Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x10 - Mint kutya a lecsóstálat (18+)

2015. március 07. 08:54 - sixx

screen_shot_2015-03-07_at_6_59_44.png

Na, párválasztunk ma este, mondja az agyagból összepakolgatott rémember a csuklóján két órával, ezt baszki magyarázza már meg valaki. Mer’ fussa? Nem bízik az egyikben? Vagy miért? A tisztást, ahol a felkonfokhoz beáll, lassan jobban ismerem, mint a debreceni Csapó utcát, pedig ott éltem vagy 22 évig, na mindegy, ne anekdotázzunk a vidéki létről, inkább lássuk, miből élünk.

Reggeli, két asztalnál, az érdekesebb a kisebbik, ahol Loki éppen azt szeretné tudni, van-e olyan, őshonos állat Magyarországon, amitől a kollégák rettegnek. Nem tigris, teszi hozzá sietve, hátha az őshonos szót nem sikerülne megugrania valakinek. Becks a pókoktól retteg, és nem birkózna szarvasmarhával, Milán meg csak a vállát vonogatja, én falun nőttem fel, nem félek én semmitől. Lokit az imádkozó sáska bassza oda, de durván, mert megeszi a haverját és a lábaival úgy csinál, hogy. Erre a kérdésre pedig csak egy adekvát válasz van, de mindegy.

A nagyobbik asztal mellett tematikázás folyik, ki erős, ki nem, mit akar Milán, mit nem akar, Botox szerint Evelin erőszakos kis geci. Itt jegyezném meg, hogy akkora reggeliket kapnak, hogy beszarsz, két olyan burritót, mint a alkarom, és a csodálatos, hogy Evelin úgy veri be a kaját, mintha kötelező lenne. Hol fér ebbe a nőbe ennyi cucc? A terasz hányásmentes részén, a függőágy mellett Milán ül, és a lábát piszkálja, közben a királyi pár gyúrja, válaszd Evelint, jobb nő, mint Naomi, és meg is bízhatsz benne, míg Naomi egy gyökér, ki akart tenni minket. Milánt mindez nem nagyon érdekli.

screen_shot_2015-03-07_at_7_04_18.png

Nem mondom, hogy Milán egyszerű fiú, de nem okos. (Ivar)

Ivar és Naomi is milánozik, ami Lokit olyan szinten untatja, hogy inkább elmegy szarni. Ez Lokinál egy nagyszerű stratégia, hadd jegyezzem meg, nem bánt meg vele senkit, mert hát ha menni kell, akkor menni kell, ugye. Milán arra kéri Adrit, hogy foglalkozzon már Evelinnel egy kicsit, mert el van veszve. Adri a riportban erős egyéniségnek nevezi Evelint, mert őt, mármint Adrit tartja a legnagyobb ellenfelének, és ez legyezgeti a hiúságát. Odalent Ivar és Naomi egymást hergeli bele az idegbetegségbe, már ott tartunk hogy Ivar TUTIRA veszi, hogy Naomi hazamegy, mert Milán határozatlan ember, Naomi meg a mai napját ezzel a gyönyörű mondatta jellemzi:

Én annyira izé vagyok, ööö, stabilatlan, hogy nem tudom elmondani.

screen_shot_2015-03-07_at_7_28_22.png

Ki ne essen, bazdmeg, ki fog ilyeneket mondani nekem? Haverokbulifanta képsorai jönnem a mödansziéban, egészen addig, míg löevél nem gyön, el vagytok hízva, nyomorultak, Bence tartson tornaórát, Milán meg tanítsa meg úszni Evelint. Ez egy ártatlan tűnő kis feladat, de persze az úszás különóra csak arra kell, hogy Milán és Evelin között valamiféle bizalmi kapcsolat kialakulhasson, a másik meg arra, hogy Bencét kicsit meg lehessen utálni. Bence tornatanár akar lenni, így élvezi a feladatot, ami futással kezdődik, illetve kezdődbe, mert Botox nedves csempét emleget, meg testi épséget, na ja, ha elcsúszik, simán ráeshet a csöcsökre, és akkor annyi a szilikonnak. Ne pofázz, mert kapsz egy szaktanárit, mondja Bence, és elkezdik. Futnak, bukfenceznek, Evelin nem fullad meg, Botox nem csúszik el.

Evelint nem dobnám még be a mélyvízbe, mert nemigen jönne ki belőle. (Becks)

Az esti párválasztás előtt Naomi egy meglepően összeszedett monológban győzködi Milánt, hogy válassza őt, mert nem bassza át. Milán természetesen még mindig bizonytalan, mert

Honnan tudjam, hogy nem fog beketyózni?

Segítek: beszarni. Naomi nem fog beketyózni, nem olyan családból származik baszki. Viszont a drámához van érzéke a csajnak, olyan költői képpel jellemezte a szingliszobát, hogy egy könnycseppet el is morzsoltam hirtelen:

Olyan, mintha meghaltál volna, és a sírod felett taposnának az emberek.

screen_shot_2015-03-07_at_7_47_36.png

Ugye. Milán, teszi hozzá Naomi, olyan, mint a gyurma, bármit építhet belőle, tán még ostort is fonhat, ha ügyes. Kösz a becenevet, Naomi, és te is kapsz egyet a kommentelőktől: Albina leszel mostantól. Leszáll az este, Becks kivasalja a haját, mindenki segget és pinát mos, lehet menni Gólemhez a ház elé, a fakrokodilok és lila gömbök rettentő földjére.

Boldogság, öröm csokiszirom. (Gólem)

Gólem szopatja a lakosokat egy kicsit, Bence, kisírtad már magad? Botox, szoktál pislogni? Gólem ezt a részt, ahol nincs neki megírva minden, természetesebben lehozza, el is kúrja párszor, de ettől tűnik spontánnak az egész. Loki szerint az már eredmény, hogy Ivar nem hányja össze magát tőle minden reggel. Albina nagyon bevakolta a fejét de iszonyú zsíros lehet a bőre, mert így is csillog. Beckstől azt kérdezi Gólem, hogy ezt a műsort gimis tábornak tartja? Perszehogy. Adri közben pofákat vág, ilyeneket:

adri_1.gif

Na jó, hagyjuk ezt, jöjjön a lényeg. A csajok megindulnak, mindenki a párja mögé és a várakozásoknak megfelelően Gyurma mögé Evelin és Albina is beáll, mert szimpatikus neki, és egy fél Norbi akivel jó játékoskapcsolatot tud kialakítani. Gyurma vesz egy nagy levegőt, kellemetlen ez a helyzet, amiben vagyok, mert

mindkét lány negatívat nem okozott számomra.

Evelin mosolygós, mondja, de hogy őszinte-e, azt nem tudja. Viszont sokat pofázik feleslegesen, és nem tud majd rideg lenni, ha jön egy új kan. Albina nagyon okos lány, viszont elhamarkodottan cselekszik, de legalább átlátja a játékot. És ezért Albina marad, szevasz Evelin.

nao.gif

Este bulika és elemzés, jól járt-e Gyurma vagy nem járt jól, Pjotr szerint apja faszát Gyurmának, Albina egy kiszámíthatatlan őrült nő, aki cselt sző, és ezért mennie kell. Érdekes ez a pali, Topolnak aszongya, hogy legszívesebben 8-48 órát aludna kiskifli-nagykifliben vele, amire Topol ezt az arcot vágja:

topol.gif

NOT in love, my friend. Pjotr tovább gyúrja Topolt, egy sorozatsztárhoz hasonlítja, és bombanőnek nevezi. Gyurma megkéri Albinát, hogy eressze már el Norbit, majd átköltözik a szobájába, és viszi magával a budipapírt is, hogy miért, azt nem tudom, illetve sejtem, Venezuelában sem mindig volt budipapír, arra ügyelni kell. Adri Beckset baszogatja, szerelmes vagy már belém? Jézusom. Becks erre nem tud mit mondani, gyorsan kiböki, hogy ki foglak nyalni, mert azt jobban szeretem, mint amikor szopnak. Adri később megjegyzi, hogy azt hitte, itt csak gyökerek lesznek, erre nem itt van neki Becks a maga faragatlan egyszerűségében, két perccel egy alapos pinanyalás előtt? Tök szerencsés csaj ez az Adri, na.

screen_shot_2015-03-07_at_8_17_02.png

A buli a szokásos mederben zajlik, azaz a palik az elején inkább egymással táncolnak, Loki és Ivar meg megbeszéli, hogy Ivar ne bújjon oda Lokihoz, mert már rá is feláll a farka és az veszélyes. Lezárásként jön az obligát meztelen fürdőzés, aztán meg Becks és Adri szerencsétlenkedése egy sátorépítéssel, ami eleinte nem akar összejönni, és miközben a seprűnyéllel kínlódnak Albina szobáját is látjuk, ahol VALAMI rátámad a csajra, gondolom egy bogár, ő meg kiborul, de hiába mondja Gyurmának, hogy segítsen neki, az olyan részeg, hogy csak annyira képes, hogy kitántorogjon a budiba és hányjon egy kellemeset. Adriék sátra úgy ahogy feláll, indulhat a nyalás.

screen_shot_2015-03-07_at_8_24_17.png

screen_shot_2015-03-07_at_8_24_48.png

Jövő héten párcsere lesz, hoppá. Albina pinát mos, megvolt? 

 

A végére egy találós kérdés: ki van a képen?

 screen_shot_2015-03-07_at_8_47_14.png

Címkék: 18+ éden hotel
674 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kontratenor 2015.03.07. 09:23:08

@Csakcsibe: A magyarázatért +1.
Az a nézés meg nekem is emlékezetes volt.

Gia 2015.03.07. 09:33:25

A bekettyózik az nem azt jelenti,hogy megőrül?Aki kettyós,az bolond,nem?

Pácsó Ármándó 2015.03.07. 09:41:21

Lehet, hogy azért van két órája, mert az egyik a helyi időt és a másik a Mo. időt mutatja.
Talán a következő dolog zavarhatja Lokit az imádkozó sáskával kapcsolatban: "A nőstény néha (de közel sem mindig) felfalja a hímet párzás után, de akár a nemi aktus közben is (a hím gyakran akkor is folytatja a párzást, ha a feje vagy más testrészei már hiányoznak)." :-)
Lehet, hogy Albina rögtönözve gondolkodik. Elkezdi a mondanivalóját úgy, hogy nem tudja mit fog mondani, majd lesz valahogy. És ilyenek jönnek ki, hogy stabilatlan :-)
Nekem az tetszett a kiválasztási ceremónia elején, hogy Berki beszólt Albinának, hogy vigyázz, nehogy pár nélkül maradj a végén, mire az úgy nézett rá, hogy ha lehetne szemmel ölni, már eldőlt volna a Gólem :-)

kontratenor 2015.03.07. 09:43:01

@Csakcsibe: Azt tudnám elképzelni, hogy ilyen brancsolós közösségi tevékenységek beszélgetős csoportjában központibb szerepet játszott Albina, mondjuk volt urának kszönhetően. De ilyenekből kifejezetten keveset láthattunk mostanában. Evelin meg inkább egyesével cukiskodott a nép tagjaival.
És tényleg úgy volt súlyozva az összeállítás, hogy a szerkik megvezessenek.
Ezek a szerkik amúgy gonoszak. A múltkor is bedobták a Borzalom Félelmetesen Kiismerhetetlen Baszom Fekete Rózsáját, amíg azt addig adogattaták körbe - vigyázva, hogy direkt ne árulják el, hogy nekik egyaránt fogalmuk sincs mire lesz majd jó -, míg ki nem tudtak nyomni vele valakit, aki kevéssé ígéretes alapanyag a többinél.

Pácsó Ármándó 2015.03.07. 09:43:29

@Gia: Szerintem is inkább bolondot jelent.

@Csakcsibe: Túl sokáig írtam és szinte ugyanezt :-)

kontratenor 2015.03.07. 09:44:18

@Pácsó Ármándó: Ugyanezt írta le öttel fölötted Csakcsibe csak kicsibe.

kontratenor 2015.03.07. 09:46:58

@kontratenor: Persze az egyik utómunkás-vágó szerki, a másik meg író-rendező szerki, de egyaránt gonoszak!

2015.03.07. 09:50:34

A ki essen bazdmeg gondolom ki NE essen bazdmeg inkább :D

Loki szarcsizás elterelő hadművelete nagyon tematikás :)
Egyébként sztem Loki meg fogja pocsékolni Nórát és nem a fiú fog érte rimánkodni. Erre van egy komoly fogadásom.

2015.03.07. 09:51:29

a találós kérdés képen sztem nem lehet Adri mert neki sokkal nagyobb csípeje és alteste van lásd fenti kép ahol ráadásul már lefogyva kigyúrva pózolnak még ott is jóval szélesebb mint a képen

Pácsó Ármándó 2015.03.07. 09:53:13

Ápoltkáról azt gondolom, hogy nem adja oda a testét Pjotrnak, aki ettől még jobban fogja akarni. Ez is egy taktika, hogy magához láncolja. Az Albina-Juventus(Milán) páros meg annyira ideiglenesnek tűnik, hogy csoda ha kibírja a következő kiválasztást. Az a csaj nagyon furcsa :-)

Pácsó Ármándó 2015.03.07. 09:55:20

@fosch9: Szerintem Ivar annál karótnyeltebb. Először azt kell kihúznia, hogy Loki valamit beledughasson :-)

2015.03.07. 09:57:55

lecsóstál visszatérő motívum a realitykben

Pácsó Ármándó 2015.03.07. 09:59:52

@fosch9: Ez most Paca(Patrik) miatt szerepel? Mert nyaligátor akart lenni?

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.07. 09:59:57

a hidrogénszösz (by dancegirl) szerintem viccibb, mint az albina elnevezés - mondjuk hosszabb is.

ez a hét rohadt unalmas és kiszámítható volt, leszámítva norbi kiesésének színjátékát, és a pandora ceremóniát, azokon nevettem és csattogtam, és füttyögtem :DDDDD

a fakrokik pedig faszák, kell egy olyan a kertembe :)))))

2015.03.07. 10:02:30

@Pácsó Ármándó: VV terminus :D onnan lett átmentve ide :)

kontratenor 2015.03.07. 10:02:46

@Pácsó Ármándó: Ivar alkatának legegyedibb vonása az a förtelmes nyak-váll méretarány, de az a nyakkezdet körvonalának elmosódottsága miatt most pont nem használható.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.07. 10:03:31

@Gia: sztem is.
@Csakcsibe: :DDDD <- ezt a kacajt kapod naomiért, meg a két óra megmagyarázására is :)

kontratenor 2015.03.07. 10:03:50

@kontratenor: Jaj, szegény Ivarnál épp az arány szót használtam. Höhö! :D

Pácsó Ármándó 2015.03.07. 10:07:34

@fosch9: Akkor azért nem tudtam, köszi :-)

@kontratenor: Meg olyan összeszorított-lebiggyesztett szájjal fintorog, ha valami erkölcstelent kérdeznek tőle .-)

tryclops 2015.03.07. 10:10:36

@sixx: "a csuklóján két órával, ezt baszki magyarázza már meg valaki."
Pedig annyira egyértelmű. Ha összekeveri melyik a bal és melyik a jobb keze, akkor sincs gond.

Pácsó Ármándó 2015.03.07. 10:12:16

@tryclops: Vagy árulja őket és így fogja hirdetni: "Az Éden Hotel 3-ból már jól ismert órák eladók!" :-)

kismalacka 2015.03.07. 10:15:10

Nem azért van két órája Gólemnek, mert az egyiken a kismutató van a másikon meg a nagy? Albina az szerintem másodállásban simán elmehetne egy pszicho thrillerbe fűrészes gyilkosnak, azok néznek így a fűrészelés előtt :)

Banyus83 2015.03.07. 10:18:35

Köszi Sixx ismét :-) Tegnap, mikor Albina kimondta, már akkor tudtam, hogy benne lesz a mai hogyvoltban ez a mondat: "Én annyira izé vagyok, ööö, stabilatlan, hogy nem tudom elmondani." :-)
A párválasztón semmi meglepi nem történt sajna...Kíváncsi vagyok, meddig húzzák ezek ketten (Albi-Gyurma). Jövő héten jön az össznépi kavar. Ha jól emlékszem az ÉH2-ben ezzel meg is szivatták az új beköltözőt, mert azt mondták, azok az eredeti párok :-) Gondolom egy hét múlva nagyjából visszarendeződnek majd.
Én Becksék sátorépítésén jót röhögtem. Ez még valahogy senkinek nem jutott eszébe az Édenben. Nekem az első BigBrother jutott róla eszembe :-P
Topolnak asszem tényleg nem jön be Pjotr...Kár :-(

Pácsó Ármándó 2015.03.07. 10:20:50

@kismalacka: Lehet, hogy ezért nem engedik a szerkik kiejteni a játékból! Rájuk rontana egy éjjel a Stihl fűrésszel :-)

Pácsó Ármándó 2015.03.07. 10:24:12

@Banyus83: Igen, ott is volt ilyen párcsere, de akkor már jócskán benne voltak az évad közepében. És amint lehetett visszarendeződtek

Banyus83 2015.03.07. 10:24:15

@Pácsó Ármándó: A nagyon furcsa elég enyhe kifejezés. Hogy nézett tegnap Berkire? Ha szemmel ölni lehetne, már egy suttyóval kevesebb lenne a világon. Tuti kicsit pszichopata a csaj...

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.07. 10:27:57

nekem (bocs) már kezd kicsit unalmas lenni ez az állandó összehasonlítás az ÉH 1-2-vel, jó rendben, volt, másik csatornán, most újra kezdték egy másikon, ha tiszta lappal nem is indulhat, de legalább VAN VÉGRE! :)))
(én ilyen szemmel nézem)
((és sajnos néha beletekerek))

Pácsó Ármándó 2015.03.07. 10:28:14

@Banyus83: Ketyós! :-)
Tényleg milyen új párokat párokat lehetne összehozni? Mindjárt találgatok egy kicsit :-)

Banyus83 2015.03.07. 10:30:33

@Pácsó Ármándó: Nem ott is az eleje fele volt valahogy? Bár nem, mert Omar akkor már bent volt, akkor inkább a közepe fele.

Banyus83 2015.03.07. 10:31:57

@Pácsó Ármándó: Hehehe, hát érdekes lesz. Persze attól függ, hogy a szerkik adják ki az ukászt, hogy ki kivel cserél, vagy ők döntenek.

Pácsó Ármándó 2015.03.07. 10:32:41

Ezeket a párokat képzeltem el:

Bence-Ápoltka : mert már bevált :-)
Pjotr-Albina : mert mindketten tanulhatnak belőle :-)
Loki-Botox : mert nagy taktikusok, ha találkoznak :-)
Milán-Adri : mert Milánnak is van nyelve :-)
Patrik-Ivar : mert csak úgy szikrázik közöttük a levegő :-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.07. 10:32:58

Sztem, az egyik óra a helyi idő, a másik itthoni.

@Fu Szekh Li: <3

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.03.07. 10:33:30

Sixx! 2 órát hord, mivel 6 óra eltolódás van Magyarország és Costa Rica között. Matekből gyenge, így az egyik a magyar, a másik óra pedig az ottani időt mutatja. Így nem kell gondolkoznia.... úgysincs mivel.-ennyike- // Tetszenek a posztjaid.Gratula! :)

Banyus83 2015.03.07. 10:33:55

@Pácsó Ármándó: Hát, ha a szekik genyók, akkor Botox megkapja Lokit vagy Milánt, Naomi mondjuk Pjotrt, vagy Adri Lokit, Ivar meg Beckset :-)

Pácsó Ármándó 2015.03.07. 10:34:12

@kontratenor: Nyert! :-))

@Banyus83: Közepe lesz az :-) Ha ők döntenek akkor eltelik az adásidő azzal :-)

Banyus83 2015.03.07. 10:34:47

@Pácsó Ármándó: Na, kb egyformán képzeljük :-)

Pácsó Ármándó 2015.03.07. 10:40:41

@Banyus83: Kb. igen :-)
Azért, ha mégis a játékosok döntenek, akkor lehet hogy elárulják ezzel a B tervüket és pont ezért máshogy döntenek. A játékosok egymás közötti szimpátiája alapján egy Bence-Adri és egy Patrik-Botox lenne reális és egy Milán-Ivar/Loki-Naomi. Csakhogy akkor Pjotr-Ápoltka maradna együtt és az nem lehet.

2015.03.07. 10:42:51

szerintem meg csak egy suttyó aki két órával vergődik mert VAN

kismalacka 2015.03.07. 10:48:11

@Pácsó Ármándó: Bizony...a Stihl fűrész...( mekkora volt anno )

A legnagyobb az lenne, ha Albina Gólemet kapná meg:) Mit csinálnának ezek egymással...huhh..

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.03.07. 10:51:24

Most olvastam el a hozzászólásokat, látom mások is arra tippeltek amire én.=D ....Úgyhogy csak van benne valami. Az időeltolódás miatt hord kettőt.=D =D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.07. 10:59:03

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Oké, de a 3 perces szereplései közben mennyire számít a budapesti idő?

Gia 2015.03.07. 11:00:33

Addig örüljetek,amíg Berkinek a lábain nincs óra.. :-))))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.07. 11:01:57

@Pácsó Ármándó: Abban igaza van Lokinak, hogy én sem ismerek még egy állatot, aminek ennyire gonosz nézése lenne, mint a sáskának. Hidegrázós, különösen, ha jó nagy a példány.:)

Gia 2015.03.07. 11:03:02

Jah,köszönöm,hogy mindenki egyetért velem a bolond fogalomkörben.Ezek szerint én még nem vagyok kettyós. :-D Bár,ha májusig tart a műsor.....Bármi megtörténhet. :-))))))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.07. 11:04:57

@kontratenor: Sztm nem volt semmilyen megvezetés. Az jött le, hogy Milán Peti tanácsát fogadta meg. Ennyike:)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.07. 11:08:15

@kontratenor: A rózsás dolog másra is jó volt. Azóta olyan kedvesen fogadják az újonnan érkezetteket, hogy csak na. Szóba sem jön a kiközösítés- megy-vissza-a-dzsungelba séma.

2015.03.07. 11:08:31

@Gia: pont erre gondoltam

Tündérfalvi A. 2015.03.07. 11:13:22

A 2 óra magyarázata:
Első óra az időt mutatja.
Második óra egy stopper, mely a munkával (forgatással) töltött időt mutatja. Berki így könnyen kiszámolhatta a 3. hónap végén, hogy hány órai munkával sikerült 30 milliót keresnie.
Ennyike. Köszönöm. :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.07. 11:13:47

@fosch9: Teóriám: a következő körben Loki már "nem jön semmivel" Nórinak. Naominak meg nem kell Milán, tehát Loki és Noémi összebútoroznak - annál is inkább, mert most csere-bere lesz, és lehet utána kavarni az újraválasztásnál. Így hát - gondolom én - nem lesz ideje Lokinak, hogy megpocsíkolja Ivart, ha meg igen, akkor utána közvetlenül gáz otthagyni a csajt. .:D:D

Tündérfalvi A. 2015.03.07. 11:15:34

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Láttál te már lótetűt?! Annál gonoszabb, gusztustalanabb, undorítóbb valami kevés van. Már ami nálunk is őshonos.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.07. 11:16:33

@Tündérfalvi A.: Na vájjá. Oké. De csúnyábban néz, mint a sáska??:DD

Tündérfalvi A. 2015.03.07. 11:17:51

Ez a párcsere akkor üthet igazán nagyot, ha mellé még az új beköltöző védettséget is kap.
Egyébként a védettséget kapásból tudják vagy csak a ceremónián derül ki?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.07. 11:17:57

@fosch9: De kötve hiszem, hogy Adri überelni tudná Kazal bejelentését. :DDD

Tündérfalvi A. 2015.03.07. 11:19:32

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Én még sáskát nem sikítottam szemen, a lótetűt minden alkalommal :D A szomszédaink a 2-3 nagy találkozás után már nem gyűlnek össze rémülten, csak rezignáltan legyintenek: Megint kertészkedik a szomszédasszony.

kontratenor 2015.03.07. 11:20:00

@Tündérfalvi A.: Lótetű +1.
Globálisan pedig a tevepók nyert.

kamilla123 2015.03.07. 11:22:28

Sixx, Te brillírozol :-) ezek a hogyvoltok most a nagy klasszikus hogyvoltok korszakát hozzák vissza :-D Úgy látszik, az ÉH-t jobban szereted írni, mint a VV-t. Talán könnyebb is, mert mindig új karakterek jönnek, nem ugyanarról a pár figuráról kell hónapokig írni, h nyűglődnek ugyanazon a témán (?). köszönjük, ez szuper volt!!

2015.03.07. 11:27:33

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: áh dehogy, Kazal dicsekedett vele, Adri meg már tagadta is a pandorán, h bármi is lesz ott köztük :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.07. 11:29:31

@Tündérfalvi A.: Huh, basszus rágugliztam. Brgrrr bár ne tettem volna.:( Te nyertéé::((((((

Pácsó Ármándó 2015.03.07. 11:33:01

@kismalacka: Gólem összegyűri, mint a papírmacskát! :-)

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Szerintem csak néz ki a több száz lencséből áll összetett szemén keresztűl és furcsálja, hogy milyen pixeles a világ még mindig a XXI. században, amikor már a 4K és az UHD a menő :-)

Pácsó Ármándó 2015.03.07. 11:39:03

@Tündérfalvi A.: Még igaz is lehet, hogy igazad van az órákkal :-)
Aki kapja a védettséget, az már tudja hamarabb :-) Néha el szokták mondani a ceremónia előtt is, úgy emlékszem.

egy igazi barom vagy mária 2015.03.07. 11:42:31

Pétert valakire emlékezteti Topolka. Nyilván látott kiskorában néhány videoklipet. Hát, basszus, ez a csaj egy az egyben 80as évek. Haj, stílus, szemöldök.

Tündérfalvi A. 2015.03.07. 11:45:06

@Pácsó Ármándó: De a többiek nem feltétlenül tudják?
Mert nem mindegy a tematika(!) szempontjából.

kismalacka 2015.03.07. 11:49:00

@kamilla123: Ugyanezt vettem észre!! Sokkal jobb posztokat ír itt Sixx mint a VV-ről. Néha hangosan felnyerítek annyira bejönnek az észrevételei :))

kismalacka 2015.03.07. 11:49:52

@Pácsó Ármándó: Na-na! Albinából azért kinézem hogy még a tök érzéketlen Gólemet is kicsinálná:)

Pácsó Ármándó 2015.03.07. 11:53:02

@Tündérfalvi A.: Általában a műsorvezető bejelenti, ha egy játékos sikeresen teljesít egy kapott feladatot. Például, csókoljon meg egy bentlakót 24 órán belül. Nyilván aki csókol, az tudja már utána, hogy sikerült a végrehajtás, de bejelenteni nem azonnal fogják. Lehet hogy megvárják a szerkik, hogy a többiek jól kitematikázzák magukat és azután robbantanak a bejelentéssel.

Fu Szekh Li 2015.03.07. 11:55:13

@Tündérfalvi A.: Hát nem találom az eredeti feliratot (Le a cipővel), így marad ez:
img.index.hu/imgfrm/0/2/5/7/THM_0006020257.jpg

Pácsó Ármándó 2015.03.07. 11:55:58

@kismalacka: Nem, mert HP elrágná a torkát a tartásdíj elmaradás miatt és halmazati büntetésként hozzá bilincselné Szinti Diktafont egy hétre bosszúból :-)

Pácsó Ármándó 2015.03.07. 12:00:20

@fosch9: Mert mindig veszekednek benne :-)

2015.03.07. 12:04:21

@Pácsó Ármándó: :DDD igen, itt még nyugis a légkör egyelőre :D

mercsi 2015.03.07. 12:07:25

En el tudnek kepzelni egy Loki-Botox parost hosszabb idore is. Mindketten eleg okosak, jol tudnanak egyutt jatszani. Sztem Topolkat nem teszik megint ossze Bencevel, sztem a fekete rozsa tortenettel direkt szetszedtek oket az utan a bizonyos reszegen eroszakoskodas utan.

2015.03.07. 12:09:26

@mercsi: igen az jó ötlet lenne

kamilla123 2015.03.07. 12:09:51

@kismalacka: meg az egész sokkal jobb hangulatú, gördülékenyebb. A nem "fő poénnak" szánt átkötő szövegek is annyira szellemesek!! :-) öröm olvasni :-)

Pácsó Ármándó 2015.03.07. 12:11:02

@mercsi: Kérdés, hogy megkapják előre a párosítást, vagy döntsenek ők hirtelen felindulásból.

kamilla123 2015.03.07. 12:14:23

Azért Naomi nem egy Pókmajom. Pókmajom ravasz volt gátlástalan, és nagyon ügyesen kavarta a szart. NAomi meg iszonyú érzékeny, szeretethiányos csaj, aki úgy csinál, mintha kegyetlen lenne, holott csak úgy néz, elég erőltetetten. Amúgy én bírom, de ez az egész inkább színészkedés. Tudja, hogy ezzel érdekes karakter hoz. Ami már nem tudatos nála, azok a hülye beszólások. Azok a műveletlenségéből fakadnak, de ezek is a malmára hatják a vizet, mert a szerkik még nyilván sokáig nem akarnak megválni egy ilyen szereplőtől.

Pácsó Ármándó 2015.03.07. 12:21:08

@fosch9: Az nem is lenne rossz, csak akkor megbonyolítják azzal, hogy mindig ki kell venni a saját párjukat és az azonos neműeket a "kalapból" :-)

@kamilla123: Én is várok még egy igazi ravasz konspirátor nőt.

kamilla123 2015.03.07. 12:23:38

Én azt hittem, h Sixx bele fogja írni az öfibe, hogy Pjotr elkezdett növeszteni egy szánalmas bajuszt, aminek csak a fele nőtt ki. Hát sztem nem ronda gyerek ez a Peti, de ezzel a bajusszal nekem sem lenne kedvem csókolgatni. Apolka meg sztem sunyi h nem mondja meg face to face, h ne csináld ezt Petya, mert nem jössz be.

2015.03.07. 12:28:25

@Pácsó Ármándó: két kalap és ha saját párt húz, visszadobja és másikat húz :D

kismalacka 2015.03.07. 12:29:18

@kamilla123: Én azt néztem tegnap, hogy milyen embertelen hosszú lábujjai vannak...meg lábai, meg kezei...olyan mint egy Marionett bábu :) De nekem egyébként szimpi a srác:)

Ez az Ápolka meg olyan savanyú csaj..

Pácsó Ármándó 2015.03.07. 12:39:07

@fosch9: Erre Patrik hatszor kihúzza Adrit :-)

2015.03.07. 12:44:49

@Pácsó Ármándó: addig nem teszi vissza amíg nem húz másik nevet :-O

Pácsó Ármándó 2015.03.07. 12:50:50

@fosch9: Patrik visszateszi, úgy izgalmasabb :-)
De jól van, nem kötözködöm, értelek!
Szerintem nem így csinálják :-)

2015.03.07. 12:55:23

@Pácsó Ármándó: nem vettem kötözködésnek :D
amúgy sztem sem így lesz

Pácsó Ármándó 2015.03.07. 13:01:03

@fosch9: Én annak örülnék, ha valamelyik új pár rájönne, hogy a megváltozott felállás jobb, mint a régi. egy Botox-Loki pár nagyon jót tenne az egésznek. Pjotr-Naomiról nem is beszélve :-DD

kismalacka 2015.03.07. 13:10:13

@Pácsó Ármándó: Pjotr már az első este megfojtaná Naomit.

kamilla123 2015.03.07. 13:10:56

most akartam megnézni az éden éjjelt, de a 3. része a tegnapinak nincs fent. csak nem árult el VV Peti vmi nagy kulisszatitkot? :-)

kontratenor 2015.03.07. 13:14:15

@kamilla123: Naomi szegény sem agyra, sem belsőre, sem külsőre nem járt jól. Nem tudom, Lokihoz olyan a közhozzáállás néha, mintha outsider lenne vagy nem elég díszmacsó vagy mittudomén, de ezerszer különb férfi mint amilyen nő Naomi. Utóbbi pontosan az a szerencsétlen "szépnek mondott" típus, vékony, de ami anyag van rajta az is löttyedt. Igen csufi szegény. Tényleg, mint nőről mi a véleménye róla a két edzősrácnak, hamár?

Banyus83 2015.03.07. 13:22:30

@kismalacka: Szerintem is :-)

@kamilla123: Szerintem ez Sixx titkos kedvence :-) Mindig brillírozott a hogyvoltokban már régen is ;-)

Pácsó Ármándó 2015.03.07. 13:23:59

@kismalacka: mert azt mondaná neki jellegzetes álmos hanghordozással szigorúan a szemébe nézve, hogy: "Figyelj Bébi! Ha rám hallgatsz olyan, de olyan fegyvert kovácsolok belőled, mint egy vár! Ha a jobb szemöldököm felhúzom akkor tematikázunk, ha a balt akkor kussolj. Ha hívhatlak Norbi3-nak, akkor áldásom rád és Apolkára. Most kezet nyújtok neked erre. Ez 100%" :-)

tryclops 2015.03.07. 13:27:10

Eh, TV2 megint saját magát szívatja. Semmi szükség ezen a héten ellőni a párcserét, még símán van potenciál a mostani párokban, felesleges robbantani:

Albina-Gyurma: teljesen új páros
Loki-Ivar: most kezdenek összecsiszolódni, hagyni kellene őket, mert nem lesz igaza @fosch9-nak
Botox-Bence: szintén hagyni kellene őket, már érik egy seggberúgás Bencének
Adri-Becks: már látni a honeymoon végét, Becks kezd besokallni Adritól. Ha most szétszedik őket mindketten levegőhöz jutnak, és ott folytatják ahol abbahagyták
Topol-Pjotr: itt érzek csak indokot a robbantásra

Ezzel a rossz ritmusú kavarással csak stabilizálják a párokat, most inkább védett játékost kellett volna küldeni. Vagy valami más "hirtelen-halál" küldetést ellőni a héten, így gagyi. :(

Ki gondolja még rajtam kívül hogy Juanita/Zoé igazából játékos akinek simán meglesz a védettsége?

kontratenor 2015.03.07. 13:29:45

@tryclops: Igen, igazad van, lehet hogy korai.
A lány zoésága meglepő.

kontratenor 2015.03.07. 13:31:22

@tryclops: Mondjuk egy fiúnak lehetne a titkos küldetése, hogy első éjszakáján bulikát kell szervezni, de egyik fiú sem fürödhet meztelenül másnap hajnalig.

Pácsó Ármándó 2015.03.07. 13:39:32

@kontratenor: Mission Impossible :-)

@tryclops: Nekem is úgy tűnik, hogy minden variálást el akarnak sütni az első hetekben a szerkesztők. Akkor mi marad később? Ismét egy Fekete Rózsa vagy Halálos Halászat Hálóval ?

2015.03.07. 13:39:36

@Pácsó Ármándó: @kismalacka: szerintem is ők nyírnák egymást

de nem is tudom kik lehetnének jó páros
valaki írta nóri fapi.a, igazából adrin kívül én mindet annak tartom más kérdés h adri sem szimpi csak bővérű

2015.03.07. 13:42:16

@kontratenor: mert a szépemberek nem vegyülnek a nem szépemberekkel - ez lehet az ő mentalitásuk (persze ízlés dolga kinek mi a "szép")

2015.03.07. 13:43:16

@Banyus83: nyilatkozta is h kedvenc

kismalacka 2015.03.07. 13:43:42

Aki már régebbről nézi: most akkor aki később jön a játékba, annak nem nagyobb az esélye a nyerésre? Mert az első játékosok szépen kihullanak és örökösen jönnek az újak. Nem tudom világos-e amit akarok kérdezni.

2015.03.07. 13:46:58

@tryclops: én nem gondolom, h zoé játékos, akkor nem hagynék két hete neki a tányérokat és löeveleket hordani, még egy egy napos küldetésben elhittem volna
de volt régen ilyen h csapos volt a srác és ha nem bukott volna le h magyar lett volna védettség

amiket írsz a játékosokról egyetértek, sztem is van bennük még potenciál, de én pl az apol-peti párost nem látom ennyire tragikusnak, hogy apol ne bírná még vele,
bencét remélem mariann repteti, de becksét sátorozása is unalmas - tényleg, itt nem szólnak azért mert elbújnak a kamerák elöl?
én védettséggel küldenék be egy fiút is és egy lányt is és lássuk mehet a robbantás

2015.03.07. 13:49:08

@kismalacka: szerintem nincs több esélye a később érkezőknek, sőt mindkét előző évadban alaptagok voltak a döntősök
a lényeg, h legyen fix párod de ezt is robbanthatja egy védettséggel rendelkező játékos
az újak is kihullhatnak ha nincs védettség és nem lesz párjuk lásd evelin

Pácsó Ármándó 2015.03.07. 13:49:13

@kismalacka: Viszont a régiek jobban képben vannak és még ha nem is hosszabb távon, de azért működik az "Újakat Rakjuk Ki" tematikázás :-)

tryclops 2015.03.07. 13:50:29

@kismalacka: Nem igazán, legkésőbb közepénél be kell jönni, hogy legyen esélyed a végjátékban. Ott ugyanis a kiesett játékosokon múlik, hogy ki lesz a végső nyertes. És ugye ha nem ismernek/nem vagy szimpatikus/geciztél velük korábban, akkor esélyed sincsa arra, hogy téged juttassank a gömbhöz.

@kontratenor: :))
@Pácsó Ármándó: +1. Kicsit tartok tőle, hogy mi jön még, lassan nem marad eszköz a szerkik kezében. Bár senki nem mondta, hogy játékonként csak egyszer lehet párcsere, szóval...

Pácsó Ármándó 2015.03.07. 13:57:37

@tryclops: Végül is nem mondta :-)
Én attól tartok, hogy olyan szép nagyívű összeesküvések nem lehetnek benne, mert a ceremóniaközi időben is kevergetik őket jobbra-balra. A végén meg az utolsó pillanatokban fognak dönteni a játékosok, hogy kit válasszanak a két mögöttük álló közül.

tryclops 2015.03.07. 14:06:55

@fosch9: Az rémlik, hogy valamelyik külföldi ÉH-ban volt ilyen, hogy valaki az elejétől fogva mint pincér volt bent, majd hetekkel később megkapta védettséget, plusz ismert minden párt és volt egy csomó bennfentes infója. A tavalyi "csapos" játékos ehhez képest tényleg nem szempont, pláne hogy egy estét nem tudott színlelni.

kamilla123 2015.03.07. 14:17:10

@tryclops: ez már nekem is eszembe jutott:-)) amúgy igazad van. Én megnéztem volna, hogy Loki és Nóri hogyan válik ellenségességből egy jól működő párrá. És a többinél is teljesen igazad van. Most kezdtek volna alakulni a dolgok, a kezdeti lelkesedés után (főleg Adri-Patrik). De az is érdekes lett volna, hogy Topol meddig bírja még Pjotr nyomulását. Topolt állandóan megmentik attól a pasitól, aki rányomul. Kb helyette játsszák a szerkik a játékot :-)

2015.03.07. 14:24:24

@tryclops: áhá, nem ismertem a külföldi szériát, de nekem nem tetszene egy ilyen fordulat, mert eleve előnyből indul, mint a többi és akkor mi alapján választják ki, hogy ki indulhat ekkora előnnyel...

kamilla123 2015.03.07. 14:38:21

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: ja, annyira nekem sem, bár főleg a stílusa miatt nem jön be. De ez a bajusz tök gusztustalan sajna

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.07. 14:45:38

@kismalacka: Az még hagyján, de a kiejtése. Ő is ezt a szaralmas vagyok style-t hozza. Áttól olyan, mintha folyton affektálna. :)

kamilla123 2015.03.07. 14:52:47

valaki mesélje már el nekem,h ez a PAmela a Berki felesége volt, vagy csak a nője? és miért szakítottak és mikor és mi van?? én ezt a három műsorvezető celebet egyáltalán nem ismerem, de állandóan beszólogatnak egymásra, főleg a nőci Krisztién hűségére vonatkozóan.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.07. 14:56:08

@tryclops: Ez azt jelenti, hogy például Evelin a végéig mint egy mérgespók ül a sarokban, és Milánt megakadályozza a győzelemben? Mert 2 hónappal korábban hazudott neki és úgy ejtette ki?

Pácsó Ármándó 2015.03.07. 14:59:37

@kamilla123: Óvassá bulvártot! :-)
(én nem szoktam, nem tudok segíteni ebben)

Tündérfalvi A. 2015.03.07. 15:04:15

@tryclops: A kiesett játékosok hazajönnek és kiutaznak újra a végére vagy kint maradnak valami számunkra láthatatlan helyen?

kontratenor 2015.03.07. 15:07:04

@Tündérfalvi A.: Változó. A lényegesebbek kaphatnak feladatot később, sőt, volt aki már föltámadt!

Pácsó Ármándó 2015.03.07. 15:14:00

@Tündérfalvi A.: Nem mindet hozzák vissza a végére. Szerintem titoktartási szempontból egyszerűbb ott kint valami olcsóbb helyen parkoltatni a visszajövőket

tryclops 2015.03.07. 15:18:20

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Nem minden kiesett játékos lesz ott a végjátékban, csak akit úgy ítélnek meg a szerkik, hogy "letett valamit az asztalra", illetve aki a vége felé esik ki.
--Szóval egyrészt a végjáték is erősen szubjektív, és befolyásolható, másrészt azért ennyire (remélem) nem lesznek barmok, bár TV2, szóval "Bármi megtörténhet".
A lényeg: Evelin a két nap benn tartózkodásával nem lesz ott a döntésnél. Ha ebben a körben Albina esett volna ki, ott már esélyes, hogy döntőben felbukkan, de az se 100%. Inkább olyan játékosok fognak dönteni, akik a teljes hossz ~harmadát játszották, vagy más szempontból erősek voltak, kiraktak egy kezdőt, és utána kavartak valamit, stb.

@Tündérfalvi A.: Passz, de Evelin szerintem hazajött egyből, Norbi lehet, hogy ott maradt még, nála még az is lehet, hogy visszajöhet mert feláldozta magát Bencéért. Akit vissza akarnak hozni az marad, és a végjátékban kiesők sem repülnek haza csak a végén.
De ennyire nem vagyok bennfentes, csak rajongó. :)

kamilla123 2015.03.07. 15:22:06

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: hát igen, elég érdekes az is. De Patriknak sztem tök jó a személyisége, meg jól áll ehhez az egész játékhoz.

amúgy Máté-Edinkával ugyanez volt, hogy a csaj jobban beleélte magát, a faszinak meg egy-két hét után már sok volt,h nem tudja elengedni magát, mert mindig párban kéne lógni, meg minden buliban együtt enyelegni, de azért kitartottak és elvitték a nyereményt, de sztem a csaj lelkileg megszívta, mert nagyon bele volt esve Mátéba, az meg csak dugta. Azért vhol megértem a fiúkat is, mert ez egy hatalmas buli és ismerkedési lehetőség, persze játék is, de három hónapig csak egy ember seggében lenni elejétől a végéig uncsi.

Banyus83 2015.03.07. 16:02:16

@fosch9: Arról lemaradtam, de sejthető volt :-)

egy igazi barom vagy mária 2015.03.07. 16:11:43

Azért olyan jó lenne, ha egy-két okosabb embert is kivinnének ilyen játékba (mint Péter). A bent lévők csak annyit fognak fel, hogy itt folyamatosan hazudni kell, mindenféle koncepció nélkül.
Itt ez a szerencsétlen Milán, lehetősége van 3 napig gondolkodni meg taktikázni, aztán mivel tölti el az egészet? A két lehetséges csajtól ezerszer megkérdezi, hogy "benned megbízhatok?" Most komolyan azt várta, hogy harmincadjára valamelyik azt mondja, hogy nem, ahogy jön egy új csávó ráugrok? Nem a többieket kellett volna körbekérdezni, hogy melyiket látnák hotelen kívül?
Azt sem értem, hogy miért nem fogják fel, hogy nem csak a párjukon múlik a boldogság, mert jönni fognak védettséggel játékosok, aztán baszhatják az erős párokat.
Ha mondjuk én vagyok ebben a helyzetben, akkor megkérdezem az összes csajt, hogy melyiket vágjam ki a hotelből. Aztán ahogy a többség dönt, viszont négyszemközt mindegyiknek megsúgnám, hogy ezt most csak miatta csinálom, mert mink valami titkos nagy szövetségben vagyunk. De hát én nem sokat értek a tematikázáshoz...

mercsi 2015.03.07. 16:52:09

@tryclops: ez már nekem is eszembe jutott. számomra az volt a fura, hogy mikor Evelin bement a hotelbe, amikor még kint trécselt Berkivel, ott volt Zoé is két tányérral a kezében. Azt a jelenetet nem tudtam hova tenni. Hogy jött a képbe Zoé? Nem ráért volna a tányérokat bent a hotelben odavinni a reggelizni érkezőkhöz? Totál nem volt funkciója neki ott (legalábbis én nem láttam értelmét az ott létének). Szerintetek?

kamilla123 2015.03.07. 16:57:06

@mercsi: én is ott kezdtem el gyanakodni, h Zoé vmi beépített.

Silverstonia 2015.03.07. 16:58:27

Lehet a két óra egyike pulzusmérő, a felkonfok után futkározik kicsit.

Pácsó Ármándó 2015.03.07. 17:12:55

@mercsi: Mivel a hotel bevallottan zegzugos egy kicsit, én arra gondoltam, hogy Zoé kalauzolta be Evelint, hogy el ne tévedjen. És mivel amúgy is reggelinél találkozott a többiekkel, rögtön vitte neki a kaját.

Tündérfalvi A. 2015.03.07. 17:16:18

Nem akarok spoilerezni, de a facebookon szinte az összes olyan szereplő szereplő fent van már, akiket mi csak később fogunk látni. Ahogy nézem a "nehézbombázó" csajok nem az elején lettek bevetve :)

Pácsó Ármándó 2015.03.07. 17:18:30

@Tündérfalvi A.: :-)
Majd küldenek be egyet és Loki lecseréli Ivart :-)

Tündérfalvi A. 2015.03.07. 17:19:00

@Pácsó Ármándó: Szerintem is ez lehetett. A stáb megunta, hogy Evelin hatodszorra sem képes megtalálni az ebédlőt, s mindig újra kell forgatni az egész jelenetet. :)

Tündérfalvi A. 2015.03.07. 17:20:35

@Pácsó Ármándó: Akiket én láttam, azok kinézetre Loki kezébe max. a bőröndjeiket és némi aprót tesznek :)

Pácsó Ármándó 2015.03.07. 17:26:03

@Tündérfalvi A.: Vagy odaadják neki a mikroportot, elemcsere végett, mint Norbi1 :-)
Ha így van, akkor nézem tovább az ÉH-t :-)

mercsi 2015.03.07. 17:41:40

@Tündérfalvi A.: engem érdekelne, hogy hol láttad a később érkezőket a FB-on :) priviben megírod? :)

kismalacka 2015.03.07. 17:46:49

@fosch9: @Pácsó Ármándó: @tryclops: Jó, oké hogy az alapjátékosok jobban képben vannak, de meg is utálhatják addigra egymást. Meg jönnek be jobb csajok ( lsd: Breki majom csaja ) és a fiúk akkor dobbannak a régi csajokról.

kismalacka 2015.03.07. 17:49:16

@tryclops: Olyan jó hogy szóba hoztad ezt a " letett valamit az asztalra " Már a VV-ben is a tököm tele volt ezzel. Ha egy tudós vagy akár egy szénbányász mondja ezt, teljesen rendben van...na de az agyhalottak akik zabálnak, dugnak és veszekednek...az mitől lesz asztalra tevés?? Azért küldik be őket, hogy produkálják magukat. Ez alap.

kismalacka 2015.03.07. 17:50:09

@Tündérfalvi A.: Így van. Én is láttam a a csajt akire Breki állítólag rárepült, klasszisokkal jobb mint az összes eddig bent lévő.

Pácsó Ármándó 2015.03.07. 17:57:09

@kismalacka: Az a jó, hogy nincs biztos taktika, menet közben kell(ene) alkalmazkodniuk :-)

beacska 2015.03.07. 18:04:49

@Pácsó Ármándó: én így próbálnám:
Naomi-Loki (alap)
Marianna-Peti (szintén alap)
Bence-Nóri (?)
Apolka-Patrik
Adri-Norbi (ez érdekelne, bár Adri már elkötelezett)

tryclops 2015.03.07. 18:08:56

@kismalacka: Nyugika, ott van az a fránya macskaköröm a "letett és az asztalra" között, vagy nem? :)

Pácsó Ármándó 2015.03.07. 18:11:00

@beacska: Apolka-Patrik :-)) Ez milyen összeillő pár :-))
Adri-Norbi ?! Erre lennék a legeslegkíváncsibb, mivel Norbi már kiesett :-)

beacska 2015.03.07. 18:14:27

@Pácsó Ármándó: ez most is kijött: Evelinnek azért kellett mennie, mert Milán jó pontot akrt Bencénél és Patriknál.
Jó volt az Éden Éjjelben, amikor Pamela (Berki szerint Hodi-így röviden) erre rájött, és hangosan ki is mondta, még Berki is meglepődött, és mondta neki: te rájöttél a játék lényegére! :DDD édesek együtt

beacska 2015.03.07. 18:15:06

@Pácsó Ármándó: jajj, már megint lenorbiztam Milánt....basszus...sose tanulom meg :DDD

Pácsó Ármándó 2015.03.07. 18:22:09

@beacska: Hát HP-vel jobb is az Ogre, mint Szintikével :-)
Mondjál inkább egy másik olasz focicsapatot Milán helyett és érteni fogjuk :-)

beacska 2015.03.07. 18:24:40

@Pácsó Ármándó: isten bizony nem értem az első mondatodat.
Milánt meg a "másképp mondjuk, másképp írjuk" szabály miatt írom Norbinak....amikor kigondolom, még Milán :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.07. 18:32:42

@beacska: Gondolod, hogy Patrik megkönnyebbülés" projektjében Apolka tevőleges részt vállalna? :D:D:D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.07. 18:34:50

@beacska: Sztm meg nem. Milán Peti tanácsát fogadta meg, nem?:)

sixx · http://comment.blog.hu 2015.03.07. 18:34:54

előre szólok: senki spoilerezze el a végét műsornak, még ha tudja is a végeredményt. köszönöm.

Pácsó Ármándó 2015.03.07. 18:35:44

@beacska: Jó, fordítok: Hódi Pamelával jobban vezeti az Éden Éjjelt Berki Krisztián, mint Cintia Diktátorral :-)
Elég az első betűre jobban koncentrálnod, azután menni fog :-)

sixx · http://comment.blog.hu 2015.03.07. 18:36:11

@Banyus83: köszi, és igen, ezt a műsort szeretem a legjobban a hazai realityk közül, ezt soha nem tagadtam.

beacska 2015.03.07. 18:36:48

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Peti tanácsát? csak viccelsz, nem emlékszem, mit tanácsolt Peti, de tutira nem akarta Naomit bent látni

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.07. 18:36:50

@Pácsó Ármándó: Mostanáig filóztam Berki helyes elnevezésén. Megtaláltad. :DDD

Pácsó Ármándó 2015.03.07. 18:38:09

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Direkt kérné, hogy "segíthessen" :-D

@sixx: Ezt én is nagyon megköszönném!

Tündérfalvi A. 2015.03.07. 18:40:57

@beacska: De Patrik és Adri Evelint akarta bent tartani, ők nem bírják Naomit.

Pácsó Ármándó 2015.03.07. 18:41:36

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Melyiket? Az Ogrét én is kölcsönöztem egy kommentelő társunktól, talán az első adások valamelyike környékén. Szerintem is jó! :-)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.07. 18:44:36

@beacska: Mondott ilyet, de Milánnak ecsetelte, hogy a hülyeségei mögött Naomi milyen értékes, és hogy erre figyeljen. Patrik pedig kimondottan kívül akarta látni Naomit - egy korábbi sérelem miatt, mikor ki akarta piszkálni a játékból Naomi Patrikot.:DD

Tündérfalvi A. 2015.03.07. 18:56:54

@beacska: Ez nekem nem tetszene. Mert egy részük összeillene, egy részük meg nem. Sokkal érdekesebb lenne a teljesen ellentétes embereket egy párba rakni, hogy minél többen akarjanak cserélni. és mennyire tudnak viselkedni. Csak egy összeillő pár szerintem jobban meg tudja bonyolítani a dolgokat, mintha az összes pár passzol egymáshoz.
Bence-Adri - egy átmulatott buli után megnézném, ahogy Bence rámászik Adrira.
Naomi - Patrik - nem bírják egymást, ezért borítékolható lenne, hogy összevesznek.
Apolka-Loki - Apol jöjjön csak rá, hogy Peti főnyeremény volt Lokihoz képest.
Nóri-Milán - agysebészek, ha összekerülnek.
Peti-Mariann - ők szerintem összeillenének, kíváncsi lennék, hogy maradnának egymás mellett vagy mennének vissza a párjukhoz.

2015.03.07. 19:07:23

@kismalacka: jo lenne igy is de olyan male pasik ezek jobban reszketnek a bena fix parert mint h merjenek valtani szerintem

2015.03.07. 19:10:14

@Pácsó Ármándó: igen sztem o majd mer valtani

Pácsó Ármándó 2015.03.07. 19:11:58

@Tündérfalvi A.:
Bence-Adri : a "családban marad" :-)
Naomi-Patrik : Ha Patrik előveszi a kígyóját és beszélget Naóval a sellőkről, még bármi lehet :-)
Apolka-Loki : tovább fűznék a szövetségüket és Pjotr szelleme lengné be a hálószobát :-)
Nóri-Milán : mindenképp Ivar esztétikai érzéke imponálna a kapcsolatban :-)
Peti-Mariann: Peti rohanna vissza amint lehet az esti zenés Ápoltkájához :-)

2015.03.07. 19:13:27

@Tündérfalvi A.: miert lokihoz kepest? Mi a gond vele? Hogy nem agyatlan kigyurt macso?...

Pácsó Ármándó 2015.03.07. 19:18:12

@fosch9: Na, megkerestem, én Mazsolától kölcsönöztem az Ogrét :-)
Lokinak IvarNóri csak egy megálló a pénzhez vezető úton.

beacska 2015.03.07. 19:21:02

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: igen, valóban így volt, ám még mindig tartom, h Milán azért Naomit tartotta bent, h jó legyen a többieknél

Tündérfalvi A. 2015.03.07. 19:23:16

@Pácsó Ármándó: Bencus piás állapotban egy nagyobb méretű homokórára is rámozdulna :)
@fosch9: Peti sem agyatlan és kigyúrt. Loki amúgy egyáltalán nem annyira ronda, mint első blikkre. Ahogy csökken az arcszőrzete, úgy lesz egyre emberibb a külseje. Arra gondoltam, hogy Peti körülugrálja az unottan viselkedő Apolkát, akire ráférne pár jó időben elhelyezett "Szarni megyek" felkiáltás.

Tündérfalvi A. 2015.03.07. 19:25:12

@Pácsó Ármándó: Loki szerintem bárkivel szemben eldobná a végén a gömböt (Én is :) ), nem akar ő felezni, ezt el is mondta Naominak, csak nem általánosságban, hanem egy csajra kihegyezve.

beacska 2015.03.07. 19:25:48

@Tündérfalvi A.: én úgy választottam ki a párjaimat, az első párat, h összeilljenek. az eddig mutatott szándék szerint. nem azért, h vicces jelenetek legyenek, hanem, h legyen csábítás a párcserére...pl.: Marianna-Peti. szerintem marianna már lecserélné bencét és Peti is talán sejti, h Apolkánál origó esélye van...
Naomi-Loki meg nem szorul magyarázatra
Adri_Milán meg mert úgy emlékszem, Milán kapcsán féltékenykedett Patrik...és hát, bár mi nem láttunk semmit, de nem zörög a haraszt...;)

a többi meg csak maradt

Pácsó Ármándó 2015.03.07. 19:30:39

@Tündérfalvi A.: Homokórára? :-) Szarni megyek felkiáltás? :-)
:-DD

Kérdés csak az, hogy ha ezt a dobálózási hajlam elterjed róla, ki akar majd a végén vele gömbözni?

beacska 2015.03.07. 19:33:16

@Pácsó Ármándó: pl. az, akit nem rég dugott meg. A nők vhogy hajlamosak többet gondolni egy egyszerü kufircba :D

kismalacka 2015.03.07. 19:37:38

@tryclops: Nálunk ott van. De akik mondják azok halál komolyan gondolják.

Tündérfalvi A. 2015.03.07. 19:41:30

@Pácsó Ármándó: Bencének bejönnek a homokóra alkatú lányok, és gondoltam, hogy ha nagyon piás, simán csak azt hiszi, hogy a csaj (homokóra) csak nem annyira aktív :)
Loki minden konfliktust eddig így oldott meg. Szart az egészre. :)

Tündérfalvi A. 2015.03.07. 19:45:05

@Pácsó Ármándó: Nem tudom, hogy Naomi mennyire vette az adást. Néha olyan, mintha neki a beszélgetés annyit jelentene, hogy elmondja a saját bölcsességeit, de a másik mondandója már nem nagyon érdekli. Szereti hallani a hangját. De szerintem ezzel egyedül van.

Tündérfalvi A. 2015.03.07. 19:49:05

Hova tűnnek a beírások?

Mirocska 2015.03.07. 19:50:35

@Tündérfalvi A.: Sziasztok! Többször utaltatok már erre a gömbre, amit el kell dobni. Én, mivel nem láttam az előzőeket, nem értem, mi ez? Segítsetek, légy szí'! Köszi! :-))

kamilla123 2015.03.07. 19:53:21

Én azon csodálkozom,h van olyan szereplő, akit két-három napos bent létért utaztatnak ki. Tegnap azt mondta Evelin az éjszakaiban,h olyan is lesz, aki még kevesebbet töltött bent, mint ő. Azért ez nagy szívás.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.07. 19:54:25

@Mirocska: állnak egymással szemben, van a gömb, ha vki eldobja, a másik nem kap nyereményt. Ha kitartanak, akkor feleznek.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.07. 19:55:38

@kamilla123: rögtön nem jönnek haza, mindenképpen megéri, sztem. Mennék szétnézni ezerrel :-D

beacska 2015.03.07. 19:58:01

@kamilla123: a produkcio szempontjábol lényegtelen, h hány nap...kb. 30 játékos van. ugyanannyi az uti dijuk, ha 3 napot töltenek bent, mintha 30-t

kamilla123 2015.03.07. 19:58:06

Jaj képzeljétek, mit álmodtam. VV Denisszel és Éden Patrikkal dumáltam egy házibuliban, és mondtam nekik, h én eddig nem mertem volna indulni az Édenben, mert nincs olyan jó alakom,h fürdőruhában flangáljak egy ország előtt, de most, h látom, bent hogy néznek ki a csajok, simán bevállalnám ezt. Erre Éden Patrik azt mondta,h szte ne jelentkezzek, mert gonoszak bent a csajok. Inkább menjünk el ketten a TESCO-ba.
Felébredtem és rájöttem, h ennél kispolgáribb álom nem létezik. Tv-s valósághősök és Tesco :-)))

Tündérfalvi A. 2015.03.07. 19:58:47

@Mirocska: Nekem is ez az első. A végén a kiválasztott pár (ez a kiválasztás nem világos még annyira - a kiesettek döntik el ki mehet a hűségpróbára) mindkét tagja kap a kezébe egy gömböt. Bizonyos időnként emelkedik az összeg egészen 20 millióig, amit elvihetnek.
Ha elmennek a végéig és nem dobják el a gömböt, akkor felezik a 20 millió forintot.
Ha az egyik eldobja a gömböt, akkor ő egyedül viszi azt az összeget, ahol éppen tartanak. Ha jól értettem, akkor ilyenkor a maradék pénzt (20 millió-dobás pillanatában lévő pénz) odaadják egy másik párnak.

kismalacka 2015.03.07. 19:59:04

@Mirocska: Hát én sem vagyok nagy szakértő, de megnéztem a youtube-on egy előző finálét: van a pár, és asszem egy percenként emelnek 2,5 milliót a téten. Ha mind a ketten tartják végig a kezükben a gömböt, azaz nem dobja el egyik sem, akkor a végén 20 millió forintot nyernek, amit aztán majd feleznek. Ha az egyik eldobja - mondjuk 15 milliónál - akkor ő - aki eldobta - elviszi a pénzt a másik meg semmit sem kap.

kismalacka 2015.03.07. 20:00:17

@kamilla123: Hát mit vacsiztál? Mert ez elég szürreális álom volt :)))

Tündérfalvi A. 2015.03.07. 20:00:55

@kamilla123: Annyi mindenesetre biztos, hogy nem vasárnap találkoztál velük. Denisz mit csinált?

kamilla123 2015.03.07. 20:01:20

@kismalacka: és asszem a maradékot szétosztják a második pár tagjai között. Ez amúgy tök jó, mert még jobban megkavarja, Ha pl egy pár jóban van a másik pár egyik tagjával, akkor összebeszélhetnek így,h dobja el.

kamilla123 2015.03.07. 20:03:01

@Tündérfalvi A.: Denisz nagyon jófej volt, érdeklődve, röhögve hallgatta a sztorimat, De Patrik, aki már hazajött a forgatásról, nagyon le akart beszélni. És igencsak ment volna a Tescoba, már az előszobában álltunk és a cipőjét húzta, holott még tartott a buli :-)))

Pácsó Ármándó 2015.03.07. 20:04:50

@beacska: Nem tudom Lokit bent elképzelni úgy, hogy kufircol. Vagy nem akarom :-)

@Tündérfalvi A.: Ha nagyon piás, akkor meztelenfűrdő-sírás/férfiölelés-rámászás. Amúgy értettem, csak viccesnek találtam ugyanúgy, mint a Loki(Kulabá) dolgot. Az ÉH2-ben Muzsikus Tamásnak ez volt az egyik bűne, hogy mindik máshová járt kábeltfektetni :-)
Naomi gyakorlatilag önjelölten uralkodik a többiek felett :-)

beacska 2015.03.07. 20:05:20

@kamilla123: én úgy emlékszem, az nem tuti, h a második pár kapja. volt olyan, amikor azok közt, akik szavaztak rájuk. nem lehet tudni előre-gumiszabály

Tündérfalvi A. 2015.03.07. 20:07:13

@kamilla123: Megkérdezhetted volna Patrikot, hogy ki nyert a végén. Deniszt meg, hogy mi van Fannival.
Legközelebb "légy oly Károly" figyelmesebben álmodni! :)

beacska 2015.03.07. 20:07:54

@Pácsó Ármándó: én simán el tudom...és azt is, h van az a csaj, aki lefekszik vele. nem hinném, h az "életben" gondjai lennének ezzel

Pácsó Ármándó 2015.03.07. 20:08:14

@beacska: 28 játékos lesz pontosan.

@kamilla123: Gyere le a szerről! :-)

Tündérfalvi A. 2015.03.07. 20:15:04

@beacska: Miért érzem úgy, hogy te többet tudsz, mint mi? :)

beacska 2015.03.07. 20:20:10

@Pácsó Ármándó: @Tündérfalvi A.: NEM tudok többet. semmi rejtélyes nem volt abban, amit irtam: közel 30 szereplö szokott lenni....ennyike

Tündérfalvi A. 2015.03.07. 20:21:33

@Pácsó Ármándó: Tudom :( Én nem is tudok, mert nincsenek infóim. De imádom a spoilert :)

kamilla123 2015.03.07. 20:25:28

@Pácsó Ármándó: :-)) az a baj,h beteg vagyok, egy hete fekszem itthon és a legérdekesebb inger, ami ér, az Éden Hotel. És állítólag még kb egy hétig tart ez az állapot, úgyh lesznek még érdekes dolgok :-)

Szoba kilátással 2015.03.07. 20:29:51

@kamilla123: talán meg kellene próbálkoznotok egy könyvvel:)))

2015.03.07. 21:14:00

@Pácsó Ármándó: ahogy mindenkinek a másik :)
@Tündérfalvi A.: jaj ezen olyan jót nevettem :DDD

2015.03.07. 21:18:43

@beacska: ugyan már, egy teljesen normális pasi, csak nem álomkülsővel, nálam szóba sem jön ilyen, h bármiféle csajozási problémái lehetnek

2015.03.07. 21:23:54

@beacska: látta valaki ;-) Peti mit nyilatkozott pameláéknak? épp nem láttam aznap

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.07. 21:35:07

Loki típusú ember mindig talál csajt magának.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.07. 21:47:46

@beacska: Milánnak volt egy olyan gondolatmenete, amiben pozitív tulajdonságnak minősítette Naominál azt, hogy jól ismeri a kialakult viszonyokat, és egyenként is az embereket. Plusz, nagyon helyesen viselkedett Norbival - Milán szerint . Tehát ez fontos volt számára, mert úgy érezte, hogy még nem tud eléggé tájékozódni bent, hiszen rövid időt töltött el a többiekkel. Sztm átgondolta, és nem a népszerűségre ment. :DD

2015.03.07. 22:03:46

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: mi az h loki típusú ember? számomra ezek a kijelentések értelmezhetetlenek
külsőségekre és megkülönböztetésre utal
ezt sosem kedveltem
loki egy átlagos rocker srác, párszor már írtam és nézd meg fent a képen kikupálva
ennyike

2015.03.07. 22:05:46

adri végtelen harsány és buta lány a szememben
de patrik sem egy észlény, kis ösztönlény

2015.03.07. 22:06:35

megnéztem az éden éjjelt vv petivel hát túl sokmindent nem mondott el kis kulisszatitkok egyebek

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.07. 22:38:39

@fosch9: kritizáltam? Nem. Ne legyen üldözési mániád.

2015.03.07. 22:40:08

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: az nem üldözési mánia, hogy a nem szimpatikus minősítést szóvá teszem

2015.03.07. 22:41:55

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: szerintem nyugodtan leírhatod akkor ha erre gondoltál, annak hogy egy ilyen pasinak sztem sokkal negatívabb csengése van

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.07. 22:53:37

@fosch9: típus, ezt írtam.

Nekem is volt rocker pasim, ezért is írtam így.

beacska 2015.03.07. 23:19:47

@fosch9: mármint a tegnapi ÉÉ-re gondolsz?

beacska 2015.03.07. 23:21:45

@fosch9: persze, hogy nem. nem hülye :DDD

csak mert 2015.03.07. 23:55:38

@fosch9: ezzel egyetértek :)) "adri végtelen harsány és buta lány a szememben
de patrik sem egy észlény, kis ösztönlény"

garrett27 2015.03.08. 00:13:08

Valaki azt írta, hogy 36 másodpercet bírna ki Naomi társaságában. Ez nekem iszonyú sok lenne! Agyhalál és öngyilkossági kísérlet az a nő. Nóri detto. Ezek ketten épp hogy nem sz....ják össze az udvart azzal a 3 agysejttel (klasszikus: 1 irányítja a menstruációt, 1 a hisztit, a harmadik meg a kettő között kapcsolgat). Komolyan mondom az ember inkább elkezd gyűjteni a marsutazásra.

2015.03.08. 07:55:06

@beacska: igen de közben visszanéztem, ettől függetlenül mások véleménye is érdekel
vártam kis szaftos háttérinfokat de profin semmi infot nem adott ki :))
@csak mert: engem kezdenek jobban idegesíteni mint naomi
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: ok

Puncylla 2015.03.08. 09:25:11

@garrett27:
És a pasikra nem vagy érzékeny? Mert azok viszont összehányják az udvart rendesen.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.08. 09:54:30

@kamilla123: Mondjuk, ha 15-nél eldobja és megosztja a párjával, akkor 7,5 jut a győzteseknek és 2.5 a 2.párnak (fejenként). Akár ez is lehet. De egyszerűbb, ha nem dobják el és utána adnak a 2.párosnak. Csak ehhez "faszagyereknek" kell lenni, hogy betartsák amit ígérnek. Én többek között ezért nem mennék be, mert 1. úgyse nyerném meg, 2. lehet a párom eldobná /bár igyekeznék olyat választani, akiben megbízhatok/ 3. nem vagyok az a magamutagatós.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.08. 10:00:45

@fosch9: Peti vajon kém volt a VV-ben? Mert a TV2 ugye, nagyon egy banda.:))

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.08. 10:05:25

@beacska: Nem rossz.
Én így raknám össze:
Albina-Patrik
Botox-Milán
Ivar - Bence
Topolka-Loki
Adri-Peti

Ezek hamar kicsinálnák egymást.

Corrosive substance 2015.03.08. 11:30:08

vki homályosítson fel pls, mert arról lemaradtam, hogy az Ivar miért Ivar?

Androido 2015.03.08. 11:33:20

@Corrosive substance: Mert azt hiszem az első adásban nem értette a Gólem által használt ivararány szót. És rajta maradt :-D

XocoLatte 2015.03.08. 12:19:56

Szerintem Gólemnek azért van két órája az adások egy részében, hogy szegény meg tudja nézni a pontos időt mindkét időzónában. Sajnos ezek szerint még nemhallott GMT két-időzónás órákról, mert azt kétlem, hogy ne futna neki legalább egy jó minőségű kínai replikára egy ilyen típusból...

XocoLatte 2015.03.08. 12:23:24

Gyurma szerintem senkit, még saját magát sem tudta meggyőzni a döntése magyarázatával, sajnos ebből is látszik, mennyire nagy ráhatással lehetett rá valaki, aki a kamerák túloldalán ül...

Tény, hogy Evelin egy csinos kis pofikájú biodíszlet volt, de Albina szerintem semmilyen szempontból nem szórakoztató odabent és idekint sem. A nézettséget sem tudja befolyásolni szerintem, de majd meglátjuk...

XocoLatte 2015.03.08. 12:27:37

A szerkiktől jó ötlet a kényszerített párcsere, bár a nap világos részét ezután is az eredeti párokban fogják tölteni a játékosok (legalábbis a többségük) és hallhatóan fognak fújni a kényszerpárjukra.
A vélhetően bejövő új játékos (valószínűleg egy fiú) elég jó ázsiójú lehet a lányok körében, persze, ha első blikkre vonzó is lesz, így az a fiú érezheti majd legnagyobb veszélyben magát, akinek az új párjával nagyon nem fog stimmelni a szitu.

,, 2015.03.08. 12:35:03

@XocoLatte: nem értelek. Ha vki kívülállóként, mint Milán egy összeszokott csapatba akar tartozni (márpedig ez a cél) akkor nem fogja egy még kívülállóbb játékost választani, hanem megpróbál beépülni az alapcsapatba. Ezt szerintem bárki felfogná magától egy ilyen helyzetben.
A másik hsz-odat sem értem, miért szolgálná érdeküket ha hallhatóan fújnának a kényszerpárjukra? Ellenkező neművel éppen h nem árt jóban lenni, bármi történhet, kell a B és a C terv. Ez sokkal inkább egy esély mindenkinek arra h bebiztosítsák magukat másoknál is, vétek lenne nem kihasználni.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.08. 12:49:55

@foxglove (F6): Mikor lesz a kényszerített párcsere? Hétfőn? A szerkik osztják be, hogy kinek ki lesz a párja? Én sorsolnám: A lányok húznának a fiúnevekből. :-) A sorrendet meg kockadobással. Egyszerre dobna az 5 csaj, aki legnagyobbat dobja az választ először. HA 1forma újradobnak az egyformák.

Ay Mama, Que paso 2015.03.08. 13:07:08

Ma még a köd is felszáll és szertefoszlik.Szóval.
Hello Lányok, nekünk ti vagytok a péntek!Nekem még a hétfő, szombat, szerda, csütörtök, kedd, sőt a szombat is! Puszi.Éljeneakacsajok!!!!

www.youtube.com/watch?v=cPumYk2_Lzo

"whatever whatever...
but i will always love you just a way you are"

XocoLatte 2015.03.08. 14:19:41

@foxglove (F6): Tisztelem az ellenvéleményedet, de azt hiszem méreteset tévedsz, ha azt hiszed, a játékosok többségének működőképes taktikája volna vagy aktívan gondolkodna mialatt a történések zajlanak körülötte, amelyekkel leginkább csak sodródik, illetve még a kisebbségbe tartozóak egy része is csak hiszi hogy az taktika amit próbál előadni (Albina, Ivar). Milán fogalmatlan volt és az ilyen játékosnak egyáltalán nem egy olyan "erős" alkatú pár való mint Albina, aki az első adandó alkalommal fog kibaszni vele. Ebből a szempontból persze Loki ellen játszva lehetett volna neki egy Ivar húzása, de hamar eljátszotta ezt azzal, hogy 3 csajnak is verte a habot a szája körül. Albina már most annyira elszigetelte magát a maradék 4 párt alkotó játékostól, hogy ha nincsen Gyurma, akkor felőlük már mehetett volna haza. Tévedés, hogy Albina valami nagyon stabil szereppel bírna a "régiek" között, ezt ő maga is felismerte és kimondta, csak picit gyökér módon fogalmazott (stabiltalan).

A másik ostobaságod, hogyha azt hiszed, a kényszerített párcserét a szerkesztők majd annak megfelelően fogják meghúzni, hogy a játékosoknak tálcán kínálják a B meg C terveket -- simán csak a szarkavarás a cél, aminek köszönhetően reményeik szerint szétzilálhatják a kialakulni látszó párokat és felkeverik a leülepedni látszó mocsarat.
És meglásd, a játékosok egy nagyobbik része ezen leginkább kiakad majd, sípol az eddigi párjáért és baszik majd B meg C terveket szövögetni.

Gia Gianea 2015.03.08. 14:48:38

@XocoLatte: Azért mert más a véleménye az még nem ostobaság.Hétfőn úgyis minden kiderül.

,, 2015.03.08. 14:49:21

@XocoLatte: az első kérdést másképp látjuk, ez véleménykülönbség
A másodikban viszont olyan dolgokat tulajdonítasz nekem amiket nem mondtam és nem is gondoltam (h azt hiszem h a szerkik kedvezni akarnának nekik a párcserével...) ez szövegértési probléma. nem érdemes ezt tovább boncolgatnunk akkor.

XocoLatte 2015.03.08. 14:57:32

@Gia Gianea: @foxglove (F6): Hétfőn meglátjuk, addig mindenki azt gondol, amit akar. Még az is lehet, hogy a villában lakó agyhalottak addigra hirtelen elkezdenek taktikából játszani és mosolyogva párosodnak új, kényszerű párocskájukkal.

Abban a mondatomban javítanám az ostobaságot tévedésre, csak már nem lehet. Elnézést kérek érte.
Annyit azért engedj meg, hogy mondataid olvasva olyan értelmezéseim támadtak, mintha a játékosokat bennük nem létező tulajdonságokkal akarnád felruházni illetve védeni (tőlem, miközben némelyiküket saját magától kellene), másrészt, mintha a szerkesztők helyében próbálnál valami nagyon okosat kitalálni.
De nyilván ilyenről szó sem volt, úgyhogy ezért is sűrű bocsánatokat kérek.

,, 2015.03.08. 15:09:11

@XocoLatte: nem érdekelnek a játékosok és nem próbálok semmit kitalálni a szerkesztők helyében, mert a műsort is csak éppenhogy követem, mert nem érdekel most ez az évad
elmondtam h egy ilyen szituban (nehezített pályán) hogy lehetNE gondolkodni szerintem, úgy h akár jól jöjjön ki belőle a ZEMBER (és nem konkrétan a műsorban szereplő egyes játékosok) tehát általánosságban, és a hangsúly a feltételes módon van... egy *szerintem* optimális magatartást vetettem fel erre a helyzetre.

XocoLatte 2015.03.08. 15:11:16

@foxglove (F6): Okés, bocs, kicsit máshogyan is lehetett érteni.

2015.03.08. 15:23:07

@XocoLatte: egyébként az milyen hozzáállás, hogy kapásból leostobaságozod azt, ha valaki más véleményt mond? Épp ettől jópofák az ilyen fórumok, hogy ugyanazt a dolgot mindenki másként is láthatja vagy véleményezheti.

2015.03.08. 15:24:49

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: line producer és szakértő-ként volt aposztrofálva az éjjeli műsorban
volt ő már survivorban, vv-ben

2015.03.08. 15:25:59

@XocoLatte: látom elrendeztétek :)
Egyébként Pamela is villát mond éden hotel helyett mint te is a kommentedben, a Gólem ki is javította :D

kismalacka 2015.03.08. 15:40:33

@Ay Mama, Que paso: De kedves :) Az idézet nem különben :)

2015.03.08. 15:46:18

@kismalacka: te ebben a kis csizmában :DD mindig elmosolyodom :)

2015.03.08. 15:48:35

@Majom1Parádé: szerintem senki nem köteles adni a második helyezett párnak, ez a játék nem jótékonysági verseny :) (ez sem)

beacska 2015.03.08. 16:18:19

@fosch9: és azért mert részt vesz a műsor készitésében. mint elhangzott - 24 órás ügyeletet tartott Costa Ricán

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.08. 16:19:19

@Majom1Parádé: Ez most úgy hangzik, mintha az 1. pár azon agyalna végig, hogyan lehetne minél több pénzt juttatni a második párnak. Ez enyhén szólva is irreális feltételezés. Sztm örül az ember, ha elsőként földhöz tudja vágni a gömböt.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.08. 16:24:27

@foxglove (F6): A kényszerített cserében jól teszi mindenki, ha úgy csinál, mintha nagyon kedvére való lenne az új párja, mert ellenkező esetben a jövevény olyat választ, ahol a legnagyobb ellentétet látja majd. És ha védettsége, van, akkor annyi :DD

beacska 2015.03.08. 16:28:16

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: én nem kezelném tényként, h a második páros kapja a megmaradó összeget...úgy tudom, volt már más példa is (szétosztották azok közt, akik rájuk szavaztak-és nem a játékosok)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.08. 16:28:49

@XocoLatte:"... Hétfőn meglátjuk, addig mindenki azt gondol, amit akar...."

Én hétfő után is azt gondolok, amit akarok. Csaxólok :DDD

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.08. 16:32:33

@fosch9: Köcce:) Nem vagyok "tájékozva" az összes sóban. Aszittem bekűtték tájékozódni. :))

beacska 2015.03.08. 16:33:51

én kizártnak tartom, nem a szerkik jelölik ki az új párokat....mondjuk, az lehet, h eljátszák a sorsolást...

2015.03.08. 16:34:19

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: :)) egyébként tökjó h kihasználja a tapasztalatát, inkább ilyen embereket foglalkoztassanak mint au-kat

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.08. 16:34:31

@beacska: Vagyúgy. Akkor ez is gumi szabály. De még ennek tükrében is azt gondolom, hogy nem agyalnék az első pár tagjaként azon, hogy mit kap a többi. Én biztosan nem :):)

2015.03.08. 16:35:37

@beacska: esetleg valami játék keretében? már többféle tipp volt a sorshúzástól kezdve a szabad választásig

beacska 2015.03.08. 16:39:04

@fosch9: engem a szabad választás lepne meg a legjobban. úgy emlékszem - nem néztem utána - , h a múltkoriban egyszerűen közölték velük az új párjukat

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.08. 16:42:23

@beacska: Emlékszel, hogy Peti már egyszer mondott ilyet Apolkának. Azt, hogy ha úgy alakulna, hogy mindenkit sorban leültetnének egymás mellé, és mindenkinek arrébb kellene eggyel ülnie, ő akkor is Apolkát választaná a következő körben vissza.

2015.03.08. 16:45:25

@beacska: erre már nem emlékeztem

Gia Gianea 2015.03.08. 16:47:48

Most olvastam,hogy Patriknak a való életben is meggyűlik a baja az alkohollal.A jogsiját is ez miatt vették el.Nem csoda,hogy Adri már a bőrén keresztül is érzi a szesz szagát. :-)

Gia Gianea 2015.03.08. 16:49:08

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Én emlékszem,azt hiszem a kis körmedencénél mondta Peti.

beacska 2015.03.08. 16:49:48

@Gia Gianea: állitólag ez Lokival is igy van :D
a legkevésbé Bence birja

2015.03.08. 17:00:34

pamela mindig azt mondja TAHtika

2015.03.08. 17:01:35

@beacska: mondta az éjjeliben peti h nem fogják vissza a piát

Tündérfalvi A. 2015.03.08. 18:27:12

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: De ha védettsége van az újnak, akkor tök mindegy, hogy melyik pár mögé áll, azoknak annyi.
Én például tuti egy erős párt szednék szét védettség mellett. Legközelebb úgyis ellenkező nemű jön be, azt meggyőzném, hogy legyen velem.

kamilla123 2015.03.08. 18:30:10

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: köszi :-) gyorsabban gyógyulnék, ha lenne ÉH :-) elvonási tüneteim vannak :-)

kamilla123 2015.03.08. 18:31:06

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: hurrá:-))) mindenképp jelentkezzünk a következőre :-)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.08. 18:52:58

@kamilla123: Én nem vok beteg, de lassan nekem is:DD Ilyenkor azzal vigasztalom magam, hogy milyen rossz lehetett, mikor csak 4 nap volt:DD

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.08. 18:54:33

@Tündérfalvi A.: Ebben is van ráció, csak kétséges, hogy milyen a "fogadtatásom". Csak jobb olyan helyre állni, ahol szívesen látnak. Bár az se biztosíték:DD

beacska 2015.03.08. 19:03:29

@Tündérfalvi A.: általában a védettséget nem adják ingyen. meg kell érte dolgozni...

kamilla123 2015.03.08. 19:09:47

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: kíváncsi vagyok, miért így csinálták meg. sztem hétvégén is nagy lenne a nézettség

Tündérfalvi A. 2015.03.08. 19:29:13

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: A fiúk és a lányok felváltva mennek be, nem?
Majd még finomítok a tematikámon, hogy mire bemegyek, ne legyen stabiltalan.

Tündérfalvi A. 2015.03.08. 19:30:38

@beacska: De itt azt írták, hogy van olyan, amikor az új játékos védettséggel megy be és nem is tudja a többi játékos csak a ceremónián.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.08. 19:38:39

@kamilla123: bár az elég szép kategóriát nem tudom, h megütöm-e :-D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.08. 19:40:07

@Tündérfalvi A.: ezért nem mindegy, h milyen kapcsolatban lesz a többiekkel. Azt kell elérni, h ne mögénk álljon, fordított a helyzet.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.08. 20:32:26

@fosch9: Persze, hogy nem köteles, csak ha netán megígéri, akkor ne qrja már át a fejüket. Van akinél ezt úgy hívják, hogy tisztesség, más meg ezt a típust baleknek hívja...

2015.03.08. 20:35:48

@Majom1Parádé: ja ha megígéri akkor más, úgy értelek; bar az is kicsit balek hisz maguknak jöttek játszani nem másoknak pénzt keresni

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.08. 20:40:09

@fosch9: Csak arra gondoltam, ha netán előáll egy olyan helyzet, hogy tényleg szimpi lesz egy másik pár és véletlen pont "mi ketten" jutunk a döntőbe. Szóval teljesen esetlegesen gondoltam.

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Te nem, de én igen. (ha még emléxel rája:-))

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.08. 20:45:29

Elvonási tünetek ellen az előbb visszanéztem a legutóbbi adást. :-) Albina kijelentette, hogy ha őt választja Milán, akkor is amikor majd bejön az új csávó alighanem lecseréli Gyurmát. Emellett legalább 3x a szemébe hazudott. Szóval Gólemnek nem Botox-ot kellett volna csesztetni, hogy szemrebbenés nélkül a pofájába tud hazudni. :-)
lehet rossz taktika lett volna, de ÉN mindenképpen Albinát küldtem volna haza, egy ekkora xarkavarógép kiesése csak javíthatta volna a helyzetemet (Milán helyzetét) és lehet ez csak álca, de Evelin tényleg olyan kis mosolygós, míg Albina azzal a jéghideg kígyós nézésével hát kiráz tőle a hideg.

2015.03.08. 20:46:51

@Majom1Parádé: értem a gondolatmenetedet, csak ki ilyen lúzer, hogy odamegy egy játékba az új haveroknak pénzt nyerni? :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.08. 20:51:42

@fosch9: Én lennék ilyen lúzer, de nem leszek, mert sose jelentkeznék egy ilyen játékba. Ha valahogy mégis behívnának válogatóra, ott úgyis kiesnék egyből. :-)

2015.03.08. 20:56:45

@Majom1Parádé: ez a világ nem erről szól :DDD de nagyon kis rendi vagy csak ugratlak :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.08. 20:58:56

@fosch9: Nincs gond és igazad van, sajnos a mai világ a másik eltiprásáról szól, ez a minta folyik szinte az összes csapból. .-(=

sixx · http://comment.blog.hu 2015.03.08. 21:00:52

@XocoLatte: azért arra kíváncsi leszek, hogy ha netán a hétfői adás nem úgy alakul, ahogy te elképzelted, akkor bekommenteled-e majd a kedd reggeli poszt alá hogy "ostoba voltam, bocs", vagy valami hasonlót.

2015.03.08. 21:02:55

@Majom1Parádé: megemelem kis kalapom :D
@sixx: :DD

beacska 2015.03.08. 21:08:05

@Tündérfalvi A.: öööö, én nem emlékszem olyanra, h vki úgy kapott védettséget, h eleve járt neki. tapasztalatom szerint a feladatokat és a védettséget annak kompenzálásaként találták ki, h az újak eleve kieső pozícióból indulnak...vmi mindeg kellett tenni érte: egész este kiszolgálni, az ikreknek felváltva játszani (lehet, h ebből nem lett védettség-de gyanús), eltitkolni vmit, megcsókolni vkit, elérni Krisztánál, h őt válassza.....stb...csak úgy védettséggel nem jöttekbe. És igen, csak a ceremónián derült ez ki

XocoLatte 2015.03.08. 21:16:20

@sixx: már bocs, de miért lennék attól ostoba, hogy nem vagyok jövőbelátó?
egyébként már lerendeztük egymás között foxglove-val, így még inkább nem értem, mit kell ezen megint rugóznod?

beacska 2015.03.08. 21:20:22

@XocoLatte: sixx ezzel csak arra utalt, h könnyű a másikat a véleménye miatt leostobázni...vagyis, h máskor ne tedd...

beacska 2015.03.08. 21:25:25

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: úgy tudom, valamicskét. nem akarok hülyeséget mondani, mert már tökre nem emlékszem, de a Párja-lány-akinek-nem-emlékszem-a-nevére kapott asszem 1 millkát, meg Ádám és Dani még vmennyit...de az az 1 milla is gyanús, h csak bruttó volt :DD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.08. 21:37:33

@beacska: Edina?

Én egy millióra emlékszem. De maga a nyeremény is bruttó :-D

mercsi 2015.03.08. 21:55:27

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: OFF: neked miert van sargaval kiemelve a nicked itt a kommenteknel? Mobilon nezve nehany kommentelo mintha ki lenne emelve sargaval. Szoktal hogyvoltokat irni? :)

beacska 2015.03.08. 22:01:14

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Edina Máté párja volt....ez a kis vöröske, az örök megmentő...

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.08. 22:07:29

@mercsi: Ja, a telómon én is láttam ezt a sárgás kiemelést. Az okát sajna nem tudom.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.08. 22:14:41

@mercsi: igen, írtam, kemény két posztot.

@Majom1Parádé: aki tag, admin, stb, annak ilyen.

@beacska: bakker, tényleg. És h tetszett az a csaj nekem :-D

sixx · http://comment.blog.hu 2015.03.08. 22:28:49

@XocoLatte: mert leostobázol más kommentelőket, nekem meg ez nem tetszik. ennyi, úgymond.

Tündérfalvi A. 2015.03.08. 22:44:43

@beacska: Oké, köszi. Bocsi, hogy annyit kérdezek, csak elég sok minden nem egyértelmű így az első Édenem alatt. Szerintem mire vége ennek a szériának okosabb leszek :D Vagy nem.

Tündérfalvi A. 2015.03.08. 22:47:46

@Majom1Parádé: De ha szimpi lesz a másik pár és adni akarnak nekik pénzt, akkor azt akkor is megtehetik, ha nem dobják el a gömböt. Mert akkor is megkapják a teljes pénzt és abból annyit adnak, amennyit akarnak.
Vagy arra gondolsz, hogy csak a gömbös pár egyik tagjának lesz szimpi a másik pár: Mert akkor értem.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.08. 22:59:02

@Tündérfalvi A.: Igen, pont arra gondoltam, hogy nem eldobni a gömböt és a párommal közösen adni -ha télleg szimpi volt a másik pár- nekik amennyit gondolunk.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.08. 22:59:29

@kamilla123: Csak nem gondolod, hogy Berki 30 miláért hétvégén is dolgozik. Még sérvet kapna. Megmondta, hogy nem azért dolgozik, hogy megizzadjon:DDDD

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.08. 23:00:11

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Aha. De itt "normál" nézetben asztali gépen semmilyen megkülönböztetés nem látszik.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.08. 23:09:58

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: én semmilyen rendszert nem tudok felfedezni a kisárgulásban. Hol sárga vagyok, hol nem.

kismalacka 2015.03.08. 23:27:38

@fosch9: De jó :)) Akkor már megérte :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.09. 05:54:14

@mercsi: jól van :-)

@Majom1Parádé: igen, tudom, ennek okát nem tudom, h miért így van beállítva az oldal.

Morfologista 2015.03.09. 09:36:18

A párcserére valami olyasmi kellene, hogy álljanak be körbe úgy, hogy a fiúk jobbján a párjuk álljon, a baljukon meg szintén lány. És miután végeztek, szóljanak, hogy balra át. Előtted az új párod és már kész is. Ezt aztán lehet bonyolítani úgy, hogy pl a baljukon a lehető legszimpatikusabb/legkevésbé szimpatikus lány álljon (céltól függően). Ezzel a bonyolítással még egy komoly félórás kis minigame is kikeveredhetne, mire összeállnának úgy, hogy mindenkire igaz legyen. :)

Thera 2015.03.09. 10:17:36

Nem az lesz hogy a medencébeugrálás eredménye alapján párosítják össze őket?

Gyanús hogy az elvben tét nélküli volt. Ha az alapján lennének párok az megmagyarázná....

Morfologista 2015.03.09. 10:33:06

Ezek a játékok szerintem ürügynek jók, de nem feltétlenül van mindig jelentése. Szerintem ha a teszten pl a Timike írta volna a legrosszabbat, akkor már annak ürügyén kitették volna és nem kellett volna a kavarás a teljesen átlátszó fekete rózsás baromság. Lehetséges hogy a vízbe ugrálás lesz az alapja a párcserének, de nem tartom valószínűnek. Az csak arra volt jó hogy legyen mit bevágni a dögunalmas műsorba.

kszanaksz 2015.03.09. 10:33:25

Nem láttam pénteken az adást, szerintem Milán rossz döntést hozott.

Thera 2015.03.09. 11:10:39

Nem csak Milán hanem Evelin is. Meg se próbált másfele tendálni. Vagy rávenni Naomit hogy Loki felé mozduljon.....

xukxuk 2015.03.09. 11:23:28

Ez a műsor egyenlőre 2 kalap nulla a semmediken.Egy kivülről irányított játéknak tűnő alkalmatosság.Még jó hogy raktak bele egy-két értelmes fazont,és van benne egy kis egzotikum.Ez olyan majdnemteljesenmindegymitcsinálsz úgyis kiesel ha én úgy akarom.

Ami viszont jó dolog,hogy a kommenttársak egészen kikupálódtak a vv-hez viszonyítottan.Csak el ne kiabáljam! Isten engem úgy segéljen!

Morfologista 2015.03.09. 11:25:23

Milán a szerkesztőknek és Norbi távozásának köszönhette, hogy egyáltalán a beköltözése után fix bent maradóvá vált, és hogy egyáltalán választhatott. Most még nem tudjuk, hogy rossz döntést hozott-e, sőt a beharangozott párcsere miatt valószínűleg a kisebbik rosszat választotta. Az ideális felállás ugye az lett volna - amit egyébként pedzegettek is a játékosok-, hogy Naomi és Nóri cserélnek, és Naomi megy Lokihoz, Nóri meg az esztétikai érzékét is bizsergető Milánhoz. Ebben az esetben viszont Milán tutira Evelint választja Nórival szemben, amivel teljesen elszigetelődött volna. A fenti párcserére ma viszont meglesz az esély, ezért nem mondható egyértelműen, hogy Milán rossz döntést hozott hiszen az általa benttartott játékoson keresztül kapcsolata van az "öregekhez", de mégsem kell a szipirtyóval maradnia, aki az első adandó alkalommal kitenné. Evelin meg egyébként is csak védettséggel tudott volna bent maradni.

Morfologista 2015.03.09. 11:30:00

@xukxuk: Azért valahol a játékosokon múlik, hogy rájönnek-e mi kell a szerkesztőknek, mert ha igen, és azt a játékot játsszák, amit a szerkesztők látni akarnak, akkor nem teszik ki őket, úgy mint Timit vagy Norbit. Lássuk be, hogy ők semmit nem tettek hozzá a műsorhoz, ezért kellett menniük. A szerkesztők csak a növényeket teszik ki, a többiek maradhatnak és eldönthetik a játékon belül, hogy sikerül-e bennmaradniuk.

malevil2050 2015.03.09. 11:36:13

Húúú de le vatyok maradva.Keszdhetem előrőő máá assem tom kikicsoda.

xukxuk 2015.03.09. 11:37:49

@Morfologista: Igen,ingyen semmit nem adnak ez tény.

kszanaksz 2015.03.09. 11:51:49

@Morfologista: Nem gondolnám, hogy az első két kieső esetében sok múlt volna rajtuk, ugyanis időt sem kaptak arra, hogy bármivel is bizonyíthassanak. Valószínűleg eleve áldozati báránynak szánták őket. Timit üres csigaházra festett mosolyként szerintem direkt első kiesőnek választották és Norbiban sem láthattak túl nagy fantáziát úgy tűnik, bár ott látszólag egy döntés volt, de ezt igazolta a hangosabb Bencével szembeni azonnali kapitulációja is(persze, maradj csak, én direkt haza is akartam már menni tesó!), ami előre vetítette a további feltételezhető játékbeli sorsát is.

Morfologista 2015.03.09. 11:54:29

Norbival kapcsolatban én nem lennék meglepve ha még visszatérne a játékba. Sőt. Számítok rá.

kszanaksz 2015.03.09. 11:56:12

@Morfologista: Valamelyik esti adásban vendégként értelmes, normális gyereknek tűnt.

Morfologista 2015.03.09. 11:59:43

@kszanaksz: Igen. Meglepő volt a kontraszt, ahhoz képest amit a hotelben mutatott. És nekem volt valami gyanús elszólása is ott, de lehet hogy csak félreértettem.

lobbantott tsilke 2015.03.09. 12:30:48

Oj, alakul a műsol: a lányok szépek, a fiúk szeletik a Sölt.

kamilla123 2015.03.09. 12:48:34

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: akkor rossz helyre utazott :-)) ment volna Szibériába, ott nem izzadna :-))

kamilla123 2015.03.09. 12:50:59

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: hát ha Naomi meg Nórika megütötte, akkor sztem mi is :-)) ha meg nem a szexiségünkkel hódítunk, akkor meg mi leszünk a cselszövők. Én a lábaimmal vagyok elégedetlen. Szted megengedik majd a szerik,h egész nap farmerban rohangáljak? :-)))

minden reggel 2015.03.09. 13:14:31

@kamilla123: elnézést hogy beleszólok, de felmértétek h akkor mindennap sixx fog hogyvoltokat írni rólatok? :) én paráznék :)

kamilla123 2015.03.09. 13:19:28

@minden reggel: ja, hát előtte leadjuk neki a drótot, meg lekenyerezzük, hogy rólunk csak szépeket írjon. :-)

malevil2050 2015.03.09. 13:35:29

@lobbantott tsilke: Hello.kiolvazstad má a könyvet?

mercsi 2015.03.09. 14:07:10

@Morfologista: inkább úgy fogalmaznék, hogy mi nem láttuk, hogy mit adtak hozzá a műsorhoz. ne feledjük, hogy a műsor erősen szerkesztve van, vagyis ha valamit nem akarnak mutatni nekünk, akkor nem mutatják. elképzelhető (és az Éden Éjjel alapján számomra még valószínű is), hogy Norbi valójában tök normális, lehet, hogy "tematikázott is", csak nem tették be a műsorba, mert a szerkik más momentumokat akartak kiemelni. ettől függetlenül az alapján, amit nekünk a szerkik megmutattak, valóban nem hiányoznak (sem Timi, sem Norbi).

XocoLatte 2015.03.09. 14:09:01

@Morfologista: Talán az első szériában volt egy hasonló eset, ha jól emlékszem, amikor a Dani nevű gyerek ment ki a Király helyett, aztán később visszajöhetett a játékba, igaz, valami háttérmegállapodás miatt nyerni nem nyerhetett. Más is emlékszik erre? Pontosan hogyan is volt?

XocoLatte 2015.03.09. 14:15:52

@Thera: Nem tudom, mennyire csak ő tehetett a sorsáról. AZ tény, hogy nem sok aktivitást láttunk/láttattak tőle, ami más lehetséges párosodásra irányult volna. A szerkik megspékelték ezt az úszásoktatási feladattal, amely során nem kevés testi kontaktja is volt Milánnal és a bizalmi szintje is érthetően 10x nagyobb lett a sráccal szemben.

tryclops 2015.03.09. 14:41:52

@XocoLatte: Dani csak simán kiesett, majd jóval később (3-4 hét?) visszajöhetett a játékba azzal a küldetéssel hogy csak egy csaj (Kriszta?) mellé állhatott be. Ezt a küldetést teljesítette is, majd kb két hét múlva megint kiesett, de a haverjai megmenthették a seggét. Ekkor a Király áldozta be magát, önként távozott és odaadta a párját (Niki?) Daninak. Viszont a csaj ettől teljesen összeomlott, kiverte a hisztit, és talán ki is rakta Danit következő héten.
Mondjuk erre már annyira nem emlékszem...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.09. 15:04:04

@kamilla123: Hát, ha te meg azért mentél oda, hogy megizzadjál :DDDDDDDDDDDDD

minden reggel 2015.03.09. 15:21:31

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: nekem ahhoz még fejlődnöm kellene fikézésban :) hihi

2015.03.09. 19:33:14

szelbusztok
látom nincs baj mert megjött tsilke a söllel :D

egész hosszú előzetes volt a tv2-n de nem derült ki kik lesznek az új párok

2015.03.09. 19:36:05

@malevil2050: amelyiknek rajzolva van a péniszére az loki - a többi mindegy :D

2015.03.09. 19:39:00

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: annyira sötét buta volt az a fiú és inkorrekt alizzal akit végig rakosgattak ide-oda, és ő is mindig úgy maradt bent h a haverod hátán kapaszkodott felfelé - nem szerettem

2015.03.09. 19:39:33

már megint csak én vagyok talpon? :D

2015.03.09. 19:47:25

@lobbantott tsilke: tsilke, a dianás cukolka is söl?

Gia 2015.03.09. 20:24:12

Csőváz!Kezdőőődik.

2015.03.09. 20:26:44

@Yooha: hát, engem érdekel :D de látom gyűlünk

evelin aszonta nórinak h naomi ki akarta tenni
nórit
na megy a tematika

2015.03.09. 20:28:45

adri mellyen kívül mindenhova hízik

2015.03.09. 20:29:36

az a fodros bikini nórin azért gyilkos

haruka 2015.03.09. 20:31:07

Nóri mán nem bízik Naomiban.

haruka 2015.03.09. 20:31:48

Döglenek, gyurmáznak, épp itt az ideje egy levélnek.

2015.03.09. 20:31:58

lokkancs bencével edz wow

aki zoé fején kritizálta a bubot most egy robbantott hajú zoét láthat

Gia 2015.03.09. 20:32:10

Azta...Zoé frizkója nem vót piskóta.. :-D

2015.03.09. 20:33:18

lány fiút húz elmondja mit gondol róla és fordítva

ha vki nem nézné

Veder1 2015.03.09. 20:33:50

Adri: jó volt a reggeli, bebúrtad? (was????)

Gia 2015.03.09. 20:34:06

@fosch9: Jó,ha közvetíted.Köszi!

Gia 2015.03.09. 20:34:58

@Vödör: Biztos a beburkoltad változata.

haruka 2015.03.09. 20:35:22

Én nem tudom mi van ezekkel a fiúkkal, de hogy egyik se képes egy valamirevaló bajuszt növeszteni. Petié hát siralmas :D

haruka 2015.03.09. 20:37:05

Peti Adrit húzta, most Patrik Nórit. Nórit a picsagatyája JLo-sítja kissé.

2015.03.09. 20:37:49

@Gia: OK :)

adri-peti egymást jellemezték
adri vidám (a riportban elmondja, h gyerekes)
peti elúszkál de komoly férfi

sértést nem akarnak mondani

patrik-nóri
nóri: mosolygós és meggondolatlanul beszél plusz csendes
patrik: tiszteli benne h nagyon szereti adrit, magamutogatás eleinte nem tetszett most már igen

ezek is kamuznak h nem akartak igazi negatív dolgokat mondani

mindenki új párja lesz ki a legtávolabb áll tőle mondta vki

Gia 2015.03.09. 20:38:04

És a többi vélemény????

Ditti82 2015.03.09. 20:39:01

@haruka: Jó, hát nem ragaszthat mindenki mexikói bajuszt, mint Lácci! :D

Mók_Ica 2015.03.09. 20:39:50

jó estét, jó szurkolást :) na, kiderült mi a párcsere alapja .... mindenki azt kapja, aki a legtávolabb áll tőle...... azt mondjuk nem tudom, hogy szűrték le, miután mindenki 1 ellenkező neműt jellemzett.... pffff

ÉH3sZ 2015.03.09. 20:39:55

@Gia: Reklám után jön! :)

2015.03.09. 20:40:52

@lobbantott tsilke: akkol feladom nem ettől leszek lészeges :D
@Gia: leklám után

ÉH3sZ 2015.03.09. 20:41:49

@Mók_Ica: Azt csak találgatták szerintem

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.09. 20:42:57

@fosch9: Hol a közvetítésem:(:( Még nem jön a neten . Léccci:DDD

haruka 2015.03.09. 20:43:08

@Ditti82: izé, az VV-s téma? mert azt nem néztem.

Azt én se értem hogy ezek alapján hogyan kaphatnának új párt, mert ebből semmit nem lehet leszűrni. Szerintem csak a szerkik megmondták hogy ki kivel, azt kész.

2015.03.09. 20:43:32

@haruka: beleszuszakolta magát ha addig él is :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.09. 20:43:49

Persze, a játék csak ürügy volt. Ahogy kell...

haruka 2015.03.09. 20:44:51

Loki Mariannt húzta, elsőre azt hitte díszpicsa, de sokkal több van benne mint első blikkre. roszz tulajdonsága hogy a feladatok miatt rinyál állandóan, meg hogy túl sokat foglalkozik a külsejével.

2015.03.09. 20:45:33

Loki-mariann
M-ról: első ránézésre azt hittem megcsinált kisasszony de több van benne - negatív h sokat foglalkozik a külsejével
L-ról: intelligens és megkedvelte és jó ember - negatívat nem tud róla mondani (nagy füled van)

haruka 2015.03.09. 20:45:48

Mariannak Loki kellemes csalódás volt, nem is tud róla rosszat mondani, csak hogy nagy a füle. :D

Mók_Ica 2015.03.09. 20:46:18

@ÉH3sZ: berki mondta a reklám előtt ... megláTTYuk most a reklám után :)))

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: hmmmm..... jó kérdés, erre nem tért ki berkike :))))

Ditti82 2015.03.09. 20:47:41

Pozitív, mert érzelmeid vannak? Vattafák? Milán, Milán, téged se az eszedért fognak ellopni.

2015.03.09. 20:48:28

@haruka: a díszpicsa télleg jobb kifejezés :D
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: igenis (olvass vissza írkáltam meg Haruka is)

Bence-Naomi
hát ezek csak kamuztak összevissza kedves blabla

Milán-Apol
A-ról: kedves, befelé forduló (Apol szerint ő a legtitokzatosabb)
M-ról: kedves, közvetlen vs meztelenkedés, gátlástalanság de nem tartja rossz tulajdonságnak csak meglátás

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.09. 20:48:37

Akkor gyors tippet, hogy lesznek az új párok!!

2015.03.09. 20:49:45

@Mók_Ica: pedig a picák ha egymást kapták volna a riportban ott lett volna kritika :D

zoé löevélt hoz

haruka 2015.03.09. 20:49:51

@fosch9: ezt rövidebb volt leírni. :D

@Ditti82: semmi gond. arra nem volt agyi kapacitásom. Kazalék évada után kiégtem. :D

Ditti82 2015.03.09. 20:49:56

Az micsoda séró! :O

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.09. 20:50:06

Na, wazze mindenki azzal lesz, akit jellemzett.

Gia 2015.03.09. 20:50:26

Mariann-Loki yoo..

Mók_Ica 2015.03.09. 20:50:28

na bakker..... akit húztak és akiről véleményt mondtak, az az új párjuk....

2015.03.09. 20:50:39

azzal költöznek össze akit húztak

adri-peti
loki-mariann
patrik-nóri
bence-naomi
apol-milán

és még lesz meglepi ma

haruka 2015.03.09. 20:51:34

Gondoltam, hogy rívás lesz, pedig csak mással fognak aludni. És ha van annyi eszük, akkor átverik az új beköltözőt, aki majd néz mint a luki nyúl a párválasztón.

2015.03.09. 20:51:52

@Majom1Parádé: ki találta el? :)
@Gia: jaja :)
@Ditti82: ő a lobbantott tsilke

Ditti82 2015.03.09. 20:51:59

Váhááhhhááááá! :D Szervezkednek. :D

haruka 2015.03.09. 20:52:20

@haruka: bár ők is ezt beszélik, nem tudom mennyire fogják tudni pl gatyarészegen betartani :D

Mók_Ica 2015.03.09. 20:52:33

@fosch9: :)) ez a zoé vmi új csaj... vagy már volt ez a mikrofonfej???

2015.03.09. 20:52:50

naomi úgy ölelgeti milánt mintha rettentő párkapcsolatot engedne el most diáktáborba

lokkancs örül mariancsinak

Ditti82 2015.03.09. 20:53:21

@Gia: Veszélyes így első blikkre. :D

haruka 2015.03.09. 20:53:38

Most fel kell venni egy új szerepjátékot - Patrik

2015.03.09. 20:54:11

@Mók_Ica: nem ez a mai frizuja csak :)
@Ditti82: patrik nem is túl buta máris leesik neki ha jön új ember akkor el kell neki játszani h párok a mostaniakkal és máris átvágják párválasztón :D

haruka 2015.03.09. 20:54:28

@fosch9: maradjanak is úgy, nyerő páros :))

Mók_Ica 2015.03.09. 20:54:54

@haruka: luki nyúl :))) imádom ezt a kifejezést :))))

peti állandóan csókolgatná apolkát.... de apol még távot tart .....

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.09. 20:55:21

Albina már megin' iszonyat hazudik. Bencének is 100%-ra mondja, meg Milánnak is.

2015.03.09. 20:55:22

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: apol marad titokzatos :DD
szegínt peti mindig csókolgatná mondta p.

Ditti82 2015.03.09. 20:56:02

@haruka: Jaj már, olyan vagy. Valamelyik kijelentette, hogy nem fog inni.

Hoppáhoppá, Loki-Mariann. :D

2015.03.09. 20:56:18

@haruka: marianna is örül :D na akkor mi is

Mók_Ica 2015.03.09. 20:57:07

@Gia: sztem is.... remélem együtt fognak maradni.... jók lennének tematikázásban :))))

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: én eztet nem tudhatom..... :)))) de a feje ma mikrofon :)))

@fosch9: nem ismerném meg a csajt....

2015.03.09. 20:57:48

lassan senki nem bízik senkiben
de főleg nóri-naomi uszítanak

haruka 2015.03.09. 20:58:52

Nóri épp Adrit fűzi, Naomi genya, ki kell rakni a picsbe.

2015.03.09. 20:59:04

a nóri nem teljesen retardált mondja loki :D

@Mók_Ica: arcra én sem de a lábait többször mutatják :)

Mók_Ica 2015.03.09. 20:59:08

nóri hogy bírja ezeket a szandikat? nem lenne kényelmesebb egy pacsker???

2015.03.09. 21:00:10

naomi és nóri megbeszélik
naomi lelki sérült ahogy sajnáltatja magát

haruka 2015.03.09. 21:00:13

Nóri azt mondja Naominak, hogy amikor szingli lett, akkor összezuhant, paranoid lett. Naomi közben olyan fejet vág mint akinek nagyon fáj valami, meg megy a mártírkodás.

Mók_Ica 2015.03.09. 21:00:15

@fosch9: most jól elárultad magad.... te lábfetisiszta vagy :)))))) hihihihihihi

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.09. 21:00:22

@haruka: Ki kéne, ezt már szinte mindenki látja. A játékbeli xarkavarás miatt asszem még marad egy darabig. :-(

2015.03.09. 21:00:54

mókás kókuszdió játék

az új párok lábtól fejig fel kell a kókuszdiót tornázsni de kéz használata nélkül

2015.03.09. 21:02:27

@Mók_Ica: nyiháháhá :D hát elfogadnám a virgácsait :)

Gia 2015.03.09. 21:02:35

Szakadok a röhögéstől... :-D

Mók_Ica 2015.03.09. 21:02:44

apolka a kókuszos játék alatt milánra is undorral tekint.....

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.09. 21:02:48

Elég szabálytalanul viszik fel a kókuszt... lokiék nyerték.

haruka 2015.03.09. 21:03:06

Mariann-Loki nyert, majd később megtudják, mi a jutalom.

Ditti82 2015.03.09. 21:03:08

Milán miért is tapogatta végig Apolt ilyen lelkesen? :D

2015.03.09. 21:03:26

nyert loki és mari
jutalom hamarosan

Mók_Ica 2015.03.09. 21:03:49

@fosch9: na most már jól meg fogom nézni :))) ha teCCik, akkor jól lenyúlom én is :))))

Gia 2015.03.09. 21:04:08

Lehet,hogy Lokiék védettséget kapnak ha együtt maradnak?

2015.03.09. 21:04:27

@Gia: mi bőszen jegyzetelünk, te meg csak nevetgélsz :DD

Ditti82 2015.03.09. 21:04:43

@Majom1Parádé: Mindegyik egy KÓKUSZ! Copyright by Doktor Gyúrós!

haruka 2015.03.09. 21:04:59

Nóri szembesíti Naomit, ő meg megint mártírkodik, próbál terelni.

Veder1 2015.03.09. 21:05:11

Mariann-Loki érdekes páros lesz

Mók_Ica 2015.03.09. 21:05:24

@Ditti82: há' mer tapogathatta és apol nem tiltakozhatott, potya nőt kapott :)))) milánnak erről szólt a játék... eCCerű gondolatok vannak a fejében .. :))))

haruka 2015.03.09. 21:06:14

Milán-Loki-Peti-Adri Naomit beszélik ki, hogy most akkor mi legyen. Peti szerinte magáhozédesget embereket, aztán kirakja őket.

Gia 2015.03.09. 21:06:21

@fosch9: Inkább nevessek,mint sírjak. :-D ;-)

haruka 2015.03.09. 21:06:59

@haruka: mármint Peti szerint Naomi csinálja ezt

mercsi 2015.03.09. 21:08:04

ez a Loki mindenhova be van építve... Naomi bizalmát is élvezi és a többiekét is... ügyes, de előbb-utóbb le fog bukni

Gia 2015.03.09. 21:09:22

A csapatmunka kezd átmenni rakjuk ki Naomit projektbe..Csak lehet,hogy beszívják,mert most fiú lehet a következő beköltöző.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.09. 21:09:24

A VV-ben már Zsuzsa sorsára jutott volna Albina, küldték volna 10 jellel párbajra....

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.09. 21:10:19

@mercsi: Sztm ezt a Mariann - Loki párost kéne stabilizálni - esetleg a jövőre nézve lehetne ilyesmit megbeszélni, mert mindkettő alkalmas erre.

mercsi 2015.03.09. 21:13:43

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: abszolút! sztem is szuperek lennének együtt, és akkor Loki hanyagolhatná Naomit...

Ditti82 2015.03.09. 21:14:00

Mi lesz a meglepetés?

Mók_Ica 2015.03.09. 21:14:08

@fosch9: még nem láttuk, hogy állandóan a farkát fogdossa...... vagy lemaradtam vmiről? :)))

Ditti82 2015.03.09. 21:15:13

@fosch9: Még nem godzillázik és lecsóstálat sem nyalt ki. Még. :D

haruka 2015.03.09. 21:15:29

Milán azt mondja Apolnak, hogy ha csaj jön be, maga mögé állítja.

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.09. 21:15:30

Nah,mi van,mi van,mi van? :DD Jó ez a párcsere,kár,hogy ma nem sokat látunk belőlük. Naomi tényleg őrült ..titta pszichopata.Én amulettet hordanék ellene :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.09. 21:16:32

@haruka: És avval a lendülettel ki is rakja. (haha, majd beküldik védettséggel)

2015.03.09. 21:16:58

@Mók_Ica: @Ditti82: itt megmutatkozik ki a profi tematikus :) (nem én) :D

Mók_Ica 2015.03.09. 21:17:30

off: a mai fókuszban mutatták a vv7 szerelmes párjait..... denisz és fáncsi sztem hamarosan kuka lesz, lacci és edina roppantul szerelmesek..... anett és robin.... hát alakulnak :)))
másik hír, maci moziba ment egy lánnyal, a szürke 50 árnyalatát nézték meg... és annyira lendületbe jött a lányka, hogy ott a moziban izibe beleült macika farkájába.... pffff..... off vége

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.09. 21:19:03

@fosch9: Neked nem is kell jól tematikázni, hiszen te egyből a nyerőre tettél (Loki) :DDDD

haruka 2015.03.09. 21:19:48

Nóri azt mondja jobb lenne mindenkinek, ha Naomit kiraknák, mert őket is összezavarja. Naomi meg azt mondja Milánnak, hogy úgy akar kimenni, hogy egy védett csaj rakja ki. Pfff.

mercsi 2015.03.09. 21:20:01

"Ica verza" :D :D már a latint is megújítja, zseniális :)

2015.03.09. 21:20:31

kicsi a rakás játék loki felül na ez jó volt :D

Gia 2015.03.09. 21:20:44

Kicsi a rakás :-)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.09. 21:21:23

@Mók_Ica: off azt nem tod véletlenül, hogy Laccci építi -e a papa álomházát? on :))

Ditti82 2015.03.09. 21:21:44

@Mók_Ica: Előbb-utóbb mind kuka lesz. :)

2015.03.09. 21:22:27

@Mók_Ica: jaj macis cikk nagyon gáz :D röné meg nem érti miért nem kap még mindig állást :D
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: stanley annyira egyedi h nem tehettem mást :D

haruka 2015.03.09. 21:23:09

Naomi Lokit számokéri, hogy őszinte-e vele, hangját is felemeli ellene, jujj. Naomi ismét mártírkodik, ezt szerintem többet le se írom, mert ez konstans.

dancegirl26 2015.03.09. 21:23:25

Remelem csaj jon, es vegre kibasszak ezt a fereg kvat.

2015.03.09. 21:24:40

@dancegirl26: nem köntörfalazol :D

Mók_Ica 2015.03.09. 21:24:43

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: házról nem volt szó, csak szerelemről :)))) el sem engedik egymás kezét :)))

@fosch9: röné drága még mindig nem tuGGYa, milyen rendezvényen van :))))

naomi: loki nem tud engem kiszámítani..... ezeket is gyűjteni kell :)))

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.09. 21:25:48

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Szia :) Hol kezdje bizonyítani? :D A mozit? a csajt? a szürke 50 árnyalatának létezését, Macifarkincát? :D

Peti cegényke féltékeny :) Loki cukker :)))

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.09. 21:25:53

@dancegirl26: Ezt én is örömmel venném.

Amúgy hol a meglepi? Mingyá vége az öfinek...

2015.03.09. 21:25:57

ma célt nyertünk - azért loki is tud :D

minden reggel 2015.03.09. 21:26:00

@Mók_Ica: máshol meg azt nyilatkozta h stabil partnere van :) nem csajozik mert fél hogy csak a hírnevére hajtanak :)

Mók_Ica 2015.03.09. 21:26:25

@haruka: nórika is szarkavaró......

@Ditti82: valamelyik pár akár fél évet is adott a kapcsolatának.... röhögtem is.... de már sajna nem tudom melyik volt ilyen okos :)))

Gia 2015.03.09. 21:27:01

Loki talpa pöppet koszos.. :-)))

2015.03.09. 21:27:09

@Mók_Ica: az szegín nem is fogja tudni sosem megemészteni

lokkancs hogy fűzi marit :D ehehe

haruka 2015.03.09. 21:27:19

Loki és Mariann kölcsönösen örülnek egymásnak. Mariann biztos azért, mert Loki nem mutogatja majd minden este részegen a pöcsét. :D

Ditti82 2015.03.09. 21:27:33

Elvesztettem a fonalat! Valaki help! :O

pogona vitticeps 2015.03.09. 21:28:37

Albina lehúzza ezt a műsort. Szeretem a nyelvújításait és a dimenzióit, de vagy ő nyekeg, vagy róla nyekegnek. Vagy szar a szerkesztés.

haruka 2015.03.09. 21:28:58

Holnap gyön az új csaj, műcsöcsös, és küldetése lesz, gondolom védettséget nyerhet vele.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.09. 21:29:14

Holnap jön az új csaj.... Lehet védettséget is szerez...

Ditti82 2015.03.09. 21:29:18

Imádkozik az új csaj? :O

2015.03.09. 21:29:34

@Gia: vicces vót :D
@Majom1Parádé: majd holnap :(

na berkinője laura lesz az új punci?

Mók_Ica 2015.03.09. 21:29:51

@DerültÉgből/tintával írok/: küldtem neki bulvár cikket :)))) maci farka.... brrrrrr

@minden reggel: szted ki szexelne macival egy moziban???? :))))

Papucs Orrán Pamutbojt 2015.03.09. 21:31:07

Már bocsánat, lehet rosszul emlékszem... De a "fiúk, cihelődjetek, és húzzatok az új párotok szobájába" levél nem valami olyasmivel zárult, hogy ne legyetek nyugodtak, ma még történni fog valami????

2015.03.09. 21:31:08

@Ditti82: mi nem világos? :D
jön az új és ha vmit teljesít úgy marad játékban ergo védettséget kap ha..

Mirocska 2015.03.09. 21:31:13

@Mók_Ica: Elég régen voltam moziban, de úgy emlékszem, nincs ott akkora hely, hogy Maci ölébe ülhessen akárki is! :-D

Gia 2015.03.09. 21:31:21

Szerintem az új csaj Milánt cserkészi be.

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.09. 21:31:48

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: nám hiszám ál :D
@pogona vitticeps: Azt hittem pár adásig,hogy rafkós,de csak sodródik.
@haruka: Elég dög,lesz kavarodás :D

2015.03.09. 21:32:38

pornós aleska a super tv2 éjjeliben ha vki...

Gia 2015.03.09. 21:32:44

@malevil2050: Tsilke mi ez a rókamaci?Valaki már kérdezte,de mintha nem válaszoltál volna.Vagy csak lemaradtam..

malevil2050 2015.03.09. 21:33:07

@fosch9: Háttt öööö,,,nem ismered natymúltú sebeők janó barétom mondását:Mennyen a sunyiba aki nem hisz maciba,,,,,,,,

Mók_Ica 2015.03.09. 21:33:12

ma aleska a vendég..... a retek velük nem kötött szerződést? először hevesiné, most aleska..... jönnek a dzsungeles celebek az éjjeli éh-be :))))

Gia 2015.03.09. 21:33:29

@fosch9: Jó,hogy szóltál.Mindig elfelejtek átkaccsolni..

haruka 2015.03.09. 21:33:57

@Gia: ha nem lenne Adri, akkor Patrikot, így marad Milán.

malevil2050 2015.03.09. 21:35:13

Meggyütt missz csöcsike ,az 5 akós lökháritókkal , a pasiknak csengettek,megindul a ,,,,,,,feláll a zész megáll effektus

2015.03.09. 21:35:55

berki nem árulta el a múltkor h ki a kedvenc játékosa
és most megvédte lokit h pocak azért nincs

sztem loki a kedvence :D

malevil2050 2015.03.09. 21:36:15

@Gia: Esztet loptam, de má nem tom honnan.

Mók_Ica 2015.03.09. 21:36:20

@Mirocska: biSZtos olyan moziban voltak, ahol duplaülés van a leghátsó sorban.... :)))) de akkor is undi és nem akarom elképzelni :))))

2015.03.09. 21:37:34

@Gia: :D figyelek :)
@Mók_Ica: zsűrizi a kanokat :)
@malevil2050: naoszt milyen maciba?

Mók_Ica 2015.03.09. 21:37:52

@DerültÉgből/tintával írok/: szuper tv2n éjjeli éh van :))) siess :)))

2015.03.09. 21:38:33

@Mók_Ica: oda se fért a menyecske a pocaktól a zizéhez

malevil2050 2015.03.09. 21:38:45

A jégkirálynő belékavarodott önmaga álltal kreált szitukba.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.09. 21:39:29

@Mók_Ica: Akkor le van kötve Laccci keze, és így sose fog megépülni a ház _DDDD Meg hát ez a jelenet már nem sokáig hoz a konyhára - bármit is.:))))

2015.03.09. 21:39:42

@malevil2050: a kis 19 éves milán azonnal lecseréli az imádkozó sáskát :D

2015.03.09. 21:40:19

kinek teccik ez a focita patrik?

2015.03.09. 21:41:04

berki csokornyakkendőben van

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.09. 21:41:33

@Mók_Ica: Hát, ez igaz lehet :) Tuti, hogy nem számol vele :DDDD

Mók_Ica 2015.03.09. 21:41:45

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: pedig a blikk írta meg :)))) ;))))

@fosch9: és nem teccik neki patrik.... pedig alkatra puskás peti.... :))))

Ditti82 2015.03.09. 21:42:41

@Mók_Ica: Fél év az nekik komoly kapcsolat?

2015.03.09. 21:43:16

@Mók_Ica: nekem se

még egy gondolat: hát maci se fér be egy moziszékbe nem hogy még rajta egy nő :D

Mók_Ica 2015.03.09. 21:43:38

@fosch9: nem akarom elképzelni... szépet akarok ma álmodni :))))

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: majd befogja edina :))) azért nem engedi el a kezét :)))

mercsi 2015.03.09. 21:44:18

na megtudtuk, miért hívják Lokinak Lokit (Lokátor). ti eddig is tudtátok?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.09. 21:44:56

@haruka: van egy olyan érzésem, hogy Mariann ennél különbeket is látott egyéb kaccsolataiban:)))

2015.03.09. 21:45:23

na mindenki figyelt?
Lokit azért hívják lokinak mert nagy a füle: lokátor

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: megy már a net?:)

2015.03.09. 21:46:29

@Mók_Ica: :DD jóvanna nem színezem tovább

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.09. 21:48:07

@fosch9: Nem :(( Asszem az egész kanálisban senki nem azé jár be, hogy megizzadjon:((

Papucs Orrán Pamutbojt 2015.03.09. 21:48:30

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Hellobelló, hát ezer éve :D Végre egy régi ismerős :)
Homályosíts fel kérlek, mi volt a"nagy csavar, amire még ma számíthattok"???

Mók_Ica 2015.03.09. 21:49:31

@Ditti82: mér'? nem az? hát majdnem egy örökkévalóság..... :)))))

@mercsi: @fosch9: én ezt már monTTam nektek is :)))) eCCer, amikor külföldön nyaraltunk, mi is így neveztünk el egy gyereket.... hasonló adottságai voltak fülileg :))))

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.09. 21:50:20

@Mók_Ica: Az néha jobb :))

Az a bajom még mindig az ÉH-val,hogy gőzöm sincs,hogy ki milyen..nem azért mert nem nézem,hanem annyira minimális amit látunk belőlük. Tudom,ne nézzem :D
@malevil2050: Ettől érdekes :D és csak ettől :D Szerintem, fél

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.09. 21:51:05

@Mók_Ica: Háát, érdekes lesz a falazás ballal, míg Ádinka fogja a jobbot a jobbjával, a balban meg a mikrofon :DDD

mercsi 2015.03.09. 21:51:08

@Mók_Ica: akkor lemaradtam :) ez az Aleska tök aranyos :) már a dzsungelben is kellemes meglepetés volt, és most is hozza a "formáját" :)

Mók_Ica 2015.03.09. 21:51:33

@fosch9: köszi :)))) cserébe megosztva hordhatjuk zoé/juanita lábait :)))

Mók_Ica 2015.03.09. 21:54:02

@mercsi: igen, rendben van ez az aleska lány :))) kellemes csalódás :)))

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: mikrofon a száj elé és ádinkának is lesz 1 szabad keze :)))
@DerültÉgből/tintával írok/: ma pamela van és ő elég ügyi :)))

lobbantott tsilke 2015.03.09. 21:54:15

@malevil2050: csak még nem eléggé lészeg...

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.09. 21:54:39

Én birom az ÉH éjjelben Berkit.Szellemesen reagál a facebook üzikre.

mercsi 2015.03.09. 21:55:51

tökre működik a kémia Gólem és "Hódi" között, aranyosak együtt :) Cintia borzasztó Gólem mellett, nagyon nyomul rá...

mercsi 2015.03.09. 21:58:16

hehe, Aleksa megállapította Berki kezének és ujjainak méretéből, hogy kicsi a kukija :D

Fu Szekh Li 2015.03.09. 21:58:19

@fosch9: Mondjuk nem vártam el tőlük, hogy jártasak a kelta mitológiában :D

Mók_Ica 2015.03.09. 21:58:32

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: hazatalált? :)))

@mercsi: sztem is jó hódi és berki..... cinti vmiért olyan furi nekem....

mercsi 2015.03.09. 22:00:08

@Mók_Ica: engem az zavar benne, hogy nagyon feltűnően próbál flörtölni Berkivel, aki csak udvariasságból nem küldi el a vérbe... De Cintia minden kis alkalmat megragad, hogy hozzáérhessen Berkihez, stb.

2015.03.09. 22:02:51

@Fu Szekh Li: hehe fuszi fején találtad a szöget :D
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: szuper :D
@Mók_Ica: szzuper de kezdheted te meg a lokátort magadtól is tudtad :D

vessetek meg de nem szimpi aleska

lobbantott tsilke 2015.03.09. 22:03:25

Valaki segítsen: itt kinek kell dlukkolni?Vagy nem is kell?

Mók_Ica 2015.03.09. 22:11:22

@fosch9: ígérem nem koptatom el és vigyázok rá :))) holnap este átadom :)))

@mercsi: jajj.... berki csak eCCer feküdne rá... nem élné túl....

Mók_Ica 2015.03.09. 22:12:23

@lobbantott tsilke: berkinek :)))) vagy pamelának.... cintit külGGYük párbajozni :))))

2015.03.09. 22:13:11

@Mók_Ica: jó :DDD nagyon rendi vagy
a mödanszié se fogy el sose :))

minden reggel 2015.03.09. 22:14:42

@Mók_Ica: mondjuk aki jelenkezik egy valóságsóba? :)

Mók_Ica 2015.03.09. 22:16:33

@minden reggel: a csaj nem volt a sóba.... oszt lehet, igaz sem volt ez.... csak maci álmodta.... :)))

@fosch9: tudom :)))) (de nem mindenkivel, és ez titok, nehogy eláruld valakinek.... )

2015.03.09. 22:18:59

@lobbantott tsilke: műcicis lehet?
@Mók_Ica: jó akkor titkos szöveccségbe kerültünk :D

Hbbm 2015.03.09. 22:19:57

Az uj csaj miatt vagy Apolka esik ki het kozben, vagy a parvalasztason Naomi! Valszeg a Milan parjat fogja kiejteni...kerdes hogy melyiket!

mercsi 2015.03.09. 22:21:52

Bencének mindegy, csak lyuk legyen. Talán az se baj, ha nem "elülső". :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.09. 22:27:04

@Papucs Orrán Pamutbojt: sajnos nem tudom, most értem haza.

Itt van haruka, beácska is a régiek közül. Szepi is, mosoly is nézi.

2015.03.09. 22:28:07

ismétlés nemsoká ha vki marad

lobbantott tsilke 2015.03.09. 22:28:13

@Fu Szekh Li: hmm, opálos mélyarany, könnyű habbal.Becsüld meg!

mercsi 2015.03.09. 22:28:30

@fosch9: "valami" nem volt, csak annyi, hogy most ugye Naomival alkotnak egy párt, és ő az első lány, aki nem kiröhögi és távol tartja magától este az ágyban, hanem összebújik vele (úgy aludtak el). Naomi meg ezek szerint nagyon szeretethiányos.

Mók_Ica 2015.03.09. 22:28:34

@mercsi: @fosch9: bence egy igazi seggfej..... illik naomihoz :)))) nem láttuk mi volt....a takaró alatt tette naomi kezét a saját farkára milán :)))

mercsi 2015.03.09. 22:29:38

@Mók_Ica: Milán? nem Bence farkát nézegették az ágyban?

Fu Szekh Li 2015.03.09. 22:29:46

@lobbantott tsilke: Úgy látom beletaláltam, melt még laccsolni is elfelejtettél :D

2015.03.09. 22:30:50

@mercsi: ah nem értettem miért kell pucéron aludni de lehet naomi megpiszkálja majd
@Mók_Ica: télleg? :-O

lobbantott tsilke 2015.03.09. 22:32:30

@Fu Szekh Li: igen, ezt komolyan kell venni.A medve sem játék...

Papucs Orrán Pamutbojt 2015.03.09. 22:32:40

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: nézni én is nézem, de csak ritkán dugom fel az orrom kommentelni... na majd ígérem sűrűbben jövök :D aztán kavicsozhatunk együtt :)

Fu Szekh Li 2015.03.09. 22:34:53

@lobbantott tsilke: Majd májusban kiderül. A barátom, aki hozza, ígért saját főzésűt is.

mercsi 2015.03.09. 22:37:33

@fosch9: konkrétan Naomi kérte, hogy Bence vegye le a gatyáját az ágyban... erre Bence elszaladt bedezodorálni magát (talán arra gondolt, hogy eksön lesz :D), szegény Bence megint hoppon maradt, bár most legalább nem lett lerugdosva

2015.03.09. 22:40:04

@mercsi: azért nekem már az is durva, h ezek alig ismerik egymást és már úgy viselkednek mint a tíz éves házasok puszika ölelgetés és akkor már az egy napos párjával is gatya le :D nemtom mindenestre furcsa

mercsi 2015.03.09. 22:42:44

@fosch9: abszolút egyetértek, nekem is furcsa. de ez az Éden Hotel, ide talán a lazább erkölcsűek jelentkeznek. Azon amúgy felnevettem, amikor mutatták, hogy ma sem hiányozhatott a pucéran mödansziéba ugrás. :D ez talán már hagyomány :)

2015.03.09. 22:46:26

@mercsi: hehe egyetértünk :D
kíváncsi vagyok mikor kerül elő a kaktusznyalogatás és bőröndbe hányás

Mók_Ica 2015.03.09. 22:47:16

@mercsi: de, bence volt..... csak amíg írtam, milánt mutatták....

@fosch9: nem tudom, csak tippcsiztem... de nem milán volt, hanem seggfejbence.. :)))

Mók_Ica 2015.03.09. 22:48:30

drágáim.... alváshiányra van szükségem.... megyek az ágyikómba.... mert itt már mingyá bealszok.... jó éjt :)))

tucsok13 2015.03.09. 22:50:16

@Fu Szekh Li: az finom.. de miért pont május?

2015.03.09. 22:50:34

@Mók_Ica: :D
jó éjt holnap hozd a lábakat :D

2015.03.09. 23:07:39

kókusz ismétlés

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.09. 23:16:49

@mercsi: nekem erre az Ogréra vhogy nem jön az "aranyos" :((

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.09. 23:19:54

@fosch9: Érdekes - számomra legalábbis - felfedezést tettem. Mikor Loki azt mondta, hogy, nahát, azt húztam, akit akartam, akkor Adri közbekottyantott, hogy Naomit? Szvl látszik, hogy Adri mennyire nincs képben a lakókat tekintve.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.09. 23:24:13

@mercsi: Ezek szerint Norbi Bencére hagyta Naomit az alsógatyával együtt?:)))

2015.03.09. 23:24:30

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: érdekes, erre nem figyeltem fel
de persze a párocskát csak egymás érdekli, a játék meg a többiek nem igazán, remélem egyikük hamar megy is haza

SugarPigLia 2015.03.09. 23:24:34

" Azt mondja rólad mindenki, hogy egy naiv, hülye köcsög vagy..." by Naomi :D. Milán érezze magát megtisztelve, hogy ezt a kedves véleményt meghallgathatja.

2015.03.09. 23:26:34

naomi azt mondta: amikor a hátam mögött gondolsz.. :-O

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.10. 00:12:03

@SugarPigLia: Olyan buta, hogy eszébe sem jut, hogy ezzel túllőtt a célon. A kevesebb :))több lett volna, bár amúgy elkésett Milán meggyurmázásával.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.10. 00:20:32

@fosch9: Az is érdekes, hogy Nóri szemtől szembe öntött tiszta vizet a nyílt kártyákba Naominál. . Ez pedig jól feldühített Naomit, persze megint rosszul reagált.

csak mert 2015.03.10. 01:45:45

megint későn érkeztem :))

csak mert 2015.03.10. 01:59:40

Szerintem, ha naomi bevágódik,( szex) bencénél, tuti bent marad...(kivéve, ha az új csaj nem szól közbe)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.10. 05:26:32

@fosch9: na, ez nekem is nagyon durva mmkk. Mondjuk ismerik egymást, sztem, régebbről, de azért ez furi.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.10. 05:29:53

Kamilla! Rájöttem a helyes taktikára. Inkább csábítóként menjünk be, vmikor a végén. Kvázi előre megnézünk mindent, aztán ott csak kipihenjük magunkat, és akár még nyerhetünk is. Aztán eldobjuk 18 milliónál és felezünk titokban? Na? Ugye, h szuper ötlet.
süti beállítások módosítása