Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Három hónap múlva esküvő 2x09 - Red flags

2015. március 30. 09:00 - candyperfumegirl

Ez itt már a vég kezdete egyes párok számára, ugyanis két esküvőnek is szemtanúi lehetünk az utolsó előtti epizódban. Hamarosan lejár a három hónap azonban mindenkinek, aminek a végeredménye vagy házasság és zöldkártya vagy egy csak oda jegy hazafelé, bár egyes esetekben nehéz eldönteni, melyik verzióval járna a páros jobban. A hogyvoltot továbbra is kétféle szemszögből írjuk, pasi oldalról Chat Géza, női szemszögből pedig én reflektálok az eseményekre. Még egy epizód és itt a vége.

Candyperfumegirl

Ahogy egy csaj látja

209-01.png

Közeledik a nagy nap Jason és Cassia számára is, két nap múlva kimondják az igent. Meg is érkeznek Vegasba, ahol Cassia hatalmas szemeket mereszt az Eiffel torony és Szabadságszobor másolatokra, látszik, hogy itt végre jól érzi magát, mert nem csak nyuggerek vannak meg unalmas aukciók. Nekik eddig az volt a legnagyobb bajuk, hogy képtelenek voltak egymás igényeit eltalálni, lássuk, ez most sikerül-e végre. Hamarosan érkezik a család és a baráti kör is, és most hallunk először Ryanről, Jason bátyjáról, aki Cassiát csak Zöldkártyának hívja, biztos jókat fognak beszélgetni. Érkezik viszont Jason nővére és mostohaanyja is, akik már csak azért is kedvesek Cassiával, mert igazán örvendetes esemény, hogy Jason végre talált egy barátnőt. Cassia ezen a ponton dobja be, hogy közös legény- és lánybúcsú lesz, nehogy a kanok kurvázni menjenek; amit valahogy mindenki kibír röhögés nélkül, Jason mégis kiprésel magából egy „ahogy akarod szívem”-et. Végül is már egyenpólóban feszítenek, olyan nagy az összhang köztük.

A közös legény- és lánybúcsút el lehet képzelni, milyen hangulatban telik, nem véletlen találták ezt úgy ki eredetileg, hogy ezen az estén az ifjú pár ne legyen együtt. Feszültségoldásként Ryan bratyó rendeli szorgalmasan a shotokat, kísérőnek meg a sörikét, amit Cassia viszonylagos óvatossággal fogyaszt, Jason viszont pár perc leforgása alatt faszfejrészegre issza magát. Pont rosszkor, és elég szerencsétlen formában tör ki belőle a Cassiával szembeni frusztrációja, és amikor nyafogó hangon parodizálni kezdi asszonykáját, az még a szkeptikus bratyónak is kellemetlen. De ezt még tudja fokozni, ugyanis úgy dönt, hogy a hímek itt és most leválnak, hogy fennhangon szidhassák a női nemet további iszogatás közepette, a társaság női része meg csináljon, amit akar. A dolog ott válik katasztrófává, amikor látjuk, hogy a társaság női része Cassiából áll, akit jövendőbelije képes volt tökegyedül otthagyni a bárban. Ezek után nem csoda, hogy Cassia spiccesen hüppögve azt mondja a kamerába, hogy nem olyan biztos, hogy holnap hozzámegy ehhez a faszihoz.

209-02.png

Mohamed és Danielle is az igenre készülnek, de ugye ez ugyanaz az a nap, amikor Mohamed kétségek közt vergődve keresett fel egy bevándorlásügyi ügyvédet. A dolog jelenleg úgy áll, hogy lesz esküvő, de a család és a barátok nem győznek szkeptikus fejcsóválással riportozni arról, hogy ez a nász egyenesen a katasztrófába vezet. Danielle lányai egyesült erővel próbálnak embert faragni a menyasszonyból, miközben Mohamed Paul sógornál készülődik, mérsékelt lelkesedéssel. Az esküvő elég furcsa hangulatban zajlik, a násznép nagyrésze konkrétan pólóban, farmerban meg strandpapucsban van, mintha senki nem venné komolyan ezt az egészet, Mohamed meg pont úgy áll ott, mint aki arra számít, hogy bármelyik pillanatban megszólalhat a Rains of Castamere. A várakozásokkal ellentétben nem üt be a katasztrófa, nem tiltakozik senki a nász ellen, kimondják az igeneket, bár Moha mintha nehezen értené az eskü szövegét. A „csókold meg a menyasszonyt” rész a legkínosabb, amire Moha pofákat vágva annyit mond, hogy olyat Ramadan alatt nem lehet. Jáj. Ezek után zsebre tett kézzel baktat újdonsült felesége oldalán a lakodalomba, ahol azért egy „I love you” –s táncot eljárnak, de ezt az egészet már lassan kínosabb nézni, mint egy vonatbalesetet.

209-03.png

Jó lesz most végre egy olyan párt látni, akik tényleg odavannak egymásért. Danny és Amy is valósággal ragyog azt esküvőjük napján, hiszen itt a nászéjszaka napja végre, és másra sem tudnak gondolni, Amy Danny minden mondatában szexuális áthallásokat vél felfedezni. De szép is ez. Dannyt meg a bratyók találják be azzal, hogy öcsém, azt ugye tudod, hova kell dugni, de sajnos nem hallunk többet ebből a magvas (bocs) beszélgetésből. Amyből gyönyörű menyasszony lett, szem nem marad szárazon, és bár valami megmagyarázhatatlan okból szénásszekéren érkezik a ceremónia helyszínére, az esküvő tényleg nagyon megható és romantikus. A végére még terrorapu is megenyhül, sőt keblére öleli a menyét, nincs is már több akadálya a sírig tartó boldogságnak! Vagyis csak az, ha netán Dannynek nem áll fel, vagy Amy eddig titkolta, hogy nemátalakító műtéten esett át nemrég, ami nem sikerült 100%-osan, de ne legyünk genyák, olyan helyesek, én drukkolok nekik. Egy rövid táncikálás és megfontolt alkoholfogyasztás (okos) után el is hajtanak, hogy végre megkezdjék házaséletük 18-as karikás fejezetét is.

209-04.png

Daya és Brett utolsó 15 napját költözéssel, ruhapróbával, Cassidyvel meg készülődéssel csak felgyorsítva látjuk, mert ennek az egésznek egy lényeges momentuma van csak, nevezetesen a nagy beszélgetés Brett és anyu között. Anyuka kerek perec kimondja, hogy nem bízik ebben a nőben, és Brettnek sem kéne, mert három hónap alatt nem lehet rendesen megismerni egy embert. Daya ezt természetesen végighallgatja, majd amikor teljesen kiborul, és Brettnek elhordja mindenféle paranoiás szemét banyának az anyóst, azt meg Brettanyu hallgatja végig, hogy bezáruljon a kör. Daya alighanem elég nagy kelepcébe hisztizte magát, mert a szegmens végén kimondja, hogy Brettnek most választania kell közte és az anyja között. Ezt talán nem kellett volna.

Chat Géza

Ahogy egy pasi látja

Jason és Cassia

2 napra vannak az esküvőtől. A nagy nap pedig Vegsban lesz, baby! A család is beköszön az eseményre, sőt már az azt megelőző napon együtt bandáznak, hogy meglegyen a kellően kellemetlen alaphangulat. Jason mostoha anyja nem is Cassiát nyekteti, hanem Jassont, hogy jó látni, hogy 40 éves létére végre van valami nőcske mellette, mert már kezdték azt hinni, hogy impi, vagy langyi – de ezt már csak én látom bele a gúnyos beszélgetésbe. Jason családja hozzá képest messze jól szituált emberekből van összetákolva. Ott van a lány testvére, aki csak két mondatot beszél, de abból is látszik, hogy kedvesség és empátia fejadagból duplán magára pakolt, míg Jason nőtlenül, az internetes kereskedésébe buzulva lett ekkora életképtelen kis lelki nyomorék, aki simán elhiszi, hogy ami közte és Cassia között van az a nagybetűs TRUE LOVE. Egy pillanatra szóba kerül a legénybúcsú, amire Cassia is beofátlankodik, mert ugye azt már korábban leszögezte, hogy itt nem lesz ereszd el a hajam, ha az pucér nők seggvágatába való pénzdugdosást jelenti. Jobb híján a legénybúcsúból egy össznépi, családi felesezés lesz. Jason pillanatok alatt pocsolya részegre shotozza magát. Még a menyasszonyát is kifigurázza, akitől kap is egy szúrós tekintetet, hogy menten lemetéli a tökét, de Jason a dioptriás szemüvegen keresztül sem látja ezt a hamar eszkalálódott szitut.

90_4.png

Jason fiú testvére és a névtelen spanok arra unszolják a vőlegényt, hogy csak-csak húzzanak már odébb két asztallal, aztán ott dumáljanak, Cassia meg… nos, őt meg ki nem szarja le, ez egy kanbuli a rohadt életbe. Jason nagyon adja ezt a tervet. Vázolja is a tényállást menyasszonyának, hogy ő szépen itt marad, a faszik meg elhúznak a világ nagy dolgairól beszélgetni. És így is lesz. Cassia meg ott ül egyedül és sír a kamerába, hogy lehet, hogy így akkor nem is akarja ezt a házasságot. Én alapból nem értem, hogy minek akarta egyáltalán összekötni az életét ezzel az ebay-huszárral, ahogy Jasont se értem, hogy mi a fészkes fenéért jó feladni a tinderezést egy ilyen kompromisszumokkal teli kapcsolatért.

Mohamed és Danielle

90_3.png

Nem jut el az agyamig, hogy ők minek nyúzzák egymást. A családtagok is szkeptikusak, hisz ők sem hülyék, hogy higgyenek ebben a bullshit és zöld kártya szagtól bűzlő frigyben. Danielle szépen kapja az ívet öltöztetés közben, hogy majd a válásra legalább nem kell csinbie vágnia magát. Mindegy is, kapcsoljuk az oltárt, ahol az akarod-e kérdésre Mohamed annyit mond, hogy „Aha, igen.” A lángoló szerelem wikipédia szócikk mellé ezt a jelenetet kellene belinkelni. Erre jön rá a csókolja meg rész, amikor Mohamed kiböki, hogy juszt se fogja lesmárolni az arát, mert a gusztusa, illetve a vallása nem engedi, hogy nyílt színen, emberek előtt csőrözzön a feleségével, így csak két baráti puszit ad Daniellenek. Ennyi, nem kell ezt túlcicomázni, mennek is tortát zabálni, hogy legyen egy-két nevetgélős vágókép is aztán kész is. A gyerekek is megnyugodtak, mert a boldogító „Aha, igen” kimondásával mintha kicsit lenyugodott volna mindenki, főleg danielle, hogy ezt a prémium hárompálcás tunéziai csődört ma az ágyban betörheti.

Danny és Amy

90_1.png

Az esküvő napján vagyunk és mindenki – na jó, a szülőket kivéve – a szüzesség elvesztésével nyomasztja a fiatalokat. Danny azt a jó tanácsot kapja testvéreitől, hogy ne siesse el a dolgokat, ez nem olyan mint a cica magazinra zsebmatyizni, itt ugye a lánynak is élveznie kell a dolgot. Amyt kicsit más instrukciókkal látják el öltöztetés közben: Nyugi szivi, észre sem veszed és vége is lesz az egésznek. Na, ez a nő tudhat valamit. Innentől kezdve tök sablon az egész, azt leszámítva, hogy Amy egy gyönyörű piros traktoron érkezik a ceremóniára, ami a családi birtokon, egy szép mezőn, hollywoodi filmekbe illő narancssárga naplementekor zajlik. Az esküvő visszafogott, egyszerű és nagyszerű. A vér rasszista apuka is megölelte végül a Amyt, szóval minden a legnagyobb oké. A sokat emlegetett nászéjszakát már nem adja a TLC, de nem is kár azért a pepecselős pettinggel együtt nettó három percért.

Brett és Daya

90_2.png

Itt is vészesen közeleg az esküvő napja, de előtte be kell bútorozni az új kéglibe. ahol Brett anyja malmozik keményen. Brett azt hazudja, hogy örül a mama jelenlétének, de amúgy nem. Daya nem is tud mit kezdeni magával, csak elterül a kanapén és próbál láthatatlan lenni. A rokonok közbenjárásával a bútorok is helyükre kerülnek. Brett anyja persze kirobbanthatatlan a lakásból. Nincs mit tenni, Brett beszél vele, hogy mi a baja. Dayát egyértelműen haszonlesőnek tartja. Brett kiáll menyasszonya mellett, de egy ponton már nem tud mit mondani. Daya persze a másik szobában fülel és hála a papírvékony falaknak mindent hall, így egy röpke pillanat alatt idegállapotba kerül, bőg, sír, de ennek se eleje, se vége, úgyis kibékülnek majd a szipirtyó anyóssal. Gondolom én.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Monna 2015.04.06. 23:40:06

Jó írás lett, most Candyperfumegirl (jézusom, nincs rövidebb név?) írása tetszett jobban, de Géza "ebay-huszár" és "Aha, igen. lángoló szerelem" szövege is jó volt.:D Sokszor kimaradnak betűk.
süti beállítások módosítása