Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A férjem védelmében 6x11 - Az utolsó szalmaszál

2015. március 16. 11:00 - fuszulykavirág

Itt az újabb hét, az újabb rész, és Cary még mindig a börtönre készül. Alicia kifizet egy fickónak 5000 dollárt, aki egy 6 órás tréningen felkészíti Caryt arra, hogy mi vár rá a rácsok mögött. Kap néhány hasznos tanácsot, hogy például sürgősen találjon magának barátot, aki megvédi, mert különben esélye sincs. Ja, és lehetőleg fehér legyen. Cary kiszervezi Kalindának a baráttalálás feladatát, elvégre mégiscsak neki van a legtöbb alvilági kapcsolata. A tréner ki is osztja Cary következő feladatát a bevonulás előtt: rendezze Kalindával a viszonyát.

1_cary.JPG

Kalinda ismét Lemond Bishop konyhájában találja magát, legutóbb fenyegetőzéssel próbálkozott itt (látjuk, milyen jól sült el), úgyhogy most inkább segítséget kér. Egy barátot Carynek. Bishop hajlandó segíteni, ha Kalinda is megtesz neki egy szívességet. Ismerjük ezt, egyszer majd kér valamit. Mindenesetre Kalinda beszélhet azzal a fickóval, aki védelmet biztosít majd Carynek, és közben megtudja, hogy azt a drogot, aminek a behozásában állítólag Cary segédkezett, valójában exportra készítették elő, szóval csak nem kéne ez alapján elítélni őt, nem? A felmentéséhez ez valószínűleg kevés lesz, de a vallomását azért visszavonhatja.

Aliciának a kampányára kéne már figyelnie, meg a közelgő nyilvános vitára Pradyvel, vagy egyáltalán csak meg kéne hallgatnia, mit mond neki a kampánystábja, de persze csak a Cary-ügy foglalkoztatja. Akit még csak telefonon sem tudnak értesíteni a fejleményekről, annyira lefoglalja az önvédelmi kiképzése. Diane és Kalinda a bíróságon elmagyarázzák, hogy a drog azelőtt érkezett az országba, hogy Cary elmondta volna a jótanácsait. Innen nézve mondjuk elég rosszul fest Cary beismerő vallomása. A bíró nem is fogadja el a vallomás visszavonását, ha csak nem tudják bizonyítani délután 5-ig, hogy az ügyészség direkt tartotta vissza ezt az információt. Diane sose hagyta még el ilyen sebességgel a tárgyalótermet, óra indul!

2_diane.JPG

A Florrick, Agos & Lockhart irodájában összegyűjtenek mindenkit, aki él és mozog, hogy 6 óra alatt megtalálják azt a hibát az ügyészség munkájában, ami Cary szabadulását jelentheti. Csapatokra oszlanak és beleásnak az aktákba, Diane pedig nem fogadja Cary hívását – mert mi van, ha mégsem sikerül. Alicia megint szaladna segíteni, de Diane lerázza – Eli megkérte, hogy ne vonja el a figyelmét a kampányról. Kalinda gyorsan dolgozik és meg is találja, amit kerestek: az exportált drogról tájékoztatták az ügy chicagói nyomozóját, emailben, aki még csak nem is válaszolt. Ami mondjuk nem baj, de így biztosan tudott róla.

3_kalinda.JPG

Közben tovább folyik Cary felkészítése, például az is téma, hogy bevonulás előtt kefélnie kell, sokat, gyűjteni az emlékeket. Közben Alicia végre eléri Caryt, akit az ügy állásáról kérdez, aki persze nem tud semmiről, így megint csak kavartunk egyet a szaron. A bíró engedélyezi, hogy benézzenek a rendőrség szerverére a kérdéses email után kutatva (Diane ismét megdöntötte egyéni csúcsát a terem elhagyásában). Közben a börtöntréner zaklatja Kalindát, hogy bújjon szexibe, és gyártsanak emlékeket Carynek, mert egy rendes barátnőnek ez a dolga. A szerveren talált adatok szerint pedig a nyomozónk soha nem nyitotta meg azt az emailt, ami a drogszállítmány mozgásáról szólt, így Kalinda valóban meglátogatja Caryt.

4_cary_kalinda.JPG

A fiatalok persze vitával kezdenek, mert Cary mindent tudni akar arról, amit Alicia kotyogott el neki, de sajnos Kalinda híre már csak az, hogy nincs semmi hír. Végül azért legyártják az emlékeket, és Kalinda megígéri, hogy megvárja. Alicia közben végre tényleg elkezdett készülni a vitájára, a gyakorláson Finn helyettesíti Pradyt. A röpke pásztoróra után Kalinda úgy dönt, meghamisítja a nyomozónk emailjét, és olvasottra állítja a kérdéses levelet. A szakértő kolléga figyelmezteti, hogy ezzel nagyon megütheti a bokáját – érted, a rendőrség szerverein hamisít éppen bizonyítékot -, de elég masszívnak tűnik ez a rózsaszín köd.

5_finn_eli.JPG

Cary közben a szökés lehetőségeiről faggatja a trénerét, szegény nagyon el van keseredve. Alicia és alkalmi vitapartnere, Finn között izzik a levegő a próbavitán, amikor Peter is tiszteletét teszi, hogy támogassa asszonykáját. Kalinda éppen végez a hekkeléssel, amikor találnak valami mást az iratokban, ami talán segíthet, de idő kéne még, ami nincs. Diane feladata lesz, hogy feltartsa a bírót, Kalindáék pedig előkerítik a nyomozó korábbi társát, aki úgy tűnik, rejtélyes módon tűnt el az ügyből. Egy óra van már csak hátra, amikor Cary csekkolja a bankszámlája egyenlegét, és kisétál az ajtón. Hülyeséget fog csinálni. Peter persze nem bírja ki, hogy ne pofázzon bele a vitába, Finn le is lép hamar.

6_alicia_finn_eli.JPG

Alicia szívességet kér Petertől, hogy Cary enyhébb intézetben töltse le az éveit, de Peter nem hajlandó visszaélni a hatalmával – hirtelen milyen erkölcsös lett. Viszont szívesen beáll a próbavitára ellenfélként. A bíró szerencsére késik a tárgyalásról, így Kalindának van ideje előkeríteni az eltűnt másik nyomozót. A bírót egyébként Peter egyik embere tartja fel, aki a Legfelsőbb Bíróság megürült székét ajánlgatja neki, de bírónk hamar átlát a szitán, és sprintel vissza a tárgyalóterembe. A próbavita fényesen alakul Alicia szempontjából, Peter egy kicsit földbe döngölődik, Eli le is állítja őket, egységben kéne hogy legyen az erő, nem tesz ez jót senkinek.

7_johnny_eli.JPG

Cary szerencsére nem tűnt el, besétál a tárgyalásra, ahova a bíró is beviharzik, őrjöngve, hogy játszadoznak vele. Kalinda nem került elő, így Diane a gépén talált bizonyítékkal áll elő: a meghamisított emaillel. Kalinda mégis befut, nála lenne a valódi bizonyíték a másik nyomozótól, de addigra a bíró már az emailt vizsgálja, és nincs mit tenni. Közben azért előkerül a másik nyomozó vallomása is, amit már az ügyészség nyújt be, és ők vetik fel a lehetőségét annak, hogy Caryt talán tőrbe csalták. Az ügyészség újratárgyalást kér, Diane az olvasott emailre hivatkozva felmentést. A bíró végül úgy dönt, felmenti, fellebbezésnek helye nincs, eleget szenvedett már szerencsétlen.

8_cary_diane.JPG

Kalindára nehéz idők várnak, egy nyomozó hitelességét tiporta sárba, és még Bishopnak is tartozik, miközben mindenki neki hálás a szerencsés fordulatért. Aliciát egy garázsban éri utol a jó hír, örömében egészen kikel magából, konkrétan lesmárolja Johnnyt, a kampányfőnökét. Szerintem ezt tudjuk be a felszabadultság pillanatnyi kitörésének. Vagy hát ki tudja, végülis Johnny is elég vonzó darab.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása