Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Három hónap múlva esküvő 2x06 - Fears, Family, Future

2015. március 09. 09:00 - Chat Géza

Három hónap alatt kemény pálfordulásokba futhat bele egy kapcsolat. A nagy népi hiedelmek enciklopédiája is azt mondja, hogy egy párkapcsolat három hónap után ér el az első vízválasztójához. Véletlenek márpedig nincsenek, biztos ezért ennyi időintervallumra adják Amerikában ezt a bizonyos vízumot. Egyre közelebb a nagy nap és van, aki nemhogy a ruhapróbáig, de még a  hivatalos leánykérésig se jutott. De majd most. Mivel a házasság is minimum két emberen alapszik, így a hogyvoltokat is két részre oszlanak; csaj szemszög: Candyperfumegirl, pasi szemszög: én.

Géza

Ahogy egy pasi látja

Brett és Daya

90_6_1.png

A múlt héten elhanyagolt párocskánknak még 73 napja van hátra, hogy eldöntésk, lesz-e ásó, kapa, nagy harang, vagy inkább keresztet vetnek erre az egész turistás megházasodásra. Daya már megbékélt a gyémántgyűrű körüli hiszti pozitív kimenetele után, így már csak azon megy a nyüszi nyafi, hogy neki egyserre kell takaros kis feleségnek és mesebeli anyukának lennie, mert Brett, akkora főnyeremény, hogy a lányával együtt nyerte meg csomagban. nagy vízválasztó lesz ez a nap, mert Daya és kis hercegnő ma lesznek először egyedül úgy, hogy se anyós, se fater nem lesz a közelben. Miután letelt a 9-től 5-ig tartó melós hétköznap,  

Daya azzal fogadja a munkából hazaesett Brettet, hogy a kis görcs lánya egész nap csak púp volt a hátán, illetve a sokkal találóbb óangol mondás szerint: fájdalom volt a seggében (pain int he ass). Szerintetek ez kinek a hibája? Dayáé, aki nem érti a poént, aki egyből letorkollta a lányt, mert kizárta a teraszra, aztán 5 másodperc után be is engedte a házba, vagy mondjuk a nyúlbéla Bretté, aki soha a retkes életben nem mondott még nemet a lányának. Daya szerint utóbbi, persze leginkább mindkettőjüké. A karótnyelt picsáskodást Daya másnap elfelejti és elkezd játszani Brett lányával, aki láss csodát, egyből országos barátosnéjának fogadja Dayát. Ennyi, a gyerekek sem ám megoldhatatlan ördöglakatok, kis kedvesség, csoki, Disney Land és kész is a stabil örök barátság.

Danny és Amy

90_6_7.png

A ridegen tartott Amyt Danny belöki a lányrokonai által szervezett koszorúslány hétvégére, vagy mi a bánat az, amikor a menyasszony körüli nők elvonulnak a fasziktól és pajzán ajándékkal lepik meg a kedves arát. Amy ugyan nem Dannytől, de megkapja a hőn áhított törődést, az egyik sógornőjétől egy szolid kis vibrátor képében. Miután mind a ketten szüzek, ezért van is vihorászás, hogy nehogy arra számítson, hogy Danny egy James Deen lesz az ágyban, arra ott a vibri, amivel még 40 napig ismerkedhet, aztán jöhet is a boldogító igen. A nagy esemény már eléggé a nyakukon van, ezért az előkészületekre a kedves mama is megérkezik. Ruhát próbálnak, ami természetesen gyönyörű, a mama naná, hogy sír. Ennyi. Eddig minden nagyon szép, csak a kedves rasszista após ne torpedózza meg a frigyet, amiért a hófehér gyereke egy fekete lányt vesz el.

90_6_5.png

Justin és Evelin

Múltkor ugye már sikerült megpuhítani Justin anyját, így most Justin bátyja, Jake és felesége Jennifer a soros. finom kolumbiai menüvel fogadják őket, mire a leendő rokonok minden cécó nélkül, már az előételnél megkezdik a nem túl szofisztikált vallatást, hogy Evelinnek, volt-e már férje, hány bikája volt, volt-e valaha egyik is ilyen komoly, van-e gyereke, biztos nincs-e, nem titkol-e véletlenül valahol egy lelenc gyereket? Elég parasztok, na. Így Justin nem is kertel a pofájukba vágni, hogy így a család aztán juszt se lesz ott a tengerparti ceremónián. Jennifer itt köpi ki a csípős mártogatóst. Jeff is orrában is visszaköszön a Coronita, majd közli, hogy a mutter ennek nem fog örülni. Hát akkor ez egy ilyen szomorú esküvő lesz, mondaná Justin, de csak hümmög és azt mondja, hogy Yepp. Jogos amúgy, én sem hívnám meg a bulifúró Jennifert, hogy az Akarod-e előtt elkezdjen krákogni meg köhögni, hogy „csak a zöld kártyára utazik, ne csináld, te hülye!” A lagzira, azaz az ingyenevésre persze már hivatalos a família, ott már ríhat az örömanya, de a 15 perces ceremóniához nem kell asszisztálnia egy kisebb hadseregnek.

90_6_3_2.png

Jason és Cassia

A floridai vadrománc élő példái 61 napra vannak attól, hogy megházasodjanak, de még hivatalos eljegyzés se volt, csak ilyen skype-os hozzám jössz-e, baby. Jason arca ott figyel a szótárban a szánalom szócikk mellett, az már zicher. Jason elregéli a faterjának az álomba illó lánykérés részleteit, mire az öreg rátapint a lényegre, hogy van-e annak köze bármihez, hogy ragadozó cápák előtt akarod megkérni a lány kezét? Aszondja ilyet soha senki nem csinált. Hát hogyne. A sablonosságtól eltekintve Jason azt se látja, hogy Cassia nem az az akváriumos lány, de mindegy, jó buli lesz.

90_6_2.png

Király ez a hasonlat, hogy a cápák és Cassia is simán leharapnák a tökét, ha tehetné(k), de ettől is tekintsünk el. Elmennek a tropikáriumba, a lány nem élvezi, fosik is meg minden, de amikor Jason letérdel, villant egy 32 fogas Colgate mosolyt és boldogan igent mond. Itt éreztem először őszinte érzelmet a lány felől. Ha jason minden nap megkéri Cassia kezét, akkor nem lesznek gondok, de ahhoz nem ebay store-t, ha nem gyémánt bányát kellene üzemeltetnie csórikámnak.

Chelsea és Yamir

90_6_4_5.png

Yamirék elmennek Chicagóba, mert ott van fasza stúdió, ahol énekelhet. Yamir pikk-pakk bejut egy ilyen menő helyre, hadevál valamit angolul, aztán spanyolra vált, mire a stúdiós arcok inkább beterelik énekelni. Chicagóban kellene élni – mondja Yamirnak egy két perce és egy összehalandzsázott versszak ideje alatt megismert zenei producer. A nicaraguai popsztárnak több se kell ennél, leül Chelseavel egy kávézóban és egy teamécses társaságában megbeszélik, hogy Chicagóba kellene költözni. A lány szereti Yamirt, imádja a zenéjét, a legnagyobb rajongója, meg ilyenek, hadarja a bullshitet, de az van, hogy miután rongyosra utazta a seggét, kicsit most otthon lenne a szülőkkel, mert 21 évesen az olyan cool dolog. Yamir nem lát messzebb Chicagónál, ott van a zene, ott kell élnie, ennyi. Nos, nincs az az örökmécses, ami ne aludna ki ennek a vitabeszélgetésnek a végére, így a szerkesztők is a kínos csendek egyikénél egy hibátlan vágással lezárták a sztorit. Ha Chelsea nem hagyja, hogy Yamir Chicagóban zenélgethessen, akkor ennek a kalandnak sanyi, merthogy a srác nem fog segédmunkáskodni az is biztos, inkább visszamegy Nicaraguába valami kávéföldre.

90_6_4.png

 

Candyperfumegirl

Ahogy egy csaj látja

 

Családi élet nehézségeiből kapunk ma egy csokorra valót minden fronton. Kapásból itt van Daya és Brett, akiknek a kapcsolatába új főszereplőként lépett be Brett kislánya, Cassidy. Brett most először egyedül meri őket hagyni Dayával egy teljes napra, anyós sem lesz, így próbálják nem kinyírni egymást a lányok. Ahogy az várható volt, Cassidy abban a pillanatban hisztirohamot kap, amint Brett mögött csukódik a kocsiajtó, egész nap pukkad, majd kizárja Dayát a házból, és valódi ördögfióka módjára röhög hozzá. Eddig semmi meglepő ezen a vonalon, és Brett amikor hazaér, egy erőteljesen megrogyott Dayát talál otthon. A szokásos ítélkező stílusát takarékra téve Daya csak annyit mond, hogy azért néha nevelhetnél is gyereket, ha ráérsz, mert nem árt, ha valaki még az iskoláskor elérése előtt megtanulja a „nem” szó jelentését. Ehhez képest a következő csajos napon már azt látjuk, hogy Daya taktikát váltott, ami kb. abból áll, hogy ha a kis Cassidy így el van kényeztetve, akkor már mindegy, majd még jobban elkényezteti, mert egész nap azt fognak csinálni, amit a kiscsaj akar. Így aztán játszanak, futkároznak, sminkelnek, csajoskodnak, jókat röhögnek, és végül is ez a lényeg, mert átmenetileg boldogság van.

206-01.png

Amyvel és Dannyvel kifejezetten felpörögnek az események. Először is Danny tesói szerveznek Amynek egy vidám csajos hétvégét, ami nagyjából abból áll, hogy a nászéjszakával ijesztgetik. Jó, ehhez kibérelenek egy szép nyaralót, meg piknikeznek a naplementében, de a hangsúly a szexi ajándékokon meg a „nem félsz a fasztól?” – jellegű kérdéseken van. Ezek után Amy kimondottan örül az anyukája érkezésének, aki mindentől meg van hatva, hiszen a kicsi lánya férjhez meg, a rasszista após okozta fenyegetést is csak elhessegeti. Ami tényleg megható, hogy Amy megvárta anyut az esküvői ruha vásárlással, úgyhogy másnap be is veszik magukat egy üzletbe, a sógornővel megerősítve. Sógornő egy laza mozdulattal leakaszt egy tökéletes darabot, ami pont úgy áll Amyn, ahogy kell, de azért nézelődnek tovább, és maradjunk annyiban, hogy a folyamat egyértelmű okokból zökkenőmentesebb, mint Danielle esetében. A választás végül egy egyszerre laza és elegáns, nagyon csinos, pánt nélküli csipkecsodára esik, amin semmi fölösleges giccs nincs, viszont van ZSEBE, komolyan mondom, zseniális darab, innen is kalapot emelek a tervező előtt. Amy nem is tököl tovább a keresgéléssel.

206-02.png

Jasonre most nagy feladat vár: meg kell kérni Cassia kezét. Mármint hivatalosan, gyűrűvel, fél térdre ereszkedve, közönség előtt, mert az eljegyzés eddig egy Facebook státuszfrissítésben merült ki, ami nem a romantika magasiskolája ugye. Jason a floridai akváriumba viszi Cassiát romantikázni, amire a brazil menyecske első szájhúzós reakciója csak annyi, hogy cefetül halszag van. Jason olyan kedvességeket dob be, hogy nézd csak ott a cápa, mindjárt jön, leharapja a fejedet, és megesz! Tökéletes hangulatteremtés. Persze mindez mit sem számít, mert a következő pillanatban Jason már féltérden, előkerül az ékszeresdoboz, csillan a briliáns, és Cassia szemei is felragyognak, ilyet még tőle nem is láttam. Jason a hagyományos romantikus lánykérős nagyjelenetet hozza tokkal vonóval, és úgy tűnik, pontosan EZ az, amire Cassiának szüksége van, osztatlan figyelem és nagy gesztusok, nem túl bonyolult. Hogy ez mire lesz elég, azt majd meglátjuk, egyelőre azonban ragyog a boldogságtól, Jason nyakába ugrál meg csókolgatja, miközben a turisták/fizetett statiszták diszkréten tapsolnak a háttérben. Cassia az operatőr orrába lóbálja a gyűrűt, de olyan diadalittas mosollyal, ahogy VV Dennis tolta bele a farpofáit a legközelebbi kamerába rendszeresen.

206-03.png

Justin és Evelin főzőcskéznek, mert a bratyót meg a hárpia sógornőt, Jent várják vacsorára, Evelin izzad is rendesen, nehogy véletlen hajszál kerüljön a kajába. A sógornő pont úgy viselkedik, mint az első találkozáskor, folyamatosan olyan fejet vág Evelin közelében, mint akinek trágyát dörgöltek az orra alá, Evelin helyében nehezen bírnám beszólás nélkül. Ő viszont állja a sarat, pedig sógorék válogatottan kínos és akadékoskodó kérdésekkel rongálják őket, az egyik sarkalatos téma persze minden pár kedvence, hogy mikor akartok gyereket. KÖZÖTÖK? Justin egyre nagyobbakat nyel, és szerintem a keze ökölben van az asztal alatt, de végül csak annyit mond, hogy változott a terv az esküvővel kapcsolatban, a tengerparton kelünk egybe édes kettesben, mert a mi kapcsolatunk nem tartozik senki másra. Ez persze nem így lesz, mert Justin anyjának megszakadna a szíve, de arra jó volt, hogy sógorék félrenyeljék a guacamolét.

206-04.png

Chelsea és Yamir ugye ott tart, hogy zavar van az Erőben, mert Yamir megtudta, hogy a nicaraguai popszcéna legfényesebben ragyogó csillaga, az ő fiúbandája feloszlott, amikor a frontember Amerikába költözött. Yamir viszont szorgalmasan küldözgette a demókat chicagói producereknek. Azért oda, mert az a hozzájuk legközelebb eső nagyváros, ahol a zenei élet túlmutat a helyi pizzériában tartott open mic meg részeg karaoke esteken. Meg is hívják egy stúdióba. Chelsea is elkíséri Yamirt Chicagóba, de a meghallgatásra nem megy be vele, ami teljességgel érthetetlen, mert Yamirnak igencsak elkélne egy tolmács. A riportokban még csak-csak elment, hogy épphogy pár szót hebeg-habog angolul, és rendszerint azokat is rosszul használja, majd amikor ezt megunja, teljes lelki nyugalommal vált spanyolra; de két amerikai producernek előadni ezt azért nem kicsit ciki. Hagyjuk ezt, énekelj inkább, int a producerasszony, ha már berángattak minket ebbe a műsorba. Yamir énekel meg rappel, végighallgatják, majd az a tanács, hogy ha bármit is akarsz az amerikai popéletben fiam, költözz Chicagóba, de azonnal. Yamir belelkesedik, és ezt meg is osztja rögtön Chelsea-vel, aki azért nem kezd még el azonnal csomagolni, mondván utazott ő eleget az elmúlt években, suli meg Nicaragua, elege van már. Na jó, de ez a fiú meg a teljes életterét hagyta hátra miatta, nézhetjük innen is a dolgot.

206-05.png

1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása