Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Három hónap múlva esküvő 2x08 - Going once, going twice gone

2015. március 23. 09:00 - Chat Géza

Már mindenkinek ott van a nyakán az operatőr meg a vészesen közeledő nagy nap, így a balhék is egyre látványosabbak, mert van, akinek 90 nap nagyon nem elég ahhoz, hogy egy fikarcnyit is kiismerje a másikat, holott élete nagy napja, na meg a kissé túlértékelt házas élet a tét. Ahogy egy párkapcsolathoz, úgy ezekhez a hogyvoltokhoz is két fő kell, a csajos oldalt Candyperfumegirl képviseli, a hapsik oldaláról meg én mustrálom az eseményeket.

Géza

Ahogy egy pasi látja

Danny és Amy

90_2x08_4.png

Két napra vannak az esküvőtől, mire Amy családja is végre befarol a rasszista dzsemborira. Amy anyukája és nagymamája először eltolják a kötelező milyen az idő felétek köröket, aztán az esti partin csak-csak összebarátkoznak végül, hiába a capuccino színű bőr és az afrikai akcentus. Véletlen ez, vagy Isteni közbeavatkozás? Egyik sem. A pia hozta össze őket. Danny anyja büszkén mondja, hogy saját lányaként fogja nevelni, gondozni Amyt, mire a fater azért behúzza a vészféket, hogy sajátjaként azért nem is, de nem fogja kiküldeni gyapotot szedni.

Jason és Evelin

90_2x08_1.png

Rájuk aztán tényleg nem lehet semmi rosszat mondani, mert amekkora tipikus macsó fasszi volt Jason, aki csak bejárónőnek hozta Amerikába Evelint, most a legnagyobb love guru, aki kedvese születésnapján hőlégballonozással kedveskedik, sőt kötélnek áll és a végül meghívja a saját anyját az esküvőre. Aztán meg a tesóját, no meg a szűk családot is. Jason erre keményen rácseszett, bár nem bánja, ahogy a kedves mama sem, hisz ez a leány igazán jó hatással van a fiára, aki így már nettó kilencven napja csak közepesen szarja le a saját családját.

Daya és Brett

90_2x08_2.png

Vesznek egy lakást, mert már kicsit sok az öregasszony lakótársakból. Hát hurrá. Amúgy sem értem Brettet, hogy mégis hogy nem érzi, hogy ez rohadtul nem egészséges, de ő tudja. Daya ennek örül, Brett is villantja a Joker mosolyt, szóval, ennyike. Én menekülnék Daya elől, de Brett meg ilyen békafej, hogy nem teheti meg, plusz tényleg jól kijött a lányával, így már semmi akadálya a frigynek.

Mohamed és Danielle

90_2x08_6.png

Itt továbbra is a döglött lovat püfölik a szerelmesek. Mohamed az esküvő napján baktat el egy ügyvédhez, hogy megtudja mi vár rá az esküvő után. Nem a szexről diskurálnak, hanem arról, hogy a házassággal nem csak a gyönyörű konyhásnő karú Daniellet nyeri meg a három gyerekkel, hanem az adósságokat is. Mohamed enyhe sokkot kap, hívja a haverokat, hogy most mit csináljon, tud-e valaki repülő jegyre pénzt adni neki? Mohamed látványosan őrlődik, de nincs mese, meg kell mondani. Danielle sír, mert hát Mohamed egy féreg, hogy az esküvő napjáig szarakodott ezzel a döntéssel. Nem is az, hogy Danielle nem egy matyó hímzés, de hogy az anyagi helyzete katasztrofális, na az már baj. Mohamed azonban a család személyes Jézus Krisztusának hiszi magát, hogy itt szükség van rá, szóval igent mond az esküvőre, az anyagi csődre, aztán cirka fél év, nyolc hónap, megkapja a zöld kártyát és húz is a bús francba.

Chelsea és Yamir

90_2x08_5.png

Fiatalság = bolondság. Chelsea anyja már nagyban varrja a home made Burda Fürge ujjak szabásminta alapján az atom hippi esküvői ruhát a lányának, közben azért közösen eszik a kefét, hogy akkor most mi a bánatos lótúró legyen Yamir zseniális ötletével, hogy húzzanak Chicagóba. Ezt a témát, mármint a költözést és nem a szabásmintát priviben is sikerül megtárgyalni. Yamir elmond egy szép szerelmes monológot, amit akár Máté Pétertől is idézhetne, miszerint zene nélkül mit érek én? Chelsea szerelmes annyira, hogy ezt a minimális áldozatot meghozza és belemegy a költözésbe, még ha egy nicaraguai popsztárnak a nullánál is kevesebb esélye van betörni az amerikai popiparba. Ez a szerelem.

Jason és  Cassia

Vannak hullámvölgyek – jellemzi Jason a kapcsolatukat, csakhogy ezek a völgyek mélyebbek, mint a Marianna árok. Jason úgy gondolja, hogy remek kis közös program lesz, ha együtt, természetesen a faterral együtt mennek el valami aukcióra. A dolog persze már ott a teljes kiborulás és az indokolt hisztiroham felé kanyarodik, hogy hárman nyomorognak egy rohadt El Caminóban.  

90_2x08_3.png

A helyszínen Cassia látványosan unatkozik, Jason vígan elvan a kis kacatokkal, mire közli, hogy még az aukció el se kezdődött, szóval 3-4 óra még tuti itt lesznek, de nem kell ezen besérülni, mert nagyobb móka ez, mint Disney Land. Ja, hát hogyne. Cassia ki is megy bőgni, amit Jason minimum egy óra múlva vesz csak észre. Egy bölcs házas ember mondta nekem, hogy a jó házasság titka a távolság, nos Jasonék esetében rohadt sok távolságra lenne szükség, leginkább csak az mentené meg ezt a halálos ítéletnek kinéző párkapcsolatot, de ők megegyeznek, hogy dolgoznak még ezen az ügyön, Jason ledobja a hawaii ingeket, elkezd gyúrni, ja és persze non-stop pátyolgatja az ő kis tubicájának azt a sérülékeny kis lelkét. 

Candyperfumegirl

Ahogy egy csaj látja

208-01.png

Egyes párok igencsak a finisbe fordulnak már ebben az epizódban, itt van mindjárt Danny és Amy, akiknek másnap lesz az esküvőjük. Így nem egészen 24 órájuk van rá, hogy a két családot összeeresszék (majd eltakarítsák az esetleges katasztrófa romjait), így már érkezik is Amy igen népes családja. Danny aggodalmasan csóválja a fejét az 5 kocsira való dél-afrikai rokon láttán, mert ő ebből csak annyit lát, hogy jött egy kisebb hadseregnyi ember, akiket a rasszista faszkalap apja vérig sérthet. Az első találkozás elég fagyos, pedig Dannyanyu jófej, Amyanyu meg próbál beszélgetést kezdeményezni – szigorúan az időjárásra és a jelenlévők egészségi állapotára szorítkozva - de az egész mit sem ér, amíg Dannyapu úgy méregeti Amy egész rokonságát, mint egy nagyobb rakás tehénlepényt a szoba közepén. Az esti bulika alatt aztán végre bekövetkezik némi enyhülés, igaz, hogy a riportban atomapu olyanokat mond, hogy nem késő még az oltár előtt is észhez térni, de Amy kedvessége és humora - az alkohollal, mint általános oldószerrel kiegészítve- aztán csak megnevetett mindenkit, így végül is jó hangulatban zárul az esküvő előtti utolsó este.

208-02.png

Justinnak és Evelinnek van még 34 napja az esküvőig, de náluk most amúgy is sunshine happiness van, Justin éppen a születésnapja alkalmából készül meglepni Evelint valami romantikus cukisággal. Elviszi hőlégballonozni, ahonnan tényleg álomszép a kilátás, Evelin szeme is csillog, ahogy kell. Látszik, hogy őket tényleg nem csak langyos érzelmek kötik össze, hanem tényleg odavannak egymásért. Azért romantika ide vagy oda, Evelin rafkós csaj, mert ezt a boldog pillanatot választja ki, hogy az esküvő témát felhozza: te Justin, anyukád szíve megszakadna, ha nem hívnánk meg az esküvőre, és így az enyém is, mert tudod, mennyire fontos nekem a család. Justin veszi a lapot, jól van akkor, a muter jöhet, ő végül is semmi gyökérséget nem követett el, és mégiscsak ő hozott a világra, ennyi jár. Evelin elégedett, és a jó hírt hamarosan Justinanyuval is közlik egy hangulatos reggeli keretein belül, ahol az örömkönnyek között végre feltűnik Justinnak is a muter és Evelin cinkos összekacsintása. Ezt a nőstények gyönyörűszépen kitervelték, jó nagy szarban vagyok. Anyuci észre is veszi, hogy ha most bedobja, hogy a bratyók meg a rokonság többi része sem maradhat le az esküvőről, Justin kénytelen lesz igent mondani. Így is történik minden.

208-03.png

Danielle és Mohamed feje fölött egyre több a viharfelhő, pedig nekik konkrétan MA lesz az esküvőjük. Mohamed minél többet gondolkozik, annál szarabb ötletnek tűnik ez az egész, el is megy egy bevándorlásügyi jogászhoz, hátha tud neki valami megnyugtatót mondani. Nem tud. A leginkább a szegény ember redneck Jack Blackjének tűnő hippifrizurás jogász csak a dolog további árnyoldalait sorolja, pl. a közös otthon-közös kassza kelepcét, ami egy oltári nagy red flag Mohamed számára. Ez a nő amióta ismerem, borzasztóan bánik a pénzzel, ha meg elveszem, akkor ráadásul nekem kell a tartozásait is fizetni. Ez annyira rosszul hangzik, hogy Mohamed fel is hívja egy otthoni haverját, és csupa olyat mond, hogy hülyeség volt idejönnöm, és nem vagyok benne biztos, hogy lesz esküvő. Ez alatt Danielle a félelmetes méretű porcelánbaba- gyűjteménye mellett sírdogál az üres franciaágyon, majd jön Mohamed, hogy kamerák nélkül szeretne beszélni a menyasszonyával. Nem tudod te, milyen rendezvényen vagy fiacskám, a kamerákat kizárhatod a szobából, de attól mi még mindent hallunk, csak közben azt nézhetjük, ahogy Danielle három lánya járkál fel-alá aggodalmasan a lakásban. A konszenzus: ha Danielle megígéri, hogy többet nem hazudik, és észnél lesz, ha pénzről van szó, akkor egye fene, Mohamed hajlandó elvenni, mert – és most figyeljen mindenki, mert ez az érv- ennek a családnak szüksége van rá. Szerelemről szó sem volt.

208-04.png
Chelsea és Yamir nagyjából félidőnél vannak, Chelsea-nek éppen az anyja varrja a menyasszonyi ruháját, és a Chicagóba való költözés lehetőségéről mesél neki. A lányra rá van írva, hogy egyetlen porcikája sem vágyik költözésre, de anyuka nagy bölcsen rávilágít, hogy egy házasságban néha kompromisszumokat kell kötni, és az, hogy Yamir az egész életét hátrahagyta, de ezzel szemben ő még semmit nem tett meg érte, messze van a kompromisszumtól. Így hát Chelsea hajlandó Yamirral is beszélni a dologról, aki pedig már odáig jutott, hogy egy évet kibír a porfészekben is angolt tanulva, meg pénzt gyűjtve a karrierjére, ha Chelsea-ért ezt ki kell bekkelnie.

208-05.png

Dayából és Brettből is kapunk egy-két vágóképet, hogy kivételesen senki ne maradjon ki az epizódból. Most, hogy Cassidy hazament, az ifjú pár rádöbbent, hogy eddig nem nagyon volt idejük kettesben, úgyhogy elmennek lakást nézni, ahova NEM viszik majd magukkal Brett butch lakótársnőit. Azonnal találnak is egy nagyon pofás kis apartmant, ahol pont annyi háztartási gép van, amennyi Daya minimáligényét kielégíti, Brettnek meg szerintem elég annyi, hogy nem horkolnak asszonyságok a szomszéd szobában, miközben ők dugnának, így ki is veszik azonnal. Boldogság.

208-06.png

Jason és Cassia nehezen vergődnek zöldágra. A brazil menyecske legutóbb világosan közölte, hogy neki TÖBB figyelem kell, és az, hogy Jason folyton az Ebay-t bújja, meg megállás nélkül csipog a telefonja, bőven túlmegy a tűréshatárán. Ehhez képest Jason azt találta ki, hogy magával cipeli Cassiát egy árverésre, ahol az apjával újabb cuccokat akarnak leakasztani, amit majd elebay-ezgethetnek. El lehet képzelni, Cassia mennyire élvezi mindezt. Nincs ennek a faszinak egy vállalható baráti köre, ahova be lehetett volna integrálni a menyasszonyát, ilyen esetekre? Cassia, amikor megtudja, hogy a dögunalmas árverés minimum 3-4 óráig tart még, sírva ront ki a parkolóba, ahol a kamrába hisztizik arról, hogy ő milyen egyedül van, és Jason mennyire nem érti meg. Egy idő után Jason utána jön, de a sírás-rívás folyatódik, nem jutnak semmire, pedig egyértelmű, hogy ennek a csajnak SOKKAL TÖBB figyelem kell. Persze egy hisztis picsa, ezt mindenki tudja, de nem ez az egyedüli gond itt. Senki sem szeret mellőzött lenni, és Jason is tehetne több erőfeszítést arra, hogy olyan programokat csináljon, ahol az idegen országba átköltözött menyasszonya is jól érezheti magát.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Monna 2015.04.06. 23:49:42

Hát én Danielle-t sajnálom, mert őt verik át.. Szegény tényleg azt hiszi, hogy Mohamed esetleg szereti őt.. Mohamed egy szemét svindler. Danielle csak szerencsétlen és enyhén fogyatékos.
süti beállítások módosítása