Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x25 - Szevasztopol (18+)

2015. március 28. 09:00 - sixx

 screen_shot_2015-03-27_at_23_14_58.png

Én aztán kurvára nem értek a kortárs férfidivathoz, fekete póló és farmer kombóval viszont még nem tévedtem akkorár soha, sehol, mint Gólem ezzel a zöld, aprókockás inggel, aminek a gallérrésze alaposan el van szabva vagy baszva, kinek hogy, hátborzongató adást ígér, meg emberi értékeket, a végén még kiderül, hogy Beus Pjotr eltitkolt gyereke, és most felvállalja, Nózi ide, Minnie oda.

Már megint nem Motörheadre ébresztették a lakókat, ezt nagyon nehezményezem, persze, hogy punnyadnak, bezzeg ha az Overkill szólna, na mindegy. Snezi megnézi a gumicsöcsöket a tükörben, megvannak? Állnak? Mit a cövek, barátom. Loki továbbra is úgy alszik, mint egy elbaszott múmia, Béjvacs meg keresztbe az ágyon. Topol szerint a párválasztás meglepő lesz, és nemcsak egy ember számára. Ivar a természetellenesen nagy lábujjakkal bíró Barbinak azt mondja, hogy hallgasson Pjotrra, ha azt mondja, hogy ne vegyen soha magára kivágott orrú cipőt, akkor meg különösen. Mindezt a nappaliban, hogy aztán a riportban Barbi a nehezíti szót nehezíttinek ejthesse, hogy az isten rogyassza már rá az eget. Ivar aszongya, nem a levegőbe beszél, ő is megfogadja Pjotr tanácsát, és ezek szerint Béjvacs mögé fog állni.

Pjotr tovább üti a Szenzsivasat, állj be Bence mögé, és senki nem fog haragudni rád. Összepacsiznak, mert mindkettőnek szarnia kell, ezt nem én mondom, hanem ők, még mielőtt. Mindenkinek jó lesz így, ígéri Pjotr. Topol nyíg a terasz hányásmentes részén, nekem kellett volna hazamennem, nem Botoxnak, jajajajajaj, jaj. Pjotr aszongya, ha haza kell menned, hát haza kell menned, de akkor úgy, hogy te vagy az erős, bármit is jelentsen ez, nem vagyok perfekt édenből. Pjotr többször és nagyon erőteljesen mondja, hogy Apolka, úgy megnyomva a szót, mintha egyfajta szitok vagy ima lenne, kinek hogy.

screen_shot_2015-03-27_at_23_35_28.png

A mödanszié mellett mulatós zene szól valamiért, ami az Éden hotelek történetének legzavarbaejtőbb vitustáncát eredményezi Beusnál, pedig maga az össztánc is meglehetősen lenyűgöző a maga sutaságában. Hálistennek nem tart sokáig. Béjvacs ezt követően Ivarnak áll a szokásos mantrával, nem csinálsz itt semmit, csak a segged mereszted, és ezt már mindenki kurvára unja. Ivar visszatámad, mindegy mint csinálok, te beszólsz, szóval hagyjuk már a picsába ezt, nem vagyok szimpatikus oszt kalap.

screen_shot_2015-03-27_at_23_36_55.png

Közjáték: Bence szemöldökét Snezi szedi, Beus figyel, egészen közelről. Snezi nagyon megkíngyolja.

screen_shot_2015-03-27_at_23_39_34.png

Béjvacs tovább stuffolja Ivart odalent, Ivar a riportban leostobaegysejtűzi a teljes legénységet, nem emlékeznek ezek semmire, csak ami egy órája történt, és abból is csak a negatívumokra. Ha megnyugtat, én SEMMIRE nem emlékszem belőled. Béjvacs mond egy ólint, nem akarok kommunikálni veled, jelenti ki, mire Ivarban elpattan valami, és pofán akarja baszni, de inkább visszakérdez flegma arccal, hogy miért nem, és mikor nem? Béjvacs folytatja, és felhergeli magát soha többé nem akarok veled kommunikálni, mire Ivar azt mondja, pedig el kell még viselned, lehet, nagyon sokáig. Még a végén elpofázza a Csalafinta Tervet!

screen_shot_2015-03-27_at_23_46_55.png

És amikor Béjvacs aszongya, hogy ő ma nem izgul, mert mindenféleképpen lesz párja, nem állja meg, hogy ne szólja be, hogy az biztos, hogy lesz, és elkezd röhögni. A kanapén ott ül Loki is, de vagy nem esik le neki, hogy mire célozgat Ivar, vagy csak kizárja az agyából. Ivar úgy dönt, hogy mostantól Béjvacs szemébe fog röhögni, ha az felhúzza magát, de utoljára még ad neki egy jó tanácsot: jobban teszed, ha rendes leszel velem, mertkülönben. Még egy mondat, és a Tervnek annyi, baszki. Nem akarok veled kibaszni, mondja Ivar, és ha valaki az arcát is nézné, rájönne, hogy valami nagyon nem stimmel a mai párválasztóval.

Elkezdődik a készülődés, Loki zuhanyzik, Pjotr megy okoskodni, és Béjvacs ostobaságán hüledeznek kórusban. Adri fekete özvegynek öltözik, Snezi ruhája értelmezhetetlen, Béjvacs nyakkendőjét a seggébe kellene feldugni, Becks nem vasalt hajat, vagy csak nem mutatták. Mire kiérnek, Adrira a sztájliszt ráad egy pink szoknyát, ami kiemeli a seggét, Beusra meg egy kanárisárga ruhát, amiből majd’ kiesik a csöcse. Egyenlő bánásmód, na. Gólem is megérkezik a zöld ingben, bal csuklóján karkötőhegyekkel, és úgy tesz,mint akit érdekel Beus Nózi nevű plüssállata,pedig leszívesebben belebaszná a pálmafák közé.

Gólem: - Hogy érzi magát Nózi? Melyikőtök izgul jobban?
Beus: - Mindketten.
Gólem: - Sejtettem.

screen_shot_2015-03-27_at_23_55_45.png

Egy kis szabályismertetés után jön a játékosok kérdezgetése, Beus, most így utólag nézve, Botox helyett kit ejtenél ki? Ivart. Jó, akkor válasszunk. Topol megy Pjotr mögé, Adri Becks mögé áll, de hát ezt tudtuk eddig is, hogy így lesz. Snezi a következő az oldalcsöcst mutató göncben, és amikor ellép Béjvacs mögött, és Bence vállára teszi a kezét, Bence nem kicsit lepődik meg. Oszt mér, érdeklődik Gólem, mert Béjvacsnak van béterve, és kurva anyját szopassa, azért. Béjvacs szerint ez csak egy kierőszakolt válasz volt, és Snezinek viszketett a pinája Bence után.

Beus jön, aki beáll Loki háta mögé, és akkor most mi a fasz lesz Ivarral? Vagy így esik ki Beus? Őrület. És Ivar elindul…és BÉJVACS MÖGÉ ÁLL BE. A nap második vaddöfakk-feje is megszületik, ha van valaki, aki rühelli Ivart, az Béjvacs, ugye, és a faszi tényleg semmit nem tudott erről a dologról. Loki sem érti, hogy mi folyik itt. Egy biztos, Ivar így repül, mert Barbi kapásból oda fog állni Béjvacs mögé, mert hova a faszba állna, ugye, esetleg Loki mögé, de akkor annyi neki, mint a botnak. Barbi be van szarva, de elindul, és beáll Pjotr mögé. Nekem meg most esik le a nagy terv, de Bence, Adri, Becks, Gólem, Loki és a többiek csak pislognak, mint Gyúrós Jóska legendás hala a szatyorban.

Barbi a jelek után ment, mondja, ami persze nettó faszság, mert Pjotr mondta neki, hogy mögé álljon, az ok meg prózai: Topolnak mennie kell, mert nem akar itt maradni, és így volt a legelegánsabb, és így Pjotr segge is védve van, nem marad pár nélkül (mert Topol akár ki is sétálhatott volna a hotelből, vagy teszem azt, beleverhette volna Ivar fejét a bárpultba, és akkor kizárják). Innentől jön a sírásrívás, Pjotr és a két bula kiáll középre, Pjotr szerelmet vall Topolnak, de aszongya, el kell engednie. És sír. És Topol is sír. És mindenki sír, még Gólem is.

Ez nem színészkedés szerintem, Pjotr szíve ver, mint egy lóé, és meg is kapjuk a hangot a mikroportból, igaz, kurvaisten, hogy nem az ő szívverését halljuk. Topol a szerelmi vallomás alatt olyan fejet vág, mint aki egy bevásárlólista felolvasását hallgatja. Megmutatják, hogy Topol korábban hogy kérte meg Pjotrt, hogy eressze el. Szépen kérte. Aztán Pjotr kimondja, hogy neki mostantól Barbi a nő, szevasztopol. Még több sírás, ölelgetés, minden lakó kivan.

A hotelbe visszaérve Béjvacs látványosan kiborul, letépi a nyakából a nyakkendőt, és menne fel a szobába őrjöngeni, de Pjotr családi tanácsot hív össze, és bocsánatot kér mindenkitől, elmondja az egészet mindenkinek, azt, hogy pontosan kinek mit hazudott, és miért, mert erre volt szükség. Azért, mert Topol depis volt, és haza akart menni. Mindenki megérti. Azért Barbinak baszki akkora tökei vannak, mint a Felcsúti stadion, hogy ezt bevállalta, mert mi van, ha Pjotr csak szopatta, ugye. Béjvacs tovább emberkedik, Snezi a szájba szart, mondja, nahát, erről lemaradt a kamera hálistennek. Pjotr megunja a hisztit, kurvaistenit, kussolj már, 30 éves vagyok, te meg 19, mégis, mi a faszt akarsz, hadd magyarázzam már el, mi van.

screen_shot_2015-03-28_at_8_19_03.png

Mivel Béjvacsnak csak az a baja, hogy mérpontIvar, igazság szerint erre a csavarra nem nagy szükség volt, Beus gumicsöcseit is odaküldhette volna Pjotr, de szerintem nem hitte, hogy megértené a dolgot. Béjvacs élből gyűlöli Ivart, és nem nyugszik, felmegy a szobába és tör-zúz, de keményen, hozzá üvölt is, és kilátásba helyezi, hogy bosszút áll. Hogy kin, azt nem tudom. Adri jön fel hozz nyugtatni, aki dettó nem tudott semmit erről az egészről. Béjvacs nem tud játszani Ivarral mer’ irritálja, nem tud vele egy szobában aludni. Odalent mindenki gratulál Pjotrnak, fasza volt, baszki. Béjvacs rohamait unom, megy fel Bence és Becks is, hogy egy kicsit lenyugtassák, pedig Barbi is ki van bukva, ő odalent Ivarnak rí.

És akkor egyszer csak ugrunk, mindenki át van öltözve, és lent bulizik, ez mikor történik? Béjvacs még mindig hisztizik, most éppen Snezinek, akin egy színes ruha van és unott arckifejezés. Béjvacs átverve érti magát, és kizavarja Snezit a szobából, üvöltés, kiabálás, kurvaanyád. Bence is bemegy hozzá, támogatni. Bjévacsnak az fáj, hogy kihagyták a döntésből. Snezi megunja az üvöltést, és ő is kiabál, Bence leszedi Béjvacsról, és odalép az üvöltöző nyikhaj elé, mint egy vezérbika, te itten kussolsz mostantól. A veszekedésnek nincs vége, viszont unalomba fullad, jövő héten meg jön Aranypart Ádám és a csaja, előbbi a legönteltebb valóságshow-szereplő evör, jó lesz, meglásd.

Csöcs kell?

screen_shot_2015-03-28_at_8_50_02.png

Címkék: 18+ éden hotel
744 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csak mert 2015.03.30. 22:36:36

@fosch9: @Mók_Ica: fogalmam sincs kikről beszéltek :DD ezek a nevek

Mók_Ica 2015.03.30. 22:36:38

@fosch9: comment.blog.hu/2012/07/05/eden_pokmajom_szandra_mindenkeppen_cimlapon_akar_lenni_18

Az Éden hotel első és az Aranypart (eddigi) egyetlen évadának egyik legvitatottabb személyiségű szereplője, Éden Szandra megjárta már a hadak útját. Az Éden hotelben kiderült, hogy milliókat dugott össze és szórt el, egy percig sem tagadta, hogy a testéből él, sőt, persze aztán amikor escortozással meg dubajozással vádolták, akkor jött a műfelháborodás, ő ugyan nem tett ilyet soha, maximum nyaralni ment a görögökhöz, Dubajba meg a helyi építészeti remekekeket csodálni, dugni szigorúan csak magánszorgalomból volt hajlandó, nem intézményesítve. Az Aranypart után összejött az azóta rapkarriert egyengető Ádám nevű szereplő apjával, de ebbe a kapcsolatba annyira belerokkant, hogy elkezdett fogyni, és riasztóan soványra aszalta össze magát - a Bors képeit elnézegetve a csontkollekción a leggroteszkebb a két gumilabda meretű műcsöcs, a szilikon ugyanis leszarja a fogyókúrát.

Balage85 2015.03.30. 22:36:47

Tényleeeg, pókmajomot dugta Korvettádám apuka :D :D

2015.03.30. 22:37:00

beuska csiskázza lokit mintha csak ő cigizett volna ma este - hát ez egy retkes kis ribanc

@Mók_Ica: így beugrott :D
@csak mert: csaó
@gólyamajom: remélem lesz holnap löevél h mehet pakolhat

beust sztem mandula apuka simán levarrná

Zoe_the_Genius 2015.03.30. 22:37:15

@Papucs Orrán Pamutbojt: jól mondod így volt, Pókmajom még apuval van?

Chuck Νorris 2015.03.30. 22:37:42

aki mentolos cigit sziv, az megérdemli hogy lenyulják töle :D

Zoe_the_Genius 2015.03.30. 22:37:45

@fosch9: szerintem már levarrta mindenki körön belül

Mók_Ica 2015.03.30. 22:38:21

@csak mert: szia nózi :))

@Papucs Orrán Pamutbojt: @fosch9: belinkeltem :))) a linken kép is van.... csak erős idegzettel nézzétek :)))

Mók_Ica 2015.03.30. 22:39:27

fiúk, valamit adjatok mán beus szájába..... hadddddddd szívjon..... :)))))

2015.03.30. 22:40:28

@Zoe_the_Genius: el is hiszem :D
@csak mert: drágám olvass vissza (segíteK: beköltözött aranypart valóságsóból ismert mandula ádám, holnap meg jön a nője, többit meg fogod érteni ha olvasod)
@Mók_Ica: atyaisten :D

Chuck Νorris 2015.03.30. 22:40:32

Beuska azt mondta nem fog dugni mert megigérte otthon. hát a mostani viselkedése is elég égő :)

csak mert 2015.03.30. 22:40:34

@Mók_Ica: pfúj de ronda műmelle van annak az izének, akit belinkeltél

Mók_Ica 2015.03.30. 22:40:43

lokiiiiiiiiiiiiiiiii :)))) imádom :))))

dancegirl26 2015.03.30. 22:40:59

Ekkora egy ostoba kvát. Erre már tényleg nincsenek szavak.... Gyôzi + Dzsóti értelmesebb... Pedig azt hittem annál nincs már lejjebb....

2015.03.30. 22:41:12

beuskát simán megrugdosnám

Chuck Νorris 2015.03.30. 22:41:28

mondjuk Loki elég jól lereagálta.

csak mert 2015.03.30. 22:41:31

@fosch9: mi az az aranypart?
ment email

Mók_Ica 2015.03.30. 22:41:41

@fosch9: szóltam :)))

@csak mert: ő pókmajom személyesen.... lefogyva :)))

bigél 2015.03.30. 22:42:42

Beuska zseniális! :D :D Mekkora színház!

Chuck Νorris 2015.03.30. 22:42:48

ne bántástok, Beus Teambe Nózi az agy :)

Mirocska 2015.03.30. 22:43:04

Most mi volt ez az ordibálás? Csak egy percre mentek ki a konyhába... :-D

2015.03.30. 22:43:22

@csak mert: egy nagyon alja valóságsó volt, pár részt erőltettek talán belőle
ott lett híres ez a mandula ádám nevű senkiházi
(nézem) :D
@Mók_Ica: én azt hittem loki előveszi a dugi szívnivalóját ;-) hogy beus lekussoljon

Mók_Ica 2015.03.30. 22:43:48

@Papucs Orrán Pamutbojt: a hozzászólások nagyon jók :))))

Mók_Ica 2015.03.30. 22:45:07

@fosch9: asszem adott neki..... cigit.... bőrszivar helyett :)))))

@Papucs Orrán Pamutbojt: mer okos vagy :)))))

Mosoly az élet értelme 2015.03.30. 22:45:20

KorvettÁdááám Neeee :( éreztem,hogy valahonnan ismerős ez a kisgyerek. Hjajjj tényleg nem tudtak castingolni csak olyanokat, akik ismerik egymást??
Mondjuk műsor az lesz:)

Zoe_the_Genius 2015.03.30. 22:45:21

@Schlomo Goldberg: én tökre bírom amikor ott kókadozik meg motyog, kislány:) persze nagy szarkavaró, még az is eszembe jutott még a végén ő fog nyerni. valszeg 11nél Budapestig hajítaná a gömböt.

2015.03.30. 22:45:46

@Mók_Ica: ekkora kan lenne ez az aranypart apuka? :D

Mirocska 2015.03.30. 22:46:25

@Chuck Νorris: Beus kétségbe is esett, amikor nem találta! :-))

Chuck Νorris 2015.03.30. 22:46:30

@Mirocska: a mentolos cigi ügy második felvonása

Zoe_the_Genius 2015.03.30. 22:47:23

Na ma, amikor Bence tekintgetett lefelé meg bizonytalankodott, megint szimpatikus lett nekem. Mai napig nem tudom eldönteni, tudom, hogy ti ekézitek, de szerintem nem átlag alatti buta, és úgy látom, hogy egy rendes csajjal az oldalán ez egy rendes pasi lehetne. Jóindulatú esetleg? Keressétek meg a jelzőt helyettem:) Jóindulatú hülye, tudom:-)

bigél 2015.03.30. 22:47:40

@fosch9: pedig nem egy nagy kaland faszi

Mirocska 2015.03.30. 22:47:46

@Chuck Νorris: Köszi! Akkor semmiről nem maradtam le!

vastyúk is .. 2015.03.30. 22:48:07

@malevil2050: hellóbelló, ezek szerint nem kell legyeskedjek a lópempő körül. Kössz a tippet :D

Chuck Νorris 2015.03.30. 22:50:00

@Zoe_the_Genius: senki sem mondja Bencéröl hoghy buta, csak a piát nem birja. :)

Mirocska 2015.03.30. 22:52:33

Loki, mint egy jóságos óvóbácsi! :-))

Zoe_the_Genius 2015.03.30. 22:52:33

@Chuck Νorris: Na jó akkor én bírom és kész:) aki meg 23 évesen bírja a piát ott nagy gáz van. Bencének meg valószínűleg vannak hosszú tiszta hónapjai ha már szkájtök modell lett vagy volt, úgy gondolom a hétvégi menőitalozáson kívül nem nagyon fogyaszthat alkoholt, ezért nem bírja. Sneci se, egyik se. Csak a Loki tud inni, ott azért már van rutin rendesen.

Mók_Ica 2015.03.30. 22:53:10

@fosch9: hmmm..... kinek a kismandula, kinek a nagymandula..... nekem inkább loki.... peti.... de még bence is hamarabb, mint a mandulák....

2015.03.30. 22:53:14

hódi pamela elmondja h a másfél éves gyereke nem sír így nyunyóka után mint beus a plüssei után
beus még mandula apukának is sok

2015.03.30. 22:55:42

@Mók_Ica: jaj teljesen jó a sorrend drága :D
@ki ez a csicska (bigél): sztem sem
@Zoe_the_Genius: ezt totál kinézem belőle
@Papucs Orrán Pamutbojt: codász :)

Beus bemutatja a plüssöket aranypart ádámnak. Sztem mandula ádám hamarabb kúrná seggbe beuska plüsseit minthogy óvodást játsszon beustól.

Mók_Ica 2015.03.30. 22:56:28

plüss kollekció: bubu, nózi, viki, dorina, minnie..... jajjj..... hát nem adták le végig a bemutatót.... :((( (röhögök)

2015.03.30. 22:56:29

@fosch9: *beussal (nem beustól)
@Mirocska: :DD

Mók_Ica 2015.03.30. 22:57:15

@fosch9: elképzeltem apukát a plüssökkel.... :))))

2015.03.30. 22:57:41

mandula apu szerint ádám megdugná plüssállatostul beust simán (mármint beust és arra a pár percre kibírná a plüssöket)

Chuck Νorris 2015.03.30. 22:58:23

felvezetés...
Berki: és akkor most nézzük meg...
Pamlea: Csak ne Beust!

:DDD

Mók_Ica 2015.03.30. 22:58:55

@fosch9: kiderült, hogy van egy kis humorérzék apukában.... :)))

vastyúk is .. 2015.03.30. 23:00:01

@csak mert: Malevil bácsi mondta, hogy lópempő volt :D.

2015.03.30. 23:00:09

@Mók_Ica: sőt még mandulában is

2015.03.30. 23:01:09

@Mók_Ica: ja :D sztem egy kézzel tépne egyszerre öt plüsst ketté :D

Chuck Νorris 2015.03.30. 23:01:52

ugy tünt Gergöke életében elöször látott fél méterröl meztelen nöi feneket... :D

2015.03.30. 23:02:11

hát kiélt kis kurva ez a beus :D kis vonóval, de elég esetleg riszálással végül is a pasiknak mindegy volt :D

gólyamajom 2015.03.30. 23:08:52

@Chuck Νorris: Ugye? nagyon örült a feje :D

Hachi_88 2015.03.30. 23:09:19

Ez a mai rész kiàbràndìtó és szànalmas volt... mintha a Mónika showt néztem volna, alulöltözött szereplőkkel. Eddig sem volt magas a szìnvonal, de azt is lejjebb engedték. Elment a kedvem a folytatàstól :-(

2015.03.30. 23:11:53

mandula apunak a mai fiatalok már sok
na és pókmajom mi volt? :D

gólyamajom 2015.03.30. 23:16:16

Én sem bírom az alkoholt- kb három pohár bor már minősíthetetlen állapotot idéz elő - DE- ezt egyszer megjátszottam, azóta meg tudom, hol kell megállni. Elvagyok én egy pohárkával is, jól tudom magam érezni beba-szás nélkül is- és nem, nem vagyok öreg vagy ilyenek.... de itt pl a korosztályom- Bence, Snezike - sose áll meg időben. Ez is érdekes.

2015.03.30. 23:19:14

mandula apu pontozza a seggrázást
beus 8
barbi nóri 5
adri passz
sneci 9

breki szerint sneci nem revü..

Mók_Ica 2015.03.30. 23:19:16

@fosch9: hát az már 4 éve volt ... lehet pont azóta sok(k) neki :))))

sezlony miért nem tud magassarkúban járni????

2015.03.30. 23:20:36

sneci bugyiban adri pucéron zuhi együtt

Zsoofka 2015.03.30. 23:20:53

Ma este ismét bebizonyosodott, hogy minden relatív: Az eddig gyökérnek tűnő Bence e mellett az Ádám mellett igencsak szimpatikusnak tűnik. És igen, még akkor is amikor túlrészegen sírt.

Mók_Ica 2015.03.30. 23:21:18

adrinak nincs nőies formája.....

2015.03.30. 23:21:54

@Mók_Ica: 4 év sok idő? :DDD
sezlony csak topog magassarkúban furán

Gia 2015.03.30. 23:22:28

@fosch9: adri is 5-öst kapott.

Mók_Ica 2015.03.30. 23:22:50

@fosch9: mandula apuka besokkolódott pókmajomtól :))) erre gondoltam.... :)))

2015.03.30. 23:23:24

pamela sárga zakója jó volt

Mirocska 2015.03.30. 23:24:20

@fosch9: Szerintem sem revü...Főleg így agyonvarrva.

2015.03.30. 23:24:21

@Gia: áhh pont nem hallottam :)
@Mók_Ica: értem már szegény öreg ember :D

Mók_Ica 2015.03.30. 23:25:43

@fosch9: breki ballonja nem teCCett?? :))))

2015.03.30. 23:32:04

@Mók_Ica: az nem annyira
nagy lenne :DD

2015.03.30. 23:36:22

babák, jó éjt :) holnap ugyanitt

Mók_Ica 2015.03.30. 23:37:27

@fosch9: konkrétan nem értettem, hogy miért van kabátban..... de ő dolga :))))

jó éjt mindenkinek.... holnap korán kelés van.... pusszancs :)

gólyamajom 2015.03.30. 23:38:40

@fosch9: mki szt az, csak a revütáncosnak jobb a marketingje :P

kamilla123 2015.03.30. 23:41:06

most néztem meg az öfit. Az előzetes alapján bemegy balhézni az új csaj. Ez annyira gáz. Ez a szerencsétlen tv2 totálisan elszarja ezt a műsort azzal, h Mónika show-t csinál belőle. Nem tudom, miért kell ez. Ez nem az a műsor, ahol a nézők arra gerjednek, hogy egymás fejéhez vágják a tányérokat a házaspárok. Annyira gagyi :-(((

kamilla123 2015.03.30. 23:43:32

amúgy eddig nem is tudtam, hogy ilyen sok modell van az országban :-) gyakorlatilag mindenki modell ezekben a valóságshow-kban, a hierarchia csúcsa meg a hostess.

Hbbm 2015.03.31. 00:07:48

Erdemes osszevetni az eden 2 menetet, a mostani tv2-os edennel, eg es fold a 2, elkepeszto,hogy a mostani szerkesztok mennyire nem kreativak!
http://hu.m.wikipedia.org/wiki/Éden_Hotel_2

malevil2050 2015.03.31. 00:34:01

@vastyúk is ..: Cótolom .Sömmit nem vesztettél,tán ért egy halovány kettest az egéc.

vastyúk is .. 2015.03.31. 00:51:21

@malevil2050: hihihihhi, megnéztem, tényleg semmi xtra.. ami érdekes, hogy nem éreztem azt, hogy kíváncsi lennék a holnapira :D

malevil2050 2015.03.31. 01:02:59

@vastyúk is ..:Egen, gyönge keszdés után erős viccaesés.Nem igaszán gyüt esz össze.3 tonna szilikony,kevés értelem.pia,ety jó környezetben, ennyi mek ety bámbi no no.

vastyúk is .. 2015.03.31. 01:04:13

@malevil2050: Most tényleg zavar a szilikon vagy csak azért mert kevés értelemmel párosul? :D

malevil2050 2015.03.31. 01:07:49

@vastyúk is ..: Úty általában a termécetesség híve vok,perce jobban eladható a lyány nagy cickókkal,de azé natyon fontos asz értelem.

vastyúk is .. 2015.03.31. 01:15:56

@malevil2050: hihihihihi, azt hittem az zavar, hogy a szilikonosok a kevés értelmű palikkal párosodnak :D. Mariann nem tűnt egyébként butának szilikonos lökhárítói ellenére sem. Valld be, jobban szeretnéd, ha tudós emberek kevernék össze a szart házilag barkácsolt és még nem szabadalmaztatott eszközeikkel.

malevil2050 2015.03.31. 01:25:25

@vastyúk is ..: Ütyesen fogalmazol.Igen, ety játék ha versennyel párosul akko,asz natyon jó tud lenni.Mivel bennünket igen cak foglalkosztatott eszeknek a tákolmányoknak lélektana,összekötöttük a saját baromságukkal íty elkesztük boncolgatni anno.Sztán szétszélettünk.Én meg gondoltam ety merécet és belevágtam ebbe a műsorba,hoty majd itten lec ám ihalcsuhal kombinítórika,áhhhhh

vastyúk is .. 2015.03.31. 01:34:16

@malevil2050: Azt hiszem, értelek. A másik show, amiben a nézők is dönthetnek egészen más skilleket igényel, az biztos. A mai adásban tetszett az a momentum, mikor az új gyerek Lokinak is, meg Csöcsinek is ugyanazt hazudta, kettős ügynök akar lenni. hát nem tudom, hogy sikerül-e neki. Ami érdekes, hogy ott van az a Nóri nevű akit elvileg mindenki rühell, de mégis mindig megússza valahogy, tehát nem is rossz az a taktika, amit folytat. Hívhatjuk életösztönnek, merthát mi vagyunk a tudósok, ők meg a cickányok bezárva jól megfigyelhető és dokumentálható körülmények közé.

vastyúk is .. 2015.03.31. 01:43:22

@File Lili: Kicsi a világ.. Főleg a reality szereplők és celebek világa :D

malevil2050 2015.03.31. 01:43:33

@vastyúk is ..: Asz új tyerek.asz ety limonádé dzso.A húszonévek kevesek ety ilyen műfajban.A nóri lyányban ván válámi fántácia,nekem teccik a pofija,de hát a cimpátia asz abcolult etyéni kérdés.Nem ís coktam eszalapján megitélni ety játékost sem.

vastyúk is .. 2015.03.31. 01:51:41

@malevil2050: Igaz, túl sok a gyerek még a játékban, úgyhogy nem igazán játszanak, csak partiznak. Irigyellek, ha az egyéni szimpátiád ki tudod iktatni egy játékos megítéléséből, nekem nem mindig megy, főleg ha olyanokkal játszom, akiket ismerek :D

malevil2050 2015.03.31. 01:59:57

@vastyúk is ..: Mucály,mert akko nem lehecc tárgyílagos és elfogult lecel.Teljesen másképpen látod a dógokat,Oljan esz mint a cerelem.A jó pókerjátékos arcát bé kell ültened a cívedbe és asz itéletet mindig föntről kell hoszni.Perce 100 szászalékosan asz ércelmet nem lehet kicárni.

vastyúk is .. 2015.03.31. 02:06:22

@malevil2050: egyébként a szimpátia lehet tapasztaláson is alapuló benyomás is, ami akár elengedhetetlen a tárgyilagos döntéshez, hiszen valós plussz információt hordozhat. Szóval szerintem nem is lehet teljesen kizárni. MEg kell hallgatni mit magyaráz, és eldönteni, hogy akkor ez most lényeges infó-e.

malevil2050 2015.03.31. 02:15:41

@vastyúk is ..: Igen ahhosz h öccerakjál egy ety képet valakirül eszek mind kellenek,natyon fontosak a szavak is.És perce kell hosszá ety jó adag tapactalat is.

De mostan ha nem haragcol,akko mondanék ety cépálmokat.És mivel má rég nem küttem puszit,mostan asztat is kapc. Puszi és jóccakát!

vastyúk is .. 2015.03.31. 02:18:35

@malevil2050: Nem haragszom. :D Puszi és jó éjt!
süti beállítások módosítása