Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x17 - Milán egy hisztis picsa (18+)

2015. március 18. 11:11 - sixx

 screen_shot_2015-03-17_at_22_25_00.png

Hoppá, hoppá, hoppá, Gólemet már másodjára eresztették le a hegyről, csak aztén nehogy eltévedjen a pálmaliget tökegyforma fái között. Odabent nagy a tanácstalanság a színes borítékok végett, de nem is ez a lényeg, hanem az egyre idegesebb Milán, aki értetlenkedésével mindenkinek az agyára megy. Milán a hotel Manuelje? Que?

Ködös, kerekseggű, káprázatosan kacatteljes reggelre ébredünk, Miláné szobája konkrétan egy disznóól. Snezi kikockázott pinával ébred a kupleráj kellős közepén, de velünk nem baszik ki, van képünk a buláról is (nincs is, nem látszott semmi Szemetek!) . Bence és Becks reggeli helyett egymás fejét tömi, 19 éves hülyegyerek ez a Béjvacs, mondja Bence, micsoda arca van már, én nem is mernék így viselkedni. Becks szerint az ő szegénységi bizonyítványa lesz, ha ez a papagáj bent marad. Bence eleve azon háborodott fel, hogy ide csak úgy, minden nélkül bejönnek emberek, amikor ők már olyan jól elvannak. Béjvacs minderről semmit nem tud, és odalent folytatja azt rém agresszív taktikát, ami szerintem nem vezet majd semmi jóra, de mit értek én a tematizáláshoz. Snezi, kit szedjek széjjel, kérdezi direktbe. Ne Bencééket. Ne minket. Ne Adriékat.

Ha csak Botox marad, akkor inkább Gólem mögé állok. (Béjvacs)

Löevél Zoëtól, Béjvacs megy randira, vihet két nőt. De kit vigyen? Egy lakót kell választania, aki majd segít neki a kiválasztásban, ez Loki lesz, Loki meg szépen kiküldi Ivart, mert még nem volt randin, és Snezit, hogy a szerkesztők bevághassanak még több bikinis csöcst. Ivar kiborul, faszom, vizes randi, belerokkanok. Snezi is felhorkan, csak a csöcsömet ne kelljen mutogatni. Que? Botox ad egy jó tanácsot Snezinek, fűtsed Ivart, hogy geci Loki, mert kiküldött, már nem is akar.

Ivart be lehet kicsit folyásolni. (Botox)

screen_shot_2015-03-18_at_6_18_28.png

Mennek a partra, odahaza Milán elkezd tematkálni, most akkor mi van? Mi lesz Snezivel? Már nem szeret engem? Botox néz rá, mint egy kétfejű birekcsre, mi van, baszki? Ennyire hülye vagy? A bícsen Béjvacs zavartan pofázik a szép környezetről, Snezi meg felvesz magára egy olyan fürdőruhát, amiből csak a mellbimbója nincs kint, ilyet:

A csaj láthatóan szarul érzi magát a tevepatát és mellet villantó ruhadarabban, Ivar viszont szarik minderre, lekeni Béjvacs hátát. Utána a Baywatch zenéjére hangolva mennek fürdeni, Béjvacs mentést szimulál, és ennek leple alatt megcsöcsörészi mindkét delikvenst. Aztán van egy löevél a parton is, nem lehet csak úgy elmenekülni a kommunikáció elől a mai világban: Béjvacs vihet parasailingre valakit, Ivart választja, hogy miért, azt nem tudom, Snezi meg ettől teljesen kiborul, és azt hiszi, hogy ő itt és most ki is esett, szevasztavasz. Béjvacs és Ivar repül, Snezi szomorkodik.

Odabent Loki Pjotrral és Apollal igyekszik valamiféle tervet eszkábálni, mert Béjvacs jó, mondja. Ha nincs védettsége, Snezi mögé áll és kiesik, mondja, ha van neki, akkor Botoxot választja. Pjotr szerint Béjvacs gondolkodó ember, és mint ilyen, jól jön a hotelba, és nem Becksék bandájába akar tartozni, mert egy működő agysejtnél több van neki. Milán is beszáll a beszélgetésbe, sík ideg, mert kivitték a nőjét, ejnyemár, pedig Béjvacs azzal nyitott, hogy Topol micsoda nő már, mér nem őt vitte ki, he? Loki óvatosan figyelmezteti, hogy ne kombinálja már túl a dolgokat. Milán azt szerette volna, ha Loki Topolt küldi ki randira Béjvaccsal, aki, mármint Topol ott fekszik, de ez nem zavarja az ostoba faszt egy cseppet sem. A riportban szépen levezeti a dolgot: Béjvacsnak Botox mögé kell állnia, és akkor kiesik, de ha van védettsége, akkor meg Bence megy haza, ami szomorú, DE KI NEM SZARJA LE. Nesze neked jóbarát.

screen_shot_2015-03-18_at_6_36_12.png

A randzókra várva Loki a vízben lel egy baszott nagy csíbort vagy valami hasonló bogarat, és perszehogy Adrihoz vágja, hogy az sikoltva ugráljon. Mint egy hatéves gyerek, baszki. Zoënak nincs szabadnapja, levelet hoz megint, de nem olyat, mint szokott, hanem Milánnak egy képet, amin Béjvacs vigyorogva áll Ivar mellett. Pjotr közben rohamot kap, hogy hol van már Topolka, aki lemarad az eseményről. Milán agyvérzésközeli állapotba jut, az én párom nincs a képen! Nem értitek! Biztos, kiesett! Jaj! Mindenki szopatja a képpel, amin Milán megsértődik, bezzeg, ha a ti párotok nem lenne a képen! A csajok méginkább leszarják Milánt, és gyúrnak inkább, ez a szerencsétlen meg Lokinak panaszkodik, mindjárt bőg, esküszöm. Nyugi, majd bebaszunk, ha egyedül maradsz, mondja Loki, és röhög. Milán a kamerába aszongya, soha nem bízott Lokiban.

A parton Béjvacs szopatja Snezit, akkor te most itt maradsz, baszki, és röhög, aki ebből nem veszi le, hogy semmiféle ittmaradásról szó sincs, az még nem látott Éden Hotelt. Ott, ahol Milán és Bence egy bazinagy bogárra lel, amit, magától értetődőe, valakinek a cuccába bele kell tenni, de gyorsan, és ez a valaki Snezi lesz, pontosabban a sminktáskája. Apróság, de mintha takarítottak volna a disznóolban, egy szaros gatyát sem látok széjjelszórva. Megjön az expedíció, senki nem esett ki, Milán megmutatja a képet Ivarnak, aki kiborul, baszki, de undorítóan nézek ki. Sneziben csak most tudatosul, hogy nem esett ki, de azt hozzánk hasonlóan észreveszi, hogy mindenki leszarja, hogy nem így alakult. Megy fel a szobájába, Milán és Bence megy is utána, hogy röhögjön, mert bogár+sminkkészlet=WINNING.

untitled.gif

Itt jegyezném meg, hogy amikor az Éden Hotel 1-ben Pókmajom neszesszerjébe bogár került, annak súlyos következményei lettek, ha jól emlékszem közvetve emiatt vágta pofán Lassúbeszédű Kristófot. Snezi ugrik egyet, amitől nekimegy a szobapálmának, ettől megint sikolt, vicces. Jön Milán, én voltam, mondja, és nem kap pofont. Itt jegyezném meg, hogy Loki Sons of Anarchy-pólója átkerült Milánra, és legalább olyan tájidegen, mint Semjén Zsolt egy vasárnap is nyitva tartó kisboltban. Közben a teraszon mindenki röhög, de vicces, tényleg, bogarat tettünk egy lány táskájába, hősök vagyunk baszki. Béjvacsnak egyébként tényleg több esze van, mint a királyi párnak és Bencének együttvéve, Lokinak meséli a randit, az meg óvatosan megjegyzi, hogy Milán egész nap azzal baszogatta, hogy vegye rá Béjvacst Bence kibaszarintására. Cserébe Béjvacs aszongya Lokinak, hogy Snezi ki akarja fúrni Milánt maga mellől, ami szerintem ordas nagy kamu, de mindegy.

Löevél, jajistenem most segíts, rockbuli lesz a Hotelban, és Lokinak kell pogóoktatást tartania. Ehhez alkalomhoz illő öltözéket kell felvenni, azaz mindenki kölcsönkér valamit Loki ruhatárából, majd kifestik magukat, mert az rockos. Meg masnit kötnek a hajukba, ami dettó a kőmetálság ismérve. Béjvacs taraját Loki kifesti kicsit, filctollal, fuckyeah, Pjotr meg bő, miközben a szemhéját festik és ezt tökre megértem, mert nekem egyszer csináltak iyet egy fotózáshoz, de soha többé nem fognak. Nem értem, a nők hogy bírják ezt naponta csinálni.

1_8.png

A beöltözések végén mindenki úgy néz ki, ahogy a rockereket a hetvenéves öregasszonyok elképzelik, nincs magyarázat Milán és Becks fülbevalójára, a fekete rúzsokra és festett arcokra, Botox például a szeme köré csillagot akart applikálni, esetleg rombuszt (???) de nem jött össze neki, ahogy Ivarból is csak egy kialvatlan szemű, félig agyonvert kurvának látszó nőt sikerült csinálni, bravó. Boroskólás koccintás után jöhet az oktatás, először az ördögvilla formázása, amit a legenda szerint Ronnie James Dio anyai nagyanyjának köszönhetünk, és démonok távol tartására szolgált. Ezt nem Loki mondja, hanem én, szívesen. Mindeni keménykedik, pogózik, ugrál, seprűnyéllel gitárost játszik Joan Jettre és tankcsapdásat a Mennyország touristra. Felszabadultnak látszanak legalább, a léggitárzenekar maga a csoda.

Az üvöltözéses őrjöngés után Béjvacs és a szétfolyó Becks arról beszélget, hogy ha Béjvacs beáll Adri mögé, és kiejti Becks seggét, annak következménye lesz, egészen pontosan az, hogy Adri majd bosszút áll. Botox Bencének magyarázza nagy lelkesedéssel, hogy eljött az az idő, amikor puncsolni kell az újfiúnak, de hamarost, mert a nyakukon a párválasztás, és baj lesz. A hajléktalan pantomim-művésznek sminkelt Bence bólogat, de szerintem nem értette, amit Botox mondott, mert az magyarázza, hogy leszakítja a fejét, és belehány a tüdejébe, ha így folytatja, mármint Béjvacs. Jó, nem ezt mondja, csak nagyjából.

screen_shot_2015-03-18_at_9_41_07.png

Az adás utolsó része ütős lett, mert a metáloktatás után az agyhalottak olyan intenzitással esnek a színespálinkás palackoknak, mintha holnapra vége lenne a világnak. Ivar erről mit sem tud, mert az egyik napozóágyon alszik, miközben körülötte üvölt a zene meg 10 csökött agyú kolléga. Az italozás hordalékaként Pjotr szájon csókolja Lokit, Milán meg elképesztően csodálatos részegre issza magát, széjjelcsúszik, mint a Nemzeti Hírtévé adásmenete, és összevissza beszél, olyan galuskásan, mint a kurvaisten. Loki kavar egyet a szarlevesen, és ugyan Béjvacs arra kérte, hogy ne mondja el senkinek, de ő egyenes ember, így elmeséli, hogy a randin Snezi Loki és Milán ellen is beszélt, mire Milán megkérdezi, hogy

Engm iss fktetítt? (Mln)

Azaz “engem is feketített?” És bedurran az agya, felmegy a szobába, ahol Snezi és Bence éppen az ágyban hülyéskedik, dobál, a földre bassza Snezi sminkkészletét, és durcás részegembert játszik, de olyan kibaszott részeg, hogy nem képes elmondani értelmesen, mi a kínja. Aztán csak sikerül, Loki aszonta, hogy Snezi engem kutyázott Béjvacs előtt. És nem vagyok részeg, teszi hozzá, amin hangosan felröhög mindenki. Snezi igyekezik menteni a menthetőt, bízhatsz bennem, hallode. Milán kíszen van, mint a házi feladat, és sértődött, üvöltözős részeg lesz, hát a Loki a Bencét akarja kitenni! Bence vonogatja a vállát, tudom, leszarom. Snezi magyarázza, hogy ő nem akarja dobni, és higgye már el neki, hogy nem mondott rá rosszakat.

Ennek némiképp ellentmond Béjvacs odalent, aki Pjotrnak meséli, hogy geci, Snezi aszonta, Milánnál intelligensebb partner kell neki, ami ugye még nem nagyon szűkíti le a kört, egy asztalnak is több esze van az Éden Hotelnek, mint személyi edző no.2-nek. Aki éppen odafent galuskázik tovább, és amikor a röhögését sikertelenül visszafojtó Snezi aszongya, hogy Milán fogja a vesztüket okozni, bizonytalan léptekkel feltápászkodik, az égig rúg valami szart a szobában, és lemegy a mödanszié mellé, feladni a játékot, legalábbis asszem, ezt mondja. A legdurvább az, ahogy Snezi (teljes joggal) kiröhögi. A csaj utánamegy, a folyosón elkapja, nem mentettem meg a segged, Milán fiam? Milán konkrétan beszédképtelen lett, nmtrtlkbnt?

screen_shot_2015-03-18_at_10_43_52.png

A mödanszié mellett aztán eltörik a mécses, és Milán sírva közli Lokival, hogy baszki, én kinyitom a borítékot, és feladom, geci, mire Loki, AKINEK EGYÉBKÉNT AZ EGÉSZ BALHÉT KÖSZÖNHETJÜK UGYE, felpattan, hogy na akkor most fogom elküldeni a gecikurvaannyábabazdmeg, és el is indul, közben Milán csámborogva indul a borítékok fel. baszki, ez KIBONTJA menten! De nem! Pjotr és Béjvacs megmenti!

Az a legnagyobb baj, hogy Milán összekeveri a földrészeket és azt hiszi, egy brazil szappanoperában szerepel, pedig nem, egy Costa-Rica-i társasjátékban. (Pjotr)

Loki közben elkapja Snezit, és az üvöltözésből megtudjuk, hogy

- Snezi egy hulladék geci
- Loki csak Snezit védi
- Snezi egy tahó
- Snezi lelkülete nem szép
- Snezi megalázta Milánt
- Loki ostoba
- Snezi sem agysebész
- Loki nem állja, ha megaláznak valakit
- Snezi ne nyúljon Lokihoz, mertkülönben
- Takaroggyá’ innen!
- Haggyá’ má”!
- Basszál ki innen akko’!
- Emberileg egy nulla vagy, Snezi, pontosan tudod, miért!

screen_shot_2015-03-18_at_10_46_21.png

De mi nem tudjuk! Ez mostan itt egy finom célzás Snezi kurvaságára? Vagy mi? A zárás szomorú, Béjvacs mindenesetre megígéri Milánnak, hogy nem akar beállni mögé. Snezi Bence ágyában sír. D.R.Á.M.A.

Itt ketten zuhanyoznak:

Címkék: 18+ éden hotel
428 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mók_Ica 2015.03.18. 22:25:47

sezlony hófehérkének öltözött.... erre most jöttem rá, amikor a kis tükörben nézegette magát :)))

@Ditti82: @fosch9: egyformán artikulátlanul beszélnek..... szörnyűűűűűű

Ditti82 2015.03.18. 22:25:50

Bence miről vartyog? Milyen csapat? Az meg nyilván, hogy mindenki a saját seggét védi a másik kárára.

Elektra1976 2015.03.18. 22:25:53

Szerintem nem ostoba A hangjáról nem tehet csak nekem nem tetszik mert ki nem álhatom a tudatlan Győzike családott és most mindig Bejja jut eszembe róla Remélem elmúlik :-)

Ditti82 2015.03.18. 22:26:25

@Mók_Ica: Paplanszáááááááj! :D

2015.03.18. 22:27:14

@Mók_Ica: egyformák jaja
(függöny is hófehérke is jó tipp)

introverted22 2015.03.18. 22:27:37

Tornacsukás hófehérke... hát ez egyre szebb lesz!

gólyamajom 2015.03.18. 22:28:06

Csapategység- a nap szava

Mók_Ica 2015.03.18. 22:28:12

@windsor: ha a fejére húzza a bugyingót, akkor tudni fogjuk, hogy alul csillámos ;) :))))

@fosch9: sztem csak pénzér' mutogaTTYa :)))) nehogymá' ingyomba nézegesse itt a jónép :)))

haruka 2015.03.18. 22:29:25

@pogona vitticeps: Köszi, közben én is megtaláltam. :)

Valaki plíz mondja el, mit mondott Milán pandorán, amiből ez a kavarás lett!

vastyúk is .. 2015.03.18. 22:30:40

@Mók_Ica: a függöny nagyon esélyes :D

Arról lemaradtam, hogy Gergő miért akar most hirtelen Adri mellé állni, valaki mesélje el, légyszi

keszegvágó 2015.03.18. 22:30:57

Nem lehetne valahová eldugni azt a szájharmónikát?

Mók_Ica 2015.03.18. 22:31:09

még jó, hogy abbahagyta a kavarást milán :)))) nórikát fűzi, hogy álljon be mögé...... hihihihihi

2015.03.18. 22:31:10

@Mók_Ica: ja fanni2 :D

milán annyira buta tovább kavar nórinál h legyen a párja bárcsak kiderülne és lejáratná magát még jobban

Ditti82 2015.03.18. 22:32:20

Melyik vihog VV Sehi-módon?

2015.03.18. 22:34:28

bitch please sapka bazzeeeeeg :D

Ditti82 2015.03.18. 22:35:01

Már miért ne menne vissza mind a hat?

Zoe_the_Genius 2015.03.18. 22:35:20

POFONLÁDA:-))))))))) jó, az első volt a legjobb, de én továbbra is remekül szórakozom. Ekkora egy genny embert mint ez a Mlánka, továbbra sem tértem magamhoz. Mit fog ez kezdeni az életben?

Ditti82 2015.03.18. 22:35:25

Kilópánik, jeeeeee! :D

Elektra1976 2015.03.18. 22:36:18

@Mók_Ica: Lehet hogy még friss a műtét és a hegek még pirosak Azért egy év kell hogy alig látszanak Addig meg csak ruhában esztétikus De ez csak az én szerény véleményem

Ditti82 2015.03.18. 22:36:36

@Zoe_the_Genius: Szerintem szimplán csak elbaszta és most kapkod.

Zoe_the_Genius 2015.03.18. 22:37:00

@fosch9: kifog, Nóri biztosan elmondja, de mintha a csaj ettől megébredt volna nem?

mercsi 2015.03.18. 22:37:31

kezdődik az Éden Éjjel. nektek is feltűnt, hogy tegnap nem volt kint az "élő" felirat? legalábbis nekem úgy rémlik. örülök, hogy megint Hodi van Gólem mellett :)

Ditti82 2015.03.18. 22:37:38

@Elektra1976: Botox szépnek mondta a vágást, szerinte alig látszik. Ez alapján annyira rejtegetni nem kellene. Mondjuk én nem értek a gumicicikhez. :D

keszegvágó 2015.03.18. 22:39:23

@Mók_Ica: De jó mélyre, ne lógjanak ki a sípok (vagy mije van egy herflinek). :)

Mók_Ica 2015.03.18. 22:40:47

@Elektra1976: lehet, én nem értek hozzá... csak furinak tűnik, hisz akinek műcicije van, büszkén hordja :))))

Zoe_the_Genius 2015.03.18. 22:43:33

@Ditti82: nem bírom ezt a típust, gyenge élősködő, túl jó emberismerő vagyok:-( ahogy Lokiban is ott az agresszió, ami ráadásul nők irányába jött ki és fogadok, hogy a szerintetek nem túl agyas Bence soha nem tenne még csak hasonlót sem. Megjegyzem ha összezárnának ezekkel, lehet én sem Lokival paroláznék, hanem a nagymedvével. Még nem tettem túl magam azon, hogy fölé hajolt egy nőnek és fejjel felé is mozdult, többször, ráadásul fenyegette, hogy mi lesz...sajnos tapasztalatból mondom ez az a típus, aki ha összeakad egy olyan nővel aki kihozza a sodrából, mondjuk! azért, mert leszarja hogy mit ugat (nem csak azzal lehet bicskát nyitni, hogy szemétkedsz hanem azzal is, ha nem veszed fel a vitát ugye), nem tud uralkodni magán hiába mosolyog a riportban, hogy ő a védelmező. Nem tudom, Loki ügyben is bezavarodtam. Pedig tegnap a metálvillán még besírtam a röhögéstől:)))

Zoe_the_Genius 2015.03.18. 22:44:52

@fosch9: gyorsabban beszél, gesztikulál:) nem alszik:)

2015.03.18. 22:45:35

@Zoe_the_Genius: jaj ne mossuk ide a képzeletünket ez egy játék, más élethelyzet mint a valós életben

Elektra1976 2015.03.18. 22:46:12

@Ditti82: Szakértő én sem vagyok de szerintem ez a legegyszerűbb magyarázat :-)

2015.03.18. 22:46:48

@Zoe_the_Genius: szegény nóri nemtom mekkora gyorsulás lehet benne de őt is meg lehet műteni járás közben

Zoe_the_Genius 2015.03.18. 22:47:19

@Mók_Ica: minden nap elmondja, hogy holnaptól NEM:-) szóval ezt az attitűdöt nem lehet abból eredeztetni, hogy elbaszta az elejét, ez egy igggazi ostoba önző elkényeztetett hülye. Nnna. Ma már nem mondom el többet:-)))

2015.03.18. 22:49:01

kézenállva piálás szívószállal sört

2015.03.18. 22:49:52

@Zoe_the_Genius: a saját rész nyilván de a loki rész találgatás

Zoe_the_Genius 2015.03.18. 22:50:53

@fosch9: ja és azért nehogy már felmentsük Lokkancsot az okádalom viselkedése miatt, mert ez egy játék...na. Nagyon jól mondja mindkettőnek Sezlony, hogy ez nem megy helyére egy bocsikával.

Elektra1976 2015.03.18. 22:51:55

@Mók_Ica: Hát ő is büszkén hordja csak még nem mutogasssa :-)

Zoe_the_Genius 2015.03.18. 22:52:27

@fosch9: nem az, aki bemozdul egy nőre és testtel fenyegeti annak még két pohár + egy olyan nő akiben érdekelt és nem fog tudni uralkodni magát, az a típus. Nem gondoltam volna, de az.

beacska 2015.03.18. 22:53:16

Loki megint király módon kidumálta magát :DDD

beacska 2015.03.18. 22:54:54

@Zoe_the_Genius: én azt gondolom, h ha Snjezi egy percig is veszélyben lett volna Lokival szemben Bence közbelépett volna...de nem tette...nem véletlenül...

vastyúk is .. 2015.03.18. 22:59:01

lemaradtam arról, hogy Adri miért nem volt ott a szobában Patrikkal, Mariannal, Snezivel, Bencével és a magyarázkodó Milánnal pandóra után, és hogy miért mondta Gergő, hogy már Adri mögé is beállhat? Valaki mondja el, különben szétrepedehet a fejem. Lécci

XocoLatte 2015.03.18. 23:01:27

@fosch9: szinte szó szerint ugyanazt a dumát nyomta neki is mint anno Snezinek

dRm 2015.03.18. 23:04:01

@vastyúk is ..: Hasonlóan látom! Azt viszont kifelejtetted, hogy a kapucni az eső ellen is kiváló védelmet nyújtana.

vastyúk is .. 2015.03.18. 23:06:52

@dRm: ja én nem firtattam, mert @Gia Gianea: már felfetette ;)

Elektra1976 2015.03.18. 23:09:07

Loki tegnapi viselkedése nekem is csalódás volt Szerintem egy nővel akit ráadásul nem is ismer nem illik így viselkedni Semmilyen körülmények között Ha nem bír vele azok után hogy letámadta hagyja ott szó nélkül Gáz volt szerintem is Persze kívülről vicces de semmilyen játékban nem kéne így viselkedni Agresszív volt Nem vagyok Snezi fan de azért ezt nem érdemelte legfőképpen azért mert ez egy JÁTÉK Védelmező típusnak semmi képpen nem mondanám

beacska 2015.03.18. 23:09:16

@vastyúk is ..: gondolom, kakált...a második kérdésedre nem tudom a választ, nem hallottam

vastyúk is .. 2015.03.18. 23:10:41

@beacska: köszi. így már nem durran el a fejem. :D

beacska 2015.03.18. 23:11:15

@Elektra1976: tudod, erről csak ÉH Szandra jut az eszembe: szándékosan hergelte a fiúkat, merthogy őt tutira nem merik bántani, idegesek is voltak feszt...aztán Kristóf döntött: és Szandra repült...

2015.03.18. 23:11:33

@beacska: @Zoe_the_Genius: beácskával értek egyet, sajnálom a saját tapasztalataidat, de mivel lokival kapcs csak találgatsz én nem fogadom ezt el érvelésként (nem mintha számítana, tudom) :D
@XocoLatte: milánt én már unom

2015.03.18. 23:12:59

@XocoLatte: aha, ugrom is az ágyba is mert a loki-ellendrukkereket úgy látom nem győzöm ma meg

tomfree 2015.03.18. 23:20:50

@Elektra1976: Loki agresszív volt a lánnyal. Mellesleg a Pandórán egyik percben apatigrisnek mondta magát Milán felé, két perc múlva kiadja a srác titkát mindenkinek, hogy mentse magát. A védelmező csapatjátékos, apatigris. Hagyjuk.

Elektra1976 2015.03.18. 23:25:59

@beacska: Azért a Snezi Sandra párhuzam erős kicsit Snezi nem hergelte Lokit meg senkit sem Loki be volt csiccsentve még mondta is hogy utána hogy lecsapta a magas labdát szóval direkt volt A taktika meg a játék szerintem nem az hogy mocskos szavakkal hergeljük a másikat jelen esetben Loki Snezit Csak valami olyanért mert a másik esetleg ugyanazt csinálja mint egyébként Loki mindenki háta mögött (Ez nem baj mert ezért vannak ott) Csak nekem is az jött le hogy Loki erősre itta magát aztán beleállt egy nőbe Szerintem hiba volt Mások szerint ez normális viselkedés Szerencsére én személyesen nem tapasztaltam ilyet csak egy kívül álló vélemény Biztos erős bátor férfinak érezte magát hogy megvédett egy seggrészeg kisfiút egy nővel szemben egy taktikai játékban Legalábbis ezt nyilatkozta Igazságérzet részegen persze hangsúlyozom egy játékban Részegen

XocoLatte 2015.03.18. 23:31:59

@beacska: Adri Topollal is jó viszonyt ápol (hö), szerintem vele tematikáztak a Milán vs Loki tragédia részleteiről

XocoLatte 2015.03.18. 23:34:58

Patrick szerintem ki se józanodott már napok óta, lehet, hogy emiatt, de egész nap 2 értelmes mondatot nem nyögött ki, a faszmorzsinkálás a lepedő alatt beszélgetés közben: epic. Amikor az éjjeliszekrény tetején lévő baszért nyúlt ki, szentül meg voltam győződve, hogy pzs-ért nyúl... broáf.

Elektra1976 2015.03.18. 23:42:31

@fosch9: Nem vagyok ellendrukker (Mellettdrukker sem) Azt sem mondom hogy agresszív ember csak szerintem hiba volt a részéről akkor úgy és ott és remélem visszatér a taktikázáshoz mert ettől függetlenül szerintem jól játszik Nem tudom mit néznék az ÉHban ha esetleg nem lenne Milánt AdriPatrikot Semmilyen Nórit ottvanmég Apolka Bencét biztos nem :-)

Montezuma13 2015.03.19. 01:32:29

Patrick egyszerű ember, ha nincs is valami sok esze, de amit csinál az rövid, tömör és hatásos. Nem "tematikázik" sokat, azonban meggyőződésem, hogy ő mentette meg párját Adrit is a kieséstől. Emlékezzünk vissza a Snezi tengerparti sétájára Patrickkal és Milánnal, akik potenciálisan számba jöhettek, hogy Snezi mögéjük áll párválasztón. Patrick kategorikusan kijelentette, sőt burkoltan megfenyegette Snezit, ha mögé áll és kiejti Adrit, akkor ő bizony nem lesz valami jó párja, hanem azon lesz, hogy minél hamarabb kitegye a lány szűrét a hotelból. Snezi bizonyára ennek hatására nem állt Patrick mögé.
Most Béjvacs is keménykedett, hogy ő bizony a legerősebben összetartó párt fogja szétszedni, és itt elsősorban a Patrick/Adri párosra gondolt. Patrick neki is egyértelműen megmondta a'la Danton, hogy "követni fogsz ezen az úton!" Béjvacs Robespierre, mert az Adri úgy kivág téged innen az első adandó alkalommal, hogy húzhatod haza a kondenz csíkot.
Szóval ez ugyan nem valami nagy "tematika", de eddig hatásosnak bizonyult. Kíváncsi vagyok, hogy Béjvacs koma miként fog dönteni.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.19. 02:55:09

@Elektra1976: Lokinak volt egy elejtett félmondata arról, hogy most lefaragott egy darabot Snezi nagy arcából. Úgyhogy sztm nem véletlenül beszélt így vele. Quasi meg akarta félemlíteni kicsit - sztm nem túl sok sikerrel :)))

Veder1 2015.03.19. 03:36:00

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: nekem is visszatetsző volt Loki viselkedése, főleg mert nem volt elég magyarázata. Amikor részegen rátámadt sezlonyra még nem hiszem, hogy tudatos hergelésből tette, hanem tényleg a Milán feltételezett megsértéséért állt bosszút, amit igencsak túltolt. Szerintem vagy volt valami vitájuk korábbról amit nem mutattak, vagy egyszerűen csak irritálja a csaj személyisége.

melaena 2015.03.19. 07:08:38

@XocoLatte:
en is szoktam morzsolgatni (persze csak egyedul,nem amikor egy faszi beszel hozzam).
attol nem mozogna igy a paplan.
egyertelmuen huzogatta a fitymat.
sztem ott bent a fel brigad sztereoban tolja.

Azert remelem,Milan meg bentmarad egy ideig,mert ekkora retardalt meg nem volt az eden hotelek falai kozott.

Arra azert kivancsi vagyok,mikor fog valaki rajonni, hogy nem petrik meg bence az eros ember odabent,hanem a Pjotr.
Tegnap amikor fekudtek az agyon Nagyapoval,es csak annyit mondott ,nem is kellett semmit csinalni,kinyirta sajat magat ... :D

melaena 2015.03.19. 07:21:12

Az is tok ertheto,hogy Loki bocsanatkerese nem sokat ert.
Nem az agresszio volt ott a problema.
Ha valaki bunko velem,megbocsatok.
Ha valakibol reszegen kijon, hogy egy kutyat tobbre tart nalam,akkor onnantol nincs mirol beszelni vele.

Egyebkent emberileg az a csaj sokkal ertekesebb Lokinal.
Pjotr mellett o a legjobb arc a brigadbol.
Mariannat is birtam sokaig ,de o kezd kifordulni magabol,vagy megmutatni az igazi arcat.

kontratenor 2015.03.19. 07:55:48

@melaena: igen, Pjotrék úgy elismert arcok odabent, hogy nincsenek frontvonalban
de Apolka gyengébb, szerintem nem rajta múlik
Loki meg most úgy csinál meg mindent Pjotrék helyett, hogy közben csökkenget a renoméja, dupla nyereség

Zoe_the_Genius 2015.03.19. 08:29:38

@fosch9: mégiscsak te vagy Loki:))))) alapon jó karakternek tartom, sőt, megfordult a fejemben, hogy válogatásnál már előre gondolnak a hogyvoltra is, mert teljesem ide passzol, sőt a Sezlonyos dumájától kezdve én ezt tényként kezelem, hogy ő itt nyomul. Részegen nem lehet taktikából ilyen ótvar módon viselkedni, sajnos ezt a pia és az ő belső énje volt, remélem visszanézhető ahogy többször fenyegetőleg rámhajolva fejjel mozdul a nagyon kicsi nő felé, kurva nagy baj van annál a férfinál benn, akiből ilyen kijön. Lehet, hogy találgatok, de azért ebben van ráció sajna. Pacsi!

Zoe_the_Genius 2015.03.19. 08:30:17

bocs, ráhajolva, nem rám ugye:-)))

Krétagarbó 2015.03.19. 08:46:00

@Zoe_the_Genius: én azért nem lennék Lokival ennyire szigorú, bár nekem sem tetszett, valóban túltolta, de ez az egy momentum még nem bizonyítja, hogy ő amúgy egy agresszív valaki lenne. Majd a későbbiekben kiderül, hogy van-e ott több ilyen is benne, vagy ez egy elcseszett pár perce volt éppen.

kontratenor 2015.03.19. 08:48:59

@Krétagarbó: Visszanéztem, és a Milán-Loki jelenet nagyon rövidre volt vágva, így nehéz pontosan állást foglalni.
Loki túlreagálta, de jóarc. A tisztességlepra-szöveg kemény.
Milán pedig úgy érthette, hogy fontos neki az emberiség, hogy nem szaporodik? :D

kontratenor 2015.03.19. 08:55:52

@kontratenor: Egyébként simán megbízható gyerek Loki, nőként egyáltalán nincs mit tartani tőle, nem tudom, miről beszéltek. Nekem sokkal antipatikusabb volt Bence néhány esti manővere, mikor pucéran mutogatta a farkát, mintha a fedetlenség ténye már elég ok lenne arra, hogy valami csaj rábukjon, eleinte Botox, később Naomi, vagy aki épp ott van. Botoxszal, akinek gyakorlatilag nem volt esélye elmenni a szobájukból, még erőszakoskodott is. Loki beszólt a csajnak, aztán meg ment volna onnan.

beacska 2015.03.19. 08:59:29

@kontratenor: mondjuk, nekem az volt fura (és itt már elmondtam egy párszor), h Bence nem szólt közbe a Loki-Snjezi szópárbajon...

Gia Gianea 2015.03.19. 09:04:16

Én nem tudom Lokit hova tenni.Mire volt ez most jó?Semmire.Hol védi a Milánt,hol elárulja,hol profi neki a Snezi,hol hulladék.Viharozik egy pohár vízben.

,, 2015.03.19. 09:07:02

én sem igazán értem h mi ez a nagy felháborodás loki körül, csúnyán beszélt egy nővel, és?:O meg "ráhajolt fejjel" ez mit jelent, le akarta fejelni talán?:) felnézni nem tud rá (se szó szerinti se átvitt értelemben):)
Akin a legjobban nevetek most az King Joffrey:))

,, 2015.03.19. 09:08:07

@Gia Gianea: tematikázik:) kíváncsian várom h mire fog vele jutni:)

Mosoly az élet értelme 2015.03.19. 09:14:10

Engem az idegesít, hogy a riport szobában is kamulnak vagy annyira szarulé várják események után.
Loki azt mondta magas labda volt - ergo szándékos , amivel nem is lenne bajom, de akkor legalább előttünk vállalja. És nem kell bocsánatért esedezni. Ő hitt valamit és igen Milán kavart -Loki az ágynál ott kiabálta a számomra érthetetlen nem tudom milyen sérelmek után, hogy EZT KI MONDTA A SEZLONY?? És ennek is volt előzménye.
-Becks fügyitutujgatása egyszerűen hányinger. Én azt hittem síkosítóért nyúl. Az a vicc, hogy sem Bencének sem Adrinak ez nem bántja a szemét.
-Hol volt tegnap Adriiii???? Olyan nincs, hogy a kebelbarinőknek hagyná mosatni védett kis lomposát.
-Mi az, hogy csapategység??? Valaki világosítson már fel. Mit művelt Adrika mikor fosott a segge a kieséstől? Még búcsú monológot is tolt- Milányka csak próbált tematikálni, de sajna szürke állomány hiányába neki ennyire futotta.
És tényleg mekkoraaa ge..i mert próbálta menteni a seggét.
Mikor Becks azt ecseteli, hogy ha kicsiny (nem is kicsi) párjával megbolygatják az egyértelmű közgyülőlet és kibaszás áldozata lesz .- az mi ha nem azt jelenti hogy ne engem hanem a másik 4fiút baszd innen ki.
Ezek meg megsértődnek mert védte a seggét. Ugyan ezt csinálta volna mind, ha ennyire ráparázott volna.Amúgy nem bírom Milányt, de ha őt innen kibaccák mi lesz nekünk az emberIségünkel??? :D

kontratenor 2015.03.19. 09:14:22

@beacska: igen, ez - és a szavaid súlya - is meggyőző volt :D

kontratenor 2015.03.19. 09:15:49

@Mosoly az élet értelme: Adri Apolkával a földszint hátterében heverészve beszélget

kontratenor 2015.03.19. 09:18:04

@Mosoly az élet értelme: ja, és Patrik a passzivitásával a pandórán szerintem óriásit hibázott:
épp kezdte kivételesen Bence használni az agyát, hogy hopphopp, Loki felé való megbízhatatlansággá is lehetne terelni Milánt ekéző sztoriját, ő meg nem állt mellé, pedig fontos lett volna és alkalmuk is adódott

Mosoly az élet értelme 2015.03.19. 09:18:28

@kontratenor: e végig?? Milány magyarázkodása alatt - Aztán a lerészegedés alatt- aztán a fürdőszobánál is??

kontratenor 2015.03.19. 09:20:15

@Mosoly az élet értelme: Van ilyen, múlt héten Mariann tűnt el két napra.

XocoLatte 2015.03.19. 09:21:14

Lokiban kicsit összekavarodtak a tematikai szálak: Nóri párként való megtartása, egy nőnemű B terv kidolgozása, új hím maga mellé állítása (persze képletesen) és ezzel saját túlélésének bebiztosítása (rövidtávon mindig az aktuális hetet kell túlélni, a világ legfaszább stratégiája is kanyilót ér, ha az adott pénteken elvérzik egy nüansznyi hibán).

Gergőt erősen maga mellé állította, ez a hét legfontosabb feladata volt. Gergő számára tegnap tálcán kínálta Milán fejét, amit Gergő szépen el is fogadna, ha csavarmentes kiválasztó következne péntek este, Snezit elfogadja párként. Loki tragédiája lehet, hogyha Nórin múlna, Gergő mellé állna be, és Loki Milán lecserélését Snezi vonatkozásában teljesen elkefélte. Botox-szal való pislákoló reménye is felejtős. Szóval, ha Loki túl is éli a péntek estét (90%), jövő héten egy új lány és a lányok választási lehetősége mellett már pár nélkül találhatja magát.

Mosoly az élet értelme 2015.03.19. 09:21:57

@kontratenor: teljesen egyetértek!!! De akár mennyire is hajtották volna Lokit az "őszinte" (és ez most egy Austin Powers"" )véleményformálás irányába, még ki sem magyarázta, de már fordultak vissza Milányra. Félnek tőle! Kár, hogy Bence nem lovagolt a témán!

Mosoly az élet értelme 2015.03.19. 09:26:46

@XocoLatte: érdekes, amit leírtál. És azért küldte vajon Nórit Gergővel, hogy kémje lehessen?
Csak mert Ivar azóta meglehetősen érdekesebb (standard állapotából mondjuk nem volt nehéz) és talán ezt a Béjvacsfiú hozta ki belőle.
Mondjuk azért én nem bírtam volna ki pofánröhögés nélkül Milányt, ahogy arra kéri válassza őt Loki helyett :D

kontratenor 2015.03.19. 09:28:40

@Mosoly az élet értelme: Ja, valszeg hétvégén, utólag riportolnak. Milány orra csúcsán már barnára száradt a másnap piros ragyája pölö.

kontratenor 2015.03.19. 09:29:41

@Mosoly az élet értelme: Én nem is bírtam. Kézzel az arcom előtt kínoskodtam végig. :D

kontratenor 2015.03.19. 09:31:14

@Mosoly az élet értelme: Szerintem okos dolog volt Nórit küldeni. Az előzmények okán ha kettőt viszel, érdemes egyet mellette, egyet ellene. Mint ultiban.

2015.03.19. 10:05:30

@Elektra1976: ezzel egyetértek,
a tovább gondolás ellen protestáltam :)

2015.03.19. 10:13:41

@foxglove (F6): @Krétagarbó: pontosan ennyire kell ezt szigorúan és komolyan venni

aki pedig egy snezit többre tart lokinál azt gondolom h nincs is miről beszélni sőt hangosan felröhögtem

mézescsók 2015.03.19. 11:10:29

@Ditti82: Loki 21 éves volt, amikor meghalt az apja. Pedagógusi fizujából az anyja nem tudta eltartani a három gyereket (Loki + 2 lány), ezért abba kellett hagynia a tanulást és dolgoznia kellett, ezért vállalt el mindenfélét
.@vastyúk is ..: Hogy most miért akar Adri mellé állni, azt nem tudom, de az első napján azt fejtegette Petinek, hogy az erős párokat kell szétugrasztani, mint Patrik-Adri, Bence-Botox.
@beacska: Én inkább szánalmasnak láttam, főleg azzal a csapategységes dumával. Kit néz hülyének, a társait vagy minket? Amúgy egy szívószálat nem bíznék rá, nemhogy a titkomat vagy a tematikámat.@tomfree: pontosan rávilágított, hogy miért.
süti beállítások módosítása