Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x20 - Gergő, a csendes gyilkos (18+)

2015. március 21. 09:53 - sixx

screen_shot_2015-03-20_at_20_10_34.png

Hihetetlen, de igaz, Gólem négy napos kóválygás után sem talált ki a ligetből, viszont mindenki nyugodjon le a picsába, a napi egy szett az megvan keményen, most éppen egy eléggé elszabott csíkos ing van rajta egy darab órával, és azt csikorogja ritmustalan hangon, hogy Béjvacsra kemény órák várnak, mert egy rossz választás az pecsétel, először sorsot, majd útlevelet.

A reggeli döglődésből megint az ótvaros kupleráj maradt csak meg bennem Snezi ágya körül, és persze a csíkos gatya, ami kísértetiesen emlékeztet a nyugdíjas korú rockerek egyenruhájára, tessék csak nézni:

screen_shot_2015-03-20_at_20_22_36.png

untitled.png

Nem mellesleg jól be lehet pállva (mondunk ilyet???), mert ugye ebben baszcsizott be tegnap, és nemigen mosott csúnyát sem. Milánt az ilyesmi nem zavarja, a párválasztás napja van, kinek van ideje az ilyesmire. Máris game mode-ban van az agya, és ha mögénk áll? Nem áll oda, mondja Snezi. És ha? Akkor hazamegy. És ha védettsége van? AKKOR BASZHATJUK, KUSSOJJÁ’ MÁ’, ALUDNÉK. Béjvacs összefoglalja,mi vár ránk este: valaki hazamegy, oszt kalap.

A délelőtti ejtőzés közben Adri is Milánt nyugtatja, valami történhetne már, mert az nem pálya, hogy csöcsös képekkel dobjam fel a hogyvoltot, és közben arról írjak, hogy Milán olyan ideges, hogy egy jégből faragott kúpot sem lehetne a seggébe felnyomni. Snezi nem akarja kitenni Milánt, mert nem akar gecinek tűnni, és rendesen sajnálja Milánt. A hatodik percben vagyunk, és már tudom, mi fog este történni, ez így nem lesz jó, kell a szuszpenz! Milán Adrihoz bújik oda, aki azt mondja neki, hogy vonzd be a jó karmát, oszt mondogassad, hogy nincs védettség. Mást úgy sem nagyon tehetsz, ugyebár.

screen_shot_2015-03-20_at_21_04_55.png

Löevelet hoz Zoë, a csajok versenyeznek a legdögösebb vízímentő címért, nahát, csak nem megint valami csöcskirakós izé lesz? De. Botox felnyög, de mér már megint, I feel your pain, sistah. Három versenyfeladat van: lassítva futás, bójával pózolás, vízbűl kimászás hajrázással. Mindezt VAD bikiniben, mi másban. Adri hisztizik, de erre már senki nem figyel, majd ha egyszer nem nyíg valamiért húsz percen át, jelezzük. Na, vadbikinis öltözködés, megmagyarázhatatlan sminkeléssel és egy barna Adri-bimbesszel itt:

Adri kezdi, a lassított felvételes futást félreérti és sétál, tessék-lássék pózol, majd beleugrik a mödansziéba és nem bír kiszállni, de valahogy kivonszolja magát, és ráz. Pontszám tőlem: 2. Topol sem fut lassítva, a póz viszont jó, csak az a haj, baszki, azt bírnám felejteni valahogy. Jaj, jön a lassítva futás, felcserélte a sorrendet, közben ez egyik kezével a felsőjét kell fognia, mert kis híján leesik. A hajrázás elmarad, pontszám 3.

untitled_2.jpg

Botox profin pózol, popót pucsít pompásan, pajtása paffon puffog, palástold pallérozott pinád, pancsolj páncélban, pántlikás párducként parádézzál! Puszta paródia! Proli paláver! Parasztos parvenü! Piha! A lassított felvételt ő is félreérti, és a hajrázás is gagyi, egy segg nem csinál nyarat: 2 pont.

Bencét kicsit bántja, hogy babája szarik a farmra, de nincs idő ezen polemizálni, mert jön Ivar, és lendületből megnyalja a bóját, nahát, aztán a seggét tapogatja erotikusnak szánt szájtartással (értsd: szopásra nyitva). Lassítva futás itt is egyes, de amikor kijön a vízbűl, akaratlan csöcs villan, mindenki kurjongat. A vizes haj is megvan, pontszám: 6. Snezi pózai faszák, ért ahhoz, hogy adja el a testét, na. A lassított felvétel talán megvan, utána ugrik egy hasast, és lemegy négykézlábra a faszik előtt a hajrázáshoz, aki csak azért nem rántanak rá ott a helyben, mert a szerkesztők szerintem folyamatosan azt üvöltik a háttérből, hogy nincs rejszolás baszki! Pontszám 6. A fasziknál Snezi nyert.

Adri hisztizik Becksnek, hogy ő nem szeret elsőként menni az ilyen játékokban, Becks meg végre rászól, hogy hagyja már abba ezt a rém idegesítő nyígást. Milán a fatalizmusba menekül, az lesz, ami lesz, mondja Snezinek, aki szerintem azon mereng éppen, hogy mi a faszért kellett nekem ezzel a félhülyével összebandáznom. Ad egy pacsit Milánnak, jól van, téged választalak, CSAK KUSSOLJÁL MÁR. De Milán olyan, mint egy nem túl értelmes kiskutya, és nem hagyja abba még akkor sem, amikor öltözködés/sminkelés folyik, ami alatt egyébként Loki aszongya Béjvacsnak, hogy Milán úgy fogja kibaszni Snezit a villából az első adandó alkalommal, mint a pinty.

És ezt Snezi is tudja? (Béjvacs)

Na, ez az.

Jönnek már párválasztani, Pjotr a rettentő macskabajuszban, hülyegyerek baseballsapkában, Snezi a mellyire tapadó selyemizében, Milán egy hálós izomfelsőben, Becks bűrgatyában a negyven fokban, Béjvacs meg egy fekete galléros fehér ingben, amiért a sztájlisztot ütném, mint beszélő bokszzsákot a kétszeres kempó világbajnok. Gólem aszongya, hogy érti a rettegést Milén felől, és aszongya borítték, két tével. Snezit is faggatja Gólem, sok neked ez a gyerek? Sok, kiszívja az energiámat. Bence félti magát, Botox félit Bencét, mert bizalom. Azért Gólem csak beleizzadhatott reggel óta a csíkos ingbe, nem?

screen_shot_2015-03-21_at_8_53_37.png

Na, kezdjük a mókát. Ahelyett, hogy aszondaná Gólem, hogy mindenki álljon be a párja mögé és Béjvacs is kötelezze el magát valahun, aztán majd megmondjuk mi van a boríttékban, Zoë hoz egy fél kókuszt, amiből Béjvacs kiválaszt egy színes baszt, pirosat vagy ződet, és azt odaadja Gólemnek, aki nem nézi meg a színét. Béjvacs tudja a színt csak. És ezután állnak be a pasik a párjaik mögé, mindenki oda, ahová kell neki, a végén Béjvacs meg odasétál Milán és Snezi mellé, és beáll gyertyát tartani.

screen_shot_2015-03-21_at_8_58_45.png

Gólem kihívja őket, Snezi, meglepődtél? Faszt. Oké, ki kell? Milán. Biztos? Biztos. A kisfickó ad egy puszit Snezinek, aztán remegő hangon mondja, hogy ez fasza, de mi a tököm van a boríttékban? Na, akkor nyissunk. Mindkettőben egy-egy szó szerepel mondja Gólem, és izomból feltépi a tépőzárat, a ződben az az egy szó van, hogy “azonnali kiesés”. A pirosban meg az, hogy “védettség”. Amint kimondja, Béjvacs fölényesen mosolyog, erről akkor ennyit. Gólem előhalássza a zsebiből a kis baszt, amit Béjvacs választott, piros, szevasz Milán, jó volt veled. Milán sír, Snezi sír, dráma. Ki fog itt nekem baromságokat mondogatni jövő héten??? Snezi fájdalmat érez, fáj a szíve, mert megszerette Milánt.

untitled2.jpg

Az esti bulika el is marad a tragédia árnyékában, Snezi aszongya, szarik ő a farmra, és tudta, hogy mindenki Milánt akarta kibaszni, és ez fájt neki. Villámgyorsan átöltözik indián lánynak, már így fogadja az új partnert, akivel majd vagy kijön, vagy nem. Beck és Adri röhög az ágyban, Bence és Botox szerint Béjvacs szarember, mert fölényeskedett a ceremónián. Jövő héten megint a csajok seggében lesz benne a zabszem. 

Címkék: 18+ éden hotel
900 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2015.03.23. 22:45:56

@mercsi: mondták már h pami is :)

mercsi 2015.03.23. 22:46:00

@tomfree: igaz, de ne feledjük Nóri helyzetét. én átérzem a parát, ami volt benne a csajok - és Loki viselkedése miatt... bár simán elképzelhető, hogy épp ez a jelenet ahhoz vezet, hogy őt választja a fekete angyal.

XocoLatte 2015.03.23. 22:47:33

@tomfree: nem vagy jó taktikus -- Loki miért járatná le saját magát a két új lány előtt, Nóri meg azt tesz a saját arcával, amit akar. Hazament vele, fogat mosott, megmondta neki a hány méter meddig, aztán visszament. És ha figyelted, igazat is mondott, valóban kihangsúlyozta a Beusnak, hogy Nóri a párja és őt választaná, ha rajta múlik. Ezt Nórinak is megerősítette, de azt kikérte magának, hogy férjnek vagy barátnak tehát tulajdonnak tekintse. Nóri szerintem már kezd csomizni...

Mók_Ica 2015.03.23. 22:47:37

@fosch9: az mindig van, még akkor is, ha épp nem vagyok itt :)))) sskk nem feledkezek el rólatok :)))

Morfologista 2015.03.23. 22:47:56

Szerintem Botox sokkal durvább volt Bencével, mint Ivar Lokival. Nóri csak tolt egy laza hisztit, de Botox fenyegető hidegséggel utasította rendre Bencét. Azért az elég kemény volt.

Chuck Νorris 2015.03.23. 22:48:20

Amugy Loki egyre lejjebb adja ugy érzem. csak kijön belöle lassan az állati én :)
a sihederbajszu jobban tartja magát.

introverted22 2015.03.23. 22:48:45

@Morfologista: Mondjuk a múlt heti utolsó két adás után már járt nekünk valami jó, mert azokra szerintem az unalmas szó a legenyhébb.

XocoLatte 2015.03.23. 22:49:09

@tomfree: de AZ a Nóri, Loki nem átnevelő tábor. Szabad ország, szabadság!

Gia 2015.03.23. 22:49:15

Hát nem térek magamhoz......

mercsi 2015.03.23. 22:49:17

@fosch9: oké, én erről lemaradtam :D csak Szintin látszik, hogy iszonyú apró :D

Chuck Νorris 2015.03.23. 22:49:57

segal nem tud beus egyájszakás kalandjárol.
és 10 percesekröl? :)

Mók_Ica 2015.03.23. 22:50:21

segal beus legjobb barátja? :)))) jajjj.... erről kedvenc kollégám mondása jut az eszembe: aki barátot talál, kincset talál :))))
vagy
nem kell ellenség, akinek ilyen barátja van :))))

Morfologista 2015.03.23. 22:50:48

Ez a Segal összement a sitten? Vagy ez ekkora segdugasz volt mindig is? Valahogy agreszívebb arcra emlékeztem, de ez egy kis nyomi. Elitta az agyát? Vagy cuccozott keményen?

Elektra1976 2015.03.23. 22:51:29

Na de hová tűnt Apolka?! Egyébként ez a Segal nevű egy szégyen Tiniknek GYEREKEKNEK drogot árult most meg a szétszívott agyával osztja az észt a tv-ben Hogy engedhetik ezt meg?

Mók_Ica 2015.03.23. 22:52:04

@Chuck Νorris: sihederbajszú is érdekes volt.... neki is bejön a gumicsöcs.... igyekezett a közelben lenni.....

2015.03.23. 22:53:08

segal már legjobb barátja beusnak az előbb még mint haveját konfolták fel

éjjeliben adri hisztizik a fiúknak beus miatt

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: :DD

@Chuck Νorris: bajusznak még nem volt gondja apollal loki meg küszködik nórival

@Morfologista: sztem az durvább volt, h mari utána kiverte bencének pedig ők "nem fognak b.ni"..

XocoLatte 2015.03.23. 22:53:28

@Mók_Ica: szerintem csak közelről meg a karta nézni, ha már ingyen lehet... mint az állatkertben, ketrecrács nélkül.

Chuck Νorris 2015.03.23. 22:54:05

@Morfologista: én is vmi kigyurt thai boxosra emlékszem. most csak egy lecsuszott alkeszjelöltet látok.

Morfologista 2015.03.23. 22:54:31

@fosch9: miért? a kiverés tudtommal nem baszás:) szóval még tartják magukat :)

beacska 2015.03.23. 22:54:39

@Mók_Ica: szívatta csak...próbálta a legmélyebb pontot elérni :D

már az első éjszaka :D

Chuck Νorris 2015.03.23. 22:54:55

Beus olyan mint a zsiráf, mindenki megnézi de senki sem akarja haza vinni. (berki szövege ez amugy ) :D

2015.03.23. 22:55:38

@Mók_Ica: hálás vagyok :D

Közben Loki dörgöli magát Beushoz. Másik lány meg aludna.

beacska 2015.03.23. 22:56:25

és az meg volt, h B. MARISKÁnak hívta Mariannát :D

2015.03.23. 22:56:36

@Morfologista: ehehe :D végül is :DD

Beus játssza a buta kurvát rihihi röhöhö loki meg már dörgölőzik is :D

Mók_Ica 2015.03.23. 22:58:13

@XocoLatte: hmmm.... bízzunk benne... :)))

@beacska: hmmm..... hihihihihihihi :)))

@fosch9: :DDD

XocoLatte 2015.03.23. 22:58:23

Sajnálom a Beust. Szexrabszolga, az önértékelés totális hiányával. Plüssállatkákkal játszana, de a pénzért bármire hajlandó. Pszichológus szerintem kevés lenne...

gólyamajom 2015.03.23. 22:58:29

az is kellemes érzés lehet h az ágyban fekszik még a szőke csaj is, de őt le se szarják lol

2015.03.23. 22:58:38

mari bence matatás megy

XocoLatte 2015.03.23. 22:59:24

@Chuck Νorris: Na Gólem csak tudhatja, hisz' felpróbálta ő is...

2015.03.23. 22:59:44

@XocoLatte: magának választotta meg ne sajnáljuk lehet menni a mekibe 400 ft-os óradíjért ja h abból nem lenne Maserati

Úgy tűnik mari kiverte bencének.

Chuck Νorris 2015.03.23. 22:59:47

ajajj mariann a kezében kivitte a kisbencéket és szétszorta Costarica vizeiben

Mók_Ica 2015.03.23. 23:00:21

marika + bencus szexel...... háááááát..... mit mondjak..... szenvedély az túl sok volt hihihihihii..... bence letörölte zsepivel és ennyike.....

beacska 2015.03.23. 23:00:39

@XocoLatte: igen, ezt a plüssállatos jelenetet (több is volt) én sem néztem szívesen. kislány még...

Morfologista 2015.03.23. 23:01:49

van egy olyan érzésem, hogy ez nem csak ilyen rövidre volt vágva, hanem ez tényleg ennyi volt :)

Chuck Νorris 2015.03.23. 23:02:58

@XocoLatte: nem vmi Laurát döngetett a Berki? :)

Elektra1976 2015.03.23. 23:03:29

Pam azt mondta Segalnak hogy szuper volt mindjárt hányok Drogos semmirekellő tvstaaar

Elektra1976 2015.03.23. 23:05:13

@Chuck Νorris: Szerintem se Beus volt az ágymelegítő Ennyi pénzért nőt is kapott ott többet is jobbat is

XocoLatte 2015.03.23. 23:05:38

@fosch9: itt nem a sajnáljuk/ne sajnáljuk a kérdés... hány éves kora óta kezeli őt úgy a környezete, hogy ilyen vágyakat és ilyen sivárságot eredményezett?
Komplexebb történet ez, mint simán leluvnyázni oszt annyi.
Csak ezt akartam mondani. És a plüsszállatkákkal való möszmögés --ha nem színjáték-- egy súlyosan sérült lelkivilágot árul el.

Gia 2015.03.23. 23:06:33

Amikor Loki megemlítette Beusnak,hogy a fiúk most egy kicsit lazíthatnak,hiszen lány fog kiesni látszott,hogy nem érti...Én ilyen idióta csajt még életemben nem láttam..

XocoLatte 2015.03.23. 23:06:35

@Elektra1976: lehet, őszintén szólva letojom

Elektra1976 2015.03.23. 23:07:41

@fosch9: Hát ezek szerint nem reagáltam túl Na reméljük nem jön többet

2015.03.23. 23:08:34

@Elektra1976: bízom benne

Reklám után a másik lány barátnője jön.

Gia 2015.03.23. 23:08:59

Hülye szövegelést kértünk,hát megkaptuk. :-)

XocoLatte 2015.03.23. 23:09:16

@fosch9: kiskorúként? ne vicceljél... a műcickót kapta 18 évesen, nem ezt az életmódot. Azt már legalább 15 éves kora óta műveli.

csak mert 2015.03.23. 23:11:47

jó volt a mai éden?

XocoLatte 2015.03.23. 23:12:09

@Morfologista: ja, a szemével és az állával mutatta, hogy spuri haza -- Bence picit be is kattant, megint donálózott a zoknijával vagy mivel és anyázott... a punci hatalma, ugye? de legalább a végén beváltotta a 4 hetes zsetonokat.

Hbbm 2015.03.23. 23:12:09

Allitolag a legdurvabb a fejlecben levo csaj lesz, kivancsian varom mikor koltozik be!

2015.03.23. 23:12:15

@XocoLatte: megmondom őszintén: leszarom
kurva, kurva, oszt kész

beacska 2015.03.23. 23:12:18

@csak mert: jó...bővebben...nagyon jó :DDD

Gia 2015.03.23. 23:12:19

Berki nagyon azt sugallja,hogy Peti nem marad bent a végéig. :-(

2015.03.23. 23:13:12

@csak mert: legjobb
@Hbbm: te végig aludtad? Ma volt :D

2015.03.23. 23:14:10

szőke új lánynak bence az esete
hát csak sajnálni tudom érte

Gia 2015.03.23. 23:14:20

@fosch9: Ez nem a fejlécben lévő csaj.

2015.03.23. 23:17:21

elég durva bulit láttunk
paca és loki ketten alig bírták el bencét aki kapaszkodott az életéért majd belökték a mödansziéba
szokásos pucéron csúszkálás a mödansziéba hason
azt nem értem sneci miért csak a műcsöcsikkel barátkozik sztem sneci amúgy leszbi

2015.03.23. 23:18:18

@Gia: de sztem az mert egy ilyen fürdőruhás volt a sajtótájékoztatón és az beus
@csak mert: :) ismétlést nézd velem

csak mert 2015.03.23. 23:19:19

@fosch9: sneci valamyelik adásban azt mondta fáj a melle. mé? még új?

utálom pacát a nőjét is, nórit is, és gergőt

2015.03.23. 23:19:51

bence és paca megmondja adrinak h jobban nézett ki mikor bejött és mától minden nap kell edzeni

csak mert 2015.03.23. 23:19:58

@fosch9: neten tudom csak visszanézni, nincs szuperrr csatornám :)

Gia 2015.03.23. 23:21:07

@fosch9: Nézd meg ezt a sajtótájékoztatós képet.Itt a Beus,meg a fejléces csaj is.Nem egy a kettő,nem is hasonlít az arcuk.

Mirocska 2015.03.23. 23:21:27

@Gia: Érdekes, hogy soha nem nyilatkozik Petiről pozitívan.

2015.03.23. 23:22:03

@Gia: akkor engem félrevezettek

2015.03.23. 23:23:09

@Gia: ehh és tényleg akkor bocs

2015.03.23. 23:24:20

jönnek a cenzúrázatlan villantások

mercsi 2015.03.23. 23:27:33

@fosch9: ahogy ma elneztem amikor Pacaval tancolt - szerintem is leszbi Sneci...

Gia 2015.03.23. 23:31:46

@mercsi: De Bence bejön Snezinek.

2015.03.23. 23:32:55

@mercsi: @Gia: akkor elképzelhető h bi
bár nekem bence is elég bi hajlamú úh lehet jó pár lennének

csak mert 2015.03.23. 23:33:04

@mercsi: pacától undorodnék én is

2015.03.23. 23:35:49

nórin az ismétlésben ismét röhögtem
sneci segge szar és óriási csöcsök ÍZLÉSTELEN :D
nóri cuki

mercsi 2015.03.23. 23:40:23

@fosch9: +1 :D
@csak mert: Pacatol nem undorodott, hanem ugy tancolt vele, mintha fiu lenne...

csak mert 2015.03.23. 23:40:47

@fosch9: nóri egy idióta..
most léptem az éden oldalra, elkezdem nézni, de azt láttam kiírva, hogy az egyik új picsa repült verekedés miatt

csak mert 2015.03.23. 23:41:58

@mercsi: értem, bár az is lehet az undor jele :))
most fogom visszanézni

@fosch9: sneci melle az alkatához képest nagy

2015.03.23. 23:50:29

@csak mert: aha a buta beuska
nézd a supe tv2-n az ismétlést

Ne küldj levelet 2015.03.23. 23:58:59

Szóval a fiúk idióták. Vagy inkább a farkukban hordják az eszüket.
Loki nem vette le, hogy azért érdeklődik iránta a két új lány, mert ő és nóri lett beállítva leggyengébb párnak. Szerinte a csibészes mosolya miatt. Ez hülye.

És elkezdenek kokettálni az új lánnyal. Félértelmes is csak akkor tesz ilyet, ha párt akar cserélni. Könyörgöm, fiú ne barátkozzon új lánnyal, mert akkor félő hogy mögé áll. Aztán, ha védettsége van...
Szóval, új lánnyal a régi lányok barátkozzanak össze, de hirtelen, nehogy őket akarja kiejteni az új luvnya.

A két lány ott követte el a hibát, hogy nem kedvesen "Párocskám édes, gyere haza, van lepetésem!", hanem mint egy rossz feleség kezdte "hazacsábítani" a párját.

A másik, döntsük már el, hogy játszani mentünk, vagy bulizni, a fenéért kell minden második este vállalhatatlanra inni magukat?

Mondjuk szerencse is, hogy ennyire buták, így élvezetes a műsor.

csak mert 2015.03.24. 00:02:54

@fosch9: írtam fentebb, hogy neten nézem a 18-as verziót..
hát nóri önbizalma mindig felb*ssza az agyam...
snezi szép,ő pedig irigy

ez a két új nő..........

csak mert 2015.03.24. 00:22:00

lokit se az eszéért lopják el... szerinte lány fog kiesni... hát ez nem jutott volna eszembe :DDDDDDDD
gratula

Ne küldj levelet 2015.03.24. 01:16:35

Loki elmondta, hogy ő tartozik nórinak, de ha nem rajta múlna a kiesése akkor az új párral is tökéletes párt alkotnának.

Szerintem beus lesz a fekete angyal, két dolog várható tőle:
-amilyen setét, nem akar párt szakítani, ezért kinyomja barbit
-hisz sezlonynak és görögös arcú mariskának, kiejti loki párját. ebben az esetben pénteken beáll mögé és a következő pénteken megpróbálkozik egy jóképűbb párral

melaena 2015.03.24. 06:34:34

Ezert az egy adasert megerte leforgatni az egesz evadot.
Nagyon bizom benne,hogy Bea legalabb a dontoig eljut,mert 1-2 adas alapjan keptelenseg elhinni, hogy ilyen ember valoban letezik.
Egyebkent a musornak nagyon sokat segitene, ha Milan kapna egy returjegyet, mert ez a paros mediatortenelmet irhatna.

Baszas nem volt,mert nem vette le a kottont az ejjeliszekrenyrol Bence,es nem is volt idealis a behatolasi pozicio.
Szerintem annyi volt, hogy Maris odatolta a szilikonbullt,es diszkreten kiverte neki.

2015.03.24. 07:13:18

@csak mert: snezi mitől szép? enyhén kancsal agyonbarnított (?) fiús arcú, kifestve meg kifejezetten travis

kismalacka 2015.03.24. 07:18:11

@melaena: Ez a Beus lány szemmel láthatólag szellemileg sérült. Egy rakás plüss állattal alszik, gügyög nekik és biztos hogy fogyatékos és ezt most nem az alázása miatt írom, hanem valóban nem egészséges. Milán se semmi, de közel sem annyira orvosi eset mint ez a lány :(

kismalacka 2015.03.24. 07:19:00

@fosch9: Snezinek ilyen durva szántó-vető feje van, ráadásul nagyon rondán/erősen sminkeli magát, ami legalább 20 évvel öregíti.

2015.03.24. 07:29:18

@kismalacka: szépség, báj, nincs benne, csak a törtető, pénzért vett önbizalom, érdekes módon csak marival és beussal barátkozik, ez valami műmell fetisizmus lehet

tomfree 2015.03.24. 07:36:44

@XocoLatte: "nem vagy jó taktikus -- Loki miért járatná le saját magát a két új lány előtt, Nóri meg azt tesz a saját arcával, amit akar."
Miből gondolod, hogy te jó taktikus vagy? :-) Azzal nem járatta le magát, hogy az alpári stílus után szolgaian követte Nórit?
"És ha figyelted, igazat is mondott, valóban kihangsúlyozta a Beusnak, hogy Nóri a párja és őt választaná, ha rajta múlik. "
Igen, részegen egy agyhalottnak mondta éjszaka. Valószínűleg felfogta a kislány aki 50% hogy fekete angyal és kidob ma valakit...

ÉH3sZ 2015.03.24. 07:38:11

Peti a két újcsajhoz ment be trónolni miközben azok szépítkeztek? OMG

tomfree 2015.03.24. 07:39:56

@beacska: "miért TE mit csináltál volna Loki helyében?"
Ott kezdődik, hogy időben letisztáztam volna Nórival a határokat. Abba nem fér bele ez a stílus. Ha ez meg is történt és a csaj arra vetemedik ami történt, ott a helyszínen felszólítom határozottan, de szépen a távozásra a szobájába és arra, hogy vegyen vissza magából. Különbözőek vagyunk, mindenki ittas volt, nem ítélkezem inkább.

beacska 2015.03.24. 07:48:38

@tomfree: Loki ezzel a viselkedésével, lehet, h nem volt macsó, viszont kompromisszumkész volt, ami hosszú távon kifizetődő. Valszeg volt már neki hosszú távú kapcsolata...
nem akarok személyeskedni, de tipikus férfi viselkedés: pofa be, az van, amit ÉN akarok, tök mindegy , h te mit gondolsz. ÉN vagyok a férfi, engem aztán ne irányítson egy visító nő.... persze, aztán kiderül, h nagyobb bajt kevertek, mint szerettek volna, de megmutatták, h ők hordják a nadrágot....

beacska 2015.03.24. 07:48:38

@tomfree: Loki ezzel a viselkedésével, lehet, h nem volt macsó, viszont kompromisszumkész volt, ami hosszú távon kifizetődő. Valszeg volt már neki hosszú távú kapcsolata...
nem akarok személyeskedni, de tipikus férfi viselkedés: pofa be, az van, amit ÉN akarok, tök mindegy , h te mit gondolsz. ÉN vagyok a férfi, engem aztán ne irányítson egy visító nő.... persze, aztán kiderül, h nagyobb bajt kevertek, mint szerettek volna, de megmutatták, h ők hordják a nadrágot....

Rayen 2015.03.24. 07:54:33

Csak félig láttam a tegnapi adást, de a bejátszásokból meg itt a leírásokból az jön le, hogy a nagyokos Milán pénteken az éjjeliben elspoilerezte a következő kiesőt. Már akkor is gyanítottam, hogy nem magától tippelget, hanem annyi esze sincs hogy mást mondjon, mint aki tényleg kieső lesz.

XocoLatte 2015.03.24. 07:59:05

@tomfree: nem vagyok jó taktikus, és nem is magamról, hanem Loki látszólagos taktikáját hasonlítottam ahhoz, amit kioktatóan próbáltál hirdetni.
az megvan, hogy ez egy taktikai játék? és Petin kívül Loki az, aki próbálja is játszani?

tomfree 2015.03.24. 10:23:04

@XocoLatte: szerintem te voltál kioktató, hogy minősítettél: "nem vagy jó taktikus". Erre válaszoltam, ami nem tetszett neked ahogy elnézem.
"az megvan, hogy ez egy taktikai játék?" - ez mi, ha nem kioktatóan fellengzős kérdés? Ha most válaszolok egy hasonló nagyképű választ akkor ki leszel akadva. Na hagyjuk, ennek semmi értelme.
süti beállítások módosítása