Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x13 - Ezek nem normálisak (18+)

2015. március 12. 08:02 - sixx

 screen_shot_2015-03-12_at_5_08_59.png

Aszongya a pink inges Gólem, aki egyébként egy jelenség ebben a cuccban, komolyan, hogy ma oszt a Pandora odabasz majd, meglátjuk. Egy óra van most csak rajta, úgy látszik vannak olyan napok, amikor kurvára kel tudni, mennyi az idő Kiskunmajsán, és olyanok, amikor nem. Egy jótanács mindenkinek, aki bemondóként vagy műsorvezetőként alkalmazná a palit: nem szabad neki megírt konfot adni, mert nem tudja elmondani az istennek se’.

Snezi ébred elsőként, és miután meggyőződün arról, hogy sötétbarna a bimbesz, lemegy a nappaliban alvó Beckshez, és jobb híján egy búvárcsutorát vagy miafaszt dug a seggébe, amin nagyon jól elröhög magában, gondolom azt is továbbgondolta, hogy valaki majd ezt a szájába veszi. Gyerekes, na. Minenki felébred aztán és légdobol, meg táncol, legalábbis Pjotr, amíg Zoë meg nem hozza löevelet, és Gyurma fel nem olvassa, hogy Snezi és Bence együtt reggelizhet, mert ők nyerték a táncversenyt. A többiek a nagy asztal mellett zabálnak embertelen mennyiségben, Bence meg Snezi odalent ismerkedik, Snezinek fontos a belső, így Bencéről azt gondolta elsőre, hogy egy nagyképű fasz, és egyébként sem érdekli.

Jó faj csaj. Jó fajta. (Milán)

Megjön a második löevél, Snezi, mondd el, mi volt a titkos küldetésed legyél szíves, hát az volt, hogy csókoljak meg valakit. Adri ekkor már sejt valamit, aztén amikor Snezi kimondja, hogy Milán volt a szerencsés(?), rábasz egyet a kezében tartott füzettel, Milán meg csak néz maga elé értetlenkedve, engemet itten kihasználtak. Snezi ezzel védettséget kap, érthető, hogy beszól egyet Milánnak, jössz egy csóka? - kérdezi, a többiek kibírják röhögés nélkül. Milán fiam, nem vagy egy észkombájn, hallod. Sne,zi megölte a bulit egy kicsit, és otthagyja a többieket, akik gondolkodóba esnek, főleg Albina, aki ránézett Milánra, és TUDJA, hogy neki annyi lesz. Kupaktanács alakul, és tippelgetnek, hogy vajon mi az istent akar Snezi, és az a konszenzus, hogy nem Milán mögé áll be, mert Milán egy gyenge szar, Snezinek meg nem ilyen faszi kell.

adri_3.gif

A lányok nagyokat sóhajtottak. (Bence)

A cigiskanapén sokkal fontosabb dolgokat kell megbeszélni: mi van a mostani helyzettel, amiben ugye a párok csak átmenetiek? Nem kéne elmondani Snezinek az igazat, hogy tudja, kivel baszik ki majd pénteken? Ez Bence javaslata, de lehurrogják, ne pofázzunk, tartsuk fent a látszatot még egy napig, ez a konszenzus. Persze Adri paranoiája, amit Albinától örökölt, nem teszi lehetővé, hogy csak úgy örüljön valaminek, és nettő 14 másodperc múlva Beckszel közösen borítanak Snezinek. A párok nem azok a párok, hanem. Snezi arcáról nem lehet leolvasni, hogy csak megjátssza magát, vagy valóban újdonság neki, hogy a végig egymás seggében lévő Becks-Adri kettős párt alkot. Adriék terve az, hogy elé menjenek a lófasznak, és hátha azzal, hogy elsőként köpnek, valamiféle kedvezményt kapnak, és Adri megússza a dolgot.

screen_shot_2015-03-12_at_5_52_05.png

Albina Milánnal beszél, és ebben az epizódban már másodjára hangzik el a pacekba’ szó, amitől konkrétan rosszul vagyok. Milán, az Éden Hote Cristofel-díjára leginkább esélyes lakója megállapítja, hogy most Albina van a legjobb helyzetben, mert az ő párja, és Snezi tuti nem mögé fog állni. Na ja, mintha ennek a rafkós nőnek nem pont egy ilyen szerencsétlen irányítható fasz kéne, mint Milán. Milán ugyanis úgy érzi, hogy Snezi Bence mögé áll majd.

Az biztos, hogy ha egy erősebb karakterű fiú jön be, akkor rázoomolok. (Albina)

Becks és Adri után Botox sem bíz semmit a véletlenre, és elmondja Snezinek, hogy mi van a párokkal, illetve mondaná, mert Snezi nem hallgatja végig, és állandóan közbevág, szegény Botoxon meg látszik, hogy még egy beszólás, és úgy veri pofán, hogy összeszarja magát. Snezi szájából elhangzik az is, hogy ő Adrit nem akarja kiejteni, mire Botox mondaná, hogy ha Albinát vagy Ivart akarod kiejteni, akkor…de Snezi nem figyel, van neki abban a tyúkagyában valami elképzelés. Ugrunk, Snezi szedi össze az infókat, most éppen Topoltól, akitől megkérdezi, hogy neked nem Pjotr a párod? Nekeeeem? Neeem, mondja Topol, és tartja magát ahhoz a paktumhoz, amit a háta mögött már hárman is felrúgtak, és most ő kerül nagyon szar helyzetbe, hiszen Snezi szemébe hazudik.

botox_1.gif

Adri kezdi csúcsra járatni a hisztis paranoiát, és Becksnek és Milánnak jártatja a száját: én fogok kiesni, mondta is ez a rohadék, de BOSSZULJATOK MEG HA ÍGY LESZ. Közben Becks egy tangát morzsinkál a kezében, csak remélni tudom, hogy Adriét. A csaj kiborulása egy hasonfekvős-hüpögős sírásban csúcsosodik ki, a riportban aszongya, jó nagy hülye volt, hogy érzelmeket kevert a játékba, pedig nem szabadott volna. Ennyi volt a játék, sírja, közben a szegény ember Richard Claydermanje zongorázik a háttérben. Becks bemegy Snezihez, hogy megtárgyalja vele az eseményeket, mármint a kiválasztást, és nyíltan megmondja neki, hogy ne álljon be mögé, mert az nem lesz jó hosszú távon. Snezi nem teríti ki a lapjait, és azt mondja, hallott valamit, ami megváltoztat mindent. Beck a riportban kilátásba helyezi, hogy ha muszáj, még a játékot is feladná Adri kiesése után.

screen_shot_2015-03-12_at_6_16_37.png

A vacsoránál mindenki borít, és Snezinek elmondják, ki kivel van eredetileg, amitől Loki teljesen kiborul, hiszen nem erről volt szó, és milyen csapategység már az ilyen, mostantól ekkor mindenki szopja le a tetovált faszát, ő nem fog itt csapatozni.

Ezek nem normálisak.

Löevél, Pandora, írjatok kérdéseket, most őszintén kérdezhettek. Mindenki kicsípi magát, Beck viszont nem vasal hajat, ejnye. A Pandorát ma nem a ház előtt rendezik, biztos van valami helyi ünnep, vagy keresztégetés, így irány a hátsó kert, de a lila világítós gömbök oda is átkerültek. A fakrokodilok nem, félsiker. Adri kezdi, Becks, ha a másfél számmal kisebb inget viselő, kiélt arcú Snezi beáll mögéd, megbízol majd benne? Lófaszt. Milán, van bűntudatod a csók miatt? Igen, de ti, faszik, mind meg akartátok baszni azonnal, szóval semmi gáz. Loki szerint Milán az ő kollektív meredt farkuk volt. Loki megkérdi, hogy felejthető volt-e a csók, mire Snezi mondja, hogy igen. Albina a riportban aszongya, hogy Milán szarik a farmra. Loki, akarod, hogy Botox maradjon a párod? Hát, nem bánnám, mondja Loki mire Ivar öntudatra ébred, baszki, akkor én kiesnék, az megvan? Hoppá, mondja Loki, ezt most túlgondolod, majd szólunk, hogy ha van váltás. A kérdést Botox tette fel, mert fel akarta baszni Ivar agyát. Sikerfok: 100%.

Albina, bízol Milánban? Igen. Milánnal akarod folytatni a játékot? Igen. És te, Milán? Szerintem igen. Ez nem túl meggyőző válasz, de a háttere érthető: Albina már annyit keverte a szart, hogy nem lehet benne megbízni. És ebben a pillanatban megjelenik Gólem, aki megint elmondja a trademark boldogságörömcsokiszirom baromságát, és megemlíti, hogy a mai Pandorára felhívó levélből nem véletlenül maradt ki a névtelenül szó, innentől mindenki arccal vállalva kérdez, de ha csikön, és beszarik, akkor mondhatja, hogy nem. Milán nyit, benyúl a dobozba, és menten a saját kérdését húzza ki belőle, mert ez egy ilyen csudadoboz. Adri, kérdezi, hazamész? Félek tőle, ja. Gólem közbevet, mi a fasznak kellet ezt megkérdezni? Snezi kérdez Albinától a Person of Interest zenéjére: mi a véleményed rólam? Nem tudunk rólad semmit, de laza csaj vagy.

Ivar kérdez Snezitől: nevezz meg két fiút, akiből párod lehetne! Egyet mondok, Becks mellé szívesen állnék a későbbiekben. Adri mentené a seggét: azaz most nem engem teszel ki, de a későbbiekben Becks lenne az ideális pár? Nem ezt mondtam, feleli Snezi, hanem azt, hogy ő az egyik, akivel el tudom képzelni a játékot. A másik nevet meg az őszinteség nevében nem mondom meg. És ezt így hogy? Pjotr gyön, Milán, mit gondolnak rólad a csajok most? Milán mellébeszél, Albina nem neheztel rám, a többieket nem tudom. Na, Ivar menten megmondja a tutit, Milán egy megbízhatatlan fasz, ennyi, meg egy bambi

Milán vagy a világ legnagyobb taktikusa, és direkt beszél összevissza mindenkinek, vagy egy jólelkű gyerek, aki nem lát át semmit. (Loki)

Topol kérdez Albinától: hány fiú ellen próbálsz meg játszani egyszerre? Egy ellen sem, nekem van biztos párom, Milán. Ez nem válasz baszki. Topol tovább üti a vasat, hallottam dolgokat, válaszolj, az anyád úristenit. Gólem is beszól, igen, igen, tessék csak válaszolni. Oszt amikor Snezi kitért a válasz elől, he? Topol nem zavartatja magát, hallottam, hogy Bencét is ki akarod rakni, meg Lokit is, de Lokival bandáznál is, hogy van ez? Ehhez nagyobb tervezőasztal kellene, mondja Gólem, és tök vicces és természetes ilyenkor csak azt a kisvendéglős abroszt, azt venné le magáról. Albina visszatámad: én meg úgy tudom, Loki akar engem kitenni. Loki bólogat, így van, és jobb is lenne, ha ne lennél itt, mert veszélyes vagy és ostoba. Pjotr szerint 8-16 darabban klónozott Csernus sem tudná megfejteni Albinát.

screen_shot_2015-03-12_at_6_51_48.png

Adri kérdez Beckstől: szeretsz? És elpirul. Becks aszongya, szeretem Adrit mint embert, és amikor ilyet éreztem legutóbb, 3 és fél éven át együtt voltam vele. Botox jön, Becks, nem idegesít, hogy Adri betegesen féltékeny? Azért kérdezte, mert Adri minden buli végén sír. Becks szerint ritkán, de zavarja Adri féltékenykedése, mire Adri aszongya, hogy visszavesz majd. Gólem köszöni szépen, lehet elvonulni. Este bulika lesz, de előtte mindenki feldolgozza a hallottakat. Milán például azt mondja Bencének, hogy szólni fog Snezinek, be ne álljon mögé, mert nem bízik benne. Albina Lokinak áll, ez meg miafasz volt? Az. Amit mondtam. Albina azt hazudja, hogy sokan álltak neki, hogy Lokit tegye ki. De ki, kérdezi Loki, de persze választ kurvára nem kap. Albina most már biztosan tudja, hogy mindenki utálja.

screen_shot_2015-03-12_at_6_57_17.png

Adri Becksszel beszélget, igaz, megbasznád Snezit? Haverként kérdezem. Becks aszongya, eredeti csöccsel lehet jónő volt Snezi, de így nagyon aránytalan, és más faszával sem piszkálná meg. Becks aszongya Adrinak, ha megnyerik a lóvét, vesz neki csöcst. Kettőt, vélhetően, 600-ért. Van az 900 is, jegyzi meg Adri, és megkérdezi, hogy odakint lesz-e valami kettőjük között. Beck nem tudja, de szeretne már megállapodni, és kecskéket tenyészteni Adrival. Pánsíp fúj szomorú dallamokat a háttérben, Loki pedig Albina szemét nyitja fel, Bence is ki akar tenni. Ivar is. Gólem is. Na jó, Gólemet nem tudom. De a többiek igen, mert kiszámíthatatlan picsa vagy.

Ez meg itt Snezi zuhanyzása mérsékelt csöcsvillantással.

Címkék: 18+ éden hotel
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.12. 23:00:54

@fosch9: De jóóó,akkor te legalább megkapod :D Itt semmi :(

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.12. 23:01:59

@fosch9: Mire utalt Loki a tánccal? Csak nem versenytáncos civilben?:)))

2015.03.12. 23:02:07

ha vki nem figyelt bence chipendale táncos volt mondták az éjszakaiban

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.12. 23:02:25

Loki annyira cuki szemüveg nélkül :))))

2015.03.12. 23:03:29

@DerültÉgből/tintával írok/: ne cináld :D
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: sztem táncolhatott mert erősen arra utalt sztem és nem véletlenül ő kaphatta a klasszik táncot

vastyúk is .. 2015.03.12. 23:04:38

@DerültÉgből/tintával írok/: :D de akkor már Náomi sem lenne játékos. Kár hogy ez nem "nyilvános" számára :D hihihihihi Örülök, hogy itt nem kell appolni.

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.12. 23:05:22

@fosch9: Komolyan nem jött :( De már nagyon röhögök,mert folyton arra gondolok,hogy bizti béna vagyol :DDDDD

2015.03.12. 23:06:56

@DerültÉgből/tintával írok/: én nemmmm :DD mán 3 galamb kakált hát eltévedtek? te bittos jó címedet nézed?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.12. 23:07:08

@BarBwire: A nagymamámnak még 86 éves korában is gyönyörű lába volt, az arcán viszont millió ránc volt. Egyszer leszólította őt egy fiatalember - hátulról látta csak. Nagy megdöbbenés volt. Látod, hátulról líceum, előlről múzeum - mondta nagymama.:))))

furmintszaraz 2015.03.12. 23:09:18

@DerültÉgből/tintával írok/: @fosch9: @vastyúk is ..: Én már be sem merek vallani semmit :D Teljesen rapszodikus, hol a stressz, hol a legyenkézbenvalami, hol a kávé (legfőképp), hol a bor, hol a tavasz hozza ki :) Máskor meg akár hetekig is semmi ingerencia...

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.12. 23:10:51

@vastyúk is ..: Igaz.Én is sokkal jobban érzem magam,hogy nem "kell" a felelősséget vállalnom a szavazással,hogy menjen vagy maradjon valaki :D Nem húzom úgy fel magam .A VV alatt néha megijedtem a saját reakcióimtól :D
@fosch9: Igen.Az előbb még meg is néztem,hogy melyikre kell jönnie. :)
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: :DDDD ez nagyon aranyos

furmintszaraz 2015.03.12. 23:11:54

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Na, ez a rövidebb-hosszabb távú cél itt is, bár nehéz elképzelni :) De csinálni könnyebb lesz.

2015.03.12. 23:13:50

@furmintszaraz: időszerú sztem oké, a függőség már kevésbé

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.12. 23:14:01

@furmintszaraz: :))) Olyan kedvesek vagytok,hogy így bevalljátok :)) Már kezdtem kínosan érezni magam,hogy én meg kiírtam,hogy megyek cigizni :DD
@csak mert: Késtél:)) Szia:) Ide ülhetsz a helyemre,mert én elmegyek aludni:)

Jó éjt! Holnap izgi lesz

furmintszaraz 2015.03.12. 23:14:22

@fosch9: Egyébként neki szerintem az tenne jót, ha lenne egy kvázi-barátnője benn (Pjotr egy ideig ez volt, de aztán falling in love, ugye...), de jelenleg erre nem alkalmas senki. Adri tűnt eleinte ilyen lehetőségnek, de ő mára teljesen a Patrik-féle "szerelem"-önzőségben van benne, gyk. semmi más témájú kommunikációban nincs benne, vagy csak negyedvállal.

csak mert 2015.03.12. 23:16:32

@DerültÉgből/tintával írok/: nekem bejött a galamb :)) biztos jó a ládád?

vastyúk is .. 2015.03.12. 23:17:06

@furmintszaraz: igen-igen, szar helyzet. Ha az ember le akarja tenni, ezekre kell figyelni, hogy az ingert át kell irányítani :D

@DerültÉgből/tintával írok/: :D valahogy az több indulatot kihoz az emberekből, ha azt hiszik, hogy rajtuk is múlik valami (Pedig igazából akkor sem múlik, persze csak szerintem)

@csak mert: hellóbelló!

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.12. 23:17:30

@csak mert: és mutasd meg a Bubinak,hogy kell üzit küldeni,mert nem tud :DDDDDDDDDDDD

Pá :)))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.12. 23:18:31

@DerültÉgből/tintával írok/: De nem azért van ez, mert ez egy összeismerkedési ok, illetve együtttartózkodási ok. Gondold el. A gimiben is csoportosan szívod, Az wegyetemen is kitódulsz az előadó elé, az edzésen is csoportosan szívod, a munkahelyen is kiterelnek. Lehet, hogy sose beszéltem volna velük, ha nem cigiznének. Aztán már hasonlónak is tűnünk :DDD De lehet, hogy tévedek:)

csak mert 2015.03.12. 23:18:51

@DerültÉgből/tintával írok/: nem késtem, csak fáj a fejem.. és alig látok :(
hová mész?

2015.03.12. 23:18:58

@DerültÉgből/tintával írok/: jóéjt
@furmintszaraz: nóri nem partner, adri ahogy írod, botox rárepül snezire, nao nem téma elejétől utálja apolt, pedig snezi bírja apolt ott még lehetne barátság féle ha botox nem telepszik rá teljesen

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.12. 23:23:31

@csak mert: nem ér!!!:D Jobbulást neked! :)
@vastyúk is ..: Igen:) ki lehet lépni a "csak nézői" szerepből :) látszólag :)
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Ez is nagyon jellemző :) Viszont sokszor volt olyan,hogy más körülmények közt kedveltem meg valakit és utólag derült csak ki, hogy dohányzott.:)
@furmintszaraz: Jó éjt!
Sziasztok :))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.12. 23:26:07

@furmintszaraz: Rájöttem valamire. A leszokással kapcsolatban. Addig nem lehet megcsinálni vagy csak nagyon nehezen, amíg VALÓBAN nem akarja az ember letenni a cigit. Ha eldöntötte belül, hogy TÉNYLEG le akar szokni, megtenni már semmiség. Itt az elhatározás nem szokott valódi lenni. Mert CIGIZNI JÓÓÓÓ!!!:)))))

csak mert 2015.03.12. 23:28:04

@fosch9: köszi :)
valamiért lassú a netem...

volt valami érdekes ma?

vastyúk is .. 2015.03.12. 23:29:37

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: nekem úgy tűnik, mintha nem erre számított volna. Szívesen elvan az emberekkel meg énekel nekik, de valahogy mintha unná a banánt. Nem szeret konfrontálódni, valószínűleg sokakkal elvan, mert a Pandórán nem szokták piszkálni, de az öfikbe mégsem kerül be. Hagyja, hogy Péter ügyködjön helyette.

@furmintszaraz: @DerültÉgből/tintával írok/: jó éjt!

@csak mert: hogyhogy alig látsz?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.12. 23:29:53

@DerültÉgből/tintával írok/: persze, értem én. Valami enyhe deviancia van a dohányzásban - még ha sokáig társadalmilag elfogadott is volt -, és valóban még az ember jellemzéséhez is hozzátesszük, ha cigizik, hogy dohányos. Vagy talán több a boldogságkeresési vágy a dohányosokban, ki tudja. Nyilván élettani magyarázata is van.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.12. 23:31:41

@vastyúk is ..: Majd ki fog kristályosodni nyilván, hogy mi az oka Apolka furcsaságának. Érdekes, tőle valahogy nem is várom, hogy produkálja magát. Szívesen hallgatom, ha megszólal, egyszerűen szimpatikus.

csak mert 2015.03.12. 23:33:21

@vastyúk is ..: a fejfájás miatt, olyan migrénes jellegű.. ilyenkor a szemem is érzékeny
de hagyjuk :)

Apol télleg olyan, mintha unná magát

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.12. 23:36:25

@csak mert: Kellemes a leszívott füst. Én mindig finom cigiket szívtam, mert csak abban volt élvezet. Segítette a tanulásomat. Nagyon jól tudok gondolkozni cigizés közben. A legjobb algoritmusok akkor jutottak eszembe. Rendszereztem a napomat reggel, és gondoltam át az elmúlt napot este. Sziklát másztam, és a hegy tetején nem a csúcscsokoládét ettem meg, hanem elszívtam egy cigit:DDDD

vastyúk is .. 2015.03.12. 23:36:58

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: igen, nekem is. És a bentieknek is. Stüszi is azt mondta, hogy első blikkre Apol a legszimpatikusabb ember számára, meg Adrit is nyugtatgatta, hogy Stüszinek van szíve, és nem Patrikhoz fog állni.Nekem most tényleg az az érzésem, hogy robotpilóta üzemmódba állt, hagyja, hogy Péter gondolkodjon, ossza az észt helyette, ő meg engedelmeskedik. Kell lennie a tarsolyában is még valaminek, mert az látszik, hogy a célért tud hazudni (Boxos és Stüszi esetében is), szerintem csak az értelmi szerző nem akar lenni az ilyenekben.

vastyúk is .. 2015.03.12. 23:39:15

@csak mert: óóóóó :( , hát akkor jobbulást!
Szerintem voltak jó pillanatok a mai adásban, mondjuk Adri sokat hisztizett :D ha nincs erőd megnézni, gyúrjál majd a holnapira, Gólem szerint az eddigi legizgibb kiválasztás lesz.

halványlilaköd 2015.03.12. 23:43:00

@csak mert: a dopamin szint emelkedése miatt érezzük, hogy olyan szuper a dohányzás.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.12. 23:45:15

@halványlilaköd: Nem dopaminnal váltják ki a heroin leszokóknál a szert?

csak mert 2015.03.12. 23:46:00

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ilyet még nem hallottam a dohányzásról :)
köszi, mindig tanulok valamit :)

@vastyúk is ..: köszi :)

vissza fogom nézni, adri mindig hisztizik...szerintem ez lesz a veszte, patrik megunja
gólem és az izgalom :DD
Amúgy Apol szeme nagyon szép.
ki a stüszi?

csak mert 2015.03.12. 23:47:14

@halványlilaköd: hm nem tudtam ezt sem

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: nem antidepresszánsokkal és nyugtatókkal szoktatják le?

2015.03.12. 23:49:18

@csak mert: patrik es bence megnevezése
jó éjt bealudtam

csak mert 2015.03.12. 23:49:31

@vastyúk is ..: és ez a név hogy jött?
amúgy én is pislogok micsoda infók mennek itt a cigiről :))

csak mert 2015.03.12. 23:50:17

@fosch9: mi van patrikkal és bencével?

vastyúk is .. 2015.03.12. 23:52:30

@csak mert: azért hívom így, mert le kellett vadásznia egy tököt, és a tök felső a magyar kártyában a Stüszi vadász. Ráadásul a Stüszi is, meg a snezi is egy tüsszentésnek hangzik, szóval számomra Stüszi marad :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.12. 23:52:59

@csak mert: Hát nem akarok hülyeségeket beszélni, de ugye arról van szó, hogy a heroinnál sajnos testi függőség alakul ki, ezért ha nem kapja meg az adagját, úgynevezett turkey (pulyka) állapotba kerül, amibe belehal. Úgy tudtam, hogy a leszokásnál adják ezt a dopamint, mert ezzel valahogy keservesen túl lehet élni a szerről való lejövetelt. Így csak nyugtató nem elég, hanem valami hasonló cucc is kell, ami valami átmenetet biztosít. Ha jól értem ezeket a dolgokat.

halványlilaköd 2015.03.12. 23:53:00

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: de igen, a szinten tartáshoz kell, hogy ne nyúljanak a szerhez, majd lassan leszoktatják őket a dopaminról. Ez a dohányosokra is igaz. Egyébként azért jutott az eszedbe jobbnál jobb algoritmus, mert a dopamin kreatívabbá tesz, a drogosok a valóságtól is elrugaszkodnak a nagyobb mennyiség miatt.

vastyúk is .. 2015.03.12. 23:55:01

@csak mert: Stüszinek meg kellett mondania, hoyg kik közül fog holnap választani. Patrikot és Milánt mondta, Adri teljesen kiakadt, Fehérke, meg nyugodt. Szerintem elre gondolt @fosch9:

csak mert 2015.03.12. 23:56:07

@vastyúk is ..: értem, köszi.. hm patrik mellé nem fog beállni szerintem
ha loki cserél mariannra, akkor nóri mehet

csak mert 2015.03.12. 23:56:44

@vastyúk is ..: patrik bence vagy patrik milán?

vastyúk is .. 2015.03.12. 23:59:54

@csak mert: fosch9 Patrikot és Bencét említette, de szerintem elírta, mert Patrikot és Milánt választotta a kiscsaj. Valószínűbb, hogy Milánt választja, de gondolkozik a robbantáson is (Patrik-Adrit erősnek tartja) :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.13. 00:04:48

@vastyúk is ..: Ha Milánt választja, akkor mi értelme volt magára hergelni Patrikot és Adrit. Mert nem felejtik el neki, az biztos. Itt lenne az alkalom, hogy az erőszakos Adritól megszabaduljon. Másfelől meg a negatív kisugárzást sztm nem Adrira értette, hanem Naomira és esetleg Nórira.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.13. 00:05:55

@halványlilaköd: Ezt nem tudtam. De akkor miért nem éreztem a leszokásnál függést?

csak mert 2015.03.13. 00:06:16

és mi van ha Loki összeáll naomival? hm akkor is nóri megy

vastyúk is .. 2015.03.13. 00:09:23

@csak mert: jaja, Adri nekem sem hiányozna

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Igazad van. Szerintem is Naomira és Nórira értette a negatív energiát. Azt meg, hogy Bencét is odamondta, nem értem, hogy a többiek ezen miért háborodtak fel. Akárkit mond a Milánon kívül, a másik kiakad. :D Szóval én most tényleg nem értem, hogy miért vannak felháborodva, valakit mondani kellett.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.13. 00:09:55

@csak mert: Úgy gondolom, hogy Loki kivár addig, amíg Nórival vihető a dolog. Nem érdemes váltogatni a párját, ha megbízik benne. Ha Loki még egyszer Nórit választaná, az utána a tűzbe menne érte.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.13. 00:11:43

@vastyúk is ..: Amiért Ádinka is fel volt háborodva, hogy ő esett ki, pedig megérdemelte volna a nyereményt. Ezek, hogy egy klasszikus Lacccit idézzek, nem tudják, hogy milyen műsorban vannak:DDD

csak mert 2015.03.13. 00:12:15

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: lehet, de már többször is mondta naominak, hogy lenne vele, mariannal is..

Eugénia00 2015.03.13. 00:13:39

Na eddig ül az elméletem. Patrik és Milán lett a "kiválasztott".Nem mondom h megmondtam,ja de megmondtam:)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.13. 00:14:24

@csak mert: Hát, ezt kellett tennie, nem?:DDDDD Azt mégsem mondhatja (amit gondol), hogy az agyamra mentek, takarodjatok kifelel a hotelból.:))))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.13. 00:15:20

@vastyúk is ..: Jaj, tényleg, rendezvény:))) Nem jutott eszembe:DDDDDDDDD

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.13. 00:18:27

@csak mert: Állítólag igen. Dúl a love, bár Ádinka nem ragyog. A szája beszél, hogy nagyon-nagyon, meg fantasztikus, meg csodálatos, de a szemében nem látom. Nagyon nehéz valamit tevőlegesen csinálni, ha egy másik ember kezét szorongatod:DDDDDD

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.13. 00:21:15

@csak mert: Megtépné a két csaj. Ez a Naomi is milyen agresszív, ijesztő, esküszöm. De sztm Nóriban is feszülnek a dolgok:)))

Eugénia00 2015.03.13. 00:24:27

https://m.facebook.com/home.php?ref=m_notif&notif_t=like#!/story.php?story_fbid=796027670445686&id=100001153816684 Ezek fent vannak a facen.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.13. 00:26:23

@csak mert: Tudod milyen az, mikor az amúgy is mesterségesen felturbózott személyiségük kezd megkopni, bele a hétköznapokba. aztán egy idő után csak nézem őket, és látom, hogy még nálam is unalmasabbak, meg még a szomszéd néninél is, ajjaj.::)))

halványlilaköd 2015.03.13. 00:28:00

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: csak feltételezni tudok: 1. alacsonyabb az átlagnál a szinted, minél alacsonyabb annál könnyebb ( én simán letettem úgy, hogy másnaptól nem gyújtottam rá, és semmi tünetem nem volt, de nekem kórosan alacsony ) 2. normális a szinted, csak a letevés közben mással pótoltad pl: csoki stb.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.13. 00:36:39

@halványlilaköd: Nem pótoltam semmivel, úgy látszik, nekem is alacsony. Egyébként nagyon hiszek az önszuggesztióban, hogy minden a fejben dől el - vagyis nagyon sok minden. Egy ismerősöm is leszokott egyszer, és néhány hétig szinte ájuldozott. De akkor megvan a magyarázat.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.13. 00:46:47

Nna, már nagyobbat ásítottam, mint a macska, tehát mindenkinek jóccakát:)))

malevil2050 2015.03.13. 02:19:00

Micsoridi ecmefuttatások nem tyőzöm kapkodni a fejemet.Jól csinálta ez a natydúdájú lyány,ha odaáll a hajvasalós gyerök mögé ,esküszöm mekkoronázom.hihi

vastyúk is .. 2015.03.13. 02:51:03

@malevil2050: wáo előbújtál :D. Hát a benti gyerekek szerint a védett lány a Milánkát választja, nem a hajvasalóst.

XocoLatte 2015.03.13. 06:41:04

@halványlilaköd: ez az általános hit a leszokás körül, de szerintem a nikotin receptor ennyiség és a kötés erőssége a meghatározó. Állítólag mindenki annyit szív naponta, amennyi az adagja, élettani értelemben, az élettani függősége által meghatározva. Ez nem tudatos és nem is lelki (érzelmi) döntés eredménye, szinte automatikusan alakul ki. Ha a dohánygyártók egy ismert márkában manipulálták a nikotintartalmat, a dohányosok változtattak a napi szívott szálmennyiségen. Viszont, mivel a nikotinmennyiség csökkentése egyenes arányban áll a kátrányéval, azaz, magában a dohányban van mindkettő, szoros összefüggésben, a dohánymennyiség csökkentése helyett elkezdték manipulálni a filterek kémiai összetételét, amivel a nikotin kémiai értelemben vett alakját tudták megváltoztatni a füstben, ezt meg azért, mert egyrészt kimutatták, hogy a nyálkahártyáról való felszívódási arányt erősen befolyásolhatják, sőt, a felszívódás után a vér-agy gáton való átjutás sebességét is, ez utóbbi pedig az agyi receptorokhoz való eljutási sebességet befolyásolja, az meg a jutalmazás-élmény eléréséhez alapvetően fontos.
Mivel a nikotin pontosan azt az agyi receptor-körön keresztül hat, mint a heroin, az élettani hatása is nagyban hasonló. A leszokás élettana is.

Ehhez képest én nagyon szerencsésnek mondhatom magam, mert 10-12 évig kifejezetten magas nikotin tartalmú dohánytermékeket szívtam, napi nagy adagban (fénykoromban napi egy zacskó sodort Samson, ami 50 g tiszta dohány, kb. két és fél doboznak megfelelő adag), mégis egyetlen hétbe telt és leszoktam és SOHA nem gyújtottam rá azóta. (Néha visszatérő álmaimban igen, akkor is az első slukk élménye, az a szenzáció érzés volt az álom központi eleme.)

2015.03.13. 06:52:21

@csak mert: semmi csak már félálomban voltam :D

halványlilaköd 2015.03.13. 07:05:15

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: igen, ez így van. Minden fejben dől el. Nekem a vizsgáim jelentős része ezzel a módszerrel sikerült, és még jó pár dolog. Merjünk hinni magunkban. :)

Tanya Jóska 2015.03.13. 07:17:57

@Hurrá Torpedó: Mariann helyében hülye lennék kockáztatni a bőröm Adri miatt. Annyira senki nem bízik sneciben, Mariann sem

halványlilaköd 2015.03.13. 07:26:14

@XocoLatte: én próbáltam leegyszerűsíteni, és lényegre törő lenni :) Egyébként ugyanazt írtuk le, csak pár dolog szorul pontosításra. A nikotin nem receptor, hanem molekula és úgy fejti ki hatását, hogy az agyban azokhoz a receptorokhoz kötődik, amelyek eredetileg az acetil-kolin - egy idegi hírvivő - számára készültek. A nikotin az acetil-kolinhoz hasonlóan jeltovábbításra készteti az idegsejtet, amely élénkítő hatást gyakorol az idegrendszerre. Mellett a dopamin nevű receptorhoz is kapcsolódik, melynek hatására dopamin szabadul fel. E váltja ki a jutalmazó hatást, és okoz függőséget. Maga a nikotin hiány is valóban probléma tud lenni, de az esetek nagy részében a dopamin csökkenés a probléma. Rengetegen gyújtanak rá a nikotin tapasz mellett is, nem véletlenül. Ezeket leszámítja teljesen egyet értek veled.

XocoLatte 2015.03.13. 07:55:10

@halványlilaköd: Igen így kerek a dolog. Annyira én is jártas vagyok azért a kérdésben, hogy a nikotin és a nikotinreceptor között különbséget teszek. Az már akadémikus magasság, hogy a nikotin milyen receptorokhoz kötődik és akkor van-e jogosultsága bárkinek is egy másik, korábbi felfedezés miatt más névvel illetni azt, illetve ha már két vagy három kémiailag eltérő molekula is kötődik ugyanahhoz a sejtfelszíni fehérjéhez, okos dolog-e az EGYIK nevével illetni azt a receptort... A függőség kérdésében azt próbáltam hangsúlyozni, hogy az nem vagy elsősorban nem lélektani-akaratlagos dolgon, hanem biokémiai-élettani molekuláris hatásmechanizmuson alapul, amit éppen a dohánygyártók az 50-60-as években alapos kutatási projektekben kiveséztek. És mivel a cigaretta káros kátránytartalmának csökkentését nem tudták hatékonyan elérni a függőséget (és ezzel a piaci keresletet) alapvetően szabályozó nikotintartalom csökkenése nélkül, a filterek és a cigifüst kémiáját kezdték manipulálni.
Kérdés, hogy az önjutalmazó mechanizmus tárgyát vagy eszközét le kell-e cserélni a sikeres leszokás érdekében, vagy elegendő-e a puszta elhatározás. Ha hiszünk a biokémiai-élettani alapokban, akkor azt gondolom, nem.

halványlilaköd 2015.03.13. 08:26:00

@XocoLatte: A végére azért sikerült összeraknunk a hátterét. :) A leszokással teljesen egyetértek, hogy önmagában az akarat nem elég, mert többségében az önjutalmazás felül kerekedik az elhatározáson. Ezért írtam leegyszerűsítve, hogy akinek ez a biokémiai folyamat átlagos alatti, annak akár elég lehet az akarat is. Viszont valóban nem elég annál, akinek emelkedett, ott bizony elkerülhetetlen az önjutalmazás megváltoztatása, átalakítása. Vagyis szerintem teljesen jól látod, többségében az akarás nem elég sajnos, viszont nélkülözhetetlen.
süti beállítások módosítása