Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Maratonnal startol a Haven új évada a Universal Channelen

2015. március 11. 11:26 - index

haven-tv-series-cast-poster-wallpaper.jpg

Március 13-án az ötödik évaddal folytatódik a Haven, ráadásul nagy dózisban: az ünnepi hétvégére a teljes évadot műsorra tűzi a Universal. Március 13-14-15-én, 20 órától a Haven legfrissebb évadáé a terep a Universal Channel műsorán, aki szereti a darálást most megkapja.

Pár történetszál az évadból:

Audrey veszélybe kerül, a városlakóknak pedig egy rejtélyes fertőzéssel kell felvenniük a harcot. Nathan és Duke próbálnak megbirkózni a tudattal, hogy Audrey-t valószínűleg már sohasem kapják vissza, ám mindent elkövetnek annak érdekében, hogy ez ne legyen így. A szőke szépséget ugyanis megszállja a végletekig gonosz Mara, aki porig akarja rombolni a várost. Haven lakóinak azonban nemcsak Mara fenyegetésével kell szembenézniük, de egy különös betegséggel is, amely váratlanul üti fel a fejét. Nem tudnak előállni egyetlen gyógymóddal sem, mígnem egy tudós érkezik a városba a járványügyi hivataltól. Mivel kívülálló, ezért nem bíznak meg benne, ám lehet, hogy ő az egyetlen esély a túlélésre. A városlakóknak mérlegelniük kell, hogy a gyógyulás érdekében veszélybe sodorják közös titkukat, vagy megoldják maguk között. Félelem és káosz uralkodik el a Havenben, a kérdés csak az, hogy sikerül-e megfékezni a kettős nehézséget.

Aki esetleg lemaradna a hétvégi különkiadásról, az március 20-tól hetente találkozhat a New England-i kisváros misztikus történéseivel. Haven-maraton - március 13-14-15. 20.00-tól Haven 5. évad dupla részekkel - március 20-tól péntekenként, 21.20-tól. (x)

Címkék: tv universal haven
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása