öreg a muppet showban :D

kékalmamag 2015.04.02. 14:22:08

Ami hiányzott nekem a tegnapi adásból: Loki, amikor megbeszéli emberileg Nórival is (nem csak a vallatószobában a szerkiknek), miért neki dobta a labdát. Talán nem akarják Loki emberi oldalát is mutatni - a nyilvánvaló betyárbecsületes nem Bájvacshoz dobom a lasztit mellett?
Peti milyen "kommunikációval a másik oldallal"-ról beszélt indokként a lasztidobáshoz? Ki a másik oldal? Mert én csak Bencét meg Snezit látom a "másik" oldalon, ha meg Snezi ment volna, nem lett volna másik oldal, úgyhogy ez egyértelműen kamu volt Petitől. Tény hogy vele a legkevésbé sem szimpatizálok, már a legeleje óta, mert úgy érzem felsőbbrendűnek hiszi magát a többiektől, és ez a kameraszobában sokszor ki is bukik. Értem én hogy jól játszik, de megnéztem volna, hogy Bájvacs meddig jut el. Meg mit képzel már magáról, ahogy korábban fel is merült a Szevasztopol hadműveletnél: ő ott valami keresztapa? Persze megadják a "korának" járó tisztelet, de remélem valami kis hülye később majd kipicsázza onnan, akár MÁdám. Mondjuk ő sem szimpi, no de ki az az ottaniak közül?
Patrikot meg nem értem, lecseréli a saját hisztigépét és egy ostobenkó hisztigépre, és tény, hogy az legalább nem neki nyíg, de pl. ott nyíg felette. Megérte a cserét? Vagy nem mutatták, vagy Adri is összeszedte magát és elkezdett nem nyafogni az önbizalomhiánya áltat kiváltott faszságok miatt. És irritáló a MÁdám kettős, de még mindig több egymásra hangolódást érzek benne, mint Patrikékban, akiknek a legutóbbi "hangos" aktusuk is inkább feszkólevezés-sex volt mint érzelmi alapon lebonyolított együttlét. Meg milyen jó az uncsi ellen is ez.
Remélem Nóri marad péntek után is, és valaki más utazik. És elhiszem, hogy Nóri elsírta magát, nemcsak Loki szavazata miatt, és bár utálom a Berkit, de szimpatikus emberi gesztus volt tőle maga mellé hívni a 10 játékostársával szemben álló, (akik közül nem egy azonnal elküldené haza), egyedül magányosan maradt, SZINGLI VAGY SZINGLI vagy bélyegű, elkeseredett Ivart.
Loki részéről meg nem értem, minek kellett etetni Ivart a "Patrik szerelmes MelCsibe" szöveggel, biztos későbbi erőfitogtatáshoz van rá szüksége, hogy mindenek ellenére el tudta intézni neki a bennmaradását.
Amúgy meg még amikor felmerült, hogy beköltözik egy pár az jutott eszembe, hogy Patrikéknak hamarosan lőnek, mert a lepedő alatti, inkább feszkólevezető/taktikai szexet bármikor maga alá gyűri (ugyebár) az éles, premier plán arcbaélvezés a MÁdám együttestől. Szerintem valamelyikük hamarosan megy: vagy Patrik vagy Adri. Utóbbiban bízom, hogy magára talál, mert az elején szimpi volt, amíg be nem szippantotta ez a Patrikos kapcsolat. És azt még el akartam mondani, hogy amit láttam eddig, mert leadták, azért minden elismerés Patriknak, mert fiatal férfi létére bazijól kezelte először Adri, majd Melcsi hisztijeit - én nő létemre hamarabb rájuk csaptam volna az ajtót. Úgyhogy örültem, hogy villantott egy kis férfiasságot, és amikor menekülhetett Melcsi ámokfutásától, akkor ment. Bár valszeg a csajok hisztijének tűrése is csak konfliktuskerülés részéről.

Chuck Νorris 2015.04.02. 14:22:33

kaszanaksz neked csak az a bajod hogy ma még nem sikerült megnézetnem veled egy Ádám klippet sem :D
nézz meg egyet utána kiégett aggyal boldogabb leszel hidd el :)

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.02. 14:22:49

@kszanaksz:
Már az sok pluszpont Nóri mellett, hogy bármiért is, de Dominik kiesett. Az eredmény ezesetben szentesít nálam bármilyen indokot :) . Ha azt mondta volna Nóri, hogy "Lokit választom, mert CSAK!", arra is hevesen bólogattam volna :) .

vanazugy 2015.04.02. 14:26:40

Adam Mel Gibbson es Robbie Williams szerelemgyereke. Lehetne mondjuk Robbie Gibbon, mert a majmok aem allmak tavol tole.

Killary Fucking Clingon 2015.04.02. 14:26:52

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): ugyan miért kérdőjel neked a Meli?
A Bea érthető volt a maga választásával mert egybites. Bizonyítani akarta a Melinek hogy nem gerjed az Adámra. Egyszerű logika, Beus szint. Meli nem tehette logikusan máshova a golyót, mert élet halál harcban az ellenségem ellensége a barátom. Gergő egy faszkalap volt, nem játékos. Melinek kell Snezi ameddig lehet. Pjotr egy fasz taktikai döntést hozott, Megszerezte Ivar bizalmát az előző manőverrel a játék végéig és most elbassza. Ráadásul ostoba mert hisz minden faszi ellenség. Az Ádám ugyanezt a maga egy sejtjével ezt belátja. Loki, ha jól emlékszem, és miért ne tenném, legalább 20 alkalommal mondta el szinte mindenkinek hogy soha nem tenne keresztbe Ivarnak mert neki a becsület mindennél többet ér. Loki egy hazug geci. Nem taktikus, nem játékos, szimplán hazug geci és ezt nem az un-szimpátia mondatja velem. Barbi döntése logikus, Becks ahogy Sixx írta egy gerinctelen pöcsfej. Ha valaki jól játszik akkor a következőkben az Adri, Loki, Pjotr hármas ha nem is egyszerre de egymás után nagy ívben repül. HA valaki nyerni akar, igazán nyerni akkor ennek a három arcnak mennie kell.

Killary Fucking Clingon 2015.04.02. 14:28:30

Ui: Ivar messze az egyik legtöbbet foglalkoztatott játékosa az Édennek, az egyik legjobb pár alapanyag a hotelben, már ha valaki gondolkodik és a pina a legfontosabb.

halványlilaköd 2015.04.02. 14:32:13

@sixx: ma is köszönet Carlitoért :D

Valószínű Gólemet idegesíti ez a rész a posztban, ezért kivágták a műsorból. Az órás kérdés után, nem szeretett volna több hasonlót kapni. :D:D

Valaki már felvetette, de én is támogatom, hogy lehetne az ÉÉ-ről is egy poszt.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.02. 14:32:57

Én erősen bízom abban, hogy Loki és Nóri leültek és megbeszélték és pénteken újra egy pár lesznek.

Zsoofka 2015.04.02. 14:35:03

@Shabby Bear: Valaki okos írta itt, hogy Nóri egyik promo-anyagban, sem képben sem írásban nem szerepel, szóval valószínűleg sértetten távozott... vagy ő sértettem meg a nagyra becsült (vicceltem) tv2-t....

halványlilaköd 2015.04.02. 14:37:39

@mokamini: erre már én is gondoltam, hogy valószínű csak nem akar piálni, és ez nem tetszik a többieknek. Szerintem elég sok mindent kihagynak a műsorból, például szerintem nem volt teljes az infónk a golyózásról sem. Azért érthetetlen pár golyó helye.

halványlilaköd 2015.04.02. 14:40:18

@mokamini: az nem lehet, hogy csak az szerepel benne, aki kiesett, mert nem akarják a nyertesre felhívni a figyelmet? Illetve aki viszonylag végig játszotta az ne legyen feltűnő?

Mosoly az élet értelme 2015.04.02. 14:42:20

@mokamini: Pamelával határozottan, az a csaj tudja kezelni! És szerintem meg amúgy is egy hős, (mármint Pamela) hogy el tudja/tudta viselni. És ÉÉben Gólem határozottan jó.

Zsoofka 2015.04.02. 14:43:00

@halványlilaköd: Nemtom, csak idéztem egy kommentet és elgondolkodtatott. Én nem nagyon vagyok vevő a promokra, jobb szeretem nem előzetes alapján megítélni a műsorokat, szóval tőlem akár még szerepelhetett is benne Nóri...

Zsoofka 2015.04.02. 14:45:26

@Mosoly az élet értelme: Az meg határozottan intelligenciára vall mindkét fél részéről, hogy bár már nem alkotnak egy párt, ilyen jó közöttük a kémia. Nyilván volt közöttük sérelem, de (van az a pénz) ami miatt túl tudnak ezen lépni és nevetni egymás viccein. Ezt nem sokan mondhatjuk el magunkról :) Respect.

Killary Fucking Clingon 2015.04.02. 14:50:51

@mokamini: Ha valaki azt gondolja hogy nincsenek szervezett, szerződött játékosok a hotelben az naiv és butuska. A Nóri, Barbi féle vonal valószínűleg civil, míg a Snezi, Meli, Ádám, trió anyagilag is érdekelt a "játékban" és nem csak nyaralást kaptak.

Mosoly az élet értelme 2015.04.02. 14:56:10

@foxglove (F6): Pei szerintem simán elsunnyogta a ki ki mellé álljon magyarázatát Béjvácsnak annyival, hogy fiatal vagy én így döntöttem ez van fogadd el.
Magyarázat híján ki az aki elfogadná??? Az, aki feltétel nélkül hisz neki és magát alá rendeltjének hiszi- ergo a többiek.
@tomfree: sok alvást a VVben hallották sztem - mint lehetséges kiesési érv. És ebben csak az a baj, hogyha egy hangosabb elmondja a többi birka is ezt bégeti és tessék - lássék van közös ellenség csorda szellem - az ellenségem ellensége a batárom- csaaaaaak ügyebár ennél hittük volna okosabbnak Petit és Lokit.

Bujumburi 2015.04.02. 15:14:42

@mokamini: Milyen promo anyag? Nekem egyébként Naomi is sértettnek tűnt az Éden Éjjelben és mindenkit utált.

Zsoofka 2015.04.02. 15:17:30

@Bujumburi: Mondom, hogy nem tudok részleteket, csak itt írta valaki, hogy se a képeken, se a beharangozó videókban nem szerepelt a csaj. De nem akarok ennek túl nagy feneket keríteni, csak megemlítettem :)

DilisApu 2015.04.02. 15:21:25

Csak én érzem úgy, hogy kezd az egész műsor ellaposodni, vagy tényleg? Amióta Beus, Ádám, Melanie bejött, azóta totál ótvar az egész. Műbalhé, műrinya, egy határ tehénlepény az egész műsor. Semmi értelmes taktika, érdekes fordulat... szégyenszemre abbahagyom az egész nézését, mert kezd totálisan nem érdekelni.
Berki az agyamra megy az önteltségével, akkora p@cs, hogy visszasírom T69-et, de Hódit is elfogadnám helyette, mint ezt a vasaltheréjű barmot.

kismalacka 2015.04.02. 15:43:01

Tegnap Nórit sajnáltam. Inkább ezt a rusnya új picsát kellett volna kivágni.. nem tudom hogy lehet elviselni ezt a csajt. Loki tök hülye ha nem vágja, hogy Nóri mellett eljuthatott volna a fináléig.

mézescsók 2015.04.02. 15:47:13

@mokamini: De ez maradjon köztünk! Nehogy ezen múljon már Nóri sorsa...

thør 2015.04.02. 15:48:23

itt volt a nagy lehetőség, hogy kibasszák csak úgy az "erősnek" tartott vetélytársat (team loki: sezlonyt, a másikak meg pl. lokit), vagy akér csak előre megbeszélten a 2 gyökér mandula vmelyikét. de persze szar se lett ebből, legtöbben szimpátia alapján szavaztak.
béjvacs+nóri kettősből így kibaszni vkit elpazarlása volt ennek a lehetőségnek (mint pl. sneci kivágta noémit a védetséggel). ők úgyis kiesnének később, mást meg lehet hogy csak így lehetett volna kipaterolni.
Petinek, a kva nagy stratégának let volna esélye a döntetlenkor változtatni, erre odarak ahol kurvára nem számit... WTF? ez sem sokkal jobb mint becks gyengesége. a "két oldal" között nem a kapcsoaltot kellene fenntartani, hanem, szalámi stratégiával, egyesével kivágni őket.
A második körben aki meg nem a saját nemű játékosra pakolt, az se nagyon tud számolni...

mandula kettősből valamelyiket remélem kibasszák a héten, a másikat meg majd utána.

bejus a héten fogja kiütni magát a játékból, vagy jövő héten?

Múmin89 2015.04.02. 15:54:00

Loki undorító lett! Nem elég, hogy rádobja a golyóját, még Patrikról is bekamuzza, hogy szerelmes a Melanieba és oda ne merjen állni. Az lenne a nagy húzás, ha Nóri valahogy el tudná érni, hogy Loki mögé álljon és őt válassza Beus ellenében és utána Nóri ejtené ki Lokit. Én már komolyan annak drukkolok, hogy Nóri tovább jusson el a játékban, mint Loki.

Más: Mi van, ha ez a Beás pofozkodás nem is igaz, csak kitalálció? Abban a színvonalas újságban, amelyik megírta voltak már nem valós dolgok...

DilisApu 2015.04.02. 16:01:11

@kismalacka: Loki csak a jéghegy csúcsa... a többségnek fogalma nincs, hogy mi a játék lényege... bakker, fiúk lányokra teszik a voksukat és fordítva? Úgy látszik a t@kvasalt is hiába tanul szépbeszédet, mert feleslegesen tépi a száját. A férfiember a férfiember konkurenciája, mint ahogy nőé a nő! Aki ellenkező nemre rakott az fogalmatlan! Paca meg egy beszari alak, aki ezt is elpoénkodta, csak éppen elég töketlenül.

tomfree 2015.04.02. 16:07:20

Minden nap túltolják az előző nap határait. Ezek milyen emberek, de most komolyan? Odaszarnak a teraszra bmeg???

www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/gusztustalan-eden-melanie-es-snjezi-a-teraszra-pisilt-2343577

DilisApu 2015.04.02. 16:13:06

@Múmin89: teljesen egyetértek. Loki az elején és hosszú ideig kedvenc volt, de mára totálisan kiábrándultam belőle. Egy tapló lett belőle, aki attól még jól játssza a játékot, csak éppen nem szépen.

@tomfree: kösz a spoilert, bár én vagyok a legnagyobb hülye, hogy elolvatam... mind1. Legalább sixx most már nem panaszkodhat a teraszra... :P

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.02. 16:21:28

@tomfree:
Eddig csak a terasznak volt "hányásmentes" része (Éden Levi emlékére), most majd lesz "húgytalan" része is :) .

Zsoofka 2015.04.02. 16:38:05

@tomfree: Hogy is mondtuk annak idején a vv-ben.? Csak annyi eszük van hogy ne sz@rjanak a teraszra. Na ezeknek annyi se nincs...

AkkorlegyenPtr 2015.04.02. 16:43:45

Mondjuk megnéztem volna labda egyenlőség esetén mi az a hirtelen halál? Mire gondoltak a szerkesztők? Merthogy ugye általában az első pont/gól dönt. És itt?
Aki hamarabb odafut a vázához? :) vagy mi?

Chuck Νorris 2015.04.02. 16:51:20

@tomfree: jövö héten mindegyik odaszarik utána eredeti costaricai strandpapuccsal csapkodják szét egymás mellén :)

DilisApu 2015.04.02. 16:59:31

@AkkorlegyenPtr: gondolom, hogy volt rá szabály, csak simahereGólem nem tudja máshogy interpretálni a dolgot, mint focis hasonlatokkal.

XocoLatte 2015.04.02. 17:57:29

@foxglove (F6): én úgy láttam, hogy még a párválasztó előtt Pjotr és Loki dumáltak (talán a fürdőben), és Loki jót röhögve nyugtázta Pjotrnak, hogy frankó kis párost fog alkotni Ivar és Béjvacs. Vagyis naná, hogy tudott Pjotr kavarásáról.

Morfologista 2015.04.02. 18:31:10

Nóri most már hivatalosan is az ÉH3 Alíza. Nem csodálkoznék ha megnyerné. Mondjuk a Norbival.Már ha visszahozzák, ahogy számítok rá.

kismalacka 2015.04.02. 18:40:55

@DilisApu: Ja, ez a nyomi Gólem elképesztő ahogy beszél...és hozzá a hangsúly...kicsit ilyen down szindrómásnak tűnik a csávó :) Még sosem láttam az éjjeli műsort, mert képtelen vagyok megnézni, és ahogy olvasom a diktátorin is kegyetlen :) Kíváncsi vagyok Nóri sorsára, mert egyrészt csípem ahogy a riportban leoltja a gyökereket, másrészt meg ő ugye nem az escort vonal, és vajon így meddig marad bent.

2015.04.02. 18:57:19

Most megint egy fenékkel ülök két széken, Nóri klubtag vagyok, de Sznezsis is :)

Zsoofka 2015.04.02. 19:12:52

@Szent Borzadály: Nálam Snezi nagyon bejövős volt az első héten, de aztán sajnos igazat kellett adnom Patriknak: csak a védettség miatt volt "különleges":...

2015.04.02. 19:19:27

@mokamini: Nálam pont fordítva történt, éppen a védettsége miatti túlzott nagyszájúskodása nem tetszett. Ugyanez pepitában Nórival kapcsolatban is, sokáig nem jött be a karótnyelt stílusa, de ahogy költöztek be az újak és még újabbak, átértékelődtek az érzéseim és egyszer csak átkattantam :)

májgeriberi 2015.04.02. 20:06:23

na végre egy kis móka

2015.04.02. 20:10:03

stét
újra leírom reggel nem volt rá reakció: ha mind az 5 régi fiú tartotta volna magát az eredeti tervhez akkor most ádám ment volna haza

2015.04.02. 20:13:09

@fosch9: És milyen jó lett volna.

2015.04.02. 20:17:45

@Szent Borzadály: ezzel szemben ma sneciék erkélyre pisálását holnap meg egy unalmas párválasztót láthatunk mivel mandula marad, ha beus üt, akkor manduláné is... pfej

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.02. 20:17:51

@fosch9: Ez már nem újdonság, gondolom sokan emlékeznek rá, mikor Loki anno kiakadt, hogy senki nem tartotta be a megállapodást. nemhiába hívjuk a bagázst - agyhalottaknak...

2015.04.02. 20:23:17

@Majom1Parádé: jaja még annyi eszük sincs, h saját maguknak tegyenek jót

2015.04.02. 20:24:52

@fosch9: Már ha tényleg üt, és tényleg kiesik Beus, nem csak kamu hír volt, hmm. Várok, nézek, hmm. Feszültség, hmm. Az jó. Mondjuk nem kimondottan ebben a formában várnám el a feszültséget ebben a fajta műsorban, de hát ez van.

2015.04.02. 20:34:11

@Szent Borzadály: manduláék szexjelenete is kiszivárgott szóval én hiszek beus ütésében is
tegnap olvastam egy cikket róla egy belvárosi butikban látták ahol egy 6,5 milliós bundát vett - mi a f.ból?

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.02. 20:38:43

@fosch9: Nyilván nem az ÉH nyereményéből, ha 1x kizárták. .-))

2015.04.02. 20:40:05

@mézescsók: Tök igazad van, hogy nem kötelező nézni, de érthetőek a negatív kommentek is azoktól, akik mást várnak a korábbiak alapján, ahogy az is, hogy továbbra is nézik, mert hátha változik később, és jobb lesz. Olvasd inkább olyan szemszögből az ilyen jellegű hozzászólásokat, hogy dacára a nemtetszésüknek, nem adják fel, és nézik tovább - kitartóan :)

2015.04.02. 20:41:45

@fosch9: Ki? A Beus? Vele kapcsolatban meg ne kérdezd már, hogy miből :DDD Játszod itt a "vakonvagyok-ot" :)))))

2015.04.02. 20:43:37

@Majom1Parádé: @Szent Borzadály: jó lenne egy valóságsó prostik nélkül talán egyszer..

2015.04.02. 20:44:17

@Szent Borzadály: jáccom igeeennn :DDDD :PPPP

DilisApu 2015.04.02. 20:45:55

@fosch9: Dubai-ozásból, mégis miből? Szerinted egy ilyen kaliberű csajnak ennyi idősen miből van pénze? Mert hogy tisztességes úton nincs, az hót ziher...

2015.04.02. 20:47:05

@DilisApu: így van
csoportos felháborodást hirdetek :D

2015.04.02. 20:48:00

@kismalacka: gólem az éjjeliben spontán jobb

2015.04.02. 20:48:48

@fosch9: Nem csak mi nézzük, nem csak nekünk szól, másokhoz is el kell jutnia a műsornak. Az igaz, hogy most viszont nagyon túllőtték arányaiban a szereplőválogatást. DE! Még nincs vége, ez változhat. (ReményLepényhal vagyok, és még nem haltam meg) :D

2015.04.02. 20:50:03

@Szent Borzadály: sztem már elindult a lejtőn a dolog

kismalacka 2015.04.02. 20:50:42

@fosch9: Engem kimondottan irritál ez a csávó, örülök hogy az ÉH-ban csak viszonylag keveset van. Ha van valami érdekes itt úgyis elolvasom :)

2015.04.02. 20:52:35

@kismalacka: kikockázás oka kiderült már?

2015.04.02. 20:53:48

@DilisApu: Svájc az új Dubai, meg Miami :) Csütörtökönként van egy svájci járat, ami Beusokkal van tele. Még cikk is volt róla 1-2 éve. Megkeresem, ha akarod...

keszegvágó 2015.04.02. 21:13:54

Jó estét! Hulljon a férgese! :)

Fu Szekh Li 2015.04.02. 21:17:40

O o ó, a milarepa verzió

2015.04.02. 21:21:18

@keszegvágó:
Ma nem esik ki senki, hmmm? Pandorázás lesz "csak", nem? (Pandorázást naggyon bírom) :)

Schlomo Goldberg 2015.04.02. 21:22:38

Gondolom a teraszra hugyozás lesz a taktikai rész amit ígértek

Ditti82 2015.04.02. 21:23:21

@Schlomo Goldberg: Amatőrök. Oda hányni kell. :(

Szoba kilátással 2015.04.02. 21:23:23

Ez a botsáska mit rikácsol

2015.04.02. 21:24:27

A főcímzene 'drámai' verziója (lassú, zongorás) szörnyen bejövős nálam :D Mondanám, hogy vessetek meg, de azt próbáljátok meg!!! :D :D

gólyamajom 2015.04.02. 21:25:59

Snezsi a seggét vakarja?

Ditti82 2015.04.02. 21:27:07

Lokkancsnak ezzel mi a célja amúgy?

vastyúk is .. 2015.04.02. 21:27:40

Szép estét mindenkinek!

Látom Adri megint szirénázik, Nórika a rossz fánál ugat.

tomfree 2015.04.02. 21:27:46

hahaha keverik a szart végre. Nóri megbosszulja Lokit, alákavar rendesen aki hazudozik Adrinak. Adri is észlény. Ne mondd senkinek ok? OK. Két perc múlva 5-en tudják már. Bravó.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.02. 21:29:21

Melcsika a klotyón akarjál te kis gyökér....

Ditti82 2015.04.02. 21:29:40

Khi ez theee? "Akarom." Broáf.

gólyamajom 2015.04.02. 21:30:05

Melanit dobjuk ki a fák közé, vagy húzzon haza. de ez az arrogáns, ostobenkó stílus tűnjön már el

keszegvágó 2015.04.02. 21:30:25

@Szent Borzadály: A Hotelban bármi megtörténhet! :)

gólyamajom 2015.04.02. 21:31:23

Egy percre nem bírja befogni a száját, annyira akaratos, mint egy dackorszakos hároméves

Ditti82 2015.04.02. 21:31:46

Ütném. Ostoba lotyó.

2015.04.02. 21:31:50

fogadok adri csak a levegőbe pofázik és a végén benne marad a cserében manduláékkal

Zsoofka 2015.04.02. 21:32:07

LOki és Peti miről nyavalyognak? Nem értem.... Nem hallom....

Schlomo Goldberg 2015.04.02. 21:32:41

Adri kőkeményen íkúból tolja

Veder1 2015.04.02. 21:33:07

Nagyon furcsa, hogy bejött két ilyen egysejtű és rögtön mindenki a bentartásukon ügyködik. Ez tényleg csak akkor lehet, ha Patrik meg Snezi előtte ismerte őket. Patriknak mégis miért érdeke, hogy mentse ezt a hülye p-t?

keszegvágó 2015.04.02. 21:33:35

Tök jó ez a hozzáállás, hogy tegyünk ki mindenkit, csak engem ne! Melani fél, és agresszív lett.

Ditti82 2015.04.02. 21:34:09

@gólyamajom: 2 napja van bent, de már Nórit vagy Beust kell kihajítani. Mit képzel? Loki hogy fog örülni, egyik ostobenkó a másik után.

gólyamajom 2015.04.02. 21:34:10

Miért hív mkit a Melani ilyen beceneveket? Madárcsaj meg ilyenek... tejóég

tomfree 2015.04.02. 21:34:14

@gólyamajom: ő a főnökasszony. Lekussoltatja Mandulát és kijelenti, hogy mit akar. Komoly.

2015.04.02. 21:34:37

@Szoba kilátással: Szúnyogra ágyúval? :))) Sztem maradni fog, mert irritáló személyiség, meg ismerőse annak, akinek fontos :/

Chuck Νorris 2015.04.02. 21:34:50

látom ez az akarom duma, nem csak számomra volt röhejes

vastyúk is .. 2015.04.02. 21:35:22

Rajtatok szokott segíteni Szűz Mária? Adri szerint mindenkin segít, és most éppen Pacalban manifesztálódott. Na megyek, gyújtok egy gyertyát és megkérdezem a főnöktől, hogy akkor most mi a helyzet.

2015.04.02. 21:35:23

miért kéne lokinak mellt benntartani?

gólyamajom 2015.04.02. 21:35:46

@tomfree: a csávó meg kb örülhet, ha a sarokban pitizhet. vmit biztos tudhat ez a csaj, ha megéri vele lenni...

2015.04.02. 21:35:58

@Vödör: Egyértelműen emiatt is fognak maradni.

Zoe_the_Genius 2015.04.02. 21:36:01

Ha beszopják ennek az elmebeteg kurvának az akaromkodását, megérdemli az egész ház a zombiapokalipszist bazd meg. Továbbra is minden nő nevében szégyellem magam helyette. Borzalmas.

Veder1 2015.04.02. 21:36:14

@Szent Borzadály: a producer reszeli vagy Berki? Bár Berki nem fontos...

Zoe_the_Genius 2015.04.02. 21:36:55

@gólyamajom: felcsatolhatóssal megcsinálja Ádámkát miközben pálcával csapkodja a seggét:)))

gólyamajom 2015.04.02. 21:37:02

@vastyúk is ..: Na, annál a mondatnál kezdtem el sírni a röhögéstől :D

Veder1 2015.04.02. 21:37:50

@Zoe_the_Genius: még arra gondoltam, hogy apuci valami gazdag maffiózó lehet aki finanszírozza a műsort ezért kell mindenkinek vigyázzban állnia :)

Zoe_the_Genius 2015.04.02. 21:39:05

@Vödör: az, nem tudod? tényleg az.

Zoe_the_Genius 2015.04.02. 21:40:11

@Vödör: meg azt mondja aranyos lány. wtf???

Mók_Ica 2015.04.02. 21:41:10

jó estét komment-társak :))) mi fasz van ma??? manduláné szerint nóri félti a seggét.... még jó, hogy... manduláné is pontosan annyira a félti a seggét... hát nem erről szól a játék, hogy maradjanak bent és nyerjenek???? ááááááá.....

DerBroCode 2015.04.02. 21:41:13

Ahhoz képest hogy sixx a "legönteltebb valóságshow-karakter evör"-ként emlegette Ádámot , nekem eddig csak annyi jött le hogy ő Mel élő vibrátora, és ennyi

Mók_Ica 2015.04.02. 21:42:20

@Zoe_the_Genius: ugye ezt mandulánéről írtad? ha igen, akkor maximális ekg :)

Szoba kilátással 2015.04.02. 21:42:52

@Zoe_the_Genius: hagyjad mar ezt a dumát ez nem nő miért szégyelné magat apjan anyjan kívül bárki erte

gólyamajom 2015.04.02. 21:44:47

Loki tényleg mondta tnap h látta őket kézenfogva aludni- cseles

Mók_Ica 2015.04.02. 21:44:54

én ki akarom ejteni mandulánét :)))

vastyúk is .. 2015.04.02. 21:45:47

Melánia nem bír halkan beszélni :D

2015.04.02. 21:46:09

megmutatta a foga fehérjét jóisten beuska is agytröszt

Zsoofka 2015.04.02. 21:46:31

Paca helyében én most ütnék. Akarom, hogy üssön.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.02. 21:46:35

Leütöm a csajodat... Na, most takarodj Melcsike még ennél is melegebb éghajlatra!!!

gólyamajom 2015.04.02. 21:46:38

Bea nem tartja okosnak Melanit.... és egyetértek :D

keszegvágó 2015.04.02. 21:47:29

Becks miért nem hajtogatja be ezt az agyatlan tyúkot a fiókba?

fran7 2015.04.02. 21:47:37

A Miami Heatet jobban megutálom Melani miatt, mint LeBron James miatt. Azért ez nem kis szó.

Schlomo Goldberg 2015.04.02. 21:47:40

Pacát is vigyázba akarja állítani Melani, milyen kis édes teremtés

Múmin89 2015.04.02. 21:47:50

Fantasztikus :D:D Bea nem tartja egy okos lánynak Melt :D:D

Ditti82 2015.04.02. 21:49:18

"Retkes cucca, retkes törülköző, amibe a pofáját törli" Atyaúristen. Vállalnám a kizárást, csak elgyepáljam.

keszegvágó 2015.04.02. 21:49:41

Nyomorult csicska...
Kulturális ez a melani. :D

Mók_Ica 2015.04.02. 21:50:09

azt azért tényleg nem értem, hogy mandula miért van még bent? milyen szövetségest is talált mandulánénak 24 órán belül??

gólyamajom 2015.04.02. 21:50:40

ezt az alpáris stílust...a kocsisorról jött ez a csaj?

Mók_Ica 2015.04.02. 21:50:41

@Ditti82: elmeháborodott..... pfej

Schlomo Goldberg 2015.04.02. 21:50:56

Amikor Bejuskát megtanulja értékelni az ember

Szoba kilátással 2015.04.02. 21:51:12

@Múmin89: hat mölany nál meg bézs is intelligensebb

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.02. 21:51:20

@Mók_Ica: Semmilyet. VAgyis Lokiékat Melcsi ribcsi nem akarta. Szóval már ki kellett volna rakni a "házaspárt"

DerBroCode 2015.04.02. 21:51:25

Közel járunk a csicskagecizéshez

tomfree 2015.04.02. 21:51:35

@Mók_Ica: na ez az. nem konzekvens szerkesztői belenyúlás volt. A csaja meg ultragáz. Mégis kire számít ezek után szövetségesnek? Ráadásul összekovácsolja a csajokat a hisztériája.

Mók_Ica 2015.04.02. 21:51:38

beuska mozgása is isteni :)))

vastyúk is .. 2015.04.02. 21:51:41

Snezi Brad Pittet is kiejtené,.. egy forintért is!!! - by Ideges Melani

2015.04.02. 21:51:52

párok kérdeznek pároktól pandora - nóri kérdezhet mindenkitől

fran7 2015.04.02. 21:52:20

Attól még, hogy Beus nem okos, még felismerheti a nem okos embereket.

Chuck Νorris 2015.04.02. 21:52:34

Beus a nagy légtornász összetörte nórit :D

keszegvágó 2015.04.02. 21:52:39

Páros pandora. Loki segít Beuskának fogalmazni. :)

gólyamajom 2015.04.02. 21:52:45

Csodálom h Melani tud írni :D

ÉH3sZ 2015.04.02. 21:52:58

@keszegvágó: Mert kizárják érte:)
Patrik a türelem szobra:)

2015.04.02. 21:53:09

Még azt szerettem volna kérdezni - csak napközben sosincs időm - aztán ki is ment a fejemből, de már eszembe jutott újra:
Az oké, hogy már vége van, és lejátszott az egész, de adásba még csak most adják, nem? Tehát van lehetőségük a szerkiknek, hogy újravágással még tudjanak segíteni, hogy élvezhetőbb legyen, és hiányosságokat is pótoljanak a felvett anyagból újrahasznosítva? (pl közkívánatra a 'mi-miért-hogyvót' taktikák visszajátszását kiválasztáskor, döntésekkor. Vagy vakon vagyok?

Mók_Ica 2015.04.02. 21:53:11

@Majom1Parádé: legalábbis mandulát.... :))))

@tomfree: még a fiúkat is.... senki nem vállalná be, nórika és beus is felértékelődött a szemükben :))

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2015.04.02. 21:53:16

Jaj, itt vagyok. Eddig is, csak szalad most minden. Berki miert van kikockazva itt?

Papucs Orrán Pamutbojt 2015.04.02. 21:53:22

Azért Patrik ült mint xar a fűben... Ha a pasimról/csajomról így beszélt vna egy 3 napja beköltözött csutak, úgy helyrerántom, csak reccsen...

Hbbm 2015.04.02. 21:53:31

Beus egyre jobb, kb a legszerethetobb jatekos lett belole!

vastyúk is .. 2015.04.02. 21:53:48

@gólyamajom: Én inkább azt látom rajta, hogy valószínűleg eddig mindent megkapott, amire csak réordított. Azt hiszem, az a fajta ember, akivel nem lehet végigmenni a Tescoban, mert földhözvágja magát, hogy neki kell az a gyémántos kendő

2015.04.02. 21:54:10

"ádám, mire van nagy arcod, esetleg a szánalmas bandádra?"

Chuck Νorris 2015.04.02. 21:54:11

beus: az ilyen rokkerek nem tetszenek, meg hogy fingik.. :D

gólyamajom 2015.04.02. 21:54:13

@Papucs Orrán Pamutbojt: láttam a szemén, h félt. am az ilyen melani-félék a figyelemért csinálják, ha senki nem nézi, akkor belebolondulna

Ditti82 2015.04.02. 21:54:23

Visítok. Áááááá. :D

Mók_Ica 2015.04.02. 21:54:25

@gólyamajom: az, hogy mozgatta a tollat a papíron, még nem azt jelenti, hogy tud írni :)))

keszegvágó 2015.04.02. 21:54:39

És előjött a két sláger! :D

Zsoofka 2015.04.02. 21:54:43

Kééééét sláger. És ezt teljesen komolyan gondolja????

gólyamajom 2015.04.02. 21:54:58

kééét sláááááger- mandulának minden szava arany :D

Mók_Ica 2015.04.02. 21:55:02

@fosch9: van két slágere!!!! :)))))

2015.04.02. 21:55:21

@Chuck Νorris: gondolom beuska nem fingik :D ő kipárologtatja
@Hbbm: hát nálam nem

DilisApu 2015.04.02. 21:55:32

Meli a leghisztisebb hülye p.csa akit életemben láttam. Pedig láttam már pár hülyét eddig.

Zsoofka 2015.04.02. 21:55:39

@gólyamajom: Én is azt nem értem miért nem lépett ki Becks a szituból....

vastyúk is .. 2015.04.02. 21:55:41

@fosch9: ezt a kérdést lehet, hogy innen a blogról vágták be :D

gólyamajom 2015.04.02. 21:55:52

@vastyúk is ..: az oviban az ilyet sarokba állítanám :D

2015.04.02. 21:56:40

@vastyúk is ..: hádde ezt már hónapokkal ezelőtt felvették teeee theeee :DDDDD

@Mók_Ica: fasza :D (csak h idézzelek) :DD

Mók_Ica 2015.04.02. 21:56:46

@vastyúk is ..: ez a viselkedés forma pedig, még 3 éves korából maradt vissza nekijjje :)))))))

2015.04.02. 21:57:11

letörni az agarait by adri

Ditti82 2015.04.02. 21:57:17

@Hbbm: Erősen jön fel nálam is. Ijesztő. :D

Mók_Ica 2015.04.02. 21:57:24

@fosch9: igazi gyöngyszemek :)))))

gólyamajom 2015.04.02. 21:57:47

Loki és Nózi alkothat egy párt még a privát életben :D Loki LOL

tvbuzi 2015.04.02. 21:57:51

Letörte az agarait?

Rayen 2015.04.02. 21:57:53

Adri azt mondta, letörni az agarait?
Bár lehet hogy süket vagyok, Sziréna miatt kénytelen voltam halkítani.

vastyúk is .. 2015.04.02. 21:58:42

@fosch9: ki hitte volna ;) hihihihihihi

@Mók_Ica: vagy csak simán megrekedt a fejlődésben :D

@gólyamajom: elvennéd a Barbiját, mi?!! :D

Ditti82 2015.04.02. 21:59:21

Nyilván Nóri a nagyképű, nem az asszonykád, idióta. :D

tvbuzi 2015.04.02. 21:59:37

Melanie miatt nem tudom nézni a műsort, frankón.

Zsoofka 2015.04.02. 21:59:40

@Rayen: Légy erős, azt mondta :)

2015.04.02. 21:59:53

nóri szerint mell emberileg nulla - így van nórika

gólyamajom 2015.04.02. 22:00:23

Csa negatív, rosszindulatú, alpári dolgok jöttek ki eddig még Melani szájából. bmeg

fran7 2015.04.02. 22:00:33

Melani családjára kiváncsi lennék. Hol ronthatták el ennyire? Bár ennyire nem is lehet elrontani.

keszegvágó 2015.04.02. 22:00:48

Bence okosat akart mondani, de nem sikerült. :)

Ditti82 2015.04.02. 22:00:50

Nagyon kígyó. Muhaha.

Papucs Orrán Pamutbojt 2015.04.02. 22:00:51

Jujj more ez nagyon kígyó. :-D

vastyúk is .. 2015.04.02. 22:01:07

@Rayen: teljes képzavar :D hihihihihihi

2015.04.02. 22:01:11

Nóri, paszmekk, ki ne essél nekem! Több taktikát, kevesebb bizalmat!

2015.04.02. 22:01:38

egy kis White Stripes akusztik jazzes vagymi nagyon jó

fran7 2015.04.02. 22:02:27

@gólyamajom: Ehhez tenném hozzá, hogy negyven évesen milyen lesz majd? Amikor ez a rengeteg rosszindulat, akaratosság már kiül az arcára és semmilyen botox, plasztika nem segít már rajta.

Ditti82 2015.04.02. 22:02:31

@fran7: Ott, hogy nem moziba mentek aznap este.

Hogy a plafon nem szakad a fejire, gyahhhh...

gólyamajom 2015.04.02. 22:02:32

Melani a világot is irányítaná, ha tudná....hehe

vastyúk is .. 2015.04.02. 22:02:35

@gólyamajom: ohh, hát én nem vagyok ennyire visszafogott, kivertem volna a tejfogait Pistike dömperjével, csak hogy tudja, hogy a családdal ne szórakozzon. :D

2015.04.02. 22:02:44

meláni nem erős személyiség hanem ideggenge agresszív és nagyképű

gólyamajom 2015.04.02. 22:03:03

Féltékeny a Melanira..... na persze, sokan vannak így

2015.04.02. 22:03:11

@fosch9: Azt hallgatom én is, jeee, el is kalandozik a figyelmem, vissza kell majd néznem :)
Imádom őket :D

Starlettevagysem 2015.04.02. 22:03:43

Rettenet ez a Mel. Valaha valaki mondott már nemet ?
sikerült már megfejteni milyen fodrász találta ki Ádámkának ezt a hajat ? Ha sikerül beazonosítani rögtön vágjuk le a kezét tőből

gólyamajom 2015.04.02. 22:04:13

@fran7: Vannak ilyen kolléganőim. Ez a megkeseredett ötvenes nő előjele

Hachi_88 2015.04.02. 22:04:20

Ez a Seven nation army volt az első jó dolog a héten a műsorban!!! :D

2015.04.02. 22:04:30

@Yooha: mostanában késel :D berki kockáit még nem értjük
@Ditti82: gyáááá :DDD

DilisApu 2015.04.02. 22:04:30

Mi a fene? Ádám valami kígyó? Öltögeti folyamatosan a nyelvét...

A gyógyszeres kérdés nagyon betalált :)

Papucs Orrán Pamutbojt 2015.04.02. 22:04:35

Így h Nóri nem a pároknak, hanem egy egy személynek tett fel kérdést, elég levágós, h mely kérdéseket tette fel Nóri... Vagy én kavarodtam meg?

gólyamajom 2015.04.02. 22:04:51

Mitől függ h borítékos kérdést vesznek ki, vgy csak cetlit?

gólyamajom 2015.04.02. 22:05:31

Na, Ádámnak ma le lesz tépve a maradék egy heréje is, amit még meghagyott neki Melani

2015.04.02. 22:05:35

@Szent Borzadály: @Hachi_88: megalakítom a zenei kommentelők társaságát :)

2015.04.02. 22:05:58

@Hachi_88: +1000000 csak arra tudtam koncentrálni :D

Mók_Ica 2015.04.02. 22:06:07

@gólyamajom: csak úgy, mint mi itt mindannyian :))))

csak mert 2015.04.02. 22:06:14

hát melánira senki sem féltékeny, sík hülye
nóri hajrááááááá
jó lenne, ha beállna patrik mögé adri, nóri ádám mögé, és meláni csá

2015.04.02. 22:06:34

@Papucs Orrán Pamutbojt: minden kérdést nem játszanak be

Zoe_the_Genius 2015.04.02. 22:06:37

egyemmeg a Lokiékat!!! nagyon rég nevettem szívből ezen.

Zsoofka 2015.04.02. 22:06:37

Ez a nő tuti nem fog kiesni még egy darabig... A többi csak végszavaz neki, ő a primadonna..... :(

Mók_Ica 2015.04.02. 22:07:25

szeretném ha Mo-nak lenne közös határa costa rica-val :)))

Zoe_the_Genius 2015.04.02. 22:07:48

@DilisApu: nincs cucc, ennyi, nem kígyó.

csak mert 2015.04.02. 22:07:56

@Starlettevagysem: szerintem neki mindegy..egy barom

2015.04.02. 22:08:39

most úgyis reki van, amit 21:53-kor kérdeztem arra senki nem válaszol :/

tomfree 2015.04.02. 22:08:43

@fosch9: berki kockáit még nem értjük"
sixx megírta korán reggel, hogy nem volt a héten a műsor elején felkonf Gólemtől és ezért volt kikockázva az ábrázata itt.

Papucs Orrán Pamutbojt 2015.04.02. 22:09:09

@fosch9: Köszi, ez mondjuk nem is volt kérdés :D

2015.04.02. 22:09:23

@Mók_Ica: a hatalmas mödanszié már ott van a kettő között :D
@Ditti82: balátocskám, hasonló a zenei ízlésünk? :D

tomfree 2015.04.02. 22:10:37

@Yooha: Berki miert van kikockazva itt?
sixx megírta korán reggel, hogy nem volt a héten a műsor elején felkonf Gólemtől és ezért volt kikockázva az ábrázata itt.

csak mert 2015.04.02. 22:10:52

@fran7: ha drogozott az anyja, miközben terhes volt vele? akkor lehet ilyen hülye

ÉH3sZ 2015.04.02. 22:11:21

@Szent Borzadály: Elvileg igen, gyakorlatilag már lehet h lezárták a projektet, megkapták a prémiumot, stb, és nem nyúlnak már hozzá:(

Szoba kilátással 2015.04.02. 22:11:46

@Szent Borzadály: kérdezd meg mégegyszer vagy engedd el a dolgot

2015.04.02. 22:11:53

@Szent Borzadály: nem tudom :D
@tomfree: ah kösz ez kimaradt
@Papucs Orrán Pamutbojt: :D amúgy nórinak most lett volna alkalma villogni de nem tudjuk megtette-e ez a pandora is az ideggyenge házaspárról szólt sajnos

Zsoofka 2015.04.02. 22:11:59

@Szent Borzadály: Szerintem már kőbe van vésve, de ez szigorúan magánvélemény...

Zoe_the_Genius 2015.04.02. 22:12:29

@fosch9: szupercuki volt és Lokkancs remekül kezeli. Kérdés viszont, ha benn maradnának ők pl a főjátékra nem tudok választani melyik teniszezné a labdát Haitiig elbaszott gyorsan.

Papucs Orrán Pamutbojt 2015.04.02. 22:13:30

Szóval, hátha nem fogalmaztam egyértelműen: Mivel párok pároknak tették fel a kérdést a mai pandórán, kiváéve Nórit, aki szingli, nem levágós, hogy mely kérdéseket tette fel Nóri? Hiszen ő kérdezhetett mondjuk simán Lokitól, míg Ádám csak úgy tehette fel a kérdést, hogy Loki és Beus...
Vagy ha én értettem félre ezt a csavart pandórát, és nem így van, akkor minek kellet párban lenniük?

Zoe_the_Genius 2015.04.02. 22:13:43

Pandóra eredményeképpen kijelenthetjük, hogy Mölanzs pszichiátriai kezelésre szorul. Kevesebb fehér por anyukám és több friss levegő! Idióta.

fran7 2015.04.02. 22:14:15

@Szent Borzadály: Megtehetnék, csak túl sok munka lenne. Illetve néha azt érzékelem, hogy a szerkik ott voltak és ők értik, mi történik, csak amitől ők értik nem kerül műsorba. Itt kellene egy külső szem, aki észreveszi a logikai bukfenceket. Mint a fordításoknál az olvasószerkesztő, aki csak a magyar szöveget olvassa és nem zavarja meg az idegen nyelv ismerete.

ÉH3sZ 2015.04.02. 22:14:26

@Zoe_the_Genius: Loki hamarabb, mert Plüss nem értené a gömb dolgot:)

2015.04.02. 22:14:54

@Zoe_the_Genius: nekem nem jön be beus bájos butasága sajnos még így sem
de igazad van loki jól kezeli
a labdát sztem is mindkettő elhajítaná itt sztem csak adri nem hajítaná el mindegyik másik igen..

witheroses 2015.04.02. 22:15:13

Eddig azt hittem, hogy VV Fannit senki sem fogja tudni lepipálni. Tévedtem. Ez a Meláni valami katasztrófa! 2 percig se bírnám!

csak mert 2015.04.02. 22:15:31

@fosch9: észre sem veszel?
szerettem Lokit, de tegnap csalódtam... szerintem a kis pipilője után megy most...de beus lika drága

2015.04.02. 22:16:09

@ÉH3sZ: mire felfogná lokkancs egy lakás árával távozna

DilisApu 2015.04.02. 22:16:10

Kezdődik a műsor :)))))))))

keszegvágó 2015.04.02. 22:16:20

Jól hallottam, hogy melani prolizott?

2015.04.02. 22:16:24

@ÉH3sZ: hacsak emiatt nem, ja. köszi. :) Mondjuk visszajelzés nélkül lezárni egy prodzsektet több mint érdekes :) de biztos azért érzem így, mert nem szakmám ez itt, csak beledumálok más munkájába :D

gólyamajom 2015.04.02. 22:16:30

Ez egy őszinte szerelem, na

Hachi_88 2015.04.02. 22:16:40

Ádám kicsit skizo módon nyilatkozik Melanieról :)

2015.04.02. 22:16:52

snecin az az abrosz furcsán bő és valahogy semmilyen

Mók_Ica 2015.04.02. 22:17:07

@ÉH3sZ: az volt a kérdés a reklám elején, hogy melyik országnak van közös határa costa rica-val? 1. Mo, 2. Panama
ritka jó kérdéseket tesznek fel nekünk :)))

Hachi_88 2015.04.02. 22:17:34

Ezek gyereket is akarnak.. tejóég, még több is lesz belőlük O___o

gólyamajom 2015.04.02. 22:17:45

Könyörgöm, SOHA ne szaporodjatok. jajjjjj

Szoba kilátással 2015.04.02. 22:17:46

Mölany a kömplexusos botsáska

Mók_Ica 2015.04.02. 22:17:55

@keszegvágó: én is így hallottam.... irritáló a lénye.... minden megnyilvánulása.....

ÉH3sZ 2015.04.02. 22:18:06

@fosch9: :)
Sneci ruhatára a legújabb bosnyák divat

2015.04.02. 22:18:26

@keszegvágó: yes
@csak mert: észreveszlek hát hogyne ott a nózi a fotón :DDDD loki tegnap gáz volt ma is furcsa volt nórival, beuskát hát na hadd nézze, kis butuska agyilag nem a szintje lokkancsnak nézni meg ingyen van :DD

Mók_Ica 2015.04.02. 22:18:49

@Hachi_88: @gólyamajom: csak mr mandula akar..... mrs mandula nem vágta rá, hogy ő is akar.....

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.02. 22:19:01

Remélem egymást tépi meg ez a két idióta...

2015.04.02. 22:19:53

@ÉH3sZ: holnap egy abroszon fej lukat vágok és így megyek be dolgozni

Szoba kilátással 2015.04.02. 22:19:53

@ÉH3sZ: Joó hat arra a lufikra es es egyébként az 50 kilóra nehéz így együtt konfekciot szerezni

csak mert 2015.04.02. 22:21:07

megütötte a csaj???ez erőszak, kifeléééééééééé, letépte a pólót

keszegvágó 2015.04.02. 22:21:22

Ennyire kell a sztárpárnak a szabad szemmel is látható összeg?

Mók_Ica 2015.04.02. 22:21:22

nocsak, meláni adrit retkezte, hogy ott maradtak a cuccai a szobában.... most meg kiderül, hogy meláni cuccai is ottmaradtak ádámnál..... hmmmmm..... picsa

tomfree 2015.04.02. 22:21:46

miért van olyan érzésem, hogy védettséggel fogják benntartani ezt a két szerencsétlen hülyét holnap? 1. gyereket akarok tőled. 5 perc múlva. 2. te beteg állat vagy.
Mellesleg nem kéne kizárni Melanit a játékból? Most szaggatja szét a gyerek pólóját.

2015.04.02. 22:22:12

manduláné lenyomorékozta mandulát
még nóri szerint is lejáratják magukat

Mók_Ica 2015.04.02. 22:22:22

jól kiröhögik őket bence és paca :)))

csak mert 2015.04.02. 22:22:59

Loki bazze ezeknek ne adj tanácsot

gólyamajom 2015.04.02. 22:23:09

@Mók_Ica: az édi volt :D áááááááááááádiiiiiiiiiii

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.02. 22:23:17

Na ne, ezt a műsírást. Melcsike TAKARODJ!

2015.04.02. 22:24:10

teraszra pisilés most megy sneci és mell
nóri szerint az emberek nem kivert kutyák hogy úgy pisiljenek

keszegvágó 2015.04.02. 22:24:14

Odahugyozik a teraszra?!

gólyamajom 2015.04.02. 22:24:19

EZ komoly???????????????????

Mók_Ica 2015.04.02. 22:24:19

basszus..... ez undorítóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó.... meláni a fa mellé pisil.....

Zsoofka 2015.04.02. 22:24:30

Na most akkor már biztosan tudom,miért alszik sokat Nóri.

fran7 2015.04.02. 22:24:35

Ami zavar, hogy engem például érdekelne mondjuk két percnyi műsoridőben, hogy Peti és Barbi miképp viselkednek egymással. Meg mondjuk, hogy Barbi milyen ember. Erről nincs szó.
@fosch9: Ha kecsua indián lennél, még akár működhetne is.
@Mók_Ica: Én is. Milyen jó lenne, ha egy tengerentúli területünk, ahova minden magyarnak járna az életében egy retúr repjegy alanyi jogon.

csak mert 2015.04.02. 22:24:38

ÚrIsten..ezek hová pisiltek?? tejóég

vastyúk is .. 2015.04.02. 22:25:19

Mondjátok, hogy csak a szemem káprázik! :D hihihihihihi

tomfree 2015.04.02. 22:25:33

Undorító állat és még neki áll feljebb.

Ditti82 2015.04.02. 22:25:41

Kulturált emberek, ja.

csak mert 2015.04.02. 22:25:50

zárják már kiiiiiiiiiiiiii

2015.04.02. 22:26:06

és ez a kurva csak ordít hogy demérdemérdemérdemér

DilisApu 2015.04.02. 22:26:14

Na most lett kritikán aluli a műsor.

introverted22 2015.04.02. 22:26:33

Ez vérlázító, undorító és kritikán aluli...

csak mert 2015.04.02. 22:26:34

@tomfree: az álllatok különbek, sokkal, ezek amőbák

2015.04.02. 22:26:42

sneci is szereti a tütüt

Mók_Ica 2015.04.02. 22:26:45

@vastyúk is ..: én sem hittem a szememnek.....

Zsoofka 2015.04.02. 22:27:56

Peti most Beát szopatja???? nagy terv 2.0?

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.02. 22:28:16

Francba, most semmi támpontot nem adtak képben a holnapi párválasztóról.

Szoba kilátással 2015.04.02. 22:28:18

Na rájöttem azert börke a műsorvezető mert o sem tud artikulalni

vastyúk is .. 2015.04.02. 22:28:29

Snezinek azt hiszem elfogyhattak a kontaklencséi, hogy mostmár minden ceremóniát szemüvegben nyom le :D

Zsoofka 2015.04.02. 22:28:49

@csak mert: Így van. A két cicám szobatiszta.... Csak a cicaWC-be csinálják...

introverted22 2015.04.02. 22:28:56

No... remélem, hogy ezt a beteg nőt jövőhéten már nem kell elviselni. Ádika is gyorsan mehet utána, és akkor végre újra lehet értelmes a műsor...

2015.04.02. 22:29:05

barbi egy nulla a játékban
és ahhoz képest arcos de mire?

@fran7: lehet hogy az vagyok :)
@gólyamajom: nagyon...

és ezek után ma cinti van csak mondom

sunblind 2015.04.02. 22:29:06

Kezdőtől nem rossz ... és fogott egy szívószálat.

gólyamajom 2015.04.02. 22:29:12

@mokamini: Apaként próbálja terelgetni: "Büszke leszek rád"

Mók_Ica 2015.04.02. 22:29:34

@fosch9: már néhányszor a karjaiban vitte fel bence a szobába este..... annyira ki volt ütve.....

Levtolsztoj 2015.04.02. 22:29:38

@mokamini: Lehet most csepmészik vissza Lokihoz Nórit Beát meg beállítják Ádám mögé?

Ditti82 2015.04.02. 22:29:38

Minősíthetetlen ez a ribizligizi, szavak nincsenek rá. Azt hittem, Fáncsi a női nem legalja, de tévedtem.

2015.04.02. 22:29:49

@fran7: Ó! Túl sok munkára szórakoztató-iparos sem hivatkozhat (szerintem). Ahogy arra sem, hogy ők értik, mert látták a történéseket, de én/mi nézők nem. Általad hivatkozott párhuzam találó, de nem 100 százalékosan.
Azt érzem, hogy a 3. szériával kifejezetten el _akartak_ térni a szerkik a bevált korábbi paneltől, vagy bejön vagy nem alapon.

csak mert 2015.04.02. 22:29:51

@mokamini: az én kutyám sem pisil bent..

vastyúk is .. 2015.04.02. 22:30:21

@Mók_Ica: Nem irigylem azokat, akik ezt átélték. Most már írhatja sixx, hogy a terasz húgy - és hányásmentes részén..

Chuck Νorris 2015.04.02. 22:30:28

Berkinek is Nóri az egyik kedvence... :D

2015.04.02. 22:30:32

jaj hálistennek nem cinti van hurrá
pamela inge jó
hevesiné műhaj múcsöcs á én nem kompenzálok cekcuel picológus a vendég

Zsoofka 2015.04.02. 22:30:47

@Levtolsztoj: Szerintem is. Bea vajon bevállalja?

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.02. 22:31:06

Remélem így állnak be holnap:
Nóri és Beus --Loki
Melcsi ribcsi és Adri --Becks
Barbi - Peti
Snezi - Bence
Ádám gyökér mögé meg senki.
Így kiesne a 2 nyomorék idióta és Beus (remélem Loki Nórit választja)
Sajnos a szerkik ezt valszeg nem hagynák...

Chuck Νorris 2015.04.02. 22:31:11

nóri és adri érdeklödik beus szilikoncicije iránt. nóri épp bökdösi :)

2015.04.02. 22:31:47

nóri és adri beus műcsöcsét fogdossák h jú de furcsa és jú de kemény és jú de undi és jáj

ÉH3sZ 2015.04.02. 22:31:52

Snezi is odapisilt?

Ditti82 2015.04.02. 22:32:05

@Levtolsztoj: Azt meg is érteném, hogy Beus felpofozná ezt a senkiházi kétslágerest.

Mók_Ica 2015.04.02. 22:32:07

@vastyúk is ..: csak péntekre nem jut neki :)))

@fosch9: pamela van :))) vendég hevesi dzsungel kriszta

beus szilikoncsöcsét tapizza nóri és adri

Zoe_the_Genius 2015.04.02. 22:32:35

@fosch9: ha Mátéból indulunk ki, akkor Pacánál is van remény...beszari a hajigáláshoz tök hasonló karakter párban is mint Edináék voltak. Mondjuk nem volt rossz amit Butus rendezett a TRX-en, hát na.

csak mert 2015.04.02. 22:32:42

@mokamini: ha egyáltalán felfogja mit akar tőle :DD

Chuck Νorris 2015.04.02. 22:32:53

@Majom1Parádé: 3an nem eshet ki egyszerre, ez állitolag szabály. multkor nekem is mondták mikor vmi ilyet taktikáztam

2015.04.02. 22:32:59

berki kétszer megcsöcsörészte pamelát h á jó kemény ez még

capa05 2015.04.02. 22:33:00

Ha nem jön be a koncert az "együttesnek" lehet oda is szarik... De lehet, hogy most csak megjelölte a territóriumát

keszegvágó 2015.04.02. 22:33:18

További szép estét, most kicsit megbotránkoztam, iszom egy sört. :)

DilisApu 2015.04.02. 22:33:35

És nem Cinti van :) van Isten :)

A cici fogdosás kircsi :)

Hodinak is műcicije van? Egy világ omlott bennem össze...

Levtolsztoj 2015.04.02. 22:33:41

@mokamini: Mivel szerintem, ha kiesik ez a hárpia rögtön rámenne Ádámra szóval lehet:)

Chuck Νorris 2015.04.02. 22:33:49

Berki szerint a mücicik ugy néznek ki mint a gölüszemü aranyhal szemei :)

Ditti82 2015.04.02. 22:33:51

@csak mert: Jaj, jut eszembe, le kell vinni! :D

Zsoofka 2015.04.02. 22:34:13

@ÉH3sZ: Igen, és szegény Bence hiába terelhette utána, hogy ez gáz és vegyen vissza. Esélye sincs pedig mellette és erre kezd rájönni. Túl önjáró a csaj....

2015.04.02. 22:34:59

@Mók_Ica: Mi a baj ezzel a kérdéssel? Nem csak nekünk szól a műsor. Hö. Biztos lesz majd, aki válaszol rá. Hö :)

2015.04.02. 22:35:03

@Mók_Ica: iszákos :D
@ÉH3sZ: oda...
@Zoe_the_Genius: trx-en is csak olyan kis butus volt mint mindig :D
paca érdekes buta mint a föld de néha vannak jó megmozdulásai de valahogy mégsem szimpi

gólyamajom 2015.04.02. 22:35:07

@fosch9: sajnos nincs stream az éden éjjelhez, nekem meg csak a net van :(

Ditti82 2015.04.02. 22:35:27

@Zoe_the_Genius: Szerintem se biztos, hogy Paca elhajítaná a gömböt a ghechibe. :)

Mók_Ica 2015.04.02. 22:35:30

@vastyúk is ..: remélem olvassa és használja :)))

@fosch9: konkrétan nem értem, hogy hevesi tamás hogy választhatta ezt nőt....

breki megcsöcsörészte pamelát élő adásban..... óóóóóó :)))

vastyúk is .. 2015.04.02. 22:36:22

@Zoe_the_Genius: csodálom, hogy manduláék még nem fedezték fel a trx alternatív hasznélatát a házi poresz kellékeként.

furmintszaraz 2015.04.02. 22:36:49

Huh, a mai részt majdhogynem gyomorideggel néztem végig, hozzanak jó döntést holnap, plíz. Ádám felőlem maradhat, ameddig bír, ő csak szimplán sekélyes, de nem kattant, amit viszont Melanie hoz, az már ingerküszöbön túl van. Egyszer belefért trash thrillernek, de jó lenne a feelgood irányba elmenni inkább.

Mók_Ica 2015.04.02. 22:36:53

@Szent Borzadály: pl beus? :)))) vagy nózi? :)))

@fosch9: sztem pont nem... és ezért hamar megárt neki... :)))

Zsoofka 2015.04.02. 22:36:53

Ó te jó ég, Loki!

vastyúk is .. 2015.04.02. 22:37:27

@Mók_Ica: nagyon trééé. Nem illik a revüs transzi stílushoz.

Szoba kilátással 2015.04.02. 22:37:38

Ez a hevesi es Berki fejre tokre osszeillenek

fran7 2015.04.02. 22:38:04

@Szent Borzadály: Nincs olyan munka, ahol ne hivatkozhatnának a túl sok munkára. Ma én is egy brutál napon vagyok túl. Mert ismerve a magyar kereskedelmi médiát. A szerkesztő volt az operatőr és még ők is mostak fel Melaniék után. A magyar kereskedelmi média rákfenéje is a középszerűség. Félek attól, hogy Beusban, Ádámban és Melaniban megtalálta a tv2 a húzóarcokat, akikre felépítik a műsort. Alekosz lehetett ilyen az RTL-nek, mikor ráleltek tudták, hogy megtalálták az aranytojást tojó tyúkot.

2015.04.02. 22:38:27

@Majom1Parádé: Ketten nem esnek ki, ez nem az a verziója a műsornak :/ /

Zoe_the_Genius 2015.04.02. 22:38:30

@fosch9: mert egyszerű és kirakatnak él, semmi mélysége nincs és szerintem neked és nekem sem gyerebe a felületes ember. ezzel egy mondatot nem lehetne beszélgetni életcélokról, tervekről, lélekről, szerintem ha megkérdezed ő mindig jól érzi magát és sosincs semmi baja. amúgy egy gazdag ember.

Zsoofka 2015.04.02. 22:39:07

@fosch9: Pacát dettó így gondolom én is. Nem bírom, de van egy két jó meglátása, de buta, de türelmes. Szóval elég sokféle véleményem van róla. De összességében nem szeretem...

2015.04.02. 22:39:34

@mokamini: lokival meg akarta csodáltatni a plüssök farkát :D
@furmintszaraz: jó lenne a héten takarodnának de félek még nem fognak
@ÉH3sZ: mit fintorogsz? nézted :DDDD
@Mók_Ica: nemtom biztos bejött neki :D hevesinek
@gólyamajom: paca loki együtt zuhiznak és paca mossa lokkancs hátát óriásiak

introverted22 2015.04.02. 22:39:51

Ez most komoly??? Paca mossa Loki hátát??? Komolyan kezdek sokkot kapni...

alsophila grahami 2015.04.02. 22:39:54

@vastyúk is ..: ááááá ezt akartam én is írni, hogy sixx aktualizálhat, a hányásmentesről hugyozásmentesre, édes isstenem, még ez a nő.... xDDDD

el sem hiszem, hogy ezt írom: sajnálnám, ha Pjotr kimanuperálná onnan Beussal, mert szakadok rajta, masszív pszichopata szegény lány, de vicces, istenemre ;))

Zoe_the_Genius 2015.04.02. 22:39:59

@vastyúk is ..: poresz:)))))))))) beszartam, kösz! :-))))

2015.04.02. 22:40:09

le ne essen a szappan...

Mók_Ica 2015.04.02. 22:41:01

@vastyúk is ..: nem revű táncos szvsz....

loki hátát paca mosta :))) együtt zuhanyoznak..... hihhhiiihihih berki lekispöcsüzte lokit.....

Hurrá Torpedó · http://www.youtube.com/watch?v=br-D7UneS0E 2015.04.02. 22:41:14

Ez a ket nyomorek elviszi a musort. Semmi mast nem mutatnak csak a nyervakolast. OstobenkoK es Csicska huzzon a verbe.

ÉH3sZ 2015.04.02. 22:41:23

@fosch9: Sajnos:)
De nem jön be:)

Zsoofka 2015.04.02. 22:42:00

@windsor: Várj még. Egy hét múlva még le is pisilik egymást... :)

Montezuma13 2015.04.02. 22:42:58

Az ember mindig azt hiszi, hogy most már aztán ennél tényleg nincs tovább, hogy ez már a legalja egy "valóság" shownak. Aztán kiderül, hogy tévedett, mert még ennél is van gusztustalanabb, szemétre valóbb műsor. A VV7-nél azt hihettük, hogy az már az utolsó stáció. Az Éden Hotel mai adása bebizonyította, hogy tévedtünk.

introverted22 2015.04.02. 22:43:05

@mokamini: Nnna ja, és aztán már a pisi-kaki szexet fogják mutatni az ÉÉ-ben... De várom már... :)

2015.04.02. 22:43:14

@Mók_Ica: ne mondd már minden este tajtrészeg :D
@Zoe_the_Genius: jól látod, nem gyerebe se a butaság sem a felületesség... paca lelki gazdag vagy hogy érted? egyszerű gyerek de néha mintha lenne pár jó megmozdulása valahol a kettő üti egymást és mégis hihető neki mindkét tulajdonság
@mokamini: lásd ami zoe-nak írtam, meg olyan kis igénytelenke nem? elvagyok oszt kész típus
@windsor: erre írtam le ne essen a szappan

reklám után pisi-gate

Zsoofka 2015.04.02. 22:43:41

EZ a Krisztina szemes-kukorica - dögkeselyű pozitív. Ritka randa.

ÉH3sZ 2015.04.02. 22:43:43

@fosch9: Más semmi nem lesz rajtad?:)

Mók_Ica 2015.04.02. 22:43:53

@mokamini: jajjjj.... jön a pisi-kaki szex is????

vastyúk is .. 2015.04.02. 22:44:24

@Mók_Ica: hihiihihihihi. de a transzit nem is kérted korrigálni :D

introverted22 2015.04.02. 22:45:24

@fosch9: Így folytatják, akkor fagyasztásra kell állítani azt a klímát, hogy elviselhető legyen a hőfok így a globális felmelegedés mellett...

Mók_Ica 2015.04.02. 22:45:35

@fosch9: akkor az éjszakai revüzést csak így tudja elviselni :))))

2015.04.02. 22:45:39

@ÉH3sZ: egy ilyen cipőt még gondoltam felveszek amiben nem tudok járni :DDD
@Mók_Ica: a műcsöcs?

Zoe_the_Genius 2015.04.02. 22:45:59

@fosch9: gazdag a szememben mindenki akinek nincsenek gondjai mert nem látja a gondokat:) szerintem nagyon is átlagos csávó, az a mérleg típus. szépen nyilatkozik Adriról és sok jó dolga van, de biztos, hogy kint dolog miatt kell tartania a hátát Szörnyellának. (az milyen volt, hogy MIATTAD vesztettem el az önbizalmam! - istenem de szeretném ütni)

Levtolsztoj 2015.04.02. 22:46:23

Azt mindenesetre elmondhatjuk, hogy Melanie-ban az az egy agysajt is hiányzik, hogy ne szarja/hugyozza körbe a szobát/teraszt...

ÉH3sZ 2015.04.02. 22:47:24

@fosch9: Hátha fújni fog a szél:)
@Mók_Ica: Majd az ÉÉ-ben és azt is kikockázzák:)

kékalmamag 2015.04.02. 22:47:28

Ha holnap nem Melcsi repül haza, szerintem legalább felére esik vissza a nézettség. Részemről biztos, hogy tv kikapcs.

ÉH3sZ 2015.04.02. 22:48:02

@Levtolsztoj: Lehet h agysajt lesz az tényleg!:DDDD

Zsoofka 2015.04.02. 22:48:16

@Levtolsztoj: Freudi elszólás.... Max sajt van a fejében, nem sejt (bocs)

Mók_Ica 2015.04.02. 22:48:16

@fosch9: nem tudom.... nekem tetszik hevesi tamás... és ezért többet (jobb ízlést) néztem ki belőle

Chuck Νorris 2015.04.02. 22:48:17

A müsort a legjobban nekem Beus és Loki beszélgetései dobják fel, a társalgásukon mindig szakadok.

Levtolsztoj 2015.04.02. 22:48:32

@Levtolsztoj: na kicsit érthetetlen volt:) szóval róla nem mondhatjuk el, amit sixx már párszor elsütött, hogy ha egy agysejttel kevesebb lenne összeszarná a szobát...

2015.04.02. 22:48:48

@Zoe_the_Genius: ez érdekes, lehet h tényleg kinti dolguk van... adri is olyan mint paca - élj a mának típus mindkettő - végül is lehet csak annyi a gondja h inni csajozni?
@Mók_Ica: revüzést :DDD
@windsor: jaj de rossz vagy :)))
@ÉH3sZ: nekem se, mindig megvárom amíg egy virágládát találok mégis civilizáltabb :DD
@Montezuma13: én is ma pont ilyesmin gondolkodtam

Mók_Ica 2015.04.02. 22:49:56

@ÉH3sZ: fincsi lesz :)))) (neeeeeem)

introverted22 2015.04.02. 22:49:59

@fosch9: Még mindig fáj Lokiék tegnapi húzása... Morcos vagyok rá... Még nem térdelt le elém, hogy bocsánatot kérjen érte, és én csak akkor nyugszom meg kicsit... :D :D :D

ÉH3sZ 2015.04.02. 22:50:03

@mokamini: Melanie lehetne Agysajtú :))

Zoe_the_Genius 2015.04.02. 22:50:12

@fosch9: Paca: soha nincs semmi baja, soha nem másnapos, nem lesz igazán szerelmes soha, de el van a nővel évekig, valószínűleg monogám, családcentrikus, az a típus aki a gyerekeit suliba fogja hordani, mindent mély érzelmek nélkül ellavírozva, akinek jó az ilyen akár még remek társ is lehet, esélyes, hogy idővel a mindenfelé haverkodás meghozza neki majd a munkát/bevételt is. ilyennek látom.

2015.04.02. 22:50:31

@fran7: Ezért írtam úgy, hogy SEM. Húzóarcok: erre meg azt, hogy szakít a tv2 a bevált panelekkel, és megy önfejűen (középszerűségre) az ostoba-bebaszunk-hányunk-dugunk vonalra. Ami az ÉH-nál hiba.
De nézem, mert érdekel, hogy mi lesz, hogy lesz, és mert az intrikákat mind felett fölöttébb szeretem - kizárólag játékból/ban.

Zoe_the_Genius 2015.04.02. 22:50:50

@windsor: nagyon röhögök:))) jól kitematikáztad.

2015.04.02. 22:50:58

@ÉH3sZ: igen mostanában szeles napok vannak :P :DD
@Mók_Ica: igen amúgy én is de lehet h a nő a korral hülyült meg

kismalacka 2015.04.02. 22:51:15

Na, ez a retek visító egysejtű Melanie is viszi hazánk jó hírét. Odahugyozik a teraszra, a hasonló észmennyiséggel megáldott párja, meg nem érti hogy ebben mi a rossz...szívlapáttal pofán vágni mind a kettőt!!! AKAROM!

alsophila grahami 2015.04.02. 22:51:30

@gólyamajom: vv-fannyi 2.0 /úgy látszik, most ez a ternd a médiában, minyimum egy ilyennel rendelkeznie kell minden csatornának, hogy nevezhessenek a story-gálára, vagy mittomén, valamiért menőnek tartják ezeket a maunyika-só pozitív arcokat/...

Mók_Ica 2015.04.02. 22:51:43

@fosch9: bármit is jelentsen a számára a revüzés :)))))

ÉH3sZ 2015.04.02. 22:51:45

@fosch9: A kaktuszra vigyázz:)

@Mók_Ica: A fincsi nem a legmegfelelőbb szó rá:)

@windsor: :))

Zoe_the_Genius 2015.04.02. 22:52:39

@fosch9: hát nem nagyon tematikáznak a nyereményen...isznak dugnak alszanak Adri néha behiszti de ennyi.

2015.04.02. 22:53:13

@windsor: igen nekem is fáj még mindig :D de én nem is álmodoztam ilyen térdelésről, jó a fantáziád :D
@Zoe_the_Genius: igen ez nagyon jó meglátás lehet - de mégis hiányzik valami, szenvedély, tűz a dolgok iránt - kevés h csak a buli, pia iránt van benne - szóval nem biztos h hosszú távon jól jár vele sem a mhelye sem a csaja..

Zsoofka 2015.04.02. 22:53:53

Na jó, hányok egyet a szoba sarkába, aztán megyek aludni Nózi mellé.

Chuck Νorris 2015.04.02. 22:54:05

Ádám mire van ekkora arcod? a szánalmas bandádra? haha ez 2x is odabasz :)
beus meg akárhányszor levélért megy felrugja a gömböt :)

Mók_Ica 2015.04.02. 22:54:10

@fosch9: erre nem is gondoltam .... remélem igazad van :)))))
kámingáut: a csíkos napernyő és jeremy korszakban én még "szerelmes" is voltam beléje .....

2015.04.02. 22:55:08

@Zoe_the_Genius: de erős párnak érzik magukat a közös semmittevéstől :D
@Mók_Ica: ez így korrekt :D
@ÉH3sZ: jaj elképzeltem és összerezzentem :-O
@sui.generis: maunyika só :DDDD áháhá jaj nagyon jó :D

Zoe_the_Genius 2015.04.02. 22:55:10

@fosch9: hát én alkalmaznám, sokkal megbízhatóbb mint aki szenvedélyes és dettó, van olyan nő, akinek ez megfelel, szerető férj, apuka, stb. nincs is ezzel baj. a selejt megmarad nekem:)))

Mók_Ica 2015.04.02. 22:55:58

@ÉH3sZ: én még nem próbáltam, nem tudom mi a megfelelő szó rá :))))

Zoe_the_Genius 2015.04.02. 22:56:10

@Mók_Ica: párszor fellépett a Fortunában és elég jó volt élőben.

ÉH3sZ 2015.04.02. 22:56:41

@fosch9: Néha azért a sarkára állhatna Patrik. Az Agysajtú Melanie hogy beszélt neki Adriról és nem állította le

introverted22 2015.04.02. 22:56:56

@fosch9: Hát tanulok Melanie-tól... Ha már az idegenek köztünk járnak, akkor megtanulom a kommunikációs szokásaikat. Ha ne adj Isten elrabolnának akkor ne legyen nagy bajom. Mert hogy ezek nem ezen a bolygón élnek, az tuti. :D

2015.04.02. 22:57:08

@mokamini: teraszra teraszra! hányni is pisilni is :D
@Mók_Ica: a csíkos napernyőt én is imádtam :) imádom..

Mók_Ica 2015.04.02. 22:58:46

@Zoe_the_Genius: most is nagyon jó :))) @fosch9: emlékeztek a sztárban sztárra.... mennyire jó volt benne :))))

ÉH3sZ 2015.04.02. 22:59:04

@Mók_Ica: A látványra gondoltam Te!:))))

@fosch9: Akkor visszavonom, ne rezegj egy virágláda tetején:)))

Chuck Νorris 2015.04.02. 22:59:08

@Mók_Ica: jeremy na ne izélk már, látod én is fiu vagyok... ez az a jeremy? :)

2015.04.02. 22:59:44

@windsor: Küldjük vissza őket a saját bolygójukra..
@ÉH3sZ: igen pont ez a baj vele hogy még adrihoz sem volt igazából lojális akkora puding a gyerek
@Zoe_the_Genius: szenvedély nélkül élni és létezni lehet de hosszútávon unalmas :)

ÉH3sZ 2015.04.02. 22:59:54

@Chuck Νorris: Nem tudtam mit nevetnek Beuson, kösz!

ÉH3sZ 2015.04.02. 23:00:36

@fosch9: Lekvárospuding! Ezért joggal morci rá Adri

Mók_Ica 2015.04.02. 23:01:01

sezlony is pisilt melánival....és fiúk körbeállták őket.... plusz alulról is bekukkantott loki és paca....

2015.04.02. 23:01:05

hevesiné szerint is a pisálás emberi mélység volt tőlük

Chuck Νorris 2015.04.02. 23:01:15

@ÉH3sZ: elöször én sem, de másodszorra direkt odafigyeltem :)

ÉH3sZ 2015.04.02. 23:02:18

@Mók_Ica: Ráadásul meglepetésre. Mindenki úgy volt vele h jó, ő is itt van velünk, azután csak néztek nagyokat h milyen jól teljesített.

ÉH3sZ 2015.04.02. 23:02:58

@Chuck Νorris: Én is a gömbjeit nézem:)

2015.04.02. 23:02:59

@ÉH3sZ: igen de emellett adri is egy puding nő elég h megpiszkálják oszt kész ő se tesz többet mint nóri ezen kívül szóval nem motiválja a pasiját
@Mók_Ica: igen tényleg :)))

Mók_Ica 2015.04.02. 23:03:21

@ÉH3sZ: tudom :))) én nem szeretnék ilyet nézni...

@Chuck Νorris: én nem vagyok fiú.... jeremy az a másik slágere volt hevesi tamásnak a napernyő mellett :)))

2015.04.02. 23:03:59

@ÉH3sZ: akkor nem rezgek :D

gólyamajom 2015.04.02. 23:04:36

@Mók_Ica: és ezek után ők még egymás szemébe tudnk nézni?

ÉH3sZ 2015.04.02. 23:05:15

@fosch9: Adri még nagyokat szokott csodálkozni a leveleken:) Nem a fa:) De az ő fő profilja a Patrikszeretés

2015.04.02. 23:05:56

@Mók_Ica: a csíkos napernyő tompította a pisigate élét

introverted22 2015.04.02. 23:06:46

@Mók_Ica: Én meg egy május 1-én még a csíkos napernyős korszakban puszit is kaptam tőle ;)

2015.04.02. 23:07:38

@ÉH3sZ: a löeveleken jaja :D
amúgy ezek megérdemlik egymást hamar unalomba fulladó kapcsolat és egymás tépése a jövő sztem

Chuck Νorris 2015.04.02. 23:07:53

@Mók_Ica: voga turnovszkynak voltak ilyen egyvelegei anno, ahol magyar számokbol csináltak egy összevegyitést, abbol idéztem a jeremys részt :)

ÉH3sZ 2015.04.02. 23:08:24

@fosch9: Vagy csak ne ott, máshol még jól jöhet:)
@Mók_Ica: A másik kedvencem a Kisvastag volt:) És nem, ezt nem a pi-ka szexhez írtam:)

introverted22 2015.04.02. 23:09:03

@fosch9: Hát az szerintem minden kulturált ember szemében a legalja viselkedés. Én ezért kurva súlyos büntetést adnék nekik, rögtön, miután feltakarították a saját mocskukat...

Chuck Νorris 2015.04.02. 23:11:13

a napernyös átirat meg az volt hogy.
mindent megteszek hogy én legyek az első, kell a francnak az a csikos napesernyő, Gyulán a lányokat ingyen kapom, miközben ezt a dalt dudolgatom.
á á álj vagy köpök (ez már elsö emelet) :)

ÉH3sZ 2015.04.02. 23:11:26

@Chuck Νorris: Ja, és: "Esz a fene, mer' az Emelet az Első, kell a francnak az a csíkos napesernyő" :))

2015.04.02. 23:11:30

@ÉH3sZ: hátha megszomjazom a sivatagban? :DD
@windsor: jaja várom már h a rángatásért és hugyozásért valami retorzió járjon mandulánénak

alsophila grahami 2015.04.02. 23:12:19

@fosch9: na pont ezt akartam még én is felvetni, hogy ezzel a BArbival jól bevásároltunk, Pjotr tudta, kit válasszon be megint magának: egy Apol-replikát, aki kb annyit tesz hozzá a műsorhoz, mint az elődje, vagy még annyot se...

@halványlilaköd: ha így van, kár érte, mert én - bár ez sem rossz persze - de mégis jobban élveztem a carlitós sztorinál a berkioltó részeket a hv-k elején; titkon várom is, hogy újra legyen miből dolgoznia sixx-apónak ;)

2015.04.02. 23:12:47

@ÉH3sZ: @Chuck Νorris: ehehe :DDD

majd a fejem felett az forgatom
miközben ezt a dalt dúdolgatom

2015.04.02. 23:13:51

@sui.generis: barbiról egy ilyen nagyranőtt bágé málé kislány jut eszembe aki rád néz és annyit mond hööööööö bocs de ennyit nézek ki belőle :D

ÉH3sZ 2015.04.02. 23:14:16

@fosch9: A rezgésre gondoltam:))
Akár a Costa Rica-i ÁNTSZ is beleköthetne

Mók_Ica 2015.04.02. 23:14:59

@windsor: féltékeny vagyok :)))))

@Chuck Νorris: hihihihihihi... na, arra nem emlékeztem :)))) pedig őket is imádtam..... a kedvencem - egyszer élünk, kérek még egy doboz gyufát..... az élet egy nagy kürtös kalács, belül semmi, kívül ott a máz....- nagy igazságok :)))

@ÉH3sZ: igen, ő is meglepett :)))

2015.04.02. 23:15:47

@ÉH3sZ: értem értem igen még jól jöhet sose lehet tudni :DDD
ott van ántsz szted? :D

meláni szerint arra van az éden hotel ha akar oda hugyozik oszt kész

Chuck Νorris 2015.04.02. 23:15:53

@ÉH3sZ: ja lehet hogy ugy volt, már nem emlékszem pontosan, vagy 15 éve hallottam utoljéra :)

kismalacka 2015.04.02. 23:17:10

@sui.generis: Szia :) Hát szerintem is inkább egy Béjjá mint Barbi aki lapul mint szar a fűben :)

ÉH3sZ 2015.04.02. 23:17:18

@fosch9: Te is kaptál puszit májuselsején Hevesitől, mint Mosolygós Fehér Valamilyen Aranyos Állatka?
Mit jelent a bágé?

Chuck Νorris 2015.04.02. 23:18:44

@Mók_Ica: a legjobb slágerük a - Gizi az egy kinemond, szóval mindenki öt szereti, Géza bácsi ha ügyes a gizi cukrot ad neki. hu de kinos :D

2015.04.02. 23:19:21

@Noozee: van már nózink is úgy látom :D
@ÉH3sZ: nem nem kaptam sajnos :D
milyen állatka kaphatott? kiccica?
bágé hú az ilyen bamba nyálfolyatós akinek mondják a gyerekek báááá mit bámulsz :D

alsophila grahami 2015.04.02. 23:19:48

ó baszki, a végén még kiderül, hogy szerencsések vagyunk, amiért nem a barnamaci kérdezkedett ki az agysajtúból...?? hát ez kész.

amúgy meg nemtom, írta-e már valaki. nem láttam (ha igen, akkor bocsi), de nem csak ez a szerencsétlen primkó pi**** exponálta magát ezzel a kis epizóddal, hanem a travi sznezsana is benne volt tökig az akcióban (tökig, haha :P ;)

DilisApu 2015.04.02. 23:20:35

Mégegyszer is? Ráadásul Loki még adja alá a lovat? Úgy nyalattam volna fel vele. Gondolom otthon az anyja virágai közé szarik aki még meg is dícséri ezért. A disznó különb állat, mint ez a mocskos kurv@. Büszke rád anyád Melani.

ÉH3sZ 2015.04.02. 23:21:02

@fosch9: Melanie setét

@Chuck Νorris: Egészen jól emlékszel a 15 évhez képest

@Mók_Ica: A gyufa is jó volt:)

2015.04.02. 23:21:54

@sui.generis: igazad van sneci is benne volt
transzi is találó

2015.04.02. 23:23:31

@ÉH3sZ: nagyon setét
holnap meghallgatom a gyufát

Mók_Ica 2015.04.02. 23:24:17

@Chuck Νorris:
Becsapom az ajtót, - de belül van a kilincs, -
Mennék vissza. - Kulcs? - Az nincs.
Kisnadrágban indultam el. - Szemétvödörrel? - Hát ahogy kell.
Pár lépés csak a ledobó, de visszamenni most volna jó.
Megáll a lift, kilép egy nő, és azt mondja, hogy ááááááááááá!

Ref.:
Húú, de kínos, húú, de kínos,
Húú, de kínos, húú, de kínos.

Bemegyek a boltba egy egész nemzedék áll mögöttem,
- Ne totojázzon maga csigabajnok! - Emberek, csönd legyen!
- Na daráljon le egy kiló bélszínt, a macskámnak viszem.
Megáll a kés, a hentes néz.

Lemegyek a parkba, leülök egy padra, - Jó is az! - Hát, aki szereti.
Kinek a pap, kinek a papné, - Nekem speciel a Schultz Gizi. -
Dehát a Gizi az egy... - Ki ne mondd! - Szóval mindenki őt szereti,
Géza bácsi, ha ügyes a Gizi, cukrot ad neki.

Gólya, gólya, - A gilice. - Ja. Mitől véres a hátad?
A Jóska mondta, hogy ott jön egy IFA (csatt)
- Na mi van, nem láttad?
De remek ez a kórház, üveg a kacsa, itt mindenki beteg,
Te figyelj: ki ez az ember? - Doktor Sabin, na várjon egy cseppet!

introverted22 2015.04.02. 23:24:46

@fosch9: A VV-ből kb ennyiért zárták ki anno Simont... Nekem ez a póló tépkedés, lökdösődés és rángatás már a tettlegesség felé hajlik. Igaz ez TV2 és nem a nézők szavaznak...

Morfologista 2015.04.02. 23:25:34

Gyerekek én lefagytam. Nem vagyok egy mai gyerek, elég sok telet megértem már, láttam én sok-sok fura, megdöbbentő dolgot... de ez... ?! ... ez, ... egyszerűen nem találok szavakat. Namost ha itt valakit azért kibasznak a hotelből, mert pofán ver valakit (mellesleg valószínüleg jól megérdemelten), akkor ezért a viselkedésért miért nem repítik haza ezt a két büdös kurvát? Simán kizárnám őket a gecibe, ha ennyire igénytelenek, hogy odahugyoznak a teraszra!

ÉH3sZ 2015.04.02. 23:25:46

@fosch9: Windsorra gondoltam, ő kapott, mondta:)

@Chuck Νorris: Meg a hosszú lába asszony, hány óra van?
3 óra 20!
Lehetetlen, messze még a hajnal.
Ide figyelj asszony én a király vagyok!
Akkor én a szűz!
Ja, akkor nem is vagyok király.
Én is csak vicceltem!
:)))

2015.04.02. 23:25:50

@Mók_Ica: jáááááááááááááááááááááj

Mók_Ica 2015.04.02. 23:26:37

@fosch9:
"- Na tessék...Szarakocc má'… az öngyújtó… Jó lapos itt a hangulat gyerekek…""- Mondtam, hogy ne ide gyűjjünk, látod… Mindíg ugyanaz van…""- Hát, ez az egy van nyitva…"Ó, az élet, egy nagy kűrtős kalács.

"- Mit mond?""- Kűrtőskalács…""- Hallom én, nem vagyok süket!"

Középen a semmi körül ott a máz.

"- Nagyon nagyon jó kedved van neked ma… nagyon jó…"

Kalácsból tudom jól,

"- Há' hol van itt kalács…"

Nekünk csak a lyuk maradt

"- Ne a kaláccsal foglalkozz má' egészen más dógunk
van nekünk…"

Barátom, hát kűrtőztesd magad!

"- Aszt csinálom… az 'sten rohassza meg…""- Más lehetőséged talán nincs…""- Mit iszol?""-

...Kűrtöskalács…""- Hagyd már azt a rohadt kalácsot a francba…arról vót szó, hogy megbeszéljük az

izét… mert…nem tudom mi van velem, de elég…""- ...Kűrtöskalács...""- Nem tudnád abbahagyni a

kűrtősödet?... az életedet… ismerem én nagyon jól… kalácsot. itt röhögsz össze vissza… jó van!""-

Siet a trombitás…"Ó, az élet, egy nagy kűrtőskalács.

"- Te öreg! ez má' vót!... ja ez má' vót…""- Ez vót az első…"

Középen a semmi körül ott a máz.

"- Abszolút nem figyelsz rám… abszolút…"

Kalácsból tudom jól,

"- Én is! Én is nagyon téged…""- Nem figyelsz…"

Nekünk csak a lyuk maradt

"- Lyuk maradt… Azt… adok én olyan lyukat… furod a lyukadat…"

Barátom, hát kűrtőztesd magad!

"- Persze, aztat… persze… rohadt balhé… mit izész itten?...""- Te Géza! Ez a bor már nagyon híg!...""-

Benne van az igazság…""- Főúr! Eccer élünk! Még egy doboz gyufát!""- Mi aztán eccer…"

Kalácsból tudom jól,

Nekünk csak a lyuk maradt

Barátom, hát kűrtőztesd magad!

"- Mé?...mé, mit csinálhatnék?...""- Auuuuu…""- Na…"

Chuck Νorris 2015.04.02. 23:27:56

@Mók_Ica: most néztem meg yutubon a 2 panelninját :)

2015.04.02. 23:28:28

@ÉH3sZ: irigy vagyok majd reklamálok hevesinél
@windsor: na igen beus is mehet a pohárdobálásért meg a két ribi a hugyozásért
és ha nem lesz retorzió a többi valóságsó még lejjebb csúszik majd...

jó éjt olvtársak élmény volt ma is

ÉH3sZ 2015.04.02. 23:28:30

@fosch9: Kösz a bágét:)

@Mók_Ica: Valld be hogy szeretsz gépelni:)
Vagy ctrl+c - ctrl+v?:)

kismalacka 2015.04.02. 23:28:34

@Morfologista: Mintha mondott volna Breki valamit hogy holnap meglátjuk hogy ki marad bent...remélem azért mondta, hogy ez a retek picsa hazahúz!

Mók_Ica 2015.04.02. 23:30:21

@Chuck Νorris: kis nosztalgia :)))

@ÉH3sZ: imádok gépelni...... :DD de a ctrl c + ctrl v gyorsabb :)))))

2015.04.02. 23:30:28

@Morfologista: +sok ja! De nem, mert ennél rosszabb Nóri. (hát pedig nem, valakiknek az értékrendje marhára elcsúszott)

2015.04.02. 23:30:37

@Mók_Ica: urist'n :D köszöm szépen meg vagyok tisztelve

ÉH3sZ 2015.04.02. 23:31:26

@windsor: Igen, a madzagosfarkút ezért zárták ki

@fosch9: Ha heves leszek szólok és nem kell Tamásra várnod, jó?:)

2015.04.02. 23:31:54

@ÉH3sZ: én meg a rezgést :D

Mók_Ica 2015.04.02. 23:33:23

@Noozee: háááát erre senki nem figyelt..... jó a szemed :)))
bár máté elhíresült teraszos jelenete a teraszon is pisiléssel indult.... :)))

2015.04.02. 23:33:40

@ÉH3sZ: nagyon jó :D
most már álomba kacagom magam :)))

Morfologista 2015.04.02. 23:33:48

@kismalacka: @Szent Borzadály: De most tényleg, ha ezek után Nórika megy haza, én tényleg nem nézem tovább.

A TV2 "szerkesztőinek" - ha olvassák - innen szeretnék egy nagyon megszívlelendő dolgot üzenni: menjetek ti a jó kurva anyátokba.

Mók_Ica 2015.04.02. 23:34:30

@fosch9: :*

@ÉH3sZ: szólj nekem is :))) szépen sorban állok és várok :)))

ÉH3sZ 2015.04.02. 23:34:44

@Mók_Ica: Nem itt mondták hogy azért mentek abba a kocsmába, mert oda járnak kabátot lopni?:)
@fosch9: Azt szivesen:)

Mók_Ica 2015.04.02. 23:36:25

@ÉH3sZ: rémlik valami ilyesmi..... :))

kismalacka 2015.04.02. 23:37:21

@Morfologista: Nóri teljesen rendben van, és szerintem most összezártak a lányok hogy ezt az idegbeteg luvnyát kihajítsák. Még a fiúknak is tele a tökük ezzel a nőnek mondott izével....

Mók_Ica 2015.04.02. 23:40:10

@fosch9: jó éjt :)

megyek én is, holnap meló..... szép álmokat :))

ÉH3sZ 2015.04.02. 23:40:57

@Mók_Ica: Oké, de nem mondhatom h majd igyekszem végezni az előtted állóval mert féltem a pólóm:)

@Morfologista: Ha nem az Agysajtú Melanie megy haza, akkor tényleg gáz van. Remélem egyik csaj se emel kezet arra a buta Mandulánéra

alsophila grahami 2015.04.02. 23:44:03

@fosch9: köcce és szijja ;)) @kismalacka: meg neked is szia :) ahogy mondod, Béjjá legalább vicces, és az agysajtúhoz képest egyenesen felértékelődik ;)

@Morfologista: hát itt most már ez a színvonal, vv-ben is összehuggyantott mindent talajrészegen asszem a Komisz; a konzervatív, mértéktartó, kormányközeli csatornánál meg - gondolták - rátesznek egy lapáttal, mert ők - ebben is - jobbak (nem!), és kb ennyi, fenyítést, pláne kizárást ne várj, olyan itt nem lesz, talán még egy frankó pofozkodásnál se - max kivágják és nem adják le, de az is lehet, hogy igen, mert miért ne... én a mai után semmin nem lepődöm már meg.

Chuck Νorris 2015.04.02. 23:45:07

Ádám vmelyik madár csajt be tudná dumálni, akár Nórit is, mert nóri most ugx kapszkodik mint a szar.
melani 2015 április
vao

Morfologista 2015.04.02. 23:46:14

Most nézem az ismétlést, mert az esti adásból a párbeszédek 3/4-ét ki kellett sípolni, ami azért még VV-s mércével is durva.

Azt nagyon benézte a TV2, hogy olyan embereket engedtek be, akik IRL lekötelezettjei egymásnak. Ki a faszom ez a Meli a Patriknak? És a Sneci - Ádám is egyértelműen alárendelt viszony a kinti életben. Ez így marhára nem kóser.

kamilla123 2015.04.02. 23:51:23

egyszerűen fel nem foghatom, h a benti játékosok miért Nórikát szívatják. Messze a legnormálisabb csaj és most már végképp, ezek között az agyhalottak között. Loki mi a fenéért szívatja (pl ezzel a Patrik szerelmes Mel-be dologgal?? ) Miért akarja kicsinálni??? sztem egyedül ő nem dobná el neki a gömböt (bár remélem, h lesz még erre lehetősége Nórinak, és elhajítja a fenébe). Berkiék is az Éden Éjjelben Nórit fikázzák non stop. Oké, kissé furán beszél, de a többiekhez képest...?!?

Chuck Νorris 2015.04.02. 23:54:03

@kamilla123: berkinek Nóri a kedvence, egyedül a frufruját fikázza, meg hogy kicsit tulzásba viszi a sminket (a sminekt pamela mondta :)

kamilla123 2015.04.02. 23:59:24

@Chuck Νorris: igen, ezt szokta mondani, de sztem ez csak amolyan szófordulat. Tegnap is Gergőből folyamatosan Nórikát fikázó kritikát próbált kicsikarni, és tett rá emgjegyzéseket. Sztem igazából abszolút nem a kedvence.

Amúgy Nóri nem rossz játékos: folyamatosan körülötte (is) zajlanak az események, mégis gyengének tartják, vagyis nem tartanak tőle, de mégis el tudta kerülni a botrányokat és a lealacsonyító jeleneteket. Sztem jól csinálja nagyon.

Berki pl amikor Snezit kritizálja valaki, mindig hozzáteszi, hogy "de ő mégis bent van a játékban". Érdekes, ezt Nórira nem mondja, pedig őt aztán minden körben ki akarják tenni, mégis bent van. Olyan, mint anno Alíz. Remélem, nem úgy végzi majd.

Rayen 2015.04.03. 00:00:42

Nem néztem végig a hugyozós jelenetet, majd holnap a hogyvoltból megtudom, mi történt utána, ha bármi is még. Mandulánén szinte nem is csodálkozom, de Sneci végleg leírta magát. Ugyanaz a szint, hiába próbál kivakarózni. Ilyet az útszéli prostik csinálnak két menet közt, de tán még ők is keresnek legalább egy bokrot.

Veder1 2015.04.03. 00:02:49

@Noozee: na ez a különbség a két évad között ezen még lehetett röhögni, ráadásul szégyellték is magukat ellentétben a mostani gyökerekkel.

kismalacka 2015.04.03. 00:03:03

@sui.generis: Béjja, Nózika, Travi, Meli...isteni csapat :)))

Most olvastam hogy Lezlit elítélték a székdobálása miatt Dinkánk szorította a kezét a bírósági teremben...gondolom be volt fosva, hogyha Lezli a brönyóba lesz akkor neki kocc haza :))

anyadahalor (törölt) 2015.04.03. 00:08:35

Próbálta letörni az agarait egy picikét. -Adri

Szegény agarak most egy picikét szomorúak

Rayen 2015.04.03. 00:09:18

@kamilla123: Berkiben megvan ugyanaz a lenézés a vidéki lány felé, aki nem elég menő. (Nem tudom Nóri honnan jött, de nem a helyszínre, hanem a habitusra értem a vidékit.) Mandula apukával is feltűnően jól kijött, ott is biztos régi az ismeretség.

alsophila grahami 2015.04.03. 00:10:22

@kamilla123: +1 :) nekem még mindig hihetetlen, de már én is így látom, annyira esett az általános iq-szint odabent.

kamilla123 2015.04.03. 00:14:08

@Rayen: igen, van benne. Amúgy azt észrevettétek, hogy Snezi arcán kifejezett félelem volt, amikor előkerült ez a kérdés, h Ádám azt mondta neki, h meg akarja dugni. ALig tudott megszólalni, amikor megkérdezték,h mit reagált ő rá. Ez nekem többnek tűnt, mint félelem egy sima játékostárstól. Amióta Melanie bent van, Snezi furán viselkedik. Ez a közös pisilés is fura. Az eddigi "okos játékos" image-zsal abszolút nem összeegyeztethető.

alsophila grahami 2015.04.03. 00:18:49

@kismalacka: "brönyóba", ahhahaa, ez nagyon jó xDDD csóri dinka jó hogy brunyál a brönyó miatt, minden oka megvan rá (mehetne haza, jja ;P) oszt' mit kapott Lácika, mennyibe' mérték neki a székdobálást? /remélem, van miből kifizetnie, ha pénzbünti, vagy közmunka lett? az is ráfér, egy jó kis árokpucolás, vagy szemétszedegetés... jól mutat majd a cv-jében ;)/

kismalacka 2015.04.03. 00:23:51

@sui.generis: Úgy ahogy mondod...:))) Isteni lesz a CV-ben a 15 nap közmunka. Láccinák még 52 ezer bűnügyi ktséget is csengetnie kell, de persze fellebbeztek. " Amúgy " 2 évet is kaphatott volna, tehát inkább kussoljon mert csak feljebb srófolják a büntit.

Nálam tetű lassú lett a net, nagy orkán van lehet hogy a föld alatt lévő kábel sem szereti :)

Jó éjt :)

alsophila grahami 2015.04.03. 00:28:16

@kamilla123: hát, nekem is feltűnt, de nem lep meg egyáltalán, miután pár napja már fejtegették páran, hogy mandulaapuka milyen bizniszben is érdekelt... szerintem nem nehéz összerakni, hogy sznezsana a frissen tuningolt cickókkal milyen függőségi viszonyban is lehet a mandulacsalád férfitagjaival, és ezáltal az elmebeteg riheronggyal is - aki tuti hogy ugyanabban az üzletágban mozog, mint sznezsana bácsi... de az is beszédes volt, amilyen természetességgel vetette oda neki pár órácskányi bentléte alatt a mandulagyerek, hogy "megcsináltattad a melleidet? mutasd!", nyilván ismerte az "ilyen volt" állapotot, hát kíváncsi volt az "ilyen lett"-re is... érthető, nem? ;)

alsophila grahami 2015.04.03. 00:31:29

@sui.generis: fellebbezett? és ha súlyosbítanak neki? az észlény, na! :P / itt is nagy a szél, jó éjt! :)

kamilla123 2015.04.03. 00:32:14

@sui.generis: ja, ezt nem is tudtam. Sajnos nem mindig tudom olvasni a kommenteket. Hát, ez óriási szégyen az egész TV2-re, hogy ezt csinálták ezzel a műsorral. Oké, az egyesben is ott volt Pókmajom, de ott tényleg olyan szerethető, "egyszerű, normális" figurák is voltak. Ez az egész így borzalmas. És hogy kerülhetett Patrik a körbe? merthogy Sixx szerint ők is ismerik egymást.

alsophila grahami 2015.04.03. 00:37:20

@kamilla123: khmm... hogy is írjam körül... szal, anniyt mondanék csak nagyon halkan, hogy a manduláékra van némi rálátásom, lévén, hogy az öcsikém osztálytársa volt a középsuliban... ja és pókmajom, jó hogy említed, gondolom, azt tudod, hogy mandulafaterrel futott egy ideig, rögtön az édenes pályafutását követően... (hiába no, összenő, ami összetartozik, hogy egy klasszikust idézzünk;)

alsophila grahami 2015.04.03. 00:39:49

@sui.generis: jáj, ezt ide akartam volna címezni --> @kismalacka: :)

kamilla123 2015.04.03. 00:42:51

@sui.generis: hát ez az egész nem is gáz, hanem valahogy olyan szomorú :-(( el is megyek aludni. jó éjt! :-)

alsophila grahami 2015.04.03. 00:55:57

@kamilla123: az... olyanniyra, hogy követem a példád, jó éjt mindenkinek! :)

daneee 2015.04.03. 02:16:24

Huh, de jó röhögtem Peti és Loki megnyilvánulásain a külön interjúkban a két agyhalott felé. :D
Nem emlékszem, hogy Ádám az Aranypartba is ekkora tahó lett volna, de a párjával együtt egy olyan nagyképűek, hogy csoda ha kiférnek az ajtón a párválasztónál. De mire fel??? de várom a mai hogyvoltot, ritka jó anyag gyűlt most össze. De Meláni remélem kiesik, ennyire Pókmajom baszott csak fel még régebben. Két elkényeztetett apukakedvencei. Meg kissé idegbeteg is. Atyaég.

HufnágelSteve 2015.04.03. 04:23:09

Elkezdtem nézni és visszanézni ezt a műsort "kis" késéssel, főleg a szövegek hatására. Hát érdekes figurák vannak. Ez a Mel egy idegesítően csipogó gumikacsa. Mondjuk a párja se a hangjáért tartja, bár az neki sincs túl jó. Ráadásul beképzelt és primitív is.
Ádám egy öntelt faszfej, csak nem "szökőkút" van a fejbúbján, hanem oda ragasztotta a lenyírt fanszőrzetét.
A régiek sem piskóták. Patrik a semmi bajszával és gyér hajával egy koszos patkányra hajaz, jó hozzá a neve Patrik=Pati=patkány. A viselkedése is inkább egy gyáva, konfliktuskerülő féregé, aki még a csaja mellett sem áll ki. A párja, Adri illik hozzá: elég parás, gyáva, hisztis picsa, önértékelési gondokkal.
Loki nevéhez méltóan szemét keverőgép, sivatagi ugróegér fejjel és főleg füllel, de legalább van esze és humora. Beust nem minősítem, nem tudom hol maradt ki a normál oktatásból, de innen könnyű fejlődni. Loki nem is az eszéért választotta, inkább Darth Vadert játszana vele és nem csak mondogatná, hogy Luke, luk.
Peti, a "bölcs vezér" bár nem a Kim Dzsong Ilhez hasonló kinézete miatt inkább az évbeli tapasztalatok révén+"tanácsadói" szerepe miatt. Barbiról szinte semmi nem derül ki, azon kívül, hogy ez nem az ő közege.
Snezi jól ráz, még magassarkúban is. Tényleg Csöcsike, vagy Kannácska, de nem sokkal több. Bence gyúrós, bulizós csávó, aki próbálkozik keménynek mutatkozni, de elég sírós-picsogós kis pöcs.
Ivar-Nóri külön kategória: anyatigris="titkos gyilkos mama", belassulva, de érdekes megnyilvánulásokkal. Nem vagyok biztos benne, hogy szeretném látni felpörögni, mert estleg Bates-re változtatják az Éden Hotel nevet.
Mivel Béjvacsot rakták ki, így taktikai és stratégiai lépéseket egyikükkel sem terveznék és beszélnék meg, mert úgyis beleszarnának, vagy pont ellene tennének.

Ronni 2015.04.03. 05:26:03

@HufnágelSteve: hát te aztán vitrio000lt ittál komám,köpködni legalábbis azt köpködsz.....

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.04.03. 05:41:35

@kismalacka: ez a 15 nap szinte semmi.

Közérdekű, valamint közfoglalkoztatás van, kapja be a blikk, pl.

A költséget kifizeti részletekben pl.

Kap majd egy pártfogót. Kijelölnek egy munkahely. 15 nap nem sok.

,, 2015.04.03. 06:41:00

@kismalacka: @sui.generis: szerintem ha csak a terhelt javára történik a fellebbezés, súlyosítási tilalom van. amúgy. ha tévedek, szóljon valaki.

Chuck Νorris 2015.04.03. 06:42:24

Jóreggelt mindenkinek.
tegnap óta Kamilla123 megjegyzésén töprengek miszerint Snezi láthatóan félelemmel/felelöséggel viszonyul a rapper duohoz, néha azt érzem mintha vezekelnie kell valami miatt. Nagyon jól tudja hogy lejáratja magát melanival, de mindig ott bábáskodik körülötte. A hugyozásnál is elvitte a balhé felét, az első veszekedésüknél is anyai megkönnyebbült mosollyat kontatálta a békesmárt.
Szóval én ugy gondolom a mujltban elkövetett vmit az álompár ellen, nem véletlen hogy Melani 100x lekigyózta, ezt 1 nap után ilyen meggyözödéssel nehéz leszürni vkiröl , föleg egy ilyen ostoba nöszemélynek mint Melani.
De az is lehet hogy csak munkaköri kötelesség érts 1 közös manager/strici/maffiozó nevezzük akárminek tolta be öket a müsorba.

Schlomo Goldberg 2015.04.03. 07:40:29

Hugyozásgate folytatása, Melani a biztonság kedvéért még a maradékot is kiereszti tv2.hu/eden_hotel/eden_ejjel/172805_loki_olajjal_kente_be_adam_ferfiassagat.html

Rayen 2015.04.03. 08:12:46

@Chuck Νorris: félelem lesz az inkább, függőség apukától. A két agyhalott láthatóan hozzászokott, hogy ugráltassák és leüvöltsék a körülöttük lévőket és a legcsekélyebb tekintettel se legyenek másokra. Fel se merül bennük, hogy másképp is lehet. Nem saját maguk biztosítják ennek a hátterét, az biztos.

Rayen 2015.04.03. 08:14:27

@Schlomo Goldberg: ebből a linkcím is elég.

tryclops 2015.04.03. 08:37:15

Kedves TV2: Basszátok szájba magatokat, ez katasztófa. Áttekerni se lehet a gyökereket, mert a műsor 80%-a róluk szól. Szerintetek ez VICCES? Inkább szánalmas. Adok még esélyt a műsornak, de ha ez megy jövő héten is, akkor pá-pá. :(
Így elbaszni egy jó formátumot. Katasztrófa.

Infomaniac 2015.04.03. 09:02:49

Vajon a tv2 miért nem teszi fel az elmúlt két ÉdenÉjjel adást??

Infomaniac 2015.04.03. 09:04:56

Nagyon kész leszek, ha az este katasztrófába torkollik. Beust az eddigiek alapján meg tudtam szeretni, kár, hogy van a személyiségének egy másik szintje, ami miatt kirepül. És Nóri ne menjen már most, mert ezt a szintet az újakkal nem lehet elviselni.

Infomaniac 2015.04.03. 09:05:42

Hol van az új post?? Böjtölünk?

Tanya Jóska 2015.04.03. 09:10:50

És én az előző évadokból még azt tartottam túmácsnak, hogy a csajok feszt egymással smároltak.. Ezt a teraszra hugyozást senki nem tartotta gáznak a bentiek közül? ( nem lattam a tegnapi részt csak itt olvastam Tőletek az eseményeket.)

mézescsók 2015.04.03. 10:01:37

@Szent Borzadály: Így lesz! Olyan pozitívan nézem a hozzászólásokat, hogy csak na!!! Kösz.
Újravágás: meg tudnák csinálni (a taktikai megbeszélések, egyéb összeesküvések utólagos bevágását( - a ceremóniát nyilván nem -, de dolgozni kéne hozzá. Meg különben is úgy gondolják szerintem, hogy így szuper.
Elképzeltem: ha Nóri utazik ma haza, akkor hívják össze ismét a bandát. Menjenek Costa Ricába és közkivánatra onnan folytassák ismét, hogy párkiválasztó ceremónia, de nem Nóri esik ki, hanem valaki más. Na.

@DilisApu: Ugyan, hogy dubaizott volna? Magyar modell/hobbimodell és egyéb katasztrófa társaik legfeljebb turistaként mennek oda!!! A pénz nyilván Ádámtól van, aki aratott a két slágerükkel. Esetleg Ádám apukájától, aki viszont nem tudom, hogy mivel foglalkozik, de "minden vagyonhoz bűn tapad "(Balzac, ha jól emlékszem).

@tomfree: Szerintem Nóri tudta, hogy amit "ne mondd el senkinek" jelszóval mondanak egymásnak, az gyorsabban elterjed, mint a bubópestis. Mondott is valami olyasmit, hogy kavarni akart.

@Vödör: Pont ezen gondolkoztam tegnap este. A többiek még Adri-Patrik ellenében is olyan simán kiejthetnék őket - először az egyiket, mondjuk a csajt, mert az irritálóbb -, mint a pinty.
Nem is kéne csinálniuk semmit: mindenki mögé álljon be az aktuális párja, Adri Becks mögé, Nóri Ádámhoz, Melnek pedig jó utat. Még integethetnének is. Sajna nyilván nem így lesz, konfliktusforrásnak, műsoridőnek szerintem még bent tartották egy ideig.. A hiánya nem viselne meg senkit túlságosan, jövő héten úgyis nyilván jön/nek újak.

@Chuck Νorris: Csak úgy mellesleg jegyzem meg, hogy a Jeremy nemcsak Hevesi egyik száma volt, hanem egy nem is rossz amerikai film címe is (a téma a tiniszerelem, de nem nagyon nyálasan). A dal a film utánérzéseként születhetett, mert szinte arról szól. És ha már Hevesi, akkor még egy dala van, ami eléggé ismert lett, a Vigyázz rám c.

@kamilla123: A hotelben azt tartják erősnek, akinek állandó párja van. Pedig pont ellenkezőleg, ezzel lesz sebezhetőbb, mert általában nincs B terv. Ha valamiért szét kell válniuk, pl. ne adj isten bejön valami feladattal egy új, aki borítja a párost, vagy netán tökunalmassá válnak azzal, hogy egymás nyakán lógnak és kiejtik a többiek az egyiket, na, akkor jön a pánik.
Hogy nem veszik észre a pasik, hogy Nórira lehet építeni...
.
@sui.generis: Ádámnak van anyja? Mert a papáról már lassan mindent tudunk.

@monroe a kb hetedik Robin bubi: De, többen is. A két érintetten kívül szinte mindenki. Az ÉÉ műsorvezetői és vendége szintén.

Ditti82 2015.04.03. 10:18:21

@sui.generis: Most nem azért, de Laci és Edina személy szerint ártottak neked bármit is? Már több mint egy hónapja vége annak a szarnak, de te még mindig lelkesen köpködsz rájuk... Ez már-már beteges, amit művelsz velük kapcsolatban.

Veder1 2015.04.03. 13:34:18

@Ronni: miért? teljesen jó jellemzése a beutaltaknak :)

Ronni 2015.04.03. 15:39:30

@Vödör: de ,nem kéne a szintjükre süllyedni

alsophila grahami 2015.04.04. 11:15:38

@Ditti82: ha már így megkérdezted - mert ennyire a szíveden viseled a sorsukat, ki tudja, milyen indíttatásból -, igen, ártottak, személy szerint nekem (is!), amikor heteken-hónapokon át szennyezték mind vizuálisan, mind verbálisan a környezetet a tv képernyőkön keresztül, amellyel eléggé széjjelcseszték a szórakozásomat az egyik kedvenc műsoromon; és amit roppantmód sérelmesnek találok - ezek szerint olyannyira, hogy még hónapok elteltével is "lelkesen köpködöm rájuk", problem? /dolgozd fel :P/ xD

alsophila grahami 2015.04.04. 11:24:23

@mézescsók: régen elváltak a szülők, és a srác az apjához cuccolt egyszer csak (sztem nem nehéz belőni, hogy nagyjából mikor; régen nagy egzisztenciális hiátusban éltek, a papának csak egy bizonyos ideje van mit a tejbe aprítania).

alsophila grahami 2015.04.04. 11:31:53

@monroe a kb hetedik Robin bubi: de igen, eléggé kiakadtak rajta, le is üvöltötték a fejüket páran, és a Bence-Sznezsi konflikt is emiatt alakult ki aznap éjjel /Bence próbálta megértetni a fejével, hogy totál gázul nyomja, de Sznezsi annyira be volt állva, hogy nem fogta, sőt; és akkor ezen elhuzakodtak egy ideig... majd Sznezsit a szokásos ájultrészeg állapotában Bence cipelte megint ágyba; ahogy azt már korábbi bulikázások végén is láthattuk nem ritkán - konklúzió: a csajszi nem veti meg az alkoholt/...

alsophila grahami 2015.04.04. 11:36:11

@foxglove (F6): úgy érted, csak ha az ügyész is fellebbez, akkor van esély súlyosbításra? mert akkor korrekt az infód ;) nem tudom, ez megtörtént-e itt, csak feltételeztem, mert az ügyész már csak olyan, hogy gyakran fellebbez, főleg, ha már a vádlott is él a lehetőséggel...

,, 2015.04.04. 12:57:58

@sui.generis: igen kb.:)
azt én sem tudom, h ebben a konkrét szituban mi történt:)

alsophila grahami 2015.04.04. 14:58:06

@foxglove (F6): áh ne aggódjunk, úolyan nem létezik, hogy a bulvár ne adjon hírt róla, ha lesz fejlemény (azért remélem, marad neki a pénzbünti, az a legkevésbé necces vsz) :)
süti beállítások módosítása