Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Három hónap múlva esküvő 2x07 - I have to tell you something

2015. március 16. 09:00 - candyperfumegirl

Legénybúcsú, vendéglista, féltékenység, anyagi gondok, gyűrűk, ronda menyasszonyi ruhák, mostohagyerekek, rasszista szülők…egy házasulandó párnak számos nehézséggel kell szembenézni az esküvője előtti három hónapban. Hát még akkor, ha ez a három hónap azzal van nehezítve, hogy összesen ennyi idejük van összeházasodni, különben a pár egyik fele távozni kényszerül az országból, na az az igazi kihívás. Hat párocskánk története éppen erről szól, és már túl vagyunk a felén ennek az izgalmas történetnek, amit még mindig férfi és női szemszögből hogyvoltozunk, Chat Géza kollégával.

Candyperfumegirl

Ahogy egy csaj látja

207-01.png

Jasonnel és Cassiával kezdünk, és a várva várt pillanattal, amikor meglátogatják a hozzájuk legközelebb eső floridai strandot. Ami hát hogy is mondjam, nem egy Copacabana. Több a kő, mint a homok, strandröplabda pályát teljesen fölösleges lenne iderakni, sehol egy kockahasú szörfös, és az is biztos, hogy egy XS-es bikiniket forgalmazó kereskedő éhen halna a környéken. Az átlagéletkor jóval 50 fölött van, mindenki Cassia tangából kilógó seggén legelteti a dioptriáit, és igen, Jason pólóban flangál! Ennek ellenére Jason azt állítja, hogy tök jól érezték magukat, és az eljegyzést is megünneplik egy early bird speciallel a legközelebbi töküres étteremben. Itt azért Cassia jelzi, hogy elvárná, hogy a vőlegénye a jövőben többet foglalkozzon vele, mint az Ebay-es üzleteléssel, és a szeme erősen tikkel a telefon minden csipogásánál. Később látjuk, hogy az esküvőszervezés is rögös úton halad. Jason nemes egyszerűséggel Vegasba szervezné a bulit, ahova a Los Angeles-i haverjai csak átruccannának. Na meg még mit nem, hogy szabadon kurvázhassatok – így Cassia- és a legénybúcsút is nyugodtan el lehet felejteni, szarok én rá, hogy hagyomány vagy sem, nálam abból nem lesz hagyomány, hogy a vőlegényem idegen nők bugyijában turkáljon az egybekelésünk előtti éjszakán. Jasonapu és a fia aggodalmas pillantásokat váltanak a házsártos asszonyka feje fölött, akitől pedig nem pont a kurvázás megtiltása volt az eddigi legfelháborítóbb húzás.

207-03.png

Evelin és Justin történetében Justin egy picit a háttérbe húzódik most, hogy Evelin még szorosabbra fűzhesse a szálakat leendő anyósával. Ez különben egész jól halad, elmennek együtt esküvői ruhát nézni (Evelinnek nem túl meglepő módon az összes jól áll), és megegyeznek abban, hogy anyuka kizárása az esküvőről oltári baromság, úgyhogy Evelin majd beveti a meggyőző érveit Justinnál. Ez a két nő kimondottan erős szövetséges lehet még a jövőben, a családi értékek ugyanis egyformán fontosak nekik, úgyhogy ha Justin erre nem figyel, könnyen kisebbségbe kerülhet így családon belül. Evelin különben is unatkozik naphosszat egyedül, hiányzik az otthona meg a családja, a bátyjával nem is tudott beszélni telefonon, a legközelebbi ilyen alkalommal pedig jó eséllyel Justinanyut fogja hívni egy kis megnyugtató csajos csevejre.

207-04.png

Danielle és Mohamed egyre csak nyűglődnek. Az esküvői költségeket már amennyire tudták, megkozmetikázták, de még mindig nem eléggé. Danielle éppen a frissen zsákmányolt leértékelt esküvői ruhában parádézik a gyerekei előtt, ami maradjunk annyiban, hogy nagyon nem az ő alkatára készült. Spagettipántos, ráadásul empire fazon (mell alatt szabott), ami –és ezt most mondom, hogy jegyezze meg mindenki egy életre-  55 kiló fölött MINDENKIT kövérít. Hogy Danielle-nek milyen jól áll, arra azt hiszem, elég válasz az, hogy felnőtt fiacskája Corey csak annyit mond fejcsóválva a riportban, hogy nem hiszem én, hogy ez a Moha gyerek ehhez eléggé szereti az anyámat Jáj. Az ifjú pár pedig ezek után olcsó gyűrűt venni indul, és nagy nehezen találnak is egy pár diszkrét ezüstgyűrűt, ami szerintem egyáltalán nem tragédia, ők mégis csak a szájukat húzogatják, hogy ilyen kevéssel kell beérniük. Az igazi bomba pedig csak ezek után robban, Danielle-nek felmondtak a munkahelyén. Erre Mohamed nem túl megértően azt bírja reagálni, hogy ez is a te hibád, mert nem koncentráltál eléggé a munkádra, hozzám meg már megint nem voltál őszinte, úgy érzem, csak az időmet vesztegetem itt. Egyre fájdalmasabb nézni a vergődésüket.

207-05.png

Na lássuk Dannyt és Amyt, akikről minden problémájuk mellett az azért elmondható, hogy tényleg vonzódnak egymáshoz, és minden vágyuk már vízszintesben is megünnepelni a kapcsolatukat. Olyannyira, hogy nem huszonvalahány, hanem már két nap múlva házasodnak, mert nem bírják tovább szex nélkül, ezt ők mondták, nem én. Ez viszont az a pont, amikor már nem lehet tovább halogatni a rettegett szülőkkel való nagy találkozást, nagy levegő, fohászkodás az égiekhez, és vágjunk is bele. Szülők éreznek, anyuka rögtön Amy nyakába borul, apuka viszont csak fenntartásokkal méregeti, és úgy tűnik, előbb fogadná a kutyát menyének, mint a dél-afrikai csokiarát. Amy kifejezetten karakán oldaláról mutatkozik be, nekiszegezi a szülőknek a kissé provokatív, de nagyon okos kérdést, hogy különben tudnak valamit Dél-Afrikáról? Hát kb. annyit, hogy az nem itt van, és sok a feka – valami ilyesmit mond a bigott apuka kissé cizelláltabban. Amyt ez nem riasztja el, ahogy az sem, hogy a szülők szerint nagy fába vágják a fejszéjüket, hogy olyan helyen akarnak egybekelni, ahol senki nem nézi jó szemmel a fekete-fehér házasságokat. Talán csak TE nem nézed jó szemmel, kedves após, gondolja Amy, de alapvetően szarnak bele a fiatalok, találkozás letudva, és újabb 20 órával közelebb kerültek a nászéjszakához, ezt már féllábon is kibírják.

207-06.png

Van még egy Daya és Brett párosunk, akinek a történetéből most kicsekkol Brett kislánya, Cassidy, mert megy vissza anyuhoz. Ennek örömére kerti sütögetést rendeznek, ahova Brett havernője, Sue is hivatalos, érdekes amúgy, hogy ennek a faszinak egy férfibarátja sincs. Sue azonnal félrevonja Dayát egy kis elbeszélgetésre, sokat hallottam már rólad. Igen, remélem, csak jót? – próbál csevegést kezdeményezni Daya, és ezen a ponton áll be egy hosszú és kínos csend. Sue nem sokat köntörfalazik, ismertem én olyan nőket, mint te, nem is egyet, mind elváltak, mert csak kihasználták a férjüket. Daya biztosítja, hogy nála ez szóba sem jöhet, de Sue azért persze résen lesz, egész kis amazon különítmény vigyáz szegény Brett érzékeny lelkére. Másnap meg lepasszolják a kis Cassidyt az anyukájának, ami teljesen meglepő módon Dayát viseli meg a legjobban, de annyira, hogy Brett vállán bőg, hogy már meg is kell válni a kis mostohalányától. Nocsak.

Géza

Ahogy egy pasi látja

geza01.png

Jason és Cassia

Floridai párocskánk pár laza vágókép erejéig lemegy a strandra. Cassia itt dobja le az ékszíjat, hogy ez aztán rohadtul nem olyan, mint az őrült springbreakeket felvonultató hollywoodi filmek, mint az Amerikai pite 2, mert ez egy rohadt nyugger úsztató. Cassia bikinire vetkőzik, aztán hagyja, hogy vadidegenek fotózzák, mert így mulat egy brazil lány. A nagy strandolást levezetve elmennek a helyi kifőzdébe, ahol Jason krokettet zabál párolt zöldséggel meg valami sült hússal, míg Cassia masszívan tömi a kefét, mert a vőlegénye telefonja folyton pittyeg, mert az ebay biznisz nem áll meg, ugye. Jason kap is egy „feldugom a seggedbe azt a szart, ha nem kapcsolod ki, de rögtön” nézést. Ennél persze nagyobb gondjuk is lesz, amikor kiderül, hogy Jason hülye haverjai Las Vegasban akarnak kurvázni a legénybúcsún. Cassia szarik a hagyományokra, az ő férje nem mehet erre a bulikára és kész. Tehát a lenne a legjobb, ha egy töketlen papucsállatkához menne hozzá, akinek nincsenek barátai, vagy ha vannak, akkor azok is kasztrált, impotens agyilag zokni vasárnapi haverok.

geza04.png

Justin és Evelin

Evelin ruhapróbán jópofizik a leendő anyóssal, aki már beletörődött, hogy nem lesz ott a ceremónián, aztán már inkább azon rugózik, hogy tök egyedül van, nincsenek barátai, nem látja a barátait, a testvérével sem beszélt már egy ideje. Szomorú, sebaj, majd elmúlik, Jason segít két meccsnézés között. De tényleg, ez valami true love-nak tűnik így sokadjára is. Vannak ilyen párok, szóval engem speciel nem zavar, ha a pofájukba mászó kamermanok miatt nem tudnak ennél hitelesebben csőrözni.

geza03.png

Danielle és Mohamed

Úgy néz ki, hogy 38 napra vannak az ideiglenes vízum lejártáig, tehát össze kell kapniuk magukat, de lássuk be, én előbb kapok a hogyvoltokért irodalmi Nobel-díjat, minthogy ők kimondják a boldogító igent. Danielle pukedlizik egyet lányai és fia előtt az új esküvői ruhájában. Hát nem őt fogják felkérni esküvői ruhák fotózására, de a kissé szefós család teljesen el van ragadtatva. Danielle fia persze továbbra is azt szajkózza, hogy ez az egész egy nagy hülyeség, Mohammed nem is szerelmes. Igen, ezt még a vakok is látják, csak a kis redneck család nem. Mohamed és Danielle elmennek gyűrűt nézni/venni, de mivel az elsőre kiszúrt 12 ezer dolláros gyémántokkal kivert gyűrű kicsit drágácskának bizonyul, beavatják az ékszerészt, hogy max 100-200 dollárt tudnak erre a bulira szánni. Akkor pont jó lesz egy ezüst gyűrű, nem? De. Danielle azt még el sem árulta, hogy amúgy kirúgták munkahelyéről. Ezt Mohameddel akkor közli, amikor épp hazafelé tart az angol óráról. Mohamed már megint előveszi a hazugság kártyát, hogy ő ezt nem bírja, és arról szó sem lehet, hogy áram meg víz nélkül éljen Amerikában. Az, hogy ő hatvan napja csak a heréjét vakarássza, az persze nem zavarja. Kár is ezen dühöngeni, mert kb. még egy adás erejéig fog tartani ez a nyüglődés. Szegény nő görcsösen kapaszkodik ebbe a reménytelen kapcsolatba, hazudozik, hogy nehogy elriassza a tunéziai bikát, pedig szerintem ő is sokkal jobban járna, ha a gyerekek kirepülése után kezdené el keresni a boldogságot.

geza05.png

Danny és Amy

A legdurvább, hogy 2 nappal vannak az esküvő előtt és Amy még nem találkozott a csont árjának beállított rasszista apóssal. Most ez történik. Épphogy nem pattan ki Danny faterja zsebében a náci bugylibicska, amikor kemény kérdéseit Amynek szegezi, de igazából semmi különös nem megy, csak a standard, mi lesz veletek, a munka hogy alakul sablonos kérdéseket puffogtatják. A kedves mama szerint összeillenek, a papa még nem döntött, de alapvetően mintha bizakodna. Persze a belengetett találkozót az örömanyával még megvárja. Igazából senkinek semmi oka sincs arra, hogy Dannyt féltse, mert a lány semmi okot nem adott rá, hogy azt feltételezzük, hogy a zöld kártya miatt akarja letépni férjéről a gatyát a nászéjszakán, másrészt Danny egy kicsit leszarom típusú, magának való fiú, aki azért nem lesz megrottyanva, ha ez mégis bekövetkezik. Egyedül a papa által az egész családra rátestált begyöpösödött katolicismusától kell tartani, ami még ketté húgyozhatja boldog frigy megköttetését.

geza02.png

Brett és Daya

Brett lányát vissza kell szolgáltatni az anyjának, mert letelt az egy hónap. Előtte még dobnak egy gyors bbq-t, hogy Sue, Brett országos barátnője, aki a változatosság kedvéért szintén egy hót magányos öregasszony, megnézhesse magának Dayát. A kamerába böfögött summás lényeg csak annyi, hogy majd elválik a szar a májtól. Aztán a gyerek lepasszolása súlyos sírások közepette megy. Daya sokat változott, Cassidynek hála már nem akkora picsa, állítja magáról a menyasszony, aki korábban még a kamugyémántért is kikaparta volna Brett szemét. Most persze megy a hatalmas bőgés és a rosszra nem emlékszünk. Az esküvő helyszíne is megvan, elméletileg minden elnöki.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mildi_Bp 2015.03.16. 10:22:26

"a kissé szefós család teljesen el van ragadtatva" Haha!

Mildi_Bp 2015.03.16. 10:23:33

Nagyon király, hogy ketten írjátok! Danielle és Mohamed frigyének megköttetésére én se tennék nagyobb összeget.

Monna 2015.03.21. 13:36:25

Mintha kicsit beleuntatok volna az írásba, eleinte részletesebb és viccesebb volt, de azért jó hogy írjátok, főleg Géza kifejezéseit szeretem.:D Mondjuk abban Cassiának adok igazat, hogy talán nem az esküvő előtt kellene idegen nők melleit fogdosni és bugyijában turkálni.. Ha erre van igény, akkor nem kell megházasodni vagy előtte jól ki kell élnie magát. A bulival és a haverokkal sosincs gond, de ha összerakjuk a házasság miatti feszültséget, a férfiakat, a piálást és a pucér idegen nőket, akkor abból semmi jó nem sül ki.
Na nem mintha Jasonről azt feltételezném, hogy bármilyen nő szívesen rávetné magát.:D Ingyen.. Szerintem Jason és Cassia nagyon nem találták meg egymásban azt, amit szeretnének.
Evelin és Justin jól elvannak, passzolnak egymáshoz, Dani és Amy aranyosak. Brett számomra a tipikus antiférfi, meghalnék ha hozzá kellene érnem, de Daya elviseli és kezd emberi lenni.

Spoiler:
De nem tudom kihagyni, hogy Danielle és Mohamedről ne linkeljek be pár dolgot, mert hát ha valakik katasztrofálisak, akkor ők azok. Danielle szerintem enyhe autizmusban szenved és ez genetikai öröklődésű a gyerekeit tekintve. Ez nem lenne gond, csak sajnálom szerencsétlent, ahogy vergődik egy hozzá teljesen nem illő link sráccal.
Tehát: starcasm.net/archives/305418
és starcasm.net/archives/308951
és danielleandmohamed.tumblr.com/

Ja és nekik külön tv-showt szerveznek, pontosabban szeretnének: www.change.org/p/tlc-viewers-sign-for-jason-cassia-s-own-television-show
süti beállítások módosítása