Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hogy volt?

Éden Hotel 3x14 - Adrienn szellemi képességei suták (18+)

2015. március 13. 08:07 - sixx

 screen_shot_2015-03-13_at_5_36_43.png

Gólem rettentő délutánt ígér, drámát, és olyan bejelentést, hogy lefossuk a bokánkat testületileg. Mindezt egy zöldeskék abroszban, amit az Így rendezzük be Shrek kedvenc kisvendéglőjét katalógus negyedik oldalán láttam legutóbb. Én hiszek neki, mert nagyon határozottan csapkodja a tenyerét egy súgókártyával. (Órák száma: egy.)

Odabent reggel van, Pjotr már zuhanyozni sem hagyja a csöcsét nem mutogató (ejnye) Topolt, és a víz alatt is csókolgatja a fejét, Albina meg nagyjelenetet rendez Bencének, sírással és remegő ajkakkal fűszerezve, meglásd, engem tesz ki innen a táncos bula, mert senki nem szeret itten. Bence szerint az is megoldás Snezinek, hogy kibassza Adrit oszt kalap. Albina erre felkúrja az agyát, nem lehetsz ennyire ostoba, de Nerobolon hizlalt izomtömeg, Milán az, akit a farkánál fogva tud vezetni körbe-körbe, mér’ állna az alkoholista futballer mögé?

screen_shot_2015-03-13_at_5_59_08.png

Topol és Adri a teraszon beszéli meg a Snezi oszt ki a faszt választ-dilemmát, de nem jutnak sokra, Adri nem fog szomorkodni, mondja, inkább vidám arcát mutatja, isten irgalmazzon nekünk. A nappaliban Snezi a lába közé szorított párnával fekszik (bizsereg a pecek?) és hogy ne legyenek erotikus gondolatai, Milánal beszélget, akitől nincs nő, aki nedvesedne, mert az ostobaság szó mellett az ő képe szerepel a szótárban. Fajin vagy, mondja Snezi, de ha kiválasztalak, oszt két hét múlva jön valami bula, dobni fogsz. Milánnak ez meg sem fordul az agyában, mert egy biztos párt akar magának, hogy a játékra koncentrálhasson. Albina mellett ugyanis leépül, és már aludni sem mer. Ezt speciel meg tudom érteni, én késsel a kezemben mernék oda befeküdni csak.

screen_shot_2015-03-13_at_6_03_29.png

Megszólal valami rapsláger, Snezi az égbe dobja a lábát, majd elkezd twerkelni és spontán táncórát tart Pjotrnak és Bencének.

Mariannal úgy vagyunk, mint két pár, de a bosnyák vonal Sneziben jobban megmozgatja a fantáziámat. (Bence)

shake.gif

Zoë löevelet hoz, tenkjuverimacs, mondja Pjotr, Snezi fogadóórát tarthat a terasz hányásmentes részén, a függőágyban. Snezi egyelőre úgy gondolkodik, hogy most egy erős csajt kell kiejtenie, mert a játék folytatását illetően az az üdvözítő. Milán és Albina az audiencia előtt egyeztet a követendő taktikáról, és elhangzik ez itten:

Megmondtam neked kerek perecen, hogy veled nem baszok ki. (Albina)

Ha valaki lerajzolná/megfotósoppolná, ahogy Albina kerek perecen megmond, nagyra értékelném. Na, akkor Snezi fogadóórája:

  • Albina: biztos párért jöttél be, Milánt be lehet folyásolni bizonyos szintig, maradok mellette, nekem a lóvé kell. (Snezi hallgat)
  • Topol: nem akarok kampányolni Pjotrért, jóban vagyok vele, nem akarlak befolyásolni. (Snezi megígéri, hogy nem bassza ki Topolt)
  • Adri: egy hetet kérek, hadd ölelgessem Beckset, de nem megyek le kiskutyába. (Snezi hallgat)
  • Botox: jóban vagyunk, érezzük a közös hangot, én Bencével akarom folytatni, és Milán téged akar. (Snezi hallgat)
  • Ivar: nem örülök a feladatnak, nem fogom fikázni Lokit, nincs köztünk érzelmi szál. (Snezinek nem mindegy, ki mögé áll)

Ivar annyira megijed a beszélgetéstől, hogy kiegyenesedik a frufruja, és Lokinak aszongya, hogy Snezi aszonta, hogy valamelyikük hazudik, hiszen Ivar tartja magát a céges policyhoz, és mindenkinek aszongya, hogy megbízik Lokiban, Loki viszont fűnek-fának aszongya, hogy nem bízik Ivarban. Loki erre nem válaszol tisztességesen, mert kavarja a szart. A nappaliban össztánc, úgy látszik, Snezi képessége átveszi Topol hangja helyét a népi szórakoztatásban. Volt táncpárbaj is, boys vs. girls természetesen, hiszen itt ez dívik, a faszik szívesebben táncolnak egymással, mint nőkkel. Loki szerint kritikán aluli volt a buli, ezt az előadást nem lehet elpasszolni a Kék Osztriga bárba esti programnak.

screen_shot_2015-03-13_at_6_36_25.png

Zoë hoz egy löevelet, mert túl nagy a jókedv. Húznak tulajdonságokat, és ahhoz keresnek lakót, menten kezdünk a legbutábbal, aki Albina szerint Milán, de meg tud változni. Snezi szerint Botox is buta, mint a főd, de Milán ostobább. Milán inkább figyelmetlennek mondaná magát. Beck lovagias, nem akarom megbántani Milánt, én vagyok a legbutább. Mivel a konszenzus Milán, megtapsolják. Mármint azt, hogy ő a legbutább. És Milán is tapsol.

Milán most már nyilvánossá vált nekem, hogy ideig-óráig való. (Albina)

A legsótlanabb Ivar lett mindenki szerint, fasza kis játék ez, lehet egymást bántani keményen. Pjotr lát benne sót, de nem eleget. Ivar bőg, amit kétszínűségnek tart Pjotr. Ivar beismeri, hogy ő a sótlan. A legkétszínűbb jelző Albinára kerül, a legnaivabb Milánra, akit Loki balféknek titulál.

Isten nem ver bottal, csak engem néha Milánnal. (Loki)

A játéknak hirtelen vége lett, pedig kurva sok tulajdonság volt még, és érdekelt volna, mit kapnak a többiek.

screen_shot_2015-03-13_at_6_45_50.png

Snezi kora este Milán előtt sminkel, és közben magyaráz neki, vigyázz már a szádra, baszki, és ne pofázz összevissza. Milán nem bízik Sneziben, Snezi meg titokzatosan applikálja az alapozót alpári ábrázatára, ágyéka ágyú, ajka ájult, álla akaratos - alattomos, akaratos arccal akarja alakítani alibi áldozatát állandó alkatrésszé. Este megjön Gólem és a kanapéra rendeli a népet, amitől Becks megijed, érthetően. A tökéletes jelző kimaradt a szórásból ma, ezért jöttem, mondja Gólem. Kicsit baszogatja Milánt, majd kihívja maga mellé a valamiért bohóckurvának sminkelt Snezit, na, mondjad csak megfelé most, ki az a két faszi, aki közül választasz pénteken! Nagy geciség, nem is volt még ilyen, de ha csúcsra kell járatni a drámát, a TV2 szerkesztői nem ijedősek hálistennek. Hát Milán és Becks. Összeomlás.

A bejelentés után Adri pont úgy reagál, ahogy azt előre borítékolhattuk: sírás, nyálbuborék fújása, hörgéses, hüppögős hiszti, torz arcú üvöltözés, bosszú kívánása, büdösfaszszopókurvacsicskageci. Topol nyugtatná, Beck magyaráz, térj már magadhoz, ne hisztizz, mert úgy csak sokkal szarabb lesz, és magadra vonod a bajt, mindez hiába. Ivar sem segít a dolgon, egyet szól csak be, mire Adri elküldi a faszba, ne ugassál má’. Botox a seggébe tangát húzó Snezivel beszélget fahangon, én szeretem Beckset, meg Adrit is, de csak egymással foglalkoznak, ez egy ilyen buli. Adri a riportban is sír, micsoda rohadék egy geciputtony ez a nő, hogy tehet ilyet. Egy vödör víz nem ártana neki. Albinát bezzeg csak Milán vigasztalja, nem is hisztériázik, amúgy is ki akartatok innen tenni, faszomat se’ érdekli már ez. Fatalizmus rulez.

screen_shot_2015-03-13_at_7_00_32.png

Snezi beleun a közellenség szerepbe, és összehívja a lakosságot, rövid fórum gyön, mindenkit kérek, hogy ne basztasson, döntöttem, ez van, majd holnap választok, ne helyezzetek nyomás alá, ne kérdezgessetek, oszt kalap. Én innentől csak azzal foglalkozom, aki pozitív energiát sugároz, azaz Botoxsszal, mindenki más meg leszophat. Pjotr ezt úgy értelmezte, hogy Snezi nem megy majd szembe’ a közakarattal, és Milánt választja, de ha mégsem, akkor meg egy zseni, aki még őt is megvezette. Snezi megjegyzi, hogy ha a két nap alapján nem vették le a többiek, hogy ő milyen játékos, akkor ő itt a legokosabb és legerősebb. Becks rámutat, hogy inkább a legvédettebb.

screen_shot_2015-03-13_at_7_14_43.png

Snezi ezután Milánnal ül le, és szerintem világosan és jól érthetően közli vele, hogy be fog állni mögé csak bízzon benne, de Milán olyan részeg már ezen a ponton, hogy nem tud egy értelmes mondatot sem összerakni, nem mintha józanul összejönne neki. Snezi egy ponton igyekszik motiválni is, hogyaszonygya:

dugd már vissza a szőrt a seggedbe

amiről nem is akarom tudni, hogy mit jelent.

screen_shot_2015-03-13_at_7_30_39.png

Ha valaki azt hitte volna, hogy Adri ezt követően annyiban hagyja a dolgot, és az este Snezi bejelentéséről szól, az nagyobbat téved, mint a Questor 6,55 százalékos hozamának bedőlő kisbefektető, mert az ostobenkó liba fogja magát, kiáll mindenki elé, és a lakosság hallható nyögései közepette tart magának egy gyászbeszédet, amire a VV4-ben csak annyit mondtak Alkoszék, hogy vígszínház bazdmeg.

Örülök, hogy megismertelek Patrik, és örülök, hogy ilyen sok jó érzést okoztál nekem.

Pjotr röhögve mondja a riportban, hogy ez a nő hülyébb, mint a Győzike és Éden Milán kereszteződéséből származó utód akit Jimmy fia Krisztián nevelt fel, és hozzáteszi, hogy

Adrienn szellemi képességei suták.

screen_shot_2015-03-13_at_7_33_10.png

Este Albina valamiért felfekszik egy asztalra, és onnan mondja a teljesen széjjelcsúszott Milánnak, hogy őt más nem érdekli, csak a bentmaradás és Milán. Pjotr altató éneklésére kéri Topolt, és ez az a pont, amikor többet nem tudok elviselni ebből az adásból.

Az megvolt, ahogy Bence egy szál faszban terrorizálja a lakosságot?

Címkék: 18+ éden hotel
556 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsoofka 2015.03.13. 22:21:00

Pamelát viszont most látom itt először és csípem.

beacska 2015.03.13. 22:21:03

@fosch9: hát, hogy a csapatjáték nem a befenyítést jelenti, hanem az együttgondolkodást

és egyenlőre Snjezi a befenyítés-típusút adta elő, hiába próbálta Peti átcsábítani a másik oldalra

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.13. 22:22:25

@mokamini: @BarBwire: Nagyon durva, ahogy részegen nyomják. Denisz semmi volt hozzájuk képest:D

BarBwire 2015.03.13. 22:24:02

@DerültÉgből/tintával írok/: Ilyenkor jön rá az ember, hogy van még alább.

Zsoofka 2015.03.13. 22:24:17

Lassan elérik, hogy prűd öregasszonynak érezzem magam és ezért morcos vagyok...

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.13. 22:25:06

@beacska: Lehet azt adja elő,de nem elég "tökös" hozzá.Igaza volt Patriknak,amikor azt mondta,hogy Snezi nem erős játékos /még/ ,csak a védettsége teszi azzá. Nekem minden esetre még bizonyítania kell a mai után.

2015.03.13. 22:26:32

@Ditti82: ne viccelj, az új fiú vízimentő és már tematikázott is h adriékat szétválasztja, lokkanccsal beszélgetett erről, sztem tökös lesz, sneci rárepül és milánka megy haza
@BarBwire: sztem is, nekem mesélt ilyet fiúhaverom h a haverjával úgy összegabalyodtak h másnap reggel hosszasan gondolkodott mitől fáj ott neki majd rájött
@beacska: ja értelek, igen egyetértek, csak persze sneci mint új nem tud még sztem ott csapatban gondolkozni talán pár nap v egy-két hét után

Zsoofka 2015.03.13. 22:26:48

@DerültÉgből/tintával írok/: +1
Csalódtam benne, remélem Mariannban nem fogok... :)

2015.03.13. 22:27:25

@mokamini: nyugodj meg teljesen normi vagy :)

BarBwire 2015.03.13. 22:27:31

@fosch9: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

beacska 2015.03.13. 22:27:35

@DerültÉgből/tintával írok/: én Naomiban csalódtam ma este. ilyen szinten áldozati bárányként...nagyon gyenge próbálkozás volt Nórinál...de az kiderült, h Naominak nagy szíve van, és csak a szája jár...ő sem volt tökös, mégsem veti senki a szemére

Zsoofka 2015.03.13. 22:30:22

@beacska: Nem vetjük a szemére, mert megbűnhődött azzal, hogy kiesett... :)
Loki meg, hiába mondta, hogy felhagy a csapat-baszkódással, mégsem merte bevállalni Nóri hazküldését Naomi ellenében. Ha így nézzük ő sem volt tökös... Ezért kérdem azt, meddig menti még Nóri fufrus popóját?

furmintszaraz 2015.03.13. 22:31:46

@fosch9: Nincs több kérdésem! Két láthatatlan görögdinnyével a hóna alatt.

BarBwire 2015.03.13. 22:33:15

CSajok, akkor kérdem én, melyik csaj lenne jó a li kis Lokinknak?

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.13. 22:33:44

@beacska: Naomi nekem egy jó ideje már csalódás.Szerintem is "hang"ember. Loki azért is kedvelte szerintem,mert átlátta,hogy mennyire sebezhető,viszont még ő is rájött,hogy némi ész azért nem ártana Naominak a játékhoz. Snezi azért más,mert nincs "előélete" és ügyes kommunikációval kijöhetett volna a negatív szerepből,ha most oda is került volna Adri kiejtése miatt.Azért az látható volt,hogy Adri sok már többeknek is.

furmintszaraz 2015.03.13. 22:33:53

@mokamini: Most, hogy már visszaadta a kölcsönt (ami becsületbeli ügy), már csak akkor, ha nem adódik jobb (vagy ha nem kerekedik felül a játékérzésen az apai ösztön, szerintem valami ilyesmit érez inkább Nóri iránt).

Zsoofka 2015.03.13. 22:35:38

@BarBwire: Két ilyen csaj van. Az egyik ma esett ki, a másik még nem jött be.

2015.03.13. 22:36:09

@furmintszaraz: ne vegyük ezeket komolyan :D dolgaid alakulnak?
@BarBwire: sztem jelenlegiek közül apol, mari mint láttuk hű az ő faszkalap bencéjéhez

Zsoofka 2015.03.13. 22:37:21

@furmintszaraz: Mert szerinted most felfogta Nóri, hogy Loki állhatatosságának köszönheti, hogy nem ő repült? Hogy Naomi bepróbálkozott, de Loki hű maradt?

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.13. 22:38:21

@mokamini: Lokinak Nóri az életbiztosítása is jelenleg,mert nincs hova állnia,innentől viszonylag nyugis időszak ez nekik.Ráadásul minél többször állnak ki egymás mellett,annál jobban összekovácsolódnak és az addig is viszi őket előbbre,amíg nem jön valaki nekik valóbb partner a képbe. Most szerintem,nem volt Loki számára ideje a változtatásnak. Naomi nem az,akiért ezt beáldozta volna.

2015.03.13. 22:38:24

@furmintszaraz: vagy csak kényszer mert még nem tudta lerázni

beacska 2015.03.13. 22:39:31

@DerültÉgből/tintával írok/: én nem hinném, h bent sok lenne Patrikon kívül bárkinek is. Marianna is váltakozóan beszélt róla...nem egyértelmű. Én úgy látom, h alapvetően szeretik, Naominak volt egy gyenge próbálkozása, h kiejtse, de amúgy....meg hát Loki próbálta a "nőit" benttartani azzal, h rábeszéli Snjezit Adrira

Zsoofka 2015.03.13. 22:40:30

@DerültÉgből/tintával írok/: Jogos, tetszik ez az inverz látásmód. Jó a tematikád!

BarBwire 2015.03.13. 22:40:35

@furmintszaraz: hihi, Loki és az apai érzések....

furmintszaraz 2015.03.13. 22:41:38

@fosch9: Nem mennék olyan messzire, mármint hogy alakulnak :) De valami fény pislákol az alagút végén, szerintem minden oké lesz (idővel). Ha pedig mégsem, irány a VV8 :D

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.13. 22:43:18

@beacska: Azért a gyászbeszédén elég sokan kiakadtak.Aki ilyen ésszerűtlen lépést képes meglépni,ennyire fegyelmezetlen az bizalmat veszít, mert kiszámíthatatlanná válhat bármikor.

furmintszaraz 2015.03.13. 22:44:57

@mokamini: Hát, mérget azért erre nem vennék. De láttam már rosszabb párost is!

furmintszaraz 2015.03.13. 22:45:46

@fosch9: Köszi, figyelmes tőled :)

2015.03.13. 22:46:57

@furmintszaraz: a családra figyelünk :DD

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.13. 22:47:32

@mokamini: Köszi :D
@fosch9: Bubikám,semmi..de még egyszer köszi,hogy már egy egész galambkolóniát elreptettél miattam :))

Jó éj!

beacska 2015.03.13. 22:50:20

@DerültÉgből/tintával írok/: én úgy láttam röhögtek rajta...ahogy Milán (aki ott van egy hete?) sóhajtva mondta Snjezinek, hogy "jön a temetés" vagy gyászbeszédet mondott? és hozzá mosolygott, és kényszeredetten felállt, az sokat elmondott...kínos volt, de vicces is...én inkább olyan patetikusnak látom Adrit...lehet, h nem ez a jó szó rá...ő mindent NAGYON csinál...

Zsoofka 2015.03.13. 22:55:11

Jó éj! Jó hétvégét! Csók!

beacska 2015.03.13. 22:58:32

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: ugyan már, ne légy végletes. csak össze-vissza keverte a szavakat, mert a betűket...ma nem volt tökös...és nem igazán láttam tőle semmi maradandót...hacsak nem a félrebeszélések tábláját ;)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.13. 23:04:55

@fosch9: az milyen, hogy hazamész, és az urad a zuhany alatt döglik hóttrészegen? Hogy nem lehet eljutni az ágyig? Vajon 10 én után is szagolgatná Adri a sörszagú bőrét?:))

2015.03.13. 23:26:05

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: hát az durva szitu, viszont adri ahogy láttam röhögött nem vette a szívére, bár tíz év után lehet unná

2015.03.13. 23:26:55

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: majd improvizál :)
én is eldőlök, jó éjt

csak mert 2015.03.14. 01:07:46

Ismét későn estem be. összegzek gyorsan: szerintem naominak maradnia kellett volna, adri egy k*csög, lusta dög, a választás előtt támogatni fogom snezit, utána meg...
loki megmenthette volna naomit, ez csalódás volt...
nóri és adri azonnal repülhetne haza, patrikkal együtt...
lusta, unalmas, alkoholista semmik.

Viszont a bemutatóban tetszett az új srác gondolkodása! remélem robbant :)

2015.03.14. 08:27:40

@csak mert: tetszett az összegzés :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.14. 08:34:01

az éden éjjelt kivételesen -csak naomi miatt- megnéztem, nagyon tetszett, hódiék tök aranyosak, naomi meg marha jó volt benne :) nagyon bírtam a csajt. snezire haragszom (jóhogy!), de ha már ezt lépte, akkor elvárok tőle nagyfokú furkapiszkát, meg ármánykodást. új fiúra kíváncsi leszek, remélem robbant. adri gáz, menjen szépen haza.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.14. 08:50:11

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: nem! de ha már marad, akkor küldjenek be minél több popócicis csajt, h feszkózhasson:) na, így okés? :D

ÉH3sZ 2015.03.14. 08:57:31

Naomi kiesése borítékolható volt, rosszul tematikázott, a többiek észrevették az összevissza hazudozását és mennie kellett. Patrik egyértelműen bevállalta volna Táncost.

Zsoofka 2015.03.14. 08:57:39

@aggyistenbrittudós: Ponn ez a meglatasom nekem is... Pamela nagyon belevalo csaj! En meg sose nem hallottam beszélni, pozitiv csalódás. Eddig 3 iccakai műsort láttam, Cintivel volt Berki. Nekem itt Berki is tetszett ., sokkal jobb, mint a betanult blablaval... De Cinti... Boa. Tuti szed valami vagy kellene szednie...

Zsoofka 2015.03.14. 09:00:52

@ÉH3sZ: Igen, szerintem is. Elsőre ugy gondoltam, hogy be kellett volna vállalnia Naomit, de jobban meggondolva kiismerhette már es latja mennyire ki es beszamithatatlan. Szoval jobb neki a sótlan, de hálás Nóri

Zsoofka 2015.03.14. 09:03:15

Furi, de most legalabb 3embor van benn, akinek örülnék, ha nyerne. Ez felüdülés a vv utan ahol egy se volt. Persze sok van meg hátra , lesz ez meg így se....

Zsoofka 2015.03.14. 09:04:19

Na miutan ezt ilyen jol megbeszelgettem magammal, megyek gombapaprikast főzni... :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.14. 09:05:49

@mokamini: cintit még nem láttam, de mmkk pótolni fogom, a vonatkozó kommentek felcsigáztak - csak még nem bírtam rávenni magam :) hódit egyszer láttam vmi wannabe realityben, nem tudom a címét, és akkor kedveltem meg nagyon, megvan a magához való sütnivalója. berkivel kapcsolatban mindig az volt a gondolatom, h ennek a fostalicskának hogy a fenébe lehetett ennyi nője (most a pénztárcát nem számítjuk), és azt kell mondjam, meglepődtem vele kapcsolatban, van humora, és az azért -lássuk be-, sokat tud nyomni a latba.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.14. 09:05:49

@mokamini: cintit még nem láttam, de mmkk pótolni fogom, a vonatkozó kommentek felcsigáztak - csak még nem bírtam rávenni magam :) hódit egyszer láttam vmi wannabe realityben, nem tudom a címét, és akkor kedveltem meg nagyon, megvan a magához való sütnivalója. berkivel kapcsolatban mindig az volt a gondolatom, h ennek a fostalicskának hogy a fenébe lehetett ennyi nője (most a pénztárcát nem számítjuk), és azt kell mondjam, meglepődtem vele kapcsolatban, van humora, és az azért -lássuk be-, sokat tud nyomni a latba.

Puncylla 2015.03.14. 09:06:06

@ÉH3sZ: Patrik biztosan bevállalta volna, de az a gyanúm, hogy Snecinek még ideiglenesre sem kellett Patrik.

ÉH3sZ 2015.03.14. 09:07:51

@mokamini: A lőrinci csibészre gondolsz? Ki a 3 ember?

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.14. 09:08:33

@mokamini: előtte áruld el, ki az a három? (ja, és mariann is kedvencem lett a csajok közül):DDDD

ÉH3sZ 2015.03.14. 09:11:36

@Puncylla: Csak Adrit akarta idegesíteni szerintem is. Szegény nőt minden és mindenki aggasztja :)

@aggyistenbrittudós: Cintia egy koffeines mókus 12 éves kiscsaj aggyal

Zsoofka 2015.03.14. 09:12:17

@ÉH3sZ: Loki, Mariann es Milan.
Tudom, nagyon eltérő karakterek, mindent másért szeretem...
Lokit az eszeert es a higgatsagaert, Mariannt az eszeert es a rafinaltsagaert. Milan butus es naiv, de nagyon jóravaló gyerek. Igaza volt Naominak, "gyurma". Hogy milyen pasi lesz belole, nagyban függ attól, milyen nő alakítja...

2015.03.14. 09:15:49

nálam Loki Apol és Peti most szimpatikus

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.14. 09:17:12

@ÉH3sZ: :))) akkor ezt tényleg muszáj lesz megnéznem :)
a múltkor kérdeztem is itt, h lehet-e tudni, mikor ki következik a műsorvezetésben, h rákészülhessek, vagy rendszertelenül váltják egymást...majd figyuszolok :)

ÉH3sZ 2015.03.14. 09:18:00

@mokamini: Milanban feltámadhat a férfibüszkeség, ha túl durván irányítják. Táncosból pedig hiányzik az ész amikor iszik. Akkor nagyszájú lesz, ezzel elronthatja. Mariann nagyon csöndben volt eddig, jól jött Táncos személye neki. Loki jó figura, de Nórival hosszútávon?

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.14. 09:18:23

@fosch9: mint ahogy eddig :) egy papírforma vagy :* nálam apol most kicsit hátrébb került, botox beelőzte :)

Zsoofka 2015.03.14. 09:19:10

Adit nagyon nem birom, az a fajta nő akinek minden jár, de leginkább a szája. Ha meg nem a kis ágya szerint alakul az elet, akkor hisztizik. Nulla empátia, nulla humor.
Aztán ott van a kicsi párja, Patrik. O valahol onnan indult mint ahol most Milan , csak vele mar elhitették a csajok, hogy faszagyerek es elszállt vele a ló. A belső feszkoit meg alkohollal kezeli, ami nem tul jo csillagallas hosszútávon.
Ha jobban belegondolok, ezzel a logikával, Milannak nem kellene a love, mert o is könnyen elszallhat a love miatt megnövekedett népszerűsége miatt....

ÉH3sZ 2015.03.14. 09:21:14

@aggyistenbrittudós: Rendszeresen felváltva váltják egymást a nők, a nagydarab ember állandóan van :)

@fosch9: Loki Aponak olvastam :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.14. 09:21:24

@mokamini: nekem mariann, loki, péter a sorrend. snezi lehetne a főgenya feketelovam, jóóóó beképzelt - én az olyanokat bírom, már elnézést :DDDD

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.14. 09:25:36

@mokamini: tök így gondolom én is. egyedül milánnal kapcsolatban nem egyezik a véleményem a tiéddel, amennyit láttam belőle, az alapján azt mondanám, nem szállna el. sztem az a smárolós küldetés IS odaverhetett neki, h mégsem a vonzerejének köszönhette, és még a többiekkel is "kicseszett", h bekajálta.

Zsoofka 2015.03.14. 09:26:32

@fosch9: Peti nekem is bejövős, de nemtom miert Ápol nagyon nem... Mintha felsőbbrendűnek gondolna magat a többitől, mintha nen is ebbe a műsorba jelentkezett volna, önként. De pl az, hogy tartotta magat a a sztorihoz parcsere ugyben az egy nagyon szimpi lepes volt tole. Petit meg pont Ápol miatt bem ertem... Miert mászik ra, puszilgatja meg a zuhanyzoban is? Látható, hogy nem jon be a tyúknak, oloyan mintha olvasta volna, hogy a sikerhez kell az érzelmi szál es ezert erőlteti. Ha nagyon beleéli magát, a vegen ugy járhat mint Dani Zau-val... Persze lehet csak én gondolom tul es csak tattika az egesz Peti részéről. De akkor sem szimpi tattika

Zsoofka 2015.03.14. 09:28:49

@mokamini: Bocs, de az okos telefonom beleokoskodik..
szoval zau=zsu

Zsoofka 2015.03.14. 09:30:36

@ÉH3sZ: Koffeines mókus
.... Szakadok a röhögéstől :)

ÉH3sZ 2015.03.14. 09:32:55

@mokamini: Pétert se értem miért értem erőlteti Apolt. Mondhatott neki valamit a nő hogy nem akarja elsietni vagy egyáltalán nem akar semmi szexre utalót bent az ÉHban?

@aggyistenbrittudós: Lesz még folytatása annak a csóknak Snezivel

2015.03.14. 09:33:15

@aggyistenbrittudós: nyitott könyv vagyok? :D
peti eleinte nem volt szimpi, de az alpári bandában mit tegyek ha az értelmesebbhez húzok :D
apol ugyanígy jött fel a lányok között,
botoxot látom, h nem olyan buta mint a többi de inkább a kitanult jelzőt használnám rá mint az okosat, látom sokan szívükbe zárták, én még azért tartom a 3 lépést vele :D

@ÉH3sZ: úgy is tökéletes :D

@mokamini: hát igen Petinek láthatóan bejön, de Apolról írták h családi dolgok miatt van lehangolva, meg talán nem érzi jól magát ebben a piáljunk pucérkodjunk társaságban
ő pl húzhatna jobban botoxhoz és snecihez és lokihoz és akkor nem érezné annyira kívülállónak magát

2015.03.14. 09:34:53

@mokamini: zsu utalást értettem :) le a kalappal h telefonon keresed az ékezeteket, én soha :D

@ÉH3sZ: én kofferes mókust olvastam

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.14. 09:35:26

@ÉH3sZ: remélem, csak tippmixelsz :) mert amúgy : cssssss, ne célozgassál! :)

ÉH3sZ 2015.03.14. 09:38:54

@fosch9: Ennyi diszleksziást :)
Apolnak nem kellett volna bemennie az ivás és szex és ármánykodás hoteljébe, mert nehéz beilleszkednie. Szerencséje, hogy Péter olyan emberséges vele.

Zsoofka 2015.03.14. 09:40:43

Valaki írta tegnap hogy naomi feltűnően nem beszlet lokirol. Vagy tenyleg haragszik ra, de szerintem akkor beszelt volna rola, vagy megnyerte löki a játékot es nem mert naomi beszelni rola, Nehogy elszólja magát... Legyen az utobbi!

2015.03.14. 09:40:54

@ÉH3sZ: igen sztem is péter a szerencséje apolnak
lehet nem tudta hova megy majd elnyaralgat, gondolta :D
még a mókushoz: azt hittem valami sztori amit nem ismertem elkezdtem guglizni a kofferes mókuci után :-O

ÉH3sZ 2015.03.14. 09:41:13

@aggyistenbrittudós: Snezi párnát szorongat a lába között és eljön az az idő hogy egy férfiszerszámot akar ott érezni. Így van ez a természetben is a vadállatok között is :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.14. 09:42:33

@fosch9: tudod h nem így értettem :) botoxra nagyon illik ez a 'kitanult' jelző!
:D apolkát az elején kedveltem, de már nem látom a játékát, mintha ott se lenne. azt sem értem, h ha ennyire zavarja pjotr nyomulása (akár taktikás, akár őszintés), miért nem mondja meg neki, és egyeznek ki más, mindkettőjük számára elfogadható vonalban? hmmm.

2015.03.14. 09:43:13

@mokamini: tetszik a 2. tipped :D

ÉH3sZ 2015.03.14. 09:43:27

@fosch9: Túl a sövényen koffeines Hami mókus. Azt keresd :)

Zsoofka 2015.03.14. 09:47:41

@ÉH3sZ: Pont ezerr irtam, hogy ugy viselkedik, mint aki azt hiszi x faktoros táborban van... Pedig nem. O is ide jelentkezett vagy ide iranyitottak, de bevállalta. E műsorból lement már lement 2 évad, nem kellene meglepődni...

2015.03.14. 09:48:12

@aggyistenbrittudós: igen azt kellene, de valószínűleg tart attól, h akkor kiesik a játékból, ahol tulajdonképpen csak vegetál :-O vagy mozdulna rá másik pasira, de ahhoz meg kényelmes
nem tudom, apol elég nagy rejtély egyelőre, legalább tűnne úgy, mint aki jó érzi ott magát

2015.03.14. 09:49:13

@ÉH3sZ: tuttam, h nem csak hallucinálok és van ilyen :DDDDD

Gia Gianea 2015.03.14. 09:49:21

Én megértem,hogy Apolka nem tud felszabadult lenni,ha pont az elutazása előtt diagnosztizáltak valamit az édesanyjánál.De Péter a gátlásosságát is emlegette,ami nem tudom miből fakadhat.Ha szépségversenyen volt mersze indulni,akkor ez a társaság miért frusztrálja?Vagy a kamerák?

Zsoofka 2015.03.14. 09:50:39

@mokamini: Nekem is olyan ez a hotel, mint az állatkert... Elnezegetem a lakókat, de se be nem költöznék hozzájuk, se itthonra nem kellene egyik se....

ÉH3sZ 2015.03.14. 09:58:18

@mokamini: Ha szomorú is, de el tudom képzelni hogy a pénzért próbálja meg az anyjának szánva

@fosch9: Ettől még hallucinálhatsz :)

@aggyistenbrittudós: Szintén párnás vagy? :)

@Gia Gianea: Érdekes ez a gátlásos szépségversenyes szál Apolnál ott is a testét mutogatja és az X faktorban is közönség előtt van.

2015.03.14. 10:00:05

@ÉH3sZ: ne is mondd a bőröndös mókust kerestem másodjára is káprázik a szemem? megyek iszok egy kávét :D

ÉH3sZ 2015.03.14. 10:00:22

@fosch9: Apol pont ellentéte Patricnak aki jól érzi magát, de semmi több nincs benne

2015.03.14. 10:06:37

@ÉH3sZ: jah ő is kimerül a berúgás és faszmutogatásban
még meg se akarja igazán dugni adrit ahogy elnéztem

gyertek van reggeli betevő sixx-től :)
süti beállítások módosítása