Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x19 - Amerikában centben mérik a nőket (18+)

2015. március 20. 07:02 - sixx

screen_shot_2015-03-20_at_6_34_24.png

Gólem egyre közelebb ér a pálmaliget széléhez, indulhat a rettegés, kérem szépen, szemében őrült tűz, a karján egy darab óra, a kezében egy édenhoteles boríték, amivel fenyegető mozdulatokat tesz, a stábtagok gyerekei sikoltozva menekülnek a hegyekbe. Ma Béjvacs udvart tart, nahát.

Topolnak a reggele úgy indul, ahogy az estéje befejeződött: Creepy Pjotr hajol fölé, villant egy macskabajszot és megkérdi, hogy aludt. Kapnék olyan frászt, mint egyszeri KNDP-s egy vasárnap is nyitva tartó közért láttán. Milán a haját simogatja az ágyban, a HAJÁT baszki, fekve, biztos ez a legfontosabb azután, hogy tegnap nyakig beásta magát a szarba. A faszik odalent ad hoc fitnessztanácsadói kört gründolnak, Loki, akinek sörhasa van, és úgy amúgy is pohos egy kicsit, mocskosul meghízott nőkről papol, és mutatja a két kezével, mekkora picsája van Ivarnak. Bence rosszalló hangsúllyal jegyzi meg, hogy Botox combján is kigyött a narancsbőr, ejnye.

Annyit esznek, mint a disznó. (Pjotr)

Bence egyébként azért aggódik, hogy ha a csajok elkezdenek kevesebbet enni, meg otthagyni a kaját a tányéron, akkor azt ők szívják meg, mert csökkenteni fogják a fejadagot. A kis geci. Snezi átöltözik odafent, de trükkösen, a csöcsét nem mutogatja (ingyen), Milán meg közben a bizalomró papol, és hasonlókról, mire Snezi vesz egy kurva nagy levegőt, elszámol magában hatezerig, és aszongya, ne kérdezgesse már, hogy kit fog választani, mert az agyára megy. Milán megkérdezi. Idáig hallatszik, ahogy Snezi csikorgatja a fogát.

És csak megkérdezi. (Snezi)

page_1_8.jpg

page_2_9.jpg

A faszi továbbra is a nők seggéről és hízásáról papolnak, Bence Adrinál három kiló pluszt vizionál, Loki szerint van az öt is. “Kamerával együtt az tíz” jegyzi meg valamelyik, tévézésben járatos észkombájn. Az két konfekcióméret, jegyzi meg Béjvacs, de eloszlik, teszi hozzá.

screen_shot_2015-03-19_at_20_07_41.png

Hol? A seggén? (Loki)

Becks leszarja a combosodást, nagyon helyesen, ő nem ilyen felületes faszi, neki az a lényeg, hogy Adri szája “ügyes”. Becks szerint Béjvacs nem fog beállni Adri mögé, mert azt mondta, neki és hisz benne. Lokiék a kövér seggekről áttértek a királyi párra, vajh Becks érez valamit Adri iránt? Hát, valamit igen, az a konszenzus, de abban is megegyeznek, hogy Adri sokkal jobban bele van esve Becksbe. No shit, Sherlock. Bence kijelenti, hogy ő Botoxszal megegyezett abban, hogy semmi érzelem, csak szex, de ezt már csak mókából tette hozzá, mert nem dugnak. Mi már csak tudjuk, hiszen látnánk. Na, Zoë hozza a löevelet, Béjvacs fogadóórát tart majd, de odakünn, egy kocsmában. Tíz percük van összekészülni, halkan megjegyzem, hogy erre a nőknek kurvaisten, hogy több időt kell adni. A nők nem nagyon örülnek a randinak, mert ha innen csak faszik mentek ki eddig, nem mindenki jött vissza. Női olvasóink kedvéért mutatunk két segget és Pjotr felsőtestét, valamint a még mindig kifestett szemét. Férfi olvasóinknak Botox szilikonnal turbózott seggével kedveskedünk. Kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek!

A faszitlanított villában a nők tengenek lengenek egy ideig, közben az hat kan a faluban sétál, és jobban kilóg az őslakosok közül, mint (ide egy tetszés szerinti konzervatív politikus neve jön és vagy a melegfelvonulás, vagy a Kék Osztriga Bár). Szörfkocsmába mennek sörért, puravida, cerveza por favor. Ivar otthon pihenne, ehhez az kell, hogy a bulák ne pofázzanak de pofáznak, így Ivar nem tud aludni. Segg és csöcskollekciónkat tovább képekkel gazdagítjuk. A kocsmában sörözés és a fogadóóra kibaszott unalmas, egyetlen vicces/érdekes momentuma, hogy Milán az egyetlen, aki kis híján leesik a széknek használt szörfdeszkáról. Hagyjuk is a picsába, Béjvacsot mindenki fűti, ki hevesebben, ki óvatosabban, a lényeg minden esetben ugyanaz: Ne. Engem. Basszál. Ki. Innen.

A bulák beszélgetése sem sokkal izgalmasabb, Snezi például pontosan tudja, mit fog csinálni holnap és egy hét múlva is. Jó neki, én örülök, ha két napra előre látok. Snezinek terve vannak, de neki nem egyszerű. Mert Milán. És Milánnal kurva nehéz, ezt Topol teszi már hozzá hatalmas sóhajjal. Snezinek nem tetszik, hogy esetleg Botoxot ki kéne ejtenie, és kijelenti, hogy gumicsöcs forevah, és szövetségbe kell tömörülni. Zoë újabb levelet hoz a hotelbe, ezúttal egy olyat, amihez egy mérleg is társul. Ne már bazdmeg, hörgi Adri, vagyok vagy hetven kiló. A levélben mérlegelés szerepel, illetve egy utasítás: tessen edzeni Botox irányításáva. Baszki, harmadik hete nincs, hogy kint vannak, és máris annyit híztak volna, hogy központi fogyókúrát kelljen elrendelni?

Adri mondja is menten, hogy ő nem 155 centi magas hanem 175, ráadásul a korcsolya miatt erősek a combjai, szóval a mérleg sírni fog. Előtte Ivarnak panaszkodik üvöltve, és arra kéri, hogy a fiúk elől dugják el a mérés eredményét, mert nem akar égni. Adri, ha olvasod, semmi baj nincsen az alakoddal, ezt a többi kommentelő is megerősíti itt menten. Ivar aszongya röhögve, hogy még nem látott embert így kiakadni, de hát ez köztudomásúlag a gyenge pontja. Mérlegelnek, Botox 52-ről ment fel 60-ra, Snezi aszongya ötven, aztán a riportban 48-at hazudik, Adri alig mer ráállni a mérlegre, mert fél, hogy mittudomén, átszakad Kínába. Mér’ 71 kérdi, de nem annyi, csak 69. Adri két éve egy szakítás miatt lefogyott, és most ég. Tök cikiiii, mondja, nem írooom feeeel. Utálja a játékot és faszom. Ivar súlyát nem könnyű megállapítani, mert a mérlegen két szám van.

A másik az angol vagy amerikai szám volt, centben vagy miben. (Ivar)

Méregelés után lightos kaja, Snezi ananászt zabál, égessed a kilókat, Adri, mondja. Adri hisztizik, ne hagyjuk már elöl a kilókat, a fiúk ne olvassák már, hogy 48 Snezi, 68 Adri. Ez a harmadik szám, most akkor mennyi? Snezi ráun a hisztire faszom, akkor ne sírj, hanem figyelj oda a kajára és gyere gyúrni, ennyire egyszerű. Snezi elmagyarázza Adrinak, hogy ha van neki szexuális kisugárzása és nem hülye, akkor a pasik odáig vannak érte. Ennyike. Szegény Ivar. Adri nem áll le, és kiprovokál egy rakás bókot Sneziből, aki a mérlegelés eredményét eldugja az egyik ágy alá.

Olyan jól néztél ki tegnap is, hogy legszívesebben megcsináltalak volna. (Snezi)

A bulák edzenek, a pasik hazajönnek, és menten mérlegelnek, Bence fogyott 5 kilót, Pjotr és Becks ugyanannyi, Milán és Loki fogyott 3-3 kilót. Bence meghogyvoltozza a kocsmát, ha Béjvacsnak védettség jut, robbant, nagyot, azaz vagy Becks, vagy ő megy haza. Milán kíszen van idegileg, és nem hagyja zuhanyozni Snezit, ígérget neki, ha bent tartasz, akkor megváltozom, és mindenben kikérem a véleményed, és éppenhogy csak nem térdel le a csaj elé. Közben Loki villant egy faszt, tessék:

Loki Snezivel beszélget délután, és Snezi szövetséget ajánl, azzal a feltétellel, hogy a felszínen maradnak ellenségek, de egyébként kurvára közös terveket szőnek majd. Loki feltétele: Béjvacs marad bent. Snezi ebbe nem megy bele, mert nem bassza át Milánt, pedig, mondja, neki kurva nehéz játszani az agyhalottak non plus ultrájával. Hazudik, mondja Loki a riportban, nem szeret igazat mondani. Adri ráfekszik Becksre a királyi hálóban, majd a mérlegelésről mesél, tök gáz volt, mondja. A Loki-Snezi beszélgetés tovább alakul, Loki igyekszik elhinteni a kétség magvait az agyában, honnan tudod, hogy Milán nem fog kibaszni veled az első adandó alkalommal? Mert tudom.

Nagy játékosnak hiszi magát Snezi, de nem az. Nagy játékos, de nem olyan nagy. (Loki)

screen_shot_2015-03-19_at_22_33_47.png

A tetovált raktáros bekeményít, ide hallgass, ha most bent tartod Béjvacst, azaz ha mögéd áll, és elereszted Milánt, akkor két csajos héten bent tartalak, akár párcsere árán is. Közben Pjotr gyúr, azaz kínlódik két kézi súlyzóval, nem tudom hány kiló lehet egy-egy darab, Pjotr fejét elnézve legalább 200. Adri, Ivar és Topol a terasz mág mindig hányásmentes rászén pocol (kész csoda baszki, hogy ennyi buli után még senki nem csapta ki a rókát a barna kőpadlóra), és Béjvacs döntésén tanakodnak, Adri természetesen meg van arról győződve, hogy veszélyben van, és ott van a boríték, ugye. Topol aszongya, ha védettséget kap, Bence pakolhat, de Milán a legesélyesebb.

screen_shot_2015-03-20_at_6_02_52.png

Loki Béjvacsol egy kicsit, beszéltem Snezivel, garantáltam neki fele királyságot, kincset, kocsit, lovat, kicsike sziklát és hasas bankót, de ha belemegy, úgy baszom át az első adandó alkalommal, hogy mire kimondja, dezoxiribonukleinsav, már az útlevelet kérik tőle Londonban. Ha kell, hazudunk, de bent tartunk, gecó, ez a terv. Mindenáron, bármi áron. Béjvacs nem ájul el Loki nagy tervétől, szerintem nem érti a férfiszerelem ezen manifesztációját. Béjvacs ezután Becksszel beszélget és Milánt röhögik ki.

Szarok én a pofájára, ha védettségem lesz, beállok Snezi mögé, és kurvára kiejtem Milánt, aztén ha egy csaj jön be, Snezit is. (Béjvacs)

screen_shot_2015-03-20_at_6_14_17.png

Este bulika, ahogy annak lennie kell, megint piros itallal, csak mondom. Adri bekattan, és üvölt, mert az expasija 55 kilósan is baszogatta, hogy fogyjon már, most meg tonnadonna, oszt az milyen kellemetlen már neki. Adri sanyarú sorsa mindenit könnyekig hat. Szegény lány, mennyit szenvedett. Minek akarod tudni, hány kibaszott kiló vagyok? Mindjárt kibontom a kibaszott borítékot és hazamegyek a gecibe. Idegbetegség dölux.

Lehet, multivitaminra van szükségem. (Adri)

Adjon már neki valamit. Adri a súly után rámegy a csöcsfaktorra is kiscici komplexusom van, int bizonytalanul Snezi irányába, a faszik a nagy csöcst szeretik. A pult mellett a faszik Tankcsapdát énekelnek közben, mert leszarják Adrit a kis melleivel együtt, de éppúgy szarnak Snezi gigacsöcseire is, amiket a gazda pedig éppen mögöttük sétáltat Adri irigy tekintete előtt. Botox, ha jól látom, Snezi seggét sasolja, neki az jön be leginkább ezek szerint. A táncosnő az este végére szétcsúszik, de mocskosul, Adri meg Becks farkához dörgöli a seggét, mert veszélyben érzi magát valamiért.

adri_4.gif

Az este végén Milán igyekezne összekaparni Snezit a kanapéról, de sikertelenül. Később jön Bence, és feltámogatja a szobába, menet közben meg mintha elcsattanna egy smár is, de lehet csak a szemem káprázott.

A tegnapi bikinis-csöcsmosásos zuhanyzásnak volt egy faszos változat is (ma nőnap van nálunk), tessék:

Címkék: 18+ éden hotel
598 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2015.03.20. 07:08:34

minden jó minden szép közben az öt kan a faluban sétál helyett hatan voltak
adrienn meg ne zabáljon és nem kell hisztizni
éljen a korai hogyvolt

2015.03.20. 07:13:04

snezi miért állna be adri mögé - nem béjvacs?

2015.03.20. 07:24:16

adri nem kis darab látszik rajta a hízás de a többin is a hiszti meg unalmas

a vámpíros tábláért külön köszönet én is kiszúrtam (nem volt nehéz)

ivar centje volt a nap mondása

ma napfogyatkozás védőszemüveg nélkül ne nézzetek a napba (10-12 között)

introverted22 2015.03.20. 07:30:32

Xedik... Korai poszt, hurrá!! Nagyon jól indul így a péntek :))) Köszi Sixx!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.20. 07:32:37

@fosch9: nehogy azt hidd, ha agyba - főbe kritizálták a súlya miatt - fasz pasi -, akkor igenis nem csodálom, h hülye. Olyan pasi kell neki, aki így is értékeli. Megértem a problémát. Főleg egy ivar girhessége mellett.

tomfree 2015.03.20. 07:38:18

Hangosan kacagtam Ivaron amikor előadta a centes sztorit...ha ennyire ostoba, legalább próbálja meg titkolni. Amúgy most Béjvacs is bepuncult akkor? Ha védettsége lesz akkor nem robbant,hanem beáll Snezi mögé? WTF?

,, 2015.03.20. 07:43:49

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: uhhhhhhh.
Nóri pont h nem girhes, szép nagy popollója van (nekem tetszik). ha őt girhesnek látod akkor a túlsúlyos h nálad mit jelent bele sem gondolnék.
Egyébként meg, csak mondom, akinek egyszer volt már jó alakja, amivel jól is érezte magát, az nem tudja magát jól érezni (Adri) túlsúllyal, akárhogy hízeleghet neki egy faszi, h jó vagy így is. Nehezebben mozog stb, nem tud úgy öltözködni. Értékelheti a pasi ha ő meg nem tud felvenni egy olyan ruhát amiben jól érzi magát, nem igazán ez számít. Akkor lenne Adrival baj, ha azt mondogatná h nem kell fogynia, mert őt így is értékelik;)

Gia 2015.03.20. 07:43:57

@tomfree: Sajnos Béjvacs megváltoztatta a véleményét..

,, 2015.03.20. 07:45:12

jujj és fos9-es is voltam!

Gia 2015.03.20. 07:46:47

Snezi azt mondta,hogy őt plusz 20 kiló sem zavarná... :-o Azért én erre nem vennék mérget.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.20. 07:50:13

@foxglove (F6): igen, az a másik véglet. Ivar popsija jó, ja. Attól még vékony nagyon. Jó, nem is magas.

Adri 55 kilója a magasságához meg nem volt jó. Ha ezt is kritizálja vki, akkor ne csodálkozzunk, ha betegesen nyíg emiatt, erre értettem.

Más kérdés, h jól érzi-e magát a saját bőrében. Itt külső kritika van a köbön, amiért így viselkedik. Eddig egész jól megvolt. Csak rögtön máshoz kezdte hasonlítani magát, nem véletlenül.

Adri szép, szexi számomra. Melleket meg úgyis fog kapni :-D

haruka 2015.03.20. 07:57:13

@Gia: nem véletlenül csináltatta meg a melleit sem, szóval kamu, hogy nem zavarná.

,, 2015.03.20. 07:57:55

@Gia: én sem:D
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: nem az 55 kiló volt a cél, hanem 60, azt mondta ennyinek kéne lennie. Ehhez képest egy plusz 10 kiló (cent) igenis ront az ember közérzetén. De kihez hasonlítsa magát, ha nem a többi lányhoz? A többi csajra feljönnek a csini ruhák, rá nem, mondta is h ez a baja.

introverted22 2015.03.20. 08:07:59

Szerintem a túlsúllyal minden nő szembesül az élete során. Nekem is aktuális a téma, de hiszti helyet teszek érte. 172 magas vagyok és nekem pl 55 kiló volt az ideális súlyom Adri korában. A csapkodás és az üvöltözés helyett csendben elismerem, hogy elbaxtam és kevesbbet, másabbat eszek, meg persze mozgok is. Az emberem szerint teljesen jó vagyok így is, sőt, de én nem érzem magam jól a bőrömben, így változtatok. A benti csajoknak is csak ennyi kell. Idejük van rá bőven, és szerintem senkinek nem fájna, ha zóna adagot kérnének. Annyival kevesebbet kellene csinálniuk a konyhán. Mondjuk az alkoholmennyiség sem segít a jó alak megtartásában...

2015.03.20. 08:11:00

@foxglove (F6): :D
@Csakcsibe: Loki legalább játszik nem úgy mint az agyhalottak, egy műsort nézel, azért azt ne feledd

2015.03.20. 08:12:25

nekem meg a raktárosok gyöngye a szívem csücske mert okos szexi és játszik nem csak punnyad
ennyike
viszlát
:DD

introverted22 2015.03.20. 08:12:34

@Csakcsibe: Az lehet, hogy kavar, mint a fagyigép, de ha ő nem lenne, akkor csak nyaraló, napozó fiatalokat nézegetnénk, akik esténként fogyatékosra isszák magukat. Gyakorlatilag semmi nem történne, ha nem rángatná meg valaki a szálakat. Jelenleg ő az a valaki. Szerintem nagy szükség van rá, hogy nézhető legyen a műsor. Én remélem, hogy sokáig húzza.

,, 2015.03.20. 08:15:02

egyébként idáig a legviccesebb jelenet volt, h a csajok milyen savanyú arccal fogadták a mérlegelést, a fiúk meg ott tolongtak lökdösődtek, h ráállhassanak:D sőt még fogytak is:)
annyira tipikus volt:)

introverted22 2015.03.20. 08:15:46

Mi van akkor, ha a boríték színe határozza meg azt, hogy kit választhat? Ha a pirosat választja, akkor a piros csapat tagjai közül, ha a zöldet, akkor meg a zöld csapat tagjai közül? Ha a zöldből választhatna, akkor nagyon megszívná, mert ott cska két csaj van: Ivar és Topol nna annak lennének következményei, ha Lokit vagy Pjotr-t cseszné ki. Remélem nem ilyen jellegű lesz a dolog.

,, 2015.03.20. 08:16:56

@fosch9: egyetértek, Loki miatt nézhető az egész

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.03.20. 08:22:40

Ezzel megvolt az évad legunalmasabb része. A srácok unottan sörözgetnek egy kocsmában, a csajok meg otthon stresszelnek a súlyuk miatt... as usual :) .

kontratenor 2015.03.20. 08:24:20

Én kitartok amellett, hogy Nóritól - bár lehet, inkább meg kéne FONTolnia, mit mond - inkább cuki elszólás volt az, mint ciki. Ő legalább rájött, hogy több szám van, s arra is, mi lehet az oka.
Ő is tudta, hogy tippel, nem keverte a földrajzi egységeket sem egymással, sem esküvőkkel.

kismalacka 2015.03.20. 08:24:56

Ha a potrohos Béj Vaccs beáll Snezi mögé és kiejti a Milukát, akkor remélem még nagyobb lesz a hasa, soha sehol nem lesz Béj Vaccs és a következő alkalommal kiesik. Ezek a mai átkaim :))

kismalacka 2015.03.20. 08:26:20

@foxglove (F6): És erre egyébként mi a magyarázat? Ugyanannyit esznek, és ugyanannyit punnyadnak.

Bujumburi 2015.03.20. 08:31:46

Petiről valaki szedje le a macskabajusz... jajj, egyre elszomorítóbb! A srácok fogyása meg az izom leépülésének és a dehidratáltságnak lehet a jele.

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2015.03.20. 08:33:34

7 órás hogyvolt lájk :)

Amúgy meg nem teljesen értem azért hogy miért könyörögnek Gergőnek hogy ne tegyél ki, mintha már védettsége lenne. Egyelőre nincs.

Loki egyébként tényleg kezd kicsit átesni a ló túloldalára, azért 2 párválasztónyi cserét beígérni, az valószínűsíthetően 3-4 hétnyi játék, ennyire nem kéne magabiztosnak lenni, hogy 1: még itt lesz 2: lesz akkora befolyása.

ensorcelant 2015.03.20. 08:34:03

Kérem vissza Najomit Adri helyett! Amit ez a nőszemély összehisztizik, az hihetetlen. Ennél a tematikázás sokkal szórakoztatóbb volt. A kéthetes örökájlávjú miatt meg rettentő naiv is a csaj, mint valami 15 éves. És akkor nagyon finoman fogalmaztam.

kontratenor 2015.03.20. 08:43:51

@Csakcsibe: A múltja, amit bent elmondott a többieknek, nekünk pedig nem fogják bevágni, gondolom.

bigél 2015.03.20. 08:46:59

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: +1

szerintem is kevés volt az 55 kg 175cm-hez (bár tudom, hogy sokak szerint ez az etalon) - a mostani súlya teljesen jó, nyilván amiatt, hogy nincs edzésben a kompozíció eltolódhatott kissé a hájacska irányába, de semmi vész

Nórihoz meg annyit, hogy tipikus körte alkat, vékony felsőtest és aránytalanul széles csípő, legalábbis szerintem - nekem Adri alakja sokkal jobban tetszik

bigél 2015.03.20. 08:48:20

@kismalacka: szerintem izomból fogyhattak, főleg a nagyon kigyúrtak

Ditti82 2015.03.20. 08:51:47

Hm... Most van az, hogy fogalmam sincs, mi lesz este. Lehet, Gergő nem fog beállni sezlony mögé, most, hogy így kijelentette. Bár fene tudja, mi van a fejiben.

Mourinho már nem a király 2015.03.20. 08:54:53

Tényleg furcsa, hogy a fiúk fogytak.
Apolka egyébként hány kiló volt/lett? Engem ez érdekelne: neki is akkor sonkái vannak bazz, csak valahogy nem tűnik fel.

,, 2015.03.20. 08:56:56

@Mourinho már nem a király: a lányok eleszik előlük a kaját, csak ez lehet:D

Gonosz törpe 2015.03.20. 08:57:02

A Nóri témához: egy nőnek lehet nagy feneke, de elég nagy nem lehet.

kontratenor 2015.03.20. 08:58:32

Jé, Patrik létezik és van humora.

Előzmények: tolerálhatatlan hiszti.
A: - Adj ruhát!
P: - Nem menne rád.

Puncylla 2015.03.20. 09:02:23

@Csakcsibe: Én néha nem is értem, mit akar mondani a látszólag értelmes dumájával. Néha vv7 Dani jut eszembe róla.

XocoLatte 2015.03.20. 09:04:27

@windsor: NAGYON jó ötlet, ezt megvetethetted volna a szerkikkel. Ütne, mint egy zimbabwei ritmusdobos...

CsÁgiiii 2015.03.20. 09:05:08

Helló
"Közben Pjotr gyúr, azaz kínlódik két kézi súlyzóval, nem tudom hány kiló lehet egy-egy darab, Pjotr fejét elnézve legalább 200."

Én úgy láttam, Bence rátehénkedett, azért szenvedett így Péter, látszik a képen a srác keze is.
Így együtt már tisztességes a súlyuk (súlyzó+ember).

XocoLatte 2015.03.20. 09:06:23

@Mourinho már nem a király: a szokásos tápkiegészítő adaguk hiányában ez nem csoda, ráadásul nem tudnak tonnát mozgatni naponta, így az izmaik sorvadnak, Bence a 90-95 körülről 3 hét alatt ötöt vesztett, szerintem normális.

kontratenor 2015.03.20. 09:08:19

@XocoLatte: Irreális, tovább korlátozná a bejövő újak amúgy is nehezebb dolgát. Ha köthető a szín az azt választó többiekhez, akkor a korlátozás mellett előnynek kell lennie. Esetükben védettség, valami irányíthatósága vagy valami egyéb előny, de előny.

introverted22 2015.03.20. 09:09:07

Az a durva, hogy elgé sok vicces, vagy érdekes jelenetet csak az Éjjelben mutatnak meg. A sima műsor meg szét van kaszabolva reklámokkal, amik előtt-után be van vágva a 'Ez következik' blokk, ami szintén időt rabol el. A tegnapi adás valóban az egyik legunalmasabb volt. Remélem, hogy a mai jobb lesz és azt is, hogy az én favoritjaim nem sérülnek.

kontratenor 2015.03.20. 09:10:53

@XocoLatte: Ez gy van. Még ha azonos adagokat is esznek, nem a korábbi igényeiknek megfelelő összetételű, tápkiegek nélkül a napi bevitt fehérjemennyiség akár még a korábbi ötödét sem éri el. Márpedig Bencénél jó magas volt az izomtömege aránya.

XocoLatte 2015.03.20. 09:11:16

@kontratenor: Gratis védettség csak úgy, mi a faszért? a hasikájáért és a folyamatos, agyamra menő okostojáskodásáért?
ebben a csavarban a védettségért cserébe szűkülnek az opciói, de a játék érdekében pont jól jönne ki, mert lőporos lenne a levegő utána.

Eruka 2015.03.20. 09:11:22

@kismalacka: a punnyadás: a fiúk emiatt izmot veszítenek, a lányok meg zsírosodnak :) (egyrészt a lányokon nincs annyi izom, másrészt a férfiak kevésbé zsírosodnak, főleg ilyen fiatalon)

introverted22 2015.03.20. 09:11:56

@XocoLatte: Köszi :) Sosem lehet tudni, lehet hogy ők is erre gondoltak, ezért sem állhatott pár egy oldalra... Mert lássuk be ott már gyanussá vált a dolog. Főleg az, hogy a két nagy haverja egy oldalra került a nőik meg a másikra... kibaxás szaga van a dolognak. Várom az estét :)

Mourinho már nem a király 2015.03.20. 09:14:01

Bence ok, de nem hinném, hogy Loki vagy Pjotr túl sokat gyúrtak volna a kinti életükben..

Továbbra is: Topol hány kiló???

kontratenor 2015.03.20. 09:16:02

@XocoLatte: Nem mondtam, hogy az lgyen, nem is szeretném. De csak korláttal nem járhat egy újat érintő plusz szabály.

XocoLatte 2015.03.20. 09:16:03

@kontratenor: még annyi, hogy Gergő túlzás nélkül mondva, egyetlen pár tagjaival került olyan viszonyba, hogy beállhat mögéjük -- az újak FELADATA, hogy úgy játsszanak, hogy péntekre lehessen párjuk. Namármost Gergő az okoskodáson és a megfigyelésen kívül semmi olyatt nem tett (Nóri kivételével), ami a LÁNYOK irányában növelné ma estére az esélyeit. Vagy fiú mögé akar beállni párnak? WTF?

XocoLatte 2015.03.20. 09:17:23

@Mourinho már nem a király: elegánsan kihagyták a vágott anyagból, de ha volt esze (van), nem is mondta be hangosan, akkor meg minek bevágni? amúgy szerintem 60-62.

Eruka 2015.03.20. 09:19:43

@CsÁgiiii: rosszul láttad... vagyis jól, mert ott volt Bence. Biztosította, nehogy a fejére ejtse a súlyokat. Sztem simán lehet kezenként 20+ kg (és az nem ugyanaz, mint kétkezes rúddal 40+-t nyomni). Ahhoz, hogy a rátehénkedő Bencét kinyomja Rippel Ferinek kell lenni (vagy még úgy sem, mert ahhoz Bencének Rippel Viktornak kellene lenni, és nem ilyen pózban kellene állni... :D)
1 szó, mint 100: Pjotr nem Bencével nyomott fekve :D

2015.03.20. 09:19:53

@foxglove (F6): még peti is feljöhetne, az egyformák unalmasak

2015.03.20. 09:21:15

@kismalacka: ffiak anyagcseréje gyorsabb
meg azért néha mozognak
@Csakcsibe: nem változtatok az álláspontomon az ellenszenved miatt, LOKI RULEZ

kontratenor 2015.03.20. 09:23:24

Amúgy Loki hogyhogy nem kombinálta ki, hogy igazából adva van, amit szeretne?
Milán puncsol Nórinál, bele kéne menniük. Akkor ő menne Snezihez, Gergő meg Milán mellé Nórinál állna, aki Loki embere.
Egy kockázata van: előbb kell Milánnak választania, mint Lokinak, ha Loki bevédve akara tudni a seggét, ha ez fennáll, simán végre tudnák hajtani. Ha előbb kérik Lokit, nem cserélnek, neki semmi kockázata nem lenne, Gergő meg jó sorrendnél tuti marad, Milán repül.

2015.03.20. 09:24:07

@kontratenor: snezi nem megbízható, nem hiszem h lokit választaná

kismalacka 2015.03.20. 09:27:35

@Eruka: @fosch9: Hát azért ez kicseszés a természettől...gyorsabb anyagcsere kontra zsírosodás a javunkra :(

Snezi soxor elmondta, hogy nem csinál segget a szájából. Remélem ma este nem egy segget látok majd az orra alatt.

kontratenor 2015.03.20. 09:29:52

@fosch9: Épp ez az: jó sorrendnél nem is választ Snezi. Nórinál állnak ketten!

XocoLatte 2015.03.20. 09:30:29

@Eruka: 4 tárcsa volt oldalanként, amiből a legnagyobb max 5-ös, azaz rúddal együtt max 15 volt súlyzónként. Ahhoz képest nem egy pöpec dolog volt EKKORA szenvedéssel kinyomni...

2015.03.20. 09:30:47

@kismalacka: snezi dörzsölt kis kurva, de loki átlát rajta :D
@kontratenor: értem, hát nóri sem életbiztosítás :DD

LoLa 2015.03.20. 09:32:27

Van egy olyan érzésem, hogy nem lesz itt megint semmi érdekes. Ha Gergőnek lesz védettsége, Milán repül, ha nem, akkor ő, ennyi.

Eruka 2015.03.20. 09:34:43

@XocoLatte: én is 5ös legnagyobbal számoltam: 3 tárcsa 5+3+2 + a rúd. Ezért írtam 20+-t.
De legyen 15. Én csak 16-20-as kettlebellhez képest merem azt mondani, hogy azért az nem nagyon kevés. Főleg, ha mondjuk a 20. kinyomást láttuk Pjotr fején :)
Illetve ő azért nem az az erőemelő alkat :D

XocoLatte 2015.03.20. 09:34:56

@kontratenor: Gergő mintha még tegnap is kapott volna olyan instrukciókat Pjotrtól, hogy Bencéék mögé álljon és majd valahogyan túléli egy hétig Botox bosszúját.
Én felhagytam már az agyalással, agyhalottak elszívják az agyamat és elégetik zombii üzemmódban, az meg mire jó? Majd este meglátjuk, mit hoztak ki a szerkik ebből a katyvaszból.

,, 2015.03.20. 09:36:05

@XocoLatte: de ez ismétlős nem? a végére elfáradhatott

Eruka 2015.03.20. 09:36:13

@Eruka: 2*3 tárcsa kezenként... az oldalt az egyik súlyzó egyik oldalára értettem :) (nézd meg a képet, 1 súlyzón összesen 6 tárcsa volt)

XocoLatte 2015.03.20. 09:37:13

@Eruka: ja, csak azok a trácsák se nem túl nagyok, se nem vastagok annyira, úh a legnagyobb akár 3 és feles is lehetett. nem volt az húszas sorozat vége, nem a feje volt piros, csak a karja remegett be.

sélli_ 2015.03.20. 09:39:06

Hogy a viharba lehet 3 het alatt 5 kilot fogyni???? Ugy hogy alig mozognak, leginkabb isznak mint allat meg esznek. Nem mertem.

Eruka 2015.03.20. 09:39:10

@XocoLatte: ha ettől szebb napod lesz... :D 10 kiló / kéz, 3. kinyomás és bekakált...? Így már jobb? :)

kontratenor 2015.03.20. 09:41:20

@XocoLatte: Meg kár agyalni. Ha nem lesz a borítékokban Gonoszgombakártya, repül Gergő, esetleg Milán, ha meg lesz, akkor se várok nagy vérontást.
Egyébként hét közben Milán-kiesést vizionáltam. Egy közé vágott riportszobás interjúban nagyon laza volt, az vmi utólagos felvétel lehetett, erősen túlvagyokrajta érzelemmel. Inkább egy megérdemelt kiesés utáni lazaság volt érezhető Milánon mint a túléltembentvagyokmostminizguljak érzelem.

XocoLatte 2015.03.20. 09:41:31

@Eruka: aha, szerintem kb. ez volt a helyzet

kontratenor 2015.03.20. 09:43:51

@sélli_: Úgy hogy forgatás előtt pár héttel volt kipattintva Bence, most meg veszíti el az izomfehérjéit. És tökre szimpi, hogy nem majrézik, mint más, Ismeri a testét, mikor vállalta az egészet, tudta, hogy ez jön. Majd visszaszedi.

sélli_ 2015.03.20. 09:48:18

@fosch9: :) :) :)

Van egy olyan sejtesem hogy Baywatchnak nincs vedettsege... mintha ugy remlene hogy ket egymast koveto csabitonak nem volt meg... Snezi megnyerte a csokkal, de UGY hogy semmi titkos kuldetes, csak UGY odaadnak neki vedettseget meg nem lattam. Szerintem cask paraztatjak oket.

Veder1 2015.03.20. 09:50:04

@kontratenor: nem is kell ennyire bonyolítani. Ha Loki és Snezi megegyeztek volna, akkor snezi a jövő heti támogatásért cserébe most azzal teljesíthetné az alku rá eső részét, hogy ha beáll mögé béjvacs és milán akkor az előbbit választja. Ebben az esetben mindenkinek szokásosan kell választania.

Egyébként szerintem nem lesz sem védettség sem semmilyen izgalmas fordulat. Mindenki beáll a párja mögé, béjvacs snezi mögé és repül haza, mert snezi milánt választja.

kontratenor 2015.03.20. 09:54:07

@Vödör: csakhogy snezi milánt választaná
lokinak meg kell öbölnéző, erre nyút alternanívát épp maga milán, hogy ivart fűzi

de túlkombinálom, uncsi lesz, mondhatni simasika

jo.e 2015.03.20. 09:59:40

Én bírom ezt a Béjvacsot, de szerintem repülni fog. Asszem elb..ta ezt a hetet. Mit is csinált tulajdonképpen a bentmaradása érdekében? Konkrétan semmit. Azon ábrándozik, h. mit fog csinálni ha védettsége lesz. (Ez mondjuk ismerős szitu, én is minden szombaton eljátszom a lottóhúzás előtt :) ) Ezen kívül? A múlt héten többen röhögtünk a csajokon, h. csak bőgtek és nem próbáltak semmit sem tenni. Sztem most detto ugyanez van. De mit kellett volna tenni? Nem is tudom, talán Ivarnál lehetett volna keresni valója, esetleg Snezinél, de sztem tőle tart. Talán Apolka?

Nbl 2015.03.20. 10:00:26

Elhatározásommal ellentétben (Berki broááf miatt) megnéztem két részt - jól látom vagy érzem, h az egész banda valahogy olyan nyomoronc, h én érzem kellemetlenül magam, ha nézem őket? Nem a műfajjal van bajom, csak egyszerűen valahogy röhejesnek érzem az egészet amikről beszélnek, hogy bebaszva azzal menőznek, h meztelenül csúszkálnak a padlón ... kb olyan színvonalúnak érzem az egész bagázst, mint magamat meg az osztálytársaimat a középiskolás másodikos osztálykirándulásunkon ... eltekintve attól, hogy ott egy pasi sem picsogott.

XocoLatte 2015.03.20. 10:08:29

@fosch9: na ettől beszakadt a hasizmom... :D :D :D

Laura Ingalls 2015.03.20. 10:10:54

Adrinak a külseje miatt szerintem nem kell aggódnia, az értelmi képességei miatt annál inkább. Bár ő volt a legszimpatikusabb első pillantásra, ez kb. a 20. percre megváltozott. Amint elkezd beszélni, végem van. :| A lányok közül őt kedvelem legkevésbé. Nem szórakoztató és butaságokat beszél (nem úgy, mint például Ivar, mert rajta lehet nevetni). Nem értem az ilyen karaktereket a játékban.

introverted22 2015.03.20. 10:13:38

@Nbl: Teljesen jól érzed, de mi itt sokan kitartunk, és várjuk a változást :) 1-2 normális ember van, de ez még kevés az összhatás feljavításához.

beacska 2015.03.20. 10:18:52

NAPFOGYATKOZÁS! kimenni az utcára és csodálkozni nagyon, nem gépet bámulni!!!

Mosoly az élet értelme 2015.03.20. 10:21:44

@kontratenor: én is most láttam úgy először, hogy Becks nem egy félnótás idióta.
@XocoLatte: azért az meglepő, hogy este Bencus azt mondta, hogy milyen jóban van Péterrel az meg közben folyamatosan Lokival szervezkedik a kirakására...
Bence meglepően értelmesen és összeszedetten beszélt a tegnapi öfiben -kellemes meglepetés volt.
Azt viszont borítékolnám, hogy ha nem is volt eddig Sneci és közte nyalifali - hát lesz.
A csaj óbégatott neki, hogy cipelje fel (amúgy ha valaki bebaszcsizott és dülöngél- mikor lehajol az ótvar sapiért és fel megszédül- sőt még lehajolás közben de ez csat utánaaaa dűlt neki afalnak - ergo azé' annyira nem volt k.o.)
Szerintem Sneci simán átsiklana Bencéhez, leszarva jó nagyívbe Botoxot - sőt .
Amúgy meg két észre vétel Pítör face 2napja volt kimaszkolva(rokkkkerbuli)- megint rossz a vágás. Valamint Loki két napja a fekete ingben okostojáskodik riportban az meg szerintem a párválasztó utáni felvétel - csak akkor öltöznek diszpinytnek.

Mosoly az élet értelme 2015.03.20. 10:23:35

@Laura Ingalls: teljesen egyetértően bólogatok veled :D

Alick 2015.03.20. 10:23:58

Még mindig több a szilikon, mint a zsír... :)

XocoLatte 2015.03.20. 10:26:35

@beacska: de minimum egy sötét napszemüvegben vagy röntgenképen keresztül... :D

XocoLatte 2015.03.20. 10:27:29

@Mosoly az élet értelme: Pjotr egy intelligens hernyó, azért

DilisApu 2015.03.20. 10:28:43

Adrinak az agyával van nagy gond, nem a súlyával... Csak éppen míg az utóbbival lehet mit kezdeni az agytranszplantációt még nem sokan élték túl...

XocoLatte 2015.03.20. 10:33:51

@Mosoly az élet értelme: ja vhogy úgy -- Snezinek szerintem Botox is bejön, úgyhogy egy menage á trois áll legközelebb az ízléséhez, szerintem.

kontratenor 2015.03.20. 10:35:51

@XocoLatte: vagy camera obscura és árnyéklesés
sose feletem el, a teljes napfogyi alatt a pár napos cicák elmentek aludni :)

Mosoly az élet értelme 2015.03.20. 10:40:02

@XocoLatte: a poppoló illetve tsöts pocsikolás és közben a kisandítás -kor azért erősen ez is felmerült bennem.

ipari ivógéptanács 2015.03.20. 10:44:12

bocs de ezt mégegyszer :))))))

"Közben Pjotr gyúr, azaz kínlódik két kézi súlyzóval, nem tudom hány kiló lehet egy-egy darab, Pjotr fejét elnézve legalább 200"

kszanaksz 2015.03.20. 10:48:46

Végül csak teljes lett a napfogyatkozás? Részlegest hallottam eredetileg, de most 10-15 másodpercig néztem és azóta tök sötét van.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.20. 10:53:53

@windsor: És mi van, ha először választania kell valakit, és utána nyithatja ki a borítékot? Akkor derülne ki, hogy védett-e vagy sem. Előre kell eldöntenie, hogy biztonsági játékot játszik vagy robbant (Adriék)? EZ nagy kicseszés lenne vele.:)))

Mosoly az élet értelme 2015.03.20. 11:04:53

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:
Arra kezdek rájönni, hogy az itt elhangzott tematikázások sokkal izgalmasabbak mint, ami történni fog.
A következő évadhoz innen kéne ötleteket szednie a szerkiknek :D
Amúgy szerintem nem lesz nagy durrantás.
És az nekem is feltűnt, hogy már megint piros löttyöt ittak.

Eruka 2015.03.20. 11:08:26

@beacska: megvolt :D Királyság!

XocoLatte 2015.03.20. 11:14:21

@kszanaksz: mondtuk, hogy csak erős UV-szűrőn keresztül szabad nézni... most jól elégetted a retinádat, magyarán, mehetsz fehér botot vásárolni.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.20. 11:15:18

Ja, az égetnivalók is megnézték a napfogyatkozást. :-)

jo.e 2015.03.20. 11:17:42

@kontratenor: ja, tényleg! :D V. az hogy BummmSzívtál! :))) (mivel ugye 1 szó van benne)

Gia 2015.03.20. 11:21:22

@kontratenor: A kiscicáknak csak alvás közben működik a növekedési hormonjuk.Ezért kihasználnak minden lehetőséget. :-)

2015.03.20. 11:40:38

@XocoLatte: fő a humor
@beacska: csakis védőapparáton át, hozzánk hoztak

Killary Fucking Clingon 2015.03.20. 11:41:36

Sixx

Szólj valakinek légyszi hogy a műsorban bevágott előlegekben ne pofázzák el hogy ki esik ki.. Az ostoba Adri és a még ostobább szerkesztő elpofázták hogy Naomi esett ki a ceremónia előtt 10 perccel.. Nézd vissza figyelmesen és meglátod, hallod. A másik probléma hogy üvöltetni kell a kibaszott Tv-t, miért nem azt feliratozzák amit kell??? Olyankor van felirat amikor egyébként kól hallani mindent, amit meg nem azt leszarják.. A műsor szerkesztői és technikai személyzete egy forinttal sem ér többet mint a királyi nemzeti népi televíziónál dolgozók.. Csinálj valamit. Hass oda.

XocoLatte 2015.03.20. 11:46:50

@fosch9: Igen, rotyog az egészség, odakozmál Re Tina...

XocoLatte 2015.03.20. 11:47:56

@Gia: akkor már értem, Bence ezért akar egyszerre két kiscicára is rápusztulni, Botox és Snezi lábai között.

Valandil 2015.03.20. 11:54:18

@kismalacka: Ha megfelelő helyre megy a zsír akkor minden rendben van. :)

kontratenor 2015.03.20. 12:06:47

@XocoLatte: édeshármas még úgyse volt riölitíben, hajrá, úgyis lassan csak Botoxon múlik

tenyered_érted? 2015.03.20. 12:12:39

Elég jól elbeszélgettek edzésekről. Lehet edzeni, van kézisúlyzó és trx is. Vagy nem mutatják, végül is nem annyira érdekes, vagy csak döglés van.

A játékról: Ha az első v. 2. évadhoz hasonlítjuk, akkor itt NINCS!
A bejövő új egy dolgot akar /szeretne: Védettséget.

5 napja lenne rá, hogy kommunikáljon, barátkozzon és erre mit tesznek?

Okoskodnak: HA védett vagyok robbantok.
És azután?? 5 nap múlva ő repül.
Ha barátkozna, akkor védettség nélkül is bent tudna maradni, ehelyett élvezi a pünkösdi /védettség?/ királyságát.

Úgy tűnik nekem, hogy a szereplők válogatásakor kizáró ok volt az előző évadok ismerete.:)

Pedig nem kell atomfizikusnak lenni ahhoz, hogy csak meg kell nézni az előző évadokat és annak alapján kicsit/még gondolkozni se kell, mert van minta/játszani.

A szerkesztők az érdekes egyéniségeket tolják: Itt most a Loki az és Snezi az aki valamennyire érdekes, de az előző szériákban már az 1. nap végére hazamentek volna.
A többiek: mintha nem is lennének. Ugráló majmok is lehetnének helyettük, annyira nulla produkciót csinálnak.

Puncylla 2015.03.20. 12:21:30

@XocoLatte: A kiscica szőrös, bakker!

Doomgod 2015.03.20. 12:24:25

@Mosoly az élet értelme: Azért azt észre lehet venni, hogy ez a garnitúra magasan veri IQ-ban az előző 2 sorozatot.

Mosoly az élet értelme 2015.03.20. 12:36:53

@Doomgod: veri??? Nee - ez komoly? Szerintem a többség az előzőek átlagának fele alatt marad !

Mdolo 2015.03.20. 13:12:18

@kismalacka: @foxglove (F6): a fiúk fogyására / lányok hízására az a magyarázat, hogy szerintem a műsorban ugyanannyi kaját kapnak nemtől függetlenül. Ha egy 50 kilós csajszi úgyanannyit eszik, mint egy 100 kilós fiú, mindezt 2,5 héten keresztül, zéró mozgással, annak ez az eredménye.
Valaki még említette is korábban, hogy a csajok már sopánkodtak a hízásukon, mégis letakarítják a tányért reggel-délben-este. Eszükbe sem jut, hogy ne zabáljanak fel mindent amit kapnak.
Pl Bence azért fogyhatott, mert neki a hétköznapi testépítő étrendhez képest (5-6× csirke-rizs) kevés amit kap. Ezért mondta, hogy reméli a csajok miatt nem csökkentik az adagokat. Plusz az anyagcseréje is valószínűleg sokkal gyorsabb, nincs beállva raktározásra, ezért folyamatos utánpótlásra van szüksége.

Mdolo 2015.03.20. 13:16:04

@Csakcsibe: "Attól, hogy az asztal közepére szarik még nem biztos, hogy jót tesz a műsornak. Jó volna, ha kiderülne mi végre ez az engesztelhetetlen gyűlölet a csaj iránt. No meg ne ő mondja már meg kinek van bent helye."
De hát ennek a műsornak pont az a lényege, hogy nem a nézők döntenek :D Nem neked kell megfelelniük, hanem egymásnak. Vagyis bőven megmondhatja, hogy kinek van benn a helye, bőven odaszarhat az asztal közepére ha úgy tartja kedve. A kérdés csak az, hogy a többiek ezt hogy tolerálják, illetve hogy változik bent a megítélése.

introverted22 2015.03.20. 13:21:16

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Ez is egy jó opció lehet. Sok jó csavart is belevihetnek a szerkik, kíváncsi leszek, hogy mit hoznak ki a mi segítségünk nélkül :)))

kismalacka 2015.03.20. 13:22:57

@Mdolo: Köszönöm! Valóban ez a magyarázat. Lányoknak kevesebb zaba, kisebb háj. De lehet hogy örökké éhesek...én is pl. állandóan ennék és még az anyagcsere is lassabb a csajoknál...pfujjj kiszúrt velünk az élet :)

Mdolo 2015.03.20. 13:23:54

@Mourinho már nem a király: Topolnak is van ám combja :D

kepfeltoltes.hu/150320/topol_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Mikor mérlegeltek, akkor láttam, hogy Nórikának milyen lábaszára van :D Kis tenyeres-talpas libapásztorlány... valaga van, de a válla nagyon keskeny.

kismalacka 2015.03.20. 13:26:23

@Shabby Bear: Van amikor én sem értem hogy mit dumálnak...főleg pl. Patrik aki hadar is meg hülyén is beszél.

Mdolo 2015.03.20. 13:27:49

@kismalacka: ha gyorsítani akarsz az anyagcseréden, akkor igyál meg naponta kb 1,5 liter főzött filteres teát, egyél vegyes salit, péksütiből meg csak teljes kiörlésű sokmagvasat. Észre fogod venni a változást :D

Mdolo 2015.03.20. 13:36:13

@CsÁgiiii: "Én úgy láttam, Bence rátehénkedett, azért szenvedett így Péter"
Jézusom, soha nem voltatok még edzőteremben? :D Pont hogy nem rátehénkedett, hanem segít neki kicsit. Nem azért nem bírta, mert annyira puding lenne, hanem valószínűleg már a 20. ismétlést csinálta. Ezért jó, ha van edzőpartnered, mert akkor tud segíteni minimálisan... többet tudsz kihozni magadból.

introverted22 2015.03.20. 13:37:41

@Mdolo: A húsról nem vagyok hajlandó lemondani... a többire már ráálltam... legyen igazad :)

Mdolo 2015.03.20. 13:46:47

@Mosoly az élet értelme: "Szerintem Sneci simán átsiklana Bencéhez, leszarva jó nagyívbe Botoxot - sőt ." Ez így van. Nekem például az tűnt fel, hogy mindig Botox keresi őt, fordítva viszont soha. Már a szingliszobába is ment utána, mikor öltözködik Sneci, akkor is mindig vele van. Szóval Botox még pofára eshet, úgy hogy nem is számít rá. Rafkós ez a Sneci, gyakorlatilag a szemén látszik, hogy hazudik :D

Mdolo 2015.03.20. 13:51:53

@windsor: húsról sem kell leállni, nem úgy gondoltam :D A lényeg, hogy lehetőleg tiszta húsokat fogyassz, a legkézenfekvőbb a csirkemell, vagy a karaj, de ez már kicsit zsírosabb.
Egyébként úgy általában a testépítő vagy akár a testformáló étrendben nem a változatosság a lényeg, tehát nem annyira bonyolult összehozni mint azt sokan gondolják, csak néhány fajta ételből áll az egész.

CsÁgiiii 2015.03.20. 13:57:26

@Mdolo:
okés, akár igazad is lehet (biztos van is), de nekem a képet nézve az jön le, hogy tolja lefelé Bence, és nem segíti őt, vagyis nem emeli (hanem nyomja) a terhet.
ettől még simán lehetek tudatlan, nem gond.

Capricorner 2015.03.20. 14:12:47

Érdekes, hogy pont az a Loki élcelődött a lányok súlyán, aki messze a legrosszabb alkatú férfi a villában. Nekem nincs ezzel bajom és láthatólag neki sem, de azért annyi önkritikája lehetne, hogy ilyen testtel nem fikáz másokat.

Adri pedig egyáltalán nincs elhízva, de ha gondja van a súlyával, akkor sportoljon és figyeljen az étkezésére. Függetlenül a közvélekedéstől, hogy a nők (bizonyos határokon belül) mindegy, milyen alakkal bírnak, mert szépnek kell őket nevezni és pokol kénköveit hajigálják azokra, akik megjegyeznék, hogy ugyan, milyen alapon várod el, hogy sportos társad legyen, ha te magad egy lusta dög vagy, szerintem tegyen érte, hogy kívánatosnak lássák (vagy lássa magát).

Mosoly az élet értelme 2015.03.20. 14:15:23

@Csakcsibe: egyet értek Lokiról. Igazán fifikás akkor lenne, ha látnánk rajta a riportban, hogy tudatos a cselekedet- de így most azt érzem mintha engem is hülyének nézne. Az a kamu védelemre kelés Milánynál. Eleinte ő is elhitte legalábbis ezt ecsetelte a riportban - hogy igaza volt és igazság érzet stb - aztán már nem.

@CsÁgiiii: Nekik ez a segítség - tuti nincs annyi és akkora súlyú tárcsa ami kellene LangalétaPéternek -sztem fekvenyomást imitáltak, csak nem volt megfelelő célszerszám -így jobbhíján Bence lett az.

@Mdolo: bár igaz lenne...

*jinx* 2015.03.20. 14:17:27

Béjvacs olyan, mint Szöszi az 1. ÉH-ból, nem? :)

CsÁgiiii 2015.03.20. 14:18:18

@Mosoly az élet értelme:
Igen, igazad van, szerintem is így lehetett
:-)

,, 2015.03.20. 14:23:33

@*jinx*: ő King Joffrey szerintem a trónok harcából:)

Mosoly az élet értelme 2015.03.20. 14:26:53

@*jinx*: hát ezt most ki kellett gugliznom melyik volt azt.
Háttt az a srác elsőre szimpi volt, de a szerelem vonatot túl tolta, ha jól emlékszem és már voltuk, hogy tiplizzen.
Viszont azt néztem (most, hogy orcámba tolódott gugli által vagy több 10régi édenes), hogy a korábbi szériákban sokkal férfiasabb pasik volta- ebben meg csak olyan kis himi-homi fiúkák vannak -ez magyarázat lehet a tematika hiányára. No meg a mérjük össze melyikönk a nagyobb fallosz viaskodásra - Jó csaj hiányában még a versengés sincs meg bennük - vagy jó pasi? Ezek lehet nem össze mérik, hanem össze dugják?? :D

,, 2015.03.20. 14:29:09

@Csakcsibe: @Mosoly az élet értelme: én egyértelműen látom a tudatosságot rajta a riportban, szerintem a legkevésbé sem titkolja h keverni jött be ide a lapokat. meglep h ti így látjátok.

Mdolo 2015.03.20. 14:29:28

@CsÁgiiii: @Mosoly az élet értelme: most visszanéztem, tényleg lefelé nyomja Bence azokat a súlyzókat, mea culpa. Akkor viszont tényleg nincs benn elég súly, bár a trx kötéllel megoldható lenne, hogy saját súlyukat használják.

CsÁgiiii 2015.03.20. 14:31:34

@Mdolo:

:-))

feltalálták magukat

Mosoly az élet értelme 2015.03.20. 14:39:54

@foxglove (F6): hát éppen ez az -ha tudatos márpedig kinézem ezt belőle - akkor, hogy lehet hogy a riportban, amit a többiek nem látnak hallanak csak mi - egy riporton belül két teljesen más sját véleményt vázol?

Chuck Νorris 2015.03.20. 14:48:50

csak én hallottam azt tegnap, mikor s folyoson menet Adri magyarázta Snezinek a "kövérségét" miszerint - mert nehéz a csontom? :)

Mosoly az élet értelme 2015.03.20. 14:50:20

@Chuck Νorris: nem csak Te hallottad, - igen minden mérlegelésnél ezzel nyugtatjuk magunkat -ez örök érvényű :D

Gia 2015.03.20. 15:30:38

off:Robin és Anett szétköltöztek."Naaagy love".

csak mert 2015.03.20. 15:30:38

Az a vicces, hogy gergő csak a védettségen agyal, és eszébe sem jut, hogy anéllkül repül :D szerintem, ezt bebukja, nem próbálkozoztt egy lánynál sem

csak mert 2015.03.20. 15:31:42

@Gia: ez szomorú.. :D
és edináék?

Gia 2015.03.20. 15:35:06

@csak mert: Szeretnék látni egy repülő Gergőt. :-) Lehet,hogy nem buta,de nem is túl szórakoztató.

csak mert 2015.03.20. 15:37:46

nóritól full ki tudok akadni... jaj ne beszéljenek a lányok..stb.. olyan sötét és beképzelt, de mire?
akkora segge van....
Amúgy Adri tuti nem magasabb 20 cm-vel a többieknél, Apol is hasonló magas, nóri pici, de naomi is magas volt.

csak mert 2015.03.20. 15:39:24

@Gia: de ha megfigyeled, egyáltalán nem keresi a lányok társaságát, így akar párt? :DD
repülhet patrikkal és adrival, és nóri és csatlakozhat...az se csinál semmit,csak loki mögé bújva fetreng

Gia 2015.03.20. 15:47:47

@csak mert: Én azon lepődtem meg,hogy a parton Nóri biztosra vette,hogy ő tetszik Gergőnek és nem a cotton fürdőruhás Snezi.Mire föl ez a túlzott önbizalom?Semmi sem indokolja.

Mosoly az élet értelme 2015.03.20. 15:52:38

@csak mert: a promó videójában azt ecsetelte mennyire elégedett magával, igazából nincs olyan testrésze, amivel ne lenne maximálisan megelégedve -ezek után sok jót nem vártam tőle.
A 20cm én sem értettem - Adri állítása szerint 175 cm.
Az azért annyira nem magas (mint ahogy a legelején minden sráctól azt kérdezte milyen magas, hogy jó- é lenne neki) mondom én ezt a 173 centimmel. A 20cm az bazira kitűnne.

Krétagarbó 2015.03.20. 16:00:02

@Mosoly az élet értelme: szerintem azért látszik, hogy Adri magasabb a többieknél. Ezt a képet ma linkelte Mdolo:
kepfeltoltes.hu/150320/topol_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Ezen is lászik, hogy van köztük pár centi, és itt Adri éppen roggyasztja is a lábait, tehát ennél magasabb is, mint ahogy a képen tűnik.

Mosoly az élet értelme 2015.03.20. 16:05:19

@Krétagarbó: de az 20cm????
Azt látom, hogy magasabb, de nekem így szemre a 20cm nekem sok. És a képen Topolka is annyira rogyaszt. De 175cm 55kg az beteges. Komolyan és ha még sportol is és van rajta izom ami köztudottan nehezebb mint a zsír végképp irreális.
Szerintem most teljesen arányos. A sok kaja/pia miatt kicsit pocakot eresztett, de ha az cicin lenne alkatra semmi nyűgje nem lehetne.

csak mert 2015.03.20. 16:13:30

@Gia: azon röhögtem én is :DD pedig gergő azért választotta nórit, mert nem akarta milávt idegesíteni..

@Mosoly az élet értelme: igen, 20 cm az sok...
amúgy adri tudja, hogy a pia nagyon hízlal? :DD

dRm 2015.03.20. 16:15:29

Szerintem a Gergőgyerek ma simán kipottyan. Én nem várok itt semmi meglepetést. Nem annyira érdekes hogy a semmiből védettséget ajándékozzanak neki, attól meg hogy a lokival taktikázik előbbre nem jut a csajoknál. Milanon legalább lehet röhögni (azaz kiröhögni).

csak mert 2015.03.20. 16:16:45

@dRm: így van, akkor hüle, lokinál nyal, de mögé nem állhat :DD

Mosoly az élet értelme 2015.03.20. 16:17:04

@csak mert: ha nem is inna - akkor is Becks napi lepárlásától is hízna :D

csak mert 2015.03.20. 16:17:50

@Mosoly az élet értelme: :DD az is igaz :DD
fúj de gusztustalan

Mosoly az élet értelme 2015.03.20. 16:20:45

@csak mert: nem issss :D
szimplán csak arra gondoltam, hogy mondta neki első héten, hogy azt is bírja benne, hogy feszt pia szaga van - azóta megállás nélkül vedel így gondolom az állapot standard:D
Csak erre gondoltam..... perszeeeeeee :D

csak mert 2015.03.20. 16:20:47

Milyen lenne, ha a piros boríték a JÓ UTAT! feliratot tartalmazná, a zöld pedig: KIESTÉL! :DDDDDDDDDD

csak mert 2015.03.20. 16:21:53

@Mosoly az élet értelme: tudom,emlékszem rá, hogy milyen finom pia szaga van...
háááááát, mondhatni adri nem túl igényes pasik terén :D

kontratenor 2015.03.20. 16:22:44

@Mosoly az élet értelme: nem kipállásra gondolsz? :D
lepárolni a kémiateremben kell meg a cefrét

dRm 2015.03.20. 16:23:05

@csak mert: nyilván:) De 19 évesen azért nem egyszerű. Különösebb élettapasztalata sem lehet, meg utolsóként jött be...

Bujumburi 2015.03.20. 16:24:08

@csak mert: Igen, Adri kijelentése (itt körülöttem mindenki 150 - 155 centi, én viszont 175 cm magas vagyok) ez annyira "degradáló" duma volt, a súlyával nincs gond, de a stílusa az valami visszataszító.

csak mert 2015.03.20. 16:24:46

@dRm: azért csak tudja, hogy mi a játék lényege, vagy nem? :DD csajt keresni, nem Lokit :D

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.03.20. 16:26:21

@csak mert: .....Ma dél körül érkeztek meg. Ott lesznek egy ideig, mert fellépésük lesz. Sok helyre megvannak híva.:) Most mentek el másodjára, először is, több mint egy hétig voltak ott.:)

scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/10455692_734619843302643_1018713832457930909_n.jpg?oh=bcda182c21af8a8147aaea7beb019836&oe=557DCF29
Csak mert érdeklődtél....náluk minden OK! :)

Gia 2015.03.20. 16:30:59

@csak mert: Abba a hibába estél,amibe én."Jó utat" nem lehet,mert az már két szó.

Bujumburi 2015.03.20. 16:32:07

@Krétagarbó: Szerintem meg nem rogyasztja a lábát, hanem éppen lép, egyébként a csípővonala kb megegyezik Sneziével, csak annak a lánynak valami borzalmas a testtartása, behúzza a nyakát, válla előreesik. Adri max pár centivel lehet magasabb pl. egy Snezinél.

csak mert 2015.03.20. 16:32:39

@Gia: a "kiestél" az stimmel, :DD akkor a másik legyen: ADIOS!

csak mert 2015.03.20. 16:34:16

@Bujumburi: ő a barátnőinél is sokkal magasabb, ezt is mondta :DD ha elmegy bulizni, mindenki kicsi, csak ő nem..
tehát a nők országunkban 150-155 cm-esek, kivéve adrit,ő 175.cm. :DDDDDDDDD

Puncylla 2015.03.20. 16:41:45

@csak mert: Mindkét borítékban ugyanaz az egy szó lesz: KAMU!

dRm 2015.03.20. 16:49:38

@csak mert: Persze. Snezin kívül másnál nem lenne realitása, én igy látom. Nála meg 5 évvel fiatalabb, ilyesmi lányokkal meg sosem lehetett dolga, ezt persze véletlenül sem lehet felróni neki, de így nehéz eladni magát. Pedig a lehetőség adott lenne.

Bujumburi 2015.03.20. 16:54:49

@csak mert: hát igen, szar lehet 175 cm -es ÓRIÁSnak lenni. :D

halványlilaköd 2015.03.20. 16:56:54

Elég gáz, hogy a műsor egy része Adri súlyáról és magasságáról szól. A magasság nem hátrány szerintem.

Gia 2015.03.20. 16:59:10

Nem emlékszem,hogy a régi édenekben lett volna mérleg-gate..Ez olyan vv-s szokás.

Mosoly az élet értelme 2015.03.20. 16:59:47

@halványlilaköd: ezért sem értettem miért fontos, hogy a párja magasabb legyen. Így, hogy pasit keresett magának logikus volt az elvarasa, vajon ő tudja melyik rendezvényen van??

halványlilaköd 2015.03.20. 17:06:27

@Mosoly az élet értelme: tuti elnézte, nem véletlenül terpeszt. Lassan kezd kibeszélő show lenni az egész... még megérhetjük, hogy a pandora helyett "beszéljünk róla est" lesz...

én se nézem 2015.03.20. 17:12:19

Borítéktéma:
akkor van értelme, ha nem oroszrulett-szerű, befolyásolhatatlan és szerencse kérdése, hanem ha egyrészt a versenyző előzetes döntése tölti meg tartalommal, másrészt bármilyen módon kitalálható/befolyásolható. Vagyis ami után az ember azt mondhatja: "elszúrtam, nem tudtam, miről döntök, így a haveromat küldtem haza" vagy "elszúrtam, pedig egyszerű feladvány volt, csak nem jöttem rá, mi a kulcs". Szóval nem olyasmit írnék bele, ami pusztán egy instrukció, hogy akkor most kiről mit döntsön a delikvens, hiszen ezt szóban is közölhetném. Hanem hozatnék vele egy döntést, pl mondatnék egy nevet, vagy álljon valakihez, aztán a borítékból tudná meg, hogy mi fog történni az alannyal. Illetve lehet valami olyasmi is, hogy amit kimond, annak épp az inverze történik, vagyis a boríték afféle "visszájára fordító".
A lényeg az, hogy a borítékban lévő szó kvázi befejezi a mondatot, amit a csávó elkezd: a boríték hozza meg a döntést.
Esetleg ennek egy alfaja: két döntés van, az elsőnél "vakon" szűkíti magának a kört (pl az emberekét), a második döntést pedig már a borítékban lévő instrukció alapján hozza meg. De itt is élvezetesebb, ha LEHET JÓL DÖNTENI, csak csavaros, vagyis ha tényleg adtak/adnak kulcsot a jó irányhoz (eddig nem tűnt fel, h adtak volna). Így az igazi a dráma és így van értelme agyalni. Amúgy is lehet izgi, de úgy csak lottóshow.

kontratenor 2015.03.20. 17:30:38

@én se nézem: az előzetes alapján van mód arra (mivel nem a borítékok közül választ, hanem egy urnából), hogy miután húzott, kinyissák őket - a húzás eredményének ismertetése előtt

itt akármilyen csavart bele lehet tenni, mert dönthet a 10 agyhalott is, kinyitva melyik boríték a szimpi, ha azokban utalom/korlátozás van, ki mit adna a srácnak
vagy bármi, ami kicsit szétosztja a népet

aztán izgulhatnak, melyik színt vitte Gergő

kontratenor 2015.03.20. 17:37:27

@kontratenor: hú, kidolgoztam, így még a védettség se lenne gáz
1. Öbölnéző választ, zsebre vágja
2. Gólem szól: nincs a borítékokban semmi
3. de a zsebemben van egy SEMMI és egy VÉDETTSÉG felirat, tessék
4. Gergő, megyünk, iszunk egy sört, addig a 10 agyhalott kitalálja, hogy szórja el a két cetlit, ha figyeltek rád a héten, kitalálják
5. visszajönnek, nyitnak
6. Gergő is választ

kontratenor 2015.03.20. 17:38:29

@kontratenor: 6-ban már csajt, aztán kiesik
úgyis Gergő pottyan, most már azt mondom

kismalacka 2015.03.20. 18:05:19

@Mdolo: Sali+teljes kiőrlés már ezer éve megy...a főzött filteres tea az milyen legyen?? Zöld tea, mert abból is szálas az igazi.

kismalacka 2015.03.20. 18:07:01

@Gia: off:Robin és Anett szétköltöztek."Naaagy love".

Ne mááá...pedig még meg sem kapta Robin a zsetont :)

kismalacka 2015.03.20. 18:09:34

@Gia: Nóri+Milán ott vannak a szeren :)) Ma este remélem Milcsike marad, imádom amikor olyan réveteg, félig leeresztett szemhéjjal mondja a hatalmas bölcsességeit. :D Kicsit a koala macira emlékeztet.

én se nézem 2015.03.20. 18:18:25

@kontratenor: jaja, ezt aztan vegtelen modon lehet csavargatni

vastyúk is .. 2015.03.20. 18:29:14

@Bujumburi: Inkább csak arra vallott Adri dumája, hogy mennyire a többeikhez képest értékeli magát. A fiúk egyébként leszarják a tömeget, az összképre "mennek". Vicces volt, mikor egyszer egy csapatjátékban feladat volt, hogy a fiúk a vállukon cipeljék az egyik lányt, engem választottak, hogy hát én tűnök a legkönnyebbnek. Mondtam nekik, hogy srácok, itt én vagyok a legnehezebb lány, csak elfelejtették az egyenletbe beletenni, hogy magas vagyok, gyorsan körbekérdeték, ki mennyi kiló, és tényleg én voltam a legnehezebb. Röhögtek egyet, de ha már beszopták úgy voltak vele, hogy nem változtatnak, és engem visznek, persze végig basztattak, hogy sószsák vagyok. hihihi

Schlomo Goldberg 2015.03.20. 18:36:26

@Gia: ezek szerinte nem nyelte le

vastyúk is .. 2015.03.20. 18:41:57

@Capricorner: ismerek egy vonzónak egyáltalán nem mondható férfit, aki csak azért néz egy nőre, hogy hibát találjon rajta. Neki minden csaj ronda/dagadt/kismellű/nagyseggű/barna/szőke/stb.. (szerinte például nekem túl hosszú a lábam.) Ennél már csak az a szebb, hogy állandóan azon sopánkodik, hogy hájas teste miért nem kell a jó nőknek. Van, akin nem lehet segíteni. Az ilyen kritikákkal nem kell foglalkozni. :D

Chuck Νorris 2015.03.20. 19:17:05

@vastyúk is ..: lehet csak azért tünik hosszunak a lábad, mert nehéz a csontod ;)

Capricorner 2015.03.20. 19:30:40

@vastyúk is ..:
Természetesen az éremnek itt is két oldala van, szóval egyetértek Veled abban, hogy legyen akármilyen nemű az illető, nyögni és kifogásokat keresni mindig egyszerűbb. :)

malevil2050 2015.03.20. 20:06:12

@vastyúk is ..: Cókolom.Mellik borítékot teccik választani a a piroszat v a ződet?

Gia 2015.03.20. 20:10:28

Bár nem engem kérdeztél,de a nalancssálgát.Hol a sölös tsilke??

malevil2050 2015.03.20. 20:20:04

@Gia: Arrul má lemaladtál,különben is bolond szin,hihi.Csilkének sok a dóga,hajt mer írígyli tüllem a sok lóvét.De asz is lehet h kulturálódik.

vastyúk is .. 2015.03.20. 20:20:26

@malevil2050: szíp estét! (Bocsesz az előzőért, a telóm rakoncátlankodik) Én a pirosat választom. És te?

miciur 2015.03.20. 20:21:10

adrinak az a legnagyobb baja, hogy spongyabob felsoteste van

2015.03.20. 20:21:29

@malevil2050: én a ződet de rég láttalak

malevil2050 2015.03.20. 20:21:45

@vastyúk is ..: Otthun vok a kódfejtésben (is) de fogalmam sincen mit írtál mostan ide e nékem e.

2015.03.20. 20:23:01

most épp az nlcafé spoilerez a ma esti éden progiról

malevil2050 2015.03.20. 20:23:20

@vastyúk is ..: Ahha cóval rakoncátlankocc,hát perce mit is várhatok tülled hihi

malevil2050 2015.03.20. 20:24:22

@fosch9: Háttttt,,,,sinen vatyok/leszek,noincen idő.

malevil2050 2015.03.20. 20:25:39

@vastyúk is ..: Sztán coktál e még iccakai baglyot jáccani?

vastyúk is .. 2015.03.20. 20:25:55

@malevil2050: Van valami, amiben nem vagy otthon? esetleg a musical éneklésben?
Osztán merre kóboroltál? Most aztán a számon kérő osztag előtt találtad magad. hihihihihii

2015.03.20. 20:27:40

@csak mert: sztem is
(a gerlepár szerelmét ne idéztesd meg itt mert kérni fogom a virágládát) :D

vastyúk is .. 2015.03.20. 20:31:15

@malevil2050: Mindig. Nem tudok átváltani pacsirtába. brühühüüüü

2015.03.20. 20:32:49

@malevil2050: hát nem vagy túl lelkes h hiányoltunk ahogy látom :D

vastyúk is .. 2015.03.20. 20:39:54

@fosch9: túl sok a projekt, a hölgykoszorú már nem fér bele ;)

vastyúk is .. 2015.03.20. 20:44:33

@miciur: ha a gonosz énemet engedem a mikrofonhoz, azt mondanám, hogy bojler testű, és szerintem a nagyobb cici csak rontana rajta.

malevil2050 2015.03.20. 20:47:05

@vastyúk is ..: Ajjjaj, van ety pár,pölö nem tok a sárgarépátúl jobban fűtyűlni.

malevil2050 2015.03.20. 20:47:44

@fosch9: Én csöndben coktam örülni.

malevil2050 2015.03.20. 20:49:53

@vastyúk is ..: Jahh hoty hun vótam? hát ieírtam a zelőbb ( jahh a telo,,,bisztosan nem elég okos) - síneken vótam.

malevil2050 2015.03.20. 20:57:17

Asz este kérdése : asz este kérdése,mellik tejfejes cájú kölök esik ki? Kérem tegyék meg tétjeiket!

vastyúk is .. 2015.03.20. 20:57:35

@malevil2050: tudod hogy van ez, nem akartam jobb telót venni, nehogy okosabb legyen nálam :D

@fosch9: csak mérsékelten, magunkba fojtva.

2015.03.20. 21:03:07

@malevil2050: azé örülök h örülc majdnem sírni kezdtem :)

XocoLatte 2015.03.20. 21:03:11

@malevil2050: Milán - 40, Gergő - 40, Bence - 20 (%)

malevil2050 2015.03.20. 21:09:53

@vastyúk is ..: Bezony,vigyászni kell velük,mer má majdnem ceretni is tudnak.

vastyúk is .. 2015.03.20. 21:10:16

@XocoLatte: ohhhhh, micsoda pontos becslés, azért a többieknek is adhattál volna legalább egy ezreléket, hátha :D

malevil2050 2015.03.20. 21:11:19

Emeseeeeeeeeeeeeeee!!!!! Keszdődiiiiikkkkkkkkkkk!!

XocoLatte 2015.03.20. 21:12:55

@vastyúk is ..: csak annyit mondhatok, meglátjuk... 8-)

Chuck Νorris 2015.03.20. 21:14:46

kezdődik, nagyon izgulok, gondolom ti is :D
addig vki segitene, kik láthatóak a fejléc képén, Mariannt megismerem de a másik kettöben nem vagyok biztos :)

2015.03.20. 21:14:49

ha valakinek van kedve majd kiírni h ki esik ki megköszi mert most nem nézem

vastyúk is .. 2015.03.20. 21:14:52

@malevil2050: csak majdnem? akkor még nem félek :D

@fosch9: Mindenképp

Chuck Νorris 2015.03.20. 21:16:20

@Chuck Νorris: vagyis nem erre a képre gondolok hanem a teljes bemutatkozós képre ahol csak mariann adri naomi meg 2 csajszi van

vastyúk is .. 2015.03.20. 21:16:24

@XocoLatte: igazad van, és tényleg ők a legesélyesebbek. Nem kell mindent komolyan venni, amit mondok. Esetleg annyi, hogy remélem Milán megy haza :D

vastyúk is .. 2015.03.20. 21:20:32

@Chuck Νorris: ők az ígéretes újak, akikre lehet várni ;)

Chuck Νorris 2015.03.20. 21:21:25

váo jol láttam zoé kibontott hajjal? :)

,, 2015.03.20. 21:22:41

Zoé körömlakkja KELL.

Chuck Νorris 2015.03.20. 21:23:34

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: ha jol emlékszem 5 csaj volt a promon, naomi volt jobboldlat, adri mellette, mariann középen és baloldalt (szemböl nézve) volt 2 csaj akit nem tudok beazonositani. vagyis a legbalszélsö talán az aki már kiesett...

kamilla123 2015.03.20. 21:23:39

Azt nem értem, h Topolt miért nem bassza már ki a szerkesztőség valahogy? az ég egy adta világon semmit nem csinál bent. Mindenki Adriékat fikázza pl az Éden Éjjeles hozzászólásokban is, h csak nyaralnak bent, de ők legalább csinálják a műsort. Topol olyan, mint egy díszlet. Amíg a többiek beszélgetnek, ő a háttérben almát eszik. Amíg a többiek beszélgetnek, ő a háttérben ül és néz stb ...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.20. 21:24:43

@Chuck Νorris: naomi igen, ott volt. Adri, Mariann. A fekete nem volt még. A utolsó meg nem rémlik. :-D

mercsi 2015.03.20. 21:30:09

vízből kiszállás HAJRÁZÁSSAL? tuti mondtam volna, hogy HAJRÁ LOKI!!! :D

,, 2015.03.20. 21:30:41

@fosch9: türkiz, majd nézd meg, mikor átadja a borítékot, nagyon jó.

mercsi 2015.03.20. 21:32:05

a zacsi, amiben a feladatot hozták, az meg ZÖLD volt... na itt igazodjon ki az ember... piros pia, zöld zacsi...

Chuck Νorris 2015.03.20. 21:32:20

hehe norikánál kiesett a cicko :)

vastyúk is .. 2015.03.20. 21:34:35

@Chuck Νorris: komolyan, én azt hitte, hogy Mariann is villantani fog, mert a múltkori medencés feladatnál is így próbálta meggyőzni a zsűrit.

Krétagarbó 2015.03.20. 21:36:38

@foxglove (F6): Akkor Zoé körömlakkja segít majd, a zöld borítékot kell választania, és akkor Zoéról kiderül, hogy egy játékos, álruhában. Milyen lenne?

Krétagarbó 2015.03.20. 21:38:19

@foxglove (F6): tényleg jó színe volt egyébként:)

ÉH3sZ 2015.03.20. 21:38:57

@Krétagarbó: Zoé körömlakkja türkiz:)

Krétagarbó 2015.03.20. 21:41:03

@ÉH3sZ: aha, türkiz zöld, nem? :)

Krétagarbó 2015.03.20. 21:42:09

@vastyúk is ..: tudtam:))) én is nagyon várom, hogy kiderüljön egy nagy-nagy titok:)

én se nézem 2015.03.20. 21:42:17

ja, igen, azt elfelejtettem mondani, h megfejtettem, miért nem mutatták Adri döntését és indoklását, amikor a színekhez kellett állni. Sztem Patrikhoz állt, de átküldték a másik oldalra, rászóltak, h nem állhatnak azonos színhez. Csak ezt tudom elképzelni magyarázatként (de lehet, h mondták már).

busifa 2015.03.20. 21:43:10

Apolka, Nóri, Snezi

/és Naomit vissza!!

mercsi 2015.03.20. 21:43:46

lehet,h Adrinak megvan, azért ilyen hisztis, nem?

Schlomo Goldberg 2015.03.20. 21:44:05

Becksné nyüsszögésétől még nem konyul Becks farka?

mercsi 2015.03.20. 21:44:12

Sezlony a változatosság kedvéért SMINKEL! :)

Szoba kilátással 2015.03.20. 21:45:30

Csálé csöcs helyében mar agyonverték volna lapáttal milanyt

vastyúk is .. 2015.03.20. 21:45:31

@Schlomo Goldberg: de, úgy tűnik, hogy egyre inkább

Krétagarbó 2015.03.20. 21:46:27

Snezinek nagyon furi az arca festék nélkül, a riportban a fekete felsőben amikor van, ott olyan, mint egy gnóm manócska.

,, 2015.03.20. 21:46:42

@Krétagarbó: akkor Zoénak drukkolnék:)

Schlomo Goldberg 2015.03.20. 21:47:24

Ha Snezi szilánkokra csapkodná Milán homlokán a sminktüröt, nem lennék meglepődve, de gondolom a tükör többet ér annál

spinks 2015.03.20. 21:47:51

Milán egy halászhálót vett magára.

Mirocska 2015.03.20. 21:48:14

@Krétagarbó: Nekem egyáltalán nem tetszik. Semmi kedves vonást nem látok az arcán, nekem kicsit durvák a vonásai.

Krétagarbó 2015.03.20. 21:48:18

Szerkik! Peti bajszát kérném kitakarni...

én se nézem 2015.03.20. 21:49:11

@mercsi: inkább érzi, hogy nem szeretik igazán. Ez csak rátesz egy lapáttal a kisebbségi érzésére.
Szegénynek a nyavalygása vetekszik Milán mártíromságával...

Schlomo Goldberg 2015.03.20. 21:49:11

@vastyúk is ..: Ment volna rá Sezlonykára múlt héten mint maradni az energiavámpír Adrival

Dinamo 2015.03.20. 21:49:58

@fosch9: Felsorakoztak a ceremóniához. Folyt. köv.

vastyúk is .. 2015.03.20. 21:50:31

@Schlomo Goldberg: szerintem már ő is megbánta a dolgot, mármint hogy túl hangosan sírt Adri után, és ezért nem választotta Snezit

Krétagarbó 2015.03.20. 21:51:47

Zoé a legjobb csaj a vellában...

vastyúk is .. 2015.03.20. 21:52:16

Zoé szája piros, legyen az!

én se nézem 2015.03.20. 21:52:36

és most Berki leejtené... :)

spinks 2015.03.20. 21:52:46

Sztem Berki megcsinálta Zoét.

spinks 2015.03.20. 21:53:48

Snezinek Milyen ostoba feje van.

Dinamo 2015.03.20. 21:53:52

@fosch9: Béjvacs színes golyót húz egy tálból. A többiek nem láthatják melyiket választotta.

dancegirl26 2015.03.20. 21:54:12

Èn mèg a vàlasztàs elôtt kinyitottam volna a borítèkokat, de csak a vègère hagynàm, h mit vàlasztott ☺️

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2015.03.20. 21:54:39

Nem lehetne a "megbizni" szo mindenfele variacioit kitiltani? Nagyon unalmas.

Krétagarbó 2015.03.20. 21:54:52

Milán beáll Snezihez, bízik benne és szeretné visszanyerni Snezi bizalmát. Loki jön, beáll Nóri mögé, mert ők a szépség és a szörnyeteg , bár kiakadna Loki, ha bárki szörnyetegnek hívná Nórit.

dancegirl26 2015.03.20. 21:54:53

Màrmint a pàrvàlasztàs elôtt ☺️

mercsi 2015.03.20. 21:55:29

Zoét a játékba!!!

én se nézem 2015.03.20. 21:56:04

ez a Peti-styling még mindig érthetetlen

furmintszaraz 2015.03.20. 21:56:30

Bence egyre rokonszenvesebb, hm.

Krétagarbó 2015.03.20. 21:56:54

Bence Mari mögé áll, Peti Apolka mögé (Papi Apolkát választja, mondja Breki) és Pjotr egy szíp versfélét szaval. Patrik Adri mögé állt.

Dinamo 2015.03.20. 21:57:32

@fosch9: A régi párok változtatás nélkül összeálltak. Béjvacs következik.

Krétagarbó 2015.03.20. 21:57:54

Gergőnek is választania kell, a lány pedig eldönti, hogy Geri vagy a párja kell neki.

Krétagarbó 2015.03.20. 21:58:34

Gergő beállt Snezi mögé.

Ditti82 2015.03.20. 21:59:07

@Krétagarbó: Hm! És akkor a boríték.

Dinamo 2015.03.20. 21:59:34

@fosch9: Béjvacs Snezihez állt. Borítékot még nem bontottak.

Schlomo Goldberg 2015.03.20. 21:59:37

No, béjvacss snecikét szimatolná meg

Krétagarbó 2015.03.20. 22:00:18

Szerinte ők ketten ezt a játékot meg tudnák nyerni. Milán megpróbál bízni Sneziben. Snezi tudta, hogy így dönt Gergő. MOst mennek ki hárman Breki mellé. Sztem mingyá reklám.

mercsi 2015.03.20. 22:00:34

na, a borítékoknak nem lesz semmi jelentőségük?

Krétagarbó 2015.03.20. 22:02:12

Snezi jellemzi a két fiút: Gergő: először nem szimpi, de azért beszélgettem vele, vele lehetne játszani a játékot. Milánt meg nagyon szereti, és bízik benne. (Sztem Milánt benthagyja, mert őt tudja irányítani, bár Milán eléggé önjáró...)

vastyúk is .. 2015.03.20. 22:02:13

Milán az ijedt kecskeszar

Schlomo Goldberg 2015.03.20. 22:02:14

Snecinek előbb kell elmondania hogy kit választana, még borítéknyitás előtt.

Rayen 2015.03.20. 22:02:15

@Yooha: Sztem meg mindkettőben ugyanaz van.

vastyúk is .. 2015.03.20. 22:02:43

Plíííííz legyen Zoééééé

Eruka 2015.03.20. 22:03:20

Uncsiiiiii. ... mit lehet szeretni Milánban? Mit nem látunk? Ön- és közveszélyes (mármint ebben a játékban)

Dinamo 2015.03.20. 22:04:29

@fosch9: Reklám után Snezi választani fog (Milán v. Gergő). Azután várható a boríték bontás.

Zsoofka 2015.03.20. 22:04:30

Rájöttem!!!!!! A zöldben egy repjegy van hazafelé, első osztályra. A pirosban másodosztályra :) Megy haza Gergő, vagy megnyeri Zoét.

Rayen 2015.03.20. 22:04:46

Ez a csaj most akkor Snezsi vagy Sznezsi? Felváltva mondják S-sel és Sz-szel.

Krétagarbó 2015.03.20. 22:04:51

@Eruka: dehogy szereti, annyira az agyára megy, ez ment egész héten, ha kettesben mutatták őket a szobájukban.

malevil2050 2015.03.20. 22:05:01

Emeseeeeeeeeee !!! Hosszál ety táblétát mer szétvet a zideg ,mekkell várni a reklámát,phujjjjjjj.

Krétagarbó 2015.03.20. 22:06:27

@malevil2050: jóvanmá, különben honnan tudnád, hogy milyen prosztata gyógyszert vegyél?:)))

Eruka 2015.03.20. 22:06:50

@Krétagarbó: hát de vagy ötször mondta, hogy szereti. ..Ezért kérdeztem. .

Egyébként láttátok,hogy Zoe körme zöld volt? !

Zsoofka 2015.03.20. 22:07:02

@Krétagarbó: Szerintem azért hagyja benn, mert Milán őrült hálás lesz, ha megmenti a seggét. Gergő elriasztotta magától túlzott Loki-imádatával és félő, hogy a kövi körben nem lesz mellette biztonságban...

vastyúk is .. 2015.03.20. 22:07:10

@Eruka: de a szája meg vörös ;)

Zsoofka 2015.03.20. 22:09:04

@Eruka: Valamelyik löööövelet meg zöld szemetes-zsákkal a kezében vitte be...

malevil2050 2015.03.20. 22:09:06

@Krétagarbó: Felraktam a zékágét a cinuszhullám kiverte a tetejét ,,,,

Krétagarbó 2015.03.20. 22:10:11

@mokamini: simán lehet...

Mondd te kit választanál? Snezi: Milán vagy Gergő? Milánt választotta.

vastyúk is .. 2015.03.20. 22:10:18

@malevil2050: meg ne halj itt izgalmadban :D

Schlomo Goldberg 2015.03.20. 22:10:40

Sneci Milánnal akarja folytatni

Eruka 2015.03.20. 22:10:46

NAGYON UNCSIIIIII. ....

Dinamo 2015.03.20. 22:10:47

Snezi Milánt nevezi meg.

Krétagarbó 2015.03.20. 22:11:02

@malevil2050: jujj, béta blokkolót gyorsan:)

én se nézem 2015.03.20. 22:11:17

@Rayen: ezt nehéz megmondani, mivel nem magyar név. Eredeti ejtés szerint valszeg Sznyezsana.
egyébként nem Snezsinek, hanem Snezinek ejtik, ha S-sel ejtik

Zsoofka 2015.03.20. 22:11:34

Az uram szerint a borítékok egyike fordított felállást ajánl Gergőnek. Vagyis marad...

Mirocska 2015.03.20. 22:12:42

Nem egy szóról volt szó?

én se nézem 2015.03.20. 22:12:54

szó? baszki. hogy elcseszte.

dancegirl26 2015.03.20. 22:13:01

Ujra kell valasztania...?

Zsoofka 2015.03.20. 22:13:15

ENNYIT TUDNAK KREATÍVÉK????????????????????

furmintszaraz 2015.03.20. 22:13:35

Huhh, ezek de fantáziátlan borítékok voltak...csalódás, akármi lesz.

én se nézem 2015.03.20. 22:13:59

nyilván a piros a védettség, mert a zöld lenne a kézenfekvő, és várható, h megcsavarják.

Zsoofka 2015.03.20. 22:14:20

Ennél bármi izgibb volt, amit mi itt találgattunk....

Krétagarbó 2015.03.20. 22:14:35

Boríték: Breki odaviszi a két borítékot magához, kibontja a zöldet, húzza az időt, azonnali kiesés (ez két szó bazz), piros boríték: védettség. Gergő mit választott? Húzzák az időt, Breki zsebéből kerül elő a tárgyat, amit húzott Zoé kosarából: ez pedig aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa piros tárgy, tehát Milán haza, Geri marad...

mercsi 2015.03.20. 22:14:40

na, mégis marad Gergő :)

Dinamo 2015.03.20. 22:14:46

Zöld boríték: azonnali kiesés
Piros boríték: védettség
Béjvacs GOLYÓja piros.

Zsoofka 2015.03.20. 22:14:53

Szegény Milán.... Őszintén sajnálom. Snezsit is.

Ditti82 2015.03.20. 22:15:01

Azért ez durva így kiesni...

furmintszaraz 2015.03.20. 22:15:17

Na, Gergő nagyot robbantott.

mercsi 2015.03.20. 22:15:21

mégis a piros pia volt a rávezető jel :)

vastyúk is .. 2015.03.20. 22:16:03

ez az. Bár álmaimban az szerepelt, hoyg a pirossal Zoé lehet a párja Gergőnek, Snezi meg mehet Milánnal együtt haza

Dinamo 2015.03.20. 22:16:12

@fosch9: Milántól búcsúzkodnak.

Eruka 2015.03.20. 22:16:20

Ennél többet vártam a szerkiktől.
Viszont Szezslony örülhet, mert megszabadult Milánytól, de nem neki kellett kivágnia.
Sneci napjai meg vannak számolva. ...

mercsi 2015.03.20. 22:16:47

Berki: mi fáj most?
Sezlony: a szívem.

anyadahalor (törölt) 2015.03.20. 22:17:01

Mi fáj most?
A melleim.

Mirocska 2015.03.20. 22:17:20

Nagyon megszerette Milánt? Hát, sok jelét nem adta! :-D

Zsoofka 2015.03.20. 22:17:37

@Eruka: AZ utóbbi mondatoddal egyetértek. Snezit le fogja cserélni Gergő bármilyen féleszű tyúkra le fogja cserélni.

Krétagarbó 2015.03.20. 22:17:47

Milánnak megsúgták gondolom, hogy bevonzotta a bajt a bizonytalanságával, mert erre az életben nem jött volna rá maga.
Snezi sírdogál, sajnálja a kis majmát...

Schlomo Goldberg 2015.03.20. 22:17:48

Sneci majdnem sír. Ez szerelmes volt a debil Milánba?

2015.03.20. 22:17:48

@Dinamo: éljen
és köszi szépen a közvetítést @Krétagarbó: neked is köszi :D

Ditti82 2015.03.20. 22:18:40

Amúgy ez mitől volt nagy bumm? Maximum egy kis pukk.

vastyúk is .. 2015.03.20. 22:18:41

@Schlomo Goldberg: szerintem csak a saját kiesését is vizionálja a jövő héten

anyadahalor (törölt) 2015.03.20. 22:18:50

Gergő amúgy ritka unszimpi a kis mindenttudó bicskanyitogató vigyorával.

Zsoofka 2015.03.20. 22:18:57

Gergő miről beszél????? Nem a sajét érdemei miatt maradt benn.... Mákja volt. Annyit. Most pont olyan magas lóról beszél, mint egy hete S.

mercsi 2015.03.20. 22:19:31

sezlony siratja Milánt. igazi könnyekkel. én nem értem ezt a nőt...

busifa 2015.03.20. 22:20:02

Ez csak azért volt bunda, mivel először kiválasztotta a piros golyót és csak aztán rakták bele a piros borítékba a védettséget. Ennyi.

Schlomo Goldberg 2015.03.20. 22:20:44

Ha Snecit Béjvaccs dobja remélem megy csöcsös fotókat csinálni a playboyhoz, legalább annyi értelme legyen

Ditti82 2015.03.20. 22:22:16

Gergőnek tényleg kicsit nagy az arca.

Szoba kilátással 2015.03.20. 22:23:03

Potya nagyon okos amíg topol seggeben van

Zsoofka 2015.03.20. 22:23:03

@Schlomo Goldberg: Nem hiszem. Csak gondolj bele, szar lehet 1 hétig gondolkodni azon, kit fog választani, Majd hoz egy döntést és a vakszerencse miatt b.szhatja. Kap egy új párt, újabb bizonytalanság. Jó lett volna neki egy kis nyugi...

Chuck Νorris 2015.03.20. 22:24:22

ölég gagyi volt ez a bizembazom ceremónia :)

Ditti82 2015.03.20. 22:24:34

Azt adom, amit Bence mond.

Krétagarbó 2015.03.20. 22:24:54

@Ditti82: jaja, majd jövő héten visszamegy neki is...

Zsoofka 2015.03.20. 22:24:55

CsendesGyilkos.... Ajánlom sixx-nek. Találó... :(

Chuck Νorris 2015.03.20. 22:25:33

én azt nem értem ha berki huzta a menjen haza golyót, miért marad? :)

Ne küldj levelet 2015.03.20. 22:26:38

Ez a Bence hülye szegény.

Zsoofka 2015.03.20. 22:26:42

Milán lesz a vendég az iccakaiban?

Ditti82 2015.03.20. 22:26:45

Ujujuj, mi lesz itten, hejjj... :D

Krétagarbó 2015.03.20. 22:26:55

Hujjuj, izgi lesz a jövő hét? Talán két új csaj csábító érkezik, mert Mari kiakad Bencére, de nagyon...

vastyúk is .. 2015.03.20. 22:27:22

@Chuck Νorris: mert nem ismerte fel, hogy az a zöld.

Chuck Νorris 2015.03.20. 22:27:24

milán az éden éjjelbe :)

halványlilaköd 2015.03.20. 22:27:36

Na vajon ki kivel aludt... Loki-Mari-?

lenibo 2015.03.20. 22:27:44

Összekerült a két védett. Az egyik elcseszte, a másik megnyerte.

Zsoofka 2015.03.20. 22:27:45

Szerintem annyi történt, hogy Milán kimaxolta a játékos-létét, nem maradt benne semmi. Kell Gergő az új arc, új dilikkel :)

mercsi 2015.03.20. 22:27:50

most megint nincs kint az Éden Éjjelben az "élő" felirat...

spinks 2015.03.20. 22:28:07

áj láv disz gém.

Chuck Νorris 2015.03.20. 22:28:19

@vastyúk is ..: jo, ugy értettem hogy a Berki miért marad :)

Zsoofka 2015.03.20. 22:29:12

Kívánom Milánnak, hogy tanuljon ebből a játékból és szerezzen egy fasza csajt, aki jó pasit gyúr belőle...
:)

vastyúk is .. 2015.03.20. 22:29:55

Vajon mit csinál Hódi Pamela, ha hánynia kell, hova teszi a póthajat? Kellemetlen lehet utána répát válogatni a fürtök közül, mint egy posztmodern Hamupipőke.

Schlomo Goldberg 2015.03.20. 22:29:58

@mokamini: az igaz, benne is van most a parafaktor hogy repül hamarosan, meg egy hete úgy is nagy volt az arca védetten, most hirtelen a fasz szopott végén találta magát.

Chuck Νorris 2015.03.20. 22:30:27

spoiler:
berkiben nincs most botox, és Milánba sem :)

pogona vitticeps 2015.03.20. 22:30:30

Ez a szín- játék szánalmas volt. A kreatívok annyira kreatívak, mint egy nyugdíjas éjjeliőr.

anyadahalor (törölt) 2015.03.20. 22:30:35

Csak azt nem értem, hogy mi ez az extenzív feszülés a kieséseken. Mármint ígyis csak egy pár nyerhet, és vajh jobb ha a 15 napja ismert atomjóbarát ellened esik ki? Vagy ez meglep bárkit is hogy egyvalaki kiesik? Gergőt lehet kutyázni, de az hogy bennmaradt az nem rajta múlt. Gyakorlatilag csak akkot jem rakott volna valakit ha azt mondja jogy hazamegy inkább oszt csá. Szóval -bár nem szimpatikus- de itt hiába torzulnak ezen, hogy "kirakta" Milánt, mert Milánt a szerkesztők rakták ki a randomvédettség-faktorral.

2015.03.20. 22:31:01

@vastyúk is ..: ááááááááááá :DDD

Krétagarbó 2015.03.20. 22:31:04

@vastyúk is ..: Jaja, az is. MIlyen csajok mehetnek be? ???

vastyúk is .. 2015.03.20. 22:31:35

@Chuck Νorris: hát mert nem talált még ki a pálmaligetből :D az is zőőőd

XocoLatte 2015.03.20. 22:32:50

Azt gondolom, hogy a szerkik ezzel maxra járatták a szopórollert, és nehogy már valaki is elhitesse velem, hogy Gergőnek bármivel is tisztább volt, melyik színt válassza mert tökön szúrom a Berkit. Vagyis, 3 játékost tettek komplett hülyévé illetve durván megszopatták őket. Ahelyett, hogy a bennmaradt pár tagjai között valamiféle taktikai szövetség alapján jött volna létre az eredmény, az a pár most a teljes bizalmatlanságra épül és még utálja is őket legalább a fél hotel

Zsoofka 2015.03.20. 22:33:08

@anyadahalor: szerintem mi, akik max naponta 1 órát nézzük, azt nem érthetjük.... Más bezárva lenni és minden érzékeddel 0-24-ben ott lenni...

Ditti82 2015.03.20. 22:33:34

@Krétagarbó: Nóri meg Lokkancsra. Lehet, egy fiú és egy lány megy be?

vastyúk is .. 2015.03.20. 22:33:36

@Krétagarbó: remélem rafkósak, már dörzsölgetem a tenyerem. De Zoét még nem tudom elengedni :D. Remélem végre feltűnik a két csaj a bemutatóról :D

malevil2050 2015.03.20. 22:34:31

Áhh megette a fenye,asz lett vola asz igaszi csavar ha a két tejfeles lett vóna ety pár és begyütt vóna 3 csajka.

lenibo 2015.03.20. 22:34:37

@mokamini: Na ezért nem kellett volna elpazarolnia a védettségét. Jól szétcsapni egy biztos párt, átvenni a kezdeményezést, irányítani. Okosan játszani. Vagy legalábbis okosnak látszani. Elpazarolni a védettséget az gyengeség jele, beülni a kényelmesbe (mindenkivel jó vagyok). Lokival is más lenne a kapcsolata ha így tesz, Szerintem.

XocoLatte 2015.03.20. 22:35:08

@Krétagarbó: ott szerintem Snezi volt/lesz a csábító és sikerrel...

2015.03.20. 22:35:18

kis milán csalódott lokiban egyet mondok milánka te otthon vagy loki meg nem - viszláááát sose halljak rólad

mercsi 2015.03.20. 22:36:00

@Ditti82: vagy lehet, hogy 2 lány megy most be - Bence az egyikre mozdult rá, Loki meg a másikra :)

Zsoofka 2015.03.20. 22:36:07

@XocoLatte: Mintha vakon lövöldöznének a szerkik, esélyt sem adnak a normális ívek kidolgozására a játékosoknak... Most megint belenyúltak és ezzel újra eszetlenül kuszáltak. Nehogy már a játékosok esetleg valami értelmes stratégiát kidolgozhatnának...

XocoLatte 2015.03.20. 22:36:07

@lenibo: így van, a szerkik most egymagukcseszték el, és védettséget utólag, a szerencsefaktorra bízva osztani...

vastyúk is .. 2015.03.20. 22:36:16

@XocoLatte: Igaz. Csodálkozom, hogy Gergőt gusztustalannak tartják, amikor csak megpróbált nem befosott arcot vágni, az meg nem jutott eszébe, hogy a magabiztos mosolyt hagyja, mert így a többiek a hotelben hiszik azt, hogy tudta, hogy ő marad bent, pedig tényleg csak azért választotta a pirosat, mert a bója is piros. Ha ügyes, találhat magának új párt a jövő héten.

Ne küldj levelet 2015.03.20. 22:37:03

Ha sneci annyira jó játékosnak gondolja magát, sürgősen hagyja abba a hisztit, és kezdjen úgy viselkedni, mintha gergő lenne a lehető legjobb pár számára. Mert szerintem most nő fog bejönni és valószínűleg, védettség ide, védettség oda, a leggyengébb pár mögé áll be és ha védett lesz, snecinek harangoztak.

Zsoofka 2015.03.20. 22:37:06

@mercsi: 2 embert mondtak, nem?

Chuck Νorris 2015.03.20. 22:37:13

zoét mindig öröm nézni még ismétlésbe is :D

mercsi 2015.03.20. 22:38:09

@mokamini: igen, de ez miért mond ellent annak, amit én mondtam? 2 lány is 2 ember, nem? :)

2015.03.20. 22:38:25

@ÉH3sZ: és bencéé lesz a fiú? ;-)

Zsoofka 2015.03.20. 22:38:38

Vagy azt. hogy egy fiú - egy lány? Nem emlékszem. Megmondták a nemeket?

XocoLatte 2015.03.20. 22:38:55

@vastyúk is ..: csak az egysejtűek hiszik azt, mert nem tudnak gondolkodni -- hogy az apjuk micsodájába tudhatta volna Béjvacs? Nagyon gyengusz az a piros a bója ami megment (szerkik mondták neki? faszom)

Krétagarbó 2015.03.20. 22:38:58

@malevil2050: az már orgia lett volna, vagymi.:)

XocoLatte 2015.03.20. 22:39:27

@mokamini: nem, csak h 2 új játékos jön

Krétagarbó 2015.03.20. 22:40:06

@XocoLatte: tényleg? gondolod? úgy is jó lesz:)

vastyúk is .. 2015.03.20. 22:40:17

@malevil2050: Mindig várjuk itt a mandulás magnumot, aztán csak egy téli fagyi lesz belőle :D

Zsoofka 2015.03.20. 22:40:17

@mercsi: Idiótán írtam, bocs... :) Lsd előző hozzászólásom... Szóval csak azt akartam írni, hogy nem emlékszem mondtak e nemeket vagy csak darabszámot :) A 2 megvan...

Zsoofka 2015.03.20. 22:41:29

@vastyúk is ..: Ezt meg címnek ajánlom a holnapi poszthoz. Útálom a télifagyit... :))))

Chuck Νorris 2015.03.20. 22:41:31

felrémlik bennem ha berkinél a zöld lett volna, akkor azt mondta volna - tehát Gergőnél van a piros védettség igy ö marad.... vagyis mindenképpen azt akarták hogy vmi régi kiessen.

XocoLatte 2015.03.20. 22:42:07

@Ne küldj levelet: Snezi nem Milánt siratja! Saját magát, azt, hogy a hirtelen szopórollertől nem picit arcot vesztett, és Loki ajánlata vajh mennyit ér még, mert naná, hogy Gergő kivágatja őt is Loki segédletével...

2015.03.20. 22:42:26

@Chuck Νorris: nem csak h vmi régi hanem a málé milán

Zsoofka 2015.03.20. 22:43:00

De most komolyan: mi, amatőr fotelkommentelők minimum 25 izgalmas forgítókönyvet írtunk boríték témában. Ezek meg jöttek itt a védettség-hazamegy színvonallal... siralmas... És mik voltak a jelek, amire figyelni kellett???? Ezt mondták?

XocoLatte 2015.03.20. 22:43:48

@Krétagarbó: a sötét szobában a jobbra álló lány félprofilja Snezire hasonlított.

mercsi 2015.03.20. 22:43:57

@mokamini: ja :) nem, nem mondtak nemeket sajna :( simán lehet, h 1 fiú, 1 lány jön majd. micsoda kétségek között hagytak bennünket a hétvégére!
egyébként valamiért úgy érzem, Sezlony ráhajt Bencére és szétválasztja a Botox-Bence párost

Krétagarbó 2015.03.20. 22:43:59

@ÉH3sZ: be, de úgy tűnt, hogy két lány (Mari és Ivar) akadt ki, aminek oka egy-egy másik nőszemély. De aztán lehet, hogy a kiakadás okai nem mind új nőszemély, lehet régi is, mint ahogy arra az előbb felhívták a figyelmemet. (Bence-Snezsi-Mari szerelmi háromszögecske). Ebben az esetben simán igazad is lehet. Majd kiderül, remélem már hétfőn. Izgalmakat akarok!!!! (Ez a hét uncsi volt)

Ne küldj levelet 2015.03.20. 22:44:02

@XocoLatte: ha ezt látja snezi, akkor meg annál inkább kellene nyitnia gergő felé, de hirtelen

vastyúk is .. 2015.03.20. 22:44:17

@XocoLatte: most röhögni fogsz, de biztos voltam benne, hogy a pirosban lesz a Gergő számára a kedvező, már csak azért is, mert Berki is beöltözött Mics Bjukenennek, meg azzal indult az egész hét, hogy beküldtek egy bóját. Tehát a szerkik egyszerű világában a vizi mentőbója bizony Gergő metaforájává vált, vagy mi. :D

furmintszaraz 2015.03.20. 22:45:28

@XocoLatte: Gergő nemigen tudott semmiről, különben a nagy arcoskodásnak (ha védettségem lesz, robbantok stb.) sok értelme nem lett volna. Gyáva volt párt robbantani, máshol semmi esélye nem lett volna, ha a lány választ - igaz, itt sem volt sok, mint láttuk.

De én valami nagyon csavarra számítottam, ez így kicsit ciki volt "bármi megtörténhet"-nek.

Zsoofka 2015.03.20. 22:46:25

@vastyúk is ..: Háááát a védettség-hazamegy színvonalon a piros=jóleszavizimentőnek logika teljesen elfogadható. Na megyek hányni.

XocoLatte 2015.03.20. 22:46:29

@Chuck Νorris: a másik bogyót Zoe elvitte magával

pogona vitticeps 2015.03.20. 22:47:17

A mérleget elfelejtették zöld szigszalaggal áttekerni.

Krétagarbó 2015.03.20. 22:48:16

@XocoLatte: Nehogy nekem Zoé hazamenjen!!! :)

XocoLatte 2015.03.20. 22:48:24

@Krétagarbó: Nóri azt üvöltözte Lokinak, hogy "....semmit, de hát köztük aludtál!" Nem hinném, hogy Gergő-Peti szendvicsre utalt...

vastyúk is .. 2015.03.20. 22:48:58

@mokamini: ugye, hogy milyen egyszerűnek tűnik. Óvatosan a hányással, nehogy a falra menjen.

Zsoofka 2015.03.20. 22:50:08

@vastyúk is ..: Vagy a műhajamra. Ja. Az nincs.

Krétagarbó 2015.03.20. 22:50:11

Breki régen fogott igazi mellyet. Hát azokban a körökben, ahol ő fogdos ciciket, csak gumiből kaphatóak vannak:)))

Zsoofka 2015.03.20. 22:50:37

Hódinak is műcicije van?

Krétagarbó 2015.03.20. 22:51:25

@XocoLatte: az két új csaj. Lokinak kettő jutott egyszerre? Két rocker csaj, hm?

XocoLatte 2015.03.20. 22:51:36

@XocoLatte: értitek, hatalmas gigacsöcsei voltak...

ÉH3sZ 2015.03.20. 22:51:43

@Krétagarbó: A párválasztás is uncsi volt. Szóltak Béjvacssnak, hogy a pirosat húzza

vastyúk is .. 2015.03.20. 22:52:03

@XocoLatte: tényleg én annyira szurkoltam annak, hogy a piros bent maradás úgy legyen, hogyha Snezi Milánt választotta, akkor hívja szépen vissza Zoét Gólem és mondja Gerinek, itt az új párod, fiam, Snezi, Milán, ti meg menjetek kézen fogva haza.

Zsoofka 2015.03.20. 22:52:12

Milán aranyos, jóé veszi a lapot... :)

Krétagarbó 2015.03.20. 22:52:49

@mokamini: ezek szerint, vagy az mán régen volt, ez a két variáció van. Mindenesetre Hódié ha szilikáta, akkor eléggé kulturált.

XocoLatte 2015.03.20. 22:52:57

@Krétagarbó: esetleg a Szikora gidái? :D

vastyúk is .. 2015.03.20. 22:52:57

@mokamini: Bizony-bizony, a nélkül már nagyon nehéz érvényesülni a világban - gondolom.

Zsoofka 2015.03.20. 22:54:51

@ÉH3sZ: Igen, Milán már minden kártyáját kijátszotta, nem volt több a karakterében. Tuti nem véletlen volt a kiesése.

Vajon Gergő is akkorát esik a magas lóról, mint Snezi? Jó lenne... Idegesít... Ő nem "nevelhető" és csak rosszabb lesz ahogy idősödik...

vastyúk is .. 2015.03.20. 22:55:07

@mokamini: de most komolyan nekem is hosszú, de persze nem ennyire, és azzal is mindig megy a gond, hogy ne lógjon bele a fogkrémbe, meg a kagylóba, ha hányni kell :S

Zsoofka 2015.03.20. 22:55:47

@vastyúk is ..: Akkor az esélytelenek nyugalmával hátradőlhetek...

XocoLatte 2015.03.20. 22:56:11

@Ne küldj levelet: nem biztos az, Bence nyelvét már tesztelte tegnap. Most nem csak a nyelvét fogja... És nekiadja a fél kosztadagját is (ciciken-puncikán kívül)

mercsi 2015.03.20. 22:56:22

@mokamini: sztem nem, de ha jól tudom, Hódi cicijét már egy ideje nem fogdossa Berki...

Krétagarbó 2015.03.20. 22:56:46

@XocoLatte: Dominik anyukája? (Ambrus Merci:)))

vastyúk is .. 2015.03.20. 22:57:12

@mokamini: hihihi. csak ha a média világában szeretnél babérra törni

Zsoofka 2015.03.20. 22:57:47

Tudod mit mondott a zuram, amikor meglátta Zalatnay műmelleit x évvel ezelőtt: Te jó ég? Mit gondol ez a nő? Ez nem egy Godzilla-film, ahol csak a méret a lényeg... :)

mercsi 2015.03.20. 22:57:56

kösz Berki, elspoilerezte, hogy Loki "valamikor ki fog esni"...

Zsoofka 2015.03.20. 22:59:51

@mercsi: Nem vannak együtt? Le vagyok maradva bulváréknál. Én ebben a műsorban látom őket először, eddig csak a bulvárúságok címlapján láttam őket.... Sokkal szimpatikusabbak, mint ami onnan lejött nekem és ez őszintén meglep. Jó párost alkotnak.

Ne küldj levelet 2015.03.20. 23:00:12

@XocoLatte: igen, bence a b terv, az látszik, de nem hiszem hogy olyan egyszerű lenne póker arcról lepattintani. Ahhoz snecinek minimum spárgáznia kellene neki. Egy egyszerű kis flörttel nem szedi el a táncos fiút mariannról.

Krétagarbó 2015.03.20. 23:00:53

@mercsi: mindenkire mondja ezt, már többször több játékosra. sztem úgy gondolja, hogy a döntő vége is egyfajta "kiesés". Ezt ne vegyük spoilernek.

Zsoofka 2015.03.20. 23:01:24

@mercsi: Na erről is lemaradtam...

mercsi 2015.03.20. 23:01:43

@mokamini: úgy tudom, hogy nincsenek együtt, Berki beújította magának az egyik Édenes csajt... ehhez képest tényleg nagyon jól működnek együtt, kár a "kapcsolatukért" :(

XocoLatte 2015.03.20. 23:02:11

@busifa: ez is lehet, de ezt mi innen soha nem fogjuk megtudni -- mindegy is, egyre inkább látszik, hogy ez nem a játékosok műsora, hanem a szerkiké és a Berkié...

Zsoofka 2015.03.20. 23:03:07

@mercsi: és melyiket? mármint melyik műciciset?

mercsi 2015.03.20. 23:05:07

@Krétagarbó: reméljük! :) bár sztem ez tényleg elszólás, ha ő nyerte volna, vagy ha a nyertesek között lett volna, akkor Berki nem mondta volna, h "kiesik".
más: simán lehet, hogy tényleg jön valami olyan csaj, aki Loki játékának megfelelőbb, mint Nóri és kiteszi a szűrét, nem?

Chuck Νorris 2015.03.20. 23:05:35

@XocoLatte: vagy az ABBa két szökéje, esetleg a Boney M csajai :) :)

mercsi 2015.03.20. 23:05:48

@mokamini: úgy emlékszem, valami Laurának hívják, még nem lépett színre a műsorban :)

Chuck Νorris 2015.03.20. 23:06:42

@vastyúk is ..: neked mindened hosszu? lábad is , hajad is? :)

XocoLatte 2015.03.20. 23:08:54

@Ne küldj levelet: műcicik megverekednek a sárban, az is jó reklám lenne, nem?

Azonban, ha 2 csaj jön, akiknek a "feladatuk" ágyba vinni 2 fickót, amiért még védettség is jár? Plusz még Snezi is berepül Bence farkára... Epic!
Egyszerre 2 benti csaj kerülne a szívlapátra... és egy viharos párcsere is lezajlana.

XocoLatte 2015.03.20. 23:11:01

@mercsi: na akkor van az a pénz, amiért még végigbohóckodják ketten a műsort

Chuck Νorris 2015.03.20. 23:13:58

jo a téma, elég vicces :D

Zsoofka 2015.03.20. 23:14:40

...... ha az Adri kiesik....
Szerintem ez tényleg csak egy szófordulat nála...

Chuck Νorris 2015.03.20. 23:16:07

hu vkinek nagyon áll a zászló, legalább fél méterre

Zsoofka 2015.03.20. 23:16:15

"Ha minden igaz, ezt a szépségverseny-veteránt kukázta ki magának Berki az Éden Hotel forgatásán. A csaj majd csak később kerül a műsorba, csábítóként." Jááááj. Mit tudhat ez a csaj... Kukázta ki?????

XocoLatte 2015.03.20. 23:17:20

@mokamini: Nem hinném én azt... Patrikot minden este vagy lepippantja, vagy hagyja magát megcsinálni -- Patrik meg kényelmes csávó, ezen a héten is kb. 5 mondatot mondott, azt is minek.

Zsoofka 2015.03.20. 23:19:28

@XocoLatte: Berki mondta, hogy "ha Adri kiesik"... Mint az imént Lokira. Szóval szerintem ebből nem kell semmiféle következtetést levonni... :)

Zsoofka 2015.03.20. 23:20:22

Adriban kicsit túlteng a versenyszellem. Ha meg nem nyer, duzzog. Ponn mint a 7 éves lánykám. Csak nála még van esély... :)))))))))))

Chuck Νorris 2015.03.20. 23:20:43

Adrinak kéne egy csonkönnyitő kura, utána bármit ehetne

mercsi 2015.03.20. 23:23:33

@mokamini: hacsak nem azt, hogy Adri is ki fog esni és nem nyeri meg... :D

mercsi 2015.03.20. 23:25:12

@XocoLatte: amúgy sztem tényleg nem "voltak még együtt"... legutóbb is bealudt Patrik akció közben... lehet, hogy épp ez a baja szegény Adrinak, hogy ő már nagyon szeretné, csak valamiért nem jön össze.

Zsoofka 2015.03.20. 23:27:16

Összegezném a ma estét: (a vén hülye b.zeráns) szerkesztők jól felizgattak bennünket, aztán meg itt hagytak bennünket megcsinálatlanul. Remélem elviszi őket a costa-ricai gerilla-csapat és jövő hétre kívánok maguknak borítékok helyett minimum egy Tolkient. Csók. Jó éjszakát.

Dinamo 2015.03.20. 23:36:19

@fosch9: Szívesen. Laptopon néztem élőben, és közben írogattam, de a többiek írásaiból úgy látom, hogy az internet adás kicsit késett a tv-hez képest.

2015.03.20. 23:37:41

@Dinamo: :))) rendi vagy :)

2015.03.20. 23:39:24

ismétlésben mondja loki: adrienn nem szexi
hát nem, debella

milán jaj úgy örülök h hazament a kis butája

2015.03.20. 23:41:13

hagyott némi kivetnivalót maga után by peti - remélem erről megemlékezik sixx

vastyúk is .. 2015.03.20. 23:43:27

@Dinamo: kb négy percet késik az a stream, amit én nézek. :)

2015.03.20. 23:44:59

nóri is apol ügyesek voltak sztem
legalábbis ügyesebbek mint a két műkurvincs

Haplo 2015.03.20. 23:51:51

en csak azt nem ertem, hogy gondoltak ezt a szerkesztok? tegyuk fel, hogy nem volt sugas, csalas, stb, minden valasztas abban a sorrendben tortent amit mi lattunk, tehat eloszor szint valaszt,majd part, majd a csaj dont es vegul boritek kinyit. Mi lett volna abban az esetben, ha Snezsi Gergot valasztja Milan helyett de o meg a zold golyot? akkor hazakuldik annak ellenere, hogy tisztesseges (hagyomanyos eden-hoteles) uton szerzett maganak part, aki hajlando lecserelni a regi parjat erte, de egy vakveletlen szin- meg boritek-bohockodas utan hazakuldtek volna?

dero80 2015.03.20. 23:53:29

@fosch9: 170 cm felett minden nő debella? Mit mondasz arra, aki 160 magas, és ugyanennyi a súlya? Bőven van ilyen....

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.20. 23:54:36

@fosch9: Figyeled, hogy Botoxnak napról-napra nyílik ki a csipája, és jön elő a kevésbé visszafogott természete?

Dinamo 2015.03.20. 23:54:44

Az Éden Éjjelben Milán nagyon védi Adrit. Rögtön az ugrott be, hogy valaki feltöltött ide egy képet róluk. A képen egy edzőteremben vannak, és Milán segíti Adrit, aki már szépen lefogyott.

2015.03.20. 23:55:15

@dero80: adriról beszéltem mivel bement egy valóságsóba mutogatni a valagát bocsika hogy véleményem van viszlát

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.20. 23:55:24

@Haplo: Sztm nem nyitották volna fel a borítékokat.:))

2015.03.20. 23:56:18

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: igen snecivel nyílik a csipájuk a biszexi párja helyett is botox a férfi :D

dero80 2015.03.20. 23:57:18

@fosch9: ...én csak kérdeztem...

2015.03.20. 23:57:21

@dero80: ja és nem a magasságáról beszéltem
értékelném az olvasni nem tudók inkább ne kottyannának bele

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.20. 23:58:33

@vastyúk is ..: Csak engem idegesít annyira ez az Adri? Örökké nyí, hogy középpontban legyen. Először eldugatja a mérőt, meg a naplót, aztán elsőként meséli a fiúknak, hogy ő milyen dagadt, aztán nem akar versenyezni, aztán rühelli, hogy ő az első, ...na neeee:D:D

Dinamo 2015.03.21. 00:00:28

@vastyúk is ..: Köszi. Majd egyszer én is megnézem, mennyi a különbség, de szerintem nálam jóval kevesebb, mint 4 perc, mert nem voltam annyira lemaradva.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.21. 00:00:58

@fosch9: Ja, télleg :D Csak ugye, nem tuggyák pízre váltani, mert ez egy hetero műsor Bruhaha:)) Ha hagynák, érdekes kifejletek lennének, Bencénél is, sztm.:))))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.21. 00:03:57

@dero80: Én Adrit nem látom nagydarabnak - az alakját már ezerszer kielemeztük -, nálam a nagydarabságra azzal játszik rá, amilyen a természete. Ez az erőszakos, nagyhangú, nyomulós style nem erősíti bennem a légies külső érzetét.:)))

vastyúk is .. 2015.03.21. 00:05:02

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Adrival az a baj, hogy bizonytalan magával kapcsolatban. Mindig másokhoz méri magát, és persze szeret nyerni. Persze simán megnyugodhatna, hogy mindenkinek úgysem fog tetszeni, és a lényeg, hogy magával legyen kibékülve, de nem. Minden kis frusztrációját megpróbálja nyüszögve megmagyarázni. Ez a "nehéz csontú vagyok", meg "jó hogy az alacsonyabbak könnyebbek", "azért voltam szar a medencésben, mert első voltam"... és a többi. Nem tudja a helyén kezelni ezeket a dolgokat.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.21. 00:05:48

@fosch9: De azt meg kell hagyni, hogy Snezi nagyot alakít ezzel a özvegyi fátyol felvétellel. Nekem nagyon teccik :D:D:D Már várnám, hogy Loki kommentálja a szív érzéseit:))))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.21. 00:08:52

@vastyúk is ..: Ja, én is így látom, bár érzek egy enyhe rájátszást a szitura, talán azt gondolja, hogy a többieknél ez jó taktika, meg ezzel a módszerrel kicsit megpróbálja megfélemlíteni a többi lányt. Ha viszont rájönnek, hogy ez ilyen kiszorítósdi, előbb utóbb megbüntetik érte. Remélem :D:D:D:D

Haplo 2015.03.21. 00:10:04

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: miutan egesz heten errol vartyogtak... jo nagy eges lett volna

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.21. 00:10:15

Ja persze, ti már kimerültök, én meg most keltem fel :DD

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.21. 00:11:48

@Haplo: Nem számítana. Az Ogre megmagyarázta vóna. Csak idegesíteni akartunk titeket, feszültséget kelteni...stb :))

vastyúk is .. 2015.03.21. 00:12:00

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: hát szerintem így is kezd az emberek agyára menni. Főleg Patrikéra

dero80 2015.03.21. 00:14:36

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Ebben igazad van, és én sem Adrit védtem. Csak a debella szó annyira negatív, hogy ezt azért nem érdemli meg. De ez is csak egy vélemény .

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.21. 00:20:27

@dero80: Hát, annyiban negatív, ha kövér vagyok, és azt mondják rám, hogy kövér vagyok. És nem mondhatom, hogy úristen, ez milyen negatív, nem érdemlem meg.:))

dero80 2015.03.21. 00:31:22

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: A kövér egy jelző, teljesen egyértelmű jelentéssel. A debellára egy csomó minden még rárakódott az eredeti jelentéséhez képest.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.21. 00:55:29

@dero80:

Börtön szleng: debella= nagy testű nő.
Szlengszótár: debella= azokra az emberekre vagy állatokra mondják, akik az átlagosnál nagyobb termetűek

Hát, ebben a két szótárban nem találtam "rárakódott " értelmet, hanem pontosan a "nagydarab" értelmében használják. Nem dehonesztáló csak annyiban, amennyiben egy nagy darab embernek dehonesztáló az, ha nagydarabnak nevezik. Ja, és ez is teljesen egyértelműnek látszik, úgy, mint a kövér.

kamilla123 2015.03.21. 00:57:54

sztem amúgy Adri egyáltalán nem kövér, csak formátlan. És ezen tornával sem tud segíteni, mert ilyen az alkata. Amúgy nagyon szép az arca, meg jó fej is tud lenni, úgyh ezzel a hisztivel fogja teljesen elcseszni Patriknál, nem az alakjával.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.21. 01:13:28

@kamilla123:
Off
Most néztem meg egy videót Zsuról, aki épp Dórinál tartózkodott. Rendkívül vidám volt - nem tudom, hogy láttad-e - és olyan gördülékenyen beszél, hogy nem ismerni rá. Alany, állítmány, tárgy, többi mondatrész, főmondat, mellékmondat. Teljesen elfogulatlan, egész más. Nagyon szimpi.
On

csak mert 2015.03.21. 01:13:50

engem nóri irritál, de nagyon..na és adri, patrik
gergő egy kalap sz*rt se ér, robbant stb.. ugyan, betoji kis p*cs

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.21. 01:16:38

@kamilla123: Ha még egy darabig bent marad, előbb-utóbb arra fog jutni, hogy megcsináltatja ő is a melleit. Valóigaz, hogy az a legaránytalanabb rajta. Ahhoz, hogy a mostani felsőtestéhez arányos legyen deréktól lefelé is, le kellene dobjon 15 kg-t, és izmosítani kellene a vállainál. Érdekes viszont, hogy a felkarja kövér, vastag.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.21. 01:20:20

@csak mert:
rtl.hu/rtlklub/reflektor/eloszor-bulizott-budapesten-vv-zsu

Az a rémes csaj a retek sztárokról szóló pletykák műsorában. Nemtom a címét. Amit régen a Mádai Lívia vezetett.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.21. 01:24:37

@csak mert: Nem mert Patrikékhoz állni, bevette, hogy majd a többiek kicsinálják. Hülye helyzetben van, mert esze szerint Peti meg Loki lenne a természetes szövetségese, a bulizhatnékja meg a focistához, meg az izomagyúhoz húzná. MIndenesetre, kiesett a szerepéből, valahol elhatta a nagymellényt:)))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.21. 01:25:38

Mindenkinek jóccakát :))), sajnos vasalnivalóm van:((((

csak mert 2015.03.21. 01:26:23

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: kíváncsi leszek nórika miért akadt ki :DD
és mariann amiatt cirkuszol, hogy snezi és bence? há nem mindegy ki kivel d*g? a játékon kívül?

lobbantott tsilke 2015.03.21. 06:01:17

@Gia:
Vagyok, csak épp a Sölmentes időszakomat élem (azt mondták nem tesz jót), de nem bílom sokáig.

lobbantott tsilke 2015.03.21. 06:09:38

@malevil2050: Igen, lobot van, de jut időm kultúlála is: itt olvasom, milyen sminkhez, milyen kölömlakk illik.Jó tsilke tányélig tanul!

kontratenor 2015.03.21. 06:41:53

A borítékoknál eltaláltam, hogy azért húzatnak előbb tárgyat, hogy lehessen a nyitni és a feliratokon izgulni, emellett csak pár dolgot csesztek el a szerkik:
1. Dögunalmas volt;
2. Hitegettek, hogy jelek, pedig csak mocskos mák;
3. Tényleg 0 szerki-kreativitás;
4. Nem is egy szó;
5. Nekem nagyon úgy tűnik, befolyásolni akarják a bent levők összetételét, főleg randomitását, csöndben kérdezem, miért forgatókönnyvvel kompenzálják a kaszting mellényúlásait?
6. Nem akarok összeesküvés-elméleteket generálni, de egyetlen pillanatra sem láttuk, Gólem minden cetlit kihúzott-e a borítékokból. Ha nem, azt csinálhattak, amit akartak.

Más. Igazából minden jól alakult.
1. Milánban valszeg ennyi volt;
2. Gergőben még lehet muníció, gyakorlatilag a lassabb tempójú egy hetes ismerkedése halyett kapott egy háromhetes kurzust, még ha random is, még ha nem is igazán érdemelte meg;
3. Sezlonynak megmaradt a lelki üdve, minden rendben.

Előzetesre:
1. Valszeg két lány jön be. Ilyenkor valami verseny szokott lenni, ez egyik meg megy, a másik előnyhöz jut;
2. Ami előny a jelenlegi kreativitás V-vel kezdődik és ÉDETTSÉG a vége;
3. Mindig van beetetés a promóvideókban. Szerintem Loki a lányokkal hált, lehet következményekkel az 1-ben említett feladatot illetően;
4. Bencét viszont inkább Sezlonyon hálással gyanúsítanám így látatlanban.

halványlilaköd 2015.03.21. 06:49:53

@dero80: Adri egyáltalán nem kövér. Ettől függetlenül a viselkedésével már szinte el heiteti, hogy debella. Engem egyébként roppantúl idegesít már a folyamatos nyüszögése.

halványlilaköd 2015.03.21. 07:38:13

@kontratenor: gondolom mekkora sikerrel :D :D

halványlilaköd 2015.03.21. 07:52:15

@kontratenor: örülök, hogy neked tetszik. Annál jobb nincs, ha magadnak meg tudsz felelni.

kontratenor 2015.03.21. 08:03:19

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Egyetlen dolgot hagytam ki, azt hogy a valós irányítottság feltételezésétől függetlenül Milán nem okolhatja csak a borítékokat. Épp áttekertem az Éjjelt, és nagyon dühít, hogy meg sem fordul Milánka borsónyi agyában, hogy ő nem csupán a borítékok miatt esett ki. Öbölnézőnek előbb kellett párt választania, ez a legfőbb ok, mert úgy kellett választania Öbölnézőnek, hogy akkor is legyen esélye, ha nem kap támogatást. Milán kiesésének egyik legfőbb oka az volt, hogy megmutatta, mennyire ingatag.

kontratenor 2015.03.21. 08:14:37

Adri mér egyszer azt monda, FUSZTRÁL, nem nézem tovább.

Gia Gianea 2015.03.21. 08:25:31

@lobbantott tsilke: :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Gia Gianea 2015.03.21. 08:35:49

Szomi vagyok a tegnapi adás miatt.Gyenge kezdés után erős visszaesés.Ebben a műsorban kb annyi csavar van,hogy Lófej kitalál-e végre a susnyásból és annyi izgalom,hogy vajon milyen újabb csuka és ruha kombinációban feszít a következő adásban...

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.03.21. 08:37:46

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ....Mádai Vivien! ...nem Livia....Vezette a NekedValó-t, a Reggeli-t, és a Reflektor-t...-ennyike-

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.03.21. 08:45:41

Ja, ez kimaradt.:) ...A Reflektor-t most Mádai helyett...Ada vezeti. Azt hiszem rá gondoltál!?

XocoLatte 2015.03.21. 08:59:50

@Haplo: túltekerted: elég lett volna, ha Snezi vmi csoda folytán Gergőt választja, akkor a piros bogyóboríték már semmit, lópikulát se ért volna, szerki-faktor mehetett volna a levesbe.
Na pontosan emiatt hiszem azt, amire valaki utalt, nevezetesen, hogy a borítékok tartalma utólag volt manuperálva, miután Zoé kezéből vki a színfalak mögött kivette a zöld bogyót.

XocoLatte 2015.03.21. 09:03:58

@kontratenor: a 6. pontodban van a kuttya elhantolva: mindkét borítékban mindkét típusú cetli benne lapult, oszt kész -- Gólem fülére mondták, melyik szín játszik és melyik cetlit kell melyikből előszedni.
Na én most megyek hányni egy szépet...

XocoLatte 2015.03.21. 09:06:49

@halványlilaköd: Adri egyetlen baja, hogy nehéz a csontja, mert a csontvelő helyén is csontszövet van, a csontvelő zsírja emiatt az agyában található, kiszorítva a szürkeállomány nagy részét...

XocoLatte 2015.03.21. 09:11:51

@XocoLatte: visszaszívom, tök mindegy, Snezi mit izzadt volna ki magából, Milánt így is-úgy is kibaszták volna a szerkesztők; és tök mindegy, melyik bogyót választotta volna Gergő, mivel a borítékokban ott lapult mindkét típusú cetli, csak a zöldben lévő védettséghöz járó duma valahogyan úgy szólt volna, hogy "mert csak, az Éden Hotelben bármi megtörténhet".

kontratenor 2015.03.21. 09:12:49

@XocoLatte: ennyire bogarat tettem a füledbe? :D

XocoLatte 2015.03.21. 09:19:35

@kontratenor: nem tettél, egyszerű mint a faék, a maxibetétre hajtottak a szerkik, azt meg csak így lehetett elérni. Baromira nem véletlen, hogy a Gergő tulajdonát képező borítékokat nem Gergővel nyittatták ki. Ugye emlékszik mindenki, hogy Gólem szó szerint azt mondta, a borítékokat majd csak Gergő nyithatja ki a párválasztón? Go figure...

Krétagarbó 2015.03.21. 09:19:47

@Gia Gianea: én nagyon hiányolom, ami az előző évadban megvolt: a párválasztók közben/után mutattak olyan részeket, amik a héten történtek, és amiket csak akkor mutattak meg nekünk és amikben a játékosok erősen tattikáztak. Azok miatt a csavarok miatt imádtam a műsort, most semmi ilyen nincs és így bizony uncsi...

Gia Gianea 2015.03.21. 09:23:49

Gólem nagyon óvatosan bogarászta a borítékok tartalmát,valóban gyanús,hogy volt ott több cetli is.Az lett volna igazi,ha Gergő nyithatja ki a választott borítékját.
Sajnáltam Milcsit,hogy az Éden Éjjelben egy kedves face üzenetet sem kapott..Én bírtam a rakoncátlan szöveg összepakolásait.

kontratenor 2015.03.21. 09:25:30

@XocoLatte: Azt is mondta, egy szó lesz benne.
Azt is mondta, nem nyithatjátok ki, mert az kiesés. Nem pedig azt, hogy senki sem nyithatja ki. Ergó ha EGYvalaki odamegy és kinyitja, az védhető. :D

Amúgy egy dologgal még mindig menthető a hét, de ez megint csak a fantazmagóriám, hogy hogy menteném meg, de megint túl kreatív vagyok és csak pofáraesés lesz. Szóval 2-3 hét múlva jöhetne egy kérdés, hogy ki a tégla, mert Gergő az, megmanipuláható volt eddigi történéssorozata. Ha a többi kilenc-tíz rájön (mondjuk szavazzanak cetlire, egymástól függetlenül, többség szava a véleményük), Gergő röpül, ha nem, közülük röpül egy.

XocoLatte 2015.03.21. 09:30:55

@Gia Gianea: pont ez magyarázat lehetne arra is, hogy miért kiesés lett volna a jutalma annak, hogyha valamelyik játékos (tk. bármelyik, akár Gergő is) önhatalmúlag kinyitja a borítékokat, hiszen a műsor bukott volna be...
A csapat szétállításának se volt SEMMI értelme, az nagyon gyenge, hogy a pandorán majd ebben a felállásban kérdezhetnek egymástól... wtf?

Rayen 2015.03.21. 09:31:29

@Gia Gianea: Felnéztem tegnap a műsor face oldalára, írta ott vki hogy nem az aktuális üzenetekből tesznek be, hanem egy vagy akár több nappal korábbiakból, amik nem is feltétlenül arra a szitura vonatkoznak. Ez valószínűsíti hogy nem élő a műsor, a szerkik meg azt válogatnak az üzenetekből, amit akarnak.

kontratenor 2015.03.21. 09:34:12

@Gia Gianea: Én nem sajnáltam, annyira nem egyezik az értékrendünk. Még az általa majmoltnak mondható fizikum terén sem.
Személyi edző csirkelábakkal, dohányozva, ilyen értékrenddel. A személyi edző ráadásul tisztelhető, empatikus de szigorú személy, helyes önképpel és pszichológusi mellékhalamokkal. És ő nagyon nem ez.
Fizikum terén meg nagyon nem értem a trendeket. Milánnal mindenki tetszeleg, riportokban is, de ő nem aránytalan, csak Snezi, igénytelennek meg csak Loki az, aki amúgy messze nem menthetetlen és még így is sokkal sportosabb, mint Nóri, Naomi, sőt néha az eleresztett Adri.

Gia Gianea 2015.03.21. 09:35:17

@Rayen: Ja,értem,köszi!Viszont akkor Pamelának miért volt ugyanez a fura,neki ezt tudnia kell.

kontratenor 2015.03.21. 09:36:22

@XocoLatte: Jut eszembe, egy cetlinek is két oldala van. :D

XocoLatte 2015.03.21. 09:41:15

@kontratenor: vitathatatlan, azonban azt buktamentesen nehezebb kivenni, a szükséges oldallal fordítani és kamerának mutatni, miközben 11 szempár egyként szuggerálja ugyanezt a fecnit, ráadásul a lehető legkényelmetlenebb irányból, ti. két ellenkező oldalról...

XocoLatte 2015.03.21. 09:42:17

@XocoLatte: mondjuk az is feltűnt nekem, hogy Berki a borítékokat használta hátlapként, amikor kamerának mutatta.

Rayen 2015.03.21. 09:51:34

@kontratenor: ha költözködésről, egész napos cipekedésről lenne szó, ezerszer előbb hívnám Lokit segítségnek, mint bármelyik másik fiút bentről. Biztos hogy sokkal jobban bírná, mint a dizájner izmosak.

Rayen 2015.03.21. 09:52:36

@kontratenor: ha költözködésről, egész napos cipekedésről lenne szó, ezerszer előbb hívnám Lokit segítségnek, mint bármelyik másik fiút bentről. Biztos hogy sokkal jobban bírná, mint a dizájner izmosak.

Gia Gianea 2015.03.21. 09:55:37

Valaki szólhatott volna Petinek,hogy ha majd csak itthon vágja le a kis bajuszkáját,akkor majd két fehér csík lesz a helyén hetekig..

pogona vitticeps 2015.03.21. 09:59:40

@Krétagarbó: nincs mit mutatni, mert nem agyal senki, nincs a hétközben olyan szerkesztői beavatkozás, ami változást hozna, csak lesik az új embert, mint tyúk a piros kukoricát. A másik, hogy nincs Pókmajom vagy Csíra szerű karakter, akik már csak a semmiért is keverték a keverni valót.
Ez a csapat unja saját magát.

halványlilaköd 2015.03.21. 10:53:29

@XocoLatte: Neked köszönhetően megvilágosodtam Adrival kapcsolatban. Azért nem taktikázik, mert nincs mivel. A napi cselekedetei pedig ösztönösek mint pl: hím jelenlétében segg dörgölőzés, terpesztés, szopóreflex...
süti beállítások módosítása