Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x24 - In Pjotr We Trust (18+)

2015. március 27. 06:06 - sixx

 screen_shot_2015-03-26_at_20_38_31.png

Gólem a parton, a kamera a homokban, az Éden Hotel lakói egy pokoli társasjáték résztvevői, mondja, de ezt ő maga sem gondolja komolyan. Jó, azt mégsem mondhatja, hogy egy bolondokházával kevert bordélyba zártunk pár paranoiás agyhalottat, illetve lehet mondta, csak nem ez került be a műsorba. Pjotrnak van valami terve, mondja, és kíváncsi, mi lesz belőle. Én meg arra, hányszor kellett ezt felvenni, mire sikerült elmondania, mert a homok jól össze van járva mögötte.

A reggeli alatt Loki körkérdést intéz a gyűrött fejű lakossághoz, mi a fasz történt a szingliben tennap este? Mindenki röhög, és Bencét nézik, Becks és Snezi dugást imitáló mozdulatokat tesz, Beus meg néz maga elé bután. Bence aszongya, beszélgetés volt tegnap Beussal, de ezt senki nem hiszi el, és el van könyvelve, hogy Bence levarrta Beust. Majd megnézzük a 18+ videótárban, hogy volt-e kutyapóz. Snezi napszemüveggel a fején kérdi a valamiért orvoslátogatónak öltözött Beust, hogy most akkor volt-e valami vagy nem, és én némi féltékenységet vélek kihallani a hangjából. Beus kikérem magam hangsúllyal felel, ezerszer mondtam, semmi, megbeszéltük, hogy miért basztam ki innen Botoxot. Beus a riportban aszongya, Bence pocsíkolni akart volna, de ő nem hagyta.

Snezi a mödanszié partjára heveredik le, a két gumilabda az égben mered, Béjvacs egy ideig azon tűnődik, hogy ha kötőtűt szúr bele, vajon sípol-e, aztán inkább úgy dönt, a lelkébe gázol bele a bosnyák revütáncosnak, te, Snezi, ez a Bence gyerek úgy megbaszta Beust, hogy azóta csak csoszogva tud járni, és azt is csak lassan. Snezi a vállát vonogatná, ha ebben a pózban tudná, szarok rá. Becks aszongya a nőjére hogy suta, és közben a seggét vakarja, hálistennek gatyában. A téma egyébként az, hogy Becks szerint Adri taktikából szereti, és ezen egy kicsit felbassza magát. Löevél, Ivar felolvas, lassan, szaggatottan, a nagybetűket nem mind ismeri, de nézzük el neki, elég terhelt így is. Beus kimegy randira, két faszit visz magával, a kilétüket a lakóknak kell eldönteni. Pjotr és Loki megy, önként és dalolva, Beus meg ennek kifejezetten örül, mert velük van a legjobb kapcsolatban.

Snezi otthon nekilát Bence becserkészésének, ehhez a következőket veti be: a) két csöcs összeszorítva (a feleségem szerint ez azt jelzi, kell neki a pasi), b) vallomás arról, hogy nem tud úszni (így a pasi lehet az erős, aki a gyenge nőre vigyáz) és c) mosoly, amire nincs se magyarázat, se bocsánat. Snezi szerint Botox kezdett beleesni Bencébe, elég furcsa hódítás ez, az előző nőt felhozni, na mindegy, mit tudok én erről, nincs gumicsöcsöm és még úszni is tudok. A randi egy hajókázás valami koszos folyón, egy billegő ladikban amibe Beus természetesen Bubuval a plüssmackóval ül be, és amikor Loki odanyúl érte, egy pillanatra azt hiszem, hogy belebassza a zöldes vízbe, de volt gyerekszobája. Viszont Beus orrát megpiszkálja. Éden Bubu egyelőre biztonságban. Denevéreket látnak egy híd alján, Pjotr ennek jobban örül, mintha Topol a szájával szeretné.

Közjáték: otthon Bence hasselhoffozik, és Snezit tanít úszni. Úgysem süllyed el, a gumicsöcs a vízen tartja. Bence a riportban kósza összepillantásokról beszél. Szerelem lesz ez.

A csónak csorog, Beus majmot lát, amitől kis híján maga alá hugyozik, hát még akkor, amikor a majom egy ág végibe kisasszézva odamegy hozzájuk koldulni. A majom százszor életrevalóbbnak tűnik, mint Milán és Beus együttvéve. Nem sokkal később a majmok már a csónakban, és Beus kezéből esznek, sőt, mivel a kísérőjük az arcát is bekeni valami édes szarral (lehet szó szerint), a majom, legyen Bubu2, le is nyalja. Az arcáról. Ó de finom, mondja Beus, aki a majmokat nagyon aranyosnak tartja, különösen amikor ilyen fejeket vágtak:

screen_shot_2015-03-26_at_21_28_49.png

Közjáték: Barbi, Adri meg Ivar átgondolja a dolgokat odabent. Bolond lyukakból bolond szél fúj.

Snezi elkezdi a “szerezzük meg Bencét” hadműveletet, és Barbitól kérdezi, hogy mennyire akar ő Bence mellett maradni. Hát, nagyon. Ja, ez érthető, mondja Snezi, én is örök hűséget fogadtam Béjvacsnak. Ettől a pillanattól fogva Béjvaccs napjai hivatalosan is meg vannak számlálva majd csak tessék felidézni ezt a mondatot akkor, amikor Snezi kibassza a villából. Barbi pillanatok alatt leveszi, milyen kétszínű Snezi, a riportban mondja is, hogy nem lehet megbízni benne. A hajó közben nyíltabb vízre ér, és Loki fürdeni megy, amit Beus el sem hisz, meg mi sem, mert a víz térdig alig ér, és ha fejest ugrott volna, ott hal meg. Beus kiröhögi, joggal. Énekelnek, az Éden himnuszt. Sajnos.

Közjáték: Otthon Adri a nappaliban énekel, Becks szerint a nő kattant, csikket nyom el a karján, meg ilyesmi. Miközben ezt mondja, Bencének, mellesleg, a faszát vakarja. Rühes ez, vagy mi?

Kora este visszatérnek a randizók, Pjotr Topolnak elmeséli, hogy Beus tök normális volt vele és bejöttek neki a majmok. Löevél jön, Pandora, tessen kérdéseket feltenni, félórátok van kérdéseket írni. Van akinek nem lesz elég szerintem. Ivar a levélírás után Beussal, a normálissal beszél, és az orra alá dörgöli, hogy milyen fasza ebédet kaptak, csípős csirkeszárnyat, jó is az. Beus aszongya FÁKK, az a kedvencem, faszért nem kaptam én ebédet. Kaptál, de hagytad, hogy a majmok ellopják. Gügyög egy sort majd megmutatja, milyen fejet vágnak a majmok, amikor keménynek. Ivart idegesíti Beus, kiveri tőle a víz, és feláll a szőr tőle a hátán.

Nem érdekel a csirkeszárny, majmokat láttam. (Beus)

screen_shot_2015-03-26_at_21_47_29.png

Pandora indul, menten egy kérdéssel Barbihoz: kit választottál volna a kiesésre? Ivart, a párja miatt. Kifejted, kérdi Ivar, ki hát, Loki hótt normális, sokat beszélgettünk. Ivar szája már most remeg, oszt 12 másodperc nem telt a hacacáréból. És bánod, hogy nem én estem ki, kérdez vissza Ivar, bánom hát, mondja Barbi, ez jól indul, baszki, Pókmajom ezen a ponton már ütött volna. Adri, nem idegesíti Beckst az állandó hisztid a súlyod miatt? De. Nem, mondja Becks, mert nincs baj a súlyával. Béjvacs, van b-terved? Nem véletlenül választottam Snezit, ő az első számú csajom, de van. Igen? Snezi úgy néz rá, mint a véres ingre, és amikor Béjvacs magyarázná a dolgot, látszik a fején, hogy ezt elbasztad, kisfiam. És ki a b-terv? Nem mondom meg. De mondd. Nem mondom.

screen_shot_2015-03-26_at_21_49_26.png

Ivar, korrekt dolog, hogy valaki 21 nap után érkezik meg a játékba? MILYEN KÉRDÉS EZ MÁR BASSZÁTOK MEG? Bence aszongya, hogy őt zavarja Ivar punnyadása, mert amíg nem szorult a hurok Ivar nyaka körül, addig nem csinált semmit, az ő csaja Botox meg ment a levesbe, viszont Ivar már megint csak punnyad. Ivar aszongya, hogy ő nem egy központi figura, és ha nem muszáj, akkor nem emberkedik, és spórol az energiáival. ÉS ELEVE TI MOST ENGEM HÜLYÉNEK NÉZTEK? Fáradt voltam és álmos, és most ezen mit röhögtök? Mindenki röhög. Ivar felbassza magát a többieken. Nem nyaliztam Beusnak, ő jött oda hozzám. Azért mentem oda, mert senki nem beszélt veled, és sajnáltalak, mondja erre Beus. Loki arcai a Pandorán:

untitled1.png

Snezi, Béjvacs biztonságban érezheti magát a párodként, vagy lecseréled Bencére? Az adott párom bízhat bennem, és ha lesz is csere, megbeszélem vele. Ezt senki nem hiszi el szerintem. Beus, dugnál a bennmaradás érdekében? Loki máris önként jelentkezik, a többiek kiakadnak, ez milyen kérdés már? Snezi és Bence röhög. Beus aszongya nem dug, mert a család látja majd az adást, és kamerák előtt nem. És nem lesz szerelmes senkibe. Na végre, Topol kérdez, ez lesz az első megmozdulása az epizódban, de ha jól emlékszem, a héten is. Bence, ki a hibás Botox kiesésébe rajtad kívül? Senki. De, Barbi, mert nem lett Fekete Angyal, Beus, mindenki. Pjotr szerint Bence személyisége fejlődik, de kurva lassan. És ezzel vége a Pandorának, hát ez egy jó nagy fos volt, csak Ivar kiborítása volt érdekes.

Bencét feldobta a Pandora, mert hullarészegen tegnap még ugyan Beus repedt ánuszába passzírozta volna a pöszörőjét, de azót Snezi úgy nézett rá, hogy beledobbant a szíve, és azt akarja, legyenek párok. Béjvacs meg le van szarva persze, de ettől még majd beszél vele, és kitalálnak valamit, legfeljebb Barbi odaáll mögé, oszt jólvan. Pjotr egy nagyon csalafinta tervet eszelt ki, amit egyelőre én sem látok át, nemhogy az agyhalottak odabent, de Pjotrnak szemüvege van és tudja kezelni a légkondi távkacsolóját, így nem hivatalos sámánja lett a törzsnek, ellent nem mernek mondani neki, mert csak egy gombnyomás ugye, és az összes segglyuk befagy hajnalra.

screen_shot_2015-03-27_at_5_06_27.png

A tervből egyelőre annyit tudunk meg, hogy Snezi álljon be Bence mögé, és Béjvacsnak erről ne beszéljen. Barbi meg majd beáll Loki, oppardon Béjvacs mögé. A csalafintaság része, mondja a sámán a riportban, hogy mindenkinek mást mond, és szinte mindenkinek más mögé kell állnia, mint tervezve/kőbe vésve vagyon. De ha csak egyvalaki nem emlékszik arra, mit hazudott neki Pjotr, akkor kiesik, szóval nem árt odafigyelni. Snezi a riportban aszongya, ilyen sámánnal a világ végéig elmenne. Este bulika, Pjotr tovább hinti a Csalafintaság Tervének magját, Ivarnak aszongya, hogy tök őszintén mondja, de Loki mögött a segge megingott, és a biztonságot Béjvacs jelenti neki. Mi van??? Ivar nem érti, Béjvacs baszogat engem feszt.

Ha hidegben akarsz lenni állj be Loki mögé, és megvan a repjegyed Budapestre. (Pjotr)

screen_shot_2015-03-27_at_5_21_17.png

Béjvacs a te kanid mostantól, értsed meg, mondja Pjotr, és kussolj, nem beszélsz senkinek erről, bízol bennem, mert én vagyok a sámán, oszt jónapot. Pjotr nagyon szeretné, hogy ez a terv összejöjjön, mert Ivarnak képes azt mondani, hogy normális nő. Ivar a riportban aszongya, in Pjotr I trust, és kész. A sámán innen Barbihoz megy, és azzal nyit, hogy amit most mondok, nem pofázod el Adrinak, akit Barbi még a hosztesszkedésekről ismer, amit nekünk nem mutattak meg, csak az ilyen pillanatokban kibukik kicsit. És elhiszed, hogy jót akarok? Aha. És bekussolsz? Aha. Közben Snezi arról beszél Topolnak hogy magára húzná Bencét, de kibaszottul. Pjotr folytatja Barbival, neked mögém kell állnod. Ez most szopatja a szőkét, akinek feltűnően nem koszos a talpa a többiekhez képest, de akkora nagyujja van a lábán, mint Loki farka? Mit kavar a sámán?

Egy a csajoknak:

Egy a pasiknak:

Címkék: 18+ éden hotel
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Russel Coutts 2015.03.27. 06:34:48

Én megértem Pjotr-t... Én unalmamban a melóhelyen is szoktam trollkodni a kollégákkal. Mit csinálnék én itt? :) Szerintem már akadémiai értekezést írnék "Manipulatív praktikákkal végzett verbális agysebészet szellemileg retardált pácienseken" címmel :)

2015.03.27. 07:30:46

maradjon nóri és essen ki behuss

jófej házisárkány 2015.03.27. 07:46:19

Én azt hittem, hogy denisz elért a pöcsvakarásával a társasági élet legmélyebb bugyraiba, de patriknak sikerült utolérnie, kíváncsi vagyok, hogy marad-e a holtverseny, vagy patrik kitalál valami még jobbat.

Bár apolka szimpi lány, de remélem hazarepül, mert mellette közgáz is elszürkül, pedig ő a kedvenc, szóval kár lenne érte. Kíváncsi vagyok, mi sül ki a manuperálásból. Egyet nem értek: abban mi lesz a jó, ha bence és sneci egy pár lesznek? Egymásra kattannak, lesz egy adri-patrik páros belőlük is, aztán ember szét nem választja őket.

Tündérfalvi A. 2015.03.27. 07:51:37

Én érteni vélem Peti tervét. Apolnak már többszöt volt olyan elejtett megjegyzése, hogy menne haza, de nem akarja Petit cserben hagyni, meg kell várni, amíg nem jön egy biztos lány Petihez.
Szerintem most látnak erre esélyt.
Peti úgy keveri a szálakat, hogy az Adri-Patrik párost kivéve, mindenkinél robbant, mindenkitől váratlan lépést vár el.
Bence-Snezi, Geri-Nóri, Beus-Loki, Peti- Apol/Barbi beállást javasol mindenkinek.
Ha a lányok tényleg bíznak benne, akkor a fasziknak nem lesz választásuk, hiszen mindegyik mögött csak egy csaj áll. Peti meg hazaküldi Apolt.
Amelyik csaj nem úgy tesz, mint ahogyan Peti mondja, az tényleg kieshet, mert felesleges lesz a választott fiú mögött.
Én az elején kedveltem Apol-Peti párost, és bár emberileg megértem Apol viselkedését, ez egy játék, itt nincs helye. Nem is nagyon értem, hogy miért csak Nórit veszik mindig elő, szerintem még ő is aktívabb, mint Polka.
Igaz, mindenki elmondja, hogy emberileg Apol egy kedves, jószívű, a másikra odafigyelő lány, csak nincs ott a játékban. Lehet ezért kedvelik jobban.

Savafan 2015.03.27. 07:52:41

Mivel Beus bent marad, különben nem tud majd pofozkodni, így valaki más repül. Az azért meglepne, ha pár napon belül, két régi bútordarab is kiesik és a két friss hús bent marad.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.27. 08:07:53

@Russel Coutts: örülök hogy neked ilyenekre van időd ;-)

@Tündérfalvi A.: igen, de egyszerűen nem hiszem el, h ez saját ötlet. :-) Egyszerűen nem logikus. Egyébként jól hangzik, remélem, be is jön.

Apolka a héten megszólalt egyszer, mert muszáj volt. Legalábbis ennyit vágtak be. Ennek így tényleg nincs sok értelme.

tomfree 2015.03.27. 08:14:54

@Russel Coutts: gondolom szeretnek a kollégák...:-)

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.03.27. 08:16:17

@Tündérfalvi A.:
Igen, ennek így van értelme, és úgy néz ki, össze is jött, mert az előzetesben feltűnően sok volt a könnyes szem, és mondjuk egy Adri biztosan nem könnyezne teszemazt Beusért vagy Barbiért.

Tündérfalvi A. 2015.03.27. 08:16:22

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Szerintem sem teljesen saját ötlet :) Beus lehet(ne) még a bukta a sztoriban (az önfejűsége és a kiszámíthatatlansága miatt), de gondolom nem véletlenül jelentkezett Peti és Loki a kirándulásra. Ami már csak azért is furcsa, mert épp ők voltak ketten, akik a Milán-Bemce-Norbi túránál lehülyézték a társaságot. Mondván soha nem szabad szövetségeseknek menni külső programra, hiszen nem tudni ki jön vissza. Szóval szerintem Peti tud valamit.
Ami érdekes lehet, hogy vajon Loki mennyire van beavatva Peti tervébe? Mert látszólag ő Beus/Snezi és Nóri közül akar valakit kiejteni. Legalábbis erről beszéltek Petivel és a riportban is ezt mondta a tetkós.

Tündérfalvi A. 2015.03.27. 08:17:46

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Ráadásul Geri is alaposan ki volt akadva, amit bőven indokolna, hogy Nóri lett a párja :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.27. 08:19:04

@Tündérfalvi A.: igen, azon nagyon röhögnék, ha mind a kettőnek más lenne a terve :-D

Persze apolka megy haza, valszeg, tehát semmi érdekes.

introverted22 2015.03.27. 08:24:18

Most kivételesen tényleg nagyon várom az esti párválasztót. Én nagyon kedvelem Apolkát, nem szeretném, ha ő esne ki, de természetesen megértem az indokait arra, hogy menni akar, nyilván itt azért nem egy mezei honvágyról van szó.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.27. 08:27:07

Megértem, h kedveled apolkát, de az utóbbi két hétben gyakorlatilag tegnap szólalt meg :-) Még csak nem is mutatták :-D @windsor:

Zsoofka 2015.03.27. 08:28:15

@Tündérfalvi A.:
Én is így gondolom a motivációt alapvetően.

De a tegnap előtti Loki-s kavarás után nekem nagyon hiányzik egy L-P párbeszéd (ami gondolom meg is volt, csak nekünk nemmutatták), ami alapján áttérnek a Loki tervről a Peti tervre. Mert Loki ugye elmondta P-nek, hogy ki akarja tenni Beust majd végső soron Snezit.
Na ehhez képest mos Peti jó erőst párt fog kreálni Bence-Snezivel. Hosszútávon ez szerintem nem jó nekik....

tenyered_érted? 2015.03.27. 08:28:32

Elképzelhető az előbb felvázolt gondolatmenet! Apol már nincs is bennt. Lehet, hogy ráébredt arra, hogy ő főiskolás és még esetleg az elkövetkező 40 évben normális helyen szeretne dolgozni és nem a celebvilágban. Eddig semmi provokálót nem csinált, erre a viselkedésre nem lehet azt mondani, hogy nem vállalható. Így tiszta lappal eljön, és sose kell semmiért szégyenkeznie. Ez elég logikus gondolatmenet.
De kérdés, hogy valóban így gondolja vagy csak Peti kitalálta, hogy rúgjunk ki egy neki nem tetsző lányt. Ráadásul, azzal, hogy szervezkedik érdekesnek tűnik, ergo a szerkik benntartják. Leesett Petinek, ha nem csinál semmit, akkor repül. De Peti azt a korábban itt leírt taktikát is alkalmazza, hogy minden lánnyal beszélget. "Szívességet tesz nekik" ezzel a későbbiek során majd mondhatja, Akkor megmentettelek, most Rajtad a sor jössz 1 körrel. Ha 5 lánnyal ezt eljátssza akkor 5 körig/ amikor fiú megy ki/ mindig lesz hátvédje. Azzal már el lehet jutni a gömbig. Esetleg elkezdett játszani komolyan! Most hogy látta Mariann úgy repült, mint a győzelmi zászló. Világos hogy szerki utasítás volt!! Ez talán most esett le neki!

jófej házisárkány 2015.03.27. 08:29:17

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): St, Nóriért és Sneziért sem, szóval elég gyanús, hogy tényleg Apol esik ki. Ráadásul ezzel a manuperálással Pjotr Lokinak is tesz egy szívességet, ugyanis végre megszabadul Nóritól. Igazából egyedül Gergő jár rosszul.

Zsoofka 2015.03.27. 08:30:47

@Tündérfalvi A.: Most, hogy rendesen visszaolvastam rájöttem, hogy a hsz-ed végén pont azt írtad le, ami nekem is hiányzott. bocs :)

Azt tényleg nem értem miért kreál Peti egy erős párt magának ellenfélként... Hosszűtávon a Loki terv sokkal jobb... Snezinek mennie kell az ő nézőpontjukból, mert a) erős és b) önjáró. Nem hisz a sámánokban :)

jófej házisárkány 2015.03.27. 08:34:42

Mondjuk ezzel a felállással, ha a jövő heti pasasnak nincs védettsége, akkor egyedül Gerinek lesz félnivalója. Esetleg Lokinak, de szerintem Butust maga mellett tudja tartani egy hétig.

Tündérfalvi A. 2015.03.27. 08:41:32

@mokamini: Elsőre tényleg erősnek tűnhet.
De szerintem Peti célja most első körben talán Barbi "megszerzése" és Apolka biztonságos hazaküldése lehetett. Barbi egy olyan csaj, aki nem annyira ostoba, nem annyira jívánatos, tehát akár lehet rá számítani.
Bence-Snezi páros meg kétélű fegyver. Lehetnek erős pár is, de Bence farokorientáltsága és Snezi féltékenykedése miatt vissza is üthet az egész.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.03.27. 08:46:06

@Tündérfalvi A.:
Na igen, de akkor fiúkból volt több, úgy azért várható volt, hogy valakit dobnak, most viszont a csajokból, és olyan még nem volt menet közben, hogy valamelyik csapat 4 főre apadt volna.

Ha saját ötlet, ha csak Apolka lenne már a hidegben, akár a szerkesztők "súgtak", legalább egy kicsit fel lesz kavarva a megült kaka.

XocoLatte 2015.03.27. 08:48:13

@mokamini: erre is van egyszerű magyarázat: nincsen jobb megoldás, a Snezi_bence páros létrehozása csak engedés a tippelhető lépésnek, ami amúgy is bekövetkezne, akkor meg miért ne úgy jöjjön ki, mintha Peti csinálta volna meg hozzá a kereteket? Így később jó lesz az, hivatkozási alap Bencénél/Snezinél.

Lük 2015.03.27. 08:48:49

Apolka menjem már a picsába a műsorból, az ég világon nem csinál semmit. Adripatrikot robbantsák ketté basszus....

XocoLatte 2015.03.27. 08:52:43

Azért azt furcsának találom, hogy két hete megy itt a rinyálás, hogy unalmas a műsor, miért vannak betonozott párok, stb., most meg hogy Adri_Patrik kivétellel minden párban helycserés támadás lehet (akár külső segítséggel is), a jelenlévők egy része értetlenkedik.
A műsornak, a játékosoknak CSAK jót tehet egy ilyen új felállás, végre egy párválasztó ceremónián végrehajtott helycserés támadás-sorozatot láthatunk, amit legalábbis a nézők úgy élhetnek meg, hogy VÉGRE benti játékos szervezett meg.
Nem ezt hiányoltuk már? Akkor drukkoljunk, hogy jól sül el...

XocoLatte 2015.03.27. 08:53:54

@Lük: milyen jó, hogy azért ugyanezt körmönfontabban és főleg kultúráltabban is el fogják érni odabent.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.03.27. 08:54:27

@XocoLatte:
Ez azért nem biztos, mert a Peti-Apolka páros betonbiztos volt a amga nemében. Nem tűnik gyengének, így magától minek állna bárki mögéjük, ugyanakkor nem elég feltűnő/harsány ahhoz, hogy bárki rájuk akarná pazarolni a védettségét. Akkor már inkább a Becks-Adrira.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.03.27. 08:57:36

@Tündérfalvi A.:
Ez jutott eszembe nekem is, hogy azért is lehet jó Petinek egy ilyen "erős" pár, mert ha Bence-Snezi elég erősnek fog mutatkozni, akkor elhúzhatják a célkeresztet Becks-Adriról, akikből Beckset talán nem sajnálnák, de Adrit igen.

XocoLatte 2015.03.27. 08:58:34

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): egyrészt, arra utaltam, h vélhetően a Bence-Snezi páros magától is, önjáró módon létrejönne ma este, akkor miért is ne adjunk neki zöld lámpát, illetve szervezzük meg a két ember MOSTANI párjánál is a zöld lámpát?
Másrészt, HA Aploka már hetek óta azon gondolkodik, hogy neki otthon a helye édesanyja mellett, de akár a szerkesztőkkel, akár Petivel (vagy mindkettővel) volt egy megállapodása, amit most teljesítettnek vehetnek, akkor miért is ne a játékszabályok betartásával menjen haza és ne "csak" úgy?

mcdeere 2015.03.27. 08:59:38

nagy sírás-rívást mutogattak tegnap az előzetesben, kár, hogy ezzel (+ Peti kérése Barbi felé) el is spoilerezték, hogy Apolka lesz a távozó. vágásból, szerkesztésből egyes.

CsÁgiiii 2015.03.27. 09:00:15

@Tündérfalvi A.:
Szia, igazad van Apolkával kapcsolatban, de akár fel is adhatta volna (én vártam tőle ezt a lépést).
Vagy akkor nem távozhatott volna emelt fővel? Normálisan, kulturáltan viselkedett mindig, tehát le nem járatta magát. Mondhatta volna, hogy ennyi volt, pápá...
Úgy gáz lett volna?

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.03.27. 09:01:56

@mcdeere:
Bizony, ezt annak idején Levente kiesésénél a Viasat jobban csinálta! Aki valamennyire is követi a műsort, mindent levesz a mutatott reakciókból.

XocoLatte 2015.03.27. 09:01:58

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): pont fordítva, a Bence-Snezi páros fiútagjánál, pláne, ha mindkettő megkapja a harmatos-nedves erektált-tágulékony párját, el lehet majd érni a Patrik-Adri páros szétszedését, ami vélhetően kizárólag a páros egyik tagjának azonnali kiesésével oldható meg. Ha valaki meg akarja nyerni, akkor az Adri_Patrik páros a legtermészetesebb ellenfél, amitől meg KELL szabadulni.

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2015.03.27. 09:03:02

Valószínűleg ez az egyszerűbb verzió fog bekövetkezni, de azért egy 10% esélyt fenntartok annak, hogy Bence is benne van a buliban, és Snezi kirakása a nagy terv célja, bosszúból, mert esetleg tényleg tudnak valamit hogy Snezi keze benne volt Marianna kiesésében.

Tündérfalvi A. 2015.03.27. 09:05:08

@CsÁgiiii: Nem tudom, hogy mi van a szerződésükben.
Apol a kiutazása előtt tudta meg, hogy az anyukája gyógyíthatatlan beteg, valamiért mégis kiment. Gondolom nem tehetett másként. Aztán jött az ájulása. Talán nem akart nagy feltűnést kelteni a kiszállásával, mert akkor a bulvár nyilván rászállt volna, és lehet, hogy az anyuka-beteg infót meg akarta tartani magának. Szerintem lehetett a szerkesztőkkel egy megállapodása, hogy addig húzza, amíg a műsor szempontjából nem lesz "érdekes" a kimenetele. De aztán a fene sem tudja, hogy mi az igazság.

XocoLatte 2015.03.27. 09:05:46

@mcdeere: kb. így van, BÁR volt már kreatív vágás az előzetesben, ami teljesen mást sugallt mint ami volt aztán (Botox kiabál Bencével, Snezi Bencéék ágyán ül), de a sírdogáló lányok (sorban, Adri, Snezi, Nóri! és talán Beus) ÉS Apolka kihagyása a sorból (ő volna a legvalószínűb sírdogáló, ha valaki más régi esne ki) ezt teszik leginkább kézenfekvővé.

Banyus83 2015.03.27. 09:06:17

Köszi az öfit Sixx :-)
Én is úgy látom jelenleg, hogy Peti terve Apolka tervezett hazaküldése. más értelmes magyarázatot nem tudtam összerakni. mindenesetre várom az estét :-)

mcdeere 2015.03.27. 09:08:20

@XocoLatte: mondjuk Béjvacs is nagyon verte a falat valamiért, nem tűnt fel eddig, hogy ennyire jóban lenne Apolkával. szval egy 5-10%-ot más forgatókönyvnek is adok.

XocoLatte 2015.03.27. 09:08:25

@Hooshee: ez egy 2 hét múlva nagyon is benne lehet a pakliban, de Bence eddigi mutatványai NEM azt sejtetik, hogy megbízható vagy stabil szövetséges .. Petinek őrá vonatkozóan is volt a tegnapiban megjegyzése, figyelted?

BobbyEwing 2015.03.27. 09:10:02

mi van, ha Apolka terhes? Azért volt a fura rosszullét korábban. Nyilván nem itt lett terhes, de valami biztos van a passzivitsa mögött. Gondolom a castingon szűrték a jellegtelen alakokat, márpedig a csaj karakterére ez illik a legjobban.

Btw: azért az vicces, hogy Bence akad ki más passzivitásán. Ő mi a vastag ****t csinált itt eddig? Lófaszt se. ha nem esik ki a párja, most is csak inna, meg gatyát tolna. nem is várok tőle többet. Még Gergő is több mindent csinált, pedig 5 napja ha bent van.

XocoLatte 2015.03.27. 09:10:29

@mcdeere: konszenzus itt tegnap éjjel az volt, amit most is osztok, hogy Gergőt a másik két vezérpasi szépen átbaszta a palánkon, és a fantasztikus gumilabdák 50 centiről való nézegetése helyett most kapott egy síkideg, kibírhatatlan, paranioid és büdös szájú hisztérikát is.

Tündérfalvi A. 2015.03.27. 09:10:44

@mcdeere: Az nem elég ok a sírásra, hogy:
1. Snezi átbaszta az agyát
2. Peti átbaszta az agyát
3. Nóri lett a párja
:)

XocoLatte 2015.03.27. 09:13:08

@BobbyEwing: valami valahol valamikor volt erre vonatkozóan -- azonban Apolkánál kizártnak tartom, hogy terhes volna, bagózik, mint a gyárkémény és TALÁN az ő szellemi szintjén elvárható lenne, hogy kisterhesként azonnal abbahagyná VAGY azonnal kiesne, amennyiben egy nemkívánt terhesség, mert olyankor nem ücsörög valaki a latin-amerikai dzsungel közepén 4 hetet, minden hét számít.

Tündérfalvi A. 2015.03.27. 09:14:19

@mcdeere: Ráadásul most kénytelen lesz jó képet vágni a dologhoz, mert most elvileg pasinak kell bejönnie, és ha undok Nórival, akkor könnyen repül.

introverted22 2015.03.27. 09:15:27

@mcdeere: Béjvacsnak az első favoritja Apolka volt. Nagyon sok részben volt látható, ahogy a háttérben Apolkával beszélget. Volt, amikor a lépcsőn ülve, volt, hogy a medence mellett, volt hogy abban az izében, amiben 3-an négyen szoktak heverészni...

XocoLatte 2015.03.27. 09:17:07

Azért ha mindez így fog ma este történni, a sírásos sokk elmúlása után megnézem majd, hogy Adri mit fog nyígni Patriknak, hogy őket ebből a műveleti előkészítésből milyen faszán kihagyták...

Mazsolka_1 2015.03.27. 09:18:16

Tegnap amit Gergő mondott a riportban Nóriról, már egyszer leadták előtte.

Tündérfalvi A. 2015.03.27. 09:18:40

@XocoLatte: Én Lokira leszek kíváncsi. Mennyire lehetett beavatva Peti tervébe. Illetve az is érdekel, hogy Beust mivel tudták rábeszélni, hogy Bence helyett Loki mögé álljon.

CsÁgiiii 2015.03.27. 09:18:55

@Tündérfalvi A.:
Apol a kiutazása előtt tudta meg, hogy az anyukája gyógyíthatatlan beteg, valamiért mégis kiment. Gondolom nem tehetett másként.

ez így nagyon durva, így teljesen másképp gondolkodom róla...

introverted22 2015.03.27. 09:20:00

@BobbyEwing: Az utazás előtt derült ki Apolka anyukájának a betegsége. Gondolom az már a casting és a szerződés után volt, így nem tudott kihátrálni. Bár ennyi erővel a FA segítségével is kirakhatták volna... Vagy máskor, mikor csaj jött be. Sezlonynál is csavarhatták volna úgy... Mindegy, én sajnálom Apolkát, mert szerintem ha nem csap be ez a családi dráma, akkor ő egy szerethető karaktert lett volna a játékban.

XocoLatte 2015.03.27. 09:20:15

Az még egy jó kérdés, hogy Peti mekkor arcvesztéssel tudja majd megúszni mindezt, mert ha látszólag "csak úgy" kivágná Apolkát Barbi ellenében, azzal nem 1-2 ellenséget szerezne magának instant módon. Vagyis kérdés, hogy Apolka indoka kiderül-e (vagy legalább képernyőn kívül köztudomásúvá válik-e) ma este?

Tündérfalvi A. 2015.03.27. 09:20:32

@BobbyEwing: @XocoLatte: "Apol a kiutazása előtt tudta meg, hogy az anyukája gyógyíthatatlan beteg"(@Tündérfalvi A.: )

Bujumburi 2015.03.27. 09:21:33

@Tündérfalvi A.: hu, ez komoly fordulat lenne, lehet hogy ezért mondta már el százszor Berki, hogy kíváncsi lesz, később is kedvelni fogják-e a nézők Petit?

jófej házisárkány 2015.03.27. 09:21:41

@BobbyEwing: mondjuk botox sem csinált túl sok mindnt, legalábbis nem többet, mint nóri. Amúgy a legtöbben nem tesznek túl sokat.
Apol: bújkál a kamerák elől
Adri: becks után lohol és hisztizik
Barbi: keresi a helyèt
Beus: égeti magát
Nóri: alszik, ha meg ébren van, akkor összeroppanás szélén táncol
Bence: eszméletlenreissza magát
Becks: lerészegedik ill. a farkát markolássza
Gergő: a riportban okoskodik

Akik kevernek-kavarnak, ill. próbálnak tematikázni, az loki, snezi és pjotr, bár ő néha beszürkül kissé

Mosoly az élet értelme 2015.03.27. 09:22:42

@Tündérfalvi A.: teljesen ez volt nekem is a gyanúm, főleg az esti elköszönő puszik miatt.
Talán majd ma kapunk sötétített valójában hogyvoltot és akkor látjuk Apol már hetek óta haza akart menni.
Meg nem érzem jogosnak, hogy csak Ivart csesztetik, Apol még annyira sincs ott.

Tündérfalvi A. 2015.03.27. 09:22:45

@CsÁgiiii: Igen. Ezért írtam, hogy emberileg én is megértem, de nincs helye a játékban.

XocoLatte 2015.03.27. 09:23:32

@Tündérfalvi A.: ne feledd, Beus most szingli, az ő vallaga van elvileg leginkább veszélyben, és lenyilatkozta, h Loki számára a leg (Loki pedig azt is mondta neki, hogy 3 lába van...)

introverted22 2015.03.27. 09:23:35

@XocoLatte: Szerintem ki fog derülni, és valószínűleg ez is hozzátesz ahhoz, hogy annyira siratják. Aztán az Éjjelben úgyis megtudjuk, hogy mi miért volt... Remélhetőleg.

BobbyEwing 2015.03.27. 09:25:02

@CsÁgiiii: nem tudom, ezt honnan veszed, de Apolka "játékát" valami látványosan "folyásolja be". :D Kizárt dolognak tartom, hogy a casting során ilyen formát mutatott volna. De akkor miért nem adta fel a játékot mondjuk azzal, hogy kinyit egy borítékot, vagy balhét imitálva előre megbeszélten megüti a párját?
Ha viszont valóban igaz amit írsz, akkor mi a faszért kell előre kiadni infót következő adásokból?

Tündérfalvi A. 2015.03.27. 09:28:05

@XocoLatte: Adri tudja, hogy Apolka haza akar menni, csak Peti miatt van bent.
A többiek is nyilván sejtenek valamit, mert feltűnően nem piszkálják Apolt a passzivitása miatt.
És szerintem Peti a párválasztón meg fogja érthetően indokolni a döntését.
Geri lehet az egyedüli, aki berághat Petire. A többiek, ahogyan Peti is fogalmazott, olyan párt kapnak, akinek örülnek. Meg Loki, ha nincs beavatva.

XocoLatte 2015.03.27. 09:29:09

@BobbyEwing: ezt talán a Blikk főszerkesztőjétől kérdezd meg ebben a stílusban, lécci lécci...

introverted22 2015.03.27. 09:30:31

@Mosoly az élet értelme: Talán mert Apol a befordultsága ellenére is egy kedves és nem hisztis karakter. Nyilván ők élnek ott vele és Ivarral 24 órában. Talán Ivar idegesítőbben csinálja a semmit, mint Apolka, és ráadásul Apolka értelmesebb és jobb beszélgetőpartner. Sokat számít az ilyen bezártságnál az is, hogy legyen kihez odamenni beszélgetni. Mivel Apolka higgadt, türelmes, jó hallgatóság, nem feltétlenül nyilvánít véleményt, csak meghallgat, ezért ő jót tesz a kis lelkiviláguknak. Ellenben Ivar állandóan idegbeteg, pattog, hőbörög. Ez kevésbé teszi társasági lénnyé. Úgy vélem, hogy ezért nem vicsorognak Apolkára a depressziója ellenére. Meg lehet, hogy bent mindenki tudja, hogy mi a helyzet és miért ilyen. Én sem lennék jó passzban, ha anyukám beteg lenne. Szerintem nekem sem menne az önfeledt bulizás.

Tündérfalvi A. 2015.03.27. 09:30:47

@XocoLatte: Ez igaz, de Beus simán gondolhatná, hogy Bence mögé biztosan beállhatna, míg Loki azért mindig elmondja, hogy Nórit nem ejtené ki. Beus meg nem az a típus, akit be lehet bármibe is avatni.
Bár szerintem egyáltalán nem olyan ostoba, mint amilyennek itt sokan gondolják. A bentiekhez viszonyítva természetesen.

jófej házisárkány 2015.03.27. 09:31:10

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: köszi, bár sajnos megérett a cserére, csak várom az ihletet :)

XocoLatte 2015.03.27. 09:33:46

@Tündérfalvi A.: Pet Beust éppúgy tudja/fogja instruálni, hogy lezsírozták, és ha bent akar maradni, álljon Loki mellé és fogja be a bagóleőjét a dologról.

Tündérfalvi A. 2015.03.27. 09:35:14

@BobbyEwing: Engem idézett, csak nem tette ki a macskakörmöt. Szóval tulajdonképpen nekem írtad a "mi a faszért" szösszenetedet.
Tudtommal nem tekinthető spoilernek az, ami az Éden műsorából derül ki. Márpedig ez az infó onnan származik.
Amikor Apol elájult, az Éden Éjjel adásában Apol anyukájával beszélt Berki és ő mondta ezt el. Szóval nyugodtan fogd vissza megad és menj a Mea culpába.

CsÁgiiii 2015.03.27. 09:35:50

@BobbyEwing:
szia, az van, hogy ITT írták ma reggel!
szóval ITT olvastam, és NEM én írtam le!
köszi, helló

XocoLatte 2015.03.27. 09:36:50

@Tündérfalvi A.: Loki repesne a boldogságtól, ha Nóri eláll mellőle és helyette megkapja Beust. Csápolt érte a Pandorán is!

XocoLatte 2015.03.27. 09:37:47

@CsÁgiiii: pontosítanám: itt IS írták, HETEKKEL ezelőtt.

CsÁgiiii 2015.03.27. 09:37:57

@Tündérfalvi A.:
igen, tényleg elrontottam: hiányzott a macskaköröm.
na nem baj.
:-))

XocoLatte 2015.03.27. 09:39:13

@Tündérfalvi A.: erről nem is beszélve, bakker, elfelejtettem (mert nincs Super TV2-m)

BobbyEwing 2015.03.27. 09:39:52

@XocoLatte: ez Blikkben van??! sosem nézem, akkor elnézést kérek utólag Tőled, eszembe nem jutott volna, hogy sajtónyilvánosan adnak ki ilyen infót. Van egy sanda gyanúm ez esetben, hogy a Blikk és a TV2 összedolgozik, nem maguktól szivárogtatnak. Na erre mondtam én, hogy a TV2 ott farag egy jó műsorterven, ahol csak tud. Azt sem értem miért kell egy celebbé erőszakolt lotyót bevinni a műsorba. Mert nekem senki ne mondja, hogy Beus nem az ősi mesterségből applikáltat magának szilikont. Százszor érdekesebb (nem feltétlenül okosabb) karaktereket kellene inkább válogatni, mint felütni a ZS-kategóriás celebek regiszterét.

Krétagarbó 2015.03.27. 09:41:47

@Bujumburi: emiatt nem hiszem, hogy elítélnék Petit a nézők, persze ha nem tudnánk, hogy mi van a háttérben és tkp-en Apolka akar hazamenni érthető okoknál fogva, akkor teljesen más lenne a leányzó fekvése.
Gergőt kihagyják a tematikázásból és a megkérdezése nélkül kapja Nórit - gondolom kellett egy palimadár, akinek a nyakába akaszthatják a csajt, mert különben senkinek sem kellene - ezért is akadt ki annyira, ahogy azt a bejátszóban is láthattuk.

Tündérfalvi A. 2015.03.27. 09:42:10

@XocoLatte: Tudom, hogy most szentségtörést követek el :), de engem épp az ilyen húzások zavarnak Lokiban. Meg akar szabadulni Nóritól, majd meg akar szabadulni Beustól, Snezitől. Mindegyiknek mást mond (Petinek is), ami még rendben is van, de nekünk is össze-vissza beszél a riportban, egyik szavával üti a másikat.
Szóval nekem kicsit túl van hájpolva itt a srác. Mert Noémi is kb. ezt tette, de őt nem taktikusnak és rohadt okosnak tartották emiatt, hanem kiszámíthatatlan hangulatembernek, aki azt sem tudja mit is akar.

XocoLatte 2015.03.27. 09:42:39

@BobbyEwing: nem EZ ahogyan @Tündérfalvi írta, az Éden Éjjelből derült ki még rendesen az elején az évadnak, Apolka anyukája szájából. A Blikk biztosan lehozta, és azt a hulladékot én sem olvasom, csak arra utaltam, hogy ha valami előre ír meg dolgokat, akkor az ez a szennylap.
Nem akartalak megbántani, písz.

Savafan 2015.03.27. 09:43:39

én emlékszem rosszul vagy tegnap béjvacs is a gatyában turkált miközben valakivel diskurált? ilyen meleg van, hogy ennyire izzadnak, vagy ritkán kapnak meleg vizet? :)

BobbyEwing 2015.03.27. 09:43:53

@Tündérfalvi A.: így már értem, elnézésed kérem

Zsoofka 2015.03.27. 09:44:06

@Tündérfalvi A.: +1000

Rájött Geri, hogy ő csak egy gyalog PetiLoki játszmában és minden a háta mögött zajlott. Szerintem Nóri majd most lesz igazán frusztrált, ha látja, hogy az új párja, Geri mennyire undorodik tőle...
A következő távozó pasi Geri lesz és ezt is felfogta szerintem Geri ezért is kaparhatja a falat...

Krétagarbó 2015.03.27. 09:44:30

@Mosoly az élet értelme: Sztem a játékosok is tudják, miért bujkál Apolka, ezért nem piszkálják emiatt.

BobbyEwing 2015.03.27. 09:45:35

@CsÁgiiii: világos, Tőled is elnézést kérek!
ha valakit kihagytam volna, jelentkezzen az információs pultnál :D

XocoLatte 2015.03.27. 09:45:57

@Krétagarbó: mi nézők is pontosan tudjuk az okát, max az időzítést lehetne jobban elmagyarázniuk

re: Gergő -- tökéletes levezetés, Béjvacs innentől a PaliMadár...

XocoLatte 2015.03.27. 09:47:23

@Savafan: meleg is és k. párás, ami kedvez a pucérra borotvált zacsi ide-odaragadásának...

Infomaniac 2015.03.27. 09:47:30

A szerdai Éden Éjjelt látta valaki? Volt "műveltségi" vetélkedő, amit csak ott mutattak, és nagyobb tragédia volt, mint reméltem. Persze kizárólag azt mutatták, amikor nem tudták a választ, a jól válaszolókat nem, talán ezért nem szerepelt se Peti, se Loki, se Béjvacs. Engem a pozitív része is érdekelt volna...

Krétagarbó 2015.03.27. 09:48:05

@Tündérfalvi A.: Anyukája ott volt a műsorban, vagy telefonon beszélt vele Breki?

Tündérfalvi A. 2015.03.27. 09:50:42

@mokamini: Nóri már most is tudja.
Geri helyzete elég tré, de azért nem mindegy, hogy milyen pasi jön be. Ha egy izomagy, akkor a "jócsajok" párjai jobban veszélyben vannak. Főleg ha az új kap valami védettséget. De biztosan lesz fordulat is, gondolom minden hétre jut valami a csavarokból (nem láttam ez előző évadokat)

Infomaniac 2015.03.27. 09:51:28

Nem tudok eligazodni a karaktereken. Nóri helyében én is azt mutattam volna Petinek, hogy benyalom a tervét, és aztán szaglászni kezdek, hogy mi lesz ebből. Csak sajnos a riportban is azt mondta, hogy megbízik benne. Beus meg tegnap tök értelmesnek tűnt (viszonylag, ebben a környezetben, persze), kezdeném elhinni, hogy több van benne, mint mutatja, de ennek ellentmond, hogy Cristofellel járt, sajnos. Pedig érdekes lenne úgy.

XocoLatte 2015.03.27. 09:51:38

@Tündérfalvi A.: ne beszélj butaságot, szentségtörés? Pengős malacnak néztek tegnapelőtt, amikor leraktárosoztam Lokit, illetve kifejtettem, hogy kezd leereszteni a gumimatrac, ami a bejövetele utáni napokban olyan szépen siklott a habokon. Sőt, azt is mertem kockáztatni, hogy mindez a látványos arcvesztés a Snezi elleni műbalhé ordenáré bunkóságával indult.
Egyetértek, túl van hájpolva, ráadásul indokolatlanul, pontosabban egyes fórumtársak érzelmeivel indokolva. Amihez persze mindenkinek joga van (mindenki arra veri, akire akarja), csak ne legyen belőle véleménynáci.

Savafan 2015.03.27. 09:52:25

@XocoLatte: vakargassa amikor egyedül üldögél, ne akkor amikor mással beszélget :( kultúrált viselkedés, tisztelet, stb az smafu?

Tündérfalvi A. 2015.03.27. 09:52:53

@Krétagarbó: Telefonon. Akkor mondta, hogy elment valami rutinvizsgálatra és kiderült, hogy nagy a baj. Azt is mondta, hogy Apollal nagyon szoros volt egyébként is a kapcsolata, a csaj nagyon kiakadt, emiatt ájulhatott el, mert egyébként nem egy ájulós típus. Azt is mondta, hogy nagyon bírja Petit, mert végig vigyázott a lányára és nagyon kedves volt vele.

Krétagarbó 2015.03.27. 09:53:51

@XocoLatte: ha ez lesz, akkor valóban a legjobb név Gerire a PaliMadár:)

Sztem Peti meg fogja indokolni a párválasztón, én már nagyon várom az estét! :)

Savafan 2015.03.27. 09:55:10

szerintetek, ha most lenne vége a játéknak, a Patrik-Adri pároson kívül, megtartaná valaki a csodagömböt? ma, még a Pjotr-Topol páros is megtarthatja, de rajtuk kívül szerintem mindenki elhajítaná

Infomaniac 2015.03.27. 09:56:45

@Savafan: No igen, tegnap pont ezzel egyidőben magyaráztam ezt a hatévesemnek. Ő már kezdi felfogni...

XocoLatte 2015.03.27. 09:57:03

@Krétagarbó: igen, és mivel amúgy is olyan sok csodaszép színes madárka van a környéken, Gergő is választhatna színt mielőtt elrepül... :D

Krétagarbó 2015.03.27. 09:57:05

@Infomaniac: sztem Nórinak nem sok más választása maradt, mint bízni Petiben és szárazon tratani a puskaport...
Neki valóban Geri maradt egyedül, de még neki sem kellene igazából, csak nem marad más.

Tündérfalvi A. 2015.03.27. 09:58:37

Megkerestem nektek az Éden Éjjel azon adását, ahol Apolka anyukájával beszél Berki.

tv2.hu/eden_hotel/eden_ejjel/170287_apolka_edesanyja_gyogyithatatlan_beteg.html

XocoLatte 2015.03.27. 09:58:41

@XocoLatte: Piros madárka pedig már van a hotelben (sixx is berakta róla a képet), így a PIROS színt már nem választhatja... :D :D :D

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2015.03.27. 09:58:47

Az Apolos verziót én is támogatom.
Azt gondolom,hogy függetlenül a családi drámától, ez a lány nem ebbe a játékba való.
Ahhoz túl büszke.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.27. 09:59:28

@Savafan: gondolom, h vakaróznak, mert nő a bunda, viszket, meleg van.

introverted22 2015.03.27. 09:59:35

@Savafan: Én az Adri-Patrik párosra azért nem vennék mérget... Patrikban nem bíznék.

2015.03.27. 10:00:00

@Hooshee: ez tetszene és látok is rá esélyt

XocoLatte 2015.03.27. 10:00:54

@Savafan: szerintem EZ nem az a rendezvény, és ha viszket, tapad stb., ezek szerint te rohannál fel a budiba és ott raknád helyre (mindenhol másutt van kamera)?

Infomaniac 2015.03.27. 10:05:41

Egyébként sziasztok!
Csatlakoznék, mint nagy ÉH és Hogyvolt rajongó az első évad óta.

Krétagarbó 2015.03.27. 10:06:20

@XocoLatte: Loki nekem is kezd leereszteni, de sztem bent is túlhájploják, nem csak itt. Ennek feltehetően az az oka, hogy más mint a többi játékos, egy olyan - a személyi edzős-szilikonátás körtől távol eső - szubkultúrát jelenít meg, ami nekik (is) érdekes és új.
Többet vártam én is tőle, a Snezi iránti kicsit érthetetlen (vagy magyarázat nélküli) utálata és a Beus iránti khm... vonzalma sokat rontott rajta sztem. Meg az érthetetlen tervei is.

Krétagarbó 2015.03.27. 10:08:34

@XocoLatte: A pirosat fogja, mert ő vizimentő. de pechje lesz, mert az most nem a védettség lesz, hanem a hazamenetel.

Infomaniac 2015.03.27. 10:10:10

@Krétagarbó10:06:20: Igen, kicsit zavaros már Loki. Lehet, hogy Nóri leszívta minden energiáját a gondolkodásra..

Krétagarbó 2015.03.27. 10:10:20

@XocoLatte: most látom, hogy kilőtted a pirosat. :)))

Tündérfalvi A. 2015.03.27. 10:13:23

@XocoLatte: Akkor jó :)
Mondjuk az ő játéka még mindig szórakoztatóbb, mint pl. az Adri-Patrik páros. Szinte minden ÉÉ-ben percekig mutatják, ahogyan hullámzanak a takaró alatt. Ki a fene kíváncsi erre?
Egyébként a bentiek és a kiesettek nem őt, hanem Petit tartják a legnagyobb koponyának, ill. taktikusnak és Peti az, akit mindenki kedvel utólag is.

Mosoly az élet értelme 2015.03.27. 10:15:59

@Bujumburi: persze Peti így legalább érdekesebb lehet.
Itt engem a párcserében az izgat a legjobban, hogy a pics-ek tényleg megállják e kotyogás nélkül?!
Szerintem nem- de ez igazán akkor üzne nagyon, meg egyből kiderülne ki nem megbízható.
Peti ezzel amúgy a pics-ek számára kedvezően alakulható helyzetből szintén pozitívan jön ki hiszen ő a megmentő. És ebben a műsorban az a lényleg, hogy párod legyen nem az hogy a fiúk imádjanak- de igazából mindenkivel jót tesz.
És az amúgy is egyértelmű szintúból (Sneci+GyurósJózska) szintén profitot termel -mint saját ötlet.
Padri sztem pont leszarja a kihagyást a tematikából - örülnek, hogy nem kell gondolkozni és Barbinak is egyből lett helye,
Ez a Bence tegnap ezért nyomta a sódert Becksnek (mert ugye Adri barátnője Barbi) hogy nem ám ő lesz itt a rosszarcú ha mégis Snecivel párosodna. De Becksnek nem esett le.

Na kipróbáltátok a 888at ??? :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.27. 10:19:56

@Mosoly az élet értelme: csak a 69 et, de attól nem lett jobb az értés. Félreértettem vmit?

introverted22 2015.03.27. 10:20:40

@Mosoly az élet értelme: Én továbbra is igyekszem kikövetkeztetni a mondandójukat a szövegkörnyezetből :D És akkor még van esély, hogy izgalmasabb lesz a műsor, mert félrehallom/értem :D

XocoLatte 2015.03.27. 10:21:49

@Tündérfalvi A.: Peti tudatosan építette fel a belső imázsát, nyilván mint szenior is valamennyi előnnyel indult. A hipszterkellékei és a macskabajusza hányadék, néha nekem az idegeimre megy a májerkodásával. De tény, hogy nem csak a közel kétméteres magasságával emelkedik ki a bandából.

mézescsók 2015.03.27. 10:22:12

Pjotr tegnap esti akciózásán meglepődtem, de az első gondolatom nem Apol hazaküldése volt, hanem, hogy lepattintsa Nórit Lokiról, aki adott szava miatt nem ejtheti ki a lányt. Viszont valaki más nyugodtan. Így viszont - hogy az egész akció Topol hazamenetele miatt van - az egészből Peti jön ki rosszul, mert ő lesz az, aki Barbit választja majd a két lány közül, holott egész eddig el volt ájulva a párjától. Simán segget csinál a szájából a nemeslelkű lovag.
Apolt sajnálom az édesanyja betegsége miatt, de megjegyzem: emelt fővel távozhatott volna enélkül is. Kezdem ott, ha megtudom, hogy anyám gyógyíthatatlan beteg, nincs az a szerződés, ami miatt elmennék a világ túlsó végére, aztán meg ott maradnék másfél-két hónapig. És még mielőtt bárki felhozná, hogy jár a szám, közlöm, hogy tudom, miről beszélek, egyik szülőm sem él már és amikor megbetegedtek, nem volt kérdés a prioritások felől.
Peti jól jár-e Barbival? Nyitott kérdés, mert nem sokat tudunk a lányról. Nekem valahol Apol2, csak nem énekel. Szőke, picit elhízott, elég értelmes és passzív. Eddig.
Loki és Beus? Ha Loki kiakadt Nóri ostobaságán, akkor Beus miatt felkötheti magát nyugodtan, kivéve persze, ha bukik az ostoba műcsajokra és valószínűleg bukik. Sttól ne reméljen semmit, hogy erotikus szolgáltatásokban részesül, mert lehet Beus k... kint (nem tudom, a sajtó és a hv szellőztette), de hogy bent nem fog szexelni, elhiszem neki. Egyébként Loki is szerintem inkább humorból tolja ezt a témát. Van olyan ügyes fiú, hogy megoldja a problémáját nő nélkül is egy ideig.
Gergő jogosan érzi kijátszottnak magát, mert eddig Petit szinte a mentorának tekintette. Ettől függetlenül átgondolhatná a helyzetet, mert Nóri nem annyira rossz pár, mint gondolja. Lehet, hogy nem könnyű eset emberként, de a társas kapcsolatok ugye természetüknél fogva többszereplősek.Neki is nehéz lehet egy eleve ellenséges közegben.Naomi sem volt könnyű eset, mégis kijött vele, szóval ott a többiekben is munkál némi előítélet. A feszkóját okozhatja más is: az elejétől fogva bizonytalan volt a helyzete - párilag -, mert Loki csak megtűrte maga mellett. A másik: a legőszintébb játékosok egyike, ez nem mindig népszerű. A harmadik: az ivararány miatt elkönyvelték tökhülyének, pedig talán csak nem értette vagy nem ismerte így a szót. Nem ostobább, mint a többi. Viszont: meggyőződésem, hogy kitartó személyiség (bírja a gyűrődést hetek óta) és korrekt társa tudna lenni bárkinek, aki komolyan venné.
Szóval nekem egyelőre: Hajrá,Nóri!

VVKnapné 2015.03.27. 10:25:06

mennyi mindent meg lehet itt tudni!!! :)
Kb ugyanazok tűntek fel nekem is, amit már eddig leírtak: Apolka mennyire paaszív, és olyan mintha nem is akarna ott lenni. De akkor - most hogy megtudtam - az anyukája miatt... :(( szegényke. Mondjuk én ott hagytam volna az egészet.
És sztem is ő fog kiesni, miután spoileres volt a next: mindenki bőgött. Egy barbi után nyilván egy könnycsepp se hullana....
És vki írta, h alakulhat másképp is, mert béjvacs üti a falat. Szerintem ő azon borul ki, h ivar lesz a párja :DDD

Tündérfalvi A. 2015.03.27. 10:26:52

@XocoLatte: Igen, szerintem is tudatosan felépített karaktere van a megfelelő kellékekkel, de szerintem az életben sem lehet nagyon más, mert nem megjátszott a pofa, esetleg egy picit rájátszós.
A foglalkozásából adódóan a kigyúrt srácok és a plázapitchák kezelése nem annyira nehéz vagy ismeretlen terep neki.

Mosoly az élet értelme 2015.03.27. 10:30:29

@Savafan: Becks úgy hajítaná el mint a pinty!

mézescsók 2015.03.27. 10:30:54

@Savafan: Pjotr-Adri - szerintem nem dobnák. Nem vizionálok szerelmet köztük, mindkettő laza hülyéskedős típus, de betartanák a megállapodást.
Nem vagyok Nóri rajongója az előző hozzászólásom miatt sem, de ő tuti nem dobná el. Gergő talán nem... túl kéne lépnie Nóra iránti ellenszenvén.
Loki elég sunyi bír lenni és a pénzre is szüksége van - dobná, aztán azzal indokolná, hogy attól tartott Beus hajítja el.
Beus - ugyancsak szeretheti a lóvét, szintén.
Pjotr - Barbi - a nőről szinte semmit sem tudunk.
Bence-Snezi - bármelyikről bármit bármikor ...

XocoLatte 2015.03.27. 10:33:32

@Tündérfalvi A.: kivéve a Beus-képződményt, mert olyat még ő sem látott életében, 3. típusú találkozásnak titulálta... persze tegnap a hajókázás után pozitív csalódásáról számolt be Apolnak.

Falatkányi 2015.03.27. 10:36:10

@mézescsók: Peti ebbol nem jon ki rosszul, ha megindokolja, hogy ez volt Apollal megbeszelve, megvarjak amig jon egy ertelmesebb(nek tuno) csaj, aki jo parja lenne, es akkor Apol mehet haza. Es azert ha Adrin kivul minden lanyt atpakol, ott is le kell esnie mindenkinek, hogy csak Apol marad akinek haza kell mennie

Mosoly az élet értelme 2015.03.27. 10:36:30

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: :D
@windsor: na ez az igazi tematika- -aztán meg mindenen meglepődől mit itt olvasol :D

losik 2015.03.27. 10:40:02

Amúgy az is benne volt a mai előzetesben, hogy valami veszekedés közben Nóri azt mondja Béjvacsnak, hogy mostantól jobban tenné, ha jóban lenne vele stb. Ha ez még a párválasztó előtt lesz, akkor ezzel már erősen célozgatott valamire, tehát nem teljesen tartotta a száját. Persze valószínű ez Gergőnek már csak utána esett le, ezért is a kiborulás.

2015.03.27. 10:40:08

@mézescsók: szerintem senki nem sunyibb mint a többi és jelen helyzetben mindből kinézem h dobná - minimális esélyt adri-pacának adnék - minimálist

Tündérfalvi A. 2015.03.27. 10:40:38

@XocoLatte: Beusnak volt egy igen erős nyitása a plüssökkel, ez szerintem mindenkit kizökkentett a saját komfortzónájából. A plüss nélküli Beus szerintem már Petinek is ismerős terep, tele az éjszaka ilyen lányokkal, abban meg a srác otthon van.

Mosoly az élet értelme 2015.03.27. 10:47:03

@mézescsók: Nórival kapcs egyetértek nagyjából. Az elején túlzott önbizalma nem tetszett, most is néha kihallom riportos megnyilvánulásiból, de van igazság abban amit mond.
A csajok néha lepkefing üzemmódban vannak és biztos kiborítana engem is a pics beszélgetés.
Kinek mi hány köbcenti stb. Alapból, ha nem tudja meg a boxos mit tervelt sztem most is ott állna mögötte -full megbízható.
Viszont A Bence tegnapi támadása is csak a javára írható- minek pazarolja energiáit full sötétekre - mikor kell mozgósítja magát, nem is küldték (még) haza (FA).
Szóval cseppet sem rosszabb mint a többi.
Itt kezditek Snecit gondolkozó mármár taktikus lénynek beállítani-öhmmm azért az hogy zsibeg a pöcöröje és ezért helyezkedik -nem mondanám valami hűde taktikus okos embernek.

Infomaniac 2015.03.27. 10:47:26

@Tündérfalvi A.: Ok, de engem nagyon idegesített ez a műmájer duma, amit Nórinak előadott, hogy " És maradjunk annyiban..." "Ez csak természetes". Mondjuk nekik ez lehet, hogy megfelel..

raspberrypie 2015.03.27. 10:48:20

és mi van akkor, ha ebből az egészből Peti mégis jól jön ki? mert lehetséges: Apol mivel haza akar menni, és nem akarja, hogy Petinek legyen szar utána, beáll Adriékhoz, ahonnan 100% hogy megy ;)

XocoLatte 2015.03.27. 10:48:57

@Tündérfalvi A.: a gügyögést és a normális hangú beszédet felváltva nyomja, tegnap a ladikban is bemutatta

XocoLatte 2015.03.27. 10:52:20

@Mosoly az élet értelme: szerintem Snezinek bizsereg ez tény, és a legősibb módon próbál magának vonzó párt cserélni. Botox nélkül magányos vagy mi a f@sz -- legalábbis nekem így tűnik. Még mindig semmi jelét nem láttam annak, hogy az ő keze lett volna Botox kihajíttatásában.

Tündérfalvi A. 2015.03.27. 10:57:48

@Infomaniac: Szerintem ez a kicsit okoskodó, kicsit atyáskodó, kicsit körülményes duma az, amire rájátszik. Nem véletlen, hogy a bentiek faternak tartják bent. Ő az, aki idősebb, aki nem részegedik le, de mindig figyel a bebaszcsizott kisdedekre, aki a kinézetével is sugallja, hogy a társaság értelmiségi tagja, aki kellő eleganciával tekint le a többiekre.
A szemüveg, a sapka, a kopasz fej is csak kellék. Láttam róla hajas, szemüveg nélküli fényképet, nem is nézett ki rosszul. Tök átlagos volt, nyilván az a külső nem lett volna elég az Édenben.

Mosoly az élet értelme 2015.03.27. 10:59:37

@mézescsók: érdekes felvetés és valóban.
Egy Adri Peti lehet nem dobna gömböt.
Adri amúgy valóban vicces volt -mondjuk az asztalnál mikor Bence hogyvoltolt VITORLÁSozás után és mondták Petivel -és választani kellett -és ő Adrit választotta, -de az nem volt sehol :D (és ezt Adri tolta) Én ezen jót röhögtem.
Beus lehet sötét, de női szemmel mondom, hogy nem csúnya -sőt. És még a plasztika sem annyira túltolt mint másoknál.Nem rosszindulatú és ha azt nézem -egy pasi láthatja benne (a kiszámíthatatlan faktoron túl) a sebezhető, aranyos, gügyögős , megvédeni való vezethető lány(nőt) nem biztos, hogy rossz választás.

Tündérfalvi A. 2015.03.27. 11:00:42

@XocoLatte: Láttam. Ezért sem tartom értelmi fogyatékosnak, mint sokan.
A mai fiatal csajok elég nagy része képes egy pillanat alatt váltani a normális és a cukiskodó üzemmód között. Néha azt gondolom, hogy a legtöbbnek nem is alapból van lelki defektje, hanem azért, mert a sok felvett szerep miatt azt sem tudja már, hogy milyen a valódi személyisége.

Bride 2015.03.27. 11:05:56

off, itten meg lettünk említve név szerint :D
instagram.com/p/0scKdeCz_L/?taken-by=marianna_pinter
@XocoLatte @LEVTOLSZTOJ @MIROCSKA @BALIHB

Mosoly az élet értelme 2015.03.27. 11:07:10

@Tündérfalvi A.: ez nekem is feltűnt.
Mint zenész kicsit húsibb és hajas volt valamint hipszterkellékek mentes és abszolút nem rossz!!

kszanaksz 2015.03.27. 11:08:59

@mézescsók: nagyon nem értek egyet azzal, hogy ha valóban a fentebb vázoltak történnek majd és Apolka tudatos és tervezett hazaküldését látjuk, akkor abból Peti rosszul jönne ki, sőt. Peti ezzel mindenki szemében nőni fog szerintem, hogy annak ellenére képes elengedni Apolkát, amit mutatott eddig iránta, és a többieknek sem lehet szava az akció ellen, mert a lehető legkevésbé fájdalmas forgatókönyvet találta ki (persze egy seb így is lesz, Gergőnél). Azon gondolkoztam, hogy miért kell ennyire bonyolultan átkavarni a dolgokat és miért nem elég csak Barbinak szólni, hogy álljon be mögé, ha Apolkát akarja hazaküldeni, és arra jutottam, hogy mivel Lokinak tök jó lenne Bea, Bencének meg Snezi, tényleg így tud összesítve a legkisebb veszteséggel kijönni az egészből.

Mosoly az élet értelme 2015.03.27. 11:09:34

@Bride: ebből is csak azt látom, hogy bazi jó fej a csaj :D És tegnap is jól nézett ki az éjjelben -folyton mosolygott :D

Bride 2015.03.27. 11:10:45

@Mosoly az élet értelme: igen igen, teljesen rácáfol a sztereotípiákra :) értelmes, kedves, normális, sajnálom, hogy kiesett :/

Tündérfalvi A. 2015.03.27. 11:11:58

@Bride: Csodálkozom, hogy az ő oldalát nem tiltották le. Elég árulkodó képeket lehet látni és az ő oldala alapján a többi szereplő oldalán is.

Mosoly az élet értelme 2015.03.27. 11:19:12

@Bride: én is- pedig vele szemben voltak a legnagyobb előítéleteim - már Plasztic miatt is.
De ő higgadt, káromkodás mentes, és eszes lány ! Bence volt a veszte kétségtelen és már aznap este érezte. Viszont én kinéztem belőle, hogy ezt idejében észre veszi és vált. Pedzegette is korábban, de aztán mégsem.

Infomaniac 2015.03.27. 11:24:12

@kszanaksz: Nem csak hogy kevés veszteséggel, hanem borzasztó erősen és a többieket megingatva.

Tündérfalvi A. 2015.03.27. 11:25:47

@Mosoly az élet értelme: Nem volt ideje váltani. Bence akciója után hirtelen halállal esett ki és nem párválasztón.
Lehet, hogy ha a FA Nórit repteti, akkor most Mariann beállt volna Peti mögé.

Mosoly az élet értelme 2015.03.27. 11:33:57

@Tündérfalvi A.:
nem ezen a héten gondoltam, hanem még jóval korábban.
Valakinek magyarázta, hogy Bence kezd lapos lenni vagy valami baja van vele - és akkor volt hogy Bence kiakadt, mert valamilyen feladatot nem akart megcsinálni. Rájöttem mikor Bence edzette le a csapatot ez akkor volt

Krétagarbó 2015.03.27. 11:36:36

@Tündérfalvi A.: Lehet, hiszen említette is, hogy Petivel ők voltak a B terv egymásnak.

Tündérfalvi A. 2015.03.27. 11:40:06

@Krétagarbó: Még jó, hogy a műsorból meg az jött le, hogy Lokival voltak egymás B tervei :)

ZX71 2015.03.27. 11:45:53

Ezen behaltam: "valamiért orvoslátogatónak öltözött Beust" :)

Tündérfalvi A. 2015.03.27. 11:53:15

@Krétagarbó: Egyébként én nem nagyon értem ezeket a B meg C terveket.
Mi ennek a gyakorlati megvalósítása?
Ha pl. Mariann-Bence és Apolka-Peti párosnál Peti és Mariann egymás B tervei, akkor ezt hogyan tudják kivitelezni úgy, hogy egyikük eredeti párja se szívjon? Mert ha meg szívhat, akkor miért nem állnak kapásból egymás mellé?

,, 2015.03.27. 11:58:07

@Krétagarbó: látod Krétácska, méghogy nem celebek a kommentelők!:D Bride 2015.03.27. 11:05:56
egyébként, a tegnapi nóris dologhoz, te írtad azt hiszem h biztos van oka h utálják.
szerintem ez egyfajta csoportdinamika, mindig kell vkit "utálni", a leggyengébb láncszemet szép sorban megkeresni és megszabadulni tőle. Noémi, most Nóri és így tovább.
Ez elsősorban attól függ szerintem h van-e mellette egy erős pasi, aki védi. Nóri esetében Loki erős, de nem áll ki mellette. Apolka hiába semmilyenebb, ellene nem fogják a tujaságot felhozni, mert Peti védi a hátát. Szóval sajnos hiába áll ki magáért egy csaj, ha nem támogatja egy pasi, akkor úgy gondolják h őt lehet bántani. Mondjuk ez szomorúnak tartom, mert IRL is így tapasztaltam.

kszanaksz 2015.03.27. 11:59:12

@Tündérfalvi A.: Szerintem egy kinyilvánítás azzal kapcsolatban, hogy felőlem nyugodtan alhatsz, nem foglak téged megszopatni, illetve próbállak védeni is, mert később, ha úgy alakul, el tudom képzelni, hogy te legyél a párom.

DilisApu 2015.03.27. 12:00:23

@Savafan: Miért ne? Nincs semmi sem kőbe vésve :)

@mcdeere: egyet értek. Kb 20 másodperc kellett hozzá, hogy az előzetesből bárki összerakja, spoiler rulez... a fene esne beléjük...

@XocoLatte: szerintem is ez lesz itt a baj. Meginog a bizalom, mer tutti, hogy nem mondják el neki, csak néz, hogy mi történt a háta mögött.

raspberrypie 2015.03.27. 12:09:46

@Tündérfalvi A.: általában amúgy úgy szokott lenni, hogy pl. Mariannak lehetett volna Loki a B terve (mivel Loki ideig-óráig elvan Nórival, de ha egy olyan helyzet jön, passzolható, pl.: Mariann párja kiesik, és akkor futna mondjuk Lokihoz, hogy akkor életbe léphet a B terv)

szóval szerintem inkább úgy működik ez, ha az egyiknek egy gyenge párja van, aki dobható :D

Krétagarbó 2015.03.27. 12:12:48

@Tündérfalvi A.: Ezek csak vészhelyzetekre vannak gondolom, de valahol természetes is, hogy mindegyik játékos szimpatizál a párján kívül mással is, és előre gondolkodik, ha úgy adódik, legyen kihez álljon. Aztán vagy bejön, vagy nem.

Krétagarbó 2015.03.27. 12:15:43

@foxglove (F6): Jaja, Mari egyre szimpibb:) Jól kezeli a "kritikát".
Nóri: igen, van benne igazságod, hogy sokszor kipéciznek az emberek maguk között egy közös ellenséget, de ebben az esetben azért úgy érzem, hogy vannémi oka is. Nóri nem igazán közösségi ember, ezzel nincs is baj, de ebbena játékban ez nem előny.

mézescsók 2015.03.27. 12:18:51

@Falatkányi: Ebben igazad van, de másképp is rendeződhetett volna az ügy, pl. el sem kezdődhetett volna. Esetleg a többi pár totális (majdnem totális) felforgatása nélkül is. Ugyanis - teljesen érthetően - úgy variálta meg, hogy neki legyen jó. És az ősellenség Snezinek. Esetleg Lokinak. Mert a többi nem valami boldog ettől az opciótól. És én azt várom a ma estétől, hogy valamelyik lány beint az elképzelésnek, bár még nem tudom, melyik.
@Mosoly az élet értelme: Egyetértek, de megjegyzem, hogy én nem sztároltam Snezit és nem is fogom. Az első héten viszont helyzetben volt, ez adott némi előnyt a többiekkel szemben, és ebből kihozta, ami kihozható. Ennyi és nem több, amit látok benne. Legfeljebb még annyit, hogy abból a hétből kihozta azt, ami kihozható. Nem értem Petit. Ha Loki a taktikus cimborája, akkor miért Loki ősellenségét hozta a számára legkedvezőbb helyzetbe: megszabadult Gergőtől és együtt lehet szíve választottjával. A legtöbbet ő nyert az ügyön.
Az elején Adrit kifejezetten kedveltem a röhögős vidám formájától. Most sincs vele semmi bajom, még a hisztijével sem. Tartott két-három napig és annyi. Kezdi belátni, hogy kicsit lazítani kell a Becks-es kapcsolaton - legalább is látszólag -, mert ez még kárukra válhat.
Beus - szerintem rájátszik bizonyos dolgokra, vagy inkább a butáskodásra. Az ÉH-ban sem tudták eldönteni, hogy naív-e vagy tényleg buta. Viszont ha jön egy jobb pasi, nem biztos, hogy Loki helyzetben tud maradni. Vagy egy jobb nő, mert akkor sem. (Nőként a szája nem tetszik, a szeme viszont nagyon szép, de nincs gond a külsejével, valóban.)
@kszanaksz: Kb. erre a variációra gondoltam, amikor Falatkányinak válaszoltam (egyszerűbb elintézés).
Ha úgy nézzük, hogy ezzel szinte mindenkinek csak jót hozott, akkor persze a gáncsnélküli lovag, de nem nézem úgy. Azért, mert valamiféle atyaistenként döntött a többiek dolgaiban, ráadásul olyan felvezetéssel, hogy ne kézdezz semmit, ne szólj senkinek,stb. Ez meg nekem nem szimpi.
@fosch9: Loki miatt vagy érzékenyebb a sunyi kifejezésre gondolom. Két dolog miatt említettem vele kapcsolatban: 1/ A Milán-féle kavarás miatt (múlt heti pandora), 2./ a riportokban gyakran össze-vissza beszél. Viszont említettem tegnap, hogy ilyen karakter kell ebbe a játékba. Én nem látom mindenkiben a sunyiságot, de lehet, naív vagyok.

Bocs a kommentelőktől, de legközelebb hétfőn válaszolok, ha lenne reakció a hozzászólásomra, mert elutazunk a hét végére.

Tündérfalvi A. 2015.03.27. 12:19:58

@kszanaksz: @raspberrypie: @Krétagarbó: Köszi :)
Szóval ezek a B tervek működés közben igazán csak egyirányúak.
@foxglove (F6): Általában minden ilyen műsorban valamiért automatikusan a kirekesztettel, kiközösítettel kezdek szimpatizálni. Nóri viszont nem váltotta ki belőlem ezt az érzést. Talán azért, mert mindig annyira mereven és lenézően, fensőbbségesen áll a többiekhez, annyira különbnek érezteti magát a többiektől. Olyan igazi buligyilkos alkat.

2015.03.27. 12:20:34

@mézescsók: természetesen :) egyébként a felsorolásod mellé ugyanúgy fel lehet a többieket sorolni, így nem érzem fontosnak csak egy játékossal kapcsolatban kiemelni

2015.03.27. 12:21:36

nórit sajnálom a sok bántásért

Krétagarbó 2015.03.27. 12:25:01

@fosch9: kicsit én is, de sajnos ő is tehet erről, és ő tehetne ellene.

kszanaksz 2015.03.27. 12:26:41

@fosch9: Nem bántják bent Nórit, ha erre gondolsz, inkább csak kerülik. Valószínűleg nem lehet túl jó a közelében lenni. Mindent személyes sértésnek vesz, mindenen puffog, és ő maga is leszól másokat a hátuk mögött, nem egy szimpatikus karakter.

2015.03.27. 12:39:13

@kszanaksz: nem persze, nem direkt bántásra gondolok, de az is bántó, ha kiközösítik, lekezelik - tény, h nem egy partiarc, de még mindig azt gondolom ki tudna ő bontakozni, ha... csak ő nagyon távol áll itt a karakterektől
kivitték és még jól sem érzi magát a szép costa ricán :D
@Krétagarbó: lehetséges... de nehéz lehet ellenszélben... de mindenképp illene próbálkozni
pl amikor a bugyibuli volt, akkor is csak ült apol mellett és nézték a többieket - apollal megpróbálkozhatott volna pl ha már nem riszáltak, akkor csak úgy dumcsizni

kszanaksz 2015.03.27. 12:50:09

@fosch9: A lekezelést nem gondolom, illetve nem vettem észre, de úgy látom, hogy ő mindenki mással szemben sokkal inkább kritikus, mint saját magával szemben, így nem csodálom, ha sokan igyekeznek kerülni. Hirtelen nem is tudnék felidézni pozitív megnyilvánulását, Snezinek a segge nagyon ócska, Beától a hideg ráz, Loki, hogy merészelsz bemenni a szingliszobába jópofizni, és tegnap megint a Pandorán ez a ti mind gecik vagytok velem hozzáállás.
Plusz a megnyilvánulásai érdekes stílusúak, azt akarta mondani, hogy attól, hogy ő csendesebben van el, még ugyanúgy ott van a játékban, meg lehet ezt mondani úgy, hogy ne bántsál vele másokat, ezt úgy sikerült neki előadni, hogy nem csak az a játék, ha valaki üvöltözik, ezzel a többieket indirekt leüvöltőbarmozta, amit fel is róttak neki, nem nagyon tud jól kijönni ezekből a helyzetekből.

kszanaksz 2015.03.27. 12:50:35

Nekem ő a tipikus anyós sztereotípia.

2015.03.27. 13:17:20

@kszanaksz: Én azért tartom a lekezelést, az otthagyásokat, nem beszélgetéseket - nekem ez egyfajta lekezelés. De, igazat adok, hogy ő is sokszor rosszul nyilvánul meg. Biztos egy adag kisebbségi érzés is van benne ezek miatt a kritikák miatt amiket említettél. Érzi, h nem fogadják el, hangot is ad neki, de nem tud közelíteni ő maga sem. Egyébként fiatal kevés tapasztalattal, 20 éves, és nyilván nem tudja jól kezelni. De azért sajnálom h ott van és még jól sem érzi magát.

pseudrama 2015.03.27. 13:28:53

akkor van gáz, ha nem avatta be Peti Beust, Loki így nem eshet ki? elég nagy volt a sírás-rívás. csúnya kavarásokból lehet ilyen is. de ne legyen igazam.

2015.03.27. 13:33:30

@Morsx: 5 fiú van és 6 lány - most lány fog kiesni

spájdernecc 2015.03.27. 13:33:58

@Morsx:
lány van fölösleges
majd a jövő héten :)

malevil2050 2015.03.27. 13:37:21

Nyem jó máá nekünk sömmi,se a jó bor se a jó nő.Natyon naty zavart érzek asz erőben.Még asz is lehet hoty estére összedő a lukszusz kulipintyo és mehet mindenki a jó francba, hehhe

Bride 2015.03.27. 13:44:24

@Tündérfalvi A.: hogy érted hogy nem tiltották le? kik? és kit tiltottak le?

@kszanaksz: úristen, tényleg :D a rosszabb fajtából :D

Az a baj Nórival (sok más baj mellett), hogy rettentően kilóg a sorból. Mindenhogy. Kinézetre, felfogásra, viselkedésre. Elhiszem, hogy szar lehet egyedül bent, de az nem túl barátságos, hogy fikáz mindenkit. Pont Ő. Nincs ott egy tükör vagy valami? :D
Rémes a személyisége..néha egyébként megvillan az odamondogatós énje, szóval el tudom képzelni, hogy miért válogatták be. Borzasztóan sunyi és kétszínű, akár még érdekes figura is lehetne. Csak hát bekerült ebbe a társaságba és azzal nem tud mit kezdeni, hogy ő lett a kakukktojás.

Gia Gianea 2015.03.27. 14:06:26

@malevil2050: Hát lehet,hogy Gergő mérgében lebontja a villát.. :-D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.27. 14:17:15

@malevil2050: inkább azt mondanád, h hol van lobbantott tsilke :-)

pseudrama 2015.03.27. 14:41:58

úgy legyen:) ha nem állna mögé senki a túl 'tematikázás' miatt, akkor is válogathat gondolom.

XocoLatte 2015.03.27. 15:18:49

@Bride: ez a csaj... ez rohadtul jól esett! :-)

Infomaniac 2015.03.27. 15:20:03

Most nézem az ÉÉ-t vissza. Snezi milyen szépen keresztülvitte Pjotr akaratát Bencén, nagyon simán ment.. Ha sikerül ez az egész Pjotrnek, nagyon el fogja ámítani a fiúkat odabent, innentől még inkább neki akarnak puncsolni majd, mert látni fogják, milyen hatalma van a lányok felett.

XocoLatte 2015.03.27. 15:27:23

AZ külön poén lenne, ha Loki mögé nem állna senki, megnézném a fejét... A kép mehetne sixx Loki-gyűjteményébe...

Zsoofka 2015.03.27. 15:28:49

@Infomaniac: Nem olyan nagy dolog az. Bence amúgy is S-re vágyik és viszont. Szóval nem volt nehéz rábeszélni. Becks marad. Loki nyilván tud a tervről, csak ezt nekünk nem mutatták meg. Egyedül Gergő (a MÁSIK NAGY TATTIKUS) fog meglepődni, ő meg hülyét is ránt rögtön, láttuk a bemutatóban :)

Zsoofka 2015.03.27. 15:35:25

@kszanaksz: Szerintem Loki játékát tönkre veri egy Bea.
Mert két lehetőség van:
1) Loki a farka után megy, dugni akarja Beat - az nem fogja hagyni, Loki rágörcsöl. Méginkább elriasztja a tyúkot - és Butus lecseréli az első bejövő kigyúrt manusra, mert megijed tőle..
2) Loki unja Nórit, mert nem lehet vele tattikázni. Ezért akarja lecserélni. Háááát izenem, mint Mátyás király, Beussal se nagyon lehet miért.
Beus tök kiszámíthatatlan. Miért kell Lokinak párnak? hacsak nem az 1)-es verzió, de azt meg már kifejtettem. :)

kszanaksz 2015.03.27. 15:43:53

@mokamini: Azt nem teljesen értem mire alapozzuk, hogy Bea kiszámíthatatlanabb, mint a többiek. Szerintem nagyon is tisztában van az érdekeivel és azt is levette, hogy Loki jónak számít bent, és amíg tudja saját előnyeit lebegtetni Loki irányában, addig ő elintézi neki, hogy lehetőleg bent maradjon. :)

kamilla123 2015.03.27. 15:45:12

@mézescsók: ezzel egyetértek. Én sem értem, miért szapulják annyira Nórit. Nem passzívabb, mint Apol pl. teljesen megbízható, sokat mutatják, és a riportban is sokat nyilatkozik, azaz mozgatja az eseményeket vhol. Én már azon drukkoltam, h ha pasi jön be, dobja ki Lokit, mert Loki viszont folyamatosan fúrja őt.

Nem olvastam el, csak az utolsó pár kommentet, de egyértelmű, h Apolt hazaküldi Peti sajnálatból. És ha megnézzük a lány-felhozatalt, érthető, h magának akarja Barbit, aki tök olyan, mint Apol, ahogy Te is mondtad. Megbízható, passzív játékos. Nekem amúgy kifejezetten ellenszenves a csaj. Szóval nem lesz itt ma este izgalom, csak dráma. Csak azt nem tudom,h Béjvacs miért üti majd a falat. Amiatt,h kijátszották, vagy hogy Nóri lesz a párja? Én Nóri helyében a következő körben lecserélném a kis srácot, mert sokat szívatta. Nem bíznék benne. Pedig nem hülye a gyerek amúgy.

Köcsöglány 2015.03.27. 15:50:18

Na hellóbeló minden 'réginek' és üdv az újaknak.
Kb 2 hete gyógyultam ki teljesen az influénzából (aki emlékszik,még a VV döntő előtti héten estem ágynak), feltették a fogszabályzót,kihúzták a fél arcom,élmény volt.
Na de. Mariann távozása mélységesen lesújtott,imádtam a csajt,mintha Horváth Éva ketamint szedett volna marokszám,olyan érzésem volt tőle. Egyébként egy intelligens,kedves nőnek gondolom,jól néz ki,nem hisztis,bár műsoron kívül sokkal szimpibb. Az mondjuk creepy volt,hogy az egyik szeme mindig úgy nézett ki,mintha üvegből lenne. (Bocsi,Mari,ha ezt olvasod,azért imádtalak,de tényleg!!)
Lokit csípem,néha kicsit Naomi hatást érzek rajta,de sebaj,maradhat. Amikor Beust megzseblámpázta,az enyhén szólva kiábrándító volt,de hát f@sz feláll,ész megáll,ennyike.
Snezit nem tudom komolyan venni,mindig azt hiszem,hogy a Majmok bolygójáról csöppent közénk,ehh...
Pítör a kedvencem az elejétől kezdve,bádzsüsszel,mindennel együtt. Okos a srác,a kinézete tökre nem érdekel.
Adri-Paca számomra felejtős,kellékek.
Nóri a másik kedvencem,olyan VV Ildi,nem? Totálisan anti valóságshow szereplő,nem is értem,hogy keveredett oda. Az,hogy valaki Costa Ricán nem tud néha lelazulni....hát nagyon kész egy nő.
Gergő VV Krisztián +50 IQ-val
Beus....aki azt hiszi,hogy taktikázik,szerintem annak baj van a fejében,ahogy Beusnak is. Nózival együtt kilőném a fekete lyukba,az az egyetlen biztonságos hely,hogy megvédhessük az emberiséget tőle...nem hittem volna,hogy VV Fanni után még bármin is meg tudok lepődni.
Bence ösztönlény,felejtős.
Apol ma kiesik,nem lesz semmi meglepi.
Szép napot az egybegyűlteknek!
BTW1: valakinek nincs egy felesleges harapófogója? :DDD
BTW2: hogyan kell a nickemet módosítani? Már olyan régen jártam erre,hogy teljesen elfelejtettem :/

Zsoofka 2015.03.27. 15:51:54

@kszanaksz: Tegyük fel, hogy a kövi körben bejön egy "csúnya" fiú és egy Bence 2.
Te el tudod képzelni, hogy Beus egy "csúnya" fiút választja, mert tattikailag az úgy jó és nem Bence 2-t? (Szándékosan nem bentiekkel példálózok). Én nem. Nem tudom elképzelni, hogy kilépne a konfortzónájából, mert ezt KÖZÖSEN megbeszélik az aktuális párjával, vagy bárkivel és KÖZÖSEN meghoznak egy döntést, aminek a következménye esetleg 3 percig kellemetlenséget okoz a Beusnak. Ő carpe diem ember. És ez nem feltétlen kritika, csak megállapítás. Hazaküldte Marcsát, mert tetszett a párja. Pont. Egyszerű, mint egy bot. Meg se értené, ha Loki vagy Peti magyarázna neki egy tattikát. Hamar kiakasztaná Lokit.

Zsoofka 2015.03.27. 15:54:17

@(AdottEsetben)KötsögLány:
BTW2: ráklikkelsz a nevedre a komment előtt, a felugró ablakban kiválasztod a beállításokat...
BTW1: harapó nem van.

kszanaksz 2015.03.27. 15:57:08

@mokamini: Állítólag olyan típusú lány, akinek mindig van valami támogatója, aki előnyöket biztosít neki, cserébe ő pedig a saját előnyeit tudja nyújtani. :) Ha ezt szokta meg, erre van ráállva, akkor ez pont az a kapcsolat, amit pl. Loki tud neki nyújtani. :)

Zsoofka 2015.03.27. 16:03:25

@kszanaksz: Meglássuk. :) Ha párok lesznek én arra fogadok, hogy 1 héten belül Loki sirdogálni foga riportban, hogy milyen gügye ez a lány és visszasírja Nórit.

Nem mellesleg 2 napja azt hiszem, hogy Nózi= Nóri. Lehet, hogy most, hogy megvilágosodtam, hogy ez az egyenlőség nem áll fenn, vissza kellene olvasnom pár száz kommentet és újraértelmeznem :)

Köcsöglány 2015.03.27. 16:06:33

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: fogjuk rá,legszívesebben körömmel kaparnám le a fogaimról a fogszabályzót. Már csak 2.5 év és minden rendben lesz :D

kszanaksz 2015.03.27. 16:11:56

@mokamini: Lehet, hogy igazad lesz, sőt, az is, hogy esze ágában sem lenne lecserélni.

Krétagarbó 2015.03.27. 16:22:44

@(AdottEsetben)KötsögLány: a fogszabályzóhoz kell a harapófogó? :):)
(Én egyszer azzal igazítottam rajta, csak azért kérdezem.)

Menj be a profilodba és ott tudsz sztem módosítani.

Amúgy helló, jó sokáig nyögted a flu-t akkor, és jó volt látni:)))

jófej házisárkány 2015.03.27. 16:30:06

@Köcsöglány: Tartok tőle, hogy beusban akkora a sötétség, hogy ő nyelné el a fekete lyukat :)

jófej házisárkány 2015.03.27. 16:34:19

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Köszi a tippet, de két hét gyász után a nevemben is túl kell lépnem naomin :)
Amúgy is úh kedvencem van, a majom :)

jófej házisárkány 2015.03.27. 16:37:20

@ÉH Majom: úh = új (a billentyűzet ma nem a barátom)

2015.03.27. 17:07:53

@Morsx: olyan nem lesz nem kell örülni

Infomaniac 2015.03.27. 17:19:20

@mokamini: Csak olyan szempontból értem, hogy Bence eredetileg szólni akart Gergőnek róla, ezt kétszer is mondta, de így elfogadta rögtön, hogy akkor nem..

Zsoofka 2015.03.27. 17:22:17

@Infomaniac: Igen, ebben igazad van. Meg is beszélte Marcsa meg Berki az iccakaiban, hogy Bence mögé egy "anyuci" típusú erős nő kell, aki megmondja neki merre hány méter. És errre a szerepre Snezi alkalmas :) Bár én nagyon sajnálom, hogy Marcsa kiesett.... :(

dancegirl26 2015.03.27. 17:37:11

@mézescsók: nem lehet, h Apol etájt tudta meg, hogy nagy a baj otthon?

2015.03.27. 17:40:48

nlcafé már elspoilerezte

Ronni 2015.03.27. 19:11:54

Loki a lábát vágatná le ha Beuskába helyezhetné a ...bbbb.bizalmát.Már mindent megtenne csak közel legyen hozzá. A csajokat fikázta egyik adásban , de egy 20 éves pasi ekkora hurkákkal, előbb a tükörben találja meg a hibát. NAGYPÉTER nem küldte el az eszét beusbájok láttán.

Infomaniac 2015.03.27. 19:16:19

@Ronni: hát igen, Loki nálam sajnos lesüllyedt az ÉÉ-ben nyújtott párbeszéde alapján is, amit Beussal folytatott, amikor Beus és Nóri feküdtek az ágyban. Egyébként 27 éves, nem?

Infomaniac 2015.03.27. 19:21:22

Senki nem akadt ki rajtam kívül azon, hogy huszonéves emberek nem ismerik a koedukált vagy az ateista szó jelentését? A kardamom-ot megbocsátottam. Én azt hittem, egy icipicit magasabb lesz itt a színvonal, mint a mostanában megszokott valóságshowkban..

pseudrama 2015.03.27. 21:04:19

online adás amúgy van valahol? tökömnek sincs kedve kivárni a fél 11-et, mire felteszik, addig mindenhol spoilerbe botlok:)

dancegirl26 2015.03.27. 21:21:33

Sztem "èlő" netes nincs.

Ditti82 2015.03.27. 21:21:40

HAJRÁÁÁÁÁ PETIIIIIII!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.27. 21:24:03

Miért beszél mindenki ennyire zárt szájjal?

Mók_Ica 2015.03.27. 21:24:21

jó estét, jó szurkolást :) hajrá peti, hajrá loki :)

gólyamajom 2015.03.27. 21:24:37

Apolka nagyon belenyugvóan néz ki

Mók_Ica 2015.03.27. 21:26:23

apol haza akar menni.....

dancegirl26 2015.03.27. 21:26:30

Jól sejtettem... Apol akarta így.

Ditti82 2015.03.27. 21:27:11

Medencés party. :D

gólyamajom 2015.03.27. 21:27:24

CSak mulatóst neeeeeeeeeeeeeeeee

Mók_Ica 2015.03.27. 21:28:02

ki lesz így peti párja???? barbi?? :o

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.27. 21:28:36

Jó, és akkor köszönjük meg a tv2nek a spoilert

akdestroyer 2015.03.27. 21:29:08

Segítsetek mert nem értem. Mi történt Apollal, mér menne annyira hazafelé?

gólyamajom 2015.03.27. 21:29:41

Pattanásnyomkodás..jajjj

Mók_Ica 2015.03.27. 21:30:45

@akdestroyer: beteg az anyukája.... ez a kiutazáskor derült ki

Krétagarbó 2015.03.27. 21:30:50

Gergő nagyot esik pofára mindjárt...

Mók_Ica 2015.03.27. 21:31:29

nóri haja is ismét rózsaszín....

Ditti82 2015.03.27. 21:31:45

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Nem először.

Jaj, Béjvaccs, nézel majd nagyokat. :D

tomfree 2015.03.27. 21:32:18

Most viszont Nórinak adok igazat, a kisgyerek visszavehetne az arcából, mit baszogatja a kiscsajt. Geri egy agresszív, arrogáns kiskölyök.

Mók_Ica 2015.03.27. 21:32:24

@Krétagarbó: sziiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaa :)

@Ditti82: jó lesz az neki? nem vagyok benne biztos.....

Schlomo Goldberg 2015.03.27. 21:32:36

Jó, most már minden le van lőve előre, mehetünk aludni a picsába

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2015.03.27. 21:32:52

A hozzászólások betöltése nem sikerült.

Krétagarbó 2015.03.27. 21:33:28

Sneci megint nagyasszonynak öltözött. Vmi nagyon elbaltázott stílusa van a csajnak...

gólyamajom 2015.03.27. 21:33:43

@tomfree: kezdenek kiborulni a héten, csak érteném, h minek- és miért éppen most

Mók_Ica 2015.03.27. 21:34:09

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: mingyá megláTTYuk....

wazze... reklám.... grrrrrr

akdestroyer 2015.03.27. 21:35:21

Köszi a válaszokat.
Azért én még kíváncsi leszek a párválasztóra, különösen az epic facepalmra Gergőtől, amikor Ivar mögéáll, és más senki :D

Mók_Ica 2015.03.27. 21:35:21

@Krétagarbó: különösen a mellrésznél ronda.... alapvetően az a baj, hogy aránytalanul nagyok lettek a gumilabdák.....

Krétagarbó 2015.03.27. 21:36:04

@tomfree: Most én is, tudtam volna bokán rúgni a kisfiút...

tomfree 2015.03.27. 21:36:15

@gólyamajom: azt nem értem, hogy miért bántják ezt a Nórit. Amit ellene hoznak fel, igaz lehet szinte az összes benti csajra. Van egy sajátos stílusa a csajnak ami nem gyenge, de ezt most nem érdemli meg.
Jól elspoilerezték a második percben, hogy Apolka megy haza.

Mók_Ica 2015.03.27. 21:37:14

@Krétagarbó: a kisfiú is rugdosódni fog a szobában.... mérges lesz ....

Krétagarbó 2015.03.27. 21:37:31

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: de összességében annyira nem odavaló, ízléstelen és giccses, ahogy kinéz a csaj...

Mók_Ica 2015.03.27. 21:38:31

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: jajjj, már megkaptad??? :)))) elviszel egy körre ?? :)))

malevil2050 2015.03.27. 21:38:45

Hajráááááááá sandokán!

gólyamajom 2015.03.27. 21:40:52

@tomfree: Mindig rászállnak egy emberre- csak van ,akiről ez lepereg- Nóri pedig bepörögve kiabál vissza. Amikor Snezi bejött, akkro az volt, h Snezinek mennie kell-. de ő válaszra sem méltatta ezeket a hangokat, ez volt Béjvacsnl is, ő se nagyonm ugrott rá.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.27. 21:41:47

@Krétagarbó: mondom, a ruha tetszik. Sneci nagyon nem jön be.

Nőként nem tudok mit nézni, csak a csöcseit. Mellnek nem nevezném.

@Mók_Ica: persze, itt van egy ideje.
Kölcsön is adom. Kiskecském az üzemben tartó :-D

Mók_Ica 2015.03.27. 21:44:19

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: nem merném vezetni, de beülök melléd :)))

még hányszor kell meghallgatnunk, hogy mari helyett nórit ejtette volna ki a kis butus???? grrrr

Mók_Ica 2015.03.27. 21:46:12

sezlony hallgatott petire

gólyamajom 2015.03.27. 21:46:25

Hoppááááhoppááááááááááááááhopppááááááááááááááááááááááá Snezi szexet akar?

gólyamajom 2015.03.27. 21:48:20

Loki sem felhőtlenül boldog

Mirocska 2015.03.27. 21:49:32

Lokit sem avatta be Peti???

gólyamajom 2015.03.27. 21:49:56

EGy ágyban az ellenséggel LoL

Mók_Ica 2015.03.27. 21:49:58

nóri miatt lesz kiakadva gergő... hihihihiiihihhhi....

eddig hallgatott mindenki petire.... nézzük hová áll barbi

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.27. 21:50:03

Az a durva, h egyértelműen a szerkik alájuk játszanak a sorrendet tekintve.

Ditti82 2015.03.27. 21:51:15

Gólem, sok a duma!

gólyamajom 2015.03.27. 21:51:25

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: én várnék vmi sorshúzást, vagy előre leadni h ki ki mögé áll pl

tomfree 2015.03.27. 21:51:39

hahahaha Béjvacs beszopta, mehet haza jövő héten.

Mók_Ica 2015.03.27. 21:52:40

apol megy.... ezért a csoportos sírás..... szóval jól tippcsiztünk tegnap a jó kis spoilerezés után.....

Zsoofka 2015.03.27. 21:52:42

Idézem magam.

" Szerintem Loki játékát tönkre veri egy Bea.
Mert két lehetőség van:
1) Loki a farka után megy, dugni akarja Beat - az nem fogja hagyni, Loki rágörcsöl. Méginkább elriasztja a tyúkot - és Butus lecseréli az első bejövő kigyúrt manusra, mert megijed tőle..
2) Loki unja Nórit, mert nem lehet vele tattikázni. Ezért akarja lecserélni. Háááát izenem, mint Mátyás király, Beussal se nagyon lehet miért.
Beus tök kiszámíthatatlan. Miért kell Lokinak párnak? hacsak nem az 1)-es verzió, de azt meg már kifejtettem. :) "

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.27. 21:53:02

Tehát Peti döntött, tételezzük fel, h nem a szerkik találták ki, ergo megrendezett így is.

Zsoofka 2015.03.27. 21:53:30

@Mók_Ica: MOST AKKOR APOL HAZA AKA MENNI, VAGY NEM????

Mók_Ica 2015.03.27. 21:54:38

peti szerelmet vall és sírva fakad......

akdestroyer 2015.03.27. 21:55:05

Arra lennék nagyon kíváncsi, hogy a többi játékos tényleg nem tudott Apolka problémájáról, és tényleg ott szembesültek ezzel a dologgal, vagy megy a színészszakkör? Nem hinném, hogy a többiek ne tudták volna ezt, hiába a sok csodálkozó arc.

Schlomo Goldberg 2015.03.27. 21:55:16

Ha nem lövik le a poént előre akkor még drámai is lehetne az egész. Pjotr bekönnyezett.

Mirocska 2015.03.27. 21:56:17

Ha a nézők szavaznának, Peti most nyerné meg a játékot! :-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.27. 21:56:45

Avassuk szentté Petit, meg a szerkiket, köszönöm :-)

gólyamajom 2015.03.27. 21:56:54

Peti oooo
és még ebben a nagy pillanatban is a Nózit basztatja a Bea

Mók_Ica 2015.03.27. 21:56:55

@Krétagarbó: én is erre figyeltem fel.... :))

Ditti82 2015.03.27. 21:58:22

Hoppá! Visszatekintő! :D

Zsoofka 2015.03.27. 21:58:31

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:
Berki meg végszavazik neki. Mármint Petinek. Boa. Szerkik játéka.

Mirocska 2015.03.27. 21:58:58

@Commodore: Hiányoztáááááál!!!! :-)))))

Mók_Ica 2015.03.27. 21:59:20

baszd meg breki..... elmorzsolt egy könnycseppet.... oscar-t neki!!!

Zsoofka 2015.03.27. 21:59:20

Barbi meg biodíszlet.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.27. 21:59:43

@mokamini: megrendezett volt az egész. Most már úgy gondolom, h Petivel meg is nyeretik.

Zsoofka 2015.03.27. 22:00:26

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Vagy várja egy jó kis állás a csatornánál....

2015.03.27. 22:01:05

@Commodore: áháhá végre humor is érkezik

'stét
a legjobbra érkeztem?

Ditti82 2015.03.27. 22:01:11

Sneci hogy befoglalta Peti székét. :D

Krétagarbó 2015.03.27. 22:01:46

@mokamini: igen, feltehetően eljátszották. Sajnálom Apolt...

Zsoofka 2015.03.27. 22:02:10

Azért az tetszik, hogy Gergő pofára esett. Ő tuti nem tudott semmiről. Meg Becks csaja sem. Láttam ahogy küzdött a 3 agysejtje, hogy megértse mi folyik itt....

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.27. 22:03:05

Még meg is magyarázzák.... Jaj. Még terv is, blablabla.

@mokamini: igen.

Ditti82 2015.03.27. 22:04:08

Szép volt Peti! :)

Mourinho már nem a király 2015.03.27. 22:04:10

Nahát, Béjvaccs hirtelen egyéniség lett? :DDDD

Mók_Ica 2015.03.27. 22:04:11

nem tudom ez jó-e, hogy most vallomást tesz peti.......

@Ditti82: jaja...

béjvaccs ÚÚÚÚtálja nórit, irritálja......

2015.03.27. 22:04:43

@mokamini: @Commodore: akkor most hányunk v sírunk? szavazzunk

tomfree 2015.03.27. 22:04:55

Nem létezik, hogy ezért küldte haza Apolkát Pjotr, amit eljátszanak. Azért érdekelne, hogy ez a mese a szerkesztők vagy a játékosok ötlete volt.

Mirocska 2015.03.27. 22:04:58

Végre történik valami, ami kicsit megmozgatja az agysejtjeiket.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.27. 22:05:04

José manuel, a helyi postás :-D

Jó, a coming out után dobnám Petit, mint a huzat. Aki ezek után megbízik benne, meg is érdemli :-D

pogona vitticeps 2015.03.27. 22:05:04

Egy füst alatt megvan a jövő heti kieső is...

Mók_Ica 2015.03.27. 22:05:19

@Krétagarbó: @dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: mégsem anyu betegsége volt a baj, hanem depresszió??? :o

Mirocska 2015.03.27. 22:05:37

@tomfree: Biztos Apolka lesz az éjjelben.

,, 2015.03.27. 22:05:47

Valaki pofozza fel a pöcsfej Joffreyt.

,, 2015.03.27. 22:06:21

Én meg nem hiszek ebben a lamúrban.

Mók_Ica 2015.03.27. 22:06:38

@fosch9: sírva hányunk vagy hányva sírunk :))))

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: hát igen.... nem kellett volna kámingáutolni....

@pogona vitticeps: gergő vagy peti?

XocoLatte 2015.03.27. 22:06:47

Ehhez nem kell semmit hozzátenni, mert ez úgy volt szép és jó, ahogyan csinálta a Peti.
Szem nem maradt szárazon, beleértve basszus Gólemet is...

Sajnálom, hogy Gergő ilyen ocsmány módon kiborult, azt hiszem, péntekig még nagyon durva dolgokat fog tenni, és drukkolok, hogy Nórit ne rántsa magával.

2015.03.27. 22:07:12

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: továbbra is hajlá loki :D
láttam volt Tsilke, nekem meg 5 sölöm is van most neki, igazán előbújhatna.

Mók_Ica 2015.03.27. 22:07:17

@Mirocska: ja, breki meg majd puszilgaTTYa :))))

DerBroCode 2015.03.27. 22:07:19

Uff. Ez kemény volt , én azért sajnálom Topolt :(
Legalább 2 nőt(??) tudnék mondani akinek ma haza kellett volna mennie

Zsoofka 2015.03.27. 22:07:39

@fosch9: Te nem aggódsz Loki miatt? Jó lesz ez így neki?
Lsd : 21:52:42 hsz - em... :)

malevil2050 2015.03.27. 22:07:53

Mecsoda dráma,remek a dramaturgia. Eszt a csikó gyereket mé engedik a felnőttek játékához?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.27. 22:08:26

@Mók_Ica: gondolom, attól volt az, de nem is lényeges :-D

@foxglove (F6): jól van, nem egyedül vok akkor.

Krétagarbó 2015.03.27. 22:08:35

@Mók_Ica: sztem nem akarták a műsorban kimondani. biztos, hogy amiatt volt depressziós és azért akart hazamenni.

,, 2015.03.27. 22:08:48

@mokamini: de nem kell neki se párként, se nőként, ki akarta ejteni.

2015.03.27. 22:08:54

@Mirocska: igen az tuti
@foxglove (F6): én nem mondhatom el amit tudok :DDD
@Mók_Ica: telihányjuk sírva a mödansziét :D
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: fogjam a copfod?

2015.03.27. 22:10:10

@malevil2050: mért a csikó kis kurvát is odaengedték a plüsseivel
(alig látunk)

,, 2015.03.27. 22:10:13

@fosch9: várjál, ezt most nem értem

Bride 2015.03.27. 22:10:37

Engem megvettek kilora, en bogtem..
Valoszinuleg Apolka a jatekban meg ugy gondolta, hogy nem mondja el mi a helyzet anyukajaval, de azota ugye az Ejjelben megis elmondtak, igy tiszta lett a kep.

lentilky 2015.03.27. 22:10:55

Mit játszottak el? Csak itt tudom követni az eseményeket és jobban össze vagyok zavarodva, mint Adri, ha el kéne táncolnia a Sátántangót :D

Schlomo Goldberg 2015.03.27. 22:11:08

Béjvaccs hogy megborul hogy elvették tőle csöcsikét akit öntelt pofával kaparintott meg egy hete.
Jólesik.

Krétagarbó 2015.03.27. 22:11:13

@foxglove (F6): miért? mi érdeke volt? és Apolka miért tűnt úgy, mondta azt, hogy haz aakar menni...

pseudrama 2015.03.27. 22:11:16

szerencsére meg lett időben, köszi:)
fosch9, nem örülnék, ha Loki kiesne, csak hát ugye 'bármimegtörténhet'. túltematikázom, mint Naomi:)
egyébként meg forgatókönyv szerint történt (itteni kommentek szerint)

DerBroCode 2015.03.27. 22:11:17

Az asgardi harcosunk végre dugni fog :D

Commodore 2015.03.27. 22:11:27

@fosch9: Böjt van. Léböjtkúra. Árad a szeretet.

XocoLatte 2015.03.27. 22:11:38

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: így van, a sorrend alaposan át lett szerkesztve, a drámának megfelelően -- eddig a szingli ment mindig utoljára.

,, 2015.03.27. 22:11:43

@mokamini: igen, többször is, még a maiban is mondta h nem való ide és "engedjük el"
de egészen konkrétan is mondta a héten már

Zsoofka 2015.03.27. 22:12:16

Snezi miért áll ott mellette????

,, 2015.03.27. 22:12:28

@Krétagarbó: Loki akarta kiejteni Beust, én arra írtam.

Zsoofka 2015.03.27. 22:12:40

@foxglove (F6): Csak akkor tegye is meg.... :)

Ditti82 2015.03.27. 22:12:47

@Mók_Ica: Remélhetőleg Béjvaccs.

Zsoofka 2015.03.27. 22:13:01

Peti szerzett egy örök ellenséget...

Zsoofka 2015.03.27. 22:13:56

@mokamini: És nem "csak" Nóri a baja, hanem, hogy kihagyták a tattikából...

Ditti82 2015.03.27. 22:14:32

Béjvaccs, takarodj...

Krétagarbó 2015.03.27. 22:14:36

@foxglove (F6): Ja, teljesen félreértettelek...

tomfree 2015.03.27. 22:14:51

Béjvacs lemaradt egy körrel, most fiú jön, milyen megtorlást akar? Józanul idegkitörés? Kezelni kellene a gyereket.

Rayen 2015.03.27. 22:15:26

Most vagy megint kimaradt valami, vagy nem értem, mitől ez a fene nagy gyűlölet Gergőben Nóri iránt. Lehet kissé irritáló, de nem rosszabb a többinél.
Hát most itt a kiváló alkalom megmutatni Béjvaccsnak mekkora remek játékos ő. Bár ahogy nézem ezt a hisztit éppen, csak az derült ki ugyanolyan gyerek mint Beus.

gólyamajom 2015.03.27. 22:15:26

Nekem csak az nem világos, h a nagy kavarás helyett miértnem mondta a Peti a csajnak h állj be mögém, mert Apolka haza kar menni..miértkell mkit robbantani?

Szoba kilátással 2015.03.27. 22:15:29

Nem örülnek ha ennek kellene kimenteni a Dunából

Zsoofka 2015.03.27. 22:15:44

Úgy látszik minden csábító nagyot zuhan egy hét alatt :)

2015.03.27. 22:15:54

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: akkor majd a kardigányodad fogom előre ne bukfenceljél :D
@mokamini: persze én is félek ettől a retardált plüsskurvától, de ha jönne egy normális csaj akkor még cserélhet loki...
Loki nem hülye, akkor fogja megdugni beát ha bea is akarja erre sok esélyt nem látok, az 1. felvetésedet így én nem gondolom h bekövetkezne.
Nórit sztem akkor is lecserélte volna Loki ha nem áll át Gergőhöz szegény Nórika. Így a 2-es pont is érvényét vesztette nagyjából.
Sztem számtalan variáció lehet még, Loki Petivel ügyesen kavarhat még úgy, h ő is le tudja cserélni beust, esetleg beus összeállhatna az idegbeteg béjvaccsal aki a mostani akciójával nagyon lejáratja magát.
De persze semmi sem biztos, majd látjuk beuska mennyire ront a helyzeten.
Miért aggódsz ennyire beus hatásától?

pogona vitticeps 2015.03.27. 22:16:42

Nem a Nóri fáj neki, de egyszerűbb a másikat szapulni, mint belátni, és kimondani, hogy vak voltam, buta, mint a tök, megvezettek, és a szupercickós párocskám is lelécelt mellőlem.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.27. 22:16:44

@gólyamajom: mert így tattikusabb, a szerkik meg ezt akarták :-D

Zsoofka 2015.03.27. 22:16:53

@gólyamajom: mert a szerkik aztat mondták :)

Ditti82 2015.03.27. 22:17:37

@gólyamajom: Szerintem Peti tudta, hogy Snezi Bencével tervez.

Zsoofka 2015.03.27. 22:17:50

Barbit jó látja Nóri....

Gergő meg milyen gyerek még....

2015.03.27. 22:19:36

@foxglove (F6): én mindent tudok de nem spoilerezhetek :D
@Morsx: persze sztem is bármi megtörténhet, ha esetleg megtörténik, nem kell tovább elviselnetek :DDD
@Commodore: jaja gergő ökléből a fal felé is áradt :D

Rayen 2015.03.27. 22:19:57

Snezi se semmi, ahogy tolja a felelősséget másra. Azért állt Bence mellé, mert ezt akarta már a kezdettől, nem igaz hogy Gergő ezt nem vette észre.

Zsoofka 2015.03.27. 22:20:12

A szenzációs négyes :)

Ditti82 2015.03.27. 22:20:29

Pedig Snezi, védettséggel lett, mert úgy kihajítottad volna, mint a macskát szarni.

DerBroCode 2015.03.27. 22:20:41

Pjotr egy zseni , ez egy gyönyörű láncreakció kezdete

2015.03.27. 22:20:49

@mokamini: kivéve loki (természetesen) :DDD bocs kihagyhatatlan volt

pseudrama 2015.03.27. 22:21:12

@gólyamajom:
mivelhogy Barbit maga mögé állítja, így Bencének nem lesz párja. persze betolhatta volna oda Beust is, de Lokival sem akart kitoszni, hogy ott hagyja Nórikát. szvsz.

mgrc 2015.03.27. 22:21:46

bence hogy be van baxva LOL

Zsoofka 2015.03.27. 22:21:55

Szegény Nóri. Kénytelen lesz ottmaradni, a többi mehet haza.... Snezinek mellesleg nincs teljesen igaza...

tomfree 2015.03.27. 22:22:10

@Rayen: nem lehet rá haragudni, ez egy taktikai játék. A kisfiút hagyni kellene, ilyen állapotban semmi értelme nincs a beszédnek. Ha Nórinak van esze, akkor hazaküldi a Béjvacsot.

gólyamajom 2015.03.27. 22:23:05

@mgrc: mkiben van egy kicsi sztem, Sneziben is

Zsoofka 2015.03.27. 22:23:25

@fosch9: Mert szerintem a butaság, szép(nek) tartott testben az veszélyes egy férfi--emberre....

Ditti82 2015.03.27. 22:24:18

Nincs macskabajusz! :D

2015.03.27. 22:24:27

petya letúrta a cicabajuszt kívánságotokra

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.27. 22:24:49

Ha norinak és Gergőnek lenne esze, összefognának.

gólyamajom 2015.03.27. 22:25:00

@mgrc: mkiben van egy kicsi sztem, Sneziben is

2015.03.27. 22:25:10

berki hogy ül a hokedlin :D

de durva gy pár érkezik a hotelbe .....

Mók_Ica 2015.03.27. 22:25:13

peti végre levágta a macskabajszot :)))

no, pár fog bejönni.... 1 fiú 1 lány....hihihihihih

Mók_Ica 2015.03.27. 22:26:31

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: gergő ehhez túl fiatal és túl nagy a sértettsége....

introverted22 2015.03.27. 22:26:39

Hát a jövő heti beköltözők nekem nem szimpik. Meg szerintem ez így elég gáz... Remélem, hogy ahogy jönne, úgy fognak menni is.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.27. 22:26:47

Na, páros. Tehát beust kizárják. Majd egy fiú többlet lesz. Kicsit megrendezett?

Zsoofka 2015.03.27. 22:26:51

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Igy van. ha Geri olyan nagy tattikus lenne, képes lenne jópofát vágni hozzá. Ennyike.

A pár igazi pár vagy csak egy fiú és egy lány... Fura volt az a csók....

Mourinho már nem a király 2015.03.27. 22:26:59

Loki belopta a lompost Beusnak? A többiek megtapsolták a teljesítményt? :D

2015.03.27. 22:27:01

@Infomaniac: :D
@mokamini: mindenképpen veszélyes. a hosszú távon bent lenne...
de láttad az előzetest? jön a beköltöző PÁR és beus már hajigálja a zásványosvizes üveget, úh beus hamarosan repül - esetleg a pár fiútagját is kizárják a lány meg megy loki mögé (csupán találgatás)

spinks 2015.03.27. 22:27:03

Azta. Aranypart Ádám.

mgrc 2015.03.27. 22:27:14

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: ha én lennék a nóri akkor kettesben szétszurkálnám, mindenki előtt meg szeretném :)) ezt a kikölyköt pikkpakk szét lehetne húzni szerintem :D

Womanity 2015.03.27. 22:27:18

Megjött Aranypart Ádám és menyasszonya...ők voltak a kikerült szexvideón a zuhanyzóban

Zsoofka 2015.03.27. 22:28:12

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Te ma nagyon ott vagy a szeren... Nem esett ez nekem így le, de nagyon igazad lehet...

2015.03.27. 22:28:16

@Mourinho már nem a király: loki a piros szobában lakik mivel nóri költözött át gergőhöz és nem a piros szobában volt a megtapsolt jelenet - sztem bencét tapsolták meg vagy még valószínűbb h pacát

Apol az éjjeliben.

Womanity 2015.03.27. 22:29:40

@fosch9: Paca volt. Kidugta a kezét a takaró alól és integetett :D

Mók_Ica 2015.03.27. 22:29:54

@fosch9: én pacának néztem....

Zsoofka 2015.03.27. 22:29:58

@Womanity: Már megint alulinformált vagyok.... Kik ezek?

dancegirl26 2015.03.27. 22:29:59

Ezekről szivárgott ki a "zuhanyzós" videó, nem?

2015.03.27. 22:30:09

@Womanity: és őt dobálja meg beus is?
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: uazt vezettük le :)
@windsor: rutinos valóságsó hős érkezik majd :D

Apol anyukája és lelki dolgok miatt akart kijönni.

Zsoofka 2015.03.27. 22:30:38

@Mók_Ica: Én is. De én ma nem vagyok ott a szeren.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.27. 22:32:28

@mokamini: kicsit átlátszó nekem az egész :-D

@mgrc: én összefognék vele.

Ditti82 2015.03.27. 22:32:38

@Womanity: Ő dugta azt a csontos csajt?

Womanity 2015.03.27. 22:32:45

@mokamini: Az Aranypart nevű Jersey Shore koppintásban szerepelt a srác, majd Éden Levivel igen "színvonalas" zenekart alapított. Ő és a menyasszonya az új beköltözők, ami nem is értem hogyan lehetésges. Róluk került ki a netre nem sokkal a műsor kezdetete után egy szexvideó a zuhanyzóban.

2015.03.27. 22:32:48

éjjeliben az apol peti vívódást látjuk hogy megbeszélik apol hazamenését

aruhamiatt 2015.03.27. 22:33:33

Azért mielőtt Petiért tele sírnánk a zsebkendőinket, ha annyira fain, akkor miért nem Nórit állította maga mögé. Igaza van Gerinek, Peti mártírt csinál magából közben vele meg jól kib.aszott!
Snezi is undorító, igért Gerinek végig játszást, meg szólok ha párt cserélek. Ehhez képest szó nélkül Bence mögé áll, esélyt sem adva Gerinek, h esetleg választhasson magának valakit. és Snezi szaremberezi le Gerit...

introverted22 2015.03.27. 22:34:12

@fosch9: Attól még nekem nem jön be és főleg így, hogy a kedves "nejével".

XocoLatte 2015.03.27. 22:34:26

@Womanity: én is így láttam, és nem is értettem, hogy mi a nagy néznivaló abban, hogy Patrikék sátraznak...

Bence mitől síkideg? Snezi pár nap alatt dobja?

Falatkányi 2015.03.27. 22:35:35

@mokamini: aranypart adam meg a menyasszonya.

2015.03.27. 22:35:57

@windsor: jah nekem sem bár ilyen szemetet mint az aranypart nem is néznék :D

Womanity 2015.03.27. 22:36:03

@XocoLatte: Szerintem a bejátszó alapján először a srác megy be, és gondolom azt a feladatot kapja, hogy Snezit kell maga mellé állítania. Ha sikerült, bemegy a menyasszony. Nem hinném, hogy kéz a kézben érkeznek.

Ditti82 2015.03.27. 22:36:44

@Womanity: Tehát akkor mindkettő marad... :(

XocoLatte 2015.03.27. 22:37:26

@aruhamiatt: azt az üvöltözős stílusa miatt kapta, meg az önhitt felfuvalkodása, ami ebben a hisztizésében is gyönyörűen tükröződik -- Gergő elhitte magáról, hogy ő egy zseni ehhez a játékhoz...

Zsoofka 2015.03.27. 22:37:29

@aruhamiatt: Igazad van.

Snezi nagyon genya volt, hogy még neki állt feljebb. Hisz ő akart váltani, és még betámadta Gergőt egy f.sz indokkal...

Ennek ellenére Geri megérdemelte. Túl nagy volt az arca. Elfelejteti hogy csak egy vacak boríték miatt vagy a szerkik belenyúlása miatt maradt csak benn, nem pedig a fasza teljesítménye miatt,,,

spinks 2015.03.27. 22:37:37

Jó sok emberrel kellett titoktartasi szerződest kötnie a tv2 nek. Ehhh. Már jó pár hónapja itthon héderel az egész stáb plusz az a rengeteg játékos. nézni kéne hogy a Facebook profiljukon melyik rakja ki a legboldogabb és leggondtalanabb postokat:) az nyert :)

malevil2050 2015.03.27. 22:37:56

@fosch9: Áhh állandóan vason vatyok ,de sose lecek sinen.hehhe

Womanity 2015.03.27. 22:38:09

@Ditti82: Igen az biztos. Lehet ezzel Snezi repül, Bence lesz a szingli, a pár pedig a zuhanyzóban újra összeáll.

Mók_Ica 2015.03.27. 22:38:21

azért azt remélem figyelitek, hogy breki milyen figyelmes apolkával.... :)))) visszafogott és kedves.... tán még sosem volt ilyen......

Zsoofka 2015.03.27. 22:38:40

@mokamini: @Womanity: Úgy értem a kiintegető kéz a takaró alól :)

XocoLatte 2015.03.27. 22:38:40

@Womanity: nem figyeltél, EGYÜTT küldik be őket, Gólem még el is rebegte, hogy na ilyen aztán még sosem volt az ÉH történetében...

2015.03.27. 22:39:37

@Ditti82: nézd meg a postát szövetségesem :)

Zsoofka 2015.03.27. 22:40:40

@Mók_Ica: Igen. Elég magyarázat Anyu betegsége ehhez a különleges bánásmódhoz? Ő nem egy az agyhalottak közül. Én ezt akkor sem értem.

2015.03.27. 22:41:03

@Mók_Ica: abszolút
sőt naomival is nagyon kedves volt és jó fej
de most kifejezetten figyelmes

Womanity 2015.03.27. 22:41:24

@XocoLatte: A srác alapból "ismert", nem is értem mit keres itt, így meg aztán végképp nem értem, hogy mit akarnak kihozni az egészből.

aruhamiatt 2015.03.27. 22:42:42

@XocoLatte: igen, de kiszolgáltatott helyzetbe hozták. Nem hülye Geri, ha szólnak neki tudott volna lépni. Szerintem Peti félt attól, h Barbit esetleg Geri maga mögé tudja állítani

2015.03.27. 22:42:54

@malevil2050: botkormánnyal óvatosan, aggódunk mindig érted a tyutyuval :D

XocoLatte 2015.03.27. 22:43:18

@mokamini: vitatom a dolgot -- a csajok közül gyak senki nem tudta, MIÉRT kell beállnia, eltekintve attól, hogy mindegyiknek megvolt a jó oka arra, hogy féltse a vallagát a kieséstől, ez Snezire is vonatkozik, Peti k. nagy mákja, hogy ennyire hallgattak rá anők és vakon meglépték a javaslatait.

Ha Petinek nem lett volna a nagyhalála, akkor én is arra tippelnék, hogy ez egy beautiful színdarab volt, amit a szerkesztő írt, Peti rendezett és minden játékos eljátszott. Apolka valós indítéka rejtve maradt Petin kívül mindenki előtt, és ez önmagában is gyanús. De jó volt ez íígy, ilyen is kell, sokkal inkább mint a tajtrészeg hányóverseny vagy a sátrazás minden éjjel...

Rayen 2015.03.27. 22:44:48

Nincs semmi facebookról olvasás, most már nem is csinálnak úgy mintha interaktív élő lenne?

introverted22 2015.03.27. 22:44:50

@fosch9: Hát bevallom nőiesen, hogy egy pillanatot sem láttam belőle. Viszont ezt a mai napig nem bánom :) A Jersey Shore-ból kapcsolgatás közben láttam kb 2-3 percet, de annyira taszított az a sok gyökér, hogy elég is volt annyi belőle. Ezért is remélem, hogy ezt a mocskot csak átmenetileg fújja be a szél, de aztán gyorsan ki is viszi a következő légáramlat.

Mók_Ica 2015.03.27. 22:45:38

@mokamini: @fosch9: igen.... és most még jobban fogunk sírni a reklám után....
sztem apol és peti együtt vannak még... legalábbis nekem ez jön le apol szavai alapján

XocoLatte 2015.03.27. 22:46:44

@Womanity: döbbenet, de én nem is hallottam róla, és ez alatt a 20 másodperc alatt el is döntöttem, hogy nem is akarok egy ilyen újabb nímandról

2015.03.27. 22:47:20

@windsor: ehehe annyira egyetértek veled rózsaszín nózi :DDD
jersey-t én is csak egy részt, de annak a magyarítottja annyira legalja lehet h sztem nem bírnám ki h ne röhögjem végig ... a szemetet mindig összefújja a szél tudod... de ahogy jön úgy megy is :D bízzunk ebben - én még mindig azt tippelem h őt fogja megpofozni behus

spinks 2015.03.27. 22:47:53

@Zoe_the_Genius: csak poénbol írtam:) isten ments h megtudjuk ki nyert... Majd idővel.

introverted22 2015.03.27. 22:48:40

@Mók_Ica: Jaja, eddig még a facebook is elmaradt, pedig ilyenkorra már vagy 10 üzenetet beolvasott másoknál. Csak van valami ebben az Apolkában. Amúgy én kedveltem. Meg aztán lehet, hogy így, hogy nincs mellette se Pamela, se Cintia, kevésbé játssza a fejét...

2015.03.27. 22:48:44

@Mók_Ica: aha apol erre céloz erősen, de nem mondja ki nyíltan, nyilván a műsor miatt is kell még lebegtetni a dolgokat, ezzel is peti karaktere érdekesebb lehet mintha azt mondaná apolci h akkor ennyi volt szép volt jó volt

Zsoofka 2015.03.27. 22:49:21

@XocoLatte: Szerintem Peti nem vállalt túl nagy riizikót. Ő nem eshet ki. Apolt elengedte. Petinek szinte mindegy melyik tyúk hol köt ki.
Snezitől nem kért nagy áldozatot, az a nő felfalja a szemével Bencét. Pipa.
Nóri örül, hogy nem esik ki, meglépi Bencét. Pipa.
Beus. Ő Beus. Pipa.
Barbi: józan csaj, ha neki egy Peti felajánlkozik párul, akkor meg kell ragadni. Ha nem ezt lépi, hanem máshová áll, sokkalt több eséllyel esik ki, mint bennmarad.

De ez mindegy is. Megrendezett vót, nagyszínpad....

XocoLatte 2015.03.27. 22:49:50

@aruhamiatt: Peti a hőscincér persze saját magát kellett volna szarabb helyzetbe hozza, mint Gergőt vagy Nórit?
Másrészt, azt csak Gergő gondolja, hogy őt mennyire szeretik, szerintem a többség egy fellengzős, boríték gate által bennmaradt senkinek tartják, akit elsőként küldenének haza.
Nóri ditto, csak a paranoid hisztizése és az antiszociális repplikázásai miatt.

introverted22 2015.03.27. 22:50:06

@fosch9: Legyen igazad! :) Az a lényeg, hogy Loki és Pjotr maradjon bent. A többi nem lényeg.

ÉH3sZ 2015.03.27. 22:51:27

@mokamini: Béjvaccs rádöbbent hova került. Nem nyaralni!

Zsoofka 2015.03.27. 22:51:52

Peti fényezés, 3.0 ez Éjjelben. El is kapcsoltam.

2015.03.27. 22:52:11

@windsor: pontosan :D
esetleg a végén ketten is tarthatnák a labdát :DDD

nesztek facebook üzenet kellett reklamálni :D

Womanity 2015.03.27. 22:52:31

@XocoLatte: Részt vett benne Éden Levi, meg Pókmajom (de neki nem volt kedve dolgozni, ezért 1 nap után hazament :D) Mr. Nyíregyháza illetve egyéb ismeretlenek (köztük volt ez az Ádám is). Voltak még mások is tuti, de már nem emlékszem pontosan. Cél az ivás, buli, szex, a színvonal kritikán aluli. Ezután alapították Levivel a Golden Coast nevű "nagysikerű" zenekarukat. De ez az Ádám gyerek egyébként az ÉNB-ben is feltűnt pár rész erejéig. Az aranypartba egy méregdrága autóval érkezett, a ruhái méregdrága designer cuccok, nincs anyagi probléma. Valakinek a valakije, benyomták ide is, hadd mutogassa magát.

Mók_Ica 2015.03.27. 22:52:58

@windsor: jaja.... és itt vannak az fb üzik.... és ezek is pozitívak :))))

@fosch9: igen :)))

Zsoofka 2015.03.27. 22:53:11

NEm akarok spoilert, de azt lehet tudni, hogy kit kínál meg az ásványvizes üveggel Butus?

2015.03.27. 22:54:56

@Womanity: mr nyíregyháza? a híres seggbekuki? :D azta hát most röhögök :D az is mecsoda karakter volt
@csak mert: éljeeeen, noelkééééének orrpusziii

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2015.03.27. 22:55:10

Igazából Nóri nem túl okos, nem is túl szerethető, de hogy miért utálja mindenki ennyire, az tényleg rejtély. Adri is, hát ő a másik aki lófaszt nem csinál a Becksen lógáson kívül, Nóri ehelyett alszik, nabumm. Geri meg bemutatkozott, kijött belőle a kölyök.

Zsoofka 2015.03.27. 22:55:37

Peti miért nem "tanítgatja" Barbit? Csak engem lepett meg, hogy a riportban már a lecserélését tervezi?

csak mert 2015.03.27. 22:56:01

@fosch9: átadtam :))

ki a mr nyíregyháza?

2015.03.27. 22:56:06

mr nyíregyháza hogy is mondta? szúrná a mit? ki emlékszik?

ÉH3sZ 2015.03.27. 22:56:26

Apolka beszélgetett Gergővel? Azt se láttuk!

XocoLatte 2015.03.27. 22:56:38

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: ahhoz egyiknek sem volt bátorsága, hogy csavarjon egyet a dolgon és Nóri-Barbi összedumáljanak és fordítva álljanak oda, na akkor lett volna végképp epic...

2015.03.27. 22:57:26

@csak mert: egy egészen buta karakter volt még az első évadból
mindig mondta horvát évára akkori műsorvezetőre h szúrnám a szarfosóját v vmi ilyesmi

Womanity 2015.03.27. 22:57:28

@csak mert: Éden Pista a playboy nyuszis fülbevalós értelmiség :D

aruhamiatt 2015.03.27. 22:57:45

@XocoLatte: snezire céloztam, h kész tények elé állította Gerit. Persze, Peti sem akarta Nórit, ez világos. De ha Snezi korrekt módon, mert vele az volt Geri ( inkább kiesek, h bent maradj ), elmondja, h nem mögé áll, biztos tett volna azért, h ne Nóri álljon mögé. Emiatt gondolom, h kész dramaturgia volt az egész. Egyébként Geri a 19 évével lehet jobban gondolkodik mint az árral sodródó Patrik, vagy a jellemtelen Bence, aki aznap este megdugná a párját kiejtő csajt

introverted22 2015.03.27. 22:57:52

@ÉH3sZ: Ezt írtam tegnap meg előtte, hogy a háttérben én sokat láttam őket együtt beszélgetni...

Savafan 2015.03.27. 22:57:52

@Womanity: apukának volt/van lettája. még pókmajmot is meghúzta apuci, ha jól emlékszem :)

csak mert 2015.03.27. 22:58:01

@fosch9: a nevére nem emlékszel?

Womanity 2015.03.27. 22:58:47

@Savafan: Igen, egy párt alkottak egy ideig, erre én is emlékszem.

csak mert 2015.03.27. 22:58:54

@Womanity: nem láttam az előzp édeneket

ÉH3sZ 2015.03.27. 22:58:57

@windsor: Te látsz is nemcsak nézel!

XocoLatte 2015.03.27. 22:59:54

@Womanity: köszi szépen, de mondom, konkrétan letojom -- jövő héten nem is biztos, hogy nézem ezt a xart. Bőven elég lesz sixx hv-ját elolvasni...

pogona vitticeps 2015.03.27. 22:59:59

@aruhamiatt: Nórit nem akarta volna senki más. És az sem húlyeség, hogy most már három olyan pár van pPeti jóvoltából, akik

Savafan 2015.03.27. 23:00:33

ebben az élő műsorban még senki sem szólta el magát, az azért meglepő. baromi nehéz lehet úgy mesélni, hogy a következményeket már tudják. mert abban biztos vagyok, hogy pár játékos tudja a végeredményt. sajnos más is :(

csak mert 2015.03.27. 23:01:01

@ÉH3sZ: biztos csodás lehetett :DD

ÉH3sZ 2015.03.27. 23:01:10

@fosch9: "Kardoznám a .... "
Bunkó Pistának becézték

introverted22 2015.03.27. 23:01:53

@ÉH3sZ: uppsz, valahol elrontottam :))))

pogona vitticeps 2015.03.27. 23:01:55

folyt. akik, ezé vagy azé, de rámozdultak egymásra. innentól szabadon lehet válogatni a beérkező kendermagban.
--hülyeség, Peti :D

2015.03.27. 23:02:50

@Womanity: szarfosóját ez így beugrott hirtelen, szted?
@ÉH3sZ: az az - Pista (alias pitta) @csak mert: szépségkirályfi

ÉH3sZ 2015.03.27. 23:03:43

@windsor: Alaposan:) Figyelj oda legközelebb:)

Womanity 2015.03.27. 23:04:26

@fosch9: Lehetséges. A fosó biztos benne volt :D

XocoLatte 2015.03.27. 23:04:54

@aruhamiatt: a fő cél, ezt Peti is elárulta végül, hogy Apolka haza tudjon már menni. Nyilvánvaló, hogy ha már megszervezte, nem akarta esetlegességre bízni az átmeneti párja kilétét. Ha Snezi vagy bármelyik csaj kikotyogja a tervet, akkor jogosan félhetett volna attól, hogy a maradékkal Peti újratervezést végez, és sokkal rosszabb kimenetre lyukadhatott volna mindegyik.

Gergőnek Snezi nem tartozott semmivel azután, hogy a Pandorán hallotta először, hogy Gergőnek van B terve is. Kvittek voltak egymással szemben.

pogona vitticeps 2015.03.27. 23:06:25

@fosch9: nekem sunáznám a szarfosóját rémlik... meg ahogy tányért ragadva elszéledt mellőle mindenki

aruhamiatt 2015.03.27. 23:07:29

@XocoLatte: nem mindenben értek veled egyet, de elfogadom. Bence és Patrik jellemzésemhez mit szólsz?

ÉH3sZ 2015.03.27. 23:08:26

@XocoLatte: Snezinek meg Bence volt az A, Gergő a B, csak éppen nem árulta el az érintetteknek

Falatkányi 2015.03.27. 23:10:18

@spinks: biztos van olyan, hogy mondjuk nem kapjak meg a nyeremenyt, amig le nem megy, mert ha elszoljak magukat, bukjak. Legalabbis en igy csinalnam. Az mondjuk nehezebb lehet, h mondjuk Apol tudja, hogy Peti 2het mulva valami hulye feladatban kiesik/Barbi kirakja/barmi es kozben arrol kell dumalnia, hogy vajon jo par e, vagy Peti megnyerheti e

2015.03.27. 23:10:43

@ÉH3sZ: @pogona vitticeps: @Womanity: úgy érzem összeraktuk:
kardoznám a sz.rfosóját... hát igen, a régi szép idők, Pitta... :D

XocoLatte 2015.03.27. 23:11:16

@aruhamiatt: Patrik egy már most is lecsúszóban lévő, ostobenkó focista, Bence egy önbizalomhiányos, önimádó, egyszerű gyúrósjóska

pogona vitticeps 2015.03.27. 23:12:00

@fosch9: legközelebb valami épületesebb feladványt légyszi :)

aruhamiatt 2015.03.27. 23:12:22

@XocoLatte: ebben látod egyetértünk :)

csak mert 2015.03.27. 23:12:26

@fosch9: atyaég........
vajon van róla kép?

2015.03.27. 23:13:08

@pogona vitticeps: bocsi, csak elragadott a nosztalgia :D

csak mert 2015.03.27. 23:14:18

@XocoLatte: igaz, két lusta majom..ahogy adri is
igazából Peti és Loki próbál gondolkozni, és szerintem még Snezi
a többiek csak vannak

lentilky 2015.03.27. 23:15:03

@fosch9: nekem még a "fosszóró" elnevezés is rémlik, de már homályosak az emlékek... Viszont a rántottás tányérral szakadva elrohanás jelenetére én is emlékszem a többi fiútól :DD

csak mert 2015.03.27. 23:15:23

Ha beussal lennék összezárva, már belefojtottam volna az óceánba

pogona vitticeps 2015.03.27. 23:15:53

@fosch9: én hangosan felröhögök, ha látom leírva, hogy féltengely vagy kamion :)

ÉH3sZ 2015.03.27. 23:16:34

@csak mert: Nem csinálta, csak mondta:)

XocoLatte 2015.03.27. 23:16:50

@aruhamiatt: Gergő a nagy szavak embere, kraft és szaft nélkül -- egy Snezi típusú csajtól simán összefosta magát gyönyörében, szerintem a budin őrá rejszolt. És k..ra büszke volt magára, hogy ő mentette meg a kiesésétől,amit nem is értek.

vastyúk is .. 2015.03.27. 23:18:38

Szép estét, látom mindenről lekéstem :D Sajnos, mint tudjátok, a napnál vagyok füttttttőőő és hát hogy is mondjam, mára sok volt a panasz, szóval neki kellett állni lapátolni, deh nem tudtam behozni a lemaradásom, ezért is érezhettétek, hogy befagy a popótok. Holnap is be fog, mer a munkamorálom nem fog megugrani :D

XocoLatte 2015.03.27. 23:19:34

Loki is be volt avatva, ez kiderült az elején, még jót röhögtek is Petivel, hogy a Gergő-Nóri páros milyen frankó lesz... (csak mert felmerült itt korábban)

ÉH3sZ 2015.03.27. 23:20:05

Lokinál megint zseblámpa lesz?:)

aruhamiatt 2015.03.27. 23:20:12

@XocoLatte: nekem idáig szimpi Gergő. De innentől lehet genya lesz. Ahogy mondta, a rossz tapasztalatai, csalódásai most is igazolódtak. Ezt butaságnak tartom, de tapasztalatlanságának tudom be.

2015.03.27. 23:20:16

@pogona vitticeps: na igen :D ilyen karakterek azért elkelnének itt is lenne min szörnyülködni

Éjjeliben Apol ismerte a hedonista és implicit szavakat. Buliban titanikozott bence-loki. Loki éjjel beust simizi, engedély után természetesen.

2015.03.27. 23:20:53

apol kiröhögte beust és nózit

XocoLatte 2015.03.27. 23:21:42

@vastyúk is ..: inkább a széllel tegyél valamit, ha már nekiállsz tevékenykedni, ami itt van, az vmi szörnyű...

2015.03.27. 23:22:01

@ÉH3sZ: Lokinál mindig van egy nagy tetovált zseblámpa :DDD
@vastyúk is ..: itt volt a sínész úr is :)

Ditti82 2015.03.27. 23:22:24

@Womanity: Kell legyen valami csavar, mondjuk, hogy nem állhatnak egymás mögé mondjuk 2 párválasztóig.
@ÉH3sZ: @pogona vitticeps: @fosch9: Fosszóró. He! :D

XocoLatte 2015.03.27. 23:22:40

@aruhamiatt: nekem sosem volt szimpatikus, sorry

Krétagarbó 2015.03.27. 23:23:52

@fosch9: az implicit nekem is feltűnt.
Sneci zuhizik, a fiuk nezhetik a hatat...

XocoLatte 2015.03.27. 23:24:08

na jó éjszakát, mindenkinek, most napokig nemleszek, jó szurkolást ;-)

2015.03.27. 23:24:25

@Ditti82: profi! láttad amit küldtem?

csak mert 2015.03.27. 23:25:06

@fosch9: jah,láttam van best of éden pista videó is

2015.03.27. 23:25:16

@Krétagarbó: apolt azért sajnálom h nem bontakozott ki csak szomorkodott

2015.03.27. 23:25:54

@csak mert: komoly vagy, kérem szépen :)

Krétagarbó 2015.03.27. 23:26:10

@XocoLatte: jó éjt, jó szórakozást!

Savafan 2015.03.27. 23:26:20

Beus attól fakadna ki, ha valaki beküldené a "NÓZISZIPPPPANTÓÓÓÓT" :) akkor a szerkesztőt is átrángatná a kamerákon keresztül :)

2015.03.27. 23:26:58

@ÉH3sZ: :D mit szégyellősködöl? fsszr :DD

Krétagarbó 2015.03.27. 23:27:00

@csak mert: erről az éden pistarol lemaradtam, ez az 1-ben volt??

Ditti82 2015.03.27. 23:28:05

@fosch9: Láttam. Válaszoltam is. :)

Nehem ahakaharohom Aharahanypahart Áhádáhámohot. :'(

csak mert 2015.03.27. 23:28:11

@Krétagarbó: én is csak most olvastam itt róla, igen az 1-ben asszem :)

2015.03.27. 23:29:23

mindenkinek ajánlom a Caveman c darabot ma láttam, szétröhögtem magam

2015.03.27. 23:31:36

@Ditti82: jeeee
@Krétagarbó: 1-ben egy igazi kultfigura hogy maradt ki?

pogona vitticeps 2015.03.27. 23:31:57

@csak mert: Ha van időtök, érdemes visszaolvasni sixx első évados hogyvoltjait. Általában vinnyog az ember a röhögéstől.

2015.03.27. 23:32:24

@csak mert: megnézném ha adsz linket :)

vastyúk is .. 2015.03.27. 23:37:46

@XocoLatte: Igen itt is durva a szél, azért, mert kolléga túlórázott, kell neki a zseton, de majd holnap tartkón baszarintom a lapáttal, hogy ne fújjon már annyira kis kárpátmedencei hun ivadákokra. hihihihi

@fosch9: brühühüüüü, őt is lekéstem akkor, nem csak a műsort..

2015.03.27. 23:39:02

@vastyúk is ..: ma is csak beköszönt, nem élvezhetjük sokáig a társaságát :(

vastyúk is .. 2015.03.27. 23:42:17

@fosch9: :( mindig csak a munka.. de legalább beköszönt. Még él :D

vastyúk is .. 2015.03.27. 23:52:24

@fosch9: egyébként én sem vagyok olyan aktív, sokszor csak azt látom, hogy már elmondtátok helyettem is, akkor meg minek próbálkozzak. Persze azt is tudom, hogy kaszinózni menjek a kaszinóba :D

vastyúk is .. 2015.03.27. 23:54:36

@fosch9: Én most sajnálom a kisgyereket. Peti ha ennyire mártír, miért nem vállalta be Nórit?

kamilla123 2015.03.28. 00:01:01

@vastyúk is ..: amúgy én is ezen gondolkodtam. oké, h Nóri kissé irritáló, de alapvetően hűséges társ és nem rosszindulatú. Szóval én Peti helyében inkább őt vállaltam volna be, mint Barbit, akit nem lehet még kiismerni. (nekem amúgy kifejezetten ellenszenves, megúszós csajnak tűnik, aki ennyitől kiakad, h akkor most mindenki Apol miatt sírt, és ez neki fáj). Szóval sztem Nóri-Peti nyerős páros lehetett volna /lehetne. Én szurkolnék nekik.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.03.28. 00:02:41

@aruhamiatt:
Nekem meg éppen fordítva jött le: Gergő eddig volt nekem egy önhitt barom, de ezt a reakcióját, a "hisztit" megértem.

Akárhogy is nézzük, legalább ketten kib*sztak vele, és már a délelőtti felvételeken látszott, Nóri hogy dörzsölgeti előre sátáni kacajjal a kezeit, hogy "Megyek én még a te utcádba!". "Jobban teszed, ha kedves leszel velem", ugyebár... Gergő van annyira józan, hogy azonnal átlátta, hogy mennyire kiszolgáltatott lett Nórinak, és naná, hogy ez rohadtul szarul esett neki.

Peti meg jön a szar dumával, hogy "Ismerd meg Nóri igazi arcát!"... Na kérem, Nóri "igazi arcának" megismerésével Loki is csak odáig jutott öt hét alatt, hogy eddig még nem lökte a medence széléről az aljnövényzetbe a csajt. Kedves Péter, innen üzenem, Nórinak EZ az igazi arca, és ezt ugye te pontosan tudod, csak persze ezzel le tudtad egy kicsit tolni a felelősséget. Sneziből is látszatra csak a bűntudat jött elő (legjobb védekezés a támadás), ahogy még neki állt feljebb, csak mert valaki hangosabban próbál kiabálni, mint ő, vagy mert nem fogadja széles mosollyal a "bocsánatkérését". Bence meg aztán hatalmas volt a "Gergő nem tudja elválasztani a való életet és a játékot" dumájával... mondja az, aki az ötnapos öribariját, Norbit krokodilkönnyekkel búcsúztatta.

Szóval tegye fel nyugodtan mindenki a kezét, aki azt mondja, hogy neki egyetlen olyan sérelme, bánata, kudarca sincs az életben, ami akár teljesen ártalmatlan, de hasonló helyzetekben nem hozza elő az akkori érzéseket, és ennek nyomán nem reagál túl dolgokat... amin sokat tud rontani, ha még gerjesztik is ezt.

vastyúk is .. 2015.03.28. 00:06:28

@kamilla123: Szerintem Nórit Peti sem tudta volna elviselni. Valamiért kollektívan utálják. CSak annyira mondják bent, hogy a kisgyerek miért nem megértő, hát azért nem, így, hogy megkapta azt, akit a legjobban utál, biztos kieső a következő körben.

vastyúk is .. 2015.03.28. 00:11:16

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): szerintem is csak rontott rajta, hogy nyugtatgatni próbálták. Könnyen beszél, aki nyugodtan hajtja álomra a fejét a párja mellett. Snezin most csak röhögni tudtam, a "pedig bocsánatot kértem" frázisaival. Komolyan azt hiszi, hogy akkor minden ok. Persze okosabb lett volna, ha Gergő megölelgeti és azt mondja, hogy Snezi, mindent megbocsátok. :D

Infomaniac 2015.03.28. 00:22:06

Ez a kavarás Petinek egy teljesen önző húzása volt, de jól csinálta. És ezek ott bent, vagy azt hiszik, hogy ő a jóság megtestesítője, vagy pedig értik, hogy ilyen a játék és Petinek kellett egy pár, aki neki megfelel.
És ha belegondolunk, ha nincs Snezi Gergőnek, akkor így neki csak Beus és Nóri marad. Előbbiről meg ugyancsak elég egyértelműen nyilatkozta, hogy mit tart róla, tehát nem feltétlen jobb pár neki, mint Nóri.

vastyúk is .. 2015.03.28. 00:28:22

@Infomaniac: Én azért azon meglepődtem, hogy mindenki szó nélkül követte Petit, azaz gyakorlatilag bármit megcsinálnak neki zéró indoklás nélkül. Ha csak az egyikük is mást tesz, mint amire Peti kérte, Peti beszopja. Szóval a csengőnek meg kellett volna szólalni az agyukban, hogy Peti a srácok háta mögött teljesen sikeresen végrehajtatta az akaratát :D

kamilla123 2015.03.28. 00:48:59

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): egyetértek azzal, hogy Gergő jogosan akadt ki Snezire. Egyszerűen Snezi elárulta őt és kész. Ezt nincs mit szépítgetni. Lehet,h Gergő bosszút áll majd, és ez lesz Snezi veszte. Viszont sztem Gergő nem járna rosszul Nórival. Loki is folyamatosan fúrta Nórit, amit Nóri sejtett mindig is, mégsem hagyta cserben. Szóval sztem ő nem lenne rossz társ Gergőnek.

Montezuma13 2015.03.28. 00:49:58

Apolka nem véletlenül akart már hazamenni és nem véletlenül volt visszafogott lényegében az egész játék alatt. kb. 1-2 héttel ezelőtt olvastam egy újságban, hogy közvetlenül az elutazása előtt derült ki, hogy édesanyja gyógyíthatatlan beteg. Ez magyarázza mind a viselkedését, mind azt, hogy haza akart menni.
Az pedig, hogy ez az egész akció mennyiben volt kitervelve a szerkesztők részéről vagy pedig Pjotr részéről azt nem tudom.

kamilla123 2015.03.28. 00:51:14

amúgy az Éden Éjjelben azt néztem, hogy Apolka milyen gyönyörű szép profilból. Szemből viszont sajnos kicsit nagymama feje van. Kár. De a szeme szép.

mobilos perpetuum 2015.03.28. 02:12:12

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Mert Gergő az kicsoda? Nem teljesített semmit, véletlenül egy borítékot kapott, hogy maradhat. A másikkal ment volna a levesbe. Jött persze a nagy szöveggel, hogy a párokat szét kell robbantani. Azt persze nem merte meglépni. Kis okostojás, Nóri is többet ér nála, legalább tudja, hogy utálják, Gergőnél utálatosabb nincs az Édenben, a semmire veri magát. Tetszene, ha Nóri zavarná haza.

Chuck Νorris 2015.03.28. 02:34:10

Sziasztok
nem olvastam miket irtatok, de az én véleményem.
az egész egy ordas nagy kamu volt, Apolka haza akart egy müsort és kiadták hogy keveredjenek picit a párok, legyen konfliktus (nori Snezi Gergő...)
ha értelmesen taktikáztak volna Lokiék, Apolkát és Barbit beállitják Petihez, Beust ráküldik Lokira, Snezi megy ahova akar, viszont Norit is ott hagyják Lokinál (titkos mindenkit átbaszos terv) és kiesnek 3-an. Loki válassza Norit, kiesik Beus, Gergő vagy Bence kiesik mert egyedül marad, Peti hazaküldi Apolkát. ja de akkor 3 héttel rövidebba müsor és ugy nem ok.
Szóval maga a választás az ki volt találva, egyedül Peti gyászbeszéde volt saját, és meg is hatott mindenkit, még szegény Berkit is aki majdnem elsirta magát :)

Chuck Νorris 2015.03.28. 02:35:03

na szal Apolka haza akart menni és csináltak köré egy müsort....

Chuck Νorris 2015.03.28. 02:45:33

Amugy én még tartom hogy Nóri jó arc, karakán jellem, Loki, Patrik, Bence, Snezi, Beus, Adri meg csak "dugni ment be" és partyzni. Szerintem semmi baj nincs azzal hogy nem birja ha minden nap 6 órán át üvöltöznek a többiek. lehet persze Nóri kicsit komolyabb a koránál, és nem tudja elengedni magát. egyébként Mariann, Apolka, és Barbi is ilyen tipus, de Apolka és Barbi eléggé konfliktuskerülö fajta, Mariann meg élvezte hogy csipik a fiuk.

Chuck Νorris 2015.03.28. 02:52:03

a köpcös vizimentőt nem jellemeztem, hát ez a gyerek olyan szerencsétlennek tünik, nevetek rajta :) a csajoknak nem jön be, szellemileg sem tünik eléggé kidolgozottnak, nagyon kiváncsi leszek mit produkál. egyelöre ugy tünik ö a csapat "mindenki hülyére veszi" tagja :D

vastyúk is .. 2015.03.28. 03:55:32

@Chuck Νorris: ööö. szerintem Nóri olyan, mint akinek beleszorult valami a seggébe. Állandóan be van feszülve. Egy értelmes mondatot nem bír kinyögni egy hirtelen jött keresztkérdésre, csak flegmázik. Ilyen téren hasonlít kicsit a vizimentő kisgyerekre, mert náluk a legjobb védekezés a támadás. Szerintem Mari és Apolka nem ilyen szinten képviselte a visszafogottságot.
Szerintem a vizimentőnél ezerszer ostobább Patrik vagy Bence. Persze ezek csak tippek ;)

Infomaniac 2015.03.28. 07:39:41

@vastyúk is ..: Volt egy olyan eshetőség, hogy Bence berág rá utólag, de hát látjuk, hogy nem.
Tegnap Adri vigasztaló szövege Gergőnek naggyon gáz volt, innen kintről elég taplóra sikeredett, még ha tudom is, hogy csak azt mondta, amit Gergő hallani akart.
Azért hiányoltam egy Loki-Nóri esti megbeszélést.

2015.03.28. 08:02:16

Nóri bosszantó volt tegnap ezzel a fölényeskedéssel, ezzel az "én mindent tudok" 'attitűddel' (szia, moscafrutta XD), pláne ahogy ennek tudatában beszélt a kisgyerekkel is...nem tetszett. Béjvacs hisztije érthető volt. Ahogy az is, hogy Peti nem véletlenül nem akarta magának párnak, akkor már inkább Barbit, mégha nem is ismeri.

2015.03.28. 08:02:16

Nóri bosszantó volt tegnap ezzel a fölényeskedéssel, ezzel az "én mindent tudok" 'attitűddel' (szia, moscafrutta XD), pláne ahogy ennek tudatában beszélt a kisgyerekkel is...nem tetszett. Béjvacs hisztije érthető volt. Ahogy az is, hogy Peti nem véletlenül nem akarta magának párnak, akkor már inkább Barbit, mégha nem is ismeri.

Gia 2015.03.28. 08:18:31

Gondolom Peti azért nem választotta Nórát,mert a játék végén számítani fog,hogy egy adott pár mennyire szimpatikus a többieknek,Nórit meg ugye utálják,vele nem nyerhet.
Én azon csodálkoztam,hogy a riportban miért volt Bence megdöbbenve,hogy Snezi mögé állt,hiszen megbeszélték...

2015.03.28. 08:22:56

@Gia: Egyébként az valami elképesztő, hogy mennyire nem tud beilleszkedni Nóri...folyton azt hangsúlyozza, hogy mennyire próbál, ennek ellenére mindig lepattan mindenkiről.

Gia 2015.03.28. 08:32:35

Egy csapatot jól összetart egy közös ellenség és Nóri erre tökéletesen alkalmas.

Krétagarbó 2015.03.28. 08:38:38

@Gia: Igen, ez is benne van. Meg az is, hogy Nóri sem tesz sokat azért, hogy megkedveljék.

2015.03.28. 08:41:08

@Chuck Νorris: nem esnek ki hárman ezt már párszor megírták itt

2015.03.28. 08:45:55

@vastyúk is ..: én nem tudom sajnálni az őrjöngő viselkedése miatt
sneci persze előző nap pandorán azt mondta ő szól ha változás van így ez snecinek róható fel h úgy állt át bencéhez h a vízimentőt nem tájékoztatta
ettől függetlenül nem látom a vízimentő - nóri ellenszenv okát de lehet csak nem mutatták még, szem is örülnie kéne inkább nórinak ha épp ezt dobta a gép

Krétagarbó 2015.03.28. 08:46:24

@fosch9: nekem az egész 1 kimaradt, nem néztem.

halványlilaköd 2015.03.28. 08:46:53

Béjvács legnagyobb baja a helyzettel volt. Rájött, hogy semmit nem tudott, és még csak nem is sejtette.
Ha jól figyeltem Pjotr már vázolta, hogyha így folytatja, akkor Béjvács lesz a következő távozó. Remélem még hisztizik párat, és tényleg megy.

2015.03.28. 08:49:20

@Krétagarbó: a legjobb volt mind közül szerintem
@halványlilaköd: igen, sztem is mehet nyugodtan, férfiatlan kis pöcs

2015.03.28. 08:50:44

@vastyúk is ..: attól még nyugodtan mondd el, látod mások el sem olvassák a kommenteket és úgy írják le ugyanazt :DDD

2015.03.28. 08:54:07

@Gia: :DDDD és tényleg így van!!!! :))))

2015.03.28. 08:58:22

@fosch9: Én úgy fogalmaznék, még tapasztalatlan, de majd itt felnő és megedződik :) Ha olyan jó játékosnak tartja magát, akkor számítania kell / kellett volna az átvágásokra is, hát most megkapta :) Dolgozza fel s tanuljon belőle :)

2015.03.28. 08:59:59

@Gia: @Szent Borzadály: de miért ellenség nóri? attól mert ellenszenves nekik még nem gondolom h valódi ellenség a szó szoros értelmében

2015.03.28. 09:01:29

@Szent Borzadály: láttad hogy dolgozza fel: őrjöng, csapkod... szerencsétlen még nagyon gyerek

2015.03.28. 09:09:05

@fosch9: Valami oka csak van, hogy nem kedvelik, és már alig várják, hogy hazamenjen...Mondom, nekem nincs vele különösebb problémám, ő más mentalitású, mint a társai, kicsit jobban kéne idomulnia, és kevesebbet aludnia. :)))))

Béjvacs meg gyerekesen reagálta le a vakon vezetést,,hát istenem, tanuljon belőle, mást nem nagyon tehet :)

ÉH3sZ 2015.03.28. 09:09:16

@fosch9: Nóri azért bevállalós és van annyira konok, hogy nem roppan össze. Neki se öröm Béjvaccs párjának lenni.

2015.03.28. 09:15:02

@fosch9: Az őrjöngés még nem a feldolgozás-fázis, az válaszreakció volt - tapasztalan még, még ne pókerezzen, de miután kitombolta magát, most rakja össze magát újra, tervezzen újra, barátkozzon Nórival és a többiekkel, na az már valóban játék lenne :) várom, hogy fog ebből kikeveredni. vagy ki tud-e keveredni ebből...mert ha igen, na akkor VAN helye a játékban :)

Krétagarbó 2015.03.28. 09:17:24

@Szent Borzadály: igen tapasztalatlan, végülis még csak 19 éves, mitől is lenne tapasztalata? Ha sikerül kicsit több időt bent töltenie, jó kis tanulópénz lesz neki.

Krétagarbó 2015.03.28. 09:19:03

@Szent Borzadály: +1. az előzőekkel is egyetértek.

2015.03.28. 09:20:17

@Szent Borzadály: nekem ez a valami oka van nem mindig meggyőző - mert pl az ellenszenvnek nem feltétlen van alapja v oka - simán más mint ők és ezért - ez az én véleményem de persze nem látunk mindent
@ÉH3sZ: sztem is Nóri jobban fogja ezt bírni eddig is elég jól tűrte a pofonokat

egyébként van új poszt

2015.03.28. 09:21:40

@Szent Borzadály: ok fiatal, tapasztalatlan de valahol az embernek kell tudni magát visszafogni helyzetekben és ez itt nem történt meg, nem hiszem h ő tudna megbocsátani és barátkozni ezek után - de meglátjuk

2015.03.28. 09:32:43

@fosch9: Ennyi idősen nekem sem ment elsőre :D új poszt? nálam még nem látszik :/
A valami oka van - ezalatt nem kimondottan észérvet értettem, elég annyi is, hogy nincsenek egy hullámhosszon, nem tudnak beszélgetni - ilyesmi. Inkább érzelmi alapon nyugvó ellenszenv.

2015.03.28. 09:47:11

@Szent Borzadály: lehetséges h ellenszenv, de itt át lehet ezen lépni a bentmaradásért :)
hogyvolt.blog.hu/2015/03/28/eden_hotel_3x25_szevasztopol

vastyúk is .. 2015.03.28. 10:48:01

@Infomaniac: azért csak a kisgyerek rágott be rá, mert a többieknek jó pár jutott. Adri is csak tovább hergelte Gergőt, ha nincs ott, nincs kinek üvöltözzön . Adriról eddig is tudtuk, hogy egy kissé tapló.
süti beállítások módosítása