Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x22 - Ilyen kevés neuronnal ember nem születhet (18+)

2015. március 25. 07:08 - sixx

 screen_shot_2015-03-25_at_6_57_26.png

Gólem a Számkivetett 2-t játssza a tengerparton, ahol láthatóan jobban érzi magát, mint a fák között, de ez közel sem azt jelenti, hogy beszélni vagy hangsúlyozni megtanult volna. Ma lecsap a Fekete Angyal, egy bula hazamegy. Ez meg egy rövid hogyvolt lesz, majd egyszer elmondom, miért.

Reggel:

Ébresztés után másnapos harákolás, hörgés, hősies történetmesélés, Loki az álló faszát Beus seggéhez nyomta, az meg igazította volna be egy száraz análra az ánuszt de Loki aszonta, nem fasz, zseblámpa, mire megrettent és elugrott előle. (Ehhez adalék: az Éden Éjjelben mutattak egy beszélgetést Beus és Loki között, ami alatt kiderült, hogy Loki farka akkora, hogy egy csaja már megrepedt tőle valahol, ÉS Beusnak egyszer szétrepedt a segge.) Adri is megtudja, mi történt a szingliszobában, mert ugye ő átaludta a történteket.

Olyan, mintha nem történt volna semmi. (Beus)

Pjotrt is tájékoztatják a Sajnálatos Eseményekről, márminthogy Ivar kattos, és hisztit rendezett. Ezek után Loki és Pjotr átír egy magyar slágert, legalábbis asszem az az eredeti, és Éden hotel szöveget húz rá. Nem jót, nem jól, de legalább hamisan. Beunak tetszik, bár neki az is tetszene, ha valaki kakiból kirakná, hogy “Beus” a mödanszié partjára. Ivar mindezt jó szokásához híven átalussza.

Délelőtt:

Zoë löevelet hoz, Barbi olvas, Beus Ivar mellett fekszik, a lábán egy pink szandacipővel. A löevélben rapidrandiról van szó, az ebédlőasztalhoz ül le a két újnő, a faszik egyesével járulnak eléjük. Ilyen már volt, nem? És akkor sem volt túl érdekes. Szerintem Barbi alakjával semmi gond nincsen, ezt csak mellékesen, és a csajt letehenező kommentelők miatt jegyzem meg. Beus persze nem érti a rapidrandit, miért pont ezt értené.

Barbihoz Béjvacs megy, Snezi miatt bosszúálló lennék, Barbi szerint ez faszság. Botox és Bence a szobában beszélik meg Az Üvöltözés Éjszakáját, na nem a faszverést, amiben Botox részesítette Bencét, hanem az előtte történteket, Bence ígéretet tesz arra, hogy mindkét csajnak elmondja, hogy ő Botoxsszal akar játszani, és ennyi. Közben elered az eső. Loki a mödansziában pocolva nézi a trópusi esőfüggöny mögött szürkéllő horizontot és az óceánt. Bence Barbinál, azt mondja, amiben megállapodott Botoxszal, Loki jön, akivel Barbi láthatóan szimpatizál, és Ivarról faggatja, akit Loki egy kicsit kibeszél, és azt mondja róla, hogy idióta.

Délután-Este:

Aki arra tippelt, hogy Beus egy plüssállattal az asztalon fogadja a faszikat, most örülhet, így lett. Nózinak hívják. A plüsst. Loki köszön neki, kap egy puszit, Beus meg gügyög hozzá. Beus a riportban aszongya, kellett Nózi, mert segített neki a kérdésekben. Adri és Becks neve egyből nem ugrik be neki, de szerinte erősek. Meg Snezi és Béjvacs is. Na persze. Becks megy Beushoz, nem zavarta a plüss, de megfordult a fejében, hogy lezúzza. Nózi egy mosómedve egyébként. Becks rutinosan hazudik, tök jó fejnek tartalak, mondja, ne bántsd Snezit és Adrit. Becks hüvelykujja pirosra van lakkozva.

Loki Snezinek mondja, hogy a fasza kivan Ivarral, az okostelefonok világéban nem kell lexikális tudás már senkinek. Közben Bence Beusnak és Nózinak magyaráz, hogy Botox az én párom, és passz. Utána szomorkás zenét hallunk, majd látjuk Zoë.t, aki gyön, löevelet hoz, benne infó: a két újnő menjen be a szinglibe, és döntse el ki a Fekete Angyal. Ha már itt tartunk, kíváncsi voltam, van-e Black Angel című metálszám, örömmel jelentem, van:

Este:

Barbi nem akar FA lenni, Beus vállalja, oszt kalap. A többiek meg azon kattognak, hogy fiút vagy lányt fog-e hazaküldeni, mert Zoë újabb leveében is csak annyi van, hogy egy lakót fog hazaküldeni. Mennek öltözködni, sikerül, Beus a riportban aszongya, meglepetést akar okozni, azaz nem fogja körbeszarni a ceremónia helyszínét, és ha valaki irányítani akarja, csakazértis az ellenkezőjét teszi.

Jön Gólem, hogyvoltozik, és aszongya, vetélytársat küld haza a FA, azaz bulát. Snezi 50 éves nőnek igyekezett sminkelni, sikerrel. Gólem egy kicsit baszogatja a csajokat, aztán kiderül, hogy az Angyal az Beus, aki fel is vesz magára egy fekete angyalszárnyat, amit holnapig le sem vehet. Minden csaj be van szarva, az agyhalottakat kiszámítani nem lehet, még a végén egy őstagot zavar haza, aki nem Ivar.

És tényleg, megindokolni nem tudja ugyan, de tuti van valami kimondatlan szabály, hogy egy Hotelben egyszerre csak két pár gumicsöcs fér el, így Botoxot picsázza ki. Pofák szakadnak le, könnyek gördülnek le arcokon, Botox a szokásosnál is szorosabbra zárt szájjal azt mondja, tegnap hibáztunk Bencével (passzív-agresszív felelősségáthárításból jeles), és itten nem lehet hibázni. Bence mehet a szinglibe Beus és Barbi mellé, harmadiknak. Igaza van a kommentelőknek, a szingliszoba olyan, mint egy távolsági buszpályaudvar lassan.

Éjjel:

Siratóra készülök, és sok könnyre, ehhez lassú gitárzenét kapunk, jót. Becks idegbeteg és beszól Beusnak, ostoba picsa, mondja, nem a szívére kellett volna hallgatnia, hanem az eszire, de az meg nincs neki. Pjotr a tegnap esti malőr miatt lebassza Bencét, mintha ő lenne itt a keresztapa, Bence meg jóelőre szól, hogy nem fogja siratni Botoxot, mert azt mutatja, hogy ő kemény, mint a pék fasza. Ivar végre beszél Beussal, ne hallgass senkire, a sajt fejed után menjél. De ha kell tanács, adok. Á, nem kell, mondja Beus, agysejtjei utolsó sikoltásával.

Becks idegbetegségből gyerekes bosszút áll Beuson, és Loki segítségével felakasztja/eldugja a plüssállatait, amiből az lesz, hogy a 19 éves testben lakó kisgyerek bőgni kezd, és hüppögős, remegős rohamot kap, ami tart vagy tíz percig, és rém kellemetlen nézni. Béjvacs ezt elnézve csak a fejét csóválja, és Bencének aszongya, hogy baszki, ilyen kevés neuronnal ember nem születhet. Snezi az akasztáson kiakad, mi a faszért kellett felakasztani a plüssállatokat, nem vagytok normálisak, már nekem ciki ez az egész. Becks és Béjvacs röhög, de Becks bevállalja, hogy ő volt, de hárít is menten, ez a beavatás. Nem segít.

Beus-csöcs itten:

Címkék: 18+ éden hotel
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2015.03.25. 07:18:33

Mariann 8.30-kor a Mokkában

introverted22 2015.03.25. 07:20:26

harma- vagy negyedik :D

2015.03.25. 07:22:41

Loki a mödansziában pocolva nézi a trópusi esőfüggöny mögött szürkéllő horizontot és az óceánt.
ezért és a pocolós képért külön köszönet :DDD

aruhamiatt 2015.03.25. 07:35:59

Szerintem Beus hogyvoltneve simán lehetne Butus.

haruka 2015.03.25. 07:41:14

@fosch9: nagyon romi kép. beteszed háttérképnek? :P :D

Beust egyszerűen nem tudom hova tenni, én is úgy vagyok, mint Peti, hogy én ilyet még nem láttam. Teljesen bizarr.

Ditti82 2015.03.25. 07:43:47

Jajjjjj, ez a liba ennyire buta nem lehet. Béjvaccsnak van igaza, ilyen kevés neuronnal ember nem születhet. :D

ZX71 2015.03.25. 07:52:35

"Ilyen kevés neuronnal ember hogy élhet": azt mondjuk megnézném, hogy ha Beus menstruál (legalább 2 neuron fullon dolgozik), és közben például eszik (3 neuron mínusz), ilyenkor ki vesz helyette levegőt?

tomfree 2015.03.25. 07:57:19

@fosch9: szerintem csak szimplán hullamásnapos volt és bement a vízbe lazulni. :-)

Fu Szekh Li 2015.03.25. 07:57:44

@aruhamiatt: @Ditti82: @ZX71: Hadd védjem egy kicsit. Lehet (sőt szinte majdnem biztos), hogy nagyon buta, de az ösztönei jól működnek. Lehetősége volt leszámolni a legerősebb ellenfelével, hát megtette. Ha egy okosabb játékos csinálta volna ugyanezt, mindenki el lenne ájulva a tökösségétől.

,, 2015.03.25. 07:59:19

nem láttam az előző 2 adást de azok alapján amit itt olvastam beusról nem is fogom nézni amíg el nem tűnik. Még olvasni is kellemetlen. Elegem van a cukibuta (zsófika, fáncsi) karakterekből, meguntam őket.

kovacsmv 2015.03.25. 08:09:58

nekem az is eszembe jutott, hogy Beus kimondta az első nevet, amit meg tudott jegyezni. Egyébként Mariannt nagyon sajnálom, már csak azért is, mert roppant korrekt volt a búcsúja. Beusnak pedig csak akkor jósolok hosszú hotel-életet, ha a szerkesztők úgy akarják.

ZX71 2015.03.25. 08:13:25

@Fu Szekh Li: Az ösztönei jól működnek az biztos. Alighanem egyetlen bevételi forrása is ez lehet...

introverted22 2015.03.25. 08:18:35

@Fu Szekh Li: Ebben igazat adok neked, tökös döntés volt, azonban mi nézők jobban jártunk volna, ha Adrit rakja ki. Unalmas, irritáló, cseppet sem szórakoztató. Én pl már kifejezetten unom, hogy az Éjjelben minden nap a sátrazást mutatják. Érdekel az még valakit?
BotoxMariska nagyon fog hiányozni. Az Éjjelben is nagyon szimpatikus volt, kifejezetten jól nézett ki, kedves, mosolygós embernek tűnt. Remélem, hogy ha visszahoznak valakit, az ő lesz.

Ditti82 2015.03.25. 08:19:47

@kovacsmv: Ki lesz baszarintva pofozkodásért. :D Ennyi esze van.

Zsoofka 2015.03.25. 08:23:30

Ha Lokit is elveszítjük, nem kell tovabb néznem. Mérges vagyok, hogy kiejtették Marcsát. Nagyon birtam.

introverted22 2015.03.25. 08:29:21

@mokamini: Akkor szerintem már én sem nézném. Nekem Pjotr is szimpatikus volt az elején, de valahogy elfogyott. Gyanítom, hogy Topolka miatt is. Néha Lokival még felvillantanak valamit a kezdetekből, vagy pl Mariskával az epic ritmusérzék - sex párbeszéd, de ennél többre lenne szükség ahhoz, hogy nézzem Loki nélkül.

Falatkányi 2015.03.25. 08:31:36

@kovacsmv: nem véletlenül kellett minden lányt jellemeznie előtte és a berki mondta a neveket ;) :D

pogona vitticeps 2015.03.25. 08:41:13

Mariann hiányozni fog. Bejussról meg annyit, ha kevés is a neuron, megtette azt, amit kevés új mer megtenni, szétkapott egy öreg párost. Rárepült a plasztik lányok imádott Bencéjére, a farkamirányít archetípusára. Az viszont tetszik, hogy nincs benne rosszindulat és gyűlölet, mert a Nóritól már a hideg ráz ki, ha leveszem a hangot, akkor is horror.

Mosoly az élet értelme 2015.03.25. 08:48:09

@Csakcsibe: @pogona vitticeps: egyetértek.
Azt feltűnt nektek, hogy azt mondta Peti, hogy volt Botoxal egy titkos szövetségük??
Ilyenkor hol van a stáb? Mi ezt miért nem láttuk? Hamarabb gondoltam volna, hogy Loki a mentő őve mint Péter.Ha ezek ilyet megbeszéltek akkor nyilván jóban voltak.
Így érthető miért mondta azt Bence, hogy az egyik legfontosabb személy számára Botox után Peti.
Úgy hiszem vakon vagyunk mi nagyon mi folyik bent.
Botoxot sajnálom -szerintem igazán értelmes és szép lány. Kár, hogy kiesett és az éden éjjelben tényleg mérföldekkel sokkal jobban nézett ki!

ocse1917 2015.03.25. 08:50:23

A leírtak alapján nagyon valószínű, hogy Beus értelmi fogyatékos. Ennek fényében szemét húzás a tv2-től, hogy bezavarták az állatkertbe. Nem jobbak, mint a futtatói. De a plüssállatait felakasztani sem nagy dicsőség. Kb. mint elvenni egy 12-13 éves lánytól a játékait. Egyszerűen szép csendben ki kellene ejteni.
Azt meg mellékesen megjegyzem, hogy pár hete nagy felháborodás van egy hasonló szellemi képességű lány ügyében, itt meg beküldenek egyet hogy röhögjenek rajta az emberek.
Nem akarok álszent lenni, mert szívesen nevetek a Naomi féle agyhalottakon, de van egy határ.

pogona vitticeps 2015.03.25. 08:53:20

Snecit pedig egyszerűen nem értem, a kurva profinak látszani akaró mékap kollekciója láttán az ember azt hinné, hogy ragadt rá valami a sok média próbálkozás alatt sminkelés és stílus terén, de elkeserítően és szemfájdítóan nem így van. Semmi stílusa. A balkán tavasztündér meg az 1991-ből hiába feledni próbált repper csaj eddig a kedvenc , plusz a FA cörömoni sminkje.

2015.03.25. 08:55:45

@fosch9: Jól meg is néztem :) Továbbra is nagyon bírom, a nyilatkozatai is nagyon pozitívak. Megnéztem Loki Instagramját is, a gyerekkori fotói szenzációsak :DDD

pogona vitticeps 2015.03.25. 08:57:32

@ocse1917: Az első mondatod tartalmában biztos vagyok. És ennek tudatában nem megy az önfeledt röhögés.

Mosoly az élet értelme 2015.03.25. 08:59:42

@pogona vitticeps: még mindig azt mondom, hogy egy transzira hasonlít.
A sminkelési technika-tudása hiánya is egyértelműen arra hajaz

XocoLatte 2015.03.25. 09:00:54

@ZX71: persze, ha meggondolom, a kakilás nem megy neki...

melaena 2015.03.25. 09:01:12

Adri utan Barbit is megvedted.
Igazad van,de azoknak is,akiknek ez mar sok.
A profilkeped alapjan egy mackosabb tipus vagy,hozzad illenek az ilyen csajok,de az en 183 cm / 75-80 kilom melle egy Adri vagy Barbi mar eros lenne.

XocoLatte 2015.03.25. 09:05:18

@Ditti82: na erre azért kiváncsi vagyok -- lehet hogy kikényszerített hiba lesz az, tenizses zsargont használva...

Ronni 2015.03.25. 09:06:50

Hát ben(öc)ce ezt benézte, ha Beuska lesz a párja ásót is vehet a kezébe és kezdhet ásni.De talán a szöszi megmenti.

pogona vitticeps 2015.03.25. 09:08:06

@Mosoly az élet értelme: gondolom a harsányságra célzol, csak mert a travi sminkek általában nagyon profi és szép munkák, attól függetlenül, hogy pofán vágnak a színek. Sneci szemkontúrjai olyan remegősek, hogy nem értem miért nincs aki szólt volna, baba, ez nem sikerült, ne menj a kamera elé... a sminkjei nélkül majdnem annyinak néz ki, amennyi... Amúgy leszarom az ilyen csilli- villi dolgokat, de már zavaró a látása.

Hana30 2015.03.25. 09:11:05

Sziasztok! Én csak annyit fűznék hozzá , hogy sajnálom Mariann távozását. Az egyetlen játékos, akinek volt némi sütnivalója és nem töklámpás volt a feje helyén. FA meg nem hiszem , hogy "tökös " lett volna, csupán kiválasztotta az egyetlen pasit, aki jól néz ki a hotelben. Számára fontos a külső, sokat nyom a latban, hát persze , hogy egy kidolgozott testű, jóképű párt választ magának, mert ösztönlény. Az pedig, hogy pont a legtehetségesebb játékos ennek a srácnak a párja, háááát kérem, pusztán véletlen egybeesés. Ha más lett volna a párja, nem Botoxot ejti ki. Tehát a hangsúly szerintem itt nem a taktikán van, hanem azon, hogy megtetszett a "cukifiú". Ennyire egyszerű. A plüssfigurás hiszti meg maga volt a szánalom.

jo.e 2015.03.25. 09:11:44

Kár, hogy kiesett Mariann :(
Azt mondta az éjjelben, h. se botox, se szilikon popsi. De azt is mondta, h. túlgondolták (már Berki és C.) a tegnap előtt éjjeli akciót Bencével. Fene se tudja, h. mikor mond igazat ez a csajszi.
Beus sztem nagyon jól csinálta. Sajnos pont a kedvencem repült, de az állítás maga attól még igaz. Kár h. Adrit észre sem vette. Be kellett volna mártani, h. utálja Minnie-t. Már repült is volna :)

kszanaksz 2015.03.25. 09:13:17

Pétert és Apolkát szét kéne szedni, mert így semmit nem játszanak, az egyik a szende szűz imidzzsel védi magát a másik ellen, a másik meg beszűkül abban a hitben, hogy odavannak egymásért.

pogona vitticeps 2015.03.25. 09:14:42

@Mosoly az élet értelme: azért nem látunk ilyen dolgokat, mert talonban vannak arra az esetre, ha a szereplők mozdulnának egymás felé... na akkor megmutatnák. Ha nem mozdulnak, marad a homályban, mi meg érjük be azzal, amit kapunk, tehát mücicikkel, zoéval, berkivel és berkivel és berkivel.

introverted22 2015.03.25. 09:15:08

@pogona vitticeps: Nagyon egyetértek A travik nagy része nyugodtan tarthatna sminkelési tanfolyamot. Amennyit Sezlony gyakorol (kb állandóan festi magát), már neki is meg kellett volna tanulnia, de nagyon nincs hozzá tehetsége. Ha meg tényleg elhiszi, hogy az jó, akkor komoly gondok vannak az ízlésével. Ijesztő néha.

hszs 2015.03.25. 09:15:20

A tegnapi adás egyértelművé tette, nincs a hotelben semmiféle Pjotr.
Van viszont Gandhi:
1. bölcselkedés naplementés háttér előtt
2. bölcselkedés pálmafás háttér előtt
3. kinézet
+1: elmélyült, békével teli tekintet, miközben a plüssállat-holokauszt következményeit figyeli csendben, Barbi ágyféltekén üldögelve

ZX71 2015.03.25. 09:17:14

@Mosoly az élet értelme: Amikor Snezi bejött, az első gondolatom az volt, hogy ez pasi. Azóta is így gondolom..

jo.e 2015.03.25. 09:19:10

Még Beujshoz annyit tennék hozzá - és ezzel részemről megpróbálom be is fejezni ezt a kérdést - hogy elvileg 1 érettségizett emberről beszélünk. Ezen el kellene gondolkodni azért ott Isaszegen, vagy hol, abban a középiskolában. (Vagy a másik megoldás, h. ennyire rossz képet fest a kamera róla - muhahaha)

mézescsók 2015.03.25. 09:20:06

Én speciel nem sajnálom Mariannt. Nem volt buta nő, de nem emlékszem semmi akciójára, taktikai elképzelésére, bármire ami emlékezetessé tehetné. Egyetlen tematikája volt: bespájzolni és megtartani Bencét. Ennyi. A bent lévő hölgyek közül Snezi érti valamennyire a játékot, a többi néma csönd. Nem vesztettünk vele sokat.
Az ÉÉ-ben kifejezetten szimpatikus volt - két dolgot kivéve -, kár, hogy nem ilyennek mutatkozott a hotelben.
A két dolog: 1./ amikor lehúzta a két új nőt, hogy a kis hülyék, milyen őszinték voltak a saját jó és rossz tulajdonságaikkal kapcsolatban, mert ő nem mutatta meg magát. Bizony nem. Ezért nem is sajnálom, mert emberileg érdektelen, unalmas figurát hozott. Azt már csak mellékesen jegyzem meg, hogy szerintem a taktikázás nem azonos a hazudozással.
2./ Apolkáért kampányolt Pjotr a két új nőnél, ezért maradhatott bent. Szerintem Apolkáról azt sem tudták, hogy bent van. A másik: Pjotr kampánya, ha volt ilyen, az ellenkezőjébe is átfordulhatott volna.
Bye, bye Botox.

Mosoly az élet értelme 2015.03.25. 09:20:58

@jo.e: szerintem így élőben marha ciki lett volna bevallani miket matattak a lepedő alatt.
Nagyon sejtelmes és okos válaszokat adott és igazán nem mondott konkrétumokat.
Szemmel láthatóan jobban mozgott most a szája is és a kis orca párnácskája - valamiért a hotelben meg se rezzent uh tuti volt ott valami.
Beus egyrészt Bence miatt választott így, másrészt akárhogy is nézzük Botox konkurencia volt neki. Jól néz ki, több esze is van és még az általa cuki fiúka is az ő párja.
Snezi védelmező harca a plüssökért volt számomra kínos.
A hiszti roham meg hiper gáz.

2015.03.25. 09:24:20

@Mosoly az élet értelme: Snezi a játszótéri anyamamikra emlékeztetett engem, aki bevédte a kislányát a lablópandúl játszópajtiktól :)

Frucsasz 2015.03.25. 09:25:49

Azért el ne ájuljunk már Beus tökösségétől. Ez nem tökösség volt, hanem gyerekes dafke. "Majd én megmutatom nektek, hogy tudok úgy viselkedni, mint a fölnőttek. Csak azért is az ellenkezőjét csinálom, mint amire megpróbáltok terelni." Mivel a memóriája egy 5 évvel ezelőtt a karácsonyfán hagyott habcsókéval vetekszik, ezért nem emlékezett minden befolyásoló személyre, csak a legutolsóra. Aki történetesen a neki bejövő cukifiú Bence szájából hangzott el: Ne rakd ki Mariannt. Ergo: dafke kirakta Mariannt. Ez nem ész meg tökösség volt, hanem nettó gyerekes csakazértis viselkedés. A tökösség valahol ott kezdődik, hogy tisztában vagyok a döntésem súlyával, a lehetséges következményekkel, és ezzel együtt is meghozom a döntést. Ez a lány viszont még 3 percre előre sem képes látni, nemhogy azon tönprengeni, mivel járhat rá nézve egy ilyen húzás. Egyébként a legbájosabb, hogy azt képzeli, másoknak is hozá hasonló szellemi képességeik vannak. Konkrétan azt mondta, hogy a többiek elfelejtik(!) kit rakott ki....
Nagyon tini még. Valahol nemrég azt olvastam, hogy a kamaszok agyában nagyon sok idegi összeköttetés hiányzik még, ezért nem képesek felelősségteljesen dönteni, illetve vállalni a következményeket. Szerintem nála is még igen sok idegi kapcsolat hiányzik (nem oltás vagy irónia, hanem szó szerint gondolom).

kszanaksz 2015.03.25. 09:26:25

@jo.e: Valószínűleg buta, de nem annyira, mint amennyire mutatja magát. Ez lehet annak az imidzsnek része, ami eddig működött neki, el van látva műcsöccsel, megvan a napi maseráti adagja, mint tegnap itt megtudtuk, stb...

2015.03.25. 09:29:31

Néztem tegnap a műsort, és ez a lány nem buta, vagy hülye, hanem teljesen egyértelműen fogyatékos, enyhe szellemi fogyatékossága van. Úgyhogy rosszul is éreztem magam, nem szabadna nevetni rajta, nem is szabadott volna kivinni, kitenni ennek az egésznek, ő egy sérült ember.

Mosoly az élet értelme 2015.03.25. 09:29:42

@pogona vitticeps: de talán éppen ezért volt számomra élvezetes az ÉH1,2.
Mert a semmin is agyaltunk még akkor is, ha semmi nem lett belőle aztán.
Adott lehetőséget az állandó tematikázásra meg arra, hogy mindennek hatalmas jelentőséget tulajdonítsunk pedig aztán nem is :D

Hana30 2015.03.25. 09:29:56

@kszanaksz: igen, de akkor fel is merül bennem a kérdés, hogy miből telik egy tapasztalatlan, 19 éves kislánynak maserátira? Vagy a szülők rendelkeznek tetemes anyagi javakkal vagy........ ki tudja.

2015.03.25. 09:31:00

@ocse1917: na, örülök, hogy más is észrevette.

Hana30 2015.03.25. 09:32:21

@Mosoly az élet értelme: Szerintem az első EH-ben sokkal értelmesebb embereket válogattak össze. Ők tényleg képesek voltak szövetséget kötni, agyalni, sakkozni. Ne keverjük össze a stragégiát a hadoválással.

kszanaksz 2015.03.25. 09:35:41

@Hana30: A tegnapi kommentelő kolléga úr, azaz az információ forrása szerint a megfelelő embert szereti a szájával.

Levtolsztoj 2015.03.25. 09:36:13

Amúgy szerintem sejthető volt, hogy ez lesz, nem tudom, hogy csak Bencétől kérdezte-e meg (vagy csak az ő beszélgetésükből rakták be a szerkesztők), hogy mit csinálna ha Marianna kiesne. Mivel nem taktikázik, ez már puhatolózás volt a döntése utáni időszakra, mert már azon kattogott, hogy fog kavarni Bencével (szerintem csak azért választotta mert ő tetszik neki, fura egyáltalán, hogy a Lokival szóba áll mert a dagikat nem szereti, mondjuk szerintem Loki nem dagi, de az ő mértékével mérve az lehet) az a kijelentése meg, hogy borítani fog csak tovább erősítette Marianna kiesését...

Reszelő Aladár 2015.03.25. 09:36:59

Kicsit tényleg szánalmas Beus. Retardált nem vitás, picit tán kellemetlen nézni, hogy milyen amikor valóban kisgyerek szoftver fut egy 19 éves hardveren. Valószínű az egész élete ilyen lesz, használják eldobják. Szülőnek pláne nem kívánok ilyet.
Minden bizonnyal nem mérte fel, hogy milyen következménye lesz a döntésének, sajnos képtelen rá. Botox jól tolta a játékot, bár a "lelkesedése" határtalan volt, és nem sikerült cáfolni a sztereotípiát, hogy a hasonló hölgyek még magukkal is alig állnak szóba... Amúgy meg tényleg feliratozhatták volna, alig lehetett érteni amit mond.

XocoLatte 2015.03.25. 09:37:01

@mézescsók: én sajnálom magunkat, hogy Botox kiesett, de a többi mondatoddal messzemenően egyetértek, azt kivéve, hogy az eddig bentlakó nők közül egy fejjel kimagaslott. A visszafogott hűvös stílus nyomatta, minimálisan nyílva ki bárki felé, a kockázatvállalást minimumra tekerte, és mivel TUDTA, hogy a legjobb nőként a legjobb pasi JÁR neki, a könnyen kezelhető(?) gyúrósbencén túlnézve be is biztosította magának a hotel legidősebb, legeszesebb hímjét (csak mi erről am block lemaradtunk ugyebár).
Snezit is jól kezelte, vazallust csinált belőle, érzelmi elkötelezettet, ami fordított irányban abszolút nem volt meg.
Hideg, számító, dekoratív és eszes -- ennek a játéknak az alapjai. Félő, hogy csajban nem nagyon kapunk jobbat a hátralévő időben...

Mosoly az élet értelme 2015.03.25. 09:38:23

@shitgun: de most teljesen őszintén és komolyan?
Az baj, hogy egyet is értenék, ha nem azt látnám hogy az általa képviselt 19 éves (kicsit pénzesebb) csajok dettó ugyan ilyenek tisztelet a kivételnek. Ez szerintem nem fogyatékosság, hanem szülői hiány.Az hogy tudja mi az igazi érték.
Nincs élet célja (elmúlt egy évben bulizott és kipihente az érettségi fáradalmait) , mert minden alá van téve, soha semmiért nem kellett megküzdenie, a szépség nála csak a külsőségéből fakad, száj, műtsöts, műhaj, műköröm, műszempilla,mű... és sorolhatnám.

Levtolsztoj 2015.03.25. 09:39:16

Szerintem sejthető volt a kiesés:
Egyedül Bencétől kérdezte meg, hogy mit csinálna ha a párja kiesne.
Bence egyértelműen tetszik neki (azon csodálkozom, hogy Lokival egyáltalán szóba áll, mert a dagikat nem szereti, itt jegyzem meg, hogy szerintem Loki nem dagi, de az ő mértékével az lehet)
Meglepetést akart okozni- ez az ő gondolkodásával azt jelenti olyat választani, akit senki sem ajánlott.

Levtolsztoj 2015.03.25. 09:39:48

Bocs előbb azt hittem elveszett a hozzászólásom azért írtam kétszer kb. ugyanazt

2015.03.25. 09:40:12

Én is azon kommentelők táborához csatlakozom, hogy Beus részéről ebben sem tökösség, sem taktikai agyalás (ne már?!) nem volt, annál inkább gyerekes dac, és leginkább az, hogy Bence tetszik neki legjobban a kínálatból.

XocoLatte 2015.03.25. 09:42:47

@Szent Borzadály: és nekem úgy tűnt, ez nem is teljesen tematikázás volt, inkább valami mélyről feltörő empátia az amúgy fogyatékkal élőn baromkodó fickók ellenében.

Csak jelzem, hogy aki ilyen szintre képes lecsúszni, mint a Patrik és Loki, azt nem sok választja el annak a szintjétől, akivel szórakozik.

pogona vitticeps 2015.03.25. 09:43:20

@Mosoly az élet értelme: Emlékszem, és hiányolom. De a karakterekben is hiányt szenvedünk. Valaki már írta, hogy elég rendesen elment a műsor a reményteli médiamunkások irányába. Mégiscsak kamionosok és kurvák lett belőle.

Zabkása 2015.03.25. 09:43:20

SZiasztok!
Hát nem fogok kilógni ezzel a kommentemmel, én is sajnálom Botox-ot, bármennyire az elején a hideg futkosott tőle a hátamon, teljesen megkedveltem. A másik meg az, hogy Butuska valóban nem szimplán ostoba, hanem sanszosan oxigént kapott az agya.
Én a plüss-holokauszton (mind a fogalmon, mind a cselekményen) jót derültem, szerintem pont annyi időt kapott az epizódban, amennyit megérdemel. Mellesleg Butuska verte a műcsöcs mellkasát, hogy majd mi a faszt sértődnek meg, majd elfelejtik egy nap múlva, ahogy ő is tenné. Ergo ő már rég túltette magát.
Viszont az előzetes nagyon feltüzelt, elég combos résznek nézünk ma elébe úgy érzem :D

kszanaksz 2015.03.25. 09:44:05

Hülyeség fogyatékosságról beszélni, ne keverjük össze a képesség hiányát a ráfordítás hiányával. Sérültet talán lehet rá mondani, szerintem fogyatékost nem.

XocoLatte 2015.03.25. 09:44:40

@Mosoly az élet értelme: klassz ez a felhördülés, de azt azért fogtad, hogy a csaj egy futatott ribi, EUR árlistával?

tomfree 2015.03.25. 09:44:56

@Hana30: bennem a kérdés abban merült fel, hogy ez a nő hogy kaphatott érettségit egyáltalán?

Mosoly az élet értelme 2015.03.25. 09:45:09

@XocoLatte: szerintem volt esze Botoxnak.
Tudta azt, ha ebből az egészből profitálni akar, akkor jobb nem mutatni mindent és érdekesnek maradni, hogy tudjon celebkedni utána.

2015.03.25. 09:47:11

@XocoLatte: még hétfőn írtam is a csaj beköltözésekor, hogy basszus, gyereket nem bántunk, ezért nem is mondok róla semmi rosszat, inkább csendben és "szent borzadállyal" figyelem a viselkedését :)
Amit pedig Botoxról írtál 9:37-kor, maximálisan osztom, nagyon jól összefoglaltad. Grat.

XocoLatte 2015.03.25. 09:47:58

@Mosoly az élet értelme: nem ebből az élből, de én is leírtam, hogy volt esze, lásd feljebb.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.25. 09:49:34

Azért Bea nem fogyatékos. Egyszerűen tönkre van cseszve az élete, amely okot nem tudjuk, h miért. Megmaradhatott egy szinten, viszont azt tudja, h a szex a cél, azzal sok mindent elér.

@Szent Borzadály: Loki instagot linkelsz nekem?

jo.e 2015.03.25. 09:49:47

@kszanaksz: Tudod melyik jelenet árult el róla MINDENT? Amikor Berki megkérdezte, h. pénz v. társ? A szóhasználat, a hangsúly, az arc.

2015.03.25. 09:49:55

@Mosoly az élet értelme: figyeld a viselkedését. Az. @sixx: érdekelne, hogy ezt így kategorikusan mi alapján tudod kijelenteni.

kszanaksz 2015.03.25. 09:49:56

Vagy másképpen fogalmazva egy analóg példával, elhízottság: ha visszafele következtetünk az okokra, fogyatékos lehet mondjuk egy ember, akinek nem mozognak az alsó végtagjai, nem sportol, sokat eszik, elhízott. Vannak nem fogyatékos elhízott emberek, ott nem a képességgel van a baj, hanem a ráfordítás hiányával. Ebben az esetben én azt mondanám, hogy Beáta nem fogyatékos, hanem a ráfordítás hiányából fakadó szellemi obezitás tökéletes példánya.

XocoLatte 2015.03.25. 09:51:16

@kszanaksz: igen, ez jobban visszaadja, hogy milyen: lelkileg iszonyatosan sérült és ezekbe a viselkedésekbe menekül, öntudatlanul is.

Mosoly az élet értelme 2015.03.25. 09:51:37

@XocoLatte: tudtam tudtam csak nem sejtettem :D
Akkor most tiszteljem, mert megdolgozik/ott érte? :D
Máááááárrr értem : A képességek mennyisége egyenesen arányos a mű- előtaggal rendelkező testrészek számával :D
Az a baj, hogy tényleg jellemző a 20éves csajokra - nem csak a dubajosokra.

playoff szakáll 2015.03.25. 09:52:42

@Frucsasz: Ez mondjuk jó levezetés.
Én azt gondoltam elsőre, hogy azt rakta ki, aki szerinte jobban néz ki, mint ő.

XocoLatte 2015.03.25. 09:53:46

@Szent Borzadály: köszke, még annyit, hogy azért mekkora paradoxon, hogy az eddigi TOP csajt az eddigi BOTTOM vágta ki... :( / :)

Armador85 2015.03.25. 09:54:08

Sajnálom Botox kiesését, de részben ő tehet róla. Bence nyilvánvalóan a csúnyáját követi, csak idő kérdése volt, hogy kezelhetetlenné váljon. Szerintem régen le kellett volna cserélje, pl. Lokira, aki szintén jobban örült volna egy olyan párnak, akivel játszani lehet. Remélem visszahozzák, bár nem fűzök sok reményt hozzá :\

Felirathoz meg nyomjátok be a txt 888-at, sokat segít.

kismalacka 2015.03.25. 09:55:34

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Nem fogyatékos, csak szellemileg visszamaradott. Fogalmam sincs hogy milyen környezetben élhet, ha ennyire ragaszkodik a plüssökhöz. Valszeg ezek a barátai, ezek szeretik őt, és ő is a plüssöket. A többi meg a plüssökön kívül csak úgy van. Én szánalommal nézem szegényt, még akkor is ha azt írják itt hogy kurva.
Az a pasi, aki egy ilyen lányt megvesz, pontosan tudja, hogy mit vett, és mit vár el. Még a Maseratival is szar lehet az élete, bár szerencsére ő nem fogja fel.

mercsi 2015.03.25. 09:56:26

@sixx: szerintem sem az. szuper HV, szokás szerint és külön köszi, hogy az Éden Éjjelben elhangzott infókat is beleírtad :) azt írtad: "Ez meg egy rövid hogyvolt lesz, majd egyszer elmondom, miért." jó a teaser, kíváncsi vagyok :)

XocoLatte 2015.03.25. 09:57:07

@Mosoly az élet értelme: szex rabszolga lájtos verzió, upgraded frame v2.0, OS software v0.2 with sex-oriented boost package

mercsi 2015.03.25. 09:57:39

@kszanaksz: szellemi obezitás - zseniális, nagyon röhögök :D

2015.03.25. 09:58:01

@kismalacka: a szellemileg visszamaradott az a fogyatékos, de mindegy, az biztos, hogy komoly retardációja van, a plüssös dolog nem sima ribihiszti volt, hanem teljes gyermeki kétségbeesés, szomorú volt nézni.

kszanaksz 2015.03.25. 09:58:51

@kismalacka: Ha Segal lenne az egyik legjobb barátom én is inkább egy plüss delfinnel beszélgetnék.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.25. 10:02:21

@kismalacka: nem hiszem, h visszamaradott, csak a plüssökbe menekül.

Hana30 2015.03.25. 10:03:02

@XocoLatte: hát akkor helyben is vagyunk. Minden a helyére került, a maseráti is megválaszolásra került.

CsÁgiiii 2015.03.25. 10:03:51

Sziasztok
Nem lehet, hogy Beus csak eljátssza, hogy kattant?
Aztán egyszer majd robbant.

kismalacka 2015.03.25. 10:04:18

@shitgun: Persze, értelmi fogyatékos. De én itt a fizikai fogyatékosságra gondoltam, tehát szép testben szellemileg visszamaradt kislány.

2015.03.25. 10:05:16

@XocoLatte: Na ez pedig a másik, ami miatt megemelem a kalapom Botox előtt, hogy ennek ellenére képes volt így lereagálni a szitut. Akartam is írni, de megelőztél :)

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Látom, megkaptad, ma ilyen lemaradós napon van, úgy tűnik :D

2015.03.25. 10:07:08

@kismalacka: ja, ez a furcsa, ilyenkor gondolom ezért nehéz belátni a mentális gondot, mert testileg nemhogy nincs baja, de kifejezetten vonzó (minusz a kacsaszáj, de mindegy). Szóval attól, hogy jó nő, még lehet szellemileg baja, a "menedzsere" nyilván éppen ezt használja ki, elképzelem, ahogy egy új plüssállatért bevállal egy focicsapatot análtól orálig mindennel.

Armador85 2015.03.25. 10:07:19

Egyébként az előzetesben jól láttam, hogy Bence ma már Beust fogja hanyattdönteni?

pogona vitticeps 2015.03.25. 10:07:54

A fogyatékos vagy fogyatékkal élő kifejezés nem szitokszó.

CsÁgiiii 2015.03.25. 10:08:20

@Bride:
Hát ha nem, akkor ajjaj
:-)

Morfologista 2015.03.25. 10:10:04

Miért tulajdonítunk ekkora jelentőséget egy játékos szellemi képességének vélt vagy valós szintjének? De most komolyan. Miből gondoljuk, hogy ő kevesebb, vagy egyszerűen kirekesztendő csak azért, mert a "mi" értékítéletünk szerint "buta", bármit is jelentsen ez a szó? Ez a nő él, és megél ilyenségében is. Ha az életszínvonalát nézzük (Maseratira, plasztikára is fussa) talán jobban is él mint itt a többségünk. Még az is lehet, hogy boldogabb az ő kis világában, mint mi a miénkben. Az ő értékrendje szerint, az ő világában semmivel sem kevesebb a többieknél. Nem gondolja magát butának, mert nála a szellemi szint egyáltalán nem része az érték-skálának, egyszerűen az ő világában nincs ilyen dimenzió, hogy IQ. De miért is hisszük azt, hogy csak az a normális, csak az az "emberi", akinek igénye van az intellektusra. Ez a fajta kirekesztés, hogy szellemi fogyatékos, sérült stb. jelzőkkel illetjük, semmiben nem különbözik attól, mintha elkezdenénk itt cigányozni, vagy zsidózni. Ha eltekintünk a plüss-baszokhoz való hozzáállásától, akkor nem látok sok különbséget ő közte Naomi, Nóri meg Snezi között. De most tényleg. Ne magyarkodjunk már itt, azt annyira nem szeretem. (megjegyzem magam is hajlamos vagyok rá, csak már kicsit besokalltam attól amit itt látok).

mercsi 2015.03.25. 10:10:05

@Armador85: jól. elspoilerezték a drágák...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.25. 10:10:25

Itt is elmondom.

Mariann szerint Loki a legszexibb pasi volt. :-)

Mocsingocska 2015.03.25. 10:12:23

@Szent Borzadály: Loki instagram nevét le tudod írni? :)

Armador85 2015.03.25. 10:14:48

@Morfologista: azt azért ne feledd, h hivatásos k.rva. Nóriról, Naomiról ez nem mondható el (Snezit meg ki tudja).

2015.03.25. 10:16:40

@Morfologista: azért van jelentősége, mert ha tényleg fogyatékos, akkor kibaszottul szemét dolog volt berakni a műsorba bohócnak. Tudod, nem illendő röhögni a fogyatékoson, a kerekesszékest, a törpét, meg az autistát se szoktuk kiröhögni, vagy betenni egy műsorba azért, hogy a többi gennyláda szétszivassa. Hogy a magyarkodás hogy jön ehhez, arra őszintén kíváncsi lennék. Valószínűleg sehogy, csak nem tudod rendesen kifejezni magad. A "fogyatékozás" részemről nem kirekesztés, hanem felháborodás volt, én ugyanis elítélem, ha sérült embert tesznek ki számára nehezen feldolgozható helyzetnek, és olyan társaságnak, amelyik nem ismeri fel, nem tolerálja a visszamaradottságot. Főleg geciség ez a csatorna részéről, mert ők nyilván tisztában vannak az állapotával. Persze lehet, hogy tévedek, de láttam már elég ostoba spinét, és elég sérült embert is, hogy következtessek.

2015.03.25. 10:17:18

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Az nagyon tetszett, és még egy plusz pontot kapott érte nálam. Abszolút borul az esetében minden műnős előítélet...:)

Bride 2015.03.25. 10:19:44

@shitgun: nem fogyatékos. nincsen semmi baja, csak jóval kevesebb az IQ-ja, mint egy átlagmbernek. ahogyan Cristofel se fogyatékos, csak segghülye.

2015.03.25. 10:22:24

@shitgun: Várjuk meg az első riportját, hátha árnyaltabb képet kapunk róla, ahogy majd nyilatkozik. Vagy nem, majd meglátjuk.

Morfologista 2015.03.25. 10:22:42

@Armador85: Mariann meg playgirl, Barbi, Adri hostess, Bence edző, Becks focista (ez még a kurvánál is durvább szerintem ma Magyarországon), és a többi és a többi. Béjvacs pl ugyanúgy hivatalosan semmi, van egy érettségije és kész, a vizimentőt azért mondta be, mert égőnek tartotta, hogy nem tud mit írni a foglalkozás rovatba. Egyikük sem agysebész, és a valóságshow-k világától egyébként sem idegen az, hogy ezek az alacsonyabban kvalifikált munkával bíró egyedek jelentkeznek. Kurva, na és? Az is egy foglalkozás. A Maserati-ból kiindulva meg valószínűleg luxus kurva, nem pedig a 2000 Ft-os...

Armador85 2015.03.25. 10:24:43

@mercsi: Akkor Bence vagy tényleg nagyon jól játssza majd, hogy nem törte meg Mariann kiesése vagy az Emlős tangás s.ggének egy villanása elég a felejtéshez. Na vajon melyik a reális opció :D

kszanaksz 2015.03.25. 10:27:06

@Armador85: Vagy esetleg bánatában dugja meg. Ő így éli meg a gyászt.

2015.03.25. 10:32:25

@Bride: nem akarom túltolni a szekeret a témában, de még annyi, hogy a (szellemi) fogyatékos bizony azt jelenti, hogy kevés az IQ-ja, egész pontosan 70 környéke a választóvonal, az alatt enyhe fogyatékosság van. Cristofel is a határ közelében mozog szerintem, de ez a csaj tuti alatta van kicsivel. Volt mérten hetvenes tanítványom, papírt kapott róla, hogy enyhe fogyi, és nem látszott rajta, lehetett vele simán beszélgetni, még csak meg sem kellett buktatni mindenből (de aztán el lett tanácsolva speciális iskolába) ezt nem úgy kell elképzelni, hogy nyáladzik meg nekimegy az ajtófélfának, sőt, testileg semennyire nem látszik, de alapvető képességbeli hiányai vannak az ilyen embereknek.

pogona vitticeps 2015.03.25. 10:32:50

@shitgun: bocs az offért, de amíg valaki nem gyámság alatt áll, ilyen- olyan okok miatt, addig önmaga dönt a dolgairól, akár eléggé okos, akár nem a mi értékrendünk szerint. És ez egy kettős dolog, mert ha nincs kirekesztve, integrált akkor ugyanazon körülmények veszik majd körül, mint minden más embert, adott szituációban a többi ÉH játékost, tehát hideget, meleget egyaránt kap. Ha elkülönített és megkülönböztetett akkor bár a védelmében ( ez ugye megint nagy marha kérdőjel, mert kinek a joga ezt eldönteni ), de meg van fosztva bizonyos eredendő jogaitól és lehetőségektől. Az egyes ember önnön etikája az, ami mérvadó. Magyarán szemétkedek, égetem, alázom a nálam köztudomásúlag gyengébb képességekkel rendelkezőt, vagy vagyok annyira ép lélek, hogy ilyesfajta erőfitogtatásra és bizonyítgatásra nincs szükségem. Ez egy nagyon kicsi dióhéj volt. A média pedig folyamatosan használja az ilyen kérdőjeles embereket. Mónika só, Balázs só, vv és a többi.

2015.03.25. 10:32:54

@kszanaksz: :DDDDDDD
@Armador85: Szerintem Bencét nem törte meg Botox kiesése, halad tovább előre a kialakult helyzettel együtt élve. Olyan mintha ennyi lenne a taktikája, ha bármikor bármi is történik, csak megvonná a vállát "én még benn vagyok, maradjon is így".

Morfologista 2015.03.25. 10:33:04

@shitgun: A magyarkodást arra értettem, hogy módfelett hajlamosak vagyunk másokat fikázni, hogy mindenki más kiskancsó, csak én vagyok a szamovár. Fikázás alatt meg azt értem, hogy mások minősítésében, még elegendő információ nélkül is hajlamosak vagyunk végletesen és általában végletesen negatívan kinyilatkoztatni igazságunkat, indokolatlanul túlzó és leminősítő jelzőkkel, úgy hogy ez a kinyilatkoztatás teljesen öncélú, már-már rosszindulatú. Sem a közösségnek sem a minősítőnek nem fűződik semmi érdeke hozzá, nem keletkezik belőle semmi előnye, mégis megtesszük, csak a fikázás kedvéért. Így értettem.

pogona vitticeps 2015.03.25. 10:35:57

@shitgun: Háhá, mókusnak meséltem milyen a mogyoró. :)

2015.03.25. 10:37:58

@Morfologista: értem már, azt hittem valamilyen etnikai dologgal kevered, de én kevertem mással a mondandódat:)

Armador85 2015.03.25. 10:38:11

@Szent Borzadály: azután, hogy Bence nemrég egy adás alatt 10x mondta el, hogy ez csapatjáték (LOL), nem gondolnám, hogy van taktikája. Patrik ugyanez, de ő bevallottan partizni jött, lesz ami lesz.

VVKnapné 2015.03.25. 10:39:03

@Fu Szekh Li: szerinted tudatosan választotta Botoxot? én még fogadni is mernék rá, h azért őt mondta, mert kb csak az ő neve jutott eszébe... :DD

mercsi 2015.03.25. 10:39:33

@Armador85: nekem az jutott eszembe, hogy amikor Norbi kiesett, akkor is ejtett pár könnyet, aztán ugyanúgy viselkedett, mintha mi sem történt volna. egyszerűen őt nem érinti meg a dolog... arról nem is beszélve, hogy nagyon ki lehet már a srác, alig várja, hogy valakire "ráugorhasson"... Ez a butuska meg jó "anyagnak" tűnik e célra.

mézescsók 2015.03.25. 10:40:43

@Morfologista: + 1
@kismalacka: Köszi.

Ne sértegessük a fogyatékosokat, a fogyatékkal élőket és a sérülteket.
Beus a kiokumulálta, hogy testi adottságaiból remekül élhet. Ha előadja a csipogó, butuska óvodás kislányt, bármelyik önbizalom-hiányos pasas roppantul okosnak, erősnek és domináns személyiségnek láthatja magát, aki ráadásul egy fiatal jó nőt dug. Nyerő kombináció.

ocse1917 2015.03.25. 10:42:53

@sixx: Ja, hogy ez a csaj Maseratival furikázik, és többet költ egy nap kencére, mint én egy hónapban kajára...
Akkor viszont nagyon jól csinálja. Gondolom ez a kislányos viselkedés nagyon népszerű a szakmájában, ezért nem is törekszik arra, hogy levetkőzze (hehe).

2015.03.25. 10:43:26

@Armador85: Igen, így értettem én is :) A taktikát meg ne írjuk le egyikük részéről sem, lehet hogy neki és Patriknak is van titkosított, csak velünk még nem osztották meg - lásd Botox és Pjotr lehetséges összepárosodását, amiről tegnap hallottunk először az Éjjeli Edényben :)

Bride 2015.03.25. 10:50:09

Ó írtam egy csomó linket, de a blogmotor megette, biztos nem tetszett neki :/
Na próbálom akkor külön, előbb lányok:

Snezi: instagram.com/snjezi90/
Mariann: instagram.com/marianna_pinter/
Apolka: instagram.com/pooolka93/
Adri: instagram.com/bencsikadri/
Evelin: instagram.com/biroeveliin/

Armador85 2015.03.25. 10:50:41

@mercsi: ezektől az egy este kialakuló mély kanbarátságoktól a hideg kiráz :D meg az más tészta szerintem, ez a férfiszerelem a játékban maradást nem segítette akkora mértékben, mint Botox, aki szerintem nagyon képben volt. Ha Bencének lenne esze a játékhoz, akkor látta volna, hogy érdemes kicsit moderálnia magát és akkor együtt marad Botoxszal. Így hogy kiesett, a kacsacsőrű csak ideiglenes megoldás lehet. + ez a játék a pénzről szól, aki 20 misiért sem képes csomót kötni a farkára, meg is érdemli, hogy majd egyszer kiessen.

2015.03.25. 10:51:22

@VVKnapné: Most hogy megláttalak, azóta azon morfondírozok, vajon a "férjed" hogyan játszotta volna ezt a fajta játékot? :) Húúú, de néztem volna :D

Bride 2015.03.25. 10:52:30

Fiúk, de biztos van aki kimaradt, vagy még nem találtam meg..

Becks: instagram.com/kpaca7/
Bence: instagram.com/vg_bence/
Norbi: instagram.com/mario.spr/
Loki: instagram.com/tattooedloki/
Pjotr: instagram.com/jabinagram/

Void Bunkoid 2015.03.25. 10:52:30

Aztabüdösk*rva.....

Oké, ez egy tévés blog, de izé...átugorhatatlan-kikerülhetetlen reklámblokkos videómegosztó beembeddelése.

Eeeez bazmeg, ez nem is internet, ez már tévé :P

Bride 2015.03.25. 10:53:00

na jó, mégis elküldte, akkor ennyi :D

2015.03.25. 10:56:16

Bence valószínűleg Beus nélkül is kiejtette volna később Botoxot, mert nem csak párnak erős, de játékosnak is, ha ők ketten lettek volna a végjátékban, megszopatták volna egymást...Kérdés annyi, hogy ki-kit hamarabb...

Armador85 2015.03.25. 10:58:04

@Szent Borzadály: Nem zárom ki, hogy vna taktikájuk, csak nem látok rá túl nagy sanszot. Patrik is bemondja, hogy nem érti a kacsacsőrű választását, miért a szívére (?) hallgatott az esze helyett. Normál esetben ez egy teljesen logikus, bátor döntés, szétszedni egy erős párt. Más kérdés, hogy Beus egészen más szempontokat vehetett figyelembe (kinek emlékszem a nevére, cukifiú, konkurens műcsöcs stb.)

BobbyEwing 2015.03.25. 10:58:13

@Frucsasz: egyetértek. tegnap azt gondoltam, hogy a másik szinglit teszi ki, ehhez képest bevállalt egy merész döntést. Játékmenet szempontjából nagyon jó, hogy így történt, az kétségtelen, hogy semmit nem mért fel előzetesen. nem hinném, hogy sokáig jut, pontosan a kiszámíthatatlansága miatt bukhat a párválasztókon. Kár, hogy előzetesen a kommentelők is leírják mi fog történni, a franc sem kíváncsi rá. Egyébként biztos, hogy ez a műcsöcsű nyolcéves komoly pszichés gondokkal küszködik. Olyan mintha saját magát megállította volna a fejlődésben érzelmileg és értelmileg is.

XocoLatte 2015.03.25. 10:58:59

@Morfologista: csak a z utolsó mondatodhoz, az az árlista elég alacsony árakat mutatott, €20-50 között volt az étlap.

tenyered_érted? 2015.03.25. 11:01:06

Volt egy 2 részes cikk az Éden hotel, Való Világ és társairól. A 2.cikk végén az volt a legmegdöbbentőbb, hogy a BB holland kitalálója azt nyilatkozta, hogy egy zuhanó repülőre akar feltenni 10 embert 9 ejtőernyővel. :)

A cikk elég érdekes dolgokat leír,az itt szereplő játékosokról. Érdemes elolvasni. De...
Az EH azért tetszett nekem eddig, mert a játékosok gondolkodtak, próbáltak ügyeskedni, ravaszkodni. Itt nincs meg. De még megdöbbentőbb, hogy/ a szerkik/ még azt az illuziót is elvették, hogy kell valamit csinálni, mert: állandó védettség, Fekete Angyal stb random szórja ki a játékosokat.

Nem láttam a részt, de a hogyvolt alapján az indoklás a "csak" volt.

Persze el lehet gondolkodni azon, hogy a 19 éves lánynak a külső a fontos, így borítékolni lehetett, hogy Bence párja távozik.

Amit eddig Sixx szeretett benne, az most nincs meg. Hogy egymás között kiokoskodják, ki menjen ki. Most a szerkik döntöttek! Nem kell sms-t küldeni, de ne képzeljük azt, hogy bennt a saját sorsukat irányítják. Amit a szerki akar, az működik. És innentől kezdve nézem az amcsifilmeket Liam Neeson.-al, v. Tom Cruise-al, profi szinészeket, profi rendezéssel.

Köszönöm Tv2 ezt az időt értékesebb dolgokkal fogom tölteni. Nem vagyok kiváncsi alapvető kulturális és gondolkodási képességekkel sem megáldott fiatalokat bámulni.

Ahogy Brad Pitt mondta: kuláznom kell, baszki!

Az ő szájából még vicces is.:)

Fuxos (ex bömis) · http://fuxianizmus.blog.hu 2015.03.25. 11:04:14

Sixx, le a kalappal előtted. Tegnap fél órára belenéztem, és sikítottam a végén. Nem könnyű módját választottad a kenyérkeresésnek. :)
P.S. továbbra is csak a posztot olvasom......de nem nézem. :)

XocoLatte 2015.03.25. 11:04:50

@shitgun: ilyen erővel a csatorna egy másik fogyatékossal műsort vezettet, igaz, Gólem alig hagyja szóhoz jutni...

Armador85 2015.03.25. 11:04:53

@tenyered_érted?: ahogy Beus mondta: Kaki kaki gyere ki

Morfologista 2015.03.25. 11:07:12

@XocoLatte: Ennyire nem mélyedtem bele a témába. :) Mindegy is. De ha már itt tartunk a revü táncos foglalkozás vajon melyik mesterség eufemizmusa? ;-)

@jo.e: Na igen. Szavaló verseny 3. helyezett. Hmm...

tomfree 2015.03.25. 11:09:04

@Morfologista: valahol leírták, hogy kicsit is komolyabb munkával rendelkező ember nem tud elmenni hónapokra egy műsorba. A másik fele meg, hogy egy értelmes ember halálra unná magát pár hét semmittevés után. Ezért kicsit csodálkozok is Pjotr-on vagy Lokin, hogy bírják.

melaena 2015.03.25. 11:10:10

@shitgun:
jo hosszan irtad le,roviden :
Mrs. Gump :)

Morfologista 2015.03.25. 11:14:21

@tomfree: De most komolyan. Lenne vajon igény egy "intellektüel" reality-re? Ahol rakéta tudósok, agysebészek, matematikusok, filozófusok lennének összezárva hetekre és a legkülönfélébb intellektusukat és szociális érzékenységüket próbára tévő feladatokkal kellene elérniük a bennmaradást? Én így elsőre marhára kíváncsi lennék egy ilyenre, de nem tudom hogy hosszú távon képes lennék-e szórakozni rajta. Talán igen.

tomfree 2015.03.25. 11:15:33

@jo.e: "Az érettségi után szeretne külföldön
nyelvet tanulni." a franciával kezdte szerintem.
"Szereti a verseket, kimondottan a szerelmes verseket, s mivel azok jobban érdeklik, könnyebben
megtanulja ôket." hahaha biztos. Verset tanul. Viccnek kicsit erős.

Bujumburi 2015.03.25. 11:16:13

Visszanéztem. Ez a Bea alapvetően egy jóindulatú csajnak tűnik, szerintem sokat bánthatták/kiközösítették gyerekkorában.

tomfree 2015.03.25. 11:18:51

@Morfologista: a kettő között van átmenet azért. Szerintem sokan az ÉH-t azért néztük, mert nem Beus-féle agyhalottak szerepeltek, hanem mondjuk Pjotr-féle értelmesebb figurákkal töltötték fel ezeket a műsorokat némi taktikázással együtt. Nem kell agykutatásról vagy fizikáról szólnia az egésznek, de azért gáz, hogy egy Beus plüssmaci-holokausztjáról szól az adás vagy hogy mindenki döglik egész nap és este benyomnak és az a téma hogy ki ugrott pucéran a medencébe.

sélli_ 2015.03.25. 11:22:24

@tomfree: Igy van, Eden 1ben Adam es Kristof is teljesen ertelmesek voltak. A lanyok kozul Aliz sem volt egy ostobenko, marek molylepkenyi aggyal rendelkezo agyhalott.
Azert van kulonbseg a totalisan ostobenko barom es a normalis ember kozott...

Morfologista 2015.03.25. 11:22:54

@tomfree: Mióta megtudtam az ÉÉ-ből, hogy egy VV-s senki volt a főszerkesztője a műsornak, akit mint reality-szakértőt mutattak be, azóta nem csodálkozom, hogy ilyen irányba ment el ez a műsor. Én sem örülök neki, hiányzik a Don az első évadból.

2015.03.25. 11:22:58

@tomfree: A sátrazást kihagytad! :D Ami meg maga a sátor miatt értelmetlen :) Amúgy pedig +1.

Eruka 2015.03.25. 11:31:42

@melaena: bocs, de erre a témára annyira tudok ugrani.... no offense (na jó, kicsit), de próbáld ki egyszer azt, hogy mielőtt mérlegre állítod a következő csajt, előtte próbálj beszélgetni is vele!
Persze kérdés, hogy az ember lelki / szellemi társat keres egy másik emberben, vagy egy kiegészítőt a fasza sportkocsi, meg az óra mellé.... :(((

Sry, de nagyon bosszant az ilyen hozzáállás...

2015.03.25. 11:36:16

"Ez meg egy rövid hogyvolt lesz, majd egyszer elmondom, miért." Jó, de tényleg mondd el, sixx, mert megeszi a kíváncsiság az oldalamat :)

sélli_ 2015.03.25. 11:45:14

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Jaja, Kristof. Egyszeru volt a lelkem nyilvan (a masik focista haha) de messze nem akkora agyhalott mint mondjuk Milan meg ez a liba..
Hianyzik a Don!
Tenyleg, legalabb EGY ertelmes embert bevalogathattak volna... csak EGYET. e ugy latom hogy a VVben is, itt is: mostanaban az a meno ha minnel hulyebb es butabb embereket kanalaznanak ossze. Kerdes hogy a nyajas nezo es olvaso kozonseg meg meddig lesz erre vevo. Reszemrol: mar nagyon nem sokaig....

kszanaksz 2015.03.25. 11:50:00

@Morfologista: Milyen hogyvoltok lennének abból, kisebb összezördülés támadt, amikor János házilag gyártott részecskegyorsítójára a hevesen gesztikuláló és az ocelot géntérképének helyes felvázolásán vitatkozó Klaudia ráöntötte a keze ügyében levő pohár víztartalmának felét. A szerkesztők gyorsan beadtak egy Bach szonátát, így hamar lenyugodtak a kedélyek. Este Pál pointilista stílusban megfestette a toledói naplementét, majd mindannyian álomba szenderültek Frigyes andalító Keats felolvasása közben.

kanczy 2015.03.25. 11:54:19

@Morfologista: Béjvaccs végzős gimnazista.

Morfologista 2015.03.25. 11:59:46

@kszanaksz: Nna. Ez az! Ezt nagyon kajálnám! :D

VVKnapné 2015.03.25. 12:02:31

@Szent Borzadály: jaaahj, ne is mondd! nekem nagy vágyam, hogy egyszer legyen egy mixed taktikai-bezárt játék, ahol az eddigi éh, vv szériák rafkósai, szórakoztató emberei együtt tolják!
mondjuk itt több melója lenne egy vv attilának, mert az olyan ösztönlényekkel, mint beus, nem tud mit kezdeni. A csaj csak az izmokat látja...
amúgy olvasom itt a szociálisan érzékenyek kommentjeit, h nem illik rajta nevetni, meg hogy fogyatékos.... Lóf@szt fogyatékos, szart a sulira, 17 évesen rájött, h punciból meg lehet élni, és kihasználta. Ha értelmi fogyi lenne, akkor nem tudta volna kivitelezni ezt az életmódot 19 éves korára...

Morfologista 2015.03.25. 12:04:56

@Derzs: Na igen. Az első évad utolsó 3 helyezettje: Neurológus, Matematikus, Geofizikus, az első három meg: Pro Gamer, Fantasy Writer, Video Game Blogger :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.25. 12:06:44

@sélli_: jó, igaz, amit írsz, de akkoriban Kristóf volt a leggyengébb láncszem. Rettenetesen buta, de legalább jóindulatú volt.

Peti, Loki mutat némi agyi aktivitást most. Azt hiszem, h jobb lenne, ha vki okos még lenne bent. :-D

De viccesek egyelőre. Tiattikus műsornak gyenge, trashnek jó :-)

pogona vitticeps 2015.03.25. 12:10:32

@XocoLatte: én utána másztam a tegnap belinkelt kupinak, ott 2011-ben 300- tól indult az étlap.

Ne küldj levelet 2015.03.25. 12:10:48

@shitgun:
Ha kapcsolatba kerülsz valódi szellemi fogyatékosokkal, akkor majd rájössz milyen sértő is velük szemben, Butus fogyatékozása.

Az a lány buta és egyszerű mint a bot, de jogosítványt szerzett, leérettségizett. Mint mondanál a valódi fogyatékosokról? Akik nem tudnak esetleg buszra szállni, mert eltévednek az átszállásnál?

Van aki számára az a sikeresség, ha minél nagyobb szellemi kihívásoknak megfelel, neki nem. Nézi a tévét, és azt látja, hogy a csöcsmutogató nőket emelik piedesztálra, hogy az a sikeresség mértéke, ha minél többször szerepelsz a bulvárban.

Ő ezt egyelőre sikeresen teljesíti. És itt mindenki fikázza, de gondoljatok bele, bement ebbe a villába, és az összes kan összetörte magát hogy a közelében lehessen. Ha akár az ágya alatt is.
Mi ez ha nem sikeresség?

Derzs 2015.03.25. 12:12:39

@Morfologista: :) De legalább voltak benne US-ok (fizikUS, neurológUS, matematikUS).

Ne küldj levelet 2015.03.25. 12:14:45

Jellemzi ennek a rétegnek a világképét É.Milán instagramján az egyik kép, amin a jelmondata olvasható. (ez az egyetlen szöveg rajta)
"Minél rosszabbul állnak a dolgaid,..."
Te hogy folytatnád? Dolgozz keményebben? Küzdj erőn felül?
Na nem.
"Minél rosszabbul állnak a dolgaid, annál jobban kell kinézned!"
Ennyi.

2015.03.25. 12:21:27

@Ne küldj levelet: szerintem kicsit kevered a dolgokat, akiket te valódi fogyatékosoknak hívsz, azok valószínűleg a súlyosan sérültek (mármint feltételezem erre gondolsz), de ez nem jelenti azt, hogy ez az egyetlen szint. Olyan ez, mintha kikérnéd a féllábú ember "lefogyatékosozását", mert van, aki nyaktól lefele béna.

mézescsók 2015.03.25. 12:22:25

@XocoLatte: Hideg, számító, dekoratív, eszes - ezzel egyet tudok érteni. Azt írtad, hogy ezek a tulajdonságok ennek a játéknak az alapjai. Ja, hasznosak. Csak alkalmasint semmire sem megy velük az ember. Jön egy új lakó, akinek mit sem számít, hogy mennyire számító, dekoratív vagy eszes, meglépi a váratlant és azt mondja, neked ennyi volt.
Loki - nem tudom, mekkora nyereség, mint társ. Nem fogom savazni, de változatlanul nem kedvelem és szerintem itt túl van hájpolva a személyisége. Az összefoglalókban a legtöbbet szerepel, kattog az agya állandóan, előszeretettel szól le másokat, ha valakit el kell árulni, meg sem kottyan neki. Ehhez képest most momentán egy hatalmas taktikai húzására sem emlékszem és ha jól dereng, még egy normális párt sem volt képes összeszedni magának. Éppen tegnap néztem végig a hölgykoszorút: egyedüli lehetősége Nóri, hiába idiótázza le. És szinte biztos vagyok benne, hogy az alacsony neuronszámú Beus sem ugrana rá, vagy hagyná, hogy ráugorjon. Némi petting talán, de tattika, agyalás napestig, farokméret ide vagy oda, több nem.

Veder1 2015.03.25. 12:35:37

@sélli_: szerintem itt erősebb a nosztalgia faktor mint gondolnád. Az ÉH1-ben a Donon kívül nagy játékos nem nagyon volt (pókmajom random gonoszkodásait ne vegyük ide). Az ÉH2-ben én egy kimagasló játékosra sem emlékszem. Ehhez képest az ÉH3-ban itt van Loki, Snezi, Pjotr, Mariann kb. ebben a sorrendben, mint gondolkozó játékosok.

A problémáját a műsornak én abban látom (bár még mindig ez a legérdekesebb valóságshow), hogy a szerkesztők túl sok random dolgot dobnak be és kevesebbszer hagyják a játékosokat érvényesülni. Az ÉH2-ben is az volt a leggyengébb amikor minden előzmény nélkül kiraktak egy játékost. Sajnos ebben az évadban ezt csúcsra járatták. Kezdődött a fekete rózsa, vagy mi teljes random dologgal, folytatódott Norbi kiesésével (szerintem ő a legsanszosabb, hogy idén visszajöjjön), majd a piros/zöld random boríték húzással, most meg a fekete angyallal. Ezekkel az a legnagyobb gond, hogy teljesen feleslegessé teszik a taktikázást, mert nem lehet ezeket kivédeni, nem lehet rájuk felkészülni.

Én a szerkesztők helyében inkább a párválasztásokba kavarnék bele, néhány nappal a kiválasztás előtt úgy, hogy nem engednék bizonyos párokat összeállni, és akkor indulhat a ketrecharc a helyekért. A két csajt is úgy lett volna értelme bedobni, ha a párválasztóig bent tartották volna mindkettőt.

XocoLatte 2015.03.25. 12:36:26

@mézescsók: Ezen tulajdonságok nélkül kisebb az esélye, hogy valaki annyi kört menjen, hogy elérjen odáig, ahol bevetnek egy totál agyhalott fekete angyalt vagy mi a fenét. Tudom ÉH-ban bármi megtörténhet, de azért az alapötlet nem hemzseg a random külső manipulálásnak lehetőséget adó elemektől, ellenben a játékosok taktikázására és a heti párcserés támadásokra. Az ÉH2 és főleg az ÉH3 kasztingja nem megfelelő játékosanyagot volt képes összehozni, elbillent a trash irányába (nem is tudtam hogy a nézhetetlen fos kategóriájú VV főszerkesztő szenvedi ezt is ki magából) és főleg emiatt már minden héten a külső belenyúlások visznek valami nézhetőséget a műsorba. Ha még 3 olyan csaj lett volna bent mint Botox és 3 olyan mint Peti, akkor hán yperce lett volna egy ilyen plüssmacikurvának a játékban?

Loki erősen indult, akkor Patrik volt a középpontban, hozzá képest üdítő színfolt volt, főleg a kinézete és a megszólalásai közti éles kontraszt miatt. A hányásban fetrengésekben nem láttuk-hallottuk prímet vinni, az értelmesebb csajokkal nagyon jól kijött, és az új nőket sem a pinájuknál próbálta megfogni. Ez a kezdeti Loki mostanra szinte eltűnt, valahol Snezi műlebaszásával egyidejűleg. Átvette a helyét ez a valaki, aki tajtrészegen álló faszt nyom Beus picsájához és plüssállatkák elcsenésében és eldugásában éli ki magát.

sixx · http://comment.blog.hu 2015.03.25. 12:42:05

NEM fogyatékos Beus, az isten szerelmére.

,, 2015.03.25. 12:45:58

@Ne küldj levelet: jaj ne már, ez egy poén, ráadásul még igaz is.

Morfologista 2015.03.25. 12:47:57

@Rakoncátlan Oedipus: Köszönöm. Ezt most bóknak veszem :-)

Egyébként meg, dehogy akarok én itt a megtestesült empátia lenni. Én is gyarló vagyok, csak már túlzottnak éreztem a sok Beust fikázó kommentet, és ennek hangot is adtam a magam módján. Attól persze Beus szerintem sem egy IQ-fighter, de hogy fogyatékos lenne... azt nem hinném. Persze mindenkinek joga van mindenhez, mondhatja bárki a másikra, hogy hülye, meg retardált. Dehogy veszem én el senki jogát sem attól, hogy másokat degradáljon. De a helyedben fenntartásokkal kezelném azt, hogy mi az ami igaz. Elég sokat éltem már ahhoz, hogy megtapasztaljak olyan hamisságokat, amelyek igazáról éveken át voltam meggyőződve, és amikor már elegendő információ állt a rendelkezésemre, ahhoz, hogy újra alkossam a véleményem, meg kellett követnem magam. De ez már nagyon off. Béke veled!

Armador85 2015.03.25. 12:49:20

@XocoLatte: van igazság abban, amit mondasz. Azért szerintem örüljünk, hogy Loki van és nem egy újabb Bence/Patrik/Norbi/Dominik típusú valaki. Nekem már Bejvacs is üdítő színfolt, csak talán kicsit túl magabiztos. Peti meg remélem normalizálódik, ha Apolka kiesik. Akiről meg el nem tudom képzelni miért ilyen passzív, napok óta nem szerepel egyáltalán (a kötelező bohóckodásokat leszámítva).

Múmin89 2015.03.25. 12:52:42

Nekem Beus tegnapi döntése abszolút pozitív volt. Botox távozásával sokkal izgibb lesz a műsor.

Mosoly az élet értelme 2015.03.25. 12:57:56

@Armador85: Béjvagy hasonló korú mint Beus-mégis sokaknál SOKKAL értelmesebb.
Eleinte azt hittem lesz, egy Bence - Sneci pár Botox kiesése után, de ha Sneci tényleg olyan okos mint ahogyan itt sokan írják, hamar rájön, hogy Béjvaccsal a legjobb neki.
Az is szimpatikus volt, amit a rapid randim mondott.
Kérdezték tőle, hogy bosszú álló-e, mire mondta hogy alapjában véve nem, de most Sneci miatt az lenne(!)
Ha nem vagyok ott én is valami hasonló megnyilvánulást várnék el a páromtól. (és két nap után még becsülendő is)
Ráadásul Bencének Beus jól tette fel a kérdést -jó-jó hogy nem tetszene neki, ha Botoxot küldenék haza, de ezért FELADNÁ ?- válasz: azt azért nem - és ennyi elég is volt neki.

ocse1917 2015.03.25. 12:59:13

@Vödör: Sajnos, ha kivennék a random-faktort, akkor a 7-8 legösszetartóbb játékos végigmenne úgy, hogy esélyük sem lenne a többieknek. Nekem sem tetszik az ilyen valaki csak úgy essen ki dolog, de érthető, hogy ne fulladjon unalomba az egész.
A másik dologban viszont teljesen egyetértek veled. A nosztalgia miatt tűnhetnek jobbnak a régi játékosok. Van olyan aki szerint Kristóf, meg Aliz nagy taktikus volt? Nevet a belem. Kristóf egyszerű volt mint a bot, Alizt meg úgy rángatták, mint egy bábút. Csak szerencséje volt, hogy a végéig eljutott. Mondjuk egy Levi, meg egy Mr. Nyíregyháza 2. helyezett, vagy Féltengely nagyon hiányzik a mostani szériából.

szepi79 2015.03.25. 13:00:42

@tenyered_érted?: "De még megdöbbentőbb, hogy/ a szerkik/ még azt az illuziót is elvették, hogy kell valamit csinálni, mert: állandó védettség, Fekete Angyal stb random szórja ki a játékosokat. "

szerintem túl régen volt az előző két évad, nem emlékszel belenyúlásokra onnan :D az első ÉHból konkrétan a második héten is bement egy szilikonos maca, aki a ÉH danit egy mondattal szórta ki, mert nem volt kedves vele (ezt is a szerkik miatt tehette meg), pókmajom is legalább 2x volt védett; a második szériában Petiék úgy estek ki, hogy bement 3 ember, és amelyik páros nem volt szimpi, azok csomagoltak és kész.

plusz! a mostani szériában különösen agyhalottak vannak benne, snezi védettségéről 1 nap után lehetett tudni, volt még 3 napjuk a csajoknak, hogy valamit leszervezzenek. adri addig jutott, hogy majdnem sirva könyörgött snezinek, nehogy őt bassza ki, naomi meg mondta, hogy ha "menni kell, akkor menni kell". de az, hogy esetleg beállni loki mögé és kiverni ivart a gecibe, az nem jutott eszébe. milán dettó. szóval ne mondjad, hogy nincs lehetsőégük beleszólni a saját sorsukba, mert igenis van.

loki is megpróbálta beussal kirakatni ivart, de az túl sötét volt hozzá, hogy felfogja az utalást.

nyilván a szerkesztők is alakitják a történéseket a védettségekkel, egymásra uszitós feladatokkal (pl. a mérleggel is lehetett tudni, hogy adri agyát basszák fel), stb., de minden valóságshow ilyen, ezen nem érdemes felhúzni magad. a lényeg az, hogy igenis bele tud szólni mindenki a saját vagy párja sorsába. de ha vágóhidra készülő birkaként viselkednek, akkor ne csodálkozzanak, hogy úgy is bánnak velük.

Chuck Νorris 2015.03.25. 13:02:58

nekem a lányok közük még mindig Nóri a kedvencem, karakán kis asszonyszemély. a fiuk közül Loki kezd visszaesni, viszont Partikon jókat nevettem a Plüssgate sztoriban.
Megjegyzem szerintem Beus is jó fej, lehet hogy kicsit egyszerü lélek, de ettöl függetlenül kulturáltan és normálisan tudja kifejezni magát a riportoknál.

ocse1917 2015.03.25. 13:03:15

@Múmin89: Azért az milyen ciki már, hogy előző este ment le kezes-prostivá, hogy magához láncolja Bencét!

Mosoly az élet értelme 2015.03.25. 13:05:16

@szepi79, első ezen a néven:
A szerkesztői belenyúlást hiányoltam mondjuk, ha Peti meg Botox tényleg akkora spanok voltak titokban -kicsit egymás irányába kellett volna lökni őket pl a párcserénél és nem engedni egy hétig a vissza állást.

nyílegyenes labirintus 2015.03.25. 13:10:33

Kivártam a félperces reklámot a Beus-csöcs videónál, vártam a jó megérdemelt jutalmat a kitartásért, de ettől a természetellenes, akciós gumicicinél azért sokkal jobbra számítottam. Egy haverom legénybúcsúján pont ilyen volt kínai műanyagból, csak azt nyakba lehetett akasztani. Úgyhogy kérem vissza a pénzemet...

mercsi 2015.03.25. 13:15:06

@Vödör: lehet, hogy benntartják mindkettőt a párválasztóig. lehet, hogy csak arról dönt Bence ma, hogy ki legyen a párja a párválasztóig. mindenesetre tuti kell plusz egy személy péntekig, mert anélkül egyenlő az ivararány :)

Armador85 2015.03.25. 13:29:52

@Mosoly az élet értelme: Sneci szerintem is rájön, hogy Béjvacs inkább pálya neki. Ha Bencével lenne párban, d.gni úgysem fog vele, akkor Bence meg megint megkattan és megy az első lazább erkölcsű rongyra. Bejvacs azért egy fokkal visszafogottabb ilyen téren + van esze is.
Nagyon remélem, hogy ma Bence a kacsacsőrűt választja, aztán kiesnek egymás után. Csak sajnálnám Barbit, ő szerintem tudna játszani.

Krétagarbó 2015.03.25. 13:35:45

@Armador85: Talán Loki lecseréli Barbira Nórit, persze ez csak akkor lehetséges, ha ma nem küldik haza az egyik lányt.

kszanaksz 2015.03.25. 13:38:27

Az ismert közhelyet átalakítva, az éden hotelben az a jó, hogy bármi megtörténhet és az a szar, hogy meg is történik.

Armador85 2015.03.25. 13:38:32

@Krétagarbó: még egy Nórihiszti és Loki inkább átmegy a szinglibe :D

Schlomo Goldberg 2015.03.25. 13:42:46

Én még mindig ott vagyok leragadva hogy Bejuska fontosnak tartotta megosztani a külvilággal hogy szétrepedt a segge. Vajon egy fasztól - amit kétlek mert szart ő annál már vastagabbat is - vagy netán kettőtől egyszerre? Sebaj, még pár disznóvágás és lehet akár szárazon is öklözni. Későbbiekben el is tudnám képzelni mint egy felnőttpelenka gyár reklámarcát.

DilisApu 2015.03.25. 13:43:35

Ennek a csajnak az agyát kellett volna szilikonnal feltölteni és végre pozitívba fordulna az IQja...

Mosoly az élet értelme 2015.03.25. 13:44:18

@Armador85: én is gondoltam, de mivel itt már kiderült, hogy Barbi ismeri Adrit régebbről-, nem hiszek az ő önálló játékában. És abban Petinek igaza volt, mikor azt mondta, hogy beszari konfliktus kerülő- mert hagyta Beusra a FA szerepet.
Ha jó játékos lenne kihasználta volna ezt a helyzetet a maga javára pl Sneci kiejtéssel és lett volna egy jó párja. Csak ugye Béjvacs nem Padri fun...

kszanaksz 2015.03.25. 13:48:09

@Schlomo Goldberg: Nyilván nem arcot akartál írni.

kszanaksz 2015.03.25. 13:50:18

Bemehetne ma két fiú ugyanezzel a feladattal, ami a két új lánynak volt.

pogona vitticeps 2015.03.25. 13:57:03

@szepi79, első ezen a néven: Pókmajom egyszer elnyerte a védettséget, másodjára pedig volt, olyan rafkós, hogy a szar is le van szarva alapon kinyissa a "nagyon veszélyes lehet" borítékot, amiől gondolom sejtette, hogy neki rakták oda, másnak úgysem lett volna bátorsága felkapni. Kristóf nem volt kedvenc, de hülye sem. Pl., amikor fél órával a párválasztó előtt bepalizták Alízt, hogy pattintsák a zsarnok blondit, vagy a végén, amikor a bombával szaladgáltak. Volt szórás, de nem csak az volt. És bár Pókmajom undorít, és rosszindulatú volt, de három szóval fordított ki embereket a bőrükből.

Armador85 2015.03.25. 14:03:53

@Mosoly az élet értelme: Háááát nem is tudom. Barbi helyében lehet, hogy én is hagytam volna, hogy Bejjjus vigye el a balhét, utálják őt a többiek. Főleg, hogy látja, hogy Lokiék instabilak, előre lebeszéli vele aztán beáll mögé. Ennek még van reális esélye szerintem.

vastyúk is .. 2015.03.25. 14:06:27

@Mosoly az élet értelme: Pedig Beusnál a műhaj, műszáj, műcsöcs sorba igazán beleillene a műegyetem. :D

mercsi 2015.03.25. 14:08:44

@Schlomo Goldberg: ez úgy volt, hogy Beus rákérdezett Lokinál, hogy neki mekkora a pénisze. Erre Loki mondta neki, hogy akkora, hogy egyszer egy lány megrepedt tőle. Erre Beus ahelyett, hogy hallgatott volna, a pár agysejtje azt az utasítást adta neki, hogy mesélje el, hogy vele is megtörtént hasonló. szóval nem előzmény nélkül gondolta, hogy megosztja ezt az infót.

jo.e 2015.03.25. 14:09:26

@Vödör: Ezen már én is gondolkodtam, h. hogyan lehetne izgalmasabbá tenni a műsort. Nyilván késő' már, de én valami olyasmit képzelnék el, h. az egyes személyeknek lenne valami bónuszuk. A párjuk ihatna sört, ehetne sztéket, kapna nerobolt, szexelhetne vele, mehetne műkörmöshöz, mittudomén. Így nem feltétlenül azon gondolkodna, h. "de ott van nekem Máátéé", hanem rámehetne a bónuszra.
A szerkesztői próbálkozásoknak meg sztem 1értelműen az az oka, h. bebetonozódott néhány pár az új bejövők meg nem tudtak nagyot dobni.

garrett27 2015.03.25. 14:12:54

Engem az lepett meg, hogy mekkora sikere volt a 2 beköltöző csajnak. Az egyik ugye most már tudjuk hogy IQ gladiátor, a másik meg max nyakon felül ér valamit, a többit inkább hagyjuk, az ilyenek szoktak rokoni alapon bekerülni egy ilyen műsorba. Botoxot sajnálom, de a tegnap előtti hisztije az teljesen érthetetlen és tőle abszolút váratlan volt. Ezzel gyakorlatilag alá is írta a kilépőjét. Ivar is bebalhézott, Loki pedig végtelenül türelmes volt, bár szerintem utólag örül, hogy a hotelben nincs szúró-vágó szerszám.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.25. 14:16:34

@mercsi: igen, mindennapi dolog, h megkérdezem a két napja sem ismert pasiktól, h mekkora a farkuk, persze higattan.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2015.03.25. 14:16:48

Azért van abban valami szép, mikor magukat értelmesnek tartó férfiak (Loki) agyát elborítja a tesztoszteron és rózsaszín szalagot kötnek a pöc.ükre.

Krétagarbó 2015.03.25. 14:18:39

@Mosoly az élet értelme: Igen, Barbi amúgy normális lenne, csak a legkevésbé sem tökös. Ő nem szeret megbántani másokat. Könyörgöm, ez egy játék, ahova ő jelentkezett! Minek is?

xukxuk 2015.03.25. 14:20:51

Előtört már a vv betegség,egyesek keresik az erkölcsöt.Szabad nem szabad? Szellemi képesség ? IQ? Ez egy egyszerű műsor melynek az a célja,hogy minél több pénzt szedjen be,hogy ennek mi az ára? - lényegtelen.Ebben az egész műsorban csak egy szépség van az pedig a környezet. Maga a műfaj /az itteni/ egy erőltetett baromság a műsorvezetővel az élén.Itt nem játszanak hanem játszatnak.Van pár értelmes emberke /nélkülük csak agyrém lenne az egész/ - a többi meg csak fullajtár.

Mosoly az élet értelme 2015.03.25. 14:21:31

@Armador85: Bejjj@garrett27: a meg a Loki, azért nem passzolnak mert a királyi Padri páros nem ezt kultiválná- illetve Lokit nem.
@vastyúk is ..: annyira nagyon jó indulatúúú vagy :D

sélli_ 2015.03.25. 14:22:27

@Vödör: abszolute egyetertek. Szerintem minden evben emelni akarjak a `kiszamithatatlansagi faktort` meg kell a meglepetes ugye.Csak valahol azert a jobol is megart a sok helo.
Semmi ertelme ezeknek a szinte minden masodik reszben de minimum heti egy fix ad hoc kiesonek - mert most majd megmutatjuk hogy az Eden Hotelben nem kiszamithato semi sem nem. Es amikor mar azt hitted tudod hogy mi a dorges rajossz hogy nem tudsz te semmit. Szal az elso par alkalommal meg izgalmas volt, de most mar inkabb bosszanto...

Krétagarbó 2015.03.25. 14:22:41

@Armador85: Barbi (és Beus is) tudott volna kirakni olyat (pl. Sneci vagy Nóri), aki miatt nem akadtak volna ki ennyire a régi játékosok, simán felvállalhatta volna a döntést. Meg egyébként is, vkit ki kellett rakni, ez volt a feladat. Mint ahogy annak idjén Marinak is oda kellett adnia vkinek a fekete rózsát, igaz, az csak utóbb derült ki, hogy ezzel Apolkát még nem küldte haza (de ő akkor azt hitte), mert a szerkik másként képzelték Apolka sorsát.

Mosoly az élet értelme 2015.03.25. 14:23:34

@A Manci: ezt azt hittem behaluztam , de akkor nem csak én láttam valami hasonlót a mai előzetesben. boáfff

Mosoly az élet értelme 2015.03.25. 14:28:21

@Krétagarbó: pontosan erre gondoltam. Szerkik most valami Bence matyizást akartak ezért pattintották Botoxot - itt lesz butaság, sex, minden sztem.
Ha bent marad Botox akkor Bence hazakullog és ott nagyon max sátrat kapunk, de még azt se nem.
Ezért nem értettem -miért nem Topolt küldték akkor haza??? Semmi a csaj bent- értem én, hogy kedves, aranyos, megbízható jó csaj de ez nem az a hely. Ha akkor nem Timi (hova lett Timiii???? :) megy haza- még jobban jártunk volna.

vastyúk is .. 2015.03.25. 14:29:41

Egyébként Beust nem kell félteni, az a nőtípus, akit ha kibasznak a jégre egy pár pénisszel, simán életben marad. Ha nem adnának mellé péniszt, hát elkezdene szopogatni egy jégcsapot, és az eszkimók maguktól gyűlnének köré. Félre értés ne essék, erre is születni kell, épp oly kiváltság, mint a 145-ös IQ :P

szepi79 2015.03.25. 14:31:29

@pogona vitticeps: pókmajomnak konkrétan nem volt más esélye a bentmaradásra, csak a boriték, mindenki más meg fosott tőle. egyértelmű volt, hogy neki tették be. a szerkik. persze ha nincs vér a pucájában, akkor kiesik.

szvsz az ÉH tipikusan a "segits magadon, isten is megsegit" szitu. ha okos vagy, és értelmesen játszol (ergo "csinálod" a műsort), akkor segitenek a szerkik benn maradni.

Zoe_the_Genius 2015.03.25. 14:33:09

@mokamini: én is megemeltem a kalapom Mariann távozásán és a balhén is, szuperkorrekt volt, pasi lennék kellene komolyan (a személyisége miatt, nem a külseje miatt, az női szemmel ööö...). Belegondoltam a finnyázásaiba is, ugyanezt tolom, nekem sem gyere be a közös örömködés, szóval most azt kell mondjam legszimpatikusabb csaj ever. Kár érte.

mézescsók 2015.03.25. 14:35:29

@XocoLatte: Szerkesztői belenyúlások nélkül dögunalomba fulladna az egész. Magától nem gurul a labda. Bele kell rúgnom ahhoz, hogy gól legyen belőle - lehetőleg a kapu felé. Ha nem lennének a külső beavatkozások, trükkök, akkor ugyan mi motiválná őket bármiféle játékra ? Jól el nyaralgatnának pár hétig, a győztest meg döntsék el kő-papír-ollóval, esetleg a vakvéletlen.
A hsz-d alatt többen írják, hogy a korábbi ÉH-kban is voltak szerkesztői beavatkozások. Így van, de ha jól belegondolsz, akkor ezek vitték előre a játékot.
Egy idális ÉH-ban - amiről egyébként nem tudom, hogy milyen lenne - nyilván nagyon fontosak lennének azok a tulajdonságok, amiket Botox-szal kapcsolatban írtál és azzal is egyetértenék, hogy ezek nélkül nem menetelhetne el sokáig egy hotellakó sem. De tegnap volt az ellenkezőjére eklatáns példa, ami bizonyította: bármilyen szuper nő vagy pasi vagy, elég kimondani a neved és kész.Erre nem lehet felkészülni, ezt nem lehet kitaktikázni. Beus kiszúrta magának Bencét és onnan Mariannának már csak csomagolnia kellett. Nem akarom bántani Botoxot és a többi őslakót sem, de mintha nem akartak volna hinni a fülüknek, hogy megtörtént az elképzelhetetlen, jött egy agyatlan kis senki és csak úgy kiszórta a nagyasszonyt. Shocking!!!Szóval lehetett volna bent akárhány Botox és akárhány Pjotr, ugyanennyi perce lehetett volna Beusnak, mint most. És nem baj, hogy így történt, mert most lehetne megindítani egy offenzívát, hogy a következő alkalommal kiessen, de el fogják bénáskodni.

Loki - külön téma. Vagy nagyon rossz a PR-ja, vagy nem egyértelműen beszél, vagy a többiek nem akarják megérteni. Én ugyan azt látom, hogy Nórin kívül más lehetősége jelenleg nincs, de előzőleg Naomival ő cseszte el a dolgot. Szemben jó viszonyban voltak, a háta mögött savazta rendesen. Ha csöndesen és egyszerűen azt mondta volna neki, hogy sanszos, hogy kiesel, állj mögém és én nem Nórit választom, akkor a szőke vipera talán még bent lenne. De nem. Loki nem. Loki azzal jött, hogy jövök eggyel Nórinak. (Szerintem nem akarta ő olyan nagyon Naomit, felismerte, hogy a csaj önjáró. Külön pechje, hogy Ivar is. Az viszont a szerencséje, hogy Ivar korrektebben játszik.) Tegnap úgy árulgatta magát Beusnak, mint egy rossz k...va. Most nem számolok azzal, hogy mennyire bonyolult Beus agyi kapacitása, de a helyében én elgondolkodtam volna, hogy akarom-e ezt a palit, aki semmi ismeretség után, anélkül, hogy bármiféle fogalma lehetne arról, milyen megbízható személyiség vagyok, habozás nélkül beáldozná a társát, és ugyan mi a garancia arra, hogy nem teszi meg egy hét múlva velem ugyanezt? Szóval vagy nem túl rokonszenves a lakóknak, vagy túltaktikázza, vagy egyszerűen nem kell senkinek.
.Az a jó taktika, ami beválik, ami nem, az öncélú agytorna. Ettől még lehet itt a hv-n, a fb-n, a liftben, a wc-n, a fogorvosnál, bárhol rajongani Botoxért, Lokiért.

Zoe_the_Genius 2015.03.25. 14:35:56

@ocse1917: én is ezt mondtam itthon, hogy alatta lehet a szintnek keményen.

Krétagarbó 2015.03.25. 14:40:52

@mézescsók: Botox azzal szúrta el, hogy Bencével maradt. Neki már rég váltania kellett volna Lokira, még akkor, amikor Naomi is bent volt, Bence és Naomi is jobban egy ekg lettek volna sztem, mint Botox Bencével, és Loki is jobban tudott volna játszani Marival párban.

Mosoly az élet értelme 2015.03.25. 14:48:10

@Krétagarbó: ott a pont,
jujj ez a kép bűntet :D

Mdolo 2015.03.25. 14:51:36

@sixx: lehet volt már, de korábban kérdés volt, hogy a játékosok olvassák-e a blogot?

kepfeltoltes.hu/150325/hogyvolt_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Zoe_the_Genius 2015.03.25. 14:53:01

@melaena: szuperek a kiválasztási szempontjaid. gáz.

Mosoly az élet értelme 2015.03.25. 14:54:11

@Krétagarbó: de ezt amúgy hogy???
Kép címe:
"Tanítványommal a bevetése előtt nemsokkal" és full nyári szerkóban -közben
Pacsa megjegyzés:" Hahaha mar a haboruba vagyok!!! "
Ha itt mindenki mindenkinek valamije akkor mér lepődnek meg a játékon. Gondolom a bennfentes titkokat nyilván megosztották egymással.
Azt kétlem, hogy a mostani promó talikon - lett volna mindenki országos cimboraságba.

2015.03.25. 14:59:23

@mézescsók: loki mint rossz k..va? én nem vettem észre, de lehet csak nem egy műsort nézünk
loki naomi idejében még nem unta ennyire nórit és ezért plusz becsületből nem rakta ki, mostanra nóri hisztizett annyit h simán lecseréli, a két új lánnyal egyaránt érintették a beszélgetések alatt, de ettől még nem árulta magát - szerintem

Zoe_the_Genius 2015.03.25. 14:59:43

@Ronni: Paca ma levarrja Butust, összeállnak, Adri lerúgja az ágyról Pacát átáll Lokihoz, Nóri haza, Barbi Bence együtt. Kb. Vagy. Még ma/holnap hazamegy Butus és akkor mindenki marad.

2015.03.25. 15:00:19

@Schlomo Goldberg: igen és még kicsit büszkén is vihogott hozzá a két agysejtjével

DilisApu 2015.03.25. 15:05:16

@Mdolo: Ha eddig kérdés volt, akkor most már nem kérdés, hogy mindegyik :) Csak azt nem tudom, hogy hogyan állják meg, hogy ne szóljanak bele :D Én nem bírnám ki, de mondjuk én nem is jelentkeztem az ÉH-be :D

Mdolo 2015.03.25. 15:07:54

@DilisApu: honnan tudod, hogy mér nem szóltak bele? Bennem már felmerült ez, amikor valaki különösebb indoklás nélkül képvisel bizonyos álláspontot. Vagyis azt érzem, hogy azért nem részletezhet dolgokat, mert akkor lelőné magát :D

2015.03.25. 15:10:19

@mokamini: én is így vagyok ezzel
@haruka: jó ötlet a háttérkép :D
@tomfree: mindenesetre jófejség volt :D
@Szent Borzadály: szuper én is megnézem :D hol nézzem segíts :)
@foxglove (F6): én is unom őket...

Leszek én az ellenvélemény. Sztem Botox kiesésével semmi nem fog változni. Nem lendített sokat és csak azért tartották erősnek mert ő azt mondta magáról, ennyi erővel nóri is kimondja és ő is az lesz.

Zoe_the_Genius 2015.03.25. 15:13:46

@garrett27: azért ma a barátnőmmel ebédnél elcsevegtünk arról, vajon ez-e az átlag pasi aki pár hét után egy ismeretlen jöttment tripperes kurvának is betolná gondolkodás nélkül, mert ha igen, rámegyek a nőkre.

Zoe_the_Genius 2015.03.25. 15:15:03

@Krétagarbó: szerintem összeszedték őket, nem jelentkeztek.

Krétagarbó 2015.03.25. 15:18:27

@Zoe_the_Genius: volt jelentkező is, meg nyilván működik a beajánlós rendszer is.

Zoe_the_Genius 2015.03.25. 15:21:56

@Krétagarbó: ez a szegény Barbi tutira nem jelentkezett ahogy takargatja magát...kicsit sajnálom, könnyen kicsúszik az ember lánya lába alól a talaj és ha még hajlamos is rá, hát ez a vége. Nekem ugyan nem sok a formája, de abban mindenkinek igaza van, hogy ez harmincon felül gyerek után rendesen visszaüt, ha nem fogja meg időben, FEJBEN.

kszanaksz 2015.03.25. 15:44:00

@Zoe_the_Genius: Lehetett volna sarkvidéken is a műsor, senkinek nem kellene aggódnia az alakja miatt a bundákban, eszkimó lány hozná a leveleket és az iglukomplexum környéke állandóan tele lenne írva kacskaringós sárgával, hogy "Paca" meg "Bence".

mézescsók 2015.03.25. 15:59:11

@Krétagarbó: Loki akkor többpályás volt: Naomi, Botox és párként Nóri. Mariann nem tudhatta, hogy most melyik pálya Lokinak az igazi. Kétlem, hogy Bence Naomival jól kijött volna, hacsak totál át nem megy papucsba. Naomi Mariannal? És ugyan mit csináltak volna együtt? Az ananászos játék megnyerése utáni kiránduláson valóban úgy nézett ki, hogy a játékot illetően képesek egy hullámhosszon létezni, de akkorra már mindegyiknek volt nyiltan vagy tartalékban más: Lokinak Nóri, Naomi, Mariannak Bence és - mint tegnap megtudtuk - Pjotr.
@Mosoly az élet értelme: Kösz.
@fosch9: Én úgy éreztem, hogy nagyon vehemensen bizonygatta - mindkét lánynak, de Beusnak nyomatékosabban -,, hogy tele a töke Nórival és az első adandó alkalommal lecserélné, tehát szabad a pálya. Szóval nemcsak mellékesen megemlítette éppen.
Nyilván igazad van, korábban még nem ment ennyire agyára Nóri, de megjegyzem, hogy ez azért visszafelé is igaz lehet.Én nem várom el a pároktól, hogy folyton egymás nyakán lógjanak, nem gondolom, hogy a játék nélkülözhetetlen eleme a szex, nem gondolom, hogy be kellene bábozódniuk, de azért Nóri helyében az én bizalmam is megrendült volna picit, ha alig párórás ismeretség után az a pasas, akitől a jövőm is függhet (elmegyünk-e a végjátékig, stb.), meztelenül bebújik más ágyába. Mert ma még csak dug vele és egészségére, de holnap talán engem ejt ki a FA, vagy ha nem, akkor hétvégén a párom mögé áll. Lehet Nórit ezért HP-zni, és nagyon hülyén kezelte a helyzetet, de valahol érthető. És fordított helyzetben Loki is tombolt volna.

DilisApu 2015.03.25. 16:02:40

@Mdolo: Ez igaz :) Lehet, hogy csak a saját vérmérsékletem miatt gondolom azt, hogy ha engem valaki támad, akkor kézzel lábbal védekezek ellene ;) Persze nem mindenki olyan dilis, mint én ;)

Azért elég lol sok "bentlakó" meg kommentelő is. Amikor egyes őstagokat kiraknak a játékból, megy odabent meg idekint is a hüledezés, hogy most mér meg hogy lehet ilyen... stb. Nem reszortom védeni a műsort, de ez a lényege, bármi megtörténik és ezt hangoztatják is. Nem Monopoly, ahol mindenki számára fair szabályok vannak. Tényleg bármi megtörténik és mivel ezt szórakoztatásra szánták(ják), ezért kell aki csinálja a műsort, az bent is marad, aki nem, az szépen kiesik, lásd Marianna. Hiába volt jó alakja és összezárt fogsora, nameg érzéke a játékhoz, akkor sem csinált magából bazári majmot. Amit meg lehetett mutatni, azt kissé korán meg is mutatta és mivel érdektelenné vállt, ezért byebye... Szerintem a játékosok csak 50%-ban döntenek a saját sorsukról, 20%-ban a szerkik szólnak bele, a többi a vakszerencse... Persze ez az én meglátásom ;)

2015.03.25. 16:12:49

@mézescsók: persze, próbálta vehemensen, de eddigre nóri az agyára ment, azzal egyetértek, h nóri a kiesést tekintve jogosan háborodott fel, de igazából sztem túlzásba is vitte, elviccelhette volna a "hazavivést" és másként hangzik, mint így, kiabálva, azonnal, most stb...
a magam részéről jobban pártolom nórit mint a műciciseket, de pl nóri ha ügyes lenne kicsit hülyéskedhetne lokival, az biztosan célravezetőbb lenne mint a számonkérés,
egyébként sztem sem része a szex a játéknak, más kérdés h itt is az erkölcsök ugyebár :D

2015.03.25. 16:24:19

@fosch9: 9:57-kor belinkeltek Lokit :) (Bocsi, most nem tudom idehivatkozni)

Doomgod 2015.03.25. 16:32:57

@sélli_: Ádám ok, de Kristóf azért eléggé tompa volt.

mézescsók 2015.03.25. 17:13:33

@fosch9: Egyetértek. Írtam, hogy hülyén kezelte a helyzetet. És javára válna, ha lazább lenne kicsit.Amúgy nekem semmi bajom a hotellakók erkölcseivel, még Beuséval sem. Van néhány dolog, ami nem az én ízlésem szerint történik, de nem én vagyok (voltam) ott. Árkontúli hegymesterként meg fintoroghatok, nem változik semmi. Akkor meg minek?

2015.03.25. 17:16:20

@mézescsók: igazad van :)
de innen tudod könnyebb bírálni :) a partvonalról...

Armador85 2015.03.25. 17:46:13

Azt mondja már meg valaki, hogy Ivar miért lett Ivar?

2015.03.25. 17:55:39

@Armador85: ezt mindennap 3x beírja valaki...
:D
nem értette az ivararány szót

Armador85 2015.03.25. 18:01:48

bocs. az első hét kimaradt. ha Beus tartósan marad, neki is kell valami épkézláb nick

judy7 2015.03.25. 18:06:51

@VVKnapné: Uggyan dehogy. Az a különbség közte, meg az út szélén posztoló kolléganői között, hogy őt nem a gyiviből "mentette" kis egy strici, hanem modellválogatókról. Így ő nem egy svájci koszos utcasarokra került vagy egy kirakatba, hanem "modellként" üzletemberek luxus partyjaira meg dubajba vagy hova. Tudatos döntés csak annyi volt benne, hogy milyen színű műkörmöt csináltasson, meg hoyg mekkora csöcsöket hegesztessen magára, ettől még simán 12 éves agyi szinten van.

judy7 2015.03.25. 18:07:54

@judy7: Azért érdekelne annak a műintézménynek a neve, ahol ilyen színvonalra érettségit osztogatnak.

Krétagarbó 2015.03.25. 18:08:32

@mézescsók: igen, az igaz, hogy Loki nem volt egyértelmű, bár Mariann is többször leszögezte a párcserés héten, hogy Bencét nem cserélné le Lokira. Most úgy gondolom, ha kicsit közeledtek volna jobban az álláspontok és összekerülnek, nyerő páros lehettek volna talán.
Bence és Naomi egész jól kijöttek szintén a párcserés héten, mindkettő "ösztönlényebb" volt, mint Mariann vagy Loki. Mariann és Loki inkább aggyal játszották ezt a játékot, Bence és Naomi is inkább ösztönvezérelten, ezért tűnt nekem úgy, hogy a keresztbecsere náluk jó lett volna. (Persze ebben a szituban Nóri már nem lenne játékban, de mondjuk én ezt nem bánnám, nekem ő nem odavaló. Nem érzem egyáltalán közösségi embernek, itt pedig azért - azon túl, hogy végül ez egy részben egyéni illetve páros játék - azért az idők során a többiekkel ki kell alakítani egy viszonylag normális kapcsolatot. Nórinál ezt egyáltalán nem látom, azt érzem, hogy ő sem kedvel senkit és őt sem kedveli senki.)

Krétagarbó 2015.03.25. 18:13:26

@judy7: Hajlok arra, hogy itt nem agyi problémák vannak elsősorban - vki ma belinkelt egy isaszegi újságot, amiből kiderült pl., hogy egy szavalóversenyen 3. helyezett lett Beus - sokkal inkább érzelmi deficit. Erre utalnak a plüssállatkák - mint legjobb barátnők és tanácsadók - szitu is.

dRm 2015.03.25. 18:21:04

Megölték szegény Nózit?:((( Vagy sikerült Beusnak végül újraéleszteni?

dRm 2015.03.25. 18:22:22

Mariannt én is sajnálom mert okosan játszott nagyon, de hát ilyen ez a játék:(

ÉH3sZ 2015.03.25. 18:30:37

@dRm: Nózi túlél mindent!:)

File Lili 2015.03.25. 18:55:08

@Mosoly az élet értelme: @Krétagarbó: ez tavaly júliusi kép Patrikról + Krisztiánról...
instagram.com/p/qqjyUOnbQy/?taken-by=veghkrisztian
bakker, ez egy nagyon bennfentes kör, itt mindenki vkinek a vkije :)

File Lili 2015.03.25. 19:21:14

@The Game:
lehet, hogy kivitték, de ez a február végi kép már túl kései a műsorhoz képest... persze lehet, hogy csak később rakta fel, de róla egyébként is lehet tudni, hogy kint él. deee attól még leheeet, hogy a végén ő is érkezik a műsorba :)

2015.03.25. 19:44:38

@ÉH3sZ: higatt-e vagy :DDDDD

XocoLatte 2015.03.25. 19:55:05

Nóri szinte végleg izolálta magát a többiektől, Loki is már szarik rá. Tekintete mindent elárul, pedig nem sok minden olvasható abból a fényreklámból... Az ő oprendszere ilyen programokat futtat, nyilván ilyesféle mintákat tanult, talán korábbi életében ez a magatartás működőképes is volt. Ha szerencséje van (szerintem még lesz), a pénteket még túléli, aztán majd utána megy haza. Lokitól függetlenül (hozzájárult Nóri lassú izolációjához), szerintem megérdemli a sorsát.

The Game 2015.03.25. 20:07:31

@File Lili:

lónak a bréjét él ő ott :D
amikor visszajöttek folyamatosan posztolta a közös képeket egy konditeremből piittel :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.25. 20:55:03

@The Game: feltehetően hazajött egy időre, de attól még kint él régóta.

Gia 2015.03.25. 21:16:43

Visszaszámlálás indul..

Ditti82 2015.03.25. 21:18:55

www.youtube.com/watch?v=NI7S7yKX1Jg

Jó szórakozást, kedves egybegyűltek! :D

Bride 2015.03.25. 21:19:48

na lássuk, ez izgi rész lesz!

Gia 2015.03.25. 21:21:07

@Yooha: Éden hotel 2 szereplő.

2015.03.25. 21:21:48

'stét
szórványosan vagyok köszi ha lesz közvetítés

Gia 2015.03.25. 21:22:01

Berki várja a hajót,de nem jön. :-) És a cipője sem lett meg. :-)

gólyamajom 2015.03.25. 21:22:42

Rémálmomban e jöjjön elő, h a Berki ébreszt :D

Ditti82 2015.03.25. 21:23:52

Én nem szeretnék Berkire ébredni. :O

mercsi 2015.03.25. 21:24:45

@Ditti82: én sem. elég röhejes volt azzal a növény basszal a kezében :D

Ditti82 2015.03.25. 21:25:21

Most komolyan megnézte, hogy húzott-e fel bugyit? :D

mercsi 2015.03.25. 21:25:57

Peti, hogy csúszott volna meg a beretvád, és nyírtad volna le a macskabajuszodat...

Gia 2015.03.25. 21:26:07

Petya borotválkozott..A bajuszt mé' nem??

Ditti82 2015.03.25. 21:27:25

@fosch9: Gólem ébresztette a szingliszoba lakóit, indulás kifelé negatív időn belül. Beus ne vigyen plüsst és húzzon bugyit, mert az kell. A többiek most észlelik a hiányukat.

mercsi 2015.03.25. 21:28:06

@Gia: egy rugóra jár az agyunk :) :D :D

Ditti82 2015.03.25. 21:28:48

@Ditti82: Loki-Peti: Beus és Snezi nem maradhat együtt a hotelben, ha Beusnak védettsége van, Snezinek mennie kell. Valamiben Snezi keze van, Beusnak mennie kell.

Gia 2015.03.25. 21:29:08

Marianna a végére,hogy eltávolodott Snezitől..A barátságukat is tagadta tegnap.

Ditti82 2015.03.25. 21:29:27

A hármak horgásznak. Hogy mire, azt nem tudom.

mercsi 2015.03.25. 21:29:52

ajjajj, Loki nem bírja elviselni Nórit tovább

2015.03.25. 21:29:55

@Ditti82: cukker vagy figyellek :)))

Gia 2015.03.25. 21:30:57

Gergő témát váltott :-D

Ditti82 2015.03.25. 21:31:26

Loki azon pampog most éppen Béjvaccsnak, előbb a riportban nyígott, hogy Ivar rendetlen és nem csinál semmit. Loki kijelenti, hogy lemegy. Nóri: De nincs lent senki. Loki: De attól még lemehetek.
Ivar nem szeret veszekedni.

gólyamajom 2015.03.25. 21:31:27

jajjj, Béjvacs- micsoda témaváltás :D

2015.03.25. 21:31:28

ez tegnap cikkezve volt a blikkben h loki már utálja nóri szájszagát :D

Ditti82 2015.03.25. 21:32:38

Beus viháncol. Nem ismeri fel a motorcsónakot, vitorlásnak hiszi - Barbi mondja a riportban. A haja még mindig rózsaszín, a felsője magenta/pink.

Gia 2015.03.25. 21:32:56

Beus azt hisz vitorláson vannak. :-)))Max neki vannak "vitorlái".

Ditti82 2015.03.25. 21:33:05

@fosch9: Remélem figyelsz, neked közvetítek! :D

mercsi 2015.03.25. 21:33:40

na, nem zavarják haza egyik lányt sem, csak szingli marad

2015.03.25. 21:33:57

@Ditti82: a fények a fények sixx is megírta :DD ehehe

Gia 2015.03.25. 21:34:01

Bence már a második halászatot ússza meg. :-) Persze ezt most nem volt nehéz.

Ditti82 2015.03.25. 21:34:17

Reklám után BB segges, Barbi a csónakból szomorúan nézi, majd kiderül, ki marad szingli. Sval maradnak 11-en, nem kell aggódni a rózsaszín ciklonért. :)

mercsi 2015.03.25. 21:34:49

@Ditti82: azért elég szar érzés lehet Nórinak, hogy mindenki menekül előle :(

furmintszaraz 2015.03.25. 21:35:35

Na, ha Bence Beust választja, akkor Barbi beállhat majd Loki megé.

2015.03.25. 21:37:19

@Ditti82: igen :))) írtam, figyellek :) olvaslak nagyra nyílt szemekkel miközben szaladgálok ki palacsintát sütni :D

Szoba kilátással 2015.03.25. 21:37:54

@mercsi: nem csoda ahogy viselkedik egy karótnyelt páva

Szoba kilátással 2015.03.25. 21:38:44

@fosch9: 8 diós lekváros rendel koszi

Bride 2015.03.25. 21:39:05

@mercsi: én is futnék előle, az egy dolog, hogy azt a frufrut magán felejtette a 80-as évek óta, de olyan a stílusa amitől falnak megyek.. annyira beképzelt, csak tudnám mire..

gólyamajom 2015.03.25. 21:40:27

@fosch9: Lehet,h én is nekiállok...hmmmmm

Haplo 2015.03.25. 21:42:33

azon gondolkodtam, vajon Beus tud-e angolul.. :) a srac ugyanis angolul probalta magyarazni neki a horgaszbot rejtelmeit, szerintetek mennyit ertett belole? vagy lehet angolul jobban ert mint magyarul?

bigél 2015.03.25. 21:42:42

Tudja valaki, hogy mi a neve annak a piros madárkának, ami az összefoglaló elején volt? (Plusz a posztban is van kép róla.) Lehet tök egyszerű, de sajna nem vagyok egy ornitológus típus.

2015.03.25. 21:42:54

@Gia: van :D és kétféle leGváros :D
@Szoba kilátással: van már vagy 30 belefér :DD
@gólyamajom: hajráá :)
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: gyere vegyél :)

gólyamajom 2015.03.25. 21:43:11

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Na, azt megkaphatod, a nutella nálam nem kedvenc :D
Banánkrém, vagy finom, házi meggylekváros...jajjj :D

RobinWarez 2015.03.25. 21:43:24

Botoxnak az arcizma sem rándult amikor kiqrták a házból...

mercsi 2015.03.25. 21:44:41

@Haplo: a horgászbot rejtelmeit nekem is magyarázhatta volna angolul, nem értettem volna, pedig értek angolul :D

Ditti82 2015.03.25. 21:45:04

@fosch9: Bence erős, ez látszik is rajta Beus(?) szerint. Bent punnyadás. Ivart idegesíti Snezi jelenléte, ha a közelben van, feszült lesz.

Haplo 2015.03.25. 21:46:19

@mercsi: na de ez a szerencses meg magyarul se ert :d ezert vonogattam nagyon magasra a szemoldokomet a jelenet lattan :D

gólyamajom 2015.03.25. 21:46:40

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Elég messzire kell, néhány éve ugyanis külföldön vagyok.
De a palacsinta örök :D

Haplo 2015.03.25. 21:48:19

meeeeernem Adrit ejtette ki, oooojajjjj.... lassan nem birom elviselni

gólyamajom 2015.03.25. 21:48:53

Nekem Ivar egyre ellenszenvesebb...és valaki vegye már el tőle ezt a kék szemfestéket....
Hol vannak a többiek?

Chuck Νorris 2015.03.25. 21:48:56

Szisztok.
milyen jó mókát találtak ki a csajoknak, tengeri horgászat! láthatóan baromira élvezik :)
legközelebb ha két fiu egy lány megy randira biztos a helyi manikürszalonba mennek :)

Ditti82 2015.03.25. 21:48:58

Adri és Ivar beszéli ki Snezit, hogy bárkit kidobna szemrebbenés nélkül.
Bencének egy B terve van, de nem mondja meg a lányoknak. Bence biztos benne, hogy az illető mögé fog állni. Lesz meglepetés szerinte, de nem lesz nagy durranás (ezt most nem értem). Barbi kimarad a beszélgetésből, csak figyelte.
Adri nem fog nyelni, kimondja, amit gondol. És nem fog megbízni ebben a lányban, mondja Patriknak, aki semmit nem fog elmondani ennek a lánynak, aki nem tudom, ki.
Beus megsajnálta Mariannt. Ivar is nagyon félt, de Beusból nem tudott kiszedni semmit.

vastyúk is .. 2015.03.25. 21:49:02

Szép estét mindenkinek.. Barbi arca szerintem szíííííp. Beus profilja is, csak meg ne szólaljon ;)

Ditti82 2015.03.25. 21:49:49

Béjvaccs Snecinek: Az első 5 napban mindenki tud játszani, én már csak tudom.
Szeretné, ha bizalmi párosként együtt maradnának - mondja a riportban.

vastyúk is .. 2015.03.25. 21:50:34

Ivar popója büntet ebben a farmergatyában

spinks 2015.03.25. 21:51:37

Barbi csak oda van utólag Montirozva a hajóra? Bence és beus észre sem veszi.

Ditti82 2015.03.25. 21:52:12

Loki-Ivar-Béjvaccs azon agyalnak, ki melyiket választaná a két csajból. Ivar egyiket se, gáz-e, Loki azt mondja nem. Barbit választána amúgy. Ivarnak elege van, hogy mindenki kihagyja mindenből és elzavarja, nem mondanak el neki információt.

vastyúk is .. 2015.03.25. 21:52:44

@spinks: Nehéz Beus mellett érvényesülni, na :D

2015.03.25. 21:52:50

@Ditti82: és ha benci snecihez áll?

Ditti82 2015.03.25. 21:53:02

Kéz a kézben segges megtörtént. Adrinak fontos Barbi, most kiderül, mennyire lehet bízni Bencében.

Chuck Νorris 2015.03.25. 21:53:36

barbi elég hüvösnek tünik, beust szivesebben bevállalják a fiuk egy free kettyintésre.

vastyúk is .. 2015.03.25. 21:53:53

Jééé, Apolka rajta van a képen! Persze nem beszél, de legalább mutatja a kamera :D

2015.03.25. 21:53:55

@vastyúk is ..: kis sággás fáros :D
@Ditti82: és jól láttam elment megsértődeni? :D

Ditti82 2015.03.25. 21:54:24

Adri Bence mögé vizionálja Snezit párcserében, majd visszakoz, miután Pjotr hitetlenkedve visszakérdez.
Megjelent Gólem, nem fogtak semmit, Bence kiheverte Mariann kiesését. Bence, válassz.

spinks 2015.03.25. 21:54:46

@Chuck Νorris: azt is csak utólag phtoshoppolták oda.

Szoba kilátással 2015.03.25. 21:55:03

@vastyúk is ..: beus profilja a kacsa csörrel ja hol van lobbantott tsilke

Elektra1976 2015.03.25. 21:55:11

Hát lehet hogy Beus meglepi mégis Teljesen értelmesen beszélgetett Bencével miközben Barbi megkukult Lehet hogy csak játszotta az ostoba kislányt? Most komolyan nem tudom mert ha igen akkor nagyon durva játékos Vagy csak nekem gyanús?

Ditti82 2015.03.25. 21:56:11

@fosch9: El.
Beus szimpatikus, aranyos lány, szúrja a szemét, hogy kidobta Mariannt, benne van a tüske, nagyon fiatal és nem biztos, hogy mellette tudná ezt a játékot játszani.
Barbi szintén szimpi és ari, de még kell beszélgetniük, hogy eldöntse, tudnának-e együtt játszani.
Dönts.

vastyúk is .. 2015.03.25. 21:56:42

@Szoba kilátással: elment sölözni, meg csilkeszálnyat zabálni, és elfelejtett visszajönni.

spinks 2015.03.25. 21:58:18

Barbi. Kis malacka típus.

Ditti82 2015.03.25. 21:58:20

Adri szerint Ivar nem bízhat Lokiban, szerinte Beust választaná Ivar helyett. Pjotr-Adri-Topol: mi van ha mindkét szilikonvölgy bent marad?
Bence döntött: Barbi.

2015.03.25. 21:59:10

@Elektra1976: sztem csak az a típus aki nem tolaxik

Elektra1976 2015.03.25. 21:59:19

Azért durva lenne ha kiderülne hogy a plüssmániás 5éves nyafogós buta mindentelhiszek kislány imige csak játék volt Ő lenne az év játékosa :-)

vastyúk is .. 2015.03.25. 21:59:25

@fosch9: csak emlékszem, nagyon el volt durranva magától, hogy neki aztán Snezi "gusztustalan" teste nem kell, ingyen sem. :D

Ditti82 2015.03.25. 21:59:34

Loki már kiejtené Beust, csodálja, hogy a mai világban ez a gyermeki lélek megmaradt benne.

Ditti82 2015.03.25. 21:59:55

@Ditti82: Phaszt, Ivart ejtené ki.

spinks 2015.03.25. 21:59:57

Loki oda akarja logatni a farkát beusnak. Csak ez mozgatja. Iylen nőt eddig csak tv ben látott.

mercsi 2015.03.25. 22:00:10

Loki kint állt Sneziék szobája előtt és onnan beszélgetett Gergővel és Snezivel. miért nem ment be a szobába?

Chuck Νorris 2015.03.25. 22:00:38

kezdik beadni nagyon Nori kiesését. :(

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.25. 22:00:44

@fosch9: nem kopogtam, bementem.

Vmi meztelen pasi sandít rám.

vastyúk is .. 2015.03.25. 22:00:54

@spinks: nagy kofferba jó pakolni, Barbi annyira nem is nagy

2015.03.25. 22:01:58

@vastyúk is ..: meg hát kinek kell ez :D annyira röhögtem
@Ditti82: nem nórit?
@spinks: ez igen nagy tévedés :D

Elektra1976 2015.03.25. 22:02:08

Még a hangszíne is más volt mint bent a hotelben Na mindegy majd kiderül lehet csak én látom így De figyelek erősen

spinks 2015.03.25. 22:02:38

@vastyúk is ..: persze. rendben van a Barbi. Ismerem ezt a típust. Szép rózsaszínu és feszes mindene. Még akkor is ha van egy kis felesleg. De ha nem kezd el rohamosan sportolni.pár év múlva brutál kövér lesz.

Haplo 2015.03.25. 22:03:02

@Elektra1976: van egy ilyen gyanu bennem is.... az amerikai elso sorozatban volt egy hasonlo karakter, a kozepe tajan bejott egy fiu, fullban tolta az idiotat, plusmajma neki is, volt, a nevere mar nem emlekszem, azt is annyit szerepeltette hogy a szerkesztoktol kulon mini-mikroportot kapott :d Az elso este noi ruhak probalgatasaval inditott, stb stb, a tobbiek tiszta idiotanak tartottak, mellesleg teljes joggal. Mar nem emlekszem hogy elte tul az elso parvalasztot, de ha jol remlik nem volt vedettsege, valami kavaras volt a tobbiek kozott, ugy szabadult talan fel egy lany? lenyegtelen, utana a parjaval stabilan jatszott, bar keveset mutattak, mert erdekesebb esemenyek voltak teriteken, aztan mikor ujra "leokerult" teljesen mas kepet mutatott, egy nagyon kedves, baratsagos, empatikus srac volt, csatlakozott a kezdojatekosok klikkjehez, ez a kiesese is ennek volt koszonheto, a vegjatekban a masik klikk egyik tagja kiejtette a parjat, igy a kov. kivalaszton o is ment, de meg megprobalta kiejteni az egyik ellenfelet, csak a szerkesztok belenyultak (ott a vegjatekban 11-en inditottak, es minden kieso vitt magaval egy vele azonos nemut, igy hetrol hetre fogytak)

spinks 2015.03.25. 22:03:29

@Elektra1976: jól látod. Én is így éreztem. Rendesen a hangszíne is más volt.

Ditti82 2015.03.25. 22:03:49

Lokit nem tudom követni, Pjotrnak meséli, hogy elhiteti Beussal és Snezivel, meg Pjotrékon kívül mindenkivel, hogy kiejti a butust. Lokinak 4 terve van. Amit Snezi csinál, az övön aluli, a lényeg az, hogy valamelyikük nyerje meg a játékot. Ha Beust kiejti, Snezi megtörik.

witheroses 2015.03.25. 22:03:49

Az az igazság, hogy én elkezdtem sajnálni Beust.

gólyamajom 2015.03.25. 22:03:52

@gólyamajom: nem értem miért kell savazni. Vannak jobb pillanatok egy ember életében testileg is nem lehet mindig a toppon lenni- de ő nem gáz- nem pálcika,de arányos

Ditti82 2015.03.25. 22:05:07

Snezi Bencének: Ivart Loki hazaküldi.

gólyamajom 2015.03.25. 22:05:53

Loki nekem, kezd túl sok lenni- és túl kétszínű. Ez nem taktika.

Ditti82 2015.03.25. 22:05:59

Loki Ivarnak: 1000millió%, hogy Snezi áll Mariann kiesése mögött. Elmondja a tervet.

Chuck Νorris 2015.03.25. 22:06:27

miért fog Snezi megtörni ha Loki kiejti Beust? nem vágom...

Hbbm 2015.03.25. 22:07:21

Nem ertem mi a baj Snjezivel, Loki allandoan kitalal dolgokat szerencsrtlen csajrol, mikozben az alapjan amit latunk a Snjezi az egyik legkorrektebb jatekos!

vastyúk is .. 2015.03.25. 22:07:25

@fosch9: Hát Ivarnak nem , pedig megfontolhatná. hihihi

@gólyamajom: szerintem sem, szép arcú lyány.

@spinks: Hát reméljük megtartja a gyeplőt, és nem hagyja elszaladni a kilókat. Én is ismerem a típust, és láttam már féken tartva :D
Loki meg nem járt még az utcán, ha nem látott még ilyen nőt :D

2015.03.25. 22:07:30

@Ditti82: én tudom követni :D
a szokásos ügyes kavarás míg a többi nyaral
@witheroses: én nem, van szabad választás, az is egy választás h nem maradok hülye és nem kefélek pénzért

gólyamajom 2015.03.25. 22:07:30

@Chuck Νorris: talán mert anyáskodott felette tgnap- de sztem nem fog ő megtöni, csak megsajnálta tnap mikor bőgött

furmintszaraz 2015.03.25. 22:07:59

@Ditti82: Snezi a célpont, Beus az eszköz. Loki kiderítette, hogy Snezi felelős Mariann távozásáért, és lakolnia kell ezért.

Szoba kilátással 2015.03.25. 22:08:22

@gólyamajom: nagydarab ilyen alkat nem arányos inkabb Boyler de ez nem savazas van akinek ez jön be - az a lényeg

gólyamajom 2015.03.25. 22:09:03

@Szoba kilátással: Van rajta felesleg, de nem gáz- sztem meg arcra nagyon szép, mosolygós

Chuck Νorris 2015.03.25. 22:09:33

@gólyamajom: hát szerintem ez ugy hülyeség ahogy van. Snezi Bencére pályázik szerintem, még örülne is hogy beus repült és a köv körben bence mellé állhat a pufi vizimentő helyett. :)

vastyúk is .. 2015.03.25. 22:09:52

@Chuck Νorris: rejtély. Szerintem azt hiszi Loki, hogy Snezi csak a szilikonos lányokkal tud barátkozni, ahogy Beus is. És nem akarja, hogy esetleg Bea Snezi végrehajtó erejévé váljon a nagy barinőség miatt.

gólyamajom 2015.03.25. 22:11:16

@Chuck Νorris: ez is egy nézőpont, van benne valami

Haplo 2015.03.25. 22:11:35

@furmintszaraz: haat, hogy o lenne a felelos erosen megkerdojelezem, bar teny, hogy sok mindent nem mutattak. De azt meg pont Beus mondta amikor valasztani kellett, hogy aki a legtobbett beszelgetett vele az Nori volt, kulon meg is koszonte neki a tanacsokat... nem zarom ki, hogy Nori keze konyekig benne volt Mariann kiejteseben.

Chuck Νorris 2015.03.25. 22:11:51

barbi valoban tenyeres talpas, de nekem bejönnek a nyugodt, értelmes lányok. Nórit is ezért csipem, nem egy einstein, de helyén van az esze. most néztem van vmi randa tetko a derekán, eddig nem is láttam :(

vastyúk is .. 2015.03.25. 22:11:59

@witheroses: Nyugi, aki ellen ennyire küzdenek, az bent marad, mint először Apolka, majd utána Loki és Snezi. Nagy akarásnak szarás a vége, szóval Beus tuti bent marad :D

2015.03.25. 22:12:43

@gólyamajom: nézzél akkor rajzfilmet :D ez a műsor erről szól nem a heverészésről
egyedüli aki tattikázik nem csak fetreng
@Chuck Νorris: mert a pártfogoltja
@vastyúk is ..: igaza is van eléggé fuj dolog :DD

furmintszaraz 2015.03.25. 22:13:22

@Haplo: Vagy tényleg nincs benne senkinek a keze - Beus a riportban azt mondta, hogy szándékosan az ellenkezőjét választja annak, amit nagyon mondanak neki, mert őt nem lehet befolyásolni...

vastyúk is .. 2015.03.25. 22:13:48

@furmintszaraz: Snezi miért lenne felelős MAriann távozásáért. Az még Beusnak is lejöhetett, hogy Snezi és MAri legjobb barátok voltak odabent

2015.03.25. 22:15:06

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: sztem csak a bőröd alá akar világítani a zseblámpájával :DDD
@Chuck Νorris: 14 évesen csináltatta írták a blikkben :D
@vastyúk is ..: nem akarással ismertem de a szarás egyezik :)

furmintszaraz 2015.03.25. 22:15:45

@vastyúk is ..: Én nem tudom, hogy felelős-e (én is arra gondolnék, hogy inkább nem), csak hogy Loki szerint felelős, ezért akar kitolni vele.

Haplo 2015.03.25. 22:15:48

@vastyúk is ..: ez igy van, csak meg nem birtam rajonni, hogy? vagy valakivel kettesben all egy fiu mogott es a fiu ot valasztja (kevesbe valoszinu de nincs kizarva) vagy a tobbiek addig tematikaznak mig sikerul ket reginek beallnia egy fiu moge es ezzel uressen hagynak egy helyet Beusnak

Ditti82 2015.03.25. 22:17:35

Ivar nagyon ideges most, kezd agyára menni, hogy totál átnéznek rajta.

gólyamajom 2015.03.25. 22:17:40

Nóri hisztizik- Loki meg kb fejben filmet néz :D

Chuck Νorris 2015.03.25. 22:18:29

a párokat nézve én azt látom.
Loki taktikaként akarja felhasználni a Nóri és közte levő vitatkozásokat, ez jó taktika de sztem csak egy körig hat, utána az ellencsoport rájönne hogy nem szabad neki hinni.
Peti/Apolka lapul és pislog mint hal a szatyorban.
Adri/Patrick hát ök sincsenek most központban, de sztem Patrik simán lecserélné Adrikát, vagyis nem bögné tele a párnáját ha kiesne :)
Snezi/Gergő. abszolut gyenge páros, egyik sem bizik a másikban
Bence/Barbi: értelmes páros, de Bencének kell valaki akivel huncutkodhat, sztem simán átlépne snezihez.
Beus/Nozi erős páros sztem szétrobbanthatatlanok és hüségesek egymáshoz.

Ditti82 2015.03.25. 22:18:30

Löevél! Loki olvas és kurjongat. Ma este fehérneműs buli.

Zsoofka 2015.03.25. 22:18:42

Loki vajon a szerkik ellen is jatszik? Hagyják majd nekik, hogy kiejtse a Kiscsajt? Ez a het nagy kérdése. Es sajna szerintem nem. Bele fognak nyúlni...

mercsi 2015.03.25. 22:19:17

a fiúk megint kiélhetik transzvesztita vágyaikat...

Ditti82 2015.03.25. 22:19:34

Fiúk is bugyiban-melltartóban. Evidens volt, hogy nem fognak egy szál boxerben lejönni.

Chuck Νorris 2015.03.25. 22:19:38

@fosch9: sok esze volt még akkor :)

2015.03.25. 22:19:50

@Ditti82: :DD

azt nem értem - megsült az utsó pala is - hogy fehérneműs buli mióta jelentik h a fiúk is lánybugyiba bújnak

Elektra1976 2015.03.25. 22:19:53

@spinks: De jó lenne ha így lenne és tényleg egy ravasz kis bestia lenne Nekem beugrott az is tegnapról amikor Lokival beszélt tegnap és Loki célozgatott rá hogy tényleg ilyen hülye e vagy megjátsza és Beus valami olyasmit mondott hogy mire gondolsz a plüssökre? De aztán ismét adta az ostobát Egyszer régen én is eljátszottam ezt a szerepet egy idegen pasinak ezt a rácsodálkozós ostoba libát aki kettőig nem tud számolni 6 órán keresztül sikerült miközben a kollégáim majd megfulladtak a röhögéstől Nem nehéz a hülyét játszani :-)Sőt előtte egy másiknak is csak ott rájött a srác hogy hülyére vettem

gólyamajom 2015.03.25. 22:20:12

Patrikot megzabálom, mint egy nagy óvodás :D ezek homokosok :D

Ditti82 2015.03.25. 22:20:17

Becks cuki copfos kislány, Adri nem tudott ránézni férfiként.

Zsoofka 2015.03.25. 22:20:52

Miert kell tűsarkúban kötelezni?

gólyamajom 2015.03.25. 22:21:23

Magassarkúban, alsóneműben ugrálókötelezés. heejjj de erotikus :D

2015.03.25. 22:21:55

@Chuck Νorris: hát a kis nóri nem gondolt a nagyikorra

Ditti82 2015.03.25. 22:22:23

Bence Beusnak: Csak azért választottam BBarbit, mert van bennem tüske Mariann miatt.

vastyúk is .. 2015.03.25. 22:22:23

@fosch9: milyen szép is a nyelv, változatos :D

@Szoba kilátással: jaja, hallottam, már, de valahogy úgy érzem, ő az a lány, aki bent tudna maradni védettség nélkül, csak rá kell ülnie valakinek a hímtagjára.

@furmintszaraz: hm.. Loki valamiért nagyon fúrja Snezit, már az eleje óta.

@Haplo: Hát szerintem a mai események tükrében Loki és Bence mögé, mint második beállót, simán el tudom képzelni, és azt is, hogy a fiúk végül őt választják.

Zsoofka 2015.03.25. 22:22:34

Bence mire jatszik? Dugni is akar meg okos párt is?

2015.03.25. 22:23:11

@gólyamajom: a műcsöcsik produkálnak

gólyamajom 2015.03.25. 22:23:59

azért van fehérneműs party, h kicsit beinduljanak a fiúk részegen- és csináljanak műsort...

vastyúk is .. 2015.03.25. 22:23:59

No, kibukott, hogy Snezi tényleg Bencéné szeretne lenni a hotelben.

2015.03.25. 22:24:09

@vastyúk is ..: :D hihi mondhatom? :)
tényleg mr hihi hol van?
@mokamini: a nap kérdéseit teszed fel :D

Ditti82 2015.03.25. 22:24:10

@Ditti82: Mentek is szingliszobára. Beus nem fáradt, csak sokat ivott.
Snezi Apolnak: nehéz, amikor az érzéseid vezetnek ebben a játékban.

Zsoofka 2015.03.25. 22:24:15

Vajon a Kiscsaj Barbit is kilöki Bencus mellől?

Haplo 2015.03.25. 22:24:40

nehezen viselem ezt a szinvonalat... Miert ? Mert Miert? Mert (csak tudnam mit miert....)

vastyúk is .. 2015.03.25. 22:25:17

@fosch9: nem tudom, merre jár, biztos sok a dolga. Nyomtatja a pénz a fáskamrában

Zsoofka 2015.03.25. 22:25:26

@Ditti82: Nem értettem mit nyunyog Snezi?

vastyúk is .. 2015.03.25. 22:25:51

Na, mindenki Beussal akar beszélgetni :D

Ditti82 2015.03.25. 22:26:19

Becks és Loki dörömbölnek a szingli ajtaján. Kérdezik, mi a gyász van? Beus: Csak beszélgetünk. Loki szerint hideg van. És befekszik harmadiknak az ágyba. Kopogás. Becks az ajtónálló, majd bebújik az ágy alá. Adri az: ha Patrik itt van, nagyon kicsinálom.

tvbuzi 2015.03.25. 22:26:34

Én el is felejteném Adriennt.

Hbbm 2015.03.25. 22:26:47

Beusrol kezdem azt hinni,tenyleg kamu volt a tegnapi!

Zsoofka 2015.03.25. 22:26:51

Jó. Akkor kérdezném: Van olyan tyúk a hotellben akinek nem kellene Bence? Miert?

spinks 2015.03.25. 22:27:01

fu de ggyűlölöm ezt a loki típust. Látja hogy valaki csajozik. S odajon és széttrolkodja. Az Ilyen megérdemelne egy pofont. Loki belehabarodott ebbe a tyukba.

2015.03.25. 22:27:12

@vastyúk is ..: csak peti marad korrekt Apihoz :D a többi csalfáskodik ezzel a Nózival

Chuck Νorris 2015.03.25. 22:27:32

na bence ivott kicsi már megy a könnyü témára. adieu Barbi :)

vastyúk is .. 2015.03.25. 22:28:27

@fosch9: hihihihi, epic, ahogy Adri hisztizett már megint.. Peti tényleg korrekt.

2015.03.25. 22:28:59

@mokamini: apolnak nem kellett
@spinks: bazmeg te csak troll kommentekkel tudsz idejönni minden nap? még egy normális megjegyzésed nem volt - buliznak ember

Ditti82 2015.03.25. 22:29:09

Bencus a gatyáját keresi. Adri letolja Beckset az ágyról. Loki Barbiék ágyán hever. Bence széttörte a képkeretet.

gólyamajom 2015.03.25. 22:29:13

Ben ce tányért eszik??? :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.25. 22:29:28

Hogy lehet tangában aludni? Pláne pasinak? :-D

Zsoofka 2015.03.25. 22:30:13

@mokamini: Rájöttem, van. Barbi.

2015.03.25. 22:30:22

@vastyúk is ..: nóri és adri nagyon hisztikék
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: nyehh... az nem volt szép, mit tehetek?

vastyúk is .. 2015.03.25. 22:30:27

@gólyamajom: én azon gondolkoztam, hogy vajon előbb kihányta-e a tányérra, és azt próbálta-e visszaszippantani :D

Elektra1976 2015.03.25. 22:30:41

@Hbbm: Hát én jeleztem hogy gyanús

Ditti82 2015.03.25. 22:30:43

Holnap Beus új esélyt kap, ő meg két ember elutazik a majmok bolygójára (Berki mondta), Pandorán Ivar lesz a célpont.

Haplo 2015.03.25. 22:31:00

@gólyamajom: tanyerrol spagettit, neha beleharap a tanyerba is :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.25. 22:31:19

@fosch9: azt nem tudom, de ha ide küldenéd a palacsintát, jó lenne.

Krétagarbó 2015.03.25. 22:31:35

@mokamini: én sem értem.

Esküszöm, Pacát kezdem a legjobban bírni a fiúk közül. Nagy arc, jól érzi magát mmkk és megnevettet.

vastyúk is .. 2015.03.25. 22:32:22

@mokamini: hihihihi. nem értem, hogy miért vannak oda érte a nők, meglátom, és egy barlanglakó jut róla eszembe, a Neander-völgyből.

Krétagarbó 2015.03.25. 22:33:07

Brekiék folyamatosan olvassák a hogyvolt-ot. Most a Maseratit említette meg.

Haplo 2015.03.25. 22:33:37

@vastyúk is ..: az utolso jelenetek alapjan en is erre tippelek... Viszont arra nagyon kivancsi vagyok, mit ajanlott Peti Norinak, hogy ne essen ki? csak nem bealdozza Apolkat?

Krétagarbó 2015.03.25. 22:33:53

@vastyúk is ..: biztos kijön a sok bujából az ősasszony, franc se érti ezeket az ösztönöket...

mercsi 2015.03.25. 22:34:03

@Krétagarbó: jaja, nekem is feltűnt :D

2015.03.25. 22:34:32

megy a piálás az éjszakaiban

Krétagarbó 2015.03.25. 22:34:45

@Krétagarbó: buja=bula, de jó így is végülis.

furmintszaraz 2015.03.25. 22:35:00

Apol ebben a részben tényleg egy szót sem kapott, vagy csak én nem láttam?

Krétagarbó 2015.03.25. 22:35:31

@Haplo: Gergőt. Snezi meg haza, gondolom.

vastyúk is .. 2015.03.25. 22:35:59

@Krétagarbó: hihihihi. lehet, de megdöbbentett, mikor Snezi már érzelmekről beszélt. Mikor? hol? Miért??!! Egyébként nagyon beleégett az emlékembe, ahogy Bence még az elején erőszakoskodott Apollal. Hát fújj. Maradjon a barlangjában a medvékkel.

2015.03.25. 22:36:21

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: kiküldöm :D
@Ditti82: köszöm szépen a közvetítést :)))

fehérneműs alatt apol és nóri csak ültek - de legalább beszélgetnének rossz nézni ahogy fintorognak

Haplo 2015.03.25. 22:36:23

@Krétagarbó: nehezen hiszem el, hogy Gergo Norit valasztana Snezi ellen. Vagy hogy barmelyik fiu Norit valasztana a parja ellen...

Zsoofka 2015.03.25. 22:36:32

@Haplo: A változatosság kedvéért nem ertettem azt se...
De legalabb az iccakaiban nem aloffeines mókus hanem Hodi van. Ot majdnem mindig ertem....

Ditti82 2015.03.25. 22:36:52

@Haplo: Remélem, eszébe se jut.

spinks 2015.03.25. 22:37:06

@fosch9: először is üdv. Attól hogy neked mèg nem tetszett amit leírtam ( nem is kell, mert kit érdekelsz). attól még amit leirok az igaz. Én más szemszogbol nézem a műsort. Te így én úgy. Te annak tapsolsz, h látod h fiatalok és buliznak én meg leirom h egy egy jelenetrol én mit gondolok. És milyen pszichológiai háttér van mögötte. A szavaid meg valogasd meg. De ha nem teszed az is téged minősít majd. Jah és ha valami nem tetszik és építő vitát akarsz, akkor másold be és vitatkozz a bejegyzésemmel.

2015.03.25. 22:37:17

@furmintszaraz: apol régóta alig kap szerepet

ll junior az éjjeliben sneci táncolt már a klipjében

tvbuzi 2015.03.25. 22:37:40

Ezt a szuper kettest egyszerűen nem tudom nézni. Nagyon rossz.

vastyúk is .. 2015.03.25. 22:37:40

@Haplo: NEm hiszem, szerintem Peti Nórika kedvéért semmiképpen nem dobná Apolt. Nóri hisztis, nagy pofájú, karót nyelt, nem tud rögtönözni és hazudni sem, Apolka meg igen. Ebben a játékban pedig az nem hátrány :D

Szoba kilátással 2015.03.25. 22:37:48

Zaptojasfejet érdekli beus honnan szedte lóvét na es o honnan szedte

Krétagarbó 2015.03.25. 22:37:56

Ez a Bence olyan mint egy üzekedő állat, komolyan, mintha más nem is lenne számára csak a dughatnék.

Zsoofka 2015.03.25. 22:38:36

@Krétagarbó: De Peti minek kavar, ha tudja Loki tervét, hogy nem akarja igaziból kirakni Norit

vastyúk is .. 2015.03.25. 22:38:51

@furmintszaraz: Volt azt hiszem egy mondata, mikor Sneziből kihúzta, hogy Snezi megmentené Bencét, és eljátszaná vele a játékot. Azt hiszem, volt egy közbekérdezése is

2015.03.25. 22:38:57

@spinks: húha megmagyarázod a szart rendesen úgy látom

Ditti82 2015.03.25. 22:39:03

@fosch9: Igazán nincs mit, próbáltam hű lenni az elhangzottakhoz/látottakhoz időben is. Hát nem mindig sikerült. Amúgy tényleg nagy kérés lenne a szerkiktől, ha legalább a sutyorgásokat feliratoznák?

Haplo 2015.03.25. 22:40:03

@mokamini: ezt meg most en nem ertettem. Milyen ejszakaiban?

vastyúk is .. 2015.03.25. 22:40:12

@mokamini: LEhet, hoyg Peti sem bízik Lokiban.

Krétagarbó 2015.03.25. 22:40:32

@Szoba kilátással: Brekit gondolom minden pénz érdekli. Csak az érdekli.

csak mert 2015.03.25. 22:41:00

@Krétagarbó: olyan, mint paca :DD

szép estét

Chuck Νorris 2015.03.25. 22:41:34

rájöttem snezi azért haverkodik Beusnál hogy benyalja magát a jó dubai bizniszbe :)

Zsoofka 2015.03.25. 22:41:37

Megyek hányni.Snezi a legnagyobb csalódás.

Hbbm 2015.03.25. 22:42:16

Nori instagrammjan a pornos csajjal vannak kepei, aki elvileg bent lesz, szoval vagy ismertek egymast vagy Nori sokaig bent lesz meg!

Haplo 2015.03.25. 22:42:39

@vastyúk is ..: de akkor meg hova kuldi, ki moge? nem ertem, nem ertem, kveset vagnak be abbol amit ezek egymas kozott beszelnek, es azt a keveset is ossze vissza, logikatlanul. Visszasirom az elso szeria "visszatekeros" vagasait, amikor egy-egy varatlanabb huzas utan visszatekertek a filmet, megmutatva a beszelgetest ami magyarazatot adott ra.

Krétagarbó 2015.03.25. 22:43:15

@csak mert: nem tudom, Paca nem adja elő ilyen erőszakosan. őt el tudom képzelni, hogy ha azt mondja neki vki, hogy nem, akkor vállat von és inkább iszik még egyet.
Bence meg nem hiszi el, és csak nyomul, csak nyomul és nyomul...

vastyúk is .. 2015.03.25. 22:43:39

@Krétagarbó: igen. Bírnám, ha a két szarlavina, amit Loki és Peti elindítanak kioltaná egymást, hihihihi. Akkor aztán rájönnének, hogy szép is ez a társasozás. Próbálják kavarni a kakit, csak nem mindig arra fröccsen, akire szeretnék.

Zsoofka 2015.03.25. 22:43:45

@Haplo: Az ejjelben. koffeines mókust akartam irni, valaki ezt a nevet adta Cintinek. Hódít birom.

Haplo 2015.03.25. 22:44:38

@mokamini: azt sajna nem tudom nezni, meg nem jottem ra neten hol lehetne...

spinks 2015.03.25. 22:44:59

@fosch9: konkrétan mi is a problemád? Bemasolod? Ne kodosits és vadaskodj ha már betamadtal. Állj bele a vitába korrekt módon vagy maradj csendben és a saját kommentjeiddel törődj.

mercsi 2015.03.25. 22:45:03

@vastyúk is ..: azt mondta Peti Nórinak, hogy úgy maradhat bent, ha Gergő mögé áll

vastyúk is .. 2015.03.25. 22:46:36

@Haplo: Hát a holnapi adásban lehet, hogy kifejtik, ez azért mégiscsak a bejátszóban volt. Ivarnak meg azt mondanak, amit akarnak, nem feltétlenül kell igaznak lennie. Azt is el tudom képzelni, hogy Peti mondjuk meggyőzi Ivart, hogy hagyja Lokit, mert benne nem bízhat, álljon be mondjuk Béjvaccs mögé, mert az milyen rendes gyerek, aztán loki persze mondhatja, hogy nem ő dobta Nórit, hanem ő állt másik fiú mögé. PErsze Ivar így is- úgy is repül.

2015.03.25. 22:46:52

@spinks: azon röhögök amikor valaki előadja az áltudományos maszlagot :D konkrétan rajtad

csak mert 2015.03.25. 22:47:10

@Krétagarbó: csak a szexuális vágyra értettem ))

tegnap ti is sírtatok, amikor a plüssöket meggyalázták?
:DD

2015.03.25. 22:47:22

úgy látom visszatért conchobar

mercsi 2015.03.25. 22:47:59

@Hbbm: Nóri instagramját belinkelnéd? a többiekét valaki linkelte itt feljebb, de Nóriét nem látom

Zsoofka 2015.03.25. 22:48:09

@vastyúk is ..: Ja. Kitattikazzak magukat a tutibol :) pedig Peti mar egyszer kifejtette, hogy csak hatra kell dőlni es a tobbiek majd leharcoljak egymast...

vastyúk is .. 2015.03.25. 22:48:30

@mercsi: Sejtettem... (de nem hallottam :D) Ivart csak ezzel lehet hitegetni. PErsze kizásrtnak tartom, hogy Béjvaccs őt választaná Snezi ellenében. Nóri a múlt héten nagyon el volt durranva magától, hogy Gergőnek ő tetszik a legjobban a lányok közül.

mercsi 2015.03.25. 22:48:38

@fosch9: úgy tűnik. ne etesd a trollt :)

csak mert 2015.03.25. 22:49:17

@mokamini: a koffeines mókus nagyon jó :DD

@fosch9: már megint megy a balhé? ejh

2015.03.25. 22:49:30

@Ditti82: hát persze, uazért a pénzért pluszmunkát vársz? :D hogy gondolod... :))

csak mert 2015.03.25. 22:50:26

@vastyúk is ..: igen.. jó csajnak hiszi magát.. van önbizalma :D

Zsoofka 2015.03.25. 22:50:28

@vastyúk is ..: Nekem ez túl bonyolult. S
Szerintem csak kreatívan vagtak. Es/vagy tortenik meg valami holnap.

Haplo 2015.03.25. 22:50:47

@vastyúk is ..: no ez mar nekem magas, meg reszben unalmas is... megyek inkabb nezem tovabb az amerikait, sokkal izgalmasabb :) holnap ugyis megtudjuk (vagy nem) mit kamuztak ossze

spinks 2015.03.25. 22:50:56

@fosch9: nah látom kifulladtál. hát gyorsan feladtad haver. tényekkel nem tudsz vitázni mi? Te szerencsétlen lúzer.

Zsoofka 2015.03.25. 22:51:40

@csak mert: Csak elsőre nem sikerult leírnom... :)

Ne küldj levelet 2015.03.25. 22:51:50

Én ha nő lennék, félnék bencétől
Polka is vett egy nagylevegőt, mikor megszabadult tőle.

vastyúk is .. 2015.03.25. 22:51:51

@mokamini: igen. Finom egyensúlyt kell találni, mert az Apolka féle passzivitás sem jó, meg a Milán féle veszett majom hozzáállás sem.

Szoba kilátással 2015.03.25. 22:52:44

@csak mert: vagy inkabb kompenzálni próbálja a komplexusait
Mindenesetre falramásznek tőle

vastyúk is .. 2015.03.25. 22:54:16

@mokamini: persze, csak halucinálgatok, orvos még nem látott, úgyhogy óvakodjatok tőlem :D hihihihihi. Holnap kiderül, vagy nem, a nap akkor is fel fog kelni :D

csak mert 2015.03.25. 22:55:05

@Szoba kilátással: lehet,
nekem se a szivem csücske

mercsi 2015.03.25. 22:56:40

na, volt valami játék, amit nem mutattak az öfiben...

2015.03.25. 22:56:43

műveltségi vetélkedő játék? csak nem maguktól?

Chuck Νorris 2015.03.25. 22:57:09

nem hiszem hogy a sátántangót ilyen fiatal lányok valaha megnézték volna

2015.03.25. 22:57:52

@spinks: hát nem láttam a cihológusi diplomádat úh nincs miről vitázni önjelöltkém

vastyúk is .. 2015.03.25. 22:59:01

@csak mert: az alapvetően nem baj, ha egy csajnak van önbizalma, de azért legusztustalanozni egy másik nőt, na az mindenre vall, csak önbizalomra nem. És Ivar pont ezt a nem túl szép jelzőt használta egy olyan lányra, akihez nyilvánvalóan jobban vonzódnak a férfiak. Szóval Ivarral nem az a gond, hogy van önbizalma, inkább az, hoyg egy kis gonoszkodó önigazoló. :D

Zsoofka 2015.03.25. 22:59:23

@vastyúk is ..: En azt nem ertem, hogy löki mert poffentette be a tattik-gepet pont most. Nem o van veszélyben a héten. Hacsak nem tenyleg azert mert tenyleg fúj Snezire es elérkezettnek latja az idot hogy kirakja...

mercsi 2015.03.25. 22:59:26

műveltségi vetélkedő. Apol és Barbi a "koedukált" szót kapja. fogalmuk sincs, mit jelent.

2015.03.25. 22:59:42

@mercsi: imádlak :D
@csak mert: majd kivágja fater :)
@spinks: ja és tényeket nem láttam hova írtad mutasd :D na szevasz uncsi vagy

Chuck Νorris 2015.03.25. 23:00:24

haha nem tudják mi az a koedukált. pedig barbi és apol azt hittem értelmes :)

vastyúk is .. 2015.03.25. 23:00:35

@Ne küldj levelet: egy páran tartanánk is tőle. Az ilyen típus rángatja meg a nőjét részegen, persze csak szeretetből. :(

XocoLatte 2015.03.25. 23:00:52

Loki most túltaktikázza majd -- sokat akar a tetkós farka és nem bírja az ... arca. Egyszerre akar Snezitől, Nóritól és Beustól is szabadulni, még ha nem is egy hét leforgása alatt, és ehhez a tervéhez most kovácsol csapatot, Peti, Gergő, Apol, Nóri és Adri felhasználásával. Miközben egy kis vérrel az alkoholjában alig bírja megállni, hogy ne vágja hanyatt Beuskát... Csaxólok, sok lesz ez neked, pajtás...

Elektra1976 2015.03.25. 23:02:05

@spinks: Az a baja hogy Lokit kritizáltad Loki nálam is leírta magát a Snezis veszekedésnél Ez a bújjunk be harmadiknak az ágyba meg szerintem szánalmas volt de valaki így bulizik Lokit már én sem nagyon bírom de azért ha józan akkor legalább próbál játszani Erre mondják hogy vakok között a félszemű is király

Chuck Νorris 2015.03.25. 23:02:13

nori instagramját nyomja már be vki, multkor volt vmelyik posdtba de elfelejtettem megnézni és most nem találtam meg :)

2015.03.25. 23:02:44

@mokamini: a löki ari :D

pont ll juniortól kérdezik h a nők v a férfiak okosabbak .. :-O

vastyúk is .. 2015.03.25. 23:02:58

@mokamini: Simán elképzelhető, hogy Snezi miatt, de én inkább arra hajlok, hogy lehetőséget látott arra, hogy ő maga cseréljen párt. Snezi nem hiszem, hogy megzuhanna attól, ha Beus kiesne, egy gyerekkel kevesebb. Szóval szerintem Loki inkább magának akar jót, mint Snezinek rosszat. És persze nem tartom kizártnak, hogy vakon vagyok :D

mercsi 2015.03.25. 23:03:26

következő kérdés Nórié és Adrié: igaz-e, hogy a kardamom szívbillentyűzavar?

csak mert 2015.03.25. 23:03:57

@vastyúk is ..: igen, én is így látom, elég csúnyán beszél a többi lányról

2015.03.25. 23:04:04

kardamom jelentését kérdezik - nóri adritól

nóri: kardio az a szív
nóri: sose hallotta ezt a kifejezést
adri: szívbillenytű
megegyeznek benne h igaz

hát ez kellemetlen

Chuck Νorris 2015.03.25. 23:04:45

a kardamom az egy szin is nem?

mercsi 2015.03.25. 23:05:44

én el nem tudom képzelni, hogy csak és kizárólag Beust anyázó kommentek jönnek a FB oldalukra. a szerkesztők miért csak ezeket vágják be? már uncsi... lerágott csont...

XocoLatte 2015.03.25. 23:05:53

Beus a vitorláson a tegnap-tegnapelőtti önmagához képest WTF szintet ugrott feljebb -- nem állítom, hogy ez már nagykorú szint, de gimnazista és gyanúsan NEM fogyi. Persze, nem volt vele a plüss, lehet, hogy az szívja le az IQ-ját? Az Éjjelben talán megmutatják, mit művelt vele Bence, volt-e behatolás stb. Bencével együtt érdekes párost alkotnak, az tuti...

Krétagarbó 2015.03.25. 23:06:27

@csak mert: persze:) mondjuk kicsit megsajnáltam beust, amikor láttam mennyire kiakadt ezen, sztem Pacaek sem gondoltak, hogy ilyen reakciot vált ki belőle.

csak mert 2015.03.25. 23:06:54

@fosch9: nóri már az éden elején elhasalt az ivar-szótól :DD

tomfree 2015.03.25. 23:06:55

Becsinálok ezen, hogy a srácok női tangákat húznak a seggükbe.

@spinks: adom amit írtál Lokiról. Az még OK hogy buli van és beugrik az ágyba, de hogy odatolja a farkát a csajhoz egy kicsit erős kezdés csajozásnak. Mentségére legyen szólva ittas volt meg fel lehet húzva teljesen, ahogy mondta korábban.

XocoLatte 2015.03.25. 23:07:02

@Chuck Νorris: maradjunk fűszernél szerintem

vastyúk is .. 2015.03.25. 23:07:43

@Chuck Νorris: az egy fűszer, de színként még nem hallottam, hogy utaltak volna rá

2015.03.25. 23:07:48

@Chuck Νorris: nem..
@mercsi: nyilván ezzel beust a reflektorfényben tartják kicsit, tényleg uncsi

Chuck Νorris 2015.03.25. 23:08:24

@XocoLatte: nekem rémlett vmi kardamom sárga, azt tudtam hogy nincs köze a kardiohoz :)

Zsoofka 2015.03.25. 23:08:26

@XocoLatte: Főleg hogy nem is pár hivatalosan. Szegeny Barbi.

2015.03.25. 23:08:57

@csak mert: hehe :D hát igen nóri sem egy agytröszt de beus alulmúlja azért :)

XocoLatte 2015.03.25. 23:10:00

@Chuck Νorris: lehet, de az is a fűszer miatt van ha van

2015.03.25. 23:10:06

és mint láttuk a szűzies beuska nem ugrott azonnal bence alá és szájába

csókoltatok mára mindenkit, a kettős mércéseket nem kultiválom

Chuck Νorris 2015.03.25. 23:10:20

közbe rákerestem vmi másra gondolhattam

Chuck Νorris 2015.03.25. 23:11:30

kövi kérdés beushoz és snezihez: a mélytorok halálos betegság? ezt tuti tudnák :)

Krétagarbó 2015.03.25. 23:11:55

@XocoLatte: én is így gondolom, Lokiból ez már sok. Két pad között a földre fog esni sztem előbb vagy utóbb.

XocoLatte 2015.03.25. 23:12:05

@mokamini: Barbi valami kínosnál is kínosabban vészelte át ezt a napot... A "vitorláson" gyakorlatilag meg se mukkant. A hotelben majdnem dittó. A buliban ivott pár kört, de semmi lazulás. Bence atomrészegsége láthatóan riasztotta és félemlítette.
Mit keres ott ez a szegény pára?

Zsoofka 2015.03.25. 23:12:20

@tomfree: Nem gondolom, hogy komolyan gondolta. Sokkal inkabb tudatosan trollkodik. Ha tenyleg dugni akarja a Kiscsajt, akkor egy világ omlik bennem ossze. Es Mariann utan a 2. kedvencemet is elvesztem. Bar lokit egyelore kepletesen

alsophila grahami 2015.03.25. 23:13:13

bocsi ha már írta valaki, lusta vagyok visszaolvasni, ugyanakkor az agyam eldobom ezen a "koedukálton", iléyen nincs! xDDDD a nagyarcú , önelégült Berki meg (amúgy bírom a fejét, szakadok rajta), milyen nagyra van már a wannabe műveltségével, isstenem... csak a szót kéne elemezni, és máris meglenne a megoldás, de gondolkodni luxus, mennyivel egyszerűbb szolgaian átvenni a mások által belénk súlykolt választ, BAZZE! nem hiszem el.

"ko-" - eddig rendben van, együttesen művelünk valamit, vagy - mint itt, műveltetnek velünk -, de könyörgöm... "edukált", mondom "E-DU-KÁLT"!!! - hát hol a jó életbe' folyik az Édenben "edukáció"????

ilyenformán a válasz NEM, az Éden "nem koedukált", noha fiúk-lányok vegyesen vannak benne, de nem "edukációs" célból vannak oda összeterelve, stimmt? kedves Berki "úr", ha netán erre járnál... :PP

többieknek meg ÜDVI :)

Akármi Áron 2015.03.25. 23:13:17

@Elektra1976: Nem vagy egyedül, én is meglepődtem, pont a hangszín és a folyamatos értelmes mondatokon. Meglátjuk!

Zsoofka 2015.03.25. 23:13:38

@XocoLatte: Ditto...
hihihi. Nem csak én ütök mellé :)

XocoLatte 2015.03.25. 23:14:11

@fosch9: szerintem nem minden tekintetben, és most hangsúlyosan nem a puncival való bánásra célzok. Ösztönlény mindkettő, de Beusnak sokkal jobban működnek az életösztönei és az eddigi életében megtanult húzásaival még itt is elevickélget. Nóri: agyhalál, nagyhalál majd valódi halál.

Dinamo 2015.03.25. 23:14:34

Az Éden Éjjel stúdiójában sem hasítanak az éles elmék a vetélkedő kérdéseivel kapcsolatban. A Berkinek könnyű, ő készült.

Chuck Νorris 2015.03.25. 23:15:10

sztem csak sokat ittak és a két nagy kan Loki meg Bence mindenki megprobált rászaladni a potya prédára (beusra) Patrik meg örült hogy ujra kiélhette az ágyalatt fobiáját

mercsi 2015.03.25. 23:17:17

következő kérdés Bence, PAca: mit jelent, ha valaki ateista?

Chuck Νorris 2015.03.25. 23:17:17

patrik az ateista a nagyon nagy elmével rendelkező :D :D :D

mercsi 2015.03.25. 23:17:35

Paca keveri az autistával...

mercsi 2015.03.25. 23:18:10

ÉS a szcientológiával is: Tom Cruise olyan vallásban hisz, ami ateista

Ne küldj levelet 2015.03.25. 23:18:40

Nem hiszem el, hogy ennyire sötétek...

Krétagarbó 2015.03.25. 23:18:53

Ateista az autista? Vagy lehet, hogy nem is az esőember, hanem tom cruise az ateista??? :)))

Elektra1976 2015.03.25. 23:18:59

@Akármi Áron: Hát érdekes hogy ma semmi butaság nem hangzott el tőle semmi nyávogás teljesen normális volt szerintem

spinks 2015.03.25. 23:19:11

@tomfree: örülök, hogy más is észreveszi ezeket a helyzeteket. És nem csak fos...pardon fosch szinten mozog a fórum, hanem kritikai észrevételek is elfernek.

XocoLatte 2015.03.25. 23:19:24

@mokamini: ezt most nem értem... OK, nem hosszú ó, de úgy is ditto ugyanazt jelenti, neeem? :D

alsophila grahami 2015.03.25. 23:19:33

úúúristen, a Paca is nagyon kész!!!!! "a Tom Cruise is vagy ateiste, vagy autista, de az biztos, hogy egy más hitvallásban hisz..." anyáááám xDDDDDDD gondolom, a szcientológia volt a szó, amit keresett szegíínyem xDDDDD

Krétagarbó 2015.03.25. 23:20:36

@Ne küldj levelet: ne izgulj, az összes divattrendet kenik vágják...

mercsi 2015.03.25. 23:21:37

Snezi és Beus kérdése: stötét szobában áll egy pasi, egy kályhával és petróleum lámpa van és egy gyufa van a kezében. mit gyújt meg először?
(a gyufát, haha)

spinks 2015.03.25. 23:21:44

@Akármi Áron: igen. Teljesen más hangszínen beszélt és még a tekintete is más volt.

XocoLatte 2015.03.25. 23:21:56

@Krétagarbó: jó lehet élőben látni, sajnos nekem ez csak közvetítéssel megy -- méretes képzavar és kereszt-ass-zociáció Patriknál (lehet, hogy szándékos): ateista-autista-Rain Man - Tom Cruise-scientológia- vallás-ateista

Chuck Νorris 2015.03.25. 23:23:09

haha ezt jól megvezették, egy sötét szobában kezedben egy gyufával, mit gyujtasz meg elöbb a petroleumlámát vagy a kályhát: a válasz a gyufát :)
ezt én is benéztem amugy, trükkös kérdés :)

Ne küldj levelet 2015.03.25. 23:23:22

"Azt hittem, hogy ég a gyufa"

Krétagarbó 2015.03.25. 23:23:22

@spinks: kiről beszéltek? Telorol nem tudom visszanézni.

mercsi 2015.03.25. 23:23:29

@XocoLatte: igen, ez zseniális levezetés volt :D

alsophila grahami 2015.03.25. 23:23:47

@mercsi: én is rohadtul unom már," meg annyira nem is vészes a csajszi mint jelenség; mert olyan, amilyen, de elvitathatatlanul felbolygatta a múlt hétre végzetesen ellaposodott műsort, legalább történik valami végre... jah, a Marianna hájpot meg abszolút nem értem, mi az, ami miatt érdekes volt?? ha volt is olyan, én nagyjából semmit nem vettem észre belőle; az Apol meg a másik... minek van ott, egyáltalán ott van még? és ha igen, minek??

Chuck Νorris 2015.03.25. 23:24:15

ostoba vagyok mint egy zsák fos

Krétagarbó 2015.03.25. 23:24:38

Korda györgy:))) a kocka el van vetve

mercsi 2015.03.25. 23:25:02

megint Snezi és Beus: ki mondta, hogy "a kocka el van vetve"? még jó, hogy latinul nem kérdezték tőlük :D

tomfree 2015.03.25. 23:25:41

@mokamini: "Nem gondolom, hogy komolyan gondolta. Sokkal inkabb tudatosan trollkodik. Ha tenyleg dugni akarja a Kiscsajt, akkor egy világ omlik bennem ossze."
Fene tudja, hogy mit gondolt komolyan. Miért ne akarná megdugni a kiscsajt amúgy? A dolog ilyen megközelítése fura csak.

spinks 2015.03.25. 23:25:59

@Krétagarbó: beusrol beszélünk hogy a hajón amikor 3an voltak teljesen máshogy, más stílusban és hangnemben értelmesen beszélt a Bencével,mint ahogy eddig tapasztaltuk tőle. Ezt "elemeztük".

Miranda15 2015.03.25. 23:26:37

Sziasztok!
Nem szoktam hozzászólást írni de most segítsetek!!!!
Nincs kivel megbeszéljem mert állítólag senki sem nézi ezt a műsort a környezetemben :)
Szóval:
A Berki a háttér műsorban miért csinál úgy mintha most menne élőben az Éden Hotel és még nem jöttek volna haza a játékosok?????
Ezt már többször is észrevettem

mercsi 2015.03.25. 23:26:56

@Krétagarbó: neem, ő a kártyákat veti, nem? :D

mercsi 2015.03.25. 23:27:46

@Miranda15: mert ezt mondták neki a főnökei :D

Krétagarbó 2015.03.25. 23:28:10

Van egy bája, ahogy a Breki, a nője és LL Junior az üresfejű, csillivilli, trendi generációt fikázzák. Khm...
Vajon kik a példaképek ennek a generációnak???

spinks 2015.03.25. 23:28:11

@tomfree: Én úgy láttam, hogy teljesen begerjedt a beusra. S ezt a viselkedéstipust ismerem. Direkt míndig ott tesz vesz ahol a " kiszemelt " van. S rendesen majd előbb utóbb számon is kéri. Pláne ha a párja lesz. Ez lesz a veszte a srácnak.

spinks 2015.03.25. 23:29:18

@Miranda15: hát ez a feladat van rá kiosztva. Néha bele is gabalyodik.

XocoLatte 2015.03.25. 23:29:57

@mercsi: kösz, rendes volt tőled ez a dícséret!

El is megyek aludni, ennél már nem lehet ma jobb napom... :D
Holnap szerkik még egyet csavarnak a petróleumlámpán, Nóri az őrület határáig vágtázik, Beus újabb áldozatát is kiszemeli és szárnyai alá veszi... (a szárnyakat bedobták halcsalinak amúgy?)

Na jó éjt olvtársak! :)

Krétagarbó 2015.03.25. 23:30:06

@spinks: köszi, tudtam, csak nem sejtettem. Sztem nem olyan vészes a csaj agyi kapacitása, sokkal ijesztőbb benne az érzelmi sivárság.

alsophila grahami 2015.03.25. 23:31:55

ti is észrevettétek egyébként, hogy lopogatják a VV-s kliséket? pl most ez a "műveletlenségi" vetélkedő, tegnap meg az a táblánál elemezgetős feladatféle a jó és rossz tulajdonságokkal..? már várom, hogy mikor kell egymás arcába mondaniuk, hogy mit rühellnek egymásban... (nem!)

mercsi 2015.03.25. 23:32:08

@Krétagarbó: hehe, nekem is ez jutott eszembe. pont Berki mondja, hogy mégis kinek kellenek az ilyen lányok... hát pont neki...

Elektra1976 2015.03.25. 23:32:19

@spinks: Szerintem ne kommunikáljatok egymással és nyugi lesz :-) Írd meg a véleményed aztán kész Szerencsére nem mindenki Loki rajongó Én se sztárolom egyik játékost se max. megírom a saját véleményem

Zsoofka 2015.03.25. 23:32:46

@tomfree: Mert a 20 millaert jozz es nem egy kósza numeraert... A 20 millabol majd legalabb 3 hét gyönyört vehet :)

Miranda15 2015.03.25. 23:32:50

@spinks: aha.... már értem.Tényleg bele gabalyodik.Vicces,csak hülyének nézik a nézőket.
Gáz egy kicsit

mercsi 2015.03.25. 23:34:53

@sui.generis: vagy eljátszani bábokkal, hogy mit csinálnának a "szabad szemmel is látható nyereménnyel" :D

spinks 2015.03.25. 23:37:38

@Miranda15: igen. Úgy kell tennie raadasul mintha izgulna a végeredményt se tudná. Kozbe el kell játszani h a kiesett játékosok is most értek haza és már a stúdióban vannak Mint vendég. Hát nah. Ez a show műfaja. Elég nagy szervezés és titkolózás kell amúgy egy ilyen műsorfolyamhoz, hisz a játékosok már réges rég itthon vannak.

alsophila grahami 2015.03.25. 23:37:54

@mercsi: jajaja ;)) mondjuk, ezt még simán képesek megcsinálni, csak figyeljünk majd az utolsó héten... xD

Elektra1976 2015.03.25. 23:42:57

@Miranda15: Az Éjjel Nappal Budapest nél is állandóan azt nyomatták mindenhol mintha tényleg valóságos lenne riport meg újságcikk meg minden ment a szereplőkkel Nálam a Barbi Joe élő reggeli műsoros riport vitte a pálmát mikor arról nyilatkoztak hogy nemsokára összeházasodnak Amennyi agyhalott van meg el is hitték Volt olyan ismerősöm aki tőlem hallotta először hogy ez nem valóságos Itt is ezért csinálják mert hülyének néznek és hidd el valaki el is hiszi hogy ez most történik

E vett 2015.03.25. 23:47:36

Sneziről csak nekem jut eszembe állandóan Jacko? Mint két tojás, ezzel a sminkkel meg tényleg egy az egyben

alsophila grahami 2015.03.25. 23:48:19

@XocoLatte: egyetértek, sőt, azt is mondhatnám, hogy szinte már-már várok egy ilyesmi fordulatot, mert nekem ez már sok, amit leművel, bár sokáig bírtam a fejét, de ma valahogy sokalltam tőle. / bár, a legutóbbi Milános kifordulása se volt éppen szimpi a múlt heti Pandorán, de azt még valahogy lenyelte az ember, mert mittomén, a bőrét mentette, ahogy tudta, és végül is első ilyen volt tőle... na de mostanra kezd teljesen Albinához hasonulni ezekkel az ész nélküli kavarásaival, meg a kinyilatkoztatásaival, hogy "Snezinek mennie kell! Beusnak mennie kell"" és így tovább... engem már-már irritál.

spinks 2015.03.25. 23:49:37

@E vett: tényleg van egy kis michael jackson beutese.

alsophila grahami 2015.03.25. 23:50:04

@E vett: én meg azt figyeltem, hogy amikor natúrban, vagy minimál sminkkel mutatták - pl ma -, iszonyatmód emlékeztetett az arca az Oláh Ibolykáéra, mint két tojás, kb ;)

Krétagarbó 2015.03.25. 23:52:20

Az előző ÉH-ban (1-2) is ilyen sokat ittak a csajok is? Snezi pl. sűrűn bébaszik, és nagyon.

alsophila grahami 2015.03.25. 23:55:32

@Miranda15: ez engem is érdekelne, miözben mindenki tudja, hogy a műsor KONZERV, vagyis felvételről megy, mert annyira senki nem lehet "neuronszegény", hogy ne vágja le, hogy ha a presenter itthon van, kísérőműsort vezetb élőben, akkor nem lehet egyidejűleg Costa Ricán is... ugye? vagy ez nem egyértelmű? xDDDD vajon a műsor felelős szerkesztője, vagy producere miért gondolja ennyire egyszerűnek a nézőket..? és egyáltalán, mit nyernek - vagy szándékoznak nyerni - ezzel, mire jó ez?

Múmin89 2015.03.25. 23:56:47

Na én mostmár nagyon kíváncsi vagyok mit fog alakítani Beus, sixx ,ma nagyon védte és most éjjeli adásban Berki is nagyon nyomatta, hogy fog még meglepetést okozni. hm hm

Veder1 2015.03.25. 23:59:21

@sui.generis: a "Nórinak mennie kell"-t kihagytad :) Tényleg fura, mert alapvetően az ő érdekkörébe tartozó lányokat fúrja, ahelyett hogy erősítené őket.

Veder1 2015.03.26. 00:00:52

@sui.generis: szerintem csak nem akar elárulni későbbi dolgokat azért titokzatoskodik.

alsophila grahami 2015.03.26. 00:06:53

@Vödör: oké, az rendben van, nem is várja tőle senki, hogy spoilerezzen - bár azér szokott, ha figyel az ember,, nem is keveset ;)de miért kell úgy csinálni, mintha... szóval érted; simán mondhatná ahogy szokta is - hogy erről nem beszélhetek, satöbbi ;)

"Nórinak mennie kell"-t csak azért hagytam ki, mert arról azt modta, csak "tattika", hogy Snecit megvezesse, miközben Beust rakná ki, de amúgy igazad van, fenének okoskodik most, amikor pont nem ezt kéne jelen esetben csinálnia.

alsophila grahami 2015.03.26. 00:08:32

@Múmin89: gondolom, a verekedésre célzott, ami miatt kitették; vagy/és szex-eksönre ;)

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2015.03.26. 05:09:18

Volt valalmi erdekes tegnap? Az androidot utalja a blog.hu es random hozzaszolasokat latok csak.

Hachi_88 2015.03.26. 06:29:37

Mostanában nem láttam elejétől a végéig a részeket, így kimaradhatott pár momentum. Szívesen elolvasnám a rengeteg kommentet is, biztos benne van valahol, de nincs rá időm sajna. Ha valaki ráér, leírná, hogy Loki tényleg utálja-e Snjezit? Ha igen, miért is? És Nórit most akkor tényleg ki akarja rakni, vagy csak kamuzott? Mert egyszer mintha magában mondta volna, h elege van belőle + a riportban is, de Petinek már mást mond, akivel elvileg őszinte.

2015.03.26. 07:31:06

@spinks: én annak örülök h fosch szinten is mozog a fórum, tudod a wannabe elemzők nagyon hiteltelenek, mi pedig ide szórakozni járunk :)
süti beállítások módosítása