Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x21 - Beus (18+)

2015. március 24. 07:46 - sixx

screen_shot_2015-03-24_at_7_29_58.png

Gólem kiszabadult a pálmaligetből, és a tengerparton álldogál, de a menekülés alatt a nadrágszár ott maradt a gerilláknál. Két csaj jön ma, és felforgat, mondja, az egyik meg különösen veszélyes lesz. Na, majd meglátjuk, az előzetes alapján Botox és Ivar is üvölteni fog. Órák száma kettő.

Verőfény, havaj, dizsi a punnyadás dél-amerikai szimbóleumában, ahol CreepyPjotr ébreszti Topolt egy atyai csókkal, és nekem ne mondja senki, hogy a faszi nem veszi észre, mennyire nem kell ennek a csajnak. A reggeli napfürdőzés közben SapkásPjotr a Snezi combjára/seggére varrt üzenetet fejti meg, magyarul van (ettől még árlista lehetne!) de van benne hét hiba is, amit én most nem rónék fel senkinek, mert aki nálam többet üt el az vagy hazudik, vagy vak, ez teljesen egyértelmű. A hibák felsorolása után kiderül, hogy egy spanyol csávó varrta, és a félig bosnyák Snezi írta le neki, így már érthető a mondd egy dével, az a csoda, hogy nem valami obszcén vers lett belőle, vagy mosógép.

Ivar a riportban aszongya, hogy Snezinek szar segge van, és nem érti, mit eszik rajta Adri, meg a hotel férfinépe, neki ingyen sem kéne.

Sovány, lapos segg, undorítóan nagy csöcsök, ez kinek kell?

Éééés, egy perc negyven kellett csak ahhoz, hogy megjöjjön az új lakó, Beus. Beusnak hosszú, egyenes, barna haja van, ostoba, barna tekintete, csalánszája és műcsöcse, de nem olyan, mint Botoxnak vagy Snezinek, hanem emberibb méretű. Riadt tekintettel méregeti Gólemet, a kezében egy plüss Minnie egérrel. 19 éves, legalábbis a felirat szerint, de az agyi kapacitást és érettséget tekintve 13-ra lövöm be a csajt, komoly problémák lesznek még ebből. Azt mondja Gólemnek, hogy csak ez az egy plüsizéje van és pasi kell neki bent. Az utolsó kérdés, hogy csávó, vagy lóvé, Beus rosszalló pillantást vet Gólemre, most hülyéskedsz, igaz?

Az isaszegi csaj a kisfilmje 99%-ban egy szál bikiniben pakolja ki az árut, és elmeséli, hogy hobbimodell és tavaly érettségizett. Megbízhatónak tartja magát, nincsenek neki taktikái, és nem szereti a dagikat. Mondom, agyilag 13. A segge narancsbőrös, ezt Adrinak üzenem, aki tuti ki fog borulni, amint beteszi a lábát a hotelbe. A szex a legfontosabb neki, ha az nem jó, akkor semmi nem jó, és ez abban is manifesztálódik, hogy ha nem dugják meg jól rendszeresen, akkor idegbeteg lesz. Cuki fiút akar magának odabent, és úgy kuncog hozzá, mint aki most látott először kukit. Megnőni. Vissza Gólemhez, aki baszki, egy MÁSIK bulát is előrángat a bokorból, ez itt Barbi, ő is bemegy.

Barni hostess, szőke, és nem szilikonmellű. Beus szerint Barbi aranyosnak tűnik. És öribarik is lehetnek. Párra kell lelni, mondja Gólem, és jön Barbi filmje. 24 éves, előre nincs taktikája, mert gőze sincs, milyen emberek közé kerül, lehet szerelmes lesz bent, de nem tár a világ elé mindent, tehát bikinis mosakodásra és paplan alatti fújatásra lehet felkészülni max. A rosszfiúk kellenek neki, mert önsorsrontó kicsit, mindenesetre szimpatikusabb, mint Beus. Akinek tényleg csak annyi esze van, hogy ne szarja körbe a szobát. A behatolás (a villába, helló) elég bizonytalan, a két újcsaj láthatóan ideges, a villanőknek meg a seggébe máris benne a zabszem. hiszen potenciálisan ketten hullanak a héten, hoppácsak.

screen_shot_2015-03-23_at_19_49_47.png

Ennek megfelelően kis puncsolgatással indulunk, puszipuszi, Bance meg vigyorog, mint akit baszni visznek, Beus nagyon jó csaj, de nem az esetem. Tetemre hívás a nappaliban, Pjotr viszi a szót, az elmúlt egy évben mit tettél le az asztalra, Beus? Pár modellfotót. Pihenek, bulizok, iszok. Ennyike. A riportban aszongya, hogy annyira kedves volt mindenki, hogy el van ájulva. Attól is, hogy megkérdezi Pjotr, oszt hangszeren játszotok-e, mire jön az obligát oboa beszólás, ez egy gimnáziumi osztálykirándulás tényleg, pedig Barbi furulyázott ifjabb korában. Ha az a zenetábor mesélni tudna, ugye. Barbi is osztja Beus véleményét, itt mindenki nagyszerű és kedves. Muhaha, majd ha beszélgetsz egy kicsit Ivarral, bazdmeg, majd akkor rájössz.

Szingliszobába fel, Beustól pedig elhangzik egy pompás kérdés:

Itt mindenki cicis?

Márminthogy kinek van gyári és kinek bóti csöcse. Csak ketten, derül ki. Hát, ezt is meg kellett beszélni. Beust a faszik veszik kezelésbe a nappaliban, először a póthajáról van szó, neked kevés hajad van? Vagy miért van pót? Hát, hogy több legyen. Egy-null Beusnak. Becks meglátja a lehetőséget Beusban, és elkezd mesélni neki egy helyi fodrászról, aki úgynevezett csupászt ültet be, amire Adrinak volt szüksége. Mindezt faarccal, szegény Beus meg bekajálja nagykanállal, pedig a többi faszi (Béjvacs, Pjotr, Loki és Bence) hangosan röhög. Costa-ricán az éghajlat miatt a nőknek nagyon jó minőségű haja van, tesz rá egy lapáttal a szopatásra Pjotr.

Nem akarom azt mondani, hogy Beus buta, inkább egy nagy gyerek. (Béjvacs)

Barbit Botox és Adri faggatja, Botox előre szól, hogy Bencét azt ne, jó, és Adri fasziját sem, mert a beled kitaposom. Ezt nem mondja, mert nem olyan, mint Pókmajom volt az első évadban, de érezteti. Barbinak eszébe sem jutna ilyen szentségtörés, ugyan már. Na, erre nem vennék mérget. Botox egy laza mozdulattal a busz alá hajítja Snezit és Ivart, azoknak nem jó a párkapcsolata. Beus szopatása (még mindig csak képletesen) odalent tovább folytatódik, most Loki mesél neki egy olyan lepkéről, ami ha megcsíp, akkor a húsod lerohad. És a mérgével halásznak a helyiek. Pjotr szerint Beus vakon jött be, és vakon is marad.

A lepkeméreg a halakra nagyon érzékeny. (Becks)

Zoë hoz egy löevelet, úgynevezett cicaharc gyön, de nem hajtépéses iszapbirkózás, hanem a kakasozás néven is ismert vízi csata, csajok a kanik nyakában, és a mödansziéban kell küzdeni, aki a másikat bele tudja baszni a vízbe, az a jani, vagyis juli, ebben az esetben. Kurjongatás, essünk neki. Az első körben Beus gyűri le Ivart, utána Topol elől menekül a víz alá Adri, majd jön az epic battle of the plastic tits 1 és 2, Botox a vízbe küldi Snezit, majd Beust is, és döntős, ahol Topollal vív meg a címért, és nyer, a mindent eldöntő mozdulat az utolsó képen látható.

A délutáni edzés-punnyadás után Béjvacs aszongya, hogy lehet faszpörgetni, de résen kell lenni, és odafigyelni a párjukra. Pjotr holnapi tizedelést vizionál, egy bula tuti megy, és ha rajtuk múlik, Beus lesz, mert elszívja előlük az IQ-t. Bence a riportban aszongya, ha lehet választani, akkor Barbi marad, az tuti, mert értelmesaranyoskiscsaj. Beusban nem bíznak, mert ostoba mint egy zsák lepke, még a végén beáll Berki Gólem mögé, jegyzi meg valamelyik, a szerkesztők meg bevágnak a szinglibe, ahol Beus éppen lelkesen gügyög a plüssállat-kollekciójának, mert ugyan aszonta, csak egy van neki, mégis legalább három ilyen basz kerül elő a bőröndből. Lehet, úgy étette, hogy Minnie egérből van neki egy. Bemutatja a három izét Barbinak, aki félelemmel vegyes szánakozással bámulja a múcsöcsű, műmellű, 19 éves testben lakó 13 éves, na jó, 9 éves agyat.

Bea nagyon érdekes lány. Nem tudom, hogy taktikailag játssza az, hogy nem érti, amit mondanak neki. (Barbi)

Zoë megint megdolgozik a fizuért, újabb löevél, és mint ilyen esetekben szokott lenni, feketeleves: az egyik újcsaj ún. Fekete Angyal, ilyen volt már a második évadban is, és nem jó, ugyanis egy játékost hazaküldhet. Csak úgy. Loki beszélget egy kicsit Beussal, és elmagyarázza neki, hogy a két plusz csaj van, akkor innen kettőnek ki kell esnie, mert ugye csak párban lehet ilyesmit játszani. Beus nem érti. Elmagyarázza neki lassabban, így megvan már. Loki azt is elmondja Beusnak, hogy Ivart nem akarja hazaküldeni, de ha netán Beus kibaszná, akkor ő nem fog rá haragudni. Ezt szerintem nem értette meg a bula, de azt mondja Lokinak, hogy aranyosnak tartja. Odafent Botox, Ivar, Bence és Barbi megbeszélik, hogy Beus nem a csajok, hanem a faszik alapján fog választani, már ha ő lesz a FA, így Bence felteszi a kezét, na akkor én visszavonulok.

Na, csöcstanács van Snezinél, Beus és Botox is ott van a szentháromságban, 3000 köbcenti szilikon a szobában, juhé. A két réginő egyértelműen Ivarra tereli Beust, és mivel az nem ért a finom utalásokból, elhangzik a “tedd ki Ivart, ha tudod, Lokival jól jársz” mondat is. Beus szerint Loki okos. Na, este bulika, Snezi seggráz, mindenki vedel, semmi extra, hacsak Ivar táncszerű vonaglását annak nem vesszük. Azt megjegyezném, hogy a Botoxra adott platformcipő+katonai gyakorló kombó büntet. Pjotr egy mazochista állat, ezért Beaussal beszélget a pultnál, miért van cucc az ajkadban? Mert vékony a fölső szám, de most több is van benne, mert ez az orvosomnak a mániája. Értem. Érettségi, 19 év, műcsöcs, sajt orvos. Nem mondom, hogy Dubaj, de nem zörög a homok, ha nem Beust kúrják benne.

screen_shot_2015-03-24_at_6_38_49.png

Botoxot is megkérdezi Pjotr, hogy mi van a szájában, ugyanaz, ami Beuséban, akinek műcsöcse van (shocker) és mivel január 6-án tetette be, ciciévfordulót akar ünnepelni.

Beus egy harmadik típusú találkozás. Ilyen kategóriával még nem találkoztam, pedig sok hülyével találkoztam már, de ilyennel még soha. (Pjotr)

Snezi faggatja Barbit, hogy látja a dolgokat, és óvatosan Ivar felé terelgeti, megy Botox is támogatni a döntést, Ivar, Ivar, Ivar. Barbi a riportban halvány rozsdavörösbe játszó pink hajjal mondja, hogy minden ki egy irányba küldené, de neki ez annyira nem kóser, mert mi van, ha a következő körben meg pont így basszák ki a hotelből az ő seggét? Pjotr tovább üti Beus agyát, mutogatod is a bóti csöcst? Általában mindig kint van, mondja amaz (ez, ha olvasod, Beus, mármint az “amaz”, az most rád vonatkozik, és nem az “amazon” rövidítése. szívesen.), főleg az elején. Minek az elején? Mindegy, Pjotr tovább kérdez, nem lett érzéketlenebb a csöcsöd? Nem, sőt, érzékeny lett a mellbimbóm. Mér’, addig nem volt? De, csak most jobban.

Csapatás, Loki női cipőt húz magára, Bence és Botox meg a Snezi-féle oldalcsöcsvillantós dresszt. A végén a padlón kicsi a rakást játszanak.

Végre ihattam alkoholt és kimentek belőlem a feszültségek. (Beus)

screen_shot_2015-03-24_at_6_45_32.png

screen_shot_2015-03-24_at_6_45_45.png

screen_shot_2015-03-24_at_6_46_33.png

screen_shot_2015-03-24_at_6_46_43.png

A bulika után jön a lefekvés, ahogy kell, de van még a műsorból vagy 15 perc, mifasz lesz még itt? Beus az ágyban gügyög a plüssállatoknak, majd felkiált, mint Brad Pitt a Blöffben:

Kakilnom kell! De nem tudok! Kaki, gyere ki! Kaki! (Beus)

Ki ne ess, bazdmeg. Beus könyörög egy kicsit Barbinak, hogy simogassa, de az inkább rágná le a saját kezét szerintem, és megjegyzi, hogy aludjanak már, és reméli, senki nem jön be a szobába, amikor az ajtóban megjelenik Loki és Becks, hullarészegen, Loki egy szál faszban befekszik a két csaj közé, és simogatni kezdi Beust. Kopognak és Ivar ront be a szobába, és azzal nyit Loki felé, hogy kurvára kijössz innen, de azonnal. Az újcsajok röhögnek, Lokinak áll a farka. Lazujjál, mondja, mindjárt megyek. MOST JÖSSZ BAZDMEG, mondja Ivar, aki a riportban olyat mond, amitől Timbuktuig menekülnék:

Nagyon felzaklat, ha valami az akaratom ellenére történik, és ez most megtörtént, és nagyon idegesít.

MOST JÖSSZ! Nem most, mondja Loki, nem vagy se kutyám se macskám, hesspicsába. Barbi szerint az ilyen féltékenykedéssel nem mennek sokra. Ivar tovább üvölt, NEM AKAROK KIESNI EBBŐL A KURVA JÁTÉKBÓL, ÚGYHOGY LÉGY SZÍVES KURVÁRA MENJÉL LEFEKÜDNI ALUDNI! Lazuljál, mondja Loki, faszomba már, de kimászik az ágyból, és felmegy vele. Beus és Barbi röhög. Ivar nem hagyja abba odafent sem, MIT SZÓLNÁL AHHOZ, HA OTT LOVAGOLNÉK VALAMELYIK CSÁVÓ FASZÁN, BAZDMEG? Bárcsak így lenne, gondolja magában Loki, de hangosan aszongya, nem pocsíkolt meg senkit, nem kell az áriázás. Beusék egy ideig nyugodtan fekszenek, de Becks és Bence másképp gondolja a dolgot, bejönnek a szinglibe, és bemásznak az ágy alá, mert csak. Loki otthagyja Ivart füstölögni és a terasz MÉG MINDIG HÁNYÁSMENTES RÉSZÉN panaszkodik Botoxnak, faszkivan Ivarral. Botox valamit megsejt, és odaveti Snezinek (?), hogy nézze már meg, hogy Bence a szobájában van-e. Nincs. Na, akkor megyek, megkeresem, mondja Botox, és a mellbimbójára feszülő Sneziruhában trappol a szingli felé, nem lennék Bence most.

A szinglibe bemenve Loki lebuktatja az ágy alatt bujkáló Bencééket, és jön a második hiszti, Botox adja elő, és sokkal veszélyesebb és félelmetesebb, mint a kurvaanyázó Ivar, mert csak néz maga elé szótlanul, és nem üvölt, csak szól halkan: most hazamegyünk. Majd, mondja a saturészeg Bence imbolyogva, nem, most, mondja Botox, egyelőre nyugis hangon. Közben Becks és Loki az újcsajok ágyába mászik be. A jelenethez tökéletes zenét választottak, csak mondom. Botox int egyet, és Bence úgy megy ki s szobából, mint egy kiskutya. Remélem, Ivar látta a tegnapi adást.

b.gif

A folyosón Botox belekezd az anyázásba, de csak lightosan, gondolkodj már bazdmeg, a párom vagy, viselkedj is úgy. Bence dúl-fúl, mert már tele a zsák, és Beusnál könnyebb préda ugye nem nagyon van a villában. Zárt ajtók mögött folytatódik a dolog, Botox nem idegbeteg, Bence viszont üvölt és csapkod, Snezi meg Becks (hol van Adri???) meg csak figyel megszeppenten, mert Botox csendes, passzív-agresszív hisztije sokkal durvább, mint Ivar őrjöngése. Nem kell nekünk párban lennünk, mondja Botox, Bence meg idegbeteg lesz, nem is mentem rá a nőre, baszki! Aha, mondja Botox azon a hangon, ami a plafonig felbasz minden férfit.

screen_shot_2015-03-24_at_7_18_20.png

Botox most már emelt hangon folytatja, HALLGASS MÁR VÉGIG, TE GYÖKÉR, BAZDMEG, ÉN VISELKEDTEM ÍGY EGY FASZIVAL IS? Bence lefaszszopókurvázza Beust, és hozzátesz, hogy semmit nem csinált vele. Csodálatos. ENNYIRE SZAR VAGY, NEM HALLGATSZ VÉGIG, mondja Botox, és kizavarja Snezit a szobából, mer aludni akar. Loki hazamegy Ivarhoz, Bence meg békülékeny hangot üt meg Botoxszal, és egy esélyért könyörög, és a takaró alatt lassan ujjazni kezdi, Botox meg kiveri szépen a farkát, legalábbis szerintem.

Címkék: 18+ éden hotel
723 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ÉH3sZ 2015.03.24. 22:55:55

@fosch9: Tudom:)

@Krétagarbó: Milán kiesésével tolták be a következő humorforrást a hotelbe

2015.03.24. 22:56:49

@ÉH3sZ: twin peaks van most jut eszembe

beus azt írta h ő higgaTT

Morfologista 2015.03.24. 22:57:13

@mercsi: hja, és mit csinálhatott az agyszebésze!!!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.24. 22:57:52

@Krétagarbó: melltartóra?

Higgadt, aham. A két t ott maradt, nem?

ÉH3sZ 2015.03.24. 22:58:10

@fosch9: Képet!:))

@tomfree: Nem Beusé volt?

mercsi 2015.03.24. 22:58:21

@Morfologista: sztrájkolt, vagy szabin volt :D

2015.03.24. 22:58:32

@ÉH3sZ: :DDD
@Krétagarbó: jókat röhögtem a gyermeknevelési terveken :D
@Mirocska: barbi írta? azt hittem beus, mindegy :)

Mirocska 2015.03.24. 22:59:08

@fosch9: Ja, szinte mindegy! :-D

XocoLatte 2015.03.24. 22:59:38

@fosch9: Feltételezem, hogy a valós életében is valami izomagyú sintér adja alá a Maserati-t, vagyis az egysejtjébe ez a hímkép van beégetve, és ez alapján dobta ki a számológépe, hogy akkor a Bence vagyis Botoxnak kell repülnie. Plusz, Botox eléggé hideg-fölényesen osztotta beus agyahelyét, hogy Ivart kell neki majd kivágnia. Beus meg dafkéből eldöntötte, hogy na akkor repüljél csak te nagyokos vetélytárs... (nemár hogy elorozzad a hialuronsavamat)

2015.03.24. 22:59:43

@tomfree: jaj tényleg egy g volt :D
@ÉH3sZ: az egy sorozat tee :D
@Mirocska: oks :)

Elektra1976 2015.03.24. 23:00:19

@tvbuzi: nem néztem vvt de viszont az előbb a te felhasználóddal voltam itt a hogyvolton vmi hiba folytán

tvbuzi 2015.03.24. 23:00:25

Ha cintia még egyszer belenéz a kamerába fosok egy higatt.

vastyúk is .. 2015.03.24. 23:01:17

@ÉH3sZ: NEm volt egy panda maci, ami a Barbié volt, és megkérte a srácokat, hogy ha ki is csontozzák a többi plüsst, az övéhez ne nyúljanak...

@tomfree: Biztos könnyebb plüssel masztizni, mert ott már van érzelem. hihihihi

tvbuzi 2015.03.24. 23:01:28

@Elektra1976: előfordul velem is, hogy más vagyok.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.24. 23:02:13

@Krétagarbó: helyes. Jó magasra. Én leellenőriztem, az enyém mellettem van.

tomfree 2015.03.24. 23:02:35

@ÉH3sZ: nem, volt egy fekete-fehér plüssmaci amit a csaj szorongatott az ágyon miközben Patrick akasztotta Beusét. Közben még mondta is hogy anyukájától vagy kitől kapta. Neki is van ám. Beszarás.

Mirocska 2015.03.24. 23:02:53

@tvbuzi: Na, egész este ezen röhögtem a legnagyobbat! :-D

tvbuzi 2015.03.24. 23:03:54

@Mirocska: részemről a szerencse

vastyúk is .. 2015.03.24. 23:03:56

@tomfree: dede. úgy hívják, hogy panda(maci)

XocoLatte 2015.03.24. 23:04:59

@Morfologista: elég rendes arcplasztikán van túl, a most sem rövid orra hosszabb volt -- valaki valahol biztosan megtalálja az előtte-utána fotókat.

Mariann amúgy nekem erős kezdés után erősebb folytatás volt, sajnos hirtelen halállal -- csinos nő, és van esze, sajnálom egy picit, már régen Lokira kellett volna váltson. Azonban Peti elköpte a titkukat, hogy vele volt egy megegyezésük, vagyis Lokizás csak a C verzió volt max.

ÉH3sZ 2015.03.24. 23:05:06

@XocoLatte: Hialuron féltékeny volt Beus?:)

@fosch9: Két részes, tudom:)

@vastyúk is ..: Köszi. Albinának is volt valami kabalája

Krétagarbó 2015.03.24. 23:05:46

@fosch9: á, én lepetéztem ettől a csajtól. mit kell elszúrni és mennyire, hogy vki 19 évesen ilyen legyen? már napközben is írtam, hogy ez a csaj 19 évesen (gondolj bele, szinte gyerek még) már túl van egy miami kúrókörúton, a face-en egy Maseratiban pózol, ami két rokihelyet foglal le, és amiért pár faszt már leszopkodott és a segge is már szétrepedt egyszer. És ott van mellette, hogy kiutazik 5 db plüssállat társaságában Costa Ricára, és tényleg azon gondolkozom, hogy remélem, adtak mellé kísérőt, mert ő valóban el fog tévedni a repülőtéren hazafelé.
Ha jobban belegondolok, sírni tudnék ezen a lányon, milyen szülei lehetnek? Ők mit gondolnak vagy éreznek, amikor látják ezt a csődöt, amit sikerült "felnevelniük"?:((((

tomfree 2015.03.24. 23:06:01

@vastyúk is ..: lehet. :-) kinőttem belőle. Látom, hogy az ÉH-ban páran még nem.

Falatkányi 2015.03.24. 23:06:52

@Krétagarbó: +1000000 10 perce rohogok ahogy elkepzelem, hogy kivagod a plussoket az ablakon :DD

Mirocska 2015.03.24. 23:09:13

@Krétagarbó: Nem hiszem, hogy a szülei különbek lehetnek nála. Sajnos. Talán még büszkék is rá.
:-(

Morfologista 2015.03.24. 23:09:43

@XocoLatte: én is csíptem Marcsit, és talán az egyetlen lány volt bent akinek két hátvédje is volt, igazi kuriózum: műnő testbe bújt némi értelem és valódi nőiesség is. Szóval ezért nekem is sír az egyik szemem.

Krétagarbó 2015.03.24. 23:10:46

@Mirocska: valszeg, szánalom, bakker.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.24. 23:10:49

@Krétagarbó: holnap kell vigyázni nagyon, vmi furi emberrel fogok talizni :-D

XocoLatte 2015.03.24. 23:10:53

@ÉH3sZ: nem, nem: hialuron-irigységnek hívja a szakirodalom, testképzavaros ribancok pszichiátriai kórképei, második kötet, negyedik fejezet. :D

2015.03.24. 23:11:05

@XocoLatte: nyilván, ha ő maga ilyen nő akart lenni, akkor biztos ilyen a pasiképe is
pedig folyamatosan lokival beszélget na persze nem mutat mindent a kamara,
majd holnap meglátjuk mit cisnáltak bencével

@ÉH3sZ: két évad, de majdnem :)

@Krétagarbó: teljesen egyetértek, tudod kihez hasonlít? VV Veronika a másik cristofel ex... az is már 17 évesen műcsöcs meg kacsaszáj...
gondolom tipikus nemtörődöm szülő gyerekei majd felkarolják őket a futtató kanik vagy a segálok... de látod ezt se érdekelte h szétreped a segge csak h a maserariban feszítsen a szétrepedt seggével
szóval.. mindig van választás - én miért nem ilyen 19 éves voltam, és te?...

vastyúk is .. 2015.03.24. 23:12:31

@tomfree: @ÉH3sZ: nem rég voltam egy ilyen csoportos izén, és a faszik megrohamozták a plüssöket áruló bódékat. Én meg csak ostobenkón megkérdeztem, hogy talán homocekcuálisnak tetszenek lenni, de mindegyik azt mondta röhögve, hogy a nőjüknek viszik. Le is esett az állam. Amíg keresgéltem elmesélték, hogy mekkora halom plüss áll már otthon, és hogy nevük is van.. Egy pillanatra elgondolkoztam, hogy lehet, hogy én vagyok a nemnormális.

ÉH3sZ 2015.03.24. 23:12:50

Rájöttem miért néz ki kövérebbnek Adri. Paca felpumpálja!:)

2015.03.24. 23:13:31

@Krétagarbó: ja és még annyi ezek már így nőnek fel ezt látják tv-ben filmekben újságokban a modellek a tökéletesség a 0 méret.. mégis mit várunk? ja és a sok pénz egy kis könnyű baszás ígéretében.. mohók
de milyen csúnya vénasszonyok lesznek a két nagy szilikonlufival

Montezuma13 2015.03.24. 23:14:02

Meggyőződésem, hogy az Idióta nem Bence előző esti viselkedése miatt döntött úgy, hogy Botox essen ki. Neki már kezdettől fogva Bence tetszett és úgy gondolta, hogy ő biza megszerzi. Ezért állt rá könnyedén a Fekete Angyal szerepre. Nála, mivel agysejtjei teljesen el vannak zsugorodva, semmiféle taktikai vagy érzelmi szempont nem játszik szerepet. Érzelmeire jellemző, hogy a hotelbe való bevonaglásakor arra a kérésre, hogy "mi lesz a fontosabb számodra, hogy ha van itt egy tökéletes férfi, akivel esetleg talán le tudnád élni az életedet is, de ott van a 20 millió forint, melyiket választanád?" - határozottan a pénzt választotta.
Egy ilyen ember, miért lenne tekintettel másokra?
Tehát sem ész, sem érzelem nem jellemző erre az agyhalottra.
Úgy értelmeztem, hogy Bence dönthet a 2 leányzó között. Melyiket választja. Szerintem egyértelmű, hogy Barbit fogja választani. Az persze lehet, hogy előbb megdugja az agyhalottat, de ha az Idióta Butus Beust választaná, akkor a csajnál már csak ő lenne nagyobb idióta

XocoLatte 2015.03.24. 23:14:28

@Morfologista: én is bírtam, az arcmimikája (pontosabban annak hiánya) nélkül

Snezi megint bőgött egy szépet, nem volt előnyös a feje közben, azonban az a csaj tud őszintén megnyilvánulni! Noha ő is látja, hogy Beus ragozhatatlan kategória, szerintem teljesen őszintén akadt ki a fiúkra és ment fel a plüssökkel Beust vigasztalni. Műcsöcs, táncos k.va, de nekem akkor is szimpi.

tomfree 2015.03.24. 23:15:37

@vastyúk is ..: az a csoportos izé mi volt??? egy halom plüss áll otthon nekik? Nem lehet hogy csak be voltál kávézva? :-))) Képtelenségnek tartom, hogy ez általános lenne, főleg hogy nevük is lenne ezeknek a szaroknak.

ÉH3sZ 2015.03.24. 23:16:30

@XocoLatte: Köszönöm Doktor Úr:)
@vastyúk is ..: Nem hiszem! Azért mert valaki a szeget gyűjti még normális:)

Capricorner 2015.03.24. 23:16:39

Marianna, remélem visszaküldenek a szerkik (bár van egy olyan sanda gyanúm, hogy ez nem fog megtörténni), nagyon sajnálom, hogy kiestél, Veled jól lehetett játszani a játékot, csak a Bence, a Bence... (amennyiben olvasná, üzenem neki, hogy szerettem, mint karaktert, attól a naptól fogva, hogy a feje tetejére applikált hajjal és lila felsőben/babydollban beszélt a kamerának teljesen egyszínű hangon, apró nevetésekkel tarkítva, belopta magát a szívembe). :)

XocoLatte 2015.03.24. 23:17:10

@vastyúk is ..: látod? azonban csak le vagy maradva a trendeket illetően, nem vészes, elmúlnak maguktól, úgyhogy bekkeld ki vhogy... :)

Krétagarbó 2015.03.24. 23:17:30

@vastyúk is ..: egy ismerős házaspárnak is van egy, és mindenhova viszik magukkal. (Amikor először szembesültem az állattal, erősen kellett koncentráljak, hogy ne röhögjek fel hangosan:)

Gergő zuhanyzása: olyan mint egy kamaszfiú, nem?

Marcsinak Loki volt a legférfiasabb, legsármosabb.

Montezuma13 2015.03.24. 23:18:39

Szerintem, nincs olyan férfi, aki ezt a Beust hosszabb ideig el tudná viselni. Ha van ilyen, akkor az mazochista vagy elment az esze, olyan mértékig irritáló ez a féleszű.ú nő. Ha ő lenne a legszebb nő a földön, akkor is a férfiak futva menekülnének előle, mert ezt a fajta ostobaságot elviselni hosszútávon nem lehet.

ÉH3sZ 2015.03.24. 23:20:34

@fosch9: Elkezdem írni a jó tulajdonságaimat egy táblára. Higattan:)

@Montezuma13: Mondta Bence, hogy ne róják meg azért amit tenni fog a játék további részében. Szerintem Beus választja majd

XocoLatte 2015.03.24. 23:21:33

@fosch9: talán mert jobb helyre születtél? jó szüleid, családod volt? jobb minták szerint nevelkedtél? a férfirokonaid nem dugtak meg 12 évesen, stb... nem folytatom, de ez nem 18 évesen dől el, már sokkal, sokkal korábban.

2015.03.24. 23:21:45

@ÉH3sZ: a szép kéket ki ne felejtsd :D

másik kommentedre amit Montezumának írtál: Bence ezt arra mondta h nem fogja kifelé mutatni h összetört. Vagy nem?

Krétagarbó 2015.03.24. 23:22:24

@fosch9: VVVeronikának ráadásul az anyja ráadásul valami értelmiségi, nekem az is döbbenet volt.

Na Breki tuti olvas minket, megkérdezte Marist, hogy van -e implant a fencóban. Nincs, Mariskának ilyen a genetikája.

2015.03.24. 23:22:35

@XocoLatte: nehogymár engem kezdjél elemezni, egy műsor miatt vagyunk itt, remélem ez volt az utolsó személyeskedésed

vastyúk is .. 2015.03.24. 23:22:58

@tomfree: Hát én sem hittem a fülemnek. a csoportos izé egy egyhetes tanulmányút volt, és a szóban forgó egyedek 23-30 közötti férfiak. És amikor megkérdeztek, hogy melyik aranyosabb a birka vagy a röfi, hát csak kínosan röhögtem. (Volt aki még fotósorozatot is mutatott a már megvásárolt példányokról..)

@XocoLatte: hát határozottan az volt az érzésem, hoyg kimaradtam valamiből, és e így is marad :D

@Krétagarbó: hehehehhehehe, nagyon is el tudom képzelni.
//Gergő még kölyök egyértelműen. Mari meg lecsaphatott volna Lokira, de nem élt a lehetőséggel.

XocoLatte 2015.03.24. 23:23:17

@ÉH3sZ: így van, Bence is spoilerezett -- annyira hervasztja Botox hiánya, hogy mostmár csakazértis élvezni akarja a kieséséig hátralévő napokat... gyúrni nem lehet, hát legalább ennyi legyen neki

2015.03.24. 23:24:22

@Krétagarbó: döbbenet tényleg de valszeg elhanyagolták
én nem hiszem h ilyen kerek fenék genetika lenne kell arra guggolgatni azért sokat
mondjuk sokszor láttam a kezében súlyzót és kitöréseket csinált úgy sétált előre
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: azz :DD

Krétagarbó 2015.03.24. 23:25:57

@vastyúk is ..: ne hülyéskedj, azt úgy kell: minnie eszik, minnie hajókázik, minnie a repülőn ül, minnie a pub-ban sörözik. :)))

2015.03.24. 23:26:40

@Krétagarbó: és mini segge is szétreped?

XocoLatte 2015.03.24. 23:27:14

@fosch9: ezt benézted, nem rólad szólt, -- van olyan hogy tegező általános személy -- gondold bele végig azt hogy "az ember", és akkor biztosan érteni fogod, mire utalok
ha nem megy, akkor sajnálom

Krétagarbó 2015.03.24. 23:28:02

@fosch9: egy alap azért lehet. tesómnak is kerekded a sejhaja alapból, nekem sokkal több meló kell(ene) hogy vhogy kinézzen, mint neki.

Krétagarbó 2015.03.24. 23:28:50

@fosch9: perverz vagyol:) szétrepedjen?

furmintszaraz 2015.03.24. 23:29:19

@vastyúk is ..: De ne felejtsük el, hogy ők nem Lokiért játszanak.

2015.03.24. 23:30:37

@Krétagarbó: arra gondoltam h lehet kivetíti a saját életét is a plüsseire, nem az övé hanem Nózié repedt fel stb... :-O
a kerekítéssel is egyetértek a másik kommentben

furmintszaraz 2015.03.24. 23:31:56

@fosch9: Hát bejött... Apolnak viszont kellene valamit kezdenie magával, egyre szomorúbb így a bennléte.

Montezuma13 2015.03.24. 23:32:20

@ÉH3sZ: Szerintem azt másra értette. Elképzelhetetlennek tartom, hogy (B)rutálisan (E)lsorvadt (A)gyat válassza.

vastyúk is .. 2015.03.24. 23:33:32

@Krétagarbó: hihihihihihi. Szó szerint ilyeneket láttam, mint Amelie csodálatos életében a kertitörpe, aki bejárta a világot.

@furmintszaraz: Persze, igaz, csak azt akartam mondani, hogy szerintem Barni kicsit elszámolta a szorzótáblát, mert Loki bent tudta volna tartani, ha kiszórja mellőle Nórit.

2015.03.24. 23:34:57

@furmintszaraz: lehet még mindig a kinti dolgai miatt (anyukája) aggódik
abszolút nem felszabadult
mari azt mondta nagyon jól kezelt helyzeteket apol de sztem ebből mi alig látunk vmit

vastyúk is .. 2015.03.24. 23:35:01

@furmintszaraz: Barni -> Barbi, csak meg-meg bicsaklik a kezem. @vastyúk is ..:

furmintszaraz 2015.03.24. 23:38:52

@vastyúk is ..: Nekem úgy tűnik, hogy Barbi túl finom ehhez a játékhoz... De persze lehet, hogy egyben az volt a taktikája, hogy utáljanak meg mást inkább, de ez kb. ugyanaz ebben a szituációban. Amúgy párcsere még mindig lehet Lokival pénteken.

furmintszaraz 2015.03.24. 23:41:11

@fosch9: Igen, a "normális" dolgokat nem mutatják, inkább a hisztiket, tematikát és az ún. bulizást. (Az is csak most derült ki egy fél mondatból, hogy Nórival sokat beszélgetett Beus, ebből sem láttunk egy percet sem.)

XocoLatte 2015.03.24. 23:41:51

Védettség nélkül Barbi elvérzett. 2 nap alatt egyszerűen nem volt arra lehetősége, hogy a fiúk valamelyike olyan szinten kedvelje, vagy lássa benne a játékospárt, hogy kiválasztón nyerjen a jelenlegi lánypár ellen. És Beus zavarórepülése nagyon nem is adta meg neki a terepet ehhez. Bencének kvázi felajánlották, aki már akkor elutasította a gondolatot. Loki elvileg még szóba jöhetne, de nem tudom, lesz-e még annyi idejük, hogy lezsírozzák. Barbi vs Nóri Loki szemszögéből ha nem is minőségi váltás, de semmi esetre sem rosszabb.

XocoLatte 2015.03.24. 23:44:28

@fosch9: sajnos, pedig Apolka mély érzésű, értékes személyiség -- könnyezett, de leginkább a szemén látszott hogy mennyire szíven ütötte Botox kiesése
Néha el lehetett kapni, hogy konfliktusos helyeztekben Apolka az egyik, aki azonnal megy és vigasztal, sajnos már nem emlékszem, kikkel volt.

Krétagarbó 2015.03.24. 23:45:26

@vastyúk is ..: na, azt hiszem, fogom a Minnie-t és megyünk aludni. Jó éjt:)))

furmintszaraz 2015.03.24. 23:47:05

@XocoLatte: Naomit is vigasztalta, énekelt is neki...

Krétagarbó 2015.03.24. 23:47:31

@XocoLatte: Adrit vigasztalta még régebben. De most már egyáltalán nincs játékban, amit sajnálok.

Na télleg léptem.

XocoLatte 2015.03.24. 23:47:33

@vastyúk is ..: csakhogy Loki kvázi rá sem bagózott, az illuminált elemlámpázásakor 10 centire ott feküdt a háta mögött. Barbi talán az első nap folyamán jött rá, hogy ez nem az a dolog, ami neki kell.

vastyúk is .. 2015.03.25. 00:04:07

@Krétagarbó: jó éjt!

@furmintszaraz: igaz. még lehet.

@XocoLatte: Mindenkinek csak a Beus kell, a könnyű préda, meg lehet zsarolni a plüsseivel :D

Rémület 2015.03.25. 00:06:47

Azért Snezi faszán ki tudja magát sminkelni egy rosszul karbantartott negyvenesnek.

gólyamajom 2015.03.25. 00:39:25

@XocoLatte: vagy csak ingyen nem dolgozik (jajj de gonosz vagyok ma :D)

gólyamajom 2015.03.25. 00:48:53

De nagyon szomorú ez az egész valahol...mi lesz ezzel a kislánnyal tíz év múlva?

vastyúk is .. 2015.03.25. 01:05:48

@gólyamajom: nem kell sajnálni, kurvából lesz a legjobb feleség ;)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.25. 06:21:39

Sokat ér apolka a kedvességgel, ha egyszerűen nem eleme a sónak.

2015.03.25. 06:56:59

@Rémület: gumilabda nélkül kisfiúnak látszana, sminkkel meg negyvennek, hát nem lehet minden tökéletes :D
@furmintszaraz: hát persze, műsort csinálni mentek be, Apol akkor lenne érdekes, ha legalább Petivel műsorozna néha valamit
@gólyamajom: én nem tudom sajnálni, mindig lehet azt választani, h elmegy 400 ft-os órabérért hamburgert sütni, ja hogy az büdös és abból nincs maserati, hát igen...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.25. 19:40:54

@sixx:
Figyelmedbe ajánlom az alábbi hsz-t.

@Rakoncátlan Oedipus: @vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: arról már lemaradtál.
Hisztis kurva.

lacuna666 2015.04.12. 22:43:16

Sziasztok!
Lehet fura kérdés,de öööö :) miért van ennyire kiemelve hogy a terasz hányásmentes részén?

Gia 2015.04.13. 04:39:07

@lacuna666: Ez csak egy vicces visszautalás az Éden hotel első részére,ahol az egyik lakó egy igen jól sikerült iccakai buli után színeset beszélt a teraszon.Azt találta mondani,hogy hipp-hopp,jön Vuk. ;-)
süti beállítások módosítása