Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x23 - Vakon vagyok, mint egy hülye fasz (18+)

2015. március 26. 06:53 - sixx

screen_shot_2015-03-26_at_4_46_02.png

Botox kiesének másnapján Gólem a parti bokorból szalad elő, hogy egy rossz technódiszkós szakmunkástanuló szeletelő mozdulatait utánozva elmesélje, hogy Bence nem lesz könnyű helyzetben, mert ő ébreszti. Ha engem egyszer Gólem ébresztene, egy órával a karján, a gatyájában vasalt zsákkal, szerintem infarktust kapnék. Meglátjuk, mit akar a szingliszoba lakóival.

És tényleg jön Gólem, a kezében egy tollseprű, vagy miafasz, ha Bence zacsiját simogatja vele, vagy feldugja a seggébe, abbahagyom a hogyvoltozást, isten az atyám. Körülnéz a nappaliban, minden szanaszét, gondolom, az alkoholszag penetráns lehet, és elindul a szingliszoba felé, majd oda belépve lámpát kapcsol, és a nagyont úgy mondja, hogy naggyon. Nem tollseprű az, hanem egy pálmalevél, Gólem naggyon gyorsan viszi Bencét, Beust és Barbit valahová. Naggyon sietve kell öltözni, plüssállat nem kell. Barbi szőke helyett rézszínű hajjal nyilatkozik továbbra is, vagy csak zöldes árnyalatú cuccai vannak, vagy kurvára nem stimmel a magyarázat, aszongya, meglepte, hogy Gólem rájuk rúgta az ajtót.

Szegény Beusnak az angyalszárnyakat is hoznia kell, ha van isten, így viszik keresztül a falun, lesz sűrű keresztvetés szerintem. Bugyi legyen rajtad, mondja Gólem Beusnak, van? Az lenéz a gatyájára, van, ja, meg szárny is. Mennek. Közben megébrednek a többiek is, Topolka megkapja a szokásos puszit Pjotrtól, Snezi meg félpucéron alszik, Gergőnek perceken belül állni fog a farka. Loki kiborul a szobájuk láttán, amiben Ivar szanaszét hajigálta a cucait, és aszongya a riportban, hogy nem fogja megmondani egy 24 éves bulának, hogy pakoljon már össze, de baszki, ha szanaszét dobálja a bugyijait, akkor mi az istent csináljon? Átmegy a szinglibe, és konstatálja, hogy üres. A reggelinél is ez a téma, micsoda meglepetés, hol vannak ezek?

screen_shot_2015-03-26_at_5_12_50.png

Pjotr és Loki a teraszon (hányás száma: 0) beszélgetnek, Botox pont a kiesése előtt említette a közdaszdászlemezlovasnak, hogy Snezi seggét a villán kívül kéne tudni. Mert Beussal ketten nem maradhatnak. A plázamacák között volt némi villongás. Loki aszongya, hogy Snezi keze van Botox kiesésében. A kirándulók leérnek a kikötőbe Beus hátán már nincs szárny, a lába görbe, és bénán áll a mólón, várva, hogy Gólem végezzen a felkonffal, mentek randizni a tengerre, sporthorgászni. Otthon Loki Béjvacsnak panaszkodik, hogy Ivar állandóan kíváncsiskodik, és már a szájszagát sem akarja érezni, ami nekem túl plasztikus, mi lesz a következő, a pinaszag? Loki nem bírja Ivart, kész, ez van. Bejön Ivar, és Béjvacs kénytelen terelni, aztán Lokival ketten elindulnak lefelé, amitől Ivar sík ideg lesz, mert megint otthagyták, és nem beszél vele senki. Biztos a szájszag, vagy a frufru miatt.

Eszik, alszik, szarik, cigizik. (Loki)

screen_shot_2015-03-26_at_5_23_39.png

A mólón Bencéék megint megérkeznek, ejnye, az előbb már horgászbottal a kézben közelítettek a hajó fel, most meg bot sehol. Nem baj, elindulnak végre, Beus tapsikol, jujdejó, megyünk. Nagyon tetszik neki a vitorlázás, mert a motorcsónakra azt hitte, vitorlás. Teccik érteni: ha vízen van, vitorlás, mer’ mi más hajtaná? Horgásznak, Bence magyaráz a buláknak, ne rángassátok, ha ha ráharap. Beus kezében a fasz szerintem természetesebbe állna, mint a bot. Beszélgetnek is, Bence igyekszik megismerni a csajokat, a társalgás mélysége úgy hat milliméter lehet. Odahaza Adri és Ivar Snezi miatt idegeskedik, mert Snezi lekutyázta a nőket, csaj Botox jócsaj, mondta, és ez milyen már, takarodjon, büdöskurva. Ivart irritálja Snezi, és hazazavarná. Adri is. Ugorgyunk.

A hajón Beus és Bence sokat beszél, Barbi meg kapaszkodik, nehogy beleessen a vízbe, és figyel, mit beszélnek. Beus azért nem baszta ki Ivart tegnap, mert megsajnálta. Nahát. Adri otthon Becksnél is fúrja Snezit, aki Béjvaccsal beszélget Barbiról, és ez pont annyira unalmas, amennyire hangzik. Snezi azt ígéri Béjvacsnak, hogy együtt fogják végigcsinálni a dogot. Ivar és Loki Bence régi szobájában fetreng, Ivar annyira unja magát, hogy már aludni sincs kedve. Béjvacs is csaj teng-leng, aztán Lokival otthagyják Ivart, ma már másodjára, és ettől a csaj kiborul, és ezt mondja, zavarja, hogy kihagyják a beszélgetésekből, és ki van közösítve. A szájszag lesz az én mondom.

screen_shot_2015-03-26_at_5_49_47.png

A hajón nincs kapás, van viszont fürdés. Barbi nem ugrik, de Beus és Bence igen. Odahaza Bence a téma, mer Adri egy Bence-Snezi paktumot emleget, UGYE, mondtam én, hogy Bence lesmárolta, amikor hullarészeg volt! Mármint Snezi volt satu, nem Bence, mert utóbbi minden nap az. Pjotr ezen elcsodálkozik, nahát. Végre vége a horgászatnak, Gólem a parton várja őket, na, Bence, akkor most tessék választani párt. Mivel Beussal beszélgetett folyamatosan, tuti őt választja, mondja is, hogy Beus aranyos, DE nem biztos, hogy jó játékos, Barbi meg okos. Gólem mondja, hogy válasszon akkor. Odahaza Adri és Pjotr azt találgatja, mi lesz a pénteki párválasztón, Loki-Beus az várható, és Bence-Barbi, de Bence-Snezi is elképzelhető. Bence választ, Barbi, hoppá.

screen_shot_2015-03-26_at_5_52_41.png

Loki otthon Snezinek mondja, hogy Beust bevállalja, Bence meg Barbit, Ivar meg mehet a legközelebbi közértbe szájvízért, aztán meg haza. Beus a repedt seggét Loki mögé akarja leparkolni, Loki örül is neki, mármint nem a repedt ánusznak, hanem annak, hogy Beus hülye, de nem büdös a szája. Tényleg baj lehet a fényeléssel a műsorban, Snezi is vörös hajjal nyilatkozik a riportban. Beus idevaló, Ivar nem, ennyi, mondja. Visszajönnek a randizók, Beuson sehol a fekete szárny, és megint mondja, hogy vitorlázni voltak, ráhagyják. Este vacsi, Bence elmeséli, hogy párt választott, Barbit. Beus örül, mert az övé a szingliszoba.

screen_shot_2015-03-26_at_6_09_12.png

Kaja után Snezi azt magyarázza Bencének, hogy örül neki, mert csak, Loki viszont Pjotrral eszkábál egy tervet, mert amit eddig mondott, márminthogy neki Beus kell, AZ HAZUDÁS VOLT, mert nem is, Ivart akarja bent tartani. És direkt kutyázza Ivart, aki meg ehhez megfelelő üzemanyagot szolgáltat a viselkedésével. A nagy terv egyébként az, hogy Snezit kell kibaszni, de ha őt nem akkor először Beust, hogy Snezi megtörjön. Mitől lett Snezi főellenség??? Nem értem, de mindegy, hadd tematikázzanak. Pjotr benne van a tervben egyelőre. A mit sem sejtő Snezi Bence izmos felsőtestét nézi, és azt mondja neki, hogy Loki Beust akarja bent tartani. Loki bemegy a szobájába, és Ivarnak kipakol, elmondja a Nagy Tervet. Ivar ettől nem lett boldog, mert megint ki van hagyva mindenből, és eleve, vele senki nem beszél, és ez milyen már, két doboz cigit szív, és unja, hogy átnéznek rajta. Loki üres tekintettel hallgatja.

Vakon vagyok, mint egy hülye fasz. (Ivar)

screen_shot_2015-03-26_at_6_10_16.png

Este löevél, Snezi kicsípte magét mint Szaros Pista Krisztus nevenapján, teljesen feleslegesen, mert a löevélben az áll, hogy fehérneműparti lesz, amit Adri nyögéssel, a faszik kurjongatva fogadnak. Öltöznek, nem túl nagy meglepetésre a faszik is női alsóneműbe, ezt mondjuk soha nem fogom megérteni, de biztos csak velem van baj.

A bulika gifekben:

jump1.gif jump2.gif
men.gif pjotr.gif

Barbinak mi van a kezével? Na mindegy. Beus bocsánatot kér Bencétől, hogy kibaszta Botoxot, Snezi meg Topolnak magyaráz, hogy Bence neki nagyon bejön. Topol nem nagyon mond semmit, de hát ez 23. napja így van. Bence felviszi Beust a szinglibe, és fetrengenek, közben lent Snezi meg aszongya, hogy Bence egyre fontosabb neki. Loki és Becks is felmegy a szinglibe, nahát, gruppen? Jön Adri a szinglibe, keresi Beckset, aki az ágy alá bújt, de lebukik, és Adri beszól neki, hogy most felejts el, de komolyan, és Becks megy is Adri után ezerrel. Ennek Bence örül a legjobban, mert Beusnak esik, és egy smár is van. Adri hisztizik egy sort, de csak szőrmentén, majd megdobálja Beckst párnával, és lerugdossa az ágyról. Bence annyira be van baszva (de mikor ütött be neki ennyire a pia?), hogy egy tálból kézzel-arccal zabálja a spagettit, aztán dűl-borul otthon, szétszedi a Barbival közös képet, satöbbi. Holnap Pandora.

Beus Becksnek is megmutatta a csöcsét:

Címkék: 18+ éden hotel
757 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.26. 07:10:23

Akkora logikai bukfencek vannak a vágások miatt, h a műsor rovására megy.

2015.03.26. 07:14:44

loki azt monda h snezi keze van mariska kiesésében (nem beuséban sajnos még bent van)
ezt alátámasztja h mari az estiben egyáltalán nem beszélt barátian sneciről sőt talán meg sem említette

2015.03.26. 07:25:34

Sneci attól lett közellenség mert rájöttek h az ő keze van mari távozásában.

Mi sem értettük tegnap a fiúk lánybugyiban dolgot.

2015.03.26. 07:26:16

hajrá loki a legnagyobb tattikus
:D

2015.03.26. 07:31:41

a 19 éves szétrepedt seggű beus is szereti a piát és önként ugrott bence alá

kardigan 2015.03.26. 07:35:02

tutira a világítás, apolka haja is rengetegszer rózsaszín meg nórié is: i.imgur.com/FEqN4Ge.png

Eruka 2015.03.26. 07:56:44

Hát szóval minden elismerésem a vágóké a "következő adásból" opus-ok miatt... Hát ugyebár kedden este azt hittük, hogy szerdán akkkkkora durva rész lesz, hogy még... Aztán maradt a döguncs bebaszcsi... :-/
Lokitól megint nagy húzás lenne, ha tényleg mindenkit megkajáltatna ezzel az "utálom Ivart, kell a Beuska" műsorral, és tényleg a párválasztón döbbenne rá a többség, hogy mi a szitu :)
Változatlanul Hajrá Loki!!! :D

kardigan 2015.03.26. 07:57:41

volt valami össznépi plénum, amin meg kellett mondani, hogy melyik újlányt akarják, csak ezt nekünk nem mutatták? sezlony is emlegetett olyat, hogy ő beust mondta, meg nóri is, hogy gáz-e, hogy egyiküket se választotta

CsÁgiiii 2015.03.26. 08:21:34

helló
Tényleg vannak érthetetlen kijelentések. Pl. ha jól emlékszem Loki mondta, hogy övön aluli, amit Snezi csinál, ki kell rakni...
Mit csinált? Ha beleteszik ezt a mondatot a műsorba, vagy benne hagyják, tök mindegy, kaphassunk magyarázatot rá, hogy mire utal, mi történt?
Na.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.03.26. 08:23:52

@Eruka:
Ha Beus "kéz-ségesebb" lesz Bencével, akkor lehet, hogy a végén ők teszik össze, amijük van, és onnantól minden este (orvosilag persze, nehogy Beusnak elvonási tünetei legyenek, amiről már a kisfilmjében is beszélt), és akkor jöhet talán egy Barbi-Loki páros...

Bár nem is értem, hogy Loki mit kavar, mert azt mondta, hogy Beus maga mögé állításával megleckéztettni akarja Ivart... ami nehéz lesz úgy, hogy Nórit mindenbe "beavatja". Hacsak nem az a cél, hogy Nóri le legyen nyugodva, ha mindenhonnan Beust hallja Loki mögé, aztán Loki a nagy nyugodtságában haza is röpteti... azaz röptetné, mert az előzetesből látszott, Nóri már keresi a menekülő útvonalat.

Lokinak mondjuk elég gyakran jön elő ez az "apatigris" ösztöne. Eddig csak Naomit, Milánt, és most Beust pátyolgatja.

introverted22 2015.03.26. 08:26:22

Jó reggelt! Jó poszt egy baromira unalmas összefoglalóról. Gratula hozzá!

XocoLatte 2015.03.26. 08:48:44

@fosch9: nézőként (mivel szar a műsorszerkesztés és -vágás) akkor azt is ugyanilyen alapon kellene elhinnem, hogy Loki a legnagyobb genyó. Vagy Adri, vagy akár Nóri. Csak azért, mert Szent Loki állít valamit tematikai alapon, én dafke nem fogom elhinni. Hajrá Snezi!
:D

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.03.26. 08:53:09

@DilisApu:
Hobbiszinten modellkedik, főállásban meg :) ...

beacska 2015.03.26. 08:54:24

én csak azért gondolom, h Lokinak esze ágában sincs Nórit benttartani, mert különben miért panaszkodna a riportban? Nekünk? minek?

ÉH3sZ 2015.03.26. 09:03:32

@Csakcsibe: Nem mondanám, hogy semmi köze hozzá. A kezdet kezdetétől Bence kell Snezinek, mindig ott volt velük és kapóra jöhetett neki a Fekete Angyal.

ÉH3sZ 2015.03.26. 09:05:52

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): @beacska: Könnyen lehet, hogy Nórit csak azért nyugtatta le hogy egyszerűbben kitehesse.

Mosoly az élet értelme 2015.03.26. 09:19:58

@beacska: igeeeen. Éppen egy hete írtam, hogy vagy nagyon szarul vágnak vagy Loki "nekünk" is folyton kamul. Tegnap nagyon érezhető volt, hogy a Nóris dolgot intézte.
@ÉH3sZ: Hosszú ideje meggyőződésem, hogy Sneci rámozdult Becuskára és Botox csípte a szemét. Full nem értettem mit nyomott részegen, hogy ugye érteeeed miről beszélek -mintha Botox eltávolítását magyarázta volna.

A 888.oldal amúgy hihetetlen nagy segítség megérteni mit motyognak.

Bujumburi 2015.03.26. 09:24:02

szegény Nórika :(
amúgy tuti kihagynak fontos jeleneteket, ez a Snezi - Beus dolog is mikor alakulhatott? Valóban lehet köze Snezinek Botox távozásához, csak mi nem láttuk.

DilisApu 2015.03.26. 09:28:06

@Bujumburi: biztos vagyok benne, hogy 2x ennyi műsoridőt is meg lehetne tölteni értelmesebb tartalommal, csak valami miatt a szerkik a balfékebb részeket válogatják be. És ugye a 18+ sem ad többet csak ugyanaz blőrözés nélkül.
Mennyivel jobban nyomta a V3 annó, hiszen ott a 18+ tényleg más volt, több, nem csak a blőrt vették le. Ezért nem is nézem azt, nincs értelme!

beacska 2015.03.26. 09:34:23

@Mosoly az élet értelme: engem az is zavar, h Gerinek mást mond, mint Petinek. Pedig elvileg mindkettő szövetségese...aztán úgy döntöttem, h Gerinek csak panaszkodik, de a játék szempontjából-tattika- Beus kiejtése a fő...és azért állította rá Nórir Petit, h nehogy N. bepánikoljon, és másnál próbálkozzon -kinél?- mert rajta kívül mindenki kiejti Nórit

beacska 2015.03.26. 09:43:35

atya világ!!! most jöttem rá, h kit fog felpofozni Beus!!! (bocs, ha ti már tudjátok előre, én még találgatok)

2015.03.26. 09:43:45

@Csakcsibe: nem fogom leírni még tízszer de egyszer még igen: loki játszik,
a többi döglik,
ha a lényeget nem látod az meg nem az én dolgom

Bujumburi 2015.03.26. 09:44:21

@DilisApu: igen, én is így látom, mintha ezen spóroltak volna, sokkal több beszélgetés van, ebből semmit nem látunk, még az éden éjjelben is kb. ugyanazokat a jeleneteket mutatják újra.

2015.03.26. 09:45:53

@Eruka: véleményednek örülök
a hurrogókat innentől ignorálom
hajrá Loki!

2015.03.26. 09:48:32

@Bujumburi: nyilván adagolva kapjuk a történéseket, hogy minden napra legyen "valami"

2015.03.26. 09:49:27

@DilisApu: az nem semmi
@beacska: peti a fő szövetséges

beacska 2015.03.26. 09:50:06

@fosch9: meg csak azokat, amik hosszú távon fontosak lesznek...bááár, én nagyon lemaradtam arról, h Loki min rágott be Snjezire. még mikor Milán itt volt, akkor célozgatott rá (vagy ordított rá?)

halványlilaköd 2015.03.26. 09:50:46

@beacska: nekem ötletem sincs, hogy kit. Bármit kinézek belőle. Bárki beszólhat Nózinak...

beacska 2015.03.26. 09:51:26

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: én Lokira tippelek. Kristófnak is bejött

@fosch9: már nem vagyok benne biztos. Gerivel meg egy csapatban fognak focizni...de azért remélem, h Gerivel csak a lelki szennyesét osztja meg ;)

Mosoly az élet értelme 2015.03.26. 09:51:53

@fosch9: oké Loki játszik ninsc is ezzel semmi baj főleg, hogy egyedül rajta van mit nézni ilyen szempontból. De léccci magyarázd már el akkor szerinted most akkor mit is akar valójában.
Most a Nórit akarja párnak vagy KIT???Melyik része volt a kamú a tegnapinak?

Olyan szarul vágják h belezavarodok.
Miért mondta azt hogy Snezit basszák ki de ha most nem megy akkor Beust, hogy Snecirt kicsinálja vele.
Sencinek miért lenne ez akkora törés ? No meg miért Topolnak (elvileg akkor vele is marha jóban lehet csak mi nem látjuk) vallja meg érzelmeit?
Meg miért mondta Becks hogy neki a legfontosabb Adri meg Snezi-könyörgöm ezek mikro lettek jóba?????
@ÉH3sZ: txt- én is csak tegnap fedeztem fel a tv- n :)

2015.03.26. 09:52:58

@beacska: miért, láttál arra utalást h mást is? na ugye
nem kell folyton túlfantáziálni

Bujumburi 2015.03.26. 09:54:40

@fosch9: de rendesen kimaradnak, nem az adagolással van a gond.. hanem azzal, amikor nincsenek összefüggések

2015.03.26. 09:55:03

@beacska: milán miatt ment rendet tenni
piásak voltak, én nem látom akkora jelentőségét
@Mosoly az élet értelme: én sem tudok többet mint te, de én legalább élvezem a műsort, nem tudom miért kéne előre tudnunk mindent :D majd meglátod akkor amikor én :)

ÉH3sZ 2015.03.26. 09:55:36

@fosch9: Vitán felül:)

@Mosoly az élet értelme: Én már több éve tudom:)

Bujumburi 2015.03.26. 09:55:43

@Mosoly az élet értelme: pont ugyanez a problémám. követhetetlen. így még hülyébbnek tűnik mindenki

beacska 2015.03.26. 09:56:18

@Mosoly az élet értelme: fent írtam az én véleményemet. SZERINTEM Lokinak a töke teli van Nórival, és néha kifakad (vagy dirket erről faggatták a riportban), de a tematika az az, h Beust ki kell tenni. És valszeg ők jobban látják, h Snjezit mennyire megviselik a sorozatos kiesések mellőle...úgy, mint ahogy Naomi megtört.

Miért Apinak? szerintem üzenni akart Gerinek, h készüljön a cserére.

beacska 2015.03.26. 09:57:06

@fosch9: "miért, láttál arra utalást h mást is? " ezt mire értetted?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.26. 09:59:32

@Bujumburi: a baj, h utána sem tudjuk meg, pedig régen igen. H mi miért lett úgy.

Legalább utólag.

@beacska: hihi, igen. Utáltam is Kristófot :-D

mézescsók 2015.03.26. 10:03:27

@fosch9: Múlt héten - Barbiék érkezése előtt - még mintha arról lett volna szó, hogy a két műnő (Botox-Snezi) jól kijön egymással. A közös zuhany alatt is egymást simogatták. Vagy rosszul emlékszem.

@Csakcsibe: @CsÁgiiii: DDDDD Még annyit tennék hozzá, Nóriról is mantrázta rendesen, hogy tűrhetetlen, amit csinál. Szóval legalább a riportban kompatibilis lehetne magával.

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Ki is esett Naomi és Milán!

Többször említette Loki, hogy megroppanna Snezi, ha Beus kiesne. Az rendben van, hogy a két nő jól összejött egymással - esetleg -, de Snezi erősebb és elszántabb annál, hogy az alig egy hete ismert lány kiesése romokba döntené. Azt már nem is említem, hogy Bence személye (az egyiknek ugye a megbízható társ, akivel végig lehet menni a játékon, a másiknak pedig a - minden értelemben - potenciális megbízható szóbajöhető szexpartner) még lehet köztük casus belli.

Valandil 2015.03.26. 10:05:10

Érdekelne, hogy Topol vajon meddig képes bent maradni azzal, hogy nem csinál semmit (észre sem veszik)?

2015.03.26. 10:05:27

@Bujumburi: szerkesztő vágó csapat felelőssége..

XocoLatte 2015.03.26. 10:08:04

A szerkesztők szándékosan tartanak vissza egy rakás olyan anyagot, ami alapján mi, a nézők lényegesen jobban volnánk információval ellátva az egyes játékosok valós taktikázására, szövetségek, akár privát paktumok létrejöttére vonatkozóan.
Mindaddig ez rendben is lenne, ha valami kongruens alternatív történet egészét képesek volnák elhitetni a nézőkkel, azonban ez így egy falhoz csapott sörösüveg szilánkjainak a földről való felszedegetésénél is rosszabb.
És történetesen én nem az a fajta agyhalott néző volnék, akinek mindegy, milyen szart tolnak az arcába, azt "élvezi", mert csak.
Ha a szerkik a pénteki nagydráma előkészítésén fáradoznak és azt akarják, hogy valami extra nagyot pukkanjon, akkor javasolnék valami sokkal intelligensebb és főként, logikusabb, követhetőbb alternatív szar összevágását. A csökkenő nézőszám tendenciáját ezzel a fossal nemfogják megfordítani.

2015.03.26. 10:08:25

@mézescsók: igen, úgy volt, ettől függetlenül történhetett vmi amit nem mutattak nekünk..
@beacska: arra amit már te fűztél tovább :) "azért remélem, h Gerivel csak a lelki szennyesét osztja meg"
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: én is utáltam

Mosoly az élet értelme 2015.03.26. 10:09:16

@fosch9: nem akarom én hamarabb megtudni, de az a baj hogy utóbb se értem :D

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:
ugyeee :)

ÉH3sZ 2015.03.26. 10:11:22

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Ez hiányzik nekem is! Legalább utólag megmutatnák!

TV2-es Szerkik! Ha olvassátok: Mutassátok meg a cselszövéseket legalább utólag, mert ez így sokszor követhetetlen!!

@mézescsók: Snezi megroppanásáról én azt gondolom, hogy volt egy nem mutatott rész, amiben a revütáncos rávette Butust, hogy Botoxot tegye ki. Így szövetségese, befolyásoltja lehet és elvesztése rosszul jöhet neki. Bencének meg a könnyen elérhető csibehusi jobban kell most, mint az érettebb csirkemell:)

Morfologista 2015.03.26. 10:11:33

Az a baj a Loki féle témázással, hogy jelenleg még úgy ahogy egyben van a többiekkel, és a többiek is szeretnék Nórit kívül látni. Loki bele is áll ebbe és el is hiteti Petin kívül mindenkivel, hogy Nórit kiteszi. De szerintem butaság lenne a részéről a "bizalmat" megingatni egy Beuska miatt. Ugyanis, ha most a többiek ellen nem teszi ki Nórit, akkor később nagyon nehéz lesz neki megvezetni Becks-éket. Mint ahogy a védettséget is gáz elpazarolni egy Milánra vagy Naomira, úgy a "bizalmat" is gáz elpazarolni egy Beusra. Szerintem inkább a Gergőt kellene aktivizálni, és úgy alakítania Lokinak, hogy ne neki kelljen kitennie Nórit, de mégis menjen Nóri, mert ezzel Loki továbbra is megmarad "megbízható"-nak, de megoldott egy problémát. Mivel Snezi egyértelműen Bencét akarja, ezért Snezit kellene Bence mögé állítani, aki az első alkalommal kiteheti őt. Gergő mögé mehetne most Beus meg Nóri (és szinte mindegy, hogy melyiket választja), Lokinak meg össze kellene állnia Barbival. Egyrészt mert össze is illenének, másrészt, meg Lokinak is lenne végre egy Apolkája (Barbi kb apolka-szintű játékos az eddigiek alapján).

Nekem még az a nagyon furcsa, hogy Gergő hogy lett ennyire súlytalan egyik pillanatról a másikra, az első hete után nem erre számítottam...

Mosoly az élet értelme 2015.03.26. 10:12:20

@beacska:
Apis téma ha igaz, akkor egész gerinces húzás volt tőle ez a "megüzenés"
Amúgy szerintem is valami ilyen lehet. Kiakadt rá (akinek volt lakó társa az szerintem tudja milyen amikor nincs szerelem, hogy minden szart toleráljon az ember -és egy idő után a puszta jelenléte is irritál még akkor is ha kedveled a másikat)aztán sok embernek mondta mert éppen nyafi kedve volt aztán csak rájött, hogy azé megbízható, azé nem ostoba annyira -mégiscsak jó lesz neki mint egy iq light közellenség.

ÉH3sZ 2015.03.26. 10:14:22

@XocoLatte: Meg kellett néznem a kongruens jelentését. Remélem a szerkik is megnézik:)

mézescsók 2015.03.26. 10:14:35

@beacska: Mert túltolja a kavarást. Ha meg nem látja, hogy Beus sokkal bizonytalanabb társ lenne, mint Nóri, akkor vakon van.
@ÉH3sZ: Snezinek Becks is bejött. Tegnap este nem voltam benne biztos, hogy Bencéről beszélt, amikor azt fejtegette, hogy van bent pasi, aki tetszik neki, de másé.
@fosch9: Én nem kedvelem Lokit, de kell a hotelbe, mert legalább próbálkozik. Unalmasabb lenne nélküle.

XocoLatte 2015.03.26. 10:17:29

@Morfologista: nekem illogikus egy hímnemű szereplőtől, hogy nőneműeket akar kirakni, lehetőleg hármasával -- azok helyett nők fognak bejönni, az igazi vetélytársak, a pasik pedig bentmaradnak. Ha pasi játékosként bent lennék, a taktika nagyobb része arról szólna, hogy pasikat hogyan rakok ki. Vagy rosszul gondolom?

2015.03.26. 10:17:39

@Mosoly az élet értelme: hát car a vágás :)
@Morfologista: peti már kapacitálta tegnap nórit h álljon gergő mögé - lesz még meglepetés szerintem

2015.03.26. 10:18:43

@mézescsók: lehet kedvelni vagy nem kedvelni nem is ez a kérdés - hanem amit írtál: legalább ő játszik... próbálkozik, ha néha bénán is v kétkapura, de nálam maximális pont neki és minimális pacának pl.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.26. 10:19:18

@Valandil: pontosan.

@fosch9: :-D

@ÉH3sZ: nem tudom, h mit kavartak, de lehetne ezt jól is. :-D

@Mosoly az élet értelme: jaja :-)

XocoLatte 2015.03.26. 10:19:50

@ÉH3sZ: szívesen
a szerkiknek ezt alapból tudniuk kell, munkaköri leírás, 3. oldal 2. bekezdés

Hermesz Konrad 2015.03.26. 10:20:30

Szerintem Loki játéka mögött csak egy értelem van. Meg akarja nyerni. Ennyi, semmi más. Hogy most éppen Sneci az ellenség, vagy más teljesen mindegy. Ő akar irányítani, és úgy alakítani az egészet, hogy mindig az legyen, amit ő akar. Így növeli az esélyeit. Mindenesetre nagy kavarógép. Szerintem Milánt is megvezette, és Naomit is csak kábította. Általában azt játssza, hogy mindenkit kedvel, őszinte, mindenkinek olyat mondd, amit az hallani szeretne. Közben meg az ellenkezőjét gondolja és csinálja. Ha olyan történik, amire ő nem számít, akkor aki csinálta, az szemét. Ha neki jön össze a taktikája, akkor büszke magára, hogy nagy taktikus. Előbb utóbb ki fog derülni kétszínűsége, és kirakják, vagy beleszalad egy olyan szituba, ahol nem rajta múlik, de még is kiesik. Egyébként a legtöbb játékos kétszínű, csak Loki meri alkalmazni is gyakorlatban a kavarást, és bátran próbálja megvalósítani a terveit. Mindenesetre messze még a vége. Talán még nem is vagyunk a műsor 1/3-nál, de már kb. az induló játékosok fele kicserélődött...

ÉH3sZ 2015.03.26. 10:20:48

@Morfologista: Jó terv, de szerintem ehhez olyan sok ember kellene megmozgatni hogy lehetnek benne ellenérdekek. Másrészről ha kikiálltják Snezit közellenségnek, akkor egy lépésben kellene tőle megszabadulni és nem várni.
Butusra szerintem is kár bizalmat pazarolni. Ivar kiejtése meg nem sürgős, ráér.

beacska 2015.03.26. 10:20:52

@mézescsók: igen, azóta én is tovább gondoltam a dolgot, és le is vezettem, h csak nyafogott...
éredekes, nekem sem volt egyértelmű, h Bencéről beszél...bááár, volt egy megjegyzés arról, h részegen csőröztek (még Peti is meglepődött, pedig ő mindent lát)

2015.03.26. 10:22:02

@Hermesz Konrad: ez tárgyilagos levezetés volt, tetszett

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.26. 10:22:04

Nekem másik furcsaság, h miért szeretnek ennyire nőnek beöltözni :-D Döbbenetes. Látens, esetleg valódi buzik?

Ez már túl megy a poén kategórián :-)

beacska 2015.03.26. 10:23:29

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: mert nem tudnak erdei törpének, vagy Spock kapitánynak öltözni. ilyen szűkös a készlet ;)

Morfologista 2015.03.26. 10:23:31

@XocoLatte: Teljesen igazad van, csak hogy jelen esetben az a helyzet, hogy - mivel egynemű párok nem engedélyezettek - fiú csak lányt tud kirakni. Másrészről meg, most a héten lányt kell kirakni. Tehát most fölösleges lenne fiú kirakására szövetkezni. De mondom, teljesen igazad van. Mint ahogy nekem az is fura, hogy az egyneműek barátkoznak egymással. Miért? Miért nem az van, hogy egy fiú az összes lánynál próbál bevágódni? Nem! Ezek keresnek maguknak egy csajt, azt hiszik ezzel mindent megtettek, aztán mennek bandázni a többi sráccal. Teljesen logikátlan.

Továbbá ott van még az is, hogy ha a megfelelő lányt sikerül kitenni, akkor azzal a fiú pár is gyengül. Loki nagy terve ugye mindig is Bence kirakása volt, és Bence most eléggé megreccsent.

ÉH3sZ 2015.03.26. 10:24:06

@mézescsók: Bence mellett szól, hogy Mariann nagyon vetélytárs volt, mint Adri

@XocoLatte: Jól gondolod

XocoLatte 2015.03.26. 10:26:43

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: kényszerből hetek óta elfojtott heteroszexuális vágy alternatív, "viccesnek" szánt manifesztálása -- remélem, az önkielégítési gyakoriság határt szab annak, hogy ilyen helyzetekben megtalálják egymás ánusznyílását...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.26. 10:27:19

@beacska: jó, de minek bminek? :-D

Külön csoda volt, h Patrik tangában aludt.

beacska 2015.03.26. 10:29:13

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: most képzeld el, h vittek max. 2 bőröndnyi ruhát. szerintem csak egyet. a párválasztókon és pandorákon szépbe kell öltözniük, ha buli van, akkor meg "ki". jelentsen ez bármit is...mi a fenét tudnak felvenni a 23. napon? hát másnak a ruháját...lassan a lányok kerülnek sorra ;)

2015.03.26. 10:31:18

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: nem kell értelmet keresni a részeg fiatalok hülyéskedésében de ekkora jelentőséget sem érdemes tulajdonítani - ha megkérdeznéd őket valszeg nem tudnák megmagyarázni max a miért ne és buli válaszokat kapnád :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.26. 10:32:02

@ÉH3sZ: persze, de láthatólag élvezik is :-)

@XocoLatte: hihi, ma elemedben vagy :-D

2015.03.26. 10:32:15

@beacska: imádom h ilyen lazán fogod fel mások vért izzadva igyekeznek mindent rossz színben megmagyarázni :D

XocoLatte 2015.03.26. 10:32:32

@Morfologista: elfelejted, hogy fiú fiút is nagyszerűen ki tud rakni, amikor védettsége van és odaáll egy stabil páros mellé -- naná hogy a pár fiútagja repül mint a győzelmi dal...

mézescsók 2015.03.26. 10:33:07

@Valandil: Ameddig Pjotr, aki tartanak annyira erősnek, hogy ne álljon senki egyikőjük mögé sem.Hacsak nem jön be ismét valaki, aki Beushoz hasonlóan lapot húz 19-re.
@fosch9: Ez valószínű. Sőt, a műsort nézve akár ki is jelenthetjük, hogy tény.
@ÉH3sZ: Elképzelhető ez a variáció is. Sneziről nagyon el tudom képzelni, hogy amikor megérkezett Beus, akkor úgy gondolta, hogy ezt a nyüszis képződményt irányítani tudja a későbbiekben, mert Mariannt semmiképpen. Jó lett volna látni mindenesetre a tényleges történéseket, hadd vonhassa le a néző a következtetéseket abból, amit lát, mert így permanensen hülyének nézünk ki és a hotellakókat is annak látjuk.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.26. 10:33:33

@beacska: hát minek a sok szponzor cucc? :-D

@fosch9: no igen, ha vkinek ez a buli...

beacska 2015.03.26. 10:34:46

@mézescsók: de szerintem Snjezi nem is sejti, h Beus rástartolt Bencére...

beacska 2015.03.26. 10:35:34

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: jaaa, sapka, meg Borat-fürdőruci...azért nem olyan sok, mert ha pakolni kell, bele kell férjen a bőröndbe

Morfologista 2015.03.26. 10:37:14

@XocoLatte: Igaz, de jelen esetben ez sem releváns.

ÉH3sZ 2015.03.26. 10:39:31

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Jó volt a casting ilyen szempontból:)
@mézescsók: Egyetértek, Mariannt nem lehet volna irányítani ÉS még elállta a Bencéhez vezető utat is. Snezi felismerte Bence farkával való irányíthatóságát és kell neki.

@fosch9: Ebben van valami. Haverok, Buli, Tanga!:))

Eruka 2015.03.26. 10:40:04

@Csakcsibe: bocs, de ez már az x-edik.... tényleg feltétlen muszáj zsidózni??? :o

XocoLatte 2015.03.26. 10:40:06

@fosch9: nem cinkelésből (pedig de), azonban a magyar fociválogatottal kapcsolatban annyit hallottuk már ugyanezt a dumát, hogy Lokira szerintem ne süssük rá, mert a végén még ő maga fog tiltakozni miatta (még ha 'amerikai' focista is...) :D

Morfologista 2015.03.26. 10:40:13

@beacska: ÉÉ-ben volt egy ágyjelent, amikor Sneci Bence és Beus volt az ágy fölött, ott két dolog volt érdekes: Snezi megkérdezte őket, hogy csinálták-e már hármasban. Valamint az, hogy az egész birkózás arról szólt, hogy a két lány ölelgette egymást, Bence meg próbálta egyszerre maguk alá gyűrni őket.

ÉH3sZ 2015.03.26. 10:40:58

@beacska: Vagyis Bence őrá, Butus csak enged a ... nyomásnak:)

Mosoly az élet értelme 2015.03.26. 10:41:17

@beacska: de de , tegnap az éjjelben befeküdt közéjük.
Amúgy meg idén a Borat fürdőruciig futotta a szponzor cucc :D

2015.03.26. 10:41:35

@ÉH3sZ: ez jó, pólóra való duma :D haverok buli tanga :DDD

2015.03.26. 10:42:03

@ÉH3sZ: beus ugrott alá és nyúlt a szájával a bencus szája után

ÉH3sZ 2015.03.26. 10:43:12

@Morfologista: "Ágy fölött"
Voltak az ágy alatt is?

Eruka 2015.03.26. 10:43:45

@Mosoly az élet értelme: 888...!!!! mekkora zseni vagy! :) Kösziiiii! :D

XocoLatte 2015.03.26. 10:43:57

@Morfologista: Bencében az imént említett felgyülemlés hatványozott lehet, mert a hiányzó gyúrás miatt nála még nagyobb a zakatoló tesztoszteron, ő akát 2 lányt is megcsinálna és élvezné, amint azok csinálják egymást. Chippendale-ként pedig ne legyenek illúzióink, lehet, hogy ő is biszex mint ahogyan Snezi is.

Mosoly az élet értelme 2015.03.26. 10:46:18

@Eruka: szivi ;) nem tudtam annyira üvöltetni a tévét, hogy halljam, de legfőképpen értsem, amit beszélnek :D

ÉH3sZ 2015.03.26. 10:46:27

@fosch9: Bence pedig meglepődött hogy kerül alá Butus és ezt a tétova elmeállapotát kihasználva a célorientált NóziGazda lecsapott a csodálkozó nyitva felejtett szájra:))

Morfologista 2015.03.26. 10:46:30

@ÉH3sZ: Volt valami célzás, hogy hol van Patrik meg Adri, és mintha az egyik snittben az ágy alól kilógott volna egy testrész, de lehet, hogy csak túlkombinálom, mindenesetre nem tartom elképzelhetetlennek, hogy az ágy alatt volt Patrik annál a jelenetnél.

2015.03.26. 10:46:52

@Mosoly az élet értelme: azt hittem csak vicceltél vele :D de én is megnézem este

2015.03.26. 10:48:34

@ÉH3sZ: igen, határozottan Bence csak játszott volna de Beus kötelességből máris tátotta a száját, kíváncsi vagyok a végén nyújtotta-e a blokkot :D

Morfologista 2015.03.26. 10:48:39

@Mosoly az élet értelme: Ha már itt tartunk, nem tudjátok véletlenül, hogy T-Home-os IP TV-n hogyan lehet előcsalogatni a teletextet? Egyszerűen nem lelem. :/

2015.03.26. 10:49:16

@ÉH3sZ: egyébként ez a mondatod már-már irodalmi magasságokba repít

XocoLatte 2015.03.26. 10:50:07

@fosch9: sőt, ha jól rémlik, ölelve magához is húzta aztán, igazad lehet, hogy az egész egy tanult és jól berögzült mozdulatsor eleme.

ÉH3sZ 2015.03.26. 10:51:20

@Morfologista: Paca az ágy alatt döngette Adrit, Snezi + Bence és Butus az ágy fölött hármasoztak? Ez tényleg az Éden Hotel:))

@Mosoly az élet értelme: Ne csodálkozz, ha valaki ezek után 888nak fog szólítani:)

Eruka 2015.03.26. 10:51:30

@Valandil: pont ezért... sokáig. sztem :)

ÉH3sZ 2015.03.26. 10:54:37

@fosch9: Bence dugni akart, mert Botox előző este kisegítette a szellemet a palackból, ha érted:)

Ne magasodjak többet?:)

Mosoly az élet értelme 2015.03.26. 10:54:39

@Morfologista: én is így láttam mármint kilógni valakit onnan, de az már az utáni jelenet mikor mindenki berontott rájuk.
Kezdem szarul érezni magam, hogy már az ilyen indur -pindur "jelentéktelen"jelenetekből is már próbálunk valamit kihozni :D közben meg csak xar a vágás :D

kszanaksz 2015.03.26. 10:56:07

Az ember elgondolkodik azon, hogy miért van az, hogy Loki a riportban elmondja, hogy Nórit ki kell rakni a francba, mert már nem bírja elviselni, ezt ugye a játékosok nem látják, tehát el lehetne mondani az igazat, bent meg a szövetségeseinek elmondja, hogy úgy tesz csak, mintha nem bírná elviselni Nórit, hogy Bea mögé álljon és ki tudják tenni Beát. Ez a két dolog egymásnak látszólag ellentmondó és értelmetlennek tűnik, én mindössze két lehetséges magyarázatot látok rá. Az egyik az unalmasabb, annyi, hogy tényleg utólag veszik fel a riportokat a történések után és akkor ez egy indirekt szpojler, hogy Loki mégis kirakta Nórit és utólag a riportban, már ennek tudatában, ezt megmagyarázva mondta el a véleményét. A másik szerintem érdekesebb, az pedig az lenne, hogy ugyan a riportot a játékosok nem látják, tehát nem lenne szükség ott kamuzásra, viszont ne felejtsük el, hogy a készítők csinálják és a készítők az ÉH nagyon fontos eleme, ugyanis befolyásolják a játék menetét. Ha én a játékban elkezdek egy taktikát, amit nyilván a készítők látnak, mellette pedig ezzel a taktikával ellenkező dolgot mondok a riportban, a készítők azt is látják, ezzel elérem azt, hogy a műsort készítők se fogják tudni, hogy mit akarok csinálni. Ennek két pozitív hozadéka lehet, ugye elvileg ők tudják befolyásolni a játék menetét, de ha ők sem tudják, hogy mit akarok csinálni, akkor nem nagyon tudnak keresztbe sem tenni neki, másrészt őket is érdekelni fogja, hogy mit fog lépni ez a csávó, érdekesnek fognak találni és hagyni fognak játszani a későbbiekben is. Ez mondjuk egy ügyes húzás lenne egy játékos részéről, rájönni, hogy a riportok persze egyrészt utólag a nézőknek szólnak, akiknek nincs beleszólása a játékba, de ugyanúgy szólhatnak a készítőknek is és ha elkezded használni a riportot arra, hogy a készítőket zavard össze, azzal akár nagy király is lehetsz.

kszanaksz 2015.03.26. 10:58:23

Amit még nem értek az Loki antagonisztikus ellentéte Snezivel, a múltkor is betalálta valamivel, amikor elkezdte kutyázni Milán miatt, bár arról kiderült, hogy inkább mondvacsinált és Loki is elmondta, hogy igazából az alkalmat kereste, hogy Snezit cseszegethesse, és most is elhangzott, hogy ő a főellenség, őt kell kitenni. Ennek az oka egyáltalán nem derült ki számomra az eddigiekből.

ÉH3sZ 2015.03.26. 10:58:28

@Eruka: Úgy tudom Apolka délelőttönként a helyi általános iskolában éneket tanít a kicsiknek, ezért nem látjuk:)

2015.03.26. 10:59:22

@ÉH3sZ: de de magasodj, imádom a szépirodalmat :DDD
értem a szellemet is :)
azt nem értem ezek a műnők mind a kigyúrt bugyuta biszex bencére bomlanak...

@kszanaksz: vagy: a riportban a nézőnek igazat mond, a játékostársait pedig megkavarja

mézescsók 2015.03.26. 11:00:48

@fosch9: Nekem számít és kérdés, hogy kedvelem-e azt a figurát, akit látok vagy sem. Ez az értékítéletem egyik - számomra nagyon fontos - alapja.Fontos kérdés persze a teljesítmény is, amit lehet, hogy elismerek és talán még tisztelem is, de nem biztos, hogy kedvelem az illetőt. Nagyon sok fontos ember van az életemben, de egyáltalán nem biztos, hogy kedvelem is őket. Egynek mindjárt itt van a főnököm. Példa más területről: nem szeretem Madonna zenéjét, de respektálom, amit a popszakmában csinált.
@beacska: Lehet, hogy csak azért asszociáltam Becksre, mert az elején is Bencével ketten voltak a jelöltek között. Tény, hogy Bencével szorosabbnak látszik a kapcsolata, bár úgy látszik, Bencével minden hosszú barna hajú, műcicis nőnek szorosabb a kapcsolata.Mármint az átlagnál.
A bulin való megjelenéshez: azért akad még ott asztalterítő, lepedő, törölköző, némi aljnövényzet - fantázia, kreativítás is kéne hozzá.
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Fantáziátlanok a szerkik. A löevélll úgy szólt, hogy a partyn nem szmokingban, hanem fehérneműben kötelező a megjelenés. Mennyivel pofásabb lett volna, ha úgy szól, hogy a másik nem ruhaneműinek viselete és pasiknál az erős női smink alkalmazása tilos.Esetleg büntetéssel jár. Ne csak mi szívjunk mindig.
@ÉH3sZ: Ez mondjuk igaz.

kszanaksz 2015.03.26. 11:01:59

Patrik és Bence női fehérneműben félkómáig itták magukat, ez annyira szép volt, hogy amikor Bence a képzeletében hollóházis-spagettis pizzát ette, már tényleg röhögnöm kellett. :-)

Eruka 2015.03.26. 11:03:25

@Morfologista: alsó sor, balról a 2. kisgomb (a mute melleti)

ÉH3sZ 2015.03.26. 11:03:59

@fosch9: A műnők párjai a kigyúrtak és Ica Verza:) A természet így alkotta meg őket:)

@kszanaksz: Esetleg Snezi vonzalma Bencéhez, az előző Lokifőellenséghez?

Eruka 2015.03.26. 11:08:01

@kszanaksz: jól hangzik, de sztem ezzel meglehetősen túlgondoltad :D Nagyon klassz lenne, ha valakinek ennnnnyire sok gógyija legyen ehhez a játékhoz, hogy még a szerkiket is meg akarja vezetni :D
De tetszik az eszmefuttatás :)

2015.03.26. 11:08:28

@mézescsók: értem amit mondasz, ugyanakkor sztem külön kell (lehet) választani a való életben és egy műsorban az értékítéletet
én pl a műsorban egyes szereplőkön jól szórakozom, uazokat az életben nem vagy nem biztos h tudnám kedvelni,
a főnökös példád is jó: a főnökömet tolerálom az irodában mert KELL, de pl ő alakítaná az egyik szereplőt az édenben biztosan nem nézném, személyes érintettség okán
nem tudom érted-e h mire írom ezt.

@ÉH3sZ: igazad lehet, az anyaméhből már így bújtak elő :D

@XocoLatte: én spec a játékára utaltam, nem arra amire te

Eruka 2015.03.26. 11:11:55

@Mosoly az élet értelme: Srácok, vagy vakon vagyok, mint egy hülye f@sz... vagy csak nem a jó műsort nézem (csak az első, simát szoktam megnézni), de nekem ez az ötös kimaradt... hol volt? mikor? mi történt? :D

ÉH3sZ 2015.03.26. 11:14:59

@Eruka: Vannak azért csemegék az Éden Éjjelben, supertv2

Mosoly az élet értelme 2015.03.26. 11:18:18

@Eruka:
:D
Amúgy itt mindenki vakon van :D
Azt néztük, hogy volt egy jelenet amikor Bence , Beus ágyon tematikál.
Aztán ott volt Patrik, meg talán Peti aztán jött Adri- Patrik elbújt az ágy alá, azt hiszti Adritól el- Patrik ki utána és mindenki ki csak Beus meg Bence maradt.
Na azt kb két jelenettel később ezek mórikálnak az ágyon KETTESBEN és mintha valaki valamit behúzna az ágy alól.
Mivel előtte Patrik volt ott -ezért gondoltuk hogy ő volt az.

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2015.03.26. 11:19:44

@ÉH3sZ: NóziGazda, ez jó lesz szerintem sixxxnek :D

Armador85 2015.03.26. 11:20:29

Arról esetleg valami információ, hogy a fejléc jobbról 2. hölgyemény ki és mikor kerül be? Már egy kép alapján is megmondom, hogy Butusnál több ész szorult a fejébe. Várom.

mézescsók 2015.03.26. 11:22:26

@beacska: Akkor ő is vakon van. Vagy mi látjuk rosszul, amit nézünk, mert a műsor alapján Bence és Beus szinte mindig együtt látható. Aztán meg talán nem véletlenül vágódhatott közéjük.
@ÉH3sZ: Az elején nem gondoltam volna, hogy Bence lesz a hotel Casanovája. Jó a teste, bár az én ízlésem szerint lehetne magasabb is, a feje elmegy, de nem feltűnően jóképű, az eszével sem tündöklik ki a sorból, a személyes varázsa sem lenyűgöző. Szóval valóban valamelyik másik testrészében rejlik a tehetsége.
És sokkal rosszabb lenne, ha 666-nak hívnának.
@kszanaksz: Nem biztos, hogy konkrét eset az oka Loki Snezi iránti ellenszenvének. Simán el tudom képzelni, hogy egyszerűen felismerte benne az erősebb karaktert, akinek ő pasiként és játszótársként sem kell (volt rá kezdeményezés Loki részéről, bár a riportban elmondta, hogy kamu, Snezi meg azt, hogy Loki egy szavát sem hitte). Hogy rájött, Snezi keresztülhúzhatja a számításait, mert nem befolyásolható.
Amit nem értek: Loki miért olyan biztos benne, hogy Beus mögé áll?

Gia 2015.03.26. 11:23:19

Elég szürreális volt,hogy Snezi éppen arról beszélt Apolkának,hogy szerelmes Bencében,Bence meg pont az idő tájt nyomorgatta Beust a szingliszobában..

ÉH3sZ 2015.03.26. 11:23:51

@Mosoly az élet értelme: Vagy az ágy alatt rejtőzködnek a kiesettek:)

@Hooshee: Az már az irodalmi magasságom csúcsa lenne:)

Mosoly az élet értelme 2015.03.26. 11:24:13

@Armador85:
Ne spoilerezzünk kérem szépen.
Már csak azért sem, mert idesanyukám a pofimba tót két blikk címlapot is az elmúlt időben és eskű én nem akartam és el sem olvastam a cikket, de a főcím olyan betűvel nem lehet elnemolvasni. És nem akarsz tudni semmit :D
Szóval várjuk ki türelemmel- ha meg érdekel olvasd el -googli a barátod vagy a blikk

XocoLatte 2015.03.26. 11:24:29

@ÉH3sZ: Basszus, ettől most behugyoztam... még hogy én vagyok elememben! :D

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2015.03.26. 11:27:26

@kszanaksz: Igazából Snezi a lányok közt perpill az egyetlen, aki nem a párja hátán lovagol. Apolkáról szót se érdmes ejteni, Nóri is csak biodíszlet, Adrit nyugodtan lehetne Becksnének hívni, Snezi az egyetlen, aki az adott párosban a nadrágot hordta, ő mondta meg mi a taktika, és tisztában van a játék céljával, meg nagyjából azt is tudja hogy akar játszani. Konfliktusokat is hajlnadó bevállalni, nem egyszer és nem kétszer mondta el a véleményét az egész csapatról, még akkor is, ha tudta hogy nem lesz érte különösebben népszerű. Nem gyenge játékos, ezért veszélyes. Amikor a Gergő féle ügy volt, akkor sem sikerült még korrumpálással (két további párválasztó garantálása), hogy azt csinálja amit Loki tervezett, ment a saját terve és játéka szerint. És ha már Gergő, akit Loki most szövetségesnek gondol, még a végén a lufik árnyékába keveredik és megbízhatatlan lesz, kerüljön csak mellé egy tuja, és akkor marad Loki mester befolyása alatt. szerintem ennyi pont elég, hogy ki akarja rakni.

Armador85 2015.03.26. 11:30:51

@Mosoly az élet értelme: igaz! Csak már várok egy értelmes nőt, mint a messiást. Snezire lehet mondani, hogy nem hülye, de akinek minden második tetoválásában helyesírási hiba van, annak én valahogy nem tudok szurkolni :D Apolkát bírnám, de továbbra sem tudom értelmezni a passzivitását. Tökéletes példa volt a tegnapi "beszélgetése" Snezivel, élményszámba megy, ha már csak egy "Ahá"-t is kinyög. Aztán lehet ez is taktika. Elevez Pjotr hátán amíg lehet, aztán aktivizálja magát majd ha kell.

XocoLatte 2015.03.26. 11:31:38

@Hooshee: ez naon tetszetős levezetés volt "Loki mester" agyafúrt taktikázására nézve, azonban egy ekkora szürkeállománnyal nem biztos, hogy raktáros lenne, hanem egyetemi adjunktus vagy kampánymenedzser.

ÉH3sZ 2015.03.26. 11:32:14

@mézescsók: Talán Butust nem tartja veszélyesnek és amúgy is terelgetné, jól jön neki ha együtt vannak.
Bence varázsát én sem érzem, de férfiként nem is bánom:) Loki úgy gondolhatja, hogy eléggé a szájába rágta Butusnak, hogy álljon mögé. Bencének meg ott van Barbi, oda talán nem vágyik Butus hiszen pont kettőjük közül választott a "vitorlázáson"
A 888-at Mosolygós Életnek szántam a teletex miatt, ha arra mondtad a 666-ot:)

@Gia: Valóban eléggé szürreális egy Bencében tartózkodó szerelmes Snezi:))

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2015.03.26. 11:34:26

@XocoLatte: Ehhez nem kell annyira sok ész, elég ha azt felismeri hogy ezt a nőt nem tudja irányítani, a többi meg úgyse csinál semmit. Egyébként meg a munkájából ne vonjunk le messzemenő következtetéseket az agykapacitására nézve, ismerek nem egy piszok intelligens gyári munkást, akinek egyszerűen nem úgy adta az élete hogy tovább tudjon tanulni, és kész.

Armador85 2015.03.26. 11:35:52

@ÉH3sZ: Butusnál szerintem fontos faktor az is, hogy mennyivel a választás előtt beszélsz vele. Nem túl nagy a vinyó, felülíródnak az adatok.. Loki helyében előtte fél órával ülnék le vele.

kszanaksz 2015.03.26. 11:36:35

@Eruka: Én is ettől tartok, de örülnék neki, ha valaki így próbálna játszani.

ÉH3sZ 2015.03.26. 11:37:01

@Armador85: Ha egyáltalán tudni fogja Apolka mikor kell aktivizálódni. Vagy átalussza és kiesik.

@XocoLatte: :)
Azért Loki sok minden volt már, ami erősen más mint a raktárosság. Én hajlok Hooshee érvelésére

kszanaksz 2015.03.26. 11:38:36

@Hooshee: Igen, az a két hetes felajánlás biztos sokat nyom a latban, Loki megpróbálta befolyásolni és kiderült, hogy nem tudja.

ÉH3sZ 2015.03.26. 11:39:00

@Armador85: Ha Loki nem tud szerezni egy új plüsst Butusnak a kiválasztás előtt fél órával, bukta a tervét:)

kszanaksz 2015.03.26. 11:41:07

@mézescsók: Persze biztos nem lehet benne, de ha egy újnak gyakorlatilag fel van ajánlva egy hely (és Loki taktikája ezt jelenti, elhitetni, hogy van egy biztos helye), az nagy valószínűséggel elég nagy vonzóerő ahhoz, hogy az illető elfogadja, főleg, hogy ilyen stabilnak tűnő párok vannak. Bencének persze most épp nincs régi, stabil, de ő meg már választotta egyszer Barbit Bea ellenében.

Zoe_the_Genius 2015.03.26. 11:47:06

@beacska: hűűűlye:-)))))))))))))))

XocoLatte 2015.03.26. 11:48:06

@Hooshee: @ÉH3sZ: bocs, de nem bírom megállni: bármelyik másik játékost szabad itt kutyázni, de Loki a szent és sérthetetlen... Csoportdinamika a köbön?
Remélem, a végén megnyeri és akkor minden korábbi ajnározás beigazolódik! :D

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2015.03.26. 11:52:03

@XocoLatte: Szó sincs róla, lehet kutyázni, de ne azzal próbálkozzunk már, hogy csak egy raktáros, akkor biztos nem lehet túl okos. Szidd a játékát, vagy amit látsz belőle a műsorban, szíved joga, és amúgy van is mibe belekötni. Én azért "kedvelem", mert ha nem lenne bent, tényleg csak azt néznénk, hogy fekszenek a napon, úsznak a medencében, aztán mindenki beáll a párja mögé, és ha valakinek védettsége van akkor szopó, de ugyanezt csinálják a jövő héten is.

Armador85 2015.03.26. 11:53:14

@ÉH3sZ: de egyébként ha már ki akarja ejteni, akkor én a helyében kibelezném Nózit és nézném a reakciót. Tenném ugyanezt bármelyik másik csaj helyében. Ez a szomoró, hogy megint mindjárt párválasztó és a csajok csak lapítanak, mint hal a szatyorban. Hol marad a tematika kérném szépen.

ÉH3sZ 2015.03.26. 11:54:23

@XocoLatte: Nyugodtan lehet őt is, de ha szabad picit személyesebbnek lennem, te egy nagyon tájékozott és intelligens embernek tűnsz, a kutyázás nem te fegyvered. Az érveidet mindig szívesen átgondolom és hála istennek hogy nincs mindenkinek egyen véleménye!:)
A csoportdinamikához én túl fickó makacs vagyok:))

kszanaksz 2015.03.26. 11:57:02

@ÉH3sZ: a túl fickó makacsot akár Milán is mondhatta volna :-)

XocoLatte 2015.03.26. 11:58:17

@Hooshee: a raktáros-szürkeállomány párhuzamot ezennel visszaszívom -- ne ítélj, hogy ne ítéltessél...

Sajnos azonban van itt néhány olyan olvtárs, aki ultraszenzitív módon védi Lokit _mindenféle_ negatív megjegyzés esetén (a játékára, magatartására, mondásaira vonatkozóan), mintha legalábbis családtag volna. Közben meg egy közepesen szar trash reality közepesnél paraszthajszállal erősebb szereplője, aki azért tűnik ki vállig a többiek közül, mert a mostani átlag a béka ülepét fejelgeti.

ÉH3sZ 2015.03.26. 11:59:11

@Armador85: Barbi is nyugodtnak tűnik abból amit mutatnak. Pedig őt is kitehetik pénteken

Zb74 2015.03.26. 11:59:20

A műveltségi vetélkedőről sehol semmi? Mondjuk, csak az Éden éjjelben adták. De nagy királyság volt: milyen műfajú tánc a Sátántangó, mit jelent a koedukált meg az ateista :-) Nem tudták. Mondjuk, a köztévé híradójának a riporterét nem múlják alul; ő a strasbourgi magyaroknál érdeklődött, milyen a közhangulat... dobpergés... NÉMETországban: www.facebook.com/photo.php?fbid=10104315521741656&set=a.10100245001247356.2838519.2530398&type=1&theater

kszanaksz 2015.03.26. 12:06:21

Lokival kapcsolatban szerintem várjuk meg, amíg tesz is valamit, olyan szituációban, ami számít. Oké, próbál kavarni, de szöveg szinten kis ideig már többen is kemények voltak, robbantani akartak, aztán amikor tenni kellett, akkor mindig a könnyebbik utat választották. Loki egyelőre annyival több náluk, hogy nem hagyta abba egy hét után a szöveges kavarást, nem ült le, de cselekedetekben még ő sem igazán bizonyított. Majd talán holnap meglátjuk.

XocoLatte 2015.03.26. 12:07:39

@ÉH3sZ: pont az a faramuci ebben az egészben, hogy azzal a szereplővel kapcsolatban nagyobbak az elvárások is, aki jobban kitűnik a többi agyhalott közül, így egy idő után az így felállított szintet el nem érő vagy a korábbiaktól elütő viselkedés kapcsán könnyebb megfogalmazni a kritikát is.
A csoportdinamika alatt pedig nem konformizmust értettem minden áron, csak annyit, hogy egy ilyen fórumon is megfigyelhető a jelenlévők között egyfajta idomulási hajlam, ami aztán a fő hangadókban kóros önbizalom-táguláshoz vezethet és a nem-idomulók irányában cenzúroid megnyilvánulásokat eredményezhet.
Nem rólad van szó, és szerintem ugyanazon személyek tök eltérően viselkedhetnek a fórum témájától függően.

ÉH3sZ 2015.03.26. 12:08:57

@kszanaksz: Akkor eddig csak Snezi bizonyított, ha valóban ő rakatta ki MarokMarcsát?

ÉH3sZ 2015.03.26. 12:13:15

@XocoLatte: A nem-idomulóknak le kell szarnia a cenzúroid megnyilvánulásokat szerintem:)

kszanaksz 2015.03.26. 12:13:44

@ÉH3sZ: Az a baj, hogy nem tudom mire épül ez a feltételezés, én nem láttam jeleit. A bizonyítás persze kicsit hülye szó, tudom, hogy én használtam, azért mondom, csak nem jutott jobb eszembe. Annyi, hogy szövegelni könnyebb, mint éles szituációban cselekedni, és egyelőre Loki is a szövegelős kategória. Ami persze nem feltétlen baj, ha tudsz úgy szövegelni, hogy mások csinálják meg helyetted amit kell, de még erre se nagyon tudok példát hozni most. Azt akartam mondani, hogy várjuk az istenítéssel addig, amíg legalább egyszer tényleg tesz is valamit, vagy sikerül mást úgy irányítania, hogy az tegyen.

sixx · http://comment.blog.hu 2015.03.26. 12:19:22

@XocoLatte: nem csökken, ezen a héten kezd feljebb menni

ÉH3sZ 2015.03.26. 12:21:12

@kszanaksz: Ha legalább tudnánk, hogy a TV2 mindent megmutat és ha nincs benne Snezi-kavarás, akkor az nem is volt. Viszont nem mutatnak egy csomó eseményt utólag sem:(
Úgy lehet, ahogy Xocolatte is mondta, Lokitól várjuk a cseleket, mert más még ennyit sem csinál

ÉH3sZ 2015.03.26. 12:23:59

@sixx: Köszönet a jó hogyvoltért és a madárkás képekért is.

Krétagarbó 2015.03.26. 12:28:52

@Csakcsibe: muszáj valakinek a vélt vagy valós származására utalgatni? Már nem először teszed, csak azért kérdezem. Kicsit zavaró.

XocoLatte 2015.03.26. 12:29:32

@sixx: ez örvendetes, köszönöm az infót.

kszanaksz 2015.03.26. 12:30:18

@ÉH3sZ: Igen, az Éden éjjel mellett nyomhatnának a spektrumon vagy a discoveryn egy Éden network-öt, hálózatkutatásra és csoportdinamikára alapozott műsort, ami nem a zuhanyzóban ülve óbégatást, hanem a lényeges meta- vagy verbális kommunikációs részeket mutatja meg és elemzi, azokat a csatornákat úgyis sokan nézik. :-)

XocoLatte 2015.03.26. 12:30:38

@ÉH3sZ: +1
Madárkákat és ciciket, még! :D

ÉH3sZ 2015.03.26. 12:37:43

@XocoLatte: :)

@kszanaksz: Azt figyelted már, hogy eddig csak Milán hányását mutatták 1szer? Annyit isznak és sehol semmi. Erről is lehetne valami tudományos műsor: A Costa Rica-i csíborok teteméből a medence vizébe oldódott aminósavak hatása az európaiak alkohol lebontó képességére:)

charcutier 2015.03.26. 12:43:07

Apolkával mi van? kb két hete meg se szólalt a műsorban, szépen elevickél a semmivel.

ÉH3sZ 2015.03.26. 12:45:56

@charcutier: Kb. összefoglaltad mi van vele

mézescsók 2015.03.26. 12:50:40

@fosch9: Nem szoktam összekeverni a kettőt (való élet - trash reality). A főnökös példát értem.

@Gia: Valóban szürreális: azt a Beust ölelgeti Bence, a szívszerelem, aki kebelbarátnő, és akivel kitetette állítólag Botoxot!

@ÉH3sZ: A butuska, csipogó álnaívák igen nagy meglepetéseket bírnak okozni, úgyhogy utána gondolhatna ennek Snezi. Nyilván fog is, ha megvilágosodik előtte Bence-Beus akciózása.
Bence varázsa: nekem nőként éreznem kéne, de nem!!! Vagy velem van baj.
Loki: azért volt már néhány müködésképtelen elképzelése. Nem tudom, miből gondolja, hogy annyira hatott Beusra, hogy mögé álljon. Attól, hogy Loki elképzeli, még nem biztos, hogy így lesz, bár nem volna ellenemre. Nóri nem hagyott bennem akkora nyomokat, hogy sajnáljam, ha kiesik. Ha kicsit lazább lenne a nő, már nyerőbb lenne. Beus butáskodása sem hiányozna, de jól szórakozok rajta. És mindkét nőben tetszik, hogy nem rosszindulatúak.
Beust ugyanakkor Bence mögött sem nagyon tudnám elképzelni. Mert az egy dolog, hogy Bence orrol rá picit Mariann miatt, de ő is orrolhatna, mert annak ellenére Brigit választotta, a bejövetele óta a pasas kerülgeti és vice versa, hogy jószerivel vele töltötte az egész napot, a szőkeség még horgászkellékként is legfeljebb annyira látszott, mintha a víz alatt lenne.Ettől persze egy laza petting jöhet, bármikor....
Tudom, hogy a txt 888 oldalára gondolsz, de tovább asszociáltam: ha nem találod és nem érted, mit mondanak a játékosok, attól még nem lesz itt a világvége, aminek 666 a jelképes száma (antikrisztus, a fenevad, meg ilyenek legalábbis a biblia szerint).
@kszanaksz: Igazad van, csak nem biztos, hogy ezt Beus is így átlátja. Amikor röptette Botoxot, akkor nekem úgy jött le, hogy kedveli Nórit, sokat beszélgettek egymással és hangsúlyozta, hogy nem akar megbántani senkit. Ez persze Beus szintjén még az ellenkezőjébe is fordulhat.

Hermesz Konrad 2015.03.26. 12:51:42

Loki Sneci iránti gyűlölete azért kicsit furcsa vagy mégis érthető? A Milános vita idején is, meg egy riportban is utalt rá, hogy megveti, hogy Sneci a gumicicikkel megveszi kilóra a fiúkat. Érdekes, Loki meg Mariann gumicicieiért volt oda, meg Beust sem vetné meg. Szerintem Mariannra csak azért repült rá, hátha ki tudja túrni Bencét, akit már korábban is gyűlölt, csak amikor a Pandorán Milánnál előjött a téma és részben lebukott, sikerült Milánra rákennie a szart, igaz Milán is benne volt, mert naiv. Lokinak fáj, hogy Sneci gumicicieihez nem tud hozzáférni, pedig biztos feszíti a sperma. Valószínű nem kedveli az erős nőket, akiket nem lehet irányítani, így igyekszik megszabadulni tőle. Az is benne lehet jelenlegi taktikájában, hogy megszabaduljon Nóritól, átpasszolja másnak, úgy hogy ne ő legyen a gonosz.

Krétagarbó 2015.03.26. 12:58:12

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: sztem minden pasiban valahol mélyen belül legalább x1 az életben felmerül a vágy, hogy megtudja, milyen nő lenne belőle. Ők most élik ezt ki. Bár Paca insta-ján láttam rgebbi képet is, ahol baletttáncosnőnek öltözött...

ÉH3sZ 2015.03.26. 12:59:07

@mézescsók: "Nem tudom, miből gondolja, hogy annyira hatott Beusra, hogy mögé álljon." Beus most páratlan, Loki egy párt kínál neki, saját magát. Igen, Nóri prűd és Beus butus, de nem rosszindulatúak. Bencének hamar elmúlik az orrolása,ha kap testrést. Brigit mikor jött be:) Sejtettem a három hatost is:)

Krétagarbó 2015.03.26. 13:00:01

@Csakcsibe: sorban olvasom, nem láttam, hogy már szóltak mások is érte. csak azért bátorkodtam jelezni, mert engem zavar és mert már többedszerre teszed. Ha az első eset lett volna, még nem gondolok mögé semmit, így viszont furi.

Mosoly az élet értelme 2015.03.26. 13:02:07

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:
na tessék, nekem senki ne mondja hogy 19 éves létére egy pasi nevét tetováltatni a csúnyájára majd azt már eltakartatni normális felnőtt viselkedésre vall.
Habár lehet a csávójának kellett a térkép, hogy a jó helyre dugja :D

Eruka 2015.03.26. 13:03:11

@ÉH3sZ: @Mosoly az élet értelme: köszi! :)
ha az ÉÉ-t nézném, tuti kiégne a szemem (meg az agyam :D) de tuti vannak benne érdekes dolgok :)

Krétagarbó 2015.03.26. 13:03:40

@mézescsók: Én még reménykedem, hogy a pénteki párválasztós adásban a szerkik majd visszatekerik a történteket és az eddig eltitkolt részek kiderülnek. Naiv vagyok? :))

kszanaksz 2015.03.26. 13:05:10

@Krétagarbó: Persze az is lehet, hogy az individuum útkeresésének metafizikai ráhatásokat is tartalmazó meghatározó állomása volt, de az is lehet, hogy csak bebasztak és hirtelen jó ötletnek tűnt.

Krétagarbó 2015.03.26. 13:06:17

@Morfologista: meg is jegyezték Brekiék is, hogy a lányok inkább egymással foglalkoztak, mintsem Bencével. :)))
Lehet, hogy szeretik a lányok egymást is, nem csak a fiúkat, nem olyan szokatlan jelenség ez.

Mosoly az élet értelme 2015.03.26. 13:08:19

@Krétagarbó: bennem is él a remény!! De minden héten koppanok - eddig!
Valamiért elhiszem hogy olvassák a szerkik, amit ide írogatunk és talán a sok nyers anyagból még tudnak össze vágni valami élvezhetőbbet.
Szeretem ezt a műsort naa, de mostanában egyre izzadságszagúbbak a részek.
És maga az adás dög unalom csak a bemutatók a jók NA MEG PERSZE SIXX!

lentilky 2015.03.26. 13:09:51

Apolkának az az egyetlen szerencséje (ami Mariska balszerencséje volt Bencével), és ezzel simán benn tud maradni a játékban, hogy nincs az a nő, aki DJ Pjotr megmagyarázhatatlan rémbajsza mellett szeretne ébredni. Ezekbe a reggelekbe talán Mariska sem gondolt bele, amikor szövetségre lépett Pjotrral, ám lehet, hogy ennek kiemelt feltétele volt a borotválkozás. Persze, előfordulhat, hogy Apolka mást is csinál, csak azt nem látjuk, ahogy sok minden mást sem...

Krétagarbó 2015.03.26. 13:11:41

@ÉH3sZ: Ehhehe, csak ez lehet a magyarázat.:))) A tv2 két legyet üt egy csapásra, közben leforgatja az Ének iskolája costa ricai különkiadását Apolka főszereplésével.

Krétagarbó 2015.03.26. 13:16:23

@Csakcsibe: látom szeretsz okoskodni, és mindent megmagyarázni. nagy divat ma mostanában. plébánosozni mindenesetre még senkit sem láttam itt, és a kérdésedre válaszolva de, beus fogyatékossá nyilvánítása is zavaró volt, jeleztem is, hogy nem hiszem, hogy agyi kapacitásbeli problémái lennének, más lesz ott. de minek is magyarázkodom, egyelőre még te élsz olyan - szerinted találó, szerintem meg megbélyegzésre alkalmas - jelzővel, ami itt nem szokás.

Eruka 2015.03.26. 13:24:17

@Krétagarbó: de örülök, hogy nem csak nekem tűnt fel, és nem csak engem zavar a "rabbizás"... Akkor vagy ketten vagyunk demagóg kötekedők.... vagy éppen egyikünk sem az...khmmm

Krétagarbó 2015.03.26. 13:30:04

@Hooshee: sztem is vmi ilyesmi lehet, konkurencia, aki hátráltathatja Loki terveinek végrehajtását.

Krétagarbó 2015.03.26. 13:35:57

@Csakcsibe: én nem a szóról mondtam végítéletet (mondjuk azt nem mondtam semmiről, max. véleményt), hanem a te szóhasználatodról, jelzős szerkezeted alkalmazásáról. Kis különbség, bezony.

Mosoly az élet értelme 2015.03.26. 13:36:16

Azt észre vettétek, hogy Adri mostanában egész normális. NA nem esek túlzásokba -úgy két napja.
Neki jót tett, hogy bejött egy csaj, akit ismer és miatta kicsit szervezkedik, hogy az bent is maradjon.

Krétagarbó 2015.03.26. 13:43:07

@sixx: mitől lehet? az időpont módosítás miatt?

Krétagarbó 2015.03.26. 13:45:02

@charcutier: Riportos interjú sincs vele ugye? Vagy csak én siklottam el felettük?

XocoLatte 2015.03.26. 13:46:09

@Mosoly az élet értelme: szerintem csak annyi van, hogy úgy érzi, kikerültek a reflektorfényből, már ami a következő kiesést jelenti. Ha nézted az arcát Beus gyilkolászása előtt, az mondjuk nem éppen Zen nyugalmat árult el. Lehet, hogy megkapta Paca farkincáját és ez hiányzott a helyrebillenéséhez. Lehet, hogy leadott pár kilót.
De szerintem senkinek nem hiányzik a nyígése...

Mosoly az élet értelme 2015.03.26. 13:51:08

@Krétagarbó: és tényleg az sincs vele! Lehet annyira semmit mondó ott is, hogy nem tudnak mit bevágni róla.
@XocoLatte: nem valóban az nem hiányzik csak valamiért emberibbnek láttam mostanában.

Krétagarbó 2015.03.26. 13:54:08

@Eruka: asszem befejeztem, nincs kedvem erre a "süketek párbeszédére".

introverted22 2015.03.26. 13:57:36

@Krétagarbó: Nemigazán szokot riportban sem megszólalni. Viszont a háttérben meg sokszor látom beszélgetni... Az is érthetetlen, hogy ha tényleg ennyire semmit sem tesz, akkor miért nem repítették még haza a szerkik? Timit is, Norbit is hazavágták, pedig hát jóval kevesebb ideig voltak inaktívok. Talán rejteget még valamit Topolkánk...

ÉH3sZ 2015.03.26. 14:03:10

@Krétagarbó: Nem fogják sajnos visszatekerni, csak ha megfogadják a tanácsainkat
Ének iskolája:)
@Mosoly az élet értelme: Nem is mutatják annyit, mint hisztisen

Mosoly az élet értelme 2015.03.26. 14:04:12

@windsor: Vagy csak valakinek a valakije.
Tudod ő megmondta, hogy innen sokkal nehezebb kiesni mint bent maradni!
De bár igazad lenne és kiderülne a végén, hogy egy cselszövő, aki végig átvert mindenkit és Peti csak az ő bábúja volt és igazából meg Lokival végig összejátszottak :D

ÉH3sZ 2015.03.26. 14:07:33

@Mosoly az élet értelme: Vagy tévedésből lepkemérget kapott az infúzióban és nem merik kiengedni a halak közelébe. Mert ugye azokra érzékeny a méreg:)

2015.03.26. 14:08:40

@Krétagarbó: +1 :)
@XocoLatte: a raktárosságra utalás sztem ultra gáz volt
ez a pali világlátottabb mint az összes bent (most a külföldön kurválkodókat nem számoltam)
az h raktárosként feliratozzák nem jelent semmit valamit írni kell
legalább annyira raktáros mint amennyire milány személyi edző

mézescsók 2015.03.26. 14:09:39

@ÉH3sZ: Barbi az a Brigi!
Értettem azt a pár-kínálás dolgot, csak afelől voltak kétségeim, hogy Beus is megérti-e, és ha valamilyen fatális véletlen folytán igen, akkor eszerint dönt-e vagy az ösztönei alapján. Bár lehet, hogy nála mindegy.

@Mosoly az élet értelme: Kell az a kis tájékozódási pont!
Egyébként hogy tüntette el? Egy másik tetkóval? Mert akad annál természetesebb megoldás is.

@Krétagarbó: Az, de így szeretünk. Tegnap egy kommtársunk azt írta, hogy az ÉH-ban az a jó, hogy minden megtörténhet és az a szar, hogy meg is történik.

2015.03.26. 14:10:34

@ÉH3sZ: @Hooshee: örülök h higgadt vélemények is élnek

2015.03.26. 14:11:01

úgy is mondhattam volna, h HIGATT ... de mégsem vagyok éden játékos :D

introverted22 2015.03.26. 14:12:20

@Mosoly az élet értelme: Ahogy nem tudtunk Pjotr és Mariska egyezségéről, úgy ezen a téren is vakon tarthatnak minket.... Amikor Ivar kiraka Boxost, akkor volt egy ilyen fekete-fehér bejátszás, hogy Apolka keze bőven benne volt abban, hogy a csámcsogó törpe távozott... Én még bizakodó vagyok, mert nekem ő volt kezdéskor a legszimpibb.

2015.03.26. 14:12:46

@XocoLatte: te viszont beust és snecit védted - így aztán mindenkinek hadd legyen meg a joga azt védeni akit jól esik - utsó kommentem volt a témában

2015.03.26. 14:15:54

@Hermesz Konrad: ez mind feltételezés, nem tények...

ÉH3sZ 2015.03.26. 14:16:10

@mézescsók: Ja, Barbi már ismerősebb:)
Butus ösztönből fog dönteni. Ezért tanácsolnám Lokinak, hogy szerezzen egy új plüssizét neki a kiválasztás előtt fél órával:)
@fosch9: Fogok én egy nő és a Kedvence közé állni? neMM eteMM meszeTT:)

2015.03.26. 14:18:23

@Krétagarbó: elharapózott az okoskodás, az élvezetes fórumozás helyett, kezd vv-re hasonlítani néha - nekem sem tetszik

2015.03.26. 14:18:55

@ÉH3sZ: ne aggódj kikérem én magamnak :DDD

Mosoly az élet értelme 2015.03.26. 14:21:07

@mézescsók: másikkal az idióta - de masnis gyémánttal.
Habár amondó vagyok mindig is úgy tartottam az az igazi érték, amit más nem kaphat meg (csak úgy) (Vagy pénzért)
@windsor: már nem tudok legszimpibbet mondani. Várakozok, hogy legyen valaki akinek drukkolhatok - de úgy igazán és ne csak azért mert a felhozatalból ő a leg legebb.

2015.03.26. 14:21:10

ha bármi értékelhető tematikázást látnék a többi játékostól nem is zavarna, de így h egyedül Loki próbálkozik és azért kapja a kritikát amiért odament... nem is kommentálom

mercsi 2015.03.26. 14:25:00

@Krétagarbó: ugyan nem engem kérdeztél, de szerintem az az oka, hogy a héten végre elkezdett történni valami, és nem dögunalmas. mondtam is a kollégáimnak, hogy végre vannak váratlan események, és kiderült, hogy pont a héten kezdték el nézni, előtte nem nézték. de nem az időponthoz van köze (esetükben legalábbis)

introverted22 2015.03.26. 14:25:17

@Mosoly az élet értelme: Én már elfogadtam, hogy olyan igazi nem lesz. A VV alatt sem jött össze, sőt, ott annyira nem, hogy a felétől már nem néztem, csak a végét, mikor Attila visszament üdülni. A helyzet az, hogy ő volt az utolsó olyan ember, akinek szívből tudtam drukkolni. Azóta csak vágyakozom egy koponyára, aki a hátán viszi az egészet, de hiába...

,, 2015.03.26. 14:38:23

@Hermesz Konrad: már több embertől (bár ki tudja h "több"-e:D) olvasom itt h Loki taktikázását azzal magyarázzák h nem jut pinához/gumicsöcshöz. Azért ez nonszensz:DDD
hogy legyen itt egy ellenvélemény is, szerintem meg egyrészt magasról leszarja ezt, nem úgy tűnik, h csajozni jött ide. Én úgy gondolom, h ő az egyetlen pasi a játékban, akit nem a farka irányít. A többiek mind elbuktak ezen a téren.
másrészt: az fel sem merül h Loki sokak szerint NEM rossz pasi?:O szerintem jobb nőket megkapott eddig is, mint azt sokak képzelnék.

introverted22 2015.03.26. 14:42:04

@foxglove (F6): Mariska is azt nyilatkozta a kiesése után, hogy Loki volt a legjobb pasi a hotelben :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.26. 14:50:25

@foxglove (F6): egyetértek.

Lokinak van egy kisugárzása, amitől igenis jópasi, szexi.

Mosoly az élet értelme 2015.03.26. 14:52:30

@windsor: ezzel én is így vagyok, habár vvt már a felétől nem néztem és már ott Attila sem tudott látba hozni- a többi embertől kaptam agyfaszt.
Botox véleményezése is meglepett- mert bent látottaktól nekem nem ez jött le.
Mint pasi amúgy nem jön be viszont az, hogy többnyire higgadtan beszél és olyan hangszínnel, amely számomra tetszetős -tényleg van valami kis csibészes benne a szája szélén, ami a többiektől különbé teszi - mindaddig amíg nem húz tangát.

kszanaksz 2015.03.26. 14:55:19

@foxglove (F6): minimum túlzásnak és a túloldalára esésnek érzem, hogy ő az egyetlen, aki nem bukott el ezen a téren. Talán csak Patrikot látom irányítottnak ilyen módon, Gergő egyelőre biztos nem, Bence egyelőre nem, hisz rámászott Beára de párnak mégsem őt választotta, Pétert gyengéd érzelmi szálak fűzik Apolkához, de szerintem tisztában van ő vele, hogy ebből nem lesz dugás, tehát ha a farka irányítaná, akkor rámászna valakire, kockáztatva ezzel a bizalmi kapcsolatát. Értem, hogy szerinted Loki játéka pumafüggetlen, de egyetlenként mint dalai láma reinkarnációt megjelölni szerintem erősen a másik végletbe esés esete.

dRm 2015.03.26. 14:55:39

Bence szereti a tésztás tányért? Nem rossz.

kszanaksz 2015.03.26. 14:56:09

És elnézést, a dalai láma említésével nem volt szándékom buddhistázni.

introverted22 2015.03.26. 15:02:09

@Mosoly az élet értelme: Nekem az is szimpatikus benne, hogy nem issza magát vállalhatatlanra minden este. Bence és Becks ezzel nálam már ki is esett volna. Mondjuk koruk miatt mind kiesik egyébként is, de ha abba a korosztályba tartoznék, akkor ebben a játékban emiatt is Loki és Pjotr jöhetne csak szóba.

ÉH3sZ 2015.03.26. 15:12:32

@fosch9: Kikérésben teljesen önellátó vagyok:) Béküljetek meg inkább

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: A hírhedt orosz macskabajúsz tematika:)

kamilla123 2015.03.26. 15:13:25

@sixx: köszi Sixx, végre valaki szóvá teszi, hogy Apolka az égvilágon semmit nem csinál bent. Mindenki Nórit meg Adrit kritizálja, ami okés, de Apolkát teljesen felesleges volt kiutaztatni ebbe a műsorba, mert még nem volt egy olyan jelenete, vagy megnyilvánulása sem, ami dobott volna a műsoron. Az Éden éjjelben is csodálkozom,hogy ezt soha nem hozzák fel. Egyetlen fb üzenet sem szól erről. A nagy taktikus Peti is érdekesebb lenne, ha nem ücsörögne nyugdíjas párként végig a műsort Apollal, aki ráadásul olyan fejjel nyaralgat, mint aki szart szagol egész nap.

2015.03.26. 15:15:46

@ÉH3sZ: sztem félreértetted a jelentését... :D
nem vagyok senkivel olyanban h meg kellene békülni, mások a vélemények, akié nem egyezik az enyémmel, az nem érdekel :D

DilisApu 2015.03.26. 15:19:00

@ÉH3sZ: Már hogy ne tudna, megmutatja neki BréKapitányt!

@Armador85: Mondasz valamit, azt nem szabadna kihagyni, bár attól félek, hogy mégha nincs is vágó és szúrószerszám a hotelben, a medencébe még akkor is bele lehet fojtani bárkit ;)

@sixx: lassan kíváncsi lennék egy nézettségi mutatóra, főleg, hogy egy VV-vel szemben hogyan teljesít! ;)

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: : Pjotr hátán egyensúlyoz halálos csöndben ;)

@@lentilky: : az az igazság, hogy a játékot magát Loki játssza csak igazán. A többiek sodródnak az árral. Loki viszont mindent bevet és nem riad vissza a mocskos dolgoktól sem. Már csak ezért is találó a "LOKI" név neki ;)

Szerintem Pjotr nagyon egysíkúan játssza a játékot. Kb ugyanaz a stratégia nála, mint Pacánál. Egy nő és kitartunk egymás mellett ezerrel. Tény, hogy így csak védettséggel lehet kiszórni őket egymás mellől, de így unalmassá válik a karakter... számomra legalábbis. Úgyhogy gyanítom, hogy lesz itt még szerkesztői belenyúlás mind Paca, mind Pjotr ellen...

lentilky 2015.03.26. 15:20:07

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Ez is lehet! Mellé bedobta még az "Ismerjetek meg néhány perc után wc-zés közben is" extrát, biztos, ami biztos. Az legalább olyan zavarbaejtő volt, mint egy HD bajuszközeli vacsora közben :D

Krétagarbó 2015.03.26. 15:23:54

@windsor: tényleg, azt már tegnap is kérdeztem, csak már a kommentek vége felé, így nem jött válasz: az előző Édenekben is ennyire ittak a csajok is? Nem emlékszem, de most pl. Sneci eléggé durvus módon tud vedelni.

mézescsók 2015.03.26. 15:26:58

@ÉH3sZ: Sajna, késő. Azért kiváncsi vagyok, ha Loki esetleg megkapja párként Beust, akkor mire fog panaszkodni.
@Mosoly az élet értelme: A masnis gyémánt nyilván nagyságrendekkel jobban mutat, mint az exszerető neve.És biztosan kevesebben is jutnak hozzá. Egek!

Mosoly az élet értelme 2015.03.26. 15:27:21

@Krétagarbó: én nem emlékszem nagy lealjasodásokra. Amazok állandóan edzettek.
Mondjuk az aranypartos Niki azért volt, hogy gatya volt.

DilisApu 2015.03.26. 15:28:24

@Krétagarbó: szerintem nem ittak ennyire, sőt, ott 1-2 kivételtől eltekintve a srácok sokkal józanabb életűek voltak, mint itt. Itt szinte mindenki. Snezi meg tényleg vállalhatatlan lassan minden esti bulika után.

Armador85 2015.03.26. 15:31:30

@DilisApu: Butus reakciójáért megérné :D arról külön hogyvoltbejegyzés lenne szerintem.

Egyébként belegondolva alátámasztható, hogy Topolka tematikál és ezért nem mutatják. Tényleg sehol nincs erről szó, csak itt. Bent se kerül sosem szóba, hogy milyen csendes, miért marad ki stb. Nórinál bezzeg minden adásban van ebből valami botrány. Meg azt láthattuk, hogy Topol zsigerből nyomja a kamut, ha arról van szó, ha jól emlékszem Milán kérdezett rá nála, hogy kinek ki az eredeti párja és simán tagadta, hogy lenne ilyen. Más kérdés, h addigra Padri már fékcsíkos gatyával színt vallott. De lehet optimista vagyok és tényleg csak sodródik. Kiderül.

Mosoly az élet értelme 2015.03.26. 15:34:57

@Armador85: azért nincs szó róla, mert Pítörtől jobban tartanak és mivel ő mindenkivel jóban van nem ekézik a hőn szeretett menyecskéjét.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.26. 15:38:06

@ÉH3sZ: @lentilky: elképzeltem, ahogy ül a budin otthon, tematikázik, h mi lenne a jó manuperálás, és jön a szikra, h nekem olyan bajusz kell majd. Sőt, ha már a budin ülök, ez is pont jó lesz :-D

DilisApu 2015.03.26. 15:42:13

@Armador85: nem Milán volt, hanem Sneci, de a tény még tény marad ;)

@Mosoly az élet értelme: Pjotr-tól én is tartanék, főleg, ha a csókos szája közeledne felém. Pedig nem vagyok kisdarab :P Abszolút pszihopata tömeggyilkos nézése van néha :)

DilisApu 2015.03.26. 15:47:38

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: annó Pókmajom volt az első és utolsó, aki ÉH-ben testi erőszakot alkalmazott és ezért ki is tették. Viszont akkor és azóta is folyamatosan vannak olyan durva helyzetek, hogy csodálkozom, hogy nem folyt még vér odabent, vagy legalábbis nem volt komolyabb ütésváltás. Ezért csodálom és tisztelem is a türelmüket, mert egyes helyzetekben ha nekem kellett volna ott helytállni, ha nem is ütöttem volna meg egyetlen embertársamat, de a falat már visítva. Túl az ordibáláson ;)

ÉH3sZ 2015.03.26. 15:57:03

@fosch9: Oké:)
@DilisApu: Az plüss?:) de a srácok végighánytak mindent régen itt meg csak Milán (vagy csak őt mutatták)
@Krétagarbó: A kettesben Anikó ivott rendesen
@mézescsók: Butus eszére. Vagy kidúrják az ágyból a plüssök:)

DilisApu 2015.03.26. 16:03:39

@ÉH3sZ: attól függ, hogy milyenre trimmeli XD

Valóban hánytak, de az ÉH1-ben Levi, az ÉH2-ben meg Máté volt az ügyeletes hányó, a többiekre nem emlékszem, hogy ennyire felöntöttek volna a garatra :)

Armador85 2015.03.26. 16:06:01

@DilisApu: Úgyérted túlöntettek a garaton? (byMilán :D)

introverted22 2015.03.26. 16:13:28

@Krétagarbó: A csajokra annyira nem volt jellemző eddig. A fiúkból meg egy kettő nem az eszéről elhíresültnek volt mennyiségi bevitele. Mondjuk ezek legalább nem okádnak össze mindent... ez mellettük szól. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy én nagyon nem kedvelem a részegeket. Azzal nincs bajom, ha valaki iszik és tudja, hogy hol a határ, de amikor már nehéz nekik kimondani a szavakat, akkor engem inkább kerüljenek el, ahogy én is elkerülöm őket.

lentilky 2015.03.26. 16:30:10

@DilisApu: Lehet, hogy Loki játsza a játékot (bár rajta kívül szerintem Sznezsi is), csak éppen nem jól, hiszen nincs eredménye. Elvégre, ha lehet hinni a szemünknek :), akkor Ivart kb. párrá alakulásuk óta dobná, amire két védett lánnyal is lehetősége lett volna (Sznezsi, Beus), de egyiket sem tudta lezsírozni, és mást sem tudott maga mellé állítani párként. Pedig már mindenkihez odament ezzel a dumával, kb. a reggelente ott ugráló kis piros madárnak is megígérhette már, hogyha mögé áll, benntartja és kiejti Ivart.

2015.03.26. 16:30:58

@lentilky: ez még csak a 4. hét, hol van még a vége :)

lentilky 2015.03.26. 16:35:34

@fosch9: jó, lehet, hogy holnap a ceremónia közben Berki behívja a kismadarat, Ivar repül, a riportban meg elcsicsergi, h

lentilky 2015.03.26. 16:36:40

...hogy tematikázták le :)

kamilla123 2015.03.26. 17:18:47

@Mosoly az élet értelme: az első szériás Niki minden buli után a budiba hányt zsinórtangában.

ÉH3sZ 2015.03.26. 17:24:36

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Be ne gyújtson valami gázt az a szikra:)

@DilisApu: Kamion Krisztián az egész szobás hányás mestere volt:)

Puncylla 2015.03.26. 17:34:59

@Armador85: Van egy olyan érzésem, hogy Apolka már a játék feladását fontolgatja. Az édesanyja betegsége miatt, no meg a párját se szereti - másik párra meg nem számíthat, annyira elhitették már mindenkivel, hogy ők elszakíthatatlanok. Ugyanakkor nem hiszi, hogy eljuthat a 20 millió - feléig.

ÉH3sZ 2015.03.26. 17:45:03

@Puncylla: A párját se szereti érvet kicsit erősnek tartom a feladáshoz. Ki szereti a párját ott bent? Péter, Adri?:) A fásultnak látszó viselkedésében egyetértünk

beacska 2015.03.26. 18:12:46

@lentilky: én nem vagyok abban biztos, h valóban le akarja cserélni Nórit

beacska 2015.03.26. 18:16:37

@Puncylla: @ÉH3sZ: én meg még azzal sem értek egyet, h SE. Honnan gondoljátok, h nem szereti Petit? kívánja? szerelmes belé? nem. de h nem szereti??? ez egyáltalán nem derült ki sehonnan...

Gia 2015.03.26. 18:51:49

@beacska: Peti olyan kedves,nem lehet nem szeretni. :-)

beacska 2015.03.26. 18:57:23

@Gia: én is azt gondolom...miért akarná lecserélni vki, akinek ilyen kedves párja van?

Mariannának nem volt szerencséje bencével, h nem fért bele a nadrágjába...

Krétagarbó 2015.03.26. 19:46:57

@windsor: nekem sem rémlett, hogy a csajok eddig ennyire piáltak volna, igaz, ebben a szériában elég sok alkohol fogy, ahogy a múltkor az ÉÉ-ben a szerkesztő is megjegyezte.

Krétagarbó 2015.03.26. 19:48:10

@ÉH3sZ: Hiper Anikó? Igen? Már nem emlékszem annyira erre, csak a műszempilláira, azok felejthetetlenek.

Gia 2015.03.26. 19:51:33

@Krétagarbó: Érdekes,mert az Origon volt pár hete egy cikk Édenes kulisszatitkokról és ott azt olvastam,hogy nagyon kevés piát kaptak a játékosok és jól be kellett osztaniuk.Nem úgy tűnik..

2015.03.26. 19:54:12

@Gia: meglepne ha kevéstől így berúgnak

beacska 2015.03.26. 19:55:32

@Gia: az Éden Éjjelben meg azt mondta a Peti, h sokat itatták őket, pedig csodák csodájára vodkát követeltek a helyi italok helyett...neki vhogy jobban hiszek ;)...meg a szememnek

Krétagarbó 2015.03.26. 19:58:02

@Csakcsibe: A múltkor azt írtad, hogy Loki téged "egy rabbi és egy csupaszcsiga elbaszott, okoskodó utódjára" emlékeztet. Most ismét rabbiztad, gondolom nem pusztán a szakálla miatt.
Azt látom, hogy a szokásos panelek már mennek, akinek nem tetszik az egyértelműen kiérezhető szándék a szavaid mögött az pedig mind hülye liberális.
Tudod, azt utálom a fajtádban, hogy még a véleményedet sem mered felvállalni. Idejössz, elszórsz pár antiszemita megjegyzést, majd amikor megkérnek rá, hogy ezt ne itt, te megpróbálod elkenni és még neked áll feljebb. Megvan erre is a megfelelő fórum, ott nyugodtan lehet zsidózni, és senki nem fog rád szólni ezért. miért nem ott csinálod? Miért kell minden helyen az epét hányni, nem elég erre egy kurucinfó vagy egyéb, erre megfelelő fórum?

Krétagarbó 2015.03.26. 20:00:50

@Gia: Tényleg érdekes, mert az egyik Éden Éjjelben a főszerkesztő (?) Péter (nem tudom a vezetéknevét) pont azt mondta, hogy annyi piát adtak, amennyi kellett nekik, és az nem volt kevés. Ráadásul tömény fogyott, leginkább vodka.

Nem lehet, hogy a VV-ről olvastad ezt?

Gia 2015.03.26. 20:04:17

@Krétagarbó: Nem,az Éden rémlik,de lehet,hogy tévedek.A VV-ben tényleg keveset kaptak.

Krétagarbó 2015.03.26. 20:19:07

@beacska: ja, most látom, hogy te is nézted:))))

2015.03.26. 20:29:29

@Mók_Ica: tegnap és ma nagon sok mödansziédat használtam el :D

Mók_Ica 2015.03.26. 20:29:56

@Gia: szia-miaúúú cicus :)

Mók_Ica 2015.03.26. 20:31:03

@fosch9: beusnak drukkolsz? :))) :P

2015.03.26. 20:35:32

@Mók_Ica: soha ... :D
valaki ma árlistát linkelt róla (pfej)

Gia 2015.03.26. 20:35:47

Bence kereste a gatyóját miután kiszállt Beus ágyából.Nem lehet,hogy ott történt valami?

beacska 2015.03.26. 20:38:35

@Gia: én is erre gondoltam ;)

XocoLatte 2015.03.26. 20:41:30

@Gia: gyaníthatóan -- bevezetés, tárgyalás, befejezés... :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.26. 20:47:20

Visszaadta a kis tüskét... Beusnak ..-)))

XocoLatte 2015.03.26. 20:49:50

@lentilky: lehetséges magyarázat, ha Loki --csakúgy mint Beusnak-- az összes csajnak elmesélte már, hogy mekkora a csingilingije és egyik csaj sem repes az örömért, hogy közelebbi ismerettséget kössön a csudadoronggal.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.26. 20:50:04

@Krétagarbó: A VV-ben korlátozott (kevés) piát adtak, azért nyúlta le folyton Dóri a vodkát és dugta el. Meg azért ittak gyorsan, hogy megártson az a kevés. Zsu meg ugye a Józsival pálinkából is betolt anno 1 üveget vagy mi.

XocoLatte 2015.03.26. 20:51:09

@Majom1Parádé: jaja, amikor a tüskét ecsetelte neki, egy pillanatra az hittem, úgy folytatja, hogy beléd döföm a tüskét és akkor kvittek vagyunk...

XocoLatte 2015.03.26. 20:54:23

@Gia: valaki már korábban megjegyezte, hogy míg nagyjából vállalható szintű illuminált állapotban volt mindkettőjük a bújkálás elején, mitől és hogyan lett Bence az aktus végére saturészeg, hogy megállni sem volt képes?

ÉH3sZ 2015.03.26. 21:06:52

@XocoLatte: Nem láttunk egy időszakot a történtekből

Mók_Ica 2015.03.26. 21:09:48

@fosch9: a velveten volt egy kis cikkecske a puncitetkójáról :))) hát az egy csoda :))) hihihihihihihi

@Krétagarbó: helló Krétácska :)))

@XocoLatte: ő is, meg paca is..... paca olyan mata volt, hogy fel sem ébredt, amikor leesett az ágyról..... ott folytatta az alvást..... broáf.... tudod kinek kéne egy ilyen fickó....

Gia 2015.03.26. 21:10:42

@XocoLatte: Találtak az ágy alatt egy üveg piát. :-)

Mók_Ica 2015.03.26. 21:14:23

@Ditti82: hali :) pont kezdésre :)

gólyamajom 2015.03.26. 21:14:29

@Gia: Kizárom az esélyét is annak, h érdemi "munka" volt ott, amilyen részeg volt Bence...

Mók_Ica 2015.03.26. 21:14:38

@Ditti82: hali :) pont kezdésre :)

Gia 2015.03.26. 21:18:11

Vajon Berki ma is a tengerparton szaladozik? :-)

olivia92 2015.03.26. 21:18:39

Sziasztok, jó estét!
Nekem Apolka (volt) a kedvencem, sajnálom nagyon, hogy így el van tünve, remélem minél hamarabb történik valami és aktivizálja magát, én az ő és Peti párosán érzem, hogy megnyerhetik ezt a játékot, tőlük nem sajnálnám.
Egyébként azt miböl gondoljátok, hogy Apolka nem szereti, nincsenek érzelmei Peti felé? Az egyik ÉdenÉjjelben volt azt hiszem, hogy Peti kb szerelmet vallott neki, és mondta, hogy kint sok mindent be kell pótolniuk, és erre Apolka is helyeselt, meg mondta Petinek, hogy ő akkor a legszebb, ha boldog. Legalábbis én valami ilyesmire emlékszem. Lehet, hogy azért nem mutatják ki az érzéseiket, mert így beszélték meg, hogy ne legyenek támadhatóak vele, mint az Adri-Patrik páros, nem?

Gia 2015.03.26. 21:19:43

@gólyamajom: Hát nekem a könnyem potyogott Bencétől,ahogy az ágyára bukfencezett és megpróbálta összeilleszteni a széttört képüket.. :-D

Gia 2015.03.26. 21:21:59

Berki cipőjét ellopták valami majmok.. :-D

gólyamajom 2015.03.26. 21:22:46

Olyan szép, amikor Nóri lassan, tagoltan üvölti, h Tiiii nem tudtok engem így elfogadni....jajj

Ditti82 2015.03.26. 21:22:47

Nózi is reggelizik.

gólyamajom 2015.03.26. 21:24:04

Snezi olyan másnapos h napszemüvegben reggelizik?

Ditti82 2015.03.26. 21:24:17

Snezi ne röhögjön. Könyörgöm.

Ditti82 2015.03.26. 21:25:12

Baszki, Béjvaccsra azt hittem, hogy egy kisfiú, ahogy a medence partján ül.

Krétagarbó 2015.03.26. 21:26:13

Paca vajon mit keres a segglyukában?

Schlomo Goldberg 2015.03.26. 21:26:38

Becks milyen ügyesen vakargatja az ánuszát

gólyamajom 2015.03.26. 21:26:53

Patrik szerelmes a saját testébe...

2015.03.26. 21:27:15

loki peti behuss randi

Mók_Ica 2015.03.26. 21:27:18

@olivia92: ettől még apol lehetne aktívabb...... peti azért ott van a fontos eseményeken :)))

gólyamajom 2015.03.26. 21:27:25

@Krétagarbó: csak úgy képes beszélgetni, ha közben magát taperolja :D

Mók_Ica 2015.03.26. 21:27:47

@Krétagarbó: tüskét tegnap estéről? :)))

Krétagarbó 2015.03.26. 21:28:05

@Ditti82: én bírom, olyan mint egy szamárköhögés.

Mók_Ica 2015.03.26. 21:28:38

@Ditti82: méééé' hát nem az? :))

Schlomo Goldberg 2015.03.26. 21:28:50

Bejuska picsaszájáról jut eszembe hogy VV Fannika is megcsináltatta magát kacsacsőrűnek

Mók_Ica 2015.03.26. 21:29:25

@gólyamajom: többen is napszemcsiben ettek..... :)))

gólyamajom 2015.03.26. 21:29:26

nem bírom most Snezit követni

Zsoofka 2015.03.26. 21:29:29

Nekem nem jön be a Bence.

Krétagarbó 2015.03.26. 21:29:53

@Mók_Ica: ja, amit ki kell szívni:))) biztos böki neki.

Krétagarbó 2015.03.26. 21:30:40

@Schlomo Goldberg: tényleg? és a cicije? az még kicsi nekijje?

Mók_Ica 2015.03.26. 21:30:44

@Krétagarbó: a helyét tapizza.... :))))

@mokamini: nekem sem :)

tomfree 2015.03.26. 21:31:09

Beus vitte magával ÉdenBubut, a plüssállatot a kirándulásra. Lehet fokozni még ezt.

Schlomo Goldberg 2015.03.26. 21:31:37

Snezi igen erősen nedvesedik Bencére

Ditti82 2015.03.26. 21:32:43

@mokamini: A bentiek közül egyértelműen ő a leg.

Schlomo Goldberg 2015.03.26. 21:33:06

@Krétagarbó: az még nincs, gondolom nem akadt szponzor

Ditti82 2015.03.26. 21:33:29

@tomfree: De megeszik a krokodilok desszertnek.

2015.03.26. 21:33:42

@mokamini: nekem sem
@Ditti82: majom cukker volt

Krétagarbó 2015.03.26. 21:33:47

Nórit kikezdik rendesen. Mondjuk tényleg antiszocio szegény kicsit.

Mirocska 2015.03.26. 21:33:48

Ez a kismajom eddig a legcukibb szereplő! :-))

Mók_Ica 2015.03.26. 21:34:07

@Schlomo Goldberg: medencényi nedvesség.... hihihihihhi sztem ő dumálta rá beust, hogy marit tegye ki..... bencére hajt, amióta bejött....

Krétagarbó 2015.03.26. 21:34:35

@Schlomo Goldberg: ja, Dénesh elbaccta, nem nyert.

ÉH3sZ 2015.03.26. 21:34:44

Butus nem vitte a szárnyat?

gólyamajom 2015.03.26. 21:34:51

@Ditti82: Beával együtt megehetnék- amikor az előzetesben ráförmed a Nórira (aki szintén nem gyenge) na ottt kibújuk a szög a zsákból- nem olyan kis tutyimutyi kislány ő, mitn amilyennek tűnik... :D

Mók_Ica 2015.03.26. 21:35:02

ez a mosogatógép szakértő..... kmmm...khmm....

Ditti82 2015.03.26. 21:35:15

@Schlomo Goldberg: Így, hogy Döniz nem nyert semmit, nehéz lesz.

vastyúk is .. 2015.03.26. 21:35:40

@Mók_Ica: Snezi azt mondta neki, hogy Nórit tegye ki. Mariann ellen nem fúrt. Bea meg azt mondta, hogy ő palit választaná ki, nem a csajt.. szóval szerintem Bea is Bencére nedvesedik.

Krétagarbó 2015.03.26. 21:35:58

@Mók_Ica: mödansziényi, így pontos.:) sztem is lehetett egy kis fülbeduruzs Mariska ellen.

Krétagarbó 2015.03.26. 21:37:27

@gólyamajom: igen, ezen én is meglepődtem, ,mit tud a nagyok dolgáról?:)) Bent van 2 napja és már osztja az észt.

introverted22 2015.03.26. 21:37:38

@gólyamajom: Hát én egyáltalán nem értettem, hogy miről beszél. Pedig felirat is volt hozzá, de hiába értettem a szavakat egyenként, nem leltem meg az összefüggést közöttük. Ha ezt nekem mondta volna így valaki, akkor csak pislognék mint a pocok a lisztben...

2015.03.26. 21:37:44

@Krétagarbó: de csak mert nem fogadják el így :D
@ÉH3sZ: beus szárnyainak mi értelme volt? rajta volt másfélszer

Mók_Ica 2015.03.26. 21:38:24

@vastyúk is ..: milyen kapós ez a bence.... mondjuk egyiknek sincs túl sok esze (sezlony, bencus, butus...)

@Krétagarbó: vastyúk szerint nóri kidobását javasolta sezlonyka...

tvbuzi 2015.03.26. 21:38:54

Nehogy Beus beálljon egy majom mögé.

Zsoofka 2015.03.26. 21:38:59

@Ditti82: A baj, hogy ezzel még mindig alulról súrolja a nullát... :) Nekem nem tetszik ez a tipus külsőleg, a belsőt meg a többit meg inkább hagyjuk....

2015.03.26. 21:39:51

kénytelen kelletlen el kell viselnetek, ez van
:D nóri

Zsoofka 2015.03.26. 21:40:17

@Mók_Ica: Engem is kilökött az konforzónámból. Szájtátva bámultam a reklámot. Dehát végülis ez volt a célja a marketingeseknek :)

gólyamajom 2015.03.26. 21:40:31

"El kell viselnetek"- hát nem :D

Zsoofka 2015.03.26. 21:40:58

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: miért pont Pítör és Loki ment? Magánvállalkozás?

Mók_Ica 2015.03.26. 21:41:48

@tvbuzi: vagy nózi mögé :))))

@mokamini: :)))

2015.03.26. 21:42:13

@mokamini: a fiúk választották ki maguk között kik menjenek

én azt nem értem ha már árlistás kép is van behussról minek odaírni h modell? kurva oszt kész

Zsoofka 2015.03.26. 21:42:33

Snezi mekkora kígyó. És nem a jó értelemben...

Mók_Ica 2015.03.26. 21:42:53

sezlony fűti barbikát hihihihihihihi de barbi érzi, hogy fűtve van.....

Mók_Ica 2015.03.26. 21:43:52

@fosch9: naaaa, ilyet mégsem írhatnak oda...... tegyenek oda 5 db csillagot :))))

2015.03.26. 21:44:39

@Ditti82: barbi sem nagyon tud kibontakozni

Schlomo Goldberg 2015.03.26. 21:44:49

Nóri saját lábára akar állni mint Ráhelka. 21 nap után.
Drukkoltam hogy a majom einstandolja Bubut a plüssmackót

Zsoofka 2015.03.26. 21:44:52

@Ditti82: +1
Remélem marad, mert neki fogok szurkolni. Eldöntöttem. Félek, hogy nem elég gátlástalan ehhez... :(

tvbuzi 2015.03.26. 21:45:03

Az Adrienn-féle nőktől mentse meg az Isten a férfiakat.

gólyamajom 2015.03.26. 21:45:08

jajj Adri ne énekeljen...

2015.03.26. 21:46:09

@Mók_Ica: ne mismásoljanak :D

mercsi 2015.03.26. 21:46:15

szerintem eljött az az idő, hogy nem bírják tovább elviselni egymást az összezártság miatt... kíváncsi vagyok, hogy fognak alakulni a párok...

gólyamajom 2015.03.26. 21:46:17

helyesbítek: inkább Adri, mint ez a másik három :D

Mók_Ica 2015.03.26. 21:46:30

@gólyamajom: beus se.... meg loki se.....

Zsoofka 2015.03.26. 21:46:49

Ma este kidobáltam vagy 12 plüsst a gyerekem ágyából, hogy beleférjen ő maga, és közben eszembe jutott Butus. Remélem az enyém kinövi őket. Még van rá pár éve.

Zsoofka 2015.03.26. 21:47:31

Peti és Loki megsétáltatta Butust.

mercsi 2015.03.26. 21:47:46

@mokamini: +1... pfejjj, de nem bírom az ilyet.

Mók_Ica 2015.03.26. 21:47:56

@Mirocska: ekg :)))

@fosch9: jó, azt se.... :))))

fran7 2015.03.26. 21:48:17

Lehet egy olyan kérdésem, hogy miért tűnik Barbi sokkal teltebbnek, mint valójában az? Illetve valaki említette, hogy Peti jól járna Barbival. Mi erről a vélemény?

tvbuzi 2015.03.26. 21:48:54

Amelyik nem tud írni az nem Pandorázik?

Rémület 2015.03.26. 21:49:31

Ti értitek, amit ezek motyognak? Patrikból pl. minden harmadik szót értem. Nagyon szar ez így.

gólyamajom 2015.03.26. 21:50:19

Érdekes, ahogy Bea játszik a hangjával- mikor már normálisan beszélne, gyorsan visszavált a dedós-óvodás-nyifkanyafka módra...Vajon melyik énje az igazi?

Mók_Ica 2015.03.26. 21:50:20

nocsak, nórit is idegesíti beus, a butus :)))) mondjuk kit nem?

@mokamini: a hajón legalább póráz nem kellett rá :)))

Zsoofka 2015.03.26. 21:50:21

Nóri eljutott arra az ideális állapotra, amikor úgy érzi az ember, hogy mindenki hülye csak ő repülő.... :)

Zsoofka 2015.03.26. 21:51:40

Muszáj felelni Pandi alkalmából, ha ilyet kérdeznek, mint most Barbitól?

Mók_Ica 2015.03.26. 21:52:07

@tvbuzi: ebben az a vicc, hogy nem vicc.....

@Rémület: engem is idegesít..... először aszittem, hogy a fülemmel van baj....

Schlomo Goldberg 2015.03.26. 21:52:11

Bejus Nórinak: lehet hogy kakilnom kell, feljössz velem?
Húha.

Zsoofka 2015.03.26. 21:52:22

@gólyamajom: Vajon akarom én ezt tudni? :)

2015.03.26. 21:52:38

@Rémület: patrik nem tud beszélni, többen hadarnak, nem könnyű
@Mók_Ica: :DD

Nóri nagyon büntet, a rúzs, a frufru, ahogy vonul abban a cipőben hátrahúzott vállal - igazi kis domina típus.

Mók_Ica 2015.03.26. 21:52:39

@mokamini: igen, de lehet hazudni :)))

Zsoofka 2015.03.26. 21:53:25

Én ilyen vagyok. Ennyi. Na engem meg ez idegesít. Főleg, hogy a VV óa már egyszer-kétszer az én számon is kicsúszott. ... Boa

Baromira unom ezt a részt....

tvbuzi 2015.03.26. 21:53:51

Írtam már, hogy Adrienn a legrémesebb?

2015.03.26. 21:54:33

@mokamini: nóri szórakoztató :D
@Schlomo Goldberg: tegnap is a kaka miatt aggódott

Mók_Ica 2015.03.26. 21:54:43

@tvbuzi: és mi van nórival és butussal???

Zsoofka 2015.03.26. 21:54:43

Szegény Barbinak ez nem nagyon megy. Mármint a hazudozás. Ezt a való életben imádnám, de itt nem egy életbiztosítás...

Krétagarbó 2015.03.26. 21:54:44

@mokamini: Hihi, múltkor már én is elkezdtem szelektálni:)))

Ditti82 2015.03.26. 21:55:28

@Schlomo Goldberg: Ki kell törölni a poppolóját?

Zsoofka 2015.03.26. 21:56:03

Lemaradtam Nóri aktív napjáról.A Marcsáéról is....

Krétagarbó 2015.03.26. 21:57:01

@fosch9: n e bántsuk a dominákat kérem:))))

2015.03.26. 21:57:10

nórit nem értik vagy nem jól értelmezik vagy nem tudják megérteni
vagymi

tomfree 2015.03.26. 21:57:22

@mokamini: unalmas ez a mai adás...

2015.03.26. 21:58:03

@Krétagarbó: én egyre jobban bírom nórit annyira kis szerencsétlen és ahogy agresszívan magyaráz :D

Zsoofka 2015.03.26. 21:58:13

Mert Apolnak volt aktív napja? igazságtalanok Nórival. Nem szeretem ezt a csajt. De igaztalanul bántják.

Mók_Ica 2015.03.26. 21:58:25

@Krétagarbó: ilyen frusztráló beus? :))))) (én már túl vagyok a plüss szanáláson)

nóri haja is rózsaszín a riportban..... másrészt apol sincsen sehol, őt nem szekálják.... nóri eCCerűen nem szimpi ....

gólyamajom 2015.03.26. 21:58:30

Béjvacs de kemény ma :D

Krétagarbó 2015.03.26. 21:59:31

@mokamini: kicsit igen, de valamiért egyöntetűen ki nem állhatják. szokott oka lenni, de aztán lehet, hogy ez a legkönnyebb megoldás mindenkinek.

2015.03.26. 22:00:07

nóri ha szemmel ölni tudna lokkancs már nem szuszogna

Krétagarbó 2015.03.26. 22:00:36

Kamerák előtt ingyé? Hülye vagy???:)

Zsoofka 2015.03.26. 22:00:44

Snezi nagyon bízik magában.

Most Loki tényleg tud valamit arról, hogy S. tetette ki Marcsát Bence miatt? Vagy csak kamuzott? Vagy volt ilyen kokettálás, csak nekünk nem mutatták meg.

Rémület 2015.03.26. 22:00:50

@Mók_Ica: @fosch9: Jóvan. :)) Feliratozhatnának mindent.
Snezi mikor esik ki? Hű! Beus milyen kis szűzies.

2015.03.26. 22:01:12

@Krétagarbó: nem beszélget, fintorog, kritizál, nem hülyéskedik a többiekkel - óhatatlanul elkezdik kiközösíteni mert nem értik a fintorgást

gólyamajom 2015.03.26. 22:01:12

Bea csak kamer nélkül nyomatja a szexet.... :D

Mók_Ica 2015.03.26. 22:01:14

@tvbuzi: holtverseny? :)))

jajjajajjjjj, beus nem szexelne a kamerák előtt.... sztem ez a lány nem tudja milyen rendezvényen van

Krétagarbó 2015.03.26. 22:01:28

Pjotr bajuszkezdeménye büntet.

Ditti82 2015.03.26. 22:01:45

Reklám után figyelni kell Pjotrra.

Krétagarbó 2015.03.26. 22:02:11

@fosch9: igen, nem idomul és nem is kedves egyáltalán.

2015.03.26. 22:02:25

@Krétagarbó: ő csak pénzért, árlistát már raktak fel
@Rémület: valaki írta ma h teletext 888 oldallal nézi

Mók_Ica 2015.03.26. 22:02:56

@tvbuzi: jó volt veled egyezkedni :)

tvbuzi 2015.03.26. 22:03:02

Egyetlen egy esélyed van a bennmaradásra: furulyázol.

introverted22 2015.03.26. 22:03:32

@Mók_Ica: Mi van akkor, ha Apol többet tesz le az asztalra, mint amit mi látunk? Rendszeresen beszélget a háttérben, szinten mindenki odaül hozzá, kiönti a lelkét neki... Lehet, hogy egy csomó infót ő gyűjt be a Pjotr-Loki csapatnak, csak azt valamiért kivágják.

Zsoofka 2015.03.26. 22:03:52

@Krétagarbó: Felnéztem a tévére 2 komment között és Peti bajsza vigyorgott rám a tévéből. Jól láttam, hogy a fogai is kócosak alatta?

tvbuzi 2015.03.26. 22:03:58

@Mók_Ica: utálom a konfliktokat és még liberális is vagyok

Krétagarbó 2015.03.26. 22:03:58

PETI, HA OLVASOD, SOHA NE NÖVESZD MEG A SZÁD FELETTI VALAMIT!!!

Rémület 2015.03.26. 22:04:37

@fosch9: hehe. Nem is hülyeség.

furmintszaraz 2015.03.26. 22:04:56

@fosch9: +1 :) Mondjuk kemény, hogy még Bejus is sajnálatból beszélgetett vele... Nóri a hotel Nemecsekje.

Krétagarbó 2015.03.26. 22:06:03

@mokamini: nem tudom, a bajsza miatt nem látom, egyszerűen nem tudom levenni róla a szemem...:)
de majd most jól megsasolom.

tomfree 2015.03.26. 22:06:08

Nóri nem egy szociális típus, mindenki idegesíti a csajt, de most ennyire erővel mondhatnák hogy passzív Apolka is. De Adrienn sem taktikázik semmit csak óbégat meg enyeleg a sráccal.

mercsi 2015.03.26. 22:06:41

@windsor: erre én is gondoltam már. a szerkik azt tesznek be, amit akarnak... :) valamiért nem Topolhoz szólt a kérdés, hogy miért nem játszik.

introverted22 2015.03.26. 22:06:51

Beus az eddig mutatottakhoz képest egész összeszedett és normális volt a Pandorán eddig. Normálisan tudott kommunikálni, és a reakciói is logikusak voltak. A végén még lesz szög a zsákban, hogy kibújhasson??

Schlomo Goldberg 2015.03.26. 22:07:51

@fosch9: 50 euro a deepthroat, de gondolom csak kamerák nélkül

tomfree 2015.03.26. 22:09:02

@windsor: dehogy derül ki bármi, ami értelemre utal. Be fog állni Nózibaba mögé a párválasztón.

2015.03.26. 22:09:08

@Rémület: próbáljuk ki
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: mélytorok volt az árlistán és tegnap nem tudta mit jelent , de 50 euroért csinálja ez mennyire gáz? :D
@furmintszaraz: de nóri kikérte magának, büszke, imádom

Reklám után peti tematikál. Tegnap loki mit kapott itt a tematikálásért. Remélem uezt fogom látni petit illetően is különben jövök és hátrakötöm a sarkakat.

Szoba kilátással 2015.03.26. 22:09:32

@fosch9: dehogynem egy megkeseredett picsa soha nem mosolyog nem nevet

2015.03.26. 22:09:56

@Schlomo Goldberg: hehe pont ez a példa ragadt meg nekem is

introverted22 2015.03.26. 22:10:16

@mercsi: Szerintem ha ő is csak abból állna, hogy eszik, alszik, xarik, cigizik, akkor már az ő jelenléte is kiverte volna a biztosítékot. Ezen kívül őt tényleg nem sokat látom egyedül, és nem is mutatják azt, hogy bárki kibeszélné.... Érdekes ez az Apolka kérdés. Én reménykedek valami magyarázatban azzal kapcsolatban, hogy miért nincs még riportban sem a lány.

introverted22 2015.03.26. 22:11:00

@tomfree: Azt azért megnézném, hogy pl Berkit választja :D

2015.03.26. 22:11:03

@Szoba kilátással: fiatal még megkeseredettnek lenni
de láthatóan nem tud köztük kibontakozni, mások mint ő, nem nagyon tud bulizni, lazulni

mercsi 2015.03.26. 22:11:03

@fosch9: meglátjuk, hogy Peti mit kommunikál felénk a riportban :) Lokival sztem inkább az volt a baj, hogy nekünk is két tök különböző verziót mondott el, ezért nem tudjuk, hogy melyik az igazi stratégiája

2015.03.26. 22:11:46

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: látod ez az árlista emlékezetes eleme lehetett :D

Mók_Ica 2015.03.26. 22:12:15

@windsor: pont erre lennénk kíváncsiak..... sajnos, hogy nem mutatják....

@tvbuzi: konfliktot én sem szeretem :)))

Szoba kilátással 2015.03.26. 22:12:31

@fosch9: dehogynem nem a kortól függ a besavanyodottsag

2015.03.26. 22:13:19

@mercsi: már akinek ez baj :D
te nem loki drukker voltál?

Mirocska 2015.03.26. 22:13:36

Paca mit művel a pandával? :-D

Mók_Ica 2015.03.26. 22:13:58

@tvbuzi: Krétácska is liberális nézeteket vall és nem szerizi a konfliktot :)))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.26. 22:14:04

A hang szar.

@fosch9: igen. Én kérek 100-at. Kamera nélkül.

Egyébként tegnap nem jött meg a palacsinta.

Ditti82 2015.03.26. 22:14:04

Becks minden plüsst kigyilkol?

2015.03.26. 22:14:44

@Szoba kilátással: egyetértek, a fentit egyébként nóritól idéztem
de abban hiszek h a környezet segít feloldódni itt nóri nem sok segítséget kap ettől még görcsösebb lesz
de nehéz elképzelni felszabadultan ez tény

tvbuzi 2015.03.26. 22:15:47

Komolyan nem értem minek kellenek ekkora mellek pedig nem is vagyok buzi.

mercsi 2015.03.26. 22:16:05

@fosch9: most is az vagyok, de az nem tetszett tegnap, hogy minket nézőket nem avatott be az IGAZI stratégiájába, nekünk is két verziót adott elő. ettől még neki drukkolok továbbra is :)

Zsoofka 2015.03.26. 22:16:10

MI A F.SZT AKAR PETI???????????? Ő LEGALÁBB TUDJA?????

2015.03.26. 22:16:28

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: 100-at? jó az üzleti érzéked
kollégák felzabálták a palacsintákat :)

tvbuzi 2015.03.26. 22:17:22

@Mók_Ica: na, majd elviszem vacsorázni

2015.03.26. 22:17:24

snecinek elég leharcolt kiélt feje van

Mók_Ica 2015.03.26. 22:18:03

@tvbuzi: nem a mellek nagyságával van a gond, hanem hogy aránytalanul nagy a testéhez..... sztem.

2015.03.26. 22:18:13

@mercsi: ettől titokzatos (vagy még ő sem tudja) :DD

tomfree 2015.03.26. 22:18:20

Pjotr taktikája zseniális: mindenkinek mást mond vagyis össze-vissza beszél. A végén nem fogja tudni követni kinek mit mondott. Nézzük mit hoz ki az egészből.

2015.03.26. 22:19:09

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: emlékszel a vv alatt hány trollnak kellett elmagyarázni h ott is mindenkinek x diplomája volt? :D nosztalgiám van

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.26. 22:19:36

@fosch9: még gyűjtök a maserátira. Csakis becsületesen. Sőt, számlaképes vok.

Zsoofka 2015.03.26. 22:20:03

Mintha minden reggel borítékot húzna loki és Peti és aki a pirosat húzza, az aznap tattikázik egy sort. De se eleje, se vége nincs neki se összefüggés közöttük.

Zsoofka 2015.03.26. 22:20:36

@tomfree: és ki ellen megy a tattika?

Mók_Ica 2015.03.26. 22:20:54

@mokamini: remélem igen :))) ha ügyes, jól megkavarja a párokat végre :)))

@tvbuzi: te kis lovag :)))

@fosch9: megdolgozott érte az éjszakában :)))

petiben mindenki bízik :))))

Ditti82 2015.03.26. 22:21:05

Peti a keresztapa. :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.26. 22:21:15

@fosch9: nekem még mindig csak egy :-D

De még a magamétól sem esek hasra, miért kellene bmi mástól?

Ha esetleg atomfizikus vki.

Zsoofka 2015.03.26. 22:21:17

@fosch9: én legalább igazságos vagyok... tegnap ugyanezt írtam Lokiról :)

2015.03.26. 22:21:47

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: ez valóban becsületes :D bentleyt nekem is össze mélytorkozol csak úgy szimpátia alapon? :D

Mók_Ica 2015.03.26. 22:22:22

@Csakcsibe: csak 1 diplomád van? :)))

Mirocska 2015.03.26. 22:23:35

Na, most vesztettem el a fonalat! :-D Remélem, Sixx holnap reggel már jó korán megmagyarázza, hogy megértsek mindent! :-D

Mók_Ica 2015.03.26. 22:23:36

peti-apol volt csók??????

Rémület 2015.03.26. 22:24:20

Kiesik. :))) túltematikázza ezt Peti.

2015.03.26. 22:24:57

@Mók_Ica: törzs vv-seknek fejenként 3 :D
@mokamini: egyedüli vagy valóban :DD

szóval mit akar peti barbival? apol odaáll loki mögé és beus és és beus viszlát haza?

introverted22 2015.03.26. 22:25:13

@Ditti82: Hát ez az!! És Apolka? Ne ő essen már ki!

Falatkányi 2015.03.26. 22:25:31

@Mirocska: Peti-Barbi, Nóri-Gergő, Snezi-Bence, a kérdés, hogy kit akar kiejteni. Beust? de ahhoz nem kellene Barbit neki befogadnia. én elvesztem :D

Haplo 2015.03.26. 22:25:32

a nap kerdese: ki a fenet akar kiejteni Peti?

tvbuzi 2015.03.26. 22:25:32

Micsoda izgalmak és holnap nem látom az adást..

Mók_Ica 2015.03.26. 22:25:35

sírás hegyek lesznek holnap!!!! gergő még a falat is ütögeti bánatában.....

mercsi 2015.03.26. 22:25:35

na jó, valszeg Peti a párválasztón elmondja, hogy azért ejti ki Apolkát, mert Apolka haza akart menni. szerintetek?

Zsoofka 2015.03.26. 22:25:42

@Mirocska: pont ezt akartam írni....

Ditti82 2015.03.26. 22:25:43

@Krétagarbó: Arra gondoltam, beküldi Lokkancs mögé, de annak nem lenne értelme, másrészt meg elspoilerezték, hogy Loki üresen marad Adri választásakor is...

gólyamajom 2015.03.26. 22:25:53

jajjj, Béjvacs de kis ideges lesz holnap...

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2015.03.26. 22:25:59

Na akkor PEti terve szt Bence-Snezi, Geri-Nóri, Peti-Barbi... Becks-Adri gondolom nála sem kérdés, ergo Loki mögé megy Apolka és Beus, hát nem mondom, az bizalom baszki, ha Loki farkára bízza Topolt... Vagy pedig leesett neki, hogy Topol méla undora nem lesz elég a végtelenségig, és simán hazaküldi ő. Akkor viszont Loki Bea.

tomfree 2015.03.26. 22:26:01

@mokamini: azt ő sem tudja szerintem mit kavar. Majd jól rábaszik ha kiderül és kiesik valaki akit kedvelnek többen.

2015.03.26. 22:26:18

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: neked
de mi lesz az enyémmel :D

na szóval sztem apolt loki mögé teszi és beus hazahúz
sok volt az és az előbb

Zsoofka 2015.03.26. 22:26:52

Most van valaki, aki Pet NAGY TERVE alapján meg tudja tippelni a Peti által sugallt új párokat? És a kiesőt?

Loki mögé rejti el Apolt például?

2015.03.26. 22:26:53

csütörtök van és cintia helyett pamela van

pogona vitticeps 2015.03.26. 22:26:55

Talán Apolka haza akart jönni.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.26. 22:27:14

@fosch9: azon nem sírnának, sztem, ápol repül.

Vagy nem.

Az enyémet odaadom szívesen.

Ditti82 2015.03.26. 22:27:26

@Mók_Ica: Sanszos, hogy Apol lesz. De Gergő reakcióját akkor sem értem.

Mirocska 2015.03.26. 22:27:32

Mariann és Milán az éjjelben.

Mók_Ica 2015.03.26. 22:27:43

@fosch9: így van, min. 3, de mingyá 4 is lesz az :))))

@windsor: nem lehet, hogy apol haza akart menni anyukája miatt és ezért (is) szervezkedett peti?

introverted22 2015.03.26. 22:28:14

Hát az biztos, hogy Beus nem fog kiesni, mert azt már elspoilerezték ezer éve, hogy nem párválasztó miatt repül haza. Tehát már elvesztettem, hogy ki hova és miért megy... Most Apol áll kiesésre...

Mók_Ica 2015.03.26. 22:28:17

@Ditti82: elvesztette sezlonykát.....

Zsoofka 2015.03.26. 22:28:23

@gólyamajom: azaz kiesik Snezi? vagy ki más miatt lenne ideges? szerintem a többi nőért nem verné a falat....

2015.03.26. 22:28:24

@Haplo: @mercsi: @Falatkányi: én már 2x leírtam :D hogy szerintem apol megy loki mögé
beus is
és beus megy haza

Krétagarbó 2015.03.26. 22:28:28

@Csakcsibe: nocsak, még egy ok, ami miatt döbbenet az, amit itt művelsz. Keep calm:)

Ditti82 2015.03.26. 22:28:34

@fosch9: Apol elment Lokkancs mögött. Ő választott elsőnek, és amikor Adri elindult Paca mögé, Lokkancs mögött nem állt senki.

Haplo 2015.03.26. 22:28:35

@fosch9: sajnos tuti nem Beus huz haza, ezt mar elspojlereztek tegnap itt a kommentekben. Raadasul erte nem sirna senki, az elozetesben meg mindenki bog. A tippem Adri, meg nem tudom hogy, de most valahogy ot erzem.

2015.03.26. 22:29:12

milán szerint behuss nem olyan buta
milán nem mérvadó

pogona vitticeps 2015.03.26. 22:29:41

@Ditti82: Ha Sneci lelépett mellőle és ő volt az egyetlen, aki semmit se tudott előre, akkor kissé ideg lehetett. És ha a Nórit is megnyerte mellé, akkor van miért ütnie a falat.

2015.03.26. 22:29:59

azért ez a plüssfelvonulás egy tattikai játékban ezt még sehol nem láttam se amerikai sem más verzióban nagyon legalja

mercsi 2015.03.26. 22:30:03

@Ditti82: szerintem azért sírt mindenki, mert elmondta Apolka, hogy az anyukája beteg és amiatt akar hazamenni. ez szerintem Gergőt is megérinti lelkileg. viszont szerintem tök más okból veri majd a falat. de meglátjuk. végre izgalmas a műsor, már megértem, miért szereti sixx ennyire :D

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2015.03.26. 22:30:15

Mondjuk Lokinak nem tudom ez hol jó, hacsak arra nem hogy elsüsse a patront, mert Bea nem az a pár lesz akivel vinni tudja a játékot...

Snezi meg most cseszi el magának szerintem ha beleszerelmesedik Bencébe.

gólyamajom 2015.03.26. 22:30:16

@mokamini: csak nem mutatnák meg ennyire konkrétan...

Falatkányi 2015.03.26. 22:30:20

@fosch9: igaz, akkor mikor lenne pofozkodás? és Gergő bukott ki nagyon az előzetesben, nem? de ő kiért? és Beust Loki kirakná szerintem bárki ellen

,, 2015.03.26. 22:30:24

@Mók_Ica: de pluszban író is, az felér még 2vel (NEM!):D

mercsi 2015.03.26. 22:30:42

@pogona vitticeps: így van, szerintem is emiatt ideges :)

Krétagarbó 2015.03.26. 22:31:17

@mokamini: szegény Peti már ma két kiabálós kommentet is kapott. Sztem ő olvas minket egyébként. Ha így van, Peti küldj egy jelet! :)))

Hurrá Torpedó · http://www.youtube.com/watch?v=br-D7UneS0E 2015.03.26. 22:31:39

Topol lesz a kulcs. Nem Lokihoz kuldi szerintem. Bea kiejtesehez nem kell agyalni, vedettseg nincs, mindenki marad a seggen es kesz, Beanak annyi.

Valaki jon eggyel Petinek vagy Topolnak. Szerintem Bence. Topol is oda all, igy Snezit cseszik ki. A terv mar raadasul regebbi lehet, Botox kiesesenek estejenn vahy masnap kesz volt. Bence most szineszkedik, atbassza Patrikot is.

beacska 2015.03.26. 22:31:44

gondolom, Apol haza akart menni

Gia 2015.03.26. 22:31:49

Valaki olyan esik ki,aki régóta bent van,az fix,mert csak olyanért bőgnek sokan.Gergő meg azért hisztizik,mert Snezi Bencét választotta.

mercsi 2015.03.26. 22:32:00

@XocoLatte: sztem is búcsúcsók, és úgy láttam, nem szájra ment

tomfree 2015.03.26. 22:32:07

Lehet alulművelt vagyok, de baromira nem világos ez a Pjotr taktikázás. Mondjuk az sem, mit zokog Béjvacs holnap.

XocoLatte 2015.03.26. 22:32:23

@fosch9: Apolka lesz az, és még csak az sem kell, hogy Loki dobja ki, sztem Petivel megbeszélték, hogy ennyi volt, elég neki, haza akar menni.
Aztán persze meglátjuk. De Snezi sír, Adri sír, Gergő sír, Bence feje tanulmány.

beacska 2015.03.26. 22:32:44

@mokamini: szerintem Apol megkérte, h küldje haza, és választ magának egy alkalmas párt...ennyi

2015.03.26. 22:32:54

@Ditti82: akkor apol megy gergő mögé és nóri is - és nóri megy haza :D
@Haplo: ha védettség nélkül bárki paca mögé áll kizártnak tartom h nem adrit választja - hirtelen lesz egy védettség?.. ha levezeted a többit h ki mögé áll akkor paca mögé nem teszi peti apolt úgy h adri ott van és adri essen ki az is esélytelen - de érdekes felvetés volt mindenesetre
@Mók_Ica: ha ilyeneket látok máris 4 :D

XocoLatte 2015.03.26. 22:33:11

@mercsi: nem szájra ment, jobbra és balra, és mély érzelmes ölelés közepette

Krétagarbó 2015.03.26. 22:33:20

@tomfree: odáig tudtam követni, hogy Snezi megy Bencéhez, Ivar megy Gergőhöz és Lokihoz - azt hittem - menne Barbi, Beus meg haza. De Barbi Peti mögé? És Apolka? Haza akar menni? Megbeszélték volna? Sajnálnám:(((

Haplo 2015.03.26. 22:33:26

@Majom1Parádé: az se rossz, meg magyarazna is Bence idegesseget, de hogy? Peti most kuldte epp Bence moge, raadasul Snezi magatol is odament volna, ugyhpgy meg arra se szamithatunk, hogy felrugva Peti tervet megy valaki mas moge ongyilkosnak...

Haplo 2015.03.26. 22:34:28

@fosch9: nem tudom, tenyleg, valami fordulatot varok es csak remelem, hogy Adri esik ki :) a hogyant meg nem talaltam ki :D

alsophila grahami 2015.03.26. 22:34:48

na akkor... jól értettem? Topol végre megkapta a repjegyét..? van isten ;) de akkor mit drámázott za előzetesben Geri? o.O

Mók_Ica 2015.03.26. 22:34:54

@XocoLatte: akkor megbeszélték..... és ezért volt peti taktika..... :(((

@foxglove (F6): :))))) DEEEEEEEE :)))

mercsi 2015.03.26. 22:35:02

@Falatkányi: Gergő megkapja Nórit párnak, Snezi meg átmegy Bencéhez, annak ellenére, hogy Snezi megígérte Gergőnek, hogy bízhat benne. Peti pedig nem avatta be a tervébe, pedig elvileg ő is benne van a nagy szövetségben Petivel és Lokival

Zsoofka 2015.03.26. 22:35:45

Ha tényleg haza akart menni Apol, akkor Peti elérkezettnek látta az időt, mert Barbi személyében értelmes tyúk jött be és Peti lecsap rá.

Ha nem akar Apol hazamenni, akkor Peti beküldi Loki mögé, hogy történjen valami, nehogy szétrobbantsák őket, valami mű okkal és haza nem menjen egyikőjük se.

Béjvacs azért dühöng, mert elveszti Snezit (lelép mellőle) és nyer egy Nórit. Valljuk be, ez elég ok.

Hurrá Torpedó · http://www.youtube.com/watch?v=br-D7UneS0E 2015.03.26. 22:35:46

Topol szandekos kiesese eseten sem kellene szervezkedni. Megmondta volna peti a barbinak hogy ajjal mogem, mert apol haza akar menni. Tobbi ember elosztozik a nokon.

2015.03.26. 22:36:03

@XocoLatte: nem írtam olyat h loki dobja ki
@Falatkányi: pofozkodást elfelejtettem
@foxglove (F6): háháhá :D

Krétagarbó 2015.03.26. 22:36:20

@Ditti82: mindig spoilereznek...még szerencse, hogy figyelmetlen vok.

Gia 2015.03.26. 22:36:34

Elég lett volna,ha Peti maga mögé állítja az egyik új csajt és őt választja Apolka helyett.Túlgondolta. :-)

Haplo 2015.03.26. 22:36:56

@XocoLatte: ha csak ennyi lenne, akkor Petinek eleg vagy Beust vagy Barbit maga moge allitani es kesz, mar kuldheti is haza Apolkat. Akkor nem kellett volna ennyire megcsavarnia. Addig oke, hogy most Barbit maga moge kuldte, de kezdhette is volna ezzel, anelkul, hogy Snezit meg Norit is belekeverje.

Hachi_88 2015.03.26. 22:37:10

Szerintem is ez a helyzet, Apolka megmondta, hogy haza akar menni az anyukája miatt, Peti meg kitalálta ezt a tervet, hogy így mindenkinek, akit kedvel, meg legyen a biztos helye. Ha Apolka simán feladta volna a játékot, akkor beküldtek volna még egy plusz embert, akinek egy nap alatt semmi esélye párt találni, így valószínűleg kapott volna védettséget, és kiejt valakit, ami sokkal rosszabb megoldás lett volna nekik, mint ez...

Gia 2015.03.26. 22:37:32

@Hurrá Torpedó: Nem láttam,hogy te is pont ezt írtad. :-)

furmintszaraz 2015.03.26. 22:37:49

Apolka esetleges megtematikázott kiesése megmagyarázza a sírásokat: a lányok sajnálják, mert megszerették, Gergő meg azért veri a falat, mert Nóri került mögé. (Bence meg kb. letojja ezt is, mint 10 perc után Norbit és Mariannt is - ő erős marad.)

pogona vitticeps 2015.03.26. 22:37:53

Aszongya: Adri - Paca, Sneci - Bence, Beus - Loki, Nóri - Gergő, Apol és Barbi Peti mögé. Öröm és bódogság.

2015.03.26. 22:39:34

@Haplo: adri után csak egy okból kifolyólag sírnék: akkor inkább a normálisabb csajok maradjanak ne ezek ribancok

beacska 2015.03.26. 22:40:16

és senki nem kérdezte meg Petitől, h "és ez NEKED miért lesz jó?"

mercsi 2015.03.26. 22:40:27

@Hachi_88: sztem is. plusz lehet, hogy abban állapodtak meg Petivel, hogy Apol addig kitart és nem megy haza, amíg nem jön egy értelmes lány Petinek

2015.03.26. 22:40:39

@furmintszaraz: sajnálnám apolt ha haza akarna menni bár nem tudott kibontakozni

tomfree 2015.03.26. 22:40:49

@Krétagarbó: gondolom hazamegy Apolka. Adrienn is sírt, ő meg nem sírna Nóriért vagy újakért. Béjvacs meg bukta Snezit oszt rájött, hogy átverték a nagy barátai meg a párja.

Haplo 2015.03.26. 22:40:50

amugy ez az Apol anyukaja dolog honnan jon? lemaradtam valahogy, csak itt olvasom folyamatosan hogy beteg.

ÉH3sZ 2015.03.26. 22:41:02

Nem kérek Patrik-Adri szexet, köszi!

furmintszaraz 2015.03.26. 22:41:12

@Krétagarbó: Én egyébként már többször jártam így, hogy hiába spoilerezett a TV2, mivel nem vettem észre, itt a szemfüles kommentek jelentették az igazi spoliert, és nem mindig akartam volna erről tudni...

Gia 2015.03.26. 22:41:43

Peti szerintem nem megy a végéig Barbival.. :-(

mercsi 2015.03.26. 22:41:58

ja, és ha most tényleg Apol menne haza PEti tematikázásának köszönhetően, az megmagyarázná Berki elszólását az egyik első ÉdenÉjjelben, amikor arra utalt, hogy aki azt gondolja, hogy Peti milyen jófej, nagyot fog csalódni a későbbiekben (hiszen hátba szúrja a párját - ezt már nem mondta, de egyértelmű volt az utalása)

Morfologista 2015.03.26. 22:42:01

Szerintem Gergő reakciója csak Snezi-t jelentheti. Másra nem tudok gondolni...

introverted22 2015.03.26. 22:42:09

Lemaradtam... Valaki homályosítson már fel, hogy mi van Apolka anyukájával, amiért ennyire haza akar menni?

Zsoofka 2015.03.26. 22:42:09

@beacska: De akkor miért nem állítja be maga mögé Barbit Apol mellé? Hogy ne neki kelljen hazküldenie? Miért kavarja meg a többieket is? Vagy csak tesztel, hogy hallgat e a rá a sok agyhalott?

Haplo 2015.03.26. 22:42:22

@fosch9: meg a felenel se jarunk, remelem jonnek meg ertelmes csajok, en viszont mar most se ejtenek egy konnycseppet sem Adriert.

Mók_Ica 2015.03.26. 22:42:49

@Csakcsibe: tapétának az is jó :))))

@mokamini: sztem is ezért mérgelődött béjvaccs..... nórit konkrétan rühelli..... nóri pedig még jól ki is osztotta az előzetesben, hogy jobban teszi gergő, ha kijön vele (nórival) ......

XocoLatte 2015.03.26. 22:42:49

@pogona vitticeps: azt nem mondanám, h felhőtlen bódogság, de felkeveredik az iszap, mert a rábeszélések hatására Peti durván megbizonyosodik róla, hogy mind a 4 csaj vakon hallgat-e rá, 2 stabil új páros mellett 2 instabilt hoz létre, úgy, hogy a saját fiúbarátjai szerepelnek benne, vagyis egy új lány bejövetelnél majd kidobják Nórit és Beust. Szövetséges lesz benne Bence, Patrik, Adri, Snezi és Barbi is.

2015.03.26. 22:43:03

@ÉH3sZ: mi a baj? elég ha elkapcsolod :DDD

Zsoofka 2015.03.26. 22:43:33

@windsor: A kiutazás előtt derült ki egy betegsége. Apolt sokkolta a hír.

Krétagarbó 2015.03.26. 22:43:41

@Hurrá Torpedó: hú, ha ez lesz, akkor megemelem a nem létező kalapom. végre vmi izgalom. csak mutatnák meg a korábbi történéseket, tematikázásokat is, mint régen.

mercsi 2015.03.26. 22:43:58

@furmintszaraz: szerintem az, amit a TV2 ad le előzetesben, az nem számít spoliernek itt. ha valaki külső forrásból szerez olyan infót, amit nem az adásból/előzetesekből láttunk, az már spoiler.

Gia 2015.03.26. 22:44:01

@mercsi: Szerintem Peti nem szúrja hátba Apolkát,hanem segít neki hazajutni.

ÉH3sZ 2015.03.26. 22:44:18

@fosch9: Unalmas csak azért. Legyen inkább Peti kavarás mutatása a többi szereplővel

Hurrá Torpedó · http://www.youtube.com/watch?v=br-D7UneS0E 2015.03.26. 22:44:20

En ugy lattam amikor apol elindult hogy nem allt meg peti mogott.
Ha o is esik ki, akkor nem peti fogja elkuldeni.
Gergo nem hisztizne apol miatt. Es szerintem adri sem siratna meg apolt. Mariannt kiesese sem volt tul erzelmes. Nem ertem a vagasokat egyebkent. A gergo hiszti lehet nem is a parvalasztoval kapcsolatos.

pogona vitticeps 2015.03.26. 22:44:22

@furmintszaraz: ha gondolkodom és találgatok az már spoiler?

tomfree 2015.03.26. 22:44:23

@windsor: állítólag valami súlyos betegsége derült ki az édesanyjának, mielőtt Apolka elkezdte volna az ÉH3-at.

furmintszaraz 2015.03.26. 22:44:24

@fosch9: Hát, talán ez a magyarázat arra, hogy már nem kap semennyi kameraidőt szegény... A többi karaktert építik föl (és Nórit meg leépítve föl, neki ez védjegye).

Zsoofka 2015.03.26. 22:44:25

@mokamini: Én is csak itt olvastam, de már bevésődött :)

2015.03.26. 22:44:31

@mercsi: ha előre megbeszélték az nem hátba szúrás

beacska 2015.03.26. 22:44:39

@mokamini: én nem láttam olyat, h Apol nem áll Peti mögé.

Cimili 2015.03.26. 22:44:50

Snizi lesz az, meglátjátok. Geri csak miatta verhette a falat.

Zsoofka 2015.03.26. 22:45:36

@Gia: de lehet, hogy Barbit majd hátba szúrja :)

XocoLatte 2015.03.26. 22:45:40

@beacska: mert 100% ő kontrollálta a körülményeket abban, h ki legyen az új párja, miközben belátta, h Apolka ki akar esni, megértette, támogatta is -- win-win szitu

2015.03.26. 22:45:51

@furmintszaraz: igazad lehet
de remélem a következő körben nem profi kurva jön mert lassan tényleg nem nézem tovább
@ÉH3sZ: na és petit miért nem kritizáltátok ma? :D

Mirocska 2015.03.26. 22:46:32

@mercsi: Berki soha nem nyilatkozik Petiről pozitívan. Én nem szívesen csalódnék Petiben, bírom az elejétől kezdve.

Gia 2015.03.26. 22:46:35

Talán Apolka Adri mellé áll és Patrik ejti ki?Vagy Snezi mellé és Bence.

Zsoofka 2015.03.26. 22:46:38

@beacska: Akkor nem értem, miért kavarja a többieket is, miért nem állítja maga mögé simán Barbit?

introverted22 2015.03.26. 22:47:09

@mokamini: Köszönöm :)
@tomfree: Neked is köszi :)

XocoLatte 2015.03.26. 22:47:14

@Hurrá Torpedó: ezt nem tudom, hol láttad, a vágások nagyon élesek voltak és csak az látszott h elment Loki mögött, utána már semmelyik másik lány menetelését nem hagyták a fiúkig mutatni

2015.03.26. 22:47:21

@mercsi: blikk is egy nappal előbb már leközli a következő napi adás érdekesebb villanásait

furmintszaraz 2015.03.26. 22:48:24

@pogona vitticeps: A találgatás az nem :) De ha biztosan tudsz valamit, akkor már az (mint amikor arra felhívták sokan a figyelmet, hogy az egyik képen még Evelin és Naomi, majd egy máshonnan leszedett képen csak Naomi áll Milán mögött).
De amúgy rendben van ez is, belefér, meg kicsit nyomozás-kombinálás-tematikázás ez az egész, abba meg óhatatlanul becsúszik a spoilerezés is - szóval itt ez talán része a rendszernek.

Gia 2015.03.26. 22:48:49

Az öreg Milán hogy kifehéredett.. :-)

beacska 2015.03.26. 22:49:23

@mokamini: mert nem akarja, h máshol meg "luk" legyen...biztosra megy...

Zsoofka 2015.03.26. 22:49:29

@fosch9: Remélem nem idézi itt senki sem.... Végre van egy kis izgi, csak félek, megint nagyobb a füstje, mint a lángja....

furmintszaraz 2015.03.26. 22:49:51

@fosch9: Hát, a Hogyvolt fejléc középső hölgyeménye még mindig nem bukkant föl!

2015.03.26. 22:49:55

@Haplo: adri mégis előrébb van nálam mint a fizetős pipik :)

Mari nagy volt az éjjeliben: bence próbálkozott több lánynál, szerinte még patriknál is :DD

Mirocska 2015.03.26. 22:49:55

Mariann szerint Bence még Patriknál is bepróbálkozott! :-D

alsophila grahami 2015.03.26. 22:50:29

@ÉH3sZ: én se, szintén köszi ;)

istenem, bárcsak végre Adrit is feltenné valaki egy San José-Budapest viszonylatra, megköszönném azt is, mert totál visszafogja, elszürkíti a Pacát, akiből mást így nem nagyon látni, mint az esténkénti menetrend szerinti lealjasodást, utána meg a szokásos csiszatolást-maszatolást...

mercsi 2015.03.26. 22:50:45

@Gia: én is így értelmezem! csak azt mondom, hogy Berki így tálalta az utalást :)

Krétagarbó 2015.03.26. 22:51:03

@beacska: én is vártam Barbitól ezt a kérdést.

Zsoofka 2015.03.26. 22:51:23

@furmintszaraz: a jövő héten pedig pasi(k) várható...

2015.03.26. 22:51:24

@mokamini: eddig minden nagy durrból kis pukk lett :(
@furmintszaraz: ahogy elnézem a fizetős vonalat képviseli ő is

Hurrá Torpedó · http://www.youtube.com/watch?v=br-D7UneS0E 2015.03.26. 22:51:34

@XocoLatte: minthogyha. De penzt nem tennek ra. Lehet hogy elneztemn passz.

mercsi 2015.03.26. 22:51:41

@fosch9: na az már spoiler szerintem

Zsoofka 2015.03.26. 22:52:14

Snezi nem bír menni ezekben a cipőkben.... Már az első jelenésekor majdnem leesett a lépcsőn.

pogona vitticeps 2015.03.26. 22:52:17

@furmintszaraz: ok, nemigen értettem, hogy mi lehet az ami itt szúrja a szemedet, amikor a napi szennyek meg maga a tv2 spoilerezi szét az egészet. Most is kb. pár óránk lehet önfeledten agyalni, aztán már meg is jelenik a következő hihetetlen és megrázó ÉH hír a neten.

2015.03.26. 22:52:28

@sui.generis: paca nem adri miatt ilyen, láthatóan ez az életmód ivódott bele :D

ÉH3sZ 2015.03.26. 22:52:46

Snezi már utasítja Bencét

furmintszaraz 2015.03.26. 22:54:01

Egyébként amikor Peti azt mondta Nórinak arra, hogy miért nem akarja, hogy ő kiessen, hogy mert értelmes, okos csaj vagy, no meg cinkostárs, akkor kellett volna gyanút fognia, hogy valami nem stimmel, és körberöhögni Pétert, hogy na menj a fenébe :)

Zsoofka 2015.03.26. 22:54:05

Snezi önjáró. Bence kiskutya. Megy az aktuális anyuci után.

2015.03.26. 22:54:31

@mercsi: jaja nóri szájszagát tegnap hallottuk de már szerda reggel olvastam

Krétagarbó 2015.03.26. 22:54:58

@mercsi: de ha tényleg Apol meg yhaza, azt sztem Peti csak az ő kérésére szervezi meg.

introverted22 2015.03.26. 22:55:16

@fosch9: vagy ő ivódott bele ebbe az életmódba :D

ÉH3sZ 2015.03.26. 22:55:19

Nincs túlvariálva ez a Pacaszex:)

2015.03.26. 22:55:23

@fosch9: @mercsi: leírom még egyszer mert azt hittem péntek van :S szóval kedden olvastam

Zsoofka 2015.03.26. 22:55:47

Még egy mocorgó takaró és hányok. Ez ráadásul piros popitakaró.

mercsi 2015.03.26. 22:55:48

@mokamini: ezaz, épp ezért lehet ki Gergő, mert akkor Nórinak lesz lehetősége őt lecserélni egy új fiúra :)

alsophila grahami 2015.03.26. 22:55:57

@Cimili: igen, de ő Bence mögé áll, ez tutter, Bence mögé pedig így ki állhatna be, akivel szemben Sznezsit küldené el..??

na tessék, MA SEM úsztuk meg a két szerencsétlen vergődését a takaró alatt (popitakaró?;) baszki, DE UNOM MÁR ŐKET!!!!!!!

Gia 2015.03.26. 22:56:04

@furmintszaraz: De Nóri elhitte,hogy ő okos és cinkostárs. :-)

Zsoofka 2015.03.26. 22:57:20

@Krétagarbó: Jóhogy már nem végrendelkezik Apol.

Csapjatok agyon, ide lőjjetek, de én nagyon nem bírom azt a nőt. Anyukája miatt sajnálom, de ennyi. Nekem hamis. Nem a hangja.

introverted22 2015.03.26. 22:57:32

Mariannt kellene betenni az Éden Éjjelbe Cintia helyett! Ezerszer szórakoztatóbb és értelmesebb...

Chuck Νorris 2015.03.26. 22:57:33

Sziasztok!
ugy veszem észre az első három hét pangása után kezd egyre jobb lenni a játék. Beus nagyon felupolta a müsort :) én kezdem birni

furmintszaraz 2015.03.26. 22:57:36

@pogona vitticeps: No offense, ez afféle privátum, hogy nem mindig szeretnék tudni mindenről, de ugye ha annyira zavarna, akkor nem lennék itt :) (Máshonnan amúgy nem is tájékozódom, még Éden Éjjel-csatornám sincs.)

2015.03.26. 22:57:40

@ÉH3sZ: hát nem volt nagy akciózás csak olyan részeges módra
@windsor: hát az is lehet :D
@Krétagarbó: jaja én is ezt írtam

pacáék szexjelenete még berkinek is csalódás

XocoLatte 2015.03.26. 22:57:44

@Gia: és még ez volt a legjobb lehetséges választás számára -- kapott egy olyan ajánlatot, amit nem szokás visszautasítani...

Haplo 2015.03.26. 22:58:01

Ha mar spojler: azert megneznek egyszer egy olyan evadot nalunk is, mint az elso amerikai, ahol elesben ment, tehat nem utolag vagott musor volt, hanem gyakorlatilag eloben, a bekoltozesnel mindig ket jeloltel, akik kozul a bentlakok valasztottak, es a bekoltozo szabadon felhasznalhatott minden addig latott infot. Voltak nagy kavarasok meg dramak a "szembesiteseken", sokkal dinamikusabba tettek a jatekot, hatalmas csavarokkal.. De aki akarta meg is tarthatta maganak az infokat, felhasznalva a sajat erdekeben hogy part talaljon. Ilyen Adri-Patrik fele bebetonozott parok igy egyaltalan nem johettekletre, de szovetsegek igen, es jol is mukodtek.

mercsi 2015.03.26. 22:58:04

@fosch9: lehet, túl szőke vagyok, de mit olvastál kedden? :)

mercsi 2015.03.26. 23:00:01

hehe, Beus zuhanyzásánál a blőrözés kicsit mellément :D :D

Zsoofka 2015.03.26. 23:00:07

@XocoLatte: Szegény, örül, hogy valaki szóbaáll vele. Nem idevaló, kicsinállják idegileg. Őt sem szeretem, de egyre rosszabb ott neki. Nagyon frusztrált nő.

XocoLatte 2015.03.26. 23:00:23

@mercsi: azért arra még nem kell a fejét falba verni -- Nóri tisztán csak ugródeszka NEKI is, főleg, ha jövő péntekre megint lesz egy hasonló kavarás, csakfiú változatban

Krétagarbó 2015.03.26. 23:01:03

@sui.generis: Azt hiszem, Paca ennél többet nem is nagyon tud, Adri nélkül sem. Hülyül iszik, eszik, baccik.

2015.03.26. 23:01:11

@mercsi: hehe tudtam h belekavarodunk :D
szóval... kedden olvastam már h szerdai adásban loki nóri szájszagát említi és azt h eszik alszik iszik szarik :D

Chuck Νorris 2015.03.26. 23:01:23

emlékszem mikor beussal együtt sakkoztam a vasutépitő törekvésbe még nem volt ennyire vicces , nagyon komolyan tolra. mondjuk 2314 élö pontszáma volt, lehet a hülyeségeit a sakkon kivül hagyta :)

Zsoofka 2015.03.26. 23:01:38

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Pont ez az: nekem úgy tűnik nem tudja hová jelentkezett. Mintha lenézné a többi beteget.

XocoLatte 2015.03.26. 23:02:22

@mokamini: Nóri pár nap alatt kattanni fog, az tuti, már most is hisztéria-közeli állapotban van

2015.03.26. 23:03:16

@Haplo: ez sokkal izgalmasabb mint a hazai verzió
@ÉH3sZ: figyelted berkit? bitzos lehúzza és a pólót töcsköli paca :D berki egy állat :D

XocoLatte 2015.03.26. 23:03:32

@Krétagarbó: ... és morzsinkál, ma is amikor Bencével dumált, a gatyóban volt a keze és mozgott.

Zsoofka 2015.03.26. 23:03:33

@mokamini: Most, hogy bejött Barbi, aki hasonló karakter, még jobban látszik számomra Apol mű-sége. Műkedves. Művisszafogott. Műszereplő. Nem testileg, hozzáállásilag.

Mirocska 2015.03.26. 23:04:12

@Chuck Νorris: Gondolom, Cristofel volt a felkészítő mestere! :-D

Krétagarbó 2015.03.26. 23:04:15

@mokamini: a poppitakarókat is kiszórom itthonról lassan:)

Chuck Νorris 2015.03.26. 23:04:42

@XocoLatte: Szerintem nem fog bekattanni. ő ilyen, megvédi magát ha kell, és oda is mondogat. tüzrölpattant nöszemély, a kozmetikusszalonban ahol dolgozik tuti ö hajitja ki a balhézó öreglányokat :)

mercsi 2015.03.26. 23:05:50

@fosch9: jaaa, így már értem :)
@mokamini: szerintem Apol viselkedését nagyon befolyásolja az anyukája állapota. hasonló helyzetben nem tudom, melyikünk tudná elengedni magát és lazán bulizni... szerintem nem ez az ő igazi "énje"

Mók_Ica 2015.03.26. 23:06:22

@Csakcsibe: miért gondolod így?

@Krétagarbó: én is így látom.... vajon erre célzott anno breki, hogy csalódunk petiben?..... ha igen, akkor ez számomra nem lenne az....

pogona vitticeps 2015.03.26. 23:06:33

@furmintszaraz: ezzel ugyanígy vagyok... nekem tv-m sincs, nemhogy csatornám.

alsophila grahami 2015.03.26. 23:06:40

@fosch9: még az is lehet, de nem arra gondoltam, hogy Adri miatt aljasodik le esténként, hanem hogy én szívesebben röhögök rajta, ahogy bohóckodik Bencéékkel - amolyan Levi utánérzésként -, mint ahogy megy Adri után csaholva, mint egy elb*szott pincsi; ez így nekem cseppet nem szórakoztató, inkább szánalomra méltó.

Zsoofka 2015.03.26. 23:06:50

@mercsi: Igen, nekem is eszembe jutott ez is, lehet, hogy igazad van.

Krétagarbó 2015.03.26. 23:07:26

@mokamini: itt vki levezette már korábban. Sztem vártak Petivel egy Barbi féle lány bejövetelére (hogy Peti se járjon rosszul) és nem akarták azt sem, hogy a szerkik Apol helyett beküldjenek egy jat, esetleg védettséggel. Nem véletlenül mondta Apol, hogy innen nehezebb kiesni, mint bent maradni.

2015.03.26. 23:08:21

@mercsi: :)))
@sui.generis: nem tudom, nekem nem szórakoztató bencével sem, meg úgy egyáltalán, egy nagyon laza piás gyereknek tűnik, semmi több (kedves mosca) :D

mercsi 2015.03.26. 23:09:21

@Mók_Ica: nekem se lenne csalódás, de Berki gondolkodásába simán belefér, nem?

XocoLatte 2015.03.26. 23:09:27

@Chuck Νorris: lehet, de amit művel, az nem valami hatékony, főleg, mert teljesen összefüggéstelen és mindenkire egyetlen reakciója van, ezt kamerába is belemondta már 10x: idegesíti és kiakasztja őt, minden és mindenki -- én már régen azt tettem volna vele, hogy jól van, drága Nóri (öleleés, puszi, puszi), gyere meséld el, te hogyan akarod? És úgy gondolom, akkor ez lenne a baja, hogy ne cikizzék őt, hagyják békén, és amúgy is hiába beszél mert senki nem figyel rá. Paranoid tendenciák hisztérikus felhagokkal.

Gia 2015.03.26. 23:10:59

Most úgy láttam,hogy Patrik Bencével üvölt majd a mödansziéban..

Mók_Ica 2015.03.26. 23:11:24

@mercsi: direkt véletlen :)))) én is azt néztem... hihihihihhi

@Krétagarbó: paca egy elhasznált fiú.... minden értelemben..... :( konkrétan nem értem, hogy adri mit eszik ennyire rajta.....

@Chuck Νorris: és ki nyert? a sakk nagymester vagy te? :PPP

Ditti82 2015.03.26. 23:12:06

Botox klasszisokkal jobban néz ki, mint a játékban.

furmintszaraz 2015.03.26. 23:12:08

@Gia: És ezzel cáfolta is mindkettőt :) Ugyanakkor persze nem nehéz megbízni olyan valakiben, akiről eddig azt láttad, hogy korrekt és őszinte a tematikázás közben is (nyilván Nóri végignézett néhány Loki-Pjotr konspirációt), de azért fura, mert Nóri pl. mindig elég gyanakvó - itt pedig nem.

2015.03.26. 23:12:29

@Gia: én mindig gergőnek láttam akivel ordít

Gia 2015.03.26. 23:14:07

@fosch9: Gergő nem tűnik ilyen vastag nyakúnak,de majd legközelebb jobban figyelődzök.

Mók_Ica 2015.03.26. 23:14:45

@Gia: az a reklámban van.... de még nem volt adásban... én legalábbis még nem láttam.....

alsophila grahami 2015.03.26. 23:15:36

@fosch9: ciao bella ;)) nemtom, nekem bejönnek ezek a "nagyon laza piás gyerekek" egy efféle játékban (szigorúan csakis itt!;) Levi is az volt, és nagyon bírtam a fejét xD röhögni meg igazából csak rajtuk lehet - na jó, még Lokin is, ha betagozódik közéjük -, a többiek nagyon haloványak ebből a szempontból....

2015.03.26. 23:15:44

@Gia: nekem a haja miatt tűnt úgy
@Ditti82: valóságsóban mindig lelakottabbak :D

messze földön híres bonviván :DDDDDDDD

Mók_Ica 2015.03.26. 23:15:47

@Ditti82: összerakta magát az adásra :)))

XocoLatte 2015.03.26. 23:16:10

Peti taktikázásának az is ad egy külön lökést, hogy ha ennyire megkavarodnak a párok, a lányok menetsorrendje is szinte mindegy, mert alig lesz aki a várható helyére áll majd. És mire Apolka kiesik, addigra ennek a sokkja túlsok lesz ahhoz, hogy az érintettek belegondoljanak, hogy kicsit át lett ek basszarintva -- szerintem Gergő erre fog rájönni és emiatt fogja kaparni a falat.

2015.03.26. 23:17:20

@sui.generis: röhögés szempontjából elfogadom
de a tegnapi lokis kommenteddel a szívemet facsartad olyan jó kis zsu-szövetségben voltunk reméltem h itt is :DD :P

Mók_Ica 2015.03.26. 23:17:41

@Gia: ok :)))

ha nórinak tényleg szájszaga van, akkor sikeres lehet a munkájában... (nem) egy kozmetikus eléggé az arcodban van......

XocoLatte 2015.03.26. 23:17:58

@furmintszaraz: gyanakvó mint egy hangyászborz, csak ma estére semmi más opciója nem maradt -- Pjotr is ezzel indított, ha Loki mögé álllsz, már fent is ülsz a repcsin, erre Nóri álla hallhatóan csattant a kövön

Gia 2015.03.26. 23:19:12

@Mók_Ica: Biztos a sok cigire értette Loki a szájszagot.

mercsi 2015.03.26. 23:19:38

@Ditti82: lejjebb ment a hialuronsav a szájában, és most mér tud mozogni az arca is :) sokat dob rajta :D

alsophila grahami 2015.03.26. 23:20:07

@Ditti82: +1, az a ponty-száj rettenetesen állt neki, és az arca is szebb most, mintha fel lenne ő is töltve egy kis "saját zsírral" (lásd VV Dóri;)) jah, most esik le, azért merte szemrebbenés nélkül bemondani, hogy "no botox"... :P

XocoLatte 2015.03.26. 23:20:33

Na én jobbra el -- jó éjt, kedves olvtársak!

Mók_Ica 2015.03.26. 23:22:51

@sui.generis: barátnők..... vvdóri és mari :)

2015.03.26. 23:23:25

@mercsi: meg hát kameraképessé teszi őket a fodrász kozmetikus, ott nemigen ugrottak nekik maguknak kellett smikolni lást nóri

Mók_Ica 2015.03.26. 23:23:32

@Krétagarbó: nem pazarolt dóri.... felhasználta :))))

Chuck Νorris 2015.03.26. 23:26:50

sztem ugy lesz ataktik hogy
Adri beáll patrik mögé, Barbi Péter mögé, Nóri Gergő mögé, Beus Loki mögé, Apolka Nózi mögé, Snezi és Berki, Bence mögé, Bence Berkit válassza, snezi megy haza.

Krétagarbó 2015.03.26. 23:29:17

@Mók_Ica: azta. nekem mindig az a parám, hogy arcból kéne fogynom, valahogy mindig olyan kerekfejű voltam:) 50 kilósan is...

Mók_Ica 2015.03.26. 23:36:27

@Chuck Νorris: és a plüssök hol vannak???????????????????? :)))))))))))))

@Krétagarbó: gyagya :)))) ;)))) egyébként sztem nincs probléma vele..... de ha úgy érzed, még mehetsz zsírleszívásra :)))))) (eszedbe ne jusson!!)

alsophila grahami 2015.03.26. 23:37:40

@Mók_Ica: jaaa, hát akkor nincs is több kérdésem... xD

@Krétagarbó: komoy, pont ma láttam a címet egy hírgyüjtő szájton, és megakadt a szemem rajta, hogy WTF?? Dór arcába még zsírt?? egyáltalán, VALAMIT abba a püffedt arcszerkezetbe..? és igen. zsírt. sajátot. nabazz xDD

furmintszaraz 2015.03.26. 23:37:51

@XocoLatte: Na jó, de mondjuk ezt a témát éppen megpendíthetné Lokinak is (még ha a hangyászérzék ott is sejthet kamuzást) - szerintem Petinél leginkább az lehetett gyanús, hogy erről aztán senkinek egy szót sem. Szerintem ahhoz, hogy egy játékos tanácsát minden kérdés, kontrollcsoportozás stb. nélkül megfogadj, és akképp cselekedj, akkor is baromi nagy odabízás kell, ha egyébként valóban nincs túl sok opciód.

Mók_Ica 2015.03.26. 23:39:03

@sui.generis: egymástól tanultak artikulálni is :))))

alsophila grahami 2015.03.26. 23:43:43

@fosch9: ó hát nem a személyével volt bajom tegnap se, bírom én őt nagyon is - igazából ő a vella motorja perpill - hanrm a tegnapi katyvasszal, amit keltett maga körül, pontosabban azzal b*szta fel az agyam, hogy képes a minden létezőnél idegesítőbb Nóri seggét megmenteni megint, amikor már beleéltem magam, hogy végre elrepteti pénteken... nah, szal frusztrált, hogy meggondolta magát, de azóta már rájöttem, hogy talán csak diverzánskodott... szal eset elfelejtve, Loki rehabilitálva, pipa ;))

2015.03.26. 23:47:51

@sui.generis: nem tudom miért menti meg nórit talán biztosabbnak érzi mint bármelyik eddigi újat mondjuk ilyen értelemben igaza is lehet, nekem a kavarásai is tetszenek, szidták érte jópáran, petit ma annál kevesebben - igazi kettős mérce mint a vv alatt :D

alsophila grahami 2015.03.26. 23:56:34

@Mók_Ica: tééényleg! ott a pont nálad xDDDDD

alsophila grahami 2015.03.27. 00:02:35

@fosch9: kavarással nincsen gond, itt az lényegi elem, csak könyörgöm, NÓRIT NEEEE kelljen már elviselni, olyan sótlan figura! mondjuk, Loki ma is nagyon vicces volt sőt, igazából ő volt egyedül vicces a mai öfiben, de azért még kicsit mindig orrolok rá, amiért belengette a nóritlanítást, aztán meg mégse lesz belőle semmi.... :( :P de tény, ő a legérdekesebb, legdinamikusabb karakter most ott, senki nem közelíti - egyelőre ;)

2015.03.27. 00:18:04

@sui.generis: azon szoktam szórakozni amikor vki felháborodik a kavaráson...
Nóri kettős nekem, sótlan, unalmas, hárpia - de valahol sajnálom a kiközösítésért. Egyébként még várjuk ki mi lesz pénteken :D lehet ő is megfelelő párra várna mint peti. Nálam sem közelíti, láttam mari hájpot sem támogattad, én sem. Gyere máskor is :) most megyek jó éjt :))

2015.03.27. 00:19:11

@sui.generis: ja és egy utsó nem tudom figyelted-e kezd a hangulat a vv-re emlékeztetni, szinte minden nap van vmi burkolt anyázás

halványlilaköd 2015.03.27. 09:19:09

@Chuck Νorris: most olvastam el a tegnap éjjeli hozzászólásokat... hát a reggelim majdnem bánta... a Butuska meg a sakk... abba sem lennék biztos, hogy a figurákat ismeri...

Krétagarbó 2015.03.27. 12:21:24

@Csakcsibe: a jövőben ne zsidózz, látom, ma is fontos volt ezzel kezdened.

,, 2015.03.27. 13:22:28

@Csakcsibe: én kíváncsi vagyok a véleményére, most akkor mi lesz? én is húzzak el?
Tök normálisan kért tőled vmit tegnap, erre elkezdtél tombolni. Ezenkívül pedig Krétát egy korrekt, segítőkész és intelligens embernek tartom, és zavar ahogy sértegeted.

Krétagarbó 2015.03.27. 14:17:32

@Csakcsibe: Jó, akkor még egyszer és utoljára. Az van, hogy nem veszed észre magad. Tegnap, többedszerre utaltál valakinek a származására, volt, hogy nem éppen hízelgő módon, ezért megkértelek valamire. Erre te, ahelyett, hogy annyit mondtál volna, hogy : "nem ez volt a szándékom, de ha zavar, természetesen nem csinálom tovább", elkezdtél engem pökhendi módon osztani és kioktatni. Erre kaptad meg azt a választ, amiből úgy ítéltem meg, hogy érteni fogsz, egyfajta görbe tükörként.
De látom, te nem értesz semmiből, és csak azért is, mondod, mondod...
A fajtázás, kioktatás, utasítás, félremagyarázás és kötekedés pedig mind a te műfajod, jó lenne, ha magadba néznél.

sixx · http://comment.blog.hu 2015.03.27. 16:02:03

@Csakcsibe @Krétagarbó: elég legyen

sixx · http://comment.blog.hu 2015.03.28. 11:47:18

@Krétagarbó: még valami. ez a hiszti a rabbi szó miatt nevetséges, és végtelenül idegesítő, a túlérzékenységről meg nem is beszélve. te lettél a hogyvolt kálmán olgája, csak éppen nem egy vona gábort baszlatsz, hanem egy schiffert. pont olyan hisztérikusan.

sixx · http://comment.blog.hu 2015.03.28. 19:27:56

@Krétagarbó: és a folytatásban kapok egy ilyen levelet a fent magát ügyvédnek kiadó illetőtől:

A tolvaj zsidrák mindig is tolvaj marad. Hétfőn megtudod kit jelentek föl (téged, varga attilát)
és miért, bár ez eddig is kiderült.

Komoly problémák vannak agyban arrafelé.

Krétagarbó 2015.03.29. 09:51:09

@sixx: igen, hülye kérdés volt. írtam privit neked, ha megteszed, hogy megnézed. és mégx1 ne haragudj, nem akartam ekkora felfordulást itt.

sixx · http://comment.blog.hu 2015.03.29. 21:20:32

@Krétagarbó: na, hogy kivel akasztottad össze a pinaszőrt, figyuzz:

Tisztelt Varga Attila!

Kérem, hogy Csakcsibe néven publikáló szerző összes írását, kommentjét blogjáról törölni szíveskedjék.
Értem ezalatt a Blacklist (Feketelista) első évadának összefoglalóit, az első két rész kivételével és a második évad töredékét. Továbbá az összes kommentet, amit ügyfelem a VV, vagy az Éden Holtel című műsorok alatt jegyzett.
Hivatkozással az 1999. LXXVI. törvényre a szerzői jogról.

Kedves Attila, ez egyenlőre kérés, bízom benne megérti ügyfelem szándékát.

Üdvözlettel:
Szendrői Péter
ügyvéd

Muhahahahaha.
süti beállítások módosítása