Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x11- Die, motherfucker, die!

2015. március 10. 07:00 - sixx

Múlt héten jött Milán, ment Norbi, jött Evelin, és ment is, Naomi pszichózisa egyre súlyosabb lett, Adri és Becks szerelme negédes mélységek felé tántorgott, masszív alkoholgőzt húzva maga után, Gólem felváltva hordott egy vagy két órát (MER’ FUSSA, GECI!!!!), Pjotr meg Topol tomporát tapogatná, de a csaj egyelőre nem döntötte el, hogy a játék szempontjából kell-e neki egy farok vagy sem. Satöbbi. A dombtetőn a helye gyereksereg riogatására tökéletesen alkalmas Gólem aszongya, a lakosság nagyon megszokta mér a meleg szart, ideje a feje tetejére állítani mindent. Hát, rajtam nem múlik.

golem.gif

Szívesen. Órák száma: egy.

A reggeli előtti szarkavarást Loki kezdi, aki Bencének felnyitja a szemét: Albina Naomi tervet eszkábált a párválasztó előtt Ivar kilakoltatására, csak éppen Milán belefingott a nulláslisztbe, és nem Evelint választotta a babahájával, hanem Ivar nevetséges frufruját. Bence csak néz, mind egyszeri önkormányzat a BudaCash hírekre, igen? Igen, baszki, ezzel a bulával vigyázni kell, állapítja meg Loki és Pjotr közös erővel. Topol összevonja a szemöldökét, ez nála azt jelenti, hogy nagy a baj. Közben a királyi pár szerelmeset játszik, Adri valami felhőn járva jegyzi meg, hogy nem hitte volna, hogy bejön Becksnek, hát, mi sem, egyelőre csak azt látjuk a palin, hogy meg akar dugni, oszt majd ha ez összejött, akkor meglátjuk a folytatást. Becks szopatja Adrit, hogy a Pókemberben volt Spidey dublőrje, és Adri egy másodpercre ezt el is hiszi.

Albina Gyurma Milánt formázza, de nem kézzel, hanem szavakkal, Botoxban lehet itten csak megbízni, mondja a mödanszié mellett, olyan meggyőződéssel mintha ő maga is elhinnié, amit mond, Gyurma meg csak hallgat, mert ostoba, mint a tök. Ivarba’ ne bízzá’, teszi még hozzá Albina, aki most éppen azt játssza, hogy Ivar az ellensége, és őt kell kitenni a hotelből. Hogy ezt miért csinálja, mármint ezt a tematikázást, azt soha nem magyarázza meg nekem senki. Loki Gyurmából is kiszedi, hogy Albina miket mond, és elmondja neki, amit ő tud, aztán mindenki havajkodik a napon, egészen addig, míg Zoë levelet nem hoz. Az egyik írástudó olvassa Pjotr, a többiek áhítattal hallgatják, Ivarnak valaki félhangosan súg a nehezebb szavaknál. A feladat: húznak egy borítékot, abban van egy csajfotó, csajnak őszintén a szemébe mondani a véleményt, cserében meghallgatni a választ. Sima ügy, Adri viszont erre is úristenezik, mert egy hisztis picsa, és nem bírja a kritikát.

Találomra megy a húzás, Pjotrnak Adri jut, öröm és boldogságteli csaj vagy, nyitott mindenre, hibáidat észreveszed, viszont meggondolatlan, türelmetlen és mohó vagy. A riportban aszongya, Adri gyerekes és éretlen. Adri szerint Pjotr egy komoly férfi, erről a szája felett éktelenkedő, ritkás szőrhalom is tanúskodik, amit ő bajusznak, mi pinaszőrnek hívunk. Sablonos vagy, és nem nyitsz, mondja, mert nem akar senkit megbántani. Becks Ivart húzza: kedves csajszi vagy, de hirtelen felkapod a vizet és kuka vagy. Te meg szerelmes vagy Adriba. Ez egy tulajdonság Ivarnál.

Loki vs. Botox: ostoba picsának hittelek, de sokkal több van benned, viszont nem vagy lelkes a feladatoknál, és hiú vagy. Te meg jó ember vagy és nagy a füled. Bence-Albina: kedves vagy, és mosolygós, negatív tulajdonság alig van (muhahaha), de meggondolatlan és harsány vagy. Bence szeretni való, de kiadja az érzelmeit. Loki szerint Albina alibizett. Milánnak jut Topol, idézzük, mert muszáj:

Ahogy az érzelmeid vannak. Mert ilyen szeretetteljes ember vagy. És ez jó. Fejben nem vagy a játékban.

Topol a riportban aszongya, hogy őtet nem lehet csak úgy kiismerni. MIlánról azt mondja, hogy nyílt, viszont gátlástalan a meztelenkedésével. Na, ennyi vót a tetemre hívás. Albina összefoglalja a dolgot mindenki hazudott, hiszen negatív tulajdonságokat nem mondtak. Na, Zoë hozza a kettes levelet: párcsere van, azzal kell összebútorozni, akiről a véleményt mondtátok, azaz Pjotr-Adri, Becks-Ivar, Loki-Botox, Albina-Bence és Topol-Milán. És kinek az agyában fogalmazódik meg, hogy ennek oka van: Becksnek és Pjotrnak. (Utóbbin nem csodálkozunk ugye, előbbin annál inkább.) És az is, hogy ha most jön be valaki, akkor azt át lehet baszni, hiszen úgy tesznek, mintha a mostani párjaik lennének a rendes partnereik és majd a pénteki párválasztón lesz nagy meglepetés. De ehhez mindenkinek észnél kell lennie, odafigyelni az apróságokra. Mindenki felvillanyozódik, Ivar viszont most is pampog, bassza meg az ég Adrit meg Beckset, mert a szerelmük miatt mindenkinek oda kell figyelnie. Költöznek.

Ivar a mödanszié mellett aszongya, hogy mindenkihez a legellentétesebb pár jutott, amihez képest Loki azt mondja, hogy ő kifejezetten örül Botoxnak, mert ad egy szebb a szobája, ad kettő, több esze van, mint Ivarnak. Gyurma garanciát kér és kap Albinától a pénteki párválasztásra, Becks és Adri szomorkodva válnak ketté és vágják el az őket összekötő köldökzsinórt. Topol úgy érzi, a segge olyan biztonságban van a villában, hogy megjegyzi Pjotrnak: innen nehezebb kiesni, mint bent maradni. Pjotr szerelmes a csajba, ezt többször nem mondom el, főleg azért mert akkor meg kéne állítani a videót, és közelről nézni a macskabajuszt. A költözés képsorai alá Men in Black zenéjét tolják, oszt miért? Gyurma egy utolsót még beszól:

Tőlem jöhet a római császár is…akkor is téged választanálak.

Mondja Albinának. Köszönjük, Emese. A délutáni téma Albina, hogy mekkora féreg köcsög, és ki kell ejteni. Ez nem túl érdekes, viszont kibaszott repetitív, a lényege, hogy Albina egy idegbeteg picsa, aki akkor is kavarja a szart, amikor nem kell neki, mert tök feleslegesen akarta kitenni Ivart, aki tényleg semmiféle vizet nem zavart még életében sehol. Ivar beszélgetést kezdeményez főellenségével, de nem jut semmire.

Juanita hozza az újabb levelet, feladat lesz, gólyatáboros: egy kókuszt kell a kezek használata nélkül talptól homlokig manőverezni. Pont úgy sül el a dolog ahogy sejtjük, kínlódás, röhögés, idétlenkedés, Gyurma szarrá tapizza Topolt, és ezen hangosan röhög a riportban, mintha most ért volna csöcshöz életében először. A nyertes pár a Loki-Botox, mert nekik van a legtöbb eszük: Loki a földön fekszik, Botox az álla alá rúgja a kókuszt, a pali beszorítja, Botox a kezénél fogva felhúzza, majd a homlokát a kókusznak nyomja, és egy mozdulattal feltolja Loki fejire. Jutalmat kapnak majd, hogy mit, azt nem ma tudjuk meg.

screen_shot_2015-03-10_at_6_37_23.png

Mivel az este hátralevő része csak és kizárólag arról szól, hogy Albina egy geci, ezzel mi nem foglalkozunk, mert senki nem mond semmi újat, Loki az egyetlen, aki egyenesen a szemébe mondja Albinának, hogy térjen már magához, mert bajban lesz, illetve Ivar magyarázza el neki, hogy vele nem kellene kibaszni. Na jó, nem csak ennyi történt: játszanak kicsi a rakást is, tessék:

screen_shot_2015-03-10_at_6_42_28.png

Holnap ő jön, szart kavarni:

Címkék: éden hotel
673 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krétagarbó 2015.03.10. 22:33:41

@Gia: komoly hajszerkezettel rendelkezik, a Jackson 5-ban nem tűnt volna ki, az tuti:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.03.10. 22:33:49

@Krétagarbó: Ezt már a múltkor se értettem.. ilyesmit elég nehéz titokban tartani.

Sixx esetleg nem tudod, hogy megy ez?

,, 2015.03.10. 22:34:35

@Krétagarbó: ezt gondold meg, csak elrontaná a szórakozásod

Krétagarbó 2015.03.10. 22:34:43

Loki kezd kicsúnyulni, ahogy kibontakozik, egyre inkább nem látom csúnyának.

Krétagarbó 2015.03.10. 22:36:00

@foxglove (F6): óóó, én így is rendkívül jól szórakozom:) meg egyébként is, hinni fogom, meg nem is.

Krétagarbó 2015.03.10. 22:37:51

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): nyugi, neked nem mondjuk el:) ha nem akarod, persze.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.03.10. 22:37:52

@foxglove (F6): jé és tényleg.... persze, lehet, hogy ez is csak a hírverés része.

csak mert 2015.03.10. 22:38:16

@kismalacka: Chucki baba volt az, aki gyilkolt :))

csak mert 2015.03.10. 22:39:35

és szép estét! még nem láttam a mai édent, de remélem volt valami érdekes

Krétagarbó 2015.03.10. 22:40:01

Sezlony apuja bosnyák, vajon muzulmán lehet?

csak mert 2015.03.10. 22:40:22

@foxglove (F6): csak nem Liza, a rókatündér van a képen? :))

Krétagarbó 2015.03.10. 22:41:08

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): miért, te is olvastad? Mindenki olvasta, csak én nem? :) Én mindig lemaradok a pletyikről.

csak mert 2015.03.10. 22:42:18

@Krétagarbó: ki a sezlony?
és mire vagy kíváncsi?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.03.10. 22:47:41

@Krétagarbó: nem tudom, hogy igaz-e. Ahogy elnézem, még az is lehet, hogy az rtl keze van a dologban... :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.03.10. 22:48:55

@csak mert: hát nem azért, de az az orr ott nálad, az nagyon ott van. :)

csak mert 2015.03.10. 22:49:46

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): igen a vv-sek oldalán volt, ha egyre gondolunk

Krétagarbó 2015.03.10. 22:51:05

@csak mert: Az új csaj. Itt többen olvasták, ki nyeri állítólag, arra. De csak priviben persze:)

,, 2015.03.10. 22:51:33

@csak mert: nagyon jó volt, egyik kedvenc filmem lett:) mondjuk kedvenc könyvem A metamor szent könyve, ami szintén egy rókadémonról szól, szal nem is volt kérdés, h az lesz:)

csak mert 2015.03.10. 22:51:56

@Krétagarbó: igen, az volt a cikkben, hogy pornós nyeri... de hogy igaz-e

,, 2015.03.10. 22:55:29

@Fu Szekh Li: ez a dal nonszensz. tetszik:)

2015.03.10. 23:00:04

@csak mert: milán megpuszilta az új lányt, így az védettséget kap, az a neve snezana
abból lett a sezlony hogy hogy má nemtom
noelkénk jól van? :)

csak mert 2015.03.10. 23:00:19

@foxglove (F6): nem ismerem a könyvet, de majd megkeresem :)

csak mert 2015.03.10. 23:01:03

@fosch9: köszi a választ :))

jól, most vacsizott, és puszit küld:)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.10. 23:01:39

@fosch9: az éjjelit már nem teszik a tárba ma. Csak holnap. Ezek 8-5-ig dógoznak, nem úgy van ez:DDD Az, hogy a néző mit szeretne, nem igen számít. Eszi nem eszi, nem kap mást.:)))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.10. 23:03:36

@Krétagarbó: Ezt mondom én is. Egybenyakú. Csak éppen nem rednack :)))

2015.03.10. 23:05:52

@csak mert: köszönöm én is az orrocskájára :DDD
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: fene a jó dolgukat :( tv2 oldalon ilyenkor már fent van?
@foxglove (F6): ellopom minden érdekel :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.10. 23:06:57

@Krétagarbó: ne aggóggyá, én se óvastam, és mégis egész jól megvok:DDD

2015.03.10. 23:09:26

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: nah szuper akkor tudod pótolni :)
én nézem az ismétlést takarás nélkül
épp kerigózik lokkantyú

csak mert 2015.03.10. 23:10:20

@foxglove (F6): köszi :)

@fosch9: ilyenkor szoktam visszanézni

2015.03.10. 23:11:13

@csak mert: éjszaka meg majd beszélgetel egyedül :DD

csak mert 2015.03.10. 23:11:17

@fosch9: mit csinál? :DD ezek a szakszavak megzavarnak

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.10. 23:11:40

@Gia: Melt most egyelőle Juanita. Amikol kibontakozhat mint Zoé, majd hozza a sölt is.

csak mert 2015.03.10. 23:11:59

@fosch9: igen :DDD
a vv-nél többen fent voltak éjjel, most magammal vagyok :DD

Krétagarbó 2015.03.10. 23:12:32

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: vörösnyakú tehenészlánynak is elmenne valahol Kansasben egy farmon

Krétagarbó 2015.03.10. 23:14:01

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: a vicc, hogy ezt ma olvastam egy subba posztban, de nem hittem el. Azt hittem, van más pletyi is:)

2015.03.10. 23:15:54

@csak mert: nem tussz alunni? :D
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: belejöttünk az abzugozásba :D

Krétagarbó 2015.03.10. 23:16:46

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ennyike:) ha nem beretFàlja le, levágom neki. Azt a szép száját elcsúfítja.

csak mert 2015.03.10. 23:17:16

@fosch9: nem nagyon :)

nem mindig értem, miket írtok :D abzugozás? vörösnyak? kerigózik?

2015.03.10. 23:21:04

@csak mert: ádina óta abzugozzuk aki nem tecci, most éppen a fiúk jelen esetben Peti bajusza azt abzugozta tenyérke
adri lett levastag nyakúzva tehenészlányozva és vörösnyakózva
és az új lány minden fiúnak tanított táncot mert revütáncos (dubajos kulva) és loki keringőzött vele

Krétagarbó 2015.03.10. 23:23:10

@csak mert: redneck=vörösnyak, Amcsiknál a vidèki (főleg déli államokból származó) embereket illetik így.

csak mert 2015.03.10. 23:23:36

@fosch9: és a laccsolás is kötelező :)) levütáncos? tyű

adri? hm..

2015.03.10. 23:23:42

aszondja az éjszakai kitakarás nélkül van
akkor patrik pöcörője mié volt kitakarva?
fene azt a megkülönböztető mindenit
bezzeg naomi lógó dohányzacsiját mutassa

csak mert 2015.03.10. 23:24:16

@Krétagarbó: azt tudom, csak itt az édenben nem tudtam ki a tehenész :D

2015.03.10. 23:24:51

@csak mert: pelsze, ezzel tisztelgünk a tsilkének melt mindig hozza a sölt :D
adli nekem debella

csak mert 2015.03.10. 23:25:14

@fosch9: lehet jobb, hogy nem látod a pöcit :D

csak mert 2015.03.10. 23:26:07

@fosch9: eléggé az... káposzta-taposó csajje :D

Krétagarbó 2015.03.10. 23:26:41

@csak mert: ja, Adrinak kicsit vastagabb és rövidebb a nyaka, mint kellene, és ezt ragoztuk tovább:)

2015.03.10. 23:28:51

@csak mert: ha eccer takarás nélkül akkor tessék azt is mutatni :D

2015.03.10. 23:29:34

@csak mert: :DD

na ha nézed az ismétlést akkor most lesz a puszi

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.10. 23:30:03

@fosch9: Abzug (ejtsd abcúg) = levele! (nem löevele:DD)

csak mert 2015.03.10. 23:36:51

egy puszi a titkos izgi küldetés?? óóóóóóóóó
kicsit komolyabbra gondoltam

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.10. 23:48:01

@fosch9: Jaj, nem is neked szántam, hanem csakmertnek:))
Viszont eeefárattam, mindenkinek sok sok jó éccakát kívánok:)))
@Krétagarbó: @csak mert:

vastyúk is .. 2015.03.11. 01:37:42

Stüszi a vadász nagyon ügyesen kezdett. Szipi-szupi volt a mai adás.Gyurma agyhalott, mostmár teljesen biztos. Fehérke meg nem tudja milyen rendezvényen van. Korcsolya annyira kapar Pucér után, hogy előre borítékolható a pofáraesés a jégen. Bébibébibébi. Hihihih

vastyúk is .. 2015.03.11. 01:55:35

@malevil2050: hellóbelló, itt vagyok, csak egy másik időzónában létezem. Most meg üzeneteket lövök ki az űrbe.:D

vastyúk is .. 2015.03.11. 02:31:06

@foxglove (F6): tetszik ez a kitsune-sztájl. Én is visszatértem a kedvenc róka karakteremhez a napokban, csak neki kilenc farka volt. :D

Chaoyang · http://xiongyali.blog.hu 2015.03.11. 04:06:30

hulye aki EZT olvassa
hulye aki ilyet nez
hulye aki ilyen muszart keszit
hulye aki itt kommentel
hulye vagyok en is
de ti meg hulyebbek

Gia 2015.03.11. 04:52:27

Ó,hogy ugráljam össze az ágyadat....Hiányoztál,mint vaknak az útkereszteződés... :-)
Bizonyítsd,hogy mi hülyébbek vagyunk. :-D Mi nem írunk olyan fórumra,ami nem érdekel minket.Akkor ki a hülye?És mire okos? :-D

lobbantott tsilke 2015.03.11. 05:56:32

Nagyon löstellem, hogy tegnap nem hoztam Sölt, lazul a fegyelem.Viszont lájöttem kinek kell dlukkolnom: hajlá nagy, kelek koffelok!( és -mindegy milyen- cicik). Estére lesz Söl!

lobbantott tsilke 2015.03.11. 05:59:38

@Chaoyang: Te kaptál Sölt?És nem hagytàl nekem.

2015.03.11. 06:59:18

@lobbantott tsilke: válunk gyele :)
@Gia: hagyd csak majd sixx intézi, óvoda szint
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: nem is nekem? :(

Tanya Jóska 2015.03.11. 07:09:30

@fosch9: Shopping kiralynokben volt az új bula, én legalábbis ott láttam.

2015.03.11. 07:17:08

@monroe a kb hetedik Robin bubi: szelvusz Bubika :D tegnap valaki linkelte én is emlékszem már, azt a részt épp láttam
úgy látszik akkor ezeket a szereplőket is úgy fogdosták össze minden más műsorból
kasztingra vajon egyáltalán megy még vki? :D

Gia Gianea 2015.03.11. 09:05:58

Ez az új lány azt mondta,hogy a mikrofon az éneklés miatt van a bal karjára tetoválva.Csak nem szerepelt már valamilyen énekes showban?Mert ez ebben a csapatban elég "ritka". :-)

lobbantott tsilke 2015.03.11. 09:44:32

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Ok, de ugye tudod, hogy nagyon alacsony az "oktànszáma"?

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.11. 12:21:09

@Yooha: az nem nőnemű, hanem "dögölj meg". Mer nem germánissül kell óvasni, hanem inglishül. .-)) Legalábbis én úgy értelmezem a címet. :-)
süti beállítások módosítása