Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x09 - White Trash Circus (18+)

2015. március 06. 09:00 - sixx

Kimegyünk a hegyoldalba, és egy farmeres-Ramones-pólós Gólemet találunk ott, akinek kibaszottul fogalma sincs arról, milyen zenekar neve van a mellére írva, de nem is azért tartja a TV2, hogy rocklexikont írjon. Mélyvíz gyön ma, kinyílik Pandora katonaládája, és kijön belőle a genyóság. Mindezt a mostanra védjegyszerű, gépies, teljesen természetellenes hangon, ami azért rém bosszantó, mert az Éden Éjjelbe lehet hallani, hogy a pali tud természetes is lenni, ha hagyják.

Milán a földön ébred, ha nekem kellene Naomival és Evelinnel egy szobában aludnom, inkább a kádat választanám. Ahogy Naomi és Ivar magához tér, meneten egymásra találnak Ivar szobájában és elkezdődik a kavarás, te, Naomi, mondja Ivar, van egy olyan érzésem, hogy mindenkinek aszondod, amit hallani akar. Hogy ééééén, kérdez vissza a szőke pszichopata, miből gondolod? Mert nem nézel a szemembe!

Cica, mit tennél, ha helyzetben lennél? (Naomi)

A Csubakka-védelem egyik vadhajtását alkalmazó Naomi erre bőgni kezd és hisztérikusan üvölteni, hát kiesett Norbi! Az Ember, Akit Hat Napja Ismertem! Támaszom volt! Vett volna nekem házat! Kiskecskét! Ivar köti az ebet a karóhoz, ne terelj, nem vagy juhász, nem nézel a szemembe = nem lehet benned bízni. Naomi erre olyan fenyegetően mered Ivar szemibe, hogy ott szarnám össze magam a helyében a félelemtől.

screen_shot_2015-03-06_at_5_16_13.png

A nem túl okos Milán még mindig azon kattog, hogy akkor Evelin megbízható-e vagy sem. Debreceni, baszki, persze, hogy megjátszható. Milán nem ismeri a cívisvárost, így parázik, ez átal fog baszni engem, mondja a riportban kevésbé szofisztikáltan, pedig a babaháját fehér atlétával takaró Evelin már krisztuspózban jelzi, hogy feszítsenek két Gólem közé, ha hazudok. Milán azzal az eshetőséggel nem számol, hogy Naomi mögé áll be majd holnap, mert korlátoltabb, mint Vona Gábor a cigánykérdésben, Evelin meg kezd kétségbeesni, mert rájön, hogy ha ezen a szerencsétlen agyhalotton múlik a sora, akkor jobb ha gyorsan lefotóz mindent mentálisan, mert másnap este hazaküldik.

screen_shot_2015-03-06_at_5_23_23_1.png

Botox a reggelizőasztal mellett mondja Pjotrnak, hogy Becksnek mennie kell, mert egy kis gyökér, akit a farkánál fogva rángat Adri, a nő, aki a pina erejét úgy használja, mint ebben a realityben eddig még senki, és amíg ez így van, Bence nem lesz normális, márpedig ha nem az, akkor Botox arca állandóan rángani fog, és az veszélyes, mert még a végén szétreped valahol. És az nem jó. Mindezt olyan síri, érzelemmentes hangon, hogy Pjotr csak nagyokat nyel, és ül karót nyelve, mert nem mer megmozdulni. Óvatosan megjegyzi, hogy és ha Becks kiesik, akkor Bence nem fog a sarokban összegömbölyödve bőgni hetekig? Botoxnak szerintem erre már megvan a terve, kirakja majd az ikreket, és olyat tesz Bence pöszörőjével, hogy egy hétig nem fog két lábra állni.

Bence érzi, hogy szarban van, mert volt olyan geci, hogy Evelinre szemet vetett, és beszélgetett vele egy kicsit, és mindezt kinek magyarázza: hát annak a Lokinak, aki eleve ki akarja innen tenni. Loki elmagyarázza Bencének - aki valamiért úgy gondolja, hogy Botox Loki mögé fog állni pénteken - hogy ő Ivart fogja választani, mert megy neki eggyel. Botox közben Pjotrnak elmondja a tutit: az a helyzet hogy én Beckset és/vagy Adrit a hotelen kívül akarom látni, és slussz. Loki a nappaliban Evelinnek igyekszik életvezetési tanácsokat adni, több felülés, kevesebb kolbász. Én Ivart választom pénteken, teszi hozzá mintegy mellékesen. Botox felmegy a szobába, és Bencét kezdi óvatosan a királyi pár ellen hangolni, kevés sikerrel, mert Bence az Igaz Férfibarátság Élő Szobra.

screen_shot_2015-03-06_at_5_55_58.png

Zoe löevelet hoz, nincs mellette sok boríték, szóval nem Pandora, hanem egy műugróversenyt jelent be, amihez kapnak kellékeket is, ez fasza lesz. Pjotr a riportban röhögve mondja, hogy az összes fiú csajnak öltözött, mert mindenkiben megvan a hajlandóság, illetve

Nem mindenki áll stabil lábakon a nemi hovatartozást illetően.

A verseny egy bemutatóval kezdődik, Bence a seggébe húzott bugyiban, a farkára papírcsákót applikálva jelenik meg, Loki úszósapkában, egyrészes női fürdőruhában, a mellrészen gumilabdával (felfújt kondommal?) parádézik, Becks női pizsamában, kirúzsozva, Milán ocelotmintás leggingsben és szűk felsőben lép ki a zsűri elé, de a legjobb Pjotr, aki a 45-ös lábára 36-os,vörös tűsarkút húz, és úgy néz ki, mint egy Alien a meleg büszkeség menetén, már ha az a fejére búvárszemüveget tenne. Egy jelenség, na. Maguk a gyakorlatok nem túl érdekesek, jönnek, ugranak, csobbannak, a csajok pontoznak, Pjotr nyer.

Jönnek a bulák, Naomi vett magára egy hálóköntöst, Nóri egy papírcsákót tett a fejére, és a seggét rázza, Botox fehér térdzoknihoz franciabugyit vesz és a fejére búvárszemüveget ölt, fel-alá ugrál, közben a csöcsei egyhelyben maradnak, a fizika meg le van szarva. Adriból bohóc lesz, Evelinből kislány, aki nem tud úszni, Topol pedig borostás rappert hoz. Az ő előadásaik sem nagy kalandok, bár azt Loki megjegyzi, hogy jobb lett volna, ha kicsit átgondolják, mert Adrié konkrétan életveszélyes volt, Evelin meg NEM TUD ÚSZNI. Most gifesítünk, érdemes lesz.

adri2.gif apol.gif
botox.gif evelin.gif
ivar.gif naomi.gif

A csajoknál Adri nyert, ha Botox szemével lehetne ölni, Becksné most halott lenne. Az előző szegmensről egy prolicirkusz jutott eszembe, amiről a Mötley Crüe is énekel, így:

A röhögés után ismét a kavarás jön, Milán és Evelin párbeszéde nagyjából ennyi:

- Én bent akarlak tartani.
- Akkor tartsál bent.

Milán végre döntött: Evelint tartja bent holnap, erre kezet ráznak, ami Éden hotel-terminológiában azt jelenti, hogy lófaszt a seggedbe, át leszel baszva. Legalábbis eddig azt jelentette, lehet ez az évad ebben is újat hoz. A platformszandás Botox és a melegítőalsós Ivar Evelint beszélik ki a nappaliban, amikor Zoe hozza a Pandora-borítékokat, és jöhet az igazi kihívás: írni kell, tollal. Megoldhatatlan feladatnak látszik, nem is mutatják sokat, inkább Becks küzdelmét a hajvasalóval, ami teljesen értelmezhetetlen számomra.

screen_shot_2015-03-06_at_6_17_58.png

A Pandora kérdések közül csak a jobbakat vesézzük, mert sok volt, és a fele nem túl érdekes, de két minibalhé is kitört Ivar miatt. Becks kvázi szerelmet vall Adrinak, Loki egy kérdésre azt feleli, hogy Pjotrral a többiek felett állnak, és baszki, használja a ledegradálni szót, VV Laci szelleme meg ott duzzog a pálmafák között. Ivar végig úgy ül, mint akinek valaki seprűnyelet tolt a seggébe, és otthagyta, amikor pedig Evelin aszongya, hogy Adri egy erős egyéniség, akkor elpattan benne valami, és közbevág, hogy helló, a harsányság az nem feltétlenül egyenlő az erős egyéniséggel ugye, és van még itt olyan (ő), aki kemény (mint ő) de nem mutatja (pl. ő), mert nem az a fajta (asszem ő). Evelin csak a vállát vonogatja, leszarlak. Botox olyan fejjel hallgatja Evelint, mint aki Sartre Undorjának új kiadásához ült borítómodellt, Bence bazdmeg, ez a nő nagyon veszélyes.

adri.gif

Milán, kétszínű vagy? Nem, inkább naiv és szar játékos. PszichoIvar neki is beszól, na ja, nem kellett volna három nőnek is megígérni, hogy mögé állsz. Oszt kinek? Ivarnak, Naominak és Evelinnek. Fasza vagy, mondja Loki. Ivar, mindenki tudja, hogy hazudsz. Miért? Ivar kiborul, miafasz? MONDJAD A SZEMEMBE, NE NÉVTELENÜL, FASZOM! A vágás alapján vagy Bence, vagy Topolka, vagy Loki volt, aki a kérdést feltette, de Naomi is sunnyog. Újabb fasza kérdés: Ivar, nem kéne neked basznod már? PRIMITÍVEK VAGYTOK, mondja Ivar, aki nem bírja ezt a játékot. Naomi, Milán jó társad lenne? Naomi erre szépen elmondja, hogy az a terv hogy ő beáll Loki mögé, Ivar Milán mögé, Evelin meg mehet a gecibe. PszichoIvar szeme akkora lesz, mint a egy csészealj, Pjotr röhög, ezt öten beszéltük meg, erre ez meg itt mindenkinek elmondja a titkos tervet, eszem megáll.

page_1_3.jpg

page_2_4.jpg

Este bulika, előtte Botox a platformszandálhoz nem húz bugyit és iegncsak kilóg a pinája a ruha alól, egyébként nem tudom, mi az istent kellene itt kiblőrözni:

screen_shot_2015-03-06_at_6_41_07.png

Becks a pultban ülve magyarázza Milánnak, hogy nagyon gondolja meg, mit csinál, de álljon be Evelin mögé, mert jobb nő, mint a másik kettő. Becks elég egyszerűen látja a világot, ha ez nem lett volna eddig világos. A kibőrözött pinájú Botox lebassza Bencét, hogy miért beszélget Evelinnel, Pjotr meg kissé esetlenül udvarol Topolkának, aki láthatóan nem akar baszni, és szerintem nagyon meg fogja szopatni a faszit, aki olyanokat mond, hogy

Tök puha a szád.

screen_shot_2015-03-06_at_6_45_17.png

Pjotr azt is akarja, hogy Topolka énekeljen neki legalább egy altatót. Este van még sok beszélgetés, és a Bence-Milán-Becks trió egy szál faszban parádézik a mödansziéban. Becks odamegy Ivarhoz és vall: szánja-bánja, de a baszásos kérdést ő tette fel, mert egy gyökér, és sajnálja. Pjotr közben a dzsaku mellett Milánnak magyarázza, hogy vigyázzon Naomival, mert egy fasz. Este nincs dugás, Berki óraszáma: egy.

Na, pöcsös videó amúgy sem volt még, itt van nektek Loki:

Címkék: 18+ éden hotel
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

azatya 2015.03.06. 09:11:18

Eden ejjelbe = Eden ejjelben

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.03.06. 09:12:57

nem megy nekem ez az éden hotelezés, nem érek haza addigra :D eddig azért sírtam, hogy rohadt VV, nem tudok aludni, most meg ha elmegyek edzésre, 9-re érek haza :D

*Mazsola* 2015.03.06. 09:14:04

áá, ez jó lett, köszi Sixx:)))

főleg ez:"Óvatosan megjegyzi, hogy és ha Becks kiesik, akkor Bence nem fog a sarokban összegömbölyödve bőgni hetekig? Botoxnak szerintem erre már megvan a terve, kirakja majd az ikreket, és olyat tesz Bence pöszörőjével, hogy egy hétig nem fog két lábra állni." na meg a képregény:) napok óta nem nézem, de ezt a részt muszáj lesz:D

Hedo a nokedli szaggató 2015.03.06. 09:32:27

ÚÚÚÚÚgy úúútálom amikor a köcsög női oldalakon olyan cikkek jelennek meg amik elszpojlerezik az esti adást!!!! Most is tudom,hogy melyik csaj tutira nem esett ki és melyik fiúnak kellett választania VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Nevem Earl 2015.03.06. 09:38:04

Csodálatos volt a képregényben kvázi lebuzizni Bencust. :D

XocoLatte 2015.03.06. 09:40:00

sixx, tavaly is egetrengettek a képregényes feldolgozásaid per Trónok Harca, úgyhogy most is sírva fetrengtem egyet a röhögéstől -- gigalájk, big thx!

Mirocska 2015.03.06. 09:41:10

@-pkata-: Á,én is inkább csak itt követem, hidd el, sokkal jobb ez így! :-D
Túl korai a kezdés nekem is, kb. 9 óra, mire a gyerekek elcsitulnak, a délutáni ismétlésre meg hiába vagyok otthon, akkor sincs nyugi...

XocoLatte 2015.03.06. 09:43:08

Ja, amúgy a tegnap olvasott kommentáradat tartalma miatt este leültem és megnéztem a műsort, és jelentem, hogy egész meglepve láttam, hogy nézhetőre volt vágva, a párbeszédek a szereplőkhöz képest értelmesek voltak, és még volt valami halovány íve is a dolognak elejétől a végéig.
A bukszáknak meg több feladatot kellene adni, hogy kicsit nyújtózkodjanak bikini alsóban, csaxólok.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.06. 09:48:08

Néztem senki nem ír a régi poszthoz, mosmá látom itt az új.

XocoLatte 2015.03.06. 09:55:44

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: mindenki választ, pontosabban a puncik, mert ők vannak többen -- más tészta, hogy az Evelin-Milán duón múlik, hogy melyik csaj marad hím nélkül.

XocoLatte 2015.03.06. 09:57:38

... hacsak, a szerkik nem csavarintanak egyet a dolgon, és a kiválasztó előtt közlik, hogy valamelyik csaj valami miatt védettséget élvezhet, pl. Ivar, mert hogy mennyit bánccsák szegénykét.

tomfree 2015.03.06. 09:59:43

a képregény nagyon jó lett, jöhetne még hasonló később.

Hedo a nokedli szaggató 2015.03.06. 10:00:45

@XocoLatte: az tuti, hogy Naomi marad, de hogy Eve vagy Nóri repül???

Bell a Donna 2015.03.06. 10:13:10

Mariann(a) kieső mellei kimaradtak a medencés gifekből.

kszanaksz 2015.03.06. 10:13:34

Sajnos csendben meg kell jegyeznem, a képregény kinek mekkora része kár volt, kicsit értetlenül állok, teljesen témaidegen, legalábbis a játéknak az eddig bemutatott szakaszában, ez így most olcsóbb. Azt meg kell adni, hogy a sima szöveg viszont teljesen jó.
Ha rajtam múlna, Naomi menne, elég volt belőle.
Annyi még, hogy nekem valamiért egyértelműnek tűnt, hogy a hazudós kérdést Naomi tette fel, egyrészt az ismeretlen kérdésfeltevő ócsárolása közben sokat mutatták a savanyú fejét, másrészt dramaturgiailag is helyén volt, hogy miután Nóra megvádolta négyszemközt a hazudozással, ő bedobta Nóráról mindenki előtt a vádat, hogy hazudozik (úgy tűnt nem jött be), harmadrészt meg mintha az adás vége felé a kamerának utalt is volna rá, hogy ő volt és jót tett vele Nórának.

Bujumburi 2015.03.06. 10:15:21

Peti nem azt próbálta tudtára adni Milánnak, hogy ne ítéljen elsőre, mint ahogy ő (Peti) Naomit a játék elején, amikor Naomi sok faszsága miatt nem látta, hogy igazából nem is olyan szararc? Legalábbis én így értelmeztem.

A sok "ez történt eddig" meg a többi spoler helyett ezeket kellene normálisan bevágni, mert néha tényleg követhetetlen. Most is kiderült, hogy pár napja tényleg csak eljátszotta Nóri, hogy utálja Lokit.

sixx · http://comment.blog.hu 2015.03.06. 10:15:22

@kszanaksz: Nóra a kezével mutatott valamit, csak a buborék kitakarja :(

Bujumburi 2015.03.06. 10:16:51

@kszanaksz: Igen, a végén bevallotta Naomi, hogy ő tette fel a kérdést, de az ő bevallása szerint szigorúan csak Naomi érdekében, hogy reflektorfénybe kerülhessen. :D (hát persze)

Banyus83 2015.03.06. 10:17:15

Kösti Sixx ismér :-) A képregény mindet visz :-D :-D :-D
Naomi és Ivar is elmebeteg szerintem. Kíváncsi vagyok, melyik mikor fog fullra kibukni :-) amúgy lehet, hogy Ivarnak tényleg csak egy kiadós szex kéne, mint, ahogy Apolkának is :-) Bár nem úgy tűnt, mint, akit meghatott Pjotr :-P

Bujumburi 2015.03.06. 10:18:26

@sixx: fasza a képregény, mint mindig, köszönjük a bónuszt

kszanaksz 2015.03.06. 10:20:36

@sixx: oké, ahogy látom széttárta a kezét. Nem lehúzós szándékkal írtam, csak eddig a műsor nyomokban sem érintette a témát, majd később lehet, hogy előjön, amikor már többeknek lesz... szeretethiánya. Akkor lehet, hogy aktuálisabb lett volna, így most ez nekem nem oké, de ez teljesen szubjektív persze.

Baresz83 2015.03.06. 10:24:32

Pjotrnak tuti, hogy Topolka lesz a veszte... :/ Mellé inkább egy Botox-féle "taktikás" csaj kéne szerintem. De ahogy tegnap valaki írta itt, sajnos nem túl valószínű a párcsere. :(

kszanaksz 2015.03.06. 10:29:48

A DJ Apolka szál még nagon halvány, sok minden lehet belőle. LEhet, hogy Apol alapvetően nem érdeklődik iránta, mint férfi iránt, akkor viszont ha hagyja túl messzire jutni a dolgokat, nagyon nehezen fog kimászni belőle. Ilyen esetekben szokta (legalább) az egyik nagyon megszívni aztán. Péternél meg az lehetne a veszély, hogy annyira bevonódik érzelmileg, hogy ezzel veszélyezteti a játékát, viszont ezt valamiért nem tudom róla elképzelni.

Bujumburi 2015.03.06. 10:30:41

@kszanaksz: a képregény egy asszociációs játék, nem leíró jellegű :D

kszanaksz 2015.03.06. 10:37:53

@Bujumburi: Ez rendben van, csak a kinek mekkora rész szerintem nem volt ide való, az eddigi műsorról nem nagyon lehet szerintem ilyen témára asszociálni, illetve ez az amit bárhol el lehet sütni. Mondjuk egy nyelvész konferencia leírása jobban kötődött volna a műsorhoz és kreatívabb lehetett volna, de tényleg szubjektív és többeknek tetszik, nincs baj vele, illetve ennyi már sok is a témáról, túl lett beszélve és úgy jön már le, mintha direkte én lovagolnék itt a farkakon :-).

keszegvágó 2015.03.06. 10:41:20

Becks jól felfogta a játék lényegét: buli, lazulás, dugás addig, míg a szomszédban lakó szerkesztők ki nem basznak a picsába. :)

Bujumburi 2015.03.06. 10:47:54

@kszanaksz: "mintha direkte én lovagolnék itt a farkakon :-)." :D

XocoLatte 2015.03.06. 10:51:24

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: óhatatlanul 2 csaj fog 1 pasi mellett ácsorogni ma este és ezért a pasinak kell választania közülük, ez tiszta sor. Abban nem vagyok 100%-ig biztos, hogy a pasi a Milán lesz, ha igen, akkor Naomi és Evelin fog mellette ácsorogni? Izgalmasabb lenne, ha Loki mellett ácsorogna Ivar és Naomi, nem?

Almeron 2015.03.06. 10:56:07

A mostani adás összeszedettebb volt és követhetőbb. Remélem a további adások hasonló minőségben kerül ki, és csak rossz emlék marad az első 7 rész.

Amúgy a képregény ütött, még több ilyet :)

Zsoofka 2015.03.06. 10:56:18

@XocoLatte:
Szerintem szinte mindegy melyik fiú mögött lesz két tyúk, Nórinak kell menni. A tegnapi szájhúzogatásával kimaxolta azt, ami benne vót. Nincs már benne több lehetőség.

neurolingvisztika 2015.03.06. 10:56:33

Szerintem Ivar még szűz simán...

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.06. 10:58:16

@XocoLatte: Ja, akkor remélem Loki kitolná Albinát. :-)

zaphodbeebthe1st 2015.03.06. 10:59:14

@kszanaksz: Ha a nő akar még valami énekes karriert építeni akkor nem írhatja le magát egy ilyen műsorban (nagyon).

Zsoofka 2015.03.06. 10:59:51

Meg továbbra sem hiszem, hogy Eve-t kiküdték 2,5 napra. Ha veszélyben lenne, már kapott volna védettséget, hogy esélye legyen bennmaradni. (Vagy lehet, hogy ma este kap is?) Mindenesetre szerintem Nórit már elengedték a szerkesztők, a tegnapi Pandi volt a hattyúdala. És ha kihagyjuk a szerkik szerepét, akkor sem hiszem, hogy bármely pasi rágerjedne és akarná párjául a tegnapi karótnyelt picsa-műsora után Hááát hogy ült már ott a félkörben. Csak a szemeit forgatta.... Brr.... Vagy csak női szemmel volt gáz? Pasik?

Tündérfalvi A. 2015.03.06. 10:59:53

A Mariann-Bence párt nem értem mi tartja össze. Bencének mindegy, ő annyira nem foglalkozik a játékkal, de a csajt mi tartja mellette?
Kémia nincs köztük, Botos kijelentette, hogy felőle Bence csajozhat nyugodtan, feltéve ha tudja, hogy a játék szempontjából p a párja.
Miért nem gondolkodik el párcserén, mondjuk Loki személyében? Ha már úgysem akar érzelmi köteléket a párjától, sokkal ütősebbek lehetnének együtt.

Zsoofka 2015.03.06. 11:04:18

@Tündérfalvi A.: Mert neki az a jó, ha a pasi nem gondolkodik, mert akkor nem kell azon gondolkodnia, min gondolkodik. Naomi is ilyen párt akar, Milán személyében. Én se akarnék ilyen párt itthonra, de lehet, hogy az Édenben ez nem egy rossz tattika. Meg valljuk be egy túlbuzgó tattikus Loki és Pjotr mellett, lehet, hogy nem is olyan rossz egy tohonya, buta, de nem kavaró pár.... Nemtom. Aztán persze kehet, hogy ippen most fogja lecserélni Bencét Lokira....

XocoLatte 2015.03.06. 11:05:08

@mokamini: Nem értek egyet veled, pont hogy nem mindegy, mivel feltételezhetően nem ugyanaz a 2 csaj lenne a "bármelyik" pasi mögött. Az eddigiek alapján Milán mögé valószínűbben állna Naomi és Evelin, míg Loki mögé Ivar és Naomi. Ha már valamin, akkor éppúgy mint számos esetben az ÉH1-2 adásaiban, a csajok szólítási sorrendjén fog sok múlni, és ez abszolút szerkesztői kontroll alatt van. Ha Ivar hamarabb kerül sorra, mint Naomi és odaáll Loki mögé, majd utána jön Naomi (és Evelin a legvégére marad), akkor számomra valószínűbb, hogy Naomi Milánt választja, aki addigra még mindig egyedül áll majd és Evelin inkább bízik majd Milánban mint Lokiban, aki egyértelműen megmondta, hogy jön eggyel Ivarnak.

zaphodbeebthe1st 2015.03.06. 11:06:19

@keszegvágó: nyerni nem lehe vele az tuti. Az első szériában pl, Dani nyaralgatott meg nézte a tájat oszt egy ostoba nő simán kitette. Focista Levi meg megunta a nyaralást, egyszer kombinált oszt ment haza. A másodikban a győztes páros pacákja a dugás mellett azért komoly taktikai munkát végzett.

Tündérfalvi A. 2015.03.06. 11:07:21

@mokamini: Jogos, amit írsz, de nincs meg az a veszélye, hogy egy könnyen dugható simulékonyabb kiscsaj kedvéért egyszer csak lecserélik őt?
Mondjuk én most épp Mariannból és Lokiból nézem ki, hogy bárkivel szemben eldobnák a végén a gömböt. Lehet, hogy ezt ők is látják egymáson.

Zsoofka 2015.03.06. 11:08:28

@XocoLatte: Akkor itt nem kell előre borítékolni ki hová fog állni? Bocs, de én a VV-n szocializálódtam... Akár az utsó perceben is meggondolhatják magukat? Olyan előfordulhat, hogy egy pasi és egy tyúk mögött se áll senki? És több ember mögött is többen állnak? Vagy egy butaság?

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.06. 11:08:40

@neurolingvisztika: Nem gondolnám. De sose lehet tudni. Azért igencsak meglepődnék...

Tündérfalvi A. 2015.03.06. 11:09:16

@XocoLatte: A BLIKK már megírta a ma esti neveket (azóta átírták a cikket), de Berik is elszólta magát az egyik éjjeli adásban.

XocoLatte 2015.03.06. 11:10:58

@mokamini: Pasi szemmel nézve, nekem tetszettek a bikinis hátsó lökhárítói, meglepően nőies formára vannak formázva....
A feje kicsit gáz, a kiborulása tök érthető ha nem is túl taktikus volt, de mint játékos sokkal jobb "anyag", mint Evelin, mert lehet körülötte hepajt kavarni.

Zsoofka 2015.03.06. 11:13:06

@Tündérfalvi A.: Azért itt nagy a spoiler-veszély. Remélem hozzám nem jut el a hír, mert az utsó lelkesedésemet is elvesztem a műsor után, pedig nem sok van. Annak ellenére, hogy nagyon vártam, mert sok hű meg ha-t olvastam, de nekem eddig csalódás, bár a szerdai mélypont után a tegnapi tény, hogy követhetőbb volt. @Almeron: Egyetértek veled.

XocoLatte 2015.03.06. 11:13:35

@mokamini: A felvétel előtt fél órával le kell adniuk, hogy hova fognak állni, és ebben persze benne van a szerkik belenyúlási lehetősége, magyarán megmondják a játékosnak, hogy na akkor ezt még egyszer gondold át.
A műsor szempontjából nagyon nem lenne jó, ha valaki üresen maradna, hiszen azáltal egy csapásra 2 játékos is kiesne.

XocoLatte 2015.03.06. 11:15:30

@Tündérfalvi A.: Szerencsére én már az átírt verziót olvastam, amelyben inkább a hánytatás volt hangsúlyozva, azonban nagyon csodálkozom a Blikk manőverén, főleg, ha esetleg a TV2 médiapartnereként csinálta ezt.

Zsoofka 2015.03.06. 11:16:16

@XocoLatte: A lökhárítókig nem jutottam, fennakadtam a fején látható ordenáré sminken :) Ami benne volt, szerintem már kijött, nem lehet tovább ragozni. Persze lehet, hogy az én fantáziám kevés hozzá :) Meg még egy bajom van: nem látom azt a pasit a hotelben, aki őt választaná...
Meglássuk este.

Zsoofka 2015.03.06. 11:18:00

@mokamini: Után helyett iránt. Hülyülök. Vajon miért? Lehet, hogy mégis az Agysebészek magánreggelije című dokumentumsorozatot kellene néznem a Spektrumon.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.06. 11:20:53

@mokamini: Miután valamelyik társaság áll be a másik mellé, így olyan nem lehet, hogy fiú és lány is pár nélkül van (mármint a végén, amikor már mindenki beállt). Praktikusan ritka, hogy több ember mögött is többen álljanak. De elvileg előfordulhatna, amilyen agyhalottak.

Zsoofka 2015.03.06. 11:24:26

Ha tényleg előre leírják és ahhoz tartani kell magukat, miért ne fordulhatna elő, hogy a 6 csaj 3 pasi mögé áll be, kettő-kettő-kettő megoszlásban. És akkor lesz 2 pár nélküli pasi és 3 csaj, aki kiesik, mert nem őt választja ki a pasi, akihez beállt. Tom, hogy ez abszurd, csak szándékosan írtam így, hogy szemléltessem a lehetséges felállást. Amilyen tattikusok ezek, akár meg is történhet :)

keszegvágó 2015.03.06. 11:25:32

@zaphodbeebthe1st: Ha van egy ostoba, ámde fix nője, akivel kizárják magukat a többiek taktikázásából, mert mindig egymást választják, akkor csak a szerkesztőkön múlik, hogy ezt mikor unják meg. De ha nem látnak bennük több fantáziát, simán kitehetik az egyiket valami ártatlannak tűnő helyzetben. Az még nagyobb szívatás lenne, ha nekik kellene eldönteniük, hogy melyikük megy.

keszegvágó 2015.03.06. 11:29:44

@XocoLatte: Haz azt nem fogja fel az utolsó párválasztó, hogy aki egyedül van - bármennyire is utálatos - benn tarthat a játékban, az meg is érdemli, hogy hazáig verjék a tarkóját péklapáttal. :)

Zsoofka 2015.03.06. 11:31:41

@keszegvágó: Erre írtam, hogy az a kérdés le kell e írni előre, hogy kihez fog állni, vagy aki utsónak választ, az variálhat a végéig és jobb híján beállhat a magányosan maradt mögé a legvégén....

zaphodbeebthe1st 2015.03.06. 11:32:22

@keszegvágó: én csak annyit mondtam, hogy a nyeréshez több kell mint lazulás, nyaralás és dugás.

Tündérfalvi A. 2015.03.06. 11:33:04

@mokamini: Szándékosan nem írtam nevet :)
Nekem is nagy csalódás eddig az egész. Egyedül Berki hoz többet, mint vártam, főleg az éjjeliben.
@XocoLatte: A VV poénjait is sokszor lelőtték előre, gondolom nem véletlenül. Talán azt gondolják, hogy ez is lehet nézettségnövelő. Mivel a legtöbb cikkhez képek is vannak, nyilvánvaló, hogy a csatorna szivárogtatja ki az infókat.

Tündérfalvi A. 2015.03.06. 11:36:44

@keszegvágó: Olyat nem lehet, hogy két pár szövetséget köt egymással és időnként egymás között párt cserélnek, illetve időnként megszopatnak újakat, akikkel elhitetik, hogy álljanak mögéjük bátran?

tenyered_érted? 2015.03.06. 11:39:02

Sixx találó megjegyzése olyan pl: Botox, hogy nem láttam a részeket, de őt/Botox-ot/ azonnal mindenki be tudta azonosítani.
Mokamini: Nora valóban karót nyelt, és a kevésbé éles eszűek csoportját erősíti hogy finoman fogalmazzak, férfi szemmel is "gáz". Naomi pedig igazi szarkavaró és a műsor szempontjából ez jó! Ha én a szerkesztő lennék, Nori repülne Naomi maradna.
Mivel Milan és Evelin biodíszlet, - jól néznek ki és őszinték-, de ezzel nem lesz műsor, ezért őket a későbbiek során le lehet cserélni majd új karakterekre! Ők most így maradnak.

Ez nem spoiler, nem olvastam semmit, nem tudok semmit, csak bele képzeltem magam a szerkesztők helyébe, és találgatok. Én ezt tenném, így irányítanám a játékot a szerkik helyében.

Zsoofka 2015.03.06. 11:43:37

@tenyered_érted?: Teljesen egyetértek a logikáddal, én is így tennék, ha szerkesztenék...
@Tündérfalvi A.: Igen, ezt szeretnék a szerkik, mert akkor nem tujulsz, hanem csinálod a műsort, az, hogy a végén az eredeti párod mellett kötsz ki, szerintem nem kizáró ok :)

keszegvágó 2015.03.06. 11:44:27

@Tündérfalvi A.: Dehogynem, csak ez már annyira bonyolult taktika, és annyi bizalom kell ehhez a négy ember között, hogy jóformán kivitelezhetetlen. És a végére amúgy is csak egy pár maradhat.

kszanaksz 2015.03.06. 11:52:14

Nem az igazi a műsor, de azért nézem. Nem tudom, talán abban bízom, hogy egyszercsak beküldik Andy Vajnát, hogy megkavarja kicsit az állóvizet. 6-ból min. 4 nő be is állna mögé a párválasztón, de lehet, hogy még egy 2-3 fiú is.

zaphodbeebthe1st 2015.03.06. 11:57:29

@kszanaksz: persze csak azért mert hiszünk benne, hogy létezik szerelem első látásra.

Hedo a nokedli szaggató 2015.03.06. 12:00:11

@kszanaksz: ez a nap fénypontja! KÖSZI KÖSZI KÖSZI

Mortanius 2015.03.06. 12:21:08

Nézem ezeket a Ramones, Sex Pistols, Exploited felsőket... Tudják ezek az emberek vajh, hogy milyen bandák is ezek?! Vagy hallottak egyetlen egy számot is ezen zenekaroktól!?
Csak költői a kérdés! :)

Bujumburi 2015.03.06. 12:31:01

Nem tudok napirendre térni a kísérőműsoron, folyton a műsorvezetőkről szól, ha mégis olyan fb üzenetet kapnak, ami véletlenül éppen a játékról szólt, azt egyszerűen átugorják.

Pink Olifant 2015.03.06. 12:32:15

Szóval nem kell már tematikázni...

Tündérfalvi A. 2015.03.06. 12:35:13

@Pink Olifant: Ennek nagyon fognak örülni azok, akik kérték, hogy ne legyen spoiler itt vagy ha igen, az legyen jelezve az írás elején :(

Pink Olifant 2015.03.06. 12:41:22

:-( Erre nem gondoltam, Sixx, töröld légyszi!

Tündérfalvi A. 2015.03.06. 12:42:39

@Pink Olifant: Csak azért szóltam, mert már én is lelkesen hoztam ilyen hírt egyszer, és kaptam érte.:)

Pink Olifant 2015.03.06. 12:47:39

Jogos, elnézést még1x!

sixx · http://comment.blog.hu 2015.03.06. 12:51:27

@kszanaksz: nem is feltétlenül a műsorról szól a képregény, általában.

jo.e 2015.03.06. 12:52:40

A tegnapelőtti mélypont után ez már 1 picit érdekesebb volt. Már nem emlékszem a korábbi évadokra - lehet, h. csak az idő szépíti meg - de mintha azok mozgalmasabbak lettek volna. Most soknak tűnik a 70 (?) adás. Úgy látom, h. ha nincs valami konkrét activity amit kirónak rájuk, akkor unalomba fullad az aznapi adás.
Nekem Mariann egyre jobban tetszik :) Egyébként én azt is bírom ahogy beszél, meg azért - már amennyire az arca engedi - mosolyogni is tud. 1 picit hasonlít ÉH2 Nikire.

Tündérfalvi A. 2015.03.06. 12:54:59

@Pink Olifant: Csak azért szóltam, mert már én is lelkesen hoztam ilyen hírt egyszer és kaptam is érte. :)

Tündérfalvi A. 2015.03.06. 12:58:43

Nekem az nem teljesen világos, hogy a szerkesztői csavarokat hogyan tudja kivédeni egy játékos.
Mondjuk van egy aktív, értelmes páros, akik szórakoztatóak, taktikáznak is, és pl. egy olyan szituba keverednek, mint Norbi. Vagy egy védett játékos beáll mögéjük.
Vagy a szerkesztők figyelnek arra, hogy ilyen párossal ne forduljon elő védhetetlen helyzet?

Zsoofka 2015.03.06. 13:11:13

@Tündérfalvi A.: Sajna ezért hasonlít nekem ez inkább egy szappanoperára, mint egy valóságra...

mercsi 2015.03.06. 13:12:14

@Tündérfalvi A.: hát ezaz... én ÉH-szűzként kezdtem el nézni a műsort. ennyi rész után úgy érzem, hogy teljesen kiszámíthatatlan, és sajnos nem jó értelemben. a játékosok hiába "tematikáznak", a szerkesztők teljesen összevissza beavatkozhatnak a történésekbe. tehát hiába játszana valaki taktikusan, jól felépítve, ha a szerkiknek nem jön be, repül. így viszont azt mondom, Becksék csinálják jól, élvezik a "nyaralást", amíg lehet, amíg a szerkik ki nem teszik őket. szerintem maradok sixx hogyvoltjainál (és a ti kommentjeiteknél :)), és nem pazarlom az adások nézésére az időm. :(

kamilla123 2015.03.06. 13:15:37

amúgy én azt gondolom, hogy nem Pjotr, hanem Apolka fogja megszívni ezt az érzelmi kötődést, és ezt ő is tudja, Mióta Pjotr párja, teljesen elszürkült, mert P. bekorlátozza, folyamatosan a birtokaként bánik vele, ezzel a sok "gondoskodással", puszilgatással, simogatással stb.. És ha még elkezd hozzá érzelmileg is kötődni, onnantól kezdve ha egy esetleges szimpátia ki is alakulhatna Apol és egy új beköltöző között, attól Peti teljesen ki fog akadni, Ezt úgy érdemes csinálni, ahogy Mariann is, hogy azt mondja, tök mindegy,h kivel dugsz, de az én párom vagy. Mondjuk ha Apolnak lenne egy kis esze, akkor már most leállítaná Petit, hogy: "ugye tudod, h nem keverünk bele érzelmeket?!"

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.06. 13:17:33

@XocoLatte: Valaki azt írta, hogy előre le kell adniuk, hogy ki mögé állnak, és azon nem lehet változtatni. Ebben az esetben nem lehet variálni a sorrenddel. Így a szerkik variálhatnak a sorrenddel, hogy izgalmasabbá tegyék. Talán.

Tündérfalvi A. 2015.03.06. 13:18:47

@mokamini: Egy szinkronizálatlan szappanoperára. Mert én nézem, de sokszor nem hallom és nem értem az egészet.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.06. 13:21:57

@XocoLatte: Nem feltétlenül. A megmaradót simán pár napos parkoló pályán tartják. Ahol gumi a szabály, ott semmi nem gond:)

dancegirl26 2015.03.06. 13:24:14

Ha Botox bent lesz pár hétig, és elmúlik a botox hatása, akkor végre emberi arca lesz? Vagy ott is megkapja az adagját? :D :D :D :D

Tündérfalvi A. 2015.03.06. 13:24:53

@mercsi: Ezért kár, hogy nem látjuk 2 percbe besűrítve, felgyorsítva egy napjukat. Lehet, hogy a többiek is a nap nagy részében napoznak, nyaralnak, csak Adriékkal ellentétben beszélgetnek is néha. Az is lehet, hogy Naomi egész nap agyal és tényleg mást sem tesz, mint rágörcsöl az egészre.
Szerintem az arany középutat kell megtalálni.
Itt írták már, hogy milyen szar lehet bezárva lenni, nehéz lehet kibírni.
Nem tudom, én azért el tudnám viselni, hogy 1 hónapra egy ilyen helyre zárnak be. (Ezt a helyszínt össze sem lehet hasonlítani a VV házzal)

jo.e 2015.03.06. 13:32:04

@dancegirl26: 4-5 hónapig tart 1 kezelés hatása.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.06. 13:32:33

@kamilla123: Peti szerintem fel akarja törni Apolka tartózkodásának zárját. Nem feltétlenül szexre gondolok, hanem arra, amit Peti többször is mondott, hogy Apolka nem nyílik meg. Szerintem őt ez aggasztja, nem a szex, de lehet, hogy nem jó utat választott a "feltöréshez".

jo.e 2015.03.06. 13:33:45

@dancegirl26: ja, és közben azt is megtudtam mi az a botox-party :)))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.06. 13:35:07

@Tündérfalvi A.: engem egy életre is bezárhatnának a villa, a víz, meg a napsütés közé. Ja, és néha kimehessek a tengerre:D

Hachi_88 2015.03.06. 13:38:25

Azért kíváncsi lennék, hogy ha jönne be olyan pasi, aki Nórinak bejön (amennyiben létezik ilyen), akkor ez mennyiben változna a "karótnyelt" viselkedésén. Szerintem teljesen megváltozna, de lehet, hogy ezt sosem tudjuk meg. A többieknek ilyen szempontból szerencséjük volt, mert mind találtak olyan embert, aki mellett meg tudnak maradni. Az elején Apolka is majdnem kirakatta magát a hotelből, csak mert nem volt jó párja, vagy anno Edina.
Azt hittem, hogy az Apolka-Peti párost közt működik a kémia, de a tegnapi adásban ennek nyoma sem volt Apolka részéről. Remélem, hogy csak megijedt, vagy agyal rajta, hogy tegye/ne tegye, mert ha tényleg ennyire menekül Peti elől, akkor az ő párosuknak is lőttek, és azt sajnálnám...
Mariann nekem is egyre szimpibb. Bencétől viszon kiráz a hideg.
Adriék párosa szerintem ideig-óráig még aranyos és szórakoztató, bár ők sem túl okosak...
Korábbi évadoknál nem olvastam a blogot, szokott itt lenni ilyen "ki a kedvenc férfi/női szereplőd?" szavazás? Kíváncsi lennék egy statisztikára :)

mercsi 2015.03.06. 13:38:54

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: igen, szerintem épp ezért Pjotr le fogja cserélni Apcsit.

Tündérfalvi A. 2015.03.06. 13:40:36

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: A tenger olyan fura. A nyitóképeken szép aranysárga homok, amikor meg a parton forgatnak, akkor iszap színű, nem túl vonzó. Kihalt az egész partszakasz, az eső is rengeteget esik. Nekem a part nem tetszik, de a szállásuk nagyon.

Bujumburi 2015.03.06. 13:59:48

@Tündérfalvi A.: Pont ezen gondolkodtam, hogy szerintem pont az esős évszakban forgathattak Costa Rican, ilyenkor csak a nap egyik felében szép az idő, a másikban kb. folyamatosan esik, azért olyan szép zöld minden. :) A trópusi éghajlaton az év egyik felében száraz időszak van, a másikban esős, nem tudom mikor forgatták ezeket, novemberben? Szerintem a játék vége felé, januárban már szárazabb idejük lesz és a part is letisztul majd.

Tündérfalvi A. 2015.03.06. 14:06:34

@Bujumburi: Okosodjunk :)
"Costa Rica éghajlata trópusi, csak két szezon van az időjárásában, a nedves és a száraz. A száraz évszak decemberben köszönt be és egészen áprilisig eltart, az év további része a nedves évszak. A karibi partvidék egész évben nedves. A hőmérséklet alig változik az év folyamán, ezt gyakorlatilag csak tengerszint feletti magasság befolyásolja. Az 1150 méter magasan fekvő San Jose időjárását az örök tavasz jellemzi. A hőmérséklet 16 és 26 °C között mozog. A partvidék forróbb, a karibi part átlaghőmérséklete éjszakánként 21 °C, nappal 30 °C. A Csendes óceáni partvidék pár fokkal melegebb.

Ami az időjárást illeti, december végétől április közepéig, a száraz évszakban a legkellemesebb. De természetesen, ekkor megy mindenki, ennek következtében az árak ilyenkor magasabbak, és a szállodák tele vannak. Jóllehet néhány út a nedves évszakban járhatatlan, de ilyenkor kellemesebb, csendesebb az ország. Áprilisban, májusban és október közepétől december közepéig mindkét időjárási szezon hatását élvezhetjük."

Tündérfalvi A. 2015.03.06. 14:09:44

@Bujumburi: Okosodjunk. :)
"Costa Rica éghajlata trópusi, csak két szezon van az időjárásában, a nedves és a száraz. A száraz évszak decemberben köszönt be és egészen áprilisig eltart, az év további része a nedves évszak. A karibi partvidék egész évben nedves. A hőmérséklet alig változik az év folyamán, ezt gyakorlatilag csak tengerszint feletti magasság befolyásolja. Az 1150 méter magasan fekvő San Jose időjárását az örök tavasz jellemzi. A hőmérséklet 16 és 26 °C között mozog. A partvidék forróbb, a karibi part átlaghőmérséklete éjszakánként 21 °C, nappal 30 °C. A Csendes óceáni partvidék pár fokkal melegebb.

Ami az időjárást illeti, december végétől április közepéig, a száraz évszakban a legkellemesebb. De természetesen, ekkor megy mindenki, ennek következtében az árak ilyenkor magasabbak, és a szállodák tele vannak. Jóllehet néhány út a nedves évszakban járhatatlan, de ilyenkor kellemesebb, csendesebb az ország. Áprilisban, májusban és október közepétől december közepéig mindkét időjárási szezon hatását élvezhetjük."

mthrfckr 2015.03.06. 14:11:17

ez a képregény formátum nagyon jó, több ilyen kéne! :D

Bujumburi 2015.03.06. 14:15:46

@Tündérfalvi A.: És azt nem tudod véletlenül, hogy melyik a keleti, vagy a nyugati parton vannak, vagy hogy melyik városhoz közel?

csak mert 2015.03.06. 14:16:39

@Tündérfalvi A.: lehet egy olcsóbb részen forgattak :))
pl. Mauritiusnak is kétféle ára van, van egy gyönyörű partja, és egy kevésbé cép

Bujumburi 2015.03.06. 14:16:43

@Tündérfalvi A.: "október közepétől december közepéig mindkét időjárási szezon hatását élvezhetjük." - aha, szóval ez lesz a megfejtés :D

Tündérfalvi A. 2015.03.06. 14:20:12

@Bujumburi: Ha lenne kép a házról, akkor rá lehetne keresni a neten. Elég jellegzetes az a 3 épületből álló magányos házcsoport a hegyek között.

2015.03.06. 14:20:19

@Hachi_88: inditsd el es lesz :)
Lany kedvencem nincs fiu latszik :)

csak mert 2015.03.06. 14:22:35

@Tündérfalvi A.: az is lehet, hogy aparthotel-szerű

Bujumburi 2015.03.06. 14:23:20

@csak mert: igen, szerintem itt is ilyesmi lehet, csak tippelem, hogy tuti a karibi part a drágább és tipikusabb, míg a nyílt óceán felőli párásabb, meg és változékonyabb csapadék szempontból, meg szerintem tényleg az évszak is a vegyes jelegű lehetett.

csak mert 2015.03.06. 14:25:22

@Bujumburi: szerintem is a Karib a szebb.

Más: csak nekem olyan, mintha Bence pasira is vágyna?

2015.03.06. 14:27:43

@csak mert: es titkon lokira vagyva csak alca az utalata?

mercsi 2015.03.06. 14:29:39

@csak mert: nem, a képregényből kiderül, hogy sixx-nek is feltűnt :) amúgy sztem Pjotr meleg még. vicces volt, hogy azt mondta, hogy "Nem mindenki áll stabil lábakon a nemi hovatartozást illetően.", majd a hatalmas lábaival pont ő billegett a kicsi tűsarkúban (és nem állt stabil lábakon) :D

Bujumburi 2015.03.06. 14:29:56

@csak mert: mert a falka ösztönei miatt szüksége van további társakra

2015.03.06. 14:31:13

@mercsi: pjotrirol n gondolom
Ellenben becks es milan nem lepne meg.

2015.03.06. 14:31:45

@fosch9: nem gondolom akart lenni
Csak a telo atirta

Tündérfalvi A. 2015.03.06. 14:33:58

@csak mert: Lehet, de nem láttam konyharészt a szobákban.

csak mert 2015.03.06. 14:35:11

@fosch9: patrik a nyerő bencénél :D

@mercsi: igen az vicces volt, nem stabilak...:D

@Bujumburi: ezt nem értem

mercsi 2015.03.06. 14:36:04

@fosch9: nem mindegyik melegről rí le a dolog ;)

csak mert 2015.03.06. 14:36:39

@Tündérfalvi A.: ha megnézed vannak apartvillák is, végülis ott a személyzet, ahol több szoba van, ott lehet külön konyha

csak mert 2015.03.06. 14:37:22

@Bujumburi: megnéztem a két partot, ők nem a karib részen vannak

Tündérfalvi A. 2015.03.06. 14:38:11

@csak mert: Nekem Bencéről nem az ugrik be, hogy meleg, hanem az, hogy éretlen.
Nálam ő még ott tart, amikor a csajok arra kellenek, hogy legyen kit megdugni, de aztán húzzanak a francba, mert a haverokkal megyünk meccsre, inni, bulizni, ott meg csajnak helye nincs.

csak mert 2015.03.06. 14:39:07

@Tündérfalvi A.: hm.. lehet.. vagy bizonytalan :D

csak mert 2015.03.06. 14:41:42

Adrika sem valami túl igényes csaj...amikor azt mondta patriknak, hogy olyan jó, hogy folyton alkohol szaga van...háááááááát
ez vonzó? ez trendi? :D

Bujumburi 2015.03.06. 14:44:04

@csak mert: az ősi falka ösztönre gondolok, ami a kutyákra, és más falkában élő állatokra jellemző, Bencénél jobban dominál, a falka támogatása nélkül kevesebbnek érzi magát. Ugyanez volt az Éden 1-ben is a srácoknál.

más: itt vajon egyszerre dobták le? vagy ez minek számít?
www.youtube.com/watch?v=HBp-qrFIN-c

Tündérfalvi A. 2015.03.06. 14:45:46

@csak mert: Villához kicsik a szobák, nem látszik a hely, ahol mondjuk a TV, hűtő és egyéb alapfelszerelések lennének normál esetben.
Arra gondoltam, hogy ez a ház nem is nyaraló, amit kibéreltek, hanem egy stúdió, amit ilyen játékokra adnak bérbe. Vagy állandó forgatási helyszín a közkedvelt szappanoperákhoz.

Onereality 2015.03.06. 14:52:46

@Bujumburi: jah, amugy alapbol nem olyan rossz paros a musorban, mint amilyennek gondoltam oket, de tegnap pam mindent a berkivel valo kapcsolatara vezetett vissza, es a vetkozos jateknal tett utalasai meg azt jeleztek, hogy a csajnak egyszeruen hianyzik a berki f@sza,,,

csak mert 2015.03.06. 14:55:18

@Bujumburi: nem láttam korábbi édent

mercsi 2015.03.06. 14:59:18

@Bujumburi: érdekes :) egyszerre indították, szóval elvileg döntetlen... tanulság: ha eldobod, akkor jó erősen vágd földhöz, hogy a tied érjen földet hamarabb...

2015.03.06. 15:02:46

@mercsi: hat en akkor sem gondolom rola :)
@csak mert: szep par lennenek :)

Akkor ma nem lesz meglepi a ki ki moge all tema.

csak mert 2015.03.06. 15:07:32

és mi ez a labdás dolog?

Onereality 2015.03.06. 15:07:44

@Tündérfalvi A.: en is ugy latom, hogy a bence gyerek egyedul erzi magat, ha nincs hasonszoruekkel egy falkaban, de lehet, hogy falkaban is...nala valami erzelmileg nem klappol, a sok pia meg sirasban van valami zavaro,,,

2015.03.06. 15:08:02

@csak mert: mind a szokasos, albino pedig milan moge, evelin haza sztem

2015.03.06. 15:10:07

@csak mert: vegen az utso par huseg proba tartjak a nagy labdat kezben
Minel tovabb birjak annal tobb penzt nyernek
Ha egyik eldobja a parja nem kap penzt
Sztem youtube-on van fent vidi nezz ra
Mindket evadban eddig mas volt a vege :)

csak mert 2015.03.06. 15:10:46

@fosch9: mert a csajok döntenek?

jo.e 2015.03.06. 15:12:56

@Bujumburi: Ááá. Eszembe sem jutott ilyeneket keresgélni, de most megnéztem párat. Azé' repülnek azok a golyók rendesen. Én a fele utáni elsőnél földhöz vágnám az tuti! Nincs az az ember akiben én ma Mo-on (de ahogy látom még a csoda skandináv országokban sem) pár hét ismerettség után 11 millió erejéig megbíznék.

2015.03.06. 15:14:01

@csak mert: fiu
E heten ok vannak kevesebben

csak mert 2015.03.06. 15:16:13

@fosch9: hm, fura ez a labdás dolog

Tündérfalvi A. 2015.03.06. 15:16:17

@Onereality: Ki tudja, hogy ezek a srácok milyen szereket szednek (ha szednek), amitől így néznek ki. Lehet, hogy az elvonástól lesznek érzelmileg ilyen labilisak.

Tündérfalvi A. 2015.03.06. 15:21:20

@csak mert: Én nem tudom, hogy mit tennék a végén.
Mert nyilván a feléig érdemes elmenni. De utána?
- ha a párod eldobja buktad az összes pénzt.
- ha te dobod el, többet kapsz, mintha a végéig elmész és felezned kell. Ráadásul a felétől ott a görcs, hogy egy számodra idegen ember miatt kockáztatsz.
Szóval, ha nem alakul ki valami eget rengető érzelem, akkor én lehet, hogy eldobnám a francba.

Onereality 2015.03.06. 15:25:44

@Tündérfalvi A.: nem tom, de pszichesen nem ok a srac, ahogy naomi meg ivar sem (bocs, de neveket innen onnan szedek ossze, mert csak par online videot neztem meg eddig a musorbol)

Morfologista 2015.03.06. 15:29:45

... eléggé durva áraik vannak :)

Tündérfalvi A. 2015.03.06. 15:31:32

@Onereality: Azt mondják a bölcsek, hogy normális ember nincs, csak olyan, akit még nem diagnosztizált pszichológus. :)

Naomi tipikusan az ostoba liba, aki annyi észt osztogatott már el mindenkinek, hogy neki nem maradt semmi. Okosnak, taktikusnak hiszi magát, pedig ahhoz is kevés az esze, hogy felmérje, milyen buta is.
Nóri szerintem annyira nem ostoba, inkább végtelenül merev, sótlan fapina.
Engem most még jobban szórakoztatnak, mint pl. az erősnek tartott Adri-Patrik páros.

Morfologista 2015.03.06. 15:37:14

@csak mert: Nem olvasom el, de eddig minden Éden Hotelnél "kiszivárgott" hogy ki nyerte meg, aztán mégse az nyerte :D

Bujumburi 2015.03.06. 15:38:41

@jo.e: :D :D :D volt egy-két legendás közöttük, pl. a srác, aki a legvégén vágta oda. :D
www.youtube.com/watch?v=GEmTsbdRPCw

csak mert 2015.03.06. 15:39:10

@Morfologista: hiszek neked :)

@Tündérfalvi A.: addig erős adri-patrik, amíg patrik bele nem akad egy másik lukba

Banyus83 2015.03.06. 15:40:15

@csak mert: Hát, ha ez igaz, akkor a tv2nél nagyobb balf.szok vannak, mint gondoltam :-)

@Morfologista: Azért a második széria vége előtt 1-2 héttel már lehetett olyanokat olvasni, hogy Edina nyerte :-)

csak mert 2015.03.06. 15:41:54

@Bujumburi: és mi van akkor, ha egyik se dobja el a labdát?

Morfologista 2015.03.06. 15:43:22

A booking.com-os linket megnéztétek? Ez az a villa? Ez Costa Rica Csendes Óceáni partján van, ha jól látom. Tehát nem a Karibi oldalon.

Banyus83 2015.03.06. 15:46:29

@csak mert: Akkor felezik a végén a pénzt.

csak mert 2015.03.06. 15:47:14

@Banyus83: köszi a választ :)
és volt már ilyen?

jo.e 2015.03.06. 15:47:53

@Morfologista: Nem hotel ez. Írták valahol, h. 1 amerikai milliomosnőé a kéró.

Morfologista 2015.03.06. 15:50:04

@csak mert: ÉH2 Edina és Máté feleztek.

Bujumburi 2015.03.06. 15:50:15

@csak mert: aha, itthon a másodikban :) de úgy láttam, a svédeknél az a ritkább. :D

Banyus83 2015.03.06. 15:50:56

@csak mert: Nálunk , Magyarországon a 2. évadban.

Morfologista 2015.03.06. 15:51:44

@jo.e: Általában a szállodák tulajdonosai milliomosok, és nincs kizárva, hogy amerikai legyen, meg az se hogy nő. De ha tudok a booking.com-on szobát foglalni 2.7milláért 7 napra, akkor szerintem hotel.

csak mert 2015.03.06. 15:54:07

@Morfologista: villákat is lehet bérelni

Banyus83 2015.03.06. 15:54:40

@csak mert:Nem (bár talán volt valami halvány próbálkozásuk :-) ).

Morfologista 2015.03.06. 15:58:39

@csak mert: nem vagyok otthon az idegenforgalmi nomenklatúrában, de a villa nálam azt jelenti, hogy különálló többszobás épület, ami minden komfort-igényt kielégít, hotel, meg az ahol egy épületben több szoba/lakosztály van így/úgy felszerelve. Az ÉH helyszíne szerintem valahol az átmenet a kettő között, de az látszik, hogy több szoba van egy épületben. De semmi esetre sem nevezném kérónak :)

Tündérfalvi A. 2015.03.06. 16:01:13

@csak mert: Ebben az a fura, hogy minden szereplő hivatalos fb oldalán fent van ez a link. Elvileg azokat az oldalakat pedig eleinte a csatorna kezeli, mint a VV-seknél.
Ráadásul arról a csajról már kiszivárgott valami nem is olyan régen. Szóval lehet, hogy ez is egy reklámfogás.

Onereality 2015.03.06. 16:03:14

@Tündérfalvi A.:

en egyszeruen sajnalom, ha emberek pszichologus helyett trashrealitybe jarnak... a szokitett haju csajt peldaul a normalisnal serulekenyebbnek erzem, remelem hazakuldik gyorsan,,,

a szimplan emberi ostobasag, jo sok humorral fuszerezve nalam is nyero,,, a karot nyelt csaj szexualis? frusztracioja is megmosolyogtat ;)

a mai kepregeny meg zsenialis ;)))

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.06. 16:07:04

@fosch9: Nem lesz meglepi, mert már mindenki tudja, hogy ki ki mögé áll és azt is, hogy ki esik ki. De azért megnézem illetve holnap visszanézem, mert adásidőben nem leszek a tv közelében.

csak mert 2015.03.06. 16:09:27

@Tündérfalvi A.: elképzelhető
@Morfologista: nyaralnék ott :))

@Banyus83: megnéztem a 2-es döntőt, viszont a norvégok elég viccesek :DD

tryclops 2015.03.06. 16:11:12

@Tündérfalvi A.: "Arra gondoltam, hogy ez a ház nem is nyaraló, amit kibéreltek, hanem egy stúdió, amit ilyen játékokra adnak bérbe. Vagy állandó forgatási helyszín a közkedvelt szappanoperákhoz."

Úgy tudom ez egy magánház/nyaraló, ezért rosszak a felvételek is, nem forgatáshoz tervezték a szobákat. Tavaly a Viasat direkt ÉdenHotel-hez épített villában forgatott.

csak mert 2015.03.06. 16:12:44

@Onereality: a pszichológusnál nincs pénz nyeremény, és kamera sem :D

kamilla123 2015.03.06. 16:13:31

hát ha folyamatosba ilyen spoilerek lesznek itt a kommentekben, akkor sajna nem fogom olvasni, pedig szeretek trécselgetni itt, de nem értem, miért kell lelőni a poént

Bujumburi 2015.03.06. 16:14:29

@csak mert: wow! szép találat! :D

nem maradtak együtt, azt hiszem a srác miatt, de nem vágom annyira a sztorit

Morfologista 2015.03.06. 16:14:57

@tryclops: akkor neked is:
www.booking.com/hotel/cr/mareas-villas.hu.html

A felvételek meg azért rosszak, mert a TV2-nél ennyire értenek hozzá.

Banyus83 2015.03.06. 16:14:58

@csak mert: Azon én isj ót röhögtem :-)

Tündérfalvi A. 2015.03.06. 16:15:52

@Onereality: Ezek az emberek nem hiszem, hogy "betegnek" tartanák magukat. Szerintem az a felszínes közeg, amiben élnek, nem is veteti észre velük. A mai fiatalok többsége hasonlóan viselkedik, hasonló az életszemlélete, mint ezekben a műsorokban szereplő fiataloknak. Ez lassan már egy kórtünet lesz.

Bujumburi 2015.03.06. 16:17:38

@Bujumburi: ja nem neked akartam a szép találatot, hanem a bookingos linkre.. amúgy nem vagyok benne biztos, hogy nem kacsa-e amit belinkeltél, hátha ez is csak gerilla marketing, hogy beszéljenek róla, ahogy a "kikerült" szexvideo is.

Bujumburi 2015.03.06. 16:19:09

@csak mert: ja, nem neked akartam a szép találatot, hanem a bookingos linkre.. amúgy nem vagyok benne biztos, hogy nem kacsa-e amit belinkeltél, hátha ez is csak gerilla marketing, hogy beszéljenek róla, ahogy a "kikerült" szexvideo is.

Bujumburi 2015.03.06. 16:19:46

@Morfologista: ez szép találat, gratula a kutatómunkáért, hogy sikerült? :D

csak mert 2015.03.06. 16:19:52

@Bujumburi: én sem hiszem, hogy igaz, csak találtam

Morfologista 2015.03.06. 16:20:02

@Tündérfalvi A.: Én nem lennék ennyire szigorú, és ennyire általánosító sem. Biztos vagyok benne, hogy a mai fiatalok csupán egy elenyésző része "ilyen", bármit is érts alatta. Csak azért, mert állandóan az "ilyeneket" mutogatják a TV-ben, attól még nem ez a valóság.

csak mert 2015.03.06. 16:20:50

@Tündérfalvi A.: azt már írni akartam, hogy oylan sablonosak a csajok...

Tündérfalvi A. 2015.03.06. 16:21:16

@Morfologista: Az általánosítás mindig torzít :)

Morfologista 2015.03.06. 16:23:00

@Bujumburi: Google-től megtudtam, hogy mely környéken forgattak, onnantól kezdve meg a booking.com-on megnéztem az Uvita környéki szállodák képeit, nem volt több 2 percnél.

csak mert 2015.03.06. 16:23:22

@Morfologista: elég furák a tizenévesek is már... elképesztő mennyit isznak ..

Tündérfalvi A. 2015.03.06. 16:23:32

@csak mert: A többség foglalkozása személyi edző. Sehol egy csavaros eszű ügyvéd, egy kétkezi kéménybélelő szakember, Ja, azok a VV-be jelentkeztek :)

Morfologista 2015.03.06. 16:25:57

@csak mert: én is sokat ittam tizen/huszonévesen. :) mégis ember lett belőlem.

csak mert 2015.03.06. 16:26:38

@Tündérfalvi A.: vagy egy baróti hetyke menyecske :DD

csak mert 2015.03.06. 16:27:49

@Morfologista: számomra meglepő, mert este 8-ra totálkárosak, és 14 év alattiak!
én nem voltam ilyen az általánosban

csak mert 2015.03.06. 16:29:48

szerintetek egy vv-s hogy állná meg a helyét az édenben? pl. edina

csak mert 2015.03.06. 16:30:21

@Bujumburi: a mai tizenévesek, 14 alattiak

Bujumburi 2015.03.06. 16:33:15

@csak mert: szerintem E. túlkombinálná és a pasik félnének tőle, mert túl karakán... de ki tudja :)

Tündérfalvi A. 2015.03.06. 16:33:56

@csak mert: Esélytelen lenne. Ha jól értelmeztem a műsort, akkor itt fontos a külalak, mert nagyon rövid idő alatt kell eladnia magát és párt találnia. Egy fiúnak is necces, Lokinál is rezeg a léc.

Onereality 2015.03.06. 16:35:28

@Tündérfalvi A.: ja, en ezt teljesen maskepp ertettem, nalam szo sincs "ezek a mai fiatalok betegek"-rol,,,

Bujumburi 2015.03.06. 16:36:58

@Tündérfalvi A.: Ha mindig tudna szépen sminkelni és hajat igazgatni, simán hozná azt a szintet, amit egy Nóri, vagy egy Apolka, nem?

csak mert 2015.03.06. 16:39:24

@Bujumburi: speciel adri nagyon nem néz ki jól, szerintem, azt a tepsi szintet nem nehéz megugrani :D

Bujumburi 2015.03.06. 16:46:20

@csak mert: Adrinak feltűnően szép az arca, ha szépen felöltözik, egész komoly fellépése van, még Berki is őt nevezte meg a kezdőcsapatból a legmutatósabbnak. Edina elsőre blikkre inkább átlagos, kivéve, ha jól össze van rakva a smink és a ruha. De neki nem is ez lenne a legnagyobb gond, ha kap védettséget, vagy a kezdő csapatban van, akkor ez kevésbé érdekes, viszont nagyon erőszakos és a fiúkat megingatná, mint ahogy Nóriból is sugárzik ez a passzív-agresszív terrorista, nem is igazán keltette fel eddig senkinek az érdeklődését. Itt finom kis női praktikákkal lehet ügyeskedni, mint Marianna, vagy Apol, esetleg Naomi, bár az övé már a legtöbb srácot inkább megijeszti.

Morfologista 2015.03.06. 16:53:49

Hát nálam is Adri vagy Apol lenne a befutó, Naomi egyszerűen taszító (mind külsőleg, mind természetre), Norika szerintem tuti Aspergeres, Botox túl műnő (nem tudom milyen pasinak vonzó ennyi plasztik, de nekem nem), Evelin meg túl infant, max egy pedofilnak jönne be.

Tündérfalvi A. 2015.03.06. 16:57:13

@Bujumburi: Apolka nem csúnya lány, gondolom nem véletlenül indult szépségkirálynős versenyen sem.
Nóri is helyes lenne, ha nem lenne annyira prűd, merev.
Én arra céloztam, hogy itt azért nagyon fontos az első benyomás és az nem lenne nyerő Edináról, még sminkelve sem. Főleg, ha nem a kezdőcsapatban lenne.
Ha pedig hozná a féltékenykedő, utálkozó lényé, akkor hamar pár nélkül maradna úgy is.

Bujumburi 2015.03.06. 17:02:05

@Tündérfalvi A.: az biztos, hogy csak akkor lenne esélye, ha védettséget kapna, vagy a kezdőcsapatból indulna. igen, én is inkább a túlkombinálásban látom a problémát, ill. a többi csajjal szembeni komplexusa ki tudja hogyan csapódna le. :)

Tündérfalvi A. 2015.03.06. 17:10:54

@Bujumburi: Nem is tudom, hogy kiben látnék fantáziát ehhez a játékhoz. Szerintem egyikben sem. Mert vagy a külsejük zárná ki őket, vagy a stílusuk.
Pedig az édenes társaság sem agysebészekből áll, de egyik sem olyan alpárian közönséges mint a VV-sek. Robin meg a túl semmilyenségével és határozatlanságával bukná ez a játékot.

Bujumburi 2015.03.06. 17:20:25

@Tündérfalvi A.: Én is így gondolom, és ez nekem is feltűnt, határozottan jobban viselkednek egymással is. :D talán ebből a szempontból jobb ez a játéktípus, hogy a végjáték és az extrém szituk miatt nem vághatják el magukat egymástól olyan mértékben.

Onereality 2015.03.06. 17:23:34

nekem uditoen hat, hogy egyszer sem hallottam meg csicskagecizest es tarsait, es ahogy tegnap korbeultek es kerdeseket valaszoltak meg, az sem ment at magabol kifordulos kurvaanyazasba...pedig volt feszko meg beszolas...az eddig latottak alapjan ebbol a szempontbol sokkal jobbnak tartom a szinvonalat, mint a VV.

Tündérfalvi A. 2015.03.06. 17:24:51

@Bujumburi: Igen, de a másikban meg a párbajok elkerülése miatt lehetne normálisabban viselkedni a másikkal, plusz a nézői szavazatok miatt.
Az édenben a nézőknek nem kell megfelelni (csak a nézettségnek), emiatt sokkal intrikusabbak lehetnének a háttérben. Amikor a riportban magyarázzák, hogy mit miért tettek.

Gonosz törpe 2015.03.06. 18:51:01

@Tündérfalvi A.: Személyi edző az (him)ringyót jelent, nem?

dRm 2015.03.06. 18:59:41

@kamilla123: szóval a pár nappal ezelőtti kérdésedre válaszolva. Elegge semleges a banda számomra. Annak örülök hogy a hármasbol kibasztak egyet mar elejét véve ennek a triumvirátusos kirekesztős taktikának. Ami viszont tetszett az első heten, az Mariann kommunikációja. Ha megfigyelted nagyon profi volt. En se tudtam volna ügyesebb válaszokat adni, vagy eppen kérdezni:)
Aztan a mostani heti viselkedése úgyszintén megerősítette hogy nem egy buta nő.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.06. 19:19:50

@Tündérfalvi A.: Igaz, ezért nem is a partra kéredzkednék, hanem a vízbe:DD

tryclops 2015.03.06. 19:22:40

@dRm: "Ami viszont tetszett az első heten, az Mariann kommunikációja."
Egyetértek. Viszont nagyon frusztráló, hogy ÉH2 Niki után megint jön egy első blikkre totál unszimpatikus műnő, és kiderül róla, hogy tök normális, értelmes, intelligens, karakter.
Grrr, nem akarok megint guminőnek szurkolni. :))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.06. 19:32:31

@csak mert: Én a svédet láttam a tecsőn, ott éppen odatették az új zsák pénzt az asztalra, és már repült is gömb a földhöz - a pasi által. A csaj meg csak állt.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.06. 19:44:20

Köszi a tegnapi közvetítést :-)

Ma is kérhetek?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.06. 19:48:11

@csak mert: Hogyne lenne:) Az agyturkász egy csomót kaszál :DDD

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.06. 19:57:07

Sziasztok!

Tegnap nagyon egyet értettem a negatív kritikákkal, aztán az esti után kicsit optimistább lettem:talán lesz ebből még valami nézhető.
@tryclops: @dRm: Botoxnak tényleg mintha lenne agya.Engem is meglep :)
Naomitól frászt kapok.Ijesztő.
Nóri annyira modoros,hogy néha kedvem lenne bokán rúgni, hogy lássak tőle valami spontán reakciót.

2015.03.06. 20:08:32

'stét
borospalack hova lettél? :)

@Majom1Parádé: én is megnézem, persze, csak ezen a héten is még elég kiszámítható, jöhetne már valaki védettséggel :D

@csak mert: szerintem sehogy, és ha bekasztingolnák, nem is nézném :D

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ehehe :P

@DerültÉgből/tintával írok/: szegény nórit sajnálom is annyira béna

2015.03.06. 20:18:10

mindenki jelen? :)

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.06. 20:20:38

@fosch9: Te is már kezdtél félni egyedül? :D

2015.03.06. 20:21:35

@DerültÉgből/tintával írok/: igen, itt még kisebb a pörgés, mindig tartok tőle, hogy magamban fogok beszélgetni végül :DD

Mók_Ica 2015.03.06. 20:21:49

jó estét, jó szurkolást :))) jelentem, a konténerek a helyükön :))))

Zsoofka 2015.03.06. 20:22:42

@fosch9: Én tegnap próbáltam, és jó volt, mert egyetértettem magammal... :)

2015.03.06. 20:23:15

@mokamini: legjobb társaságban voltál :D

haruka 2015.03.06. 20:23:29

Közvatít valaki? nem akarok megint szimultán kommentelni :D

2015.03.06. 20:24:27

@Mók_Ica: olyan felelősségteljes vagy :)

Reggelinél beszélgetnek. Fiú asztal: milyen állatól félsz. Pók.
Lányok csak úgy két csámcsogás között valamit nyámmognak, Milános téma.

Zsoofka 2015.03.06. 20:24:29

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Én meg nem hallom. Mindig min +3-at kell a hanghoz adni....

haruka 2015.03.06. 20:24:48

Reggeliznek, külön a fiúk, külön a lányok, a fiúk faszságokról beszélnek, a lányok a fiúkról.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2015.03.06. 20:25:08

Jo estet! A blog.hu nem szereti az Operat es 10 percig tartott belepni.
Blogmotor, ma Te mesz haza!

Zsoofka 2015.03.06. 20:25:17

Külön esznek Biztos spontán....

haruka 2015.03.06. 20:25:41

Ja nem, Evelin a fiúknál ül.

2015.03.06. 20:26:11

@DerültÉgből/tintával írok/: hehehe :D pedig az nem harap meg nem úgy mint a vad kutyák :D

Loki megköszönte a reggelit mucsasz gráciász. Loki nem akarja Milánt segíteni, mondja a reportban.

Zsoofka 2015.03.06. 20:27:00

@haruka: Szerintem Evelint le sem lehet vakarni Milánról, hozzánőtt az iccaka.

Mók_Ica 2015.03.06. 20:27:10

@fosch9: igyekszem :)))

@mokamini: @haruka: evelin a fiúkkal eszik!!!! így a csajok őt kutyázzák .... spontán :)))

Zsoofka 2015.03.06. 20:27:36

@Yooha: szerintem most Evelin tartott fogadóórát, reggeli közben :)

Mók_Ica 2015.03.06. 20:27:55

@Yooha: mer' biztos kaptak löevélt :)))

2015.03.06. 20:28:02

Patrik nem választaná Naomit Milán helyében, valami történt első héten ami miatt nem kedveli.
Úgy tűnik mindenki tanácsot ad Milcsinek.

raspberrypie 2015.03.06. 20:28:08

Én most kihagytam 2 részt, mert nem értem haza... De kedvem nincs visszanézni, mert eddig nagyon unalmas a műsor :( ÉH2 sokkal de sokkal jobb volt...

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.06. 20:28:41

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Szia :)

Tényleg,miért ettek külön?? Ezt úgy úúútálom,hogy csak úgy bepotyognak a történések

2015.03.06. 20:29:37

@DerültÉgből/tintával írok/: előző évadokban is ettek külön, én nem találom furcsának

Mók_Ica 2015.03.06. 20:30:52

naomi félig bízik milánban..... ezt meg hogy lehet???

Zsoofka 2015.03.06. 20:31:05

+6-nál tartok, de Nóri vakerását nem a hangerő miatt nem értem. Naomi vagy szed valamit, vagy kellene szednie, de maxi gáz.

2015.03.06. 20:31:27

jött egy löevél h bence megtornáztatja őket mert el fognak debellásodni
milán pedig tanítsa meg úszni evelint

raspberrypie 2015.03.06. 20:31:43

Szerkik nagyon össze akarják hozni Milánt és Evelint

Mók_Ica 2015.03.06. 20:31:59

tesi óra gyün... mer' hát a vonalakra is vigyázni köll.... főőőő az egészség, meg a vonalak .... hihihihihi

2015.03.06. 20:32:18

a tornaóra elején a tanárúrnak tisztelettel jelentem sztem gáz volt

Zsoofka 2015.03.06. 20:32:21

Bence ál@mokamini: talános iskolai tornaórát tart. Boa

Zsoofka 2015.03.06. 20:32:57

@mokamini: asszem én ezt nem erőltetem ma.

haruka 2015.03.06. 20:34:01

Loki gyúrhatna fenékre

Mók_Ica 2015.03.06. 20:34:40

evelin és milán miért voltak külön a mödansziéban? evelint úszni taníTTYák?? :))) ez az ÉH mindenre figyel :)))

2015.03.06. 20:34:44

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: hátt ha már ilyen hüle volt, h idejött úszás tudás nélkül mödansziés műsorba... :D

haruka 2015.03.06. 20:35:52

Naomi osztja az észt Milánnak, full őszinte párt akar magának, és reméli Milán lesz az, ő meg nem tudja kiben bízhat meg.

Mók_Ica 2015.03.06. 20:36:03

@Yooha: az milyen?

naomi miért beszél ilyen lassan, galuskásan??? lenyugtatózták??

2015.03.06. 20:36:05

@haruka: nézd meg a fenti képen kicsinosította magát

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2015.03.06. 20:36:24

@fosch9: De hogy nemek szerint kulon, az a fura, nem az hogy ket csoportban.

haruka 2015.03.06. 20:37:51

@fosch9: az Adris gifen nagyon kis csinos, de sajnos láttam a zuhanyzós videót.... :D

2015.03.06. 20:38:00

@Yooha: biztos van valami irányított pletyka célja de volt ilyen régen is

haruka 2015.03.06. 20:38:56

Készülődnek, öltözködnek. Berki aszonyga ő is kiöltözött, közben meg egy ergya kockás ing van rajta.

2015.03.06. 20:39:24

hát akkor lássuk ki ki mögé áll
kiöltöztek mint sz.os pista a lakodalomba

Tündérfalvi A. 2015.03.06. 20:39:25

Naomi a szórakoztatóból átbillent az irritálóba. Ahogy beszél, azt érzem, hogy ki kell mennem késért, kötélért, gyógyszerért, mert valamelyiket használnom KELL.

Mók_Ica 2015.03.06. 20:39:48

itt a szöremóni, mindenki kiöltözve..... :))) ki esik ki??? melyik lány???

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2015.03.06. 20:40:07

Naominak megy a hasa? :)
"Ha menni kell, akkor menni kell."

2015.03.06. 20:40:15

@haruka: a test változtatható de a hülyeség az nem :D ez a véleményem :))

Gia 2015.03.06. 20:40:32

Berki kiszúrta,h.Mariann nem paslog. :-)

Tündérfalvi A. 2015.03.06. 20:41:19

Naomi gyurmaként tekint Milánra. Én meg Naomira. Gyúrok belőle egy gömböt és kurva messzire eldobom.

Mók_Ica 2015.03.06. 20:41:38

@Gia: naomi szeme is elég furán áll.....

haruka 2015.03.06. 20:42:01

Én Naomit egyszer nem láttam beszélgetni Norbival, nem értem mit sír a szája. Vagy a szerkik nem mutatták őket eleget.

Gia 2015.03.06. 20:42:07

Kíváncsi vagyok,hogy Naomi hogy épít Milánból kastélyt. :-D

Gia 2015.03.06. 20:43:00

Patriknak de benga most a feje..

Mók_Ica 2015.03.06. 20:43:33

@Gia: max. sátrat építhet.... takaróból :)))) ha milán hajlandó megpiszkálni .... :))))

2015.03.06. 20:44:09

Loki kiröhögte Milánt amikor azt mondta zord külseje mögött kedves fiú. Bence meg Lokira nevetett. Szerintem szeretne Loki kis barátja lenni. De Loki bosszúálló, mondta tegnap.

haruka 2015.03.06. 20:45:12

Evelin összepakolt mert össze kellett, szerinte befogadta a csapat, de nem gondolja hogy mindenki őszinte volt vele.

2015.03.06. 20:45:51

frufru még divat?

Mók_Ica 2015.03.06. 20:45:51

@Tündérfalvi A.: ez vv6-os mondás.... vv iza (vagy au?) mondta valakinek és azt jelenti, hogy ugyanazt gondolják :)))

haruka 2015.03.06. 20:46:11

Naomi szerint Evelin csak felvette a cukimuki álcát, de közben egyáltalán nem olyan.
Evelin választ először. És reklám.

Zsoofka 2015.03.06. 20:46:15

Muszáj beleszólnom: Milánnak Fanni-díjat. Most.

Zsoofka 2015.03.06. 20:47:47

@mokamini: "Egyik csaj sem bízik bennem, pedig mindkettőnek azt mondtam, hogy őt fogom választani" :) muhahaha

Mók_Ica 2015.03.06. 20:48:34

@fosch9: én kedvelem lokit :))) ezért is :))))

Mók_Ica 2015.03.06. 20:50:21

@fosch9: sztem tudta :))) csak viccölt :))) ugye @Yooha: ? :)))

@Tündérfalvi A.: szivi :))) rövid vv-s továbbképzésben részesültél :)))

@mokamini: ezen én is felröhögtem :))))

Tündérfalvi A. 2015.03.06. 20:50:28

@Gia: Ehhez képest Nórinak nem azt magyarázta, hogy az első alkalommal lecseréli Milánt?

Mók_Ica 2015.03.06. 20:51:16

@fosch9: nem is gondoltam volna ;) :P

dancegirl26 2015.03.06. 20:51:22

Áààà. Naomit valaki vàgja màr pofàn..

2015.03.06. 20:51:54

@Mók_Ica: nem tett szmájlit, megzavart :)

dancegirl26 2015.03.06. 20:52:29

Mièrt az új lány indul elsônek? Nem így szokták....

Mók_Ica 2015.03.06. 20:52:30

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: szeva Dotty-bébi :* tvd még a pincében? miért nem látod?

2015.03.06. 20:52:54

@Mók_Ica: túl direkt vagyok? :DD

Tündérfalvi A. 2015.03.06. 20:53:10

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Magamon. Ha a TV-n akarnám, akkor kalapácsot hoztam volna be.
Ahogy beszél a csaj, úgy megy ki belőlem az életkedv.

Mók_Ica 2015.03.06. 20:53:27

@fosch9: tippcsiztem :)))

@dancegirl26: oksa :))) szívlapáttal jó lesz? :))

2015.03.06. 20:53:53

tudjátok kik ők?
Nur-Nuru Bin
Vobara

Mók_Ica 2015.03.06. 20:54:39

@fosch9: neeeeeeeeeeeem :))) megéreztem :))))

Mók_Ica 2015.03.06. 20:55:23

@fosch9: nem..... tudni kellene? akkor alulművelt vagyok....

2015.03.06. 20:55:46

sok sikert a sátorépítéshez - mondja berki adriéknak
:D

BarBwire 2015.03.06. 20:56:20

Namivannamivannamivan?

Csajok nyugtassatok meg hogy nem vagyok kövér!

haruka 2015.03.06. 20:56:42

Naomi marad utoljára, lássuk kihez áll be, Loki somolyog.
És beáll Milánhoz.

2015.03.06. 20:56:50

@Mók_Ica: a zoo új lakói :D koalák :)

Zsoofka 2015.03.06. 20:57:13

berki jól csinálja. meglep, de jól.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2015.03.06. 20:57:28

@fosch9: Ja nem, ok ilyen bonyolult szavakat nem ismernek. :)

Gia 2015.03.06. 20:57:39

Noémi picinyt megzsarolja Milánt Norbi szellemével.

2015.03.06. 20:57:57

@BarBwire: nem vad kövél, tökéletes vad :))

BarBwire 2015.03.06. 20:58:27

Berki nem tud beszélni: Sokat gondolkoztál, hogy menyilk lány lesz a tökéletes az elmúlt napokban. Mi vaaaaaaan?

Zsoofka 2015.03.06. 20:58:41

milán megérdemli naomit, ha olyan dilis, hogy őt választja :)

Gia 2015.03.06. 20:58:58

"mindkét lány negatívot nem okozott számomra" :-))))))))))

Mók_Ica 2015.03.06. 20:59:05

@BarBwire: párválasztás.... mingyá kiesik naomi vagy evelin..... és nem vagy kövér :)))

@fosch9: azok cukkerek :))))

@dancegirl26: akkor azt is idehozzuk... az a vv6-ban volt rendszeresítve :)))) a vv7-ből a konténerek itt vannak már.... :))))

haruka 2015.03.06. 20:59:08

Mindkét lány nem okozott negatívat számomra -mondja Milán.

haruka 2015.03.06. 21:00:20

Na Berki pontot tesz a nagymonológ végére, Milán Naomit választja.

Mók_Ica 2015.03.06. 21:01:07

evelin olyan gyorsan megy, mint ahogy jött..... de előtte jól lehülyézi naomit....

dancegirl26 2015.03.06. 21:01:12

Naomit kereszteljük el kígyónak. Lszi sixx ☺️

Zsoofka 2015.03.06. 21:01:15

Milánnak max 2 hetet adok...

Tündérfalvi A. 2015.03.06. 21:01:21

Sajnálom Evelint. Egy értelmes kiscsaj, érdekes lehetett volna.

2015.03.06. 21:01:23

milán naomit választja

@Mók_Ica: meg kell majd őket látogatni :)
@BarBwire: természetes :D nyalókád is cukormentes, nincs mitől félni :D

BarBwire 2015.03.06. 21:01:51

@Mók_Ica: Én nem bízom Naomiban, Ilyen haj nincs is a világon!

Gia 2015.03.06. 21:02:25

Naomi delkoltázsától rosszakat fogok álmodni.. :-)

BarBwire 2015.03.06. 21:02:38

@fosch9: Láttam Loki összes tetkóját :-DDDDD Még a titkosakat is. (Láttad a cikket?)

2015.03.06. 21:03:26

mindenki úgy ölelgeti a párját mintha mindenki veszélyben lett volna :-O

Mók_Ica 2015.03.06. 21:03:53

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: akkor semmilyen adó nincs?? :o

@fosch9: jaja... csak legyen kicsit jobb idő.... mondjuk 20 fok :)))

Tündérfalvi A. 2015.03.06. 21:04:28

Ez a ruha nagyon előnytelen Naominak. Olyan, mintha a cicije helyett dohányzacskókat kötött volna fel.

2015.03.06. 21:04:29

@BarBwire: láttam :DDD még ott is ahol addig még sosem :-O
zuhanyzást is láttad? sixx is linkelte :D

haruka 2015.03.06. 21:04:58

Peti Naomit látná házon kívül, mert kiszámíthatatlan őrült nőszemély.

2015.03.06. 21:06:18

@Tündérfalvi A.: meztelen zuhanyzása is kemény volt, kommentek között vizslafül a kedvesek közé tartozott :D
@BarBwire: Stanley ;-)
@Mók_Ica: én is megvárom :D

Mók_Ica 2015.03.06. 21:06:26

@BarBwire: és ilyen szem??? :)))

@Gia: ha hazajön, tuti szilikon cicit csináltat.... ebben a ruhában borzasztóan nézett ki az a dekoltázs......

@fosch9: de lehet.... gondolkodtam rajta.... :)))

peti megint megmondta a tutit, naomi menjen haza :))))

2015.03.06. 21:06:59

@BarBwire: megismerkedtünk Stanleyvel :DD

Zsoofka 2015.03.06. 21:07:09

@haruka: vajon miről beszél? nem is értem..... :)

Tündérfalvi A. 2015.03.06. 21:07:22

@fosch9: Az az élmény kimaradt nekem, de ez így is marad :)

Mók_Ica 2015.03.06. 21:08:03

@Tündérfalvi A.: nekem tacskófül jutott az eszembe.... hihihihihi

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: és mikor lesz? lesz egyáltalán?

@fosch9: ugye hogy ugye? :)))

haruka 2015.03.06. 21:08:24

@mokamini: :) azért azt is mondta, hogy van értelmes oldala is, viszont a hotelben csak az elmebeteget mutatja.

Tündérfalvi A. 2015.03.06. 21:08:37

Apolka csinálhatna valamit magával, néha süt az undor az arcáról, amikor Petivel van.

2015.03.06. 21:08:52

@Tündérfalvi A.: első adások egyikében volt mindenesetre sokkoló :D
@Mók_Ica: milánra értettem h hülye döntést hozott

na lássuk akkor a párválasztás utáni leállatiasodás partit

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.06. 21:09:58

@Mók_Ica: mire a műsor véget ér, visszajön általában :-D

2015.03.06. 21:09:59

@Mók_Ica: ahhoz képest pedig van önbizalma

Patriknak már sok adri nyomulása.

Tündérfalvi A. 2015.03.06. 21:10:20

@fosch9: Naomi cicije még azzal az elhomályosításos technikával is sokkoló lehet.

Mók_Ica 2015.03.06. 21:10:29

jááájjjj, patrik nem lesz szerelmes adriba.... asszem bomlani fog az álompár.....

patrik nem hülye, inkább ösztönlény ... by peti :)))) <3

BarBwire 2015.03.06. 21:12:01

Loki majdnem becsempészte a lompost a csajának, ittatta a csajt és szexről beszéltek.

2015.03.06. 21:12:19

@Tündérfalvi A.: éjszakaiban elhomályosítás nélkül ismétlik :D
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: szívat a upc?

Nóri megkedvelte Lokit, de ő érzelmek nélkül nem b.ik. Most arra fogadnék, h Loki meg fogja húzni még pár hét múlva Nórikát.

2015.03.06. 21:13:09

@BarBwire: ugyehogy! :D szerintem be is fogja nórika már puhul

haruka 2015.03.06. 21:13:26

Szokás szerint majdnem mindenki csatakrészeg és a fiúk pucéran ugrálnak a medencébe.

Mók_Ica 2015.03.06. 21:13:41

@fosch9: tudom... én is arra értettem.... nem figyeltem pontosan, hogy kit hülyézett le evelin..... aztán a végén csak tippcsiztem :))) nem jött be :)))

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: műholdas?

milyen szép és romantikás, amikor 3 meztelen fiú együtt, kézenfogva ugrik a mödansziéba :)))

Gia 2015.03.06. 21:14:26

Naomi már meg is bánta a szobacserét :-)

vastyúk is .. 2015.03.06. 21:14:31

Micsoda bunkert épített Adri az ágy fölé :D

2015.03.06. 21:15:10

@haruka: mödanszié :D
@Mók_Ica: kettőből egyet eltaláltál ma már :D

Patrik és adri sátrat épít. Naomi meg vmi állatot ölet meg Milánnal.

haruka 2015.03.06. 21:15:31

Milán ahelyett hogy levadászná az akármit, inkább hányni megy, hogy megtisztuljon holnapra. :D

Mók_Ica 2015.03.06. 21:15:36

patrik sátrat épít..... majd büntit kapnak és mehetnek adrival együtt párbajozni... hihihihihihi

milán hányni megy..... a konténert nem adom.... :))))

Zsoofka 2015.03.06. 21:15:41

Ezek az esti életképek, hub.zdmeg.

Tündérfalvi A. 2015.03.06. 21:16:00

Milánnak előbb a hányás, csak utána a bogár vadászat :D

Patrick és Adri nagy mázlija, hogy itt nem lehet egymás ellen párbajozni :D

2015.03.06. 21:16:19

@vastyúk is ..: @BarBwire: ezért vv-ben már mehetnének is párbajozni :D

még hogy itt bent nem lesz köztünk semmi megbeszéltünk AHA

BarBwire 2015.03.06. 21:16:44

Adri a szerelemről beszél miközben "sátraznak"

haruka 2015.03.06. 21:17:14

Jövő héten összekeverik a párokat.

Tündérfalvi A. 2015.03.06. 21:17:29

Na, ez egy érdekes csavarnak tűnik :)

2015.03.06. 21:17:38

Berki mondta adios.
Adri fél h beleszeret patrikba és kérdezi h patrik nem fél-e ettől, de patrik egy kukkot se szólt erre hát nyilván a potyap.na nem a szárálám motiválja
Jövőhéten párcsere, az jó, mert már unalmasak voltak.

Mók_Ica 2015.03.06. 21:18:25

@fosch9: azt mondod, elégedjek meg azzal?? :)))

@vastyúk is ..: szia :))) patrik épített, nem? :))

Tündérfalvi A. 2015.03.06. 21:19:04

Volt az előzőkben is ilyen kollektív párcsere?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.06. 21:19:44

@fosch9: á, csak hagyják, h fizessek érte. :-D Támogatom őket :-)

2015.03.06. 21:19:46

cuccoljunk át a super tv2-re, pamélla van

@Mók_Ica: nézd első után azt mondtam volna lottózz, a második elbizonytalanított :)

@vastyúk is ..: én mindig azt értettem gyeregyere kívánj meg

Mók_Ica 2015.03.06. 21:20:07

@Tündérfalvi A.: @fosch9: ez a vv párbaj még elevenen él bennünk :))) ekg :)))

Tündérfalvi A. 2015.03.06. 21:20:20

Berki látványosan nem reagál olyan kérdésekre, amik jövőbeli eseményekre vonatkoznak.

Mók_Ica 2015.03.06. 21:21:11

@Tündérfalvi A.: úgy emlékszem volt :)))

@fosch9: holnap azért veszek..... kis találat is találat :))))

vastyúk is .. 2015.03.06. 21:21:16

@Mók_Ica: hello, jaja, csak mikor Adri összekaparta Patrikot Petiék szobájától, már állt a tetthely, azért gondoltam, hogy Adri építette :D

@fosch9: jajja, még jó, de a szerkik trükkösek, és párcserélnek. juhíííj. Apol mintha kezdene viszolyogni Petitől, vagy csak túlságosan fél szemmel nézem a műsort

vastyúk is .. 2015.03.06. 21:22:21

@fosch9: ááá, az nem megy vezényszóra, ha nincs kívánás, marad a kint várás

2015.03.06. 21:25:08

@Mók_Ica: igen azt nevettem minden vv-s azonnal arra asszociált

Mók_Ica 2015.03.06. 21:25:10

@vastyúk is ..: biztos összevágták :))) mármint a képet... :)))

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: akkor hogy-hogy elmegy??? :o

naomi arca és a mosolya.... háááát ez egy új átok lehetne.... mosolyogjon rád naomi.... brrrrrr

Tündérfalvi A. 2015.03.06. 21:25:31

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Lehet, hogy szóltak neki is, mert pl. Evelin kiesését éppen ő kotyogta ki 2 nappal ezelőtt az éjszakaiban.

2015.03.06. 21:26:19

@vastyúk is ..: megvilágosodtam akkor a szöveggel
amúgy apol sztem is viszolyog petitől
@Mók_Ica: én is :D

Mók_Ica 2015.03.06. 21:27:08

naomi stabilatlan.... hmmm.....

Tündérfalvi A. 2015.03.06. 21:27:33

@fosch9: Petiről is spoilerezett Berki pár napja. Amikor Apolka elájult.

BarBwire 2015.03.06. 21:27:39

Milyen furi lehet bízni egy emberben, akit kb 1 napja ismersz, nem?

2015.03.06. 21:28:09

@Mók_Ica: fölvesszük a szótárba

vastyúk is .. 2015.03.06. 21:28:47

@Mók_Ica: jajaj, gondolom, csak előbb pötyögtem, mint megfigyeltem :D

Mók_Ica 2015.03.06. 21:29:20

@fosch9: ezt látom én is..... és sajnálom... jó páros lehetnének...... peti már mondta vmelyik nap, hogy apolka nem nyílik meg.... ma egyébként roppant keveset voltak.....

2015.03.06. 21:29:35

@Tündérfalvi A.: azt nem hallottam mi volt?
@BarBwire: áh, kényszer... és furcsa h a láthatóan nem harmonikus párok mégis ragaszkodnak egymáshoz mert annyira rá vannak görcsölve a nyereményre meg a fix párra

2015.03.06. 21:30:44

@Mók_Ica: pedig jól tudnának együtt játszani hasonló kaliber de apol valahogy tényleg viszolyog...

Gia 2015.03.06. 21:31:42

@fosch9: Ha Apol viszolyog Petitől,akkor hogy lehetnek azóta is együtt?Valaki látott róluk face képeket.

Tündérfalvi A. 2015.03.06. 21:31:44

@Mók_Ica: Jó az, illik Naomihoz. Én is megfosztanám a csajt egy csomó mindentől, ő miért épp ezt a szót kímélte volna?

Mók_Ica 2015.03.06. 21:31:49

@Tündérfalvi A.: ráadásul nem is pozitív dolgot..... :((( mondjuk azt nem értem, hogy ebben az éjjeliben mit keres egyáltalán berki????

@fosch9: helyes :)))

@vastyúk is ..: lehet, hogy te írtad jól :)))

Tündérfalvi A. 2015.03.06. 21:33:06

@fosch9: Nem akarom lelőni a poént, mert itt kinyírnak. Én meg azt akarom, hogy mindenki szeressen :D :D

BarBwire 2015.03.06. 21:33:09

@Mók_Ica: Mert mindenhol ott akar lenni, vagy órabért kap, vagy mert Pamela akkor ki tudna bontakozni.

Mók_Ica 2015.03.06. 21:34:14

@fosch9: tudom ez egyéni dolog.... de nem kéne így "mutatnia"... nagyon látszik rajta.... és ez egy játék.... vagy keresni kellene egy másik párt.....

@Tündérfalvi A.: :)))

Tündérfalvi A. 2015.03.06. 21:35:19

@Gia: Szerintem az illetőt a hivatalos fb oldaluk tévesztette meg. Ott vannak olyan szövegek, hogy pl. Peti szeret :D Apol puszija finom volt :D stb. És mindig frissítik az aktuális napi képekkel. Utólag!
A saját oldalaik nem elérhetőek, erre figyelnek.

vastyúk is .. 2015.03.06. 21:35:23

@Gia: Lehet, hogy csak képzelődünk, de azért Apol általában azon van, hogy legyen valami közte és Péter között: korlát, kifordított testhelyzet, elfordított arc, végső esetben meg egy réteg ruha :D hihihihihihihi Persze ez változhatott.

2015.03.06. 21:35:41

@Gia: akkor vmi még nem ment át apolnál mert jelenleg nem győzött meg
@Tündérfalvi A.: priviben leírod?

Mók_Ica 2015.03.06. 21:36:35

@fosch9: @Tündérfalvi A.: nem túl pozitívan beszélt róla..... sztem csalódni fogunk benne vmiért.... én úgy éreztem vmi ilyesmire célzott berki...

@BarBwire: sztem még szereti pamelát.... meg most már cintiát is.... :)))))

Tündérfalvi A. 2015.03.06. 21:36:38

@Mók_Ica: Mert rájöttek, hogy a két csaj alkalmatlan. Pamela még elmegy, de Szintia valami borzalom.

Mók_Ica 2015.03.06. 21:38:49

@Tündérfalvi A.: pamela sztem is egész jó.... cintit sajnos nem bírom.. nem az esetem :))))

Tündérfalvi A. 2015.03.06. 21:43:53

Nem értem ezt az éjjeli műsort, mert csak olyan részeket mutatnak, ami előtt már lement, az fb-s üzenetek közül meg csak arra reagálnak, ami a műsorvezetőket dicséri. Mi a célja?

BarBwire 2015.03.06. 21:44:07

@Tündérfalvi A.: Cintia olyan mit Au női változatban, ugyanaz a közönségesség.

Tündérfalvi A. 2015.03.06. 21:46:24

@BarBwire: Au a csajhoz képest egy szórakoztató, értelmes félisten :D
Aut alkalmatlannak tartottam a feladatra, mert szinte csak magával foglalkozott, de volt benne energia. Főleg, amikor még gyorsító is volt benne :)

Mók_Ica 2015.03.06. 21:49:00

berki is milyen kedvesen konferálta fel naomi zuhanyozását.... hihihihi

no, exvvPéter a vendég :))) producer volt :))) beácska, hol vagy??? te ezek szerint tud(hat)sz érdekességeket :))))

Baresz83 2015.03.06. 21:50:20

@Tündérfalvi A.: nem a hivatalos oldalt nézte, hanem a privátját. Mert hogy egyik ismerősén keresztül ráakadt, állítólag az összes éden hoteles álnéven van fent, amíg tart a műsor.

dancegirl26 2015.03.06. 21:52:24

Kígyó segített Evelinnek kiköltözni...

Tündérfalvi A. 2015.03.06. 21:54:31

@Baresz83: Akkor az nekem egy meglepetés lenne.
Mert Adri-Patrikból kinézem, hogy egy darabig kint is együtt maradnak, de Apol-Peti mostani állapota nem ezt mutatja.
Apol testbeszéde alapján undorodik Petitől. Az elejtett megjegyzések sem azt mutatják, hogy...
De majd meglátjuk.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.06. 21:55:23

@Baresz83: Nem vagyok egy FB tudor. Olyat lehet, hogy megváltoztatom a profilomban a nevemet? Vagy ilyenkor letiltják őket a saját -már meglévő, mert ugye az teljesen elképzelhetetlen, hogy az ilyen magamutogatásra vágyó emberkéknek ne lett volna már jóval az ÉH pályafutásuk előtt- oldalukról?

Tündérfalvi A. 2015.03.06. 21:58:33

@Majom1Parádé: Ha megváltoztatod a neved, akkor az eredeti ismerőseid megmaradnak.
Azt szokták ilyenkor, hogy törlik a profilképük és aktiválatlanná (Naomi tiszteletére) teszik az oldalt.
Apol és Peti oldala ilyennek látszik.

BarBwire 2015.03.06. 21:59:55

@Tündérfalvi A.: A lényeg a lényeg: Pami jobb, összegett mondatokat tud (!) értelmes, csoda hogy összejött Berkivel, na.

Mók_Ica 2015.03.06. 22:00:38

@Tündérfalvi A.: mi a civil nevük? hogy találtad meg őket?

dancegirl26 2015.03.06. 22:04:57

@Mók_Ica: elég energikusan csattogtatta le a lèpcsôn. Az afterben egy pillanatra felvilágított a bôröndöt ràngató hidrogénszösz.

Mók_Ica 2015.03.06. 22:05:16

sátor építés.... adri hátára rúzzsal f@szokat rajzoltak??? :))) széééép :))))

Tündérfalvi A. 2015.03.06. 22:05:18

@Mók_Ica: Nagy Apolka, Bencsik Adrienn.
Peti: DJ Peter Jabin, Gyerjabin Péter

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.06. 22:07:31

Köszi, értem. Persze az ismerőseire nem vonatkozik a titoktartás, nyilván így is szivárognak ki infók,

Tündérfalvi A. 2015.03.06. 22:10:11

@BarBwire: Tudom, hogy hülyeség, de Berki és Pamela között működik a kémia még mindig.

BarBwire 2015.03.06. 22:11:37

@Tündérfalvi A.: Ha nagyon utálnák egymást, azt mi is észre vennénk, mert nem olyan profik még a tv-ben.

dancegirl26 2015.03.06. 22:14:49

Ez a Pamela gyökszerelmes berkibe

Mók_Ica 2015.03.06. 22:16:44

@dancegirl26: hidrogénszösz :))) ez jó :)))

@Tündérfalvi A.: köszi :))

Tündérfalvi A. 2015.03.06. 22:21:52

@Majom1Parádé: De mivel rájuk vonatkozik, ezért elvileg az ismerőseik sem tudhatnak semmit.

Tündérfalvi A. 2015.03.06. 22:23:08

Olyan fura, hogy a VV alatt mennyire pörögtek a fórumok, most meg mindenhol pangás van.

Gia 2015.03.06. 22:25:24

@Tündérfalvi A.: Felszabadultak a rabszolgák.Mármint mi :-))

Gia 2015.03.06. 22:29:29

A párcsere miatt Naomi nem fog tudni tiszta lappal indítani és happyzni..

Gia 2015.03.06. 23:01:43

Naomilán. :-))))

lobbantott tsilke 2015.03.07. 04:31:23

Lapos a műsol, slácok?Több Sölt hozzá!Hajlá Dóli!

2015.03.07. 06:56:36

@lobbantott tsilke: Tsilke, mál kelestünk, nagyon jól látapintottál, több söl kell hozzá :D
@csak mert: szió, megnézted?
@Gia: jaja ez a naomi úgy viselkedik mintha milán már tíz éve a férje lett volna és váratlanul elüti egy autó
@BarBwire: jobb Pami, Cinti nem való semmire

Fu Szekh Li 2015.03.07. 08:52:09

@lobbantott tsilke: képzeld, valamelyik nap nyúollinszi lántott csilkét ettem. Faxa volt, csak sölt nem ihattam hozzá, melt még vezettem.

melaena 2015.03.09. 09:01:54

"mert az Éden Éjjelbe lehet hallani, hogy a pali tud természetes is lenni, ha hagyják."
Nekem a fotozas hasonlo.
Csak spontan kepet lehet rolam kepet kesziteni,mert ahogy meglatom a fenykepezot,rogton felveszek egy olyan hulye arckifejezeset,ami minden kepet megol.
Akarhogy harcolok ellene,nem tudok mit kezdeni vele.

Ronni 2015.05.04. 11:34:53

Most hozom be a lemaradást, nem nézem a műsort inkább olvasom a hv édent.Klasszisokkal jobb :) de tényleg ezen könnyesre röhögtem magam:)))))
süti beállítások módosítása