Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x25 - Szevasztopol (18+)

2015. március 28. 09:00 - sixx

 screen_shot_2015-03-27_at_23_14_58.png

Én aztán kurvára nem értek a kortárs férfidivathoz, fekete póló és farmer kombóval viszont még nem tévedtem akkorár soha, sehol, mint Gólem ezzel a zöld, aprókockás inggel, aminek a gallérrésze alaposan el van szabva vagy baszva, kinek hogy, hátborzongató adást ígér, meg emberi értékeket, a végén még kiderül, hogy Beus Pjotr eltitkolt gyereke, és most felvállalja, Nózi ide, Minnie oda.

Már megint nem Motörheadre ébresztették a lakókat, ezt nagyon nehezményezem, persze, hogy punnyadnak, bezzeg ha az Overkill szólna, na mindegy. Snezi megnézi a gumicsöcsöket a tükörben, megvannak? Állnak? Mit a cövek, barátom. Loki továbbra is úgy alszik, mint egy elbaszott múmia, Béjvacs meg keresztbe az ágyon. Topol szerint a párválasztás meglepő lesz, és nemcsak egy ember számára. Ivar a természetellenesen nagy lábujjakkal bíró Barbinak azt mondja, hogy hallgasson Pjotrra, ha azt mondja, hogy ne vegyen soha magára kivágott orrú cipőt, akkor meg különösen. Mindezt a nappaliban, hogy aztán a riportban Barbi a nehezíti szót nehezíttinek ejthesse, hogy az isten rogyassza már rá az eget. Ivar aszongya, nem a levegőbe beszél, ő is megfogadja Pjotr tanácsát, és ezek szerint Béjvacs mögé fog állni.

Pjotr tovább üti a Szenzsivasat, állj be Bence mögé, és senki nem fog haragudni rád. Összepacsiznak, mert mindkettőnek szarnia kell, ezt nem én mondom, hanem ők, még mielőtt. Mindenkinek jó lesz így, ígéri Pjotr. Topol nyíg a terasz hányásmentes részén, nekem kellett volna hazamennem, nem Botoxnak, jajajajajaj, jaj. Pjotr aszongya, ha haza kell menned, hát haza kell menned, de akkor úgy, hogy te vagy az erős, bármit is jelentsen ez, nem vagyok perfekt édenből. Pjotr többször és nagyon erőteljesen mondja, hogy Apolka, úgy megnyomva a szót, mintha egyfajta szitok vagy ima lenne, kinek hogy.

screen_shot_2015-03-27_at_23_35_28.png

A mödanszié mellett mulatós zene szól valamiért, ami az Éden hotelek történetének legzavarbaejtőbb vitustáncát eredményezi Beusnál, pedig maga az össztánc is meglehetősen lenyűgöző a maga sutaságában. Hálistennek nem tart sokáig. Béjvacs ezt követően Ivarnak áll a szokásos mantrával, nem csinálsz itt semmit, csak a segged mereszted, és ezt már mindenki kurvára unja. Ivar visszatámad, mindegy mint csinálok, te beszólsz, szóval hagyjuk már a picsába ezt, nem vagyok szimpatikus oszt kalap.

screen_shot_2015-03-27_at_23_36_55.png

Közjáték: Bence szemöldökét Snezi szedi, Beus figyel, egészen közelről. Snezi nagyon megkíngyolja.

screen_shot_2015-03-27_at_23_39_34.png

Béjvacs tovább stuffolja Ivart odalent, Ivar a riportban leostobaegysejtűzi a teljes legénységet, nem emlékeznek ezek semmire, csak ami egy órája történt, és abból is csak a negatívumokra. Ha megnyugtat, én SEMMIRE nem emlékszem belőled. Béjvacs mond egy ólint, nem akarok kommunikálni veled, jelenti ki, mire Ivarban elpattan valami, és pofán akarja baszni, de inkább visszakérdez flegma arccal, hogy miért nem, és mikor nem? Béjvacs folytatja, és felhergeli magát soha többé nem akarok veled kommunikálni, mire Ivar azt mondja, pedig el kell még viselned, lehet, nagyon sokáig. Még a végén elpofázza a Csalafinta Tervet!

screen_shot_2015-03-27_at_23_46_55.png

És amikor Béjvacs aszongya, hogy ő ma nem izgul, mert mindenféleképpen lesz párja, nem állja meg, hogy ne szólja be, hogy az biztos, hogy lesz, és elkezd röhögni. A kanapén ott ül Loki is, de vagy nem esik le neki, hogy mire célozgat Ivar, vagy csak kizárja az agyából. Ivar úgy dönt, hogy mostantól Béjvacs szemébe fog röhögni, ha az felhúzza magát, de utoljára még ad neki egy jó tanácsot: jobban teszed, ha rendes leszel velem, mertkülönben. Még egy mondat, és a Tervnek annyi, baszki. Nem akarok veled kibaszni, mondja Ivar, és ha valaki az arcát is nézné, rájönne, hogy valami nagyon nem stimmel a mai párválasztóval.

Elkezdődik a készülődés, Loki zuhanyzik, Pjotr megy okoskodni, és Béjvacs ostobaságán hüledeznek kórusban. Adri fekete özvegynek öltözik, Snezi ruhája értelmezhetetlen, Béjvacs nyakkendőjét a seggébe kellene feldugni, Becks nem vasalt hajat, vagy csak nem mutatták. Mire kiérnek, Adrira a sztájliszt ráad egy pink szoknyát, ami kiemeli a seggét, Beusra meg egy kanárisárga ruhát, amiből majd’ kiesik a csöcse. Egyenlő bánásmód, na. Gólem is megérkezik a zöld ingben, bal csuklóján karkötőhegyekkel, és úgy tesz,mint akit érdekel Beus Nózi nevű plüssállata,pedig leszívesebben belebaszná a pálmafák közé.

Gólem: - Hogy érzi magát Nózi? Melyikőtök izgul jobban?
Beus: - Mindketten.
Gólem: - Sejtettem.

screen_shot_2015-03-27_at_23_55_45.png

Egy kis szabályismertetés után jön a játékosok kérdezgetése, Beus, most így utólag nézve, Botox helyett kit ejtenél ki? Ivart. Jó, akkor válasszunk. Topol megy Pjotr mögé, Adri Becks mögé áll, de hát ezt tudtuk eddig is, hogy így lesz. Snezi a következő az oldalcsöcst mutató göncben, és amikor ellép Béjvacs mögött, és Bence vállára teszi a kezét, Bence nem kicsit lepődik meg. Oszt mér, érdeklődik Gólem, mert Béjvacsnak van béterve, és kurva anyját szopassa, azért. Béjvacs szerint ez csak egy kierőszakolt válasz volt, és Snezinek viszketett a pinája Bence után.

Beus jön, aki beáll Loki háta mögé, és akkor most mi a fasz lesz Ivarral? Vagy így esik ki Beus? Őrület. És Ivar elindul…és BÉJVACS MÖGÉ ÁLL BE. A nap második vaddöfakk-feje is megszületik, ha van valaki, aki rühelli Ivart, az Béjvacs, ugye, és a faszi tényleg semmit nem tudott erről a dologról. Loki sem érti, hogy mi folyik itt. Egy biztos, Ivar így repül, mert Barbi kapásból oda fog állni Béjvacs mögé, mert hova a faszba állna, ugye, esetleg Loki mögé, de akkor annyi neki, mint a botnak. Barbi be van szarva, de elindul, és beáll Pjotr mögé. Nekem meg most esik le a nagy terv, de Bence, Adri, Becks, Gólem, Loki és a többiek csak pislognak, mint Gyúrós Jóska legendás hala a szatyorban.

Barbi a jelek után ment, mondja, ami persze nettó faszság, mert Pjotr mondta neki, hogy mögé álljon, az ok meg prózai: Topolnak mennie kell, mert nem akar itt maradni, és így volt a legelegánsabb, és így Pjotr segge is védve van, nem marad pár nélkül (mert Topol akár ki is sétálhatott volna a hotelből, vagy teszem azt, beleverhette volna Ivar fejét a bárpultba, és akkor kizárják). Innentől jön a sírásrívás, Pjotr és a két bula kiáll középre, Pjotr szerelmet vall Topolnak, de aszongya, el kell engednie. És sír. És Topol is sír. És mindenki sír, még Gólem is.

Ez nem színészkedés szerintem, Pjotr szíve ver, mint egy lóé, és meg is kapjuk a hangot a mikroportból, igaz, kurvaisten, hogy nem az ő szívverését halljuk. Topol a szerelmi vallomás alatt olyan fejet vág, mint aki egy bevásárlólista felolvasását hallgatja. Megmutatják, hogy Topol korábban hogy kérte meg Pjotrt, hogy eressze el. Szépen kérte. Aztán Pjotr kimondja, hogy neki mostantól Barbi a nő, szevasztopol. Még több sírás, ölelgetés, minden lakó kivan.

A hotelbe visszaérve Béjvacs látványosan kiborul, letépi a nyakából a nyakkendőt, és menne fel a szobába őrjöngeni, de Pjotr családi tanácsot hív össze, és bocsánatot kér mindenkitől, elmondja az egészet mindenkinek, azt, hogy pontosan kinek mit hazudott, és miért, mert erre volt szükség. Azért, mert Topol depis volt, és haza akart menni. Mindenki megérti. Azért Barbinak baszki akkora tökei vannak, mint a Felcsúti stadion, hogy ezt bevállalta, mert mi van, ha Pjotr csak szopatta, ugye. Béjvacs tovább emberkedik, Snezi a szájba szart, mondja, nahát, erről lemaradt a kamera hálistennek. Pjotr megunja a hisztit, kurvaistenit, kussolj már, 30 éves vagyok, te meg 19, mégis, mi a faszt akarsz, hadd magyarázzam már el, mi van.

screen_shot_2015-03-28_at_8_19_03.png

Mivel Béjvacsnak csak az a baja, hogy mérpontIvar, igazság szerint erre a csavarra nem nagy szükség volt, Beus gumicsöcseit is odaküldhette volna Pjotr, de szerintem nem hitte, hogy megértené a dolgot. Béjvacs élből gyűlöli Ivart, és nem nyugszik, felmegy a szobába és tör-zúz, de keményen, hozzá üvölt is, és kilátásba helyezi, hogy bosszút áll. Hogy kin, azt nem tudom. Adri jön fel hozz nyugtatni, aki dettó nem tudott semmit erről az egészről. Béjvacs nem tud játszani Ivarral mer’ irritálja, nem tud vele egy szobában aludni. Odalent mindenki gratulál Pjotrnak, fasza volt, baszki. Béjvacs rohamait unom, megy fel Bence és Becks is, hogy egy kicsit lenyugtassák, pedig Barbi is ki van bukva, ő odalent Ivarnak rí.

És akkor egyszer csak ugrunk, mindenki át van öltözve, és lent bulizik, ez mikor történik? Béjvacs még mindig hisztizik, most éppen Snezinek, akin egy színes ruha van és unott arckifejezés. Béjvacs átverve érti magát, és kizavarja Snezit a szobából, üvöltés, kiabálás, kurvaanyád. Bence is bemegy hozzá, támogatni. Bjévacsnak az fáj, hogy kihagyták a döntésből. Snezi megunja az üvöltést, és ő is kiabál, Bence leszedi Béjvacsról, és odalép az üvöltöző nyikhaj elé, mint egy vezérbika, te itten kussolsz mostantól. A veszekedésnek nincs vége, viszont unalomba fullad, jövő héten meg jön Aranypart Ádám és a csaja, előbbi a legönteltebb valóságshow-szereplő evör, jó lesz, meglásd.

Csöcs kell?

screen_shot_2015-03-28_at_8_50_02.png

Címkék: 18+ éden hotel
744 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2015.03.28. 09:15:17

Pjotr faszagyerek csak most kicsit meggyengítette magát ezzel az új párral. Remélem Barbi hálás lesz neki és nem fog akarni kitolni vele mert jön egy szimpibb pasi. jó, ez nem aranypart ádám lesz az valószínű.

2015.03.28. 09:16:24

ezt az aranypartot sosem néztem de az kommentekből ítélve egy fos lehet

a blikk külön cikkezte berki könnyezését

malevil2050 2015.03.28. 09:24:56

Vlagyivosztok szevasztopolok ma már többet nem b,,,,,,,,,,,,, hehehe.

Te meg oljan vaty mint a zukrán partizánok,ott vaty minden kilométerkőnél.

Amúty ety bronzárium lettem ma reggel,tyűűűű a zangyalát

mocskosmacska 2015.03.28. 09:28:38

Nekem ha faszi lennék, akkor kellene bent Ivar párnak. Lehet, hogy idegesítő, ahogy állandóan be van feszülve, de megbízhat és kitart a párja mellett. És ha valaki innen nagy pénzzel akar távozni, akkor az ilyen szempontokat is figyelembe kell venni, nemcsak azt hogy ki mennyire menő.
A másik meg, hogy nem tudom miért baszogatják Ivart, hogy semmit sem tesz? Miért ki tett itt valamit is Pjotoron kívül? Mondjuk én adrit és beckes is megértem. Isznak, dugnak és élvezik a napot.

2015.03.28. 09:29:24

@malevil2050: gratulálok a bronzhoz :D
én csak a reggeli kv mellett partizánkodtam :D van neked is, ha már sölt nem hoz a tsilke :D

Gia 2015.03.28. 09:31:47

@fosch9: Barbi szerintem örül Petinek,mint majom a farkának. :-)

Gia 2015.03.28. 09:33:59

Szerintem Peti alszik úgy,mint egy múmia,nem Loki. :-D

Mirocska 2015.03.28. 09:34:40

Szuper poszt! :-))
Nem tudom, Loki nem járt-e tök szarul Beussal?
Mármint a játék szempontjából! :D

2015.03.28. 09:36:08

@Gia: igen, valószínűleg hálás lesz a bent maradásért :D
@mocskosmacska: lokinak is volt jópár megmozdulása

malevil2050 2015.03.28. 09:36:39

@fosch9: Hattyad má a pipit,állandóam mászt csinál,ahelyett hoty itt enné a fenye.

Nem ceretem a fekete levest.

2015.03.28. 09:39:22

@malevil2050: akkor megiszom a tiedet is :D tea jöhet?
pipikét mindig emlegetjük, téged is :)

2015.03.28. 09:39:42

Háhá, csak idetaláltam :D
most pedig olvasok :)

malevil2050 2015.03.28. 09:40:17

@mocskosmacska: Dehoty nem tesz,nézd meg asz estéket,tütüke és gyün a rókatánc.

De aszé valljuk be őszintén mi a jó francot lehetne oljat csinálni h mindenkinek tessen?

2015.03.28. 09:40:54

Elóbb megnéztem a képeket :D :D Berki :)))) hát puszilom! :)

mocskosmacska 2015.03.28. 09:41:11

@fosch9: Persze, loki azért még tesz valamit, de a legtöbben tényleg olyanok, hogy nem értem, hogy ogyan kerülhettek bele egy taktikai játékba. Mert semmi érzékük hozzá és még próbálkozni sem próbálkoznak. Bár lehet, hogy jobb, mert albina esetében láttuk, hogy milyen az, amikor valami nem megy, aztán erőltetik.

aruhamiatt 2015.03.28. 09:41:38

Még nem olvastam el a HV-t, de a cím miatt muszáj kommentelnem! Csillagos ötös!

Rayen 2015.03.28. 09:41:59

Béjvaccsnál még Ivar is jobban lát a pályán, aki állítólag napi 25 órát alszik. Még ha a többiről nem is tudott, az rajta kívül mindenkinek egyértelmű volt, hogy Snezsi rá van mozdulva Bencére és az első adandó alkalommal lecsap rá. Az Apolka-hadművelettől függetlenül is megtörtént volna. Nem is értem miből gondolta a kisfiú, hogy egy ilyen rafkós gumicsöcs megmarad mellette.

mocskosmacska 2015.03.28. 09:42:09

@malevil2050: Építik a szociális kapcsolatrendszerüket.

malevil2050 2015.03.28. 09:42:48

@fosch9: Teját? hát asztat szoktam icogatni.Amúgy mektisztelve érzem magamat e.

malevil2050 2015.03.28. 09:44:04

@mocskosmacska: Áhhh fiatalcság bolondcság.

Rayen 2015.03.28. 09:48:58

A kisfiú hisztikéjénél még inkább visszatetsző volt, ahogy Adrienn adta alá a lovat. Gyűlölködésben mindig lehet rá számítani. Ennyit tud, meg esténként szétdobni a lábát az alkoholistának.

Hermesz Konrad 2015.03.28. 09:50:01

Nagyon romantikus volt Peti "ördögi" terve és szerelmi vallomása, de szerintem Apolka nem érez ugyanúgy iránta. Mindenesetre valószínű örül, hogy hazamehet. Látszott rajta, hogy nem érzi jól magát a játékban.
Gergő hisztije megdöbbentő volt. Kétségtelen, hogy a sakktáblán éppen ő csak egy "sötét paraszt" volt, és ettől felhúzta magát, de talán ha jobban figyel elkerülheti. Az előző héten úgyis túl nagy arca volt, most helyre rakták az egóját. Nem értem, miért nem fogta fel, hogy ez csak egy játék, várni kell a következő jó lehetőségre, és utána megfelelően "tematikázni". Amúgy meg nem panaszkodhat, a 2 gumilabdát, ami úgyis elgurult volna tőle (Bencéhez) lecserélték neki egy nagy kufferra. Abban jobban tudna pakolni (ha akarna) ;) :)))

mocskosmacska 2015.03.28. 09:53:25

@Rayen: Megdöbbentő volt, hogy amikor nagyképűsködött ivarral, az meg majdnem szembe röhögte, akkor sem vette észre, hogy itt valami készül.

Mortanius 2015.03.28. 09:54:19

Szimpi volt idáig, de most igazi kis hisztis hülyegyerek lett ez a Gergő.

mocskosmacska 2015.03.28. 09:55:36

@Mortanius: Egy ilyen buta gyereket nem is szabadna beletenni taktikai játékba, mert nem tud mást hozzáadni, mint egy oribális nagy hisztit.

2015.03.28. 09:56:30

@mocskosmacska: albina még maradhatott volna próbálkozni
egyébként gondolj bele, elviszik őket costa ricára de nem mehetnek ki egy zárt villából - ennyi erővel akárhol is lehetnének, ezért nem kell costa ricáig menni, zárt helyen persze kevés lehetőség van mit csinálni, se játékok, se zene, semmi, csak a saját kreativitásukra vannak utalva, ami igen ritkán és a bulik alkalmával csillan meg esetleg... így aztán marad a punnyadás, napozás, dumcsizgatás, szegény nóri még a dumcsiból is kimarad, mert nem kedvelik, így neki tényleg csak a pihi marad, ezért meg elmarasztalják... progi csak akkor van ha kiviszik őket egyesével-kettesével, de se városnézés, se piacon bóklászás, szóval eléggé beszűkült kis környezetben kell nekik lenni... ha meg mindenki folyamatosan kavarná a kakit az már sok lenne :D vannak akik másoktól várják el a kavarást, és a paca-adri páros meg simán jól érzi magát, ez is igaz...
én be lennék egy házba és a kertbe zárva hetekig és nem mehetnék sehova, esélyes, h egy idő után unnám magam...
Igen amúgy egyetértek, hiába taktikai játék, idehoztak pár agyatlan szép embert biodíszletnek, aki nem szép de értelmes, arra megy a fikázás, aki hülye arra meg azért megy a fikázás, mert nincs hozzá esze. De tény, h a valóságsó válogatás itthon már főleg arra megy ki h unatkozó szép vagy buta fiatalokat összeterelnek, 1-2 kakukktojással és punnyadnak. VV kaszting sem volt jobb.

@malevil2050: ennek örülök :D

aruhamiatt 2015.03.28. 09:57:14

@Rayen: abból, h Snezi megígérte neki, h végig viszi vele a játékot, amennyiben párcserét szeretne bármelyikük is, szólnak egymásnak, h a másik tudjon lépni. Gumicsöcs nagyon inkorrekt volt és még ő van megsértődve!

mocskosmacska 2015.03.28. 09:58:42

Én kifejezetten örülök topol távozásának. Valószínűleg tényleg komoly oka volt annak, hogy nem tudott felengedni, de nekem mint nézőnek csak annyi jött le, hogy nem tesz hozzá a műsorhoz.

2015.03.28. 10:00:04

@aruhamiatt: sneci egy nappal azelőtt pandorán kijelentette h szól az adott párjának ha csere lesz - és nem szólt a kisgyereknek

2015.03.28. 10:00:52

Adri sokszor hisztizik, jobbára ok nélkül, hol Patrikos féltkenységből, hol a súlya miatt. Most Béjvacs kelt ki magából, és annak azért -lássuk be- nyomósabb oka volt.
Loki pedig tényleg ki volt hagyva az egészből? (amit kétlek, de úgy jött le)

@mocskosmacska: Egyetértek, Nóri megbízható pár, előbb választanám minden csaj helyett, nagyon kapaszkodik, nagyon maradni akar, mennék vele végig. Lojális. ÉS nem mellesleg lehet beszélni a fejével, ez alatt azt is értem, hogy meg lehet győzni arról, hogy NE dobja el a gömböt a végén...Elképzelhető, h a sok taktikus játékos (lányok) ezt látják is, ezért népszerűtlen, és ezért próbálják kinyírni.

Krétagarbó 2015.03.28. 10:02:11

@fosch9: nem tudom, eddig is egyedül játszott, Apolka mintha ott sem lett volna. meg aztán azt látják a lányok is, hogy Petire mindenki hallgat, van egyfajta tekintélye bent, ami jó a játék során. erősnek gondolják, Nóri meg is jegyezte, hogy Barbi jól járt Petivel.
nem hiszem, hogy mellőle csak úgy lelépne Barbi.

Krétagarbó 2015.03.28. 10:04:53

@Mirocska: ez bennem is kérdés, kivi vagyok, hogy hogyan működnek együtt.

Krétagarbó 2015.03.28. 10:09:53

@mocskosmacska: Fiatal még, gyerek, nulla tapasztalattal. Én az első pofonok utáni sokknak tudtam be a hisztijét.
Innen még megmutathatja, hogy tud játszani, csak ehhez felül kell emelkednie a sérelmein és Nórival megbékélni, és együtt elkezdeni tematikázni...

kardigan 2015.03.28. 10:09:56

@fosch9: ezt mondjuk nem is értem, a világ legegyszerűbb dolga lett volna azt mondani neki, h egyszerűen cserélnek barbival, és utána nagyon meg kell lepődni azon, hogy nóri került oda és nem barbi

Rayen 2015.03.28. 10:10:01

@mocskosmacska: Ha olyan tattikus lenne, amilyennek gondolja magát, akkor nem vakította volna el ennyire Nóri ekézése. Nem jutott el az agyáig amit Nóri mondott, azt hitte hátradőlve alázhatja, mert Nóri buta, ő meg okos és biztos párja van. Aztán arcul csapta a valóság. Na de innen szép nyerni, most megmutathatja mit tud hozzátenni védettség nélkül a játékhoz.

2015.03.28. 10:10:42

@Krétagarbó: igen remélhetőleg barbi hozza a tőle elvárt figurát
az is igaz h apol nem sok vizet zavart, bár nekem az esti brekis beszélgetésből az jött le h jobban peti mellett volt és több volt köztük mint amit mi láttunk így peti egy erős háttérnek érezhette akár apolt - barbi még nem bizonyított

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2015.03.28. 10:10:44

Ez Gólemen nem a tegnapi gatya?

mocskosmacska 2015.03.28. 10:10:49

Most esett le, hogy bea bubunak nevezi a plüssét. A nagyobbik fiam két és fél évesen nevezte el az alvómaciját Bubunak.

Rayen 2015.03.28. 10:12:24

@aruhamiatt: Ja és ő ezt el is hitte? :D Ebben az esetben nulla emberismerete van, az önteltsége mellé.

introverted22 2015.03.28. 10:13:03

Béjvacs egy kis idióta. Bejött, volt esélye a védettségre, nagy arcot játszott, így maradhatott. Azt hitte, hogy okos és egy szinten van a Loki-Pjotr párossal. Ez már nagyon kis butus gondolat volt tőle, de azt nem látni, hogy Sezlony Bence rajongó, nna az már vakság. Ivarral meg tényleg jól járhatott volna, de így sanszos, hogy a következő körben már a fiúk is őt akarják kint látni. Lokiéknak járulékos veszteség, Sezlonynak meg Bencéék felől erősít rá majd arra, hogy mennie kell. Amikor Beus kivágja magát, akkor lehet, hogy Loki újra visszaveszi Nórit, mert ő valóban megbízható pár tud lenni. Ráadásul szerintem nem haragszik Lokira, mert beismerte, hogy elbaxta a játékot... Bár túl lehetnénk már agyatlan-aranypart gyökéréken. Nekem valahogy az nagyon nem hiányzik. Én nem bírom az ilyen alja népeket. Pont elég, hogy a VV-ket már ilyenekkel fossák tele, ide nagy kár volt berakni :(

mocskosmacska 2015.03.28. 10:13:36

@Rayen: A nagyképű flegmázás azért is volt faszáság, mert ebben a játékban nem lehet senkivel sem így viselkedni, mert nem tudni, hogy holnap ki fogja megmenteni a seggedet, vagy kire adnak fekete angyalszárnyakat.

aruhamiatt 2015.03.28. 10:13:46

@fosch9: ezért mondom, h Snezi inkorrekt volt és jogos Geri felháborodása!

Krétagarbó 2015.03.28. 10:13:55

@Szent Borzadály: az engem is érdekelne, hogy Loki tudott-e Peti tervéről vagy sem. Az, hogy ő Beus hazaküldéséről beszélt, az azt mutatja, hogy nem nagyon.

2015.03.28. 10:15:43

@aruhamiatt: nem vitatom, h jogos - csak a viselkedése nem tetszett
@windsor: jaja ezt az aranypart hetet nagy valószínűséggel én csak felületesen fogom követni

aruhamiatt 2015.03.28. 10:16:17

@Rayen: sszerintem az adott szó a bizalom. Snecihez ezután nulla bizalmam lenne, eljátszotta

2015.03.28. 10:16:33

@Krétagarbó: @Szent Borzadály: szerintem is jó kérdés - látszólag nem tudott róla aztán jöhet még csavar

2015.03.28. 10:19:12

@aruhamiatt: és ez felmentést ad az őrjöngés alól?

Puncylla 2015.03.28. 10:19:57

@fosch9: Megígérte, és nem szólt. Borzasztó! Ilyen még nem volt soha, mi?
Majd hülye lett volna szólni, a kis pöcs összezavarhatott volna mindent.

introverted22 2015.03.28. 10:19:59

@Krétagarbó: Szerintem Loki sem volt képben. De ahogy elnéztem, megértette az okot és nem rágott be miatta. Megszabadult Ivartól, Butust meg majd leváltja. Így nem neki kellett Ivart lapátra tennie, szóval nem járt rosszul.

2015.03.28. 10:21:44

@Puncylla: dehogynem volt :D csak próbáltam valahogy gergő oldaláról nézni - a sértődésnek értem az okát - az őrjöngésre nem tudok felmentést adni

Rayen 2015.03.28. 10:24:59

@aruhamiatt: Egy olyan párról beszélünk, akivel össze se került volna védettség nélkül, mert a párválasztón is kimondva Milánt választotta. Aki ezek után ennyire naiv, és azt hiszi hátradőlhet, azt én nem tudom sajnálni ebben a játékban.

2015.03.28. 10:25:49

@Krétagarbó: @fosch9: Loki nem először vezet meg minket nézőket is a riportban, vele kapcsolatban tökre vakon vagyok. És ez jó! Mert nem csak a játékot játssza BENT, de velünk nézőkkel IS ezt teszi. Értékelem is, nagyra :)

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2015.03.28. 10:26:03

@windsor: Azért Beusra nem tenném az életem, és a logika szerint ugye most pasinak kéne jönnie, szóval... Persze B tervnek (vagy akár A-nak) még mindig ott van neki Ivar, merthogy ha Gergővel mögéállnak akkor a kiskölyök megy haza az nem nagyon kérdés.

introverted22 2015.03.28. 10:26:21

@fosch9: Szerintem Apol nagyon erős háttér volt Petinek. Mert noha nem kavarta a szart, de olyan biztonságot adott neki, hogy az önmagában segítette a játékot. Nem vált ellenszenvessé az újaknak, nem volt túl harsány, senki nem érezte úgy, hogy szabadulnia kell tőle, vagy ki kell vele baxni. Ez is segített Petinek abban, hogy teljes nyugalommal játszhasson és ne kelljen egy kicsit sem tartania semmitől. Az is sokat számított, hogy tartotta magát addig, amíg bejött egy Peti számára alkalmas új lány, ezzel is azt bizonyította, hogy nagyon jó társa volt Petinek. Viszont Barbinak nehéz lesz, mert nem fog tudni ilyen téren Apolka nyomába érni. Ez lehet a veszte is a későbbiekben, mert ez lehangolhatja. Ami hülyeség, mert Peti játszani fog tovább, de Barbi lehet, hogy repülni fog, és egy új aki nem ismeri az előzményeket, könnyebben csinálhatja végig Petivel...

mocskosmacska 2015.03.28. 10:27:09

@windsor: CSak az a csavar a dolgoban, hogy jövő héten valszeg fiú esik ki. Akkor pedig Ivar tudja megmenteni Lokit, mivel az előztes alapján beust most fogájk hazazavarni pofozkodásért. És ha így lesz loki csakis ivarra számíthat.

2015.03.28. 10:27:29

@fosch9: Igen. Te sosem reagáltál még "minősíthetetlenül" mert vmi nem úgy alakult, ahogy tervezted?

introverted22 2015.03.28. 10:27:40

@Hooshee: Ezt említettem fentebb, hogy később még visszaállhat Ivar mögé, mert Ivar nem rágott be rá, hiszen Loki nem tulajdonképpen nem baxta át. Sőt, maga Ivar ismerte be, hogy elcseszte.

introverted22 2015.03.28. 10:29:09

@mocskosmacska: Erre is utaltam a mai első hsz-emben :)

2015.03.28. 10:29:10

@Szent Borzadály: én is és pont ezért nem értem amikor ezért fikázzák :D
@windsor: apolhoz nem tudok mit hozzátenni, tökéletesen egyetértek :) ezzel is lehet erős egy pár, h az egyik támogatja de nem harsány (mint pl adri)
barbival kapcs. már tegnap nyilatkozta peti ha jön más akkor repül barbi, úh nem életbiztosítás ez most barbinak, de még bizonyíthat peti felé és akkor maradhat

2015.03.28. 10:31:05

@Szent Borzadály: nem, dehogy, hogy is gondolod? :DDDDDDD (remélem érzed az irónát)

2015.03.28. 10:31:28

Jelen pillanatban Béjvacsnak szurkolok, hogy valóban van-e annyi esze a játékhoz, amit korábban mondott, és bent marad-e. Nórinak meg azért, mert bármennyire is bosszantott tegnap, ahogy írtam, kíváncsi vagyok, le tudja-e nyomni a hangembereket.

2015.03.28. 10:32:04

@fosch9: :) a bőrömön :)

Krétagarbó 2015.03.28. 10:32:32

@windsor: ez az aranypart tényleg ilyen alja? na majd utánaguglizok. én azt hittem, az aranypart az éden különkiadása volt, hasonló színvonallal.

2015.03.28. 10:32:42

@Szent Borzadály: béjvacsnak miért? mert átb.ták?

mocskosmacska 2015.03.28. 10:33:07

@fosch9: Ó, hát én már annak örülnék, hogy nem én mosogatok. Okosabb emberekkel sokkal izgalmasabb lenne a játék, nem tudom, hogy gondolhatták a tv2-ben, hogy ez a banda műsört csinál. (kivéve talán snezi loki, pjotr)

@windsor: Bocsi, úgy látszik felületesen olvastam.

mocskosmacska 2015.03.28. 10:34:34

@Szent Borzadály: Az baromi nagy csavar lenne, ha kiderülne, hogy ők már régóta szövetkeztek, csak a többieknek mutatják, hogy utálják egymást, hogy eltereljék a titkos paktumokról a figyelmet. Kár, hogy ilyen nem lesz.

2015.03.28. 10:34:42

@Szent Borzadály: :DD hisz mi nézők tökéletesek vagyunk ez a sok hülye meg megy magát blamálni a tévébe, tudod :DD

2015.03.28. 10:37:01

@mocskosmacska: hehe megértem a mosogatás dolgot :D de tényleg úgy néznék tőlük kreatív dolgokat esténként (nem a sátrat), egyébként minden valóságsóba hülyéket válogatnak össze - de miért? külföldön értelmes emberekkel is működik a műsor

2015.03.28. 10:39:58

@fosch9: Azért, mert dacára a túlzott önbizalmának, tegnap kiderült róla, hogy valójában egy kamasz még, és ha bent maradna, még többet tudna tanulni arról, hogyan is működik a világ. Nincs szmájli. Neked igen :)

mocskosmacska 2015.03.28. 10:41:37

@fosch9: Ezt én sem értem. Amíg angliában éltem, rendszeresen néztem a Jeremy Kyle showt. Ez egy teljesen olyan felépítésű műsor, mint a mónika show. A különbség az, hogy betettek egy értelmes és empatikus műsorvezetőt, akit tényeg a probléma és annak a megoldása érdekelt, nem az hogy legyen balhé, mert az "show." És így egy baromi jó és színvonalas műsor lett.

2015.03.28. 10:41:45

@Szent Borzadály: elfogadom, nagyon jól érvelsz :) én csak minden nemű erőszakos megnyilvánulást elítélek - a szmájlit külön köszi :)

2015.03.28. 10:43:56

@mocskosmacska: igen én ezért nézek sokszor inkább külföldi hasonló jellegű műsorokat (bár én a jerry springerért is rajongtam :D ) de kíváncsi is vagyok itthon mit alkotnak és nézem - épp tegnap színházban (Caveman) említették a mónika-show-t hát az tényleg nagyon legaljára sikerült, pedig ezeket meg lehet úgy is csinálni, ahogy leírtad - de itthon csak ezt gondolják eladhatónak, a botrányt, a veszekedést?

2015.03.28. 10:45:11

@mocskosmacska: :DDD na EZT imádnám, ha valaki játékos minket is megvezetne :)
És igazából kettős érzésem van a szerkik felé/miatt:
-EZÉRT nem játsszák be párválasztók után a mivót-hogyvótot (ellentétben a korábbi szériákkal)
-vagy nincs semmi mivót / hogyvót és csak mi kombinálunk, magunk örömére.

Tulipiros 2015.03.28. 10:48:36

Én csak azt nem értem, ha ez a Peti gyerek ennyire fasza (tényleg szép volt a Topolkás megmozdulás) miért így csinálta? Mondta is, hogy adott volt az Adri-Beks pár, meg jó a Loki-Beus és Snezi-Bence is, de a maradékból, hogy ne basszon ki ennyire a szöszi fiúval bevállalhatta volna ő Ivart, és a két szőke is jó lett volna együtt. Vagy Ivar annyira gáz, hogy az már neki is sok lett volna ezért rásózta másra?

beacska 2015.03.28. 10:54:42

más foskilenc sem vagyok :(

2015.03.28. 10:59:41

@beacska: lemaradtál mint a borravaló? :)
@Tulipiros: arra tippelek Loki rossz tapasztalatát szem előtt tartotta és nem kért belőle

2015.03.28. 11:00:31

@beacska: De, az a helyezés örökre a tiéd, ha itt vagy, ha nem :) Le van stipistopizva :)

@Tulipiros: IvarNóri nem gáz, vagy nem gázabb, mint bárki, csak nincs megfelelő helyen. Sztem nem buta, megvan a magához való esze, ahogy a többieknek is, csak a stílusa nem illeszkedik a többiekéhez.

beacska 2015.03.28. 11:11:32

@Hooshee: ez a Geri-dühkitörés kifejezetten jól jött Lokinak. nem is lépett közbe :DDDD

2015.03.28. 11:11:44

Most úgy tűnik, mintha Nóri fogadatlan párfogója lennék, pedig nem ;) Viszont én bírom benne, hogy széllel szembe pisil, a pandora-boxok miatta a kedvenceim, és nem tartom rosszabb arcnak, mint a többi csajt, játékban főleg nem, kipécézték sz@arnak, de próbál ellene tenni. Eddig sikertelenül. Tegnap még engem is felbosszantott. Ez kevés embernek sikerül, i-m-á-d-o-m!

markameggy 2015.03.28. 11:12:00

Én arra tippelnék, h. a titkos paktum Loki és Ivar között volt, mivel arra számítottak,h. pasi jön be így Lokinak lett egy B terve ha az új srác Beus mögé állna.

beacska 2015.03.28. 11:13:46

@mocskosmacska: 'Ó, hát én már annak örülnék, hogy nem én mosogatok."---ezzel én is így vagyok. szombaton meg különösképpen :DDD

2015.03.28. 11:14:44

@Krétagarbó: megnézed a kéretlen levelek mappádat?

Krétagarbó 2015.03.28. 11:17:54

@markameggy: Ó de kár, hogy ebben a szériában ilyen cselekről csak álmodozhatunk.

Gia 2015.03.28. 11:19:19

Tartok tőle,hogy Petinek csak a riportban nem volt macskabajsza és hétfőn a műsorban megint lesz. :-)

mocskosmacska 2015.03.28. 11:20:39

@markameggy: Szerintem is Loki elég okos ahhoz, hogy felmérje, hogy ivar lojális típus, így vészhelyzetben meg fogja őt menteni. Sőt én annyi betyárbecsületet látok benne, hogy fordított estben ő is megtenné ezt.

beacska 2015.03.28. 11:21:35

@Tulipiros: egyszerűen meg akarja tartani "külsős" társnak. hisz gondolkodás nélkül tette, amit kért. puuusz, akármekkora szívességet is tett Lokinak, azért ha elveszi tőle Nórit, a fene sem mossa le róla, h egy "régi", biztonságos lányt szerzett magának, a barátja rovására...jó volt ez így.

lehet, h fura, de nekem Petiről a munkahelyi főnökön jutott eszembe: ő irányít és osztja ki a munkát, de arra azért ügyel, h mindenkinek a "kedve szerinti" munka jusson.
A kiosztást már rég lezsírozta a csajokkal, amikor Geri elkezdett keménykedni Nórival. már nem volt visszaút.

Nekem nagyon nem volt szimpi, h Geri azzal akart bevágódni, h a "közellenséget" nem csak h kóstolgatta elegánsan, hanem nyíltan támadta. Így akart jó lenni Lokinál és a többieknél...csak hát saját dugájába dőlt...egy csapatjátéknál nem rossz egy ilyen fanatizálható tag, de ez NEM csapatjáték, mint tudjuk...ostoba, nagyképű pöcs (és remélem, olvas minket)

mocskosmacska 2015.03.28. 11:22:30

@Gia: macskabajusz engem is a földhöz csapott. @fosch9: Lehet, hogy tényleg nem ennyire nem bírja ivart, de az is lehet, hogy pjotor a következő fiú kiesőnek béjvacsot tervezi, amik könnyen elintézhető egy ivar-béjvacs páros esetén.

Chuck Νorris 2015.03.28. 11:26:23

első!
ja nem.
szóval az kimaradt hogy a kis köpcös hany istók, azért rágott be Nórira elöször, mert Mariann bucsuztató buliján, Mariann kedvenc nótáját (ami szerintem egy hóttgagyi mulatós szar) Nóri lefikázta. itt bukott ki a nagy ellenszenv, elkezdett kötözködni Nórival, az jól kiröhögte, a kis köpcös meg teljesen hülyének érezve magát, elkezdett totálisan utálkozni :)
Hajrá Nóri és Patrick ök most a kedvenceim,

ZX71 2015.03.28. 11:28:26

A címen behaltam, Sixx wazze nem vagy gyenge :) :)
Jo lesz ez a hét, Ivar most kiélheti minden rejtett tartalék energiáját, Gergő neked meg szevasz

Sergei Alexis 2015.03.28. 11:28:30

Két dolog:
1.) Béjvacs idegrohama teljesen megérhető, hisz Pjotr gyakorlatilag kiejtette őt úgy, hogy mindenki hősként ünnepli. A logika szerint ugyebár kanok jönnek, Ivar viszont még az utcáról behozott kokainfüggő csövessel is előbb összeáll mint vele.

2.) A szerkesztők rakták ki Topolt. Persze, majd 2 nappal kiválasztás előtt nekiáll szervezni Pjotr és hirtelen mindenki hallgat rá és hisz neki, Ivar önként és dalolva rohan Béjvacs mögé, mikor jöhet akár csaj megint és mehet is csomagolni...

kékalmamag 2015.03.28. 11:29:24

Én is pont arra gondoltam, hogy ha Peti igazán tökös lett volna, akkor Ivarral keríti magát párba, és pont ezért is van igaza Bájvacsnak, hogy mártírt csinált magából, de azért arra ügyelt, hogy neki jó legyen. És megértem, hogy Béjvacs még fiatal, és nem régóta van bent, és eléggé szenvedélyes, de egyrészt az Ivar felé kivetített utálatában én nyomát érzem Loki hatásának rá, aki folyton neki szapulta a csajt. Persze nyilván látta, hogy nem egy központi figura Ivar, de ettől még Loki is beláthatta volna, hogy igazán lojális ha ezt mondom neki ezt teszi, ha azt akkor azt. Szóval megértem Béjvacs haragját, én is pipa lettem volna, hogy megbízok a "csapatban" és a "számba sz*rnak", ugye, és valahol megértem Petit is, aki nem mondta el neki a tervet. Én azért korrekt lettem volna vele, és maximálisan megértem a dühét, az agressziót is akár, mert a párja átverte, a szövetségesei is átverték, és az új párja az utolsó akit választott volna, mert nem érzi játékostársnak, tehát egyedül maradt 9 ellen. ÉS lehet hogy érzelmileg még gyerek, de legalább tisztában van a neuron fogalmával... Hirtelen felindulásból persze hogy bepipult, és nem volt bölcs, mert egy játékban ennek így nem szabad teret engedni, de legalább nem elfojtotta, és nem leitta magát és faszpörgettyűzött. Snezi meg még engem is át tudott verni az érzékenységével, és voltak szimpatikus megnyilvánulásai (amikor megbőgették Beuskát, és elmagyarázta a többieknek, hogy az a lényeg, amilyen reakciót kiváltott ez a lányból, és nem az, amit ők gondoltak a Minnie akasztásról) de a tegnapi átverése Bájvacs felé is gusztustalan volt. Őszintén nekem most Bájvacs a legszimpipp, Lokiban is csalódtam, nem hiszem ,hogy Peti nem mondta neki el a Csalafinta tervet. Egyébként meg mikor került Beus Loki mögé párnak? Ki mikor mit beszélt meg vele? Honnan tudta, hogy oda kell állnia? Figyelmetlen voltam?
A szevasztopol hadműveletről meg azt gondolom a szerkik adtak PEti Csalafinta tervének egy esélyt, hogy jut is marad is alapon Topol megy, aki akar marad. És még balhé is lesz, mert Béjvacs "megszívja" Ivarral. Ha meg mégsem jön össze, akkor lesz más megoldás arra, hogy Topol hazamenjen, lásd sixx verziói fentebb... :-D Remélem Geri alszik egyet-kettőt a dühére és összerakja a jövőjének kulcsát az Édenben.
Sneci Béjvacs leugatását, amit Bence "szedett szét" rohadtul nem éreztem fairnek t, úgyhogy már csak ezért is hajrá Bájvacs!
Amúgy meg mekkora húzás volt már a szerkik részéről a végén bevágni a korai Peti kommentet (nemtudom, hogy annó Timire vagy Apolra nyilatkozhatta) hogy amint lehet lecseréli a csajt. Nemcsak a macskabajusz hiánya és a polóviselés, meg a bőrszín miatt, gondolom ezt, de szerintem ezt már bevágták az első héten, amikor a páralakulás után voltak a szervezkedések, hogy ki-kivel hogyan legyen.

vastyúk is .. 2015.03.28. 11:31:01

@Szent Borzadály: van ráció abban, amit mondasz, innen lenne szép fordítani, Nórinak is, Kisgyereknek is. (Bár nem hiszem hogy sikerül)
Peti azért ügyesen csinálta a csalafintázást, mert nem volt ideje a többieknek gondolkozni rajta, az elég világos volt, hogy Ivar alig várta, hogy Béjvaccs arcába röhögje az igazságot.. Csak azt nem értem, hogy Nórinak mi volt az üzlet abban, hogy Lokit lecserélje arra, aki a legjobban utálja.

Chuck Νorris 2015.03.28. 11:31:35

felmerült a kérdés hogy Loki tudott e a Tervröl. nos nem.
hogy miért? mert Loki egész héten csak Beus csöcseit nézte, mást se látott/hallott a világból :)

Mirocska 2015.03.28. 11:31:42

@aruhamiatt: Miért van olyan érzésem, hogy te vagy Béjvacs? :-D

2015.03.28. 11:33:52

@mocskosmacska: igen, ez is elképzelhető :) mindenesetre gondját viselte ivarnak is és ez szép volt

2015.03.28. 11:35:09

@vastyúk is ..: nórinak az volt az üzlet h vagy bevállalja v mehet esetleg haza

beacska 2015.03.28. 11:35:40

@kékalmamag: szerintem azért nem maga mögé állította Nórit, mert akkor meg a legjobb barátjával baszott volna ki. Így most a két "öreg róka" kapta a legújabb tyúkokat...szerintem fer volt

2015.03.28. 11:35:48

@beacska: Azért támadta, mert maga mögött tudta -tévesen- Pétert és Lokit. Ahhoz viszont kellett volna a nem létező tapasztalata, hogy ne bízzon meg senkiben. Ha másra nem is, de erre jó ez a játék, hogy rájöjjön, nemcsak hogy nem ő mozgatja a szálakat, de ő is csak egy marionett.

2015.03.28. 11:36:08

@Chuck Νorris: ezt nem tudhatod h tudta-e

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2015.03.28. 11:36:44

@vastyúk is ..: Peti elhitette vele, hogy ha odaáll Loki mögé Beussal, akkor Loki nem őt választja. Ez vagy igaz, vagy nem (szerintem Loki nem cserélte volna le, csöcs ide vagy oda, mondjuk jövő héten újra összeállhatnak, Nórinak meg akár jót is tehet hogy kicsit most játszania kell, mert kapott egy használhatatlan párt.

mgrc 2015.03.28. 11:37:22

@beacska: na végre valaki aki úgy látja gergőt aki.... ez egy kisgyerek mérföld hosszú egóval, nem is értem mit gondol más, hogy majd jól fog játszani, meg okos? nem, nem okos, és nem fog jól játszani, mert nemcsak, hogy teljesen tapasztalatlan az emberi érzelmek terén még, hanem mert azt is hiszi, hogy ő a király és mindenki más csak seggbuta majom körülötte. a tegnapi kirohanás csak megmutatta, hogy ha nyomás alá helyezik, akkor egyszerűen besokall, meg hisztipincsi lesz, mert a saját kis világában ő tévedhetetlen, ezért lefagyott a gépezet.

bízom benne, hogy tanul majd egy kis alázatot azzal, hogy pont amiatt fog most majd hazamenni, mert ekkora volt az arca.

Rayen 2015.03.28. 11:37:41

Nézem vissza az Éjjel végét: Snezire nem lehet ráfogni, hogy pazarolná a tusfürdőt. A csúnyájára szánt egy keveset, máshova meg elég a langyos víz is. :)

2015.03.28. 11:38:19

nóri vicces volt mikor mondta béjvacsnak, h jobban jársz ha elkezdesz alkalmazkodni :D

2015.03.28. 11:38:53

@vastyúk is ..: Szia! Nahát, megdöbbentesz a nappali üzemmóddal :)

handax 2015.03.28. 11:40:53

A túlbonyoltással nem vagyok tisztában. Minek játszotta el Peti a keresztapát? Miért nem csak annyit kért, hogy Barbi álljon mögé és kész? Ennek az egésznek csak úgy van értelme, mint korábban amikor párcsere volt a házon belül, ugye Peti javasolta azt, hogy ne mondják meg az új bejövőnek (Snezi?), hogy mi bent az ábra. Azaz így sokaknak van most azért mentőövük/b tervük, mert már ismernek mást is, mint korábbi párjukat.
Kik nyertek a párválasztóval?
Peti: elhintette hogy ő az ész, bár Béjvacs helyébe megpróbálnám kidobni,vagy behódolni neki.
Loki: van bent két lány, akire számíthat (Beus, Ivar)
Ivar: van menekülőútja Loki felé
Barbi: Peti talán nem dobja majd ki, de elérheti, hogy máshoz kerüljön (Béjvacs)
A többeik azért nem nyertek, mert vagy nincs hova menniük ezután és csak a párjukra számíthatnak (Becks-Adri, Bence-Snezi), vagy rángatják öket (Beus), vagy kigolyózták magukat rövidtávon (Béjvacs) és puncsolniuk kell az ellenfelek felé.

2015.03.28. 11:42:13

@vastyúk is ..: Mert arra számít mindenki, h pasi jön be, és akkor majd kiejtheti Béjvacsot. Gondolom.

vastyúk is .. 2015.03.28. 11:42:46

@fosch9: hát igen, de keményen be is szophatta volna, ha egy új csaj jön be, Béjvaccs nem a takaró alatt rendezte volna el, hoyg bent maradjon az új, hanem szépen kiterített lapokkal, mindenki előtt. Azért azt az egy hetet végigizzadni nem lett volna kellemes. Persze Így jól járt, mert "terrrorizálhatja" a kisgyereket. Reggel rálehel, hogy "ébresztő", majd egy cigi után vissza fekhet aludni. :D

@Hooshee: Hát ez az. Csak bemondásra hitt Petinek. Peti most bebizonyította magának, hogy agyhalottakkal van körülvéve, és hogy épp úgy ki tudna baszatni bárkit onnan, mint ahogy Apolkát is átsegítette a Cél-vonalon.

Krétagarbó 2015.03.28. 11:43:19

@kékalmamag: Gondolod, hogy azt nem Barbira mondta, hanem Timire?
Hétfőn kiderül, van egy macsjabajusz, vagy sem...

Krétagarbó 2015.03.28. 11:44:41

@vastyúk is ..: Valszeg érezte, hogy előbb-utóbb Beus beáll Loki mellé és neki nem biztos, hogy lesz esélyes akkor.

2015.03.28. 11:46:03

@vastyúk is ..: én nem értek azzal egyet h nóri terrorizálná gergőt, azzal sokkal inkább h gergő férfiatlan fostalicska módra beszélt nórival nem egyszer, az sokkal inkább terrorizálás mint egy elképzeld nóri rálehelés :)

2015.03.28. 11:46:10

@handax: Most nem puszta taktikázás volt a cél, csak annyi hogy mikor érkezik el az idő és lehetőség, h Polka hazamessen. Péter még pluszban ki is használta a lehetőséget, h mindenki a vágyott pár mögé állhasson.

2015.03.28. 11:47:05

@handax: peti ezzel erőt fitogtatott, képes irányítani több játékost is

vastyúk is .. 2015.03.28. 11:48:49

@Szent Borzadály: Föl kellett kelni, mert a gonosz főnök, a Nap is fel kelt. :(
Igen, tényleg kiejtheti a Kisgyereket, csakhogy ez fordítva is könnyen megeshetne, ezért nem érdemes olyan mögé állni, akivel utáljátok egymást. Bár a kölcsönös undornak is van egy diszkrét bája. Nekem egyszer volt életemben ilyen "esküdt ellenségem", vele csináltuk a műsort rendesen. A végére még meg is szerettük egymást. A yin és a yang. hihihihihi

beacska 2015.03.28. 11:50:50

@handax: mert azt akarta, h BIZTOSAN Apolka essen ki. Ne maradjon senki pár nélkül, még fiú se!!!
Merthogy az tisztán látszott, Snjezi Bence mögé áll. (egy pár tuti), Bence párja Barbi megy őmögé, ez is oké. De mi lesz Gerivel? és mivel tuti volt, h Beus Loki mögé áll (nem tudom miért, de mindenki fixnek vette...tán azért, mert Beus is mondta, h sajnálja, h nem Nórit pattintotta el Loki mellől), szóval marad Loki-Beus-Nóri...akkor ezek szerint hárman esnek ki, köztük Geri is???

tessék, le is vezettem, hogyan mentette meg Geri seggét :DDD

Chuck Νorris 2015.03.28. 11:51:21

Gergökét senki sem veszi komolyan benn, ezt ő is érzi, és ezért idegbeteg. Én mindig felnevetek mikor mutatják ahogy rohan a vizparton a daliás ifju hóna alatt a vizihülyeségével. komikus.

Krétagarbó 2015.03.28. 11:51:53

@Krétagarbó: nem tudok írni: van -e macskabajusz vagy sem.

handax 2015.03.28. 11:53:31

@Szent Borzadály: akkor szerzett egy ellenséget is nagy jóindulatában. Sajnos nem fordul elő, de szeretnék egyszer látni olyat, hogy a széken ülők közül az egyik mögé nem áll be senki...
@fosch9: ahogy én látom ritkán a legerősebb nyeri az ilyen játékokat, hanem a legalkalmazkodóbb

Bride 2015.03.28. 11:53:41

Pjotr bajsza szerintem a Movember miatt volt, elvileg novemberben forgatták a műsort, nem? Gondolom most jött el a december, bajusz meg mehetett a levesbe :)

Chuck Νorris 2015.03.28. 11:54:32

Tudjátok én azt sem értem Peti mitöl szerelmesedett be ennyire Apolkára. Nem egy bombázó. iaszábol az Éden Éjjelben civilben látva én érdekesnek sem láttam. Persze ettöl még bele lehet szerelmesedni de vhogy nem az az első látásra tipus. lrgalábbis nekem nem

vastyúk is .. 2015.03.28. 11:56:09

@fosch9: Dehát Kisgyerekről tudni való, hogy még nem tudja, merre hány méter. Mármint nagy arcocskája van-volt, erre így beleszaladni a falba. És ezt Nóri nem könnyítette meg semennyire a megnyilvánulásaival. Egyébként valamilyen szinten összeillenek, mert egyik sem látja a pálmától a tengerpartot.

@Krétagarbó: Csak tényleg azt furcsállom, hogy "barátkozás"nélkül beállt amögé, akivel a legjobban rühellik egymást.

handax 2015.03.28. 11:57:30

@beacska: Beus volt a fekete angyal és Barbit kérdezték, kit pattintott volna, ha ő lett volna. Ha az lett volna amit írsz, Ivar magától ment volna Béjvacs mögé, mint utolsó lehetőség és nem lenne Peti és Béjvacs most ellenség.

vastyúk is .. 2015.03.28. 11:58:32

@Chuck Νorris: Szerette hallgatni az énekhangját. Mondta is, hogy a legnagyobb közös pont Szevasztopollal a muzsika. ;)

beacska 2015.03.28. 12:02:02

@handax: miért ment volna nóri magától? bocs, nem értem...de Beus is azt mondta, h tévedett, most már Nórit küldené.
Nóri bizalma megingott Lokiban, de azért magától nem hinném, h máshova állt volna

Bride 2015.03.28. 12:04:00

@Chuck Νorris: Azért ha minden pasi a bombázókra bukna, már régen kihaltunk volna :D
Pjotr is meg Apol is tök átlagosak, jól mutatnak együtt, normálisak. Miért ne eshetett volna bele? Ilyen dumát felnőtt 30 éves férfi nem nyom le kamuból, mint amit a párválasztón előadott :)

Krétagarbó 2015.03.28. 12:06:39

@vastyúk is ..: sztem ezek a beszélgetés-próbálkozások Nóri részéről már tudatosak voltak, amiből tegnap is láttunk részletet. Az már más kérdés, hogy Béjvaccs valahogy nem akart vele beszélgetni, és - sztem egyébként azért is, hogy Loki nagy haver előtt bevágódjon - még genyóskodott is vele elég rendesen. Nagy is volt a pofára esés, de hát ezek sikszor kellenek, ez is egy tanulási folyamat...

Krétagarbó 2015.03.28. 12:08:00

@Chuck Νorris: hát, a szerelem - azon kívül, hogy sötét verem - ilyen vaksi:)))

Nincs Apollal semmi baj, tegnap az Éden Éjjelben kifejezetten szép is volt.

vastyúk is .. 2015.03.28. 12:11:02

Én ezt a fene nagy bizalmat nem értem. Mármint, hogy az agyhalottak miért bíztak meg ennyire Papiban. Hagyjuk a ' még nem kellett benne csalódnom' dumát, mert ebben a játékban elég csak egyszer csalódni, és máris az Atlanti óceán fölött találod magad. Ráadásul ennyire vakon ugrani a kútba, hát-hát-hát. Mostmár Papi kénytelen lesz arcra ejteni őket, hogy szórakozhassak, mert ez a vak vezet világtalant inkább szomorú.

Mottel 2015.03.28. 12:11:25

Hát, szerintem annyira nem volt inkorrekt Snezi, múlt héten Béjvaccs csak amiatt marad vele (és bent), mert védettsége volt, amúgy Snezi nem őt választotta volna, szóval kvázi kényszerből lett a párja. Ezután biztosnak hinni Snezit nettó naívság volt a részéről... Ráadásul a srác sokszor nagyon nagyképű volt, ráfért egy pofáraesés.
Amúgy meg ez egy taktikai játék, és tuti, hogy ha elmondták volna Béjvaccsnak a tervet, annyira kiakadt volna, hogy Nóri lesz a párja, hogy elpofázta volna mindenkinek, szóval nem is volt biztonságos beavatni. Remélem, jövő héten kiesik a nagy arcával együtt.

beacska 2015.03.28. 12:11:29

sosem értettem, miért hívja Apolt Topolnak sixx, még hosszabb is...hát erre a címre készült :D

Killary Fucking Clingon 2015.03.28. 12:13:04

Béjvacs egy pöcsfej, pontosan azt kapja amit adott.
Amikor bement az Édenbe mekkora arca volt. Rákényszerítették Snezi-re, hisz mindenki emlékszik hogy a lány Milán-t választotta. Hisztizett Snezi a kényszer miatt??? Nem, tette a dolgát és amint lehetséges volt párt cserélt. Ez az egybites ostobenkó meg elkezd hisztériázni ész nélkül..Igazi fasz materiál.

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2015.03.28. 12:14:32

most visszanéztem az utolsó részt, azét snezi elmehet a piklibe, aszondja nem véletlenül lettél a párom... Persze hogy nem, ha rajta múlik, marad Milán, a sötét, Gergő a védettségnek köszönhette hogy maradt, nem Snezinek, aki az első lehetőségnél azonnal hátbaszúrta. És ezek után még neki áll feljebb. Gergő szarul reagált, ez a kora számlájára írható, de alapjában véve, legalábbis a Snezivel folytatott vitában, teljesen igaza volt.

Krétagarbó 2015.03.28. 12:15:05

@handax: Beust is kérdezte Gólem, hogy már mást küldene -e ki fekete angyalként, és ő azt mondta, hogy igen, Ivart küldené. Illetve a Pandorán is igencsak támadta - azt mondta neki, csak azért beszélgetett vele, mert sajnálta...

vastyúk is .. 2015.03.28. 12:16:45

@Krétagarbó: igazad lehet. meg tényleg Loki szapulta tele a Kisgyerek fejét Nóri-ellenes propagandával. A koppanás epic volt, elhallatszott a piás pultig. Remélem tényleg tanul belőle mást is Béjvaccs, minthogy a nőkben nem lehet megbízni. :D

Krétagarbó 2015.03.28. 12:18:45

@vastyúk is ..: 30 éves, a legkomolyabb közülük, ő az, aki ha bebasznak, hazaviszi őket, betakargatja, meghallgatja, mindenhol ott van, mindent tud, mindent lát, mindent hall, beleívódott szépen lassan a játékosok agyába, mint vezérbika, vagy mint egy atyuska. A cár. (mivel orosz származású is:)

Krétagarbó 2015.03.28. 12:19:47

@vastyúk is ..: hát igen, ennek a tanulságnak kicsit más a vetülete, mint ez a butácska közhely:)))

2015.03.28. 12:21:31

@vastyúk is ..: miért, az egy dolog. de meddig?

én mostantól a kicsiknek szurkolok: hajrá Nóri, hajrá Gergő.

2015.03.28. 12:21:31

@vastyúk is ..: miért, az egy dolog. de meddig?

én mostantól a kicsiknek szurkolok: hajrá Nóri, hajrá Gergő.

vastyúk is .. 2015.03.28. 12:22:48

@Krétagarbó: igen, csak csodálom, hogy ez a többiek agyában nem jelent fenyegetést. Mint egy kis polip, átfogott már mindenkit, de a többiek csak Apolkát siratják, sirathatták volna magukat is :D

Chuck Νorris 2015.03.28. 12:23:55

Huuu tényleg lehet hogy a lakók is olvassák hogyvoltot. ezt kihasználva Nórinak üzenem!

Kedven Nóri!
Számomra te vagy a nö az Éden Hotelben. 25 napja látlak a hotelben, és én 24 napja érzek irántad valamit, ami khmm khmm (itt borulj a nyakamba hogy érezzem a kis hetyke mejjeid) szóval 24 napja érzek irántad valami olyan megfoghatatlan dolgot khm ami nem sokszor adatik meg az ember életében. Tökéletes társ lennél, számomra egy tökéletes nő, ki mikor énekelne megmosolyogtatná a szivemet és a lelkemet. Nagyon remélem hogy a mi kapcsolatunk egyszer bimbókbol virággá válik.
Puszillak Chuck
minden jog fenntartva 2015 03 27

Chuck Νorris 2015.03.28. 12:27:57

@Bride: beleeshetett na de elsö látásra? Apolkának sem a külseje, sem a személyisége nem tünik olyannak, föleg hogy 25 napon át kb leszarta Peti sündörgését

vastyúk is .. 2015.03.28. 12:28:36

@Krétagarbó: igen, csak Gergő tegnap este vagy kétszer-háromszor elmondta, hogy ezek szerint a nőkben tényleg nem lehet megbízni. :D Persze egy játékban senkiben sem szabadna vakon.. A lényeg, szurkolok a kisgyereknek, hogy kinyíljon a szeme, és a megfelelő tanulságokat vonja le. És ahogy a Bence nagy bölcsen kijelentette, elválasztja majd a játékot a való élettől.

vastyúk is .. 2015.03.28. 12:30:10

@Szent Borzadály: empátia alapon hajlok arra, hogy az esélyteleneknek szurkoljak én is. Egyelőre a jó játéknak szurkolok :D

Chuck Νorris 2015.03.28. 12:30:23

@Krétagarbó: kifejezetten szép, hát már akinek. nekem olyan hüvöskés urijánynak tünt

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2015.03.28. 12:30:44

Adri viszont hihetetlenül antipatikus volt tegnap este, amikor Gergőt "vígasztalta". Tipikus szálka-gerenda stílus.

vastyúk is .. 2015.03.28. 12:32:38

@Chuck Νorris: Erre csak Gólem könnycsepp törlős képével lehet válaszolni, még szerencse, hogy sixx bevágta a galériába. De szíp es a cerelem.

Chuck Νorris 2015.03.28. 12:42:27

@vastyúk is ..: leirtam egy papirra, majd egy év mulva amikor elfelejtik a müsort, minden lánynál ilyen dumával fogok próbálkozni csak a napok száma és az éneklés fog változni :DDD
tuti befutó leszek

Chuck Νorris 2015.03.28. 12:44:49

hja meg a hotel is esetfüggö lenne, pld 10 perce láttalak meg itt a tescoban és 9 perce ugy érzem blablabla tökéletes nö lennél blablabla, ki mikor válogatja a csomagolt szalámit megmosolyogtatja a élelkemet blablabla

,, 2015.03.28. 12:47:44

@Chuck Νorris: szerintem kamu. Nem ilyen típusnak gondolom a srácot. Lehet h tetszik ill. szimpatikus neki, de ez drámaszakkör volt.

vastyúk is .. 2015.03.28. 12:49:43

@Chuck Νorris: öööö, szerintem legyen B terved is. :D

2015.03.28. 12:50:19

@handax: igen lehet
@vastyúk is ..: én továbbra is azt mondom h ilyen viselkedésre sem kor sem tapasztalatlanság nem magyarázat

Krétagarbó 2015.03.28. 12:50:56

@foxglove (F6): biztos a bezártság, az egymásra utaltság és az ok (ami miatt Apolka haza akart menni) mind növelték Petiben az érzelmi hullámzást. én így mondjuk el tudom hinni a meghatódást és a sírást.
Egyébként sztem sem szerelmesek, Apolka tegnap is ahogy nyilatkozott, nekem inkább azt sugallta, hogy van köztük érzelmi kötelék - kvázi jó barátok - de ez nem szerelem, egyik részről sem.

Krétagarbó 2015.03.28. 12:52:00

@vastyúk is ..: lehet, hogy ezek már a B tervek lennének:)))

,, 2015.03.28. 12:53:47

@fosch9: egyetértek. undorító volt. Szerencsétlen azt hiszi h minden róla kell h szóljon.
Én behúztam volna neki egyet Nóri helyében, amikor megkérdezte h most miért nem alszol inkább?
Úgyhogy csodálom Nórit h volt önuralma beállni mögé.

,, 2015.03.28. 12:54:58

@Krétagarbó: mondjuk azt tudom feltételezni petiről h vannak nagyon jó lány barátai is. Én inkább így értelmezem a kapcsolatukat.

natalja (törölt) 2015.03.28. 12:56:38

Lehet, hogy nem nézem elég figyelmesen (és igaz, hogy csak beletekerve tudom nézni), de nem igazán értem, hogy Nórit miért baszogatják ennyire. A legutóbbi részben kifejezetten nőtt a szememben, mert nem volt hajlandó bulizni Kis Grofó - ra. Kis Grofóra bulizni megbocsáthatatlan, erre nem mentség a pia, sem a játék, egyszerűen semmi. :D Ennél már nem tudnak lejjebb zuhanni.
Amúgy a többiek sem csinálnak semmit, max. seggrészegen üvöltenek. Plusz mindig az az érv, hogy nem lehet vele kommunikálni....Jah, mert a többiekkel lehet, persze. :D
Még elég jól bírja Nóri, hogy egy 19 éves beképzelt majom úgy beszél vele, mintha a seggéből rántotta volna... Kár, hogy nem elég karakán, elküldhetné ezt a Béjvacs-gyereket már a bús pics@ba.

beacska 2015.03.28. 13:02:02

@natalja: persze, nem volt semmi. csak ezen a héten nem Adrira, hanem Nórira uszították (úgy látom sikerrel) a nézőket ;)

CheTamás · http://rascasse-f1.blog.hu 2015.03.28. 13:02:39

Sixx apám, ez a cím díjat érdemel!
Csak ennyit akartam mondani.

beacska 2015.03.28. 13:03:04

én eddig azt hittem, sixx az Aranypart Ádámmal csak a hasonlóságra célzott. én nem néztem az Aranypartot. a beharangozóban TÉNYLEG az a srác volt? és ki a nő??

Krétagarbó 2015.03.28. 13:05:33

@foxglove (F6): sztem is ez lehet. szimpatikus srác amúgy, kicsit érettebb már a gondolkodása, mint a többieknek.

kontratenor 2015.03.28. 13:05:57

Klassz epizód überkirály tálalásban, köszi, sixx!

2015.03.28. 13:14:37

@foxglove (F6): igen én már elküldtem volna a sunyiba a kisfiút, de nórika is egyre érik főleg a riportban ahogy dumál hogy már érik neki a robbanás :D
a beállásról az a véleményem, h nóri nem merte megkockáztatni, h loki vagy őt választja vagy behusst, nem tudom sejtette-e h gergő egyedül marad (sztem igen) de végül is nem nagyon volt választása - remélem fiú jön be és gergő repül

2015.03.28. 13:15:18

@beacska: úgy mondta a gólem h a nője

2015.03.28. 13:16:31

@natalja: minden ponttal egyetértek

kékalmamag 2015.03.28. 13:17:16

Izgi lesz a jövő hét a beharangozó alapján: mert ugye pár jön be, de csak a srácot mutatják, hogy leül a bárpulthoz. Mekkora lenne, ha párválasztóig nem jönne be a csaja kintről, és ha lenne benti lány, aki mögé állna és őt választaná, akkor ő is repülne, mert hogy "ez itt az éden hotel, minden megtörténhet" mehetsz te is haza a hazaküldötteddel együtt."Egymás mellé szól a repjegyetek, na csá!".

vastyúk is .. 2015.03.28. 13:17:49

@Krétagarbó: akkor kell egy C terv :D

@fosch9: Pedig magyarázat, legfeljebb nem mentség. Én könnyen megbocsátok, merthát izé hogy is mondjam, voltam én is karón varjú. Aztán megtanultam, hogy az asztalborogatás látványos ugyan, de soha nem célravezető ;)

Krétagarbó 2015.03.28. 13:19:59

@natalja: érdekes egyébként, hogy Nóri is csak 20 max. 21 és mennyivel érettebb. De a lányokra általában ez igaz.

Eruka 2015.03.28. 13:22:25

Peti nagyon nagyot vállalt ezzel a lépéssel, remélem, bejön neki - bár sztem Barbi nem akarná lecserélni.
Béjvacs egy gyökér. .. szánalmasabb és kínosabb volt ez a hiszti, mint Beus kisállatos műsora. ...

Krétagarbó 2015.03.28. 13:23:36

@beacska: én sem, most megnéztem az első részt, hááát. Ez a Levi, ez édenes volt? Nem egy nagy szám, mégis úgy kezelik vmiért, és Pókmajom eléggé, hogy úgy mondjam, öntörvényű.

beacska 2015.03.28. 13:24:54

azért az elég durva lenne, ha egy körben engednék be a párt...ekkora előnyt csak nem adnak nekik. még arra gondoltam, h ha mégis, akkor az a feladatuk, h ha el tudják titkolni, h ismerik egymást, ill. h ők egy pár, csak akkor maradhatnak, különben az egyik repül.

azt már tudjuk, h Beus a héten kiüti magát, remélem, nem az lesz, h helyette az új csajt küldik be, hanem őt csak pár kör múlva...Beus helyett menjen Marianna!

Krétagarbó 2015.03.28. 13:25:33

@vastyúk is ..: dettó úgy gondolom, ahogy azt fosch9-nek írtad.

Edwest 2015.03.28. 13:31:16

Nem tudom, ezt írta-e már valaki, de csak nekem tűnt fel, hogy Sneci mindig úgy beszél hatalmas tetteiről, hogy valójában semmit nem csinált? Gondolok itt arra, hogy mind Milánnak, mind pedig Gergőnek azt magyarázta, hogy benntartotta őket, holott mindkét esetben a fiú választotta őt, azaz ő semmit nem tett értük. Gergőt konkrétan ki akarta tenni Milánnal szemben, csak nem volt rá lehetősége...

Edwest 2015.03.28. 13:35:27

Én nem vagyok benne biztos, hogy Beust kiteszik. Úgy láttam, nem ütött, csak leöntött valakit vízzel. Bár úgy tűnt, a víz után repült a pohár is. :)

mercsi 2015.03.28. 13:56:28

@Edwest: szerinted az előzetesben mutatnák meg konkrétan a pofont, amiért kizárták? ezt ugye nem gondolod komolyan? :D

mercsi 2015.03.28. 13:59:20

valakinek még a párválasztó előtt repülnie kellene, mert ha egy pár megy be, akkor egyenlő az ivararány, ami a párválasztón nem lehetséges, nem?

Edwest 2015.03.28. 14:03:50

@mercsi: Lehet, lemaradtam valamiről. Konkrétan lehet tudni, hogy kizárták?

dRm 2015.03.28. 14:09:33

Vicces ahogy ez az arrogáns öntelt Gergőgyerek pofára esett. Aztan meg hisztizett mint egy kis óvodás:) nyihaha... előző héten még Milánt választotta sneci ő ellenében. Igy nem tudom milyen feltétlen bizalmat várt tőle pár nap után. Meg az vicces volt hogy mennyire nem érzett arra ra, hogy bencével sneci összemelegedett a héten. Teljesen elvakitotta loki meg Peti "barátsága" és hogy játszhatja a mindenkit lenéző kis ficsurt:) Norival való kötözködése szánalmas volt. Ahelyett hogy kedves lenne egy olyan lánnyal akibe páran mar belerugtak, inkább beáll a sorba es rátesz egy lapáttal. Szerintem ez a gyerek butább mint a Beus.

2015.03.28. 14:10:26

@beacska: ha együtt is mehetnek be de egymás mögé csak nem állhatnak
@vastyúk is ..: @Krétagarbó: jól van elfogadom :D és gondoljátok, a kisfiú is megtanulja? :D tanulópénz neki az éden?

2015.03.28. 14:14:01

@mercsi: sztem sem állhatnak ott 12-en

beacska 2015.03.28. 14:14:56

@fosch9: ha nem állhatnak, mi értelme annak, h együtt vannak bent?

beacska 2015.03.28. 14:16:33

@mercsi: én úgy képzelem, h nem egy körben mennek be.

Chuck Νorris 2015.03.28. 14:16:52

én ugy tudom csak Bubut zárták ki, mert megcsapta Nózit

2015.03.28. 14:17:56

@beacska: egy ilyen tippem van (ami a fantázia szüleménye) :
a fiú behálóz egy lányt, h mögé álljon ezáltal védettséget szerez a lánynak - így dobnak ki egy fiút és egy lányt
másik tipp beus kiejti saját magát és a fiúnak kell csak megoldania a bentmaradását
azt kizártnak tartom h együtt bemennek és egymás mögé állnak mert akkor mi van? lesz 6 pár? sztem ez ezért nem lehet így

2015.03.28. 14:18:54

@beacska: gólem mondta h együtt mennek be

Falatkányi 2015.03.28. 14:20:28

@Edwest: igen, a blikk lehozta korabban tobbszor, hogy ki fogjak zarni

Falatkányi 2015.03.28. 14:21:56

@fosch9: szerintem ok valami sztarjatekosnak mennek be, megy majd rajtuk kivul valamilyen nemu +1, valami rajtuk mulo kuldetessel vedettseg es jonnek haza penteken.

beacska 2015.03.28. 14:23:52

@fosch9: nem tudom visszanézni. elhangzott az EGYÜTT szó is? (mondjuk, ez Berkinél semmit nem jelent, a múltkor is mit agyaltuk az EGY-EGY SZÓn, aztán több szó volt a borítékokban)

2015.03.28. 14:25:30

@Falatkányi: nem tudom, amilyen rejtélyesek h ilyen sem volt még meg olyan sem - akár még ez is lehet , de ezt a sztárjátékos dolgot azért nem fogadnám örömmel :D

2015.03.28. 14:26:11

@beacska: én úgy emlékszem h elhangzott de majd visszanézem

2015.03.28. 14:36:26

bár nem tudom előzetest vissza lehet-e nézni..

egy igazi barom vagy mária 2015.03.28. 14:48:16

@fosch9: Aki nem nézte az Aranypartot, az milyen alapon szapulja?
A legjobb magyar reality volt, nem volt kieső, nem taktikáztak buta emberek. A legnagyobb baj az volt, hogy szar volt az idő, nem volt élet, és sokat punnyadtak.
Ádám for president.

Savafan 2015.03.28. 14:51:32

@beacska: egy elkényeztetett fasz. igazi "ki ha én nem" típus, a röptében a legyet is, ha van rá egy százaléknyi esély. viszont állóvizet kavarni azt nagyon tud!

2015.03.28. 14:55:00

@egy igazi barom vagy mária: azért nehogy meg akard már nekem mondani mit szapulhatok vagy mit nem, olvastam róla épp eleget ahhoz, tud tudjam, egy rakás FOS

Savafan 2015.03.28. 14:56:56

azon kívül, hogy Béjvacs nem szimpi, olyan párt szapul, aki Adrival egyetemben, az elejétől bent van, és összesen már csak két ilyen lány van. valamit tudhat :) arra kíváncsi leszek, hogy a kezdő 10-ből, mennyien maradnak a döntőre. az első két szériában nem emlékszem, ezek mekkora számok voltak.

Zoe_the_Genius 2015.03.28. 15:00:48

@mocskosmacska: nem buta, csak ösztönvezérelt mondta is ezt az elején, volt rá utalása, hogy hamar eldobja az agyát. Mondjuk tényleg meglepő, hogy ennyire nem tud elvonatkoztatni, hogy ez egy játék basszus.

tomfree 2015.03.28. 15:07:44

@natalja: "Még elég jól bírja Nóri, hogy egy 19 éves beképzelt majom úgy beszél vele, mintha a seggéből rántotta volna..."
Nóri személyisége nem vonz egyáltalán, de nagyot nőtt a szememben tegnap, amilyen önuralma volt. Szerintem a bent lévő legerősebb női karakter. Lehet, hogy hisztis, de erős személyiség: szinte mindenki kirakná, oltják a Pandórán, személyeskednek ellene (büdös száj, egész nap alszik stb), látványosan kerülik, kiközösítik és egy senkiházi kis 19 éves majom úgy beszél vele mint egy kutyával és van ereje nem pofánbaxni a gyereket, hanem nevetve beáll mögé. A srácok iszonyú idióták, hogy nem csapnak le rá benn mint párra, akármilyen hisztis vagy nehéz karakterű. Ehhez a játékhoz főnyeremény lenne megbízhatóságban.

beacska 2015.03.28. 15:15:20

@tomfree: szerintem nem véletlen, h Loki sem akarta lecserélni...iiiigeeen, panaszkodott miatta, de a taktika nem az ő kirakása volt. meg amúgy is láttunk már olyat, h Loki és Nóri taktikából szapulták egymást

beacska 2015.03.28. 15:20:42

eden-hotel-3.reblog.hu/durva-party-tobbszoros-oralis-kenyeztetes-az-edenben-001/

az érdekesség: Nórika aktív részvétele....akkor most mi a baj vele?

amúgy lehet, h hasznos is volt neki, legalább a fejéhez kap. hárít, de nem buta lány

ÉH3sZ 2015.03.28. 15:43:05

"Szevasztopol"
Itt leestem a székről úgy röhögtem:D
Király lett a poszt!

ga_zsi 2015.03.28. 15:58:30

Azért é sajnálom Gerit. Még sokat kell tanulnia, ezegy nagyon jó leckevolt neki!
Nóri alaphelyzetben sajnálnám, csak azok a fránya nyilatkozatai ne lennének. Ez ilyen ronda, az mire vág fel, én vagyok a legszebb, én jövök be neki, nem vitás. Túlzott önbizalomból jeles, önkritikából elégtelen, beképzeltségből csillagos ötös.

vastyúk is .. 2015.03.28. 16:09:56

@fosch9: nanááá, hogy tanulópénz, elvileg jó pap holtig tanul, remélem ők is fognak :D

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2015.03.28. 16:30:03

A címadásért beírok egy ceruzás kisötöst zölddel.*

*by ismeretlen nick valamikor, valahol

Aragorn831109 2015.03.28. 16:51:24

@beacska: Adri nevezte al Apolkát Topolkának még valamikor az első adások egyikben. Sixx onnan vette át. Írja is abban a hv-ban.

beacska 2015.03.28. 16:52:09

@Aragorn831109: miért? mit jelent a Topol??

natalja (törölt) 2015.03.28. 17:12:11

@Krétagarbó: Valamiért azt gondoltam, hogy Nóri olyan 26-27 lehet. :D De tényleg érettebb korához képest, és ettől nekem cseppet sem ellenszenvesebb. Érdekes, hogy néha nem ért néhány szót, máskor pedig elég választékosan és átgondoltan beszél. Plusz ami nagyon szimpi volt, hogy elismerte: ezt a helyzetet magának IS köszönheti.
@beacska: Kicsit bízom abban, hogy Loki visszasírja még Nórit. Butus mellett nem tudom, meddig bírja majd... :D

natalja (törölt) 2015.03.28. 17:17:40

@tomfree: Lokitól primitív túlkapás volt a büdös száj - monológ. Megbízható párja volt Nóri, és ebben a játékban ez azért elég fontos. Peti hátha lecsap majd rá.
Most a figyelem talán majd Butusra és Snezire irányul. Meg az új lakóra, aki még nem túl szimpi. :-)

egy igazi barom vagy mária 2015.03.28. 17:35:09

@fosch9: Tehát akkor a környezeted produktuma vagy, egy szánalmas kisember, akinek nincs se igénye, se intelligenciája ahhoz hogy önmaga alakítson ki véleményt, pont jó neki, hogy ha valaki más megteszi helyette. Elolvasod egy ember véleményét és magadénak vallod :D

beacska 2015.03.28. 17:46:18

@egy igazi barom vagy mária: hogy te mekkora barom vagy :DDD...de biztos büszke vagy magadra, mert szépen, választékosan fejezed ki magad :DDD

Mdolo 2015.03.28. 18:02:10

Lehet már írta valaki, de szerintem az új páros beköltözésnél az lesz a csavar, hogy a bent lévőknek nem árulják el, hogy ők egy pár. Lehet nem is pont egyszerre kerülnek be, ezért láttuk azt az előzetesben, hogy Ádám egyedül ül a bárpultnál. Ha a titkuk csak a párválasztón derülne ki, az szépen bekavarhatna :D

beacska 2015.03.28. 18:04:36

@Mdolo: én arra számítok, h vagy külön körbe küldik be őket, vagy az a feladatuk, h eltitkolják, h ismerik sőőőt szeretik egymást. Ha lebuknak, az egyik repül: ők dönthetik el, h melyikük

lobbantott tsilke 2015.03.28. 18:08:22

Tsip, tsip!Igen, kell csöcs.

,, 2015.03.28. 18:12:41

@Aragorn831109: szia! de régen láttalak!

kamilla123 2015.03.28. 18:23:33

@Szoba kilátással: milyen helyes itt Apolka. Szegény Adrinak viszont nagyon szerencsétlen alakja van. Nem kövér egy cseppet sem, hanem olyan formátlan, mint valami bálna. Egyedül a lába szép, meg a feje.

,, 2015.03.28. 18:24:16

@fosch9: én láttam kb a negyedét, és igazad van. semmi sztori, semmi humor idegesítő szereplők, csak bulikah, seggrázás... engem ez nem érdekelt. jól jártál h bele sem néztél.;)

Mdolo 2015.03.28. 18:28:19

@beacska: ebben kiegyezhetünk, a párválasztóig elvileg valakinek távoznia kell

@kamilla123: Adri tényleg nagyon formátlan, meg puha is, azóta meg még szedett is föl szépen. Nem egy tipikus korcsolyaoktató :D Apolka is jóval vékonyabb volt még itt. Viszont amit nem értettem, hogy miért fontabe/tűzte föl a haját a játékban töltött idő 99%-ban, mint egy öregasszony?

lobbantott tsilke 2015.03.28. 18:32:49

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: gyönyölű a kéldés és mindig igen a válasz, de még szeldáig talt a sölibátus.

SEHERIKE23 2015.03.28. 18:33:30

Adrinak nincs dereka. Nem csinos.

Mdolo 2015.03.28. 18:38:24

Most olvasom face-en, Sneci azt írta a párválasztó utáni Kisfiús blokkról, hogy ha nem 40 percet vágnának össze 24 órából, akkor megértenék a nézők S reakcióját, vagy a bent lévőket, vagy a történéseket.
Ebből én azt szűröm le, hogy a Kisgyerek nagyon elszámította magát, tehát elvileg készülnie kellett volna arra, hogy Sneci nem fog mögé állni.

Aragorn831109 2015.03.28. 18:45:38

@beacska: Én az nem tudom, ezt Adritól kéne megkérdezni. :)

De amúgy itt van: "Apol egy pillanatra úgy érzi, mintha az Éjjel-nappal Budapestben lenne, ott vannak ilyen szürreális beszélgetések, különösen Bécy villájában, de Adri egy laza Topolkával oldja a feszkót és ad neki egy becenevet, kösz, innen is."
hogyvolt.blog.hu/2015/02/26/eden_hotel_3x03_a_bizalmatlansag_fekete_murozsaja

beacska 2015.03.28. 18:49:50

@Aragorn831109: :d kösz, asszem, kimerítettük a témát :DD...

Womanity 2015.03.28. 18:51:50

fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/10360350_933352430031102_5221825553249399843_n.jpg?oh=c24d7541c4b2506ecf1e472ce46ef524&oe=5575A341&__gda__=1433886920_0cf003d1531d54af3c569dac5e805915

Ez volt már? Éljen az ifjú pár :DDDDDD

beacska 2015.03.28. 19:02:29

@Womanity: nem nyitja ki nekem . kik vannak rajta?

Womanity 2015.03.28. 19:05:31

Beus és Milán, akik elvileg egy párt alkotnak.

Aragorn831109 2015.03.28. 19:11:24

@foxglove (F6): Mostanában tényleg nem nagyon járok erre. :) Bár Édenes hogyvoltokat időnként elolvasom. :)

Rayen 2015.03.28. 19:24:33

@Womanity: Milánnak így megszaladt a recepciós/személyi edzősködésből? :P
Csak adja a jóisten, hogy Nózin kívül ne legyen közös ivadék. Már csak az emberiesség érdekében. :D

SEHERIKE23 2015.03.28. 19:25:48

Az Éden éjjelben mondta Milán, hogy neki bejön Beus. Tényleg összejöttek? Nem tudom megnyitni a linket.

Womanity 2015.03.28. 19:26:42

@Rayen: Szép dolog a szerelem :DDD

Womanity 2015.03.28. 19:27:23

Talán így jó lesz.

lobbantott tsilke 2015.03.28. 19:28:58

@vastyúk is ..: ok, pénzélt nem.De lántott tsilkeszálnyélt?

beacska 2015.03.28. 19:33:53

úr isten, de összeillenek!!!

SEHERIKE23 2015.03.28. 19:34:50

@Womanity: Köszi, itt megnéztem Őket. A másik linket nem nyitja. Mindegy, annyira nem fontos. Itt valami buliban voltak együtt. Két kis dilis összejött. Kiegészítik egymást.:)

vastyúk is .. 2015.03.28. 19:37:23

@lobbantott tsilke: tsilkeszálnyélt és egy kligli sölért újlagondolom.

SEHERIKE23 2015.03.28. 19:38:56

Egyiket sem ismerem, csak az Édenben láttam Őket, de mindkettő nagyon gyerekes. Lehet, hogy működni fog a kapcsolatuk. Még az sem biztos, hogy Beus buta. Lehet, hogy csak megjátssza magát a játék miatt.

lobbantott tsilke 2015.03.28. 20:21:00

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: dehát honnan tudhatja ezt egy vallásos iskolában nevelkedett, uralomra vágyó, vörös topánkás lány?

jo.e 2015.03.28. 21:14:09

Sajnos csak most értem rá elolvasni, biztos már mindent megbeszéltetek :(
Megmondom őszintén nem értem ezt a hype-ot Peti körül. Sixxnek igaza volt tegnap: ő itt a sámán, mert tudja kezelni a klíma távirányítót? Annyira azért már nem volt jófej, h. bevállalja azt az értékes nő Ivart. Aztán meg kijelenti, h. az első alkalommal kivágja Barbit maga mellől. A kapcsolata meg Apolkával 1 vicc. Lányok szerintetek ilyen a testbeszéde valakinek akinek bejön 1 pasi? Apolka azt mondta az éjjelben, h. ez lehet h. több volt mint szerelem. Wtf? Peti a nevére vette, v. mi?
Geri dühét teljesen meg tudom érteni. Ez a legrosszabb, ez a tehetetlen düh. Tök jó, h. itt mindenki ilyen toleráns és simán eltűrné Ivar fa..ságait. Én tuti eret vágnék magamon ha 1 hétig vele kéne lennem.
Remélem a köv. héten jól megszívja valahogy. Hátha a bejövők nem sámán hívők.

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2015.03.28. 21:20:37

@beacska: hát, ha összeszik amijük van, abból lehet kijön már 5 agysejt is :)

beacska 2015.03.28. 21:30:44

@jo.e: nem ártana, ha elolvasnád a hozzászólásokat is...

jo.e 2015.03.28. 21:47:01

@beacska: Mé' nincs is hype ? :)

furmintszaraz 2015.03.28. 22:00:43

@jo.e: Ja, mert Gergő egy főnyeremény. Plusz: a múltkori borítékos lutri bennmaradás után örüljön, hogy még benn van, könnyen maradhatott volna hoppon is.

beacska 2015.03.28. 22:06:42

@jo.e: fingom nincs mire gondolsz...

VVKnapné 2015.03.28. 22:14:08

előttem ment át a zebrán éh béjvacs gergő!!! töööök helyeees! :P

VVKnapné 2015.03.28. 22:16:54

@Mdolo: sztem is elhíztak a lányok, nem kicsit... a vv-ben ezt a szintet 2 hónap után hozták, nem 20 nap után...
Hiába írja Sixx, h Adri alakjával nincs gond... És azzal se lenne baj, ha 20 kilóval több lenne (mielőtt felhördülne bárki is), hanem hogy nem elégedett magával, és kb ezért hisztizik állandóan...

VVKnapné 2015.03.28. 22:22:12

@jo.e: minden szavaddal egyetértek. Ha Peti akkora fasza gyerek, miért nem vállalta be ivart???!!
Tipikus más faszával a csalánt-esete...
Apolka meg nekem egy porcelán baba: ugyanaz az arckifejezése mindenre :)
Én is megértem gerit, de szegény ezzel a hisztijével rakatja ki magát :(

beacska 2015.03.28. 22:40:04

@VVKnapné: azért nem vállalta be, mert ő nem vett részt ebben a hisztiben, ami ITT Nóri ellen zajlik...nem akart a lokit egy labilis újra kárhoztatni, amíg ő viszi a biztonságos régit. a két öreg kapta a két új lányt.

File Lili 2015.03.28. 23:31:26

gergő nagyon gyerekes volt bakker. ennyire szénné alázni a nórit tök felelőtlenség volt úgy, hogy "a zédenbe' bármi megtörténhet"... az a hiszti meg... pff... remélem jövő héten kiesik! pedig szimpatikus volt múlt héten :/

btw, nézzétek, milyen kis menőmanófejű lett a Loki :)
lesz egy karolina is hamarosan...
www.facebook.com/photo.php?fbid=934339313265747&set=a.417203884979295.100564.100000690621352&type=1&theater

furmintszaraz 2015.03.28. 23:52:37

@VVKnapné: Mondjuk ez tipikusan nem a faszább gyerek vagyok játék, itt még nézői szavazatok sincsenek. Tehát Péter lehet attól lesz ügyesebb ebben a játékban, mint "Gergő, hogy el tudja érni, hogy Nóri inkább oda álljon, mint ide, és nem épp a fejét veri a falba amiatt, hogy halvány lila gőze sincs arról, hogy mi történik most vele. Lehet, hogy nem "fasza gyerek", de biztos vannak számára fontosabb dolgok is annál, mint hogy Gergőnek kedvére való párt találjon. Nem tudom, hogy Péter megnyeri-e a játékot, de az biztos, hogy Gergő nem fogja.

bonzsúr mádám 2015.03.29. 00:32:31

Petit nem tudom miért isteníti mindenki - bevállalhatta volna Ivart, ha akkora szent ember, de inkább rányomta arra, aki egy szobában sem bír meglenni vele... Amit maximálisan meg is értek! Nem tudom elképzelni azt az embert, aki ezzel a nővel kibírná 1 hétnél tovább. Brutálisan visszataszító!!! Gergőt nem bírtam, most sem igazán, de a legutolsó reakcióját maximálisan megértem. Ja és Sezlony most elásta magát nálam. :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.29. 08:58:13

Semmi éjjeli komment? Hol voltak az éjszakai baglyok?
Peti jól csinálta, nyilván kellett, hogy az "agyhalottak" betartsák, amit kért tőlük. Gergő meg óvodás, csak a védettség cetlinek köszönheti, hogy egyáltalán "bekerült". A hisztije meg pláne szánalmas. Topolt eléggé bírtam, kár hogy haza akart menni. Kíváncsi leszek mik lesznek a csavarok a jövő héten.

SEHERIKE23 2015.03.29. 09:48:09

@File Lili: - Megnéztem az idővonalára feltöltött képeket is. Pamelával nagyon jól néznek ki. Berki még megjárhatja, hogy Milán lecsapja a kezéről.

SEHERIKE23 2015.03.29. 09:51:28

Loki nem tetszik. Sem a feje, sem a teste, a természete sem. Egyszóval Milán jobb nála, minden tekintetben.

aruhamiatt 2015.03.29. 10:16:45

@SEHERIKE23: amennyiben nem igényled a tartalmas beszélgetéseket, akkor tényleg tuti opció Milán.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.29. 11:49:50

@jo.e: Peti nem azt mondta, hogy az első adandó alkalommal lecseréli, hanem azt, hogy ha jön olyan aki jobban tetszik, megfelel, akkor vált. Van egy olyan érzésem, ha bemennél, akkor többiek meg magukon vágnának eret :DDDD@vastyúk is ..:

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.29. 11:51:13

@vastyúk is ..: Bocsi, az előző nem a tiéd :))
Neked csak azt akartam, hogy oppoltunista:D:D:D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.29. 11:53:58

@SEHERIKE23: Ha nem szereted a gondolkodást, akkor Milan a legjobb választás, sztm is. :D:D

kamilla123 2015.03.29. 12:04:09

@Mdolo: meg ami számomra meglepő, bár ezt nem kritikának írom, hanem tényleg csodálkozom rajta, hogy hogy lehetett így meghízni egy hónap alatt? Sőt kevesebb, három hét. Mert még a beköltözéshez képest is nagyon meghízott szegény. Az arca, a hasa stb.. Nórika is nagyon meghízott. A párválasztón a szürke ruhájában nagyon kijött. Mit ehetnek ezek, h így jönnek fel a kilók?

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.29. 12:29:58

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Hát amit mutattak. Sose csinálta a fesztivált, jó volt pl. a medencés játékoknál és tényleg erős pár volt Petivel. meg aztán a hangja se rossz valamint kinézetre is jobban bejött, mint pl. Nóri a
vagy Adri, a szilikonos különítményről nem is beszélve. Ennyike. .-)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.29. 12:35:21

Kamilla: Csak hevenyészve figyeltem, de elég nagy kajaadagokat kapnak minden étkezésre és nemigen láttam, hogy a felit a tányéron hagynák a csajok. (sőt..) Talán Snezi az 1 kivétel

kamilla123 2015.03.29. 12:49:08

@Majom1Parádé: igen. egyszer azt én is láttam, h reggelire valami irgalmatlan gyros-szerűséget kaptak :-) én meg pont azt hittem, h egy ilyen helyen sok a zöldség-gyümölcs, meg meleg van, inkább isznak gyümölcsleveket, mint esznek.. fura. De nekem ez még akkor is fura, hogy három hét alatt ekkora pocakot és fejet növeszteni?? főleg,h azért tornázgatnak is. BÁr azon meglepődtem,h Bence, aki személyi edző, tehát elvileg ért hozzá, Adrinak fogyókúrás tornának miért két súlyzóval bicepszezést írt elő.

SEHERIKE23 2015.03.29. 13:36:07

@aruhamiatt: Én csak a kinézetre mondtam. Milán jobb. Azt nem mondtam, hogy akkor is amikor megszólal. Habár ki tudja? Az Éden éjjelben, tök normálisan beszélt. Biztos nem ivott semmit, mert olyankor nem forgott a nyelve, és zavarosan beszélt.

SEHERIKE23 2015.03.29. 13:40:17

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: - A kinézetről volt szó, semmi másról! Loki semmilyen formában nem tetszik, mint férfi. Ennyit mondtam. Valaki itt megjegyezte, hogy Loki milyen jól néz ki.

pogona vitticeps 2015.03.29. 14:03:50

@jo.e: A testbeszéddel kapcsolatban nagyon egyetértek, bár nagyon keveset láthattuk őket együtt érdemi szituációban. Ha az ember kedvel valakit, akkor belső kényszer, hogy megérintse, de minimum , hogy ránéz beszéd közben. Pl. azon a beszélgetésen, amikor Topolka megkérte a Petit, hogy küldje haza ( vagy a szerkik Topolkát, hogy ugyan monggya mán el rendesen a dolgot a kamerának is ) rá se nézett, felé se fordult, stb.

malevil2050 2015.03.29. 14:10:00

Sej ,de akál iszom akál nem lészeges cavargó a nevem meg a tcsilkének is.Nekem emúty minden csaj teccik a kócerájben,még a jégkirálynő is teccet,bár kár azé a sok hipóéé amivel hajat mosott. he he.

SEHERIKE23 2015.03.29. 14:58:35

@malevil2050: -Te már ne igyál többet! :) :) Mariann volt a legjobb csaj, neki még az arca is szép volt. Az Éden éjjelben sokat nevetett, és nagyon jól állt Neki.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.29. 15:11:35

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Nekem csak az édes jön be. :-)
És attól függetlenül, hogy nem csinált sót, nekem még bejöhet. :-) A sót Peti csinálta meg Loki. Meg az idióta Gergő a friss balhézásával. De Gergőből ennyi elég is volt...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.29. 15:24:35

@malevil2050: Akkol most lákéldezek. Annyila tetszenek a csajszik, hogy még a sölödet is megosztanád velük? Vagy ne essünk túlzásokba? :DDDDDD

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.29. 15:26:07

@SEHERIKE23: Akkor jó :)) Már azt hittem begyöna zagya :DDDD

ÉH3sZ 2015.03.29. 15:29:38

@SEHERIKE23: Mariann ÉÉ-ben fényévekkel jobban nézett ki mint bent bármikor.

@Majom1Parádé: Naomi is szerette keverni-kavarni:)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.29. 15:32:02

@pogona vitticeps: Sztm nem akarta a "személyes varázsával" rábírni Petit erre a döntésre. Csak úgy objektíven, kicsit személytelenül. Most, mikor az Éden Éjjelben láttam Apolkát, akkor láttam meg, hogy számára micsoda felszabadultságot jelentett, hogy kijött a játékból. Élénk volt, nevetgélt, kimondottan jókedvűnek, lazának látszott.

beacska 2015.03.29. 15:45:22

@pogona vitticeps: ha igaz, h Apolka depressziós volt, akkor nem csoda, h nem mutatott érzelmeket....és érdeklődést. Attól még persze szerethette Petit.

Akik itt kétségbe vonják Apol érzéseit találkoztak már depresszióssal? nem az érzelmek hiányoznak, hanem a kifejezés hiánya...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.29. 15:51:36

@beacska: esztet most neméétem:( Az Éden Éjjel az realtime?

ÉH3sZ 2015.03.29. 16:15:44

@beacska: Pedig Cincit megnéztem volna a hotelben:)

tucsok13 2015.03.29. 16:42:12

@beacska: Én is így gondolom. Az Éjjelben ahogy nyilatkozott lehet köztük valami, talán szerelem, talán jó barátság. Ha valaki depressziós vagy csak nagyon aggódik az anyjáért simán lehet hogy nem tud nyitott lenni és az érzéseit kimutatni. Talán pont azzal vette le végül Pjotr a lábáról hogy nem volt tolakodó... én nem temetném a kapcsolatukat.

vastyúk is .. 2015.03.29. 16:43:58

bébi - bébi - kínálj - meg - ha - nem - tetszik - hát - kint - várj - meg

Gia 2015.03.29. 18:11:30

@vastyúk is ..: Olyan szöveg nincs benne,hogy kívánj meg?Én néha úgy hallom.

ÉH3sZ 2015.03.29. 18:13:19

Szeretném küldeni a következő számot Gergőnek, a pénteki sikeres párválasztási ceremónia alkalmából: www.youtube.com/watch?v=mQyqRv6bWDs

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.29. 19:20:54

@beacska: De Apolkával kettesben volt Berki az ÉÉ-ben.

Veder1 2015.03.29. 20:08:03

@Majom1Parádé: azt már többször akartam kérdezni, és nem csak tőled, hogy itt többen is írták, hogy bírták Topolt, de ezt mégis miből szűrtétek le? Szerintem két mondatnál többet nem mondott az egész műsor alatt. Mondjuk az is lehet hogy lemaradtam valamiről mert nem mindegyik adást néztem. Mindenesetre én örülök, hogy hazament, mert bent csak a helyet foglalta. Ugyanígy vagyok a Becks-Adri-Bence hármassal is. Ők is mehetnének, és akkor pörgősebb lenne a játék.

malevil2050 2015.03.29. 20:15:09

@vastyúk is ..: Hello tyutyukám (loptam vktől) - natyon világos kedvedben vaty, tán te is tütükézel?

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.29. 20:41:57

@Vödör: Én a beköltözése óta szimpatizáltam vele. Kapásból onnantól, hogy fekete rózsával hazaküldte Timit és megszerezte Petit párjának.
Mindenféle szűrés nélkül...

vastyúk is .. 2015.03.29. 21:51:47

@Gia: Én sokáig azt hittem, hogy kívánj meg, de aztán valaki felvilágosított róla, hogy a dal címe kínálj meg. Úgyhogy mostmár azt hallom, hogy kínálj ;)

@malevil2050: Lumot nyeltem, melt véletlenül a somlói galuska kutyulás közben mellélöttyintettem, és a szájacskámban landolt..

jo.e 2015.03.29. 22:18:18

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Mert akkor mi is az az adandó alkalom. Ne kekeckedjél már :) 1ébként honnan jön ez az érzés? Komolyan kíváncsi vagyok így 1 kommentből hogy vetted le ezt az infót. Szeretnék jobb emberré válni azért kérdezem.
@beacska: Az elején még nem volt depressziós. Mondjuk akkor még nem ismerte eléggé. Lehet, h. tőle lett az :) Az éjjelben egyébként azt mondta, h. ez több volt mint szerelem. Azé' próbáltam viccelődni, h. lehet h. Peti a nevére vette.
Na mind1 is, a Blikk majd megírja, h. mi volt ez, vagy mi lesz vagy hogy...

2015.03.29. 22:22:37

@malevil2050: én tyutyukázok akkor tőlem :D

2015.03.29. 22:23:32

@vastyúk is ..: én meg elloptam a tsilke sölét és titokban azt

vastyúk is .. 2015.03.29. 22:26:34

@fosch9: egé'sssségedre! a tyutyu szőke, tyutyu barna. hihihihi

2015.03.29. 22:30:31

@vastyúk is ..: köszike tiedre is :DDD enyém szőke söl volt most :)

vastyúk is .. 2015.03.29. 23:38:09

Kedves Látogatók!

A dalolászás van napirenden az Éden Hotel ügynök képző tanfolyam mai foglalkozásán. A szöveget, melyet általában csak részleteiben ismernek, memorizálhatják a következő sorok alapján.

-------------------------------------------------
Itt vagy, ez a pillanat,
Most kell megmutatni az igazi arcodat!
Készülj, ez egy nagy falat,
hogyha nem figyelsz, a torkodon majd fennakad.

O jeh, ez a lényege,
a buli meg a szex a védjegye, (oh jeh)
S mindegy melyik kell nekem,
Csak a végére szóljon a repjegyem.

Pusztán, ahogy létezel,
az összes tyúkon itt túlteszel.
Rendben, hogyha jó leszel,
ígérem ez a végén majd jól tejel.

Hipp-hopp újra itt vagyok,
a pénzből nektek én nem hagyok.
Kössz szépen, megvagyok,
én győzni, jöttem, ti meg játszatok.

Ref.: Mintha kellenék, úgy ölelj
(Jöhet a bullshit, jöhet a new sheet)
Csak a célomig jussak el.
(Ami kell azt elveszem, még-ha fájni is fog, de én megteszem)

Bébi, Bébi kínálj meg,
(gyere rázzad Babe)
Látom, tuti, hogy simán megy.
Bébi, bébi kínálj meg,
Ha nem tetszik, hát kint várj meg!
Bébi, bébi kínálj meg,
(Hadd lássam, 'Béjbe'!)
A szívem ver, de simán megy,
Bébi, bébi kínálj meg,
Ha nem tetszik, hát kint várj meg!

Ez túl barna, túl gyenge,
túl szőke, túl penge,
túl félős, túl nyájas,
túl szép, ez nem százas.

Isten tudja, hogy milyen a vére,
ha kincskereső, milyen a bére,
mi lesz,ha miatta megbukom,
viszont, ha hátulról nézem, akkor jesszusom!

Jó lesz most a testemnek,
kössz, hogy része vagy a tervemnek.
Ennyi kellett, igen ennyi volt,
meguntalak, úgyhogy indokolt
egy csere, mely új színt hoz a dologba,
itt állnak hál'isten sorokba.

Az erkölcsi normám romokban,
de én jól érzem magam a mocsokban (pfúj)

Ref.
-----------------------------------------

Észrevételeiket és panaszaikat a rab@szol.meg email címre küldhetik. Megnövekedett válaszidőre kell sajnos készülniük, mivel ügyfélszolgálatainkon a Mennyország Tourist utasait is ki kell szolgálnunk.
Köszönjük idejüket, és türelmüket!
Heavenly Pyramid Corporation

Gia 2015.03.30. 04:41:54

@vastyúk is ..: Hát....elég gyatra egy szöveg..

vastyúk is .. 2015.03.30. 05:32:11

@Gia: szerencsére nem az én lelkemen szárad :D. hihihihiihihi

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.30. 06:01:04

@fosch9: akkor emiatt abszinens, megnyugodtam, már azt hittem, h baj van vele :-)

tenyered_érted? 2015.03.30. 08:56:06

Nóri jó pár lenne mindenkinek, mert valóban bennt akar maradni és hűséges lenne bárkivel, aki kedves hozzá. Vélhetően nincs simulékony stílusa, ezért az elkényeztetett fiúknak nem tetszik.
Azért most Peti is csinált magának B tervet Nórival, és még ott van a Loki által ígért szívesség. Nóri vészhelyzetben elővehetné a Loki tervet. Gergő azért hibás, mert neki kedvesnek kéne lenni a lányokkal. Snezivel-Nórival, mindenkivel. Ugyanis itt a lényeg, legyen párod!

ocse1917 2015.03.30. 09:39:59

Szerintem nagyon megrendezett volt az egész. 3 csajt gyakorlatilag úgy rángatott kénye-kedve szerint, hogy azok nemhogy nem tudtak semmit, de nem is kérdeztek tőle semmit. A Barbi nevezetű valaki úgy állt be mögé, hogy a tuti továbbjutó, Gergő mögötti helyet lecserélte a lehetetlen küldetésre. Ismétlem: Úgy, hogy a 4 napja ismert keverőgép csak annyit mondott neki, hogy állj be mögém, mert csak.
Oké, hogy ez így elegánsabb volt, mintha csak úgy egy játékos feladta volna a játékot, de nagyon túlgondolták! Elég lett volna csak Beust meggyőzni, hogy álljon mögé és az máris hitelesebb.

Gia Gianea 2015.03.30. 10:18:24

Bár még mindig sokan kedvelik itt Nórit,ahogy látom jön föl,mint a talajvíz. :-)

Gia Gianea 2015.03.30. 10:25:17

Kimaradt a nem szó.Nem kedvelik. :-)

,, 2015.03.30. 11:27:51

@fankigruv: nem tudom és nem is akarom tudni h mit jelent az a Whirpool!!!

tvbuzi 2015.03.30. 11:34:07

@foxglove (F6): engem viszont nagyon is érdekel

SEHERIKE23 2015.03.30. 11:45:06

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Á, dehogy! Sőt a feje sem nagyon. Olyan érdekesek a szemei. Pláne ha iszik.:) Lehet, hogy van esze, csak jól titkolta.

SEHERIKE23 2015.03.30. 11:48:01

@ÉH3sZ: Gondolom a smink miatt is. Egyik lány sem tud normálisan sminkelni, teljesen elcsúfítják magukat. Mariann szép lány, smink nélkül is.

Puncylla 2015.03.30. 11:50:25

@ocse1917: Csak esetleg az van, hogy Beusnak a szagát se bírja. Ahogy Apolka se bírta az övét (Petiét).

SEHERIKE23 2015.03.30. 11:55:19

@malevil2050: -mert megárt! =D ....láttam, már énekeltél is.:)

,, 2015.03.30. 12:18:41

@Krétagarbó: :DDD nagyon röhögök:DD

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.30. 12:44:34

@vastyúk is ..: Kösz, hogy beraktad! Az öfikben úgyis csak azt hallom, hogy bébi-bébi-csináld meg. :-))

fran7 2015.03.30. 12:44:54

@ocse1917: Szerintem Barbi logikája az volt, hogy beállva Peti mögé, ha a srác Apolkát is választja, arcveszteség nélkül megy haza. Mivel az nem szégyen, ha egy srác az élete szerelmét választja helyetted. Ezért engedte át a fekete angyali lehetőséget. Hogy ne rossz kép maradjon meg róla az emberekben. Én ezt teljesen elfogadható hozzáállásnak tartom.
Más: A bemutatót látva és sejtve, hogy Beus kizárásra kerül agresszió miatt. Mi értelme van egy nem túl okos, de láthatóan nem rossz szándékú -keresem a jó szót- testéből is élő nőt megalázni úgy hogy agresszióhoz folyamodjon? Mert azért nála látható, hogy hozzá van szokva és fel ismeri, mikor alázzák és kinevetik a háta mögött, de egy pontig mindezt eltűri. Mi értelme egy ilyen lányt bántani? Nem értem.

mézescsók 2015.03.30. 13:43:15

@beacska: Ezt nem értettem kristálytisztán a hsz-det: nem akarta Lokit egy labilis újra kárhoztatni, míg ő viszi a bevált régit? Aztán azt írod: a két öreg kapta a két új lányt. Szóval hogy is van ez? Most akkor mégis egy labilis újra kárhoztatta Lokit?

Más:
Pénteken dünnyögtem Pjotr akciója ellen, akkor többen nagyon nem értettek velem egyet. Látom, már más is úgy látja, egyszerűbben is meg lehetett volna oldani Topol cseréjét. Hiteltelen volt az egész: Peti tekintélye ide vagy oda, annyira nem agyhalottak, hogy pár napos ismeretség után, mint a birkák oda állnak, ahova mondják nekik.
Gagyi hangulata volt az egész párválasztó ceremóniának. Zokogó kórussá alakult a publikum, a dörzsölt Berki szemeiból patakzott a könny.... Áhhhhh Túlrendezték az eseményt.Azt sem értettem, mivel érdemelte ki Apol ez a kivételezést: az ÉÉ-ben egyedül Berki volt a beszélgető társa, a két vihogó liba közül egyik sem gágogott bele a társalgásba. A többieket mindig ketten fogadták.
Elismerőleg szóltam Nóriról, mert addig szinte csak savat kapott. Lám, többen kezdik - nem gondolom, hogy miattam - átértékelni a játékát.

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Ha nem az lenne, hogy tudnának fb-t olvasni?

én se nézem 2015.03.30. 13:53:55

@bonzsúr mádám: Így van, Peti alapszándéka szép és érthető, de a Hatalmas Nagy Terv megvalósításához nem kellett volna szinte az összes párt megkavarnia, csak maga mögé kellett volna még egy csaj (miért nem a szingli, ugyebár - költői kérdés), és kész. Oké, fogadjuk el, hogy ha már, akkor nem akárki kellett neki, és oké, fogadjuk el azt is, hogy nem akarta szarban hagyni azt, akitől elhalássza a csaját, de onnantól nyista, a maradék csajok bőven állhattak volna a maradék faszik közül oda, ahova akarnak, ott már nem volt szükség Pjotr papa igazgatására, de ő vérszemet kapott, tetszett neki, hogy mindenkinek oszthatja a lapokat. Még ez se gond, ez a játék, de akkor utólag ne mártírkodjon, ne dicsőüljön meg, ne húzza rá az egészre az Apolka-motivációt, mert a kavarás legalább felére az már nem igaz. És pláne ne kutyázzák azt, aki kiakad azon, hogy neki leosztotta a leggázabb csajt, akitől mindenkit a hideg ráz. Ki kérte rá, hogy ez ügyben is intézkedjen??!

én se nézem 2015.03.30. 13:55:44

És valóban, Snezi erkölcsi magaslata sem indokolt. Legalább mondja azt, hogy kibasztam veled, mert ez a játék ezt megengedi. De ne keressen mindenféle fal indokokat, ne mossa ki magát, és pláne ne sértődjön meg, ha a másik dühében felemeli a hangját. Suttogva nehéz dühösnek lenni.
(az más kérdés, h ez okos viselkedés vagy sem G. részéről)

ocse1917 2015.03.30. 14:06:42

@fran7: logikának nem nevezném, hogy szó nélkül feladom a biztos párom és megteszem azt, amit egy 4 napja megismert idegen mond és ezzel megkockáztatom, hogy hülyének nézve hazakullogjak. De elfogadom, mint lehetőséget, de akkor a valaha élt legsötétebb játékos az Barbi.

SEHERIKE23 2015.03.30. 14:16:14

Nem tetszett a Peti kavarása, de biztos megvolt rendezve. Ki az a buta, aki szó nélkül oda áll, ahova küldik? Azt sem értem, hogy Nórit miért utálják ennyire? Eszik, alszik? Miért a többi mit csinál? Az lehet a bajuk, hogy Nóri nem csicskul be, és van saját véleménye, amit ki is mond. Nekem semmi bajom Apolkával, de volt amikor napokig nem lehetett látni. Őt meg imádták. Snezit megértem, mert a Pandorán Gergő elszólta magát, hogy neki van B terve is. Tehát ha jön egy új csaj, akkor lecseréli Snezit. Amúgy sem beszélgettek sokat, mert Gergő állandóan Peti és Loki seggében volt, velük bandázott, pedig azok nincsenek is oda érte. Gergőnek, meg ha egy csepp esze lenne, elnézést kérne Nóritól a viselkedése miatt, és megbeszélnék az együtt maradást! Szerintem Nóriban meglehet bízni, és Gergővel vihetnék együtt a játékot.

Bujumburi 2015.03.30. 14:34:27

@SEHERIKE23: Én sem értem mi lehet ez a fene nagy utálkozás, Nóri tényleg görcsös, de nem tűnik gázabb arcnak mint pl. Adri. :)

Krétagarbó 2015.03.30. 15:13:01

@Bujumburi: @SEHERIKE23: mindig van, aki kevésbé szimpatikus, ez most Nóri. Meg az ő seggét egyik pasi sem "védi", sőt. Adrinak ott van paca, Apolnak ott volt Peti, mind erős támasz volt, Nórit meg inkább szapulta Loki, mintsem védte volna.

Morfologista 2015.03.30. 16:11:58

Ha nem láttam volna az eddigi adásokat, simán azt hinném a Peti-féle akcióra, hogy megrendezték neki a szerkik. Mivel azonban láttam, hogy a szerkik mennyire balf@szok, nem hiszem, hogy ők találták volna ki. Petiből egyébként kinézem, hogy igénye is volt a kavarásra meg képessége is volt rá. Az már más kérdés, hogy miután látták a szerkik, hogy ez jó, megsúgták a csajoknak, hogy jó lesz, ha hallgatnak a Petire. Ha mégsem volt belenyúlás, akkor viszont a bent lévő kanok elkezdhetnek gondolkodni, hogy ha a Peti az ötből 4 lányt így tud vezetni, akkor jobb lesz jóban lenniük Petivel.

Gergő: A kis csicska védettséggel maradt bent, Snezi mellől kipattintotta Milánt, semmit nem tett le még az asztalra, és minősíthetetlen volt, ahogy előtte Nórival beszélt. A hisztije őt minősíti. Semmiben nem tudok igazat adni neki, én örülnék, ha Nórinak lenne lehetősége kirúgni a játékból, persze ahhoz az kellene, hogy bájvacs mögé álljon. Ha mögé áll, az óriási arcvesztés, ha nem, akkor meg azért esik ki, ugyanis a csávónak nincs, mert nem is lehet B terve.

SEHERIKE23 2015.03.30. 16:25:18

@Bujumburi: - Nórinak tényleg nincs bent senkije. A lányok sem barátkoznak vele. Loki is állandóan ócsárolja a háta mögött, pedig neki köszönheti, hogy bent van a villában. Rosszul tette Nóri, hogy Őt választotta. Én, nem mondom azt, hogy szeresse Nórit, de tisztelettel lehetne iránta!

SEHERIKE23 2015.03.30. 16:30:25

@Krétagarbó: - Szerintem az sem tetszett Lokinak, hogy Nóri tartózkodó. Nem részegedik le úgy, és nem mászik rá a fiúkra. Lehet, ha elengedné magát, akkor bevennék a csapatba. Nekem tetszik, hogy nem közönséges. Gergő jól járna vele, sokkal megbízhatóbb mint a többiek.

pogona vitticeps 2015.03.30. 16:41:43

Nem hiszem, hogy Peti a sámán bárkit is meg tudott volna győzni, ha nincs meg a hajlandóság bennük. Csak 40 percet látunk egy napból, vagy még annyit se. Egy pedig biztos, Snecinek kellett a Bence, benne volt a Mariann kirakásában ( Loki dumája és Mariann az éjjelben ). Feltételezem, hogy a többiek sem vakok, ebből jön, hogy Barbi érezte, lépni kéne. Nóri ellen Loki oltogatott egész héten, ő is tudta, hogy változtatnia kell. Ha jól emlékszem a Peti nagy akciója előtt Sneci már pedzegette, hogy a Bence mögé állna. Bence pedig elmondta egy párszor, hogy csak a Mariann kiejtése miatt nem a Beust, hanem a Barbit választotta. Snecinek se volt ideje várni, még a végén lemaradt volna az álompasiról. Loki meg a Bence rendesen kajtatott Nózikáék után, ezt sem lehetett nem látni. Sőt, Loki is szervezkedett a hét elején, Beus ellen, ott is volt ide állj, oda állj tervezet. Szerintem az Adri - Paca pároson és a Gergőn kívül mindenki változtatni akart, ki a vágyai ki pedig a kényszerűség miatt. Az, hogy szegény Béjvacs gyerek vakon volt, nem meglepő, ki mert volna vele bármiről is tematikázni, amikor négy nap után szentté avatta önmagát, mint a párválasztó hősét.
A másik dolog, hogy a párt nem egy hétre választják ebben a játékban, hanem igyekeznek hosszútávon is megfelelő ember mellé állni.
Láthattuk falverő Gergő mennyire örült a nem kellemes párnak.

És most off jön, a kövezzenek meg, de kurvára nem értem, hogy miért kell a vv- vel összehasonlítgatni az édent. Hát még a játékosokat. Egyáltalán miért kell itt értekezni vv faék és vv sárga tányér életéről?

Gia Gianea 2015.03.30. 16:42:01

Pénteken Snezi abban az indiános cuccban adott riportot,amit közvetlenül Milán kiesése után viselt a műsorban.Ugyanaz a frizura is:két copf,különböző színű hajgumikkal.A két esemény között 1 hét telt el.Ezt hogy csinálták?

beacska 2015.03.30. 17:39:37

@mézescsók: igen. nem akarta, h az legyen, h MAGÁNAK tartja a régit, Loki meg kapja az újat..de ezt csak én gondolom, de nekem logikusnak tűnik...Így most "vegyes" párosok alakultak ki (régi mellé került új...lsd. nem sok jót hozott Snjezi-Geri páros

beacska 2015.03.30. 17:46:34

@Gia Gianea: úgy, h kevés ruhájuk van...nem mindenki Berki

más: szerintem Nórika 2 dolog miatt volt a héten szabad préda: 1. a szerkik ezt vágták be, hisz kellett vmi felvezetés Geri dühkitörésének (én nem hinném, h valóban ilyen lett volna ott a hangulat) 2. Loki hangoztatta, h utálja...én emlékszem rosszul, h Loki_Nóri páros egyszer már megdumálták, h egymást fogják szidni, h gyengének tűnjenek és ki tudják dobni az újakat? ezt akár taktikának is lehetne nevezni, és akár a játék egészére érvényes lehet...nem hiszek benne, h Loki ki akarná tenni Nórit...majd, ha hárman állnak kint, és a másik lány nevét mondja...én hosszú távú párosnak nézem őket (szerintem lesznek még egy pár)

Gia Gianea 2015.03.30. 17:55:35

@beacska: Nem csak a ruci volt ugyanaz,hanem a séró is a legapróbb részletig.Na mindegy,úgysem tudjuk meg.

SEHERIKE23 2015.03.30. 17:56:10

@Gia Gianea: - Miért kérdezed? :) Össze vissza vágják a szerkesztők. Felületes munkát végeznek. Azért csökken a nézettség is, mert már nem érdekes ez az összevisszaság. Lassan már a 3 reklám között, alig van mit nézni. Akkor is mindegyiknek az elején bejátszás van, előzeteseket mutatnak. Összeszámolva az egész Éden műsora nem lehet több mint 35 perc, amikor esemény is van.

beacska 2015.03.30. 18:00:12

@SEHERIKE23: ez az eddigi évfolyamoknál is így volt...
amúgy sixx a múltkor azt írta, h nem csökken, hanem növekszik a nézettség

Gia Gianea 2015.03.30. 18:00:12

Csak azért kérdeztem,mert amikor Milán kiesett még (elviekben) nem lehetett tudni,hogy Apolka a következő és hogy Snezi Bence párja lesz.Az orrunknál fogva vezetnek minket..

beacska 2015.03.30. 18:01:09

@Gia Gianea: vaaagy, utólag készítettek egy Milános véleményt.

vaaagy, ehhez a ruhához mindig ilyen hajat csinál magának, mert Pocakhorpaszos ;)

SEHERIKE23 2015.03.30. 18:10:11

@beacska: Lehet, de akkor mit panaszkodik a TV2, hogy csökkent a nézettség?

@Gia Gianea: Csak most vetted észre? Azt mutatnak, amit akarnak.:)

Krétagarbó 2015.03.30. 19:36:08

@én se nézem: nem tudom, eddig mindig az ment, hogy sosem történik semmi, a párok nem cserélődnek és dögunalmas a műsor. Hát most történt, legalább van egy kis vérfrissítés, és ennek a realitynek a szempontjából tkp-en mindegy, hogy Peti maga tematikázta ezt ki, vagy a szerkik segítettek neki ebben. Végülis ő az a fiú, akiről bent még a legjobban elhiszem, hogy ki tudna ilyet találni és talán a legtöbben rá hallgatnának.

Bujumburi 2015.03.30. 19:49:35

@Krétagarbó: egyetertek, vegre tortent valami!

Gia Gianea 2015.03.30. 20:52:52

Valaki vállalja majd a mesélő szerepét?Dógozóba' vagyok..

Gia Gianea 2015.03.30. 21:00:09

@fosch9: Persze hogy jó,köszönöm! :-))

malevil2050 2015.03.30. 21:14:40

Emeseeeeeeee nyomd má ódalba a tévét,me megint nincen kép!!

Mók_Ica 2015.03.30. 21:16:41

jó estét drágáim :))) vajh, ma kelleni fog a virágláda/konténer/mödanszié??? :))))

Ditti82 2015.03.30. 21:17:55

Éóéó! És jön Éden Aranypart Golden Coast Ádám. És még mindig I. Don Korleóne Ádám a best!

Bride 2015.03.30. 21:18:11

na jöjjön Aranypart Ádám :D

2015.03.30. 21:18:20

@Gia Gianea: picit hogyvoltozza breki apol kiesését

2015.03.30. 21:19:17

@Mók_Ica: feltétlen kedves :)

érkezik az egy pár

Ditti82 2015.03.30. 21:19:54

Melyik tört tükröt? :O

2015.03.30. 21:20:21

@Ditti82: csakis
@malevil2050: :))
@Yooha: majdnem kérdeztelek

Gergő megnyugodott, ezt nóri kérésére elmondta.

Mók_Ica 2015.03.30. 21:21:08

@fosch9: a helyükön vannak :)))

gergőke lenyugodott? :))) sezlonyka pedig ma nagggggggggggggggyon riszálni fogja a poppolóját.... :))

Ditti82 2015.03.30. 21:21:28

Lokkancs megalázta Minnie-t. :D

2015.03.30. 21:21:31

sneci nilatkozza bencével jól kijönnek jóképű rendes
sneci ébredés utáni arca büntet, de kikenve már jobb volt

loki minnie-hez bújt és beus elvette hogy ne alázza meg

íme breki aranypart köcsögnek és a nőjének elmeséli a tegnapi dolgokat

gólyamajom 2015.03.30. 21:21:55

Minnie-hez tilos hozzányúlni is. EZt a sorozatgyilkos arcot bameg :D

Schlomo Goldberg 2015.03.30. 21:22:13

Sneci már cserélgeti is a nyálát Bencével a takaró alatt

Mók_Ica 2015.03.30. 21:22:42

@fosch9: úrist'n.... már 8 hónapja együtt vannak és meláni nagyon stabil.....pffff

na, bent nem lehetnek 1 pár.....

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.30. 21:22:46

Na, nem lehetnek egy pár, ez kircsi! :-9

Ditti82 2015.03.30. 21:22:56

Hú, ez se egy észkombájn.

2015.03.30. 21:22:58

aranypart nője van a fenti képen középen a csajok között (meláni) ez az én megjegyzésem van

aranyp megy be először és egyedül, 24 órája van h meláni mellé találjon szövetségest - és az édenen belül sosem lehetnek egy pár - nem aludhatnak együtt és így is vállalják - ádám mehet a hotelbe

gólyamajom 2015.03.30. 21:23:10

Bemegy egy pár- de ők nem lehetnek a játékban egy pár o lol

gólyamajom 2015.03.30. 21:23:38

@Yooha: Minnie a Beuska egérkéje

2015.03.30. 21:23:52

a nője modell azaz kurva
mandula meg előadómŐvész beszabehu

Mók_Ica 2015.03.30. 21:24:28

@Schlomo Goldberg: jönnek majd az egyéb testnedvek is.....

ez borzasztóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó..... kezdem a virágládánál.... ez agyhalál pár....

Hbbm 2015.03.30. 21:24:46

Viszont nagyon szep csaj!

gólyamajom 2015.03.30. 21:24:48

Ez az erotikus narancspréselés ütött ...

2015.03.30. 21:24:49

@Mók_Ica: hálistennek h nem lehetnek pár :D
@Yooha: bejus egere akit felakasztottak

Mirocska 2015.03.30. 21:25:46

@Mók_Ica: Sziaaaaa! Máris megyek a ládádhoz! :-D

2015.03.30. 21:25:56

zoé hozott löevélkét petinek, hozott tabletet és megnéznek együtt egy üzenetet

közben bejön az ajtón mandula (bocs én nem fogom aranypartnak hívni)

a tableten mandula elmondja h ő érkezik és sokáig bent fog maradni csak árnyéka látszik
közben leül a pulthoz a többiek fejében csúnya gondolatok az arcoskodásra

pogona vitticeps 2015.03.30. 21:26:04

punk, rock, metal? marilyn manson? az előadóművésznek... :DDDDD

gólyamajom 2015.03.30. 21:26:12

@Hbbm: de valahogy a Beuska szellemi szintjén van ő is

Mók_Ica 2015.03.30. 21:26:32

@Hbbm: csak meg ne szólaljon......

@Yooha: plüss egér, Minnie (Mickey egér csaja :)) )

2015.03.30. 21:26:33

mandula le se száll a bárpultról hátrafordula fog kezet (hát na nem tanult illemet)

Ditti82 2015.03.30. 21:26:55

Nem nagyképű? Bejus, vakon vagy, de nagyon. :D

2015.03.30. 21:27:03

beuskának nem nagyképű ezáltal szimpatikus mandula

Mók_Ica 2015.03.30. 21:27:06

@gólyamajom: és láss csodát, beusnak szimpi is az új fiJú :))))

haruka 2015.03.30. 21:27:07

Paca rögtön mondta hogy Golden coast.

Schlomo Goldberg 2015.03.30. 21:27:44

Bejus: nekem szimpatikus Ádám mert én nem szeretem a nagyképű embereket és ő nem az. Húha

haruka 2015.03.30. 21:28:31

Egyik lánnyal se létesítene szexuális aktust. Kivéve ha részeg. ikszdé

gólyamajom 2015.03.30. 21:28:38

De-viszont....ez nekem annyira fáj, mikor valaki ezt mondja ááááááááá

2015.03.30. 21:28:46

mandulának nem jönnek be a benti csajok egyikkel se létesítene szexuálist
ő előadóművész van 7 slágerük, mandula rapper

lokkancs már a riportban mondja szemforgatva mecsoda mővész

Ditti82 2015.03.30. 21:28:52

Biztató. Csak akkor létesít szexuális kapcsolatot a benti lányokkal, ha nagyon részeg. :D

Lokkancs, jaaaahaaaaaajjjjj! :D

Mirocska 2015.03.30. 21:28:52

Biztos bennem van a hiba, hogy nem ismerem azt a KÉT slágert! :-D

gólyamajom 2015.03.30. 21:29:17

@haruka: Nem várok mély tartalmat tőle sem

2015.03.30. 21:29:42

bence leszólja mandulát h kis húzóckodás ráférne - miután loki és többiek meg akarták nézni a mandula tetkókat

Mók_Ica 2015.03.30. 21:29:45

@Mirocska: majd együtt megtanuljuk :))))

Balage85 2015.03.30. 21:29:50

Ez ugye Korvettádám? :D :D :D

gólyamajom 2015.03.30. 21:30:08

@Mirocska: reklámszünetben megyek a youtube-ra

Ditti82 2015.03.30. 21:30:12

@haruka: Mondtam, hogy Levi 2. :D

Hajrá Bence! :)

introverted22 2015.03.30. 21:30:46

Ez az új faszi nagyon gáz. Mondjuk kb erre számítottam. Ahogy Loki sem, úgy én sem ismerem a számait, de valahogy nem is érzem a késztetést, hogy pótoljam eme hiányosságomat.

2015.03.30. 21:31:02

@Mók_Ica: én is :D kiröhögte mandulát :D

Mók_Ica 2015.03.30. 21:31:29

@gólyamajom: ha mmegtaláltad, linkeld be nekünk ide.... meg kell tanulnunk :))))

2015.03.30. 21:32:11

@gólyamajom: linkeljél :)
@windsor: ehehe pacsi
@Ditti82: elnézést :DDDD akkor 2

Mirocska 2015.03.30. 21:32:22

@gólyamajom: Szerintem inkább maradj itt! :-))

@pogona vitticeps: Hiába, no, nem a megfelelő helyen forgunk! :-))

Bride 2015.03.30. 21:32:22

jó lesz ez a hét :D Mandula Ádi nagyon beteg :D Kell a reklám annak a 2 nyamvadt slágernek :D

gólyamajom 2015.03.30. 21:32:38

@fosch9: link megvan, ez nagyon beteg :D

Papucs Orrán Pamutbojt 2015.03.30. 21:32:42

Korvettádám mint repper! Jajjmeghalok :-D

Mók_Ica 2015.03.30. 21:32:52

@fosch9: és olyan szépen mondta..... röhögtem :)))) és ezért imádom :)))

@Mirocska: nekem nincs jó hangom..... :)))

bigél 2015.03.30. 21:33:23

Jól hallottam, hogy az új csávó azt ecsetelte, hogy milyen közös tetkói vannak a brátnőjével? :D :D Utána ki kellett mennem a szobából, de ha azok különleges tetkók, akkor nemsokáig tudják titokban tartani, hogy ők egy pár.

Mirocska 2015.03.30. 21:34:25

@Mók_Ica: Látatlanban mondom, hogy ehhez nem is kell! :-)))

gólyamajom 2015.03.30. 21:34:44

@Mirocska: Nekem továbbra is felfoghatatlan, hogy ilyen szellemi képességekkel -mint Bea meg ez az új pár - mire nem viszik emberek... kezdem magam lúzernek érezni, hogy én meg nyomom a munkahelyen a műszakot....ja, mondjuk nekem eredeti melleim vannak, ez lehet a probléma, meg erkölcseim is vannak :D

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2015.03.30. 21:34:47

@Mók_Ica: Na, a múltkor még Nózi nevű mosómedve volt! Vagy több van neki?!?!

Bride 2015.03.30. 21:34:54

@LokiPatrióta avagy Édentől keletre (bigél): nem is kell titkolnia, csak nem választhatják egymást a párválasztón

Mirocska 2015.03.30. 21:35:51

@Bride: Belenéztem...
Van olyan jó, mint a Party Baby! :-D

gólyamajom 2015.03.30. 21:36:30

@LokiPatrióta avagy Édentől keletre (bigél): Erre én is felkaptam a fejem. Nyolc hónap után már közös tetkók... meg az egyforma ruhák, ótejóég:::

Nekem még az tetszett, amikor sunyi hangsúllyal mondta, h "Ja, ti akkor mind hostesszek vagytok " heheheeeee Nórinak meg gyorsan kivágta magát :D

Mók_Ica 2015.03.30. 21:36:34

@gólyamajom: hááááááááááááááááááát, ez finoman szólva is borzalom.... pffff

Hachi_88 2015.03.30. 21:36:36

Én is ezt akartam kérdezni, hogy nem úgy volt, hogy ez titok, hogy ők egy pár? Most meg részletesen leírta a csaj összes tetkóját, hogy lehetőleg mindenki egyből levágja a helyzetet... O.o Remélem, hamar kizárják, mert baromi ellenszenves :D

gólyamajom 2015.03.30. 21:37:02

@Yooha: Van neki vagy egy tucat :D

aruhamiatt 2015.03.30. 21:37:28

Belenéztem az előadóművész művészetébe: " gyere velem, baby elviszlek. Úgy nézek ki mint Elvis, nem? " :)))) Beusnak jó lesz..

bigél 2015.03.30. 21:37:43

@Bride: azt hittem, hogy titkolnia kell (biztos azért, mert akkor érdekesebb lett volna) - de akkor sztornó, akkor nem annyira óvatlan, mint hittem

Mirocska 2015.03.30. 21:37:59

@gólyamajom: Valószínű, hogy ez a legnagyobb probléma... :-))

Mók_Ica 2015.03.30. 21:38:26

@Mirocska: hát tényleg.... :)))))

@Yooha: van neki vagy 3-4 plüssije...minnie, nózi, egy maci és még egy nagyszemű állatka.....

Bride 2015.03.30. 21:39:13

@Mirocska: ne viccelj, 1,5 millióan nézték meg!
Az én esküvői videómat csak 38 ezren :/

bigél 2015.03.30. 21:39:37

@gólyamajom:
a póló még hagyján, azt kidobjatod, ha vége, de a tetkótól nem lehet könnyen megszabadulni

Papucs Orrán Pamutbojt 2015.03.30. 21:40:01

Csak ilyen faszim ne legyen soha! Véletlenül se viseljük ugyan olyan ruhát a fickómmal! És ő sose csináljon ilyet: youtu.be/h1LPJJaoAmI

pogona vitticeps 2015.03.30. 21:40:54

@gólyamajom: nem rossz ez a maga nemében. én lényegesen szarabbra számítottam, valami olyasra, mint a Sneci féle lánybanda, mert az terror.

2015.03.30. 21:40:55

@gólyamajom: köszike :DDD
@Mók_Ica: jahaj én is :D

aranypart lokit fűzi h a nője hadd álljon mögé, loki párja meg aranyp mögé és loki a riportban kiröhögi h mindent tálalt azonnal

Mók_Ica 2015.03.30. 21:41:03

mandulának a nyaktetkója hasonló vv laccci tetkójához, nem? :)))

loki ma a favoritom, imádom :))))

Mirocska 2015.03.30. 21:41:38

@Bride: Nem is vagy ilyen híres celeb! :-D

gólyamajom 2015.03.30. 21:42:02

@fosch9: Olyan jó, h LOki kiröhögi ezt a gyökeret, a csávó meg már barátságot érez :D

2015.03.30. 21:42:09

loki snecit már ajánlgatja h kiejthetné mandula
de mandula nem akarja snecit

Mók_Ica 2015.03.30. 21:42:32

@Bride: dobd ide a linket és mingyá lesz egy kis nézőszám növekedés :))))

Schlomo Goldberg 2015.03.30. 21:42:35

ezt a szellemi toprongyot, istenem

2015.03.30. 21:44:01

@gólyamajom: jaj én is a barátságra felkaptam a fejem :DD
@aruhamiatt: beusnak jó lesz jaj ez ütött :D

gólyamajom 2015.03.30. 21:44:01

Loki azt mondja az új csávónak, h kooperálni--- egy kicsit úgy érzem, túl sok IQ-t gondol ki belőle :D

Papucs Orrán Pamutbojt 2015.03.30. 21:44:27

Csak én várom minden percben, hogy Levi beugorjon a mödanszijéba, hogy "fröcsögjönakúlendögeeeeeng"? :-D

haruka 2015.03.30. 21:45:04

Ezek mind ismerik egymást, vagy mi a bánat?

malevil2050 2015.03.30. 21:45:15

Azannyát,hát mi ez? még a budainagyanti III kotyvaszt.Emeseeeeeeeeee tyere máááá hángólni kéne a zapparáton,nem jó adón vatyunk!

2015.03.30. 21:45:57

mandula látja h bence lelkileg kivan

pogona vitticeps 2015.03.30. 21:45:57

@Papucs Orrán Pamutbojt: nekem csak az ülőróka jutott eszembe, meg a terasz hányásmentes része :)

Mók_Ica 2015.03.30. 21:46:06

@Papucs Orrán Pamutbojt: és jöhet a többi éh "veterán" is :))))

Schlomo Goldberg 2015.03.30. 21:46:23

ez festi a szemét vagy miért olyan fura a nézése?

introverted22 2015.03.30. 21:46:35

@Papucs Orrán Pamutbojt: Hát figyi, az Éden Hotelben bármi megtörténhet! :D :D

gólyamajom 2015.03.30. 21:46:49

@haruka: vagy Patrik ezt hallgatja szabadidejében :D

ANALFABÉTAAAAAAAAAA áááááá

2015.03.30. 21:46:59

löevél mandula felolvassa h twerkng verseny lesz (seggrázás) csak csajok, a fiúk a zsűri mandula vezetésével

2015.03.30. 21:47:48

@malevil2050: gyere mán lányok seggrázás verseny

Chuck Νorris 2015.03.30. 21:48:28

Sziasztok, Elég megalázó ez a farrázó verseny sztem

haruka 2015.03.30. 21:48:38

Beusnak az a mozgás :DD

gólyamajom 2015.03.30. 21:49:08

Bence hogy örül , az a fej dejóóóóóóóóó

2015.03.30. 21:49:14

barbi nem rázta eléggé pedig lett volna mit mondja Loki

beus sztriptizel nem seggráz és már mandula arca a csöcsében mandula mindjárt elalél a lányok sikongatnak

Mirocska 2015.03.30. 21:49:40

@Schlomo Goldberg: Ezt hívják ostoba tekintetnek! :-D

malevil2050 2015.03.30. 21:49:58

@fosch9: mecsoda műsorok ,te cent kakukkfű.

Mók_Ica 2015.03.30. 21:50:17

beus visszataszító volt.....

2015.03.30. 21:50:22

megállapíthatjuk h a lányok nem tudjuk mi a twerking

gólyamajom 2015.03.30. 21:50:40

@fosch9: ha ebben van nagy gyakorlata, na :D

anyadahalor (törölt) 2015.03.30. 21:50:42

észrevételek:

Snezi miért ejtette el már másodszor, hogy 26 napja benn van,amikor nem?

Kik feliratoznak? "Vízalatti pacsi"-->bizalmi pacsi és "kèt ember van akiben bízok" --> két ember van akit bírok.

2015.03.30. 21:51:07

adri patriknak vonatlott
nórika is nagyon helyesen félig meddig már elnom egy twerket és elkezdi rázni taps sikongatás

gólyamajom 2015.03.30. 21:51:15

"Műfaj-hű gúnya" Peti for president :D

2015.03.30. 21:51:53

és akkor sneci megmutatja a fiúknak h mi a twerking

Mók_Ica 2015.03.30. 21:51:58

nórinak ez a szandija..... ez nem jó semmire...... és most ugyanezt mondta loki :)))))

no, sezlony megmutatja miről is szól ez a seggrázás.....

DerBroCode 2015.03.30. 21:52:04

Gif-szagot érzek az Ádám fejéből

Ditti82 2015.03.30. 21:52:26

Újabb verseny, amit Snecivel lehet megnyeretni. :D

haruka 2015.03.30. 21:52:55

Nem ér, Snezi a picsarázásból él.
Emberem szerint inkább szavalóversenyt tartsanak, az lenne a kihívás.

2015.03.30. 21:53:47

@Papucs Orrán Pamutbojt: nincs levi hejhó :D
@malevil2050: snezi rázta a bulát igaz?
@gólyamajom: meg várta biztos az eurót

introverted22 2015.03.30. 21:54:28

@haruka: Nnna hallod, azt a hazajövetelig tanulhatnák... :D

2015.03.30. 21:54:42

löevél - sneci lett a legjobb seggrázó, jutalom ádámmal fent kettesben vacsi, a többiek lent együtt

ádám kiszúrta h bencét FUSZTrálta h jóban van snecivel

Chuck Νorris 2015.03.30. 21:55:00

fantasztikus a jutalom. közös vacsora a földszinten.

Mók_Ica 2015.03.30. 21:55:11

@Ditti82: sezlonykában ennyi van.... risza-risza....

gólyamajom 2015.03.30. 21:55:54

@fosch9: azért volt rajta két bugyi, közé kell dugni a papírpénzt

2015.03.30. 21:56:44

@haruka: jaja

sneci ádámnak kiejteni gergőt és lokit javasolja

Mók_Ica 2015.03.30. 21:56:49

@pogona vitticeps: :))))

ssezlony.... wazze... lokit akarja kirakatni..... grrrr

introverted22 2015.03.30. 21:56:54

Nnna eddig se szerettem Sezlonyt, de így, hogy Loki ellen szervezkedik... hát menjen haza!

Papucs Orrán Pamutbojt 2015.03.30. 21:57:21

Akarok egy Lokit itthonra! :-D

Mók_Ica 2015.03.30. 21:57:28

ezen a héten bence adja elő azt, amit két hete milánka.....

2015.03.30. 21:57:45

bence bosszankodásán loki röhög de ő belül röhög :D (amiért snecivel eszik ádám)
ádám lokit nem akarja kidobni mert bizalmasának akarja

@gólyamajom: profi vagy én még ilyent sose láttam :D

gólyamajom 2015.03.30. 21:58:06

nem értem as fiúkon ezt az oldalt heréig kivágott pólót- gááááz

2015.03.30. 21:58:24

bencinek nem szimpi mandula

gólyamajom 2015.03.30. 21:59:03

@fosch9: ez vmi speciális Bea figura lehet :D

introverted22 2015.03.30. 21:59:10

Aranyifjúnak se tanították meg azt, hogy "Magyar ember tele szájjal nem beszél"....

introverted22 2015.03.30. 21:59:56

Banyek, olyan jó fej volt Ádika Sezlonnyal, hogy még a sapkáját is odaadta neki, hogy felvegye... Ezt a gentlemant!

Chuck Νorris 2015.03.30. 22:00:10

ez az Ádám elég unalmas figura :) nem zavarna ha nem róla szólna a mai adás

Mók_Ica 2015.03.30. 22:00:19

@gólyamajom: @fosch9: mandula ádám is tudta.... valamit dugott is oda, ha jól láttam :))))

2015.03.30. 22:00:32

@windsor: a kurrva :D
@Papucs Orrán Pamutbojt: kedvencem leszel :D
@gólyamajom: heréig :D alakítasz...

mandula lokival tematikál h sneci hadd higyje h loki ellen van (de már lehet belezavarodtam)

gólyamajom 2015.03.30. 22:00:44

Lokit se értem ma.
Tnap mki leszidta a kisfiút, h hisztizik, na ma Bence mit csinál? :D

2015.03.30. 22:01:20

loki snecit akarja kilöketni ádámmal
loki elmeséli mandulának h bence nem csípi mandulát

gólyamajom 2015.03.30. 22:01:31

@fosch9: De nem? Oldalt kilóg mindenük..pff

Mók_Ica 2015.03.30. 22:01:47

bence próbál nagyon szépeket mondani sezlonynak..... nem sikerült.... hihihihihihihihi

2015.03.30. 22:03:08

reklám után a fiúk megtapsolják pacát és adrit kefi után :D

@Papucs Orrán Pamutbojt: most tudatosult a közös szál :DD

Papucs Orrán Pamutbojt 2015.03.30. 22:04:11

Mi volt ez? Írd a levegőbe a szépet és jót amit kívánsz? Itt senki nem tud egy mondatot összerakni Petin és Lokin kívül?

introverted22 2015.03.30. 22:04:56

@Mók_Ica: Nyilván nem sikerült, szegénynek limitáltak az erőforrásai a szavak területén :)

Papucs Orrán Pamutbojt 2015.03.30. 22:05:25

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: áh, elvakarózna a sarokban, néha lemennénk cigizni és sörözni, meg embereket fikázni :-D

gólyamajom 2015.03.30. 22:06:07

Épp a nokdlit szaggattam a pörkölthöz, szóval csak fél szemmel láttam pár pillanatot, de ezek komolyan lámpafénynél, elhúzott függönynél dugnak? Az nem a Harry Potter láthatatlanná tévő köpenye, hanem csak egy szimpla takaró :D Baze

tomfree 2015.03.30. 22:07:09

baromira unalmas ez a mai adás, az új gyerekre csak Lokit tudom idézni: "szerencsétlen hülye".

Savafan 2015.03.30. 22:07:47

nekem nagyon gyanús ez a Loki-Snezi páros. folyamatosan azt mutatják, hogy a hotelben ők ketten utálják a legjobban egymást, az oviban is annak húzta az ember a haját, akit kedvelt:)

és már volt egy beszélgetésük, hogy titokban kedveljék egymást, a népnek pedig haragot mutatnak.

a mai seggrázásnál is mindenki a párjához ment, ha ment valakihez, erre Snezi, Lokira mászott :)

gólyamajom 2015.03.30. 22:10:01

@fosch9: tudom :D én azért nézem ezt aműsort, mert főzés/teregetés/ágyazás közben szórakoztat :D

2015.03.30. 22:12:44

mandula napszemüvegében csak az egyikben van üveg
snecikét megcsinálná és végigvinné vele a játékot

ÉH3sZ 2015.03.30. 22:13:18

Snezivel keményen kell bánni?:)

gólyamajom 2015.03.30. 22:13:34

"ha én beállok mögé az így lesz" LoL ez egy agysebész
Bence is részeg

Mók_Ica 2015.03.30. 22:14:11

@windsor: ha nekem ilyet mondana egy pasi..... röhögnék és ő rohadtul nem értené :))))

@Savafan: lokiból kinézném......

ádám napszemcsije..... hihihihihihi

Schlomo Goldberg 2015.03.30. 22:14:12

Ádám, 25, rapper. A senkiházi korrektebb lett volna.

2015.03.30. 22:14:16

@gólyamajom: ne viccelj már, én is :DDDD

haruka 2015.03.30. 22:14:46

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: ó, köszi! :) Kicsit sűrű mostanság minden, nincs időm kommentelni.
És Ádám iszonyúan néz ki.

Schlomo Goldberg 2015.03.30. 22:15:25

Snecin szöszmöszmackó van farmeringgel?

2015.03.30. 22:15:30

@ÉH3sZ: na szelbusz :D sneci sztem nem bánná de mandula se

introverted22 2015.03.30. 22:15:40

@Mók_Ica: Nnna de gondolj már bele, hogy Sezlony milyen kaliberű pasiknak adja magát? Azokhoz képest lehet, hogy ez már magasröptű eszmecsere volt :D

gólyamajom 2015.03.30. 22:15:58

@fosch9: Bence mindjárt sír.. :D

Mók_Ica 2015.03.30. 22:16:15

@haruka: az még hagyján, de milyen nagyarcú és öntelt.....

bencus sírósra itta magát.....

aruhamiatt 2015.03.30. 22:16:25

Adrinak olyan a szája mint Jokernek a Batmanben

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.30. 22:16:43

@haruka: nocsak, írjad megfele majd :-)

Egyébként az, Ádám rondus.

@Mók_Ica: oh, az jó.

ÉH3sZ 2015.03.30. 22:16:49

@fosch9: Sneci párjai elgyengülnek és sírós részegen összezuhannak. Van valami bosnyák-woodoo?:)

2015.03.30. 22:16:54

@Schlomo Goldberg: pontosan
@Ditti82: egyetértünk :DDDD
@gólyamajom: igen jól láttad, nemsoká következik

Mók_Ica 2015.03.30. 22:17:16

@windsor: igazad lehet :))))

@gólyamajom: nem mingyá, hanem most már :)))

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.30. 22:17:39

Bence és Snezi nyugodtan kieshet, bár ez az Ádám is eléggé irritáló egy beképzelt majom. És akkor még a kis idiotosz Geriről nem is beszéltünk. Ezeknek 1xerre kéne mind kiesni. :.-))

Mók_Ica 2015.03.30. 22:18:23

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: barbi sem, és talán paca és bence sem.... de ebben nem vagyok biztos

2015.03.30. 22:18:40

@ÉH3sZ: igen, a csudapina kikészíti őket :D
@gólyamajom: hüppögött ugye?

közben meg az ádám fűzi snecit, bence meg fél h loki a srácot ellene hangolja, de bence nem tud a sráccal beszélgetni nem szimpi neki

ÉH3sZ 2015.03.30. 22:19:23

@Majom1Parádé: Sorcsere mint a jégkorongban?:)

haruka 2015.03.30. 22:19:39

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: okok, majd írok. :)

Snezi amúgy olyan varázserővel bír, ami hisztériát okoz a férfiaknál (gy.k. műcsöcs). Milán, Gergő, most Bence...

Mirocska 2015.03.30. 22:19:46

@ÉH3sZ: Most mondta: lefújja a füsttel! :-))))

2015.03.30. 22:20:03

bence nagyon be van szarva h sneci kiejti

gólyamajom 2015.03.30. 22:20:09

@fosch9: nekem vhol a részegen síró ffi a legalja. :D

Chuck Νorris 2015.03.30. 22:20:12

a mai adás eddig siralmas.

ÉH3sZ 2015.03.30. 22:20:17

@fosch9: Még meg se kóstolták:)

spinks 2015.03.30. 22:20:38

De szar dumát nyom snezi. Hát látszik h tetszik neki az Ádám gyerek. ( szerintem) s azért fújta rá a füstot mert haragudott rá. Hahahah.

haruka 2015.03.30. 22:20:39

@ÉH3sZ: nem láttam, hogy te is pont ezt írtad. :))

Schlomo Goldberg 2015.03.30. 22:20:54

Sneci megint kanapénalvós részegre itta magát

2015.03.30. 22:21:06

beuska ordít mert neki nem maradt cigi

most lesz a balhé figyeljetek

Ditti82 2015.03.30. 22:21:52

Most meg a cigi miatt bömböl?

2015.03.30. 22:21:52

beus ordít h 2 órája nem cigizett - loki mondja hazudsz
erre beus hozzávágja a vizes(boros?) poharát?

beus leül bőgni egy cigivel

Mók_Ica 2015.03.30. 22:21:53

@ÉH3sZ: és már nem gyújtott rá 2 órája!!!!!!!!!!!! :)))) idióta....

haruka 2015.03.30. 22:22:33

Beus :D:D:D:D:D egyszerűen már kommentálni se tudom.

Mók_Ica 2015.03.30. 22:22:35

@fosch9: és méééééééééér van itt nózi a földön????????????????????????????? ááááááááááááááá

2015.03.30. 22:22:36

beus r h miért van nózi a földön
loki próbálja megbezélni
beus meg csak bőg

beus egy eléggé kis alkesz 19 éves kurva

ÉH3sZ 2015.03.30. 22:23:19

@Mók_Ica: Az ital és .... NÓZI A FÖLDÖN VOLT!!!

Mók_Ica 2015.03.30. 22:23:19

@haruka: hányjunk konténerbe együtt :)))

Mirocska 2015.03.30. 22:23:42

@Mók_Ica: És Nózi a földön volt!!!! :-))))

2015.03.30. 22:23:47

@Mók_Ica: labilis alkesz dedós kurva

2015.03.30. 22:24:33

paca adri akcióban
fiúk kintről nézik és taps
loki: paca és adri a takaró alatt táncoltak

Papucs Orrán Pamutbojt 2015.03.30. 22:24:35

Miért bizongatja Loki az agyhalottnak h ő "bem csinált semmi rosszat"?

ÉH3sZ 2015.03.30. 22:24:58

Eddig nem tudták, hogy Paca És Adrienn?

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.30. 22:26:23

Na, el lesz kapva Ádámka töke....

2015.03.30. 22:26:33

bence már előbb felvitte snecit aludni

holnap meláni is beköltözik ahogy breki mondja ilyen beköltözést még nem láttunk és ha meláni beindul akkor nemtudom gondolom meglátjuk
közben meláni brekivel videon nézi ahogy beus csöcsöt nyom ádám arcába és ahogy bemegy máris ordít: párként jöttél be úgy is kellett volna viselkedni

Beuskát mikor zárják ki mert fizikai agressziót alkalmazott loki ellen?

haruka 2015.03.30. 22:26:47

Holnap megmutatják Ádám csajának, hogy Beus mijét hová dörgölte.

Chuck Νorris 2015.03.30. 22:27:08

micsoda mübalhé lesz holnap. ez a melani sem tul szimpi.

gólyamajom 2015.03.30. 22:27:12

Patrik kilógatott kézzel fogadta a gratulációkat, ez volt a mai legszebb pillanat.

Beusnak nagyon nagy gondjai vannak, nagyon nagyok....

ÉH3sZ 2015.03.30. 22:27:44

@haruka: Nagy a bizalom, stabil páros:)

Mók_Ica 2015.03.30. 22:27:57

@ÉH3sZ: tragédia volt.... ezért is sírt :)))

@Mirocska: :))))

@fosch9: stabiltalan lesz az.... :))))

holnap sezlony mit somfordál mandula és 8hónapja b neje körül????

Mirocska 2015.03.30. 22:28:07

Na, ez most elég uncsi volt...

gólyamajom 2015.03.30. 22:28:31

@fosch9: ez elég erős volt, azt hittem vmi komolyabb dolog miatt bukott ki. de ez nagyon ijesztő

malevil2050 2015.03.30. 22:28:47

Esz ety naty lópempő volt ,kár vót a műsoridőért

2015.03.30. 22:28:56

@Mók_Ica: elnézést elfelejtettem a szakzsargont

Mandula apuka az éjjeliben :DDD

gólyamajom 2015.03.30. 22:29:01

@fosch9: az. csodálom,h vki fizet érte... bármikor bekattanhat

Papucs Orrán Pamutbojt 2015.03.30. 22:29:06

@fosch9: megelőztél a kérdéssel... Merth a poharat is elengedte, és Lokin koppant, ha jól emlékszem...

Mirocska 2015.03.30. 22:29:19

Mandula apu az éjjelben.

Mók_Ica 2015.03.30. 22:29:24

brekin mééér van kabát????

mandula apuka a vendég supertv2n.....

2015.03.30. 22:30:12

@Papucs Orrán Pamutbojt: igen és fogta is utána darabig a hasát
ha ezt egy pasi vágja egy csajhoz azonnal kizárják

Beuska haza!

Chuck Νorris 2015.03.30. 22:30:15

@fosch9: fizikai aggressziot, na persze :) Te elhiszed a Blikk firkálmányokat?

Mók_Ica 2015.03.30. 22:30:29

@fosch9: hogy lehet naomit elfelejteni? ;)))))

haruka 2015.03.30. 22:31:09

@ÉH3sZ: Jaja, 8 hónap az kutyaévekben már majdnem 15.

Papucs Orrán Pamutbojt 2015.03.30. 22:31:26

@fosch9: mandula apuka mellett nem ül ott pókmajom, a kedves exe? ;-) ha jól emlékszem póki majdnem Korvettádám mostohája lett :-D

2015.03.30. 22:31:33

@gólyamajom: eléggé amúgy..
@ÉH3sZ: hát sztem senki nem hitte el azért is meózták le :D

Mók_Ica 2015.03.30. 22:31:48

@fosch9: menjen beuska.... már eleget nyaralt.....

Mók_Ica 2015.03.30. 22:32:36

@Papucs Orrán Pamutbojt: papával kezdett ki pókmajom? :)))))

2015.03.30. 22:32:42

@Mók_Ica: jaj nagyon röstellem
@Chuck Νorris: nem, de máris írom a panaszlevelet beus ellen

2015.03.30. 22:33:33

@Mók_Ica: @Papucs Orrán Pamutbojt: ti miket tudtok? mandula apu és pókmajom? ez volt az a faszi? :D áháhá

Mók_Ica 2015.03.30. 22:33:58

@Chuck Νorris: korvett mandula ádám apukája

Mók_Ica 2015.03.30. 22:34:46

@fosch9: én nem emlékeztem rá, csak most, hogy pamutbojt felemlegette...... :))

gólyamajom 2015.03.30. 22:35:31

@fosch9: egy üvegpoharat vágott oda, stabil, borospoharat- ha az eltörik, elvághatta volna Lokit komolyabban is- ilyet nem lehet...

2015.03.30. 22:35:37

@Mók_Ica: jaja a húsz eurós fizetővendégek már várják

tomfree 2015.03.30. 22:35:48

Ez a mai adás extra unalmas volt. Beköltözött még "egy szerencsétlen hülye" (copyright by Loki), a szerkesztők nézőfokozás jelleggel seggrázást rendeltek el, este Beus agyfaszt kapott megint, titokban egy dohánygyár szponzorálja a produkciót, Snezi eszméletlenre itta magát, holnap meg Győzike show lesz a következő agyhalottal.

Papucs Orrán Pamutbojt 2015.03.30. 22:36:08

@Mók_Ica: rémlik vmi sztori, h Póki kilépett az aranypart masodik napján a műsorból, mert dolgozni kellett volna, de ő nem fog, dolgozzanak a szegények... Majd míg Korvettádám a Botsáskát bökdöste serényen, addig apu és Póki összemelegedtek :-)
Vöröspipellő, én emlékszem rosszul?

Zoe_the_Genius 2015.03.30. 22:36:23

@gólyamajom: alkohol és butaság = pityergek és hisztizek a semmin

csak mert 2015.03.30. 22:36:36

@fosch9: @Mók_Ica: fogalmam sincs kikről beszéltek :DD ezek a nevek

Mók_Ica 2015.03.30. 22:36:38

@fosch9: comment.blog.hu/2012/07/05/eden_pokmajom_szandra_mindenkeppen_cimlapon_akar_lenni_18

Az Éden hotel első és az Aranypart (eddigi) egyetlen évadának egyik legvitatottabb személyiségű szereplője, Éden Szandra megjárta már a hadak útját. Az Éden hotelben kiderült, hogy milliókat dugott össze és szórt el, egy percig sem tagadta, hogy a testéből él, sőt, persze aztán amikor escortozással meg dubajozással vádolták, akkor jött a műfelháborodás, ő ugyan nem tett ilyet soha, maximum nyaralni ment a görögökhöz, Dubajba meg a helyi építészeti remekekeket csodálni, dugni szigorúan csak magánszorgalomból volt hajlandó, nem intézményesítve. Az Aranypart után összejött az azóta rapkarriert egyengető Ádám nevű szereplő apjával, de ebbe a kapcsolatba annyira belerokkant, hogy elkezdett fogyni, és riasztóan soványra aszalta össze magát - a Bors képeit elnézegetve a csontkollekción a leggroteszkebb a két gumilabda meretű műcsöcs, a szilikon ugyanis leszarja a fogyókúrát.

Balage85 2015.03.30. 22:36:47

Tényleeeg, pókmajomot dugta Korvettádám apuka :D :D

2015.03.30. 22:37:00

beuska csiskázza lokit mintha csak ő cigizett volna ma este - hát ez egy retkes kis ribanc

@Mók_Ica: így beugrott :D
@csak mert: csaó
@gólyamajom: remélem lesz holnap löevél h mehet pakolhat

beust sztem mandula apuka simán levarrná

Zoe_the_Genius 2015.03.30. 22:37:15

@Papucs Orrán Pamutbojt: jól mondod így volt, Pókmajom még apuval van?

Chuck Νorris 2015.03.30. 22:37:42

aki mentolos cigit sziv, az megérdemli hogy lenyulják töle :D

Zoe_the_Genius 2015.03.30. 22:37:45

@fosch9: szerintem már levarrta mindenki körön belül

Mók_Ica 2015.03.30. 22:38:21

@csak mert: szia nózi :))

@Papucs Orrán Pamutbojt: @fosch9: belinkeltem :))) a linken kép is van.... csak erős idegzettel nézzétek :)))

Mók_Ica 2015.03.30. 22:39:27

fiúk, valamit adjatok mán beus szájába..... hadddddddd szívjon..... :)))))

2015.03.30. 22:40:28

@Zoe_the_Genius: el is hiszem :D
@csak mert: drágám olvass vissza (segíteK: beköltözött aranypart valóságsóból ismert mandula ádám, holnap meg jön a nője, többit meg fogod érteni ha olvasod)
@Mók_Ica: atyaisten :D

Chuck Νorris 2015.03.30. 22:40:32

Beuska azt mondta nem fog dugni mert megigérte otthon. hát a mostani viselkedése is elég égő :)

csak mert 2015.03.30. 22:40:34

@Mók_Ica: pfúj de ronda műmelle van annak az izének, akit belinkeltél

Mók_Ica 2015.03.30. 22:40:43

lokiiiiiiiiiiiiiiiii :)))) imádom :))))

dancegirl26 2015.03.30. 22:40:59

Ekkora egy ostoba kvát. Erre már tényleg nincsenek szavak.... Gyôzi + Dzsóti értelmesebb... Pedig azt hittem annál nincs már lejjebb....

2015.03.30. 22:41:12

beuskát simán megrugdosnám

Chuck Νorris 2015.03.30. 22:41:28

mondjuk Loki elég jól lereagálta.

csak mert 2015.03.30. 22:41:31

@fosch9: mi az az aranypart?
ment email

Mók_Ica 2015.03.30. 22:41:41

@fosch9: szóltam :)))

@csak mert: ő pókmajom személyesen.... lefogyva :)))

bigél 2015.03.30. 22:42:42

Beuska zseniális! :D :D Mekkora színház!

Chuck Νorris 2015.03.30. 22:42:48

ne bántástok, Beus Teambe Nózi az agy :)

Mirocska 2015.03.30. 22:43:04

Most mi volt ez az ordibálás? Csak egy percre mentek ki a konyhába... :-D

2015.03.30. 22:43:22

@csak mert: egy nagyon alja valóságsó volt, pár részt erőltettek talán belőle
ott lett híres ez a mandula ádám nevű senkiházi
(nézem) :D
@Mók_Ica: én azt hittem loki előveszi a dugi szívnivalóját ;-) hogy beus lekussoljon

Mók_Ica 2015.03.30. 22:43:48

@Papucs Orrán Pamutbojt: a hozzászólások nagyon jók :))))

Mók_Ica 2015.03.30. 22:45:07

@fosch9: asszem adott neki..... cigit.... bőrszivar helyett :)))))

@Papucs Orrán Pamutbojt: mer okos vagy :)))))

Mosoly az élet értelme 2015.03.30. 22:45:20

KorvettÁdááám Neeee :( éreztem,hogy valahonnan ismerős ez a kisgyerek. Hjajjj tényleg nem tudtak castingolni csak olyanokat, akik ismerik egymást??
Mondjuk műsor az lesz:)

Zoe_the_Genius 2015.03.30. 22:45:21

@Schlomo Goldberg: én tökre bírom amikor ott kókadozik meg motyog, kislány:) persze nagy szarkavaró, még az is eszembe jutott még a végén ő fog nyerni. valszeg 11nél Budapestig hajítaná a gömböt.

2015.03.30. 22:45:46

@Mók_Ica: ekkora kan lenne ez az aranypart apuka? :D

Mirocska 2015.03.30. 22:46:25

@Chuck Νorris: Beus kétségbe is esett, amikor nem találta! :-))

Chuck Νorris 2015.03.30. 22:46:30

@Mirocska: a mentolos cigi ügy második felvonása

Zoe_the_Genius 2015.03.30. 22:47:23

Na ma, amikor Bence tekintgetett lefelé meg bizonytalankodott, megint szimpatikus lett nekem. Mai napig nem tudom eldönteni, tudom, hogy ti ekézitek, de szerintem nem átlag alatti buta, és úgy látom, hogy egy rendes csajjal az oldalán ez egy rendes pasi lehetne. Jóindulatú esetleg? Keressétek meg a jelzőt helyettem:) Jóindulatú hülye, tudom:-)

bigél 2015.03.30. 22:47:40

@fosch9: pedig nem egy nagy kaland faszi

Mirocska 2015.03.30. 22:47:46

@Chuck Νorris: Köszi! Akkor semmiről nem maradtam le!

vastyúk is .. 2015.03.30. 22:48:07

@malevil2050: hellóbelló, ezek szerint nem kell legyeskedjek a lópempő körül. Kössz a tippet :D

Chuck Νorris 2015.03.30. 22:50:00

@Zoe_the_Genius: senki sem mondja Bencéröl hoghy buta, csak a piát nem birja. :)

Mirocska 2015.03.30. 22:52:33

Loki, mint egy jóságos óvóbácsi! :-))

Zoe_the_Genius 2015.03.30. 22:52:33

@Chuck Νorris: Na jó akkor én bírom és kész:) aki meg 23 évesen bírja a piát ott nagy gáz van. Bencének meg valószínűleg vannak hosszú tiszta hónapjai ha már szkájtök modell lett vagy volt, úgy gondolom a hétvégi menőitalozáson kívül nem nagyon fogyaszthat alkoholt, ezért nem bírja. Sneci se, egyik se. Csak a Loki tud inni, ott azért már van rutin rendesen.

Mók_Ica 2015.03.30. 22:53:10

@fosch9: hmmm..... kinek a kismandula, kinek a nagymandula..... nekem inkább loki.... peti.... de még bence is hamarabb, mint a mandulák....

2015.03.30. 22:53:14

hódi pamela elmondja h a másfél éves gyereke nem sír így nyunyóka után mint beus a plüssei után
beus még mandula apukának is sok

2015.03.30. 22:55:42

@Mók_Ica: jaj teljesen jó a sorrend drága :D
@ki ez a csicska (bigél): sztem sem
@Zoe_the_Genius: ezt totál kinézem belőle
@Papucs Orrán Pamutbojt: codász :)

Beus bemutatja a plüssöket aranypart ádámnak. Sztem mandula ádám hamarabb kúrná seggbe beuska plüsseit minthogy óvodást játsszon beustól.

Mók_Ica 2015.03.30. 22:56:28

plüss kollekció: bubu, nózi, viki, dorina, minnie..... jajjj..... hát nem adták le végig a bemutatót.... :((( (röhögök)

2015.03.30. 22:56:29

@fosch9: *beussal (nem beustól)
@Mirocska: :DD

Mók_Ica 2015.03.30. 22:57:15

@fosch9: elképzeltem apukát a plüssökkel.... :))))

2015.03.30. 22:57:41

mandula apu szerint ádám megdugná plüssállatostul beust simán (mármint beust és arra a pár percre kibírná a plüssöket)

Chuck Νorris 2015.03.30. 22:58:23

felvezetés...
Berki: és akkor most nézzük meg...
Pamlea: Csak ne Beust!

:DDD

Mók_Ica 2015.03.30. 22:58:55

@fosch9: kiderült, hogy van egy kis humorérzék apukában.... :)))

vastyúk is .. 2015.03.30. 23:00:01

@csak mert: Malevil bácsi mondta, hogy lópempő volt :D.

2015.03.30. 23:00:09

@Mók_Ica: sőt még mandulában is

2015.03.30. 23:01:09

@Mók_Ica: ja :D sztem egy kézzel tépne egyszerre öt plüsst ketté :D

Chuck Νorris 2015.03.30. 23:01:52

ugy tünt Gergöke életében elöször látott fél méterröl meztelen nöi feneket... :D

2015.03.30. 23:02:11

hát kiélt kis kurva ez a beus :D kis vonóval, de elég esetleg riszálással végül is a pasiknak mindegy volt :D

gólyamajom 2015.03.30. 23:08:52

@Chuck Νorris: Ugye? nagyon örült a feje :D

Hachi_88 2015.03.30. 23:09:19

Ez a mai rész kiàbràndìtó és szànalmas volt... mintha a Mónika showt néztem volna, alulöltözött szereplőkkel. Eddig sem volt magas a szìnvonal, de azt is lejjebb engedték. Elment a kedvem a folytatàstól :-(

2015.03.30. 23:11:53

mandula apunak a mai fiatalok már sok
na és pókmajom mi volt? :D

gólyamajom 2015.03.30. 23:16:16

Én sem bírom az alkoholt- kb három pohár bor már minősíthetetlen állapotot idéz elő - DE- ezt egyszer megjátszottam, azóta meg tudom, hol kell megállni. Elvagyok én egy pohárkával is, jól tudom magam érezni beba-szás nélkül is- és nem, nem vagyok öreg vagy ilyenek.... de itt pl a korosztályom- Bence, Snezike - sose áll meg időben. Ez is érdekes.

2015.03.30. 23:19:14

mandula apu pontozza a seggrázást
beus 8
barbi nóri 5
adri passz
sneci 9

breki szerint sneci nem revü..

Mók_Ica 2015.03.30. 23:19:16

@fosch9: hát az már 4 éve volt ... lehet pont azóta sok(k) neki :))))

sezlony miért nem tud magassarkúban járni????

2015.03.30. 23:20:36

sneci bugyiban adri pucéron zuhi együtt

Zsoofka 2015.03.30. 23:20:53

Ma este ismét bebizonyosodott, hogy minden relatív: Az eddig gyökérnek tűnő Bence e mellett az Ádám mellett igencsak szimpatikusnak tűnik. És igen, még akkor is amikor túlrészegen sírt.

Mók_Ica 2015.03.30. 23:21:18

adrinak nincs nőies formája.....

2015.03.30. 23:21:54

@Mók_Ica: 4 év sok idő? :DDD
sezlony csak topog magassarkúban furán

Gia 2015.03.30. 23:22:28

@fosch9: adri is 5-öst kapott.

Mók_Ica 2015.03.30. 23:22:50

@fosch9: mandula apuka besokkolódott pókmajomtól :))) erre gondoltam.... :)))

2015.03.30. 23:23:24

pamela sárga zakója jó volt

Mirocska 2015.03.30. 23:24:20

@fosch9: Szerintem sem revü...Főleg így agyonvarrva.

2015.03.30. 23:24:21

@Gia: áhh pont nem hallottam :)
@Mók_Ica: értem már szegény öreg ember :D

Mók_Ica 2015.03.30. 23:25:43

@fosch9: breki ballonja nem teCCett?? :))))

2015.03.30. 23:32:04

@Mók_Ica: az nem annyira
nagy lenne :DD

2015.03.30. 23:36:22

babák, jó éjt :) holnap ugyanitt

Mók_Ica 2015.03.30. 23:37:27

@fosch9: konkrétan nem értettem, hogy miért van kabátban..... de ő dolga :))))

jó éjt mindenkinek.... holnap korán kelés van.... pusszancs :)

gólyamajom 2015.03.30. 23:38:40

@fosch9: mki szt az, csak a revütáncosnak jobb a marketingje :P

kamilla123 2015.03.30. 23:41:06

most néztem meg az öfit. Az előzetes alapján bemegy balhézni az új csaj. Ez annyira gáz. Ez a szerencsétlen tv2 totálisan elszarja ezt a műsort azzal, h Mónika show-t csinál belőle. Nem tudom, miért kell ez. Ez nem az a műsor, ahol a nézők arra gerjednek, hogy egymás fejéhez vágják a tányérokat a házaspárok. Annyira gagyi :-(((

kamilla123 2015.03.30. 23:43:32

amúgy eddig nem is tudtam, hogy ilyen sok modell van az országban :-) gyakorlatilag mindenki modell ezekben a valóságshow-kban, a hierarchia csúcsa meg a hostess.

Hbbm 2015.03.31. 00:07:48

Erdemes osszevetni az eden 2 menetet, a mostani tv2-os edennel, eg es fold a 2, elkepeszto,hogy a mostani szerkesztok mennyire nem kreativak!
http://hu.m.wikipedia.org/wiki/Éden_Hotel_2

malevil2050 2015.03.31. 00:34:01

@vastyúk is ..: Cótolom .Sömmit nem vesztettél,tán ért egy halovány kettest az egéc.

vastyúk is .. 2015.03.31. 00:51:21

@malevil2050: hihihihhi, megnéztem, tényleg semmi xtra.. ami érdekes, hogy nem éreztem azt, hogy kíváncsi lennék a holnapira :D

malevil2050 2015.03.31. 01:02:59

@vastyúk is ..:Egen, gyönge keszdés után erős viccaesés.Nem igaszán gyüt esz össze.3 tonna szilikony,kevés értelem.pia,ety jó környezetben, ennyi mek ety bámbi no no.

vastyúk is .. 2015.03.31. 01:04:13

@malevil2050: Most tényleg zavar a szilikon vagy csak azért mert kevés értelemmel párosul? :D

malevil2050 2015.03.31. 01:07:49

@vastyúk is ..: Úty általában a termécetesség híve vok,perce jobban eladható a lyány nagy cickókkal,de azé natyon fontos asz értelem.

vastyúk is .. 2015.03.31. 01:15:56

@malevil2050: hihihihihi, azt hittem az zavar, hogy a szilikonosok a kevés értelmű palikkal párosodnak :D. Mariann nem tűnt egyébként butának szilikonos lökhárítói ellenére sem. Valld be, jobban szeretnéd, ha tudós emberek kevernék össze a szart házilag barkácsolt és még nem szabadalmaztatott eszközeikkel.

malevil2050 2015.03.31. 01:25:25

@vastyúk is ..: Ütyesen fogalmazol.Igen, ety játék ha versennyel párosul akko,asz natyon jó tud lenni.Mivel bennünket igen cak foglalkosztatott eszeknek a tákolmányoknak lélektana,összekötöttük a saját baromságukkal íty elkesztük boncolgatni anno.Sztán szétszélettünk.Én meg gondoltam ety merécet és belevágtam ebbe a műsorba,hoty majd itten lec ám ihalcsuhal kombinítórika,áhhhhh

vastyúk is .. 2015.03.31. 01:34:16

@malevil2050: Azt hiszem, értelek. A másik show, amiben a nézők is dönthetnek egészen más skilleket igényel, az biztos. A mai adásban tetszett az a momentum, mikor az új gyerek Lokinak is, meg Csöcsinek is ugyanazt hazudta, kettős ügynök akar lenni. hát nem tudom, hogy sikerül-e neki. Ami érdekes, hogy ott van az a Nóri nevű akit elvileg mindenki rühell, de mégis mindig megússza valahogy, tehát nem is rossz az a taktika, amit folytat. Hívhatjuk életösztönnek, merthát mi vagyunk a tudósok, ők meg a cickányok bezárva jól megfigyelhető és dokumentálható körülmények közé.

vastyúk is .. 2015.03.31. 01:43:22

@File Lili: Kicsi a világ.. Főleg a reality szereplők és celebek világa :D

malevil2050 2015.03.31. 01:43:33

@vastyúk is ..: Asz új tyerek.asz ety limonádé dzso.A húszonévek kevesek ety ilyen műfajban.A nóri lyányban ván válámi fántácia,nekem teccik a pofija,de hát a cimpátia asz abcolult etyéni kérdés.Nem ís coktam eszalapján megitélni ety játékost sem.

vastyúk is .. 2015.03.31. 01:51:41

@malevil2050: Igaz, túl sok a gyerek még a játékban, úgyhogy nem igazán játszanak, csak partiznak. Irigyellek, ha az egyéni szimpátiád ki tudod iktatni egy játékos megítéléséből, nekem nem mindig megy, főleg ha olyanokkal játszom, akiket ismerek :D

malevil2050 2015.03.31. 01:59:57

@vastyúk is ..: Mucály,mert akko nem lehecc tárgyílagos és elfogult lecel.Teljesen másképpen látod a dógokat,Oljan esz mint a cerelem.A jó pókerjátékos arcát bé kell ültened a cívedbe és asz itéletet mindig föntről kell hoszni.Perce 100 szászalékosan asz ércelmet nem lehet kicárni.

vastyúk is .. 2015.03.31. 02:06:22

@malevil2050: egyébként a szimpátia lehet tapasztaláson is alapuló benyomás is, ami akár elengedhetetlen a tárgyilagos döntéshez, hiszen valós plussz információt hordozhat. Szóval szerintem nem is lehet teljesen kizárni. MEg kell hallgatni mit magyaráz, és eldönteni, hogy akkor ez most lényeges infó-e.

malevil2050 2015.03.31. 02:15:41

@vastyúk is ..: Igen ahhosz h öccerakjál egy ety képet valakirül eszek mind kellenek,natyon fontosak a szavak is.És perce kell hosszá ety jó adag tapactalat is.

De mostan ha nem haragcol,akko mondanék ety cépálmokat.És mivel má rég nem küttem puszit,mostan asztat is kapc. Puszi és jóccakát!

vastyúk is .. 2015.03.31. 02:18:35

@malevil2050: Nem haragszom. :D Puszi és jó éjt!
süti beállítások módosítása