Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Orange Is The New Black 1x07 -   Blood Donut (18+)

2015. március 23. 13:00 - oharozsabimbolehetnek

screen_shot_2015-03-22_at_11_55_49_am.png

Bongyor sorsáról tudunk meg ma többet, aki épp visszatért a lyukból, ahol két hetet töltött, és nem bír betelni azzal a kellemes, taknyos idővel, ami a börtön falaim kívül van. Régen jól futott, már a fiúk elől is túl gyorsan elmenekült a játszótéren, így senki sem tudta megrángatni. Csuda romantikus, nem mondom.

A nőegylet első ülése van, amire Healy fánkot hoz, amit a csajok kisebb orgazmusok kíséretében fogyasztanak el. Aztán indulhat a rinya. A spanyolajkúaknak vékony a párna, a feketéknek más kaja kelll és A szürke ötven árnyalata a könyvtárba. Eddig bullshit. Chapman viszont komolyan vette a feladatot, és mindenféle olyan dolgot javasol, aminek valóban van érteleme: hosszabb nyitvatartás az orvosi szobában, a futópálya megnyitása, jogi tanácsadás, oktatási program. A többiek próbálják visszafojtani a röhögésüket. Healy nem ígér semmit, megteszi, ami tőle tellik, de ahhoz, hogy a következő alkalomra is tudjon fánkot hozni, nem kellene túlságosan belelovallni magukat abba, hogy eredmények is lesznek. Chapman borzasztó csalódott.

screen_shot_2015-03-22_at_12_01_04_pm.png

Eközben a mosodában Jézus alteregója épp dühöng, amiért Piper ellopta az ő szent szavazatait. Alex nem hajlandó asszisztálni az őrülethez, pár igencsak provokatív kérdéssel jól magára haragítja a csajt. Hősünk közben a zárható WCben ül, és a talált telefonnal játszik, közben befut egy képüzenet Diablo farkáról. 

screen_shot_2015-03-22_at_12_10_31_pm.png

A konyhában Red dícséri Vudunéni tortáját, és faggatja arról, hogy minek ül órákat a könyvátrban a jogi könyvek felett. Vudunéni titokzatos. Mexikói vaníliát kér, amit Red gondosan elrejtett egy zárható kis szekrénybe, nehogy Bajszi megtalálja. Mondjuk szerintem a csávót nem hozza lázba a mexikói vanília.

Chapman és Bongyor egy csőben araszolnak hason, és előbbinek be nem áll a szája, folyamatosan valami szarságról szövegel. Megtalálják a vezetéket, de nem kapcsolták le az áramot, úgyhogy megjavítani nem tudják, tolathatnak vissza. Chapman szája megint beindul, Bongyor pedig rájön, hogy azért megy a duma, hogy elterelje a figyelmet a tényről, hogy két hetet töltött miatta a magánzárkában. 

screen_shot_2015-03-22_at_1_14_43_pm.png

A társalgóban megy a társasozás, Suzanne Diazzal dumál, Morello azt mutogatja, hova fog elutazni, ha kikerül. Beállít Boo egy kuytával, amire mindenki ráveti magát. Taystee biztos benne, hogy bár nem töltötte le az idejét, hamarosan kijut. Egy versrészletet idéz, ami szerinte idevág, Chapman pedig kioktatja, hogy kurvára nem azt jelenti, amit gondol, és hosszas verselemzésbe bonyolódik. Rohadt idegesítő a csaj. A hallgatósága kilátásba helyezi, hogy éjjel kinyírja. Erre Piper inkább elviszi a szennyesét a mosodába, de közben fültanúja lesz Caputo és Suzanne évődésének. A mosodában csak Alex van, aki még mindig nem akar Chapmanről hallani. Utóbbi valami régi sztorit idéz fel, hogy jobb kedvre derítse, de nem jön be. 

Este vacsora van Healyéknél, az ukrán importasszonyság az anyjával dumál arról, hogy el akar menni sztriptíztáncos tanfolyamra, aminek a kedves mama nem annyira örül. Healy pedig annak nem, hogy nem angolul folyik a társalágás. A mama még mindig ukránul megjegyzi, hogy már csak két év a zöldkártyáig. Ja. De dugni addig sem neki kell.

screen_shot_2015-03-22_at_1_30_02_pm.png

Larry eközben Pollyval meg a férjével iszogat egy bárban, és azon lamentál, mit gondolnak az emberek most róla, hogy látják, őket hármasban. Larry nem akar panaszkodni, de Polly, aki egyre hülyepicsásabb, helyreteszi, hogy panaszkodjon csak nyugodtan, attól még, hogy kisgyerekek halnak meg Afrikában, és Piper böriben van, nekik szabad panaszkodni. A férje azt javasolja, inkább örüljenek a jó dolgonak, például, hogy Larrynek megjelenik a cikke. A börtöntöltelék menyasszonyról. Úúú, de fog ennek Piper örülni!

Bongyor éjjel az egész gettót kiakasztja azzal, hogy edz. Jól össze is vitatkoznak, Yoga Jones próbálja szétválasztani őket, de Bongyor őt is csak piszkálja, úgyhogy a vége az lesz, hogy akkora pofont kap, mint ide Etyek. Közben megtudjuk, hogy Bongyor nagy karrier várományosa volt, mert nagyon jól futott a gimiben. Csak palija nem volt. 

Healy másnap az irodájában épp ukránul tanul, amikor belép hozzá Chapman, és megpróbálja érvekkel rávenni, hogy nyissa ki a futópályát. Közben megjelenik Caputo, és bunkózik egy kicsit. Erről Healynek eszébe jut a telefon, amit keresnek, és alkut ajánl Pipernek: hozd el a telefont, megtudom, mit tehetek futópálya ügyben. 

Az őrök irodájában Bajszi unatkozik, úgyhogy Bennettet kezdi baszlatni, hogy minek mosolyog, tán csak nem dugott egy jót. Bennett úgy dönt, megadja neki, amit akar, elkezdi mesélni, hogy tolt meg két félig brazil, félig ázsiai, műmellű nőt. Bajszi majdnem ott az asztalom elélvez a gyönyörűségtől.

Taystee-t a haverok készítik fel a meghallgatásra, de bedurcázik azon, hogy ő nem is csinált semmit, teljesen alaptalanul van bent. A többiek szerint ez pont mindegy, bele kell törődni, hogy bűnösnek látják az embert és kész. Innen szép nyerni.

screen_shot_2015-03-22_at_9_14_55_pm.png

Eközben Chapman akcióba lendül, megvárja, míg a bolond lány végez a vécén a telefonálással, aztán bemegy, zsebre teszi a készüléket, és izkiri Healyhez. Útközben elkapja Pensatucky, és elkezdi mutogatni neki a fogait. Arról hadovál, hogy a uncsitesója egy másik böriben kapott új fogakat ám az államtól, úgyhogy most lássuk, Piper mire képes az övéiért, intézze ezt el neki, de gyorsan. Chapman nemet mond, mondván ez nem is igazi szakszervezeti izé, erre a kiscsaj bepipul, és valami rémes, apokaliptikus képet fest arról, hogy Pipert használni fogják csak, és utána szart se fog érni.

Bajszi beslattyog a konyhába, és a maga tenyérbemászó, szemétgeci módján pajtizni akar Reddel, aki eléggé el nem ítélhető módon nem vevő rá, meg arra, hogy drogot csempésszen a csávónak. Bajszi egy finom fenyegetéssel zárja a találkát. Ejnye!

screen_shot_2015-03-22_at_9_19_54_pm.png

Közben Chapman megérkezik Healyhez, és odaadja a telefont, a faszi meg szépen visszatáncol az ígéretéből, mondván, ha Piper nem mond nevet, akkor nem áll az alku. Chapman otthagyja, ennél többet nem hajlandó kémkedni. Sophia a fodrásszalonban próbál valami tárgyalásra való fejet varázsolni Taysteenek, de nem jutnak dűlőre azon, hogy kihez hasonlítson. Megegyeznek viszont abban, hogy a legjobb az lenne, ha a bizottság csupa fehér nőből állna. Caputohoz az igazgató asszisztense sétál be, és az orra alá dörgöli, Healy mennyire jó munkát végzett, mert megtalálta a telefont. 

Suzanne, a barátságos őr közben Piperrel ismerkedik, kiderül, hogy ismerik egymást a múltból, amikor hősünk hónapokig szívatta szegény Suzit. De nincs harag szerencsére. Chapman gyorsan meg is ragadja az alkalmat, rávezeti Suzanne-t mi segítene igazán az itteni morálon. Pensatucky megint a mosodában prédikál és Chapman ellen uszít. Alexnek betelik a pohár, és közli vele, hogy kussoljon, vagy megdugja. Ezt egy kicsit cizelláltabban közli, de ez a lényege. 

Jones jógaórát tart, az ajtóban pedig megjelenik Bongyor. Látván a békülős mosolyt, megnyugszunk. Vissza a múltba, Bongyor egy buliban van, kurvásan kiöltözve, ahogy kell.

screen_shot_2015-03-22_at_9_36_13_pm.png

A főgengszter hivatja, és hazaküldi a vérbe. Nincs neked itt helyed, te nem gazember vagy, mint mi, hanem sportoló, benned minden reményünk, legalább te ne kerülj kokós társaságba. Haza is vitetné az egyik sameszával, de Bongyor sértett, és kitalál magától is. Csakhogy a kijáratnál összefut egy seggfejjel, aki ráveszi, hogy menjenek bulizni együtt.

Larry egy bárpultnál sajnáltatja magát. A pultos csaj meghívja egy italra, és beszédbe elegyednek. Larry pipa, mert ráizgult a lányra, de nem dughatja meg, mert ugyebár a menyasszonya börtünben ül. A pultos lánynak ez kicsit sok, ott is hagyja Larryt. 

Megyünk vissza a rácsok mögé, Caputo jól felpiszkálja Healyt azzal, hogy megnyitotta a futópályát Suzanne közbenjárására. Healy a szövegből egyből levágja, kinek a keze van a dologban, és hát nem repes az örömtől. Közben a budiban a bolond lány, akit, mint utóbb kiderül, Floresnek hívnak, rájön, hogy eltűnt a telefonja, eléggé kiakad, és lerúgja az utolsó zárható budi ajtaját is. Taystee-t közben behívják a meghallgatásra, de a bizottság nem éppen fehér nőkből áll, ahogy remélte. 

screen_shot_2015-03-22_at_9_48_51_pm.png

Megint a múlt, Bongyor rossz társaságba keveredett, pénzváltókat rabolnak ki a sráccal, mivel elég jól fut, el tudnak menekülni mindenhonnan. Majdnem mindenhonnan. Ennél a bulinál ugyanis elkapják őket, illetve csak őt, a srác kereket old. 

Futópálya megnyitva, hepinessz, mindenki boldogan köröz rajta, Bongyor is, Chapman is. Healynek pedig be kell látnia, hogy nem akárkivel kezdett packázni. Bár a tekintete nem ígér sok jót.

screen_shot_2015-03-22_at_9_53_26_pm.png

Címkék: sorozat 18+ OITNB
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása