Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x15 - Igazi tökös csaj, reméljük, nem szó szerint (18+)

2015. március 14. 10:03 - sixx

screen_shot_2015-03-14_at_8_04_00.png

Gólem egy jelenség a kis piros topánban a zöld domboldalon, mellkas alatt behúzott, kicsit feszülős, csíkos ingben, de mintha érezné, hogy ez most mellélövés volt, és feszeng, topog, bár az is lehet, hogy a reggeli utáni káfolás maradt ki a szórásból, nem tudni. Ma kiválasztás, lecsap Snezi, dráma, tragédia, könnyek.

Most mondom, ha az egész nap arról fog szólni, hogy mindenki ideges, és azon agyal, mi lesz este, akkor ez egy kurva rövid hogyvolt lesz. Az ébredés Pjotr már-már napi rutinba tartozó, viszont soha meg nem szokható csiköndance-szével indul, és itt szeretném feltenni a kérdést: igaz, hogy szemüveg és baseballsapka nélkül kurvára nem ismeri fel senki, hogy ez Pjotr, és legalább egy pillanatig azt hiszi, el van baszva a vágás, és ez egy játékos a 56. epizódból? Mert nekem állandóan ez az érzésem van, sajnálom. Snezi ugyanabban a kék ruhában ébred, amiben lefeküdt, legalább tudjuk, hogy nem pocsíkolta meg Milán, vagy valami helyi besurranó, esetleg Gólem. És basszameg, még valami. MI A FASZ AZ, HOGY PJOTR NYAKKENDŐT HÚZ AZ ALSÓGATYÁHOZ, HE?

screen_shot_2015-03-14_at_8_30_32.png

Albina tanácstalan és dolgok járnak az agyában reggel, ezt is animálnám, ha tudnám, ahogy a dolgok ott járnak a nagy sötétségben, és a koponya falát tapogatják. Topol, Pjotr és Beck finom kritikával illeti Adri tegnapi gyászbeszédét, az értelme nagyjából annyi, hogy “oszt hogy állunk a minekkel?” Snezi is rajtad röhög, hallod. Adri csak úgy ronthatna a helyzetén, ha most felpattanna, és a Holdig rúgná Snezit, aki mindeközben a terasz hányásmentes részén (ezek annyira amatőrök, hogy még semmit nem hánytak össze, csak mondom) Milánnak aszongya, feszült. Milán megnyugtatja, nyugi, ha nincs védettséged, akkor is téged választanálak. Ezt a gecit.

screen_shot_2015-03-14_at_8_36_56.png

Bence és Becks MOS, ruhát, nem faszt, a MOSDÓKAGYLÓBAN, mint a tizenharmadik században, mosóport nem látok, gondolom, folyékony szappannal történik a manőver, és nem szájvízzel, bár ezektől minden kitelik. Bence a riportban óvatosan aszongya, hogy reméli, Becks tudja, hogy ide nem szerelemért, hanem húszmillióért jön az ember, és nem fog hülyeséget csinálni, mondjuk azt, hogy ha az egyre inkább egy bosnyák markotányosnőre hajazó Snezi beáll mögé, és kiejti Adrit, akkor nem adja fel a játékot nekifutásból.

Zoë löevelet hoz, Snezi vigye randira Milánt és Beckset, és vigyen bikinit is.

Mindjárt hányok. (Adri)

Becks a csaját baszlatja, kurvaisten, nekem kell játszanom, mert te már kicsekkoltál. De ha maradok, mondja Adri, akkor beindulok. Ha van isten, nem fogsz. Snezi sminkel, van neki egy olyan színpalettája, mint egy festőnek, és nézi, milyen sárga szemfesték illik a ruhához. Van egy olyan érzésem, hogy a tegnap látott bohócsmink lófasz se volt ahhoz képest, ami most jön. Loki tömi a fejét, Adri bosszúálló, és nagyon geci, mondja, és bízik benne, hogy Snezi jól dönt, azaz bassza ki Adrit, mert nincs félmeló, le kell nyomni ezt keményen. Ha Albina esik ki, azt mindenki leszarja. Loki istentelenül nagy játékosnak tartja Snezit, de megjegyzi, hogy hibázni fog.

Adri Beckstől azt kérdezi közben, hogy nem fog-e eltévedni a reptéren hazafelé, mire Beck vág egy biccsplíz fejet, tudsz angolul, nem ? Akkor majd olvasod a feliratokat oszt kalap. Becks, nem érted te ennek a nőnek az agyát. Ezt azért mondta ugyanis, hogy kiprovokáljon belőled egy “de hát ha te kiesel, tüdnidündi bogárkám, akkor én is megyek, és legfeljebb együtt tévedhetünk el”-t.

screen_shot_2015-03-14_at_8_48_02.png

Indulnak, Snezi tényleg sárgában, sárga szemhéjjal, állat. Botoxnak van szilikon a seggében? Ez a búcsúzkodás számomra érthetetlen, és tuti szerkesztői utasítás, este párválasztás, és ugyan itt bármi megtörténhet, meg blablabla, de nem basznak ki senkit a nagy dráma előtt. Na, randi. Tengerpart, homok, séta, beszélgetés. Milán aszongya, nem örült a randinak, mert innen ha valaki kimegy, az nem mindig jön vissza, lásd Norbi. Löevél gyön, a lányok búcsúzzanak egymástól és adjanak a másiknak egy személyes búcsúajándékot. Ez lesz az a szegmens, amit kihagyunk, mert sírás van, meg cuki pillangók átadása, nekem viszont farkam van meg szakállam.

screen_shot_2015-03-14_at_8_53_42.png

Milán a parton aszongya, hogy szeretne bízni Sneziben, de ez annyira nem eccerű. Snezi négyszemközt azt kérdezi tőle, hogy nagy csalódás lenne, ha Becks mögé állna? Igen, mert megzuhanna. Nem hiszem, hogy ez folyásolja majd be Snezit, de mit lehet tudni. Az megvolt, hogy Milán a gyúrósjóskák élő szobra, és olyan csirkelába van a felfújt felsőtest alatt, hogy sírsz a röhögéstől? Odabent zabálás, közben megérkeznek a randevúzók, Beck kurva éhes, kap csirkeszárnyat, Adri csámcsog, és tiszta zsír az arca. Inkább emiatt aggódnál baszki, nem a repteres kóválygás végett. Úgymond.

screen_shot_2015-03-14_at_9_07_18.png

Snezi egy nagyon karakén személyiség. (Botox)

Ezt most nem elgépeltem kivételesen, így mondta Botox, é-vel. Aki Snezinek azt mondja, tegye ki Adrit. A kígyó, bazdmeg, a szemébe meg kedveskedik, nahát, mik derülnek ki. Snezi nagyon kínlódik az átöltözéssel, mert nem akarja lekapni csak úgy a ruhát, a bikinialsó kötögetése közben azonban kivillan a pina, mutatjuk mindjárt, de addig is egy meglepő kijelentés a riportban éjszaka démonának sminkelt Snezitől:

Botox itt a legsunyibb lány, de ezt pozitív értelemben értem. Nagyon szeretem.

Segítünk a pozitív értelmezés megértéséhez:

Sunyi (mn, fn): Alattomos, mások háta mögött operáló, sokakat becsapó személy. Főnévként és jelzőként is használják. Lásd még: kétszínű, képmutató, alakoskodó, álnok, alamuszi, alattomos, orv, csalárd, gerinctelen, galád, álszent, számító, patkány, köpönyegforgató.

screen_shot_2015-03-14_at_9_11_12.png

Bravó. A két szilikoncsoda vágásokról és előtte-utána bikiniméretekről beszél, érdektelen, lapozunk. Albina Milánnak és Lokinak siránkozik, és egy utolsó, kétségbeesett próbálkozással kitalálja, hogy majd beáll Loki mögé. Ivar ettől lilát hány, és nem tudja támogatni ebben. Na végre, öltözködés, sminkelés, csöcsigazítás, hajvasalás, fukkyeah. A ceremónia nem a ház előtti placcon lesz, hanem hátul, a faburkolatos teraszon, ami viszont elég szűk, a faszik a széken jobbra, szinte a dzsungelben, hogy fognak oda beférni a bulák? Jön Gólem, hogyvoltozik egy sort, megerősíti, hogy Snezi védett, pofázás, blabla, induljunk. Mindenki beáll oda, ahova, aztán jön Snezi, és Milán vállára teszi a kezét, szevasz Albina, jó volt veled, ki fog nekem faszságokat mondani majd innentől? Adri szívéről egy hegy omlik le.

snezi.gif

Snezi a köz akaratának engedelmeskedett, kivéve Lokiét, mert ő megkedvelte a szőke bulát. Este bulika, az átöltözés egy vágás alatt abszolválva a fasziknál, a nők ezek szerint puccban isszák majd magukat eszméletlenre, ez jó lesz. Pjotr félrehívja Snezit és beszélgetnek, a csaj kijelenti, hogy ő soha nem fog hibázni Milánnál, amiről Pjotr aszongya, hogy ez kibaszottul nagyképű kijelentés, és jobb lesz, ha visszavesz az arcból, mert meg fogja szívni a faszt.

Igazi tökös csaj, reméljük, nem szó szerint. (Pjotr)

A bulika koreóját már előre tudjuk, a faszik egymással táncolnak, majd egy ponton egy szál faszra vetkőznek, beugranak a mödansziéba, és összesnek, ez most Becks esetében a pulton sikerül. A vágás nem az igazi, van egy olyan érzésem, hogy két bulit vágtak össze, a ruhák nem stimmelnek, egy ponton Becksre felkerül Adri virágos leggingse és Pjotr nyakkendője. Becks a végén a zuhanyzóban esik össze, Adri ott talál rá hajnalban. Kész főnyeremény, na.

Egy videóban két fasz volt már? 

Címkék: 18+ éden hotel
660 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2015.03.14. 10:04:51

szerintem nem döntött jól snezi

2015.03.14. 10:09:22

reggeli utáni káfolás az mi? :)

ÉH3sZ 2015.03.14. 10:13:39

1F=Bence
2F=Patric
3F=Péter (Nóri meg arra jár és ámélkodik)

@fosch9: wczés

Zsoofka 2015.03.14. 10:20:36

@ÉH3sZ: Miert döntött jol? Mert engedett a közkívánatnak es igy nem lesz kirekesztve? Szerintem megfutamodott. Bevette A. Nagy hisztijet. Pedig Becks hamar túllépet volna a dolgon es utana a tobbi is... Becksnek is jobb lett volna igy, hosszutavon

Banyus83 2015.03.14. 10:21:48

Én személy szerint örülök, hogy Snezi kitette Albinát, de a játéka szempontjából nem biztos, hogy jól járt. Adri szerintem kicsinyes, és bosszúálló. De majd meglátjuk. Mindenesetre tovább nézhetjük a féltékenykedését, és hisztijeit, ha bejön egy jó nő. Az új David Hasselhoffot én nagyon várom jövő héten :-)

2015.03.14. 10:27:35

szakállak és pillangók
adri pörköltszaftos pofája :D
milán csirkelába :D
botoxnak sztem mű a segge is ezektől minden kitelik
sneci konkrétan elpazarolta a védettséget egy milánra

ÉH3sZ 2015.03.14. 10:28:43

@mokamini: Be akart illeszkedni mint Milan és ezzel a döntésével a lekötelezettje lett Patric és Adri is. Patrik szeretett volna a dinnyék mellett ébredni az biztos

@Banyus83: Miért várod? Csak védettséggel tud valamit csinálni, anélkül elveszik. Hogy minden új beköltöző egyből védettséget kap valami egyszerű feladatért az már nonszensz kategória

2015.03.14. 10:32:08

@beacska: :P
@ÉH3sZ: jah :D köszi..
@mokamini: sőt már patrik a riportban is mondta h jobb lenne játék szempontjából
látunk itt mi még szakítást nemsoká :D
@Banyus83: hasselhoff :D mekkora vagy teccik a név

szerintem azért nem döntött jól mert elpazarolta a védettséget, ha esze lett volna robbant de mégse elég tökös

2015.03.14. 10:34:03

@ÉH3sZ: loki se mari se kapott védettséget

beacska 2015.03.14. 10:34:17

@fosch9: nem akartam ch-val...;)

beacska 2015.03.14. 10:34:56

@fosch9: elpazarolta? hát bentmaradt!

Hermesz Konrad 2015.03.14. 10:37:41

Nagyon jó összefoglaló! Adri 2 nap alatt szénné égette magát mindenki előtt. Először a hisztizés, és aztán előadta a hattyú halálát. A zsírral kikent arca felejthetetlen. A párválasztón teljesen kiadta az érzéseit, gondolatait. Végül tragikomikus volt, hogy úgy viselkedett, mint egy kisdiák az iskolában: "Ígérem tanítóbácsi, most hogy itt maradhattam, jó leszek, a tanulásra koncentrálok, és megcsinálom majd a házi feladatot". Ugye a végén meg jött a nagy pofára esés, hogy csak szívatták, és nem ő esett ki. Ezt lehet, hogy még megbosszulja Snecin.
Snecinek valóban túl nagy az arca, ha így folytatja ő is meg fogja szívni. Sajnálom Naomit, egy helyes kis örült csaj volt. :(

Banyus83 2015.03.14. 10:38:45

@ÉH3sZ: De egyébként, ismerve az Éden Hotelt, nem biztos, hogy a borítékokban védettség van. Az ,meg nem baj, ha Adrinak megint nem lesz nyugta :-)

,, 2015.03.14. 10:40:22

én kezdek Nórinak drukkolni. (fiúk közül Loki a kedvenc, alap)

ÉH3sZ 2015.03.14. 10:40:23

@fosch9: Ezt a Hasszelhoffra értettem, akkor tud valamit elérni, ha van védettsége egyébként semmit mert a fiúk egységesek bent, nincs kilógó elkülönülő közöttük, mint Dominik anno

bkrix 2015.03.14. 10:40:35

Az a baj, hogy semmi tematikázás nem volt. Tudvalevő (nyilvános), hogy Snezi bírja Botoxot. Akár Adri, akár Albina megkérhette volna, hogy álljon a párja mögé, és fix a másik kiesése. Vagy ő is felajánlhatta volna annak, amelyikkel szimpatizál.

2015.03.14. 10:44:16

@beacska: csak nyugodtan :D
@ÉH3sZ: hát vmiért nagy önbizalommal akar robbantani akkor esélyes a védettség, így értelek

Zsoofka 2015.03.14. 10:44:28

@Hermesz Konrad: Adri szerintem bosszúálló fajta... Nem azt fogja értékelni, hogy bennmaradt végül, hanem, hogy egy hétig szívatták és ezért nyírni fogja Snezit, legalább is hátulról, véletlenül sem szemtől szemben...
Sneziben nekem is több volt az elején. Túl nagyképűnek tűnik....

XocoLatte 2015.03.14. 10:45:15

Középtávon jól döntött, ezt Botox szépen meg is fogalmazta, ti. hogy Albina veszélyt jelentett, Adrit kb. ugyanezzel a taktikával legközelebb is ki lehet paterolni.

A faszik triójában dübörög a tesztoszteron, nyilván a vécén való rárántás sem sokat segít rajtuk és a hajlammal bírók ezt vezetikle ezekkel a pucérseggű kamatyrészegséggel. A csajok viszont szépen visszafogják magukat, legalábbis egyikük sem issza hullára magát, elég kínosan (Ivar) vagy vidáman vihognak az ilyen akciókon.
Pjotrban is rejtőzik némi gay hajlam, Bence ajtóüveghez nyomott "hívószavára" elég gyorsan előrontott, és belóbálta a szerszámot. Ivar az 5 perc alatt látott 3 hímtag láttán szerintem nagyságrenddel növelni volt kénytelen az élettartama alatti bruttó végösszeget a saját szemével látott f@szok számát illetően -- és ettől be is sokallt, szegényke.

Botox nagyon gyakorlott lehet a részeg és félmerev farkú pasik kezelésében, féltő gondoskodással rohant Bence nyomában a Patrik zuhanyból való kiásási műveletnél.

Loki sem volt teljesen józan, de arcán még úgy is a visszafogott röhögés mellett a hitetlenkedő rémület volt olvasható...

ÉH3sZ 2015.03.14. 10:46:09

@Banyus83: A 2 boríték rejtélye lehetne Sixx új címe a következő részeknél :)

@foxglove (F6): Nóra taktikája a megsértődős sírás és prűdség?

2015.03.14. 10:46:50

@beacska: sztem milánra kár volt ő amúgy is bent tartotta volna
nem volt tökös robbantani én sajnálom
@foxglove (F6): Nórinak miért? bár ha belegondolok ő és Apol még nem blamálták magukat

XocoLatte 2015.03.14. 10:47:49

@ÉH3sZ: Én arra számítok, hogy a 2 borítékban 1-1 név lapul, és a Gergő saját védettsége mellé még választhat egy bentlakót ugyancsak védettséggel.

,, 2015.03.14. 10:48:48

@fosch9: mert senki sem bírja:) ez elég indok:) de viccet félretéve, szerintem jó arc, bár IRL tényleg nehéz lenne vele barizni.

Banyus83 2015.03.14. 10:49:24

@ÉH3sZ: Például :-)

@fosch9: Azért lehet,hogy a szekik csak jól vágták össze az előzetest :-) A Viasatnál nagyon tudtak ilyet anno...

,, 2015.03.14. 10:50:16

@ÉH3sZ: igen, bisssztos prűd:)

2015.03.14. 10:51:01

@XocoLatte: ez nekem már nagyon túlgondolása a két borítéknak :D
@foxglove (F6): 120 szín és csak 7ezer ft? ez vmi kínai olcsó izé? nekem ezekkel az a bajom h túl sok a használhatatlan szín rajta :D sőt szinte csak papagáj színek vannak rajta :-O

beacska 2015.03.14. 10:52:41

@fosch9: a védettsége akkor veszett volna el, ha Naomi Loki mellé áll be. szerintem

XocoLatte 2015.03.14. 10:52:52

@foxglove (F6): sajnos ahhoz túl kis naiv illetve érzelmi alapon élő, ami ebben a műfajban nagyon nem bölcs. Gólemnek azért ügyesen beszólt, bár abban apillanatban már örült, hogy Loki maradt üresen utolsónak.

2015.03.14. 10:53:01

@foxglove (F6): tényleg olyan kis túl merev ő oda, nem is értem mi volt ezzel a játékkal a célja, én néha megsajnálom
@Banyus83: jah, lehet, mindenesetre amennyire vártuk a pénteki adást akkora semmi lett a vége :D

ÉH3sZ 2015.03.14. 10:53:30

@bkrix: Jól gondolkodol. Snezi és Botox szilikon-nővérek :)

@fosch9: Terrorista? Később kimenti az áldozatokat és védettséget kap majd?

@mokamini: Adri gyáva

@XocoLatte: Nórát bezárnák egy titkos feladat keretében 5-6 himbilimbis fiú közé 1 órára, ha nem őszül meg Naomisra, akkor védett lesz :)

beacska 2015.03.14. 10:53:46

@fosch9: meg amúgyis elfogyott ;) :D...ha nem lenne, én is 7 ezerért adnám...vagy nem is, nálam 6 lenne

Banyus83 2015.03.14. 10:54:57

@fosch9: hát ebben igazad van. Bár én erre a végeredményre számítottam.

2015.03.14. 10:55:01

@beacska: nem, én úgy értem, h a védettséggel nem robbantott semmit, akkor meg minek a védettség ha oda áll ahol úgyis választották volna?

XocoLatte 2015.03.14. 10:55:55

@fosch9: a szerkik is tanultak abból, ami tegnap este történt, ti. a játékosok kockázatvállaló hajlandósága, sőt tematikázása nullával egyenlő, ezt ők kívülről azzal tudják megbizgatni, ha védőernyőt kínálnak több játékosnak is, és akkor elindul végre az átcsoportosulás.

,, 2015.03.14. 10:56:58

@fosch9: nem annyira gagyi, de a minőségével szkeptikus vagyok... jobb beruházás egy 8-10 színes paletta, aminek a minősége is megbízhatóbb
ez magánembernek felesleges, csak kozmetikusoknak sminkeseknek ajánlott, szerintem.

2015.03.14. 10:57:08

@ÉH3sZ: ja de csak egy retardált légpisztolyozás lett a nagy pukkból :D
@beacska: hamarabb megromlik az a sok festék mint h magára kenné bár ahogy elnéztem ő keni rendesen azt hiszi itt is a revüben van :D
@Banyus83: albinát kicsit sajnálom :(

,, 2015.03.14. 10:58:01

@XocoLatte: @fosch9: nem hiszem h sokra viszi a játékban (bár örülnék neki), inkább csak megsajnáltam a sok savazás miatt, gondoltam legyen itt is egy szurkolója:)

Zsoofka 2015.03.14. 10:59:41

@XocoLatte: Szerintem az egyik borítékban van védettség, a másikban a következő repcsire jegy. Egyik Bjukenené, a másikat odaadhatja valakinek. Én így csinálnám, ha szerki lennék. Bjukenen dönt a borítékokról, vakon vagy tudatosan, attól függően mennyire vagyok geci-szerkesztő kedvemben :)

ÉH3sZ 2015.03.14. 11:00:15

@XocoLatte: Nem indult meg így sem és csak úgy nem kínálhatnak védőernyőt, mert az kivételezés. Nem igazán tudnak jó feladatokat kitalálni eddig, az a csók a kanos fiúktól elég egyszerű

Zsoofka 2015.03.14. 11:00:30

@fosch9: Ja. Nála erősen találó, hogy vagy nyer 20 misit, vagy mehet vissza a balettba ugrálni... :)

beacska 2015.03.14. 11:00:52

@fosch9: utoljára mondok neked ellen, isten biz' ;)

nem lett nagy semmi a tegnapi vége: azért nézzük ezeket a műsorokat, h lássuk, h viselkednek az emberek bezárva, mesterséges, erőltetett szituációkban. Snjezi teljesen normálisan viselkedett. Ez egy közép-és hosszútávú döntés volt, és tökre nem érdekelte őt a MI véleményünk, és nagyon jól tette...az, h vannak akiket Adri viselkedése idegesít, az baromira érdektelen a játékosok szempontjából, mert szemmel láthatóan őket nem zavarja Adri. Lokinak és tán Petinek (de még ez sem biztos) volt gyenge próbálkozása arra, h rávegye Snjezit, h kitegye Adrit...
Snjezi csak dafke jelölte meg Patrikot, mert látta, h Adri is Patrik is h berezelt...amúgy a bevágások alapján csak Milánnal volt közelebbi kapcsolata (Bence is és Patrik is kihátrált, amikor kiderült a védettség)...sőőőt, úgy nézem, még be is jön neki vhogy Milán. Miket mondott neki (h okos!), pedig nem is M. döntött...volt olyan szitu, ahol azt hittem ígérete ellenére megcsókolja

2015.03.14. 11:01:23

@XocoLatte: nem tudom, nekem ez annyira nem életszerű h fűnek-fának védettséget adnak :D
inkább versenyeztetném őket és aki nyer az kap ilyen-olyan védettséget mert be vannak punnyadva máris
esetleg a két borítékban két lányhoz tartozó feladat van és amelyik összejön neki azzal lehet pár - ez is csak egy tipp

@foxglove (F6): rám általában még a 10 színű is rám romlik, főleg h mindig van benne pár használhatatlan szín, most már inkább egy színűt veszek néhány darabot jobb márkából mert a kanárisárgát úgyse kenem magamra :D
lehet ő a revüben erős sminket használ és azért kell ez a sok :D

dRm 2015.03.14. 11:01:58

@bkrix: Egyértelmű. Csak Adrinak annyiból all a játék, hogy o párja a Patrik:)

,, 2015.03.14. 11:04:03

@fosch9: jaja, egy 10 színes is kb egy életre elég... mi a fenének kell valakinek a lilából sárgából 15 árnyalat?:O :D

,, 2015.03.14. 11:05:56

@fosch9: módosítok, a lilából 27 árnyalat:D
ez már szinte egy új BDSM bestseller is lehetne:)

2015.03.14. 11:06:53

@foxglove (F6): bár ha innen nézem akkor ne a sok kitanult szilikonlufi nyerjen már ...
@mokamini: ehehe :D
@beacska: nyugodtan mondj ellent :D
egyetértek abban, h hosszabb távú döntést hozott snezi, de h egy ilyen kitanult húsz évesen már műcsöcsinek egy 24 éves kis málé milán bejöjjön én kizártnak tartom :D buta is csóró is... a revütáncosnők nem erre buknak (szerintem),
mondjuk nekem tetszett ahogy győzködik h adri menjen a levesbe, de ő is biztonsági játék mellett döntött és nem tette ki, nekem emiatt nem lett szimpi snezi, nagyobb a füstje mint a lángja típus
ja persze és patrikot nyilván azért mondta mert kellett egy másik név, bármelyik másik fiút mondja uez lett volna a reakció a lányoktól csak nem ríttak volna ennyire mint adri
azt hallottad h a riportban bence is patrik is mondta h játék szempontjából jobb lenne snezi?
sztem a két fiú tuti fog majd kavarni arrafelé h párcsere legyen, bence biztos, patrik meg majd ha végképp besokall adritól
:)

beacska 2015.03.14. 11:10:01

@dRm: én azért ezt nem így látom. Adri az, aki Apolkával először körbevezeti az újakat. Ő tamatikázik Patrikkal is, Bencével is, és még a másik csapathoz tartó Apolkával és Petivel. A cigiskanapén is elég aktív...pl. Nóri? csak Naomival tematikázott...Marianna? most van neki végre alkalom, eddig Bencén kívül néha váltott szót Petivel, meg újabban Lokival.

Adri az egyik legnyitottabb lány, nem véletlenül nyerte meg a Mindentudás játékát...

2015.03.14. 11:10:03

@foxglove (F6): én a színekben is konzervatív vagyok :D
nekem a natúr színek sminkben jobban bejönnek élénk színű ruhához is mint egy sárga ruhához sárga szem, lilához lila mint akinek behúztak...
egyszer volt egy piros szemfestékem, pirosas felsőkhöz felkentem, mindig megkérdezték: sírtááál? a 3. kérdés után kidobtam :DD

2015.03.14. 11:11:22

@foxglove (F6): ha a szürkének lehet 50 akkor a lilának is 27 :DDDD

XocoLatte 2015.03.14. 11:11:49

Az ugyebár 100% hogy 6 pasi pont eggyel több mint amennyi túlélheti a jövő pénteket -- ha Gergő védett lesz, akkor ki a leginkább esélyes arra, hogy kipécézzék és a többiek is hagyják menni a levesbe? Szerintem Milán vagy Patrik még mindig a kislemez A és B oldala... Függetlenül Gergő tervétől, a többség gondolkodása alapján is.

,, 2015.03.14. 11:13:16

@fosch9: EKG, én is a natúr színeket szeretem/használom

2015.03.14. 11:13:43

@beacska: adriban lehet h lenne több potenciál, de teljesen belebolondult patrikba azóta semmit nem mutat csak tárogatja a lábait hátha megdöfi paca :-O

XocoLatte 2015.03.14. 11:15:06

@beacska: Mariann nagyon keveset volt eddig képernyőn olyankor, amikor bandában ülnek a nappaliban, nem hinném, hogy állandóan pisil. A levelek érkezésekor többször kiszúrtam, hogy pont neki kiabáltak, hogy jöjjön. Azonban a csajnak megvan a magához való esze, a szükséges minimumot azért megteszi a tematikázás terén, és innentől kezdve szerintem Hólabdával kettesben fognak nyomulni, akár párcserés támadásban is.

2015.03.14. 11:15:42

@XocoLatte: milán sztem is
meg majd még talán nóri kezdi kipeckelni lokit
dehát láttuk h hasselhoff lokival tematikázik úh oda reméljük nem fog állni
@foxglove (F6): :DDD

beacska 2015.03.14. 11:15:45

@fosch9: nem hinném, h Patrik lecserélné Adrit. megvan neki a mindennapi betevő...kb. ennyi az értelmi szintje...én úgy láttam a mosókonyhában Patrik csak saját magát próbálta szugerálni: jó lesz az, jó lesz, az, semmi pánik, jó lesz az...
de nagyon beszart, mikor kiderült a védettség. egész addig tök barátságos volt Snjezivel, és hirtelen volt, h goromba volt vele...
én azt hiszem, komolyan gondolta, h ha bent tartja Adrit, szövetséget alakíthatnak ki (bár nem tudom, h Patrik fejében ez mit jelent), és nem hinném, h Adri meg fogja fúrni Snjezit, csak fenntartásai vannak vele kapcsolatban, és árgus szemekkel figyeli a pasiját...szerintem A. alapvetően hálás lesz, csak óvatos...szerintem

beacska 2015.03.14. 11:18:21

@XocoLatte: én külön kíváncsi vagyok erre a Marianna-Snjezi párosra...Mariannának és Lokit választanám, de hogy Snjezinek??? fingom nincs, h ki illene hozzá...Milán? ( ;) )

2015.03.14. 11:19:58

@beacska: patrik sztem se cseréli le adrit ha csak nem lesz még nagyobb debella mert már a zabálálsért szült neki paca :D
még én sem látom hogy lehetnének szövetségben snezivel ha csak nem mint a három fiú és három női akarnak egy kört kialakítani..
sztem snezi ahogy bejön egy értelmesebb pasi pattan milánról

ÉH3sZ 2015.03.14. 11:22:17

@fosch9: Snezinek kell az írányítható Gyurmilán szerintem

beacska 2015.03.14. 11:22:30

@fosch9: pedig rosszul teszi...Milán már bekapta a horgot. ha most lepattintja, az új pasi tutira sokkal óvatosabb lesz...Milán ideális Snjezinek...talán...

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.14. 11:23:44

naomiért vérzik a szívem. sztem egy tök érzékeny csaj a szükségesnél nagyobb pofával megverve, és imádtam minden -akaratlan- nyelvújítását. brühühühüüü

2015.03.14. 11:24:01

@ÉH3sZ: @beacska: csak nem egyenrangú játszótárs

beacska 2015.03.14. 11:24:08

@fosch9: a fiam szerint nem is vízimentő, mert nem ismeri :D...legalábbis nem VMSZ-es, úgyhogy futottak még....

dRm 2015.03.14. 11:24:58

@beacska: Ezen a héten mégiscsak annyira futotta neki, hogy végighisztizte. Gondolom még a gyerekkorból hozta ezt magával.

XocoLatte 2015.03.14. 11:25:04

A védettséggel bíró játékos 2 alapvető taktikát követhet, amikor választ és kavarni kezd:
- az ellenkező nemű játékosok közül kiválasztja azt, akivel erős párban nem csak 2 hetet élhet túl a hotelban és annak a pillanatnyi párját értelemszerűen kipöcköli (ebben lehetőséget kínál arra is, hogy a többség véleményének engedve tematikázást indít el, hogy az a pillanatnyi pár egy a többség által kipöckölni kívánt saját nemű személy lehessen);
- a saját neméből pécéz ki valakit, akit ki akar tenni, nem igazán foglalkozva azzal, hogy ki lesz a pillanatnyi párja (ez már rövidtávon buta taktika lehet);

Gergőtől látott bevágás alapján ő mintha az utóbbiban gondolkodna...

beacska 2015.03.14. 11:25:55

@fosch9: sosincsenek egyenrangú játszótársak. mindig van egy domináns...CÁFOLJ MEG!!! ;)

2015.03.14. 11:26:49

@beacska: külfüldön is dolgozhatott
v sima úszómester
vv alatt fiad vízilabdás volt most vízimentő? :)))

Mourinho már nem a király 2015.03.14. 11:28:05

"Snezi a köz akaratának engedelmeskedett, kivéve Lokiét, mert ő megkedvelte a szőke bulát."

- Mért nem állt be Loki mögé a szőke bula, legalább történt volna valami váratlan. Na meg lett volna eg minimális esélye.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.14. 11:28:53

még több kísértő popocicit, h adri ne csak tespedjen, hanem műsorozzon is! :)

2015.03.14. 11:29:02

@XocoLatte: gergő a gerlepárt a cuppogás miatt említette nem?

beacska 2015.03.14. 11:29:14

@fosch9: :D figyelsz! igen, nyáron vízimentő, télen vízilabdás...mindkettőhöz úszástudás kell, és nagy-nagy karizmok ;)

dRm 2015.03.14. 11:29:17

@beacska: Ezzel sem értek egyet. A héten olyan mélyre lement Adri, búcsúzkodás stb, hogy ezt az arcvesztést nem felejti el. Ha lenne rá lehetősége megbosszulná.

Banyus83 2015.03.14. 11:29:43

@fosch9: A játékk szempontjából én is, de amúgy, személy szerint nem :-)

XocoLatte 2015.03.14. 11:30:29

@beacska: én inkább megtámogatlak... pillanatnyilag Pjotr és Loki illetve Botox, Hóladba a domináns játékos.

beacska 2015.03.14. 11:30:55

@Mourinho már nem a király: mert megmondta neki Loki kerek perecen, h Nórit választaná, mert jön neki egyel...mondjuk, győzködhette volna jobban, de nem akarta Nórit hátbaszúrni...Naominak nagy szíve van, csak próbálta titkolni

2015.03.14. 11:31:15

@beacska: mondanám a telefonszámom :D

XocoLatte 2015.03.14. 11:31:45

@fosch9: lehet, de akkor ez igazán amatőr hozzáállás részéről, a saját taktikája mi volna? cuppogtatni megy be és irigy a cuppogtatókra? :D

beacska 2015.03.14. 11:32:50

@dRm: :DDD majd meglátjuk...csak a véleményemet mondtam el. Te pedig Loki véleményét, amit azért mondott, h mentse a nőit, és Snjezire ijesszen. de majd kiderül

beacska 2015.03.14. 11:34:42

@fosch9: :DDD NEKEM aztán hiába...:DD nem kerítek, van így is elég baja a bigékkel (nagy legyintés)

XocoLatte 2015.03.14. 11:34:53

@Mourinho már nem a király: ez a lánysorrend szerint is simán ott volt neki, mégsem tette... lehet, hogy egy héttel továbbgondolta a dolgot, és arra tippelt, hogy ha Nórit így kivágja, Lokinál is elvágja magát, a többieknél meg már úgyis, úgyhogy utána kiközösítés, levesbe répa.

2015.03.14. 11:35:44

@Banyus83: persze én is a játék miatt mondom :)

beacska 2015.03.14. 11:35:49

@XocoLatte: egyetértek. nem is lenne jó, ha egy párba keveredne bármelyik a másikkal...jó lesz ez így ;)

dRm 2015.03.14. 11:36:45

@beacska: Ez saját vélemény mivel a részt nem is láttam:) csak ebből a személyiségből & történésekből ez következtethető ki.

2015.03.14. 11:36:49

@beacska: ehehehe :D
de azért imádok veled érvelgetni :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.14. 11:37:21

@fosch9: meg hisztizne. volt kedvencem is tőle vmelyik nap: patriknak - uuu te mennyire jó pasi vagy!
baszki, udvarolni nem fordítva szoktak?!

XocoLatte 2015.03.14. 11:39:36

@beacska: az majd a véghajrában lesz időszerű...

2015.03.14. 11:39:38

@XocoLatte: nehem :) azt mondta, h mivel már van cupp cupp és érzelmek az egy gyenge pár és azonnal robbantani kell - remélem ő végre fog :D ne csak nyaralgassanak már mi vágyunk itt az izgalomra

ÉH3sZ 2015.03.14. 11:41:16

@aggyistenbrittudós: Az udvaroljon aki akar valamit. Adri akar :)

@XocoLatte: Snezi dominanciájához nagyot adott a védettség. Kíváncsi leszek a játékára ezután

2015.03.14. 11:41:55

@aggyistenbrittudós: jah meg amkor mondta h nem baj ha szerelmes leszek beléd? és te szeretsz mit érzel irántam ? :D jaj annyira száni

az udvarlós részhez: két hétig kávézgattam és ebédelgettem egy fiatalemberrel majd tegnap az utolsó munkanapján mégse mondta mi a számod rozi - nekem kellett volna erőszakoskodni mint adrinak pacával? :DD

XocoLatte 2015.03.14. 11:43:05

@fosch9: Becksnél meg majd levonul a függöny (felmegy?), hogy amíg ő Adri helyett is játszani kényszerült, addig az ő pucérrészeg segge ment rá a dologra? Szép volna, sőt, túlszép!

ÉH3sZ 2015.03.14. 11:43:15

@fosch9: Nem jöttél be neki :)

Tündérfalvi A. 2015.03.14. 11:43:21

Aki szokta nézni az éjszakait, annak nem tűnik fel, hogy Berki simán megjegyzést tesz a fb üzik kapcsán szinte az összes játékosra, kivéve Petire? Sokadjára nem értem az egészet. Egyszer volt egy elszólása, amikor valaki dicsérte Petit, hogy várjuk ki a végét. Azóta meg, ha a srác valahogyan képbe kerül, rögtön továbbtereli a beszélgetést.
Ami még furcsa volt, hogy se Berki, se Pami nem kérdezett rá Naomi és Loki kapcsolatára, mintha közük nem lett volna egymáshoz, és Naomi sem tartotta említésre méltónak (Bencét sem), csak Nórit ekézte.

kszanaksz 2015.03.14. 11:45:28

Egy kereskedelmi tévétől sok minden kitelik, még az is, hogy a Gergőtől látott "a szerelmeseket szét kell robbantani!" kijelentés arra vonatkozott, hogy elmesélték neki mi volt Snezivel és Adriennékkel, és ő is csak utólag okoskodik és ezt vágták össze úgy teaserként, hogy azt hihessük, hogy majd most ő szétveri a párost. Meglátjuk.

2015.03.14. 11:46:28

@ÉH3sZ: most telesírok egy mödansziét :D
@XocoLatte: azért reménykedem :D

XocoLatte 2015.03.14. 11:46:40

@ÉH3sZ: Hólabda beleeresztette a karmait egy GyurMilánba, az ő széles hátán most ellesz néhány kanyart, és azt kell kitalálja, hogy a domináns hímek közül melyiket milyen tematikával tudja majd lerobbantani magának, úgy, hogy esetleg Botox is benne legyen ideiglenesen. Szerintem Botox ebben a tekintetben egy lépéssel előrébb tart, neki már van Loki B terve.

ÉH3sZ 2015.03.14. 11:47:46

@kszanaksz: Ez elképzelhető, volt már ilyen sokszor az előbbi részeknél

XocoLatte 2015.03.14. 11:50:44

@Tündérfalvi A.: Én nem tudom nézni, de ha így van, nagggyon érdekes és fura megfigyelés -- szinte tutira vehető, hogy a szerkik jelöltek minimum magukban olyan kezdeti játékost, akit kiesést követően is képesek lennének visszaküldeni, az ÉH1/2 adásban is megtörtént, nem volna népharag belőle.

XocoLatte 2015.03.14. 11:52:51

@fosch9: 2 héten keresztül én már rég elkértem volna tőled...

ÉH3sZ 2015.03.14. 11:53:22

@fosch9: A sírás nem ráncosít? Nem kávéznak egy ráncos kisírt szemű nővel a 2hetes fiatalemberek :)

@XocoLatte: Hólabda nem Lokizhatna Botox miatt? GyurMilánnál miért kell erősebb hím, nem lenne célpont egy erőspár? Vagy épp a gyenge fiút néznék ki az új nők lehet.

2015.03.14. 11:53:41

@Tündérfalvi A.: de igen nekem is uezek tűntek fel és meglepett h berki ennyire csípte naomit

2015.03.14. 11:56:35

@XocoLatte: ezért sem értettem akkor nem kellett volna ennyi kört futni :D
@ÉH3sZ: igaziból röhögök mert vonzom a bénákat :D

XocoLatte 2015.03.14. 11:58:16

@ÉH3sZ: Hólabda egyelőre Botoxban természetes szövetségest lát és vica versa, azzal a nyilvánvaló következménnyel, hogy átmenetileg nem kívánnak egymás lábára lépni. Ha figyeltél, azért már mindkettő domináns hímnél tiszteletkört futott a maga módján, Peti nagyjából a halál faszára küldte (nem vagy te annyira okos, visszanyal az a fagyi), Loki már sokkal diplomatább volt és a riportban is inkább a csodálatáról tanúzott (de ugyanezt már Botoxról is, sőt, tegnap az a pirosító-bekapcsolás igazán mindent vitt!).

Banyus83 2015.03.14. 11:59:26

@fosch9: Kíváncsi leszek a folytatásra ;-)

XocoLatte 2015.03.14. 12:02:29

@ÉH3sZ: még annyi, hogy ebben a játékban ha tudod is, kivel akarnál a célegyenesbe fordulni, nem szükségszerű vele végigfutni, el lehet használni néhány gyenge ellentétes neműt közben, csak jó ritmusban kell ezeket párbavenni, hogy adott esetben kieső lehessen mellőlünk. Vagyis egy erős hím kezdetben választva azzal a kockázattal is járhat, hogy egy védett új de jól játszó saját nemű és ellentétes nemű is kibaszhat velünk, előbbi esetben pakolás haza, utóbbi esetben egy potenciális végpartner utazik.

2015.03.14. 12:03:03

@Banyus83: arra hogy mi lesz vele? hallottad estiben? színésznő és modell kíván lenni

XocoLatte 2015.03.14. 12:04:59

@fosch9: mindezekre tekintettel, lehetséges, hogy a csatorna Naomit még visszahozza egy későbbi fázisban és emiatt nem borult ki az egyébként eléggé szélsőségesen viselkedő, borderline pszicho csajszi...

ÉH3sZ 2015.03.14. 12:09:49

@XocoLatte: Azt keresheti csak, hogy kit tud még szóval vagy a dinnyékkel befolyásolni. De nem gondolom, hogy GyurMilánnál jobb párja lehetne bárki más. Irányíthatja vagy dobhatja kedve szerint, nem meghatározó játékos, mint Loki vagy Péter, de jobb mint a részeges Bence és Patrik

@fosch9: Részvétem :)

XocoLatte 2015.03.14. 12:10:17

@fosch9: lehet, hogy csak futni szeretett volna veled -- ja amúgy pont most készülök futni egyet, 10K, 6 C fok, gyenge szél, volt már rosszabb is, nem jössz? ;-)

XocoLatte 2015.03.14. 12:13:05

@ÉH3sZ: Botox sem véletlenül ragadt rá ChippendaleBence még szélesebb hátára, ráér még átnyergelni a domináns, ésszel játszó hímére később is.

ÉH3sZ 2015.03.14. 12:16:13

@XocoLatte: Indokuk Norbert visszahozására lenne, aki önként feláldozta magát Bencéért, Naomi csak egyszerűen kihullt.
Még nagyon az elején van az egész. Péter jól csinálja amit csinál (kivéve Apol nyúzását). Minden brancsban jelen van, táncol, sok levelet olvas, kicsit nyíltan taktikázik. Bár B tervet nem kovácsolt még ha jól emlékszem. Valahogy így kellene Hólabdáknak is csinálnia.

beacska 2015.03.14. 12:16:21

@XocoLatte: vaaagy eltelt már 2 hónap, és túltette magát rajta. nem hinném, h ő lenne az, akit visszahoznak. legfeljebb Norbi..

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.14. 12:17:47

@fosch9: ebből sok midennt nem tudtunk meg róla :) és nem, ha akar, megtalál. pasi után nem futunk!

ÉH3sZ 2015.03.14. 12:20:02

@fosch9: Látod, van aki nem béna és vonzod (@XocoLatte: ), nem kell bánkódnod :)

@Xocolatte: Jól csinálja Botox

XocoLatte 2015.03.14. 12:20:35

@ÉH3sZ: Norbi tekintetében igazad van, az önkéntesség sz@glik is, azonban annyira "sótlan" volt, hogy kérdés, mit nyernének vele a műsor szempontjából, ha már vissza is hoznák?

Pjotr nem csinálja jól, pont azért, amit írtál is, B terv nélkül nem lehet ezt a játékot túlélni, hiába a párja a vélhetően legintelligensebb de szürke és játszani sem nagyon hajlandó csajszi a felhozatalból.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.14. 12:24:23

@fosch9: hát nézd. 2 hét(?!) kávézgatás után én mint krokodil, vittem volna, ha tetszi, akár van tematikája, akár nincs :) sztem hagyjad.

ÉH3sZ 2015.03.14. 12:27:32

@XocoLatte: A b terv nélküli részt csinálja jól, úgy értettem.
Norbit visszahozhatják vagy nem, nincs neki kötelező jellege. Egyedül Bence ellen vethetnék be, ha kiakarnák rakni a műsorkészítők, egyéb értelmét én sem látom

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.14. 12:29:47

azt szeretném kérdezni, hogy volt-e másnál is pizza az ebéd, mert itt lógott ahelyett, hogy??

2015.03.14. 12:30:53

@XocoLatte: :DDD
@aggyistenbrittudós: dehhogy futunk isten ments :D hagyom hadd menjen :)
@ÉH3sZ: cukker vagy, Xoco is :) meg mindenki :)

Tündérfalvi A. 2015.03.14. 12:31:31

@XocoLatte: Kérdés, hogy Peti mikor unja meg Apolka antijátékát. Mert szerintem ez már csak idő kérdése, ha a csaj nem változtat a hozzáállásán.
Loki meg merész játékot játszik Nórival. Ha bejön egy pasi, aki Nórinak bejön, Loki repülhet, mert nem hiszem, hogy Mariann kiállna Bence mellől. Az, hogy Mariannak Loki a B terve, a szememben azt jelenti, hogy akkor áll Loki mellé, ha Bence mellé valamiért nem állhat. Nem azért, hogy Lokit megmentse.

2015.03.14. 12:31:45

@aggyistenbrittudós: tetszett ez az éh nyelvre átültetés

nálam már fő a finom ebéd :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.14. 12:32:31

@ÉH3sZ: norbit meg miért is hoznák vissza?! hámozott nulla volt a nemlétező játéka. ne háboríts fel. bence ugyanez.

2015.03.14. 12:34:11

@aggyistenbrittudós: sztem sem alakított semmit norbert

XocoLatte 2015.03.14. 12:34:27

@Tündérfalvi A.: Hát nem is azért fog Botox elállni Bence mellől, hogy azt a pasit mentse meg, ellenkezőleg, saját formás seggét fogja menteni vele...

Tündérfalvi A. 2015.03.14. 12:34:28

@fosch9: Nekem, mint nézőnek Naomi sokszor volt irritáló, de érdekesebb játékos volt, mint pl. Adri. Én valahol sajnáltam, hogy Naomi kiesett, de ő cseszte el.

2015.03.14. 12:36:59

@Tündérfalvi A.: igen legalább lokival lehetett volna lojális

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.14. 12:37:39

@Tündérfalvi A.: sztem nem. nóri már mióta lokival van, nem a külcsínre (számára mármint) bukik, hanem lokira (agy). nóri agyban nem nagy, és nem cserélné le lokit, akiben perpill megbízik.

Tündérfalvi A. 2015.03.14. 12:37:41

@XocoLatte: Igen, csak azt akartam kihozni, hogy Lokinak sincs B terve, szóval nem értem miért keménykedik Nórival.
A benti csajok közül szerintem jelenleg Snezinek és Mariannak nem jelentene problémát párt találnia adott esetben. Se a többi lány, se a fiúk nem lennének életképesek a mostani párjuk nélkül.
A két csaj sem feltétlenül a remek tematikázós képességük okán, inkább a szilikonok miatt vannak szerencsésebb helyzetben.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.14. 12:38:53

@fosch9: bence essen ki most a héten. semmi keresnivalója a játékban.

ÉH3sZ 2015.03.14. 12:39:48

@aggyistenbrittudós: @fosch9: Csak az eltüntetése miatt látok lehetőséget a visszahozatalra, meg Bence ellen, egyébként nem.

@XocoLatte: Igen, Botox nem jótékony

@Tündérfalvi A.: Naomi egy önmagát pusztító járvány volt :)

Tündérfalvi A. 2015.03.14. 12:41:17

@aggyistenbrittudós: Azért ezen a héten Loki elég furán nyilvánult meg Nóri felé, a csaj ki is akadt rendesen, inog az a bizalom. Ráadásul Loki hangoztatta, hogy lejár az egyszeri becsületbeli kötelessége Nórival szemben. Én ezt hibának tartom, pedig Loki az egyik kedvenc játékosom.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.14. 12:41:25

aki namoira rosszat szól, velem fog meggyűlni a baja!!!
:)

Tündérfalvi A. 2015.03.14. 12:42:04

@ÉH3sZ: Taccra tette magát, hogy a szavaival éljek :))

XocoLatte 2015.03.14. 12:42:05

@ÉH3sZ: Naomi mint Ebola albina toxicana? :D

ÉH3sZ 2015.03.14. 12:43:23

@XocoLatte: Ebola albina toxicana kaotica :)

XocoLatte 2015.03.14. 12:45:10

@Tündérfalvi A.: Loki szerintem átevezne Botox ágyába (nyilván csak a jobb kilátás miatt!), az erőteljes (és teljesen befolyásolhatatlan, ezért 100% őszinte és öntudatlan) elpirulása ezt elárulta. Botox jól ki is röhögte emiatt, ennyire nevetni még nem láttuk a csajt, bőrredőket generált a szája és orra körül is! :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.14. 12:45:40

@Tündérfalvi A.: értelek. de nóri nem partner lokinak, semmilyen szinten nem egyeznek, full érdek kapcsolat az övék, és pl ezért bírtam volna, ha marad a loki-botox pár, és botox nem áll vissza bence mögé.

Sani · http://www.saniblogja.blogspot.com/ 2015.03.14. 12:45:56

Messze nem lett izgalmas a párválasztó, pedig lehetett volna. :(
Ahogy közületek valaki írta, a játékosokra semmilyen kockáztatás nem jellemző, ki kellene hozni belőlük.
ÉN azt mondtam volna, álljon be az összes fix ember: Snezi elsőnek a többiek utána és UTOLJÁRA a Naomi. Hátha bekockáztat egy Loki mögé állást és kirakattatja Ivart, amire amúgy is pályázott...
Ha Snezi Patrikhoz állt volna, akkor Adrika választ utoljára, hátha van, aki bent tartaná? Mondjuk Milánnál lett volna esélye, már annyira frászt kapott a pasi Naomikától...
Na, majd meglátjuk, hisz ezek a körök már lefutottak, a film forog tovább, soha-soha meg nem áll...
Esetleg egy győztes pár megtippelése? :D

XocoLatte 2015.03.14. 12:46:02

@ÉH3sZ: lassan sírva fetrengek...

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.14. 12:47:22

@ÉH3sZ: ne piszkáld, mert büntetésből a mellkasodon fogok zokogni. és igen, EZ fenyegetés volt.

XocoLatte 2015.03.14. 12:47:49

@Sani: így van, a párválasztón a játékosok sem, de a szerkik sem vállaltak semmilyen rizikót!

ÉH3sZ 2015.03.14. 12:48:44

@XocoLatte: Mert 2 hétig kávéztál @fosch9-el és nem kérte el a számod? :)

XocoLatte 2015.03.14. 12:51:11

@XocoLatte: persze ahhoz, hogy élőben le tudják reagálni a helyzetet, Gólem fülébe egy füles kellene rámondással és ad hoc instrukciókkal...

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.14. 12:51:26

@Sani: IGEN!!!! így sokkal izgalmasabb lett volna! először snezi, és csak utána a többiek! és akkor lehetett volna esélye naominak azzal, h beáll loki (és ivar) mögé. mert így mindenki azon parázott, adri marad vagy nem. és ja, maradt :///

XocoLatte 2015.03.14. 12:52:21

@ÉH3sZ: jaj ne már... lebuktunk mint az egyszeri éjjeliőr nappal...

ÉH3sZ 2015.03.14. 12:53:05

@aggyistenbrittudós: Jobb lett volna a Botox-Loki.

Rendben, nem piszkálom. Úgyis kiesett :)

@XocoLatte: Ez a pirulás nekem kimaradt :(

@Sani: Jobb lett volna így. Nem tippelek, mert lehet nem ment be még a győztes pár

XocoLatte 2015.03.14. 12:53:13

@aggyistenbrittudós: Naominak így is ott volt az üres Loki, Ivar előtt mehetett.

XocoLatte 2015.03.14. 12:54:11

@ÉH3sZ: pedig még Gólemtől kapta is fullba a cinkelést érte ("Mi van, bekapcsoltad a pirosítót?")

2015.03.14. 12:54:18

@XocoLatte: @ÉH3sZ: áháháhá rosszaságok :DDD

ÉH3sZ 2015.03.14. 12:55:30

@XocoLatte: Az Éden Éjjeliben ott van a fülében

XocoLatte 2015.03.14. 12:58:38

@ÉH3sZ: azt nem tudom nézni, de nagy különbség, hogy a párválasztók konzerv, az éjjel meg élő adás, vagy nem? A párválasztókon Gólem súgólapból olvas.

XocoLatte 2015.03.14. 13:00:52

Na én mentem kicsit mozogni, Láng Vince üzemmód bekapcs.

2015.03.14. 13:01:47

@XocoLatte: megyek én is h okot adjunk a pletykára :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.14. 13:03:19

@XocoLatte:ezt nem értemcsi. loki miért ürescsi?

ÉH3sZ 2015.03.14. 13:03:44

@XocoLatte: Így valahogy. Jó szórakozást nektek :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.14. 13:05:05

@fosch9: együtt kávéztok ebéd után?? és előtte minket kérdeztek az ellenkező taktikáról??? akkor játsszatok, mert hát én ezt beszoptam :DDDDDDDDDDDD

ÉH3sZ 2015.03.14. 13:05:39

@aggyistenbrittudós: A mostani párválasztóra gondolt, ott Naomi Nóra előtt választott és Lokinál nem áll senki, nem?

XocoLatte 2015.03.14. 13:07:24

@aggyistenbrittudós: a tegnap esti párválasztóról írtam

beacska 2015.03.14. 13:14:03

@aggyistenbrittudós: nálunk még nem volt ebéd, de én már tegnap este megfőztem, h itt lóghassak, és takaríthassak közben ;)

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.14. 13:17:37

@ÉH3sZ:@XocoLatte: jahh! telót nyomogattam, ennyire nem érdekelt a papírforma., ami be is jött, ugye :(

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.14. 13:23:45

@beacska: takarítással rendben vagyok, de főzéssel elúsztam, majd most kezdem, holnapra :) te mit? (költözés előtt vagyok, ki kell enni a fagyasztó tartalmát, milánói rántott hús lesz):D

beacska 2015.03.14. 13:38:05

én arra azért kíváncsi vagyok, h Naomi mit tematikál a mindennapjaiban 0-24-ben. hogy mi legyen a reggeli, meg az ebéd? vagy gyógymasszőrként igyekszik összeállítani a napirendjét, h mikor ki kerül sorra? VAGY MIT???

beacska 2015.03.14. 13:39:38

@aggyistenbrittudós: az jóóó. én tegnap füstölt húsos lencsefőzeléket rittyentettem, de szerintem még csinálok rá vmi medvehagymás-tojásos cuccut. lassan neki is állok

natalja (törölt) 2015.03.14. 13:52:04

Nahát, én nem is gondoltam volna, hogy a VV7 - nél is van lejjebb.
Nekem egyébként Snezi nagyon igénytelen nőnek tűnik. Plusz még iszonyat közönséges és gagyi sminkeket kreál magának. Rossz nézni, komolyan.
Adri vajon komolyan gondolta azt, hogy embertelen és undorítórohadtcsicskageci az, aki őket szét meri választani? Szerinte akkor nekik van egyedül joguk ahhoz, hogy megnyerjék, mert nekik ez jár??? WTF? Azért ő is rendesen eltájolta magát. Álljanak érte bosszút a többiek? Ja persze, biztos az lett volna az első. Lehet, hogy még ennél is nagyobb bulika lett volna a távozásával, és Bence és Patrik végre egymáséi lettek volna. :D

2015.03.14. 13:54:30

@XocoLatte: @aggyistenbrittudós: gyorsan pótoltam a kávépartneremet, egyedül nem jó móka :DD

2015.03.14. 14:22:24

@aggyistenbrittudós: ehehehe asszem zavarba jöttem
kis bolognait? :D csak figyelemelterelésből tudod :D

beacska 2015.03.14. 14:26:53

@aggyistenbrittudós: maradt még, jöhetsz ;)...nem akarom magam dicsérni, de nagyon fincsi lett...megint

Tündérfalvi A. 2015.03.14. 14:34:59

@aggyistenbrittudós: Mi a baj egy érdekkapcsolattal?
Botox-Loki pár tényleg jó lehet, de én biztosan előbb bíznék meg Nóriban, mint Botoxban. A kémia egyik esetben sem működne, Nórit könnyebb irányítani, mint Botoxot.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.14. 14:53:19

@Tündérfalvi A.: nincs baj vele, de ha valaki sokat mondja szemembe, azon elgondolkodnék. hosszútávon - ha loki lennék - nem számolnék nórival,. biztos nincs igazam vele kapcsolatban, de olyan kis nyámnyila a csaj, loki tette fel a térképre.
ÉS nem, nem olyan mint éh aliz.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.14. 14:56:00

@fosch9: :DDD én beállok mögéd : ) (csaj vagyok) :DDDD

2015.03.14. 14:58:39

@aggyistenbrittudós: ez nekem jó lesz? :DD

sztem is aliz jó fej volt talpraesett nórika azért messzebb van attól

Tündérfalvi A. 2015.03.14. 14:59:19

@aggyistenbrittudós: Nem láttam az előzőeket. A mostani adások alapján próbálom értelmezni a játék logikáját. Még vannak hiányosságaim :)
Nóri nekem is a semmilyen kategória, épp ezért Lokinak egy jó háttér lehet, míg nincs jobb ötlete. Márpedig a mostani lányok között nincs olyan, akinél Loki lehetne a kezdeményező fél. Ezért gondolom, hogy hülyeség Nórit elmarnia maga mellől nyíltan.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.14. 15:01:40

@fosch9: jó hát azonos nemű nem. de beleszólhatunk, ki ki mögé áll. nem? legyünk szövetségesek, hö.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.14. 15:05:04

@Tündérfalvi A.: snezi nálam a feketeló :) remélem borogatnak majd együtt:)

Tündérfalvi A. 2015.03.14. 15:28:52

@aggyistenbrittudós: Én is várom, hogy tényleg van esze a csajnak, vagy csak a nagy arca és a védettsége látszott a héten. Az egy fekete pont, hogy nem robbantott szét egy erős párt, hiszen Mariann, Loki, Peti nyíltan, Bence, Milán és Patrik a háttérben fejtették ki, hogy nem lett volna belőle örihari.
Én Apolkát sem tudom még hova tenni. Értelmesnek tűnik, de nem játszik.
Anyukája nyilatkozta, hogy közvetlenül a kiutazás előtt derült ki, hogy gyógyíthatatlan betegségben szenved (az anyuka), és emiatt van kiborulva.
Apol meg azt mondta Adrinak, hogy csak azért nem áldozta be magát, mert nem akar Petivel kiszúrni. Ebből meg az jön le, hogy az első alkalommal, amikor olyan csaj jön, aki Petinek szimpi, Apol kiszáll a játékból.

ÉH3sZ 2015.03.14. 15:29:49

@Tündérfalvi A.: Szinte mindegyik kapcsolat bent érdekkapcsolat. Kivéve Adrit, ha nem színészkedik

@fosch9: Aliz jó fej volt, Kristóf nem és Nóra minden csak nem jó fej

@aggyistenbrittudós: Mit csinál egy feketeló?

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.14. 15:32:52

@fosch9: :) mennem kell, de csak óvatosan köszönök el, nehogy maléna megkérdezze, ki a faszomnak hiszem magam én, h elköszönök :D utalok ezzel barbwire fogadtatására :D
(azon nagyon röhögtem) :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.14. 15:34:02

@ÉH3sZ: komolyan, vagy csak szivatsz? nyeretlen, akire nem fogad senki.

ÉH3sZ 2015.03.14. 15:35:50

@aggyistenbrittudós: Azt hittem az a sötét ló :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.14. 15:39:30

@Tündérfalvi A.: emiatt most pont azt hittem, apol fog kiszállni. és sztem ez nagyon szemét dolog, betegséget belengetni, idegesíteni vele a játékost. igen, idegesíteni, akármennyire is durván hangzik. mit akar anyuka? fiam, beteg vagyok, gyere haza. vagy fiam, beteg vagyok, maradj. (de attól még beteg vagyok, gyere haza)
anyukának sok jobbulást kí

csak mert 2015.03.14. 15:40:45

adrit, nóri, patrik menjen már hazaaa

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.14. 15:41:43

...vánok, csak -és most mindenki még jobban utálni fog- nekem mint nézőnek, nincs közöm ehhez.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.14. 15:42:34

@csak mert: még nincs hajnali 1, micsinálsz itt? :DDD

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.14. 15:44:57

@csak mert: egy krokodil? nem vagy túl tematikás te se :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.14. 15:46:16

@ÉH3sZ: :) nálam fekete. kötekszel még? :)

csak mert 2015.03.14. 15:46:43

@aggyistenbrittudós: mi van a krokodillal? :)
apolra értettem, hogy igazad van

csak mert 2015.03.14. 15:47:23

@aggyistenbrittudós: leesett :D lassan, de megvan a krokodil

ideasz 2015.03.14. 15:47:29

Nézem, nézem, de valahogy nem az igazi....
Úgy érzem suhancok ezek. Nyafogó, ostoba libák, meg suttyó ficsúrok.
Talán a célközönség miatt, vagy ki tudja.
Mindenesetre sztem idősebbekkel jobb lenne. Nekem...

csak mert 2015.03.14. 15:49:29

@ideasz: elég szánalmasan buták.. és amikor isznak..te jóég

2015.03.14. 16:56:18

@aggyistenbrittudós: Lattam, en azert is koszonok :)
@csak mert: szelbusz :)
@ÉH3sZ: egyetertunk jofej nem jofej kategoriakkal

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.14. 17:06:15

@beacska: Én azt nem tartom tematikázásnak, hogy mindent abból a szempontból vizsgál meg, hogy az hogyan érinti az ő szerelmi szálát. A játék lényegét nem látja, elvárja, hogy a többiek tiszteletben tartsák ezt az akaratát. Ádinka 2. Azt sem látom, hogy ő pontosan mire is nyitott?:DDDDDD

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.14. 17:09:04

@aggyistenbrittudós: EZ most nem volt igazságos. Hol lengette be a betegséget? Te hallottál ilyesmit a játékban? Az, hogy mi mit olvasunk itthon...:DDDD

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.14. 17:17:26

@Tündérfalvi A.: A szabályzat tiltja, hogy valaki kiszálljon? Ha mondjuk egy családtagjuk beteg lesz, az nem vis major?

kamilla123 2015.03.14. 18:40:09

csak most néztem ,meg a tegnapi öfit, és nem olvastam el a kommenteket, szóval lehet. h ez már volt, de mi lett volna akkor, ha Naomi beáll Loki mögé, Nóri is, Snezi viszont Patrik mögé áll be, ahogy Adri is. Akkor Milán pár nélkül marad és ő is kiesik, meg két lány is? na az érdekes lett volna

Gia Gianea 2015.03.14. 18:44:56

@kamilla123:Az Éden Hotelek történetében valahogy sosem történt még ilyesmi.Ha meg történt,akkor lehet,hogy felvették újra a jelenetet. ;-)

kamilla123 2015.03.14. 18:49:20

@Gia Gianea: pedig sztem ez nagyon jó, és példát statuáló dolog lehetne. Mert pl vegyünk egy ilyen helyzetet, amikor több a lány. Minden fiú állatira nyeregben érzi magát, és emiatt akár fölényeskedhet is a párjával (ahogy pl Loki is Nórival), és egy ilyen bizonytalan helyzetben elképzelhető,h emiatt az adott csaj jobban megbízik vki másban, mint az adott párjában és odaáll máshoz. Vagyis érdemes a pároknak mindig is egy kicsit udvarolni egymásnak, nehogy ez bekövetkezzen. De sztem egyszer érdemes lenne eljátszani ezt a szituációt is. Amúgy a műsornak is lehet jót tett volna egy ilyen nagy vérfrissítés, három új lakó jönne :-DD

ÉH3sZ 2015.03.14. 19:18:55

@kamilla123: Egyrészt hamar véget érne a játék, ha előbb elhasználnák az újakat vagy az utolsó 3 hétben nem lenne kieső. Másrészt miért állna oda egy lány ahol már áll egy? Kivéve persze a védettet, aki szintén nem véletlenül választhat utoljára. Saját halálos ítéletét írná alá önként, nem?

kamilla123 2015.03.14. 19:37:25

@ÉH3sZ: nem feltétlenül. például most lehet, h Loki Naomit választotta volna Nóri helyett.

ÉH3sZ 2015.03.14. 19:44:16

@kamilla123: Ezt csak akkor tudod megtenni Naomiként, ha 100%ban biztos vagy Loki döntésében, különben kétséges a siker. Mennyivel lett volna ott több esélye, mint GyurMilán mellett Snezivel szemben?

Tündérfalvi A. 2015.03.14. 19:47:09

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Anyukája nyilatkozott az ÉÉ-ben, amikor Apol elájult. Akkor mesélte, hogy az utazás előtt tudták meg az eredményeket. Szóval jogos, hogy a lány nincs a toppon, de mivel már tudta, amikor kiutazott, akkor vagy tegye félre és játsszon vagy nem kellett volna kiutaznia.
Fogalmam sincs, hogy mi van a szabályzatban. Nyilván megoldják, szerintem vannak tartalék játékosok.

kamilla123 2015.03.14. 20:05:48

@ÉH3sZ: én egy elméleti problémát vetettem fel,h mi van akkor, ha lánytöbbség esetén is egy fiú egyedül marad mégis. Pl titokban beígéri Naominak Loki,h ha mellé áll, akkor kiejti Nórit. És mondjuk Snezi meg vmiért mindenképpen Adrira utazna, ezért beáll Patrik mögé. És így Milán egyedül marad. Szóval nem a konkrét mostani szituációt elemeztem. Elvileg simán kialakulhat ilyen helyzet is.

ÉH3sZ 2015.03.14. 20:18:48

@kamilla123: Elvileg simán kialakulhat ilyen helyzet is, ha egy játékos (Snezi) mindenképpen egy vetélytársára (Adrira) utazna, ugyanakkor amikor egy másik játékos (Loki) mindenképpen ki akarná tenni a párját és ugyanekkor egy harmadik játékossal (Milán) senki sem akarna párt alkotni.

kamilla123 2015.03.14. 20:30:19

@ÉH3sZ: igen, ezt próbáltam felvázolni én is :-)

ÉH3sZ 2015.03.14. 20:43:45

@kamilla123: Ez csak az elméleti lehetőség, a gyakorlat ebbe beleszól. Szerintem sem engednék a szerkesztők:)

Mók_Ica 2015.03.14. 20:49:38

jó estét :) bekukkantottam...
sztem gyagyák voltak, hogy így választottak párt.... simán kirakhatták volna adrit is.... kár, hogy nem beszéltek össze és nem tematikáztak jobban.....

kamilla123 2015.03.14. 20:50:34

@ÉH3sZ: pedig jó kis fordulat lenne :-)

Puncylla 2015.03.14. 21:01:20

@kamilla123: Akkor Milán pár nélkül marad, ahogy a két lány is. Majd Milán választ a két lány közül, és csak egy lány esik ki.
Ezerféleképpen megoldható lett volna, hogy ne legyen egyértelmű: csak Naomi vagy Adrienn.

Puncylla 2015.03.14. 21:02:27

@Puncylla: Ja, mert az, ami egyértelmű, az unalmas.

Gia Gianea 2015.03.14. 21:13:05

@Puncylla: Eleve nem kellett volna Sneci választási lehetőségét két fiúra leszűkíteni.Akkor retteghetett,meg találgathatott volna mindenki.

kamilla123 2015.03.14. 21:25:44

@Puncylla: egyébként esküszöm, úgy láttam Patrik fején, h csalódott volt Snezi választása miatt. Sztem az elmúlt napok ámokfutása után már tele volt a töke Adrival, és így megszabadulhatott volna tőle úgy,h a lelkiismerete is tiszta maradt volna

Dirty Dettiy 2015.03.14. 21:26:16

@Gia Gianea: Igen, ezzel durrantották el (a szerkik) elsősorban, ezáltal egyszerűsödött le a szitu.
Szia Gia, mindig örömmel látlak, ha idejutok és visszaolvasok. De olyankor már többnyire nem aktuális, amit mondanék.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.14. 21:36:06

@kamilla123: Elvileg tök igazad van, csak azt nem tom, hogy a gyakorlatban meddig tudnám gyakorolni a türelem erényét Nórival. Sztm Loki is így van vele. .:DDD

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.14. 21:40:16

@Mók_Ica: Mer' tegnap sehol nem vót, még egy virágláda se:(((

Schlomo Goldberg 2015.03.14. 22:22:25

Szegény Becks, most jó eséllyel csak Adri pörköltszaftos arcába mártogathatja a farkát.

csak mert 2015.03.14. 23:10:08

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: bocsi, hogy ideugatok, de tényleg volt róla szó, hogy Apol anyukája miatt lett rosszul, és nem a blikkben, hanem a tv2 éden oldalán

csak mert 2015.03.14. 23:14:38

Én azon is gondolkodtam, hogy jó húzás lett volna, ha a cserélt párhoz kellett volna állniuk...
mennyiféle csavart ki lehetne hozni..

beacska 2015.03.14. 23:26:09

a játékosok így is kivannak (és még hogy ki lesznek!) idegileg, nem hiszem, h jó ötlet a bizonytalansági faktort még ennél is magasabbra emelni

Gia 2015.03.14. 23:54:36

@hős cincér: Szia Cincérke,én is örülök,ha látlak! :-) Azért írd csak meg mindig nyugodtan a véleményed,én (is) kíváncsi vagyok rá!

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.15. 00:35:39

@csak mert: Hát a TV2 Éden oldala a bent lakóknak pont olyan, mint a Blikk. Nem a játékuk része, hogy mit írnak nekünk:)

csak mert 2015.03.15. 01:44:07

@beacska: azért elég sokat lazítanak, rájuk fér némi izgalom is :))

2015.03.15. 08:17:50

@Gia: @hős cincér: kell a vérfrissítés (vagy a friss vér?) :D :)))

haruka 2015.03.15. 08:51:58

Tegnap egész nap repeat-ben ment a fejemben a Baywatch főcímdala, úgyhogy remélem tényleg villantani fog valami tematikát az új gyerek, hogy ezt ellensúlyozza.

Gonosz törpe 2015.03.15. 09:12:30

@beacska: A műsor a fontos, nem a játékosok nyugodt luxusnyaralása...

Gia 2015.03.15. 13:36:16

@fosch9: Miért is? :-) Nem értem mire gondolsz.

2015.03.15. 13:47:57

@Gia: arra, h a véleményére én is kíváncsi vagyok :D

kamilla123 2015.03.15. 16:04:21

megnéztem az előbb az Éden Hotel első szériájának első részét. Hihetetlen, mennyivel több dolog történt benne, pedig nem volt semmi direkt belenyúlkálás vagy kavarás a szerkik részéről (vagy ha igen, akkor nagyon profin csinálták),. A szereplők is szebbek voltak. Például az összes lány kifejezetten helyes, a fiúk pedig mind jó pasik (igaz, mindegyik más típus). És még nem ez az agyongyúrt állat volt akkor a divat. Ja, és képesek mind értelmesen nyilatkozni a riportban, talán Jennifer volt az egyetlen, aki kissé butuska volt. Szóval valszeg a műsort készítő brigád volt sokkal profibb a castinggal.

Dinamo 2015.03.15. 17:17:13

Sziasztok!
Itt egy 2012-es videó TV2 Mokká-ból. Éden Mariann (Botox) feneke volt az etalon VV Dóri brazil, szilikon fenekéhez. Mariann 00:56-tól.
www.life.hu/bulvar/20141114-fenekimplantatuma-van-a-valovilag-uj-lakojanak-vv-doranak.html

Zsoofka 2015.03.15. 19:43:19

@Dinamo: Ezek szerint ezeket egy istállóban tenyésztik és minden valósághős ismeri egymást :)

Dinamo 2015.03.15. 21:01:44

@mokamini: Az biztos, hogy szeretnek szerepelni. Nagy Apolka: szépségverseny és Rising Star, Bencsik Adrienn: Csillag születik és X-faktor, Snezjana: Candy a Jukebox Babiez lánycsapatban.

beacska 2015.03.15. 22:36:08

@kamilla123: én, ha műsorkészítő lennék, ugyanazokat hívnám meg, akik már készítettek ilyen műsort

Zsoofka 2015.03.16. 06:36:27

@beacska: Én meg úgy gondolom, hogy pont azok lehetnek ilyen műsorban érdekesek, akik nem az egyforma tenyésztés remekei és vérfrissítést hoznak, új látásmódot. Lsd VV Attila. Lehet szeretni meg nem szeretni, de legalább nem ugyanolyan. Fogadjunk, hogy Naomi sem a gyár terméke, hanem valaki meglátta az őrült kis fejecskéjét és rádumálta, hogy jó lesz itt neki... Ő se kellene itthonra, de üde színfolt volt a sok egyen.nő között :)

chilii · http://chilii.blog.hu 2015.03.16. 08:52:48

Nem értem a szerkiket, miért nem játszották ki a legnagyobb ászt a párválasztón (már a viasaton is hiányoltuk ezt), mégpedig, hogy a védett játékos válasszon először párt. Ezzel igazán meg lehetne kavarni az állóvizet, és nem az lenne ami most, hogy mindenki megy a megszokott langyos helyére, a két szerencsétlen várja a végén, hogy melyikük megy a levesbe...

Bujumburi 2015.03.16. 09:10:45

ÓÓÓÓ, jajjjjj, ez hogy történhetett meg?! Egyetlen Albinánk.... hüpp-hüpp...

XocoLatte 2015.03.16. 09:23:12

@chilii: Azért azt be kell lássuk, hogy alapvető ellentmondás feszül a játékosok és a szerkesztők-nézők tematikázásra való hajlandósága/elvárásai között. Ami számunkra egy érdekes, színes, izgalmas lehetséges húzásnak néz ki kívülről, az az érintett játékosoknak odabentről felesleges, bizonytalan kimenetelű kockázatvállalás, ezért nem is történik meg.
Ritka az a fajta játékos, aki a kavarás és kockázatosság miatt húzogat, ha amúgy a saját sejhaja átmenetileg biztonságban lévőnek látszik.

XocoLatte 2015.03.16. 09:38:18

@Dinamo: ez alapján azért erős túlzás azt gondolni, hogy Mariannának is fenékplasztikája volna. Persze a testképzavaros nőknél sosem lehet tudni, hogy meddig tart a megállj, pláne, ha a testképmódosító beavatkozásokat finanszírozó hímek adottak.

2015.03.16. 10:33:30

@XocoLatte: szép mondat volt :D

malevil2050 2015.03.16. 10:53:57

Vnyimányije,vnyimányije!!!!! Ne tessék a tv elé ülni a cokott időben,mer a tv2 átállította a zórát ( nem akart lemaradni asz m1csereberem2petőfidunatévé kvártettbűl) - íty a pardize 55 minyutummal később keszdődik.Cívesen, hehe

XocoLatte 2015.03.16. 10:58:35

@fosch9: Cinkelsz vagy valóban?

2015.03.16. 11:05:25

@XocoLatte: valóban :D a kis valóságukat szépen leírtad
@malevil2050: te olyan figyelmes vagy :)

XocoLatte 2015.03.16. 11:08:07

@fosch9: ööö, köszi szépen... az új kávépartner milyen? ;-)

2015.03.16. 11:18:22

@XocoLatte: hehe, nincs új kávépartner :D a régi lépett meg :D

chilii · http://chilii.blog.hu 2015.03.16. 12:48:55

@XocoLatte: Nem a felesleges kockázatvállalásra gondoltam, nyilván mindenki igyekszik biztonságba helyezni a valagát. De ha a védett játékos választ először, akkor nyilván az, akinek a párját választották, kénytelen "B" terv után nézni, mint ahogyan egyébként volt is rá utalás korábban, hogy Albina és Bence meg is állapodtak ilyesmiben. Egyébként meg a műsor a nézőkért van, nem a játékosokért ;)

XocoLatte 2015.03.16. 13:18:19

@chilii: ez totál érthető így is, de szerintem a szerkesztők azzal voltak inkább elfoglalva, hogy még ha a játkosok a jól bevált páruknál maradnak is, a nagy dilemma és az ezzel járó műsorfeszkót a védett játékos választásával képesek fenntartani a végéig. Vagyis az eheti műsor minimum szlogenje számukra annyi volt, hogy Naomi vagy Adrienn esik ki? Ennyivel megelégedtek, ha meg még valami extra leesett volna, pl. a játékosok bekavarnak és Nóri is reális kiesőjelölt lehetett volna, azt bónuszként élték volna meg, Naominak meg is adták erre az esélyt, aki valami miatt nem élt vele.
Remélem, ahogyan a szerkesztők is tanultak a műsor előrehaladtával, majd a továbbiakban láthatunk még olyan csavarokat tőlük, amelyekkel a játékosokat is nagyobb kavarási húzásokra késztetik és ettől valóban az egyetlen fő szempont, a műsor nézettsége, érdekessége emelkedik.

Dinamo 2015.03.16. 14:15:31

@mokamini: "beacska" a műsor készítőiről és nem a játékosokról írta azt, hogy ugyanazokat hívta volna meg, mert "kamilla123" írására reagált.
Egyébként a tenyésztéssel és vérfrissítéssel kapcsolatban egyetértek veled. : )

Dinamo 2015.03.16. 14:28:26

@XocoLatte: Én nem utaltam arra, hogy Mariann feneke szilikonos.
A Mokka videóban arra a kérdésre, hogy "Ez implantátum?", azt válaszolta "Nem, ez saját".
Mariann testvérétől is megkérdezték az Éden Éjjelben, mi nem igazi Mariannon, és a srác azt mondta, hogy a mellei és a szája.

XocoLatte 2015.03.16. 14:40:11

@Dinamo: jaj, bocs, azt hittem, az etalon alatt ezt kell érteni.

Dinamo 2015.03.16. 14:46:09

@XocoLatte: Úgy értettem, hogy minta. A riport szerint VV Dóri, barátnője, Mariann fenekét tökéletesnek tartotta, és ő is olyat szeretett volna.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2015.03.16. 18:55:22

Mély fájdalommal vegyes megrendüléssel vagyok kénytelen közölni, hogy én ezt 21:20-tól már nem fogom nézni, végig legalábbis biztos, hogy nem. Nekem ez már túl késő. Elhiszem hogy a rossz nézettség miatt paterolták el, de hát ez engem ugye nem érdekel :)

ÉH3sZ 2015.03.16. 19:22:13

@Yooha: Másnap délután megismétlik a SuperTv2esen

2015.03.16. 19:44:53

@Yooha: szomoruan olvasom :( en is lesz h bealszom a vegen sztem
@ÉH3sZ: jah odairjak de nem adjak le mindig House van helyette

ÉH3sZ 2015.03.16. 20:05:08

@fosch9: Kávézzál Xocolattéval és nem alszol be :) House van helyette? De beteg :)

malevil2050 2015.03.16. 20:18:46

Emeseeeeeeeeee! Ne kapcsold be !!! monntam má néked ,később lesz!!!

Puncylla 2015.03.16. 20:31:46

@XocoLatte: Naomi maga jött rá, hogy kavarni lehetne. Kérdezte Lokit, mi volna, ha mögéd állnék? Mire az: mögém nem állhatsz. Pedig ebből neki semmi hátránya nem származott volna, így is azt választ, akit akar.
Egy kicsit meg is utáltam ezért.

2015.03.16. 20:33:47

@ÉH3sZ: hehhe majd megkérdezem szereti-e a kávét :D

Gia 2015.03.16. 20:38:11

Mutattak már új,hosszabb előzetest.Mintha Loki Snezivel veszekedett volna.Kíváncsi vagyok..

XocoLatte 2015.03.16. 20:39:25

@ÉH3sZ: @fosch9: ilyen későn már nem kávézom, ellenben van egy jóféle rozé a hűtőben... :D

2015.03.16. 20:41:25

@XocoLatte: :DDD azt hittem kibeszélünk a hátad mögött, ÉH3sZ kitűnő kerítő :DDD
kis pohárkával kérek :P

XocoLatte 2015.03.16. 20:42:02

@Puncylla: Loki még mindig Nórinak jövök eggyel üzemmódban van, persze lehet, hogy csak eljátszotta, hogy Naomival ki tud jönni, a csaj teljes kiszámíthatatlansága őt is eltántorította a tematikázástól...

XocoLatte 2015.03.16. 20:42:46

@Gia: nem láttam, ki volt az a csaj, nagyon gyors vágás volt, anni látszott, hogy jó popsijú nő volt

XocoLatte 2015.03.16. 20:43:56

@fosch9: állok elébe, remélem, át is jössz akkor -- hozom a poharadat, plazmát beizzítom...

Gia 2015.03.16. 20:43:57

@XocoLatte: Kiragadtad a "lényeget". :-)

Gia 2015.03.16. 20:45:05

@XocoLatte: Naomi nem volt egy életbiztosítás..

XocoLatte 2015.03.16. 20:45:09

@Gia: a csajt hátulról kapta el a bevágás, pont emiatt nem is lehetett levenni, ki az, és fekete tanga volt rajta, Loki meg üvöltött vele hangosan és nem visszafogottan

2015.03.16. 20:47:46

@XocoLatte: mostantól azt fogják hinni a "többiek", hogy együtt nézzük az estit ;-)

Gia 2015.03.16. 20:47:59

@XocoLatte: Lehet,hogy csak napok-hetek múlva derül ki,hogy ki a gazdatest..

Gia 2015.03.16. 20:48:46

@fosch9: Á,nem hisszük.Tudjuk! :-))))))))))))

2015.03.16. 20:50:54

@Gia: :PPPP :DDD
pedig épp kamuzni akartam kicsit az előzetesről (amit nem láttam) de látom felesleges a mellébeszélés :D

ÉH3sZ 2015.03.16. 20:51:07

@XocoLatte: Az a kérdés, a rozétól elalszik vagy felélénkül? :)
@fosch9: Az a kérdés, a rozétól elalszol vagy felélénkülsz? :)

Gia 2015.03.16. 20:53:10

@ÉH3sZ: Egyedül alszanak a rozétól,kettesben felélénkülnek. ;-)

XocoLatte 2015.03.16. 20:54:13

@fosch9: remélem is, és irigykednek rám! ;-)

XocoLatte 2015.03.16. 20:55:16

@ÉH3sZ: egyértelműen felélénkít, egy ropogós, üde, nagyon gyümölcsös, jó hideg kékfrankos rozé

XocoLatte 2015.03.16. 20:56:21

@Gia: bocs, ez eddig az este aranyköpése.... vinnyogok...

Gia 2015.03.16. 20:57:26

@beacska: Jó,ez egy kicsit alien-es volt.. :-)))

XocoLatte 2015.03.16. 20:59:44

@Gia: szerintem a szilikonnal telt zacskó és az emberi test szimbiózisára utalt vele... :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.16. 20:59:47

wazze, most későbbre rakták, még 15 perc.

ÉH3sZ 2015.03.16. 20:59:52

@Gia: gazdatest:)

@XocoLatte: @fosch9: Az Éden hotelt azért nézitek?:)

2015.03.16. 21:00:56

@XocoLatte: hehehe :D
@Gia: cukker vagy

beacska 2015.03.16. 21:01:33

@ÉH3sZ: persze, de akkor nem tudok fórumozni (másik szobában van a tv)

2015.03.16. 21:01:52

@ÉH3sZ: ha nem lesz túl sok a poharazgatás :D

Gia 2015.03.16. 21:06:16

Pezsgője nincs valakinek? :-)

XocoLatte 2015.03.16. 21:06:37

@ÉH3sZ: Nekem jó, a z íróasztalom a géppel, a TV-m és a rozém is egy szobában van... :D
fosch9 még lezuhanyzik, de erősen a műsort tervezzük nézni a poharazgatás közben.

Tudjátok mit? Van még pár üveg ebből a rozéból, bevágok még egyet a fagyasztóba, ki csatlakozik még hozzánk? ;-)

XocoLatte 2015.03.16. 21:07:41

@Gia: fene nagy mákod van, az is akad... :D

Gia 2015.03.16. 21:15:18

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Szerintem az nem lesz otthon.Csak én vagyok mákvirág. :-)

Gia 2015.03.16. 21:16:36

Kezdőőődikkk..

Mók_Ica 2015.03.16. 21:18:45

jó estét :) virágládák, konténerek a helyükön :))))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.16. 21:19:39

Órák száma: 2

Atyaég :D berki :DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Kampóscsőrű kardinális 2015.03.16. 21:22:31

Sziasztok! Tud valaki egy linket,amin nézhető a TV2 ? Valami gond van nálunk a UPC vel délután óta,már az agyvérzés kerülget!!!! HELP!!!!!

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.16. 21:23:18

Egy vizimentő (Gergő) jön be. Most várják...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.16. 21:24:09

Azért Peti is mutogatja a farkát, jegyzem meg.

2015.03.16. 21:25:42

ketten előadnak egy One-Man show-t
az már valami :D

Mók_Ica 2015.03.16. 21:26:18

loki: ..... péterrel együtt előadunk egy vánmensót..... :))) hihihihihihi

vizimentő gergő cuki fiú :)))

Krétagarbó 2015.03.16. 21:26:35

Nagyon fiatalka ez a Gergő, jujj.

haruka 2015.03.16. 21:27:04

Végzős gimnazista, attttyaég.

Mók_Ica 2015.03.16. 21:28:22

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: nekem peti és loki a kedvencem :)) lányok közül még mindig apolka.... :))) és neked ki a köedvenced??? :)))

@Krétagarbó: sziaaaaaaaaa :))) :*

Krétagarbó 2015.03.16. 21:28:43

@Mók_Ica: pedofil vagyol-e? :))) Csók amúgy:)

Mirocska 2015.03.16. 21:29:23

Sziasztok! Végre nem maradok le az elejéről! :-))

2015.03.16. 21:29:45

most már tattikázzon valaki végre

Mók_Ica 2015.03.16. 21:29:46

@Krétagarbó: lófülét vagyok... :))) ha belehúzok anno, a gyerekem lehetne :)))

Gia 2015.03.16. 21:29:51

Ez még nem is kölökgólya....csak tojás.. :-o

mercsi 2015.03.16. 21:29:53

itt is van poppy takaró???

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.16. 21:31:21

@Mirocska: már lemaradtál :D

Ez a srác jó, ha 15 volt, amikor az éden 1 ment:O

Krétagarbó 2015.03.16. 21:31:34

Már a kisfiún is tetkó van...

2015.03.16. 21:31:47

@mercsi: itt sátor van :D
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: lokinak van tetkó te meg azt mondtad nem tetkósnak drukkolsz

Mók_Ica 2015.03.16. 21:31:57

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: csak mert lokin nincs tetkó? :))))
mariann jó .... :))) naomi labilis volt.... nem nyerhetett...

mercsi 2015.03.16. 21:32:12

@fosch9: igen, ezen én is felnevettem :D

Mirocska 2015.03.16. 21:32:46

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Itt voltam! :-)
Annyira kell mindig figyelnem, nem tudok kommentelni is, csak olvasni! :-D Nem olyan egyszerű, mint a VV!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.16. 21:33:32

@fosch9: azt írtam, h annak fogok. Lokinak már a jelenben drukkolok :D

@Mók_Ica: lsd kilencesnek írt válaszom :D

2015.03.16. 21:33:42

egyébként én mariannban még mindig nem érzem a nagy tattikust
inkább egy kicsit málé dörzsölt műcsajt
nemtom így látom

haruka 2015.03.16. 21:33:48

Máris reklám?
Snezi annyira nem szimpi, tényleg azt hiszi ő szarta a spanyolviaszt.

Krétagarbó 2015.03.16. 21:34:07

Brekit elfelejtették felöltöztetni, csak egy piros bermuda volt rajta? Nem láttam a legelejét, csak amikor a kisfiJJúval beszélgetett...

Mók_Ica 2015.03.16. 21:34:08

@Mirocska: nekem is.... csak én "öregen" szültem :))))

@fosch9: ez a Dotty kicsit ellentmondásos..... hihihihihihi

hol van birike? volt ma? lesz ma?

mercsi 2015.03.16. 21:35:10

@fosch9: :D de az a szivecskés takaró, amivel többen is betakarták magukat, az is Poppy, nem? :)

Krétagarbó 2015.03.16. 21:35:35

@Mirocska: ez igaz, ezt nem is tudnám közvetítetni úgy, mint a VV-t.

2015.03.16. 21:35:54

@Mók_Ica: tattikázik :D
@Krétagarbó: kell dülleszteni az izmokat is

2015.03.16. 21:36:51

@mercsi: hát nem figyeltem :( de majd a végén sponzor felsorolásnál figyelek :D

Mók_Ica 2015.03.16. 21:37:07

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: kaBBe :))) :P

@fosch9: még nem érkezett meg a játékba 100%osan :))))

@Krétagarbó: mától később kezdődik :))) 21.15-kor :))) és az eleje az eddigi történések összefoglalója volt, nem maradtál le semmiről :))) ja és berki is mutogatni akarja a tökéletes testét :))) vagy mára lóbádzset ruha volt betervezve :))))

Mirocska 2015.03.16. 21:37:49

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Jaja! :-D
@Mók_Ica: Én is öregen kezdtem, azért csak lehetne! :-D
Az én kedvenceim egyelőre: Loki és Mariann, aztán majd meglátjuk.

2015.03.16. 21:38:20

@mercsi: marianna
@Mók_Ica: ki ne tematikázza magát mint naomi :D

Mirocska 2015.03.16. 21:38:46

@Krétagarbó: Sok mindent csak akkor értek meg, amikor másnap reggel elolvasom a hv-t. :-)))

2015.03.16. 21:39:20

Tenyérke, ha olvasod: még nem történt semmi csak megérkezett egy tejfeles szájú vízimentő. Reklám után jön a két boríték.

beacska 2015.03.16. 21:39:39

ennek az új fiúcskának kicsit nagy az arca...az érettségi előtt állók magabiztosságával...remélem, megszívatják :D

Krétagarbó 2015.03.16. 21:40:18

@fosch9: nem szeretem, ha egy férfinek nagyobb melle van, mint nekem:)

mercsi 2015.03.16. 21:40:36

@fosch9: igen, bírom :) értelmesnek tűnik. viszont kíváncsi vagyok, kik lesznek ennek a hétnek a főszereplői, kik "zavarodnak meg" az új fiú érkezésétől :)

Mók_Ica 2015.03.16. 21:41:17

@Mirocska: az élet a 4. x után kezdődik-dikk :)))))
én petit is bírom :))

@fosch9: sztem még nem fogja..... különben is most fiú fog kiesni.... felőlem mondjuk bence mehetne... nem sok vizet zavar..... mariann lehetne loki párja és a baywatch fiú pedig állhat nórihoz.... pl.

vastyúk is .. 2015.03.16. 21:41:31

Jó estét mindenkinek!
Milyen kis fiatalka Vizimentő.. Kíváncsi vagyok, hogy fog vizsgázni. Mondjuk ránézésre semmivel sem tűnik hülyébbnek Gyurmánál.. :D.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.16. 21:41:50

@fosch9: @Mók_Ica: ebben a műsorban a szavakon van a hangsúly, figyeljetek mmkk :D

Szegény Lokit már akkor kinéztem, amikor el sem kezdődött a másor :)

@Mirocska: várom :D

Gia 2015.03.16. 21:42:00

@mercsi: Milán köztük lesz. :-) Már aludni sem mer szegény..

Krétagarbó 2015.03.16. 21:42:04

@Mirocska: én is, most hasznosak is a posztok, nem csak humorosak. Sixx meg alapos is szerencsére.

2015.03.16. 21:43:08

@Krétagarbó: látod egyesek ezért kérnek egy pár szilikont a gazdatestbe :D
@mercsi: nem tudom még teljesen elfogadni valami mókás jó fej csaj még kellene
@Mók_Ica: bence v patrik felőlem is

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.16. 21:43:32

Snezi testére nagyon irigy vok, köszönöm, h elmondhattam.

Mirocska 2015.03.16. 21:44:01

@Krétagarbó: És mellette még a VV5-öt is nézem, amikor csak van egy kis időm! :-))

Krétagarbó 2015.03.16. 21:44:25

@Mók_Ica: egy ilyen csere nekem is tetszene. Bence go home!

2015.03.16. 21:44:58

@vastyúk is ..: hello, sőt, nála értelmesebb sztem :D
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: legközelebb figyelek :)
@Ditti82: stét :)

Krétagarbó 2015.03.16. 21:45:35

@Mirocska: én most kicsit élvezem a VV nélküliséget:)))

Krétagarbó 2015.03.16. 21:46:43

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: azt hiszem, ezt többen is elmondhatjuk magunkról:))))

2015.03.16. 21:46:45

ne röhögj, majdnem halott vagy

2015.03.16. 21:47:29

nóri hisztis :D

Ditti82 2015.03.16. 21:47:32

@Gia: Milán mitől nem zavarodik meg? :D

Mók_Ica 2015.03.16. 21:47:54

@vastyúk is ..: hali :) az előzetes alapján több esze van gyurmánál :)

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: kapsz szavakat: szeri van, ekg, csók, pusszancs :))))

2015.03.16. 21:50:52

megjött gólem a két löevéllel

Krétagarbó 2015.03.16. 21:50:59

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Ööööö, hüle vagyol:)

Bence most a saját bejáratú párját fikázta? Ezt meg így hogy?

Gia 2015.03.16. 21:51:18

Berki gatyója libaizé színű..

Krétagarbó 2015.03.16. 21:51:54

Brekit Krisztiánozzák, én meg sosem tudom hirtelen, kiről is beszélnek...

vastyúk is .. 2015.03.16. 21:51:57

@fosch9: @Mók_Ica: reméleméljük nem csak az előzetes alapján tűnik majd annak, hanem az is lesz.. ;D

Mók_Ica 2015.03.16. 21:52:21

@fosch9: ekg :)))

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: a csöcsöket vagy a többi testrészt szeretnéd :))) nekem is teCCik a teste, csak mondjuk kisebb melleket kérnék hozzá :)))

@Ditti82: helló Dittike :)))

2015.03.16. 21:52:21

a macskák elmondják a véleményüket gergőről
sneci szerint túl komoly

Ditti82 2015.03.16. 21:53:24

@fosch9: Te is az lennél, ha a párod nem mentett volna ki időben. :P

haruka 2015.03.16. 21:53:25

Fú, Zoé adott egy pusszantóst Berkinek.

vastyúk is .. 2015.03.16. 21:53:40

@Krétagarbó: Uggyanezzz. Pillanatra azt hittem, hogy a Vizimentő, de nem értettem a kontextust, szóval felnéztem, és megláttam, hogy a Gólem az :D

Kampóscsőrű kardinális 2015.03.16. 21:54:47

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Köszi a linket !
A fiúk közül Petit és Lokit kedvelem, a lányok közül.......talán Apolkát.

vastyúk is .. 2015.03.16. 21:54:48

@haruka: annyira szurkolok, hogy Zoé játékos legyen, úgyhogy az ilyeneket mindig teaser -nek veszem :D

haruka 2015.03.16. 21:54:53

A két borítéknak ott kell maradni az asztalon, nem szabd kinyitni mert az kizárással jár. Mindkettőben egy-egy szó van. Párválasztón a srác dönthet hogy melyiket nyitja ki.

Mók_Ica 2015.03.16. 21:54:56

@Krétagarbó: lecserélné nórit gergőre :DDDDDDDDD

@vastyúk is ..: jaja :)))

@fosch9: sneci most elég eCCerű eszűnek tűnik.... a múlt héthez képest....

@Gia: mondd csak ki, libaFOSCSI :))))

2015.03.16. 21:55:17

@Gia: libafosch, mondd ki bátran :D
@Mók_Ica: :DDD
@vastyúk is ..: jó lesz sztem

Gólem kapja a két löevelet és egy arcrapuszit Zöétól.
A két boríték az asztalra kerül, ne nyissák ki, az kizárással jár. A két borítékban egy-egy szó van. Ezek befolyásolják Gergő játékát.
Gergő a következő ceremónián nyitja ki de csak az egyik borítékot, a helyszínen mondhatja h a pirosat v a zöldet - addig figyelje a körülötte történő dolgokat.
(ha valaki nem látná) :D

ÉH3sZ 2015.03.16. 21:56:22

Gólemen műtőspóló van:)

haruka 2015.03.16. 21:56:42

@vastyúk is ..: tudod, bármi megtörténhet. :D Valamelyik előzőben volt egy srác, aki felszolgált meg koktélt kevert, és azt hiszem ez volt a küldetése, hogy ne találják ki, hogy ő is egy játékos.

Krétagarbó 2015.03.16. 21:56:44

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: tudod te azt, ne írj már hülyeségeket.:)
A borítékokat Vizimentő sem nézheti meg? Milán érzi a vesztét, nem sírnék utána sem.

2015.03.16. 21:57:46

@Mók_Ica: sztem is, nagyobb volt a füstje mint a lángja típus
@Ditti82: ehehehe én nem bízom a véletlenre :D

Mók_Ica 2015.03.16. 21:57:55

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: telhetetlen :P

patrik 2-3 év múlva egy szét- vagy lecsúszott alkesz lesz, ha így folytatja.... már most eléggé durván látszik az arcán az alkohol....

na, gergő is megtalálta petit :))) remélem össze fognak tematikázódni :)))

vastyúk is .. 2015.03.16. 21:58:04

Vizimentő Hipszterrel tematikázik a spalettáról, máris szimpatikus! ez azzzzz

Ditti82 2015.03.16. 21:58:26

Őőőő, csak szerintem lehet a színekben csavar? Vagy csak bonyolultabban gondolkodom, mint Patrik? :D

2015.03.16. 21:58:43

nincs többségben a szürkeállománnyal nem nagy többségben rendelkezők tömege

mondja peti :D

2015.03.16. 21:59:22

@fosch9: vagyis a hülyék vannak többségben csak már túltematikáztam a fogalmazást

otedragaklementina 2015.03.16. 21:59:55

Emberek! Lehet, hogy megvilágosodtam! Mikor volt a forgatás? Peti nem movemberezik?

2015.03.16. 22:00:12

@Ditti82: gólem foszöld gatyóban hozta én a zöldet választanám

Gia 2015.03.16. 22:00:41

@fosch9: Alig bírt kijönni a mondatból... :-)

Mók_Ica 2015.03.16. 22:00:50

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: @fosch9: talán kevesebbet beszélt a múlt héten :))) azért nem tűnt fel annyira.....

Krétagarbó 2015.03.16. 22:01:06

@haruka: az Omar volt, nem? De ő csak rövid ideig játszotta a pultost.

vastyúk is .. 2015.03.16. 22:01:46

Stüszinek fájnak a cickók, miközben Butuli-toxinnal beszélik ki Vizimentőt. Gyurma trakigomédia Hipszter szerint, és milyen igaza van. Az nagyon tetszik, hogy a gyerek viselkedésétől már összecsokizta az alsóneműt a fél társaság :D

haruka 2015.03.16. 22:01:55

Milán már vizionálja a kiesését.

2015.03.16. 22:02:11

@Mók_Ica: hallgatott és titokzatosnak tűnt
@Gia: én is felröhögtem (az ember elveszett a rozéval)

Elektra1976 2015.03.16. 22:02:13

@Ditti82: Az egyik évadban Pókmajom a pirosat választotta így kapta a második védettséget Most tuti a zöldbe lesz (vagy nem)

Mók_Ica 2015.03.16. 22:02:21

milén most ugyanazt adja elő, mint a múlt héten adri.... broáf....

Ditti82 2015.03.16. 22:02:25

Miért ne lehetne védettség az egyik borítékban? Akkor mégis, mi más lehetne?

vastyúk is .. 2015.03.16. 22:03:21

@haruka: Bezony, azért szurkolok, hogy Zoé is az legyen, mert annyira gyanútlanok a "vendégek"

2015.03.16. 22:04:28

@Mók_Ica: mekkora mázli h mödansziét is hoztál

autót építettek bútorból és élvezik a saját gyermeki játékukat

Mók_Ica 2015.03.16. 22:05:23

tök jó ez a frédi-béni autó, amit összeraktak :))))

2015.03.16. 22:05:28

nah remélem vízimentő kivágja a patrikadrit végre ha már snezi nem tudta

vastyúk is .. 2015.03.16. 22:06:30

@Mók_Ica: Úgy látszik, Gyurma a legnagyobb paranoid. Mondjuk ez már akkor is látszott, mikor Evelint tartotta kevésbé megbízhatónak, mint Náomit.

haruka 2015.03.16. 22:06:35

@Krétagarbó: jaja, elég hamar rájöttek, hogy érti amit beszélnek. :)

@vastyúk is ..: ilyen sokáig nem titkolnák, de a reményhal... :)

Mók_Ica 2015.03.16. 22:06:41

@Ditti82: mondjuk ez lehet: nyert = védettség vagy nem nyert = mehet haza, ahogy gyütt

@fosch9: mödanszié mmkk kell :)))

Krétagarbó 2015.03.16. 22:06:53

Emlékezzünk a nézői kérdésre is meg egy pillanatra:

Ki az új játékos az Éden Hotelben?
Éden1: David Hasselhof
Éden2: Gergő

????
:))))

Mók_Ica 2015.03.16. 22:07:31

@vastyúk is ..: gyurma is mehet haza, nekem nem hiányozna....

Mók_Ica 2015.03.16. 22:07:58

@Krétagarbó: az én válaszom: éden1 :)))))

2015.03.16. 22:08:22

@Krétagarbó: te ezt mindig megjegyzed, teccik :D
@Mók_Ica: helyes, anélkül bajban lennénk :D

én eddig unom a mait

vastyúk is .. 2015.03.16. 22:09:03

@Ditti82: Piros borítékban: ajándék hétvége eltöltése Mics Bjukenennel Ámerikában (Így vizimentő nem csak costa rica, de amerika utaslistájára is feliratkozhatna) Zöld boríték: zöld út a nyereményhez, a legzöldebb párt kizárhatja, és választhat egy párt magának a szuperzöld csajok katalógusából.

Elektra1976 2015.03.16. 22:09:20

@haruka: Volt olyan is bár azt hiszem külföldi ÉHban hogy a felszolgáló aki nem volt játékos hanem tényleg helyi volt megmondta ki a számára legantipatikusabb és az a játékos hazament (Mert sosem köszönt neki és sosem köszönte meg a levelet) Ez itt is simán megtörténhet mert nálunk még nem lőtték el Ráadásul a vége felé repült ami nagy szívás volt

Krétagarbó 2015.03.16. 22:09:37

@Mók_Ica: Nyertél, bár a helyes válasz: Mitch Buchannon lett volna, de az Éden3 válaszlehetőséget lehagyták a lúzerek...

Krétagarbó 2015.03.16. 22:10:55

@fosch9: hát mert eldobom az agyam ezektől a kérdésektől. A tv2 szintje kb. amúgy, úgymond, dikk.

2015.03.16. 22:12:38

@Krétagarbó: ez az érvelés :D külön szótár kell lassan a valóságsókhoz :D

Krétagarbó 2015.03.16. 22:13:53

Snezi komolyan kézzel belemászva kavarja ki a pezsgőből a szénsavat? Lóki, hihihi, aszongya Mazel Tov:))

lenibo 2015.03.16. 22:14:40

Gondolom a szerkesztők húzása, hogy bármelyik boritékot választja az eredmény ugyanaz. Hahaha

Mók_Ica 2015.03.16. 22:14:50

@Krétagarbó: a 20 évvel ezelőtti MiCCSel még ki is egyeznék :))) most már lepukkant szegénykém....

gergőke tovább tematikázik pjotrral :))))

tvbuzi 2015.03.16. 22:15:48

Túl sokat nézem ezt a műsort...

Ditti82 2015.03.16. 22:15:52

Nórit kirekesztették.

Mirocska 2015.03.16. 22:16:02

Annyira kell mindig fülelnem, olyan szar a hangminőség. :-((

Mók_Ica 2015.03.16. 22:16:23

@vastyúk is ..: kár, hogy mi ki vagyunk hagyva :)))

@Krétagarbó: nem azt mondta, hogy hasselhof ? :)))

@Elektra1976: mekkora lenne itt is... :)))

2015.03.16. 22:16:48

@Mók_Ica: láttad a vidit ahol a földről eszi részegen a hambit?

Mók_Ica 2015.03.16. 22:17:52

lokit imádom :))) legyen milán és nóri akik a tóóóósztot mondják :))) halljuk :)))

Ditti82 2015.03.16. 22:18:25

Úúúúú, ez nekem kínos. :D

Mók_Ica 2015.03.16. 22:18:30

@fosch9: igen.... ki is ábrándultam :(((

2015.03.16. 22:18:56

@Mók_Ica: hihihi :D
mazel tov tényleg elhangzott behalok :D

2015.03.16. 22:20:10

@Mók_Ica: nála már csak a leharcolt terminátor bácsi kínosabb

Mók_Ica 2015.03.16. 22:20:32

ki röhög úgy, mint sehi???

lokit imádom: milánt elvesztettük.... röhögök :)))

haruka 2015.03.16. 22:20:45

@Mirocska: Felét én sem értem. :(

tvbuzi 2015.03.16. 22:20:54

Fiúk, tetszik valakinek Botox? Ki csinálná meg?
(nem értem hogy lehet modell)

2015.03.16. 22:21:32

milán: ha választhatnék országot new york és olaszország
loki: new york nem ország
milán: akkor várost
loki: olaszország nem város

loki: milán olyan mint egy aranyos kiskutya :D

Ditti82 2015.03.16. 22:22:52

Tényleg, lehet ez is a borítékokban. :D

haruka 2015.03.16. 22:23:23

Milán tényleg olyan kis jóindulatú butus.
Loki mondja Gergőnek, hogy ha valakit kirak annak nagyot kell szólnia.

Ditti82 2015.03.16. 22:23:43

@Mók_Ica: Sehi szellemét én is felfedeztem. :D
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Őket odabent. :D

Mók_Ica 2015.03.16. 22:24:32

@fosch9: @Krétagarbó: jóvanna, rossz a fülhallásom.... :)))

2015.03.16. 22:25:00

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: nagyon buta milánka

Nekem van egy tippem.
Az egyes párszobák különféle színűek. Az egyik szoba tuti zöld. Piros szoba nincs? Mert akkor meglesz a megoldás.

Mirocska 2015.03.16. 22:25:12

Berki pólója olyan,mint egy pizsifelső.

Elektra1976 2015.03.16. 22:25:41

@Mók_Ica: Az első ÉH után szívesen jelentkeztem volna ezért vagyok ilyen tájékozott idegenek néztek vagy 25 évesnek de a castingon az akkor 17 éves lányomat nem tudtam volna letagadni meg ki is utáltak volna ha megtudják hogy gyerekem van Maradtam hát örök rajongó A lányom is ment volna de hát szerelmes meg ebbe a felhozatalba már nem is menne Na mindegy azért szórakoztató

Ditti82 2015.03.16. 22:25:48

Voáááá! Ezt most így nehéz értelmezni. :D

haruka 2015.03.16. 22:25:50

Holnap Milán összeomlik, Loki kiabál Snezivel.

Krétagarbó 2015.03.16. 22:26:14

Milán: azok maradnak bent, akik jól néznek ki. Kezdek leépülni...:) Milán, agyra is gyúrjál...

Snezi már bánja ,mint a kutya, amelyik hatot kölykedzett, hogy nem Patrikot választotta..

vastyúk is .. 2015.03.16. 22:26:16

bébibébi, mi lesz itt hónap, ezazzz,

2015.03.16. 22:26:23

@Mók_Ica: kopoltyúval hallol? :DDD

Holnapi bejátszás izgi, sztem Sehi megy Loki után és mondja Loki takarodj :D
Milán vállalhatatlanra fogja magát inni. Bakker semmi önbizalma nincs az minek megy ilyen játékba

Mók_Ica 2015.03.16. 22:26:25

fúúúú, mi lesz itt holnap..... milán folytatja a szétcsúszást..... loki pedig elküldi snezit a francba.... :)))

Zoe_the_Genius 2015.03.16. 22:27:41

Anyááááááááááááááád mi lesz holnap alig várom. HajráLokiLettem!

Mók_Ica 2015.03.16. 22:28:15

@fosch9: milán leépült, mert nem edzett, ezért oda az önbizalma :))))

@Krétagarbó: arra nem elég a súlyzó :))))

Krétagarbó 2015.03.16. 22:29:06

@vastyúk is ..: bébibébi te nyomorult állat... (nekem mindig ez jut eszembe a főcímről:)

vastyúk is .. 2015.03.16. 22:29:44

@fosch9: jó ötlet, de ha ez eszébe is jut, még mindig túl sok a szabadsági fok. Amelyik szobaszínt választja, az megy, vagy kötelező oda beállnia, és a csaj majd eldönti, hogy kell-e neki.. Azt lehet csinálni, mint Loki, felesleges nagyon előre gondolkozni, mert akármi lehet a borítékban.
Piros: Kereszthalál,
Zöld: Megváltás, - vicceltünk, kereszthalál :D

2015.03.16. 22:30:09

@Mók_Ica: szölnyű szegény
@Zoe_the_Genius: éljen :D

na sátorépítés folyik az éjjeliben super tv2

Zoe_the_Genius 2015.03.16. 22:30:16

@haruka: Omar, hát hogy lehet elfelejteni? Legjobb arc per három évad.

beacska 2015.03.16. 22:30:58

én Petinek adok igazat: most nem lesz védettség...már csak azért sem, mert olyan szó nincs, h VÉDETLEN

2015.03.16. 22:31:08

@vastyúk is ..: hehe de kis goni vagy :DDD

Zoe_the_Genius 2015.03.16. 22:31:20

@fosch9: Van annyi esze mint Petinek, de jó gyerek, Peti bárkit kiejtene szerintem.

vastyúk is .. 2015.03.16. 22:31:59

@Krétagarbó: Mi miatt? nekem oylan szinten fehérre mosta az agyam e dalocska, hogy meghallom, és lepkéket látok, meg feszített víztükröt. :D

ÉH3sZ 2015.03.16. 22:33:15

@fosch9: Omarnak jó beszólásai voltak

Mirocska 2015.03.16. 22:34:21

Patrik, Bence gyónnak! Konténert! :-D

2015.03.16. 22:34:39

@ÉH3sZ: hova lettél? elvesztetek a rozéval együtt
(pedig néztem de akkor sem emlékszem Omarra) :D

beacska 2015.03.16. 22:34:53

nekem változatlanul nem szimpi a Geri...kiröhögi a többieket, akik azért nem görcsölnek annyira, mint ő. Csak a védettségre készül, a csajokkal nem is barátkozik...bele fog bukni...

Remélem, nem Milánt ejti ki, hanem Bencét

ÉH3sZ 2015.03.16. 22:35:49

@fosch9: fekete-fehér tévén ő fekete volt:)

Mók_Ica 2015.03.16. 22:36:08

@Elektra1976: itt kommentelni is tök jó :)))

Krétagarbó 2015.03.16. 22:36:47

@fosch9: Azt hiszem a Noémi párja volt, ari srác volt, nekem is szimpi volt nagyon...

2015.03.16. 22:36:53

@ÉH3sZ: az beugrott (a nevéről főleg) de a karaktere nem jön vissza :-O

ÉH3sZ 2015.03.16. 22:37:35

@beacska: Menni fog a levesbe, mindenki nem ragad meg a hotelbe

Mók_Ica 2015.03.16. 22:37:47

@Mirocska: legalább jó irányban térdeltek rá, nem úgy mint anno cristofel :))) höhöhö

vastyúk is .. 2015.03.16. 22:38:14

@Krétagarbó: öööö, nem ismertem. Ide most képzelj el egy pirulós szmájlit :D hihihihihi

2015.03.16. 22:38:31

@Zoe_the_Genius: haha :)
éjjeliben a kommentek is főleg adri és patrik ellen irányulnak
@Krétagarbó: megkeresem
@Mók_Ica: ugye? nincs vérre menő mint vv-ben :D

éjjeliben gergő egy haverja a vendég

Mirocska 2015.03.16. 22:38:38

@Mók_Ica: Jajj, pont tegnap láttam azt a részt! :-))))

Zoe_the_Genius 2015.03.16. 22:38:48

@fosch9: Én igen, de ismerem a tesóját, és NEM Milán bazz hanem Loki, Loki nagyon szerethető, rájöttem itt azok a szerethetőek akik nem paráznak, aki nyígparázik az mind kibassza saját magát. Volt róla szó, h Loki még sem olyan agyas, de az, és nem tolja túl.

ÉH3sZ 2015.03.16. 22:39:12

@fosch9: Kereshetsz képet róla, a közepe felé volt a 2ben
@Krétagarbó: igen

beacska 2015.03.16. 22:39:37

SIXX! kérlek Loki szájából elhangzott Lord Fairlane-idézetet ki ne hagyd a holnapi Öfiből!!!

Zoe_the_Genius 2015.03.16. 22:40:29

Amúgy nem lehet, hogy Bencének is van agya csak kussol? Vagy úgy vágják?

Krétagarbó 2015.03.16. 22:40:40

@vastyúk is ..: én is onnan ismerem, hogy az egyik barátnőm pasija mondta mindig a barátnőmnek ezt (bébibébitenyomorultállat:) és aztán egyszer csak kiderült, hogy ez egy számból való...

2015.03.16. 22:40:54

@Zoe_the_Genius: én már képről láttam róla h laza jó fej de bebizonyította a viselkedésével is
csak még ettől a pióca nóritól kell megszabadulnia :D

@csak mert: végreee :)) láttad vízimentőt?

Mók_Ica 2015.03.16. 22:41:23

@fosch9: ennek egyébként én is őszintén örülök :)))

@Mirocska: azon nagyon sokat lehetett röhögni :)))) fingorászott ... hihihihihi

XocoLatte 2015.03.16. 22:42:04

Hm, ez a nagybejelentés ellenére is lapótya adás lett... Gergő meg a belső szemlélő pózában akarja péntekig húzni? Az nem túl kóser a többiek szemében, hogy csak Pjotrral eszmecserél illetve 2 pohár pezsgő után Lokinak elmondja a TELJES stratégiáját...

Botox már egy ideje játssza a fennkölt hülyepicsát, ettől még Bencéből is kiszaladt egy sarkos vélemény. Hólabda visszavedlett egyszerű pitschává (mutatóujjal buborék kikeverése a pezsgőből, anyám, borogass) -- hipszterszerkó ide vagy oda.

Ki fogad rá, hogy csütörtök estére GyurMilánban már akkora lesz a feszkó, hogy összeverekedik a Vízimentővel és saját magát zárja ki a továbbiakból?

Gólem azt mondta, 1-1 SZÓ van azokban a fránya borítékokban -- namármost a keresztnév is egy szó végsősoron, de azzal egyetértek, hogy nem védettség/nem védettség lapul bennük, mert annak úgy van hatása, ha 1-2 nappal korábban már kiderül és lehet tematikázgatni rá.

beacska 2015.03.16. 22:42:09

@ÉH3sZ: :DDD nnna, felismerte vki rajtam kívül? ;)

Elektra1976 2015.03.16. 22:42:24

@Mók_Ica: Egyetértek Meg hogyvoltot olvasni is Enélkül nincs is ÉH :-)

2015.03.16. 22:43:18

@Zoe_the_Genius: berki többször elmondta h kompenzál a piával bence
valami miatt nem szimpi eddig hozza az agyatlan izomagy figurát
@ÉH3sZ: megtaláltam :)

Mirocska 2015.03.16. 22:43:18

@Mók_Ica: A Vv5 minden perce nagyon szórakoztató! :-))

vastyúk is .. 2015.03.16. 22:44:02

@Krétagarbó: wow, azért azon erősen meglepődnék, ha így becéznének :D hihihihihihihi, fennakadna a szemöldököm azt hiszem :D

Zoe_the_Genius 2015.03.16. 22:44:35

@fosch9: Érdekes, hogy ennyi idősen Ford Fairlanet tol meg mindenben ilyen fasza ízlése van (számomra), azért ez nem evidens. Jó arc, ez tény. Azon elmélkedem tudnék-e szarni a kiesésre ha ott lennék mert az az egyik kulcs ahhoz hogy játszani tudj.

XocoLatte 2015.03.16. 22:44:50

Ja és most hosszabb volt a vágás, Loki Hólabdával üvöltözött, azonban megesküdnék rá, hogy péntek esti előzetesben a csajon fekete tanga volt, most pedig fehér...
@fosch9: eltévedtél és nem találtál ide hozzám? én nem ittam egyedül...

csak mert 2015.03.16. 22:45:10

@fosch9: félig-meddig :) remélem kiejti patrikot :D

beacska 2015.03.16. 22:45:59

@Zoe_the_Genius: akkor te is felismerted? ;)

Zoe_the_Genius 2015.03.16. 22:46:49

@beacska: vagyok már annyi idős:))))))))))

ÉH3sZ 2015.03.16. 22:47:01

@XocoLatte: A keresztnév mit jelentene? Hasszelhof egyrészt tematikázik ezerrel, de párt nem keres magának ugyanakkor. Mikor Loki bejött egyből fűzte a nőket

@beacska: Nem figyeltem:(

beacska 2015.03.16. 22:48:08

@ÉH3sZ: akkor elárulom:

"enyhén szórakoztató, de inkább fájdalmas"

2015.03.16. 22:49:51

@Zoe_the_Genius: hát binek simán mondanám

XocoLatte 2015.03.16. 22:50:08

@beacska: sajnos(?) a játékosok életkori sajátossága, hogy egy 19 éves kisköcsögöt semmibe vesznek, 3-4-5 év nagyon nagy különbség. Pláne, ha ennyire visszafogottan, kifelé ötlettelenül és zárkózottan üzemel az első napon. Persze a csajokon érezhető hogy fosnak, ezért nem is próbált semmelyik beszélgetni vele. Hólaszti csak kóstolgatta, az sem volt genuin érdeklődés.

Zsoofka 2015.03.16. 22:51:16

@fosch9: En elobb a cipőt neztem, azok ketszinuek voltak, majd a nadrágra siklott a szemem es megallapotottam, hogy Zöld - vagyis a zöldet kell választani... Nagyon egyformán rezeg az eszünk..... :)

XocoLatte 2015.03.16. 22:51:27

@Zoe_the_Genius: a chippendate fickók között statisztikailag magasabb az arányuk, az tutkó.

Elektra1976 2015.03.16. 22:52:03

@XocoLatte: Volt már ilyen tuti hogy védettség van az egyikben (Vagy tényleg mindegyikben az sem kizárt) A másikban meg még lehet az is hogy Hazamész vagy Csá vagy Tünés vagy Vége ez mind egy szó. Miért ne derülhetne ki a párválasztón a védettség? Azért az elég váratlan lenne Itt bármi megtörténhet :-) Én is ezt csinálnám a szerkik helyében mert ezek semmit nem taktikáznak legalább jól megkavarnák az állóvizet

ÉH3sZ 2015.03.16. 22:52:24

@XocoLatte: Mitől fosnak a csajok? Fiú esik ki

beacska 2015.03.16. 22:52:34

@XocoLatte: Snjezi próbált vele beszélgetni, de lerázta a nagy rejtélyes dumájával. 19 év ide v. oda, nincs is a zsebében semmi, mire van akkora arca? ugyanaz, amit Patrik mondott Snjezinek: nem okos, csak védett...emez meg még az sem

2015.03.16. 22:52:45

@csak mert: bence
@XocoLatte: itt nyüszítek a lábtörlőn :D
@Zoe_the_Genius: nem görcsöl az életen mint a sok személyi edző :D akik agyon erőlködik a lazaságot közben meg szétgörcsölik magukat

XocoLatte 2015.03.16. 22:53:55

@ÉH3sZ: ha keresztnévlenne a borítékokban és véletlenül lánynév, akkor Hasselhof új párját jelenthetné, aki mellé kötelezően állnia kell. ha fiúnév, akkor aki nyammogás nélkül repül.

2015.03.16. 22:54:04

@XocoLatte: chippendale (chippendate-en röhögtem végül is az is kifejezi a munkakörét ) :D

beacska 2015.03.16. 22:54:15

@Elektra1976: annó Szandra húzta ki így a védettséget, de akkor a többinek is volt rá esélye, de ő volt a leggyorsabb, és rögtön fel is olvasta...ez nem védettség lesz...ez egy pohár pezsgő lesz max.

XocoLatte 2015.03.16. 22:55:07

@fosch9: neeee -- most néztem ki, senki. vagy lent a bejáratinál? fák és virágok! legfölső kaputelefon csengőgomb!

2015.03.16. 22:55:21

@XocoLatte: én azt tippeltem h a piros és zöld színű szoba játékosai kapnak szerepet
@mokamini: igennnn végre valaki meglátta amit én :D a zöld nacit :)))))

Zsoofka 2015.03.16. 22:55:46

Szerintem nem veletlen hogy golem zoe-t emlegette. Szerintem ő kezd a kulcs...

beacska 2015.03.16. 22:55:54

@XocoLatte: nem hinném, h már most betették volna a borítékba a párját...lehet, h VÁLASZTHATSZ v. HAZA

2015.03.16. 22:56:01

@XocoLatte: nyomom már nyissák ki :D

XocoLatte 2015.03.16. 22:56:16

@fosch9: vétlen (akaratlan) de mégis jó elütés volt... :D

csak mert 2015.03.16. 22:56:18

@fosch9: már az elején gyanúsan mászott patrikra :D

beacska 2015.03.16. 22:56:33

@mokamini: Zoé nekem is gyanús. még magyarul is tud?

XocoLatte 2015.03.16. 22:58:11

@fosch9: na de van-e piros szoba? amúgy jó elképzelés, de lécci, bontsd ki tovább: abba a szobába költözhet a szingliből? az addigi fiúnak meg kampec, vagy az még átállhat egy másik lányhoz, ha az eldobja ezért a pillanatnyi párját? Hm...

ÉH3sZ 2015.03.16. 22:58:14

@XocoLatte: Nem rossz elgondolás:)

@beacska: Pókmajom lecsapott a borítékra, mint tyúk a meleg takonyra:)

@fosch9: (Tartás, F9-eske, tartás! nem nyüszítünk a lábtörlőn!:)

Zsoofka 2015.03.16. 22:58:49

Buta fiú ez a Gergő: Nem a boritekokon kellene agyalni, hanem csajt kellene keresni, akinek herotja van a parjatol. Ezt meg sem próbálta. Nem szimpi. Var a sült galambra.

Elektra1976 2015.03.16. 22:59:26

@beacska: Tudom de itt már muszáj megint belenyúlni mert ismétlem semmit nem taktikáznak csak mindenki beáll a párja mellé és kész Vagy taktikáznak csak mire párválasztó van elfelejtik Így elég unalmas Mindegy nem én szerkesztem szerencsére Majd kiderül

beacska 2015.03.16. 22:59:49

@XocoLatte: szerintem maradhat is a helyén....csak az új fiúnak is oda kell állnia...az új fiúnak is kéne egy picit pedálozni, h a Zöld és a Piros lány de verjen a seggére...

XocoLatte 2015.03.16. 23:00:19

@csak mert: Bence az elején csatakrészegen, teljesen pucéron, félmerev állapotban kapott egy anyai lefürdetést Botoxtól és alig volt értékelhető bemozdulása a csöcsökre vagy bármire. Saját magát morzsikálta inkább és mutogatta a csingilingit Botoxnak, aki kiröhögte.

Zsoofka 2015.03.16. 23:00:23

@beacska: Nem tom :). De aztat mondta golem, hogy figyelni kell, es az, hogy néven nevezte a pincertyukot, az nekem extra volt.

2015.03.16. 23:00:49

@XocoLatte: jó volt tetszett :D
@ÉH3sZ: vicceltem :DDDD de úgy imádom h figyelsz :))
@csak mert: meg van benne vmi furcsa, nekem egy laza férfias pasi az olyan mint loki v peti nem ilyen görcsgép piagép mint bence

beacska 2015.03.16. 23:01:20

@Elektra1976: jó, de nem csak a védettséggel lehet belenyúlni. eddig mindig kellett tenni a védettségért vmit. EZÉRT gyanítom, h más van abban a borítékban, mert a védettség túl egyszerű lenne a srácnak...

Krétagarbó 2015.03.16. 23:01:26

@vastyúk is ..: vicces volt, nem sértő:)
(azóta már házasok, vagy 20 éve együtt vannak, szóval happy minden.)

XocoLatte 2015.03.16. 23:02:10

@Elektra1976: talán Loki elkezd végre, Norinak már jött eggyel, kettőt adott is, és a f@sza teli a nyávogásával, ez a mentési gyakorlat végén is tisztasor volt. Nóri meg inkább örült volna, hogy 2 hét után valaki alaposan megtapperolta a seggét.

Elektra1976 2015.03.16. 23:03:15

Most mondta a Berki hogy lesznek jelek Figyelni kell a vizimentőnek

2015.03.16. 23:03:16

@XocoLatte: az a baj h tudom, h van zöld szoba, de nem tudom, h van-e piros szoba :D
de ha igen, akkor a két szoba lakóival kapcsolatban lehetnek esetleg jelek amikre figyelnie kell (pl gólem zöld nadrágja meg ilyenek, vagy zoé jelentése piros - nem, csak kamuzok, de ilyen jellegű dolgokra gondolok) és a borítékban vagy a fiú v a lány neve aki abban a szobában lakik
(tudom nincs még kidolgozva) :DDD

XocoLatte 2015.03.16. 23:03:55

@mokamini: sőt, ha jól értettem, arra a csajr akar lecsapni, aki a leginkább ragaszkodik a párjához, értsd, Adrira.

beacska 2015.03.16. 23:04:18

@vastyúk is ..: :D mert nem ismered a szakirodalmat...mifelénk ez mindennapos volt...én sem venném sértésnek...jobb, mint a bébiKE...broáf...bááár, én anno "csöves" voltam. tán azért. a "jampik" közt lehet, h a bébike ment ;)

2015.03.16. 23:04:38

@mokamini: sixx is zoénak nevezte már többször a csajt akkor azt honnan tudni? :O elhangzott máskor is?

Mirocska 2015.03.16. 23:05:14

@fosch9: Arra tippelek, hogy mostantól minden nap lesz Berkin valami zöld. Ma kezdte a gatyával. :-))

ÉH3sZ 2015.03.16. 23:05:24

@Elektra1976: Jelek? A borítékokkal kapcsolatban? Ezt mondta Berki?

@fosch9: :)

2015.03.16. 23:05:32

@Elektra1976: bármiben fogadok h a hv-n hamarabb megfejtjük mint gergő :D

Elektra1976 2015.03.16. 23:06:07

@XocoLatte: Elismerem Loki eddig is próbált taktikázni csak nem vette az adást a többi IQ betyár :-)Így meg elég nehéz lehet

beacska 2015.03.16. 23:06:19

@fosch9: na jó, de mit jelent, h Berkinek zöld a gatyája??? és ha piros az inge? ez csak egyet jelent, h máskor már nem fogja felvenni :DDD

XocoLatte 2015.03.16. 23:06:32

@fosch9: ennél egyszerűbb szubliminális jelentésre próbálnak apellálni, piros-tilos, rossz, félelmetes, fájdalmas; zöld-szabad, kellemes, nyugtató, jó. ez ugye klassz, tehát legalább a fele világ FORDÍTVA választana vakon, mert hogy biztos van benne csavar... aztán mégsem lesz!

2015.03.16. 23:06:35

@Mirocska: nagyon jó, majd figyeljük :D
@ÉH3sZ: éjszakaiban is erről beszél nem nézed?

ÉH3sZ 2015.03.16. 23:06:51

@Mirocska: Nem piros csukában volt?

beacska 2015.03.16. 23:06:56

@fosch9: igen. mikor Evelin jött be. ő segítette, h betaláljon

XocoLatte 2015.03.16. 23:07:10

@beacska: elvágódott a kinti réten és lecsúszott a hotel bejáratáig...

beacska 2015.03.16. 23:07:45

@ÉH3sZ: :D a fele neonzöld volt

ÉH3sZ 2015.03.16. 23:08:19

@fosch9: Félig-meddig, ha rendesen nézném, könnyű lenne mindent megfejteni:)

vastyúk is .. 2015.03.16. 23:08:37

@Krétagarbó: @beacska: persze igazatok van, nem ismerem a szakirodalmat, ez a jó. Meglepődnék nem megsértődnék. Én sokáig Sanyi voltam, mikor rákérdeztem, hogy miért, azt a vákaszt kaptam, hogy jobban örülnék, ha egy másik lánynévvel vecézgetnének…. tudom, beteg :D

Zsoofka 2015.03.16. 23:08:38

@fosch9: Lehet, hogy lemaradtam rola.
@XocoLatte: Azt nem is értettem. Tegyük fel, védettséget szerez, kiratkja Patrikot. Adria az első adandó alkalommal leragja a tökét es kidobja a hotelből ... Nem tul hossszitavu tematika :)

XocoLatte 2015.03.16. 23:08:44

@ÉH3sZ: Berki ma előbb szandálban volt, aztán ebben a förtelmes kétszínű nike csukában, aminek a külső oldala piros-narancs, a belső meg sárga.

Elektra1976 2015.03.16. 23:09:48

@ÉH3sZ: Igen ezt mondta a Gergő barátjának az ÉÉben hogy lesznek jelek a borítékkal kapcsolatban Pamela meg mondta hogy mi van ha nem veszi észre? Gergőbarát meg azt mondta hogy akkor 50 50 % De arról nem volt szó mi van benne

XocoLatte 2015.03.16. 23:09:55

@mokamini: miközben Pjotrnak még azt ecsetelte, hogy erős pár tagját kell kiraknia, vagy erős játékost(?), mert gyengével nem megy semmire.

ÉH3sZ 2015.03.16. 23:10:05

@beacska: Neon? Akkor figyelni kell a neon világítás villózására, mert Morze-jelekkel üzennek Hasszelhofnak:)

2015.03.16. 23:10:15

@beacska: ehehe, ügyes :)
@XocoLatte: én pont a zöldet választanám mert arra számítanék, h elhitetik h a jó a pirosban van de az túl egyszerű csavar ezért az a csavar h nincs csavar :D

beacska 2015.03.16. 23:10:38

@mokamini: ja, de mégis sokan elvárták itt péntek este Snjezitől, és nagyon csalódottak voltak

XocoLatte 2015.03.16. 23:11:25

@Elektra1976: háát, azt a vak is láthatta, hogy Hólaszti este 2(!) darab PIROS fejfedőt is rakott a csúnya fejecskéjére, egy kalózsálat és Milán egyik sapkáját.

Zsoofka 2015.03.16. 23:11:43

@Mirocska: Ezek szerint az se véletlen hogy sixx minden hogyvoltot divatbemutatoval indit. De lehet hogy csak ez ment az agyunkra, ezert asszocialunk rogtob berkire es az o rongyaira....

2015.03.16. 23:11:52

@ÉH3sZ: na majd figyelünk péntekig :D
@mokamini: én sem de @beacska: megfejtette :)

XocoLatte 2015.03.16. 23:12:40

@ÉH3sZ: nem hinném, hogy Berkit kell választania, akko be se kellett volna jönnie...

2015.03.16. 23:13:05

@beacska: a pénzünkért cirkuszt kérünk :D

Zsoofka 2015.03.16. 23:13:21

@beacska: Pedig egy bosszúszomjas Patrik nagyságrendekkel kevésbbé veszélyes mint eg Patrik nelkul maradt Adri.... :)

ÉH3sZ 2015.03.16. 23:13:23

@fosch9: Én is!

@XocoLatte: Látom figyeled a dolgokat:)

XocoLatte 2015.03.16. 23:13:53

@mokamini: sixx a legelején felhívta Berki ama mondására a figyelmet, hogy 2x nem hajlandó felvenni fellépő göncöt, és többek közt emiatt is stíröli meg mindig.

2015.03.16. 23:15:06

@ÉH3sZ: péntekig még tippverseny is lesz akkor majd egy csapatban tippelünk :D

XocoLatte 2015.03.16. 23:15:24

@ÉH3sZ: szubliminális súgások, a csatorna felvett egy igazi reklámgurut ehhez az akcióhoz? Jövő héten már szagos boríték lesz...

Zsoofka 2015.03.16. 23:16:50

@XocoLatte: Igen, ez rémlik.... Mi meg mar annyira megszoktuk hogy nezzuk a ruhajat, hogy most is azon kattogunk, hogy valami üzenete van... Hihihi..

ÉH3sZ 2015.03.16. 23:18:20

@XocoLatte: Az az! Szubminilámis! Ezt akartam én is mondani:)

@fosch9: Jó :-D

XocoLatte 2015.03.16. 23:18:44

@fosch9: Várjál, elnézted a számot vagy a címet? Jó városban vagy? :D

2015.03.16. 23:18:54

seggig érő műhaj még divat?

XocoLatte 2015.03.16. 23:20:03

@XocoLatte: ... és ha Patrik megússza ezt a hetet, akkor az alkoholszagról rá kell majd asszociálni...

2015.03.16. 23:20:11

@XocoLatte: :DDD kezdek megijedni :) itt a sötét éccakában :D

ÉH3sZ 2015.03.16. 23:20:43

Milán mitől van így beszarva?

XocoLatte 2015.03.16. 23:21:18

@fosch9: megadjam privátban a számomat és felhívsz? nem ittam egy kortyot sem, el tudok menni érted! ;-)

XocoLatte 2015.03.16. 23:22:14

@ÉH3sZ: Hólaszti nem éppen anyáskodik felette vagy kedveskedik vele, lehet hogy konkrétan levegőnek nézi.

2015.03.16. 23:22:27

@XocoLatte: pamela és a vendéglányok mind egyenhajban

beacska 2015.03.16. 23:23:05

arról nem is beszélve, h az oké, h a játékosok nem nyúlhatnak hozzájuk, de mi a garancia arra, h van bennük vmi, és ugyan ez lesz bennük a párválasztó előtt is??? simán kicserélhetik a szavakat bennük...a változó hajlandóság szerint ;)

2015.03.16. 23:23:32

@XocoLatte: jó, add, már úgyis pletykálnak rólunk :DD

XocoLatte 2015.03.16. 23:24:22

@mokamini: a párválasztóra a löevél Zoe tálalásában jön majd, aki égővörös szexi miniben lesz és hogy-hogy-nem Berki beviszi a ceremóniára is.

ÉH3sZ 2015.03.16. 23:25:38

@XocoLatte: Nem érzi biztonságban magát mellette? Elég gyengécske játékos ez a Milán, nem baj ha megy.

XocoLatte 2015.03.16. 23:26:32

@fosch9: ezt a csatornát én nem látom, de semmiből nem tart egy parókát feldobni, 8-10 lepedőért már egész pofásakat kapni, és még jól is néz ki némelyik.

Tündérfalvi A. 2015.03.16. 23:28:08

Miért nem piros és kék borítékot kaptak? Az poénosabb lett volna, rájönnek-e a mátrix analógiára.
Egyébként a baywatch mentőbólya piros - ha a boríték Gergú számára fontos, akkor ez is lehet egy jel.

Az ÉÉ-ben Berki most először tett utalást Peti-Apol párosra.

Zsoofka 2015.03.16. 23:29:00

@ÉH3sZ: Igen. Vagy 3 részben meg szimpi volt a kisfiús bája, de elmult az érzés. A baj, hogy Gergő egy percre sem vót az... Hajrá Loki!

2015.03.16. 23:30:10

@XocoLatte: egyen lányok egyéniség nélkül

ÉH3sZ 2015.03.16. 23:30:37

@Tündérfalvi A.: Vagy kapszulát és Gergő bevéve az egyiket meghaluzza a megfejtést:)

ÉH3sZ 2015.03.16. 23:32:33

@mokamini: Mindenki látja, hogy mennyire be van szarva. Saját magára rakja a céltáblát.

XocoLatte 2015.03.16. 23:33:30

Amúgy ez a melyik játékos milyen színű ruhadarabbal ad jeleket Gergőnek kicsit sántít -- a játékos honnan a csudából tudja, hogy így kell jeleznie? szerkik a fülükre súgtak?

Snezi eddig is nagy hipszternek képzelte magát, de a mai tökdödője azért elég erőltetett volt, és PIROS...

ÉH3sZ 2015.03.16. 23:34:33

A medence mellett a fatörzsön van egy piros jel!:)

Tündérfalvi A. 2015.03.16. 23:36:01

@mokamini: Csak azokról beszél, akiket az fb üzenetekben említenek.
Vajon a meghívott vendégeknek a lelkükre kötik, hogy csak az éppen aktuális adás kapcsán mondhatnak bármit is? Nehogy véletlenül lelőjenek egy akár csak pár nappal későbbi poént is.

ÉH3sZ 2015.03.16. 23:38:04

@Tündérfalvi A.: Egész biztos a lelkükre kötik

XocoLatte 2015.03.16. 23:38:49

@ÉH3sZ: ja és ha minden igaz, ma Botoxnak a bugyijában belül is volt egy piros jel, azért nem akart vízbe menni amnetési gyakorlatnál... :D :D :D

ÉH3sZ 2015.03.16. 23:41:50

@XocoLatte: Ezek az újfajta csodatampik már felszívnák a kéket a medencéből:)

XocoLatte 2015.03.16. 23:43:14

@ÉH3sZ: de most a piros a lényeg, bakker!

Ha erősen figyelünk, akkor holnap Patrik zöldet fog hányni vagy mi?

XocoLatte 2015.03.16. 23:44:54

A mai adás kicsit gyengusz volt, de amit itt Ti írkáltatok, attól kész lettem, már fájnak a hasizmaim a folyamatos röhögéstől...

ÉH3sZ 2015.03.16. 23:46:02

@XocoLatte: Ja, a piros!
Vagy kiszedi a nózijából a zöldet Patrik:)
Ha F9 keresne, leléptem:)

XocoLatte 2015.03.16. 23:46:37

Amúgy Gergőnek pont a műanyag alkotórésszel bíró csajok nem nagyon jönnek be, pedig azok a labdák biztosan jól úsznak a víz tetején, könnyebbé téve a mentést... :D

XocoLatte 2015.03.16. 23:47:31

@ÉH3sZ: :D
Jó éjt !

És mindenki másnak is!

XocoLatte 2015.03.16. 23:49:37

Még egy, ha Gergő az Adri-Patrik párost pécézte ki, mi a francért nyerette meg velük a mentési játékot? Annyit se tud, hogy az ilyennyerések általában nem járnak hátránnyal?

zorja 2015.03.17. 00:12:47

@fosch9:

Elméletileg lila, narancs, sárga, kék és zöld szobák vannak csak. De az ötleted tetszett ;)

hu.wikipedia.org/wiki/%C3%89den_Hotel_3

2015.03.17. 00:19:41

@XocoLatte: hasizmaim :D figyelek
@zorja: kár, egyszer vaktában eltalálhattam volna :D
@ÉH3sZ: én elaludtam, úh jó éjt mindenkinek
süti beállítások módosítása