Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x19 - Amerikában centben mérik a nőket (18+)

2015. március 20. 07:02 - sixx

screen_shot_2015-03-20_at_6_34_24.png

Gólem egyre közelebb ér a pálmaliget széléhez, indulhat a rettegés, kérem szépen, szemében őrült tűz, a karján egy darab óra, a kezében egy édenhoteles boríték, amivel fenyegető mozdulatokat tesz, a stábtagok gyerekei sikoltozva menekülnek a hegyekbe. Ma Béjvacs udvart tart, nahát.

Topolnak a reggele úgy indul, ahogy az estéje befejeződött: Creepy Pjotr hajol fölé, villant egy macskabajszot és megkérdi, hogy aludt. Kapnék olyan frászt, mint egyszeri KNDP-s egy vasárnap is nyitva tartó közért láttán. Milán a haját simogatja az ágyban, a HAJÁT baszki, fekve, biztos ez a legfontosabb azután, hogy tegnap nyakig beásta magát a szarba. A faszik odalent ad hoc fitnessztanácsadói kört gründolnak, Loki, akinek sörhasa van, és úgy amúgy is pohos egy kicsit, mocskosul meghízott nőkről papol, és mutatja a két kezével, mekkora picsája van Ivarnak. Bence rosszalló hangsúllyal jegyzi meg, hogy Botox combján is kigyött a narancsbőr, ejnye.

Annyit esznek, mint a disznó. (Pjotr)

Bence egyébként azért aggódik, hogy ha a csajok elkezdenek kevesebbet enni, meg otthagyni a kaját a tányéron, akkor azt ők szívják meg, mert csökkenteni fogják a fejadagot. A kis geci. Snezi átöltözik odafent, de trükkösen, a csöcsét nem mutogatja (ingyen), Milán meg közben a bizalomró papol, és hasonlókról, mire Snezi vesz egy kurva nagy levegőt, elszámol magában hatezerig, és aszongya, ne kérdezgesse már, hogy kit fog választani, mert az agyára megy. Milán megkérdezi. Idáig hallatszik, ahogy Snezi csikorgatja a fogát.

És csak megkérdezi. (Snezi)

page_1_8.jpg

page_2_9.jpg

A faszi továbbra is a nők seggéről és hízásáról papolnak, Bence Adrinál három kiló pluszt vizionál, Loki szerint van az öt is. “Kamerával együtt az tíz” jegyzi meg valamelyik, tévézésben járatos észkombájn. Az két konfekcióméret, jegyzi meg Béjvacs, de eloszlik, teszi hozzá.

screen_shot_2015-03-19_at_20_07_41.png

Hol? A seggén? (Loki)

Becks leszarja a combosodást, nagyon helyesen, ő nem ilyen felületes faszi, neki az a lényeg, hogy Adri szája “ügyes”. Becks szerint Béjvacs nem fog beállni Adri mögé, mert azt mondta, neki és hisz benne. Lokiék a kövér seggekről áttértek a királyi párra, vajh Becks érez valamit Adri iránt? Hát, valamit igen, az a konszenzus, de abban is megegyeznek, hogy Adri sokkal jobban bele van esve Becksbe. No shit, Sherlock. Bence kijelenti, hogy ő Botoxszal megegyezett abban, hogy semmi érzelem, csak szex, de ezt már csak mókából tette hozzá, mert nem dugnak. Mi már csak tudjuk, hiszen látnánk. Na, Zoë hozza a löevelet, Béjvacs fogadóórát tart majd, de odakünn, egy kocsmában. Tíz percük van összekészülni, halkan megjegyzem, hogy erre a nőknek kurvaisten, hogy több időt kell adni. A nők nem nagyon örülnek a randinak, mert ha innen csak faszik mentek ki eddig, nem mindenki jött vissza. Női olvasóink kedvéért mutatunk két segget és Pjotr felsőtestét, valamint a még mindig kifestett szemét. Férfi olvasóinknak Botox szilikonnal turbózott seggével kedveskedünk. Kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek!

A faszitlanított villában a nők tengenek lengenek egy ideig, közben az hat kan a faluban sétál, és jobban kilóg az őslakosok közül, mint (ide egy tetszés szerinti konzervatív politikus neve jön és vagy a melegfelvonulás, vagy a Kék Osztriga Bár). Szörfkocsmába mennek sörért, puravida, cerveza por favor. Ivar otthon pihenne, ehhez az kell, hogy a bulák ne pofázzanak de pofáznak, így Ivar nem tud aludni. Segg és csöcskollekciónkat tovább képekkel gazdagítjuk. A kocsmában sörözés és a fogadóóra kibaszott unalmas, egyetlen vicces/érdekes momentuma, hogy Milán az egyetlen, aki kis híján leesik a széknek használt szörfdeszkáról. Hagyjuk is a picsába, Béjvacsot mindenki fűti, ki hevesebben, ki óvatosabban, a lényeg minden esetben ugyanaz: Ne. Engem. Basszál. Ki. Innen.

A bulák beszélgetése sem sokkal izgalmasabb, Snezi például pontosan tudja, mit fog csinálni holnap és egy hét múlva is. Jó neki, én örülök, ha két napra előre látok. Snezinek terve vannak, de neki nem egyszerű. Mert Milán. És Milánnal kurva nehéz, ezt Topol teszi már hozzá hatalmas sóhajjal. Snezinek nem tetszik, hogy esetleg Botoxot ki kéne ejtenie, és kijelenti, hogy gumicsöcs forevah, és szövetségbe kell tömörülni. Zoë újabb levelet hoz a hotelbe, ezúttal egy olyat, amihez egy mérleg is társul. Ne már bazdmeg, hörgi Adri, vagyok vagy hetven kiló. A levélben mérlegelés szerepel, illetve egy utasítás: tessen edzeni Botox irányításáva. Baszki, harmadik hete nincs, hogy kint vannak, és máris annyit híztak volna, hogy központi fogyókúrát kelljen elrendelni?

Adri mondja is menten, hogy ő nem 155 centi magas hanem 175, ráadásul a korcsolya miatt erősek a combjai, szóval a mérleg sírni fog. Előtte Ivarnak panaszkodik üvöltve, és arra kéri, hogy a fiúk elől dugják el a mérés eredményét, mert nem akar égni. Adri, ha olvasod, semmi baj nincsen az alakoddal, ezt a többi kommentelő is megerősíti itt menten. Ivar aszongya röhögve, hogy még nem látott embert így kiakadni, de hát ez köztudomásúlag a gyenge pontja. Mérlegelnek, Botox 52-ről ment fel 60-ra, Snezi aszongya ötven, aztán a riportban 48-at hazudik, Adri alig mer ráállni a mérlegre, mert fél, hogy mittudomén, átszakad Kínába. Mér’ 71 kérdi, de nem annyi, csak 69. Adri két éve egy szakítás miatt lefogyott, és most ég. Tök cikiiii, mondja, nem írooom feeeel. Utálja a játékot és faszom. Ivar súlyát nem könnyű megállapítani, mert a mérlegen két szám van.

A másik az angol vagy amerikai szám volt, centben vagy miben. (Ivar)

Méregelés után lightos kaja, Snezi ananászt zabál, égessed a kilókat, Adri, mondja. Adri hisztizik, ne hagyjuk már elöl a kilókat, a fiúk ne olvassák már, hogy 48 Snezi, 68 Adri. Ez a harmadik szám, most akkor mennyi? Snezi ráun a hisztire faszom, akkor ne sírj, hanem figyelj oda a kajára és gyere gyúrni, ennyire egyszerű. Snezi elmagyarázza Adrinak, hogy ha van neki szexuális kisugárzása és nem hülye, akkor a pasik odáig vannak érte. Ennyike. Szegény Ivar. Adri nem áll le, és kiprovokál egy rakás bókot Sneziből, aki a mérlegelés eredményét eldugja az egyik ágy alá.

Olyan jól néztél ki tegnap is, hogy legszívesebben megcsináltalak volna. (Snezi)

A bulák edzenek, a pasik hazajönnek, és menten mérlegelnek, Bence fogyott 5 kilót, Pjotr és Becks ugyanannyi, Milán és Loki fogyott 3-3 kilót. Bence meghogyvoltozza a kocsmát, ha Béjvacsnak védettség jut, robbant, nagyot, azaz vagy Becks, vagy ő megy haza. Milán kíszen van idegileg, és nem hagyja zuhanyozni Snezit, ígérget neki, ha bent tartasz, akkor megváltozom, és mindenben kikérem a véleményed, és éppenhogy csak nem térdel le a csaj elé. Közben Loki villant egy faszt, tessék:

Loki Snezivel beszélget délután, és Snezi szövetséget ajánl, azzal a feltétellel, hogy a felszínen maradnak ellenségek, de egyébként kurvára közös terveket szőnek majd. Loki feltétele: Béjvacs marad bent. Snezi ebbe nem megy bele, mert nem bassza át Milánt, pedig, mondja, neki kurva nehéz játszani az agyhalottak non plus ultrájával. Hazudik, mondja Loki a riportban, nem szeret igazat mondani. Adri ráfekszik Becksre a királyi hálóban, majd a mérlegelésről mesél, tök gáz volt, mondja. A Loki-Snezi beszélgetés tovább alakul, Loki igyekszik elhinteni a kétség magvait az agyában, honnan tudod, hogy Milán nem fog kibaszni veled az első adandó alkalommal? Mert tudom.

Nagy játékosnak hiszi magát Snezi, de nem az. Nagy játékos, de nem olyan nagy. (Loki)

screen_shot_2015-03-19_at_22_33_47.png

A tetovált raktáros bekeményít, ide hallgass, ha most bent tartod Béjvacst, azaz ha mögéd áll, és elereszted Milánt, akkor két csajos héten bent tartalak, akár párcsere árán is. Közben Pjotr gyúr, azaz kínlódik két kézi súlyzóval, nem tudom hány kiló lehet egy-egy darab, Pjotr fejét elnézve legalább 200. Adri, Ivar és Topol a terasz mág mindig hányásmentes rászén pocol (kész csoda baszki, hogy ennyi buli után még senki nem csapta ki a rókát a barna kőpadlóra), és Béjvacs döntésén tanakodnak, Adri természetesen meg van arról győződve, hogy veszélyben van, és ott van a boríték, ugye. Topol aszongya, ha védettséget kap, Bence pakolhat, de Milán a legesélyesebb.

screen_shot_2015-03-20_at_6_02_52.png

Loki Béjvacsol egy kicsit, beszéltem Snezivel, garantáltam neki fele királyságot, kincset, kocsit, lovat, kicsike sziklát és hasas bankót, de ha belemegy, úgy baszom át az első adandó alkalommal, hogy mire kimondja, dezoxiribonukleinsav, már az útlevelet kérik tőle Londonban. Ha kell, hazudunk, de bent tartunk, gecó, ez a terv. Mindenáron, bármi áron. Béjvacs nem ájul el Loki nagy tervétől, szerintem nem érti a férfiszerelem ezen manifesztációját. Béjvacs ezután Becksszel beszélget és Milánt röhögik ki.

Szarok én a pofájára, ha védettségem lesz, beállok Snezi mögé, és kurvára kiejtem Milánt, aztén ha egy csaj jön be, Snezit is. (Béjvacs)

screen_shot_2015-03-20_at_6_14_17.png

Este bulika, ahogy annak lennie kell, megint piros itallal, csak mondom. Adri bekattan, és üvölt, mert az expasija 55 kilósan is baszogatta, hogy fogyjon már, most meg tonnadonna, oszt az milyen kellemetlen már neki. Adri sanyarú sorsa mindenit könnyekig hat. Szegény lány, mennyit szenvedett. Minek akarod tudni, hány kibaszott kiló vagyok? Mindjárt kibontom a kibaszott borítékot és hazamegyek a gecibe. Idegbetegség dölux.

Lehet, multivitaminra van szükségem. (Adri)

Adjon már neki valamit. Adri a súly után rámegy a csöcsfaktorra is kiscici komplexusom van, int bizonytalanul Snezi irányába, a faszik a nagy csöcst szeretik. A pult mellett a faszik Tankcsapdát énekelnek közben, mert leszarják Adrit a kis melleivel együtt, de éppúgy szarnak Snezi gigacsöcseire is, amiket a gazda pedig éppen mögöttük sétáltat Adri irigy tekintete előtt. Botox, ha jól látom, Snezi seggét sasolja, neki az jön be leginkább ezek szerint. A táncosnő az este végére szétcsúszik, de mocskosul, Adri meg Becks farkához dörgöli a seggét, mert veszélyben érzi magát valamiért.

adri_4.gif

Az este végén Milán igyekezne összekaparni Snezit a kanapéról, de sikertelenül. Később jön Bence, és feltámogatja a szobába, menet közben meg mintha elcsattanna egy smár is, de lehet csak a szemem káprázott.

A tegnapi bikinis-csöcsmosásos zuhanyzásnak volt egy faszos változat is (ma nőnap van nálunk), tessék:

Címkék: 18+ éden hotel
598 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsoofka 2015.03.20. 23:16:15

"Ha minden igaz, ezt a szépségverseny-veteránt kukázta ki magának Berki az Éden Hotel forgatásán. A csaj majd csak később kerül a műsorba, csábítóként." Jááááj. Mit tudhat ez a csaj... Kukázta ki?????

XocoLatte 2015.03.20. 23:17:20

@mokamini: Nem hinném én azt... Patrikot minden este vagy lepippantja, vagy hagyja magát megcsinálni -- Patrik meg kényelmes csávó, ezen a héten is kb. 5 mondatot mondott, azt is minek.

Zsoofka 2015.03.20. 23:19:28

@XocoLatte: Berki mondta, hogy "ha Adri kiesik"... Mint az imént Lokira. Szóval szerintem ebből nem kell semmiféle következtetést levonni... :)

Zsoofka 2015.03.20. 23:20:22

Adriban kicsit túlteng a versenyszellem. Ha meg nem nyer, duzzog. Ponn mint a 7 éves lánykám. Csak nála még van esély... :)))))))))))

Chuck Νorris 2015.03.20. 23:20:43

Adrinak kéne egy csonkönnyitő kura, utána bármit ehetne

mercsi 2015.03.20. 23:23:33

@mokamini: hacsak nem azt, hogy Adri is ki fog esni és nem nyeri meg... :D

mercsi 2015.03.20. 23:25:12

@XocoLatte: amúgy sztem tényleg nem "voltak még együtt"... legutóbb is bealudt Patrik akció közben... lehet, hogy épp ez a baja szegény Adrinak, hogy ő már nagyon szeretné, csak valamiért nem jön össze.

Zsoofka 2015.03.20. 23:27:16

Összegezném a ma estét: (a vén hülye b.zeráns) szerkesztők jól felizgattak bennünket, aztán meg itt hagytak bennünket megcsinálatlanul. Remélem elviszi őket a costa-ricai gerilla-csapat és jövő hétre kívánok maguknak borítékok helyett minimum egy Tolkient. Csók. Jó éjszakát.

Dinamo 2015.03.20. 23:36:19

@fosch9: Szívesen. Laptopon néztem élőben, és közben írogattam, de a többiek írásaiból úgy látom, hogy az internet adás kicsit késett a tv-hez képest.

2015.03.20. 23:37:41

@Dinamo: :))) rendi vagy :)

2015.03.20. 23:39:24

ismétlésben mondja loki: adrienn nem szexi
hát nem, debella

milán jaj úgy örülök h hazament a kis butája

2015.03.20. 23:41:13

hagyott némi kivetnivalót maga után by peti - remélem erről megemlékezik sixx

vastyúk is .. 2015.03.20. 23:43:27

@Dinamo: kb négy percet késik az a stream, amit én nézek. :)

2015.03.20. 23:44:59

nóri is apol ügyesek voltak sztem
legalábbis ügyesebbek mint a két műkurvincs

Haplo 2015.03.20. 23:51:51

en csak azt nem ertem, hogy gondoltak ezt a szerkesztok? tegyuk fel, hogy nem volt sugas, csalas, stb, minden valasztas abban a sorrendben tortent amit mi lattunk, tehat eloszor szint valaszt,majd part, majd a csaj dont es vegul boritek kinyit. Mi lett volna abban az esetben, ha Snezsi Gergot valasztja Milan helyett de o meg a zold golyot? akkor hazakuldik annak ellenere, hogy tisztesseges (hagyomanyos eden-hoteles) uton szerzett maganak part, aki hajlando lecserelni a regi parjat erte, de egy vakveletlen szin- meg boritek-bohockodas utan hazakuldtek volna?

dero80 2015.03.20. 23:53:29

@fosch9: 170 cm felett minden nő debella? Mit mondasz arra, aki 160 magas, és ugyanennyi a súlya? Bőven van ilyen....

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.20. 23:54:36

@fosch9: Figyeled, hogy Botoxnak napról-napra nyílik ki a csipája, és jön elő a kevésbé visszafogott természete?

Dinamo 2015.03.20. 23:54:44

Az Éden Éjjelben Milán nagyon védi Adrit. Rögtön az ugrott be, hogy valaki feltöltött ide egy képet róluk. A képen egy edzőteremben vannak, és Milán segíti Adrit, aki már szépen lefogyott.

2015.03.20. 23:55:15

@dero80: adriról beszéltem mivel bement egy valóságsóba mutogatni a valagát bocsika hogy véleményem van viszlát

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.20. 23:55:24

@Haplo: Sztm nem nyitották volna fel a borítékokat.:))

2015.03.20. 23:56:18

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: igen snecivel nyílik a csipájuk a biszexi párja helyett is botox a férfi :D

dero80 2015.03.20. 23:57:18

@fosch9: ...én csak kérdeztem...

2015.03.20. 23:57:21

@dero80: ja és nem a magasságáról beszéltem
értékelném az olvasni nem tudók inkább ne kottyannának bele

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.20. 23:58:33

@vastyúk is ..: Csak engem idegesít annyira ez az Adri? Örökké nyí, hogy középpontban legyen. Először eldugatja a mérőt, meg a naplót, aztán elsőként meséli a fiúknak, hogy ő milyen dagadt, aztán nem akar versenyezni, aztán rühelli, hogy ő az első, ...na neeee:D:D

Dinamo 2015.03.21. 00:00:28

@vastyúk is ..: Köszi. Majd egyszer én is megnézem, mennyi a különbség, de szerintem nálam jóval kevesebb, mint 4 perc, mert nem voltam annyira lemaradva.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.21. 00:00:58

@fosch9: Ja, télleg :D Csak ugye, nem tuggyák pízre váltani, mert ez egy hetero műsor Bruhaha:)) Ha hagynák, érdekes kifejletek lennének, Bencénél is, sztm.:))))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.21. 00:03:57

@dero80: Én Adrit nem látom nagydarabnak - az alakját már ezerszer kielemeztük -, nálam a nagydarabságra azzal játszik rá, amilyen a természete. Ez az erőszakos, nagyhangú, nyomulós style nem erősíti bennem a légies külső érzetét.:)))

vastyúk is .. 2015.03.21. 00:05:02

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Adrival az a baj, hogy bizonytalan magával kapcsolatban. Mindig másokhoz méri magát, és persze szeret nyerni. Persze simán megnyugodhatna, hogy mindenkinek úgysem fog tetszeni, és a lényeg, hogy magával legyen kibékülve, de nem. Minden kis frusztrációját megpróbálja nyüszögve megmagyarázni. Ez a "nehéz csontú vagyok", meg "jó hogy az alacsonyabbak könnyebbek", "azért voltam szar a medencésben, mert első voltam"... és a többi. Nem tudja a helyén kezelni ezeket a dolgokat.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.21. 00:05:48

@fosch9: De azt meg kell hagyni, hogy Snezi nagyot alakít ezzel a özvegyi fátyol felvétellel. Nekem nagyon teccik :D:D:D Már várnám, hogy Loki kommentálja a szív érzéseit:))))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.21. 00:08:52

@vastyúk is ..: Ja, én is így látom, bár érzek egy enyhe rájátszást a szitura, talán azt gondolja, hogy a többieknél ez jó taktika, meg ezzel a módszerrel kicsit megpróbálja megfélemlíteni a többi lányt. Ha viszont rájönnek, hogy ez ilyen kiszorítósdi, előbb utóbb megbüntetik érte. Remélem :D:D:D:D

Haplo 2015.03.21. 00:10:04

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: miutan egesz heten errol vartyogtak... jo nagy eges lett volna

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.21. 00:10:15

Ja persze, ti már kimerültök, én meg most keltem fel :DD

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.21. 00:11:48

@Haplo: Nem számítana. Az Ogre megmagyarázta vóna. Csak idegesíteni akartunk titeket, feszültséget kelteni...stb :))

vastyúk is .. 2015.03.21. 00:12:00

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: hát szerintem így is kezd az emberek agyára menni. Főleg Patrikéra

dero80 2015.03.21. 00:14:36

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Ebben igazad van, és én sem Adrit védtem. Csak a debella szó annyira negatív, hogy ezt azért nem érdemli meg. De ez is csak egy vélemény .

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.21. 00:20:27

@dero80: Hát, annyiban negatív, ha kövér vagyok, és azt mondják rám, hogy kövér vagyok. És nem mondhatom, hogy úristen, ez milyen negatív, nem érdemlem meg.:))

dero80 2015.03.21. 00:31:22

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: A kövér egy jelző, teljesen egyértelmű jelentéssel. A debellára egy csomó minden még rárakódott az eredeti jelentéséhez képest.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.21. 00:55:29

@dero80:

Börtön szleng: debella= nagy testű nő.
Szlengszótár: debella= azokra az emberekre vagy állatokra mondják, akik az átlagosnál nagyobb termetűek

Hát, ebben a két szótárban nem találtam "rárakódott " értelmet, hanem pontosan a "nagydarab" értelmében használják. Nem dehonesztáló csak annyiban, amennyiben egy nagy darab embernek dehonesztáló az, ha nagydarabnak nevezik. Ja, és ez is teljesen egyértelműnek látszik, úgy, mint a kövér.

kamilla123 2015.03.21. 00:57:54

sztem amúgy Adri egyáltalán nem kövér, csak formátlan. És ezen tornával sem tud segíteni, mert ilyen az alkata. Amúgy nagyon szép az arca, meg jó fej is tud lenni, úgyh ezzel a hisztivel fogja teljesen elcseszni Patriknál, nem az alakjával.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.21. 01:13:28

@kamilla123:
Off
Most néztem meg egy videót Zsuról, aki épp Dórinál tartózkodott. Rendkívül vidám volt - nem tudom, hogy láttad-e - és olyan gördülékenyen beszél, hogy nem ismerni rá. Alany, állítmány, tárgy, többi mondatrész, főmondat, mellékmondat. Teljesen elfogulatlan, egész más. Nagyon szimpi.
On

csak mert 2015.03.21. 01:13:50

engem nóri irritál, de nagyon..na és adri, patrik
gergő egy kalap sz*rt se ér, robbant stb.. ugyan, betoji kis p*cs

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.21. 01:16:38

@kamilla123: Ha még egy darabig bent marad, előbb-utóbb arra fog jutni, hogy megcsináltatja ő is a melleit. Valóigaz, hogy az a legaránytalanabb rajta. Ahhoz, hogy a mostani felsőtestéhez arányos legyen deréktól lefelé is, le kellene dobjon 15 kg-t, és izmosítani kellene a vállainál. Érdekes viszont, hogy a felkarja kövér, vastag.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.21. 01:20:20

@csak mert:
rtl.hu/rtlklub/reflektor/eloszor-bulizott-budapesten-vv-zsu

Az a rémes csaj a retek sztárokról szóló pletykák műsorában. Nemtom a címét. Amit régen a Mádai Lívia vezetett.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.21. 01:24:37

@csak mert: Nem mert Patrikékhoz állni, bevette, hogy majd a többiek kicsinálják. Hülye helyzetben van, mert esze szerint Peti meg Loki lenne a természetes szövetségese, a bulizhatnékja meg a focistához, meg az izomagyúhoz húzná. MIndenesetre, kiesett a szerepéből, valahol elhatta a nagymellényt:)))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.21. 01:25:38

Mindenkinek jóccakát :))), sajnos vasalnivalóm van:((((

csak mert 2015.03.21. 01:26:23

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: kíváncsi leszek nórika miért akadt ki :DD
és mariann amiatt cirkuszol, hogy snezi és bence? há nem mindegy ki kivel d*g? a játékon kívül?

lobbantott tsilke 2015.03.21. 06:01:17

@Gia:
Vagyok, csak épp a Sölmentes időszakomat élem (azt mondták nem tesz jót), de nem bílom sokáig.

lobbantott tsilke 2015.03.21. 06:09:38

@malevil2050: Igen, lobot van, de jut időm kultúlála is: itt olvasom, milyen sminkhez, milyen kölömlakk illik.Jó tsilke tányélig tanul!

kontratenor 2015.03.21. 06:41:53

A borítékoknál eltaláltam, hogy azért húzatnak előbb tárgyat, hogy lehessen a nyitni és a feliratokon izgulni, emellett csak pár dolgot csesztek el a szerkik:
1. Dögunalmas volt;
2. Hitegettek, hogy jelek, pedig csak mocskos mák;
3. Tényleg 0 szerki-kreativitás;
4. Nem is egy szó;
5. Nekem nagyon úgy tűnik, befolyásolni akarják a bent levők összetételét, főleg randomitását, csöndben kérdezem, miért forgatókönnyvvel kompenzálják a kaszting mellényúlásait?
6. Nem akarok összeesküvés-elméleteket generálni, de egyetlen pillanatra sem láttuk, Gólem minden cetlit kihúzott-e a borítékokból. Ha nem, azt csinálhattak, amit akartak.

Más. Igazából minden jól alakult.
1. Milánban valszeg ennyi volt;
2. Gergőben még lehet muníció, gyakorlatilag a lassabb tempójú egy hetes ismerkedése halyett kapott egy háromhetes kurzust, még ha random is, még ha nem is igazán érdemelte meg;
3. Sezlonynak megmaradt a lelki üdve, minden rendben.

Előzetesre:
1. Valszeg két lány jön be. Ilyenkor valami verseny szokott lenni, ez egyik meg megy, a másik előnyhöz jut;
2. Ami előny a jelenlegi kreativitás V-vel kezdődik és ÉDETTSÉG a vége;
3. Mindig van beetetés a promóvideókban. Szerintem Loki a lányokkal hált, lehet következményekkel az 1-ben említett feladatot illetően;
4. Bencét viszont inkább Sezlonyon hálással gyanúsítanám így látatlanban.

halványlilaköd 2015.03.21. 06:49:53

@dero80: Adri egyáltalán nem kövér. Ettől függetlenül a viselkedésével már szinte el heiteti, hogy debella. Engem egyébként roppantúl idegesít már a folyamatos nyüszögése.

halványlilaköd 2015.03.21. 07:38:13

@kontratenor: gondolom mekkora sikerrel :D :D

halványlilaköd 2015.03.21. 07:52:15

@kontratenor: örülök, hogy neked tetszik. Annál jobb nincs, ha magadnak meg tudsz felelni.

kontratenor 2015.03.21. 08:03:19

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Egyetlen dolgot hagytam ki, azt hogy a valós irányítottság feltételezésétől függetlenül Milán nem okolhatja csak a borítékokat. Épp áttekertem az Éjjelt, és nagyon dühít, hogy meg sem fordul Milánka borsónyi agyában, hogy ő nem csupán a borítékok miatt esett ki. Öbölnézőnek előbb kellett párt választania, ez a legfőbb ok, mert úgy kellett választania Öbölnézőnek, hogy akkor is legyen esélye, ha nem kap támogatást. Milán kiesésének egyik legfőbb oka az volt, hogy megmutatta, mennyire ingatag.

kontratenor 2015.03.21. 08:14:37

Adri mér egyszer azt monda, FUSZTRÁL, nem nézem tovább.

Gia Gianea 2015.03.21. 08:25:31

@lobbantott tsilke: :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Gia Gianea 2015.03.21. 08:35:49

Szomi vagyok a tegnapi adás miatt.Gyenge kezdés után erős visszaesés.Ebben a műsorban kb annyi csavar van,hogy Lófej kitalál-e végre a susnyásból és annyi izgalom,hogy vajon milyen újabb csuka és ruha kombinációban feszít a következő adásban...

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.03.21. 08:37:46

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ....Mádai Vivien! ...nem Livia....Vezette a NekedValó-t, a Reggeli-t, és a Reflektor-t...-ennyike-

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.03.21. 08:45:41

Ja, ez kimaradt.:) ...A Reflektor-t most Mádai helyett...Ada vezeti. Azt hiszem rá gondoltál!?

XocoLatte 2015.03.21. 08:59:50

@Haplo: túltekerted: elég lett volna, ha Snezi vmi csoda folytán Gergőt választja, akkor a piros bogyóboríték már semmit, lópikulát se ért volna, szerki-faktor mehetett volna a levesbe.
Na pontosan emiatt hiszem azt, amire valaki utalt, nevezetesen, hogy a borítékok tartalma utólag volt manuperálva, miután Zoé kezéből vki a színfalak mögött kivette a zöld bogyót.

XocoLatte 2015.03.21. 09:03:58

@kontratenor: a 6. pontodban van a kuttya elhantolva: mindkét borítékban mindkét típusú cetli benne lapult, oszt kész -- Gólem fülére mondták, melyik szín játszik és melyik cetlit kell melyikből előszedni.
Na én most megyek hányni egy szépet...

XocoLatte 2015.03.21. 09:06:49

@halványlilaköd: Adri egyetlen baja, hogy nehéz a csontja, mert a csontvelő helyén is csontszövet van, a csontvelő zsírja emiatt az agyában található, kiszorítva a szürkeállomány nagy részét...

XocoLatte 2015.03.21. 09:11:51

@XocoLatte: visszaszívom, tök mindegy, Snezi mit izzadt volna ki magából, Milánt így is-úgy is kibaszták volna a szerkesztők; és tök mindegy, melyik bogyót választotta volna Gergő, mivel a borítékokban ott lapult mindkét típusú cetli, csak a zöldben lévő védettséghöz járó duma valahogyan úgy szólt volna, hogy "mert csak, az Éden Hotelben bármi megtörténhet".

kontratenor 2015.03.21. 09:12:49

@XocoLatte: ennyire bogarat tettem a füledbe? :D

XocoLatte 2015.03.21. 09:19:35

@kontratenor: nem tettél, egyszerű mint a faék, a maxibetétre hajtottak a szerkik, azt meg csak így lehetett elérni. Baromira nem véletlen, hogy a Gergő tulajdonát képező borítékokat nem Gergővel nyittatták ki. Ugye emlékszik mindenki, hogy Gólem szó szerint azt mondta, a borítékokat majd csak Gergő nyithatja ki a párválasztón? Go figure...

Krétagarbó 2015.03.21. 09:19:47

@Gia Gianea: én nagyon hiányolom, ami az előző évadban megvolt: a párválasztók közben/után mutattak olyan részeket, amik a héten történtek, és amiket csak akkor mutattak meg nekünk és amikben a játékosok erősen tattikáztak. Azok miatt a csavarok miatt imádtam a műsort, most semmi ilyen nincs és így bizony uncsi...

Gia Gianea 2015.03.21. 09:23:49

Gólem nagyon óvatosan bogarászta a borítékok tartalmát,valóban gyanús,hogy volt ott több cetli is.Az lett volna igazi,ha Gergő nyithatja ki a választott borítékját.
Sajnáltam Milcsit,hogy az Éden Éjjelben egy kedves face üzenetet sem kapott..Én bírtam a rakoncátlan szöveg összepakolásait.

kontratenor 2015.03.21. 09:25:30

@XocoLatte: Azt is mondta, egy szó lesz benne.
Azt is mondta, nem nyithatjátok ki, mert az kiesés. Nem pedig azt, hogy senki sem nyithatja ki. Ergó ha EGYvalaki odamegy és kinyitja, az védhető. :D

Amúgy egy dologgal még mindig menthető a hét, de ez megint csak a fantazmagóriám, hogy hogy menteném meg, de megint túl kreatív vagyok és csak pofáraesés lesz. Szóval 2-3 hét múlva jöhetne egy kérdés, hogy ki a tégla, mert Gergő az, megmanipuláható volt eddigi történéssorozata. Ha a többi kilenc-tíz rájön (mondjuk szavazzanak cetlire, egymástól függetlenül, többség szava a véleményük), Gergő röpül, ha nem, közülük röpül egy.

XocoLatte 2015.03.21. 09:30:55

@Gia Gianea: pont ez magyarázat lehetne arra is, hogy miért kiesés lett volna a jutalma annak, hogyha valamelyik játékos (tk. bármelyik, akár Gergő is) önhatalmúlag kinyitja a borítékokat, hiszen a műsor bukott volna be...
A csapat szétállításának se volt SEMMI értelme, az nagyon gyenge, hogy a pandorán majd ebben a felállásban kérdezhetnek egymástól... wtf?

Rayen 2015.03.21. 09:31:29

@Gia Gianea: Felnéztem tegnap a műsor face oldalára, írta ott vki hogy nem az aktuális üzenetekből tesznek be, hanem egy vagy akár több nappal korábbiakból, amik nem is feltétlenül arra a szitura vonatkoznak. Ez valószínűsíti hogy nem élő a műsor, a szerkik meg azt válogatnak az üzenetekből, amit akarnak.

kontratenor 2015.03.21. 09:34:12

@Gia Gianea: Én nem sajnáltam, annyira nem egyezik az értékrendünk. Még az általa majmoltnak mondható fizikum terén sem.
Személyi edző csirkelábakkal, dohányozva, ilyen értékrenddel. A személyi edző ráadásul tisztelhető, empatikus de szigorú személy, helyes önképpel és pszichológusi mellékhalamokkal. És ő nagyon nem ez.
Fizikum terén meg nagyon nem értem a trendeket. Milánnal mindenki tetszeleg, riportokban is, de ő nem aránytalan, csak Snezi, igénytelennek meg csak Loki az, aki amúgy messze nem menthetetlen és még így is sokkal sportosabb, mint Nóri, Naomi, sőt néha az eleresztett Adri.

Gia Gianea 2015.03.21. 09:35:17

@Rayen: Ja,értem,köszi!Viszont akkor Pamelának miért volt ugyanez a fura,neki ezt tudnia kell.

kontratenor 2015.03.21. 09:36:22

@XocoLatte: Jut eszembe, egy cetlinek is két oldala van. :D

XocoLatte 2015.03.21. 09:41:15

@kontratenor: vitathatatlan, azonban azt buktamentesen nehezebb kivenni, a szükséges oldallal fordítani és kamerának mutatni, miközben 11 szempár egyként szuggerálja ugyanezt a fecnit, ráadásul a lehető legkényelmetlenebb irányból, ti. két ellenkező oldalról...

XocoLatte 2015.03.21. 09:42:17

@XocoLatte: mondjuk az is feltűnt nekem, hogy Berki a borítékokat használta hátlapként, amikor kamerának mutatta.

Rayen 2015.03.21. 09:51:34

@kontratenor: ha költözködésről, egész napos cipekedésről lenne szó, ezerszer előbb hívnám Lokit segítségnek, mint bármelyik másik fiút bentről. Biztos hogy sokkal jobban bírná, mint a dizájner izmosak.

Rayen 2015.03.21. 09:52:36

@kontratenor: ha költözködésről, egész napos cipekedésről lenne szó, ezerszer előbb hívnám Lokit segítségnek, mint bármelyik másik fiút bentről. Biztos hogy sokkal jobban bírná, mint a dizájner izmosak.

Gia Gianea 2015.03.21. 09:55:37

Valaki szólhatott volna Petinek,hogy ha majd csak itthon vágja le a kis bajuszkáját,akkor majd két fehér csík lesz a helyén hetekig..

pogona vitticeps 2015.03.21. 09:59:40

@Krétagarbó: nincs mit mutatni, mert nem agyal senki, nincs a hétközben olyan szerkesztői beavatkozás, ami változást hozna, csak lesik az új embert, mint tyúk a piros kukoricát. A másik, hogy nincs Pókmajom vagy Csíra szerű karakter, akik már csak a semmiért is keverték a keverni valót.
Ez a csapat unja saját magát.

halványlilaköd 2015.03.21. 10:53:29

@XocoLatte: Neked köszönhetően megvilágosodtam Adrival kapcsolatban. Azért nem taktikázik, mert nincs mivel. A napi cselekedetei pedig ösztönösek mint pl: hím jelenlétében segg dörgölőzés, terpesztés, szopóreflex...
süti beállítások módosítása