Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x21 - Beus (18+)

2015. március 24. 07:46 - sixx

screen_shot_2015-03-24_at_7_29_58.png

Gólem kiszabadult a pálmaligetből, és a tengerparton álldogál, de a menekülés alatt a nadrágszár ott maradt a gerilláknál. Két csaj jön ma, és felforgat, mondja, az egyik meg különösen veszélyes lesz. Na, majd meglátjuk, az előzetes alapján Botox és Ivar is üvölteni fog. Órák száma kettő.

Verőfény, havaj, dizsi a punnyadás dél-amerikai szimbóleumában, ahol CreepyPjotr ébreszti Topolt egy atyai csókkal, és nekem ne mondja senki, hogy a faszi nem veszi észre, mennyire nem kell ennek a csajnak. A reggeli napfürdőzés közben SapkásPjotr a Snezi combjára/seggére varrt üzenetet fejti meg, magyarul van (ettől még árlista lehetne!) de van benne hét hiba is, amit én most nem rónék fel senkinek, mert aki nálam többet üt el az vagy hazudik, vagy vak, ez teljesen egyértelmű. A hibák felsorolása után kiderül, hogy egy spanyol csávó varrta, és a félig bosnyák Snezi írta le neki, így már érthető a mondd egy dével, az a csoda, hogy nem valami obszcén vers lett belőle, vagy mosógép.

Ivar a riportban aszongya, hogy Snezinek szar segge van, és nem érti, mit eszik rajta Adri, meg a hotel férfinépe, neki ingyen sem kéne.

Sovány, lapos segg, undorítóan nagy csöcsök, ez kinek kell?

Éééés, egy perc negyven kellett csak ahhoz, hogy megjöjjön az új lakó, Beus. Beusnak hosszú, egyenes, barna haja van, ostoba, barna tekintete, csalánszája és műcsöcse, de nem olyan, mint Botoxnak vagy Snezinek, hanem emberibb méretű. Riadt tekintettel méregeti Gólemet, a kezében egy plüss Minnie egérrel. 19 éves, legalábbis a felirat szerint, de az agyi kapacitást és érettséget tekintve 13-ra lövöm be a csajt, komoly problémák lesznek még ebből. Azt mondja Gólemnek, hogy csak ez az egy plüsizéje van és pasi kell neki bent. Az utolsó kérdés, hogy csávó, vagy lóvé, Beus rosszalló pillantást vet Gólemre, most hülyéskedsz, igaz?

Az isaszegi csaj a kisfilmje 99%-ban egy szál bikiniben pakolja ki az árut, és elmeséli, hogy hobbimodell és tavaly érettségizett. Megbízhatónak tartja magát, nincsenek neki taktikái, és nem szereti a dagikat. Mondom, agyilag 13. A segge narancsbőrös, ezt Adrinak üzenem, aki tuti ki fog borulni, amint beteszi a lábát a hotelbe. A szex a legfontosabb neki, ha az nem jó, akkor semmi nem jó, és ez abban is manifesztálódik, hogy ha nem dugják meg jól rendszeresen, akkor idegbeteg lesz. Cuki fiút akar magának odabent, és úgy kuncog hozzá, mint aki most látott először kukit. Megnőni. Vissza Gólemhez, aki baszki, egy MÁSIK bulát is előrángat a bokorból, ez itt Barbi, ő is bemegy.

Barni hostess, szőke, és nem szilikonmellű. Beus szerint Barbi aranyosnak tűnik. És öribarik is lehetnek. Párra kell lelni, mondja Gólem, és jön Barbi filmje. 24 éves, előre nincs taktikája, mert gőze sincs, milyen emberek közé kerül, lehet szerelmes lesz bent, de nem tár a világ elé mindent, tehát bikinis mosakodásra és paplan alatti fújatásra lehet felkészülni max. A rosszfiúk kellenek neki, mert önsorsrontó kicsit, mindenesetre szimpatikusabb, mint Beus. Akinek tényleg csak annyi esze van, hogy ne szarja körbe a szobát. A behatolás (a villába, helló) elég bizonytalan, a két újcsaj láthatóan ideges, a villanőknek meg a seggébe máris benne a zabszem. hiszen potenciálisan ketten hullanak a héten, hoppácsak.

screen_shot_2015-03-23_at_19_49_47.png

Ennek megfelelően kis puncsolgatással indulunk, puszipuszi, Bance meg vigyorog, mint akit baszni visznek, Beus nagyon jó csaj, de nem az esetem. Tetemre hívás a nappaliban, Pjotr viszi a szót, az elmúlt egy évben mit tettél le az asztalra, Beus? Pár modellfotót. Pihenek, bulizok, iszok. Ennyike. A riportban aszongya, hogy annyira kedves volt mindenki, hogy el van ájulva. Attól is, hogy megkérdezi Pjotr, oszt hangszeren játszotok-e, mire jön az obligát oboa beszólás, ez egy gimnáziumi osztálykirándulás tényleg, pedig Barbi furulyázott ifjabb korában. Ha az a zenetábor mesélni tudna, ugye. Barbi is osztja Beus véleményét, itt mindenki nagyszerű és kedves. Muhaha, majd ha beszélgetsz egy kicsit Ivarral, bazdmeg, majd akkor rájössz.

Szingliszobába fel, Beustól pedig elhangzik egy pompás kérdés:

Itt mindenki cicis?

Márminthogy kinek van gyári és kinek bóti csöcse. Csak ketten, derül ki. Hát, ezt is meg kellett beszélni. Beust a faszik veszik kezelésbe a nappaliban, először a póthajáról van szó, neked kevés hajad van? Vagy miért van pót? Hát, hogy több legyen. Egy-null Beusnak. Becks meglátja a lehetőséget Beusban, és elkezd mesélni neki egy helyi fodrászról, aki úgynevezett csupászt ültet be, amire Adrinak volt szüksége. Mindezt faarccal, szegény Beus meg bekajálja nagykanállal, pedig a többi faszi (Béjvacs, Pjotr, Loki és Bence) hangosan röhög. Costa-ricán az éghajlat miatt a nőknek nagyon jó minőségű haja van, tesz rá egy lapáttal a szopatásra Pjotr.

Nem akarom azt mondani, hogy Beus buta, inkább egy nagy gyerek. (Béjvacs)

Barbit Botox és Adri faggatja, Botox előre szól, hogy Bencét azt ne, jó, és Adri fasziját sem, mert a beled kitaposom. Ezt nem mondja, mert nem olyan, mint Pókmajom volt az első évadban, de érezteti. Barbinak eszébe sem jutna ilyen szentségtörés, ugyan már. Na, erre nem vennék mérget. Botox egy laza mozdulattal a busz alá hajítja Snezit és Ivart, azoknak nem jó a párkapcsolata. Beus szopatása (még mindig csak képletesen) odalent tovább folytatódik, most Loki mesél neki egy olyan lepkéről, ami ha megcsíp, akkor a húsod lerohad. És a mérgével halásznak a helyiek. Pjotr szerint Beus vakon jött be, és vakon is marad.

A lepkeméreg a halakra nagyon érzékeny. (Becks)

Zoë hoz egy löevelet, úgynevezett cicaharc gyön, de nem hajtépéses iszapbirkózás, hanem a kakasozás néven is ismert vízi csata, csajok a kanik nyakában, és a mödansziéban kell küzdeni, aki a másikat bele tudja baszni a vízbe, az a jani, vagyis juli, ebben az esetben. Kurjongatás, essünk neki. Az első körben Beus gyűri le Ivart, utána Topol elől menekül a víz alá Adri, majd jön az epic battle of the plastic tits 1 és 2, Botox a vízbe küldi Snezit, majd Beust is, és döntős, ahol Topollal vív meg a címért, és nyer, a mindent eldöntő mozdulat az utolsó képen látható.

A délutáni edzés-punnyadás után Béjvacs aszongya, hogy lehet faszpörgetni, de résen kell lenni, és odafigyelni a párjukra. Pjotr holnapi tizedelést vizionál, egy bula tuti megy, és ha rajtuk múlik, Beus lesz, mert elszívja előlük az IQ-t. Bence a riportban aszongya, ha lehet választani, akkor Barbi marad, az tuti, mert értelmesaranyoskiscsaj. Beusban nem bíznak, mert ostoba mint egy zsák lepke, még a végén beáll Berki Gólem mögé, jegyzi meg valamelyik, a szerkesztők meg bevágnak a szinglibe, ahol Beus éppen lelkesen gügyög a plüssállat-kollekciójának, mert ugyan aszonta, csak egy van neki, mégis legalább három ilyen basz kerül elő a bőröndből. Lehet, úgy étette, hogy Minnie egérből van neki egy. Bemutatja a három izét Barbinak, aki félelemmel vegyes szánakozással bámulja a múcsöcsű, műmellű, 19 éves testben lakó 13 éves, na jó, 9 éves agyat.

Bea nagyon érdekes lány. Nem tudom, hogy taktikailag játssza az, hogy nem érti, amit mondanak neki. (Barbi)

Zoë megint megdolgozik a fizuért, újabb löevél, és mint ilyen esetekben szokott lenni, feketeleves: az egyik újcsaj ún. Fekete Angyal, ilyen volt már a második évadban is, és nem jó, ugyanis egy játékost hazaküldhet. Csak úgy. Loki beszélget egy kicsit Beussal, és elmagyarázza neki, hogy a két plusz csaj van, akkor innen kettőnek ki kell esnie, mert ugye csak párban lehet ilyesmit játszani. Beus nem érti. Elmagyarázza neki lassabban, így megvan már. Loki azt is elmondja Beusnak, hogy Ivart nem akarja hazaküldeni, de ha netán Beus kibaszná, akkor ő nem fog rá haragudni. Ezt szerintem nem értette meg a bula, de azt mondja Lokinak, hogy aranyosnak tartja. Odafent Botox, Ivar, Bence és Barbi megbeszélik, hogy Beus nem a csajok, hanem a faszik alapján fog választani, már ha ő lesz a FA, így Bence felteszi a kezét, na akkor én visszavonulok.

Na, csöcstanács van Snezinél, Beus és Botox is ott van a szentháromságban, 3000 köbcenti szilikon a szobában, juhé. A két réginő egyértelműen Ivarra tereli Beust, és mivel az nem ért a finom utalásokból, elhangzik a “tedd ki Ivart, ha tudod, Lokival jól jársz” mondat is. Beus szerint Loki okos. Na, este bulika, Snezi seggráz, mindenki vedel, semmi extra, hacsak Ivar táncszerű vonaglását annak nem vesszük. Azt megjegyezném, hogy a Botoxra adott platformcipő+katonai gyakorló kombó büntet. Pjotr egy mazochista állat, ezért Beaussal beszélget a pultnál, miért van cucc az ajkadban? Mert vékony a fölső szám, de most több is van benne, mert ez az orvosomnak a mániája. Értem. Érettségi, 19 év, műcsöcs, sajt orvos. Nem mondom, hogy Dubaj, de nem zörög a homok, ha nem Beust kúrják benne.

screen_shot_2015-03-24_at_6_38_49.png

Botoxot is megkérdezi Pjotr, hogy mi van a szájában, ugyanaz, ami Beuséban, akinek műcsöcse van (shocker) és mivel január 6-án tetette be, ciciévfordulót akar ünnepelni.

Beus egy harmadik típusú találkozás. Ilyen kategóriával még nem találkoztam, pedig sok hülyével találkoztam már, de ilyennel még soha. (Pjotr)

Snezi faggatja Barbit, hogy látja a dolgokat, és óvatosan Ivar felé terelgeti, megy Botox is támogatni a döntést, Ivar, Ivar, Ivar. Barbi a riportban halvány rozsdavörösbe játszó pink hajjal mondja, hogy minden ki egy irányba küldené, de neki ez annyira nem kóser, mert mi van, ha a következő körben meg pont így basszák ki a hotelből az ő seggét? Pjotr tovább üti Beus agyát, mutogatod is a bóti csöcst? Általában mindig kint van, mondja amaz (ez, ha olvasod, Beus, mármint az “amaz”, az most rád vonatkozik, és nem az “amazon” rövidítése. szívesen.), főleg az elején. Minek az elején? Mindegy, Pjotr tovább kérdez, nem lett érzéketlenebb a csöcsöd? Nem, sőt, érzékeny lett a mellbimbóm. Mér’, addig nem volt? De, csak most jobban.

Csapatás, Loki női cipőt húz magára, Bence és Botox meg a Snezi-féle oldalcsöcsvillantós dresszt. A végén a padlón kicsi a rakást játszanak.

Végre ihattam alkoholt és kimentek belőlem a feszültségek. (Beus)

screen_shot_2015-03-24_at_6_45_32.png

screen_shot_2015-03-24_at_6_45_45.png

screen_shot_2015-03-24_at_6_46_33.png

screen_shot_2015-03-24_at_6_46_43.png

A bulika után jön a lefekvés, ahogy kell, de van még a műsorból vagy 15 perc, mifasz lesz még itt? Beus az ágyban gügyög a plüssállatoknak, majd felkiált, mint Brad Pitt a Blöffben:

Kakilnom kell! De nem tudok! Kaki, gyere ki! Kaki! (Beus)

Ki ne ess, bazdmeg. Beus könyörög egy kicsit Barbinak, hogy simogassa, de az inkább rágná le a saját kezét szerintem, és megjegyzi, hogy aludjanak már, és reméli, senki nem jön be a szobába, amikor az ajtóban megjelenik Loki és Becks, hullarészegen, Loki egy szál faszban befekszik a két csaj közé, és simogatni kezdi Beust. Kopognak és Ivar ront be a szobába, és azzal nyit Loki felé, hogy kurvára kijössz innen, de azonnal. Az újcsajok röhögnek, Lokinak áll a farka. Lazujjál, mondja, mindjárt megyek. MOST JÖSSZ BAZDMEG, mondja Ivar, aki a riportban olyat mond, amitől Timbuktuig menekülnék:

Nagyon felzaklat, ha valami az akaratom ellenére történik, és ez most megtörtént, és nagyon idegesít.

MOST JÖSSZ! Nem most, mondja Loki, nem vagy se kutyám se macskám, hesspicsába. Barbi szerint az ilyen féltékenykedéssel nem mennek sokra. Ivar tovább üvölt, NEM AKAROK KIESNI EBBŐL A KURVA JÁTÉKBÓL, ÚGYHOGY LÉGY SZÍVES KURVÁRA MENJÉL LEFEKÜDNI ALUDNI! Lazuljál, mondja Loki, faszomba már, de kimászik az ágyból, és felmegy vele. Beus és Barbi röhög. Ivar nem hagyja abba odafent sem, MIT SZÓLNÁL AHHOZ, HA OTT LOVAGOLNÉK VALAMELYIK CSÁVÓ FASZÁN, BAZDMEG? Bárcsak így lenne, gondolja magában Loki, de hangosan aszongya, nem pocsíkolt meg senkit, nem kell az áriázás. Beusék egy ideig nyugodtan fekszenek, de Becks és Bence másképp gondolja a dolgot, bejönnek a szinglibe, és bemásznak az ágy alá, mert csak. Loki otthagyja Ivart füstölögni és a terasz MÉG MINDIG HÁNYÁSMENTES RÉSZÉN panaszkodik Botoxnak, faszkivan Ivarral. Botox valamit megsejt, és odaveti Snezinek (?), hogy nézze már meg, hogy Bence a szobájában van-e. Nincs. Na, akkor megyek, megkeresem, mondja Botox, és a mellbimbójára feszülő Sneziruhában trappol a szingli felé, nem lennék Bence most.

A szinglibe bemenve Loki lebuktatja az ágy alatt bujkáló Bencééket, és jön a második hiszti, Botox adja elő, és sokkal veszélyesebb és félelmetesebb, mint a kurvaanyázó Ivar, mert csak néz maga elé szótlanul, és nem üvölt, csak szól halkan: most hazamegyünk. Majd, mondja a saturészeg Bence imbolyogva, nem, most, mondja Botox, egyelőre nyugis hangon. Közben Becks és Loki az újcsajok ágyába mászik be. A jelenethez tökéletes zenét választottak, csak mondom. Botox int egyet, és Bence úgy megy ki s szobából, mint egy kiskutya. Remélem, Ivar látta a tegnapi adást.

b.gif

A folyosón Botox belekezd az anyázásba, de csak lightosan, gondolkodj már bazdmeg, a párom vagy, viselkedj is úgy. Bence dúl-fúl, mert már tele a zsák, és Beusnál könnyebb préda ugye nem nagyon van a villában. Zárt ajtók mögött folytatódik a dolog, Botox nem idegbeteg, Bence viszont üvölt és csapkod, Snezi meg Becks (hol van Adri???) meg csak figyel megszeppenten, mert Botox csendes, passzív-agresszív hisztije sokkal durvább, mint Ivar őrjöngése. Nem kell nekünk párban lennünk, mondja Botox, Bence meg idegbeteg lesz, nem is mentem rá a nőre, baszki! Aha, mondja Botox azon a hangon, ami a plafonig felbasz minden férfit.

screen_shot_2015-03-24_at_7_18_20.png

Botox most már emelt hangon folytatja, HALLGASS MÁR VÉGIG, TE GYÖKÉR, BAZDMEG, ÉN VISELKEDTEM ÍGY EGY FASZIVAL IS? Bence lefaszszopókurvázza Beust, és hozzátesz, hogy semmit nem csinált vele. Csodálatos. ENNYIRE SZAR VAGY, NEM HALLGATSZ VÉGIG, mondja Botox, és kizavarja Snezit a szobából, mer aludni akar. Loki hazamegy Ivarhoz, Bence meg békülékeny hangot üt meg Botoxszal, és egy esélyért könyörög, és a takaró alatt lassan ujjazni kezdi, Botox meg kiveri szépen a farkát, legalábbis szerintem.

Címkék: 18+ éden hotel
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kampóscsőrű kardinális 2015.03.24. 08:09:24

Köszi sixx! Nagyon teccik :):):):)

bendeguzhanna 2015.03.24. 08:13:14

Honnan ismerős nekem Beus?
Isaszeg- Dubaj légvonal kizárva. :)

Falatkányi 2015.03.24. 08:23:04

Nekem egyre szimpatikusabb Mariann, még instagramon is @sixx képregényeit osztja meg! :D

Falatkányi 2015.03.24. 08:23:40

@bendeguzhanna: valakire szerintem hasonlít, én is láttam már, nem hiszem, hogs azért mert Cristofel (?) csaja volt...

introverted22 2015.03.24. 08:24:24

Xedik... Köszi a posztot :)

introverted22 2015.03.24. 08:26:49

@Falatkányi: Nem hülye az a nő. Nem járatja le magát még az ilyen balhékban sem és más helyzetekben is többször megvillantotta már, hogy agya is van a játékhoz. Attól még nem ő a kedvencem, de egyre jobban belopja magát az én szívembe is...

Morfologista 2015.03.24. 08:28:45

Éden éjjelben egyértelmű volt. Kiverte neki. Mari markolta macija micsodáját majd magját markában mosdóba meríté.

anyadahalor (törölt) 2015.03.24. 08:30:10

Még mindig csodálom, higy a cicaharc során nem esett ki senki a medencéből erdőbe.

Falatkányi 2015.03.24. 08:30:11

@windsor: én lassan elkötelezett Peti-Mariann szurkoló leszek... Az a tegnapi "nem zenére szexelek" beszelgetés zseniális volt :DD

Morfologista 2015.03.24. 08:31:43

@Falatkányi: +1
Peti: Te biztos szar vagy az ágyban ilyen ritmusérzékkel.
Mari: Nem zenére szexelek.

(nem szó szerint, de valami ilyesmi volt)
Ez volt a tegnapi adás legjobb párbeszéde :D :D :D

Palibá 2015.03.24. 08:39:37

Ez eddig az évad legjobb része és hogyvoltja :)
Mariann nagyon kemény, így simán végigviszi és a döntőbe úgy hajítja el a labdát, mintha tüzes gömb lenne!
Bárcsak Beus minél tovább bent maradna, ilyen negatív IQ-val még nem találkoztam :D

Morfologista 2015.03.24. 08:40:45

@aro: kis ország ez, ezért szerintem törvényszerű, hogy ezek az agyhalottak hasonló érdeklődési körrel összefutottak már buliban, edzőteremben, könyvtárban...

introverted22 2015.03.24. 08:43:03

@Falatkányi: Azon én is hangosan felröhögtem :) Peti nekem is nagy favorit. Apolkát csak azért sajnálnám ha kiesne, mert félek, hogy Peti megzuhanna...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.24. 08:44:03

@Falatkányi: bakker, mennyire nem hasonlít magára. Szép volt a playboy címlapján.

ÉH3sZ 2015.03.24. 08:45:25

@windsor: De Peti miért megy el ott wc-re, ahol előtte fél méterrel két csaj készülődik?

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2015.03.24. 08:46:12

Marianna tényleg elég vészjósló volt tegnap, mondjuk Bence helyében lehet nem aludnék ennyire nyugodtan mellette :D Ivarnak úgy látom gyülekeznek a felhők, lehet hogy csak szerkesztés, de mintha egyik csajjal se sokat beszélt volna, miközben a többiek nem keveset, és mind ellene fűtötte. Mondjuk Beus azt fogja kiejteni akinek a nevét utoljára mondták előtte, de Barbiból kinézem, hogy dafke a szilikonszövetség valamelyik tagját küldi haza, ha nagyot akar húzni akkor Mariannát.

introverted22 2015.03.24. 08:46:43

@aro: Így azért már érthető, hogy egyből Adritól igyekezett tanácsot kérni. Viszont ez így nagyon gáz. Azért az durva, hogy ahogy megjött egy új korábbi ismerőse, a régit már fúrná is ki (Mert hát ugye Topolt is már korábbról ismerte, azért voltak nagy barinők)

bendeguzhanna 2015.03.24. 08:46:49

"A műsorba nem elsősorban a nyereményért jelentkezett, hiszen számára a húszmillió forint nem elérhetetlen álom. Pasit sem szeretett volna fogni, egész egyszerűen nem járt még Costa Ricán, és szerette volna, ha egy időre végre nélkü­löznie kell a telefonját. Egész nap a fülén lóg, képtelen felhagyni vele." Beushoz tartozó eszmefuttatás első mondata óriási összhangot mutat a következőkkel. :)

Falatkányi 2015.03.24. 08:47:12

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: szerintem azért még mindig elég jo, csak kicsit sok a szájában most a hialuron.., :D

introverted22 2015.03.24. 08:50:41

@ÉH3sZ: Nnna látod, azt én sem értettem, az valahogy nagyon visszatetsző volt...

melaena 2015.03.24. 08:51:46

Reggel a Beus upgradere is kidolgoztam egy teoriat.
Mivel a csaj csak 19,a cici lvl 2 pedig egy eves mar,siman elkepzelheto, hogy a muterja meg boven 40 alatt van,es ket legballon meretu cseccsel tolja kedd delig a coronitaban a hetvegeket.

Ebben az esetben lehetseges,hogy a kiscsaj mar 15 eves kora ota ragta a fulet, hogy o is akkora kannakat akar,amit vegul meg is kapott a 18. szulinapjara.

kontratenor 2015.03.24. 08:56:03

@sixx: Köszi a hogyvoltot, remekbeszabott volt [mondjuk Beus hozta is az alapanyagot].

Szerkiinfó: zárójelen belül nem kell pont
Barni->Barbi
Bance->Bence
Costa-rica->Costa Rica

kontratenor 2015.03.24. 08:56:43

Amúgy Barbi riportszobás új hajszíne nem spoiler?

odrade 2015.03.24. 08:59:56

Sziasztok! Szerintem ez volt az eddigi legjobb rész. Mariann nagyon ügyesen ragadta meg Bence lényeget. Jól tematikázik a csaj :)

introverted22 2015.03.24. 09:00:44

@kontratenor: Szerintem de... nem is kicsit. Erre azért oda kellett volna figyelni...

mgrc 2015.03.24. 09:05:36

@bendeguzhanna: remélem most nem szpojlerkedtél mert akkor elmész te a picsába.

amúgymeg volt valami műsora még a viasatnak, ahol egy héten keresztül minden nap másik lány felvett valamit, a többiek meg pontozták aztán a végén valamelyik "híres" nemi identitását tévesztett magyar ruhatervező (nem ismerem ezeket sajnos) döntött. Na ott majdnem mindegyik lyányka szerepelt már, emlékeim szerint botox biztosan meg adri is.

és még egy, Mr. Nyiregyháza(2) hol marad a leghülyébb szavazásból????

sixx · http://comment.blog.hu 2015.03.24. 09:08:07

@windsor: sztem a színeléssel volt baj, mindenki hülyén nézett ki a riportban tegnap.

kontratenor 2015.03.24. 09:09:49

@sixx: Akkor ebben reménykedem. Nem szeretem a spoilert.

ÉH3sZ 2015.03.24. 09:10:03

@windsor: Petit lenyűgözi Beus:)

introverted22 2015.03.24. 09:12:53

@Falatkányi: Semmit, csak a lány egyértleműen szőkén ment be tegnap, ehhez képest a riportban meg rózsaszín a haja...

introverted22 2015.03.24. 09:16:29

@sixx: Neked legyen igazad! Csak azért fura, mert a vizes, kibontott hajas riportban is ugyanúgy narancsos, vagy rózsaszínes vagy a fene tudja milyen árnyalatú a haja, és az összekötött, száraz hajas riportban is ugyanez a szín köszönt vissza, sőt, már töve is van... De lehet, hogy túlkombinálom, nőből vagyok, szakterületem a túlgondolás :)

introverted22 2015.03.24. 09:17:06

@ÉH3sZ: Az agysejtek ilyen mértékű hiányával együttélni képes emberek engem is lenyűgöznek :)

Fekete Panna 2015.03.24. 09:17:30

Nem tudom ki hogy volt vele, de ez a rész volt a top nálam. Hangosan felröhögtem. Többször. És nem kínból. Vissza Milánt!!! Beussal tenném egy szobába... :-D

introverted22 2015.03.24. 09:18:18

@Fekete Panna: Az már merénylet lenne az emberiség ellen. Segítség nélkül lehet hogy a szobából sem találnának ki :)

Ditti82 2015.03.24. 09:22:14

Beus tényleg az ÉH Fáncsija. :D Hajrá, Pjotr! :D

Frucsasz 2015.03.24. 09:23:51

De hova lett Adri? Az első 10 perc után eltűnt.... pedig 2 új csaj+ cicik+ bulika= Adri kisebbsègi komplexustól üvöltő hisztije. Lehet, hogy a cicaharcnál ledobták a mödanszié szélèről a dzsungelbe?

jo.e 2015.03.24. 09:25:41

Remélem Beus lesz a Fekete Angyal. Ő aztán biztosan nem fog tematikázni :) Abban is bízom, h. Adri valamivel felbassza őt és kivágja. Kíváncsi lennék rajta is bosszút akarna e állni P.
Jó választás volt, na! Piros pont a castingnak! 3. típusú ember :)))

introverted22 2015.03.24. 09:26:10

@Frucsasz: A végén mutatták, ahogy egyedül aludt az ágyban, Beck meg valami piros kanapén ölelgette a párnákat...

Frucsasz 2015.03.24. 09:28:13

@windsor: lemaradtam, csak azt láttam, hogy Becks a piros fotelben kuporog... nem is értettem. :)

Bujumburi 2015.03.24. 09:30:31

@Frucsasz: lehet, hogy leszedálták a szerkik estére, mert átment pszichoba! :D

BobbyEwing 2015.03.24. 09:34:40

nem tudom, ki hogy van vele, én nem örülök, hogy a TV2 ebbe az irányba viszi a műsort. Persze kell a társaságba mutogatni való hülye, de az esti buli láttán az jutott eszembe, mi a francért csinálnak ribanctanyát a hotelből. már 3 megcsinált műnő forma van, tegnap Botox beszédjét konkrétan nem lehetett érteni. egy szót se. Hát miért nem nyitja ki a száját? Bence dögunalmas forma, Apolka olyan meghatározó a játékban, mint egy cserepes virág, a szellemi szint nagyon lent van. Eléggé valóvilág-szerű lett a hotel tegnap, nekem ez már nagyon gagyi volt. remélem, lesz valami történés, de most előre megmondom, hogy a két szinglicsajból megy haza az egyik, minimalizálva a hét további izgalmait. És gyanítom a guminő lesz a fekete angyal. mi faszér' kellett az a játékba? megint maxra tolja a tv2 a gagyi-faktort

Bristol777 2015.03.24. 09:36:14

Barbi narancs színű haja a riportban felveti a lehetőségét annak, hogy ő biztosan bent maradt a villában, hiszen szőkén ment be és lám, a riportban már teljesen más a hajszíne.

kontratenor 2015.03.24. 09:36:40

Beusnak szerintem úgyis Bencuska kell. Amit sajnálnék, mert Marianna egyedfejlődik.

Gia Gianea 2015.03.24. 09:37:35

@windsor: Á,Milán Beushoz képest maga Einstein. :-)

kontratenor 2015.03.24. 09:37:41

@Bristol777: Erről beszélünk szűk 10 komment óta. :D Olvass is!

Bristol777 2015.03.24. 09:43:59

@kontratenor: Bocs, de nincs időm mélyebben beleásni magam a kommentekbe, csak elolvasom a posztot és ha van valami meglátásom leírom. Ennyi.

kontratenor 2015.03.24. 09:52:11

@Bristol777:
Harag? Ugyan!
Mind melóban:
nincs is semmi baj.
Ám ha számít,
hogy más mit írt,
kontrolleff és "haj".
:)

Gia Gianea 2015.03.24. 09:56:08

Ez a Bea amúgy még mindig nem az a csaj,akit Cristofel megvert.Lehet,hogy ő verte meg a srácot? ;-) Volt pár csaja a kubai macsónak.

Bristol777 2015.03.24. 09:56:37

@kontratenor: Nem csevegni jövök, de ha már így alakult elárulom, hogy nincs harag. :) Most tényleg mennem kell.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.24. 09:58:05

@Falatkányi: nem tudom, oké, az is agyon retusált kép, de ott emberi volt. Jelenleg meg mű, deformált fejjel.

Gia Gianea 2015.03.24. 10:00:35

Aham,ezt csak megcsalta.Akit megvert azt Viviennek hívták.

ferrymen 2015.03.24. 10:01:24

Tetszett az a rész, amikor a két régi műcsöcs terelgeti Beust Ivar kiejtésére és Lokit "méltatják", Beus megértően bólogat, majd egy idő után - ritka éleslátásról téve bizonyságot - megkérdezi, hogy "és akkor a Loki lenne a párom?"

kanczy 2015.03.24. 10:03:37

Topol haja is sokszor volt rózsaszín, szerintem csak a fények....

Ken Adams79 2015.03.24. 10:06:15

@kontratenor:
Ez a később riportoznak, mint a játék, már régebben is felmerült, én azt is elképzelhetőnek tartom, hogy pár riportot most amikor megy le az adás, újra felvesznek.

Szívás az ilyen fajta játékstruktúra a TV2-nek, mert ha esik a nézettség, akkor nem tudnak mit csinálni, lévén, hogy már rég leforgatták a részeket.
Egy VV-ben, beküldenek valakit, szex, szerelem, stb ... de itt... max más kameraállásból lehet leadni, ugyanazt a csapatást...

És továbbra sem értem, hogy annak a szerencsétlen Pjotr-nak, miért kell így felöltöznie, miért rohad a fején a bézbóz sapka, az a szemüveg is...

Loki meg szeret női cuccokat hordani....

Fekete Panna 2015.03.24. 10:10:11

@BobbyEwing: Engedd el Bobby, szerintem. Próbáld meg csak a szórakoztató oldalát nézni, igen, gagyi lett tényleg. Szönyű belegondolni, hogy ezek egy nap szaporodni fognak, de csak nézd és nevess, kikapcsolja az agyad.
Utána beteszed a House of Cards második évadjának negyedik részét és ledöbbensz mi megy a Kongresszusban. ;-)
Tematika. :-D :-D

Krétagarbó 2015.03.24. 10:11:32

@Falatkányi: megnéztem az instragamon, jó fej. Azt írja viszont, hogy nincs szilikon a seggében, anélkül is kerek.

mézescsók 2015.03.24. 10:12:41

Feltétlenül Beát tartanám bent. Egy idiótát könnyebb átvágni, könnyebb kitematikázni. Emellett nem elhanyagolható szempont (lehetne) a srácok részéről, hogy könnyebb prédának tűnik, mint Barbi. És végül, de nem utolsó sorban a nézőnek (nekem) magasabb szórakozásfaktor.
Hogy Bence nem jön rá, Mariann kézimunkáját csak annak köszönheti, hogy a hölgy félti a párját, azt még valahol megértem, a pasas nem egetrengető IQ-járól híres, de hogy Pjotrnak sem esik le ennyi hét után - azzal a hatalmas eszével -, hogy Topolnak kb. annyira kell, mint üveges tótnak a hanyattesés...

Eruka 2015.03.24. 10:17:54

Én egyszerűen nem értem meg, hogy az összes pali mitől bolondult meg ettől a kis ostobenkótól? :o Emlékszem, ugyanez volt Pókmajomnál is... bejöttek (akkor egyébként ők is ketten....), és minden pasi meghülyült...
Erre van valami magyarázat? ... :) Ennyire "tele vannak"? Elfelejtik a tematikázást is? :)

beacska 2015.03.24. 10:18:52

@mézescsók: én úgy látom, h Peti és Apol közt gyengédség van, Peti 30 évesen tök jól el van szex nélkül is. Nem akar ő mindenáron rámászni.

Falatkányi 2015.03.24. 10:19:23

@Krétagarbó: azt neztem, az ilyen kozos hashtag lehet, Petinel is mindig felbukkan. De elegge ragaszkodik hozza, es nem mez ki nicki minaj-osan furin ha ul rajta

Morfologista 2015.03.24. 10:21:48

@Eruka: Nem kell ezt túl gondolni. Egyszerűen bejött egy csaj, akiről lerí, hogy dugható. A bent lévő csajok meg nem dughatóak, így egyértelmű, hogy rárepülnek, és ennek semmi köze sincs sem a tematikához, sem a tematika hiányához. Egyszerűen üríteni kell és kész. Ennyire egyszerű. Kevés pasi hagyna ott egy potya numerát, pláne nem ezek az ösztönlények.

Krétagarbó 2015.03.24. 10:23:15

@Falatkányi: igen, ezt már én is írtam, hogy VVDórinál is látszott, ahogy ült (mint N. Minajnak is), Marinak viszont nem.

Mildi_Bp 2015.03.24. 10:30:56

Itt vannak korábbi képek Barbiról, amikor még a Királynő c. szépségversenyen indult: velvet.hu/gumicukor/2015/03/23/eden_bekoltozok/

Bride 2015.03.24. 10:35:16

Valóban Cristofel excsaja, verekedős egy páros..
comment.blog.hu/2015/01/21/vv_cristofel_exnojet_kihajitottak_az_eden_hotelbol

De inkább nézegessétek Zoét! :)
www.facebook.com/zoe.zeegelaar

mézescsók 2015.03.24. 10:39:59

@beacska: Nem hiányolom én a szexet, sőt, azt is el tudom képzelni, hogy Pjotr bírja uralni az ösztöneit (ha a Lokival váltott nyelvesre gondolok, akkor talán nem is nehezen). Topollal való kapcsolatát lehet gyengédségnek is nevezni, nekem inkább atyáskodónak, jobb esetben testvériesnek látom. Nem is erre utaltam, hanem Apolka arcán időnként feltűnő kelletlenségre, már-már undorra. A csaj még a legártatlanabb érintéseket is mintha hárítaná. Ez azért feltűnhetne a tapasztaltabb pasasnak. Ez persze nem zárja ki, hogy játszótársnak jó és megbízható, de a nőről lesír, hogy nagyon nem kell neki Peti.

Nekem egyébként a tegnap este csúcspontja az AIDS ellen ható kézkrém volt. Pjotr arckifejezéséből tanulmányt lehetne írni, több pszichológus évekig elélhetne rajta.

Ditti82 2015.03.24. 10:44:47

@Krétagarbó: Mint Jennifernek az 1-ben? Genetikailag kerek segg vol. 2? :D

Tizenkettő 2015.03.24. 10:46:19

Látod Sixx?! Aggódtál Naomi után, aggódtál Milán után. Sose add fel a reményt! :D Egy hülyébb mindig van.

Krétagarbó 2015.03.24. 10:47:08

@Ditti82: nem láttam az egyet anno, a kettőnél kapcsolódtam be az Édenbe:)

Gia Gianea 2015.03.24. 10:49:11

@Bride: Zoé így már biztos nem lesz játékos. :-(

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.24. 10:49:29

@Bride: aham, kicsit sok a kép magáról.

Patrikot is beraknád?

claudee 2015.03.24. 10:50:08

A csajok megihlettek! @Sixx, írok már tippet nevekre: Beus lehetne Agysebész, Csalán, vagy Lufi3; Barbi a Combos (mint az én derekam); Adri = Hagyjámá (ezt üvölti Becksnek mindig, amikor hisztizik); Becks alternatívája Pacal (mindig ezt értem); Bence lehetne Pöcök (ld.mai rész) vagy a Széles; Topol a Rőzse (egyetértek, borbély után üvölt...); Snezi a Lufi2, Sezlony és Józsi (elhagytad, pedig szakadtam rajta!:), és kapjon már Loki is valamit, mondjuk a Fül, Füles vagy maradhat Raktáros (ez is tetszett). Talán vmit felhasználsz….

Bride 2015.03.24. 10:52:22

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:
kemény munka volt rájuk találni, rejtőzködnek :D pedig a régi évadok játékosait simán megtaláltam anno, most meg kutakodni kellett..

Becks: www.facebook.com/patrik.kromer.12
Milán: www.facebook.com/prikidanovics.milan
Snezi: www.facebook.com/profile.php?id=100005126267608

A többiekre még nem jöttem rá :D

BobbyEwing 2015.03.24. 10:52:40

@Fekete Panna: hát ja, igazi guilty pleasure. feltennék rá egy kisebb összeget, hogy a szőke hostess megy ma haza

Krétagarbó 2015.03.24. 10:54:11

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: sztem meg szőkén jobb. Jó sokat hízott viszont a szépségkirálynős műsor óta. De még így is csinos sztem.

Morfologista 2015.03.24. 10:56:18

@Bride: Ez a Zoé azért egy igen hetyke egy menyecske, remek, kellemes jelenség e szemnek.

Krétagarbó 2015.03.24. 10:57:11

@Morfologista: éppen azt akartam írni, hogy jó kis nő ez a Zoe, még női szemmel is:)

Morfologista 2015.03.24. 10:58:18

@Krétagarbó: igen, ő az aki nem feltétlen a külsőségekben hordozza a nőiességét, hanem van neki az a kisugárzás nevű izéje úgymond. :D

Hermesz Konrad 2015.03.24. 10:59:56

jó volt a tegnapi rész. Nálam Pjotr szövege volt a nyerő: sok hülyét láttam már, de ilyet még nem :))) sixx lassan kezdheti számolni Gólem órái mellett a gumiciciket is :) a kezdeti 2 után 4, és most már 6! :) Lehet, hogy a két új lánynak megadják a lehetőséget, hogy döntsék el kettejük között, ki vállalja a Fekete Angyal szerepet, a másik meg valami bónuszt kap?? Jópofa, hogy amint veszélyben érzi magát egy lány, fiú párja miatt, egyből szexet ad, hogy magához kösse. :) Adri hamar elesett ezen a fronton. Most már Mariann is. Nóri még tartja magát, tényleg nem ribanc. Apolka nincs veszélyben és konzervatív. Kíváncsi vagyok, Sneci mikor és hogyan fogja bevetni magát. :)

bonzsúr mádám 2015.03.24. 11:00:16

Apol mehetne már haza - tegnap egyáltalán lehetett látni az összefoglalóban??? Az AIDS-es duma az új csajtól + Ivar dumája, hogy sokkal jobb nő, mint a revűtáncos, azok voltak nálam a csúcsok tegnap! Ivart csak azért nem szeretném kinn látni, mert ez az hatalmas önbizalom a 0-ra, nagyon szórakoztató! :)

introverted22 2015.03.24. 11:02:23

@Krétagarbó: Az a baj, hogy ha ilyen fiatalon viszonylag rövid idő alatt ennyit felszedett, akkor mi lesz itt harminc felett. Nna és láttuk, hogy a többi lány pár hét alatt hogy meghízott... Én ennél kisebb darab vagyok és már zavar a súlyom, csodálkozom rajta, hogy őt hogyhogy nem. Főleg mert egyébként arányos felépítésű és kifejezetten szép arcú lány. A szépségkirálynős képeken túl sovány, de az arany középutat becélozva magasan a legszebb lány lehetne odabent... Szerintem.

Eruka 2015.03.24. 11:02:40

@BobbyEwing: az sztem legalább annyira lenne sablonos és unalmas, mint a múlt pénteki párválasztó! ha a 2 lány közül csak az egyik maradhatna, akkor sztem Barbi lesz a fekete özvegy, vagy angyal, mit bánom én :D
Én inkább arra voksolnék, hogy ma hazamegy egy régi ember - ha uncsik, akkor Ivar, ha a FA bele mer fingani a nulláslisztbe, akkor kivág valami erősebb embert. És a hét végén pedig kiesik még egy lány (amennyire ostoba ez a Beuska, én rá tennék egy centet (helló Nóri! :D)

Eruka 2015.03.24. 11:06:30

@windsor: szerintem EZ a mostani alakja az arany középút... De abban teljesen igazad van, hogy elég küzdelmes lesz tartani a súlyát / alakját az idő előrehaladtával!

Krétagarbó 2015.03.24. 11:07:05

@windsor: ki tudja, az is lehet, hogy vmi eügyi ok miatt hízott meg, sosem lehet tudni. Persze ha erről szó sincs, akkor ideje lenne fogyizni, ilyen fiatalon azért még ez nem olyan bonyolult:)

Krétagarbó 2015.03.24. 11:09:49

@bonzsúr mádám: Apolkát kedveltem, most már csak kedvelném, gyakorlatilag nem szerepel a műsorban, ezért már én is hajlok arra, hogy le kellene cserélni. Sajnálom, de ez egy szórakoztató műsor, néha azért fel kellene tűnjön, ez így már tarthatatlan.

szepi79 2015.03.24. 11:10:18

lakótársam, beus produkcióját látva: "és gondolj bele baszki, valakit azért nem kasztingoltak be, hogy EZ bejusson"

bonzsúr mádám 2015.03.24. 11:13:37

Mariann egyre jobban tetszik (emberileg), csak ne húzná be a fürdőruhát agyig tangába... + otthoni képeken sokkal természetesebbnek néz ki, bár ezt az őrá írni, kicsit furcsa... :) és profin kezeli az ilyen gyúrós, tajtrészeg csávót, kis kézimunka és ő irányít! Okos :) Topol és Ivar mehet. A szőke új csaj meg nem tudta hova jön? Mások cicit csináltatnak a műsorra, neki csak a kajára és mozgásra kellett volna figyelni pár hónapig...

introverted22 2015.03.24. 11:17:47

@Eruka: A középútnak én a szépségkirálynős és a mostani közti súlyt gondoltam. Az a baj, hogy a mostani alapján ő igencsak "asszonyosodásra" hajlamos. Ami x gyerek után és bizonyos kor felett teljesen jól tud állni a nőknek, de huszonévesen ilyen közegben sajnos nagyon kilóg :( Szerintem elég kemény pofon lehetett az önbizalmának az éjszakai jelenet, amikor mindenki pont lexarta, hogy ő is az ágyban van... Csoda, hogy nem lökték le. És ez egyértelműen a jelen alakjának szól, mert a tesztoszteronfelhőn keresztül nem fogják meglátni az ő belső szépségét. Hiába van szép arca és agya, ebben a játékban a farkuk is vezeti a faxikat.

Morfologista 2015.03.24. 11:19:37

Nem tudom miért szidjátok az új csajt. Szerintem teljesen rendben van. Nem kell mindenkinek 50 kg alatt lennie. Magam részéről nem szeretem a sovány csajokat, az a jó, ha van mit fogni, és egy gyenge szellő nem dönti fel.

beacska 2015.03.24. 11:19:52

@mézescsók: érdekes, ez a kézkrémes nekem kimaradt...hogy lehet? mikor volt?

beacska 2015.03.24. 11:21:01

@claudee: minek? a játékos nevük sokkal rövidebb

beacska 2015.03.24. 11:23:08

@windsor:zavarja, egyfolytában takargatta magát

Eugénia00 2015.03.24. 11:26:01

Van egy olyan megérzésem,hogy ez a Beus nem sokat tölt bent.

beacska 2015.03.24. 11:28:42

@Eruka: szinte biztos, h ma a két új lány közül megy haza vki. Ha hazaküldi az első számú vetélytársát, csak ő marad Lokira (mert hogy mindkettő Loki mellett fog kikötni, arra mérget vehetünk)

Ne is álmodjatok róla, h Adri hazamegy...

Sőőt, tovább megyek, ha igazak a pletykák, és Bea pofozkodni fog, még az is lehet, h el tudják lőni a Retur-poént, és Barbit visszahozzák helyette...

Eruka 2015.03.24. 11:31:30

@windsor: pontosan értettem, mire gondoltál. Én meg arra, hogy szerintem neki ez az egészséges alak, és nem az a botsáskás, mint a Királynőben... Persze ízlések és pofonok.
Az esti ágyas jelenet valóban kínos lehetett volna, de NEM a "súlyának" (könyörgök, ez nek KÖVÉR nő!!!) szólt, hanem annak, hogy Beuska odatolta bárkinek a csúnyáját, és ahogy valaki előttem megjegyezte, ÜRÍTÉS a lényeg :)
Ha így nézem, akkor Barbi inkább büszke lehetett magára, hogy nem gondolták egy kikapós ribancnak...
De persze ízlések és pofonok.... Csak annyira szomorú, hogy Barbiról úgy beszélünk / beszéltek, mintha egy tehén lenne.... na mindegy!

Eruka 2015.03.24. 11:32:01

@Morfologista: pontosan!!! Köszönöm! :D

Eruka 2015.03.24. 11:34:09

@beacska: sajnos én is biztos vagyok benne, mert UNCSIIIII! :DDDD
ha én lennék a FA, akkor tuti régit zavarnék haza, és erős lányt. Persze lehet, hogy nem vagyok elég taktikÁs... :D

Mazsolka_1 2015.03.24. 11:37:28

@mgrc: shopping királynők, és snezi is tuti szerepelt benne.

*jinx* 2015.03.24. 11:42:26

Béjvacs se szerepelt tegnap, pedig biztos voltak aranyköpései. Sztem Nóri megy a héten, de Apolkát se sokat látni.

introverted22 2015.03.24. 11:44:36

@Eruka: Azért álljunk meg egy pillanatra! Nem azt mondtam hogy tehén, de a bent lévő lányokhoz viszonyítva van rajta bőven fognivaló. Én sem vagyok egy botsáska, nem is kell annak lenni senkinek. A szépségkirálynős képre írtam, hogy túl sovány, de a kettő között van egy nagyon is arányos opció, amikor nőies, és nem szúrja át a csontjával a bőrét. Viszont! A fiúk előtte azért más nőkre is rászállltak és eddig is jelezték, hogy annyira nem vevők a zsírra, hiszen Barbinál jóval vékonyabb lányoknak is szóltak hogy edzeni kellene. Nekem ettől semmi bajom nincs Barbival, mindenki olyan súlyban mozog, amiben jól érzi magát, viszont ez egy olyan műsor, ahol javarészt minimális textilben villognak a szereplők, tehát folyamatosan látványos lesz a különbség a többiek és közte... Ennyi. Ha meg takargatja magát, akkor nyilván ő sem boldog így. Tudta, hogy ebbe a műsorba jön, úgyhogy tehetett volna érte, hogy ne egy fürdőlepedővel a derekán vonuldozzon. Ilyen fiatalon nem kellene ennyire futni hagyni a kilókat.

Krétagarbó 2015.03.24. 11:47:19

@beacska: ez a retúr kártya nekem is eszembe jutott.

Krétagarbó 2015.03.24. 11:49:31

@Eruka: azt, hogy tehén, sztem senki sem írta itt.

Mourinho már nem a király 2015.03.24. 11:49:53

Valaki nem tolja fel valahova pl. a kézimunkás videjót? A tv2 geobann nem annyira adja..
Megnézném Botox fejét miközben dolgozik :D

kolbászmustárral (törölt) 2015.03.24. 11:54:11

Hm. Érdekes, ahogyan kilóra-centire kapja a kritikát az új lány a külsejével kapcsolatban-nőktől, miközben Loki kenyérteste, vagy Patrik alkoholbűzös pórusai (és a fejüket ne is említsük) sem bíráltattak el ilyen szigorúan. :O

Remélem Beus bent marad, bár valahogyan kényelmetlenül érzem magam, amikor gügyögve beszél, csodálkozik, plüssállatokat ölelgetve, kicsit pedo-fílingem van. :(

Krétagarbó 2015.03.24. 11:59:53

@kolbászmustárral: sztem Loki teste vagy Patrik feje és alkoholizmusa is már kitárgyalásra került jópárszor.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.24. 12:05:44

Milán februárban még Costa ricán volt vajon? :O

Ronni 2015.03.24. 12:06:22

@Ken Adams79: Pedin nem nagy cucc, közgazdász a srác és 30 éves, valszeg ez az utolsó nagy kalandja.Megnöveszti a haját, leteszi a sapkát meg az undormányos szemüvegét,( szerintem nincs rá szüksége) és íme mehet emberek közé. Többé nem Éden Pjotr hanem civil önmaga.Legtöbb valóságshow szereplő, nehezen kap civil melót.

mézescsók 2015.03.24. 12:10:39

@beacska: Eléggé a vége felé. Amikor Beus a haját vasalja, Pjotr meg beállított a fürdőszobába. Először arról folyt a diskurzus, hogy miért van akkora pocsolya, Beus közölte, hogy tusoltak. Aztán Pjotr lazán letolta a gatyáját és ráült a WC-re. Dolga végeztével arról fecsegtek, hogy a csajoknál valahogy mindig elfogy a Wc papír, megtörölte-e a kezét, stb. És akkor mondja a nő, hogy Ő egy speckó szert használ, ami AIDS ellen is hat. Egyébként nem krém volt azt hiszem, hanem spray. A pasi fején kb. az volt, hogy miiiiiiiiiii? Eddig valószínűleg máshogy tudta, hogyan terjed a kór. Elhűlten nézett egy darabig, majd megszagolta és abban maradtak, hogy hát ha arra is jó, akkor rendben..

mézescsók 2015.03.24. 12:12:56

@Mourinho már nem a király: Nem látnál semmit. Botox feje pont olyan, mint máskor. Merev.

kszanaksz 2015.03.24. 12:20:18

Butaság lenne egyik új lánynak a másik új lányt kitenni ma, mert akkor bent marad a régiek ellen és ellőtte egyetlen bónuszát. Ha az egyik kitesz egy régit, akkor a megüresedett helyre kb. egyforma eséllyel pályázik a másik újjal.

Zoe_the_Genius 2015.03.24. 12:22:49

Igen, kb így éreztem én is Botoxszal kapcsolatban, bejött az alázás amit tolt, a gif meg epic kösz sixx.

*jinx* 2015.03.24. 12:22:50

@Ronni: Láttam múlthéten az Allée-ban, pontosan úgy nézett ki, mint a műsorban. :O Undormány szemüveg, sapka.

kszanaksz 2015.03.24. 12:25:06

Érdekes volt a pozícióját (és bentmaradását) féltő két csaj, mennyire másként oldották meg a helyzetet, Nóri felcseszte magát, besértődött és hisztizve fenyegetőzött, Mariann pedig felcseszte magát, aztán kiverte Bencének. Árulkodó dolgok ezek, kinek miben van nagyobb gyakorlata. :-)

beacska 2015.03.24. 12:39:16

@mézescsók: jééé, ez hányadik felvonásban volt? valszeg az elején, mert én szünetekben intéztem az anyai kötelességeimet (etetés pölö), úgyhogy néha lemaradok az elejéről...de nem emlékszem, h tegnap lemaradtam volna

Bujumburi 2015.03.24. 12:40:27

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: sőt, Patriknak VV Dóri is ismerőse... :D Micsoda csuda társaság ez kéremszépen :D

Falatkányi 2015.03.24. 12:41:05

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: nem valoszinu. De sztem csak mostanaban rakhatott bucsuzkodos kepet ki.
Es Vajna Timeatol kezdve, Aleska diamondig eleg sok "celeb" ismerose van mar.

Bujumburi 2015.03.24. 12:50:20

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Szerintem nem egyből röptetik őket haza, van egy olyan érzésem. Meg egy olyan is, hogy PAtrik és Milán Costa Rica után Miamiban jártak, legalábbis a képek szerint. Vajon ott szálltak át visszafele? Micsoda Sherlock csapat ez kérem. :D

2015.03.24. 12:53:32

kár h kimaradt a posztból az AIDS-elleni krém - ahogy fentebb vki említette gondoltam én is megemlítem az utókornak

The Game 2015.03.24. 12:54:28

miután volt közös fotózás amin az új csaj, milán ill. a többi pasi is ott van a képen, nyilván ismerték, beszéltek már vele, valszeg alig várták, h jöjjön, mert tudták, h könnyű préda lehet
nem véletlenek voltak az esti látogatások

2015.03.24. 12:54:55

ja és a hajszínekről: nyilván a fények miatt sárgás rózsaszínes nem azért mert befestették közben

Bride 2015.03.24. 12:55:04

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: igen, sok celeb az ismerőse :) hiába, a focisták népszerűek. viszont Adrit nem találtam köztük, vagy csak jól elbújt :/

2015.03.24. 12:56:05

@Rakoncátlan Oedipus: mindenesetre nekem szimpatikusabb a természetes barbi mint a faragott beus
túl sok már a műnő bent

Bride 2015.03.24. 12:57:11

@Bride: instagramon egyébként mindenkit megtaláltam, az nem nehéz, de pl Adrinak ott is titkos a profilja. szinte mindenki másnak nyilvános.

Hermesz Konrad 2015.03.24. 13:00:19

az indexes videón Mariann 1 perc alatt lerendezte Bencét. ;) Ha ezzel kezdi, megspórolhatta volna az egész esti veszekedést. :)) Annyira unottan csinálta, és menekült gyorsan kezet mosni, hogy az fájdalmas volt. Bence meg mosolygott, biztos azt gondolta, hogy sikerült megtenni az első lépést, és bízik benne, hogy lesz még több is...

beacska 2015.03.24. 13:00:20

@kszanaksz: amióta beírtad, ezen gondolkodom, h ha én lennék, mondjuk Barbi helyében, kit küldenék haza...isten bizony nem tudom...nyilvánvaló, h Beust, de mi van, ha bepróbálkozok egy Apollal? Peti még nem is szólt hozzá...vagy a hisztis Nóri?...Loki, mondjuk tutira befogadná...vagy várjak-e ezzel a Párválasztóig?...és mi van, ha nem lesz több esélyem? vagy mi van, ha Beust bent hagyom, és lecsapja a kezemről a letolt bugyijával a biztos Lokit??

beacska 2015.03.24. 13:02:30

@sixx:

csak én nem látok zöldes árnyalatú felsőt Barbin? ez nem neked szólt sixx, hanem a cikkhez...

kszanaksz 2015.03.24. 13:03:11

@Hermesz Konrad: Ha megfelelő helyzetet tud teremteni, akkor lesz is. Abszolút számításból történt az egész, ez nyilvánvaló volt, szóval "csak" érdekeltté kell tenni Mariannt.

Zoe_the_Genius 2015.03.24. 13:04:53

@windsor: nagy baj az, hogy egy csontsovány nő két lufival vezeti a faszik farkát (kösz média, kösz pornó) és remélem, hogy Bajbinak van annyi agya, hogy ne gondolja konkurenciának Sáskát valamit tisztában legyen vele, hogy akinek ez kell, az neki viszont NEM!

Bride 2015.03.24. 13:05:01

@sixx: a hogyvoltot melyik adásról írod? a sima tv2-s 21:15-ösről vagy a későbbi 18+-ról? mert nekem is kimaradt pár rész, pl a Petis wc-s.

mercsi 2015.03.24. 13:08:55

@beacska: nem látsz, mert már kikorrekciózták, épp ezért látod rózsaszínnek a lány haját. akkor látnád a zöldes ruhát, ha még nem lett volna kikorrekciózva, és szőke lenne a haja. :)

kszanaksz 2015.03.24. 13:09:10

@beacska: a másik újat hazaküldeni szerintem öngól. Ott maradsz az összeszokott társasággal és várhatod péntek estig, hátha Bárki behoz valamit megint a helyi nyomtatványboltból.

mercsi 2015.03.24. 13:11:18

@beacska: én tuti Nórit küldeném haza, a tegnap esti jelenetek után Lokiból kinézném, hogy nem bánná, ha a továbbiakban nem Nóri lenne a párja :)

dedalon74 2015.03.24. 13:12:22

Elolvastam egy január 21.-én kelt cikket a Blikkből Cristofel exéről, Beusról , de nem linkelem ide, mert még a címe is spoilerveszélyes, de ennek a csajnak van lóvéja rendesen. Maseratival járkál Pesten. Érthetetlen...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.24. 13:12:25

@Rakoncátlan Oedipus:

Még a nicked is műmájerség. Ki a f... kért meg rá, hogy tudósíts, te jólértesült? A kommentelők java része nem kutat azért, hogy megtudjon pár nappal előbb valamit, vagy hogy lelője a poént. Neked ez a szórakozásod? Remélem, nem leszel itt hosszú életű.

beacska 2015.03.24. 13:19:52

@mercsi: az oké, de akkor Lokira ott marad Beus és Barbi. szerinted Loki melyiket választaná? a TEGNAP esti jelenet alapján? (mert mi gondolunk, amit gondolunk Lokiról, de azért biztosak nem lehetünk benne, h nem fogja a farka vezérelni)

beacska 2015.03.24. 13:19:52

@mercsi: az oké, de akkor Lokira ott marad Beus és Barbi. szerinted Loki melyiket választaná? a TEGNAP esti jelenet alapján? (mert mi gondolunk, amit gondolunk Lokiról, de azért biztosak nem lehetünk benne, h nem fogja a farka vezérelni)

beacska 2015.03.24. 13:20:13

blogmoci monnnyon le

2015.03.24. 13:23:26

@beacska: beust fogja barbira rá sem hederített
bár még beszélgethetnek h megismerje

Zoe_the_Genius 2015.03.24. 13:24:15

Gyerekek, a Pacának is hialuron van a szájába, dögöljek meg.

beacska 2015.03.24. 13:25:21

@fosch9: hát ez az! ezért mondtam, h ha Barbi lennék, ki tennék ki?

Zoe_the_Genius 2015.03.24. 13:28:00

@Zoe_the_Genius: nem hozza be a 2013-as képét, azt nézzétek meg, tök vékony a feje, 8 évet öregedett két év alatt, kemény.

Bride 2015.03.24. 13:34:52

@Zoe_the_Genius: vagy lehet hogy olvassa a forumot es elkezdte letiltani a regi fotoit :D

beacska 2015.03.24. 13:41:50

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: én is ezt kérdeztem, de kitörölték, h ne vesszen össze...így nekünk már nem jutott zöld...báár, jegyzem meg, a szőkének melyik árnyalata zöld, h abba is bele kellett nyúlni?

mercsi 2015.03.24. 13:45:55

@beacska: sztem Loki Barbit választaná. Beust max megcsinálná, de párként nem hinném, hogy el bírná viselni. ahogy az egyik srác mondta is a tegnapi részben, hogy lehet, hogy Beát könnyű irányítani, viszont amikor rajta lenne a sor, hogy döntsön, melyik srácot küldje haza, kiszámíthatatlan lenne.

kszanaksz 2015.03.24. 13:46:28

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: @beacska: Azonosítsátok be a riportos ruhát és figyeljétek meg normál, azaz nem riportos környezetben. Akkor elvileg nem nyúlnak bele, tehát ha nem lesz benne zöld akkor sem, akkor....

XocoLatte 2015.03.24. 13:46:53

@mézescsók: az első bekezdésedet Botoxék is hangoztatták a Snezivel folytatott kupaktanácson.

Krétagarbó 2015.03.24. 13:48:55

@Zoe_the_Genius: nekem behozta, de egyébként régi ÉH játékost is ismer, az egyik képe alatt kommentelt Éden Krisztián is, még 2014-ben. Szűk kör ez, úgy tűnik.

XocoLatte 2015.03.24. 13:50:20

@kszanaksz: Botox probléma-megoldás központú, Ivar probléma-fokozás központú... meglátjuk, melyik lesz eredményesebb!

Krétagarbó 2015.03.24. 13:50:25

@beacska: valszeg a színt ahogy változtatták, úgy változott a haja színe is.

File Lili 2015.03.24. 13:53:01

Barbi riportja tuti spoiler, nem csak a nedves haja volt rezes árnyalatú, hanem az adás vége felé szárazon hátrafogva is egyértelműen festés után van, kizárt, hogy színelés miatt. Valszeg pár hét után fodrászt kapott minden lány és nála látszik először... vagy tényleg utólag riportálták.
Mariannt én most kedveltem csak meg, ez a rész volt az eddigi legjobb, és sajnálom, hogy nem viszi végig. :(
Abban segítsetek már légyszi, hogy én esténként nem látom az adást, csak reggelente szoktam a hogyvolt posztja után újranézni online és már korábban is volt olyan, hogy nem emlékeztem a jelenetre, amiről hogyvoltozott sixx, de ma ez többszörösen érzékelhető volt (vagy én vagyok hülye): sem ez az aids kézkrémes nincs fent online, se a kakilós, se az, amikor Gergő azt mondja cristofelexre, hogy nem buta, hanem inkább még gyerek, se a póthajas kérdezősködés... Ált. a 18+-os adásvideokat nézem meg, de most belenéztem a simába és ott sem találtam ezeket a jeleneteket... mutatna vki irányt? Köszi előre is!

Gia Gianea 2015.03.24. 13:54:50

Snezi tényleg hasonlít Halee Berry-re. :-)

Gia Gianea 2015.03.24. 14:00:23

@File Lili: Az Aids-es-Petis az Éden Éjjelben volt..

mercsi 2015.03.24. 14:03:28

@File Lili: Éden Éjjelben vannak plusz bejátszások. pl a kakiklós-AIDS-es is Éden Éjjelben volt :)

melaena 2015.03.24. 14:17:09

Az uj csaj mas hajszine sztem nem spoiler.
Sztem a riportok neha tobb hettel az eset utan keszulnek.
Pl : Bence ul a riporton,feher vagottnyaku izompolo,nyakaban egy indian nyaklanc,izzad,mint a lo.
Ebbol az interjubol eddig minden heten jatszottak be,valszeg azutan keszult,hogy kiesett.
Sot,az is eselyes,hogy nemelyik eseten olyan regi,hogy mar nem is emlekszik ra,be kell neki jatszani videorol.
A hanyaso bulik kozepen bejatszott interjukban is jelenidoben beszelnek,pedig ott a napnal is vilagosabb,hogy az mult.

Nekem a Botox becenev sosem tetszett,nem tudtam vele azonosulni,de a tegnapi produkcio utan nalam Marok Marcsa lesz :D

mézescsók 2015.03.24. 14:24:29

@beacska: Esküszöm, elbizonytalanodtam. Lehet, hogy az Éden Éjjelben volt? De látod,@fosch9: is emlékszik rá!!! Én a gyógyszeres fiókot kutattam közben, mert pokolian fájt a fejem és mivel ez szökőévenként egyszer fordul elő, azon méláztam, hogy bevegyek-e valamit, ha igen, akkor mit vagy egyáltalán ne. Azt tudom, hogy ennek ellenére nagyon felröhögtem, mert az a krémes formáció kiütötte Petit. Eddig mást tudhatott az AIDS terjedéséről. Meg az is eszembe jutott, hogy hasznos dolog az ilyesmi a háznál, ha az ember idegbeteg lesz, ha nem dugják meg. (Nem vettem be semmit. Megettem egy almát, aztán elmúlt. Nem biztos, hogy almától. Ha mégis, szabadalmaztatni fogom.)

@XocoLatte: Nem tőlük vettem, de kézenfekvő szerintem.Naná, majd pont egy gipszes csajt hagynak bent, aki lehet, hogy nem a jelenleg hatályos szillkon formát hozza, de fényévekkel értelmesebbnek tűnik!

Krisztián Mészáros 2015.03.24. 14:28:17

@dedalon74: A csaj nem gazdag a kocsi nem az övé, hanem egy pasié, akit rendszeresen szop, csak kölcsönkapta, Bea egy kurva.

beacska 2015.03.24. 14:33:33

@melaena: szerintem vagy aznap, vagy másnap készítik a riportokat. végülis OTT van idejük rá. mi mást csinálnának? a beivós bulik után nyilván csak másnap...ha nincs feladat, riportoznak legalább...felveszik őket, aztán ki tudja, jó lesz-e vmire...szerintem

mézescsók 2015.03.24. 14:42:50

@XocoLatte: Nem einsteini magasságokra gondoltam, de megüti a benti mértéket bőven.

LoLa 2015.03.24. 14:43:59

Most nézem az Éjjelt. Nem ismerem ezt a Segalt, de cseppet se csodálkozom, hogy Beával haverok, ugyanaz a szint. Pamélának meg szólhatna vki, hogy a tikkelés az nem kacsintgatás.

File Lili 2015.03.24. 14:44:52

@GIA GIANEA @MERCSI köszönöm, akkor már értem! :) az ééjjelt kihagytam eddig, pamela nekem elviselhetetlen, de hát akkor majd átpörgetem. :)
Beus föböje amúgy ez: www.facebook.com/profile.php?id=100001110516677&fref=ts de most épp nem nyilvános, tegnap pedig még nagyban posztolgatott az édenről. :)

Gia Gianea 2015.03.24. 14:47:32

Snezi egyik riportját csütörtökön és pénteken is egy az egyben ugyanúgy leadták.Amiben azt ecsetelte,hogy Milán leszívja az energiáit és elrontja a játékát.Ciki.

2015.03.24. 14:49:46

@LoLa: egy ócska VV-s drogkereskedelemért most jött a börtönből (egy éve) kb azóta nagy barik beuskával

Gia Gianea 2015.03.24. 14:58:10

@File Lili: Nyilván rászóltak,hogy nem kellene..

LoLa 2015.03.24. 14:58:13

@fosch9: Még egy bűnözőt se tudnék komolyan venni, ha akkora mint egy nokedli hanyattlökve.

kszanaksz 2015.03.24. 15:07:27

Maserátiért 10-ből 9-en mi is szopnánk!

Krisztián Mészáros 2015.03.24. 15:08:50

@kszanaksz: Persze ha ránk íratnánk, de egy kölcsön kocsi visszajár! ;)

Krisztián Mészáros 2015.03.24. 15:09:47

@XocoLatte: Ez most költői kérdés volt? De külföldön is kurválkodik :D

Krisztián Mészáros 2015.03.24. 15:15:46

Ha valakit érdekel Bea hirdetése, az oldalamon nyilvánosan megosztottam, ide nem tudom belinkelni :D www.facebook.com/profile.php?id=100008665363888

XocoLatte 2015.03.24. 15:18:11

@Krisztián Mészáros: nem, á nem... egészségére! ;-)

Krisztián Mészáros 2015.03.24. 15:18:43

Ha valakit érdekel Bea hirdetése oldalamon láthatjátok! :D
www.facebook.com/profile.php?id=100008665363888

,, 2015.03.24. 15:23:15

én úgy röhögnék ha az ÉH-osok olvasnák a HV-t, és maguk közt ők meg a kommentelők fészbukjait keresnék meg és osztanák meg.

Szigmund Frajd 2015.03.24. 15:23:19

Ez a Zéró (a.k.a. Beus) egész egyszerűen zseniális! :D Remélhetőleg bentmarad, mert van annyira mutatós, hogy lecseréljék rá az egyik kifutó modellt. (már csak az újdonság varázsa miatt is)
Hajrá Zéró, te vagy az új kedvenc!

Krétagarbó 2015.03.24. 15:29:31

@kszanaksz: Én nem. Nekem jobban tetszenek a Ferrarik.

2015.03.24. 15:31:37

@foxglove (F6): na azt művészet lenne ha sikerülne :D

2015.03.24. 15:32:19

@LoLa: biztos megtörtén a börtönben, hátulról, néhányszor..

,, 2015.03.24. 15:33:21

@fosch9: gondolj bele, loki már lehet feltúrta a netet, h ki lehetsz:)

2015.03.24. 15:35:02

fentebb sixx már linkelte a más hajszínt
látom mindenki "visszaolvas"

2015.03.24. 15:35:35

@foxglove (F6): áháháhá :D én vagyok én te vagy te ...:D mondanám viccesen :)

ByeKitty 2015.03.24. 15:36:29

Beus a plasztikai sebésznél a Freire Szilvi-csomagot kérhette.

,, 2015.03.24. 15:37:22

@fosch9: azt hittem először azt írod, te vagy én, már csodálkoztam:))

mercsi 2015.03.24. 15:39:51

@LoLa: elsőre én is azt hittem, hogy kacsintgat, és akkor mondta Pamela is. utána ő is észrevette, hogy nem kacsintgatásról van szó, és nem emlegette többször...

csak mert 2015.03.24. 15:49:06

@fosch9: itt válaszolok, a másikban feltett kérdésedre. Snezi nekem szimpatikus, valóban sok a smink, de ő szerintem anélkül is szép. Szerintem nem répasárga a bőre, nem szoliszínű, valószínűbb, hogy amiatt barna, hogy félvér. Ami még pozitív, hogy soha nem mondott rosszat egyik lány külsejéről sem, ami nem mondható el nóriról, ő folyton ócsárol mindenkit... a hisztije este borzalmasan olcsó volt, remélem, ma kidobják a picsába...
Bocsi, hogy nekem Snezi szimpatikusabb, mint a rosszindulatú nóri.

Krétagarbó 2015.03.24. 15:49:10

@foxglove (F6): de mi nem vagyunk celebek, nem érdekes a mi FB profilunk senkinek.

Gia Gianea 2015.03.24. 15:49:52

@Savafan: Műmell és műhaj nélkül teljesen jelentéktelen.

Gia Gianea 2015.03.24. 15:51:44

@csak mert: Snezi is mondhat rosszat bárkire,csak lehet,hogy nem adják le nekünk. ;-)

2015.03.24. 15:52:51

@foxglove (F6): hehehe :D
@csak mert: drágám attól én még imádlak, h snecit nem egyformán ítéljük meg
sztem egyébként nem félvér hanem teljes... nem látok benne bájosságot
nóriban van báj de a tegnapi hárpiás viselkedése hát az kár volt
@Krétagarbó: :D

2015.03.24. 15:53:43

én ma melyik csomagot kérjem a fodrásznál? :D

,, 2015.03.24. 15:53:48

@Krétagarbó: pedig azt hittem minden játékosnak van kedvenc kommentelője is:(

Krétagarbó 2015.03.24. 15:55:00

@Savafan: azért elég szomorú valahol, hogy egy 19 éves lány már ennyi mindenen túl van. Miamiba járt kurválkodni, itthon eltartott már egy másik prostit, mert Cristofel sem más, elég gáz...

csak mert 2015.03.24. 15:56:15

@fosch9: :)) bosnyák az apja, nem?

Krétagarbó 2015.03.24. 15:56:25

@foxglove (F6): akkor most elszomorítottalak? Nem akartam:)

csak mert 2015.03.24. 15:57:37

@ByeKitty: tényleg rá hasonlít :DD

@mercsi: ki tikkel?

Mildi_Bp 2015.03.24. 16:00:23

@Savafan: ohh, szép találat! már világos, miből telik egy 19 éves csajszinak póthajra, műcicire, műszájra. és az is, miért mondja a bemutatkozó kisfilmjében, hogy tök mindegy, milyen helyes vagy HÍRES egy pasi, ha nem jó a szex, akkor nem működik a kapcsolat. a hírest bizonyára Cristofelre értette, aki ezek szerint nem egy nagy májer az ágyban.

csak mert 2015.03.24. 16:00:35

@Gia Gianea: bocsi, nem értem mir írtad az AIDS-est

csak mert 2015.03.24. 16:03:24

A lepkés dolog az brutál volt, ahogy beadták beusnak :DD

Gia Gianea 2015.03.24. 16:03:25

@csak mert: Az Éden éjjelben mutattak egy vidit,ahol Beus egy olyan sprayt adott Petinek,ami megakadályozza az AIDS elkapását.Szerinte..

mercsi 2015.03.24. 16:04:05

@csak mert: VV Segal, aki Beus nagy barija

mercsi 2015.03.24. 16:05:12

@Gia Gianea: lehet, hogy Beus stricije ámítgatja ezzel szegény lányt, hogy nyugodtan csináljon bárkivel bármit, csak megtörli a kezét a csodaszprével és nem lesz AIDS-es...

csak mert 2015.03.24. 16:05:32

@Gia Gianea: te jó ég :DDDDDDDDDDDD

@mercsi: köszi a választ

kszanaksz 2015.03.24. 16:12:27

@Gia Gianea: Könnygáz volt és a működési elve az, ha valaki meg akar dugni, lefújod.

Zoe_the_Genius 2015.03.24. 16:14:53

@Mildi_Bp: speciel szerintem is tökindegy:)))))

dancegirl26 2015.03.24. 16:26:13

@windsor: nem az első eset, h rózsaszínek a csajok. Fény lesz az.

kszanaksz 2015.03.24. 16:42:40

@dancegirl26: Már kiderült, hogy ha van rajta zöld, akkor olyant kell csinálni vele ami a sárgából rózsaszínt csinál. Érted!

Gia Gianea 2015.03.24. 16:48:43

@kszanaksz: Fura is lenne amúgy a sok ízlésficamos színű frizura.. :-)
Naominak volt rózsaszín-narancs?Nem emlékszem..

vastyúk is .. 2015.03.24. 16:51:05

@Szigmund Frajd: hú, de rég láttalak már. Igaz, Zéró egy kincs. Már átfutott az agyamon, hogy ezt csak megjátszani lehet. Mikor a plüssökkel gügyögött, akkor vált biztossá, hogy csak egy gyereklány Felnőtt testben.

File Lili 2015.03.24. 17:05:41

bakker, most jut eszembe, hogy Nórikánál is láttam már ilyen árnyalatban pompázó hajú riportot, úgyhogy akkor tényleg fényelés. pedigjól állna nekik igazából is! :)
Beuskától ne várjatok sokat, már jópár hete elspoilerezték, hogy pofozkodni fog és kizárják... pedig annyira vicces egyemmeg :)

mercsi 2015.03.24. 17:15:02

@File Lili: csak azt nem értem, hogy ha pofozkodás miatt kizárják, akkor Adrit miért nem zárták ki, amikor Beckssel pofozkodott? vagy ha az illető a párját üti, akkor az nem gáz?

File Lili 2015.03.24. 17:34:30

@mercsi: igen, ez jó kérdés! bár tény, hogy ott nem feltétlenül bántó szándékkal történt a pofon, de akkor is, a pofon az pofon. na majd meglátjuk, ha adásba kerül, de biztos kimagyarázzák majd...

Rayen 2015.03.24. 17:44:34

@mercsi: El tudom képzelni, hogy rátapintottál az igazságra. Amitől már nem is annyira vicces a dolog, mert ez a butaságának olyan kihasználása, ami veszélyezteti őt.

Gia Gianea 2015.03.24. 18:38:40

El nem tudom képzelni,hogy a Bea hogyan tudott leérettségizni..

ÉH3sZ 2015.03.24. 18:42:05

@Gia Gianea: Én el tudom. Tanárnak kellett volna mennem:)

ÉH3sZ 2015.03.24. 19:29:03

@Krétagarbó: Csak azt ne mondd hogy az idén érettségizel:))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.24. 19:30:40

Apolka ma sem megy haza? Őt még kiejteni is elfelejtik?

ÉH3sZ 2015.03.24. 19:41:18

@Krétagarbó: :DDD
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Szenvedni akarok, mint Sir Galahad Rossznyavaja várában:)

A Fekete Anygyal csak csajt küldhet haza?

Gia Gianea 2015.03.24. 19:44:29

@ÉH3sZ: Már így is kevés fijú van.. :-)

ÉH3sZ 2015.03.24. 19:46:08

@Gia Gianea: Beus is lehet Fekete Angyal, úgyhogy ne gyere a logikával:)

,, 2015.03.24. 19:53:38

@Krétagarbó: neked világosabb lett az avid? a feliratot látom h új, de a színeket is változtattad?

2015.03.24. 20:17:38

@ÉH3sZ: ki lettem egészítve :DDD

ÉH3sZ 2015.03.24. 20:25:03

@fosch9: Erről szól a tavasz:)
A kettes hotelben nem valami Nikol ejtette ki Nikit a mozdíthatatlan szikikoncsajt? Veszélyben van Snezi és Marcsa?

2015.03.24. 20:27:32

@ÉH3sZ: :DDD
de, jól emlékezhetsz, sztem
beus nem fogja a műciciket kitolni, de barbi talán...
én nórira tippelek h bármelyik lány a Fekete Angyal, őt teszi ki

Krétagarbó 2015.03.24. 20:27:36

@foxglove (F6): ja, kicsit játszottam ma vele.:)

ÉH3sZ 2015.03.24. 20:32:12

@fosch9: Túlságosan kézenfekvő lenne nekem Nóri.

Gia Gianea 2015.03.24. 20:36:08

És mitől függ majd,hogy ki lesz a fekete angyal?Megszavazzák a lakók,hogy ki legyen?Vagy húznak Beusék egy piros vagy zöld biszb@szt?Égető kérdések.. :-)

Gia Gianea 2015.03.24. 20:36:32

@ÉH3sZ: Ebben a játékban eddig minden kézenfekvő volt.....

ÉH3sZ 2015.03.24. 20:38:42

@Gia Gianea: Jó kérdések. Ha szavazzák, Barbi. Ha húzzák ... ?

2015.03.24. 20:41:45

@Gia Gianea: egymás között feszegették sztem csak az egyik rámondja h jó leszek én
@ÉH3sZ: igen, de a többihez mernének vajon nyúlni?

ÉH3sZ 2015.03.24. 20:48:34

@fosch9: Rámondja vmelyik úgy mint Norbi a kiesésre?
Barbi nem látszik olyan tökösnek. Beus pedig félreérti a kérdést h ki távozzon:)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.24. 20:54:51

Fél óra se és kezdődik az öfi. kíváncsi vagyok ki a Black Angel. :-) Én is Nórit tenném ki, pont azért amit a csajok mondtak. Ha kirakod, senki nem fog rád haragudni...

2015.03.24. 20:55:06

@ÉH3sZ: meglátjuk, mindenesetre remélem lesz meglepi
Apolt sajnálom, normális csaj, Adrit annyira nem. A két műcsöcst meg nem fogja merni egyik sem kirúgdalni.

Krétagarbó 2015.03.24. 21:00:22

@fosch9: pedi ha lenne egy cseppnyi eszük és megfigyelnék a dolgokat, Snezit is simán kirakhatnák, Gergő nem sírna utána, egy viszonylag erősebb játékossal kevesebb lenne, és a lányok közül csak Mariannt mondhatja közelebb Snezi magához, de neki is van annyi esze, hogy Snezi nélkül egy erősebbel kevesebb.
Snezi pedig maga mondta el, hogy most került csak össze Gergővel, ki lett téve Milén, akit nagyon sajnált.
De tartok tőle, hogy a két új lány nem vette az adást.

ÉH3sZ 2015.03.24. 21:00:52

@fosch9: Apol normális de eltűnik, Adri állandóan hisztizik de sokszor látható.

@Majom1Parádé: Nóri maradjon mert nagyon műciciuralom lesz ha kiblackkelik:)

Krétagarbó 2015.03.24. 21:02:29

@ÉH3sZ: Nekem egyre jobban tetszik, az ötletem, hogy Snezit blackkeljék ki:)

2015.03.24. 21:04:26

@Krétagarbó: szerintem sem vették az adást és én is snecikét tenném ki
@ÉH3sZ: sztem nem nagyon van apolnak való aktivitás és azért, adri meg magával nincs kibékülve, mariska is csak napozott eddig, ok kiverte tegnap bencének, de sztem bence se sírna utána...
én megsajnáltam nórit a sok kanca között

ÉH3sZ 2015.03.24. 21:05:23

@Krétagarbó: Snezi azért mondta el a baját a két újnak h vegyék a lapot és blackkeljék ki?:)

2015.03.24. 21:07:34

@Krétagarbó: @ÉH3sZ: ez a blackkeljék a bekkeljék akar-e lenni csak valóságsó nyelven? :D
nem tudok eléggé tematikálni :DDD

ÉH3sZ 2015.03.24. 21:08:19

@fosch9: Nóri felháborodásai kellenek a hotelbe:)
Az összes fiú hasoncsúszva bulizott, Béjvacs meg állt a bokrokban egy pohárral:)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.24. 21:09:22

@ÉH3sZ: Ja, ebben van valami. Nekem amúgy pont Apol a kedvencem a lányoktól, a fiúktól meg alap, hogy Loki.

Krétagarbó 2015.03.24. 21:09:41

@fosch9: Black Angel-ből jött, gondolom, de majd megerősítenek.

2015.03.24. 21:10:50

@ÉH3sZ: kellenek, aha, hát ki küldené el a lapos seggű műcsöcst a csudába? :D amúgy is kinek kell ilyen :DDDDD
Béjvacs még nem érzi a bugit, de 1-2 ilyen buli és bevezetik ebbe a világba, sztem.
@Krétagarbó: néztem is, h megszaladt a púder :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.24. 21:10:51

@fosch9: Én arra tippelnék, hogy tegyék ki a játékból a fekete angyal keretében...

ÉH3sZ 2015.03.24. 21:11:52

@fosch9: Blak Angel kiszórás=kiblackkelés:)
@Bride: Ez jó hír!:)

2015.03.24. 21:11:59

@Krétagarbó: utána már gondoltam rá de elkésve :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.24. 21:13:03

Na, má csak a reklámot kell kiBLACK-elnünk. :-)))

2015.03.24. 21:14:57

@Majom1Parádé: @ÉH3sZ: köszönöm szépen :)
amúgy kinevettem magamat kicsit de nem baj :D

dancegirl26 2015.03.24. 21:16:35

@kszanaksz: kòszi. De nekem nem volt kérdés, h a fények csinálják

ÉH3sZ 2015.03.24. 21:17:49

@fosch9: Szívesen, de kinevetünk mi ne fáradj:)

Szoba kilátással 2015.03.24. 21:18:12

@vastyúk is ..: a teste se felnőtt Nőé képzeld el szilikon hialiuron szoli es műhaj nélkül

2015.03.24. 21:18:59

@ÉH3sZ: ehehehe :D akkor én sírjak?
@Yooha: :))) időben jöttél

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.24. 21:20:01

Fekete Angyal és Gólem is fekete pólóban....

2015.03.24. 21:20:02

@Szoba kilátással: csak h nem csak én láttam ezt.. :)

Bride 2015.03.24. 21:21:00

jó, hát Beus fogja vállalni, Nóri megy haza.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.24. 21:21:06

Na, Beus csöcsét kiárnyékozták..

2015.03.24. 21:21:41

én tudtam h a messze földön híres gavallérnak csak zseblámpa volt a zsebében :DDD

Ditti82 2015.03.24. 21:22:00

Mik ezek a kínrímek?

2015.03.24. 21:23:17

10-10 p rapid randi a két új lánynak a fiúkkal

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2015.03.24. 21:23:22

En azt hittem hogy a 2 uj joveveny tudja, melyikuk a Fekete Angyal.

Bride 2015.03.24. 21:23:36

Barbi haja megint rózsaszín és nem is zöld a felsője :O

Ditti82 2015.03.24. 21:23:41

Rapidrandi, fákkjeeeee! :D

Ditti82 2015.03.24. 21:24:26

@fosch9: Emlékszem, a 2-ben is volt valami éneklősdi.

2015.03.24. 21:24:57

@Yooha: mindjárt eldöntik

ÉH3sZ 2015.03.24. 21:25:42

@fosch9: Sose ha engem látsz:)

2015.03.24. 21:26:15

esik és loki a mödansziéban nézelődik

@Ditti82: nem emlékeztem :)

Krétagarbó 2015.03.24. 21:26:30

@Bride: de zöld az, csak a riportban nem zöld. amikor Bencével beszélgetett, akkor látszott a valódi színe.

2015.03.24. 21:26:55

az S betűt nem sokan tudják rendesen kimondani

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.24. 21:27:14

Geri kérdezi Botoxot: Bence mindig dugni akar veled?
-Bárkivel... :-)

Krétagarbó 2015.03.24. 21:27:46

ilyen szar időben aztán mi a szart tudnak csinálni, a feladatokon kívül.

2015.03.24. 21:28:22

@ÉH3sZ: már jobb a kedvem :DDD

Ditti82 2015.03.24. 21:29:01

Jéééééézusom... Ezt ugye csak álmodom???

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2015.03.24. 21:29:09

A hozzászólások betöltése nem sikerült.

Krétagarbó 2015.03.24. 21:29:22

Úristen, Nózika. Aki segített Beusnak, hogy miket kérdezzen a randin. Anyám borogass.

daneee 2015.03.24. 21:30:25

Tegnap nem láttam a részt, csak az írásra támaszkodtam, jujjjjjj de buta ez a lány

2015.03.24. 21:30:34

beus nózi nevű basza adott puszit lokinak
aminek loki hűdenagyon örül
ez a bea kétéves szinten van

lent nóri a többieknek szidja lokit hogy a lányok között feküdt

Krétagarbó 2015.03.24. 21:32:19

@fosch9: Nórit sem az eszéért lopják el...

ÉH3sZ 2015.03.24. 21:32:35

@fosch9: Mosómaci figura Nózi:)

vastyúk is .. 2015.03.24. 21:33:28

Szép estét mindenkinek, már megint lekéstem az elejét :D

2015.03.24. 21:33:49

@Krétagarbó: hát nem :D

Patrik is megismerheti Nózit.

mercsi 2015.03.24. 21:34:48

egyre erősebben gondolom, h Nóri megy ma haza

gólyamajom 2015.03.24. 21:35:22

PAtrik leb.szna egyet Nózinak..hehe

2015.03.24. 21:35:45

@ÉH3sZ: szeressük nózit mit mondasz? :D
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: iftenem :) így már világof :)

vastyúk is .. 2015.03.24. 21:35:49

@mercsi: hát én is ezt a kimenetelt várom :D

Ditti82 2015.03.24. 21:36:31

És a riportba is beviszi. Agyam eldobom. :D

Krétagarbó 2015.03.24. 21:36:57

@mercsi: mindenki arra tereli őket. még Loki is.

Beus szeretne fekete angyal lenni. Barbi nem vállalná, ez hülye...

ÉH3sZ 2015.03.24. 21:36:59

Adri kérdezi h mi van ha két angyal lesz?:)

2015.03.24. 21:37:25

egy blikk cikket osztanék meg melyben Loki nóri szájszagára panaszkodik Bájvacsnak idézek

- Komolya, én ki vagyok borulva, ezt tényleg nem bírom. nem akaok vele beszélgetni, nem akaom látni se, nem akarom érezni a szájszagát. Eszik, alszik, cigizik, SZARIK, ennyit csinál. - jellemezte párját :DDDDDDDDDD

tomfree 2015.03.24. 21:37:40

@Ditti82: honnan tudod, hogy nem Nózi az ész otthon Beuséknál? Muszáj bevinnie. :-)

Ditti82 2015.03.24. 21:37:50

Hát Snezi, vakon vagy most.

vastyúk is .. 2015.03.24. 21:37:54

Beus szereti az új kihívást és az új izgalmat, amit a fekete angyalság hozna neki. Barmi meg nem akarja, hogy szar arcnak nézzék, és jeeeee, Beus az ösztönlény választ, igazi oroszrulett.

ÉH3sZ 2015.03.24. 21:38:28

@fosch9: Füle van mint Lokinak:)

lenibo 2015.03.24. 21:39:10

Van egy tippem, hogy aki magára vállalja a Fekete Angyal szerepet az marad. Beus marad Barbi megy.

Krétagarbó 2015.03.24. 21:39:25

@Ditti82: sztem is, én is őt szórnám kifele.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.24. 21:39:26

Beus bekeményített és az ellentétét fogja csinálni, amit mondanak neki....

Bride 2015.03.24. 21:39:27

ajjaj, talán Beus mégse teljesen ostoba :O nem Nóri fog repülni..

Ditti82 2015.03.24. 21:39:46

Nem hiszem el, hogy maradt ez a liba életben?

2015.03.24. 21:40:57

@Ditti82: sokat pumpálták bele a levegőt a kanik (szó lopva sixxtől) :D

Nózi is ott van a párválasztón

lenibo 2015.03.24. 21:41:25

Na Beus lépd meg a szokatlant. Küld haza Adrit. Remélem a kezére írta a nevét. :)

Krétagarbó 2015.03.24. 21:42:18

Beusnak inkább egy fogszabályzás kellett volna a hialuron előtt. Azért sem tudja kimondani az s-t, meg az sz-t helyesen,

vastyúk is .. 2015.03.24. 21:42:24

Ivar, kérlek tűrd el a frufrud és ne használj vörös rúzst!

gólyamajom 2015.03.24. 21:43:22

Berki- mutass rá hehehehhe

2015.03.24. 21:43:30

@ÉH3sZ: jó, akkor maradjon :D

Krétagarbó 2015.03.24. 21:43:35

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: még hogy 10, a bizalmasa nevét sem tudta. Bebizonyította, hogy agyműködés nélkül is lehet élni.

vastyúk is .. 2015.03.24. 21:43:45

Bence megkapta a faszverést Mari markától, szóval már szent a béke

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.24. 21:44:44

Vicces lesz, ha az alapján mond nevet, aki eszébe jut.

@tomfree: és így is :-D

Ditti82 2015.03.24. 21:44:56

Patrik. Bolond. Bemásztam, kimásztam, visszamentem a helyemre. :D

vastyúk is .. 2015.03.24. 21:45:33

Adri lebaszott egy finom pofont Pacalnak, mert megtudta, hogy ő is benn járt a szingli szobában.

2015.03.24. 21:45:54

fekete angyal ceremónika
beus elvállalta

Krétagarbó 2015.03.24. 21:46:11

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: jaja, hogy mond egy nevet? majd odamegy hozzá, hogy izé, te.

mercsi 2015.03.24. 21:46:39

holnap reggelig viselnie kell a fekete szárnyakat? :O

2015.03.24. 21:46:57

mamma mia... fekete szárnyat kell viseljen honapig bejus

Krétagarbó 2015.03.24. 21:47:15

szárnyakkal kell aludjon. Majd Nózi mondja a nevet, talán neki sikerült 6 nevet megjegyeznie.

gólyamajom 2015.03.24. 21:47:38

Kéred Nózit- iigen...

Jutifaliiiiiiiiiiiiiii

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.24. 21:48:02

Végig kell mennie sorban a többi csaj jellemzésén....

tomfree 2015.03.24. 21:48:06

@fosch9: hahaha, viselnie kell azt a baszt egy napig a hátán ennek az agyhalottnak...:-))))

Krétagarbó 2015.03.24. 21:48:59

Apolkával nem beszélgetett.

mercsi 2015.03.24. 21:49:26

@Krétagarbó: Apolka mintha sírt volna...

2015.03.24. 21:49:36

@tomfree: legalább valami ellensúlyozza a cilikonyt

ÉH3sZ 2015.03.24. 21:49:42

Bemondaná Barbit:)

lenibo 2015.03.24. 21:49:58

Nehogy Barbit mondja mert lehidalok.

vastyúk is .. 2015.03.24. 21:50:08

@Krétagarbó: húúú, Apolka is elég esélyes hazautazó

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2015.03.24. 21:50:14

Barbi nagy hülye, be kellett volna vállalni, így nem a saját kezében van a sorsa.

Krétagarbó 2015.03.24. 21:50:39

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: ja, előre mondták neki, hogy gyakorolja. tudtam, hogy beraknak a döntés előtt egy reklámblokkot.

furmintszaraz 2015.03.24. 21:51:15

Apolka vagy Mariann fog menni. A szerkik cselesen nem mutattak semmit a Nórival való beszélgetésekből :) Barbiban szerintem csak most tudatosult, hogy ő is lehet választott.

Haplo 2015.03.24. 21:51:27

hazakuldi Mariannt vagy Apolkat...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.24. 21:51:53

@Krétagarbó: hihi, bizony. Egész úton azt tanulta, majdnem sikerült is :-D

2015.03.24. 21:51:57

@ÉH3sZ: az a legkisebb rizikó

Ditti82 2015.03.24. 21:52:04

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Amilyen sötét, a saját nevén kívül nem jut eszébe más név.

lenibo 2015.03.24. 21:52:21

Beus a VS utánzat.

aruhamiatt 2015.03.24. 21:53:02

Apolka kiesésével veszítenénk valamit? És Peti veszítene valamit? A tuka Costa Ricán úgy sem őshonos.

Krétagarbó 2015.03.24. 21:53:23

@mercsi: Nem tudom, hogy kapnak -e infókat kintről, és informálják-e az anyukája állapotáról, de sokszor olyan, mintha csak a kötelező gyakorlatoknál (pandora, feladatok, párválasztó) lenne jelen, egyébként sehol sincs. Ez így neki nagyon kínszenvedés lehet, sajnálom, ezért is mondom azt, hogy jobb lenne, ha most tényleg őt választanák.

ÉH3sZ 2015.03.24. 21:53:38

@fosch9: Nem azért. Ráfeküdt az éjjel Nózira!:)

Haplo 2015.03.24. 21:53:44

csak azt nem ertem, hogy fog bentmaradni, tudtommal nincs vedettsege, azt viszont mar elspojlereztek, hogy most meg bentmarad, de hogy?barkit is kuld haza meg mingid egyel tobb lany marad, vajon melyik fiu lesz olyan hulye hogy lecserelje erre az agyhalottra a sajat parjat? vagy a fekete szarnyak vedettseggel is jarnak?

2015.03.24. 21:55:50

@furmintszaraz: érdekes tipp... apolt féltem
@ÉH3sZ: lehet Nóziban van egy vibrátor :-O

Krétagarbó 2015.03.24. 21:56:10

@Haplo: Sajnos akkor Barbi megy haza. Most sztem nem őt küldi Bea, de a pénteki párválasztón kettejük közül megy vki, ha Bea még marad, akkor Barbi megy.

Haplo 2015.03.24. 21:59:15

@Krétagarbó: igen, igy eselyes, de akkor megint csak az a kerdesem, melyik fiu annyira agyhalott, hogy ha mondjuk most par nelkul marad es penteken ott all mogotte Barbi meg Bea, akkor Barbit kuldi el? vagy Barbi all oda valamelyik par melle es Bea az uressen maradt helyre?

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.24. 21:59:38

1 hét alatt csak nem fog egyből verekedni Beus? :-))

Krétagarbó 2015.03.24. 22:00:36

Maris feleslegesen verte ki Bencének, ez a méreg, nem a cián.

mercsi 2015.03.24. 22:00:37

Na EZ meglepi volt...

Haplo 2015.03.24. 22:00:41

na bazz......... ha legalabb Apolkat kuldte volna.... de Mariannert nagy kar.

tomfree 2015.03.24. 22:00:42

Mariann megy haza. Ez az agyhalott hazaküldte.

2015.03.24. 22:00:49

mariannát vágta haza bejus

snezi mondja kivel fog beszélgetni - hát a kis gumibaba bejussal

Mirocska 2015.03.24. 22:00:57

Basszus... Mariann volt a kedvencem a csajok közül... :-(

ÉH3sZ 2015.03.24. 22:00:57

Azért rakták ki Marcsit, mert nem akarták feliratozni állandóan:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.24. 22:01:24

Apolka annyira láthatatlan, h senki nem zavarja haza.

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2015.03.24. 22:01:35

Mariann szerintem még visszajön egy retúrral, de majd meglátjuk

vastyúk is .. 2015.03.24. 22:02:03

Bírom, ahogy a szeletelős Dexter zenéje megy :D

Krétagarbó 2015.03.24. 22:02:33

@Haplo: Igazad van, most hogy Bence egyedül, sztem ő Barbit választaná. De akkor hogy marad még Beus?

Haplo 2015.03.24. 22:02:33

na azt hiszem meglesz ki miatt fog pofozkodni... Mariann profin kezelte a reszeg Bence allo farkanak a kozeledeset, de valszeg Beus ezt fogja egy pofonnal honoralni :)

Haplo 2015.03.24. 22:03:12

@Krétagarbó: ugy hogy szerintem Barbi be fog probalkozni Lokinal, lehet hogy sikerrel, Beus meg megy Bence melle.

lenibo 2015.03.24. 22:03:28

Beus kimondókázta? Ec pec kimehetsz..:))

halványlilaköd 2015.03.24. 22:04:22

Hm... végre meglepődtem, nekem ez teljesen váratlan volt.

Haplo 2015.03.24. 22:05:32

a szingli szoba jelenteset eleg sajatosan ertelmezik a szerkesztok, lassan nagyobb tomegnyomor van ott mint egy hajlektalanszallon....

tomfree 2015.03.24. 22:05:49

@halványlilaköd: meglepő volt, ez a hülye az egyik legnormálisabb csajt küldte haza.

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2015.03.24. 22:06:47

@Haplo: nem hiszem. Barbi tényleg megy Lokihoz, Nóri Bencéhez, Beus meg (ha nem kap ezért a performanszért védettséget) akkor haza.

Krétagarbó 2015.03.24. 22:06:53

@Haplo: Lehet.

Azért az is érdekes, hogy a legagyhalottabb húzza meg a 2 hete várt csavart.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.24. 22:07:00

Ti mennyire gondoljátok, hogy Bence az oka Botox kiesésének?

vastyúk is .. 2015.03.24. 22:07:05

@Krétagarbó: Remélem Nóri repül.. Beus Lokival, Barbi meg Bencével.

gólyamajom 2015.03.24. 22:07:23

Az a beteg, hogy amikor Becks azt mondja, h Beus buta- még el is hiszem- pedig ő sem egy fizikus alkat :D

Ditti82 2015.03.24. 22:08:26

Neee, melltartóval felakasztja Minnie-t! :D

ÉH3sZ 2015.03.24. 22:08:31

Bence most ott alszik ahol tegnap akart:)

Krétagarbó 2015.03.24. 22:08:37

Jujj, felakasztják a Minnie-t, ezért lesz a pofon.

vastyúk is .. 2015.03.24. 22:08:38

@Majom1Parádé: Azt mondta Bea, hogy Pali alapján választ, szóval a Bence, Loki elég esélyes volt.

2015.03.24. 22:08:53

@Majom1Parádé: sztem semennyire, egyszerűen a csajnak bencus tetszett

tvbuzi 2015.03.24. 22:08:57

Pjotr feje mindig fázik?
Botox szerintem zombi.

gólyamajom 2015.03.24. 22:09:01

Felakasztják az egeret..hehehe

Haplo 2015.03.24. 22:09:06

@Hooshee: sajnalatos modon valaki belinkelt delutan egy cikket, amiben megirtak mar regebb, hogy Beus kipofozkodja magat a hotelbol, amolyan pokmajmosan... tehat azt vagy meg most, aparvalaszto elott ejti meg, (de akkor nem tudom milyen parvalasztot tartanak 10 emberrel) vagy most meg bentmarad...

mercsi 2015.03.24. 22:09:29

@Krétagarbó: nem taktikából, hanem mert hülye. lehet, h egyedül az ő nevét sikerült megjegyeznie, ezért az ő nevét mondta... mégsem mutathatott rá Nórira, miközben nem tudta a nevét... :D

Mirocska 2015.03.24. 22:09:48

@Majom1Parádé: Szerintem semennyire. Ez a kis ostoba éppen ezt a nevet tudta megjegyezni. Fogalma sincs már, mi volt egy nappal ezelőtt.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.24. 22:10:29

@Krétagarbó: De ki kapja a sallert? loki? Egyáltalán kinek az 5lete volt az egérakasztás melltartóra?

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2015.03.24. 22:10:45

@Haplo: Az olvasottságért mindent... majd kiderül hogy igaz-e.

Ditti82 2015.03.24. 22:10:47

@Krétagarbó: Mincit meg megfullasztani akarták. :(

vastyúk is .. 2015.03.24. 22:10:53

Na most a plüssökön állnak bosszút

gólyamajom 2015.03.24. 22:12:04

az egeret leveszi- de az ablakról lógó melltartó nem zavarja _:D

Ditti82 2015.03.24. 22:12:29

Neeeeeeee!!!!! Sírok.

Haplo 2015.03.24. 22:12:29

@Krétagarbó: igen, de nem azert mert annyira taktikus lenne, hanem mert egy osztonyleny :)
amugy hetvegen EH elvonasi tuneteim voltak, es vegigneztem az amerikai elso evadot, most jarok a masodik felenel... elkepeszto a kulonbseg, mindha masik bolgyon forgattak volna... amit itt taktikaznak ezek, de meg a nagy kedvencem elso sorozatbeli kiralyok is, ott elso nap kiestek volna... teljesen maskent jatszanak

tomfree 2015.03.24. 22:12:32

hahahahhahahahahhahahahahha elsírja magát az agyhalott mert nózibaba eltűnt.

Mók_Ica 2015.03.24. 22:12:33

hol vannak a plüsseim? hol van nózi? brühühüü....

2015.03.24. 22:12:41

na bazmeg sír hogy hol a nózi... nem normális

Mirocska 2015.03.24. 22:12:47

Szerintem Nózit a Berki nyúlta le! :-D

mercsi 2015.03.24. 22:12:49

szegény kislány :'-(

Krétagarbó 2015.03.24. 22:12:51

azért ez gonosz volt tőlük, lássuk be.:)
szegény csaj, 10 éves szinten van, ez neki nagyon rosszul eshet, na.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.24. 22:13:04

Még Nóri is tudja, hogy ez Óvodás szint....

2015.03.24. 22:13:16

még nórinak is abszurd bea :D

Mók_Ica 2015.03.24. 22:13:47

@Krétagarbó: 10??? hmmm.... ez inkább 5....

mercsi 2015.03.24. 22:13:58

Loki: "Beus is egy plüss állat"

2015.03.24. 22:14:23

beust mikor pénzért kefélték akkor gondolom nem sírt
csak a plüssért
áááááááááááááááá

Krétagarbó 2015.03.24. 22:15:09

@gólyamajom: az nem plüss.

én most kicsit megsajnáltam.

halványlilaköd 2015.03.24. 22:15:17

Ez most komoly?! Tényleg egy plüss miatt megy a hiszti...

mercsi 2015.03.24. 22:15:41

Snezi: Egyikőtök sem különb nála!
Becks: Jogos, nekem is felakasztották már a plüssömet :D :D

tomfree 2015.03.24. 22:15:47

@halványlilaköd: azért a szint megvan, gratulálok a szerkesztőknek. Snezi drámázik az agyhalott miatt, beszarok. És az idióta zokog bmeg! Beszarok komolyan.

2015.03.24. 22:16:08

sneci lemegy mindenkit kiosztani - az is de gáz volt :D

Haplo 2015.03.24. 22:16:26

@Krétagarbó: a 10 eros tulzas szerintem, a kolleganom 2 eves gyereke viselkedik igy kb....

Ditti82 2015.03.24. 22:16:36

Snjezi, hülye vagy te is.

Mirocska 2015.03.24. 22:16:45

Egy ilyen lány miatt vesztettük el Botoxot. Pffff.....

2015.03.24. 22:17:22

ilyen kevés neuronnal ember nem születhet mondja gergő beusra :DDDDDDD

Krétagarbó 2015.03.24. 22:17:29

@fosch9: sztem nem, Snezin most meglepődtem, empatikusan viselkedett.

mercsi 2015.03.24. 22:17:34

Gergő Beusról: "ilyen kevés neuronnal ember nem születhet"

Ditti82 2015.03.24. 22:17:38

Egyöntetűen hülyének tartják Beust, kivétel nélkül.

nathalie 2015.03.24. 22:18:20

Én most ezt nem értem. kínosan érzem magam itthon a képernyő előtt. Beküldtek egy fogyatékost? Sok hülye volt már a tv-ben, de ezzel a lánnyal tényleg valami nincs rendben. Már röhögni sem tudok rajta...

vastyúk is .. 2015.03.24. 22:18:38

Béjvaccs diszkréten mogyorózza magát a rövidgatya szárán keresztül

2015.03.24. 22:18:41

meghirdetem a neuronversent
jelentkezzen aki a legtöbb neuronnal született :DDD

tomfree 2015.03.24. 22:18:44

@Mirocska: és vigasztalják csapatban az ágyban ezt az idióta szerencsétlent.

gólyamajom 2015.03.24. 22:18:50

Pjotr olyan, mint egy katasztrófaturista :D

Haplo 2015.03.24. 22:18:57

@Mirocska: Barbi is felelos, nemkicsit... szerintem egesz jol felmerte hogy milyen szinten van Beus, erre az o kezebe adja a dontest... olyan mintha egy konyhakest adna egy 2 eves gyerek kezebe. Fel kellett volna vallalnia es kiejteni Norit, Loki kerek perec megmondta neki, hogy ha valasztani kell akkor Nori, de ha kiejti mas akkor nem fog ongyi lenni miatta.

Krétagarbó 2015.03.24. 22:19:15

Hárman egy ágyban alszanak? Holnap kell döntenie Bencének?

Elektra1976 2015.03.24. 22:20:19

Azt már lassan megszokom hogy kidob a rendszer állandóan de hogy kerül a frissítés után egy másik felhasználó belépve az én telómra?

2015.03.24. 22:20:19

holnap berki kiviszi bencust és a két lányt a szingliből
bencének el kell dönteni melik lánnyal játssza tovább a játékot
továbbá mindenki mindenkire mászik és adri ki akarja csinálni patrikot ha ott van
és nórinak elege lett h mindenki kihagyja a beszélgetésekből

Bride 2015.03.24. 22:20:29

Ó tiszta spoiler az előzetes, Beus marad bent..

mercsi 2015.03.24. 22:20:33

@Krétagarbó: az hagyján, de ez az előzetes konkrétan le is lőtte, hogy melyiket fogja választani. köszönjük TV2...

Ditti82 2015.03.24. 22:20:33

Ez mi a csöcs volt már megint, he? Bence Beus szájába mászott? És mi volt ez a gruppen a szingliszobában?

tomfree 2015.03.24. 22:20:40

@Krétagarbó: faszán elspoilerezték az előzetesben hogy az agyhalottat választotta napközben Bence. Máskülönben hogy lenne ott este? Újabb pont a szerkesztőknek.

Mirocska 2015.03.24. 22:20:42

Bence tényleg jól megbosszulta Mariann kiejtését, ha jól láttam! :-D

halványlilaköd 2015.03.24. 22:20:51

Na bravó... Bence a Bamba Beát fogja választani...

mercsi 2015.03.24. 22:21:14

@Elektra1976: hehe, ilyet nekem is szokott csinálni :D

gólyamajom 2015.03.24. 22:21:15

@vastyúk is ..: Ugye??? Nem hittem a szememnek :O

2015.03.24. 22:21:35

jaj emberek nem az előzetesből derül ki h beust bentmarad hanem a spoilerből amit már sokan ellőttek h pofozkodásért esik ki.. :D

Krétagarbó 2015.03.24. 22:21:47

@mercsi: hát igen, ezt nagyon elspoilerezték, azért van annak egy diszkrét bája, hogy azzal a lánnyal smacizik Bence, aki előtte nap hazaküldte Marist...

vastyúk is .. 2015.03.24. 22:21:58

@Haplo: Szerintem Barbi csak azt akarta, hogy "tiszta" maradjon a keze

introverted22 2015.03.24. 22:21:59

Szerintem Barbi tudta magáról, hogy nem elég tökös a robbantáshoz. Ez a kis majom meg meglépte... csak nem jó párt robbantott. Mariska hiányozni fog nagyon.

halványlilaköd 2015.03.24. 22:22:12

@Elektra1976: nekem rendszeresen csinálja, én sem értem miért

vastyúk is .. 2015.03.24. 22:22:36

@gólyamajom: elég fura volt, az biztos, dehát mossa az, aki lusta vakarni :D

Krétagarbó 2015.03.24. 22:22:40

@gólyamajom: hehe, ez nagyon jó, és tényleg:)))

mercsi 2015.03.24. 22:22:48

és azt láttátok az előzetesben, hogy Lokin rózsaszín női tanga volt? csók Petivel, női cipő felvétele, most a rózsaszín tanga... hm...

Ditti82 2015.03.24. 22:22:52

@Bride: De pénteken párválasztó, ahhoz nem lehetnek egyenlő számban. Vagy bezavarnak valakit 1 nappal a párválasztó előtt?

2015.03.24. 22:23:19

mariska a super tv2-n

Krétagarbó 2015.03.24. 22:23:41

@Elektra1976: simán, ezzel nem csak te vagy így. Telóról szinte lehetetlen normálisan kommentelni...

Falatkányi 2015.03.24. 22:23:47

@Krétagarbó: szerintem ez nem csavar, ez netto butasag. Komolyan azt hiszi h ezt majd elfelejtik neki?

Rayen 2015.03.24. 22:24:05

@nathalie: nem láttam a műsort, csak ezt a plüsseldugós részt. Nem tudok nevetni rajta, olyan mintha egy kisgyereket vagy egy fogyatékost nevetnék ki. Nagyon komoly gondok vannak ezzel a lánnyal, pár éven belül ugyanott fogja végezni, ahol BB Évi.

2015.03.24. 22:24:20

@mercsi: nem látod rajta h az a fajta lökött aki részegen és buliban miért ne alapon? :D

aruhamiatt 2015.03.24. 22:24:42

Bencét már Norbi kiesésekor is egy jellemtelen pö.csnek tartottam. Erre most ráerősített, egy nappal Mariann kiesése után csókolózik Beussal. Fogadkozott, hogy megbosszúlja.. Mégis hogyan? Leharapja tőből a Beus nyelvét?

melaena 2015.03.24. 22:24:57

elozetesben bence es bea csoroznek.
valahogy sikerult 20 eurot becsempesznie a sracnak ? :D

Ay Mama, Que paso 2015.03.24. 22:25:12

mély nyomort hagytál a szívemben baby
de a törvény is csak a colat védi

www.youtube.com/watch?v=Yfitl-yjVvk

tomfree 2015.03.24. 22:25:18

@Ditti82: tutira beküldenek egy srácot, hogy kést adjanak Nóri kezébe.

Bride 2015.03.24. 22:26:10

@Ditti82: simán beküldhetnek még valakit. vagy visszajön Mariann

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2015.03.24. 22:26:29

Szerintem nem esik ki a másik, csak ő marad egyedül szingli.

Krétagarbó 2015.03.24. 22:26:45

Mariska ma csini az Éden Éjjelben.

Veder1 2015.03.24. 22:27:08

Na most értem a kieséshez, csóri Mari. Kb. ugyanaz történt vele is mint az Éden Hotel 2 szilikontündérével anno. Az is azután esett ki váratlanul, hogy kezdtem megkedvelni.

introverted22 2015.03.24. 22:27:32

@Krétagarbó: Nekem is ez jutott eszembe, hogy sokkal szebb, mint a hotelben volt....

ÉH3sZ 2015.03.24. 22:27:34

Mondtam hogy veszélyben egy gumicicis, mint a kettesben a fekete angyalnál

Haplo 2015.03.24. 22:27:38

@vastyúk is ..: akkor meg is erdemli, hogy tiszta kezzel essen ki... ezt szerintem nagyon benezte o is, ennel egyertelmubb segitseget ritkan kap uj jatekos, mindenki Norit mondta neki, maga Loki is megerositette hogy ha nem neki kell kiejtenie akkor nagyon orulne ha nem lenne mar mellette, latta azt is, hogy Beus milyen szinten van, ha ezek utan a kezebe adja a dontest, mert o nem akar "bepiszkolodni", akkor meg is erdemli hogy kiessen

Falatkányi 2015.03.24. 22:27:41

@Krétagarbó: szerintem ezt talalta ki mint bosszu, megdugja majd kiejti a fenebe. Ennel szarabbul nem eshet semmi, nem? (A plussok eldugasan kivul...)

Elektra1976 2015.03.24. 22:27:53

@aruhamiatt: Vagy használja amíg lehet aztán lecseréli Ez azért számára hasznos és édes bosszú

Krétagarbó 2015.03.24. 22:27:57

@Falatkányi: akkor váratlan, így értettem a csavart. nem biztos, hogy butaság volt tőle, bár én Snezit választottam volna a helyében.

vastyúk is .. 2015.03.24. 22:28:30

@Krétagarbó: az nekem is szemet szúrt, pedig biztos voltam benne, hogy "bosszúból" Barbit választja majd a ceremónián. MEg Béjvaccs is fűtötte, hogy a Bea egy ketyegő bomba, szóval ki kell baszni mielőbb, bár úgy tűnt, Bence felfogta szavai értelmét, mégsem..

mercsi 2015.03.24. 22:28:36

Botoxnak most kevesebb botox van az arcában/szájában hialuronsav, egész normális a mimikája :D

Morfologista 2015.03.24. 22:28:57

Valószínüleg azért spoilerezték el, mert nem az lesz, hogy Barbi hazamegy, hanem hogy ő egyedül marad a szingliben, Bence meg rárepülhet a kurvára.

vastyúk is .. 2015.03.24. 22:29:39

@Haplo: Igazat adok neked, szerintem is hülye volt Barbi, hogy nem vállalta fel, és küldte haza Nórit. Szerintem Loki könnyezett belül, hogy még egy hétig biztosan össze lesz zárva Nórival.

Elektra1976 2015.03.24. 22:29:40

@Hooshee: Szerintem is maradnak mindketten csak a Barbi marad a szingliben

aruhamiatt 2015.03.24. 22:29:40

@Elektra1976: és Mariann-nak ez vajon hogy esik?

tvbuzi 2015.03.24. 22:29:42

Cintia Diktátor kibaszott ronda.

2015.03.24. 22:29:43

@ÉH3sZ: jól szórakoztunk ma

tomfree 2015.03.24. 22:30:07

@windsor: csinos csaj valóban és érthetően beszél élőben.

Bride 2015.03.24. 22:30:55

@Falatkányi: egy prostinak nem hiszem, hogy fájna, ha megdugják és kiejtik :D

tomfree 2015.03.24. 22:31:53

@fosch9: hahahaha esélytelen próbálkozás: Loki értelmesen próbál beszélni Beushoz.

Krétagarbó 2015.03.24. 22:32:19

@Falatkányi: gondolod? a férfiak sztem nem így működnek. ha megdugja, másnap is dugni akarja, nem kirakni. (hanem berakni:)))

Falatkányi 2015.03.24. 22:32:44

@Bride: en azon filozok, vajon mikor dolgozott, akkr is az anyukajatol kapott minnie van meg az agyban? Es a kuncsaft is azt hallgatja ahogy ahhoz gugyog?

Haplo 2015.03.24. 22:32:45

@vastyúk is ..: eloszor majdnem azt irtam, hogy meg garantalt ket het, nem egy, mert legkozelebb eselyes hogy fiu jon, de aztan rajottem, hogy igazad van, lehet hogy jovoheten ot teszi ki Nori, tehat egy het csak :)

2015.03.24. 22:32:48

@ÉH3sZ: te vagy berki? ő is pont ezt mondta
se a kérdést se a választ nem érti :D

Elektra1976 2015.03.24. 22:33:04

@aruhamiatt: Szerintem nem érdekli Kiesett. Bence aki csak a társa volt nem élete szerelme azt csinál amit akar Egyébként az ÉÉben is ezt erősíti Mariann

ÉH3sZ 2015.03.24. 22:33:19

@fosch9: Marcsát meg sem ismertem!:)

mercsi 2015.03.24. 22:33:22

simán lehet, hogy Beus beáll Loki mögé pénteken, és ezzel kiejti Nórit...

Falatkányi 2015.03.24. 22:33:33

@Krétagarbó: nekem meg van bizodalmam a ferfiakban! :D

2015.03.24. 22:33:41

@tomfree: csak loki látja benne a dörgöltséget :D

ÉH3sZ 2015.03.24. 22:34:32

@fosch9: Attól függ szimpi-e neked Berki:)

2015.03.24. 22:34:46

lokinak megrepedt az egyik csaja, nagy van neki
erről beszélget beussal

beusnak szétrepedt a segge
gondolom mikor dubájban baszták a kecskebaszók

mercsi 2015.03.24. 22:34:58

Beusnak egyszer szétrepedt a segge a ***-tól... :O

Veder1 2015.03.24. 22:35:27

Az ilyen Beus félék mellé amúgy nem kötelező gyámot kirendelni? Már csak azért, hogy ne jelentkezzen ilyen helyekre.

sixx · http://comment.blog.hu 2015.03.24. 22:35:54

A 19 éves Beusnak szétrepedt a segge eccer. A 19 éves Beusnak szétrepedt a segge eccer. A 19 éves Beusnak szétrepedt a segge eccer. A 19 éves Beusnak szétrepedt a segge eccer. A 19 éves Beusnak szétrepedt a segge eccer.

Istenem, köszönöm az Éden éjjelt.

2015.03.24. 22:36:38

@ÉH3sZ: :D
ha igen akkor igen
vagy ha igen akkor nem?
menjünk biztosra, legyél loki :DDD

vastyúk is .. 2015.03.24. 22:36:39

@Haplo: Mindig csak egy hét a biztos. Csodálom, hogy Nóri eddig bírta

Morfologista 2015.03.24. 22:37:11

@Vödör: jogállamban szerintem tuti beszámíthatatlan, szóval de. Vagy legalábbis zárt intézménybe adni.

Krétagarbó 2015.03.24. 22:37:24

@sixx: most megyek ki egy cigire. és közben átgondolom a gyereknevelést.

ÉH3sZ 2015.03.24. 22:37:33

@fosch9: Én jobban szórakozom rajta mint Horváth Éván

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.24. 22:37:45

@Vödör: gondnok.

@sixx: és csak kamillázom, h tényleg ezt beszéljük mi is a haverokkal :-D

vastyúk is .. 2015.03.24. 22:38:16

@sixx: Már boldogan halsz meg a tudattól? hihihihiihihi

ÉH3sZ 2015.03.24. 22:39:08

@sixx: Fotópályazat lesz ismét?:)

Rayen 2015.03.24. 22:39:14

Á, én sajnálom ezt a lányt. (Nem a repedés miatt. )

tvbuzi 2015.03.24. 22:39:14

Mariannak érdemes volt kiesni, jobban néz ki (nem hasonlít mr spockra a star trekből), mosolyog, a hangja nem monoton.

tomfree 2015.03.24. 22:39:14

@sixx: szenzációs jelenet volt. :-)))))

Morfologista 2015.03.24. 22:39:30

namost ha szétrepedt a segge, akkor a tegnapi kakik hisztit nem értem :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.24. 22:40:35

Szerencsétlen csajt nem gyengén nézhetik szexuális tárgynak.

Stekler Klára 2015.03.24. 22:40:39

Sziasztok csak egy kérdés,hogy kapta nóri az ivar nevet?

Elektra1976 2015.03.24. 22:40:41

Ez a Beus egy szégyen Milyen anyja van az ilyennek???

Rayen 2015.03.24. 22:40:49

A gyökért Loki sztem nem Nórira mondta, hanem saját magára. Bocs ha kissé fáziskésésben vagyok.

Levtolsztoj 2015.03.24. 22:41:11

@sixx: nem kell rosszra gondolni, tegnap sem bírt kakilni, lehet, hogy eccer egy heti adag gyűlt neki így össze aztán történt a baj:)

se......

ÉH3sZ 2015.03.24. 22:41:24

@fosch9: Nem vagyok olyan önző h lekösselek ennyire:)

Veder1 2015.03.24. 22:42:37

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: jaja, gondnokot. Már csak azért mert láthatóan jóval az átlagos szint alattiak az értelmi képességei, ezért talán nem ártana, ha valaki vigyázna rá.

Morfologista 2015.03.24. 22:43:03

@Stekler Klára: amikor Mariann beköltözött az első nap, akkor mondta, gólem, hogy felborult az ivararány, Nóri meg nemértette. azóta ivar.

Mirocska 2015.03.24. 22:43:14

@Stekler Klára: Nem ismerte az ivararány szó jelentését.

Krétagarbó 2015.03.24. 22:44:10

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: azért a kölcsön Maseratiért meg kell dolgozni. Én asszem összeszedem a gyerek szobájában az összes plüsst és kidobom a picsába:))))

Elektra1976 2015.03.24. 22:44:43

@Mirocska: Beus minnieegértadokazagyhalottlányomnak anyusát az ÉÉbe! Szívesen írnék neki valami szépet

Rémület 2015.03.24. 22:45:58

@tvbuzi: Ja. A következő szériában lecserélhetik Berkit Mariannra.

vastyúk is .. 2015.03.24. 22:46:09

@Stekler Klára: Nem volt képes értelmezni az "ivararány" kifejezést az egyik adásban :D

XocoLatte 2015.03.24. 22:47:23

@sixx: (sajna/?/ nem tudom nézni ezt a remekművet...)
Téged is ki lehet billenteni az egyensúlyodból? :D

Anusgyűrű-gate: fotó vagy videó footage? vagy csak gyönge anekdotizmus?

ÉH3sZ 2015.03.24. 22:48:06

Most se mozog botox arca:)

Krétagarbó 2015.03.24. 22:48:20

Sokkal szebb most Mariska szája, ahogy csökken a hialuronsav mennyisége.

Elektra1976 2015.03.24. 22:49:58

Botox megtudta a becenevét Berki megmagyarázta neki Olvassák a hogyvoltot :-)

halványlilaköd 2015.03.24. 22:50:09

@Krétagarbó: ezen vihogok vagy 2 perce, köszi :D

2015.03.24. 22:50:14

@sixx: :DDD eccer... gondolom :)))
@ÉH3sZ: én is berkin

ÉH3sZ 2015.03.24. 22:50:42

@Krétagarbó: Én nem ismertem meg, azt hittem egy barátnőjét hívták be

Morfologista 2015.03.24. 22:50:46

MarokMarcsi nem botoxolt, mert még csak 27 éves, max 10 év múlva. az nem botox, hanem pókerarc!!! baz!

tomfree 2015.03.24. 22:51:30

@Elektra1976: vicces volt. Tutira olvassák a hogyvoltot.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.24. 22:51:49

@Vödör: áh, ez még nem megalapozott, sztem.

@Krétagarbó: miért, még van? :-D

2015.03.24. 22:52:19

@ÉH3sZ: ez igazán figyelmes :D

tvbuzi 2015.03.24. 22:52:56

Ádiná is Minnie egeret kapott az anyukájától és Ádiná is nagyon okos...

Krétagarbó 2015.03.24. 22:53:27

Van még pozitív tulajdonságom, csak most nem jut eszembe:))) by Beus

mercsi 2015.03.24. 22:53:38

@Morfologista: lehet, hogy a plasztikai dokija összevarrta neki - talán annyira szorosra, hogy gondjai vannak a kakilással

tomfree 2015.03.24. 22:54:56

@tvbuzi: az csak nekem jött le, hogy Barbi is szorongatott valami kibszott plüssmackót ami a sajátja volt, miközben az agyhalottnak felakasztották Minit? :-) Mi ez valami új divat???

ÉH3sZ 2015.03.24. 22:55:55

@fosch9: Tudom:)

@Krétagarbó: Milán kiesésével tolták be a következő humorforrást a hotelbe

2015.03.24. 22:56:49

@ÉH3sZ: twin peaks van most jut eszembe

beus azt írta h ő higgaTT

Morfologista 2015.03.24. 22:57:13

@mercsi: hja, és mit csinálhatott az agyszebésze!!!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.24. 22:57:52

@Krétagarbó: melltartóra?

Higgadt, aham. A két t ott maradt, nem?

ÉH3sZ 2015.03.24. 22:58:10

@fosch9: Képet!:))

@tomfree: Nem Beusé volt?

mercsi 2015.03.24. 22:58:21

@Morfologista: sztrájkolt, vagy szabin volt :D

2015.03.24. 22:58:32

@ÉH3sZ: :DDD
@Krétagarbó: jókat röhögtem a gyermeknevelési terveken :D
@Mirocska: barbi írta? azt hittem beus, mindegy :)

Mirocska 2015.03.24. 22:59:08

@fosch9: Ja, szinte mindegy! :-D

XocoLatte 2015.03.24. 22:59:38

@fosch9: Feltételezem, hogy a valós életében is valami izomagyú sintér adja alá a Maserati-t, vagyis az egysejtjébe ez a hímkép van beégetve, és ez alapján dobta ki a számológépe, hogy akkor a Bence vagyis Botoxnak kell repülnie. Plusz, Botox eléggé hideg-fölényesen osztotta beus agyahelyét, hogy Ivart kell neki majd kivágnia. Beus meg dafkéből eldöntötte, hogy na akkor repüljél csak te nagyokos vetélytárs... (nemár hogy elorozzad a hialuronsavamat)

2015.03.24. 22:59:43

@tomfree: jaj tényleg egy g volt :D
@ÉH3sZ: az egy sorozat tee :D
@Mirocska: oks :)

Elektra1976 2015.03.24. 23:00:19

@tvbuzi: nem néztem vvt de viszont az előbb a te felhasználóddal voltam itt a hogyvolton vmi hiba folytán

tvbuzi 2015.03.24. 23:00:25

Ha cintia még egyszer belenéz a kamerába fosok egy higatt.

vastyúk is .. 2015.03.24. 23:01:17

@ÉH3sZ: NEm volt egy panda maci, ami a Barbié volt, és megkérte a srácokat, hogy ha ki is csontozzák a többi plüsst, az övéhez ne nyúljanak...

@tomfree: Biztos könnyebb plüssel masztizni, mert ott már van érzelem. hihihihi

tvbuzi 2015.03.24. 23:01:28

@Elektra1976: előfordul velem is, hogy más vagyok.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.24. 23:02:13

@Krétagarbó: helyes. Jó magasra. Én leellenőriztem, az enyém mellettem van.

tomfree 2015.03.24. 23:02:35

@ÉH3sZ: nem, volt egy fekete-fehér plüssmaci amit a csaj szorongatott az ágyon miközben Patrick akasztotta Beusét. Közben még mondta is hogy anyukájától vagy kitől kapta. Neki is van ám. Beszarás.

Mirocska 2015.03.24. 23:02:53

@tvbuzi: Na, egész este ezen röhögtem a legnagyobbat! :-D

tvbuzi 2015.03.24. 23:03:54

@Mirocska: részemről a szerencse

vastyúk is .. 2015.03.24. 23:03:56

@tomfree: dede. úgy hívják, hogy panda(maci)

XocoLatte 2015.03.24. 23:04:59

@Morfologista: elég rendes arcplasztikán van túl, a most sem rövid orra hosszabb volt -- valaki valahol biztosan megtalálja az előtte-utána fotókat.

Mariann amúgy nekem erős kezdés után erősebb folytatás volt, sajnos hirtelen halállal -- csinos nő, és van esze, sajnálom egy picit, már régen Lokira kellett volna váltson. Azonban Peti elköpte a titkukat, hogy vele volt egy megegyezésük, vagyis Lokizás csak a C verzió volt max.

ÉH3sZ 2015.03.24. 23:05:06

@XocoLatte: Hialuron féltékeny volt Beus?:)

@fosch9: Két részes, tudom:)

@vastyúk is ..: Köszi. Albinának is volt valami kabalája

Krétagarbó 2015.03.24. 23:05:46

@fosch9: á, én lepetéztem ettől a csajtól. mit kell elszúrni és mennyire, hogy vki 19 évesen ilyen legyen? már napközben is írtam, hogy ez a csaj 19 évesen (gondolj bele, szinte gyerek még) már túl van egy miami kúrókörúton, a face-en egy Maseratiban pózol, ami két rokihelyet foglal le, és amiért pár faszt már leszopkodott és a segge is már szétrepedt egyszer. És ott van mellette, hogy kiutazik 5 db plüssállat társaságában Costa Ricára, és tényleg azon gondolkozom, hogy remélem, adtak mellé kísérőt, mert ő valóban el fog tévedni a repülőtéren hazafelé.
Ha jobban belegondolok, sírni tudnék ezen a lányon, milyen szülei lehetnek? Ők mit gondolnak vagy éreznek, amikor látják ezt a csődöt, amit sikerült "felnevelniük"?:((((

tomfree 2015.03.24. 23:06:01

@vastyúk is ..: lehet. :-) kinőttem belőle. Látom, hogy az ÉH-ban páran még nem.

Falatkányi 2015.03.24. 23:06:52

@Krétagarbó: +1000000 10 perce rohogok ahogy elkepzelem, hogy kivagod a plussoket az ablakon :DD

Mirocska 2015.03.24. 23:09:13

@Krétagarbó: Nem hiszem, hogy a szülei különbek lehetnek nála. Sajnos. Talán még büszkék is rá.
:-(

Morfologista 2015.03.24. 23:09:43

@XocoLatte: én is csíptem Marcsit, és talán az egyetlen lány volt bent akinek két hátvédje is volt, igazi kuriózum: műnő testbe bújt némi értelem és valódi nőiesség is. Szóval ezért nekem is sír az egyik szemem.

Krétagarbó 2015.03.24. 23:10:46

@Mirocska: valszeg, szánalom, bakker.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.24. 23:10:49

@Krétagarbó: holnap kell vigyázni nagyon, vmi furi emberrel fogok talizni :-D

XocoLatte 2015.03.24. 23:10:53

@ÉH3sZ: nem, nem: hialuron-irigységnek hívja a szakirodalom, testképzavaros ribancok pszichiátriai kórképei, második kötet, negyedik fejezet. :D

2015.03.24. 23:11:05

@XocoLatte: nyilván, ha ő maga ilyen nő akart lenni, akkor biztos ilyen a pasiképe is
pedig folyamatosan lokival beszélget na persze nem mutat mindent a kamara,
majd holnap meglátjuk mit cisnáltak bencével

@ÉH3sZ: két évad, de majdnem :)

@Krétagarbó: teljesen egyetértek, tudod kihez hasonlít? VV Veronika a másik cristofel ex... az is már 17 évesen műcsöcs meg kacsaszáj...
gondolom tipikus nemtörődöm szülő gyerekei majd felkarolják őket a futtató kanik vagy a segálok... de látod ezt se érdekelte h szétreped a segge csak h a maserariban feszítsen a szétrepedt seggével
szóval.. mindig van választás - én miért nem ilyen 19 éves voltam, és te?...

vastyúk is .. 2015.03.24. 23:12:31

@tomfree: @ÉH3sZ: nem rég voltam egy ilyen csoportos izén, és a faszik megrohamozták a plüssöket áruló bódékat. Én meg csak ostobenkón megkérdeztem, hogy talán homocekcuálisnak tetszenek lenni, de mindegyik azt mondta röhögve, hogy a nőjüknek viszik. Le is esett az állam. Amíg keresgéltem elmesélték, hogy mekkora halom plüss áll már otthon, és hogy nevük is van.. Egy pillanatra elgondolkoztam, hogy lehet, hogy én vagyok a nemnormális.

ÉH3sZ 2015.03.24. 23:12:50

Rájöttem miért néz ki kövérebbnek Adri. Paca felpumpálja!:)

2015.03.24. 23:13:31

@Krétagarbó: ja és még annyi ezek már így nőnek fel ezt látják tv-ben filmekben újságokban a modellek a tökéletesség a 0 méret.. mégis mit várunk? ja és a sok pénz egy kis könnyű baszás ígéretében.. mohók
de milyen csúnya vénasszonyok lesznek a két nagy szilikonlufival

Montezuma13 2015.03.24. 23:14:02

Meggyőződésem, hogy az Idióta nem Bence előző esti viselkedése miatt döntött úgy, hogy Botox essen ki. Neki már kezdettől fogva Bence tetszett és úgy gondolta, hogy ő biza megszerzi. Ezért állt rá könnyedén a Fekete Angyal szerepre. Nála, mivel agysejtjei teljesen el vannak zsugorodva, semmiféle taktikai vagy érzelmi szempont nem játszik szerepet. Érzelmeire jellemző, hogy a hotelbe való bevonaglásakor arra a kérésre, hogy "mi lesz a fontosabb számodra, hogy ha van itt egy tökéletes férfi, akivel esetleg talán le tudnád élni az életedet is, de ott van a 20 millió forint, melyiket választanád?" - határozottan a pénzt választotta.
Egy ilyen ember, miért lenne tekintettel másokra?
Tehát sem ész, sem érzelem nem jellemző erre az agyhalottra.
Úgy értelmeztem, hogy Bence dönthet a 2 leányzó között. Melyiket választja. Szerintem egyértelmű, hogy Barbit fogja választani. Az persze lehet, hogy előbb megdugja az agyhalottat, de ha az Idióta Butus Beust választaná, akkor a csajnál már csak ő lenne nagyobb idióta

XocoLatte 2015.03.24. 23:14:28

@Morfologista: én is bírtam, az arcmimikája (pontosabban annak hiánya) nélkül

Snezi megint bőgött egy szépet, nem volt előnyös a feje közben, azonban az a csaj tud őszintén megnyilvánulni! Noha ő is látja, hogy Beus ragozhatatlan kategória, szerintem teljesen őszintén akadt ki a fiúkra és ment fel a plüssökkel Beust vigasztalni. Műcsöcs, táncos k.va, de nekem akkor is szimpi.

tomfree 2015.03.24. 23:15:37

@vastyúk is ..: az a csoportos izé mi volt??? egy halom plüss áll otthon nekik? Nem lehet hogy csak be voltál kávézva? :-))) Képtelenségnek tartom, hogy ez általános lenne, főleg hogy nevük is lenne ezeknek a szaroknak.

ÉH3sZ 2015.03.24. 23:16:30

@XocoLatte: Köszönöm Doktor Úr:)
@vastyúk is ..: Nem hiszem! Azért mert valaki a szeget gyűjti még normális:)

Capricorner 2015.03.24. 23:16:39

Marianna, remélem visszaküldenek a szerkik (bár van egy olyan sanda gyanúm, hogy ez nem fog megtörténni), nagyon sajnálom, hogy kiestél, Veled jól lehetett játszani a játékot, csak a Bence, a Bence... (amennyiben olvasná, üzenem neki, hogy szerettem, mint karaktert, attól a naptól fogva, hogy a feje tetejére applikált hajjal és lila felsőben/babydollban beszélt a kamerának teljesen egyszínű hangon, apró nevetésekkel tarkítva, belopta magát a szívembe). :)

XocoLatte 2015.03.24. 23:17:10

@vastyúk is ..: látod? azonban csak le vagy maradva a trendeket illetően, nem vészes, elmúlnak maguktól, úgyhogy bekkeld ki vhogy... :)

Krétagarbó 2015.03.24. 23:17:30

@vastyúk is ..: egy ismerős házaspárnak is van egy, és mindenhova viszik magukkal. (Amikor először szembesültem az állattal, erősen kellett koncentráljak, hogy ne röhögjek fel hangosan:)

Gergő zuhanyzása: olyan mint egy kamaszfiú, nem?

Marcsinak Loki volt a legférfiasabb, legsármosabb.

Montezuma13 2015.03.24. 23:18:39

Szerintem, nincs olyan férfi, aki ezt a Beust hosszabb ideig el tudná viselni. Ha van ilyen, akkor az mazochista vagy elment az esze, olyan mértékig irritáló ez a féleszű.ú nő. Ha ő lenne a legszebb nő a földön, akkor is a férfiak futva menekülnének előle, mert ezt a fajta ostobaságot elviselni hosszútávon nem lehet.

ÉH3sZ 2015.03.24. 23:20:34

@fosch9: Elkezdem írni a jó tulajdonságaimat egy táblára. Higattan:)

@Montezuma13: Mondta Bence, hogy ne róják meg azért amit tenni fog a játék további részében. Szerintem Beus választja majd

XocoLatte 2015.03.24. 23:21:33

@fosch9: talán mert jobb helyre születtél? jó szüleid, családod volt? jobb minták szerint nevelkedtél? a férfirokonaid nem dugtak meg 12 évesen, stb... nem folytatom, de ez nem 18 évesen dől el, már sokkal, sokkal korábban.

2015.03.24. 23:21:45

@ÉH3sZ: a szép kéket ki ne felejtsd :D

másik kommentedre amit Montezumának írtál: Bence ezt arra mondta h nem fogja kifelé mutatni h összetört. Vagy nem?

Krétagarbó 2015.03.24. 23:22:24

@fosch9: VVVeronikának ráadásul az anyja ráadásul valami értelmiségi, nekem az is döbbenet volt.

Na Breki tuti olvas minket, megkérdezte Marist, hogy van -e implant a fencóban. Nincs, Mariskának ilyen a genetikája.

2015.03.24. 23:22:35

@XocoLatte: nehogymár engem kezdjél elemezni, egy műsor miatt vagyunk itt, remélem ez volt az utolsó személyeskedésed

vastyúk is .. 2015.03.24. 23:22:58

@tomfree: Hát én sem hittem a fülemnek. a csoportos izé egy egyhetes tanulmányút volt, és a szóban forgó egyedek 23-30 közötti férfiak. És amikor megkérdeztek, hogy melyik aranyosabb a birka vagy a röfi, hát csak kínosan röhögtem. (Volt aki még fotósorozatot is mutatott a már megvásárolt példányokról..)

@XocoLatte: hát határozottan az volt az érzésem, hoyg kimaradtam valamiből, és e így is marad :D

@Krétagarbó: hehehehhehehe, nagyon is el tudom képzelni.
//Gergő még kölyök egyértelműen. Mari meg lecsaphatott volna Lokira, de nem élt a lehetőséggel.

XocoLatte 2015.03.24. 23:23:17

@ÉH3sZ: így van, Bence is spoilerezett -- annyira hervasztja Botox hiánya, hogy mostmár csakazértis élvezni akarja a kieséséig hátralévő napokat... gyúrni nem lehet, hát legalább ennyi legyen neki

2015.03.24. 23:24:22

@Krétagarbó: döbbenet tényleg de valszeg elhanyagolták
én nem hiszem h ilyen kerek fenék genetika lenne kell arra guggolgatni azért sokat
mondjuk sokszor láttam a kezében súlyzót és kitöréseket csinált úgy sétált előre
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: azz :DD

Krétagarbó 2015.03.24. 23:25:57

@vastyúk is ..: ne hülyéskedj, azt úgy kell: minnie eszik, minnie hajókázik, minnie a repülőn ül, minnie a pub-ban sörözik. :)))

2015.03.24. 23:26:40

@Krétagarbó: és mini segge is szétreped?

XocoLatte 2015.03.24. 23:27:14

@fosch9: ezt benézted, nem rólad szólt, -- van olyan hogy tegező általános személy -- gondold bele végig azt hogy "az ember", és akkor biztosan érteni fogod, mire utalok
ha nem megy, akkor sajnálom

Krétagarbó 2015.03.24. 23:28:02

@fosch9: egy alap azért lehet. tesómnak is kerekded a sejhaja alapból, nekem sokkal több meló kell(ene) hogy vhogy kinézzen, mint neki.

Krétagarbó 2015.03.24. 23:28:50

@fosch9: perverz vagyol:) szétrepedjen?

furmintszaraz 2015.03.24. 23:29:19

@vastyúk is ..: De ne felejtsük el, hogy ők nem Lokiért játszanak.

2015.03.24. 23:30:37

@Krétagarbó: arra gondoltam h lehet kivetíti a saját életét is a plüsseire, nem az övé hanem Nózié repedt fel stb... :-O
a kerekítéssel is egyetértek a másik kommentben

furmintszaraz 2015.03.24. 23:31:56

@fosch9: Hát bejött... Apolnak viszont kellene valamit kezdenie magával, egyre szomorúbb így a bennléte.

Montezuma13 2015.03.24. 23:32:20

@ÉH3sZ: Szerintem azt másra értette. Elképzelhetetlennek tartom, hogy (B)rutálisan (E)lsorvadt (A)gyat válassza.

vastyúk is .. 2015.03.24. 23:33:32

@Krétagarbó: hihihihihihi. Szó szerint ilyeneket láttam, mint Amelie csodálatos életében a kertitörpe, aki bejárta a világot.

@furmintszaraz: Persze, igaz, csak azt akartam mondani, hogy szerintem Barni kicsit elszámolta a szorzótáblát, mert Loki bent tudta volna tartani, ha kiszórja mellőle Nórit.

2015.03.24. 23:34:57

@furmintszaraz: lehet még mindig a kinti dolgai miatt (anyukája) aggódik
abszolút nem felszabadult
mari azt mondta nagyon jól kezelt helyzeteket apol de sztem ebből mi alig látunk vmit

vastyúk is .. 2015.03.24. 23:35:01

@furmintszaraz: Barni -> Barbi, csak meg-meg bicsaklik a kezem. @vastyúk is ..:

furmintszaraz 2015.03.24. 23:38:52

@vastyúk is ..: Nekem úgy tűnik, hogy Barbi túl finom ehhez a játékhoz... De persze lehet, hogy egyben az volt a taktikája, hogy utáljanak meg mást inkább, de ez kb. ugyanaz ebben a szituációban. Amúgy párcsere még mindig lehet Lokival pénteken.

furmintszaraz 2015.03.24. 23:41:11

@fosch9: Igen, a "normális" dolgokat nem mutatják, inkább a hisztiket, tematikát és az ún. bulizást. (Az is csak most derült ki egy fél mondatból, hogy Nórival sokat beszélgetett Beus, ebből sem láttunk egy percet sem.)

XocoLatte 2015.03.24. 23:41:51

Védettség nélkül Barbi elvérzett. 2 nap alatt egyszerűen nem volt arra lehetősége, hogy a fiúk valamelyike olyan szinten kedvelje, vagy lássa benne a játékospárt, hogy kiválasztón nyerjen a jelenlegi lánypár ellen. És Beus zavarórepülése nagyon nem is adta meg neki a terepet ehhez. Bencének kvázi felajánlották, aki már akkor elutasította a gondolatot. Loki elvileg még szóba jöhetne, de nem tudom, lesz-e még annyi idejük, hogy lezsírozzák. Barbi vs Nóri Loki szemszögéből ha nem is minőségi váltás, de semmi esetre sem rosszabb.

XocoLatte 2015.03.24. 23:44:28

@fosch9: sajnos, pedig Apolka mély érzésű, értékes személyiség -- könnyezett, de leginkább a szemén látszott hogy mennyire szíven ütötte Botox kiesése
Néha el lehetett kapni, hogy konfliktusos helyeztekben Apolka az egyik, aki azonnal megy és vigasztal, sajnos már nem emlékszem, kikkel volt.

Krétagarbó 2015.03.24. 23:45:26

@vastyúk is ..: na, azt hiszem, fogom a Minnie-t és megyünk aludni. Jó éjt:)))

furmintszaraz 2015.03.24. 23:47:05

@XocoLatte: Naomit is vigasztalta, énekelt is neki...

Krétagarbó 2015.03.24. 23:47:31

@XocoLatte: Adrit vigasztalta még régebben. De most már egyáltalán nincs játékban, amit sajnálok.

Na télleg léptem.

XocoLatte 2015.03.24. 23:47:33

@vastyúk is ..: csakhogy Loki kvázi rá sem bagózott, az illuminált elemlámpázásakor 10 centire ott feküdt a háta mögött. Barbi talán az első nap folyamán jött rá, hogy ez nem az a dolog, ami neki kell.

vastyúk is .. 2015.03.25. 00:04:07

@Krétagarbó: jó éjt!

@furmintszaraz: igaz. még lehet.

@XocoLatte: Mindenkinek csak a Beus kell, a könnyű préda, meg lehet zsarolni a plüsseivel :D

Rémület 2015.03.25. 00:06:47

Azért Snezi faszán ki tudja magát sminkelni egy rosszul karbantartott negyvenesnek.

gólyamajom 2015.03.25. 00:39:25

@XocoLatte: vagy csak ingyen nem dolgozik (jajj de gonosz vagyok ma :D)

gólyamajom 2015.03.25. 00:48:53

De nagyon szomorú ez az egész valahol...mi lesz ezzel a kislánnyal tíz év múlva?

vastyúk is .. 2015.03.25. 01:05:48

@gólyamajom: nem kell sajnálni, kurvából lesz a legjobb feleség ;)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.25. 06:21:39

Sokat ér apolka a kedvességgel, ha egyszerűen nem eleme a sónak.

2015.03.25. 06:56:59

@Rémület: gumilabda nélkül kisfiúnak látszana, sminkkel meg negyvennek, hát nem lehet minden tökéletes :D
@furmintszaraz: hát persze, műsort csinálni mentek be, Apol akkor lenne érdekes, ha legalább Petivel műsorozna néha valamit
@gólyamajom: én nem tudom sajnálni, mindig lehet azt választani, h elmegy 400 ft-os órabérért hamburgert sütni, ja hogy az büdös és abból nincs maserati, hát igen...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.25. 19:40:54

@sixx:
Figyelmedbe ajánlom az alábbi hsz-t.

@Rakoncátlan Oedipus: @vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: arról már lemaradtál.
Hisztis kurva.

lacuna666 2015.04.12. 22:43:16

Sziasztok!
Lehet fura kérdés,de öööö :) miért van ennyire kiemelve hogy a terasz hányásmentes részén?

Gia 2015.04.13. 04:39:07

@lacuna666: Ez csak egy vicces visszautalás az Éden hotel első részére,ahol az egyik lakó egy igen jól sikerült iccakai buli után színeset beszélt a teraszon.Azt találta mondani,hogy hipp-hopp,jön Vuk. ;-)
süti beállítások módosítása