Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x16 - Milán a hotel két lábon járó tragikomédiája (18+)

2015. március 17. 06:41 - sixx

screen_shot_2015-03-16_at_19_30_31.png

Gólem az első Albina utáni napot egy mödansziéban kezdi, a fejin egy vörös köd fantázianevű lencsével megturbózott piacos Prada-szemüveg, felsőtest kibikkantva, a kezében meg Baywatch Mitch kedvenc játékszere, a vízímentő túlélőkészlet ikonikus darabja, a Piros Műanyag Basz, Ami Nem Süllyed El Sose. Egy vízímentő jön a bolondokházába, és két boríték fogja borzolni a kedélyeket. Mióta megy a köztévén a bohócműsor, komolyan megtanultam értékelni Gólem retorikai képességeit. Órák száma kettő, ha nem tetszik, kint várj meg.

Istenem, csak egyszer, tényleg csak egyszer tegyék már be ezeknek reggelre a Pantera Walkját, vagy a Ten Ton Hammert a Machine Headtől, látni akarom a fejeket, ahogy eltorzulnak, kivéve Lokiét, aki ettől valószínűleg olyan révült állapotba kerülne, mint egyszeri műsorvezető a Nemzeti Hírtévé zsinórban hatvankilencedik időjárás-jelentése alatt. És igen, kurva sok muníciót adtak a töketlen, béna faszok odaát. Az ébresztő pont olyan, mint bárhol máshol, Snezi csíkra szedi Milánja szemöldökét, Ivar meg a frufruját igyekszik a szemébe fésülni, sikertelenül, nincs itt semmi látnivaló, tessék továbbhaladni. A közös reggeli közben csámcsogással siratják Albinát mintegy 45 másodpercen át, és ennyi, közben Zoë becsempészi a nappaliba a Piros Műanyag Baszt, Ami Nem Süllyed El Sose.

screen_shot_2015-03-16_at_20_55_05.png

Loki és Milán talál rá az életmentő bólyára, és csalafintaságot sejtenek. Milán vállat von, majd lesz valami, mondja, és felrongyol Botoxhoz és Bencéhez, és megbeszélik hárman, hogy ha jön egy új faszi, annak majd elmagyarázzák a merrehánymétert, és ha nem azt csinálja, kibasszák. Jó terv, Snezinél is milyen faszán bejött, nem? Közben megszólal a Baywatch főcímdala, és odalent élő tévésorozatforgatásba pillantunk bele, Pjotr egy látcsőbe néz (Honnan a picsából van látcső? Szériafelszerelés minden Costa-Rica-i villában?), Loki meg a szegény ember Mitch Buchannonjaként eljátszott lassított felvételben bohóckodik egy sort. Pjotr nagyon tud azonosulni a Baywatch főszereplőjével.

És most mindenki mondja utánam: szi-li-kon-segg.

page_1_6.jpg

page_2_7.jpg

Pjotr kimenti Lokit, közben üvölt a Baywatch-nóta. Kibaszott vicces egyébként mert Lokit először sikerül kis híján belefojtani a vízbe, aztán meg az újjáélesztés megy majdnem gajra. És hogy ennek mi az értelme? Hát jön az új kani, Baywatch Gergő, a 19 éves kora ellenére meglehetősen magabiztos fiatalember, aki nem készült a műsorra, és leszarja Gólem kipattintott felsőtestét, mert a vízímentéshez nem kell kőkemény izomzat. Béjvacs Gergő tök váratlanul benyit, szevasztok, mondja, mindezt közvetlenül azután, hogy 1) Becks takarítónőnek és/vagy mexikói gangstának képzeli magát a fejére kötött kendőből kiindulva, és 2) Milán megkérdezi, (hangosan persze, hogy mindenkit azonnal emlékeztessen rá, mekkora idióta) hogy ki van itt veszélyben, de most komolyan.

screen_shot_2015-03-16_at_21_58_42.png

Béjvacs a kisfilmben a tengerparton flegmáskodik, nagyon idegesítő forma. Könyörtelen fasz, bárkit szarban hagy, ha kell, mondja, és közben akkora fogakkal vigyorog, mint egy Trident rágó. A tengerparti béjvaccskodásról készült kisfilm egyébként ritka vicces, különösen a futás, hiszen Gergőnek 19 éves kora ellenére fasza kis sörhasa van, tessék csak nézni:

miccs.gif

A villában Pjotr fogadja a srácot, és menten rosszal is egy sort a pinabajusz alatt, nem mondta a vezetéknevét, ejnye. De hát Éden az, itt mindenkit így hívnak, Pjotr. Béjvacs elmeséli, hogy azt hitte, a vízímentés egy buli, baszki, ez tényleg ennyire hülye, de rá kellett döbbennie, hogy nem az, akkor, amikor mentett. Snezi közben olyan fejjel méregeti a gyereket, mint egy oroszlán a prédát, mutassam meg neki a bimbesz szélét, tűnődhet éppen, azzal el lehet vajon csábítani? Béjvacs néha odapillant Snezi labdáira, és nyel egy nagyot, alakul ez, na. Topol szerint Béjvacs nem zavar majd sok vizet, Snezi meg rákérdez a lényegre, milyen bula kell neked? Béjvacs a riportba megjegyzi, hogy a faszt baszogatják már, majd felmegy a szinglibe és alsógatyára vesz fürdőnadrágot, csak gratulálni tudok.

Odalent Milán lebassza Béjvacst, hogy mér nem érdeklődik lelkesebben felőlük, mire az a válasz, hogy látja ő, amire szüksége van. Snezi szerint ne tököljön, mert annak sírás lesz a vége, Milán meg kijelenti, hogy Béjvacs nem tölti ki a szolgálati idejét idebent, és már a párválasztó előtt el fog menni innen a gecibe. Béjvacs ezt úgy értékeli, hogy fosnak tőle, és élvezi a káoszt. Zoë újabb levelet hoz, sose fogja senki kitalálni, milyen feladatot kap Béjvacs: Shakespeare-drámákat kel átültetni a villára, kezdje a III. Richárddal, a király NEM lehet Milán, mert hülye hozzá. Na jó, csak hülyéskedtem, össze kell raknia a Nemzeti Hírtévé programját, az adásrendező Milán lesz. Nem, ezt sem, vízímentenie kell, és megmutatni a többieknek a hogyant.

Párokban megy a mentés, Adri kezdi, és persze üvölt és túljátssza, Becks így is kihúzza a vízből, aztán fölé guggol, és a seggébő a fejére folyatja a vizet, pompás. Béjvacs szerint volt aki kedvtelenül csinálta, pl. Botox aki az összes ilyen játékot rühelli. Pjotr bezzeg úgy menti Topolt, mintha az élete múlna rajta, Ivar viszont hisztériázik, és a seggére mutogat, hogy tessék, Loki, ezt a foltot is te csináltad, amikor megvertél. Sok dolog kimaradt az eddigi adásokból, helló. Botoxnak büdös a hullát játszani, és ezt el is mondja. A játékot Becks és Adri nyerte, Bence meg aszongya a kamerába, hogy a fasza tele van már Botoxszal, mert ha aktivitás van, unottabb, mint egy pozsonyi tudósító a köztévén, aki élő adásban sms-ezik a csávójával.

screen_shot_2015-03-17_at_5_25_19.png

Jön Gólem, megkérdi, milyen volt a játék, Loki a Ford Fairlane-ből idéz, honnan máshonnan, Gólem meg egy fociedző szintjén vicceskedik, majd drámai önmagát adja, milyen ember ez a Béjvacs, he? Snezi szerint túl komoly, és zavarja, hogy ő nem érdekli. Érdekli, nyugi, de nem ront ajtóstul a házba. És megjön Zoë, hoz egy piros és egy zöld borítékot, amiben nagyon fontos dolgok vannak, értsd: egy-egy szó, de csak majd a párválasztón lesznek kinyitva, a tulajdonosuk Béjvacs. Aki kinyitja a ceremónia előtt, hazazavarják. A hét pedig az őszinteség jegyében zajlik, csak mondom. Loki menten mondja is, hogy innentől baszhatják, tematikálni felesleges, a vakszerencsén múlik minden, mert vélhetően az egyik borítékban védettség van. Gólem aszongya, Béjvacsnak kurvára kell figyelnie mindenre.

screen_shot_2015-03-17_at_5_27_56.png

Este megy az együttgondolkodás, Adri lazán a pináján nyugtatott kézzel beszélget Milánnal és Becksszel, mintha a keze néha megfeszülne a szeméremdombon, de lehet csak rángást kap Milán félárbocra eresztett szemhéjától és lassú, ostoba beszédstílusától.

A sráccal nem értek közös hangsúlyt. (Milán)

screen_shot_2015-03-17_at_5_34_09.png

Béjvacs Pjotrnak azt magyarázza a dzsaku szélén ülve, hogy a párokat figyeli meg, márminthogy melyiket lehet széjjelszedni. A stratégiájába is bepillanthatunk, nem is annyira hülye, mint a többiek. Botox és Snezi a műcsöcsökről beszél odafent, szép a vágás, miért rejtegeted? Olyan szoros, majd megfulladok. Botox kinézi Snezi egyik ruháját magának, de lehet kicsi lesz rá (az lesz, nyugi). Béjvacs és Loki között megvan a közös nevező, az amerikai foci, mondja Botox fahangon, Snezi meg nem mond semmit, csak ül, a csöcse elé szorított törülközővel. Topol, Milán és Pjotr Béjvacs védettségéről beszélgetnek, Pjotr pl. teljesen biztosra veszi, hogy nem a párválasztón fogják “csak úgy” odaadni Béjvacsnak.

Milán a hotel két lábon járó tragikomédiája. (Pjotr)

screen_shot_2015-03-17_at_5_28_32.png

Este a fiúk a nappaliban Flintstones-autót építenek a kanapéból, mert miért ne, addig sem kell a csajokkal lenni, ugye, aztán beleülnek és gajdolnak. Botoxot felveszik stopposnak. Egyébként vicces, tényleg, különösen amikor balesetet szenvednek és kiesnek belőle. Béjvacs Pjotrnak mesél a dzsaku szélén megint, túlkombinálnak a csajok, mondja Pjotr, Béjvacs helyesel, és ez az egész csak arról szól, hogy ne Topol mögé álljon az újfiú. Béjvacs szerint Pjotr nagyszerű. Az alábbi kép magyarázatra szorul, mert az addig rendben van, hogy Becks és a háreme elheveredett, és Botox szeme ki van fordulva, de Milán NEM szopja Beck farkát sem szó szerint, sem átvitt értelemben, nyugi, kameratrükk, mint a Muri Enikő segge mögül előugró táncosnő volt a hárommal ezelőtti X-Faktorban.

screen_shot_2015-03-17_at_6_00_19.png

Zoë hoz egy levelet, tósztot kell mondani pezsgővel, egy csaj és egy faszi beszél majd, Ivar és Milán, jézusom. Loki döntötte el a dolgot, mert egy geci. Ivar pozitív, összeszedett beszédet mond, élvezzük az életet, ha lehet. Welcome to Éden. Milán ezzel szemben minden mondatában hazudik, alig vártunk, pozitív személyiség vagy, remélem jól fogod érezni magad. Mindenki röhög, és puravidázik. Milán aszongya a riportban, hogy a rettegést még nem tudja elengedni. Snezi a nevét próbája megtanítani a nyomorultaknak, kevés sikerrel, Bencétől egy bizonytalan Józsi is elhangzik, nekem tetszik, megvettem, de egy ideig a Snezivel párhuzamosan használom majd.

screen_shot_2015-03-17_at_6_10_00.png

Milán szegény igyekszik értelmesnek tűnni, és felteszi az ultimate kérdést Béjvacsnak: New York, vagy Olaszország? Miért, kérdi Loki, miért ez a kettő? Mert ez a két kedvenc városom. Város? Na jó, ország. Bence üvöltve röhög. Na, jön a piálás, a kamera mutogatja a borítékokat néha, Béjvacs Lokival beszélget később, és kilátásba helyezi, hogy nagyot durrant majd, és azt a párost szedi szét, ahol csak úgy csattognak a csókok. És ki is mondja: Adri mögé áll. Vágunk Becks és Adri szobájára, ahol Becks fasza éppen áll, és Adri ezen elkuncog. Milán a lefekvés előtt kilátásba helyezi SneziJózsinak, hogy holnap edzenek, mert itt csak azok maradnak bent, akik szépek. Holnap üvöltözés lesz, hoppá.

Az megvolt, hogy Beck Adri pólójára verte? És hogy Adri jól szop?

Címkék: 18+ éden hotel
603 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2015.03.17. 07:13:58

te sixx, muszáj neked mindenhol a köztévét fikázni? ha nem tetszik ne nézd, de az édenes hogyvoltban az édenes agyhalottakra vagyok kíváncsi nem a köztévéről alkotott nézeteidre... kösz...

2015.03.17. 07:26:31

mindenki azt mondta pura vida csak loki mondta mazel tov :D
én a józsiról lemaradtam nem hallottam

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.17. 07:33:39

Adri jól szop? Miért? Nem néztem meg a videót.

introverted22 2015.03.17. 07:47:14

Engem is szórakoztat a köztévés párhuzam, a korai posztért meg jár a +1 :)
Kifejezetten örülnék, ha Béjvacsnak végre töke is meg lehetősége is lenne, hogy az Adri-Becks nyaralásnak végre véget vessen, mert nagyon unalmas már az a vonal. Amikor Boxos kiesett, akkor még reménykedtem, hogy úgy lesz, ahogy korábban volt és a párválasztókon lesz egy kis meglepi, aminek az előzményeit utólag megmutatják, hogy hogyan és mikor csavarták meg a szálakat. Sajnos azóta sem láttam ilyet ebben a szériában, én nagyon hiányolom azokat a csavarokat. Az ok, hogy a szerkik megcsavarják a dolgokat, de sokkal szebb kivitelezése volt az eseményeknek az, amikor a játékosok kavarták fel az állóvizet.

XocoLatte 2015.03.17. 07:55:43

@IKDFA: A Gáztévé ennyit simán megérdemel, hasonlatként pláne.

Béjvacs nagyon kisfijjú, jó stratégiával és nagyon béna kivitelezéssel -- és női szemmel valószínűleg zéró szimpifaktorral bír, szerintem Józsi is csupán kóstolgatja meg Milánra próbálja a frászt hozni (sikerrel!). Szóval a kissrácra rá fog férni a szerkis segítség.

Milán ha így folytatja, nem éri meg a pénteket, mert atomrészegen valami marhaságot fog véghezvinni, pl. színes borítékokat nyitogat vagy Béjvacsot ver.

XocoLatte 2015.03.17. 08:00:05

A Botox alfeléről betett sorozatképért örök hála -- megállapítom, hogy nő a segge, 2 hét alatt pár centivel nagyobb lett -- felfújható betét? :D De még mindig a legjobb testű csaj odabent -- remélem, Snezi halványrózsaszín csodaruháját a kamerák előtt fogja felpróbálni és a mellén és seggén szét fog repedni...

2015.03.17. 08:02:27

@XocoLatte: Van róla elég posztjuk, itt nem erre vagyok kíváncsi... nem mellesleg az indexesektől, akiknek cikkei szintén nem a minőségi újságírás csúcsai, nem túl hiteles... de ez itt már nagyon off...

kismalacka 2015.03.17. 08:13:30

@IKDFA: Hol fikázta? Még csak annyit sem mondott hogy fos, pedig az.

sixx · http://comment.blog.hu 2015.03.17. 08:19:55

@IKDFA: leszarom, mire vagy kíváncsi.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.17. 08:20:59

@IKDFA: az lehet, de az nem közpénz, nem ildomos összehasonlítani.

2015.03.17. 08:22:04

@sixx: Oké, akkor most kitiltasz innen is, ahogy szoktad, ha valaki nem osztja véleményed? :P

sixx · http://comment.blog.hu 2015.03.17. 08:23:53

@IKDFA: tévedsz, kitiltani akkor szoktam, ha valaki trollkodik vagy személyeskedik. az, hogy egy vad jobbernek nem tetszik az index, azt jelenti, hogy valamit kurva jól csinálunk. ezzel befejeztem az offolást.

2015.03.17. 08:24:42

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:

újságírást újságírással lehet csak összehasonlítani, mindegy ki fizeti... :P

tilsow 2015.03.17. 08:24:57

azt magyarázza el nekem valaki, hogy mi ugye hétfőtől péntekig látjuk az eseményeket, de nekik ez elvileg folyamatos, akkor miért hivatkoznak ők is mindig a péntekre, mint párválasztó ceremóniára? vagy pihennek heti két napot, vagy nagyon meg kavarják őket: péntek párválasztó, utána egyből hétfő..
nem értem

Falatkányi 2015.03.17. 08:29:40

@tilsow: lehet, hogy bennuk is igy van, ha nincs naptar a kozelben, en sem tudom soha kovetni, hogy milyen nap van :p :D

Krétagarbó 2015.03.17. 08:30:11

@IKDFA: A pitypangos Magyar Krónikát ki ne hagyjuk az összehasonlításból:)

2015.03.17. 08:30:30

@sixx: tehát ha valaki nem tárgyi tévedésektől/fogalmazási és helyesírási hibáktól hemzsegő, ám mégis mi vagyunk az újságírás csúcsai és mindenkit fikázunk stílusú cikkekre vevő az vad jobber. értem... :)

nemtom feltűnt-e, hogy jelenleg is a zindexet olvasom...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.17. 08:31:15

@IKDFA: rohadtul nem mindegy, h az én adómból milyen szart csinálnak.

Ha a tv2 szar éden hotelt csinál, leszarom.

2015.03.17. 08:31:20

@tilsow: még az is lehet, hogy a hétvégéken tényleg lazítanak..

Krétagarbó 2015.03.17. 08:32:50

@tilsow: gondolom tartották a menetrendet és a párválasztó tényleg péntekenként volt, hétvégén meg ugyanazt csinálták, mint a többi napon, semmit. Feküdtek a napon, ettek, ittak, beszélgettek, aludtak. Hogy a hétvégi történésekből vajon vágnak -e be nekünk a heti 5 napban, azt csak a szerkik tudják.

sixx · http://comment.blog.hu 2015.03.17. 08:35:52

@IKDFA: nem, a kommenteid alapján, tudod, ha a nevedre ráklikkel valaki, elolvashatja az összeset. És akkor utolsó figyelmeztetés mindenkinek, nem offolunk mostantól.

sixx · http://comment.blog.hu 2015.03.17. 08:36:54

@IKDFA: viszont az olyan modorosságokért, mint "a zindex" simán kibaszlak innen, ezt most mondom.

vastyúk is .. 2015.03.17. 08:37:29

Botox valaga vele született nem? Mintha VV Plasztik a videójában külön kiemelte, hogy számára Botoxé az etalonsegg, ami eredeti. Minden esetre tényleg szíp, nem olyan tájidegen, mint Plasztik esetében.

sixx · http://comment.blog.hu 2015.03.17. 08:38:17

@vastyúk is ..: ezt mondom, hogy Botox a videóban azt mondja, eredeti a segg, de ott a kép fent, szerintem nem az.

Zoe_the_Genius 2015.03.17. 08:41:19

@vastyúk is ..: mondjuk izomhoz sok köze nincs, nekem nem ez a szép, de ízlések ugye:)

Zsoofka 2015.03.17. 08:41:35

@sixx: Nem lehet, hogy a videó és a Hotel felvétel közötti időben kapott mégis új popót? Megirigyelte a Dóri brazil seggét... :)

Krétagarbó 2015.03.17. 08:44:28

@Zoe_the_Genius: miért kellene izmosabbnak lennie? nem férfi ő elvileg, ugye:) Nem lóg neki, nem lapos, szép az íve, nincs rossz segge, főleg, ha igazi és nem brazil import.

Krétagarbó 2015.03.17. 08:45:29

@vastyúk is ..: PVC-nél nagyon látszott, volt, hogy csak az implantokon csücsült.

vastyúk is .. 2015.03.17. 08:45:41

@tilsow: én azt hittem olyan ez, mint a szilveszteri tv műsor, mindenki úgy csinál, mintha tényleg szilvesztereznének. Szóval a pénteki cerémóniát azért mondják, mert tudják,hogy pénteken kerül műsorba.

Zoe_the_Genius 2015.03.17. 08:45:49

Nekem az a megdöbbentő, h a csajok közül egyik sem sportol. Valamilyen szinten jó alakjuk van, tekintsünk el az aránytalanságoktól, de éppen ezek a nők lesznek negyven évesen szétszakadva és leharcolva, szülés/ek után elhízva. Egy idő után a nem evés + plasztika sem működik. Egy barátom aki nem nézi és mondjuk úgy nem mindig vagyunk egy véleményen, azt találta mondani, hogy mennyi jó nő van benn. Hát ö izé. Meglehet túlzottan fontos nekem a személyiség és a női felhozatal jelenleg egy dupla nulla áthúzva. Beküldhetnének már valami agyasabbat.

Zoe_the_Genius 2015.03.17. 08:48:10

@Krétagarbó: mert a későbbiekben sokat segít a forma megtartásán. De a véleményem szubjektív, nekem nem tetszik.

Krétagarbó 2015.03.17. 08:50:39

@Zoe_the_Genius: Botoxot pl. már mutatták, amikor edzett, sztem ő odafigyel ilyesmikre, eléggé szigorúnak tűnik, önmagához is. (mondjuk egy Adrihoz képest, akinek az akarata sztem egyenlő a nullával, és nem 40 évesen, de huszonévesen már el lesz lassan csúszva annak ellenére, hogy elvileg sportból él.)

Krétagarbó 2015.03.17. 08:51:30

@Zoe_the_Genius: persze, ahogy írtad, ízlések és pofonok.

XocoLatte 2015.03.17. 08:54:25

@Krétagarbó: bocs, de szerintem túl mély a gluteális redője, azaz tulajdonképpen lóg. Szépnek szép, kereknek kerek, de sok guggolást nem csinál az edzőteremben, annyi szent.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.03.17. 08:55:51

@tilsow:
Nagyon egyszerű :) . Nem azt a napot mondják (pontosabban Gólem), ami ott kint volt, hanem azt, amikor tudták, hogy a műsor adásba fog kerülni.

Krétagarbó 2015.03.17. 08:57:31

@XocoLatte: nem tudom, sztem szép és nőies. Ha ennél izmosabb lenne és kevésbé lenne mély a gluteális redője (ennek utána kellett nézzek:) már férfi fenék lenne, de tényleg szubjektív a dolog.

XocoLatte 2015.03.17. 08:57:52

@Zoe_the_Genius: nagyon egyetértek, huszonévesen ilyen, milyen lesz tizenöt év múlva? A konditeremben, ahova én járok, egy tucatnyi jobb testű huszonéves csajszit látok nap mint nap, akiknek van izomzata de még bőven a szép határokon innen.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.03.17. 08:58:00

Most már tényleg azt várom, hogy Zoéról mikor derül ki, hogy játékos:)! Annyira promózzák a csajt, hogy nem is lehet más. Vagy én emlékszem rosszul, és T69 akár egyszer is bemutatta volna név szerint a személyzetet?

vastyúk is .. 2015.03.17. 08:58:01

@Zoe_the_Genius: én sokmindent szépnek látok, de tényleg ízlés dolga. látom, te az izmosat szereted, amit simán meg tudok érteni.

@sixx: nem tűnt természetellenesnek, ezért nem fogtam a poént, bocsesz. Még hiszek a mesékben. Hihihi

@Krétagarbó: jaja, nicky minázs Sztájl

kontratenor 2015.03.17. 08:59:44

Buzis vagy sem, de szerintem is rendre jobb faszik a faszik bent mint amilyen nők a nők.
Bár az átlag jelentősen javult Albina kiesésével.

tilsow 2015.03.17. 09:01:50

köszi mindenkinek.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Gólemnek van rá lehetősége, hogy ezt számon tartsa neki valaki és ki is javítsák ha téved, de -már bocsánat- a bent lévők közül nem hiszem, hogy ezt mindenki olyan faszán észben tudja tartani, nyilván nekem is nehezemre esne szombaton azt mondani, hogy de szép szerda reggelre ébredtünk..

csagataj 2015.03.17. 09:03:40

Egy halványkék hátteret megérdemelt volna Loki mondata: "Arra gondoltam, hogy ketten közösen előadunk egy one man showt!" Snezi miért nem lehet Sneci? Ez se rosszabb, mint a tavalyi Kíra-Csíra.

XocoLatte 2015.03.17. 09:06:07

@Krétagarbó: totál szubjektív nézőpontból, természetesen. A gluteális redő lényeges, több szempontból is -- amikor egy csajszinak már lóg de formás a popója, akkor nagyon csúnyán tud lebarnulni tangában, durva fehér csík marad a redő helyén, és ez gáz. A redő miatt a bőr is előbb-utóbb ott egy tartós ráncot vesz, ami sajnos látszik. Botoxnak már ilyen a popsija, és nem fog neki örvendezni az évek múlásával. Viszont fenékimplantátum berakásához kell egy bőrmetszés, amit pont ebben a redőben lehet úgy vezetni, hogy az később ne látsszon. Szóval ha Botox popója nem gyári, akkor ez a mély redő lehet, hogy pont jól is jött vagy egyenest a műtét miatt mélyült.

2015.03.17. 09:06:14

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

Olyan már volt, nem? Asszem a második évadban adta ki magát az új játékos pincérnek...

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.03.17. 09:07:36

@tilsow:
Igen, mert neked a napirended szerint jelentősége van, de egy hosszabb szabinál, mint amilyen ez is, nekem aztán éppen mindegy lenne, hogy milyen nap van. A többieknek gondolom ki van adva, hogy figyeljenek, milyen napot mondanak, ha meg valaki mégsem teszi, azt a jelenetet nem teszik be adásba.

Krétagarbó 2015.03.17. 09:08:25

@kontratenor: Hát nekem a pasik sem jönnek be, arcra egyik sem egy nagy eresztés, testre: Milcsi ki van pattintva (hihi) felül, de csirkelábakkal rendelkezik, a többinek meg kezdődő sörhasa van, még a 19 éves Vizimentősnek is. 40 éves korukra őket is megnézném azért, ha már a lányokat így vegzáltuk...

XocoLatte 2015.03.17. 09:08:58

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): jó fordulat volna, de azon túl hogy édi kis afró figura, nagyon fiatalka. Lehet hogy csak Gólem mozdult rá és azért promózza?

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.03.17. 09:10:26

@IKDFA:
Igen, de őt talán csak egy-két napra tették be, és szinte azonnal le is bukott. Ezért is lenne poén, ha valakit a kezdetektől a személyzet tagjaként mutatnának be, mert akkor azért nagyobb a meglepetés, mint ha egy új arc a pult mögött gyorsan gyanússá válik.

vastyúk is .. 2015.03.17. 09:11:52

@Zoe_the_Genius: nekem az a fura, hogy Adri elvileg műkorcsolya oktató, de a hasa picit olyan, mintha bébiháj lenne rajta. Azt képzeltem, hogy ő lesz a legizmosabb.

kontratenor 2015.03.17. 09:14:51

@Krétagarbó: Nem kell magyarázni, Milán egy vicc. Főleg, hogy valószínűleg edzősködik és elégedett is magával közben.
Külsőjüket tekintve egyedül Snezi igazán sportos, de ő meg nagyon mellényúlt az implantátumokkal.
De összhatásra a fiúknak Milán kivételével a többinek legalább van valami egyénisége. A csajok mindig valahogy karaktertelenek minden riölitíben.

XocoLatte 2015.03.17. 09:16:16

@Krétagarbó: Loki kivételével mindegyik fiún látszik, hogy aktívan sportol(t) vagy legalább gyúr és a koruk miatt egyelőre még nem zabálnak annyit, hogy a zsírszövet a jellegzetes helyeken elkezdett volna szaporodni. (Ez amúgy is leginkább a negyedik X után kezd drámai módon beindulni, mindkét nemben.)
A lányokat én nem fikáztam, csak megállapítottam, hogy egyik sem sportol aktívan. A két műnő szemre rendben van, el tudnám őket képzelni személyi titkárként.

vastyúk is .. 2015.03.17. 09:18:49

@Krétagarbó: ismered a mondást, hogy a férfi elég, ha egy fokkal szebb az ördögnél.. Csak a nőkkel szemben elvárás,hogy feszesek maradjanak. Ezzel a kereszttel születtünk, cserébe viszont kiválaszthatjuk, melyik hím génjeit használjuk fel utódainkban.:D

XocoLatte 2015.03.17. 09:19:40

@kontratenor: Már amennyit a raklapnyi tetkó az egyéniségükön dob, kivéve Pjotrot. A kasztingon ezért plusz pont járt, négyzetméterben számolva?

XocoLatte 2015.03.17. 09:21:43

@vastyúk is ..: Élemedett koromra tekintettel, nagyon nem értek egyet ezzel a közvélekedéssel, persze ettől még a zátlagmagyar férfi negyven felett alapfelszereléséhez tartozik a sörhas és minimum 20 kiló plusz háj.

vastyúk is .. 2015.03.17. 09:24:29

@sixx: ha már a képek,bevallom hiányérzetem volt Gólem vizimentős képével kapcsolatban, és rájöttem mi hiányzik. Egy kis odafotosoppolt mellszőrzet, csak olyan Mics Bjukenenesen.

jo.e 2015.03.17. 09:26:55

@IKDFA: nem személyeskedem, de nem idkfa volt az? Pedig akkor lehet, h lenne muníciód bőven ;)

Krétagarbó 2015.03.17. 09:29:01

@vastyúk is ..: igen, őt én is izmosabbnak gondoltam a korcsolya miatt.

XocoLatte 2015.03.17. 09:29:51

@vastyúk is ..: :D ezen jót nevettem... ja, amúgy Gólem égővörös fürdőgatyában tolta a piros vízimentő bólyát, csaxólok...

Krétagarbó 2015.03.17. 09:30:21

@kontratenor: Snezinek elégg fiús alkata lenne az implant nélkül, szinte semmi csípője nincs. Tudom, manapság ez a szép, nekem mégsem ez a nőies.

2015.03.17. 09:31:06

@XocoLatte: Loki amerikai focizott

BobbyEwing 2015.03.17. 09:31:20

@IKDFA: igen, Omar volt.

Nekem egyelőre hiányoznak a játékosok tényleges taktikázása, Albinának lett volna esélye rá, de hát annyi jutott eszébe, hogy megkeresse Ivart, cseréljünk már helyet, oszt akkor te mész haza. Mit szólsz? Ahelyett, h Lokit fűzte volna... elég balfasz társaság eddig, Bencét szivfájdalom nélkül hajítanám ki, lófaszt se csinál. Viszont Milán az új Naomi, vagy van valami costa ricai helyi démon, aki sorban szállja meg a bentlakókat és az eszüket veszi. Kár lenne érte, ha kiesne

daneee 2015.03.17. 09:31:21

Valaki betudja linkelni a videót, mert miután rákattintok csak a feketeség van?

jo.e 2015.03.17. 09:31:54

Ez a tegnapi rész megint unalmas volt 1 kicsit. A végén dobta fel a mai előzetese. Sztem az egész műsor legjobb mondata Lokié volt, aki fülig érő szájjal jelentette be, h.: "Elvesztettük Milánt"

Még a fenti testi elemzésekhez annyit, h. gondolom itt mindenki bikini modell a sport illustrated-ben :)

bigél 2015.03.17. 09:34:11

@jo.e: én személy szerint a Fat Illustrated-re hajtok :D :D

jo.e 2015.03.17. 09:34:49

@Krétagarbó: Berki még az első Éjjelben megbeszélte Pamelával, h. engedje el ezt a témát. A korcsolyát. Sztem ő sejt valamit :)

vastyúk is .. 2015.03.17. 09:36:00

@XocoLatte: egyébként tök szomorúnak tartom ezt a gondolkodást, szerencsére van aki nem ezt alkalmazza. :D

Zoe_the_Genius 2015.03.17. 09:36:11

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): nem bukott le, az volt a feladata hogy ne bukjon le és akkor lakó lehet, lakó lett.

jo.e 2015.03.17. 09:37:33

@Terpesz Szimplex VV7 (bigél): ja, kész csoda, h. Mo-on nem terjedt igazán a Hi! köszönés :) (háj, érted ugye - höhöhö)

kontratenor 2015.03.17. 09:38:26

@Krétagarbó: Amúgy szerintem nagyjából nettó egyetértünk.
Ha figyeled, a semleges sportost aggattam csak Sezlonyra, sehol nem állítottam, hogy ez a legszebb.

Krétagarbó 2015.03.17. 09:38:47

@XocoLatte: Loki is sportolt, csak nem az edzőteremben. Nem tudom, nekem nem elvárás a 20 látható kocka a hason, anélkül is lehet szép teste egy férfinek. Az tény, hogy genetikailag most még ebben a korban kevésbé hájasodnak a fiúk (sztem zabálnak ők, csak még néluk ez kevésbé büntet, mint a lányokon), egyiken másikon ennek ellenére már látszik a derekuknál oldalt az úszógumi kezdemény.
Nem tudom, mit értesz aktív sportoláson, de Adri pl. műkorcsolya oktató, és a múltkor az egyik Éden Éjjelben a barátnője azt mondta, hogy az edzőteremben ismerkedtek meg, ahova mindketten járnak. De Botoxot is láttam tornázni, talán vmi súlyt is emelgetett az egyik műsorban.
Sztem nem kell mindenkinek Rubint Rékának lenni, persze legyen sportos, aktív életmódot folytató, csak egyre inkább nőnek az elvárások ezzel kapcsolatban is, aminek egy átlag nő nem tud megfelelni, nem is tudna. (Csak egy gyakorlati kérdés: ugyan ki engedheti meg magának egy-két extrém kivételtől eltekintve, hogy napi 3-4 órát az edzőteremben legyen?) De azt persze helyeslem, és támogatom, hogy a rendszeres sport, meg egészséges életmód stb..., csak ne legyenek az elvárások határtalanok, sztem.

Bujumburi 2015.03.17. 09:39:16

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Nem neki van szilikonkoffere, VV Dóri popitranszplantáció előtti videójában mutogatja Mariann hátsóját, hogy ez az etalon, ilyet szeretne ő is. A riporter kérdi, hogy ez szilikon-e, Mariann mondja, hogy nem ez saját.

jo.e 2015.03.17. 09:40:55

@vastyúk is ..: mintha ezen múlna... Nem mindenki cserélgeti le ilyesmiért az öregecskedő feleségét. Csak hogy piszkáljuk 1 kicsit a fogatlan oroszlán bajszát :) (a képzavarért bocs)

bigél 2015.03.17. 09:42:30

@Krétagarbó: +1

Egyébként szerintem pl. Adri nem néz ki rosszul egyáltalán, szerintem a "van egy kis szabadságom, elengedem magam" forma, az izmok ott vannak, csak rákerüklt egy kis hájacska, majd lejön. Arcra pedig kifejezetten szép. (A természetét hagyjuk, de most nem arról van szó.)

Krétagarbó 2015.03.17. 09:42:33

@jo.e: Igen? Ezt nem hallottam. Mondjuk Adrinak nehéz lesz tartania a formáját, hajlamos a hízásra és elég magas, az ilyen típus nagyon hamar tenyeres taplasnak tűnik, ha kicsit elereszti magát.

kontratenor 2015.03.17. 09:43:16

@Krétagarbó: Ráadásul tovább árnyalhat a képen az aktuális állapot. Bence simán volt Biotök-plakát alanya, de nem kell neki egy nyaraláson patent formában lennie. Ugyanúgy valószínűleg Adrinak sincs épp főszezon. Milán már más, ő azért jobban a tükörnek edz, a szavajárásából is kitűnt, hogy neki itt az ő értékrendje szerinti ideális formát kell hoznia. [Persze sehol nem állítottam hogy Milán realitásérzéke erős lábakon áll. ;) ]

bigél 2015.03.17. 09:43:50

Egyébként meg hajrá Loki! :)

Zoe_the_Genius 2015.03.17. 09:44:59

@Krétagarbó: szerintem korcsolyás alakja van. A korisok nem soványak és nem is körte alkatúak, kb ilyesmik csak nagyobb combbal. De ezek a foglalkozások mind odabiggyesztett akármik, szerinted Milán ezzel az ikúval képes volt elvégezni egy bármilyen edzői képzést? :))))

bigél 2015.03.17. 09:45:49

@kontratenor: egy EKG-n voltunk ;)

"Persze sehol nem állítottam hogy Milán realitásérzéke erős lábakon áll." - ez ütött! :D :D

Krétagarbó 2015.03.17. 09:46:23

@Zoe_the_Genius: nem tudom, még nem végeztem edzőit:) (mondjuk az csoda, hogy a 8 általános megvan neki:)))

jo.e 2015.03.17. 09:46:23

@Krétagarbó: Hát ha ez az Adri műkorcsolya oktató, akkor nem sok tanítványa lehet, vagy csak a kispadról, szóban oktatja őket. Valamelyik műsorban volt egy zuhanyzós jelenete. Nem az a kimondott (legalábbis általam elképzelt) mk. alteste volt. És akkor még udvarias és elnéző voltam vele ;)
Szóval igaza lehet Berkinek, engedjük el ezt a műkorcsolyát :)) (Naominál sem feszegettük a gyógymasszőrt)

XocoLatte 2015.03.17. 09:49:04

@Krétagarbó: Rubint Réka? Viccelsz? Én sportolókra céloztam, nem celeb díszribikre.
Úgy mint női kézilabda, röplabda, vízilabda, úszás, atlétika, triatlon, kerékpár stb. és nem azok az Arnold-versenyeken látható mesterségesen növesztett izmú "nők" sportágai.

XocoLatte 2015.03.17. 09:51:00

@Zoe_the_Genius: a személyi edzőit simán, azt már konditermi hűségpontokért lehet beváltani, csak emelkedjen a konditerem bérletesek száma...

Zoe_the_Genius 2015.03.17. 09:51:41

@XocoLatte: azért abban is kurvasok meló van, még ha nekem sem az jelenti a sportolót. Én pl nem vagyok sovány, de nincs redő a seggem alatt ragya a combomon, cserébe leguggolok nyolvanöttel jelenleg:)))

Zoe_the_Genius 2015.03.17. 09:52:25

@XocoLatte: azért az IWI-t megvédeném, nem elég húzogatni a csigákat. De biztos van olyan hely.

Krétagarbó 2015.03.17. 09:53:51

@XocoLatte: Oké, de lássuk be, nem mindenkiből lesz élsportoló és nem is kell az legyen, ha így érted a Rubint Rékás hasonlatot, úgy, ahogy nem kell, hogy mindenkiből agysebész legyen, vagy kvantumfizikus, elég, ha a nagy átlag tudja, hogy Olaszország ország és New York meg város, és mondjuk olyan 100-110 körül leledzik az IQ-ja.
Szóval ne az élsportoló teste legyen az etalon, mert az torzít.

XocoLatte 2015.03.17. 09:55:02

@Krétagarbó: még annyit az utolsó bekezdésedhez, hogy én pl. heti 3-4x futok átlag 10-10K távokat, és ugyanennyit megyek kondizni is. Délután 4-től 6-ig, a futást már lazább időkeretek között.

bigél 2015.03.17. 09:56:28

@fosch9: melyiket? mert közben frissítettem magam, nehogy úgy tűnjek, mint aki nem tudja milyen rendezvényen van ;)

XocoLatte 2015.03.17. 09:59:13

@Zoe_the_Genius: nem vitatom, sőt.
Azonban a sportolást kisgyerekkorban "kapja" a szerencsés emberke, mint életformát, és ha igazán szerencsés meg kitartó (és a szülei is bírják anyagilag meg strapailag), akkor felnőttkorában is folytatja, mert egyszerűen a sportolás az életviteléhez tartozó dologgá vált.
Éppen emiatt nincs olyan sport, hogy "konditerem", mert az szinte minden sport egyik kiegészítő edzésformája. Öncélként szánalmas műmájerkodás vagy tükörbuzulás.

vastyúk is .. 2015.03.17. 09:59:57

@jo.e: hát ez a jó hozzáállás - szerintem. De sokan vagyunk, sokfélék, különböző igényekkel, és tényleg szarabb annyiban a nőknek, hogy rendesen meg sem öregedhetnek, mert kell a ránctalanító, meg narancsbőrtelenítő, meg a frizura, meg a smink, mert különben "igénytelen". Ugyanakkor a férfiak csak "sármosabbá" válnak a korral, és (persze csak ha megfelelő anyagi lábakon állnak) bármikor beújíthatnak egy fiatalabb karosszériát. Optimálisan, ha a kapcsolat alapja mondjuk nem a külső volt, akkor szerencsére nem kell aggódni, mert mire elmúlik a szerelem, az ember a legjobb barátjává avanzsált kúrócimbijével van összezárva "élete végéig" és ettől újra és újra képesek lehetnek egymásba szeretni - vagy mi. :D

XocoLatte 2015.03.17. 10:00:41

@Krétagarbó: hát az utóbbi x évtizedben annak éreztem magamat... (x itt most az n ismeretlen számát jelenti)

kontratenor 2015.03.17. 10:00:57

@Zoe_the_Genius: Guggolni jó, szeretek. Ráadásul az erőkeretnél sosincs sor, hehe. [Tele a világ Milánokkal, na.]
Csak valami szar van, valahogy meghúztam a hasfalam vagy nemtudom. Vasárnap óta fáj, de igazából nem tudom, mitől.

XocoLatte 2015.03.17. 10:02:31

@Krétagarbó: persze, OK -- azt azért nagyon halkan megjegyezném, hogy akár Milánt vagy Bencét egy átlagos OB1-es vízilabdás srác úgy takarná be, hogy a seggükön vennék a levegőt, már ha túlélnék.

Zoe_the_Genius 2015.03.17. 10:02:37

@kontratenor: azt elég nehéz meghúzni, izomláz lesz. De pihentesd. A nagysúlyokkal történő meló szabadítja fel a legnagyobb endorfint a szervezetben...nálam.

XocoLatte 2015.03.17. 10:03:19

@kontratenor: mert idejársz olvasgatni és szétröhögted a hasfaladat... :D

2015.03.17. 10:09:40

@Édentől keletre (bigél): fő h a bigélt lássuk, amúgy lokcsi miatt dícsértelek meg elsősorban, de ez egy filmcím most ugye?

Ditti82 2015.03.17. 10:10:35

Várom már az esti üvöltözős mókát! :-D

bigél 2015.03.17. 10:13:30

@fosch9: Debrecenben mi mást mondhatna az ember, mint "Hajrá Loki"! :D :D

(na jó, Lokit tényleg bírom, a focit nem annyira)

Bujumburi 2015.03.17. 10:13:59

Ez a tegnapi rész fantasztikus kincseket rejtett:

Peti: én Milánót választanám, mert annak van egy olyan hangulata, hogy...
Milán: mint egy esküvő..

WTF ???!!! :D

bigél 2015.03.17. 10:14:44

@Bujumburi: Milán egy kincs! (ami nincs)

Bujumburi 2015.03.17. 10:15:18

@fosch9: egy könyv, amiből filmet is készítettek :D

csagataj 2015.03.17. 10:15:58

@fosch9: Köszönöm szépen! Szóval Cápa kezei alatt nevelkedett. Úgy tudom, több amerikai futball csapatot is megkeresett aTV2 szereplőválogatás céljából. Ezek szerint egy Hurkás lett a befutó. :)

bigél 2015.03.17. 10:16:02

@Bujumburi: @fosch9: ja igen, erre elfelejtettem válaszolni

Bujumburi 2015.03.17. 10:17:18

@Édentől keletre (bigél): jaja, nehogy kiessen nekünk, Albina sincs már... kérjük a minden6ó szerkiket, hogy vigyázzanak rá nekünk.

2015.03.17. 10:18:02

@Bujumburi: köszike, majd utána nézek :)
@Édentől keletre (bigél): ehehe :D

bigél 2015.03.17. 10:19:10

@Bujumburi: hát remélem, volt ennyi eszük

Bujumburi 2015.03.17. 10:20:11

@Édentől keletre (bigél): de hisz Albinát is hagyták veszni :'( bármi kitelik tőlük!

jo.e 2015.03.17. 10:21:54

Na jó akkor ennyi life coaching után let's get back to work! Ahogy Jack mondaná :)

Szóval a tegnapi adásban arra jutottam, h. ez így nem lesz jó! Senki nem haragszik senkire, mindenki toleráns, elfogadó, nyitott. Senki sem hajt senki más párjára. Adrinak még a piától bűzlő bőr is jó! Ezek még ahhoz is hülyék, h. fikázzák a másikat vagy beszólogassanak. Versenyt kéne kiírni, h. ki lesz 2 nap után a leggenyóbb. És a végén csavarként az védettséget kapna. Vagy ilyesmi. Valamivel fel kell dobni ezt a műsort, mert ennek így nem lesz jó vége. Bár a mai előzetesből úgy tűnik Loki összetűz Snezivel. "Takaroggyá' innen". Muhahahaha!

bigél 2015.03.17. 10:22:07

@Bujumburi: sajnos az Édenben bármi megtörténhet :D :D

(én egyébként még reménykedem abban, hogy Albina visszajön, ha más nem, begurul egy kerek perecen)

Bujumburi 2015.03.17. 10:22:43

hűha, ez a vita mi lehet, Milán hüppögése gigavicces, Lokitól meg fura, hogy így beszél Snjezivel.

Eruka 2015.03.17. 10:23:14

@Krétagarbó: hát a vágások mindenesetre néha elég furák... egyszer csak este lesz a nap kellős közepén, meg a ruhák sem nagyon stimmelnek... de ez legyen a legnagyobb baj :)
Egyébként sztem folyamatosan forgatnak, csak 5 napos etapokban élnek: szal a szereplők pénteknek hívják a párválasztó napot, mindegy, milyen napra esik

kszanaksz 2015.03.17. 10:26:00

Loki úgy néz ki, mintha Szántó Dávid bátyja lenne.

jo.e 2015.03.17. 10:27:00

@csagataj: Valahol azt írták, h a füle miatt loki (lokátor) bár nekem gyanús az a zöld tetkó a karján (loki csak a Marvelnél olyan menő arc :)) Szóval semmi köze Debrecenhez - asszem

2015.03.17. 10:27:23

@csagataj: jaj ne legyél szigorú, nézd meg a fenti képen, tud ő ha akar :D
amúgy meg egyéniség :D a sok egyenpasi között igazi színfolt :)

Bujumburi 2015.03.17. 10:27:55

@jo.e: Jajj, ne már, nekem olyan jól esik a csúcsra járatott gyűlölködős VV7 után egy kis nevetés, röhögés. Így is akkora feszkó van rajtuk, súrlódások is vannak.

2015.03.17. 10:29:10

@jo.e: Lokátor jól mondod

csagataj 2015.03.17. 10:30:32

@jo.e: Bocsánat! Félreérthető voltam. Az ex-Budapest Hurricanes tagjai a hurkások vagy huligánok ízlés szerint.

csagataj 2015.03.17. 10:34:09

@fosch9: Én nem írtam róla semmi csúnyát!

jo.e 2015.03.17. 10:34:13

@Bujumburi: Persze, ott punnyadtak a kosárban 6an. Vért akarok! Pusztulást! De rögtön!!! :)) Vagy akkor legalább Lokinak adjanak szabad kezet a beszólogatáshoz. Belőle nézem ki egyáltalán, h. képes ilyesmire. Na jó, Berkiből is.

jo.e 2015.03.17. 10:35:43

@csagataj: ja, ezt nem tudtam. Én 1xű focirajongó vagyok. A mennyeiben hurkások a debreceniek.

2015.03.17. 10:35:56

@csagataj: nekem mindnél szimpibb Lokkancs akkor is ha lehurkásozod :D

Eruka 2015.03.17. 10:43:40

@fosch9: mondjuk elképzelni nem tudom, milyen poszton... :) Kicker? :D (ahogyan Béjvacsról sem tudom elképzelni, hogy életben maradna a pályán... - persze tudom, hogy a HFL nem NFL, de akkor is.. :D)

kontratenor 2015.03.17. 10:45:54

Lehet, volt már, de nekem új, s így közben azért a délelőtti agymosásom is megvolt:
www.youtube.com/watch?v=z0Hqv0uk-lw&start=52
Mondjuk így is tökéletesen megértem, miért nem duettezik Apolkával Sezlony.

vastyúk is .. 2015.03.17. 10:50:05

@jo.e: Nyugalom, sok jó ember kis helyen gonosz lesz, úgyhogy a hajtépés már nem sokat várat magára. Sose szabad lebecsülni az összezárt nők/férfiak közti rivalizálást, most még csak szégyenlősek kicsit, játszák a jól neveltet. Tegnap, hogy megjött Béjvaccs, a plasztik szakasz már elkezdte fikázni, estére Gyurma már sírni fog, szóval türelem. :D

Krétagarbó 2015.03.17. 10:50:40

@kontratenor: Jujj:) Sezlonynak már nem jutott haspóló?

2015.03.17. 10:55:26

@Eruka: A védelemben mindent játszottam már (kivéve CB-t) több-kevesebb sikerrel, az utóbbi néhány évben azonban DE poszton próbálok a csapat hasznára válni.

beacska 2015.03.17. 10:57:27

@XocoLatte: a férjem szerint, Lokinak kb. fél óra kellene, h kigyúrja magát. Amikor én "ledagiztam", ő csak rápillantott: ez dagi? ez sportos, csak nincs bedurrantva....azóta figyelem: pölö a vízilabdázóknak is van védőhájuk, de nekik hőszigetelési okból....Loki csini

XocoLatte 2015.03.17. 11:04:57

@beacska: a fosch9 által linkelt blogban mondja, hogy 187cm és 90 kiló, csak Gólemhez képest látszik alacsonynak a tévéképernyőn. Nem olyan deltás és vállas mint pl. Milán vagy Bence, de kétségtelenül nem hájas. A vízipólósoknak sincsen hájuk, ellenberger egy méretes bekk 200 centinél és 110 kilónál kezdődik, nem beszélve a délszlávokról, ahol ehhez még egy tizest-huszast hozzá lehet adni.

vastyúk is .. 2015.03.17. 11:05:18

@Krétagarbó: és az a végtelenül kínos koreográfia, ajjjajjj. minden haspólóval és picsanacival elért hatást anullál.

XocoLatte 2015.03.17. 11:14:15

@Krétagarbó: Snezi itt még természetes testtel tolja, van is különbség...

beacska 2015.03.17. 11:14:36

@XocoLatte: de igen, Vízilabdás hájnak hívja a közbeszéd. nézd meg (nekem volt szerencsém éveken át sok-sok tanulmányt folytatni ez ügyben ;) ), hogy bizony, vese tájékon mindegyiknek ott van: a szervezet védekezése az állandó hideg víz miatt

Zoe_the_Genius 2015.03.17. 11:14:41

@Édentől keletre (bigél): nekem is izomlázam van nem tudok röhögni, ne írj ilyeneket:)))))))))))

beacska 2015.03.17. 11:15:33

@XocoLatte: és a szerb vízilabdások a világ legszebb emberei: szálkások, szikárak, agresszívek, és villámgyorsak....

kontratenor 2015.03.17. 11:15:50

Azért ez a Milán- és Naomi-aranyköpéseken is bőven túltesz:
"Eddig csak partizásból állt az életem, de rájöttem, hogy most már semmi értelme."
:D
www.youtube.com/watch?v=ByBugiI8TLE&start=44

XocoLatte 2015.03.17. 11:16:31

@beacska: és akkorák mint egy pianíno....

Zoe_the_Genius 2015.03.17. 11:17:47

@beacska: ja én is ezen a véleményen vagyok:)

vastyúk is .. 2015.03.17. 11:18:05

@Mdolo: jajj, erről eszembe jutott, hogy egyik barátnőmet a buszon szólította le egy csávó, hogy keresse meg, és féláron fogja edzeni. Na mármost szegény csajszi annyire a szívére vette, hogy sírva mesélte, hogy ennyire szarul néz ki, hogy csak így leszólítják.. és azóta nem jár abba az edzőterembe.

XocoLatte 2015.03.17. 11:18:22

@beacska: azért én vakon is a magyar pólósokat választom, ez már csak ilyen hazafias dolog vagy mi... és a Dénes athéni nyerőcsapata szerintem csillagos ötös volt pasifronton is!

Zoe_the_Genius 2015.03.17. 11:19:24

@Mdolo: hööööööööööööööööööööö, csak így hajigálják a tízeseket havonta?

Mdolo 2015.03.17. 11:19:57

@tilsow: Szerintem szombat-vasárnap veszik fel a bevágott kommentárjaikat.
Általában más ruhát viselnek, mint az adásban egyébként és sokszor úgy beszélnek mintha nagyon a múltról kérdeznék őket (gondolkodniuk kell, hogy mi is volt). Vagy pl a csajok kapnak fodrászt + teljes generált, mert szörnyen le tudják magukat lakni.

XocoLatte 2015.03.17. 11:20:53

@vastyúk is ..: szegényke, pedig ez csak egy béna kezdeményezés volt a pasi részéről...

beacska 2015.03.17. 11:21:38

@XocoLatte: lehet, h nem vagyok elég hazafias érzetű, de én a jugoszláv-utódállamok vízilabda-mentalitásáért élek-halok...gyönyörűen játszanak. a fiam edzője is egy szerb srác, eszméletlen, amiket tanít ;)

XocoLatte 2015.03.17. 11:21:58

@Zoe_the_Genius: vagy spoiler volt, és Adri tovább húzta?

Mdolo 2015.03.17. 11:24:52

@vastyúk is ..: pedig hát ugye lehet csak meg akarták pocsíkolni az öltözőben :D

@Zoe_the_Genius: elvileg decemberben végeztek a műsor felvételével, amit most adnak az valamikor november elején történt

XocoLatte 2015.03.17. 11:26:22

@beacska: szerencsére az olimpiai bajnoki címhez valami plusz mégis kell, nem elég brutálisan keménynek lenni vagy tuskó módon összeverekedni a csapaton belül egymással... A szerbek nagyon jók, a legjobbak, ha a papírformát nézzük, mégis mindegyik jugo utódállam csapatát már elkapták a Kemény és Benedek fiúk, a legfontosabb meccseken. És szerintem fizikai brutalitás ide vagy oda, igenis létezik "magyar" vízipóló, amiben a fizikai erő fölött ott villan az ész is...

kontratenor 2015.03.17. 11:27:30

@Mdolo: mondjuk mínusz tíz kilóval könnyebb nem leadással leszel :P
:)

Mdolo 2015.03.17. 11:30:13

@beacska: először én is azt hittem, hogy jan-feb volt a felvétel, aztán össznépileg ki lett következtetve az okt vége - dec közepe/vége

beacska 2015.03.17. 11:30:28

@XocoLatte: a szerbek is fifikásak...nnna, mindegy...nem kampányolok mellettük...ÉN nagyon szeretem nézni őket....a magyar vízilabda utánpótlást a saját bőrömön tapasztaltam meg, ez kicsit megrontja a szám ízét a magyar vízilabdával kapcsolatban...

vastyúk is .. 2015.03.17. 11:31:20

@Mdolo: @XocoLatte: én is ilyesmikkel próbáltam vígasztalni, de persze nem tudtam megmagyarázni neki.

beacska 2015.03.17. 11:32:22

@Mdolo: novemberben utaztak, jan. végén jöttek...higyj nekem ;)

Krétagarbó 2015.03.17. 11:32:42

@XocoLatte: én is néztem, nem egy-két méretet "nőtt" a cicije.

kszanaksz 2015.03.17. 12:06:28

A Gergő gyerek amellett, hogy elég magabiztos, első napján szerintem elég normálisnak tűnt. Ebből is látszik, hogy milyen mélyet kellett meríteni a többiért.

Bujumburi 2015.03.17. 12:07:47

@beacska: ezen most nagyon felröhögtem :D :D :D :D

Bujumburi 2015.03.17. 12:13:04

@beacska: láttam Montenegroban pár edzést gyerekeknek, elképesztő milyen körülmények között nyomulnak és iszonyat jók. A tenger mellett építettek fel medence jellegű kiállásokat és beleengedik a vizet, aztán gyakorlatilag ebben a sós vízben nyomulnak szemüveg meg minden nélkül, az öltözők is inkább bodegák, szóval volt egy muris szockó beütése. (Jó tudom, a sós víz meg fenn tart, de a szemedet azért szétmarja szemüveg nélkül. Nyilván a profik máshogy edzenek, de meglepett, hogy a kotori öbölben úgy vannak szétszórva a vízilabda medencék a parton, mint nálunk a balatoni strandröpipályák.

Bujumburi 2015.03.17. 12:15:30

@Mdolo: ezt meg hol találtad? :D

Mdolo 2015.03.17. 12:15:39

Egyébként a Bence is egész kikupálódott :D

kepfeltoltes.hu/150317/vb_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Bár ezek 2008-as Scitec-programos képek, amikor is 18 éves volt a leírás szerint, most meg 23nak van hazudva, pedig valószínűleg 25

XocoLatte 2015.03.17. 12:23:22

@Bujumburi: sajnos nekünk nincsen tengerünk, az olaszoknál, horvátoknál kb. ugyanezt láthatod, mert az biztos, hogy szeretik a vízipólót. Örök emlék marad: olasz családi nyaralás, kirándulás Cinque Terre talán legkisebb, legeldugottab városába, Vernazzába; a két nagyobbik gyerek aktívan vízilabdázott már akkor is; a mini öböl mini strandján egykapura ment a meccselés, a srácok peersze nem bírták a dögmeleget, vízbe vágytak, szó szót követett a játékot játszókkal és 2 perc múlva mindkét srác már be is állhatott játszani. És senki nem ajvékolt az amúgy tömött strandon, ha egy-egy lövés fölé ment és vissza kellett dobni a lasztit a gyerekeknek...
Horvátoknál pár évvel korábban dettó ugyanez az élmény volt.

kszanaksz 2015.03.17. 12:26:02

@Mdolo: Úgy tűnik Bence is elindult a Berkivé válás rögös útján.

kszanaksz 2015.03.17. 12:26:47

@Mdolo: Úgy tűnik Bence is elindult a Berkivé válás rögös útján.

Mdolo 2015.03.17. 12:29:04

@Bujumburi: hát ezeket a facebookos adatvédelmi beállításokat nem értik az egyszerű emberek :D

kepfeltoltes.hu/150317/_m_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

beacska 2015.03.17. 12:33:38

@XocoLatte: a fiam is mindig talál magának csapatot, ha ott vagyunk...nem szaroznak a nyelvi nehézségekkel ;)

Chuck Νorris 2015.03.17. 12:33:55

ha nem szól a telefon, könnyek nélkül feladom, mekkora buli volt te jó ég, ilyen eszeveszetten tomboló közönséget régen láttam.
a tegnapi adás is elég gyenguszka volt, sajnos az éden éjjelek sokszor szorakoztatóbbak mint a főmüsor

Mdolo 2015.03.17. 12:48:25

@kszanaksz: még kopaszodik is elég durván ahogy nézem, legalábbis a homloka egyre magasabb lesz, meg van két szép parabolája is :D

Krétagarbó 2015.03.17. 13:05:20

@kontratenor: ez a Bence? Na ne. És ez szép? Csak úgy kérdezem. Meg egyébként még felállhat neki, vajon?

kontratenor 2015.03.17. 13:07:14

@Krétagarbó: Illetve kipattintva itt, ha már az is előkerült:
www.youtube.com/watch?v=8QLhlI7ke0w
Naiv vagyok, szerintem ez még szerintem simán mehet csak kajával.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.17. 13:12:15

Nem látom értelmét, hogy minden újat védettséggel bent tartsanak 1 körre. Ez a béjvaccs csákó is olyan kis óvodás...

XocoLatte 2015.03.17. 13:13:02

@kontratenor: nem véletlenül repült rá Botox...

XocoLatte 2015.03.17. 13:14:02

@Krétagarbó: Tajtrészegen a zuhany alatt félig ment neki, miközben Botox szappanozta a feltestét.

XocoLatte 2015.03.17. 13:17:19

@kontratenor: rizses csirkemellre gondolsz, ugye?

Na én pont erre a sportos tevékenységre utaltam fentebb, hogy nem sport -- akkor inkább kajak-kenu vagy vízilabda, az embert is farag a srácokból!

kontratenor 2015.03.17. 13:20:11

@XocoLatte: Nyilván nem. Gyúrós étrend, tápkiegek, sok tápkieg.
Verseny előtt diéta, utolsó napokban 0 szénhidrát, póz előtt rengeteg.
Póz megvolt, zabálás, és 2-3 hónap lazaság mellett vissza is tér az édeni forma.

XocoLatte 2015.03.17. 13:20:32

@kontratenor: Rizses csirkemellre gondolsz, ugye? Tömegeléskor vagy mi a francnak hívják.

Na pontosan erre a valamire gondoltam az imént, amikor a sportolásról nyögtem. Akkor már kajak-kenu vagy vízilabda, az embert is farag a srácokból.

kontratenor 2015.03.17. 13:26:32

@XocoLatte: Vízipóló vagy kézilabda. Esetleg tenisz.

XocoLatte 2015.03.17. 13:39:49

@kontratenor: olyan sportokat próbáltam említeni, amelyekkel elérhető, ha valaki sportolással a sporteredmények miatt akar hasonlóan szép nagy bika lenni és nem csak a tükörnek és a tapsoló közönségnek/bíráknak...

XocoLatte 2015.03.17. 13:45:21

@Mdolo: lehet hogy csak öröklődés, lehet hogy egy kis tesztoszteron-adalék...

2015.03.17. 13:51:49

@XocoLatte: azt olvastam birkáknak :D

XocoLatte 2015.03.17. 14:04:58

@fosch9: no de melyiket, a biká-t vagy a bíráknak-ot?

2015.03.17. 14:08:42

@XocoLatte: bírákat... a bikákra jó szemem van :D

tomfree 2015.03.17. 14:16:25

Nekem csalódás volt Snezi, ahhoz képest amilyen ígéretesnek indult, leült mint az iszap ő is. Kíváncsi vagyok, hogy min tudnak összeveszni Lokival. Milán meg agyhalott, a legsötétebb figura a szériában. A párok összezárnak, fosnak mindentől, így elég unalmasnak néz ki az egész, amivel csak szerkesztői belenyúlással lehet valamit is kezdeni. Az új gyerek értelmesnek látszik, de a bemutatkozóvideóban a kis sörhasa azért tényleg gáz, főleg hogy vizimentőnek mondja magát. Ha nem kap védettséget, akkor utazik haza pár napon belül.

Zsoofka 2015.03.17. 14:43:56

@tomfree: Én is így látom Snezit. A végén még Patriknak lesz igaza, hogy védettsége volt az első héten a játékhoz, nem esze és jó tematikája :)

Mdolo 2015.03.17. 14:45:57

@tomfree: Mindannyian féltik a seggüket, ami alapvetően természetes, de mivel a párok is eléggé stabilan beálltak, ezért meg még inkább. Nézettség/fordulatosság szempontjából ez egy önsorsrontó folyamat. A tendenciát követve így az lesz a vége, hogy lesz 5 fix párunk, és az új embert mindig kiteszik. Védettség nélkül Sneci sem biztos, hogy bennmaradt volna Naomival szemben ha Milán mögé áll. Persze akkor ő is jobban tepert volna, nem a magas lóról osztotta volna az észt.

2015.03.17. 14:58:06

@XocoLatte: tudtam, h nem hagyod ki :DD

tomfree 2015.03.17. 14:58:38

@mokamini: sokat elmondott, hogy magát hiszi a legokosabbnak a többiek között. A tegnapi alapján leült, mint az iszap. Kíváncsi vagyok min tudnak összeveszni annyira, hogy Loki elhajtja a tarkaf@szba.
@Mdolo: nem hiszem, hogy a szerkesztők ezt hagyták volna így. Ha más nem külső eszközzel belenyúltak volna szerintem ilyen helyzetben. Gondolj bele, dögunalom, hogy mindig kirakják az új embert a párok. Védettség nélkül Sneci benn maradt volna szerintem, az agyhalott Milán elájult tőle egyből, ergo elcseszte a kiscsaj a védettségét a nagy semmire.

Mdolo 2015.03.17. 15:04:42

@tomfree: ja igen, én is ezt akartam belőle kihozni, hogy ezt nem fogják hosszútávon engedni a szerkesztők, csak lemaradt a konklúzió. A mai vitára kíváncsi leszek, mert a konfrontációk viszik előre a történelmet, kicsiben is :D Persze lehet, hogy csak egy ügyesen összevágott előzetest láttunk és kb ennyi is lesz az egész történet.

Mosoly az élet értelme 2015.03.17. 15:06:52

Hááát szerintem gázos a társaság és lapodosik.
Milán szórakoztat most minimálisan és reménykedtem benne, hogy Albina után is lesz majd min/ kin röhögni.
Tegnapi rész baromi uncsi volt. Ahogy Becks ott felüld a hárem közepén és mindenki mindenkit ölelt - hát mi ez hippi találkozó?
Jöjjjjjenek már karakteres emberek plíííz.
Amúgy a korábbi Édenekben volt csavar, ahogy valaki már írta a párválasztón minimális esetben történtek kiszámítható dolgok. És ahhoz, hogy megértsd mi miért volt vágták be az elszürkített jeleneteket. Ez volt a sava borsa ennek az egésznek.
Remélem a szerkik minél előbb belenyúlnak és valahogy elkezdik uszítani egymásnak őket.
Nem vérengzést akarok látni vagy ilyesmi, de izgalmakat és játékot.
Amúgy Lokit bírom, sztem ő lenne jó kis párcserés izgi karakter -csak annyira sötétek benn a csajok, hogy még nem lenne értelme.

Gia 2015.03.17. 15:07:28

Arra gondolok,hogy talán Milán miatt veszett össze Loki és Snezi.

tomfree 2015.03.17. 15:20:52

@Mdolo: kezdem azt sejteni, hogy csak egy összevágott előzetes lesz és semmi komoly cirkusz nem lesz, csak egy összevágás az egész. Nagyjából olyan volt mint pénteken, amikor az előzetesbe bevágták hogy Adri vizihulláját húzzák ki a vízből, közben az egész csak egy ártatlan feladat volt.
@Mosoly az élet értelme: igen, baromira unalmassá kezd válni az egész, engem speciel nem dob fel ha egy agyhalottat látok, mint Milánt például, sokkal jobb lenne egy szervezkedés vagy valami értelmes nézeteltérés vagy ilyesmi. Attól tartok, hogy a mai rész is csak Milán hisztijéről fog szólni, ami baromira nem érdekel.

Mdolo 2015.03.17. 15:24:13

@Mosoly az élet értelme: "hát mi ez hippi találkozó?" :D :D :D
Ez a korosztály ahhoz szokott, hogy az ilyen döglős/elfekvős üresjáratok alatt elnyomkodják a telefonukat, meg facebookoznak nonstop. Na hát ez most nincs, úgyhogy ehelyett bámulnak a messzeségbe/le az öbölbe :D

Mosoly az élet értelme 2015.03.17. 15:33:34

@Mdolo: nekem az nem tiszta, hogy Botox még arról győzködte Snecit, hogy Adrienn kiesése jó választás volna.
Persze a köz akarat más volt, de azért megnéztem volna Patrikot, ahogy kepeszt a benn maradásért, mert mondjuk most két fiút is beküldenének védettséggel.
Meg Botox véleménye mikor /mitől változott?
Igazából nincs miért küzdeniük vagy gondolkozniuk -meg amúgy is csak páran tudnának.

Zoe_the_Genius 2015.03.17. 16:32:19

@kontratenor: nem megy ez a szint csak kajával, csurig van kiegészítőkkel és két három komponens meg seggbe is. @Krétagarbó: feláll, akkor vannak bajok mikor abbahagyják.

Zoe_the_Genius 2015.03.17. 16:37:57

@Gia: sztm rápróbál Lokira mert látja, hogy Milánka nem pálya.

kontratenor 2015.03.17. 16:46:48

@Zoe_the_Genius: a tápkieg az én szótáramban kaja, mint később utaltam rá
a seggbedolgokhoz meg már nem értek

beacska 2015.03.17. 17:37:45

én arra gyanakszom, h Loki Milánt veszi védelmébe.

vastyúk is .. 2015.03.17. 17:47:40

@Zoe_the_Genius: wow, ez érdekes, nem tudtam, hogy ez így működik. Te is próbáltad ?

vastyúk is .. 2015.03.17. 17:50:09

@beacska: Mindenesetre úgy tűnik, Milánnak köze lesz hozzá, hiszen azt is mutatták, hogy Milán megreccsenve részegen picit szánalom, és elkezdi csinálni, amire Snezi kérte, hogy ne tegye, azaz ne pofázzon boldog-boldogtalannak mindenféle hülyeséget :D

Gia 2015.03.17. 17:59:15

Adri hangja,mint az ajtónyikorgás.. :-))

Gia 2015.03.17. 18:13:38

Egy idegroncs lesz Milánkából,mire kiesik..Mehet ugrálni a gumiszobába :-)

ÉH3sZ 2015.03.17. 18:24:56

@Gia: Magának csinálja a feszkót

Gia 2015.03.17. 18:36:57

Milán kb a Rettegés foka című műsorban érzi magát. :-D

kontratenor 2015.03.17. 18:38:42

@Gia: Vagy a balettba vissza!

Schlomo Goldberg 2015.03.17. 19:08:03

Nekem az egészből Snezi tevepata villantása maradt meg.

Schlomo Goldberg 2015.03.17. 19:51:38

@vastyúk is ..: nekem az ilyen kulcsjelentek vésődnek be, szelektív a látásom ;)

melaena 2015.03.17. 20:01:11

ujfiu ugyan nem mondott vezeteknevet,viszont Pjotrné igen.
eleg viccesek a szulei.
NAGYAPO lka :D

melaena 2015.03.17. 20:04:36

a level szerintem sima atbaszas.
valszeg az egyikben az eden,a masikban a hotel szo szerepl

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.17. 20:41:49

@melaena: én is erre tippeltem, először. de akkor miért mondták béjvoccsnak, h figyelje a jeleket? (azóta én is a piros/narancs+ződekre próbálok koncentrálni)

kismalacka 2015.03.17. 20:42:52

Jajj csak Milán ki ne essen!!! Remélem van még Milán drukker rajtam kívül is :) Mi a fenén fogok aztán röhögni??

ÉH3sZ 2015.03.17. 20:47:51

Piros cipők, zöld krokodil, piros csizmácskák ... :)

2015.03.17. 20:50:35

@aggyistenbrittudós: akkor most köszönök baj lesz hm? :D
azért: 'stét!

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.17. 20:52:48

@fosch9: :DDDD kapsz cicis ölelést, ilyet: :3

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.17. 20:54:01

@ÉH3sZ: ez így együtt mind bulikát jelent! :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.17. 20:56:59

előzetest nézve, nagyon remélem, hogy milánt feliratozzák a maiban, mert a galacsinos hőbörgése érthetetlen volt, DE akarom hallani és érteni :) feszkó lesz, jóóóójjj, de finom :)

ÉH3sZ 2015.03.17. 20:57:46

@aggyistenbrittudós: Majdnem bikát, birkát vagy bírát olvastam bulika helyett:)
@fosch9: 'stét!:)

2015.03.17. 21:05:45

@ÉH3sZ: Xoco a bika, írta fentebb :D
@aggyistenbrittudós: mert lázadok? :DDD

ÉH3sZ 2015.03.17. 21:08:31

@fosch9: Ez a ti dolgotok:)
Láttad az előzetest a festésről?

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.17. 21:12:56

@ÉH3sZ: majdnem az csak majdnem. de nem azt olvastad végül :)
bikák bulikáznak, bíráskodnak, bezzeg birkák bambulnak böszme bénán - közben csak, Maargit.

ÉH3sZ 2015.03.17. 21:17:17

@aggyistenbrittudós: Túlzás lenne azt állítanom, hogy értelek:)

Gia 2015.03.17. 21:19:28

Végre szép a háttér..

Mirocska 2015.03.17. 21:20:18

Berki ZÖLD cipőben! :-D

Gia 2015.03.17. 21:20:21

Mármint a Lófejű mögött..

Ditti82 2015.03.17. 21:20:35

@Gia: Csak az előtér tré. :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.17. 21:20:41

Sneci halnak muszáj mindig olyan fürdőruhát, bikinit felvenni, amiből kiesnek a mellei?

haruka 2015.03.17. 21:20:59

Nálam Snezi "fürdőruhája" már kicsapta a biztosítékot a mai estére.

2015.03.17. 21:21:06

@ÉH3sZ: azt nem :-O mi volt?
@aggyistenbrittudós: shavanyucukor?
@Gia: berki löeveles pólója a fák árnyékában?

ÉH3sZ 2015.03.17. 21:21:08

Bence és Patrik nem fejt meg semmit

ÉH3sZ 2015.03.17. 21:21:42

@fosch9: Kifestettek egy szobát Pirosra:)

Ditti82 2015.03.17. 21:21:47

@Mirocska: Viszont a körömlakkok pirosak Patrik mögött. :D

Ditti82 2015.03.17. 21:22:50

És Milánon is piros póló van!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.17. 21:23:45

@haruka: szia Theschó, tudtam, h számíthatok rád :D

@fosch9: jó, igazad van, de ez szar lehet neki is :)

ÉH3sZ 2015.03.17. 21:24:24

Adri és a tanácsai:)

vastyúk is .. 2015.03.17. 21:24:41

hajráá Vízimentő, keverd meg az állóvizet, és aztán halásszál a zavarosban.

2015.03.17. 21:24:48

Gergő Loki tanácsát kéri mely két lányt vigye randira: Nórit, Snezit javasolja

ÉH3sZ 2015.03.17. 21:25:12

Loki okos!
Nóri buta!

Gia 2015.03.17. 21:25:49

Loki döntése meglehetősen furcsa..

2015.03.17. 21:25:55

@ÉH3sZ: TUTTAM megmondtam már tegnap, ÉN találtam ki :DDD (hehe)
@Yooha: el ne aludj
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: sztem neki ez jó amúgy nem mutogatná, nem?

furmintszaraz 2015.03.17. 21:26:48

Egyedül Snezinek van bármi kedve kimenni randira, a többiek (Nórin kívül) megkönnyebbültek...

ÉH3sZ 2015.03.17. 21:27:14

Snezi megette a taktikai Nóri randit

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.17. 21:27:30

@haruka: büszke is vagyok erre nagyon.

Feliratozást kérek!!!!!!!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.17. 21:29:31

@fosch9: lehet, de arra a ruhára egyszerűen nincs magyarázat :D

vastyúk is .. 2015.03.17. 21:29:49

Stüszi fürdőruháját asszem félbehagyhatták a varrónők :D

haruka 2015.03.17. 21:30:01

Mi az isten ez Snezin? Kapucnis fürdőruha?

Ditti82 2015.03.17. 21:31:05

@haruka: Nem tudom, de ZÖLD! :D

Schlomo Goldberg 2015.03.17. 21:31:37

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Sneci melleit szerintem nem kell feliratozni, én így is értettem

ÉH3sZ 2015.03.17. 21:31:59

@Ditti82: Béjvaccs és Loki főzte ki, hogy megtévesztésnek Nórit is viszi

@fosch9: Büszke vagyok rád:)

2015.03.17. 21:32:09

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: direkt a mutogatáshoz szabják neki
@aggyistenbrittudós: megy
@furmintszaraz: csakhogy, elemzőnk :)

Naszóval sztem Gergő nem fogja nórit lenyúlni Lokitól mert L szimpatikus neki. Viszont Marianna paréj amiért patrikot és bencét arra bíztatja, h lokit kitegyék. Tuttam h nekem botox vmiért nem fog bejönni, így is lett.

haruka 2015.03.17. 21:32:24

@Ditti82: de rá van ragasztva a mellére, vagy miért nem esik le?

vastyúk is .. 2015.03.17. 21:32:28

@Schlomo Goldberg: ohhh, most az én retinámba is beleégett a Stüszi tevepatája :D hihihihihih

2015.03.17. 21:33:00

ez a kis rohadék mián meg kémkedik, kém, fuj
@ÉH3sZ: köszönöm :DDD

2015.03.17. 21:33:55

ez a kis milán olyan egy kis szerencsétlen sutyerák

Ditti82 2015.03.17. 21:34:55

Jajjjjj, folyt Milán taknya, jól láttam? :D A végén az édes hármas meg kik voltak? :O

2015.03.17. 21:35:33

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: biztos van ilyen márkabolt ahol a minden kilóg termékeket tervezik

furmintszaraz 2015.03.17. 21:35:35

@fosch9: Hát Milánnak kezd kifelé állani a szekere rúdja, még a végén bennmarad Geri, pedig nem kis bravúr lenne. A Mariann-Gergő viszont nem tűnik működőképesnek.

Zoe_the_Genius 2015.03.17. 21:35:36

@Ditti82: jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól:))))

2015.03.17. 21:36:25

@Ditti82: én ezeket miért nem láttam?

Zoe_the_Genius 2015.03.17. 21:36:37

@haruka: ja vannak ilyen ragasztók:) tényleg.

haruka 2015.03.17. 21:37:55

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: jó, hát nekem nincs ilyen problémám, nem tudhatom. :D

@furmintszaraz: Milán maga alatt vágja a fát ezzel a paranoiával, szerintem Snezi nem akar az ő kis lelkével foglalkozni naphosszat, inkább tényleg lecseréli.

Szoba kilátással 2015.03.17. 21:38:03

@haruka: mar miért esne le csak elcsuszhat de úgyis mindent mutat kb:))

2015.03.17. 21:38:29

@furmintszaraz: Milánkát nem bánnám, ha menne, ahogy ma viselkedik az előzetes szerint az nagyon gáz. Marianna is egyszerűbb mint itt páran gondolták, csak a kis farokmarci bencéhez ragaszkodik de vajon miért? Ő nem is fog más felé nyitni. Gerit nem bánnám ha bent maradna, a loki-peti erősödne, az agyatlan fiúcsapat kicsit gyengülhetne.

haruka 2015.03.17. 21:38:59

@Zoe_the_Genius: az vágom, csak könyörgöm ez egy fürdőruha lenne. :))

ÉH3sZ 2015.03.17. 21:40:09

@fosch9: @haruka: Milán maga alatt vágja a fát

vastyúk is .. 2015.03.17. 21:40:26

@ÉH3sZ: remélem Nóri nem lesz paranoiás, miután beszél Stüszivel :D

Szoba kilátással 2015.03.17. 21:40:33

@haruka: nincs ragasztó a lényeg egyreszes fürdőruha meg nem lattal olyat???

furmintszaraz 2015.03.17. 21:40:39

@haruka: Jaja, Lokinak jól áll a bébicsősz szerepe Nóri mellett, de Snezinek nincs kedve a babysittinghez. Már Naomi is megmondta, hogy Milánra ráférne egy Éden Hotel OKJ-képzés, de nem biztos, hogy erre most van idő :)

Ditti82 2015.03.17. 21:42:07

@fosch9: Mert még csak mutiban voltak.

ÉH3sZ 2015.03.17. 21:43:22

@vastyúk is ..: Nóri mindentől az:)
@fosch9: Nem egy bika!

ÉH3sZ 2015.03.17. 21:44:37

Miért esne ki csaj?

2015.03.17. 21:44:40

@Ditti82: de kis figyelmes vagy
sztem sneziben van egy vonó

Ditti82 2015.03.17. 21:45:37

Nórika drága, vakon vagy.

2015.03.17. 21:45:50

@ÉH3sZ: nem is, az csak Xoco lehet :DD
(nem esik ki csaj csak bénák sztem)

ÉH3sZ 2015.03.17. 21:46:31

Nóri szerette volna kipróbálni a levegőben való repülést:)

vastyúk is .. 2015.03.17. 21:46:35

Azért Stüszi tényleg rosszul lett.. Nórika, meg: biztos voltam benne, hogy engem választ, mert én jobban tetszem neki. hihihihihi, mikor Vizimentő elmagyarázta, hogy nem akarta, hogy Milán kiboruljon, Loki meg úgyis megérti

haruka 2015.03.17. 21:48:25

Nagyon genyók a szerkik, jól beszaratják Milánt. :D

vastyúk is .. 2015.03.17. 21:50:33

@haruka: Milán attól is beszart volna, ha a képen Stüszi van.. Ő az a paranoiás, aki mindenből csak a legrosszabbat várja :D

Mirocska 2015.03.17. 21:50:40

Mi az a trottyos, virágos gatya Petin??? :-D

ÉH3sZ 2015.03.17. 21:50:43

Milán teljesen eltájolja magát

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.17. 21:51:09

@fosch9: milán maradjon még egy kört, uncsi lenne ha kiesne, dobják ki beckset. nincs vele különösebb probléma, csak
ROBBANTSÁK már szét őket.
(igazából adrit akarom kint látni a játékból)

ÉH3sZ 2015.03.17. 21:51:39

@Mirocska: Adri hosszú nadrágja átszabva

2015.03.17. 21:51:46

@haruka: szarassák be mert kis nem bíz lokcsiban

vastyúk is .. 2015.03.17. 21:52:59

Milán elmagyarázta Lokinak, mi lehet a randin.., de persze nem bízik benne, csak nem akarja, hogy Loki alápirítson. Milán, ne aggódj, Lokinak nem kell itt magyarázni semmit :D

furmintszaraz 2015.03.17. 21:53:08

Gergő lehet most rontotta el a Snezi-témát.

2015.03.17. 21:53:32

@aggyistenbrittudós: nem tetszik, ahogy kémkedik és fúrja lokit :D
de felőlem mehet becks is bence is, jó lenne már hozzájuk is merne nyúlni egy új

vastyúk is .. 2015.03.17. 21:58:22

Micsoda 'Isten hozott!' ajándék volt Gyurma részéről, Stüszinek. Bakker, melyik országban tűnik ez jó ötletnek? 'New Yorkban?'

Ditti82 2015.03.17. 21:58:43

Pogotanfolyam? WTF?

2015.03.17. 21:58:46

Loki pogo tanfolyamot tart és rock est van :D ehehehe gyúrós tuctucok beszartok ma este

furmintszaraz 2015.03.17. 21:59:54

@ÉH3sZ: A randis Nóri-választással, aztán a szívatással.

Krétagarbó 2015.03.17. 22:00:07

Szerintük a rockerek így néznek ki? :)

ÉH3sZ 2015.03.17. 22:00:25

Mariann jól néz ki!

haruka 2015.03.17. 22:00:47

Patrik, mint Axl Rose. :D

Krétagarbó 2015.03.17. 22:01:29

Milán pölö milyen rocker?

ÉH3sZ 2015.03.17. 22:01:31

@furmintszaraz: A szívatással inkább. Snezi szabadulna azért Milántól

Ditti82 2015.03.17. 22:01:37

@Krétagarbó: Hozott anyagból dolgoznak. :)

Thera 2015.03.17. 22:02:51

Tegnap reggel szerintem Botox-ot láttam a Népligetnél egy befóliázott bőröndöt huzikálva át a bicikliúton. Ez nem tudom hogy azt jelenti-e hogy nyert és utazgatott, vagy nem nyert és nem futja taxira.

Elmondanátok mi történt nekem ki nem tévézek?

haruka 2015.03.17. 22:02:51

@Krétagarbó: ő a Hooligans vonalat képviseli. :)

2015.03.17. 22:04:10

@Krétagarbó: kölcsönpólóban
ennyi szerencsétlen :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.17. 22:04:53

@fosch9: milán? ahhoz ő kevés. az igaz, h bencéék imizik, de remélem, a szerkik esze helyén van, és egy mián nem tud kirakni egy lokit.
bencét jobban utálom, mint milánt, amúgy. mert ott a butasághoz nagyfokú rádumálási készség is társul.

Krétagarbó 2015.03.17. 22:05:09

@haruka: hát igen, nagy rockerek:)
Patrik egy elcseszett Axl Rose max, ez a szemfesték...

furmintszaraz 2015.03.17. 22:05:45

Plasztikék azért vigyázzanak a pogóban, csak légütközzenek.

Krétagarbó 2015.03.17. 22:06:40

Miért nem feliratozzák, szart sem lehet érteni...

Mirocska 2015.03.17. 22:06:54

Mariann dumájából egy szót sem értettem! :-D

Ditti82 2015.03.17. 22:07:08

Gólem kérdésére a válasz: semennyire.

Zoe_the_Genius 2015.03.17. 22:07:24

Jajjjj kurva jó Loki mindenhova!!! És eljött a pillanat, hogy Mariann is szimpatikus volt egy pillanatig:))))))))))))))))))))

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.17. 22:07:45

Milán kb. ott folytatja, ahol előző nap abbahagyta. Van tippetek mi a retek van a borítékokban? Az túl gáz lenne, ha védettség vagy kiesés lenne.

ÉH3sZ 2015.03.17. 22:08:00

@Mirocska: @Krétagarbó: Értettem csak értelme nincs ahogy ezek össze-vissza fogalmaznak

Zoe_the_Genius 2015.03.17. 22:08:20

@Mirocska: végre láttam rajta felszabadult röhögést!

Mirocska 2015.03.17. 22:09:11

@Zoe_the_Genius: És min röhögött? Tényleg nem értettem.. :-(

Zoe_the_Genius 2015.03.17. 22:09:23

@fosch9: remekül, ismétlem remekül szórakozom!

lenibo 2015.03.17. 22:09:28

Aki nem bírja az alkoholt miért issza magát tök részegre? Nem értem.

Zoe_the_Genius 2015.03.17. 22:10:11

@Mirocska: Milánon, hogy sötét mint egy marék lepke és még inkább rá is tesz: ellene játszik ezt magyarázta Bencének.

ÉH3sZ 2015.03.17. 22:10:15

@Majom1Parádé: Zöld: haverok, buli, fanta
Piros: Piamegvonás egy hétig:)

2015.03.17. 22:10:36

@aggyistenbrittudós: oks elfogadom, lokcsi klasszisokkal jobb mint a három nyominger együtt
@furmintszaraz: én azt nem értem abban a cipőben hogy nem törik ki a bokája
@Majom1Parádé: nekem nincs, tudom ezzel sokat segítettem, de próbáltam kitalálni de semmi nem jut eszembe

Zoe_the_Genius 2015.03.17. 22:10:55

@lenibo: hülye hát mert nem bírja:) én bírom azt soserúgokbe:)))

vastyúk is .. 2015.03.17. 22:11:01

@Mirocska: csak arról beszélt Bencének, hogy próbáljon meg szimpin viselkedni Gergővel, hogy ne őket pécézze ki. Ha mennie kell valakinek, inkább legyen Milán az, mert bár Snezi párja, de Snezi nem tud vele taktikázni, mert erre Milán teljesn alkalmatlan. Gergő jobbnak tűnik, viszont ettől veszélyes játékos is. Ezen mélázgatott MAriann. Szerintem kiváló sorozatszereplő lehetne,mert arcmimika híján könnyennyebb lehetne szinkronizálni. Minden szöveg passzolna.

Szoba kilátással 2015.03.17. 22:11:22

@Thera: ez kb azt jelenti hogy abból el hogy valószínű olaszba kurvalkodik;)))

2015.03.17. 22:11:58

@Zoe_the_Genius: én szánakozom rajtuk :D
@lenibo: kiissza magából a bánatát

Gia 2015.03.17. 22:13:53

Mariann bőgni fog,ha visszanézi az interjúit.Az arca egyik fele köszönő viszonyban sincs a másikkal..

lenibo 2015.03.17. 22:14:05

@fosch9: kiissza magát a játékból. Elissza az eszét. Ja az nincs.:)

2015.03.17. 22:16:17

péter szájon csókolta lokcsit

Mirocska 2015.03.17. 22:18:40

Ha Mariannt nem értettem, mit szóljak Milánhoz? :-D

furmintszaraz 2015.03.17. 22:19:21

A józan tematikázásnál csak a részeg tematikázás cikibb...

lenibo 2015.03.17. 22:19:49

Loki kiejti Milánt? Milán agya egy bit Loki már lefoglalta.

Mók_Ica 2015.03.17. 22:20:32

@fosch9: nemáááá.... télleg? :o

Ditti82 2015.03.17. 22:20:53

Elvesztettem a fonalat!

ÉH3sZ 2015.03.17. 22:21:29

Na ebből lesz szép hogyvoltot írni! Százszor meg kell nézni, hogy mit mondanak

Mók_Ica 2015.03.17. 22:21:54

közös dűlőre jutni.... :))) milán vállalhatatlanra itta magát...

Ditti82 2015.03.17. 22:22:37

Már hogy tartotta volna bent Snezi Milánt?

Krétagarbó 2015.03.17. 22:23:58

Minek iszik aki nem bírja?
Snezi meg megérdemelte, mert volna múlt héten 19-re lapot húzni...

2015.03.17. 22:24:11

Sezlony! ezt a rendes gyereket miért b.od szét lelkileg? (mondja loki) ehheeheheee

haruka 2015.03.17. 22:24:51

Milán mondta, hogy nem mondott neki Snezi olyat hogy nyissa ki a borítékot, nem értem, Loki mit értett. Komolyan, feliratozzák már!

2015.03.17. 22:25:30

az van h loki védelmébe vette milánt pedig milánka kétszínű

vastyúk is .. 2015.03.17. 22:25:45

Azért kiderült, hogy a legnagyobb szarkeverő a részeg Milán. hehehhehehe

Krétagarbó 2015.03.17. 22:26:04

@ÉH3sZ: azt hiszem, megint csak akkor értem meg, miről is volt szó, ha elolvasom holnap reggel...

2015.03.17. 22:26:08

milánnak az EMBERISÉG számít
bazmeg mind számítunk figyeltek?

furmintszaraz 2015.03.17. 22:26:50

- Hát itt mindenki hülye? - Itt...? Mindenki.

Mók_Ica 2015.03.17. 22:27:05

@fosch9: jó hogy nem láttam :)))

2015.03.17. 22:27:19

takarodjál innen :D loki hehehe

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.17. 22:27:28

@Mók_Ica: áháháháááá, megvagy hadnagy! :D hát szevasz! privatizálnom kell veled, már bocsánat :)

ÉH3sZ 2015.03.17. 22:27:53

Snezinek jó feneke van:)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.17. 22:27:58

Lokinak most mi baja van a Snezivel?

Gia 2015.03.17. 22:28:08

Na,ez a tanga,se fehér,se fekete. :-)

2015.03.17. 22:28:10

@Mók_Ica: nézd vissza

loki le emberi nullázza sezlonyt :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.17. 22:28:54

Ja, az kircsi volt, mikor Gergő-béjvaccs- aszonta, hogy inkább Berki mögé áll be. .-))

2015.03.17. 22:28:58

a lelki nyomorék milánt innentől nem szabad kitenni a játékból mert sírni fog?

Ditti82 2015.03.17. 22:29:10

@fosch9: Mert Lokkancs jószívű! :) Amúgy Snezi megérdemelte.

furmintszaraz 2015.03.17. 22:29:26

Lehet kihagytam valamit, de nem értem, mit követett el Snezi...

Mók_Ica 2015.03.17. 22:29:35

én ezt a nyelvet nem beszélem ....öööö értem tökéletesen :))
most már sezlonyka is sír?? :)))

holnap pandora

2015.03.17. 22:29:55

@Majom1Parádé: igen :D
@ÉH3sZ: hiába kicsi de rezgett rajta a kis narancsbőr

Mirocska 2015.03.17. 22:30:06

@Krétagarbó: Pont erre gondoltam én is... Egész nap keményen agyalok, ilyenkor már egyszerűen nem tudok, meg nem is akarok.
Totál elvesztettem a fonalat! :-D

Gia 2015.03.17. 22:30:25

Snezi a Pandorán Jézus Máriának öltözik :-D

2015.03.17. 22:30:30

holnap a pandorán beszartok játékosok

Krétagarbó 2015.03.17. 22:30:42

Hogy nézett ki Sezlony a pandorán?

Zoe_the_Genius 2015.03.17. 22:30:55

@fosch9: felső világításban neked is van:)

Zoe_the_Genius 2015.03.17. 22:31:48

Hát én remekül szórakoztam és azt mondja Gólem holnap még jobbat fogunk, hiszek neki ámen.

Krétagarbó 2015.03.17. 22:31:51

@Mók_Ica: Csáó:) Én is elvesztettem a fonalat, a galuska beszéd nekem magas...

2015.03.17. 22:31:53

@Ditti82: megérdemelte a hülye kurvája :D
nincs hozzászokva h nem esnek hasra előtte
@furmintszaraz: rábíztatta milánt h nyissa ki a borítékot és még alázza is

Mók_Ica 2015.03.17. 22:32:04

@Gia: @Krétagarbó: ja, én is azt néztem :))) és milyen komolyan nézett hozzá :)))

2015.03.17. 22:32:25

super tv2-n a fogyatékos cintia van

Zoe_the_Genius 2015.03.17. 22:32:56

@Ditti82: elég undorító volt egy picike nővel erőből tárgyalni felé emelkedve, nálam vesztett a pontjaiból. Ezért nem állunk le részegen vitázni, sohasemmiről értem. :)

2015.03.17. 22:33:18

@Zoe_the_Genius: de én nem szaladgálok a kamera előtt tangeszban :D

Mók_Ica 2015.03.17. 22:33:30

@Krétagarbó: én sem beszélem azt a nyelvet folyékonyan..... mondjuk az ennyire részeg embereket sem bírom IRL, nem tudok velük mit kezdeni.....

Zoe_the_Genius 2015.03.17. 22:33:46

@fosch9: mikor mondta, hogy nyissa ki a borítékot arról lemaradtam.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.17. 22:34:01

Bakker, ti nem beszéltek elég ügyféllel, h nem értitek, amit mondanak. Rájöttem, h köszönöm, h vannak. :-D

haruka 2015.03.17. 22:34:10

@furmintszaraz: Én azt vettem ki, hogy először Loki mondta azt, hogy Gergő mondta neki, hogy a randin Snezi mindenkit ekézett. Erre a részeg Milán bedurcizott, ment a hisztéria. Lokinak mondta Milán, hogy inkább kinyitja a borítékot, Loki kérdezte, hogy ezt ki mondta neki, hogy csinálja, és én azt értettem, hogy Milán azt mondja senki nem mondta neki, de Loki meg úgy értette, hogy Snezi, és ezért támadt neki. De a felét én se értettem. :D

Krétagarbó 2015.03.17. 22:34:21

@fosch9: jaja, kalapban. monnyon le!

furmintszaraz 2015.03.17. 22:34:48

@fosch9: Akkor tényleg kihagytam valamit :) (Mondjuk közben BL-meccset is nézek, tán azér'. Vagy csak szájról olvasni nem tudok elég jól.)

2015.03.17. 22:35:30

@Zoe_the_Genius: én is de milán azt mondta lokinak ő meg ment igazságot tenni

Mók_Ica 2015.03.17. 22:36:13

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: ez nem igaz, mi NEM ilyen ügyfelekkel beszélünk :)))))

ÉH3sZ 2015.03.17. 22:36:28

@haruka: Valami ilyesmi történt

2015.03.17. 22:36:52

@ÉH3sZ: de kis elnéző vagy :D
@Krétagarbó: még mindig nem tud beszélni
@furmintszaraz: én is csak lokitól hallottam

vastyúk is .. 2015.03.17. 22:37:11

ami nekem ebből átjött, hogy Loki ügyesen elültette a gyanakvára egyébként is hajlamos Gyurmában, hogy Stüsziben nem lehet megbízni, erre a részeg Gyurma kiverte a hepajt Stüszinél, aki megpróbálta megnyugtatni, hogy miért Lokinak hiszel, miért nem nekem (közben Gyurma Dobálta és rugdalta Stüszi cuccait.) Bence is próbálta higgadtságra inteni a részeg Gyurmát, de a maradék ítélőképességét is zsebre téve elindul a többiekhez. Stüszi megpróbálja visszafogni, hogy ilyen állapotba ne beszljen senkinek semmit, mert ezzel őt is veszélybe sodorja, erre Gyurma irányt vált, és Bence helyett Lokit keresi meg, hogy ő felbontja a borítékot (ami kizárással jár) Loki Erre kérdezi, hogy ki mondta ezt neked? Stüszi? és Milán nem igazán cáfolja… Loki erre elindul lekúrni Stüszit, akit nem igazán hagy szóhoz jutni.. Eközben Vízimentő mondja Gyurmának, hogy ő aztán biztos nem állna Stüszi mögé, de a következő kép már az, hogy Lokival beszéli meg Vizimentő, hogy Stüszi most teljesen elárvult lett, és közben Stüszi Bence ágyában sír.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.17. 22:37:16

@Mók_Ica: én ezeknél rosszabbakkal, ezt tökéletesen értem :-D

furmintszaraz 2015.03.17. 22:37:25

@haruka: Ez így logikusan hangzik :) Snezi - Senki, összekeverhető, főleg az artikulálatlan gagyogásban.
Áhh, amúgy nem bírom én az ilyen részeg mivan-mivan-mivant...

Zoe_the_Genius 2015.03.17. 22:39:17

@fosch9: nem figyelsz jól! :) Milán nem! mondta azt Lokinak, Loki kezdte el, hogy ki mondta ki mondta ő mondta ő mondta akkor már folyt a taknya annak a szerencsétlennek, válaszolni sem volt ideje és Loki felpattant rendet tenni. Nem mondott ilyet Sezlony szerintem. De ha igen, akkor sem tárgyalunk így nem csak egy nővel, de egy másik kisebb gyengébb emberrel sem. Nem volt szép.

2015.03.17. 22:39:36

pucér zuhanyzásból megállapítom h paca nem hízott ellenben adri terebélyesedik rendesen

lenibo 2015.03.17. 22:40:31

@vastyúk is ..: pontosan ez történt.Csak Loki is egy picivel többet ivott.Szerintem túltolta. Nem kellett volna Slezinek menni.

iTink 2015.03.17. 22:40:32

Kedvesek, a rengeteg kommentet követni sem tudom, de mondjátok: szerintetek Bévacs Gergő nem rokona VV Krisztiánnak? (Bocs, ha valaki már megkérdezte, küldjetek linket :))

Zoe_the_Genius 2015.03.17. 22:40:37

@haruka: így volt, nem mondta, hogy Sneci hanem Loki lett az igazság démona válasz nélkül a barom:))) Loki itt vagy? Nekem ez a Sezlony nagyon hogyvoltos a szájából:))))

Hachi_88 2015.03.17. 22:40:59

Loki csak szítja a feszültséget, hogy kirakja Snjezit vagy tényleg van valami oka így utálni a csajt? (félreértés akár) Eddig elég jófejnek találtam, de ha ezt a helyzetet csak taktikai szempontból generálta, akkor eléggé megváltozik a róla alkotott képem.. pl. mégis illett volna hozzá Naomi, együtt kitematikázták volna a többi játékost :D Vagy Milán kavart valamit? Szegény annyira gáz...

Én már teletext felirattal nézem, úgy egész érthető, ajánlom mindenkinek :D

haruka 2015.03.17. 22:41:07

@furmintszaraz: Vissza kellene nézni, de én senkit értettem.
A részeg emberkedést én sem bírom, meg úgy a részegeket összességében.

2015.03.17. 22:41:10

@Zoe_the_Genius: azzal egyetértek h nem volt szép
bár sezlonka tényleg egyre ellenszenvesebb de egy férfitól nem szép semmiképp

Mirocska 2015.03.17. 22:42:17

Most bírom a Berkit, ahogy oltogatja Cintiát. :-))

2015.03.17. 22:42:46

@iTink: szerintem nem hasonlít
@Zoe_the_Genius: itt vagyok :D

XocoLatte 2015.03.17. 22:44:51

Gáz volt ez a ma esti adás... Műbalhé, pontosabban Loki a saját kis csapdájába ő maga lépett bele, aztán Milánnal közösen összehozták a nagy para-jelenetet, aminek az a Snezi itta a levét, aki csak játszik a saját jól felfogott értékrendje szerint. (Apám, az a sárga egyberészes és az oldalt kilógó csöcsök, és a folyamatos tevepatája... ennek ellenére, csinos csajszi, de nagyon sekélyes.)
Botox tökéletesen kivonja magát a játékból és a háttérben éppolyan szarkeverő mint Naomi volt. Gyakorlatilag birtokolja Bencét, és ez az izomagy most még Snezire is kiterjeszti a varázserejét.... Szerintem ezek a nőcik élből leveszik, hogy a hatalmas izmok mögött semmi nem lapul, és simán irányíthatják a gyereket. Befelé meg röhögnek rajta...

ÉH3sZ 2015.03.17. 22:45:07

@fosch9: Nincs itt Csokibika, gondoltam örülsz egy kis figyelemnek:)

Zoe_the_Genius 2015.03.17. 22:45:38

@Hachi_88: órjásjót röhögtem:)))) - szerintem az van, simán és én is beszopnám, hogy az ilyen gondoskodó igazság bajnoka figurák az ilyen Milán féléket beszopják, ha nő, ha férfi. Én is ilyen vagyok, ha iszom és félreértem tuti én is marha okosan neki álltam volna megvédeni azt a faszt, szerintem belülről nem látszik az amit mi látunk, jó buta buta, de csak holnap kérdez rá végre valaki, hogy akkor végül is te kisasszony csak magaddal foglalkozol és szarsz mindenkire, right?

Hachi_88 2015.03.17. 22:45:40

@Zoe_the_Genius: Egyetértek. Ezzel Loki nagyot zuhant a szememben, mint férfi és mint ember, akármi is volt az indítéka, ez a stílus túlzás. De ő a riportban nagyon szépen megmagyarázza (magának?), hogy miért kell neki Milán vagy bárki mellett kiállnia... szép kis önigazolás, így még ijesztőbb a dolog :)

VVKnapné 2015.03.17. 22:46:32

@iTink: nekem is vv6 Krisztián jut eszembe Gergőről! :)
Meg snezi röhögése néha seherezádés! Vv sehi :)
Amúgy beszarás cool volt a mai rész! Alig várom a hv-t!! :p

Gia 2015.03.17. 22:46:53

Cinti diszlexiás?

Zoe_the_Genius 2015.03.17. 22:46:54

@XocoLatte: tanulni tanulni tanulni:-)))))

gólyamajom 2015.03.17. 22:47:24

Azt nem értem, hogy minek isznak ennyit. . . - aki pedig józan, az miért veszi fel a kesztyűt velük.
Nekem Milán egy nagy nulla a mai nap után, és Loki is.

2015.03.17. 22:47:54

@ÉH3sZ: csokibika :D @XocoLatte: aszonta csokibika :DDD
lerúgtam a laptopot úgy röhögök (véletlenül természetesen)

Gia 2015.03.17. 22:48:22

@XocoLatte: Zöld volt az a sárga fürdőruha. :-) A fekete-fehér tanga meg rózsaszín.

Hachi_88 2015.03.17. 22:48:36

@Zoe_the_Genius: Hát. ez lenne a jobbik eset. De nem tudtam eldönteni, hogy részeg és azért csinálta, vagy szimplán élvezi, hogy itt ez a szerencsétlen Milán gyerek, vele jól lehet "bábozni", akkor kavarjuk meg egy kicsit a dolgokat. Az előbbit meg tudnám érteni, az utóbbit tőle pont nem vártam volna, bár ez egy játék ugyebár...

2015.03.17. 22:49:47

@ÉH3sZ: tündél vagy :)
@gólyamajom: mert ingyen van

gólyamajom 2015.03.17. 22:49:54

Nekem Gergőtől égnek áll a hajam. A puszta létezésétől - nem tudom megmagyarázni. A lányok közül Botox ilyen

XocoLatte 2015.03.17. 22:50:22

@Gia: ja, rózsaszín -- 3-szor is felvették a jelenetet?

ÉH3sZ 2015.03.17. 22:50:34

@Gia: Cinti koffeinesmókus

gólyamajom 2015.03.17. 22:50:56

@fosch9: Na de akkor is... - ingyen van, mert a szerkesztők is műsort akarnak- és ezekkel az emberekkel csak így lehet bármit is csinálni. - na ez a gáz

Zoe_the_Genius 2015.03.17. 22:51:25

@Hachi_88: szerintem védeni akarta a nyomorultat, a lendületben meg, bocs fiúk, az oly sok pasiban meglévő agresszió alkohol által felszabadított vonala előre tört. Sajnos.

XocoLatte 2015.03.17. 22:51:39

@fosch9: én mondtam rá a fülére még november elején... (lebuktam)

ÉH3sZ 2015.03.17. 22:51:58

@XocoLatte: Snezi minden jelenet előtt és alatt bugyit cserél

Zoe_the_Genius 2015.03.17. 22:52:00

@gólyamajom: mijé? Olyan csinos darab:-)))

Zoe_the_Genius 2015.03.17. 22:53:09

@gólyamajom: azért ezzel az outfittel nagyot nőttek a szememben.

Zoe_the_Genius 2015.03.17. 22:54:50

@Hachi_88: ja viszont a bosnyák kisgáré nem szart be tőle, pedig ő nem volt tajtrészeg...elég jól kezelte a helyzetet jut eszembe.

Hachi_88 2015.03.17. 22:55:03

@gólyamajom: Gergőtől valahogy engem is kiráz a hideg, főleg amikor megszólal. Pedig tényleg nem hülye a srác, nem is csúnya, és mégis...

Zoe_the_Genius 2015.03.17. 22:55:41

@XocoLatte: úgy is, meg hát az ilyen okos lányoktól, hogy kell pasit fogni. Viccelek:)

XocoLatte 2015.03.17. 22:55:42

@Zoe_the_Genius: na de egy egyhatvanas ötvenkilós csajjal szemben egy egykilencvenes kilencvenkilós melákot egy másik kilencvenkilós melák véd meg? ne röhögtessük már ki magunkat...

ÉH3sZ 2015.03.17. 22:56:37

@Zoe_the_Genius: Volt már ilyen vitája a revűben részegekkel

Hachi_88 2015.03.17. 22:57:53

@Zoe_the_Genius: Snjezi jó arcnak tűnik, határozott, de már látom, hogy ezek után őt is ki fogják utálni. Valahogy mindig az aktuális "kedvencem" jár így xD
Peti meg Apolka mondjuk még jól bírják.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.17. 22:57:57

végre találkoztam cinti műsörvezetésével. értelmezhetetlen. csak a saját pózával foglalkozik, ÉS közben rugózik, pattog. :D mulatságos. elsőre.

2015.03.17. 22:58:05

@ÉH3sZ: ;-)
@gólyamajom: sztem a bence-patrik vonal gázabb sokkal
@XocoLatte: cúnya! :P

XocoLatte 2015.03.17. 22:58:33

@XocoLatte: eh, hülye lyukból ... izé, elfáradtam, jobb ha elteszem magamat befőttnek holnapig.

XocoLatte 2015.03.17. 22:59:31

@fosch9: lásd feljebb, össze-vissza beszélek, mint egyszeri Gyurmilán az Édenben.

gólyamajom 2015.03.17. 22:59:35

@Hachi_88: Valahogy sunyinak tűnik- meg ez a nagy mellénye, ami van...
Meg ne röhögtessük ki magunkat, végzős gimnazista, kb nyári munkában mentett vizimentőként erre non-stop erre hivatkozik hogy neki az a foglalkozása. LOL.
Amúgy tudunk róla valamit még?

gólyamajom 2015.03.17. 23:00:24

@fosch9: PAtrik is gáz, itthonra nem kéne, de őt még mindig bírom NÉZNI :D

XocoLatte 2015.03.17. 23:01:06

A Nóri-Gergő fotó milyen kis genyó dolog volt a Berkiéktől... meg is lett a hatása! de amin besírtam, hogy azon is a színeket vizsgálták azonnal... :D

XocoLatte 2015.03.17. 23:02:18

@ÉH3sZ: ezt most nem igazán vágom... what?

ÉH3sZ 2015.03.17. 23:03:15

@XocoLatte: De azt a fotót ahányan voltak annyiféleképpen értelmezték

Mók_Ica 2015.03.17. 23:03:32

@aggyistenbrittudós: cintike sajnos elég foscsi műsorvezető.... jobban szeretem ex-berkinét :)))

2015.03.17. 23:04:19

@gólyamajom: nézegesd csak, én már hánycsizok tőle :D
@aggyistenbrittudós: szörnyű
@XocoLatte: összeakadt a nyelved :D

ÉH3sZ 2015.03.17. 23:04:22

@XocoLatte: Mit mondtál kinek a fülére novemberben? vagy csak rossz kommentre válaszoltál?:)

gólyamajom 2015.03.17. 23:05:06

Tippeket várok h online merre tudnám nézni a SuperTv2-t?

ÉH3sZ 2015.03.17. 23:06:14

@Mók_Ica: hiperaktív gyerekként viselkedik Cinti

2015.03.17. 23:06:39

@gólyamajom: tegnapi posztnál vki linkelte azt hiszem

vastyúk is .. 2015.03.17. 23:06:46

@lenibo: komolyan nekem olyan érzésem volt, hogy loki direkt tolta túl, hogy ezzel stüszit lenullázza. Ahogy a bejátszó mutatja, elég jól sikerült. Onnan gondolom a szándékosságot, mert Vízimentővel már arról tematikáztak, hogy itt a remek alkalom, hogy Stüszi mögé beálljon.

2015.03.17. 23:08:29

@ÉH3sZ: nem tudom melyiket nyújtogattad oda neki november tájékán :DDD

ÉH3sZ 2015.03.17. 23:08:37

@vastyúk is ..: Mi lesz ha holnap már se Loki se Milán nem emlékszik a tegnapra?

ÉH3sZ 2015.03.17. 23:09:47

@fosch9: Remélem egyiket se:)

gólyamajom 2015.03.17. 23:12:36

Mekkora poén lenne őket egyszer leültetni Pandorán néhány videorészlet elé, ahol éppen megy a taktikázás- vagy a részeg részekről emlékeztető lenne LOL

ÉH3sZ 2015.03.17. 23:13:28

@fosch9: Te is! Azt mondtad összeakad a nyelve:) Disznóviccszmájli:) Érted!:)

vastyúk is .. 2015.03.17. 23:13:52

@ÉH3sZ: Milán nem fog, mert meglepődött,hogy miért egyedül aludt.szerintem Loki nem volt annyira részeg, hogy ne emlékezzen. Hihihi már várom, milyen izzasztó kérdéseket kap Milán

2015.03.17. 23:15:14

@ÉH3sZ: igen :DDDD
@vastyúk is ..: nekem tetszik a tematikázásod

ÉH3sZ 2015.03.17. 23:17:21

@vastyúk is ..: Majd azt mondja mindenre hogy nem emlékszik:)

2015.03.17. 23:18:02

twin peaks megy ha vki megunta cintiát

ÉH3sZ 2015.03.17. 23:19:39

@gólyamajom: Valószínűleg ki fog derülni a Pandorán 1-2 dolog egymásról és arról ki kit akar kirakni és utálni fogják egymást

lenibo 2015.03.17. 23:20:27

@vastyúk is ..: Ez lehetséges. De azért én ilyen hangnemet egy nővel szemben nem tudnék megtenni, és valahogy magamból indulok ki.

vastyúk is .. 2015.03.17. 23:20:40

@fosch9: na majd meglátjuk, de így faszán éket vert Gyurma és Stüszi közé. Stüszi meg így már biztos lehet benne, hogy Milánra még egy sminkcuccot sem lehet rábízni, pedig nem tűnik nehéz feladatnak.

vastyúk is .. 2015.03.17. 23:22:35

@lenibo: persze, nem legitimizálni akartam a viselkedését, csak megmagyarázni.

2015.03.17. 23:22:42

@vastyúk is ..: gondolom stüszi is kavargatott a háttérben nem véletlenül mondta loki h naomi után itt az újabb kavarógép majd kiderül gondolom
@ÉH3sZ: igen és félek :D de nézem :DD

ÉH3sZ 2015.03.17. 23:26:34

@fosch9: Akkor nem zavarlak, féljél bátran:)
Lefordítottam a twinpeakset és azt hittem magadról beszélsz:)
Jóccakát!

vastyúk is .. 2015.03.17. 23:27:13

@ÉH3sZ: VV Plasztik módi.. Nem én mondtam, hogy cshicshkagecci, hanem az etanollal átitatott alteregóm.

@fosch9: hát szerintem itt a fő kavarógép loki és Botox. Én inkább azt látom, hogy most, hogy már nincs az ideológiai ellenség Náomi, kell egy új, és Stüszire esett a választás.

vastyúk is .. 2015.03.17. 23:29:25

@fosch9: ráadásul az első rész ;D

ÉH3sZ 2015.03.17. 23:29:53

@vastyúk is ..: Lokinak fiút kellene kiármánykodni inkább, nem lányt

Morfologista 2015.03.17. 23:31:00

Nem Milán volt itt a lényeg, hanem Loki. Szerintem is túltolta kicsit és még az is lehet hogy önmagával baszott ki. Snecinek csak a Milán van, Lokinak jelen állás szerint csak Nóri van. Az új gyereknek meg Sneci és Nóri, ha nincs védettsége (márpedig nem lesz). Loki egyetlen biztos szövetségese a pjotr - hibiszkusz páros, amivel meg nem sokra megy.

tomfree 2015.03.17. 23:32:45

Ez a Loki nagyot zuhant ma a szememben. Így nem beszélünk nőkkel akármennyire ellenszenves is a csaj neki. Komolyan mondom egy jól irányzott saller kijárt volna a gyereknek akkora büdös nagy paraszt volt.

XocoLatte 2015.03.17. 23:33:33

@ÉH3sZ: visszafelé olvasni a kommentáradatot alapvető hiba vagy bűn, a ma esti korlátozott kapacitásommal félreértettem amit írtál, és hülyeséget válaszoltam -- ennyi

jól adjátok fosch9-cel a lasztikat, győzzek ugrálni előlük... :(

vastyúk is .. 2015.03.17. 23:34:50

@ÉH3sZ: eddig Stüszinek nagy volt az arca,mindjárt kezesebbé válik, egy olyan instabil pár mellett, mint gyurma.

XocoLatte 2015.03.17. 23:34:54

@Morfologista: Nórit elvarázsolt a reptetés, és ezt Gergőnek tulajdonítja, látszott rajta, hogy a homokra visszaérve is tovább repkedett. Loki pofára fog esni.

tomfree 2015.03.17. 23:34:58

@gólyamajom: Gergő baromira nagyképű gyerek, egy gimnazista kölyök egy OKJ vizimentő tanfolyammal a háta mögött.

ÉH3sZ 2015.03.17. 23:37:25

@XocoLatte: Gondoltam, semmi probléma:)
Csak azért csináltuk, hátha visszajössz és beleszólsz, hiányoztál F9nek:)

2015.03.17. 23:37:34

@ÉH3sZ: lüke :)
sorozat :D
@vastyúk is ..: nézed? :)

XocoLatte 2015.03.17. 23:39:35

@ÉH3sZ: visszajöttem, de elköszönök, mert kidőlök -- jójszakát, kommenttársak!

ÉH3sZ 2015.03.17. 23:39:42

@vastyúk is ..: De a nagy arc előtt ivott is eleget, nem azért volt olyan?

Morfologista 2015.03.17. 23:39:55

@tomfree: milyen végzettség kell a nagyképűséghez? :-) Azt csak egyetemen tanítják? Miért ne lehetne nagyképű a srác. A Berki is nagyképű azt mégse atomfizikus.

XocoLatte 2015.03.17. 23:40:27

@fosch9: akkor most twin peaks vagy watermelons? ;-)

2015.03.17. 23:41:26

@vastyúk is ..: valakinek játszani is kell :) stüszit sztem jól látja loki

vastyúk is .. 2015.03.17. 23:41:41

@Morfologista: én atomfizikus vagyok, mégsem vagyok nagyképű, na jó vicceltem, én is nagyképű vagyok. Hihihi

ÉH3sZ 2015.03.17. 23:42:20

@XocoLatte: Én is bedőltem, szia!

@fosch9: Most akkor ikercsúcsok vagy dinnyék?:)
Sziaholnap!:)

2015.03.17. 23:43:32

@XocoLatte: jó éjt álmodj szépeket :D

én is mentem jó éjt mindenki

2015.03.17. 23:44:32

@ÉH3sZ: @XocoLatte: ne cinkeljetek mán na :D

vastyúk is .. 2015.03.17. 23:44:45

@fosch9: egyébként nem tartom bűnnek, hogy most Stüszi van a célkeresztben, de a múltkori nyilatkozatok alapján még úgy tűnt, Lokinak szimpatikus.

vastyúk is .. 2015.03.17. 23:50:11

@ÉH3sZ: hát mindenhogy nagy volt Stüszi arca, még HIpszter fel ishívta rá a figyelmét, hogy ha így viselkedik, vissza fog nyalni a fagyi. Úgy néz ki, már vissza is nyalt. Ezért mondta Loki hogy itt már Stüszi nem irányít semmit.

vastyúk is .. 2015.03.17. 23:52:54

@fosch9: melyik? Stüszi vagy Loki? Hihihi. A fő sunyi Botox, az alsunyi meg Stüszi.

vastyúk is .. 2015.03.18. 00:09:15

@fosch9: tudsz valamit Malevilről, hogy mostanában miért nincs kedve beszélgetni?

gólyamajom 2015.03.18. 00:30:35

@tomfree: Na ugye, nem csak nekem tűnt fel! Nagyon vagány, meg átlát mindent két óra után meg..ááhhh.. mondjuk az is igaz, hogy csinál valamit- ellentétben Apolkával pl, aki láthatatlan mostanság...

melaena 2015.03.18. 06:15:43

@gólyamajom
Eddig nem sokat lattunk a sracbol,nem tudni,hogy milyen ember van a maszk mogott.
Meg csak par oraja kell kamerak elott szarnia/rejszolnia.
Az biztos,h a benti atlagnal ertelmesebb,a kerdes az,hogy milyen ember is o.

Nagyapo engem is idegesit a passzivitasaval,raadasul a legszimpatikusabb fiu versenyzo parja,egy ilyen szurke kiseger hosszutavon veszelyes lehet.

Schlomo Goldberg 2015.03.18. 06:49:25

Snecinek szép púpos pinája van, Milán nagyobb debil mint hittem, Loki pedig fizikai erőfölénnyel érvelt, igazi úriember. Jó rész volt.

beacska 2015.03.18. 07:30:10

jó reggelt, jó szurkolást!
Én két dolgot hiányoltam a tegnapiból, lehet, h nem is hangzottak el, azért nem volt: 1. amikor Snjezi taglalja Gerinek, h dobná Milánt, 2. amikor Snjezi mondja Milánnak, h bontson borítékot.

Amúgy meg Geri degeci volt, ahogy szopatta Snjezit. Hatásos volt, kétségtelenül, de nekem nem tűnt önálló ötletnek. Nem hinném, h ilyen szinten mernének improvizálni. Az viszont érdekes volt, h senki sem látta át, h Loki miért küldte Nórit.

Szerintem Loki nem volt olyan részeg, mint aminek látszott...na ja, üvöltött egy nővel..sajna, ez a kicsi szenya nők sorsa, h általában náluk nagyobb az, akinek baja van velük...jegyzem meg csendben, bence nem lépett közbe. Vagy azért, mert nem volt olyan fenyegető a helyzet, mint itt egy páran gondolják, vagy azért mert beszari...

Éééés, ahhoz képes, h Snjezi és Milán már túl vannak a smároláson, nem érnek egymáshoz. Snjezi testbeszéde Milánt támasztotta alá. Látszott, h Milánnak jól esett volna egy ölelés, de Snjezi csúnyán kitért...és akkor M. még nem is volt részeg!!!

XocoLatte 2015.03.18. 07:56:38

@beacska: sok jó meglátást írtál, az 1. pontodhoz tudok biztosat írni: Snezi a tengerparton a homokba lecsücsülve egészen az elején mondta Gergőnek, gyakorlatilag zéró bevezetés után, hogy ő simán dobná Milánt. Biztosan 50% tesztelés is volt ebben, mármint a kisfiú további kóstolgatása (és a fürdőnaci is nyilván ennek a része volt). A 2. nekem is kimaradt tegnap.

Bence valószínűleg megszeppent a látottaktól, illetve nem tudta eldönteni, ki mennyire tolja maligánfokból -- amúgy valamivel korábban Snezinek már mondogatta, hogy beteríti Gergőt, ha úgy alakul (nyilván csak menőzésből).

Zsoofka 2015.03.18. 08:02:59

Jó reggelit!
Ahogy olvaslak titeket egyre inkább az az érzésem, hogy jó, hogy nem láttam tegnapi adagot, mert minden, számomra eddig egy kicsit szimpatikus versenyző lealjasodott.... :)

melaena 2015.03.18. 09:07:25

@beacska:
milyen oleles?
par napja a jatekostarsa,nem a baratnoje.
a boritekos dumat en se hallottam,de biztos olcsobb lett volna,mint szetbaszni egy tobbszazezres microportot.

Mosoly az élet értelme 2015.03.18. 09:08:38

@mokamini: Teljesen egyet értek.
Loki Snecit nem hagyta szóhoz jutni.
És mi nem láttuk azt amikor Sneci ennyire ekézte volna Gergőnek Gyurmát vagy Lokit.
Sztem csak feszkó keltés volt. És mikor Gyurma ment a szobába sírni, hogy miket tudott meg Lokitól - Sneci is számon kérhette volna Lokit miért uszítja a párja ellen.Persze mindettől függetlenül Sneci nem szimpi -sőt.
Amúgy Bence azért nem védte meg Snecit és ment szembe Lokival, mert tudja hogy Loki számára ő a közellenség és taktikával -logikával, ha széllel szembe hugyozik egy pillanat alatt kint van mint a pinty. Főleg, hogy Lokinak köztudottan számít a véleménye az új csávónak így csak utat mutatna neki Botoxhoz.

chilii · http://chilii.blog.hu 2015.03.18. 09:16:34

Helló! Itt a kávém, hol a hozzávaló napi betevő HV?

Eruka 2015.03.18. 09:32:59

Loki, Loki... .de nagy franc vagy! :DDD
Berki lezárása: "Milán mekkora lavinát indított el.." hát tényleg nem ugyanazt a tévét nézi? Hát Loki kavarta meg az állóvizet! De olyan bravúrosan, hogy Király-i (Éden1 Ádám) szárnyalt azonnal :)
Brávó! :))) Öröm volt nézni, ahogy sziklát hajított a tóba! (Mondjuk Snecit sajnáltam kicsit a végén, mikor Bencéékhez befeküdt, mert szegény nagyon keservesen sírt... de hát ez egy ilyen játék ;-)) Hajrá Loki!

Eruka 2015.03.18. 09:33:39

@Eruka: szóval Király-i magasságokba szárnyalt... így teljes a mondat :D

XocoLatte 2015.03.18. 09:40:13

@Eruka: nem teljesen adok igazat, szerintem Loki egyrészt túltolta és alaptalanul és elfogadhatatlanul volt alpárian bunkó egy nővel szemben, akinek még a verbális védekezését sem hallgatta meg (amikor végre szóhoz tudott jutni, akkor elküldte a picsába és faképnél hagyta). Másrészt, még ha ez egy tematika része is volt, nem látom át, mi is az a tematika? Nóri bedarálása, átjátszása Gergő mellé? Milán/Snezi szétrobbantása Gergő segítségével? Ez egyik sem olyan cél, amiből Loki bármi számára pozitív eredményt várhat, sőt az elsőből még simán kiesés is lehet pénteken...

introverted22 2015.03.18. 09:40:18

Végülis Sezlonnak volt nagy arca a párválasztó után, hogy ő nem fog hibázni. Azóta folyamatosan hibát hibára halmoz. Pár nap alatt letörölték a vigyort az arcáról. Még el se felejtettük a nagy monológot amiben jelezte, hogy ő mekkora játékos és már sírva alszik el.

XocoLatte 2015.03.18. 09:49:34

@windsor: Snezi tegnapi napja enyhén stresszes volt. Teljes joggal hihette, hogy instant kiesés áldozata a tengerparton anélkül, hogy bármit tehetett volna ellene, sőt, mindenét bvetette, amit tudott és mégis. Erre még egy lapáttal rátett Gergő genyózása, ami --pont mert annyira bénán sütötte el--, totál ordított róla, hogy nem a saját kis ötlete volt. A házba visszatérve azt láthatta, hogy Milán is transzba került és ami lényeg: semmiféle verbális/testbeszéd szintű feloldást nem kapott és adott, sőt arra is gyorsan rá kellett döbbenjen, hogy alapvetően genyó a Gergő, mert kiadta a csak neki Milánról mondott véleményét, ami aztán 2 áttétellel Milánkához is eljutott. Mariann minimum leszarom szinten volt a problémájával kapcsolatban, szerintem emiatt is csimpaszkodott bele Bencébe. Milán síkhülyesége és Loki jelenete már csak hab volt a tortán.

introverted22 2015.03.18. 10:05:20

@XocoLatte: Ez mind így van, de ez egy ilyen játék. Ezt pedig tudta. Ő is élvezettel feszkózta a múlt héten a népet a védettségéve. Akkor mondták neki, hogy vissza fog nyalni a fagyi. Nem hitte el. Visszanyalt. Magas lóról lehet igazán nagyot esni. Ez pont az a játék, ahol hiába a nagy a MELLény, az még nem jelent biztos utat a célig. Loki játszik. Kihasználja a lehetőségeket és feszültséget generál. Gyengíti az embereket ahol tudja. Eljátszotta, hogy jobban be van rúgva, mint amennyire tényleg be volt és Snecinek is volt egy-két paraszt megnyilvánulása. Mellesleg ha Sneci nem akarja valamiről, hogy Milánhoz visszajusson, akkor ne egy egy napja beesett pasival ossza azt meg. Ha lelki szemetesládát keres, akkor volt ideje rájönni, hogy nem Botox az ő embere. Mellesleg a randi után neki kellett volna Milánnal elbeszélgetnie, kettesben, nyugiban, hisz tudhatta, hogy milyen paragép a fiúka. Újabb hiba... A múlt héten még reménykedtem, hogy jó játékos lesz, de már nem gondolok rá így sajnos. Nagyobb volt a füstje mint a lángja.

beacska 2015.03.18. 10:10:27

@melaena: oké, h játékostárs, de azért Peti-Apol közt is megy az ölelés. egy ölelés még nem szex, csak annyit jelent, h érdekelsz és nyugodj meg, én veled vagyok...

Zsoofka 2015.03.18. 10:11:22

@windsor: +1
Én nem láttam a tegnapit, de a hétfői alapján már írtam, hogy a végén Patriknak lesz igaza Snezivel kapcsolatban: védettsége birtokában könnyű volt ülni a magas lovon. Védettsége volt, esze (idegrendszere, iq-ja, rafináltsága) meg nem van a játékhoz.

Mosoly az élet értelme 2015.03.18. 10:16:18

Valaki azt írta fentebb, hogy Sneci Milánnak erőltette a két boríték piszkálását.
Én ezt nem láttam vagy vettem észre -ez hol mikor volt???

beacska 2015.03.18. 10:22:39

@windsor: én is úgy látom, h Snjezinek Milán lelkét kellett volna jobban ápolni, és nem kiröhögni, h részeg, és összebújnia Bencével...
vicces volt Milán, már már szánalmas, de Snjezinek "nőnek" kellett volna lennie, kis empátiával...

ahelyett, h egymás nyakába borulnak a nagy ijedtség után (randi), úgy viselkedtek (főleg S.), mintha vad idegenek lennének. S. mondta, h direkte játsza az elérhetetlent....a párjával???

mercsi 2015.03.18. 10:23:56

Sezlony nekem már a múlt héten sem volt szimpatikus a fene nagy magabiztosságával... védettséggel könnyű pofázni. Botoxot vajon nem zavarja, hogy Sezlony rácsimpaszkodik Bencére? Befekszik melléjük harmadiknak az ágyba és fennhangon bőgést szimulál - Bence, hát nem látod, milyen sajnálatraméltó vagyok?... pffff....

Ditti82 2015.03.18. 10:26:38

@mercsi: Ez nekem is furcsa volt...

jo.e 2015.03.18. 10:28:48

Sajnos nem voltam elég éber, 1 csomó mindenről lemaradtam, csak pislogtam, h. ki mikor kinek mit mondott. Jól jön majd a hogyvolt! :) 1 kicsit olyan volt mint a viccben amikor a nyúl elmegy a rókához kölcsönkérni a létráját. Senki nem tudott pontosan semmit, de már számon kérte a másikon. De nem baj, ez így van rendjén :)
De ezek a fiúkák... Komolyan mondom korcsosul a nemzet. Eleinte Bence félt minden új csajtól (ő mondta!) most Milán bőg, h. mindjárt öngyi lesz. Beszarás! Irigylem azért a problémáikat.

jo.e 2015.03.18. 10:31:15

@beacska: Ja, mint anya a hülyegyerekével :))Könnyű neked! Ha jól vettem ki a hsz-aidból, anyuka vagy :) Nemtom Snezi hány ilyen bénabélával találkozott eddig.

introverted22 2015.03.18. 10:32:59

@mercsi: Én se szimpatizáltam vele, de jó lett volna, ha tényleg tudna játszani, mert mégiscsak jobb egy okos ellenszenves karakter, mint egy újabb gyenge sunyi.
Az már nekem is feltűnt, hogy nagyon bújik Bencéhez. Nehogy a végén még Botox bebukja a pasiját a kebelbarátnőjének köszönhetően.

melaena 2015.03.18. 10:42:14

@Eruka:
Egyebkent te neztel rossz musort,nem a Berki.
Annyi tortent,hogy a merevreszeg Milan odament lokihoz,makogott 2-3 erthetetlen mondatot.
Loki ezt betudta annak,hogy Snezi ugy kikeszitette milant,h az zokog.
Lement,es teljesen minosithetetlen stilusban,tok alaptalanul elkezdte gyilkolni a csajt.
Sztem ez hatalmas ongol volt.Nem lepne meg,ha penteken Lokátor esne ki.

PS: nagyon kellemetlenul erzem magam,de Berki 1-1 mondatanal kezd meg repedezni a fal,amit az iranta taplalt gyulolet epitett bennem.
Tovabbra is tartom,hogy egy nagykepu ,primitiv senki,akinek 10 bol 9 poenja vmi soviniszta szar,de azert neha tud jokat reagalni.
Foleg a vedekezesben eros.

Zsoofka 2015.03.18. 10:48:34

@melaena: Ismerem az érzést, mármint a Berki miatt érzett ellentmondást... Amikor a nőjével van az iccakaiban, néha egész jó fejnek (sicc!) tűnnek, és még öniróniája is van. Na ez az amit sose hittem volna, hogy egyszer leírom... :)

kismalacka 2015.03.18. 10:50:40

Szép napot! Hajrá Milán, a tökös gyerek :)

kismalacka 2015.03.18. 10:51:44

Snezit tegnap meglehetősen rossz szögből kamerázták...úgy nézett ki mint egy leharcolt takarítónő, és egyáltalán nem volt szimpatikus a lebiggyesztett szájával.

jo.e 2015.03.18. 10:59:41

@melaena: Talán Snezi az "egy részegnek hiszel?" mondatára érdemes lett volna Lokinak felfigyelnie, de ez nem az az élethelyzet volt :)

XocoLatte 2015.03.18. 11:00:40

Tizenegy óra és sixx még nem posztolt semmit. Ez szokatlan.

introverted22 2015.03.18. 11:00:43

@melaena: Szerintem Eruka ugyanazt a műsort nézte, amit én is... Loki csak a lehetőséget várta, hogy betámadhassa Snecit. Aki mellesleg semmit nem tett azért, hogy a párja ne akadjon ki. Egész nap odavolt egy másik pasival, és amikor visszajött egy ölelésre se futotta neki, de még csak egy na gyere kisfiam elmesélem, "hogyvolt"-ra se vette a fáradtságot.
Nem Milán indította el azt a lavinát, Loki odatette neki a hógolyót és várta, hogy a kisgyerek lelökje és ebből indult a lavina, amit Loki remekül meglovagolt. Csak azzal a nővel bánnak nőként, aki akként is viselkedik.
Berkit alapból rühellem, de attól még vannak olyan megnyilvánulásia, amiért jogos a taps.

mercsi 2015.03.18. 11:00:50

@jo.e: "borban az igazság" :)

2015.03.18. 11:01:08

@kismalacka: milán kis töketlen :D

mercsi 2015.03.18. 11:01:58

most már kezdek komolyan aggódni, hogy mi lehet sixx-szel! ugye nem történt semmi baj?

kismalacka 2015.03.18. 11:04:30

@fosch9: Ok :) A töketlen tökös csávó :)

Gia Gianea 2015.03.18. 11:04:56

@mercsi: Biztos csak más dolga van.

beacska 2015.03.18. 11:05:30

Loki már a hétfőiben is meglehetős szeretettel beszélt Milánról. tényleg olyan volt, mintha egy kiskutyáról beszélt volna, de akkor is...igen, valszeg rájátszott a dologra Snjezivel, de volt benne egy adag féltés is...végül is Naomit is a szívébe zárta...nagy a szíve no ;)

Gia Gianea 2015.03.18. 11:05:56

@kismalacka: "Az öreg Milán". :-D Már nem tudom ki írta.De tegnap Loki is öregezte.

Schlomo Goldberg 2015.03.18. 11:06:57

@mercsi: talán csak valami szörnyű baleset

Gia Gianea 2015.03.18. 11:07:03

@beacska: Oké,hogy félti,de mégis alóla húzkodja a szőnyeget.Nincs új csaj,akire lecserélhetné Snezit.

XocoLatte 2015.03.18. 11:08:35

@fosch9: OK, de egyelőre csak virtuálisan... :)

kismalacka 2015.03.18. 11:10:58

@Gia Gianea: Hát az biztos, hogy Milán egy olyan karakter, akire emlékezni fogunk :))

2015.03.18. 11:10:59

@mercsi: Kétlem, a commenten ma már 3 bejegyzése volt... csak nehezen születik a cikk...

mézescsók 2015.03.18. 11:12:19

Most végül is ki lett bontva az a nyüves boríték vagy nem???

Egyebek:
Becksnek jó feneke van, pont az ilyet szeretem.
Mi a bajotok az Adri-Beck párossal? Lokin, Milánon és Snezin kívül többi sem csinál semmit! Azt a kis lamúrt sajnáljátok?
Lokiban nem csalódtam. Pont akkora geci, mint amekkorának sejtettem. Mindegy, úgysem nyer.
Remélem, nem Naomit viszik vissza (tegnap esti Éden Éjjel).

beacska 2015.03.18. 11:13:10

@Gia Gianea: nem lennék meglepve, ha Nórikával kihúznák a végéig együtt....Nórika most is jól viselte, h őt küldte, fel sem merült benne, h le akarja cserélni, Snjezi gyenge próbálkozása ellenére sem.
Ha Loki bírja idegekkel, és ha nem jön be egy szexre hajlamos csaj, szerintem Loki nem cseréli le, és félnie sem kell. Nóri már túl van a nehezén

Eruka 2015.03.18. 11:47:11

@melaena: Egészen pontosan úgy zajlott a dolog, hogy Loki, Pjotr, Topolkaé s Milán ültek 2 kanapén. Miközben Topolka és Pjotr Milán háta mögött beszélgetett (fizikailag, nem átvitt értelemben) Loki épp azt csöpögtette Milán fülébe, hogy beszélt Gergővel, és Sneci végig őt (Lokit) és Milánt kutyázta neki a randin....
Na ezen borult a szarosbili, és kezdett el Milán zokogni, meg hisztizni... és ezt kihasználva ment Loki Snecihez, hogy mekkora rohadék már...
Erre mondom, hogy a szarkeverés magasiskolája volt! :D És csak egy szolid Brávó-t tudok mondani rá! Tapsvihar, hajrá Loki!

(ha nem így emlékszel, nézd vissza a tegnapi adást :))
süti beállítások módosítása