Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x16 - Milán a hotel két lábon járó tragikomédiája (18+)

2015. március 17. 06:41 - sixx

screen_shot_2015-03-16_at_19_30_31.png

Gólem az első Albina utáni napot egy mödansziéban kezdi, a fejin egy vörös köd fantázianevű lencsével megturbózott piacos Prada-szemüveg, felsőtest kibikkantva, a kezében meg Baywatch Mitch kedvenc játékszere, a vízímentő túlélőkészlet ikonikus darabja, a Piros Műanyag Basz, Ami Nem Süllyed El Sose. Egy vízímentő jön a bolondokházába, és két boríték fogja borzolni a kedélyeket. Mióta megy a köztévén a bohócműsor, komolyan megtanultam értékelni Gólem retorikai képességeit. Órák száma kettő, ha nem tetszik, kint várj meg.

Istenem, csak egyszer, tényleg csak egyszer tegyék már be ezeknek reggelre a Pantera Walkját, vagy a Ten Ton Hammert a Machine Headtől, látni akarom a fejeket, ahogy eltorzulnak, kivéve Lokiét, aki ettől valószínűleg olyan révült állapotba kerülne, mint egyszeri műsorvezető a Nemzeti Hírtévé zsinórban hatvankilencedik időjárás-jelentése alatt. És igen, kurva sok muníciót adtak a töketlen, béna faszok odaát. Az ébresztő pont olyan, mint bárhol máshol, Snezi csíkra szedi Milánja szemöldökét, Ivar meg a frufruját igyekszik a szemébe fésülni, sikertelenül, nincs itt semmi látnivaló, tessék továbbhaladni. A közös reggeli közben csámcsogással siratják Albinát mintegy 45 másodpercen át, és ennyi, közben Zoë becsempészi a nappaliba a Piros Műanyag Baszt, Ami Nem Süllyed El Sose.

screen_shot_2015-03-16_at_20_55_05.png

Loki és Milán talál rá az életmentő bólyára, és csalafintaságot sejtenek. Milán vállat von, majd lesz valami, mondja, és felrongyol Botoxhoz és Bencéhez, és megbeszélik hárman, hogy ha jön egy új faszi, annak majd elmagyarázzák a merrehánymétert, és ha nem azt csinálja, kibasszák. Jó terv, Snezinél is milyen faszán bejött, nem? Közben megszólal a Baywatch főcímdala, és odalent élő tévésorozatforgatásba pillantunk bele, Pjotr egy látcsőbe néz (Honnan a picsából van látcső? Szériafelszerelés minden Costa-Rica-i villában?), Loki meg a szegény ember Mitch Buchannonjaként eljátszott lassított felvételben bohóckodik egy sort. Pjotr nagyon tud azonosulni a Baywatch főszereplőjével.

És most mindenki mondja utánam: szi-li-kon-segg.

page_1_6.jpg

page_2_7.jpg

Pjotr kimenti Lokit, közben üvölt a Baywatch-nóta. Kibaszott vicces egyébként mert Lokit először sikerül kis híján belefojtani a vízbe, aztán meg az újjáélesztés megy majdnem gajra. És hogy ennek mi az értelme? Hát jön az új kani, Baywatch Gergő, a 19 éves kora ellenére meglehetősen magabiztos fiatalember, aki nem készült a műsorra, és leszarja Gólem kipattintott felsőtestét, mert a vízímentéshez nem kell kőkemény izomzat. Béjvacs Gergő tök váratlanul benyit, szevasztok, mondja, mindezt közvetlenül azután, hogy 1) Becks takarítónőnek és/vagy mexikói gangstának képzeli magát a fejére kötött kendőből kiindulva, és 2) Milán megkérdezi, (hangosan persze, hogy mindenkit azonnal emlékeztessen rá, mekkora idióta) hogy ki van itt veszélyben, de most komolyan.

screen_shot_2015-03-16_at_21_58_42.png

Béjvacs a kisfilmben a tengerparton flegmáskodik, nagyon idegesítő forma. Könyörtelen fasz, bárkit szarban hagy, ha kell, mondja, és közben akkora fogakkal vigyorog, mint egy Trident rágó. A tengerparti béjvaccskodásról készült kisfilm egyébként ritka vicces, különösen a futás, hiszen Gergőnek 19 éves kora ellenére fasza kis sörhasa van, tessék csak nézni:

miccs.gif

A villában Pjotr fogadja a srácot, és menten rosszal is egy sort a pinabajusz alatt, nem mondta a vezetéknevét, ejnye. De hát Éden az, itt mindenkit így hívnak, Pjotr. Béjvacs elmeséli, hogy azt hitte, a vízímentés egy buli, baszki, ez tényleg ennyire hülye, de rá kellett döbbennie, hogy nem az, akkor, amikor mentett. Snezi közben olyan fejjel méregeti a gyereket, mint egy oroszlán a prédát, mutassam meg neki a bimbesz szélét, tűnődhet éppen, azzal el lehet vajon csábítani? Béjvacs néha odapillant Snezi labdáira, és nyel egy nagyot, alakul ez, na. Topol szerint Béjvacs nem zavar majd sok vizet, Snezi meg rákérdez a lényegre, milyen bula kell neked? Béjvacs a riportba megjegyzi, hogy a faszt baszogatják már, majd felmegy a szinglibe és alsógatyára vesz fürdőnadrágot, csak gratulálni tudok.

Odalent Milán lebassza Béjvacst, hogy mér nem érdeklődik lelkesebben felőlük, mire az a válasz, hogy látja ő, amire szüksége van. Snezi szerint ne tököljön, mert annak sírás lesz a vége, Milán meg kijelenti, hogy Béjvacs nem tölti ki a szolgálati idejét idebent, és már a párválasztó előtt el fog menni innen a gecibe. Béjvacs ezt úgy értékeli, hogy fosnak tőle, és élvezi a káoszt. Zoë újabb levelet hoz, sose fogja senki kitalálni, milyen feladatot kap Béjvacs: Shakespeare-drámákat kel átültetni a villára, kezdje a III. Richárddal, a király NEM lehet Milán, mert hülye hozzá. Na jó, csak hülyéskedtem, össze kell raknia a Nemzeti Hírtévé programját, az adásrendező Milán lesz. Nem, ezt sem, vízímentenie kell, és megmutatni a többieknek a hogyant.

Párokban megy a mentés, Adri kezdi, és persze üvölt és túljátssza, Becks így is kihúzza a vízből, aztán fölé guggol, és a seggébő a fejére folyatja a vizet, pompás. Béjvacs szerint volt aki kedvtelenül csinálta, pl. Botox aki az összes ilyen játékot rühelli. Pjotr bezzeg úgy menti Topolt, mintha az élete múlna rajta, Ivar viszont hisztériázik, és a seggére mutogat, hogy tessék, Loki, ezt a foltot is te csináltad, amikor megvertél. Sok dolog kimaradt az eddigi adásokból, helló. Botoxnak büdös a hullát játszani, és ezt el is mondja. A játékot Becks és Adri nyerte, Bence meg aszongya a kamerába, hogy a fasza tele van már Botoxszal, mert ha aktivitás van, unottabb, mint egy pozsonyi tudósító a köztévén, aki élő adásban sms-ezik a csávójával.

screen_shot_2015-03-17_at_5_25_19.png

Jön Gólem, megkérdi, milyen volt a játék, Loki a Ford Fairlane-ből idéz, honnan máshonnan, Gólem meg egy fociedző szintjén vicceskedik, majd drámai önmagát adja, milyen ember ez a Béjvacs, he? Snezi szerint túl komoly, és zavarja, hogy ő nem érdekli. Érdekli, nyugi, de nem ront ajtóstul a házba. És megjön Zoë, hoz egy piros és egy zöld borítékot, amiben nagyon fontos dolgok vannak, értsd: egy-egy szó, de csak majd a párválasztón lesznek kinyitva, a tulajdonosuk Béjvacs. Aki kinyitja a ceremónia előtt, hazazavarják. A hét pedig az őszinteség jegyében zajlik, csak mondom. Loki menten mondja is, hogy innentől baszhatják, tematikálni felesleges, a vakszerencsén múlik minden, mert vélhetően az egyik borítékban védettség van. Gólem aszongya, Béjvacsnak kurvára kell figyelnie mindenre.

screen_shot_2015-03-17_at_5_27_56.png

Este megy az együttgondolkodás, Adri lazán a pináján nyugtatott kézzel beszélget Milánnal és Becksszel, mintha a keze néha megfeszülne a szeméremdombon, de lehet csak rángást kap Milán félárbocra eresztett szemhéjától és lassú, ostoba beszédstílusától.

A sráccal nem értek közös hangsúlyt. (Milán)

screen_shot_2015-03-17_at_5_34_09.png

Béjvacs Pjotrnak azt magyarázza a dzsaku szélén ülve, hogy a párokat figyeli meg, márminthogy melyiket lehet széjjelszedni. A stratégiájába is bepillanthatunk, nem is annyira hülye, mint a többiek. Botox és Snezi a műcsöcsökről beszél odafent, szép a vágás, miért rejtegeted? Olyan szoros, majd megfulladok. Botox kinézi Snezi egyik ruháját magának, de lehet kicsi lesz rá (az lesz, nyugi). Béjvacs és Loki között megvan a közös nevező, az amerikai foci, mondja Botox fahangon, Snezi meg nem mond semmit, csak ül, a csöcse elé szorított törülközővel. Topol, Milán és Pjotr Béjvacs védettségéről beszélgetnek, Pjotr pl. teljesen biztosra veszi, hogy nem a párválasztón fogják “csak úgy” odaadni Béjvacsnak.

Milán a hotel két lábon járó tragikomédiája. (Pjotr)

screen_shot_2015-03-17_at_5_28_32.png

Este a fiúk a nappaliban Flintstones-autót építenek a kanapéból, mert miért ne, addig sem kell a csajokkal lenni, ugye, aztán beleülnek és gajdolnak. Botoxot felveszik stopposnak. Egyébként vicces, tényleg, különösen amikor balesetet szenvednek és kiesnek belőle. Béjvacs Pjotrnak mesél a dzsaku szélén megint, túlkombinálnak a csajok, mondja Pjotr, Béjvacs helyesel, és ez az egész csak arról szól, hogy ne Topol mögé álljon az újfiú. Béjvacs szerint Pjotr nagyszerű. Az alábbi kép magyarázatra szorul, mert az addig rendben van, hogy Becks és a háreme elheveredett, és Botox szeme ki van fordulva, de Milán NEM szopja Beck farkát sem szó szerint, sem átvitt értelemben, nyugi, kameratrükk, mint a Muri Enikő segge mögül előugró táncosnő volt a hárommal ezelőtti X-Faktorban.

screen_shot_2015-03-17_at_6_00_19.png

Zoë hoz egy levelet, tósztot kell mondani pezsgővel, egy csaj és egy faszi beszél majd, Ivar és Milán, jézusom. Loki döntötte el a dolgot, mert egy geci. Ivar pozitív, összeszedett beszédet mond, élvezzük az életet, ha lehet. Welcome to Éden. Milán ezzel szemben minden mondatában hazudik, alig vártunk, pozitív személyiség vagy, remélem jól fogod érezni magad. Mindenki röhög, és puravidázik. Milán aszongya a riportban, hogy a rettegést még nem tudja elengedni. Snezi a nevét próbája megtanítani a nyomorultaknak, kevés sikerrel, Bencétől egy bizonytalan Józsi is elhangzik, nekem tetszik, megvettem, de egy ideig a Snezivel párhuzamosan használom majd.

screen_shot_2015-03-17_at_6_10_00.png

Milán szegény igyekszik értelmesnek tűnni, és felteszi az ultimate kérdést Béjvacsnak: New York, vagy Olaszország? Miért, kérdi Loki, miért ez a kettő? Mert ez a két kedvenc városom. Város? Na jó, ország. Bence üvöltve röhög. Na, jön a piálás, a kamera mutogatja a borítékokat néha, Béjvacs Lokival beszélget később, és kilátásba helyezi, hogy nagyot durrant majd, és azt a párost szedi szét, ahol csak úgy csattognak a csókok. És ki is mondja: Adri mögé áll. Vágunk Becks és Adri szobájára, ahol Becks fasza éppen áll, és Adri ezen elkuncog. Milán a lefekvés előtt kilátásba helyezi SneziJózsinak, hogy holnap edzenek, mert itt csak azok maradnak bent, akik szépek. Holnap üvöltözés lesz, hoppá.

Az megvolt, hogy Beck Adri pólójára verte? És hogy Adri jól szop?

Címkék: 18+ éden hotel
603 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vastyúk is .. 2015.03.17. 23:06:46

@lenibo: komolyan nekem olyan érzésem volt, hogy loki direkt tolta túl, hogy ezzel stüszit lenullázza. Ahogy a bejátszó mutatja, elég jól sikerült. Onnan gondolom a szándékosságot, mert Vízimentővel már arról tematikáztak, hogy itt a remek alkalom, hogy Stüszi mögé beálljon.

2015.03.17. 23:08:29

@ÉH3sZ: nem tudom melyiket nyújtogattad oda neki november tájékán :DDD

ÉH3sZ 2015.03.17. 23:08:37

@vastyúk is ..: Mi lesz ha holnap már se Loki se Milán nem emlékszik a tegnapra?

ÉH3sZ 2015.03.17. 23:09:47

@fosch9: Remélem egyiket se:)

gólyamajom 2015.03.17. 23:12:36

Mekkora poén lenne őket egyszer leültetni Pandorán néhány videorészlet elé, ahol éppen megy a taktikázás- vagy a részeg részekről emlékeztető lenne LOL

ÉH3sZ 2015.03.17. 23:13:28

@fosch9: Te is! Azt mondtad összeakad a nyelve:) Disznóviccszmájli:) Érted!:)

vastyúk is .. 2015.03.17. 23:13:52

@ÉH3sZ: Milán nem fog, mert meglepődött,hogy miért egyedül aludt.szerintem Loki nem volt annyira részeg, hogy ne emlékezzen. Hihihi már várom, milyen izzasztó kérdéseket kap Milán

2015.03.17. 23:15:14

@ÉH3sZ: igen :DDDD
@vastyúk is ..: nekem tetszik a tematikázásod

ÉH3sZ 2015.03.17. 23:17:21

@vastyúk is ..: Majd azt mondja mindenre hogy nem emlékszik:)

2015.03.17. 23:18:02

twin peaks megy ha vki megunta cintiát

ÉH3sZ 2015.03.17. 23:19:39

@gólyamajom: Valószínűleg ki fog derülni a Pandorán 1-2 dolog egymásról és arról ki kit akar kirakni és utálni fogják egymást

lenibo 2015.03.17. 23:20:27

@vastyúk is ..: Ez lehetséges. De azért én ilyen hangnemet egy nővel szemben nem tudnék megtenni, és valahogy magamból indulok ki.

vastyúk is .. 2015.03.17. 23:20:40

@fosch9: na majd meglátjuk, de így faszán éket vert Gyurma és Stüszi közé. Stüszi meg így már biztos lehet benne, hogy Milánra még egy sminkcuccot sem lehet rábízni, pedig nem tűnik nehéz feladatnak.

vastyúk is .. 2015.03.17. 23:22:35

@lenibo: persze, nem legitimizálni akartam a viselkedését, csak megmagyarázni.

2015.03.17. 23:22:42

@vastyúk is ..: gondolom stüszi is kavargatott a háttérben nem véletlenül mondta loki h naomi után itt az újabb kavarógép majd kiderül gondolom
@ÉH3sZ: igen és félek :D de nézem :DD

ÉH3sZ 2015.03.17. 23:26:34

@fosch9: Akkor nem zavarlak, féljél bátran:)
Lefordítottam a twinpeakset és azt hittem magadról beszélsz:)
Jóccakát!

vastyúk is .. 2015.03.17. 23:27:13

@ÉH3sZ: VV Plasztik módi.. Nem én mondtam, hogy cshicshkagecci, hanem az etanollal átitatott alteregóm.

@fosch9: hát szerintem itt a fő kavarógép loki és Botox. Én inkább azt látom, hogy most, hogy már nincs az ideológiai ellenség Náomi, kell egy új, és Stüszire esett a választás.

vastyúk is .. 2015.03.17. 23:29:25

@fosch9: ráadásul az első rész ;D

ÉH3sZ 2015.03.17. 23:29:53

@vastyúk is ..: Lokinak fiút kellene kiármánykodni inkább, nem lányt

Morfologista 2015.03.17. 23:31:00

Nem Milán volt itt a lényeg, hanem Loki. Szerintem is túltolta kicsit és még az is lehet hogy önmagával baszott ki. Snecinek csak a Milán van, Lokinak jelen állás szerint csak Nóri van. Az új gyereknek meg Sneci és Nóri, ha nincs védettsége (márpedig nem lesz). Loki egyetlen biztos szövetségese a pjotr - hibiszkusz páros, amivel meg nem sokra megy.

tomfree 2015.03.17. 23:32:45

Ez a Loki nagyot zuhant ma a szememben. Így nem beszélünk nőkkel akármennyire ellenszenves is a csaj neki. Komolyan mondom egy jól irányzott saller kijárt volna a gyereknek akkora büdös nagy paraszt volt.

XocoLatte 2015.03.17. 23:33:33

@ÉH3sZ: visszafelé olvasni a kommentáradatot alapvető hiba vagy bűn, a ma esti korlátozott kapacitásommal félreértettem amit írtál, és hülyeséget válaszoltam -- ennyi

jól adjátok fosch9-cel a lasztikat, győzzek ugrálni előlük... :(

vastyúk is .. 2015.03.17. 23:34:50

@ÉH3sZ: eddig Stüszinek nagy volt az arca,mindjárt kezesebbé válik, egy olyan instabil pár mellett, mint gyurma.

XocoLatte 2015.03.17. 23:34:54

@Morfologista: Nórit elvarázsolt a reptetés, és ezt Gergőnek tulajdonítja, látszott rajta, hogy a homokra visszaérve is tovább repkedett. Loki pofára fog esni.

tomfree 2015.03.17. 23:34:58

@gólyamajom: Gergő baromira nagyképű gyerek, egy gimnazista kölyök egy OKJ vizimentő tanfolyammal a háta mögött.

ÉH3sZ 2015.03.17. 23:37:25

@XocoLatte: Gondoltam, semmi probléma:)
Csak azért csináltuk, hátha visszajössz és beleszólsz, hiányoztál F9nek:)

2015.03.17. 23:37:34

@ÉH3sZ: lüke :)
sorozat :D
@vastyúk is ..: nézed? :)

XocoLatte 2015.03.17. 23:39:35

@ÉH3sZ: visszajöttem, de elköszönök, mert kidőlök -- jójszakát, kommenttársak!

ÉH3sZ 2015.03.17. 23:39:42

@vastyúk is ..: De a nagy arc előtt ivott is eleget, nem azért volt olyan?

Morfologista 2015.03.17. 23:39:55

@tomfree: milyen végzettség kell a nagyképűséghez? :-) Azt csak egyetemen tanítják? Miért ne lehetne nagyképű a srác. A Berki is nagyképű azt mégse atomfizikus.

XocoLatte 2015.03.17. 23:40:27

@fosch9: akkor most twin peaks vagy watermelons? ;-)

2015.03.17. 23:41:26

@vastyúk is ..: valakinek játszani is kell :) stüszit sztem jól látja loki

vastyúk is .. 2015.03.17. 23:41:41

@Morfologista: én atomfizikus vagyok, mégsem vagyok nagyképű, na jó vicceltem, én is nagyképű vagyok. Hihihi

ÉH3sZ 2015.03.17. 23:42:20

@XocoLatte: Én is bedőltem, szia!

@fosch9: Most akkor ikercsúcsok vagy dinnyék?:)
Sziaholnap!:)

2015.03.17. 23:43:32

@XocoLatte: jó éjt álmodj szépeket :D

én is mentem jó éjt mindenki

2015.03.17. 23:44:32

@ÉH3sZ: @XocoLatte: ne cinkeljetek mán na :D

vastyúk is .. 2015.03.17. 23:44:45

@fosch9: egyébként nem tartom bűnnek, hogy most Stüszi van a célkeresztben, de a múltkori nyilatkozatok alapján még úgy tűnt, Lokinak szimpatikus.

vastyúk is .. 2015.03.17. 23:50:11

@ÉH3sZ: hát mindenhogy nagy volt Stüszi arca, még HIpszter fel ishívta rá a figyelmét, hogy ha így viselkedik, vissza fog nyalni a fagyi. Úgy néz ki, már vissza is nyalt. Ezért mondta Loki hogy itt már Stüszi nem irányít semmit.

vastyúk is .. 2015.03.17. 23:52:54

@fosch9: melyik? Stüszi vagy Loki? Hihihi. A fő sunyi Botox, az alsunyi meg Stüszi.

vastyúk is .. 2015.03.18. 00:09:15

@fosch9: tudsz valamit Malevilről, hogy mostanában miért nincs kedve beszélgetni?

gólyamajom 2015.03.18. 00:30:35

@tomfree: Na ugye, nem csak nekem tűnt fel! Nagyon vagány, meg átlát mindent két óra után meg..ááhhh.. mondjuk az is igaz, hogy csinál valamit- ellentétben Apolkával pl, aki láthatatlan mostanság...

melaena 2015.03.18. 06:15:43

@gólyamajom
Eddig nem sokat lattunk a sracbol,nem tudni,hogy milyen ember van a maszk mogott.
Meg csak par oraja kell kamerak elott szarnia/rejszolnia.
Az biztos,h a benti atlagnal ertelmesebb,a kerdes az,hogy milyen ember is o.

Nagyapo engem is idegesit a passzivitasaval,raadasul a legszimpatikusabb fiu versenyzo parja,egy ilyen szurke kiseger hosszutavon veszelyes lehet.

Schlomo Goldberg 2015.03.18. 06:49:25

Snecinek szép púpos pinája van, Milán nagyobb debil mint hittem, Loki pedig fizikai erőfölénnyel érvelt, igazi úriember. Jó rész volt.

beacska 2015.03.18. 07:30:10

jó reggelt, jó szurkolást!
Én két dolgot hiányoltam a tegnapiból, lehet, h nem is hangzottak el, azért nem volt: 1. amikor Snjezi taglalja Gerinek, h dobná Milánt, 2. amikor Snjezi mondja Milánnak, h bontson borítékot.

Amúgy meg Geri degeci volt, ahogy szopatta Snjezit. Hatásos volt, kétségtelenül, de nekem nem tűnt önálló ötletnek. Nem hinném, h ilyen szinten mernének improvizálni. Az viszont érdekes volt, h senki sem látta át, h Loki miért küldte Nórit.

Szerintem Loki nem volt olyan részeg, mint aminek látszott...na ja, üvöltött egy nővel..sajna, ez a kicsi szenya nők sorsa, h általában náluk nagyobb az, akinek baja van velük...jegyzem meg csendben, bence nem lépett közbe. Vagy azért, mert nem volt olyan fenyegető a helyzet, mint itt egy páran gondolják, vagy azért mert beszari...

Éééés, ahhoz képes, h Snjezi és Milán már túl vannak a smároláson, nem érnek egymáshoz. Snjezi testbeszéde Milánt támasztotta alá. Látszott, h Milánnak jól esett volna egy ölelés, de Snjezi csúnyán kitért...és akkor M. még nem is volt részeg!!!

XocoLatte 2015.03.18. 07:56:38

@beacska: sok jó meglátást írtál, az 1. pontodhoz tudok biztosat írni: Snezi a tengerparton a homokba lecsücsülve egészen az elején mondta Gergőnek, gyakorlatilag zéró bevezetés után, hogy ő simán dobná Milánt. Biztosan 50% tesztelés is volt ebben, mármint a kisfiú további kóstolgatása (és a fürdőnaci is nyilván ennek a része volt). A 2. nekem is kimaradt tegnap.

Bence valószínűleg megszeppent a látottaktól, illetve nem tudta eldönteni, ki mennyire tolja maligánfokból -- amúgy valamivel korábban Snezinek már mondogatta, hogy beteríti Gergőt, ha úgy alakul (nyilván csak menőzésből).

Zsoofka 2015.03.18. 08:02:59

Jó reggelit!
Ahogy olvaslak titeket egyre inkább az az érzésem, hogy jó, hogy nem láttam tegnapi adagot, mert minden, számomra eddig egy kicsit szimpatikus versenyző lealjasodott.... :)

melaena 2015.03.18. 09:07:25

@beacska:
milyen oleles?
par napja a jatekostarsa,nem a baratnoje.
a boritekos dumat en se hallottam,de biztos olcsobb lett volna,mint szetbaszni egy tobbszazezres microportot.

Mosoly az élet értelme 2015.03.18. 09:08:38

@mokamini: Teljesen egyet értek.
Loki Snecit nem hagyta szóhoz jutni.
És mi nem láttuk azt amikor Sneci ennyire ekézte volna Gergőnek Gyurmát vagy Lokit.
Sztem csak feszkó keltés volt. És mikor Gyurma ment a szobába sírni, hogy miket tudott meg Lokitól - Sneci is számon kérhette volna Lokit miért uszítja a párja ellen.Persze mindettől függetlenül Sneci nem szimpi -sőt.
Amúgy Bence azért nem védte meg Snecit és ment szembe Lokival, mert tudja hogy Loki számára ő a közellenség és taktikával -logikával, ha széllel szembe hugyozik egy pillanat alatt kint van mint a pinty. Főleg, hogy Lokinak köztudottan számít a véleménye az új csávónak így csak utat mutatna neki Botoxhoz.

chilii · http://chilii.blog.hu 2015.03.18. 09:16:34

Helló! Itt a kávém, hol a hozzávaló napi betevő HV?

Eruka 2015.03.18. 09:32:59

Loki, Loki... .de nagy franc vagy! :DDD
Berki lezárása: "Milán mekkora lavinát indított el.." hát tényleg nem ugyanazt a tévét nézi? Hát Loki kavarta meg az állóvizet! De olyan bravúrosan, hogy Király-i (Éden1 Ádám) szárnyalt azonnal :)
Brávó! :))) Öröm volt nézni, ahogy sziklát hajított a tóba! (Mondjuk Snecit sajnáltam kicsit a végén, mikor Bencéékhez befeküdt, mert szegény nagyon keservesen sírt... de hát ez egy ilyen játék ;-)) Hajrá Loki!

Eruka 2015.03.18. 09:33:39

@Eruka: szóval Király-i magasságokba szárnyalt... így teljes a mondat :D

XocoLatte 2015.03.18. 09:40:13

@Eruka: nem teljesen adok igazat, szerintem Loki egyrészt túltolta és alaptalanul és elfogadhatatlanul volt alpárian bunkó egy nővel szemben, akinek még a verbális védekezését sem hallgatta meg (amikor végre szóhoz tudott jutni, akkor elküldte a picsába és faképnél hagyta). Másrészt, még ha ez egy tematika része is volt, nem látom át, mi is az a tematika? Nóri bedarálása, átjátszása Gergő mellé? Milán/Snezi szétrobbantása Gergő segítségével? Ez egyik sem olyan cél, amiből Loki bármi számára pozitív eredményt várhat, sőt az elsőből még simán kiesés is lehet pénteken...

introverted22 2015.03.18. 09:40:18

Végülis Sezlonnak volt nagy arca a párválasztó után, hogy ő nem fog hibázni. Azóta folyamatosan hibát hibára halmoz. Pár nap alatt letörölték a vigyort az arcáról. Még el se felejtettük a nagy monológot amiben jelezte, hogy ő mekkora játékos és már sírva alszik el.

XocoLatte 2015.03.18. 09:49:34

@windsor: Snezi tegnapi napja enyhén stresszes volt. Teljes joggal hihette, hogy instant kiesés áldozata a tengerparton anélkül, hogy bármit tehetett volna ellene, sőt, mindenét bvetette, amit tudott és mégis. Erre még egy lapáttal rátett Gergő genyózása, ami --pont mert annyira bénán sütötte el--, totál ordított róla, hogy nem a saját kis ötlete volt. A házba visszatérve azt láthatta, hogy Milán is transzba került és ami lényeg: semmiféle verbális/testbeszéd szintű feloldást nem kapott és adott, sőt arra is gyorsan rá kellett döbbenjen, hogy alapvetően genyó a Gergő, mert kiadta a csak neki Milánról mondott véleményét, ami aztán 2 áttétellel Milánkához is eljutott. Mariann minimum leszarom szinten volt a problémájával kapcsolatban, szerintem emiatt is csimpaszkodott bele Bencébe. Milán síkhülyesége és Loki jelenete már csak hab volt a tortán.

introverted22 2015.03.18. 10:05:20

@XocoLatte: Ez mind így van, de ez egy ilyen játék. Ezt pedig tudta. Ő is élvezettel feszkózta a múlt héten a népet a védettségéve. Akkor mondták neki, hogy vissza fog nyalni a fagyi. Nem hitte el. Visszanyalt. Magas lóról lehet igazán nagyot esni. Ez pont az a játék, ahol hiába a nagy a MELLény, az még nem jelent biztos utat a célig. Loki játszik. Kihasználja a lehetőségeket és feszültséget generál. Gyengíti az embereket ahol tudja. Eljátszotta, hogy jobban be van rúgva, mint amennyire tényleg be volt és Snecinek is volt egy-két paraszt megnyilvánulása. Mellesleg ha Sneci nem akarja valamiről, hogy Milánhoz visszajusson, akkor ne egy egy napja beesett pasival ossza azt meg. Ha lelki szemetesládát keres, akkor volt ideje rájönni, hogy nem Botox az ő embere. Mellesleg a randi után neki kellett volna Milánnal elbeszélgetnie, kettesben, nyugiban, hisz tudhatta, hogy milyen paragép a fiúka. Újabb hiba... A múlt héten még reménykedtem, hogy jó játékos lesz, de már nem gondolok rá így sajnos. Nagyobb volt a füstje mint a lángja.

beacska 2015.03.18. 10:10:27

@melaena: oké, h játékostárs, de azért Peti-Apol közt is megy az ölelés. egy ölelés még nem szex, csak annyit jelent, h érdekelsz és nyugodj meg, én veled vagyok...

Zsoofka 2015.03.18. 10:11:22

@windsor: +1
Én nem láttam a tegnapit, de a hétfői alapján már írtam, hogy a végén Patriknak lesz igaza Snezivel kapcsolatban: védettsége birtokában könnyű volt ülni a magas lovon. Védettsége volt, esze (idegrendszere, iq-ja, rafináltsága) meg nem van a játékhoz.

Mosoly az élet értelme 2015.03.18. 10:16:18

Valaki azt írta fentebb, hogy Sneci Milánnak erőltette a két boríték piszkálását.
Én ezt nem láttam vagy vettem észre -ez hol mikor volt???

beacska 2015.03.18. 10:22:39

@windsor: én is úgy látom, h Snjezinek Milán lelkét kellett volna jobban ápolni, és nem kiröhögni, h részeg, és összebújnia Bencével...
vicces volt Milán, már már szánalmas, de Snjezinek "nőnek" kellett volna lennie, kis empátiával...

ahelyett, h egymás nyakába borulnak a nagy ijedtség után (randi), úgy viselkedtek (főleg S.), mintha vad idegenek lennének. S. mondta, h direkte játsza az elérhetetlent....a párjával???

mercsi 2015.03.18. 10:23:56

Sezlony nekem már a múlt héten sem volt szimpatikus a fene nagy magabiztosságával... védettséggel könnyű pofázni. Botoxot vajon nem zavarja, hogy Sezlony rácsimpaszkodik Bencére? Befekszik melléjük harmadiknak az ágyba és fennhangon bőgést szimulál - Bence, hát nem látod, milyen sajnálatraméltó vagyok?... pffff....

Ditti82 2015.03.18. 10:26:38

@mercsi: Ez nekem is furcsa volt...

jo.e 2015.03.18. 10:28:48

Sajnos nem voltam elég éber, 1 csomó mindenről lemaradtam, csak pislogtam, h. ki mikor kinek mit mondott. Jól jön majd a hogyvolt! :) 1 kicsit olyan volt mint a viccben amikor a nyúl elmegy a rókához kölcsönkérni a létráját. Senki nem tudott pontosan semmit, de már számon kérte a másikon. De nem baj, ez így van rendjén :)
De ezek a fiúkák... Komolyan mondom korcsosul a nemzet. Eleinte Bence félt minden új csajtól (ő mondta!) most Milán bőg, h. mindjárt öngyi lesz. Beszarás! Irigylem azért a problémáikat.

jo.e 2015.03.18. 10:31:15

@beacska: Ja, mint anya a hülyegyerekével :))Könnyű neked! Ha jól vettem ki a hsz-aidból, anyuka vagy :) Nemtom Snezi hány ilyen bénabélával találkozott eddig.

introverted22 2015.03.18. 10:32:59

@mercsi: Én se szimpatizáltam vele, de jó lett volna, ha tényleg tudna játszani, mert mégiscsak jobb egy okos ellenszenves karakter, mint egy újabb gyenge sunyi.
Az már nekem is feltűnt, hogy nagyon bújik Bencéhez. Nehogy a végén még Botox bebukja a pasiját a kebelbarátnőjének köszönhetően.

melaena 2015.03.18. 10:42:14

@Eruka:
Egyebkent te neztel rossz musort,nem a Berki.
Annyi tortent,hogy a merevreszeg Milan odament lokihoz,makogott 2-3 erthetetlen mondatot.
Loki ezt betudta annak,hogy Snezi ugy kikeszitette milant,h az zokog.
Lement,es teljesen minosithetetlen stilusban,tok alaptalanul elkezdte gyilkolni a csajt.
Sztem ez hatalmas ongol volt.Nem lepne meg,ha penteken Lokátor esne ki.

PS: nagyon kellemetlenul erzem magam,de Berki 1-1 mondatanal kezd meg repedezni a fal,amit az iranta taplalt gyulolet epitett bennem.
Tovabbra is tartom,hogy egy nagykepu ,primitiv senki,akinek 10 bol 9 poenja vmi soviniszta szar,de azert neha tud jokat reagalni.
Foleg a vedekezesben eros.

Zsoofka 2015.03.18. 10:48:34

@melaena: Ismerem az érzést, mármint a Berki miatt érzett ellentmondást... Amikor a nőjével van az iccakaiban, néha egész jó fejnek (sicc!) tűnnek, és még öniróniája is van. Na ez az amit sose hittem volna, hogy egyszer leírom... :)

kismalacka 2015.03.18. 10:50:40

Szép napot! Hajrá Milán, a tökös gyerek :)

kismalacka 2015.03.18. 10:51:44

Snezit tegnap meglehetősen rossz szögből kamerázták...úgy nézett ki mint egy leharcolt takarítónő, és egyáltalán nem volt szimpatikus a lebiggyesztett szájával.

jo.e 2015.03.18. 10:59:41

@melaena: Talán Snezi az "egy részegnek hiszel?" mondatára érdemes lett volna Lokinak felfigyelnie, de ez nem az az élethelyzet volt :)

XocoLatte 2015.03.18. 11:00:40

Tizenegy óra és sixx még nem posztolt semmit. Ez szokatlan.

introverted22 2015.03.18. 11:00:43

@melaena: Szerintem Eruka ugyanazt a műsort nézte, amit én is... Loki csak a lehetőséget várta, hogy betámadhassa Snecit. Aki mellesleg semmit nem tett azért, hogy a párja ne akadjon ki. Egész nap odavolt egy másik pasival, és amikor visszajött egy ölelésre se futotta neki, de még csak egy na gyere kisfiam elmesélem, "hogyvolt"-ra se vette a fáradtságot.
Nem Milán indította el azt a lavinát, Loki odatette neki a hógolyót és várta, hogy a kisgyerek lelökje és ebből indult a lavina, amit Loki remekül meglovagolt. Csak azzal a nővel bánnak nőként, aki akként is viselkedik.
Berkit alapból rühellem, de attól még vannak olyan megnyilvánulásia, amiért jogos a taps.

mercsi 2015.03.18. 11:00:50

@jo.e: "borban az igazság" :)

2015.03.18. 11:01:08

@kismalacka: milán kis töketlen :D

mercsi 2015.03.18. 11:01:58

most már kezdek komolyan aggódni, hogy mi lehet sixx-szel! ugye nem történt semmi baj?

kismalacka 2015.03.18. 11:04:30

@fosch9: Ok :) A töketlen tökös csávó :)

Gia Gianea 2015.03.18. 11:04:56

@mercsi: Biztos csak más dolga van.

beacska 2015.03.18. 11:05:30

Loki már a hétfőiben is meglehetős szeretettel beszélt Milánról. tényleg olyan volt, mintha egy kiskutyáról beszélt volna, de akkor is...igen, valszeg rájátszott a dologra Snjezivel, de volt benne egy adag féltés is...végül is Naomit is a szívébe zárta...nagy a szíve no ;)

Gia Gianea 2015.03.18. 11:05:56

@kismalacka: "Az öreg Milán". :-D Már nem tudom ki írta.De tegnap Loki is öregezte.

Schlomo Goldberg 2015.03.18. 11:06:57

@mercsi: talán csak valami szörnyű baleset

Gia Gianea 2015.03.18. 11:07:03

@beacska: Oké,hogy félti,de mégis alóla húzkodja a szőnyeget.Nincs új csaj,akire lecserélhetné Snezit.

XocoLatte 2015.03.18. 11:08:35

@fosch9: OK, de egyelőre csak virtuálisan... :)

kismalacka 2015.03.18. 11:10:58

@Gia Gianea: Hát az biztos, hogy Milán egy olyan karakter, akire emlékezni fogunk :))

2015.03.18. 11:10:59

@mercsi: Kétlem, a commenten ma már 3 bejegyzése volt... csak nehezen születik a cikk...

mézescsók 2015.03.18. 11:12:19

Most végül is ki lett bontva az a nyüves boríték vagy nem???

Egyebek:
Becksnek jó feneke van, pont az ilyet szeretem.
Mi a bajotok az Adri-Beck párossal? Lokin, Milánon és Snezin kívül többi sem csinál semmit! Azt a kis lamúrt sajnáljátok?
Lokiban nem csalódtam. Pont akkora geci, mint amekkorának sejtettem. Mindegy, úgysem nyer.
Remélem, nem Naomit viszik vissza (tegnap esti Éden Éjjel).

beacska 2015.03.18. 11:13:10

@Gia Gianea: nem lennék meglepve, ha Nórikával kihúznák a végéig együtt....Nórika most is jól viselte, h őt küldte, fel sem merült benne, h le akarja cserélni, Snjezi gyenge próbálkozása ellenére sem.
Ha Loki bírja idegekkel, és ha nem jön be egy szexre hajlamos csaj, szerintem Loki nem cseréli le, és félnie sem kell. Nóri már túl van a nehezén

Eruka 2015.03.18. 11:47:11

@melaena: Egészen pontosan úgy zajlott a dolog, hogy Loki, Pjotr, Topolkaé s Milán ültek 2 kanapén. Miközben Topolka és Pjotr Milán háta mögött beszélgetett (fizikailag, nem átvitt értelemben) Loki épp azt csöpögtette Milán fülébe, hogy beszélt Gergővel, és Sneci végig őt (Lokit) és Milánt kutyázta neki a randin....
Na ezen borult a szarosbili, és kezdett el Milán zokogni, meg hisztizni... és ezt kihasználva ment Loki Snecihez, hogy mekkora rohadék már...
Erre mondom, hogy a szarkeverés magasiskolája volt! :D És csak egy szolid Brávó-t tudok mondani rá! Tapsvihar, hajrá Loki!

(ha nem így emlékszel, nézd vissza a tegnapi adást :))
süti beállítások módosítása