Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Orange Is The New Black 1x08 -  Moscow Mule (18+)

2015. március 30. 13:00 - oharozsabimbolehetnek

Járvány van a böriben, a rabok sorbanállnak gyógyszerért, mindenki tüsszög, köhög, Diaz a rókát is meghívja. A haját nem fogta fel senki. Chapman az intim betét újabb alkalmazási módját fedezi fel: arcmaszkot csinál belőle, hogy ne fertőződjön meg. Vudunéninek is ad, aki azon panaszkodik, hogy úgy néz ki, mint Jacko. Pedig nem is, a fehét lány néz ki úgy.

screen_shot_2015-03-29_at_12_30_31_pm.png

A kajáldában Healy közeleg, és megmutatja Larry cikkét Pipernek. Mármint messziről. Mert amikor a szőkelány elkéri, hogy hadd olvassa el, kidobja a kukába, és utánaönt egy bögre kávét. Minden jel arra mutat, hogy Sam haragtartó ember. Chapman még így is kibogarászná az újságot,  de az egyik őr kiparancsolja a kukából. Közben a terhes latina, Maria vajúdni kezd.screen_shot_2015-03-29_at_12_40_16_pm.png

Bajszi érkezik látogatóba a konyhába, ahol épp Red haját festi a néma alárendeltje. Bajszi szívességet akar tenni, Red nem nagyon kér belőle, pedig, amit mondani akar, az biztos érdekelné. Az egyik fogadott lánya ugyanis napokon belül durva elvonási tüneteket fog produkálni. Red először nem hiszi, de aztán kénytelen megígérni, hogy csendben elintézi a dolgot, mielőtt Bajszi tenné meg. Ha szemmel ölni lehetne, az őr már a kínok kínját élné át, és a földön vergődve könyörögne az életéért. Red ugyanis nem akárki, még a maffiavezérnek is adott tanácsot anno, meg is oldotta vele a könyvelési problémáit, és ezért őt többre becsülték egy idő után, mint az urát, akit eredetileg vettek be a buliba.

Eközben Larry felvásárolja az összes Timest a standon, és elbüszlélkedik a srácoknak, hogy írt bele egy cikket. Azok meg rögtön lelkes konzumidióták módjára rajongják körül, posztolják Facebookra és bíztatják, mondván, egy nap az egész újságot ő írja majd. Hazaérve megcsörren a telefon, Piper hívja a vőlegénykét, és kéri, hogy olvassa fel neki a cikket, de közben sokkal fontosabb dolguk akad, a vajúdásnak néznek utána. Larry elújságolja, hogy este a haverok elviszik ünnepelni, amitől Piper láthatóan kiakad, de hangot csak a boldogságának és a büszkeségének ad. Aztán Larry végül mégis felolvassa a cikket. Közben Maria már nagyon vajúdik, és a hülye barátnői idiótábbnál idiótább tanácsokkal látják el. Csodálom, hogy a ne hugyozz a konnektorba nem volt közöttük. 

Chapman megy dolgozni, de csak ő meg Nichols vannak ott, a többiek betegek. Az ezermester csávó, Luschek is, úgyhogy csak ad nekik egy feladatot, és megy is. Elromlott az egyik szárítógép a mosodában. Húzzatok, javítsátok meg!

Taystee a könyvtárban ideges a döntés miatt, és ezen az sem segít, hogy a haverja állandóan faggatja. Közben Chapmanék leérnek a mosodába szerelni, ahol… nahát!… Alex fogadja őket. Nicholsszal eljátszanak egy zs-kategóriás pornófilmet (csak a bevezetőt, amíg jön a szerelő, és a háziasszony felajánlja magát fizetségként). Mielőtt elkezdenek javítani, megérkezik Norma, a néma, és dobálni kezdi Nicholst száraztésztával, hogy jöjjön, mert Red hívatja. Így hát marad Chapman és Alex a szerelésre. Előbbinek fogalma sincs, mit csinál. A konyhában Red vallatja Nicholst, tudta-e, hogy Tricia drogozik. Fogalma sem volt. De szegény csaj függő, nincs választása, ha bogyót lát. Red szerint viszont nincs második esély, ő szólt előre. Úgy tervezi, feláldozzák Triciát, és bárkit húz magával, az megérdemli. Nichols viszont volt már a másik oldalon, könyörög, de az orosz nő hajthatatlan. 

screen_shot_2015-03-29_at_1_05_10_pm.png

A mosodában Chapman szerelni kezd, vagy legalábbis úgy tesz, de csak annyit ér el, hogy megbassza az áram. Legalább az. Alex röhög, mert eszébe jutott egy közös régi emlék. Ez meg is töri a jeget, elkezdenek beszélgetni, Alex elmeséli, hogy az őrök szennyesét is ők mossák, és O’Neil alsóját találta meg az unszimpi női őr cuccai között. Közben befut Pennsatucky, aki beleszarik a ventillátorba, jó a buli, ribancok? Elkezdődik a szájkarate, de nem tart sokáig. Alex segíteni akar a javításban, de Chapman félti, hogy megbüntetik érte, mármint hogy Pennsatucky beköpi őket, de Alexet ez nem igazán zavarja.

screen_shot_2015-03-29_at_1_08_31_pm.png

Trica közben az ágyában van, elég rossz bőrben, csúnya dolgokat művel az elvonás. Nichols szomorú feladata, hogy közölje, Red levette róla a kezét, mert nem tartotta magát tisztán. Tricia iszonyúan kiakad, nagyon számított rá, hogy a börtönbéli családja tartja a hátát.

screen_shot_2015-03-29_at_1_49_35_pm.png

Maria már órák óta vajúdik, Diaz meg az anyja meg mellette vitatkoznak. Mikor a mutter odébbáll, Maria megjegyzi, hogy ők ketten kampányolhatnának a középiskolákban a felelőtlen szex ellen, mert remek elrettentő példa, ahogy egymással beszélnek. Aztán eme bölcs mondat után elmegy szülni. 

screen_shot_2015-03-29_at_1_56_43_pm.png

A mosodában közben Alex már a szárítógépben ül, és valamit baszkodik, Chapman meg kívülről világít neki, de lemerül az elem, úgyhogy el kell mennie másikért. Pennsatucky pedig ezt a remek alkalmat ragadja meg, hogy bezárja Alexet a mosogépbe.

screen_shot_2015-03-29_at_1_57_15_pm.png

Caputo hívatja közben Bajszit, hogy Triciáról csevegjen vele, merthogy a csaj 10 hónapja van bent, de csak most produkál tüneteket, az azt jelenti, hogy eddig kapta a cuccot. Bajszi próbálja elbagatellizálni a dolgot, de Caputo szerint hó végére még vagy tízen fognak fetrengeni. Erre Bajszi láthatóan nem gondolt. Márpedig ha ez bekövetkezik, fejek fognak hullani, de nem Caputoé. Aztán by the way elbeszélgetnek arról, nem buzis-e a bajusz. Bajszi szerint, dehogy, inkább puncidöngölően szexi. Hát, barátom, szerintem nem, de ez legyen az én bajom. 

Chapman visszaér az elemekkel, látja Alexet, de nem tudja kiszabadítani. El akar menni segítségért, de Alex fél egyedül. Erre marad. Végre egyszer az életben marad, amikor szükség van rá. Legalábbis ezt látjuk Alex arcán. 

Bajszi a lehetséges beszállítási útvonalakon agyal, de sajnos nincs már több alternatíva, ahol behozhatná a cuccot. Ekkor érkezik meg Morello a kisbusszal, és ekkor Bajsziban bekattan valami. 

A mosodában Piper nagyon furcán próbál csavarokat kicsavarni, hogy kiszabadítsa Alexet, közben pedig durcásan vitatkoznak a szerelmi életükről. Chapman bedühödik, és elkezdi ütni-vágni a gépet. Közben befut az ezermester gyerek. Hát, nem örül a szitunak. 

Morello seggében zabszem, és ez most nem valami szexuális tartalmú börtönjátékot takar, hanem azt, hogy Bajszi bedobta magát az anyósülésre, és csak mennek, valami elhagyatott erdő mellett, ahol a csaj a legkevésbé szeretne lenni. Megállnak egy igencsak elhagyatott kanyarban, és a fickó megpróbálja kiszedni Morellóból, hogy hogy hozza be Red a cuccot. De a csaj nem tud semmit. Bajszi végül annyiban hagyja a dolgot, és visszahajtanak a rácsok közé. 

screen_shot_2015-03-29_at_2_15_07_pm.png

Alex és Piper Healy előtt, aki feltétlenül meg akar győződni arról, hogy nem tettek olyan… mármint leszbikus dolgokat. Ez a faszi vagy beteg, vagy csak az zavarja, hogy kihagyják. A lányok röhigcsélnek, nem, olyat nem csináltak. Healy elküldi őket a vérbe, de előtte finoman megfenyegeti Chapmant, hogy ő is tud ám írni az újságba mindenféle sztorikat róla. Mindenféle leszbikus sztorikat. 

Trica helyére máris bekültözik a néma Norma, amin Nicky totál felháborodik. Bajszi pedig elégedetten nézi, ahogy Red uralma összeomlani készül. 

A követező visszatekintésben már Red kávézgat a maffiával, nem a férje. Bevették. Az ura is leülne, de őt inkább elküldik sütiért, ami picit szíven üti.

screen_shot_2015-03-29_at_2_22_57_pm.png

Aztán Larry bulijába csöppenünk, ahol mindenki marha részeg, kivéve az ünnepeltet és Pollyt. Amikor a többiek elmennek csoportosan brunzolni, ezek ketten dumálni kezdenek, és Polly vigasztalni próbálja Larryt. Csakhogy közben megindul a szülés, úgyhogy elindulnak a kórházba.

Az éjszaka közepén Vudunéni arról érdeklődik, hogy milyen, amikor Chapmant meglátogatja a palija. Fura, válaszolja a másik, de így, hogy nincs egy étlap közöttük, vagy egy tévéműsor, amiről lehet beszélni, így néha túl sok az idő.

Eközben a múltban Piper egy terhességi tesztet mutogat Larrynek, és arról érvel, milyen jó is lenne, ha eleve terhesen vonulna börtönbe. Larry nem tapsikol az ötlettől, abortuszt szeretne, de aztán a teszt tesz igazságot, ugyanis negatív. A jelenben Larry jelent Pipernek Polly szüléséről. Szőkelány utálja, hogy nem lehetett ott. Larry meg arról áradozik, hogy mindenki róla kérdezi őt, mert olyan jól írta meg a cikket, hogy elolvasva az az ember érzése, hogy tudja, ki Piper Chapman. Szőkelány fel van háborodva, akit leírtál, nem én vagyok. Larry nem érti. De aztán átveszi az irányítást a düh és a csalódottság, Pipernek szar napja volt tegnap, no. 

A társalgóba megérkezik Maria, gyerek nélkül természetesen, full depressziósan. A nők elhallgatnak, és szánalommal vegyes tisztelettel nézik, de hozzányúlni senki sem akar. Végül csak odaugrik hozzá valaki, és eltologatja onnan.

screen_shot_2015-03-29_at_2_39_57_pm.png

A templomban Nicky zenét hallgat, odalép hozzá Bajszi, és kérdezgetni kezdi. Nem kell sokat dolgoznia rajta, a csaj szinte kérés nélkül köp, mert pipa Redre, a zöldséges hozza be a cuccot.

 screen_shot_2015-03-29_at_2_41_56_pm.png

Az ebédnél Taystee ül le a haverjához, és elújságolja neki, hogy kiengedik. Eközben az udvaron Bajszi megállítja a zöldségeskocsit, és bekéredzkedik a jobb egyre.

Alex is elkapta az influenzát, Piper megy meglátogatni, meg panaszkodni neki egy kicsit, hogy a vőlegényke mennyire nem ismeri őt. Kézfogás a vége, mármint nem a bemutatkozós, hanem az összemelegedős fajta. A végén pedig Chapman is tüsszent már. 

 screen_shot_2015-03-29_at_2_57_58_pm.png

Diaz még mindig fosul érzi magát, az anyja hoz neki vödröt, amibe hányhat, és felvilágosítja arról, hogy nem influenzás, hanem terhes.

Címkék: sorozat 18+ OITNB
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása